Sreda, 13.02.2019.

20:00

Stativa i VAR zaustavili Tadića, Real slavio u Amsterdamu

Fudbaleri Real Madrida savladali su Ajaks 2:1 (0:0) u Amsterdamu, u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Stativa i VAR zaustavili Tadiæa, Real slavio u Amsterdamu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

467 Komentari

Sortiraj po:

djshilja

pre 5 godina

PreVARa od VARa...onomad u Madridskom derbiju nebuloza penal za Real, ne priznat regularan gol za Atletiko i ne sviran penal za Jorgandžije...i to sve uz korišćenje VAR tehnologije...Serija A svaki meč traje po 100+ minuta sa po desetak VAR situacija (bukvalno se gleda da li mu je pertla bila vezana u mašnicu ili mrtvi čvor), utakmice Primere padne gol ne znaš da li da se raduješ ili ne dok se sudije ne izdogovaraju...a SP i onaj (ne)penal nad Mitrovićem, a dan pre toga (pre)penal nad Mandžukićem ne bi ni komentarisao!!!

filosof

pre 5 godina

@Pijani zlotvor
Dao sam ti plus, ali nama niko nije kriv što nismo prepoznali potencijal države koju smo imali i koju smo mogli da napravimo da bude jedna od najrazvijenijih u svetu. Umesto toga izabrali smo da ratujemo za tuđ interes i da postanemo sluge. Isto tako i u fudbalu, dok je barselona napravila gradjanski klub gde se zna ko kosi a ko vodu nosi, dok su drugi klubovi u spaniji i engleskoj jacali i rasli mi smo uništili sve naše klubove i od nekada vrhunske loge spali na, po danasnjim standardima, amaterski fudbal. Nije nama kriv kapitalizam, kriv je nas mozak koji kratkorocno razmišlja, a posle se čudi kako nas je zapad prešao i njih krivimo za sve. Na ovim prostorima nema želje za bilo kakvom ozbiljnom organizacijom ne samo fudbalskog kluba nego uopšte i zato nam je fudbal tu gde jeste, a države tu gde jesu.

slobinator

pre 5 godina

molim samo da mi objasnite.kako neko rođen u beogradu,zagrebu,splitu,novom sadu,kragijevcu,rijeci,postaje navijač reala,barse,liverpula ili junajteda,a ne zvezde,partizana,dinama,hajduka,radničkog,vojvodine.tu mi nešto stvarno nije jasno

ahahahhaah nemas pojma

pre 5 godina

@hihihiih u atletici smo dobri, u zimskim sportovima losi kao i vi, a ostalo nije za usporedbu ,vidi se na EP,SP i OI ko je gdje a posebno u timskim sportovima 62-34, ne ostavljaj vise komentare jer svojim neznanjem samo se sramotis

lio1881

pre 5 godina

(eric7, 14. februar 2019 09:59) Procitam prvu recenicu tvog komentara i odma vidim da ti i fudbal niste na ti. Navijaj za koga hoces ali budi realan. Evo ja sam stranski sudija i ovo nema sanse da stranski sudija vidi ofsajd situaciju jer on od realovog obrambenog igraca i realovog golmana ne vidi ni beli dres ajaxovog napadaca a kamoli poziciju igraca. I da nema VARa koga ste zbog reala prizeljkivali onda bi ovo sudija prizno gol. Ovako su mu javili da jos jednom pregleda snimak i samo uz pomoc snimka mozes ovo dosuditi kao ofsajd. Al sad ako ne volis Real pa ti je bliza barcelona ili tvoj man onda razumem tvoj komentar. Ja inace gotivim engleski fudbal i navijam za liverpool al sam opet realan...iako je real prosle godine pobedijo liverpoola.

Xnodeh

pre 5 godina

Brate Srbin sam ali ne brukaj nas sa takvim komentarima
(Joca, 14. februar 2019 06:34)

Sta nije tacno u mom komentaru??? Idi na sofascore pa proveri ocene.Jedini koji se bruka su upravo ti sa ovim praznim komentarima samo da bi nesto napisao

Ivan

pre 5 godina

@ (Pijani zlotvor, 14. februar 2019 10:43)

Bravo susede! Uživao sam dok sam čitao ovaj tvoj komentar! Eto, na ovom tvom komentaru se jasno vidi da se mi i vi i te kako i te kako možemo složiti oko glavnih stvari, bez obzira na sve nacionalne i navijačke razlike i strasti! Pogodio si druže moj pravo u centar s ovim tvojim komentarom! Danas se forsiraju klubovi bez velike slavne tradicije, klubovi koji nisu ostavljali ključne presudne pečate u ovoj divnoj igri kroz istoriju, koji nisu donosili važne revolucionarne promene u fudbalskoj igri, a sve to samo zato što su prebogati šeici sa gomilom petrodolara ušli u te klubove i rešili da se malo igraju i da od njih prave velikane evropskog i svetskog fudbala, a to ne ide, bez obzira na sve te silne milijarde i silne igračke zvezde, ti klubovi opet neće nikada moći doseći slavu jednog Ajaksa, Mančester Junajteda, ili sa istoka jedne čuvene praške Sparte i Dukle na primer ili bukureštanske Steaue ili vašeg Dinama i Hajduka ili naše Crvene zvezde i onog Partizana 60-tih, itd, itd. Naravno i veliki slavni Real Madrid je prebogat oduvek ali on pripada stvarnoj eliti fudbala, nije petrodolarski "veštački" šampion, već stvarni velikan evopskog i svetskog fudbala, to se mora priznati bez obzira ko ga voli a ko ne! Sve u svemu, apsolutno se slažem s ovim tvojim komentarom, pogodio si suštinu i bravo! Pozdrav!

da možda ne

pre 5 godina

Na ovoj utakmici najbolji Tadić,kod Reala Modrić,bez kojega bi Real "popio",barem 3-4 komada jer je isključio Janga u dobroj mjeri.

jsx

pre 5 godina

Ne mislim da su Hrvati, a pogotovo ne mi sila u fudbalu, ali na ovoj utakmici Modric bio verovatno najbolji u Realu, a Tadic ukupno (iako naravno da je Modric bolji igrac). Steta za Ajaks u par navrata mnogo nisu imali srece. I onaj gol mislim daje trebalo da se prizna, ne verujem da je Kurtoa ikako mogao da stigne. Inace, imao je dobre momente protiv Brazila, ali ne vidim zasto ga smatraju boljim od Navasa...

Nele

pre 5 godina

Nisam gledao celu utatkmicu pa ne mogu da komentarisem druge situacije. Ova je potpuno opravdano ponisten pogodak Ajaxa. Tadic koji je u ofsajdu ometa golmana. Po pravilima za ofsajd je dovoljno da mu samo ometa vidno polje a ovde ga fizicki ometa da dodje do lopte

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Ma ovaj nogomet danas je duboko nepravedan. Ne pisem to radi sudackih situacija, nego sam se sinoc ulovio kako razmisljam o sljedecem:
Ajax je gigant koji nije samo osvajao trofeje, nego je u igri napravio revoluciju, taj stil igre prezivio je i do dana danasnjeg uz poneke modifikacije. Ekipa- sve mladi decki i vrhunski spaneri, predivno ih je gledati kako igraju ali unatoc svemu tome, oni su radi vannogometnih stvari kao marketing, dizanje cijena igraca u nebo, zbog male lige... jednostavno osudjeni na to da budu obican razvojni klub a samim tim nikad vise nece moci osvojiti ligu prvaka, dok jedan teski plastikaner kao city samo i iskljucivo zahvaljujuci abnormalnom novcu i marketinski jakoj ligi tu mogucnost ima, iako je to klub po apsolutno svim parametrima nebitan za nogomet. Nit su sta osvajali, nit imaju svoju skolu, kultne igrace, stil igre... ali imaju pare.
I nije ovo kukanje samo za ajaxom, zbog istih tih razloga niti nasi, a i vasi, klubovi nikad vise nece napraviti nista. Prodajemo i prodavat cemo djecake od 17 godina kao sto su turci nekad uzimali djecu pa stvarali janjicare, pa da biju bitke za neke tudje a ne nase interese.
Za kim zvono zvoni? Tebi zvoni!
Prokleti kapitalizam.

maketa F 16

pre 5 godina

Problem je što statistika nikada neće zamijeniti naše osjećaje. Na primjer, Modrić pomaže timu i oštetio protivnika. Ono što on daje momčadi nikada se neće moći izmjeriti pomoću neke sprave. npr. danas je poslao loptu u nebranjeni dio terena za vodstvo Reala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lol, 13. februar 2019 23:58)

Samo sto je tvoj osecaj subjektivan a nas je realan. Tadic je definitivno bio bolji sinoc, imao je i stativu i sjajno je igrao..dok Modric. Eto, kako vi to zovete "predasistencija" , petom u prazan prostor. Realno su ocene na kraju utakmice. Što kaže kolega još samo vi i Perez verujete u "najboljeg" , a čovek tek nešto malo iznad proseka, i pored toga neprimetan na bitnim utakmicama.

Vitez Koja

pre 5 godina

Ajax nije imao sreće! Bili su bolji celo prvo poluvreme, Real je imao samo onaj šut malog Brazilca i ništa više. Džaba ovima VAR kad ni tada ne znaju da donesu pravu odluku. Tadić jeste bio u ofsajdu, ali nije uticao na igru!!! Pokušao je da šutne loptu, ali nije. To nije uticanje na igru. Ali verujem da će ih Ajax izbaciti u Madridu! I ono sinoć je bio dokaz svima koji su juče pre utakmice pričali kako će Real otresti.Dobili jesu, ali otresli ih nisu niti su bili Bog zna šta ubedljiviji!

eric7

pre 5 godina

Po mojem misljenju ovo je regularan gol bio Ajaxa. Citam da ima sudija i strucnjaka koji se takodje s tim slazu. Jdnostavno Tadic niti je uticao pasivno na ovaj sut, niti je ometao golmana, tj Curtoa svakako nije mogao do lopte i nije imao nikakav kontakt sa Tadicem. Cak se on sam nije ni bunio, trazio neki faul ili sl. Veoma dikutabilna situacija koja, gle cuda, ponovo ide na mlin Reala. Ja znam da se njihovi fanovi nece sloziti, ali ovo sudjenje Realu u ligi sampiona koje gledamo iz godine u godinu je nesto nevidjeno u mojem bar zivotu. Koliko samo golova iz ofsajda, nedosujenih penala protivnicima, ali sumnjivih dodudjenih realu.Pa smesni crveni kartoni itd itd.. Nisam teoreticarc zavera, ali ovo toliko bode u oci da se covek mora zapitati sta se tu desava?Kako je moguce da jedan klub bude toliko zasticen?? Jedan od o´pokazatelja je i ta njihova liga, u kojoj nista ne mogu godinama, dakle nemaju kvalitet da osvoje ni spansku ligu ili kup, ali eto kao osvajaju LS . Da li je fudbal korumpiran do srzi , postao jedan globalni biznis , sigurno jeste, ali toliko ocigledno da neko ima protekcije, to jednsotavno je previse. Ovaj var na kraju je opet slobodno sudijsko uverenje. I kad pogleda snimku, i kod odluke da li uopste da pogleda. Dakle, opet tu ima rupa u zakonu. I da se razumemo, nisam navijac njihovog rivala, Barcelone, vec Uniteda i bar 95 % svih ostalih fanova se slaze s ovim misljenjem.I nije to nikakav kompleks ili sl, vec frustracija zbog nepravde i lazi. Sramota !

Car Dušan

pre 5 godina

Nije Tadić, bolji od Modrica - da skratimo priču... Ipak, je Luka IME ne samo za njega, ide se iz krajnosti - u krajnost!OVAJ Real je u strahovitom naletu, samim time što je u proteklih, par dana u gostima, oduševio protiv dva najveća rivala Barse i Atletika! Za sinoćnu utakmicu, dijelim mišljenje VEĆINE, da se IZVUKAO... Onaj Slovenac, je pokvario i upropastio meč, PRIZNAVANJEM (bio je na metar udaljenosti),pa poništavanjem gola. Ovo baca sjenku, na cjelokupnu utakmicu, bez obzira što mislim da, Španci ni tad ne bi izgubili utakmicu. Ajaks, PRIJATNO iznenadio, sjajnom igrom u prvom poluvremenu a,Tadić dokazao da je njihov NAJBOLJI igrač!

realno

pre 5 godina

Modricu je nedostajalo svjezine, treca jaka utakmica za u 7 dana u 34-oj godini. Ima kartone za vikend tako da ce odmoriti i biti puno bolji u uzvratu. Veceras je bio odlican sa loptom ali se losije kretao nego inace.
Puno bolji od Tadica kojeg nije bilo drugi dio.
(drago, 13. februar 2019 23:39

Tadic je zaista bio manje primetan drugo poluvreme jer su ga udvajali, videli su odakle opasnost dolazi (sto je otvorilo prostor drugima). Modric je zaista imao par neverovatnih pasova koji su pokazali njegovu klasu. Medjutim, sinoc je Tadic ukupno bio mnogo bolji od Modrica, to svako objektivan mora priznati - ja sam gledao utakmicu na holandskoj televiziji gde su ocigledno Tadica nahvalili, ali kada su govorili o dobrim pojedincima u Realu, Modrica uopste nisu pomenuli. Na kraju krajeva, i ocene igraca posle meca to potvrdjuju.
Ovo naravno ne znaci da je Tadic generalno bolji igrac od Modrica, jer su takva poredjenja besmislena - npr da li je Benzema bolji igrac od Modrica? Da li je Nejmar bolji igrac od Mbapea? Sve smesna pitanja. Cinjenica da je Tadic vrhunski igrac koji je ekstremno prodoran i brz, ali ume i da asistira. Pri tome je veliki borac, bas kao i Modric, vraca se u odbranu, oduzima lopte itt. Dakle, kao takav, on je jedan od kljucnih igraca Ajaksa koji se sinoc realno nadigrao Real.

Branko

pre 5 godina

A niko ne spominje fal koji nije sviran u korist Ajaxa pre drugog gola reala...(kao mozemo da kazemo nije uticalo na igru...ali da je decko istrcao sprint kao drugi mozda bi bas on sprecio gol...hmm)i penal nad Tadicem....

Milan

pre 5 godina

@Predsjednik

Ma sve je to tačno druže, ali ti i dalje ne visiš portalima Brazila, Španije nego baš te 31. reprezentacije.

A da budemo na čisto, mi toliko veze nemamo sa fudbalom, da trofej takmičenja koje komentarišeš se nalazi u našem glavnom gradu.

ko o čemu

pre 5 godina

Zigzag@
Nije Tadić bolji od Modrića, ali je večeras bolje odigrao. Luka i kada ne odigra maestralno ima taj potez kojim pravi posao za ekipu i to se mora priznati. Što se tiče Tadića, večeras je bio najbolji u Ajaksu, po formi najbolji igrač Srbije trenutno, majstorstvo se vidi, nije to sporno, ali je po meni tokom cele karijere nekako nedorečen, fali mu ono nešto da bi bio igrač za top klub kao što je npr Real.....moje mišljenje

drago

pre 5 godina

Nevjerovatno kako i Modric kad je umoran i puno sporiji od napornog ritma (zbog godina) uvijek ima rjesenje (nevjerovatna rjesenja!) kad ga vise njih napada dok drugi cesto gube lopte i nemaju takva rjesenja. Niti ih toliko igraca napada.
To sa ocjenama je ziva glupost. Od njega valjda vise ocekuju jer je Zlatna Lopta. Sinoc je bio debelo najbolji od Realovih veznjaka.
On je toliko kvalitetom iznad konkurencije da ce moci jos par godina biti prva postava Reala. Bolje se krece i ima bolje poteze. Za par godina ce se isto kretati kao ostali a i dalje imati bolje poteze.

Xnodeh

Ovo je primjer sta susjedu ucini ulazak Hrvatske u finale.

Nino

I ne samo oni nego i Basta, Krasic, Pantelic, Stankovic. Pa to ludilo i kompleksi traju citavu njegovu karijeru hahaha.

Kimi

pre 5 godina

Koja kradja! cist gol za Ajaks, standardno se sudi za Real..
(Milos, 13. februar 2019 21:45)

Da je obrnuta situacija rekao bi.. Bravo za sudije i VAR. Kakav cist gol? Cist ofsajd nema sta da se prica. Koliko god zeleo pobedu Ajaksa, treba biti realan.

4k4.Dex

pre 5 godina

@Tyson
Reci da nista ili bar 90% navedenog je sudjeno apsolutno kako treba, i takodje reci da ti veze s fudbalom nemas. Ja ne mogu da verujem da neko ovako razmislja iz ciste mrznje a zna da nije u pravu.

Joca

pre 5 godina

Gledao je utakmicu koju si i ti.Ajde olaksaj dusu,priznaj nam,bice ti lakse.Ocene Tadic 7.6 igrac utakmice uz Senea sa takodje 7.6.Modric sa 6.5 uz Regilona najgori u Realu.Mi smo za sve sportove i sa mrezom i bez mreze.Vi ste jedino za golubove i zmajeve
(Xnodeh, 13. februar 2019 23:43)

Brate Srbin sam ali ne brukaj nas sa takvim komentarima

Blue Moon 1394

pre 5 godina

Barsa Barsa

Koliko je smesno kad navijac Uefalone kritikuje sudije, posle kradje protiv Celzija pa onda kradje protiv PSG secamo se penala u kom Suarez leti kroz vazduh bolje da se cuti.

King

pre 5 godina

Evo ih opet. Sad je neki Tadic za tri klase bolji od Modrica. Kao i Piski, kao i Milinkovic-Savic, kao i Matic. Ma sve igracina do igracine koji NIKAD ali NIKAD nisu nista osvojili u karijeri. Komentari su vam kao da ih ljubomorna djeca iz osnovne pisu. Koji je prosjek godina ovdje, 7?
(Nino, 13. februar 2019 23:48)

Složiću se da tobom za svakog što su nabrojao osim za Piksija. Po fudbalskom znanju Modrić je daleko od njega.
Nije ni debeli Ronaldo osvojio LŠ, pa je po meni bio bolji i od Mesija i svih ostalih.

kodzo

pre 5 godina

UEFA je zatvorila vrhunski fudbal u nekoliko drzava. U istocnoj Evropi nema fudbala ima samo huligana. Kao sto su izmestili tesku industriju na istok da ne zagadjuju svoju zivotnu sredinu, tako su perfidno izmestili huligane u Istocnu Evropu gde posle decembra (ili avgusta) nema vrhunskog fudbala. Pogledajte zemlje ex yu, Poljsku, Cesku, Slovacku, Madjarsku, Bugarsku...ista prica...I onda mi svi kao ovce gledamo i lozimo se ko ce da bude prvak Real ili Barsa...Juventus ili Bajern...Muka mi je od njih, prestao sam da pratim Ligu Sampiona pre jedno 7-8 godina i uopste nemam zelju

masterkg

pre 5 godina

Evo ih opet. Sad je neki Tadic za tri klase bolji od Modrica. Kao i Piski, kao i Milinkovic-Savic, kao i Matic. Ma sve igracina do igracine koji NIKAD ali NIKAD nisu nista osvojili u karijeri. Komentari su vam kao da ih ljubomorna djeca iz osnovne pisu. Koji je prosjek godina ovdje, 7?
(Nino, 13. februar 2019 23:48)

Ne mešaj Piksija momče ....

4k4.Dex

pre 5 godina

Je l moguce da ljudi i dalje pricaju o Tadicu? Da Tadic je bio u ofsajdu i namerbo izblokirao Kurtou ali i to je nebitno jer je igrac koji je dao gol pri prethodnom sutu saigraca bio bar 1m u ofsajdu. Je l moguce bre da toliko mrzite Real da se pravite ludi na najveci ofsajd u istoriji LS i jos se prave ludi i bune posle... sramota za Ajax. A tek ovi komentatori na sajtu... ovo samo dokazuje kolilo ljudi vide ono sto zele da vide i koliko je Real stvarno iznad svih.

DEX

pre 5 godina

VAR nije tu da bi takmicenje bilo regularno nego da FIFA i UEFA ucine regularnim ono sto nije regularno. Nikada VAR tehnologija nece ponistiti Realu gol koji mu je vazan.

hihihihi

pre 5 godina

@Xnodeh
Modric najbolji fudbaler planete, Tadic.... najbolji u cemu i gde!? Modric sampion Evrope, vicesampion planete, Tadic... sampion cega?
Vi ste narocito dobri u fudbalu, malo iza Svajcarske, u rukometu, tu ste negdje vi i Bugari, u zimskim sportovima dominirate, atletika je vasa disciplina... ma cudo ste. Vidi se na Omipijadi ko je ko.

ccc?

pre 5 godina

Za mene je problem kada iz Var sobe sudiji signaliziraju ( vibrira mu sat na ruci ) da pogleda snimak a on to NE URADI, ignorise , kao na SP onaj Svaba kog su poslali kuci i koji je sudio samo jednu utakmicu. Na ovoj utakmici je Var pokazao da je opravdano ponisten gol. Ja ne znam u cemu je problem?? I da bude jasno, i meni je drag Tadic i voleo sam da Ajks pobedi i da Tadic da gol , ma ne jedan, 2! Sta je ovde problem, da je gol Ajaksa regularan?? Ajde ljudi, pa svi mi navijamo ali treba prihvatiti ono sto je realno i sto je istina..

Andrej

pre 5 godina

Vrlo lako bi se moglo dogoditi da Real uzme naslov u Ligi prvaka i španjolskoj ligi, a onda Modric osvaja drugu zlatnu loptu u nizu. Ajax je danas mali tim sa osrednjim igracima, ovo je njihov maksimum. U Madridu ce biti 4:0.

Dole fifa i vatikan

pre 5 godina

Kako vam nije neugodno stavljati ove ocjene, kao da nam prenosite utakmicu modric s 33 i radijusom kretanja od 20m toliko odskace na sredini

aaabbb

pre 5 godina

Tadic ima ocenu 7.4, Modric 6.4 prema sajtu Whoscored-u, Tadic 7.6, Modric 6.5 prema sajtu Sofascore, Tadic 7.7, Modric 6.2 prema sajtu Fotmob.
Dakle Tadic je bio bolji igrac od Modrica na utakmici.

garnet

pre 5 godina

Ne znam ko pominje ofsajd. Kakav crni ofsajd kada se lopta odbila od Kurtoe,a pre toga sut glavom igrača Ajaksa isto nije bio ofsajd.
A inace Kurtoa istrcava na Tadića koji je stajao.
Ne razumem.

Xnodeh

pre 5 godina

Problem je što statistika nikada neće zamijeniti naše osjećaje. Na primjer, Modrić pomaže timu i oštetio protivnika. Ono što on daje momčadi nikada se neće moći izmjeriti pomoću neke sprave. npr. danas je poslao loptu u nebranjeni dio terena za vodstvo Reala.
(lol, 13. februar 2019 23:58)

Pa napokon da priznas! To je to! Vi stalno nesto subjektivno "osecate"!A subjektivni dozivljaj lako i cesto ne mora da ima veze sa objektivnim stanjem.Tako vi osecate i da ste fudbalska sila zbog dva slucajna penala,da imate sve same megazvezde u reprezentaciji itd itd.Mnogo toga vi "osecate" a veze sa realnim stanjem nema.To ti ja govorim svih ovih nedelja.Lepo da si konacno priznao

NoName

pre 5 godina

Ne mogu da podnesem ovaj odvratni klub koji zahvaljujući sudijama i nevidjenoj sreći stalno pobedjuje u Evropi. Ajax ih je razbio veceras, realno je trebalo da bude 3-1 ili još realnije 4-1. Ali fudbal je često nepravedan, kao ni jedan drugi sport jer tu ekipa koja je bila mnogo slabija može da pobedi.
(veliki strumf, 13. februar 2019 22:58)

Lepo si ovo rekao STALNO pobedjuje u Evropi ;)
Nije druze sreca kad se desi po ko zna koji put u poslednjih par sezona.. pre ce biti da je iskustvo i pobednicki mentalitet ekipe. Prosto kockice su se slozile u poslednjih par godina.
Sad sto navijace drugih timova frustrira pa izmisljaju ovaj i onaj razlog za nemoc svojih omiljenih klubova mogu da razumem..
Ali za sve ove sto stalno uporno sudije pominju kao faktor imam pitanje.. Gde su bile te sudije od 2002 do 2011? gse su bile kad Real jedno vreme nije mogao proci 1/8 LS? tad nisu imali para? tad nisu imali "galaktikose"? sta?
Gde je ManC trofej LS? Psg? nemaju para da potkupe sudije, to samo Real moze jel?smesna prica..smesna
(Bakota, 13. februar 2019 23:36)

Nema kockica, samo se sudije slažu.

Zigzag

pre 5 godina

Vaš Modrić nevidljiv, naš Tadić jedan od najboljih u oštećenom Ajaxu. Pozz
(Leonida, 13. februar 2019 23:03)
ahhahahaha sinko moj sta si ti gledao?vi ste vise za sportove gdje je mreza na sredini..

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Па био је офсајд код гола Тадића, не видим шта је спорно? ВАР је права ствар, ја сам увијек ДА БУДЕ ПОШТЕНО. А Ајакс не искористи пар зицера и то куће а на тај начин се не може даље другови моји. Мислим и да су се уплашили много. Не волим Реал али пролазе даље. 🙄

ajoj

pre 5 godina

tiberije
Za barsu ne navlače toliko, a mora se priznati da dosta greše i u njihovu štetu. Ja nisam ni jednu utakmicu gledao da realu sudija nije 12-ti igrač a nikad nisam video da su nešto pogrešili u njihovu štetu. Tako da je barsa mala beba za ove. To što je TEBI barsa odvratna je druga stvar..a odvratna ti zato što redovno pegla ovaj tvoj real, sa barsom im ni 12-ti igrač ne vredi.

Bakota

pre 5 godina

Ne mogu da podnesem ovaj odvratni klub koji zahvaljujući sudijama i nevidjenoj sreći stalno pobedjuje u Evropi. Ajax ih je razbio veceras, realno je trebalo da bude 3-1 ili još realnije 4-1. Ali fudbal je često nepravedan, kao ni jedan drugi sport jer tu ekipa koja je bila mnogo slabija može da pobedi.
(veliki strumf, 13. februar 2019 22:58)

Lepo si ovo rekao STALNO pobedjuje u Evropi ;)
Nije druze sreca kad se desi po ko zna koji put u poslednjih par sezona.. pre ce biti da je iskustvo i pobednicki mentalitet ekipe. Prosto kockice su se slozile u poslednjih par godina.
Sad sto navijace drugih timova frustrira pa izmisljaju ovaj i onaj razlog za nemoc svojih omiljenih klubova mogu da razumem..
Ali za sve ove sto stalno uporno sudije pominju kao faktor imam pitanje.. Gde su bile te sudije od 2002 do 2011? gse su bile kad Real jedno vreme nije mogao proci 1/8 LS? tad nisu imali para? tad nisu imali "galaktikose"? sta?
Gde je ManC trofej LS? Psg? nemaju para da potkupe sudije, to samo Real moze jel?smesna prica..smesna

Tus

pre 5 godina

Zanima me samo da li se ikada desilo da Reala izbaci neko uz pomoc sudija, mislim da se to nikad nije desilo sto je neverovatna stvar, da protiv njih sude neki penal iskljuce im igraca ili ne sude ofsajd u odlucujucim utakmicama, sve se desava u njihovu korist..

ozlojedjen

pre 5 godina

Ništa novo , uefa madrid i njihovi preplaćeni baletani na čelu sa nesimpaticnim Ramosom ne mogu bez pomoći sudija proći dalje , ako ne može nikako na silu će ih progurati..

Strasno

pre 5 godina

Varskez lomi igraca Ajaksa oduzima mu loptu zatim ga gura i baca na zemlju i istrcava kontru otvara prostor i real vardrid daje gol...A Somina covek od zadatka nista naravno....Kakav je ovo kancer fudbala ovaj real vardrid,penal vardrid...Umesto 2:0 za Ajaks sada je 1:2 za vardrid....Sramota ove igre i sramota nas koji volimo fudbal,i var je samo legalan nacin prevare,kada je na stetu Ajaksa ne gleda se ali kada je na stetu penal vardrida svaka se odluka gleda,Ajaks daje gol on gleda kako da ponisti....I Ramos udara u zadnjem napadu Dolberga i ometa ga da daje gol,sudija ne svira cist penal za Ajax....Na sta je fudbal spao...real je imao sa sudijama 16 igraca i sada jos ova cetvorica iz var sobe....20 igraca ima real vardrid svaki mec i jedva cekam da ih velika najveca Barselona oduci od fudbala i baci u jamu da se vise nikada ne vrate,a blizu je toga uskoro 4:0 pa 10:0 za barsu a u buducnosti cemo gledati dominaciju barse,kako planski podmljadjuju ekipu dok ovi stoje u mestu...Svi su im 30 plus dok barsa pametno radi,de jong,todibo,de light jovic maxi gomez su kupljeni,dembele,malcom,umtiti,semedo,artur,kutinjo,plus Messi koji ce uci u sredinu terena i igrace tu jos 6 sezona na najvecem.Ove sezone se samo uigravaju i sve ce osvojiti a sledece ce da unistavaju ove prevarante vardridske...Pamtite moje reci,vardrid propada,imaju prevaru viniciusa i VARana od mladjih igraca ostali su svi propali kao sto ce propasti vreal vardrid.Kancer fudbala Vreal VARdrid.

Jovo

pre 5 godina

Ugrabi naš Dule minut da proćaska sa najboljim fudbalerom sveta.To je velika čast za njega malo kome je od naših to pošlo za rukom da stanu i popričaju sa velikim Lukom valjda najviše tu šansu dobije Mažić.

Haha

pre 5 godina

Tadić je na terenu toliko bolji od Modrića je to spektakularno!
(Skomina, 13. februar 2019 21:48)

Da da haha, vec na poluvremenu ga je Perez potpisao, a u redu su cekali Juventus i PSG.

Xnodeh

pre 5 godina

Pa evo da kazemo da je Dusan Tadic sa ocenom 7.6 uz Lase Senea koji takodje ima istu ocenu,igrac utakmice! U nekim trenucima se poigravao sa Realom! Ultra mega giga zlatna prevara od igraca Luka Modric mizernih 6.5.Uz Regilona najgori u svom timu!!!! Mitomanija slucajnih penal doprvaka kako im sve "prsti od megazvezda,igraca" svaki dan sve vise surovo se raskrinkava!Nek i dalje umisljaju

Bakota

pre 5 godina

Varskez lomi igraca Ajaksa oduzima mu loptu zatim ga gura i baca na zemlju i istrcava kontru otvara prostor i real vardrid daje gol...A Somina covek od zadatka nista naravno....Kakav je ovo kancer fudbala ovaj real vardrid,penal vardrid...Umesto 2:0 za Ajaks sada je 1:2 za vardrid....Sramota ove igre i sramota nas koji volimo fudbal,i var je samo legalan nacin prevare,kada je na stetu Ajaksa ne gleda se ali kada je na stetu penal vardrida svaka se odluka gleda,Ajaks daje gol on gleda kako da ponisti....I Ramos udara u zadnjem napadu Dolberga i ometa ga da daje gol,sudija ne svira cist penal za Ajax....Na sta je fudbal spao...real je imao sa sudijama 16 igraca i sada jos ova cetvorica iz var sobe....20 igraca ima real vardrid svaki mec i jedva cekam da ih velika najveca Barselona oduci od fudbala i baci u jamu da se vise nikada ne vrate,a blizu je toga uskoro 4:0 pa 10:0 za barsu a u buducnosti cemo gledati dominaciju barse,kako planski podmljadjuju ekipu dok ovi stoje u mestu...Svi su im 30 plus dok barsa pametno radi,de jong,todibo,de light jovic maxi gomez su kupljeni,dembele,malcom,umtiti,semedo,artur,kutinjo,plus Messi koji ce uci u sredinu terena i igrace tu jos 6 sezona na najvecem.Ove sezone se samo uigravaju i sve ce osvojiti a sledece ce da unistavaju ove prevarante vardridske...Pamtite moje reci,vardrid propada,imaju prevaru viniciusa i VARana od mladjih igraca ostali su svi propali kao sto ce propasti vreal vardrid.Kancer fudbala Vreal VARdrid.
(Strasno, 13. februar 2019 23:00)

Ostrasceni navijac Barselone :)
Ajde isplaci se jos malo, bice ti lakse ;)

Milossovlja

pre 5 godina

Ljudi moji kakav fudbal Ajaksa u prvom poluvremenu pa ono je skoro savrseno za uzivanje zaista steta na kraju,ali sa takvom igrom imaju sanse i tamo

mighty banana

pre 5 godina

Hoću da se zahvalim burazeru koji je rekao Real X-2 i Tottenham 1&GG. Nisam poslušao za GG odigrao čistog 1 i prelaz. Hvala još jednom! :)

vrg

pre 5 godina

Bez baklji, bez zastava, infrastruktura vrhunska, tradicija. Milina gledati utakmicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DE, 13. februar 2019 21:27)

Heheh, a dobro sta ti zastave smetaju. :D

satnik Ante, 5. bojna

pre 5 godina

Vaš Modrić nevidljiv, naš Tadić jedan od najboljih u oštećenom Ajaxu. Pozz
(Leonida, 13. februar 2019 23:03)

Modrić - najbolji nogometaš svijeta u timu prvaka Evrope
Tadić - prosječan nogometaš u prosječnom timu

Cccc

pre 5 godina

Faul nad De Jongom pre gola Reala, nista idemo dalje samo bacimo oko u var sobi cisto da se vidi da smo kao gledali.ne znam da li postoji nacin da se izbaci Real kada ih ovako guraju sudije

Ima nacina brate i taj nacin se zove Barselona. Molim boga da im dodju na megdan ako im Barsa u dvomecu ne da 20 golova nista nisu uradili ovaj vreal vardrid je gomila matoraca koje guraju sudije...A Barsa sveza...Kad moze Benfika Nacionalu da da 10 moze i Barsa Realu... Obrukace ih jer vreal vardrid je sada ranjiva ekipa i matori su a Barsa hvata zalet...umtiti se oporavio semedo fantastican dembele proradio messi kao i uvek carobnjak,artur na sredini doktor,rakitic takodje o buskecu ne pricati...Rasturice ih a to su i dokazali sa onih 5:1 na Nou Kampu a moglo je biti i vise samo Barsa im se smilovala,ali vise nece imati milosti pored ovih kancera fudbala,vreme je da se bolest zvana vreal vardrid iskoreni iz sveta fudbala i sveta sporta uopste.Pa njihov predsednik bivsi je sam rekao da ga je sramota na koji su nacin uzimali titule u proslosti a tako je i sada.Svaku utakmicu koju su odigrali treba da vrate VAR i da im oduzmu svaku titulu,jer u svojoj korumpiranoj,podloj istoriji nemaju jednu titulu posteno osvojenu.Dobijali su direktno od sudija svake sezone po 25 bodova minimalno a sudije su njihove rivale stetile sa minimalno 25 bodova po sezoni...Kad se setim Barsinih golova gde lopte ulaze po metar u gol a sudije se prave slepe.I to ne jednom nego sigurno 100 puta.vardrid sramota

CCCCC

pre 5 godina

Faul nad De Jongom pre gola Reala, nista idemo dalje samo bacimo oko u var sobi cisto da se vidi da smo kao gledali. Ne znam da li postoji nacin da se izbaci Real kada ih ovako guraju sudije

Ima nacina brate i taj nacin se zove Barselona. Molim boga da im dodju na megdan ako im Barsa u dvomecu ne da 20 golova nista nisu uradili ovaj vreal vardrid je gomila matoraca koje guraju sudije...A Barsa sveza...Kad moze Benfika Nacionalu da da 10 moze i Barsa Realu... Obrukace ih jer vreal vardrid je sada ranjiva ekipa i matori su a Barsa hvata zalet...umtiti se oporavio semedo fantastican dembele proradio messi kao i uvek carobnjak,artur na sredini doktor,rakitic takodje o buskecu ne pricati...Rasturice ih a to su i dokazali sa onih 5:1 na Nou Kampu a moglo je biti i vise samo Barsa im se smilovala,ali vise nece imati milosti pored ovih kancera fudbala,vreme je da se bolest zvana vreal vardrid iskoreni iz sveta fudbala i sveta sporta uopste.Pa njihov predsednik bivsi je sam rekao da ga je sramota na koji su nacin uzimali titule u proslosti a tako je i sada.Svaku utakmicu koju su odigrali treba da vrate VAR i da im oduzmu svaku titulu,jer u svojoj korumpiranoj,podloj istoriji nemaju jednu titulu posteno osvojenu.Dobijali su direktno od sudija svake sezone po 25 bodova minimalno a sudije su njihove rivale stetile sa minimalno 25 bodova po sezoni...Kad se setim Barsinih golova gde lopte ulaze po metar u gol a sudije se prave slepe.I to ne jednom nego sigurno 100 puta.vardrid sramota

Dvije klase

pre 5 godina

Vaš Modrić nevidljiv, naš Tadić jedan od najboljih u oštećenom Ajaxu. Pozz
(Leonida,

Još jedan “realan” komentar :))))
Meni bi bilo neugodno da usporedjujem Tadica sa Modricem...to su dvije različite klase.
Pogledaj umjetnika Modrica i njegovih par dodavanja vanjskom večeras, pa dodavanja petom pred šesnaestercom...to je ono što mami uzdahe i zašto se gleda nogomet.
Uz duzno postovanje prema Tadicu, koji je talentiran i trudi se, zna se lijepo postaviti, dodati...ali samo pogledaj one mesarske prekršaje, i jasno ti je da dečko nije klasa igrač.
I da takvih igrača ima na stotine danas.
Možda istina boli, ali je istina.

