Nedelja, 20.01.2019.

21:50

Novi šamar, novi poraz za kraj – Srbija tek 18. na svetu

Rukometaši Srbije poraženi su od Argentine 30:28 u meču za plasman na Svetskom prvenstvu.

Izvor: AK

Novi šamar, novi poraz za kraj – Srbija tek 18. na svetu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Zippo

pre 5 godina

Pošto mi sa ovih prostora volimo reći da smo "evropski Brazil" ili "europska Argentina" u fudbalu, da li sad brazilci i argentinci govore "mi smo južnoamerički hrvati" ili "južnoamerički srbi" u rukometu

Boki

pre 5 godina

Ma kakav šamar, momci su dali sv od sebe, ostavili su srce na terenu, pokazali karakter...
Oni ne umeju bolji i mi svi treba da budemo zadovoljni prikazanim.

Roger

pre 5 godina

Ovo je posledic atri stavri :
1. Pogresnog izbora u 2016 godini u RSS pod palicom politike SNS
2. Politicki kadrovi su dovukli svoju bratiju
3. Neulaganje u rukomet
1+2+3 je epilog 18 mesto na svetu.
da vas podsetim 2013 godine smo bili treci.
Over.

dragoman

pre 5 godina

SRAMOTA, sram vas bilo vi koji trosite narodni novac, trosite na izivljavanje na terenu, nedisciplinu,na neposlusnost. Niste vi krivi, krivi
su ti koji su Vas pozvali jer ste najbolji.Zalost ako ste vi najbolji. Raspustite, vi koji brinete o sportu, RSS. Kako tebe predsednice Rukometnog saveta nije sramota, ko je tebe izabrao da vodis sport koji je u proslosti proslavio ove prostore. Gospodine ministre sporta zasto vi cutite, na tu temu, ima vas samo na terasi kada drugi sportisti i narod slavi

zzbz

pre 5 godina

Realna slika rukometa u Srbiji, veliki uspeh je uopste plasman na SP sporta koji je godinama unazad unistavan. Onaj koji je ocekivao bolji rezultat, nema pojma o rukometu...

montoya

pre 5 godina

kako vas nije sramota da pljujete momke po forumu, kao da je njima drago sto su 18-ti. A vi sto ih pljujete pokusajte da budete 18-ti u bilo cemu (tablic, domine, recitovanje) u svom selu, gradu, drzavi, Evropi pa onda u svetu! Mozemo li mi Srbi bilo kome da pruzimo podrsku osim Djokovicu, ali samo kad sve redom pobedjuje!

andrak

pre 5 godina

... partije nam kroje sudbinu... retkost je da na čelu neke organazacije imate alpbodnog stručnjaka koji ima potpuno otvorene ruke da radi šta treba i hoće... uništiše nas SNS i slične nepotističke partije...

Sve u zemlji propada, zašto ne bi i rukomet?

pre 5 godina

Da budem iskren, bolji plasman nego što sam očekivao. Da li se oni zadovoljavaju 18. mestom - to je drugo, važnije pitanje.

realno

pre 5 godina

Za početak raspustiti Rukometni savez i izabrati pametne i sposobne ljude iz rukometa pa sve ispočetka....
(milke, 20. januar 2019 22:55)
A gde naći takve?

г

pre 5 godina

Реалност с обзиром на играчки кадар. Ја нисам незадовољан наступом наших момака. Отприлике очекивано.

Krle

pre 5 godina

Koja sramota?Realno gledano i nije da se covek cudi jer stanje u nasem rukometu je na najnizem mogucem nivou.Kakav je savez takvi su nam i klubovi,pa me cak vise cudi sto uopste i ucestvujemo na EP i SP nego ovo 18 mesto,te da uspevamo da proizvedemo tih desetak igraca koji nas tamo odvedu.Imali smo naravno srecu u zrebu koji nam je dodelio Portugal,dok su npr. slovenci koji su bolji od nas bar 7-8 razlike dobili Madjarsku i nisu se ni plasirali na ovo SP.Potrebne su promene od temelja,inace nista bolje nece biti.Talentovani smo za ekipne sportove ali smo rukomet doveli do tacke gde tesko da moze da bude gore.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Raspustiti ceo tim, i dovesti obavezno skandinavca za trenera!! Početi sa juniorima, jer ovi što "igraju" su BRUKA!! Naši treneri su šarena laža, a igra im je od pre 30 godina, zato i prolazimo tako kako prolazimo!! Da su nas u fudbalu tukli Argentinci, bilo bi normalno, ali u rukometu no comment!!

VIF

pre 5 godina

Jedno je tacno 100%..mi kao zemlja koja je donosila medalje i u reprezentativnom i u ekipnom rukometu izgubili smo od Argentine gde je rukomet sport br 10(ispred su fudbal,kosarka,ragbi,odbojka,hokej na travi,polo...)Ovo prvenstvo je za duboku analizu i nadam se da ce se domaci rukomet i klupski i reprezentativni mrdnuti iz blata u koje je duboko zaglibio,mada cisto sumnjam!

ArtuDitu

pre 5 godina

Iskreno, ovi nasi veze nemaju. Cuo sam komentatora na RTS-u kako kaze da ove momke treba da istrpimo neko vreme. Mozemo da ih trpimo koliko hocemo od njih nema nista. Ovo sto sad igraju je prevazidjen rukomet. Kada ne postoji liga, ne postoji struka, savez potpuno politizovan onda je i ucesce na najvecim takmicenjima uspeh. Ne mogu nista momcima da zamerim jer oni igraju koliko mogu. Kada kod nas budu shvatili da treba da se igra brzo i da se u napadu koriste i krila mozda nesto i uradimo. Za sada ovo je nasa realnost. Nekada je Zeljeznicar iz Beograda na pripremama u Francuskoj u trening utakmicama dobijao njihovu A i B reprezentaciju. Sada bi bilo dobro da pocnemo da dovodimo njihove trenere da malo osveze poglede na ovaj sport.

