Utorak, 19.02.2019.

16:55

Prosinečki izbacio Vranješa iz reprezentacije BiH

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki izbacio je iz nacionalnog tima defanzivca Anderlehta Ognjena Vranješa.

Izvor: AK

Prosineèki izbacio Vranješa iz reprezentacije BiH IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

138 Komentari

Sortiraj po:

realno

pre 5 godina

@leptirica cekaj ti mene prozivas licemjerom, ma molim te, pa sve i jedan komentar koji ti pises vec godinama ovde odise nacionalizmom a ti sebe upitaj : Da li su stvarno oni koji su rusili cirilicne table zavrsili u zatvoru (satorasi)? Nisu lazes, da li ce ovi s Rive dobiti kazne koje su zasluzili - nece, da li su uhapseni oni koji su pretukli klinca nedavno u Vukovaru , nisu policija kaze da je navijacki incident, uuuu kako te hvatamo, a da li znas sta se desilo u Novom Sadu ? Ne znas , ne znas da su tvoji napali decka maskotu u dvorani ,naravno da ne znas, ali ja sam licemjer, za tvoju informaciju ja daleko bolje znam kakvo je stanje u Hrvatskoj od tebe i znam kakve su diskriminacije prema Srbima i tu vjeruj mi nema usporedbe ali bitno da sam ja licmejer a ti koja sjedis za svojim kompjuterom i lupetas statistike koje nemaju veze s realnoscu vjerujes Raspudicu i ostalim, ma naravno , jos jednom vi ste zadnji koji mozete nekoga prozivati, odraz vaseg drustva je vikanje one sinjorine na Rivi i vecina vas tako misli

zgzug

pre 5 godina

@nnn Koji je to njegov nivo? Da objavljuje gole slike bivse devojke? Nema gore.
(Vule, 19. februar 2019 21:39)

Nivo vaspitanog dečka koji je svo vreme smiren, nikog ne vređa čak i kad ga prostački i neukusno vređaju i ne komunicira sa uvredama, uličarskim rečnikom i jezivim pretnjama kao estradna "diva" i oni koji je podržavaju.

Već ti je objašnjeno zašto su slike i prepiska pušteni u javnost.

JPR24

pre 5 godina

Baš sam sad nešto razmišljao o njemu i mislim da ovo nema smisla, ne treba mešati njegov privatni živort sa profesionalnim. Pravda za Vranješa!Inače je mnogo sladak i mnogo mi se sviđa.
(room 1408, 19. februar 2019 17:12)

Pa onda njemu treba objasniti da kao javna osoba ne treba da mesa privatne stvari i profesionalne. Tetovaže na primer, jeste privatne stvar, ali čim izdaje na teren i vide se, to više nije u domenu privatnosti kad ih pokazuje.. To važi za bilo koga. No dobro, meni se bilo koje tetovaže ne sviđaju generalno, još kad se nacrtaju po kompletu.. no to je stvar ukusa.

warlock

pre 5 godina

Kome je sporna tetovaža ovo mora da zna:
Četničke vojvode postoje još od perioda od pre prvog svetskog rata, četnici su formirani kao gerila za borbu protiv turskog okupatora, tokom prvog svetskog rata su se borili protiv austro-ugarskog i bugarskog okupatora, a u drugom protiv naci-fašista i komunista, možda je bilo nekih koji su tom prilikom počinili zločine prema nedužnim civilima, ali su većina bili časni ljudi. Ne može se na osnovu nekoliko prestupnika blatiti ceo četnički pokret kao u komunističko vreme, četnički pokret je antifašistički pokret i to im prizna cela svetska istoriografija.
(ISTINA se MORA ZNATI, 19. februar 2019 19:29)



Ovo je fenomenalno, moga djeda u partizanima napadaju zajedno njemci, talijani i cetnici, zarobljavaju ga, dvojicu njegovih drugova ubijaju a njega sprovode u logor u Italiji. antifasisti, stvarno nemate stida

Observer

pre 5 godina

Boli njih Republika Srpska a ovaj im je samo dao "razlog". Stara srpska srednjovekovna država Bosna nema nikakve veze za današnjom Alijinom. Zato Srbi čuvajmo našu Republiku Srpsku!

sweswe

pre 5 godina

Koga zanima Ognjen Vranjes? Nisam ni cuo za njega do te budalastine sa Karleusom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (4k4.Dex, 19. februar 2019 22:36

A za Karleusu si cuo, to dovoljno govori o tebi...

dolnja usna

pre 5 godina

Što se tiče afere sa tetovažom , njegova je privatna stvar šta će tetovitari. Ne trebaju svi valjda da se skinu goli pa da se vidi imaju li sumljivih tetovaža.

Što se tiče afere sa Karleušom, snimke i prepiske je pustio tek kad mu je prećeno porodici i roditeljima kako bi zaštitio njih i da ućutka estradnu "damu". Na javne uvrede svakojakog esradnog ološa koji je ga je svakodnevno napadao nije reagovao ne želeći da se spušta na njihov nivo.
(nnn, 19. februar 2019 19:11) # Link komentara

Pa dobro onda, privatna je stvar i hrvatskih reprezentativaca kakvu ce muziku slusat.

leptirica

pre 5 godina

@doprvak jesi li zaboravio rusenje cirilcnih tabli ,jesi li zaboravio napad na Rivi, jesi li zaboravio da je bas Modric na doceku htio Thompsona da pjeva, jesi li zaboravio da je i Simunic bio deo tih tvojih deckiju kojih se ponosis, usporedjujes Rivu i Krusevac licemjeru e znas koja je razlika -ta sta nije cijeli Krusevac stajao i vikao : a ipak je on crnac, vec je to bio izolovani incident -LICEMJERU ,siris ovde nacionalizam mjesecima i TI SE USUDJUJES da nema dijelis lekcije - kako te nije sramota, ah da zaboravljam s kime rapsravljam
(kome vi mazete oci ?, 19. februar 2019 19:35)

1. Šimunić je kažnjen i od Hrvatskog suda i maknut zbog toga iz reprezentacije.
2. Za čirilicne table su isto osuđeni ljudi koji su ih lomili.
3. Napadačima na vaterpoliste će biti suđeno za zlocin iz mrznje koji nosi vise zatvorske kazne.
4. Na rukometnom prvenstvu u Srbiji....

-Svih 12 izgrednika koji su uhićeni zbog sumnje da su sudjelovali u neredima u Novom Sadu nakon rukometne utakmice Hrvatska - Francuska u kojima je uništeno 36 automobila, a trojica državljana Hrvatske lakše su ozlijeđena, pušteni su na slobodu 

Automobili Hrvatskih navijača su uništavani i nakon utakmice Hrvatska - Mađarska...

-Automobile su polili benzinom i zapalili. Vandalski čin snimila je i nadzorna kamera

Na istom prvenstvu u povratku sa utakmice zaustavljena je kolona od 17 automobila iz Hrvatske je zasut kamenicama . Kombi sa 12 Hrvatskih navijača koji je stao na benzinskoj je zapaljen, a navijači su napadnuti palicama i noževima i dva Hrvata su ozljeđena, ozljede su nanjete noževima i palicama.

Sad zbroji samo ove napade na Hrvate u tih par dana prvenstva u Srbiji, pa vidi koliki si licemjer. Osuđujem i sramim se svih napada koje su napravile budale iz mojeg naroda, pa bi bio red da pročitaš ovo i da te je bar malo sramota za napade svojeg.

bradina

pre 5 godina

Ajde malo da se svi prizovemo pameti i bez ostrascenih ideja i pokusamo realno sagledati stvar oko "slucaja" Vranjesa.Sloboda i pravo svakog pojedinca da kaze sta je kako se oseca i ne bi trebalo da bude diskutabilna.Ovo je sport,koji ne trpi mesanje politike u njemu!Tetovazom je Vranjes pogresio,mogu zamisliti kakve reakcije i sta budi u svlacionici saigraca tima koji su drugog naciona!?Kako bi Vranjes reagovao da neko od saigraca istetovira Pavelica ili nekog vodju Handzar divizije!Dok god je takvih ideja koje raspiruju mrznju i narusava atmosferu treba spreciti da se to zlo jednom za uvek iskoreni.Na stranu to sto se kod svih nas odomacilo rehabilitovanje onih koji su bili protiv Saveznika u Drugom Svetskom ratu!Ne moze se prekrajati Istorija i vreme je da to prestane.NS Hrvatskke je kaznjen zato sto je "neko" nacrtao "kukasti krst" na Poljudu,opomenom ako se to ponovi sledi drasticnija kazna suspenzijom.Stradao je fudbaler zbog fasistickog pozdrava i suspendovan!FS Srbije je kaznjen oduzimanjem bodova u Bolonji,Beogradu za slicno!Fudbaleri Svajcarske Saciri i Saka opomenuti za neprikladan gest slavlja na utakmici SP,primera negativnih koliko hocete sa ovih prostora!Vreme je da se povuce crta na "(ne)opravdanih" istupa svakog sportiste.FIFA je rigorozna u slucajevima politickog ispoljavanja svih Saveza ili fudbalera i insistira na van politike u ovom sportu.FS BiH postupio je po Pravilniku i gotova prica!"Ne cini drugima ono sto ne zelis sebi" - Patrijarh Pavle.

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Pa taj Vranjes je nikakav igrac i realno i nema mjesta u Bih, da je on bio neki igrac prepoznali bi ga u Srbiji i igrao bi za Srbiju, Vranjesa po Bosni i Srbiji ima na stotite i to boljih od ovog umisljenog Ognjena!

kaokakao

pre 5 godina

Meni nije samo jasno zasto je on uopste i igrao za BIH. Mislim, ako si vec Srbin, zna se za koga se igra. Ako vec ne mozes da igras za Srbiju, onda i ne igraj. Oces Djujica, oces RS, oces da igras za tu neprirodnu tvorevinu BIH, sta ustvari oces?

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Bosna je ozbiljna repka, a dokaz je sjajna kiondiciona pripremljenost Vranješa, koju je ispoljio van terena !!! Pravda za Vranješa !!!

Spongebot

pre 5 godina

@ Joe

"a sta bi bilo da Sulejmani tetovira granice Kosova i dodje na okupljanje Srpske reprezentacije u Beograd? "

Zasto bi Sulejmani tetovirao granice Kosova? Decko i njegova porodica su iz Beograda.

Djuro

pre 5 godina

@....”Osuđujem i sramim se svih napada koje su napravile budale iz mojeg naroda, pa bi bio red da pročitaš ovo i da te je bar malo sramota za napade svojeg.
(leptirica, 19. februar 2019 20:17)”





Sve ok Leptirice.. treba sve sa se osudi, sto čini zlo i mržnju od koga god .. Samo nema mojeg i tvojeg naroda.. sve je jedan narod, no su, na žalost ucinili da nad vjera dijeli..
Drago mi je sto si stalno na ovim portalima i da se ne odvajaš od matice!

Jazz ba

pre 5 godina

Sjetite se samo Adema Ljajića i afere sa himnom,koliku ste digli prašinu. Sada je ok što Vranješ pravi cirkus. Nacionalisti i pljuvači pokrite se ušima!

Lažete kad zinete

pre 5 godina

pa mislio je na vas hrvate, posebno ove needucirane koji misle da znaju interpretirati Cosica, prvo procitaj knjigu ,nauci koji je lik u knjizi to izjavio i zasto, nema bas veze s srpskom nacijom u osnovi ali za vas nacionaliste je to jedini citat kojim mozete tjesiti sebe i svoje sramote a u stvari Acim bas govori o vama
(lazes kad zines nacionalisto,

Tvoj komentar je čisti odraz tvog mentaliteta.
Lazes sebe, pokusavas lagati mene i NE MOŽEŠ pogledati istini u oči...
Lijepo vas je opisao vaš srpski otac, Dobriša Cesarić, opisujući srpski mentalitet i stanje u srpskoj politici...i ja mu čestitam na iskrenosti...
Ovakvi poput tebe uvijek će biti mali jer se ne mogu suočiti sa istinom o sebi i vječno su im drugi krivi...
Svaka čast, veliki Dobrica...

nnn

pre 5 godina

Nedostojan je dresa reprezentacije, a i ozbiljnog kluba. Ne zbog tetovaze
(Vule, 19. februar 2019 18:49)

Za reprezentaciju je uvek izgarao i bio jedan od boljih. Verovatno znaš bolje od sadašnjeg i bivšeg selektora BIH koji su ga pozivali pre afere sa tetovažom i pevaljkom, a sigurno bolje znaš i od navijača AEK-a koji su mu skandirali kao bogu.

Što se tiče afere sa tetovažom , njegova je privatna stvar šta će tetovitari. Ne trebaju svi valjda da se skinu goli pa da se vidi imaju li sumljivih tetovaža.