Marko

pre 5 godina

A sta je sa kosarkom? Imas Hawk eye u tenisu, Imas video u odbojci.Nema prevare.Vratis vidis i dosudis.Da je bilo VAR na SP u Meksiku Maradoni bi bio pinisten gol rukom
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Ja, 13. februar 2019 22:25)

Ne moze da se poredi odbojka i tenis sa fudbalom... 50 hiljada u euforiji, tempo opadne zbog prekida i pregledavnja i ekipi kojoj se ne prizna gol moze psihološki da padne. Zatim Var se koristi selektivno, videli smo na nasoj kozi. Ovde da je bila obrnuta situacija ne bi se ni pregledavao snimak...

Hahahaah

pre 5 godina

(Bakota, 13. februar 2019 23:12)

Ti jos places i brojis poraze 4:0 5:0 6:2 4:0 5:0 5:0 5:1 i spremi se za naredna 2 bice bolni velika Barsa ce da unisti mali vreal vardrid prvo 4:0 a zatim u ligi 10:0 kad moze Benfika Nacionala moze i Barsa mali vreal vardrid.I molim boga da prodjete Ajaksa i da dodjete nama na megdan pa da vam onda puknemo po 2 desetke jednu na Nou Kampu i da vas dobijemo 10:1 u vardridu i prodjemo dalje sa ukupnim skorom 20:1 i ugasimo vreal vardris sa fudbalske pozornice zauvek...Gotovi su !!!

Xnodeh

pre 5 godina

ahhahahaha sinko moj sta si ti gledao?vi ste vise za sportove gdje je mreza na sredini..
(Zigzag, 13. februar 2019 23:34)

Gledao je utakmicu koju si i ti.Ajde olaksaj dusu,priznaj nam,bice ti lakse.Ocene Tadic 7.6 igrac utakmice uz Senea sa takodje 7.6.Modric sa 6.5 uz Regilona najgori u Realu.Mi smo za sve sportove i sa mrezom i bez mreze.Vi ste jedino za golubove i zmajeve

Nino

pre 5 godina

Evo ih opet. Sad je neki Tadic za tri klase bolji od Modrica. Kao i Piski, kao i Milinkovic-Savic, kao i Matic. Ma sve igracina do igracine koji NIKAD ali NIKAD nisu nista osvojili u karijeri. Komentari su vam kao da ih ljubomorna djeca iz osnovne pisu. Koji je prosjek godina ovdje, 7?

papa

pre 5 godina

Очекиван резултат. Ајакс лоше игра одбрану, а то је недовољно за "намазани" Реал који је све шансе искористио. Истина питање шта би се десило да није било оне промене одлуке у првом полувремену. За ЛШ је поред потентног напада, у чему Ајакс не оскудева потребна квалитетнија одбрана. Напад Реала ништа није квалитетнији од напада Ајакса, али се "позади" разликују. Добра партија Тадића.

p

pre 5 godina

Ne znam sta nije jasno...real je bolji tim ...gol ajaksa je iz ofsajda... pokazali su ko je hteo mogao je da vidi...plus povukli su liniju i vidi se da je ajaksovac u ofsajdu...Modric odlican samo vi imate problem sto je on hrvat?

2CRAZY

pre 5 godina

O zivote, koliki je raspad od kluba ovaj Ajax, pa gde ovaj nesrecni Tadic zavrsi, da moram da navijam za njih, a on je bukvalno jedino sto vredi u ovom klubu, ovo ostalo... sve mlado, ludo, retardirano, glupo i smotano, odakle da krenem, Ziyech, znaci klinac nema veze sa fudbalom, ima 10 sansi, neki i ziceri i od svega toga on jedva daje jedan gol, da ne pricam da je izgubio 90% duela sa protivnicima, i slao neprecizne paseve, upropastio je sve sto je dobro Ajax uradio na ovoj utakmici.
Zatim Neres, znaci lik je presisao Nejmara, svaki moguci kontakt on pada ko bombom odnesen, da je bar u nekim duelima ostao na nogama, mozda bi i imali neke sanse...
Mislim jasno je bilo da ce ovako biti, Real je matoriji i sa manje volje, ali dodaju gas kolko treba, da pobede na iskustvo, dok je Ajax kao sto se ocekivalo, napadao, jurisao, bez ikakvog rezultata, sve to jalovo i onda na kraju naravno da su primila dva gola, znaci sanse nemaju u Madridu, a i bolje... Tadic je igrac za mnogo kvalitetniji klub!
Za koga se ja nerviram...
Ovakav tim Ajax, mozda za par godinu vredi nesto kad porastu ova deca.

loop

pre 5 godina

loop 
Ne pratis Ajaks, a da pratis znao bi da je De Liht BRUTALAN stoper i da je postao partner Van Dajku u reprezentaciji.
(Jaran, 13. februar 2019 23:15)

Ne kazem ja da je on los igrac, cak sam u prvom komentaru rekao da je dobar, nego da je glupo da je on kapiten, jer je klinac, nema autoritet...

takiardi

pre 5 godina

Cist ofsajd? Mozda 99%? Zasto 1% ostaje?
Zato sto prvi ko je trebao da se buni kod ovog gola je Kurtoa, kome Tadic smeta, ali se on ni jednog trenutka nije pobunio, vec se nervira sto je primio gol.
Drugo, sta mi upada u oci da VAR ne vazi za sve isto. Ako se je trazila dlaka u jajetu da se ponisti gol Ajaxa, zasto bar nije pregledan snimak kod stative Tadica. Pre momenta suta Ramos ga kaci NAMERNO rukom, dovoljno da ovaj izgubi korak i u padu sutira.
Tako da ako je tamo ponisten gol, ovde je trebao biti penal, ali ovo je na stetu, a ono u korist REALA...

dipl. ing

pre 5 godina

Kada se ovako sudi na štetu najvećeg kluba Evrope, kod kuće, takmičenje gubi smisao.
Upamtite, AFC Ajax Amsterdam je najveći klub u Evropi. Niko nije dao fudbalu koliko je dao ovaj klub. Temelj modernog fudbala.

Bakota

pre 5 godina

Ljudi moji,jel realno sta vi pisete?
Ofsajd je cist, uticao je Dule na igru, Taljafiko se aktivirao iz ofsajda, regularno ponisten gol.. al' eto, problem je sto je to Real.. da je obrnuta situacija, rekli bi.. cisto sve, VAR izvukao stvar.. inace bi ove bagre iz Madrida dale gol na kvarno..bla bla..
Msm, dzaba nekima. objasnjavati, ljudi su subjektivni i samo ce gledati kako njima odgovara..
najsmesnije mi. je sto ove ima toliko dece i navijaca Barselone koji svaku vest o Realu okrecu istu pricu svaki put.A kad Real izgubi( sto se dosta puta desilo ove godine), dodju da se nasladjuju. Kompleks bato.. ozbiljan kompleks od 3 uzastopna trofeja LS ;)
Hala Madrid

lazar

pre 5 godina

Apsolutno ocajna odluka ako ce se za ovakve stvari koristiti VAR. Kada pogledate ceo snimak vidite da igrac Ajaxa ni na koji nacin nije ometao golmana vec je golman istrcao na njega u zelji da pokupi loptu. I onda kad zaustavite VAR na toj stotinki sekunde ispadne da je on tu stajao a napadac mu smeta. Sramota .

presheva

pre 5 godina

samo koliko su se lozili navijavi barse.. ajd ljudi svi znate bio pasivan ofsajd. nike gresio sto je ponistio gol. al i da je sudio nebi pogresio.. ja kao navijac real-a voleo bi da je sudio gol.. al et sudio odlucio tako i kazem opet uopce nije gresio po pravila futbala

Barsa Barsa

pre 5 godina

Gledao utakmicu Ajks Real do ponistenog regularnog gola Ajaksa. Onda je bilo besmisleno gledati. Ovo je cetvrta godina da na svakoj utakmici pomaze se Real i to debelo. Pa Real je jaci nego Ajaks, verujte nisam ni sluteo da se ovakve sudije bore se za Real i sa slabim protivnicima. Real bi pobedio u ukopnom rezultatu Ajaks bez problema, ali sa ovakvim sudijama gubi se svaki draz fudbala. Sramota, a nisu trebali.

bogi

pre 5 godina

Strašno koliko srčanosti od Ajaxa i koliko ti fudbaleri to žele. Stvarno predivno za svakog ljubitelja fudbala dok god se ne pojavi Uefa i uništi još jednom svu lepotu ovog sporta. Od uživanja do gađenja...

Ofsajd čist ko suza

pre 5 godina

Ofsajd čist ko suza!
Tesko nekima pada, ali pogledajte analize ozbiljnih stručnjaka na Sky sportu, Hrt-u i sl., gdje ofsajd nije sporan.
Ovdje je sporan, znamo zašto.
Dijelom zbog Barcinih navijača, dijelom zbog fanova Tadica u Ajaxu, pa ste razočarani.
Drugo.
RM nikada nije motiviran da igra protiv osrednjih klubova, vidjelo se u prvom dijelu da Ajax grize, igra agresivno, radi pritisak, ne da im disati. Nije Real to očekivao, ali je u drugom dijelu došao sebi i tu se vidjela velika razlika u klasi.
Ali cestitke Ajaxu na silnom trudu, dali su svoj maksimum, i više.
Mislim da ce ih Real u Madridu potopiti.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.
(Ivan, 13. februar 2019 22:57)

Gde su sad navijači Fulama I hejteri Njukasla? Ne, mi smo kategorija za sebe - mi navijamo za SUDIJU MAZICA!!!

Da barem navijamo za klubove gde igraju naši - ali kako kada su svi u nekim bezveznim. Mitro u Fulamu, Tadić u Ajaksu, Sergej u Laciju, Jović u Nemackoj, u Fortuni Bilefild ili kako god da se zove taj klub..

A komšije biraju - Real, Barsa, Juventus, Inter, Bajern (Niko Kovac)...

Ne, mi navijamo za sudije i mislimo da je bolje 6-1 nego 0-2 "jer je Zvezda ipak dala gol.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Дал знате да је и Мбапе дао Звезди четврти гол у Београду из офсајда? Ето, прегледајте (зауставите) снимак... Ал, било па прошло... 😔😔😔

drago

pre 5 godina

Modricu je nedostajalo svjezine, treca jaka utakmica za u 7 dana u 34-oj godini. Ima kartone za vikend tako da ce odmoriti i biti puno bolji u uzvratu. Veceras je bio odlican sa loptom ali se losije kretao nego inace.
Puno bolji od Tadica kojeg nije bilo drugi dio.

Mitar

pre 5 godina

Prosle sezone 

Psz vodi protiv Reala u gostima, penal za Real u 45.min, automatski su sudije presekle Psz. 

Sa Bajernom druga utakmica, gol iz ofsajda Ronalda i mnoge druge stvari u korist Reala da ne nabrajam 

Sa Juventusom unisti ih Juventus ali Oliver svira penal u 95. min i iskljucuje Bufona da ne moze da brani penal 

Ranijih godina 

Iskljucenje Nanija 

Iskljucenje Arde Turana 

Gol iz ofsajda Ramosa 

Crveni Vidalu 

Crveni Kjeliniju 

i jos mnogo mnogo mnogo situacija a iskreno ne mogu da se setim da li je jednom ostecen Real 

Sta reci???
(tyson, 13. februar 2019 22:25)

Toliko kradja a navijaci i dalje misle da ih mrze samo navijaci Barselone :D

Predsjednik

pre 5 godina

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.
(Ivan, 13.

Rekao si sve kontra od istine. Procitaj jos jednom komentare ovdje, pa ce te demantirati svi do jednog...Neki su se čak drznuli da usporedjuju Tadica sa Modricem i jos ga prozivati doktorom za najboljeg igrača svijeta....
Treba li to komentirati?
Ima li vecih kompleksa od vaših?!?
Da podsjetim, nemamo potrebe da se natječemo sa 31.reprezentacijom svijeta, Hrvatska je u jednom drugom drustvu i rangu. Francuske, Brazila, Španjolske itd.
A to da gledamo nogomet kroz učinak naših igrača, moramo! Ipak oni igraju u najboljim klubovima svijeta, a ne nekim boranija ligama.

pedja

pre 5 godina

Nadam se da je selektor (ako je jos uvek to Krstajic) gledao ovu utakmicu i konacno shavtio gde treba da igra Tadic, a gde Sergej(ako uopste treba da igra).
Sto se tice ofsajda vidi se koji se timovi guraju.Kada sudi S(k)omina a u VAR sobi je Poljak Marcenjak (diskvalifikovan sa SP kao los ocajan sudija, a i Zvezdi je lose sudio jednu od utakmica) nije ni cudo sto je gol ponisten. Da je bila obrnuta situacija gol bi bio priznat.Uzgred Tadic nije ni ometao golmana, koji je posle ocajne intervencije bio u soku i nije pokusao uopste da intervenise. Cist gol sem kada se da Realu. Sramota!!!

обс

pre 5 godina

ВАР има смисао ако треба да пресуди у очигледно спорној ситуацији (као што Брих није то учинио у фаулу на Митровићем против Швајцарске на СП, што је битно определило судбину наше репрезентације). ВАР не треба да тражи промилну процену ситуације. Јер, уколико тако буде онда фудбал постаје видео игрица а не живот. Гол Ајакса није офсајд зато што је ситуацију код гола произвео голман Куртоа својом фаталном грешком па га није ни требало бранити од Тадића. Овако је Куртоа награђен за грешку а Тадић кажњен као сведок те грешке. Скандалозно суђење С(к)омине.

faul

pre 5 godina

Kako može da bude faul Vaskeza nad De Jongom, kada De Jong prvi njega hvata? Posle toga je bilo obostranog povlačenja u kom je De Jong bio slabiji.
Evo na BT Sportu kazu da su sve odluke bile dobre.

komentator

pre 5 godina

opaaaa ... zavuče ga real još jednom ... a srbi bacaju tv kroz prozor :-))
(komentator, 13. februar 2019 22:50)

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.
(Ivan, 13. februar 2019 22:57)

koji smo to mi???

satelit

pre 5 godina

Ponasanje sudije kod drugog gola Ajaksa gde se konsultuje sa VARom i kod drugog skoro pa indenticnog gola Reala gde se NE KONSULTUJE sa VARom,ipak pokazuje tendenciju danasnje UEFAe kada se radi o klubu koji donosi VELIKI PROFIT!!!!

VAR

pre 5 godina

Posle prosle sezone kad je Real imao onaj lazni penal protiv Juvea,pa gol iz ofsajdna protiv Bajerna pomislis da je sve gotovo jer se pojavio VAR, ali grdno se prevaris.Sudija ponisti cist gol i jos gleda da li ima nesto sporno kod drugog gola Ajaksa kako bi i njega ponistio...Cirkus

Bakota

pre 5 godina

Kako može da bude faul Vaskeza nad De Jongom, kada De Jong prvi njega hvata? Posle toga je bilo obostranog povlačenja u kom je De Jong bio slabiji. 
Evo na BT Sportu kazu da su sve odluke bile dobre.
(faul, 13. februar 2019 23:13)

Brate moze.. kod nas Srba, dezurnih teoreticara zavere koji se u sve razumemo, sve moze..
De Jong se okrece ka Vaskezu, ulazi mu u putanju sa ciljem da ga blokira, Vaskwz ga odnese i nastavi da trci kontru, a neki ovse traze faul nad De Jongom..
Sve kod nas moze..

www

pre 5 godina

A gde je De Jong?
(nostradamusfromvalencia, 13. februar 2019 23:15)

Pojeo ga Modric i poslao loptu u nebranjeni dio terena, za vodstvo reala.

lol

pre 5 godina

Xnodeh, 13. februar 2019 23:43)

Problem je što statistika nikada neće zamijeniti naše osjećaje. Na primjer, Modrić pomaže timu i oštetio protivnika. Ono što on daje momčadi nikada se neće moći izmjeriti pomoću neke sprave. npr. danas je poslao loptu u nebranjeni dio terena za vodstvo Reala.

kralj

pre 5 godina

Steta za Ajaks,o ovome je pricao Veljko Paunovic,skup fudbaler je za toliko bolji od manje placenog odnosno za toliko vise daje na terenu,cini se da ih je Ajaks razbio a Real pobedio na suv kvalitet,da je recimo Benzema imao tri stopostotne,dva bi najmanje dao ako ne I sva tri I to kad nije u nekoj formi.

Bogy

pre 5 godina

Gotovo nikada ne ostavljam komentare ali ovo iziskuje kritiku. Ne mrzim Madrid ve ga,zapravo postujem jer nemojmo se lagati, mrznje ne sme biti za zivota. Ne verujem da je i sudija zatrovan istom, pokrece njega nesto drugo. Zamislite da kojim slucajem nije bilo offside-a, kada nekoj ekipi bude bilo vaznije sudice se recimo obstrukcija golmana... I sta onda? Da se prati ovaj namesten tender poput istoimenih sa nasih prostora? :) Neeeeka hvala.

tyson

pre 5 godina

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene.
(Stef, 13. februar 2019 22:04)

Ne lupaj gluposti!!! Glavni sudija je gledao samo Tadica!!!

789

pre 5 godina

Real Vardrid,Rafael VARan,Serhio VARmos,VARegulion,VARisius,KarVARhal,VARselo....Real Vardrid najveca sramota svetskog fudbala,da Real dao ovako gol sudije ne bi ni gledale VAR,ali kada primaju odmah se pali VAR,da Ajax da gol sa centra palili bi VAR da vide da mozda nije neko od fudbalera pogledao Kurtou i tako ga zbunio i smetao mu....Idemo Ajaks sada iz inata 4 im dajte u drugom,kad mozete Herevenu mozete i malom real vardridu.... 4:0 Ajax i kancer fudbala ispada zatim ce ih Barsa otkinuti u naredna 2 El Classica dace im 14 golova,prvi ce dobiti 4:0 a drugi ligaski 10:0 kao Benfika Nacionala nedavno...Naredni mecevi ce biti zapisani kao najcrnji u istoriji vardrida,a imali su crnih i previse... atletiko 4 dortmund 4 barsa 4,5,6,7,8 golova... svi su ih sramotili ali ovo sto sada dolazi je potop vardrida a mi ljubitelji fudbala cemo uzivati u propasti vardrida...sportski pozdrav
(Strasno, 13. februar 2019 22:00)

Zar toliko boli? Problem je što je Ajaxu poništen neregularan gol? Ok

marek hamšiković

pre 5 godina

Nemanja Radonjic prelazi u Slaven Belupo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlovic, 13. februar 2019 22:15)

Kakve to veze ima sa ovom utakmicom?

tyson

pre 5 godina

Prosle sezone

Psz vodi protiv Reala u gostima, penal za Real u 45.min, automatski su sudije presekle Psz.

Sa Bajernom druga utakmica, gol iz ofsajda Ronalda i mnoge druge stvari u korist Reala da ne nabrajam

Sa Juventusom unisti ih Juventus ali Oliver svira penal u 95. min i iskljucuje Bufona da ne moze da brani penal

Ranijih godina

Iskljucenje Nanija

Iskljucenje Arde Turana

Gol iz ofsajda Ramosa

Crveni Vidalu

Crveni Kjeliniju

i jos mnogo mnogo mnogo situacija a iskreno ne mogu da se setim da li je jednom ostecen Real

Sta reci???

adpgapdgd

pre 5 godina

Cist faul kod 2. gola Reala ali za njih VAR ne postoji i ne gleda se, ali zato za oba gola Ajaksa obavezno VAR pogledati. Sramota fudbala, treba svi ostali klubovi da se udruze i udju u strajk dok se Real ne izbaci iz svih evropskih takmicenja, svaki klub nekad krade i nekad bude pokraden, ali samo za Real postoji jedna strana, sramota za fudbal, sramota za sport, 20 godina gledam istu pricu i svake godine se nadam necem novom i svake godine isto.

Liverpool Man

pre 5 godina

Zao mi Ajaxa sto ne vodi na poluvremenu. Sad ce Real da pogodi iz jedne sanse i dobice ih. To tako ide...Nadam se da gresim. Bas bas lepo igra Ajax, kao nekada.

klip

pre 5 godina

Gol je ko suza čist jer je lopta došla od golmana, dakle od protivničkog igrača. Pre toga je Belj bio poslednji igrač. A o nekom faulu Tadića nema govora, jer je Kurtoa naleteo na njega u pokušaju da ispravi grešku i uhvati loptu koja mu je ispala ... 
Ovaj Slovenac već drugi put rešava utakmice. Ovde je u prbom deli napravio tri greške. Guranje rukama od strane Karvahala, ofsajd Tadića i čist gol... Dokle bre više ovaj smrdljivi real!!!
(Ja Klaudije®, 13. februar 2019 21:50)

Tadić je bio u pasivnom ofsajdu, to je svirano. Nikakav faul nije sviran. Tadić je bio u ofsajdu u trenutku kada je Taljafiko šutirao. Kakva crna lopta došla od golmana.

CJC

pre 5 godina

Skomina nastavlja sa sprovođenjem UEFI-nih "specijalnih" zadataka.
(mkg, 13. februar 2019 21:45)

Šta je sporno kod poništenog gola, to što je Tadić u ofsajdu ili što ometa golmana?
Proveri malo pravila fudbala kad ti je vec neko podario moc interneta, za 2 minuta naučiš sve o ofsajdu ako umeš da čitaš.

klip

pre 5 godina

(klip, 13. februar 2019 22:40) 

Ko se sve razume u fudbal ccc sve stručnjak do stručnjaka
(vrela mast !!!, 13. februar 2019 22:45)

Šta nisam tačno napisao? Hajde objasni.

Beograd

pre 5 godina

Real kroz istoriju najpovlasceniji klub Evrope. Na stotine utakmica im se pomoglo a nikad nisu osteceni od sudija. To je van svake logike. Samo u ovih par sezona su zakinuti Atletiko PSZ Juventus Bajern u oba meca i tako su ih gurale sudije do lopovskih trofeja. Sramota lred celim svetom. Ovi omladinci iz Ajaksa su ih oducili od fudbala veceras da ovi iz Reala ne znsju sta ih je snaslo. Jos ovaj Slovenac ponistava gol. Znate li kad bi gledao Realu da je bilo na kontra stranu VAR tehnologiju. Nikad vec bi pokazao na centar i igramo dalje.

Mihajlovic

pre 5 godina

Svaka cast Tadicu i klincima iz Ajaksa! Ali Madrid to resava u drugom poluvremenu.
Steta sto nemamo ozbiljnog selektora da uklopi Tadica, Jovica, Matica, Blekija, Maksimovica, Kostica, Grujica.. Mogli bibda imamo ozbiljnu ekipu, da igramo lep fudbal.

drago

pre 5 godina

Skomina. Haha, po cemu je bolji? Ajaxovci su se samo spremali za ovaj mec, mladi su i napaljeni, Real ima star tim a zadnjih 7 dana je igrao sa Barcelonom i Ateticom, 2 najveca protivnika. Vidi se na njima da su iscrpljeni.

Stef

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.
(Zero_Cool, 13. februar 2019 21:57)

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene.

dva metra

pre 5 godina

Pa cist ofsajd,zagradio covek golmana lako bi uhvatio ono 2 metra ima
(Ibraaakadabra, 13. februar 2019 21:44)

nije uhvatio loptu na liniji, ali bi skocio pet metara i uhvatio bi loptu koja ide od njega, ali ga eto Tadic sprecio, a Kurtoa prilazi Tadicu, a ne obrnuto. Ramos uvali lakat Kariusu i nista, a ovde siroti Kurtoa "sprecen" da intervenise i odmah ponisten gol.

posao

pre 5 godina

bio je ofsajd ... sudija odličan 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komentator, 13. februar 2019 21:45) 

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.
(Марко, 13. februar 2019 21:51)

I to je bio ofsajd. Tadiceva stopala jesu bila na njegovoj polovini, ali telo mu je bilo na protivnickoj polovini. Za ofsajd se gleda sve osim ruku. U fudbalu se gleda zamisljena vertikalna ravan, ne kao u kosarci.

Hibrid

pre 5 godina

De Jong se ne vidi. Osim sto usporava svaki napad Ajaxa. 

Cemu fama oko njega?!
(ime, 13. februar 2019 22:52)

Saznaces kad dodje o Barselonu od sledece sezone i krene da trpa Real

Mikii

pre 5 godina

Čist ofsajd nažalost..Ajaks ako ovako nastavi da igra uguraće im 3 komada minimum...
(gendegen, 13. februar 2019 21:55)

Ma 13, ko u prvom

djomla

pre 5 godina

Koliko je lepše gledati Tadića od Modrića.
(Alien, 13. februar 2019 21:30) Normalno je da razmisljas subjektivno, logicki je. A sad, dal je i realno, to i nije bas :)

VAR kao varanje

pre 5 godina

Ovo vise nije za gledanje. Ladno su ponistili cist gol, i niko se nije pobunio. I kao stavili liniju ofsajda u situaciji gde je to nebitno. Srecom iskljucio sam ton da ne slusam, ne znam jesu li se bunili oni strucnjaci na poluvremenu.

Ovo je neka zesca namestaljka.

Balon d’or

pre 5 godina

Koliko je lepše gledati Tadića od Modrića.
Alien,

Koliko je lijepo vidjeti komplekse prema najboljem igraču svijeta i usporedjivati ga sa osrednjim igračem iz osrednje reprezentacije koja rastura na 30.mjestu na Fifine ljestvice..hahahahaha ....kakav luzerski mentalitet!

Soko

pre 5 godina

Faul nad De Jongom pre gola Reala, nista idemo dalje samo bacimo oko u var sobi cisto da se vidi da smo kao gledali... ne znam da li postoji nacin da se izbaci Real kada ih ovako guraju sudije

Ivan

pre 5 godina

opaaaa ... zavuče ga real još jednom ... a srbi bacaju tv kroz prozor :-))
(komentator, 13. februar 2019 22:50)

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.

sat

pre 5 godina

Haahahahhahahahahahahaah lopta metar u vazduhu od Kurtoe a Tadic uticao na igru ahahahahhaahhahaah gasim tv ovo je bolesno koliko se gura Real, jel vam jasno kako su osvojili sve ove lige sampiona?
(Damir, 13. februar 2019 21:44)

Pasivan ofsajd. Tadic, koji je bio u ofsajd polozaju, je uticao na Kurtou, zbog njega Kurtoa nije mogao da dodje do lopte.
To ti je kao situacija kada neki igrac sutne iz daljine, a ispred golmana se nalazi neki drugi igrac koji je u ofsajd polozaju. Taj igrac koji je u ofsajd polozaju ne dira loptu, ali on utice na igru jer zaklanja golmana. Posto ometa golmana iz ofsajd polozaja onda se svira ofsajd.

Trotters Independent Traders

pre 5 godina

Neverovatno! Cist gol Ajaksa u 75. minutu - sudija se konsultuje, pokusava da smisli nacin da ponisti gol!
Ne valja ovo za Real, ne valja za Spaniju, ne valja za fudbal.
Sramotu veliku citav svet gleda.

loop

pre 5 godina

Koja je fora da ti kapiten ekipe bude klinac od 19. godina? 
Kapiten treba da bude igrac sa iskustvom i autoritetom, da bude pravi vodja. 
Po meni je glupo da devetnaestogodisnjak bude kapiten, bez obzira koliko je dobar igrac. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (loop, 13. februar 2019 21:22) 

Bukvalno,nema ko da im bude kapiten iz prvih 11 kad su svi klinci malte ne,svi imaju oko 20 godina,jedino Blind,Šone ili Tadić pošto je Huntelar na klupi.p
(marek hamšiković, 13. februar 2019 21:58)

Pa Blind bi trebalo da bude, on je iskusan, jos je dete Ajaksa. Bolje on nego De Liht. Sene moze, Tadic je tek dosao, tako da on otpada. Ne pratim bas Ajaks, pa ne znam ko od iskusnijih igra redovno.

Strasno

pre 5 godina

Real Vardrid,Rafael VARan,Serhio VARmos,VARegulion,VARisius,KarVARhal,VARselo....Real Vardrid najveca sramota svetskog fudbala,da Real dao ovako gol sudije ne bi ni gledale VAR,ali kada primaju odmah se pali VAR,da Ajax da gol sa centra palili bi VAR da vide da mozda nije neko od fudbalera pogledao Kurtou i tako ga zbunio i smetao mu....Idemo Ajaks sada iz inata 4 im dajte u drugom,kad mozete Herevenu mozete i malom real vardridu.... 4:0 Ajax i kancer fudbala ispada zatim ce ih Barsa otkinuti u naredna 2 El Classica dace im 14 golova,prvi ce dobiti 4:0 a drugi ligaski 10:0 kao Benfika Nacionala nedavno...Naredni mecevi ce biti zapisani kao najcrnji u istoriji vardrida,a imali su crnih i previse... atletiko 4 dortmund 4 barsa 4,5,6,7,8 golova... svi su ih sramotili ali ovo sto sada dolazi je potop vardrida a mi ljubitelji fudbala cemo uzivati u propasti vardrida...sportski pozdrav

Obelix

pre 5 godina

Kukali ste da se uvede VAR i evo ga. Realno, da nije VARa gol bi bio priznat i Real bi bio ostecen. Ja bih prvi, kao i sve sudije, priznao ovaj gol. Nema tog sudije koji bi bez VARa video da je ovde ofsajd. Na kraju ispravna odluka sudije. Ajaks za sada bolji i po prikazanom bi trebalo da vodi. Kod ofsajda na centru, Tadicu jesu noge bile na polovini Ajaksa, ali je telo bilo na polovini Reala. Ne gledaju se noge, vec polozaj tela. Na kraju ce ovo Real rutinski da dobije, mada bih zbog revansa voleo da Ajaks pobedi.

Denver

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje.
(Bojan R., 13. februar 2019 21:54)

Ok. Ja kažem sve suprotno. Doduše takođe mi se ne sviđa koliko traje, ali sviđa mi se da je nešto ISPRAVNO, a ne da GREŠKA sudije odluči.
STOP nepismenosti. UZDRAVLJE.

Zuja

pre 5 godina

bio je ofsajd ... sudija odličan 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komentator, 13. februar 2019 21:45) 

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.
(Марко, 13. februar 2019 21:51)

O tom ofsajdu ne odlucije VAR.Pomocni sudija kod gola nije signalizirao ofsajd igraca koji se aktivirao iz ofsajda vec je signalizirala VAR soba.Ispravna odluka.Jer ono sto propusti sudija ispravi VAR jer su u mogucnosti da vrate situaciju.Kao u tenisu, odbojci

ne ta, situacija posle

pre 5 godina

Gol je ko suza čist jer je lopta došla od golmana, dakle od protivničkog igrača.
(Ja Klaudije®, 13. februar 2019 21:50)

Da ti pomognem. Nakon što je lopta došla od golmana do igrača Ajaksa koji je upućuje u gol glavom, u trenutku udarca glavom Tadic je malo BIO u ofsajdu i ometao golmana. Tako su procenili.
Nisam navijač Reala i žao mi je što se ovo desilo Tadiću i fudbalu, ali ako gledaju tačnost, OK.

Mikii

pre 5 godina

Tadić je u odnosu na Modrica, Pele! Profesor, doktor. On najbolji na svetu hahha, smešno.
(miroslavmld, 13. februar 2019 21:52)

Tadic ne moze kopacke da mu cisti. Ali, ne mozes sa Srbinom na kraj izaci. On sve zna.

Luka

pre 5 godina

Zbog cega Realovi navijaci misle da sve ruzno sto se uputi Realu dolazi od navijaca Barselone, pa sve zivo ste pokrali a i svako ko je neutralan ne podnosi Real. Barselonini navijaci su samo delic

mare 77

pre 5 godina

Ajax prosecna ekipa. Gledao sam ih i protiv Fejnorda kad su izgubili 6:2. De Jong, De Liht...prosek. Kao i nas Sergej. Ovaj mali Vinisijus i sinoc Mbape su drugi nivo u odnosu na njih.

Djuro

pre 5 godina

Sad kad sam video da se sprema Jan Klas Huntelar shvatih koliko sam ostario i jos vise koliko brzo prolaze godine,kao da je juce bilo secam se neke utakmice omladinske reprezentacije Holandije kad je Huntelar dao pet komada,a sada je veteran koji ce da zavrsi karijeru verovatno na kraju sezone i minute dobija na kapaljku.Auuuu sokirao sam se kako prodje brzo ovo vreme njegove karijere,a kao da je pre tri cetri godine dao onih pet komada.Inace dobra utakmica,Ajaks odlican ali vidi se manjak iskustva.

pepo

pre 5 godina

Liverpool Man hahahahah navijaš za Liverpool a napisao si takav komentar, pa vi se najviše gurate i najviše vam se sklanjaju a BPL ne možete da osvojite.

veliki strumf

pre 5 godina

Ne mogu da podnesem ovaj odvratni klub koji zahvaljujući sudijama i nevidjenoj sreći stalno pobedjuje u Evropi. Ajax ih je razbio veceras, realno je trebalo da bude 3-1 ili još realnije 4-1. Ali fudbal je često nepravedan, kao ni jedan drugi sport jer tu ekipa koja je bila mnogo slabija može da pobedi.

Marko

pre 5 godina

pravo "realovsko" sudjenje

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boris, 13. februar 2019 21:51) # Link komentara

Pljacka

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crni bombarder, 13. februar 2019 21:51)

Komentari tipisnih Srbina...naviklo to da igrac izadje sa loptom van terena, pa je vrati svom igracu, a ovaj postigne gol i nikom nista. Naviklo to da sudija svira penal kada lopta pogodi u stopalo nekog fudbalera...sta ces...stonaviklo, ne odviklo.
Daleko smo mi od normalnog sveta svetlosnim godinama.

Butragenjo

pre 5 godina

Ofsajd u šesnaestercu nema smisla,to treba ukinuti.Šta reći za VAR,i dalje je neprikosnoveno slobodno sudijsko uverenje,njegova je zadnja tumači pravilo kako mu odgovara,sramota a mnogi su se ponadali biće sve pošteno,ej živote!

