Nedelja, 30.12.2018.

09:40

Liverpul ili neodoljiva lepota napadanja

Izvor: Zoran Kecman

Liverpul ili neodoljiva lepota napadanja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Džomba

pre 5 godina

Pa dobro bre Kecmane,jel si baš morao da zaustiš? Polako čoveče,tek je pola prvenstva,pa nemoj ovu idiličnu polusezonu kvariti prognozama na pola trke. Na stranu svi ovi fanatici domaćeg fudbala,koji “nikako ne mogu da razumeju kako neko iz Srbije sebe može da naziva navijačem kluba iz PL”,ali ne znam ni jednog navijača Liverpula koji te ne bi preko pogledao zbog slutnji iz ovog teksta. Svaka ti čast na obrađenoj temi,celokupan tekst stoji i samo si izneo ono što je svaki iskreni poštovalac najvećeg ostrvskog kluba imao na umu posle svake utakmice odigrane u nekoliko prethodnih meseci,ali taj zaključak... Mora li već u decembru?
P.S. Na kraju,nek’ bude šta će biti. Bez obzira na ishod,ja ću disati sa Liverpulom istom strašću kao i prethodnih dvadesetak godina. To je ono što čini razliku između NAS i svih ostalih.

Aleksa

pre 5 godina

Ovaj sadasnji Liverpul bi ih razbio u paramparcad, oni su tek sad poceli da igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen, 30. decembar 2018 16:51)

Овај садашњи Ливерпул наспрам оног од пре три недеље Ливерпула.....

srbin

pre 5 godina

Sad ako ne uzmu titulu nikad neće!
 (Srbin, 30. decembar 2018 11:09) 

Tako smo mislili i u sezoni 2013/2014 sa Suarezom, tada su igrali jos bolje, konkurencija 5 puta jaca, Fergusonov Mancester kojeg su samleli sa Vidicem, Evrom, Ferdinandom, davali su golove ko od sale, davali golove u prvih 30 minuta, dacali cesto po 2 u prvih 30 min... pa su izgubili titulu protiv Celsija. Celsi je bio mnogi jaci nego sad, Junajted takodje, Arsenal takodje.

neutralni felsh

pre 5 godina

opet prerano prpisana titula. ima jos pola sezone da se igra, treba jos dosta energije, svasta jos moze da se desi. mozda zvuci paradoksalno, ali moguce je da od prve dvojice ko (prvi) ispadne iz lige sampiona taj uzima titulu u premijeru.

mrmlj

pre 5 godina

@ (nele, 30. decembar 2018 14:15) kad vec pricas o potrosnji na kupovinu igraca, ajmo i o prihodima od prodaje. kako stoje liverpul i junajted kad ih uporedis po tom pitanju i/ili kad racunamo razliku izmedju prihoda i rashoda u toj trgovini? kapiram da samo jedan kutinjo stvara toliku razliku da mora barem deset felainija da se proda da junajted to nadoknadi. a stvari jos gore stoje kad pridodamo i novac od prodaje suareza koji, ruku na srce, jeste otisao pre sad vec pet sezona tako da ne spada u tih magicnih 4 godine koje si odabrao za granicu.

mrmlj

pre 5 godina

@ (NoName, 30. decembar 2018 14:29) kao fan liverpula sa “stazom” od 20-ak godina i neko ko od domaceg fudbala bezi kao djavo od krsta (da ne ulazimo sad u razloge, svima su jasni), mogu ti reci da me poraz liverpula od zvezde uopste ne boli. zvezda je posteno pobedila, te veceri je bila bolja i zasluzila da slavi. da je tu bilo neke sudijske nepravde ili tako necega, pa da me i boli. ovako, svaka cast zvezdi, nadam se da ce biti jos mnogo prilike za revans.

Mik

pre 5 godina

Mogu samo da kazem - prerano je za tu priču! Velika je paljevina kod domaćih navijača Liverpula - strast je to koju ne razumem najbolje, ali postoje neke stvari koje su dugo u modi, po principu "tuđe je slađe", pa tako i navijanje za Liverpul. Bez obzira na to što je naš najveći klub pre samo nekoliko nedelja odbranio čast domaćeg fudbala u sudaru sa fudbalskim imperijalizmom, mnogima i dalje osnovne stvari nisu jasne... svejedno, na stranu ti uvrnuti afiniteti - mnogo je rano za ovu priču. U ovom trenutku Liverpul deluje dobro i ako zdravlje igrača posluži - titula je na dohvat ruke! Sačekajmo polovinu februara.

andreas kisser

pre 5 godina

Liverpool je u poslednjih 4 godine drugi po potrosnji u PL. Jedino je MC ispred. Murinjov United nije ni u prva 4 po po potrosnji. Imate na transfermarket pa proverite..
(nele, 30. decembar 2018 14:15)

ti decko izglda nisi razumeo sta si gledao! jadni mi i kakva nam je buducnost ako nam je nacija ovako funkcionalno nepismena? liverpul je 5. po "neto" potrosnji u PL u poslednjih pet sezona, a 6. ako se racina i sezona 2013/14. cetvrti je po novcu potrosenom za kupovinu igraca, a drugi po novcu zaradjenom od prodaje (iza celsija). u poslednjih pet sezona, liverpul je u minusu 'samo' £180M, za razliju od sitija koji je u minusu 580 miliona funti, a junajted 510 miliona. evo linka samo za top 6 timova, stim sto je liverpul neto bolji cak i od evertona, sto se na ovom dijagramu ne vidi: https://www.reddit.com/r/soccer/comments/8zab7p/top_6_premier_league_net_spend_over_last_5_seasons/ . tako da tu pricu kako liverpul trosi pare mozete da okacite macki o rep; LFC je godinama vec jedan od najvecih profitera od prodaje igraca u ligama petice i njihove knjige su uvek izbalansirane.

Mladen

pre 5 godina

Neverovatna količina sreće prati Liverpul čitave sezone. Dovoljno je spomenuti samo Marezov promašaj sa bele tačke i gol protiv Evertona. Možda sirotinja konačno i osvoji tu titulu, valjda su i bogu dosadili sa prepričavanjem slavne istorije od pre 40 godina...
(impeRator, 30. decembar 2018 15:53)
Pa sve sto si naveo i opet bi bili prvi. Za svaki tim bi mogao isto reci, ali ne znam sta vam toliko svima.smeta jak Liverpul.

Mladen

pre 5 godina

S obzirom da je Liverpul sposoban u dva meca izgubi ne 6,nego 8 bodova, mnogo ste poranili,bas mnogo. Nije to Super liga. Iako bi meni bilo drago da oni budu sampioni ove sezone.
(Slobodni Klikeri, 30. decembar 2018 12:04)

Neee, greska, Liverpul je nekad bio sposoban, njima sada ne mkze niko da da vise od jednog gola, toliko.

Liverpool Man

pre 5 godina

Pocecu da verujem Aprila ili Maja ako vidim da matematicki niko ne moze da nas stigne. Do tad, jedna po jedna pa sta bude. Zaleteli smo se svi navijaci pre 4 godine i na kraju nista. Samo polako ima jos bas puno da se igra.

Mladen

pre 5 godina

Zvezda - Liverpul 2:0 Nadam se da ne boli mnogo
(NoName, 30. decembar 2018 14:29)

Pa sta ima sa boli, Liverpul prosao dalje, Zvezda ispala. xD

Mladen

pre 5 godina

Ja se pitam zasto Liverpul u Beogradu nije iskoristio tu mocnu ofanzivu, pobedise Arsenal sa 5:1, pobede Mancester Junajted 3:1 a izgube od neke CrKvene Zvezde kojoj nisu ni gol dali, a koja je po jacini u rangu sa Hadersfildom, Kardifom i mozda Fulamom. 
(BODIBOND, 30. decembar 2018 12:45) 

Odgovor ti se sam namece, Zvezda je dobar tim, i na svom stadionu moze da se nosi sa najjacima.
(d, 30. decembar 2018 13:04)

E momci ajde nemoj da se lazemo, Zvezda je u pravom trenutku igrala sa Liverpulom koji je bio u losoj formi sa dosta utakmica vezanih. Ovaj sadasnji Liverpul bi ih razbio u paramparcad, oni su tek sad poceli da igraju.

Mladen

pre 5 godina

Liverpool je u poslednjih 4 godine drugi po potrosnji u PL. Jedino je MC ispred. Murinjov United nije ni u prva 4 po po potrosnji. Imate na transfermarket pa proverite..
(nele, 30. decembar 2018 14:15)
Murinjo je drugi kada gleda prodate kupljeno iza Sitija. Liverpul je prodavao igrace i njihov net trosenke je oko 150 miliona, dok je Stijev i Junajtedov 400+ miliona. Znaci nista nisu prodavali vec samo dodavali, a Klop je izgubio najboljeg igraca u sred sezone.

артиљерац

pre 5 godina

"Експерти",ја сам прву фудбалску текму гледао 1967(Партизан:ОФК,1:0),тате су
вам били клинци.Ливерпул игра страшно јак фудбал.И можете измислити 100 мана
(добар коњ има 100 мана,лош само једну,лош је)али то је тако.Пенали?Па кад
Салах 20 пута уђе сам у 16 с лоптом у ногама није ненормално да се понекад,
и то јако често,свира пенал за Ливерпул.Одбрана не зна шта ће.Можете ви да
волите или мрзите Ливерпул(лично сам навијач МУТД)али играју ЈАК фудбал.И то
је чињеница.Треба метнути Арсеналу 5 комада.Тренутно играју најбољи фудбал у
Европи.

Mihajlovic

pre 5 godina

@redsi Zna Pavkov dobro kako je dao golove, prvi je uigrana vezba kod kornera, gde on utrcava na centarsut Marina, a druga je klasicna situacija za ovog igraca koji ima izblvanredan udarac, cist sut. Ko prati zvezdine treninge zna o cemu pricam. A ta pobeda je bila sve samo ne slucajna, u tom mecu je Zvezda, kojoj nije sviran cist penal pocetkom drugog poluvremena, u svim elementima fudbalske igra nadigrala i pobedila Liverpul, inace fantastican tim!

Nesa

pre 5 godina

U principu mogu da se slozim sa svim stvarima u tekstu (posto ne pratim toliko fudbal kao nekada) ali i da dodam,i teska srca da priznam,a to je Saciri. Da nema njega, Liverpul bi bio kao i prosle godine,ali s njim,to je druga prica. On je taj koji liverpulu daje ubojitost na neverovatnom nivou. Sto puta sam rekao,da je on igrao u Beogradu, razmontirali bi Zvezdu opusteno,ali posto nije,oni su se preopustili i Zvezda je pobedila. Evo,ako se gospodin povredi,upisite,Liverpul,2 mesto na kraju prvenstva.

impeRator

pre 5 godina

Neverovatna količina sreće prati Liverpul čitave sezone. Dovoljno je spomenuti samo Marezov promašaj sa bele tačke i gol protiv Evertona. Možda sirotinja konačno i osvoji tu titulu, valjda su i bogu dosadili sa prepričavanjem slavne istorije od pre 40 godina...

пастув

pre 5 godina

U principu mogu da se slozim sa svim stvarima u tekstu (posto ne pratim toliko fudbal kao nekada) ali i da dodam,i teska srca da priznam,a to je Saciri. Da nema njega, Liverpul bi bio kao i prosle godine,ali s njim,to je druga prica. On je taj koji liverpulu daje ubojitost na neverovatnom nivou. Sto puta sam rekao,da je on igrao u Beogradu, razmontirali bi Zvezdu opusteno,ali posto nije,oni su se preopustili i Zvezda je pobedila. Evo,ako se gospodin povredi,upisite,Liverpul,2 mesto na kraju
Брате, хоћеш да кажеш да је заслужан ирач који игра по 25 минута по утакмици, зато што је екипа примила 8 голова на 20 утакмица, док је поршле године примила 25. Далеко да умађујем његов допринос, сли нећемо претериватиprvenstva.
(Nesa, 30. decembar 2018 15:35)

mmm4

pre 5 godina

Liverpulu dosudjen nepostojeci penal (kad je utakmica vec bila gotova) - reći će ti

U prvom delu sezone maneu ponisten cist gol protiv arsenala, dakle oduzeto 2 boda - neće ti reći

redsi

pre 5 godina

Pravi i realan tekst. Mrzitelji najčudesnijeg kluba u Evropi, kukajte, vređajte, lažite, uzalud sve, Liv osvaja Premijer ligu ove sezone i to ubedljivo. Možda neće imati snage za PL i LŠ ali možda je i bolje da osvoje prvenstvo, to se duže čeka. Nažalost pitanje je koliko će moći da se odupru ponudama onih koji daleko mnogo više troše na pojačanja i koliko će ovaj savršeni tim ostati na okupu. A kad se rasture onda možete da likujete, ovi iz Ljutice Bogdana da se sećaju sa setom kako je slučajnost dovela do toga da pobede jedan od najboljih timova svih vremena i kako je jedan prosečan igrač kome će karijera biti za zaborav imati jednu značajnu stvar za sećanje, kako je magičnom Liverpulu dao dva gola, ni on sam ne zna kako.

