Ponedeljak, 25.03.2019.

13:52

Mijailović: Ćutali smo na laži, uvrede i pritiske, ali moramo u blato

Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizana, dao je intervju za zvaničan sajt kluba gde se osvrnuo na nedavno završeni meč protiv Crvene zvezde.

Izvor: PT

Mijailoviæ: Æutali smo na laži, uvrede i pritiske, ali moramo u blato IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

369 Komentari

Sortiraj po:

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Takvi smo svi PARTIZANOVCI KAO ŠTO JE OPISAO Mijailović.Slažem se sa njegovim
komentarom.Mi smo uvek bili džentlmeni i kad smo gubili jer dostojanstvo čoveka je najvažnije a ne poraz ili pobeda.

Borky

pre 5 godina

Postovani gospodine Predsednice KK Partizana.da li sve sto pisete o Partizanu i ponasanju Vasem ste sprovodili i kad ste od Drugih uz pomoc svoje partije otimali privatni posao i postali uspesan poslovan 
Vas biznis i njegov procvat je veoma poznat svima tako da svi zmamo ko ste i cime se bavite i kako ste postali uspesni biznismen 
Daleko ste Vi od onoga o cemu ovde pisete i kad se promeni vlast otici cete zajedno sa njima u proslost 
Veliki pozdrav
(vladan, 25. mart 2019 16:57

Brajo ne radi ti tacka.

Swift

pre 5 godina

Ostoja je spao na Čovićev nivo. A taman sam mislio da imamo donekle normalnu upravu, koja se neće upuštati u ove gluposti i babska prepucavanja. Neka pobedi bolji na terenu, dosta kukanja i vađenja na sudije, nepravdu i ostalo, tu mislim na obe strane.

Hover ghost

pre 5 godina

Da smo znali da ce onih 13 vezanih titula i ko zna koliko jos trofeja ABA i Kupova toliko uticati na mentalno rastrojstvo navijaca Zvezde rekli bismo Duletu da oladi malo,pa da vas pusti svake pete da uzmete jedan trofej.
Stvarno tuzno gledati kako neko iz ocaja navija za FMP i glorifikuje Covica,o spinu oko ulozenih para bolje i da ne pocinjem,stvarno tuga na sta ljudi spadnu zbog kluba...

Zvezdas

pre 5 godina

Petorka i petnaestak ostalih malo "losijih" za onog sto je trazio. Trener bi mogao da bude Aleksandar Nikolic, Ranko Zeravica ili Dejan Radonjic.

Zoran Slavnic, Ljubodrag Simonovic, Nikola Kalinic, Nemanja Bjelica, Boban Marjanovic

Stefan Jovic, Igor Rakocevic, Sasa Obradovic, Vasilije Micic, Marko Guduric, Nemanja Nedovic, Boban Jankovic, Vladimir Cvetkovic, Dragan Kapidzic, Milan Gurovic, Vladimir Radmanovic, Predrag Stojakovic, Rajko Zizic, Dragan Tarlac, Ognjen Kuzmic.

CzBg1989!

pre 5 godina

Kad Čović priča za sudije tad je ovakav ili onakav. A sad je Ostoja gospodin? Spin majstori.. Kako jedan novinar kaže "ovako se gospodski prihvata poraz a ne kao neki" eco i to pada u vodu.. Plači mala plači.. Više se ne može zasto sada kao..... kukateeee?

stoler

pre 5 godina

@zvezdas, strasna ekipa, stvarno strasna, za iskidati se od smeha. OKK i Radnicki imaju vise velikih igraca od vas. Zaista presmesno, nemoj se blamirati vise.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

@zvezdas

Ovaj popis igraca sto si sastavio, vecina njih se odreklo ove danasnje tz zvezde.
Kreni ti sa popisom od 2011g.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Још само да заплаче... 
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56) 

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa...
(Alen, 25. mart 2019 15:18)

Плачете ви већ годинама, а овај ваш по угледу на председника... којег волите кад је у питању кк и, као опозиција сте кад је у питању, фк!
Без срама и без части то је главна карактеристика јсдп!

Ja

pre 5 godina

(Zvezdas, 25. mart 2019 19:05)
Al' ga pretera. Pa zašto Predrag Stojaković i Dragan Tarlać, momci koji su se afirmisali igrajući za Grčke klubove. Možda si i Teodosića mislio staviti na spisak.
To se zove "kriza identiteta".
Ko smo? Zvezda, Fmp ili ....

onako

pre 5 godina

@jmbg
Treba da te je sramota.

"Grke" koje pominješ,
- svi do jednog su čekali zabranu 3 god i spor od strane Grčke ispred FIBA da bi mogli da igraju za svoju državu i nikad nijednu pre i posle. Svi su i pored pritisaka i ucena sačekali i igrali samo za Srbiju. Jel tako?
- drugo to je naša najdominantnija ekipa, uz normalno najveći uspeh ikad ostvaren.
Čiji su ovde je potpuno irelevantno ali je zabrinjavsjuće da ih neko naziva "Grcima".
Meni je žalosno da Stojakovića Tarlaća Jarića i Gurovića neko omalovažava znajući šta su dali Srbiji a pogotovu da to radi jer eto nisu iz Gospodskog kluba iako su gospoda za sve.

Bojan.

pre 5 godina

Koja 4grka,svi ti igrali za nasu reprezentaciju!A jos bitnije ponikli u zvezdi a vasi skoro svi dosli iz sloge i ostalih klubova.Ovo je nasa skola a koja je vasa.I Danilovic i Divac nisu ponikli u partizanu.one sve koje sađ nabrojao osim dvojice izasli iz zvezdine skole.Pa i Bpgdanovic nije iz vase skple.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Рекао бих да "господин" овим врши притисак на судије и даје алиби својим дивљацима на трибинама, који узгред улазе за џабе и наплаћују карте за свој џеп, за недела која ће починити а он је немоћан да то спречи. Овим наравно не оправдам Човића и његове изјаве. Опет са хоштаплерима само хоштаплер може да се избори. Ето где је данас српска кошарка.
(Воип, 25. mart 2019 15:26)

Нисам прочитао све ко коментаре али тешко да је неко дао тачнији опис овог кошаркашког моментума!

nenad

pre 5 godina

kao do sada smo ćutali ali više nećemo, bili smo fini ali više nećemo. jao kako si providan Mijailoviću a stvarno sam mislio da si gospodin.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Dugačak tekst za čitanje, je li se zahvalio predsedniku?
(bobo mk, 25. mart 2019 16:59)

Ne, ne. Ovo tek dodje kao prolog. Bice, naravno.

John Gotty

pre 5 godina

Ostoja,prvo objasni gradjanima odakle pare za pojacanja i evroligu u koju zelite da idete ako klub duguje toliki novac. Tek nakon toga mozes da pricas o blatu.

santa justa

pre 5 godina

Ocigledno pratis kosarku dve godine,tako da neznas o cemu govori"NISMO ISTI".Taj tvoj klubic je dobio.20.000.000.maraka za razvoj projekta EVROPSKA ZVEZDA.Seti se tada ste doveli za trenera Zmaga Sagadina.Uvek ste bili puni para,samo sto niste nista uradili u EVROPI.
(Ramones, 25. mart 2019 17:37)
Kojih maraka? Nemackih, konvertibilnih, postanskih :)
Ocigledno ti zivis u XX veku. Euro je u opticaju od 2000. god. Nego se vi visedecenijski poznavaoci basketa prvo dogovorite koliki je bio dug KKCZ. Pa kad to uspesno savladate onda prezentujte da li je vas dug 3 ili 7 miliona ali EURA. Sto napisa tvoj sapatnik “volšebno” sa 7 na 3:) I ne brukaj sveto ime Ramones.

Qantas

pre 5 godina

To se čekalo! S A O P Š T E N J E !!
Imaćete još jedno isto takvo. U subotu 30.03.2019 oko 21:00...
A onda idete na zasluženi raspust.
Mi u finaleeeee!!
I ko je najbolji??!
Z V E Z D A !!

Zvezdas

pre 5 godina

Santa jusa... 
Ocigledno pratis kosarku dve godine,tako da neznas o cemu govori"NISMO ISTI".Taj tvoj klubic je dobio.20.000.000.maraka za razvoj projekta EVROPSKA ZVEZDA.Seti se tada ste doveli za trenera Zmaga Sagadina.Uvek ste bili puni para,samo sto niste nista uradili u EVROPI.
(Ramones, 25. mart 2019 17:37)

Uh bre care ala se ti gadjas sa ciframa.Jedan kaze 10 miliona ti sada 20 miliona. Znas iz prve ruke jer si ti delio novac.Pa nije Zmago Sagadin placen 10 miliona.Toliko ni Fil Dzekson u NBA za sezonu nije dobijao

stoler

pre 5 godina

@henk mudi, nije ga zvao posto je bio zauzet lebdenjem nad njegovim projektom. I molim vas, podrska za bojana, decko je dao sve od sebe da iskopa 5,6 igraca za 70 godina postojanja njegovog besmislenog kluba, neki su odigrali cak po 2,3 minuta u zvezdi i ostavili neizbrisiv trag u istoriji njegovog kluba. Molim vas, da li znate koliko vremena je mozgao da iskopa ovih par igraca, pravda za bojana!

Bankar

pre 5 godina

Ja bi volio da znam kako je obrisan Zvezdin dug od oko 15 miliona evra, posto sam i ja duzan pare banci, pa hocu da primijenim Covicev recept i da se i meni obrisu dugovi. Hvala unaprijed na odgovorima
(Sasha, 25. mart 2019 16:47)

Privatnom licu ne moze da se obrise dug.Svaka banka ima stavku sumnjiva i nenaplativa potrazivanja.Sve stvar pregovora. Pariski i Londonski klub poverilaca posle 2000-te Jugoslaviji otpisao 1,5 mlrd dugova.Grckoj 5 mlrd.Kada imate nesposobne pregovarace.Banke u Srbiji nisu drzavne osim jedne (Komercijalne sa 51% vlasnistva). Banka moze da otpise glavnicu a ne kamatu ili obrnuto ili da sve otpise

santa justa

pre 5 godina

A kad već brineš odakle nama pare a Trinkijerija, jel si se nekad zapitao kako ste vi vratili dug od 20 miliona evra. Naš dug je svega tri miliona.
(nismo isti, 25. mart 2019 16:56)
Sa 15 naraslo na 20, a sa 7 se spustilo na 3. Matematika u stilu Broja 1 iz A.Forda. Sreca pa nismo isti.

inkognito

pre 5 godina

Kad se vec zalazete za gospodsko ponasanje,na sta onda lici ono ponasanje Marinkovica,kad posle svakog ubacenog kosa provocira publiku?!!!

Ramones

pre 5 godina

Santa jusa...
Ocigledno pratis kosarku dve godine,tako da neznas o cemu govori"NISMO ISTI".Taj tvoj klubic je dobio.20.000.000.maraka za razvoj projekta EVROPSKA ZVEZDA.Seti se tada ste doveli za trenera Zmaga Sagadina.Uvek ste bili puni para,samo sto niste nista uradili u EVROPI.

biciklista

pre 5 godina

da li moze neko da izgubi i pruzi ruku prestanite da se brukate i jedni i drugi... bio sam u Pioniru u subotu igraci posle utakmice sportsko rukovanje svi iz protivnicke ekipe pitali Velickovica i Reglanda kako su na njih se ugledajte

zzzz

pre 5 godina

Neko je rekao da nabrijim igrace zvezde u istoriji.Ovo su srbi bez stranaca i crnogoraca i tu imamo vise od vas.Marko Jaric,Sasa Obradovic,Nemanja Nedovic,Igor Rakocevic,Milan Gurovic,Pedja stojakovic,Vladan Radmanovic,Dragan Tarlac,Bobi Marijanovic ova ekipa bi pobedila svaku vasu sa sve strancima
(Bojan., 25. mart 2019 16:57)

Brate, zaboravio si Teodosica i Askrabica, oni su realno igrali malo duže za ovu zvezdu od Tarlaca, Jarica i Stojakovica.

Aleksej

pre 5 godina

Kome je Čović idol.....po mom mišljenju ima opasno promašen zivot. Bolje i druga liga nego takav vlasnik kluba. A ovamo puna usta demokratije i pravicnosti. To je šizofrenija.
(Merak nema cenu, 25. mart 2019 16:48)Covic je doktor i gospodin za ovog..Ne znam ko je vise promasio.

Aleksej

pre 5 godina

Kad tad Nebojsa Covic ce unististi ovu Zvezdu i vratiti izvorni Fmp,niste jos svesni kakav je to covjek.
(Aco.Rs, 25. mart 2019 16:37)Dzaba se nadas..

Trener iz Olimpijakosa

pre 5 godina

Postovani gospodine Predsednice KK Partizana.da li sve sto pisete o Partizanu i ponasanju Vasem ste sprovodili i kad ste od Drugih uz pomoc svoje partije otimali privatni posao i postali uspesan poslovan 
Vas biznis i njegov procvat je veoma poznat svima tako da svi zmamo ko ste i cime se bavite i kako ste postali uspesni biznismen 
Daleko ste Vi od onoga o cemu ovde pisete i kad se promeni vlast otici cete zajedno sa njima u proslost 
Veliki pozdrav
(vladan, 25. mart 2019 16:57)
Vladane, procitaj šta si napisao i kako si napisao. Komplikovano je ovo za tebe. Gledaj jutarnji na Pinku, to je za tebe...

En Bi Dži

pre 5 godina

Ako može neki pametan komentar otkud da udari svoj na svojega, molio bih, to nema nigde da se pročita sem u komentarima. Ova priča "mi grobari", "mi delije" je za široke mase, a u realnosti se nešto drugo dešava... Hvala unapred i sportski pozdrav!

Trener iz Olimpijakosa

pre 5 godina

Neko je rekao da nabrijim igrace zvezde u istoriji.Ovo su srbi bez stranaca i crnogoraca i tu imamo vise od vas.Marko Jaric,Sasa Obradovic,Nemanja Nedovic,Igor Rakocevic,Milan Gurovic,Pedja stojakovic,Vladan Radmanovic,Dragan Tarlac,Bobi Marijanovic ova ekipa bi pobedila svaku vasu sa sve strancima
(Bojan., 25. mart 2019 16:57)
Mislis da bi ta ekipa pobedila ekipu Kićanović, Djordjevic, Danilović, Paspalj, Dalipagic, Divac, Rebrača, Bogdanović, Krstić, trener npr Obradovic? Mrzi me sad da ti pisem drugu ekipu Partizana koja bi takodje izula iz patika te što si ti nabrojao...

Parter B

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda? 
(sasa, 25. mart 2019 14:01) 

Koje žene?
(samo pitam, 25. mart 2019 16:38)

Supruga Milana Gurovića,majka Filipa Čovića i supruga Nebojše Čovića...
Šta se praviš,neobavešten kao i svi vi iz malog vojnog kluba...

nismo isti

pre 5 godina

A kad već brineš odakle nama pare a Trinkijerija, jel si se nekad zapitao kako ste vi vratili dug od 20 miliona evra. Naš dug je svega tri miliona. 
(nismo isti, 25. mart 2019 16:56) 
Sa 15 naraslo na 20, a sa 7 se spustilo na 3. Matematika u stilu Broja 1 iz A.Forda. Sreca pa nismo isti.
(santa justa, 25. mart 2019 17:12)

Pa vi nesreće ne znate više ni za koji klub navijate (FMP, ILR, ili Radnički Basket) a ne koliki vm je dug bio. Dal je bio 15 ili 20 miliona, volšebno je isčezao preko noći. A sada solite nekome pmet i izigravate poštenjačine. Vi ste poslednji koji treba da postavljate pitanja finansijske prirode.

Sabre

pre 5 godina

Frka limeni!
Kako opravdati tolike narodne pare skrkane u KK Big pizza SNS?
Ajd malo po patetici i kmecanju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zozon, 25. mart 2019 17:20)


Kako? Evo npr. Renfro. Ili, jos bolje, covek od 800.000 casova ljubavi, zbog koga ste uopste konkurentni i dalje.

Trener iz Olimpijakosa

pre 5 godina

Niko da obori ono sto je rečeno..., sta je bilo, kako je bilo i tome slično. Kome nije jasno, da je doktor iz predgradja čovek koji se najbolje snalazi u blatu i da je ovo čista istina, taj je slep pored očiju...

Rajko

pre 5 godina

Kome je Čović idol.....po mom mišljenju ima opasno promašen zivot. Bolje i druga liga nego takav vlasnik kluba. A ovamo puna usta demokratije i pravicnosti. To je šizofrenija.
(Merak nema cenu, 25. mart 2019 16:48)A tebi Ostoja idol i nisi promasio zivot?

One night in May

pre 5 godina

Ne treba se cuditi, sve je to u maniru jedan vodja, jedna partija, jedan narod, jedna drzava, jedan klub.
(AlCapo, 25. mart 2019 17:10)


Nekad jedan klub bio prvak istovremeno u fudbalu, kosarci, rukometu, vaterpolu i hokeju na ledu. Sad u tih 5 sportova imamo 3 razlicita sampiona, bilo bi 4 da Nislije ne ispustise titulu u rukometu u poslednjem kolu...

Nikad vise 1 drzava = 1 klub

Danas je dozvoljeno i nekom drugom da bude sampion, a ne dekretom drzave samo jedan klub.

sryugos

pre 5 godina

Lice, slagao si 5 puta u komentaru, a nisi ni trepnuo. Tipican zvezdas... Pa sta ti misli da mi nemamo televizor? Da niko od nas nije gledao utakmicu?
(Nemanja, 25. mart 2019 15:22)

Lice, jel te nije sramota da napises da je slagao? Ima i nas zvezdasa sto smo gledali na televiziji.
Svaka namerna je i bila namerna a ako iko misli da nije, nek batali kosarku ili objektivnost...

nismo isti

pre 5 godina

ti svojim izjavama vrsis pritisak.Rukovodioci u oba kluba isto rade.Otkuda vama pare za Trimkijerija i ekipu ,kad dugujete i bogu i narodu.
(boban, 25. mart 2019 14:11)

Nije Ostoja ćvećka, ali nemoj izjednačavati svakodnevno silovanje javnosti, na svim mogućim tv kanalima od strane Čovića i jedno pismo Mijailovića koji upozorava na ludilo koje Čović širi u medijima. Ono što Čović radi je sramotno i van svake pameti. A kad već brineš odakle nama pare a Trinkijerija, jel si se nekad zapitao kako ste vi vratili dug od 20 miliona evra. Naš dug je svega tri miliona.

KaraDjordje

pre 5 godina

Citam i sve mi nesto poznato, ne mogu da se setim i onda mi sinulo, pa to je nas Ostoja bio na edukaciji, na casovima kod prof. Vuletica, taj sofisticirani prepoznatljivi stil kmecanja koji prosto tera suze na oci.

duledudule

pre 5 godina

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale...  
(Anti šajberovac, 25. mart 2019 14:52)  

Ostojic? 
(EUFORIJA, 25. mart 2019 15:06) 
Djuro Ostojic...

noca

pre 5 godina

Dobar lik ovaj Ostoja, jos samo da pocepa clansku kartu. 
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 25. mart 2019 14:28) 

Tvoj ako počne da cepa članske karte, biće za pun kontejner.
(mkg, 25. mart 2019 15:49)

Hahahaha, kralju :)

moje je ime sef tamne strane Meseca....

pre 5 godina

Kako vas nije sramota sami sebe hvalite kako ste gospoda , ocigledan edipov kompleks vise vrednosti I kad smo gori mi smo bolji .za partizanove gospodske metode komentarisanja sudjenja danilovic je jednom kaznjen 6 meseci .jel Treba jos da nabrajamo
(istoricar,

Ajde sada pogledaj ko je najgledaniji klub decenijama,kada je sportska sala, bilo gde da igra Partizan, poluprazna ili prazna?Svuda nas ima,svuda se trazi karta vise ,a prolazimo kroz mozda najtezeg perioda u postojanju,a opet imamo vise navijaca nego mnogo domacina....Podgorica Skopje,Ljubljana...za Srbiju i da ne pricam....E,zato,jer smo stvarno GOSPODSKI klub,ako ti nije jasno,publiku ne mozes prevariti,sve zna !!!-jer je Partizan najveci brend ovog dela Evrope,ali kome mi to pricamo?-osvajacima NISTA?!-dok kod nas i vise nema mesta da sva odlicja budu na jednom mestu...

rivers

pre 5 godina

ja samo da pitam sve grobare i ovog mijailovica....gde je bila zvezda punih 13 godina.....13 titula za redom deset sezona u evroligi i sada nesto kukate....sad se malo okrenule stvari

vladan

pre 5 godina

Postovani gospodine Predsednice KK Partizana.da li sve sto pisete o Partizanu i ponasanju Vasem ste sprovodili i kad ste od Drugih uz pomoc svoje partije otimali privatni posao i postali uspesan poslovan
Vas biznis i njegov procvat je veoma poznat svima tako da svi zmamo ko ste i cime se bavite i kako ste postali uspesni biznismen
Daleko ste Vi od onoga o cemu ovde pisete i kad se promeni vlast otici cete zajedno sa njima u proslost
Veliki pozdrav

Covek

pre 5 godina

Sta je Ostoja shvatio si da necete tako brzo u Evroligu kako si obecao gazdama pa sad pravis alibi kako bi opravdao 800k evra datih za Trinkija. Hteli bi vi opet da gledate ponizenu Zvezdu ali vam Covic ne da pa su vam sudije krive, iste te koje su vam poklonile Kup. E moj “gospodine”.

Boki

pre 5 godina

Preposteni napredni Ostoja. Poznati opozicionar.
Nece proci u finale i vec frka, drama, panika, saopstenja. Treba partiji opravdati milione skrkane u klub.

njegov svet je zamrzivač i top 14

pre 5 godina

Dr Nebojsa Covic,nas novi Dr Nebojsa Popovic,obecao je pre pet godina,da ce staviti tacku,na crno beli svet!,Cocek samo drzi rec.
@
Crno beli svet se sastoji od četiri fajnal fora i titule prvaka Evrope. Normalan čovek to nikada ne bi uništavao samo da bi lečio svoje lične frustracije i nemoć. To priželjkuju osobe sa posebnim stanjem svesti. Videćemo na čiji svet će pre biti stavljena tačka.

Sasha

pre 5 godina

Ja bi volio da znam kako je obrisan Zvezdin dug od oko 15 miliona evra, posto sam i ja duzan pare banci, pa hocu da primijenim Covicev recept i da se i meni obrisu dugovi. Hvala unaprijed na odgovorima

petarnn

pre 5 godina

Jao boze koji je ovo show sa obe strane iz oba kluba, i u jedan i u drugi drzava sipa pare bez zadrske a onda se kao stranacki kadrovi prepucavaju ko je u goroj poziciji (citaj covic i mijajlovic). A ljudi se loze ovde, prepucavaju, mnogi od njih ne mogu da spavaju kad izgube derbi, vataju se za teorije zavere itd. A ljudi dal vi mislite da oni to tako tesko podnesu? Naravno da ne jer sport, bar kod nas, je zabava za sirotinju, svojevrsna dimna zavesa koja prikriva neke druge stvari u drustvu.

Merak nema cenu

pre 5 godina

Kome je Čović idol.....po mom mišljenju ima opasno promašen zivot. Bolje i druga liga nego takav vlasnik kluba. A ovamo puna usta demokratije i pravicnosti. To je šizofrenija.

Pitanje

pre 5 godina

Evo jedan predlog za sve navijace CZ u svim pojavnim oblicima.Neka sastave najbolju petorku svih vremena I sedam momaka na klupi.Nema veze sa temom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 25. mart 2019 14:06)

Da li od 1976.god.da pocnemo jer se pre toga kosarka nije igrala na ovim prostorima,po vama ili ipak prvu deceniju ovog veka,kada samo jedan klub nije placao nista drzavi,krao i otimao igrace,tukao sudije i sve to nazivao normalnim vremenima.Cisto da znamo odakle da krenemo.

Zvezdas

pre 5 godina

Čitam komentare kako je Partizan miljenik vlasti tj.Vučića i kako mu se pomaže više nego Zvezdi.Kome je oprošten dug od 17 miliona evra,Partizanu nije.Kome je omogućen reprogram duga,ko je ranije plaćao trenere po 800 000 evra.Pešić,Sagadin,kome je Tadić dao pare da se ne ugasi.Pomoć se daje i Partizanu ali kako.Primer pre dve godine u januaru ili februru je dato oko 2 miliona evra,a Zvezdi 1 milion,ali kada.Pare su date kada je bio više dnu tabele Aba lige i kada nije bilo teoretske šanse nešto da se uradi u vezi plej ofa.Bolje da je dobio 500000 evra u junu da dovede neka pojačanja i formira ekipu za ligu nego da dobije 25 milijardi evra mnogo kasnije.Hvala državi na takvoj pomoći,neka tako pomaže Zvezdi.I na kraju od kada je Zvezda prvak u svim sportovima ,ovaj narod mnogo bolje živi.Ko li je to rekao...
(Djordjevic Goran, 25. mart 2019 15:49)

Kome je to oprosten dug.Po zakonu je napravljen UPPR koji je tvoj klub odbio. Zvezda je svoje dugove prema drzavi regulisala a tvoj jos uvek na listi najvecih poreskih duznika negde oko 85 mesta.Lako proverljivo.I drzava vam prolongira isplatu duga. Sa privatnim poveriocima uvek postoji dogovor kao sto je tvoj Ostoja skinuo dug za 4 miliona ali ostao dug Duletu Vujosevicu. Drzava vam dala dva drzavna sponzora.Ah, da zaboravio sam.Vi ste najvece sportsko drustvo na svetu i sire. Drzava vam pokloni stadion vojske, drzava vam pokloni plivaliste Banjica, drzava pokloni zemljiste na Adi gde je veslacki klub.

Henk Mudi

pre 5 godina

Ajde sada pogledaj ko je najgledaniji klub decenijama,kada je sportska sala, bilo gde da igra Partizan, poluprazna ili prazna?Svuda nas ima,svuda se trazi karta vise ,a prolazimo kroz mozda najtezeg perioda u postojanju,a opet imamo vise navijaca nego mnogo domacina....Podgorica Skopje,Ljubljana...za Srbiju i da ne pricam....E,zato,jer smo stvarno GOSPODSKI klub,ako ti nije jasno,publiku ne mozes prevariti,sve zna !!!-jer je Partizan najveci brend ovog dela Evrope,ali kome mi to pricamo?-osvajacima NISTA?!-dok kod nas i vise nema mesta da sva odlicja budu na jednom mestu...
(moje je ime sef tamne strane Meseca...., 25. mart 2019 16:12)

Lepo... Nego gde su ti navijaci bili predhodne 2-3 godine? Prosecno 1700 ljudi! Zasto, recimo Pekovicev Partizan nije imao tu podrsku? Nije ti cudno sto se cekao dolazak NJEGOVOG coveka, za koga niko od vas nije ni cuo pre dolaska u Partizan, pa da ON da naredbu vodjama koje ocigledno kontrolise da se pruzi nikad jaca podrska novom rukovodstvu!

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara...
@sasa

Vi koji ste proterali naseg trenera iz zemlje, ej.
A plocice su skinute efenpeove a ne vase.

dzoni15

pre 5 godina

Lako je biti gospodin kad ti se brisu dugovi, kad imas sve sredjeno tvoje je samo da dovodis igrace i ovako baljezgas po medijima, kao dobrica, nece da se svadja, a ovamo usli milioni u klub, i sta god da se desi, tebi je fotelja sigurna bilo gde, dal u skupstini, dal u nekom upravnom odboru, dal u nekoj firmi to je nebitno... smeta grobarima Covic(ne podrzavam ni ja sto ide po televizijama i prica) a ne smeta im Vujosevic kad pljuje po svemu, i po KSS, i po drzavi, sudijama, sponzorima, kad je u klubu i ekonom, presednik, sportski direktor i sve! tad je sve ok... sad je Ostoja legenda, pa bio je i Pekovic kad je dosao, ulaze milione, vraca dugove, kad ono corak... i jos nesto, da je Ostoja isto ovo uradio tj samo da je usao u Zvezdu umesto u Partizan, odma Tegeltija bot bi kopao po njegovoj plemenitoj istoriji i bio bi popljuvan! al kad cujem komentare Ostoja se druzi sa Zeljkom Obradovicem, on ga je doveo u Partizan, ne moze svako da se druzi sa Zeljkom.. tako je i Zeks doveo Viliams gosa da se kali u Partizanu, pa ide za milion u Fener kad ono medjutim.

Bojan.

pre 5 godina

Neko je rekao da nabrijim igrace zvezde u istoriji.Ovo su srbi bez stranaca i crnogoraca i tu imamo vise od vas.Marko Jaric,Sasa Obradovic,Nemanja Nedovic,Igor Rakocevic,Milan Gurovic,Pedja stojakovic,Vladan Radmanovic,Dragan Tarlac,Bobi Marijanovic ova ekipa bi pobedila svaku vasu sa sve strancima

kaokakao

pre 5 godina

Kad Zvezda i Partizan budu privatni klubovi, onda drzite predavanja o "postenju" do tad ste isti i jedni i drugi. Navijam za Zvezdu, ali svakome je jasno kako ta dva kluba funkcionisu. Ko moze to da proguta, nek gleda, ko ne moze, nek prati neki drugi sadrzaj.

Spale

pre 5 godina

Dok su išle trojke iz auta(blata), sve vam bilo potaman, sad kad smo i mi ušli za vama u to isto blato, počeli ste da jaučete..i još dugo ćete.

Djordjevic Goran

pre 5 godina

Čitam komentare kako je Partizan miljenik vlasti tj.Vučića i kako mu se pomaže više nego Zvezdi.Kome je oprošten dug od 17 miliona evra,Partizanu nije.Kome je omogućen reprogram duga,ko je ranije plaćao trenere po 800 000 evra.Pešić,Sagadin,kome je Tadić dao pare da se ne ugasi.Pomoć se daje i Partizanu ali kako.Primer pre dve godine u januaru ili februru je dato oko 2 miliona evra,a Zvezdi 1 milion,ali kada.Pare su date kada je bio više dnu tabele Aba lige i kada nije bilo teoretske šanse nešto da se uradi u vezi plej ofa.Bolje da je dobio 500000 evra u junu da dovede neka pojačanja i formira ekipu za ligu nego da dobije 25 milijardi evra mnogo kasnije.Hvala državi na takvoj pomoći,neka tako pomaže Zvezdi.I na kraju od kada je Zvezda prvak u svim sportovima ,ovaj narod mnogo bolje živi.Ko li je to rekao...

No7

pre 5 godina

Namazan je ovaj Ostoja, pokušava da ukalja protivnika, istovremeno vrši jak pritisak na sudije a sve je to zapakovao u neki svileni, gospodski papir u kom su oni jedina gospoda, jedini ispravni i neukaljani.
Opasan je ovo spiner. Sve ovo izjavljuje na par dana pred revanš utakmicu u kojoj može haos nastati!
Ako bi i došlo do nekih nemilih scena, treba i njega okriviti!

12345

pre 5 godina

@Alex

Samo za grobare trebaju 2-3 hale.Ni pola grobara nece naci karte jer su se prodale sezonske(oko 3.5k) tako da ne verujem da ima mesta i za vas.

Ja

pre 5 godina

Као и обично, дивљаштво и примитивизам на највишем могућем нивоу!
У случају Звездине победе или убедљивог вођства, очекивати нереде и прекид утакмице!
Ето, само да објасним онима који, можда, не знају шта се подразумева под овим "знамо шта нам је чинити"!
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:49)

Panteru mislio si u slucaju pobede FMPa??? Pa ne igra se u Zelezniku ... Ahh sve ti je oprosteno, ti ipak kosarku pratis od 2011-te

Citizen

pre 5 godina

Dok su išle trojke iz auta(blata), sve vam bilo potaman, sad kad smo i mi ušli za vama u to isto blato, počeli ste da jaučete..i još dugo ćete.
(Spale, 25. mart 2019 15:14)

Ja prosto ne mogu da verujem da vi i posle 20 godina pricate o jednoj utakmici koju ste izgubili zbog , navodno, sudijske greske jer i dalje ne postoji dokaz da je Drobnjak stvarno bio u autu. Ejjj.. Jednu utakmicu spominju godinama. Pa da li ja Guduricevu trojku za pobedu nakon trokoraka treba da spominjem isto toliko? Au koliko ste vi ocajni covece...

Henk Mudi

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda? 
(sasa, 25. mart 2019 14:01) 
Ma ne vi koji bacate kese sa mokracom, drmate koševe, pljujete Vladu Jovanovic...pp aparati, skandiranje Novici...
(Mika, 25. mart 2019 15:05)

Skandiranje Novici! Ne njegovoj zeni! Ili mozda ubistvo jednog francuskog turiste (tesko je reci da je to bio navijac) pa pevanje istom na jugu JNA... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam! Naravno da je drmanje koseva mnogo gora stvar od ovog!

klo

pre 5 godina

Limare sto ne rece odakle lova pored 7 miliona evra duga,sto ne rece da si visoki funkioner SNS-a.Jel znas limare da su u svakoj tuci na kosarkaskim terenima nase lige akteri bili igraci Partizana.Jel znas limare ko je gepekovao sudije,drzao kvaku,stipao sudije,ko je kojem sudiji kum.Jel znas limare ko je kom e otimao igrace u ponocnim sastancima raznih komisija.E moj limare a javno objavljivanje adresa sudija sa pozivom na linc.E moj limare nista ti neznas zato cuti tu dok su tvoji na vlasti a posle se vrati tvojoj limariji.

Kili Gonzales

pre 5 godina

Rece navijac KK Proslost, ciji je naveci uspeh osvajanje kupa! U domacoj ligi vec 2 godine ne znaju za finale, a u ABA Nolan pa Radonja ih vratio u blato iz kog si i isplivali posle raspada SFRJ!
(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:29)

Bravo Henk. Ako smo mi isplivali iz blata posle raspada SFRJ, gde ste vi bili od 1955. do 2013. recimo??? I da li uopste znas kada se raspala SFRJ? Koji je vas najveci uspeh ikada u kosarci? Ajde, ne moras na ova prva dva pitanja da mi odgovoris, odgovori mi samo na poslednje. Cisto da vidim da li ima prostora da se uopste polemise o velicini klubova :)

Toto-ko-tunjo-nudeci-rupcic

pre 5 godina

Gospodski maniri u prostackom okruzenju?! Ne ide to moj Ostoja.
(Amber, 25. mart 2019 14:51)

Ne budi tuzna, draga Katice, pardon, Amber. Nikad nije bilo lako boriti se s vlascu.

Sport

pre 5 godina

I po cemu je sada Partizan drugaciji? Prvi put kada je dosao rezultat koji im u potpunosti ne odgovara i ugrozava potencijalno igranje EL izasli su sa istim nacinom obracanja prema Zvezdi. Pritom ne branim ove iz Zvezde jer i oni se koriste istom retorikom kada kola idu nizbrdo. O budzetima je glupo govoriti jer niko od nas stvarno ne zna realno stanje, ali ako ima istine da su placeni dugovi u visini dugovanja koje je ranije izneo Ostoja i ako znamo da je Trinkijeri dobio sa svojim timom 800 hiljada platu onda ne moze da prica kako Partizan nije dobio puno novca, a po pulu vidimo da je najveci deo drzavnih para usao u klub. To takodje ne brani Zvezdu jer ista takodje dobrim delom zavisi od drzave. Kako uopste i meriti kome dati vise, to niko nije nikada utvrdio, a ulilo se poprilicno para za sve ove godine i u jedan i u drugi klub. Takodje malo toga mogu videti sporno u sudjenju na ovom poslednjem derbiju, mozda i najbolje odsudjen do sada, a koriscen je i kosarkaski var mnogo puta. Sudije su imale ubedljivo najmanje gresaka. Ono sto treba da se Ostoja pita je zasto Gagic radi onakvu glupost jer ih je iskljucivo to kostalo pobede. Zvezda je bila na kolenima i nisu to iskoristili. Sto se tice navijaca ovo je stara prica vec skoro dve decenije i stalno su jedni i drugi zatvarali i otskrinuli vrata protivnickim navijacima. Nije novo, nije izmislio Covic niti Ostoja i primenjuju kako kome odgovara u datom trenutku.

mali aleci

pre 5 godina

ahaha. Avangarda. Od svih debilnih navijackih tripova u ovoj zemlji taj neki vas zebrasti trip da je vas rezimski vojni klub neka avangarda, renesansa, neki kao otpor opresiji Zvezdastva.. ne znam sta da ti kazem, evo vec desetu godinu za redom mi je i dalje smesno kad cujem.
(Sabre, 25. mart 2019 14:28) ...vidis ,vecina pudlica u svojim komentarima ,vredja ,kao sto je i slucaj sa tobom,zato i ne razumete sta je avangarda..nadam se da pudlica ,nije na istom nivou kao i debil,ipak je pudla plemenita zivotinja,koja je uzgred veoma korisna,za razliku od njenih navijaca

Henk Mudi

pre 5 godina

Jel ovo opozicija priprema teren u slucaju da ih Zvezda opet ostavi bez finala koje cekaju 6 godina, posto je kod Fegetlije obecao da ce Partizan ove godine igrati EL?

Dusanovo carstvo

pre 5 godina

Čekaj prvo da vidimo kad vi budete domaćini da li će se pominjati maniri ili psovanje nečije porodice. A i sve da je tako, a nije, sačekaj da vam vratimo za 20 godina nefer tretmana pa onda da pričamo. Aj sad, u rupu!

Cekamo 20.titulu u basketu

pre 5 godina

Dr Nebojsa Covic,nas novi Dr Nebojsa Popovic,obecao je pre pet godina,da ce staviti tacku,na crno beli svet!,Cocek samo drzi rec.

No7

pre 5 godina

Jedino sto mi je sladje od Ostojine suze je plac Pantica i Novice.Ovo su srecni dani za mene jer se kupam u njihovim suzama.Hvala ti Sveti Nolane Smite sto si ubio azdaju koja je davila Srpsku kosarku godinama.Sad dok lezim u kadi prepunoj grobarskih suza koje sam kupio preko interneta mogu sa uzivanjem da citam komentare i kukumavke sportskih radnika kakve Partizan i zasluzuje,Pantica i Ostoje.
(Nemanja, 25. mart 2019 15:24)

Hahahahaha, kupio grobarske suze na internetu, hahaha...

milorad

pre 5 godina

Gdine Ostoja sramota je sto je covek kao vi uopste presednik Partizana.Koji je Vas SV.sta ste u zivotu radili da bi ste ovaj sport razumeli .

Nemanja

pre 5 godina

Recite mi spornu situaciju sa derbija izuzev onog lakta Cirbesa, pokretnog bloka Gagića pred Zagorčevu trojku i faula Čovića nad Jankoviću pri skoku.

