Ponedeljak, 18.03.2019.

21:20

Povredio se i Prijović, Krstajić pozvao Pavkova!

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi peh pred početak kvalifikacija za Evro 2020.

Izvor: Z.K.

Povredio se i Prijoviæ, Krstajiæ pozvao Pavkova! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

One night in May

pre 5 godina

A jesi li se upitao zašto neće da ga zove? Mozda zbog toga što je odbijao da igra za mladu reprezentaciju! E nebi ga ni ja zvao kada bi sve utakmice izgubio. Lev ne pozove jednog Milera, Boatenga i Humelsa i nikome ništa. Kod nas se ne pozove naduvana zvezda Grujić i odma polemika kao da je Mesi u pitanju!
(Andrija, 19. mart 2019 00:49)

Grujic nijednom nije odbio poziv u reprezentaciju, u bilo kom uzrastu! Momak je vaspitan da gine za dvoju zemlju.
Klub je trazio dozvolu Saveza da propusti jedno okupljanje mlade reprezentacije posto je tek stigao u Hertu. I klub je pisanu dozvolu Saveza dobio.

Ostalo je samo Bata Krstajina derviska neuspela laz!

Nema Matica, nema Milivojevica, nema Grujica, Fejsa rovit - sad neka mu igra neznalica Lukic, koji sanja da bude u protokolu u Torinu, a kamoli da vidi teren...Samo i taj superjadni Lukic je 1, ko ce da bude 2. centralni vezni...

Корто

pre 5 godina

pomirili Terza i Tole, tako da su mu odmah napravili mesto za Pavkova u reprezentaciji.
(ja, 19. mart 2019 00:21)

ОК, само ми реци кога је требало да зове уместо Павкова?

Уосталом, зар неко мисли да ће стручњак Крстајић да напада Немачку и Португал са 2 шпица? Он ни Јовићу и Пријовићу није давао озбиљне минуте.

blato

pre 5 godina

Nadam se da je rijec o bojkotu jer neki iole trener bi napravio tim bar za 1/4 ako ne i 1/2 finale. Znaju i Matic i Tadic kako boli kad te precrtava nekakav trenerski pajser. Kako je bas dobrim igracima da dodju da ih vodi i rukovodi neki politicki podobnici? Tu dodju da igraju, zele da uspiju, ali znaju da je gornji domet kvalifikovanje na suvi talenat, malo i srece... A onda, ako se i kvalifikuju, crvc na prvom stepeniku eliminacionih utakmica.

vlado0911

pre 5 godina

kako se Krstajic ne "prehladi"...lagano,nije da coveku zelim zlo,ziv on nama i zdrav bio...ali mozda bi onda ovi povredjeni naprasno ozdravili...pa bi i licilo na nesto osim na cirkus. Jer cirkusa vec imamo previse...i klovnova...

caedmon

pre 5 godina

Iz pouzdanih izvora saznajemo da su "povrede" u predelu cuvenog primicaca Dejana Savicevica... Javio im se neki bol u tom predelu....

mirko

pre 5 godina

pavkov i treba da igra. pokazao je odličnu igru u teskim utakmicama u ligi sampiona a i gobarima ga zavukao to se posebno ceni. odlican momak i dobar fudbaler

maconii

pre 5 godina

tako je dobio sansu protiv liverpula...povredili su se boaci i stoiljkovic...procice i nemci i portugal kao liverpul....samo ga pustite da igra

Andrija

pre 5 godina

Neće da zove Grujica a decko razbija za Herthu iz Berlina
(sale, 18. mart 2019 23:43)

A jesi li se upitao zašto neće da ga zove? Mozda zbog toga što je odbijao da igra za mladu reprezentaciju! E nebi ga ni ja zvao kada bi sve utakmice izgubio. Lev ne pozove jednog Milera, Boatenga i Humelsa i nikome ništa. Kod nas se ne pozove naduvana zvezda Grujić i odma polemika kao da je Mesi u pitanju!

ja

pre 5 godina

Je l samo meni ovo izgleda kao bojkot?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BojanNS, 18. mart 2019 21:38)

Ma nije bojkot, nego su se pomirili Terza i Tole, tako da su mu odmah napravili mesto za Pavkova u reprezentaciji.

Bodibond

pre 5 godina

Kakav Pavkov daj Krstajo pozovi Urosa Djurdjevica, Nikolu Djurdjica ili Danijela Aleksica. Krstajic selektor a poziva zvezdase u nacionalni tim. Za one koji bi da razvijaju mozdane vijuge imam nagradno pitanje, zasto Krstajic vise ne poziva u nacionalni tim Pesica i Krsticica? Nije trik pitanje, odgovor je sasvim jednostavan.

C i n i k

pre 5 godina

Звездин весник, 18. mart 2019 22:20)

Plata od 300 e je moj najveci domet a taj tvoj "super star" koji se "proslavio" sa 2 gola englezima ima platu 3 miliona? El u tome poenta tvog komentara? Malo si decko bzvz,komentarisi da li je Pavkov stvarno zasluzio poziv a ne da ti meni pises kolko ja zaradjujem,i kakve to veze ima sa temom? Gledaj svoj dzep ne brini ti za fudbalere.

MirosLAV

pre 5 godina

kakva fudbalska godina iz snova za ovog decka... igrao ligu sampiona, dao gol Liverpulu, takodje i Partizanu u derbiju, debitovace za reprezentaciju, osvojice titulu najverovatnije, skoro sve ono cemu se nadao kao klinac kad je poceo da igra fudbal u Srbiji, bravo.

Марко

pre 5 godina

Од свих набројаних играча повређен је само Коларов. Матић, Костић, Тадић, Пријовић, Фејса и Митровић су играли прошле недеље и нико није измењен због повреде. Немогуће је да су се сва шесторица повредила. Само Фејса није играо овог викенда, али не због повреде. Играо је 120 минута против Динама у среду, па је одмарао.

Labud

pre 5 godina

Теби је највећи домет плата од 300 евра.
(Звездин весник, 18. mart 2019 22:20)

Eto, ovo je komentar Srbina 21. veka.

Fudbaler koji šutira loptu se vrednuje više od bilo koga ko radi za platu. A s gađenjem se gleda na svet koji je u problemu jer se njegov rad ne vrednuje. Pa čistač ulice u civilizovanoj zemlji zarađuje dovoljno za život a ovde doktori nauka su gotovo prosjaci.

