Sreda, 20.02.2019.

09:59

"Ukoliko Durent ostane u Voriorsima može biti najbolji svih vremena"

Američki novinar Kolin Kauherd misli da budućnost Kevina Durenta u NBA ligi zavisi od toga koliko on želi da osvoji novu šampionsku titulu.

Izvor: LN

"Ukoliko Durent ostane u Voriorsima može biti najbolji svih vremena" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Drax

pre 5 godina

Durent nikada nece ni uci u razgovor kada ga ni danas ne smatraju boljem od Lebrona posle 2 titule Lebron dominira NBA preko deceniju a Durent zbog nekih titula koje ne vrede nicemu da udje u razgovor.Onda Stef Kari moze da udje u razgovor on ce imati i vise titula uvek od Durenta.

Ogi

pre 5 godina

Sve dok kosarka bude postojala MJ ce biti najveci ikada...svaka cast kobiju,lebronu,durentu,kariju al MJ je jedan jedini prosto najbolji ikada ili kako kaze ovaj sa foxa G.O.A.T.

stefan

pre 5 godina

Ali ljudi. .ne palite.se na petparacke.price.petparackih novinara. . .MJ najbolji ikada. . .kada zavrsi karijeru ali tek kad zavrsi karijeru lbj ce moci da se poredi sa letecim i onda cemo lako ustanoviti da.je leteci mnoooooooogo iznad. .a Durant manje vise isto. .po meni godinama najbolji igrac za nijansu slabiji od lebrona. .bolji kosgeter od njega ali slabiji generalno. .na pridorima. .nema tu siledzijsku crtu. .i malo slabiji osecaj za pas. .tako da meni je james za.nijansu bolji od duranta. .samo zaboravljate dve stvari. .Jordan je za 11.5 aktivnih sezona ispisao istoriju kosarke. .tako da.poredite vi do sutra ali kad obojica zavrse karijere bice ovo sto sam rekao. .ko zna zna ko ne zna 2

terza

pre 5 godina

@nm - pa da, ali u prvom threepeat-u ('91.-'93.) Bulls su imali '92. Detroit i Cleveland '93. (zaboravio da ih dodam - Brad Daugherty, Larry Nance, Mark Price), a u drugom Seattle i Houston '97. Ali, tada timovi sa 3 ili 4 all star igraca nisu bi smatrani super-timovima, pogotovo zato sto nisu pravljeni u instant varijantama, "na silu". To je krenulo od Bostona '08., preko Miami-a '11-14., sve do Cleveland-a '15-18., a onda, prelaskom Durent-a i na kraju Cousins-a, i GSW. Nisam namerno tu uracunao Lakers sa poocetka 2000-ih jer je Kobe stigao kao 18-ogodisnji klinac za koga se znalo da je talenat, ali ni priblizno kao LeBron. Onda je stigao i Shaq, pa ostali, ali samo su Kobe i Shaq bili all star igraci i istinske zvezde (nesto kao Jordan i Pippen 90-ih, all star dvojac sa sjajnim saigracima).
Zato (nije to samo nostalgija) jeste bilo vise drazi u NBA 80-ih, 90-ih, do kraja 2000-ih. Fantasticne ekipe sa po i 4 all star igraca (Lakers, Celtics 80-ih), ali ni oni nisu uvek stizali do finala konferencija. Houston je par puta sprecio LA da uzmu jos neku titulu u velikom finalu, ali nikada nisu uspeli da budu sampioni, dok su na istoku Philadelphia 76ers "otkinuli" jednu titulu neprikosnovenim Lakers-oma i Celtics-ima. Doduse, tu sezonu su imali i oni cak 4 all star igraca - Maurice Cheeks, Julius Erving, Moses Malone i Andrew Toney, o kome ne znam nista sem da je te godine bio all star :) Ostali, ukljucujuci i Detroit, su morali da sacekaju da Bird, Magic i ekipa malo omatore.

stefan

pre 5 godina

Nadam se daa ce warriorsi ostati kompletni ali cini mi se da se KD i Kandza spremaju za LAC. .tako mi mirise . . .aLi nadam se da kd ostaje . .

nm

pre 5 godina

@terza - nisam bio opsiran i mislio sam na period vladavine bulsa, ali o tome i pricam da broj all star igraca jednog tima i ne znaci mnogo sto se tice titule, po meni lebron nije bolji od dzordana (po igri i uticaju na tim tu se negde, ali dzordan je rodjeni pobednik) da ne bude zabune

Dorćol

pre 5 godina

Kauherd je inače lik u emisijama daje komentare o svakom sportu koji je iole popularan, tako da nije baš kredibilan. NBA segment mu je pljuvanje Westbrooka i veličanje LeBrona i to je otprilike to. Najviše zbog njega bi voleo da OKC uzme titulu mda bi onda vikao da je to isključivo zbog PGa, ludi hejter :)

scholes

pre 5 godina

Mislim da u javnosti postoji nešto najbliže konsenzusu da je Džordan GOAT dok za LeBrona to nije slučaj. Uvek će mu zamerati to što je sastavljao ekipe na silu, prepune zvezda i po svojoj meri, a na kraju osvojio mnogo manje titula od planiranog. Pa onda onaj poraz od na papiru mnogo slabijeg Dalasa (dr Dirk). To se jednostavno Majklu ne bi desilo.
I Durentu će zamerati na sličnim stvarima ako se ne dokaže sa nekom drugom ekipom mada mislim da je na dobrom putu da nadmaši LeBrona kad se bude povlačila crta na kraju karijera. Pre svega po titulama ali i igra mu je mnogo dopadljivija.

Psiholog

pre 5 godina

On nije ni najbolji igrac Voriorsa. Kari je najbolji igrac tima iz Ouklenda. Tako da ova prica ni ne zasluzuje da se nadje u rubrici za sport u nasoj zemlji. Ja razumem da je doslo vreme da o svemu treba diskutovati ali...

Roberto

pre 5 godina

E sad ga pretera....Mi ovde po forumu ne dozvoljavamo da proglase Lebrona najboljim svih vremena, a sad se ovaj nasao da proglasi Durenta????!!!!

terza

pre 5 godina

@nm - LA Lakers su imali cak cetvoricu '98. - Kobe Bryant, Eddie Jones, Shaquille O’Neal, Nick Van Exel
Detroit Pistons - Isiah Thomas, Joe Dumars, Dennis Rodman '90. i '92.
Seattle Supersonics - Shawn Kemp, Gary Payton, Detlef Schremp '95. i '97.
Chicago Bulls - B.J. Armstrong, Horace Grant, Scottie Pippen '94.
New York Knicks - Patrick Ewing, Charles Oakley, John Starks '94.
Houston Rockets - Charles Barkley, Clyde Drexler, Hakeem Olajuwon '97.
Od svih tih timova, jedino je Detroit '90. uspeo da osvoji titulu u godini kada su imali po trojicu igraca na All star-u.

petarczv

pre 5 godina

Reci ko je GOAT i u tenisu je jako tesko, a to je individualni sport. U timskom sportu to je totalno nemoguce. 
Meni se MJ ogadio kada je ucenio trenera da Tomas ne moze da igra za SAD u prvom drim timu, i to mu je proslo. Nemoze se biti najveci ikada sa tako mracnim karakterom. Isto tako je Maradona naprimer dao gol rukom na svetskom prvenstvu i smatrao da je to u redu. To ga takodje u mojim ocima eliminise. Biti najveci nisu samo statistike i titule, zato je nemoguce reci ko jeste, ali lako ko nije.
(Dragan, 20. februar 2019 14:59)

E ako se tebi ogadio onda sigurno nije najbolji... Hahahahahahaha

petarczv

pre 5 godina

Petre ne budi nerealan, nisam ja neki ljubitelj Duranta, ali to sto pises je smesno. Dzordan je imao pored sebe i jednog od najboljih skakaca i defanzivaca svih vremena Rodmana, jednog od najboljih evropskih igraca svih vremena Kukoca, pa Stiv Ker brutalni trojkas, pa Ron Harper odlican plej i na sve to Pipen jedan od najuniverzalnijih igraca ikada. A imao je napr u finalu '96 Sijetl koji je imao Sona Kempa i Pejtona, plus Erik Snov i Detlef Srempf, realno nista specijalno ekipa. Dzordanovi protivnici u finalu isto nisu imali nesto Bog zna kako jake rostere. Dzordan je najveci ali nije bas da je nedodirljiv, Durant i Lebron su tu blizu malo iza po kvalitetu, nego nostalgija 
(Dragan-Borca, 20. februar 2019 14:07)

Nabrojao si igrace koji nisu u isto vreme igrali u chikagu a ni u svojim najboljim godinama. Rodman je u bulse doso na kraju karijere. Durent je igrao sa westbrookom,hardenom,curryjem,tompsonom,greenom,igudalom...druge necu ni da pominjem samo ove koji su all starr bilo i dalje su i buduci su clanovi kuce slavnih...