Što se tiče afere sa Karleušom, snimke i prepiske je pustio tek kad mu je prećeno porodici i roditeljima kako bi zaštitio njih i da ućutka estradnu "damu". Na javne uvrede svakojakog esradnog ološa koji je ga je svakodnevno napadao nije reagovao ne želeći da se spušta na njihov nivo.

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Prosinecki nije trebao da ga izbacuje jer ako igra dobro i u formi je zasto? On i JK...pa bilo je na obostrano zadovoljstvo!"
(El senor Pesidente, 19. februar 2019 17:21)

Capello je Johnu Terry-ju oduzeo kapetansku traku jer je i on "na obostrano zadovoljstvo" izvanbračno servisirao bivšu curu od svog kolege iz kluba i reprezentacije, Wayne Bridge-a.

zmaj

pre 5 godina

@ Ne treba nijedan Srbin da igra za BiH, konstantno ih vredjaju na nacionalnoj osnovi i nazivaju pogrdnim imenima, pogotovo u Zenici.
(srle, 19. februar 2019 17:24)

Ne laži! U Bosni i Hercegovini dvojica najvećih i najcjenjenih reprezentativaca u poslijeratnoj istoriji te države su Srbi. Jedan se zove Sergej Barbarez a drugi je Zvjezdan Misimović.

Što sve čovjek neće ovdje pročitati

pre 5 godina

Loša bila '45.
rasula nas preko svijeta
al' sad nova loza raste
vratile se kući laste"

To je iz pesme koju je Luka pevao na dočeku, zajedno sa ostalim fudbalerima Hrvatske, mada ne znam ni zašto ovo pišem kad sigurno znaš ceo tekst. To je u redu, je l' tako? Prava domoljubna?
(napadaj,

Opet izmišljate!!!
Nadji snimku gdje Modric i reprezentacija pjeva TE STIHOVE koje si naveo!
Eto ti prilika da pokažeš tko od nas laže....
Ja znam da ti lažeš, demantiraj me.

no name

pre 5 godina

Ako je dobar igrac i koristan reprezentaciji ne znam sta im
dmetaju tetovaze i republika Srpska,ona je svakako je dio Bosne ,smeta to nekim nacionalistima unutar saveza a i navijacima ,dotakli smo dno dna ,sve nam politika izgleda odredjuje .

Doprvaci svijeta

pre 5 godina

a nije te sram kada vasi sportisti pokrenu lavinu kao Simunic, kako je tvoj sunardonjak napisao - lazete kad zinete i stvarno vi ste zadnji koji smijete ovde prozivati za nacionalizam
(vec zaboravili Rivu i sad dijele lekcije)

Jesi li ti zaboravio Kruševac i rasistički napad na tamnopute igrače neku noc? Jesi li zaboravio ubojstvo francuskog navijača??? Napad na hrvatske navijače u Novom sadu??
Ti da dijeloš lekcije...hahahahaha
Za mene je Simunic jednako g**** kao i taj Vranješ...
Ponavljam, mene bi bilo sramota da imamo takve u svojoj reprezentaciji...Mi se ponosimo našim momcima, zbog svog ponašanja i talenta jesu medju glavnima u Realu, Barceloni, Juventusu...

Saša

pre 5 godina

To što je neko Srbin, Hrvat ili Bošnjak ili Albanac uopšte ne mora da znači da je isključena mogućnost da bude i **eten. Kakva tetovaža, kakav pop Đujić... tek bi ga taj isključio da ga vidi šta radi.

kome vi mazete oci ?

pre 5 godina

@doprvak jesi li zaboravio rusenje cirilcnih tabli ,jesi li zaboravio napad na Rivi, jesi li zaboravio da je bas Modric na doceku htio Thompsona da pjeva, jesi li zaboravio da je i Simunic bio deo tih tvojih deckiju kojih se ponosis, usporedjujes Rivu i Krusevac licemjeru e znas koja je razlika -ta sta nije cijeli Krusevac stajao i vikao : a ipak je on crnac, vec je to bio izolovani incident -LICEMJERU ,siris ovde nacionalizam mjesecima i TI SE USUDJUJES da nema dijelis lekcije - kako te nije sramota, ah da zaboravljam s kime rapsravljam

Mile

pre 5 godina

Slazem se za Vranješa. To bi bio PRAVI odraz vašeg stanja u društvu i mržnje kojom vas vaše vodje hrane.
Mene bi bilo sramota da naš profesionalni sportaš tetovira ustaše po tijelu.
Bravo Robi, svaka ti čast!
(Doprvaci svijeta, 19. februar

Ne,vaši samo urliču ustaške pokliče i pevaju ustaške pesme.. Podržani desetinama hiljada ljudi na tribinama.

Sve movu da prihvatim, ali Hrvatska je bukvalno poslednja zemlja u Evropi, na planeti , koja bi trebalo da bude uzor bilo kome u tom smislu. Malo gledanja u ohledalo/zrcalo ne bi škodilo..


I podržavam ovaj potez Prosinečkog. Ovo su elementarne stvari za bilo koji ozbiljan tm.

nnn

pre 5 godina

Pa realno Vranjes nemoze da igra u jednom slabasnom Andrelechtu, a da igra za reprezentacije BIH. Pa taj nemi mogao igrati i za Gilbertar!
(Ivan Livno CRO, 19. februar 2019 19:23)

On je iz prvog tima Anderhelta izbačen tek nakon afere.

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Pa realno Vranjes nemoze da igra u jednom slabasnom Andrelechtu, a da igra za reprezentacije BIH. Pa taj nemi mogao igrati i za Gilbertar!

kosmos

pre 5 godina

svejednoje,@ radi se o povredi ponizavanju moralnih nacela zemlje za koju nastupas,Pa gde to ima buraz.Srbovanje ne moze u BiH,a eto vidjesmo ni u Splitu.to je tako jednostavno

ISTINA se MORA ZNATI

pre 5 godina

Kome je sporna tetovaža ovo mora da zna:
Četničke vojvode postoje još od perioda od pre prvog svetskog rata, četnici su formirani kao gerila za borbu protiv turskog okupatora, tokom prvog svetskog rata su se borili protiv austro-ugarskog i bugarskog okupatora, a u drugom protiv naci-fašista i komunista, možda je bilo nekih koji su tom prilikom počinili zločine prema nedužnim civilima, ali su većina bili časni ljudi. Ne može se na osnovu nekoliko prestupnika blatiti ceo četnički pokret kao u komunističko vreme, četnički pokret je antifašistički pokret i to im prizna cela svetska istoriografija.

vec zaboravili Rivu i sad dijele lekcije

pre 5 godina

@doprvaci svijeta a nije te sram kada vasi sportisti pokrenu lavinu kao Simunic, kako je tvoj sunardonjak napisao - lazete kad zinete i stvarno vi ste zadnji koji smijete ovde prozivati za nacionalizam

toba

pre 5 godina

(kl, 19. februar 2019 18:51)

Ma to je slabo kakvav sastav bi bio reprezentacije RSK sa Modricem,Kalinicem,Subasicem,Degenekom...
Ali eto nestade RSK

Darko

pre 5 godina

I ako ga je izbacio decko nije dostojan da nosi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine. A ovi sto sastavljaju nekakvu nepostojecu kvazi reprezentaciju republike srpske, samo sanjaju puste snove, jedino im to i preostaje.

@

pre 5 godina

Opet izmišljate!!! 
Nadji snimku gdje Modric i reprezentacija pjeva TE STIHOVE koje si naveo! 
Eto ti prilika da pokažeš tko od nas laže.... 
Ja znam da ti lažeš, demantiraj me.
(Što sve čovjek neće ovdje pročitati, 19. februar 2019 19:14)

U pravu je to je stih iz pjesme geni kaneni. Mislim da su tu pjesmu pjevali na trgu.

vi se nasli nekog prozivati

pre 5 godina

@lazete kad zinete tvoj komentar opisuje covjeka koji nista u zivotu nije procitao vec izvukao jedan citat iz desno.hr ,za tvoju informaciju Katic koji je to u knjizi izjavio je bio radikal (pogledas se u ogledalo i to je to) tako da daleko bolje opisuje stanje tvog mentalnog uma, a ako cemo iskreno i stanje tvoje drzave gdje jos danas vlada svirepa mrznja prema Srbima a i drugim nacijama, gdje se ponosite nacizmom, Simunicima, Glavasima i kako je nedavno sam Ivancic izjavio i odlicno vas opisao Norcima. Istina je lazete kad zinete i stvarno je tako

svejednoje

pre 5 godina

Ne pratim desavanja ovog fudbalera sa estradnom zvezdom JK! koliko fudbalera i drugih sportista je putem stampe napadano da su silovali, zavodili malotnice itd, itd. Uzmimo samo primer Ronalda, koga neka tamo manekenka tereti da ju je silovao pre par godina! Ronalda su isterali iz kluba, iz reprezentacije ..!!?? nije u redu. podrska za momka!

u svakoj sali ima malo sale

pre 5 godina

U ustavu BiH jasno pise "Bosnu i Hercegovinu čine dva entiteta (Republika Srpska i Federacija) i tri konstitutivna naroda" Zasto nekom smeta ako reprezentativac BiH istetovira nesto sto cini BiH??? Sta bi bilo da je istetovirao mapu Doboja ili Tuzle, da li bi to smetalo?

Doprvaci svijeta

pre 5 godina

nešto razmišljam.zvezdi trebaju pojačanja na bekovskim pozicijama.možda da pozovu vranješa i tošića?
(slobinator,

Slažem se za Vranješa. To bi bio PRAVI odraz vašeg stanja u društvu i mržnje kojom vas vaše vodje hrane.
Mene bi bilo sramota da naš profesionalni sportaš tetovira ustaše po tijelu.
Bravo Robi, svaka ti čast!

blume

pre 5 godina

Po potpisivanju prvog profesionalnog ugovora, ode Prosinečki da kupi auto. Kupio zelenog keca. Kad je to videla njegova majka, reče mu: pa gde kupi baš zeleni, crni Žuti.

Danko

pre 5 godina

Budalastina teska. Uzmi momak neke druge manje zemlje pasos i igraj tamo! Jaukace oni posle za tobom..
 (klok krk, 19. februar 2019 18:45)

Naravno, Vranjes je svetski priznati fudbaler za cije se usluge otimaju Real, Barca i ostali velikani evropskog fudbala

Nikola

pre 5 godina

@leptirica
To sto ste napisali je nesto kako bi trebalo da bude, ali ne kako jeste. Nece biti multietnicka dok god nekima smeta postojanje Srba i RS. A ti neki su velika vecina, nije fora da su kao najglasniji. U jednu ruku je to i bolje za Srbe, koji cesto znaju da budu u zabludi ( istorija pokazala vise puta ) . Ovako znaju na cemu su.

Charlie

pre 5 godina

Smeta im Đujić pošto nisu 1941 završili sa Srbima onako kako su planirali,pa su morali 1991 iz početka.Ali ovaj put nije bilo mudrih da nađu saveznika među silama zapada.

kl

pre 5 godina

Potencijalna reprezentacija Republike Srpske bi mogla biti sastavljena od fudbalera srpske nacionalnosti koji su već nastupali za BIH (Rade Krunić, Gojko Cimirot, Bojan Nastić, Ognjen Vranješ, Nemanja Bilbija, Srđan Grahovac) pojačana sa još nekoliko fudbalera rodom iz BIH (Luka Jović, Marko Marin, Neven Subotić, braća Milinković Savić).
Glavne zvezde bi bile Luka Jović, Sergej, sjajni vezista Empolija Krunić, Marko Marin.
U napadu bi neprekosnoven bio Luka Jović, a za mesto drugog napadača mogli bi da konkurišu Bilbija koji je nekoliko sezona prvi strelac bosanske lige i Ožegović koji je bačen u zapećak iako je sjajan igrač.
Na sredini terena glavne poluge zvezde Marko Marin, Rade Krunić, Sergej (na pravoj poziciji).
GOLMAN: Vanja Milinković Savić
ODBRANA: Neven Subotić, Ognjen Vranješ, Bojan Nastić
VEZA: Sergej Milinković Savić, Marko Marin, Rade Krunić, Gojko Cimirot, Srđan Grahovac
NAPAD: Luka Jović, Nemanja Bilbija (ili Ognjen Ožegović)

realno

pre 5 godina

(napadaj, 19. februar 2019 17:34)

i šta je spornog u tim stihovima?! to što su ljudi bježali iz Jugoslavije i od komunizma? Pa svi narodi su bježali, ne samo Hrvati..