Tehnička Novici? Udarac po rukama sa ledja bez namere da se udari po lopti.
Tehnička Gagiću? Uhvatio Berona za ruku prilikom prodora i polaganja.
Tehnička Renfrou? Faul bez namere da se ide na loptu.
Bez tehničke nad Jaramazom? Jak faul, sekirica, ali i po lopti. Velika razlika u odnosu na prethodne situacije.

Nadjite mi jednu takmičarsku utakmicu gde nema više od 5 grešaka. Kao neko neutralan, ono je čista utakmica i pobeda Zvezde. Dobar derbi koji je Partizan sam izgubio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jim Beam, 25. mart 2019 14:47)

Lice, slagao si 5 puta u komentaru, a nisi ni trepnuo. Tipican zvezdas... Pa sta ti misli da mi nemamo televizor? Da niko od nas nije gledao utakmicu?

Mika

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda?
(sasa, 25. mart 2019 14:01)
Ma ne vi koji bacate kese sa mokracom, drmate koševe, pljujete Vladu Jovanovic...pp aparati, skandiranje Novici...

MD

pre 5 godina

Otkud nam pare?
Dala drzava.
Mi smo drzavni klub, vi ste privatni, finansirajte se iz sopstvenih izvora.
Vidim ne ide vam lose.
Regland, Beron, Perperoglu, Faje, Cirbes, Odzo, Rivers.
Partizan je dovodio igrace na pola sezone, oni NIKAKO NE MOGU DA KOSTAJU KLUB KAO ONI KOJI SU DOSLI U JULU, AVGUSTU.
6-7 mjeseci i 12 nije isto nikako.
Kompleksi odavno prisutni i nevidjena malverzacija oko brisanja dugova preko 2 kluba i formiranjem treceg.
Cao zamrznuti.

Anti šajberovac

pre 5 godina

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale... 
(Anti šajberovac, 25. mart 2019 14:52) 

Ostojic?
(EUFORIJA, 25. mart 2019 15:06)

prihvatam konstruktivnu kritiku...Mihajlović

Fog Sellers

pre 5 godina

Sa nestrpljenjem se očekuje prva edicija -"Najlepša saopštenja, 2013 - 2019"
Sva saopštenja i replike sada na jednom mjestu, u svim bolje snabdijevenim knjižarama, trafikama i benzinskim pumpama širom Srbije, a i šire!
Rezervišite svoje izdanje!

CZ99

pre 5 godina

Auu kakvo obostrano smaranje, i od strane uprava i navijaca. Komentari su, bukvalno, preslikani posle svake utakmice. Kako vas, bre, vise ne mrzi da ke*ate toliko??? Konacno zglavan derbi, obe ekipe dobre, dobra kosarka. Daj batalite vise, smorili ste i Boga i narod. Ogadiste kosarku pravim ljubiteljima.

prekucana šasija

pre 5 godina

@Anti š
Vi u životu nikada ništa pošteno niste osvojili, zapampi, imam 45god i ne sećam se da ste išta pošteno osvojili, najveći ste kancer u sportu Srbije koji postoji, sa vama svaka krađa počinje i završava se.

Zašto penite na državni projekat, što ovaj ne kaše KO i ODAKLE daje pare za ovaj tim?
Iz svog džepa?
Plaća Žoc?

Pa to je taj mentalni sklop, koji veruje isto u AV kao i u priče o kikirikiju...

RADENKO SALAPURA

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda? (sasa, 25. mart 2019 14:01) Ma ne vi koji bacate kese sa mokracom, drmate koševe, pljujete Vladu Jovanovic...pp aparati, skandiranje Novici...(Mika, 25. mart 2019 15:05)Skandiranje Novici! Ne njegovoj zeni! Ili mozda ubistvo jednog francuskog turiste (tesko je reci da je to bio navijac) pa pevanje istom na jugu JNA... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam! Naravno da je drmanje koseva mnogo gora stvar od ovog!
(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:24)
Torta sa brojem 1 koji drzi Bajko je vrhunac.

limar je tebi i pod a, b i c

pre 5 godina

Nervozan ovaj nešto mnogo. Nije mu niko objasnio da ako spucaš pare u tim ne mora da znači da ćeš pobediti.

Ko vodi bivšeg prvaka Evrope, strašno, još strašnije što ga navijači nazivaju "gospodin", mislim stvarno, Ostoja gospodin?

mkg

pre 5 godina

Dobar lik ovaj Ostoja, jos samo da pocepa clansku kartu.
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 25. mart 2019 14:28)
Tvoj ako počne da cepa članske karte, biće za pun kontejner.

Topalovici

pre 5 godina

Ilija covek navija za CZ. Na privatnim proslavama covek peva navijacke pesme tog kluba, nisam primetio da se nesto mnogo krio. Ja razumem da svako ima pravo da voli ovaj ili onaj klub, medjutim postoje zanimanja koja po meni jednostavno ne dopustaju javno deklarisanje. Naprosto glupo je. To vazi za sve.

Драган

pre 5 godina

@Zvezdas
Као што си видео утакмицу је дефинитивно преломио намеран фаул Гагића. Да ли јесте или није, за моју причу није битно. Коментар је због човека који после финала купа изјави да се такви фаулови на крају утакмице нигде не свирају. Још су му се, како ти кажеш, придружила и два бивша партизанова аса. Па добро побогу, како се онда, у суботу, то ипак свиора? Или се свира, или не, или по потреби. Када ти шта одговара. То сам желео да кажем. Сами смо криви за пораз. Један коментар ме подсетио. Стварно, зашто Цирбесу није свирана ни обична лична грешка после оног ударања лактом? Да ствар буде још занимљивија, судија је видео и опоменуо га. Могао је можда и Гагића.

Nemanja

pre 5 godina

Jedino sto mi je sladje od Ostojine suze je plac Pantica i Novice.Ovo su srecni dani za mene jer se kupam u njihovim suzama.Hvala ti Sveti Nolane Smite sto si ubio azdaju koja je davila Srpsku kosarku godinama.Sad dok lezim u kadi prepunoj grobarskih suza koje sam kupio preko interneta mogu sa uzivanjem da citam komentare i kukumavke sportskih radnika kakve Partizan i zasluzuje,Pantica i Ostoje.

Gvozdje 79

pre 5 godina

Jako interesantan lik,svaki put kada nesto kaze pitam se na koga me podseca njegov recnik.Svasta prica a nista ne dokazuje.Partizan izlazi iz minusa ali nigde na koji nacin,sve je prekriveno velom tajne ali on covek kaze koliki je budzet,nema sta sve transparentno samo sto se nista ne prikaze!!!Sad kao sve ja necu nista da kazem a kaze,mi smo gospoda i mi to ne radimo ali cemo to ipak da radimo...Valjda isti ljudi govore pisu za sve pa ih je lako uociti.Samo nek si ti ziv i zdrav ne sumnjam da ces lepo proci

Драган

pre 5 godina

@Jim Beam
Мање, више све си у праву. Али, пратиш ли ти шта изјављује ваш председник? Није могуће бити и риба и девојка. Звезда има бољи састав од Партизана, и лако је могуће да убедљиво победи у другој утакмици. Али шта ће бити ако Партизан, неким чудом, победи а судије направе по коју грешку у корист Партизана? То је суштина, а не пораз.

realno

pre 5 godina

Pogledajte samo trojku Dobrica u poslednjoj sekundi trece cetvrtine, na metar od Belosevica Dobric igra "kolo", pa ono se i u rukometu "svira" kao koraci.

Воип

pre 5 godina

Рекао бих да "господин" овим врши притисак на судије и даје алиби својим дивљацима на трибинама, који узгред улазе за џабе и наплаћују карте за свој џеп, за недела која ће починити а он је немоћан да то спречи. Овим наравно не оправдам Човића и његове изјаве. Опет са хоштаплерима само хоштаплер може да се избори. Ето где је данас српска кошарка.

Aragorn

pre 5 godina

Ma šta će nam ovo, sad ćemo u trećoj morati da tražimo sudije iz Grčke. ;) Pusti bre Čovića i njegove, mi ako ih izbacimo on je gotov. Vidiš da se svim silama bori da ga batica ne izgura iz kluba. Samo opušteno, a u subotu podrška našim momcima, ima da bude zemljotres, a ne onaj smehotres od pre neki dan.

Badi Hild

pre 5 godina

Ostoja je sada u pravu iako generalno ne gotivim kosarkaske radnike njegovog profila. Covic je nedostojan Zvezde. Setite se samo sta je i kako izjavljivao prosle godine za vreme finalne serije Aba lige. Bavi se stvarima van terena, basket je u kanalu ...

EUFORIJA

pre 5 godina

možda je redak, al poštenog ciganina nigde. Dobili ste na sudiju ovaj meč i nek tako bude. 

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale...
(Anti šajberovac, 25. mart 2019 14:52)

Ostojic?

nz

pre 5 godina

Samo napred Ostoja, nastavi gospodski kao i do sada, znamo da sa druge strane nema gospode što i dokazuje veliki broj bot komentara, po nečijem naređenju : )

Dejan CZ

pre 5 godina

Evo ga...javio se i Ostoja stabilizator...
Treba podici malo tenziju pred nov mec jer je Zvezda pokazala da je superiorna u odnosu na njegov klub...Sa sudijama i teorijama zavere po oprobanom receptu ovog kluba koji se poteze za svaki poraz koji klub pretrpi sta se drugacije moglo cuti i ocekivati...Elaborat uvek isti samo se govornici katkad promene...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Pa. Sta bi grobari puna su vam usta bila mi smo gospoda ne pravimo saopstenja bla bla bla i sad snsovac kuka na sva usta
(petearczv, 25. mart 2019 14:50)

Nemoj. On je u dusi opozicionar.

Sentor

pre 5 godina

Krenulo je spinovanje i priprema za sledeći meč. Nije te sramota da spominješ meč u kupu??? Problem partizana je oduvek bio to što ne umeju da se snađu u poštenim okolnostima. U subotu su sudije sudile pošteno ali neki su navikli na povlašćen tretman, pa kada im sude pošteno, ubeđeni su da ih kradu. I nemoj o gospodskim manirima, druže limaru. Smanjio si dug za 5 miliona eura, odakle? Trenera plaćaš 800.000 eura, tim ti košta preko dva miliona eura, odakle? Mnogo ste poleteli, sami sebe ubedili da ste jaki, moćni, da osvajate sve. Došao je trenutak za otrežnjenje.

Walldorf

pre 5 godina

Posle ovakve salve nepovezanih,neinteligentnih,neverovatnih baljezgarija,pametan covek zanemi u neverici da je nesto ovako, uopste, moguce izreci. Sve u svemu, sada ce se znati krivac ukoliko opet ka klupi Zvezde polete stolice, staklene boce i slican arsenal "miroljubivih" navijaca Partizana,kako bi se moglo zakljuciti posle limarevih reci. Jedino sto im se omakne da "ponekad" igracima Zvezde psuju decu, zene vredjaju najpogrdnijim prljavstinama.Ostoja, ovo su direktni pozivi na nasilje. Opravdanja nakon ovakvih reci, jednostavno nema...

Delija Fontana

pre 5 godina

1. Partizan je poslednji klub na svetu koji može da se posziva na "gospodstvo" svojih navijača, trenera i rukovodilaca.
2. Svi znamo ko je uneo najviše mržnje u srpski sport , pre svega u košarci, i ko je čovek koji je sportsko nadmetanje dva najveća rivala pretvorio u rat u kome je sve dozvoljeno.
3. U prethodnom derbiju sudije su svojim odlukama više oštetile Zvezdu nego Partizan. Svako ko se iole razume u košarku i ko je pažljivo gledao utakmicu, složiće se sa tim.
4. Sveo ovo što je "gospodin" Ostoja napisao je samo priprema i ialibi za ono što će se dogadjati na narednoj utakmici u Pioniru a u kojoj je domaćin klub na čijem je on čelu. Takav scenario smo gledali godinima.

MarcoPolo

pre 5 godina

Dobro je da se oglasio, iako ga ne gotivim uopšte. Radi u tišini, ne proziva nikog, ćutao je do danas i video da sa čovićem biti pošten ne prolazi. Posle kupa, čović je video da mu se ne piše dobro, da na pošten način neće doći do el, pa je svesno napravio haos i pritisak na sudije, a sama ona sramna izjava da Partizan nikada neće osvojiti ništa na pošten način je malo je reći sramota. Rezultat tog pritiska se već nazire. Sad kada je neko, pa i sam mihailović skrenuo pažnju na to, jer zaista od kada je došao na čelo kluba, nikada nije prozivao nikoga, već je radio u tišini, odmah je haos...
A u haosu i nepoštenju se ipak čović najbolje snalazi. Ipak je to njegov zaštitni znak.

Alen

pre 5 godina

Још само да заплаче...
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56)

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa...

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Ovaj Ostoja bre gospodin covek.
Svaka mu cast. Gospodin i gospodski klub.
Ovi su frustrirani sve zbog efenpeja, ne biraju sredstva. A pristali su.

Henk Mudi

pre 5 godina

cigani nevidjena mentalna gimnastika kao i uvek. al' mi nije jasno što ovog našeg zovu limar... šta je onaj njihov sa limenkama?
(milun, 25. mart 2019 15:18)

Pitaj svog imenjaka iz Cacka, inace gradonacelnika, ko je bio Ostoja u Cacku pre SNS-a...

Novi Beograd voli Partizan!

pre 5 godina

Da li je moguce da si toliko licimeran ti iz 1913 mogao si staviti nik da ste osnovani i 1389 sto da ne. Al da se vratim na temu pricas o nekom haosu i prekidu a bacanje papaka, kese sa urinom, drmanje koseva? Pa vas covic ide od televizije i televizije i kuka nedelju dana pred utakmicu na sudije vrsi pritisak? Pa sad ste kad ste gubili 10 razlike u 3. isto ubacivali stvari u teren od tecnosti do predmeta i imas obraza da se javis za neko izazivanje nereda? Mi zelimo posteno sudjenje pa ako ste bolji da vam pruzimo ruku.

car afrike i azije

pre 5 godina

partizasns je uveo povlačenje igrača sa terena još pre 30 godina kad to nikom nije padalo na pamet sem vujosevicu.
partizasns je uveo upadanje u sudijsku svlačionicu i gepekovanje sudija.
A ovamo limar kao gospodin.

mohikanac

pre 5 godina

Nekada SPS pa DS sada vedri i oblači Partizanom SNS.
Koje dno od SAOPŠTENJA, pritisak na sudije i sve što priča odnosi se na KKP i sl utakmicu.

Postao nervozan treba da se isplati tim i trener pa hoće kao nekad na silu, teško.
Samo neko ko se ne razume uopšte ili SVESNO LAŽE može da kuka na namerne pa nije ovo hrkljuš. Ovim samo pokušava da izvrši još veći pritisak na sudije jer sem "jake odbrane" nema šta da spreme za sledeću. Ne bio u koži sudijama, jer ovo posrtanje makar i na silu misle da prekinu.

Alen

pre 5 godina

Још само да заплаче...  
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56)  

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa... 
(Alen, 25. mart 2019 15:18) 

Rece navijac KK Proslost, ciji je naveci uspeh osvajanje kupa! U domacoj ligi vec 2 godine ne znaju za finale, a u ABA Nolan pa Radonja ih vratio u blato iz kog si i isplivali posle raspada SFRJ!
(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:29)

hehe, kao sto rekoh - panterske suze i histerija su muzika za usi...koji je vas najveci uspeh? pa vi bre ni u zelezniku niste najuspesniji...

stoler

pre 5 godina

(Dejan CZ, 25. mart 2019 15:14) Da li si ti decko realan? Jel citas ti sta pises ili samo kucas onako. Mislim kontam ja tu ljubav prema legendi ali da se ovako nalupetas. Pa sve sto si napisao vazi samo i iskljucivo za tvoj nakaradni klub bez imena i adrese, za tvog legendu i njegove elaborate, saopstenja, kukumavcenja, eksel tabele i slicno. Ovaj se oglasio prvi put, a vi ste stancali od kupa bar 10 saopstenja, covke i vujcin u kooperaciji. Vujicin lik osedeo na mestu portparola cekajuci da se domognete EL. I to nezasluzeno. Cisto za ovog sto za svojih 45 godina nije doziveo da Partizan nesto posteno osvoji. 45 godina lik unesrecen i nasao ovde da lupeta.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Nastavite niz... Lici li vam ovo na one silne devojke sto pisu hvalospeve na Njegovim vestima? Opozicija, iskakala iza Strajnica... Treslicemerizam. 
(Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 25. mart 2019 14:16) Ciji taj njegov,nije vas? Pominjete ga cesto na utakmicama,jel tako? Cija je firma Ultra Kop,za koga rade?
(Vi i istina ko dupe i strudla, 25. mart 2019 14:41) Mi nismo nikad pricali da ne zavisimo od drzave i da nas, na zalost, ne pomaze. A vi ste se kleli u ljubav i kikiriki. I upravo taj nick koji navodis vas najbolje opisuje. Bojkotovaste utakmice zbog SNS uprave koja vas unistava, iskakaste iza Strajnica, skandiraste s tribina o Njegovoj seksualnoj orijentaciji... Utihnuste nesto, opozicijo? Dosao opozicionar Ostoja i doneo svez kikiriki? Treslicemerizam. Skolski primer.

ko-ometator

pre 5 godina

Kad uprave nasih klubova izdaju saopstenja u kojima se pozivaju na to kako su vredjani i ponizavani sa tribina a iste uprave, a to je kod nas javna tajna decenijama, imaju placene ljude na tribinama koji rade po njihovom nalogu zapita se covek zasto da kod nas prati sport. A ovo kazem kao “okoreli” Zvezdas. Ne znam kakve face sede u Partizanu, vidim da im klubovi posrce i kosarkaski i fudbalski a obozavaju da kazu kako je za to kriva Zvezda i Vucic a kada su im u upravi sedeli predsednik drzave i cela uprava bila iz sps tada se nisu pozivali na favorizovanje bilo koga na toj osnovi. No da se vratimo ovom Ostoji, placate ljude na tribinama (koji imaju kriminogenu proslost i ispade i onda pricate kako vas neko vredja

Henk Mudi

pre 5 godina

Covek koji je cim je preuzeo Partizan (doveo ga covek koji vam je oterao Dula) kod Tegeltije u emisiji izjavio na prvu da je Covic njihov neprijatelj i da treba da se zajedno bore protiv njega. Gospodska izjava jednog predsednika kluba!

Pavle

pre 5 godina

Samo jedno kratko pitanje, da li ce biti Zveznidnih navijaca u revansu, cisto da vidimo da li ste gospoda od manira?
(Alex, 25. mart 2019 15:17)Kako sejete tako zanjete, nece biti nazalost.

stoler

pre 5 godina

(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:29) Au, a vi ste u SFRJ bili bas dominantni. Nestali sa kosarkaske mape 1955. kad je pocela da se igra ozbiljnija kosarka i kad su i ostale ekipe pocele ozbiljno da igraju kosarku i vaskrsli u zelezniku 2012. Mi mozda nismo igrali finale dve godine, ali niko od vas ne zna bolje kako je to kad 20 godina jedva budes i medju cetiri ekipe. O finalima necu ni da pricam. To je za vas naucna fantastika, tako da bolje da cutite.

Cubaka

pre 5 godina

Oseti se strah da trener od milion evra nece opravdati ocekivanja ( cetvrto mesto bi osvojili i sa Mutom, kao i kup jer bi sudije pripomogle kao i sto jesu ) pa je sada krenulo kukumavcenje i lelekanje, stari oprobani recept Partizanove skole kukulelekanja. Ako ne udju u Evroligu ( sa ovim timom bi to bilo smesno, ali oni to ne vide ) zna se, trener odlazi, odnosi sa sobom lovu, kao Dulo, i..... cabar. Zato hajdemo sada svim silama da vrsimo pritisak i okrivimo sve na svetu za svoju nesposobnost, e ko vas ne zna....

Pavle

pre 5 godina

Jedino sto mi je sladje od Ostojine suze je plac Pantica i Novice.Ovo su srecni dani za mene jer se kupam u njihovim suzama.Hvala ti Sveti Nolane Smite sto si ubio azdaju koja je davila Srpsku kosarku godinama.Sad dok lezim u kadi prepunoj grobarskih suza koje sam kupio preko interneta mogu sa uzivanjem da citam komentare i kukumavke sportskih radnika kakve Partizan i zasluzuje,Pantica i Ostoje.
(Nemanja, 25. mart 2019 15:24)Koja ostrascenost, mrznja ubija samo onog koji mrzi. Laka ti zemlja

Vi i istina ko dupe i strudla

pre 5 godina

(Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 25. mart 2019 15:02) Ja sam navijac Partizana,nisam Janjicar ni Partizanovac,a tek daleko od toga da podrzavam Sns i Ostoju! Da,ovi da kazem moji su ga prozivali,a kad su ga tvoji Marko i ekipa uzeli usta? A kod spomenu utakmicu sa Albanijom,ko je uleteo na teren,da nije isti onaj iz Djenove? I opet,da ponovim,navijac Partizana vec 37 godina,pravi a ne postavljen od NJEGA!

Henk Mudi

pre 5 godina

Још само да заплаче... 
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56) 

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa...
(Alen, 25. mart 2019 15:18)

Rece navijac KK Proslost, ciji je naveci uspeh osvajanje kupa! U domacoj ligi vec 2 godine ne znaju za finale, a u ABA Nolan pa Radonja ih vratio u blato iz kog si i isplivali posle raspada SFRJ!

ranko

pre 5 godina

Zemlja "limara" gospode i dr. primitivaca.Ali previse su para primitivci slupali da ne odu u finale.Tamo ih u finalu isti takvi cekaju iz komsiluka.

mali aleci

pre 5 godina

Jedan savet,formirajte ekipu na početku sezone ,budite prvi i imajte prednost domaćeg terena .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dino, 25. mart 2019 14:09) ...na tvoj nick, bih ti replicirao nesto, i tebi svim navijacima okk pudlica,u maniru Bate Zivojinovica,al nece da objave,a i nije u nasem maniru,ipak se zna ko je avangarda...

O RUCK

pre 5 godina

Svi ste vi obican olos, i Covic i Mihailovic......... Nagledao sam vas se ja u Vrscu dok je postojao jaki Hemofarm..... i video sta rade vasi "neorganizovani" navijaci, "fotoreporteri", "novinari".... i koja je njihova uloga u osvajanju vasih silnih titula... pa sve do gepekovanja sudija od strane "velikog trenera" Partizana. Gadite mi se svi iz kosarke, svi ste isti olosu i sportska mafijo!!! Zato vise i ne idem u Hale.

Grr

pre 5 godina

Ćutiš jer se tako mora, a ne zbog tobož manira. Kad je bilo jasno da je obezbeđen F4 zašto nije dovedeno pojačanje koje je bilo potrebno a i planirano.

buca

pre 5 godina

Da se Regland nije povredio bilo bi desetak razlike za Zvezdu. Da Tomić vise koristi Dobrica bilo bi dvadesetak razlike za zvezdu. Da se pitaju Tegi i Ostoja bilo bi tridesetak za Partizan.....

Par

pre 5 godina

Iako se slažem da je pritisak Čovića pred ovaj derbi bio neizdrživ (samo što nije počeo da mi iskače iz frižidera sa saopštenjima), mislim da je ovo saopštenje nepotrebno. Ako nismo hteli u isto blato, bolje da Ostoja nije rekao ništa. U subotu maksimalno angažovanje svih igrača i ja zadovoljna. Nadam se da je to dovoljno makar za majstoricu, derbi u subotu je bio prava poslastica za sve ljubitelje košarke.

Teofil

pre 5 godina

Partizan je najveci klub na ovim prostorima ne zasluzuje onakav tretman sudija... Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA...
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

"Ovako odgovara veliki klub a ne kao Covic!! 

Ostoja skidam kapu!!
(Grobar, 25. mart 2019 14:03)

Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Bravo Ostoja.Gospodin u odnosu na Čovića
(cicmic, 25. mart 2019 14:02)

Svaka cast,odlicno napisano sve.
(Surreal, 25. mart 2019 14:00)"


Nastavite niz... Lici li vam ovo na one silne devojke sto pisu hvalospeve na Njegovim vestima? Opozicija, iskakala iza Strajnica... Treslicemerizam.

Delije sa seRvera

pre 5 godina

Neka neko objasni ovim delijama sa seRvera da je za to promovisanje i laganje u vezi "gepekovanja" pravosnazno osudjen i morao je da plati odstetu za izrecene lazi - Milan Gurovic. I da je na kraju prizano da je to izmisljeno.

MOE

pre 5 godina

Pa kad igrate rukomet ceo zivot,i sada je problem sto Vam konacno neko nesto svira.
Mozete samo da placete,a od Subote i da kukate.
(Maxi, 25. mart 2019 14:03)

Zasto ste onda pravili erupciju problema nakon finala kupa? Zasto ono rukometasko povlacenje za ruku u poslednjoj sekundi ne treba da se svira kao faul?
A ako cemo o poslednjem derbiju i rukometnoj igri.. Zasto nije sviran nesportski faul za Cirbesovo udaranje laktom i to nakon sudijske pistaljke? Dakle, ne u zaru borbe dok traje mec vec kada je igra bila prekinuta. Zasto udaranje po rukama Ognjena Jaramaza nije okarakterisano kao namerna licna, kao sto je to bilo kod Renfroa?
Zasto Lazicevo uklizavanje i direktno povredjivanje Renfroa nije okarakterisano kao faul uopste?
A kad smo vec kod toga, ako mi igramo rukomet, vi ste onda verovatno na fudbalu jer je posle Lazicevog uklizavanja nesto slicno uradio i Covic preksinoc. Srecom, tu je dosudjen faul a ne izgubljena lopta za Partizan.
I jos jednom cu ponoviti.. Ako udjete u EL, od srca vam zelim sudjenje kakvo je imao Partizan pre dva dana.

nik sloter

pre 5 godina

Evo jedan predlog za sve navijace CZ u svim pojavnim oblicima.Neka sastave najbolju petorku svih vremena I sedam momaka na klupi.Nema veze sa temom.

Dunster

pre 5 godina

Zaista se Belošević mora postideti suđenja na ovoj utakmici. Sudio je tačno dozirano pristrasno za CZ. On je iskusan sudija i nažalost odlično je to uradio.

Metronom

pre 5 godina

Gospodine Mijailoviću, ne treba gospodskim manirima sa onima koji nameštaju utakmice isto kao što nameštaju izbore i sve ostalo u ovoj zemlji. To se isto odnosi na Partizan u vreme dok je imao kakvu takvu moć i podršku političara. Ista priča koja nas vodi u propast već decenijama...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Dokle vise prepucananja?!Partizan nema kvalitet,Zvezda nema trenera.Gledano sa ove tacke gledišta teško do titule i jedni drugi.Dokle vise!!!

Dule032

pre 5 godina

(Zvezdaš, 25. mart 2019 14:14)
Pratiš li ti dešavanja u našem sortu ?Po tvom komentaru rekao bi da nisi u toku ?! Mnogo NETAČNIH stvari si izneo ,kao na pr odmah na početku : ISTINA je da je Zvezda prva uvela zabranu gostujućim navijačima !Ali tebe NE ZANIMA istina,nego ti radije voliš lovačke i ribolovačke pričice o Zvezdi!

avikakoTe

pre 5 godina

ahhahah pa ovaj i Covic su isti, cim pane poraz eto izjave od pet strana.... Stislo a ? Mislio si ako si doveo trenera za Meleon eura i nove igrace svako malo da ces da uzmes titulu ? Malo si se zeznuo....A da ne pominjem cinjenicu da godinama niste prodali igraca i da niste igrali Evroligu, da ste gazeni u Cipiripi kupu, tako da odakle milioni ? Pali sa neba ? Zbog toga stoji cinjenica da ste drzavni mezimci... Zvezda je godinama igrala Evroligu, prodala puno igraca i samim tim od tih para dovodi nove, sto kod vas nije slucaj...A sto se tice utakmice u Kupu Koraca onaj faul za slobodna ne bi svirao NIKO, ali NiKO, sem sudija koji je na vasem spisku.... Dzaba vam snsovci novci dzaba vam sve, titule NEMA!!!

miša

pre 5 godina

Lepe reči, ali Zvezda vodi sa 1:0, a to se računa.
Bilo je, i biće mnog grešaka i krađa sudija. Ali nikada kao u subotu.
Krivim menadžment Partizana koji je, kao i celokupna javnost, jasno video da Čović posle Kupa neće ništa prepustiti slučaju, a ništa nije uradio po tom pitanju.
Nama ostaje gospodstvo a njima vođstvo.
Mislim da je njima bolje.

Krug dvojke

pre 5 godina

Zar niste drzavni klub
Imate dva drzavna sponzora.Sta ti smeta sto Zvezda kako kazes svaku nedelju dovodi novog sponzora.Valjda je to pohvala za rukovodstvo kluba.Ko tebe sprecava da ih dovodis.Da li je sponzor tvog kluba tvoja firma British motors.Da izvuces iz svog dzepa milion evra.Nisi se oglasavao posle kupa gde je Belosevic bio akter kada je na 0,2 sec sviran faul a na dve sec do kraja nije sviran faul za Zvezdu.Ne vrsis li ti ovim saopstenjem pritisak pred revans u subotu.Nece li kum Milija da bude sudija umesto Belosevica..Ostoja menjas tezu.I u cemu je problem sto neko gostuje na nekoj TV

sale ns

pre 5 godina

čelnici dva najveća kluba u zemlju u 2 najveća sporta ( fudbal i košarka) nekolilo decenija unazad su sistemataki forsirani od strane države a na štetu drugih nazovi malih klubova. i ništa drugo im ne preostaje nego da jedni druge optužuju kad nisu bolji od ovog drugog. kada naši čelnici saveza kao i ova dva kluba shvate da nema jake zvezde i partizana bez jake vojvodine,radničkog,mladosti,napretka, hajduka i sl. tada će i svima biti bolje. do tada gospodo ostaje vama kao svakoj seka persi da kukate na "komšije" a nama ostalima da vam se smejemo i ponekad preziremo. kako ste radili tako vam i sleduje.

Objavite komentar !

pre 5 godina

A koji je to medij Zvezdin? navedi mi jedan?Zaista je veliki podvig biti iznad Mege pored tolike podrske drzave jsd-u
(Joker, 25. mart 2019 14:11) Pink,Informer,Kurir,Telegraf,Mocart,Zurnal,Arena sport,Mondo...hoces jos?

Zagor

pre 5 godina

Cuj, Ostoja limar nekome prica o manirima i "gospodstvu".

Gospodine Ostoja (verovatno i on ima doktorsku titulu kao ostali doktori iz partije?), pustite Vi te gluposti i to blato, nego, ima li neki Golf 5, 2002, da je preso nekih 120 000 ali ne prekucanih?

Srbija, zemlja puna gospode u odelima umazanim od pecenja...

Драган

pre 5 godina

@Zvezdaš
Ко је кукао на судије? Партизан? Тринкијери, играчи, Мијаиловић, ..? Ко?
Или се у последњем минуту такви фаулови не суде, рече неко ономад после купа.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Sve rečeno kako treba, bravo Ostoja, grobari znamo šta nam je činiti u subotu? Naravno da znamo...
(Salaso, 25. mart 201

Као и обично, дивљаштво и примитивизам на највишем могућем нивоу!
У случају Звездине победе или убедљивог вођства, очекивати нереде и прекид утакмице!
Ето, само да објасним онима који, можда, не знају шта се подразумева под овим "знамо шта нам је чинити"!

Dragi

pre 5 godina

A zbog čega vi ne postavite pitanje kako mogu da se krše pravila ABA lige i da u jednom gradu igraju 3 kluba? Treći bi morao da se seli i igra van grada, kao što to radi MEGA. Takođe pitanje je i to kako neko može da ima 2 kluba u istom stepenu takmičenja, tj. istoj ligi? To pitanje treba da se pokrene i na kraju reši pitanje tog FMP. Neka igra drugu ligu, ja nemam ništa protiv njih, samo da svi budu u istom položaju, a ne da FMP svim silama pokušava da nekog protivnika pobedi ili da dikvalifikuje igrača, a da svoju "stariju sestru" pušta da je pobeđuje. To je sukob interesa i to nije u interesu srpske košarke, već samo u interesu jednog čoveka.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Ovo onaj opozicionar?
(Henk Mudi, 25. mart 2019 14:18)

Da, da. Prvo iseta subotom, pa onda ljubav preko zice.

Pera85

pre 5 godina

Kada je Zvezda domaćin nema tenzije.Kada je Partizan domaćin, zbog dece, moram da isključim ton da ne bi ponavljala ono što čuju.Sliku ne mogu sa isključim pa deca vide gomilu mesa(svi goli)i divljčko navijanje "košarkaških" navijača uz po neku bačenu stolicu,mobitel i upaljač ,novčiće i da ne pominjem.Ako revanš protekne kao prva utakmica,znači da smo na putu da vratimo dostojanstvo derbiju.Ne opravdavam skandiranje Novici 1/3 a pridružujem se aplauzu Novici 2/3 zvezdinih navijača koje je on čuo.
(miško, 25. mart 2019 14:27)
Kralju, vredjati Novicu onako je debilno , a katastrofalno u trenutku kada lezi povredjen.
A samo da te podsetim na pljuvanje Vlade Jovanovica, drmanje koseva, gadjanje kesom sa mokracom, bacanjem pljeskavice na parket, gadjanje trenera kosarkaskom loptom od strane novinara, paljenje pp aparata...
I jedni i drugi su uzasni. Ako hoces da ti deca zive u boljem okruzenju, pravac neka razvijena EU zemlja, Australija ili Novi Zeland

duca

pre 5 godina

Bravo Ostoja! Ne znam da li si naprednjak ili sta god, ali nacin govora ukazuje na postovanje! Covic je poslednjih dana izuzetno aktivan i vrsi ogroman pritisak pre svega na sudije svojim cestim gostovanjima i slanjem kojekakvih poruka mrznje. Kao sto Ostoja kaze NIKO NIJE REAGOVAO. Novinari jedva docekaju eksplozivne naslove sa novim izjavama Covica ali ABA i KSS ne reaguju uopste, time dopustajuci Covicu da stvara pritisak. Slazem se da je Ostoja morao da odgovori jer zivimo gde zivimo, i sve se postize galamom! Da se razumemo, Zvezda je sasluzeno pobedila tj. moglo je da ode na obe strane, ali onoliko gledanje snimaka jos nisam doziveo - kakav pritisak sudija mora da ima kada proverava toliki broj odluka? Svaka cast igracima koje ocigledno ne doticu ove igre Covica, fer i sportski na obe strane. Voleo bih da cujem misljenje drugih clanova ovih foruma (preko 14 godina decurlija stop) o nacinu na koji Covic vodi bitku van terena i da li mu je za verovati.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

"Ovako odgovara veliki klub a ne kao Covic!! 

Ostoja skidam kapu!!
(Grobar, 25. mart 2019 14:03)

Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Bravo Ostoja.Gospodin u odnosu na Čovića
(cicmic, 25. mart 2019 14:02)

Svaka cast,odlicno napisano sve.
(Surreal, 25. mart 2019 14:00)

Bravo!!!
(Pera, 25. mart 2019 14:08)

Sve rečeno kako treba, bravo Ostoja, grobari znamo šta nam je činiti u subotu? Naravno da znamo...
(Salaso, 25. mart 2019 14:07)

Objasnio "limar" mnogima šta su sport i kultura bravoooooo.....
(ziki, 25. mart 2019 14:11)

Gospodski.Nismo isti.
(nik sloter, 25. mart 2019 14:12)"



Opozicija u akciji.

marica, kriv, razumevanje...

pre 5 godina

gledajuci ove komentare ispada da sve sto je ovaj "gospodin" rekao na racun sudjenja u prethodnoj utakmici stoji, jer cak ni zvezdini navijaci se ne trude da to opovrgnu, jedino sto se bave pljuvanjem lika i dela "gospodina"

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Danilovic@Ja bi vise od svega voleo da Partizan ima kvalitet.Vise i od tebe.Za ozbiljnu košarku to je jako skromno i tanko.Sam si stavio nik kakve igrače treba da ima Partizan a ne ove.Ovo je za Metalac...

Dexim

pre 5 godina

A koji je to medij Zvezdin? navedi mi jedan?Zaista je veliki podvig biti iznad Mege pored tolike podrske drzave jsd-u 
(Joker, 25. mart 2019 14:11) Pink,Informer,Kurir,Telegraf,Mocart,Zurnal,Arena sport,Mondo...hoces jos?
(Objavite komentar !, 25. mart 2019 14:17)

Ahahhahaa laz laz laz. Pa Kurir je bio najzesci da pretvori Lazica da je zlocinac skoro ga u Hag poslali...a ostali mediji slicno.

Kontraš

pre 5 godina

Nema Partizan šta da očekuje dok je SNS na vlasti,može samo slučajno da osvoji neku titulu.
(Bane, 25. mart 2019 14:15) A Ostoja je poznati opozicionar, pa zato imate love za vrhunskog trenera, Trinkijerija?

Драган

pre 5 godina

@Zvezdaš
Ко је кукао на судије? Партизан? Тринкијери, играчи, Мијаиловић, ..? Ко?
Или се у последњем минуту такви фаулови не суде, рече неко ономад после купа.

Aleksej

pre 5 godina

Ostoja prvi iz Srbije ko je igrao ,,final four”(polufinale i finale Evrolige) je Zvezda jos 73.Ali sta zna limar sta je kolevka kosarke.Posle zbog fudbala nam uzeli kosarku i dali je Hrvatima i Partizanu i sad ce neki lik sto mu klub procvetao u najvecem paklu Srbije 90 ih da se oglasava nesto.Sramota.

Markos

pre 5 godina

Ahahha koji licemer,nece on da komentarise sudjenje kao neki,on je gospodin...ali sudije su krive za poraz,iako ipak krivi su igraci...mada ipak nije svirao to,to i to.Pravi politicar

NY

pre 5 godina

Bravo Ostoja! Sve se videlo, a očekivati od ABA lige neku reakciju je čista utopija. Oni su omogućili Ćokiju da ima dva tima u takmičenju. Ne rade oni to zbog njegove lepote. Ist je slučaj sa KLS. Dosta je bilo ćutanja pred jednim propalim političarem koji samo zna da širi mržnju i tako ostvaruje svoj lični interes i interes svog privatnog kluba kome niko ne može da zabrani kako će da sezove.
(crvena zvezda tirana 1945., 25. mart 2019 14:34)

Pazi ovog majstora.Care pa vi ste u fudbalu imali Hajduk Kula, Smederev, Metalac, BSK.Njihovi predsednici bili clanovi UO FK Partizan..Prvi ste krenuli u fudbalu sa haosem.Prvi neredi jesen 1991 derbi na na Marakani kada su letele one drvene klupe sa juga na zapad.Decko ubijen raketom na severu JNA.Vredjate porodicu igraca zenu koja nije ni igrac ni trener i nema veze sa utakmicom

Bojana Stankovic

pre 5 godina

O kom gospodstvu prica ovaj gospodin. Pa zar 20 godina horora da se zaboravi nakon godinu dana? Sve o cemu prica i osudjuje je ustvari na cemu poziva tokom celog teksta. Dali je moguce da se istorija ponavlja? Cim umisle da su jaki a gube oni napustaju teren. Oduvek je bilo tako, setite se samo Jugoplastike i napustanja terena. Kladim se da ako dodoju u situaciju u zadnja dva minita da vide da su izgubili utakmicu drugu utakmicu tesnim rezultatom opet napustaju teren. Genetika je to!