Nemanja

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08)Da li bi tebe neko trebao da obavesti da Milan nije na fudbalskoj mapi Evrope dobrih desetak godina,izivljava se u Italiji na njima ko stigne,polivaju ih iole ozbiljniji klubovi.Pa majstore,njima bi Partizan dao gol na San Siru...

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@Negativni
Ferguson?! Mozda ako racunas sve godine u klubu pa uporedis sa 3-4 Gvardioline, Klopove ili Murinjove.. Njegova titula 1999 i uopste to finale je jedno od poslednjih gde su domaci igraci dominirali u postavama.. E sad, vremena su se promenila i sada je gotovo nemoguce to napraviti. Ajaks je zbog toga i “propao”.. Inace, voleo boh da Liverpul ove godine osvoji, veliki su klub za tako dugu pauzu...

milan

pre 5 godina

Gvardiola kupuje , ne pita za cenu, ubicu Liverpula, Milana Pavkova.
(milan, 30. decembar 2018 11:21)

Ne rimuje ti se to.
Bolje bi bilo:

Gvardiola kupuje igrača bez mana, ubicu Liverpula, Pavkov Milana!

@Ilija Dukic
E jeste bolje priznajem, ali nisam komentar osmislio kao pesmu nego kao bajku. Otud odsustvo rime. Svakako bolje zvuci sa tvojom sugestijom, ima moju dozvolu da se peva na Rajku, moze i Bajaga da prepeva ako bas hoce.

Negativni

pre 5 godina

Liverpul ili neviđena doza smaranja sredovečnih muškaraca u Srbiji. Mrzelo me da čitam 78. tekst u prethodnih 15 godina o lepršavoj igri tima koji titulu nije video prethodnih 30 godina, pa samo da proverim da li je akcenat ovog puta bio na "poezija kao Bitlsi" ili "Klop zvani potrošio sam milijardu evra da bih došao u poziciju da se borim za titulu ali svi sredovečni muškarci u Srbiji i dalje misle da sam čudotvorac"...
(Boris, 30. decembar 2018 12:27)


Izvini, a ko to nije potrošio milijardu u poslednjih dvadesetak godina? Pa Ferguson je apsolutni svetski rekorder u trošenju para na igrače, a znao je da pukne i od Geteborga i od Lila. Liverpul ima 18 titula prvaka i pet titula evropskog šampiona. I šta sad, treba da se divim Sitiju koji ukupno ima pet titula ( od toga tri u poslednjih nekoliko godina kada su Arapi upumpali milijarde) i jedan Kup Kupova? Ma, kako da ne. Bolje bi ti bilo da malo poslušaš sredovečne muškarce, ipak je iskustvo majka.
I taj Liverrpul je veliki, baš zato što može da stigne 0-3 jednom Milanu sa Kakom, Krespom i Gatuzom...da ne nabrajam dalje, a Siti ne može da prodje Monako. Bićeš i ti jednom sredovečan muškarac, pa ćeš shvatiti. I da, Klop jeste pravo osveženje.

NoName

pre 5 godina

Čovek ne može ni pošten komentar da pročita kao odgovor na ovaj fenomenalan tekst samo i jedino o Liverpulu, a da ga ne zapljusne milion komentara o Zvezdi.
Daj ljudi pustite nas da ispratimo još nešto od fudbala, izađite iz svog zvezdocentričnog sistema.
(Libero Boškan, 30. decembar 2018 13:35)

Zvezda - Liverpul 2:0 Nadam se da ne boli mnogo

спортски уметник

pre 5 godina

Гадни су....на свакој текми пенал, Јунајтеду поништили чист гол на 0:0, Фуламу поништили чист гол на 0:0, па након 3 прекршена фудбалска правила дали гол за 1:0, јуче против Арсенала на 0:0 Манеу опроштен чист црвени картон за дављење противника...и поред свега тога, увек се они буне на суђење...

nele

pre 5 godina

Liverpool je u poslednjih 4 godine drugi po potrosnji u PL. Jedino je MC ispred. Murinjov United nije ni u prva 4 po po potrosnji. Imate na transfermarket pa proverite..

Zvezdasi nece popustiti u tome, ni trenutak

pre 5 godina

@jaran, 11:47,

Neces o Pavkovu? Hoces o Bariju i Tokiju??

Naslusacete se sledecih godina, decenija, vekova, ne sumnjaj ni malo!

NoName

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.
(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08)
Navijace Milana neka neko obavesti da ni Frosinone ne mogu da dobiju.
(zvezdas-rajvoSa, 30. decembar 2018 13:25)

I da su takođe ispali. Toplo ih pozdravlja Olimpijakos.

Libero Boškan

pre 5 godina

Čovek ne može ni pošten komentar da pročita kao odgovor na ovaj fenomenalan tekst samo i jedino o Liverpulu, a da ga ne zapljusne milion komentara o Zvezdi.
Daj ljudi pustite nas da ispratimo još nešto od fudbala, izađite iz svog zvezdocentričnog sistema.

Partizan 1917

pre 5 godina

@Bodibond 
Zvezda u ranagu sa Fulamom i Hadersfildom? Dali si ti ozbiljan?
(4k4.Dex, 30. decembar 2018 12:55)

Bio je velikodušan realno ste nivo bivšeg šampiona evrope N.Foresta i pobednika Uefa kupa A. Vile-championship

d

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.
(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08

Ispao i Milan iz grupe LE, sa ko zna koliko vecim ulaganjima od Zvezde. Pitanje, jel mislis da bi Milan pobedio Liverpul?

Boris

pre 5 godina

Kraj, nema price, gasi internet...
(Nixon, 30. decembar 2018 12:59)

Nisam mislio bukvalno milijardu, ali ne čudi me da ljudi u Srbiji to ne razumeju.

Liverpul je letos potrošio najviše na pojačanja u PL i u bruto i u neto iznosu...
Kraj spinovanju navijača Liverpula, gasite im internet...

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.
(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08)
Navijace Milana neka neko obavesti da ni Frosinone ne mogu da dobiju.

Negativni

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu!
(Oliver, 30. decembar 2018 11:40)

Bajern ima odličan tim, ali je daleko od zastrašujućeg. Trener im je druga liga, tako da im ne dajem mnogo šanse.
Tekst je odličan, najzad neki novinar sa stavom i hrabrošću da ga napiše. Mislim da je ključ derbi sa Sitijem. Ako pobede ili odigraju nerešeno, ta će razlika biti nedostižna.

Srle

pre 5 godina

boris@ ali sredovečni muškarci mi je pobeda... xe xe xe, to kao oni se razumeju u fudbal ko marica... pozdrav i sve najbolje u novoj godini od jednog sredovečnog muškarca, koji fudbal nije učio sa Sony ili menadžera, već je srećom takav uspeo da bodri Zvezdu u splitu, zagrebu, sarajevu, tuzli, osijeku, Skopju, Solunu, Cirihu, Sofiji, Kelnu, Milanu, Minhenu, Bariju.... i danas bodri i voli, a ti, šta ti, football fantasy?

Звездин весник

pre 5 godina

Liverpul ili neviđena doza smaranja sredovečnih muškaraca u Srbiji. Mrzelo me da čitam 78. tekst u prethodnih 15 godina o lepršavoj igri tima koji titulu nije video prethodnih 30 godina, pa samo da proverim da li je akcenat ovog puta bio na "poezija kao Bitlsi" ili "Klop zvani potrošio sam milijardu evra da bih došao u poziciju da se borim za titulu ali svi sredovečni muškarci u Srbiji i dalje misle da sam čudotvorac"...
(Boris, 30. decembar 2018 12:27)


Преброј ти и паре које троше Сити, Јунајтед, Челзи, а које је паре потрошио Ливерпул у последње 4 године не рачунајући ову сезону, штедело се, не знам да ли су потрошили укупно 50 милиона до овог летњег прелазног, док су ту константни Сити и Јунајтед...

Ilija Dukić

pre 5 godina

Gvardiola kupuje , ne pita za cenu, ubicu Liverpula, Milana Pavkova.
(milan, 30. decembar 2018 11:21)

Ne rimuje ti se to.
Bolje bi bilo:

Gvardiola kupuje igrača bez mana, ubicu Liverpula, Pavkov Milana!

d

pre 5 godina

Ja se pitam zasto Liverpul u Beogradu nije iskoristio tu mocnu ofanzivu, pobedise Arsenal sa 5:1, pobede Mancester Junajted 3:1 a izgube od neke CrKvene Zvezde kojoj nisu ni gol dali, a koja je po jacini u rangu sa Hadersfildom, Kardifom i mozda Fulamom.
(BODIBOND, 30. decembar 2018 12:45)

Odgovor ti se sam namece, Zvezda je dobar tim, i na svom stadionu moze da se nosi sa najjacima.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.

Nixon

pre 5 godina

Sjajan tekst, pogotovo za navijace LFC. Samo za one koji vicu da je Klop potrosio milijardu informacija, Kutinjo prodat, dovedeni Virdzil i Alison, 70 i 75 mil, Fabinjo za 50, Ox i Mo po nekih 40. Zapitajte se koji klub je potrosio manje novca na pojacanja? Robo 8, Secerni 13 mil.... Kraj, nema price, gasi internet...

Nikola

pre 5 godina

Upravo htedoh pohvaliti novinara ali toliko je ocigledno da su svi primetili isto. Svaka cast jos jednom, ovo nam fali a ne veca slika nego prateci tekst vezan za istu.