Lažete kad zinete

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
(World,


Laž je u samom biću Srbina. Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno"
Dobrica Ćosić 1961.

lazes kad zines nacionalisto

pre 5 godina

@lazete kad zinete pa mislio je na vas hrvate, posebno ove needucirane koji misle da znaju interpretirati Cosica, prvo procitaj knjigu ,nauci koji je lik u knjizi to izjavio i zasto, nema bas veze s srpskom nacijom u osnovi ali za vas nacionaliste je to jedini citat kojim mozete tjesiti sebe i svoje sramote a u stvari Acim bas govori o vama

kondor

pre 5 godina

Po mom misljenju, komentari na ovaj clanak su nepotrebno skrenuli u pravcu politike. Moze se raspravljati da li je BiH funkcionalna drzava ili ne, ali cinjenica je da trenutno, ta drzava postoji i ima svoju reprezentaciju u fudbalu.Ako nosite dres sa drzavnim grbom, kakav god taj grb bio, preuzimate na sebe odredjenu odgovornost i na terenu i van njega. Dodatno, kojim god kolektivnim sportom da se bavite, imate odgovornost prema saigracima i treneru bez obzira da li je u pitanju klupski ili kolektivni sport i bez obzira koje su vam saigraci vere i nacije. Po mom misljenju, trener je pravilno procenio da je negativan uticaj koji ovaj igrac moze imati na ekipu i reprezentaciju u kval ciklusu veci od doprinosa koji moze da da reprezentaciji na terenu i doneo ispravnu odluku.

HARIS

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
(World, 19. februar 2019 17:04)

A kakve veze ima Real sa rep. Hrvatske?

Bosanac

pre 5 godina

Sve je i imalo nekog smisla i "ukusa" dok je imao tetovazu grba Republike Srpske jer je tu istu republiku priznao Alija potpisivanjem Dejtonskog sporazuma i pokusao sam da ga branim sa ovim stavom. Ali kad sam cuo da je tetovirao nekog cetnickog vojvodu tu je zavrsio za mene kao reprezentativac. Ali mi zao jer je izuzetan fudbaler i borben igrac

Svaka čast Prosinečki

pre 5 godina

Koliko neuspješan moraš biti u životu, da tetoviraš četnike po tijelu da te netko primijeti, kada vec nisi dobar u onome čime se baviš...
Teške frustracije, njega, i onih koji podržavaju četnike i ustaše...Amen.

barbarez

pre 5 godina

To šta se pjeva u Hrvaskoj reprezentaciji je stvar hrvata, nemojte tuđe probleme odmah uvoziti u Bosnu kada god mi pokušamo nekakav red napraviti.Hvala

srle

pre 5 godina

Ne treba nijedan Srbin da igra za BiH, konstantno ih vredjaju na nacionalnoj osnovi i nazivaju pogrdnim imenima, pogotovo u Zenici. Vranješ je dobar igrač, možda mu je ovako i najbolje, a traži ga AEK nazad. Nema zime za Ognjena, a Robiju ne treba da zameri ništa, morao je tako da uradi po direktivi.

Joe

pre 5 godina

Ceca moze, Thomson ne moze.
Vranjes moze granice Republike Srpske, a sta bi bilo da Sulejmani tetovira granice Kosova i dodje na okupljanje Srpske reprezentacije u Beograd?

Pozdrav za gospodu sa dvostrukim arsinama.

room 1408

pre 5 godina

Baš sam sad nešto razmišljao o njemu i mislim da ovo nema smisla, ne treba mešati njegov privatni živort sa profesionalnim. Pravda za Vranješa!
Inače je mnogo sladak i mnogo mi se sviđa.

Гли

pre 5 godina

Jedva docekali aferu da ga odstrane zbog tetovaza.
(Magnus, 19. februar 2019 17:13)

Већ је он сам прегазио свој понос када је преправио тетоваже показујући да се стиди Српске и попа Ђујића. Боље није ни заслужио.
ПС. Република Српска стоји у уставу БиХ. Ту тетоважу баш ни по коју цијену није морао преправљати, јер се на устав тзв државе за коју игра увијек могао позвати.

deki

pre 5 godina

Vranješ se sam pos... na svoju karijeru. Izbacili su ga iz Anderlehta, reprezentacije.. Sad može još samo zaigrati u Borcu iz Banja Luke. To ti je kad se osiliš.

Nexus

pre 5 godina

Ako je Vranjes jedini koji je "nagazio" tudju zenu, onda ga i treba izbaciti iz reprezentacije. Medjutim vise je nego ocigledno da ga nije izbacio Prosinecki, nego je neko sa "vrha" ovo uslovio. Smetaju nekome srpka obiljezja, kao sto je svojevremeno smetnja bila Guroviceva tetovaza. Uostalom da je bio pametan, nakon prve frke je trebao sam napustiti tu reprezentaciju.

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

Samo ne davati tviter i instagram naloge svojih devojaka/zena i Vranjes je bezopasan.Glupo je odstraniti ga iz tima samo zato sto voli zene.

Zigzag

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
(World, 19. februar 2019 17:04)zasto lazes?kada je to pjevao?ne ocekujem odgovor...

leptirica

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd. 
(World, 19. februar 2019 17:04)zasto lazes?kada je to pjevao?ne ocekujem odgovor...
(Zigzag, 19. februar 2019 17:38)

A da oba spustite loptu? BiH je multietnička država u kojoj se pokušava pomiriti 3 naroda koja su se do ne tako davno gledali preko nišana i takva tetovaža normalno da diže tenzije. Sad da imaš nekog u reprezentaciji Srbije, po nacionalnosti Albanca koji će tetovirati nešto tipa Kosovo republika misliš da se nebi digla tenzija? Ja iskreno neznam dal je Modrić pjevao Za dom, ali ta pjesma nije pjevana na dočeku. Inače ako čitaš tekst, Vranješ nije izbačen zbog tetovaža, već zbog prašine koja se digla oko cijele afere sa Karleušom,a takve stvari koliko se sjećam Modrić nije izvodio.

Marko sine

pre 5 godina

Muka mi je vise "srbomrzaca" da se tako izjasnim.Ne radi se o Robiju,radi se o ljudi koji sebi dozvoljavaju da komentarisu jednog momka,jednog Srbina,koji u krajnjem slucaju ima svoje misljenje i placa cenu zbog toga.Da li njega treba na kraju dana da bude sramota sto je Srbin?Sto bilo kome smeta sam pomen Republike Srpske?Meni licno ne smeta.Sto se to potencira kao nesto lose?Pa jer su Modricu geni kameni,jer Roberto Soldic mma borac iz Bosne izlazi sa tom pesmom u ring?Okanite se Rwpublike Srpske zlonamernici.Da ne bese popa Momcila Djujica,niti bi bilo Srba u tom delu niti Republike Srpske danas.Ja kao Srbin podrzavam radije Rep Srpsku no Hrvatsku iliti Bosnu bez Srpske.Svi smo mi Ognjen Vranjes. A ko s kim spava,to vec nema veze ni sa Srbijom ni Bosnom ni bilo kime.Gospodjo Karleusa,resavajte svoje bracne probleme van medijske scene.Hvala

jura

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (World, 19. februar 2019 17:04)

Ako nadjes snimku gdje Modric pjeva za dom ja ti dam milju eura. I bilo koga drugoga igraca iz hrvatske reprezentacije. Pjevao je Joe Simunic i unistio si karijeru, protjeran je. Ako mislis na docek, pjevale su se samo navijacke pjesme, a ako si mislio na Thompsona pjevalo se "Lijepa li si" sto im je postala kao himna. Pogledaj tekst pjesme koji govori o ljepotama HR. Ali eto mrzitelji ce mrziti...

El senor Pesidente

pre 5 godina

@@@ Vlado, izletio je on iz Anderlehta.
Prosinecki nije trebao da ga izbacuje
jer ako igra dobro i u formi je zasto?
On i JK...pa bilo je na obostrano zadovoljstvo!
A ona nesretna tetovaza...pa nije nikoga ubio.
Najiskrenije, nadam se da ce pronaci sebi
novi klub.

napadaj

pre 5 godina

@jura

A šta misliš o sledećim stihovima:

"Loša bila '45.
rasula nas preko svijeta
al' sad nova loza raste
vratile se kući laste"

To je iz pesme koju je Luka pevao na dočeku, zajedno sa ostalim fudbalerima Hrvatske, mada ne znam ni zašto ovo pišem kad sigurno znaš ceo tekst. To je u redu, je l' tako? Prava domoljubna?

posao preko stranke=placen godisnji odmor

pre 5 godina

Sto je sigurno sigurno, cuva Robi i istali igraci svoje zene od Vranjesa, hteli ne hteli bude posle utakmica reprezentacija druzenje, zezanje, budu i zene tu... e tu onda nastaje guzva u sesnaestercu a tu je Vranjes opasan. Hehe

posao preko stranke=placen godisnji odmor

pre 5 godina

Sto je sigurno sigurno, cuva Robi i istali igraci svoje zene od Vranjesa, hteli ne hteli bude posle utakmica reprezentacija druzenje, zezanje, budu i zene tu... e tu onda nastaje guzva u sesnaestercu a tu je Vranjes opasan. Hehe

deki

pre 5 godina

Vranješ se sam pos... na svoju karijeru. Izbacili su ga iz Anderlehta, reprezentacije.. Sad može još samo zaigrati u Borcu iz Banja Luke. To ti je kad se osiliš.

Гли

pre 5 godina

Jedva docekali aferu da ga odstrane zbog tetovaza.
(Magnus, 19. februar 2019 17:13)

Већ је он сам прегазио свој понос када је преправио тетоваже показујући да се стиди Српске и попа Ђујића. Боље није ни заслужио.
ПС. Република Српска стоји у уставу БиХ. Ту тетоважу баш ни по коју цијену није морао преправљати, јер се на устав тзв државе за коју игра увијек могао позвати.

napadaj

pre 5 godina

@jura

A šta misliš o sledećim stihovima:

"Loša bila '45.
rasula nas preko svijeta
al' sad nova loza raste
vratile se kući laste"

To je iz pesme koju je Luka pevao na dočeku, zajedno sa ostalim fudbalerima Hrvatske, mada ne znam ni zašto ovo pišem kad sigurno znaš ceo tekst. To je u redu, je l' tako? Prava domoljubna?

Joe

pre 5 godina

Ceca moze, Thomson ne moze.
Vranjes moze granice Republike Srpske, a sta bi bilo da Sulejmani tetovira granice Kosova i dodje na okupljanje Srpske reprezentacije u Beograd?

Pozdrav za gospodu sa dvostrukim arsinama.

jura

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (World, 19. februar 2019 17:04)

Ako nadjes snimku gdje Modric pjeva za dom ja ti dam milju eura. I bilo koga drugoga igraca iz hrvatske reprezentacije. Pjevao je Joe Simunic i unistio si karijeru, protjeran je. Ako mislis na docek, pjevale su se samo navijacke pjesme, a ako si mislio na Thompsona pjevalo se "Lijepa li si" sto im je postala kao himna. Pogledaj tekst pjesme koji govori o ljepotama HR. Ali eto mrzitelji ce mrziti...

Svaka čast Prosinečki

pre 5 godina

Koliko neuspješan moraš biti u životu, da tetoviraš četnike po tijelu da te netko primijeti, kada vec nisi dobar u onome čime se baviš...
Teške frustracije, njega, i onih koji podržavaju četnike i ustaše...Amen.

srle

pre 5 godina

Ne treba nijedan Srbin da igra za BiH, konstantno ih vredjaju na nacionalnoj osnovi i nazivaju pogrdnim imenima, pogotovo u Zenici. Vranješ je dobar igrač, možda mu je ovako i najbolje, a traži ga AEK nazad. Nema zime za Ognjena, a Robiju ne treba da zameri ništa, morao je tako da uradi po direktivi.

Marko sine

pre 5 godina

Muka mi je vise "srbomrzaca" da se tako izjasnim.Ne radi se o Robiju,radi se o ljudi koji sebi dozvoljavaju da komentarisu jednog momka,jednog Srbina,koji u krajnjem slucaju ima svoje misljenje i placa cenu zbog toga.Da li njega treba na kraju dana da bude sramota sto je Srbin?Sto bilo kome smeta sam pomen Republike Srpske?Meni licno ne smeta.Sto se to potencira kao nesto lose?Pa jer su Modricu geni kameni,jer Roberto Soldic mma borac iz Bosne izlazi sa tom pesmom u ring?Okanite se Rwpublike Srpske zlonamernici.Da ne bese popa Momcila Djujica,niti bi bilo Srba u tom delu niti Republike Srpske danas.Ja kao Srbin podrzavam radije Rep Srpsku no Hrvatsku iliti Bosnu bez Srpske.Svi smo mi Ognjen Vranjes. A ko s kim spava,to vec nema veze ni sa Srbijom ni Bosnom ni bilo kime.Gospodjo Karleusa,resavajte svoje bracne probleme van medijske scene.Hvala

Spongebot

pre 5 godina

@ Joe

"a sta bi bilo da Sulejmani tetovira granice Kosova i dodje na okupljanje Srpske reprezentacije u Beograd? "

Zasto bi Sulejmani tetovirao granice Kosova? Decko i njegova porodica su iz Beograda.

