Nedelja, 17.02.2019.

20:15

Čović: Sistemska krađa, KSS ne postoji! VIDEO

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović nazvao je trijumf KK Partizan u finalu Kupa Koraća "sistemskom krađom".

Izvor: B92

Èoviæ: Sistemska kraða, KSS ne postoji! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

509 Komentari

Sortiraj po:

Sveznajući

pre 5 godina

G. Čović je u pravu. KSS ne postoji, bar ne kao respektabilna organizacija. Inače bi predsednik KK Crvena zvezda zbog svog ponašanja i izjava morao da bude suspendovan do okončanja postupka. Ovaj sportski savez je bleda kopija KSJ koji su gradili B. Stanković, R. Šaper, N. Popović i mnogi drugi ozbiljni košarkaški radnici.

Sistemska krađa?

pre 5 godina

U poslednjih nekoliko godina s jedne strane: gomila stvorenih reprezentativaca i najviše NBA igrača od svih evropskih klubova, polufinale Evrolige, nekoliko četvrtfinala pre toga, Kecmanova trojka u Zagrebu, mečevi s NBA ekipama...

S druge strane: drmanje koševa u Železniku, bacanje kesa s urinom na teren, pet na tri, 2,5% duga, "FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove", jasno kršenje propozicija ABA lige zbog učestvovanja filijale u istoj...

Pametnom dovoljno.

Vuk

pre 5 godina

Covic voli da pametuje, ali je sve u pravu u vezi KSS-a i pojedinih ljidi iz sudijske organizacije koji su dotakli dno dna. U svemu tome sam samo 40 godina i nikad nije bilo bljutavije nego sad. Ali sve je to rijaliti. Idemo dalje...

Djumbirko

pre 5 godina

Fascinantno je kako jedan veliki deo navijaca zvezde jos uvek pada na rijaliti igrarije ove osobe. Sportski radnik i predsednik kosarkaskog kluba koji nikada nije cestitao protivniku ali je redovan sa saopstenjima i vanrednim konferencijama kad god izgube vaznu utakmicu.

Boza

pre 5 godina

Do kada ce gospodin Covic da kroji sudinu kosarke u Srbiji? Ako KSS ne postoji, objavite kraj takmicenja u R.Srbiji! Mozda ce tada on biti zadovoljan.

analiza

pre 5 godina

Dobro,zahvaljujuci nekim komentarima odgledah ponovo mec Yug -Arg 2002 i prisetih se zasto se peva o Bodirogi.Ako neko moze da poredi ovo jasno povlacenje za ruku u zicer situaciji sa uobicajenim obostranim guranjem pod kosem,sta da kazem.Drugo,pljunuti na tu pobedu radi obracuna sa suprotnim taborom,meni je ruzno.Da je Beron pravio kontakt nogama,telom,u redu,ne svira se,kao nama u USA,ali povlacenje za ruku je cist faul.Odusevio me genije po kome nije vazno da li tom povucenom rukom Dzok sutira ili ne.Prekrsaj na stajnu nogu u fudbalu ne bi bio penal,po njemu,po analogiji,jer stajnom nogom ne sutiras!Navodjenje nesudjenja ociglednog auta u mecu sa Turcima,to je tek za analizu-to je tehnicki prekrsaj,kraj akcije,cim lopta ili igrac sa loptom napusti teren,nije to isto a i Turci i domacinsko sudjenje,sta reci.Vidim,analizira se eventualni faul Renfroa ili floping Covica.Sudije nista nisu svirale.Sta da je Renfro promasio,da li bi se navijaci CZ slozili da nije bilo ofanzivnog faula?To je situacija "moze da bude a ne mora da znaci" tj zavisi od oka posmatraca,za mene floping zbog teatralnosti u padu,za CZ faul u napadu.Ali,faul nad Lendejlom apsoltno postoji i faul Jaramaza u odbrani NIJE bio-decko sa obe noge i van polukruga i sa rukama dole i sude mu faul.

nele

pre 5 godina

"Mislim da ovakve izjave zaslužuju drakonsku kaznu KSS, bar 6 meseci suspenzije + novčanu kaznu.
Da vidi Čović i njemu slični da KSS postoji, i da jednom zauvek prestane takav govor u sportu.
@Miloš"
I da Van AV udeli jos bar 2mil evra za pojacanja.
Inace, mogu da ga suspenduju koliko hoce, KSS je nadlezan jedino za Kup. Liga Srbije je po ingerencijom klubova i KSS se ni za sta ne pita.
Ali svakako ne razumem Covica. Kup? Koga to jos zanima. Sledece sezone im posalji Juniore CZ, nek se kale deca. Pa nek njih kradu ako ih nije sramota.

Rasa. J

pre 5 godina

Kaze Covic "to se ne svira". Dakle, uprkos jasnim pravilima o tome sta je faul, Covic uvodi ono balkansko, ono najgore sto je unistilo ovu zemlju u vreme dok su se njegovi tadasnji pretpostavljeni pitali o svemu: pravilo postoji, ali se ne postuje BAŠ uvek. Kada bi stvaro bilo tako da se "to ne svira", onda bi bar u normalnom delu sveta, pravilo glasilo da se faul ne svira u poslednjih deset stotinki. Konstantno nepostovanje ustanovljenih pravila jeste ono sto je Covic radio jos od 1990. Razmislite sami da li treba podrzavati njega i njegovu "politiku".

Andrija

pre 5 godina

Ne blamiraj se. Niko ti nije kriv sto dve godine ne umes da dovedes trenera. Radonja je donosio uspehe Zvezdi, ti si ga oterao. Sad meni, kao okorelom Deliji, prodajes pricu o kradji, a sve u cilju da sakrijes svoje katastrofalne poteze sa Alimpijevicem i Tomicem. Ko normalan moze da veruje da Tomic moze da se suprostavi Trinkijeriju!?! Da ponovim, ne blamiraj se.

asomakum

pre 5 godina

pravo pitanje 10/35 sut za tri poena igraca Crvene Zvezde. Takva kaubojstina nije vidjena na ovim prostorima... ko je kriv? Mozda Belosevic...

Crypto nije buducnost

pre 5 godina

A sistemska greska nije sto zvezda ima dva kluba u jednom takmicenju. Kmecite kada izgubite, svi su vam krivi a vi nelegalni po svim pravilnicima kosarke. Trebao bi KSS da preispita da li da vam dopusti da se sledece godine takmicite u nacionalnim takmicenjima.

Nikola Nikolovski

pre 5 godina

Partizan je bio bolji i zasluzeno pobedio.licna je bila . Ako koza laze rog ne laze. Skupo placeni zvezdini kosarkasi ne mogu da pobedjuju bez igre.

Kolee

pre 5 godina

@deki druze a reci ti meni da li znas koju funkciju obavlja Danilovic trenutno? Mozda je Covic ocekivao da tu sjedi onaj sto je promjenio ime i prezime da bi privuka paznju na sebe jer na drugi nacin nije mogao! Druze kao sto ne znate pravila, tako nemate pojma ni o cemu! Sportski pozdrav!

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Dosta je ovde ostrascenih. Treba biti covek i realno sagledati stvari. Beron jeste napravio cist faul, ali kao navijac Partizana, ne mogu a da ne priznam da nisu svirali cisto probijanje Alexa Renfroa, nakon cega je isti postigao trojku. Da je tada sviran faul u napadu, ko zna sta bi bilo. 
Medjutim, vreme da vratimo nazad ne mozemo. Kako su protiv nas svirali gol kada lopta nije presla liniju, tako su sada svirali u nasu korist.
(PFC, 17. februar 2019 21:42)
Kapa dole, jedan od retkih postenih i normalnih. Cestitke na kupu. A ono od Renfroa jeste probijanje i tu pitajte svakog sudiju, reci ce vam da je probijenje.

dragan

pre 5 godina

Trebao si da izvedes tim ako ne posle nedosudjenog penala nad Covicem onda posle dosudjenog faula na sekund majstore,sad mozes da pricas do sutra

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Ček, vi stvarno mrtvi ladni tvrdite da se ne svira faul kad se igraču koji polaže loptu u koš obesiš o ruku?
(Pik, 17. februar 2019 22:15)
Da prijatelju, i Dario Saric je odvalio ruku Cirbesu pre dve godine u Turskoj u poslednjoj sekundi i sudija nije nista svirao. Odvalio je i gore nego Beron Lendejlu sad. To se ne sudi. Imas snimak pa pogledaj...

glava

pre 5 godina

Fudbal,košarka,vaterpolo.Svuda ista priča zvezde i partizana.Čim nisam prvi,to je zbog krađe,nameštanja,neko je protiv nas.Sportska i bilo koja kultura u nas srba nepostoji!.

takiardi

pre 5 godina

Covicu bolje razmisli o Tomicu? Zasto covek ne zna da organizuje ni jednu akciju, zasto je poslednju 1/4 zvezda isla svaki sut za 3 i to tako sto je Cirbes pod kosem, ceka se Beron ds sutne, dok ostala trojica kampuju van linije 6,25 i gledaju kako ce ovaj da sutne. Bez akcije, bez igre...

Istina

pre 5 godina

Pjer Luidji Kolina presudio,cist faul u napadu Renfroa i Lendejlu sviran nepostojeci faul.Zvezda ostecena,javlja Lars Kristofer.Jos saopstenje i vraca im se ova titula zajedno sa onom Sajberovom.

Драган _СH

pre 5 godina

ПОБЕДИЛИ СУ И ТРЕБА ИМ ЧЕСТИТАТИ !
КАО НАВИЈАЧ ЗВЕЗДЕ ВОЛЕО БИХ ДА СУ
ИГРАЧИ И СТРУЧНИ ШТАБ ИЗАШЛИ НА ДОДЕЛУ И ЧЕСТИТАЛИ ПОБЕДУ ... ОВАЈ ПУТ СУ ИМАЛИ ВИШЕ СРЕЋЕ А И ДОБРО СУ ИГРАЛИ ...
СУДИЈЕ НАС НИСУ ОШТЕТИЛЕ .. ГЛАВУ ГОРЕ И УСКОРО ДОКАЗАТИ НА ТЕРЕНУ КО ЈЕ БОЉИ !
НАПРЕД ЗВЕЗДО !!!

slobinator

pre 5 godina

Moku su oterali, Duciju ne smeju da se pojave na oci, a i ovo ostalo su sve razjurili. Jel bio neki bivsi igrac crvene zvezde na utakmici zvezde fmp IDEE Dive u ovih proteklih 8 godina ?
(antiDebil, 17. februar 2019 23:00)
bio je simonović,bio je pero antić,a vama kića nije bio u klubu 25 godina.ni praja takođe.ovo anti ti je suvišno.

Powerslave

pre 5 godina

Covicu odlazi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carski, 17. februar 2019 20:12)

Druže, odakle da ode? Vi još niste izgleda skapirali da je ovo njegov privatni klub sa promenjenim imenom?
Ne kažem ovo da bih provocirao, apsolutno se ne palim na navijačka prepucavanja, već zato što je istina. Čović je preuzeo Zvezdino ime i brend, dodelio ih svom klubu, država mu pomogla da se reši dugova, a vi navijači Zvezde ste to odmah podržali i podržavali sve dok je bilo para i pobeda.
Sad kad nema jednog i/ili drugog nećete ga oterati iz onoga što je njegovo.

Miloš

pre 5 godina

Mislim da ovakve izjave zaslužuju drakonsku kaznu KSS, bar 6 meseci suspenzije + novčanu kaznu.
Da vidi Čović i njemu slični da KSS postoji, i da jednom zauvek prestane takav govor u sportu.

antiDebil

pre 5 godina

A koga iz zvezde treba da bude u lozi, Moku ste oterali, koga jos imate. Ovo sto je zvezda osvajala zadnjih godina je samo na politicke misice. Neka ovo bude samo mali korak ka oporavku velikog kluba kakav je KKP.
(zi, 17. februar 2019 22:22)

Moku su oterali, Duciju ne smeju da se pojave na oci, a i ovo ostalo su sve razjurili. Jel bio neki bivsi igrac crvene zvezde na utakmici zvezde fmp IDEE Dive u ovih proteklih 8 godina ?

Admiral

pre 5 godina

@ bio je simonović,bio je pero antić,a vama kića nije bio u klubu 25 godina.ni praja takođe.ovo anti ti je suvišno.
(slobinator, 17. februar 2019 23:36)

Ma sjajno, kakav klub takve i legende, cuj Simonovic i Antic, hahahahahaa

blabla

pre 5 godina

Imaju medalje ali nemaju organizatorske sposobnosti svi zajedno, koliko Dr Čović ima u malom mozgu.
(miško, 17. februar 2019 21:33)

Moze li mi iko opisati profil osobe koja moze napisati ovakvo nesto? Navijacko opredeljenje van diskusije

deki

pre 5 godina

Covic je trebao da iskulira ovo, bilo bi mnogo bolje mada, u sustini nista nije pogresio. Sto se tice loze, niko normalan i ostrascen gde i sebe ubrajam nema nista protiv da tamo sede Sale Djordjevic, Tomasevic ili neko treci ali Danilovic koji je i sam upitan jer bi u svakoj normalnoj zemlji posle gepekovanja bio dozivotno odstranjen iz sporta, ako je vec stavio Ostoju, mogao je i Covica. Mislim, znamo ko je Ostoju i doveo u KKP i ko daje pare, Grbovic je to objasnio. Sustinski, Covic je sve u pravu, pogotovo za pokusaj preuzimanja lige od strane saveza i koliko god mi se ovo nije svidelo, mora da se reaguje, slede najbitnije utakmice a opasne se igre igraju a sve uz pomoc vlasti

David

pre 5 godina

sistemska krađa... barem je u vezi ovog u pravu. zvezda je trebala izgubiti još u četvrtfinalu. sudije pogurale kad nije išlo. potom, trebali izgubiti u polufinalu... sudije opet pogurale. znali su još na početku kupa da će biti u finalu, zato su i tražili promenu termina igranja. e sad, ko je to beše zalutao u košarku Čović ili Đorđević, Danilović, Tomašević... nek svako odluči. vidim da je to ovde bitno, pa ću i ja napisati: navijač sam jednog trećeg kluba!

Darko

pre 5 godina

Imaju medalje ali nemaju organizatorske sposobnosti svi zajedno, koliko Dr Čović ima u malom mozgu. 
(miško, 17. februar 2019 21:33) 

Moze li mi iko opisati profil osobe koja moze napisati ovakvo nesto? Navijacko opredeljenje van diskusije
(blabla, 17. februar 2019 22:22)

Mogu ja, Dr. Nebojša lično.

public_enemy

pre 5 godina

cekamo strucnu ekspertizu! E moj Covicu kad god izgube tvoji u vaznim utakmica ti odmah trazis izgovore. nikad nisi prihvatio poraz i cestitao boljem protivniku.

Firga

pre 5 godina

Covicu priznaj jednom Partizan je bio bolji I zasluzeno dobio,prvo ste trazili da se igra u 21h sad sudije,pa dosta vise i zvezdasi te psuju,ti ces da komentarises lozu,u kojoj su toliko uradili za srspsku I jugoslovensku kosarku...

NY

pre 5 godina

Da li je moguce da posle poraza ide saopstenje?!Tako ne tipicno za NČ.
(MJ, 17. februar 2019 21:41)

Sta je trebalo da cute.Pa vi ste posle derbija kukali danima, onaj se odricao sepskog pasosa, arhitekta crtao
Da ti ja nesto kazem.Uopste nisam ostrascen.Faul na 0,2 sec pre kraja se nigde ne svira pa taman bila i nesportska.Sudije u EL se barem vade gledajuci snimak.Cisto probijanje Renfroa. Drugo ceo vrh KSS pripadnici Partizana. Sve se radilo da se uzme barem kup da bi se vestacki digao nivo kluba koji je u ozbiljnim problemima kako u kosarci tako i fudbalu, vaterpolu, odbojci. Bilo je gresaka i u igri Zvezde.Ali u jednoj egal utakmici perfidno navlacenje u korist jednog kluba nema svrhe.Trebalo je pustiti da se igra produzetak. Belosevicu ovo nije prvi put.

Pik

pre 5 godina

Sta je trebalo da cute.Pa vi ste posle derbija kukali danima, onaj se odricao sepskog pasosa, arhitekta crtao
Da ti ja nesto kazem.Uopste nisam ostrascen.Faul na 0,2 sec pre kraja se nigde ne svira pa taman bila i nesportska.Sudije u EL se barem vade gledajuci snimak.Cisto probijanje Renfroa. Drugo ceo vrh KSS pripadnici Partizana. Sve se radilo da se uzme barem kup da bi se vestacki digao nivo kluba koji je u ozbiljnim problemima kako u kosarci tako i fudbalu, vaterpolu, odbojci. Bilo je gresaka i u igri Zvezde.Ali u jednoj egal utakmici perfidno navlacenje u korist jednog kluba nema svrhe.Trebalo je pustiti da se igra produzetak. Belosevicu ovo nije prvi put.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 17. februar 2019 22:00)

Ček, vi stvarno mrtvi ladni tvrdite da se ne svira faul kad se igraču koji polaže loptu u koš obesiš o ruku?

Stanisa

pre 5 godina

Razumem Čovićevu nervozu, počeo je da gubi na svim poljima. I još proziva državu... baviće se njime, ali neki drugi resor, ne i sportski...

Admiral

pre 5 godina

@ Zuja, 17. februar 2019 22:09

Kad vec komentarises trebalo bi prvo da se informises a ne da nekoga prozivas.
Kazes dosli ste bez centara? Izvini a sta su vam Cirbes i Ristic, plejevi?
Komentarises pasos Pejdzu kao vecina tvojih kolega navijaca Zvezde i pitate se kako nije dat Odzu? Pa jednostavno, da pratite kosarku kao sto se pravite, znali bi za pravilo tzv. "kosarkaskog drzavljanstva" po kome igrac koji je igrao za reprezenraciju neke druge zemlje ne moze nastupati kao domaci igrac, a Odzo je igrao za Nigeriju, zato nije nikako mogao da igra kao domaci igrac i pasos mu ne bi nista znacio.
Pominjes Partozanov dug, ok slazem se ali sta je sa dugom od 15 miliona evra koji su Zvezdi volsebno obrisani, to ne pominjes??

Kaiser

pre 5 godina

Prica covek koji u startu ABA ima 2-0 protiv FMP-a, u startu KLS ima 2-0 protiv FMP-a i u slucaju ukrstanja u Kupu Srbije ima pobedu protiv FMP-a....
(Niko, 17. februar 2019 21:35)

Pise covek koji na startu ABA protiv Mege ima 2:0 tim koji u kupu ima dan odmora i tim u slucaju ukrstanja igra protiv Mege.I sta cemo sad?

Srle

pre 5 godina

Vec godimana se pitam cemu sluzi ovaj trofej. Trofej nema nikakav znacaj osim jos jedna crtica na listi vecitih. Sluzi kao porovociranje i prepucavanje medju navijacima i celnicima vecitih a kosarka je losa. Igra se 3 dana za redom sa cesto oslabljenim ili nekopletnim ekipama. Sto je najgore cesto su sudije u prvom planu i koriste kup kao reklamu. Preko tv-a ne mogu da se prate utakmice osim ako nemate Arenu(sto ima mali deo naroda). Kad se sve sabere kup je pao jako nisko a kad vidimo ko ga ogranizuje i kako nije ni cudo.

Oglo

pre 5 godina

u lozi sede legende srpske kosarke. koju vi legendu imate gospodine covicu pa da sedi u lozi?
(public_enemy, 17. februar 2019 22:18)

Pa vama je Ostoja legenda srpske kosarke? Hahaahh......

samo onako

pre 5 godina

NČ kaže u loži sede ljudi koji su zalutali u košarci (Djordjević, Danilović, Tomašević, ...), a odakle on dolazi -kako se on nadje u košarci, kao veliki košarkaš koji je igrao po svetu i osvajao medalje. Ja sam zvezdaš, ali ovog čoveka ne apsolutno razumem, uvek mu je neko drugi kriv, naročito sudije, a to kako njegov trener vodi utakmicu i kakva je strategija, to se ne pominje.

Razocarani Srbin

pre 5 godina

Duuuuuleee brate, daj neku izjavu, da ima na koga ova "moralna gromada" da puca. bez tebe ni on ne postoji... nema covek ideju na koga da udari...
Krivi mu ljudi koji su nam od sankcija na ovamo donosili pobede i radost...uz koje smo odrasli... eeeeej samo jos ostalo da napadne na Dudu, pokojnog prof.Nikolica i to je to...mozda mu i Zeljko zasmeta..
Ima li u ovoj zemlji i jedan pristojan psijijatar koji ume da bar ublazi problem kompleksa nize vrednosti?!

Limasti

pre 5 godina

Mislim da je bio faul..kao i sto je belosevic čini mi se sa zadrškom od par sekundi izmislio faul covica ns centru..ali sce ovo bi bilo ok da se iskoristi da ovoj arogantnoj neznalici urucimo otkaz.. čovek je sva tri za sada velika meča izgubio na identičan način.. valensija limoz i sad partizan..Ali ta genijalna rešenja u odbrani zadnjih napada pa to je tragikomicno..čovek je ugasio sve igrače..napad nemamo..će tre nenamo..4ku nemamo..ali bitno da mangup dokazuje svoje sa sinom filipom kog je zaista smesno gledati kao igrača zvezde..inače očajan basket očajno sudjenje i zaista potouno očigledna činjenica da zvezda nema pleja niti igrače u reketu.

zi

pre 5 godina

A koga iz zvezde treba da bude u lozi, Moku ste oterali, koga jos imate. Ovo sto je zvezda osvajala zadnjih godina je samo na politicke misice. Neka ovo bude samo mali korak ka oporavku velikog kluba kakav je KKP.

078

pre 5 godina

Partizan samo ovako, na frku, galamu i uz pomoc sudija na jedan mec, moze nesto da osvoji. U duzim serijama nema nikakve sanse.
Covica prezirem, ali je ovde u pravu. KSS je sasvim na strani Partizana.

Stanisa

pre 5 godina

Razumem Čovićevu nervozu, počeo je da gubi na svim poljima. I još proziva državu... baviće se njime, ali neki drugi resor, ne i sportski...

Saša

pre 5 godina

Da je ovaj Gledaonistu utakmicu kao i mi?
Sta nije jasno ? Da je Zvezda pobedila onda bi priča bila drugačija . Znaci dva slobodna bacanja prave razliku u saopštenjima .
Koga je jos briga za njegovo mišljenje .

marko

pre 5 godina

Pođi pre svega od sopstvenih grešaka(drugi put za redom tim daješ u ruke početniku) pa onda pričaj o ostalom.I prestani da brukaš Zvezdu nesportskim ponašanjem.

Milan

pre 5 godina

Covic se buni svaki put kada izgubi. Prosle godine, kada je gubio aba ligu od buducnosti, isto tako pretio da ekipa nece izaci na teren, da ce zvezda istupiti iz aba. Mislim da treba svi klubovi da puste zvezdu da uzme sve trofeje, da se covke ne nervira

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

Treba da pitaš trenera zašto centar (Cirbes) brani izvodjenje lopte iz auta na 1,2 sekunde do kraja a Beron ostaje da brani njihovog centra, i kako on da ga nadskoči sem da napravi faul. Ako izvučemo pouke iz ovoga za Aba ligu ok, ako ne već vidim reprizu prošle sezone. Ali kao i uvek podrška momcima do kraja, nije ovo najbitniji trofej, samo ako uz Odža i KC Riversa izvuku pouke.

grobar NS

pre 5 godina

1)faul Jaramaza jer jer je bio u polukrugu ispod kosa a bio je pola metra van.
2) igranje nogom od strane igrača zvezde kada smo isli u kontranapad
3) pogledajte usporen snimak trojke Berona za 72:71 / pravi korake jer pomera stajnu desnu nogu / snimak kamere sa parteta iz pravca partizanovog ka kosu c.zvezde
4)Dobric usao ranije kad je sutnuo drugo i promašio- klasičan prestup.

Zakljucak : eventualni faul Renfroa u napadu ne bi ni odlucivao popednika...dakle...

Србија

pre 5 godina

Човићу мани се празмих прича, гледај како ћемо против Монтенигера до ЕЛ!!! Оваквом игром, БЕЗ центра, тешко ћемо их добити!

Dragan

pre 5 godina

Čović: Sistemska krađa, KSS ne postoji!

Ma u pravu si covece 1000%. De ce Zvzda da izgubi od nekog, pa jos u zadnjoj sekundi. Srecom pa si ti smiren i ne provociras jednostavno znas da ispostujes protivnika. Nego mislim da bi ti trebao da odlucis da Zvezda jednostavno istupi iz lige i KSS i lepo da igrate samo evroligu ali i tu oce da namestaju pa je bolje da direktno idete u NBA. A i tamo treba da udaris rukom od sto , da se ne drznu da neko svira nesto protiv Zvezde u zadnjem minutu. I ako se kojim slucajem drznu, odma da istupite i u Vaseljensku ligu da se prebacite da igrate sa sebi ravnima , sa ostalim malim i veikom zvezdam. Sta ima da se zezas sa ovozemaljskom boranijom.
PS. Mislim da treba da preripite NBA jer nisu vam brate ni do pojasa a imaju tamo i po nekog bivseg partizanovca, budeale americke, ne treba da trosis energiju sa nekima koji su toliko nisko pali da primaju te sto su sve svije uspehe postigli uz pomoc sudija. Jos jedan podatak za tebe i sudija Belosevic i Trinkijeri imaju isto devojacko prezima a ono glaasi verovao ili ne VUJOSEVIC. Care ti si "delija" cak i za najvatrenije "delije"

Iskeni pozdravi Dragan

Dr Hitch

pre 5 godina

Čoveče, kako ne shvataš da ovim stvarima brukas veliki klub kakav je KK Crvena Zvezda, i armiju navijača koju taj klub ima? Grešaka je bilo na obe strane, to je očigledno, ali da li zaista misliš da su one vredne ovakvih stvari, i da je sada potrebno praviti ratno stanje? Bilo je grešaka sudija, trenera, igrača, i da je CZ pobedila bilo bi zasluženo potpuno...Jedino se slažem za vređanje porodice, to nikada ne podržavam niti ću, bez obzira ko je u pitanju.

Zuja

pre 5 godina

Ivan Veljković, 17. februar 2019 20:53) 


Bravo Ivane. I ne radi se o tome za koga navijas ti ili ja. Ovde se ne radi samo o tom napadu, vec CELU utakmicu igraci CZ sutiraju za 3 i promasuju i uporno to rade?? I sta im kaze trener? Gleda?? Pa da nije Berona jos gore bi prosli. Partizan je pobedio zbog bolje igre centara. Lendelej, Velickovic i Gagic su doneli pobedu iako je i Partizan sutirao i promasivao za 3. Vi ste samo sutirali za 3 i promasivali. A trener, sta on radi?? Pa kod nekog drugog trenera to ne bi moglo da im padne napamet, nego bi trazio da se gradi akcija!!
(ljubitelj kosarke, 17. februar 2019 21:36)

Posto si ljubitelj kosarke trebalo bi da znas da se danas kosarka igra sve vise na sutu za tri.Pogledaj procenat za tri u NBA.Jedan Stef Kari da i po 10 trojki.Pogledaj procente Fenera, Reala, CSKA.Neki put ne ide.Zvezda je svesno dosla bez centara.Jednom vasem dodeljeno drzavljanstvo pred kup a Zvezdinom nije.Da li tu ima neceg sto nema veze sa sportom.Da li se malo i politika mesa u sport.Ja bih rekao da da. Neko iz vlasti precutkuje dugPartizana prema drzavi od 75 miliona dinara.Ali nema veze zivot tece dalje a crta se podvlaci na kraju sezone

Roki

pre 5 godina

Kad izgubite od Buducnosti finale kradja, kad vas pobedi Partizan kradja?? Samo vi kad pobedite tada je cisto. Jooj cistunci moji slatki..
(duga devetka, 17. februar 2019 20:33)

A kad pobede Dinamik,sve cisto.E moj Covicu.

Aleksandar

pre 5 godina

Ja sam zvezdas , ali onaj preksaj na kraju je za tehnicku gresku. Zao mi je sto to kazem , ali to je istina. Zvezda ce biti SAMPION . Idemo dalje.

Kosta

pre 5 godina

Najbolji komentar Covic skrkao pare! A samo Trinkijeri kao Coviceva sva pojacanja u klubu ove sezone! Kakvo spinovanje! Gospodo, o cemu mi pricamo!? Dali vam je jasno da moraju pare da se opravdaju? Zasto se ne kaze koja je Trinkijerijeva cifra?
(Anon, 17. februar 2019 20:38)

Vidi ovako, kupiš Skorcijanitisa i platiš ga milion evra.
Onda ga otpustiš, platiš penale njemu i menadžeru i dobar si dva miliona.
Ili recimo uzmeš od banke 6 miliona i onda im brzo vratiš 1 milion pa ne moraš ostalo da vraćaš.
Tako ste vi namam objašnjavali ekonomiju, a sad se praviš fin :)

zlatko laskoski MAKEDONIJA

pre 5 godina

prvo ti nemas domace vaspitanje,pa zato ne treba da pricas nista o postenju i cestitanju.ako ono drzanje za levu ruku nije bilo faul ja neznam sta je.a za sedenje u lozi treba sami da se ispitate,zato sto vasi ljudi zive u oblacima i dolazak i nis za njih spada u degradaciju.ali za brzo ce doci dan kada ce odlazak do laktase za vas u zvezdi bice PREMIJA.

opet krive sudije i uvek su samo sudije krive?

pre 5 godina

A Covicu, zasto ti centar par sekundi do kraja , izvodi aut a plej cuva centra Parizana?? A kada ces da prihvatis tvoju krivicu, jer si TI doveo neznalicu za trenera koji je CELE sezone gubio ovakve zavrsnice?? Tvoji igraci CELU utakmicu samo sutiraju za 3, preko 30 puta?? Sta im je trener rekao, onaj koji psuje na tajm autima?? Jedino to i zna. Normalno, ti spinujes i pricas o kradji, sistemskom namestanju u korist Parizana? Uvek su drugi krivi i nikada nisi rekao da je neko zasluzeno pobedio a navijaci ko ovce sve prihvataju i ne vide da cete sa ovakvim trenerom isto da prodjete u ABA?? Zivi mi bili pa ne mora da to bude Partizan. Kada trener ne zna, on ne zna bilo ko da je protivnik. A igra tvog tima se vidi po faulovima. To je jedini bio nacin da se sprece igraci Partizana koji su CELE utakmice bili bolji tim i da vam nije Berona vi bi izgubili barem sa 10tak koseva razlike. Sta su vam centri odigrali, onaj Grk??

Nenad

pre 5 godina

Daleke 2013-e bese kriv Dusko Vujosevic. Isprozivaste coveka na veliko. Unististe mu trenersku karijeru, zdravlje, zivot. Srozaste Partizan na najnize grane. Tada ste pricali da je on jedini problem u nasoj kosarci, koji koci sve. Da ce njegovim odlaskom bito reseni svi problemi. A covek je cistog srca i ciste savesti, sam, bez icije podrske, vodio borbu protiv vas, politicara, medija, cele javnosti. I sve sto je tada pricao, a svi su tome smejali, ispalo je potpuno TACNO. Samo je trebalo da prodje 6 dugih godina da vi gospodine Covicu pokazete svoje pravo lice. I to da ste vi u stvari glavni problem nase kosarke. Licemeru jedan. Imate 2 svoja kluba u svakom domacem takmicenju. Jesu li te utakmice regularne, ili ima kombinacija. I vi ste nasli da nekome drzite predavanja o regularnosti takmicenja.

sve je relativno

pre 5 godina

@zdrav razum

A "zaboravio" si igru nedosuđenu igru nogom Zvezde u 3/4, kad je Partizan imao veliko vodstvo i umesto još 2 poenaiz kontre, primio dva iz rekontre. Tu bi već bio kraj meča da smo se odvojili.

ciganin sam al sam brezobrazan

pre 5 godina

@ ... jeste faul, ali se to ne svira... Izjava za Ginisovu knjigu rekorda.
(normalan, 17. februar 2019 21:08)

... godinama se ne svira i to samo protiv zvezde, ... i još dosta toga kad nije "sistemska kradža" u pitanju.

profa

pre 5 godina

Ne bi trbalo dizati ovoliku frku oko kupa to je utakmica koja se igra Samo za prestiz . Neke odluke jesu bile na stetu zvezde ali meni se cini da tomic isto kao I alimpijevic tvrdoglavo teraju po svome dok ne bude prekasno njemu su dobric i davidovac presjedili pola sezone ( znam da je davidovac bio povredjen )... od pocetka se vidilo da covic I nenadic na zalost nemaju potreban kvalitet za zvezdu ali uz pravog trenera bi sigurno bar malo napredovali . Isto kao I prosle godine ni jedan igrac nije pokazao napredak Kako sezona odmoce svi dizu formu a nasi igraci sve gori ( simanic je odigrao dve tri utakmice solidno ali to nije napredak ) . Ovo je sport nekad izgubis nekad pobedis I sudije takodje znaju da poguraju kad Treba ni prvi ni poslednji put . Dobra utakmica steta sto osim davidovca nijedan nas domaci igrac nije nista polazao

rebel

pre 5 godina

Sve je to jedan veliki spin u kome ucestvuju svi.Jos jedan mali doprinos kontaminaciji javnog zivota u Srbiji.Trinkijeri nije smeo da izgovori Zvezda posle utakmice.Svaka cast Novici koji taj problem nema,pa moze da cestita i zahvali Zvezdinim igracima za fer borbu.Kao i Nikola Kalinic pre neku godinu.

rade

pre 5 godina

Koje spinovanje.Pa kup nema apsolutno nikakvu vrednost osim takmicarske.Zasto bi bilo ko u tom slucaju bilo sta za koga navlacio.To ce vam reci svaki normalan navijac pa cak i zvezde.Smesno.Klasicno skretanje sa teme da mu klub ne ide u pravcu u kome zeli.Ljuja se po drugu godinu euroliga a to znaci manjak para i sponzora.Pa onda opleti po sudijama.Degradira igrace da uzmu medalju koja god to ona bila.Tako mogu samo jos vise da padnu.Stvarno smesan covek.

Stevan

pre 5 godina

Kao navijac Partizana i nadam se objektivni sportski navijac,moram da se ukljucim u ovu pricu.
Neverovatno mi je da i jedan (Partizan) i drugi (Zvezda) klub kad pobedjuju nemaju nikakve primedbe tipa KSS,sudije, protivnicki trener,redari,obezbedjenje,svetlo i klima u hali gde se igra utakmica.Cim se izgubi, sve se spominje i sve se broji i odmah se trazi pomoc drzave za resavanja spora.To se dogadja toliko dugo da vec pocinje da biva smesno.Niko iz Partizana i Zvezde nema tapiju na pobede i nema tapiju da su jedini klubovi koji zavredjuju toliku paznju.Sta je sa ostalim klubovima u Srbiji,da li ima tamo nase dece koja bi barem delic tretmana,paznje,novca i USLOVA koji imaju ova dva kluba i oni hteli da imaju.Da li je u pravu Varda koji kaze da se nasa deca tretiraju kao SLINE zbog ova dva kluba.Da li samo ova dva kluba treba da igraju,kako mi se cini,treba.Pa,dobro pustimo ih neka igraju sami izmedju sebe,neka placaju nasim novcem isluzene igrace iz EU i sveta.Sta je sa klubom iz Zitista i ostalim u Srbiji koji cistim amaterizmom ipak stignu do rezultata.Kako niko, da na to, iz ova dva kluba pa i iz KSS ne obrati paznju,da li ne znaju ili nece,da li im ova situacija odgovara, ne znam, jedno znam i vidim da ovo vise ne vodi nicemu i nigde. da li su ljudi koji vode ova dva kluba svesni sta rade,da li misle da se kosarka nece igrati posle njih,da li su oni tu zbog kosarke ili je kosarka tu zbog njih,i ne znam da li su zaboravili geslo; da je zdravom sportskom telu, zdrav duh.

Idi begaj

pre 5 godina

Ako se ja pitam,muška borba,ovaj put dobio Partizan.
Ovakvi kao Čović podrivaju naciju,da ne pričam šta rade sportu.
Da li ste ikada čuli da je Čović nekoga pohvalio,poslao lepu reč...nikada!
Uvek je nešto nadobudno,cinično...dakle od čoveka ništa lepo nikada.