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Pocinje da se naglo menja odnos +/-. Ana, Zoka i Jana dobile pojacanja u Javorki, Masi i Katici. Dojavljeno da se On pominje...

Zvezdas

pre 5 godina

Partizan je najveci klub na ovim prostorima ne zasluzuje onakav tretman sudija... Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Kada si toliko siguran trk u kladionicu i 500 evra da imas za letovanje. Kakav je tretma sudija bio.Citao sam svu stampu Sportski zurnal, Politiku, Informer Kurir, Blic, Danad, Vecernje novosti i ni reci o sudjenju.I Rimsko carstvo je bilo sve do ovih prostora pa ga vise nema.Umislili ste da cete uz pomoc drzave da vladate narednih sto godina i ne samo u kosarci vec u svim sportovima.Ali nicija nije gorela do zore.Suvise se napalili ali bez osnova.Sada je u subotu pritisak na vama

Zvezdaš

pre 5 godina

Ko je prvi uveo da gostujući navijači ne dolaze na derbi? Vujošević tj. Partizan. Ko prekida utakmice i vrši medijski spin kad im to odgovara? Partizan, i u fudbalu i u košarci. Večito izigravanje žrtve i kvazi opozicije a zapravo ste veći režimski klub od Zvezde. Ili Trinkijeri i Renfro igraju za klikere? A da, zaboravio sam, rade za minimalac i igraju iz ljubavi, ipak je to Partizan. A da malo odslušate raspravu Vujoševića i Kimija i saznate neke stvari vezane za celokupno JSD a ta priča se naročito odnosi na fk i na kk? Lažete sami sebe, uostalom, prazne tribine pokazuju pravu sliku i istinu. Kad pobedite u košarci i fudbalu i uzmete neki trofej - onda je to pošteno i vi ste zapravo pobedili sistem i prvorođenog. Ako izgubite - onda je sve namešteno protiv vas i prvorođeni vas uništava. A to što imate više trofeja nego mi u fudbalu od dolaska prvorođenog? Što u kk imate više stranaca nego mi od 2012.godine pa na ovamo? A to što se zahvaljujete prvorođenom jednom mesečno? Bez njega ne biste postojali lažna institucijo. Srbija iz nedelje u nedelju pokazuje koga voli i za koga navija, živela Zvezda, živela Srbija!

Basketaš sa Morave

pre 5 godina

Ostoja Mijailović je jedan veliki gospodin iz Prislonice kod Čačka. Sticajem neverovatnih istorijskih okolnosti postao je predsednik institucije. Kakav predsednik, takva i institucija. Završiće tamo gde su Bosna, Cibona i Jugoplastika, mnogo veće od ove naše. Samo tako nastavite, gospodine Mijailoviću.

Grobarchina

pre 5 godina

Jasno je da su mediji Zvezdini. Isto tako i podrška države, kao i sudijske organizacije Crvenoj zvezdi u svim sportovima je ogromna. U takvim uslovima funkcionisanje Sportskog društva Partizan predstavlja uspeh, a plasman u polufinale plej ofa ABA lige veliki je podvig. Kada bi takmičenja u košarci i fudbalu bila pod međunarodnim okriljem, i ovakvi kakvi smo mi bismo šamarali Crvenu zvezdu.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Ostojini net botici "bravo ostoja"
(Dexim, 25. mart 2019 14:15)

To su ti one Rade, Mare, Zoke i ostale Njegove vesele devojke.

Bojan

pre 5 godina

Procitah ali nisam shvatio poentu, gde su ova gospoda ostecena? Ko gubi ima pravo da se ljuti, bilo i bice. Bolelo Covica posle Nisa, boli sada gospodina Ostoju. Svi se manje-vise slazu da je sudjenje bilo dobro, mozda za nijansu na strani Zvezde ali ona je bila domacin. To je normalno. Isto ce biti i gospodskom klubu Partizan u subotu.

Djuma

pre 5 godina

Biće bolje kada ode Vujošević rekoše oni iz Železnika.
Sada se vidi ko je najvece zlo srpskog sporta.
I zato mu i prolazi sve ovo.
Sve ono za sta su godinama optuzivali Vujoševića.
Eto njega nema vec dugo, ali tenzije i nesportske igre van terena su nastavljene u još gorem obliku.
Ide se po jutarnjim programima, unapred se pravi alibi za neuspeh.
Kaže ako bude sve regularno oni ce biti šampioni.
Znaci automatski se stvorio ambijent da je sve drugačijeg ishoda, neregularno?
Pogledajte sada posle takvog pritiska broj slobodnih bacanja i nesportskih ličnih grešaka na štetu Partizana.
Ali kolo sreće se okreće, daće Bog vrlo brzo...

ja

pre 5 godina

Ilija Belošević je Čovićev specijalac i to je sad više nego očigledno. Javor je tu stavljen da bi zamazao oči javnosti, a zapravo glavne odluke je donosio Belošević. Javor ništa nije dosudio. Polako Ostoja počinje da shvata zašto se Vujošević morao ponašati onako.

Ko o čemu....

pre 5 godina

Kako vas nije sramota sami sebe hvalite kako ste gospoda , ocigledan edipov kompleks vise vrednosti I kad smo gori mi smo bolji .za partizanove gospodske metode komentarisanja sudjenja danilovic je jednom kaznjen 6 meseci .jel Treba jos da nabrajamo
(istoricar, 25. mart 2019 14:12)

A za prebijanje sudije dobio uslovnu I vetar u leđa da nastavi da se tako ponaša !!!

Vi i istina ko dupe i strudla

pre 5 godina

Nastavite niz... Lici li vam ovo na one silne devojke sto pisu hvalospeve na Njegovim vestima? Opozicija, iskakala iza Strajnica... Treslicemerizam.
(Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 25. mart 2019 14:16) Ciji taj njegov,nije vas? Pominjete ga cesto na utakmicama,jel tako? Cija je firma Ultra Kop,za koga rade?

Ivan

pre 5 godina

Partizan je najveci klub na ovim prostorima ne zasluzuje onakav tretman sudija... Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Sudjenje je bilo realno na nivou vase igre. Vi bez ostre igre ne mozete biti ni blizu pobede. a sto se tice Reglanda idmarace do finala jer za vas je dovoljan Covic i Davidovac. Sto rece neko nekad davno, realan grobar je redak ko beli nosorog, zatrovano mrznjom tegija i Vujoševića i nema nazad...

Vi i istina ko dupe i strudla

pre 5 godina

Ko je godinama i decenijama vrsio pritisak na sudije?Ko je kukao pre svake utakmice unapred?Ko je prvi poceo da vredja sa tribina porodice igraca ili funkcionera? Ko je prvi izmislio da gostujuci navijaci ne treba da prisustvuju derbiju,kao decenijama pre toga,pola-pola? I navodno se,sada,odjednom,prisetio limar kako se zalaze za dzentlmenstvo,klub koji od svog postanka jedino se snalazi u blatu,sad pokusava da optuzi nekog drugog.Ljudi,pa znamo vas odlicno i zasto sada spinujete i plasirate demagogiju.Da li treba da vam poverujemo u sve to i da verujemo da ce u narednoj utakmici na tribinama biti male i slatke devojcice,koje nikoga ne vredjaju?Ne,hvala,daleko vam lepa kuca.
(Istina, 25. mart 2019 14:18) Ko je istino sektaska poceo da vredja Covica,secas se? Ili si poceo kosarku da pratis kada si navijao za Fmp? Ima da vas oderemo,nece vam pomoci ni 10 Belosevica,a onda nazad u zamrzivac gde vam je i mesto jer ste niko i nista i najveca krimi banda koja bitise u sportu!

Istina

pre 5 godina

Ko je godinama i decenijama vrsio pritisak na sudije?Ko je kukao pre svake utakmice unapred?Ko je prvi poceo da vredja sa tribina porodice igraca ili funkcionera? Ko je prvi izmislio da gostujuci navijaci ne treba da prisustvuju derbiju,kao decenijama pre toga,pola-pola? I navodno se,sada,odjednom,prisetio limar kako se zalaze za dzentlmenstvo,klub koji od svog postanka jedino se snalazi u blatu,sad pokusava da optuzi nekog drugog.Ljudi,pa znamo vas odlicno i zasto sada spinujete i plasirate demagogiju.Da li treba da vam poverujemo u sve to i da verujemo da ce u narednoj utakmici na tribinama biti male i slatke devojcice,koje nikoga ne vredjaju?Ne,hvala,daleko vam lepa kuca.

dule mangulica

pre 5 godina

Daj vise umuknite i jedni i drugi...toliko ste ocigledni da nam je vec svima muka...prosle nedelje onaj "nas"priprema teren kako bi dobio bar nesto vise od gospode sudija,a sad ovaj "vas"isto to radi!!!Dobra kosarka,borba do kraja pa ko pobedi.Ostavite vise spinove.Niste svesni koliko lose uticete na mlade ljude koje sport treba da oblikuje u dobre ljude,samo nam svima nabijate tenziju...jedva cekas da krene zavrsnica da gledas najbolju kosarku,kad ovi
isplivaju opet i sve ti se smuci!!!Pozdrav braco Grobari i braco Cigani,uzivajte u dobroj kosarci i ostale stvari ostavite po strani za "nasu gospodu" u foteljama.

Anti šajberovac

pre 5 godina

Sudjenje je bilo realno na nivou vase igre. Vi bez ostre igre ne mozete biti ni blizu pobede. a sto se tice Reglanda idmarace do finala jer za vas je dovoljan Covic i Davidovac. Sto rece neko nekad davno, realan grobar je redak ko beli nosorog, zatrovano mrznjom tegija i Vujoševića i nema nazad...
(Ivan, 25. mart 2019 14:38)

možda je redak, al poštenog ciganina nigde. Dobili ste na sudiju ovaj meč i nek tako bude.

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale...

bez cenzure

pre 5 godina

Sns kadar i sta drugo ocekivati? Naravno da ste cutali posle nebitnog poraza a mogu da mislim sta ce sve da priredite pre subote a da ne pricam sta sleduje ako Zvezda dobije i drugu.
(Only red, 25. mart 2019 14:15)

Za sve one koji pisu kao ti mogu da kazem samo jedno.Oba kluba drzi ista partija a koji je klub miljenik te partije vidi se od stanja u klubovima.Jedan klub ima mnogo manje novca od drugog u svim sportovima i samo jedan klub osvaja titule u svim sportovima.Kome je svanulo a kome se smrklo dolaskom SNS na vlast jasno se vidi.A taj tvoj spin sto pises brate mogu da razumem,kakvi su i mene bi bilo da sramota da priznam realno stanje.

Zvezdas

pre 5 godina

Zvezdaš 
Ко је кукао на судије? Партизан? Тринкијери, играчи, Мијаиловић, ..? Ко? 
Или се у последњем минуту такви фаулови не суде, рече неко ономад после купа.
(Драган, 25. mart 2019 14:38)

Decko ko prica o.poslednjem minutu.Vase dve zvezde su se izjasnile oko toga. A sto sada kuka o pritisku na sudije, Ne vrsi li on sada pritisak.Toliko o dzentlmestvu.Ko vec godinama spominje jednom.igracu majku?

Aleksej

pre 5 godina

Ko drma kamez ovom coveku,covek koji je sinonim onog sto ne valja u Srbiji sve preko politike uspeo i sada se nada da pritiscima nesto postigne.Smesan je.Lepo je o njemu rekao Zeljko Pantic.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Nema Partizan šta da očekuje dok je SNS na vlasti,može samo slučajno da osvoji neku titulu.
(Bane, 25. mart 2019 14:15)

Sta da se radi, kad se drzite Ostoje opozicionara...

Nemanja

pre 5 godina

Covek je apsolutno u pravu. Ja sam zaboravio da su preinacili odluku u Nisu, kad je bio faul nad Lendejlom. Koja je cista nesportska bila.Da se razumemo mislim da su bile sad sve 3 odluke dobre kod nesportskih i ako mi je tesko da priznam. Sramotno je sto je Covic sa Maricem vredjao i podlo se smejali navijacima Partizana pa je posle i Jovanu maltretirao. Uzas!
Momci glavu gore borite se sa vetrenjacama ali ja verujem!

Joker

pre 5 godina

Jasno je da su mediji Zvezdini. Isto tako i podrška države, kao i sudijske organizacije Crvenoj zvezdi u svim sportovima je ogromna. U takvim uslovima funkcionisanje Sportskog društva Partizan predstavlja uspeh, a plasman u polufinale plej ofa ABA lige veliki je podvig. Kada bi takmičenja u košarci i fudbalu bila pod međunarodnim okriljem, i ovakvi kakvi smo mi bismo šamarali Crvenu zvezdu.
(Grobarchina, 25. mart 2019 14:06)


A koji je to medij Zvezdin? navedi mi jedan?Zaista je veliki podvig biti iznad Mege pored tolike podrske drzave jsd-u

Only red

pre 5 godina

Sns kadar i sta drugo ocekivati? Naravno da ste cutali posle nebitnog poraza a mogu da mislim sta ce sve da priredite pre subote a da ne pricam sta sleduje ako Zvezda dobije i drugu.

tetka

pre 5 godina

ovo sa kartama ste vi uveli gospodo kad je vama odgovaralo i kad ste imali totalnu kontolu nad ligom.
Samo opusteno,u subotu idete na mini god.odmor.

greg

pre 5 godina

Partizan: Mi smo gospoda, mi sve fer i sportski, mi se ne žalimo na suđenje kao neki.
Isto Partizan (naredna rečenica): ne može se s vama bez kroz blato (čitaj: gepek, Tegi i ostali po netu); kako to da je protiv nas sviran toliki broj nesportskih.

Ko vas ne zna, eh.

danilovic

pre 5 godina

@bon jovi Zasto Partizan nema kvalitet? Ima odlicnih igraca, ne toliko kvalitetnih kao KKCZV, ali ima dosta dobrih mladih igraca - Vanja, Jaramaz, Zagorac, Lendejl...

KisniDanilo

pre 5 godina

To su ti vasi kompleksi vise vrednosti . Cuj gospodski maniri. Vi ste kao kulturni i avangardni a svi ostali su kao seljoberi i pokusavate da uvedete gospodske manire drugima. Jedino sto je avangardno a vezano je za vas partizanski klub su vas bivsi predsednik F.T. i gepekovanje sudije...

Enrico Pallazoo

pre 5 godina

Tako je Sekač! Sve im reci, nemoj da zaboraviš Željka Pantića, znaš šta je on sve pričao. I molim te više da uključiš pink, STB i hepi retoriku

Pop

pre 5 godina

Pocela prljava kampanja da se dobije Zvezda na bilo koji nacin, na koji se dobijala do pre 5 godina... Vujosevic, Todorovic, Danilovic i ostali su dobili naslednika!

Kontraš

pre 5 godina

Lepe reči, ali Zvezda vodi sa 1:0, a to se računa.Bilo je, i biće mnog grešaka i krađa sudija. Ali nikada kao u subotu.Krivim menadžment Partizana koji je, kao i celokupna javnost, jasno video da Čović posle Kupa neće ništa prepustiti slučaju, a ništa nije uradio po tom pitanju.Nama ostaje gospodstvo a njima vođstvo.Mislim da je njima bolje.
(miša, 25. mart 2019 14:11)Teško nama sa vama “gospodom”.

052

pre 5 godina

I ovaj rat saopštenjima, nebitno ko ih piše, je isto neki vid rialitija u svrhu dodatnog sluđivanja ionako sluđenog naroda i naravno skretanja pažnje sa elemantarnih problema na ishod , jedne u nizu, košarkaške utakmice. Sad se očekuje da Čović nešto odgovori i tako u beskonačnost....

Henk Mudi

pre 5 godina

Ilija Belošević je Čovićev specijalac i to je sad više nego očigledno. Javor je tu stavljen da bi zamazao oči javnosti, a zapravo glavne odluke je donosio Belošević. Javor ništa nije dosudio. Polako Ostoja počinje da shvata zašto se Vujošević morao ponašati onako.
(ja, 25. mart 2019 14:13)

Pa zar ONAJ sto je oterao Dula nije isti onaj sto je doveo Ostoju?
Vi vise ne znate gde bijete! Jel Dula oterao Ostojin gazda ili je Ostoja opozicija?

Aleksej

pre 5 godina

Covic je za sve u pravu!Boli ga posteno sudjenje kad se gledao snimak za svaku spornu situaciju!Za ralziku od kupa kad je bilo najvece kradje zadnjih pet godina da bi se opravdali milioni uliveno Partizanu sa primoravanjem poverioca da se povuku.Licemerno nema sta.

Jim Beam

pre 5 godina

Recite mi spornu situaciju sa derbija izuzev onog lakta Cirbesa, pokretnog bloka Gagića pred Zagorčevu trojku i faula Čovića nad Jankoviću pri skoku.

Tehnička Novici? Udarac po rukama sa ledja bez namere da se udari po lopti.
Tehnička Gagiću? Uhvatio Berona za ruku prilikom prodora i polaganja.
Tehnička Renfrou? Faul bez namere da se ide na loptu.
Bez tehničke nad Jaramazom? Jak faul, sekirica, ali i po lopti. Velika razlika u odnosu na prethodne situacije.

Nadjite mi jednu takmičarsku utakmicu gde nema više od 5 grešaka. Kao neko neutralan, ono je čista utakmica i pobeda Zvezde. Dobar derbi koji je Partizan sam izgubio.

crvena zvezda tirana 1945.

pre 5 godina

Bravo Ostoja! Sve se videlo, a očekivati od ABA lige neku reakciju je čista utopija. Oni su omogućili Ćokiju da ima dva tima u takmičenju. Ne rade oni to zbog njegove lepote. Ist je slučaj sa KLS. Dosta je bilo ćutanja pred jednim propalim političarem koji samo zna da širi mržnju i tako ostvaruje svoj lični interes i interes svog privatnog kluba kome niko ne može da zabrani kako će da sezove.

Toto-ko-tunjo-i-nevini-primaci

pre 5 godina

Dobar lik ovaj Ostoja, jos samo da pocepa clansku kartu.
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 25. mart 2019 14:28)

Bez toga nema bdenja, ljubavi preko zice, a ni svezeg kikirikija.

robin hud

pre 5 godina

@Jon Bon Jovi
sve si ga lepo rekao...treba svi da realno kažemo da nam je dosta saopštenja i pljuvanja od ljudi koji su vodeći u sportu,jer to je prvo pre svega SPORT!!!!!!!!!

miško

pre 5 godina

Kada je Zvezda domaćin nema tenzije.Kada je Partizan domaćin, zbog dece, moram da isključim ton da ne bi ponavljala ono što čuju.Sliku ne mogu sa isključim pa deca vide gomilu mesa(svi goli)i divljčko navijanje "košarkaških" navijača uz po neku bačenu stolicu,mobitel i upaljač ,novčiće i da ne pominjem.Ako revanš protekne kao prva utakmica,znači da smo na putu da vratimo dostojanstvo derbiju.Ne opravdavam skandiranje Novici 1/3 a pridružujem se aplauzu Novici 2/3 zvezdinih navijača koje je on čuo.

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Ne mogu da klicem "Bravo Ostoja, svaka ti je kao Njegoseva" , nisam neki ljubitelj politike, a jos manje SNS-a.Cinjenica je da je gospodin Mijailovic kulturniji, odmereniji i realniji od "gospodina" Covica.Ima dosta istinitog u izrecenome, jedino mu zameram sto je pominjao namerne faulove.Neki od njih zaista i jesu bili, jednostavno tako se poklopilo.Nije to direktno odlucilo pobednika jer pitanje sta bi se desilo do kraja da Gagic nije dobio namernu.Svakako bi Zvezda imala 2 poena razlike i potencijalnih + 1.Objektivno jeste Partizan malo ostecen, ali verujem nenamerno.Moguce da je to posledica i izvrsenog pritiska posle utakmice u Nisu od strane "Nebojse Covica".Sudije su imale strah da ovog puta stvarno ne donesu neku odluku na stetu Zvezde jer bi onda nastalo vanredno stanje u zemlji.Dakle, Ostoja, nisi morao da napises ovo saopstenje, a kada si ga vec napisao nije trebalo da pominjes sudjenje, imali smo +11, sut za pobedu, egal i u produzetku, dakle sve u svojim rukama.

nista novo

pre 5 godina

selektor javno prozove kalinica zbog razgovora sa sudijama, ali ne i milosavljevica za majicu u kojoj tog kalinica i njegove saigrace naziva pasjim sinovima, niti gagica za pokusaj tuce na utakmici

Fenomen

pre 5 godina

Pocelo je...ovo je zagrevanje za subotu i poruka za sudije...ili ce domacin pobediti ili sledi gepek...a u tome imaju dosta iskustva. Samo zaboravljaju...bice onda i treca utskmica...kada tog pritiska nece jiti.

istoricar

pre 5 godina

Kako vas nije sramota sami sebe hvalite kako ste gospoda , ocigledan edipov kompleks vise vrednosti I kad smo gori mi smo bolji .za partizanove gospodske metode komentarisanja sudjenja danilovic je jednom kaznjen 6 meseci .jel Treba jos da nabrajamo

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Још само да нам кажеш... ко је то у српску кошарку донео мржњу, непоштовање противника, отворен позив да се угаси највећи ривал, ко је увео пребијање судија, ко је држао конференције за штампу у којима се упуштао у критику свега што није у служби јсдп, ко је први забранио гостујућим навијачима у дербију да буду присутни, ко је отимао играче, ко је имао бланко понуде за жељене играче које је покривало највеће ЈУ предузеће Генекс и то без спонзорског уговора??
Зар имате образа о "миљенику власти"?
Којем су то играчу вређана породица и деца?
Оно што је доживео Гуровић и ово што приређујете Филипу је нешто што ни један ваш играч није чуо од наших навијача!О гађању столицом српског репрезентативаца, човека достојног сваког поштовања Јовићу, нисте ништа рекли, нисте се ни као клуб извинили, јер сте морални подрум, били и остали!
Деценијама сте се бахатили а сад уносите неке манире, е па и...... се на ваше манире!

Dragan350

pre 5 godina

Vase postenje !! Normalno da ste cutali za ono sto vam odgovara !
Sad kada vam ne odgovara svi su krivi i svi protiv vas . A sto se publike tice. Da li ti Ostoja primas u goste one koji ti vredjaju celu porodicu? Ili one koji ti lome stolice? Ovo je jedino resenje!

Uspavana lebotica

pre 5 godina

Super je sto navijaci Partizana misle da je svaka njihova titula postena a svaka tudja namestena, dok navijaci Zvezde misle isto za svoje titule. Znaci Partizan bi trebalo da ima 30 uzaszopnih titula, a isto tako i Zvezda? Zar ne bi to bio potpuni besmisao sporta?

Dragan BL

pre 5 godina

G-dine Ostoja, znamo ko ste, čime ste se bavili i čime se sad bavite, u kojoj stranci ste bili i gde ste sad...i Vi našli da morališete?
Pa jedva čekate da uskočite u “blato”, to vam je omiljeni radni ambijent!

Sabre

pre 5 godina

...na tvoj nick, bih ti replicirao nesto, i tebi svim navijacima okk pudlica,u maniru Bate Zivojinovica,al nece da objave,a i nije u nasem maniru,ipak se zna ko je avangarda...
(mali aleci, 25. mart 2019 14:19)


Bahaha. Avangarda. Od svih debilnih navijackih tripova u ovoj zemlji taj neki vas zebrasti trip da je vas rezimski vojni klub neka avangarda, renesansa, neki kao otpor opresiji Zvezdastva.. ne znam sta da ti kazem, evo vec desetu godinu za redom mi je i dalje smesno kad cujem.

Ja

pre 5 godina

Nije reagovao posle navodnih grešaka sudije u nebitnoj Aba utakmici i glumio manire,čim je izgubio bitnu i ne zna kako da opravda pare svih nas,upumpavane u sns Partizan odmah promenio ploču.

Nele

pre 5 godina

I od FMP i od Zvezde ste dobili ISTI broj karata koji ste im i dali. Ukinuli ste "pola-pola" navijace na derbijima kad je vama odgovaralo a sad bi da kao 4ti imate potpuno identicne uslove kao i prvoplasirani(pola tribina na svim utakmicama=svejedno da li si domacin ili gost). FMP-u ste dali JEDNU kartu a onda oni treba da puste vase navijace da vredjaju Vesnu Covic?
Sponzori, Zvezda dovodi privatne a vi drzavne. Sam Ostoja kaze da je za 8meseci vraceno oko 4miliona evra duga, doveden najskuplji trener u istoriji srpske kosarke i jos par igraca u poslednjih 4meseca. Bez zarade od Evrope, bez ijednog prodatog igraca bez ijednog ozbiljnog privatnog sponzora.. Odakle????

Partizansko moralisanje

pre 5 godina

Ma sve divno i krasno,Predsednik KK Partizan mam iznese čitav arsenal poštenja njegovog kluba.Sve da je i tako godpodine nemate pravo na amneziju šta su sve predstavnici KK Partizan radili ranijih godina.Sve se vraća u ovom našem srpskom parčetu planete zemlje.

panco

pre 5 godina

Kakav ...... vodi jedan Partizan. Divi mu odela, frizure... Olicenje coveka koji se preko ko zna cega, uvalio u fotelju Partizana i ko zna cega jos. E jadna vam majka

Djuma

pre 5 godina

Biće bolje kada ode Vujošević rekoše oni iz Železnika.
Sada se vidi ko je najvece zlo srpskog sporta.
I zato mu i prolazi sve ovo.
Sve ono za sta su godinama optuzivali Vujoševića.
Eto njega nema vec dugo, ali tenzije i nesportske igre van terena su nastavljene u još gorem obliku.
Ide se po jutarnjim programima, unapred se pravi alibi za neuspeh.
Kaže ako bude sve regularno oni ce biti šampioni.
Znaci automatski se stvorio ambijent da je sve drugačijeg ishoda, neregularno?
Pogledajte sada posle takvog pritiska broj slobodnih bacanja i nesportskih ličnih grešaka na štetu Partizana.
Ali kolo sreće se okreće, daće Bog vrlo brzo...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Dokle vise prepucananja?!Partizan nema kvalitet,Zvezda nema trenera.Gledano sa ove tacke gledišta teško do titule i jedni drugi.Dokle vise!!!

Pop

pre 5 godina

Pocela prljava kampanja da se dobije Zvezda na bilo koji nacin, na koji se dobijala do pre 5 godina... Vujosevic, Todorovic, Danilovic i ostali su dobili naslednika!

panco

pre 5 godina

Kakav ...... vodi jedan Partizan. Divi mu odela, frizure... Olicenje coveka koji se preko ko zna cega, uvalio u fotelju Partizana i ko zna cega jos. E jadna vam majka

istoricar

pre 5 godina

Kako vas nije sramota sami sebe hvalite kako ste gospoda , ocigledan edipov kompleks vise vrednosti I kad smo gori mi smo bolji .za partizanove gospodske metode komentarisanja sudjenja danilovic je jednom kaznjen 6 meseci .jel Treba jos da nabrajamo

Teofil

pre 5 godina

Partizan je najveci klub na ovim prostorima ne zasluzuje onakav tretman sudija... Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA...
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega

Joker

pre 5 godina

Jasno je da su mediji Zvezdini. Isto tako i podrška države, kao i sudijske organizacije Crvenoj zvezdi u svim sportovima je ogromna. U takvim uslovima funkcionisanje Sportskog društva Partizan predstavlja uspeh, a plasman u polufinale plej ofa ABA lige veliki je podvig. Kada bi takmičenja u košarci i fudbalu bila pod međunarodnim okriljem, i ovakvi kakvi smo mi bismo šamarali Crvenu zvezdu.
(Grobarchina, 25. mart 2019 14:06)


A koji je to medij Zvezdin? navedi mi jedan?Zaista je veliki podvig biti iznad Mege pored tolike podrske drzave jsd-u

Fenomen

pre 5 godina

Pocelo je...ovo je zagrevanje za subotu i poruka za sudije...ili ce domacin pobediti ili sledi gepek...a u tome imaju dosta iskustva. Samo zaboravljaju...bice onda i treca utskmica...kada tog pritiska nece jiti.

Hover ghost

pre 5 godina

Da smo znali da ce onih 13 vezanih titula i ko zna koliko jos trofeja ABA i Kupova toliko uticati na mentalno rastrojstvo navijaca Zvezde rekli bismo Duletu da oladi malo,pa da vas pusti svake pete da uzmete jedan trofej.
Stvarno tuzno gledati kako neko iz ocaja navija za FMP i glorifikuje Covica,o spinu oko ulozenih para bolje i da ne pocinjem,stvarno tuga na sta ljudi spadnu zbog kluba...

Zvezdaš

pre 5 godina

Ko je prvi uveo da gostujući navijači ne dolaze na derbi? Vujošević tj. Partizan. Ko prekida utakmice i vrši medijski spin kad im to odgovara? Partizan, i u fudbalu i u košarci. Večito izigravanje žrtve i kvazi opozicije a zapravo ste veći režimski klub od Zvezde. Ili Trinkijeri i Renfro igraju za klikere? A da, zaboravio sam, rade za minimalac i igraju iz ljubavi, ipak je to Partizan. A da malo odslušate raspravu Vujoševića i Kimija i saznate neke stvari vezane za celokupno JSD a ta priča se naročito odnosi na fk i na kk? Lažete sami sebe, uostalom, prazne tribine pokazuju pravu sliku i istinu. Kad pobedite u košarci i fudbalu i uzmete neki trofej - onda je to pošteno i vi ste zapravo pobedili sistem i prvorođenog. Ako izgubite - onda je sve namešteno protiv vas i prvorođeni vas uništava. A to što imate više trofeja nego mi u fudbalu od dolaska prvorođenog? Što u kk imate više stranaca nego mi od 2012.godine pa na ovamo? A to što se zahvaljujete prvorođenom jednom mesečno? Bez njega ne biste postojali lažna institucijo. Srbija iz nedelje u nedelju pokazuje koga voli i za koga navija, živela Zvezda, živela Srbija!

KisniDanilo

pre 5 godina

To su ti vasi kompleksi vise vrednosti . Cuj gospodski maniri. Vi ste kao kulturni i avangardni a svi ostali su kao seljoberi i pokusavate da uvedete gospodske manire drugima. Jedino sto je avangardno a vezano je za vas partizanski klub su vas bivsi predsednik F.T. i gepekovanje sudije...

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Рекао бих да "господин" овим врши притисак на судије и даје алиби својим дивљацима на трибинама, који узгред улазе за џабе и наплаћују карте за свој џеп, за недела која ће починити а он је немоћан да то спречи. Овим наравно не оправдам Човића и његове изјаве. Опет са хоштаплерима само хоштаплер може да се избори. Ето где је данас српска кошарка.
(Воип, 25. mart 2019 15:26)

Нисам прочитао све ко коментаре али тешко да је неко дао тачнији опис овог кошаркашког моментума!

Pitanje

pre 5 godina

Evo jedan predlog za sve navijace CZ u svim pojavnim oblicima.Neka sastave najbolju petorku svih vremena I sedam momaka na klupi.Nema veze sa temom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 25. mart 2019 14:06)

Da li od 1976.god.da pocnemo jer se pre toga kosarka nije igrala na ovim prostorima,po vama ili ipak prvu deceniju ovog veka,kada samo jedan klub nije placao nista drzavi,krao i otimao igrace,tukao sudije i sve to nazivao normalnim vremenima.Cisto da znamo odakle da krenemo.

CzBg1989!

pre 5 godina

Kad Čović priča za sudije tad je ovakav ili onakav. A sad je Ostoja gospodin? Spin majstori.. Kako jedan novinar kaže "ovako se gospodski prihvata poraz a ne kao neki" eco i to pada u vodu.. Plači mala plači.. Više se ne može zasto sada kao..... kukateeee?

Parter B

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda? 
(sasa, 25. mart 2019 14:01) 

Koje žene?
(samo pitam, 25. mart 2019 16:38)

Supruga Milana Gurovića,majka Filipa Čovića i supruga Nebojše Čovića...
Šta se praviš,neobavešten kao i svi vi iz malog vojnog kluba...

Qantas

pre 5 godina

To se čekalo! S A O P Š T E N J E !!
Imaćete još jedno isto takvo. U subotu 30.03.2019 oko 21:00...
A onda idete na zasluženi raspust.
Mi u finaleeeee!!
I ko je najbolji??!
Z V E Z D A !!

John Gotty

pre 5 godina

Ostoja,prvo objasni gradjanima odakle pare za pojacanja i evroligu u koju zelite da idete ako klub duguje toliki novac. Tek nakon toga mozes da pricas o blatu.

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Ne mogu da klicem "Bravo Ostoja, svaka ti je kao Njegoseva" , nisam neki ljubitelj politike, a jos manje SNS-a.Cinjenica je da je gospodin Mijailovic kulturniji, odmereniji i realniji od "gospodina" Covica.Ima dosta istinitog u izrecenome, jedino mu zameram sto je pominjao namerne faulove.Neki od njih zaista i jesu bili, jednostavno tako se poklopilo.Nije to direktno odlucilo pobednika jer pitanje sta bi se desilo do kraja da Gagic nije dobio namernu.Svakako bi Zvezda imala 2 poena razlike i potencijalnih + 1.Objektivno jeste Partizan malo ostecen, ali verujem nenamerno.Moguce da je to posledica i izvrsenog pritiska posle utakmice u Nisu od strane "Nebojse Covica".Sudije su imale strah da ovog puta stvarno ne donesu neku odluku na stetu Zvezde jer bi onda nastalo vanredno stanje u zemlji.Dakle, Ostoja, nisi morao da napises ovo saopstenje, a kada si ga vec napisao nije trebalo da pominjes sudjenje, imali smo +11, sut za pobedu, egal i u produzetku, dakle sve u svojim rukama.

Sabre

pre 5 godina

Frka limeni!
Kako opravdati tolike narodne pare skrkane u KK Big pizza SNS?
Ajd malo po patetici i kmecanju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zozon, 25. mart 2019 17:20)


Kako? Evo npr. Renfro. Ili, jos bolje, covek od 800.000 casova ljubavi, zbog koga ste uopste konkurentni i dalje.

nenad

pre 5 godina

kao do sada smo ćutali ali više nećemo, bili smo fini ali više nećemo. jao kako si providan Mijailoviću a stvarno sam mislio da si gospodin.

Aleksej

pre 5 godina

Kad tad Nebojsa Covic ce unististi ovu Zvezdu i vratiti izvorni Fmp,niste jos svesni kakav je to covjek.
(Aco.Rs, 25. mart 2019 16:37)Dzaba se nadas..

One night in May

pre 5 godina

Ne treba se cuditi, sve je to u maniru jedan vodja, jedna partija, jedan narod, jedna drzava, jedan klub.
(AlCapo, 25. mart 2019 17:10)


Nekad jedan klub bio prvak istovremeno u fudbalu, kosarci, rukometu, vaterpolu i hokeju na ledu. Sad u tih 5 sportova imamo 3 razlicita sampiona, bilo bi 4 da Nislije ne ispustise titulu u rukometu u poslednjem kolu...

Nikad vise 1 drzava = 1 klub

Danas je dozvoljeno i nekom drugom da bude sampion, a ne dekretom drzave samo jedan klub.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Још само да заплаче... 
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56) 

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa...
(Alen, 25. mart 2019 15:18)

Плачете ви већ годинама, а овај ваш по угледу на председника... којег волите кад је у питању кк и, као опозиција сте кад је у питању, фк!
Без срама и без части то је главна карактеристика јсдп!

Bojan.

pre 5 godina

Koja 4grka,svi ti igrali za nasu reprezentaciju!A jos bitnije ponikli u zvezdi a vasi skoro svi dosli iz sloge i ostalih klubova.Ovo je nasa skola a koja je vasa.I Danilovic i Divac nisu ponikli u partizanu.one sve koje sađ nabrojao osim dvojice izasli iz zvezdine skole.Pa i Bpgdanovic nije iz vase skple.

rivers

pre 5 godina

ja samo da pitam sve grobare i ovog mijailovica....gde je bila zvezda punih 13 godina.....13 titula za redom deset sezona u evroligi i sada nesto kukate....sad se malo okrenule stvari

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Dugačak tekst za čitanje, je li se zahvalio predsedniku?
(bobo mk, 25. mart 2019 16:59)

Ne, ne. Ovo tek dodje kao prolog. Bice, naravno.

Swift

pre 5 godina

Ostoja je spao na Čovićev nivo. A taman sam mislio da imamo donekle normalnu upravu, koja se neće upuštati u ove gluposti i babska prepucavanja. Neka pobedi bolji na terenu, dosta kukanja i vađenja na sudije, nepravdu i ostalo, tu mislim na obe strane.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Још само да нам кажеш... ко је то у српску кошарку донео мржњу, непоштовање противника, отворен позив да се угаси највећи ривал, ко је увео пребијање судија, ко је држао конференције за штампу у којима се упуштао у критику свега што није у служби јсдп, ко је први забранио гостујућим навијачима у дербију да буду присутни, ко је отимао играче, ко је имао бланко понуде за жељене играче које је покривало највеће ЈУ предузеће Генекс и то без спонзорског уговора??
Зар имате образа о "миљенику власти"?
Којем су то играчу вређана породица и деца?
Оно што је доживео Гуровић и ово што приређујете Филипу је нешто што ни један ваш играч није чуо од наших навијача!О гађању столицом српског репрезентативаца, човека достојног сваког поштовања Јовићу, нисте ништа рекли, нисте се ни као клуб извинили, јер сте морални подрум, били и остали!
Деценијама сте се бахатили а сад уносите неке манире, е па и...... се на ваше манире!

Aleksej

pre 5 godina

Ostoja prvi iz Srbije ko je igrao ,,final four”(polufinale i finale Evrolige) je Zvezda jos 73.Ali sta zna limar sta je kolevka kosarke.Posle zbog fudbala nam uzeli kosarku i dali je Hrvatima i Partizanu i sad ce neki lik sto mu klub procvetao u najvecem paklu Srbije 90 ih da se oglasava nesto.Sramota.