Lažete kad zinete

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
(World,


Laž je u samom biću Srbina. Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno"
Dobrica Ćosić 1961.

kondor

pre 5 godina

Po mom misljenju, komentari na ovaj clanak su nepotrebno skrenuli u pravcu politike. Moze se raspravljati da li je BiH funkcionalna drzava ili ne, ali cinjenica je da trenutno, ta drzava postoji i ima svoju reprezentaciju u fudbalu.Ako nosite dres sa drzavnim grbom, kakav god taj grb bio, preuzimate na sebe odredjenu odgovornost i na terenu i van njega. Dodatno, kojim god kolektivnim sportom da se bavite, imate odgovornost prema saigracima i treneru bez obzira da li je u pitanju klupski ili kolektivni sport i bez obzira koje su vam saigraci vere i nacije. Po mom misljenju, trener je pravilno procenio da je negativan uticaj koji ovaj igrac moze imati na ekipu i reprezentaciju u kval ciklusu veci od doprinosa koji moze da da reprezentaciji na terenu i doneo ispravnu odluku.

Nexus

pre 5 godina

Ako je Vranjes jedini koji je "nagazio" tudju zenu, onda ga i treba izbaciti iz reprezentacije. Medjutim vise je nego ocigledno da ga nije izbacio Prosinecki, nego je neko sa "vrha" ovo uslovio. Smetaju nekome srpka obiljezja, kao sto je svojevremeno smetnja bila Guroviceva tetovaza. Uostalom da je bio pametan, nakon prve frke je trebao sam napustiti tu reprezentaciju.

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Pa taj Vranjes je nikakav igrac i realno i nema mjesta u Bih, da je on bio neki igrac prepoznali bi ga u Srbiji i igrao bi za Srbiju, Vranjesa po Bosni i Srbiji ima na stotite i to boljih od ovog umisljenog Ognjena!

leptirica

pre 5 godina

@doprvak jesi li zaboravio rusenje cirilcnih tabli ,jesi li zaboravio napad na Rivi, jesi li zaboravio da je bas Modric na doceku htio Thompsona da pjeva, jesi li zaboravio da je i Simunic bio deo tih tvojih deckiju kojih se ponosis, usporedjujes Rivu i Krusevac licemjeru e znas koja je razlika -ta sta nije cijeli Krusevac stajao i vikao : a ipak je on crnac, vec je to bio izolovani incident -LICEMJERU ,siris ovde nacionalizam mjesecima i TI SE USUDJUJES da nema dijelis lekcije - kako te nije sramota, ah da zaboravljam s kime rapsravljam
(kome vi mazete oci ?, 19. februar 2019 19:35)

1. Šimunić je kažnjen i od Hrvatskog suda i maknut zbog toga iz reprezentacije.
2. Za čirilicne table su isto osuđeni ljudi koji su ih lomili.
3. Napadačima na vaterpoliste će biti suđeno za zlocin iz mrznje koji nosi vise zatvorske kazne.
4. Na rukometnom prvenstvu u Srbiji....

-Svih 12 izgrednika koji su uhićeni zbog sumnje da su sudjelovali u neredima u Novom Sadu nakon rukometne utakmice Hrvatska - Francuska u kojima je uništeno 36 automobila, a trojica državljana Hrvatske lakše su ozlijeđena, pušteni su na slobodu 

Automobili Hrvatskih navijača su uništavani i nakon utakmice Hrvatska - Mađarska...

-Automobile su polili benzinom i zapalili. Vandalski čin snimila je i nadzorna kamera

Na istom prvenstvu u povratku sa utakmice zaustavljena je kolona od 17 automobila iz Hrvatske je zasut kamenicama . Kombi sa 12 Hrvatskih navijača koji je stao na benzinskoj je zapaljen, a navijači su napadnuti palicama i noževima i dva Hrvata su ozljeđena, ozljede su nanjete noževima i palicama.

Sad zbroji samo ove napade na Hrvate u tih par dana prvenstva u Srbiji, pa vidi koliki si licemjer. Osuđujem i sramim se svih napada koje su napravile budale iz mojeg naroda, pa bi bio red da pročitaš ovo i da te je bar malo sramota za napade svojeg.

dolnja usna

pre 5 godina

Što se tiče afere sa tetovažom , njegova je privatna stvar šta će tetovitari. Ne trebaju svi valjda da se skinu goli pa da se vidi imaju li sumljivih tetovaža.

Što se tiče afere sa Karleušom, snimke i prepiske je pustio tek kad mu je prećeno porodici i roditeljima kako bi zaštitio njih i da ućutka estradnu "damu". Na javne uvrede svakojakog esradnog ološa koji je ga je svakodnevno napadao nije reagovao ne želeći da se spušta na njihov nivo.
(nnn, 19. februar 2019 19:11) # Link komentara

Pa dobro onda, privatna je stvar i hrvatskih reprezentativaca kakvu ce muziku slusat.

kaokakao

pre 5 godina

Meni nije samo jasno zasto je on uopste i igrao za BIH. Mislim, ako si vec Srbin, zna se za koga se igra. Ako vec ne mozes da igras za Srbiju, onda i ne igraj. Oces Djujica, oces RS, oces da igras za tu neprirodnu tvorevinu BIH, sta ustvari oces?

leptirica

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd. 
(World, 19. februar 2019 17:04)zasto lazes?kada je to pjevao?ne ocekujem odgovor...
(Zigzag, 19. februar 2019 17:38)

A da oba spustite loptu? BiH je multietnička država u kojoj se pokušava pomiriti 3 naroda koja su se do ne tako davno gledali preko nišana i takva tetovaža normalno da diže tenzije. Sad da imaš nekog u reprezentaciji Srbije, po nacionalnosti Albanca koji će tetovirati nešto tipa Kosovo republika misliš da se nebi digla tenzija? Ja iskreno neznam dal je Modrić pjevao Za dom, ali ta pjesma nije pjevana na dočeku. Inače ako čitaš tekst, Vranješ nije izbačen zbog tetovaža, već zbog prašine koja se digla oko cijele afere sa Karleušom,a takve stvari koliko se sjećam Modrić nije izvodio.

HARIS

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
(World, 19. februar 2019 17:04)

A kakve veze ima Real sa rep. Hrvatske?

blume

pre 5 godina

Po potpisivanju prvog profesionalnog ugovora, ode Prosinečki da kupi auto. Kupio zelenog keca. Kad je to videla njegova majka, reče mu: pa gde kupi baš zeleni, crni Žuti.

bradina

pre 5 godina

Ajde malo da se svi prizovemo pameti i bez ostrascenih ideja i pokusamo realno sagledati stvar oko "slucaja" Vranjesa.Sloboda i pravo svakog pojedinca da kaze sta je kako se oseca i ne bi trebalo da bude diskutabilna.Ovo je sport,koji ne trpi mesanje politike u njemu!Tetovazom je Vranjes pogresio,mogu zamisliti kakve reakcije i sta budi u svlacionici saigraca tima koji su drugog naciona!?Kako bi Vranjes reagovao da neko od saigraca istetovira Pavelica ili nekog vodju Handzar divizije!Dok god je takvih ideja koje raspiruju mrznju i narusava atmosferu treba spreciti da se to zlo jednom za uvek iskoreni.Na stranu to sto se kod svih nas odomacilo rehabilitovanje onih koji su bili protiv Saveznika u Drugom Svetskom ratu!Ne moze se prekrajati Istorija i vreme je da to prestane.NS Hrvatskke je kaznjen zato sto je "neko" nacrtao "kukasti krst" na Poljudu,opomenom ako se to ponovi sledi drasticnija kazna suspenzijom.Stradao je fudbaler zbog fasistickog pozdrava i suspendovan!FS Srbije je kaznjen oduzimanjem bodova u Bolonji,Beogradu za slicno!Fudbaleri Svajcarske Saciri i Saka opomenuti za neprikladan gest slavlja na utakmici SP,primera negativnih koliko hocete sa ovih prostora!Vreme je da se povuce crta na "(ne)opravdanih" istupa svakog sportiste.FIFA je rigorozna u slucajevima politickog ispoljavanja svih Saveza ili fudbalera i insistira na van politike u ovom sportu.FS BiH postupio je po Pravilniku i gotova prica!"Ne cini drugima ono sto ne zelis sebi" - Patrijarh Pavle.

Darko

pre 5 godina

I ako ga je izbacio decko nije dostojan da nosi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine. A ovi sto sastavljaju nekakvu nepostojecu kvazi reprezentaciju republike srpske, samo sanjaju puste snove, jedino im to i preostaje.

Jazz ba

pre 5 godina

Sjetite se samo Adema Ljajića i afere sa himnom,koliku ste digli prašinu. Sada je ok što Vranješ pravi cirkus. Nacionalisti i pljuvači pokrite se ušima!

zmaj

pre 5 godina

@ Ne treba nijedan Srbin da igra za BiH, konstantno ih vredjaju na nacionalnoj osnovi i nazivaju pogrdnim imenima, pogotovo u Zenici.
(srle, 19. februar 2019 17:24)

Ne laži! U Bosni i Hercegovini dvojica najvećih i najcjenjenih reprezentativaca u poslijeratnoj istoriji te države su Srbi. Jedan se zove Sergej Barbarez a drugi je Zvjezdan Misimović.

ISTINA se MORA ZNATI

pre 5 godina

Kome je sporna tetovaža ovo mora da zna:
Četničke vojvode postoje još od perioda od pre prvog svetskog rata, četnici su formirani kao gerila za borbu protiv turskog okupatora, tokom prvog svetskog rata su se borili protiv austro-ugarskog i bugarskog okupatora, a u drugom protiv naci-fašista i komunista, možda je bilo nekih koji su tom prilikom počinili zločine prema nedužnim civilima, ali su većina bili časni ljudi. Ne može se na osnovu nekoliko prestupnika blatiti ceo četnički pokret kao u komunističko vreme, četnički pokret je antifašistički pokret i to im prizna cela svetska istoriografija.

room 1408

pre 5 godina

Baš sam sad nešto razmišljao o njemu i mislim da ovo nema smisla, ne treba mešati njegov privatni živort sa profesionalnim. Pravda za Vranješa!
Inače je mnogo sladak i mnogo mi se sviđa.

Zigzag

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
(World, 19. februar 2019 17:04)zasto lazes?kada je to pjevao?ne ocekujem odgovor...

Doprvaci svijeta

pre 5 godina

nešto razmišljam.zvezdi trebaju pojačanja na bekovskim pozicijama.možda da pozovu vranješa i tošića?
(slobinator,

Slažem se za Vranješa. To bi bio PRAVI odraz vašeg stanja u društvu i mržnje kojom vas vaše vodje hrane.
Mene bi bilo sramota da naš profesionalni sportaš tetovira ustaše po tijelu.
Bravo Robi, svaka ti čast!

u svakoj sali ima malo sale

pre 5 godina

U ustavu BiH jasno pise "Bosnu i Hercegovinu čine dva entiteta (Republika Srpska i Federacija) i tri konstitutivna naroda" Zasto nekom smeta ako reprezentativac BiH istetovira nesto sto cini BiH??? Sta bi bilo da je istetovirao mapu Doboja ili Tuzle, da li bi to smetalo?

Danko

pre 5 godina

Budalastina teska. Uzmi momak neke druge manje zemlje pasos i igraj tamo! Jaukace oni posle za tobom..
 (klok krk, 19. februar 2019 18:45)

Naravno, Vranjes je svetski priznati fudbaler za cije se usluge otimaju Real, Barca i ostali velikani evropskog fudbala

Bosanac

pre 5 godina

Sve je i imalo nekog smisla i "ukusa" dok je imao tetovazu grba Republike Srpske jer je tu istu republiku priznao Alija potpisivanjem Dejtonskog sporazuma i pokusao sam da ga branim sa ovim stavom. Ali kad sam cuo da je tetovirao nekog cetnickog vojvodu tu je zavrsio za mene kao reprezentativac. Ali mi zao jer je izuzetan fudbaler i borben igrac

Doprvaci svijeta

pre 5 godina

a nije te sram kada vasi sportisti pokrenu lavinu kao Simunic, kako je tvoj sunardonjak napisao - lazete kad zinete i stvarno vi ste zadnji koji smijete ovde prozivati za nacionalizam
(vec zaboravili Rivu i sad dijele lekcije)

Jesi li ti zaboravio Kruševac i rasistički napad na tamnopute igrače neku noc? Jesi li zaboravio ubojstvo francuskog navijača??? Napad na hrvatske navijače u Novom sadu??
Ti da dijeloš lekcije...hahahahaha
Za mene je Simunic jednako g**** kao i taj Vranješ...
Ponavljam, mene bi bilo sramota da imamo takve u svojoj reprezentaciji...Mi se ponosimo našim momcima, zbog svog ponašanja i talenta jesu medju glavnima u Realu, Barceloni, Juventusu...