Veliki naklon za gospodina Kecmana!!!

knindza

pre 5 godina

I tako... Dok se ljubitelji PL i fudbala na najvisem nivou dive igri Liverpula i pricaju o nastavku sezone, navijaci Zvezde smaraju vec dva dana o Milanu Pavkovu...
(Jaran, 30. decembar 2018 11:47)
Jarane moj jarane taj isti Milan Pavkov je njima zabio 2 komada. Verovatno klub za koji ti navijas iz prostora bivse YU nece nikad! I jedini koji je to napravio u prvom delu sezone da jedan igrac zabije dva komada Liverpulu... poyy

BODIBOND

pre 5 godina

Ja se pitam zasto Liverpul u Beogradu nije iskoristio tu mocnu ofanzivu, pobedise Arsenal sa 5:1, pobede Mancester Junajted 3:1 a izgube od neke CrKvene Zvezde kojoj nisu ni gol dali, a koja je po jacini u rangu sa Hadersfildom, Kardifom i mozda Fulamom.

markoni

pre 5 godina

Sad zamislite liverpool uzme PL pa mozda i LS i onda za 20 godina ja pricam klincu kako je zvezda tad tukla najjaci tim u evropi sa 2:0 a ja na mari...da on slusa price kakve ja slusam celog zivota :D

Milan

pre 5 godina

Moram da priznam da obožavam klopa, pratio sam bundesligu samo zbog njegove Borusije. Pobeđivati Bajern u nemačkoj je već dostinuće samo po sebi a činiti to sa stilom, igrati pritom najlepši fudbal je čudo.
Čudio sam se zašto ga niko ne angažuje dok je bio bez posla a onda je došao na mesto na koje je najlogičnije da dođe. Veliki klub u krizi, fanatični navijači i izgubljen identitet na terenu. Prvi genijalan potez: iskoristiti ono što već ima, Firmina su svi proglasili promašajem a on je dao šansu svima da se dokazuju. Već prve godine liverpul je igrao najlepši fudbal na ostrvu, kostur tima je bio tu a onda je popunjavao slagalicu. Mane, Čemberlen, Salah, Van Dajk, Alison. Nigde nije promašio. Zameram mu Karijusa i previše vremena da se kompletira odbrana.
A da li su šampioni: pre 03.01.2019 sigurno nisu

Boris

pre 5 godina

Liverpul ili neviđena doza smaranja sredovečnih muškaraca u Srbiji. Mrzelo me da čitam 78. tekst u prethodnih 15 godina o lepršavoj igri tima koji titulu nije video prethodnih 30 godina, pa samo da proverim da li je akcenat ovog puta bio na "poezija kao Bitlsi" ili "Klop zvani potrošio sam milijardu evra da bih došao u poziciju da se borim za titulu ali svi sredovečni muškarci u Srbiji i dalje misle da sam čudotvorac"...

x

pre 5 godina

Da je u našoj ligi, Klop bi popio otkaz nakon prve sezone, ako ne i toku sezone. Prve sezone bio je osmi u ligi, druge četvrti, treće opet četvrti (ali finale LŠ), ove sezone najverovatnije prvi!
E tako rade ozbiljni klubovi!

to rece pa utece

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu! 
(Oliver, 30. decembar 2018 11:40) 

Taj raspali Junajted je veći od Bajerna. Prva rečenica legende Bavaraca Bastija po dolasku u Mančester. Sve ti je rekao. Aj sad razguglaj.
(Farewell, 30. decembar 2018 11:50)

Ahahaha sta kazes Svajni je to rekao, pa onda mora da je tako.

Mihajlovic

pre 5 godina

Fudbalski klub osvojio titulu, plasirao se u Ligu sampiona, pobedili smo veliki Liverpul! U prvenstvu smo ubedljivo prvi!
Kosarkaski klub sampion Srbije, ima sve pobede u ABA ligi, deklasirali smo Buducnost i Partizan, prosli grupu u Evrokupu! Napred Zvezda i zivela Srbija!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

S obzirom da je Liverpul sposoban u dva meca izgubi ne 6,nego 8 bodova, mnogo ste poranili,bas mnogo. Nije to Super liga. Iako bi meni bilo drago da oni budu sampioni ove sezone.

Arsenalovac

pre 5 godina

Sjajan tekst, sve pohvale za novinara, pišite što više ovakvih stvari. Što se tiče Liverpula, navijam da oni uzmu titulu i mislim da će uspeti iako nikako ne treba otpisivati Siti, naročito sada jer ide derbi za 3 dana.Liverpul lako može da uđe u seriju od 2 - 3 meča bez pobede a Siti u tom periodu da uzme 9 od 9 bodova i eto drame. Totenhem je juče pokazao da nije ekipa šampionskog kova ali su glavni favoriti za treće mesto, to svakako dok će Čelsi sa Arsenalom i Junajtedom voditi bitku za 4.mesto koje vodi u LŠ.

zvezdaKV

pre 5 godina

Od koga su gubili ove sezone? U ligi nijedan poraz, u septembru u kupu od Čelzija, u LŠ od PSG, Napolija i Zvezde. Toliko. Gasi svetlo!

Jaran

pre 5 godina

I tako... Dok se ljubitelji PL i fudbala na najvisem nivou dive igri Liverpula i pricaju o nastavku sezone, navijaci Zvezde smaraju vec dva dana o Milanu Pavkovu...

kako da ne

pre 5 godina

To sto je Zvezda pobedila je cista sreca, kao kada neki Las Palmas dobije Real Madrid. Mada treba imati i srece, desava se. Liverpul kao sto sam rekao je najjaci zbog taktike tj Klopa i novog kapitena Van Dajka koji gura celu ekipu, a svoje kolege pozadi cini boljima, cist primer kikser Lovren postaje igrac pored njega.

BOSS

pre 5 godina

Mislim da je titula zavrsena stvar,moze se desit neki kiks ali Liverpul ove godine ima nesto vazno za osvajanje trofeja,ima sportske srece i hoce ih gol.

Kiki-011

pre 5 godina

17 3 0 skor u Epl, a u Evropi 3 gostovanja i 3 poraza. Ko je gledao Liverpul Fulham sve mu je jasno. Juce 2 nepostojeca penala protiv Arsenala...

Dejan

pre 5 godina

Svaka čast na tekstu! Ovaj tim je samo pobedila Zvezda, nanevši im jedini drugi poraz u sezoni ( čini mi se da je prvi protiv Napolija ). Voleo sam Liverpul i pre. Gotivio sam taj klub, i zbog navijača, Stivi Džija, i zbog igre koje prikazuju. Ali od kada je Klop došao, ovaj tim ima uvek želju više. Sklopio ih je bez ijedne zvezde da igraju toliko odlučno, sigurno.. Voleo bih da konačno titula ode njima, jer, uvek su pobeđivali one najjače, i zaslužili su, pogotovu ove sezone, šta su sve pokazali.

ESP

pre 5 godina

Ne slazem se sa komentatorom teksta da je liverpulova igra bila Fergusonska. Jednostavno lose im je islo u periodu od sredine oktobra do kraja novembra. Nije bilo one prepoznatljive leprsavosti, brzog pregrupisavanja iz odbrane u napad, mucili su se strahovito, ali sto je najvaznije-dobijali su i takve utakmice. Da je u tom periodu raspored utakmica bio drugaciji, ko zna kako bi bilo stanje na tabeli.
Bilo kako bilo, najbolja ekipa u ovom delu sampionata.
Podsecaju me na cuvenu arsenalovu ekipu koja je zavrsila i osvojila sampionat bez poraza. Tako i igraju, a zelim im i takvu sudbinu.
Do titule!

Za:Dusan Petrovic

pre 5 godina

Konacno moj drug Ducko uziva u P.L.Topi se svako kolo... :-)
Text je fantastican.
Idemo Live,zasluzili ste vi i vasi navijaci malo da uzivate!

Nešque

pre 5 godina

sa šarmom i harizmom je napravio sklop, pa sa Liverpulom je top GOSPODIN JIRGEN KLOP!
(shoooook, 30. decembar 2018 11:08)

Haha uvek sam pronalazio dozu patetike u komentarima koji se rimuju.

Farewell

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu!
(Oliver, 30. decembar 2018 11:40)

Taj raspali Junajted je veći od Bajerna. Prva rečenica legende Bavaraca Bastija po dolasku u Mančester. Sve ti je rekao. Aj sad razguglaj.

Oliver

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu!

Farewell

pre 5 godina

Evo ih... Počelo je... Nije došla ni Nova. Ali titula je tu. Svaki tim u istoriji PL koji je bio 1. za Božić, bio je 1. i na kraju. Ne i L'pool. 2 puta su bili prvi za Novu godinu, nisu bili šampioni. Ali vi letite li letite... Ne kažu džaba. Ko visoko leti, nisko pada. Deja vu će biti u maju... Samo gledajte.

Gerrard

pre 5 godina

Pa bio sam na stadionu,da podcenili su Zvezdu mnogo,ali se to desilo u najboljem mogucem trenutku za njih.Taj poraz ih je restartovao,ostalo ce biti istorija.

Aleksej

pre 5 godina

Svaka cast na tekstu.Pobeda Zvezde ce tek doci do izrazaja u narednim godinama kad svi pricaju pobedili smo sampiona Engleske u vremenima kad je zapad mnogo odmakao od nas u svemu pogotovu finansijski sto se manifestuje na sport.Zvezda je bila u grupi sa sampionom Engleske,Francuske ekipama od blizu milijardu evra i Napolijem godinama uz Juve najjaci klub u Italiji.A pritom izbacili mocni Salzburg koji i dalje nema poraza ove sezone spektakularni uspeg Zvezde!!I sada svom snagom napad na Ligu sampiona i sledece sezone ako uspemo klub ode u plus i vraca se gigant Evropskog fudbala na velika vrata..

Aleksej

pre 5 godina

Svaka cast na tekstu.Pobeda Zvezde ce tek doci do izrazaja u narednim godinama kad svi pricaju pobedili smo sampiona Engleske u vremenima kad je zapad mnogo odmakao od nas u svemu pogotovu finansijski sto se manifestuje na sport.Zvezda je bila u grupi sa sampionom Engleske,Francuske ekipama od blizu milijardu evra i Napolijem godinama uz Juve najjaci klub u Italiji.A pritom izbacili mocni Salzburg koji i dalje nema poraza ove sezone spektakularni uspeg Zvezde!!I sada svom snagom napad na Ligu sampiona i sledece sezone ako uspemo klub ode u plus i vraca se gigant Evropskog fudbala na velika vrata..

Nešque

pre 5 godina

sa šarmom i harizmom je napravio sklop, pa sa Liverpulom je top GOSPODIN JIRGEN KLOP!
(shoooook, 30. decembar 2018 11:08)

Haha uvek sam pronalazio dozu patetike u komentarima koji se rimuju.

x

pre 5 godina

Da je u našoj ligi, Klop bi popio otkaz nakon prve sezone, ako ne i toku sezone. Prve sezone bio je osmi u ligi, druge četvrti, treće opet četvrti (ali finale LŠ), ove sezone najverovatnije prvi!
E tako rade ozbiljni klubovi!

Gerrard

pre 5 godina

Pa bio sam na stadionu,da podcenili su Zvezdu mnogo,ali se to desilo u najboljem mogucem trenutku za njih.Taj poraz ih je restartovao,ostalo ce biti istorija.

Dejan

pre 5 godina

Svaka čast na tekstu! Ovaj tim je samo pobedila Zvezda, nanevši im jedini drugi poraz u sezoni ( čini mi se da je prvi protiv Napolija ). Voleo sam Liverpul i pre. Gotivio sam taj klub, i zbog navijača, Stivi Džija, i zbog igre koje prikazuju. Ali od kada je Klop došao, ovaj tim ima uvek želju više. Sklopio ih je bez ijedne zvezde da igraju toliko odlučno, sigurno.. Voleo bih da konačno titula ode njima, jer, uvek su pobeđivali one najjače, i zaslužili su, pogotovu ove sezone, šta su sve pokazali.

markoni

pre 5 godina

Sad zamislite liverpool uzme PL pa mozda i LS i onda za 20 godina ja pricam klincu kako je zvezda tad tukla najjaci tim u evropi sa 2:0 a ja na mari...da on slusa price kakve ja slusam celog zivota :D

Za:Dusan Petrovic

pre 5 godina

Konacno moj drug Ducko uziva u P.L.Topi se svako kolo... :-)
Text je fantastican.
Idemo Live,zasluzili ste vi i vasi navijaci malo da uzivate!

Negativni

pre 5 godina

Liverpul ili neviđena doza smaranja sredovečnih muškaraca u Srbiji. Mrzelo me da čitam 78. tekst u prethodnih 15 godina o lepršavoj igri tima koji titulu nije video prethodnih 30 godina, pa samo da proverim da li je akcenat ovog puta bio na "poezija kao Bitlsi" ili "Klop zvani potrošio sam milijardu evra da bih došao u poziciju da se borim za titulu ali svi sredovečni muškarci u Srbiji i dalje misle da sam čudotvorac"...
(Boris, 30. decembar 2018 12:27)


Izvini, a ko to nije potrošio milijardu u poslednjih dvadesetak godina? Pa Ferguson je apsolutni svetski rekorder u trošenju para na igrače, a znao je da pukne i od Geteborga i od Lila. Liverpul ima 18 titula prvaka i pet titula evropskog šampiona. I šta sad, treba da se divim Sitiju koji ukupno ima pet titula ( od toga tri u poslednjih nekoliko godina kada su Arapi upumpali milijarde) i jedan Kup Kupova? Ma, kako da ne. Bolje bi ti bilo da malo poslušaš sredovečne muškarce, ipak je iskustvo majka.
I taj Liverrpul je veliki, baš zato što može da stigne 0-3 jednom Milanu sa Kakom, Krespom i Gatuzom...da ne nabrajam dalje, a Siti ne može da prodje Monako. Bićeš i ti jednom sredovečan muškarac, pa ćeš shvatiti. I da, Klop jeste pravo osveženje.

