Nedelja, 03.02.2019.

14:00

Kako vam zvuči tandem Nikola Jokić – Entoni Dejvis?

Izvor: A. Kovaèeviæ

Kako vam zvuèi tandem Nikola Jokiæ – Entoni Dejvis? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

Joca

pre 5 godina

Zašto se potencira na to kako Nikola ima 25 triple doubles I kako je samo čemberlejn ispred njega kad nemu fali samo još 6 triple doubles da udje u all time listu sa svim igračima na svim pozicijama:
RankPlayer# Times
1Oscar Robertson181
2Magic Johnson138
3Russell Westbrook122
4Jason Kidd107
5Wilt Chamberlain78
6LeBron James76
7Larry Bird59
8Fat Lever43
9James Harden41
10Bob Cousy33
11John Havlicek31
Rajon Rondo31
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alfabet, 3. februar 2019 19:49)

Zato sto oni tu gledaju samo igrace koji imaju 213+cm...posto je kod njh ekstremno retko da neko ima tripl dabl i imali su ih uglavnom neki od najboljih centara u istoriji NBA.

Иван

pre 5 godina

Ја не знам откуд толико слепаца у двема најкошаркашкијим земљама уз Литванију, Америци и Србији: Јокић чини од просечних играча одличне играче, Денверу уз њега ниједан други кошаркаш није нарочито битан и незаменљив. Херис? Одличан, али баци га у неки други тим и нећеш од њега имати ништа посебно. Мареј ће бити лошија верзија Луа Вилијамса. Бизли лик каквих има на стотине итд. Они сви Николи треба да захвале на добрим уговорима које ће добити. А прави кошаркаши то умеју и те како да цене.

Другим речима, није проблем Денверу да пошаље пола тима у Њу Орлеанс за Дејвиса; "родиће" Јокић нове Херисе. Али Нагетсима не треба још једна суперзвезда, јер ако ће Дејвис да буде главни, онда ће Денвер постати само још једна од многих сличних НБА франшиза и као "мало тржиште" има увек да буде иза Лос Анђелеса, Бостона, Њујорка и резултатски. Нагетсима треба неко ко ће прхватити да буде друга опција, и слажем се да је Клеј најбољи за то: шутер је, а то Денверу фали, не мучи лопту много (напротив!), а за њега би та друга опција била напредак, пошто је у Вориорсима био трећа.

Дејвис би им растурио концепцију и за мање од две године отишао у већи град.

delboj

pre 5 godina

Lose, ja mislim da bi Denveru mnogo vise legao igrac tipa Kawai Lenard. Mada je Denver jos daleko od sampionskog tima. Njima je najbolje da uzmu par sjajnih mladih igraca i za par godine napadnu prsten. Prije tesko.

zoran ivkovic

pre 5 godina

-Nece doci do trejda izmedju Denvera i Pelikansa a mnogo je razloga .
-Denver ima jako dobru ekipu i talentovanu i igraju lepu kosarku ali morali bi mnogo igrača da se odreknu za Dejvisa a posebno im se Mislap ne daje .
-kakav bi tandem bili Jokić i Dejvis pa bili bi sjajan jer Dejvisu i odgovara igrac tipa Jokica asistent ali nema od tog trejda nista Dejvis ide u lejkerse .
-Denver zasto je dobar ove sezone pa Jokic ne gleda samo kos vec i deli lopte i to radi vrhunski pravovremeno i bolje od nekih plejeva . to sve lepo izgleda i dalo rezultat .....često ekipe mase sa izborom igraca na draftu ,al Denver je pogodio top sa Joikićem a bio u 2 rundi drafta ,uboli premiju ... sad kako da Denver napadne titulu i mogu li oni to ...nece nikome u plejofu biti lako sa Denverom ....Jokic igra sjajno ali i spoljna linija sutira dobro ...48 poena neko vece u četvrtini bas su napadacka sila .zbog te igre Jokiceve i deljenja pametnih lopti često im šuteri biju otvorene trojke .

-

Milan

pre 5 godina

@NastyB
OK, otišao si na sajt i pročitao podatke koje većina nas ovde zna manje ili više, i šta to sad menja poziciju Denvera?
Marej će tražiti max ugovor 2020, Milsap će otići 2019, svakako vredi ponuditi ih za AD. Heris dosta vredi Denveru ali je preplaćen. Bizliju , Morisu Vanderbiltu ugovori ističu 2020 ( kao team option ili qualifying offer svejedno) i ako žele kontinuitet koštaće ih produženja toliko da neće moći da priušte Marejev ili obrvin max ugovor svejedno. Ako već treba da biraju, bolje da imaju obrvu do 2020.

Milan

pre 5 godina

@alfabet
ti si analfabet, kad bi znao nešto o tim igračima video bi da je samo Vilt centar kao i Jokić, potencira se da je drugi od svih igrača sa pozicije centra.
@baron
E ti što si ih nabrojao su all star igrači i stvarno mogu LBJ-u i obrvi da pomognu da osvoji titulu.

CarloNS

pre 5 godina

Dejvis moze jednako dobro da igra poziciju 4. U ritaciji kao sad sa Plumlejem mogli bi biti ubitacni. Problem je ato nema sanse da do toga dođe. Čovek hoće na Veliko trziste i tačka.
(Tin, 3. februar 2019 19:31)

Dejvis je izjavio da su mu najvažnije pobede. Njemu pare ne fale, a ni slava.

Što se tiče Denvera, ja bih voleo da vidim PG13. On je pravo krilo, dobar i napad i odbrana, a to Denveru najviše fali. Naravno, totalno je nerealno...

baron

pre 5 godina

Trejd Davisa u La je gotova stvar. Kuzma, Ingram, K.C.Pope, Rondo ili Bol idu u suprotnom pravcu. Carmelo dolazi u La, Pelikansi salju jos jednog igraca Lakersima. Ovim trejdom Lakersi ne gube nista, dobijaju mnogo.

Cleveland je prosle godine obavio trejd sa Lakersima koji nisu morali trejdovati Clarksona, niti dovoditi Ajzeju, ali jedan od uslova prelaska Lebrona bio je da im pomognu u trejdu.
Lebron je probao sa klincima, ali ne ide. Glupo bi bilo da mu sezona propadne, a vec je u godinama i Lakersi ce dati sve za Davisa.
Nisu Ingram, Kuzma neki igraci, niti ce ikada biti.
Lakersi nece ostati bez tima jer uvek mogu dovesti nekog veterana, slobodnog agenta da popuni prostor, a imaju jos mladih solidnih igraca koji nisu dobili pravu sansu od Kuzme i Ingrama. Recimo Caruso je jako dobar igrac, Sviatoslav Mykhailiuk je najbolji suter koga imaju a greje klupu nikada losijem Popeu.
Lakersi jednostavno ne smeju ispustiti Davisa posle gomile losih poteza uprave.

Mirko

pre 5 godina

Kvalitetna analiza.

Poenta cele priče je: Šta hoće Dejvis?
Jasno je da će negde imati ovo, a negde ono, nijedna varijanta mu neće biti savršena.
Jednim delom što ekipe nemaju prostora u seleri kapu, druga što nemaju šta da daju,
a treća je što mnogi i ne mogu da budu konkurentni.
Što se Denvera tiče sve ide u prilog osim što Denver nije atraktivan kao destinacija,
ali bi lako mogao da uzme prsten već ove godine.
Drugi problem je što je Džamal Marej bezmalo ekvivalent Dejvisu u smislu postignutih poena, godina i potencijala, jedino što nema visinu tj. nije centar ali i Dejvis nije plejmejker - tako da tu isto zavisi od Nole-šta žele. To bi svakako bio rizik izgubiti Mareja, ali ostaje puno njih koji bi realno mogli da ga zamene - Bizli,Krejg,Moris,Heris,puni su s bekovima.
Sve preko toga bila bi velika zarada NOle, posebno pikovi na draftu i/ili Milsap i ostali.
Da li bi se Obrva odlučiio na takav potez? Ne znam, ali možda bi mu bilo pametno da ide tim ato putem. Lejkersi su ogromno tržište i brend, ali ne vidim da bi uzeo titulu, najviše da igra finale konferencije. Toronto je isto dobra opcija, jaki su, ali nemaju timski duh kao Denver,i zato su slabiji.
AKo neće u GSW - sledeća najbolja varijanta je Denver.

tocka

pre 5 godina

Ne ide. Jokić voli da igra peticu u napadu jer tako nijedan centar ne može da ga čuva. Sa Dejvisom bi išao opet na četvorku što bi bilo ubitačno za njega i ceo tim.
Denver je sad dobar. Treba samo da izgura što dalje u playoff-u i uskoro potpisuje nekog ko im stvarno treba, recimo Durant.

Dex

pre 5 godina

Gomila teskih gluposti u komentarima. Tip kaze Milsap sledece godine ZA minimalac (30+30+1) i ima brdo + i par - .Zatim pisete kako se Bizli pokazao boljim od Herisa? Da li ste realni.Bizli nema kontrolu lopte, lose asistira, nema dribling, ali je veoma ekslpozivan, pozrtvovan i neverovatno kako je poravio sut i tajming za isti. Napreduje, ali daleko je od Herisa, koji je ``2 way player``za koga se plasim da ne bude ``injiry prone``tipa Galinari. Pise se - kao otarasiti se Milsapa... Pa hajde da ne produze ugovor, nije problem, ali ko da igra PF? Da napadaju titulu sa Huanchom i Lajlsom na 4? Oni imaju povremene bljeskove zato sto su pozrtvovani i dobri momci, ali prevashodno zbog sistema u kome ih Jokic cesto ostavlja slobodnim na liniji za tri. Milsap jeste preplacen, hej a da li ste culi da svaka ekipa mora da potrosi odredjenu sumnu novca inace placa ogomane pare ligi? Isto kao kada se predje seleri kap,tako i ako su ugovori premali placaju se socni penali. Igrace tretirate ko gnjile sljive dve ovamo tri onamo. Da budem jasan: Ako uopste postoji sansa da dodje AD u Denver trejd bi izgledao ovako ili slicno: 1. Marej, Heris i MPJ ili 2. Marej,MPJ,Bizli,Milsap i pik prve runde drafta 20` za Dejvisa. A ne kao sto pisu neki Milsap, Barton i Marej i Lajls. Hoce to ali samo ako je GM NOP izgoreo po glavi. Druga stvar kakvo je to pljuvanje po Mareju? Igra PG umesto SG sto mu je prirodna pozicija kako bi i on i Heris bili u startnih 5. A tek za Plamlija.. Vrhunski Back Up centar.

DS

pre 5 godina

Ne vredi ,mnogo dobrih igraca bi trebali da se odreknu..To bi bila propast ovog tima koji dominira zapadom valjda nisu glupi da to urade

alfabet

pre 5 godina

Zašto se potencira na to kako Nikola ima 25 triple doubles I kako je samo čemberlejn ispred njega kad nemu fali samo još 6 triple doubles da udje u all time listu sa svim igračima na svim pozicijama:
RankPlayer# Times
1Oscar Robertson181
2Magic Johnson138
3Russell Westbrook122
4Jason Kidd107
5Wilt Chamberlain78
6LeBron James76
7Larry Bird59
8Fat Lever43
9James Harden41
10Bob Cousy33
11John Havlicek31
Rajon Rondo31

Tin

pre 5 godina

Dejvis moze jednako dobro da igra poziciju 4. U ritaciji kao sad sa Plumlejem mogli bi biti ubitacni. Problem je ato nema sanse da do toga dođe. Čovek hoće na Veliko trziste i tačka.

bskfan

pre 5 godina

Ne razumem zasto bi dovodio Tompsona za veliki novac ako vec imas Harisa i Bislija? Prsten se ne osvaja tako sto ces podeliti dva tri max ugovora vec tako da tempiras napad na prsten u trenutku kada imas par sjanih igraca sa ruki ugovorima + par max igraca + nekoliko jeftinih veterana koji ce da igraju sa klupe.

ramplstilskin

pre 5 godina

Ne bitno je koji je trenutno Denver oni mogu da prave ekipu samo sa drafta.Jednostavno kada superster bira gde će da igra sledećih par godina on neće izabrati Denver,Sakremento,Indianopolis ili Soltlake.

NastyB

pre 5 godina

Marej trenutno ima veću vrednost nego će ikad imati. Meni se uopšte ne sviđa kao igrač a već na leto će tražiti veliki novac.
Denver ima prostora za ugovor AD upravo do leta 2020. Posle toga im i ne treba. Tada treba potpisati Bizlija, Morisa , Bartona
Rešiti se ugovora Milsapa. Košta kao AD a ne doprinosi. AD bi sigurno doneo poene i opcije u završnici
(Milan, 3. februar 2019 16:37)

Kad rešiš nešto da pišeš oko trejdova onda nije teško otići na najobičniji sajt da se informišeš - https://www.basketball-reference.com/contracts/DEN.html i vidiš da Milsap ima "team option" ugovor koji Denver SIGURNO neće produžiti (osim ako su GM-u vrane popile mozak ili mu je Milsap ljubavnik), da su Barton i Haris produžili ugovore, da Marej ima još godinu dana ruki ugovora i to bez "team option" (moraće sledeće ssezone da igra za 4,5 milki, bez obzira na produženje) kakav je imao Jokić kada su ga produžili, Bizli i Moris imaju još 2 i 3 sezone ugovor... Uostalom, sve lepo piše na ovom linku iznad.

VJ

pre 5 godina

Cela prica je namestena da ode u Lejkerse i tamo ce i da ode.Samo u suprotnom smeru idu svi osim Lebrona.4,5 igraca sigurno.E onda mi nije jasno ko ce da igra.Lebron i AD sami?!

Max

pre 5 godina

jao sta sve nece covek da procita ovde?!?!? ljudi trejduju a niko izgleda nezna kakav milsap ima ugovor.milsap je potpisao 2+1 stim da je poslednja godina na minimalnom veteranskom ugovoru sto znaci 30+30+1!!! tako da u denveru nisu ludi da trejduju igraca kojeg ce sledece godine da plate milionce! pa zasto su ga onda preplacivali ove dve godine???
(jokictoharris, 03. februar 2019 16:05)

Druže Milsap zarađuje 30 mil, s tim što je negarantovana poslednja godina pa Denver može da otkaže poslednju godinu ugovora, kakav veteranski minimalac hahahahahahahahaha

Đole

pre 5 godina

Neka ludnica je zavladala u medijima u Americi oko Entoni Dejvisa. Koji god tim da ga uzme platiće preskupu cenu u vidu trejda. Pelikani traže 4 igrača plus pika prve runde što nije normalno i to ne neka 4 bezvezna igrača već mlade zvezde u usponu. Bolji tandem je Jokić - Vučević. Mnogi se pitaju zašto je ove godine Vučević All Star i drugi najbolji centar Istoka? Brojke sve govore, ima učinak kao Jokić!!! I ja sam se iznenadio ali evo podataka: minuta po utakmici Jokić 31,4 Vučević 31,3; poena Jokić 20,2 Vučević 20,7; procenat šuta iz polja Jokić .508 a Vučević .521; procenat za 3 poena Jokić .308 a Vučević .378; skokovi ukupno Jokić 10,5 a Vučević 12,0; asistencije Jokić 7,7 a Vučević 3,8; blokade Jokić 0,7 a Vučević 1,2; ukradene lopte Jokić 1,4 a Vučević 2,0!!! Ako se gleda statistika onda su jokić i vučević potpuno izjednačeni pa Nagetsima za titulu su dovoljna dva Jokića, odnosno TANDEM JOKIĆ - VUČEVIĆ, A DIVAC NEK SPAVA; NEK DOVEDE MATOROG GASOLA, UŽAS!!!

Bookie

pre 5 godina

@jokictoharris

Sta napisa ovo? :)

Millsap ima ugovor od blizu 90 mil za 3 god , s tim sto je 3. godina opcija Denvera da li ce ga zadrzati i dati mu punih 30 mil , a ne 1 !!!

Da bi Davisa doveli ovakav Millsap im nema nikakvu vrijednost , vec bi bukvalno morali dati Marray , Harris i vrlo moguce Bartona , prije nego Plumlee , uz pik prve runde.Posljednji mecevi pokazuju da dobijaju i bez Murray-Harris dvojca , Millsap je zamjenjiv , samo bi u slucaju ovakvog trejda trebalo uz AD da dobiju nekog ko ce zamijeniti Bartona i nekog od plejeva koji im je visak (Frazier/Jackson).Darius Miller kao trojkas mi pada na um.