Vickasti

pre 5 godina

nije sramota izgubiti od Argentine :)
(as, 20. januar 2019 22:14)

Pa nije, al u fudbalu.
(Pjer Bojan, 20. januar 2019 22:31)
I to smo uspešno odradili pre 9 godina 0:6...tako da je obrni-okreni sramota😂😂😂

sforca

pre 5 godina

Ne verovatno je šta se učinilo sa naj demokratskijem sportom na svetu.U rukometu možeš da budeš naj bolji na svetu i ako si npr.debeo(Stoilov,Wincek) ili imaš skoro 40(Lazarov,Šterbik) ili si nizak kao Gigu ili si visok kao Zerbe...U Srbiji samo nema kvaliteta i medju trenerima i medju igračima.Deca nemaju gde da treniraju rukomet a još gore nema ko ni da im pokaže a svi pružaju ruku kad treba da se uzme članarina.Ja sam prve tri godine trenirao na betonu napolju a danas nema ni golova na tom terenu a svlačionice ne postoje.Jednostavno rukomet više nikoga ne interesuje.

A 2:0!

pre 5 godina

Svi se sportovi raspadaju, samo što se u Srbiji forsira da je pobeda protiv Liverpula nešto najveće u istoriji, iako je CZ bila poslednja u grupi.

Blue Moon 1354

pre 5 godina

Vodili ceo mec i na kraju poraz ali nema veze, sem prve utakmice sa Rusima kada smo odigrali ocigledno iznad mogucnosti svi ostali mecevi odigrani sa puno gresaka velikim padovima i porazi su bili neminovni. Ekipa ima talenta ali sve ostalo nas rukomet nema a to je struka i organizacija. Bravo za momke na prikazanoj borbi.

milke

pre 5 godina

Ako može u odbojci može i u rukometu. Za početak raspustiti Rukometni savez i izabrati pametne i sposobne ljude iz rukometa pa sve ispočetka....

sasa ilic

pre 5 godina

Sta reci. Ogroman neuspeh. Jos gore,necemo se kvalifikovati ni na sledece evropsko prvenstvo. Najslabija liga u Evropi, uzasan savez,losi treneri,jos gori selektori, otkazi igraca. I eto. Najgori rezultat u istoriji. Sta dalje? Ne znam. Mozda je najbolje svesti rukomet totalno na amaterski nivo u Srbiji.

Ivan

pre 5 godina

Za mene je to takmicenje bilo zavrseno kada se zavrsila prva faza, tako da kritikovati ih sada i praviti senzacionalisticke vesti, zasto sto nije 17 nego 18 mesto, nema nikakvog smisla.

SaleKg

pre 5 godina

Rukometni savez i reprezentacija je slika danasnje Srbije. Funkcioneri i selektori se postavljaju na osnovu drugarskih i bratskih veza, a ne po strucnosti i znanju. Igraci bez karaktera, zelje, umeca, rezultat je na kraju - KATASTROFA! Tako je danas u svim sferama drustva, sportu, kulturi, obrazovanju... Crno nam se pise!

shone bjelovacki

pre 5 godina

Pod broj jedan: Reformisati savez, tj. OSTAVKE!!! A sve ostalo ce doci na svoje...” riba od glave smrdi” ! Ovo vise nema smisla, ne moramo biti u top 5 reprezentacija Evrope a samim tim i svijeta ali da Srbija ne moze imati pristojnu ekipu koja igra moderan rukomet a taj isti rukomet da igraju najbolji postojeci igraci , to moze e to moze

Aleksa Pufta

pre 5 godina

Pa zar Perunicici, Nedja i Butulija nisu najavljivali da kad oteraju Cveleta, Vukovica, Mileta iz one nebitne Metaloplastikine generacije krecu med i mleko?
Ali vazno da su Bahrein posle drame pobedili.
Pa da se veterani Metaloplastike skinuli bili bi bar deset.

Pedja

pre 5 godina

Sto rece Perunicic, kako motivisati ekipu kada smo bili nadomak drugog kruga. Ako imaju imalo obraza, ceo rukometni savez treba da da ostavke zajedno sa selektorom, da se izaberu normalni i strucni ljudi, da postave temelje, da dovedu strucnjaka i da krenemo da stvaramo tim, da se ne brukamo po svetu.

Radoje®

pre 5 godina

Ovaj rukometni savez ne treba reformisati, već RASFORMIRATI... I za rukomet je potrebno imati bar malo pameti... Nisu dovoljni samo bicepsi i dvometraši...

vule

pre 5 godina

večiti srpski kompleks da moramo biti najbolji... pa šta ako smo 18. na svetu? Pa je l moramo iz svega biti vrhunski? Kako se samo normalni narodi ne potresu previše oko sportskih poraza, njih bole porazi kada im smanje plate, povećaju radno vreme, ali ne, daj Srbinu hleba i igara i biće miran kao jagnje, to što ga neko gazi, unistava mu državu, to nema veze, izgubili rukometaši, to je ipak strasnije. Kada ćemo početi da budemo normalan narod?! Kada cemo početi da brinemo svoje a ne tudje brige?! Momci su se borili, jednostavno nismo dobri u tom sportu, u košarci npr jesmo i kraj price

Mile idiot 83%

pre 5 godina

E bga neće odneti predsedniku-selektoru ni buket cveća sa prvenstva. Slika i prilika svega što nam se dešava. Još malo ćemo imati vaterpoliste koji svojim ličnim zalaganjem prave to što prave, a i ne igra svako vaterpolo pa nije merilo.