Ja

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje. 
(Bojan R., 13. februar 2019 21:54

A sta je sa kosarkom? Imas Hawk eye u tenisu, Imas video u odbojci.Nema prevare.Vratis vidis i dosudis.Da je bilo VAR na SP u Meksiku Maradoni bi bio pinisten gol rukom

CZ99

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje.  
(Bojan R., 13. februar 2019 21:54 

A sta je sa kosarkom? Imas Hawk eye u tenisu, Imas video u odbojci.Nema prevare.Vratis vidis i dosudis.Da je bilo VAR na SP u Meksiku Maradoni bi bio pinisten gol rukom
(Ja, 13. februar 2019 22:25)

Upravo tako, gol bi bio ponisten i ne bi imali legendu zvanu "God's hand" danas...Daj malo, nije sve u pobedi, ima nesto i u smeku....

Flat

pre 5 godina

Kakvo divno vece. Kraljevi rutiniraju petlice iz Amsterdama, kojima ni pokusaj kradje gola ne pomaze. Srecom tu VAR sprecava takve mahinacije. Sa druge strane, londonska sirotinja gazi dortmundske milionere. Divno vece, divno.

NoName

pre 5 godina

pravo "realovsko" sudjenje

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boris, 13. februar 2019 21:51) # Link komentara

Pljacka

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crni bombarder, 13. februar 2019 21:51)

Komentari tipisnih Srbina...naviklo to da igrac izadje sa loptom van terena, pa je vrati svom igracu, a ovaj postigne gol i nikom nista. Naviklo to da sudija svira penal kada lopta pogodi u stopalo nekog fudbalera...sta ces...stonaviklo, ne odviklo.
Daleko smo mi od normalnog sveta svetlosnim godinama.
(Marko, 13. februar 2019 22:03)

Tako Srbi navikli. Hrvati, sa druge strane, navikli da im sudi Jojić lično.

Ivan

pre 5 godina

Zijeh i Tadic prstom da izaberu klub u evropi, u svakom bi pravili razliku. Mislim da ovako dobar Ajaks nije bio od one sampionske generacije devedesetih godina.

Dobronamerni komentator

pre 5 godina

Skandal!
Cist faul Vaskeza nad de Jongom - covek ga rusi rvackim zahvatom u napadu, sudija ne ponistava gol Reala!
Nema sanse da Real prodje dalje, ovo je skandal.

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

Oba gola je Ajax primio zbog greške desnog spoljnog beka.Malo ja kvalitetnih igrača na to poziciji.Ako nije brz ko strela odmah je drama.Prvi gol je sličan Stojkovićevom kiksu protiv PSG-a.Imaš samo delić sekunde da napraviš faul...ako to ne uradiš nemaš čemu da se nadaš.To trener treba da ti kaže pre utakmice kad igraš protiv bržeg igrača od sebe.

Zna se ko je gazda

pre 5 godina

Vidi se da je Real krenuo opušteno, sa stavom “lako ćemo”..,Čim je proigrao vidjelo se tko je gazda na terenu i da je razlika u klasi OGROMNA!
U Ajaxu Ziyesh najopasniji... rijesit ce ce to kraljevi u Madridu.

klip

pre 5 godina

Tadić je bio u pasivnom ofsajdu, to je svirano. Nikakav faul nije sviran. Tadić je bio u ofsajdu u trenutku kada je Taljafiko šutirao. Kakva crna lopta došla od golmana. 
(klip, 13. februar 2019 22:16) 

pa ako je bio u pasivnom ofsajdu, to znaci da nije uticao na igru, zasto je onda dosudjen ofsajd?
(aktivan, 13. februar 2019 22:24)

Pasivan ofsajd je isto ofsajd. Pasivan ofsajd je to sto nije dirao loptu, a uticao je na igru. Da je dirao loptu loptu bio bi klasican ofsajd (da ga nazovem "aktivan" ofsajd).

aktivan

pre 5 godina

Ja Klaudije®, 13. februar 2019 21:50) 

Tadić je bio u pasivnom ofsajdu, to je svirano. Nikakav faul nije sviran. Tadić je bio u ofsajdu u trenutku kada je Taljafiko šutirao. Kakva crna lopta došla od golmana.
(klip, 13. februar 2019 22:16)

pa ako je bio u pasivnom ofsajdu, to znaci da nije uticao na igru, zasto je onda dosudjen ofsajd?

strelac

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda. 
(Zero_Cool, 13. februar 2019 21:57) 

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene.
(Stef, 13. februar 2019 22:04)

strelac gola nije bio u ofsajdu, tu situaciju da su ponavljali ne bi ponistili gol.

Rajko

pre 5 godina

Var uništava fudbal jer pomaže iskljičivo velikima. Tako je bilo i u finalu mundijala kada je nakon vara Francuskoj dosuđen penal koji se ne sudi nigde tako i sad Ajaxu poništen gol.

goblin

pre 5 godina

SMEŠNI "VAR".REAL SE NE POTCENJUJE(iako im Skomina onako rutinski pomaže večeras),gomila igraca ima 4 osvojene LS,znaju sta rade(Ramos čisti kartone kod 1:2,na primer).Ajax fenomenalan,fali pravi špic,Huntelar od pre 10 godina.

Stef

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.  
(Zero_Cool, 13. februar 2019 21:57)  

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene. 
(Stef, 13. februar 2019 22:04) 

strelac gola nije bio u ofsajdu, tu situaciju da su ponavljali ne bi ponistili gol.
(strelac, 13. februar 2019 22:27)

Priznajem da nisam pažljivo pogledao, moguće da mašim.

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Doktor Modric, predasistencija. Izgubljenu loptu prebacio je na nebranjeni dio terena i bok. A to nece pisat ni u jednoj statistici.
Naravno, zao mi ajaxa...

Ivan

pre 5 godina

Evo sta ti je fudbal. Ove batice iz ajaksa ih razbiju ne znaju gde se nalaze, prezive nekako, ne znaju ni oni sami kako, bez 2-3 gola, I onda iz prve sanse povedu.

partizan

pre 5 godina

Meni je najveci utisak cinjenica da je jedan Ajax postao osrednji Evropski klub koji ne moze da zadrzi igrace duze od njihove 22-23 godine. Sve se svelo na 5-6 mega timova i to je to. Definitivno najgori period fudbala u istoriji na koji se samo loze klinci koji i ne znaju za bolje.

Navas Kejlor

pre 5 godina

Kod poništenog gola ,najviše sam se iznervirao zbog Kurtoe,njegova greška a izvuče se,ljiga jedna daće bog da sledeća dva primi kroz noge!

Mare

pre 5 godina

Ovaj Skomina nema veze sa sudjenjem, ne mogu da verujem da jos uvek sudi. Cist gol ko suza, kakav crni ofsjad, a o faulu necu ni da pricam, cisto gradjenje. Navijam za dobar fudbal, a ovaj unistava utakmici, ko zna koji put!

milovan

pre 5 godina

Ovaj komentator na RTSu je katastrofa.
Čovek ne prati akciju, priča priče, ne uživi se u situaciju, ne zna kad treba da ućuti, strašno.

navijac

pre 5 godina

@Ovo faul nad golmanom hahahahahahahahah ... penal madrid kancer fudbala,svaka odluka sudijska je u njihovu korist var i nije trebao da se uvodi.Uvek im sudije pomazu,dokle vise.Idemo Holandjani 3:0 dobijate opusteno ...
(Cccc, 13. februar 2019 21:49)

Covece umesto sto pljujes makar nauci pravila. Ofsajd je sviran a ne faul. I jeste bio ofsajd.

my way

pre 5 godina

Zasluzio je Ajaks da vodi cak i vise od gola razlike. Tadic najbolji na terenu, steta za taj cudni ofsajd, ali ne moze mu se to zameriti, sve je uradio fudbalski.

marek hamšiković

pre 5 godina

Koja je fora da ti kapiten ekipe bude klinac od 19. godina?
Kapiten treba da bude igrac sa iskustvom i autoritetom, da bude pravi vodja.
Po meni je glupo da devetnaestogodisnjak bude kapiten, bez obzira koliko je dobar igrac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (loop, 13. februar 2019 21:22)

Bukvalno,nema ko da im bude kapiten iz prvih 11 kad su svi klinci malte ne,svi imaju oko 20 godina,jedino Blind,Šone ili Tadić pošto je Huntelar na klupi.p

Mikii

pre 5 godina

Evo gaaaaaaaaa! 

Vraca me ovo u 95, u neka bolja vremena nizozemskog nogometa i strasnih kopljanika...
(Pij, 13. februar 2019 21:42)

Evo ga, evo ga, hahahahahahahahahaha

Stara kuka

pre 5 godina

Ovako je i Ramos u finalu 2016 protiv Atletika u Milanu dao gol,al i tada se kao nije videlo.Da se razumemo,ovo je bio ofsajd,a Real jeste najveci klub svih vremena.Ali ovo sto rade nekoliko godina unazad je velika sramota.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Ni VAR ne pomaze protiv unistivaca fudbala. Cak je jos gore. Promenio sam kanal. Do sada sam ponekad gledao neki mec u LS sada necu gledati uopste. Vama predlazem isto. Ne treba biti deo prevare.

Marko

pre 5 godina

Na stranu VAR, dugo nisam nešto gledao fudbal, ne pamtim da sam gledao da je neko ovako mleo protivnika kao ajaks reala. Totalni fudbal sto bi se reklo. Neverovatan presing i ofanziva. Tadić, ne sećam se da je ikada bolje igrao nego sada...

Zvezdas

pre 5 godina

Da je kontra bilo Skomina ne bi ni gledao snimak, smešno.
(krtac, 13. februar 2019 21:44)

Ne odlucuje Skomina da li ce da glleda snimak vec sudije u VAR sobi koji signaliziraju glavnom sudiji.Sudije u VAR sobi imaju cetiri ekrana i cetiri pozicije.Jedan gleda da li je ofsajd, drugi prekrsaj za crveni

sarajevo.ba

pre 5 godina

Ja sam igrao dvije dvojke i Langental kec hokej, na 50chf dobitak 800.
Sto znaci da nece dobiti ili Real ili Dortmund jer ja na kladionici jednom godisnje prodjem.

4k4.Dex

pre 5 godina

Prvo nije samo zbog Tadica nego i zbog igraca koji je dao gol jer je bio u ofsajdu. I evo sad se tacno vidi koliko su ljudi nerralni prema Realu. Cak i ovoliko slabijem Realu negi ranijih godina ljudi su u stanju da zmure na relnost situacija samo da kazu da se krade za Real.l a da nije bilo vara eto Reala pokradenog i niko ne bi nista rekao jos bi bili i srecni. Tuzna srbija.

veliki strumf

pre 5 godina

Prvi VAR i naravno u korist Reala! Džaba VAR - sudijske kradje u korist Reala nastavljaju se naočigled svih! Sramota šta rade sudije. Da je ovo bilo na drugoj strani - glavu dajem da ne bi poništio gol. Ovaj Skomina posle prošlogodišnjeg polufinala u Rimu ne može da se sastavi - čovek se skroz pogubio.

Zero_Cool

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.

Damir

pre 5 godina

Haahahahhahahahahahahaah lopta metar u vazduhu od Kurtoe a Tadic uticao na igru ahahahahhaahhahaah gasim tv ovo je bolesno koliko se gura Real, jel vam jasno kako su osvojili sve ove lige sampiona?

R10

pre 5 godina

hahahahhahah,a ljudi misli zbog Tadica ponisten gol. pazi paljbe,al razumem barsini navijaci nemaju ni 20 god... Hahahahah covek se aktovirao iz ofsajda aloo

presheva

pre 5 godina

Koja kradja! cist gol za Ajaks, standardno se sudi za Real..
 (Milos, 13. februar 2019 21:45)
pa ako znas pravila znao bi da je to ofsajd.. al i ja kao navijac reala kazem nije trebao ponistit.. tadic smetao golman plus bio u ofsajd

Ja, sudija

pre 5 godina

Opravdano.ponisten gol.Kao sto i Rade Zalad u studiju rece strelac gola se aktivirao iz ofsajda, a i Tadic u ofsajdu blokira golmana

Марко

pre 5 godina

Све ће да ураде судије да спасу Реал. Реал не заслужује да прође даље, то се већ сада види. Ајакс их понижава на терену.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Eto vam VAR. Je l sad shvatate kako ubija draž fudbala? Sad će Real da im da 4 komada... Da li je bio ofsajd ili faul nad golmanom me ne interesuje... VAR uništava fudbal...
(impeRator, 13. februar 2019 21:44)

To što je tebi draž fudbala da siromašni pobeđujuju bogate uz pomoću sudije, to je tvoj problem. Ofsajd je ofsajd.

Blaugrana[CG]

pre 5 godina

Ne postoji mehanizam da se sa ovim izadje na kraj. Jedne godine Junajted, pa onda Atletiko, Salke, Bayern nekoliko puta, opet Atletiko i sad Ajax. Dame i gospodo, svjedocimo vremenu gdje Real ima 4 od 5 LS, gdje su vjerovatno zasluzuli (ni)jednu od tih 4, a, kad nas ovako perfidno prave ovcama, mogu mislit sta se deasavalo 50-ih, kada su "isto bili najjaci". Smijesno. Ajax odrzao lekciju laznom kralju.

sef strucnog staba

pre 5 godina

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.
(Марко, 13. februar 2019 21:51)

Ofsajd kod gola kao kuća sine.

Millennium

pre 5 godina

Da ga Tadić nije zagradio, Kurtoa bi poleteo, uhvatio loptu, obrnuo dva, tri kruga oko stadiona, sleteo na protivnički penal i dao gol. Ma važi.

Mikii

pre 5 godina

Podmukli Ramos izbacio Tadica iz ravnoteze bio bi cist gol, znaci samo te odgurne koliko da te poremeti. Strasno!!!
(Marko, 13. februar 2019 21:31)

Izgleda da je trebalo da ga pusti da se useta u gol. Neobjektivnost i ostrascenost ovog naroda je nesto sto me fascinira iz dana u dan.

banepsodorov@gmail.com

pre 5 godina

(Djole, 13. februar 2019 21:49)

Drugar on zato prima lepu svotu novca. Kad bi realno znao koliko sigurno ga toliko ne bi branio.

kris

pre 5 godina

Da nije Real u pitanju, nebi ni gledali VAR. Inace Tadić za sada najbolji na terenu, jedino što mu saigrači malo previše petljaju i komplikuju.

A

pre 5 godina

I ko će da pokvari gol? Naravno Tadic, Srbin. Znao sam. Gde njega staviše u prvi tim. Ne samo da ne zna gol da da, već i kvari i poništava golove saigraca.

Dragan

pre 5 godina

VAR ce tek da pomogne Realu. Ako svira u korist Reala sudija ce da kaze da mu ne treba. Ako se zaj** pa svira protiv Reala, onda ce da pogleda pa da promeni odluku. Kao kada Maja ponovi glasanje jer je zaboravila da im kaze kako da glasaju.

Марко

pre 5 godina

bio je ofsajd ... sudija odličan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komentator, 13. februar 2019 21:45)

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.

Јове

pre 5 godina

Каква иронија, Реал је све титуле Лиге Шампиона узео на тешку крађу, не малу. А сада ВАР ради за њих... животе луталицо.

Zero_Cool

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.

1/5

pre 5 godina

ajax igra kao zvezda.nije jak ali igraju srcem.
(est, 13. februar 2019 21:40)
Ne lupaj, vi ste mafijaški klub, vi samo možete da se poredite sa Realom jer su isti kao i vi lopovski klub, evo pomažu im sudije i pored Vara, živ primer da je i Var preVARa.

mile rizik

pre 5 godina

UEFA mafija. Bele medvede će istrebiti, ali će Real zauvek ostati zaštićen. Sa zadovoljstvom sam prebacio na snuker, fudbal neka gledaju budale kojima je to još zanimljivo. ODVRATNO!!!

Djole

pre 5 godina

Dobro bre pogrešio čovek pa šta sad....ajde da ga obesimo odmah...ne vi niste pogrešili nikad ništa na poslu, vi ste bezgrešni...kakvi smo bre to ljudi, odmah bi nekome da deremo kožu

Cccc

pre 5 godina

Ovo faul nad golmanom hahahahahahahahah ... penal madrid kancer fudbala,svaka odluka sudijska je u njihovu korist var i nije trebao da se uvodi.Uvek im sudije pomazu,dokle vise.Idemo Holandjani 3:0 dobijate opusteno ...

Bojan R.

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje.

Bolje bez imena

pre 5 godina

Kurtoa novi Karijus, tako i treba.Zasluzili su to i real i kurtoa. Real sto je stavio Navasa na klupu a bio je u top 3 golmana na svetu. A Kurtoa zbog sveg ponasanja oko transfera.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Sta ti je ironija, da Real Madrid koji je pola svojih titula uzeo
nakon spornih situacija na stetu svojih rivala bude prvi koji je
u Ligi sampiona imao koristi od VAR-a.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

 ko će da pokvari gol? Naravno Tadic, Srbin. Znao sam. Gde njega staviše u prvi tim. Ne samo da ne zna gol da da, već i kvari i poništava golove saigraca.
(A, 13. februar 2019 21:45)


+1

loop

pre 5 godina

Koja je fora da ti kapiten ekipe bude klinac od 19. godina?
Kapiten treba da bude igrac sa iskustvom i autoritetom, da bude pravi vodja.
Po meni je glupo da devetnaestogodisnjak bude kapiten, bez obzira koliko je dobar igrac.

GavriloIzPrincipa

pre 5 godina

Pun mi kufer ovog VAR-a. Meni je ovo bio čist gol. Čak ni Kurtoa nije tražio da se gol poništi. Nije smatrao da ga je Tadić ometao. Skomina štreberčino. Ajax je izdominirao i zaslužio je to vođstvo.

sat

pre 5 godina

Podmukli Ramos izbacio Tadica iz ravnoteze bio bi cist gol, znaci samo te odgurne koliko da te poremeti. Strasno!!!
(Marko, 13. februar 2019 21:31)

Pa sta je trebao da uradi? Da ga pusti da postigne gol?

impeRator

pre 5 godina

Eto vam VAR. Je l sad shvatate kako ubija draž fudbala? Sad će Real da im da 4 komada... Da li je bio ofsajd ili faul nad golmanom me ne interesuje... VAR uništava fudbal...

Ja Klaudije®

pre 5 godina

Gol je ko suza čist jer je lopta došla od golmana, dakle od protivničkog igrača. Pre toga je Belj bio poslednji igrač. A o nekom faulu Tadića nema govora, jer je Kurtoa naleteo na njega u pokušaju da ispravi grešku i uhvati loptu koja mu je ispala ...
Ovaj Slovenac već drugi put rešava utakmice. Ovde je u prbom deli napravio tri greške. Guranje rukama od strane Karvahala, ofsajd Tadića i čist gol... Dokle bre više ovaj smrdljivi real!!!

Batko

pre 5 godina

Peđa Strajnić na Rts-u u najavi utakmice Ajaks-Real: "Videćemo kako će se naš Dušan Tadić boriti sa možda najboljim igračem sveta Kristijanom Ronaldom!" :-) :-) :-)
(bbbbb, 13. februar 2019 20:57)
Jel' ti to ozbiljno ?

NY

pre 5 godina

Au sta ljudi pisu.Ofsajd ko vrata.Tadic u ofsajdu blokira golmana.Citajte pravilnik fudbalske igre.Pravila izmenjena 1 Juna 2018 pred SP u Rusiji

ZhAKI

pre 5 godina

Отказ у мајави...упс...због најаве. Предраг Страјнић и његов Реал са Роналдом

akejssss

pre 5 godina

a straljara nasa uporan kako ce ronaldo igrati i koliko ce golova dati i odakle...alooooo,care,ne igra ronaldo u real madridu...savladaj to vec jednom,zbunio si gosta svog

Sale

pre 5 godina

Naravno da ne mogu. Real će lagano protiv tima gde glavni igrač nije bio dovoljno dobar ni za Sautempton.
(Adriano_Galliani, 13. februar 2019 20:07)

Bitno da je dovoljno dobar za Ajaks, a ti bolje pazi da li su igraci tvog Milana dovoljno dobri za Betis ili Olimpijakos

bbbbb

pre 5 godina

Peđa Strajnić na Rts-u u najavi utakmice Ajaks-Real: "Videćemo kako će se naš Dušan Tadić boriti sa možda najboljim igračem sveta Kristijanom Ronaldom!" :-) :-) :-)

GhotamCity

pre 5 godina

Strajinic mrtav ladan rece videcemo kako se Tadic snaci sa jednim od najboljih fudbalera Kristijanom Ronaldom. Neka ga neko obavesti o transferu od letos pliz

Kiki Musampa

pre 5 godina

@omer

Samo pogledaj neke Ajaksove utakmice i fokusiraj se na njega. Nemam ništa protiv dečka, ali nije toliko dobar kao što kažu. De Jong jeste odličan. A što se tiče cene, nije to tako jednostavno merilo kvaliteta.

ђериз

pre 5 godina

Јесам ја луд или је господин Предраг на РТС-у управо рекао Тадић против Кристијана Роналда?

Pedja J7

pre 5 godina

Strahinjić u prvoj rečenici "Da vidimo kako će naš Tadić, da se nosi sa najboljim igračem sveta, Kristijanom Ronaldom"?!!!
Da li je ovaj lik realan???

Djomla

pre 5 godina

Volio bi da Ajax dobije, ali igraju lošije u odnosu na jesen. Posebno je odbrana jako loša. S druge strane Real igra sve bolje.

Bakota

pre 5 godina

"Kako ce se Tadic pokazati protiv trenutno mozda najboljeg fudbalera na svetu Kristijana Ronalda" Strajnic ponovo dominira..za njega je Roka i dalje u Realu hahahahah Ozbiljan doktor zivota

До

pre 5 godina

Mene interesuje da li će u SVAJCARSKOJ biti večeras prenosa ili opet ne...?
(AC/DC, 13. februar 2019 20:10) A nas sve interesuje kada ćeš već jednom da ispuniš obećanje od pre 7 meseci i napustiš portal? P.S. Džabe malo pišeš kao “room 1408”, malo kao “AC/DC”, davno si provaljen. ;-)
(roki balboa, 13. februar 2019 20:15)

To brate, dobro je da nisam jedini koji je to provalio.

Muzicar

pre 5 godina

Strajnic: Videcemo kako ce Dusan Tadic da se nosi sa mozda najboljim fudbalerom danasnjice Kristijanom Ronaldom...Neka mu neko javi da je presao u Juventus.

roki balboa

pre 5 godina

Mene interesuje da li će u SVAJCARSKOJ biti večeras prenosa ili opet ne...?
(AC/DC, 13. februar 2019 20:10) A nas sve interesuje kada ćeš već jednom da ispuniš obećanje od pre 7 meseci i napustiš portal? P.S. Džabe malo pišeš kao “room 1408”, malo kao “AC/DC”, davno si provaljen. ;-)

Vaše pravo da ne znate ništa

pre 5 godina

Evo na RTSu najavljuju sudar Dušana Tadića i Kristijana Ronalda. Veoma su upućeni, vidi se, naročito Strajnić.

Stvarno

pre 5 godina

Mene interesuje da li će u SVAJCARSKOJ biti večeras prenosa ili opet ne...?
(AC/DC, 13. februar 2019 20:10)

Ko da je bitno, ti ionako zivis u Loznici.

BJM

pre 5 godina

haha, koji je ovaj rts cirkus. Pa nisu ni krenuli sa prenosem, a Strajnic se pita kako će Tadić da se nosi sa Ronaldom... Pa posle pita nešto u vezi Ronalda kako bi se izvukao... Sta mi plaćamo...

bbbbb

pre 5 godina

Peđa Strajnić na Rts-u u najavi utakmice Ajaks-Real: "Videćemo kako će se naš Dušan Tadić boriti sa možda najboljim igračem sveta Kristijanom Ronaldom!" :-) :-) :-)

BJM

pre 5 godina

haha, koji je ovaj rts cirkus. Pa nisu ni krenuli sa prenosem, a Strajnic se pita kako će Tadić da se nosi sa Ronaldom... Pa posle pita nešto u vezi Ronalda kako bi se izvukao... Sta mi plaćamo...

Bakota

pre 5 godina

"Kako ce se Tadic pokazati protiv trenutno mozda najboljeg fudbalera na svetu Kristijana Ronalda" Strajnic ponovo dominira..za njega je Roka i dalje u Realu hahahahah Ozbiljan doktor zivota

satelit

pre 5 godina

Ponasanje sudije kod drugog gola Ajaksa gde se konsultuje sa VARom i kod drugog skoro pa indenticnog gola Reala gde se NE KONSULTUJE sa VARom,ipak pokazuje tendenciju danasnje UEFAe kada se radi o klubu koji donosi VELIKI PROFIT!!!!

Марко

pre 5 godina

Све ће да ураде судије да спасу Реал. Реал не заслужује да прође даље, то се већ сада види. Ајакс их понижава на терену.

GhotamCity

pre 5 godina

Strajinic mrtav ladan rece videcemo kako se Tadic snaci sa jednim od najboljih fudbalera Kristijanom Ronaldom. Neka ga neko obavesti o transferu od letos pliz

Јове

pre 5 godina

Каква иронија, Реал је све титуле Лиге Шампиона узео на тешку крађу, не малу. А сада ВАР ради за њих... животе луталицо.

Barsa Barsa

pre 5 godina

Gledao utakmicu Ajks Real do ponistenog regularnog gola Ajaksa. Onda je bilo besmisleno gledati. Ovo je cetvrta godina da na svakoj utakmici pomaze se Real i to debelo. Pa Real je jaci nego Ajaks, verujte nisam ni sluteo da se ovakve sudije bore se za Real i sa slabim protivnicima. Real bi pobedio u ukopnom rezultatu Ajaks bez problema, ali sa ovakvim sudijama gubi se svaki draz fudbala. Sramota, a nisu trebali.

Trotters Independent Traders

pre 5 godina

Neverovatno! Cist gol Ajaksa u 75. minutu - sudija se konsultuje, pokusava da smisli nacin da ponisti gol!
Ne valja ovo za Real, ne valja za Spaniju, ne valja za fudbal.
Sramotu veliku citav svet gleda.

takiardi

pre 5 godina

Cist ofsajd? Mozda 99%? Zasto 1% ostaje?
Zato sto prvi ko je trebao da se buni kod ovog gola je Kurtoa, kome Tadic smeta, ali se on ni jednog trenutka nije pobunio, vec se nervira sto je primio gol.
Drugo, sta mi upada u oci da VAR ne vazi za sve isto. Ako se je trazila dlaka u jajetu da se ponisti gol Ajaxa, zasto bar nije pregledan snimak kod stative Tadica. Pre momenta suta Ramos ga kaci NAMERNO rukom, dovoljno da ovaj izgubi korak i u padu sutira.
Tako da ako je tamo ponisten gol, ovde je trebao biti penal, ali ovo je na stetu, a ono u korist REALA...

tyson

pre 5 godina

Prosle sezone

Psz vodi protiv Reala u gostima, penal za Real u 45.min, automatski su sudije presekle Psz.

Sa Bajernom druga utakmica, gol iz ofsajda Ronalda i mnoge druge stvari u korist Reala da ne nabrajam

Sa Juventusom unisti ih Juventus ali Oliver svira penal u 95. min i iskljucuje Bufona da ne moze da brani penal

Ranijih godina

Iskljucenje Nanija

Iskljucenje Arde Turana

Gol iz ofsajda Ramosa

Crveni Vidalu

Crveni Kjeliniju

i jos mnogo mnogo mnogo situacija a iskreno ne mogu da se setim da li je jednom ostecen Real

Sta reci???

partizan

pre 5 godina

Meni je najveci utisak cinjenica da je jedan Ajax postao osrednji Evropski klub koji ne moze da zadrzi igrace duze od njihove 22-23 godine. Sve se svelo na 5-6 mega timova i to je to. Definitivno najgori period fudbala u istoriji na koji se samo loze klinci koji i ne znaju za bolje.

Nino

pre 5 godina

Evo ih opet. Sad je neki Tadic za tri klase bolji od Modrica. Kao i Piski, kao i Milinkovic-Savic, kao i Matic. Ma sve igracina do igracine koji NIKAD ali NIKAD nisu nista osvojili u karijeri. Komentari su vam kao da ih ljubomorna djeca iz osnovne pisu. Koji je prosjek godina ovdje, 7?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Дал знате да је и Мбапе дао Звезди четврти гол у Београду из офсајда? Ето, прегледајте (зауставите) снимак... Ал, било па прошло... 😔😔😔

lol

pre 5 godina

Xnodeh, 13. februar 2019 23:43)

Problem je što statistika nikada neće zamijeniti naše osjećaje. Na primjer, Modrić pomaže timu i oštetio protivnika. Ono što on daje momčadi nikada se neće moći izmjeriti pomoću neke sprave. npr. danas je poslao loptu u nebranjeni dio terena za vodstvo Reala.

Марко

pre 5 godina

bio je ofsajd ... sudija odličan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komentator, 13. februar 2019 21:45)

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.

lazar

pre 5 godina

Apsolutno ocajna odluka ako ce se za ovakve stvari koristiti VAR. Kada pogledate ceo snimak vidite da igrac Ajaxa ni na koji nacin nije ometao golmana vec je golman istrcao na njega u zelji da pokupi loptu. I onda kad zaustavite VAR na toj stotinki sekunde ispadne da je on tu stajao a napadac mu smeta. Sramota .

Vaše pravo da ne znate ništa

pre 5 godina

Evo na RTSu najavljuju sudar Dušana Tadića i Kristijana Ronalda. Veoma su upućeni, vidi se, naročito Strajnić.

обс

pre 5 godina

ВАР има смисао ако треба да пресуди у очигледно спорној ситуацији (као што Брих није то учинио у фаулу на Митровићем против Швајцарске на СП, што је битно определило судбину наше репрезентације). ВАР не треба да тражи промилну процену ситуације. Јер, уколико тако буде онда фудбал постаје видео игрица а не живот. Гол Ајакса није офсајд зато што је ситуацију код гола произвео голман Куртоа својом фаталном грешком па га није ни требало бранити од Тадића. Овако је Куртоа награђен за грешку а Тадић кажњен као сведок те грешке. Скандалозно суђење С(к)омине.

Ja Klaudije®

pre 5 godina

Gol je ko suza čist jer je lopta došla od golmana, dakle od protivničkog igrača. Pre toga je Belj bio poslednji igrač. A o nekom faulu Tadića nema govora, jer je Kurtoa naleteo na njega u pokušaju da ispravi grešku i uhvati loptu koja mu je ispala ...
Ovaj Slovenac već drugi put rešava utakmice. Ovde je u prbom deli napravio tri greške. Guranje rukama od strane Karvahala, ofsajd Tadića i čist gol... Dokle bre više ovaj smrdljivi real!!!

Batko

pre 5 godina

Peđa Strajnić na Rts-u u najavi utakmice Ajaks-Real: "Videćemo kako će se naš Dušan Tadić boriti sa možda najboljim igračem sveta Kristijanom Ronaldom!" :-) :-) :-)
(bbbbb, 13. februar 2019 20:57)
Jel' ti to ozbiljno ?

Soko

pre 5 godina

Faul nad De Jongom pre gola Reala, nista idemo dalje samo bacimo oko u var sobi cisto da se vidi da smo kao gledali... ne znam da li postoji nacin da se izbaci Real kada ih ovako guraju sudije

mile rizik

pre 5 godina

UEFA mafija. Bele medvede će istrebiti, ali će Real zauvek ostati zaštićen. Sa zadovoljstvom sam prebacio na snuker, fudbal neka gledaju budale kojima je to još zanimljivo. ODVRATNO!!!

Damir

pre 5 godina

Haahahahhahahahahahahaah lopta metar u vazduhu od Kurtoe a Tadic uticao na igru ahahahahhaahhahaah gasim tv ovo je bolesno koliko se gura Real, jel vam jasno kako su osvojili sve ove lige sampiona?

djomla

pre 5 godina

Koliko je lepše gledati Tadića od Modrića.
(Alien, 13. februar 2019 21:30) Normalno je da razmisljas subjektivno, logicki je. A sad, dal je i realno, to i nije bas :)

Haha

pre 5 godina

Tadić je na terenu toliko bolji od Modrića je to spektakularno!
(Skomina, 13. februar 2019 21:48)

Da da haha, vec na poluvremenu ga je Perez potpisao, a u redu su cekali Juventus i PSG.

p

pre 5 godina

Ne znam sta nije jasno...real je bolji tim ...gol ajaksa je iz ofsajda... pokazali su ko je hteo mogao je da vidi...plus povukli su liniju i vidi se da je ajaksovac u ofsajdu...Modric odlican samo vi imate problem sto je on hrvat?

Tus

pre 5 godina

Zanima me samo da li se ikada desilo da Reala izbaci neko uz pomoc sudija, mislim da se to nikad nije desilo sto je neverovatna stvar, da protiv njih sude neki penal iskljuce im igraca ili ne sude ofsajd u odlucujucim utakmicama, sve se desava u njihovu korist..

ђериз

pre 5 godina

Јесам ја луд или је господин Предраг на РТС-у управо рекао Тадић против Кристијана Роналда?

loop

pre 5 godina

Koja je fora da ti kapiten ekipe bude klinac od 19. godina?
Kapiten treba da bude igrac sa iskustvom i autoritetom, da bude pravi vodja.
Po meni je glupo da devetnaestogodisnjak bude kapiten, bez obzira koliko je dobar igrac.

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Ma ovaj nogomet danas je duboko nepravedan. Ne pisem to radi sudackih situacija, nego sam se sinoc ulovio kako razmisljam o sljedecem:
Ajax je gigant koji nije samo osvajao trofeje, nego je u igri napravio revoluciju, taj stil igre prezivio je i do dana danasnjeg uz poneke modifikacije. Ekipa- sve mladi decki i vrhunski spaneri, predivno ih je gledati kako igraju ali unatoc svemu tome, oni su radi vannogometnih stvari kao marketing, dizanje cijena igraca u nebo, zbog male lige... jednostavno osudjeni na to da budu obican razvojni klub a samim tim nikad vise nece moci osvojiti ligu prvaka, dok jedan teski plastikaner kao city samo i iskljucivo zahvaljujuci abnormalnom novcu i marketinski jakoj ligi tu mogucnost ima, iako je to klub po apsolutno svim parametrima nebitan za nogomet. Nit su sta osvajali, nit imaju svoju skolu, kultne igrace, stil igre... ali imaju pare.
I nije ovo kukanje samo za ajaxom, zbog istih tih razloga niti nasi, a i vasi, klubovi nikad vise nece napraviti nista. Prodajemo i prodavat cemo djecake od 17 godina kao sto su turci nekad uzimali djecu pa stvarali janjicare, pa da biju bitke za neke tudje a ne nase interese.
Za kim zvono zvoni? Tebi zvoni!
Prokleti kapitalizam.

ZhAKI

pre 5 godina

Отказ у мајави...упс...због најаве. Предраг Страјнић и његов Реал са Роналдом

KAZNA KRU

pre 5 godina

Sta ti je ironija, da Real Madrid koji je pola svojih titula uzeo
nakon spornih situacija na stetu svojih rivala bude prvi koji je
u Ligi sampiona imao koristi od VAR-a.

Dobronamerni komentator

pre 5 godina

Skandal!
Cist faul Vaskeza nad de Jongom - covek ga rusi rvackim zahvatom u napadu, sudija ne ponistava gol Reala!
Nema sanse da Real prodje dalje, ovo je skandal.