Volio bih ovom Murrayu vidjeti ledja , iz Denvera , ali opet mislim da nema nista od dolaska AD.Iz iskustva gledano , kada neki igrac trazi trejd , svi bi tog igraca ali da se ne odreknu neceg bitnog...

Alija Sirotanović

pre 5 godina

Denveru bi streč četvorka, legla kao budali šamar. A Dejvis jeste najbolji igrač na toj poziciji. Uz povratak MPJ koji je nestandardna trojka, gledali bi tim koji igra neku novu verziju košarke, nešto što dosada nije viđeno i teško da bi neko mogao da im parira. Mislim, da ego Dejvisa nije problem, već mogućnost da se s njim potpiše višegodišnji ugovor.

bskfan

pre 5 godina

Iako se AD vodi kao PF, on najcesce igra u reketu, sto znaci da ne bi bio dobar fit za Jokica. Po meni, Porzingis je mnogo bolji fit jer je on zaista pravo krilo.

Ja se tu ne bih zaletao jer za to nema potrebe. Pre pocetka sezone cilj je bio plejof a sada odjednom porasle ambicije. Ja mnogo ocekujem od Vanderbilta, iako ima samo 19 god, a ako uspeju da saniraju ledja MPJ-u, onda bi to bio sjajni defanzivno-ofanzivni duo. Zamisli sad trejdujes MPJ-a, a posle par godina se ispostavi da je on zaista mladi Durant, kako ga je Bilaps nazvao?

Ako bih nekoga trejdovao onda je to Marej. Ne zbog toga sto nije klasicni plej (njima pored Jokica nije potreban klasican plej) vec zbog loseg vodjenja lopte. Prva i osnovna stvar kod svakog pleja je da kad mu das loptu - da ta lopta bude sigurna, a tu je Marej los. Tu se postavlja i problem novca jer uskoro isticu ruki ugovori i zato nema sanse da zadrze sve mlade igrace.

Za Denver je sada najbitnija stabilnost, da rastu postepeno, da se izgradi pobednicki mentalitet, a ne da previse reskiraju.

Milan

pre 5 godina

Sa jedne strane se slažem da ne treba menjati ekipu koja dobije, sa druge strane kako odoleti ako možeš dovesti takvog igrača. Poređenju sa tandemom Kazins - AD nema mesta jer su Jokić i Kazins totalne suprotnosti na terenu. Tačno je da bi se Lenard, Durent ili Tompson bolje uklopili u Denveru ali je i prilično teško da bi uopšte došli.
Razlozi za trejd:
Marej trenutno ima veću vrednost nego će ikad imati. Meni se uopšte ne sviđa kao igrač a već na leto će tražiti veliki novac.
Denver ima prostora za ugovor AD upravo do leta 2020. Posle toga im i ne treba. Tada treba potpisati Bizlija, Morisa , Bartona
Rešiti se ugovora Milsapa. Košta kao AD a ne doprinosi. AD bi sigurno doneo poene i opcije u završnici

јд123

pre 5 godina

Jedino ko bih ja voleo da dodje u Denver je Tompson, zbog toga što igra na obe strane terena, i uz njega bi verujem Denver značajno podigao svoje šanse da osvoje titulu.
(KOSTA1703, 3. februar 2019 14:22)

Баш сам о томе пре неки дан размишљао. Неко написа да би Дурент Денверу добро дошао. Сигурно, али чисто сумњам да би Дејвис и Дурант хтели у Денвер. Пеликанси би можда и пристали, јер Денвер има шта да понуди, али Дејвис би се ту задржао само до 2020 када постаје слободан агент. Пошто је извесно да ће ГСВ неколико играча напустити а и Томпсон је изјавио да неће пристати на мања примања, трејд са Денвером би био добар за обадве екипе. ГСВ би добио младе, талентоване играче, око којих могу поново правити шампиионску екипу. Мелоун цени Томпсона, једном је изјавио да покушава од Хериса да направи играча као што је Томпсон, да игра и добру одбрану. Томпсон, иако ол-стар играч није суперстар, то су у ГСВ пре свега Кари и Дурант, тако да би можда и пристао да дође у Денвер.

Ако се Денвер ипак одлучи за трејд, нешто као Торонто у вези Ленарда, може поред Милсапа и још неколико играча, да понуди и Мареја, великог талента и пројектованог будућег ол-стар играча, јер на позицији плеја имају све бољег Мориса а ту је и ИТ. Чак и ако Дејвис неће да потпише нови уговор, могу га трејдовати на лето. Тако би на лето имали шта да понуде за неки други трејд.

Korundžija

pre 5 godina

Janisa treba namamiti iz propale frančize Milvoki. Bledso i Robin Lopez ijonako jos ovu sezonu mogu da izguraju. Bratsko-ortodoksni tandem osvaja ljigu glat.

jokictoharris

pre 5 godina

jao sta sve nece covek da procita ovde?!?!? ljudi trejduju a niko izgleda nezna kakav milsap ima ugovor.milsap je potpisao 2+1 stim da je poslednja godina na minimalnom veteranskom ugovoru sto znaci 30+30+1!!! tako da u denveru nisu ludi da trejduju igraca kojeg ce sledece godine da plate milionce! pa zasto su ga onda preplacivali ove dve godine???

Ivan

pre 5 godina

Nema sanse da se odreknu Mareja jedino opcija Geri + Plamli + Milsap + IT + pikovi... Mada ja se licno nikad ne bih odrekao Garija. Ad je jedan od pet najboljih igraca NBA I ima samo 25 godina a i morao bi da se obaveze na produzenje ugovora u sto ja licno sumnjam.
(David, 3. februar 2019 15:50)

Boga mi kako Monte Moris igra, meni deluje mi da su vrlo spremni da ga se odreknu. Mozda je cak Moris-Bizli tandem bolji od Marej-Haris

ja

pre 5 godina

ja ne bi menjao sastav Denvera, imaju hemiju, a prodao bi Milsapa. A ko kaze da Lejkrsi udu u plej of ? pa se zezne za celu sezonu. A druge je James old man, i nije iz sastava Big Three. Ali nekoga treba dogurati u Denver za Titulu, za sada mozda dodu do Finala istoka.

Moo

pre 5 godina

Ko je pisao ovaj tekst!? LA ponudio Ronda, Bizlija, Bola, Kuzmu i pika prve runde na draftu i Pelikansi se nasmejali na to ali zato ce da prihvate ovu smesnu "ponudu" koju ste izmislili u ovom tekstu. Da ne pricamo o tome da Jokic i Dejvis mogu samo da smetaju jedan drugom u ovoj small ball igri gde jedva ima mesta za jednog centra, a i od tog centra se ocekuje da se snadje u run and gun kosarci, da asistira i sutira trojke.

Dejvis moze da dodje u Denver jedino ako Jokic ode u suprotnom smeru a to je cista glupost. Timovi koji su prvi po skoru u ligi ne rade takve stvari.

SasaS

pre 5 godina

Ma kakav crni Dejvis. Nuggets-ima treba trojka jos, i na ovu ekipu to je to, za ovu sezonu. Ja da sam gm Nuggetsa ovih par dana do kraja trejd lajna bih jurio nekoga ko moze da igra nisko krilo, tipa Hood, Oubre, Lejman,Green-a za Tomasa... Sve ove ekipe bi pristale na trejd, Tomas jeste povredjen ali je kvalitetan i posle ALL STARS-a se vraca u tim a trenutno Denver ima petoricu odlicnih bekova a samo Krejga na niskom krilu...

vrela mast !!!

pre 5 godina

Ako vec hoce da grade ekipu oko Jokica,imaju mlade igrace i na tome rade par godina ne vidim zasto bi to bacali u vodu a ide im dobro za sada...

marko

pre 5 godina

Тим са два центра ће победити ГСВ можда у таблићу.
Тако да ако Денвер има шампионске амбиције боље да ништа не дира, сачека расплет на лето код ГСВ, пошто неко изгледа дефинтивно одлази и са овим тимом и овом игром скроз је реално причати о титули.

Miki5

pre 5 godina

Ja da sam Lebron napravio bi ugovor s Lejkersima na dolar godisnje, i time oslobodio seleri kep za jos neke dobre igrace. Covek dobio od najka milijardu dolara sponzorski ugovor, sta ce mu vise novca, realno? A on sa Lejkersima potpisao sa 33-4 godine maksimalni ugovor na 5 godina.. Ovako bi imao bomba ekipu, za prstenje, a on sam bi uradio nesto revolucionarno i nikad vidjeno :)

neko_iz_mase

pre 5 godina

Vise me interesuje kombinacija Teo, Bogdan, Beli, Jokic, Marjanovic. Naredne dve godine. Tako se postaje legenda, a ne samo zvezda.
(Marko, 03. februar 2019 13:56)

Srbin sam, volim Srbiju iz duše i navijam za nju, pogotovo za košarkašku reprezentaciju, jer sam i sam igrao košarku kao mlađi, ali ova petorka koju si nabrojao bi primala 150 koševa svaku utakmicu. Kada će ljudi shvatiti da Jokić i Marjanović ne mogu u isto vrijeme da budu na parketu. Obojica su prespori u odbrani, Marjanović je toliko dominantan u napadu da za 5 minuta igre često da po 7-10 poena, ali ne igra jer dok se on vrati iz napada u odbranu ljudi su već završili akciju. Prilikom pick and roll-a, on nema šanse da brani igrača, jer je previše spor, i zato i ne igra. Drugo, Jokiću je najveća boljka takođe odbrana, a Teo ne može da brani više nikoga. Nikad nije igrao odbranu Bog zna kako, a sada kad su tu i godine, tek ne može. Tako da ovo možda jeste naših najboljih 5 pojedinaca, ali nikad neće zajedno biti na parketu. Bogdanović, Nedović, Kalinić, Bjelica i Jokić je najvjerovatnije naša prva petorka, ili Teodosić, Bogdanović, Kalinić, Bjelica i Jokić. Kako će Sale odlučiti da kombinuje bekove tu ima slatke muke, ali na poziciji krila, što zbog odbrane, što zbog skoka, on nema puno izbora. To je Kalinić, jedino pravo krilo koje Srbija ima trenutno. Snažan, dobar u odbrani, uvijek na skoku, brz u tranziciji, dobar na strani pomoći, koja će sigurno trebati Jokiću.

Jović, Teodosić, Micić
Bogdanović, Nedović
Kalinić, Simonović ( ovdje može da bude i neko drugi, ali mislim da je Simonović još uvijek najbolje drugo krilo reprezentacije-odbrana, skok, šut za 3)
Bjelica, Lučić
Jokić, Marjanović, Milutinov (to je najbolje što Srbija trenutno ima)

David

pre 5 godina

Nema sanse da se odreknu Mareja jedino opcija Geri + Plamli + Milsap + IT + pikovi... Mada ja se licno nikad ne bih odrekao Garija. Ad je jedan od pet najboljih igraca NBA I ima samo 25 godina a i morao bi da se obaveze na produzenje ugovora u sto ja licno sumnjam.

LBJ

pre 5 godina

at true šišmiš

nije to bilo u Pelikansima, jer tamo nije bilo Jokare. Jokara je bolji od Kazinsa. Jokara + Brow + MPJ = NBA Champions 2020, ee-haa!

lignjoslav

pre 5 godina

@malkom
3,4 godine sa LBJ i isto toliko prstenova? i onda bi tim ostao njemu i onda sta?opet bi osvajao?....pa ima svoj tim i ne moze ni u PO da ga uvede.
A verovatniji scenario je da ide u LAL i sa LBJ osvoji 0 prstena max, osim ako ne dovedu Irvinga pa sa njim i LBJ eventualno jedan.
Posle penzionisanja LBJ opet 0 dok ne dovedu opet nekog superstara, ali pitanje je koliko ce i jedan tim biti njegov, jer se kao vođa pokazao jako loše
5ice u modernoj kosarci su prevaziđene.
Ono što debeli igra je neka fuzija pleja i 5ice, gde on organizuje napad a po potrebi se spušta u reket i igra 5icu.
To što i Dejvis zna da vodi loptu, ne čini ga organizatorom igre.
I koji god tim da hoce da se suprostavi GSW bi valjalo da ima krštenog pleja.
Tako da od LAL ocekujem jedno veliko nista....sa Dejvisom ili bez njega

marko

pre 5 godina

Тим са два центра ће победити ГСВ можда у таблићу.
Тако да ако Денвер има шампионске амбиције боље да ништа не дира, сачека расплет на лето код ГСВ, пошто неко изгледа дефинтивно одлази и са овим тимом и овом игром скроз је реално причати о титули.

očigledno

pre 5 godina

Smesne ponude, ovo ne bi prihvatili ni da mu istice ugovor na kraju ove sezone. Za ovakvu ponudu, mogli bi mozda da dobiju Holideja...

KOSTA1703

pre 5 godina

Još da dodam.....
Veliki ograničavajući faktor bilo kakvog trejda u ili iz Denvera je pozicija na tabeli.
Otkad se to menja ekipa koja dobija?
Otkad se to uoipšte priča o trejdovima u ekipi koja je prva na tabeli?
Samo pričom o tome, a kamoli trejdom narušava se atmosfera ekipe.
A posebno jer ide poprilično težak raspored Denveru do kraja sezone.
od 30 preostalih mečeva, jedna s Orleansom, jedna s Njujorkom, dve s Dalasom, dve s Vašingtonom, jedna s Detroitom i 22 meča sa plejof ekipama trenutno.
A Detroit i Vašington još uvek jure plejof, a možda i Dalas.

Boza

pre 5 godina

Sampion NBA i MVP. Olimpijada je super, i ima svoju vidljivost, mozda da je igrao u timu koji je pobedio M. Jordan dream team, neki tako prejak tim, ali generalno, ceo svet vise pamti NBA titule i sampione.


"Aj sad ovako da li bi Jokic bio veca legenda da postanesampion NBA i MVP u NBA ili da osvoji zlato na Olimpijadi?
(Smuti, 3. februar 2019 14:56)"

па то је сјајно!

pre 5 godina

Kako vam zvuči petorka:Teodosić,Bogdanović,Bjelica,Raduljica,Jokić? 
(Lažni car Šćepan mali, 03. februar 2019 14:49)

Сјајно, мада би боље било да Боби игра двојку, а Милутинов плеја. То би била

Човече, реално звучи лаички, а они који се разумеју у кошарку знају зашто.

mika

pre 5 godina

ne bi ja tu ništa diro..
dečaci igraju sve bolje i sam tim porašće im i cena (koju treba ispoštovati u predstojećim godinama)
dođe li ovaj đogani ode hemija

slaviša šmigič

pre 5 godina

samo igrac koji se uklapa u timsku igru ako igrac igra sam za sebe onda jim sigurno netreba.oko lebrona su se skupljale same super zvezde pa nikad,da uzme sampionski prsten.najbolje.,da se igraci poznaju izmedju sebe denver ima igru sa kojom moze dobiti svaki ekipu u doigravanju.sjajni suteri i dobre zamene koje mogu odlicno odigrati odbranu gde ima jokara najvecih poteskoca cak je i drugi beli centar skapirao igru jokica i poceo igrati sjajno pri izlascima jokica a i fazu napada je poboljsao drugi beli centar ali tamo vec imaju milsapa.sjajan triling igraca koji se dopunjuju.

Pandaren

pre 5 godina

Navedene ponude nisu realne i New Orleans ne bi pristao na njih, tražili bi više.

Jedino realno bi bilo nešto tipa Marej, Heris, Plamli, MPJ i pik, ali ne verujem da bi nagetsi hteli toliko da daju.

A čak i da se trade obistini, Denver je malo tržište i tu Davis ne bi mogao da dobije veliki novac od sponzora kao da igra u LA, NY, GS, Cikagu, tako da na prvu slabiju sezonu tima ili neodlazak u finale, Davis bi napustio Denver kao slobodan agent, u kom slučaju gube sve

dr leki

pre 5 godina

Inace pominje se mogucnost da bi hteli da uzmu Belog iz Sakramenta kao jednog od pet PF-a za koje su pokazali interesovanje... bolje o tome da ste pisali
iako je isto malo verovatno

Lex

pre 5 godina

Zasto bi trejdovali pola tima zbog Davisa,kada im je hemija mozda cak i najbolja u ligi.Dosta mladih i talentovanih kosarkasa,koji,sem Bartona,igraju zaista lepu kosarku.Definitivno ne zvuci dobro.