Milasin

pre 5 godina

Sram te bilo! Prihvati poraz, pruzi ruku i bori se. Ne kaljaj nam ime! Navijali smo mi za Zvezdu davno prije tebe, odrastali uz nju. "Svadjali" sa Grobarima, pricali da je bilo nepravdi na obje strane ali ne ovako. I treba da nas dobijaju kad vise zele pobjedu.

crvena zvezda 3191,..ili koja vec god.

pre 5 godina

Da li je kod rezultata 71:72 Renfro napravio faul u napadu ili ne?Da,jeste.Je li sudjen?Ne,nije.3 poena koja su presudila.Tacka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zdrav razum, 17. februar 2019 20:33)....nije tacka, nego tri..., bice jos suza , samo polako...

ljubitelj kosarke

pre 5 godina

(Ivan Veljković, 17. februar 2019 20:53)


Bravo Ivane. I ne radi se o tome za koga navijas ti ili ja. Ovde se ne radi samo o tom napadu, vec CELU utakmicu igraci CZ sutiraju za 3 i promasuju i uporno to rade?? I sta im kaze trener? Gleda?? Pa da nije Berona jos gore bi prosli. Partizan je pobedio zbog bolje igre centara. Lendelej, Velickovic i Gagic su doneli pobedu iako je i Partizan sutirao i promasivao za 3. Vi ste samo sutirali za 3 i promasivali. A trener, sta on radi?? Pa kod nekog drugog trenera to ne bi moglo da im padne napamet, nego bi trazio da se gradi akcija!!

doosh

pre 5 godina

Daj bre, navijam za Zvezdu, kakva krađa?! I da je krađa, šta sad. Pa onda mali klubovi ne treba ni da postoje, šta im se sve radi protiv Partizana i Zvezde. Izgubili, izgubili i šta sad. Ćutiš i ne gnjaviš.

Dejan CZ

pre 5 godina

Bilo je gresaka u sudjenju na obe strane i jedna ili dve greske ne smeju biti glavni razlozi izgubljene utakmice...Razlika u strucnosti trenera je velika i samo zato sto Zvezda ima bolji igracki kadar utakmica je bila u egalu...Da su sastavi oba kluba u ravnotezi Partizan bi zavrsio utakmicu i do poluvremena.Zvezdina igra je jednom recju katastrofa...cist individualizam igraca.Mi ne igramo kosarku vec basket gde pojedinac kod koga je lopta sve resava sam.Zvezda ima toliko bolji sastav da utakmica ne sme da se dovodi u bilo kakvu neizvesnost.U Nis se vodi Cirbes a izostaje Odzo kardinalna greska,ali sa igrom prangijanja ni on verovatno.nista ne bi znacio...Odlaskom Radonjica mi nemamo vise igru po kojoj smo bili prepoznatljivi.Sa Tomicem ili Alimpijevicem mi ne bismo dobili onaj Partizan sa Macvanom Pavlovicem itd koji je Radonja dobio ni u ludilu...toliko o strucnosti trenera.

peca

pre 5 godina

to isto sam i ja prokomentarisao dok sam sa kolegom gledao utakmicu kako u lozi mogu da sede funkcioneri kls i bivsi igraci partizana a od zvezdasa niko.Sramota.

wild cats from the suburb

pre 5 godina

Nije faul Renfroa u napadu već čist prekršaj Čovića! Čovek se kretao sve vreme! Je l’ moguće da panteri ne znaju pravila?! Strašno! U predgradju muk!

stefan

pre 5 godina

Nebojsa Covic je covek koji ce unistiti kosarku u ovoj zemlji.Trenutak kada Filip prekida Tomica na tajm-autu a ovaj koluta ocima najbolje oslikava stanje u svlacionici zvezde.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Sta bre hoces Covicu koja kradja ,kada Partizan pobedi to je kradja akada
pobedi Zvezda to nije kradja tada je sve u redu .Budi bre Srbine jednom
dzentlmen i priznaj zasluzeni poraz.Ovo je kosarka i igrajuje zivi
ljudi sa greskama i manama.Uvek ste takvi bili svi u tom SDCrvena Zvezda.

mikele

pre 5 godina

ko je zalutao u kss?danilovic tomasevic djordjevic?to su imena pred kojima moras da stojis u stavu mirno!nema nikog iz zvezde zato sto vi i nemate legende

Zveudaš

pre 5 godina

A zamislite samo koliko je Čović želeo da preuzme FK Zvezda i koliko saopštenja je napisao optužujući sve redom.Srećom nije ostao u FK.

Gvozdje 79

pre 5 godina

Zvezdas sam ali da se razumemo,jel bio faul-bio je.Da li su sudije nesto mogle da sviraju drugacije-mogle su,ali ko je direktan krivac za izgub.utakmicu?
Po meni trener Tomic.Da li je realno da centar cuva liniju a ostavi reket za beka i to posle tajmauta?Regland mu igra celu utakmicu a kraj Covic?Jos mnogo toga imam sto mogu reci,ali cestitacu Partizanu a nama neka budu izvucene pouke iz ovoga...

Niko

pre 5 godina

Prica covek koji u startu ABA ima 2-0 protiv FMP-a, u startu KLS ima 2-0 protiv FMP-a i u slucaju ukrstanja u Kupu Srbije ima pobedu protiv FMP-a....

Badi Hild

pre 5 godina

Nije dostojan nase Zvezde. Bavi se sve stvarima van terena, a ne kako da veci kvalitet pretvorimo u pobedu. Sta je samo izjavljivao prosle godine tokom finalne serije Aba lige protiv Buducnosti nije na nivou naseg kluba. Cestitke Partizanu, zasluzena pobeda, dok mi treba da gledamo svoje dvoriste i predano radimo.

Tozovac

pre 5 godina

Cudno mu sto zajedno sede predsednik KSS i selektor seniorske rep.Srbije!? Ili ga boli sto su isto vreme i legende srpske kosarke iz KKP. Pa ko mu kriv sto Trinkjeri nacrta, lepo, doktorski napad na manje od sekunde da mu centar ostane sam na ziceru sa bekom. Tomic jedino sto je probao je da iznenadi sa Keseljem :)

stoler

pre 5 godina

@nenad, svaka cast majstore. Sve si objasnio, ne bih nista dodao. Vrlo jednostavno, kratko i razumljivo objasnjenje trenutne situacije. Osim nedokaznim sledbenicima lika i dela doticne legende.

Ne beri gajde

pre 5 godina

Ko ne vidi razlog poraza nek odgleda poslednji tajmaut Zvezde.
Tomic do zvuka sirena koja oznacava kraj istog nije rec progovorio.
Mladjani Covic rece:
Mogu ja da ubacim nije problem, al sta onda...
Nasta muk na klupi.
,, Veciti pomocni,,

Pavle

pre 5 godina

Treba da uputimo kolektivno izvidjenje sto smo se drznuli da dobijemo zvezdu, koja je istripovala da je cikago iz dzordanove ere. Izvinite...

Wumbo

pre 5 godina

Igraci su cestitali jedni drugima, sportski, kako i treba a onda ne izlaze na dodelu medalja. Nisu momci krivi, tako im naredio ovaj. Dok se nije oglasio, slavio sam pobedu Partizana. Nakon njegove izjave, slavim poraz Zvezde

Dragan

pre 5 godina

U loži nisu sedeli predstavnici KK Partizan već bivši igrači i legende tog kluba. Što? Jesi li ljut zato što si i ti legenda jednog kluba, a nisi sedeo u loži? Bolje nauči igrače da se sportski ponašaju u pobedi i u porazu, a ne da na kraju istrče sa parketa i ne ispoštuju protivnika.

Pedja

pre 5 godina

Ovaj "gospodin" se ne seca kada je u sred nase lige, nakon zavrsetka ABA lige otvoreno vrbovao igrace Radnickog- Kragujevac i rasturio ekipu. Naravno covek ima posteno zaradjeni novac i sve mu je dozvoljeno. I on je TU vec preko 20 godina. Prosto placem za svim klbovima iz Beograda, a pogotovo za Zvezdom. Inace sam bio veliki zvezdas ,ali zbog svega sto su radili - potpuno mi je sve jedno !

Djenka

pre 5 godina

Pitaj trenera na koliko su posto sada.Dobric mu sedi na klupi a keselj i simanic se ispucavaju i to je tebi normalno u finalu ,e Tomicu nisi ti ni za pomocnika.

Djuro

pre 5 godina

Covicu vec drugu sezonu stavljas trenera bez iskustva da bude trener Zvezde.Alimpije je pre Zvezde vodio FMP,sto je kao da je vozio Ficu pa iz njega usao u mercedes,a ne moze to tek tako,nije to isto.Tomic je bio pomocnik o Olimpiakosu,jeste,vrhunskim trenerima ali nije isto biti pomocnik i glavni trener.A i harizma mu je kakva?Pokeraska faca,tu i tamo se cinicki nasmeje,nema u njemu nikakvog zivota,pa kako onda tim da reaguje u toku utakmice kada on tako izgleda kao da mu je svejedno.Dogovori se sa Sasom Obradovicem,jeste kosta ali kostaju i igraci,bolje stranac manje a te pare uloziti u Obradovica.Ovaj tim i nije los,ali je nekako bezvoljan,ne duluju ni malo timski,sve se svodi na solo akcije i sut za tri poena.

PFC

pre 5 godina

Dosta je ovde ostrascenih. Treba biti covek i realno sagledati stvari. Beron jeste napravio cist faul, ali kao navijac Partizana, ne mogu a da ne priznam da nisu svirali cisto probijanje Alexa Renfroa, nakon cega je isti postigao trojku. Da je tada sviran faul u napadu, ko zna sta bi bilo.
Medjutim, vreme da vratimo nazad ne mozemo. Kako su protiv nas svirali gol kada lopta nije presla liniju, tako su sada svirali u nasu korist.

PAOK

pre 5 godina

Ocekujem cele noci da grobari pisu komentare,sledeci put ko zna kad ce slaviti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 17. februar 2019 21:33)

Barem nismo izdali DVD posle osvojenog kupa.Kolkos te cekali na titulu?

opet krive sudije i uvek su samo sudije krive?

pre 5 godina

A Covicu, zasto ti centar par sekundi do kraja , izvodi aut a plej cuva centra Parizana?? A kada ces da prihvatis tvoju krivicu, jer si TI doveo neznalicu za trenera koji je CELE sezone gubio ovakve zavrsnice?? Tvoji igraci CELU utakmicu samo sutiraju za 3, preko 30 puta?? Sta im je trener rekao, onaj koji psuje na tajm autima?? Jedino to i zna. Normalno, ti spinujes i pricas o kradji, sistemskom namestanju u korist Parizana? Uvek su drugi krivi i nikada nisi rekao da je neko zasluzeno pobedio a navijaci ko ovce sve prihvataju i ne vide da cete sa ovakvim trenerom isto da prodjete u ABA?? Zivi mi bili pa ne mora da to bude Partizan. Kada trener ne zna, on ne zna bilo ko da je protivnik. A igra tvog tima se vidi po faulovima. To je jedini bio nacin da se sprece igraci Partizana koji su CELE utakmice bili bolji tim i da vam nije Berona vi bi izgubili barem sa 10tak koseva razlike. Sta su vam centri odigrali, onaj Grk??

Radovan VI

pre 5 godina

Ali kad svi čekaju saopštenje Filipovog tate. Za 45 minuta 244 komentara. Njemu treba zabraniti bilo kakvo učešće u sportu u Srbiji.

Klasa 2005

pre 5 godina

I onda plače kako Budućnost ima duplo više bacanja u Podgorici..A igrači samo pucaju trojke, u reket ne ulaze kao da je zabranjeno..

Del Piero#10

pre 5 godina

"Radi se o sistemskoj krađi, vraćamo se u vremena u kojima znamo šta se dešavalo. Mogli ste da vidite, KSS ne postoji! To je skup ljudi koji su zalutali. Pogledajte ložu, da li je sedeo jedan predstavnik Zvezde"

Pa jel smo vam mi krivi što legende kluba možete na prste da prebrojite. Nego ti posle bodu oči Đorđević, Danilović, Tomašević...

zvezdoprc

pre 5 godina

Čoviću, pošto je po tebi ovo sistemska krađa, menjaj sistem, odnosno, pridruži se protestu #1od 5 000 000, taman nam treba pošten i politički neukaljan vođa.

киза Д

pre 5 godina

На 15 секунди се узима лопта.Погледајте и кад Филип није пренео лопту на 15 је свиран.

ja

pre 5 godina

oh covicu,od tebe nismo ni ocekivali pametniju izjavu.
Vecito je neko pokrao tvoj fmp.
Da li ces ikada biti muskarac I cestitati pobedu Partizanu?

Cekamo 20.titulu u basketu

pre 5 godina

Ljudi koji su zalutal I u lozu,odnosilo se Ostoju limara iz Cacka,koji ama bas nikakve veze nema sa kosarkom!!!Ako je vec on sedeo pored Danilovica i ekipe,onda je morao i neko iz Cz.Svi u Srbiji znamo,ko je Limara poslao u klub i sa cijim sredstvima su dovedena pojacanja,pocev od skupog trenera.Ako se zbog izbora,ovo moralo izgubiti,onda cestitaj i oderi ih u ABA i u junu,pa cemo ovo brzo zaboraviti!!!

Belianđeo

pre 5 godina

Čovke, izgubili smo i gotova stvar...počinješ da me opasno nerviraš sa tim saopštenjima...a što promašiše inoliko šuteva za tri,ko je za to kriv?...grobari pobedili ste ne zato što ste bolji,nego što ste manje lošiji od nas...generalno i mi i vi smo TROPE!

KAZNA KRU

pre 5 godina

Prvo što je skandalozno je što utakmica nije odložena za termin od 21 sati, a šta su ljudi iz Zvezde tražili još pre par dana, svega 15 sati za odmor su imali košarkaši Zvezde koji su pre toga morali da se rvu sa onim napaljenim grobarima iz Mege.
Druga stvar je Tomićeva greška da na takmičenje umesto Odža povede Cibersa i treća što nije doveden još jedan krilni centar, od kad pričam da je Simanić idalje neformiran igrač i da ne može da bude adsekvatna zamena za Fajea.

Neko

pre 5 godina

Doveo si Lazica pocetnika, pogresio. Doveo si Alimpija pocetnika pogresio. Doveo si Tomica pocetnika, pogresio. Dovodis takve da bi se ti za sve pitao.

Mostar

pre 5 godina

I tebi se bliži kraj kao i tvom šefu dosta ste jahali ovaj narod čim ti gazda padne sa vlasti letećeš i ti kao lonče ....
(MauNtauN, 17. februar 2019 20:57)

Pazi sta zelis. U tom slucaju pada i vas SNS Ostoja.

Branislav

pre 5 godina

Daj matori imaš tu ABA ligu koja ti bar nešto donosi. Šta bre kukaš oko trofeja koji nema nikakav značaj. Možda sentimentalni ali vrednost je jedna 0,

MomaSRB

pre 5 godina

Čoviću, ja, kao Zvezdaš mogu da ti kažem da si počeo da gubiš kompas. Počeo si kao Vujošević da se ponašaš kada ni jedan poraz ne može da prihvati i svi mu drugi krivi osim samog sebe! Prekini više ovakvim izjavama da blatiš Zvezdu i da praviš cirkus od nje!

Dejan

pre 5 godina

Aj ne lupaj,ja sam zvezdas,cista pobeda bili su bolji,a ti druze nemas skauting i trenera Dobric sedi na klupi ,a igra ti keselj.Cirbes i Ristic izgubljeni u vremenu i prostoru,cestitke grobari.

veliki strumf

pre 5 godina

Menjaj trenera nadobudni čoveče! Upropastio si nas svojom tvrdoglavoscu prošle godine, sve se isto ponavlja i ti praviš opet istu grešku. Teraj Tomica i Cirbesa! Vidiš da nemamo igru, da samo prangijama za 3 poena čitav meč, da pojma nema kako odbranu da postavi! Sve tesne utakmice je izgubio a sve su to bile važne utakmice. Čovek je luzer i izgubiće i u ABA ligi kad bide najvažnije, bas kao i Alimpijevic. Sličnost međju njima je neverovatna - obojica nadobudni, umisljeni, zaljubljeni u sebe a bez ikakvog rezultata u karijeri. Nikad ga neće ni napraviti. Ej, oa on jednu sekundu ne može da odbrani: bek mu pod košem preuzima centra, a centar Cirbes blokira ubacivanje iz auta. Pa ta trenerska minijatura uci će u sve anale trenerske taktike, izučavaće se na fakultetima kako se nikad ne brani poslednji napad na sekundu do kraja. Valensija je realizovala poslednji napad, Limoz je realizovao poslednji napad, Partizan je realizovao napad od 1,1 sekunde! Čovek nema pojma kako da postavi odbranu, a napad mi i nemamo - lopta se gnjavi ba centru 20 sekundi, onda neko izme i šutne sa 7-8 metara. I tako opet i opet - ni kretanja, ni blokova, promena pozicija, razigravanja, spuštanja na niski post, a o pick and rollu da ne pričam. Pa mi nismo igrali 3 pika za čitavu sezonu, a kod Radonje tako se igralo 80% napada. Čovek ne zna, NUME i zato batali sudije - pa mi bre ovaj Partizan moramo da dobijamo 10-15 razlike minimum.

Davezi i populisti

pre 5 godina

Kada sam video I procitao ovaj "slucaj", zkljucio sam dve stvari: Partizan pobedio I osvjio trofej, a vi na naslovnoj strain imate veliku sliku Covica, a u pozadini veliki grb CZ, slike trenera I igrace CZ. Kad sam otvorio vasu stranicu da bih saznao rezultat video sam sliku I pomislio sam da je CZ pobedila, kad ono... Drugo, iz izjave Covica sam shvatio da je sporna Partizanova pobeda I da on poziva drzavu da ovo resi, Hej, drzavu, naucio Covic da drzava sve probleme koje ima CZ treba da resi drzava I to na celu sa najjacim u njoj. Kad je CZ bila pred gasenjem drzava ju je spasila, upumpala pare (sto I sada cini), onda je to u redu, ali kad se izgubi jedna utakmica, onda treba intervenisati sa vrha drzave, pobogu neko je pobedio CZ I to neko ko je non- stop pod pritiskom drzave otkako je On na njenom celu. Pa pod pritiskom drzave je Partizan dao otkaz svom najtrofejnijem treneru.

frka panika

pre 5 godina

Slažem se, kad god Zvezda ne pobedi to je sistemska krađa! Žalosno je što ovakvi likovi neprimernim izjavama ostrašćuju decu...

Željko

pre 5 godina

Ti što sede u loži imaju više medalja za reprezentaciju nego svi igrači Zvezde zajedno u njenoj istoriji, poštuj legende srpske i evropske košarke

zoran ivkovic

pre 5 godina

Čoviću ovom izjavom prikriva neuspeh ...faul Berona cist ko suza vukao protivnickog igraca za ruku . Zasto je bek ostao na cenru u zadnjim trenutcima u preuzimanju ? zasto zvezda igra lose ? zasto se dozvolilo da Perperoglu veceras preforsira teske suteve ?Zasto se ne igra pikenrol na Cirbesa ? Zvezda se provukla protiv Dinamika....Mnostvo tu stvari ne stima u relaciji strucni stab igraci ...Zvezda igrala bez Odza ,Fajea i novog igraca Riversa i Lazic kao da nije igrao ....zasto Simanic sutira 1 od 8 otvorene trojke ? Ima tu brdo stvari pre Belosevića .... uz to sve Partizan nije spektakularan ali nije nimalo los i ima i on brdo stranaca i mislim boljeg trenera od Zvezde .
-menjajte nesto u igri pod hitno inace ode i abba liga
-najveci problem je zvezdina neorganizovana igra to Čovicu

Мали грга

pre 5 godina

Kao veliki cigan i ljubitelj kosarke moram da se ogradim od izjava ovog coveka, neznalice prvenstveno.
Sram te bilo Covicu, postavio si onog pijuna za trenera cemu si mogao da se nadas. Sve si unistio sa Alimpijem i ovim nesretnikom, i trebale su ti samo dve sezone.

joca

pre 5 godina

Grobar sam i srecan zbog osvajanja kupa.Mislim da je Renfro napravio faul nad Covicem,faul u zadnjoj sekundi takodje cist kao suza.Ali poenta svega je zazluzena pobeda Partizana na vecu zelju kao i ogromna razlika u kvalitetu trenera.Naravno u korist Trinkijerija.Sportski pozdrav i nada u fer i sportsku borbu u nastavku sezone.P.s.-ovaj dr. excel neka odmori malo.Smara vise

Aleksis Sanco Panco

pre 5 godina

Brate, navijam za Zvezdu i trudim se da budem objektivan, ono na kraju je bio faul, ali ne nesportska kako su ljudi komentarisali oko mene, ali da je morao da se svira faul u napadu, morao je. Ne znam je l’ sistemska kradja ali ako objektivno sagledamo, Zvezda je oštećena i ovaj put, ali dobro. Odučićemo vas i u ABA i u KLS a u fudbalu u JSL. Sportski pozdrav objektivnima

marko992

pre 5 godina

Covicu sram te bilo.Znaci li to da Partizan u fudbalu ne treba da ucestvuje.Koliko Partizan ima ljudi u FS,osim nesretnog selektora koji ne zna ni gde se nalazi.

Millennium

pre 5 godina

Ovog od kad je došao nissm podržavao zato što je loš čovek. Vidi mu se na licu. Navijam za Zvezdu, ali svaki uspeh sam uzimao sa rezervom. Imam utisak (i oduvek sam imao) da će jednog dana da naprasno ode i da ostavi Zvezdu u lošijoj situaciji nego što je bila kada je došao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ime, 17. februar 2019 20:23)

Pa naravno da će to da uradi. Nije mu prvi put i nije on od juče. Trebalo je da bude jasno kakav je iz toga kako se poneo prema Radonjiću koji nam je doneo tolike trofeje. I Radonja je imao mane, ali dok je on bio trener, mi smo igrače prodavali za ozbiljne pare ozbiljnim klubovima. Od tada smo rupa bez dna.

Saša

pre 5 godina

Da li je moguće šta ovaj čovek priča?
Samo kod nas ne sme da se svira faul na 1 sekund pre kraja. Da nije bio faul, ovaj bi uhvatio loptu i lagano ubacio. Možda ne bi svirali da ga je zakačio ili udario po ruci. Ali ovaj se okačio za levu ruku i još se kao pravi lud.

mica iz kafica

pre 5 godina

Posle poraza od slabije ekipe, sramota je tražiti razloge za poraze od KSS. Umesto plakanja menjaj nesposobnog trenera i biće bolje!

grobar

pre 5 godina

Hiljaditi put covek pokazao da apsolutno nema stida. A sta se svira u kosarci? Jel trebalo za obe ruke da ga vuce od lopte, pa da ovaj glavom ubacuje alejup u kos u zadnjoj sekundi?

miki

pre 5 godina

Covicu ja sam Zvezdas 49 godina,al sramota me tebe i tvog kmecanja.Neko je postigao vise poena,dakle pobedio i bio bolji.Svaka im cast danas.Sutra?Videcemo.Nije u zivotu sve rezervisano za tebe.

ShonePFC

pre 5 godina

Sedeo je Rakocevic u lozi, on vam je i jedino sto moze malo da vam lici na legendu, ali vaseg kluba, nase kosarke ne sigurno. Da nece da sede u lozi Simonovic i Pero Antic hahah

Naivac

pre 5 godina

Ocigledno je samo jedno, a to je da se ovaj "gospodin" nije ratosiljao svoje majmunske demagogije, te stoga nije ni bitno sta je izjavio, obzirom da se vec zna koju ce uobicajenu terminologiju koristiti. Ovaj covjek je sramota za sport i to ne samo sport, vec i za cjelu Srbiju, imajuci u vidu njegova ranija "sabrana djela".

Ragnar

pre 5 godina

Kakva bre kradja. Ja sam zvjezdas ali ovo nije bila kradja. Zasluzena pobjeda Partizana.
Vec mi ovo ide debelo na zivce.posle svakog poraza komentar od Covica kradja.
Ovaj mec su izgubili Tomic sve sa Keseljom i Reglandom. I plus sto je Stratos skroz u autu.Hajde sto mu Regland igra ali sto Keselj druze i plus da se onako ispucava dva tri napada.
Mijenjah trenera odmah. Ovo mi lici na lanjski scenario gubimo kup gubimo sve.
Tomic se kao i Alimpije pogubio...cak tvrdim da je Alimpije bolji..
Realno nismo ni trebali biti u finalu kako sko igrali..

GM

pre 5 godina

AKO OLY I PAO KAO MNOGO BECI KLUBOVI OD SVIH NA OVIM PROSTORIMA ZNAJU DA NE DAJU NA SEBE... DA UDJU U RAT SA EL, NA NAPUSTE TEREN AKO TREBA... ONDA NE TREBA NI ZVEZDA DA DOZVOLI DA JE BLATI NEKO.

BRUKA I SRAMOTA. NA SEMAFORU STOJI 15 SEKUNDI, A ONI JOS SA LOPTOM NA SVOJOJ POLOVINI. A NA 16 SE PREKIDA IGRA. PRAVE SE BLESAVI, NI SNIMAK NECE DA GLEDAJU.

tan-tan-taratan

pre 5 godina

Kad je Buducnost pobedjivala sudije su bile krive, sada kad Partizan pobedi ppet sudije, daj vise Covicu promeni plocu vise. Tebi barem to nije tesko, iskusan si u tome.

Admiral

pre 5 godina

@ Tako se bori za svoj klub!!!Bravo gospodine Covicu!!!
(Aleksej:,,Kradja kupa da se opravdaju Sns milioni”, 17. februar 2019 20:21)

Tuzan je tvoj zivot...

ricoNi

pre 5 godina

ne mogu da verujem ... Umesto da kaze cestitam , ovog puta ste bili bolji .. mogla je i zvezda da pobedi ... a ovi iz partizana cestitam... Covicu stvarno mozes da ides u penziju

Vlad72

pre 5 godina

Njemu niko ne odgovara...ni Danilović, ni Đilas, ni Radović, ni Bodiroga, ni Tomašević, ..koga na čelo KSS?Vesnu Čović možda?

Mikula

pre 5 godina

Znam samo da su grobari na čelu sa Tegetlijom kukali na izbor sudije pre početka meča. Po starom oprobanom receptu. Faul Berona je postojao, ali i nedosudjen faul na Čovićem kd Renfroa. E sad im ne smetaju sudije.

Hagiano

pre 5 godina

Ja jesam Zvezdaš, ali ono na kraju jeste faul. Tomić umesto da postavi sve visoke igrače čovek ostavlja Berona na ovom što je za glavu viši.
Nisam detaljno gledao meč bio sam u gostima i ne znam da li se tendeciozno sviralo, ali mi kad god treba da igramo za neki trofej u jednom meču uglavnom podbacimo...
u 4/4 jednu akciju nismo imali sve Beron za tri, njemu svaka čast, ali ne ide to tako... Radonja je izgleda imao više znanja od oba naslednika...
Pročitah i da nismo izašli po medalje, pa to je glupavo. Ne verujem da su igrači bili baš za to, već je bilo naredjenje od Čovketa.. Nadam se da nećemo ponovo rat saopšenjima, ok ode Kup, nismo ga imali ni prošle godine, ali ABA liga je najbitnija, i ne treba sad poljuljati ekipu za nekom negativnom energijom već svu pažnju usmeriti ka ABA ligi i posle onom našem patrljku od lige...
Čestitke Partizanu, ajmo Zvezdo budimo dostojni u porazu.

nemoj mene ja sam crnogorac

pre 5 godina

Svi kradu tebe tako prepostenog. ABA ti ukrala titulu, KSS ti ukrao kup, ULEB evrokup...... Gubis kompas, spremaju ti zamenu.

Pera Božić

pre 5 godina

Ovog od kad je došao nissm podržavao zato što je loš čovek. Vidi mu se na licu. Navijam za Zvezdu, ali svaki uspeh sam uzimao sa rezervom. Imam utisak (i oduvek sam imao) da će jednog dana da naprasno ode i da ostavi Zvezdu u lošijoj situaciji nego što je bila kada je došao.
(Ime, 17. februar 2019 20:23)

To smo vam i mi govorili ali vi ste ga izdigli na nivo legende...

mkg

pre 5 godina

Mislim da je Čović rešio da Zvezda istupi iz lige, ali da FMP ostane u istoj.
Javlja mi se rasfuzija ili beše fisija ili "rastanak se primakao".
Zvezdaši, razmislite o ovome.
Zašto u loži ne sede Slavnić, Kapičić, Simonović (ne mislim na sekundarca), Rakočević, pa ne gledaju FMP.

zemunac

pre 5 godina

Gde je tu problem.
gospodinu iz zeleznika nevalja kss. nevalja aba. Svi ih kradu. lepo nek istupe iz lige a njihova crveno bela pirejska braca hoce da istupe iz grcke lige. i nek se zamene. pa cemo
olimpijakos da deremo. ovi sa crveno belim bojama . uvek nesto fali. ako izgube.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

sudjenje od pocetka domacinsko....za zvezdu naravno....samo su naisli na partizan....inace da nisu imali ovakvo sudjenje bilo bi 20 za partizan.....momci cestitam.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

"partizan pobedio najveceg rivala".....partizanu je najveci rival u regionu cibona pa bosna.....zvezda nam je samo recka na zidu....

Zorz Vea

pre 5 godina

Eh da ste dali saopstenje kako mu je tim igrao katastrofalno, kako su 3 od 4 svaka napada zavrsavali sutevima za tri poena, kako je trener mozda najveci krivac za poraze i losu formu, ispadanje iz ek..pa ako pozivate gdine na neke osecaje od strane sudija, sta se svira a sta ne u odredjenim delovima utakmice zar ne bi onda moglo vasim saopstenjem i da se taj faul u napadu opravda sto nije sviran? Moralisati i boriti se za pravdu sa toliko putera na glavi da je u najmanju ruku neukusno i bezobrazno. Ni vasi navijaci vas ne podrzavaju u potpunosti a kamoli sto javno mnenje edukujete. 5 meseci se niste javljali kad vam je tim bio u teskoj krizi a i to da ste uzeli Zvezdu sebi da stavite tacku na crno beli svet a ne nju da spasete dva metra bez grometra i to da se ne zaboravi. Da ste cestitali Partizanu vecerasnji kup a razlog za poraz trazili u svom dvoristu manje bi smrdeli. Zvezdinih bivsih igraca i funkcionera u KSS sto je moglo da se nadje nadjeno je. Ne bojite se vi Partizana nego Buducnosti u Aba ligi a i ako pokusavate na srpski inat da podignete ekipu..mnogo stranaca imate u ekipi, za kalemljene je malo vremena, uz svo postovanje strancima. Ako ste se "vi" borili protiv "sistemskih kradja", sta to onda cini vas danas osim da ste neuspesni. Mogu da vas zamislim da je situacija bila obrnuta veceras..padaj silo jer ste tako u mogucnostu.

Zivela Srbija

rade

pre 5 godina

Kompletan KSS iz Partizana. Covicu apsolutna podrška. Ne znam zašto vas portal ne sme da objavi ko je postao vodeći finansijer KKP, odnosno čiji najpoznatiji brat??
za kraj ...gde je lična u napadu nad Covicem???
Ozbiljna kradja, i nije prva...

Ničija ne gore do zore

pre 5 godina

Hahahahah pogledajte ložu,pa skini druže cvike pa pogledaj Djordjevic,Danilović,Tomašević..pa koju si legendu Zvezde očekivao Filipa,Topića,Peru Antića ne razumem...Da je sreće ti ne bi bio na tribinama već znaš gde,ali sreća ti je što nam je država takva kakva je...

Марко

pre 5 godina

Преиспитај ти, Човићу, зашто није на турнир ишао Оџо уместо Цирбеса који од одласка из Звезде не игра ништа. Преипистај шта је Алимпијевић радио прошле године и како је упропастио клуб. Преиспитај зашто се и Звезда није борила да неки играч добије српски пасош као Пејџ у Партизану. Преиспитај и да ли је твој син играч за Звезду или за српску лигу. Да није можда бољи од Ребића кога сте отерали?

nesa80

pre 5 godina

daj bre cuti,uvek kad izgubite od partizana kmecite dali u fudbalu ili u kosarci.kad pobedjujete sve je ok.uvek ista ploca.ovako je i terzic kmecao godinama pa kad su zauzeli prvo mesto necuje se vise.tole ispario odjednom

Stef

pre 5 godina

Covicu ja sam Zvezdas 49 godina,al sramota me tebe i tvog kmecanja.Neko je postigao vise poena,dakle pobedio i bio bolji.Svaka im cast danas.Sutra?Videcemo.Nije u zivotu sve rezervisano za tebe.
(miki, 17. februar 2019 20:25)

Bravo.

спортски уметник

pre 5 godina

"на крају судија свира нешто што се у кошарци уопште не свира"....ово довољно говори о томе колико се дотични разуме у спорт о којем прича

Jarić Živadin

pre 5 godina

,, Ljudi u loži su zalutali u KSS''? Danilović, Tomašević, Đorđević je bio u svojstvu selektora... Legende su zalutale u savez a bolji bi ti bio tvoj Đilas...

xxx7

pre 5 godina

hahahah jaooo! A kako niko ne pominje ocigledne korake Covica na 1min i nesto pre kraja,i iz istog tog napada ide trojka?!
A faul na kraju, apsolutno cist!
A gospodin Covic,stvarno vise treba da prekine sa ovakvim glupim saopstenjima, sto je mnogo,mnogo je,aman vise.

Boki

pre 5 godina

Ja sam vatreni navijač Zvezde, ali sramota je što si izveo ekipu, da ne dobije medalje. A i nemoj da kukaš na sudjenje, kad si uspeo da oteraš Radonjića i dovodiš ove polutrenere. Krali su i Radonju, ali je on pobedjivao bez obzira na sve.

Kutica

pre 5 godina

Jesam Zvezdas ali ovo je stvarno pocelo da smara. Svaki put kad izgubite krizicom igraca Vi govorite o kradji. Tako je bilo prosle godine sa ABA i ipet sada. Preuzmite krivici jednom u zivotu jer je realno da ste ceo kup bili ocajni.

cartman

pre 5 godina

Nisam nabavio kartu na vreme pa sam sa drugarima gledao utakmicu u kaficu. Dva zvezdasa i ja partizanovac. Ni u jednom trenutku drugari nisu bili u fazonu kradje ili sta vec. Faul je bas bio ocigledan.

boza pub

pre 5 godina

I Terza je ovako kukao pa mu urodilo plodom... Ne kuka ovaj i javno se bruka zadžabe... Zna
on da to neko odgore gleda sve... Pomoci ce ti taj opet Čoviću, ako je Terzi posle Nikoliceve titule pomogao pomoci ce i tebi, ne brini... Slede telefonski razgovori i pregrupisavanje...

mirko

pre 5 godina

i jeste kradja. i faul renfroa i slobodna u zadnjoj sekundi i kod izvodjenja zvezdinog zadnjeg napada faul pod košem za zvezdu ako se već sviralo partizanu. ponovo sport dotiče dno

Sale

pre 5 godina

A to sto smo losi nikom nista,napadamo ulazak u euro ligu a igramo na nivou aba2 dal to vidis uopste covece,mucimo se celu sezonu igramo toplo/hladno a naravno partizan nas redovno dobije u nama ne bitnom kupu,sramota...

bradina

pre 5 godina

G-dine Covic, uz svo duzno postovanje - niste u pravu!Pogledao sam snimak zadnjih 20 sekundi veoma detaljno,zakljucio da pre nije bio faul za C.Zvezdu nego faul koji je dosudjen Partizanu dve stotinke pre kraja!Toliko o objektivnosti pritom ne navijam ni za jednog rivala!

Dachazvezda

pre 5 godina

STO MRZIM OVAJ KALIMERO STIL!!
BEZ 4 BITNA IGRACA izgubili najmanje vredan trofej!! Unapredite bre malo igru i kraj, bice to ok!!!
SUDIJE..
"Nit smrdele nit mirisale" sto se narodno kaze, al nisu odlucile pobednika!! Previse NASIH gresaka da bi mogao da kazem SAMO SUDIJA JE KRIV!!
Al DAJ DA ZAPLACEM ODMAH!!

Kosarka se vraca kuci!

pre 5 godina

Ima onih koji ce se primiti na ovu pricu...zvezdasi i inteligencija....
(Milos, 17. februar 2019 20:22)

mislis na "sivu" inteligenciju?

osprey

pre 5 godina

Ko je sjedio u lozi??? A koje su to zvezdine legende trebale da sjede tu sa Danilovicem, Djordjevicem, Paspaljem i ekipom. Mozda Rakocevic jedino. Eto Sale i Tomasevic su nesto malo bili i u zvezdi dosta vam.

Peca

pre 5 godina

Da, Čoviću, pogledaj ložu, sve sami neprijatelji - Đorđević, Danilović, Paspalj, Tomašević... I da sam navijač Zvezde, bio bih ponosan na takvu ložu. Jednom će u njoj biti Teodosić, Gudurić, Kalinić... Nadam se da tebe i tebi sličnima tamo neće biti mesta.