Marko

pre 5 godina

Na stranu VAR, dugo nisam nešto gledao fudbal, ne pamtim da sam gledao da je neko ovako mleo protivnika kao ajaks reala. Totalni fudbal sto bi se reklo. Neverovatan presing i ofanziva. Tadić, ne sećam se da je ikada bolje igrao nego sada...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Па био је офсајд код гола Тадића, не видим шта је спорно? ВАР је права ствар, ја сам увијек ДА БУДЕ ПОШТЕНО. А Ајакс не искористи пар зицера и то куће а на тај начин се не може даље другови моји. Мислим и да су се уплашили много. Не волим Реал али пролазе даље. 🙄

satnik Ante, 5. bojna

pre 5 godina

Vaš Modrić nevidljiv, naš Tadić jedan od najboljih u oštećenom Ajaxu. Pozz
(Leonida, 13. februar 2019 23:03)

Modrić - najbolji nogometaš svijeta u timu prvaka Evrope
Tadić - prosječan nogometaš u prosječnom timu

Bakota

pre 5 godina

Ne mogu da podnesem ovaj odvratni klub koji zahvaljujući sudijama i nevidjenoj sreći stalno pobedjuje u Evropi. Ajax ih je razbio veceras, realno je trebalo da bude 3-1 ili još realnije 4-1. Ali fudbal je često nepravedan, kao ni jedan drugi sport jer tu ekipa koja je bila mnogo slabija može da pobedi.
(veliki strumf, 13. februar 2019 22:58)

Lepo si ovo rekao STALNO pobedjuje u Evropi ;)
Nije druze sreca kad se desi po ko zna koji put u poslednjih par sezona.. pre ce biti da je iskustvo i pobednicki mentalitet ekipe. Prosto kockice su se slozile u poslednjih par godina.
Sad sto navijace drugih timova frustrira pa izmisljaju ovaj i onaj razlog za nemoc svojih omiljenih klubova mogu da razumem..
Ali za sve ove sto stalno uporno sudije pominju kao faktor imam pitanje.. Gde su bile te sudije od 2002 do 2011? gse su bile kad Real jedno vreme nije mogao proci 1/8 LS? tad nisu imali para? tad nisu imali "galaktikose"? sta?
Gde je ManC trofej LS? Psg? nemaju para da potkupe sudije, to samo Real moze jel?smesna prica..smesna

Cccc

pre 5 godina

Ovo faul nad golmanom hahahahahahahahah ... penal madrid kancer fudbala,svaka odluka sudijska je u njihovu korist var i nije trebao da se uvodi.Uvek im sudije pomazu,dokle vise.Idemo Holandjani 3:0 dobijate opusteno ...

Xnodeh

pre 5 godina

ahhahahaha sinko moj sta si ti gledao?vi ste vise za sportove gdje je mreza na sredini..
(Zigzag, 13. februar 2019 23:34)

Gledao je utakmicu koju si i ti.Ajde olaksaj dusu,priznaj nam,bice ti lakse.Ocene Tadic 7.6 igrac utakmice uz Senea sa takodje 7.6.Modric sa 6.5 uz Regilona najgori u Realu.Mi smo za sve sportove i sa mrezom i bez mreze.Vi ste jedino za golubove i zmajeve

Zigzag

pre 5 godina

Vaš Modrić nevidljiv, naš Tadić jedan od najboljih u oštećenom Ajaxu. Pozz
(Leonida, 13. februar 2019 23:03)
ahhahahaha sinko moj sta si ti gledao?vi ste vise za sportove gdje je mreza na sredini..

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Doktor Modric, predasistencija. Izgubljenu loptu prebacio je na nebranjeni dio terena i bok. A to nece pisat ni u jednoj statistici.
Naravno, zao mi ajaxa...

Dvije klase

pre 5 godina

Vaš Modrić nevidljiv, naš Tadić jedan od najboljih u oštećenom Ajaxu. Pozz
(Leonida,

Još jedan “realan” komentar :))))
Meni bi bilo neugodno da usporedjujem Tadica sa Modricem...to su dvije različite klase.
Pogledaj umjetnika Modrica i njegovih par dodavanja vanjskom večeras, pa dodavanja petom pred šesnaestercom...to je ono što mami uzdahe i zašto se gleda nogomet.
Uz duzno postovanje prema Tadicu, koji je talentiran i trudi se, zna se lijepo postaviti, dodati...ali samo pogledaj one mesarske prekršaje, i jasno ti je da dečko nije klasa igrač.
I da takvih igrača ima na stotine danas.
Možda istina boli, ali je istina.

Mitar

pre 5 godina

Prosle sezone 

Psz vodi protiv Reala u gostima, penal za Real u 45.min, automatski su sudije presekle Psz. 

Sa Bajernom druga utakmica, gol iz ofsajda Ronalda i mnoge druge stvari u korist Reala da ne nabrajam 

Sa Juventusom unisti ih Juventus ali Oliver svira penal u 95. min i iskljucuje Bufona da ne moze da brani penal 

Ranijih godina 

Iskljucenje Nanija 

Iskljucenje Arde Turana 

Gol iz ofsajda Ramosa 

Crveni Vidalu 

Crveni Kjeliniju 

i jos mnogo mnogo mnogo situacija a iskreno ne mogu da se setim da li je jednom ostecen Real 

Sta reci???
(tyson, 13. februar 2019 22:25)

Toliko kradja a navijaci i dalje misle da ih mrze samo navijaci Barselone :D

roki balboa

pre 5 godina

Mene interesuje da li će u SVAJCARSKOJ biti večeras prenosa ili opet ne...?
(AC/DC, 13. februar 2019 20:10) A nas sve interesuje kada ćeš već jednom da ispuniš obećanje od pre 7 meseci i napustiš portal? P.S. Džabe malo pišeš kao “room 1408”, malo kao “AC/DC”, davno si provaljen. ;-)

adpgapdgd

pre 5 godina

Cist faul kod 2. gola Reala ali za njih VAR ne postoji i ne gleda se, ali zato za oba gola Ajaksa obavezno VAR pogledati. Sramota fudbala, treba svi ostali klubovi da se udruze i udju u strajk dok se Real ne izbaci iz svih evropskih takmicenja, svaki klub nekad krade i nekad bude pokraden, ali samo za Real postoji jedna strana, sramota za fudbal, sramota za sport, 20 godina gledam istu pricu i svake godine se nadam necem novom i svake godine isto.

drago

pre 5 godina

Modricu je nedostajalo svjezine, treca jaka utakmica za u 7 dana u 34-oj godini. Ima kartone za vikend tako da ce odmoriti i biti puno bolji u uzvratu. Veceras je bio odlican sa loptom ali se losije kretao nego inace.
Puno bolji od Tadica kojeg nije bilo drugi dio.

Ofsajd čist ko suza

pre 5 godina

Ofsajd čist ko suza!
Tesko nekima pada, ali pogledajte analize ozbiljnih stručnjaka na Sky sportu, Hrt-u i sl., gdje ofsajd nije sporan.
Ovdje je sporan, znamo zašto.
Dijelom zbog Barcinih navijača, dijelom zbog fanova Tadica u Ajaxu, pa ste razočarani.
Drugo.
RM nikada nije motiviran da igra protiv osrednjih klubova, vidjelo se u prvom dijelu da Ajax grize, igra agresivno, radi pritisak, ne da im disati. Nije Real to očekivao, ali je u drugom dijelu došao sebi i tu se vidjela velika razlika u klasi.
Ali cestitke Ajaxu na silnom trudu, dali su svoj maksimum, i više.
Mislim da ce ih Real u Madridu potopiti.

klip

pre 5 godina

Tadić je bio u pasivnom ofsajdu, to je svirano. Nikakav faul nije sviran. Tadić je bio u ofsajdu u trenutku kada je Taljafiko šutirao. Kakva crna lopta došla od golmana. 
(klip, 13. februar 2019 22:16) 

pa ako je bio u pasivnom ofsajdu, to znaci da nije uticao na igru, zasto je onda dosudjen ofsajd?
(aktivan, 13. februar 2019 22:24)

Pasivan ofsajd je isto ofsajd. Pasivan ofsajd je to sto nije dirao loptu, a uticao je na igru. Da je dirao loptu loptu bio bi klasican ofsajd (da ga nazovem "aktivan" ofsajd).

Jovo

pre 5 godina

Ugrabi naš Dule minut da proćaska sa najboljim fudbalerom sveta.To je velika čast za njega malo kome je od naših to pošlo za rukom da stanu i popričaju sa velikim Lukom valjda najviše tu šansu dobije Mažić.

dipl. ing

pre 5 godina

Kada se ovako sudi na štetu najvećeg kluba Evrope, kod kuće, takmičenje gubi smisao.
Upamtite, AFC Ajax Amsterdam je najveći klub u Evropi. Niko nije dao fudbalu koliko je dao ovaj klub. Temelj modernog fudbala.

Cccc

pre 5 godina

Faul nad De Jongom pre gola Reala, nista idemo dalje samo bacimo oko u var sobi cisto da se vidi da smo kao gledali.ne znam da li postoji nacin da se izbaci Real kada ih ovako guraju sudije

Ima nacina brate i taj nacin se zove Barselona. Molim boga da im dodju na megdan ako im Barsa u dvomecu ne da 20 golova nista nisu uradili ovaj vreal vardrid je gomila matoraca koje guraju sudije...A Barsa sveza...Kad moze Benfika Nacionalu da da 10 moze i Barsa Realu... Obrukace ih jer vreal vardrid je sada ranjiva ekipa i matori su a Barsa hvata zalet...umtiti se oporavio semedo fantastican dembele proradio messi kao i uvek carobnjak,artur na sredini doktor,rakitic takodje o buskecu ne pricati...Rasturice ih a to su i dokazali sa onih 5:1 na Nou Kampu a moglo je biti i vise samo Barsa im se smilovala,ali vise nece imati milosti pored ovih kancera fudbala,vreme je da se bolest zvana vreal vardrid iskoreni iz sveta fudbala i sveta sporta uopste.Pa njihov predsednik bivsi je sam rekao da ga je sramota na koji su nacin uzimali titule u proslosti a tako je i sada.Svaku utakmicu koju su odigrali treba da vrate VAR i da im oduzmu svaku titulu,jer u svojoj korumpiranoj,podloj istoriji nemaju jednu titulu posteno osvojenu.Dobijali su direktno od sudija svake sezone po 25 bodova minimalno a sudije su njihove rivale stetile sa minimalno 25 bodova po sezoni...Kad se setim Barsinih golova gde lopte ulaze po metar u gol a sudije se prave slepe.I to ne jednom nego sigurno 100 puta.vardrid sramota

Bakota

pre 5 godina

Ljudi moji,jel realno sta vi pisete?
Ofsajd je cist, uticao je Dule na igru, Taljafiko se aktivirao iz ofsajda, regularno ponisten gol.. al' eto, problem je sto je to Real.. da je obrnuta situacija, rekli bi.. cisto sve, VAR izvukao stvar.. inace bi ove bagre iz Madrida dale gol na kvarno..bla bla..
Msm, dzaba nekima. objasnjavati, ljudi su subjektivni i samo ce gledati kako njima odgovara..
najsmesnije mi. je sto ove ima toliko dece i navijaca Barselone koji svaku vest o Realu okrecu istu pricu svaki put.A kad Real izgubi( sto se dosta puta desilo ove godine), dodju da se nasladjuju. Kompleks bato.. ozbiljan kompleks od 3 uzastopna trofeja LS ;)
Hala Madrid

Navas Kejlor

pre 5 godina

Kod poništenog gola ,najviše sam se iznervirao zbog Kurtoe,njegova greška a izvuče se,ljiga jedna daće bog da sledeća dva primi kroz noge!

Bakota

pre 5 godina

Kako može da bude faul Vaskeza nad De Jongom, kada De Jong prvi njega hvata? Posle toga je bilo obostranog povlačenja u kom je De Jong bio slabiji. 
Evo na BT Sportu kazu da su sve odluke bile dobre.
(faul, 13. februar 2019 23:13)

Brate moze.. kod nas Srba, dezurnih teoreticara zavere koji se u sve razumemo, sve moze..
De Jong se okrece ka Vaskezu, ulazi mu u putanju sa ciljem da ga blokira, Vaskwz ga odnese i nastavi da trci kontru, a neki ovse traze faul nad De Jongom..
Sve kod nas moze..

Ja

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje. 
(Bojan R., 13. februar 2019 21:54

A sta je sa kosarkom? Imas Hawk eye u tenisu, Imas video u odbojci.Nema prevare.Vratis vidis i dosudis.Da je bilo VAR na SP u Meksiku Maradoni bi bio pinisten gol rukom

Djuro

pre 5 godina

Sad kad sam video da se sprema Jan Klas Huntelar shvatih koliko sam ostario i jos vise koliko brzo prolaze godine,kao da je juce bilo secam se neke utakmice omladinske reprezentacije Holandije kad je Huntelar dao pet komada,a sada je veteran koji ce da zavrsi karijeru verovatno na kraju sezone i minute dobija na kapaljku.Auuuu sokirao sam se kako prodje brzo ovo vreme njegove karijere,a kao da je pre tri cetri godine dao onih pet komada.Inace dobra utakmica,Ajaks odlican ali vidi se manjak iskustva.

Ivan

pre 5 godina

opaaaa ... zavuče ga real još jednom ... a srbi bacaju tv kroz prozor :-))
(komentator, 13. februar 2019 22:50)

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.

veliki strumf

pre 5 godina

Ne mogu da podnesem ovaj odvratni klub koji zahvaljujući sudijama i nevidjenoj sreći stalno pobedjuje u Evropi. Ajax ih je razbio veceras, realno je trebalo da bude 3-1 ili još realnije 4-1. Ali fudbal je često nepravedan, kao ni jedan drugi sport jer tu ekipa koja je bila mnogo slabija može da pobedi.

Pedja J7

pre 5 godina

Strahinjić u prvoj rečenici "Da vidimo kako će naš Tadić, da se nosi sa najboljim igračem sveta, Kristijanom Ronaldom"?!!!
Da li je ovaj lik realan???

papa

pre 5 godina

Очекиван резултат. Ајакс лоше игра одбрану, а то је недовољно за "намазани" Реал који је све шансе искористио. Истина питање шта би се десило да није било оне промене одлуке у првом полувремену. За ЛШ је поред потентног напада, у чему Ајакс не оскудева потребна квалитетнија одбрана. Напад Реала ништа није квалитетнији од напада Ајакса, али се "позади" разликују. Добра партија Тадића.

Predsjednik

pre 5 godina

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.
(Ivan, 13.

Rekao si sve kontra od istine. Procitaj jos jednom komentare ovdje, pa ce te demantirati svi do jednog...Neki su se čak drznuli da usporedjuju Tadica sa Modricem i jos ga prozivati doktorom za najboljeg igrača svijeta....
Treba li to komentirati?
Ima li vecih kompleksa od vaših?!?
Da podsjetim, nemamo potrebe da se natječemo sa 31.reprezentacijom svijeta, Hrvatska je u jednom drugom drustvu i rangu. Francuske, Brazila, Španjolske itd.
A to da gledamo nogomet kroz učinak naših igrača, moramo! Ipak oni igraju u najboljim klubovima svijeta, a ne nekim boranija ligama.

Blaugrana[CG]

pre 5 godina

Ne postoji mehanizam da se sa ovim izadje na kraj. Jedne godine Junajted, pa onda Atletiko, Salke, Bayern nekoliko puta, opet Atletiko i sad Ajax. Dame i gospodo, svjedocimo vremenu gdje Real ima 4 od 5 LS, gdje su vjerovatno zasluzuli (ni)jednu od tih 4, a, kad nas ovako perfidno prave ovcama, mogu mislit sta se deasavalo 50-ih, kada su "isto bili najjaci". Smijesno. Ajax odrzao lekciju laznom kralju.

Muzicar

pre 5 godina

Strajnic: Videcemo kako ce Dusan Tadic da se nosi sa mozda najboljim fudbalerom danasnjice Kristijanom Ronaldom...Neka mu neko javi da je presao u Juventus.

akejssss

pre 5 godina

a straljara nasa uporan kako ce ronaldo igrati i koliko ce golova dati i odakle...alooooo,care,ne igra ronaldo u real madridu...savladaj to vec jednom,zbunio si gosta svog

Balon d’or

pre 5 godina

Koliko je lepše gledati Tadića od Modrića.
Alien,

Koliko je lijepo vidjeti komplekse prema najboljem igraču svijeta i usporedjivati ga sa osrednjim igračem iz osrednje reprezentacije koja rastura na 30.mjestu na Fifine ljestvice..hahahahaha ....kakav luzerski mentalitet!

Liverpool Man

pre 5 godina

Zao mi Ajaxa sto ne vodi na poluvremenu. Sad ce Real da pogodi iz jedne sanse i dobice ih. To tako ide...Nadam se da gresim. Bas bas lepo igra Ajax, kao nekada.

Denver

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje.
(Bojan R., 13. februar 2019 21:54)

Ok. Ja kažem sve suprotno. Doduše takođe mi se ne sviđa koliko traje, ali sviđa mi se da je nešto ISPRAVNO, a ne da GREŠKA sudije odluči.
STOP nepismenosti. UZDRAVLJE.

ne ta, situacija posle

pre 5 godina

Gol je ko suza čist jer je lopta došla od golmana, dakle od protivničkog igrača.
(Ja Klaudije®, 13. februar 2019 21:50)

Da ti pomognem. Nakon što je lopta došla od golmana do igrača Ajaksa koji je upućuje u gol glavom, u trenutku udarca glavom Tadic je malo BIO u ofsajdu i ometao golmana. Tako su procenili.
Nisam navijač Reala i žao mi je što se ovo desilo Tadiću i fudbalu, ali ako gledaju tačnost, OK.

Dragan

pre 5 godina

VAR ce tek da pomogne Realu. Ako svira u korist Reala sudija ce da kaze da mu ne treba. Ako se zaj** pa svira protiv Reala, onda ce da pogleda pa da promeni odluku. Kao kada Maja ponovi glasanje jer je zaboravila da im kaze kako da glasaju.

Milossovlja

pre 5 godina

Ljudi moji kakav fudbal Ajaksa u prvom poluvremenu pa ono je skoro savrseno za uzivanje zaista steta na kraju,ali sa takvom igrom imaju sanse i tamo

milovan

pre 5 godina

Ovaj komentator na RTSu je katastrofa.
Čovek ne prati akciju, priča priče, ne uživi se u situaciju, ne zna kad treba da ućuti, strašno.

Mihajlovic

pre 5 godina

Svaka cast Tadicu i klincima iz Ajaksa! Ali Madrid to resava u drugom poluvremenu.
Steta sto nemamo ozbiljnog selektora da uklopi Tadica, Jovica, Matica, Blekija, Maksimovica, Kostica, Grujica.. Mogli bibda imamo ozbiljnu ekipu, da igramo lep fudbal.

A

pre 5 godina

I ko će da pokvari gol? Naravno Tadic, Srbin. Znao sam. Gde njega staviše u prvi tim. Ne samo da ne zna gol da da, već i kvari i poništava golove saigraca.

marek hamšiković

pre 5 godina

Nemanja Radonjic prelazi u Slaven Belupo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlovic, 13. februar 2019 22:15)

Kakve to veze ima sa ovom utakmicom?

dva metra

pre 5 godina

Pa cist ofsajd,zagradio covek golmana lako bi uhvatio ono 2 metra ima
(Ibraaakadabra, 13. februar 2019 21:44)

nije uhvatio loptu na liniji, ali bi skocio pet metara i uhvatio bi loptu koja ide od njega, ali ga eto Tadic sprecio, a Kurtoa prilazi Tadicu, a ne obrnuto. Ramos uvali lakat Kariusu i nista, a ovde siroti Kurtoa "sprecen" da intervenise i odmah ponisten gol.

Ivan

pre 5 godina

Evo sta ti je fudbal. Ove batice iz ajaksa ih razbiju ne znaju gde se nalaze, prezive nekako, ne znaju ni oni sami kako, bez 2-3 gola, I onda iz prve sanse povedu.

kralj

pre 5 godina

Steta za Ajaks,o ovome je pricao Veljko Paunovic,skup fudbaler je za toliko bolji od manje placenog odnosno za toliko vise daje na terenu,cini se da ih je Ajaks razbio a Real pobedio na suv kvalitet,da je recimo Benzema imao tri stopostotne,dva bi najmanje dao ako ne I sva tri I to kad nije u nekoj formi.

www

pre 5 godina

A gde je De Jong?
(nostradamusfromvalencia, 13. februar 2019 23:15)

Pojeo ga Modric i poslao loptu u nebranjeni dio terena, za vodstvo reala.

sat

pre 5 godina

Podmukli Ramos izbacio Tadica iz ravnoteze bio bi cist gol, znaci samo te odgurne koliko da te poremeti. Strasno!!!
(Marko, 13. februar 2019 21:31)

Pa sta je trebao da uradi? Da ga pusti da postigne gol?

Mikii

pre 5 godina

Tadić je u odnosu na Modrica, Pele! Profesor, doktor. On najbolji na svetu hahha, smešno.
(miroslavmld, 13. februar 2019 21:52)

Tadic ne moze kopacke da mu cisti. Ali, ne mozes sa Srbinom na kraj izaci. On sve zna.

Beograd

pre 5 godina

Real kroz istoriju najpovlasceniji klub Evrope. Na stotine utakmica im se pomoglo a nikad nisu osteceni od sudija. To je van svake logike. Samo u ovih par sezona su zakinuti Atletiko PSZ Juventus Bajern u oba meca i tako su ih gurale sudije do lopovskih trofeja. Sramota lred celim svetom. Ovi omladinci iz Ajaksa su ih oducili od fudbala veceras da ovi iz Reala ne znsju sta ih je snaslo. Jos ovaj Slovenac ponistava gol. Znate li kad bi gledao Realu da je bilo na kontra stranu VAR tehnologiju. Nikad vec bi pokazao na centar i igramo dalje.

veliki strumf

pre 5 godina

Prvi VAR i naravno u korist Reala! Džaba VAR - sudijske kradje u korist Reala nastavljaju se naočigled svih! Sramota šta rade sudije. Da je ovo bilo na drugoj strani - glavu dajem da ne bi poništio gol. Ovaj Skomina posle prošlogodišnjeg polufinala u Rimu ne može da se sastavi - čovek se skroz pogubio.

mare 77

pre 5 godina

Ajax prosecna ekipa. Gledao sam ih i protiv Fejnorda kad su izgubili 6:2. De Jong, De Liht...prosek. Kao i nas Sergej. Ovaj mali Vinisijus i sinoc Mbape su drugi nivo u odnosu na njih.

Bakota

pre 5 godina

Varskez lomi igraca Ajaksa oduzima mu loptu zatim ga gura i baca na zemlju i istrcava kontru otvara prostor i real vardrid daje gol...A Somina covek od zadatka nista naravno....Kakav je ovo kancer fudbala ovaj real vardrid,penal vardrid...Umesto 2:0 za Ajaks sada je 1:2 za vardrid....Sramota ove igre i sramota nas koji volimo fudbal,i var je samo legalan nacin prevare,kada je na stetu Ajaksa ne gleda se ali kada je na stetu penal vardrida svaka se odluka gleda,Ajaks daje gol on gleda kako da ponisti....I Ramos udara u zadnjem napadu Dolberga i ometa ga da daje gol,sudija ne svira cist penal za Ajax....Na sta je fudbal spao...real je imao sa sudijama 16 igraca i sada jos ova cetvorica iz var sobe....20 igraca ima real vardrid svaki mec i jedva cekam da ih velika najveca Barselona oduci od fudbala i baci u jamu da se vise nikada ne vrate,a blizu je toga uskoro 4:0 pa 10:0 za barsu a u buducnosti cemo gledati dominaciju barse,kako planski podmljadjuju ekipu dok ovi stoje u mestu...Svi su im 30 plus dok barsa pametno radi,de jong,todibo,de light jovic maxi gomez su kupljeni,dembele,malcom,umtiti,semedo,artur,kutinjo,plus Messi koji ce uci u sredinu terena i igrace tu jos 6 sezona na najvecem.Ove sezone se samo uigravaju i sve ce osvojiti a sledece ce da unistavaju ove prevarante vardridske...Pamtite moje reci,vardrid propada,imaju prevaru viniciusa i VARana od mladjih igraca ostali su svi propali kao sto ce propasti vreal vardrid.Kancer fudbala Vreal VARdrid.
(Strasno, 13. februar 2019 23:00)

Ostrasceni navijac Barselone :)
Ajde isplaci se jos malo, bice ti lakse ;)

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.
(Ivan, 13. februar 2019 22:57)

Gde su sad navijači Fulama I hejteri Njukasla? Ne, mi smo kategorija za sebe - mi navijamo za SUDIJU MAZICA!!!

Da barem navijamo za klubove gde igraju naši - ali kako kada su svi u nekim bezveznim. Mitro u Fulamu, Tadić u Ajaksu, Sergej u Laciju, Jović u Nemackoj, u Fortuni Bilefild ili kako god da se zove taj klub..

A komšije biraju - Real, Barsa, Juventus, Inter, Bajern (Niko Kovac)...

Ne, mi navijamo za sudije i mislimo da je bolje 6-1 nego 0-2 "jer je Zvezda ipak dala gol.

goblin

pre 5 godina

SMEŠNI "VAR".REAL SE NE POTCENJUJE(iako im Skomina onako rutinski pomaže večeras),gomila igraca ima 4 osvojene LS,znaju sta rade(Ramos čisti kartone kod 1:2,na primer).Ajax fenomenalan,fali pravi špic,Huntelar od pre 10 godina.

Strasno

pre 5 godina

Varskez lomi igraca Ajaksa oduzima mu loptu zatim ga gura i baca na zemlju i istrcava kontru otvara prostor i real vardrid daje gol...A Somina covek od zadatka nista naravno....Kakav je ovo kancer fudbala ovaj real vardrid,penal vardrid...Umesto 2:0 za Ajaks sada je 1:2 za vardrid....Sramota ove igre i sramota nas koji volimo fudbal,i var je samo legalan nacin prevare,kada je na stetu Ajaksa ne gleda se ali kada je na stetu penal vardrida svaka se odluka gleda,Ajaks daje gol on gleda kako da ponisti....I Ramos udara u zadnjem napadu Dolberga i ometa ga da daje gol,sudija ne svira cist penal za Ajax....Na sta je fudbal spao...real je imao sa sudijama 16 igraca i sada jos ova cetvorica iz var sobe....20 igraca ima real vardrid svaki mec i jedva cekam da ih velika najveca Barselona oduci od fudbala i baci u jamu da se vise nikada ne vrate,a blizu je toga uskoro 4:0 pa 10:0 za barsu a u buducnosti cemo gledati dominaciju barse,kako planski podmljadjuju ekipu dok ovi stoje u mestu...Svi su im 30 plus dok barsa pametno radi,de jong,todibo,de light jovic maxi gomez su kupljeni,dembele,malcom,umtiti,semedo,artur,kutinjo,plus Messi koji ce uci u sredinu terena i igrace tu jos 6 sezona na najvecem.Ove sezone se samo uigravaju i sve ce osvojiti a sledece ce da unistavaju ove prevarante vardridske...Pamtite moje reci,vardrid propada,imaju prevaru viniciusa i VARana od mladjih igraca ostali su svi propali kao sto ce propasti vreal vardrid.Kancer fudbala Vreal VARdrid.

klip

pre 5 godina

Gol je ko suza čist jer je lopta došla od golmana, dakle od protivničkog igrača. Pre toga je Belj bio poslednji igrač. A o nekom faulu Tadića nema govora, jer je Kurtoa naleteo na njega u pokušaju da ispravi grešku i uhvati loptu koja mu je ispala ... 
Ovaj Slovenac već drugi put rešava utakmice. Ovde je u prbom deli napravio tri greške. Guranje rukama od strane Karvahala, ofsajd Tadića i čist gol... Dokle bre više ovaj smrdljivi real!!!
(Ja Klaudije®, 13. februar 2019 21:50)

Tadić je bio u pasivnom ofsajdu, to je svirano. Nikakav faul nije sviran. Tadić je bio u ofsajdu u trenutku kada je Taljafiko šutirao. Kakva crna lopta došla od golmana.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Ni VAR ne pomaze protiv unistivaca fudbala. Cak je jos gore. Promenio sam kanal. Do sada sam ponekad gledao neki mec u LS sada necu gledati uopste. Vama predlazem isto. Ne treba biti deo prevare.

Millennium

pre 5 godina

Da ga Tadić nije zagradio, Kurtoa bi poleteo, uhvatio loptu, obrnuo dva, tri kruga oko stadiona, sleteo na protivnički penal i dao gol. Ma važi.

Flat

pre 5 godina

Kakvo divno vece. Kraljevi rutiniraju petlice iz Amsterdama, kojima ni pokusaj kradje gola ne pomaze. Srecom tu VAR sprecava takve mahinacije. Sa druge strane, londonska sirotinja gazi dortmundske milionere. Divno vece, divno.

Xnodeh

pre 5 godina

Pa evo da kazemo da je Dusan Tadic sa ocenom 7.6 uz Lase Senea koji takodje ima istu ocenu,igrac utakmice! U nekim trenucima se poigravao sa Realom! Ultra mega giga zlatna prevara od igraca Luka Modric mizernih 6.5.Uz Regilona najgori u svom timu!!!! Mitomanija slucajnih penal doprvaka kako im sve "prsti od megazvezda,igraca" svaki dan sve vise surovo se raskrinkava!Nek i dalje umisljaju

da možda ne

pre 5 godina

Na ovoj utakmici najbolji Tadić,kod Reala Modrić,bez kojega bi Real "popio",barem 3-4 komada jer je isključio Janga u dobroj mjeri.

Stvarno

pre 5 godina

Mene interesuje da li će u SVAJCARSKOJ biti večeras prenosa ili opet ne...?
(AC/DC, 13. februar 2019 20:10)

Ko da je bitno, ti ionako zivis u Loznici.

GavriloIzPrincipa

pre 5 godina

Pun mi kufer ovog VAR-a. Meni je ovo bio čist gol. Čak ni Kurtoa nije tražio da se gol poništi. Nije smatrao da ga je Tadić ometao. Skomina štreberčino. Ajax je izdominirao i zaslužio je to vođstvo.

pedja

pre 5 godina

Nadam se da je selektor (ako je jos uvek to Krstajic) gledao ovu utakmicu i konacno shavtio gde treba da igra Tadic, a gde Sergej(ako uopste treba da igra).
Sto se tice ofsajda vidi se koji se timovi guraju.Kada sudi S(k)omina a u VAR sobi je Poljak Marcenjak (diskvalifikovan sa SP kao los ocajan sudija, a i Zvezdi je lose sudio jednu od utakmica) nije ni cudo sto je gol ponisten. Da je bila obrnuta situacija gol bi bio priznat.Uzgred Tadic nije ni ometao golmana, koji je posle ocajne intervencije bio u soku i nije pokusao uopste da intervenise. Cist gol sem kada se da Realu. Sramota!!!

eric7

pre 5 godina

Po mojem misljenju ovo je regularan gol bio Ajaxa. Citam da ima sudija i strucnjaka koji se takodje s tim slazu. Jdnostavno Tadic niti je uticao pasivno na ovaj sut, niti je ometao golmana, tj Curtoa svakako nije mogao do lopte i nije imao nikakav kontakt sa Tadicem. Cak se on sam nije ni bunio, trazio neki faul ili sl. Veoma dikutabilna situacija koja, gle cuda, ponovo ide na mlin Reala. Ja znam da se njihovi fanovi nece sloziti, ali ovo sudjenje Realu u ligi sampiona koje gledamo iz godine u godinu je nesto nevidjeno u mojem bar zivotu. Koliko samo golova iz ofsajda, nedosujenih penala protivnicima, ali sumnjivih dodudjenih realu.Pa smesni crveni kartoni itd itd.. Nisam teoreticarc zavera, ali ovo toliko bode u oci da se covek mora zapitati sta se tu desava?Kako je moguce da jedan klub bude toliko zasticen?? Jedan od o´pokazatelja je i ta njihova liga, u kojoj nista ne mogu godinama, dakle nemaju kvalitet da osvoje ni spansku ligu ili kup, ali eto kao osvajaju LS . Da li je fudbal korumpiran do srzi , postao jedan globalni biznis , sigurno jeste, ali toliko ocigledno da neko ima protekcije, to jednsotavno je previse. Ovaj var na kraju je opet slobodno sudijsko uverenje. I kad pogleda snimku, i kod odluke da li uopste da pogleda. Dakle, opet tu ima rupa u zakonu. I da se razumemo, nisam navijac njihovog rivala, Barcelone, vec Uniteda i bar 95 % svih ostalih fanova se slaze s ovim misljenjem.I nije to nikakav kompleks ili sl, vec frustracija zbog nepravde i lazi. Sramota !

jsx

pre 5 godina

Ne mislim da su Hrvati, a pogotovo ne mi sila u fudbalu, ali na ovoj utakmici Modric bio verovatno najbolji u Realu, a Tadic ukupno (iako naravno da je Modric bolji igrac). Steta za Ajaks u par navrata mnogo nisu imali srece. I onaj gol mislim daje trebalo da se prizna, ne verujem da je Kurtoa ikako mogao da stigne. Inace, imao je dobre momente protiv Brazila, ali ne vidim zasto ga smatraju boljim od Navasa...

789

pre 5 godina

Real Vardrid,Rafael VARan,Serhio VARmos,VARegulion,VARisius,KarVARhal,VARselo....Real Vardrid najveca sramota svetskog fudbala,da Real dao ovako gol sudije ne bi ni gledale VAR,ali kada primaju odmah se pali VAR,da Ajax da gol sa centra palili bi VAR da vide da mozda nije neko od fudbalera pogledao Kurtou i tako ga zbunio i smetao mu....Idemo Ajaks sada iz inata 4 im dajte u drugom,kad mozete Herevenu mozete i malom real vardridu.... 4:0 Ajax i kancer fudbala ispada zatim ce ih Barsa otkinuti u naredna 2 El Classica dace im 14 golova,prvi ce dobiti 4:0 a drugi ligaski 10:0 kao Benfika Nacionala nedavno...Naredni mecevi ce biti zapisani kao najcrnji u istoriji vardrida,a imali su crnih i previse... atletiko 4 dortmund 4 barsa 4,5,6,7,8 golova... svi su ih sramotili ali ovo sto sada dolazi je potop vardrida a mi ljubitelji fudbala cemo uzivati u propasti vardrida...sportski pozdrav
(Strasno, 13. februar 2019 22:00)

Zar toliko boli? Problem je što je Ajaxu poništen neregularan gol? Ok

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

Oba gola je Ajax primio zbog greške desnog spoljnog beka.Malo ja kvalitetnih igrača na to poziciji.Ako nije brz ko strela odmah je drama.Prvi gol je sličan Stojkovićevom kiksu protiv PSG-a.Imaš samo delić sekunde da napraviš faul...ako to ne uradiš nemaš čemu da se nadaš.To trener treba da ti kaže pre utakmice kad igraš protiv bržeg igrača od sebe.

Hibrid

pre 5 godina

De Jong se ne vidi. Osim sto usporava svaki napad Ajaxa. 