A ti gledaj radni svet sa visine. Kad bude došlo vreme tebi da radiš i izdržavaš porodicu, tebi će se tvoji šefovi smejati dok ti bacaju mrvice. Trebalo bi da te je stid

Peđa

pre 5 godina

Ovde je i više nego očigledno o čemu se radi. Bojkotuju Krstajića, neće da igraju za reprezentaciju. Kad bi imali normalnog selektora imali bi sasvim respektabilnu ekipu koja bi nastupala na svim vecim takmicenjima. Bio bi to spoj mladosti i iskustva. Ali ne, nista kod nas ne ide jednostavno. Selektor nam je čovek koji je pre neki dan dobio trenerku licencu... Sedi i plači, nista drugo. Sramota.

Ахахахаха

pre 5 godina

Како бре повређени? Па и Тадић, Митровић, Максимовић одиграли за викенд по целу утакмицу. Костић изашао у 86'. Па кад су се повредили? На спавању? Биће да је ипак нешто друго у питању! Шта ти кажеш Младене Крстајићу?!

moje ime

pre 5 godina

И време је било. Играч без респекта за противника, таквих нам што више треба.

Звездин весник

pre 5 godina

Malo nadrealno,dao 2 gola koja ce iapostavice se biti njegov najveci domet u karijeri i odmah ga "strucnjak"pozvao u reprezentaciju? To su odlike "mudrih trenera i selektora"? 
Neverovatno. Od nemaca cemo da popijemo jedno 5 komada 100%.
(C i n i k, 18. mart 2019 21:56)

Његов највећи домет, можда и јесте, али колики је то домет. Дати 2 гола Ливерпулу, који има најјачу екипу у претходних 15 година, и који је вицешампион Европе. Теби је највећи домет плата од 300 евра.

Džoni

pre 5 godina

Pavkov nije neki vanserijski igrač i to je jasno, ali taj čovek je taličan, uporan i borben i to mu se vraća na terenu. Nešto kao Žigić ranije. Samo napred jer dečko je sve to zaslužio.

Марко

pre 5 godina

Malo nadrealno,dao 2 gola koja ce iapostavice se biti njegov najveci domet u karijeri i odmah ga "strucnjak"pozvao u reprezentaciju? To su odlike "mudrih trenera i selektora"?
Neverovatno. Od nemaca cemo da popijemo jedno 5 komada 100%.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (C i n i k, 18. mart 2019 21:56)

А кога је требало да позове након повреде Пријовића. Павков је дао 11 голова и имао 4 асистенције, од тога два у Лиги шампиона против Ливерпула и један на дербију. Један је од најзаслужнијих што је Звезда ушла у ЛШ. Био је најбољи стрелац лиге прошле године. Знаш лки неког ко је постигао више од Павкова? Мене више интересује на основу чега су позвани Лукић и Богосавац.

nepoznata osoba

pre 5 godina

Ovde se nesto veliko desava u svlacionici. Svi su igrali prosle nedelje, koje crne povrede?? Mislim da je ovo bojkot igraca prema selektoru, naravno da niko nece da iznosi probleme iz svlacionice u javnost ali neko bi to trebao javno da pita, zasto odjednom toliko bitnih igraca povredjeno?! Povrede su uglavnom uvek izgovor u nesuglasicama....

Mirko

pre 5 godina

Imamo samo jednu rupu u reprezentaciji, a to je Krstajić. Možda je bio dobar kad je igrao, ali ovo sada ne da ne uliva poverenje, nego sve izgleda poluamaterski. Iz aviona se vidi da je čovek samo poslušnik i ništa više. Sve one laži koje je širio o igračima, očajna defanzivna igra i taktika iz doba kad je on igrao su odraz njegovog trenerskog neiskustva. Ko normalan stavlja nekog da se uči trenerskom poslu na reprezentaciji?

U celoj priči jedina svetla tačka je Tadić, plus Kostić i eventualno Jović i to je sve.

Millennium

pre 5 godina

Drago mi je zbog Pavkova jer deluje da je dobar momak. Iako sam navijač Zvezde, sada govorim kao Srbin kome je nacionalni tim iznad svega. Mnogo, mnogo su mi sumnjive ove "povrede". Ajde da se povredi jedan, dvojica, ali ovoliko igrača u kratkom vremenskom intervalu? Da nije malo mnogo? A Krstajić će da izvede fiću na Pancere.

ja

pre 5 godina

E sad da sam ja na mesto Pavkova reko bi hvala lepo ali ne mogu,povređen sam...
(dr.PSIHIJATAR, 18. mart 2019 21:39)

Haha kamo sreće, i mi bi želeli da Pavkov odbije poziv, ali će tako odbiti i da mu poraste cena...

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Drago mi je zbog ove ljudine. Ako je mogao muski da jurisa na odbranu Liverpula, zasto ne bi i na kvalifikante?

11 Mihajlovic u sredinu

pre 5 godina

Opet cu da gledam, navijam i nerviram se... sta ces, drugu zemlju nemam. Pevaj Srbijo, zemljo junaka, pevaj Srbijo, zemljo bitaka! Bijemo i Nemce i Portugal!

direwolf

pre 5 godina

Meni se cini da je veliki bojkot u pitanju. Ocigledno je da igraci ne zele da igraju dok je Krstajic selektor, kako inace objasniti sve ove nagle povrede nakon vikenda gde su svi igrali za svoje klubove?

Gong

pre 5 godina

Ja bih sa dva napadača, pa nek i pukne petarda, red je više da počnemo da razmišljamo ofanzivno, da protivnici brinu za svoj gol, a ne da drže loptu i napadaju u talasima, a mi da se branimo, pa ako šta slučajno uradimo u napadu da slavimo. Dva napadača uz asistenciju ofanzivnih srednjaka mogu jako lep pritisak da vrše na zadnju liniju protivnika pri početku napada.

Xnodeh

pre 5 godina

Ajde neka pametna odluka i od njega!Kad vec Prijovic ne moze,Pavkov je zaista jedino logicno resenje u ovom trenutku!Jos samo da nije slagao oko Nikole Maksimovica i Marka Grujica,za prvog da je povredjen (decko igrao sad za vikend za Napoli),a drugog da je problem odbijanje za mladu reprezentaciju (iako Marko navodi da je klub molio Savez da ga postedi obaveza da bi se sto pre privikao na Hertu jer je tek stigao,a Savez se sa tim slozio),bilo bi sve dobro.Molio bih novinare da postave Krstajicu pitanje oko makar Nikole Maksimovica? Zato je receno da je povredjen kad ocigledno nije?