Јабучило

pre 5 godina

Шта се опет ишчуђавамо? Рукометна репрезентација је лоша и овај лош резултат није неочекиван. Колико лоше играју, заправо је и сам пласман на светско првенство успех. А у односу на традицију је срамота.

ja

pre 5 godina

Stvar je u savezu.Predsednik saveza je ve vise od decenije na celu.Medju igracima vlada nezdrava atmosfera
Nije selektor kriv.Odabrao debitante, momke koji hoce da igraju za reprezentaciju.Mi smo davno najurili Sterbika koji danas brani za spance.Nismo hteli ni Veselina Vujovica koji je sa slovencima u Riju napravio cudo.Liga nam je slaba, Mladje selekcije gotovo da ne postoje.Treba najuriti sve iz saveza i piceti od nule.Neko ki ce da nabavi novac.Koji moze od drzave da iskamci nivac koji ce da se podeli klubovima. Nekada smo bili sila danas dno.Sledece EP necemo videti jer ce iz grupe otici Hrvati i Svajcarci

Stefan

pre 5 godina

Gledajte to i sa vedrije strane, momci su imali priliku da budu i obidju i Njemacku i Dansku.Sigurno ce biti dobrih slika za instagrama.

Serbissimo

pre 5 godina

Sta reci. Ogroman neuspeh. Jos gore,necemo se kvalifikovati ni na sledece evropsko prvenstvo. Najslabija liga u Evropi, uzasan savez,losi treneri,jos gori selektori, otkazi igraca. I eto. Najgori rezultat u istoriji. Sta dalje? Ne znam. Mozda je najbolje svesti rukomet totalno na amaterski nivo u Srbiji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa ilic, 20. januar 2019 22:09)

Vec neko vreme je na tom nivou, otud i ovakav debakl na SP.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Slusam ove velike strucnjake komentatore ma RTS, kazu mnogo mnogo losa igra srpskih rukometasa ali zalog za budcnost jer je tim vrlo mlad! Tim nije mlad no nema iskustvo igranja na velikim takmicenjima.Realno nemaju potreban kvalitet na svim pozicijama pa i ne izmenadjuje sto se tesko ili nikako ne izlazi na kraj sa ekipama iz Azije ili J. Amerike. O pruzanju otpora evropskim timovima tu nema govora! Odavno su "orline' donji dom druge svetske lige!

BGD

pre 5 godina

Sa ovakvim igracima poput ovog Nenadica je i 18. mesto uspeh.On osim sto veze nema je i mentalno limitiran lik,jer na svakom mecu napravi neke faulove kao da je dosao da se bije.Selektor mu objasnjava,ali ne vredi.Dalje,Mosic.Liku je lakse da pogodi stativu nego gol.Bar 5 puta gadja stativu,a gol je mozda dao jedan.E sad ako su ovakvi najbolji onda mogu da zamislim kakvi su ostali i zato bolje i da ne idemo na prvenstva dok se ne pojavi neka talentovana ekipa i bolji selektor od svih koje smo imali zadnjih 17 godina.

aramis

pre 5 godina

Ja sam mislio sto se tice borbe za svoju zemlju da su fudbaleri ubedljivo najgori ali ovi su preuzeli prvo mesto. Minut i po do kraja gube 2 gola i oni lagano se dobacuju ne misle da krenu na gol.

Zimi

pre 5 godina

Da se ja pitam,ne bih ja tu nista menjao...ali sada ce da proradi cojstvo kod selektora i on ce raskinuti ugovor sa rss kao moralna gromada!!! A i sufler Nedeljko u paketu...

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Sta reci. Ogroman neuspeh. Jos gore,necemo se kvalifikovati ni na sledece evropsko prvenstvo. Najslabija liga u Evropi, uzasan savez,losi treneri,jos gori selektori, otkazi igraca. I eto. Najgori rezultat u istoriji. Sta dalje? Ne znam. Mozda je najbolje svesti rukomet totalno na amaterski nivo u Srbiji.
(sasa ilic, 20. januar 2019 22:09)

Šta je tu još gore, kad nemamo pojma? I bolje nego da se brukamo ko Zvezda protiv PSGa.

sasa ilic

pre 5 godina

Sta reci. Ogroman neuspeh. Jos gore,necemo se kvalifikovati ni na sledece evropsko prvenstvo. Najslabija liga u Evropi, uzasan savez,losi treneri,jos gori selektori, otkazi igraca. I eto. Najgori rezultat u istoriji. Sta dalje? Ne znam. Mozda je najbolje svesti rukomet totalno na amaterski nivo u Srbiji.

SaleKg

pre 5 godina

Rukometni savez i reprezentacija je slika danasnje Srbije. Funkcioneri i selektori se postavljaju na osnovu drugarskih i bratskih veza, a ne po strucnosti i znanju. Igraci bez karaktera, zelje, umeca, rezultat je na kraju - KATASTROFA! Tako je danas u svim sferama drustva, sportu, kulturi, obrazovanju... Crno nam se pise!

Aleksa Pufta

pre 5 godina

Pa zar Perunicici, Nedja i Butulija nisu najavljivali da kad oteraju Cveleta, Vukovica, Mileta iz one nebitne Metaloplastikine generacije krecu med i mleko?
Ali vazno da su Bahrein posle drame pobedili.
Pa da se veterani Metaloplastike skinuli bili bi bar deset.