ESP

pre 5 godina

Ne slazem se sa komentatorom teksta da je liverpulova igra bila Fergusonska. Jednostavno lose im je islo u periodu od sredine oktobra do kraja novembra. Nije bilo one prepoznatljive leprsavosti, brzog pregrupisavanja iz odbrane u napad, mucili su se strahovito, ali sto je najvaznije-dobijali su i takve utakmice. Da je u tom periodu raspored utakmica bio drugaciji, ko zna kako bi bilo stanje na tabeli.
Bilo kako bilo, najbolja ekipa u ovom delu sampionata.
Podsecaju me na cuvenu arsenalovu ekipu koja je zavrsila i osvojila sampionat bez poraza. Tako i igraju, a zelim im i takvu sudbinu.
Do titule!

BOSS

pre 5 godina

Mislim da je titula zavrsena stvar,moze se desit neki kiks ali Liverpul ove godine ima nesto vazno za osvajanje trofeja,ima sportske srece i hoce ih gol.

Arsenalovac

pre 5 godina

Sjajan tekst, sve pohvale za novinara, pišite što više ovakvih stvari. Što se tiče Liverpula, navijam da oni uzmu titulu i mislim da će uspeti iako nikako ne treba otpisivati Siti, naročito sada jer ide derbi za 3 dana.Liverpul lako može da uđe u seriju od 2 - 3 meča bez pobede a Siti u tom periodu da uzme 9 od 9 bodova i eto drame. Totenhem je juče pokazao da nije ekipa šampionskog kova ali su glavni favoriti za treće mesto, to svakako dok će Čelsi sa Arsenalom i Junajtedom voditi bitku za 4.mesto koje vodi u LŠ.

Libero Boškan

pre 5 godina

Čovek ne može ni pošten komentar da pročita kao odgovor na ovaj fenomenalan tekst samo i jedino o Liverpulu, a da ga ne zapljusne milion komentara o Zvezdi.
Daj ljudi pustite nas da ispratimo još nešto od fudbala, izađite iz svog zvezdocentričnog sistema.

Farewell

pre 5 godina

Evo ih... Počelo je... Nije došla ni Nova. Ali titula je tu. Svaki tim u istoriji PL koji je bio 1. za Božić, bio je 1. i na kraju. Ne i L'pool. 2 puta su bili prvi za Novu godinu, nisu bili šampioni. Ali vi letite li letite... Ne kažu džaba. Ko visoko leti, nisko pada. Deja vu će biti u maju... Samo gledajte.

Farewell

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu!
(Oliver, 30. decembar 2018 11:40)

Taj raspali Junajted je veći od Bajerna. Prva rečenica legende Bavaraca Bastija po dolasku u Mančester. Sve ti je rekao. Aj sad razguglaj.

Srle

pre 5 godina

boris@ ali sredovečni muškarci mi je pobeda... xe xe xe, to kao oni se razumeju u fudbal ko marica... pozdrav i sve najbolje u novoj godini od jednog sredovečnog muškarca, koji fudbal nije učio sa Sony ili menadžera, već je srećom takav uspeo da bodri Zvezdu u splitu, zagrebu, sarajevu, tuzli, osijeku, Skopju, Solunu, Cirihu, Sofiji, Kelnu, Milanu, Minhenu, Bariju.... i danas bodri i voli, a ti, šta ti, football fantasy?

Milan

pre 5 godina

Moram da priznam da obožavam klopa, pratio sam bundesligu samo zbog njegove Borusije. Pobeđivati Bajern u nemačkoj je već dostinuće samo po sebi a činiti to sa stilom, igrati pritom najlepši fudbal je čudo.
Čudio sam se zašto ga niko ne angažuje dok je bio bez posla a onda je došao na mesto na koje je najlogičnije da dođe. Veliki klub u krizi, fanatični navijači i izgubljen identitet na terenu. Prvi genijalan potez: iskoristiti ono što već ima, Firmina su svi proglasili promašajem a on je dao šansu svima da se dokazuju. Već prve godine liverpul je igrao najlepši fudbal na ostrvu, kostur tima je bio tu a onda je popunjavao slagalicu. Mane, Čemberlen, Salah, Van Dajk, Alison. Nigde nije promašio. Zameram mu Karijusa i previše vremena da se kompletira odbrana.
A da li su šampioni: pre 03.01.2019 sigurno nisu

NoName

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.
(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08)
Navijace Milana neka neko obavesti da ni Frosinone ne mogu da dobiju.
(zvezdas-rajvoSa, 30. decembar 2018 13:25)

I da su takođe ispali. Toplo ih pozdravlja Olimpijakos.

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.
(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08)
Navijace Milana neka neko obavesti da ni Frosinone ne mogu da dobiju.

Jaran

pre 5 godina

I tako... Dok se ljubitelji PL i fudbala na najvisem nivou dive igri Liverpula i pricaju o nastavku sezone, navijaci Zvezde smaraju vec dva dana o Milanu Pavkovu...

kako da ne

pre 5 godina

To sto je Zvezda pobedila je cista sreca, kao kada neki Las Palmas dobije Real Madrid. Mada treba imati i srece, desava se. Liverpul kao sto sam rekao je najjaci zbog taktike tj Klopa i novog kapitena Van Dajka koji gura celu ekipu, a svoje kolege pozadi cini boljima, cist primer kikser Lovren postaje igrac pored njega.

Звездин весник

pre 5 godina

Liverpul ili neviđena doza smaranja sredovečnih muškaraca u Srbiji. Mrzelo me da čitam 78. tekst u prethodnih 15 godina o lepršavoj igri tima koji titulu nije video prethodnih 30 godina, pa samo da proverim da li je akcenat ovog puta bio na "poezija kao Bitlsi" ili "Klop zvani potrošio sam milijardu evra da bih došao u poziciju da se borim za titulu ali svi sredovečni muškarci u Srbiji i dalje misle da sam čudotvorac"...
(Boris, 30. decembar 2018 12:27)


Преброј ти и паре које троше Сити, Јунајтед, Челзи, а које је паре потрошио Ливерпул у последње 4 године не рачунајући ову сезону, штедело се, не знам да ли су потрошили укупно 50 милиона до овог летњег прелазног, док су ту константни Сити и Јунајтед...

Nikola

pre 5 godina

Upravo htedoh pohvaliti novinara ali toliko je ocigledno da su svi primetili isto. Svaka cast jos jednom, ovo nam fali a ne veca slika nego prateci tekst vezan za istu.

Veliki naklon za gospodina Kecmana!!!

Negativni

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu!
(Oliver, 30. decembar 2018 11:40)

Bajern ima odličan tim, ali je daleko od zastrašujućeg. Trener im je druga liga, tako da im ne dajem mnogo šanse.
Tekst je odličan, najzad neki novinar sa stavom i hrabrošću da ga napiše. Mislim da je ključ derbi sa Sitijem. Ako pobede ili odigraju nerešeno, ta će razlika biti nedostižna.

d

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.
(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08

Ispao i Milan iz grupe LE, sa ko zna koliko vecim ulaganjima od Zvezde. Pitanje, jel mislis da bi Milan pobedio Liverpul?

Nixon

pre 5 godina

Sjajan tekst, pogotovo za navijace LFC. Samo za one koji vicu da je Klop potrosio milijardu informacija, Kutinjo prodat, dovedeni Virdzil i Alison, 70 i 75 mil, Fabinjo za 50, Ox i Mo po nekih 40. Zapitajte se koji klub je potrosio manje novca na pojacanja? Robo 8, Secerni 13 mil.... Kraj, nema price, gasi internet...

Ilija Dukić

pre 5 godina

Gvardiola kupuje , ne pita za cenu, ubicu Liverpula, Milana Pavkova.
(milan, 30. decembar 2018 11:21)

Ne rimuje ti se to.
Bolje bi bilo:

Gvardiola kupuje igrača bez mana, ubicu Liverpula, Pavkov Milana!

knindza

pre 5 godina

I tako... Dok se ljubitelji PL i fudbala na najvisem nivou dive igri Liverpula i pricaju o nastavku sezone, navijaci Zvezde smaraju vec dva dana o Milanu Pavkovu...
(Jaran, 30. decembar 2018 11:47)
Jarane moj jarane taj isti Milan Pavkov je njima zabio 2 komada. Verovatno klub za koji ti navijas iz prostora bivse YU nece nikad! I jedini koji je to napravio u prvom delu sezone da jedan igrac zabije dva komada Liverpulu... poyy

Boris

pre 5 godina

Liverpul ili neviđena doza smaranja sredovečnih muškaraca u Srbiji. Mrzelo me da čitam 78. tekst u prethodnih 15 godina o lepršavoj igri tima koji titulu nije video prethodnih 30 godina, pa samo da proverim da li je akcenat ovog puta bio na "poezija kao Bitlsi" ili "Klop zvani potrošio sam milijardu evra da bih došao u poziciju da se borim za titulu ali svi sredovečni muškarci u Srbiji i dalje misle da sam čudotvorac"...

d

pre 5 godina

Ja se pitam zasto Liverpul u Beogradu nije iskoristio tu mocnu ofanzivu, pobedise Arsenal sa 5:1, pobede Mancester Junajted 3:1 a izgube od neke CrKvene Zvezde kojoj nisu ni gol dali, a koja je po jacini u rangu sa Hadersfildom, Kardifom i mozda Fulamom.
(BODIBOND, 30. decembar 2018 12:45)

Odgovor ti se sam namece, Zvezda je dobar tim, i na svom stadionu moze da se nosi sa najjacima.

to rece pa utece

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu! 
(Oliver, 30. decembar 2018 11:40) 

Taj raspali Junajted je veći od Bajerna. Prva rečenica legende Bavaraca Bastija po dolasku u Mančester. Sve ti je rekao. Aj sad razguglaj.
(Farewell, 30. decembar 2018 11:50)

Ahahaha sta kazes Svajni je to rekao, pa onda mora da je tako.

Kiki-011

pre 5 godina

17 3 0 skor u Epl, a u Evropi 3 gostovanja i 3 poraza. Ko je gledao Liverpul Fulham sve mu je jasno. Juce 2 nepostojeca penala protiv Arsenala...

Mihajlovic

pre 5 godina

Fudbalski klub osvojio titulu, plasirao se u Ligu sampiona, pobedili smo veliki Liverpul! U prvenstvu smo ubedljivo prvi!
Kosarkaski klub sampion Srbije, ima sve pobede u ABA ligi, deklasirali smo Buducnost i Partizan, prosli grupu u Evrokupu! Napred Zvezda i zivela Srbija!

mmm4

pre 5 godina

Liverpulu dosudjen nepostojeci penal (kad je utakmica vec bila gotova) - reći će ti

U prvom delu sezone maneu ponisten cist gol protiv arsenala, dakle oduzeto 2 boda - neće ti reći

Mihajlovic

pre 5 godina

@redsi Zna Pavkov dobro kako je dao golove, prvi je uigrana vezba kod kornera, gde on utrcava na centarsut Marina, a druga je klasicna situacija za ovog igraca koji ima izblvanredan udarac, cist sut. Ko prati zvezdine treninge zna o cemu pricam. A ta pobeda je bila sve samo ne slucajna, u tom mecu je Zvezda, kojoj nije sviran cist penal pocetkom drugog poluvremena, u svim elementima fudbalske igra nadigrala i pobedila Liverpul, inace fantastican tim!

NoName

pre 5 godina

Čovek ne može ni pošten komentar da pročita kao odgovor na ovaj fenomenalan tekst samo i jedino o Liverpulu, a da ga ne zapljusne milion komentara o Zvezdi.
Daj ljudi pustite nas da ispratimo još nešto od fudbala, izađite iz svog zvezdocentričnog sistema.
(Libero Boškan, 30. decembar 2018 13:35)

Zvezda - Liverpul 2:0 Nadam se da ne boli mnogo

Zvezdasi nece popustiti u tome, ni trenutak

pre 5 godina

@jaran, 11:47,

Neces o Pavkovu? Hoces o Bariju i Tokiju??