Cemu fama oko njega?!
(ime, 13. februar 2019 22:52)

Saznaces kad dodje o Barselonu od sledece sezone i krene da trpa Real

До

pre 5 godina

Mene interesuje da li će u SVAJCARSKOJ biti večeras prenosa ili opet ne...?
(AC/DC, 13. februar 2019 20:10) A nas sve interesuje kada ćeš već jednom da ispuniš obećanje od pre 7 meseci i napustiš portal? P.S. Džabe malo pišeš kao “room 1408”, malo kao “AC/DC”, davno si provaljen. ;-)
(roki balboa, 13. februar 2019 20:15)

To brate, dobro je da nisam jedini koji je to provalio.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Ja sam igrao dvije dvojke i Langental kec hokej, na 50chf dobitak 800.
Sto znaci da nece dobiti ili Real ili Dortmund jer ja na kladionici jednom godisnje prodjem.

kris

pre 5 godina

Da nije Real u pitanju, nebi ni gledali VAR. Inace Tadić za sada najbolji na terenu, jedino što mu saigrači malo previše petljaju i komplikuju.

loop

pre 5 godina

loop 
Ne pratis Ajaks, a da pratis znao bi da je De Liht BRUTALAN stoper i da je postao partner Van Dajku u reprezentaciji.
(Jaran, 13. februar 2019 23:15)

Ne kazem ja da je on los igrac, cak sam u prvom komentaru rekao da je dobar, nego da je glupo da je on kapiten, jer je klinac, nema autoritet...

Mikii

pre 5 godina

Podmukli Ramos izbacio Tadica iz ravnoteze bio bi cist gol, znaci samo te odgurne koliko da te poremeti. Strasno!!!
(Marko, 13. februar 2019 21:31)

Izgleda da je trebalo da ga pusti da se useta u gol. Neobjektivnost i ostrascenost ovog naroda je nesto sto me fascinira iz dana u dan.

NY

pre 5 godina

Au sta ljudi pisu.Ofsajd ko vrata.Tadic u ofsajdu blokira golmana.Citajte pravilnik fudbalske igre.Pravila izmenjena 1 Juna 2018 pred SP u Rusiji

posao

pre 5 godina

bio je ofsajd ... sudija odličan 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komentator, 13. februar 2019 21:45) 

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.
(Марко, 13. februar 2019 21:51)

I to je bio ofsajd. Tadiceva stopala jesu bila na njegovoj polovini, ali telo mu je bilo na protivnickoj polovini. Za ofsajd se gleda sve osim ruku. U fudbalu se gleda zamisljena vertikalna ravan, ne kao u kosarci.

CJC

pre 5 godina

Skomina nastavlja sa sprovođenjem UEFI-nih "specijalnih" zadataka.
(mkg, 13. februar 2019 21:45)

Šta je sporno kod poništenog gola, to što je Tadić u ofsajdu ili što ometa golmana?
Proveri malo pravila fudbala kad ti je vec neko podario moc interneta, za 2 minuta naučiš sve o ofsajdu ako umeš da čitaš.

strelac

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda. 
(Zero_Cool, 13. februar 2019 21:57) 

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene.
(Stef, 13. februar 2019 22:04)

strelac gola nije bio u ofsajdu, tu situaciju da su ponavljali ne bi ponistili gol.

VAR kao varanje

pre 5 godina

Ovo vise nije za gledanje. Ladno su ponistili cist gol, i niko se nije pobunio. I kao stavili liniju ofsajda u situaciji gde je to nebitno. Srecom iskljucio sam ton da ne slusam, ne znam jesu li se bunili oni strucnjaci na poluvremenu.

Ovo je neka zesca namestaljka.

faul

pre 5 godina

Kako može da bude faul Vaskeza nad De Jongom, kada De Jong prvi njega hvata? Posle toga je bilo obostranog povlačenja u kom je De Jong bio slabiji.
Evo na BT Sportu kazu da su sve odluke bile dobre.

impeRator

pre 5 godina

Eto vam VAR. Je l sad shvatate kako ubija draž fudbala? Sad će Real da im da 4 komada... Da li je bio ofsajd ili faul nad golmanom me ne interesuje... VAR uništava fudbal...

my way

pre 5 godina

Zasluzio je Ajaks da vodi cak i vise od gola razlike. Tadic najbolji na terenu, steta za taj cudni ofsajd, ali ne moze mu se to zameriti, sve je uradio fudbalski.

Mare

pre 5 godina

Ovaj Skomina nema veze sa sudjenjem, ne mogu da verujem da jos uvek sudi. Cist gol ko suza, kakav crni ofsjad, a o faulu necu ni da pricam, cisto gradjenje. Navijam za dobar fudbal, a ovaj unistava utakmici, ko zna koji put!

Zna se ko je gazda

pre 5 godina

Vidi se da je Real krenuo opušteno, sa stavom “lako ćemo”..,Čim je proigrao vidjelo se tko je gazda na terenu i da je razlika u klasi OGROMNA!
U Ajaxu Ziyesh najopasniji... rijesit ce ce to kraljevi u Madridu.

VAR

pre 5 godina

Posle prosle sezone kad je Real imao onaj lazni penal protiv Juvea,pa gol iz ofsajdna protiv Bajerna pomislis da je sve gotovo jer se pojavio VAR, ali grdno se prevaris.Sudija ponisti cist gol i jos gleda da li ima nesto sporno kod drugog gola Ajaksa kako bi i njega ponistio...Cirkus

vrg

pre 5 godina

Bez baklji, bez zastava, infrastruktura vrhunska, tradicija. Milina gledati utakmicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DE, 13. februar 2019 21:27)

Heheh, a dobro sta ti zastave smetaju. :D

Stara kuka

pre 5 godina

Ovako je i Ramos u finalu 2016 protiv Atletika u Milanu dao gol,al i tada se kao nije videlo.Da se razumemo,ovo je bio ofsajd,a Real jeste najveci klub svih vremena.Ali ovo sto rade nekoliko godina unazad je velika sramota.

navijac

pre 5 godina

@Ovo faul nad golmanom hahahahahahahahah ... penal madrid kancer fudbala,svaka odluka sudijska je u njihovu korist var i nije trebao da se uvodi.Uvek im sudije pomazu,dokle vise.Idemo Holandjani 3:0 dobijate opusteno ...
(Cccc, 13. februar 2019 21:49)

Covece umesto sto pljujes makar nauci pravila. Ofsajd je sviran a ne faul. I jeste bio ofsajd.

Luka

pre 5 godina

Zbog cega Realovi navijaci misle da sve ruzno sto se uputi Realu dolazi od navijaca Barselone, pa sve zivo ste pokrali a i svako ko je neutralan ne podnosi Real. Barselonini navijaci su samo delic

sat

pre 5 godina

Haahahahhahahahahahahaah lopta metar u vazduhu od Kurtoe a Tadic uticao na igru ahahahahhaahhahaah gasim tv ovo je bolesno koliko se gura Real, jel vam jasno kako su osvojili sve ove lige sampiona?
(Damir, 13. februar 2019 21:44)

Pasivan ofsajd. Tadic, koji je bio u ofsajd polozaju, je uticao na Kurtou, zbog njega Kurtoa nije mogao da dodje do lopte.
To ti je kao situacija kada neki igrac sutne iz daljine, a ispred golmana se nalazi neki drugi igrac koji je u ofsajd polozaju. Taj igrac koji je u ofsajd polozaju ne dira loptu, ali on utice na igru jer zaklanja golmana. Posto ometa golmana iz ofsajd polozaja onda se svira ofsajd.

tyson

pre 5 godina

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene.
(Stef, 13. februar 2019 22:04)

Ne lupaj gluposti!!! Glavni sudija je gledao samo Tadica!!!

Rajko

pre 5 godina

Var uništava fudbal jer pomaže iskljičivo velikima. Tako je bilo i u finalu mundijala kada je nakon vara Francuskoj dosuđen penal koji se ne sudi nigde tako i sad Ajaxu poništen gol.

bogi

pre 5 godina

Strašno koliko srčanosti od Ajaxa i koliko ti fudbaleri to žele. Stvarno predivno za svakog ljubitelja fudbala dok god se ne pojavi Uefa i uništi još jednom svu lepotu ovog sporta. Od uživanja do gađenja...

Nele

pre 5 godina

Nisam gledao celu utatkmicu pa ne mogu da komentarisem druge situacije. Ova je potpuno opravdano ponisten pogodak Ajaxa. Tadic koji je u ofsajdu ometa golmana. Po pravilima za ofsajd je dovoljno da mu samo ometa vidno polje a ovde ga fizicki ometa da dodje do lopte

R10

pre 5 godina

hahahahhahah,a ljudi misli zbog Tadica ponisten gol. pazi paljbe,al razumem barsini navijaci nemaju ni 20 god... Hahahahah covek se aktovirao iz ofsajda aloo

Strasno

pre 5 godina

Real Vardrid,Rafael VARan,Serhio VARmos,VARegulion,VARisius,KarVARhal,VARselo....Real Vardrid najveca sramota svetskog fudbala,da Real dao ovako gol sudije ne bi ni gledale VAR,ali kada primaju odmah se pali VAR,da Ajax da gol sa centra palili bi VAR da vide da mozda nije neko od fudbalera pogledao Kurtou i tako ga zbunio i smetao mu....Idemo Ajaks sada iz inata 4 im dajte u drugom,kad mozete Herevenu mozete i malom real vardridu.... 4:0 Ajax i kancer fudbala ispada zatim ce ih Barsa otkinuti u naredna 2 El Classica dace im 14 golova,prvi ce dobiti 4:0 a drugi ligaski 10:0 kao Benfika Nacionala nedavno...Naredni mecevi ce biti zapisani kao najcrnji u istoriji vardrida,a imali su crnih i previse... atletiko 4 dortmund 4 barsa 4,5,6,7,8 golova... svi su ih sramotili ali ovo sto sada dolazi je potop vardrida a mi ljubitelji fudbala cemo uzivati u propasti vardrida...sportski pozdrav

Marko

pre 5 godina

A sta je sa kosarkom? Imas Hawk eye u tenisu, Imas video u odbojci.Nema prevare.Vratis vidis i dosudis.Da je bilo VAR na SP u Meksiku Maradoni bi bio pinisten gol rukom
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Ja, 13. februar 2019 22:25)

Ne moze da se poredi odbojka i tenis sa fudbalom... 50 hiljada u euforiji, tempo opadne zbog prekida i pregledavnja i ekipi kojoj se ne prizna gol moze psihološki da padne. Zatim Var se koristi selektivno, videli smo na nasoj kozi. Ovde da je bila obrnuta situacija ne bi se ni pregledavao snimak...

Joca

pre 5 godina

Gledao je utakmicu koju si i ti.Ajde olaksaj dusu,priznaj nam,bice ti lakse.Ocene Tadic 7.6 igrac utakmice uz Senea sa takodje 7.6.Modric sa 6.5 uz Regilona najgori u Realu.Mi smo za sve sportove i sa mrezom i bez mreze.Vi ste jedino za golubove i zmajeve
(Xnodeh, 13. februar 2019 23:43)

Brate Srbin sam ali ne brukaj nas sa takvim komentarima

Kimi

pre 5 godina

Koja kradja! cist gol za Ajaks, standardno se sudi za Real..
(Milos, 13. februar 2019 21:45)

Da je obrnuta situacija rekao bi.. Bravo za sudije i VAR. Kakav cist gol? Cist ofsajd nema sta da se prica. Koliko god zeleo pobedu Ajaksa, treba biti realan.

Ivan

pre 5 godina

Zijeh i Tadic prstom da izaberu klub u evropi, u svakom bi pravili razliku. Mislim da ovako dobar Ajaks nije bio od one sampionske generacije devedesetih godina.

Butragenjo

pre 5 godina

Ofsajd u šesnaestercu nema smisla,to treba ukinuti.Šta reći za VAR,i dalje je neprikosnoveno slobodno sudijsko uverenje,njegova je zadnja tumači pravilo kako mu odgovara,sramota a mnogi su se ponadali biće sve pošteno,ej živote!

ajoj

pre 5 godina

tiberije
Za barsu ne navlače toliko, a mora se priznati da dosta greše i u njihovu štetu. Ja nisam ni jednu utakmicu gledao da realu sudija nije 12-ti igrač a nikad nisam video da su nešto pogrešili u njihovu štetu. Tako da je barsa mala beba za ove. To što je TEBI barsa odvratna je druga stvar..a odvratna ti zato što redovno pegla ovaj tvoj real, sa barsom im ni 12-ti igrač ne vredi.

2CRAZY

pre 5 godina

O zivote, koliki je raspad od kluba ovaj Ajax, pa gde ovaj nesrecni Tadic zavrsi, da moram da navijam za njih, a on je bukvalno jedino sto vredi u ovom klubu, ovo ostalo... sve mlado, ludo, retardirano, glupo i smotano, odakle da krenem, Ziyech, znaci klinac nema veze sa fudbalom, ima 10 sansi, neki i ziceri i od svega toga on jedva daje jedan gol, da ne pricam da je izgubio 90% duela sa protivnicima, i slao neprecizne paseve, upropastio je sve sto je dobro Ajax uradio na ovoj utakmici.
Zatim Neres, znaci lik je presisao Nejmara, svaki moguci kontakt on pada ko bombom odnesen, da je bar u nekim duelima ostao na nogama, mozda bi i imali neke sanse...
Mislim jasno je bilo da ce ovako biti, Real je matoriji i sa manje volje, ali dodaju gas kolko treba, da pobede na iskustvo, dok je Ajax kao sto se ocekivalo, napadao, jurisao, bez ikakvog rezultata, sve to jalovo i onda na kraju naravno da su primila dva gola, znaci sanse nemaju u Madridu, a i bolje... Tadic je igrac za mnogo kvalitetniji klub!
Za koga se ja nerviram...
Ovakav tim Ajax, mozda za par godinu vredi nesto kad porastu ova deca.

drago

pre 5 godina

Skomina. Haha, po cemu je bolji? Ajaxovci su se samo spremali za ovaj mec, mladi su i napaljeni, Real ima star tim a zadnjih 7 dana je igrao sa Barcelonom i Ateticom, 2 najveca protivnika. Vidi se na njima da su iscrpljeni.

Obelix

pre 5 godina

Kukali ste da se uvede VAR i evo ga. Realno, da nije VARa gol bi bio priznat i Real bi bio ostecen. Ja bih prvi, kao i sve sudije, priznao ovaj gol. Nema tog sudije koji bi bez VARa video da je ovde ofsajd. Na kraju ispravna odluka sudije. Ajaks za sada bolji i po prikazanom bi trebalo da vodi. Kod ofsajda na centru, Tadicu jesu noge bile na polovini Ajaksa, ali je telo bilo na polovini Reala. Ne gledaju se noge, vec polozaj tela. Na kraju ce ovo Real rutinski da dobije, mada bih zbog revansa voleo da Ajaks pobedi.

NoName

pre 5 godina

pravo "realovsko" sudjenje

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boris, 13. februar 2019 21:51) # Link komentara

Pljacka

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crni bombarder, 13. februar 2019 21:51)

Komentari tipisnih Srbina...naviklo to da igrac izadje sa loptom van terena, pa je vrati svom igracu, a ovaj postigne gol i nikom nista. Naviklo to da sudija svira penal kada lopta pogodi u stopalo nekog fudbalera...sta ces...stonaviklo, ne odviklo.
Daleko smo mi od normalnog sveta svetlosnim godinama.
(Marko, 13. februar 2019 22:03)

Tako Srbi navikli. Hrvati, sa druge strane, navikli da im sudi Jojić lično.

aktivan

pre 5 godina

Ja Klaudije®, 13. februar 2019 21:50) 

Tadić je bio u pasivnom ofsajdu, to je svirano. Nikakav faul nije sviran. Tadić je bio u ofsajdu u trenutku kada je Taljafiko šutirao. Kakva crna lopta došla od golmana.
(klip, 13. februar 2019 22:16)

pa ako je bio u pasivnom ofsajdu, to znaci da nije uticao na igru, zasto je onda dosudjen ofsajd?

CZ99

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje.  
(Bojan R., 13. februar 2019 21:54 

A sta je sa kosarkom? Imas Hawk eye u tenisu, Imas video u odbojci.Nema prevare.Vratis vidis i dosudis.Da je bilo VAR na SP u Meksiku Maradoni bi bio pinisten gol rukom
(Ja, 13. februar 2019 22:25)

Upravo tako, gol bi bio ponisten i ne bi imali legendu zvanu "God's hand" danas...Daj malo, nije sve u pobedi, ima nesto i u smeku....

presheva

pre 5 godina

samo koliko su se lozili navijavi barse.. ajd ljudi svi znate bio pasivan ofsajd. nike gresio sto je ponistio gol. al i da je sudio nebi pogresio.. ja kao navijac real-a voleo bi da je sudio gol.. al et sudio odlucio tako i kazem opet uopce nije gresio po pravila futbala

Mikii

pre 5 godina

Čist ofsajd nažalost..Ajaks ako ovako nastavi da igra uguraće im 3 komada minimum...
(gendegen, 13. februar 2019 21:55)

Ma 13, ko u prvom

Marko

pre 5 godina

pravo "realovsko" sudjenje

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boris, 13. februar 2019 21:51) # Link komentara

Pljacka

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crni bombarder, 13. februar 2019 21:51)

Komentari tipisnih Srbina...naviklo to da igrac izadje sa loptom van terena, pa je vrati svom igracu, a ovaj postigne gol i nikom nista. Naviklo to da sudija svira penal kada lopta pogodi u stopalo nekog fudbalera...sta ces...stonaviklo, ne odviklo.
Daleko smo mi od normalnog sveta svetlosnim godinama.

loop

pre 5 godina

Koja je fora da ti kapiten ekipe bude klinac od 19. godina? 
Kapiten treba da bude igrac sa iskustvom i autoritetom, da bude pravi vodja. 
Po meni je glupo da devetnaestogodisnjak bude kapiten, bez obzira koliko je dobar igrac. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (loop, 13. februar 2019 21:22) 

Bukvalno,nema ko da im bude kapiten iz prvih 11 kad su svi klinci malte ne,svi imaju oko 20 godina,jedino Blind,Šone ili Tadić pošto je Huntelar na klupi.p
(marek hamšiković, 13. februar 2019 21:58)

Pa Blind bi trebalo da bude, on je iskusan, jos je dete Ajaksa. Bolje on nego De Liht. Sene moze, Tadic je tek dosao, tako da on otpada. Ne pratim bas Ajaks, pa ne znam ko od iskusnijih igra redovno.

Stef

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.  
(Zero_Cool, 13. februar 2019 21:57)  

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene. 
(Stef, 13. februar 2019 22:04) 

strelac gola nije bio u ofsajdu, tu situaciju da su ponavljali ne bi ponistili gol.
(strelac, 13. februar 2019 22:27)

Priznajem da nisam pažljivo pogledao, moguće da mašim.

klip

pre 5 godina

(klip, 13. februar 2019 22:40) 

Ko se sve razume u fudbal ccc sve stručnjak do stručnjaka
(vrela mast !!!, 13. februar 2019 22:45)

Šta nisam tačno napisao? Hajde objasni.

CCCCC

pre 5 godina

Faul nad De Jongom pre gola Reala, nista idemo dalje samo bacimo oko u var sobi cisto da se vidi da smo kao gledali. Ne znam da li postoji nacin da se izbaci Real kada ih ovako guraju sudije

Ima nacina brate i taj nacin se zove Barselona. Molim boga da im dodju na megdan ako im Barsa u dvomecu ne da 20 golova nista nisu uradili ovaj vreal vardrid je gomila matoraca koje guraju sudije...A Barsa sveza...Kad moze Benfika Nacionalu da da 10 moze i Barsa Realu... Obrukace ih jer vreal vardrid je sada ranjiva ekipa i matori su a Barsa hvata zalet...umtiti se oporavio semedo fantastican dembele proradio messi kao i uvek carobnjak,artur na sredini doktor,rakitic takodje o buskecu ne pricati...Rasturice ih a to su i dokazali sa onih 5:1 na Nou Kampu a moglo je biti i vise samo Barsa im se smilovala,ali vise nece imati milosti pored ovih kancera fudbala,vreme je da se bolest zvana vreal vardrid iskoreni iz sveta fudbala i sveta sporta uopste.Pa njihov predsednik bivsi je sam rekao da ga je sramota na koji su nacin uzimali titule u proslosti a tako je i sada.Svaku utakmicu koju su odigrali treba da vrate VAR i da im oduzmu svaku titulu,jer u svojoj korumpiranoj,podloj istoriji nemaju jednu titulu posteno osvojenu.Dobijali su direktno od sudija svake sezone po 25 bodova minimalno a sudije su njihove rivale stetile sa minimalno 25 bodova po sezoni...Kad se setim Barsinih golova gde lopte ulaze po metar u gol a sudije se prave slepe.I to ne jednom nego sigurno 100 puta.vardrid sramota

ahahahhaah nemas pojma

pre 5 godina

@hihihiih u atletici smo dobri, u zimskim sportovima losi kao i vi, a ostalo nije za usporedbu ,vidi se na EP,SP i OI ko je gdje a posebno u timskim sportovima 62-34, ne ostavljaj vise komentare jer svojim neznanjem samo se sramotis

Sale

pre 5 godina

Naravno da ne mogu. Real će lagano protiv tima gde glavni igrač nije bio dovoljno dobar ni za Sautempton.
(Adriano_Galliani, 13. februar 2019 20:07)

Bitno da je dovoljno dobar za Ajaks, a ti bolje pazi da li su igraci tvog Milana dovoljno dobri za Betis ili Olimpijakos

Bolje bez imena

pre 5 godina

Kurtoa novi Karijus, tako i treba.Zasluzili su to i real i kurtoa. Real sto je stavio Navasa na klupu a bio je u top 3 golmana na svetu. A Kurtoa zbog sveg ponasanja oko transfera.

presheva

pre 5 godina

Koja kradja! cist gol za Ajaks, standardno se sudi za Real..
 (Milos, 13. februar 2019 21:45)
pa ako znas pravila znao bi da je to ofsajd.. al i ja kao navijac reala kazem nije trebao ponistit.. tadic smetao golman plus bio u ofsajd

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Eto vam VAR. Je l sad shvatate kako ubija draž fudbala? Sad će Real da im da 4 komada... Da li je bio ofsajd ili faul nad golmanom me ne interesuje... VAR uništava fudbal...
(impeRator, 13. februar 2019 21:44)

To što je tebi draž fudbala da siromašni pobeđujuju bogate uz pomoću sudije, to je tvoj problem. Ofsajd je ofsajd.

hihihihi

pre 5 godina

@Xnodeh
Modric najbolji fudbaler planete, Tadic.... najbolji u cemu i gde!? Modric sampion Evrope, vicesampion planete, Tadic... sampion cega?
Vi ste narocito dobri u fudbalu, malo iza Svajcarske, u rukometu, tu ste negdje vi i Bugari, u zimskim sportovima dominirate, atletika je vasa disciplina... ma cudo ste. Vidi se na Omipijadi ko je ko.

ko o čemu

pre 5 godina

Zigzag@
Nije Tadić bolji od Modrića, ali je večeras bolje odigrao. Luka i kada ne odigra maestralno ima taj potez kojim pravi posao za ekipu i to se mora priznati. Što se tiče Tadića, večeras je bio najbolji u Ajaksu, po formi najbolji igrač Srbije trenutno, majstorstvo se vidi, nije to sporno, ali je po meni tokom cele karijere nekako nedorečen, fali mu ono nešto da bi bio igrač za top klub kao što je npr Real.....moje mišljenje

Car Dušan

pre 5 godina

Nije Tadić, bolji od Modrica - da skratimo priču... Ipak, je Luka IME ne samo za njega, ide se iz krajnosti - u krajnost!OVAJ Real je u strahovitom naletu, samim time što je u proteklih, par dana u gostima, oduševio protiv dva najveća rivala Barse i Atletika! Za sinoćnu utakmicu, dijelim mišljenje VEĆINE, da se IZVUKAO... Onaj Slovenac, je pokvario i upropastio meč, PRIZNAVANJEM (bio je na metar udaljenosti),pa poništavanjem gola. Ovo baca sjenku, na cjelokupnu utakmicu, bez obzira što mislim da, Španci ni tad ne bi izgubili utakmicu. Ajaks, PRIJATNO iznenadio, sjajnom igrom u prvom poluvremenu a,Tadić dokazao da je njihov NAJBOLJI igrač!

realno

pre 5 godina

Modricu je nedostajalo svjezine, treca jaka utakmica za u 7 dana u 34-oj godini. Ima kartone za vikend tako da ce odmoriti i biti puno bolji u uzvratu. Veceras je bio odlican sa loptom ali se losije kretao nego inace.
Puno bolji od Tadica kojeg nije bilo drugi dio.
(drago, 13. februar 2019 23:39

Tadic je zaista bio manje primetan drugo poluvreme jer su ga udvajali, videli su odakle opasnost dolazi (sto je otvorilo prostor drugima). Modric je zaista imao par neverovatnih pasova koji su pokazali njegovu klasu. Medjutim, sinoc je Tadic ukupno bio mnogo bolji od Modrica, to svako objektivan mora priznati - ja sam gledao utakmicu na holandskoj televiziji gde su ocigledno Tadica nahvalili, ali kada su govorili o dobrim pojedincima u Realu, Modrica uopste nisu pomenuli. Na kraju krajeva, i ocene igraca posle meca to potvrdjuju.
Ovo naravno ne znaci da je Tadic generalno bolji igrac od Modrica, jer su takva poredjenja besmislena - npr da li je Benzema bolji igrac od Modrica? Da li je Nejmar bolji igrac od Mbapea? Sve smesna pitanja. Cinjenica da je Tadic vrhunski igrac koji je ekstremno prodoran i brz, ali ume i da asistira. Pri tome je veliki borac, bas kao i Modric, vraca se u odbranu, oduzima lopte itt. Dakle, kao takav, on je jedan od kljucnih igraca Ajaksa koji se sinoc realno nadigrao Real.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

 ko će da pokvari gol? Naravno Tadic, Srbin. Znao sam. Gde njega staviše u prvi tim. Ne samo da ne zna gol da da, već i kvari i poništava golove saigraca.
(A, 13. februar 2019 21:45)


+1

Zero_Cool

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.

sef strucnog staba

pre 5 godina

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.
(Марко, 13. februar 2019 21:51)

Ofsajd kod gola kao kuća sine.

ozlojedjen

pre 5 godina

Ništa novo , uefa madrid i njihovi preplaćeni baletani na čelu sa nesimpaticnim Ramosom ne mogu bez pomoći sudija proći dalje , ako ne može nikako na silu će ih progurati..

Blue Moon 1394

pre 5 godina

Barsa Barsa

Koliko je smesno kad navijac Uefalone kritikuje sudije, posle kradje protiv Celzija pa onda kradje protiv PSG secamo se penala u kom Suarez leti kroz vazduh bolje da se cuti.

Branko

pre 5 godina

A niko ne spominje fal koji nije sviran u korist Ajaxa pre drugog gola reala...(kao mozemo da kazemo nije uticalo na igru...ali da je decko istrcao sprint kao drugi mozda bi bas on sprecio gol...hmm)i penal nad Tadicem....

slobinator

pre 5 godina

molim samo da mi objasnite.kako neko rođen u beogradu,zagrebu,splitu,novom sadu,kragijevcu,rijeci,postaje navijač reala,barse,liverpula ili junajteda,a ne zvezde,partizana,dinama,hajduka,radničkog,vojvodine.tu mi nešto stvarno nije jasno

Bojan R.

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje.

1/5

pre 5 godina

ajax igra kao zvezda.nije jak ali igraju srcem.
(est, 13. februar 2019 21:40)
Ne lupaj, vi ste mafijaški klub, vi samo možete da se poredite sa Realom jer su isti kao i vi lopovski klub, evo pomažu im sudije i pored Vara, živ primer da je i Var preVARa.

Bogy

pre 5 godina

Gotovo nikada ne ostavljam komentare ali ovo iziskuje kritiku. Ne mrzim Madrid ve ga,zapravo postujem jer nemojmo se lagati, mrznje ne sme biti za zivota. Ne verujem da je i sudija zatrovan istom, pokrece njega nesto drugo. Zamislite da kojim slucajem nije bilo offside-a, kada nekoj ekipi bude bilo vaznije sudice se recimo obstrukcija golmana... I sta onda? Da se prati ovaj namesten tender poput istoimenih sa nasih prostora? :) Neeeeka hvala.

mighty banana

pre 5 godina

Hoću da se zahvalim burazeru koji je rekao Real X-2 i Tottenham 1&GG. Nisam poslušao za GG odigrao čistog 1 i prelaz. Hvala još jednom! :)

Vitez Koja

pre 5 godina

Ajax nije imao sreće! Bili su bolji celo prvo poluvreme, Real je imao samo onaj šut malog Brazilca i ništa više. Džaba ovima VAR kad ni tada ne znaju da donesu pravu odluku. Tadić jeste bio u ofsajdu, ali nije uticao na igru!!! Pokušao je da šutne loptu, ali nije. To nije uticanje na igru. Ali verujem da će ih Ajax izbaciti u Madridu! I ono sinoć je bio dokaz svima koji su juče pre utakmice pričali kako će Real otresti.Dobili jesu, ali otresli ih nisu niti su bili Bog zna šta ubedljiviji!

Djomla

pre 5 godina

Volio bi da Ajax dobije, ali igraju lošije u odnosu na jesen. Posebno je odbrana jako loša. S druge strane Real igra sve bolje.

Mikii

pre 5 godina

Evo gaaaaaaaaa! 

Vraca me ovo u 95, u neka bolja vremena nizozemskog nogometa i strasnih kopljanika...
(Pij, 13. februar 2019 21:42)

Evo ga, evo ga, hahahahahahahahahaha

Zero_Cool

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.

marek hamšiković

pre 5 godina

Koja je fora da ti kapiten ekipe bude klinac od 19. godina?
Kapiten treba da bude igrac sa iskustvom i autoritetom, da bude pravi vodja.
Po meni je glupo da devetnaestogodisnjak bude kapiten, bez obzira koliko je dobar igrac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (loop, 13. februar 2019 21:22)

Bukvalno,nema ko da im bude kapiten iz prvih 11 kad su svi klinci malte ne,svi imaju oko 20 godina,jedino Blind,Šone ili Tadić pošto je Huntelar na klupi.p

Stef

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.
(Zero_Cool, 13. februar 2019 21:57)

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene.

Hahahaah

pre 5 godina

(Bakota, 13. februar 2019 23:12)

Ti jos places i brojis poraze 4:0 5:0 6:2 4:0 5:0 5:0 5:1 i spremi se za naredna 2 bice bolni velika Barsa ce da unisti mali vreal vardrid prvo 4:0 a zatim u ligi 10:0 kad moze Benfika Nacionala moze i Barsa mali vreal vardrid.I molim boga da prodjete Ajaksa i da dodjete nama na megdan pa da vam onda puknemo po 2 desetke jednu na Nou Kampu i da vas dobijemo 10:1 u vardridu i prodjemo dalje sa ukupnim skorom 20:1 i ugasimo vreal vardris sa fudbalske pozornice zauvek...Gotovi su !!!

masterkg

pre 5 godina

Evo ih opet. Sad je neki Tadic za tri klase bolji od Modrica. Kao i Piski, kao i Milinkovic-Savic, kao i Matic. Ma sve igracina do igracine koji NIKAD ali NIKAD nisu nista osvojili u karijeri. Komentari su vam kao da ih ljubomorna djeca iz osnovne pisu. Koji je prosjek godina ovdje, 7?
(Nino, 13. februar 2019 23:48)

Ne mešaj Piksija momče ....

drago

pre 5 godina

Nevjerovatno kako i Modric kad je umoran i puno sporiji od napornog ritma (zbog godina) uvijek ima rjesenje (nevjerovatna rjesenja!) kad ga vise njih napada dok drugi cesto gube lopte i nemaju takva rjesenja. Niti ih toliko igraca napada.
To sa ocjenama je ziva glupost. Od njega valjda vise ocekuju jer je Zlatna Lopta. Sinoc je bio debelo najbolji od Realovih veznjaka.
On je toliko kvalitetom iznad konkurencije da ce moci jos par godina biti prva postava Reala. Bolje se krece i ima bolje poteze. Za par godina ce se isto kretati kao ostali a i dalje imati bolje poteze.

Xnodeh

Ovo je primjer sta susjedu ucini ulazak Hrvatske u finale.

Nino

I ne samo oni nego i Basta, Krasic, Pantelic, Stankovic. Pa to ludilo i kompleksi traju citavu njegovu karijeru hahaha.

maketa F 16

pre 5 godina

Problem je što statistika nikada neće zamijeniti naše osjećaje. Na primjer, Modrić pomaže timu i oštetio protivnika. Ono što on daje momčadi nikada se neće moći izmjeriti pomoću neke sprave. npr. danas je poslao loptu u nebranjeni dio terena za vodstvo Reala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lol, 13. februar 2019 23:58)

Samo sto je tvoj osecaj subjektivan a nas je realan. Tadic je definitivno bio bolji sinoc, imao je i stativu i sjajno je igrao..dok Modric. Eto, kako vi to zovete "predasistencija" , petom u prazan prostor. Realno su ocene na kraju utakmice. Što kaže kolega još samo vi i Perez verujete u "najboljeg" , a čovek tek nešto malo iznad proseka, i pored toga neprimetan na bitnim utakmicama.

lio1881

pre 5 godina

(eric7, 14. februar 2019 09:59) Procitam prvu recenicu tvog komentara i odma vidim da ti i fudbal niste na ti. Navijaj za koga hoces ali budi realan. Evo ja sam stranski sudija i ovo nema sanse da stranski sudija vidi ofsajd situaciju jer on od realovog obrambenog igraca i realovog golmana ne vidi ni beli dres ajaxovog napadaca a kamoli poziciju igraca. I da nema VARa koga ste zbog reala prizeljkivali onda bi ovo sudija prizno gol. Ovako su mu javili da jos jednom pregleda snimak i samo uz pomoc snimka mozes ovo dosuditi kao ofsajd. Al sad ako ne volis Real pa ti je bliza barcelona ili tvoj man onda razumem tvoj komentar. Ja inace gotivim engleski fudbal i navijam za liverpool al sam opet realan...iako je real prosle godine pobedijo liverpoola.

banepsodorov@gmail.com

pre 5 godina

(Djole, 13. februar 2019 21:49)

Drugar on zato prima lepu svotu novca. Kad bi realno znao koliko sigurno ga toliko ne bi branio.

4k4.Dex

pre 5 godina

Prvo nije samo zbog Tadica nego i zbog igraca koji je dao gol jer je bio u ofsajdu. I evo sad se tacno vidi koliko su ljudi nerralni prema Realu. Cak i ovoliko slabijem Realu negi ranijih godina ljudi su u stanju da zmure na relnost situacija samo da kazu da se krade za Real.l a da nije bilo vara eto Reala pokradenog i niko ne bi nista rekao jos bi bili i srecni. Tuzna srbija.

aaabbb

pre 5 godina

Tadic ima ocenu 7.4, Modric 6.4 prema sajtu Whoscored-u, Tadic 7.6, Modric 6.5 prema sajtu Sofascore, Tadic 7.7, Modric 6.2 prema sajtu Fotmob.
Dakle Tadic je bio bolji igrac od Modrica na utakmici.