Covek

pre 5 godina

Sta je Ostoja shvatio si da necete tako brzo u Evroligu kako si obecao gazdama pa sad pravis alibi kako bi opravdao 800k evra datih za Trinkija. Hteli bi vi opet da gledate ponizenu Zvezdu ali vam Covic ne da pa su vam sudije krive, iste te koje su vam poklonile Kup. E moj “gospodine”.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Sve rečeno kako treba, bravo Ostoja, grobari znamo šta nam je činiti u subotu? Naravno da znamo...
(Salaso, 25. mart 201

Као и обично, дивљаштво и примитивизам на највишем могућем нивоу!
У случају Звездине победе или убедљивог вођства, очекивати нереде и прекид утакмице!
Ето, само да објасним онима који, можда, не знају шта се подразумева под овим "знамо шта нам је чинити"!

Henk Mudi

pre 5 godina

Ajde sada pogledaj ko je najgledaniji klub decenijama,kada je sportska sala, bilo gde da igra Partizan, poluprazna ili prazna?Svuda nas ima,svuda se trazi karta vise ,a prolazimo kroz mozda najtezeg perioda u postojanju,a opet imamo vise navijaca nego mnogo domacina....Podgorica Skopje,Ljubljana...za Srbiju i da ne pricam....E,zato,jer smo stvarno GOSPODSKI klub,ako ti nije jasno,publiku ne mozes prevariti,sve zna !!!-jer je Partizan najveci brend ovog dela Evrope,ali kome mi to pricamo?-osvajacima NISTA?!-dok kod nas i vise nema mesta da sva odlicja budu na jednom mestu...
(moje je ime sef tamne strane Meseca...., 25. mart 2019 16:12)

Lepo... Nego gde su ti navijaci bili predhodne 2-3 godine? Prosecno 1700 ljudi! Zasto, recimo Pekovicev Partizan nije imao tu podrsku? Nije ti cudno sto se cekao dolazak NJEGOVOG coveka, za koga niko od vas nije ni cuo pre dolaska u Partizan, pa da ON da naredbu vodjama koje ocigledno kontrolise da se pruzi nikad jaca podrska novom rukovodstvu!

noca

pre 5 godina

Dobar lik ovaj Ostoja, jos samo da pocepa clansku kartu. 
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 25. mart 2019 14:28) 

Tvoj ako počne da cepa članske karte, biće za pun kontejner.
(mkg, 25. mart 2019 15:49)

Hahahaha, kralju :)

sryugos

pre 5 godina

Lice, slagao si 5 puta u komentaru, a nisi ni trepnuo. Tipican zvezdas... Pa sta ti misli da mi nemamo televizor? Da niko od nas nije gledao utakmicu?
(Nemanja, 25. mart 2019 15:22)

Lice, jel te nije sramota da napises da je slagao? Ima i nas zvezdasa sto smo gledali na televiziji.
Svaka namerna je i bila namerna a ako iko misli da nije, nek batali kosarku ili objektivnost...

biciklista

pre 5 godina

da li moze neko da izgubi i pruzi ruku prestanite da se brukate i jedni i drugi... bio sam u Pioniru u subotu igraci posle utakmice sportsko rukovanje svi iz protivnicke ekipe pitali Velickovica i Reglanda kako su na njih se ugledajte

santa justa

pre 5 godina

A kad već brineš odakle nama pare a Trinkijerija, jel si se nekad zapitao kako ste vi vratili dug od 20 miliona evra. Naš dug je svega tri miliona.
(nismo isti, 25. mart 2019 16:56)
Sa 15 naraslo na 20, a sa 7 se spustilo na 3. Matematika u stilu Broja 1 iz A.Forda. Sreca pa nismo isti.

Aleksej

pre 5 godina

Kome je Čović idol.....po mom mišljenju ima opasno promašen zivot. Bolje i druga liga nego takav vlasnik kluba. A ovamo puna usta demokratije i pravicnosti. To je šizofrenija.
(Merak nema cenu, 25. mart 2019 16:48)Covic je doktor i gospodin za ovog..Ne znam ko je vise promasio.

Zvezdas

pre 5 godina

Petorka i petnaestak ostalih malo "losijih" za onog sto je trazio. Trener bi mogao da bude Aleksandar Nikolic, Ranko Zeravica ili Dejan Radonjic.

Zoran Slavnic, Ljubodrag Simonovic, Nikola Kalinic, Nemanja Bjelica, Boban Marjanovic

Stefan Jovic, Igor Rakocevic, Sasa Obradovic, Vasilije Micic, Marko Guduric, Nemanja Nedovic, Boban Jankovic, Vladimir Cvetkovic, Dragan Kapidzic, Milan Gurovic, Vladimir Radmanovic, Predrag Stojakovic, Rajko Zizic, Dragan Tarlac, Ognjen Kuzmic.

onako

pre 5 godina

@jmbg
Treba da te je sramota.

"Grke" koje pominješ,
- svi do jednog su čekali zabranu 3 god i spor od strane Grčke ispred FIBA da bi mogli da igraju za svoju državu i nikad nijednu pre i posle. Svi su i pored pritisaka i ucena sačekali i igrali samo za Srbiju. Jel tako?
- drugo to je naša najdominantnija ekipa, uz normalno najveći uspeh ikad ostvaren.
Čiji su ovde je potpuno irelevantno ali je zabrinjavsjuće da ih neko naziva "Grcima".
Meni je žalosno da Stojakovića Tarlaća Jarića i Gurovića neko omalovažava znajući šta su dali Srbiji a pogotovu da to radi jer eto nisu iz Gospodskog kluba iako su gospoda za sve.

klo

pre 5 godina

Limare sto ne rece odakle lova pored 7 miliona evra duga,sto ne rece da si visoki funkioner SNS-a.Jel znas limare da su u svakoj tuci na kosarkaskim terenima nase lige akteri bili igraci Partizana.Jel znas limare ko je gepekovao sudije,drzao kvaku,stipao sudije,ko je kojem sudiji kum.Jel znas limare ko je kom e otimao igrace u ponocnim sastancima raznih komisija.E moj limare a javno objavljivanje adresa sudija sa pozivom na linc.E moj limare nista ti neznas zato cuti tu dok su tvoji na vlasti a posle se vrati tvojoj limariji.

inkognito

pre 5 godina

Kad se vec zalazete za gospodsko ponasanje,na sta onda lici ono ponasanje Marinkovica,kad posle svakog ubacenog kosa provocira publiku?!!!

Enrico Pallazoo

pre 5 godina

Tako je Sekač! Sve im reci, nemoj da zaboraviš Željka Pantića, znaš šta je on sve pričao. I molim te više da uključiš pink, STB i hepi retoriku

Boki

pre 5 godina

Preposteni napredni Ostoja. Poznati opozicionar.
Nece proci u finale i vec frka, drama, panika, saopstenja. Treba partiji opravdati milione skrkane u klub.

vladan

pre 5 godina

Postovani gospodine Predsednice KK Partizana.da li sve sto pisete o Partizanu i ponasanju Vasem ste sprovodili i kad ste od Drugih uz pomoc svoje partije otimali privatni posao i postali uspesan poslovan
Vas biznis i njegov procvat je veoma poznat svima tako da svi zmamo ko ste i cime se bavite i kako ste postali uspesni biznismen
Daleko ste Vi od onoga o cemu ovde pisete i kad se promeni vlast otici cete zajedno sa njima u proslost
Veliki pozdrav

santa justa

pre 5 godina

Ocigledno pratis kosarku dve godine,tako da neznas o cemu govori"NISMO ISTI".Taj tvoj klubic je dobio.20.000.000.maraka za razvoj projekta EVROPSKA ZVEZDA.Seti se tada ste doveli za trenera Zmaga Sagadina.Uvek ste bili puni para,samo sto niste nista uradili u EVROPI.
(Ramones, 25. mart 2019 17:37)
Kojih maraka? Nemackih, konvertibilnih, postanskih :)
Ocigledno ti zivis u XX veku. Euro je u opticaju od 2000. god. Nego se vi visedecenijski poznavaoci basketa prvo dogovorite koliki je bio dug KKCZ. Pa kad to uspesno savladate onda prezentujte da li je vas dug 3 ili 7 miliona ali EURA. Sto napisa tvoj sapatnik “volšebno” sa 7 na 3:) I ne brukaj sveto ime Ramones.

No7

pre 5 godina

Namazan je ovaj Ostoja, pokušava da ukalja protivnika, istovremeno vrši jak pritisak na sudije a sve je to zapakovao u neki svileni, gospodski papir u kom su oni jedina gospoda, jedini ispravni i neukaljani.
Opasan je ovo spiner. Sve ovo izjavljuje na par dana pred revanš utakmicu u kojoj može haos nastati!
Ako bi i došlo do nekih nemilih scena, treba i njega okriviti!

dzoni15

pre 5 godina

Lako je biti gospodin kad ti se brisu dugovi, kad imas sve sredjeno tvoje je samo da dovodis igrace i ovako baljezgas po medijima, kao dobrica, nece da se svadja, a ovamo usli milioni u klub, i sta god da se desi, tebi je fotelja sigurna bilo gde, dal u skupstini, dal u nekom upravnom odboru, dal u nekoj firmi to je nebitno... smeta grobarima Covic(ne podrzavam ni ja sto ide po televizijama i prica) a ne smeta im Vujosevic kad pljuje po svemu, i po KSS, i po drzavi, sudijama, sponzorima, kad je u klubu i ekonom, presednik, sportski direktor i sve! tad je sve ok... sad je Ostoja legenda, pa bio je i Pekovic kad je dosao, ulaze milione, vraca dugove, kad ono corak... i jos nesto, da je Ostoja isto ovo uradio tj samo da je usao u Zvezdu umesto u Partizan, odma Tegeltija bot bi kopao po njegovoj plemenitoj istoriji i bio bi popljuvan! al kad cujem komentare Ostoja se druzi sa Zeljkom Obradovicem, on ga je doveo u Partizan, ne moze svako da se druzi sa Zeljkom.. tako je i Zeks doveo Viliams gosa da se kali u Partizanu, pa ide za milion u Fener kad ono medjutim.

njegov svet je zamrzivač i top 14

pre 5 godina

Dr Nebojsa Covic,nas novi Dr Nebojsa Popovic,obecao je pre pet godina,da ce staviti tacku,na crno beli svet!,Cocek samo drzi rec.
@
Crno beli svet se sastoji od četiri fajnal fora i titule prvaka Evrope. Normalan čovek to nikada ne bi uništavao samo da bi lečio svoje lične frustracije i nemoć. To priželjkuju osobe sa posebnim stanjem svesti. Videćemo na čiji svet će pre biti stavljena tačka.

Zvezdas

pre 5 godina

Čitam komentare kako je Partizan miljenik vlasti tj.Vučića i kako mu se pomaže više nego Zvezdi.Kome je oprošten dug od 17 miliona evra,Partizanu nije.Kome je omogućen reprogram duga,ko je ranije plaćao trenere po 800 000 evra.Pešić,Sagadin,kome je Tadić dao pare da se ne ugasi.Pomoć se daje i Partizanu ali kako.Primer pre dve godine u januaru ili februru je dato oko 2 miliona evra,a Zvezdi 1 milion,ali kada.Pare su date kada je bio više dnu tabele Aba lige i kada nije bilo teoretske šanse nešto da se uradi u vezi plej ofa.Bolje da je dobio 500000 evra u junu da dovede neka pojačanja i formira ekipu za ligu nego da dobije 25 milijardi evra mnogo kasnije.Hvala državi na takvoj pomoći,neka tako pomaže Zvezdi.I na kraju od kada je Zvezda prvak u svim sportovima ,ovaj narod mnogo bolje živi.Ko li je to rekao...
(Djordjevic Goran, 25. mart 2019 15:49)

Kome je to oprosten dug.Po zakonu je napravljen UPPR koji je tvoj klub odbio. Zvezda je svoje dugove prema drzavi regulisala a tvoj jos uvek na listi najvecih poreskih duznika negde oko 85 mesta.Lako proverljivo.I drzava vam prolongira isplatu duga. Sa privatnim poveriocima uvek postoji dogovor kao sto je tvoj Ostoja skinuo dug za 4 miliona ali ostao dug Duletu Vujosevicu. Drzava vam dala dva drzavna sponzora.Ah, da zaboravio sam.Vi ste najvece sportsko drustvo na svetu i sire. Drzava vam pokloni stadion vojske, drzava vam pokloni plivaliste Banjica, drzava pokloni zemljiste na Adi gde je veslacki klub.

Rajko

pre 5 godina

Kome je Čović idol.....po mom mišljenju ima opasno promašen zivot. Bolje i druga liga nego takav vlasnik kluba. A ovamo puna usta demokratije i pravicnosti. To je šizofrenija.
(Merak nema cenu, 25. mart 2019 16:48)A tebi Ostoja idol i nisi promasio zivot?

KaraDjordje

pre 5 godina

Citam i sve mi nesto poznato, ne mogu da se setim i onda mi sinulo, pa to je nas Ostoja bio na edukaciji, na casovima kod prof. Vuletica, taj sofisticirani prepoznatljivi stil kmecanja koji prosto tera suze na oci.

Trener iz Olimpijakosa

pre 5 godina

Neko je rekao da nabrijim igrace zvezde u istoriji.Ovo su srbi bez stranaca i crnogoraca i tu imamo vise od vas.Marko Jaric,Sasa Obradovic,Nemanja Nedovic,Igor Rakocevic,Milan Gurovic,Pedja stojakovic,Vladan Radmanovic,Dragan Tarlac,Bobi Marijanovic ova ekipa bi pobedila svaku vasu sa sve strancima
(Bojan., 25. mart 2019 16:57)
Mislis da bi ta ekipa pobedila ekipu Kićanović, Djordjevic, Danilović, Paspalj, Dalipagic, Divac, Rebrača, Bogdanović, Krstić, trener npr Obradovic? Mrzi me sad da ti pisem drugu ekipu Partizana koja bi takodje izula iz patika te što si ti nabrojao...

Zvezdas

pre 5 godina

Santa jusa... 
Ocigledno pratis kosarku dve godine,tako da neznas o cemu govori"NISMO ISTI".Taj tvoj klubic je dobio.20.000.000.maraka za razvoj projekta EVROPSKA ZVEZDA.Seti se tada ste doveli za trenera Zmaga Sagadina.Uvek ste bili puni para,samo sto niste nista uradili u EVROPI.
(Ramones, 25. mart 2019 17:37)

Uh bre care ala se ti gadjas sa ciframa.Jedan kaze 10 miliona ti sada 20 miliona. Znas iz prve ruke jer si ti delio novac.Pa nije Zmago Sagadin placen 10 miliona.Toliko ni Fil Dzekson u NBA za sezonu nije dobijao

Bankar

pre 5 godina

Ja bi volio da znam kako je obrisan Zvezdin dug od oko 15 miliona evra, posto sam i ja duzan pare banci, pa hocu da primijenim Covicev recept i da se i meni obrisu dugovi. Hvala unaprijed na odgovorima
(Sasha, 25. mart 2019 16:47)

Privatnom licu ne moze da se obrise dug.Svaka banka ima stavku sumnjiva i nenaplativa potrazivanja.Sve stvar pregovora. Pariski i Londonski klub poverilaca posle 2000-te Jugoslaviji otpisao 1,5 mlrd dugova.Grckoj 5 mlrd.Kada imate nesposobne pregovarace.Banke u Srbiji nisu drzavne osim jedne (Komercijalne sa 51% vlasnistva). Banka moze da otpise glavnicu a ne kamatu ili obrnuto ili da sve otpise

Walldorf

pre 5 godina

Posle ovakve salve nepovezanih,neinteligentnih,neverovatnih baljezgarija,pametan covek zanemi u neverici da je nesto ovako, uopste, moguce izreci. Sve u svemu, sada ce se znati krivac ukoliko opet ka klupi Zvezde polete stolice, staklene boce i slican arsenal "miroljubivih" navijaca Partizana,kako bi se moglo zakljuciti posle limarevih reci. Jedino sto im se omakne da "ponekad" igracima Zvezde psuju decu, zene vredjaju najpogrdnijim prljavstinama.Ostoja, ovo su direktni pozivi na nasilje. Opravdanja nakon ovakvih reci, jednostavno nema...

Grobarchina

pre 5 godina

Jasno je da su mediji Zvezdini. Isto tako i podrška države, kao i sudijske organizacije Crvenoj zvezdi u svim sportovima je ogromna. U takvim uslovima funkcionisanje Sportskog društva Partizan predstavlja uspeh, a plasman u polufinale plej ofa ABA lige veliki je podvig. Kada bi takmičenja u košarci i fudbalu bila pod međunarodnim okriljem, i ovakvi kakvi smo mi bismo šamarali Crvenu zvezdu.

duledudule

pre 5 godina

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale...  
(Anti šajberovac, 25. mart 2019 14:52)  

Ostojic? 
(EUFORIJA, 25. mart 2019 15:06) 
Djuro Ostojic...

NY

pre 5 godina

Bravo Ostoja! Sve se videlo, a očekivati od ABA lige neku reakciju je čista utopija. Oni su omogućili Ćokiju da ima dva tima u takmičenju. Ne rade oni to zbog njegove lepote. Ist je slučaj sa KLS. Dosta je bilo ćutanja pred jednim propalim političarem koji samo zna da širi mržnju i tako ostvaruje svoj lični interes i interes svog privatnog kluba kome niko ne može da zabrani kako će da sezove.
(crvena zvezda tirana 1945., 25. mart 2019 14:34)

Pazi ovog majstora.Care pa vi ste u fudbalu imali Hajduk Kula, Smederev, Metalac, BSK.Njihovi predsednici bili clanovi UO FK Partizan..Prvi ste krenuli u fudbalu sa haosem.Prvi neredi jesen 1991 derbi na na Marakani kada su letele one drvene klupe sa juga na zapad.Decko ubijen raketom na severu JNA.Vredjate porodicu igraca zenu koja nije ni igrac ni trener i nema veze sa utakmicom

Nemanja

pre 5 godina

Covek je apsolutno u pravu. Ja sam zaboravio da su preinacili odluku u Nisu, kad je bio faul nad Lendejlom. Koja je cista nesportska bila.Da se razumemo mislim da su bile sad sve 3 odluke dobre kod nesportskih i ako mi je tesko da priznam. Sramotno je sto je Covic sa Maricem vredjao i podlo se smejali navijacima Partizana pa je posle i Jovanu maltretirao. Uzas!
Momci glavu gore borite se sa vetrenjacama ali ja verujem!

mkg

pre 5 godina

Dobar lik ovaj Ostoja, jos samo da pocepa clansku kartu.
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 25. mart 2019 14:28)
Tvoj ako počne da cepa članske karte, biće za pun kontejner.

Nele

pre 5 godina

I od FMP i od Zvezde ste dobili ISTI broj karata koji ste im i dali. Ukinuli ste "pola-pola" navijace na derbijima kad je vama odgovaralo a sad bi da kao 4ti imate potpuno identicne uslove kao i prvoplasirani(pola tribina na svim utakmicama=svejedno da li si domacin ili gost). FMP-u ste dali JEDNU kartu a onda oni treba da puste vase navijace da vredjaju Vesnu Covic?
Sponzori, Zvezda dovodi privatne a vi drzavne. Sam Ostoja kaze da je za 8meseci vraceno oko 4miliona evra duga, doveden najskuplji trener u istoriji srpske kosarke i jos par igraca u poslednjih 4meseca. Bez zarade od Evrope, bez ijednog prodatog igraca bez ijednog ozbiljnog privatnog sponzora.. Odakle????

Sentor

pre 5 godina

Krenulo je spinovanje i priprema za sledeći meč. Nije te sramota da spominješ meč u kupu??? Problem partizana je oduvek bio to što ne umeju da se snađu u poštenim okolnostima. U subotu su sudije sudile pošteno ali neki su navikli na povlašćen tretman, pa kada im sude pošteno, ubeđeni su da ih kradu. I nemoj o gospodskim manirima, druže limaru. Smanjio si dug za 5 miliona eura, odakle? Trenera plaćaš 800.000 eura, tim ti košta preko dva miliona eura, odakle? Mnogo ste poleteli, sami sebe ubedili da ste jaki, moćni, da osvajate sve. Došao je trenutak za otrežnjenje.

Spale

pre 5 godina

Dok su išle trojke iz auta(blata), sve vam bilo potaman, sad kad smo i mi ušli za vama u to isto blato, počeli ste da jaučete..i još dugo ćete.

Dragan BL

pre 5 godina

G-dine Ostoja, znamo ko ste, čime ste se bavili i čime se sad bavite, u kojoj stranci ste bili i gde ste sad...i Vi našli da morališete?
Pa jedva čekate da uskočite u “blato”, to vam je omiljeni radni ambijent!

Istina

pre 5 godina

Ko je godinama i decenijama vrsio pritisak na sudije?Ko je kukao pre svake utakmice unapred?Ko je prvi poceo da vredja sa tribina porodice igraca ili funkcionera? Ko je prvi izmislio da gostujuci navijaci ne treba da prisustvuju derbiju,kao decenijama pre toga,pola-pola? I navodno se,sada,odjednom,prisetio limar kako se zalaze za dzentlmenstvo,klub koji od svog postanka jedino se snalazi u blatu,sad pokusava da optuzi nekog drugog.Ljudi,pa znamo vas odlicno i zasto sada spinujete i plasirate demagogiju.Da li treba da vam poverujemo u sve to i da verujemo da ce u narednoj utakmici na tribinama biti male i slatke devojcice,koje nikoga ne vredjaju?Ne,hvala,daleko vam lepa kuca.

zzzz

pre 5 godina

Neko je rekao da nabrijim igrace zvezde u istoriji.Ovo su srbi bez stranaca i crnogoraca i tu imamo vise od vas.Marko Jaric,Sasa Obradovic,Nemanja Nedovic,Igor Rakocevic,Milan Gurovic,Pedja stojakovic,Vladan Radmanovic,Dragan Tarlac,Bobi Marijanovic ova ekipa bi pobedila svaku vasu sa sve strancima
(Bojan., 25. mart 2019 16:57)

Brate, zaboravio si Teodosica i Askrabica, oni su realno igrali malo duže za ovu zvezdu od Tarlaca, Jarica i Stojakovica.

dule mangulica

pre 5 godina

Daj vise umuknite i jedni i drugi...toliko ste ocigledni da nam je vec svima muka...prosle nedelje onaj "nas"priprema teren kako bi dobio bar nesto vise od gospode sudija,a sad ovaj "vas"isto to radi!!!Dobra kosarka,borba do kraja pa ko pobedi.Ostavite vise spinove.Niste svesni koliko lose uticete na mlade ljude koje sport treba da oblikuje u dobre ljude,samo nam svima nabijate tenziju...jedva cekas da krene zavrsnica da gledas najbolju kosarku,kad ovi
isplivaju opet i sve ti se smuci!!!Pozdrav braco Grobari i braco Cigani,uzivajte u dobroj kosarci i ostale stvari ostavite po strani za "nasu gospodu" u foteljama.

Delija Fontana

pre 5 godina

1. Partizan je poslednji klub na svetu koji može da se posziva na "gospodstvo" svojih navijača, trenera i rukovodilaca.
2. Svi znamo ko je uneo najviše mržnje u srpski sport , pre svega u košarci, i ko je čovek koji je sportsko nadmetanje dva najveća rivala pretvorio u rat u kome je sve dozvoljeno.
3. U prethodnom derbiju sudije su svojim odlukama više oštetile Zvezdu nego Partizan. Svako ko se iole razume u košarku i ko je pažljivo gledao utakmicu, složiće se sa tim.
4. Sveo ovo što je "gospodin" Ostoja napisao je samo priprema i ialibi za ono što će se dogadjati na narednoj utakmici u Pioniru a u kojoj je domaćin klub na čijem je on čelu. Takav scenario smo gledali godinima.

prekucana šasija

pre 5 godina

@Anti š
Vi u životu nikada ništa pošteno niste osvojili, zapampi, imam 45god i ne sećam se da ste išta pošteno osvojili, najveći ste kancer u sportu Srbije koji postoji, sa vama svaka krađa počinje i završava se.

Zašto penite na državni projekat, što ovaj ne kaše KO i ODAKLE daje pare za ovaj tim?
Iz svog džepa?
Plaća Žoc?

Pa to je taj mentalni sklop, koji veruje isto u AV kao i u priče o kikirikiju...

Henk Mudi

pre 5 godina

Још само да заплаче... 
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56) 

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa...
(Alen, 25. mart 2019 15:18)

Rece navijac KK Proslost, ciji je naveci uspeh osvajanje kupa! U domacoj ligi vec 2 godine ne znaju za finale, a u ABA Nolan pa Radonja ih vratio u blato iz kog si i isplivali posle raspada SFRJ!

Henk Mudi

pre 5 godina

cigani nevidjena mentalna gimnastika kao i uvek. al' mi nije jasno što ovog našeg zovu limar... šta je onaj njihov sa limenkama?
(milun, 25. mart 2019 15:18)

Pitaj svog imenjaka iz Cacka, inace gradonacelnika, ko je bio Ostoja u Cacku pre SNS-a...

No7

pre 5 godina

Jedino sto mi je sladje od Ostojine suze je plac Pantica i Novice.Ovo su srecni dani za mene jer se kupam u njihovim suzama.Hvala ti Sveti Nolane Smite sto si ubio azdaju koja je davila Srpsku kosarku godinama.Sad dok lezim u kadi prepunoj grobarskih suza koje sam kupio preko interneta mogu sa uzivanjem da citam komentare i kukumavke sportskih radnika kakve Partizan i zasluzuje,Pantica i Ostoje.
(Nemanja, 25. mart 2019 15:24)

Hahahahaha, kupio grobarske suze na internetu, hahaha...

Only red

pre 5 godina

Sns kadar i sta drugo ocekivati? Naravno da ste cutali posle nebitnog poraza a mogu da mislim sta ce sve da priredite pre subote a da ne pricam sta sleduje ako Zvezda dobije i drugu.

Cekamo 20.titulu u basketu

pre 5 godina

Dr Nebojsa Covic,nas novi Dr Nebojsa Popovic,obecao je pre pet godina,da ce staviti tacku,na crno beli svet!,Cocek samo drzi rec.

Dexim

pre 5 godina

A koji je to medij Zvezdin? navedi mi jedan?Zaista je veliki podvig biti iznad Mege pored tolike podrske drzave jsd-u 
(Joker, 25. mart 2019 14:11) Pink,Informer,Kurir,Telegraf,Mocart,Zurnal,Arena sport,Mondo...hoces jos?
(Objavite komentar !, 25. mart 2019 14:17)

Ahahhahaa laz laz laz. Pa Kurir je bio najzesci da pretvori Lazica da je zlocinac skoro ga u Hag poslali...a ostali mediji slicno.

limar je tebi i pod a, b i c

pre 5 godina

Nervozan ovaj nešto mnogo. Nije mu niko objasnio da ako spucaš pare u tim ne mora da znači da ćeš pobediti.

Ko vodi bivšeg prvaka Evrope, strašno, još strašnije što ga navijači nazivaju "gospodin", mislim stvarno, Ostoja gospodin?

Sasha

pre 5 godina

Ja bi volio da znam kako je obrisan Zvezdin dug od oko 15 miliona evra, posto sam i ja duzan pare banci, pa hocu da primijenim Covicev recept i da se i meni obrisu dugovi. Hvala unaprijed na odgovorima

Trener iz Olimpijakosa

pre 5 godina

Postovani gospodine Predsednice KK Partizana.da li sve sto pisete o Partizanu i ponasanju Vasem ste sprovodili i kad ste od Drugih uz pomoc svoje partije otimali privatni posao i postali uspesan poslovan 
Vas biznis i njegov procvat je veoma poznat svima tako da svi zmamo ko ste i cime se bavite i kako ste postali uspesni biznismen 
Daleko ste Vi od onoga o cemu ovde pisete i kad se promeni vlast otici cete zajedno sa njima u proslost 
Veliki pozdrav
(vladan, 25. mart 2019 16:57)
Vladane, procitaj šta si napisao i kako si napisao. Komplikovano je ovo za tebe. Gledaj jutarnji na Pinku, to je za tebe...

miša

pre 5 godina

Lepe reči, ali Zvezda vodi sa 1:0, a to se računa.
Bilo je, i biće mnog grešaka i krađa sudija. Ali nikada kao u subotu.
Krivim menadžment Partizana koji je, kao i celokupna javnost, jasno video da Čović posle Kupa neće ništa prepustiti slučaju, a ništa nije uradio po tom pitanju.
Nama ostaje gospodstvo a njima vođstvo.
Mislim da je njima bolje.

Воип

pre 5 godina

Рекао бих да "господин" овим врши притисак на судије и даје алиби својим дивљацима на трибинама, који узгред улазе за џабе и наплаћују карте за свој џеп, за недела која ће починити а он је немоћан да то спречи. Овим наравно не оправдам Човића и његове изјаве. Опет са хоштаплерима само хоштаплер може да се избори. Ето где је данас српска кошарка.

nista novo

pre 5 godina

selektor javno prozove kalinica zbog razgovora sa sudijama, ali ne i milosavljevica za majicu u kojoj tog kalinica i njegove saigrace naziva pasjim sinovima, niti gagica za pokusaj tuce na utakmici

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

"Ovako odgovara veliki klub a ne kao Covic!! 

Ostoja skidam kapu!!
(Grobar, 25. mart 2019 14:03)

Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Bravo Ostoja.Gospodin u odnosu na Čovića
(cicmic, 25. mart 2019 14:02)

Svaka cast,odlicno napisano sve.
(Surreal, 25. mart 2019 14:00)

Bravo!!!
(Pera, 25. mart 2019 14:08)

Sve rečeno kako treba, bravo Ostoja, grobari znamo šta nam je činiti u subotu? Naravno da znamo...
(Salaso, 25. mart 2019 14:07)

Objasnio "limar" mnogima šta su sport i kultura bravoooooo.....
(ziki, 25. mart 2019 14:11)

Gospodski.Nismo isti.
(nik sloter, 25. mart 2019 14:12)"



Opozicija u akciji.

Basketaš sa Morave

pre 5 godina

Ostoja Mijailović je jedan veliki gospodin iz Prislonice kod Čačka. Sticajem neverovatnih istorijskih okolnosti postao je predsednik institucije. Kakav predsednik, takva i institucija. Završiće tamo gde su Bosna, Cibona i Jugoplastika, mnogo veće od ove naše. Samo tako nastavite, gospodine Mijailoviću.

Objavite komentar !

pre 5 godina

A koji je to medij Zvezdin? navedi mi jedan?Zaista je veliki podvig biti iznad Mege pored tolike podrske drzave jsd-u
(Joker, 25. mart 2019 14:11) Pink,Informer,Kurir,Telegraf,Mocart,Zurnal,Arena sport,Mondo...hoces jos?

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

"Ovako odgovara veliki klub a ne kao Covic!! 

Ostoja skidam kapu!!
(Grobar, 25. mart 2019 14:03)

Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Bravo Ostoja.Gospodin u odnosu na Čovića
(cicmic, 25. mart 2019 14:02)

Svaka cast,odlicno napisano sve.
(Surreal, 25. mart 2019 14:00)"


Nastavite niz... Lici li vam ovo na one silne devojke sto pisu hvalospeve na Njegovim vestima? Opozicija, iskakala iza Strajnica... Treslicemerizam.

Zagor

pre 5 godina

Cuj, Ostoja limar nekome prica o manirima i "gospodstvu".

Gospodine Ostoja (verovatno i on ima doktorsku titulu kao ostali doktori iz partije?), pustite Vi te gluposti i to blato, nego, ima li neki Golf 5, 2002, da je preso nekih 120 000 ali ne prekucanih?

Srbija, zemlja puna gospode u odelima umazanim od pecenja...

greg

pre 5 godina

Partizan: Mi smo gospoda, mi sve fer i sportski, mi se ne žalimo na suđenje kao neki.
Isto Partizan (naredna rečenica): ne može se s vama bez kroz blato (čitaj: gepek, Tegi i ostali po netu); kako to da je protiv nas sviran toliki broj nesportskih.

Ko vas ne zna, eh.

MarcoPolo

pre 5 godina

Dobro je da se oglasio, iako ga ne gotivim uopšte. Radi u tišini, ne proziva nikog, ćutao je do danas i video da sa čovićem biti pošten ne prolazi. Posle kupa, čović je video da mu se ne piše dobro, da na pošten način neće doći do el, pa je svesno napravio haos i pritisak na sudije, a sama ona sramna izjava da Partizan nikada neće osvojiti ništa na pošten način je malo je reći sramota. Rezultat tog pritiska se već nazire. Sad kada je neko, pa i sam mihailović skrenuo pažnju na to, jer zaista od kada je došao na čelo kluba, nikada nije prozivao nikoga, već je radio u tišini, odmah je haos...
A u haosu i nepoštenju se ipak čović najbolje snalazi. Ipak je to njegov zaštitni znak.

Henk Mudi

pre 5 godina

Ilija Belošević je Čovićev specijalac i to je sad više nego očigledno. Javor je tu stavljen da bi zamazao oči javnosti, a zapravo glavne odluke je donosio Belošević. Javor ništa nije dosudio. Polako Ostoja počinje da shvata zašto se Vujošević morao ponašati onako.
(ja, 25. mart 2019 14:13)

Pa zar ONAJ sto je oterao Dula nije isti onaj sto je doveo Ostoju?
Vi vise ne znate gde bijete! Jel Dula oterao Ostojin gazda ili je Ostoja opozicija?

Partizansko moralisanje

pre 5 godina

Ma sve divno i krasno,Predsednik KK Partizan mam iznese čitav arsenal poštenja njegovog kluba.Sve da je i tako godpodine nemate pravo na amneziju šta su sve predstavnici KK Partizan radili ranijih godina.Sve se vraća u ovom našem srpskom parčetu planete zemlje.

Jim Beam

pre 5 godina

Recite mi spornu situaciju sa derbija izuzev onog lakta Cirbesa, pokretnog bloka Gagića pred Zagorčevu trojku i faula Čovića nad Jankoviću pri skoku.

Tehnička Novici? Udarac po rukama sa ledja bez namere da se udari po lopti.
Tehnička Gagiću? Uhvatio Berona za ruku prilikom prodora i polaganja.
Tehnička Renfrou? Faul bez namere da se ide na loptu.
Bez tehničke nad Jaramazom? Jak faul, sekirica, ali i po lopti. Velika razlika u odnosu na prethodne situacije.

Nadjite mi jednu takmičarsku utakmicu gde nema više od 5 grešaka. Kao neko neutralan, ono je čista utakmica i pobeda Zvezde. Dobar derbi koji je Partizan sam izgubio.

Merak nema cenu

pre 5 godina

Kome je Čović idol.....po mom mišljenju ima opasno promašen zivot. Bolje i druga liga nego takav vlasnik kluba. A ovamo puna usta demokratije i pravicnosti. To je šizofrenija.

Gvozdje 79

pre 5 godina

Jako interesantan lik,svaki put kada nesto kaze pitam se na koga me podseca njegov recnik.Svasta prica a nista ne dokazuje.Partizan izlazi iz minusa ali nigde na koji nacin,sve je prekriveno velom tajne ali on covek kaze koliki je budzet,nema sta sve transparentno samo sto se nista ne prikaze!!!Sad kao sve ja necu nista da kazem a kaze,mi smo gospoda i mi to ne radimo ali cemo to ipak da radimo...Valjda isti ljudi govore pisu za sve pa ih je lako uociti.Samo nek si ti ziv i zdrav ne sumnjam da ces lepo proci

Badi Hild

pre 5 godina

Ostoja je sada u pravu iako generalno ne gotivim kosarkaske radnike njegovog profila. Covic je nedostojan Zvezde. Setite se samo sta je i kako izjavljivao prosle godine za vreme finalne serije Aba lige. Bavi se stvarima van terena, basket je u kanalu ...

ranko

pre 5 godina

Zemlja "limara" gospode i dr. primitivaca.Ali previse su para primitivci slupali da ne odu u finale.Tamo ih u finalu isti takvi cekaju iz komsiluka.

Trener iz Olimpijakosa

pre 5 godina

Niko da obori ono sto je rečeno..., sta je bilo, kako je bilo i tome slično. Kome nije jasno, da je doktor iz predgradja čovek koji se najbolje snalazi u blatu i da je ovo čista istina, taj je slep pored očiju...

Borky

pre 5 godina

Postovani gospodine Predsednice KK Partizana.da li sve sto pisete o Partizanu i ponasanju Vasem ste sprovodili i kad ste od Drugih uz pomoc svoje partije otimali privatni posao i postali uspesan poslovan 
Vas biznis i njegov procvat je veoma poznat svima tako da svi zmamo ko ste i cime se bavite i kako ste postali uspesni biznismen 
Daleko ste Vi od onoga o cemu ovde pisete i kad se promeni vlast otici cete zajedno sa njima u proslost 
Veliki pozdrav
(vladan, 25. mart 2019 16:57

Brajo ne radi ti tacka.

duca

pre 5 godina

Bravo Ostoja! Ne znam da li si naprednjak ili sta god, ali nacin govora ukazuje na postovanje! Covic je poslednjih dana izuzetno aktivan i vrsi ogroman pritisak pre svega na sudije svojim cestim gostovanjima i slanjem kojekakvih poruka mrznje. Kao sto Ostoja kaze NIKO NIJE REAGOVAO. Novinari jedva docekaju eksplozivne naslove sa novim izjavama Covica ali ABA i KSS ne reaguju uopste, time dopustajuci Covicu da stvara pritisak. Slazem se da je Ostoja morao da odgovori jer zivimo gde zivimo, i sve se postize galamom! Da se razumemo, Zvezda je sasluzeno pobedila tj. moglo je da ode na obe strane, ali onoliko gledanje snimaka jos nisam doziveo - kakav pritisak sudija mora da ima kada proverava toliki broj odluka? Svaka cast igracima koje ocigledno ne doticu ove igre Covica, fer i sportski na obe strane. Voleo bih da cujem misljenje drugih clanova ovih foruma (preko 14 godina decurlija stop) o nacinu na koji Covic vodi bitku van terena i da li mu je za verovati.

