Petak, 14.12.2018.

16:35

Barkli: Tri najbolja tima u NBA? Denver, Golden Stejt i Toronto

Ser Čarls Barkli, legendarni NBA košarkaš, smatra da su Denver Nagetsi jedna od tri najbolje ekipe u najjačoj ligi na svetu.

Izvor: PT

Barkli: Tri najbolja tima u NBA? Denver, Golden Stejt i Toronto IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

voyager

pre 5 godina

@no homo Ja se izvinjavam, zaboravio sam da napomenem da je neophodo da u trenutku izgovaranja glasovnih komandi budete okrenuti prema strani sveta za koju zelite prikaz tabele, posto je funkcionlanost povezana sa GPS-om u telefonu. Nadam se da je sada jasnije. Sportski pozdrav!

lignjoslav

pre 5 godina

@pera
Vestbrukov TD prosek prosle godine je bio bukvalno usiljen i podržavan od strane svih, što saigrača (koji su se sklanjali da bi on imao skok) što sudija. Meni je skandalozno da su u toj utakmici i navijači Denvera navijali da on ponovo napravi TD. Mogu misliti kako su se igraci osećali, tj videli se na licima da su bili malo je reći razočarani. Malo je sad situacija drugacija. Tori Kreg je Vestbruka strpao u džep proslu utakmicu, pa i sad najavljuju da ce to biti odlučujući duel. Jokic ce naravno u nedostatku drugih, morati uz Mareja da bude glavni poenter. Moris mi je isto iznenađenje. Mislim da ako ponovi dobru igru iz prošle protiv Memfisa (koju na zalost nisam odgledao, ali je hvaljen kao igrac odluke), da ce biti zaista gusto i da bi mogli dobiti. Onda sve priče o tome kako je OKL bolji tim od Denvera, padaju u vodu. Veceras je pritisak na OKL, podigli su igru bas posle poraza od Denvera, i ako Denver ovako osakacen dobije vcrs dobije onda su stvarno zreli ne samo za PO, vec za jedno od prva 4 mesta.
Jokic vidim da je imao visok procenat šuta protiv Memfisa...ako to ponovi, mozda se moze reci da je suterska kriza proslost.

mrgud

pre 5 godina

Od LAL ja zaista ocekujem jedno veliko ništa. Jedno je predvoditi ekipu na istoku gde u PO imas prakticno jednog pravog konkurenta (Toronto sa Lenardom je ipak jača ekipa, nego prošle godine)
A drugo je igrati na zapadu gde su skoro svi ili jači ili jednaki. A plus su tu godine.
Mislim da ce polako padati, a ne rasti sto se blizi kraj sezone i bice im gusto i za sam ulazak u PO. kakva 5. mesta, kakvi bakrači. između 7 i 10 je njihov domet

мики

pre 5 godina

poraz u polufinalu konferencije čak i ako im protivnik ne bude GSW.
(TOP3, 14. decembar 2018 19:03)

Денвер добро игра против Голден Стејта. то би могли да победе. мање им лежи Хјустон.

Xander

pre 5 godina

Barkli često lupa da bi lupao i ima pregršt preduhitrenih i naivnih komentara, ali ovaj put je, po mom mišljenju, u pravu. GSW su očigledno na rezervi u toku regularne sezone, a to su počeli da praktikuju od one 73-9 sezone koja ih je koštala titule. Ne sumnjam da će biti siguri za finale zapada minimalno. Tu će igrati,nadam se sa Denverom. Denver kad je kompletan podseća na onaj GSW iz 2015, samo što ima jednu krucijalnu razliku - Jokića. Čovek je transformisao nekada luzersku franšizu svojim neverovatnim talentom i vizijom igre. Rapidno napreduju pod njegovim vođstvom. Što se istoka tiče, vidim ipak Toronto na kraju u finalu. Boston iz nekog razloga štuca. Mislim da im Hejvord nije trebao. Fila ima problem sa mentalitetima igrača i nepostojećim šutem Simonsa. Milvoki ide dokle god Janis fleksuje mišiće i stiska zube u utakmicama sa ATL, NY, BKN, CHI... Biće eksponirani u Plejofu.

LBJ

pre 5 godina

Vi mislite da je Jordan sam pobeđivao

Cela velika trojka Bulsa - Jordan , Pippen, Rodman je tih godina kada su osvajali šampionate sumnivo povećala mišićnu masu, naročito od 95/96 sezone. Jordan je i kosu izgubio, a i sve češće počeo da ulazi u agresivne sukobe sa protivničkim igračima, a neretko i saigračima. Sva trojica su, pritom bili prirodno mršave građe, dugih udova ali bez mase - pogledajte ih tokom druge polovine osamdesetih, kao plivači izgledaju. od 95 godine međutim kada stanu na liniju za slobodna bacanja vidite masivna ramena i ruke poput bodibildera. kako to objasniti?

Jeste Jordan promenio ligu ali nagore. Zašto? Zato što je sa njegovom namerom ili bez njegovim uspehom ustoličena era hero-ball u NBA - pogrešnog uverenja da je za uspeh a i atraktivnost tima potrebno imati jednog beka koji će šutirati što više može iako nije najefikasniji šuter u timu. koji će forsirati individualnu igru i poteze, 1 na 1 itd.

no homo

pre 5 godina

@voyager
"Najnovije: B92 sajt je ubacio od danas novu naprednu opciju za pregled tabela - GLASOVNE KOMANDE! Dovoljno je samo da prinesete telefon ustima i kazete "zapad" ili "istok" i automatski aktivirate zeljenu tabelu."
Kod mene neće da radi. :(
Ja sam skoro celo poslepodne vikao Zapad, tj. Western, Western, ali na žalost bezuspešno. Da li treba da se pritisne neki taster na mobilnom? Napominjem da je android u pitanju.

Pera

pre 5 godina

Veceras velika utakmica protiv Oklahome, ako uspeju da pobede ovako oslabljeni, svaka cast. Pogotovu bi bilo lepo s obzirom da ih je pre dve godine taj tim izbacio iz PO, a bila je ruzna scena Adams drzi Jokica sa dve ruke da Westbrook utrci i polozi, Nikola uspe malo da se otme i mahne rukom ispred njega, sviraju mu faul, a Russell krene na Jokica, psuje ga, preti da ce da ga bije, sudije nista. Tu je valjda obezbedio prvu tripl-dabl sezonu, pa je mogao da radi sta hoce.
Za PO se ne brinem, a koliko ce daleko zavisi od oporavljanja i uklapanja trojice prinova, tesko da ce u ovom PO biti svi spremni, ali sledeca godina je njihova (mada i ove moze da bude svasta)

vince carter

pre 5 godina

Jeremija i idolopoklonici uvek pricaju unapred sto se obije o glavu obicno. Inace Lebron nije bio bolji od Duranta ni u jednom od 2 finala protiv Wariorsa svako ko je gledao zna. Lebron i odbrana su dva razlicita pojma i ponavljam opet da lik ne igrajuci istu cuva snagu za nabijanje statistike. Lebron James jeste dobar organizator igre,to jest razume postavku na terenu i zbog toga predvodi timove kvalitetno. Lebron je slab izvodjac penala,za tri tek zadnjih godina je napredovao,uopste nema neki sut,nema driblinge,igru ledjima je poboljsavao kod Hakeema,za svoju visinu i gabarit uopste nije neki skakac. A o licemerstvu koliko je igraca kada je otislo iz nekog tima taj isti tim pao na dno necu ni da pricam,posto oni to jedino Lebronu daju za cast!! Bryant je na primer igrao sa Kwame Brownom,Medvedenkom,Waltonom i slicnima a konkurencija mu bili Spusri koji su sa 50% pocistili Lebrona i Cavse,mocni Sunsi sa kojim je i krenuo danasnji nacin igre,dalas koji je pobedio lebrona sa sve Majamijem a kamoli one Cavse itd,medjutim hejteri Kobija koji su isti ovi koji za nekog kazu da he hejter Lebrona osporavaju Brajantove ulaske u playof jer je ispao u prvom kolu a konkurencija tri puta jaca bila. I da isto je kad u slucaju Michaela Jordana izgubis od najjaceg tima u ligi Selticsa u prvom kolu i Lebrona koji bude pociscen u finalu do kojeg je dosao protiv prosecnih ekipa.

