Petak, 15.02.2019.

15:55

Bogdanović sa srpskom trobojkom na patikama na Ol-staru FOTO

Bogdan Bogdanović će u noći između petka i subote igrati na meču Zvezda u usponu u NBA.

Izvor: Z.K.

Bogdanoviæ sa srpskom trobojkom na patikama na Ol-staru FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ ivan - Није Новака свет учинио звездом и богаташем него његов таленат, његово одрицање, његов тренинг, његов зној, његова посвећеност, његова игра...! А и ја мислим да је своје навијаче у Мелбурну ТРЕБАО ПОЗДРАВИТИ НА СРПСКОМ ЈЕЗИКУ! Ал ајд не могу му замјерити јер нас је пуно задужио, јер нас је толико пута обрадовао као нико досад, тога морамо бити свјесни... ✊✊✊

Sremac

pre 5 godina

to je razlog sto nas niko ne ceni,velicamo ljude ,svaka njima cast , to sto rade rade super ,ali gde sam tu ja?ili Mi????mi "obicni"ne postojimo za "drzavu"srbiju,Velikih ima 10,50,100, a NAS 7000000???

jadni isprani mozgovi

pre 5 godina

Smeta nam sto hrvati svoje generale proglasavaju herojima a rehabilitujemo Drazu.A nase heroje saljemo u Hag.Smeta nam kad siptari nose kopacke sa svojim obelezjima a isti cin s nase strane je ok.Eto kakav smo narod
(Dejan, 15. februar 2019 20:24) # Link komentara

Sa kakve nase strane, ja uopste nisam videla da je on trazio takve kopacke. Naprotiv to su mu Ameri napravili jer oni ne kapiraju nase balkanske probleme oni su u fazonu A sto ne bi stavili krila u bojama zastave sigurno ce Bogdanu biti drago. I sta on treba da kaze, joj nemojte pa znate bio je incident sa nekim fudbalerom s Kosova kad je on imao slicne kopacke, pa ja sad ne bi bla bla bla.
Oni su napravili patike da izgledaju atraktivno briga njih za nase balkanske sukobe.

ivan

pre 5 godina

@nabitan srbin
Hahaha, ne nego ce za tebe da mari. Njega je svet ucinio bogatasem i zvezdom, ne Srbi. Ko si ti da se tebi neko javlja? Ponosan si na Jokica i Bogdanovica zato sto ne kriju da su Srbi!? A ti pobegao na kraj sveta od Srba i Srbije! Na tebe niko nije ponosan, preci ti se prevrcu od sramote.

Sima

pre 5 godina

Sta ovde ima da se kaze? Decko odavno "slavi" trojke namestanjem prstiju za "svevidece oko", odrekao se srpska tri prsta odavno... "Slucajno" pomesao boje...

Od svih Srba, normalno "slavi" trojke samo jos - Doncic.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ only fools and horses- Кад буде играо за репрезентацију Србије онда нек игра свим срцем! А јел битније да он гледа у заставу или свијет? Коме је презентује, себи или свијету? А како изгледа из позиције свијета(гледалаца)? Па не изгледа као наша српска! Ето, јел вам сад јасније да се наш Богдан обрукао!? А нема ни грба. ☝

srremac

pre 5 godina

E pa ovako znaci ja sto se vozam sa cirilicom na ledjima i znakom Coper Srbija sam bez veze a on sto uzima lepe pare je ok.o meni niko ne pise.!!!

nebitan srbin

pre 5 godina

jokara se smeje neverue.ljudi braco prijatelji pa nije u toj americi doso ni jedan nas da igra folklor nego da igra kosarku najlepse i najbolje sto zna.pa taj amer sto je platio kartu oce da vidi veranje o obruc vole da vide i trojku sa deset meteri voli dodavanje iza ledja podi koju bananu dvadesetak zvezda na parketu i jos pedesetak na tribinama . zabole ga uvo za patike. mi se uvatili raspredanja jel ruska jel srpska. PONOSAN SAM NA NIKOLU JOKICA i BOGDANA BOGDANOVICA sto nikada nisu sakrivali odakle su. o NOVAKU DJOKOVICU je tek izlisno bilo sta pricati. jedino mi je krivo sto ni ove godine nije pozdravio publiku koja je bila malobrojna ali glasnija od svih u melburnu na srpskom jeziku jer taj svet za njega bas ne mari pa sto bi on za njega mario.

samo pitam

pre 5 godina

Jeli iko sa podrucja bivse Juge,ili sadasnjih novoformiranih drzava krahom iste,izuzev igraca iz Srbije bio u sastavu revije "Sve Zvezde"?

MarcoPolo

pre 5 godina

Koji ste vi panjevi, ruska trobojka... Da je bilo obrnuto, opet bi vam nešto smetalo. Kako god da se okrene, vama ne valja. Sahraniće vas mržnja i zavist. Samo zato što je nosio dres Partizana. Lečite se bre...

1Beogradjanin

pre 5 godina

@(kecman iz svlacionice, 15. februar 2019 20:28)
Druže, evo da ti "mrzitelj svega Srpskog" ( da li si tu definiciju čuo od našeg dragog Velikog Vodje) objasni neke stvari što se dizajna tiče! Sve što se pravi, a ima namenu da prenese neku poruku pravi se da onaj ko sa strane posmatra taj predmet shvati poruku, jasno i glasno, bez da ima bilo kakvu dilemu šta je zapravo video ili pročitao! Nikada se ne pravi npr. majica čiji će natpis imati smisla samo onome ko je nosi tj. da samo on može da pročita natpis iz svoje perspektive! Nema ni logike, jer ja znam šta nosim, a treba i drugi da znaju, ako je već neka poruka u pitanju! Ovde je, najverovatnije, proizvodjač patika i verovatno sponzor cele manifestacije išao po nekoj inerciji, napravio je omašku, pošto Srbija i nije baš velika i poznata, i onda pokušao da se "opere" pričom da su krila u boji naše trobojke iz perspektive igrača i da je baš to ono što su želeli da postignu. Da li ćete naći makar jedne patike bilo kog poznatog svetskog proizvodjača da im je logo odštampan ili našiven tako da je pravilno postavljen samo onome ko ih nosi? NE! I još jednom, NE! Uvek je logo postavljen tako da je lepo čitljiv ljudima koji patiku gledaju sa strane. Zašto? Zato što treba jasno da stavi do znanja koji proizvodjač je u pitanju! Ruska zastava i kraj priče!