4k4.Dex

pre 5 godina

Je l moguce da ljudi i dalje pricaju o Tadicu? Da Tadic je bio u ofsajdu i namerbo izblokirao Kurtou ali i to je nebitno jer je igrac koji je dao gol pri prethodnom sutu saigraca bio bar 1m u ofsajdu. Je l moguce bre da toliko mrzite Real da se pravite ludi na najveci ofsajd u istoriji LS i jos se prave ludi i bune posle... sramota za Ajax. A tek ovi komentatori na sajtu... ovo samo dokazuje kolilo ljudi vide ono sto zele da vide i koliko je Real stvarno iznad svih.

kodzo

pre 5 godina

UEFA je zatvorila vrhunski fudbal u nekoliko drzava. U istocnoj Evropi nema fudbala ima samo huligana. Kao sto su izmestili tesku industriju na istok da ne zagadjuju svoju zivotnu sredinu, tako su perfidno izmestili huligane u Istocnu Evropu gde posle decembra (ili avgusta) nema vrhunskog fudbala. Pogledajte zemlje ex yu, Poljsku, Cesku, Slovacku, Madjarsku, Bugarsku...ista prica...I onda mi svi kao ovce gledamo i lozimo se ko ce da bude prvak Real ili Barsa...Juventus ili Bajern...Muka mi je od njih, prestao sam da pratim Ligu Sampiona pre jedno 7-8 godina i uopste nemam zelju

Xnodeh

pre 5 godina

Brate Srbin sam ali ne brukaj nas sa takvim komentarima
(Joca, 14. februar 2019 06:34)

Sta nije tacno u mom komentaru??? Idi na sofascore pa proveri ocene.Jedini koji se bruka su upravo ti sa ovim praznim komentarima samo da bi nesto napisao

Zvezdas

pre 5 godina

Da je kontra bilo Skomina ne bi ni gledao snimak, smešno.
(krtac, 13. februar 2019 21:44)

Ne odlucuje Skomina da li ce da glleda snimak vec sudije u VAR sobi koji signaliziraju glavnom sudiji.Sudije u VAR sobi imaju cetiri ekrana i cetiri pozicije.Jedan gleda da li je ofsajd, drugi prekrsaj za crveni

komentator

pre 5 godina

opaaaa ... zavuče ga real još jednom ... a srbi bacaju tv kroz prozor :-))
(komentator, 13. februar 2019 22:50)

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.
(Ivan, 13. februar 2019 22:57)

koji smo to mi???

ccc?

pre 5 godina

Za mene je problem kada iz Var sobe sudiji signaliziraju ( vibrira mu sat na ruci ) da pogleda snimak a on to NE URADI, ignorise , kao na SP onaj Svaba kog su poslali kuci i koji je sudio samo jednu utakmicu. Na ovoj utakmici je Var pokazao da je opravdano ponisten gol. Ja ne znam u cemu je problem?? I da bude jasno, i meni je drag Tadic i voleo sam da Ajks pobedi i da Tadic da gol , ma ne jedan, 2! Sta je ovde problem, da je gol Ajaksa regularan?? Ajde ljudi, pa svi mi navijamo ali treba prihvatiti ono sto je realno i sto je istina..

King

pre 5 godina

Evo ih opet. Sad je neki Tadic za tri klase bolji od Modrica. Kao i Piski, kao i Milinkovic-Savic, kao i Matic. Ma sve igracina do igracine koji NIKAD ali NIKAD nisu nista osvojili u karijeri. Komentari su vam kao da ih ljubomorna djeca iz osnovne pisu. Koji je prosjek godina ovdje, 7?
(Nino, 13. februar 2019 23:48)

Složiću se da tobom za svakog što su nabrojao osim za Piksija. Po fudbalskom znanju Modrić je daleko od njega.
Nije ni debeli Ronaldo osvojio LŠ, pa je po meni bio bolji i od Mesija i svih ostalih.

Milan

pre 5 godina

@Predsjednik

Ma sve je to tačno druže, ali ti i dalje ne visiš portalima Brazila, Španije nego baš te 31. reprezentacije.

A da budemo na čisto, mi toliko veze nemamo sa fudbalom, da trofej takmičenja koje komentarišeš se nalazi u našem glavnom gradu.

Ivan

pre 5 godina

@ (Pijani zlotvor, 14. februar 2019 10:43)

Bravo susede! Uživao sam dok sam čitao ovaj tvoj komentar! Eto, na ovom tvom komentaru se jasno vidi da se mi i vi i te kako i te kako možemo složiti oko glavnih stvari, bez obzira na sve nacionalne i navijačke razlike i strasti! Pogodio si druže moj pravo u centar s ovim tvojim komentarom! Danas se forsiraju klubovi bez velike slavne tradicije, klubovi koji nisu ostavljali ključne presudne pečate u ovoj divnoj igri kroz istoriju, koji nisu donosili važne revolucionarne promene u fudbalskoj igri, a sve to samo zato što su prebogati šeici sa gomilom petrodolara ušli u te klubove i rešili da se malo igraju i da od njih prave velikane evropskog i svetskog fudbala, a to ne ide, bez obzira na sve te silne milijarde i silne igračke zvezde, ti klubovi opet neće nikada moći doseći slavu jednog Ajaksa, Mančester Junajteda, ili sa istoka jedne čuvene praške Sparte i Dukle na primer ili bukureštanske Steaue ili vašeg Dinama i Hajduka ili naše Crvene zvezde i onog Partizana 60-tih, itd, itd. Naravno i veliki slavni Real Madrid je prebogat oduvek ali on pripada stvarnoj eliti fudbala, nije petrodolarski "veštački" šampion, već stvarni velikan evopskog i svetskog fudbala, to se mora priznati bez obzira ko ga voli a ko ne! Sve u svemu, apsolutno se slažem s ovim tvojim komentarom, pogodio si suštinu i bravo! Pozdrav!

Ja, sudija

pre 5 godina

Opravdano.ponisten gol.Kao sto i Rade Zalad u studiju rece strelac gola se aktivirao iz ofsajda, a i Tadic u ofsajdu blokira golmana

pepo

pre 5 godina

Liverpool Man hahahahah navijaš za Liverpool a napisao si takav komentar, pa vi se najviše gurate i najviše vam se sklanjaju a BPL ne možete da osvojite.

garnet

pre 5 godina

Ne znam ko pominje ofsajd. Kakav crni ofsajd kada se lopta odbila od Kurtoe,a pre toga sut glavom igrača Ajaksa isto nije bio ofsajd.
A inace Kurtoa istrcava na Tadića koji je stajao.
Ne razumem.

Kiki Musampa

pre 5 godina

@omer

Samo pogledaj neke Ajaksove utakmice i fokusiraj se na njega. Nemam ništa protiv dečka, ali nije toliko dobar kao što kažu. De Jong jeste odličan. A što se tiče cene, nije to tako jednostavno merilo kvaliteta.

Djole

pre 5 godina

Dobro bre pogrešio čovek pa šta sad....ajde da ga obesimo odmah...ne vi niste pogrešili nikad ništa na poslu, vi ste bezgrešni...kakvi smo bre to ljudi, odmah bi nekome da deremo kožu

Zuja

pre 5 godina

bio je ofsajd ... sudija odličan 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komentator, 13. februar 2019 21:45) 

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.
(Марко, 13. februar 2019 21:51)

O tom ofsajdu ne odlucije VAR.Pomocni sudija kod gola nije signalizirao ofsajd igraca koji se aktivirao iz ofsajda vec je signalizirala VAR soba.Ispravna odluka.Jer ono sto propusti sudija ispravi VAR jer su u mogucnosti da vrate situaciju.Kao u tenisu, odbojci

Andrej

pre 5 godina

Vrlo lako bi se moglo dogoditi da Real uzme naslov u Ligi prvaka i španjolskoj ligi, a onda Modric osvaja drugu zlatnu loptu u nizu. Ajax je danas mali tim sa osrednjim igracima, ovo je njihov maksimum. U Madridu ce biti 4:0.

4k4.Dex

pre 5 godina

@Tyson
Reci da nista ili bar 90% navedenog je sudjeno apsolutno kako treba, i takodje reci da ti veze s fudbalom nemas. Ja ne mogu da verujem da neko ovako razmislja iz ciste mrznje a zna da nije u pravu.

NoName

pre 5 godina

Ne mogu da podnesem ovaj odvratni klub koji zahvaljujući sudijama i nevidjenoj sreći stalno pobedjuje u Evropi. Ajax ih je razbio veceras, realno je trebalo da bude 3-1 ili još realnije 4-1. Ali fudbal je često nepravedan, kao ni jedan drugi sport jer tu ekipa koja je bila mnogo slabija može da pobedi.
(veliki strumf, 13. februar 2019 22:58)

Lepo si ovo rekao STALNO pobedjuje u Evropi ;)
Nije druze sreca kad se desi po ko zna koji put u poslednjih par sezona.. pre ce biti da je iskustvo i pobednicki mentalitet ekipe. Prosto kockice su se slozile u poslednjih par godina.
Sad sto navijace drugih timova frustrira pa izmisljaju ovaj i onaj razlog za nemoc svojih omiljenih klubova mogu da razumem..
Ali za sve ove sto stalno uporno sudije pominju kao faktor imam pitanje.. Gde su bile te sudije od 2002 do 2011? gse su bile kad Real jedno vreme nije mogao proci 1/8 LS? tad nisu imali para? tad nisu imali "galaktikose"? sta?
Gde je ManC trofej LS? Psg? nemaju para da potkupe sudije, to samo Real moze jel?smesna prica..smesna
(Bakota, 13. februar 2019 23:36)

Nema kockica, samo se sudije slažu.

Dole fifa i vatikan

pre 5 godina

Kako vam nije neugodno stavljati ove ocjene, kao da nam prenosite utakmicu modric s 33 i radijusom kretanja od 20m toliko odskace na sredini

filosof

pre 5 godina

@Pijani zlotvor
Dao sam ti plus, ali nama niko nije kriv što nismo prepoznali potencijal države koju smo imali i koju smo mogli da napravimo da bude jedna od najrazvijenijih u svetu. Umesto toga izabrali smo da ratujemo za tuđ interes i da postanemo sluge. Isto tako i u fudbalu, dok je barselona napravila gradjanski klub gde se zna ko kosi a ko vodu nosi, dok su drugi klubovi u spaniji i engleskoj jacali i rasli mi smo uništili sve naše klubove i od nekada vrhunske loge spali na, po danasnjim standardima, amaterski fudbal. Nije nama kriv kapitalizam, kriv je nas mozak koji kratkorocno razmišlja, a posle se čudi kako nas je zapad prešao i njih krivimo za sve. Na ovim prostorima nema želje za bilo kakvom ozbiljnom organizacijom ne samo fudbalskog kluba nego uopšte i zato nam je fudbal tu gde jeste, a države tu gde jesu.

DEX

pre 5 godina

VAR nije tu da bi takmicenje bilo regularno nego da FIFA i UEFA ucine regularnim ono sto nije regularno. Nikada VAR tehnologija nece ponistiti Realu gol koji mu je vazan.

djshilja

pre 5 godina

PreVARa od VARa...onomad u Madridskom derbiju nebuloza penal za Real, ne priznat regularan gol za Atletiko i ne sviran penal za Jorgandžije...i to sve uz korišćenje VAR tehnologije...Serija A svaki meč traje po 100+ minuta sa po desetak VAR situacija (bukvalno se gleda da li mu je pertla bila vezana u mašnicu ili mrtvi čvor), utakmice Primere padne gol ne znaš da li da se raduješ ili ne dok se sudije ne izdogovaraju...a SP i onaj (ne)penal nad Mitrovićem, a dan pre toga (pre)penal nad Mandžukićem ne bi ni komentarisao!!!

Xnodeh

pre 5 godina

Problem je što statistika nikada neće zamijeniti naše osjećaje. Na primjer, Modrić pomaže timu i oštetio protivnika. Ono što on daje momčadi nikada se neće moći izmjeriti pomoću neke sprave. npr. danas je poslao loptu u nebranjeni dio terena za vodstvo Reala.
(lol, 13. februar 2019 23:58)

Pa napokon da priznas! To je to! Vi stalno nesto subjektivno "osecate"!A subjektivni dozivljaj lako i cesto ne mora da ima veze sa objektivnim stanjem.Tako vi osecate i da ste fudbalska sila zbog dva slucajna penala,da imate sve same megazvezde u reprezentaciji itd itd.Mnogo toga vi "osecate" a veze sa realnim stanjem nema.To ti ja govorim svih ovih nedelja.Lepo da si konacno priznao

Nino

pre 5 godina

Evo ih opet. Sad je neki Tadic za tri klase bolji od Modrica. Kao i Piski, kao i Milinkovic-Savic, kao i Matic. Ma sve igracina do igracine koji NIKAD ali NIKAD nisu nista osvojili u karijeri. Komentari su vam kao da ih ljubomorna djeca iz osnovne pisu. Koji je prosjek godina ovdje, 7?

A

pre 5 godina

I ko će da pokvari gol? Naravno Tadic, Srbin. Znao sam. Gde njega staviše u prvi tim. Ne samo da ne zna gol da da, već i kvari i poništava golove saigraca.

Barsa Barsa

pre 5 godina

Gledao utakmicu Ajks Real do ponistenog regularnog gola Ajaksa. Onda je bilo besmisleno gledati. Ovo je cetvrta godina da na svakoj utakmici pomaze se Real i to debelo. Pa Real je jaci nego Ajaks, verujte nisam ni sluteo da se ovakve sudije bore se za Real i sa slabim protivnicima. Real bi pobedio u ukopnom rezultatu Ajaks bez problema, ali sa ovakvim sudijama gubi se svaki draz fudbala. Sramota, a nisu trebali.

Cccc

pre 5 godina

Faul nad De Jongom pre gola Reala, nista idemo dalje samo bacimo oko u var sobi cisto da se vidi da smo kao gledali.ne znam da li postoji nacin da se izbaci Real kada ih ovako guraju sudije

Ima nacina brate i taj nacin se zove Barselona. Molim boga da im dodju na megdan ako im Barsa u dvomecu ne da 20 golova nista nisu uradili ovaj vreal vardrid je gomila matoraca koje guraju sudije...A Barsa sveza...Kad moze Benfika Nacionalu da da 10 moze i Barsa Realu... Obrukace ih jer vreal vardrid je sada ranjiva ekipa i matori su a Barsa hvata zalet...umtiti se oporavio semedo fantastican dembele proradio messi kao i uvek carobnjak,artur na sredini doktor,rakitic takodje o buskecu ne pricati...Rasturice ih a to su i dokazali sa onih 5:1 na Nou Kampu a moglo je biti i vise samo Barsa im se smilovala,ali vise nece imati milosti pored ovih kancera fudbala,vreme je da se bolest zvana vreal vardrid iskoreni iz sveta fudbala i sveta sporta uopste.Pa njihov predsednik bivsi je sam rekao da ga je sramota na koji su nacin uzimali titule u proslosti a tako je i sada.Svaku utakmicu koju su odigrali treba da vrate VAR i da im oduzmu svaku titulu,jer u svojoj korumpiranoj,podloj istoriji nemaju jednu titulu posteno osvojenu.Dobijali su direktno od sudija svake sezone po 25 bodova minimalno a sudije su njihove rivale stetile sa minimalno 25 bodova po sezoni...Kad se setim Barsinih golova gde lopte ulaze po metar u gol a sudije se prave slepe.I to ne jednom nego sigurno 100 puta.vardrid sramota

lol

pre 5 godina

Xnodeh, 13. februar 2019 23:43)

Problem je što statistika nikada neće zamijeniti naše osjećaje. Na primjer, Modrić pomaže timu i oštetio protivnika. Ono što on daje momčadi nikada se neće moći izmjeriti pomoću neke sprave. npr. danas je poslao loptu u nebranjeni dio terena za vodstvo Reala.

Xnodeh

pre 5 godina

ahhahahaha sinko moj sta si ti gledao?vi ste vise za sportove gdje je mreza na sredini..
(Zigzag, 13. februar 2019 23:34)

Gledao je utakmicu koju si i ti.Ajde olaksaj dusu,priznaj nam,bice ti lakse.Ocene Tadic 7.6 igrac utakmice uz Senea sa takodje 7.6.Modric sa 6.5 uz Regilona najgori u Realu.Mi smo za sve sportove i sa mrezom i bez mreze.Vi ste jedino za golubove i zmajeve

Xnodeh

pre 5 godina

Pa evo da kazemo da je Dusan Tadic sa ocenom 7.6 uz Lase Senea koji takodje ima istu ocenu,igrac utakmice! U nekim trenucima se poigravao sa Realom! Ultra mega giga zlatna prevara od igraca Luka Modric mizernih 6.5.Uz Regilona najgori u svom timu!!!! Mitomanija slucajnih penal doprvaka kako im sve "prsti od megazvezda,igraca" svaki dan sve vise surovo se raskrinkava!Nek i dalje umisljaju

Flat

pre 5 godina

Kakvo divno vece. Kraljevi rutiniraju petlice iz Amsterdama, kojima ni pokusaj kradje gola ne pomaze. Srecom tu VAR sprecava takve mahinacije. Sa druge strane, londonska sirotinja gazi dortmundske milionere. Divno vece, divno.

drago

pre 5 godina

Modricu je nedostajalo svjezine, treca jaka utakmica za u 7 dana u 34-oj godini. Ima kartone za vikend tako da ce odmoriti i biti puno bolji u uzvratu. Veceras je bio odlican sa loptom ali se losije kretao nego inace.
Puno bolji od Tadica kojeg nije bilo drugi dio.

Trotters Independent Traders

pre 5 godina

Neverovatno! Cist gol Ajaksa u 75. minutu - sudija se konsultuje, pokusava da smisli nacin da ponisti gol!
Ne valja ovo za Real, ne valja za Spaniju, ne valja za fudbal.
Sramotu veliku citav svet gleda.

Zigzag

pre 5 godina

Vaš Modrić nevidljiv, naš Tadić jedan od najboljih u oštećenom Ajaxu. Pozz
(Leonida, 13. februar 2019 23:03)
ahhahahaha sinko moj sta si ti gledao?vi ste vise za sportove gdje je mreza na sredini..

Jovo

pre 5 godina

Ugrabi naš Dule minut da proćaska sa najboljim fudbalerom sveta.To je velika čast za njega malo kome je od naših to pošlo za rukom da stanu i popričaju sa velikim Lukom valjda najviše tu šansu dobije Mažić.

tyson

pre 5 godina

Prosle sezone

Psz vodi protiv Reala u gostima, penal za Real u 45.min, automatski su sudije presekle Psz.

Sa Bajernom druga utakmica, gol iz ofsajda Ronalda i mnoge druge stvari u korist Reala da ne nabrajam

Sa Juventusom unisti ih Juventus ali Oliver svira penal u 95. min i iskljucuje Bufona da ne moze da brani penal

Ranijih godina

Iskljucenje Nanija

Iskljucenje Arde Turana

Gol iz ofsajda Ramosa

Crveni Vidalu

Crveni Kjeliniju

i jos mnogo mnogo mnogo situacija a iskreno ne mogu da se setim da li je jednom ostecen Real

Sta reci???

Strasno

pre 5 godina

Varskez lomi igraca Ajaksa oduzima mu loptu zatim ga gura i baca na zemlju i istrcava kontru otvara prostor i real vardrid daje gol...A Somina covek od zadatka nista naravno....Kakav je ovo kancer fudbala ovaj real vardrid,penal vardrid...Umesto 2:0 za Ajaks sada je 1:2 za vardrid....Sramota ove igre i sramota nas koji volimo fudbal,i var je samo legalan nacin prevare,kada je na stetu Ajaksa ne gleda se ali kada je na stetu penal vardrida svaka se odluka gleda,Ajaks daje gol on gleda kako da ponisti....I Ramos udara u zadnjem napadu Dolberga i ometa ga da daje gol,sudija ne svira cist penal za Ajax....Na sta je fudbal spao...real je imao sa sudijama 16 igraca i sada jos ova cetvorica iz var sobe....20 igraca ima real vardrid svaki mec i jedva cekam da ih velika najveca Barselona oduci od fudbala i baci u jamu da se vise nikada ne vrate,a blizu je toga uskoro 4:0 pa 10:0 za barsu a u buducnosti cemo gledati dominaciju barse,kako planski podmljadjuju ekipu dok ovi stoje u mestu...Svi su im 30 plus dok barsa pametno radi,de jong,todibo,de light jovic maxi gomez su kupljeni,dembele,malcom,umtiti,semedo,artur,kutinjo,plus Messi koji ce uci u sredinu terena i igrace tu jos 6 sezona na najvecem.Ove sezone se samo uigravaju i sve ce osvojiti a sledece ce da unistavaju ove prevarante vardridske...Pamtite moje reci,vardrid propada,imaju prevaru viniciusa i VARana od mladjih igraca ostali su svi propali kao sto ce propasti vreal vardrid.Kancer fudbala Vreal VARdrid.

Haha

pre 5 godina

Tadić je na terenu toliko bolji od Modrića je to spektakularno!
(Skomina, 13. februar 2019 21:48)

Da da haha, vec na poluvremenu ga je Perez potpisao, a u redu su cekali Juventus i PSG.

CCCCC

pre 5 godina

Faul nad De Jongom pre gola Reala, nista idemo dalje samo bacimo oko u var sobi cisto da se vidi da smo kao gledali. Ne znam da li postoji nacin da se izbaci Real kada ih ovako guraju sudije

Ima nacina brate i taj nacin se zove Barselona. Molim boga da im dodju na megdan ako im Barsa u dvomecu ne da 20 golova nista nisu uradili ovaj vreal vardrid je gomila matoraca koje guraju sudije...A Barsa sveza...Kad moze Benfika Nacionalu da da 10 moze i Barsa Realu... Obrukace ih jer vreal vardrid je sada ranjiva ekipa i matori su a Barsa hvata zalet...umtiti se oporavio semedo fantastican dembele proradio messi kao i uvek carobnjak,artur na sredini doktor,rakitic takodje o buskecu ne pricati...Rasturice ih a to su i dokazali sa onih 5:1 na Nou Kampu a moglo je biti i vise samo Barsa im se smilovala,ali vise nece imati milosti pored ovih kancera fudbala,vreme je da se bolest zvana vreal vardrid iskoreni iz sveta fudbala i sveta sporta uopste.Pa njihov predsednik bivsi je sam rekao da ga je sramota na koji su nacin uzimali titule u proslosti a tako je i sada.Svaku utakmicu koju su odigrali treba da vrate VAR i da im oduzmu svaku titulu,jer u svojoj korumpiranoj,podloj istoriji nemaju jednu titulu posteno osvojenu.Dobijali su direktno od sudija svake sezone po 25 bodova minimalno a sudije su njihove rivale stetile sa minimalno 25 bodova po sezoni...Kad se setim Barsinih golova gde lopte ulaze po metar u gol a sudije se prave slepe.I to ne jednom nego sigurno 100 puta.vardrid sramota

satelit

pre 5 godina

Ponasanje sudije kod drugog gola Ajaksa gde se konsultuje sa VARom i kod drugog skoro pa indenticnog gola Reala gde se NE KONSULTUJE sa VARom,ipak pokazuje tendenciju danasnje UEFAe kada se radi o klubu koji donosi VELIKI PROFIT!!!!

takiardi

pre 5 godina

Cist ofsajd? Mozda 99%? Zasto 1% ostaje?
Zato sto prvi ko je trebao da se buni kod ovog gola je Kurtoa, kome Tadic smeta, ali se on ni jednog trenutka nije pobunio, vec se nervira sto je primio gol.
Drugo, sta mi upada u oci da VAR ne vazi za sve isto. Ako se je trazila dlaka u jajetu da se ponisti gol Ajaxa, zasto bar nije pregledan snimak kod stative Tadica. Pre momenta suta Ramos ga kaci NAMERNO rukom, dovoljno da ovaj izgubi korak i u padu sutira.
Tako da ako je tamo ponisten gol, ovde je trebao biti penal, ali ovo je na stetu, a ono u korist REALA...

lazar

pre 5 godina

Apsolutno ocajna odluka ako ce se za ovakve stvari koristiti VAR. Kada pogledate ceo snimak vidite da igrac Ajaxa ni na koji nacin nije ometao golmana vec je golman istrcao na njega u zelji da pokupi loptu. I onda kad zaustavite VAR na toj stotinki sekunde ispadne da je on tu stajao a napadac mu smeta. Sramota .

djomla

pre 5 godina

Koliko je lepše gledati Tadića od Modrića.
(Alien, 13. februar 2019 21:30) Normalno je da razmisljas subjektivno, logicki je. A sad, dal je i realno, to i nije bas :)

2CRAZY

pre 5 godina

O zivote, koliki je raspad od kluba ovaj Ajax, pa gde ovaj nesrecni Tadic zavrsi, da moram da navijam za njih, a on je bukvalno jedino sto vredi u ovom klubu, ovo ostalo... sve mlado, ludo, retardirano, glupo i smotano, odakle da krenem, Ziyech, znaci klinac nema veze sa fudbalom, ima 10 sansi, neki i ziceri i od svega toga on jedva daje jedan gol, da ne pricam da je izgubio 90% duela sa protivnicima, i slao neprecizne paseve, upropastio je sve sto je dobro Ajax uradio na ovoj utakmici.
Zatim Neres, znaci lik je presisao Nejmara, svaki moguci kontakt on pada ko bombom odnesen, da je bar u nekim duelima ostao na nogama, mozda bi i imali neke sanse...
Mislim jasno je bilo da ce ovako biti, Real je matoriji i sa manje volje, ali dodaju gas kolko treba, da pobede na iskustvo, dok je Ajax kao sto se ocekivalo, napadao, jurisao, bez ikakvog rezultata, sve to jalovo i onda na kraju naravno da su primila dva gola, znaci sanse nemaju u Madridu, a i bolje... Tadic je igrac za mnogo kvalitetniji klub!
Za koga se ja nerviram...
Ovakav tim Ajax, mozda za par godinu vredi nesto kad porastu ova deca.

Djole

pre 5 godina

Dobro bre pogrešio čovek pa šta sad....ajde da ga obesimo odmah...ne vi niste pogrešili nikad ništa na poslu, vi ste bezgrešni...kakvi smo bre to ljudi, odmah bi nekome da deremo kožu

dipl. ing

pre 5 godina

Kada se ovako sudi na štetu najvećeg kluba Evrope, kod kuće, takmičenje gubi smisao.
Upamtite, AFC Ajax Amsterdam je najveći klub u Evropi. Niko nije dao fudbalu koliko je dao ovaj klub. Temelj modernog fudbala.

Bakota

pre 5 godina

Ne mogu da podnesem ovaj odvratni klub koji zahvaljujući sudijama i nevidjenoj sreći stalno pobedjuje u Evropi. Ajax ih je razbio veceras, realno je trebalo da bude 3-1 ili još realnije 4-1. Ali fudbal je često nepravedan, kao ni jedan drugi sport jer tu ekipa koja je bila mnogo slabija može da pobedi.
(veliki strumf, 13. februar 2019 22:58)

Lepo si ovo rekao STALNO pobedjuje u Evropi ;)
Nije druze sreca kad se desi po ko zna koji put u poslednjih par sezona.. pre ce biti da je iskustvo i pobednicki mentalitet ekipe. Prosto kockice su se slozile u poslednjih par godina.
Sad sto navijace drugih timova frustrira pa izmisljaju ovaj i onaj razlog za nemoc svojih omiljenih klubova mogu da razumem..
Ali za sve ove sto stalno uporno sudije pominju kao faktor imam pitanje.. Gde su bile te sudije od 2002 do 2011? gse su bile kad Real jedno vreme nije mogao proci 1/8 LS? tad nisu imali para? tad nisu imali "galaktikose"? sta?
Gde je ManC trofej LS? Psg? nemaju para da potkupe sudije, to samo Real moze jel?smesna prica..smesna

NY

pre 5 godina

Au sta ljudi pisu.Ofsajd ko vrata.Tadic u ofsajdu blokira golmana.Citajte pravilnik fudbalske igre.Pravila izmenjena 1 Juna 2018 pred SP u Rusiji

Mikii

pre 5 godina

Tadić je u odnosu na Modrica, Pele! Profesor, doktor. On najbolji na svetu hahha, smešno.
(miroslavmld, 13. februar 2019 21:52)

Tadic ne moze kopacke da mu cisti. Ali, ne mozes sa Srbinom na kraj izaci. On sve zna.

Predsjednik

pre 5 godina

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.
(Ivan, 13.

Rekao si sve kontra od istine. Procitaj jos jednom komentare ovdje, pa ce te demantirati svi do jednog...Neki su se čak drznuli da usporedjuju Tadica sa Modricem i jos ga prozivati doktorom za najboljeg igrača svijeta....
Treba li to komentirati?
Ima li vecih kompleksa od vaših?!?
Da podsjetim, nemamo potrebe da se natječemo sa 31.reprezentacijom svijeta, Hrvatska je u jednom drugom drustvu i rangu. Francuske, Brazila, Španjolske itd.
A to da gledamo nogomet kroz učinak naših igrača, moramo! Ipak oni igraju u najboljim klubovima svijeta, a ne nekim boranija ligama.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Дал знате да је и Мбапе дао Звезди четврти гол у Београду из офсајда? Ето, прегледајте (зауставите) снимак... Ал, било па прошло... 😔😔😔

roki balboa

pre 5 godina

Mene interesuje da li će u SVAJCARSKOJ biti večeras prenosa ili opet ne...?
(AC/DC, 13. februar 2019 20:10) A nas sve interesuje kada ćeš već jednom da ispuniš obećanje od pre 7 meseci i napustiš portal? P.S. Džabe malo pišeš kao “room 1408”, malo kao “AC/DC”, davno si provaljen. ;-)

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Doktor Modric, predasistencija. Izgubljenu loptu prebacio je na nebranjeni dio terena i bok. A to nece pisat ni u jednoj statistici.
Naravno, zao mi ajaxa...

Hahahaah

pre 5 godina

(Bakota, 13. februar 2019 23:12)

Ti jos places i brojis poraze 4:0 5:0 6:2 4:0 5:0 5:0 5:1 i spremi se za naredna 2 bice bolni velika Barsa ce da unisti mali vreal vardrid prvo 4:0 a zatim u ligi 10:0 kad moze Benfika Nacionala moze i Barsa mali vreal vardrid.I molim boga da prodjete Ajaksa i da dodjete nama na megdan pa da vam onda puknemo po 2 desetke jednu na Nou Kampu i da vas dobijemo 10:1 u vardridu i prodjemo dalje sa ukupnim skorom 20:1 i ugasimo vreal vardris sa fudbalske pozornice zauvek...Gotovi su !!!

Balon d’or

pre 5 godina

Koliko je lepše gledati Tadića od Modrića.
Alien,

Koliko je lijepo vidjeti komplekse prema najboljem igraču svijeta i usporedjivati ga sa osrednjim igračem iz osrednje reprezentacije koja rastura na 30.mjestu na Fifine ljestvice..hahahahaha ....kakav luzerski mentalitet!

Marko

pre 5 godina

pravo "realovsko" sudjenje

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boris, 13. februar 2019 21:51) # Link komentara

Pljacka

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crni bombarder, 13. februar 2019 21:51)

Komentari tipisnih Srbina...naviklo to da igrac izadje sa loptom van terena, pa je vrati svom igracu, a ovaj postigne gol i nikom nista. Naviklo to da sudija svira penal kada lopta pogodi u stopalo nekog fudbalera...sta ces...stonaviklo, ne odviklo.
Daleko smo mi od normalnog sveta svetlosnim godinama.

Марко

pre 5 godina

Све ће да ураде судије да спасу Реал. Реал не заслужује да прође даље, то се већ сада види. Ајакс их понижава на терену.

satnik Ante, 5. bojna

pre 5 godina

Vaš Modrić nevidljiv, naš Tadić jedan od najboljih u oštećenom Ajaxu. Pozz
(Leonida, 13. februar 2019 23:03)

Modrić - najbolji nogometaš svijeta u timu prvaka Evrope
Tadić - prosječan nogometaš u prosječnom timu

Bakota

pre 5 godina

Ljudi moji,jel realno sta vi pisete?
Ofsajd je cist, uticao je Dule na igru, Taljafiko se aktivirao iz ofsajda, regularno ponisten gol.. al' eto, problem je sto je to Real.. da je obrnuta situacija, rekli bi.. cisto sve, VAR izvukao stvar.. inace bi ove bagre iz Madrida dale gol na kvarno..bla bla..
Msm, dzaba nekima. objasnjavati, ljudi su subjektivni i samo ce gledati kako njima odgovara..
najsmesnije mi. je sto ove ima toliko dece i navijaca Barselone koji svaku vest o Realu okrecu istu pricu svaki put.A kad Real izgubi( sto se dosta puta desilo ove godine), dodju da se nasladjuju. Kompleks bato.. ozbiljan kompleks od 3 uzastopna trofeja LS ;)
Hala Madrid

p

pre 5 godina

Ne znam sta nije jasno...real je bolji tim ...gol ajaksa je iz ofsajda... pokazali su ko je hteo mogao je da vidi...plus povukli su liniju i vidi se da je ajaksovac u ofsajdu...Modric odlican samo vi imate problem sto je on hrvat?

Ofsajd čist ko suza

pre 5 godina

Ofsajd čist ko suza!
Tesko nekima pada, ali pogledajte analize ozbiljnih stručnjaka na Sky sportu, Hrt-u i sl., gdje ofsajd nije sporan.
Ovdje je sporan, znamo zašto.
Dijelom zbog Barcinih navijača, dijelom zbog fanova Tadica u Ajaxu, pa ste razočarani.
Drugo.
RM nikada nije motiviran da igra protiv osrednjih klubova, vidjelo se u prvom dijelu da Ajax grize, igra agresivno, radi pritisak, ne da im disati. Nije Real to očekivao, ali je u drugom dijelu došao sebi i tu se vidjela velika razlika u klasi.
Ali cestitke Ajaxu na silnom trudu, dali su svoj maksimum, i više.
Mislim da ce ih Real u Madridu potopiti.

CZ99

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje.  
(Bojan R., 13. februar 2019 21:54 

A sta je sa kosarkom? Imas Hawk eye u tenisu, Imas video u odbojci.Nema prevare.Vratis vidis i dosudis.Da je bilo VAR na SP u Meksiku Maradoni bi bio pinisten gol rukom
(Ja, 13. februar 2019 22:25)

Upravo tako, gol bi bio ponisten i ne bi imali legendu zvanu "God's hand" danas...Daj malo, nije sve u pobedi, ima nesto i u smeku....

klip

pre 5 godina

Tadić je bio u pasivnom ofsajdu, to je svirano. Nikakav faul nije sviran. Tadić je bio u ofsajdu u trenutku kada je Taljafiko šutirao. Kakva crna lopta došla od golmana. 
(klip, 13. februar 2019 22:16) 

pa ako je bio u pasivnom ofsajdu, to znaci da nije uticao na igru, zasto je onda dosudjen ofsajd?
(aktivan, 13. februar 2019 22:24)

Pasivan ofsajd je isto ofsajd. Pasivan ofsajd je to sto nije dirao loptu, a uticao je na igru. Da je dirao loptu loptu bio bi klasican ofsajd (da ga nazovem "aktivan" ofsajd).

Zna se ko je gazda

pre 5 godina

Vidi se da je Real krenuo opušteno, sa stavom “lako ćemo”..,Čim je proigrao vidjelo se tko je gazda na terenu i da je razlika u klasi OGROMNA!
U Ajaxu Ziyesh najopasniji... rijesit ce ce to kraljevi u Madridu.

Mitar

pre 5 godina

Prosle sezone 

Psz vodi protiv Reala u gostima, penal za Real u 45.min, automatski su sudije presekle Psz. 