Lebron je igrao sa rej alenom, boshom, vejdom, batieom, irwingom, lovom, jr smitom, korverom...

Ja pricam o igracima koji su bili u ekipi kada se osvajao prsten i jordan je imao samo jednog i nijednog.

petarczv

pre 5 godina

@petarczv - koji tim je 90ih imao vise od 2 all stara? (osim niksa i klivlenda - koji nisu ni igrali finala)
(nm, 20. februar 2019 14:48)

Pa sam si sebi odgovorio!

A to sto nisu igrali finala je njihov problem...

opa

pre 5 godina

@Dragan-Borca
Kada je Rodman dosao u Bulse?
Sta su Kari, Tompson, Lenard, Irving, Vejd, Bos i ostali saigraci Lebrona i Duranta u odnosu na Kukoca i Kera... ma boranija.
Zamisli jadne Dzordanove protivnike u finalima, pa uporedi to sa mocnim protivnicima koje Lebron ipak nije uspeo da pobedi. Ekipe staraca, Dalas sa starinama Novickim, Karterom, Stojakovicem i San Antonio sa svojom gerijatrijom. I opet klepili Lebrona i njegov drim tim.

opa

pre 5 godina

@Petar
A zasto Lebron nije uzeo titulu sa Klivlendom pre 10 godina, nego pobegao u Majami? Posle bilo lako, kupovao saigrace kako mu volja.

мики

pre 5 godina

Durent je danas najbolji igrac lige... Tesko je reci da je samo jedan najbolji.
(Be Real, 20. februar 2019 13:35)

Дурент није ни у овом тренутку најбољи играч НБА, а то није био ни у једном моменту своје каријере.

Ivan

pre 5 godina

Veliki je igrač Durent to je više nego jasno, jedan je od najboljih svih vremena po svim merilima košarkaške igre koju pruža. A Voriorsi deluju zaista nezaustavljivo jer i jesu nezaustavljivi. I u slučaju da Durent reši da i dalje ostane u Voriorsima i da i dalje ima ovog svog šampionskog motiva da pruža velike partije, a nema razloga da nema tog motiva naravno, onda nema sumnje da će osvojiti još nekoliko Prstena i pružiti još mnogo vanserijskih partija i time definitivno ući u istoriju košarke. Najbolji svih vremena se, pored sopstvene vrhunske igre koju Durent pruža naravno, meri i titulama, a Durent ih već ima dve sa Voriorsima i imaće ih još četiri ili pet u slučaju da nastave da melju na ovaj način.

Gigi

pre 5 godina

On nije najbolji ni u svojoj ekipi, a tek nije bolji od Lebrona, a staviti ga u istu recenicu sa MJ je cisto nepostovanje pravog i jedinog GOAT-a

Grdoje

pre 5 godina

Razvalise nam mozak ovi statisticari... Ne moze nikada uci u trku za GOAT-a. Tacka.
Uvek ce biti "zmija". Doduse, kad malo razmislim, sva značenja ovog nadimka će mu odgovarati u potpunosti.

nevio

pre 5 godina

dzordan...pa kobi...pa nekoliko praznih mesta...i onda svi ostali tu negde...pa i durent...mos mislit uzima titule...a ima ekipu koja bi je uzela i da on sedi na klupi

nba86

pre 5 godina

o durentu cemo pricati kao goat-u, a o kariju necemo? pa to je karijev tim, ima i titulu vise od njega, kari bez durenta moze da osvoji titulu, durent bez karija i gsw tesko

Dalibor Kokic

pre 5 godina

Primetih nesto, potpuno nestvarno: niko ne pominje Kobija u prici o GOATu, iako je po meni (moje skromno misljenje) niko nemerjiv sa MJ, ali Kobi je tu nepravedno zapostavljen. Covek ima 5 prstenja NBA prvaka, visestruki je MVP (sto finala sto reg.dela sezone), u vrhu po broju poena.. Ako bih ikada birao ko ide posle MJ moj glas bi isao Kobiju. Mozda je to moje licno misljenje, ali Kobi je u odnosu na Lebrona igrao lepse za oko bar 5 puta. Isto kao i MJ od ostatka NBA karavana :) lep pozdrav

Dragan-Borca

pre 5 godina

Samo cu reci Jordan nikad u karijeri nije imao vise od jednog all starr saigraca (pipen) a zadnju titulu 98 je osvojio kao jedini all starr u ekipi,dok su durent i lebron osvajali titule uvek u 2+ all starr saigraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 20. februar 2019 13:46) # Link komentara

Petre ne budi nerealan, nisam ja neki ljubitelj Duranta, ali to sto pises je smesno. Dzordan je imao pored sebe i jednog od najboljih skakaca i defanzivaca svih vremena Rodmana, jednog od najboljih evropskih igraca svih vremena Kukoca, pa Stiv Ker brutalni trojkas, pa Ron Harper odlican plej i na sve to Pipen jedan od najuniverzalnijih igraca ikada. A imao je napr u finalu '96 Sijetl koji je imao Sona Kempa i Pejtona, plus Erik Snov i Detlef Srempf, realno nista specijalno ekipa. Dzordanovi protivnici u finalu isto nisu imali nesto Bog zna kako jake rostere. Dzordan je najveci ali nije bas da je nedodirljiv, Durant i Lebron su tu blizu malo iza po kvalitetu, nego nostalgija

biciklo nije moje, uuuuuuziiii ga za uspomenu!!!

pre 5 godina

Petre ne budi nerealan, nisam ja neki ljubitelj Duranta, ali to sto pises je smesno. Dzordan je imao pored sebe i jednog od najboljih skakaca i defanzivaca svih vremena Rodmana, jednog od najboljih evropskih igraca svih vremena Kukoca, pa Stiv Ker brutalni trojkas, pa Ron Harper odlican plej i na sve to Pipen jedan od najuniverzalnijih igraca ikada. A imao je napr u finalu '96 Sijetl koji je imao Sona Kempa i Pejtona, plus Erik Snov i Detlef Srempf, realno nista specijalno ekipa. Dzordanovi protivnici u finalu isto nisu imali nesto Bog zna kako jake rostere. Dzordan je najveci ali nije bas da je nedodirljiv, Durant i Lebron su tu blizu malo iza po kvalitetu, nego nostalgija
(Dragan-Borca, 20. februar 2019 14:07)

A Hersey Hawkins, isto dobar trojkas i solidan u defanzivi....pa Nate McMillan, odlican u defanzivi `94 bio prvi po ukradenim loptama NBA, a znao je da ubode i koju trojku...Sam Perkins, centar meke ruke i odlicnog suta, cak i za 3 poena. Frank Brickowski je bio uglavnom za skokove i sekiricu na protivnickim igracima. Uz gore pomenute Srempfa i mladog E Snow-a, i sa Paytonom i Kempom u zivotnoj formi, to je bila impresivna ekipa.

Pa nisu dzabe izasli iz Istoka pored Utah, San Antonia, Houston i Portland-a. Retko komentarisem, ali redovno pratim komentare i uglavnom se slazem sa tobom Dragane, ali ovde sam morao da repliciram.

sportski pozdrav

Mare

pre 5 godina

Durent je pobegao iz Okc zbog likova koji su sve samo ne timski igrači. I naravno da kada su mu iz GSW ponudili - da je prešao tu, pa ko ne bi?? Oni koji su pratili znaju da je on samo jedna u nizu žrtava medija koji samo krvoločno čekaju na novi zalogaj, novu medijsku senzaciju. I plus čovek neće da ćuti na gluposti, uvek kaže svoj stav i onda ispadne tako kako je ispalo... Meni je Durent već sada bolji od Lebrona, a 4 god je mlađi. Videćemo, možda stvarno treba da pređe u neki novi tim, naglasak na "tim"... i da s njim osvoji, tako bi svima dokazao.

Danilo

pre 5 godina

Ne moze da se poredi sa Dzordanom, ali moze sa Lebronom. Obojica nisu uspjeli da osvoje titulu dok nisu otisli kod igraca koji su to vec radili (Vejd, Kari), i momentalno stvorili najace ekipe u ligi u tom trenutku. Djurent sa jos jednom titulom ce imati isto koliko i Lebron, i bice to legitimno poredjenje. Nisu u Dzordanovoj klasi, to je sigurno.

Dragan

pre 5 godina

Reci ko je GOAT i u tenisu je jako tesko, a to je individualni sport. U timskom sportu to je totalno nemoguce.
Meni se MJ ogadio kada je ucenio trenera da Tomas ne moze da igra za SAD u prvom drim timu, i to mu je proslo. Nemoze se biti najveci ikada sa tako mracnim karakterom. Isto tako je Maradona naprimer dao gol rukom na svetskom prvenstvu i smatrao da je to u redu. To ga takodje u mojim ocima eliminise. Biti najveci nisu samo statistike i titule, zato je nemoguce reci ko jeste, ali lako ko nije.