Nikola

pre 5 godina

@leptirica
To sto ste napisali je nesto kako bi trebalo da bude, ali ne kako jeste. Nece biti multietnicka dok god nekima smeta postojanje Srba i RS. A ti neki su velika vecina, nije fora da su kao najglasniji. U jednu ruku je to i bolje za Srbe, koji cesto znaju da budu u zabludi ( istorija pokazala vise puta ) . Ovako znaju na cemu su.

El senor Pesidente

pre 5 godina

@@@ Vlado, izletio je on iz Anderlehta.
Prosinecki nije trebao da ga izbacuje
jer ako igra dobro i u formi je zasto?
On i JK...pa bilo je na obostrano zadovoljstvo!
A ona nesretna tetovaza...pa nije nikoga ubio.
Najiskrenije, nadam se da ce pronaci sebi
novi klub.

Saša

pre 5 godina

To što je neko Srbin, Hrvat ili Bošnjak ili Albanac uopšte ne mora da znači da je isključena mogućnost da bude i **eten. Kakva tetovaža, kakav pop Đujić... tek bi ga taj isključio da ga vidi šta radi.

Mile

pre 5 godina

Slazem se za Vranješa. To bi bio PRAVI odraz vašeg stanja u društvu i mržnje kojom vas vaše vodje hrane.
Mene bi bilo sramota da naš profesionalni sportaš tetovira ustaše po tijelu.
Bravo Robi, svaka ti čast!
(Doprvaci svijeta, 19. februar

Ne,vaši samo urliču ustaške pokliče i pevaju ustaške pesme.. Podržani desetinama hiljada ljudi na tribinama.

Sve movu da prihvatim, ali Hrvatska je bukvalno poslednja zemlja u Evropi, na planeti , koja bi trebalo da bude uzor bilo kome u tom smislu. Malo gledanja u ohledalo/zrcalo ne bi škodilo..


I podržavam ovaj potez Prosinečkog. Ovo su elementarne stvari za bilo koji ozbiljan tm.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Bosna je ozbiljna repka, a dokaz je sjajna kiondiciona pripremljenost Vranješa, koju je ispoljio van terena !!! Pravda za Vranješa !!!

barbarez

pre 5 godina

To šta se pjeva u Hrvaskoj reprezentaciji je stvar hrvata, nemojte tuđe probleme odmah uvoziti u Bosnu kada god mi pokušamo nekakav red napraviti.Hvala

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Prosinecki nije trebao da ga izbacuje jer ako igra dobro i u formi je zasto? On i JK...pa bilo je na obostrano zadovoljstvo!"
(El senor Pesidente, 19. februar 2019 17:21)

Capello je Johnu Terry-ju oduzeo kapetansku traku jer je i on "na obostrano zadovoljstvo" izvanbračno servisirao bivšu curu od svog kolege iz kluba i reprezentacije, Wayne Bridge-a.

warlock

pre 5 godina

Kome je sporna tetovaža ovo mora da zna:
Četničke vojvode postoje još od perioda od pre prvog svetskog rata, četnici su formirani kao gerila za borbu protiv turskog okupatora, tokom prvog svetskog rata su se borili protiv austro-ugarskog i bugarskog okupatora, a u drugom protiv naci-fašista i komunista, možda je bilo nekih koji su tom prilikom počinili zločine prema nedužnim civilima, ali su većina bili časni ljudi. Ne može se na osnovu nekoliko prestupnika blatiti ceo četnički pokret kao u komunističko vreme, četnički pokret je antifašistički pokret i to im prizna cela svetska istoriografija.
(ISTINA se MORA ZNATI, 19. februar 2019 19:29)



Ovo je fenomenalno, moga djeda u partizanima napadaju zajedno njemci, talijani i cetnici, zarobljavaju ga, dvojicu njegovih drugova ubijaju a njega sprovode u logor u Italiji. antifasisti, stvarno nemate stida

Djuro

pre 5 godina

@....”Osuđujem i sramim se svih napada koje su napravile budale iz mojeg naroda, pa bi bio red da pročitaš ovo i da te je bar malo sramota za napade svojeg.
(leptirica, 19. februar 2019 20:17)”





Sve ok Leptirice.. treba sve sa se osudi, sto čini zlo i mržnju od koga god .. Samo nema mojeg i tvojeg naroda.. sve je jedan narod, no su, na žalost ucinili da nad vjera dijeli..
Drago mi je sto si stalno na ovim portalima i da se ne odvajaš od matice!

Charlie

pre 5 godina

Smeta im Đujić pošto nisu 1941 završili sa Srbima onako kako su planirali,pa su morali 1991 iz početka.Ali ovaj put nije bilo mudrih da nađu saveznika među silama zapada.

kome vi mazete oci ?

pre 5 godina

@doprvak jesi li zaboravio rusenje cirilcnih tabli ,jesi li zaboravio napad na Rivi, jesi li zaboravio da je bas Modric na doceku htio Thompsona da pjeva, jesi li zaboravio da je i Simunic bio deo tih tvojih deckiju kojih se ponosis, usporedjujes Rivu i Krusevac licemjeru e znas koja je razlika -ta sta nije cijeli Krusevac stajao i vikao : a ipak je on crnac, vec je to bio izolovani incident -LICEMJERU ,siris ovde nacionalizam mjesecima i TI SE USUDJUJES da nema dijelis lekcije - kako te nije sramota, ah da zaboravljam s kime rapsravljam

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

Samo ne davati tviter i instagram naloge svojih devojaka/zena i Vranjes je bezopasan.Glupo je odstraniti ga iz tima samo zato sto voli zene.

Što sve čovjek neće ovdje pročitati

pre 5 godina

Loša bila '45.
rasula nas preko svijeta
al' sad nova loza raste
vratile se kući laste"

To je iz pesme koju je Luka pevao na dočeku, zajedno sa ostalim fudbalerima Hrvatske, mada ne znam ni zašto ovo pišem kad sigurno znaš ceo tekst. To je u redu, je l' tako? Prava domoljubna?
(napadaj,

Opet izmišljate!!!
Nadji snimku gdje Modric i reprezentacija pjeva TE STIHOVE koje si naveo!
Eto ti prilika da pokažeš tko od nas laže....
Ja znam da ti lažeš, demantiraj me.

Lažete kad zinete

pre 5 godina

pa mislio je na vas hrvate, posebno ove needucirane koji misle da znaju interpretirati Cosica, prvo procitaj knjigu ,nauci koji je lik u knjizi to izjavio i zasto, nema bas veze s srpskom nacijom u osnovi ali za vas nacionaliste je to jedini citat kojim mozete tjesiti sebe i svoje sramote a u stvari Acim bas govori o vama
(lazes kad zines nacionalisto,

Tvoj komentar je čisti odraz tvog mentaliteta.
Lazes sebe, pokusavas lagati mene i NE MOŽEŠ pogledati istini u oči...
Lijepo vas je opisao vaš srpski otac, Dobriša Cesarić, opisujući srpski mentalitet i stanje u srpskoj politici...i ja mu čestitam na iskrenosti...
Ovakvi poput tebe uvijek će biti mali jer se ne mogu suočiti sa istinom o sebi i vječno su im drugi krivi...
Svaka čast, veliki Dobrica...

nnn

pre 5 godina

Pa realno Vranjes nemoze da igra u jednom slabasnom Andrelechtu, a da igra za reprezentacije BIH. Pa taj nemi mogao igrati i za Gilbertar!
(Ivan Livno CRO, 19. februar 2019 19:23)

On je iz prvog tima Anderhelta izbačen tek nakon afere.

realno

pre 5 godina

(napadaj, 19. februar 2019 17:34)

i šta je spornog u tim stihovima?! to što su ljudi bježali iz Jugoslavije i od komunizma? Pa svi narodi su bježali, ne samo Hrvati..

kl

pre 5 godina

Potencijalna reprezentacija Republike Srpske bi mogla biti sastavljena od fudbalera srpske nacionalnosti koji su već nastupali za BIH (Rade Krunić, Gojko Cimirot, Bojan Nastić, Ognjen Vranješ, Nemanja Bilbija, Srđan Grahovac) pojačana sa još nekoliko fudbalera rodom iz BIH (Luka Jović, Marko Marin, Neven Subotić, braća Milinković Savić).
Glavne zvezde bi bile Luka Jović, Sergej, sjajni vezista Empolija Krunić, Marko Marin.
U napadu bi neprekosnoven bio Luka Jović, a za mesto drugog napadača mogli bi da konkurišu Bilbija koji je nekoliko sezona prvi strelac bosanske lige i Ožegović koji je bačen u zapećak iako je sjajan igrač.
Na sredini terena glavne poluge zvezde Marko Marin, Rade Krunić, Sergej (na pravoj poziciji).
GOLMAN: Vanja Milinković Savić
ODBRANA: Neven Subotić, Ognjen Vranješ, Bojan Nastić
VEZA: Sergej Milinković Savić, Marko Marin, Rade Krunić, Gojko Cimirot, Srđan Grahovac
NAPAD: Luka Jović, Nemanja Bilbija (ili Ognjen Ožegović)

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Pa realno Vranjes nemoze da igra u jednom slabasnom Andrelechtu, a da igra za reprezentacije BIH. Pa taj nemi mogao igrati i za Gilbertar!

vi se nasli nekog prozivati

pre 5 godina

@lazete kad zinete tvoj komentar opisuje covjeka koji nista u zivotu nije procitao vec izvukao jedan citat iz desno.hr ,za tvoju informaciju Katic koji je to u knjizi izjavio je bio radikal (pogledas se u ogledalo i to je to) tako da daleko bolje opisuje stanje tvog mentalnog uma, a ako cemo iskreno i stanje tvoje drzave gdje jos danas vlada svirepa mrznja prema Srbima a i drugim nacijama, gdje se ponosite nacizmom, Simunicima, Glavasima i kako je nedavno sam Ivancic izjavio i odlicno vas opisao Norcima. Istina je lazete kad zinete i stvarno je tako

nnn

pre 5 godina

Nedostojan je dresa reprezentacije, a i ozbiljnog kluba. Ne zbog tetovaze
(Vule, 19. februar 2019 18:49)

Za reprezentaciju je uvek izgarao i bio jedan od boljih. Verovatno znaš bolje od sadašnjeg i bivšeg selektora BIH koji su ga pozivali pre afere sa tetovažom i pevaljkom, a sigurno bolje znaš i od navijača AEK-a koji su mu skandirali kao bogu.

Što se tiče afere sa tetovažom , njegova je privatna stvar šta će tetovitari. Ne trebaju svi valjda da se skinu goli pa da se vidi imaju li sumljivih tetovaža.

Što se tiče afere sa Karleušom, snimke i prepiske je pustio tek kad mu je prećeno porodici i roditeljima kako bi zaštitio njih i da ućutka estradnu "damu". Na javne uvrede svakojakog esradnog ološa koji je ga je svakodnevno napadao nije reagovao ne želeći da se spušta na njihov nivo.

svejednoje

pre 5 godina

Ne pratim desavanja ovog fudbalera sa estradnom zvezdom JK! koliko fudbalera i drugih sportista je putem stampe napadano da su silovali, zavodili malotnice itd, itd. Uzmimo samo primer Ronalda, koga neka tamo manekenka tereti da ju je silovao pre par godina! Ronalda su isterali iz kluba, iz reprezentacije ..!!?? nije u redu. podrska za momka!

vec zaboravili Rivu i sad dijele lekcije

pre 5 godina

@doprvaci svijeta a nije te sram kada vasi sportisti pokrenu lavinu kao Simunic, kako je tvoj sunardonjak napisao - lazete kad zinete i stvarno vi ste zadnji koji smijete ovde prozivati za nacionalizam

@

pre 5 godina

Opet izmišljate!!! 
Nadji snimku gdje Modric i reprezentacija pjeva TE STIHOVE koje si naveo! 
Eto ti prilika da pokažeš tko od nas laže.... 
Ja znam da ti lažeš, demantiraj me.
(Što sve čovjek neće ovdje pročitati, 19. februar 2019 19:14)

U pravu je to je stih iz pjesme geni kaneni. Mislim da su tu pjesmu pjevali na trgu.