Markos

pre 5 godina

Ahahha koji licemer,nece on da komentarise sudjenje kao neki,on je gospodin...ali sudije su krive za poraz,iako ipak krivi su igraci...mada ipak nije svirao to,to i to.Pravi politicar

Cubaka

pre 5 godina

Oseti se strah da trener od milion evra nece opravdati ocekivanja ( cetvrto mesto bi osvojili i sa Mutom, kao i kup jer bi sudije pripomogle kao i sto jesu ) pa je sada krenulo kukumavcenje i lelekanje, stari oprobani recept Partizanove skole kukulelekanja. Ako ne udju u Evroligu ( sa ovim timom bi to bilo smesno, ali oni to ne vide ) zna se, trener odlazi, odnosi sa sobom lovu, kao Dulo, i..... cabar. Zato hajdemo sada svim silama da vrsimo pritisak i okrivimo sve na svetu za svoju nesposobnost, e ko vas ne zna....

stoler

pre 5 godina

(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:29) Au, a vi ste u SFRJ bili bas dominantni. Nestali sa kosarkaske mape 1955. kad je pocela da se igra ozbiljnija kosarka i kad su i ostale ekipe pocele ozbiljno da igraju kosarku i vaskrsli u zelezniku 2012. Mi mozda nismo igrali finale dve godine, ali niko od vas ne zna bolje kako je to kad 20 godina jedva budes i medju cetiri ekipe. O finalima necu ni da pricam. To je za vas naucna fantastika, tako da bolje da cutite.

nismo isti

pre 5 godina

A kad već brineš odakle nama pare a Trinkijerija, jel si se nekad zapitao kako ste vi vratili dug od 20 miliona evra. Naš dug je svega tri miliona. 
(nismo isti, 25. mart 2019 16:56) 
Sa 15 naraslo na 20, a sa 7 se spustilo na 3. Matematika u stilu Broja 1 iz A.Forda. Sreca pa nismo isti.
(santa justa, 25. mart 2019 17:12)

Pa vi nesreće ne znate više ni za koji klub navijate (FMP, ILR, ili Radnički Basket) a ne koliki vm je dug bio. Dal je bio 15 ili 20 miliona, volšebno je isčezao preko noći. A sada solite nekome pmet i izigravate poštenjačine. Vi ste poslednji koji treba da postavljate pitanja finansijske prirode.

Kontraš

pre 5 godina

Lepe reči, ali Zvezda vodi sa 1:0, a to se računa.Bilo je, i biće mnog grešaka i krađa sudija. Ali nikada kao u subotu.Krivim menadžment Partizana koji je, kao i celokupna javnost, jasno video da Čović posle Kupa neće ništa prepustiti slučaju, a ništa nije uradio po tom pitanju.Nama ostaje gospodstvo a njima vođstvo.Mislim da je njima bolje.
(miša, 25. mart 2019 14:11)Teško nama sa vama “gospodom”.

marica, kriv, razumevanje...

pre 5 godina

gledajuci ove komentare ispada da sve sto je ovaj "gospodin" rekao na racun sudjenja u prethodnoj utakmici stoji, jer cak ni zvezdini navijaci se ne trude da to opovrgnu, jedino sto se bave pljuvanjem lika i dela "gospodina"

ja

pre 5 godina

Ilija Belošević je Čovićev specijalac i to je sad više nego očigledno. Javor je tu stavljen da bi zamazao oči javnosti, a zapravo glavne odluke je donosio Belošević. Javor ništa nije dosudio. Polako Ostoja počinje da shvata zašto se Vujošević morao ponašati onako.

buca

pre 5 godina

Da se Regland nije povredio bilo bi desetak razlike za Zvezdu. Da Tomić vise koristi Dobrica bilo bi dvadesetak razlike za zvezdu. Da se pitaju Tegi i Ostoja bilo bi tridesetak za Partizan.....

Dragan350

pre 5 godina

Vase postenje !! Normalno da ste cutali za ono sto vam odgovara !
Sad kada vam ne odgovara svi su krivi i svi protiv vas . A sto se publike tice. Da li ti Ostoja primas u goste one koji ti vredjaju celu porodicu? Ili one koji ti lome stolice? Ovo je jedino resenje!

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Pocinje da se naglo menja odnos +/-. Ana, Zoka i Jana dobile pojacanja u Javorki, Masi i Katici. Dojavljeno da se On pominje...

car afrike i azije

pre 5 godina

partizasns je uveo povlačenje igrača sa terena još pre 30 godina kad to nikom nije padalo na pamet sem vujosevicu.
partizasns je uveo upadanje u sudijsku svlačionicu i gepekovanje sudija.
A ovamo limar kao gospodin.

kaokakao

pre 5 godina

Kad Zvezda i Partizan budu privatni klubovi, onda drzite predavanja o "postenju" do tad ste isti i jedni i drugi. Navijam za Zvezdu, ali svakome je jasno kako ta dva kluba funkcionisu. Ko moze to da proguta, nek gleda, ko ne moze, nek prati neki drugi sadrzaj.

nz

pre 5 godina

Samo napred Ostoja, nastavi gospodski kao i do sada, znamo da sa druge strane nema gospode što i dokazuje veliki broj bot komentara, po nečijem naređenju : )

Djordjevic Goran

pre 5 godina

Čitam komentare kako je Partizan miljenik vlasti tj.Vučića i kako mu se pomaže više nego Zvezdi.Kome je oprošten dug od 17 miliona evra,Partizanu nije.Kome je omogućen reprogram duga,ko je ranije plaćao trenere po 800 000 evra.Pešić,Sagadin,kome je Tadić dao pare da se ne ugasi.Pomoć se daje i Partizanu ali kako.Primer pre dve godine u januaru ili februru je dato oko 2 miliona evra,a Zvezdi 1 milion,ali kada.Pare su date kada je bio više dnu tabele Aba lige i kada nije bilo teoretske šanse nešto da se uradi u vezi plej ofa.Bolje da je dobio 500000 evra u junu da dovede neka pojačanja i formira ekipu za ligu nego da dobije 25 milijardi evra mnogo kasnije.Hvala državi na takvoj pomoći,neka tako pomaže Zvezdi.I na kraju od kada je Zvezda prvak u svim sportovima ,ovaj narod mnogo bolje živi.Ko li je to rekao...

Драган

pre 5 godina

@Zvezdaš
Ко је кукао на судије? Партизан? Тринкијери, играчи, Мијаиловић, ..? Ко?
Или се у последњем минуту такви фаулови не суде, рече неко ономад после купа.

Henk Mudi

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda? 
(sasa, 25. mart 2019 14:01) 
Ma ne vi koji bacate kese sa mokracom, drmate koševe, pljujete Vladu Jovanovic...pp aparati, skandiranje Novici...
(Mika, 25. mart 2019 15:05)

Skandiranje Novici! Ne njegovoj zeni! Ili mozda ubistvo jednog francuskog turiste (tesko je reci da je to bio navijac) pa pevanje istom na jugu JNA... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam! Naravno da je drmanje koseva mnogo gora stvar od ovog!

Ja

pre 5 godina

(Zvezdas, 25. mart 2019 19:05)
Al' ga pretera. Pa zašto Predrag Stojaković i Dragan Tarlać, momci koji su se afirmisali igrajući za Grčke klubove. Možda si i Teodosića mislio staviti na spisak.
To se zove "kriza identiteta".
Ko smo? Zvezda, Fmp ili ....

Dragi

pre 5 godina

A zbog čega vi ne postavite pitanje kako mogu da se krše pravila ABA lige i da u jednom gradu igraju 3 kluba? Treći bi morao da se seli i igra van grada, kao što to radi MEGA. Takođe pitanje je i to kako neko može da ima 2 kluba u istom stepenu takmičenja, tj. istoj ligi? To pitanje treba da se pokrene i na kraju reši pitanje tog FMP. Neka igra drugu ligu, ja nemam ništa protiv njih, samo da svi budu u istom položaju, a ne da FMP svim silama pokušava da nekog protivnika pobedi ili da dikvalifikuje igrača, a da svoju "stariju sestru" pušta da je pobeđuje. To je sukob interesa i to nije u interesu srpske košarke, već samo u interesu jednog čoveka.

Henk Mudi

pre 5 godina

Covek koji je cim je preuzeo Partizan (doveo ga covek koji vam je oterao Dula) kod Tegeltije u emisiji izjavio na prvu da je Covic njihov neprijatelj i da treba da se zajedno bore protiv njega. Gospodska izjava jednog predsednika kluba!

Nemanja

pre 5 godina

Jedino sto mi je sladje od Ostojine suze je plac Pantica i Novice.Ovo su srecni dani za mene jer se kupam u njihovim suzama.Hvala ti Sveti Nolane Smite sto si ubio azdaju koja je davila Srpsku kosarku godinama.Sad dok lezim u kadi prepunoj grobarskih suza koje sam kupio preko interneta mogu sa uzivanjem da citam komentare i kukumavke sportskih radnika kakve Partizan i zasluzuje,Pantica i Ostoje.

Pavle

pre 5 godina

Jedino sto mi je sladje od Ostojine suze je plac Pantica i Novice.Ovo su srecni dani za mene jer se kupam u njihovim suzama.Hvala ti Sveti Nolane Smite sto si ubio azdaju koja je davila Srpsku kosarku godinama.Sad dok lezim u kadi prepunoj grobarskih suza koje sam kupio preko interneta mogu sa uzivanjem da citam komentare i kukumavke sportskih radnika kakve Partizan i zasluzuje,Pantica i Ostoje.
(Nemanja, 25. mart 2019 15:24)Koja ostrascenost, mrznja ubija samo onog koji mrzi. Laka ti zemlja

Uspavana lebotica

pre 5 godina

Super je sto navijaci Partizana misle da je svaka njihova titula postena a svaka tudja namestena, dok navijaci Zvezde misle isto za svoje titule. Znaci Partizan bi trebalo da ima 30 uzaszopnih titula, a isto tako i Zvezda? Zar ne bi to bio potpuni besmisao sporta?

Krug dvojke

pre 5 godina

Zar niste drzavni klub
Imate dva drzavna sponzora.Sta ti smeta sto Zvezda kako kazes svaku nedelju dovodi novog sponzora.Valjda je to pohvala za rukovodstvo kluba.Ko tebe sprecava da ih dovodis.Da li je sponzor tvog kluba tvoja firma British motors.Da izvuces iz svog dzepa milion evra.Nisi se oglasavao posle kupa gde je Belosevic bio akter kada je na 0,2 sec sviran faul a na dve sec do kraja nije sviran faul za Zvezdu.Ne vrsis li ti ovim saopstenjem pritisak pred revans u subotu.Nece li kum Milija da bude sudija umesto Belosevica..Ostoja menjas tezu.I u cemu je problem sto neko gostuje na nekoj TV

Ivan

pre 5 godina

Partizan je najveci klub na ovim prostorima ne zasluzuje onakav tretman sudija... Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Sudjenje je bilo realno na nivou vase igre. Vi bez ostre igre ne mozete biti ni blizu pobede. a sto se tice Reglanda idmarace do finala jer za vas je dovoljan Covic i Davidovac. Sto rece neko nekad davno, realan grobar je redak ko beli nosorog, zatrovano mrznjom tegija i Vujoševića i nema nazad...

sale ns

pre 5 godina

čelnici dva najveća kluba u zemlju u 2 najveća sporta ( fudbal i košarka) nekolilo decenija unazad su sistemataki forsirani od strane države a na štetu drugih nazovi malih klubova. i ništa drugo im ne preostaje nego da jedni druge optužuju kad nisu bolji od ovog drugog. kada naši čelnici saveza kao i ova dva kluba shvate da nema jake zvezde i partizana bez jake vojvodine,radničkog,mladosti,napretka, hajduka i sl. tada će i svima biti bolje. do tada gospodo ostaje vama kao svakoj seka persi da kukate na "komšije" a nama ostalima da vam se smejemo i ponekad preziremo. kako ste radili tako vam i sleduje.

Dejan CZ

pre 5 godina

Evo ga...javio se i Ostoja stabilizator...
Treba podici malo tenziju pred nov mec jer je Zvezda pokazala da je superiorna u odnosu na njegov klub...Sa sudijama i teorijama zavere po oprobanom receptu ovog kluba koji se poteze za svaki poraz koji klub pretrpi sta se drugacije moglo cuti i ocekivati...Elaborat uvek isti samo se govornici katkad promene...

MD

pre 5 godina

Otkud nam pare?
Dala drzava.
Mi smo drzavni klub, vi ste privatni, finansirajte se iz sopstvenih izvora.
Vidim ne ide vam lose.
Regland, Beron, Perperoglu, Faje, Cirbes, Odzo, Rivers.
Partizan je dovodio igrace na pola sezone, oni NIKAKO NE MOGU DA KOSTAJU KLUB KAO ONI KOJI SU DOSLI U JULU, AVGUSTU.
6-7 mjeseci i 12 nije isto nikako.
Kompleksi odavno prisutni i nevidjena malverzacija oko brisanja dugova preko 2 kluba i formiranjem treceg.
Cao zamrznuti.

nismo isti

pre 5 godina

ti svojim izjavama vrsis pritisak.Rukovodioci u oba kluba isto rade.Otkuda vama pare za Trimkijerija i ekipu ,kad dugujete i bogu i narodu.
(boban, 25. mart 2019 14:11)

Nije Ostoja ćvećka, ali nemoj izjednačavati svakodnevno silovanje javnosti, na svim mogućim tv kanalima od strane Čovića i jedno pismo Mijailovića koji upozorava na ludilo koje Čović širi u medijima. Ono što Čović radi je sramotno i van svake pameti. A kad već brineš odakle nama pare a Trinkijerija, jel si se nekad zapitao kako ste vi vratili dug od 20 miliona evra. Naš dug je svega tri miliona.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

@zvezdas

Ovaj popis igraca sto si sastavio, vecina njih se odreklo ove danasnje tz zvezde.
Kreni ti sa popisom od 2011g.

Zvezdas

pre 5 godina

Partizan je najveci klub na ovim prostorima ne zasluzuje onakav tretman sudija... Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Kada si toliko siguran trk u kladionicu i 500 evra da imas za letovanje. Kakav je tretma sudija bio.Citao sam svu stampu Sportski zurnal, Politiku, Informer Kurir, Blic, Danad, Vecernje novosti i ni reci o sudjenju.I Rimsko carstvo je bilo sve do ovih prostora pa ga vise nema.Umislili ste da cete uz pomoc drzave da vladate narednih sto godina i ne samo u kosarci vec u svim sportovima.Ali nicija nije gorela do zore.Suvise se napalili ali bez osnova.Sada je u subotu pritisak na vama

O RUCK

pre 5 godina

Svi ste vi obican olos, i Covic i Mihailovic......... Nagledao sam vas se ja u Vrscu dok je postojao jaki Hemofarm..... i video sta rade vasi "neorganizovani" navijaci, "fotoreporteri", "novinari".... i koja je njihova uloga u osvajanju vasih silnih titula... pa sve do gepekovanja sudija od strane "velikog trenera" Partizana. Gadite mi se svi iz kosarke, svi ste isti olosu i sportska mafijo!!! Zato vise i ne idem u Hale.

Ko o čemu....

pre 5 godina

Kako vas nije sramota sami sebe hvalite kako ste gospoda , ocigledan edipov kompleks vise vrednosti I kad smo gori mi smo bolji .za partizanove gospodske metode komentarisanja sudjenja danilovic je jednom kaznjen 6 meseci .jel Treba jos da nabrajamo
(istoricar, 25. mart 2019 14:12)

A za prebijanje sudije dobio uslovnu I vetar u leđa da nastavi da se tako ponaša !!!

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Ovo onaj opozicionar?
(Henk Mudi, 25. mart 2019 14:18)

Da, da. Prvo iseta subotom, pa onda ljubav preko zice.

Zvezdas

pre 5 godina

Zvezdaš 
Ко је кукао на судије? Партизан? Тринкијери, играчи, Мијаиловић, ..? Ко? 
Или се у последњем минуту такви фаулови не суде, рече неко ономад после купа.
(Драган, 25. mart 2019 14:38)

Decko ko prica o.poslednjem minutu.Vase dve zvezde su se izjasnile oko toga. A sto sada kuka o pritisku na sudije, Ne vrsi li on sada pritisak.Toliko o dzentlmestvu.Ko vec godinama spominje jednom.igracu majku?

Alen

pre 5 godina

Још само да заплаче...
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56)

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa...

moje je ime sef tamne strane Meseca....

pre 5 godina

Kako vas nije sramota sami sebe hvalite kako ste gospoda , ocigledan edipov kompleks vise vrednosti I kad smo gori mi smo bolji .za partizanove gospodske metode komentarisanja sudjenja danilovic je jednom kaznjen 6 meseci .jel Treba jos da nabrajamo
(istoricar,

Ajde sada pogledaj ko je najgledaniji klub decenijama,kada je sportska sala, bilo gde da igra Partizan, poluprazna ili prazna?Svuda nas ima,svuda se trazi karta vise ,a prolazimo kroz mozda najtezeg perioda u postojanju,a opet imamo vise navijaca nego mnogo domacina....Podgorica Skopje,Ljubljana...za Srbiju i da ne pricam....E,zato,jer smo stvarno GOSPODSKI klub,ako ti nije jasno,publiku ne mozes prevariti,sve zna !!!-jer je Partizan najveci brend ovog dela Evrope,ali kome mi to pricamo?-osvajacima NISTA?!-dok kod nas i vise nema mesta da sva odlicja budu na jednom mestu...

Ramones

pre 5 godina

Santa jusa...
Ocigledno pratis kosarku dve godine,tako da neznas o cemu govori"NISMO ISTI".Taj tvoj klubic je dobio.20.000.000.maraka za razvoj projekta EVROPSKA ZVEZDA.Seti se tada ste doveli za trenera Zmaga Sagadina.Uvek ste bili puni para,samo sto niste nista uradili u EVROPI.

Henk Mudi

pre 5 godina

Jel ovo opozicija priprema teren u slucaju da ih Zvezda opet ostavi bez finala koje cekaju 6 godina, posto je kod Fegetlije obecao da ce Partizan ove godine igrati EL?

Dusanovo carstvo

pre 5 godina

Čekaj prvo da vidimo kad vi budete domaćini da li će se pominjati maniri ili psovanje nečije porodice. A i sve da je tako, a nije, sačekaj da vam vratimo za 20 godina nefer tretmana pa onda da pričamo. Aj sad, u rupu!

Ja

pre 5 godina

Као и обично, дивљаштво и примитивизам на највишем могућем нивоу!
У случају Звездине победе или убедљивог вођства, очекивати нереде и прекид утакмице!
Ето, само да објасним онима који, можда, не знају шта се подразумева под овим "знамо шта нам је чинити"!
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:49)

Panteru mislio si u slucaju pobede FMPa??? Pa ne igra se u Zelezniku ... Ahh sve ti je oprosteno, ti ipak kosarku pratis od 2011-te

En Bi Dži

pre 5 godina

Ako može neki pametan komentar otkud da udari svoj na svojega, molio bih, to nema nigde da se pročita sem u komentarima. Ova priča "mi grobari", "mi delije" je za široke mase, a u realnosti se nešto drugo dešava... Hvala unapred i sportski pozdrav!

stoler

pre 5 godina

@zvezdas, strasna ekipa, stvarno strasna, za iskidati se od smeha. OKK i Radnicki imaju vise velikih igraca od vas. Zaista presmesno, nemoj se blamirati vise.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Ostojini net botici "bravo ostoja"
(Dexim, 25. mart 2019 14:15)

To su ti one Rade, Mare, Zoke i ostale Njegove vesele devojke.

miško

pre 5 godina

Kada je Zvezda domaćin nema tenzije.Kada je Partizan domaćin, zbog dece, moram da isključim ton da ne bi ponavljala ono što čuju.Sliku ne mogu sa isključim pa deca vide gomilu mesa(svi goli)i divljčko navijanje "košarkaških" navijača uz po neku bačenu stolicu,mobitel i upaljač ,novčiće i da ne pominjem.Ako revanš protekne kao prva utakmica,znači da smo na putu da vratimo dostojanstvo derbiju.Ne opravdavam skandiranje Novici 1/3 a pridružujem se aplauzu Novici 2/3 zvezdinih navijača koje je on čuo.

Kontraš

pre 5 godina

Nema Partizan šta da očekuje dok je SNS na vlasti,može samo slučajno da osvoji neku titulu.
(Bane, 25. mart 2019 14:15) A Ostoja je poznati opozicionar, pa zato imate love za vrhunskog trenera, Trinkijerija?

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Nastavite niz... Lici li vam ovo na one silne devojke sto pisu hvalospeve na Njegovim vestima? Opozicija, iskakala iza Strajnica... Treslicemerizam. 
(Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 25. mart 2019 14:16) Ciji taj njegov,nije vas? Pominjete ga cesto na utakmicama,jel tako? Cija je firma Ultra Kop,za koga rade?
(Vi i istina ko dupe i strudla, 25. mart 2019 14:41) Mi nismo nikad pricali da ne zavisimo od drzave i da nas, na zalost, ne pomaze. A vi ste se kleli u ljubav i kikiriki. I upravo taj nick koji navodis vas najbolje opisuje. Bojkotovaste utakmice zbog SNS uprave koja vas unistava, iskakaste iza Strajnica, skandiraste s tribina o Njegovoj seksualnoj orijentaciji... Utihnuste nesto, opozicijo? Dosao opozicionar Ostoja i doneo svez kikiriki? Treslicemerizam. Skolski primer.

Sport

pre 5 godina

I po cemu je sada Partizan drugaciji? Prvi put kada je dosao rezultat koji im u potpunosti ne odgovara i ugrozava potencijalno igranje EL izasli su sa istim nacinom obracanja prema Zvezdi. Pritom ne branim ove iz Zvezde jer i oni se koriste istom retorikom kada kola idu nizbrdo. O budzetima je glupo govoriti jer niko od nas stvarno ne zna realno stanje, ali ako ima istine da su placeni dugovi u visini dugovanja koje je ranije izneo Ostoja i ako znamo da je Trinkijeri dobio sa svojim timom 800 hiljada platu onda ne moze da prica kako Partizan nije dobio puno novca, a po pulu vidimo da je najveci deo drzavnih para usao u klub. To takodje ne brani Zvezdu jer ista takodje dobrim delom zavisi od drzave. Kako uopste i meriti kome dati vise, to niko nije nikada utvrdio, a ulilo se poprilicno para za sve ove godine i u jedan i u drugi klub. Takodje malo toga mogu videti sporno u sudjenju na ovom poslednjem derbiju, mozda i najbolje odsudjen do sada, a koriscen je i kosarkaski var mnogo puta. Sudije su imale ubedljivo najmanje gresaka. Ono sto treba da se Ostoja pita je zasto Gagic radi onakvu glupost jer ih je iskljucivo to kostalo pobede. Zvezda je bila na kolenima i nisu to iskoristili. Sto se tice navijaca ovo je stara prica vec skoro dve decenije i stalno su jedni i drugi zatvarali i otskrinuli vrata protivnickim navijacima. Nije novo, nije izmislio Covic niti Ostoja i primenjuju kako kome odgovara u datom trenutku.

mali aleci

pre 5 godina

ahaha. Avangarda. Od svih debilnih navijackih tripova u ovoj zemlji taj neki vas zebrasti trip da je vas rezimski vojni klub neka avangarda, renesansa, neki kao otpor opresiji Zvezdastva.. ne znam sta da ti kazem, evo vec desetu godinu za redom mi je i dalje smesno kad cujem.
(Sabre, 25. mart 2019 14:28) ...vidis ,vecina pudlica u svojim komentarima ,vredja ,kao sto je i slucaj sa tobom,zato i ne razumete sta je avangarda..nadam se da pudlica ,nije na istom nivou kao i debil,ipak je pudla plemenita zivotinja,koja je uzgred veoma korisna,za razliku od njenih navijaca

robin hud

pre 5 godina

@Jon Bon Jovi
sve si ga lepo rekao...treba svi da realno kažemo da nam je dosta saopštenja i pljuvanja od ljudi koji su vodeći u sportu,jer to je prvo pre svega SPORT!!!!!!!!!

tetka

pre 5 godina

ovo sa kartama ste vi uveli gospodo kad je vama odgovaralo i kad ste imali totalnu kontolu nad ligom.
Samo opusteno,u subotu idete na mini god.odmor.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Danilovic@Ja bi vise od svega voleo da Partizan ima kvalitet.Vise i od tebe.Za ozbiljnu košarku to je jako skromno i tanko.Sam si stavio nik kakve igrače treba da ima Partizan a ne ove.Ovo je za Metalac...

Pera85

pre 5 godina

Kada je Zvezda domaćin nema tenzije.Kada je Partizan domaćin, zbog dece, moram da isključim ton da ne bi ponavljala ono što čuju.Sliku ne mogu sa isključim pa deca vide gomilu mesa(svi goli)i divljčko navijanje "košarkaških" navijača uz po neku bačenu stolicu,mobitel i upaljač ,novčiće i da ne pominjem.Ako revanš protekne kao prva utakmica,znači da smo na putu da vratimo dostojanstvo derbiju.Ne opravdavam skandiranje Novici 1/3 a pridružujem se aplauzu Novici 2/3 zvezdinih navijača koje je on čuo.
(miško, 25. mart 2019 14:27)
Kralju, vredjati Novicu onako je debilno , a katastrofalno u trenutku kada lezi povredjen.
A samo da te podsetim na pljuvanje Vlade Jovanovica, drmanje koseva, gadjanje kesom sa mokracom, bacanjem pljeskavice na parket, gadjanje trenera kosarkaskom loptom od strane novinara, paljenje pp aparata...
I jedni i drugi su uzasni. Ako hoces da ti deca zive u boljem okruzenju, pravac neka razvijena EU zemlja, Australija ili Novi Zeland

Par

pre 5 godina

Iako se slažem da je pritisak Čovića pred ovaj derbi bio neizdrživ (samo što nije počeo da mi iskače iz frižidera sa saopštenjima), mislim da je ovo saopštenje nepotrebno. Ako nismo hteli u isto blato, bolje da Ostoja nije rekao ništa. U subotu maksimalno angažovanje svih igrača i ja zadovoljna. Nadam se da je to dovoljno makar za majstoricu, derbi u subotu je bio prava poslastica za sve ljubitelje košarke.

Citizen

pre 5 godina

Dok su išle trojke iz auta(blata), sve vam bilo potaman, sad kad smo i mi ušli za vama u to isto blato, počeli ste da jaučete..i još dugo ćete.
(Spale, 25. mart 2019 15:14)

Ja prosto ne mogu da verujem da vi i posle 20 godina pricate o jednoj utakmici koju ste izgubili zbog , navodno, sudijske greske jer i dalje ne postoji dokaz da je Drobnjak stvarno bio u autu. Ejjj.. Jednu utakmicu spominju godinama. Pa da li ja Guduricevu trojku za pobedu nakon trokoraka treba da spominjem isto toliko? Au koliko ste vi ocajni covece...

CZ99

pre 5 godina

Auu kakvo obostrano smaranje, i od strane uprava i navijaca. Komentari su, bukvalno, preslikani posle svake utakmice. Kako vas, bre, vise ne mrzi da ke*ate toliko??? Konacno zglavan derbi, obe ekipe dobre, dobra kosarka. Daj batalite vise, smorili ste i Boga i narod. Ogadiste kosarku pravim ljubiteljima.

Kili Gonzales

pre 5 godina

Rece navijac KK Proslost, ciji je naveci uspeh osvajanje kupa! U domacoj ligi vec 2 godine ne znaju za finale, a u ABA Nolan pa Radonja ih vratio u blato iz kog si i isplivali posle raspada SFRJ!
(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:29)

Bravo Henk. Ako smo mi isplivali iz blata posle raspada SFRJ, gde ste vi bili od 1955. do 2013. recimo??? I da li uopste znas kada se raspala SFRJ? Koji je vas najveci uspeh ikada u kosarci? Ajde, ne moras na ova prva dva pitanja da mi odgovoris, odgovori mi samo na poslednje. Cisto da vidim da li ima prostora da se uopste polemise o velicini klubova :)

Alen

pre 5 godina

Још само да заплаче...  
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56)  

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa... 
(Alen, 25. mart 2019 15:18) 

Rece navijac KK Proslost, ciji je naveci uspeh osvajanje kupa! U domacoj ligi vec 2 godine ne znaju za finale, a u ABA Nolan pa Radonja ih vratio u blato iz kog si i isplivali posle raspada SFRJ!
(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:29)

hehe, kao sto rekoh - panterske suze i histerija su muzika za usi...koji je vas najveci uspeh? pa vi bre ni u zelezniku niste najuspesniji...

Bojan.

pre 5 godina

Neko je rekao da nabrijim igrace zvezde u istoriji.Ovo su srbi bez stranaca i crnogoraca i tu imamo vise od vas.Marko Jaric,Sasa Obradovic,Nemanja Nedovic,Igor Rakocevic,Milan Gurovic,Pedja stojakovic,Vladan Radmanovic,Dragan Tarlac,Bobi Marijanovic ova ekipa bi pobedila svaku vasu sa sve strancima

Aleksej

pre 5 godina

Covic je za sve u pravu!Boli ga posteno sudjenje kad se gledao snimak za svaku spornu situaciju!Za ralziku od kupa kad je bilo najvece kradje zadnjih pet godina da bi se opravdali milioni uliveno Partizanu sa primoravanjem poverioca da se povuku.Licemerno nema sta.

MOE

pre 5 godina

Pa kad igrate rukomet ceo zivot,i sada je problem sto Vam konacno neko nesto svira.
Mozete samo da placete,a od Subote i da kukate.
(Maxi, 25. mart 2019 14:03)

Zasto ste onda pravili erupciju problema nakon finala kupa? Zasto ono rukometasko povlacenje za ruku u poslednjoj sekundi ne treba da se svira kao faul?
A ako cemo o poslednjem derbiju i rukometnoj igri.. Zasto nije sviran nesportski faul za Cirbesovo udaranje laktom i to nakon sudijske pistaljke? Dakle, ne u zaru borbe dok traje mec vec kada je igra bila prekinuta. Zasto udaranje po rukama Ognjena Jaramaza nije okarakterisano kao namerna licna, kao sto je to bilo kod Renfroa?
Zasto Lazicevo uklizavanje i direktno povredjivanje Renfroa nije okarakterisano kao faul uopste?
A kad smo vec kod toga, ako mi igramo rukomet, vi ste onda verovatno na fudbalu jer je posle Lazicevog uklizavanja nesto slicno uradio i Covic preksinoc. Srecom, tu je dosudjen faul a ne izgubljena lopta za Partizan.
I jos jednom cu ponoviti.. Ako udjete u EL, od srca vam zelim sudjenje kakvo je imao Partizan pre dva dana.

Mika

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda?
(sasa, 25. mart 2019 14:01)
Ma ne vi koji bacate kese sa mokracom, drmate koševe, pljujete Vladu Jovanovic...pp aparati, skandiranje Novici...

ko-ometator

pre 5 godina

Kad uprave nasih klubova izdaju saopstenja u kojima se pozivaju na to kako su vredjani i ponizavani sa tribina a iste uprave, a to je kod nas javna tajna decenijama, imaju placene ljude na tribinama koji rade po njihovom nalogu zapita se covek zasto da kod nas prati sport. A ovo kazem kao “okoreli” Zvezdas. Ne znam kakve face sede u Partizanu, vidim da im klubovi posrce i kosarkaski i fudbalski a obozavaju da kazu kako je za to kriva Zvezda i Vucic a kada su im u upravi sedeli predsednik drzave i cela uprava bila iz sps tada se nisu pozivali na favorizovanje bilo koga na toj osnovi. No da se vratimo ovom Ostoji, placate ljude na tribinama (koji imaju kriminogenu proslost i ispade i onda pricate kako vas neko vredja

Pavle

pre 5 godina

Samo jedno kratko pitanje, da li ce biti Zveznidnih navijaca u revansu, cisto da vidimo da li ste gospoda od manira?
(Alex, 25. mart 2019 15:17)Kako sejete tako zanjete, nece biti nazalost.

Vi i istina ko dupe i strudla

pre 5 godina

(Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 25. mart 2019 15:02) Ja sam navijac Partizana,nisam Janjicar ni Partizanovac,a tek daleko od toga da podrzavam Sns i Ostoju! Da,ovi da kazem moji su ga prozivali,a kad su ga tvoji Marko i ekipa uzeli usta? A kod spomenu utakmicu sa Albanijom,ko je uleteo na teren,da nije isti onaj iz Djenove? I opet,da ponovim,navijac Partizana vec 37 godina,pravi a ne postavljen od NJEGA!

petarnn

pre 5 godina

Jao boze koji je ovo show sa obe strane iz oba kluba, i u jedan i u drugi drzava sipa pare bez zadrske a onda se kao stranacki kadrovi prepucavaju ko je u goroj poziciji (citaj covic i mijajlovic). A ljudi se loze ovde, prepucavaju, mnogi od njih ne mogu da spavaju kad izgube derbi, vataju se za teorije zavere itd. A ljudi dal vi mislite da oni to tako tesko podnesu? Naravno da ne jer sport, bar kod nas, je zabava za sirotinju, svojevrsna dimna zavesa koja prikriva neke druge stvari u drustvu.

Ja

pre 5 godina

Nije reagovao posle navodnih grešaka sudije u nebitnoj Aba utakmici i glumio manire,čim je izgubio bitnu i ne zna kako da opravda pare svih nas,upumpavane u sns Partizan odmah promenio ploču.

Vi i istina ko dupe i strudla

pre 5 godina

Ko je godinama i decenijama vrsio pritisak na sudije?Ko je kukao pre svake utakmice unapred?Ko je prvi poceo da vredja sa tribina porodice igraca ili funkcionera? Ko je prvi izmislio da gostujuci navijaci ne treba da prisustvuju derbiju,kao decenijama pre toga,pola-pola? I navodno se,sada,odjednom,prisetio limar kako se zalaze za dzentlmenstvo,klub koji od svog postanka jedino se snalazi u blatu,sad pokusava da optuzi nekog drugog.Ljudi,pa znamo vas odlicno i zasto sada spinujete i plasirate demagogiju.Da li treba da vam poverujemo u sve to i da verujemo da ce u narednoj utakmici na tribinama biti male i slatke devojcice,koje nikoga ne vredjaju?Ne,hvala,daleko vam lepa kuca.
(Istina, 25. mart 2019 14:18) Ko je istino sektaska poceo da vredja Covica,secas se? Ili si poceo kosarku da pratis kada si navijao za Fmp? Ima da vas oderemo,nece vam pomoci ni 10 Belosevica,a onda nazad u zamrzivac gde vam je i mesto jer ste niko i nista i najveca krimi banda koja bitise u sportu!

RADENKO SALAPURA

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda? (sasa, 25. mart 2019 14:01) Ma ne vi koji bacate kese sa mokracom, drmate koševe, pljujete Vladu Jovanovic...pp aparati, skandiranje Novici...(Mika, 25. mart 2019 15:05)Skandiranje Novici! Ne njegovoj zeni! Ili mozda ubistvo jednog francuskog turiste (tesko je reci da je to bio navijac) pa pevanje istom na jugu JNA... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam! Naravno da je drmanje koseva mnogo gora stvar od ovog!
(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:24)
Torta sa brojem 1 koji drzi Bajko je vrhunac.

Драган

pre 5 godina

@Jim Beam
Мање, више све си у праву. Али, пратиш ли ти шта изјављује ваш председник? Није могуће бити и риба и девојка. Звезда има бољи састав од Партизана, и лако је могуће да убедљиво победи у другој утакмици. Али шта ће бити ако Партизан, неким чудом, победи а судије направе по коју грешку у корист Партизана? То је суштина, а не пораз.

nik sloter

pre 5 godina

Evo jedan predlog za sve navijace CZ u svim pojavnim oblicima.Neka sastave najbolju petorku svih vremena I sedam momaka na klupi.Nema veze sa temom.

mali aleci

pre 5 godina

Jedan savet,formirajte ekipu na početku sezone ,budite prvi i imajte prednost domaćeg terena .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dino, 25. mart 2019 14:09) ...na tvoj nick, bih ti replicirao nesto, i tebi svim navijacima okk pudlica,u maniru Bate Zivojinovica,al nece da objave,a i nije u nasem maniru,ipak se zna ko je avangarda...

Sabre

pre 5 godina

...na tvoj nick, bih ti replicirao nesto, i tebi svim navijacima okk pudlica,u maniru Bate Zivojinovica,al nece da objave,a i nije u nasem maniru,ipak se zna ko je avangarda...
(mali aleci, 25. mart 2019 14:19)


Bahaha. Avangarda. Od svih debilnih navijackih tripova u ovoj zemlji taj neki vas zebrasti trip da je vas rezimski vojni klub neka avangarda, renesansa, neki kao otpor opresiji Zvezdastva.. ne znam sta da ti kazem, evo vec desetu godinu za redom mi je i dalje smesno kad cujem.

Dunster

pre 5 godina

Zaista se Belošević mora postideti suđenja na ovoj utakmici. Sudio je tačno dozirano pristrasno za CZ. On je iskusan sudija i nažalost odlično je to uradio.

Aragorn

pre 5 godina

Ma šta će nam ovo, sad ćemo u trećoj morati da tražimo sudije iz Grčke. ;) Pusti bre Čovića i njegove, mi ako ih izbacimo on je gotov. Vidiš da se svim silama bori da ga batica ne izgura iz kluba. Samo opušteno, a u subotu podrška našim momcima, ima da bude zemljotres, a ne onaj smehotres od pre neki dan.

Fog Sellers

pre 5 godina

Sa nestrpljenjem se očekuje prva edicija -"Najlepša saopštenja, 2013 - 2019"
Sva saopštenja i replike sada na jednom mjestu, u svim bolje snabdijevenim knjižarama, trafikama i benzinskim pumpama širom Srbije, a i šire!
Rezervišite svoje izdanje!

Bojana Stankovic

pre 5 godina

O kom gospodstvu prica ovaj gospodin. Pa zar 20 godina horora da se zaboravi nakon godinu dana? Sve o cemu prica i osudjuje je ustvari na cemu poziva tokom celog teksta. Dali je moguce da se istorija ponavlja? Cim umisle da su jaki a gube oni napustaju teren. Oduvek je bilo tako, setite se samo Jugoplastike i napustanja terena. Kladim se da ako dodoju u situaciju u zadnja dva minita da vide da su izgubili utakmicu drugu utakmicu tesnim rezultatom opet napustaju teren. Genetika je to!

mohikanac

pre 5 godina

Nekada SPS pa DS sada vedri i oblači Partizanom SNS.
Koje dno od SAOPŠTENJA, pritisak na sudije i sve što priča odnosi se na KKP i sl utakmicu.

Postao nervozan treba da se isplati tim i trener pa hoće kao nekad na silu, teško.
Samo neko ko se ne razume uopšte ili SVESNO LAŽE može da kuka na namerne pa nije ovo hrkljuš. Ovim samo pokušava da izvrši još veći pritisak na sudije jer sem "jake odbrane" nema šta da spreme za sledeću. Ne bio u koži sudijama, jer ovo posrtanje makar i na silu misle da prekinu.

Nemanja

pre 5 godina

Recite mi spornu situaciju sa derbija izuzev onog lakta Cirbesa, pokretnog bloka Gagića pred Zagorčevu trojku i faula Čovića nad Jankoviću pri skoku.

Tehnička Novici? Udarac po rukama sa ledja bez namere da se udari po lopti.
Tehnička Gagiću? Uhvatio Berona za ruku prilikom prodora i polaganja.
Tehnička Renfrou? Faul bez namere da se ide na loptu.
Bez tehničke nad Jaramazom? Jak faul, sekirica, ali i po lopti. Velika razlika u odnosu na prethodne situacije.