S.Signal

pre 5 godina

Ove godine Nba osvaja ekipa sa istoka! Naravno jer GS ispada od Denvera u finalu zapada a Jokara gubi u velikom finalu od File ili Toronta!!!

polk

pre 5 godina

Ovo je uvreda na moju inteligenciju. Pridruzis se 73-9 timu, sa 3 all stara, zagarantovana titula 1000% ako im se pridruzis i neko da te pomene u razgovoru za GOATA...Nikad ali nikad u mojim ocima nece biti pa makar osvojili 10 titula zaredom. Moje licno misljenje

ajzak

pre 5 godina

Kako brzo ljudi zaboravljaju.. LeBron nije uspeo da osvoji titulu sa Klivlendom pa he prešao u jedan od najboljih timova ikada sa Vejdom, Bošem itd. Posle se vratio u Klivlend, koji je imao nekoliko prvih pikova, koji je trejdovao za odlične igrače. Sad ponovo pokušava da napravi supertim tj hoće da trejduje mlade igrače za superzvezdu. Razumem da ne može Durent da se poredi sa Džordanom, ali može sa LeBronom, pogotovo ako osvoji više titula od njega

Zoki

pre 5 godina

A da sam ja 2017. prešao u GSW verovatno bih i ja sada imao dva prstena i isto postao kandidat za najvećeg ikada. Prešao pametnjaković u već najjači tim na svetu, to je ubedljivo najgora odluka u istoriji lige. Prodao karijeru da bi imao prsten da stoji u vitrini, neinteligentan čovek.

Nesa

pre 5 godina

Kako moze uci u pricu za goata kad nista ne bi uradio da nije dosao u g.s. Lebron i Jordan su za njega druga dimenzija i smesno je porediti ga sa njima

petarczv

pre 5 godina

Samo cu reci Jordan nikad u karijeri nije imao vise od jednog all starr saigraca (pipen) a zadnju titulu 98 je osvojio kao jedini all starr u ekipi,dok su durent i lebron osvajali titule uvek u 2+ all starr saigraca...

Banjaluka

pre 5 godina

Djurent ne moze biti bolji ni od Lebrona ni od Majkla ni u kom slucaju! Majkl je najveci ikad to ni jedan igrac koji trenutno igra ne moze promjeniti!

Lex

pre 5 godina

Ovo je zapravo totalno realno,covek je drugi najmladji igrac posle Lebrona sa 20k poena.Problem je definitivno prelazak u Voriorse,bukvalno je presao u vec jedan od najboljih timova ikada.

Bob

pre 5 godina

Ne bi niko mogao uzeti prsten sa Oklahomom uz Vestbruka. Bio je tu i Harden pa je pobjegao. Pravo je pitanje kako se nisu potukli sa njim dok su igrali zajedno. Doduse, cini mi se da malo manje divlja u ovoj sezoni, pa sada Dzordz moze da odigra fine partije.

Imay

pre 5 godina

Samo nemojte u polemiku da stavljate Džordana, jer nema smisla i pomalo je smešno! Pogledajte najbolje utakmice Durenta i Lebrona i neku samo prosečnu Džordana i sve će vam biti jasno! Mogli bi da se upoređuju da je Džordan prešao recimo u Jutu kod Stoktona i Melona i osvojio svojih 6 prstena! Ili da su mu u Čikago doveli Juinga i Ajzeu Tomasa...

Ivan Veljković

pre 5 godina

Apsolutno tačno, pa Durent je već sada jedan od najboljih svih vremena. Da, u Oklahomi zaistta nije mogao da osvoji Prsten ali ne zbog sopstvene krivice već zbog izuzetne dominacije Voriorsa koji su i tada i sada ubedljivo jači na svim poljima i pozicijama od svih ostalih NBA ekipa, pa je dolaskom upravo u Golden Stejt od Voriorsa i od sebe napravio nezaustavljivu ubitačnu mašinu koja melje sve pred sobom. Bude li Durent imao motiva i dalje, a nema razloga da ih nema, osvojiće sa ovim Goolden Stejtom, jednim od najboljih timova u istoriji košarke, još nekoliko Prstena za redom i time i od Voriorsa i od sebe napraviti najbolje svih vremena. Definitivno.

Be Real

pre 5 godina

Ni za jednog igraca se ne moze reci da je GOAT, svako je igrao u drugom vremenu. Dzabar je bio najbolji u svoje vreme, Cemberlen u svoje, Rasel ima najvise titula, Dzordan je promenio igru, Kobi je bio neverovatan, Lebron dominatan, Durent je danas najbolji igrac lige... Tesko je reci da je samo jedan najbolji.

Ретро

pre 5 godina

Ови новинари стварно лупају жестоко. Ни Леброн, ни Дурент, нису ни прићи Џордану. Али нешто мора да се пише. Лично мислим да Голден Стејт неће освојити титулу ове године.

"koju posluku porati"

pre 5 godina

Ne moze da bude u prici za goat dok ne osvoji prsten kao lider tima. Voleo bih da ga vidim u Niksima uz jos jednog odlicnog igraca (Irving ili Dejvis recimo), jer mislim da jeste sposoban da bude vodja tima koji ce uzeti titulu.

Petar

pre 5 godina

Ako je rame uz rame sa Lebronom ili Jordanom sto nije uzeo titulu sa Oklahomom? Da bi uzeo titulu je presao u tim koji je imao score 73-9, dal ste vi realni..neka predje u Nickse ili Clipperse pa neka uzme 2 ili 3 titule za redom pa ce mozda i biti veci od Lebrona

мики

pre 5 godina

за три месеца ће Никола да освоји титулу, а Дуранта неће примити у екипу ни када би их молио. он нема никакве шансе да га ико сматра најбољим кошаркашем свих времена, пошто није најбољи би у својој екипи.

Djenaro Savastano

pre 5 godina

Namerno priča nonsense. Tako radi i za NFL. Poredi LeBrona i loži se na njega, poredi ga sa Durentom, a ni jedan ni drugi ne mogu da se porede sa Brajantom, a kamoli sa Džordanom. Jedno su brojke a drugo je liderstvo i veličina a tu su Džordan i Brajant neprevazidjeni.

Nesa

pre 5 godina

Kako moze uci u pricu za goata kad nista ne bi uradio da nije dosao u g.s. Lebron i Jordan su za njega druga dimenzija i smesno je porediti ga sa njima

Banjaluka

pre 5 godina

Djurent ne moze biti bolji ni od Lebrona ni od Majkla ni u kom slucaju! Majkl je najveci ikad to ni jedan igrac koji trenutno igra ne moze promjeniti!

Lex

pre 5 godina

Ovo je zapravo totalno realno,covek je drugi najmladji igrac posle Lebrona sa 20k poena.Problem je definitivno prelazak u Voriorse,bukvalno je presao u vec jedan od najboljih timova ikada.

Be Real

pre 5 godina

Ni za jednog igraca se ne moze reci da je GOAT, svako je igrao u drugom vremenu. Dzabar je bio najbolji u svoje vreme, Cemberlen u svoje, Rasel ima najvise titula, Dzordan je promenio igru, Kobi je bio neverovatan, Lebron dominatan, Durent je danas najbolji igrac lige... Tesko je reci da je samo jedan najbolji.

Ретро

pre 5 godina

Ови новинари стварно лупају жестоко. Ни Леброн, ни Дурент, нису ни прићи Џордану. Али нешто мора да се пише. Лично мислим да Голден Стејт неће освојити титулу ове године.

petarczv

pre 5 godina

Samo cu reci Jordan nikad u karijeri nije imao vise od jednog all starr saigraca (pipen) a zadnju titulu 98 je osvojio kao jedini all starr u ekipi,dok su durent i lebron osvajali titule uvek u 2+ all starr saigraca...

Djenaro Savastano

pre 5 godina

Namerno priča nonsense. Tako radi i za NFL. Poredi LeBrona i loži se na njega, poredi ga sa Durentom, a ni jedan ni drugi ne mogu da se porede sa Brajantom, a kamoli sa Džordanom. Jedno su brojke a drugo je liderstvo i veličina a tu su Džordan i Brajant neprevazidjeni.