Stefan

pre 5 godina

Gledajte to i sa vedrije strane, momci su imali priliku da budu i obidju i Njemacku i Dansku.Sigurno ce biti dobrih slika za instagrama.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Raspustiti ceo tim, i dovesti obavezno skandinavca za trenera!! Početi sa juniorima, jer ovi što "igraju" su BRUKA!! Naši treneri su šarena laža, a igra im je od pre 30 godina, zato i prolazimo tako kako prolazimo!! Da su nas u fudbalu tukli Argentinci, bilo bi normalno, ali u rukometu no comment!!

sforca

pre 5 godina

Ne verovatno je šta se učinilo sa naj demokratskijem sportom na svetu.U rukometu možeš da budeš naj bolji na svetu i ako si npr.debeo(Stoilov,Wincek) ili imaš skoro 40(Lazarov,Šterbik) ili si nizak kao Gigu ili si visok kao Zerbe...U Srbiji samo nema kvaliteta i medju trenerima i medju igračima.Deca nemaju gde da treniraju rukomet a još gore nema ko ni da im pokaže a svi pružaju ruku kad treba da se uzme članarina.Ja sam prve tri godine trenirao na betonu napolju a danas nema ni golova na tom terenu a svlačionice ne postoje.Jednostavno rukomet više nikoga ne interesuje.

Radoje®

pre 5 godina

Ovaj rukometni savez ne treba reformisati, već RASFORMIRATI... I za rukomet je potrebno imati bar malo pameti... Nisu dovoljni samo bicepsi i dvometraši...

Krle

pre 5 godina

Koja sramota?Realno gledano i nije da se covek cudi jer stanje u nasem rukometu je na najnizem mogucem nivou.Kakav je savez takvi su nam i klubovi,pa me cak vise cudi sto uopste i ucestvujemo na EP i SP nego ovo 18 mesto,te da uspevamo da proizvedemo tih desetak igraca koji nas tamo odvedu.Imali smo naravno srecu u zrebu koji nam je dodelio Portugal,dok su npr. slovenci koji su bolji od nas bar 7-8 razlike dobili Madjarsku i nisu se ni plasirali na ovo SP.Potrebne su promene od temelja,inace nista bolje nece biti.Talentovani smo za ekipne sportove ali smo rukomet doveli do tacke gde tesko da moze da bude gore.

Ivan

pre 5 godina

Za mene je to takmicenje bilo zavrseno kada se zavrsila prva faza, tako da kritikovati ih sada i praviti senzacionalisticke vesti, zasto sto nije 17 nego 18 mesto, nema nikakvog smisla.

vule

pre 5 godina

večiti srpski kompleks da moramo biti najbolji... pa šta ako smo 18. na svetu? Pa je l moramo iz svega biti vrhunski? Kako se samo normalni narodi ne potresu previše oko sportskih poraza, njih bole porazi kada im smanje plate, povećaju radno vreme, ali ne, daj Srbinu hleba i igara i biće miran kao jagnje, to što ga neko gazi, unistava mu državu, to nema veze, izgubili rukometaši, to je ipak strasnije. Kada ćemo početi da budemo normalan narod?! Kada cemo početi da brinemo svoje a ne tudje brige?! Momci su se borili, jednostavno nismo dobri u tom sportu, u košarci npr jesmo i kraj price

komnen barjaktar

pre 5 godina

Slusam ove velike strucnjake komentatore ma RTS, kazu mnogo mnogo losa igra srpskih rukometasa ali zalog za budcnost jer je tim vrlo mlad! Tim nije mlad no nema iskustvo igranja na velikim takmicenjima.Realno nemaju potreban kvalitet na svim pozicijama pa i ne izmenadjuje sto se tesko ili nikako ne izlazi na kraj sa ekipama iz Azije ili J. Amerike. O pruzanju otpora evropskim timovima tu nema govora! Odavno su "orline' donji dom druge svetske lige!

Јабучило

pre 5 godina

Шта се опет ишчуђавамо? Рукометна репрезентација је лоша и овај лош резултат није неочекиван. Колико лоше играју, заправо је и сам пласман на светско првенство успех. А у односу на традицију је срамота.

A 2:0!

pre 5 godina

Svi se sportovi raspadaju, samo što se u Srbiji forsira da je pobeda protiv Liverpula nešto najveće u istoriji, iako je CZ bila poslednja u grupi.

aramis

pre 5 godina

Ja sam mislio sto se tice borbe za svoju zemlju da su fudbaleri ubedljivo najgori ali ovi su preuzeli prvo mesto. Minut i po do kraja gube 2 gola i oni lagano se dobacuju ne misle da krenu na gol.

Pedja

pre 5 godina

Sto rece Perunicic, kako motivisati ekipu kada smo bili nadomak drugog kruga. Ako imaju imalo obraza, ceo rukometni savez treba da da ostavke zajedno sa selektorom, da se izaberu normalni i strucni ljudi, da postave temelje, da dovedu strucnjaka i da krenemo da stvaramo tim, da se ne brukamo po svetu.

milke

pre 5 godina

Ako može u odbojci može i u rukometu. Za početak raspustiti Rukometni savez i izabrati pametne i sposobne ljude iz rukometa pa sve ispočetka....

VIF

pre 5 godina

Jedno je tacno 100%..mi kao zemlja koja je donosila medalje i u reprezentativnom i u ekipnom rukometu izgubili smo od Argentine gde je rukomet sport br 10(ispred su fudbal,kosarka,ragbi,odbojka,hokej na travi,polo...)Ovo prvenstvo je za duboku analizu i nadam se da ce se domaci rukomet i klupski i reprezentativni mrdnuti iz blata u koje je duboko zaglibio,mada cisto sumnjam!