Resistance

pre 5 godina

Dakle kao zaključak ovog saopštenja KK Zvezde je da je pobeda Partizana nezaslužena a kao krucijalni dokaz rečenica "na kraju Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira". Da li to znači da je košarka u stvari sport gde igrač može faulirati kako hoće protivničkog, makar ga držao i povlačio za ruke, jer se neče svirati zato što je to u poslednjoj sekundi? Jel nam o tim pravima i pravilima ovde slovo drži prvi čovek Zvezde? Takvom sistemu pravde znači treba da težimo? Faul očigledan i nameran, jer se ne radi o kontaktu telom već o suštini:držeći protivnika za ruke,igrač Zvezde sprečava pritivničkog u postizanju koša. Dakle faul je nameran i naravno da će se svirati kao takav, bio on i 18 minutu ili u poslednjoj sekundi. Bolje bi za prvog čoveka Zvezde bilo da svoje kritike, frustracije i bes usmeri ka svom treneru i igračima koji dozvoljavaju da u tom napadu od 2 sec,protivničkog centra koji je bukvalno pod košem, preuzima ili čuva bek, igrač koji je dosta niži od njega a to znači da je odbrana odigrana katastrofalno, i samim tim takav nameran i očigledan faul je posledica pogrešne postavke i očajne odbrane!

truth

pre 5 godina

Prvo je bilo samo da Vujosevic ode sve ce biti u redu... Sada Vujosevic otisao, pa kada to nije dovoljno sada mora da ose ceo Kosarkaski savez, pa ako ni to ne bude dovoljno onda ce biti da mora da ode i predsednik licno... Covicu ukapiraj ti mozes ovde po Srbiji da mesetaris ali cim izadjemo van Srbije nema nas nigde, na Balkanu vise srpski klubovi nisu sampioni, u Evroligi ne mozemo da prodjemo prvu fazu a da ne pricam o fajnal foru... Takve stvari se nisu desavale dok je Vujosevic gazio.. Ako nista bar se znalo da je Srbija u Aba ligi dominantna... A od kad je ovaj smutljivac poceo da muri nismo dominantni nigde, a bicemo samo gori, plus mu je stalno neko drugi kriv... Ovome neko treba da stane za vrat dal to bili grobari ili delije svejedno je, covek 30 godina zavija Srbe u crno i dalje mu se to dopusta...

Zvezdaš od 1968....

pre 5 godina

Zaslužena pobeda Partizana.Čestitka.Možda se moglo igrat od 21 h.No ni to ne bi smanjio želju igraca Partzana.Mi nemamo igru.Što se legendi i lože tiče,Zvezda ih ima iz vremena dok je košarka bila sport akademaca.Iz doba kada je Partizan ispadao iz I lige.A onda su došli Marjanović i Šajber.Nastali su veliki Partizan i velika Cibona.Državni projekti.Srećom,Jugoplastika je pokazala i jednom i drugom.To je platila svojim nestankom.Tako je to bilo...a sada smo na nivou klubova u Evropi niko i nista.

vg

pre 5 godina

U loži nikog iz Železnika! To nije u redu jer su tata i sin imali 2 tima na turniru. To što Zvezda nije imala predstavnika,to je verovatno što je u zamrzivacu

Rade

pre 5 godina

Čoviću niste še pojavili na dodeli medalja. Isto to je več 95 napravila jedna ekipa pa od tada 24 godine ne osvaja ništa... Karma je čudo Čoviću.

pan

pre 5 godina

Traži ekspertizu, brani franšizu.
A da pokušaš opet sa PP aparatom kad su već koševi bili daleko od terena pa nepristupačni za mrdanje?
Ili da ponoviš zahtev za pomeranje termina finala?
Ako ništa ne prođe, uvek možeš da olupaš pehar.

Mada

pre 5 godina

Ovaj covek zaista ne ume da sportski podnese poraz.Gresaka sudija je bilo,ali na obe strane.Na kraju prvog poluvremena nijensvirana silazna putanja Keselju jer je lopta pre blokade imala kontakt sa tablom,a bilo je i dugih gresaka na stetu Partizana.Kao i na stetu Zvezde,ali trba traziti alibi pred navijacima.Sramno.

кватродекакватроћинкве

pre 5 godina

Брате Човићу хвала ти што постојиш! Па овако је још слађе

???

pre 5 godina

Pa da li je moguće više... Njegov klub nikad nije fer izgubio, uvek neka krađa... A da čestita nekome? To ni u ludilu. Kakva sramota bi to bila...

TangeNaKlupi

pre 5 godina

Idealna prilika da se potegne rasprava kako je moguce da ovaj bude predstavnik, vlasnik, predsednik, direktor... dva kluba u takmicenjima pod okriljem KSS.
Ovo ne postoji ni u jednom profesionalnom takmicenju i protivno je svim pravilima takmicenja Aba lige i takmicenjima pod okriljem KSS.
Prepustanje bodova, dva glasa na skupstinama KSS... spisak je podugacak ...

Рајко

pre 5 godina

Пуна подршка Човићу!!!
Не треба дозволити крађе!
Фаул није био јер Звездин играч није "убијен"! Срамно!!!

Mirko

pre 5 godina

Sramota Zvezde. Trenera ispratiti da ne bude kao prošle godine. Kad dočekam da neki Zvezdaš pokaže emociju i energiju kao Novica Veličković Partizan će gubiti. Do tada....

Henry Chinasky

pre 5 godina

Zašto je Zvezda zadnju odbranu igrala bez Davidovca, Simanića ili Kešelja? Trinkijeri je bolje vodio utakmicu i to je jedan od razloga Partizanove pobede. Suđenje nije uticalo na rezultat i samu utakmicu.

Rajko

pre 5 godina

Placi Covicu.
(Slavko Vrekic, 17. februar 2019 20:19)Evo ovog,ziv je nakon 5 godina.
malo izviri,sad ce polufinale pa ce opet duboko zaronuti.

BOSS

pre 5 godina

Ti si nas nagrdio prosle godine sa Alimpijevicem i tvojim inacenjem sa svima oko njega,a sada cuti,trpi i cekaj sansu da se opet uzdignes.

Lee

pre 5 godina

Šta ima čudno u sastavu lože? Siguran sam da će i Železnik imati svoju košarkašku legendu kada se Teodosić povuče. Miloš to zaslužuje. Do tada, svakom po zasluzi.

Jaran

pre 5 godina

Dax
I to je pitanje da li je bio faul. Iako je Renfro usao jace u Covica, ovaj se kretao u odbrani i baja je tako pao da je uradio kolut.

Anon

pre 5 godina

Najbolji komentar Covic skrkao pare! A samo Trinkijeri kao Coviceva sva pojacanja u klubu ove sezone! Kakvo spinovanje! Gospodo, o cemu mi pricamo!? Dali vam je jasno da moraju pare da se opravdaju? Zasto se ne kaze koja je Trinkijerijeva cifra?

Gru

pre 5 godina

Najbolji komentar Covic skrkao pare! A samo Trinkijeri kao Coviceva sva pojacanja u klubu ove sezone! Kakvo spinovanje! Gospodo, o cemu mi pricamo!? Dali vam je jasno da moraju pare da se opravdaju? Zasto se ne kaze koja je Trinkijerijeva cifra?
(Anon, 17. februar 2019 20:38)

Zna se cifra 800 000 eura. Nemoj se praviti blesav kada je sve transparentno.

Bagg

pre 5 godina

Ne zamerite legendi.
Navikao je da u loži uz njega sede braća Vučić, ministar Vulin, ministar Antić i slični, pa se sada oseća nelagodno kada vidi Danilovića, Đorđevića, Paspalja i Tomaševića.

srecno i bericetno

pre 5 godina

Sta ima drzava da se mesa u sport. Sport je napravljen kao nesto gde pravda treba da pobedi, ali kad se drzava umesa zaboravite na pravicnost.

Sir Oliver

pre 5 godina

Najvise volim over grobare koji komentare pocinju sa "ja Sam zvezdas, ali...". Sudije su sve vreme bill najbolji crno-beli igrac. Medjutim, znalo se da ce Partizan da pobedi, drzava ih forsira u svim segmentima, od novca do rasporeda utakmica. I sudjenje je sve vreme bill katastrofa, pogledajte samo ko je kada izlazio is bonusa. OK. Vlast hoce malo da se dodvori I partizanima.

Millennium

pre 5 godina

Prestani da kukaš i spinuješ!!! Ovo je tvoje maslo. Mislio si da igrači treba da igraju za džabe, i kada je Radonja ukazao na to, tvoja sujeta ga je oterala. Tvoja sujeta je dovela Alimpijevića koji nije smeo i hteo da talasa i nisi hteo da priznaš da si pogrešio dok nije bilo kasno. Sada se dešava isto. Nisu krive sudije, nema zavere, nismo mi Grobari da nam trebaju takva opravdanja. Čestitaj protivniku, priznaj da si pogrešio i idi iz kluba.

aaa

pre 5 godina

Jel postoji mogucnost da sudije lepo tuze ovog coveka? Posto on konstantno napada sudije. Lepo ga tuze, posle svakog njegovog prozivanja, pa ako ne dokaze da je u pravu, placa odstetu.
I zasto ga ne tuze Partizan, Buducnost, pa i ti ljudi koji su bili u toj lozi. Mislim, covek koji je najmracniji lik u sportu, znamo svi cime se bavio i cime se bavi, znamo i odakle mu silno bogatstvo, izigrava postenjacinu i sve i svakoga optuzuje za svoje poraze

Dzivdzan

pre 5 godina

Kad izgubis onda kradja, a kada dobijes onda je sve super. Vec vidjeno. A kada je Deleon kaznjavao onda je sve bilo regularno i KSS je postojao. Pravda za Zvezdu, A licenca!

RED STAR BELGRADE

pre 5 godina

A bre daj vise, ne lozi narod na svadju. To je sport, sta sad, danas su pobedili oni, sutra cemo mi i to je to. Cestitaj im na pobedi, mi cemo drugi put biti bolji. NAPRED ZVEZDA!!!!

Себри

pre 5 godina

Како може да прича глупости одмах након утакмице? Гдје нам је тренер системски? Гдје су нам логичне измјене и смислени напади а не рокање за три? Треба да те казне да те више не гледамо. Кешељ игра, Цирбес игра. Два најлошија играча уназад н утакмица...

Djuro Pucar Stari

pre 5 godina

Ajde Čoviću ne talambasaj bez veze - sudije možda i jesu tu i tamo malo navlačile za Partizan, ali da si ti doveo pravog trenera, a ne ovog početnika, sada ne bi morao da se pravdaš besmislenim saopštenjima. Trinkijeri je vrhunski trener koga ti nisi hteo da platiš, a on u Partizanu ima 800.000 razloga da kida. Da je Zvezdu danas vodio vrhunski trener, dobili bismo bez problema. Ovako, kod trenera-početnika ne postoji ni jedna akcija, sve se svodi na soliranje i pucanje trojki besomučno, pa kad to ne ide (a sve češće ne ide) onda se utakmice gube. Da Berona nije htelo u poslednjoj četvrtini, mi bismo ovo glat izgubili. Ako već ne daš pare za pravog trenera već drugu godinu zaredom, pošteno je da kažeš navijačima da smanje očekivanja i da će osvajanje ABA lige biti prava premija desi li se kojim slučajem, a ne da pišeš saopštenja kao da si predsednik Golden Stejta, pa ti sad sudije krive.

svima su stavili amove

pre 5 godina

Čista i poštena utakmica.Igraci su izgubili utakmicu na terenu.Partizan je bio bolji.Prihvati jednom kao COVEK poraz bez spinovanja i pravdanja...FAUL u zadnjem napadu je bio..Pa svirao bi ga Nemac Rusu ‘41...

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Hahahaha ma takoooo jeeee,tebe smo cekali sada mozemo da krenemo da slavimo.Ako boli proci ce,ako hoces istupite taman da vas zamene ona vasa braca sto kukaju po Grckoj ovih dana xe xe show.

Ime

pre 5 godina

Ovog od kad je došao nissm podržavao zato što je loš čovek. Vidi mu se na licu. Navijam za Zvezdu, ali svaki uspeh sam uzimao sa rezervom. Imam utisak (i oduvek sam imao) da će jednog dana da naprasno ode i da ostavi Zvezdu u lošijoj situaciji nego što je bila kada je došao.

Lolle

pre 5 godina

Ma ne treba da učestvujete. Sta ćete vi preposteni ljudi ovde uopšte. Vi koji kosarci pripadate. Vi koji pobedjujete ili bivate pokradeni..

zozo

pre 5 godina

Nadam se da cete proci kao i Hrvati koji nisu izasli na dodjelu medalja.Tokom cele utakmice je bilo gresaka sudija i na jednoj i na drugoj strani.

vozi misko

pre 5 godina

samo sam cekao izjavu doticne osobe i na cemu ce se sada temeljiti citava prica ako zvezda izgubi? znaci u pitanju je sistem?! a prosle godine je u pitanju bio javor tj sudijsko sudjenje dje je napalio navijace i prodao im pricu da su pokradeni a ovi izgubili pet puta od buducnosti. neka neka. mi u podgorici i dalje ocekujemo ekspertizu za moracu. u jedno sam siguran a to je da zvezda nece biti sampion aba lige a ni prvenstva srbije!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Ajde Čoviću ne blamiraj se sa ovim besmislenim saopštenjima, priznaj već jednom i sopstvenu krivicu i preuzmi odgovornost za stanje u klubu. Ja veliki zvezdaš tvrdim kategorički da nije "stanje u KSS" večeras donelo Partizanu ovaj trofej već OČAJNA IGRA ZVEZDE I OČAJNA POSTAVKA TRENERA ZVEZDE! Imaš tim Čoviću koji je pun dobrih igrača, koji je skuplji od Partizana poprilično, i dozvoljavaš sebi da pored toga krivicu za poraz tražiš u "stanju u KSS"! Sramno! Priznaj poraz i ne inati se, niko nam nije kriv za ovaj poraz sem naših igrača i našeg trenera. Da li je KSS naterao Tomića da na sekund pre kraja pri nerešenom rezultatu protivničkog igrača pod našim košem čuva skoro pola metra niži igrač našeg tima???? Da li je KSS tu kriv??? Naravno da NE!! Pogrešio je Tomić i izblamirao se u toj situaciji te direktno doneo trofej Partizanu. Partizanu čestitke na ovom trofeju, zaslužili su ga, a vama u našem klubu poruka da se malo uozbiljite, neće Partizan niti bilo ko drugi sam da sebe pobedi čim Zvezda istrči na parket već će morati da se pobeda zasluži ko god nam bio rival. Ovim porazom nije Zvezda propala, naprotiv, pouke se trebaju izvući i da se krajnje motivisano i ozbiljno uđe u završnicu ABA i potom i u KLS i da se jednim ozbiljnim igrama osvoje ti trofeji. Ova Zvezda to može, ali prestanite da spinujete i uozbiljite se malo. Čestitke Partizanu, više su hteli ovaj trofej, neka se raduju.

neafirmisani

pre 5 godina

Mua ha ha ha ha ha.Ovo vam je uvertira za fudbal hahahahaha.Malo da vas naviknemo na gubitak pa nismo mi sklanjalice.Partizan večno.

ACA

pre 5 godina

U istoriji sporta samo jedan mali i sramni tim napustio je pobednicko postolje a to su h r v a t i i sada to isto radi jedan isto tako mali tim.Uopste se necudim cak su im i BOJE ISTE CRVENE I BELE.

duga devetka

pre 5 godina

Kad izgubite od Buducnosti finale kradja, kad vas pobedi Partizan kradja?? Samo vi kad pobedite tada je cisto. Jooj cistunci moji slatki..

Kosarka se vraca kuci!

pre 5 godina

"na kraju Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira"

Ovo je sramota za svakog postenog Zvezdasa. Pa covece da li si svestan da je bio ocigledan faul da ti je pomocni trener ostavio pleja sa centrom???!!! Svi su mu krivi, samo on nije kriv. Nula od .....

Overrated

pre 5 godina

Naravno da Renfro nije napravio faul, pogledajte ponovo. Slaninica mu ulazi u putanju I flopuje, klasicni pokusaj iznude faula za koji se dobija upozorenje, pa tehnicka. Ili je sa svojih 174cm I 10kg viska stvarno odleteo, desava se to kad hocete da igrate sa profesionalcima.

nele

pre 5 godina

Da niste dali tri trojke u poslednjoj sekundi , izgubili bi sa 10.
Ali nije to sustina.
Cim nema rezultata ti takvim zlim govorima trujes mladu decu da se ne bave kosarkom. Ja u lozi videh par bivsih igraca Zvezde.
Navijaci Zvezde otreznite se od ovakvih.

Stefan Simonovic

pre 5 godina

Kako te nije sramota??? Do "juce" ti je Vujosevic smetao, sad kad si opet izgubio opet ti je neko drugi kriv?!!! Znaci regularno je samo kad Zvezda pobedjuje...

goran

pre 5 godina

Ha ha ha.... Doveo si Rengleda,Cirbesa,Peperogla sa 3 evrolige...Berona koji je imao 15 poena u Turskoj,sad i Kej si...a Partizan povredjenje igrace Zagorca Jankivica...Nikllica koga su izbacili....2 Stranca koji prvi put igraju u evropi....tako da komplekasi imate 10 puta skuplji tim.

Salvatore_Dante

pre 5 godina

Kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme

Stole

pre 5 godina

Čitam šta čovek priča, i sve vreme mi utakmica sa Dinamikom pred očima :)

Ipak, izjava dana:
- Jeste bio faul, ali se to ne svira!

Hhahahahahah, kraljevi... iz pregrađa.

ja

pre 5 godina

Iskreno, kao Zvezdas kazem, faul Berona na kraju je cist kao suza, ali isto tako je ono bio faul u napadu nad Covicem. To je i prelomilo utakmicu...

Iron i Ja

pre 5 godina

Ja sam partizanovac i priznajem da je bio faul nad Čovićem,čist kao suza.
(Dax, 17. februar 2019 20:22)

Otkriću ti jednu tajnu... Čović se kretao u bloku, nije bio sa dve noge na zemlji, mogao je samo biti faul sa negove strane. Ali znaš kakav je Belošević...

mz

pre 5 godina

Prestani da kukaš i spinuješ!!! Ovo je tvoje maslo. Mislio si da igrači treba da igraju za džabe, i kada je Radonja ukazao na to, tvoja sujeta ga je oterala. Tvoja sujeta je dovela Alimpijevića koji nije smeo i hteo da talasa i nisi hteo da priznaš da si pogrešio dok nije bilo kasno. Sada se dešava isto. Nisu krive sudije, nema zavere, nismo mi Grobari da nam trebaju takva opravdanja. Čestitaj protivniku, priznaj da si pogrešio i idi iz kluba.
(Millennium, 17. februar 2019 20:22)
Zahvaljujemo se na glasu.

Da se ne zoveš možda Andrej ?

Srdjan

pre 5 godina

Vujoševića su unakazili kaznama zbog skidanja sakoa u sali, u sred leta! Ovaj sme da pljuje i preti, a kazne nema! I to se ne zna u ime kog kluba pljuje!
Nije se javio kada je sramno prođao Dinamik! 4 bacanjasu imali tokom celog meča protiv Zvezde!
Osim toga, sudjenje je bilo više na stranu Zvezde i svaka čast na dosudjenom faulu u poslednjoj stotinki. Ono je bilo vešanje o ruku i jedini razlog za promašaj Lendejla!
Partizan u kontri, igranje nogom i umesto plus 11, ode Zvezda u kontru i +7! DObrić hvata loptu posle svog slobodnog bacanja! Nisam siguran, ali ono bi teško moglo biti bez prestupa!!? Floping Čovića! Cirbes koji celu tekmu besni na košarkaše Partizana i stalno skače sa klupe!
Ali ok, sve bi to trebalo prihvatiti kao deo derbija, ali je sramota bežanje sa ceremonije!
Želim vam da prodjete kao Hrvati posle bežanja sa postolja!
Sramota! O Čoviću ne trošiti reči! Ni o jednom!
Zvezda ima 10 puta skuplji i, možda ne toliko, bolji tim! Ali večeras ste bili lošiji i samo zahvaljujući našim glupostima , Beronu i Davidovcu niste izgubili još u prvom poluvremenu!
Nadam se da ćete od nas izgubiti u polufinali, ili još bolje, u finalu ABA lige! Problem je što se vama vraćaju još 3 igraca... Sa njima će biti druga priča ali videćemo!

Filke84

pre 5 godina

Čoviću legendo ,ti si pošten ..Ne pitas se sto ste odigrali zadnji napad katasrofa sto beron ostao na centra .. To je tvoj veliki trener Tomić.. Bravo majstore

Rade

pre 5 godina

Gdine Covicu, jednom priznajte poraz, videcete, ne boli! Nije Vam smetao KSS koji Vas je protiv Dinamic-a i doveo ovde. U poslednjoj cetvrtini su im svirali 11 faulova, a vama 3. Bilo je gresaka na obe strane, ali sigurno sudije nisu naterale vase igrace da preko 30 puta sutiraju za 3 poena, jer prosto nisu imali ideju sta drugo.
Nisu sudije odlucile mec, mozda je bio faul na Covicu, ali je isto tako upitan faul na Dobricu na samom kraju od strane Renfroa. Sve u svemu, gresili su na obe strane, ali izgubili ste jer niste imali ideju kako da igrate ceo mec. Da nije bilo onih teskih trojki Berona (svaka cast), ne bi bilo ni neizvesno.
Onda bi doduse kukali na termin odigravanja... Da, zaboravih...

3i3i

pre 5 godina

Hahahahah pogledajte ložu,pa skini druže cvike pa pogledaj Djordjevic,Danilović,Tomašević..pa koju si legendu Zvezde očekivao Filipa,Topića,Peru Antića ne razumem...Da je sreće ti ne bi bio na tribinama već znaš gde,ali sreća ti je što nam je država takva kakva je...
(Ničija ne gore do zore, 17. februar 2019 20:15)

ocekivao Mileta Lisicu :-)

Velja

pre 5 godina

Sve je u pravu. Dva bacanja za partizan na prevodu kada je isteklo 8 sek i faul u napadu kada je renfro dao trojku. Faul na kraju je bio ali to niko ne bi svirao čak je i veliki mag partizana doktorirao da na poslednjem napadu sudije ne sviraju ništa

Zveudaš

pre 5 godina

Opet saopštenje.Oba Čovića što pre oterati iz Zvezde.Od trofeja nema ništa.Pre dve godine je rasprodao ceo tim, samo Gudurića za milion evra.Radonjić je pobegao a para više nema, zato više nemamo ni trenere ni igrače za trofeje.Samo saopštenja i žalopojke.

Sveti Nolan Parahovski

pre 5 godina

Vidi ga ovaj, alo bre tvoje kosarkasko “znanje” nas kosta sve titule ove poslednje dve godine, drzi se ti exel tablica samo za to si sposoban, imas vise promasenih pojacanja za dve godine nego koliko prosecan kosarkas bacanja za celu svoju karijeru, NEZNALICO, sve ti drugu krivi...

evilllama

pre 5 godina

Jel moguce da pored osvajanja kupa od strane Partizana, na prvo, najvece mesto na sajtu stavljate vest u kojoj Covic prica o kradji u istom tom finalu?
Dakle, "objektivno" misljenje Covica je po vama bitnije od onoga sto se zapravo desavalo na terenu, da ne pricam o tome da je bitnije i od svih drugih vesti koje nemaju veze sa sportom? Jezivo.

Dax

pre 5 godina

Ja sam partizanovac i priznajem da je bio faul nad Čovićem,čist kao suza. Sudije su procenile da bi bile na daleko većem udaru da su taj faul i svirale. Ali, da li se ikad desilo da je zvezda izgubila neko finale, kup, aba... a da se nije umesao gospodin Covic sa teorijama zavere i pričom o sistemskim kradjama!!!??? Verujem da i zvezdase ČAK to iritira, a ne samo navijače ostalih klubova!

matori 2

pre 5 godina

E sad mi je srce na mestu! Bez ove izjave pobeda bi bila velika ali ovako je grandiozna! Seti se protivpozarnog aparata u KG pa pricaj o sistemu

ciganska javnost

pre 5 godina

Ajde Covicu ne brukaj se vise. Sta bi ti da osvojis kup na Beronovu inspiraciju i divljanje. Nego zbite redove i resi tu ABA ligu, da ne bi opet kukao na sudije.

Pipin

pre 5 godina

Da li je kod rezultata 71:72 Renfro napravio faul u napadu ili ne?Da,jeste.Je li sudjen?Ne,nije.3 poena koja su presudila.Tacka.
(zdrav razum, 17. februar 2019 20:33)

Kretanje u bloku Čovića i to klasično. Da bi svirali faul, Čović je morao da zastane sa obe noge na zemlji. On se sve vreme kreće i ulazi Renfrou u putanju. Dakle, nije sviran faul za Partizan. Osnove košarke.
Mi smo ovu igricu prešli, ne možeš nama na buku prodavati te fore.
E sad, što te zaboleo poraz, to je neka druga priča :)

Ivan

pre 5 godina

Smatram da nije bilo potrebe za ovim, jer ce se igrati jos bas dosta derbija do kraja, i ako smo bolji dokazacemo da smo bolji, ne mogu na silu da nas pobedjuju svaki put. Ovo je bila cista demonstracija sile partizana i njihovih sudija, i poruka da im se moze, moze im situacija se malo promenila, imaju podrsku iz vrha i salju poruku ovom utakmicom da ce hvatati za gusu, kao sto je to godinama pricao vujosevic.

Dejan M

pre 5 godina

Zabrani treneru i igračima da daju izjave. Problem je ko sedi u loži a ne kako igrači igraju. Jedva prešli Dinamika i Megu. Daj čoveče oladi cevi malo. Samo su falile tabele i slike ali to će nekom drugom pinkrilikom.

svima su stavili amove

pre 5 godina

Čista i poštena utakmica.Igraci su izgubili utakmicu na terenu.Partizan je bio bolji.Prihvati jednom kao COVEK poraz bez spinovanja i pravdanja...FAUL u zadnjem napadu je bio..Pa svirao bi ga Nemac Rusu ‘41...

Ničija ne gore do zore

pre 5 godina

Hahahahah pogledajte ložu,pa skini druže cvike pa pogledaj Djordjevic,Danilović,Tomašević..pa koju si legendu Zvezde očekivao Filipa,Topića,Peru Antića ne razumem...Da je sreće ti ne bi bio na tribinama već znaš gde,ali sreća ti je što nam je država takva kakva je...

Ragnar

pre 5 godina

Kakva bre kradja. Ja sam zvjezdas ali ovo nije bila kradja. Zasluzena pobjeda Partizana.
Vec mi ovo ide debelo na zivce.posle svakog poraza komentar od Covica kradja.
Ovaj mec su izgubili Tomic sve sa Keseljom i Reglandom. I plus sto je Stratos skroz u autu.Hajde sto mu Regland igra ali sto Keselj druze i plus da se onako ispucava dva tri napada.
Mijenjah trenera odmah. Ovo mi lici na lanjski scenario gubimo kup gubimo sve.
Tomic se kao i Alimpije pogubio...cak tvrdim da je Alimpije bolji..
Realno nismo ni trebali biti u finalu kako sko igrali..

Stefan Simonovic

pre 5 godina

Kako te nije sramota??? Do "juce" ti je Vujosevic smetao, sad kad si opet izgubio opet ti je neko drugi kriv?!!! Znaci regularno je samo kad Zvezda pobedjuje...

RED STAR BELGRADE

pre 5 godina

A bre daj vise, ne lozi narod na svadju. To je sport, sta sad, danas su pobedili oni, sutra cemo mi i to je to. Cestitaj im na pobedi, mi cemo drugi put biti bolji. NAPRED ZVEZDA!!!!

Kosarka se vraca kuci!

pre 5 godina

"na kraju Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira"

Ovo je sramota za svakog postenog Zvezdasa. Pa covece da li si svestan da je bio ocigledan faul da ti je pomocni trener ostavio pleja sa centrom???!!! Svi su mu krivi, samo on nije kriv. Nula od .....

Powerslave

pre 5 godina

Covicu odlazi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carski, 17. februar 2019 20:12)

Druže, odakle da ode? Vi još niste izgleda skapirali da je ovo njegov privatni klub sa promenjenim imenom?
Ne kažem ovo da bih provocirao, apsolutno se ne palim na navijačka prepucavanja, već zato što je istina. Čović je preuzeo Zvezdino ime i brend, dodelio ih svom klubu, država mu pomogla da se reši dugova, a vi navijači Zvezde ste to odmah podržali i podržavali sve dok je bilo para i pobeda.
Sad kad nema jednog i/ili drugog nećete ga oterati iz onoga što je njegovo.

cartman

pre 5 godina

Nisam nabavio kartu na vreme pa sam sa drugarima gledao utakmicu u kaficu. Dva zvezdasa i ja partizanovac. Ni u jednom trenutku drugari nisu bili u fazonu kradje ili sta vec. Faul je bas bio ocigledan.

Nenad

pre 5 godina

Daleke 2013-e bese kriv Dusko Vujosevic. Isprozivaste coveka na veliko. Unististe mu trenersku karijeru, zdravlje, zivot. Srozaste Partizan na najnize grane. Tada ste pricali da je on jedini problem u nasoj kosarci, koji koci sve. Da ce njegovim odlaskom bito reseni svi problemi. A covek je cistog srca i ciste savesti, sam, bez icije podrske, vodio borbu protiv vas, politicara, medija, cele javnosti. I sve sto je tada pricao, a svi su tome smejali, ispalo je potpuno TACNO. Samo je trebalo da prodje 6 dugih godina da vi gospodine Covicu pokazete svoje pravo lice. I to da ste vi u stvari glavni problem nase kosarke. Licemeru jedan. Imate 2 svoja kluba u svakom domacem takmicenju. Jesu li te utakmice regularne, ili ima kombinacija. I vi ste nasli da nekome drzite predavanja o regularnosti takmicenja.

ShonePFC

pre 5 godina

Sedeo je Rakocevic u lozi, on vam je i jedino sto moze malo da vam lici na legendu, ali vaseg kluba, nase kosarke ne sigurno. Da nece da sede u lozi Simonovic i Pero Antic hahah

Драган _СH

pre 5 godina

ПОБЕДИЛИ СУ И ТРЕБА ИМ ЧЕСТИТАТИ !
КАО НАВИЈАЧ ЗВЕЗДЕ ВОЛЕО БИХ ДА СУ
ИГРАЧИ И СТРУЧНИ ШТАБ ИЗАШЛИ НА ДОДЕЛУ И ЧЕСТИТАЛИ ПОБЕДУ ... ОВАЈ ПУТ СУ ИМАЛИ ВИШЕ СРЕЋЕ А И ДОБРО СУ ИГРАЛИ ...
СУДИЈЕ НАС НИСУ ОШТЕТИЛЕ .. ГЛАВУ ГОРЕ И УСКОРО ДОКАЗАТИ НА ТЕРЕНУ КО ЈЕ БОЉИ !
НАПРЕД ЗВЕЗДО !!!

Dzivdzan

pre 5 godina

Kad izgubis onda kradja, a kada dobijes onda je sve super. Vec vidjeno. A kada je Deleon kaznjavao onda je sve bilo regularno i KSS je postojao. Pravda za Zvezdu, A licenca!

Admiral

pre 5 godina

@ bio je simonović,bio je pero antić,a vama kića nije bio u klubu 25 godina.ni praja takođe.ovo anti ti je suvišno.
(slobinator, 17. februar 2019 23:36)

Ma sjajno, kakav klub takve i legende, cuj Simonovic i Antic, hahahahahaa

matori 2

pre 5 godina

E sad mi je srce na mestu! Bez ove izjave pobeda bi bila velika ali ovako je grandiozna! Seti se protivpozarnog aparata u KG pa pricaj o sistemu

Miloš

pre 5 godina

Mislim da ovakve izjave zaslužuju drakonsku kaznu KSS, bar 6 meseci suspenzije + novčanu kaznu.
Da vidi Čović i njemu slični da KSS postoji, i da jednom zauvek prestane takav govor u sportu.

Ime

pre 5 godina

Ovog od kad je došao nissm podržavao zato što je loš čovek. Vidi mu se na licu. Navijam za Zvezdu, ali svaki uspeh sam uzimao sa rezervom. Imam utisak (i oduvek sam imao) da će jednog dana da naprasno ode i da ostavi Zvezdu u lošijoj situaciji nego što je bila kada je došao.

miki

pre 5 godina

Covicu ja sam Zvezdas 49 godina,al sramota me tebe i tvog kmecanja.Neko je postigao vise poena,dakle pobedio i bio bolji.Svaka im cast danas.Sutra?Videcemo.Nije u zivotu sve rezervisano za tebe.

vg

pre 5 godina

U loži nikog iz Železnika! To nije u redu jer su tata i sin imali 2 tima na turniru. To što Zvezda nije imala predstavnika,to je verovatno što je u zamrzivacu

mica iz kafica

pre 5 godina

Posle poraza od slabije ekipe, sramota je tražiti razloge za poraze od KSS. Umesto plakanja menjaj nesposobnog trenera i biće bolje!

Nikola Nikolovski

pre 5 godina

Partizan je bio bolji i zasluzeno pobedio.licna je bila . Ako koza laze rog ne laze. Skupo placeni zvezdini kosarkasi ne mogu da pobedjuju bez igre.

stefan

pre 5 godina

Nebojsa Covic je covek koji ce unistiti kosarku u ovoj zemlji.Trenutak kada Filip prekida Tomica na tajm-autu a ovaj koluta ocima najbolje oslikava stanje u svlacionici zvezde.

Dragan

pre 5 godina

Čović: Sistemska krađa, KSS ne postoji!

Ma u pravu si covece 1000%. De ce Zvzda da izgubi od nekog, pa jos u zadnjoj sekundi. Srecom pa si ti smiren i ne provociras jednostavno znas da ispostujes protivnika. Nego mislim da bi ti trebao da odlucis da Zvezda jednostavno istupi iz lige i KSS i lepo da igrate samo evroligu ali i tu oce da namestaju pa je bolje da direktno idete u NBA. A i tamo treba da udaris rukom od sto , da se ne drznu da neko svira nesto protiv Zvezde u zadnjem minutu. I ako se kojim slucajem drznu, odma da istupite i u Vaseljensku ligu da se prebacite da igrate sa sebi ravnima , sa ostalim malim i veikom zvezdam. Sta ima da se zezas sa ovozemaljskom boranijom.
PS. Mislim da treba da preripite NBA jer nisu vam brate ni do pojasa a imaju tamo i po nekog bivseg partizanovca, budeale americke, ne treba da trosis energiju sa nekima koji su toliko nisko pali da primaju te sto su sve svije uspehe postigli uz pomoc sudija. Jos jedan podatak za tebe i sudija Belosevic i Trinkijeri imaju isto devojacko prezima a ono glaasi verovao ili ne VUJOSEVIC. Care ti si "delija" cak i za najvatrenije "delije"

Iskeni pozdravi Dragan

Wumbo

pre 5 godina

Igraci su cestitali jedni drugima, sportski, kako i treba a onda ne izlaze na dodelu medalja. Nisu momci krivi, tako im naredio ovaj. Dok se nije oglasio, slavio sam pobedu Partizana. Nakon njegove izjave, slavim poraz Zvezde

zvezdoprc

pre 5 godina

Čoviću, pošto je po tebi ovo sistemska krađa, menjaj sistem, odnosno, pridruži se protestu #1od 5 000 000, taman nam treba pošten i politički neukaljan vođa.

Admiral

pre 5 godina

@ Zuja, 17. februar 2019 22:09

Kad vec komentarises trebalo bi prvo da se informises a ne da nekoga prozivas.
Kazes dosli ste bez centara? Izvini a sta su vam Cirbes i Ristic, plejevi?
Komentarises pasos Pejdzu kao vecina tvojih kolega navijaca Zvezde i pitate se kako nije dat Odzu? Pa jednostavno, da pratite kosarku kao sto se pravite, znali bi za pravilo tzv. "kosarkaskog drzavljanstva" po kome igrac koji je igrao za reprezenraciju neke druge zemlje ne moze nastupati kao domaci igrac, a Odzo je igrao za Nigeriju, zato nije nikako mogao da igra kao domaci igrac i pasos mu ne bi nista znacio.
Pominjes Partozanov dug, ok slazem se ali sta je sa dugom od 15 miliona evra koji su Zvezdi volsebno obrisani, to ne pominjes??

Pik

pre 5 godina

Sta je trebalo da cute.Pa vi ste posle derbija kukali danima, onaj se odricao sepskog pasosa, arhitekta crtao
Da ti ja nesto kazem.Uopste nisam ostrascen.Faul na 0,2 sec pre kraja se nigde ne svira pa taman bila i nesportska.Sudije u EL se barem vade gledajuci snimak.Cisto probijanje Renfroa. Drugo ceo vrh KSS pripadnici Partizana. Sve se radilo da se uzme barem kup da bi se vestacki digao nivo kluba koji je u ozbiljnim problemima kako u kosarci tako i fudbalu, vaterpolu, odbojci. Bilo je gresaka i u igri Zvezde.Ali u jednoj egal utakmici perfidno navlacenje u korist jednog kluba nema svrhe.Trebalo je pustiti da se igra produzetak. Belosevicu ovo nije prvi put.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 17. februar 2019 22:00)

Ček, vi stvarno mrtvi ladni tvrdite da se ne svira faul kad se igraču koji polaže loptu u koš obesiš o ruku?

grobar NS

pre 5 godina

1)faul Jaramaza jer jer je bio u polukrugu ispod kosa a bio je pola metra van.
2) igranje nogom od strane igrača zvezde kada smo isli u kontranapad
3) pogledajte usporen snimak trojke Berona za 72:71 / pravi korake jer pomera stajnu desnu nogu / snimak kamere sa parteta iz pravca partizanovog ka kosu c.zvezde
4)Dobric usao ranije kad je sutnuo drugo i promašio- klasičan prestup.