Petar

pre 5 godina

Ako je rame uz rame sa Lebronom ili Jordanom sto nije uzeo titulu sa Oklahomom? Da bi uzeo titulu je presao u tim koji je imao score 73-9, dal ste vi realni..neka predje u Nickse ili Clipperse pa neka uzme 2 ili 3 titule za redom pa ce mozda i biti veci od Lebrona

ajzak

pre 5 godina

Kako brzo ljudi zaboravljaju.. LeBron nije uspeo da osvoji titulu sa Klivlendom pa he prešao u jedan od najboljih timova ikada sa Vejdom, Bošem itd. Posle se vratio u Klivlend, koji je imao nekoliko prvih pikova, koji je trejdovao za odlične igrače. Sad ponovo pokušava da napravi supertim tj hoće da trejduje mlade igrače za superzvezdu. Razumem da ne može Durent da se poredi sa Džordanom, ali može sa LeBronom, pogotovo ako osvoji više titula od njega

Gigi

pre 5 godina

On nije najbolji ni u svojoj ekipi, a tek nije bolji od Lebrona, a staviti ga u istu recenicu sa MJ je cisto nepostovanje pravog i jedinog GOAT-a

Dalibor Kokic

pre 5 godina

Primetih nesto, potpuno nestvarno: niko ne pominje Kobija u prici o GOATu, iako je po meni (moje skromno misljenje) niko nemerjiv sa MJ, ali Kobi je tu nepravedno zapostavljen. Covek ima 5 prstenja NBA prvaka, visestruki je MVP (sto finala sto reg.dela sezone), u vrhu po broju poena.. Ako bih ikada birao ko ide posle MJ moj glas bi isao Kobiju. Mozda je to moje licno misljenje, ali Kobi je u odnosu na Lebrona igrao lepse za oko bar 5 puta. Isto kao i MJ od ostatka NBA karavana :) lep pozdrav

Imay

pre 5 godina

Samo nemojte u polemiku da stavljate Džordana, jer nema smisla i pomalo je smešno! Pogledajte najbolje utakmice Durenta i Lebrona i neku samo prosečnu Džordana i sve će vam biti jasno! Mogli bi da se upoređuju da je Džordan prešao recimo u Jutu kod Stoktona i Melona i osvojio svojih 6 prstena! Ili da su mu u Čikago doveli Juinga i Ajzeu Tomasa...

polk

pre 5 godina

Ovo je uvreda na moju inteligenciju. Pridruzis se 73-9 timu, sa 3 all stara, zagarantovana titula 1000% ako im se pridruzis i neko da te pomene u razgovoru za GOATA...Nikad ali nikad u mojim ocima nece biti pa makar osvojili 10 titula zaredom. Moje licno misljenje

nba86

pre 5 godina

o durentu cemo pricati kao goat-u, a o kariju necemo? pa to je karijev tim, ima i titulu vise od njega, kari bez durenta moze da osvoji titulu, durent bez karija i gsw tesko

Danilo

pre 5 godina

Ne moze da se poredi sa Dzordanom, ali moze sa Lebronom. Obojica nisu uspjeli da osvoje titulu dok nisu otisli kod igraca koji su to vec radili (Vejd, Kari), i momentalno stvorili najace ekipe u ligi u tom trenutku. Djurent sa jos jednom titulom ce imati isto koliko i Lebron, i bice to legitimno poredjenje. Nisu u Dzordanovoj klasi, to je sigurno.

nevio

pre 5 godina

dzordan...pa kobi...pa nekoliko praznih mesta...i onda svi ostali tu negde...pa i durent...mos mislit uzima titule...a ima ekipu koja bi je uzela i da on sedi na klupi

Dragan-Borca

pre 5 godina

Samo cu reci Jordan nikad u karijeri nije imao vise od jednog all starr saigraca (pipen) a zadnju titulu 98 je osvojio kao jedini all starr u ekipi,dok su durent i lebron osvajali titule uvek u 2+ all starr saigraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 20. februar 2019 13:46) # Link komentara

Petre ne budi nerealan, nisam ja neki ljubitelj Duranta, ali to sto pises je smesno. Dzordan je imao pored sebe i jednog od najboljih skakaca i defanzivaca svih vremena Rodmana, jednog od najboljih evropskih igraca svih vremena Kukoca, pa Stiv Ker brutalni trojkas, pa Ron Harper odlican plej i na sve to Pipen jedan od najuniverzalnijih igraca ikada. A imao je napr u finalu '96 Sijetl koji je imao Sona Kempa i Pejtona, plus Erik Snov i Detlef Srempf, realno nista specijalno ekipa. Dzordanovi protivnici u finalu isto nisu imali nesto Bog zna kako jake rostere. Dzordan je najveci ali nije bas da je nedodirljiv, Durant i Lebron su tu blizu malo iza po kvalitetu, nego nostalgija

Psiholog

pre 5 godina

On nije ni najbolji igrac Voriorsa. Kari je najbolji igrac tima iz Ouklenda. Tako da ova prica ni ne zasluzuje da se nadje u rubrici za sport u nasoj zemlji. Ja razumem da je doslo vreme da o svemu treba diskutovati ali...

Bob

pre 5 godina

Ne bi niko mogao uzeti prsten sa Oklahomom uz Vestbruka. Bio je tu i Harden pa je pobjegao. Pravo je pitanje kako se nisu potukli sa njim dok su igrali zajedno. Doduse, cini mi se da malo manje divlja u ovoj sezoni, pa sada Dzordz moze da odigra fine partije.

Roberto

pre 5 godina

E sad ga pretera....Mi ovde po forumu ne dozvoljavamo da proglase Lebrona najboljim svih vremena, a sad se ovaj nasao da proglasi Durenta????!!!!

мики

pre 5 godina

Durent je danas najbolji igrac lige... Tesko je reci da je samo jedan najbolji.
(Be Real, 20. februar 2019 13:35)

Дурент није ни у овом тренутку најбољи играч НБА, а то није био ни у једном моменту своје каријере.

Grdoje

pre 5 godina

Razvalise nam mozak ovi statisticari... Ne moze nikada uci u trku za GOAT-a. Tacka.
Uvek ce biti "zmija". Doduse, kad malo razmislim, sva značenja ovog nadimka će mu odgovarati u potpunosti.

opa

pre 5 godina

@Dragan-Borca
Kada je Rodman dosao u Bulse?
Sta su Kari, Tompson, Lenard, Irving, Vejd, Bos i ostali saigraci Lebrona i Duranta u odnosu na Kukoca i Kera... ma boranija.
Zamisli jadne Dzordanove protivnike u finalima, pa uporedi to sa mocnim protivnicima koje Lebron ipak nije uspeo da pobedi. Ekipe staraca, Dalas sa starinama Novickim, Karterom, Stojakovicem i San Antonio sa svojom gerijatrijom. I opet klepili Lebrona i njegov drim tim.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Apsolutno tačno, pa Durent je već sada jedan od najboljih svih vremena. Da, u Oklahomi zaistta nije mogao da osvoji Prsten ali ne zbog sopstvene krivice već zbog izuzetne dominacije Voriorsa koji su i tada i sada ubedljivo jači na svim poljima i pozicijama od svih ostalih NBA ekipa, pa je dolaskom upravo u Golden Stejt od Voriorsa i od sebe napravio nezaustavljivu ubitačnu mašinu koja melje sve pred sobom. Bude li Durent imao motiva i dalje, a nema razloga da ih nema, osvojiće sa ovim Goolden Stejtom, jednim od najboljih timova u istoriji košarke, još nekoliko Prstena za redom i time i od Voriorsa i od sebe napraviti najbolje svih vremena. Definitivno.

"koju posluku porati"

pre 5 godina

Ne moze da bude u prici za goat dok ne osvoji prsten kao lider tima. Voleo bih da ga vidim u Niksima uz jos jednog odlicnog igraca (Irving ili Dejvis recimo), jer mislim da jeste sposoban da bude vodja tima koji ce uzeti titulu.

Ivan

pre 5 godina

Veliki je igrač Durent to je više nego jasno, jedan je od najboljih svih vremena po svim merilima košarkaške igre koju pruža. A Voriorsi deluju zaista nezaustavljivo jer i jesu nezaustavljivi. I u slučaju da Durent reši da i dalje ostane u Voriorsima i da i dalje ima ovog svog šampionskog motiva da pruža velike partije, a nema razloga da nema tog motiva naravno, onda nema sumnje da će osvojiti još nekoliko Prstena i pružiti još mnogo vanserijskih partija i time definitivno ući u istoriju košarke. Najbolji svih vremena se, pored sopstvene vrhunske igre koju Durent pruža naravno, meri i titulama, a Durent ih već ima dve sa Voriorsima i imaće ih još četiri ili pet u slučaju da nastave da melju na ovaj način.

stefan

pre 5 godina

Ali ljudi. .ne palite.se na petparacke.price.petparackih novinara. . .MJ najbolji ikada. . .kada zavrsi karijeru ali tek kad zavrsi karijeru lbj ce moci da se poredi sa letecim i onda cemo lako ustanoviti da.je leteci mnoooooooogo iznad. .a Durant manje vise isto. .po meni godinama najbolji igrac za nijansu slabiji od lebrona. .bolji kosgeter od njega ali slabiji generalno. .na pridorima. .nema tu siledzijsku crtu. .i malo slabiji osecaj za pas. .tako da meni je james za.nijansu bolji od duranta. .samo zaboravljate dve stvari. .Jordan je za 11.5 aktivnih sezona ispisao istoriju kosarke. .tako da.poredite vi do sutra ali kad obojica zavrse karijere bice ovo sto sam rekao. .ko zna zna ko ne zna 2

scholes

pre 5 godina

Mislim da u javnosti postoji nešto najbliže konsenzusu da je Džordan GOAT dok za LeBrona to nije slučaj. Uvek će mu zamerati to što je sastavljao ekipe na silu, prepune zvezda i po svojoj meri, a na kraju osvojio mnogo manje titula od planiranog. Pa onda onaj poraz od na papiru mnogo slabijeg Dalasa (dr Dirk). To se jednostavno Majklu ne bi desilo.
I Durentu će zamerati na sličnim stvarima ako se ne dokaže sa nekom drugom ekipom mada mislim da je na dobrom putu da nadmaši LeBrona kad se bude povlačila crta na kraju karijera. Pre svega po titulama ali i igra mu je mnogo dopadljivija.