Blue Moon 1354

pre 5 godina

Vodili ceo mec i na kraju poraz ali nema veze, sem prve utakmice sa Rusima kada smo odigrali ocigledno iznad mogucnosti svi ostali mecevi odigrani sa puno gresaka velikim padovima i porazi su bili neminovni. Ekipa ima talenta ali sve ostalo nas rukomet nema a to je struka i organizacija. Bravo za momke na prikazanoj borbi.

ja

pre 5 godina

Stvar je u savezu.Predsednik saveza je ve vise od decenije na celu.Medju igracima vlada nezdrava atmosfera
Nije selektor kriv.Odabrao debitante, momke koji hoce da igraju za reprezentaciju.Mi smo davno najurili Sterbika koji danas brani za spance.Nismo hteli ni Veselina Vujovica koji je sa slovencima u Riju napravio cudo.Liga nam je slaba, Mladje selekcije gotovo da ne postoje.Treba najuriti sve iz saveza i piceti od nule.Neko ki ce da nabavi novac.Koji moze od drzave da iskamci nivac koji ce da se podeli klubovima. Nekada smo bili sila danas dno.Sledece EP necemo videti jer ce iz grupe otici Hrvati i Svajcarci

Vickasti

pre 5 godina

nije sramota izgubiti od Argentine :)
(as, 20. januar 2019 22:14)

Pa nije, al u fudbalu.
(Pjer Bojan, 20. januar 2019 22:31)
I to smo uspešno odradili pre 9 godina 0:6...tako da je obrni-okreni sramota😂😂😂

ArtuDitu

pre 5 godina

Iskreno, ovi nasi veze nemaju. Cuo sam komentatora na RTS-u kako kaze da ove momke treba da istrpimo neko vreme. Mozemo da ih trpimo koliko hocemo od njih nema nista. Ovo sto sad igraju je prevazidjen rukomet. Kada ne postoji liga, ne postoji struka, savez potpuno politizovan onda je i ucesce na najvecim takmicenjima uspeh. Ne mogu nista momcima da zamerim jer oni igraju koliko mogu. Kada kod nas budu shvatili da treba da se igra brzo i da se u napadu koriste i krila mozda nesto i uradimo. Za sada ovo je nasa realnost. Nekada je Zeljeznicar iz Beograda na pripremama u Francuskoj u trening utakmicama dobijao njihovu A i B reprezentaciju. Sada bi bilo dobro da pocnemo da dovodimo njihove trenere da malo osveze poglede na ovaj sport.

Serbissimo

pre 5 godina

Sta reci. Ogroman neuspeh. Jos gore,necemo se kvalifikovati ni na sledece evropsko prvenstvo. Najslabija liga u Evropi, uzasan savez,losi treneri,jos gori selektori, otkazi igraca. I eto. Najgori rezultat u istoriji. Sta dalje? Ne znam. Mozda je najbolje svesti rukomet totalno na amaterski nivo u Srbiji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa ilic, 20. januar 2019 22:09)

Vec neko vreme je na tom nivou, otud i ovakav debakl na SP.

shone bjelovacki

pre 5 godina

Pod broj jedan: Reformisati savez, tj. OSTAVKE!!! A sve ostalo ce doci na svoje...” riba od glave smrdi” ! Ovo vise nema smisla, ne moramo biti u top 5 reprezentacija Evrope a samim tim i svijeta ali da Srbija ne moze imati pristojnu ekipu koja igra moderan rukomet a taj isti rukomet da igraju najbolji postojeci igraci , to moze e to moze

Zimi

pre 5 godina

Da se ja pitam,ne bih ja tu nista menjao...ali sada ce da proradi cojstvo kod selektora i on ce raskinuti ugovor sa rss kao moralna gromada!!! A i sufler Nedeljko u paketu...

BGD

pre 5 godina

Sa ovakvim igracima poput ovog Nenadica je i 18. mesto uspeh.On osim sto veze nema je i mentalno limitiran lik,jer na svakom mecu napravi neke faulove kao da je dosao da se bije.Selektor mu objasnjava,ali ne vredi.Dalje,Mosic.Liku je lakse da pogodi stativu nego gol.Bar 5 puta gadja stativu,a gol je mozda dao jedan.E sad ako su ovakvi najbolji onda mogu da zamislim kakvi su ostali i zato bolje i da ne idemo na prvenstva dok se ne pojavi neka talentovana ekipa i bolji selektor od svih koje smo imali zadnjih 17 godina.

Mile idiot 83%

pre 5 godina

E bga neće odneti predsedniku-selektoru ni buket cveća sa prvenstva. Slika i prilika svega što nam se dešava. Još malo ćemo imati vaterpoliste koji svojim ličnim zalaganjem prave to što prave, a i ne igra svako vaterpolo pa nije merilo.

realno

pre 5 godina

Za početak raspustiti Rukometni savez i izabrati pametne i sposobne ljude iz rukometa pa sve ispočetka....
(milke, 20. januar 2019 22:55)
A gde naći takve?

г

pre 5 godina

Реалност с обзиром на играчки кадар. Ја нисам незадовољан наступом наших момака. Отприлике очекивано.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Sta reci. Ogroman neuspeh. Jos gore,necemo se kvalifikovati ni na sledece evropsko prvenstvo. Najslabija liga u Evropi, uzasan savez,losi treneri,jos gori selektori, otkazi igraca. I eto. Najgori rezultat u istoriji. Sta dalje? Ne znam. Mozda je najbolje svesti rukomet totalno na amaterski nivo u Srbiji.
(sasa ilic, 20. januar 2019 22:09)

Šta je tu još gore, kad nemamo pojma? I bolje nego da se brukamo ko Zvezda protiv PSGa.