daks

pre 5 godina

Boston je jedno od najvecih razocaranja ove godine, kakva ctna top 3 ekipa. Niti jedan derbi nisu dobili al zato znaju da razvale nesretni Orlando.

bozza

pre 5 godina

Ali ima istih zato u prvih pet. A to je trenutno najvaznije, da napreduju. Tim se i dalje sklapa. Ovo trenutno nije najbolje sto je deo zamisli celnika. Lebron igra veoma dobro za razliku od nekih drugih od kojih se ove sezone ocekivalo vise, a cini se i previse s obzirom na kvalitet koji poseduju. Uzalud je pokusaj da se takav kosarkas omalovazi. 
(Sasa, 14. decembar 2018 16:59) 

Nema potrebe da se omalazava on se sam pobrinuo za to izgubivsi 6 finala... Plus flopovanje i plac kod sudija... Sramota
(petarczv, 14. decembar 2018 18:10)

lebron je najbolji ;*

Powerslave

pre 5 godina

Ne slažem se. Ako su svi timovi zdravi, kompletni i igraju kako se očekuje od njih bolji su Boston, Hjuston (ali možda ne još zadugo), sa Filadelfijom i Milvokijem su rame uz rame.
Ipak, ovo je svakako veliki skok za njih, koliko pre samo nekoliko meseci su bili samo još jedan talentovani tim.

TOP3

pre 5 godina

Ova izjava nije deo hajpa što Denver trenutno vodi na Zapadu, bar ne u slučaju Čarlsa Barklija, koji je još pre početka sezone Denver stavljao u TOP4 na Zapadu, ispred Jute i Lejkersa, što je malo ko tada radio. Nisam siguran da su Nagetsi već sada TOP3 u ligi, ali na Zapadu verovatno jesu, pogotovo što vreme radi za njih kada se pogleda koliko su mladi. Drastično su unapredili odbranu u odnosu na ranije, a klupa im je sada jedna od najdužih u ligi, i da nemaju ovolike povrede, odskočili bi na tabeli svoje konferencije kao Toronto na Istoku.

Ali za razliku od regularnog dela sezone, ne očekujem još uvek velike rezultate od njih u plejofu, bar ne ove sezone, jer tu je mladost minus, a dužina klupe ne igra toliko bitnu ulogu, jer je 5+3 igrača sasvim dovoljno kada starteri igraju maksimalne minutaže. Osim nedodirljivog Golden Stejta, u plejofu dajem prednost Oklahomi, a verovatno i Lejkersima i Hjustonu, što znači da im je najverovatniji domet ove sezone TOP3 Zapada u regularnom delu sezone, ali i poraz u polufinalu konferencije čak i ako im protivnik ne bude GSW.

Ба

pre 5 godina

Na osnovu ove tabele ja mogu da vidim samo 3 najbolja tima u istocnoj konferenciji. Puno vam hvala b92, sto danima odbijate da prikazete tabelu zapada, pa mi verni pratioci kosarke moramo da se mucimo da bi nasli plasmane timova gde igraju nasi kosarkasi.
(Napredan mladic, 14. decembar 2018 16:56)
Јеси ба ли ти платио шта. Ако ниси уплати. Па ћеш бити још напреднији.

Nikola

pre 5 godina

(ko je ovde lud, 14. decembar 2018 17:56)
A sta ti mislis da ce Vanderbilt da se oporavi i odmah da zameni Milsapa? decku ce kao i Sijakamu trebati godina do dve da nauci prvo da igra NBA kosarku. Pa on godinu dana nije minut igrao. Nista oni nemaju od njega na kratke staze. Prvo ce malo u razvojnu ligu i pitanje je dal ce doprineti ove godine uopste. Takodje, napad mu je uzasan, sut nepostojeci, to svako ko ga je pratio zna, tako da ne izmisljaj.

petarczv

pre 5 godina

Ali ima istih zato u prvih pet. A to je trenutno najvaznije, da napreduju. Tim se i dalje sklapa. Ovo trenutno nije najbolje sto je deo zamisli celnika. Lebron igra veoma dobro za razliku od nekih drugih od kojih se ove sezone ocekivalo vise, a cini se i previse s obzirom na kvalitet koji poseduju. Uzalud je pokusaj da se takav kosarkas omalovazi.
(Sasa, 14. decembar 2018 16:59)

Nema potrebe da se omalazava on se sam pobrinuo za to izgubivsi 6 finala... Plus flopovanje i plac kod sudija... Sramota

JeRemija

pre 5 godina

@petarczv
Toliko si uporan u trolovanju da čovek naprosto mora da ti odgovori:)

Nije Lebron izgubio 6 Finala nego ekipa u kojoj je on igrao. Takođe, nije ni sam Lebron osvojio 3 titule nego ekipa u kojoj je on igrao, sa tom razlikom da je on bio ubedljivo najbolji pojedinac tih velikih Finala uključujući igrače oba tima što na kraju krajeva i 3 MVP Finala dokazuju. Ono MVP priznanje kada je GS bio šampion je nepravedno otišlo u ruke Iguadali iako je i vrapcima na grani bilo jasno ko je čovek koji je brutalno izdominirao u Finalu ali nije imao pravu pomoć u saigračima, odnosno protivnička ekipa je bila prejaka i kvalitetnija. Dakle tim a ne pojedinac gubi odnosno dobija Finala. Naučićeš valjda tu razliku jednom.

ps. Jedva čekam tvoje komentare kada Lejkersi daleko doguraju ove sezone. To će biti milina za čitanje.

Merava Mindžake

pre 5 godina

Iako mi je Denver drag zbog Jokića,OKC su definitivno bolji tim.
Na istoku,Milvoki ove godine može lagano do finala konfederencije,a navijam i do "prstena".

JeRemija

pre 5 godina

@Topnik
A kada Lebron dođe u Finale Zapada onda ćeš ti prvi napisati eeee ajde neka osvoji titilu sa LA. I onda ako osvoji titulu sa LA, onda će biti eeee lako je njemu da osvoji titulu kada je došao u prejaki LA, sudije mu pomažu, komesar Silver navija za njega, iluminati i Bilderberg grupa su uz njega.
I onda ide onaj najčuveniji argument Lebronovih hejtera- džabe mu sve kada je gubio u Finalima. To je ona logika da je bolje ispasti u prvom kolu plej ofa nego doći do Finala i izgubiti:)

Sve u svemu kada LBJ završi karijeru na kraju će biti da je imao 40k poena, 10k skokova 10k asistencija, preko 50% šuta iz igre, najkonstantniji igrač u istoriji košarke-ako ne verujete izbrojte koliko je sezona zaredom imao 25+poena prosečno...I još uvek ima. To niko nikada nije imao. Niti će:)

mrgud

pre 5 godina

@Merava Mindzake
Recenica da ce Milvoki lagano do finala konferencije, a mozda i do prstena te zaista diskredituje kao poznavaoca NBA kosarke. Regularni deo i PO nemaju veze jedno sa drugim. U PO se maksimalno koriste slabosti protivnika, pa ta prva zvezda Milvokija ce vise provoditi na liniji za slobodna bacanja nego što ce onako zakucavati.(a tamo sa svojih 68 posto ce biti daleko manje opasan) Sve je ovo šou do PO, pogotovo na istoku gde imas 4,5 vec zagarantovanih ucesnika PO, a tamo ce Toronto i Boston, eventualno Fila da bude u finalu. Milvokiju predviđam max polufinale. Ove tri su ozbiljnije ekipe sa ozbiljnijim igračima (ili ti mislis da je Greek freek u istom rangu kao recimo Lenard)
Sto se tice ovog prvog OKL nije bolja od kompletnog Denvera. Veceras mozda i dobiju, ali oni vec redovno gube i od slabijeg Denvera, pa ne vidim logiku da kad je Denver najjaci poslednjih godina, da je OKL bolja. Na zalost po sve ostale, GSW ce proigrati upravo kad bude trebalo i ne vidim ko ce im se umesati u osvajanje konferencije.

veljko

pre 5 godina

@mare
Mislim da Milvoki neće doći do finala Istoka. Tamo pre vidim Boston i Toronto.