Zakljucak : eventualni faul Renfroa u napadu ne bi ni odlucivao popednika...dakle...

takiardi

pre 5 godina

Covicu bolje razmisli o Tomicu? Zasto covek ne zna da organizuje ni jednu akciju, zasto je poslednju 1/4 zvezda isla svaki sut za 3 i to tako sto je Cirbes pod kosem, ceka se Beron ds sutne, dok ostala trojica kampuju van linije 6,25 i gledaju kako ce ovaj da sutne. Bez akcije, bez igre...

Rade

pre 5 godina

Čoviću niste še pojavili na dodeli medalja. Isto to je več 95 napravila jedna ekipa pa od tada 24 godine ne osvaja ništa... Karma je čudo Čoviću.

duga devetka

pre 5 godina

Kad izgubite od Buducnosti finale kradja, kad vas pobedi Partizan kradja?? Samo vi kad pobedite tada je cisto. Jooj cistunci moji slatki..

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Hahahaha ma takoooo jeeee,tebe smo cekali sada mozemo da krenemo da slavimo.Ako boli proci ce,ako hoces istupite taman da vas zamene ona vasa braca sto kukaju po Grckoj ovih dana xe xe show.

Stanisa

pre 5 godina

Razumem Čovićevu nervozu, počeo je da gubi na svim poljima. I još proziva državu... baviće se njime, ali neki drugi resor, ne i sportski...

Crypto nije buducnost

pre 5 godina

A sistemska greska nije sto zvezda ima dva kluba u jednom takmicenju. Kmecite kada izgubite, svi su vam krivi a vi nelegalni po svim pravilnicima kosarke. Trebao bi KSS da preispita da li da vam dopusti da se sledece godine takmicite u nacionalnim takmicenjima.

Davezi i populisti

pre 5 godina

Kada sam video I procitao ovaj "slucaj", zkljucio sam dve stvari: Partizan pobedio I osvjio trofej, a vi na naslovnoj strain imate veliku sliku Covica, a u pozadini veliki grb CZ, slike trenera I igrace CZ. Kad sam otvorio vasu stranicu da bih saznao rezultat video sam sliku I pomislio sam da je CZ pobedila, kad ono... Drugo, iz izjave Covica sam shvatio da je sporna Partizanova pobeda I da on poziva drzavu da ovo resi, Hej, drzavu, naucio Covic da drzava sve probleme koje ima CZ treba da resi drzava I to na celu sa najjacim u njoj. Kad je CZ bila pred gasenjem drzava ju je spasila, upumpala pare (sto I sada cini), onda je to u redu, ali kad se izgubi jedna utakmica, onda treba intervenisati sa vrha drzave, pobogu neko je pobedio CZ I to neko ko je non- stop pod pritiskom drzave otkako je On na njenom celu. Pa pod pritiskom drzave je Partizan dao otkaz svom najtrofejnijem treneru.

nesa80

pre 5 godina

daj bre cuti,uvek kad izgubite od partizana kmecite dali u fudbalu ili u kosarci.kad pobedjujete sve je ok.uvek ista ploca.ovako je i terzic kmecao godinama pa kad su zauzeli prvo mesto necuje se vise.tole ispario odjednom

pan

pre 5 godina

Traži ekspertizu, brani franšizu.
A da pokušaš opet sa PP aparatom kad su već koševi bili daleko od terena pa nepristupačni za mrdanje?
Ili da ponoviš zahtev za pomeranje termina finala?
Ako ništa ne prođe, uvek možeš da olupaš pehar.

nemoj mene ja sam crnogorac

pre 5 godina

Svi kradu tebe tako prepostenog. ABA ti ukrala titulu, KSS ti ukrao kup, ULEB evrokup...... Gubis kompas, spremaju ti zamenu.

David

pre 5 godina

sistemska krađa... barem je u vezi ovog u pravu. zvezda je trebala izgubiti još u četvrtfinalu. sudije pogurale kad nije išlo. potom, trebali izgubiti u polufinalu... sudije opet pogurale. znali su još na početku kupa da će biti u finalu, zato su i tražili promenu termina igranja. e sad, ko je to beše zalutao u košarku Čović ili Đorđević, Danilović, Tomašević... nek svako odluči. vidim da je to ovde bitno, pa ću i ja napisati: navijač sam jednog trećeg kluba!

Мали грга

pre 5 godina

Kao veliki cigan i ljubitelj kosarke moram da se ogradim od izjava ovog coveka, neznalice prvenstveno.
Sram te bilo Covicu, postavio si onog pijuna za trenera cemu si mogao da se nadas. Sve si unistio sa Alimpijem i ovim nesretnikom, i trebale su ti samo dve sezone.

doosh

pre 5 godina

Daj bre, navijam za Zvezdu, kakva krađa?! I da je krađa, šta sad. Pa onda mali klubovi ne treba ni da postoje, šta im se sve radi protiv Partizana i Zvezde. Izgubili, izgubili i šta sad. Ćutiš i ne gnjaviš.

Pipin

pre 5 godina

Da li je kod rezultata 71:72 Renfro napravio faul u napadu ili ne?Da,jeste.Je li sudjen?Ne,nije.3 poena koja su presudila.Tacka.
(zdrav razum, 17. februar 2019 20:33)

Kretanje u bloku Čovića i to klasično. Da bi svirali faul, Čović je morao da zastane sa obe noge na zemlji. On se sve vreme kreće i ulazi Renfrou u putanju. Dakle, nije sviran faul za Partizan. Osnove košarke.
Mi smo ovu igricu prešli, ne možeš nama na buku prodavati te fore.
E sad, što te zaboleo poraz, to je neka druga priča :)

antiDebil

pre 5 godina

A koga iz zvezde treba da bude u lozi, Moku ste oterali, koga jos imate. Ovo sto je zvezda osvajala zadnjih godina je samo na politicke misice. Neka ovo bude samo mali korak ka oporavku velikog kluba kakav je KKP.
(zi, 17. februar 2019 22:22)

Moku su oterali, Duciju ne smeju da se pojave na oci, a i ovo ostalo su sve razjurili. Jel bio neki bivsi igrac crvene zvezde na utakmici zvezde fmp IDEE Dive u ovih proteklih 8 godina ?

Razocarani Srbin

pre 5 godina

Duuuuuleee brate, daj neku izjavu, da ima na koga ova "moralna gromada" da puca. bez tebe ni on ne postoji... nema covek ideju na koga da udari...
Krivi mu ljudi koji su nam od sankcija na ovamo donosili pobede i radost...uz koje smo odrasli... eeeeej samo jos ostalo da napadne na Dudu, pokojnog prof.Nikolica i to je to...mozda mu i Zeljko zasmeta..
Ima li u ovoj zemlji i jedan pristojan psijijatar koji ume da bar ublazi problem kompleksa nize vrednosti?!

Željko

pre 5 godina

Ti što sede u loži imaju više medalja za reprezentaciju nego svi igrači Zvezde zajedno u njenoj istoriji, poštuj legende srpske i evropske košarke

???

pre 5 godina

Pa da li je moguće više... Njegov klub nikad nije fer izgubio, uvek neka krađa... A da čestita nekome? To ni u ludilu. Kakva sramota bi to bila...

Dax

pre 5 godina

Ja sam partizanovac i priznajem da je bio faul nad Čovićem,čist kao suza. Sudije su procenile da bi bile na daleko većem udaru da su taj faul i svirale. Ali, da li se ikad desilo da je zvezda izgubila neko finale, kup, aba... a da se nije umesao gospodin Covic sa teorijama zavere i pričom o sistemskim kradjama!!!??? Verujem da i zvezdase ČAK to iritira, a ne samo navijače ostalih klubova!

veliki strumf

pre 5 godina

Menjaj trenera nadobudni čoveče! Upropastio si nas svojom tvrdoglavoscu prošle godine, sve se isto ponavlja i ti praviš opet istu grešku. Teraj Tomica i Cirbesa! Vidiš da nemamo igru, da samo prangijama za 3 poena čitav meč, da pojma nema kako odbranu da postavi! Sve tesne utakmice je izgubio a sve su to bile važne utakmice. Čovek je luzer i izgubiće i u ABA ligi kad bide najvažnije, bas kao i Alimpijevic. Sličnost međju njima je neverovatna - obojica nadobudni, umisljeni, zaljubljeni u sebe a bez ikakvog rezultata u karijeri. Nikad ga neće ni napraviti. Ej, oa on jednu sekundu ne može da odbrani: bek mu pod košem preuzima centra, a centar Cirbes blokira ubacivanje iz auta. Pa ta trenerska minijatura uci će u sve anale trenerske taktike, izučavaće se na fakultetima kako se nikad ne brani poslednji napad na sekundu do kraja. Valensija je realizovala poslednji napad, Limoz je realizovao poslednji napad, Partizan je realizovao napad od 1,1 sekunde! Čovek nema pojma kako da postavi odbranu, a napad mi i nemamo - lopta se gnjavi ba centru 20 sekundi, onda neko izme i šutne sa 7-8 metara. I tako opet i opet - ni kretanja, ni blokova, promena pozicija, razigravanja, spuštanja na niski post, a o pick and rollu da ne pričam. Pa mi nismo igrali 3 pika za čitavu sezonu, a kod Radonje tako se igralo 80% napada. Čovek ne zna, NUME i zato batali sudije - pa mi bre ovaj Partizan moramo da dobijamo 10-15 razlike minimum.

Milasin

pre 5 godina

Sram te bilo! Prihvati poraz, pruzi ruku i bori se. Ne kaljaj nam ime! Navijali smo mi za Zvezdu davno prije tebe, odrastali uz nju. "Svadjali" sa Grobarima, pricali da je bilo nepravdi na obje strane ali ne ovako. I treba da nas dobijaju kad vise zele pobjedu.

Kosta

pre 5 godina

Najbolji komentar Covic skrkao pare! A samo Trinkijeri kao Coviceva sva pojacanja u klubu ove sezone! Kakvo spinovanje! Gospodo, o cemu mi pricamo!? Dali vam je jasno da moraju pare da se opravdaju? Zasto se ne kaze koja je Trinkijerijeva cifra?
(Anon, 17. februar 2019 20:38)

Vidi ovako, kupiš Skorcijanitisa i platiš ga milion evra.
Onda ga otpustiš, platiš penale njemu i menadžeru i dobar si dva miliona.
Ili recimo uzmeš od banke 6 miliona i onda im brzo vratiš 1 milion pa ne moraš ostalo da vraćaš.
Tako ste vi namam objašnjavali ekonomiju, a sad se praviš fin :)

Istina

pre 5 godina

Pjer Luidji Kolina presudio,cist faul u napadu Renfroa i Lendejlu sviran nepostojeci faul.Zvezda ostecena,javlja Lars Kristofer.Jos saopstenje i vraca im se ova titula zajedno sa onom Sajberovom.

glava

pre 5 godina

Fudbal,košarka,vaterpolo.Svuda ista priča zvezde i partizana.Čim nisam prvi,to je zbog krađe,nameštanja,neko je protiv nas.Sportska i bilo koja kultura u nas srba nepostoji!.

Millennium

pre 5 godina

Prestani da kukaš i spinuješ!!! Ovo je tvoje maslo. Mislio si da igrači treba da igraju za džabe, i kada je Radonja ukazao na to, tvoja sujeta ga je oterala. Tvoja sujeta je dovela Alimpijevića koji nije smeo i hteo da talasa i nisi hteo da priznaš da si pogrešio dok nije bilo kasno. Sada se dešava isto. Nisu krive sudije, nema zavere, nismo mi Grobari da nam trebaju takva opravdanja. Čestitaj protivniku, priznaj da si pogrešio i idi iz kluba.

Stef

pre 5 godina

Covicu ja sam Zvezdas 49 godina,al sramota me tebe i tvog kmecanja.Neko je postigao vise poena,dakle pobedio i bio bolji.Svaka im cast danas.Sutra?Videcemo.Nije u zivotu sve rezervisano za tebe.
(miki, 17. februar 2019 20:25)

Bravo.

Firga

pre 5 godina

Covicu priznaj jednom Partizan je bio bolji I zasluzeno dobio,prvo ste trazili da se igra u 21h sad sudije,pa dosta vise i zvezdasi te psuju,ti ces da komentarises lozu,u kojoj su toliko uradili za srspsku I jugoslovensku kosarku...

blabla

pre 5 godina

Imaju medalje ali nemaju organizatorske sposobnosti svi zajedno, koliko Dr Čović ima u malom mozgu.
(miško, 17. februar 2019 21:33)

Moze li mi iko opisati profil osobe koja moze napisati ovakvo nesto? Navijacko opredeljenje van diskusije

borivoje surdilovic

pre 5 godina

"partizan pobedio najveceg rivala".....partizanu je najveci rival u regionu cibona pa bosna.....zvezda nam je samo recka na zidu....

public_enemy

pre 5 godina

cekamo strucnu ekspertizu! E moj Covicu kad god izgube tvoji u vaznim utakmica ti odmah trazis izgovore. nikad nisi prihvatio poraz i cestitao boljem protivniku.

samo onako

pre 5 godina

NČ kaže u loži sede ljudi koji su zalutali u košarci (Djordjević, Danilović, Tomašević, ...), a odakle on dolazi -kako se on nadje u košarci, kao veliki košarkaš koji je igrao po svetu i osvajao medalje. Ja sam zvezdaš, ali ovog čoveka ne apsolutno razumem, uvek mu je neko drugi kriv, naročito sudije, a to kako njegov trener vodi utakmicu i kakva je strategija, to se ne pominje.

nele

pre 5 godina

Da niste dali tri trojke u poslednjoj sekundi , izgubili bi sa 10.
Ali nije to sustina.
Cim nema rezultata ti takvim zlim govorima trujes mladu decu da se ne bave kosarkom. Ja u lozi videh par bivsih igraca Zvezde.
Navijaci Zvezde otreznite se od ovakvih.

ja

pre 5 godina

oh covicu,od tebe nismo ni ocekivali pametniju izjavu.
Vecito je neko pokrao tvoj fmp.
Da li ces ikada biti muskarac I cestitati pobedu Partizanu?

Марко

pre 5 godina

Преиспитај ти, Човићу, зашто није на турнир ишао Оџо уместо Цирбеса који од одласка из Звезде не игра ништа. Преипистај шта је Алимпијевић радио прошле године и како је упропастио клуб. Преиспитај зашто се и Звезда није борила да неки играч добије српски пасош као Пејџ у Партизану. Преиспитај и да ли је твој син играч за Звезду или за српску лигу. Да није можда бољи од Ребића кога сте отерали?

Idi begaj

pre 5 godina

Ako se ja pitam,muška borba,ovaj put dobio Partizan.
Ovakvi kao Čović podrivaju naciju,da ne pričam šta rade sportu.
Da li ste ikada čuli da je Čović nekoga pohvalio,poslao lepu reč...nikada!
Uvek je nešto nadobudno,cinično...dakle od čoveka ništa lepo nikada.

Del Piero#10

pre 5 godina

"Radi se o sistemskoj krađi, vraćamo se u vremena u kojima znamo šta se dešavalo. Mogli ste da vidite, KSS ne postoji! To je skup ljudi koji su zalutali. Pogledajte ložu, da li je sedeo jedan predstavnik Zvezde"

Pa jel smo vam mi krivi što legende kluba možete na prste da prebrojite. Nego ti posle bodu oči Đorđević, Danilović, Tomašević...

Dr Hitch

pre 5 godina

Čoveče, kako ne shvataš da ovim stvarima brukas veliki klub kakav je KK Crvena Zvezda, i armiju navijača koju taj klub ima? Grešaka je bilo na obe strane, to je očigledno, ali da li zaista misliš da su one vredne ovakvih stvari, i da je sada potrebno praviti ratno stanje? Bilo je grešaka sudija, trenera, igrača, i da je CZ pobedila bilo bi zasluženo potpuno...Jedino se slažem za vređanje porodice, to nikada ne podržavam niti ću, bez obzira ko je u pitanju.

Sveti Nolan Parahovski

pre 5 godina

Vidi ga ovaj, alo bre tvoje kosarkasko “znanje” nas kosta sve titule ove poslednje dve godine, drzi se ti exel tablica samo za to si sposoban, imas vise promasenih pojacanja za dve godine nego koliko prosecan kosarkas bacanja za celu svoju karijeru, NEZNALICO, sve ti drugu krivi...

Dejan

pre 5 godina

Aj ne lupaj,ja sam zvezdas,cista pobeda bili su bolji,a ti druze nemas skauting i trenera Dobric sedi na klupi ,a igra ti keselj.Cirbes i Ristic izgubljeni u vremenu i prostoru,cestitke grobari.

Peca

pre 5 godina

Da, Čoviću, pogledaj ložu, sve sami neprijatelji - Đorđević, Danilović, Paspalj, Tomašević... I da sam navijač Zvezde, bio bih ponosan na takvu ložu. Jednom će u njoj biti Teodosić, Gudurić, Kalinić... Nadam se da tebe i tebi sličnima tamo neće biti mesta.

Srdjan

pre 5 godina

Vujoševića su unakazili kaznama zbog skidanja sakoa u sali, u sred leta! Ovaj sme da pljuje i preti, a kazne nema! I to se ne zna u ime kog kluba pljuje!
Nije se javio kada je sramno prođao Dinamik! 4 bacanjasu imali tokom celog meča protiv Zvezde!
Osim toga, sudjenje je bilo više na stranu Zvezde i svaka čast na dosudjenom faulu u poslednjoj stotinki. Ono je bilo vešanje o ruku i jedini razlog za promašaj Lendejla!
Partizan u kontri, igranje nogom i umesto plus 11, ode Zvezda u kontru i +7! DObrić hvata loptu posle svog slobodnog bacanja! Nisam siguran, ali ono bi teško moglo biti bez prestupa!!? Floping Čovića! Cirbes koji celu tekmu besni na košarkaše Partizana i stalno skače sa klupe!
Ali ok, sve bi to trebalo prihvatiti kao deo derbija, ali je sramota bežanje sa ceremonije!
Želim vam da prodjete kao Hrvati posle bežanja sa postolja!
Sramota! O Čoviću ne trošiti reči! Ni o jednom!
Zvezda ima 10 puta skuplji i, možda ne toliko, bolji tim! Ali večeras ste bili lošiji i samo zahvaljujući našim glupostima , Beronu i Davidovcu niste izgubili još u prvom poluvremenu!
Nadam se da ćete od nas izgubiti u polufinali, ili još bolje, u finalu ABA lige! Problem je što se vama vraćaju još 3 igraca... Sa njima će biti druga priča ali videćemo!

Belianđeo

pre 5 godina

Čovke, izgubili smo i gotova stvar...počinješ da me opasno nerviraš sa tim saopštenjima...a što promašiše inoliko šuteva za tri,ko je za to kriv?...grobari pobedili ste ne zato što ste bolji,nego što ste manje lošiji od nas...generalno i mi i vi smo TROPE!

Lolle

pre 5 godina

Ma ne treba da učestvujete. Sta ćete vi preposteni ljudi ovde uopšte. Vi koji kosarci pripadate. Vi koji pobedjujete ili bivate pokradeni..

Darko

pre 5 godina

Imaju medalje ali nemaju organizatorske sposobnosti svi zajedno, koliko Dr Čović ima u malom mozgu. 
(miško, 17. februar 2019 21:33) 

Moze li mi iko opisati profil osobe koja moze napisati ovakvo nesto? Navijacko opredeljenje van diskusije
(blabla, 17. februar 2019 22:22)

Mogu ja, Dr. Nebojša lično.

marko

pre 5 godina

Pođi pre svega od sopstvenih grešaka(drugi put za redom tim daješ u ruke početniku) pa onda pričaj o ostalom.I prestani da brukaš Zvezdu nesportskim ponašanjem.

zi

pre 5 godina

A koga iz zvezde treba da bude u lozi, Moku ste oterali, koga jos imate. Ovo sto je zvezda osvajala zadnjih godina je samo na politicke misice. Neka ovo bude samo mali korak ka oporavku velikog kluba kakav je KKP.

truth

pre 5 godina

Prvo je bilo samo da Vujosevic ode sve ce biti u redu... Sada Vujosevic otisao, pa kada to nije dovoljno sada mora da ose ceo Kosarkaski savez, pa ako ni to ne bude dovoljno onda ce biti da mora da ode i predsednik licno... Covicu ukapiraj ti mozes ovde po Srbiji da mesetaris ali cim izadjemo van Srbije nema nas nigde, na Balkanu vise srpski klubovi nisu sampioni, u Evroligi ne mozemo da prodjemo prvu fazu a da ne pricam o fajnal foru... Takve stvari se nisu desavale dok je Vujosevic gazio.. Ako nista bar se znalo da je Srbija u Aba ligi dominantna... A od kad je ovaj smutljivac poceo da muri nismo dominantni nigde, a bicemo samo gori, plus mu je stalno neko drugi kriv... Ovome neko treba da stane za vrat dal to bili grobari ili delije svejedno je, covek 30 godina zavija Srbe u crno i dalje mu se to dopusta...

TangeNaKlupi

pre 5 godina

Idealna prilika da se potegne rasprava kako je moguce da ovaj bude predstavnik, vlasnik, predsednik, direktor... dva kluba u takmicenjima pod okriljem KSS.
Ovo ne postoji ni u jednom profesionalnom takmicenju i protivno je svim pravilima takmicenja Aba lige i takmicenjima pod okriljem KSS.
Prepustanje bodova, dva glasa na skupstinama KSS... spisak je podugacak ...

Zorz Vea

pre 5 godina

Eh da ste dali saopstenje kako mu je tim igrao katastrofalno, kako su 3 od 4 svaka napada zavrsavali sutevima za tri poena, kako je trener mozda najveci krivac za poraze i losu formu, ispadanje iz ek..pa ako pozivate gdine na neke osecaje od strane sudija, sta se svira a sta ne u odredjenim delovima utakmice zar ne bi onda moglo vasim saopstenjem i da se taj faul u napadu opravda sto nije sviran? Moralisati i boriti se za pravdu sa toliko putera na glavi da je u najmanju ruku neukusno i bezobrazno. Ni vasi navijaci vas ne podrzavaju u potpunosti a kamoli sto javno mnenje edukujete. 5 meseci se niste javljali kad vam je tim bio u teskoj krizi a i to da ste uzeli Zvezdu sebi da stavite tacku na crno beli svet a ne nju da spasete dva metra bez grometra i to da se ne zaboravi. Da ste cestitali Partizanu vecerasnji kup a razlog za poraz trazili u svom dvoristu manje bi smrdeli. Zvezdinih bivsih igraca i funkcionera u KSS sto je moglo da se nadje nadjeno je. Ne bojite se vi Partizana nego Buducnosti u Aba ligi a i ako pokusavate na srpski inat da podignete ekipu..mnogo stranaca imate u ekipi, za kalemljene je malo vremena, uz svo postovanje strancima. Ako ste se "vi" borili protiv "sistemskih kradja", sta to onda cini vas danas osim da ste neuspesni. Mogu da vas zamislim da je situacija bila obrnuta veceras..padaj silo jer ste tako u mogucnostu.

Zivela Srbija

Rade

pre 5 godina

Gdine Covicu, jednom priznajte poraz, videcete, ne boli! Nije Vam smetao KSS koji Vas je protiv Dinamic-a i doveo ovde. U poslednjoj cetvrtini su im svirali 11 faulova, a vama 3. Bilo je gresaka na obe strane, ali sigurno sudije nisu naterale vase igrace da preko 30 puta sutiraju za 3 poena, jer prosto nisu imali ideju sta drugo.
Nisu sudije odlucile mec, mozda je bio faul na Covicu, ali je isto tako upitan faul na Dobricu na samom kraju od strane Renfroa. Sve u svemu, gresili su na obe strane, ali izgubili ste jer niste imali ideju kako da igrate ceo mec. Da nije bilo onih teskih trojki Berona (svaka cast), ne bi bilo ni neizvesno.
Onda bi doduse kukali na termin odigravanja... Da, zaboravih...

mikele

pre 5 godina

ko je zalutao u kss?danilovic tomasevic djordjevic?to su imena pred kojima moras da stojis u stavu mirno!nema nikog iz zvezde zato sto vi i nemate legende

zozo

pre 5 godina

Nadam se da cete proci kao i Hrvati koji nisu izasli na dodjelu medalja.Tokom cele utakmice je bilo gresaka sudija i na jednoj i na drugoj strani.

goran

pre 5 godina

Ha ha ha.... Doveo si Rengleda,Cirbesa,Peperogla sa 3 evrolige...Berona koji je imao 15 poena u Turskoj,sad i Kej si...a Partizan povredjenje igrace Zagorca Jankivica...Nikllica koga su izbacili....2 Stranca koji prvi put igraju u evropi....tako da komplekasi imate 10 puta skuplji tim.

ACA

pre 5 godina

U istoriji sporta samo jedan mali i sramni tim napustio je pobednicko postolje a to su h r v a t i i sada to isto radi jedan isto tako mali tim.Uopste se necudim cak su im i BOJE ISTE CRVENE I BELE.

Milan

pre 5 godina

Covic se buni svaki put kada izgubi. Prosle godine, kada je gubio aba ligu od buducnosti, isto tako pretio da ekipa nece izaci na teren, da ce zvezda istupiti iz aba. Mislim da treba svi klubovi da puste zvezdu da uzme sve trofeje, da se covke ne nervira

Naivac

pre 5 godina

Ocigledno je samo jedno, a to je da se ovaj "gospodin" nije ratosiljao svoje majmunske demagogije, te stoga nije ni bitno sta je izjavio, obzirom da se vec zna koju ce uobicajenu terminologiju koristiti. Ovaj covjek je sramota za sport i to ne samo sport, vec i za cjelu Srbiju, imajuci u vidu njegova ranija "sabrana djela".

Neko

pre 5 godina

Doveo si Lazica pocetnika, pogresio. Doveo si Alimpija pocetnika pogresio. Doveo si Tomica pocetnika, pogresio. Dovodis takve da bi se ti za sve pitao.

PAOK

pre 5 godina

Ocekujem cele noci da grobari pisu komentare,sledeci put ko zna kad ce slaviti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 17. februar 2019 21:33)

Barem nismo izdali DVD posle osvojenog kupa.Kolkos te cekali na titulu?

ja

pre 5 godina

Iskreno, kao Zvezdas kazem, faul Berona na kraju je cist kao suza, ali isto tako je ono bio faul u napadu nad Covicem. To je i prelomilo utakmicu...

marko992

pre 5 godina

Covicu sram te bilo.Znaci li to da Partizan u fudbalu ne treba da ucestvuje.Koliko Partizan ima ljudi u FS,osim nesretnog selektora koji ne zna ni gde se nalazi.

Saša

pre 5 godina

Da li je moguće šta ovaj čovek priča?
Samo kod nas ne sme da se svira faul na 1 sekund pre kraja. Da nije bio faul, ovaj bi uhvatio loptu i lagano ubacio. Možda ne bi svirali da ga je zakačio ili udario po ruci. Ali ovaj se okačio za levu ruku i još se kao pravi lud.

Roki

pre 5 godina

Kad izgubite od Buducnosti finale kradja, kad vas pobedi Partizan kradja?? Samo vi kad pobedite tada je cisto. Jooj cistunci moji slatki..
(duga devetka, 17. februar 2019 20:33)

A kad pobede Dinamik,sve cisto.E moj Covicu.

wild cats from the suburb

pre 5 godina

Nije faul Renfroa u napadu već čist prekršaj Čovića! Čovek se kretao sve vreme! Je l’ moguće da panteri ne znaju pravila?! Strašno! U predgradju muk!

boza pub

pre 5 godina

I Terza je ovako kukao pa mu urodilo plodom... Ne kuka ovaj i javno se bruka zadžabe... Zna
on da to neko odgore gleda sve... Pomoci ce ti taj opet Čoviću, ako je Terzi posle Nikoliceve titule pomogao pomoci ce i tebi, ne brini... Slede telefonski razgovori i pregrupisavanje...

Overrated

pre 5 godina

Naravno da Renfro nije napravio faul, pogledajte ponovo. Slaninica mu ulazi u putanju I flopuje, klasicni pokusaj iznude faula za koji se dobija upozorenje, pa tehnicka. Ili je sa svojih 174cm I 10kg viska stvarno odleteo, desava se to kad hocete da igrate sa profesionalcima.

Saša

pre 5 godina

Da je ovaj Gledaonistu utakmicu kao i mi?
Sta nije jasno ? Da je Zvezda pobedila onda bi priča bila drugačija . Znaci dva slobodna bacanja prave razliku u saopštenjima .
Koga je jos briga za njegovo mišljenje .

frka panika

pre 5 godina

Slažem se, kad god Zvezda ne pobedi to je sistemska krađa! Žalosno je što ovakvi likovi neprimernim izjavama ostrašćuju decu...

opet krive sudije i uvek su samo sudije krive?

pre 5 godina

A Covicu, zasto ti centar par sekundi do kraja , izvodi aut a plej cuva centra Parizana?? A kada ces da prihvatis tvoju krivicu, jer si TI doveo neznalicu za trenera koji je CELE sezone gubio ovakve zavrsnice?? Tvoji igraci CELU utakmicu samo sutiraju za 3, preko 30 puta?? Sta im je trener rekao, onaj koji psuje na tajm autima?? Jedino to i zna. Normalno, ti spinujes i pricas o kradji, sistemskom namestanju u korist Parizana? Uvek su drugi krivi i nikada nisi rekao da je neko zasluzeno pobedio a navijaci ko ovce sve prihvataju i ne vide da cete sa ovakvim trenerom isto da prodjete u ABA?? Zivi mi bili pa ne mora da to bude Partizan. Kada trener ne zna, on ne zna bilo ko da je protivnik. A igra tvog tima se vidi po faulovima. To je jedini bio nacin da se sprece igraci Partizana koji su CELE utakmice bili bolji tim i da vam nije Berona vi bi izgubili barem sa 10tak koseva razlike. Sta su vam centri odigrali, onaj Grk??

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Dosta je ovde ostrascenih. Treba biti covek i realno sagledati stvari. Beron jeste napravio cist faul, ali kao navijac Partizana, ne mogu a da ne priznam da nisu svirali cisto probijanje Alexa Renfroa, nakon cega je isti postigao trojku. Da je tada sviran faul u napadu, ko zna sta bi bilo. 
Medjutim, vreme da vratimo nazad ne mozemo. Kako su protiv nas svirali gol kada lopta nije presla liniju, tako su sada svirali u nasu korist.
(PFC, 17. februar 2019 21:42)
Kapa dole, jedan od retkih postenih i normalnih. Cestitke na kupu. A ono od Renfroa jeste probijanje i tu pitajte svakog sudiju, reci ce vam da je probijenje.

asomakum

pre 5 godina

pravo pitanje 10/35 sut za tri poena igraca Crvene Zvezde. Takva kaubojstina nije vidjena na ovim prostorima... ko je kriv? Mozda Belosevic...

Ne beri gajde

pre 5 godina

Ko ne vidi razlog poraza nek odgleda poslednji tajmaut Zvezde.
Tomic do zvuka sirena koja oznacava kraj istog nije rec progovorio.
Mladjani Covic rece:
Mogu ja da ubacim nije problem, al sta onda...
Nasta muk na klupi.
,, Veciti pomocni,,

Kutica

pre 5 godina

Jesam Zvezdas ali ovo je stvarno pocelo da smara. Svaki put kad izgubite krizicom igraca Vi govorite o kradji. Tako je bilo prosle godine sa ABA i ipet sada. Preuzmite krivici jednom u zivotu jer je realno da ste ceo kup bili ocajni.

MomaSRB

pre 5 godina

Čoviću, ja, kao Zvezdaš mogu da ti kažem da si počeo da gubiš kompas. Počeo si kao Vujošević da se ponašaš kada ni jedan poraz ne može da prihvati i svi mu drugi krivi osim samog sebe! Prekini više ovakvim izjavama da blatiš Zvezdu i da praviš cirkus od nje!

Gvozdje 79

pre 5 godina

Zvezdas sam ali da se razumemo,jel bio faul-bio je.Da li su sudije nesto mogle da sviraju drugacije-mogle su,ali ko je direktan krivac za izgub.utakmicu?
Po meni trener Tomic.Da li je realno da centar cuva liniju a ostavi reket za beka i to posle tajmauta?Regland mu igra celu utakmicu a kraj Covic?Jos mnogo toga imam sto mogu reci,ali cestitacu Partizanu a nama neka budu izvucene pouke iz ovoga...

Andrija

pre 5 godina

Ne blamiraj se. Niko ti nije kriv sto dve godine ne umes da dovedes trenera. Radonja je donosio uspehe Zvezdi, ti si ga oterao. Sad meni, kao okorelom Deliji, prodajes pricu o kradji, a sve u cilju da sakrijes svoje katastrofalne poteze sa Alimpijevicem i Tomicem. Ko normalan moze da veruje da Tomic moze da se suprostavi Trinkijeriju!?! Da ponovim, ne blamiraj se.

grobar

pre 5 godina

Hiljaditi put covek pokazao da apsolutno nema stida. A sta se svira u kosarci? Jel trebalo za obe ruke da ga vuce od lopte, pa da ovaj glavom ubacuje alejup u kos u zadnjoj sekundi?

Dragan

pre 5 godina

U loži nisu sedeli predstavnici KK Partizan već bivši igrači i legende tog kluba. Što? Jesi li ljut zato što si i ti legenda jednog kluba, a nisi sedeo u loži? Bolje nauči igrače da se sportski ponašaju u pobedi i u porazu, a ne da na kraju istrče sa parketa i ne ispoštuju protivnika.

Klasa 2005

pre 5 godina

I onda plače kako Budućnost ima duplo više bacanja u Podgorici..A igrači samo pucaju trojke, u reket ne ulaze kao da je zabranjeno..

crvena zvezda 3191,..ili koja vec god.

pre 5 godina

Da li je kod rezultata 71:72 Renfro napravio faul u napadu ili ne?Da,jeste.Je li sudjen?Ne,nije.3 poena koja su presudila.Tacka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zdrav razum, 17. februar 2019 20:33)....nije tacka, nego tri..., bice jos suza , samo polako...

vozi misko

pre 5 godina

samo sam cekao izjavu doticne osobe i na cemu ce se sada temeljiti citava prica ako zvezda izgubi? znaci u pitanju je sistem?! a prosle godine je u pitanju bio javor tj sudijsko sudjenje dje je napalio navijace i prodao im pricu da su pokradeni a ovi izgubili pet puta od buducnosti. neka neka. mi u podgorici i dalje ocekujemo ekspertizu za moracu. u jedno sam siguran a to je da zvezda nece biti sampion aba lige a ni prvenstva srbije!

Stole

pre 5 godina

Čitam šta čovek priča, i sve vreme mi utakmica sa Dinamikom pred očima :)

Ipak, izjava dana:
- Jeste bio faul, ali se to ne svira!

Hhahahahahah, kraljevi... iz pregrađa.

Salvatore_Dante

pre 5 godina

Kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme

Pavle

pre 5 godina

Treba da uputimo kolektivno izvidjenje sto smo se drznuli da dobijemo zvezdu, koja je istripovala da je cikago iz dzordanove ere. Izvinite...

Kolee

pre 5 godina

@deki druze a reci ti meni da li znas koju funkciju obavlja Danilovic trenutno? Mozda je Covic ocekivao da tu sjedi onaj sto je promjenio ime i prezime da bi privuka paznju na sebe jer na drugi nacin nije mogao! Druze kao sto ne znate pravila, tako nemate pojma ni o cemu! Sportski pozdrav!

Dachazvezda

pre 5 godina

STO MRZIM OVAJ KALIMERO STIL!!
BEZ 4 BITNA IGRACA izgubili najmanje vredan trofej!! Unapredite bre malo igru i kraj, bice to ok!!!
SUDIJE..
"Nit smrdele nit mirisale" sto se narodno kaze, al nisu odlucile pobednika!! Previse NASIH gresaka da bi mogao da kazem SAMO SUDIJA JE KRIV!!
Al DAJ DA ZAPLACEM ODMAH!!

Pedja

pre 5 godina

Ovaj "gospodin" se ne seca kada je u sred nase lige, nakon zavrsetka ABA lige otvoreno vrbovao igrace Radnickog- Kragujevac i rasturio ekipu. Naravno covek ima posteno zaradjeni novac i sve mu je dozvoljeno. I on je TU vec preko 20 godina. Prosto placem za svim klbovima iz Beograda, a pogotovo za Zvezdom. Inace sam bio veliki zvezdas ,ali zbog svega sto su radili - potpuno mi je sve jedno !

dragan

pre 5 godina

Trebao si da izvedes tim ako ne posle nedosudjenog penala nad Covicem onda posle dosudjenog faula na sekund majstore,sad mozes da pricas do sutra

Admiral

pre 5 godina

@ Tako se bori za svoj klub!!!Bravo gospodine Covicu!!!
(Aleksej:,,Kradja kupa da se opravdaju Sns milioni”, 17. februar 2019 20:21)

Tuzan je tvoj zivot...

Stanisa

pre 5 godina

Razumem Čovićevu nervozu, počeo je da gubi na svim poljima. I još proziva državu... baviće se njime, ali neki drugi resor, ne i sportski...