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Džaba nam i Mesi i Nejmar zajedno. Oteraše Baneta bez jednog jedinog hvala. Luki izmislili puč. Kolarov koga repka apsolutno nedodiruje je kapiten. Saša Lukić upisuje mečeve za nacionalni tim dok mu Luka Jović sedi na klupi čekajući jednog dana da Srbija odigra sa dva napadača umesto kukavički sa dva vezna. Kome je do igre u tako turobnoj atmosferi. A glavni krivac do 2023 na čelu da nastavimo ovaj turobni kontinuitet.

Sequla

pre 5 godina

Nevezano za Pavkova, super sto je pozvan, ali ALI ALI ALI posle svega sto se izdesavalo mi cemo ladno da upropastimo sansu/kvalifikacije sa ovim `trenerom` na klupi, ne zbog njegovog znanja i iskustva vec zbog poslusnosti...

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Zasluženo. Godinu i po pre Pavkomanije je imao 17 komada u Realu sa Nišave. I nije bio ni u razmatranju za neke prijateljske bar a sukljali su se bezveznjaci različitih profila. Milanče je bukvalno talija, veliki mečevi i upad sa klupe, lom može da napravi. Gejm čejndžer, što bi rekli očevi loptanja.

11 Mihajlovic u sredinu

pre 5 godina

Da li bi selektor mogao da objasni kako je to Nikola Maksimovic povredjen kada je igrao za Napoli svih 90 minuta u subotu? Prica oko Grujica takodje ne pije vodu.. Decko je veliki talenat i igra odlicno u Herti a nije na spisku, a dok je uopste nije igrao bio je u timu. Kao i Maksimovic, dok je bio rezerva pozivan je u reprezentaciju.
Sto se tice Pavkova, zasluzio je poziv. Nadam se da ce odigrati neki minut.
Da je sreca da su svi najbolji u timu, i da imamo na klupi trenera pa da konacno mozda nesto i uradimo.

C i n i k

pre 5 godina

Malo nadrealno,dao 2 gola koja ce iapostavice se biti njegov najveci domet u karijeri i odmah ga "strucnjak"pozvao u reprezentaciju? To su odlike "mudrih trenera i selektora"?
Neverovatno. Od nemaca cemo da popijemo jedno 5 komada 100%.

Ivke

pre 5 godina

Pavkov je update verzija Mitrovica, slican tip centarfora, samo sa mnogo boljim sutem sa distance. Kada bi odigrao u Zvezdi jos dve sezone u LS, postao bi masina za golove kao Pjontek. Mitrovic ima trenutno mnogo vece iskustvo igranja teskih meceva u jacim ligama, to je njegova prednost. U svakom slucaju raduje sto imamo dobre centarfore, nekada smo tu bili najtanji, a sada se vec napravila guzva. Po meni i Prijovic i Pavkov, i Jovic i Mitrovic trebaju da budu u reprezentaciji bez obzira na povrede. Ako se igra sa 2 spica, onda treba da ih bude 4 u reprezentaciji.

Mirko

pre 5 godina

Ja bih sa dva napadača, pa nek i pukne petarda, red je više da počnemo da razmišljamo ofanzivno, da protivnici brinu za svoj gol, a ne da drže loptu i napadaju u talasima, a mi da se branimo, pa ako šta slučajno uradimo u napadu da slavimo. Dva napadača uz asistenciju ofanzivnih srednjaka mogu jako lep pritisak da vrše na zadnju liniju protivnika pri početku napada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gong, 18. mart 2019 21:39)

Pa već ćemo tako igrati - ako već nisi pročitao. Sad, sa Pavkovim je pitanje da li igrati sa svom trojicom, a zašto? Pa zato što Jović isto tako može da kreira i asistira već je imao puno asistencija. Mitrović je isto jak u odbrani, na svetskom nam je čuvao gol da nas ne naduju i baš je razbio - nisam nikad video centarfora da tako jako i predano igra u odbrani.
Pavkov isto može da bude odmah iza centarfora.
Pitanje je samo da li ćemo moći da ga uklopimo jer i svi ostali koji su već igrali zaslužuju da igraju.
Možda je realnije da eventualno bude bekap Mitrovića i da ga zameni ako stvari ne budu išle kako treba.

SrbEUin

pre 5 godina

Konačno počinje bojkot.

Nadam se da ima još normalnih koji će se priključiti, da što pre pošalju predsednika glavnog odbora iz Bjeljine da se bavi onim za šta mu ne treba nikakva kvalifikacija osim knjižice.

direwolf

pre 5 godina

Meni se cini da je veliki bojkot u pitanju. Ocigledno je da igraci ne zele da igraju dok je Krstajic selektor, kako inace objasniti sve ove nagle povrede nakon vikenda gde su svi igrali za svoje klubove?

Ахахахаха

pre 5 godina

Како бре повређени? Па и Тадић, Митровић, Максимовић одиграли за викенд по целу утакмицу. Костић изашао у 86'. Па кад су се повредили? На спавању? Биће да је ипак нешто друго у питању! Шта ти кажеш Младене Крстајићу?!

nepoznata osoba

pre 5 godina

Ovde se nesto veliko desava u svlacionici. Svi su igrali prosle nedelje, koje crne povrede?? Mislim da je ovo bojkot igraca prema selektoru, naravno da niko nece da iznosi probleme iz svlacionice u javnost ali neko bi to trebao javno da pita, zasto odjednom toliko bitnih igraca povredjeno?! Povrede su uglavnom uvek izgovor u nesuglasicama....

Xnodeh

pre 5 godina

Ajde neka pametna odluka i od njega!Kad vec Prijovic ne moze,Pavkov je zaista jedino logicno resenje u ovom trenutku!Jos samo da nije slagao oko Nikole Maksimovica i Marka Grujica,za prvog da je povredjen (decko igrao sad za vikend za Napoli),a drugog da je problem odbijanje za mladu reprezentaciju (iako Marko navodi da je klub molio Savez da ga postedi obaveza da bi se sto pre privikao na Hertu jer je tek stigao,a Savez se sa tim slozio),bilo bi sve dobro.Molio bih novinare da postave Krstajicu pitanje oko makar Nikole Maksimovica? Zato je receno da je povredjen kad ocigledno nije?

Džoni

pre 5 godina

Pavkov nije neki vanserijski igrač i to je jasno, ali taj čovek je taličan, uporan i borben i to mu se vraća na terenu. Nešto kao Žigić ranije. Samo napred jer dečko je sve to zaslužio.