Roger

pre 5 godina

Ovo je posledic atri stavri :
1. Pogresnog izbora u 2016 godini u RSS pod palicom politike SNS
2. Politicki kadrovi su dovukli svoju bratiju
3. Neulaganje u rukomet
1+2+3 je epilog 18 mesto na svetu.
da vas podsetim 2013 godine smo bili treci.
Over.

dragoman

pre 5 godina

SRAMOTA, sram vas bilo vi koji trosite narodni novac, trosite na izivljavanje na terenu, nedisciplinu,na neposlusnost. Niste vi krivi, krivi
su ti koji su Vas pozvali jer ste najbolji.Zalost ako ste vi najbolji. Raspustite, vi koji brinete o sportu, RSS. Kako tebe predsednice Rukometnog saveta nije sramota, ko je tebe izabrao da vodis sport koji je u proslosti proslavio ove prostore. Gospodine ministre sporta zasto vi cutite, na tu temu, ima vas samo na terasi kada drugi sportisti i narod slavi

andrak

pre 5 godina

... partije nam kroje sudbinu... retkost je da na čelu neke organazacije imate alpbodnog stručnjaka koji ima potpuno otvorene ruke da radi šta treba i hoće... uništiše nas SNS i slične nepotističke partije...

zzbz

pre 5 godina

Realna slika rukometa u Srbiji, veliki uspeh je uopste plasman na SP sporta koji je godinama unazad unistavan. Onaj koji je ocekivao bolji rezultat, nema pojma o rukometu...

Zippo

pre 5 godina

Pošto mi sa ovih prostora volimo reći da smo "evropski Brazil" ili "europska Argentina" u fudbalu, da li sad brazilci i argentinci govore "mi smo južnoamerički hrvati" ili "južnoamerički srbi" u rukometu

Sve u zemlji propada, zašto ne bi i rukomet?

pre 5 godina

Da budem iskren, bolji plasman nego što sam očekivao. Da li se oni zadovoljavaju 18. mestom - to je drugo, važnije pitanje.

Boki

pre 5 godina

Ma kakav šamar, momci su dali sv od sebe, ostavili su srce na terenu, pokazali karakter...
Oni ne umeju bolji i mi svi treba da budemo zadovoljni prikazanim.

montoya

pre 5 godina

kako vas nije sramota da pljujete momke po forumu, kao da je njima drago sto su 18-ti. A vi sto ih pljujete pokusajte da budete 18-ti u bilo cemu (tablic, domine, recitovanje) u svom selu, gradu, drzavi, Evropi pa onda u svetu! Mozemo li mi Srbi bilo kome da pruzimo podrsku osim Djokovicu, ali samo kad sve redom pobedjuje!

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Sta reci. Ogroman neuspeh. Jos gore,necemo se kvalifikovati ni na sledece evropsko prvenstvo. Najslabija liga u Evropi, uzasan savez,losi treneri,jos gori selektori, otkazi igraca. I eto. Najgori rezultat u istoriji. Sta dalje? Ne znam. Mozda je najbolje svesti rukomet totalno na amaterski nivo u Srbiji.
(sasa ilic, 20. januar 2019 22:09)

Šta je tu još gore, kad nemamo pojma? I bolje nego da se brukamo ko Zvezda protiv PSGa.

A 2:0!

pre 5 godina

Svi se sportovi raspadaju, samo što se u Srbiji forsira da je pobeda protiv Liverpula nešto najveće u istoriji, iako je CZ bila poslednja u grupi.

vule

pre 5 godina

večiti srpski kompleks da moramo biti najbolji... pa šta ako smo 18. na svetu? Pa je l moramo iz svega biti vrhunski? Kako se samo normalni narodi ne potresu previše oko sportskih poraza, njih bole porazi kada im smanje plate, povećaju radno vreme, ali ne, daj Srbinu hleba i igara i biće miran kao jagnje, to što ga neko gazi, unistava mu državu, to nema veze, izgubili rukometaši, to je ipak strasnije. Kada ćemo početi da budemo normalan narod?! Kada cemo početi da brinemo svoje a ne tudje brige?! Momci su se borili, jednostavno nismo dobri u tom sportu, u košarci npr jesmo i kraj price

Blue Moon 1354

pre 5 godina

Vodili ceo mec i na kraju poraz ali nema veze, sem prve utakmice sa Rusima kada smo odigrali ocigledno iznad mogucnosti svi ostali mecevi odigrani sa puno gresaka velikim padovima i porazi su bili neminovni. Ekipa ima talenta ali sve ostalo nas rukomet nema a to je struka i organizacija. Bravo za momke na prikazanoj borbi.

sasa ilic

pre 5 godina

Sta reci. Ogroman neuspeh. Jos gore,necemo se kvalifikovati ni na sledece evropsko prvenstvo. Najslabija liga u Evropi, uzasan savez,losi treneri,jos gori selektori, otkazi igraca. I eto. Najgori rezultat u istoriji. Sta dalje? Ne znam. Mozda je najbolje svesti rukomet totalno na amaterski nivo u Srbiji.

montoya

pre 5 godina

kako vas nije sramota da pljujete momke po forumu, kao da je njima drago sto su 18-ti. A vi sto ih pljujete pokusajte da budete 18-ti u bilo cemu (tablic, domine, recitovanje) u svom selu, gradu, drzavi, Evropi pa onda u svetu! Mozemo li mi Srbi bilo kome da pruzimo podrsku osim Djokovicu, ali samo kad sve redom pobedjuje!

sforca

pre 5 godina

Ne verovatno je šta se učinilo sa naj demokratskijem sportom na svetu.U rukometu možeš da budeš naj bolji na svetu i ako si npr.debeo(Stoilov,Wincek) ili imaš skoro 40(Lazarov,Šterbik) ili si nizak kao Gigu ili si visok kao Zerbe...U Srbiji samo nema kvaliteta i medju trenerima i medju igračima.Deca nemaju gde da treniraju rukomet a još gore nema ko ni da im pokaže a svi pružaju ruku kad treba da se uzme članarina.Ja sam prve tri godine trenirao na betonu napolju a danas nema ni golova na tom terenu a svlačionice ne postoje.Jednostavno rukomet više nikoga ne interesuje.