LBJ

pre 5 godina

genijalna ideja! Zamislite samo taj pik en rol dva igrača od 212 cm, pa to bi bilo nezaustavljivo. na preuzimanju igrača bi redovno bio mismatch, koji bi rezultirao dobrim šutevima - a obojica dobro šutiraju s distance i za tri poena- ili lakim poenima iz reketa, gde su ponovo obojica odlični. Još kad se vrati Michael Porter Jr. pa njih trojica od 208 - 212 cm u igri, a sva trojica pogađaju trojke, sva trojica dobro vode lopte, svestrani, a Jokić organizuje i dodaje, pa bili bi kao Golden State, ali sa višim igračima.

Aleksa

pre 5 godina

Nema razloga da Nagetsi trejduju mlade igrače (naročito ne Malika Bizlija) za Dejvisa koji jeste top 5 igrač lige ali je ujedno i njegov trejd u ovom trenutku rentiranje, pošto u 2020. postaje slobodni agent i bira iduću destinaciju. Nagetsi na kraju sezone treba da se reše ugovora od $33 miliona koji ima Pol Milsap i da, kada isplate klince, dovedu pouzdaniju četvorku.

Kole

pre 5 godina

Realno, Denver nije mnogo privlačan za vrhunskog igrača poput Dejvisa. On cilja vrh NBA-a, a to su Lejkersi i niko drugi. Tri-četiri godine će igrati sa LeBronom, dobiće verovatno isto toliko prstenova, a posle će tim šest-sedam godina ostati njegov. Imaće priliku da s četiri-pet prstenova gospodari ligom zbog stečene slave, i to u najboljem timu. Jedino tako ima priliku da bude jedan od 10 najslavnijih igrača svih vremena. To je njegov plan. I mislim da je realan i dobar.
(Malkom, 03. februar 2019 1 4:03)

Lebron za 15 godina pravljenja super tomova ima cak 3 prstena, zasto bi sada u poznim godinama procvetao i uzeo jos 4-5 prstenova? Alo, spusti se na zemlju. Na zapadu ce tesko videti plejof.

True Batman Fan

pre 5 godina

@LBJ

Taj scenario si vec imao i to u Nju Orleansu, kada su kingsi trejdovali Kazinsa u Pelikanse. Svi znamo kako se to pokazalo...

Jim Beam

pre 5 godina

Denver može da ide na ovo samo ako je Dejvis spreman da potpiše "sign and trade" ugovor pa da bude zaključan na faktički 5 godina da ne mrda iz Denvera jer bi u otišao kao free agent na leto 2020.godine jer su malo tržište. Mislim da je ta kombinacija moguća tek na leto.

A ovo bi im bilo dobro jer su se Moris i Bizli faktički pokazali podjednako dobri kao Heris i Marej + su racionaliji. Ako daju Mareja, Bartona, Milsapa, pika 1. runde i recimo Uanča, možda bi Pelikansi pristali. Denver bi imao bolju petorku (Monta,Heris, Krejg, Dejvis,Jokić), i dalje dobru rotaciju (Ajzea,Bizli,Lajs,Plamli) a svakako bi bili konkureniji u borbi za prsten (iako je GSW dominantan bez dileme). Ali da se ne lažemo, Pelikansi imaju na stolu verovatno bolje ponude Lejkersa i Bostona koji mogu više da ponude.

mateka994

pre 5 godina

Definitivno ne. Denver igra nesebicnu igru i njima trebaju ne tipicni super star igraci koji igraju za tim a ne za sebe. Daleko od toga da je dejvis los igrac ali je klasican super star brine o svom "legacy-ju"... mislim ono upropastio bi ekipu. Naibolja opcija za nuggetse je da se drze toga sto imaju i na leto dovedu trejdom ili nekim slobodnim agentom zamenu za milsapa u vidu nekog mladjeg dobrog odbrambenog igraca time imaju sampionski tim narednih 6-8 god min.

globetroter88

pre 5 godina

Za Dejvisa bi, sa igračke strane, bio pun pogodak dolazak u Denver.
Ipak, pitanje je da li je za Nagetse dobro da, u trenutku kad dele prvo mesto na Zapadu, potencijalno narušavaju hemiju u timu i menjaju sistem igre zbog „Obrve".
S druge strane, činjenica je da se Milsap nije uklopio, kako se očekivalo, a plaćen je papreno. Ako bi njega uključiliu trejd , uz „žrtvovanje" dva mlada igrača (Beasley, Murrey ili Harris) + budući pikovi, a da NO , hipotetički, prihvati ponudu, mislim da bi Denver bio na dobitku i bio bi ozbiljan plej-of tim sa ogromnim ambicijama.

anti-reklamozder

pre 5 godina

nikako- sve ste lepo napisali denver je malo trziste,a za igraca dejvisovih shvatanja (koji odbije supermax u organizaciji gde je bio zastitno lice) moglo bi se reci da bi bilo s konja na magarca. on trazi atraktivnu ekipu na mnogo nivoa, ambicije,snaga fransize I novac. primer sa milsapom I ajzeom vam nije adekvatan ,prvi je dosao iz atlante u trenutku kada je ona od stabilnog plej of tima krenula da tankuje a ni on nije u cvetu mladosti. kako je ajzea izradjen,I za koju sicu je u denveru I vrapci znaju.
gledano kroz neki fantazi ili igricu bili bi odlicni,u stvarnosti je nemoguce (sem ako jokara ne dodje u jezerase npr)
sportski pozdrav :)

ElHombre

pre 5 godina

Denver je mlada ekipa koja jos uvek napreduje i njima ne treba neki Davis koji ce da siluje lopte. Denver je buduci super tim kao Golden State.

antiDebil

pre 5 godina

Koji ce im, samo bi ih ugusio i upropastio hemiju u ekipi.
Ako vec zele da ganjaju nekog slobodnog igraca neka to bude Lenard, on bi im najbolje legao, a ako nastave da se razvijaju ovim tempom za par godina nece morati nikoga da jure i da mole, slobodni agenti ce sami dolaziti kod njih i jos ce pristati da igraju za manje para !

KOSTA1703

pre 5 godina

Mislim da u Denveru niko i ne pomišlja na nešto ovako.
Ne zbog toga šta bi sve potencijalno dali za Dejvisa, nego zbog toga što su mlada ekipa koja raste, i u koju sledeće sezone treba da se uklopi i Porter, za koga sam čitao da na treninzima impresionira svojim mogućnostima.
Denver verovatno neće ponuditi maksimum Mareju, i pregovaraće da snizi cenu Milsapu, pa će u toj "razlici" pokušati da dugoročno reše neke več rastuće ugovore u ekipi(Krejg,Bizli,Lajls,Monte posebno).
Jedino ko bih ja voleo da dodje u Denver je Tompson, zbog toga što igra na obe strane terena, i uz njega bi verujem Denver značajno podigao svoje šanse da osvoje titulu.

mali

pre 5 godina

Smarate vise sa Jokicem,nezasluzuje toliku paznju kod nas uopste,a i nije bas toliko popularan u Americi kao sto nasi mediji prenose!!Njega ni neinteresuje Srbija ni sta se ovde pise.

kmd

pre 5 godina

Mislim da bi to bilo loše po Denver, a i po Jokićev napredak jer bi narušilo hemiju u ekipi. Eventualno da se pojačaju nekom boljom trojkom tipa Lenarda, ali ako se MPJ oporavi za sledeću sezonu i pokaže svoj potencijal ne treba im niko.

Dacha

pre 5 godina

Kako vam zvuči petorka:Teodosić,Bogdanović,Bjelica,Raduljica,Jokić?
(Lažni car Šćepan mali, 03. februar 2019 14:49)

Realno ja ne vidim mesta za Raduljicu u ovoj petorci,on je trenutno sve samo ne ozbiljan igrac. Tu bi mogao da upadne Milutinov i onda bi to vec bilo mocno.

Malkom

pre 5 godina

Realno, Denver nije mnogo privlačan za vrhunskog igrača poput Dejvisa. On cilja vrh NBA-a, a to su Lejkersi i niko drugi. Tri-četiri godine će igrati sa LeBronom, dobiće verovatno isto toliko prstenova, a posle će tim šest-sedam godina ostati njegov. Imaće priliku da s četiri-pet prstenova gospodari ligom zbog stečene slave, i to u najboljem timu. Jedino tako ima priliku da bude jedan od 10 najslavnijih igrača svih vremena. To je njegov plan. I mislim da je realan i dobar.

Kolač

pre 5 godina

Smarate vise sa Jokicem,nezasluzuje toliku paznju kod nas uopste,a i nije bas toliko popularan u Americi kao sto nasi mediji prenose!!Njega ni neinteresuje Srbija ni sta se ovde pise.
(mali, 3. februar 2019 14:14)

Ja jedino ovde vidim da tebe "neinteresuje" gramatika.

Mladen

pre 5 godina

Denver ima svakako vise da ponudi od Lejkersa ali nisu jedini. Ja bi svakao trampio Mareja i par igraca (Barton, Milsap..) za Dejvisa ako ga Pelikansi hoce jer jeste mlad ali precenjen-uutrpa na jednoj 40 i izgleda ko Dzordan onda se ne vidi sledecih 10 utakmica. Milsap isto mora da bude deo ovog trejda jer ne vidim koji ce Denveru ako bi dobili Dejvisa. Cak i da Dejvis ode 2020 treba rizikovati ko Toronto. Mada ne verujem da ce to i da pokusaju vecina GM-a igra ziheraski nece da rizikuje i cekaju da se Voriorsi rasuture.

Mile

pre 5 godina

AD jeste sjajan igrac ali sticem utisak da ga polako svi precenjuju.
Kuzma, Ingram, Bol mi se cini kao previse za jednog igraca. Ni mnogo bolji ni mnogo losiji od Bostonovih trejd igraca.

Smehotres

pre 5 godina

Denver definitivno ima kapacitet da zadovolji želje NOP...ima izuzetnu dubinu tima...tako da recimo evo samo jedne kombinacije koja bi bila realna za obe strane, a takvih kombinacija Denver može da ppnudi bar u 5 različitih varijanti... Obrva Milsap, Barton, Tomas.

Mr.SmartCz

pre 5 godina

denver ima strasnu ekipu sve mladi momci timska igra nikad se ne zna ko ce da napuni protivnika jokic marej lajls moris bizli haris hernangomez sve 22 23 24 god imaju sansu cak i ove godine da uzmu titulu ako ne onda sigurno u narednih 5 godina jedna je njihova pa mozda i 2 3 !!!!!

nba

pre 5 godina

Dejvisu bi to dobro došlo, jer Denver ove godine može mnogo, ali mislim da on Denveru nije potreban i da bi im samo pokvario timsku hemiju koju trenutno imaju.

nba

pre 5 godina

Dejvisu bi to dobro došlo, jer Denver ove godine može mnogo, ali mislim da on Denveru nije potreban i da bi im samo pokvario timsku hemiju koju trenutno imaju.

Lex

pre 5 godina

Zasto bi trejdovali pola tima zbog Davisa,kada im je hemija mozda cak i najbolja u ligi.Dosta mladih i talentovanih kosarkasa,koji,sem Bartona,igraju zaista lepu kosarku.Definitivno ne zvuci dobro.

Pandaren

pre 5 godina

Navedene ponude nisu realne i New Orleans ne bi pristao na njih, tražili bi više.

Jedino realno bi bilo nešto tipa Marej, Heris, Plamli, MPJ i pik, ali ne verujem da bi nagetsi hteli toliko da daju.

A čak i da se trade obistini, Denver je malo tržište i tu Davis ne bi mogao da dobije veliki novac od sponzora kao da igra u LA, NY, GS, Cikagu, tako da na prvu slabiju sezonu tima ili neodlazak u finale, Davis bi napustio Denver kao slobodan agent, u kom slučaju gube sve

Mr.SmartCz

pre 5 godina

denver ima strasnu ekipu sve mladi momci timska igra nikad se ne zna ko ce da napuni protivnika jokic marej lajls moris bizli haris hernangomez sve 22 23 24 god imaju sansu cak i ove godine da uzmu titulu ako ne onda sigurno u narednih 5 godina jedna je njihova pa mozda i 2 3 !!!!!

Kolač

pre 5 godina

Smarate vise sa Jokicem,nezasluzuje toliku paznju kod nas uopste,a i nije bas toliko popularan u Americi kao sto nasi mediji prenose!!Njega ni neinteresuje Srbija ni sta se ovde pise.
(mali, 3. februar 2019 14:14)

Ja jedino ovde vidim da tebe "neinteresuje" gramatika.

Kole

pre 5 godina

Realno, Denver nije mnogo privlačan za vrhunskog igrača poput Dejvisa. On cilja vrh NBA-a, a to su Lejkersi i niko drugi. Tri-četiri godine će igrati sa LeBronom, dobiće verovatno isto toliko prstenova, a posle će tim šest-sedam godina ostati njegov. Imaće priliku da s četiri-pet prstenova gospodari ligom zbog stečene slave, i to u najboljem timu. Jedino tako ima priliku da bude jedan od 10 najslavnijih igrača svih vremena. To je njegov plan. I mislim da je realan i dobar.
(Malkom, 03. februar 2019 1 4:03)

Lebron za 15 godina pravljenja super tomova ima cak 3 prstena, zasto bi sada u poznim godinama procvetao i uzeo jos 4-5 prstenova? Alo, spusti se na zemlju. Na zapadu ce tesko videti plejof.

anti-reklamozder

pre 5 godina

nikako- sve ste lepo napisali denver je malo trziste,a za igraca dejvisovih shvatanja (koji odbije supermax u organizaciji gde je bio zastitno lice) moglo bi se reci da bi bilo s konja na magarca. on trazi atraktivnu ekipu na mnogo nivoa, ambicije,snaga fransize I novac. primer sa milsapom I ajzeom vam nije adekvatan ,prvi je dosao iz atlante u trenutku kada je ona od stabilnog plej of tima krenula da tankuje a ni on nije u cvetu mladosti. kako je ajzea izradjen,I za koju sicu je u denveru I vrapci znaju.
gledano kroz neki fantazi ili igricu bili bi odlicni,u stvarnosti je nemoguce (sem ako jokara ne dodje u jezerase npr)
sportski pozdrav :)

ElHombre

pre 5 godina

Denver je mlada ekipa koja jos uvek napreduje i njima ne treba neki Davis koji ce da siluje lopte. Denver je buduci super tim kao Golden State.

antiDebil

pre 5 godina

Koji ce im, samo bi ih ugusio i upropastio hemiju u ekipi.
Ako vec zele da ganjaju nekog slobodnog igraca neka to bude Lenard, on bi im najbolje legao, a ako nastave da se razvijaju ovim tempom za par godina nece morati nikoga da jure i da mole, slobodni agenti ce sami dolaziti kod njih i jos ce pristati da igraju za manje para !

dr leki

pre 5 godina

Inace pominje se mogucnost da bi hteli da uzmu Belog iz Sakramenta kao jednog od pet PF-a za koje su pokazali interesovanje... bolje o tome da ste pisali
iako je isto malo verovatno

mateka994

pre 5 godina

Definitivno ne. Denver igra nesebicnu igru i njima trebaju ne tipicni super star igraci koji igraju za tim a ne za sebe. Daleko od toga da je dejvis los igrac ali je klasican super star brine o svom "legacy-ju"... mislim ono upropastio bi ekipu. Naibolja opcija za nuggetse je da se drze toga sto imaju i na leto dovedu trejdom ili nekim slobodnim agentom zamenu za milsapa u vidu nekog mladjeg dobrog odbrambenog igraca time imaju sampionski tim narednih 6-8 god min.