1Beogradjanin

pre 5 godina

Uopšte niste shvatili poentu. Njemu je bitno da on, kad pogleda odozgo vidi našu trobojku. Da se podseti ko je i odakle je i za koga igra svim srcem. A Amerima je i tako to potpuno nebitno.
Zar stvarno mislite da čovek koji svake godine, od juniorskih dana, nosi tu trobojku i grb na dresu, ne zna kojim redosledom idu boje.
(only fools and horses, 15. februar 2019 16:58)
Koji komentar! Za medalju! Ako od juniorskih dana nosi na desu zastavu i grb, sta koji ..... ima da se "podseca" odakle je gledajuci patike iz svoje perspektive?!?!?! Ovo je Ruska zastava, prijatelju, a ti se podsecaj koliko zelis!

Dejan

pre 5 godina

Smeta nam sto hrvati svoje generale proglasavaju herojima a rehabilitujemo Drazu.A nase heroje saljemo u Hag.Smeta nam kad siptari nose kopacke sa svojim obelezjima a isti cin s nase strane je ok.Eto kakav smo narod

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

@1Beogradjanin

"nositi specijalne patike na kojima će biti isrctana krila u bojama srpske zastave, kad se gleda od vrha patika ka nazad"

Sta ti nije jasno?
Mada znam ja , nemoras objasnjavati, jedan si od onih hejtera koji mrzi sve Srpsko

eee bolida je,,,

pre 5 godina

Pa srpska je zastava iz njegove vizure. Kada on pogleda u svoje noge zastava je srpska. sta lupetate po ceo dan svaki dan, ceo zivot?

1Beogradjanin

pre 5 godina

Ja vidim Rusku zastavu! Znam da bi neki zeleli da smo mi Ruska gubernija, ali posto smo jos uvek, makar na papiru, samostalna drzava onda je nasa zastava , i dalje, CRVENO-PLAVO-BELO!

vojvođanin

pre 5 godina

A Joka obuva traktorske gume umesto patika :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milan, 15. februar 2019 18:32)

Pa kad su traktorske gume simbol vrednih zemljoradnika i sirotih izbeglica u Vojovini.
Ta, neće valjda da stavi perje ranjenog orla.

bradina

pre 5 godina

Ma ostavite se zastave,patike su napravljene u USA i imaju 3 boje koje su takodje zastupljene u zastavi iste!Neko se dosetio da napravi senzaciju i nasta silna polemika.Ukoliko me pamcenje ne vara jedino je Novak na patikama imao srpsku zastavu sa orlovima!Boje zastupljene,bilo kojim redom nisu vazne,vazno je ko ih nosi i zasto ih nosi,a svi znaju u USA da je Bogi - Serbian,sto komentatori TV prenosa stalno ponavljaju za sve nase kosarkase u NBA,ukljucujuci Belog,Jokica,Tea,Bobija, pored njega!Divac i Pedja su ih tome naucili odavno.

Kića

pre 5 godina

Uopšte niste shvatili poentu. Njemu je bitno da on, kad pogleda odozgo vidi našu trobojku. Da se podseti ko je i odakle je i za koga igra svim srcem. A Amerima je i tako to potpuno nebitno.
Zar stvarno mislite da čovek koji svake godine, od juniorskih dana, nosi tu trobojku i grb na dresu, ne zna kojim redosledom idu boje.
(only fools and horses, 15. februar 2019 16:58)

Potrebne su mu patike u bojama zastave, da bi se kako ti kažeš, "podsetio odakle je"? Bez podsetnika ne može da zapamti odakle je.. To je poenta sigurno..

111

pre 5 godina

A Joka obuva traktorske gume umesto patika :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan, 15. februar 2019 18:32)

Mislis , da su gumeni opanci?

Lefty

pre 5 godina

Krilo orla u bojama nase zastave.. Vrh! Da vam proleti iznad glave, da li bi se pitali je li ova ili ona trobojka ili bi se divili prizoru?

Leti u njima Bogdane...

Папи

pre 5 godina

Права српска тробојка је црвена - бела - плава, она коју су Хрвати преузели од нас. ову садашњу су нам наметнули "сороши" оног времена.

Kecman

pre 5 godina

Na drugoj slici se vidi na šta se ciljalo, da iz perspektive nosioca patika bude srpska trobojka, i meni se baš baš sviđaju patike, čak bi i kupio takve ako se nađu u prodaji.

Dača

pre 5 godina

Što se tiče dizajna - to je ruska trobojka, nema zbora.
Što se tiče ovih što pominju Albance - Šaćiri je to nosio dok je igrao za REPREZENTACIJU druge zemlje! Ovde on ne predstavlja Ameriku nego sebe lično a to je velika razlika!

Magiko

pre 5 godina

Od najveceg delije najveci pozdrav i podrska za Bogdana a i sve ostale nase koji nas predstavljaju na najbolji nacin. Optereci iskompleksirani indijanci treba vas proterati sa sajtova...

Dex

pre 5 godina

A smetale su nam kopacke albanskih fudbalera u Svajcarskoj?
(Svetionicar, 15. februar 2019 17:54)

Kakve veze to ima s ovim? A uostalom, oni su Švajcarci, trebali su nositi patike sa švajcarskom zastavom.

Shomi

pre 5 godina

Svi vi koji pričate kako je dizajnirao patike da vidi našu trobojku kad on glda u njih, molim vas recite mi koja još NBA zvezda dizajnira svoju patiku da dizajn bude na mestu samo kad on gleda u njih? Reći ću vam ja odmah, niko više. A vi koji se pravite pametni bolje ćutite ili recite kako jeste da je dizajn loš. Čak i da jeste imao nameru da samo on vidi srpsku zastavu za svi ostali ljudi rusku onda je to jednostavno loš dizajn. Svima u areni će odmah ući u glavu ruska zastava a on ako kod nekog novog dizajna odluci da stavi neka slova ili natpis, neka obrne slova naopačke da može samo on lepo da pročita kad mu je to važnije nego mi da vidimo.

lelelek

pre 5 godina

Srbija i Rusija, imaju identičan raspored boja na zastavi... samo što se boje na ruskoj zastavi 'gledaju' iz zemaljske perspektive .. a na srpskoj iz nebeske..

bts

pre 5 godina

Zanimljivo sto ti treba uputstvo kako da gledas u patike. :D
Meni i iz pticije perspektive izgleda kao Ruska zastava, jer sam svestan da patike gledam odozgo.