Naslusacete se sledecih godina, decenija, vekova, ne sumnjaj ni malo!

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.

пастув

pre 5 godina

U principu mogu da se slozim sa svim stvarima u tekstu (posto ne pratim toliko fudbal kao nekada) ali i da dodam,i teska srca da priznam,a to je Saciri. Da nema njega, Liverpul bi bio kao i prosle godine,ali s njim,to je druga prica. On je taj koji liverpulu daje ubojitost na neverovatnom nivou. Sto puta sam rekao,da je on igrao u Beogradu, razmontirali bi Zvezdu opusteno,ali posto nije,oni su se preopustili i Zvezda je pobedila. Evo,ako se gospodin povredi,upisite,Liverpul,2 mesto na kraju
Брате, хоћеш да кажеш да је заслужан ирач који игра по 25 минута по утакмици, зато што је екипа примила 8 голова на 20 утакмица, док је поршле године примила 25. Далеко да умађујем његов допринос, сли нећемо претериватиprvenstva.
(Nesa, 30. decembar 2018 15:35)

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

S obzirom da je Liverpul sposoban u dva meca izgubi ne 6,nego 8 bodova, mnogo ste poranili,bas mnogo. Nije to Super liga. Iako bi meni bilo drago da oni budu sampioni ove sezone.

Partizan 1917

pre 5 godina

@Bodibond 
Zvezda u ranagu sa Fulamom i Hadersfildom? Dali si ti ozbiljan?
(4k4.Dex, 30. decembar 2018 12:55)

Bio je velikodušan realno ste nivo bivšeg šampiona evrope N.Foresta i pobednika Uefa kupa A. Vile-championship

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@Negativni
Ferguson?! Mozda ako racunas sve godine u klubu pa uporedis sa 3-4 Gvardioline, Klopove ili Murinjove.. Njegova titula 1999 i uopste to finale je jedno od poslednjih gde su domaci igraci dominirali u postavama.. E sad, vremena su se promenila i sada je gotovo nemoguce to napraviti. Ajaks je zbog toga i “propao”.. Inace, voleo boh da Liverpul ove godine osvoji, veliki su klub za tako dugu pauzu...

Nemanja

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08)Da li bi tebe neko trebao da obavesti da Milan nije na fudbalskoj mapi Evrope dobrih desetak godina,izivljava se u Italiji na njima ko stigne,polivaju ih iole ozbiljniji klubovi.Pa majstore,njima bi Partizan dao gol na San Siru...

Mladen

pre 5 godina

Zvezda - Liverpul 2:0 Nadam se da ne boli mnogo
(NoName, 30. decembar 2018 14:29)

Pa sta ima sa boli, Liverpul prosao dalje, Zvezda ispala. xD

redsi

pre 5 godina

Pravi i realan tekst. Mrzitelji najčudesnijeg kluba u Evropi, kukajte, vređajte, lažite, uzalud sve, Liv osvaja Premijer ligu ove sezone i to ubedljivo. Možda neće imati snage za PL i LŠ ali možda je i bolje da osvoje prvenstvo, to se duže čeka. Nažalost pitanje je koliko će moći da se odupru ponudama onih koji daleko mnogo više troše na pojačanja i koliko će ovaj savršeni tim ostati na okupu. A kad se rasture onda možete da likujete, ovi iz Ljutice Bogdana da se sećaju sa setom kako je slučajnost dovela do toga da pobede jedan od najboljih timova svih vremena i kako je jedan prosečan igrač kome će karijera biti za zaborav imati jednu značajnu stvar za sećanje, kako je magičnom Liverpulu dao dva gola, ni on sam ne zna kako.

zvezdaKV

pre 5 godina

Od koga su gubili ove sezone? U ligi nijedan poraz, u septembru u kupu od Čelzija, u LŠ od PSG, Napolija i Zvezde. Toliko. Gasi svetlo!

mrmlj

pre 5 godina

@ (NoName, 30. decembar 2018 14:29) kao fan liverpula sa “stazom” od 20-ak godina i neko ko od domaceg fudbala bezi kao djavo od krsta (da ne ulazimo sad u razloge, svima su jasni), mogu ti reci da me poraz liverpula od zvezde uopste ne boli. zvezda je posteno pobedila, te veceri je bila bolja i zasluzila da slavi. da je tu bilo neke sudijske nepravde ili tako necega, pa da me i boli. ovako, svaka cast zvezdi, nadam se da ce biti jos mnogo prilike za revans.

Oliver

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu!

спортски уметник

pre 5 godina

Гадни су....на свакој текми пенал, Јунајтеду поништили чист гол на 0:0, Фуламу поништили чист гол на 0:0, па након 3 прекршена фудбалска правила дали гол за 1:0, јуче против Арсенала на 0:0 Манеу опроштен чист црвени картон за дављење противника...и поред свега тога, увек се они буне на суђење...

Mladen

pre 5 godina

Ja se pitam zasto Liverpul u Beogradu nije iskoristio tu mocnu ofanzivu, pobedise Arsenal sa 5:1, pobede Mancester Junajted 3:1 a izgube od neke CrKvene Zvezde kojoj nisu ni gol dali, a koja je po jacini u rangu sa Hadersfildom, Kardifom i mozda Fulamom. 
(BODIBOND, 30. decembar 2018 12:45) 

Odgovor ti se sam namece, Zvezda je dobar tim, i na svom stadionu moze da se nosi sa najjacima.
(d, 30. decembar 2018 13:04)

E momci ajde nemoj da se lazemo, Zvezda je u pravom trenutku igrala sa Liverpulom koji je bio u losoj formi sa dosta utakmica vezanih. Ovaj sadasnji Liverpul bi ih razbio u paramparcad, oni su tek sad poceli da igraju.

BODIBOND

pre 5 godina

Ja se pitam zasto Liverpul u Beogradu nije iskoristio tu mocnu ofanzivu, pobedise Arsenal sa 5:1, pobede Mancester Junajted 3:1 a izgube od neke CrKvene Zvezde kojoj nisu ni gol dali, a koja je po jacini u rangu sa Hadersfildom, Kardifom i mozda Fulamom.

milan

pre 5 godina

Gvardiola kupuje , ne pita za cenu, ubicu Liverpula, Milana Pavkova.
(milan, 30. decembar 2018 11:21)

Ne rimuje ti se to.
Bolje bi bilo:

Gvardiola kupuje igrača bez mana, ubicu Liverpula, Pavkov Milana!

@Ilija Dukic
E jeste bolje priznajem, ali nisam komentar osmislio kao pesmu nego kao bajku. Otud odsustvo rime. Svakako bolje zvuci sa tvojom sugestijom, ima moju dozvolu da se peva na Rajku, moze i Bajaga da prepeva ako bas hoce.

neutralni felsh

pre 5 godina

opet prerano prpisana titula. ima jos pola sezone da se igra, treba jos dosta energije, svasta jos moze da se desi. mozda zvuci paradoksalno, ali moguce je da od prve dvojice ko (prvi) ispadne iz lige sampiona taj uzima titulu u premijeru.

артиљерац

pre 5 godina

"Експерти",ја сам прву фудбалску текму гледао 1967(Партизан:ОФК,1:0),тате су
вам били клинци.Ливерпул игра страшно јак фудбал.И можете измислити 100 мана
(добар коњ има 100 мана,лош само једну,лош је)али то је тако.Пенали?Па кад
Салах 20 пута уђе сам у 16 с лоптом у ногама није ненормално да се понекад,
и то јако често,свира пенал за Ливерпул.Одбрана не зна шта ће.Можете ви да
волите или мрзите Ливерпул(лично сам навијач МУТД)али играју ЈАК фудбал.И то
је чињеница.Треба метнути Арсеналу 5 комада.Тренутно играју најбољи фудбал у
Европи.

impeRator

pre 5 godina

Neverovatna količina sreće prati Liverpul čitave sezone. Dovoljno je spomenuti samo Marezov promašaj sa bele tačke i gol protiv Evertona. Možda sirotinja konačno i osvoji tu titulu, valjda su i bogu dosadili sa prepričavanjem slavne istorije od pre 40 godina...

Liverpool Man

pre 5 godina

Pocecu da verujem Aprila ili Maja ako vidim da matematicki niko ne moze da nas stigne. Do tad, jedna po jedna pa sta bude. Zaleteli smo se svi navijaci pre 4 godine i na kraju nista. Samo polako ima jos bas puno da se igra.

Mladen

pre 5 godina

Neverovatna količina sreće prati Liverpul čitave sezone. Dovoljno je spomenuti samo Marezov promašaj sa bele tačke i gol protiv Evertona. Možda sirotinja konačno i osvoji tu titulu, valjda su i bogu dosadili sa prepričavanjem slavne istorije od pre 40 godina...
(impeRator, 30. decembar 2018 15:53)
Pa sve sto si naveo i opet bi bili prvi. Za svaki tim bi mogao isto reci, ali ne znam sta vam toliko svima.smeta jak Liverpul.

mrmlj

pre 5 godina

@ (nele, 30. decembar 2018 14:15) kad vec pricas o potrosnji na kupovinu igraca, ajmo i o prihodima od prodaje. kako stoje liverpul i junajted kad ih uporedis po tom pitanju i/ili kad racunamo razliku izmedju prihoda i rashoda u toj trgovini? kapiram da samo jedan kutinjo stvara toliku razliku da mora barem deset felainija da se proda da junajted to nadoknadi. a stvari jos gore stoje kad pridodamo i novac od prodaje suareza koji, ruku na srce, jeste otisao pre sad vec pet sezona tako da ne spada u tih magicnih 4 godine koje si odabrao za granicu.

andreas kisser

pre 5 godina

Liverpool je u poslednjih 4 godine drugi po potrosnji u PL. Jedino je MC ispred. Murinjov United nije ni u prva 4 po po potrosnji. Imate na transfermarket pa proverite..
(nele, 30. decembar 2018 14:15)

ti decko izglda nisi razumeo sta si gledao! jadni mi i kakva nam je buducnost ako nam je nacija ovako funkcionalno nepismena? liverpul je 5. po "neto" potrosnji u PL u poslednjih pet sezona, a 6. ako se racina i sezona 2013/14. cetvrti je po novcu potrosenom za kupovinu igraca, a drugi po novcu zaradjenom od prodaje (iza celsija). u poslednjih pet sezona, liverpul je u minusu 'samo' £180M, za razliju od sitija koji je u minusu 580 miliona funti, a junajted 510 miliona. evo linka samo za top 6 timova, stim sto je liverpul neto bolji cak i od evertona, sto se na ovom dijagramu ne vidi: https://www.reddit.com/r/soccer/comments/8zab7p/top_6_premier_league_net_spend_over_last_5_seasons/ . tako da tu pricu kako liverpul trosi pare mozete da okacite macki o rep; LFC je godinama vec jedan od najvecih profitera od prodaje igraca u ligama petice i njihove knjige su uvek izbalansirane.

Nesa

pre 5 godina

U principu mogu da se slozim sa svim stvarima u tekstu (posto ne pratim toliko fudbal kao nekada) ali i da dodam,i teska srca da priznam,a to je Saciri. Da nema njega, Liverpul bi bio kao i prosle godine,ali s njim,to je druga prica. On je taj koji liverpulu daje ubojitost na neverovatnom nivou. Sto puta sam rekao,da je on igrao u Beogradu, razmontirali bi Zvezdu opusteno,ali posto nije,oni su se preopustili i Zvezda je pobedila. Evo,ako se gospodin povredi,upisite,Liverpul,2 mesto na kraju prvenstva.