Sektiksi i Reptorsi imaju i više talenta i veću dubinu tima.

Baksi su, po meni, u ravni sa Indijanom i Filadelfijom. Možda malo bolji od ta dva tima, kad krene plejof, a u regularnoj sezoni poput njih.

Denver, kad je kompletan, spada u top 4 tima zapada, uz GSW, Hjuston i Oklahomu. Imaju veću dubinu od svih, ali slabiju prvu petorku. To je u plejofu bitnije nego u regularnoj sezoni.

Realno su u prvih 7-8 timova lige, pod uslovom da nema povreda. Dosta su pouzdaniji nego prošle sezone.

рајко

pre 5 godina

у праву је мада бих ишао и са искуством у плејофсима...додај бостон, лејкерсе и милвоки. сезона је циркус, права кошарка се тек игра крајем априла-маја.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Dakle imate opcije da birate koju ćete tabelu gledati, možete za sve divizije, konferencije ili all NBA.
Anti-reklamožder
Ali neće denver biti povređen još 3 meseca, imaš 11 tekmi mesečno, od toga će izvući 4 pobede na talenat i dalje su jako preko 500 a onda kreću da oduvavaju protivnike kada im se vrate Barton, Vanderbilt, IT, Herris, Milsap i MPJ. To je redosled po kom treba da se vraćaju igrači. Vanderbilt je najvažniji jer je PF, ruki je ali je sličan Sijakamu, skočan, odličan rim protector sa odličnim napadom. Pao je u drugu rundu jer je imao polomljeno stopalo u vreme drafta. Taman im Milsap najviše fali, kada se i Barton vrati on će igrati SG, a Hernangomez će nastaviti SF.
Klupa će biti jaka, imaće i dalje dobru sezonu, biće sigurno u prve 4 ekipe zapada.

Dragan

pre 5 godina

Smatrate sa tim "tabela" fazonima...Bilo je interesantno prvih par puta, sad dođem da pročitam komentare, pola je trollovanje u vezi tabela koje fale.

voyager

pre 5 godina

Najnovije: B92 sajt je ubacio od danas novu naprednu opciju za pregled tabela - GLASOVNE KOMANDE! Dovoljno je samo da prinesete telefon ustima i kazete "zapad" ili "istok" i automatski aktivirate zeljenu tabelu. Svaka cast!

steva

pre 5 godina

Nije covek mnogo omasio , Denver bi sigurno bio medju pvih 4-5 ekipa cele NBA , ali pod uslovom da su zdravi i kompletni . Ovako i nisam bas najsigurniji .
Denver trenutno igra bez 3 povredjena igraca iz prve postave .Nema ekipe u NBA koja bi to "podnela" na bezbolan nacin . Videli smo sta se desavalo Golden Stat-u . Nista , ostaje zal sto Denver nije imao srece i nada ce se povredejni igraci sto pre vratiti u tim .

digitalzy

pre 5 godina

tabela istoka je default tabela (moze odmah da se pogleda bilo koja druga), ne znam na kakvom tosteru vi gledate sajt, preko aplikacije sve funkcionise

maki1982

pre 5 godina

Rano je jos reci jer je Zapad totalno izjednacen. Prosle nedelje Portland bio prvi, zaredjao par poraza i trenutno nisu u prvih 8. Ja opet kazem da je samo Finiks otpisan. Bilo kakav poredak na kraju regularnog dela sezone je moguc tako da ne treba nikog otpisivati prerano, kao ni ko ce biti prvi. Kvalitet i tempiranje forme se najbolje vide u plejofu. Za razliku od proslih sezona, Denver bi sigurno trebao da udje u doigravanje, pa da gledamo Jokaru i druzinu u ozbiljnijoj kosarci. Mnogi ovde prozivaju Lejkerse, ali posle ocajnog starta, polako se dizu i penju na tabeli, tako da ne bi cudilo da se na kraju sezone nadju u vrhu zapada.

poznavalac

pre 5 godina

Oklahomu ste zaboravili. Bolja od Denvera sigurno, sa Torontom tu su negde ,a od GSW (ako su svi zdravi i ne svadjaju se medjusobno ) su slabiji. Westbruk najbolji bek u NBA.

Topnik

pre 5 godina

A Lebron sa grupom gradjana šta radi na Zapadu čovek je gigant, bez njega Klivlend u kanalu.
Na istoku obratiti pažnju na Milvoki koji je pobedio u gostima i GSW i Toronto oni ću da doguraju do finala istoka.
(mare, 14. decembar 2018 17:04)

A šta to lebron radi? Gubi od svake ozbiljnije ekipe, eto šta. Malo su popravili skor nakon povoljnijeg rasporeda, no oni nisu ništa bolji od većine ovih ekipa na zapadu. Kad lebitch prođe u finale iz zapadne konferencije, onda se javi. Nije ovo patetični istok iz prošle sezone.

mare

pre 5 godina

A Lebron sa grupom gradjana šta radi na Zapadu čovek je gigant, bez njega Klivlend u kanalu.
Na istoku obratiti pažnju na Milvoki koji je pobedio u gostima i GSW i Toronto oni ću da doguraju do finala istoka.

Sasa

pre 5 godina

Ma nemoguce da lebrona i njegove ekipe nema ni u prvih tri cccc
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 14. decembar 2018 16:41)

# Link komentara

Ali ima istih zato u prvih pet. A to je trenutno najvaznije, da napreduju. Tim se i dalje sklapa. Ovo trenutno nije najbolje sto je deo zamisli celnika. Lebron igra veoma dobro za razliku od nekih drugih od kojih se ove sezone ocekivalo vise, a cini se i previse s obzirom na kvalitet koji poseduju. Uzalud je pokusaj da se takav kosarkas omalovazi.

anti-reklamozder

pre 5 godina

denver s povredama ima tanke sanse za plej of,toronto ove godine sta uradi I to je to (ne mislim da ce se ikada vise desiti ovakva situacija kao sto je slucaj sa kavajiem I torontom u odnosu kvalitet/mogucnosti a sve za jednu godinu,jer kandza sledece godine izvesno ide u ovaj ili onaj deo L.A.) a gsw svira svoju poslednju sampionsku melodiju-sledece godine nova hala I prakticno novi tim bez kd i/ili kleja). ova sezona sa sobom nosi veliki iskorak u kvalitete istocne konferencije sa potpunim bostonom (iako mi je onaj od lane bio drazi) ,filu sa batlerom I pomenute reptorse,sledeca ce biti cela obojena u zuto purpurne boje....

sportski pozdrav :)

Napredan mladic

pre 5 godina

Na osnovu ove tabele ja mogu da vidim samo 3 najbolja tima u istocnoj konferenciji. Puno vam hvala b92, sto danima odbijate da prikazete tabelu zapada, pa mi verni pratioci kosarke moramo da se mucimo da bi nasli plasmane timova gde igraju nasi kosarkasi.

voyager

pre 5 godina

Najnovije: B92 sajt je ubacio od danas novu naprednu opciju za pregled tabela - GLASOVNE KOMANDE! Dovoljno je samo da prinesete telefon ustima i kazete "zapad" ili "istok" i automatski aktivirate zeljenu tabelu. Svaka cast!