Ali nebitno, to su samo patike. Neka je on tamo. Svaka cast za Bogdana!

žilijen, drago mi je

pre 5 godina

Da li ću ikad dobiti odgovor na pitanje - da li je ovaj narod tek od skora postao ovako upadljivo glup i pakostan, ili je oduvek bio takav, a internet i ostale moderne tehnologije su samo odnedavno omogućile da se to jasno vidi?

SchOne

pre 5 godina

Druga slika objašnjava poznavaocima sa interneta da se radi o srpskoj trobojki jedino ako gledate samo prvu sliku što dovoljno govori onda o vašem iq

only fools and horses

pre 5 godina

Uopšte niste shvatili poentu. Njemu je bitno da on, kad pogleda odozgo vidi našu trobojku. Da se podseti ko je i odakle je i za koga igra svim srcem. A Amerima je i tako to potpuno nebitno.
Zar stvarno mislite da čovek koji svake godine, od juniorskih dana, nosi tu trobojku i grb na dresu, ne zna kojim redosledom idu boje.

bot bole

pre 5 godina

Zamolio bih ove sto se poitaju da li je trobojka srpska ili ruska, da pogledaju patiku iz Bogdanove perspekrive...Ali OK, praznik, napolju hladno pa imate opravdanje za komentare...

velikan?

pre 5 godina

Iz naše perspektive ruska ali očigledno je njemu bitno iz njegove perspektive i tu je srpska. Patike su skroz u redu samo nismo mi koji svemu manu nađemo. Srećno Bogdane i da odigraš bar upola kao prošle godine.

koš koš koš hoćemo još

pre 5 godina

Da se covek ispovraca, nista vise.
(Mikii, 15. februar 2019 16:09)

A "oklen si ti" kad toliko mrziš Srbiju i Srbe, u čemu je štos?

Prosjecni korisnik ovog portala

pre 5 godina

Gledajući je sa strane ovo je ruska trobojka. Naravno, iz perspektive igrača koji ih nosi ona je srpska, pa pretpostavljam da se na to išlo. Kako god, lijepo izgledaju.

Millennium

pre 5 godina

Bogi me je kupio na evropskom za sva vremena. I to se više ne dovodi u pitanje. Ali iskreno, patike su teški kič. Shvatam da je ideja bila da iz perspektive igrača bude naša trobojka, ali svima sa strane će izgledati kao ruska. A s'obzirom kakva anti-ruska histerija vlada tamo, neko bi mogao to da protumači i kao provokaciju, a to mu ne treba odmah na početku. Mogao je prosto da stavi srpsku zastavu sa grbom, malo stilizovanu i to je to. Ispoštuje zemlju, a niko ne dovodi u pitanje o čemu se radi. Mada je meni stavljanje nacionalnih simbola na obuću degutantno, ali to je moj lični utisak.

Nindza

pre 5 godina

Nemam nista protiv Rusa, i ovo je u principu lepa ideja, ali ovo je de fakto ruska zastava a ne srpska.
Verovatno nesvesni gaf, ali ako je neko od nasih bio upucen u proces dizajna, trebao je da reaguje.

paranoid

pre 5 godina

Tvoje lijevo ili moje? Ovi što prozivaju da je ruska - možda je momak htio sa on vidi trobojku u pravom rasporedu. Npr, ja gledam tv ležeći, za mene bi trebalo da bočno rotira za 90 stepeni...

MargaritaCadilac

pre 5 godina

Sta ocekicati od nekoga koje je bio deo crno bele familije, od nekoga ko je toliko dao nasoj kosarci...uvek se odaziva reprezentaciji...ima svega 26 godina a vec je saavim solidan NBA igrac i bice sve bolji i bolji.

Mali Milojca

pre 5 godina

On kada obuje patike i pogleda dole vidi nasu trobojku a mi kada vidimo ruska.
U sustini isto je to kao sto su rusi i srbi samo je pitanje iz kog ugla posmatras.
Bravo Bogy Bogdayić
Meni su tike prelepe za ovakav meč

eswatini

pre 5 godina

Svima koji pricaju da ovo nije srpska zastava, boje se gledaju od vrhova na dole, to stoji i u tekstu.

Poenta je da igrac kad pogleda u patike vidi svoju zastavu, a za sve ostale ta zastava onda mora izgledati naopako.

voja

pre 5 godina

Greska Bogi prijatelju, boje su obrnute :) mozda su napravljene za nekog Rusa pa ajd da se nebace :)
Salu na stranu, sve je to sjano ali klasican primer dobrog marketinga...

paranoid

pre 5 godina

Tvoje lijevo ili moje? Ovi što prozivaju da je ruska - možda je momak htio sa on vidi trobojku u pravom rasporedu. Npr, ja gledam tv ležeći, za mene bi trebalo da bočno rotira za 90 stepeni...

Prosjecni korisnik ovog portala

pre 5 godina

Gledajući je sa strane ovo je ruska trobojka. Naravno, iz perspektive igrača koji ih nosi ona je srpska, pa pretpostavljam da se na to išlo. Kako god, lijepo izgledaju.

only fools and horses

pre 5 godina

Uopšte niste shvatili poentu. Njemu je bitno da on, kad pogleda odozgo vidi našu trobojku. Da se podseti ko je i odakle je i za koga igra svim srcem. A Amerima je i tako to potpuno nebitno.
Zar stvarno mislite da čovek koji svake godine, od juniorskih dana, nosi tu trobojku i grb na dresu, ne zna kojim redosledom idu boje.

koš koš koš hoćemo još

pre 5 godina

Da se covek ispovraca, nista vise.
(Mikii, 15. februar 2019 16:09)

A "oklen si ti" kad toliko mrziš Srbiju i Srbe, u čemu je štos?

MargaritaCadilac

pre 5 godina

Sta ocekicati od nekoga koje je bio deo crno bele familije, od nekoga ko je toliko dao nasoj kosarci...uvek se odaziva reprezentaciji...ima svega 26 godina a vec je saavim solidan NBA igrac i bice sve bolji i bolji.

velikan?

pre 5 godina

Iz naše perspektive ruska ali očigledno je njemu bitno iz njegove perspektive i tu je srpska. Patike su skroz u redu samo nismo mi koji svemu manu nađemo. Srećno Bogdane i da odigraš bar upola kao prošle godine.