KOSTA1703

pre 5 godina

Mislim da u Denveru niko i ne pomišlja na nešto ovako.
Ne zbog toga šta bi sve potencijalno dali za Dejvisa, nego zbog toga što su mlada ekipa koja raste, i u koju sledeće sezone treba da se uklopi i Porter, za koga sam čitao da na treninzima impresionira svojim mogućnostima.
Denver verovatno neće ponuditi maksimum Mareju, i pregovaraće da snizi cenu Milsapu, pa će u toj "razlici" pokušati da dugoročno reše neke več rastuće ugovore u ekipi(Krejg,Bizli,Lajls,Monte posebno).
Jedino ko bih ja voleo da dodje u Denver je Tompson, zbog toga što igra na obe strane terena, i uz njega bi verujem Denver značajno podigao svoje šanse da osvoje titulu.

mika

pre 5 godina

ne bi ja tu ništa diro..
dečaci igraju sve bolje i sam tim porašće im i cena (koju treba ispoštovati u predstojećim godinama)
dođe li ovaj đogani ode hemija

Aleksa

pre 5 godina

Nema razloga da Nagetsi trejduju mlade igrače (naročito ne Malika Bizlija) za Dejvisa koji jeste top 5 igrač lige ali je ujedno i njegov trejd u ovom trenutku rentiranje, pošto u 2020. postaje slobodni agent i bira iduću destinaciju. Nagetsi na kraju sezone treba da se reše ugovora od $33 miliona koji ima Pol Milsap i da, kada isplate klince, dovedu pouzdaniju četvorku.

Miki5

pre 5 godina

Ja da sam Lebron napravio bi ugovor s Lejkersima na dolar godisnje, i time oslobodio seleri kep za jos neke dobre igrace. Covek dobio od najka milijardu dolara sponzorski ugovor, sta ce mu vise novca, realno? A on sa Lejkersima potpisao sa 33-4 godine maksimalni ugovor na 5 godina.. Ovako bi imao bomba ekipu, za prstenje, a on sam bi uradio nesto revolucionarno i nikad vidjeno :)

marko

pre 5 godina

Тим са два центра ће победити ГСВ можда у таблићу.
Тако да ако Денвер има шампионске амбиције боље да ништа не дира, сачека расплет на лето код ГСВ, пошто неко изгледа дефинтивно одлази и са овим тимом и овом игром скроз је реално причати о титули.

Dacha

pre 5 godina

Kako vam zvuči petorka:Teodosić,Bogdanović,Bjelica,Raduljica,Jokić?
(Lažni car Šćepan mali, 03. februar 2019 14:49)

Realno ja ne vidim mesta za Raduljicu u ovoj petorci,on je trenutno sve samo ne ozbiljan igrac. Tu bi mogao da upadne Milutinov i onda bi to vec bilo mocno.

Ivan

pre 5 godina

Nema sanse da se odreknu Mareja jedino opcija Geri + Plamli + Milsap + IT + pikovi... Mada ja se licno nikad ne bih odrekao Garija. Ad je jedan od pet najboljih igraca NBA I ima samo 25 godina a i morao bi da se obaveze na produzenje ugovora u sto ja licno sumnjam.
(David, 3. februar 2019 15:50)

Boga mi kako Monte Moris igra, meni deluje mi da su vrlo spremni da ga se odreknu. Mozda je cak Moris-Bizli tandem bolji od Marej-Haris

kmd

pre 5 godina

Mislim da bi to bilo loše po Denver, a i po Jokićev napredak jer bi narušilo hemiju u ekipi. Eventualno da se pojačaju nekom boljom trojkom tipa Lenarda, ali ako se MPJ oporavi za sledeću sezonu i pokaže svoj potencijal ne treba im niko.

neko_iz_mase

pre 5 godina

Vise me interesuje kombinacija Teo, Bogdan, Beli, Jokic, Marjanovic. Naredne dve godine. Tako se postaje legenda, a ne samo zvezda.
(Marko, 03. februar 2019 13:56)

Srbin sam, volim Srbiju iz duše i navijam za nju, pogotovo za košarkašku reprezentaciju, jer sam i sam igrao košarku kao mlađi, ali ova petorka koju si nabrojao bi primala 150 koševa svaku utakmicu. Kada će ljudi shvatiti da Jokić i Marjanović ne mogu u isto vrijeme da budu na parketu. Obojica su prespori u odbrani, Marjanović je toliko dominantan u napadu da za 5 minuta igre često da po 7-10 poena, ali ne igra jer dok se on vrati iz napada u odbranu ljudi su već završili akciju. Prilikom pick and roll-a, on nema šanse da brani igrača, jer je previše spor, i zato i ne igra. Drugo, Jokiću je najveća boljka takođe odbrana, a Teo ne može da brani više nikoga. Nikad nije igrao odbranu Bog zna kako, a sada kad su tu i godine, tek ne može. Tako da ovo možda jeste naših najboljih 5 pojedinaca, ali nikad neće zajedno biti na parketu. Bogdanović, Nedović, Kalinić, Bjelica i Jokić je najvjerovatnije naša prva petorka, ili Teodosić, Bogdanović, Kalinić, Bjelica i Jokić. Kako će Sale odlučiti da kombinuje bekove tu ima slatke muke, ali na poziciji krila, što zbog odbrane, što zbog skoka, on nema puno izbora. To je Kalinić, jedino pravo krilo koje Srbija ima trenutno. Snažan, dobar u odbrani, uvijek na skoku, brz u tranziciji, dobar na strani pomoći, koja će sigurno trebati Jokiću.

Jović, Teodosić, Micić
Bogdanović, Nedović
Kalinić, Simonović ( ovdje može da bude i neko drugi, ali mislim da je Simonović još uvijek najbolje drugo krilo reprezentacije-odbrana, skok, šut za 3)
Bjelica, Lučić
Jokić, Marjanović, Milutinov (to je najbolje što Srbija trenutno ima)

VJ

pre 5 godina

Cela prica je namestena da ode u Lejkerse i tamo ce i da ode.Samo u suprotnom smeru idu svi osim Lebrona.4,5 igraca sigurno.E onda mi nije jasno ko ce da igra.Lebron i AD sami?!

Moo

pre 5 godina

Ko je pisao ovaj tekst!? LA ponudio Ronda, Bizlija, Bola, Kuzmu i pika prve runde na draftu i Pelikansi se nasmejali na to ali zato ce da prihvate ovu smesnu "ponudu" koju ste izmislili u ovom tekstu. Da ne pricamo o tome da Jokic i Dejvis mogu samo da smetaju jedan drugom u ovoj small ball igri gde jedva ima mesta za jednog centra, a i od tog centra se ocekuje da se snadje u run and gun kosarci, da asistira i sutira trojke.

Dejvis moze da dodje u Denver jedino ako Jokic ode u suprotnom smeru a to je cista glupost. Timovi koji su prvi po skoru u ligi ne rade takve stvari.

jokictoharris

pre 5 godina

jao sta sve nece covek da procita ovde?!?!? ljudi trejduju a niko izgleda nezna kakav milsap ima ugovor.milsap je potpisao 2+1 stim da je poslednja godina na minimalnom veteranskom ugovoru sto znaci 30+30+1!!! tako da u denveru nisu ludi da trejduju igraca kojeg ce sledece godine da plate milionce! pa zasto su ga onda preplacivali ove dve godine???

па то је сјајно!

pre 5 godina

Kako vam zvuči petorka:Teodosić,Bogdanović,Bjelica,Raduljica,Jokić? 
(Lažni car Šćepan mali, 03. februar 2019 14:49)

Сјајно, мада би боље било да Боби игра двојку, а Милутинов плеја. То би била

Човече, реално звучи лаички, а они који се разумеју у кошарку знају зашто.

vrela mast !!!

pre 5 godina

Ako vec hoce da grade ekipu oko Jokica,imaju mlade igrace i na tome rade par godina ne vidim zasto bi to bacali u vodu a ide im dobro za sada...

lignjoslav

pre 5 godina

@malkom
3,4 godine sa LBJ i isto toliko prstenova? i onda bi tim ostao njemu i onda sta?opet bi osvajao?....pa ima svoj tim i ne moze ni u PO da ga uvede.
A verovatniji scenario je da ide u LAL i sa LBJ osvoji 0 prstena max, osim ako ne dovedu Irvinga pa sa njim i LBJ eventualno jedan.
Posle penzionisanja LBJ opet 0 dok ne dovedu opet nekog superstara, ali pitanje je koliko ce i jedan tim biti njegov, jer se kao vođa pokazao jako loše
5ice u modernoj kosarci su prevaziđene.
Ono što debeli igra je neka fuzija pleja i 5ice, gde on organizuje napad a po potrebi se spušta u reket i igra 5icu.
To što i Dejvis zna da vodi loptu, ne čini ga organizatorom igre.
I koji god tim da hoce da se suprostavi GSW bi valjalo da ima krštenog pleja.
Tako da od LAL ocekujem jedno veliko nista....sa Dejvisom ili bez njega

Alija Sirotanović

pre 5 godina

Denveru bi streč četvorka, legla kao budali šamar. A Dejvis jeste najbolji igrač na toj poziciji. Uz povratak MPJ koji je nestandardna trojka, gledali bi tim koji igra neku novu verziju košarke, nešto što dosada nije viđeno i teško da bi neko mogao da im parira. Mislim, da ego Dejvisa nije problem, već mogućnost da se s njim potpiše višegodišnji ugovor.

Max

pre 5 godina

jao sta sve nece covek da procita ovde?!?!? ljudi trejduju a niko izgleda nezna kakav milsap ima ugovor.milsap je potpisao 2+1 stim da je poslednja godina na minimalnom veteranskom ugovoru sto znaci 30+30+1!!! tako da u denveru nisu ludi da trejduju igraca kojeg ce sledece godine da plate milionce! pa zasto su ga onda preplacivali ove dve godine???
(jokictoharris, 03. februar 2019 16:05)

Druže Milsap zarađuje 30 mil, s tim što je negarantovana poslednja godina pa Denver može da otkaže poslednju godinu ugovora, kakav veteranski minimalac hahahahahahahahaha

Dex

pre 5 godina

Gomila teskih gluposti u komentarima. Tip kaze Milsap sledece godine ZA minimalac (30+30+1) i ima brdo + i par - .Zatim pisete kako se Bizli pokazao boljim od Herisa? Da li ste realni.Bizli nema kontrolu lopte, lose asistira, nema dribling, ali je veoma ekslpozivan, pozrtvovan i neverovatno kako je poravio sut i tajming za isti. Napreduje, ali daleko je od Herisa, koji je ``2 way player``za koga se plasim da ne bude ``injiry prone``tipa Galinari. Pise se - kao otarasiti se Milsapa... Pa hajde da ne produze ugovor, nije problem, ali ko da igra PF? Da napadaju titulu sa Huanchom i Lajlsom na 4? Oni imaju povremene bljeskove zato sto su pozrtvovani i dobri momci, ali prevashodno zbog sistema u kome ih Jokic cesto ostavlja slobodnim na liniji za tri. Milsap jeste preplacen, hej a da li ste culi da svaka ekipa mora da potrosi odredjenu sumnu novca inace placa ogomane pare ligi? Isto kao kada se predje seleri kap,tako i ako su ugovori premali placaju se socni penali. Igrace tretirate ko gnjile sljive dve ovamo tri onamo. Da budem jasan: Ako uopste postoji sansa da dodje AD u Denver trejd bi izgledao ovako ili slicno: 1. Marej, Heris i MPJ ili 2. Marej,MPJ,Bizli,Milsap i pik prve runde drafta 20` za Dejvisa. A ne kao sto pisu neki Milsap, Barton i Marej i Lajls. Hoce to ali samo ako je GM NOP izgoreo po glavi. Druga stvar kakvo je to pljuvanje po Mareju? Igra PG umesto SG sto mu je prirodna pozicija kako bi i on i Heris bili u startnih 5. A tek za Plamlija.. Vrhunski Back Up centar.

True Batman Fan

pre 5 godina

@LBJ

Taj scenario si vec imao i to u Nju Orleansu, kada su kingsi trejdovali Kazinsa u Pelikanse. Svi znamo kako se to pokazalo...

marko

pre 5 godina

Тим са два центра ће победити ГСВ можда у таблићу.
Тако да ако Денвер има шампионске амбиције боље да ништа не дира, сачека расплет на лето код ГСВ, пошто неко изгледа дефинтивно одлази и са овим тимом и овом игром скроз је реално причати о титули.

LBJ

pre 5 godina

genijalna ideja! Zamislite samo taj pik en rol dva igrača od 212 cm, pa to bi bilo nezaustavljivo. na preuzimanju igrača bi redovno bio mismatch, koji bi rezultirao dobrim šutevima - a obojica dobro šutiraju s distance i za tri poena- ili lakim poenima iz reketa, gde su ponovo obojica odlični. Još kad se vrati Michael Porter Jr. pa njih trojica od 208 - 212 cm u igri, a sva trojica pogađaju trojke, sva trojica dobro vode lopte, svestrani, a Jokić organizuje i dodaje, pa bili bi kao Golden State, ali sa višim igračima.

Đole

pre 5 godina

Neka ludnica je zavladala u medijima u Americi oko Entoni Dejvisa. Koji god tim da ga uzme platiće preskupu cenu u vidu trejda. Pelikani traže 4 igrača plus pika prve runde što nije normalno i to ne neka 4 bezvezna igrača već mlade zvezde u usponu. Bolji tandem je Jokić - Vučević. Mnogi se pitaju zašto je ove godine Vučević All Star i drugi najbolji centar Istoka? Brojke sve govore, ima učinak kao Jokić!!! I ja sam se iznenadio ali evo podataka: minuta po utakmici Jokić 31,4 Vučević 31,3; poena Jokić 20,2 Vučević 20,7; procenat šuta iz polja Jokić .508 a Vučević .521; procenat za 3 poena Jokić .308 a Vučević .378; skokovi ukupno Jokić 10,5 a Vučević 12,0; asistencije Jokić 7,7 a Vučević 3,8; blokade Jokić 0,7 a Vučević 1,2; ukradene lopte Jokić 1,4 a Vučević 2,0!!! Ako se gleda statistika onda su jokić i vučević potpuno izjednačeni pa Nagetsima za titulu su dovoljna dva Jokića, odnosno TANDEM JOKIĆ - VUČEVIĆ, A DIVAC NEK SPAVA; NEK DOVEDE MATOROG GASOLA, UŽAS!!!

bskfan

pre 5 godina

Ne razumem zasto bi dovodio Tompsona za veliki novac ako vec imas Harisa i Bislija? Prsten se ne osvaja tako sto ces podeliti dva tri max ugovora vec tako da tempiras napad na prsten u trenutku kada imas par sjanih igraca sa ruki ugovorima + par max igraca + nekoliko jeftinih veterana koji ce da igraju sa klupe.

Milan

pre 5 godina

Sa jedne strane se slažem da ne treba menjati ekipu koja dobije, sa druge strane kako odoleti ako možeš dovesti takvog igrača. Poređenju sa tandemom Kazins - AD nema mesta jer su Jokić i Kazins totalne suprotnosti na terenu. Tačno je da bi se Lenard, Durent ili Tompson bolje uklopili u Denveru ali je i prilično teško da bi uopšte došli.
Razlozi za trejd:
Marej trenutno ima veću vrednost nego će ikad imati. Meni se uopšte ne sviđa kao igrač a već na leto će tražiti veliki novac.
Denver ima prostora za ugovor AD upravo do leta 2020. Posle toga im i ne treba. Tada treba potpisati Bizlija, Morisa , Bartona
Rešiti se ugovora Milsapa. Košta kao AD a ne doprinosi. AD bi sigurno doneo poene i opcije u završnici

Jim Beam

pre 5 godina

Denver može da ide na ovo samo ako je Dejvis spreman da potpiše "sign and trade" ugovor pa da bude zaključan na faktički 5 godina da ne mrda iz Denvera jer bi u otišao kao free agent na leto 2020.godine jer su malo tržište. Mislim da je ta kombinacija moguća tek na leto.

A ovo bi im bilo dobro jer su se Moris i Bizli faktički pokazali podjednako dobri kao Heris i Marej + su racionaliji. Ako daju Mareja, Bartona, Milsapa, pika 1. runde i recimo Uanča, možda bi Pelikansi pristali. Denver bi imao bolju petorku (Monta,Heris, Krejg, Dejvis,Jokić), i dalje dobru rotaciju (Ajzea,Bizli,Lajs,Plamli) a svakako bi bili konkureniji u borbi za prsten (iako je GSW dominantan bez dileme). Ali da se ne lažemo, Pelikansi imaju na stolu verovatno bolje ponude Lejkersa i Bostona koji mogu više da ponude.

bskfan

pre 5 godina

Iako se AD vodi kao PF, on najcesce igra u reketu, sto znaci da ne bi bio dobar fit za Jokica. Po meni, Porzingis je mnogo bolji fit jer je on zaista pravo krilo.