Dragan

pre 5 godina

Smatrate sa tim "tabela" fazonima...Bilo je interesantno prvih par puta, sad dođem da pročitam komentare, pola je trollovanje u vezi tabela koje fale.

digitalzy

pre 5 godina

tabela istoka je default tabela (moze odmah da se pogleda bilo koja druga), ne znam na kakvom tosteru vi gledate sajt, preko aplikacije sve funkcionise

ko je ovde lud

pre 5 godina

Dakle imate opcije da birate koju ćete tabelu gledati, možete za sve divizije, konferencije ili all NBA.
Anti-reklamožder
Ali neće denver biti povređen još 3 meseca, imaš 11 tekmi mesečno, od toga će izvući 4 pobede na talenat i dalje su jako preko 500 a onda kreću da oduvavaju protivnike kada im se vrate Barton, Vanderbilt, IT, Herris, Milsap i MPJ. To je redosled po kom treba da se vraćaju igrači. Vanderbilt je najvažniji jer je PF, ruki je ali je sličan Sijakamu, skočan, odličan rim protector sa odličnim napadom. Pao je u drugu rundu jer je imao polomljeno stopalo u vreme drafta. Taman im Milsap najviše fali, kada se i Barton vrati on će igrati SG, a Hernangomez će nastaviti SF.
Klupa će biti jaka, imaće i dalje dobru sezonu, biće sigurno u prve 4 ekipe zapada.

Sasa

pre 5 godina

Ma nemoguce da lebrona i njegove ekipe nema ni u prvih tri cccc
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 14. decembar 2018 16:41)

# Link komentara

Ali ima istih zato u prvih pet. A to je trenutno najvaznije, da napreduju. Tim se i dalje sklapa. Ovo trenutno nije najbolje sto je deo zamisli celnika. Lebron igra veoma dobro za razliku od nekih drugih od kojih se ove sezone ocekivalo vise, a cini se i previse s obzirom na kvalitet koji poseduju. Uzalud je pokusaj da se takav kosarkas omalovazi.

mare

pre 5 godina

A Lebron sa grupom gradjana šta radi na Zapadu čovek je gigant, bez njega Klivlend u kanalu.
Na istoku obratiti pažnju na Milvoki koji je pobedio u gostima i GSW i Toronto oni ću da doguraju do finala istoka.

veljko

pre 5 godina

@mare
Mislim da Milvoki neće doći do finala Istoka. Tamo pre vidim Boston i Toronto.

Sektiksi i Reptorsi imaju i više talenta i veću dubinu tima.

Baksi su, po meni, u ravni sa Indijanom i Filadelfijom. Možda malo bolji od ta dva tima, kad krene plejof, a u regularnoj sezoni poput njih.

Denver, kad je kompletan, spada u top 4 tima zapada, uz GSW, Hjuston i Oklahomu. Imaju veću dubinu od svih, ali slabiju prvu petorku. To je u plejofu bitnije nego u regularnoj sezoni.

Realno su u prvih 7-8 timova lige, pod uslovom da nema povreda. Dosta su pouzdaniji nego prošle sezone.

steva

pre 5 godina

Nije covek mnogo omasio , Denver bi sigurno bio medju pvih 4-5 ekipa cele NBA , ali pod uslovom da su zdravi i kompletni . Ovako i nisam bas najsigurniji .
Denver trenutno igra bez 3 povredjena igraca iz prve postave .Nema ekipe u NBA koja bi to "podnela" na bezbolan nacin . Videli smo sta se desavalo Golden Stat-u . Nista , ostaje zal sto Denver nije imao srece i nada ce se povredejni igraci sto pre vratiti u tim .

anti-reklamozder

pre 5 godina

denver s povredama ima tanke sanse za plej of,toronto ove godine sta uradi I to je to (ne mislim da ce se ikada vise desiti ovakva situacija kao sto je slucaj sa kavajiem I torontom u odnosu kvalitet/mogucnosti a sve za jednu godinu,jer kandza sledece godine izvesno ide u ovaj ili onaj deo L.A.) a gsw svira svoju poslednju sampionsku melodiju-sledece godine nova hala I prakticno novi tim bez kd i/ili kleja). ova sezona sa sobom nosi veliki iskorak u kvalitete istocne konferencije sa potpunim bostonom (iako mi je onaj od lane bio drazi) ,filu sa batlerom I pomenute reptorse,sledeca ce biti cela obojena u zuto purpurne boje....

sportski pozdrav :)

maki1982

pre 5 godina

Rano je jos reci jer je Zapad totalno izjednacen. Prosle nedelje Portland bio prvi, zaredjao par poraza i trenutno nisu u prvih 8. Ja opet kazem da je samo Finiks otpisan. Bilo kakav poredak na kraju regularnog dela sezone je moguc tako da ne treba nikog otpisivati prerano, kao ni ko ce biti prvi. Kvalitet i tempiranje forme se najbolje vide u plejofu. Za razliku od proslih sezona, Denver bi sigurno trebao da udje u doigravanje, pa da gledamo Jokaru i druzinu u ozbiljnijoj kosarci. Mnogi ovde prozivaju Lejkerse, ali posle ocajnog starta, polako se dizu i penju na tabeli, tako da ne bi cudilo da se na kraju sezone nadju u vrhu zapada.

no homo

pre 5 godina

@voyager
"Najnovije: B92 sajt je ubacio od danas novu naprednu opciju za pregled tabela - GLASOVNE KOMANDE! Dovoljno je samo da prinesete telefon ustima i kazete "zapad" ili "istok" i automatski aktivirate zeljenu tabelu."
Kod mene neće da radi. :(
Ja sam skoro celo poslepodne vikao Zapad, tj. Western, Western, ali na žalost bezuspešno. Da li treba da se pritisne neki taster na mobilnom? Napominjem da je android u pitanju.

mrgud

pre 5 godina

@Merava Mindzake
Recenica da ce Milvoki lagano do finala konferencije, a mozda i do prstena te zaista diskredituje kao poznavaoca NBA kosarke. Regularni deo i PO nemaju veze jedno sa drugim. U PO se maksimalno koriste slabosti protivnika, pa ta prva zvezda Milvokija ce vise provoditi na liniji za slobodna bacanja nego što ce onako zakucavati.(a tamo sa svojih 68 posto ce biti daleko manje opasan) Sve je ovo šou do PO, pogotovo na istoku gde imas 4,5 vec zagarantovanih ucesnika PO, a tamo ce Toronto i Boston, eventualno Fila da bude u finalu. Milvokiju predviđam max polufinale. Ove tri su ozbiljnije ekipe sa ozbiljnijim igračima (ili ti mislis da je Greek freek u istom rangu kao recimo Lenard)
Sto se tice ovog prvog OKL nije bolja od kompletnog Denvera. Veceras mozda i dobiju, ali oni vec redovno gube i od slabijeg Denvera, pa ne vidim logiku da kad je Denver najjaci poslednjih godina, da je OKL bolja. Na zalost po sve ostale, GSW ce proigrati upravo kad bude trebalo i ne vidim ko ce im se umesati u osvajanje konferencije.