žilijen, drago mi je

pre 5 godina

Da li ću ikad dobiti odgovor na pitanje - da li je ovaj narod tek od skora postao ovako upadljivo glup i pakostan, ili je oduvek bio takav, a internet i ostale moderne tehnologije su samo odnedavno omogućile da se to jasno vidi?

Dex

pre 5 godina

A smetale su nam kopacke albanskih fudbalera u Svajcarskoj?
(Svetionicar, 15. februar 2019 17:54)

Kakve veze to ima s ovim? A uostalom, oni su Švajcarci, trebali su nositi patike sa švajcarskom zastavom.

Mali Milojca

pre 5 godina

On kada obuje patike i pogleda dole vidi nasu trobojku a mi kada vidimo ruska.
U sustini isto je to kao sto su rusi i srbi samo je pitanje iz kog ugla posmatras.
Bravo Bogy Bogdayić
Meni su tike prelepe za ovakav meč

Magiko

pre 5 godina

Od najveceg delije najveci pozdrav i podrska za Bogdana a i sve ostale nase koji nas predstavljaju na najbolji nacin. Optereci iskompleksirani indijanci treba vas proterati sa sajtova...

eswatini

pre 5 godina

Svima koji pricaju da ovo nije srpska zastava, boje se gledaju od vrhova na dole, to stoji i u tekstu.

Poenta je da igrac kad pogleda u patike vidi svoju zastavu, a za sve ostale ta zastava onda mora izgledati naopako.

lelelek

pre 5 godina

Srbija i Rusija, imaju identičan raspored boja na zastavi... samo što se boje na ruskoj zastavi 'gledaju' iz zemaljske perspektive .. a na srpskoj iz nebeske..

bot bole

pre 5 godina

Zamolio bih ove sto se poitaju da li je trobojka srpska ili ruska, da pogledaju patiku iz Bogdanove perspekrive...Ali OK, praznik, napolju hladno pa imate opravdanje za komentare...

Dača

pre 5 godina

Što se tiče dizajna - to je ruska trobojka, nema zbora.
Što se tiče ovih što pominju Albance - Šaćiri je to nosio dok je igrao za REPREZENTACIJU druge zemlje! Ovde on ne predstavlja Ameriku nego sebe lično a to je velika razlika!

MarcoPolo

pre 5 godina

Koji ste vi panjevi, ruska trobojka... Da je bilo obrnuto, opet bi vam nešto smetalo. Kako god da se okrene, vama ne valja. Sahraniće vas mržnja i zavist. Samo zato što je nosio dres Partizana. Lečite se bre...

bradina

pre 5 godina

Ma ostavite se zastave,patike su napravljene u USA i imaju 3 boje koje su takodje zastupljene u zastavi iste!Neko se dosetio da napravi senzaciju i nasta silna polemika.Ukoliko me pamcenje ne vara jedino je Novak na patikama imao srpsku zastavu sa orlovima!Boje zastupljene,bilo kojim redom nisu vazne,vazno je ko ih nosi i zasto ih nosi,a svi znaju u USA da je Bogi - Serbian,sto komentatori TV prenosa stalno ponavljaju za sve nase kosarkase u NBA,ukljucujuci Belog,Jokica,Tea,Bobija, pored njega!Divac i Pedja su ih tome naucili odavno.

Lefty

pre 5 godina

Krilo orla u bojama nase zastave.. Vrh! Da vam proleti iznad glave, da li bi se pitali je li ova ili ona trobojka ili bi se divili prizoru?

Leti u njima Bogdane...

Nindza

pre 5 godina

Nemam nista protiv Rusa, i ovo je u principu lepa ideja, ali ovo je de fakto ruska zastava a ne srpska.
Verovatno nesvesni gaf, ali ako je neko od nasih bio upucen u proces dizajna, trebao je da reaguje.

SchOne

pre 5 godina

Druga slika objašnjava poznavaocima sa interneta da se radi o srpskoj trobojki jedino ako gledate samo prvu sliku što dovoljno govori onda o vašem iq

eee bolida je,,,

pre 5 godina

Pa srpska je zastava iz njegove vizure. Kada on pogleda u svoje noge zastava je srpska. sta lupetate po ceo dan svaki dan, ceo zivot?

bts

pre 5 godina

Zanimljivo sto ti treba uputstvo kako da gledas u patike. :D
Meni i iz pticije perspektive izgleda kao Ruska zastava, jer sam svestan da patike gledam odozgo.

Ali nebitno, to su samo patike. Neka je on tamo. Svaka cast za Bogdana!

Shomi

pre 5 godina

Svi vi koji pričate kako je dizajnirao patike da vidi našu trobojku kad on glda u njih, molim vas recite mi koja još NBA zvezda dizajnira svoju patiku da dizajn bude na mestu samo kad on gleda u njih? Reći ću vam ja odmah, niko više. A vi koji se pravite pametni bolje ćutite ili recite kako jeste da je dizajn loš. Čak i da jeste imao nameru da samo on vidi srpsku zastavu za svi ostali ljudi rusku onda je to jednostavno loš dizajn. Svima u areni će odmah ući u glavu ruska zastava a on ako kod nekog novog dizajna odluci da stavi neka slova ili natpis, neka obrne slova naopačke da može samo on lepo da pročita kad mu je to važnije nego mi da vidimo.

Kecman

pre 5 godina

Na drugoj slici se vidi na šta se ciljalo, da iz perspektive nosioca patika bude srpska trobojka, i meni se baš baš sviđaju patike, čak bi i kupio takve ako se nađu u prodaji.

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

@1Beogradjanin

"nositi specijalne patike na kojima će biti isrctana krila u bojama srpske zastave, kad se gleda od vrha patika ka nazad"

Sta ti nije jasno?
Mada znam ja , nemoras objasnjavati, jedan si od onih hejtera koji mrzi sve Srpsko

nebitan srbin

pre 5 godina

jokara se smeje neverue.ljudi braco prijatelji pa nije u toj americi doso ni jedan nas da igra folklor nego da igra kosarku najlepse i najbolje sto zna.pa taj amer sto je platio kartu oce da vidi veranje o obruc vole da vide i trojku sa deset meteri voli dodavanje iza ledja podi koju bananu dvadesetak zvezda na parketu i jos pedesetak na tribinama . zabole ga uvo za patike. mi se uvatili raspredanja jel ruska jel srpska. PONOSAN SAM NA NIKOLU JOKICA i BOGDANA BOGDANOVICA sto nikada nisu sakrivali odakle su. o NOVAKU DJOKOVICU je tek izlisno bilo sta pricati. jedino mi je krivo sto ni ove godine nije pozdravio publiku koja je bila malobrojna ali glasnija od svih u melburnu na srpskom jeziku jer taj svet za njega bas ne mari pa sto bi on za njega mario.