Србија

pre 5 godina

Човићу мани се празмих прича, гледај како ћемо против Монтенигера до ЕЛ!!! Оваквом игром, БЕЗ центра, тешко ћемо их добити!

borivoje surdilovic

pre 5 godina

sudjenje od pocetka domacinsko....za zvezdu naravno....samo su naisli na partizan....inace da nisu imali ovakvo sudjenje bilo bi 20 za partizan.....momci cestitam.

Mirko

pre 5 godina

Sramota Zvezde. Trenera ispratiti da ne bude kao prošle godine. Kad dočekam da neki Zvezdaš pokaže emociju i energiju kao Novica Veličković Partizan će gubiti. Do tada....

Ivan Veljković

pre 5 godina

Ajde Čoviću ne blamiraj se sa ovim besmislenim saopštenjima, priznaj već jednom i sopstvenu krivicu i preuzmi odgovornost za stanje u klubu. Ja veliki zvezdaš tvrdim kategorički da nije "stanje u KSS" večeras donelo Partizanu ovaj trofej već OČAJNA IGRA ZVEZDE I OČAJNA POSTAVKA TRENERA ZVEZDE! Imaš tim Čoviću koji je pun dobrih igrača, koji je skuplji od Partizana poprilično, i dozvoljavaš sebi da pored toga krivicu za poraz tražiš u "stanju u KSS"! Sramno! Priznaj poraz i ne inati se, niko nam nije kriv za ovaj poraz sem naših igrača i našeg trenera. Da li je KSS naterao Tomića da na sekund pre kraja pri nerešenom rezultatu protivničkog igrača pod našim košem čuva skoro pola metra niži igrač našeg tima???? Da li je KSS tu kriv??? Naravno da NE!! Pogrešio je Tomić i izblamirao se u toj situaciji te direktno doneo trofej Partizanu. Partizanu čestitke na ovom trofeju, zaslužili su ga, a vama u našem klubu poruka da se malo uozbiljite, neće Partizan niti bilo ko drugi sam da sebe pobedi čim Zvezda istrči na parket već će morati da se pobeda zasluži ko god nam bio rival. Ovim porazom nije Zvezda propala, naprotiv, pouke se trebaju izvući i da se krajnje motivisano i ozbiljno uđe u završnicu ABA i potom i u KLS i da se jednim ozbiljnim igrama osvoje ti trofeji. Ova Zvezda to može, ali prestanite da spinujete i uozbiljite se malo. Čestitke Partizanu, više su hteli ovaj trofej, neka se raduju.

sve je relativno

pre 5 godina

@zdrav razum

A "zaboravio" si igru nedosuđenu igru nogom Zvezde u 3/4, kad je Partizan imao veliko vodstvo i umesto još 2 poenaiz kontre, primio dva iz rekontre. Tu bi već bio kraj meča da smo se odvojili.

Tozovac

pre 5 godina

Cudno mu sto zajedno sede predsednik KSS i selektor seniorske rep.Srbije!? Ili ga boli sto su isto vreme i legende srpske kosarke iz KKP. Pa ko mu kriv sto Trinkjeri nacrta, lepo, doktorski napad na manje od sekunde da mu centar ostane sam na ziceru sa bekom. Tomic jedino sto je probao je da iznenadi sa Keseljem :)

bradina

pre 5 godina

G-dine Covic, uz svo duzno postovanje - niste u pravu!Pogledao sam snimak zadnjih 20 sekundi veoma detaljno,zakljucio da pre nije bio faul za C.Zvezdu nego faul koji je dosudjen Partizanu dve stotinke pre kraja!Toliko o objektivnosti pritom ne navijam ni za jednog rivala!

Badi Hild

pre 5 godina

Nije dostojan nase Zvezde. Bavi se sve stvarima van terena, a ne kako da veci kvalitet pretvorimo u pobedu. Sta je samo izjavljivao prosle godine tokom finalne serije Aba lige protiv Buducnosti nije na nivou naseg kluba. Cestitke Partizanu, zasluzena pobeda, dok mi treba da gledamo svoje dvoriste i predano radimo.

Lee

pre 5 godina

Šta ima čudno u sastavu lože? Siguran sam da će i Železnik imati svoju košarkašku legendu kada se Teodosić povuče. Miloš to zaslužuje. Do tada, svakom po zasluzi.

Bagg

pre 5 godina

Ne zamerite legendi.
Navikao je da u loži uz njega sede braća Vučić, ministar Vulin, ministar Antić i slični, pa se sada oseća nelagodno kada vidi Danilovića, Đorđevića, Paspalja i Tomaševića.

Stevan

pre 5 godina

Kao navijac Partizana i nadam se objektivni sportski navijac,moram da se ukljucim u ovu pricu.
Neverovatno mi je da i jedan (Partizan) i drugi (Zvezda) klub kad pobedjuju nemaju nikakve primedbe tipa KSS,sudije, protivnicki trener,redari,obezbedjenje,svetlo i klima u hali gde se igra utakmica.Cim se izgubi, sve se spominje i sve se broji i odmah se trazi pomoc drzave za resavanja spora.To se dogadja toliko dugo da vec pocinje da biva smesno.Niko iz Partizana i Zvezde nema tapiju na pobede i nema tapiju da su jedini klubovi koji zavredjuju toliku paznju.Sta je sa ostalim klubovima u Srbiji,da li ima tamo nase dece koja bi barem delic tretmana,paznje,novca i USLOVA koji imaju ova dva kluba i oni hteli da imaju.Da li je u pravu Varda koji kaze da se nasa deca tretiraju kao SLINE zbog ova dva kluba.Da li samo ova dva kluba treba da igraju,kako mi se cini,treba.Pa,dobro pustimo ih neka igraju sami izmedju sebe,neka placaju nasim novcem isluzene igrace iz EU i sveta.Sta je sa klubom iz Zitista i ostalim u Srbiji koji cistim amaterizmom ipak stignu do rezultata.Kako niko, da na to, iz ova dva kluba pa i iz KSS ne obrati paznju,da li ne znaju ili nece,da li im ova situacija odgovara, ne znam, jedno znam i vidim da ovo vise ne vodi nicemu i nigde. da li su ljudi koji vode ova dva kluba svesni sta rade,da li misle da se kosarka nece igrati posle njih,da li su oni tu zbog kosarke ili je kosarka tu zbog njih,i ne znam da li su zaboravili geslo; da je zdravom sportskom telu, zdrav duh.

3i3i

pre 5 godina

Hahahahah pogledajte ložu,pa skini druže cvike pa pogledaj Djordjevic,Danilović,Tomašević..pa koju si legendu Zvezde očekivao Filipa,Topića,Peru Antića ne razumem...Da je sreće ti ne bi bio na tribinama već znaš gde,ali sreća ti je što nam je država takva kakva je...
(Ničija ne gore do zore, 17. februar 2019 20:15)

ocekivao Mileta Lisicu :-)

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Sta bre hoces Covicu koja kradja ,kada Partizan pobedi to je kradja akada
pobedi Zvezda to nije kradja tada je sve u redu .Budi bre Srbine jednom
dzentlmen i priznaj zasluzeni poraz.Ovo je kosarka i igrajuje zivi
ljudi sa greskama i manama.Uvek ste takvi bili svi u tom SDCrvena Zvezda.

Niko

pre 5 godina

Prica covek koji u startu ABA ima 2-0 protiv FMP-a, u startu KLS ima 2-0 protiv FMP-a i u slucaju ukrstanja u Kupu Srbije ima pobedu protiv FMP-a....

rade

pre 5 godina

Koje spinovanje.Pa kup nema apsolutno nikakvu vrednost osim takmicarske.Zasto bi bilo ko u tom slucaju bilo sta za koga navlacio.To ce vam reci svaki normalan navijac pa cak i zvezde.Smesno.Klasicno skretanje sa teme da mu klub ne ide u pravcu u kome zeli.Ljuja se po drugu godinu euroliga a to znaci manjak para i sponzora.Pa onda opleti po sudijama.Degradira igrace da uzmu medalju koja god to ona bila.Tako mogu samo jos vise da padnu.Stvarno smesan covek.

Mikula

pre 5 godina

Znam samo da su grobari na čelu sa Tegetlijom kukali na izbor sudije pre početka meča. Po starom oprobanom receptu. Faul Berona je postojao, ali i nedosudjen faul na Čovićem kd Renfroa. E sad im ne smetaju sudije.

Radovan VI

pre 5 godina

Ali kad svi čekaju saopštenje Filipovog tate. Za 45 minuta 244 komentara. Njemu treba zabraniti bilo kakvo učešće u sportu u Srbiji.

BOSS

pre 5 godina

Ti si nas nagrdio prosle godine sa Alimpijevicem i tvojim inacenjem sa svima oko njega,a sada cuti,trpi i cekaj sansu da se opet uzdignes.

aaa

pre 5 godina

Jel postoji mogucnost da sudije lepo tuze ovog coveka? Posto on konstantno napada sudije. Lepo ga tuze, posle svakog njegovog prozivanja, pa ako ne dokaze da je u pravu, placa odstetu.
I zasto ga ne tuze Partizan, Buducnost, pa i ti ljudi koji su bili u toj lozi. Mislim, covek koji je najmracniji lik u sportu, znamo svi cime se bavio i cime se bavi, znamo i odakle mu silno bogatstvo, izigrava postenjacinu i sve i svakoga optuzuje za svoje poraze

спортски уметник

pre 5 godina

"на крају судија свира нешто што се у кошарци уопште не свира"....ово довољно говори о томе колико се дотични разуме у спорт о којем прича

Jarić Živadin

pre 5 godina

,, Ljudi u loži su zalutali u KSS''? Danilović, Tomašević, Đorđević je bio u svojstvu selektora... Legende su zalutale u savez a bolji bi ti bio tvoj Đilas...

Себри

pre 5 godina

Како може да прича глупости одмах након утакмице? Гдје нам је тренер системски? Гдје су нам логичне измјене и смислени напади а не рокање за три? Треба да те казне да те више не гледамо. Кешељ игра, Цирбес игра. Два најлошија играча уназад н утакмица...

Vlad72

pre 5 godina

Njemu niko ne odgovara...ni Danilović, ni Đilas, ni Radović, ni Bodiroga, ni Tomašević, ..koga na čelo KSS?Vesnu Čović možda?

Boki

pre 5 godina

Ja sam vatreni navijač Zvezde, ali sramota je što si izveo ekipu, da ne dobije medalje. A i nemoj da kukaš na sudjenje, kad si uspeo da oteraš Radonjića i dovodiš ove polutrenere. Krali su i Radonju, ali je on pobedjivao bez obzira na sve.

Filke84

pre 5 godina

Čoviću legendo ,ti si pošten ..Ne pitas se sto ste odigrali zadnji napad katasrofa sto beron ostao na centra .. To je tvoj veliki trener Tomić.. Bravo majstore

neafirmisani

pre 5 godina

Mua ha ha ha ha ha.Ovo vam je uvertira za fudbal hahahahaha.Malo da vas naviknemo na gubitak pa nismo mi sklanjalice.Partizan večno.

Millennium

pre 5 godina

Ovog od kad je došao nissm podržavao zato što je loš čovek. Vidi mu se na licu. Navijam za Zvezdu, ali svaki uspeh sam uzimao sa rezervom. Imam utisak (i oduvek sam imao) da će jednog dana da naprasno ode i da ostavi Zvezdu u lošijoj situaciji nego što je bila kada je došao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ime, 17. februar 2019 20:23)

Pa naravno da će to da uradi. Nije mu prvi put i nije on od juče. Trebalo je da bude jasno kakav je iz toga kako se poneo prema Radonjiću koji nam je doneo tolike trofeje. I Radonja je imao mane, ali dok je on bio trener, mi smo igrače prodavali za ozbiljne pare ozbiljnim klubovima. Od tada smo rupa bez dna.

ljubitelj kosarke

pre 5 godina

(Ivan Veljković, 17. februar 2019 20:53)


Bravo Ivane. I ne radi se o tome za koga navijas ti ili ja. Ovde se ne radi samo o tom napadu, vec CELU utakmicu igraci CZ sutiraju za 3 i promasuju i uporno to rade?? I sta im kaze trener? Gleda?? Pa da nije Berona jos gore bi prosli. Partizan je pobedio zbog bolje igre centara. Lendelej, Velickovic i Gagic su doneli pobedu iako je i Partizan sutirao i promasivao za 3. Vi ste samo sutirali za 3 i promasivali. A trener, sta on radi?? Pa kod nekog drugog trenera to ne bi moglo da im padne napamet, nego bi trazio da se gradi akcija!!

mkg

pre 5 godina

Mislim da je Čović rešio da Zvezda istupi iz lige, ali da FMP ostane u istoj.
Javlja mi se rasfuzija ili beše fisija ili "rastanak se primakao".
Zvezdaši, razmislite o ovome.
Zašto u loži ne sede Slavnić, Kapičić, Simonović (ne mislim na sekundarca), Rakočević, pa ne gledaju FMP.

Resistance

pre 5 godina

Dakle kao zaključak ovog saopštenja KK Zvezde je da je pobeda Partizana nezaslužena a kao krucijalni dokaz rečenica "na kraju Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira". Da li to znači da je košarka u stvari sport gde igrač može faulirati kako hoće protivničkog, makar ga držao i povlačio za ruke, jer se neče svirati zato što je to u poslednjoj sekundi? Jel nam o tim pravima i pravilima ovde slovo drži prvi čovek Zvezde? Takvom sistemu pravde znači treba da težimo? Faul očigledan i nameran, jer se ne radi o kontaktu telom već o suštini:držeći protivnika za ruke,igrač Zvezde sprečava pritivničkog u postizanju koša. Dakle faul je nameran i naravno da će se svirati kao takav, bio on i 18 minutu ili u poslednjoj sekundi. Bolje bi za prvog čoveka Zvezde bilo da svoje kritike, frustracije i bes usmeri ka svom treneru i igračima koji dozvoljavaju da u tom napadu od 2 sec,protivničkog centra koji je bukvalno pod košem, preuzima ili čuva bek, igrač koji je dosta niži od njega a to znači da je odbrana odigrana katastrofalno, i samim tim takav nameran i očigledan faul je posledica pogrešne postavke i očajne odbrane!

Henry Chinasky

pre 5 godina

Zašto je Zvezda zadnju odbranu igrala bez Davidovca, Simanića ili Kešelja? Trinkijeri je bolje vodio utakmicu i to je jedan od razloga Partizanove pobede. Suđenje nije uticalo na rezultat i samu utakmicu.

Pera Božić

pre 5 godina

Ovog od kad je došao nissm podržavao zato što je loš čovek. Vidi mu se na licu. Navijam za Zvezdu, ali svaki uspeh sam uzimao sa rezervom. Imam utisak (i oduvek sam imao) da će jednog dana da naprasno ode i da ostavi Zvezdu u lošijoj situaciji nego što je bila kada je došao.
(Ime, 17. februar 2019 20:23)

To smo vam i mi govorili ali vi ste ga izdigli na nivo legende...

Iron i Ja

pre 5 godina

Ja sam partizanovac i priznajem da je bio faul nad Čovićem,čist kao suza.
(Dax, 17. februar 2019 20:22)

Otkriću ti jednu tajnu... Čović se kretao u bloku, nije bio sa dve noge na zemlji, mogao je samo biti faul sa negove strane. Ali znaš kakav je Belošević...

Mostar

pre 5 godina

I tebi se bliži kraj kao i tvom šefu dosta ste jahali ovaj narod čim ti gazda padne sa vlasti letećeš i ti kao lonče ....
(MauNtauN, 17. februar 2019 20:57)

Pazi sta zelis. U tom slucaju pada i vas SNS Ostoja.

Aleksandar

pre 5 godina

Ja sam zvezdas , ali onaj preksaj na kraju je za tehnicku gresku. Zao mi je sto to kazem , ali to je istina. Zvezda ce biti SAMPION . Idemo dalje.

Djuro Pucar Stari

pre 5 godina

Ajde Čoviću ne talambasaj bez veze - sudije možda i jesu tu i tamo malo navlačile za Partizan, ali da si ti doveo pravog trenera, a ne ovog početnika, sada ne bi morao da se pravdaš besmislenim saopštenjima. Trinkijeri je vrhunski trener koga ti nisi hteo da platiš, a on u Partizanu ima 800.000 razloga da kida. Da je Zvezdu danas vodio vrhunski trener, dobili bismo bez problema. Ovako, kod trenera-početnika ne postoji ni jedna akcija, sve se svodi na soliranje i pucanje trojki besomučno, pa kad to ne ide (a sve češće ne ide) onda se utakmice gube. Da Berona nije htelo u poslednjoj četvrtini, mi bismo ovo glat izgubili. Ako već ne daš pare za pravog trenera već drugu godinu zaredom, pošteno je da kažeš navijačima da smanje očekivanja i da će osvajanje ABA lige biti prava premija desi li se kojim slučajem, a ne da pišeš saopštenja kao da si predsednik Golden Stejta, pa ti sad sudije krive.

Djenka

pre 5 godina

Pitaj trenera na koliko su posto sada.Dobric mu sedi na klupi a keselj i simanic se ispucavaju i to je tebi normalno u finalu ,e Tomicu nisi ti ni za pomocnika.

Hagiano

pre 5 godina

Ja jesam Zvezdaš, ali ono na kraju jeste faul. Tomić umesto da postavi sve visoke igrače čovek ostavlja Berona na ovom što je za glavu viši.
Nisam detaljno gledao meč bio sam u gostima i ne znam da li se tendeciozno sviralo, ali mi kad god treba da igramo za neki trofej u jednom meču uglavnom podbacimo...
u 4/4 jednu akciju nismo imali sve Beron za tri, njemu svaka čast, ali ne ide to tako... Radonja je izgleda imao više znanja od oba naslednika...
Pročitah i da nismo izašli po medalje, pa to je glupavo. Ne verujem da su igrači bili baš za to, već je bilo naredjenje od Čovketa.. Nadam se da nećemo ponovo rat saopšenjima, ok ode Kup, nismo ga imali ni prošle godine, ali ABA liga je najbitnija, i ne treba sad poljuljati ekipu za nekom negativnom energijom već svu pažnju usmeriti ka ABA ligi i posle onom našem patrljku od lige...
Čestitke Partizanu, ajmo Zvezdo budimo dostojni u porazu.

Dejan CZ

pre 5 godina

Bilo je gresaka u sudjenju na obe strane i jedna ili dve greske ne smeju biti glavni razlozi izgubljene utakmice...Razlika u strucnosti trenera je velika i samo zato sto Zvezda ima bolji igracki kadar utakmica je bila u egalu...Da su sastavi oba kluba u ravnotezi Partizan bi zavrsio utakmicu i do poluvremena.Zvezdina igra je jednom recju katastrofa...cist individualizam igraca.Mi ne igramo kosarku vec basket gde pojedinac kod koga je lopta sve resava sam.Zvezda ima toliko bolji sastav da utakmica ne sme da se dovodi u bilo kakvu neizvesnost.U Nis se vodi Cirbes a izostaje Odzo kardinalna greska,ali sa igrom prangijanja ni on verovatno.nista ne bi znacio...Odlaskom Radonjica mi nemamo vise igru po kojoj smo bili prepoznatljivi.Sa Tomicem ili Alimpijevicem mi ne bismo dobili onaj Partizan sa Macvanom Pavlovicem itd koji je Radonja dobio ni u ludilu...toliko o strucnosti trenera.

tan-tan-taratan

pre 5 godina

Kad je Buducnost pobedjivala sudije su bile krive, sada kad Partizan pobedi ppet sudije, daj vise Covicu promeni plocu vise. Tebi barem to nije tesko, iskusan si u tome.

joca

pre 5 godina

Grobar sam i srecan zbog osvajanja kupa.Mislim da je Renfro napravio faul nad Covicem,faul u zadnjoj sekundi takodje cist kao suza.Ali poenta svega je zazluzena pobeda Partizana na vecu zelju kao i ogromna razlika u kvalitetu trenera.Naravno u korist Trinkijerija.Sportski pozdrav i nada u fer i sportsku borbu u nastavku sezone.P.s.-ovaj dr. excel neka odmori malo.Smara vise

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

Treba da pitaš trenera zašto centar (Cirbes) brani izvodjenje lopte iz auta na 1,2 sekunde do kraja a Beron ostaje da brani njihovog centra, i kako on da ga nadskoči sem da napravi faul. Ako izvučemo pouke iz ovoga za Aba ligu ok, ako ne već vidim reprizu prošle sezone. Ali kao i uvek podrška momcima do kraja, nije ovo najbitniji trofej, samo ako uz Odža i KC Riversa izvuku pouke.

evilllama

pre 5 godina

Jel moguce da pored osvajanja kupa od strane Partizana, na prvo, najvece mesto na sajtu stavljate vest u kojoj Covic prica o kradji u istom tom finalu?
Dakle, "objektivno" misljenje Covica je po vama bitnije od onoga sto se zapravo desavalo na terenu, da ne pricam o tome da je bitnije i od svih drugih vesti koje nemaju veze sa sportom? Jezivo.

Mada

pre 5 godina

Ovaj covek zaista ne ume da sportski podnese poraz.Gresaka sudija je bilo,ali na obe strane.Na kraju prvog poluvremena nijensvirana silazna putanja Keselju jer je lopta pre blokade imala kontakt sa tablom,a bilo je i dugih gresaka na stetu Partizana.Kao i na stetu Zvezde,ali trba traziti alibi pred navijacima.Sramno.

zoran ivkovic

pre 5 godina

Čoviću ovom izjavom prikriva neuspeh ...faul Berona cist ko suza vukao protivnickog igraca za ruku . Zasto je bek ostao na cenru u zadnjim trenutcima u preuzimanju ? zasto zvezda igra lose ? zasto se dozvolilo da Perperoglu veceras preforsira teske suteve ?Zasto se ne igra pikenrol na Cirbesa ? Zvezda se provukla protiv Dinamika....Mnostvo tu stvari ne stima u relaciji strucni stab igraci ...Zvezda igrala bez Odza ,Fajea i novog igraca Riversa i Lazic kao da nije igrao ....zasto Simanic sutira 1 od 8 otvorene trojke ? Ima tu brdo stvari pre Belosevića .... uz to sve Partizan nije spektakularan ali nije nimalo los i ima i on brdo stranaca i mislim boljeg trenera od Zvezde .
-menjajte nesto u igri pod hitno inace ode i abba liga
-najveci problem je zvezdina neorganizovana igra to Čovicu

Djuro

pre 5 godina

Covicu vec drugu sezonu stavljas trenera bez iskustva da bude trener Zvezde.Alimpije je pre Zvezde vodio FMP,sto je kao da je vozio Ficu pa iz njega usao u mercedes,a ne moze to tek tako,nije to isto.Tomic je bio pomocnik o Olimpiakosu,jeste,vrhunskim trenerima ali nije isto biti pomocnik i glavni trener.A i harizma mu je kakva?Pokeraska faca,tu i tamo se cinicki nasmeje,nema u njemu nikakvog zivota,pa kako onda tim da reaguje u toku utakmice kada on tako izgleda kao da mu je svejedno.Dogovori se sa Sasom Obradovicem,jeste kosta ali kostaju i igraci,bolje stranac manje a te pare uloziti u Obradovica.Ovaj tim i nije los,ali je nekako bezvoljan,ne duluju ni malo timski,sve se svodi na solo akcije i sut za tri poena.

osprey

pre 5 godina

Ko je sjedio u lozi??? A koje su to zvezdine legende trebale da sjede tu sa Danilovicem, Djordjevicem, Paspaljem i ekipom. Mozda Rakocevic jedino. Eto Sale i Tomasevic su nesto malo bili i u zvezdi dosta vam.

Limasti

pre 5 godina

Mislim da je bio faul..kao i sto je belosevic čini mi se sa zadrškom od par sekundi izmislio faul covica ns centru..ali sce ovo bi bilo ok da se iskoristi da ovoj arogantnoj neznalici urucimo otkaz.. čovek je sva tri za sada velika meča izgubio na identičan način.. valensija limoz i sad partizan..Ali ta genijalna rešenja u odbrani zadnjih napada pa to je tragikomicno..čovek je ugasio sve igrače..napad nemamo..će tre nenamo..4ku nemamo..ali bitno da mangup dokazuje svoje sa sinom filipom kog je zaista smesno gledati kao igrača zvezde..inače očajan basket očajno sudjenje i zaista potouno očigledna činjenica da zvezda nema pleja niti igrače u reketu.

кватродекакватроћинкве

pre 5 godina

Брате Човићу хвала ти што постојиш! Па овако је још слађе

xxx7

pre 5 godina

hahahah jaooo! A kako niko ne pominje ocigledne korake Covica na 1min i nesto pre kraja,i iz istog tog napada ide trojka?!
A faul na kraju, apsolutno cist!
A gospodin Covic,stvarno vise treba da prekine sa ovakvim glupim saopstenjima, sto je mnogo,mnogo je,aman vise.

Jaran

pre 5 godina

Dax
I to je pitanje da li je bio faul. Iako je Renfro usao jace u Covica, ovaj se kretao u odbrani i baja je tako pao da je uradio kolut.

ricoNi

pre 5 godina

ne mogu da verujem ... Umesto da kaze cestitam , ovog puta ste bili bolji .. mogla je i zvezda da pobedi ... a ovi iz partizana cestitam... Covicu stvarno mozes da ides u penziju

Zveudaš

pre 5 godina

A zamislite samo koliko je Čović želeo da preuzme FK Zvezda i koliko saopštenja je napisao optužujući sve redom.Srećom nije ostao u FK.

GM

pre 5 godina

AKO OLY I PAO KAO MNOGO BECI KLUBOVI OD SVIH NA OVIM PROSTORIMA ZNAJU DA NE DAJU NA SEBE... DA UDJU U RAT SA EL, NA NAPUSTE TEREN AKO TREBA... ONDA NE TREBA NI ZVEZDA DA DOZVOLI DA JE BLATI NEKO.

BRUKA I SRAMOTA. NA SEMAFORU STOJI 15 SEKUNDI, A ONI JOS SA LOPTOM NA SVOJOJ POLOVINI. A NA 16 SE PREKIDA IGRA. PRAVE SE BLESAVI, NI SNIMAK NECE DA GLEDAJU.

zlatko laskoski MAKEDONIJA

pre 5 godina

prvo ti nemas domace vaspitanje,pa zato ne treba da pricas nista o postenju i cestitanju.ako ono drzanje za levu ruku nije bilo faul ja neznam sta je.a za sedenje u lozi treba sami da se ispitate,zato sto vasi ljudi zive u oblacima i dolazak i nis za njih spada u degradaciju.ali za brzo ce doci dan kada ce odlazak do laktase za vas u zvezdi bice PREMIJA.

ciganska javnost

pre 5 godina

Ajde Covicu ne brukaj se vise. Sta bi ti da osvojis kup na Beronovu inspiraciju i divljanje. Nego zbite redove i resi tu ABA ligu, da ne bi opet kukao na sudije.

Gru

pre 5 godina

Najbolji komentar Covic skrkao pare! A samo Trinkijeri kao Coviceva sva pojacanja u klubu ove sezone! Kakvo spinovanje! Gospodo, o cemu mi pricamo!? Dali vam je jasno da moraju pare da se opravdaju? Zasto se ne kaze koja je Trinkijerijeva cifra?
(Anon, 17. februar 2019 20:38)

Zna se cifra 800 000 eura. Nemoj se praviti blesav kada je sve transparentno.

mz

pre 5 godina

Prestani da kukaš i spinuješ!!! Ovo je tvoje maslo. Mislio si da igrači treba da igraju za džabe, i kada je Radonja ukazao na to, tvoja sujeta ga je oterala. Tvoja sujeta je dovela Alimpijevića koji nije smeo i hteo da talasa i nisi hteo da priznaš da si pogrešio dok nije bilo kasno. Sada se dešava isto. Nisu krive sudije, nema zavere, nismo mi Grobari da nam trebaju takva opravdanja. Čestitaj protivniku, priznaj da si pogrešio i idi iz kluba.
(Millennium, 17. februar 2019 20:22)
Zahvaljujemo se na glasu.

Da se ne zoveš možda Andrej ?

slobinator

pre 5 godina

Moku su oterali, Duciju ne smeju da se pojave na oci, a i ovo ostalo su sve razjurili. Jel bio neki bivsi igrac crvene zvezde na utakmici zvezde fmp IDEE Dive u ovih proteklih 8 godina ?
(antiDebil, 17. februar 2019 23:00)
bio je simonović,bio je pero antić,a vama kića nije bio u klubu 25 godina.ni praja takođe.ovo anti ti je suvišno.

ciganin sam al sam brezobrazan

pre 5 godina

@ ... jeste faul, ali se to ne svira... Izjava za Ginisovu knjigu rekorda.
(normalan, 17. februar 2019 21:08)

... godinama se ne svira i to samo protiv zvezde, ... i još dosta toga kad nije "sistemska kradža" u pitanju.

Zveudaš

pre 5 godina

Opet saopštenje.Oba Čovića što pre oterati iz Zvezde.Od trofeja nema ništa.Pre dve godine je rasprodao ceo tim, samo Gudurića za milion evra.Radonjić je pobegao a para više nema, zato više nemamo ni trenere ni igrače za trofeje.Samo saopštenja i žalopojke.

rebel

pre 5 godina

Sve je to jedan veliki spin u kome ucestvuju svi.Jos jedan mali doprinos kontaminaciji javnog zivota u Srbiji.Trinkijeri nije smeo da izgovori Zvezda posle utakmice.Svaka cast Novici koji taj problem nema,pa moze da cestita i zahvali Zvezdinim igracima za fer borbu.Kao i Nikola Kalinic pre neku godinu.

Рајко

pre 5 godina

Пуна подршка Човићу!!!
Не треба дозволити крађе!
Фаул није био јер Звездин играч није "убијен"! Срамно!!!

deki

pre 5 godina

Covic je trebao da iskulira ovo, bilo bi mnogo bolje mada, u sustini nista nije pogresio. Sto se tice loze, niko normalan i ostrascen gde i sebe ubrajam nema nista protiv da tamo sede Sale Djordjevic, Tomasevic ili neko treci ali Danilovic koji je i sam upitan jer bi u svakoj normalnoj zemlji posle gepekovanja bio dozivotno odstranjen iz sporta, ako je vec stavio Ostoju, mogao je i Covica. Mislim, znamo ko je Ostoju i doveo u KKP i ko daje pare, Grbovic je to objasnio. Sustinski, Covic je sve u pravu, pogotovo za pokusaj preuzimanja lige od strane saveza i koliko god mi se ovo nije svidelo, mora da se reaguje, slede najbitnije utakmice a opasne se igre igraju a sve uz pomoc vlasti

Oglo

pre 5 godina

u lozi sede legende srpske kosarke. koju vi legendu imate gospodine covicu pa da sedi u lozi?
(public_enemy, 17. februar 2019 22:18)

Pa vama je Ostoja legenda srpske kosarke? Hahaahh......

Aleksis Sanco Panco

pre 5 godina

Brate, navijam za Zvezdu i trudim se da budem objektivan, ono na kraju je bio faul, ali ne nesportska kako su ljudi komentarisali oko mene, ali da je morao da se svira faul u napadu, morao je. Ne znam je l’ sistemska kradja ali ako objektivno sagledamo, Zvezda je oštećena i ovaj put, ali dobro. Odučićemo vas i u ABA i u KLS a u fudbalu u JSL. Sportski pozdrav objektivnima

Sale

pre 5 godina

A to sto smo losi nikom nista,napadamo ulazak u euro ligu a igramo na nivou aba2 dal to vidis uopste covece,mucimo se celu sezonu igramo toplo/hladno a naravno partizan nas redovno dobije u nama ne bitnom kupu,sramota...

Cekamo 20.titulu u basketu

pre 5 godina

Ljudi koji su zalutal I u lozu,odnosilo se Ostoju limara iz Cacka,koji ama bas nikakve veze nema sa kosarkom!!!Ako je vec on sedeo pored Danilovica i ekipe,onda je morao i neko iz Cz.Svi u Srbiji znamo,ko je Limara poslao u klub i sa cijim sredstvima su dovedena pojacanja,pocev od skupog trenera.Ako se zbog izbora,ovo moralo izgubiti,onda cestitaj i oderi ih u ABA i u junu,pa cemo ovo brzo zaboraviti!!!

Kosarka se vraca kuci!

pre 5 godina

Ima onih koji ce se primiti na ovu pricu...zvezdasi i inteligencija....
(Milos, 17. februar 2019 20:22)

mislis na "sivu" inteligenciju?

opet krive sudije i uvek su samo sudije krive?

pre 5 godina

A Covicu, zasto ti centar par sekundi do kraja , izvodi aut a plej cuva centra Parizana?? A kada ces da prihvatis tvoju krivicu, jer si TI doveo neznalicu za trenera koji je CELE sezone gubio ovakve zavrsnice?? Tvoji igraci CELU utakmicu samo sutiraju za 3, preko 30 puta?? Sta im je trener rekao, onaj koji psuje na tajm autima?? Jedino to i zna. Normalno, ti spinujes i pricas o kradji, sistemskom namestanju u korist Parizana? Uvek su drugi krivi i nikada nisi rekao da je neko zasluzeno pobedio a navijaci ko ovce sve prihvataju i ne vide da cete sa ovakvim trenerom isto da prodjete u ABA?? Zivi mi bili pa ne mora da to bude Partizan. Kada trener ne zna, on ne zna bilo ko da je protivnik. A igra tvog tima se vidi po faulovima. To je jedini bio nacin da se sprece igraci Partizana koji su CELE utakmice bili bolji tim i da vam nije Berona vi bi izgubili barem sa 10tak koseva razlike. Sta su vam centri odigrali, onaj Grk??

profa

pre 5 godina

Ne bi trbalo dizati ovoliku frku oko kupa to je utakmica koja se igra Samo za prestiz . Neke odluke jesu bile na stetu zvezde ali meni se cini da tomic isto kao I alimpijevic tvrdoglavo teraju po svome dok ne bude prekasno njemu su dobric i davidovac presjedili pola sezone ( znam da je davidovac bio povredjen )... od pocetka se vidilo da covic I nenadic na zalost nemaju potreban kvalitet za zvezdu ali uz pravog trenera bi sigurno bar malo napredovali . Isto kao I prosle godine ni jedan igrac nije pokazao napredak Kako sezona odmoce svi dizu formu a nasi igraci sve gori ( simanic je odigrao dve tri utakmice solidno ali to nije napredak ) . Ovo je sport nekad izgubis nekad pobedis I sudije takodje znaju da poguraju kad Treba ni prvi ni poslednji put . Dobra utakmica steta sto osim davidovca nijedan nas domaci igrac nije nista polazao

киза Д

pre 5 godina

На 15 секунди се узима лопта.Погледајте и кад Филип није пренео лопту на 15 је свиран.

078

pre 5 godina

Partizan samo ovako, na frku, galamu i uz pomoc sudija na jedan mec, moze nesto da osvoji. U duzim serijama nema nikakve sanse.
Covica prezirem, ali je ovde u pravu. KSS je sasvim na strani Partizana.

Dejan M

pre 5 godina

Zabrani treneru i igračima da daju izjave. Problem je ko sedi u loži a ne kako igrači igraju. Jedva prešli Dinamika i Megu. Daj čoveče oladi cevi malo. Samo su falile tabele i slike ali to će nekom drugom pinkrilikom.

PFC

pre 5 godina

Dosta je ovde ostrascenih. Treba biti covek i realno sagledati stvari. Beron jeste napravio cist faul, ali kao navijac Partizana, ne mogu a da ne priznam da nisu svirali cisto probijanje Alexa Renfroa, nakon cega je isti postigao trojku. Da je tada sviran faul u napadu, ko zna sta bi bilo.
Medjutim, vreme da vratimo nazad ne mozemo. Kako su protiv nas svirali gol kada lopta nije presla liniju, tako su sada svirali u nasu korist.

Rasa. J

pre 5 godina

Kaze Covic "to se ne svira". Dakle, uprkos jasnim pravilima o tome sta je faul, Covic uvodi ono balkansko, ono najgore sto je unistilo ovu zemlju u vreme dok su se njegovi tadasnji pretpostavljeni pitali o svemu: pravilo postoji, ali se ne postuje BAŠ uvek. Kada bi stvaro bilo tako da se "to ne svira", onda bi bar u normalnom delu sveta, pravilo glasilo da se faul ne svira u poslednjih deset stotinki. Konstantno nepostovanje ustanovljenih pravila jeste ono sto je Covic radio jos od 1990. Razmislite sami da li treba podrzavati njega i njegovu "politiku".

stoler

pre 5 godina

@nenad, svaka cast majstore. Sve si objasnio, ne bih nista dodao. Vrlo jednostavno, kratko i razumljivo objasnjenje trenutne situacije. Osim nedokaznim sledbenicima lika i dela doticne legende.

Kaiser

pre 5 godina

Prica covek koji u startu ABA ima 2-0 protiv FMP-a, u startu KLS ima 2-0 protiv FMP-a i u slucaju ukrstanja u Kupu Srbije ima pobedu protiv FMP-a....
(Niko, 17. februar 2019 21:35)

Pise covek koji na startu ABA protiv Mege ima 2:0 tim koji u kupu ima dan odmora i tim u slucaju ukrstanja igra protiv Mege.I sta cemo sad?