Observer

pre 5 godina

Boli njih Republika Srpska a ovaj im je samo dao "razlog". Stara srpska srednjovekovna država Bosna nema nikakve veze za današnjom Alijinom. Zato Srbi čuvajmo našu Republiku Srpsku!

kosmos

pre 5 godina

svejednoje,@ radi se o povredi ponizavanju moralnih nacela zemlje za koju nastupas,Pa gde to ima buraz.Srbovanje ne moze u BiH,a eto vidjesmo ni u Splitu.to je tako jednostavno

sweswe

pre 5 godina

Koga zanima Ognjen Vranjes? Nisam ni cuo za njega do te budalastine sa Karleusom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (4k4.Dex, 19. februar 2019 22:36

A za Karleusu si cuo, to dovoljno govori o tebi...

lazes kad zines nacionalisto

pre 5 godina

@lazete kad zinete pa mislio je na vas hrvate, posebno ove needucirane koji misle da znaju interpretirati Cosica, prvo procitaj knjigu ,nauci koji je lik u knjizi to izjavio i zasto, nema bas veze s srpskom nacijom u osnovi ali za vas nacionaliste je to jedini citat kojim mozete tjesiti sebe i svoje sramote a u stvari Acim bas govori o vama

toba

pre 5 godina

(kl, 19. februar 2019 18:51)

Ma to je slabo kakvav sastav bi bio reprezentacije RSK sa Modricem,Kalinicem,Subasicem,Degenekom...
Ali eto nestade RSK

no name

pre 5 godina

Ako je dobar igrac i koristan reprezentaciji ne znam sta im
dmetaju tetovaze i republika Srpska,ona je svakako je dio Bosne ,smeta to nekim nacionalistima unutar saveza a i navijacima ,dotakli smo dno dna ,sve nam politika izgleda odredjuje .

JPR24

pre 5 godina

Baš sam sad nešto razmišljao o njemu i mislim da ovo nema smisla, ne treba mešati njegov privatni živort sa profesionalnim. Pravda za Vranješa!Inače je mnogo sladak i mnogo mi se sviđa.
(room 1408, 19. februar 2019 17:12)

Pa onda njemu treba objasniti da kao javna osoba ne treba da mesa privatne stvari i profesionalne. Tetovaže na primer, jeste privatne stvar, ali čim izdaje na teren i vide se, to više nije u domenu privatnosti kad ih pokazuje.. To važi za bilo koga. No dobro, meni se bilo koje tetovaže ne sviđaju generalno, još kad se nacrtaju po kompletu.. no to je stvar ukusa.

zgzug

pre 5 godina

@nnn Koji je to njegov nivo? Da objavljuje gole slike bivse devojke? Nema gore.
(Vule, 19. februar 2019 21:39)

Nivo vaspitanog dečka koji je svo vreme smiren, nikog ne vređa čak i kad ga prostački i neukusno vređaju i ne komunicira sa uvredama, uličarskim rečnikom i jezivim pretnjama kao estradna "diva" i oni koji je podržavaju.

Već ti je objašnjeno zašto su slike i prepiska pušteni u javnost.

realno

pre 5 godina

@leptirica cekaj ti mene prozivas licemjerom, ma molim te, pa sve i jedan komentar koji ti pises vec godinama ovde odise nacionalizmom a ti sebe upitaj : Da li su stvarno oni koji su rusili cirilicne table zavrsili u zatvoru (satorasi)? Nisu lazes, da li ce ovi s Rive dobiti kazne koje su zasluzili - nece, da li su uhapseni oni koji su pretukli klinca nedavno u Vukovaru , nisu policija kaze da je navijacki incident, uuuu kako te hvatamo, a da li znas sta se desilo u Novom Sadu ? Ne znas , ne znas da su tvoji napali decka maskotu u dvorani ,naravno da ne znas, ali ja sam licemjer, za tvoju informaciju ja daleko bolje znam kakvo je stanje u Hrvatskoj od tebe i znam kakve su diskriminacije prema Srbima i tu vjeruj mi nema usporedbe ali bitno da sam ja licmejer a ti koja sjedis za svojim kompjuterom i lupetas statistike koje nemaju veze s realnoscu vjerujes Raspudicu i ostalim, ma naravno , jos jednom vi ste zadnji koji mozete nekoga prozivati, odraz vaseg drustva je vikanje one sinjorine na Rivi i vecina vas tako misli

Marko sine

pre 5 godina

Muka mi je vise "srbomrzaca" da se tako izjasnim.Ne radi se o Robiju,radi se o ljudi koji sebi dozvoljavaju da komentarisu jednog momka,jednog Srbina,koji u krajnjem slucaju ima svoje misljenje i placa cenu zbog toga.Da li njega treba na kraju dana da bude sramota sto je Srbin?Sto bilo kome smeta sam pomen Republike Srpske?Meni licno ne smeta.Sto se to potencira kao nesto lose?Pa jer su Modricu geni kameni,jer Roberto Soldic mma borac iz Bosne izlazi sa tom pesmom u ring?Okanite se Rwpublike Srpske zlonamernici.Da ne bese popa Momcila Djujica,niti bi bilo Srba u tom delu niti Republike Srpske danas.Ja kao Srbin podrzavam radije Rep Srpsku no Hrvatsku iliti Bosnu bez Srpske.Svi smo mi Ognjen Vranjes. A ko s kim spava,to vec nema veze ni sa Srbijom ni Bosnom ni bilo kime.Gospodjo Karleusa,resavajte svoje bracne probleme van medijske scene.Hvala

srle

pre 5 godina

Ne treba nijedan Srbin da igra za BiH, konstantno ih vredjaju na nacionalnoj osnovi i nazivaju pogrdnim imenima, pogotovo u Zenici. Vranješ je dobar igrač, možda mu je ovako i najbolje, a traži ga AEK nazad. Nema zime za Ognjena, a Robiju ne treba da zameri ništa, morao je tako da uradi po direktivi.

jura

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (World, 19. februar 2019 17:04)

Ako nadjes snimku gdje Modric pjeva za dom ja ti dam milju eura. I bilo koga drugoga igraca iz hrvatske reprezentacije. Pjevao je Joe Simunic i unistio si karijeru, protjeran je. Ako mislis na docek, pjevale su se samo navijacke pjesme, a ako si mislio na Thompsona pjevalo se "Lijepa li si" sto im je postala kao himna. Pogledaj tekst pjesme koji govori o ljepotama HR. Ali eto mrzitelji ce mrziti...

room 1408

pre 5 godina

Baš sam sad nešto razmišljao o njemu i mislim da ovo nema smisla, ne treba mešati njegov privatni živort sa profesionalnim. Pravda za Vranješa!
Inače je mnogo sladak i mnogo mi se sviđa.

ISTINA se MORA ZNATI

pre 5 godina

Kome je sporna tetovaža ovo mora da zna:
Četničke vojvode postoje još od perioda od pre prvog svetskog rata, četnici su formirani kao gerila za borbu protiv turskog okupatora, tokom prvog svetskog rata su se borili protiv austro-ugarskog i bugarskog okupatora, a u drugom protiv naci-fašista i komunista, možda je bilo nekih koji su tom prilikom počinili zločine prema nedužnim civilima, ali su većina bili časni ljudi. Ne može se na osnovu nekoliko prestupnika blatiti ceo četnički pokret kao u komunističko vreme, četnički pokret je antifašistički pokret i to im prizna cela svetska istoriografija.

posao preko stranke=placen godisnji odmor

pre 5 godina

Sto je sigurno sigurno, cuva Robi i istali igraci svoje zene od Vranjesa, hteli ne hteli bude posle utakmica reprezentacija druzenje, zezanje, budu i zene tu... e tu onda nastaje guzva u sesnaestercu a tu je Vranjes opasan. Hehe

Joe

pre 5 godina

Ceca moze, Thomson ne moze.
Vranjes moze granice Republike Srpske, a sta bi bilo da Sulejmani tetovira granice Kosova i dodje na okupljanje Srpske reprezentacije u Beograd?

Pozdrav za gospodu sa dvostrukim arsinama.

kl

pre 5 godina

Potencijalna reprezentacija Republike Srpske bi mogla biti sastavljena od fudbalera srpske nacionalnosti koji su već nastupali za BIH (Rade Krunić, Gojko Cimirot, Bojan Nastić, Ognjen Vranješ, Nemanja Bilbija, Srđan Grahovac) pojačana sa još nekoliko fudbalera rodom iz BIH (Luka Jović, Marko Marin, Neven Subotić, braća Milinković Savić).
Glavne zvezde bi bile Luka Jović, Sergej, sjajni vezista Empolija Krunić, Marko Marin.
U napadu bi neprekosnoven bio Luka Jović, a za mesto drugog napadača mogli bi da konkurišu Bilbija koji je nekoliko sezona prvi strelac bosanske lige i Ožegović koji je bačen u zapećak iako je sjajan igrač.
Na sredini terena glavne poluge zvezde Marko Marin, Rade Krunić, Sergej (na pravoj poziciji).
GOLMAN: Vanja Milinković Savić
ODBRANA: Neven Subotić, Ognjen Vranješ, Bojan Nastić
VEZA: Sergej Milinković Savić, Marko Marin, Rade Krunić, Gojko Cimirot, Srđan Grahovac
NAPAD: Luka Jović, Nemanja Bilbija (ili Ognjen Ožegović)

Zigzag

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
(World, 19. februar 2019 17:04)zasto lazes?kada je to pjevao?ne ocekujem odgovor...

deki

pre 5 godina

Vranješ se sam pos... na svoju karijeru. Izbacili su ga iz Anderlehta, reprezentacije.. Sad može još samo zaigrati u Borcu iz Banja Luke. To ti je kad se osiliš.

Nexus

pre 5 godina

Ako je Vranjes jedini koji je "nagazio" tudju zenu, onda ga i treba izbaciti iz reprezentacije. Medjutim vise je nego ocigledno da ga nije izbacio Prosinecki, nego je neko sa "vrha" ovo uslovio. Smetaju nekome srpka obiljezja, kao sto je svojevremeno smetnja bila Guroviceva tetovaza. Uostalom da je bio pametan, nakon prve frke je trebao sam napustiti tu reprezentaciju.

kaokakao

pre 5 godina

Meni nije samo jasno zasto je on uopste i igrao za BIH. Mislim, ako si vec Srbin, zna se za koga se igra. Ako vec ne mozes da igras za Srbiju, onda i ne igraj. Oces Djujica, oces RS, oces da igras za tu neprirodnu tvorevinu BIH, sta ustvari oces?

Svaka čast Prosinečki

pre 5 godina

Koliko neuspješan moraš biti u životu, da tetoviraš četnike po tijelu da te netko primijeti, kada vec nisi dobar u onome čime se baviš...
Teške frustracije, njega, i onih koji podržavaju četnike i ustaše...Amen.

Charlie

pre 5 godina

Smeta im Đujić pošto nisu 1941 završili sa Srbima onako kako su planirali,pa su morali 1991 iz početka.Ali ovaj put nije bilo mudrih da nađu saveznika među silama zapada.

napadaj

pre 5 godina

@jura

A šta misliš o sledećim stihovima:

"Loša bila '45.
rasula nas preko svijeta
al' sad nova loza raste
vratile se kući laste"

To je iz pesme koju je Luka pevao na dočeku, zajedno sa ostalim fudbalerima Hrvatske, mada ne znam ni zašto ovo pišem kad sigurno znaš ceo tekst. To je u redu, je l' tako? Prava domoljubna?

Гли

pre 5 godina

Jedva docekali aferu da ga odstrane zbog tetovaza.
(Magnus, 19. februar 2019 17:13)

Већ је он сам прегазио свој понос када је преправио тетоваже показујући да се стиди Српске и попа Ђујића. Боље није ни заслужио.
ПС. Република Српска стоји у уставу БиХ. Ту тетоважу баш ни по коју цијену није морао преправљати, јер се на устав тзв државе за коју игра увијек могао позвати.

Lažete kad zinete

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
(World,


Laž je u samom biću Srbina. Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno"
Dobrica Ćosić 1961.

u svakoj sali ima malo sale

pre 5 godina

U ustavu BiH jasno pise "Bosnu i Hercegovinu čine dva entiteta (Republika Srpska i Federacija) i tri konstitutivna naroda" Zasto nekom smeta ako reprezentativac BiH istetovira nesto sto cini BiH??? Sta bi bilo da je istetovirao mapu Doboja ili Tuzle, da li bi to smetalo?