Millennium

pre 5 godina

Bogi me je kupio na evropskom za sva vremena. I to se više ne dovodi u pitanje. Ali iskreno, patike su teški kič. Shvatam da je ideja bila da iz perspektive igrača bude naša trobojka, ali svima sa strane će izgledati kao ruska. A s'obzirom kakva anti-ruska histerija vlada tamo, neko bi mogao to da protumači i kao provokaciju, a to mu ne treba odmah na početku. Mogao je prosto da stavi srpsku zastavu sa grbom, malo stilizovanu i to je to. Ispoštuje zemlju, a niko ne dovodi u pitanje o čemu se radi. Mada je meni stavljanje nacionalnih simbola na obuću degutantno, ali to je moj lični utisak.

voja

pre 5 godina

Greska Bogi prijatelju, boje su obrnute :) mozda su napravljene za nekog Rusa pa ajd da se nebace :)
Salu na stranu, sve je to sjano ali klasican primer dobrog marketinga...

1Beogradjanin

pre 5 godina

Ja vidim Rusku zastavu! Znam da bi neki zeleli da smo mi Ruska gubernija, ali posto smo jos uvek, makar na papiru, samostalna drzava onda je nasa zastava , i dalje, CRVENO-PLAVO-BELO!

samo pitam

pre 5 godina

Jeli iko sa podrucja bivse Juge,ili sadasnjih novoformiranih drzava krahom iste,izuzev igraca iz Srbije bio u sastavu revije "Sve Zvezde"?

jadni isprani mozgovi

pre 5 godina

Smeta nam sto hrvati svoje generale proglasavaju herojima a rehabilitujemo Drazu.A nase heroje saljemo u Hag.Smeta nam kad siptari nose kopacke sa svojim obelezjima a isti cin s nase strane je ok.Eto kakav smo narod
(Dejan, 15. februar 2019 20:24) # Link komentara

Sa kakve nase strane, ja uopste nisam videla da je on trazio takve kopacke. Naprotiv to su mu Ameri napravili jer oni ne kapiraju nase balkanske probleme oni su u fazonu A sto ne bi stavili krila u bojama zastave sigurno ce Bogdanu biti drago. I sta on treba da kaze, joj nemojte pa znate bio je incident sa nekim fudbalerom s Kosova kad je on imao slicne kopacke, pa ja sad ne bi bla bla bla.
Oni su napravili patike da izgledaju atraktivno briga njih za nase balkanske sukobe.

111

pre 5 godina

A Joka obuva traktorske gume umesto patika :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan, 15. februar 2019 18:32)

Mislis , da su gumeni opanci?

1Beogradjanin

pre 5 godina

Uopšte niste shvatili poentu. Njemu je bitno da on, kad pogleda odozgo vidi našu trobojku. Da se podseti ko je i odakle je i za koga igra svim srcem. A Amerima je i tako to potpuno nebitno.
Zar stvarno mislite da čovek koji svake godine, od juniorskih dana, nosi tu trobojku i grb na dresu, ne zna kojim redosledom idu boje.
(only fools and horses, 15. februar 2019 16:58)
Koji komentar! Za medalju! Ako od juniorskih dana nosi na desu zastavu i grb, sta koji ..... ima da se "podseca" odakle je gledajuci patike iz svoje perspektive?!?!?! Ovo je Ruska zastava, prijatelju, a ti se podsecaj koliko zelis!

Kića

pre 5 godina

Uopšte niste shvatili poentu. Njemu je bitno da on, kad pogleda odozgo vidi našu trobojku. Da se podseti ko je i odakle je i za koga igra svim srcem. A Amerima je i tako to potpuno nebitno.
Zar stvarno mislite da čovek koji svake godine, od juniorskih dana, nosi tu trobojku i grb na dresu, ne zna kojim redosledom idu boje.
(only fools and horses, 15. februar 2019 16:58)

Potrebne su mu patike u bojama zastave, da bi se kako ti kažeš, "podsetio odakle je"? Bez podsetnika ne može da zapamti odakle je.. To je poenta sigurno..

vojvođanin

pre 5 godina

A Joka obuva traktorske gume umesto patika :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milan, 15. februar 2019 18:32)

Pa kad su traktorske gume simbol vrednih zemljoradnika i sirotih izbeglica u Vojovini.
Ta, neće valjda da stavi perje ranjenog orla.

1Beogradjanin

pre 5 godina

@(kecman iz svlacionice, 15. februar 2019 20:28)
Druže, evo da ti "mrzitelj svega Srpskog" ( da li si tu definiciju čuo od našeg dragog Velikog Vodje) objasni neke stvari što se dizajna tiče! Sve što se pravi, a ima namenu da prenese neku poruku pravi se da onaj ko sa strane posmatra taj predmet shvati poruku, jasno i glasno, bez da ima bilo kakvu dilemu šta je zapravo video ili pročitao! Nikada se ne pravi npr. majica čiji će natpis imati smisla samo onome ko je nosi tj. da samo on može da pročita natpis iz svoje perspektive! Nema ni logike, jer ja znam šta nosim, a treba i drugi da znaju, ako je već neka poruka u pitanju! Ovde je, najverovatnije, proizvodjač patika i verovatno sponzor cele manifestacije išao po nekoj inerciji, napravio je omašku, pošto Srbija i nije baš velika i poznata, i onda pokušao da se "opere" pričom da su krila u boji naše trobojke iz perspektive igrača i da je baš to ono što su želeli da postignu. Da li ćete naći makar jedne patike bilo kog poznatog svetskog proizvodjača da im je logo odštampan ili našiven tako da je pravilno postavljen samo onome ko ih nosi? NE! I još jednom, NE! Uvek je logo postavljen tako da je lepo čitljiv ljudima koji patiku gledaju sa strane. Zašto? Zato što treba jasno da stavi do znanja koji proizvodjač je u pitanju! Ruska zastava i kraj priče!

Папи

pre 5 godina

Права српска тробојка је црвена - бела - плава, она коју су Хрвати преузели од нас. ову садашњу су нам наметнули "сороши" оног времена.