Ja se tu ne bih zaletao jer za to nema potrebe. Pre pocetka sezone cilj je bio plejof a sada odjednom porasle ambicije. Ja mnogo ocekujem od Vanderbilta, iako ima samo 19 god, a ako uspeju da saniraju ledja MPJ-u, onda bi to bio sjajni defanzivno-ofanzivni duo. Zamisli sad trejdujes MPJ-a, a posle par godina se ispostavi da je on zaista mladi Durant, kako ga je Bilaps nazvao?

Ako bih nekoga trejdovao onda je to Marej. Ne zbog toga sto nije klasicni plej (njima pored Jokica nije potreban klasican plej) vec zbog loseg vodjenja lopte. Prva i osnovna stvar kod svakog pleja je da kad mu das loptu - da ta lopta bude sigurna, a tu je Marej los. Tu se postavlja i problem novca jer uskoro isticu ruki ugovori i zato nema sanse da zadrze sve mlade igrace.

Za Denver je sada najbitnija stabilnost, da rastu postepeno, da se izgradi pobednicki mentalitet, a ne da previse reskiraju.

Mile

pre 5 godina

AD jeste sjajan igrac ali sticem utisak da ga polako svi precenjuju.
Kuzma, Ingram, Bol mi se cini kao previse za jednog igraca. Ni mnogo bolji ni mnogo losiji od Bostonovih trejd igraca.

DS

pre 5 godina

Ne vredi ,mnogo dobrih igraca bi trebali da se odreknu..To bi bila propast ovog tima koji dominira zapadom valjda nisu glupi da to urade

Malkom

pre 5 godina

Realno, Denver nije mnogo privlačan za vrhunskog igrača poput Dejvisa. On cilja vrh NBA-a, a to su Lejkersi i niko drugi. Tri-četiri godine će igrati sa LeBronom, dobiće verovatno isto toliko prstenova, a posle će tim šest-sedam godina ostati njegov. Imaće priliku da s četiri-pet prstenova gospodari ligom zbog stečene slave, i to u najboljem timu. Jedino tako ima priliku da bude jedan od 10 najslavnijih igrača svih vremena. To je njegov plan. I mislim da je realan i dobar.

globetroter88

pre 5 godina

Za Dejvisa bi, sa igračke strane, bio pun pogodak dolazak u Denver.
Ipak, pitanje je da li je za Nagetse dobro da, u trenutku kad dele prvo mesto na Zapadu, potencijalno narušavaju hemiju u timu i menjaju sistem igre zbog „Obrve".
S druge strane, činjenica je da se Milsap nije uklopio, kako se očekivalo, a plaćen je papreno. Ako bi njega uključiliu trejd , uz „žrtvovanje" dva mlada igrača (Beasley, Murrey ili Harris) + budući pikovi, a da NO , hipotetički, prihvati ponudu, mislim da bi Denver bio na dobitku i bio bi ozbiljan plej-of tim sa ogromnim ambicijama.

NastyB

pre 5 godina

Marej trenutno ima veću vrednost nego će ikad imati. Meni se uopšte ne sviđa kao igrač a već na leto će tražiti veliki novac.
Denver ima prostora za ugovor AD upravo do leta 2020. Posle toga im i ne treba. Tada treba potpisati Bizlija, Morisa , Bartona
Rešiti se ugovora Milsapa. Košta kao AD a ne doprinosi. AD bi sigurno doneo poene i opcije u završnici
(Milan, 3. februar 2019 16:37)

Kad rešiš nešto da pišeš oko trejdova onda nije teško otići na najobičniji sajt da se informišeš - https://www.basketball-reference.com/contracts/DEN.html i vidiš da Milsap ima "team option" ugovor koji Denver SIGURNO neće produžiti (osim ako su GM-u vrane popile mozak ili mu je Milsap ljubavnik), da su Barton i Haris produžili ugovore, da Marej ima još godinu dana ruki ugovora i to bez "team option" (moraće sledeće ssezone da igra za 4,5 milki, bez obzira na produženje) kakav je imao Jokić kada su ga produžili, Bizli i Moris imaju još 2 i 3 sezone ugovor... Uostalom, sve lepo piše na ovom linku iznad.

KOSTA1703

pre 5 godina

Još da dodam.....
Veliki ograničavajući faktor bilo kakvog trejda u ili iz Denvera je pozicija na tabeli.
Otkad se to menja ekipa koja dobija?
Otkad se to uoipšte priča o trejdovima u ekipi koja je prva na tabeli?
Samo pričom o tome, a kamoli trejdom narušava se atmosfera ekipe.
A posebno jer ide poprilično težak raspored Denveru do kraja sezone.
od 30 preostalih mečeva, jedna s Orleansom, jedna s Njujorkom, dve s Dalasom, dve s Vašingtonom, jedna s Detroitom i 22 meča sa plejof ekipama trenutno.
A Detroit i Vašington još uvek jure plejof, a možda i Dalas.

Boza

pre 5 godina

Sampion NBA i MVP. Olimpijada je super, i ima svoju vidljivost, mozda da je igrao u timu koji je pobedio M. Jordan dream team, neki tako prejak tim, ali generalno, ceo svet vise pamti NBA titule i sampione.


"Aj sad ovako da li bi Jokic bio veca legenda da postanesampion NBA i MVP u NBA ili da osvoji zlato na Olimpijadi?
(Smuti, 3. februar 2019 14:56)"

јд123

pre 5 godina

Jedino ko bih ja voleo da dodje u Denver je Tompson, zbog toga što igra na obe strane terena, i uz njega bi verujem Denver značajno podigao svoje šanse da osvoje titulu.
(KOSTA1703, 3. februar 2019 14:22)

Баш сам о томе пре неки дан размишљао. Неко написа да би Дурент Денверу добро дошао. Сигурно, али чисто сумњам да би Дејвис и Дурант хтели у Денвер. Пеликанси би можда и пристали, јер Денвер има шта да понуди, али Дејвис би се ту задржао само до 2020 када постаје слободан агент. Пошто је извесно да ће ГСВ неколико играча напустити а и Томпсон је изјавио да неће пристати на мања примања, трејд са Денвером би био добар за обадве екипе. ГСВ би добио младе, талентоване играче, око којих могу поново правити шампиионску екипу. Мелоун цени Томпсона, једном је изјавио да покушава од Хериса да направи играча као што је Томпсон, да игра и добру одбрану. Томпсон, иако ол-стар играч није суперстар, то су у ГСВ пре свега Кари и Дурант, тако да би можда и пристао да дође у Денвер.

Ако се Денвер ипак одлучи за трејд, нешто као Торонто у вези Ленарда, може поред Милсапа и још неколико играча, да понуди и Мареја, великог талента и пројектованог будућег ол-стар играча, јер на позицији плеја имају све бољег Мориса а ту је и ИТ. Чак и ако Дејвис неће да потпише нови уговор, могу га трејдовати на лето. Тако би на лето имали шта да понуде за неки други трејд.

SasaS

pre 5 godina

Ma kakav crni Dejvis. Nuggets-ima treba trojka jos, i na ovu ekipu to je to, za ovu sezonu. Ja da sam gm Nuggetsa ovih par dana do kraja trejd lajna bih jurio nekoga ko moze da igra nisko krilo, tipa Hood, Oubre, Lejman,Green-a za Tomasa... Sve ove ekipe bi pristale na trejd, Tomas jeste povredjen ali je kvalitetan i posle ALL STARS-a se vraca u tim a trenutno Denver ima petoricu odlicnih bekova a samo Krejga na niskom krilu...

slaviša šmigič

pre 5 godina

samo igrac koji se uklapa u timsku igru ako igrac igra sam za sebe onda jim sigurno netreba.oko lebrona su se skupljale same super zvezde pa nikad,da uzme sampionski prsten.najbolje.,da se igraci poznaju izmedju sebe denver ima igru sa kojom moze dobiti svaki ekipu u doigravanju.sjajni suteri i dobre zamene koje mogu odlicno odigrati odbranu gde ima jokara najvecih poteskoca cak je i drugi beli centar skapirao igru jokica i poceo igrati sjajno pri izlascima jokica a i fazu napada je poboljsao drugi beli centar ali tamo vec imaju milsapa.sjajan triling igraca koji se dopunjuju.

Иван

pre 5 godina

Ја не знам откуд толико слепаца у двема најкошаркашкијим земљама уз Литванију, Америци и Србији: Јокић чини од просечних играча одличне играче, Денверу уз њега ниједан други кошаркаш није нарочито битан и незаменљив. Херис? Одличан, али баци га у неки други тим и нећеш од њега имати ништа посебно. Мареј ће бити лошија верзија Луа Вилијамса. Бизли лик каквих има на стотине итд. Они сви Николи треба да захвале на добрим уговорима које ће добити. А прави кошаркаши то умеју и те како да цене.

Другим речима, није проблем Денверу да пошаље пола тима у Њу Орлеанс за Дејвиса; "родиће" Јокић нове Херисе. Али Нагетсима не треба још једна суперзвезда, јер ако ће Дејвис да буде главни, онда ће Денвер постати само још једна од многих сличних НБА франшиза и као "мало тржиште" има увек да буде иза Лос Анђелеса, Бостона, Њујорка и резултатски. Нагетсима треба неко ко ће прхватити да буде друга опција, и слажем се да је Клеј најбољи за то: шутер је, а то Денверу фали, не мучи лопту много (напротив!), а за њега би та друга опција била напредак, пошто је у Вориорсима био трећа.

Дејвис би им растурио концепцију и за мање од две године отишао у већи град.

Korundžija

pre 5 godina

Janisa treba namamiti iz propale frančize Milvoki. Bledso i Robin Lopez ijonako jos ovu sezonu mogu da izguraju. Bratsko-ortodoksni tandem osvaja ljigu glat.

David

pre 5 godina

Nema sanse da se odreknu Mareja jedino opcija Geri + Plamli + Milsap + IT + pikovi... Mada ja se licno nikad ne bih odrekao Garija. Ad je jedan od pet najboljih igraca NBA I ima samo 25 godina a i morao bi da se obaveze na produzenje ugovora u sto ja licno sumnjam.

ramplstilskin

pre 5 godina

Ne bitno je koji je trenutno Denver oni mogu da prave ekipu samo sa drafta.Jednostavno kada superster bira gde će da igra sledećih par godina on neće izabrati Denver,Sakremento,Indianopolis ili Soltlake.

Smehotres

pre 5 godina

Denver definitivno ima kapacitet da zadovolji želje NOP...ima izuzetnu dubinu tima...tako da recimo evo samo jedne kombinacije koja bi bila realna za obe strane, a takvih kombinacija Denver može da ppnudi bar u 5 različitih varijanti... Obrva Milsap, Barton, Tomas.

tocka

pre 5 godina

Ne ide. Jokić voli da igra peticu u napadu jer tako nijedan centar ne može da ga čuva. Sa Dejvisom bi išao opet na četvorku što bi bilo ubitačno za njega i ceo tim.
Denver je sad dobar. Treba samo da izgura što dalje u playoff-u i uskoro potpisuje nekog ko im stvarno treba, recimo Durant.

Mladen

pre 5 godina

Denver ima svakako vise da ponudi od Lejkersa ali nisu jedini. Ja bi svakao trampio Mareja i par igraca (Barton, Milsap..) za Dejvisa ako ga Pelikansi hoce jer jeste mlad ali precenjen-uutrpa na jednoj 40 i izgleda ko Dzordan onda se ne vidi sledecih 10 utakmica. Milsap isto mora da bude deo ovog trejda jer ne vidim koji ce Denveru ako bi dobili Dejvisa. Cak i da Dejvis ode 2020 treba rizikovati ko Toronto. Mada ne verujem da ce to i da pokusaju vecina GM-a igra ziheraski nece da rizikuje i cekaju da se Voriorsi rasuture.

Tin

pre 5 godina

Dejvis moze jednako dobro da igra poziciju 4. U ritaciji kao sad sa Plumlejem mogli bi biti ubitacni. Problem je ato nema sanse da do toga dođe. Čovek hoće na Veliko trziste i tačka.

mali

pre 5 godina

Smarate vise sa Jokicem,nezasluzuje toliku paznju kod nas uopste,a i nije bas toliko popularan u Americi kao sto nasi mediji prenose!!Njega ni neinteresuje Srbija ni sta se ovde pise.

očigledno

pre 5 godina

Smesne ponude, ovo ne bi prihvatili ni da mu istice ugovor na kraju ove sezone. Za ovakvu ponudu, mogli bi mozda da dobiju Holideja...

alfabet

pre 5 godina

Zašto se potencira na to kako Nikola ima 25 triple doubles I kako je samo čemberlejn ispred njega kad nemu fali samo još 6 triple doubles da udje u all time listu sa svim igračima na svim pozicijama:
RankPlayer# Times
1Oscar Robertson181
2Magic Johnson138
3Russell Westbrook122
4Jason Kidd107
5Wilt Chamberlain78
6LeBron James76
7Larry Bird59
8Fat Lever43
9James Harden41
10Bob Cousy33
11John Havlicek31
Rajon Rondo31

Mirko

pre 5 godina

Kvalitetna analiza.

Poenta cele priče je: Šta hoće Dejvis?
Jasno je da će negde imati ovo, a negde ono, nijedna varijanta mu neće biti savršena.
Jednim delom što ekipe nemaju prostora u seleri kapu, druga što nemaju šta da daju,
a treća je što mnogi i ne mogu da budu konkurentni.
Što se Denvera tiče sve ide u prilog osim što Denver nije atraktivan kao destinacija,
ali bi lako mogao da uzme prsten već ove godine.
Drugi problem je što je Džamal Marej bezmalo ekvivalent Dejvisu u smislu postignutih poena, godina i potencijala, jedino što nema visinu tj. nije centar ali i Dejvis nije plejmejker - tako da tu isto zavisi od Nole-šta žele. To bi svakako bio rizik izgubiti Mareja, ali ostaje puno njih koji bi realno mogli da ga zamene - Bizli,Krejg,Moris,Heris,puni su s bekovima.
Sve preko toga bila bi velika zarada NOle, posebno pikovi na draftu i/ili Milsap i ostali.
Da li bi se Obrva odlučiio na takav potez? Ne znam, ali možda bi mu bilo pametno da ide tim ato putem. Lejkersi su ogromno tržište i brend, ali ne vidim da bi uzeo titulu, najviše da igra finale konferencije. Toronto je isto dobra opcija, jaki su, ali nemaju timski duh kao Denver,i zato su slabiji.
AKo neće u GSW - sledeća najbolja varijanta je Denver.

ja

pre 5 godina

ja ne bi menjao sastav Denvera, imaju hemiju, a prodao bi Milsapa. A ko kaze da Lejkrsi udu u plej of ? pa se zezne za celu sezonu. A druge je James old man, i nije iz sastava Big Three. Ali nekoga treba dogurati u Denver za Titulu, za sada mozda dodu do Finala istoka.

baron

pre 5 godina

Trejd Davisa u La je gotova stvar. Kuzma, Ingram, K.C.Pope, Rondo ili Bol idu u suprotnom pravcu. Carmelo dolazi u La, Pelikansi salju jos jednog igraca Lakersima. Ovim trejdom Lakersi ne gube nista, dobijaju mnogo.

Cleveland je prosle godine obavio trejd sa Lakersima koji nisu morali trejdovati Clarksona, niti dovoditi Ajzeju, ali jedan od uslova prelaska Lebrona bio je da im pomognu u trejdu.
Lebron je probao sa klincima, ali ne ide. Glupo bi bilo da mu sezona propadne, a vec je u godinama i Lakersi ce dati sve za Davisa.
Nisu Ingram, Kuzma neki igraci, niti ce ikada biti.
Lakersi nece ostati bez tima jer uvek mogu dovesti nekog veterana, slobodnog agenta da popuni prostor, a imaju jos mladih solidnih igraca koji nisu dobili pravu sansu od Kuzme i Ingrama. Recimo Caruso je jako dobar igrac, Sviatoslav Mykhailiuk je najbolji suter koga imaju a greje klupu nikada losijem Popeu.
Lakersi jednostavno ne smeju ispustiti Davisa posle gomile losih poteza uprave.