SaleKg

pre 5 godina

Rukometni savez i reprezentacija je slika danasnje Srbije. Funkcioneri i selektori se postavljaju na osnovu drugarskih i bratskih veza, a ne po strucnosti i znanju. Igraci bez karaktera, zelje, umeca, rezultat je na kraju - KATASTROFA! Tako je danas u svim sferama drustva, sportu, kulturi, obrazovanju... Crno nam se pise!

Boki

pre 5 godina

Ma kakav šamar, momci su dali sv od sebe, ostavili su srce na terenu, pokazali karakter...
Oni ne umeju bolji i mi svi treba da budemo zadovoljni prikazanim.

BGD

pre 5 godina

Sa ovakvim igracima poput ovog Nenadica je i 18. mesto uspeh.On osim sto veze nema je i mentalno limitiran lik,jer na svakom mecu napravi neke faulove kao da je dosao da se bije.Selektor mu objasnjava,ali ne vredi.Dalje,Mosic.Liku je lakse da pogodi stativu nego gol.Bar 5 puta gadja stativu,a gol je mozda dao jedan.E sad ako su ovakvi najbolji onda mogu da zamislim kakvi su ostali i zato bolje i da ne idemo na prvenstva dok se ne pojavi neka talentovana ekipa i bolji selektor od svih koje smo imali zadnjih 17 godina.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Raspustiti ceo tim, i dovesti obavezno skandinavca za trenera!! Početi sa juniorima, jer ovi što "igraju" su BRUKA!! Naši treneri su šarena laža, a igra im je od pre 30 godina, zato i prolazimo tako kako prolazimo!! Da su nas u fudbalu tukli Argentinci, bilo bi normalno, ali u rukometu no comment!!

Ivan

pre 5 godina

Za mene je to takmicenje bilo zavrseno kada se zavrsila prva faza, tako da kritikovati ih sada i praviti senzacionalisticke vesti, zasto sto nije 17 nego 18 mesto, nema nikakvog smisla.

Stefan

pre 5 godina

Gledajte to i sa vedrije strane, momci su imali priliku da budu i obidju i Njemacku i Dansku.Sigurno ce biti dobrih slika za instagrama.

ArtuDitu

pre 5 godina

Iskreno, ovi nasi veze nemaju. Cuo sam komentatora na RTS-u kako kaze da ove momke treba da istrpimo neko vreme. Mozemo da ih trpimo koliko hocemo od njih nema nista. Ovo sto sad igraju je prevazidjen rukomet. Kada ne postoji liga, ne postoji struka, savez potpuno politizovan onda je i ucesce na najvecim takmicenjima uspeh. Ne mogu nista momcima da zamerim jer oni igraju koliko mogu. Kada kod nas budu shvatili da treba da se igra brzo i da se u napadu koriste i krila mozda nesto i uradimo. Za sada ovo je nasa realnost. Nekada je Zeljeznicar iz Beograda na pripremama u Francuskoj u trening utakmicama dobijao njihovu A i B reprezentaciju. Sada bi bilo dobro da pocnemo da dovodimo njihove trenere da malo osveze poglede na ovaj sport.

Aleksa Pufta

pre 5 godina

Pa zar Perunicici, Nedja i Butulija nisu najavljivali da kad oteraju Cveleta, Vukovica, Mileta iz one nebitne Metaloplastikine generacije krecu med i mleko?
Ali vazno da su Bahrein posle drame pobedili.
Pa da se veterani Metaloplastike skinuli bili bi bar deset.

Mile idiot 83%

pre 5 godina

E bga neće odneti predsedniku-selektoru ni buket cveća sa prvenstva. Slika i prilika svega što nam se dešava. Još malo ćemo imati vaterpoliste koji svojim ličnim zalaganjem prave to što prave, a i ne igra svako vaterpolo pa nije merilo.

ja

pre 5 godina

Stvar je u savezu.Predsednik saveza je ve vise od decenije na celu.Medju igracima vlada nezdrava atmosfera
Nije selektor kriv.Odabrao debitante, momke koji hoce da igraju za reprezentaciju.Mi smo davno najurili Sterbika koji danas brani za spance.Nismo hteli ni Veselina Vujovica koji je sa slovencima u Riju napravio cudo.Liga nam je slaba, Mladje selekcije gotovo da ne postoje.Treba najuriti sve iz saveza i piceti od nule.Neko ki ce da nabavi novac.Koji moze od drzave da iskamci nivac koji ce da se podeli klubovima. Nekada smo bili sila danas dno.Sledece EP necemo videti jer ce iz grupe otici Hrvati i Svajcarci

г

pre 5 godina

Реалност с обзиром на играчки кадар. Ја нисам незадовољан наступом наших момака. Отприлике очекивано.

VIF

pre 5 godina

Jedno je tacno 100%..mi kao zemlja koja je donosila medalje i u reprezentativnom i u ekipnom rukometu izgubili smo od Argentine gde je rukomet sport br 10(ispred su fudbal,kosarka,ragbi,odbojka,hokej na travi,polo...)Ovo prvenstvo je za duboku analizu i nadam se da ce se domaci rukomet i klupski i reprezentativni mrdnuti iz blata u koje je duboko zaglibio,mada cisto sumnjam!

Roger

pre 5 godina

Ovo je posledic atri stavri :
1. Pogresnog izbora u 2016 godini u RSS pod palicom politike SNS
2. Politicki kadrovi su dovukli svoju bratiju
3. Neulaganje u rukomet
1+2+3 je epilog 18 mesto na svetu.
da vas podsetim 2013 godine smo bili treci.
Over.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Slusam ove velike strucnjake komentatore ma RTS, kazu mnogo mnogo losa igra srpskih rukometasa ali zalog za budcnost jer je tim vrlo mlad! Tim nije mlad no nema iskustvo igranja na velikim takmicenjima.Realno nemaju potreban kvalitet na svim pozicijama pa i ne izmenadjuje sto se tesko ili nikako ne izlazi na kraj sa ekipama iz Azije ili J. Amerike. O pruzanju otpora evropskim timovima tu nema govora! Odavno su "orline' donji dom druge svetske lige!

realno

pre 5 godina

Za početak raspustiti Rukometni savez i izabrati pametne i sposobne ljude iz rukometa pa sve ispočetka....
(milke, 20. januar 2019 22:55)
A gde naći takve?