Pera

pre 5 godina

Veceras velika utakmica protiv Oklahome, ako uspeju da pobede ovako oslabljeni, svaka cast. Pogotovu bi bilo lepo s obzirom da ih je pre dve godine taj tim izbacio iz PO, a bila je ruzna scena Adams drzi Jokica sa dve ruke da Westbrook utrci i polozi, Nikola uspe malo da se otme i mahne rukom ispred njega, sviraju mu faul, a Russell krene na Jokica, psuje ga, preti da ce da ga bije, sudije nista. Tu je valjda obezbedio prvu tripl-dabl sezonu, pa je mogao da radi sta hoce.
Za PO se ne brinem, a koliko ce daleko zavisi od oporavljanja i uklapanja trojice prinova, tesko da ce u ovom PO biti svi spremni, ali sledeca godina je njihova (mada i ove moze da bude svasta)

Topnik

pre 5 godina

A Lebron sa grupom gradjana šta radi na Zapadu čovek je gigant, bez njega Klivlend u kanalu.
Na istoku obratiti pažnju na Milvoki koji je pobedio u gostima i GSW i Toronto oni ću da doguraju do finala istoka.
(mare, 14. decembar 2018 17:04)

A šta to lebron radi? Gubi od svake ozbiljnije ekipe, eto šta. Malo su popravili skor nakon povoljnijeg rasporeda, no oni nisu ništa bolji od većine ovih ekipa na zapadu. Kad lebitch prođe u finale iz zapadne konferencije, onda se javi. Nije ovo patetični istok iz prošle sezone.

JeRemija

pre 5 godina

@Topnik
A kada Lebron dođe u Finale Zapada onda ćeš ti prvi napisati eeee ajde neka osvoji titilu sa LA. I onda ako osvoji titulu sa LA, onda će biti eeee lako je njemu da osvoji titulu kada je došao u prejaki LA, sudije mu pomažu, komesar Silver navija za njega, iluminati i Bilderberg grupa su uz njega.
I onda ide onaj najčuveniji argument Lebronovih hejtera- džabe mu sve kada je gubio u Finalima. To je ona logika da je bolje ispasti u prvom kolu plej ofa nego doći do Finala i izgubiti:)

Sve u svemu kada LBJ završi karijeru na kraju će biti da je imao 40k poena, 10k skokova 10k asistencija, preko 50% šuta iz igre, najkonstantniji igrač u istoriji košarke-ako ne verujete izbrojte koliko je sezona zaredom imao 25+poena prosečno...I još uvek ima. To niko nikada nije imao. Niti će:)

Xander

pre 5 godina

Barkli često lupa da bi lupao i ima pregršt preduhitrenih i naivnih komentara, ali ovaj put je, po mom mišljenju, u pravu. GSW su očigledno na rezervi u toku regularne sezone, a to su počeli da praktikuju od one 73-9 sezone koja ih je koštala titule. Ne sumnjam da će biti siguri za finale zapada minimalno. Tu će igrati,nadam se sa Denverom. Denver kad je kompletan podseća na onaj GSW iz 2015, samo što ima jednu krucijalnu razliku - Jokića. Čovek je transformisao nekada luzersku franšizu svojim neverovatnim talentom i vizijom igre. Rapidno napreduju pod njegovim vođstvom. Što se istoka tiče, vidim ipak Toronto na kraju u finalu. Boston iz nekog razloga štuca. Mislim da im Hejvord nije trebao. Fila ima problem sa mentalitetima igrača i nepostojećim šutem Simonsa. Milvoki ide dokle god Janis fleksuje mišiće i stiska zube u utakmicama sa ATL, NY, BKN, CHI... Biće eksponirani u Plejofu.

TOP3

pre 5 godina

Ova izjava nije deo hajpa što Denver trenutno vodi na Zapadu, bar ne u slučaju Čarlsa Barklija, koji je još pre početka sezone Denver stavljao u TOP4 na Zapadu, ispred Jute i Lejkersa, što je malo ko tada radio. Nisam siguran da su Nagetsi već sada TOP3 u ligi, ali na Zapadu verovatno jesu, pogotovo što vreme radi za njih kada se pogleda koliko su mladi. Drastično su unapredili odbranu u odnosu na ranije, a klupa im je sada jedna od najdužih u ligi, i da nemaju ovolike povrede, odskočili bi na tabeli svoje konferencije kao Toronto na Istoku.

Ali za razliku od regularnog dela sezone, ne očekujem još uvek velike rezultate od njih u plejofu, bar ne ove sezone, jer tu je mladost minus, a dužina klupe ne igra toliko bitnu ulogu, jer je 5+3 igrača sasvim dovoljno kada starteri igraju maksimalne minutaže. Osim nedodirljivog Golden Stejta, u plejofu dajem prednost Oklahomi, a verovatno i Lejkersima i Hjustonu, što znači da im je najverovatniji domet ove sezone TOP3 Zapada u regularnom delu sezone, ali i poraz u polufinalu konferencije čak i ako im protivnik ne bude GSW.

Napredan mladic

pre 5 godina

Na osnovu ove tabele ja mogu da vidim samo 3 najbolja tima u istocnoj konferenciji. Puno vam hvala b92, sto danima odbijate da prikazete tabelu zapada, pa mi verni pratioci kosarke moramo da se mucimo da bi nasli plasmane timova gde igraju nasi kosarkasi.

JeRemija

pre 5 godina

@petarczv
Toliko si uporan u trolovanju da čovek naprosto mora da ti odgovori:)

Nije Lebron izgubio 6 Finala nego ekipa u kojoj je on igrao. Takođe, nije ni sam Lebron osvojio 3 titule nego ekipa u kojoj je on igrao, sa tom razlikom da je on bio ubedljivo najbolji pojedinac tih velikih Finala uključujući igrače oba tima što na kraju krajeva i 3 MVP Finala dokazuju. Ono MVP priznanje kada je GS bio šampion je nepravedno otišlo u ruke Iguadali iako je i vrapcima na grani bilo jasno ko je čovek koji je brutalno izdominirao u Finalu ali nije imao pravu pomoć u saigračima, odnosno protivnička ekipa je bila prejaka i kvalitetnija. Dakle tim a ne pojedinac gubi odnosno dobija Finala. Naučićeš valjda tu razliku jednom.

ps. Jedva čekam tvoje komentare kada Lejkersi daleko doguraju ove sezone. To će biti milina za čitanje.

Nikola

pre 5 godina

(ko je ovde lud, 14. decembar 2018 17:56)
A sta ti mislis da ce Vanderbilt da se oporavi i odmah da zameni Milsapa? decku ce kao i Sijakamu trebati godina do dve da nauci prvo da igra NBA kosarku. Pa on godinu dana nije minut igrao. Nista oni nemaju od njega na kratke staze. Prvo ce malo u razvojnu ligu i pitanje je dal ce doprineti ove godine uopste. Takodje, napad mu je uzasan, sut nepostojeci, to svako ko ga je pratio zna, tako da ne izmisljaj.

Ба

pre 5 godina

Na osnovu ove tabele ja mogu da vidim samo 3 najbolja tima u istocnoj konferenciji. Puno vam hvala b92, sto danima odbijate da prikazete tabelu zapada, pa mi verni pratioci kosarke moramo da se mucimo da bi nasli plasmane timova gde igraju nasi kosarkasi.
(Napredan mladic, 14. decembar 2018 16:56)
Јеси ба ли ти платио шта. Ако ниси уплати. Па ћеш бити још напреднији.