Ogi

pre 5 godina

Sve dok kosarka bude postojala MJ ce biti najveci ikada...svaka cast kobiju,lebronu,durentu,kariju al MJ je jedan jedini prosto najbolji ikada ili kako kaze ovaj sa foxa G.O.A.T.

Dragan

pre 5 godina

Reci ko je GOAT i u tenisu je jako tesko, a to je individualni sport. U timskom sportu to je totalno nemoguce.
Meni se MJ ogadio kada je ucenio trenera da Tomas ne moze da igra za SAD u prvom drim timu, i to mu je proslo. Nemoze se biti najveci ikada sa tako mracnim karakterom. Isto tako je Maradona naprimer dao gol rukom na svetskom prvenstvu i smatrao da je to u redu. To ga takodje u mojim ocima eliminise. Biti najveci nisu samo statistike i titule, zato je nemoguce reci ko jeste, ali lako ko nije.

Zoki

pre 5 godina

A da sam ja 2017. prešao u GSW verovatno bih i ja sada imao dva prstena i isto postao kandidat za najvećeg ikada. Prešao pametnjaković u već najjači tim na svetu, to je ubedljivo najgora odluka u istoriji lige. Prodao karijeru da bi imao prsten da stoji u vitrini, neinteligentan čovek.

terza

pre 5 godina

@nm - LA Lakers su imali cak cetvoricu '98. - Kobe Bryant, Eddie Jones, Shaquille O’Neal, Nick Van Exel
Detroit Pistons - Isiah Thomas, Joe Dumars, Dennis Rodman '90. i '92.
Seattle Supersonics - Shawn Kemp, Gary Payton, Detlef Schremp '95. i '97.
Chicago Bulls - B.J. Armstrong, Horace Grant, Scottie Pippen '94.
New York Knicks - Patrick Ewing, Charles Oakley, John Starks '94.
Houston Rockets - Charles Barkley, Clyde Drexler, Hakeem Olajuwon '97.
Od svih tih timova, jedino je Detroit '90. uspeo da osvoji titulu u godini kada su imali po trojicu igraca na All star-u.

Mare

pre 5 godina

Durent je pobegao iz Okc zbog likova koji su sve samo ne timski igrači. I naravno da kada su mu iz GSW ponudili - da je prešao tu, pa ko ne bi?? Oni koji su pratili znaju da je on samo jedna u nizu žrtava medija koji samo krvoločno čekaju na novi zalogaj, novu medijsku senzaciju. I plus čovek neće da ćuti na gluposti, uvek kaže svoj stav i onda ispadne tako kako je ispalo... Meni je Durent već sada bolji od Lebrona, a 4 god je mlađi. Videćemo, možda stvarno treba da pređe u neki novi tim, naglasak na "tim"... i da s njim osvoji, tako bi svima dokazao.

biciklo nije moje, uuuuuuziiii ga za uspomenu!!!

pre 5 godina

Petre ne budi nerealan, nisam ja neki ljubitelj Duranta, ali to sto pises je smesno. Dzordan je imao pored sebe i jednog od najboljih skakaca i defanzivaca svih vremena Rodmana, jednog od najboljih evropskih igraca svih vremena Kukoca, pa Stiv Ker brutalni trojkas, pa Ron Harper odlican plej i na sve to Pipen jedan od najuniverzalnijih igraca ikada. A imao je napr u finalu '96 Sijetl koji je imao Sona Kempa i Pejtona, plus Erik Snov i Detlef Srempf, realno nista specijalno ekipa. Dzordanovi protivnici u finalu isto nisu imali nesto Bog zna kako jake rostere. Dzordan je najveci ali nije bas da je nedodirljiv, Durant i Lebron su tu blizu malo iza po kvalitetu, nego nostalgija
(Dragan-Borca, 20. februar 2019 14:07)

A Hersey Hawkins, isto dobar trojkas i solidan u defanzivi....pa Nate McMillan, odlican u defanzivi `94 bio prvi po ukradenim loptama NBA, a znao je da ubode i koju trojku...Sam Perkins, centar meke ruke i odlicnog suta, cak i za 3 poena. Frank Brickowski je bio uglavnom za skokove i sekiricu na protivnickim igracima. Uz gore pomenute Srempfa i mladog E Snow-a, i sa Paytonom i Kempom u zivotnoj formi, to je bila impresivna ekipa.

Pa nisu dzabe izasli iz Istoka pored Utah, San Antonia, Houston i Portland-a. Retko komentarisem, ali redovno pratim komentare i uglavnom se slazem sa tobom Dragane, ali ovde sam morao da repliciram.

sportski pozdrav

Dorćol

pre 5 godina

Kauherd je inače lik u emisijama daje komentare o svakom sportu koji je iole popularan, tako da nije baš kredibilan. NBA segment mu je pljuvanje Westbrooka i veličanje LeBrona i to je otprilike to. Najviše zbog njega bi voleo da OKC uzme titulu mda bi onda vikao da je to isključivo zbog PGa, ludi hejter :)

opa

pre 5 godina

@Petar
A zasto Lebron nije uzeo titulu sa Klivlendom pre 10 godina, nego pobegao u Majami? Posle bilo lako, kupovao saigrace kako mu volja.

мики

pre 5 godina

за три месеца ће Никола да освоји титулу, а Дуранта неће примити у екипу ни када би их молио. он нема никакве шансе да га ико сматра најбољим кошаркашем свих времена, пошто није најбољи би у својој екипи.

S.Signal

pre 5 godina

Ove godine Nba osvaja ekipa sa istoka! Naravno jer GS ispada od Denvera u finalu zapada a Jokara gubi u velikom finalu od File ili Toronta!!!

petarczv

pre 5 godina

Reci ko je GOAT i u tenisu je jako tesko, a to je individualni sport. U timskom sportu to je totalno nemoguce. 
Meni se MJ ogadio kada je ucenio trenera da Tomas ne moze da igra za SAD u prvom drim timu, i to mu je proslo. Nemoze se biti najveci ikada sa tako mracnim karakterom. Isto tako je Maradona naprimer dao gol rukom na svetskom prvenstvu i smatrao da je to u redu. To ga takodje u mojim ocima eliminise. Biti najveci nisu samo statistike i titule, zato je nemoguce reci ko jeste, ali lako ko nije.
(Dragan, 20. februar 2019 14:59)

E ako se tebi ogadio onda sigurno nije najbolji... Hahahahahahaha

petarczv

pre 5 godina

@petarczv - koji tim je 90ih imao vise od 2 all stara? (osim niksa i klivlenda - koji nisu ni igrali finala)
(nm, 20. februar 2019 14:48)

Pa sam si sebi odgovorio!

A to sto nisu igrali finala je njihov problem...

petarczv

pre 5 godina

Petre ne budi nerealan, nisam ja neki ljubitelj Duranta, ali to sto pises je smesno. Dzordan je imao pored sebe i jednog od najboljih skakaca i defanzivaca svih vremena Rodmana, jednog od najboljih evropskih igraca svih vremena Kukoca, pa Stiv Ker brutalni trojkas, pa Ron Harper odlican plej i na sve to Pipen jedan od najuniverzalnijih igraca ikada. A imao je napr u finalu '96 Sijetl koji je imao Sona Kempa i Pejtona, plus Erik Snov i Detlef Srempf, realno nista specijalno ekipa. Dzordanovi protivnici u finalu isto nisu imali nesto Bog zna kako jake rostere. Dzordan je najveci ali nije bas da je nedodirljiv, Durant i Lebron su tu blizu malo iza po kvalitetu, nego nostalgija 
(Dragan-Borca, 20. februar 2019 14:07)

Nabrojao si igrace koji nisu u isto vreme igrali u chikagu a ni u svojim najboljim godinama. Rodman je u bulse doso na kraju karijere. Durent je igrao sa westbrookom,hardenom,curryjem,tompsonom,greenom,igudalom...druge necu ni da pominjem samo ove koji su all starr bilo i dalje su i buduci su clanovi kuce slavnih...