Nadjite mi jednu takmičarsku utakmicu gde nema više od 5 grešaka. Kao neko neutralan, ono je čista utakmica i pobeda Zvezde. Dobar derbi koji je Partizan sam izgubio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jim Beam, 25. mart 2019 14:47)

Lice, slagao si 5 puta u komentaru, a nisi ni trepnuo. Tipican zvezdas... Pa sta ti misli da mi nemamo televizor? Da niko od nas nije gledao utakmicu?

avikakoTe

pre 5 godina

ahhahah pa ovaj i Covic su isti, cim pane poraz eto izjave od pet strana.... Stislo a ? Mislio si ako si doveo trenera za Meleon eura i nove igrace svako malo da ces da uzmes titulu ? Malo si se zeznuo....A da ne pominjem cinjenicu da godinama niste prodali igraca i da niste igrali Evroligu, da ste gazeni u Cipiripi kupu, tako da odakle milioni ? Pali sa neba ? Zbog toga stoji cinjenica da ste drzavni mezimci... Zvezda je godinama igrala Evroligu, prodala puno igraca i samim tim od tih para dovodi nove, sto kod vas nije slucaj...A sto se tice utakmice u Kupu Koraca onaj faul za slobodna ne bi svirao NIKO, ali NiKO, sem sudija koji je na vasem spisku.... Dzaba vam snsovci novci dzaba vam sve, titule NEMA!!!

Dule032

pre 5 godina

(Zvezdaš, 25. mart 2019 14:14)
Pratiš li ti dešavanja u našem sortu ?Po tvom komentaru rekao bi da nisi u toku ?! Mnogo NETAČNIH stvari si izneo ,kao na pr odmah na početku : ISTINA je da je Zvezda prva uvela zabranu gostujućim navijačima !Ali tebe NE ZANIMA istina,nego ti radije voliš lovačke i ribolovačke pričice o Zvezdi!

Toto-ko-tunjo-i-nevini-primaci

pre 5 godina

Dobar lik ovaj Ostoja, jos samo da pocepa clansku kartu.
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 25. mart 2019 14:28)

Bez toga nema bdenja, ljubavi preko zice, a ni svezeg kikirikija.

milorad

pre 5 godina

Gdine Ostoja sramota je sto je covek kao vi uopste presednik Partizana.Koji je Vas SV.sta ste u zivotu radili da bi ste ovaj sport razumeli .

Delije sa seRvera

pre 5 godina

Neka neko objasni ovim delijama sa seRvera da je za to promovisanje i laganje u vezi "gepekovanja" pravosnazno osudjen i morao je da plati odstetu za izrecene lazi - Milan Gurovic. I da je na kraju prizano da je to izmisljeno.

bez cenzure

pre 5 godina

Sns kadar i sta drugo ocekivati? Naravno da ste cutali posle nebitnog poraza a mogu da mislim sta ce sve da priredite pre subote a da ne pricam sta sleduje ako Zvezda dobije i drugu.
(Only red, 25. mart 2019 14:15)

Za sve one koji pisu kao ti mogu da kazem samo jedno.Oba kluba drzi ista partija a koji je klub miljenik te partije vidi se od stanja u klubovima.Jedan klub ima mnogo manje novca od drugog u svim sportovima i samo jedan klub osvaja titule u svim sportovima.Kome je svanulo a kome se smrklo dolaskom SNS na vlast jasno se vidi.A taj tvoj spin sto pises brate mogu da razumem,kakvi su i mene bi bilo da sramota da priznam realno stanje.

Novi Beograd voli Partizan!

pre 5 godina

Da li je moguce da si toliko licimeran ti iz 1913 mogao si staviti nik da ste osnovani i 1389 sto da ne. Al da se vratim na temu pricas o nekom haosu i prekidu a bacanje papaka, kese sa urinom, drmanje koseva? Pa vas covic ide od televizije i televizije i kuka nedelju dana pred utakmicu na sudije vrsi pritisak? Pa sad ste kad ste gubili 10 razlike u 3. isto ubacivali stvari u teren od tecnosti do predmeta i imas obraza da se javis za neko izazivanje nereda? Mi zelimo posteno sudjenje pa ako ste bolji da vam pruzimo ruku.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Nema Partizan šta da očekuje dok je SNS na vlasti,može samo slučajno da osvoji neku titulu.
(Bane, 25. mart 2019 14:15)

Sta da se radi, kad se drzite Ostoje opozicionara...

Anti šajberovac

pre 5 godina

Sudjenje je bilo realno na nivou vase igre. Vi bez ostre igre ne mozete biti ni blizu pobede. a sto se tice Reglanda idmarace do finala jer za vas je dovoljan Covic i Davidovac. Sto rece neko nekad davno, realan grobar je redak ko beli nosorog, zatrovano mrznjom tegija i Vujoševića i nema nazad...
(Ivan, 25. mart 2019 14:38)

možda je redak, al poštenog ciganina nigde. Dobili ste na sudiju ovaj meč i nek tako bude.

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale...

EUFORIJA

pre 5 godina

možda je redak, al poštenog ciganina nigde. Dobili ste na sudiju ovaj meč i nek tako bude. 

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale...
(Anti šajberovac, 25. mart 2019 14:52)

Ostojic?

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Pa. Sta bi grobari puna su vam usta bila mi smo gospoda ne pravimo saopstenja bla bla bla i sad snsovac kuka na sva usta
(petearczv, 25. mart 2019 14:50)

Nemoj. On je u dusi opozicionar.

realno

pre 5 godina

Pogledajte samo trojku Dobrica u poslednjoj sekundi trece cetvrtine, na metar od Belosevica Dobric igra "kolo", pa ono se i u rukometu "svira" kao koraci.

stoler

pre 5 godina

@henk mudi, nije ga zvao posto je bio zauzet lebdenjem nad njegovim projektom. I molim vas, podrska za bojana, decko je dao sve od sebe da iskopa 5,6 igraca za 70 godina postojanja njegovog besmislenog kluba, neki su odigrali cak po 2,3 minuta u zvezdi i ostavili neizbrisiv trag u istoriji njegovog kluba. Molim vas, da li znate koliko vremena je mozgao da iskopa ovih par igraca, pravda za bojana!

crvena zvezda tirana 1945.

pre 5 godina

Bravo Ostoja! Sve se videlo, a očekivati od ABA lige neku reakciju je čista utopija. Oni su omogućili Ćokiju da ima dva tima u takmičenju. Ne rade oni to zbog njegove lepote. Ist je slučaj sa KLS. Dosta je bilo ćutanja pred jednim propalim političarem koji samo zna da širi mržnju i tako ostvaruje svoj lični interes i interes svog privatnog kluba kome niko ne može da zabrani kako će da sezove.

Драган

pre 5 godina

@Zvezdaš
Ко је кукао на судије? Партизан? Тринкијери, играчи, Мијаиловић, ..? Ко?
Или се у последњем минуту такви фаулови не суде, рече неко ономад после купа.

stoler

pre 5 godina

(Dejan CZ, 25. mart 2019 15:14) Da li si ti decko realan? Jel citas ti sta pises ili samo kucas onako. Mislim kontam ja tu ljubav prema legendi ali da se ovako nalupetas. Pa sve sto si napisao vazi samo i iskljucivo za tvoj nakaradni klub bez imena i adrese, za tvog legendu i njegove elaborate, saopstenja, kukumavcenja, eksel tabele i slicno. Ovaj se oglasio prvi put, a vi ste stancali od kupa bar 10 saopstenja, covke i vujcin u kooperaciji. Vujicin lik osedeo na mestu portparola cekajuci da se domognete EL. I to nezasluzeno. Cisto za ovog sto za svojih 45 godina nije doziveo da Partizan nesto posteno osvoji. 45 godina lik unesrecen i nasao ovde da lupeta.

Topalovici

pre 5 godina

Ilija covek navija za CZ. Na privatnim proslavama covek peva navijacke pesme tog kluba, nisam primetio da se nesto mnogo krio. Ja razumem da svako ima pravo da voli ovaj ili onaj klub, medjutim postoje zanimanja koja po meni jednostavno ne dopustaju javno deklarisanje. Naprosto glupo je. To vazi za sve.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Ovaj Ostoja bre gospodin covek.
Svaka mu cast. Gospodin i gospodski klub.
Ovi su frustrirani sve zbog efenpeja, ne biraju sredstva. A pristali su.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara...
@sasa

Vi koji ste proterali naseg trenera iz zemlje, ej.
A plocice su skinute efenpeove a ne vase.

Aleksej

pre 5 godina

Ko drma kamez ovom coveku,covek koji je sinonim onog sto ne valja u Srbiji sve preko politike uspeo i sada se nada da pritiscima nesto postigne.Smesan je.Lepo je o njemu rekao Zeljko Pantic.

Bojan

pre 5 godina

Procitah ali nisam shvatio poentu, gde su ova gospoda ostecena? Ko gubi ima pravo da se ljuti, bilo i bice. Bolelo Covica posle Nisa, boli sada gospodina Ostoju. Svi se manje-vise slazu da je sudjenje bilo dobro, mozda za nijansu na strani Zvezde ali ona je bila domacin. To je normalno. Isto ce biti i gospodskom klubu Partizan u subotu.

danilovic

pre 5 godina

@bon jovi Zasto Partizan nema kvalitet? Ima odlicnih igraca, ne toliko kvalitetnih kao KKCZV, ali ima dosta dobrih mladih igraca - Vanja, Jaramaz, Zagorac, Lendejl...

Toto-ko-tunjo-nudeci-rupcic

pre 5 godina

Gospodski maniri u prostackom okruzenju?! Ne ide to moj Ostoja.
(Amber, 25. mart 2019 14:51)

Ne budi tuzna, draga Katice, pardon, Amber. Nikad nije bilo lako boriti se s vlascu.

Vi i istina ko dupe i strudla

pre 5 godina

Nastavite niz... Lici li vam ovo na one silne devojke sto pisu hvalospeve na Njegovim vestima? Opozicija, iskakala iza Strajnica... Treslicemerizam.
(Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 25. mart 2019 14:16) Ciji taj njegov,nije vas? Pominjete ga cesto na utakmicama,jel tako? Cija je firma Ultra Kop,za koga rade?

052

pre 5 godina

I ovaj rat saopštenjima, nebitno ko ih piše, je isto neki vid rialitija u svrhu dodatnog sluđivanja ionako sluđenog naroda i naravno skretanja pažnje sa elemantarnih problema na ishod , jedne u nizu, košarkaške utakmice. Sad se očekuje da Čović nešto odgovori i tako u beskonačnost....

Драган

pre 5 godina

@Zvezdas
Као што си видео утакмицу је дефинитивно преломио намеран фаул Гагића. Да ли јесте или није, за моју причу није битно. Коментар је због човека који после финала купа изјави да се такви фаулови на крају утакмице нигде не свирају. Још су му се, како ти кажеш, придружила и два бивша партизанова аса. Па добро побогу, како се онда, у суботу, то ипак свиора? Или се свира, или не, или по потреби. Када ти шта одговара. То сам желео да кажем. Сами смо криви за пораз. Један коментар ме подсетио. Стварно, зашто Цирбесу није свирана ни обична лична грешка после оног ударања лактом? Да ствар буде још занимљивија, судија је видео и опоменуо га. Могао је можда и Гагића.

Metronom

pre 5 godina

Gospodine Mijailoviću, ne treba gospodskim manirima sa onima koji nameštaju utakmice isto kao što nameštaju izbore i sve ostalo u ovoj zemlji. To se isto odnosi na Partizan u vreme dok je imao kakvu takvu moć i podršku političara. Ista priča koja nas vodi u propast već decenijama...

12345

pre 5 godina

@Alex

Samo za grobare trebaju 2-3 hale.Ni pola grobara nece naci karte jer su se prodale sezonske(oko 3.5k) tako da ne verujem da ima mesta i za vas.

Anti šajberovac

pre 5 godina

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale... 
(Anti šajberovac, 25. mart 2019 14:52) 

Ostojic?
(EUFORIJA, 25. mart 2019 15:06)

prihvatam konstruktivnu kritiku...Mihajlović

Grr

pre 5 godina

Ćutiš jer se tako mora, a ne zbog tobož manira. Kad je bilo jasno da je obezbeđen F4 zašto nije dovedeno pojačanje koje je bilo potrebno a i planirano.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Takvi smo svi PARTIZANOVCI KAO ŠTO JE OPISAO Mijailović.Slažem se sa njegovim
komentarom.Mi smo uvek bili džentlmeni i kad smo gubili jer dostojanstvo čoveka je najvažnije a ne poraz ili pobeda.

Djuma

pre 5 godina

Biće bolje kada ode Vujošević rekoše oni iz Železnika.
Sada se vidi ko je najvece zlo srpskog sporta.
I zato mu i prolazi sve ovo.
Sve ono za sta su godinama optuzivali Vujoševića.
Eto njega nema vec dugo, ali tenzije i nesportske igre van terena su nastavljene u još gorem obliku.
Ide se po jutarnjim programima, unapred se pravi alibi za neuspeh.
Kaže ako bude sve regularno oni ce biti šampioni.
Znaci automatski se stvorio ambijent da je sve drugačijeg ishoda, neregularno?
Pogledajte sada posle takvog pritiska broj slobodnih bacanja i nesportskih ličnih grešaka na štetu Partizana.
Ali kolo sreće se okreće, daće Bog vrlo brzo...

Pop

pre 5 godina

Pocela prljava kampanja da se dobije Zvezda na bilo koji nacin, na koji se dobijala do pre 5 godina... Vujosevic, Todorovic, Danilovic i ostali su dobili naslednika!

Teofil

pre 5 godina

Partizan je najveci klub na ovim prostorima ne zasluzuje onakav tretman sudija... Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA...
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega

Hover ghost

pre 5 godina

Da smo znali da ce onih 13 vezanih titula i ko zna koliko jos trofeja ABA i Kupova toliko uticati na mentalno rastrojstvo navijaca Zvezde rekli bismo Duletu da oladi malo,pa da vas pusti svake pete da uzmete jedan trofej.
Stvarno tuzno gledati kako neko iz ocaja navija za FMP i glorifikuje Covica,o spinu oko ulozenih para bolje i da ne pocinjem,stvarno tuga na sta ljudi spadnu zbog kluba...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Dokle vise prepucananja?!Partizan nema kvalitet,Zvezda nema trenera.Gledano sa ove tacke gledišta teško do titule i jedni drugi.Dokle vise!!!

Grobarchina

pre 5 godina

Jasno je da su mediji Zvezdini. Isto tako i podrška države, kao i sudijske organizacije Crvenoj zvezdi u svim sportovima je ogromna. U takvim uslovima funkcionisanje Sportskog društva Partizan predstavlja uspeh, a plasman u polufinale plej ofa ABA lige veliki je podvig. Kada bi takmičenja u košarci i fudbalu bila pod međunarodnim okriljem, i ovakvi kakvi smo mi bismo šamarali Crvenu zvezdu.

stoler

pre 5 godina

@zvezdas, strasna ekipa, stvarno strasna, za iskidati se od smeha. OKK i Radnicki imaju vise velikih igraca od vas. Zaista presmesno, nemoj se blamirati vise.

miša

pre 5 godina

Lepe reči, ali Zvezda vodi sa 1:0, a to se računa.
Bilo je, i biće mnog grešaka i krađa sudija. Ali nikada kao u subotu.
Krivim menadžment Partizana koji je, kao i celokupna javnost, jasno video da Čović posle Kupa neće ništa prepustiti slučaju, a ništa nije uradio po tom pitanju.
Nama ostaje gospodstvo a njima vođstvo.
Mislim da je njima bolje.

Nemanja

pre 5 godina

Covek je apsolutno u pravu. Ja sam zaboravio da su preinacili odluku u Nisu, kad je bio faul nad Lendejlom. Koja je cista nesportska bila.Da se razumemo mislim da su bile sad sve 3 odluke dobre kod nesportskih i ako mi je tesko da priznam. Sramotno je sto je Covic sa Maricem vredjao i podlo se smejali navijacima Partizana pa je posle i Jovanu maltretirao. Uzas!
Momci glavu gore borite se sa vetrenjacama ali ja verujem!

istoricar

pre 5 godina

Kako vas nije sramota sami sebe hvalite kako ste gospoda , ocigledan edipov kompleks vise vrednosti I kad smo gori mi smo bolji .za partizanove gospodske metode komentarisanja sudjenja danilovic je jednom kaznjen 6 meseci .jel Treba jos da nabrajamo

CzBg1989!

pre 5 godina

Kad Čović priča za sudije tad je ovakav ili onakav. A sad je Ostoja gospodin? Spin majstori.. Kako jedan novinar kaže "ovako se gospodski prihvata poraz a ne kao neki" eco i to pada u vodu.. Plači mala plači.. Više se ne može zasto sada kao..... kukateeee?

nismo isti

pre 5 godina

A kad već brineš odakle nama pare a Trinkijerija, jel si se nekad zapitao kako ste vi vratili dug od 20 miliona evra. Naš dug je svega tri miliona. 
(nismo isti, 25. mart 2019 16:56) 
Sa 15 naraslo na 20, a sa 7 se spustilo na 3. Matematika u stilu Broja 1 iz A.Forda. Sreca pa nismo isti.
(santa justa, 25. mart 2019 17:12)

Pa vi nesreće ne znate više ni za koji klub navijate (FMP, ILR, ili Radnički Basket) a ne koliki vm je dug bio. Dal je bio 15 ili 20 miliona, volšebno je isčezao preko noći. A sada solite nekome pmet i izigravate poštenjačine. Vi ste poslednji koji treba da postavljate pitanja finansijske prirode.

Trener iz Olimpijakosa

pre 5 godina

Neko je rekao da nabrijim igrace zvezde u istoriji.Ovo su srbi bez stranaca i crnogoraca i tu imamo vise od vas.Marko Jaric,Sasa Obradovic,Nemanja Nedovic,Igor Rakocevic,Milan Gurovic,Pedja stojakovic,Vladan Radmanovic,Dragan Tarlac,Bobi Marijanovic ova ekipa bi pobedila svaku vasu sa sve strancima
(Bojan., 25. mart 2019 16:57)
Mislis da bi ta ekipa pobedila ekipu Kićanović, Djordjevic, Danilović, Paspalj, Dalipagic, Divac, Rebrača, Bogdanović, Krstić, trener npr Obradovic? Mrzi me sad da ti pisem drugu ekipu Partizana koja bi takodje izula iz patika te što si ti nabrojao...

panco

pre 5 godina

Kakav ...... vodi jedan Partizan. Divi mu odela, frizure... Olicenje coveka koji se preko ko zna cega, uvalio u fotelju Partizana i ko zna cega jos. E jadna vam majka

KisniDanilo

pre 5 godina

To su ti vasi kompleksi vise vrednosti . Cuj gospodski maniri. Vi ste kao kulturni i avangardni a svi ostali su kao seljoberi i pokusavate da uvedete gospodske manire drugima. Jedino sto je avangardno a vezano je za vas partizanski klub su vas bivsi predsednik F.T. i gepekovanje sudije...

moje je ime sef tamne strane Meseca....

pre 5 godina

Kako vas nije sramota sami sebe hvalite kako ste gospoda , ocigledan edipov kompleks vise vrednosti I kad smo gori mi smo bolji .za partizanove gospodske metode komentarisanja sudjenja danilovic je jednom kaznjen 6 meseci .jel Treba jos da nabrajamo
(istoricar,

Ajde sada pogledaj ko je najgledaniji klub decenijama,kada je sportska sala, bilo gde da igra Partizan, poluprazna ili prazna?Svuda nas ima,svuda se trazi karta vise ,a prolazimo kroz mozda najtezeg perioda u postojanju,a opet imamo vise navijaca nego mnogo domacina....Podgorica Skopje,Ljubljana...za Srbiju i da ne pricam....E,zato,jer smo stvarno GOSPODSKI klub,ako ti nije jasno,publiku ne mozes prevariti,sve zna !!!-jer je Partizan najveci brend ovog dela Evrope,ali kome mi to pricamo?-osvajacima NISTA?!-dok kod nas i vise nema mesta da sva odlicja budu na jednom mestu...

Ramones

pre 5 godina

Santa jusa...
Ocigledno pratis kosarku dve godine,tako da neznas o cemu govori"NISMO ISTI".Taj tvoj klubic je dobio.20.000.000.maraka za razvoj projekta EVROPSKA ZVEZDA.Seti se tada ste doveli za trenera Zmaga Sagadina.Uvek ste bili puni para,samo sto niste nista uradili u EVROPI.

Swift

pre 5 godina

Ostoja je spao na Čovićev nivo. A taman sam mislio da imamo donekle normalnu upravu, koja se neće upuštati u ove gluposti i babska prepucavanja. Neka pobedi bolji na terenu, dosta kukanja i vađenja na sudije, nepravdu i ostalo, tu mislim na obe strane.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

@zvezdas

Ovaj popis igraca sto si sastavio, vecina njih se odreklo ove danasnje tz zvezde.
Kreni ti sa popisom od 2011g.

Zvezdaš

pre 5 godina

Ko je prvi uveo da gostujući navijači ne dolaze na derbi? Vujošević tj. Partizan. Ko prekida utakmice i vrši medijski spin kad im to odgovara? Partizan, i u fudbalu i u košarci. Večito izigravanje žrtve i kvazi opozicije a zapravo ste veći režimski klub od Zvezde. Ili Trinkijeri i Renfro igraju za klikere? A da, zaboravio sam, rade za minimalac i igraju iz ljubavi, ipak je to Partizan. A da malo odslušate raspravu Vujoševića i Kimija i saznate neke stvari vezane za celokupno JSD a ta priča se naročito odnosi na fk i na kk? Lažete sami sebe, uostalom, prazne tribine pokazuju pravu sliku i istinu. Kad pobedite u košarci i fudbalu i uzmete neki trofej - onda je to pošteno i vi ste zapravo pobedili sistem i prvorođenog. Ako izgubite - onda je sve namešteno protiv vas i prvorođeni vas uništava. A to što imate više trofeja nego mi u fudbalu od dolaska prvorođenog? Što u kk imate više stranaca nego mi od 2012.godine pa na ovamo? A to što se zahvaljujete prvorođenom jednom mesečno? Bez njega ne biste postojali lažna institucijo. Srbija iz nedelje u nedelju pokazuje koga voli i za koga navija, živela Zvezda, živela Srbija!

Ja

pre 5 godina

(Zvezdas, 25. mart 2019 19:05)
Al' ga pretera. Pa zašto Predrag Stojaković i Dragan Tarlać, momci koji su se afirmisali igrajući za Grčke klubove. Možda si i Teodosića mislio staviti na spisak.
To se zove "kriza identiteta".
Ko smo? Zvezda, Fmp ili ....

Fenomen

pre 5 godina

Pocelo je...ovo je zagrevanje za subotu i poruka za sudije...ili ce domacin pobediti ili sledi gepek...a u tome imaju dosta iskustva. Samo zaboravljaju...bice onda i treca utskmica...kada tog pritiska nece jiti.

Bojan.

pre 5 godina

Koja 4grka,svi ti igrali za nasu reprezentaciju!A jos bitnije ponikli u zvezdi a vasi skoro svi dosli iz sloge i ostalih klubova.Ovo je nasa skola a koja je vasa.I Danilovic i Divac nisu ponikli u partizanu.one sve koje sađ nabrojao osim dvojice izasli iz zvezdine skole.Pa i Bpgdanovic nije iz vase skple.

Joker

pre 5 godina

Jasno je da su mediji Zvezdini. Isto tako i podrška države, kao i sudijske organizacije Crvenoj zvezdi u svim sportovima je ogromna. U takvim uslovima funkcionisanje Sportskog društva Partizan predstavlja uspeh, a plasman u polufinale plej ofa ABA lige veliki je podvig. Kada bi takmičenja u košarci i fudbalu bila pod međunarodnim okriljem, i ovakvi kakvi smo mi bismo šamarali Crvenu zvezdu.
(Grobarchina, 25. mart 2019 14:06)


A koji je to medij Zvezdin? navedi mi jedan?Zaista je veliki podvig biti iznad Mege pored tolike podrske drzave jsd-u

Trener iz Olimpijakosa

pre 5 godina

Postovani gospodine Predsednice KK Partizana.da li sve sto pisete o Partizanu i ponasanju Vasem ste sprovodili i kad ste od Drugih uz pomoc svoje partije otimali privatni posao i postali uspesan poslovan 
Vas biznis i njegov procvat je veoma poznat svima tako da svi zmamo ko ste i cime se bavite i kako ste postali uspesni biznismen 
Daleko ste Vi od onoga o cemu ovde pisete i kad se promeni vlast otici cete zajedno sa njima u proslost 
Veliki pozdrav
(vladan, 25. mart 2019 16:57)
Vladane, procitaj šta si napisao i kako si napisao. Komplikovano je ovo za tebe. Gledaj jutarnji na Pinku, to je za tebe...

ja

pre 5 godina

Ilija Belošević je Čovićev specijalac i to je sad više nego očigledno. Javor je tu stavljen da bi zamazao oči javnosti, a zapravo glavne odluke je donosio Belošević. Javor ništa nije dosudio. Polako Ostoja počinje da shvata zašto se Vujošević morao ponašati onako.

Qantas

pre 5 godina

To se čekalo! S A O P Š T E N J E !!
Imaćete još jedno isto takvo. U subotu 30.03.2019 oko 21:00...
A onda idete na zasluženi raspust.
Mi u finaleeeee!!
I ko je najbolji??!
Z V E Z D A !!

Aleksej

pre 5 godina

Ostoja prvi iz Srbije ko je igrao ,,final four”(polufinale i finale Evrolige) je Zvezda jos 73.Ali sta zna limar sta je kolevka kosarke.Posle zbog fudbala nam uzeli kosarku i dali je Hrvatima i Partizanu i sad ce neki lik sto mu klub procvetao u najvecem paklu Srbije 90 ih da se oglasava nesto.Sramota.

mali aleci

pre 5 godina

ahaha. Avangarda. Od svih debilnih navijackih tripova u ovoj zemlji taj neki vas zebrasti trip da je vas rezimski vojni klub neka avangarda, renesansa, neki kao otpor opresiji Zvezdastva.. ne znam sta da ti kazem, evo vec desetu godinu za redom mi je i dalje smesno kad cujem.
(Sabre, 25. mart 2019 14:28) ...vidis ,vecina pudlica u svojim komentarima ,vredja ,kao sto je i slucaj sa tobom,zato i ne razumete sta je avangarda..nadam se da pudlica ,nije na istom nivou kao i debil,ipak je pudla plemenita zivotinja,koja je uzgred veoma korisna,za razliku od njenih navijaca

nik sloter

pre 5 godina

Evo jedan predlog za sve navijace CZ u svim pojavnim oblicima.Neka sastave najbolju petorku svih vremena I sedam momaka na klupi.Nema veze sa temom.

Djordjevic Goran

pre 5 godina

Čitam komentare kako je Partizan miljenik vlasti tj.Vučića i kako mu se pomaže više nego Zvezdi.Kome je oprošten dug od 17 miliona evra,Partizanu nije.Kome je omogućen reprogram duga,ko je ranije plaćao trenere po 800 000 evra.Pešić,Sagadin,kome je Tadić dao pare da se ne ugasi.Pomoć se daje i Partizanu ali kako.Primer pre dve godine u januaru ili februru je dato oko 2 miliona evra,a Zvezdi 1 milion,ali kada.Pare su date kada je bio više dnu tabele Aba lige i kada nije bilo teoretske šanse nešto da se uradi u vezi plej ofa.Bolje da je dobio 500000 evra u junu da dovede neka pojačanja i formira ekipu za ligu nego da dobije 25 milijardi evra mnogo kasnije.Hvala državi na takvoj pomoći,neka tako pomaže Zvezdi.I na kraju od kada je Zvezda prvak u svim sportovima ,ovaj narod mnogo bolje živi.Ko li je to rekao...

Covek

pre 5 godina

Sta je Ostoja shvatio si da necete tako brzo u Evroligu kako si obecao gazdama pa sad pravis alibi kako bi opravdao 800k evra datih za Trinkija. Hteli bi vi opet da gledate ponizenu Zvezdu ali vam Covic ne da pa su vam sudije krive, iste te koje su vam poklonile Kup. E moj “gospodine”.

Aleksej

pre 5 godina

Kome je Čović idol.....po mom mišljenju ima opasno promašen zivot. Bolje i druga liga nego takav vlasnik kluba. A ovamo puna usta demokratije i pravicnosti. To je šizofrenija.
(Merak nema cenu, 25. mart 2019 16:48)Covic je doktor i gospodin za ovog..Ne znam ko je vise promasio.

nismo isti

pre 5 godina

ti svojim izjavama vrsis pritisak.Rukovodioci u oba kluba isto rade.Otkuda vama pare za Trimkijerija i ekipu ,kad dugujete i bogu i narodu.
(boban, 25. mart 2019 14:11)

Nije Ostoja ćvećka, ali nemoj izjednačavati svakodnevno silovanje javnosti, na svim mogućim tv kanalima od strane Čovića i jedno pismo Mijailovića koji upozorava na ludilo koje Čović širi u medijima. Ono što Čović radi je sramotno i van svake pameti. A kad već brineš odakle nama pare a Trinkijerija, jel si se nekad zapitao kako ste vi vratili dug od 20 miliona evra. Naš dug je svega tri miliona.

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Ne mogu da klicem "Bravo Ostoja, svaka ti je kao Njegoseva" , nisam neki ljubitelj politike, a jos manje SNS-a.Cinjenica je da je gospodin Mijailovic kulturniji, odmereniji i realniji od "gospodina" Covica.Ima dosta istinitog u izrecenome, jedino mu zameram sto je pominjao namerne faulove.Neki od njih zaista i jesu bili, jednostavno tako se poklopilo.Nije to direktno odlucilo pobednika jer pitanje sta bi se desilo do kraja da Gagic nije dobio namernu.Svakako bi Zvezda imala 2 poena razlike i potencijalnih + 1.Objektivno jeste Partizan malo ostecen, ali verujem nenamerno.Moguce da je to posledica i izvrsenog pritiska posle utakmice u Nisu od strane "Nebojse Covica".Sudije su imale strah da ovog puta stvarno ne donesu neku odluku na stetu Zvezde jer bi onda nastalo vanredno stanje u zemlji.Dakle, Ostoja, nisi morao da napises ovo saopstenje, a kada si ga vec napisao nije trebalo da pominjes sudjenje, imali smo +11, sut za pobedu, egal i u produzetku, dakle sve u svojim rukama.

stoler

pre 5 godina

@henk mudi, nije ga zvao posto je bio zauzet lebdenjem nad njegovim projektom. I molim vas, podrska za bojana, decko je dao sve od sebe da iskopa 5,6 igraca za 70 godina postojanja njegovog besmislenog kluba, neki su odigrali cak po 2,3 minuta u zvezdi i ostavili neizbrisiv trag u istoriji njegovog kluba. Molim vas, da li znate koliko vremena je mozgao da iskopa ovih par igraca, pravda za bojana!

stoler

pre 5 godina

(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:29) Au, a vi ste u SFRJ bili bas dominantni. Nestali sa kosarkaske mape 1955. kad je pocela da se igra ozbiljnija kosarka i kad su i ostale ekipe pocele ozbiljno da igraju kosarku i vaskrsli u zelezniku 2012. Mi mozda nismo igrali finale dve godine, ali niko od vas ne zna bolje kako je to kad 20 godina jedva budes i medju cetiri ekipe. O finalima necu ni da pricam. To je za vas naucna fantastika, tako da bolje da cutite.

Citizen

pre 5 godina

Dok su išle trojke iz auta(blata), sve vam bilo potaman, sad kad smo i mi ušli za vama u to isto blato, počeli ste da jaučete..i još dugo ćete.
(Spale, 25. mart 2019 15:14)

Ja prosto ne mogu da verujem da vi i posle 20 godina pricate o jednoj utakmici koju ste izgubili zbog , navodno, sudijske greske jer i dalje ne postoji dokaz da je Drobnjak stvarno bio u autu. Ejjj.. Jednu utakmicu spominju godinama. Pa da li ja Guduricevu trojku za pobedu nakon trokoraka treba da spominjem isto toliko? Au koliko ste vi ocajni covece...

Sasha

pre 5 godina

Ja bi volio da znam kako je obrisan Zvezdin dug od oko 15 miliona evra, posto sam i ja duzan pare banci, pa hocu da primijenim Covicev recept i da se i meni obrisu dugovi. Hvala unaprijed na odgovorima

Alen

pre 5 godina

Још само да заплаче...
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56)

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa...

santa justa

pre 5 godina

Ocigledno pratis kosarku dve godine,tako da neznas o cemu govori"NISMO ISTI".Taj tvoj klubic je dobio.20.000.000.maraka za razvoj projekta EVROPSKA ZVEZDA.Seti se tada ste doveli za trenera Zmaga Sagadina.Uvek ste bili puni para,samo sto niste nista uradili u EVROPI.
(Ramones, 25. mart 2019 17:37)
Kojih maraka? Nemackih, konvertibilnih, postanskih :)
Ocigledno ti zivis u XX veku. Euro je u opticaju od 2000. god. Nego se vi visedecenijski poznavaoci basketa prvo dogovorite koliki je bio dug KKCZ. Pa kad to uspesno savladate onda prezentujte da li je vas dug 3 ili 7 miliona ali EURA. Sto napisa tvoj sapatnik “volšebno” sa 7 na 3:) I ne brukaj sveto ime Ramones.

nz

pre 5 godina

Samo napred Ostoja, nastavi gospodski kao i do sada, znamo da sa druge strane nema gospode što i dokazuje veliki broj bot komentara, po nečijem naređenju : )

njegov svet je zamrzivač i top 14

pre 5 godina

Dr Nebojsa Covic,nas novi Dr Nebojsa Popovic,obecao je pre pet godina,da ce staviti tacku,na crno beli svet!,Cocek samo drzi rec.
@
Crno beli svet se sastoji od četiri fajnal fora i titule prvaka Evrope. Normalan čovek to nikada ne bi uništavao samo da bi lečio svoje lične frustracije i nemoć. To priželjkuju osobe sa posebnim stanjem svesti. Videćemo na čiji svet će pre biti stavljena tačka.

Merak nema cenu

pre 5 godina

Kome je Čović idol.....po mom mišljenju ima opasno promašen zivot. Bolje i druga liga nego takav vlasnik kluba. A ovamo puna usta demokratije i pravicnosti. To je šizofrenija.

Trener iz Olimpijakosa

pre 5 godina

Niko da obori ono sto je rečeno..., sta je bilo, kako je bilo i tome slično. Kome nije jasno, da je doktor iz predgradja čovek koji se najbolje snalazi u blatu i da je ovo čista istina, taj je slep pored očiju...

Objavite komentar !

pre 5 godina

A koji je to medij Zvezdin? navedi mi jedan?Zaista je veliki podvig biti iznad Mege pored tolike podrske drzave jsd-u
(Joker, 25. mart 2019 14:11) Pink,Informer,Kurir,Telegraf,Mocart,Zurnal,Arena sport,Mondo...hoces jos?

Pitanje

pre 5 godina

Evo jedan predlog za sve navijace CZ u svim pojavnim oblicima.Neka sastave najbolju petorku svih vremena I sedam momaka na klupi.Nema veze sa temom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 25. mart 2019 14:06)

Da li od 1976.god.da pocnemo jer se pre toga kosarka nije igrala na ovim prostorima,po vama ili ipak prvu deceniju ovog veka,kada samo jedan klub nije placao nista drzavi,krao i otimao igrace,tukao sudije i sve to nazivao normalnim vremenima.Cisto da znamo odakle da krenemo.

MOE

pre 5 godina

Pa kad igrate rukomet ceo zivot,i sada je problem sto Vam konacno neko nesto svira.
Mozete samo da placete,a od Subote i da kukate.
(Maxi, 25. mart 2019 14:03)

Zasto ste onda pravili erupciju problema nakon finala kupa? Zasto ono rukometasko povlacenje za ruku u poslednjoj sekundi ne treba da se svira kao faul?
A ako cemo o poslednjem derbiju i rukometnoj igri.. Zasto nije sviran nesportski faul za Cirbesovo udaranje laktom i to nakon sudijske pistaljke? Dakle, ne u zaru borbe dok traje mec vec kada je igra bila prekinuta. Zasto udaranje po rukama Ognjena Jaramaza nije okarakterisano kao namerna licna, kao sto je to bilo kod Renfroa?
Zasto Lazicevo uklizavanje i direktno povredjivanje Renfroa nije okarakterisano kao faul uopste?
A kad smo vec kod toga, ako mi igramo rukomet, vi ste onda verovatno na fudbalu jer je posle Lazicevog uklizavanja nesto slicno uradio i Covic preksinoc. Srecom, tu je dosudjen faul a ne izgubljena lopta za Partizan.
I jos jednom cu ponoviti.. Ako udjete u EL, od srca vam zelim sudjenje kakvo je imao Partizan pre dva dana.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara...
@sasa

Vi koji ste proterali naseg trenera iz zemlje, ej.
A plocice su skinute efenpeove a ne vase.

rivers

pre 5 godina

ja samo da pitam sve grobare i ovog mijailovica....gde je bila zvezda punih 13 godina.....13 titula za redom deset sezona u evroligi i sada nesto kukate....sad se malo okrenule stvari

Delija Fontana

pre 5 godina

1. Partizan je poslednji klub na svetu koji može da se posziva na "gospodstvo" svojih navijača, trenera i rukovodilaca.
2. Svi znamo ko je uneo najviše mržnje u srpski sport , pre svega u košarci, i ko je čovek koji je sportsko nadmetanje dva najveća rivala pretvorio u rat u kome je sve dozvoljeno.
3. U prethodnom derbiju sudije su svojim odlukama više oštetile Zvezdu nego Partizan. Svako ko se iole razume u košarku i ko je pažljivo gledao utakmicu, složiće se sa tim.
4. Sveo ovo što je "gospodin" Ostoja napisao je samo priprema i ialibi za ono što će se dogadjati na narednoj utakmici u Pioniru a u kojoj je domaćin klub na čijem je on čelu. Takav scenario smo gledali godinima.

nenad

pre 5 godina

kao do sada smo ćutali ali više nećemo, bili smo fini ali više nećemo. jao kako si providan Mijailoviću a stvarno sam mislio da si gospodin.