Džomba

pre 5 godina

Pa dobro bre Kecmane,jel si baš morao da zaustiš? Polako čoveče,tek je pola prvenstva,pa nemoj ovu idiličnu polusezonu kvariti prognozama na pola trke. Na stranu svi ovi fanatici domaćeg fudbala,koji “nikako ne mogu da razumeju kako neko iz Srbije sebe može da naziva navijačem kluba iz PL”,ali ne znam ni jednog navijača Liverpula koji te ne bi preko pogledao zbog slutnji iz ovog teksta. Svaka ti čast na obrađenoj temi,celokupan tekst stoji i samo si izneo ono što je svaki iskreni poštovalac najvećeg ostrvskog kluba imao na umu posle svake utakmice odigrane u nekoliko prethodnih meseci,ali taj zaključak... Mora li već u decembru?
P.S. Na kraju,nek’ bude šta će biti. Bez obzira na ishod,ja ću disati sa Liverpulom istom strašću kao i prethodnih dvadesetak godina. To je ono što čini razliku između NAS i svih ostalih.

nele

pre 5 godina

Liverpool je u poslednjih 4 godine drugi po potrosnji u PL. Jedino je MC ispred. Murinjov United nije ni u prva 4 po po potrosnji. Imate na transfermarket pa proverite..

Mladen

pre 5 godina

Liverpool je u poslednjih 4 godine drugi po potrosnji u PL. Jedino je MC ispred. Murinjov United nije ni u prva 4 po po potrosnji. Imate na transfermarket pa proverite..
(nele, 30. decembar 2018 14:15)
Murinjo je drugi kada gleda prodate kupljeno iza Sitija. Liverpul je prodavao igrace i njihov net trosenke je oko 150 miliona, dok je Stijev i Junajtedov 400+ miliona. Znaci nista nisu prodavali vec samo dodavali, a Klop je izgubio najboljeg igraca u sred sezone.

Mladen

pre 5 godina

S obzirom da je Liverpul sposoban u dva meca izgubi ne 6,nego 8 bodova, mnogo ste poranili,bas mnogo. Nije to Super liga. Iako bi meni bilo drago da oni budu sampioni ove sezone.
(Slobodni Klikeri, 30. decembar 2018 12:04)

Neee, greska, Liverpul je nekad bio sposoban, njima sada ne mkze niko da da vise od jednog gola, toliko.

srbin

pre 5 godina

Sad ako ne uzmu titulu nikad neće!
 (Srbin, 30. decembar 2018 11:09) 

Tako smo mislili i u sezoni 2013/2014 sa Suarezom, tada su igrali jos bolje, konkurencija 5 puta jaca, Fergusonov Mancester kojeg su samleli sa Vidicem, Evrom, Ferdinandom, davali su golove ko od sale, davali golove u prvih 30 minuta, dacali cesto po 2 u prvih 30 min... pa su izgubili titulu protiv Celsija. Celsi je bio mnogi jaci nego sad, Junajted takodje, Arsenal takodje.

Boris

pre 5 godina

Kraj, nema price, gasi internet...
(Nixon, 30. decembar 2018 12:59)

Nisam mislio bukvalno milijardu, ali ne čudi me da ljudi u Srbiji to ne razumeju.

Liverpul je letos potrošio najviše na pojačanja u PL i u bruto i u neto iznosu...
Kraj spinovanju navijača Liverpula, gasite im internet...

Mik

pre 5 godina

Mogu samo da kazem - prerano je za tu priču! Velika je paljevina kod domaćih navijača Liverpula - strast je to koju ne razumem najbolje, ali postoje neke stvari koje su dugo u modi, po principu "tuđe je slađe", pa tako i navijanje za Liverpul. Bez obzira na to što je naš najveći klub pre samo nekoliko nedelja odbranio čast domaćeg fudbala u sudaru sa fudbalskim imperijalizmom, mnogima i dalje osnovne stvari nisu jasne... svejedno, na stranu ti uvrnuti afiniteti - mnogo je rano za ovu priču. U ovom trenutku Liverpul deluje dobro i ako zdravlje igrača posluži - titula je na dohvat ruke! Sačekajmo polovinu februara.

Aleksa

pre 5 godina

Ovaj sadasnji Liverpul bi ih razbio u paramparcad, oni su tek sad poceli da igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen, 30. decembar 2018 16:51)

Овај садашњи Ливерпул наспрам оног од пре три недеље Ливерпула.....

Farewell

pre 5 godina

Evo ih... Počelo je... Nije došla ni Nova. Ali titula je tu. Svaki tim u istoriji PL koji je bio 1. za Božić, bio je 1. i na kraju. Ne i L'pool. 2 puta su bili prvi za Novu godinu, nisu bili šampioni. Ali vi letite li letite... Ne kažu džaba. Ko visoko leti, nisko pada. Deja vu će biti u maju... Samo gledajte.

Aleksej

pre 5 godina

Svaka cast na tekstu.Pobeda Zvezde ce tek doci do izrazaja u narednim godinama kad svi pricaju pobedili smo sampiona Engleske u vremenima kad je zapad mnogo odmakao od nas u svemu pogotovu finansijski sto se manifestuje na sport.Zvezda je bila u grupi sa sampionom Engleske,Francuske ekipama od blizu milijardu evra i Napolijem godinama uz Juve najjaci klub u Italiji.A pritom izbacili mocni Salzburg koji i dalje nema poraza ove sezone spektakularni uspeg Zvezde!!I sada svom snagom napad na Ligu sampiona i sledece sezone ako uspemo klub ode u plus i vraca se gigant Evropskog fudbala na velika vrata..

Kiki-011

pre 5 godina

17 3 0 skor u Epl, a u Evropi 3 gostovanja i 3 poraza. Ko je gledao Liverpul Fulham sve mu je jasno. Juce 2 nepostojeca penala protiv Arsenala...

Boris

pre 5 godina

Liverpul ili neviđena doza smaranja sredovečnih muškaraca u Srbiji. Mrzelo me da čitam 78. tekst u prethodnih 15 godina o lepršavoj igri tima koji titulu nije video prethodnih 30 godina, pa samo da proverim da li je akcenat ovog puta bio na "poezija kao Bitlsi" ili "Klop zvani potrošio sam milijardu evra da bih došao u poziciju da se borim za titulu ali svi sredovečni muškarci u Srbiji i dalje misle da sam čudotvorac"...

Oliver

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu!

impeRator

pre 5 godina

Neverovatna količina sreće prati Liverpul čitave sezone. Dovoljno je spomenuti samo Marezov promašaj sa bele tačke i gol protiv Evertona. Možda sirotinja konačno i osvoji tu titulu, valjda su i bogu dosadili sa prepričavanjem slavne istorije od pre 40 godina...

спортски уметник

pre 5 godina

Гадни су....на свакој текми пенал, Јунајтеду поништили чист гол на 0:0, Фуламу поништили чист гол на 0:0, па након 3 прекршена фудбалска правила дали гол за 1:0, јуче против Арсенала на 0:0 Манеу опроштен чист црвени картон за дављење противника...и поред свега тога, увек се они буне на суђење...

Mihajlovic

pre 5 godina

Fudbalski klub osvojio titulu, plasirao se u Ligu sampiona, pobedili smo veliki Liverpul! U prvenstvu smo ubedljivo prvi!
Kosarkaski klub sampion Srbije, ima sve pobede u ABA ligi, deklasirali smo Buducnost i Partizan, prosli grupu u Evrokupu! Napred Zvezda i zivela Srbija!

nele

pre 5 godina

Liverpool je u poslednjih 4 godine drugi po potrosnji u PL. Jedino je MC ispred. Murinjov United nije ni u prva 4 po po potrosnji. Imate na transfermarket pa proverite..

Boris

pre 5 godina

Kraj, nema price, gasi internet...
(Nixon, 30. decembar 2018 12:59)

Nisam mislio bukvalno milijardu, ali ne čudi me da ljudi u Srbiji to ne razumeju.

Liverpul je letos potrošio najviše na pojačanja u PL i u bruto i u neto iznosu...
Kraj spinovanju navijača Liverpula, gasite im internet...

Jaran

pre 5 godina

I tako... Dok se ljubitelji PL i fudbala na najvisem nivou dive igri Liverpula i pricaju o nastavku sezone, navijaci Zvezde smaraju vec dva dana o Milanu Pavkovu...

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.

zvezdaKV

pre 5 godina

Od koga su gubili ove sezone? U ligi nijedan poraz, u septembru u kupu od Čelzija, u LŠ od PSG, Napolija i Zvezde. Toliko. Gasi svetlo!

BODIBOND

pre 5 godina

Ja se pitam zasto Liverpul u Beogradu nije iskoristio tu mocnu ofanzivu, pobedise Arsenal sa 5:1, pobede Mancester Junajted 3:1 a izgube od neke CrKvene Zvezde kojoj nisu ni gol dali, a koja je po jacini u rangu sa Hadersfildom, Kardifom i mozda Fulamom.

NoName

pre 5 godina

Čovek ne može ni pošten komentar da pročita kao odgovor na ovaj fenomenalan tekst samo i jedino o Liverpulu, a da ga ne zapljusne milion komentara o Zvezdi.
Daj ljudi pustite nas da ispratimo još nešto od fudbala, izađite iz svog zvezdocentričnog sistema.
(Libero Boškan, 30. decembar 2018 13:35)

Zvezda - Liverpul 2:0 Nadam se da ne boli mnogo

Nešque

pre 5 godina

sa šarmom i harizmom je napravio sklop, pa sa Liverpulom je top GOSPODIN JIRGEN KLOP!
(shoooook, 30. decembar 2018 11:08)

Haha uvek sam pronalazio dozu patetike u komentarima koji se rimuju.

knindza

pre 5 godina

I tako... Dok se ljubitelji PL i fudbala na najvisem nivou dive igri Liverpula i pricaju o nastavku sezone, navijaci Zvezde smaraju vec dva dana o Milanu Pavkovu...
(Jaran, 30. decembar 2018 11:47)
Jarane moj jarane taj isti Milan Pavkov je njima zabio 2 komada. Verovatno klub za koji ti navijas iz prostora bivse YU nece nikad! I jedini koji je to napravio u prvom delu sezone da jedan igrac zabije dva komada Liverpulu... poyy

kako da ne

pre 5 godina

To sto je Zvezda pobedila je cista sreca, kao kada neki Las Palmas dobije Real Madrid. Mada treba imati i srece, desava se. Liverpul kao sto sam rekao je najjaci zbog taktike tj Klopa i novog kapitena Van Dajka koji gura celu ekipu, a svoje kolege pozadi cini boljima, cist primer kikser Lovren postaje igrac pored njega.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

S obzirom da je Liverpul sposoban u dva meca izgubi ne 6,nego 8 bodova, mnogo ste poranili,bas mnogo. Nije to Super liga. Iako bi meni bilo drago da oni budu sampioni ove sezone.

Partizan 1917

pre 5 godina

@Bodibond 
Zvezda u ranagu sa Fulamom i Hadersfildom? Dali si ti ozbiljan?
(4k4.Dex, 30. decembar 2018 12:55)

Bio je velikodušan realno ste nivo bivšeg šampiona evrope N.Foresta i pobednika Uefa kupa A. Vile-championship

redsi

pre 5 godina

Pravi i realan tekst. Mrzitelji najčudesnijeg kluba u Evropi, kukajte, vređajte, lažite, uzalud sve, Liv osvaja Premijer ligu ove sezone i to ubedljivo. Možda neće imati snage za PL i LŠ ali možda je i bolje da osvoje prvenstvo, to se duže čeka. Nažalost pitanje je koliko će moći da se odupru ponudama onih koji daleko mnogo više troše na pojačanja i koliko će ovaj savršeni tim ostati na okupu. A kad se rasture onda možete da likujete, ovi iz Ljutice Bogdana da se sećaju sa setom kako je slučajnost dovela do toga da pobede jedan od najboljih timova svih vremena i kako je jedan prosečan igrač kome će karijera biti za zaborav imati jednu značajnu stvar za sećanje, kako je magičnom Liverpulu dao dva gola, ni on sam ne zna kako.

Nesa

pre 5 godina

U principu mogu da se slozim sa svim stvarima u tekstu (posto ne pratim toliko fudbal kao nekada) ali i da dodam,i teska srca da priznam,a to je Saciri. Da nema njega, Liverpul bi bio kao i prosle godine,ali s njim,to je druga prica. On je taj koji liverpulu daje ubojitost na neverovatnom nivou. Sto puta sam rekao,da je on igrao u Beogradu, razmontirali bi Zvezdu opusteno,ali posto nije,oni su se preopustili i Zvezda je pobedila. Evo,ako se gospodin povredi,upisite,Liverpul,2 mesto na kraju prvenstva.