Velja

pre 5 godina

Sve je u pravu. Dva bacanja za partizan na prevodu kada je isteklo 8 sek i faul u napadu kada je renfro dao trojku. Faul na kraju je bio ali to niko ne bi svirao čak je i veliki mag partizana doktorirao da na poslednjem napadu sudije ne sviraju ništa

Zvezdaš od 1968....

pre 5 godina

Zaslužena pobeda Partizana.Čestitka.Možda se moglo igrat od 21 h.No ni to ne bi smanjio želju igraca Partzana.Mi nemamo igru.Što se legendi i lože tiče,Zvezda ih ima iz vremena dok je košarka bila sport akademaca.Iz doba kada je Partizan ispadao iz I lige.A onda su došli Marjanović i Šajber.Nastali su veliki Partizan i velika Cibona.Državni projekti.Srećom,Jugoplastika je pokazala i jednom i drugom.To je platila svojim nestankom.Tako je to bilo...a sada smo na nivou klubova u Evropi niko i nista.

srecno i bericetno

pre 5 godina

Sta ima drzava da se mesa u sport. Sport je napravljen kao nesto gde pravda treba da pobedi, ali kad se drzava umesa zaboravite na pravicnost.

peca

pre 5 godina

to isto sam i ja prokomentarisao dok sam sa kolegom gledao utakmicu kako u lozi mogu da sede funkcioneri kls i bivsi igraci partizana a od zvezdasa niko.Sramota.

NY

pre 5 godina

Da li je moguce da posle poraza ide saopstenje?!Tako ne tipicno za NČ.
(MJ, 17. februar 2019 21:41)

Sta je trebalo da cute.Pa vi ste posle derbija kukali danima, onaj se odricao sepskog pasosa, arhitekta crtao
Da ti ja nesto kazem.Uopste nisam ostrascen.Faul na 0,2 sec pre kraja se nigde ne svira pa taman bila i nesportska.Sudije u EL se barem vade gledajuci snimak.Cisto probijanje Renfroa. Drugo ceo vrh KSS pripadnici Partizana. Sve se radilo da se uzme barem kup da bi se vestacki digao nivo kluba koji je u ozbiljnim problemima kako u kosarci tako i fudbalu, vaterpolu, odbojci. Bilo je gresaka i u igri Zvezde.Ali u jednoj egal utakmici perfidno navlacenje u korist jednog kluba nema svrhe.Trebalo je pustiti da se igra produzetak. Belosevicu ovo nije prvi put.

zemunac

pre 5 godina

Gde je tu problem.
gospodinu iz zeleznika nevalja kss. nevalja aba. Svi ih kradu. lepo nek istupe iz lige a njihova crveno bela pirejska braca hoce da istupe iz grcke lige. i nek se zamene. pa cemo
olimpijakos da deremo. ovi sa crveno belim bojama . uvek nesto fali. ako izgube.

rade

pre 5 godina

Kompletan KSS iz Partizana. Covicu apsolutna podrška. Ne znam zašto vas portal ne sme da objavi ko je postao vodeći finansijer KKP, odnosno čiji najpoznatiji brat??
za kraj ...gde je lična u napadu nad Covicem???
Ozbiljna kradja, i nije prva...

Branislav

pre 5 godina

Daj matori imaš tu ABA ligu koja ti bar nešto donosi. Šta bre kukaš oko trofeja koji nema nikakav značaj. Možda sentimentalni ali vrednost je jedna 0,

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Ček, vi stvarno mrtvi ladni tvrdite da se ne svira faul kad se igraču koji polaže loptu u koš obesiš o ruku?
(Pik, 17. februar 2019 22:15)
Da prijatelju, i Dario Saric je odvalio ruku Cirbesu pre dve godine u Turskoj u poslednjoj sekundi i sudija nije nista svirao. Odvalio je i gore nego Beron Lendejlu sad. To se ne sudi. Imas snimak pa pogledaj...

analiza

pre 5 godina

Dobro,zahvaljujuci nekim komentarima odgledah ponovo mec Yug -Arg 2002 i prisetih se zasto se peva o Bodirogi.Ako neko moze da poredi ovo jasno povlacenje za ruku u zicer situaciji sa uobicajenim obostranim guranjem pod kosem,sta da kazem.Drugo,pljunuti na tu pobedu radi obracuna sa suprotnim taborom,meni je ruzno.Da je Beron pravio kontakt nogama,telom,u redu,ne svira se,kao nama u USA,ali povlacenje za ruku je cist faul.Odusevio me genije po kome nije vazno da li tom povucenom rukom Dzok sutira ili ne.Prekrsaj na stajnu nogu u fudbalu ne bi bio penal,po njemu,po analogiji,jer stajnom nogom ne sutiras!Navodjenje nesudjenja ociglednog auta u mecu sa Turcima,to je tek za analizu-to je tehnicki prekrsaj,kraj akcije,cim lopta ili igrac sa loptom napusti teren,nije to isto a i Turci i domacinsko sudjenje,sta reci.Vidim,analizira se eventualni faul Renfroa ili floping Covica.Sudije nista nisu svirale.Sta da je Renfro promasio,da li bi se navijaci CZ slozili da nije bilo ofanzivnog faula?To je situacija "moze da bude a ne mora da znaci" tj zavisi od oka posmatraca,za mene floping zbog teatralnosti u padu,za CZ faul u napadu.Ali,faul nad Lendejlom apsoltno postoji i faul Jaramaza u odbrani NIJE bio-decko sa obe noge i van polukruga i sa rukama dole i sude mu faul.

Ivan

pre 5 godina

Smatram da nije bilo potrebe za ovim, jer ce se igrati jos bas dosta derbija do kraja, i ako smo bolji dokazacemo da smo bolji, ne mogu na silu da nas pobedjuju svaki put. Ovo je bila cista demonstracija sile partizana i njihovih sudija, i poruka da im se moze, moze im situacija se malo promenila, imaju podrsku iz vrha i salju poruku ovom utakmicom da ce hvatati za gusu, kao sto je to godinama pricao vujosevic.

Anon

pre 5 godina

Najbolji komentar Covic skrkao pare! A samo Trinkijeri kao Coviceva sva pojacanja u klubu ove sezone! Kakvo spinovanje! Gospodo, o cemu mi pricamo!? Dali vam je jasno da moraju pare da se opravdaju? Zasto se ne kaze koja je Trinkijerijeva cifra?

Sir Oliver

pre 5 godina

Najvise volim over grobare koji komentare pocinju sa "ja Sam zvezdas, ali...". Sudije su sve vreme bill najbolji crno-beli igrac. Medjutim, znalo se da ce Partizan da pobedi, drzava ih forsira u svim segmentima, od novca do rasporeda utakmica. I sudjenje je sve vreme bill katastrofa, pogledajte samo ko je kada izlazio is bonusa. OK. Vlast hoce malo da se dodvori I partizanima.

Rajko

pre 5 godina

Placi Covicu.
(Slavko Vrekic, 17. februar 2019 20:19)Evo ovog,ziv je nakon 5 godina.
malo izviri,sad ce polufinale pa ce opet duboko zaronuti.

Zuja

pre 5 godina

Ivan Veljković, 17. februar 2019 20:53) 


Bravo Ivane. I ne radi se o tome za koga navijas ti ili ja. Ovde se ne radi samo o tom napadu, vec CELU utakmicu igraci CZ sutiraju za 3 i promasuju i uporno to rade?? I sta im kaze trener? Gleda?? Pa da nije Berona jos gore bi prosli. Partizan je pobedio zbog bolje igre centara. Lendelej, Velickovic i Gagic su doneli pobedu iako je i Partizan sutirao i promasivao za 3. Vi ste samo sutirali za 3 i promasivali. A trener, sta on radi?? Pa kod nekog drugog trenera to ne bi moglo da im padne napamet, nego bi trazio da se gradi akcija!!
(ljubitelj kosarke, 17. februar 2019 21:36)

Posto si ljubitelj kosarke trebalo bi da znas da se danas kosarka igra sve vise na sutu za tri.Pogledaj procenat za tri u NBA.Jedan Stef Kari da i po 10 trojki.Pogledaj procente Fenera, Reala, CSKA.Neki put ne ide.Zvezda je svesno dosla bez centara.Jednom vasem dodeljeno drzavljanstvo pred kup a Zvezdinom nije.Da li tu ima neceg sto nema veze sa sportom.Da li se malo i politika mesa u sport.Ja bih rekao da da. Neko iz vlasti precutkuje dugPartizana prema drzavi od 75 miliona dinara.Ali nema veze zivot tece dalje a crta se podvlaci na kraju sezone

KAZNA KRU

pre 5 godina

Prvo što je skandalozno je što utakmica nije odložena za termin od 21 sati, a šta su ljudi iz Zvezde tražili još pre par dana, svega 15 sati za odmor su imali košarkaši Zvezde koji su pre toga morali da se rvu sa onim napaljenim grobarima iz Mege.
Druga stvar je Tomićeva greška da na takmičenje umesto Odža povede Cibersa i treća što nije doveden još jedan krilni centar, od kad pričam da je Simanić idalje neformiran igrač i da ne može da bude adsekvatna zamena za Fajea.

Srle

pre 5 godina

Vec godimana se pitam cemu sluzi ovaj trofej. Trofej nema nikakav znacaj osim jos jedna crtica na listi vecitih. Sluzi kao porovociranje i prepucavanje medju navijacima i celnicima vecitih a kosarka je losa. Igra se 3 dana za redom sa cesto oslabljenim ili nekopletnim ekipama. Sto je najgore cesto su sudije u prvom planu i koriste kup kao reklamu. Preko tv-a ne mogu da se prate utakmice osim ako nemate Arenu(sto ima mali deo naroda). Kad se sve sabere kup je pao jako nisko a kad vidimo ko ga ogranizuje i kako nije ni cudo.

mirko

pre 5 godina

i jeste kradja. i faul renfroa i slobodna u zadnjoj sekundi i kod izvodjenja zvezdinog zadnjeg napada faul pod košem za zvezdu ako se već sviralo partizanu. ponovo sport dotiče dno

Djumbirko

pre 5 godina

Fascinantno je kako jedan veliki deo navijaca zvezde jos uvek pada na rijaliti igrarije ove osobe. Sportski radnik i predsednik kosarkaskog kluba koji nikada nije cestitao protivniku ali je redovan sa saopstenjima i vanrednim konferencijama kad god izgube vaznu utakmicu.

nele

pre 5 godina

"Mislim da ovakve izjave zaslužuju drakonsku kaznu KSS, bar 6 meseci suspenzije + novčanu kaznu.
Da vidi Čović i njemu slični da KSS postoji, i da jednom zauvek prestane takav govor u sportu.
@Miloš"
I da Van AV udeli jos bar 2mil evra za pojacanja.
Inace, mogu da ga suspenduju koliko hoce, KSS je nadlezan jedino za Kup. Liga Srbije je po ingerencijom klubova i KSS se ni za sta ne pita.
Ali svakako ne razumem Covica. Kup? Koga to jos zanima. Sledece sezone im posalji Juniore CZ, nek se kale deca. Pa nek njih kradu ako ih nije sramota.

Boza

pre 5 godina

Do kada ce gospodin Covic da kroji sudinu kosarke u Srbiji? Ako KSS ne postoji, objavite kraj takmicenja u R.Srbiji! Mozda ce tada on biti zadovoljan.

Sistemska krađa?

pre 5 godina

U poslednjih nekoliko godina s jedne strane: gomila stvorenih reprezentativaca i najviše NBA igrača od svih evropskih klubova, polufinale Evrolige, nekoliko četvrtfinala pre toga, Kecmanova trojka u Zagrebu, mečevi s NBA ekipama...

S druge strane: drmanje koševa u Železniku, bacanje kesa s urinom na teren, pet na tri, 2,5% duga, "FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove", jasno kršenje propozicija ABA lige zbog učestvovanja filijale u istoj...

Pametnom dovoljno.

Sveznajući

pre 5 godina

G. Čović je u pravu. KSS ne postoji, bar ne kao respektabilna organizacija. Inače bi predsednik KK Crvena zvezda zbog svog ponašanja i izjava morao da bude suspendovan do okončanja postupka. Ovaj sportski savez je bleda kopija KSJ koji su gradili B. Stanković, R. Šaper, N. Popović i mnogi drugi ozbiljni košarkaški radnici.

Vuk

pre 5 godina

Covic voli da pametuje, ali je sve u pravu u vezi KSS-a i pojedinih ljidi iz sudijske organizacije koji su dotakli dno dna. U svemu tome sam samo 40 godina i nikad nije bilo bljutavije nego sad. Ali sve je to rijaliti. Idemo dalje...

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Ček, vi stvarno mrtvi ladni tvrdite da se ne svira faul kad se igraču koji polaže loptu u koš obesiš o ruku?
(Pik, 17. februar 2019 22:15)
Da prijatelju, i Dario Saric je odvalio ruku Cirbesu pre dve godine u Turskoj u poslednjoj sekundi i sudija nije nista svirao. Odvalio je i gore nego Beron Lendejlu sad. To se ne sudi. Imas snimak pa pogledaj...

078

pre 5 godina

Partizan samo ovako, na frku, galamu i uz pomoc sudija na jedan mec, moze nesto da osvoji. U duzim serijama nema nikakve sanse.
Covica prezirem, ali je ovde u pravu. KSS je sasvim na strani Partizana.

GM

pre 5 godina

AKO OLY I PAO KAO MNOGO BECI KLUBOVI OD SVIH NA OVIM PROSTORIMA ZNAJU DA NE DAJU NA SEBE... DA UDJU U RAT SA EL, NA NAPUSTE TEREN AKO TREBA... ONDA NE TREBA NI ZVEZDA DA DOZVOLI DA JE BLATI NEKO.

BRUKA I SRAMOTA. NA SEMAFORU STOJI 15 SEKUNDI, A ONI JOS SA LOPTOM NA SVOJOJ POLOVINI. A NA 16 SE PREKIDA IGRA. PRAVE SE BLESAVI, NI SNIMAK NECE DA GLEDAJU.

Aleksis Sanco Panco

pre 5 godina

Brate, navijam za Zvezdu i trudim se da budem objektivan, ono na kraju je bio faul, ali ne nesportska kako su ljudi komentarisali oko mene, ali da je morao da se svira faul u napadu, morao je. Ne znam je l’ sistemska kradja ali ako objektivno sagledamo, Zvezda je oštećena i ovaj put, ali dobro. Odučićemo vas i u ABA i u KLS a u fudbalu u JSL. Sportski pozdrav objektivnima

slobinator

pre 5 godina

Moku su oterali, Duciju ne smeju da se pojave na oci, a i ovo ostalo su sve razjurili. Jel bio neki bivsi igrac crvene zvezde na utakmici zvezde fmp IDEE Dive u ovih proteklih 8 godina ?
(antiDebil, 17. februar 2019 23:00)
bio je simonović,bio je pero antić,a vama kića nije bio u klubu 25 godina.ni praja takođe.ovo anti ti je suvišno.

Mikula

pre 5 godina

Znam samo da su grobari na čelu sa Tegetlijom kukali na izbor sudije pre početka meča. Po starom oprobanom receptu. Faul Berona je postojao, ali i nedosudjen faul na Čovićem kd Renfroa. E sad im ne smetaju sudije.

NY

pre 5 godina

Da li je moguce da posle poraza ide saopstenje?!Tako ne tipicno za NČ.
(MJ, 17. februar 2019 21:41)

Sta je trebalo da cute.Pa vi ste posle derbija kukali danima, onaj se odricao sepskog pasosa, arhitekta crtao
Da ti ja nesto kazem.Uopste nisam ostrascen.Faul na 0,2 sec pre kraja se nigde ne svira pa taman bila i nesportska.Sudije u EL se barem vade gledajuci snimak.Cisto probijanje Renfroa. Drugo ceo vrh KSS pripadnici Partizana. Sve se radilo da se uzme barem kup da bi se vestacki digao nivo kluba koji je u ozbiljnim problemima kako u kosarci tako i fudbalu, vaterpolu, odbojci. Bilo je gresaka i u igri Zvezde.Ali u jednoj egal utakmici perfidno navlacenje u korist jednog kluba nema svrhe.Trebalo je pustiti da se igra produzetak. Belosevicu ovo nije prvi put.

deki

pre 5 godina

Covic je trebao da iskulira ovo, bilo bi mnogo bolje mada, u sustini nista nije pogresio. Sto se tice loze, niko normalan i ostrascen gde i sebe ubrajam nema nista protiv da tamo sede Sale Djordjevic, Tomasevic ili neko treci ali Danilovic koji je i sam upitan jer bi u svakoj normalnoj zemlji posle gepekovanja bio dozivotno odstranjen iz sporta, ako je vec stavio Ostoju, mogao je i Covica. Mislim, znamo ko je Ostoju i doveo u KKP i ko daje pare, Grbovic je to objasnio. Sustinski, Covic je sve u pravu, pogotovo za pokusaj preuzimanja lige od strane saveza i koliko god mi se ovo nije svidelo, mora da se reaguje, slede najbitnije utakmice a opasne se igre igraju a sve uz pomoc vlasti

Oglo

pre 5 godina

u lozi sede legende srpske kosarke. koju vi legendu imate gospodine covicu pa da sedi u lozi?
(public_enemy, 17. februar 2019 22:18)

Pa vama je Ostoja legenda srpske kosarke? Hahaahh......

Kaiser

pre 5 godina

Prica covek koji u startu ABA ima 2-0 protiv FMP-a, u startu KLS ima 2-0 protiv FMP-a i u slucaju ukrstanja u Kupu Srbije ima pobedu protiv FMP-a....
(Niko, 17. februar 2019 21:35)

Pise covek koji na startu ABA protiv Mege ima 2:0 tim koji u kupu ima dan odmora i tim u slucaju ukrstanja igra protiv Mege.I sta cemo sad?

Zuja

pre 5 godina

Ivan Veljković, 17. februar 2019 20:53) 


Bravo Ivane. I ne radi se o tome za koga navijas ti ili ja. Ovde se ne radi samo o tom napadu, vec CELU utakmicu igraci CZ sutiraju za 3 i promasuju i uporno to rade?? I sta im kaze trener? Gleda?? Pa da nije Berona jos gore bi prosli. Partizan je pobedio zbog bolje igre centara. Lendelej, Velickovic i Gagic su doneli pobedu iako je i Partizan sutirao i promasivao za 3. Vi ste samo sutirali za 3 i promasivali. A trener, sta on radi?? Pa kod nekog drugog trenera to ne bi moglo da im padne napamet, nego bi trazio da se gradi akcija!!
(ljubitelj kosarke, 17. februar 2019 21:36)

Posto si ljubitelj kosarke trebalo bi da znas da se danas kosarka igra sve vise na sutu za tri.Pogledaj procenat za tri u NBA.Jedan Stef Kari da i po 10 trojki.Pogledaj procente Fenera, Reala, CSKA.Neki put ne ide.Zvezda je svesno dosla bez centara.Jednom vasem dodeljeno drzavljanstvo pred kup a Zvezdinom nije.Da li tu ima neceg sto nema veze sa sportom.Da li se malo i politika mesa u sport.Ja bih rekao da da. Neko iz vlasti precutkuje dugPartizana prema drzavi od 75 miliona dinara.Ali nema veze zivot tece dalje a crta se podvlaci na kraju sezone

Ivan

pre 5 godina

Smatram da nije bilo potrebe za ovim, jer ce se igrati jos bas dosta derbija do kraja, i ako smo bolji dokazacemo da smo bolji, ne mogu na silu da nas pobedjuju svaki put. Ovo je bila cista demonstracija sile partizana i njihovih sudija, i poruka da im se moze, moze im situacija se malo promenila, imaju podrsku iz vrha i salju poruku ovom utakmicom da ce hvatati za gusu, kao sto je to godinama pricao vujosevic.

Рајко

pre 5 godina

Пуна подршка Човићу!!!
Не треба дозволити крађе!
Фаул није био јер Звездин играч није "убијен"! Срамно!!!

peca

pre 5 godina

to isto sam i ja prokomentarisao dok sam sa kolegom gledao utakmicu kako u lozi mogu da sede funkcioneri kls i bivsi igraci partizana a od zvezdasa niko.Sramota.

Velja

pre 5 godina

Sve je u pravu. Dva bacanja za partizan na prevodu kada je isteklo 8 sek i faul u napadu kada je renfro dao trojku. Faul na kraju je bio ali to niko ne bi svirao čak je i veliki mag partizana doktorirao da na poslednjem napadu sudije ne sviraju ništa

rade

pre 5 godina

Kompletan KSS iz Partizana. Covicu apsolutna podrška. Ne znam zašto vas portal ne sme da objavi ko je postao vodeći finansijer KKP, odnosno čiji najpoznatiji brat??
za kraj ...gde je lična u napadu nad Covicem???
Ozbiljna kradja, i nije prva...

Sir Oliver

pre 5 godina

Najvise volim over grobare koji komentare pocinju sa "ja Sam zvezdas, ali...". Sudije su sve vreme bill najbolji crno-beli igrac. Medjutim, znalo se da ce Partizan da pobedi, drzava ih forsira u svim segmentima, od novca do rasporeda utakmica. I sudjenje je sve vreme bill katastrofa, pogledajte samo ko je kada izlazio is bonusa. OK. Vlast hoce malo da se dodvori I partizanima.

svima su stavili amove

pre 5 godina

Čista i poštena utakmica.Igraci su izgubili utakmicu na terenu.Partizan je bio bolji.Prihvati jednom kao COVEK poraz bez spinovanja i pravdanja...FAUL u zadnjem napadu je bio..Pa svirao bi ga Nemac Rusu ‘41...

mirko

pre 5 godina

i jeste kradja. i faul renfroa i slobodna u zadnjoj sekundi i kod izvodjenja zvezdinog zadnjeg napada faul pod košem za zvezdu ako se već sviralo partizanu. ponovo sport dotiče dno

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Dosta je ovde ostrascenih. Treba biti covek i realno sagledati stvari. Beron jeste napravio cist faul, ali kao navijac Partizana, ne mogu a da ne priznam da nisu svirali cisto probijanje Alexa Renfroa, nakon cega je isti postigao trojku. Da je tada sviran faul u napadu, ko zna sta bi bilo. 
Medjutim, vreme da vratimo nazad ne mozemo. Kako su protiv nas svirali gol kada lopta nije presla liniju, tako su sada svirali u nasu korist.
(PFC, 17. februar 2019 21:42)
Kapa dole, jedan od retkih postenih i normalnih. Cestitke na kupu. A ono od Renfroa jeste probijanje i tu pitajte svakog sudiju, reci ce vam da je probijenje.

Srle

pre 5 godina

Vec godimana se pitam cemu sluzi ovaj trofej. Trofej nema nikakav znacaj osim jos jedna crtica na listi vecitih. Sluzi kao porovociranje i prepucavanje medju navijacima i celnicima vecitih a kosarka je losa. Igra se 3 dana za redom sa cesto oslabljenim ili nekopletnim ekipama. Sto je najgore cesto su sudije u prvom planu i koriste kup kao reklamu. Preko tv-a ne mogu da se prate utakmice osim ako nemate Arenu(sto ima mali deo naroda). Kad se sve sabere kup je pao jako nisko a kad vidimo ko ga ogranizuje i kako nije ni cudo.

Anon

pre 5 godina

Najbolji komentar Covic skrkao pare! A samo Trinkijeri kao Coviceva sva pojacanja u klubu ove sezone! Kakvo spinovanje! Gospodo, o cemu mi pricamo!? Dali vam je jasno da moraju pare da se opravdaju? Zasto se ne kaze koja je Trinkijerijeva cifra?

Cekamo 20.titulu u basketu

pre 5 godina

Ljudi koji su zalutal I u lozu,odnosilo se Ostoju limara iz Cacka,koji ama bas nikakve veze nema sa kosarkom!!!Ako je vec on sedeo pored Danilovica i ekipe,onda je morao i neko iz Cz.Svi u Srbiji znamo,ko je Limara poslao u klub i sa cijim sredstvima su dovedena pojacanja,pocev od skupog trenera.Ako se zbog izbora,ovo moralo izgubiti,onda cestitaj i oderi ih u ABA i u junu,pa cemo ovo brzo zaboraviti!!!

ja

pre 5 godina

Iskreno, kao Zvezdas kazem, faul Berona na kraju je cist kao suza, ali isto tako je ono bio faul u napadu nad Covicem. To je i prelomilo utakmicu...

PFC

pre 5 godina

Dosta je ovde ostrascenih. Treba biti covek i realno sagledati stvari. Beron jeste napravio cist faul, ali kao navijac Partizana, ne mogu a da ne priznam da nisu svirali cisto probijanje Alexa Renfroa, nakon cega je isti postigao trojku. Da je tada sviran faul u napadu, ko zna sta bi bilo.
Medjutim, vreme da vratimo nazad ne mozemo. Kako su protiv nas svirali gol kada lopta nije presla liniju, tako su sada svirali u nasu korist.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Prvo što je skandalozno je što utakmica nije odložena za termin od 21 sati, a šta su ljudi iz Zvezde tražili još pre par dana, svega 15 sati za odmor su imali košarkaši Zvezde koji su pre toga morali da se rvu sa onim napaljenim grobarima iz Mege.
Druga stvar je Tomićeva greška da na takmičenje umesto Odža povede Cibersa i treća što nije doveden još jedan krilni centar, od kad pričam da je Simanić idalje neformiran igrač i da ne može da bude adsekvatna zamena za Fajea.

dragan

pre 5 godina

Trebao si da izvedes tim ako ne posle nedosudjenog penala nad Covicem onda posle dosudjenog faula na sekund majstore,sad mozes da pricas do sutra

Ničija ne gore do zore

pre 5 godina

Hahahahah pogledajte ložu,pa skini druže cvike pa pogledaj Djordjevic,Danilović,Tomašević..pa koju si legendu Zvezde očekivao Filipa,Topića,Peru Antića ne razumem...Da je sreće ti ne bi bio na tribinama već znaš gde,ali sreća ti je što nam je država takva kakva je...

Branislav

pre 5 godina

Daj matori imaš tu ABA ligu koja ti bar nešto donosi. Šta bre kukaš oko trofeja koji nema nikakav značaj. Možda sentimentalni ali vrednost je jedna 0,

Ragnar

pre 5 godina

Kakva bre kradja. Ja sam zvjezdas ali ovo nije bila kradja. Zasluzena pobjeda Partizana.
Vec mi ovo ide debelo na zivce.posle svakog poraza komentar od Covica kradja.
Ovaj mec su izgubili Tomic sve sa Keseljom i Reglandom. I plus sto je Stratos skroz u autu.Hajde sto mu Regland igra ali sto Keselj druze i plus da se onako ispucava dva tri napada.
Mijenjah trenera odmah. Ovo mi lici na lanjski scenario gubimo kup gubimo sve.
Tomic se kao i Alimpije pogubio...cak tvrdim da je Alimpije bolji..
Realno nismo ni trebali biti u finalu kako sko igrali..

Zvezdaš od 1968....

pre 5 godina

Zaslužena pobeda Partizana.Čestitka.Možda se moglo igrat od 21 h.No ni to ne bi smanjio želju igraca Partzana.Mi nemamo igru.Što se legendi i lože tiče,Zvezda ih ima iz vremena dok je košarka bila sport akademaca.Iz doba kada je Partizan ispadao iz I lige.A onda su došli Marjanović i Šajber.Nastali su veliki Partizan i velika Cibona.Državni projekti.Srećom,Jugoplastika je pokazala i jednom i drugom.To je platila svojim nestankom.Tako je to bilo...a sada smo na nivou klubova u Evropi niko i nista.

Admiral

pre 5 godina

@ bio je simonović,bio je pero antić,a vama kića nije bio u klubu 25 godina.ni praja takođe.ovo anti ti je suvišno.
(slobinator, 17. februar 2019 23:36)

Ma sjajno, kakav klub takve i legende, cuj Simonovic i Antic, hahahahahaa

Dax

pre 5 godina

Ja sam partizanovac i priznajem da je bio faul nad Čovićem,čist kao suza. Sudije su procenile da bi bile na daleko većem udaru da su taj faul i svirale. Ali, da li se ikad desilo da je zvezda izgubila neko finale, kup, aba... a da se nije umesao gospodin Covic sa teorijama zavere i pričom o sistemskim kradjama!!!??? Verujem da i zvezdase ČAK to iritira, a ne samo navijače ostalih klubova!

Драган _СH

pre 5 godina

ПОБЕДИЛИ СУ И ТРЕБА ИМ ЧЕСТИТАТИ !
КАО НАВИЈАЧ ЗВЕЗДЕ ВОЛЕО БИХ ДА СУ
ИГРАЧИ И СТРУЧНИ ШТАБ ИЗАШЛИ НА ДОДЕЛУ И ЧЕСТИТАЛИ ПОБЕДУ ... ОВАЈ ПУТ СУ ИМАЛИ ВИШЕ СРЕЋЕ А И ДОБРО СУ ИГРАЛИ ...
СУДИЈЕ НАС НИСУ ОШТЕТИЛЕ .. ГЛАВУ ГОРЕ И УСКОРО ДОКАЗАТИ НА ТЕРЕНУ КО ЈЕ БОЉИ !
НАПРЕД ЗВЕЗДО !!!

grobar NS

pre 5 godina

1)faul Jaramaza jer jer je bio u polukrugu ispod kosa a bio je pola metra van.
2) igranje nogom od strane igrača zvezde kada smo isli u kontranapad
3) pogledajte usporen snimak trojke Berona za 72:71 / pravi korake jer pomera stajnu desnu nogu / snimak kamere sa parteta iz pravca partizanovog ka kosu c.zvezde
4)Dobric usao ranije kad je sutnuo drugo i promašio- klasičan prestup.

Zakljucak : eventualni faul Renfroa u napadu ne bi ni odlucivao popednika...dakle...

Rajko

pre 5 godina

Placi Covicu.
(Slavko Vrekic, 17. februar 2019 20:19)Evo ovog,ziv je nakon 5 godina.
malo izviri,sad ce polufinale pa ce opet duboko zaronuti.

Nikola Nikolovski

pre 5 godina

Partizan je bio bolji i zasluzeno pobedio.licna je bila . Ako koza laze rog ne laze. Skupo placeni zvezdini kosarkasi ne mogu da pobedjuju bez igre.

Pik

pre 5 godina

Sta je trebalo da cute.Pa vi ste posle derbija kukali danima, onaj se odricao sepskog pasosa, arhitekta crtao
Da ti ja nesto kazem.Uopste nisam ostrascen.Faul na 0,2 sec pre kraja se nigde ne svira pa taman bila i nesportska.Sudije u EL se barem vade gledajuci snimak.Cisto probijanje Renfroa. Drugo ceo vrh KSS pripadnici Partizana. Sve se radilo da se uzme barem kup da bi se vestacki digao nivo kluba koji je u ozbiljnim problemima kako u kosarci tako i fudbalu, vaterpolu, odbojci. Bilo je gresaka i u igri Zvezde.Ali u jednoj egal utakmici perfidno navlacenje u korist jednog kluba nema svrhe.Trebalo je pustiti da se igra produzetak. Belosevicu ovo nije prvi put.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 17. februar 2019 22:00)

Ček, vi stvarno mrtvi ladni tvrdite da se ne svira faul kad se igraču koji polaže loptu u koš obesiš o ruku?

Powerslave

pre 5 godina

Covicu odlazi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carski, 17. februar 2019 20:12)

Druže, odakle da ode? Vi još niste izgleda skapirali da je ovo njegov privatni klub sa promenjenim imenom?
Ne kažem ovo da bih provocirao, apsolutno se ne palim na navijačka prepucavanja, već zato što je istina. Čović je preuzeo Zvezdino ime i brend, dodelio ih svom klubu, država mu pomogla da se reši dugova, a vi navijači Zvezde ste to odmah podržali i podržavali sve dok je bilo para i pobeda.
Sad kad nema jednog i/ili drugog nećete ga oterati iz onoga što je njegovo.

Stefan Simonovic

pre 5 godina

Kako te nije sramota??? Do "juce" ti je Vujosevic smetao, sad kad si opet izgubio opet ti je neko drugi kriv?!!! Znaci regularno je samo kad Zvezda pobedjuje...

borivoje surdilovic

pre 5 godina

sudjenje od pocetka domacinsko....za zvezdu naravno....samo su naisli na partizan....inace da nisu imali ovakvo sudjenje bilo bi 20 za partizan.....momci cestitam.

Mostar

pre 5 godina

I tebi se bliži kraj kao i tvom šefu dosta ste jahali ovaj narod čim ti gazda padne sa vlasti letećeš i ti kao lonče ....
(MauNtauN, 17. februar 2019 20:57)

Pazi sta zelis. U tom slucaju pada i vas SNS Ostoja.

stoler

pre 5 godina

@nenad, svaka cast majstore. Sve si objasnio, ne bih nista dodao. Vrlo jednostavno, kratko i razumljivo objasnjenje trenutne situacije. Osim nedokaznim sledbenicima lika i dela doticne legende.

RED STAR BELGRADE

pre 5 godina

A bre daj vise, ne lozi narod na svadju. To je sport, sta sad, danas su pobedili oni, sutra cemo mi i to je to. Cestitaj im na pobedi, mi cemo drugi put biti bolji. NAPRED ZVEZDA!!!!

Ime

pre 5 godina

Ovog od kad je došao nissm podržavao zato što je loš čovek. Vidi mu se na licu. Navijam za Zvezdu, ali svaki uspeh sam uzimao sa rezervom. Imam utisak (i oduvek sam imao) da će jednog dana da naprasno ode i da ostavi Zvezdu u lošijoj situaciji nego što je bila kada je došao.

David

pre 5 godina

sistemska krađa... barem je u vezi ovog u pravu. zvezda je trebala izgubiti još u četvrtfinalu. sudije pogurale kad nije išlo. potom, trebali izgubiti u polufinalu... sudije opet pogurale. znali su još na početku kupa da će biti u finalu, zato su i tražili promenu termina igranja. e sad, ko je to beše zalutao u košarku Čović ili Đorđević, Danilović, Tomašević... nek svako odluči. vidim da je to ovde bitno, pa ću i ja napisati: navijač sam jednog trećeg kluba!

ShonePFC

pre 5 godina

Sedeo je Rakocevic u lozi, on vam je i jedino sto moze malo da vam lici na legendu, ali vaseg kluba, nase kosarke ne sigurno. Da nece da sede u lozi Simonovic i Pero Antic hahah

neafirmisani

pre 5 godina

Mua ha ha ha ha ha.Ovo vam je uvertira za fudbal hahahahaha.Malo da vas naviknemo na gubitak pa nismo mi sklanjalice.Partizan večno.

zi

pre 5 godina

A koga iz zvezde treba da bude u lozi, Moku ste oterali, koga jos imate. Ovo sto je zvezda osvajala zadnjih godina je samo na politicke misice. Neka ovo bude samo mali korak ka oporavku velikog kluba kakav je KKP.

nele

pre 5 godina

"Mislim da ovakve izjave zaslužuju drakonsku kaznu KSS, bar 6 meseci suspenzije + novčanu kaznu.
Da vidi Čović i njemu slični da KSS postoji, i da jednom zauvek prestane takav govor u sportu.
@Miloš"
I da Van AV udeli jos bar 2mil evra za pojacanja.
Inace, mogu da ga suspenduju koliko hoce, KSS je nadlezan jedino za Kup. Liga Srbije je po ingerencijom klubova i KSS se ni za sta ne pita.
Ali svakako ne razumem Covica. Kup? Koga to jos zanima. Sledece sezone im posalji Juniore CZ, nek se kale deca. Pa nek njih kradu ako ih nije sramota.

Dzivdzan

pre 5 godina

Kad izgubis onda kradja, a kada dobijes onda je sve super. Vec vidjeno. A kada je Deleon kaznjavao onda je sve bilo regularno i KSS je postojao. Pravda za Zvezdu, A licenca!

antiDebil

pre 5 godina

A koga iz zvezde treba da bude u lozi, Moku ste oterali, koga jos imate. Ovo sto je zvezda osvajala zadnjih godina je samo na politicke misice. Neka ovo bude samo mali korak ka oporavku velikog kluba kakav je KKP.
(zi, 17. februar 2019 22:22)

Moku su oterali, Duciju ne smeju da se pojave na oci, a i ovo ostalo su sve razjurili. Jel bio neki bivsi igrac crvene zvezde na utakmici zvezde fmp IDEE Dive u ovih proteklih 8 godina ?

Miloš

pre 5 godina

Mislim da ovakve izjave zaslužuju drakonsku kaznu KSS, bar 6 meseci suspenzije + novčanu kaznu.
Da vidi Čović i njemu slični da KSS postoji, i da jednom zauvek prestane takav govor u sportu.

crvena zvezda 3191,..ili koja vec god.

pre 5 godina

Da li je kod rezultata 71:72 Renfro napravio faul u napadu ili ne?Da,jeste.Je li sudjen?Ne,nije.3 poena koja su presudila.Tacka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zdrav razum, 17. februar 2019 20:33)....nije tacka, nego tri..., bice jos suza , samo polako...

cartman

pre 5 godina

Nisam nabavio kartu na vreme pa sam sa drugarima gledao utakmicu u kaficu. Dva zvezdasa i ja partizanovac. Ni u jednom trenutku drugari nisu bili u fazonu kradje ili sta vec. Faul je bas bio ocigledan.