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Džaba nam i Mesi i Nejmar zajedno. Oteraše Baneta bez jednog jedinog hvala. Luki izmislili puč. Kolarov koga repka apsolutno nedodiruje je kapiten. Saša Lukić upisuje mečeve za nacionalni tim dok mu Luka Jović sedi na klupi čekajući jednog dana da Srbija odigra sa dva napadača umesto kukavički sa dva vezna. Kome je do igre u tako turobnoj atmosferi. A glavni krivac do 2023 na čelu da nastavimo ovaj turobni kontinuitet.

MirosLAV

pre 5 godina

kakva fudbalska godina iz snova za ovog decka... igrao ligu sampiona, dao gol Liverpulu, takodje i Partizanu u derbiju, debitovace za reprezentaciju, osvojice titulu najverovatnije, skoro sve ono cemu se nadao kao klinac kad je poceo da igra fudbal u Srbiji, bravo.

Марко

pre 5 godina

Од свих набројаних играча повређен је само Коларов. Матић, Костић, Тадић, Пријовић, Фејса и Митровић су играли прошле недеље и нико није измењен због повреде. Немогуће је да су се сва шесторица повредила. Само Фејса није играо овог викенда, али не због повреде. Играо је 120 минута против Динама у среду, па је одмарао.

SrbEUin

pre 5 godina

Konačno počinje bojkot.

Nadam se da ima još normalnih koji će se priključiti, da što pre pošalju predsednika glavnog odbora iz Bjeljine da se bavi onim za šta mu ne treba nikakva kvalifikacija osim knjižice.

Peđa

pre 5 godina

Ovde je i više nego očigledno o čemu se radi. Bojkotuju Krstajića, neće da igraju za reprezentaciju. Kad bi imali normalnog selektora imali bi sasvim respektabilnu ekipu koja bi nastupala na svim vecim takmicenjima. Bio bi to spoj mladosti i iskustva. Ali ne, nista kod nas ne ide jednostavno. Selektor nam je čovek koji je pre neki dan dobio trenerku licencu... Sedi i plači, nista drugo. Sramota.

Звездин весник

pre 5 godina

Malo nadrealno,dao 2 gola koja ce iapostavice se biti njegov najveci domet u karijeri i odmah ga "strucnjak"pozvao u reprezentaciju? To su odlike "mudrih trenera i selektora"? 
Neverovatno. Od nemaca cemo da popijemo jedno 5 komada 100%.
(C i n i k, 18. mart 2019 21:56)

Његов највећи домет, можда и јесте, али колики је то домет. Дати 2 гола Ливерпулу, који има најјачу екипу у претходних 15 година, и који је вицешампион Европе. Теби је највећи домет плата од 300 евра.

Sequla

pre 5 godina

Nevezano za Pavkova, super sto je pozvan, ali ALI ALI ALI posle svega sto se izdesavalo mi cemo ladno da upropastimo sansu/kvalifikacije sa ovim `trenerom` na klupi, ne zbog njegovog znanja i iskustva vec zbog poslusnosti...

11 Mihajlovic u sredinu

pre 5 godina

Da li bi selektor mogao da objasni kako je to Nikola Maksimovic povredjen kada je igrao za Napoli svih 90 minuta u subotu? Prica oko Grujica takodje ne pije vodu.. Decko je veliki talenat i igra odlicno u Herti a nije na spisku, a dok je uopste nije igrao bio je u timu. Kao i Maksimovic, dok je bio rezerva pozivan je u reprezentaciju.
Sto se tice Pavkova, zasluzio je poziv. Nadam se da ce odigrati neki minut.
Da je sreca da su svi najbolji u timu, i da imamo na klupi trenera pa da konacno mozda nesto i uradimo.

Марко

pre 5 godina

Malo nadrealno,dao 2 gola koja ce iapostavice se biti njegov najveci domet u karijeri i odmah ga "strucnjak"pozvao u reprezentaciju? To su odlike "mudrih trenera i selektora"?
Neverovatno. Od nemaca cemo da popijemo jedno 5 komada 100%.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (C i n i k, 18. mart 2019 21:56)

А кога је требало да позове након повреде Пријовића. Павков је дао 11 голова и имао 4 асистенције, од тога два у Лиги шампиона против Ливерпула и један на дербију. Један је од најзаслужнијих што је Звезда ушла у ЛШ. Био је најбољи стрелац лиге прошле године. Знаш лки неког ко је постигао више од Павкова? Мене више интересује на основу чега су позвани Лукић и Богосавац.

Gong

pre 5 godina

Ja bih sa dva napadača, pa nek i pukne petarda, red je više da počnemo da razmišljamo ofanzivno, da protivnici brinu za svoj gol, a ne da drže loptu i napadaju u talasima, a mi da se branimo, pa ako šta slučajno uradimo u napadu da slavimo. Dva napadača uz asistenciju ofanzivnih srednjaka mogu jako lep pritisak da vrše na zadnju liniju protivnika pri početku napada.

Labud

pre 5 godina

Теби је највећи домет плата од 300 евра.
(Звездин весник, 18. mart 2019 22:20)

Eto, ovo je komentar Srbina 21. veka.

Fudbaler koji šutira loptu se vrednuje više od bilo koga ko radi za platu. A s gađenjem se gleda na svet koji je u problemu jer se njegov rad ne vrednuje. Pa čistač ulice u civilizovanoj zemlji zarađuje dovoljno za život a ovde doktori nauka su gotovo prosjaci.

A ti gledaj radni svet sa visine. Kad bude došlo vreme tebi da radiš i izdržavaš porodicu, tebi će se tvoji šefovi smejati dok ti bacaju mrvice. Trebalo bi da te je stid

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Drago mi je zbog ove ljudine. Ako je mogao muski da jurisa na odbranu Liverpula, zasto ne bi i na kvalifikante?

Millennium

pre 5 godina

Drago mi je zbog Pavkova jer deluje da je dobar momak. Iako sam navijač Zvezde, sada govorim kao Srbin kome je nacionalni tim iznad svega. Mnogo, mnogo su mi sumnjive ove "povrede". Ajde da se povredi jedan, dvojica, ali ovoliko igrača u kratkom vremenskom intervalu? Da nije malo mnogo? A Krstajić će da izvede fiću na Pancere.

moje ime

pre 5 godina

И време је било. Играч без респекта за противника, таквих нам што више треба.