Ja

pre 5 godina

Као и обично, дивљаштво и примитивизам на највишем могућем нивоу!
У случају Звездине победе или убедљивог вођства, очекивати нереде и прекид утакмице!
Ето, само да објасним онима који, можда, не знају шта се подразумева под овим "знамо шта нам је чинити"!
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:49)

Panteru mislio si u slucaju pobede FMPa??? Pa ne igra se u Zelezniku ... Ahh sve ti je oprosteno, ti ipak kosarku pratis od 2011-te

MD

pre 5 godina

Otkud nam pare?
Dala drzava.
Mi smo drzavni klub, vi ste privatni, finansirajte se iz sopstvenih izvora.
Vidim ne ide vam lose.
Regland, Beron, Perperoglu, Faje, Cirbes, Odzo, Rivers.
Partizan je dovodio igrace na pola sezone, oni NIKAKO NE MOGU DA KOSTAJU KLUB KAO ONI KOJI SU DOSLI U JULU, AVGUSTU.
6-7 mjeseci i 12 nije isto nikako.
Kompleksi odavno prisutni i nevidjena malverzacija oko brisanja dugova preko 2 kluba i formiranjem treceg.
Cao zamrznuti.

MarcoPolo

pre 5 godina

Dobro je da se oglasio, iako ga ne gotivim uopšte. Radi u tišini, ne proziva nikog, ćutao je do danas i video da sa čovićem biti pošten ne prolazi. Posle kupa, čović je video da mu se ne piše dobro, da na pošten način neće doći do el, pa je svesno napravio haos i pritisak na sudije, a sama ona sramna izjava da Partizan nikada neće osvojiti ništa na pošten način je malo je reći sramota. Rezultat tog pritiska se već nazire. Sad kada je neko, pa i sam mihailović skrenuo pažnju na to, jer zaista od kada je došao na čelo kluba, nikada nije prozivao nikoga, već je radio u tišini, odmah je haos...
A u haosu i nepoštenju se ipak čović najbolje snalazi. Ipak je to njegov zaštitni znak.

Aleksej

pre 5 godina

Kad tad Nebojsa Covic ce unististi ovu Zvezdu i vratiti izvorni Fmp,niste jos svesni kakav je to covjek.
(Aco.Rs, 25. mart 2019 16:37)Dzaba se nadas..

marica, kriv, razumevanje...

pre 5 godina

gledajuci ove komentare ispada da sve sto je ovaj "gospodin" rekao na racun sudjenja u prethodnoj utakmici stoji, jer cak ni zvezdini navijaci se ne trude da to opovrgnu, jedino sto se bave pljuvanjem lika i dela "gospodina"

One night in May

pre 5 godina

Ne treba se cuditi, sve je to u maniru jedan vodja, jedna partija, jedan narod, jedna drzava, jedan klub.
(AlCapo, 25. mart 2019 17:10)


Nekad jedan klub bio prvak istovremeno u fudbalu, kosarci, rukometu, vaterpolu i hokeju na ledu. Sad u tih 5 sportova imamo 3 razlicita sampiona, bilo bi 4 da Nislije ne ispustise titulu u rukometu u poslednjem kolu...

Nikad vise 1 drzava = 1 klub

Danas je dozvoljeno i nekom drugom da bude sampion, a ne dekretom drzave samo jedan klub.

Parter B

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda? 
(sasa, 25. mart 2019 14:01) 

Koje žene?
(samo pitam, 25. mart 2019 16:38)

Supruga Milana Gurovića,majka Filipa Čovića i supruga Nebojše Čovića...
Šta se praviš,neobavešten kao i svi vi iz malog vojnog kluba...

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Sve rečeno kako treba, bravo Ostoja, grobari znamo šta nam je činiti u subotu? Naravno da znamo...
(Salaso, 25. mart 201

Као и обично, дивљаштво и примитивизам на највишем могућем нивоу!
У случају Звездине победе или убедљивог вођства, очекивати нереде и прекид утакмице!
Ето, само да објасним онима који, можда, не знају шта се подразумева под овим "знамо шта нам је чинити"!

Badi Hild

pre 5 godina

Ostoja je sada u pravu iako generalno ne gotivim kosarkaske radnike njegovog profila. Covic je nedostojan Zvezde. Setite se samo sta je i kako izjavljivao prosle godine za vreme finalne serije Aba lige. Bavi se stvarima van terena, basket je u kanalu ...

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Ovaj Ostoja bre gospodin covek.
Svaka mu cast. Gospodin i gospodski klub.
Ovi su frustrirani sve zbog efenpeja, ne biraju sredstva. A pristali su.

Zvezdas

pre 5 godina

Čitam komentare kako je Partizan miljenik vlasti tj.Vučića i kako mu se pomaže više nego Zvezdi.Kome je oprošten dug od 17 miliona evra,Partizanu nije.Kome je omogućen reprogram duga,ko je ranije plaćao trenere po 800 000 evra.Pešić,Sagadin,kome je Tadić dao pare da se ne ugasi.Pomoć se daje i Partizanu ali kako.Primer pre dve godine u januaru ili februru je dato oko 2 miliona evra,a Zvezdi 1 milion,ali kada.Pare su date kada je bio više dnu tabele Aba lige i kada nije bilo teoretske šanse nešto da se uradi u vezi plej ofa.Bolje da je dobio 500000 evra u junu da dovede neka pojačanja i formira ekipu za ligu nego da dobije 25 milijardi evra mnogo kasnije.Hvala državi na takvoj pomoći,neka tako pomaže Zvezdi.I na kraju od kada je Zvezda prvak u svim sportovima ,ovaj narod mnogo bolje živi.Ko li je to rekao...
(Djordjevic Goran, 25. mart 2019 15:49)

Kome je to oprosten dug.Po zakonu je napravljen UPPR koji je tvoj klub odbio. Zvezda je svoje dugove prema drzavi regulisala a tvoj jos uvek na listi najvecih poreskih duznika negde oko 85 mesta.Lako proverljivo.I drzava vam prolongira isplatu duga. Sa privatnim poveriocima uvek postoji dogovor kao sto je tvoj Ostoja skinuo dug za 4 miliona ali ostao dug Duletu Vujosevicu. Drzava vam dala dva drzavna sponzora.Ah, da zaboravio sam.Vi ste najvece sportsko drustvo na svetu i sire. Drzava vam pokloni stadion vojske, drzava vam pokloni plivaliste Banjica, drzava pokloni zemljiste na Adi gde je veslacki klub.

Henk Mudi

pre 5 godina

Ajde sada pogledaj ko je najgledaniji klub decenijama,kada je sportska sala, bilo gde da igra Partizan, poluprazna ili prazna?Svuda nas ima,svuda se trazi karta vise ,a prolazimo kroz mozda najtezeg perioda u postojanju,a opet imamo vise navijaca nego mnogo domacina....Podgorica Skopje,Ljubljana...za Srbiju i da ne pricam....E,zato,jer smo stvarno GOSPODSKI klub,ako ti nije jasno,publiku ne mozes prevariti,sve zna !!!-jer je Partizan najveci brend ovog dela Evrope,ali kome mi to pricamo?-osvajacima NISTA?!-dok kod nas i vise nema mesta da sva odlicja budu na jednom mestu...
(moje je ime sef tamne strane Meseca...., 25. mart 2019 16:12)

Lepo... Nego gde su ti navijaci bili predhodne 2-3 godine? Prosecno 1700 ljudi! Zasto, recimo Pekovicev Partizan nije imao tu podrsku? Nije ti cudno sto se cekao dolazak NJEGOVOG coveka, za koga niko od vas nije ni cuo pre dolaska u Partizan, pa da ON da naredbu vodjama koje ocigledno kontrolise da se pruzi nikad jaca podrska novom rukovodstvu!

Bojan.

pre 5 godina

Neko je rekao da nabrijim igrace zvezde u istoriji.Ovo su srbi bez stranaca i crnogoraca i tu imamo vise od vas.Marko Jaric,Sasa Obradovic,Nemanja Nedovic,Igor Rakocevic,Milan Gurovic,Pedja stojakovic,Vladan Radmanovic,Dragan Tarlac,Bobi Marijanovic ova ekipa bi pobedila svaku vasu sa sve strancima

crvena zvezda tirana 1945.

pre 5 godina

Bravo Ostoja! Sve se videlo, a očekivati od ABA lige neku reakciju je čista utopija. Oni su omogućili Ćokiju da ima dva tima u takmičenju. Ne rade oni to zbog njegove lepote. Ist je slučaj sa KLS. Dosta je bilo ćutanja pred jednim propalim političarem koji samo zna da širi mržnju i tako ostvaruje svoj lični interes i interes svog privatnog kluba kome niko ne može da zabrani kako će da sezove.

Anti šajberovac

pre 5 godina

Sudjenje je bilo realno na nivou vase igre. Vi bez ostre igre ne mozete biti ni blizu pobede. a sto se tice Reglanda idmarace do finala jer za vas je dovoljan Covic i Davidovac. Sto rece neko nekad davno, realan grobar je redak ko beli nosorog, zatrovano mrznjom tegija i Vujoševića i nema nazad...
(Ivan, 25. mart 2019 14:38)

možda je redak, al poštenog ciganina nigde. Dobili ste na sudiju ovaj meč i nek tako bude.

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale...

Rajko

pre 5 godina

Kome je Čović idol.....po mom mišljenju ima opasno promašen zivot. Bolje i druga liga nego takav vlasnik kluba. A ovamo puna usta demokratije i pravicnosti. To je šizofrenija.
(Merak nema cenu, 25. mart 2019 16:48)A tebi Ostoja idol i nisi promasio zivot?

Vi i istina ko dupe i strudla

pre 5 godina

Ko je godinama i decenijama vrsio pritisak na sudije?Ko je kukao pre svake utakmice unapred?Ko je prvi poceo da vredja sa tribina porodice igraca ili funkcionera? Ko je prvi izmislio da gostujuci navijaci ne treba da prisustvuju derbiju,kao decenijama pre toga,pola-pola? I navodno se,sada,odjednom,prisetio limar kako se zalaze za dzentlmenstvo,klub koji od svog postanka jedino se snalazi u blatu,sad pokusava da optuzi nekog drugog.Ljudi,pa znamo vas odlicno i zasto sada spinujete i plasirate demagogiju.Da li treba da vam poverujemo u sve to i da verujemo da ce u narednoj utakmici na tribinama biti male i slatke devojcice,koje nikoga ne vredjaju?Ne,hvala,daleko vam lepa kuca.
(Istina, 25. mart 2019 14:18) Ko je istino sektaska poceo da vredja Covica,secas se? Ili si poceo kosarku da pratis kada si navijao za Fmp? Ima da vas oderemo,nece vam pomoci ni 10 Belosevica,a onda nazad u zamrzivac gde vam je i mesto jer ste niko i nista i najveca krimi banda koja bitise u sportu!

realno

pre 5 godina

Pogledajte samo trojku Dobrica u poslednjoj sekundi trece cetvrtine, na metar od Belosevica Dobric igra "kolo", pa ono se i u rukometu "svira" kao koraci.

Henk Mudi

pre 5 godina

Још само да заплаче... 
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56) 

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa...
(Alen, 25. mart 2019 15:18)

Rece navijac KK Proslost, ciji je naveci uspeh osvajanje kupa! U domacoj ligi vec 2 godine ne znaju za finale, a u ABA Nolan pa Radonja ih vratio u blato iz kog si i isplivali posle raspada SFRJ!

Pavle

pre 5 godina

Jedino sto mi je sladje od Ostojine suze je plac Pantica i Novice.Ovo su srecni dani za mene jer se kupam u njihovim suzama.Hvala ti Sveti Nolane Smite sto si ubio azdaju koja je davila Srpsku kosarku godinama.Sad dok lezim u kadi prepunoj grobarskih suza koje sam kupio preko interneta mogu sa uzivanjem da citam komentare i kukumavke sportskih radnika kakve Partizan i zasluzuje,Pantica i Ostoje.
(Nemanja, 25. mart 2019 15:24)Koja ostrascenost, mrznja ubija samo onog koji mrzi. Laka ti zemlja

Alen

pre 5 godina

Још само да заплаче...  
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56)  

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa... 
(Alen, 25. mart 2019 15:18) 

Rece navijac KK Proslost, ciji je naveci uspeh osvajanje kupa! U domacoj ligi vec 2 godine ne znaju za finale, a u ABA Nolan pa Radonja ih vratio u blato iz kog si i isplivali posle raspada SFRJ!
(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:29)

hehe, kao sto rekoh - panterske suze i histerija su muzika za usi...koji je vas najveci uspeh? pa vi bre ni u zelezniku niste najuspesniji...

Krug dvojke

pre 5 godina

Zar niste drzavni klub
Imate dva drzavna sponzora.Sta ti smeta sto Zvezda kako kazes svaku nedelju dovodi novog sponzora.Valjda je to pohvala za rukovodstvo kluba.Ko tebe sprecava da ih dovodis.Da li je sponzor tvog kluba tvoja firma British motors.Da izvuces iz svog dzepa milion evra.Nisi se oglasavao posle kupa gde je Belosevic bio akter kada je na 0,2 sec sviran faul a na dve sec do kraja nije sviran faul za Zvezdu.Ne vrsis li ti ovim saopstenjem pritisak pred revans u subotu.Nece li kum Milija da bude sudija umesto Belosevica..Ostoja menjas tezu.I u cemu je problem sto neko gostuje na nekoj TV

duca

pre 5 godina

Bravo Ostoja! Ne znam da li si naprednjak ili sta god, ali nacin govora ukazuje na postovanje! Covic je poslednjih dana izuzetno aktivan i vrsi ogroman pritisak pre svega na sudije svojim cestim gostovanjima i slanjem kojekakvih poruka mrznje. Kao sto Ostoja kaze NIKO NIJE REAGOVAO. Novinari jedva docekaju eksplozivne naslove sa novim izjavama Covica ali ABA i KSS ne reaguju uopste, time dopustajuci Covicu da stvara pritisak. Slazem se da je Ostoja morao da odgovori jer zivimo gde zivimo, i sve se postize galamom! Da se razumemo, Zvezda je sasluzeno pobedila tj. moglo je da ode na obe strane, ali onoliko gledanje snimaka jos nisam doziveo - kakav pritisak sudija mora da ima kada proverava toliki broj odluka? Svaka cast igracima koje ocigledno ne doticu ove igre Covica, fer i sportski na obe strane. Voleo bih da cujem misljenje drugih clanova ovih foruma (preko 14 godina decurlija stop) o nacinu na koji Covic vodi bitku van terena i da li mu je za verovati.

Dejan CZ

pre 5 godina

Evo ga...javio se i Ostoja stabilizator...
Treba podici malo tenziju pred nov mec jer je Zvezda pokazala da je superiorna u odnosu na njegov klub...Sa sudijama i teorijama zavere po oprobanom receptu ovog kluba koji se poteze za svaki poraz koji klub pretrpi sta se drugacije moglo cuti i ocekivati...Elaborat uvek isti samo se govornici katkad promene...

No7

pre 5 godina

Namazan je ovaj Ostoja, pokušava da ukalja protivnika, istovremeno vrši jak pritisak na sudije a sve je to zapakovao u neki svileni, gospodski papir u kom su oni jedina gospoda, jedini ispravni i neukaljani.
Opasan je ovo spiner. Sve ovo izjavljuje na par dana pred revanš utakmicu u kojoj može haos nastati!
Ako bi i došlo do nekih nemilih scena, treba i njega okriviti!

Kili Gonzales

pre 5 godina

Rece navijac KK Proslost, ciji je naveci uspeh osvajanje kupa! U domacoj ligi vec 2 godine ne znaju za finale, a u ABA Nolan pa Radonja ih vratio u blato iz kog si i isplivali posle raspada SFRJ!
(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:29)

Bravo Henk. Ako smo mi isplivali iz blata posle raspada SFRJ, gde ste vi bili od 1955. do 2013. recimo??? I da li uopste znas kada se raspala SFRJ? Koji je vas najveci uspeh ikada u kosarci? Ajde, ne moras na ova prva dva pitanja da mi odgovoris, odgovori mi samo na poslednje. Cisto da vidim da li ima prostora da se uopste polemise o velicini klubova :)

Walldorf

pre 5 godina

Posle ovakve salve nepovezanih,neinteligentnih,neverovatnih baljezgarija,pametan covek zanemi u neverici da je nesto ovako, uopste, moguce izreci. Sve u svemu, sada ce se znati krivac ukoliko opet ka klupi Zvezde polete stolice, staklene boce i slican arsenal "miroljubivih" navijaca Partizana,kako bi se moglo zakljuciti posle limarevih reci. Jedino sto im se omakne da "ponekad" igracima Zvezde psuju decu, zene vredjaju najpogrdnijim prljavstinama.Ostoja, ovo su direktni pozivi na nasilje. Opravdanja nakon ovakvih reci, jednostavno nema...

zzzz

pre 5 godina

Neko je rekao da nabrijim igrace zvezde u istoriji.Ovo su srbi bez stranaca i crnogoraca i tu imamo vise od vas.Marko Jaric,Sasa Obradovic,Nemanja Nedovic,Igor Rakocevic,Milan Gurovic,Pedja stojakovic,Vladan Radmanovic,Dragan Tarlac,Bobi Marijanovic ova ekipa bi pobedila svaku vasu sa sve strancima
(Bojan., 25. mart 2019 16:57)

Brate, zaboravio si Teodosica i Askrabica, oni su realno igrali malo duže za ovu zvezdu od Tarlaca, Jarica i Stojakovica.

mali aleci

pre 5 godina

Jedan savet,formirajte ekipu na početku sezone ,budite prvi i imajte prednost domaćeg terena .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dino, 25. mart 2019 14:09) ...na tvoj nick, bih ti replicirao nesto, i tebi svim navijacima okk pudlica,u maniru Bate Zivojinovica,al nece da objave,a i nije u nasem maniru,ipak se zna ko je avangarda...

Cekamo 20.titulu u basketu

pre 5 godina

Dr Nebojsa Covic,nas novi Dr Nebojsa Popovic,obecao je pre pet godina,da ce staviti tacku,na crno beli svet!,Cocek samo drzi rec.

Sabre

pre 5 godina

Frka limeni!
Kako opravdati tolike narodne pare skrkane u KK Big pizza SNS?
Ajd malo po patetici i kmecanju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zozon, 25. mart 2019 17:20)


Kako? Evo npr. Renfro. Ili, jos bolje, covek od 800.000 casova ljubavi, zbog koga ste uopste konkurentni i dalje.

bez cenzure

pre 5 godina

Sns kadar i sta drugo ocekivati? Naravno da ste cutali posle nebitnog poraza a mogu da mislim sta ce sve da priredite pre subote a da ne pricam sta sleduje ako Zvezda dobije i drugu.
(Only red, 25. mart 2019 14:15)

Za sve one koji pisu kao ti mogu da kazem samo jedno.Oba kluba drzi ista partija a koji je klub miljenik te partije vidi se od stanja u klubovima.Jedan klub ima mnogo manje novca od drugog u svim sportovima i samo jedan klub osvaja titule u svim sportovima.Kome je svanulo a kome se smrklo dolaskom SNS na vlast jasno se vidi.A taj tvoj spin sto pises brate mogu da razumem,kakvi su i mene bi bilo da sramota da priznam realno stanje.

Boki

pre 5 godina

Preposteni napredni Ostoja. Poznati opozicionar.
Nece proci u finale i vec frka, drama, panika, saopstenja. Treba partiji opravdati milione skrkane u klub.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Још само да нам кажеш... ко је то у српску кошарку донео мржњу, непоштовање противника, отворен позив да се угаси највећи ривал, ко је увео пребијање судија, ко је држао конференције за штампу у којима се упуштао у критику свега што није у служби јсдп, ко је први забранио гостујућим навијачима у дербију да буду присутни, ко је отимао играче, ко је имао бланко понуде за жељене играче које је покривало највеће ЈУ предузеће Генекс и то без спонзорског уговора??
Зар имате образа о "миљенику власти"?
Којем су то играчу вређана породица и деца?
Оно што је доживео Гуровић и ово што приређујете Филипу је нешто што ни један ваш играч није чуо од наших навијача!О гађању столицом српског репрезентативаца, човека достојног сваког поштовања Јовићу, нисте ништа рекли, нисте се ни као клуб извинили, јер сте морални подрум, били и остали!
Деценијама сте се бахатили а сад уносите неке манире, е па и...... се на ваше манире!

NY

pre 5 godina

Bravo Ostoja! Sve se videlo, a očekivati od ABA lige neku reakciju je čista utopija. Oni su omogućili Ćokiju da ima dva tima u takmičenju. Ne rade oni to zbog njegove lepote. Ist je slučaj sa KLS. Dosta je bilo ćutanja pred jednim propalim političarem koji samo zna da širi mržnju i tako ostvaruje svoj lični interes i interes svog privatnog kluba kome niko ne može da zabrani kako će da sezove.
(crvena zvezda tirana 1945., 25. mart 2019 14:34)

Pazi ovog majstora.Care pa vi ste u fudbalu imali Hajduk Kula, Smederev, Metalac, BSK.Njihovi predsednici bili clanovi UO FK Partizan..Prvi ste krenuli u fudbalu sa haosem.Prvi neredi jesen 1991 derbi na na Marakani kada su letele one drvene klupe sa juga na zapad.Decko ubijen raketom na severu JNA.Vredjate porodicu igraca zenu koja nije ni igrac ni trener i nema veze sa utakmicom

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Још само да заплаче... 
(Црвена звезда 1913, 25. mart 2019 14:56) 

to ostavlja vama...panterski plac je muzika za usi...jos teku reke suza od proslogodisnjeg podgorickog bambusanja i od ovogodisnjeg finala kupa...
(Alen, 25. mart 2019 15:18)

Плачете ви већ годинама, а овај ваш по угледу на председника... којег волите кад је у питању кк и, као опозиција сте кад је у питању, фк!
Без срама и без части то је главна карактеристика јсдп!

Istina

pre 5 godina

Ko je godinama i decenijama vrsio pritisak na sudije?Ko je kukao pre svake utakmice unapred?Ko je prvi poceo da vredja sa tribina porodice igraca ili funkcionera? Ko je prvi izmislio da gostujuci navijaci ne treba da prisustvuju derbiju,kao decenijama pre toga,pola-pola? I navodno se,sada,odjednom,prisetio limar kako se zalaze za dzentlmenstvo,klub koji od svog postanka jedino se snalazi u blatu,sad pokusava da optuzi nekog drugog.Ljudi,pa znamo vas odlicno i zasto sada spinujete i plasirate demagogiju.Da li treba da vam poverujemo u sve to i da verujemo da ce u narednoj utakmici na tribinama biti male i slatke devojcice,koje nikoga ne vredjaju?Ne,hvala,daleko vam lepa kuca.

Dunster

pre 5 godina

Zaista se Belošević mora postideti suđenja na ovoj utakmici. Sudio je tačno dozirano pristrasno za CZ. On je iskusan sudija i nažalost odlično je to uradio.

Mika

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda?
(sasa, 25. mart 2019 14:01)
Ma ne vi koji bacate kese sa mokracom, drmate koševe, pljujete Vladu Jovanovic...pp aparati, skandiranje Novici...

dzoni15

pre 5 godina

Lako je biti gospodin kad ti se brisu dugovi, kad imas sve sredjeno tvoje je samo da dovodis igrace i ovako baljezgas po medijima, kao dobrica, nece da se svadja, a ovamo usli milioni u klub, i sta god da se desi, tebi je fotelja sigurna bilo gde, dal u skupstini, dal u nekom upravnom odboru, dal u nekoj firmi to je nebitno... smeta grobarima Covic(ne podrzavam ni ja sto ide po televizijama i prica) a ne smeta im Vujosevic kad pljuje po svemu, i po KSS, i po drzavi, sudijama, sponzorima, kad je u klubu i ekonom, presednik, sportski direktor i sve! tad je sve ok... sad je Ostoja legenda, pa bio je i Pekovic kad je dosao, ulaze milione, vraca dugove, kad ono corak... i jos nesto, da je Ostoja isto ovo uradio tj samo da je usao u Zvezdu umesto u Partizan, odma Tegeltija bot bi kopao po njegovoj plemenitoj istoriji i bio bi popljuvan! al kad cujem komentare Ostoja se druzi sa Zeljkom Obradovicem, on ga je doveo u Partizan, ne moze svako da se druzi sa Zeljkom.. tako je i Zeks doveo Viliams gosa da se kali u Partizanu, pa ide za milion u Fener kad ono medjutim.

John Gotty

pre 5 godina

Ostoja,prvo objasni gradjanima odakle pare za pojacanja i evroligu u koju zelite da idete ako klub duguje toliki novac. Tek nakon toga mozes da pricas o blatu.

Spale

pre 5 godina

Dok su išle trojke iz auta(blata), sve vam bilo potaman, sad kad smo i mi ušli za vama u to isto blato, počeli ste da jaučete..i još dugo ćete.

Nemanja

pre 5 godina

Recite mi spornu situaciju sa derbija izuzev onog lakta Cirbesa, pokretnog bloka Gagića pred Zagorčevu trojku i faula Čovića nad Jankoviću pri skoku.

Tehnička Novici? Udarac po rukama sa ledja bez namere da se udari po lopti.
Tehnička Gagiću? Uhvatio Berona za ruku prilikom prodora i polaganja.
Tehnička Renfrou? Faul bez namere da se ide na loptu.
Bez tehničke nad Jaramazom? Jak faul, sekirica, ali i po lopti. Velika razlika u odnosu na prethodne situacije.

Nadjite mi jednu takmičarsku utakmicu gde nema više od 5 grešaka. Kao neko neutralan, ono je čista utakmica i pobeda Zvezde. Dobar derbi koji je Partizan sam izgubio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jim Beam, 25. mart 2019 14:47)

Lice, slagao si 5 puta u komentaru, a nisi ni trepnuo. Tipican zvezdas... Pa sta ti misli da mi nemamo televizor? Da niko od nas nije gledao utakmicu?

klo

pre 5 godina

Limare sto ne rece odakle lova pored 7 miliona evra duga,sto ne rece da si visoki funkioner SNS-a.Jel znas limare da su u svakoj tuci na kosarkaskim terenima nase lige akteri bili igraci Partizana.Jel znas limare ko je gepekovao sudije,drzao kvaku,stipao sudije,ko je kojem sudiji kum.Jel znas limare ko je kom e otimao igrace u ponocnim sastancima raznih komisija.E moj limare a javno objavljivanje adresa sudija sa pozivom na linc.E moj limare nista ti neznas zato cuti tu dok su tvoji na vlasti a posle se vrati tvojoj limariji.

inkognito

pre 5 godina

Kad se vec zalazete za gospodsko ponasanje,na sta onda lici ono ponasanje Marinkovica,kad posle svakog ubacenog kosa provocira publiku?!!!

Zvezdas

pre 5 godina

Petorka i petnaestak ostalih malo "losijih" za onog sto je trazio. Trener bi mogao da bude Aleksandar Nikolic, Ranko Zeravica ili Dejan Radonjic.

Zoran Slavnic, Ljubodrag Simonovic, Nikola Kalinic, Nemanja Bjelica, Boban Marjanovic

Stefan Jovic, Igor Rakocevic, Sasa Obradovic, Vasilije Micic, Marko Guduric, Nemanja Nedovic, Boban Jankovic, Vladimir Cvetkovic, Dragan Kapidzic, Milan Gurovic, Vladimir Radmanovic, Predrag Stojakovic, Rajko Zizic, Dragan Tarlac, Ognjen Kuzmic.

miško

pre 5 godina

Kada je Zvezda domaćin nema tenzije.Kada je Partizan domaćin, zbog dece, moram da isključim ton da ne bi ponavljala ono što čuju.Sliku ne mogu sa isključim pa deca vide gomilu mesa(svi goli)i divljčko navijanje "košarkaških" navijača uz po neku bačenu stolicu,mobitel i upaljač ,novčiće i da ne pominjem.Ako revanš protekne kao prva utakmica,znači da smo na putu da vratimo dostojanstvo derbiju.Ne opravdavam skandiranje Novici 1/3 a pridružujem se aplauzu Novici 2/3 zvezdinih navijača koje je on čuo.

Pera85

pre 5 godina

Kada je Zvezda domaćin nema tenzije.Kada je Partizan domaćin, zbog dece, moram da isključim ton da ne bi ponavljala ono što čuju.Sliku ne mogu sa isključim pa deca vide gomilu mesa(svi goli)i divljčko navijanje "košarkaških" navijača uz po neku bačenu stolicu,mobitel i upaljač ,novčiće i da ne pominjem.Ako revanš protekne kao prva utakmica,znači da smo na putu da vratimo dostojanstvo derbiju.Ne opravdavam skandiranje Novici 1/3 a pridružujem se aplauzu Novici 2/3 zvezdinih navijača koje je on čuo.
(miško, 25. mart 2019 14:27)
Kralju, vredjati Novicu onako je debilno , a katastrofalno u trenutku kada lezi povredjen.
A samo da te podsetim na pljuvanje Vlade Jovanovica, drmanje koseva, gadjanje kesom sa mokracom, bacanjem pljeskavice na parket, gadjanje trenera kosarkaskom loptom od strane novinara, paljenje pp aparata...
I jedni i drugi su uzasni. Ako hoces da ti deca zive u boljem okruzenju, pravac neka razvijena EU zemlja, Australija ili Novi Zeland

stoler

pre 5 godina

(Dejan CZ, 25. mart 2019 15:14) Da li si ti decko realan? Jel citas ti sta pises ili samo kucas onako. Mislim kontam ja tu ljubav prema legendi ali da se ovako nalupetas. Pa sve sto si napisao vazi samo i iskljucivo za tvoj nakaradni klub bez imena i adrese, za tvog legendu i njegove elaborate, saopstenja, kukumavcenja, eksel tabele i slicno. Ovaj se oglasio prvi put, a vi ste stancali od kupa bar 10 saopstenja, covke i vujcin u kooperaciji. Vujicin lik osedeo na mestu portparola cekajuci da se domognete EL. I to nezasluzeno. Cisto za ovog sto za svojih 45 godina nije doziveo da Partizan nesto posteno osvoji. 45 godina lik unesrecen i nasao ovde da lupeta.

KaraDjordje

pre 5 godina

Citam i sve mi nesto poznato, ne mogu da se setim i onda mi sinulo, pa to je nas Ostoja bio na edukaciji, na casovima kod prof. Vuletica, taj sofisticirani prepoznatljivi stil kmecanja koji prosto tera suze na oci.

Basketaš sa Morave

pre 5 godina

Ostoja Mijailović je jedan veliki gospodin iz Prislonice kod Čačka. Sticajem neverovatnih istorijskih okolnosti postao je predsednik institucije. Kakav predsednik, takva i institucija. Završiće tamo gde su Bosna, Cibona i Jugoplastika, mnogo veće od ove naše. Samo tako nastavite, gospodine Mijailoviću.

avikakoTe

pre 5 godina

ahhahah pa ovaj i Covic su isti, cim pane poraz eto izjave od pet strana.... Stislo a ? Mislio si ako si doveo trenera za Meleon eura i nove igrace svako malo da ces da uzmes titulu ? Malo si se zeznuo....A da ne pominjem cinjenicu da godinama niste prodali igraca i da niste igrali Evroligu, da ste gazeni u Cipiripi kupu, tako da odakle milioni ? Pali sa neba ? Zbog toga stoji cinjenica da ste drzavni mezimci... Zvezda je godinama igrala Evroligu, prodala puno igraca i samim tim od tih para dovodi nove, sto kod vas nije slucaj...A sto se tice utakmice u Kupu Koraca onaj faul za slobodna ne bi svirao NIKO, ali NiKO, sem sudija koji je na vasem spisku.... Dzaba vam snsovci novci dzaba vam sve, titule NEMA!!!

Henk Mudi

pre 5 godina

Ilija Belošević je Čovićev specijalac i to je sad više nego očigledno. Javor je tu stavljen da bi zamazao oči javnosti, a zapravo glavne odluke je donosio Belošević. Javor ništa nije dosudio. Polako Ostoja počinje da shvata zašto se Vujošević morao ponašati onako.
(ja, 25. mart 2019 14:13)

Pa zar ONAJ sto je oterao Dula nije isti onaj sto je doveo Ostoju?
Vi vise ne znate gde bijete! Jel Dula oterao Ostojin gazda ili je Ostoja opozicija?

Dexim

pre 5 godina

A koji je to medij Zvezdin? navedi mi jedan?Zaista je veliki podvig biti iznad Mege pored tolike podrske drzave jsd-u 
(Joker, 25. mart 2019 14:11) Pink,Informer,Kurir,Telegraf,Mocart,Zurnal,Arena sport,Mondo...hoces jos?
(Objavite komentar !, 25. mart 2019 14:17)

Ahahhahaa laz laz laz. Pa Kurir je bio najzesci da pretvori Lazica da je zlocinac skoro ga u Hag poslali...a ostali mediji slicno.

Novi Beograd voli Partizan!

pre 5 godina

Da li je moguce da si toliko licimeran ti iz 1913 mogao si staviti nik da ste osnovani i 1389 sto da ne. Al da se vratim na temu pricas o nekom haosu i prekidu a bacanje papaka, kese sa urinom, drmanje koseva? Pa vas covic ide od televizije i televizije i kuka nedelju dana pred utakmicu na sudije vrsi pritisak? Pa sad ste kad ste gubili 10 razlike u 3. isto ubacivali stvari u teren od tecnosti do predmeta i imas obraza da se javis za neko izazivanje nereda? Mi zelimo posteno sudjenje pa ako ste bolji da vam pruzimo ruku.

sryugos

pre 5 godina

Lice, slagao si 5 puta u komentaru, a nisi ni trepnuo. Tipican zvezdas... Pa sta ti misli da mi nemamo televizor? Da niko od nas nije gledao utakmicu?
(Nemanja, 25. mart 2019 15:22)

Lice, jel te nije sramota da napises da je slagao? Ima i nas zvezdasa sto smo gledali na televiziji.
Svaka namerna je i bila namerna a ako iko misli da nije, nek batali kosarku ili objektivnost...

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Dugačak tekst za čitanje, je li se zahvalio predsedniku?
(bobo mk, 25. mart 2019 16:59)

Ne, ne. Ovo tek dodje kao prolog. Bice, naravno.

ranko

pre 5 godina

Zemlja "limara" gospode i dr. primitivaca.Ali previse su para primitivci slupali da ne odu u finale.Tamo ih u finalu isti takvi cekaju iz komsiluka.

santa justa

pre 5 godina

A kad već brineš odakle nama pare a Trinkijerija, jel si se nekad zapitao kako ste vi vratili dug od 20 miliona evra. Naš dug je svega tri miliona.
(nismo isti, 25. mart 2019 16:56)
Sa 15 naraslo na 20, a sa 7 se spustilo na 3. Matematika u stilu Broja 1 iz A.Forda. Sreca pa nismo isti.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Рекао бих да "господин" овим врши притисак на судије и даје алиби својим дивљацима на трибинама, који узгред улазе за џабе и наплаћују карте за свој џеп, за недела која ће починити а он је немоћан да то спречи. Овим наравно не оправдам Човића и његове изјаве. Опет са хоштаплерима само хоштаплер може да се избори. Ето где је данас српска кошарка.
(Воип, 25. mart 2019 15:26)

Нисам прочитао све ко коментаре али тешко да је неко дао тачнији опис овог кошаркашког моментума!

Uspavana lebotica

pre 5 godina

Super je sto navijaci Partizana misle da je svaka njihova titula postena a svaka tudja namestena, dok navijaci Zvezde misle isto za svoje titule. Znaci Partizan bi trebalo da ima 30 uzaszopnih titula, a isto tako i Zvezda? Zar ne bi to bio potpuni besmisao sporta?

Драган

pre 5 godina

@Zvezdaš
Ко је кукао на судије? Партизан? Тринкијери, играчи, Мијаиловић, ..? Ко?
Или се у последњем минуту такви фаулови не суде, рече неко ономад после купа.

Bankar

pre 5 godina

Ja bi volio da znam kako je obrisan Zvezdin dug od oko 15 miliona evra, posto sam i ja duzan pare banci, pa hocu da primijenim Covicev recept i da se i meni obrisu dugovi. Hvala unaprijed na odgovorima
(Sasha, 25. mart 2019 16:47)

Privatnom licu ne moze da se obrise dug.Svaka banka ima stavku sumnjiva i nenaplativa potrazivanja.Sve stvar pregovora. Pariski i Londonski klub poverilaca posle 2000-te Jugoslaviji otpisao 1,5 mlrd dugova.Grckoj 5 mlrd.Kada imate nesposobne pregovarace.Banke u Srbiji nisu drzavne osim jedne (Komercijalne sa 51% vlasnistva). Banka moze da otpise glavnicu a ne kamatu ili obrnuto ili da sve otpise

Only red

pre 5 godina

Sns kadar i sta drugo ocekivati? Naravno da ste cutali posle nebitnog poraza a mogu da mislim sta ce sve da priredite pre subote a da ne pricam sta sleduje ako Zvezda dobije i drugu.

Dragan BL

pre 5 godina

G-dine Ostoja, znamo ko ste, čime ste se bavili i čime se sad bavite, u kojoj stranci ste bili i gde ste sad...i Vi našli da morališete?
Pa jedva čekate da uskočite u “blato”, to vam je omiljeni radni ambijent!

Partizansko moralisanje

pre 5 godina

Ma sve divno i krasno,Predsednik KK Partizan mam iznese čitav arsenal poštenja njegovog kluba.Sve da je i tako godpodine nemate pravo na amneziju šta su sve predstavnici KK Partizan radili ranijih godina.Sve se vraća u ovom našem srpskom parčetu planete zemlje.

Aleksej

pre 5 godina

Covic je za sve u pravu!Boli ga posteno sudjenje kad se gledao snimak za svaku spornu situaciju!Za ralziku od kupa kad je bilo najvece kradje zadnjih pet godina da bi se opravdali milioni uliveno Partizanu sa primoravanjem poverioca da se povuku.Licemerno nema sta.

car afrike i azije

pre 5 godina

partizasns je uveo povlačenje igrača sa terena još pre 30 godina kad to nikom nije padalo na pamet sem vujosevicu.
partizasns je uveo upadanje u sudijsku svlačionicu i gepekovanje sudija.
A ovamo limar kao gospodin.

Topalovici

pre 5 godina

Ilija covek navija za CZ. Na privatnim proslavama covek peva navijacke pesme tog kluba, nisam primetio da se nesto mnogo krio. Ja razumem da svako ima pravo da voli ovaj ili onaj klub, medjutim postoje zanimanja koja po meni jednostavno ne dopustaju javno deklarisanje. Naprosto glupo je. To vazi za sve.

mkg

pre 5 godina

Dobar lik ovaj Ostoja, jos samo da pocepa clansku kartu.
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 25. mart 2019 14:28)
Tvoj ako počne da cepa članske karte, biće za pun kontejner.

Delije sa seRvera

pre 5 godina

Neka neko objasni ovim delijama sa seRvera da je za to promovisanje i laganje u vezi "gepekovanja" pravosnazno osudjen i morao je da plati odstetu za izrecene lazi - Milan Gurovic. I da je na kraju prizano da je to izmisljeno.