Bookie

pre 5 godina

@jokictoharris

Sta napisa ovo? :)

Millsap ima ugovor od blizu 90 mil za 3 god , s tim sto je 3. godina opcija Denvera da li ce ga zadrzati i dati mu punih 30 mil , a ne 1 !!!

Da bi Davisa doveli ovakav Millsap im nema nikakvu vrijednost , vec bi bukvalno morali dati Marray , Harris i vrlo moguce Bartona , prije nego Plumlee , uz pik prve runde.Posljednji mecevi pokazuju da dobijaju i bez Murray-Harris dvojca , Millsap je zamjenjiv , samo bi u slucaju ovakvog trejda trebalo uz AD da dobiju nekog ko ce zamijeniti Bartona i nekog od plejeva koji im je visak (Frazier/Jackson).Darius Miller kao trojkas mi pada na um.

Volio bih ovom Murrayu vidjeti ledja , iz Denvera , ali opet mislim da nema nista od dolaska AD.Iz iskustva gledano , kada neki igrac trazi trejd , svi bi tog igraca ali da se ne odreknu neceg bitnog...

CarloNS

pre 5 godina

Dejvis moze jednako dobro da igra poziciju 4. U ritaciji kao sad sa Plumlejem mogli bi biti ubitacni. Problem je ato nema sanse da do toga dođe. Čovek hoće na Veliko trziste i tačka.
(Tin, 3. februar 2019 19:31)

Dejvis je izjavio da su mu najvažnije pobede. Njemu pare ne fale, a ni slava.

Što se tiče Denvera, ja bih voleo da vidim PG13. On je pravo krilo, dobar i napad i odbrana, a to Denveru najviše fali. Naravno, totalno je nerealno...

zoran ivkovic

pre 5 godina

-Nece doci do trejda izmedju Denvera i Pelikansa a mnogo je razloga .
-Denver ima jako dobru ekipu i talentovanu i igraju lepu kosarku ali morali bi mnogo igrača da se odreknu za Dejvisa a posebno im se Mislap ne daje .
-kakav bi tandem bili Jokić i Dejvis pa bili bi sjajan jer Dejvisu i odgovara igrac tipa Jokica asistent ali nema od tog trejda nista Dejvis ide u lejkerse .
-Denver zasto je dobar ove sezone pa Jokic ne gleda samo kos vec i deli lopte i to radi vrhunski pravovremeno i bolje od nekih plejeva . to sve lepo izgleda i dalo rezultat .....često ekipe mase sa izborom igraca na draftu ,al Denver je pogodio top sa Joikićem a bio u 2 rundi drafta ,uboli premiju ... sad kako da Denver napadne titulu i mogu li oni to ...nece nikome u plejofu biti lako sa Denverom ....Jokic igra sjajno ali i spoljna linija sutira dobro ...48 poena neko vece u četvrtini bas su napadacka sila .zbog te igre Jokiceve i deljenja pametnih lopti često im šuteri biju otvorene trojke .

-

LBJ

pre 5 godina

at true šišmiš

nije to bilo u Pelikansima, jer tamo nije bilo Jokare. Jokara je bolji od Kazinsa. Jokara + Brow + MPJ = NBA Champions 2020, ee-haa!

Milan

pre 5 godina

@NastyB
OK, otišao si na sajt i pročitao podatke koje većina nas ovde zna manje ili više, i šta to sad menja poziciju Denvera?
Marej će tražiti max ugovor 2020, Milsap će otići 2019, svakako vredi ponuditi ih za AD. Heris dosta vredi Denveru ali je preplaćen. Bizliju , Morisu Vanderbiltu ugovori ističu 2020 ( kao team option ili qualifying offer svejedno) i ako žele kontinuitet koštaće ih produženja toliko da neće moći da priušte Marejev ili obrvin max ugovor svejedno. Ako već treba da biraju, bolje da imaju obrvu do 2020.

Joca

pre 5 godina

Zašto se potencira na to kako Nikola ima 25 triple doubles I kako je samo čemberlejn ispred njega kad nemu fali samo još 6 triple doubles da udje u all time listu sa svim igračima na svim pozicijama:
RankPlayer# Times
1Oscar Robertson181
2Magic Johnson138
3Russell Westbrook122
4Jason Kidd107
5Wilt Chamberlain78
6LeBron James76
7Larry Bird59
8Fat Lever43
9James Harden41
10Bob Cousy33
11John Havlicek31
Rajon Rondo31
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alfabet, 3. februar 2019 19:49)

Zato sto oni tu gledaju samo igrace koji imaju 213+cm...posto je kod njh ekstremno retko da neko ima tripl dabl i imali su ih uglavnom neki od najboljih centara u istoriji NBA.

delboj

pre 5 godina

Lose, ja mislim da bi Denveru mnogo vise legao igrac tipa Kawai Lenard. Mada je Denver jos daleko od sampionskog tima. Njima je najbolje da uzmu par sjajnih mladih igraca i za par godine napadnu prsten. Prije tesko.

Milan

pre 5 godina

@alfabet
ti si analfabet, kad bi znao nešto o tim igračima video bi da je samo Vilt centar kao i Jokić, potencira se da je drugi od svih igrača sa pozicije centra.
@baron
E ti što si ih nabrojao su all star igrači i stvarno mogu LBJ-u i obrvi da pomognu da osvoji titulu.

mali

pre 5 godina

Smarate vise sa Jokicem,nezasluzuje toliku paznju kod nas uopste,a i nije bas toliko popularan u Americi kao sto nasi mediji prenose!!Njega ni neinteresuje Srbija ni sta se ovde pise.

Malkom

pre 5 godina

Realno, Denver nije mnogo privlačan za vrhunskog igrača poput Dejvisa. On cilja vrh NBA-a, a to su Lejkersi i niko drugi. Tri-četiri godine će igrati sa LeBronom, dobiće verovatno isto toliko prstenova, a posle će tim šest-sedam godina ostati njegov. Imaće priliku da s četiri-pet prstenova gospodari ligom zbog stečene slave, i to u najboljem timu. Jedino tako ima priliku da bude jedan od 10 najslavnijih igrača svih vremena. To je njegov plan. I mislim da je realan i dobar.

LBJ

pre 5 godina

genijalna ideja! Zamislite samo taj pik en rol dva igrača od 212 cm, pa to bi bilo nezaustavljivo. na preuzimanju igrača bi redovno bio mismatch, koji bi rezultirao dobrim šutevima - a obojica dobro šutiraju s distance i za tri poena- ili lakim poenima iz reketa, gde su ponovo obojica odlični. Još kad se vrati Michael Porter Jr. pa njih trojica od 208 - 212 cm u igri, a sva trojica pogađaju trojke, sva trojica dobro vode lopte, svestrani, a Jokić organizuje i dodaje, pa bili bi kao Golden State, ali sa višim igračima.

ja

pre 5 godina

ja ne bi menjao sastav Denvera, imaju hemiju, a prodao bi Milsapa. A ko kaze da Lejkrsi udu u plej of ? pa se zezne za celu sezonu. A druge je James old man, i nije iz sastava Big Three. Ali nekoga treba dogurati u Denver za Titulu, za sada mozda dodu do Finala istoka.

Đole

pre 5 godina

Neka ludnica je zavladala u medijima u Americi oko Entoni Dejvisa. Koji god tim da ga uzme platiće preskupu cenu u vidu trejda. Pelikani traže 4 igrača plus pika prve runde što nije normalno i to ne neka 4 bezvezna igrača već mlade zvezde u usponu. Bolji tandem je Jokić - Vučević. Mnogi se pitaju zašto je ove godine Vučević All Star i drugi najbolji centar Istoka? Brojke sve govore, ima učinak kao Jokić!!! I ja sam se iznenadio ali evo podataka: minuta po utakmici Jokić 31,4 Vučević 31,3; poena Jokić 20,2 Vučević 20,7; procenat šuta iz polja Jokić .508 a Vučević .521; procenat za 3 poena Jokić .308 a Vučević .378; skokovi ukupno Jokić 10,5 a Vučević 12,0; asistencije Jokić 7,7 a Vučević 3,8; blokade Jokić 0,7 a Vučević 1,2; ukradene lopte Jokić 1,4 a Vučević 2,0!!! Ako se gleda statistika onda su jokić i vučević potpuno izjednačeni pa Nagetsima za titulu su dovoljna dva Jokića, odnosno TANDEM JOKIĆ - VUČEVIĆ, A DIVAC NEK SPAVA; NEK DOVEDE MATOROG GASOLA, UŽAS!!!

jokictoharris

pre 5 godina

jao sta sve nece covek da procita ovde?!?!? ljudi trejduju a niko izgleda nezna kakav milsap ima ugovor.milsap je potpisao 2+1 stim da je poslednja godina na minimalnom veteranskom ugovoru sto znaci 30+30+1!!! tako da u denveru nisu ludi da trejduju igraca kojeg ce sledece godine da plate milionce! pa zasto su ga onda preplacivali ove dve godine???

Smehotres

pre 5 godina

Denver definitivno ima kapacitet da zadovolji želje NOP...ima izuzetnu dubinu tima...tako da recimo evo samo jedne kombinacije koja bi bila realna za obe strane, a takvih kombinacija Denver može da ppnudi bar u 5 različitih varijanti... Obrva Milsap, Barton, Tomas.

tocka

pre 5 godina

Ne ide. Jokić voli da igra peticu u napadu jer tako nijedan centar ne može da ga čuva. Sa Dejvisom bi išao opet na četvorku što bi bilo ubitačno za njega i ceo tim.
Denver je sad dobar. Treba samo da izgura što dalje u playoff-u i uskoro potpisuje nekog ko im stvarno treba, recimo Durant.

Mr.SmartCz

pre 5 godina

denver ima strasnu ekipu sve mladi momci timska igra nikad se ne zna ko ce da napuni protivnika jokic marej lajls moris bizli haris hernangomez sve 22 23 24 god imaju sansu cak i ove godine da uzmu titulu ako ne onda sigurno u narednih 5 godina jedna je njihova pa mozda i 2 3 !!!!!

nba

pre 5 godina

Dejvisu bi to dobro došlo, jer Denver ove godine može mnogo, ali mislim da on Denveru nije potreban i da bi im samo pokvario timsku hemiju koju trenutno imaju.

Korundžija

pre 5 godina

Janisa treba namamiti iz propale frančize Milvoki. Bledso i Robin Lopez ijonako jos ovu sezonu mogu da izguraju. Bratsko-ortodoksni tandem osvaja ljigu glat.

Pandaren

pre 5 godina

Navedene ponude nisu realne i New Orleans ne bi pristao na njih, tražili bi više.

Jedino realno bi bilo nešto tipa Marej, Heris, Plamli, MPJ i pik, ali ne verujem da bi nagetsi hteli toliko da daju.

A čak i da se trade obistini, Denver je malo tržište i tu Davis ne bi mogao da dobije veliki novac od sponzora kao da igra u LA, NY, GS, Cikagu, tako da na prvu slabiju sezonu tima ili neodlazak u finale, Davis bi napustio Denver kao slobodan agent, u kom slučaju gube sve

alfabet

pre 5 godina

Zašto se potencira na to kako Nikola ima 25 triple doubles I kako je samo čemberlejn ispred njega kad nemu fali samo još 6 triple doubles da udje u all time listu sa svim igračima na svim pozicijama:
RankPlayer# Times
1Oscar Robertson181
2Magic Johnson138
3Russell Westbrook122
4Jason Kidd107
5Wilt Chamberlain78
6LeBron James76
7Larry Bird59
8Fat Lever43
9James Harden41
10Bob Cousy33
11John Havlicek31
Rajon Rondo31

Kolač

pre 5 godina

Smarate vise sa Jokicem,nezasluzuje toliku paznju kod nas uopste,a i nije bas toliko popularan u Americi kao sto nasi mediji prenose!!Njega ni neinteresuje Srbija ni sta se ovde pise.
(mali, 3. februar 2019 14:14)

Ja jedino ovde vidim da tebe "neinteresuje" gramatika.

Milan

pre 5 godina

Sa jedne strane se slažem da ne treba menjati ekipu koja dobije, sa druge strane kako odoleti ako možeš dovesti takvog igrača. Poređenju sa tandemom Kazins - AD nema mesta jer su Jokić i Kazins totalne suprotnosti na terenu. Tačno je da bi se Lenard, Durent ili Tompson bolje uklopili u Denveru ali je i prilično teško da bi uopšte došli.
Razlozi za trejd:
Marej trenutno ima veću vrednost nego će ikad imati. Meni se uopšte ne sviđa kao igrač a već na leto će tražiti veliki novac.
Denver ima prostora za ugovor AD upravo do leta 2020. Posle toga im i ne treba. Tada treba potpisati Bizlija, Morisa , Bartona
Rešiti se ugovora Milsapa. Košta kao AD a ne doprinosi. AD bi sigurno doneo poene i opcije u završnici

Lex

pre 5 godina

Zasto bi trejdovali pola tima zbog Davisa,kada im je hemija mozda cak i najbolja u ligi.Dosta mladih i talentovanih kosarkasa,koji,sem Bartona,igraju zaista lepu kosarku.Definitivno ne zvuci dobro.

slaviša šmigič

pre 5 godina

samo igrac koji se uklapa u timsku igru ako igrac igra sam za sebe onda jim sigurno netreba.oko lebrona su se skupljale same super zvezde pa nikad,da uzme sampionski prsten.najbolje.,da se igraci poznaju izmedju sebe denver ima igru sa kojom moze dobiti svaki ekipu u doigravanju.sjajni suteri i dobre zamene koje mogu odlicno odigrati odbranu gde ima jokara najvecih poteskoca cak je i drugi beli centar skapirao igru jokica i poceo igrati sjajno pri izlascima jokica a i fazu napada je poboljsao drugi beli centar ali tamo vec imaju milsapa.sjajan triling igraca koji se dopunjuju.

Kole

pre 5 godina

Realno, Denver nije mnogo privlačan za vrhunskog igrača poput Dejvisa. On cilja vrh NBA-a, a to su Lejkersi i niko drugi. Tri-četiri godine će igrati sa LeBronom, dobiće verovatno isto toliko prstenova, a posle će tim šest-sedam godina ostati njegov. Imaće priliku da s četiri-pet prstenova gospodari ligom zbog stečene slave, i to u najboljem timu. Jedino tako ima priliku da bude jedan od 10 najslavnijih igrača svih vremena. To je njegov plan. I mislim da je realan i dobar.
(Malkom, 03. februar 2019 1 4:03)

Lebron za 15 godina pravljenja super tomova ima cak 3 prstena, zasto bi sada u poznim godinama procvetao i uzeo jos 4-5 prstenova? Alo, spusti se na zemlju. Na zapadu ce tesko videti plejof.

Miki5

pre 5 godina

Ja da sam Lebron napravio bi ugovor s Lejkersima na dolar godisnje, i time oslobodio seleri kep za jos neke dobre igrace. Covek dobio od najka milijardu dolara sponzorski ugovor, sta ce mu vise novca, realno? A on sa Lejkersima potpisao sa 33-4 godine maksimalni ugovor na 5 godina.. Ovako bi imao bomba ekipu, za prstenje, a on sam bi uradio nesto revolucionarno i nikad vidjeno :)

anti-reklamozder

pre 5 godina

nikako- sve ste lepo napisali denver je malo trziste,a za igraca dejvisovih shvatanja (koji odbije supermax u organizaciji gde je bio zastitno lice) moglo bi se reci da bi bilo s konja na magarca. on trazi atraktivnu ekipu na mnogo nivoa, ambicije,snaga fransize I novac. primer sa milsapom I ajzeom vam nije adekvatan ,prvi je dosao iz atlante u trenutku kada je ona od stabilnog plej of tima krenula da tankuje a ni on nije u cvetu mladosti. kako je ajzea izradjen,I za koju sicu je u denveru I vrapci znaju.
gledano kroz neki fantazi ili igricu bili bi odlicni,u stvarnosti je nemoguce (sem ako jokara ne dodje u jezerase npr)
sportski pozdrav :)

LBJ

pre 5 godina

at true šišmiš

nije to bilo u Pelikansima, jer tamo nije bilo Jokare. Jokara je bolji od Kazinsa. Jokara + Brow + MPJ = NBA Champions 2020, ee-haa!