мики

pre 5 godina

poraz u polufinalu konferencije čak i ako im protivnik ne bude GSW.
(TOP3, 14. decembar 2018 19:03)

Денвер добро игра против Голден Стејта. то би могли да победе. мање им лежи Хјустон.

LBJ

pre 5 godina

Vi mislite da je Jordan sam pobeđivao

Cela velika trojka Bulsa - Jordan , Pippen, Rodman je tih godina kada su osvajali šampionate sumnivo povećala mišićnu masu, naročito od 95/96 sezone. Jordan je i kosu izgubio, a i sve češće počeo da ulazi u agresivne sukobe sa protivničkim igračima, a neretko i saigračima. Sva trojica su, pritom bili prirodno mršave građe, dugih udova ali bez mase - pogledajte ih tokom druge polovine osamdesetih, kao plivači izgledaju. od 95 godine međutim kada stanu na liniju za slobodna bacanja vidite masivna ramena i ruke poput bodibildera. kako to objasniti?

Jeste Jordan promenio ligu ali nagore. Zašto? Zato što je sa njegovom namerom ili bez njegovim uspehom ustoličena era hero-ball u NBA - pogrešnog uverenja da je za uspeh a i atraktivnost tima potrebno imati jednog beka koji će šutirati što više može iako nije najefikasniji šuter u timu. koji će forsirati individualnu igru i poteze, 1 na 1 itd.

lignjoslav

pre 5 godina

@pera
Vestbrukov TD prosek prosle godine je bio bukvalno usiljen i podržavan od strane svih, što saigrača (koji su se sklanjali da bi on imao skok) što sudija. Meni je skandalozno da su u toj utakmici i navijači Denvera navijali da on ponovo napravi TD. Mogu misliti kako su se igraci osećali, tj videli se na licima da su bili malo je reći razočarani. Malo je sad situacija drugacija. Tori Kreg je Vestbruka strpao u džep proslu utakmicu, pa i sad najavljuju da ce to biti odlučujući duel. Jokic ce naravno u nedostatku drugih, morati uz Mareja da bude glavni poenter. Moris mi je isto iznenađenje. Mislim da ako ponovi dobru igru iz prošle protiv Memfisa (koju na zalost nisam odgledao, ali je hvaljen kao igrac odluke), da ce biti zaista gusto i da bi mogli dobiti. Onda sve priče o tome kako je OKL bolji tim od Denvera, padaju u vodu. Veceras je pritisak na OKL, podigli su igru bas posle poraza od Denvera, i ako Denver ovako osakacen dobije vcrs dobije onda su stvarno zreli ne samo za PO, vec za jedno od prva 4 mesta.
Jokic vidim da je imao visok procenat šuta protiv Memfisa...ako to ponovi, mozda se moze reci da je suterska kriza proslost.

daks

pre 5 godina

Boston je jedno od najvecih razocaranja ove godine, kakva ctna top 3 ekipa. Niti jedan derbi nisu dobili al zato znaju da razvale nesretni Orlando.

bozza

pre 5 godina

Ali ima istih zato u prvih pet. A to je trenutno najvaznije, da napreduju. Tim se i dalje sklapa. Ovo trenutno nije najbolje sto je deo zamisli celnika. Lebron igra veoma dobro za razliku od nekih drugih od kojih se ove sezone ocekivalo vise, a cini se i previse s obzirom na kvalitet koji poseduju. Uzalud je pokusaj da se takav kosarkas omalovazi. 
(Sasa, 14. decembar 2018 16:59) 

Nema potrebe da se omalazava on se sam pobrinuo za to izgubivsi 6 finala... Plus flopovanje i plac kod sudija... Sramota
(petarczv, 14. decembar 2018 18:10)

lebron je najbolji ;*

petarczv

pre 5 godina

Ali ima istih zato u prvih pet. A to je trenutno najvaznije, da napreduju. Tim se i dalje sklapa. Ovo trenutno nije najbolje sto je deo zamisli celnika. Lebron igra veoma dobro za razliku od nekih drugih od kojih se ove sezone ocekivalo vise, a cini se i previse s obzirom na kvalitet koji poseduju. Uzalud je pokusaj da se takav kosarkas omalovazi.
(Sasa, 14. decembar 2018 16:59)

Nema potrebe da se omalazava on se sam pobrinuo za to izgubivsi 6 finala... Plus flopovanje i plac kod sudija... Sramota

vince carter

pre 5 godina

Jeremija i idolopoklonici uvek pricaju unapred sto se obije o glavu obicno. Inace Lebron nije bio bolji od Duranta ni u jednom od 2 finala protiv Wariorsa svako ko je gledao zna. Lebron i odbrana su dva razlicita pojma i ponavljam opet da lik ne igrajuci istu cuva snagu za nabijanje statistike. Lebron James jeste dobar organizator igre,to jest razume postavku na terenu i zbog toga predvodi timove kvalitetno. Lebron je slab izvodjac penala,za tri tek zadnjih godina je napredovao,uopste nema neki sut,nema driblinge,igru ledjima je poboljsavao kod Hakeema,za svoju visinu i gabarit uopste nije neki skakac. A o licemerstvu koliko je igraca kada je otislo iz nekog tima taj isti tim pao na dno necu ni da pricam,posto oni to jedino Lebronu daju za cast!! Bryant je na primer igrao sa Kwame Brownom,Medvedenkom,Waltonom i slicnima a konkurencija mu bili Spusri koji su sa 50% pocistili Lebrona i Cavse,mocni Sunsi sa kojim je i krenuo danasnji nacin igre,dalas koji je pobedio lebrona sa sve Majamijem a kamoli one Cavse itd,medjutim hejteri Kobija koji su isti ovi koji za nekog kazu da he hejter Lebrona osporavaju Brajantove ulaske u playof jer je ispao u prvom kolu a konkurencija tri puta jaca bila. I da isto je kad u slucaju Michaela Jordana izgubis od najjaceg tima u ligi Selticsa u prvom kolu i Lebrona koji bude pociscen u finalu do kojeg je dosao protiv prosecnih ekipa.

mrgud

pre 5 godina

Od LAL ja zaista ocekujem jedno veliko ništa. Jedno je predvoditi ekipu na istoku gde u PO imas prakticno jednog pravog konkurenta (Toronto sa Lenardom je ipak jača ekipa, nego prošle godine)
A drugo je igrati na zapadu gde su skoro svi ili jači ili jednaki. A plus su tu godine.
Mislim da ce polako padati, a ne rasti sto se blizi kraj sezone i bice im gusto i za sam ulazak u PO. kakva 5. mesta, kakvi bakrači. između 7 i 10 je njihov domet

рајко

pre 5 godina

у праву је мада бих ишао и са искуством у плејофсима...додај бостон, лејкерсе и милвоки. сезона је циркус, права кошарка се тек игра крајем априла-маја.

poznavalac

pre 5 godina

Oklahomu ste zaboravili. Bolja od Denvera sigurno, sa Torontom tu su negde ,a od GSW (ako su svi zdravi i ne svadjaju se medjusobno ) su slabiji. Westbruk najbolji bek u NBA.

Merava Mindžake

pre 5 godina

Iako mi je Denver drag zbog Jokića,OKC su definitivno bolji tim.
Na istoku,Milvoki ove godine može lagano do finala konfederencije,a navijam i do "prstena".

voyager

pre 5 godina

@no homo Ja se izvinjavam, zaboravio sam da napomenem da je neophodo da u trenutku izgovaranja glasovnih komandi budete okrenuti prema strani sveta za koju zelite prikaz tabele, posto je funkcionlanost povezana sa GPS-om u telefonu. Nadam se da je sada jasnije. Sportski pozdrav!