Markos

pre 5 godina

Ahahha koji licemer,nece on da komentarise sudjenje kao neki,on je gospodin...ali sudije su krive za poraz,iako ipak krivi su igraci...mada ipak nije svirao to,to i to.Pravi politicar

Metronom

pre 5 godina

Gospodine Mijailoviću, ne treba gospodskim manirima sa onima koji nameštaju utakmice isto kao što nameštaju izbore i sve ostalo u ovoj zemlji. To se isto odnosi na Partizan u vreme dok je imao kakvu takvu moć i podršku političara. Ista priča koja nas vodi u propast već decenijama...

Aragorn

pre 5 godina

Ma šta će nam ovo, sad ćemo u trećoj morati da tražimo sudije iz Grčke. ;) Pusti bre Čovića i njegove, mi ako ih izbacimo on je gotov. Vidiš da se svim silama bori da ga batica ne izgura iz kluba. Samo opušteno, a u subotu podrška našim momcima, ima da bude zemljotres, a ne onaj smehotres od pre neki dan.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

"Ovako odgovara veliki klub a ne kao Covic!! 

Ostoja skidam kapu!!
(Grobar, 25. mart 2019 14:03)

Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Bravo Ostoja.Gospodin u odnosu na Čovića
(cicmic, 25. mart 2019 14:02)

Svaka cast,odlicno napisano sve.
(Surreal, 25. mart 2019 14:00)"


Nastavite niz... Lici li vam ovo na one silne devojke sto pisu hvalospeve na Njegovim vestima? Opozicija, iskakala iza Strajnica... Treslicemerizam.

nista novo

pre 5 godina

selektor javno prozove kalinica zbog razgovora sa sudijama, ali ne i milosavljevica za majicu u kojoj tog kalinica i njegove saigrace naziva pasjim sinovima, niti gagica za pokusaj tuce na utakmici

Dule032

pre 5 godina

(Zvezdaš, 25. mart 2019 14:14)
Pratiš li ti dešavanja u našem sortu ?Po tvom komentaru rekao bi da nisi u toku ?! Mnogo NETAČNIH stvari si izneo ,kao na pr odmah na početku : ISTINA je da je Zvezda prva uvela zabranu gostujućim navijačima !Ali tebe NE ZANIMA istina,nego ti radije voliš lovačke i ribolovačke pričice o Zvezdi!

prekucana šasija

pre 5 godina

@Anti š
Vi u životu nikada ništa pošteno niste osvojili, zapampi, imam 45god i ne sećam se da ste išta pošteno osvojili, najveći ste kancer u sportu Srbije koji postoji, sa vama svaka krađa počinje i završava se.

Zašto penite na državni projekat, što ovaj ne kaše KO i ODAKLE daje pare za ovaj tim?
Iz svog džepa?
Plaća Žoc?

Pa to je taj mentalni sklop, koji veruje isto u AV kao i u priče o kikirikiju...

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

"Ovako odgovara veliki klub a ne kao Covic!! 

Ostoja skidam kapu!!
(Grobar, 25. mart 2019 14:03)

Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Bravo Ostoja.Gospodin u odnosu na Čovića
(cicmic, 25. mart 2019 14:02)

Svaka cast,odlicno napisano sve.
(Surreal, 25. mart 2019 14:00)

Bravo!!!
(Pera, 25. mart 2019 14:08)

Sve rečeno kako treba, bravo Ostoja, grobari znamo šta nam je činiti u subotu? Naravno da znamo...
(Salaso, 25. mart 2019 14:07)

Objasnio "limar" mnogima šta su sport i kultura bravoooooo.....
(ziki, 25. mart 2019 14:11)

Gospodski.Nismo isti.
(nik sloter, 25. mart 2019 14:12)"



Opozicija u akciji.

Kontraš

pre 5 godina

Lepe reči, ali Zvezda vodi sa 1:0, a to se računa.Bilo je, i biće mnog grešaka i krađa sudija. Ali nikada kao u subotu.Krivim menadžment Partizana koji je, kao i celokupna javnost, jasno video da Čović posle Kupa neće ništa prepustiti slučaju, a ništa nije uradio po tom pitanju.Nama ostaje gospodstvo a njima vođstvo.Mislim da je njima bolje.
(miša, 25. mart 2019 14:11)Teško nama sa vama “gospodom”.

Cubaka

pre 5 godina

Oseti se strah da trener od milion evra nece opravdati ocekivanja ( cetvrto mesto bi osvojili i sa Mutom, kao i kup jer bi sudije pripomogle kao i sto jesu ) pa je sada krenulo kukumavcenje i lelekanje, stari oprobani recept Partizanove skole kukulelekanja. Ako ne udju u Evroligu ( sa ovim timom bi to bilo smesno, ali oni to ne vide ) zna se, trener odlazi, odnosi sa sobom lovu, kao Dulo, i..... cabar. Zato hajdemo sada svim silama da vrsimo pritisak i okrivimo sve na svetu za svoju nesposobnost, e ko vas ne zna....

Sentor

pre 5 godina

Krenulo je spinovanje i priprema za sledeći meč. Nije te sramota da spominješ meč u kupu??? Problem partizana je oduvek bio to što ne umeju da se snađu u poštenim okolnostima. U subotu su sudije sudile pošteno ali neki su navikli na povlašćen tretman, pa kada im sude pošteno, ubeđeni su da ih kradu. I nemoj o gospodskim manirima, druže limaru. Smanjio si dug za 5 miliona eura, odakle? Trenera plaćaš 800.000 eura, tim ti košta preko dva miliona eura, odakle? Mnogo ste poleteli, sami sebe ubedili da ste jaki, moćni, da osvajate sve. Došao je trenutak za otrežnjenje.

Pavle

pre 5 godina

Samo jedno kratko pitanje, da li ce biti Zveznidnih navijaca u revansu, cisto da vidimo da li ste gospoda od manira?
(Alex, 25. mart 2019 15:17)Kako sejete tako zanjete, nece biti nazalost.

limar je tebi i pod a, b i c

pre 5 godina

Nervozan ovaj nešto mnogo. Nije mu niko objasnio da ako spucaš pare u tim ne mora da znači da ćeš pobediti.

Ko vodi bivšeg prvaka Evrope, strašno, još strašnije što ga navijači nazivaju "gospodin", mislim stvarno, Ostoja gospodin?

vladan

pre 5 godina

Postovani gospodine Predsednice KK Partizana.da li sve sto pisete o Partizanu i ponasanju Vasem ste sprovodili i kad ste od Drugih uz pomoc svoje partije otimali privatni posao i postali uspesan poslovan
Vas biznis i njegov procvat je veoma poznat svima tako da svi zmamo ko ste i cime se bavite i kako ste postali uspesni biznismen
Daleko ste Vi od onoga o cemu ovde pisete i kad se promeni vlast otici cete zajedno sa njima u proslost
Veliki pozdrav

Dragi

pre 5 godina

A zbog čega vi ne postavite pitanje kako mogu da se krše pravila ABA lige i da u jednom gradu igraju 3 kluba? Treći bi morao da se seli i igra van grada, kao što to radi MEGA. Takođe pitanje je i to kako neko može da ima 2 kluba u istom stepenu takmičenja, tj. istoj ligi? To pitanje treba da se pokrene i na kraju reši pitanje tog FMP. Neka igra drugu ligu, ja nemam ništa protiv njih, samo da svi budu u istom položaju, a ne da FMP svim silama pokušava da nekog protivnika pobedi ili da dikvalifikuje igrača, a da svoju "stariju sestru" pušta da je pobeđuje. To je sukob interesa i to nije u interesu srpske košarke, već samo u interesu jednog čoveka.

Bojana Stankovic

pre 5 godina

O kom gospodstvu prica ovaj gospodin. Pa zar 20 godina horora da se zaboravi nakon godinu dana? Sve o cemu prica i osudjuje je ustvari na cemu poziva tokom celog teksta. Dali je moguce da se istorija ponavlja? Cim umisle da su jaki a gube oni napustaju teren. Oduvek je bilo tako, setite se samo Jugoplastike i napustanja terena. Kladim se da ako dodoju u situaciju u zadnja dva minita da vide da su izgubili utakmicu drugu utakmicu tesnim rezultatom opet napustaju teren. Genetika je to!

Ivan

pre 5 godina

Partizan je najveci klub na ovim prostorima ne zasluzuje onakav tretman sudija... Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Sudjenje je bilo realno na nivou vase igre. Vi bez ostre igre ne mozete biti ni blizu pobede. a sto se tice Reglanda idmarace do finala jer za vas je dovoljan Covic i Davidovac. Sto rece neko nekad davno, realan grobar je redak ko beli nosorog, zatrovano mrznjom tegija i Vujoševića i nema nazad...

Nele

pre 5 godina

I od FMP i od Zvezde ste dobili ISTI broj karata koji ste im i dali. Ukinuli ste "pola-pola" navijace na derbijima kad je vama odgovaralo a sad bi da kao 4ti imate potpuno identicne uslove kao i prvoplasirani(pola tribina na svim utakmicama=svejedno da li si domacin ili gost). FMP-u ste dali JEDNU kartu a onda oni treba da puste vase navijace da vredjaju Vesnu Covic?
Sponzori, Zvezda dovodi privatne a vi drzavne. Sam Ostoja kaze da je za 8meseci vraceno oko 4miliona evra duga, doveden najskuplji trener u istoriji srpske kosarke i jos par igraca u poslednjih 4meseca. Bez zarade od Evrope, bez ijednog prodatog igraca bez ijednog ozbiljnog privatnog sponzora.. Odakle????

Jim Beam

pre 5 godina

Recite mi spornu situaciju sa derbija izuzev onog lakta Cirbesa, pokretnog bloka Gagića pred Zagorčevu trojku i faula Čovića nad Jankoviću pri skoku.

Tehnička Novici? Udarac po rukama sa ledja bez namere da se udari po lopti.
Tehnička Gagiću? Uhvatio Berona za ruku prilikom prodora i polaganja.
Tehnička Renfrou? Faul bez namere da se ide na loptu.
Bez tehničke nad Jaramazom? Jak faul, sekirica, ali i po lopti. Velika razlika u odnosu na prethodne situacije.

Nadjite mi jednu takmičarsku utakmicu gde nema više od 5 grešaka. Kao neko neutralan, ono je čista utakmica i pobeda Zvezde. Dobar derbi koji je Partizan sam izgubio.

Henk Mudi

pre 5 godina

Jel ovo opozicija priprema teren u slucaju da ih Zvezda opet ostavi bez finala koje cekaju 6 godina, posto je kod Fegetlije obecao da ce Partizan ove godine igrati EL?

Dusanovo carstvo

pre 5 godina

Čekaj prvo da vidimo kad vi budete domaćini da li će se pominjati maniri ili psovanje nečije porodice. A i sve da je tako, a nije, sačekaj da vam vratimo za 20 godina nefer tretmana pa onda da pričamo. Aj sad, u rupu!

Zvezdas

pre 5 godina

Santa jusa... 
Ocigledno pratis kosarku dve godine,tako da neznas o cemu govori"NISMO ISTI".Taj tvoj klubic je dobio.20.000.000.maraka za razvoj projekta EVROPSKA ZVEZDA.Seti se tada ste doveli za trenera Zmaga Sagadina.Uvek ste bili puni para,samo sto niste nista uradili u EVROPI.
(Ramones, 25. mart 2019 17:37)

Uh bre care ala se ti gadjas sa ciframa.Jedan kaze 10 miliona ti sada 20 miliona. Znas iz prve ruke jer si ti delio novac.Pa nije Zmago Sagadin placen 10 miliona.Toliko ni Fil Dzekson u NBA za sezonu nije dobijao

buca

pre 5 godina

Da se Regland nije povredio bilo bi desetak razlike za Zvezdu. Da Tomić vise koristi Dobrica bilo bi dvadesetak razlike za zvezdu. Da se pitaju Tegi i Ostoja bilo bi tridesetak za Partizan.....

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Nastavite niz... Lici li vam ovo na one silne devojke sto pisu hvalospeve na Njegovim vestima? Opozicija, iskakala iza Strajnica... Treslicemerizam. 
(Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 25. mart 2019 14:16) Ciji taj njegov,nije vas? Pominjete ga cesto na utakmicama,jel tako? Cija je firma Ultra Kop,za koga rade?
(Vi i istina ko dupe i strudla, 25. mart 2019 14:41) Mi nismo nikad pricali da ne zavisimo od drzave i da nas, na zalost, ne pomaze. A vi ste se kleli u ljubav i kikiriki. I upravo taj nick koji navodis vas najbolje opisuje. Bojkotovaste utakmice zbog SNS uprave koja vas unistava, iskakaste iza Strajnica, skandiraste s tribina o Njegovoj seksualnoj orijentaciji... Utihnuste nesto, opozicijo? Dosao opozicionar Ostoja i doneo svez kikiriki? Treslicemerizam. Skolski primer.

mohikanac

pre 5 godina

Nekada SPS pa DS sada vedri i oblači Partizanom SNS.
Koje dno od SAOPŠTENJA, pritisak na sudije i sve što priča odnosi se na KKP i sl utakmicu.

Postao nervozan treba da se isplati tim i trener pa hoće kao nekad na silu, teško.
Samo neko ko se ne razume uopšte ili SVESNO LAŽE može da kuka na namerne pa nije ovo hrkljuš. Ovim samo pokušava da izvrši još veći pritisak na sudije jer sem "jake odbrane" nema šta da spreme za sledeću. Ne bio u koži sudijama, jer ovo posrtanje makar i na silu misle da prekinu.

Nemanja

pre 5 godina

Jedino sto mi je sladje od Ostojine suze je plac Pantica i Novice.Ovo su srecni dani za mene jer se kupam u njihovim suzama.Hvala ti Sveti Nolane Smite sto si ubio azdaju koja je davila Srpsku kosarku godinama.Sad dok lezim u kadi prepunoj grobarskih suza koje sam kupio preko interneta mogu sa uzivanjem da citam komentare i kukumavke sportskih radnika kakve Partizan i zasluzuje,Pantica i Ostoje.

Ja

pre 5 godina

Nije reagovao posle navodnih grešaka sudije u nebitnoj Aba utakmici i glumio manire,čim je izgubio bitnu i ne zna kako da opravda pare svih nas,upumpavane u sns Partizan odmah promenio ploču.

Драган

pre 5 godina

@Zvezdaš
Ко је кукао на судије? Партизан? Тринкијери, играчи, Мијаиловић, ..? Ко?
Или се у последњем минуту такви фаулови не суде, рече неко ономад после купа.

Zvezdas

pre 5 godina

Zvezdaš 
Ко је кукао на судије? Партизан? Тринкијери, играчи, Мијаиловић, ..? Ко? 
Или се у последњем минуту такви фаулови не суде, рече неко ономад после купа.
(Драган, 25. mart 2019 14:38)

Decko ko prica o.poslednjem minutu.Vase dve zvezde su se izjasnile oko toga. A sto sada kuka o pritisku na sudije, Ne vrsi li on sada pritisak.Toliko o dzentlmestvu.Ko vec godinama spominje jednom.igracu majku?

Enrico Pallazoo

pre 5 godina

Tako je Sekač! Sve im reci, nemoj da zaboraviš Željka Pantića, znaš šta je on sve pričao. I molim te više da uključiš pink, STB i hepi retoriku

Henk Mudi

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda? 
(sasa, 25. mart 2019 14:01) 
Ma ne vi koji bacate kese sa mokracom, drmate koševe, pljujete Vladu Jovanovic...pp aparati, skandiranje Novici...
(Mika, 25. mart 2019 15:05)

Skandiranje Novici! Ne njegovoj zeni! Ili mozda ubistvo jednog francuskog turiste (tesko je reci da je to bio navijac) pa pevanje istom na jugu JNA... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam! Naravno da je drmanje koseva mnogo gora stvar od ovog!

RADENKO SALAPURA

pre 5 godina

Vi koji skidate plocice sa pehara i vredjate zene na utakmicama ste gospoda? (sasa, 25. mart 2019 14:01) Ma ne vi koji bacate kese sa mokracom, drmate koševe, pljujete Vladu Jovanovic...pp aparati, skandiranje Novici...(Mika, 25. mart 2019 15:05)Skandiranje Novici! Ne njegovoj zeni! Ili mozda ubistvo jednog francuskog turiste (tesko je reci da je to bio navijac) pa pevanje istom na jugu JNA... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam! Naravno da je drmanje koseva mnogo gora stvar od ovog!
(Henk Mudi, 25. mart 2019 15:24)
Torta sa brojem 1 koji drzi Bajko je vrhunac.

noca

pre 5 godina

Dobar lik ovaj Ostoja, jos samo da pocepa clansku kartu. 
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 25. mart 2019 14:28) 

Tvoj ako počne da cepa članske karte, biće za pun kontejner.
(mkg, 25. mart 2019 15:49)

Hahahaha, kralju :)

Grr

pre 5 godina

Ćutiš jer se tako mora, a ne zbog tobož manira. Kad je bilo jasno da je obezbeđen F4 zašto nije dovedeno pojačanje koje je bilo potrebno a i planirano.

onako

pre 5 godina

@jmbg
Treba da te je sramota.

"Grke" koje pominješ,
- svi do jednog su čekali zabranu 3 god i spor od strane Grčke ispred FIBA da bi mogli da igraju za svoju državu i nikad nijednu pre i posle. Svi su i pored pritisaka i ucena sačekali i igrali samo za Srbiju. Jel tako?
- drugo to je naša najdominantnija ekipa, uz normalno najveći uspeh ikad ostvaren.
Čiji su ovde je potpuno irelevantno ali je zabrinjavsjuće da ih neko naziva "Grcima".
Meni je žalosno da Stojakovića Tarlaća Jarića i Gurovića neko omalovažava znajući šta su dali Srbiji a pogotovu da to radi jer eto nisu iz Gospodskog kluba iako su gospoda za sve.

Zvezdas

pre 5 godina

Partizan je najveci klub na ovim prostorima ne zasluzuje onakav tretman sudija... Ostoja svaka cast za trenera i za igrace... dobijamo naredne dve lagano i posle Aba liga je NASA... 
Reglend ne igra sledecu prsli su bez njega
(Teofil, 25. mart 2019 14:02)

Kada si toliko siguran trk u kladionicu i 500 evra da imas za letovanje. Kakav je tretma sudija bio.Citao sam svu stampu Sportski zurnal, Politiku, Informer Kurir, Blic, Danad, Vecernje novosti i ni reci o sudjenju.I Rimsko carstvo je bilo sve do ovih prostora pa ga vise nema.Umislili ste da cete uz pomoc drzave da vladate narednih sto godina i ne samo u kosarci vec u svim sportovima.Ali nicija nije gorela do zore.Suvise se napalili ali bez osnova.Sada je u subotu pritisak na vama

Aleksej

pre 5 godina

Ko drma kamez ovom coveku,covek koji je sinonim onog sto ne valja u Srbiji sve preko politike uspeo i sada se nada da pritiscima nesto postigne.Smesan je.Lepo je o njemu rekao Zeljko Pantic.

Kontraš

pre 5 godina

Nema Partizan šta da očekuje dok je SNS na vlasti,može samo slučajno da osvoji neku titulu.
(Bane, 25. mart 2019 14:15) A Ostoja je poznati opozicionar, pa zato imate love za vrhunskog trenera, Trinkijerija?

Sport

pre 5 godina

I po cemu je sada Partizan drugaciji? Prvi put kada je dosao rezultat koji im u potpunosti ne odgovara i ugrozava potencijalno igranje EL izasli su sa istim nacinom obracanja prema Zvezdi. Pritom ne branim ove iz Zvezde jer i oni se koriste istom retorikom kada kola idu nizbrdo. O budzetima je glupo govoriti jer niko od nas stvarno ne zna realno stanje, ali ako ima istine da su placeni dugovi u visini dugovanja koje je ranije izneo Ostoja i ako znamo da je Trinkijeri dobio sa svojim timom 800 hiljada platu onda ne moze da prica kako Partizan nije dobio puno novca, a po pulu vidimo da je najveci deo drzavnih para usao u klub. To takodje ne brani Zvezdu jer ista takodje dobrim delom zavisi od drzave. Kako uopste i meriti kome dati vise, to niko nije nikada utvrdio, a ulilo se poprilicno para za sve ove godine i u jedan i u drugi klub. Takodje malo toga mogu videti sporno u sudjenju na ovom poslednjem derbiju, mozda i najbolje odsudjen do sada, a koriscen je i kosarkaski var mnogo puta. Sudije su imale ubedljivo najmanje gresaka. Ono sto treba da se Ostoja pita je zasto Gagic radi onakvu glupost jer ih je iskljucivo to kostalo pobede. Zvezda je bila na kolenima i nisu to iskoristili. Sto se tice navijaca ovo je stara prica vec skoro dve decenije i stalno su jedni i drugi zatvarali i otskrinuli vrata protivnickim navijacima. Nije novo, nije izmislio Covic niti Ostoja i primenjuju kako kome odgovara u datom trenutku.

Драган

pre 5 godina

@Zvezdas
Као што си видео утакмицу је дефинитивно преломио намеран фаул Гагића. Да ли јесте или није, за моју причу није битно. Коментар је због човека који после финала купа изјави да се такви фаулови на крају утакмице нигде не свирају. Још су му се, како ти кажеш, придружила и два бивша партизанова аса. Па добро побогу, како се онда, у суботу, то ипак свиора? Или се свира, или не, или по потреби. Када ти шта одговара. То сам желео да кажем. Сами смо криви за пораз. Један коментар ме подсетио. Стварно, зашто Цирбесу није свирана ни обична лична грешка после оног ударања лактом? Да ствар буде још занимљивија, судија је видео и опоменуо га. Могао је можда и Гагића.

milorad

pre 5 godina

Gdine Ostoja sramota je sto je covek kao vi uopste presednik Partizana.Koji je Vas SV.sta ste u zivotu radili da bi ste ovaj sport razumeli .

O RUCK

pre 5 godina

Svi ste vi obican olos, i Covic i Mihailovic......... Nagledao sam vas se ja u Vrscu dok je postojao jaki Hemofarm..... i video sta rade vasi "neorganizovani" navijaci, "fotoreporteri", "novinari".... i koja je njihova uloga u osvajanju vasih silnih titula... pa sve do gepekovanja sudija od strane "velikog trenera" Partizana. Gadite mi se svi iz kosarke, svi ste isti olosu i sportska mafijo!!! Zato vise i ne idem u Hale.

Sabre

pre 5 godina

...na tvoj nick, bih ti replicirao nesto, i tebi svim navijacima okk pudlica,u maniru Bate Zivojinovica,al nece da objave,a i nije u nasem maniru,ipak se zna ko je avangarda...
(mali aleci, 25. mart 2019 14:19)


Bahaha. Avangarda. Od svih debilnih navijackih tripova u ovoj zemlji taj neki vas zebrasti trip da je vas rezimski vojni klub neka avangarda, renesansa, neki kao otpor opresiji Zvezdastva.. ne znam sta da ti kazem, evo vec desetu godinu za redom mi je i dalje smesno kad cujem.

greg

pre 5 godina

Partizan: Mi smo gospoda, mi sve fer i sportski, mi se ne žalimo na suđenje kao neki.
Isto Partizan (naredna rečenica): ne može se s vama bez kroz blato (čitaj: gepek, Tegi i ostali po netu); kako to da je protiv nas sviran toliki broj nesportskih.

Ko vas ne zna, eh.

tetka

pre 5 godina

ovo sa kartama ste vi uveli gospodo kad je vama odgovaralo i kad ste imali totalnu kontolu nad ligom.
Samo opusteno,u subotu idete na mini god.odmor.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Nema Partizan šta da očekuje dok je SNS na vlasti,može samo slučajno da osvoji neku titulu.
(Bane, 25. mart 2019 14:15)

Sta da se radi, kad se drzite Ostoje opozicionara...

Bojan

pre 5 godina

Procitah ali nisam shvatio poentu, gde su ova gospoda ostecena? Ko gubi ima pravo da se ljuti, bilo i bice. Bolelo Covica posle Nisa, boli sada gospodina Ostoju. Svi se manje-vise slazu da je sudjenje bilo dobro, mozda za nijansu na strani Zvezde ali ona je bila domacin. To je normalno. Isto ce biti i gospodskom klubu Partizan u subotu.

Dragan350

pre 5 godina

Vase postenje !! Normalno da ste cutali za ono sto vam odgovara !
Sad kada vam ne odgovara svi su krivi i svi protiv vas . A sto se publike tice. Da li ti Ostoja primas u goste one koji ti vredjaju celu porodicu? Ili one koji ti lome stolice? Ovo je jedino resenje!

Toto-ko-tunjo-nudeci-rupcic

pre 5 godina

Gospodski maniri u prostackom okruzenju?! Ne ide to moj Ostoja.
(Amber, 25. mart 2019 14:51)

Ne budi tuzna, draga Katice, pardon, Amber. Nikad nije bilo lako boriti se s vlascu.

12345

pre 5 godina

@Alex

Samo za grobare trebaju 2-3 hale.Ni pola grobara nece naci karte jer su se prodale sezonske(oko 3.5k) tako da ne verujem da ima mesta i za vas.

Драган

pre 5 godina

@Jim Beam
Мање, више све си у праву. Али, пратиш ли ти шта изјављује ваш председник? Није могуће бити и риба и девојка. Звезда има бољи састав од Партизана, и лако је могуће да убедљиво победи у другој утакмици. Али шта ће бити ако Партизан, неким чудом, победи а судије направе по коју грешку у корист Партизана? То је суштина, а не пораз.

Vi i istina ko dupe i strudla

pre 5 godina

(Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 25. mart 2019 15:02) Ja sam navijac Partizana,nisam Janjicar ni Partizanovac,a tek daleko od toga da podrzavam Sns i Ostoju! Da,ovi da kazem moji su ga prozivali,a kad su ga tvoji Marko i ekipa uzeli usta? A kod spomenu utakmicu sa Albanijom,ko je uleteo na teren,da nije isti onaj iz Djenove? I opet,da ponovim,navijac Partizana vec 37 godina,pravi a ne postavljen od NJEGA!

dule mangulica

pre 5 godina

Daj vise umuknite i jedni i drugi...toliko ste ocigledni da nam je vec svima muka...prosle nedelje onaj "nas"priprema teren kako bi dobio bar nesto vise od gospode sudija,a sad ovaj "vas"isto to radi!!!Dobra kosarka,borba do kraja pa ko pobedi.Ostavite vise spinove.Niste svesni koliko lose uticete na mlade ljude koje sport treba da oblikuje u dobre ljude,samo nam svima nabijate tenziju...jedva cekas da krene zavrsnica da gledas najbolju kosarku,kad ovi
isplivaju opet i sve ti se smuci!!!Pozdrav braco Grobari i braco Cigani,uzivajte u dobroj kosarci i ostale stvari ostavite po strani za "nasu gospodu" u foteljama.

Par

pre 5 godina

Iako se slažem da je pritisak Čovića pred ovaj derbi bio neizdrživ (samo što nije počeo da mi iskače iz frižidera sa saopštenjima), mislim da je ovo saopštenje nepotrebno. Ako nismo hteli u isto blato, bolje da Ostoja nije rekao ništa. U subotu maksimalno angažovanje svih igrača i ja zadovoljna. Nadam se da je to dovoljno makar za majstoricu, derbi u subotu je bio prava poslastica za sve ljubitelje košarke.

Henk Mudi

pre 5 godina

Covek koji je cim je preuzeo Partizan (doveo ga covek koji vam je oterao Dula) kod Tegeltije u emisiji izjavio na prvu da je Covic njihov neprijatelj i da treba da se zajedno bore protiv njega. Gospodska izjava jednog predsednika kluba!

Воип

pre 5 godina

Рекао бих да "господин" овим врши притисак на судије и даје алиби својим дивљацима на трибинама, који узгред улазе за џабе и наплаћују карте за свој џеп, за недела која ће починити а он је немоћан да то спречи. Овим наравно не оправдам Човића и његове изјаве. Опет са хоштаплерима само хоштаплер може да се избори. Ето где је данас српска кошарка.

Ko o čemu....

pre 5 godina

Kako vas nije sramota sami sebe hvalite kako ste gospoda , ocigledan edipov kompleks vise vrednosti I kad smo gori mi smo bolji .za partizanove gospodske metode komentarisanja sudjenja danilovic je jednom kaznjen 6 meseci .jel Treba jos da nabrajamo
(istoricar, 25. mart 2019 14:12)

A za prebijanje sudije dobio uslovnu I vetar u leđa da nastavi da se tako ponaša !!!

Vi i istina ko dupe i strudla

pre 5 godina

Nastavite niz... Lici li vam ovo na one silne devojke sto pisu hvalospeve na Njegovim vestima? Opozicija, iskakala iza Strajnica... Treslicemerizam.
(Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 25. mart 2019 14:16) Ciji taj njegov,nije vas? Pominjete ga cesto na utakmicama,jel tako? Cija je firma Ultra Kop,za koga rade?

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Ovo onaj opozicionar?
(Henk Mudi, 25. mart 2019 14:18)

Da, da. Prvo iseta subotom, pa onda ljubav preko zice.

EUFORIJA

pre 5 godina

možda je redak, al poštenog ciganina nigde. Dobili ste na sudiju ovaj meč i nek tako bude. 

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale...
(Anti šajberovac, 25. mart 2019 14:52)

Ostojic?

ko-ometator

pre 5 godina

Kad uprave nasih klubova izdaju saopstenja u kojima se pozivaju na to kako su vredjani i ponizavani sa tribina a iste uprave, a to je kod nas javna tajna decenijama, imaju placene ljude na tribinama koji rade po njihovom nalogu zapita se covek zasto da kod nas prati sport. A ovo kazem kao “okoreli” Zvezdas. Ne znam kakve face sede u Partizanu, vidim da im klubovi posrce i kosarkaski i fudbalski a obozavaju da kazu kako je za to kriva Zvezda i Vucic a kada su im u upravi sedeli predsednik drzave i cela uprava bila iz sps tada se nisu pozivali na favorizovanje bilo koga na toj osnovi. No da se vratimo ovom Ostoji, placate ljude na tribinama (koji imaju kriminogenu proslost i ispade i onda pricate kako vas neko vredja

No7

pre 5 godina

Jedino sto mi je sladje od Ostojine suze je plac Pantica i Novice.Ovo su srecni dani za mene jer se kupam u njihovim suzama.Hvala ti Sveti Nolane Smite sto si ubio azdaju koja je davila Srpsku kosarku godinama.Sad dok lezim u kadi prepunoj grobarskih suza koje sam kupio preko interneta mogu sa uzivanjem da citam komentare i kukumavke sportskih radnika kakve Partizan i zasluzuje,Pantica i Ostoje.
(Nemanja, 25. mart 2019 15:24)

Hahahahaha, kupio grobarske suze na internetu, hahaha...

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Pocinje da se naglo menja odnos +/-. Ana, Zoka i Jana dobile pojacanja u Javorki, Masi i Katici. Dojavljeno da se On pominje...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Pa. Sta bi grobari puna su vam usta bila mi smo gospoda ne pravimo saopstenja bla bla bla i sad snsovac kuka na sva usta
(petearczv, 25. mart 2019 14:50)

Nemoj. On je u dusi opozicionar.

biciklista

pre 5 godina

da li moze neko da izgubi i pruzi ruku prestanite da se brukate i jedni i drugi... bio sam u Pioniru u subotu igraci posle utakmice sportsko rukovanje svi iz protivnicke ekipe pitali Velickovica i Reglanda kako su na njih se ugledajte

Borky

pre 5 godina

Postovani gospodine Predsednice KK Partizana.da li sve sto pisete o Partizanu i ponasanju Vasem ste sprovodili i kad ste od Drugih uz pomoc svoje partije otimali privatni posao i postali uspesan poslovan 
Vas biznis i njegov procvat je veoma poznat svima tako da svi zmamo ko ste i cime se bavite i kako ste postali uspesni biznismen 
Daleko ste Vi od onoga o cemu ovde pisete i kad se promeni vlast otici cete zajedno sa njima u proslost 
Veliki pozdrav
(vladan, 25. mart 2019 16:57

Brajo ne radi ti tacka.

Toto-ko-tunjo-i-nevini-primaci

pre 5 godina

Dobar lik ovaj Ostoja, jos samo da pocepa clansku kartu.
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 25. mart 2019 14:28)

Bez toga nema bdenja, ljubavi preko zice, a ni svezeg kikirikija.

Henk Mudi

pre 5 godina

cigani nevidjena mentalna gimnastika kao i uvek. al' mi nije jasno što ovog našeg zovu limar... šta je onaj njihov sa limenkama?
(milun, 25. mart 2019 15:18)

Pitaj svog imenjaka iz Cacka, inace gradonacelnika, ko je bio Ostoja u Cacku pre SNS-a...

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Ostojini net botici "bravo ostoja"
(Dexim, 25. mart 2019 14:15)

To su ti one Rade, Mare, Zoke i ostale Njegove vesele devojke.

Gvozdje 79

pre 5 godina

Jako interesantan lik,svaki put kada nesto kaze pitam se na koga me podseca njegov recnik.Svasta prica a nista ne dokazuje.Partizan izlazi iz minusa ali nigde na koji nacin,sve je prekriveno velom tajne ali on covek kaze koliki je budzet,nema sta sve transparentno samo sto se nista ne prikaze!!!Sad kao sve ja necu nista da kazem a kaze,mi smo gospoda i mi to ne radimo ali cemo to ipak da radimo...Valjda isti ljudi govore pisu za sve pa ih je lako uociti.Samo nek si ti ziv i zdrav ne sumnjam da ces lepo proci

Zagor

pre 5 godina

Cuj, Ostoja limar nekome prica o manirima i "gospodstvu".

Gospodine Ostoja (verovatno i on ima doktorsku titulu kao ostali doktori iz partije?), pustite Vi te gluposti i to blato, nego, ima li neki Golf 5, 2002, da je preso nekih 120 000 ali ne prekucanih?

Srbija, zemlja puna gospode u odelima umazanim od pecenja...

Anti šajberovac

pre 5 godina

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale... 
(Anti šajberovac, 25. mart 2019 14:52) 

Ostojic?
(EUFORIJA, 25. mart 2019 15:06)

prihvatam konstruktivnu kritiku...Mihajlović

petarnn

pre 5 godina

Jao boze koji je ovo show sa obe strane iz oba kluba, i u jedan i u drugi drzava sipa pare bez zadrske a onda se kao stranacki kadrovi prepucavaju ko je u goroj poziciji (citaj covic i mijajlovic). A ljudi se loze ovde, prepucavaju, mnogi od njih ne mogu da spavaju kad izgube derbi, vataju se za teorije zavere itd. A ljudi dal vi mislite da oni to tako tesko podnesu? Naravno da ne jer sport, bar kod nas, je zabava za sirotinju, svojevrsna dimna zavesa koja prikriva neke druge stvari u drustvu.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Takvi smo svi PARTIZANOVCI KAO ŠTO JE OPISAO Mijailović.Slažem se sa njegovim
komentarom.Mi smo uvek bili džentlmeni i kad smo gubili jer dostojanstvo čoveka je najvažnije a ne poraz ili pobeda.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Danilovic@Ja bi vise od svega voleo da Partizan ima kvalitet.Vise i od tebe.Za ozbiljnu košarku to je jako skromno i tanko.Sam si stavio nik kakve igrače treba da ima Partizan a ne ove.Ovo je za Metalac...

sale ns

pre 5 godina

čelnici dva najveća kluba u zemlju u 2 najveća sporta ( fudbal i košarka) nekolilo decenija unazad su sistemataki forsirani od strane države a na štetu drugih nazovi malih klubova. i ništa drugo im ne preostaje nego da jedni druge optužuju kad nisu bolji od ovog drugog. kada naši čelnici saveza kao i ova dva kluba shvate da nema jake zvezde i partizana bez jake vojvodine,radničkog,mladosti,napretka, hajduka i sl. tada će i svima biti bolje. do tada gospodo ostaje vama kao svakoj seka persi da kukate na "komšije" a nama ostalima da vam se smejemo i ponekad preziremo. kako ste radili tako vam i sleduje.

Fog Sellers

pre 5 godina

Sa nestrpljenjem se očekuje prva edicija -"Najlepša saopštenja, 2013 - 2019"
Sva saopštenja i replike sada na jednom mjestu, u svim bolje snabdijevenim knjižarama, trafikama i benzinskim pumpama širom Srbije, a i šire!
Rezervišite svoje izdanje!

CZ99

pre 5 godina

Auu kakvo obostrano smaranje, i od strane uprava i navijaca. Komentari su, bukvalno, preslikani posle svake utakmice. Kako vas, bre, vise ne mrzi da ke*ate toliko??? Konacno zglavan derbi, obe ekipe dobre, dobra kosarka. Daj batalite vise, smorili ste i Boga i narod. Ogadiste kosarku pravim ljubiteljima.

duledudule

pre 5 godina

Ostojić nije rekao da jedino Partizan časno osvaja ABA, dok bi u suprotnom to bilo kradja, povlačio igrače sa postolja, ne čestitao protivniku, nije javno tražio navijačku mobilizaciju, "spontano" preko jutarnjeg programa poručivao sudijama da se ne šale...  
(Anti šajberovac, 25. mart 2019 14:52)  

Ostojic? 
(EUFORIJA, 25. mart 2019 15:06) 
Djuro Ostojic...

robin hud

pre 5 godina

@Jon Bon Jovi
sve si ga lepo rekao...treba svi da realno kažemo da nam je dosta saopštenja i pljuvanja od ljudi koji su vodeći u sportu,jer to je prvo pre svega SPORT!!!!!!!!!

052

pre 5 godina

I ovaj rat saopštenjima, nebitno ko ih piše, je isto neki vid rialitija u svrhu dodatnog sluđivanja ionako sluđenog naroda i naravno skretanja pažnje sa elemantarnih problema na ishod , jedne u nizu, košarkaške utakmice. Sad se očekuje da Čović nešto odgovori i tako u beskonačnost....

danilovic

pre 5 godina

@bon jovi Zasto Partizan nema kvalitet? Ima odlicnih igraca, ne toliko kvalitetnih kao KKCZV, ali ima dosta dobrih mladih igraca - Vanja, Jaramaz, Zagorac, Lendejl...

kaokakao

pre 5 godina

Kad Zvezda i Partizan budu privatni klubovi, onda drzite predavanja o "postenju" do tad ste isti i jedni i drugi. Navijam za Zvezdu, ali svakome je jasno kako ta dva kluba funkcionisu. Ko moze to da proguta, nek gleda, ko ne moze, nek prati neki drugi sadrzaj.

En Bi Dži

pre 5 godina

Ako može neki pametan komentar otkud da udari svoj na svojega, molio bih, to nema nigde da se pročita sem u komentarima. Ova priča "mi grobari", "mi delije" je za široke mase, a u realnosti se nešto drugo dešava... Hvala unapred i sportski pozdrav!