ElHombre

pre 5 godina

Denver je mlada ekipa koja jos uvek napreduje i njima ne treba neki Davis koji ce da siluje lopte. Denver je buduci super tim kao Golden State.

Mladen

pre 5 godina

Denver ima svakako vise da ponudi od Lejkersa ali nisu jedini. Ja bi svakao trampio Mareja i par igraca (Barton, Milsap..) za Dejvisa ako ga Pelikansi hoce jer jeste mlad ali precenjen-uutrpa na jednoj 40 i izgleda ko Dzordan onda se ne vidi sledecih 10 utakmica. Milsap isto mora da bude deo ovog trejda jer ne vidim koji ce Denveru ako bi dobili Dejvisa. Cak i da Dejvis ode 2020 treba rizikovati ko Toronto. Mada ne verujem da ce to i da pokusaju vecina GM-a igra ziheraski nece da rizikuje i cekaju da se Voriorsi rasuture.

dr leki

pre 5 godina

Inace pominje se mogucnost da bi hteli da uzmu Belog iz Sakramenta kao jednog od pet PF-a za koje su pokazali interesovanje... bolje o tome da ste pisali
iako je isto malo verovatno

Mile

pre 5 godina

AD jeste sjajan igrac ali sticem utisak da ga polako svi precenjuju.
Kuzma, Ingram, Bol mi se cini kao previse za jednog igraca. Ni mnogo bolji ni mnogo losiji od Bostonovih trejd igraca.

Dacha

pre 5 godina

Kako vam zvuči petorka:Teodosić,Bogdanović,Bjelica,Raduljica,Jokić?
(Lažni car Šćepan mali, 03. februar 2019 14:49)

Realno ja ne vidim mesta za Raduljicu u ovoj petorci,on je trenutno sve samo ne ozbiljan igrac. Tu bi mogao da upadne Milutinov i onda bi to vec bilo mocno.

očigledno

pre 5 godina

Smesne ponude, ovo ne bi prihvatili ni da mu istice ugovor na kraju ove sezone. Za ovakvu ponudu, mogli bi mozda da dobiju Holideja...

Aleksa

pre 5 godina

Nema razloga da Nagetsi trejduju mlade igrače (naročito ne Malika Bizlija) za Dejvisa koji jeste top 5 igrač lige ali je ujedno i njegov trejd u ovom trenutku rentiranje, pošto u 2020. postaje slobodni agent i bira iduću destinaciju. Nagetsi na kraju sezone treba da se reše ugovora od $33 miliona koji ima Pol Milsap i da, kada isplate klince, dovedu pouzdaniju četvorku.

mika

pre 5 godina

ne bi ja tu ništa diro..
dečaci igraju sve bolje i sam tim porašće im i cena (koju treba ispoštovati u predstojećim godinama)
dođe li ovaj đogani ode hemija

mateka994

pre 5 godina

Definitivno ne. Denver igra nesebicnu igru i njima trebaju ne tipicni super star igraci koji igraju za tim a ne za sebe. Daleko od toga da je dejvis los igrac ali je klasican super star brine o svom "legacy-ju"... mislim ono upropastio bi ekipu. Naibolja opcija za nuggetse je da se drze toga sto imaju i na leto dovedu trejdom ili nekim slobodnim agentom zamenu za milsapa u vidu nekog mladjeg dobrog odbrambenog igraca time imaju sampionski tim narednih 6-8 god min.

True Batman Fan

pre 5 godina

@LBJ

Taj scenario si vec imao i to u Nju Orleansu, kada su kingsi trejdovali Kazinsa u Pelikanse. Svi znamo kako se to pokazalo...

globetroter88

pre 5 godina

Za Dejvisa bi, sa igračke strane, bio pun pogodak dolazak u Denver.
Ipak, pitanje je da li je za Nagetse dobro da, u trenutku kad dele prvo mesto na Zapadu, potencijalno narušavaju hemiju u timu i menjaju sistem igre zbog „Obrve".
S druge strane, činjenica je da se Milsap nije uklopio, kako se očekivalo, a plaćen je papreno. Ako bi njega uključiliu trejd , uz „žrtvovanje" dva mlada igrača (Beasley, Murrey ili Harris) + budući pikovi, a da NO , hipotetički, prihvati ponudu, mislim da bi Denver bio na dobitku i bio bi ozbiljan plej-of tim sa ogromnim ambicijama.

Alija Sirotanović

pre 5 godina

Denveru bi streč četvorka, legla kao budali šamar. A Dejvis jeste najbolji igrač na toj poziciji. Uz povratak MPJ koji je nestandardna trojka, gledali bi tim koji igra neku novu verziju košarke, nešto što dosada nije viđeno i teško da bi neko mogao da im parira. Mislim, da ego Dejvisa nije problem, već mogućnost da se s njim potpiše višegodišnji ugovor.

kmd

pre 5 godina

Mislim da bi to bilo loše po Denver, a i po Jokićev napredak jer bi narušilo hemiju u ekipi. Eventualno da se pojačaju nekom boljom trojkom tipa Lenarda, ali ako se MPJ oporavi za sledeću sezonu i pokaže svoj potencijal ne treba im niko.

KOSTA1703

pre 5 godina

Još da dodam.....
Veliki ograničavajući faktor bilo kakvog trejda u ili iz Denvera je pozicija na tabeli.
Otkad se to menja ekipa koja dobija?
Otkad se to uoipšte priča o trejdovima u ekipi koja je prva na tabeli?
Samo pričom o tome, a kamoli trejdom narušava se atmosfera ekipe.
A posebno jer ide poprilično težak raspored Denveru do kraja sezone.
od 30 preostalih mečeva, jedna s Orleansom, jedna s Njujorkom, dve s Dalasom, dve s Vašingtonom, jedna s Detroitom i 22 meča sa plejof ekipama trenutno.
A Detroit i Vašington još uvek jure plejof, a možda i Dalas.

па то је сјајно!

pre 5 godina

Kako vam zvuči petorka:Teodosić,Bogdanović,Bjelica,Raduljica,Jokić? 
(Lažni car Šćepan mali, 03. februar 2019 14:49)

Сјајно, мада би боље било да Боби игра двојку, а Милутинов плеја. То би била

Човече, реално звучи лаички, а они који се разумеју у кошарку знају зашто.

Boza

pre 5 godina

Sampion NBA i MVP. Olimpijada je super, i ima svoju vidljivost, mozda da je igrao u timu koji je pobedio M. Jordan dream team, neki tako prejak tim, ali generalno, ceo svet vise pamti NBA titule i sampione.


"Aj sad ovako da li bi Jokic bio veca legenda da postanesampion NBA i MVP u NBA ili da osvoji zlato na Olimpijadi?
(Smuti, 3. februar 2019 14:56)"

SasaS

pre 5 godina

Ma kakav crni Dejvis. Nuggets-ima treba trojka jos, i na ovu ekipu to je to, za ovu sezonu. Ja da sam gm Nuggetsa ovih par dana do kraja trejd lajna bih jurio nekoga ko moze da igra nisko krilo, tipa Hood, Oubre, Lejman,Green-a za Tomasa... Sve ove ekipe bi pristale na trejd, Tomas jeste povredjen ali je kvalitetan i posle ALL STARS-a se vraca u tim a trenutno Denver ima petoricu odlicnih bekova a samo Krejga na niskom krilu...

neko_iz_mase

pre 5 godina

Vise me interesuje kombinacija Teo, Bogdan, Beli, Jokic, Marjanovic. Naredne dve godine. Tako se postaje legenda, a ne samo zvezda.
(Marko, 03. februar 2019 13:56)

Srbin sam, volim Srbiju iz duše i navijam za nju, pogotovo za košarkašku reprezentaciju, jer sam i sam igrao košarku kao mlađi, ali ova petorka koju si nabrojao bi primala 150 koševa svaku utakmicu. Kada će ljudi shvatiti da Jokić i Marjanović ne mogu u isto vrijeme da budu na parketu. Obojica su prespori u odbrani, Marjanović je toliko dominantan u napadu da za 5 minuta igre često da po 7-10 poena, ali ne igra jer dok se on vrati iz napada u odbranu ljudi su već završili akciju. Prilikom pick and roll-a, on nema šanse da brani igrača, jer je previše spor, i zato i ne igra. Drugo, Jokiću je najveća boljka takođe odbrana, a Teo ne može da brani više nikoga. Nikad nije igrao odbranu Bog zna kako, a sada kad su tu i godine, tek ne može. Tako da ovo možda jeste naših najboljih 5 pojedinaca, ali nikad neće zajedno biti na parketu. Bogdanović, Nedović, Kalinić, Bjelica i Jokić je najvjerovatnije naša prva petorka, ili Teodosić, Bogdanović, Kalinić, Bjelica i Jokić. Kako će Sale odlučiti da kombinuje bekove tu ima slatke muke, ali na poziciji krila, što zbog odbrane, što zbog skoka, on nema puno izbora. To je Kalinić, jedino pravo krilo koje Srbija ima trenutno. Snažan, dobar u odbrani, uvijek na skoku, brz u tranziciji, dobar na strani pomoći, koja će sigurno trebati Jokiću.

Jović, Teodosić, Micić
Bogdanović, Nedović
Kalinić, Simonović ( ovdje može da bude i neko drugi, ali mislim da je Simonović još uvijek najbolje drugo krilo reprezentacije-odbrana, skok, šut za 3)
Bjelica, Lučić
Jokić, Marjanović, Milutinov (to je najbolje što Srbija trenutno ima)

Moo

pre 5 godina

Ko je pisao ovaj tekst!? LA ponudio Ronda, Bizlija, Bola, Kuzmu i pika prve runde na draftu i Pelikansi se nasmejali na to ali zato ce da prihvate ovu smesnu "ponudu" koju ste izmislili u ovom tekstu. Da ne pricamo o tome da Jokic i Dejvis mogu samo da smetaju jedan drugom u ovoj small ball igri gde jedva ima mesta za jednog centra, a i od tog centra se ocekuje da se snadje u run and gun kosarci, da asistira i sutira trojke.

Dejvis moze da dodje u Denver jedino ako Jokic ode u suprotnom smeru a to je cista glupost. Timovi koji su prvi po skoru u ligi ne rade takve stvari.

baron

pre 5 godina

Trejd Davisa u La je gotova stvar. Kuzma, Ingram, K.C.Pope, Rondo ili Bol idu u suprotnom pravcu. Carmelo dolazi u La, Pelikansi salju jos jednog igraca Lakersima. Ovim trejdom Lakersi ne gube nista, dobijaju mnogo.

Cleveland je prosle godine obavio trejd sa Lakersima koji nisu morali trejdovati Clarksona, niti dovoditi Ajzeju, ali jedan od uslova prelaska Lebrona bio je da im pomognu u trejdu.
Lebron je probao sa klincima, ali ne ide. Glupo bi bilo da mu sezona propadne, a vec je u godinama i Lakersi ce dati sve za Davisa.
Nisu Ingram, Kuzma neki igraci, niti ce ikada biti.
Lakersi nece ostati bez tima jer uvek mogu dovesti nekog veterana, slobodnog agenta da popuni prostor, a imaju jos mladih solidnih igraca koji nisu dobili pravu sansu od Kuzme i Ingrama. Recimo Caruso je jako dobar igrac, Sviatoslav Mykhailiuk je najbolji suter koga imaju a greje klupu nikada losijem Popeu.
Lakersi jednostavno ne smeju ispustiti Davisa posle gomile losih poteza uprave.

Jim Beam

pre 5 godina

Denver može da ide na ovo samo ako je Dejvis spreman da potpiše "sign and trade" ugovor pa da bude zaključan na faktički 5 godina da ne mrda iz Denvera jer bi u otišao kao free agent na leto 2020.godine jer su malo tržište. Mislim da je ta kombinacija moguća tek na leto.

A ovo bi im bilo dobro jer su se Moris i Bizli faktički pokazali podjednako dobri kao Heris i Marej + su racionaliji. Ako daju Mareja, Bartona, Milsapa, pika 1. runde i recimo Uanča, možda bi Pelikansi pristali. Denver bi imao bolju petorku (Monta,Heris, Krejg, Dejvis,Jokić), i dalje dobru rotaciju (Ajzea,Bizli,Lajs,Plamli) a svakako bi bili konkureniji u borbi za prsten (iako je GSW dominantan bez dileme). Ali da se ne lažemo, Pelikansi imaju na stolu verovatno bolje ponude Lejkersa i Bostona koji mogu više da ponude.

lignjoslav

pre 5 godina

@malkom
3,4 godine sa LBJ i isto toliko prstenova? i onda bi tim ostao njemu i onda sta?opet bi osvajao?....pa ima svoj tim i ne moze ni u PO da ga uvede.
A verovatniji scenario je da ide u LAL i sa LBJ osvoji 0 prstena max, osim ako ne dovedu Irvinga pa sa njim i LBJ eventualno jedan.
Posle penzionisanja LBJ opet 0 dok ne dovedu opet nekog superstara, ali pitanje je koliko ce i jedan tim biti njegov, jer se kao vođa pokazao jako loše
5ice u modernoj kosarci su prevaziđene.
Ono što debeli igra je neka fuzija pleja i 5ice, gde on organizuje napad a po potrebi se spušta u reket i igra 5icu.
To što i Dejvis zna da vodi loptu, ne čini ga organizatorom igre.
I koji god tim da hoce da se suprostavi GSW bi valjalo da ima krštenog pleja.
Tako da od LAL ocekujem jedno veliko nista....sa Dejvisom ili bez njega

јд123

pre 5 godina

Jedino ko bih ja voleo da dodje u Denver je Tompson, zbog toga što igra na obe strane terena, i uz njega bi verujem Denver značajno podigao svoje šanse da osvoje titulu.
(KOSTA1703, 3. februar 2019 14:22)

Баш сам о томе пре неки дан размишљао. Неко написа да би Дурент Денверу добро дошао. Сигурно, али чисто сумњам да би Дејвис и Дурант хтели у Денвер. Пеликанси би можда и пристали, јер Денвер има шта да понуди, али Дејвис би се ту задржао само до 2020 када постаје слободан агент. Пошто је извесно да ће ГСВ неколико играча напустити а и Томпсон је изјавио да неће пристати на мања примања, трејд са Денвером би био добар за обадве екипе. ГСВ би добио младе, талентоване играче, око којих могу поново правити шампиионску екипу. Мелоун цени Томпсона, једном је изјавио да покушава од Хериса да направи играча као што је Томпсон, да игра и добру одбрану. Томпсон, иако ол-стар играч није суперстар, то су у ГСВ пре свега Кари и Дурант, тако да би можда и пристао да дође у Денвер.

Ако се Денвер ипак одлучи за трејд, нешто као Торонто у вези Ленарда, може поред Милсапа и још неколико играча, да понуди и Мареја, великог талента и пројектованог будућег ол-стар играча, јер на позицији плеја имају све бољег Мориса а ту је и ИТ. Чак и ако Дејвис неће да потпише нови уговор, могу га трејдовати на лето. Тако би на лето имали шта да понуде за неки други трејд.

bskfan

pre 5 godina

Iako se AD vodi kao PF, on najcesce igra u reketu, sto znaci da ne bi bio dobar fit za Jokica. Po meni, Porzingis je mnogo bolji fit jer je on zaista pravo krilo.

Ja se tu ne bih zaletao jer za to nema potrebe. Pre pocetka sezone cilj je bio plejof a sada odjednom porasle ambicije. Ja mnogo ocekujem od Vanderbilta, iako ima samo 19 god, a ako uspeju da saniraju ledja MPJ-u, onda bi to bio sjajni defanzivno-ofanzivni duo. Zamisli sad trejdujes MPJ-a, a posle par godina se ispostavi da je on zaista mladi Durant, kako ga je Bilaps nazvao?