Powerslave

pre 5 godina

Ne slažem se. Ako su svi timovi zdravi, kompletni i igraju kako se očekuje od njih bolji su Boston, Hjuston (ali možda ne još zadugo), sa Filadelfijom i Milvokijem su rame uz rame.
Ipak, ovo je svakako veliki skok za njih, koliko pre samo nekoliko meseci su bili samo još jedan talentovani tim.

anti-reklamozder

pre 5 godina

denver s povredama ima tanke sanse za plej of,toronto ove godine sta uradi I to je to (ne mislim da ce se ikada vise desiti ovakva situacija kao sto je slucaj sa kavajiem I torontom u odnosu kvalitet/mogucnosti a sve za jednu godinu,jer kandza sledece godine izvesno ide u ovaj ili onaj deo L.A.) a gsw svira svoju poslednju sampionsku melodiju-sledece godine nova hala I prakticno novi tim bez kd i/ili kleja). ova sezona sa sobom nosi veliki iskorak u kvalitete istocne konferencije sa potpunim bostonom (iako mi je onaj od lane bio drazi) ,filu sa batlerom I pomenute reptorse,sledeca ce biti cela obojena u zuto purpurne boje....

sportski pozdrav :)

Napredan mladic

pre 5 godina

Na osnovu ove tabele ja mogu da vidim samo 3 najbolja tima u istocnoj konferenciji. Puno vam hvala b92, sto danima odbijate da prikazete tabelu zapada, pa mi verni pratioci kosarke moramo da se mucimo da bi nasli plasmane timova gde igraju nasi kosarkasi.

digitalzy

pre 5 godina

tabela istoka je default tabela (moze odmah da se pogleda bilo koja druga), ne znam na kakvom tosteru vi gledate sajt, preko aplikacije sve funkcionise

poznavalac

pre 5 godina

Oklahomu ste zaboravili. Bolja od Denvera sigurno, sa Torontom tu su negde ,a od GSW (ako su svi zdravi i ne svadjaju se medjusobno ) su slabiji. Westbruk najbolji bek u NBA.

Merava Mindžake

pre 5 godina

Iako mi je Denver drag zbog Jokića,OKC su definitivno bolji tim.
Na istoku,Milvoki ove godine može lagano do finala konfederencije,a navijam i do "prstena".

mare

pre 5 godina

A Lebron sa grupom gradjana šta radi na Zapadu čovek je gigant, bez njega Klivlend u kanalu.
Na istoku obratiti pažnju na Milvoki koji je pobedio u gostima i GSW i Toronto oni ću da doguraju do finala istoka.

petarczv

pre 5 godina

Ali ima istih zato u prvih pet. A to je trenutno najvaznije, da napreduju. Tim se i dalje sklapa. Ovo trenutno nije najbolje sto je deo zamisli celnika. Lebron igra veoma dobro za razliku od nekih drugih od kojih se ove sezone ocekivalo vise, a cini se i previse s obzirom na kvalitet koji poseduju. Uzalud je pokusaj da se takav kosarkas omalovazi.
(Sasa, 14. decembar 2018 16:59)

Nema potrebe da se omalazava on se sam pobrinuo za to izgubivsi 6 finala... Plus flopovanje i plac kod sudija... Sramota

LBJ

pre 5 godina

Vi mislite da je Jordan sam pobeđivao

Cela velika trojka Bulsa - Jordan , Pippen, Rodman je tih godina kada su osvajali šampionate sumnivo povećala mišićnu masu, naročito od 95/96 sezone. Jordan je i kosu izgubio, a i sve češće počeo da ulazi u agresivne sukobe sa protivničkim igračima, a neretko i saigračima. Sva trojica su, pritom bili prirodno mršave građe, dugih udova ali bez mase - pogledajte ih tokom druge polovine osamdesetih, kao plivači izgledaju. od 95 godine međutim kada stanu na liniju za slobodna bacanja vidite masivna ramena i ruke poput bodibildera. kako to objasniti?

Jeste Jordan promenio ligu ali nagore. Zašto? Zato što je sa njegovom namerom ili bez njegovim uspehom ustoličena era hero-ball u NBA - pogrešnog uverenja da je za uspeh a i atraktivnost tima potrebno imati jednog beka koji će šutirati što više može iako nije najefikasniji šuter u timu. koji će forsirati individualnu igru i poteze, 1 na 1 itd.

Topnik

pre 5 godina

A Lebron sa grupom gradjana šta radi na Zapadu čovek je gigant, bez njega Klivlend u kanalu.
Na istoku obratiti pažnju na Milvoki koji je pobedio u gostima i GSW i Toronto oni ću da doguraju do finala istoka.
(mare, 14. decembar 2018 17:04)

A šta to lebron radi? Gubi od svake ozbiljnije ekipe, eto šta. Malo su popravili skor nakon povoljnijeg rasporeda, no oni nisu ništa bolji od većine ovih ekipa na zapadu. Kad lebitch prođe u finale iz zapadne konferencije, onda se javi. Nije ovo patetični istok iz prošle sezone.

JeRemija

pre 5 godina

@Topnik
A kada Lebron dođe u Finale Zapada onda ćeš ti prvi napisati eeee ajde neka osvoji titilu sa LA. I onda ako osvoji titulu sa LA, onda će biti eeee lako je njemu da osvoji titulu kada je došao u prejaki LA, sudije mu pomažu, komesar Silver navija za njega, iluminati i Bilderberg grupa su uz njega.
I onda ide onaj najčuveniji argument Lebronovih hejtera- džabe mu sve kada je gubio u Finalima. To je ona logika da je bolje ispasti u prvom kolu plej ofa nego doći do Finala i izgubiti:)

Sve u svemu kada LBJ završi karijeru na kraju će biti da je imao 40k poena, 10k skokova 10k asistencija, preko 50% šuta iz igre, najkonstantniji igrač u istoriji košarke-ako ne verujete izbrojte koliko je sezona zaredom imao 25+poena prosečno...I još uvek ima. To niko nikada nije imao. Niti će:)

vince carter

pre 5 godina

Jeremija i idolopoklonici uvek pricaju unapred sto se obije o glavu obicno. Inace Lebron nije bio bolji od Duranta ni u jednom od 2 finala protiv Wariorsa svako ko je gledao zna. Lebron i odbrana su dva razlicita pojma i ponavljam opet da lik ne igrajuci istu cuva snagu za nabijanje statistike. Lebron James jeste dobar organizator igre,to jest razume postavku na terenu i zbog toga predvodi timove kvalitetno. Lebron je slab izvodjac penala,za tri tek zadnjih godina je napredovao,uopste nema neki sut,nema driblinge,igru ledjima je poboljsavao kod Hakeema,za svoju visinu i gabarit uopste nije neki skakac. A o licemerstvu koliko je igraca kada je otislo iz nekog tima taj isti tim pao na dno necu ni da pricam,posto oni to jedino Lebronu daju za cast!! Bryant je na primer igrao sa Kwame Brownom,Medvedenkom,Waltonom i slicnima a konkurencija mu bili Spusri koji su sa 50% pocistili Lebrona i Cavse,mocni Sunsi sa kojim je i krenuo danasnji nacin igre,dalas koji je pobedio lebrona sa sve Majamijem a kamoli one Cavse itd,medjutim hejteri Kobija koji su isti ovi koji za nekog kazu da he hejter Lebrona osporavaju Brajantove ulaske u playof jer je ispao u prvom kolu a konkurencija tri puta jaca bila. I da isto je kad u slucaju Michaela Jordana izgubis od najjaceg tima u ligi Selticsa u prvom kolu i Lebrona koji bude pociscen u finalu do kojeg je dosao protiv prosecnih ekipa.