Mirko

pre 5 godina

Imamo samo jednu rupu u reprezentaciji, a to je Krstajić. Možda je bio dobar kad je igrao, ali ovo sada ne da ne uliva poverenje, nego sve izgleda poluamaterski. Iz aviona se vidi da je čovek samo poslušnik i ništa više. Sve one laži koje je širio o igračima, očajna defanzivna igra i taktika iz doba kad je on igrao su odraz njegovog trenerskog neiskustva. Ko normalan stavlja nekog da se uči trenerskom poslu na reprezentaciji?

U celoj priči jedina svetla tačka je Tadić, plus Kostić i eventualno Jović i to je sve.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Zasluženo. Godinu i po pre Pavkomanije je imao 17 komada u Realu sa Nišave. I nije bio ni u razmatranju za neke prijateljske bar a sukljali su se bezveznjaci različitih profila. Milanče je bukvalno talija, veliki mečevi i upad sa klupe, lom može da napravi. Gejm čejndžer, što bi rekli očevi loptanja.

Ivke

pre 5 godina

Pavkov je update verzija Mitrovica, slican tip centarfora, samo sa mnogo boljim sutem sa distance. Kada bi odigrao u Zvezdi jos dve sezone u LS, postao bi masina za golove kao Pjontek. Mitrovic ima trenutno mnogo vece iskustvo igranja teskih meceva u jacim ligama, to je njegova prednost. U svakom slucaju raduje sto imamo dobre centarfore, nekada smo tu bili najtanji, a sada se vec napravila guzva. Po meni i Prijovic i Pavkov, i Jovic i Mitrovic trebaju da budu u reprezentaciji bez obzira na povrede. Ako se igra sa 2 spica, onda treba da ih bude 4 u reprezentaciji.

ja

pre 5 godina

E sad da sam ja na mesto Pavkova reko bi hvala lepo ali ne mogu,povređen sam...
(dr.PSIHIJATAR, 18. mart 2019 21:39)

Haha kamo sreće, i mi bi želeli da Pavkov odbije poziv, ali će tako odbiti i da mu poraste cena...

11 Mihajlovic u sredinu

pre 5 godina

Opet cu da gledam, navijam i nerviram se... sta ces, drugu zemlju nemam. Pevaj Srbijo, zemljo junaka, pevaj Srbijo, zemljo bitaka! Bijemo i Nemce i Portugal!

C i n i k

pre 5 godina

Звездин весник, 18. mart 2019 22:20)

Plata od 300 e je moj najveci domet a taj tvoj "super star" koji se "proslavio" sa 2 gola englezima ima platu 3 miliona? El u tome poenta tvog komentara? Malo si decko bzvz,komentarisi da li je Pavkov stvarno zasluzio poziv a ne da ti meni pises kolko ja zaradjujem,i kakve to veze ima sa temom? Gledaj svoj dzep ne brini ti za fudbalere.

Bodibond

pre 5 godina

Kakav Pavkov daj Krstajo pozovi Urosa Djurdjevica, Nikolu Djurdjica ili Danijela Aleksica. Krstajic selektor a poziva zvezdase u nacionalni tim. Za one koji bi da razvijaju mozdane vijuge imam nagradno pitanje, zasto Krstajic vise ne poziva u nacionalni tim Pesica i Krsticica? Nije trik pitanje, odgovor je sasvim jednostavan.

C i n i k

pre 5 godina

Malo nadrealno,dao 2 gola koja ce iapostavice se biti njegov najveci domet u karijeri i odmah ga "strucnjak"pozvao u reprezentaciju? To su odlike "mudrih trenera i selektora"?
Neverovatno. Od nemaca cemo da popijemo jedno 5 komada 100%.

Mirko

pre 5 godina

Ja bih sa dva napadača, pa nek i pukne petarda, red je više da počnemo da razmišljamo ofanzivno, da protivnici brinu za svoj gol, a ne da drže loptu i napadaju u talasima, a mi da se branimo, pa ako šta slučajno uradimo u napadu da slavimo. Dva napadača uz asistenciju ofanzivnih srednjaka mogu jako lep pritisak da vrše na zadnju liniju protivnika pri početku napada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gong, 18. mart 2019 21:39)

Pa već ćemo tako igrati - ako već nisi pročitao. Sad, sa Pavkovim je pitanje da li igrati sa svom trojicom, a zašto? Pa zato što Jović isto tako može da kreira i asistira već je imao puno asistencija. Mitrović je isto jak u odbrani, na svetskom nam je čuvao gol da nas ne naduju i baš je razbio - nisam nikad video centarfora da tako jako i predano igra u odbrani.
Pavkov isto može da bude odmah iza centarfora.
Pitanje je samo da li ćemo moći da ga uklopimo jer i svi ostali koji su već igrali zaslužuju da igraju.
Možda je realnije da eventualno bude bekap Mitrovića i da ga zameni ako stvari ne budu išle kako treba.

maconii

pre 5 godina

tako je dobio sansu protiv liverpula...povredili su se boaci i stoiljkovic...procice i nemci i portugal kao liverpul....samo ga pustite da igra

blato

pre 5 godina

Nadam se da je rijec o bojkotu jer neki iole trener bi napravio tim bar za 1/4 ako ne i 1/2 finale. Znaju i Matic i Tadic kako boli kad te precrtava nekakav trenerski pajser. Kako je bas dobrim igracima da dodju da ih vodi i rukovodi neki politicki podobnici? Tu dodju da igraju, zele da uspiju, ali znaju da je gornji domet kvalifikovanje na suvi talenat, malo i srece... A onda, ako se i kvalifikuju, crvc na prvom stepeniku eliminacionih utakmica.

Корто

pre 5 godina

pomirili Terza i Tole, tako da su mu odmah napravili mesto za Pavkova u reprezentaciji.
(ja, 19. mart 2019 00:21)

ОК, само ми реци кога је требало да зове уместо Павкова?