Bosanac

pre 5 godina

Sve je i imalo nekog smisla i "ukusa" dok je imao tetovazu grba Republike Srpske jer je tu istu republiku priznao Alija potpisivanjem Dejtonskog sporazuma i pokusao sam da ga branim sa ovim stavom. Ali kad sam cuo da je tetovirao nekog cetnickog vojvodu tu je zavrsio za mene kao reprezentativac. Ali mi zao jer je izuzetan fudbaler i borben igrac

realno

pre 5 godina

(napadaj, 19. februar 2019 17:34)

i šta je spornog u tim stihovima?! to što su ljudi bježali iz Jugoslavije i od komunizma? Pa svi narodi su bježali, ne samo Hrvati..

leptirica

pre 5 godina

@doprvak jesi li zaboravio rusenje cirilcnih tabli ,jesi li zaboravio napad na Rivi, jesi li zaboravio da je bas Modric na doceku htio Thompsona da pjeva, jesi li zaboravio da je i Simunic bio deo tih tvojih deckiju kojih se ponosis, usporedjujes Rivu i Krusevac licemjeru e znas koja je razlika -ta sta nije cijeli Krusevac stajao i vikao : a ipak je on crnac, vec je to bio izolovani incident -LICEMJERU ,siris ovde nacionalizam mjesecima i TI SE USUDJUJES da nema dijelis lekcije - kako te nije sramota, ah da zaboravljam s kime rapsravljam
(kome vi mazete oci ?, 19. februar 2019 19:35)

1. Šimunić je kažnjen i od Hrvatskog suda i maknut zbog toga iz reprezentacije.
2. Za čirilicne table su isto osuđeni ljudi koji su ih lomili.
3. Napadačima na vaterpoliste će biti suđeno za zlocin iz mrznje koji nosi vise zatvorske kazne.
4. Na rukometnom prvenstvu u Srbiji....

-Svih 12 izgrednika koji su uhićeni zbog sumnje da su sudjelovali u neredima u Novom Sadu nakon rukometne utakmice Hrvatska - Francuska u kojima je uništeno 36 automobila, a trojica državljana Hrvatske lakše su ozlijeđena, pušteni su na slobodu 

Automobili Hrvatskih navijača su uništavani i nakon utakmice Hrvatska - Mađarska...

-Automobile su polili benzinom i zapalili. Vandalski čin snimila je i nadzorna kamera

Na istom prvenstvu u povratku sa utakmice zaustavljena je kolona od 17 automobila iz Hrvatske je zasut kamenicama . Kombi sa 12 Hrvatskih navijača koji je stao na benzinskoj je zapaljen, a navijači su napadnuti palicama i noževima i dva Hrvata su ozljeđena, ozljede su nanjete noževima i palicama.

Sad zbroji samo ove napade na Hrvate u tih par dana prvenstva u Srbiji, pa vidi koliki si licemjer. Osuđujem i sramim se svih napada koje su napravile budale iz mojeg naroda, pa bi bio red da pročitaš ovo i da te je bar malo sramota za napade svojeg.

Nikola

pre 5 godina

@leptirica
To sto ste napisali je nesto kako bi trebalo da bude, ali ne kako jeste. Nece biti multietnicka dok god nekima smeta postojanje Srba i RS. A ti neki su velika vecina, nije fora da su kao najglasniji. U jednu ruku je to i bolje za Srbe, koji cesto znaju da budu u zabludi ( istorija pokazala vise puta ) . Ovako znaju na cemu su.

El senor Pesidente

pre 5 godina

@@@ Vlado, izletio je on iz Anderlehta.
Prosinecki nije trebao da ga izbacuje
jer ako igra dobro i u formi je zasto?
On i JK...pa bilo je na obostrano zadovoljstvo!
A ona nesretna tetovaza...pa nije nikoga ubio.
Najiskrenije, nadam se da ce pronaci sebi
novi klub.

kome vi mazete oci ?

pre 5 godina

@doprvak jesi li zaboravio rusenje cirilcnih tabli ,jesi li zaboravio napad na Rivi, jesi li zaboravio da je bas Modric na doceku htio Thompsona da pjeva, jesi li zaboravio da je i Simunic bio deo tih tvojih deckiju kojih se ponosis, usporedjujes Rivu i Krusevac licemjeru e znas koja je razlika -ta sta nije cijeli Krusevac stajao i vikao : a ipak je on crnac, vec je to bio izolovani incident -LICEMJERU ,siris ovde nacionalizam mjesecima i TI SE USUDJUJES da nema dijelis lekcije - kako te nije sramota, ah da zaboravljam s kime rapsravljam

Lažete kad zinete

pre 5 godina

pa mislio je na vas hrvate, posebno ove needucirane koji misle da znaju interpretirati Cosica, prvo procitaj knjigu ,nauci koji je lik u knjizi to izjavio i zasto, nema bas veze s srpskom nacijom u osnovi ali za vas nacionaliste je to jedini citat kojim mozete tjesiti sebe i svoje sramote a u stvari Acim bas govori o vama
(lazes kad zines nacionalisto,

Tvoj komentar je čisti odraz tvog mentaliteta.
Lazes sebe, pokusavas lagati mene i NE MOŽEŠ pogledati istini u oči...
Lijepo vas je opisao vaš srpski otac, Dobriša Cesarić, opisujući srpski mentalitet i stanje u srpskoj politici...i ja mu čestitam na iskrenosti...
Ovakvi poput tebe uvijek će biti mali jer se ne mogu suočiti sa istinom o sebi i vječno su im drugi krivi...
Svaka čast, veliki Dobrica...

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

Samo ne davati tviter i instagram naloge svojih devojaka/zena i Vranjes je bezopasan.Glupo je odstraniti ga iz tima samo zato sto voli zene.

nnn

pre 5 godina

Nedostojan je dresa reprezentacije, a i ozbiljnog kluba. Ne zbog tetovaze
(Vule, 19. februar 2019 18:49)

Za reprezentaciju je uvek izgarao i bio jedan od boljih. Verovatno znaš bolje od sadašnjeg i bivšeg selektora BIH koji su ga pozivali pre afere sa tetovažom i pevaljkom, a sigurno bolje znaš i od navijača AEK-a koji su mu skandirali kao bogu.

Što se tiče afere sa tetovažom , njegova je privatna stvar šta će tetovitari. Ne trebaju svi valjda da se skinu goli pa da se vidi imaju li sumljivih tetovaža.

Što se tiče afere sa Karleušom, snimke i prepiske je pustio tek kad mu je prećeno porodici i roditeljima kako bi zaštitio njih i da ućutka estradnu "damu". Na javne uvrede svakojakog esradnog ološa koji je ga je svakodnevno napadao nije reagovao ne želeći da se spušta na njihov nivo.

Doprvaci svijeta

pre 5 godina

nešto razmišljam.zvezdi trebaju pojačanja na bekovskim pozicijama.možda da pozovu vranješa i tošića?
(slobinator,

Slažem se za Vranješa. To bi bio PRAVI odraz vašeg stanja u društvu i mržnje kojom vas vaše vodje hrane.
Mene bi bilo sramota da naš profesionalni sportaš tetovira ustaše po tijelu.
Bravo Robi, svaka ti čast!

lazes kad zines nacionalisto

pre 5 godina

@lazete kad zinete pa mislio je na vas hrvate, posebno ove needucirane koji misle da znaju interpretirati Cosica, prvo procitaj knjigu ,nauci koji je lik u knjizi to izjavio i zasto, nema bas veze s srpskom nacijom u osnovi ali za vas nacionaliste je to jedini citat kojim mozete tjesiti sebe i svoje sramote a u stvari Acim bas govori o vama

Doprvaci svijeta

pre 5 godina

a nije te sram kada vasi sportisti pokrenu lavinu kao Simunic, kako je tvoj sunardonjak napisao - lazete kad zinete i stvarno vi ste zadnji koji smijete ovde prozivati za nacionalizam
(vec zaboravili Rivu i sad dijele lekcije)

Jesi li ti zaboravio Kruševac i rasistički napad na tamnopute igrače neku noc? Jesi li zaboravio ubojstvo francuskog navijača??? Napad na hrvatske navijače u Novom sadu??
Ti da dijeloš lekcije...hahahahaha
Za mene je Simunic jednako g**** kao i taj Vranješ...
Ponavljam, mene bi bilo sramota da imamo takve u svojoj reprezentaciji...Mi se ponosimo našim momcima, zbog svog ponašanja i talenta jesu medju glavnima u Realu, Barceloni, Juventusu...

Darko

pre 5 godina

I ako ga je izbacio decko nije dostojan da nosi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine. A ovi sto sastavljaju nekakvu nepostojecu kvazi reprezentaciju republike srpske, samo sanjaju puste snove, jedino im to i preostaje.

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Pa realno Vranjes nemoze da igra u jednom slabasnom Andrelechtu, a da igra za reprezentacije BIH. Pa taj nemi mogao igrati i za Gilbertar!

svejednoje

pre 5 godina

Ne pratim desavanja ovog fudbalera sa estradnom zvezdom JK! koliko fudbalera i drugih sportista je putem stampe napadano da su silovali, zavodili malotnice itd, itd. Uzmimo samo primer Ronalda, koga neka tamo manekenka tereti da ju je silovao pre par godina! Ronalda su isterali iz kluba, iz reprezentacije ..!!?? nije u redu. podrska za momka!

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Pa taj Vranjes je nikakav igrac i realno i nema mjesta u Bih, da je on bio neki igrac prepoznali bi ga u Srbiji i igrao bi za Srbiju, Vranjesa po Bosni i Srbiji ima na stotite i to boljih od ovog umisljenog Ognjena!

no name

pre 5 godina

Ako je dobar igrac i koristan reprezentaciji ne znam sta im
dmetaju tetovaze i republika Srpska,ona je svakako je dio Bosne ,smeta to nekim nacionalistima unutar saveza a i navijacima ,dotakli smo dno dna ,sve nam politika izgleda odredjuje .

Observer

pre 5 godina

Boli njih Republika Srpska a ovaj im je samo dao "razlog". Stara srpska srednjovekovna država Bosna nema nikakve veze za današnjom Alijinom. Zato Srbi čuvajmo našu Republiku Srpsku!

Danko

pre 5 godina

Budalastina teska. Uzmi momak neke druge manje zemlje pasos i igraj tamo! Jaukace oni posle za tobom..
 (klok krk, 19. februar 2019 18:45)

Naravno, Vranjes je svetski priznati fudbaler za cije se usluge otimaju Real, Barca i ostali velikani evropskog fudbala

Što sve čovjek neće ovdje pročitati

pre 5 godina

Loša bila '45.
rasula nas preko svijeta
al' sad nova loza raste
vratile se kući laste"

To je iz pesme koju je Luka pevao na dočeku, zajedno sa ostalim fudbalerima Hrvatske, mada ne znam ni zašto ovo pišem kad sigurno znaš ceo tekst. To je u redu, je l' tako? Prava domoljubna?
(napadaj,

Opet izmišljate!!!
Nadji snimku gdje Modric i reprezentacija pjeva TE STIHOVE koje si naveo!
Eto ti prilika da pokažeš tko od nas laže....
Ja znam da ti lažeš, demantiraj me.

leptirica

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd. 
(World, 19. februar 2019 17:04)zasto lazes?kada je to pjevao?ne ocekujem odgovor...
(Zigzag, 19. februar 2019 17:38)

A da oba spustite loptu? BiH je multietnička država u kojoj se pokušava pomiriti 3 naroda koja su se do ne tako davno gledali preko nišana i takva tetovaža normalno da diže tenzije. Sad da imaš nekog u reprezentaciji Srbije, po nacionalnosti Albanca koji će tetovirati nešto tipa Kosovo republika misliš da se nebi digla tenzija? Ja iskreno neznam dal je Modrić pjevao Za dom, ali ta pjesma nije pjevana na dočeku. Inače ako čitaš tekst, Vranješ nije izbačen zbog tetovaža, već zbog prašine koja se digla oko cijele afere sa Karleušom,a takve stvari koliko se sjećam Modrić nije izvodio.

toba

pre 5 godina

(kl, 19. februar 2019 18:51)

Ma to je slabo kakvav sastav bi bio reprezentacije RSK sa Modricem,Kalinicem,Subasicem,Degenekom...
Ali eto nestade RSK

dolnja usna

pre 5 godina

Što se tiče afere sa tetovažom , njegova je privatna stvar šta će tetovitari. Ne trebaju svi valjda da se skinu goli pa da se vidi imaju li sumljivih tetovaža.

Što se tiče afere sa Karleušom, snimke i prepiske je pustio tek kad mu je prećeno porodici i roditeljima kako bi zaštitio njih i da ućutka estradnu "damu". Na javne uvrede svakojakog esradnog ološa koji je ga je svakodnevno napadao nije reagovao ne želeći da se spušta na njihov nivo.
(nnn, 19. februar 2019 19:11) # Link komentara

Pa dobro onda, privatna je stvar i hrvatskih reprezentativaca kakvu ce muziku slusat.