Pedja

pre 5 godina

Sto rece Perunicic, kako motivisati ekipu kada smo bili nadomak drugog kruga. Ako imaju imalo obraza, ceo rukometni savez treba da da ostavke zajedno sa selektorom, da se izaberu normalni i strucni ljudi, da postave temelje, da dovedu strucnjaka i da krenemo da stvaramo tim, da se ne brukamo po svetu.

Vickasti

pre 5 godina

nije sramota izgubiti od Argentine :)
(as, 20. januar 2019 22:14)

Pa nije, al u fudbalu.
(Pjer Bojan, 20. januar 2019 22:31)
I to smo uspešno odradili pre 9 godina 0:6...tako da je obrni-okreni sramota😂😂😂

milke

pre 5 godina

Ako može u odbojci može i u rukometu. Za početak raspustiti Rukometni savez i izabrati pametne i sposobne ljude iz rukometa pa sve ispočetka....

Serbissimo

pre 5 godina

Sta reci. Ogroman neuspeh. Jos gore,necemo se kvalifikovati ni na sledece evropsko prvenstvo. Najslabija liga u Evropi, uzasan savez,losi treneri,jos gori selektori, otkazi igraca. I eto. Najgori rezultat u istoriji. Sta dalje? Ne znam. Mozda je najbolje svesti rukomet totalno na amaterski nivo u Srbiji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa ilic, 20. januar 2019 22:09)

Vec neko vreme je na tom nivou, otud i ovakav debakl na SP.

aramis

pre 5 godina

Ja sam mislio sto se tice borbe za svoju zemlju da su fudbaleri ubedljivo najgori ali ovi su preuzeli prvo mesto. Minut i po do kraja gube 2 gola i oni lagano se dobacuju ne misle da krenu na gol.

Zimi

pre 5 godina

Da se ja pitam,ne bih ja tu nista menjao...ali sada ce da proradi cojstvo kod selektora i on ce raskinuti ugovor sa rss kao moralna gromada!!! A i sufler Nedeljko u paketu...

Radoje®

pre 5 godina

Ovaj rukometni savez ne treba reformisati, već RASFORMIRATI... I za rukomet je potrebno imati bar malo pameti... Nisu dovoljni samo bicepsi i dvometraši...

Krle

pre 5 godina

Koja sramota?Realno gledano i nije da se covek cudi jer stanje u nasem rukometu je na najnizem mogucem nivou.Kakav je savez takvi su nam i klubovi,pa me cak vise cudi sto uopste i ucestvujemo na EP i SP nego ovo 18 mesto,te da uspevamo da proizvedemo tih desetak igraca koji nas tamo odvedu.Imali smo naravno srecu u zrebu koji nam je dodelio Portugal,dok su npr. slovenci koji su bolji od nas bar 7-8 razlike dobili Madjarsku i nisu se ni plasirali na ovo SP.Potrebne su promene od temelja,inace nista bolje nece biti.Talentovani smo za ekipne sportove ali smo rukomet doveli do tacke gde tesko da moze da bude gore.

dragoman

pre 5 godina

SRAMOTA, sram vas bilo vi koji trosite narodni novac, trosite na izivljavanje na terenu, nedisciplinu,na neposlusnost. Niste vi krivi, krivi
su ti koji su Vas pozvali jer ste najbolji.Zalost ako ste vi najbolji. Raspustite, vi koji brinete o sportu, RSS. Kako tebe predsednice Rukometnog saveta nije sramota, ko je tebe izabrao da vodis sport koji je u proslosti proslavio ove prostore. Gospodine ministre sporta zasto vi cutite, na tu temu, ima vas samo na terasi kada drugi sportisti i narod slavi

shone bjelovacki

pre 5 godina

Pod broj jedan: Reformisati savez, tj. OSTAVKE!!! A sve ostalo ce doci na svoje...” riba od glave smrdi” ! Ovo vise nema smisla, ne moramo biti u top 5 reprezentacija Evrope a samim tim i svijeta ali da Srbija ne moze imati pristojnu ekipu koja igra moderan rukomet a taj isti rukomet da igraju najbolji postojeci igraci , to moze e to moze

Јабучило

pre 5 godina

Шта се опет ишчуђавамо? Рукометна репрезентација је лоша и овај лош резултат није неочекиван. Колико лоше играју, заправо је и сам пласман на светско првенство успех. А у односу на традицију је срамота.

zzbz

pre 5 godina

Realna slika rukometa u Srbiji, veliki uspeh je uopste plasman na SP sporta koji je godinama unazad unistavan. Onaj koji je ocekivao bolji rezultat, nema pojma o rukometu...

andrak

pre 5 godina

... partije nam kroje sudbinu... retkost je da na čelu neke organazacije imate alpbodnog stručnjaka koji ima potpuno otvorene ruke da radi šta treba i hoće... uništiše nas SNS i slične nepotističke partije...

Sve u zemlji propada, zašto ne bi i rukomet?

pre 5 godina

Da budem iskren, bolji plasman nego što sam očekivao. Da li se oni zadovoljavaju 18. mestom - to je drugo, važnije pitanje.

Zippo

pre 5 godina

Pošto mi sa ovih prostora volimo reći da smo "evropski Brazil" ili "europska Argentina" u fudbalu, da li sad brazilci i argentinci govore "mi smo južnoamerički hrvati" ili "južnoamerički srbi" u rukometu