Ako bih nekoga trejdovao onda je to Marej. Ne zbog toga sto nije klasicni plej (njima pored Jokica nije potreban klasican plej) vec zbog loseg vodjenja lopte. Prva i osnovna stvar kod svakog pleja je da kad mu das loptu - da ta lopta bude sigurna, a tu je Marej los. Tu se postavlja i problem novca jer uskoro isticu ruki ugovori i zato nema sanse da zadrze sve mlade igrace.

Za Denver je sada najbitnija stabilnost, da rastu postepeno, da se izgradi pobednicki mentalitet, a ne da previse reskiraju.

ramplstilskin

pre 5 godina

Ne bitno je koji je trenutno Denver oni mogu da prave ekipu samo sa drafta.Jednostavno kada superster bira gde će da igra sledećih par godina on neće izabrati Denver,Sakremento,Indianopolis ili Soltlake.

Tin

pre 5 godina

Dejvis moze jednako dobro da igra poziciju 4. U ritaciji kao sad sa Plumlejem mogli bi biti ubitacni. Problem je ato nema sanse da do toga dođe. Čovek hoće na Veliko trziste i tačka.

antiDebil

pre 5 godina

Koji ce im, samo bi ih ugusio i upropastio hemiju u ekipi.
Ako vec zele da ganjaju nekog slobodnog igraca neka to bude Lenard, on bi im najbolje legao, a ako nastave da se razvijaju ovim tempom za par godina nece morati nikoga da jure i da mole, slobodni agenti ce sami dolaziti kod njih i jos ce pristati da igraju za manje para !

marko

pre 5 godina

Тим са два центра ће победити ГСВ можда у таблићу.
Тако да ако Денвер има шампионске амбиције боље да ништа не дира, сачека расплет на лето код ГСВ, пошто неко изгледа дефинтивно одлази и са овим тимом и овом игром скроз је реално причати о титули.

Bookie

pre 5 godina

@jokictoharris

Sta napisa ovo? :)

Millsap ima ugovor od blizu 90 mil za 3 god , s tim sto je 3. godina opcija Denvera da li ce ga zadrzati i dati mu punih 30 mil , a ne 1 !!!

Da bi Davisa doveli ovakav Millsap im nema nikakvu vrijednost , vec bi bukvalno morali dati Marray , Harris i vrlo moguce Bartona , prije nego Plumlee , uz pik prve runde.Posljednji mecevi pokazuju da dobijaju i bez Murray-Harris dvojca , Millsap je zamjenjiv , samo bi u slucaju ovakvog trejda trebalo uz AD da dobiju nekog ko ce zamijeniti Bartona i nekog od plejeva koji im je visak (Frazier/Jackson).Darius Miller kao trojkas mi pada na um.

Volio bih ovom Murrayu vidjeti ledja , iz Denvera , ali opet mislim da nema nista od dolaska AD.Iz iskustva gledano , kada neki igrac trazi trejd , svi bi tog igraca ali da se ne odreknu neceg bitnog...

Max

pre 5 godina

jao sta sve nece covek da procita ovde?!?!? ljudi trejduju a niko izgleda nezna kakav milsap ima ugovor.milsap je potpisao 2+1 stim da je poslednja godina na minimalnom veteranskom ugovoru sto znaci 30+30+1!!! tako da u denveru nisu ludi da trejduju igraca kojeg ce sledece godine da plate milionce! pa zasto su ga onda preplacivali ove dve godine???
(jokictoharris, 03. februar 2019 16:05)

Druže Milsap zarađuje 30 mil, s tim što je negarantovana poslednja godina pa Denver može da otkaže poslednju godinu ugovora, kakav veteranski minimalac hahahahahahahahaha

Dex

pre 5 godina

Gomila teskih gluposti u komentarima. Tip kaze Milsap sledece godine ZA minimalac (30+30+1) i ima brdo + i par - .Zatim pisete kako se Bizli pokazao boljim od Herisa? Da li ste realni.Bizli nema kontrolu lopte, lose asistira, nema dribling, ali je veoma ekslpozivan, pozrtvovan i neverovatno kako je poravio sut i tajming za isti. Napreduje, ali daleko je od Herisa, koji je ``2 way player``za koga se plasim da ne bude ``injiry prone``tipa Galinari. Pise se - kao otarasiti se Milsapa... Pa hajde da ne produze ugovor, nije problem, ali ko da igra PF? Da napadaju titulu sa Huanchom i Lajlsom na 4? Oni imaju povremene bljeskove zato sto su pozrtvovani i dobri momci, ali prevashodno zbog sistema u kome ih Jokic cesto ostavlja slobodnim na liniji za tri. Milsap jeste preplacen, hej a da li ste culi da svaka ekipa mora da potrosi odredjenu sumnu novca inace placa ogomane pare ligi? Isto kao kada se predje seleri kap,tako i ako su ugovori premali placaju se socni penali. Igrace tretirate ko gnjile sljive dve ovamo tri onamo. Da budem jasan: Ako uopste postoji sansa da dodje AD u Denver trejd bi izgledao ovako ili slicno: 1. Marej, Heris i MPJ ili 2. Marej,MPJ,Bizli,Milsap i pik prve runde drafta 20` za Dejvisa. A ne kao sto pisu neki Milsap, Barton i Marej i Lajls. Hoce to ali samo ako je GM NOP izgoreo po glavi. Druga stvar kakvo je to pljuvanje po Mareju? Igra PG umesto SG sto mu je prirodna pozicija kako bi i on i Heris bili u startnih 5. A tek za Plamlija.. Vrhunski Back Up centar.

Mirko

pre 5 godina

Kvalitetna analiza.

Poenta cele priče je: Šta hoće Dejvis?
Jasno je da će negde imati ovo, a negde ono, nijedna varijanta mu neće biti savršena.
Jednim delom što ekipe nemaju prostora u seleri kapu, druga što nemaju šta da daju,
a treća je što mnogi i ne mogu da budu konkurentni.
Što se Denvera tiče sve ide u prilog osim što Denver nije atraktivan kao destinacija,
ali bi lako mogao da uzme prsten već ove godine.
Drugi problem je što je Džamal Marej bezmalo ekvivalent Dejvisu u smislu postignutih poena, godina i potencijala, jedino što nema visinu tj. nije centar ali i Dejvis nije plejmejker - tako da tu isto zavisi od Nole-šta žele. To bi svakako bio rizik izgubiti Mareja, ali ostaje puno njih koji bi realno mogli da ga zamene - Bizli,Krejg,Moris,Heris,puni su s bekovima.
Sve preko toga bila bi velika zarada NOle, posebno pikovi na draftu i/ili Milsap i ostali.
Da li bi se Obrva odlučiio na takav potez? Ne znam, ali možda bi mu bilo pametno da ide tim ato putem. Lejkersi su ogromno tržište i brend, ali ne vidim da bi uzeo titulu, najviše da igra finale konferencije. Toronto je isto dobra opcija, jaki su, ali nemaju timski duh kao Denver,i zato su slabiji.
AKo neće u GSW - sledeća najbolja varijanta je Denver.

delboj

pre 5 godina

Lose, ja mislim da bi Denveru mnogo vise legao igrac tipa Kawai Lenard. Mada je Denver jos daleko od sampionskog tima. Njima je najbolje da uzmu par sjajnih mladih igraca i za par godine napadnu prsten. Prije tesko.

KOSTA1703

pre 5 godina

Mislim da u Denveru niko i ne pomišlja na nešto ovako.
Ne zbog toga šta bi sve potencijalno dali za Dejvisa, nego zbog toga što su mlada ekipa koja raste, i u koju sledeće sezone treba da se uklopi i Porter, za koga sam čitao da na treninzima impresionira svojim mogućnostima.
Denver verovatno neće ponuditi maksimum Mareju, i pregovaraće da snizi cenu Milsapu, pa će u toj "razlici" pokušati da dugoročno reše neke več rastuće ugovore u ekipi(Krejg,Bizli,Lajls,Monte posebno).
Jedino ko bih ja voleo da dodje u Denver je Tompson, zbog toga što igra na obe strane terena, i uz njega bi verujem Denver značajno podigao svoje šanse da osvoje titulu.

marko

pre 5 godina

Тим са два центра ће победити ГСВ можда у таблићу.
Тако да ако Денвер има шампионске амбиције боље да ништа не дира, сачека расплет на лето код ГСВ, пошто неко изгледа дефинтивно одлази и са овим тимом и овом игром скроз је реално причати о титули.

Ivan

pre 5 godina

Nema sanse da se odreknu Mareja jedino opcija Geri + Plamli + Milsap + IT + pikovi... Mada ja se licno nikad ne bih odrekao Garija. Ad je jedan od pet najboljih igraca NBA I ima samo 25 godina a i morao bi da se obaveze na produzenje ugovora u sto ja licno sumnjam.
(David, 3. februar 2019 15:50)

Boga mi kako Monte Moris igra, meni deluje mi da su vrlo spremni da ga se odreknu. Mozda je cak Moris-Bizli tandem bolji od Marej-Haris

Milan

pre 5 godina

@NastyB
OK, otišao si na sajt i pročitao podatke koje većina nas ovde zna manje ili više, i šta to sad menja poziciju Denvera?
Marej će tražiti max ugovor 2020, Milsap će otići 2019, svakako vredi ponuditi ih za AD. Heris dosta vredi Denveru ali je preplaćen. Bizliju , Morisu Vanderbiltu ugovori ističu 2020 ( kao team option ili qualifying offer svejedno) i ako žele kontinuitet koštaće ih produženja toliko da neće moći da priušte Marejev ili obrvin max ugovor svejedno. Ako već treba da biraju, bolje da imaju obrvu do 2020.

zoran ivkovic

pre 5 godina

-Nece doci do trejda izmedju Denvera i Pelikansa a mnogo je razloga .
-Denver ima jako dobru ekipu i talentovanu i igraju lepu kosarku ali morali bi mnogo igrača da se odreknu za Dejvisa a posebno im se Mislap ne daje .
-kakav bi tandem bili Jokić i Dejvis pa bili bi sjajan jer Dejvisu i odgovara igrac tipa Jokica asistent ali nema od tog trejda nista Dejvis ide u lejkerse .
-Denver zasto je dobar ove sezone pa Jokic ne gleda samo kos vec i deli lopte i to radi vrhunski pravovremeno i bolje od nekih plejeva . to sve lepo izgleda i dalo rezultat .....često ekipe mase sa izborom igraca na draftu ,al Denver je pogodio top sa Joikićem a bio u 2 rundi drafta ,uboli premiju ... sad kako da Denver napadne titulu i mogu li oni to ...nece nikome u plejofu biti lako sa Denverom ....Jokic igra sjajno ali i spoljna linija sutira dobro ...48 poena neko vece u četvrtini bas su napadacka sila .zbog te igre Jokiceve i deljenja pametnih lopti često im šuteri biju otvorene trojke .

-

David

pre 5 godina

Nema sanse da se odreknu Mareja jedino opcija Geri + Plamli + Milsap + IT + pikovi... Mada ja se licno nikad ne bih odrekao Garija. Ad je jedan od pet najboljih igraca NBA I ima samo 25 godina a i morao bi da se obaveze na produzenje ugovora u sto ja licno sumnjam.

VJ

pre 5 godina

Cela prica je namestena da ode u Lejkerse i tamo ce i da ode.Samo u suprotnom smeru idu svi osim Lebrona.4,5 igraca sigurno.E onda mi nije jasno ko ce da igra.Lebron i AD sami?!

NastyB

pre 5 godina

Marej trenutno ima veću vrednost nego će ikad imati. Meni se uopšte ne sviđa kao igrač a već na leto će tražiti veliki novac.
Denver ima prostora za ugovor AD upravo do leta 2020. Posle toga im i ne treba. Tada treba potpisati Bizlija, Morisa , Bartona
Rešiti se ugovora Milsapa. Košta kao AD a ne doprinosi. AD bi sigurno doneo poene i opcije u završnici
(Milan, 3. februar 2019 16:37)

Kad rešiš nešto da pišeš oko trejdova onda nije teško otići na najobičniji sajt da se informišeš - https://www.basketball-reference.com/contracts/DEN.html i vidiš da Milsap ima "team option" ugovor koji Denver SIGURNO neće produžiti (osim ako su GM-u vrane popile mozak ili mu je Milsap ljubavnik), da su Barton i Haris produžili ugovore, da Marej ima još godinu dana ruki ugovora i to bez "team option" (moraće sledeće ssezone da igra za 4,5 milki, bez obzira na produženje) kakav je imao Jokić kada su ga produžili, Bizli i Moris imaju još 2 i 3 sezone ugovor... Uostalom, sve lepo piše na ovom linku iznad.

bskfan

pre 5 godina

Ne razumem zasto bi dovodio Tompsona za veliki novac ako vec imas Harisa i Bislija? Prsten se ne osvaja tako sto ces podeliti dva tri max ugovora vec tako da tempiras napad na prsten u trenutku kada imas par sjanih igraca sa ruki ugovorima + par max igraca + nekoliko jeftinih veterana koji ce da igraju sa klupe.

DS

pre 5 godina

Ne vredi ,mnogo dobrih igraca bi trebali da se odreknu..To bi bila propast ovog tima koji dominira zapadom valjda nisu glupi da to urade

CarloNS

pre 5 godina

Dejvis moze jednako dobro da igra poziciju 4. U ritaciji kao sad sa Plumlejem mogli bi biti ubitacni. Problem je ato nema sanse da do toga dođe. Čovek hoće na Veliko trziste i tačka.
(Tin, 3. februar 2019 19:31)

Dejvis je izjavio da su mu najvažnije pobede. Njemu pare ne fale, a ni slava.

Što se tiče Denvera, ja bih voleo da vidim PG13. On je pravo krilo, dobar i napad i odbrana, a to Denveru najviše fali. Naravno, totalno je nerealno...

Иван

pre 5 godina

Ја не знам откуд толико слепаца у двема најкошаркашкијим земљама уз Литванију, Америци и Србији: Јокић чини од просечних играча одличне играче, Денверу уз њега ниједан други кошаркаш није нарочито битан и незаменљив. Херис? Одличан, али баци га у неки други тим и нећеш од њега имати ништа посебно. Мареј ће бити лошија верзија Луа Вилијамса. Бизли лик каквих има на стотине итд. Они сви Николи треба да захвале на добрим уговорима које ће добити. А прави кошаркаши то умеју и те како да цене.

Другим речима, није проблем Денверу да пошаље пола тима у Њу Орлеанс за Дејвиса; "родиће" Јокић нове Херисе. Али Нагетсима не треба још једна суперзвезда, јер ако ће Дејвис да буде главни, онда ће Денвер постати само још једна од многих сличних НБА франшиза и као "мало тржиште" има увек да буде иза Лос Анђелеса, Бостона, Њујорка и резултатски. Нагетсима треба неко ко ће прхватити да буде друга опција, и слажем се да је Клеј најбољи за то: шутер је, а то Денверу фали, не мучи лопту много (напротив!), а за њега би та друга опција била напредак, пошто је у Вориорсима био трећа.

Дејвис би им растурио концепцију и за мање од две године отишао у већи град.

vrela mast !!!

pre 5 godina

Ako vec hoce da grade ekipu oko Jokica,imaju mlade igrace i na tome rade par godina ne vidim zasto bi to bacali u vodu a ide im dobro za sada...

Milan

pre 5 godina

@alfabet
ti si analfabet, kad bi znao nešto o tim igračima video bi da je samo Vilt centar kao i Jokić, potencira se da je drugi od svih igrača sa pozicije centra.
@baron
E ti što si ih nabrojao su all star igrači i stvarno mogu LBJ-u i obrvi da pomognu da osvoji titulu.

Joca

pre 5 godina

Zašto se potencira na to kako Nikola ima 25 triple doubles I kako je samo čemberlejn ispred njega kad nemu fali samo još 6 triple doubles da udje u all time listu sa svim igračima na svim pozicijama:
RankPlayer# Times
1Oscar Robertson181
2Magic Johnson138
3Russell Westbrook122
4Jason Kidd107
5Wilt Chamberlain78
6LeBron James76
7Larry Bird59
8Fat Lever43
9James Harden41
10Bob Cousy33
11John Havlicek31
Rajon Rondo31
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alfabet, 3. februar 2019 19:49)

Zato sto oni tu gledaju samo igrace koji imaju 213+cm...posto je kod njh ekstremno retko da neko ima tripl dabl i imali su ih uglavnom neki od najboljih centara u istoriji NBA.