Dejan

pre 5 godina

Smeta nam sto hrvati svoje generale proglasavaju herojima a rehabilitujemo Drazu.A nase heroje saljemo u Hag.Smeta nam kad siptari nose kopacke sa svojim obelezjima a isti cin s nase strane je ok.Eto kakav smo narod

srremac

pre 5 godina

E pa ovako znaci ja sto se vozam sa cirilicom na ledjima i znakom Coper Srbija sam bez veze a on sto uzima lepe pare je ok.o meni niko ne pise.!!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ only fools and horses- Кад буде играо за репрезентацију Србије онда нек игра свим срцем! А јел битније да он гледа у заставу или свијет? Коме је презентује, себи или свијету? А како изгледа из позиције свијета(гледалаца)? Па не изгледа као наша српска! Ето, јел вам сад јасније да се наш Богдан обрукао!? А нема ни грба. ☝

ivan

pre 5 godina

@nabitan srbin
Hahaha, ne nego ce za tebe da mari. Njega je svet ucinio bogatasem i zvezdom, ne Srbi. Ko si ti da se tebi neko javlja? Ponosan si na Jokica i Bogdanovica zato sto ne kriju da su Srbi!? A ti pobegao na kraj sveta od Srba i Srbije! Na tebe niko nije ponosan, preci ti se prevrcu od sramote.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ ivan - Није Новака свет учинио звездом и богаташем него његов таленат, његово одрицање, његов тренинг, његов зној, његова посвећеност, његова игра...! А и ја мислим да је своје навијаче у Мелбурну ТРЕБАО ПОЗДРАВИТИ НА СРПСКОМ ЈЕЗИКУ! Ал ајд не могу му замјерити јер нас је пуно задужио, јер нас је толико пута обрадовао као нико досад, тога морамо бити свјесни... ✊✊✊

Sima

pre 5 godina

Sta ovde ima da se kaze? Decko odavno "slavi" trojke namestanjem prstiju za "svevidece oko", odrekao se srpska tri prsta odavno... "Slucajno" pomesao boje...

Od svih Srba, normalno "slavi" trojke samo jos - Doncic.

Sremac

pre 5 godina

to je razlog sto nas niko ne ceni,velicamo ljude ,svaka njima cast , to sto rade rade super ,ali gde sam tu ja?ili Mi????mi "obicni"ne postojimo za "drzavu"srbiju,Velikih ima 10,50,100, a NAS 7000000???

MargaritaCadilac

pre 5 godina

Sta ocekicati od nekoga koje je bio deo crno bele familije, od nekoga ko je toliko dao nasoj kosarci...uvek se odaziva reprezentaciji...ima svega 26 godina a vec je saavim solidan NBA igrac i bice sve bolji i bolji.

1Beogradjanin

pre 5 godina

Ja vidim Rusku zastavu! Znam da bi neki zeleli da smo mi Ruska gubernija, ali posto smo jos uvek, makar na papiru, samostalna drzava onda je nasa zastava , i dalje, CRVENO-PLAVO-BELO!

Shomi

pre 5 godina

Svi vi koji pričate kako je dizajnirao patike da vidi našu trobojku kad on glda u njih, molim vas recite mi koja još NBA zvezda dizajnira svoju patiku da dizajn bude na mestu samo kad on gleda u njih? Reći ću vam ja odmah, niko više. A vi koji se pravite pametni bolje ćutite ili recite kako jeste da je dizajn loš. Čak i da jeste imao nameru da samo on vidi srpsku zastavu za svi ostali ljudi rusku onda je to jednostavno loš dizajn. Svima u areni će odmah ući u glavu ruska zastava a on ako kod nekog novog dizajna odluci da stavi neka slova ili natpis, neka obrne slova naopačke da može samo on lepo da pročita kad mu je to važnije nego mi da vidimo.

Dejan

pre 5 godina

Smeta nam sto hrvati svoje generale proglasavaju herojima a rehabilitujemo Drazu.A nase heroje saljemo u Hag.Smeta nam kad siptari nose kopacke sa svojim obelezjima a isti cin s nase strane je ok.Eto kakav smo narod

Kića

pre 5 godina

Uopšte niste shvatili poentu. Njemu je bitno da on, kad pogleda odozgo vidi našu trobojku. Da se podseti ko je i odakle je i za koga igra svim srcem. A Amerima je i tako to potpuno nebitno.
Zar stvarno mislite da čovek koji svake godine, od juniorskih dana, nosi tu trobojku i grb na dresu, ne zna kojim redosledom idu boje.
(only fools and horses, 15. februar 2019 16:58)

Potrebne su mu patike u bojama zastave, da bi se kako ti kažeš, "podsetio odakle je"? Bez podsetnika ne može da zapamti odakle je.. To je poenta sigurno..

vojvođanin

pre 5 godina

A Joka obuva traktorske gume umesto patika :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milan, 15. februar 2019 18:32)

Pa kad su traktorske gume simbol vrednih zemljoradnika i sirotih izbeglica u Vojovini.
Ta, neće valjda da stavi perje ranjenog orla.

1Beogradjanin

pre 5 godina

Uopšte niste shvatili poentu. Njemu je bitno da on, kad pogleda odozgo vidi našu trobojku. Da se podseti ko je i odakle je i za koga igra svim srcem. A Amerima je i tako to potpuno nebitno.
Zar stvarno mislite da čovek koji svake godine, od juniorskih dana, nosi tu trobojku i grb na dresu, ne zna kojim redosledom idu boje.
(only fools and horses, 15. februar 2019 16:58)
Koji komentar! Za medalju! Ako od juniorskih dana nosi na desu zastavu i grb, sta koji ..... ima da se "podseca" odakle je gledajuci patike iz svoje perspektive?!?!?! Ovo je Ruska zastava, prijatelju, a ti se podsecaj koliko zelis!

koš koš koš hoćemo još

pre 5 godina

Da se covek ispovraca, nista vise.
(Mikii, 15. februar 2019 16:09)

A "oklen si ti" kad toliko mrziš Srbiju i Srbe, u čemu je štos?