Sa Bajernom druga utakmica, gol iz ofsajda Ronalda i mnoge druge stvari u korist Reala da ne nabrajam 

Sa Juventusom unisti ih Juventus ali Oliver svira penal u 95. min i iskljucuje Bufona da ne moze da brani penal 

Ranijih godina 

Iskljucenje Nanija 

Iskljucenje Arde Turana 

Gol iz ofsajda Ramosa 

Crveni Vidalu 

Crveni Kjeliniju 

i jos mnogo mnogo mnogo situacija a iskreno ne mogu da se setim da li je jednom ostecen Real 

Sta reci???
(tyson, 13. februar 2019 22:25)

Toliko kradja a navijaci i dalje misle da ih mrze samo navijaci Barselone :D

pedja

pre 5 godina

Nadam se da je selektor (ako je jos uvek to Krstajic) gledao ovu utakmicu i konacno shavtio gde treba da igra Tadic, a gde Sergej(ako uopste treba da igra).
Sto se tice ofsajda vidi se koji se timovi guraju.Kada sudi S(k)omina a u VAR sobi je Poljak Marcenjak (diskvalifikovan sa SP kao los ocajan sudija, a i Zvezdi je lose sudio jednu od utakmica) nije ni cudo sto je gol ponisten. Da je bila obrnuta situacija gol bi bio priznat.Uzgred Tadic nije ni ometao golmana, koji je posle ocajne intervencije bio u soku i nije pokusao uopste da intervenise. Cist gol sem kada se da Realu. Sramota!!!

maketa F 16

pre 5 godina

Problem je što statistika nikada neće zamijeniti naše osjećaje. Na primjer, Modrić pomaže timu i oštetio protivnika. Ono što on daje momčadi nikada se neće moći izmjeriti pomoću neke sprave. npr. danas je poslao loptu u nebranjeni dio terena za vodstvo Reala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lol, 13. februar 2019 23:58)

Samo sto je tvoj osecaj subjektivan a nas je realan. Tadic je definitivno bio bolji sinoc, imao je i stativu i sjajno je igrao..dok Modric. Eto, kako vi to zovete "predasistencija" , petom u prazan prostor. Realno su ocene na kraju utakmice. Što kaže kolega još samo vi i Perez verujete u "najboljeg" , a čovek tek nešto malo iznad proseka, i pored toga neprimetan na bitnim utakmicama.

sef strucnog staba

pre 5 godina

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.
(Марко, 13. februar 2019 21:51)

Ofsajd kod gola kao kuća sine.

veliki strumf

pre 5 godina

Ne mogu da podnesem ovaj odvratni klub koji zahvaljujući sudijama i nevidjenoj sreći stalno pobedjuje u Evropi. Ajax ih je razbio veceras, realno je trebalo da bude 3-1 ili još realnije 4-1. Ali fudbal je često nepravedan, kao ni jedan drugi sport jer tu ekipa koja je bila mnogo slabija može da pobedi.

CJC

pre 5 godina

Skomina nastavlja sa sprovođenjem UEFI-nih "specijalnih" zadataka.
(mkg, 13. februar 2019 21:45)

Šta je sporno kod poništenog gola, to što je Tadić u ofsajdu ili što ometa golmana?
Proveri malo pravila fudbala kad ti je vec neko podario moc interneta, za 2 minuta naučiš sve o ofsajdu ako umeš da čitaš.

mare 77

pre 5 godina

Ajax prosecna ekipa. Gledao sam ih i protiv Fejnorda kad su izgubili 6:2. De Jong, De Liht...prosek. Kao i nas Sergej. Ovaj mali Vinisijus i sinoc Mbape su drugi nivo u odnosu na njih.

R10

pre 5 godina

hahahahhahah,a ljudi misli zbog Tadica ponisten gol. pazi paljbe,al razumem barsini navijaci nemaju ni 20 god... Hahahahah covek se aktovirao iz ofsajda aloo

Dobronamerni komentator

pre 5 godina

Skandal!
Cist faul Vaskeza nad de Jongom - covek ga rusi rvackim zahvatom u napadu, sudija ne ponistava gol Reala!
Nema sanse da Real prodje dalje, ovo je skandal.

adpgapdgd

pre 5 godina

Cist faul kod 2. gola Reala ali za njih VAR ne postoji i ne gleda se, ali zato za oba gola Ajaksa obavezno VAR pogledati. Sramota fudbala, treba svi ostali klubovi da se udruze i udju u strajk dok se Real ne izbaci iz svih evropskih takmicenja, svaki klub nekad krade i nekad bude pokraden, ali samo za Real postoji jedna strana, sramota za fudbal, sramota za sport, 20 godina gledam istu pricu i svake godine se nadam necem novom i svake godine isto.

Tus

pre 5 godina

Zanima me samo da li se ikada desilo da Reala izbaci neko uz pomoc sudija, mislim da se to nikad nije desilo sto je neverovatna stvar, da protiv njih sude neki penal iskljuce im igraca ili ne sude ofsajd u odlucujucim utakmicama, sve se desava u njihovu korist..

ozlojedjen

pre 5 godina

Ništa novo , uefa madrid i njihovi preplaćeni baletani na čelu sa nesimpaticnim Ramosom ne mogu bez pomoći sudija proći dalje , ako ne može nikako na silu će ih progurati..

www

pre 5 godina

A gde je De Jong?
(nostradamusfromvalencia, 13. februar 2019 23:15)

Pojeo ga Modric i poslao loptu u nebranjeni dio terena, za vodstvo reala.

Damir

pre 5 godina

Haahahahhahahahahahahaah lopta metar u vazduhu od Kurtoe a Tadic uticao na igru ahahahahhaahhahaah gasim tv ovo je bolesno koliko se gura Real, jel vam jasno kako su osvojili sve ove lige sampiona?

Јове

pre 5 godina

Каква иронија, Реал је све титуле Лиге Шампиона узео на тешку крађу, не малу. А сада ВАР ради за њих... животе луталицо.

posao

pre 5 godina

bio je ofsajd ... sudija odličan 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komentator, 13. februar 2019 21:45) 

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.
(Марко, 13. februar 2019 21:51)

I to je bio ofsajd. Tadiceva stopala jesu bila na njegovoj polovini, ali telo mu je bilo na protivnickoj polovini. Za ofsajd se gleda sve osim ruku. U fudbalu se gleda zamisljena vertikalna ravan, ne kao u kosarci.

loop

pre 5 godina

Koja je fora da ti kapiten ekipe bude klinac od 19. godina?
Kapiten treba da bude igrac sa iskustvom i autoritetom, da bude pravi vodja.
Po meni je glupo da devetnaestogodisnjak bude kapiten, bez obzira koliko je dobar igrac.

sat

pre 5 godina

Haahahahhahahahahahahaah lopta metar u vazduhu od Kurtoe a Tadic uticao na igru ahahahahhaahhahaah gasim tv ovo je bolesno koliko se gura Real, jel vam jasno kako su osvojili sve ove lige sampiona?
(Damir, 13. februar 2019 21:44)

Pasivan ofsajd. Tadic, koji je bio u ofsajd polozaju, je uticao na Kurtou, zbog njega Kurtoa nije mogao da dodje do lopte.
To ti je kao situacija kada neki igrac sutne iz daljine, a ispred golmana se nalazi neki drugi igrac koji je u ofsajd polozaju. Taj igrac koji je u ofsajd polozaju ne dira loptu, ali on utice na igru jer zaklanja golmana. Posto ometa golmana iz ofsajd polozaja onda se svira ofsajd.

Mare

pre 5 godina

Ovaj Skomina nema veze sa sudjenjem, ne mogu da verujem da jos uvek sudi. Cist gol ko suza, kakav crni ofsjad, a o faulu necu ni da pricam, cisto gradjenje. Navijam za dobar fudbal, a ovaj unistava utakmici, ko zna koji put!

Bogy

pre 5 godina

Gotovo nikada ne ostavljam komentare ali ovo iziskuje kritiku. Ne mrzim Madrid ve ga,zapravo postujem jer nemojmo se lagati, mrznje ne sme biti za zivota. Ne verujem da je i sudija zatrovan istom, pokrece njega nesto drugo. Zamislite da kojim slucajem nije bilo offside-a, kada nekoj ekipi bude bilo vaznije sudice se recimo obstrukcija golmana... I sta onda? Da se prati ovaj namesten tender poput istoimenih sa nasih prostora? :) Neeeeka hvala.

Rajko

pre 5 godina

Var uništava fudbal jer pomaže iskljičivo velikima. Tako je bilo i u finalu mundijala kada je nakon vara Francuskoj dosuđen penal koji se ne sudi nigde tako i sad Ajaxu poništen gol.

VAR kao varanje

pre 5 godina

Ovo vise nije za gledanje. Ladno su ponistili cist gol, i niko se nije pobunio. I kao stavili liniju ofsajda u situaciji gde je to nebitno. Srecom iskljucio sam ton da ne slusam, ne znam jesu li se bunili oni strucnjaci na poluvremenu.

Ovo je neka zesca namestaljka.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Па био је офсајд код гола Тадића, не видим шта је спорно? ВАР је права ствар, ја сам увијек ДА БУДЕ ПОШТЕНО. А Ајакс не искористи пар зицера и то куће а на тај начин се не може даље другови моји. Мислим и да су се уплашили много. Не волим Реал али пролазе даље. 🙄

Stef

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.
(Zero_Cool, 13. februar 2019 21:57)

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene.

Bakota

pre 5 godina

Varskez lomi igraca Ajaksa oduzima mu loptu zatim ga gura i baca na zemlju i istrcava kontru otvara prostor i real vardrid daje gol...A Somina covek od zadatka nista naravno....Kakav je ovo kancer fudbala ovaj real vardrid,penal vardrid...Umesto 2:0 za Ajaks sada je 1:2 za vardrid....Sramota ove igre i sramota nas koji volimo fudbal,i var je samo legalan nacin prevare,kada je na stetu Ajaksa ne gleda se ali kada je na stetu penal vardrida svaka se odluka gleda,Ajaks daje gol on gleda kako da ponisti....I Ramos udara u zadnjem napadu Dolberga i ometa ga da daje gol,sudija ne svira cist penal za Ajax....Na sta je fudbal spao...real je imao sa sudijama 16 igraca i sada jos ova cetvorica iz var sobe....20 igraca ima real vardrid svaki mec i jedva cekam da ih velika najveca Barselona oduci od fudbala i baci u jamu da se vise nikada ne vrate,a blizu je toga uskoro 4:0 pa 10:0 za barsu a u buducnosti cemo gledati dominaciju barse,kako planski podmljadjuju ekipu dok ovi stoje u mestu...Svi su im 30 plus dok barsa pametno radi,de jong,todibo,de light jovic maxi gomez su kupljeni,dembele,malcom,umtiti,semedo,artur,kutinjo,plus Messi koji ce uci u sredinu terena i igrace tu jos 6 sezona na najvecem.Ove sezone se samo uigravaju i sve ce osvojiti a sledece ce da unistavaju ove prevarante vardridske...Pamtite moje reci,vardrid propada,imaju prevaru viniciusa i VARana od mladjih igraca ostali su svi propali kao sto ce propasti vreal vardrid.Kancer fudbala Vreal VARdrid.
(Strasno, 13. februar 2019 23:00)

Ostrasceni navijac Barselone :)
Ajde isplaci se jos malo, bice ti lakse ;)

Nele

pre 5 godina

Nisam gledao celu utatkmicu pa ne mogu da komentarisem druge situacije. Ova je potpuno opravdano ponisten pogodak Ajaxa. Tadic koji je u ofsajdu ometa golmana. Po pravilima za ofsajd je dovoljno da mu samo ometa vidno polje a ovde ga fizicki ometa da dodje do lopte

Mikii

pre 5 godina

Podmukli Ramos izbacio Tadica iz ravnoteze bio bi cist gol, znaci samo te odgurne koliko da te poremeti. Strasno!!!
(Marko, 13. februar 2019 21:31)

Izgleda da je trebalo da ga pusti da se useta u gol. Neobjektivnost i ostrascenost ovog naroda je nesto sto me fascinira iz dana u dan.

Mikii

pre 5 godina

Evo gaaaaaaaaa! 

Vraca me ovo u 95, u neka bolja vremena nizozemskog nogometa i strasnih kopljanika...
(Pij, 13. februar 2019 21:42)

Evo ga, evo ga, hahahahahahahahahaha

Bojan R.

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

 ko će da pokvari gol? Naravno Tadic, Srbin. Znao sam. Gde njega staviše u prvi tim. Ne samo da ne zna gol da da, već i kvari i poništava golove saigraca.
(A, 13. februar 2019 21:45)


+1

789

pre 5 godina

Real Vardrid,Rafael VARan,Serhio VARmos,VARegulion,VARisius,KarVARhal,VARselo....Real Vardrid najveca sramota svetskog fudbala,da Real dao ovako gol sudije ne bi ni gledale VAR,ali kada primaju odmah se pali VAR,da Ajax da gol sa centra palili bi VAR da vide da mozda nije neko od fudbalera pogledao Kurtou i tako ga zbunio i smetao mu....Idemo Ajaks sada iz inata 4 im dajte u drugom,kad mozete Herevenu mozete i malom real vardridu.... 4:0 Ajax i kancer fudbala ispada zatim ce ih Barsa otkinuti u naredna 2 El Classica dace im 14 golova,prvi ce dobiti 4:0 a drugi ligaski 10:0 kao Benfika Nacionala nedavno...Naredni mecevi ce biti zapisani kao najcrnji u istoriji vardrida,a imali su crnih i previse... atletiko 4 dortmund 4 barsa 4,5,6,7,8 golova... svi su ih sramotili ali ovo sto sada dolazi je potop vardrida a mi ljubitelji fudbala cemo uzivati u propasti vardrida...sportski pozdrav
(Strasno, 13. februar 2019 22:00)

Zar toliko boli? Problem je što je Ajaxu poništen neregularan gol? Ok

Soko

pre 5 godina

Faul nad De Jongom pre gola Reala, nista idemo dalje samo bacimo oko u var sobi cisto da se vidi da smo kao gledali... ne znam da li postoji nacin da se izbaci Real kada ih ovako guraju sudije

обс

pre 5 godina

ВАР има смисао ако треба да пресуди у очигледно спорној ситуацији (као што Брих није то учинио у фаулу на Митровићем против Швајцарске на СП, што је битно определило судбину наше репрезентације). ВАР не треба да тражи промилну процену ситуације. Јер, уколико тако буде онда фудбал постаје видео игрица а не живот. Гол Ајакса није офсајд зато што је ситуацију код гола произвео голман Куртоа својом фаталном грешком па га није ни требало бранити од Тадића. Овако је Куртоа награђен за грешку а Тадић кажњен као сведок те грешке. Скандалозно суђење С(к)омине.

Cccc

pre 5 godina

Ovo faul nad golmanom hahahahahahahahah ... penal madrid kancer fudbala,svaka odluka sudijska je u njihovu korist var i nije trebao da se uvodi.Uvek im sudije pomazu,dokle vise.Idemo Holandjani 3:0 dobijate opusteno ...

presheva

pre 5 godina

Koja kradja! cist gol za Ajaks, standardno se sudi za Real..
 (Milos, 13. februar 2019 21:45)
pa ako znas pravila znao bi da je to ofsajd.. al i ja kao navijac reala kazem nije trebao ponistit.. tadic smetao golman plus bio u ofsajd

navijac

pre 5 godina

@Ovo faul nad golmanom hahahahahahahahah ... penal madrid kancer fudbala,svaka odluka sudijska je u njihovu korist var i nije trebao da se uvodi.Uvek im sudije pomazu,dokle vise.Idemo Holandjani 3:0 dobijate opusteno ...
(Cccc, 13. februar 2019 21:49)

Covece umesto sto pljujes makar nauci pravila. Ofsajd je sviran a ne faul. I jeste bio ofsajd.

Ivan

pre 5 godina

Zijeh i Tadic prstom da izaberu klub u evropi, u svakom bi pravili razliku. Mislim da ovako dobar Ajaks nije bio od one sampionske generacije devedesetih godina.

Marko

pre 5 godina

A sta je sa kosarkom? Imas Hawk eye u tenisu, Imas video u odbojci.Nema prevare.Vratis vidis i dosudis.Da je bilo VAR na SP u Meksiku Maradoni bi bio pinisten gol rukom
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Ja, 13. februar 2019 22:25)

Ne moze da se poredi odbojka i tenis sa fudbalom... 50 hiljada u euforiji, tempo opadne zbog prekida i pregledavnja i ekipi kojoj se ne prizna gol moze psihološki da padne. Zatim Var se koristi selektivno, videli smo na nasoj kozi. Ovde da je bila obrnuta situacija ne bi se ni pregledavao snimak...

VAR

pre 5 godina

Posle prosle sezone kad je Real imao onaj lazni penal protiv Juvea,pa gol iz ofsajdna protiv Bajerna pomislis da je sve gotovo jer se pojavio VAR, ali grdno se prevaris.Sudija ponisti cist gol i jos gleda da li ima nesto sporno kod drugog gola Ajaksa kako bi i njega ponistio...Cirkus

ajoj

pre 5 godina

tiberije
Za barsu ne navlače toliko, a mora se priznati da dosta greše i u njihovu štetu. Ja nisam ni jednu utakmicu gledao da realu sudija nije 12-ti igrač a nikad nisam video da su nešto pogrešili u njihovu štetu. Tako da je barsa mala beba za ove. To što je TEBI barsa odvratna je druga stvar..a odvratna ti zato što redovno pegla ovaj tvoj real, sa barsom im ni 12-ti igrač ne vredi.

eric7

pre 5 godina

Po mojem misljenju ovo je regularan gol bio Ajaxa. Citam da ima sudija i strucnjaka koji se takodje s tim slazu. Jdnostavno Tadic niti je uticao pasivno na ovaj sut, niti je ometao golmana, tj Curtoa svakako nije mogao do lopte i nije imao nikakav kontakt sa Tadicem. Cak se on sam nije ni bunio, trazio neki faul ili sl. Veoma dikutabilna situacija koja, gle cuda, ponovo ide na mlin Reala. Ja znam da se njihovi fanovi nece sloziti, ali ovo sudjenje Realu u ligi sampiona koje gledamo iz godine u godinu je nesto nevidjeno u mojem bar zivotu. Koliko samo golova iz ofsajda, nedosujenih penala protivnicima, ali sumnjivih dodudjenih realu.Pa smesni crveni kartoni itd itd.. Nisam teoreticarc zavera, ali ovo toliko bode u oci da se covek mora zapitati sta se tu desava?Kako je moguce da jedan klub bude toliko zasticen?? Jedan od o´pokazatelja je i ta njihova liga, u kojoj nista ne mogu godinama, dakle nemaju kvalitet da osvoje ni spansku ligu ili kup, ali eto kao osvajaju LS . Da li je fudbal korumpiran do srzi , postao jedan globalni biznis , sigurno jeste, ali toliko ocigledno da neko ima protekcije, to jednsotavno je previse. Ovaj var na kraju je opet slobodno sudijsko uverenje. I kad pogleda snimku, i kod odluke da li uopste da pogleda. Dakle, opet tu ima rupa u zakonu. I da se razumemo, nisam navijac njihovog rivala, Barcelone, vec Uniteda i bar 95 % svih ostalih fanova se slaze s ovim misljenjem.I nije to nikakav kompleks ili sl, vec frustracija zbog nepravde i lazi. Sramota !

Xnodeh

pre 5 godina

Brate Srbin sam ali ne brukaj nas sa takvim komentarima
(Joca, 14. februar 2019 06:34)

Sta nije tacno u mom komentaru??? Idi na sofascore pa proveri ocene.Jedini koji se bruka su upravo ti sa ovim praznim komentarima samo da bi nesto napisao

Марко

pre 5 godina

bio je ofsajd ... sudija odličan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komentator, 13. februar 2019 21:45)

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.

Blaugrana[CG]

pre 5 godina

Ne postoji mehanizam da se sa ovim izadje na kraj. Jedne godine Junajted, pa onda Atletiko, Salke, Bayern nekoliko puta, opet Atletiko i sad Ajax. Dame i gospodo, svjedocimo vremenu gdje Real ima 4 od 5 LS, gdje su vjerovatno zasluzuli (ni)jednu od tih 4, a, kad nas ovako perfidno prave ovcama, mogu mislit sta se deasavalo 50-ih, kada su "isto bili najjaci". Smijesno. Ajax odrzao lekciju laznom kralju.

Ja, sudija

pre 5 godina

Opravdano.ponisten gol.Kao sto i Rade Zalad u studiju rece strelac gola se aktivirao iz ofsajda, a i Tadic u ofsajdu blokira golmana

1/5

pre 5 godina

ajax igra kao zvezda.nije jak ali igraju srcem.
(est, 13. februar 2019 21:40)
Ne lupaj, vi ste mafijaški klub, vi samo možete da se poredite sa Realom jer su isti kao i vi lopovski klub, evo pomažu im sudije i pored Vara, živ primer da je i Var preVARa.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Eto vam VAR. Je l sad shvatate kako ubija draž fudbala? Sad će Real da im da 4 komada... Da li je bio ofsajd ili faul nad golmanom me ne interesuje... VAR uništava fudbal...
(impeRator, 13. februar 2019 21:44)

To što je tebi draž fudbala da siromašni pobeđujuju bogate uz pomoću sudije, to je tvoj problem. Ofsajd je ofsajd.

Hibrid

pre 5 godina

De Jong se ne vidi. Osim sto usporava svaki napad Ajaxa. 

Cemu fama oko njega?!
(ime, 13. februar 2019 22:52)

Saznaces kad dodje o Barselonu od sledece sezone i krene da trpa Real

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.
(Ivan, 13. februar 2019 22:57)

Gde su sad navijači Fulama I hejteri Njukasla? Ne, mi smo kategorija za sebe - mi navijamo za SUDIJU MAZICA!!!

Da barem navijamo za klubove gde igraju naši - ali kako kada su svi u nekim bezveznim. Mitro u Fulamu, Tadić u Ajaksu, Sergej u Laciju, Jović u Nemackoj, u Fortuni Bilefild ili kako god da se zove taj klub..

A komšije biraju - Real, Barsa, Juventus, Inter, Bajern (Niko Kovac)...

Ne, mi navijamo za sudije i mislimo da je bolje 6-1 nego 0-2 "jer je Zvezda ipak dala gol.

Zvezdas

pre 5 godina

Da je kontra bilo Skomina ne bi ni gledao snimak, smešno.
(krtac, 13. februar 2019 21:44)

Ne odlucuje Skomina da li ce da glleda snimak vec sudije u VAR sobi koji signaliziraju glavnom sudiji.Sudije u VAR sobi imaju cetiri ekrana i cetiri pozicije.Jedan gleda da li je ofsajd, drugi prekrsaj za crveni

4k4.Dex

pre 5 godina

Prvo nije samo zbog Tadica nego i zbog igraca koji je dao gol jer je bio u ofsajdu. I evo sad se tacno vidi koliko su ljudi nerralni prema Realu. Cak i ovoliko slabijem Realu negi ranijih godina ljudi su u stanju da zmure na relnost situacija samo da kazu da se krade za Real.l a da nije bilo vara eto Reala pokradenog i niko ne bi nista rekao jos bi bili i srecni. Tuzna srbija.

Strasno

pre 5 godina

Real Vardrid,Rafael VARan,Serhio VARmos,VARegulion,VARisius,KarVARhal,VARselo....Real Vardrid najveca sramota svetskog fudbala,da Real dao ovako gol sudije ne bi ni gledale VAR,ali kada primaju odmah se pali VAR,da Ajax da gol sa centra palili bi VAR da vide da mozda nije neko od fudbalera pogledao Kurtou i tako ga zbunio i smetao mu....Idemo Ajaks sada iz inata 4 im dajte u drugom,kad mozete Herevenu mozete i malom real vardridu.... 4:0 Ajax i kancer fudbala ispada zatim ce ih Barsa otkinuti u naredna 2 El Classica dace im 14 golova,prvi ce dobiti 4:0 a drugi ligaski 10:0 kao Benfika Nacionala nedavno...Naredni mecevi ce biti zapisani kao najcrnji u istoriji vardrida,a imali su crnih i previse... atletiko 4 dortmund 4 barsa 4,5,6,7,8 golova... svi su ih sramotili ali ovo sto sada dolazi je potop vardrida a mi ljubitelji fudbala cemo uzivati u propasti vardrida...sportski pozdrav

Beograd

pre 5 godina

Real kroz istoriju najpovlasceniji klub Evrope. Na stotine utakmica im se pomoglo a nikad nisu osteceni od sudija. To je van svake logike. Samo u ovih par sezona su zakinuti Atletiko PSZ Juventus Bajern u oba meca i tako su ih gurale sudije do lopovskih trofeja. Sramota lred celim svetom. Ovi omladinci iz Ajaksa su ih oducili od fudbala veceras da ovi iz Reala ne znsju sta ih je snaslo. Jos ovaj Slovenac ponistava gol. Znate li kad bi gledao Realu da je bilo na kontra stranu VAR tehnologiju. Nikad vec bi pokazao na centar i igramo dalje.

klip

pre 5 godina

Gol je ko suza čist jer je lopta došla od golmana, dakle od protivničkog igrača. Pre toga je Belj bio poslednji igrač. A o nekom faulu Tadića nema govora, jer je Kurtoa naleteo na njega u pokušaju da ispravi grešku i uhvati loptu koja mu je ispala ... 
Ovaj Slovenac već drugi put rešava utakmice. Ovde je u prbom deli napravio tri greške. Guranje rukama od strane Karvahala, ofsajd Tadića i čist gol... Dokle bre više ovaj smrdljivi real!!!
(Ja Klaudije®, 13. februar 2019 21:50)

Tadić je bio u pasivnom ofsajdu, to je svirano. Nikakav faul nije sviran. Tadić je bio u ofsajdu u trenutku kada je Taljafiko šutirao. Kakva crna lopta došla od golmana.

Dvije klase

pre 5 godina

Vaš Modrić nevidljiv, naš Tadić jedan od najboljih u oštećenom Ajaxu. Pozz
(Leonida,

Još jedan “realan” komentar :))))
Meni bi bilo neugodno da usporedjujem Tadica sa Modricem...to su dvije različite klase.
Pogledaj umjetnika Modrica i njegovih par dodavanja vanjskom večeras, pa dodavanja petom pred šesnaestercom...to je ono što mami uzdahe i zašto se gleda nogomet.
Uz duzno postovanje prema Tadicu, koji je talentiran i trudi se, zna se lijepo postaviti, dodati...ali samo pogledaj one mesarske prekršaje, i jasno ti je da dečko nije klasa igrač.
I da takvih igrača ima na stotine danas.
Možda istina boli, ali je istina.

Navas Kejlor

pre 5 godina

Kod poništenog gola ,najviše sam se iznervirao zbog Kurtoe,njegova greška a izvuče se,ljiga jedna daće bog da sledeća dva primi kroz noge!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Ni VAR ne pomaze protiv unistivaca fudbala. Cak je jos gore. Promenio sam kanal. Do sada sam ponekad gledao neki mec u LS sada necu gledati uopste. Vama predlazem isto. Ne treba biti deo prevare.

Denver

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje.
(Bojan R., 13. februar 2019 21:54)

Ok. Ja kažem sve suprotno. Doduše takođe mi se ne sviđa koliko traje, ali sviđa mi se da je nešto ISPRAVNO, a ne da GREŠKA sudije odluči.
STOP nepismenosti. UZDRAVLJE.

Ivan

pre 5 godina

opaaaa ... zavuče ga real još jednom ... a srbi bacaju tv kroz prozor :-))
(komentator, 13. februar 2019 22:50)

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.

Batko

pre 5 godina

Peđa Strajnić na Rts-u u najavi utakmice Ajaks-Real: "Videćemo kako će se naš Dušan Tadić boriti sa možda najboljim igračem sveta Kristijanom Ronaldom!" :-) :-) :-)
(bbbbb, 13. februar 2019 20:57)
Jel' ti to ozbiljno ?

aktivan

pre 5 godina

Ja Klaudije®, 13. februar 2019 21:50) 

Tadić je bio u pasivnom ofsajdu, to je svirano. Nikakav faul nije sviran. Tadić je bio u ofsajdu u trenutku kada je Taljafiko šutirao. Kakva crna lopta došla od golmana.
(klip, 13. februar 2019 22:16)

pa ako je bio u pasivnom ofsajdu, to znaci da nije uticao na igru, zasto je onda dosudjen ofsajd?

Butragenjo

pre 5 godina

Ofsajd u šesnaestercu nema smisla,to treba ukinuti.Šta reći za VAR,i dalje je neprikosnoveno slobodno sudijsko uverenje,njegova je zadnja tumači pravilo kako mu odgovara,sramota a mnogi su se ponadali biće sve pošteno,ej živote!

Vitez Koja

pre 5 godina

Ajax nije imao sreće! Bili su bolji celo prvo poluvreme, Real je imao samo onaj šut malog Brazilca i ništa više. Džaba ovima VAR kad ni tada ne znaju da donesu pravu odluku. Tadić jeste bio u ofsajdu, ali nije uticao na igru!!! Pokušao je da šutne loptu, ali nije. To nije uticanje na igru. Ali verujem da će ih Ajax izbaciti u Madridu! I ono sinoć je bio dokaz svima koji su juče pre utakmice pričali kako će Real otresti.Dobili jesu, ali otresli ih nisu niti su bili Bog zna šta ubedljiviji!

BJM

pre 5 godina

haha, koji je ovaj rts cirkus. Pa nisu ni krenuli sa prenosem, a Strajnic se pita kako će Tadić da se nosi sa Ronaldom... Pa posle pita nešto u vezi Ronalda kako bi se izvukao... Sta mi plaćamo...

Dragan

pre 5 godina

VAR ce tek da pomogne Realu. Ako svira u korist Reala sudija ce da kaze da mu ne treba. Ako se zaj** pa svira protiv Reala, onda ce da pogleda pa da promeni odluku. Kao kada Maja ponovi glasanje jer je zaboravila da im kaze kako da glasaju.

mile rizik

pre 5 godina

UEFA mafija. Bele medvede će istrebiti, ali će Real zauvek ostati zaštićen. Sa zadovoljstvom sam prebacio na snuker, fudbal neka gledaju budale kojima je to još zanimljivo. ODVRATNO!!!

Ja Klaudije®

pre 5 godina

Gol je ko suza čist jer je lopta došla od golmana, dakle od protivničkog igrača. Pre toga je Belj bio poslednji igrač. A o nekom faulu Tadića nema govora, jer je Kurtoa naleteo na njega u pokušaju da ispravi grešku i uhvati loptu koja mu je ispala ...
Ovaj Slovenac već drugi put rešava utakmice. Ovde je u prbom deli napravio tri greške. Guranje rukama od strane Karvahala, ofsajd Tadića i čist gol... Dokle bre više ovaj smrdljivi real!!!

GavriloIzPrincipa

pre 5 godina

Pun mi kufer ovog VAR-a. Meni je ovo bio čist gol. Čak ni Kurtoa nije tražio da se gol poništi. Nije smatrao da ga je Tadić ometao. Skomina štreberčino. Ajax je izdominirao i zaslužio je to vođstvo.

pepo

pre 5 godina

Liverpool Man hahahahah navijaš za Liverpool a napisao si takav komentar, pa vi se najviše gurate i najviše vam se sklanjaju a BPL ne možete da osvojite.

vrg

pre 5 godina

Bez baklji, bez zastava, infrastruktura vrhunska, tradicija. Milina gledati utakmicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DE, 13. februar 2019 21:27)

Heheh, a dobro sta ti zastave smetaju. :D

King

pre 5 godina

Evo ih opet. Sad je neki Tadic za tri klase bolji od Modrica. Kao i Piski, kao i Milinkovic-Savic, kao i Matic. Ma sve igracina do igracine koji NIKAD ali NIKAD nisu nista osvojili u karijeri. Komentari su vam kao da ih ljubomorna djeca iz osnovne pisu. Koji je prosjek godina ovdje, 7?
(Nino, 13. februar 2019 23:48)

Složiću se da tobom za svakog što su nabrojao osim za Piksija. Po fudbalskom znanju Modrić je daleko od njega.
Nije ni debeli Ronaldo osvojio LŠ, pa je po meni bio bolji i od Mesija i svih ostalih.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Sta ti je ironija, da Real Madrid koji je pola svojih titula uzeo
nakon spornih situacija na stetu svojih rivala bude prvi koji je
u Ligi sampiona imao koristi od VAR-a.

Obelix

pre 5 godina

Kukali ste da se uvede VAR i evo ga. Realno, da nije VARa gol bi bio priznat i Real bi bio ostecen. Ja bih prvi, kao i sve sudije, priznao ovaj gol. Nema tog sudije koji bi bez VARa video da je ovde ofsajd. Na kraju ispravna odluka sudije. Ajaks za sada bolji i po prikazanom bi trebalo da vodi. Kod ofsajda na centru, Tadicu jesu noge bile na polovini Ajaksa, ali je telo bilo na polovini Reala. Ne gledaju se noge, vec polozaj tela. Na kraju ce ovo Real rutinski da dobije, mada bih zbog revansa voleo da Ajaks pobedi.

tyson

pre 5 godina

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene.
(Stef, 13. februar 2019 22:04)

Ne lupaj gluposti!!! Glavni sudija je gledao samo Tadica!!!

ne ta, situacija posle

pre 5 godina

Gol je ko suza čist jer je lopta došla od golmana, dakle od protivničkog igrača.
(Ja Klaudije®, 13. februar 2019 21:50)

Da ti pomognem. Nakon što je lopta došla od golmana do igrača Ajaksa koji je upućuje u gol glavom, u trenutku udarca glavom Tadic je malo BIO u ofsajdu i ometao golmana. Tako su procenili.
Nisam navijač Reala i žao mi je što se ovo desilo Tadiću i fudbalu, ali ako gledaju tačnost, OK.

bogi

pre 5 godina

Strašno koliko srčanosti od Ajaxa i koliko ti fudbaleri to žele. Stvarno predivno za svakog ljubitelja fudbala dok god se ne pojavi Uefa i uništi još jednom svu lepotu ovog sporta. Od uživanja do gađenja...

Xnodeh

pre 5 godina

Problem je što statistika nikada neće zamijeniti naše osjećaje. Na primjer, Modrić pomaže timu i oštetio protivnika. Ono što on daje momčadi nikada se neće moći izmjeriti pomoću neke sprave. npr. danas je poslao loptu u nebranjeni dio terena za vodstvo Reala.
(lol, 13. februar 2019 23:58)

Pa napokon da priznas! To je to! Vi stalno nesto subjektivno "osecate"!A subjektivni dozivljaj lako i cesto ne mora da ima veze sa objektivnim stanjem.Tako vi osecate i da ste fudbalska sila zbog dva slucajna penala,da imate sve same megazvezde u reprezentaciji itd itd.Mnogo toga vi "osecate" a veze sa realnim stanjem nema.To ti ja govorim svih ovih nedelja.Lepo da si konacno priznao

Stara kuka

pre 5 godina

Ovako je i Ramos u finalu 2016 protiv Atletika u Milanu dao gol,al i tada se kao nije videlo.Da se razumemo,ovo je bio ofsajd,a Real jeste najveci klub svih vremena.Ali ovo sto rade nekoliko godina unazad je velika sramota.

Zuja

pre 5 godina

bio je ofsajd ... sudija odličan 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komentator, 13. februar 2019 21:45) 

А онај офасјд што је свирао Тадићу када је био на својој половини. Да ли ти знаш правила уопште? Иди гледај хокеј на леду.
(Марко, 13. februar 2019 21:51)

O tom ofsajdu ne odlucije VAR.Pomocni sudija kod gola nije signalizirao ofsajd igraca koji se aktivirao iz ofsajda vec je signalizirala VAR soba.Ispravna odluka.Jer ono sto propusti sudija ispravi VAR jer su u mogucnosti da vrate situaciju.Kao u tenisu, odbojci

drago

pre 5 godina

Skomina. Haha, po cemu je bolji? Ajaxovci su se samo spremali za ovaj mec, mladi su i napaljeni, Real ima star tim a zadnjih 7 dana je igrao sa Barcelonom i Ateticom, 2 najveca protivnika. Vidi se na njima da su iscrpljeni.

Milossovlja

pre 5 godina

Ljudi moji kakav fudbal Ajaksa u prvom poluvremenu pa ono je skoro savrseno za uzivanje zaista steta na kraju,ali sa takvom igrom imaju sanse i tamo

Mikii

pre 5 godina

Čist ofsajd nažalost..Ajaks ako ovako nastavi da igra uguraće im 3 komada minimum...
(gendegen, 13. februar 2019 21:55)

Ma 13, ko u prvom

Mihajlovic

pre 5 godina

Svaka cast Tadicu i klincima iz Ajaksa! Ali Madrid to resava u drugom poluvremenu.
Steta sto nemamo ozbiljnog selektora da uklopi Tadica, Jovica, Matica, Blekija, Maksimovica, Kostica, Grujica.. Mogli bibda imamo ozbiljnu ekipu, da igramo lep fudbal.

partizan

pre 5 godina

Meni je najveci utisak cinjenica da je jedan Ajax postao osrednji Evropski klub koji ne moze da zadrzi igrace duze od njihove 22-23 godine. Sve se svelo na 5-6 mega timova i to je to. Definitivno najgori period fudbala u istoriji na koji se samo loze klinci koji i ne znaju za bolje.