Lebron je igrao sa rej alenom, boshom, vejdom, batieom, irwingom, lovom, jr smitom, korverom...

Ja pricam o igracima koji su bili u ekipi kada se osvajao prsten i jordan je imao samo jednog i nijednog.

terza

pre 5 godina

@nm - pa da, ali u prvom threepeat-u ('91.-'93.) Bulls su imali '92. Detroit i Cleveland '93. (zaboravio da ih dodam - Brad Daugherty, Larry Nance, Mark Price), a u drugom Seattle i Houston '97. Ali, tada timovi sa 3 ili 4 all star igraca nisu bi smatrani super-timovima, pogotovo zato sto nisu pravljeni u instant varijantama, "na silu". To je krenulo od Bostona '08., preko Miami-a '11-14., sve do Cleveland-a '15-18., a onda, prelaskom Durent-a i na kraju Cousins-a, i GSW. Nisam namerno tu uracunao Lakers sa poocetka 2000-ih jer je Kobe stigao kao 18-ogodisnji klinac za koga se znalo da je talenat, ali ni priblizno kao LeBron. Onda je stigao i Shaq, pa ostali, ali samo su Kobe i Shaq bili all star igraci i istinske zvezde (nesto kao Jordan i Pippen 90-ih, all star dvojac sa sjajnim saigracima).
Zato (nije to samo nostalgija) jeste bilo vise drazi u NBA 80-ih, 90-ih, do kraja 2000-ih. Fantasticne ekipe sa po i 4 all star igraca (Lakers, Celtics 80-ih), ali ni oni nisu uvek stizali do finala konferencija. Houston je par puta sprecio LA da uzmu jos neku titulu u velikom finalu, ali nikada nisu uspeli da budu sampioni, dok su na istoku Philadelphia 76ers "otkinuli" jednu titulu neprikosnovenim Lakers-oma i Celtics-ima. Doduse, tu sezonu su imali i oni cak 4 all star igraca - Maurice Cheeks, Julius Erving, Moses Malone i Andrew Toney, o kome ne znam nista sem da je te godine bio all star :) Ostali, ukljucujuci i Detroit, su morali da sacekaju da Bird, Magic i ekipa malo omatore.

Drax

pre 5 godina

Durent nikada nece ni uci u razgovor kada ga ni danas ne smatraju boljem od Lebrona posle 2 titule Lebron dominira NBA preko deceniju a Durent zbog nekih titula koje ne vrede nicemu da udje u razgovor.Onda Stef Kari moze da udje u razgovor on ce imati i vise titula uvek od Durenta.

nm

pre 5 godina

@terza - nisam bio opsiran i mislio sam na period vladavine bulsa, ali o tome i pricam da broj all star igraca jednog tima i ne znaci mnogo sto se tice titule, po meni lebron nije bolji od dzordana (po igri i uticaju na tim tu se negde, ali dzordan je rodjeni pobednik) da ne bude zabune

stefan

pre 5 godina

Nadam se daa ce warriorsi ostati kompletni ali cini mi se da se KD i Kandza spremaju za LAC. .tako mi mirise . . .aLi nadam se da kd ostaje . .

Ivan Veljković

pre 5 godina

Apsolutno tačno, pa Durent je već sada jedan od najboljih svih vremena. Da, u Oklahomi zaistta nije mogao da osvoji Prsten ali ne zbog sopstvene krivice već zbog izuzetne dominacije Voriorsa koji su i tada i sada ubedljivo jači na svim poljima i pozicijama od svih ostalih NBA ekipa, pa je dolaskom upravo u Golden Stejt od Voriorsa i od sebe napravio nezaustavljivu ubitačnu mašinu koja melje sve pred sobom. Bude li Durent imao motiva i dalje, a nema razloga da ih nema, osvojiće sa ovim Goolden Stejtom, jednim od najboljih timova u istoriji košarke, još nekoliko Prstena za redom i time i od Voriorsa i od sebe napraviti najbolje svih vremena. Definitivno.

Ретро

pre 5 godina

Ови новинари стварно лупају жестоко. Ни Леброн, ни Дурент, нису ни прићи Џордану. Али нешто мора да се пише. Лично мислим да Голден Стејт неће освојити титулу ове године.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Samo cu reci Jordan nikad u karijeri nije imao vise od jednog all starr saigraca (pipen) a zadnju titulu 98 je osvojio kao jedini all starr u ekipi,dok su durent i lebron osvajali titule uvek u 2+ all starr saigraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 20. februar 2019 13:46) # Link komentara

Petre ne budi nerealan, nisam ja neki ljubitelj Duranta, ali to sto pises je smesno. Dzordan je imao pored sebe i jednog od najboljih skakaca i defanzivaca svih vremena Rodmana, jednog od najboljih evropskih igraca svih vremena Kukoca, pa Stiv Ker brutalni trojkas, pa Ron Harper odlican plej i na sve to Pipen jedan od najuniverzalnijih igraca ikada. A imao je napr u finalu '96 Sijetl koji je imao Sona Kempa i Pejtona, plus Erik Snov i Detlef Srempf, realno nista specijalno ekipa. Dzordanovi protivnici u finalu isto nisu imali nesto Bog zna kako jake rostere. Dzordan je najveci ali nije bas da je nedodirljiv, Durant i Lebron su tu blizu malo iza po kvalitetu, nego nostalgija

Banjaluka

pre 5 godina

Djurent ne moze biti bolji ni od Lebrona ni od Majkla ni u kom slucaju! Majkl je najveci ikad to ni jedan igrac koji trenutno igra ne moze promjeniti!

Nesa

pre 5 godina

Kako moze uci u pricu za goata kad nista ne bi uradio da nije dosao u g.s. Lebron i Jordan su za njega druga dimenzija i smesno je porediti ga sa njima

petarczv

pre 5 godina

Samo cu reci Jordan nikad u karijeri nije imao vise od jednog all starr saigraca (pipen) a zadnju titulu 98 je osvojio kao jedini all starr u ekipi,dok su durent i lebron osvajali titule uvek u 2+ all starr saigraca...

мики

pre 5 godina

Durent je danas najbolji igrac lige... Tesko je reci da je samo jedan najbolji.
(Be Real, 20. februar 2019 13:35)

Дурент није ни у овом тренутку најбољи играч НБА, а то није био ни у једном моменту своје каријере.

S.Signal

pre 5 godina

Ove godine Nba osvaja ekipa sa istoka! Naravno jer GS ispada od Denvera u finalu zapada a Jokara gubi u velikom finalu od File ili Toronta!!!

Be Real

pre 5 godina

Ni za jednog igraca se ne moze reci da je GOAT, svako je igrao u drugom vremenu. Dzabar je bio najbolji u svoje vreme, Cemberlen u svoje, Rasel ima najvise titula, Dzordan je promenio igru, Kobi je bio neverovatan, Lebron dominatan, Durent je danas najbolji igrac lige... Tesko je reci da je samo jedan najbolji.

Djenaro Savastano

pre 5 godina

Namerno priča nonsense. Tako radi i za NFL. Poredi LeBrona i loži se na njega, poredi ga sa Durentom, a ni jedan ni drugi ne mogu da se porede sa Brajantom, a kamoli sa Džordanom. Jedno su brojke a drugo je liderstvo i veličina a tu su Džordan i Brajant neprevazidjeni.

petarczv

pre 5 godina

Petre ne budi nerealan, nisam ja neki ljubitelj Duranta, ali to sto pises je smesno. Dzordan je imao pored sebe i jednog od najboljih skakaca i defanzivaca svih vremena Rodmana, jednog od najboljih evropskih igraca svih vremena Kukoca, pa Stiv Ker brutalni trojkas, pa Ron Harper odlican plej i na sve to Pipen jedan od najuniverzalnijih igraca ikada. A imao je napr u finalu '96 Sijetl koji je imao Sona Kempa i Pejtona, plus Erik Snov i Detlef Srempf, realno nista specijalno ekipa. Dzordanovi protivnici u finalu isto nisu imali nesto Bog zna kako jake rostere. Dzordan je najveci ali nije bas da je nedodirljiv, Durant i Lebron su tu blizu malo iza po kvalitetu, nego nostalgija 
(Dragan-Borca, 20. februar 2019 14:07)

Nabrojao si igrace koji nisu u isto vreme igrali u chikagu a ni u svojim najboljim godinama. Rodman je u bulse doso na kraju karijere. Durent je igrao sa westbrookom,hardenom,curryjem,tompsonom,greenom,igudalom...druge necu ni da pominjem samo ove koji su all starr bilo i dalje su i buduci su clanovi kuce slavnih...

Lebron je igrao sa rej alenom, boshom, vejdom, batieom, irwingom, lovom, jr smitom, korverom...

Ja pricam o igracima koji su bili u ekipi kada se osvajao prsten i jordan je imao samo jednog i nijednog.