Millennium

pre 5 godina

Bogi me je kupio na evropskom za sva vremena. I to se više ne dovodi u pitanje. Ali iskreno, patike su teški kič. Shvatam da je ideja bila da iz perspektive igrača bude naša trobojka, ali svima sa strane će izgledati kao ruska. A s'obzirom kakva anti-ruska histerija vlada tamo, neko bi mogao to da protumači i kao provokaciju, a to mu ne treba odmah na početku. Mogao je prosto da stavi srpsku zastavu sa grbom, malo stilizovanu i to je to. Ispoštuje zemlju, a niko ne dovodi u pitanje o čemu se radi. Mada je meni stavljanje nacionalnih simbola na obuću degutantno, ali to je moj lični utisak.

paranoid

pre 5 godina

Tvoje lijevo ili moje? Ovi što prozivaju da je ruska - možda je momak htio sa on vidi trobojku u pravom rasporedu. Npr, ja gledam tv ležeći, za mene bi trebalo da bočno rotira za 90 stepeni...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ only fools and horses- Кад буде играо за репрезентацију Србије онда нек игра свим срцем! А јел битније да он гледа у заставу или свијет? Коме је презентује, себи или свијету? А како изгледа из позиције свијета(гледалаца)? Па не изгледа као наша српска! Ето, јел вам сад јасније да се наш Богдан обрукао!? А нема ни грба. ☝

Папи

pre 5 godina

Права српска тробојка је црвена - бела - плава, она коју су Хрвати преузели од нас. ову садашњу су нам наметнули "сороши" оног времена.

voja

pre 5 godina

Greska Bogi prijatelju, boje su obrnute :) mozda su napravljene za nekog Rusa pa ajd da se nebace :)
Salu na stranu, sve je to sjano ali klasican primer dobrog marketinga...

Nindza

pre 5 godina

Nemam nista protiv Rusa, i ovo je u principu lepa ideja, ali ovo je de fakto ruska zastava a ne srpska.
Verovatno nesvesni gaf, ali ako je neko od nasih bio upucen u proces dizajna, trebao je da reaguje.

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

@1Beogradjanin

"nositi specijalne patike na kojima će biti isrctana krila u bojama srpske zastave, kad se gleda od vrha patika ka nazad"

Sta ti nije jasno?
Mada znam ja , nemoras objasnjavati, jedan si od onih hejtera koji mrzi sve Srpsko

Sima

pre 5 godina

Sta ovde ima da se kaze? Decko odavno "slavi" trojke namestanjem prstiju za "svevidece oko", odrekao se srpska tri prsta odavno... "Slucajno" pomesao boje...

Od svih Srba, normalno "slavi" trojke samo jos - Doncic.

only fools and horses

pre 5 godina

Uopšte niste shvatili poentu. Njemu je bitno da on, kad pogleda odozgo vidi našu trobojku. Da se podseti ko je i odakle je i za koga igra svim srcem. A Amerima je i tako to potpuno nebitno.
Zar stvarno mislite da čovek koji svake godine, od juniorskih dana, nosi tu trobojku i grb na dresu, ne zna kojim redosledom idu boje.

SchOne

pre 5 godina

Druga slika objašnjava poznavaocima sa interneta da se radi o srpskoj trobojki jedino ako gledate samo prvu sliku što dovoljno govori onda o vašem iq

1Beogradjanin

pre 5 godina

@(kecman iz svlacionice, 15. februar 2019 20:28)
Druže, evo da ti "mrzitelj svega Srpskog" ( da li si tu definiciju čuo od našeg dragog Velikog Vodje) objasni neke stvari što se dizajna tiče! Sve što se pravi, a ima namenu da prenese neku poruku pravi se da onaj ko sa strane posmatra taj predmet shvati poruku, jasno i glasno, bez da ima bilo kakvu dilemu šta je zapravo video ili pročitao! Nikada se ne pravi npr. majica čiji će natpis imati smisla samo onome ko je nosi tj. da samo on može da pročita natpis iz svoje perspektive! Nema ni logike, jer ja znam šta nosim, a treba i drugi da znaju, ako je već neka poruka u pitanju! Ovde je, najverovatnije, proizvodjač patika i verovatno sponzor cele manifestacije išao po nekoj inerciji, napravio je omašku, pošto Srbija i nije baš velika i poznata, i onda pokušao da se "opere" pričom da su krila u boji naše trobojke iz perspektive igrača i da je baš to ono što su želeli da postignu. Da li ćete naći makar jedne patike bilo kog poznatog svetskog proizvodjača da im je logo odštampan ili našiven tako da je pravilno postavljen samo onome ko ih nosi? NE! I još jednom, NE! Uvek je logo postavljen tako da je lepo čitljiv ljudima koji patiku gledaju sa strane. Zašto? Zato što treba jasno da stavi do znanja koji proizvodjač je u pitanju! Ruska zastava i kraj priče!

bot bole

pre 5 godina

Zamolio bih ove sto se poitaju da li je trobojka srpska ili ruska, da pogledaju patiku iz Bogdanove perspekrive...Ali OK, praznik, napolju hladno pa imate opravdanje za komentare...

Prosjecni korisnik ovog portala

pre 5 godina

Gledajući je sa strane ovo je ruska trobojka. Naravno, iz perspektive igrača koji ih nosi ona je srpska, pa pretpostavljam da se na to išlo. Kako god, lijepo izgledaju.

Mali Milojca

pre 5 godina

On kada obuje patike i pogleda dole vidi nasu trobojku a mi kada vidimo ruska.
U sustini isto je to kao sto su rusi i srbi samo je pitanje iz kog ugla posmatras.
Bravo Bogy Bogdayić
Meni su tike prelepe za ovakav meč

Dača

pre 5 godina

Što se tiče dizajna - to je ruska trobojka, nema zbora.
Što se tiče ovih što pominju Albance - Šaćiri je to nosio dok je igrao za REPREZENTACIJU druge zemlje! Ovde on ne predstavlja Ameriku nego sebe lično a to je velika razlika!

MarcoPolo

pre 5 godina

Koji ste vi panjevi, ruska trobojka... Da je bilo obrnuto, opet bi vam nešto smetalo. Kako god da se okrene, vama ne valja. Sahraniće vas mržnja i zavist. Samo zato što je nosio dres Partizana. Lečite se bre...

nebitan srbin

pre 5 godina

jokara se smeje neverue.ljudi braco prijatelji pa nije u toj americi doso ni jedan nas da igra folklor nego da igra kosarku najlepse i najbolje sto zna.pa taj amer sto je platio kartu oce da vidi veranje o obruc vole da vide i trojku sa deset meteri voli dodavanje iza ledja podi koju bananu dvadesetak zvezda na parketu i jos pedesetak na tribinama . zabole ga uvo za patike. mi se uvatili raspredanja jel ruska jel srpska. PONOSAN SAM NA NIKOLU JOKICA i BOGDANA BOGDANOVICA sto nikada nisu sakrivali odakle su. o NOVAKU DJOKOVICU je tek izlisno bilo sta pricati. jedino mi je krivo sto ni ove godine nije pozdravio publiku koja je bila malobrojna ali glasnija od svih u melburnu na srpskom jeziku jer taj svet za njega bas ne mari pa sto bi on za njega mario.

srremac

pre 5 godina

E pa ovako znaci ja sto se vozam sa cirilicom na ledjima i znakom Coper Srbija sam bez veze a on sto uzima lepe pare je ok.o meni niko ne pise.!!!

eswatini

pre 5 godina

Svima koji pricaju da ovo nije srpska zastava, boje se gledaju od vrhova na dole, to stoji i u tekstu.