Bakota

pre 5 godina

Kako može da bude faul Vaskeza nad De Jongom, kada De Jong prvi njega hvata? Posle toga je bilo obostranog povlačenja u kom je De Jong bio slabiji. 
Evo na BT Sportu kazu da su sve odluke bile dobre.
(faul, 13. februar 2019 23:13)

Brate moze.. kod nas Srba, dezurnih teoreticara zavere koji se u sve razumemo, sve moze..
De Jong se okrece ka Vaskezu, ulazi mu u putanju sa ciljem da ga blokira, Vaskwz ga odnese i nastavi da trci kontru, a neki ovse traze faul nad De Jongom..
Sve kod nas moze..

DEX

pre 5 godina

VAR nije tu da bi takmicenje bilo regularno nego da FIFA i UEFA ucine regularnim ono sto nije regularno. Nikada VAR tehnologija nece ponistiti Realu gol koji mu je vazan.

masterkg

pre 5 godina

Evo ih opet. Sad je neki Tadic za tri klase bolji od Modrica. Kao i Piski, kao i Milinkovic-Savic, kao i Matic. Ma sve igracina do igracine koji NIKAD ali NIKAD nisu nista osvojili u karijeri. Komentari su vam kao da ih ljubomorna djeca iz osnovne pisu. Koji je prosjek godina ovdje, 7?
(Nino, 13. februar 2019 23:48)

Ne mešaj Piksija momče ....

Blue Moon 1394

pre 5 godina

Barsa Barsa

Koliko je smesno kad navijac Uefalone kritikuje sudije, posle kradje protiv Celzija pa onda kradje protiv PSG secamo se penala u kom Suarez leti kroz vazduh bolje da se cuti.

realno

pre 5 godina

Modricu je nedostajalo svjezine, treca jaka utakmica za u 7 dana u 34-oj godini. Ima kartone za vikend tako da ce odmoriti i biti puno bolji u uzvratu. Veceras je bio odlican sa loptom ali se losije kretao nego inace.
Puno bolji od Tadica kojeg nije bilo drugi dio.
(drago, 13. februar 2019 23:39

Tadic je zaista bio manje primetan drugo poluvreme jer su ga udvajali, videli su odakle opasnost dolazi (sto je otvorilo prostor drugima). Modric je zaista imao par neverovatnih pasova koji su pokazali njegovu klasu. Medjutim, sinoc je Tadic ukupno bio mnogo bolji od Modrica, to svako objektivan mora priznati - ja sam gledao utakmicu na holandskoj televiziji gde su ocigledno Tadica nahvalili, ali kada su govorili o dobrim pojedincima u Realu, Modrica uopste nisu pomenuli. Na kraju krajeva, i ocene igraca posle meca to potvrdjuju.
Ovo naravno ne znaci da je Tadic generalno bolji igrac od Modrica, jer su takva poredjenja besmislena - npr da li je Benzema bolji igrac od Modrica? Da li je Nejmar bolji igrac od Mbapea? Sve smesna pitanja. Cinjenica da je Tadic vrhunski igrac koji je ekstremno prodoran i brz, ali ume i da asistira. Pri tome je veliki borac, bas kao i Modric, vraca se u odbranu, oduzima lopte itt. Dakle, kao takav, on je jedan od kljucnih igraca Ajaksa koji se sinoc realno nadigrao Real.

impeRator

pre 5 godina

Eto vam VAR. Je l sad shvatate kako ubija draž fudbala? Sad će Real da im da 4 komada... Da li je bio ofsajd ili faul nad golmanom me ne interesuje... VAR uništava fudbal...

my way

pre 5 godina

Zasluzio je Ajaks da vodi cak i vise od gola razlike. Tadic najbolji na terenu, steta za taj cudni ofsajd, ali ne moze mu se to zameriti, sve je uradio fudbalski.

dva metra

pre 5 godina

Pa cist ofsajd,zagradio covek golmana lako bi uhvatio ono 2 metra ima
(Ibraaakadabra, 13. februar 2019 21:44)

nije uhvatio loptu na liniji, ali bi skocio pet metara i uhvatio bi loptu koja ide od njega, ali ga eto Tadic sprecio, a Kurtoa prilazi Tadicu, a ne obrnuto. Ramos uvali lakat Kariusu i nista, a ovde siroti Kurtoa "sprecen" da intervenise i odmah ponisten gol.

NoName

pre 5 godina

pravo "realovsko" sudjenje

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boris, 13. februar 2019 21:51) # Link komentara

Pljacka

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crni bombarder, 13. februar 2019 21:51)

Komentari tipisnih Srbina...naviklo to da igrac izadje sa loptom van terena, pa je vrati svom igracu, a ovaj postigne gol i nikom nista. Naviklo to da sudija svira penal kada lopta pogodi u stopalo nekog fudbalera...sta ces...stonaviklo, ne odviklo.
Daleko smo mi od normalnog sveta svetlosnim godinama.
(Marko, 13. februar 2019 22:03)

Tako Srbi navikli. Hrvati, sa druge strane, navikli da im sudi Jojić lično.

mighty banana

pre 5 godina

Hoću da se zahvalim burazeru koji je rekao Real X-2 i Tottenham 1&GG. Nisam poslušao za GG odigrao čistog 1 i prelaz. Hvala još jednom! :)

NoName

pre 5 godina

Ne mogu da podnesem ovaj odvratni klub koji zahvaljujući sudijama i nevidjenoj sreći stalno pobedjuje u Evropi. Ajax ih je razbio veceras, realno je trebalo da bude 3-1 ili još realnije 4-1. Ali fudbal je često nepravedan, kao ni jedan drugi sport jer tu ekipa koja je bila mnogo slabija može da pobedi.
(veliki strumf, 13. februar 2019 22:58)

Lepo si ovo rekao STALNO pobedjuje u Evropi ;)
Nije druze sreca kad se desi po ko zna koji put u poslednjih par sezona.. pre ce biti da je iskustvo i pobednicki mentalitet ekipe. Prosto kockice su se slozile u poslednjih par godina.
Sad sto navijace drugih timova frustrira pa izmisljaju ovaj i onaj razlog za nemoc svojih omiljenih klubova mogu da razumem..
Ali za sve ove sto stalno uporno sudije pominju kao faktor imam pitanje.. Gde su bile te sudije od 2002 do 2011? gse su bile kad Real jedno vreme nije mogao proci 1/8 LS? tad nisu imali para? tad nisu imali "galaktikose"? sta?
Gde je ManC trofej LS? Psg? nemaju para da potkupe sudije, to samo Real moze jel?smesna prica..smesna
(Bakota, 13. februar 2019 23:36)

Nema kockica, samo se sudije slažu.

hihihihi

pre 5 godina

@Xnodeh
Modric najbolji fudbaler planete, Tadic.... najbolji u cemu i gde!? Modric sampion Evrope, vicesampion planete, Tadic... sampion cega?
Vi ste narocito dobri u fudbalu, malo iza Svajcarske, u rukometu, tu ste negdje vi i Bugari, u zimskim sportovima dominirate, atletika je vasa disciplina... ma cudo ste. Vidi se na Omipijadi ko je ko.

ahahahhaah nemas pojma

pre 5 godina

@hihihiih u atletici smo dobri, u zimskim sportovima losi kao i vi, a ostalo nije za usporedbu ,vidi se na EP,SP i OI ko je gdje a posebno u timskim sportovima 62-34, ne ostavljaj vise komentare jer svojim neznanjem samo se sramotis

slobinator

pre 5 godina

molim samo da mi objasnite.kako neko rođen u beogradu,zagrebu,splitu,novom sadu,kragijevcu,rijeci,postaje navijač reala,barse,liverpula ili junajteda,a ne zvezde,partizana,dinama,hajduka,radničkog,vojvodine.tu mi nešto stvarno nije jasno

Bakota

pre 5 godina

"Kako ce se Tadic pokazati protiv trenutno mozda najboljeg fudbalera na svetu Kristijana Ronalda" Strajnic ponovo dominira..za njega je Roka i dalje u Realu hahahahah Ozbiljan doktor zivota

bbbbb

pre 5 godina

Peđa Strajnić na Rts-u u najavi utakmice Ajaks-Real: "Videćemo kako će se naš Dušan Tadić boriti sa možda najboljim igračem sveta Kristijanom Ronaldom!" :-) :-) :-)

veliki strumf

pre 5 godina

Prvi VAR i naravno u korist Reala! Džaba VAR - sudijske kradje u korist Reala nastavljaju se naočigled svih! Sramota šta rade sudije. Da je ovo bilo na drugoj strani - glavu dajem da ne bi poništio gol. Ovaj Skomina posle prošlogodišnjeg polufinala u Rimu ne može da se sastavi - čovek se skroz pogubio.

banepsodorov@gmail.com

pre 5 godina

(Djole, 13. februar 2019 21:49)

Drugar on zato prima lepu svotu novca. Kad bi realno znao koliko sigurno ga toliko ne bi branio.

goblin

pre 5 godina

SMEŠNI "VAR".REAL SE NE POTCENJUJE(iako im Skomina onako rutinski pomaže večeras),gomila igraca ima 4 osvojene LS,znaju sta rade(Ramos čisti kartone kod 1:2,na primer).Ajax fenomenalan,fali pravi špic,Huntelar od pre 10 godina.

faul

pre 5 godina

Kako može da bude faul Vaskeza nad De Jongom, kada De Jong prvi njega hvata? Posle toga je bilo obostranog povlačenja u kom je De Jong bio slabiji.
Evo na BT Sportu kazu da su sve odluke bile dobre.

komentator

pre 5 godina

opaaaa ... zavuče ga real još jednom ... a srbi bacaju tv kroz prozor :-))
(komentator, 13. februar 2019 22:50)

Kakve veze imaju srbi sa ovom utakimcom? Mi nismo mentoli kao vi da navijamo za klubove gde god se nadje jedan nas igrac u rosteru. Vi niste realni navijaci, sve gledate kroz ucinak vasih igraca.
(Ivan, 13. februar 2019 22:57)

koji smo to mi???

Andrej

pre 5 godina

Vrlo lako bi se moglo dogoditi da Real uzme naslov u Ligi prvaka i španjolskoj ligi, a onda Modric osvaja drugu zlatnu loptu u nizu. Ajax je danas mali tim sa osrednjim igracima, ovo je njihov maksimum. U Madridu ce biti 4:0.

4k4.Dex

pre 5 godina

Je l moguce da ljudi i dalje pricaju o Tadicu? Da Tadic je bio u ofsajdu i namerbo izblokirao Kurtou ali i to je nebitno jer je igrac koji je dao gol pri prethodnom sutu saigraca bio bar 1m u ofsajdu. Je l moguce bre da toliko mrzite Real da se pravite ludi na najveci ofsajd u istoriji LS i jos se prave ludi i bune posle... sramota za Ajax. A tek ovi komentatori na sajtu... ovo samo dokazuje kolilo ljudi vide ono sto zele da vide i koliko je Real stvarno iznad svih.

Kimi

pre 5 godina

Koja kradja! cist gol za Ajaks, standardno se sudi za Real..
(Milos, 13. februar 2019 21:45)

Da je obrnuta situacija rekao bi.. Bravo za sudije i VAR. Kakav cist gol? Cist ofsajd nema sta da se prica. Koliko god zeleo pobedu Ajaksa, treba biti realan.

Branko

pre 5 godina

A niko ne spominje fal koji nije sviran u korist Ajaxa pre drugog gola reala...(kao mozemo da kazemo nije uticalo na igru...ali da je decko istrcao sprint kao drugi mozda bi bas on sprecio gol...hmm)i penal nad Tadicem....

jsx

pre 5 godina

Ne mislim da su Hrvati, a pogotovo ne mi sila u fudbalu, ali na ovoj utakmici Modric bio verovatno najbolji u Realu, a Tadic ukupno (iako naravno da je Modric bolji igrac). Steta za Ajaks u par navrata mnogo nisu imali srece. I onaj gol mislim daje trebalo da se prizna, ne verujem da je Kurtoa ikako mogao da stigne. Inace, imao je dobre momente protiv Brazila, ali ne vidim zasto ga smatraju boljim od Navasa...

Djomla

pre 5 godina

Volio bi da Ajax dobije, ali igraju lošije u odnosu na jesen. Posebno je odbrana jako loša. S druge strane Real igra sve bolje.

Bolje bez imena

pre 5 godina

Kurtoa novi Karijus, tako i treba.Zasluzili su to i real i kurtoa. Real sto je stavio Navasa na klupu a bio je u top 3 golmana na svetu. A Kurtoa zbog sveg ponasanja oko transfera.

milovan

pre 5 godina

Ovaj komentator na RTSu je katastrofa.
Čovek ne prati akciju, priča priče, ne uživi se u situaciju, ne zna kad treba da ućuti, strašno.

Zero_Cool

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.

Luka

pre 5 godina

Zbog cega Realovi navijaci misle da sve ruzno sto se uputi Realu dolazi od navijaca Barselone, pa sve zivo ste pokrali a i svako ko je neutralan ne podnosi Real. Barselonini navijaci su samo delic

Ivan

pre 5 godina

Evo sta ti je fudbal. Ove batice iz ajaksa ih razbiju ne znaju gde se nalaze, prezive nekako, ne znaju ni oni sami kako, bez 2-3 gola, I onda iz prve sanse povedu.

Ja

pre 5 godina

VAR je najveca greska fudbala. Nema vise drazi u gledanju. 5 minuta je gol a onda sudija ponisti isti. Glupost je neunistiva. Na utakmici Atletiko Real kod svakog gola sudija koristi VAR. Nevidjeno... Pa car je u fudbalu kada ima i gresaka, ovo vise stvarno nema veze sa vezom i muka je za gledanje. STOP koriscenju Vara. U zdravlje. 
(Bojan R., 13. februar 2019 21:54

A sta je sa kosarkom? Imas Hawk eye u tenisu, Imas video u odbojci.Nema prevare.Vratis vidis i dosudis.Da je bilo VAR na SP u Meksiku Maradoni bi bio pinisten gol rukom

aaabbb

pre 5 godina

Tadic ima ocenu 7.4, Modric 6.4 prema sajtu Whoscored-u, Tadic 7.6, Modric 6.5 prema sajtu Sofascore, Tadic 7.7, Modric 6.2 prema sajtu Fotmob.
Dakle Tadic je bio bolji igrac od Modrica na utakmici.

Joca

pre 5 godina

Gledao je utakmicu koju si i ti.Ajde olaksaj dusu,priznaj nam,bice ti lakse.Ocene Tadic 7.6 igrac utakmice uz Senea sa takodje 7.6.Modric sa 6.5 uz Regilona najgori u Realu.Mi smo za sve sportove i sa mrezom i bez mreze.Vi ste jedino za golubove i zmajeve
(Xnodeh, 13. februar 2019 23:43)

Brate Srbin sam ali ne brukaj nas sa takvim komentarima

drago

pre 5 godina

Nevjerovatno kako i Modric kad je umoran i puno sporiji od napornog ritma (zbog godina) uvijek ima rjesenje (nevjerovatna rjesenja!) kad ga vise njih napada dok drugi cesto gube lopte i nemaju takva rjesenja. Niti ih toliko igraca napada.
To sa ocjenama je ziva glupost. Od njega valjda vise ocekuju jer je Zlatna Lopta. Sinoc je bio debelo najbolji od Realovih veznjaka.
On je toliko kvalitetom iznad konkurencije da ce moci jos par godina biti prva postava Reala. Bolje se krece i ima bolje poteze. Za par godina ce se isto kretati kao ostali a i dalje imati bolje poteze.

Xnodeh

Ovo je primjer sta susjedu ucini ulazak Hrvatske u finale.

Nino

I ne samo oni nego i Basta, Krasic, Pantelic, Stankovic. Pa to ludilo i kompleksi traju citavu njegovu karijeru hahaha.

Car Dušan

pre 5 godina

Nije Tadić, bolji od Modrica - da skratimo priču... Ipak, je Luka IME ne samo za njega, ide se iz krajnosti - u krajnost!OVAJ Real je u strahovitom naletu, samim time što je u proteklih, par dana u gostima, oduševio protiv dva najveća rivala Barse i Atletika! Za sinoćnu utakmicu, dijelim mišljenje VEĆINE, da se IZVUKAO... Onaj Slovenac, je pokvario i upropastio meč, PRIZNAVANJEM (bio je na metar udaljenosti),pa poništavanjem gola. Ovo baca sjenku, na cjelokupnu utakmicu, bez obzira što mislim da, Španci ni tad ne bi izgubili utakmicu. Ajaks, PRIJATNO iznenadio, sjajnom igrom u prvom poluvremenu a,Tadić dokazao da je njihov NAJBOLJI igrač!

djshilja

pre 5 godina

PreVARa od VARa...onomad u Madridskom derbiju nebuloza penal za Real, ne priznat regularan gol za Atletiko i ne sviran penal za Jorgandžije...i to sve uz korišćenje VAR tehnologije...Serija A svaki meč traje po 100+ minuta sa po desetak VAR situacija (bukvalno se gleda da li mu je pertla bila vezana u mašnicu ili mrtvi čvor), utakmice Primere padne gol ne znaš da li da se raduješ ili ne dok se sudije ne izdogovaraju...a SP i onaj (ne)penal nad Mitrovićem, a dan pre toga (pre)penal nad Mandžukićem ne bi ni komentarisao!!!

Sale

pre 5 godina

Naravno da ne mogu. Real će lagano protiv tima gde glavni igrač nije bio dovoljno dobar ni za Sautempton.
(Adriano_Galliani, 13. februar 2019 20:07)

Bitno da je dovoljno dobar za Ajaks, a ti bolje pazi da li su igraci tvog Milana dovoljno dobri za Betis ili Olimpijakos

GhotamCity

pre 5 godina

Strajinic mrtav ladan rece videcemo kako se Tadic snaci sa jednim od najboljih fudbalera Kristijanom Ronaldom. Neka ga neko obavesti o transferu od letos pliz

sarajevo.ba

pre 5 godina

Ja sam igrao dvije dvojke i Langental kec hokej, na 50chf dobitak 800.
Sto znaci da nece dobiti ili Real ili Dortmund jer ja na kladionici jednom godisnje prodjem.

sat

pre 5 godina

Podmukli Ramos izbacio Tadica iz ravnoteze bio bi cist gol, znaci samo te odgurne koliko da te poremeti. Strasno!!!
(Marko, 13. februar 2019 21:31)

Pa sta je trebao da uradi? Da ga pusti da postigne gol?

kris

pre 5 godina

Da nije Real u pitanju, nebi ni gledali VAR. Inace Tadić za sada najbolji na terenu, jedino što mu saigrači malo previše petljaju i komplikuju.

Marko

pre 5 godina

Na stranu VAR, dugo nisam nešto gledao fudbal, ne pamtim da sam gledao da je neko ovako mleo protivnika kao ajaks reala. Totalni fudbal sto bi se reklo. Neverovatan presing i ofanziva. Tadić, ne sećam se da je ikada bolje igrao nego sada...

Zero_Cool

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.

marek hamšiković

pre 5 godina

Nemanja Radonjic prelazi u Slaven Belupo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlovic, 13. februar 2019 22:15)

Kakve to veze ima sa ovom utakmicom?

strelac

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda. 
(Zero_Cool, 13. februar 2019 21:57) 

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene.
(Stef, 13. februar 2019 22:04)

strelac gola nije bio u ofsajdu, tu situaciju da su ponavljali ne bi ponistili gol.

Djuro

pre 5 godina

Sad kad sam video da se sprema Jan Klas Huntelar shvatih koliko sam ostario i jos vise koliko brzo prolaze godine,kao da je juce bilo secam se neke utakmice omladinske reprezentacije Holandije kad je Huntelar dao pet komada,a sada je veteran koji ce da zavrsi karijeru verovatno na kraju sezone i minute dobija na kapaljku.Auuuu sokirao sam se kako prodje brzo ovo vreme njegove karijere,a kao da je pre tri cetri godine dao onih pet komada.Inace dobra utakmica,Ajaks odlican ali vidi se manjak iskustva.

papa

pre 5 godina

Очекиван резултат. Ајакс лоше игра одбрану, а то је недовољно за "намазани" Реал који је све шансе искористио. Истина питање шта би се десило да није било оне промене одлуке у првом полувремену. За ЛШ је поред потентног напада, у чему Ајакс не оскудева потребна квалитетнија одбрана. Напад Реала ништа није квалитетнији од напада Ајакса, али се "позади" разликују. Добра партија Тадића.

kralj

pre 5 godina

Steta za Ajaks,o ovome je pricao Veljko Paunovic,skup fudbaler je za toliko bolji od manje placenog odnosno za toliko vise daje na terenu,cini se da ih je Ajaks razbio a Real pobedio na suv kvalitet,da je recimo Benzema imao tri stopostotne,dva bi najmanje dao ako ne I sva tri I to kad nije u nekoj formi.

presheva

pre 5 godina

samo koliko su se lozili navijavi barse.. ajd ljudi svi znate bio pasivan ofsajd. nike gresio sto je ponistio gol. al i da je sudio nebi pogresio.. ja kao navijac real-a voleo bi da je sudio gol.. al et sudio odlucio tako i kazem opet uopce nije gresio po pravila futbala

Milan

pre 5 godina

@Predsjednik

Ma sve je to tačno druže, ali ti i dalje ne visiš portalima Brazila, Španije nego baš te 31. reprezentacije.

A da budemo na čisto, mi toliko veze nemamo sa fudbalom, da trofej takmičenja koje komentarišeš se nalazi u našem glavnom gradu.

da možda ne

pre 5 godina

Na ovoj utakmici najbolji Tadić,kod Reala Modrić,bez kojega bi Real "popio",barem 3-4 komada jer je isključio Janga u dobroj mjeri.

Ivan

pre 5 godina

@ (Pijani zlotvor, 14. februar 2019 10:43)

Bravo susede! Uživao sam dok sam čitao ovaj tvoj komentar! Eto, na ovom tvom komentaru se jasno vidi da se mi i vi i te kako i te kako možemo složiti oko glavnih stvari, bez obzira na sve nacionalne i navijačke razlike i strasti! Pogodio si druže moj pravo u centar s ovim tvojim komentarom! Danas se forsiraju klubovi bez velike slavne tradicije, klubovi koji nisu ostavljali ključne presudne pečate u ovoj divnoj igri kroz istoriju, koji nisu donosili važne revolucionarne promene u fudbalskoj igri, a sve to samo zato što su prebogati šeici sa gomilom petrodolara ušli u te klubove i rešili da se malo igraju i da od njih prave velikane evropskog i svetskog fudbala, a to ne ide, bez obzira na sve te silne milijarde i silne igračke zvezde, ti klubovi opet neće nikada moći doseći slavu jednog Ajaksa, Mančester Junajteda, ili sa istoka jedne čuvene praške Sparte i Dukle na primer ili bukureštanske Steaue ili vašeg Dinama i Hajduka ili naše Crvene zvezde i onog Partizana 60-tih, itd, itd. Naravno i veliki slavni Real Madrid je prebogat oduvek ali on pripada stvarnoj eliti fudbala, nije petrodolarski "veštački" šampion, već stvarni velikan evopskog i svetskog fudbala, to se mora priznati bez obzira ko ga voli a ko ne! Sve u svemu, apsolutno se slažem s ovim tvojim komentarom, pogodio si suštinu i bravo! Pozdrav!

lio1881

pre 5 godina

(eric7, 14. februar 2019 09:59) Procitam prvu recenicu tvog komentara i odma vidim da ti i fudbal niste na ti. Navijaj za koga hoces ali budi realan. Evo ja sam stranski sudija i ovo nema sanse da stranski sudija vidi ofsajd situaciju jer on od realovog obrambenog igraca i realovog golmana ne vidi ni beli dres ajaxovog napadaca a kamoli poziciju igraca. I da nema VARa koga ste zbog reala prizeljkivali onda bi ovo sudija prizno gol. Ovako su mu javili da jos jednom pregleda snimak i samo uz pomoc snimka mozes ovo dosuditi kao ofsajd. Al sad ako ne volis Real pa ti je bliza barcelona ili tvoj man onda razumem tvoj komentar. Ja inace gotivim engleski fudbal i navijam za liverpool al sam opet realan...iako je real prosle godine pobedijo liverpoola.

Vaše pravo da ne znate ništa

pre 5 godina

Evo na RTSu najavljuju sudar Dušana Tadića i Kristijana Ronalda. Veoma su upućeni, vidi se, naročito Strajnić.

Millennium

pre 5 godina

Da ga Tadić nije zagradio, Kurtoa bi poleteo, uhvatio loptu, obrnuo dva, tri kruga oko stadiona, sleteo na protivnički penal i dao gol. Ma važi.

marek hamšiković

pre 5 godina

Koja je fora da ti kapiten ekipe bude klinac od 19. godina?
Kapiten treba da bude igrac sa iskustvom i autoritetom, da bude pravi vodja.
Po meni je glupo da devetnaestogodisnjak bude kapiten, bez obzira koliko je dobar igrac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (loop, 13. februar 2019 21:22)

Bukvalno,nema ko da im bude kapiten iz prvih 11 kad su svi klinci malte ne,svi imaju oko 20 godina,jedino Blind,Šone ili Tadić pošto je Huntelar na klupi.p

Liverpool Man

pre 5 godina

Zao mi Ajaxa sto ne vodi na poluvremenu. Sad ce Real da pogodi iz jedne sanse i dobice ih. To tako ide...Nadam se da gresim. Bas bas lepo igra Ajax, kao nekada.

Stef

pre 5 godina

Ako moze neko tacno da mi objasni zasto je ponisten gol. Da li je zbog ofsajda ili faula? U tekstu pise zbog ofsajda a na slici se vidi da nije bilo ofsajda.  
(Zero_Cool, 13. februar 2019 21:57)  

Fokusirali su se na pogrešan momenat u režiji. Strelac gola se aktivirao iz ofsajda, trčao je ka ivici peterca iz gola maltene. 
(Stef, 13. februar 2019 22:04) 

strelac gola nije bio u ofsajdu, tu situaciju da su ponavljali ne bi ponistili gol.
(strelac, 13. februar 2019 22:27)

Priznajem da nisam pažljivo pogledao, moguće da mašim.

klip

pre 5 godina

(klip, 13. februar 2019 22:40) 

Ko se sve razume u fudbal ccc sve stručnjak do stručnjaka
(vrela mast !!!, 13. februar 2019 22:45)

Šta nisam tačno napisao? Hajde objasni.

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

Oba gola je Ajax primio zbog greške desnog spoljnog beka.Malo ja kvalitetnih igrača na to poziciji.Ako nije brz ko strela odmah je drama.Prvi gol je sličan Stojkovićevom kiksu protiv PSG-a.Imaš samo delić sekunde da napraviš faul...ako to ne uradiš nemaš čemu da se nadaš.To trener treba da ti kaže pre utakmice kad igraš protiv bržeg igrača od sebe.

loop

pre 5 godina

loop 
Ne pratis Ajaks, a da pratis znao bi da je De Liht BRUTALAN stoper i da je postao partner Van Dajku u reprezentaciji.
(Jaran, 13. februar 2019 23:15)

Ne kazem ja da je on los igrac, cak sam u prvom komentaru rekao da je dobar, nego da je glupo da je on kapiten, jer je klinac, nema autoritet...

garnet

pre 5 godina

Ne znam ko pominje ofsajd. Kakav crni ofsajd kada se lopta odbila od Kurtoe,a pre toga sut glavom igrača Ajaksa isto nije bio ofsajd.
A inace Kurtoa istrcava na Tadića koji je stajao.
Ne razumem.

kodzo

pre 5 godina

UEFA je zatvorila vrhunski fudbal u nekoliko drzava. U istocnoj Evropi nema fudbala ima samo huligana. Kao sto su izmestili tesku industriju na istok da ne zagadjuju svoju zivotnu sredinu, tako su perfidno izmestili huligane u Istocnu Evropu gde posle decembra (ili avgusta) nema vrhunskog fudbala. Pogledajte zemlje ex yu, Poljsku, Cesku, Slovacku, Madjarsku, Bugarsku...ista prica...I onda mi svi kao ovce gledamo i lozimo se ko ce da bude prvak Real ili Barsa...Juventus ili Bajern...Muka mi je od njih, prestao sam da pratim Ligu Sampiona pre jedno 7-8 godina i uopste nemam zelju

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Ma ovaj nogomet danas je duboko nepravedan. Ne pisem to radi sudackih situacija, nego sam se sinoc ulovio kako razmisljam o sljedecem:
Ajax je gigant koji nije samo osvajao trofeje, nego je u igri napravio revoluciju, taj stil igre prezivio je i do dana danasnjeg uz poneke modifikacije. Ekipa- sve mladi decki i vrhunski spaneri, predivno ih je gledati kako igraju ali unatoc svemu tome, oni su radi vannogometnih stvari kao marketing, dizanje cijena igraca u nebo, zbog male lige... jednostavno osudjeni na to da budu obican razvojni klub a samim tim nikad vise nece moci osvojiti ligu prvaka, dok jedan teski plastikaner kao city samo i iskljucivo zahvaljujuci abnormalnom novcu i marketinski jakoj ligi tu mogucnost ima, iako je to klub po apsolutno svim parametrima nebitan za nogomet. Nit su sta osvajali, nit imaju svoju skolu, kultne igrace, stil igre... ali imaju pare.
I nije ovo kukanje samo za ajaxom, zbog istih tih razloga niti nasi, a i vasi, klubovi nikad vise nece napraviti nista. Prodajemo i prodavat cemo djecake od 17 godina kao sto su turci nekad uzimali djecu pa stvarali janjicare, pa da biju bitke za neke tudje a ne nase interese.
Za kim zvono zvoni? Tebi zvoni!
Prokleti kapitalizam.

filosof

pre 5 godina

@Pijani zlotvor
Dao sam ti plus, ali nama niko nije kriv što nismo prepoznali potencijal države koju smo imali i koju smo mogli da napravimo da bude jedna od najrazvijenijih u svetu. Umesto toga izabrali smo da ratujemo za tuđ interes i da postanemo sluge. Isto tako i u fudbalu, dok je barselona napravila gradjanski klub gde se zna ko kosi a ko vodu nosi, dok su drugi klubovi u spaniji i engleskoj jacali i rasli mi smo uništili sve naše klubove i od nekada vrhunske loge spali na, po danasnjim standardima, amaterski fudbal. Nije nama kriv kapitalizam, kriv je nas mozak koji kratkorocno razmišlja, a posle se čudi kako nas je zapad prešao i njih krivimo za sve. Na ovim prostorima nema želje za bilo kakvom ozbiljnom organizacijom ne samo fudbalskog kluba nego uopšte i zato nam je fudbal tu gde jeste, a države tu gde jesu.

До

pre 5 godina

Mene interesuje da li će u SVAJCARSKOJ biti večeras prenosa ili opet ne...?
(AC/DC, 13. februar 2019 20:10) A nas sve interesuje kada ćeš već jednom da ispuniš obećanje od pre 7 meseci i napustiš portal? P.S. Džabe malo pišeš kao “room 1408”, malo kao “AC/DC”, davno si provaljen. ;-)
(roki balboa, 13. februar 2019 20:15)

To brate, dobro je da nisam jedini koji je to provalio.

Dole fifa i vatikan

pre 5 godina

Kako vam nije neugodno stavljati ove ocjene, kao da nam prenosite utakmicu modric s 33 i radijusom kretanja od 20m toliko odskace na sredini

ccc?

pre 5 godina

Za mene je problem kada iz Var sobe sudiji signaliziraju ( vibrira mu sat na ruci ) da pogleda snimak a on to NE URADI, ignorise , kao na SP onaj Svaba kog su poslali kuci i koji je sudio samo jednu utakmicu. Na ovoj utakmici je Var pokazao da je opravdano ponisten gol. Ja ne znam u cemu je problem?? I da bude jasno, i meni je drag Tadic i voleo sam da Ajks pobedi i da Tadic da gol , ma ne jedan, 2! Sta je ovde problem, da je gol Ajaksa regularan?? Ajde ljudi, pa svi mi navijamo ali treba prihvatiti ono sto je realno i sto je istina..

Kiki Musampa

pre 5 godina

@omer

Samo pogledaj neke Ajaksove utakmice i fokusiraj se na njega. Nemam ništa protiv dečka, ali nije toliko dobar kao što kažu. De Jong jeste odličan. A što se tiče cene, nije to tako jednostavno merilo kvaliteta.

Stvarno

pre 5 godina

Mene interesuje da li će u SVAJCARSKOJ biti večeras prenosa ili opet ne...?
(AC/DC, 13. februar 2019 20:10)

Ko da je bitno, ti ionako zivis u Loznici.

ђериз

pre 5 godina

Јесам ја луд или је господин Предраг на РТС-у управо рекао Тадић против Кристијана Роналда?

Pedja J7

pre 5 godina

Strahinjić u prvoj rečenici "Da vidimo kako će naš Tadić, da se nosi sa najboljim igračem sveta, Kristijanom Ronaldom"?!!!
Da li je ovaj lik realan???

ZhAKI

pre 5 godina

Отказ у мајави...упс...због најаве. Предраг Страјнић и његов Реал са Роналдом

loop

pre 5 godina

Koja je fora da ti kapiten ekipe bude klinac od 19. godina? 
Kapiten treba da bude igrac sa iskustvom i autoritetom, da bude pravi vodja. 
Po meni je glupo da devetnaestogodisnjak bude kapiten, bez obzira koliko je dobar igrac. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (loop, 13. februar 2019 21:22) 

Bukvalno,nema ko da im bude kapiten iz prvih 11 kad su svi klinci malte ne,svi imaju oko 20 godina,jedino Blind,Šone ili Tadić pošto je Huntelar na klupi.p
(marek hamšiković, 13. februar 2019 21:58)

Pa Blind bi trebalo da bude, on je iskusan, jos je dete Ajaksa. Bolje on nego De Liht. Sene moze, Tadic je tek dosao, tako da on otpada. Ne pratim bas Ajaks, pa ne znam ko od iskusnijih igra redovno.

Muzicar

pre 5 godina

Strajnic: Videcemo kako ce Dusan Tadic da se nosi sa mozda najboljim fudbalerom danasnjice Kristijanom Ronaldom...Neka mu neko javi da je presao u Juventus.

akejssss

pre 5 godina

a straljara nasa uporan kako ce ronaldo igrati i koliko ce golova dati i odakle...alooooo,care,ne igra ronaldo u real madridu...savladaj to vec jednom,zbunio si gosta svog

4k4.Dex

pre 5 godina

@Tyson
Reci da nista ili bar 90% navedenog je sudjeno apsolutno kako treba, i takodje reci da ti veze s fudbalom nemas. Ja ne mogu da verujem da neko ovako razmislja iz ciste mrznje a zna da nije u pravu.

ko o čemu

pre 5 godina

Zigzag@
Nije Tadić bolji od Modrića, ali je večeras bolje odigrao. Luka i kada ne odigra maestralno ima taj potez kojim pravi posao za ekipu i to se mora priznati. Što se tiče Tadića, večeras je bio najbolji u Ajaksu, po formi najbolji igrač Srbije trenutno, majstorstvo se vidi, nije to sporno, ali je po meni tokom cele karijere nekako nedorečen, fali mu ono nešto da bi bio igrač za top klub kao što je npr Real.....moje mišljenje