Уосталом, зар неко мисли да ће стручњак Крстајић да напада Немачку и Португал са 2 шпица? Он ни Јовићу и Пријовићу није давао озбиљне минуте.

caedmon

pre 5 godina

Iz pouzdanih izvora saznajemo da su "povrede" u predelu cuvenog primicaca Dejana Savicevica... Javio im se neki bol u tom predelu....

mirko

pre 5 godina

pavkov i treba da igra. pokazao je odličnu igru u teskim utakmicama u ligi sampiona a i gobarima ga zavukao to se posebno ceni. odlican momak i dobar fudbaler

One night in May

pre 5 godina

A jesi li se upitao zašto neće da ga zove? Mozda zbog toga što je odbijao da igra za mladu reprezentaciju! E nebi ga ni ja zvao kada bi sve utakmice izgubio. Lev ne pozove jednog Milera, Boatenga i Humelsa i nikome ništa. Kod nas se ne pozove naduvana zvezda Grujić i odma polemika kao da je Mesi u pitanju!
(Andrija, 19. mart 2019 00:49)

Grujic nijednom nije odbio poziv u reprezentaciju, u bilo kom uzrastu! Momak je vaspitan da gine za dvoju zemlju.
Klub je trazio dozvolu Saveza da propusti jedno okupljanje mlade reprezentacije posto je tek stigao u Hertu. I klub je pisanu dozvolu Saveza dobio.

Ostalo je samo Bata Krstajina derviska neuspela laz!

Nema Matica, nema Milivojevica, nema Grujica, Fejsa rovit - sad neka mu igra neznalica Lukic, koji sanja da bude u protokolu u Torinu, a kamoli da vidi teren...Samo i taj superjadni Lukic je 1, ko ce da bude 2. centralni vezni...

vlado0911

pre 5 godina

kako se Krstajic ne "prehladi"...lagano,nije da coveku zelim zlo,ziv on nama i zdrav bio...ali mozda bi onda ovi povredjeni naprasno ozdravili...pa bi i licilo na nesto osim na cirkus. Jer cirkusa vec imamo previse...i klovnova...

ja

pre 5 godina

Je l samo meni ovo izgleda kao bojkot?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BojanNS, 18. mart 2019 21:38)

Ma nije bojkot, nego su se pomirili Terza i Tole, tako da su mu odmah napravili mesto za Pavkova u reprezentaciji.

Andrija

pre 5 godina

Neće da zove Grujica a decko razbija za Herthu iz Berlina
(sale, 18. mart 2019 23:43)

A jesi li se upitao zašto neće da ga zove? Mozda zbog toga što je odbijao da igra za mladu reprezentaciju! E nebi ga ni ja zvao kada bi sve utakmice izgubio. Lev ne pozove jednog Milera, Boatenga i Humelsa i nikome ništa. Kod nas se ne pozove naduvana zvezda Grujić i odma polemika kao da je Mesi u pitanju!

Bodibond

pre 5 godina

Kakav Pavkov daj Krstajo pozovi Urosa Djurdjevica, Nikolu Djurdjica ili Danijela Aleksica. Krstajic selektor a poziva zvezdase u nacionalni tim. Za one koji bi da razvijaju mozdane vijuge imam nagradno pitanje, zasto Krstajic vise ne poziva u nacionalni tim Pesica i Krsticica? Nije trik pitanje, odgovor je sasvim jednostavan.

C i n i k

pre 5 godina

Malo nadrealno,dao 2 gola koja ce iapostavice se biti njegov najveci domet u karijeri i odmah ga "strucnjak"pozvao u reprezentaciju? To su odlike "mudrih trenera i selektora"?
Neverovatno. Od nemaca cemo da popijemo jedno 5 komada 100%.

Звездин весник

pre 5 godina

Malo nadrealno,dao 2 gola koja ce iapostavice se biti njegov najveci domet u karijeri i odmah ga "strucnjak"pozvao u reprezentaciju? To su odlike "mudrih trenera i selektora"? 
Neverovatno. Od nemaca cemo da popijemo jedno 5 komada 100%.
(C i n i k, 18. mart 2019 21:56)

Његов највећи домет, можда и јесте, али колики је то домет. Дати 2 гола Ливерпулу, који има најјачу екипу у претходних 15 година, и који је вицешампион Европе. Теби је највећи домет плата од 300 евра.

Andrija

pre 5 godina

Neće da zove Grujica a decko razbija za Herthu iz Berlina
(sale, 18. mart 2019 23:43)

A jesi li se upitao zašto neće da ga zove? Mozda zbog toga što je odbijao da igra za mladu reprezentaciju! E nebi ga ni ja zvao kada bi sve utakmice izgubio. Lev ne pozove jednog Milera, Boatenga i Humelsa i nikome ništa. Kod nas se ne pozove naduvana zvezda Grujić i odma polemika kao da je Mesi u pitanju!

C i n i k

pre 5 godina

Звездин весник, 18. mart 2019 22:20)

Plata od 300 e je moj najveci domet a taj tvoj "super star" koji se "proslavio" sa 2 gola englezima ima platu 3 miliona? El u tome poenta tvog komentara? Malo si decko bzvz,komentarisi da li je Pavkov stvarno zasluzio poziv a ne da ti meni pises kolko ja zaradjujem,i kakve to veze ima sa temom? Gledaj svoj dzep ne brini ti za fudbalere.

Mirko

pre 5 godina

Ja bih sa dva napadača, pa nek i pukne petarda, red je više da počnemo da razmišljamo ofanzivno, da protivnici brinu za svoj gol, a ne da drže loptu i napadaju u talasima, a mi da se branimo, pa ako šta slučajno uradimo u napadu da slavimo. Dva napadača uz asistenciju ofanzivnih srednjaka mogu jako lep pritisak da vrše na zadnju liniju protivnika pri početku napada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gong, 18. mart 2019 21:39)

Pa već ćemo tako igrati - ako već nisi pročitao. Sad, sa Pavkovim je pitanje da li igrati sa svom trojicom, a zašto? Pa zato što Jović isto tako može da kreira i asistira već je imao puno asistencija. Mitrović je isto jak u odbrani, na svetskom nam je čuvao gol da nas ne naduju i baš je razbio - nisam nikad video centarfora da tako jako i predano igra u odbrani.
Pavkov isto može da bude odmah iza centarfora.
Pitanje je samo da li ćemo moći da ga uklopimo jer i svi ostali koji su već igrali zaslužuju da igraju.
Možda je realnije da eventualno bude bekap Mitrovića i da ga zameni ako stvari ne budu išle kako treba.

11 Mihajlovic u sredinu

pre 5 godina

Opet cu da gledam, navijam i nerviram se... sta ces, drugu zemlju nemam. Pevaj Srbijo, zemljo junaka, pevaj Srbijo, zemljo bitaka! Bijemo i Nemce i Portugal!