Mile

pre 5 godina

Slazem se za Vranješa. To bi bio PRAVI odraz vašeg stanja u društvu i mržnje kojom vas vaše vodje hrane.
Mene bi bilo sramota da naš profesionalni sportaš tetovira ustaše po tijelu.
Bravo Robi, svaka ti čast!
(Doprvaci svijeta, 19. februar

Ne,vaši samo urliču ustaške pokliče i pevaju ustaške pesme.. Podržani desetinama hiljada ljudi na tribinama.

Sve movu da prihvatim, ali Hrvatska je bukvalno poslednja zemlja u Evropi, na planeti , koja bi trebalo da bude uzor bilo kome u tom smislu. Malo gledanja u ohledalo/zrcalo ne bi škodilo..


I podržavam ovaj potez Prosinečkog. Ovo su elementarne stvari za bilo koji ozbiljan tm.

vi se nasli nekog prozivati

pre 5 godina

@lazete kad zinete tvoj komentar opisuje covjeka koji nista u zivotu nije procitao vec izvukao jedan citat iz desno.hr ,za tvoju informaciju Katic koji je to u knjizi izjavio je bio radikal (pogledas se u ogledalo i to je to) tako da daleko bolje opisuje stanje tvog mentalnog uma, a ako cemo iskreno i stanje tvoje drzave gdje jos danas vlada svirepa mrznja prema Srbima a i drugim nacijama, gdje se ponosite nacizmom, Simunicima, Glavasima i kako je nedavno sam Ivancic izjavio i odlicno vas opisao Norcima. Istina je lazete kad zinete i stvarno je tako

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Bosna je ozbiljna repka, a dokaz je sjajna kiondiciona pripremljenost Vranješa, koju je ispoljio van terena !!! Pravda za Vranješa !!!

HARIS

pre 5 godina

Kakve veze ima tetovaza? Onda nek oteraju Modrica iz Reala jer je pevao Za dom itd.
(World, 19. februar 2019 17:04)

A kakve veze ima Real sa rep. Hrvatske?

Djuro

pre 5 godina

@....”Osuđujem i sramim se svih napada koje su napravile budale iz mojeg naroda, pa bi bio red da pročitaš ovo i da te je bar malo sramota za napade svojeg.
(leptirica, 19. februar 2019 20:17)”





Sve ok Leptirice.. treba sve sa se osudi, sto čini zlo i mržnju od koga god .. Samo nema mojeg i tvojeg naroda.. sve je jedan narod, no su, na žalost ucinili da nad vjera dijeli..
Drago mi je sto si stalno na ovim portalima i da se ne odvajaš od matice!

barbarez

pre 5 godina

To šta se pjeva u Hrvaskoj reprezentaciji je stvar hrvata, nemojte tuđe probleme odmah uvoziti u Bosnu kada god mi pokušamo nekakav red napraviti.Hvala

vec zaboravili Rivu i sad dijele lekcije

pre 5 godina

@doprvaci svijeta a nije te sram kada vasi sportisti pokrenu lavinu kao Simunic, kako je tvoj sunardonjak napisao - lazete kad zinete i stvarno vi ste zadnji koji smijete ovde prozivati za nacionalizam

kosmos

pre 5 godina

svejednoje,@ radi se o povredi ponizavanju moralnih nacela zemlje za koju nastupas,Pa gde to ima buraz.Srbovanje ne moze u BiH,a eto vidjesmo ni u Splitu.to je tako jednostavno

Jazz ba

pre 5 godina

Sjetite se samo Adema Ljajića i afere sa himnom,koliku ste digli prašinu. Sada je ok što Vranješ pravi cirkus. Nacionalisti i pljuvači pokrite se ušima!

bradina

pre 5 godina

Ajde malo da se svi prizovemo pameti i bez ostrascenih ideja i pokusamo realno sagledati stvar oko "slucaja" Vranjesa.Sloboda i pravo svakog pojedinca da kaze sta je kako se oseca i ne bi trebalo da bude diskutabilna.Ovo je sport,koji ne trpi mesanje politike u njemu!Tetovazom je Vranjes pogresio,mogu zamisliti kakve reakcije i sta budi u svlacionici saigraca tima koji su drugog naciona!?Kako bi Vranjes reagovao da neko od saigraca istetovira Pavelica ili nekog vodju Handzar divizije!Dok god je takvih ideja koje raspiruju mrznju i narusava atmosferu treba spreciti da se to zlo jednom za uvek iskoreni.Na stranu to sto se kod svih nas odomacilo rehabilitovanje onih koji su bili protiv Saveznika u Drugom Svetskom ratu!Ne moze se prekrajati Istorija i vreme je da to prestane.NS Hrvatskke je kaznjen zato sto je "neko" nacrtao "kukasti krst" na Poljudu,opomenom ako se to ponovi sledi drasticnija kazna suspenzijom.Stradao je fudbaler zbog fasistickog pozdrava i suspendovan!FS Srbije je kaznjen oduzimanjem bodova u Bolonji,Beogradu za slicno!Fudbaleri Svajcarske Saciri i Saka opomenuti za neprikladan gest slavlja na utakmici SP,primera negativnih koliko hocete sa ovih prostora!Vreme je da se povuce crta na "(ne)opravdanih" istupa svakog sportiste.FIFA je rigorozna u slucajevima politickog ispoljavanja svih Saveza ili fudbalera i insistira na van politike u ovom sportu.FS BiH postupio je po Pravilniku i gotova prica!"Ne cini drugima ono sto ne zelis sebi" - Patrijarh Pavle.

Spongebot

pre 5 godina

@ Joe

"a sta bi bilo da Sulejmani tetovira granice Kosova i dodje na okupljanje Srpske reprezentacije u Beograd? "

Zasto bi Sulejmani tetovirao granice Kosova? Decko i njegova porodica su iz Beograda.

zmaj

pre 5 godina

@ Ne treba nijedan Srbin da igra za BiH, konstantno ih vredjaju na nacionalnoj osnovi i nazivaju pogrdnim imenima, pogotovo u Zenici.
(srle, 19. februar 2019 17:24)

Ne laži! U Bosni i Hercegovini dvojica najvećih i najcjenjenih reprezentativaca u poslijeratnoj istoriji te države su Srbi. Jedan se zove Sergej Barbarez a drugi je Zvjezdan Misimović.

sweswe

pre 5 godina

Koga zanima Ognjen Vranjes? Nisam ni cuo za njega do te budalastine sa Karleusom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (4k4.Dex, 19. februar 2019 22:36

A za Karleusu si cuo, to dovoljno govori o tebi...

warlock

pre 5 godina

Kome je sporna tetovaža ovo mora da zna:
Četničke vojvode postoje još od perioda od pre prvog svetskog rata, četnici su formirani kao gerila za borbu protiv turskog okupatora, tokom prvog svetskog rata su se borili protiv austro-ugarskog i bugarskog okupatora, a u drugom protiv naci-fašista i komunista, možda je bilo nekih koji su tom prilikom počinili zločine prema nedužnim civilima, ali su većina bili časni ljudi. Ne može se na osnovu nekoliko prestupnika blatiti ceo četnički pokret kao u komunističko vreme, četnički pokret je antifašistički pokret i to im prizna cela svetska istoriografija.
(ISTINA se MORA ZNATI, 19. februar 2019 19:29)



Ovo je fenomenalno, moga djeda u partizanima napadaju zajedno njemci, talijani i cetnici, zarobljavaju ga, dvojicu njegovih drugova ubijaju a njega sprovode u logor u Italiji. antifasisti, stvarno nemate stida

kondor

pre 5 godina

Po mom misljenju, komentari na ovaj clanak su nepotrebno skrenuli u pravcu politike. Moze se raspravljati da li je BiH funkcionalna drzava ili ne, ali cinjenica je da trenutno, ta drzava postoji i ima svoju reprezentaciju u fudbalu.Ako nosite dres sa drzavnim grbom, kakav god taj grb bio, preuzimate na sebe odredjenu odgovornost i na terenu i van njega. Dodatno, kojim god kolektivnim sportom da se bavite, imate odgovornost prema saigracima i treneru bez obzira da li je u pitanju klupski ili kolektivni sport i bez obzira koje su vam saigraci vere i nacije. Po mom misljenju, trener je pravilno procenio da je negativan uticaj koji ovaj igrac moze imati na ekipu i reprezentaciju u kval ciklusu veci od doprinosa koji moze da da reprezentaciji na terenu i doneo ispravnu odluku.

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Prosinecki nije trebao da ga izbacuje jer ako igra dobro i u formi je zasto? On i JK...pa bilo je na obostrano zadovoljstvo!"
(El senor Pesidente, 19. februar 2019 17:21)

Capello je Johnu Terry-ju oduzeo kapetansku traku jer je i on "na obostrano zadovoljstvo" izvanbračno servisirao bivšu curu od svog kolege iz kluba i reprezentacije, Wayne Bridge-a.

zgzug

pre 5 godina

@nnn Koji je to njegov nivo? Da objavljuje gole slike bivse devojke? Nema gore.
(Vule, 19. februar 2019 21:39)

Nivo vaspitanog dečka koji je svo vreme smiren, nikog ne vređa čak i kad ga prostački i neukusno vređaju i ne komunicira sa uvredama, uličarskim rečnikom i jezivim pretnjama kao estradna "diva" i oni koji je podržavaju.

Već ti je objašnjeno zašto su slike i prepiska pušteni u javnost.

nnn

pre 5 godina

Pa realno Vranjes nemoze da igra u jednom slabasnom Andrelechtu, a da igra za reprezentacije BIH. Pa taj nemi mogao igrati i za Gilbertar!
(Ivan Livno CRO, 19. februar 2019 19:23)

On je iz prvog tima Anderhelta izbačen tek nakon afere.

Saša

pre 5 godina

To što je neko Srbin, Hrvat ili Bošnjak ili Albanac uopšte ne mora da znači da je isključena mogućnost da bude i **eten. Kakva tetovaža, kakav pop Đujić... tek bi ga taj isključio da ga vidi šta radi.

blume

pre 5 godina

Po potpisivanju prvog profesionalnog ugovora, ode Prosinečki da kupi auto. Kupio zelenog keca. Kad je to videla njegova majka, reče mu: pa gde kupi baš zeleni, crni Žuti.

@

pre 5 godina

Opet izmišljate!!! 
Nadji snimku gdje Modric i reprezentacija pjeva TE STIHOVE koje si naveo! 
Eto ti prilika da pokažeš tko od nas laže.... 
Ja znam da ti lažeš, demantiraj me.
(Što sve čovjek neće ovdje pročitati, 19. februar 2019 19:14)

U pravu je to je stih iz pjesme geni kaneni. Mislim da su tu pjesmu pjevali na trgu.

JPR24

pre 5 godina

Baš sam sad nešto razmišljao o njemu i mislim da ovo nema smisla, ne treba mešati njegov privatni živort sa profesionalnim. Pravda za Vranješa!Inače je mnogo sladak i mnogo mi se sviđa.
(room 1408, 19. februar 2019 17:12)

Pa onda njemu treba objasniti da kao javna osoba ne treba da mesa privatne stvari i profesionalne. Tetovaže na primer, jeste privatne stvar, ali čim izdaje na teren i vide se, to više nije u domenu privatnosti kad ih pokazuje.. To važi za bilo koga. No dobro, meni se bilo koje tetovaže ne sviđaju generalno, još kad se nacrtaju po kompletu.. no to je stvar ukusa.

realno

pre 5 godina

@leptirica cekaj ti mene prozivas licemjerom, ma molim te, pa sve i jedan komentar koji ti pises vec godinama ovde odise nacionalizmom a ti sebe upitaj : Da li su stvarno oni koji su rusili cirilicne table zavrsili u zatvoru (satorasi)? Nisu lazes, da li ce ovi s Rive dobiti kazne koje su zasluzili - nece, da li su uhapseni oni koji su pretukli klinca nedavno u Vukovaru , nisu policija kaze da je navijacki incident, uuuu kako te hvatamo, a da li znas sta se desilo u Novom Sadu ? Ne znas , ne znas da su tvoji napali decka maskotu u dvorani ,naravno da ne znas, ali ja sam licemjer, za tvoju informaciju ja daleko bolje znam kakvo je stanje u Hrvatskoj od tebe i znam kakve su diskriminacije prema Srbima i tu vjeruj mi nema usporedbe ali bitno da sam ja licmejer a ti koja sjedis za svojim kompjuterom i lupetas statistike koje nemaju veze s realnoscu vjerujes Raspudicu i ostalim, ma naravno , jos jednom vi ste zadnji koji mozete nekoga prozivati, odraz vaseg drustva je vikanje one sinjorine na Rivi i vecina vas tako misli