Farewell

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu!
(Oliver, 30. decembar 2018 11:40)

Taj raspali Junajted je veći od Bajerna. Prva rečenica legende Bavaraca Bastija po dolasku u Mančester. Sve ti je rekao. Aj sad razguglaj.

d

pre 5 godina

Ja se pitam zasto Liverpul u Beogradu nije iskoristio tu mocnu ofanzivu, pobedise Arsenal sa 5:1, pobede Mancester Junajted 3:1 a izgube od neke CrKvene Zvezde kojoj nisu ni gol dali, a koja je po jacini u rangu sa Hadersfildom, Kardifom i mozda Fulamom.
(BODIBOND, 30. decembar 2018 12:45)

Odgovor ti se sam namece, Zvezda je dobar tim, i na svom stadionu moze da se nosi sa najjacima.

Dejan

pre 5 godina

Svaka čast na tekstu! Ovaj tim je samo pobedila Zvezda, nanevši im jedini drugi poraz u sezoni ( čini mi se da je prvi protiv Napolija ). Voleo sam Liverpul i pre. Gotivio sam taj klub, i zbog navijača, Stivi Džija, i zbog igre koje prikazuju. Ali od kada je Klop došao, ovaj tim ima uvek želju više. Sklopio ih je bez ijedne zvezde da igraju toliko odlučno, sigurno.. Voleo bih da konačno titula ode njima, jer, uvek su pobeđivali one najjače, i zaslužili su, pogotovu ove sezone, šta su sve pokazali.

Gerrard

pre 5 godina

Pa bio sam na stadionu,da podcenili su Zvezdu mnogo,ali se to desilo u najboljem mogucem trenutku za njih.Taj poraz ih je restartovao,ostalo ce biti istorija.

Libero Boškan

pre 5 godina

Čovek ne može ni pošten komentar da pročita kao odgovor na ovaj fenomenalan tekst samo i jedino o Liverpulu, a da ga ne zapljusne milion komentara o Zvezdi.
Daj ljudi pustite nas da ispratimo još nešto od fudbala, izađite iz svog zvezdocentričnog sistema.

Negativni

pre 5 godina

Liverpul ili neviđena doza smaranja sredovečnih muškaraca u Srbiji. Mrzelo me da čitam 78. tekst u prethodnih 15 godina o lepršavoj igri tima koji titulu nije video prethodnih 30 godina, pa samo da proverim da li je akcenat ovog puta bio na "poezija kao Bitlsi" ili "Klop zvani potrošio sam milijardu evra da bih došao u poziciju da se borim za titulu ali svi sredovečni muškarci u Srbiji i dalje misle da sam čudotvorac"...
(Boris, 30. decembar 2018 12:27)


Izvini, a ko to nije potrošio milijardu u poslednjih dvadesetak godina? Pa Ferguson je apsolutni svetski rekorder u trošenju para na igrače, a znao je da pukne i od Geteborga i od Lila. Liverpul ima 18 titula prvaka i pet titula evropskog šampiona. I šta sad, treba da se divim Sitiju koji ukupno ima pet titula ( od toga tri u poslednjih nekoliko godina kada su Arapi upumpali milijarde) i jedan Kup Kupova? Ma, kako da ne. Bolje bi ti bilo da malo poslušaš sredovečne muškarce, ipak je iskustvo majka.
I taj Liverrpul je veliki, baš zato što može da stigne 0-3 jednom Milanu sa Kakom, Krespom i Gatuzom...da ne nabrajam dalje, a Siti ne može da prodje Monako. Bićeš i ti jednom sredovečan muškarac, pa ćeš shvatiti. I da, Klop jeste pravo osveženje.

markoni

pre 5 godina

Sad zamislite liverpool uzme PL pa mozda i LS i onda za 20 godina ja pricam klincu kako je zvezda tad tukla najjaci tim u evropi sa 2:0 a ja na mari...da on slusa price kakve ja slusam celog zivota :D

srbin

pre 5 godina

Sad ako ne uzmu titulu nikad neće!
 (Srbin, 30. decembar 2018 11:09) 

Tako smo mislili i u sezoni 2013/2014 sa Suarezom, tada su igrali jos bolje, konkurencija 5 puta jaca, Fergusonov Mancester kojeg su samleli sa Vidicem, Evrom, Ferdinandom, davali su golove ko od sale, davali golove u prvih 30 minuta, dacali cesto po 2 u prvih 30 min... pa su izgubili titulu protiv Celsija. Celsi je bio mnogi jaci nego sad, Junajted takodje, Arsenal takodje.

BOSS

pre 5 godina

Mislim da je titula zavrsena stvar,moze se desit neki kiks ali Liverpul ove godine ima nesto vazno za osvajanje trofeja,ima sportske srece i hoce ih gol.

to rece pa utece

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu! 
(Oliver, 30. decembar 2018 11:40) 

Taj raspali Junajted je veći od Bajerna. Prva rečenica legende Bavaraca Bastija po dolasku u Mančester. Sve ti je rekao. Aj sad razguglaj.
(Farewell, 30. decembar 2018 11:50)

Ahahaha sta kazes Svajni je to rekao, pa onda mora da je tako.

Negativni

pre 5 godina

Lako je protiv raznih raspalih Arsenala,Junajteda,Fulama ili Votforda,da vidimo Liverpul protiv mocnog i zastrasujuceg BAyerna! Bayern je imao resenje za "gegenpressing" jos 2013. na Vembliju,imace i 2019. na Enfildu!
(Oliver, 30. decembar 2018 11:40)

Bajern ima odličan tim, ali je daleko od zastrašujućeg. Trener im je druga liga, tako da im ne dajem mnogo šanse.
Tekst je odličan, najzad neki novinar sa stavom i hrabrošću da ga napiše. Mislim da je ključ derbi sa Sitijem. Ako pobede ili odigraju nerešeno, ta će razlika biti nedostižna.

Mihajlovic

pre 5 godina

@redsi Zna Pavkov dobro kako je dao golove, prvi je uigrana vezba kod kornera, gde on utrcava na centarsut Marina, a druga je klasicna situacija za ovog igraca koji ima izblvanredan udarac, cist sut. Ko prati zvezdine treninge zna o cemu pricam. A ta pobeda je bila sve samo ne slucajna, u tom mecu je Zvezda, kojoj nije sviran cist penal pocetkom drugog poluvremena, u svim elementima fudbalske igra nadigrala i pobedila Liverpul, inace fantastican tim!

Zvezdasi nece popustiti u tome, ni trenutak

pre 5 godina

@jaran, 11:47,

Neces o Pavkovu? Hoces o Bariju i Tokiju??

Naslusacete se sledecih godina, decenija, vekova, ne sumnjaj ni malo!

Звездин весник

pre 5 godina

Liverpul ili neviđena doza smaranja sredovečnih muškaraca u Srbiji. Mrzelo me da čitam 78. tekst u prethodnih 15 godina o lepršavoj igri tima koji titulu nije video prethodnih 30 godina, pa samo da proverim da li je akcenat ovog puta bio na "poezija kao Bitlsi" ili "Klop zvani potrošio sam milijardu evra da bih došao u poziciju da se borim za titulu ali svi sredovečni muškarci u Srbiji i dalje misle da sam čudotvorac"...
(Boris, 30. decembar 2018 12:27)


Преброј ти и паре које троше Сити, Јунајтед, Челзи, а које је паре потрошио Ливерпул у последње 4 године не рачунајући ову сезону, штедело се, не знам да ли су потрошили укупно 50 милиона до овог летњег прелазног, док су ту константни Сити и Јунајтед...

Mik

pre 5 godina

Mogu samo da kazem - prerano je za tu priču! Velika je paljevina kod domaćih navijača Liverpula - strast je to koju ne razumem najbolje, ali postoje neke stvari koje su dugo u modi, po principu "tuđe je slađe", pa tako i navijanje za Liverpul. Bez obzira na to što je naš najveći klub pre samo nekoliko nedelja odbranio čast domaćeg fudbala u sudaru sa fudbalskim imperijalizmom, mnogima i dalje osnovne stvari nisu jasne... svejedno, na stranu ti uvrnuti afiniteti - mnogo je rano za ovu priču. U ovom trenutku Liverpul deluje dobro i ako zdravlje igrača posluži - titula je na dohvat ruke! Sačekajmo polovinu februara.

Srle

pre 5 godina

boris@ ali sredovečni muškarci mi je pobeda... xe xe xe, to kao oni se razumeju u fudbal ko marica... pozdrav i sve najbolje u novoj godini od jednog sredovečnog muškarca, koji fudbal nije učio sa Sony ili menadžera, već je srećom takav uspeo da bodri Zvezdu u splitu, zagrebu, sarajevu, tuzli, osijeku, Skopju, Solunu, Cirihu, Sofiji, Kelnu, Milanu, Minhenu, Bariju.... i danas bodri i voli, a ti, šta ti, football fantasy?

пастув

pre 5 godina

U principu mogu da se slozim sa svim stvarima u tekstu (posto ne pratim toliko fudbal kao nekada) ali i da dodam,i teska srca da priznam,a to je Saciri. Da nema njega, Liverpul bi bio kao i prosle godine,ali s njim,to je druga prica. On je taj koji liverpulu daje ubojitost na neverovatnom nivou. Sto puta sam rekao,da je on igrao u Beogradu, razmontirali bi Zvezdu opusteno,ali posto nije,oni su se preopustili i Zvezda je pobedila. Evo,ako se gospodin povredi,upisite,Liverpul,2 mesto na kraju
Брате, хоћеш да кажеш да је заслужан ирач који игра по 25 минута по утакмици, зато што је екипа примила 8 голова на 20 утакмица, док је поршле године примила 25. Далеко да умађујем његов допринос, сли нећемо претериватиprvenstva.
(Nesa, 30. decembar 2018 15:35)

x

pre 5 godina

Da je u našoj ligi, Klop bi popio otkaz nakon prve sezone, ako ne i toku sezone. Prve sezone bio je osmi u ligi, druge četvrti, treće opet četvrti (ali finale LŠ), ove sezone najverovatnije prvi!
E tako rade ozbiljni klubovi!

milan

pre 5 godina

Gvardiola kupuje , ne pita za cenu, ubicu Liverpula, Milana Pavkova.
(milan, 30. decembar 2018 11:21)

Ne rimuje ti se to.
Bolje bi bilo:

Gvardiola kupuje igrača bez mana, ubicu Liverpula, Pavkov Milana!

@Ilija Dukic
E jeste bolje priznajem, ali nisam komentar osmislio kao pesmu nego kao bajku. Otud odsustvo rime. Svakako bolje zvuci sa tvojom sugestijom, ima moju dozvolu da se peva na Rajku, moze i Bajaga da prepeva ako bas hoce.

Nemanja

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08)Da li bi tebe neko trebao da obavesti da Milan nije na fudbalskoj mapi Evrope dobrih desetak godina,izivljava se u Italiji na njima ko stigne,polivaju ih iole ozbiljniji klubovi.Pa majstore,njima bi Partizan dao gol na San Siru...

ESP

pre 5 godina

Ne slazem se sa komentatorom teksta da je liverpulova igra bila Fergusonska. Jednostavno lose im je islo u periodu od sredine oktobra do kraja novembra. Nije bilo one prepoznatljive leprsavosti, brzog pregrupisavanja iz odbrane u napad, mucili su se strahovito, ali sto je najvaznije-dobijali su i takve utakmice. Da je u tom periodu raspored utakmica bio drugaciji, ko zna kako bi bilo stanje na tabeli.
Bilo kako bilo, najbolja ekipa u ovom delu sampionata.
Podsecaju me na cuvenu arsenalovu ekipu koja je zavrsila i osvojila sampionat bez poraza. Tako i igraju, a zelim im i takvu sudbinu.
Do titule!