Nenad

pre 5 godina

Daleke 2013-e bese kriv Dusko Vujosevic. Isprozivaste coveka na veliko. Unististe mu trenersku karijeru, zdravlje, zivot. Srozaste Partizan na najnize grane. Tada ste pricali da je on jedini problem u nasoj kosarci, koji koci sve. Da ce njegovim odlaskom bito reseni svi problemi. A covek je cistog srca i ciste savesti, sam, bez icije podrske, vodio borbu protiv vas, politicara, medija, cele javnosti. I sve sto je tada pricao, a svi su tome smejali, ispalo je potpuno TACNO. Samo je trebalo da prodje 6 dugih godina da vi gospodine Covicu pokazete svoje pravo lice. I to da ste vi u stvari glavni problem nase kosarke. Licemeru jedan. Imate 2 svoja kluba u svakom domacem takmicenju. Jesu li te utakmice regularne, ili ima kombinacija. I vi ste nasli da nekome drzite predavanja o regularnosti takmicenja.

Aleksandar

pre 5 godina

Ja sam zvezdas , ali onaj preksaj na kraju je za tehnicku gresku. Zao mi je sto to kazem , ali to je istina. Zvezda ce biti SAMPION . Idemo dalje.

Pipin

pre 5 godina

Da li je kod rezultata 71:72 Renfro napravio faul u napadu ili ne?Da,jeste.Je li sudjen?Ne,nije.3 poena koja su presudila.Tacka.
(zdrav razum, 17. februar 2019 20:33)

Kretanje u bloku Čovića i to klasično. Da bi svirali faul, Čović je morao da zastane sa obe noge na zemlji. On se sve vreme kreće i ulazi Renfrou u putanju. Dakle, nije sviran faul za Partizan. Osnove košarke.
Mi smo ovu igricu prešli, ne možeš nama na buku prodavati te fore.
E sad, što te zaboleo poraz, to je neka druga priča :)

Istina

pre 5 godina

Pjer Luidji Kolina presudio,cist faul u napadu Renfroa i Lendejlu sviran nepostojeci faul.Zvezda ostecena,javlja Lars Kristofer.Jos saopstenje i vraca im se ova titula zajedno sa onom Sajberovom.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

"partizan pobedio najveceg rivala".....partizanu je najveci rival u regionu cibona pa bosna.....zvezda nam je samo recka na zidu....

Kosta

pre 5 godina

Najbolji komentar Covic skrkao pare! A samo Trinkijeri kao Coviceva sva pojacanja u klubu ove sezone! Kakvo spinovanje! Gospodo, o cemu mi pricamo!? Dali vam je jasno da moraju pare da se opravdaju? Zasto se ne kaze koja je Trinkijerijeva cifra?
(Anon, 17. februar 2019 20:38)

Vidi ovako, kupiš Skorcijanitisa i platiš ga milion evra.
Onda ga otpustiš, platiš penale njemu i menadžeru i dobar si dva miliona.
Ili recimo uzmeš od banke 6 miliona i onda im brzo vratiš 1 milion pa ne moraš ostalo da vraćaš.
Tako ste vi namam objašnjavali ekonomiju, a sad se praviš fin :)

wild cats from the suburb

pre 5 godina

Nije faul Renfroa u napadu već čist prekršaj Čovića! Čovek se kretao sve vreme! Je l’ moguće da panteri ne znaju pravila?! Strašno! U predgradju muk!

rebel

pre 5 godina

Sve je to jedan veliki spin u kome ucestvuju svi.Jos jedan mali doprinos kontaminaciji javnog zivota u Srbiji.Trinkijeri nije smeo da izgovori Zvezda posle utakmice.Svaka cast Novici koji taj problem nema,pa moze da cestita i zahvali Zvezdinim igracima za fer borbu.Kao i Nikola Kalinic pre neku godinu.

Dragan

pre 5 godina

Čović: Sistemska krađa, KSS ne postoji!

Ma u pravu si covece 1000%. De ce Zvzda da izgubi od nekog, pa jos u zadnjoj sekundi. Srecom pa si ti smiren i ne provociras jednostavno znas da ispostujes protivnika. Nego mislim da bi ti trebao da odlucis da Zvezda jednostavno istupi iz lige i KSS i lepo da igrate samo evroligu ali i tu oce da namestaju pa je bolje da direktno idete u NBA. A i tamo treba da udaris rukom od sto , da se ne drznu da neko svira nesto protiv Zvezde u zadnjem minutu. I ako se kojim slucajem drznu, odma da istupite i u Vaseljensku ligu da se prebacite da igrate sa sebi ravnima , sa ostalim malim i veikom zvezdam. Sta ima da se zezas sa ovozemaljskom boranijom.
PS. Mislim da treba da preripite NBA jer nisu vam brate ni do pojasa a imaju tamo i po nekog bivseg partizanovca, budeale americke, ne treba da trosis energiju sa nekima koji su toliko nisko pali da primaju te sto su sve svije uspehe postigli uz pomoc sudija. Jos jedan podatak za tebe i sudija Belosevic i Trinkijeri imaju isto devojacko prezima a ono glaasi verovao ili ne VUJOSEVIC. Care ti si "delija" cak i za najvatrenije "delije"

Iskeni pozdravi Dragan

matori 2

pre 5 godina

E sad mi je srce na mestu! Bez ove izjave pobeda bi bila velika ali ovako je grandiozna! Seti se protivpozarnog aparata u KG pa pricaj o sistemu

Millennium

pre 5 godina

Prestani da kukaš i spinuješ!!! Ovo je tvoje maslo. Mislio si da igrači treba da igraju za džabe, i kada je Radonja ukazao na to, tvoja sujeta ga je oterala. Tvoja sujeta je dovela Alimpijevića koji nije smeo i hteo da talasa i nisi hteo da priznaš da si pogrešio dok nije bilo kasno. Sada se dešava isto. Nisu krive sudije, nema zavere, nismo mi Grobari da nam trebaju takva opravdanja. Čestitaj protivniku, priznaj da si pogrešio i idi iz kluba.

miki

pre 5 godina

Covicu ja sam Zvezdas 49 godina,al sramota me tebe i tvog kmecanja.Neko je postigao vise poena,dakle pobedio i bio bolji.Svaka im cast danas.Sutra?Videcemo.Nije u zivotu sve rezervisano za tebe.

Crypto nije buducnost

pre 5 godina

A sistemska greska nije sto zvezda ima dva kluba u jednom takmicenju. Kmecite kada izgubite, svi su vam krivi a vi nelegalni po svim pravilnicima kosarke. Trebao bi KSS da preispita da li da vam dopusti da se sledece godine takmicite u nacionalnim takmicenjima.

mica iz kafica

pre 5 godina

Posle poraza od slabije ekipe, sramota je tražiti razloge za poraze od KSS. Umesto plakanja menjaj nesposobnog trenera i biće bolje!

nele

pre 5 godina

Da niste dali tri trojke u poslednjoj sekundi , izgubili bi sa 10.
Ali nije to sustina.
Cim nema rezultata ti takvim zlim govorima trujes mladu decu da se ne bave kosarkom. Ja u lozi videh par bivsih igraca Zvezde.
Navijaci Zvezde otreznite se od ovakvih.

Wumbo

pre 5 godina

Igraci su cestitali jedni drugima, sportski, kako i treba a onda ne izlaze na dodelu medalja. Nisu momci krivi, tako im naredio ovaj. Dok se nije oglasio, slavio sam pobedu Partizana. Nakon njegove izjave, slavim poraz Zvezde

Saša

pre 5 godina

Da je ovaj Gledaonistu utakmicu kao i mi?
Sta nije jasno ? Da je Zvezda pobedila onda bi priča bila drugačija . Znaci dva slobodna bacanja prave razliku u saopštenjima .
Koga je jos briga za njegovo mišljenje .

Admiral

pre 5 godina

@ Zuja, 17. februar 2019 22:09

Kad vec komentarises trebalo bi prvo da se informises a ne da nekoga prozivas.
Kazes dosli ste bez centara? Izvini a sta su vam Cirbes i Ristic, plejevi?
Komentarises pasos Pejdzu kao vecina tvojih kolega navijaca Zvezde i pitate se kako nije dat Odzu? Pa jednostavno, da pratite kosarku kao sto se pravite, znali bi za pravilo tzv. "kosarkaskog drzavljanstva" po kome igrac koji je igrao za reprezenraciju neke druge zemlje ne moze nastupati kao domaci igrac, a Odzo je igrao za Nigeriju, zato nije nikako mogao da igra kao domaci igrac i pasos mu ne bi nista znacio.
Pominjes Partozanov dug, ok slazem se ali sta je sa dugom od 15 miliona evra koji su Zvezdi volsebno obrisani, to ne pominjes??

goran

pre 5 godina

Ha ha ha.... Doveo si Rengleda,Cirbesa,Peperogla sa 3 evrolige...Berona koji je imao 15 poena u Turskoj,sad i Kej si...a Partizan povredjenje igrace Zagorca Jankivica...Nikllica koga su izbacili....2 Stranca koji prvi put igraju u evropi....tako da komplekasi imate 10 puta skuplji tim.

Iron i Ja

pre 5 godina

Ja sam partizanovac i priznajem da je bio faul nad Čovićem,čist kao suza.
(Dax, 17. februar 2019 20:22)

Otkriću ti jednu tajnu... Čović se kretao u bloku, nije bio sa dve noge na zemlji, mogao je samo biti faul sa negove strane. Ali znaš kakav je Belošević...

bradina

pre 5 godina

G-dine Covic, uz svo duzno postovanje - niste u pravu!Pogledao sam snimak zadnjih 20 sekundi veoma detaljno,zakljucio da pre nije bio faul za C.Zvezdu nego faul koji je dosudjen Partizanu dve stotinke pre kraja!Toliko o objektivnosti pritom ne navijam ni za jednog rivala!

Firga

pre 5 godina

Covicu priznaj jednom Partizan je bio bolji I zasluzeno dobio,prvo ste trazili da se igra u 21h sad sudije,pa dosta vise i zvezdasi te psuju,ti ces da komentarises lozu,u kojoj su toliko uradili za srspsku I jugoslovensku kosarku...

blabla

pre 5 godina

Imaju medalje ali nemaju organizatorske sposobnosti svi zajedno, koliko Dr Čović ima u malom mozgu.
(miško, 17. februar 2019 21:33)

Moze li mi iko opisati profil osobe koja moze napisati ovakvo nesto? Navijacko opredeljenje van diskusije

Dr Hitch

pre 5 godina

Čoveče, kako ne shvataš da ovim stvarima brukas veliki klub kakav je KK Crvena Zvezda, i armiju navijača koju taj klub ima? Grešaka je bilo na obe strane, to je očigledno, ali da li zaista misliš da su one vredne ovakvih stvari, i da je sada potrebno praviti ratno stanje? Bilo je grešaka sudija, trenera, igrača, i da je CZ pobedila bilo bi zasluženo potpuno...Jedino se slažem za vređanje porodice, to nikada ne podržavam niti ću, bez obzira ko je u pitanju.

Мали грга

pre 5 godina

Kao veliki cigan i ljubitelj kosarke moram da se ogradim od izjava ovog coveka, neznalice prvenstveno.
Sram te bilo Covicu, postavio si onog pijuna za trenera cemu si mogao da se nadas. Sve si unistio sa Alimpijem i ovim nesretnikom, i trebale su ti samo dve sezone.

спортски уметник

pre 5 godina

"на крају судија свира нешто што се у кошарци уопште не свира"....ово довољно говори о томе колико се дотични разуме у спорт о којем прича

Rade

pre 5 godina

Gdine Covicu, jednom priznajte poraz, videcete, ne boli! Nije Vam smetao KSS koji Vas je protiv Dinamic-a i doveo ovde. U poslednjoj cetvrtini su im svirali 11 faulova, a vama 3. Bilo je gresaka na obe strane, ali sigurno sudije nisu naterale vase igrace da preko 30 puta sutiraju za 3 poena, jer prosto nisu imali ideju sta drugo.
Nisu sudije odlucile mec, mozda je bio faul na Covicu, ali je isto tako upitan faul na Dobricu na samom kraju od strane Renfroa. Sve u svemu, gresili su na obe strane, ali izgubili ste jer niste imali ideju kako da igrate ceo mec. Da nije bilo onih teskih trojki Berona (svaka cast), ne bi bilo ni neizvesno.
Onda bi doduse kukali na termin odigravanja... Da, zaboravih...

Stanisa

pre 5 godina

Razumem Čovićevu nervozu, počeo je da gubi na svim poljima. I još proziva državu... baviće se njime, ali neki drugi resor, ne i sportski...

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Hahahaha ma takoooo jeeee,tebe smo cekali sada mozemo da krenemo da slavimo.Ako boli proci ce,ako hoces istupite taman da vas zamene ona vasa braca sto kukaju po Grckoj ovih dana xe xe show.

vg

pre 5 godina

U loži nikog iz Železnika! To nije u redu jer su tata i sin imali 2 tima na turniru. To što Zvezda nije imala predstavnika,to je verovatno što je u zamrzivacu

Overrated

pre 5 godina

Naravno da Renfro nije napravio faul, pogledajte ponovo. Slaninica mu ulazi u putanju I flopuje, klasicni pokusaj iznude faula za koji se dobija upozorenje, pa tehnicka. Ili je sa svojih 174cm I 10kg viska stvarno odleteo, desava se to kad hocete da igrate sa profesionalcima.

Davezi i populisti

pre 5 godina

Kada sam video I procitao ovaj "slucaj", zkljucio sam dve stvari: Partizan pobedio I osvjio trofej, a vi na naslovnoj strain imate veliku sliku Covica, a u pozadini veliki grb CZ, slike trenera I igrace CZ. Kad sam otvorio vasu stranicu da bih saznao rezultat video sam sliku I pomislio sam da je CZ pobedila, kad ono... Drugo, iz izjave Covica sam shvatio da je sporna Partizanova pobeda I da on poziva drzavu da ovo resi, Hej, drzavu, naucio Covic da drzava sve probleme koje ima CZ treba da resi drzava I to na celu sa najjacim u njoj. Kad je CZ bila pred gasenjem drzava ju je spasila, upumpala pare (sto I sada cini), onda je to u redu, ali kad se izgubi jedna utakmica, onda treba intervenisati sa vrha drzave, pobogu neko je pobedio CZ I to neko ko je non- stop pod pritiskom drzave otkako je On na njenom celu. Pa pod pritiskom drzave je Partizan dao otkaz svom najtrofejnijem treneru.

mz

pre 5 godina

Prestani da kukaš i spinuješ!!! Ovo je tvoje maslo. Mislio si da igrači treba da igraju za džabe, i kada je Radonja ukazao na to, tvoja sujeta ga je oterala. Tvoja sujeta je dovela Alimpijevića koji nije smeo i hteo da talasa i nisi hteo da priznaš da si pogrešio dok nije bilo kasno. Sada se dešava isto. Nisu krive sudije, nema zavere, nismo mi Grobari da nam trebaju takva opravdanja. Čestitaj protivniku, priznaj da si pogrešio i idi iz kluba.
(Millennium, 17. februar 2019 20:22)
Zahvaljujemo se na glasu.

Da se ne zoveš možda Andrej ?

stefan

pre 5 godina

Nebojsa Covic je covek koji ce unistiti kosarku u ovoj zemlji.Trenutak kada Filip prekida Tomica na tajm-autu a ovaj koluta ocima najbolje oslikava stanje u svlacionici zvezde.

ciganin sam al sam brezobrazan

pre 5 godina

@ ... jeste faul, ali se to ne svira... Izjava za Ginisovu knjigu rekorda.
(normalan, 17. februar 2019 21:08)

... godinama se ne svira i to samo protiv zvezde, ... i još dosta toga kad nije "sistemska kradža" u pitanju.

Stanisa

pre 5 godina

Razumem Čovićevu nervozu, počeo je da gubi na svim poljima. I još proziva državu... baviće se njime, ali neki drugi resor, ne i sportski...

Kolee

pre 5 godina

@deki druze a reci ti meni da li znas koju funkciju obavlja Danilovic trenutno? Mozda je Covic ocekivao da tu sjedi onaj sto je promjenio ime i prezime da bi privuka paznju na sebe jer na drugi nacin nije mogao! Druze kao sto ne znate pravila, tako nemate pojma ni o cemu! Sportski pozdrav!

pan

pre 5 godina

Traži ekspertizu, brani franšizu.
A da pokušaš opet sa PP aparatom kad su već koševi bili daleko od terena pa nepristupačni za mrdanje?
Ili da ponoviš zahtev za pomeranje termina finala?
Ako ništa ne prođe, uvek možeš da olupaš pehar.

duga devetka

pre 5 godina

Kad izgubite od Buducnosti finale kradja, kad vas pobedi Partizan kradja?? Samo vi kad pobedite tada je cisto. Jooj cistunci moji slatki..

zozo

pre 5 godina

Nadam se da cete proci kao i Hrvati koji nisu izasli na dodjelu medalja.Tokom cele utakmice je bilo gresaka sudija i na jednoj i na drugoj strani.

Zorz Vea

pre 5 godina

Eh da ste dali saopstenje kako mu je tim igrao katastrofalno, kako su 3 od 4 svaka napada zavrsavali sutevima za tri poena, kako je trener mozda najveci krivac za poraze i losu formu, ispadanje iz ek..pa ako pozivate gdine na neke osecaje od strane sudija, sta se svira a sta ne u odredjenim delovima utakmice zar ne bi onda moglo vasim saopstenjem i da se taj faul u napadu opravda sto nije sviran? Moralisati i boriti se za pravdu sa toliko putera na glavi da je u najmanju ruku neukusno i bezobrazno. Ni vasi navijaci vas ne podrzavaju u potpunosti a kamoli sto javno mnenje edukujete. 5 meseci se niste javljali kad vam je tim bio u teskoj krizi a i to da ste uzeli Zvezdu sebi da stavite tacku na crno beli svet a ne nju da spasete dva metra bez grometra i to da se ne zaboravi. Da ste cestitali Partizanu vecerasnji kup a razlog za poraz trazili u svom dvoristu manje bi smrdeli. Zvezdinih bivsih igraca i funkcionera u KSS sto je moglo da se nadje nadjeno je. Ne bojite se vi Partizana nego Buducnosti u Aba ligi a i ako pokusavate na srpski inat da podignete ekipu..mnogo stranaca imate u ekipi, za kalemljene je malo vremena, uz svo postovanje strancima. Ako ste se "vi" borili protiv "sistemskih kradja", sta to onda cini vas danas osim da ste neuspesni. Mogu da vas zamislim da je situacija bila obrnuta veceras..padaj silo jer ste tako u mogucnostu.

Zivela Srbija

mkg

pre 5 godina

Mislim da je Čović rešio da Zvezda istupi iz lige, ali da FMP ostane u istoj.
Javlja mi se rasfuzija ili beše fisija ili "rastanak se primakao".
Zvezdaši, razmislite o ovome.
Zašto u loži ne sede Slavnić, Kapičić, Simonović (ne mislim na sekundarca), Rakočević, pa ne gledaju FMP.

Admiral

pre 5 godina

@ Tako se bori za svoj klub!!!Bravo gospodine Covicu!!!
(Aleksej:,,Kradja kupa da se opravdaju Sns milioni”, 17. februar 2019 20:21)

Tuzan je tvoj zivot...

Belianđeo

pre 5 godina

Čovke, izgubili smo i gotova stvar...počinješ da me opasno nerviraš sa tim saopštenjima...a što promašiše inoliko šuteva za tri,ko je za to kriv?...grobari pobedili ste ne zato što ste bolji,nego što ste manje lošiji od nas...generalno i mi i vi smo TROPE!

Milan

pre 5 godina

Covic se buni svaki put kada izgubi. Prosle godine, kada je gubio aba ligu od buducnosti, isto tako pretio da ekipa nece izaci na teren, da ce zvezda istupiti iz aba. Mislim da treba svi klubovi da puste zvezdu da uzme sve trofeje, da se covke ne nervira

Kosarka se vraca kuci!

pre 5 godina

"na kraju Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira"

Ovo je sramota za svakog postenog Zvezdasa. Pa covece da li si svestan da je bio ocigledan faul da ti je pomocni trener ostavio pleja sa centrom???!!! Svi su mu krivi, samo on nije kriv. Nula od .....

Sveti Nolan Parahovski

pre 5 godina

Vidi ga ovaj, alo bre tvoje kosarkasko “znanje” nas kosta sve titule ove poslednje dve godine, drzi se ti exel tablica samo za to si sposoban, imas vise promasenih pojacanja za dve godine nego koliko prosecan kosarkas bacanja za celu svoju karijeru, NEZNALICO, sve ti drugu krivi...

boza pub

pre 5 godina

I Terza je ovako kukao pa mu urodilo plodom... Ne kuka ovaj i javno se bruka zadžabe... Zna
on da to neko odgore gleda sve... Pomoci ce ti taj opet Čoviću, ako je Terzi posle Nikoliceve titule pomogao pomoci ce i tebi, ne brini... Slede telefonski razgovori i pregrupisavanje...

Rade

pre 5 godina

Čoviću niste še pojavili na dodeli medalja. Isto to je več 95 napravila jedna ekipa pa od tada 24 godine ne osvaja ništa... Karma je čudo Čoviću.

Srdjan

pre 5 godina

Vujoševića su unakazili kaznama zbog skidanja sakoa u sali, u sred leta! Ovaj sme da pljuje i preti, a kazne nema! I to se ne zna u ime kog kluba pljuje!
Nije se javio kada je sramno prođao Dinamik! 4 bacanjasu imali tokom celog meča protiv Zvezde!
Osim toga, sudjenje je bilo više na stranu Zvezde i svaka čast na dosudjenom faulu u poslednjoj stotinki. Ono je bilo vešanje o ruku i jedini razlog za promašaj Lendejla!
Partizan u kontri, igranje nogom i umesto plus 11, ode Zvezda u kontru i +7! DObrić hvata loptu posle svog slobodnog bacanja! Nisam siguran, ali ono bi teško moglo biti bez prestupa!!? Floping Čovića! Cirbes koji celu tekmu besni na košarkaše Partizana i stalno skače sa klupe!
Ali ok, sve bi to trebalo prihvatiti kao deo derbija, ali je sramota bežanje sa ceremonije!
Želim vam da prodjete kao Hrvati posle bežanja sa postolja!
Sramota! O Čoviću ne trošiti reči! Ni o jednom!
Zvezda ima 10 puta skuplji i, možda ne toliko, bolji tim! Ali večeras ste bili lošiji i samo zahvaljujući našim glupostima , Beronu i Davidovcu niste izgubili još u prvom poluvremenu!
Nadam se da ćete od nas izgubiti u polufinali, ili još bolje, u finalu ABA lige! Problem je što se vama vraćaju još 3 igraca... Sa njima će biti druga priča ali videćemo!

Saša

pre 5 godina

Da li je moguće šta ovaj čovek priča?
Samo kod nas ne sme da se svira faul na 1 sekund pre kraja. Da nije bio faul, ovaj bi uhvatio loptu i lagano ubacio. Možda ne bi svirali da ga je zakačio ili udario po ruci. Ali ovaj se okačio za levu ruku i još se kao pravi lud.

Stef

pre 5 godina

Covicu ja sam Zvezdas 49 godina,al sramota me tebe i tvog kmecanja.Neko je postigao vise poena,dakle pobedio i bio bolji.Svaka im cast danas.Sutra?Videcemo.Nije u zivotu sve rezervisano za tebe.
(miki, 17. februar 2019 20:25)

Bravo.

Pavle

pre 5 godina

Treba da uputimo kolektivno izvidjenje sto smo se drznuli da dobijemo zvezdu, koja je istripovala da je cikago iz dzordanove ere. Izvinite...

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Sta bre hoces Covicu koja kradja ,kada Partizan pobedi to je kradja akada
pobedi Zvezda to nije kradja tada je sve u redu .Budi bre Srbine jednom
dzentlmen i priznaj zasluzeni poraz.Ovo je kosarka i igrajuje zivi
ljudi sa greskama i manama.Uvek ste takvi bili svi u tom SDCrvena Zvezda.

mikele

pre 5 godina

ko je zalutao u kss?danilovic tomasevic djordjevic?to su imena pred kojima moras da stojis u stavu mirno!nema nikog iz zvezde zato sto vi i nemate legende

opet krive sudije i uvek su samo sudije krive?

pre 5 godina

A Covicu, zasto ti centar par sekundi do kraja , izvodi aut a plej cuva centra Parizana?? A kada ces da prihvatis tvoju krivicu, jer si TI doveo neznalicu za trenera koji je CELE sezone gubio ovakve zavrsnice?? Tvoji igraci CELU utakmicu samo sutiraju za 3, preko 30 puta?? Sta im je trener rekao, onaj koji psuje na tajm autima?? Jedino to i zna. Normalno, ti spinujes i pricas o kradji, sistemskom namestanju u korist Parizana? Uvek su drugi krivi i nikada nisi rekao da je neko zasluzeno pobedio a navijaci ko ovce sve prihvataju i ne vide da cete sa ovakvim trenerom isto da prodjete u ABA?? Zivi mi bili pa ne mora da to bude Partizan. Kada trener ne zna, on ne zna bilo ko da je protivnik. A igra tvog tima se vidi po faulovima. To je jedini bio nacin da se sprece igraci Partizana koji su CELE utakmice bili bolji tim i da vam nije Berona vi bi izgubili barem sa 10tak koseva razlike. Sta su vam centri odigrali, onaj Grk??

MomaSRB

pre 5 godina

Čoviću, ja, kao Zvezdaš mogu da ti kažem da si počeo da gubiš kompas. Počeo si kao Vujošević da se ponašaš kada ni jedan poraz ne može da prihvati i svi mu drugi krivi osim samog sebe! Prekini više ovakvim izjavama da blatiš Zvezdu i da praviš cirkus od nje!

киза Д

pre 5 godina

На 15 секунди се узима лопта.Погледајте и кад Филип није пренео лопту на 15 је свиран.

ja

pre 5 godina

oh covicu,od tebe nismo ni ocekivali pametniju izjavu.
Vecito je neko pokrao tvoj fmp.
Da li ces ikada biti muskarac I cestitati pobedu Partizanu?

PAOK

pre 5 godina

Ocekujem cele noci da grobari pisu komentare,sledeci put ko zna kad ce slaviti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 17. februar 2019 21:33)

Barem nismo izdali DVD posle osvojenog kupa.Kolkos te cekali na titulu?

Darko

pre 5 godina

Imaju medalje ali nemaju organizatorske sposobnosti svi zajedno, koliko Dr Čović ima u malom mozgu. 
(miško, 17. februar 2019 21:33) 

Moze li mi iko opisati profil osobe koja moze napisati ovakvo nesto? Navijacko opredeljenje van diskusije
(blabla, 17. februar 2019 22:22)

Mogu ja, Dr. Nebojša lično.

Lolle

pre 5 godina

Ma ne treba da učestvujete. Sta ćete vi preposteni ljudi ovde uopšte. Vi koji kosarci pripadate. Vi koji pobedjujete ili bivate pokradeni..

nemoj mene ja sam crnogorac

pre 5 godina

Svi kradu tebe tako prepostenog. ABA ti ukrala titulu, KSS ti ukrao kup, ULEB evrokup...... Gubis kompas, spremaju ti zamenu.

BOSS

pre 5 godina

Ti si nas nagrdio prosle godine sa Alimpijevicem i tvojim inacenjem sa svima oko njega,a sada cuti,trpi i cekaj sansu da se opet uzdignes.

Željko

pre 5 godina

Ti što sede u loži imaju više medalja za reprezentaciju nego svi igrači Zvezde zajedno u njenoj istoriji, poštuj legende srpske i evropske košarke

marko992

pre 5 godina

Covicu sram te bilo.Znaci li to da Partizan u fudbalu ne treba da ucestvuje.Koliko Partizan ima ljudi u FS,osim nesretnog selektora koji ne zna ni gde se nalazi.

Peca

pre 5 godina

Da, Čoviću, pogledaj ložu, sve sami neprijatelji - Đorđević, Danilović, Paspalj, Tomašević... I da sam navijač Zvezde, bio bih ponosan na takvu ložu. Jednom će u njoj biti Teodosić, Gudurić, Kalinić... Nadam se da tebe i tebi sličnima tamo neće biti mesta.

Radovan VI

pre 5 godina

Ali kad svi čekaju saopštenje Filipovog tate. Za 45 minuta 244 komentara. Njemu treba zabraniti bilo kakvo učešće u sportu u Srbiji.

Pedja

pre 5 godina

Ovaj "gospodin" se ne seca kada je u sred nase lige, nakon zavrsetka ABA lige otvoreno vrbovao igrace Radnickog- Kragujevac i rasturio ekipu. Naravno covek ima posteno zaradjeni novac i sve mu je dozvoljeno. I on je TU vec preko 20 godina. Prosto placem za svim klbovima iz Beograda, a pogotovo za Zvezdom. Inace sam bio veliki zvezdas ,ali zbog svega sto su radili - potpuno mi je sve jedno !

opet krive sudije i uvek su samo sudije krive?

pre 5 godina

A Covicu, zasto ti centar par sekundi do kraja , izvodi aut a plej cuva centra Parizana?? A kada ces da prihvatis tvoju krivicu, jer si TI doveo neznalicu za trenera koji je CELE sezone gubio ovakve zavrsnice?? Tvoji igraci CELU utakmicu samo sutiraju za 3, preko 30 puta?? Sta im je trener rekao, onaj koji psuje na tajm autima?? Jedino to i zna. Normalno, ti spinujes i pricas o kradji, sistemskom namestanju u korist Parizana? Uvek su drugi krivi i nikada nisi rekao da je neko zasluzeno pobedio a navijaci ko ovce sve prihvataju i ne vide da cete sa ovakvim trenerom isto da prodjete u ABA?? Zivi mi bili pa ne mora da to bude Partizan. Kada trener ne zna, on ne zna bilo ko da je protivnik. A igra tvog tima se vidi po faulovima. To je jedini bio nacin da se sprece igraci Partizana koji su CELE utakmice bili bolji tim i da vam nije Berona vi bi izgubili barem sa 10tak koseva razlike. Sta su vam centri odigrali, onaj Grk??

Del Piero#10

pre 5 godina

"Radi se o sistemskoj krađi, vraćamo se u vremena u kojima znamo šta se dešavalo. Mogli ste da vidite, KSS ne postoji! To je skup ljudi koji su zalutali. Pogledajte ložu, da li je sedeo jedan predstavnik Zvezde"

Pa jel smo vam mi krivi što legende kluba možete na prste da prebrojite. Nego ti posle bodu oči Đorđević, Danilović, Tomašević...

Србија

pre 5 godina

Човићу мани се празмих прича, гледај како ћемо против Монтенигера до ЕЛ!!! Оваквом игром, БЕЗ центра, тешко ћемо их добити!

glava

pre 5 godina

Fudbal,košarka,vaterpolo.Svuda ista priča zvezde i partizana.Čim nisam prvi,to je zbog krađe,nameštanja,neko je protiv nas.Sportska i bilo koja kultura u nas srba nepostoji!.

asomakum

pre 5 godina

pravo pitanje 10/35 sut za tri poena igraca Crvene Zvezde. Takva kaubojstina nije vidjena na ovim prostorima... ko je kriv? Mozda Belosevic...

veliki strumf

pre 5 godina

Menjaj trenera nadobudni čoveče! Upropastio si nas svojom tvrdoglavoscu prošle godine, sve se isto ponavlja i ti praviš opet istu grešku. Teraj Tomica i Cirbesa! Vidiš da nemamo igru, da samo prangijama za 3 poena čitav meč, da pojma nema kako odbranu da postavi! Sve tesne utakmice je izgubio a sve su to bile važne utakmice. Čovek je luzer i izgubiće i u ABA ligi kad bide najvažnije, bas kao i Alimpijevic. Sličnost međju njima je neverovatna - obojica nadobudni, umisljeni, zaljubljeni u sebe a bez ikakvog rezultata u karijeri. Nikad ga neće ni napraviti. Ej, oa on jednu sekundu ne može da odbrani: bek mu pod košem preuzima centra, a centar Cirbes blokira ubacivanje iz auta. Pa ta trenerska minijatura uci će u sve anale trenerske taktike, izučavaće se na fakultetima kako se nikad ne brani poslednji napad na sekundu do kraja. Valensija je realizovala poslednji napad, Limoz je realizovao poslednji napad, Partizan je realizovao napad od 1,1 sekunde! Čovek nema pojma kako da postavi odbranu, a napad mi i nemamo - lopta se gnjavi ba centru 20 sekundi, onda neko izme i šutne sa 7-8 metara. I tako opet i opet - ni kretanja, ni blokova, promena pozicija, razigravanja, spuštanja na niski post, a o pick and rollu da ne pričam. Pa mi nismo igrali 3 pika za čitavu sezonu, a kod Radonje tako se igralo 80% napada. Čovek ne zna, NUME i zato batali sudije - pa mi bre ovaj Partizan moramo da dobijamo 10-15 razlike minimum.

Djuro Pucar Stari

pre 5 godina

Ajde Čoviću ne talambasaj bez veze - sudije možda i jesu tu i tamo malo navlačile za Partizan, ali da si ti doveo pravog trenera, a ne ovog početnika, sada ne bi morao da se pravdaš besmislenim saopštenjima. Trinkijeri je vrhunski trener koga ti nisi hteo da platiš, a on u Partizanu ima 800.000 razloga da kida. Da je Zvezdu danas vodio vrhunski trener, dobili bismo bez problema. Ovako, kod trenera-početnika ne postoji ni jedna akcija, sve se svodi na soliranje i pucanje trojki besomučno, pa kad to ne ide (a sve češće ne ide) onda se utakmice gube. Da Berona nije htelo u poslednjoj četvrtini, mi bismo ovo glat izgubili. Ako već ne daš pare za pravog trenera već drugu godinu zaredom, pošteno je da kažeš navijačima da smanje očekivanja i da će osvajanje ABA lige biti prava premija desi li se kojim slučajem, a ne da pišeš saopštenja kao da si predsednik Golden Stejta, pa ti sad sudije krive.

Kosarka se vraca kuci!

pre 5 godina

Ima onih koji ce se primiti na ovu pricu...zvezdasi i inteligencija....
(Milos, 17. februar 2019 20:22)

mislis na "sivu" inteligenciju?

Resistance

pre 5 godina

Dakle kao zaključak ovog saopštenja KK Zvezde je da je pobeda Partizana nezaslužena a kao krucijalni dokaz rečenica "na kraju Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira". Da li to znači da je košarka u stvari sport gde igrač može faulirati kako hoće protivničkog, makar ga držao i povlačio za ruke, jer se neče svirati zato što je to u poslednjoj sekundi? Jel nam o tim pravima i pravilima ovde slovo drži prvi čovek Zvezde? Takvom sistemu pravde znači treba da težimo? Faul očigledan i nameran, jer se ne radi o kontaktu telom već o suštini:držeći protivnika za ruke,igrač Zvezde sprečava pritivničkog u postizanju koša. Dakle faul je nameran i naravno da će se svirati kao takav, bio on i 18 minutu ili u poslednjoj sekundi. Bolje bi za prvog čoveka Zvezde bilo da svoje kritike, frustracije i bes usmeri ka svom treneru i igračima koji dozvoljavaju da u tom napadu od 2 sec,protivničkog centra koji je bukvalno pod košem, preuzima ili čuva bek, igrač koji je dosta niži od njega a to znači da je odbrana odigrana katastrofalno, i samim tim takav nameran i očigledan faul je posledica pogrešne postavke i očajne odbrane!

zlatko laskoski MAKEDONIJA

pre 5 godina

prvo ti nemas domace vaspitanje,pa zato ne treba da pricas nista o postenju i cestitanju.ako ono drzanje za levu ruku nije bilo faul ja neznam sta je.a za sedenje u lozi treba sami da se ispitate,zato sto vasi ljudi zive u oblacima i dolazak i nis za njih spada u degradaciju.ali za brzo ce doci dan kada ce odlazak do laktase za vas u zvezdi bice PREMIJA.

sve je relativno

pre 5 godina

@zdrav razum

A "zaboravio" si igru nedosuđenu igru nogom Zvezde u 3/4, kad je Partizan imao veliko vodstvo i umesto još 2 poenaiz kontre, primio dva iz rekontre. Tu bi već bio kraj meča da smo se odvojili.

public_enemy

pre 5 godina

cekamo strucnu ekspertizu! E moj Covicu kad god izgube tvoji u vaznim utakmica ti odmah trazis izgovore. nikad nisi prihvatio poraz i cestitao boljem protivniku.