Poenta je da igrac kad pogleda u patike vidi svoju zastavu, a za sve ostale ta zastava onda mora izgledati naopako.

velikan?

pre 5 godina

Iz naše perspektive ruska ali očigledno je njemu bitno iz njegove perspektive i tu je srpska. Patike su skroz u redu samo nismo mi koji svemu manu nađemo. Srećno Bogdane i da odigraš bar upola kao prošle godine.

Dex

pre 5 godina

A smetale su nam kopacke albanskih fudbalera u Svajcarskoj?
(Svetionicar, 15. februar 2019 17:54)

Kakve veze to ima s ovim? A uostalom, oni su Švajcarci, trebali su nositi patike sa švajcarskom zastavom.

Kecman

pre 5 godina

Na drugoj slici se vidi na šta se ciljalo, da iz perspektive nosioca patika bude srpska trobojka, i meni se baš baš sviđaju patike, čak bi i kupio takve ako se nađu u prodaji.

111

pre 5 godina

A Joka obuva traktorske gume umesto patika :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan, 15. februar 2019 18:32)

Mislis , da su gumeni opanci?

lelelek

pre 5 godina

Srbija i Rusija, imaju identičan raspored boja na zastavi... samo što se boje na ruskoj zastavi 'gledaju' iz zemaljske perspektive .. a na srpskoj iz nebeske..

eee bolida je,,,

pre 5 godina

Pa srpska je zastava iz njegove vizure. Kada on pogleda u svoje noge zastava je srpska. sta lupetate po ceo dan svaki dan, ceo zivot?

jadni isprani mozgovi

pre 5 godina

Smeta nam sto hrvati svoje generale proglasavaju herojima a rehabilitujemo Drazu.A nase heroje saljemo u Hag.Smeta nam kad siptari nose kopacke sa svojim obelezjima a isti cin s nase strane je ok.Eto kakav smo narod
(Dejan, 15. februar 2019 20:24) # Link komentara

Sa kakve nase strane, ja uopste nisam videla da je on trazio takve kopacke. Naprotiv to su mu Ameri napravili jer oni ne kapiraju nase balkanske probleme oni su u fazonu A sto ne bi stavili krila u bojama zastave sigurno ce Bogdanu biti drago. I sta on treba da kaze, joj nemojte pa znate bio je incident sa nekim fudbalerom s Kosova kad je on imao slicne kopacke, pa ja sad ne bi bla bla bla.
Oni su napravili patike da izgledaju atraktivno briga njih za nase balkanske sukobe.

bradina

pre 5 godina

Ma ostavite se zastave,patike su napravljene u USA i imaju 3 boje koje su takodje zastupljene u zastavi iste!Neko se dosetio da napravi senzaciju i nasta silna polemika.Ukoliko me pamcenje ne vara jedino je Novak na patikama imao srpsku zastavu sa orlovima!Boje zastupljene,bilo kojim redom nisu vazne,vazno je ko ih nosi i zasto ih nosi,a svi znaju u USA da je Bogi - Serbian,sto komentatori TV prenosa stalno ponavljaju za sve nase kosarkase u NBA,ukljucujuci Belog,Jokica,Tea,Bobija, pored njega!Divac i Pedja su ih tome naucili odavno.

samo pitam

pre 5 godina

Jeli iko sa podrucja bivse Juge,ili sadasnjih novoformiranih drzava krahom iste,izuzev igraca iz Srbije bio u sastavu revije "Sve Zvezde"?

Sremac

pre 5 godina

to je razlog sto nas niko ne ceni,velicamo ljude ,svaka njima cast , to sto rade rade super ,ali gde sam tu ja?ili Mi????mi "obicni"ne postojimo za "drzavu"srbiju,Velikih ima 10,50,100, a NAS 7000000???

bts

pre 5 godina

Zanimljivo sto ti treba uputstvo kako da gledas u patike. :D
Meni i iz pticije perspektive izgleda kao Ruska zastava, jer sam svestan da patike gledam odozgo.

Ali nebitno, to su samo patike. Neka je on tamo. Svaka cast za Bogdana!

žilijen, drago mi je

pre 5 godina

Da li ću ikad dobiti odgovor na pitanje - da li je ovaj narod tek od skora postao ovako upadljivo glup i pakostan, ili je oduvek bio takav, a internet i ostale moderne tehnologije su samo odnedavno omogućile da se to jasno vidi?

Lefty

pre 5 godina

Krilo orla u bojama nase zastave.. Vrh! Da vam proleti iznad glave, da li bi se pitali je li ova ili ona trobojka ili bi se divili prizoru?

Leti u njima Bogdane...

Magiko

pre 5 godina

Od najveceg delije najveci pozdrav i podrska za Bogdana a i sve ostale nase koji nas predstavljaju na najbolji nacin. Optereci iskompleksirani indijanci treba vas proterati sa sajtova...

ivan

pre 5 godina

@nabitan srbin
Hahaha, ne nego ce za tebe da mari. Njega je svet ucinio bogatasem i zvezdom, ne Srbi. Ko si ti da se tebi neko javlja? Ponosan si na Jokica i Bogdanovica zato sto ne kriju da su Srbi!? A ti pobegao na kraj sveta od Srba i Srbije! Na tebe niko nije ponosan, preci ti se prevrcu od sramote.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ ivan - Није Новака свет учинио звездом и богаташем него његов таленат, његово одрицање, његов тренинг, његов зној, његова посвећеност, његова игра...! А и ја мислим да је своје навијаче у Мелбурну ТРЕБАО ПОЗДРАВИТИ НА СРПСКОМ ЈЕЗИКУ! Ал ајд не могу му замјерити јер нас је пуно задужио, јер нас је толико пута обрадовао као нико досад, тога морамо бити свјесни... ✊✊✊