Zoki

pre 5 godina

A da sam ja 2017. prešao u GSW verovatno bih i ja sada imao dva prstena i isto postao kandidat za najvećeg ikada. Prešao pametnjaković u već najjači tim na svetu, to je ubedljivo najgora odluka u istoriji lige. Prodao karijeru da bi imao prsten da stoji u vitrini, neinteligentan čovek.

petarczv

pre 5 godina

Reci ko je GOAT i u tenisu je jako tesko, a to je individualni sport. U timskom sportu to je totalno nemoguce. 
Meni se MJ ogadio kada je ucenio trenera da Tomas ne moze da igra za SAD u prvom drim timu, i to mu je proslo. Nemoze se biti najveci ikada sa tako mracnim karakterom. Isto tako je Maradona naprimer dao gol rukom na svetskom prvenstvu i smatrao da je to u redu. To ga takodje u mojim ocima eliminise. Biti najveci nisu samo statistike i titule, zato je nemoguce reci ko jeste, ali lako ko nije.
(Dragan, 20. februar 2019 14:59)

E ako se tebi ogadio onda sigurno nije najbolji... Hahahahahahaha

ajzak

pre 5 godina

Kako brzo ljudi zaboravljaju.. LeBron nije uspeo da osvoji titulu sa Klivlendom pa he prešao u jedan od najboljih timova ikada sa Vejdom, Bošem itd. Posle se vratio u Klivlend, koji je imao nekoliko prvih pikova, koji je trejdovao za odlične igrače. Sad ponovo pokušava da napravi supertim tj hoće da trejduje mlade igrače za superzvezdu. Razumem da ne može Durent da se poredi sa Džordanom, ali može sa LeBronom, pogotovo ako osvoji više titula od njega

opa

pre 5 godina

@Petar
A zasto Lebron nije uzeo titulu sa Klivlendom pre 10 godina, nego pobegao u Majami? Posle bilo lako, kupovao saigrace kako mu volja.

мики

pre 5 godina

за три месеца ће Никола да освоји титулу, а Дуранта неће примити у екипу ни када би их молио. он нема никакве шансе да га ико сматра најбољим кошаркашем свих времена, пошто није најбољи би у својој екипи.

Psiholog

pre 5 godina

On nije ni najbolji igrac Voriorsa. Kari je najbolji igrac tima iz Ouklenda. Tako da ova prica ni ne zasluzuje da se nadje u rubrici za sport u nasoj zemlji. Ja razumem da je doslo vreme da o svemu treba diskutovati ali...

Dalibor Kokic

pre 5 godina

Primetih nesto, potpuno nestvarno: niko ne pominje Kobija u prici o GOATu, iako je po meni (moje skromno misljenje) niko nemerjiv sa MJ, ali Kobi je tu nepravedno zapostavljen. Covek ima 5 prstenja NBA prvaka, visestruki je MVP (sto finala sto reg.dela sezone), u vrhu po broju poena.. Ako bih ikada birao ko ide posle MJ moj glas bi isao Kobiju. Mozda je to moje licno misljenje, ali Kobi je u odnosu na Lebrona igrao lepse za oko bar 5 puta. Isto kao i MJ od ostatka NBA karavana :) lep pozdrav

polk

pre 5 godina

Ovo je uvreda na moju inteligenciju. Pridruzis se 73-9 timu, sa 3 all stara, zagarantovana titula 1000% ako im se pridruzis i neko da te pomene u razgovoru za GOATA...Nikad ali nikad u mojim ocima nece biti pa makar osvojili 10 titula zaredom. Moje licno misljenje

nevio

pre 5 godina

dzordan...pa kobi...pa nekoliko praznih mesta...i onda svi ostali tu negde...pa i durent...mos mislit uzima titule...a ima ekipu koja bi je uzela i da on sedi na klupi

Dragan

pre 5 godina

Reci ko je GOAT i u tenisu je jako tesko, a to je individualni sport. U timskom sportu to je totalno nemoguce.
Meni se MJ ogadio kada je ucenio trenera da Tomas ne moze da igra za SAD u prvom drim timu, i to mu je proslo. Nemoze se biti najveci ikada sa tako mracnim karakterom. Isto tako je Maradona naprimer dao gol rukom na svetskom prvenstvu i smatrao da je to u redu. To ga takodje u mojim ocima eliminise. Biti najveci nisu samo statistike i titule, zato je nemoguce reci ko jeste, ali lako ko nije.

Mare

pre 5 godina

Durent je pobegao iz Okc zbog likova koji su sve samo ne timski igrači. I naravno da kada su mu iz GSW ponudili - da je prešao tu, pa ko ne bi?? Oni koji su pratili znaju da je on samo jedna u nizu žrtava medija koji samo krvoločno čekaju na novi zalogaj, novu medijsku senzaciju. I plus čovek neće da ćuti na gluposti, uvek kaže svoj stav i onda ispadne tako kako je ispalo... Meni je Durent već sada bolji od Lebrona, a 4 god je mlađi. Videćemo, možda stvarno treba da pređe u neki novi tim, naglasak na "tim"... i da s njim osvoji, tako bi svima dokazao.

Gigi

pre 5 godina

On nije najbolji ni u svojoj ekipi, a tek nije bolji od Lebrona, a staviti ga u istu recenicu sa MJ je cisto nepostovanje pravog i jedinog GOAT-a

Danilo

pre 5 godina

Ne moze da se poredi sa Dzordanom, ali moze sa Lebronom. Obojica nisu uspjeli da osvoje titulu dok nisu otisli kod igraca koji su to vec radili (Vejd, Kari), i momentalno stvorili najace ekipe u ligi u tom trenutku. Djurent sa jos jednom titulom ce imati isto koliko i Lebron, i bice to legitimno poredjenje. Nisu u Dzordanovoj klasi, to je sigurno.

opa

pre 5 godina

@Dragan-Borca
Kada je Rodman dosao u Bulse?
Sta su Kari, Tompson, Lenard, Irving, Vejd, Bos i ostali saigraci Lebrona i Duranta u odnosu na Kukoca i Kera... ma boranija.
Zamisli jadne Dzordanove protivnike u finalima, pa uporedi to sa mocnim protivnicima koje Lebron ipak nije uspeo da pobedi. Ekipe staraca, Dalas sa starinama Novickim, Karterom, Stojakovicem i San Antonio sa svojom gerijatrijom. I opet klepili Lebrona i njegov drim tim.

Grdoje

pre 5 godina

Razvalise nam mozak ovi statisticari... Ne moze nikada uci u trku za GOAT-a. Tacka.
Uvek ce biti "zmija". Doduse, kad malo razmislim, sva značenja ovog nadimka će mu odgovarati u potpunosti.

scholes

pre 5 godina

Mislim da u javnosti postoji nešto najbliže konsenzusu da je Džordan GOAT dok za LeBrona to nije slučaj. Uvek će mu zamerati to što je sastavljao ekipe na silu, prepune zvezda i po svojoj meri, a na kraju osvojio mnogo manje titula od planiranog. Pa onda onaj poraz od na papiru mnogo slabijeg Dalasa (dr Dirk). To se jednostavno Majklu ne bi desilo.
I Durentu će zamerati na sličnim stvarima ako se ne dokaže sa nekom drugom ekipom mada mislim da je na dobrom putu da nadmaši LeBrona kad se bude povlačila crta na kraju karijera. Pre svega po titulama ali i igra mu je mnogo dopadljivija.

Lex

pre 5 godina

Ovo je zapravo totalno realno,covek je drugi najmladji igrac posle Lebrona sa 20k poena.Problem je definitivno prelazak u Voriorse,bukvalno je presao u vec jedan od najboljih timova ikada.

Petar

pre 5 godina

Ako je rame uz rame sa Lebronom ili Jordanom sto nije uzeo titulu sa Oklahomom? Da bi uzeo titulu je presao u tim koji je imao score 73-9, dal ste vi realni..neka predje u Nickse ili Clipperse pa neka uzme 2 ili 3 titule za redom pa ce mozda i biti veci od Lebrona

Ivan

pre 5 godina

Veliki je igrač Durent to je više nego jasno, jedan je od najboljih svih vremena po svim merilima košarkaške igre koju pruža. A Voriorsi deluju zaista nezaustavljivo jer i jesu nezaustavljivi. I u slučaju da Durent reši da i dalje ostane u Voriorsima i da i dalje ima ovog svog šampionskog motiva da pruža velike partije, a nema razloga da nema tog motiva naravno, onda nema sumnje da će osvojiti još nekoliko Prstena i pružiti još mnogo vanserijskih partija i time definitivno ući u istoriju košarke. Najbolji svih vremena se, pored sopstvene vrhunske igre koju Durent pruža naravno, meri i titulama, a Durent ih već ima dve sa Voriorsima i imaće ih još četiri ili pet u slučaju da nastave da melju na ovaj način.