Ivke

pre 5 godina

Pavkov je update verzija Mitrovica, slican tip centarfora, samo sa mnogo boljim sutem sa distance. Kada bi odigrao u Zvezdi jos dve sezone u LS, postao bi masina za golove kao Pjontek. Mitrovic ima trenutno mnogo vece iskustvo igranja teskih meceva u jacim ligama, to je njegova prednost. U svakom slucaju raduje sto imamo dobre centarfore, nekada smo tu bili najtanji, a sada se vec napravila guzva. Po meni i Prijovic i Pavkov, i Jovic i Mitrovic trebaju da budu u reprezentaciji bez obzira na povrede. Ako se igra sa 2 spica, onda treba da ih bude 4 u reprezentaciji.

Xnodeh

pre 5 godina

Ajde neka pametna odluka i od njega!Kad vec Prijovic ne moze,Pavkov je zaista jedino logicno resenje u ovom trenutku!Jos samo da nije slagao oko Nikole Maksimovica i Marka Grujica,za prvog da je povredjen (decko igrao sad za vikend za Napoli),a drugog da je problem odbijanje za mladu reprezentaciju (iako Marko navodi da je klub molio Savez da ga postedi obaveza da bi se sto pre privikao na Hertu jer je tek stigao,a Savez se sa tim slozio),bilo bi sve dobro.Molio bih novinare da postave Krstajicu pitanje oko makar Nikole Maksimovica? Zato je receno da je povredjen kad ocigledno nije?

Gong

pre 5 godina

Ja bih sa dva napadača, pa nek i pukne petarda, red je više da počnemo da razmišljamo ofanzivno, da protivnici brinu za svoj gol, a ne da drže loptu i napadaju u talasima, a mi da se branimo, pa ako šta slučajno uradimo u napadu da slavimo. Dva napadača uz asistenciju ofanzivnih srednjaka mogu jako lep pritisak da vrše na zadnju liniju protivnika pri početku napada.

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Džaba nam i Mesi i Nejmar zajedno. Oteraše Baneta bez jednog jedinog hvala. Luki izmislili puč. Kolarov koga repka apsolutno nedodiruje je kapiten. Saša Lukić upisuje mečeve za nacionalni tim dok mu Luka Jović sedi na klupi čekajući jednog dana da Srbija odigra sa dva napadača umesto kukavički sa dva vezna. Kome je do igre u tako turobnoj atmosferi. A glavni krivac do 2023 na čelu da nastavimo ovaj turobni kontinuitet.

Марко

pre 5 godina

Malo nadrealno,dao 2 gola koja ce iapostavice se biti njegov najveci domet u karijeri i odmah ga "strucnjak"pozvao u reprezentaciju? To su odlike "mudrih trenera i selektora"?
Neverovatno. Od nemaca cemo da popijemo jedno 5 komada 100%.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (C i n i k, 18. mart 2019 21:56)

А кога је требало да позове након повреде Пријовића. Павков је дао 11 голова и имао 4 асистенције, од тога два у Лиги шампиона против Ливерпула и један на дербију. Један је од најзаслужнијих што је Звезда ушла у ЛШ. Био је најбољи стрелац лиге прошле године. Знаш лки неког ко је постигао више од Павкова? Мене више интересује на основу чега су позвани Лукић и Богосавац.

Džoni

pre 5 godina

Pavkov nije neki vanserijski igrač i to je jasno, ali taj čovek je taličan, uporan i borben i to mu se vraća na terenu. Nešto kao Žigić ranije. Samo napred jer dečko je sve to zaslužio.

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Drago mi je zbog ove ljudine. Ako je mogao muski da jurisa na odbranu Liverpula, zasto ne bi i na kvalifikante?

Labud

pre 5 godina

Теби је највећи домет плата од 300 евра.
(Звездин весник, 18. mart 2019 22:20)

Eto, ovo je komentar Srbina 21. veka.

Fudbaler koji šutira loptu se vrednuje više od bilo koga ko radi za platu. A s gađenjem se gleda na svet koji je u problemu jer se njegov rad ne vrednuje. Pa čistač ulice u civilizovanoj zemlji zarađuje dovoljno za život a ovde doktori nauka su gotovo prosjaci.

A ti gledaj radni svet sa visine. Kad bude došlo vreme tebi da radiš i izdržavaš porodicu, tebi će se tvoji šefovi smejati dok ti bacaju mrvice. Trebalo bi da te je stid

MirosLAV

pre 5 godina

kakva fudbalska godina iz snova za ovog decka... igrao ligu sampiona, dao gol Liverpulu, takodje i Partizanu u derbiju, debitovace za reprezentaciju, osvojice titulu najverovatnije, skoro sve ono cemu se nadao kao klinac kad je poceo da igra fudbal u Srbiji, bravo.

mirko

pre 5 godina

pavkov i treba da igra. pokazao je odličnu igru u teskim utakmicama u ligi sampiona a i gobarima ga zavukao to se posebno ceni. odlican momak i dobar fudbaler

11 Mihajlovic u sredinu

pre 5 godina

Da li bi selektor mogao da objasni kako je to Nikola Maksimovic povredjen kada je igrao za Napoli svih 90 minuta u subotu? Prica oko Grujica takodje ne pije vodu.. Decko je veliki talenat i igra odlicno u Herti a nije na spisku, a dok je uopste nije igrao bio je u timu. Kao i Maksimovic, dok je bio rezerva pozivan je u reprezentaciju.
Sto se tice Pavkova, zasluzio je poziv. Nadam se da ce odigrati neki minut.
Da je sreca da su svi najbolji u timu, i da imamo na klupi trenera pa da konacno mozda nesto i uradimo.

ja

pre 5 godina

E sad da sam ja na mesto Pavkova reko bi hvala lepo ali ne mogu,povređen sam...
(dr.PSIHIJATAR, 18. mart 2019 21:39)

Haha kamo sreće, i mi bi želeli da Pavkov odbije poziv, ali će tako odbiti i da mu poraste cena...

Peđa

pre 5 godina

Ovde je i više nego očigledno o čemu se radi. Bojkotuju Krstajića, neće da igraju za reprezentaciju. Kad bi imali normalnog selektora imali bi sasvim respektabilnu ekipu koja bi nastupala na svim vecim takmicenjima. Bio bi to spoj mladosti i iskustva. Ali ne, nista kod nas ne ide jednostavno. Selektor nam je čovek koji je pre neki dan dobio trenerku licencu... Sedi i plači, nista drugo. Sramota.

ja

pre 5 godina

Je l samo meni ovo izgleda kao bojkot?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BojanNS, 18. mart 2019 21:38)

Ma nije bojkot, nego su se pomirili Terza i Tole, tako da su mu odmah napravili mesto za Pavkova u reprezentaciji.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Zasluženo. Godinu i po pre Pavkomanije je imao 17 komada u Realu sa Nišave. I nije bio ni u razmatranju za neke prijateljske bar a sukljali su se bezveznjaci različitih profila. Milanče je bukvalno talija, veliki mečevi i upad sa klupe, lom može da napravi. Gejm čejndžer, što bi rekli očevi loptanja.