Limasti

pre 5 godina

Mislim da je bio faul..kao i sto je belosevic čini mi se sa zadrškom od par sekundi izmislio faul covica ns centru..ali sce ovo bi bilo ok da se iskoristi da ovoj arogantnoj neznalici urucimo otkaz.. čovek je sva tri za sada velika meča izgubio na identičan način.. valensija limoz i sad partizan..Ali ta genijalna rešenja u odbrani zadnjih napada pa to je tragikomicno..čovek je ugasio sve igrače..napad nemamo..će tre nenamo..4ku nemamo..ali bitno da mangup dokazuje svoje sa sinom filipom kog je zaista smesno gledati kao igrača zvezde..inače očajan basket očajno sudjenje i zaista potouno očigledna činjenica da zvezda nema pleja niti igrače u reketu.

marko

pre 5 godina

Pođi pre svega od sopstvenih grešaka(drugi put za redom tim daješ u ruke početniku) pa onda pričaj o ostalom.I prestani da brukaš Zvezdu nesportskim ponašanjem.

takiardi

pre 5 godina

Covicu bolje razmisli o Tomicu? Zasto covek ne zna da organizuje ni jednu akciju, zasto je poslednju 1/4 zvezda isla svaki sut za 3 i to tako sto je Cirbes pod kosem, ceka se Beron ds sutne, dok ostala trojica kampuju van linije 6,25 i gledaju kako ce ovaj da sutne. Bez akcije, bez igre...

nesa80

pre 5 godina

daj bre cuti,uvek kad izgubite od partizana kmecite dali u fudbalu ili u kosarci.kad pobedjujete sve je ok.uvek ista ploca.ovako je i terzic kmecao godinama pa kad su zauzeli prvo mesto necuje se vise.tole ispario odjednom

Dachazvezda

pre 5 godina

STO MRZIM OVAJ KALIMERO STIL!!
BEZ 4 BITNA IGRACA izgubili najmanje vredan trofej!! Unapredite bre malo igru i kraj, bice to ok!!!
SUDIJE..
"Nit smrdele nit mirisale" sto se narodno kaze, al nisu odlucile pobednika!! Previse NASIH gresaka da bi mogao da kazem SAMO SUDIJA JE KRIV!!
Al DAJ DA ZAPLACEM ODMAH!!

Kutica

pre 5 godina

Jesam Zvezdas ali ovo je stvarno pocelo da smara. Svaki put kad izgubite krizicom igraca Vi govorite o kradji. Tako je bilo prosle godine sa ABA i ipet sada. Preuzmite krivici jednom u zivotu jer je realno da ste ceo kup bili ocajni.

Salvatore_Dante

pre 5 godina

Kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme

Pera Božić

pre 5 godina

Ovog od kad je došao nissm podržavao zato što je loš čovek. Vidi mu se na licu. Navijam za Zvezdu, ali svaki uspeh sam uzimao sa rezervom. Imam utisak (i oduvek sam imao) da će jednog dana da naprasno ode i da ostavi Zvezdu u lošijoj situaciji nego što je bila kada je došao.
(Ime, 17. februar 2019 20:23)

To smo vam i mi govorili ali vi ste ga izdigli na nivo legende...

joca

pre 5 godina

Grobar sam i srecan zbog osvajanja kupa.Mislim da je Renfro napravio faul nad Covicem,faul u zadnjoj sekundi takodje cist kao suza.Ali poenta svega je zazluzena pobeda Partizana na vecu zelju kao i ogromna razlika u kvalitetu trenera.Naravno u korist Trinkijerija.Sportski pozdrav i nada u fer i sportsku borbu u nastavku sezone.P.s.-ovaj dr. excel neka odmori malo.Smara vise

3i3i

pre 5 godina

Hahahahah pogledajte ložu,pa skini druže cvike pa pogledaj Djordjevic,Danilović,Tomašević..pa koju si legendu Zvezde očekivao Filipa,Topića,Peru Antića ne razumem...Da je sreće ti ne bi bio na tribinama već znaš gde,ali sreća ti je što nam je država takva kakva je...
(Ničija ne gore do zore, 17. februar 2019 20:15)

ocekivao Mileta Lisicu :-)

Zveudaš

pre 5 godina

Opet saopštenje.Oba Čovića što pre oterati iz Zvezde.Od trofeja nema ništa.Pre dve godine je rasprodao ceo tim, samo Gudurića za milion evra.Radonjić je pobegao a para više nema, zato više nemamo ni trenere ni igrače za trofeje.Samo saopštenja i žalopojke.

ACA

pre 5 godina

U istoriji sporta samo jedan mali i sramni tim napustio je pobednicko postolje a to su h r v a t i i sada to isto radi jedan isto tako mali tim.Uopste se necudim cak su im i BOJE ISTE CRVENE I BELE.

Gru

pre 5 godina

Najbolji komentar Covic skrkao pare! A samo Trinkijeri kao Coviceva sva pojacanja u klubu ove sezone! Kakvo spinovanje! Gospodo, o cemu mi pricamo!? Dali vam je jasno da moraju pare da se opravdaju? Zasto se ne kaze koja je Trinkijerijeva cifra?
(Anon, 17. februar 2019 20:38)

Zna se cifra 800 000 eura. Nemoj se praviti blesav kada je sve transparentno.

truth

pre 5 godina

Prvo je bilo samo da Vujosevic ode sve ce biti u redu... Sada Vujosevic otisao, pa kada to nije dovoljno sada mora da ose ceo Kosarkaski savez, pa ako ni to ne bude dovoljno onda ce biti da mora da ode i predsednik licno... Covicu ukapiraj ti mozes ovde po Srbiji da mesetaris ali cim izadjemo van Srbije nema nas nigde, na Balkanu vise srpski klubovi nisu sampioni, u Evroligi ne mozemo da prodjemo prvu fazu a da ne pricam o fajnal foru... Takve stvari se nisu desavale dok je Vujosevic gazio.. Ako nista bar se znalo da je Srbija u Aba ligi dominantna... A od kad je ovaj smutljivac poceo da muri nismo dominantni nigde, a bicemo samo gori, plus mu je stalno neko drugi kriv... Ovome neko treba da stane za vrat dal to bili grobari ili delije svejedno je, covek 30 godina zavija Srbe u crno i dalje mu se to dopusta...

Naivac

pre 5 godina

Ocigledno je samo jedno, a to je da se ovaj "gospodin" nije ratosiljao svoje majmunske demagogije, te stoga nije ni bitno sta je izjavio, obzirom da se vec zna koju ce uobicajenu terminologiju koristiti. Ovaj covjek je sramota za sport i to ne samo sport, vec i za cjelu Srbiju, imajuci u vidu njegova ranija "sabrana djela".

rade

pre 5 godina

Koje spinovanje.Pa kup nema apsolutno nikakvu vrednost osim takmicarske.Zasto bi bilo ko u tom slucaju bilo sta za koga navlacio.To ce vam reci svaki normalan navijac pa cak i zvezde.Smesno.Klasicno skretanje sa teme da mu klub ne ide u pravcu u kome zeli.Ljuja se po drugu godinu euroliga a to znaci manjak para i sponzora.Pa onda opleti po sudijama.Degradira igrace da uzmu medalju koja god to ona bila.Tako mogu samo jos vise da padnu.Stvarno smesan covek.

Niko

pre 5 godina

Prica covek koji u startu ABA ima 2-0 protiv FMP-a, u startu KLS ima 2-0 protiv FMP-a i u slucaju ukrstanja u Kupu Srbije ima pobedu protiv FMP-a....

doosh

pre 5 godina

Daj bre, navijam za Zvezdu, kakva krađa?! I da je krađa, šta sad. Pa onda mali klubovi ne treba ni da postoje, šta im se sve radi protiv Partizana i Zvezde. Izgubili, izgubili i šta sad. Ćutiš i ne gnjaviš.

samo onako

pre 5 godina

NČ kaže u loži sede ljudi koji su zalutali u košarci (Djordjević, Danilović, Tomašević, ...), a odakle on dolazi -kako se on nadje u košarci, kao veliki košarkaš koji je igrao po svetu i osvajao medalje. Ja sam zvezdaš, ali ovog čoveka ne apsolutno razumem, uvek mu je neko drugi kriv, naročito sudije, a to kako njegov trener vodi utakmicu i kakva je strategija, to se ne pominje.

Andrija

pre 5 godina

Ne blamiraj se. Niko ti nije kriv sto dve godine ne umes da dovedes trenera. Radonja je donosio uspehe Zvezdi, ti si ga oterao. Sad meni, kao okorelom Deliji, prodajes pricu o kradji, a sve u cilju da sakrijes svoje katastrofalne poteze sa Alimpijevicem i Tomicem. Ko normalan moze da veruje da Tomic moze da se suprostavi Trinkijeriju!?! Da ponovim, ne blamiraj se.

???

pre 5 godina

Pa da li je moguće više... Njegov klub nikad nije fer izgubio, uvek neka krađa... A da čestita nekome? To ni u ludilu. Kakva sramota bi to bila...

Марко

pre 5 godina

Преиспитај ти, Човићу, зашто није на турнир ишао Оџо уместо Цирбеса који од одласка из Звезде не игра ништа. Преипистај шта је Алимпијевић радио прошле године и како је упропастио клуб. Преиспитај зашто се и Звезда није борила да неки играч добије српски пасош као Пејџ у Партизану. Преиспитај и да ли је твој син играч за Звезду или за српску лигу. Да није можда бољи од Ребића кога сте отерали?

frka panika

pre 5 godina

Slažem se, kad god Zvezda ne pobedi to je sistemska krađa! Žalosno je što ovakvi likovi neprimernim izjavama ostrašćuju decu...

Себри

pre 5 godina

Како може да прича глупости одмах након утакмице? Гдје нам је тренер системски? Гдје су нам логичне измјене и смислени напади а не рокање за три? Треба да те казне да те више не гледамо. Кешељ игра, Цирбес игра. Два најлошија играча уназад н утакмица...

grobar

pre 5 godina

Hiljaditi put covek pokazao da apsolutno nema stida. A sta se svira u kosarci? Jel trebalo za obe ruke da ga vuce od lopte, pa da ovaj glavom ubacuje alejup u kos u zadnjoj sekundi?

vozi misko

pre 5 godina

samo sam cekao izjavu doticne osobe i na cemu ce se sada temeljiti citava prica ako zvezda izgubi? znaci u pitanju je sistem?! a prosle godine je u pitanju bio javor tj sudijsko sudjenje dje je napalio navijace i prodao im pricu da su pokradeni a ovi izgubili pet puta od buducnosti. neka neka. mi u podgorici i dalje ocekujemo ekspertizu za moracu. u jedno sam siguran a to je da zvezda nece biti sampion aba lige a ni prvenstva srbije!

Jarić Živadin

pre 5 godina

,, Ljudi u loži su zalutali u KSS''? Danilović, Tomašević, Đorđević je bio u svojstvu selektora... Legende su zalutale u savez a bolji bi ti bio tvoj Đilas...

Henry Chinasky

pre 5 godina

Zašto je Zvezda zadnju odbranu igrala bez Davidovca, Simanića ili Kešelja? Trinkijeri je bolje vodio utakmicu i to je jedan od razloga Partizanove pobede. Suđenje nije uticalo na rezultat i samu utakmicu.

tan-tan-taratan

pre 5 godina

Kad je Buducnost pobedjivala sudije su bile krive, sada kad Partizan pobedi ppet sudije, daj vise Covicu promeni plocu vise. Tebi barem to nije tesko, iskusan si u tome.

Zveudaš

pre 5 godina

A zamislite samo koliko je Čović želeo da preuzme FK Zvezda i koliko saopštenja je napisao optužujući sve redom.Srećom nije ostao u FK.

ljubitelj kosarke

pre 5 godina

(Ivan Veljković, 17. februar 2019 20:53)


Bravo Ivane. I ne radi se o tome za koga navijas ti ili ja. Ovde se ne radi samo o tom napadu, vec CELU utakmicu igraci CZ sutiraju za 3 i promasuju i uporno to rade?? I sta im kaze trener? Gleda?? Pa da nije Berona jos gore bi prosli. Partizan je pobedio zbog bolje igre centara. Lendelej, Velickovic i Gagic su doneli pobedu iako je i Partizan sutirao i promasivao za 3. Vi ste samo sutirali za 3 i promasivali. A trener, sta on radi?? Pa kod nekog drugog trenera to ne bi moglo da im padne napamet, nego bi trazio da se gradi akcija!!

Lee

pre 5 godina

Šta ima čudno u sastavu lože? Siguran sam da će i Železnik imati svoju košarkašku legendu kada se Teodosić povuče. Miloš to zaslužuje. Do tada, svakom po zasluzi.

Millennium

pre 5 godina

Ovog od kad je došao nissm podržavao zato što je loš čovek. Vidi mu se na licu. Navijam za Zvezdu, ali svaki uspeh sam uzimao sa rezervom. Imam utisak (i oduvek sam imao) da će jednog dana da naprasno ode i da ostavi Zvezdu u lošijoj situaciji nego što je bila kada je došao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ime, 17. februar 2019 20:23)

Pa naravno da će to da uradi. Nije mu prvi put i nije on od juče. Trebalo je da bude jasno kakav je iz toga kako se poneo prema Radonjiću koji nam je doneo tolike trofeje. I Radonja je imao mane, ali dok je on bio trener, mi smo igrače prodavali za ozbiljne pare ozbiljnim klubovima. Od tada smo rupa bez dna.

osprey

pre 5 godina

Ko je sjedio u lozi??? A koje su to zvezdine legende trebale da sjede tu sa Danilovicem, Djordjevicem, Paspaljem i ekipom. Mozda Rakocevic jedino. Eto Sale i Tomasevic su nesto malo bili i u zvezdi dosta vam.

ricoNi

pre 5 godina

ne mogu da verujem ... Umesto da kaze cestitam , ovog puta ste bili bolji .. mogla je i zvezda da pobedi ... a ovi iz partizana cestitam... Covicu stvarno mozes da ides u penziju

evilllama

pre 5 godina

Jel moguce da pored osvajanja kupa od strane Partizana, na prvo, najvece mesto na sajtu stavljate vest u kojoj Covic prica o kradji u istom tom finalu?
Dakle, "objektivno" misljenje Covica je po vama bitnije od onoga sto se zapravo desavalo na terenu, da ne pricam o tome da je bitnije i od svih drugih vesti koje nemaju veze sa sportom? Jezivo.

Bagg

pre 5 godina

Ne zamerite legendi.
Navikao je da u loži uz njega sede braća Vučić, ministar Vulin, ministar Antić i slični, pa se sada oseća nelagodno kada vidi Danilovića, Đorđevića, Paspalja i Tomaševića.

Filke84

pre 5 godina

Čoviću legendo ,ti si pošten ..Ne pitas se sto ste odigrali zadnji napad katasrofa sto beron ostao na centra .. To je tvoj veliki trener Tomić.. Bravo majstore

Roki

pre 5 godina

Kad izgubite od Buducnosti finale kradja, kad vas pobedi Partizan kradja?? Samo vi kad pobedite tada je cisto. Jooj cistunci moji slatki..
(duga devetka, 17. februar 2019 20:33)

A kad pobede Dinamik,sve cisto.E moj Covicu.

Milasin

pre 5 godina

Sram te bilo! Prihvati poraz, pruzi ruku i bori se. Ne kaljaj nam ime! Navijali smo mi za Zvezdu davno prije tebe, odrastali uz nju. "Svadjali" sa Grobarima, pricali da je bilo nepravdi na obje strane ali ne ovako. I treba da nas dobijaju kad vise zele pobjedu.

Tozovac

pre 5 godina

Cudno mu sto zajedno sede predsednik KSS i selektor seniorske rep.Srbije!? Ili ga boli sto su isto vreme i legende srpske kosarke iz KKP. Pa ko mu kriv sto Trinkjeri nacrta, lepo, doktorski napad na manje od sekunde da mu centar ostane sam na ziceru sa bekom. Tomic jedino sto je probao je da iznenadi sa Keseljem :)

Badi Hild

pre 5 godina

Nije dostojan nase Zvezde. Bavi se sve stvarima van terena, a ne kako da veci kvalitet pretvorimo u pobedu. Sta je samo izjavljivao prosle godine tokom finalne serije Aba lige protiv Buducnosti nije na nivou naseg kluba. Cestitke Partizanu, zasluzena pobeda, dok mi treba da gledamo svoje dvoriste i predano radimo.

Razocarani Srbin

pre 5 godina

Duuuuuleee brate, daj neku izjavu, da ima na koga ova "moralna gromada" da puca. bez tebe ni on ne postoji... nema covek ideju na koga da udari...
Krivi mu ljudi koji su nam od sankcija na ovamo donosili pobede i radost...uz koje smo odrasli... eeeeej samo jos ostalo da napadne na Dudu, pokojnog prof.Nikolica i to je to...mozda mu i Zeljko zasmeta..
Ima li u ovoj zemlji i jedan pristojan psijijatar koji ume da bar ublazi problem kompleksa nize vrednosti?!

analiza

pre 5 godina

Dobro,zahvaljujuci nekim komentarima odgledah ponovo mec Yug -Arg 2002 i prisetih se zasto se peva o Bodirogi.Ako neko moze da poredi ovo jasno povlacenje za ruku u zicer situaciji sa uobicajenim obostranim guranjem pod kosem,sta da kazem.Drugo,pljunuti na tu pobedu radi obracuna sa suprotnim taborom,meni je ruzno.Da je Beron pravio kontakt nogama,telom,u redu,ne svira se,kao nama u USA,ali povlacenje za ruku je cist faul.Odusevio me genije po kome nije vazno da li tom povucenom rukom Dzok sutira ili ne.Prekrsaj na stajnu nogu u fudbalu ne bi bio penal,po njemu,po analogiji,jer stajnom nogom ne sutiras!Navodjenje nesudjenja ociglednog auta u mecu sa Turcima,to je tek za analizu-to je tehnicki prekrsaj,kraj akcije,cim lopta ili igrac sa loptom napusti teren,nije to isto a i Turci i domacinsko sudjenje,sta reci.Vidim,analizira se eventualni faul Renfroa ili floping Covica.Sudije nista nisu svirale.Sta da je Renfro promasio,da li bi se navijaci CZ slozili da nije bilo ofanzivnog faula?To je situacija "moze da bude a ne mora da znaci" tj zavisi od oka posmatraca,za mene floping zbog teatralnosti u padu,za CZ faul u napadu.Ali,faul nad Lendejlom apsoltno postoji i faul Jaramaza u odbrani NIJE bio-decko sa obe noge i van polukruga i sa rukama dole i sude mu faul.

Mada

pre 5 godina

Ovaj covek zaista ne ume da sportski podnese poraz.Gresaka sudija je bilo,ali na obe strane.Na kraju prvog poluvremena nijensvirana silazna putanja Keselju jer je lopta pre blokade imala kontakt sa tablom,a bilo je i dugih gresaka na stetu Partizana.Kao i na stetu Zvezde,ali trba traziti alibi pred navijacima.Sramno.

aaa

pre 5 godina

Jel postoji mogucnost da sudije lepo tuze ovog coveka? Posto on konstantno napada sudije. Lepo ga tuze, posle svakog njegovog prozivanja, pa ako ne dokaze da je u pravu, placa odstetu.
I zasto ga ne tuze Partizan, Buducnost, pa i ti ljudi koji su bili u toj lozi. Mislim, covek koji je najmracniji lik u sportu, znamo svi cime se bavio i cime se bavi, znamo i odakle mu silno bogatstvo, izigrava postenjacinu i sve i svakoga optuzuje za svoje poraze

xxx7

pre 5 godina

hahahah jaooo! A kako niko ne pominje ocigledne korake Covica na 1min i nesto pre kraja,i iz istog tog napada ide trojka?!
A faul na kraju, apsolutno cist!
A gospodin Covic,stvarno vise treba da prekine sa ovakvim glupim saopstenjima, sto je mnogo,mnogo je,aman vise.

кватродекакватроћинкве

pre 5 godina

Брате Човићу хвала ти што постојиш! Па овако је још слађе

Stole

pre 5 godina

Čitam šta čovek priča, i sve vreme mi utakmica sa Dinamikom pred očima :)

Ipak, izjava dana:
- Jeste bio faul, ali se to ne svira!

Hhahahahahah, kraljevi... iz pregrađa.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Ajde Čoviću ne blamiraj se sa ovim besmislenim saopštenjima, priznaj već jednom i sopstvenu krivicu i preuzmi odgovornost za stanje u klubu. Ja veliki zvezdaš tvrdim kategorički da nije "stanje u KSS" večeras donelo Partizanu ovaj trofej već OČAJNA IGRA ZVEZDE I OČAJNA POSTAVKA TRENERA ZVEZDE! Imaš tim Čoviću koji je pun dobrih igrača, koji je skuplji od Partizana poprilično, i dozvoljavaš sebi da pored toga krivicu za poraz tražiš u "stanju u KSS"! Sramno! Priznaj poraz i ne inati se, niko nam nije kriv za ovaj poraz sem naših igrača i našeg trenera. Da li je KSS naterao Tomića da na sekund pre kraja pri nerešenom rezultatu protivničkog igrača pod našim košem čuva skoro pola metra niži igrač našeg tima???? Da li je KSS tu kriv??? Naravno da NE!! Pogrešio je Tomić i izblamirao se u toj situaciji te direktno doneo trofej Partizanu. Partizanu čestitke na ovom trofeju, zaslužili su ga, a vama u našem klubu poruka da se malo uozbiljite, neće Partizan niti bilo ko drugi sam da sebe pobedi čim Zvezda istrči na parket već će morati da se pobeda zasluži ko god nam bio rival. Ovim porazom nije Zvezda propala, naprotiv, pouke se trebaju izvući i da se krajnje motivisano i ozbiljno uđe u završnicu ABA i potom i u KLS i da se jednim ozbiljnim igrama osvoje ti trofeji. Ova Zvezda to može, ali prestanite da spinujete i uozbiljite se malo. Čestitke Partizanu, više su hteli ovaj trofej, neka se raduju.

Boki

pre 5 godina

Ja sam vatreni navijač Zvezde, ali sramota je što si izveo ekipu, da ne dobije medalje. A i nemoj da kukaš na sudjenje, kad si uspeo da oteraš Radonjića i dovodiš ove polutrenere. Krali su i Radonju, ali je on pobedjivao bez obzira na sve.

Ne beri gajde

pre 5 godina

Ko ne vidi razlog poraza nek odgleda poslednji tajmaut Zvezde.
Tomic do zvuka sirena koja oznacava kraj istog nije rec progovorio.
Mladjani Covic rece:
Mogu ja da ubacim nije problem, al sta onda...
Nasta muk na klupi.
,, Veciti pomocni,,

Dragan

pre 5 godina

U loži nisu sedeli predstavnici KK Partizan već bivši igrači i legende tog kluba. Što? Jesi li ljut zato što si i ti legenda jednog kluba, a nisi sedeo u loži? Bolje nauči igrače da se sportski ponašaju u pobedi i u porazu, a ne da na kraju istrče sa parketa i ne ispoštuju protivnika.

Neko

pre 5 godina

Doveo si Lazica pocetnika, pogresio. Doveo si Alimpija pocetnika pogresio. Doveo si Tomica pocetnika, pogresio. Dovodis takve da bi se ti za sve pitao.

zvezdoprc

pre 5 godina

Čoviću, pošto je po tebi ovo sistemska krađa, menjaj sistem, odnosno, pridruži se protestu #1od 5 000 000, taman nam treba pošten i politički neukaljan vođa.

Vlad72

pre 5 godina

Njemu niko ne odgovara...ni Danilović, ni Đilas, ni Radović, ni Bodiroga, ni Tomašević, ..koga na čelo KSS?Vesnu Čović možda?

Dejan

pre 5 godina

Aj ne lupaj,ja sam zvezdas,cista pobeda bili su bolji,a ti druze nemas skauting i trenera Dobric sedi na klupi ,a igra ti keselj.Cirbes i Ristic izgubljeni u vremenu i prostoru,cestitke grobari.

Djuro

pre 5 godina

Covicu vec drugu sezonu stavljas trenera bez iskustva da bude trener Zvezde.Alimpije je pre Zvezde vodio FMP,sto je kao da je vozio Ficu pa iz njega usao u mercedes,a ne moze to tek tako,nije to isto.Tomic je bio pomocnik o Olimpiakosu,jeste,vrhunskim trenerima ali nije isto biti pomocnik i glavni trener.A i harizma mu je kakva?Pokeraska faca,tu i tamo se cinicki nasmeje,nema u njemu nikakvog zivota,pa kako onda tim da reaguje u toku utakmice kada on tako izgleda kao da mu je svejedno.Dogovori se sa Sasom Obradovicem,jeste kosta ali kostaju i igraci,bolje stranac manje a te pare uloziti u Obradovica.Ovaj tim i nije los,ali je nekako bezvoljan,ne duluju ni malo timski,sve se svodi na solo akcije i sut za tri poena.

Klasa 2005

pre 5 godina

I onda plače kako Budućnost ima duplo više bacanja u Podgorici..A igrači samo pucaju trojke, u reket ne ulaze kao da je zabranjeno..

Idi begaj

pre 5 godina

Ako se ja pitam,muška borba,ovaj put dobio Partizan.
Ovakvi kao Čović podrivaju naciju,da ne pričam šta rade sportu.
Da li ste ikada čuli da je Čović nekoga pohvalio,poslao lepu reč...nikada!
Uvek je nešto nadobudno,cinično...dakle od čoveka ništa lepo nikada.

Dejan CZ

pre 5 godina

Bilo je gresaka u sudjenju na obe strane i jedna ili dve greske ne smeju biti glavni razlozi izgubljene utakmice...Razlika u strucnosti trenera je velika i samo zato sto Zvezda ima bolji igracki kadar utakmica je bila u egalu...Da su sastavi oba kluba u ravnotezi Partizan bi zavrsio utakmicu i do poluvremena.Zvezdina igra je jednom recju katastrofa...cist individualizam igraca.Mi ne igramo kosarku vec basket gde pojedinac kod koga je lopta sve resava sam.Zvezda ima toliko bolji sastav da utakmica ne sme da se dovodi u bilo kakvu neizvesnost.U Nis se vodi Cirbes a izostaje Odzo kardinalna greska,ali sa igrom prangijanja ni on verovatno.nista ne bi znacio...Odlaskom Radonjica mi nemamo vise igru po kojoj smo bili prepoznatljivi.Sa Tomicem ili Alimpijevicem mi ne bismo dobili onaj Partizan sa Macvanom Pavlovicem itd koji je Radonja dobio ni u ludilu...toliko o strucnosti trenera.

Jaran

pre 5 godina

Dax
I to je pitanje da li je bio faul. Iako je Renfro usao jace u Covica, ovaj se kretao u odbrani i baja je tako pao da je uradio kolut.

TangeNaKlupi

pre 5 godina

Idealna prilika da se potegne rasprava kako je moguce da ovaj bude predstavnik, vlasnik, predsednik, direktor... dva kluba u takmicenjima pod okriljem KSS.
Ovo ne postoji ni u jednom profesionalnom takmicenju i protivno je svim pravilima takmicenja Aba lige i takmicenjima pod okriljem KSS.
Prepustanje bodova, dva glasa na skupstinama KSS... spisak je podugacak ...

Mirko

pre 5 godina

Sramota Zvezde. Trenera ispratiti da ne bude kao prošle godine. Kad dočekam da neki Zvezdaš pokaže emociju i energiju kao Novica Veličković Partizan će gubiti. Do tada....

zemunac

pre 5 godina

Gde je tu problem.
gospodinu iz zeleznika nevalja kss. nevalja aba. Svi ih kradu. lepo nek istupe iz lige a njihova crveno bela pirejska braca hoce da istupe iz grcke lige. i nek se zamene. pa cemo
olimpijakos da deremo. ovi sa crveno belim bojama . uvek nesto fali. ako izgube.

Dejan M

pre 5 godina

Zabrani treneru i igračima da daju izjave. Problem je ko sedi u loži a ne kako igrači igraju. Jedva prešli Dinamika i Megu. Daj čoveče oladi cevi malo. Samo su falile tabele i slike ali to će nekom drugom pinkrilikom.

srecno i bericetno

pre 5 godina

Sta ima drzava da se mesa u sport. Sport je napravljen kao nesto gde pravda treba da pobedi, ali kad se drzava umesa zaboravite na pravicnost.

ciganska javnost

pre 5 godina

Ajde Covicu ne brukaj se vise. Sta bi ti da osvojis kup na Beronovu inspiraciju i divljanje. Nego zbite redove i resi tu ABA ligu, da ne bi opet kukao na sudije.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

Treba da pitaš trenera zašto centar (Cirbes) brani izvodjenje lopte iz auta na 1,2 sekunde do kraja a Beron ostaje da brani njihovog centra, i kako on da ga nadskoči sem da napravi faul. Ako izvučemo pouke iz ovoga za Aba ligu ok, ako ne već vidim reprizu prošle sezone. Ali kao i uvek podrška momcima do kraja, nije ovo najbitniji trofej, samo ako uz Odža i KC Riversa izvuku pouke.

Rasa. J

pre 5 godina

Kaze Covic "to se ne svira". Dakle, uprkos jasnim pravilima o tome sta je faul, Covic uvodi ono balkansko, ono najgore sto je unistilo ovu zemlju u vreme dok su se njegovi tadasnji pretpostavljeni pitali o svemu: pravilo postoji, ali se ne postuje BAŠ uvek. Kada bi stvaro bilo tako da se "to ne svira", onda bi bar u normalnom delu sveta, pravilo glasilo da se faul ne svira u poslednjih deset stotinki. Konstantno nepostovanje ustanovljenih pravila jeste ono sto je Covic radio jos od 1990. Razmislite sami da li treba podrzavati njega i njegovu "politiku".

zoran ivkovic

pre 5 godina

Čoviću ovom izjavom prikriva neuspeh ...faul Berona cist ko suza vukao protivnickog igraca za ruku . Zasto je bek ostao na cenru u zadnjim trenutcima u preuzimanju ? zasto zvezda igra lose ? zasto se dozvolilo da Perperoglu veceras preforsira teske suteve ?Zasto se ne igra pikenrol na Cirbesa ? Zvezda se provukla protiv Dinamika....Mnostvo tu stvari ne stima u relaciji strucni stab igraci ...Zvezda igrala bez Odza ,Fajea i novog igraca Riversa i Lazic kao da nije igrao ....zasto Simanic sutira 1 od 8 otvorene trojke ? Ima tu brdo stvari pre Belosevića .... uz to sve Partizan nije spektakularan ali nije nimalo los i ima i on brdo stranaca i mislim boljeg trenera od Zvezde .
-menjajte nesto u igri pod hitno inace ode i abba liga
-najveci problem je zvezdina neorganizovana igra to Čovicu

Djenka

pre 5 godina

Pitaj trenera na koliko su posto sada.Dobric mu sedi na klupi a keselj i simanic se ispucavaju i to je tebi normalno u finalu ,e Tomicu nisi ti ni za pomocnika.

Stevan

pre 5 godina

Kao navijac Partizana i nadam se objektivni sportski navijac,moram da se ukljucim u ovu pricu.
Neverovatno mi je da i jedan (Partizan) i drugi (Zvezda) klub kad pobedjuju nemaju nikakve primedbe tipa KSS,sudije, protivnicki trener,redari,obezbedjenje,svetlo i klima u hali gde se igra utakmica.Cim se izgubi, sve se spominje i sve se broji i odmah se trazi pomoc drzave za resavanja spora.To se dogadja toliko dugo da vec pocinje da biva smesno.Niko iz Partizana i Zvezde nema tapiju na pobede i nema tapiju da su jedini klubovi koji zavredjuju toliku paznju.Sta je sa ostalim klubovima u Srbiji,da li ima tamo nase dece koja bi barem delic tretmana,paznje,novca i USLOVA koji imaju ova dva kluba i oni hteli da imaju.Da li je u pravu Varda koji kaze da se nasa deca tretiraju kao SLINE zbog ova dva kluba.Da li samo ova dva kluba treba da igraju,kako mi se cini,treba.Pa,dobro pustimo ih neka igraju sami izmedju sebe,neka placaju nasim novcem isluzene igrace iz EU i sveta.Sta je sa klubom iz Zitista i ostalim u Srbiji koji cistim amaterizmom ipak stignu do rezultata.Kako niko, da na to, iz ova dva kluba pa i iz KSS ne obrati paznju,da li ne znaju ili nece,da li im ova situacija odgovara, ne znam, jedno znam i vidim da ovo vise ne vodi nicemu i nigde. da li su ljudi koji vode ova dva kluba svesni sta rade,da li misle da se kosarka nece igrati posle njih,da li su oni tu zbog kosarke ili je kosarka tu zbog njih,i ne znam da li su zaboravili geslo; da je zdravom sportskom telu, zdrav duh.

Hagiano

pre 5 godina

Ja jesam Zvezdaš, ali ono na kraju jeste faul. Tomić umesto da postavi sve visoke igrače čovek ostavlja Berona na ovom što je za glavu viši.
Nisam detaljno gledao meč bio sam u gostima i ne znam da li se tendeciozno sviralo, ali mi kad god treba da igramo za neki trofej u jednom meču uglavnom podbacimo...
u 4/4 jednu akciju nismo imali sve Beron za tri, njemu svaka čast, ali ne ide to tako... Radonja je izgleda imao više znanja od oba naslednika...
Pročitah i da nismo izašli po medalje, pa to je glupavo. Ne verujem da su igrači bili baš za to, već je bilo naredjenje od Čovketa.. Nadam se da nećemo ponovo rat saopšenjima, ok ode Kup, nismo ga imali ni prošle godine, ali ABA liga je najbitnija, i ne treba sad poljuljati ekipu za nekom negativnom energijom već svu pažnju usmeriti ka ABA ligi i posle onom našem patrljku od lige...
Čestitke Partizanu, ajmo Zvezdo budimo dostojni u porazu.

Sale

pre 5 godina

A to sto smo losi nikom nista,napadamo ulazak u euro ligu a igramo na nivou aba2 dal to vidis uopste covece,mucimo se celu sezonu igramo toplo/hladno a naravno partizan nas redovno dobije u nama ne bitnom kupu,sramota...

Gvozdje 79

pre 5 godina

Zvezdas sam ali da se razumemo,jel bio faul-bio je.Da li su sudije nesto mogle da sviraju drugacije-mogle su,ali ko je direktan krivac za izgub.utakmicu?
Po meni trener Tomic.Da li je realno da centar cuva liniju a ostavi reket za beka i to posle tajmauta?Regland mu igra celu utakmicu a kraj Covic?Jos mnogo toga imam sto mogu reci,ali cestitacu Partizanu a nama neka budu izvucene pouke iz ovoga...

profa

pre 5 godina

Ne bi trbalo dizati ovoliku frku oko kupa to je utakmica koja se igra Samo za prestiz . Neke odluke jesu bile na stetu zvezde ali meni se cini da tomic isto kao I alimpijevic tvrdoglavo teraju po svome dok ne bude prekasno njemu su dobric i davidovac presjedili pola sezone ( znam da je davidovac bio povredjen )... od pocetka se vidilo da covic I nenadic na zalost nemaju potreban kvalitet za zvezdu ali uz pravog trenera bi sigurno bar malo napredovali . Isto kao I prosle godine ni jedan igrac nije pokazao napredak Kako sezona odmoce svi dizu formu a nasi igraci sve gori ( simanic je odigrao dve tri utakmice solidno ali to nije napredak ) . Ovo je sport nekad izgubis nekad pobedis I sudije takodje znaju da poguraju kad Treba ni prvi ni poslednji put . Dobra utakmica steta sto osim davidovca nijedan nas domaci igrac nije nista polazao

Boza

pre 5 godina

Do kada ce gospodin Covic da kroji sudinu kosarke u Srbiji? Ako KSS ne postoji, objavite kraj takmicenja u R.Srbiji! Mozda ce tada on biti zadovoljan.

Djumbirko

pre 5 godina

Fascinantno je kako jedan veliki deo navijaca zvezde jos uvek pada na rijaliti igrarije ove osobe. Sportski radnik i predsednik kosarkaskog kluba koji nikada nije cestitao protivniku ali je redovan sa saopstenjima i vanrednim konferencijama kad god izgube vaznu utakmicu.

Sistemska krađa?

pre 5 godina

U poslednjih nekoliko godina s jedne strane: gomila stvorenih reprezentativaca i najviše NBA igrača od svih evropskih klubova, polufinale Evrolige, nekoliko četvrtfinala pre toga, Kecmanova trojka u Zagrebu, mečevi s NBA ekipama...

S druge strane: drmanje koševa u Železniku, bacanje kesa s urinom na teren, pet na tri, 2,5% duga, "FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove", jasno kršenje propozicija ABA lige zbog učestvovanja filijale u istoj...

Pametnom dovoljno.

Vuk

pre 5 godina

Covic voli da pametuje, ali je sve u pravu u vezi KSS-a i pojedinih ljidi iz sudijske organizacije koji su dotakli dno dna. U svemu tome sam samo 40 godina i nikad nije bilo bljutavije nego sad. Ali sve je to rijaliti. Idemo dalje...

Sveznajući

pre 5 godina

G. Čović je u pravu. KSS ne postoji, bar ne kao respektabilna organizacija. Inače bi predsednik KK Crvena zvezda zbog svog ponašanja i izjava morao da bude suspendovan do okončanja postupka. Ovaj sportski savez je bleda kopija KSJ koji su gradili B. Stanković, R. Šaper, N. Popović i mnogi drugi ozbiljni košarkaški radnici.