Imay

pre 5 godina

Samo nemojte u polemiku da stavljate Džordana, jer nema smisla i pomalo je smešno! Pogledajte najbolje utakmice Durenta i Lebrona i neku samo prosečnu Džordana i sve će vam biti jasno! Mogli bi da se upoređuju da je Džordan prešao recimo u Jutu kod Stoktona i Melona i osvojio svojih 6 prstena! Ili da su mu u Čikago doveli Juinga i Ajzeu Tomasa...

Bob

pre 5 godina

Ne bi niko mogao uzeti prsten sa Oklahomom uz Vestbruka. Bio je tu i Harden pa je pobjegao. Pravo je pitanje kako se nisu potukli sa njim dok su igrali zajedno. Doduse, cini mi se da malo manje divlja u ovoj sezoni, pa sada Dzordz moze da odigra fine partije.

nba86

pre 5 godina

o durentu cemo pricati kao goat-u, a o kariju necemo? pa to je karijev tim, ima i titulu vise od njega, kari bez durenta moze da osvoji titulu, durent bez karija i gsw tesko

petarczv

pre 5 godina

@petarczv - koji tim je 90ih imao vise od 2 all stara? (osim niksa i klivlenda - koji nisu ni igrali finala)
(nm, 20. februar 2019 14:48)

Pa sam si sebi odgovorio!

A to sto nisu igrali finala je njihov problem...

stefan

pre 5 godina

Nadam se daa ce warriorsi ostati kompletni ali cini mi se da se KD i Kandza spremaju za LAC. .tako mi mirise . . .aLi nadam se da kd ostaje . .

terza

pre 5 godina

@nm - pa da, ali u prvom threepeat-u ('91.-'93.) Bulls su imali '92. Detroit i Cleveland '93. (zaboravio da ih dodam - Brad Daugherty, Larry Nance, Mark Price), a u drugom Seattle i Houston '97. Ali, tada timovi sa 3 ili 4 all star igraca nisu bi smatrani super-timovima, pogotovo zato sto nisu pravljeni u instant varijantama, "na silu". To je krenulo od Bostona '08., preko Miami-a '11-14., sve do Cleveland-a '15-18., a onda, prelaskom Durent-a i na kraju Cousins-a, i GSW. Nisam namerno tu uracunao Lakers sa poocetka 2000-ih jer je Kobe stigao kao 18-ogodisnji klinac za koga se znalo da je talenat, ali ni priblizno kao LeBron. Onda je stigao i Shaq, pa ostali, ali samo su Kobe i Shaq bili all star igraci i istinske zvezde (nesto kao Jordan i Pippen 90-ih, all star dvojac sa sjajnim saigracima).
Zato (nije to samo nostalgija) jeste bilo vise drazi u NBA 80-ih, 90-ih, do kraja 2000-ih. Fantasticne ekipe sa po i 4 all star igraca (Lakers, Celtics 80-ih), ali ni oni nisu uvek stizali do finala konferencija. Houston je par puta sprecio LA da uzmu jos neku titulu u velikom finalu, ali nikada nisu uspeli da budu sampioni, dok su na istoku Philadelphia 76ers "otkinuli" jednu titulu neprikosnovenim Lakers-oma i Celtics-ima. Doduse, tu sezonu su imali i oni cak 4 all star igraca - Maurice Cheeks, Julius Erving, Moses Malone i Andrew Toney, o kome ne znam nista sem da je te godine bio all star :) Ostali, ukljucujuci i Detroit, su morali da sacekaju da Bird, Magic i ekipa malo omatore.

stefan

pre 5 godina

Ali ljudi. .ne palite.se na petparacke.price.petparackih novinara. . .MJ najbolji ikada. . .kada zavrsi karijeru ali tek kad zavrsi karijeru lbj ce moci da se poredi sa letecim i onda cemo lako ustanoviti da.je leteci mnoooooooogo iznad. .a Durant manje vise isto. .po meni godinama najbolji igrac za nijansu slabiji od lebrona. .bolji kosgeter od njega ali slabiji generalno. .na pridorima. .nema tu siledzijsku crtu. .i malo slabiji osecaj za pas. .tako da meni je james za.nijansu bolji od duranta. .samo zaboravljate dve stvari. .Jordan je za 11.5 aktivnih sezona ispisao istoriju kosarke. .tako da.poredite vi do sutra ali kad obojica zavrse karijere bice ovo sto sam rekao. .ko zna zna ko ne zna 2

biciklo nije moje, uuuuuuziiii ga za uspomenu!!!

pre 5 godina

Petre ne budi nerealan, nisam ja neki ljubitelj Duranta, ali to sto pises je smesno. Dzordan je imao pored sebe i jednog od najboljih skakaca i defanzivaca svih vremena Rodmana, jednog od najboljih evropskih igraca svih vremena Kukoca, pa Stiv Ker brutalni trojkas, pa Ron Harper odlican plej i na sve to Pipen jedan od najuniverzalnijih igraca ikada. A imao je napr u finalu '96 Sijetl koji je imao Sona Kempa i Pejtona, plus Erik Snov i Detlef Srempf, realno nista specijalno ekipa. Dzordanovi protivnici u finalu isto nisu imali nesto Bog zna kako jake rostere. Dzordan je najveci ali nije bas da je nedodirljiv, Durant i Lebron su tu blizu malo iza po kvalitetu, nego nostalgija
(Dragan-Borca, 20. februar 2019 14:07)

A Hersey Hawkins, isto dobar trojkas i solidan u defanzivi....pa Nate McMillan, odlican u defanzivi `94 bio prvi po ukradenim loptama NBA, a znao je da ubode i koju trojku...Sam Perkins, centar meke ruke i odlicnog suta, cak i za 3 poena. Frank Brickowski je bio uglavnom za skokove i sekiricu na protivnickim igracima. Uz gore pomenute Srempfa i mladog E Snow-a, i sa Paytonom i Kempom u zivotnoj formi, to je bila impresivna ekipa.

Pa nisu dzabe izasli iz Istoka pored Utah, San Antonia, Houston i Portland-a. Retko komentarisem, ali redovno pratim komentare i uglavnom se slazem sa tobom Dragane, ali ovde sam morao da repliciram.

sportski pozdrav

nm

pre 5 godina

@terza - nisam bio opsiran i mislio sam na period vladavine bulsa, ali o tome i pricam da broj all star igraca jednog tima i ne znaci mnogo sto se tice titule, po meni lebron nije bolji od dzordana (po igri i uticaju na tim tu se negde, ali dzordan je rodjeni pobednik) da ne bude zabune

Ogi

pre 5 godina

Sve dok kosarka bude postojala MJ ce biti najveci ikada...svaka cast kobiju,lebronu,durentu,kariju al MJ je jedan jedini prosto najbolji ikada ili kako kaze ovaj sa foxa G.O.A.T.

"koju posluku porati"

pre 5 godina

Ne moze da bude u prici za goat dok ne osvoji prsten kao lider tima. Voleo bih da ga vidim u Niksima uz jos jednog odlicnog igraca (Irving ili Dejvis recimo), jer mislim da jeste sposoban da bude vodja tima koji ce uzeti titulu.

Roberto

pre 5 godina

E sad ga pretera....Mi ovde po forumu ne dozvoljavamo da proglase Lebrona najboljim svih vremena, a sad se ovaj nasao da proglasi Durenta????!!!!

terza

pre 5 godina

@nm - LA Lakers su imali cak cetvoricu '98. - Kobe Bryant, Eddie Jones, Shaquille O’Neal, Nick Van Exel
Detroit Pistons - Isiah Thomas, Joe Dumars, Dennis Rodman '90. i '92.
Seattle Supersonics - Shawn Kemp, Gary Payton, Detlef Schremp '95. i '97.
Chicago Bulls - B.J. Armstrong, Horace Grant, Scottie Pippen '94.
New York Knicks - Patrick Ewing, Charles Oakley, John Starks '94.
Houston Rockets - Charles Barkley, Clyde Drexler, Hakeem Olajuwon '97.
Od svih tih timova, jedino je Detroit '90. uspeo da osvoji titulu u godini kada su imali po trojicu igraca na All star-u.

Dorćol

pre 5 godina

Kauherd je inače lik u emisijama daje komentare o svakom sportu koji je iole popularan, tako da nije baš kredibilan. NBA segment mu je pljuvanje Westbrooka i veličanje LeBrona i to je otprilike to. Najviše zbog njega bi voleo da OKC uzme titulu mda bi onda vikao da je to isključivo zbog PGa, ludi hejter :)

Drax

pre 5 godina

Durent nikada nece ni uci u razgovor kada ga ni danas ne smatraju boljem od Lebrona posle 2 titule Lebron dominira NBA preko deceniju a Durent zbog nekih titula koje ne vrede nicemu da udje u razgovor.Onda Stef Kari moze da udje u razgovor on ce imati i vise titula uvek od Durenta.