SrbEUin

pre 5 godina

Konačno počinje bojkot.

Nadam se da ima još normalnih koji će se priključiti, da što pre pošalju predsednika glavnog odbora iz Bjeljine da se bavi onim za šta mu ne treba nikakva kvalifikacija osim knjižice.

moje ime

pre 5 godina

И време је било. Играч без респекта за противника, таквих нам што више треба.

nepoznata osoba

pre 5 godina

Ovde se nesto veliko desava u svlacionici. Svi su igrali prosle nedelje, koje crne povrede?? Mislim da je ovo bojkot igraca prema selektoru, naravno da niko nece da iznosi probleme iz svlacionice u javnost ali neko bi to trebao javno da pita, zasto odjednom toliko bitnih igraca povredjeno?! Povrede su uglavnom uvek izgovor u nesuglasicama....

direwolf

pre 5 godina

Meni se cini da je veliki bojkot u pitanju. Ocigledno je da igraci ne zele da igraju dok je Krstajic selektor, kako inace objasniti sve ove nagle povrede nakon vikenda gde su svi igrali za svoje klubove?

Марко

pre 5 godina

Од свих набројаних играча повређен је само Коларов. Матић, Костић, Тадић, Пријовић, Фејса и Митровић су играли прошле недеље и нико није измењен због повреде. Немогуће је да су се сва шесторица повредила. Само Фејса није играо овог викенда, али не због повреде. Играо је 120 минута против Динама у среду, па је одмарао.

One night in May

pre 5 godina

A jesi li se upitao zašto neće da ga zove? Mozda zbog toga što je odbijao da igra za mladu reprezentaciju! E nebi ga ni ja zvao kada bi sve utakmice izgubio. Lev ne pozove jednog Milera, Boatenga i Humelsa i nikome ništa. Kod nas se ne pozove naduvana zvezda Grujić i odma polemika kao da je Mesi u pitanju!
(Andrija, 19. mart 2019 00:49)

Grujic nijednom nije odbio poziv u reprezentaciju, u bilo kom uzrastu! Momak je vaspitan da gine za dvoju zemlju.
Klub je trazio dozvolu Saveza da propusti jedno okupljanje mlade reprezentacije posto je tek stigao u Hertu. I klub je pisanu dozvolu Saveza dobio.

Ostalo je samo Bata Krstajina derviska neuspela laz!

Nema Matica, nema Milivojevica, nema Grujica, Fejsa rovit - sad neka mu igra neznalica Lukic, koji sanja da bude u protokolu u Torinu, a kamoli da vidi teren...Samo i taj superjadni Lukic je 1, ko ce da bude 2. centralni vezni...

Sequla

pre 5 godina

Nevezano za Pavkova, super sto je pozvan, ali ALI ALI ALI posle svega sto se izdesavalo mi cemo ladno da upropastimo sansu/kvalifikacije sa ovim `trenerom` na klupi, ne zbog njegovog znanja i iskustva vec zbog poslusnosti...

Millennium

pre 5 godina

Drago mi je zbog Pavkova jer deluje da je dobar momak. Iako sam navijač Zvezde, sada govorim kao Srbin kome je nacionalni tim iznad svega. Mnogo, mnogo su mi sumnjive ove "povrede". Ajde da se povredi jedan, dvojica, ali ovoliko igrača u kratkom vremenskom intervalu? Da nije malo mnogo? A Krstajić će da izvede fiću na Pancere.

Ахахахаха

pre 5 godina

Како бре повређени? Па и Тадић, Митровић, Максимовић одиграли за викенд по целу утакмицу. Костић изашао у 86'. Па кад су се повредили? На спавању? Биће да је ипак нешто друго у питању! Шта ти кажеш Младене Крстајићу?!

maconii

pre 5 godina

tako je dobio sansu protiv liverpula...povredili su se boaci i stoiljkovic...procice i nemci i portugal kao liverpul....samo ga pustite da igra

blato

pre 5 godina

Nadam se da je rijec o bojkotu jer neki iole trener bi napravio tim bar za 1/4 ako ne i 1/2 finale. Znaju i Matic i Tadic kako boli kad te precrtava nekakav trenerski pajser. Kako je bas dobrim igracima da dodju da ih vodi i rukovodi neki politicki podobnici? Tu dodju da igraju, zele da uspiju, ali znaju da je gornji domet kvalifikovanje na suvi talenat, malo i srece... A onda, ako se i kvalifikuju, crvc na prvom stepeniku eliminacionih utakmica.

Mirko

pre 5 godina

Imamo samo jednu rupu u reprezentaciji, a to je Krstajić. Možda je bio dobar kad je igrao, ali ovo sada ne da ne uliva poverenje, nego sve izgleda poluamaterski. Iz aviona se vidi da je čovek samo poslušnik i ništa više. Sve one laži koje je širio o igračima, očajna defanzivna igra i taktika iz doba kad je on igrao su odraz njegovog trenerskog neiskustva. Ko normalan stavlja nekog da se uči trenerskom poslu na reprezentaciji?

U celoj priči jedina svetla tačka je Tadić, plus Kostić i eventualno Jović i to je sve.

caedmon

pre 5 godina

Iz pouzdanih izvora saznajemo da su "povrede" u predelu cuvenog primicaca Dejana Savicevica... Javio im se neki bol u tom predelu....

vlado0911

pre 5 godina

kako se Krstajic ne "prehladi"...lagano,nije da coveku zelim zlo,ziv on nama i zdrav bio...ali mozda bi onda ovi povredjeni naprasno ozdravili...pa bi i licilo na nesto osim na cirkus. Jer cirkusa vec imamo previse...i klovnova...

Корто

pre 5 godina

pomirili Terza i Tole, tako da su mu odmah napravili mesto za Pavkova u reprezentaciji.
(ja, 19. mart 2019 00:21)

ОК, само ми реци кога је требало да зове уместо Павкова?

Уосталом, зар неко мисли да ће стручњак Крстајић да напада Немачку и Португал са 2 шпица? Он ни Јовићу и Пријовићу није давао озбиљне минуте.