Arsenalovac

pre 5 godina

Sjajan tekst, sve pohvale za novinara, pišite što više ovakvih stvari. Što se tiče Liverpula, navijam da oni uzmu titulu i mislim da će uspeti iako nikako ne treba otpisivati Siti, naročito sada jer ide derbi za 3 dana.Liverpul lako može da uđe u seriju od 2 - 3 meča bez pobede a Siti u tom periodu da uzme 9 od 9 bodova i eto drame. Totenhem je juče pokazao da nije ekipa šampionskog kova ali su glavni favoriti za treće mesto, to svakako dok će Čelsi sa Arsenalom i Junajtedom voditi bitku za 4.mesto koje vodi u LŠ.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Gvardiola kupuje , ne pita za cenu, ubicu Liverpula, Milana Pavkova.
(milan, 30. decembar 2018 11:21)

Ne rimuje ti se to.
Bolje bi bilo:

Gvardiola kupuje igrača bez mana, ubicu Liverpula, Pavkov Milana!

d

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.
(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08

Ispao i Milan iz grupe LE, sa ko zna koliko vecim ulaganjima od Zvezde. Pitanje, jel mislis da bi Milan pobedio Liverpul?

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.
(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08)
Navijace Milana neka neko obavesti da ni Frosinone ne mogu da dobiju.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@Negativni
Ferguson?! Mozda ako racunas sve godine u klubu pa uporedis sa 3-4 Gvardioline, Klopove ili Murinjove.. Njegova titula 1999 i uopste to finale je jedno od poslednjih gde su domaci igraci dominirali u postavama.. E sad, vremena su se promenila i sada je gotovo nemoguce to napraviti. Ajaks je zbog toga i “propao”.. Inace, voleo boh da Liverpul ove godine osvoji, veliki su klub za tako dugu pauzu...

Mladen

pre 5 godina

Zvezda - Liverpul 2:0 Nadam se da ne boli mnogo
(NoName, 30. decembar 2018 14:29)

Pa sta ima sa boli, Liverpul prosao dalje, Zvezda ispala. xD

Mladen

pre 5 godina

Ja se pitam zasto Liverpul u Beogradu nije iskoristio tu mocnu ofanzivu, pobedise Arsenal sa 5:1, pobede Mancester Junajted 3:1 a izgube od neke CrKvene Zvezde kojoj nisu ni gol dali, a koja je po jacini u rangu sa Hadersfildom, Kardifom i mozda Fulamom. 
(BODIBOND, 30. decembar 2018 12:45) 

Odgovor ti se sam namece, Zvezda je dobar tim, i na svom stadionu moze da se nosi sa najjacima.
(d, 30. decembar 2018 13:04)

E momci ajde nemoj da se lazemo, Zvezda je u pravom trenutku igrala sa Liverpulom koji je bio u losoj formi sa dosta utakmica vezanih. Ovaj sadasnji Liverpul bi ih razbio u paramparcad, oni su tek sad poceli da igraju.

Aleksa

pre 5 godina

Ovaj sadasnji Liverpul bi ih razbio u paramparcad, oni su tek sad poceli da igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen, 30. decembar 2018 16:51)

Овај садашњи Ливерпул наспрам оног од пре три недеље Ливерпула.....

Za:Dusan Petrovic

pre 5 godina

Konacno moj drug Ducko uziva u P.L.Topi se svako kolo... :-)
Text je fantastican.
Idemo Live,zasluzili ste vi i vasi navijaci malo da uzivate!

Nikola

pre 5 godina

Upravo htedoh pohvaliti novinara ali toliko je ocigledno da su svi primetili isto. Svaka cast jos jednom, ovo nam fali a ne veca slika nego prateci tekst vezan za istu.

Veliki naklon za gospodina Kecmana!!!

mmm4

pre 5 godina

Liverpulu dosudjen nepostojeci penal (kad je utakmica vec bila gotova) - reći će ti

U prvom delu sezone maneu ponisten cist gol protiv arsenala, dakle oduzeto 2 boda - neće ti reći

Milan

pre 5 godina

Moram da priznam da obožavam klopa, pratio sam bundesligu samo zbog njegove Borusije. Pobeđivati Bajern u nemačkoj je već dostinuće samo po sebi a činiti to sa stilom, igrati pritom najlepši fudbal je čudo.
Čudio sam se zašto ga niko ne angažuje dok je bio bez posla a onda je došao na mesto na koje je najlogičnije da dođe. Veliki klub u krizi, fanatični navijači i izgubljen identitet na terenu. Prvi genijalan potez: iskoristiti ono što već ima, Firmina su svi proglasili promašajem a on je dao šansu svima da se dokazuju. Već prve godine liverpul je igrao najlepši fudbal na ostrvu, kostur tima je bio tu a onda je popunjavao slagalicu. Mane, Čemberlen, Salah, Van Dajk, Alison. Nigde nije promašio. Zameram mu Karijusa i previše vremena da se kompletira odbrana.
A da li su šampioni: pre 03.01.2019 sigurno nisu

Nixon

pre 5 godina

Sjajan tekst, pogotovo za navijace LFC. Samo za one koji vicu da je Klop potrosio milijardu informacija, Kutinjo prodat, dovedeni Virdzil i Alison, 70 i 75 mil, Fabinjo za 50, Ox i Mo po nekih 40. Zapitajte se koji klub je potrosio manje novca na pojacanja? Robo 8, Secerni 13 mil.... Kraj, nema price, gasi internet...

NoName

pre 5 godina

Navijace Zvezde neka neko obavesti da su oni ispali, sa najviše primljenih golova u Evropi a da je Liverpul prosao dalje. Zvezda ni tu utakmicu nije pobedila.
(Adriano_Galliani, 30. decembar 2018 13:08)
Navijace Milana neka neko obavesti da ni Frosinone ne mogu da dobiju.
(zvezdas-rajvoSa, 30. decembar 2018 13:25)

I da su takođe ispali. Toplo ih pozdravlja Olimpijakos.

Mladen

pre 5 godina

Neverovatna količina sreće prati Liverpul čitave sezone. Dovoljno je spomenuti samo Marezov promašaj sa bele tačke i gol protiv Evertona. Možda sirotinja konačno i osvoji tu titulu, valjda su i bogu dosadili sa prepričavanjem slavne istorije od pre 40 godina...
(impeRator, 30. decembar 2018 15:53)
Pa sve sto si naveo i opet bi bili prvi. Za svaki tim bi mogao isto reci, ali ne znam sta vam toliko svima.smeta jak Liverpul.

артиљерац

pre 5 godina

"Експерти",ја сам прву фудбалску текму гледао 1967(Партизан:ОФК,1:0),тате су
вам били клинци.Ливерпул игра страшно јак фудбал.И можете измислити 100 мана
(добар коњ има 100 мана,лош само једну,лош је)али то је тако.Пенали?Па кад
Салах 20 пута уђе сам у 16 с лоптом у ногама није ненормално да се понекад,
и то јако често,свира пенал за Ливерпул.Одбрана не зна шта ће.Можете ви да
волите или мрзите Ливерпул(лично сам навијач МУТД)али играју ЈАК фудбал.И то
је чињеница.Треба метнути Арсеналу 5 комада.Тренутно играју најбољи фудбал у
Европи.

Liverpool Man

pre 5 godina

Pocecu da verujem Aprila ili Maja ako vidim da matematicki niko ne moze da nas stigne. Do tad, jedna po jedna pa sta bude. Zaleteli smo se svi navijaci pre 4 godine i na kraju nista. Samo polako ima jos bas puno da se igra.

Mladen

pre 5 godina

Liverpool je u poslednjih 4 godine drugi po potrosnji u PL. Jedino je MC ispred. Murinjov United nije ni u prva 4 po po potrosnji. Imate na transfermarket pa proverite..
(nele, 30. decembar 2018 14:15)
Murinjo je drugi kada gleda prodate kupljeno iza Sitija. Liverpul je prodavao igrace i njihov net trosenke je oko 150 miliona, dok je Stijev i Junajtedov 400+ miliona. Znaci nista nisu prodavali vec samo dodavali, a Klop je izgubio najboljeg igraca u sred sezone.

neutralni felsh

pre 5 godina

opet prerano prpisana titula. ima jos pola sezone da se igra, treba jos dosta energije, svasta jos moze da se desi. mozda zvuci paradoksalno, ali moguce je da od prve dvojice ko (prvi) ispadne iz lige sampiona taj uzima titulu u premijeru.

andreas kisser

pre 5 godina

Liverpool je u poslednjih 4 godine drugi po potrosnji u PL. Jedino je MC ispred. Murinjov United nije ni u prva 4 po po potrosnji. Imate na transfermarket pa proverite..
(nele, 30. decembar 2018 14:15)

ti decko izglda nisi razumeo sta si gledao! jadni mi i kakva nam je buducnost ako nam je nacija ovako funkcionalno nepismena? liverpul je 5. po "neto" potrosnji u PL u poslednjih pet sezona, a 6. ako se racina i sezona 2013/14. cetvrti je po novcu potrosenom za kupovinu igraca, a drugi po novcu zaradjenom od prodaje (iza celsija). u poslednjih pet sezona, liverpul je u minusu 'samo' £180M, za razliju od sitija koji je u minusu 580 miliona funti, a junajted 510 miliona. evo linka samo za top 6 timova, stim sto je liverpul neto bolji cak i od evertona, sto se na ovom dijagramu ne vidi: https://www.reddit.com/r/soccer/comments/8zab7p/top_6_premier_league_net_spend_over_last_5_seasons/ . tako da tu pricu kako liverpul trosi pare mozete da okacite macki o rep; LFC je godinama vec jedan od najvecih profitera od prodaje igraca u ligama petice i njihove knjige su uvek izbalansirane.

Mladen

pre 5 godina

S obzirom da je Liverpul sposoban u dva meca izgubi ne 6,nego 8 bodova, mnogo ste poranili,bas mnogo. Nije to Super liga. Iako bi meni bilo drago da oni budu sampioni ove sezone.
(Slobodni Klikeri, 30. decembar 2018 12:04)

Neee, greska, Liverpul je nekad bio sposoban, njima sada ne mkze niko da da vise od jednog gola, toliko.

mrmlj

pre 5 godina

@ (NoName, 30. decembar 2018 14:29) kao fan liverpula sa “stazom” od 20-ak godina i neko ko od domaceg fudbala bezi kao djavo od krsta (da ne ulazimo sad u razloge, svima su jasni), mogu ti reci da me poraz liverpula od zvezde uopste ne boli. zvezda je posteno pobedila, te veceri je bila bolja i zasluzila da slavi. da je tu bilo neke sudijske nepravde ili tako necega, pa da me i boli. ovako, svaka cast zvezdi, nadam se da ce biti jos mnogo prilike za revans.

mrmlj

pre 5 godina

@ (nele, 30. decembar 2018 14:15) kad vec pricas o potrosnji na kupovinu igraca, ajmo i o prihodima od prodaje. kako stoje liverpul i junajted kad ih uporedis po tom pitanju i/ili kad racunamo razliku izmedju prihoda i rashoda u toj trgovini? kapiram da samo jedan kutinjo stvara toliku razliku da mora barem deset felainija da se proda da junajted to nadoknadi. a stvari jos gore stoje kad pridodamo i novac od prodaje suareza koji, ruku na srce, jeste otisao pre sad vec pet sezona tako da ne spada u tih magicnih 4 godine koje si odabrao za granicu.

Džomba

pre 5 godina

Pa dobro bre Kecmane,jel si baš morao da zaustiš? Polako čoveče,tek je pola prvenstva,pa nemoj ovu idiličnu polusezonu kvariti prognozama na pola trke. Na stranu svi ovi fanatici domaćeg fudbala,koji “nikako ne mogu da razumeju kako neko iz Srbije sebe može da naziva navijačem kluba iz PL”,ali ne znam ni jednog navijača Liverpula koji te ne bi preko pogledao zbog slutnji iz ovog teksta. Svaka ti čast na obrađenoj temi,celokupan tekst stoji i samo si izneo ono što je svaki iskreni poštovalac najvećeg ostrvskog kluba imao na umu posle svake utakmice odigrane u nekoliko prethodnih meseci,ali taj zaključak... Mora li već u decembru?
P.S. Na kraju,nek’ bude šta će biti. Bez obzira na ishod,ja ću disati sa Liverpulom istom strašću kao i prethodnih dvadesetak godina. To je ono što čini razliku između NAS i svih ostalih.