mrgud

pre 5 godina

Od LAL ja zaista ocekujem jedno veliko ništa. Jedno je predvoditi ekipu na istoku gde u PO imas prakticno jednog pravog konkurenta (Toronto sa Lenardom je ipak jača ekipa, nego prošle godine)
A drugo je igrati na zapadu gde su skoro svi ili jači ili jednaki. A plus su tu godine.
Mislim da ce polako padati, a ne rasti sto se blizi kraj sezone i bice im gusto i za sam ulazak u PO. kakva 5. mesta, kakvi bakrači. između 7 i 10 je njihov domet

JeRemija

pre 5 godina

@petarczv
Toliko si uporan u trolovanju da čovek naprosto mora da ti odgovori:)

Nije Lebron izgubio 6 Finala nego ekipa u kojoj je on igrao. Takođe, nije ni sam Lebron osvojio 3 titule nego ekipa u kojoj je on igrao, sa tom razlikom da je on bio ubedljivo najbolji pojedinac tih velikih Finala uključujući igrače oba tima što na kraju krajeva i 3 MVP Finala dokazuju. Ono MVP priznanje kada je GS bio šampion je nepravedno otišlo u ruke Iguadali iako je i vrapcima na grani bilo jasno ko je čovek koji je brutalno izdominirao u Finalu ali nije imao pravu pomoć u saigračima, odnosno protivnička ekipa je bila prejaka i kvalitetnija. Dakle tim a ne pojedinac gubi odnosno dobija Finala. Naučićeš valjda tu razliku jednom.

ps. Jedva čekam tvoje komentare kada Lejkersi daleko doguraju ove sezone. To će biti milina za čitanje.

Powerslave

pre 5 godina

Ne slažem se. Ako su svi timovi zdravi, kompletni i igraju kako se očekuje od njih bolji su Boston, Hjuston (ali možda ne još zadugo), sa Filadelfijom i Milvokijem su rame uz rame.
Ipak, ovo je svakako veliki skok za njih, koliko pre samo nekoliko meseci su bili samo još jedan talentovani tim.

Sasa

pre 5 godina

Ma nemoguce da lebrona i njegove ekipe nema ni u prvih tri cccc
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 14. decembar 2018 16:41)

# Link komentara

Ali ima istih zato u prvih pet. A to je trenutno najvaznije, da napreduju. Tim se i dalje sklapa. Ovo trenutno nije najbolje sto je deo zamisli celnika. Lebron igra veoma dobro za razliku od nekih drugih od kojih se ove sezone ocekivalo vise, a cini se i previse s obzirom na kvalitet koji poseduju. Uzalud je pokusaj da se takav kosarkas omalovazi.

voyager

pre 5 godina

Najnovije: B92 sajt je ubacio od danas novu naprednu opciju za pregled tabela - GLASOVNE KOMANDE! Dovoljno je samo da prinesete telefon ustima i kazete "zapad" ili "istok" i automatski aktivirate zeljenu tabelu. Svaka cast!

Dragan

pre 5 godina

Smatrate sa tim "tabela" fazonima...Bilo je interesantno prvih par puta, sad dođem da pročitam komentare, pola je trollovanje u vezi tabela koje fale.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Dakle imate opcije da birate koju ćete tabelu gledati, možete za sve divizije, konferencije ili all NBA.
Anti-reklamožder
Ali neće denver biti povređen još 3 meseca, imaš 11 tekmi mesečno, od toga će izvući 4 pobede na talenat i dalje su jako preko 500 a onda kreću da oduvavaju protivnike kada im se vrate Barton, Vanderbilt, IT, Herris, Milsap i MPJ. To je redosled po kom treba da se vraćaju igrači. Vanderbilt je najvažniji jer je PF, ruki je ali je sličan Sijakamu, skočan, odličan rim protector sa odličnim napadom. Pao je u drugu rundu jer je imao polomljeno stopalo u vreme drafta. Taman im Milsap najviše fali, kada se i Barton vrati on će igrati SG, a Hernangomez će nastaviti SF.
Klupa će biti jaka, imaće i dalje dobru sezonu, biće sigurno u prve 4 ekipe zapada.

рајко

pre 5 godina

у праву је мада бих ишао и са искуством у плејофсима...додај бостон, лејкерсе и милвоки. сезона је циркус, права кошарка се тек игра крајем априла-маја.

Ба

pre 5 godina

Na osnovu ove tabele ja mogu da vidim samo 3 najbolja tima u istocnoj konferenciji. Puno vam hvala b92, sto danima odbijate da prikazete tabelu zapada, pa mi verni pratioci kosarke moramo da se mucimo da bi nasli plasmane timova gde igraju nasi kosarkasi.
(Napredan mladic, 14. decembar 2018 16:56)
Јеси ба ли ти платио шта. Ако ниси уплати. Па ћеш бити још напреднији.

bozza

pre 5 godina

Ali ima istih zato u prvih pet. A to je trenutno najvaznije, da napreduju. Tim se i dalje sklapa. Ovo trenutno nije najbolje sto je deo zamisli celnika. Lebron igra veoma dobro za razliku od nekih drugih od kojih se ove sezone ocekivalo vise, a cini se i previse s obzirom na kvalitet koji poseduju. Uzalud je pokusaj da se takav kosarkas omalovazi. 
(Sasa, 14. decembar 2018 16:59) 

Nema potrebe da se omalazava on se sam pobrinuo za to izgubivsi 6 finala... Plus flopovanje i plac kod sudija... Sramota
(petarczv, 14. decembar 2018 18:10)

lebron je najbolji ;*

daks

pre 5 godina

Boston je jedno od najvecih razocaranja ove godine, kakva ctna top 3 ekipa. Niti jedan derbi nisu dobili al zato znaju da razvale nesretni Orlando.

maki1982

pre 5 godina

Rano je jos reci jer je Zapad totalno izjednacen. Prosle nedelje Portland bio prvi, zaredjao par poraza i trenutno nisu u prvih 8. Ja opet kazem da je samo Finiks otpisan. Bilo kakav poredak na kraju regularnog dela sezone je moguc tako da ne treba nikog otpisivati prerano, kao ni ko ce biti prvi. Kvalitet i tempiranje forme se najbolje vide u plejofu. Za razliku od proslih sezona, Denver bi sigurno trebao da udje u doigravanje, pa da gledamo Jokaru i druzinu u ozbiljnijoj kosarci. Mnogi ovde prozivaju Lejkerse, ali posle ocajnog starta, polako se dizu i penju na tabeli, tako da ne bi cudilo da se na kraju sezone nadju u vrhu zapada.

steva

pre 5 godina

Nije covek mnogo omasio , Denver bi sigurno bio medju pvih 4-5 ekipa cele NBA , ali pod uslovom da su zdravi i kompletni . Ovako i nisam bas najsigurniji .
Denver trenutno igra bez 3 povredjena igraca iz prve postave .Nema ekipe u NBA koja bi to "podnela" na bezbolan nacin . Videli smo sta se desavalo Golden Stat-u . Nista , ostaje zal sto Denver nije imao srece i nada ce se povredejni igraci sto pre vratiti u tim .

Xander

pre 5 godina

Barkli često lupa da bi lupao i ima pregršt preduhitrenih i naivnih komentara, ali ovaj put je, po mom mišljenju, u pravu. GSW su očigledno na rezervi u toku regularne sezone, a to su počeli da praktikuju od one 73-9 sezone koja ih je koštala titule. Ne sumnjam da će biti siguri za finale zapada minimalno. Tu će igrati,nadam se sa Denverom. Denver kad je kompletan podseća na onaj GSW iz 2015, samo što ima jednu krucijalnu razliku - Jokića. Čovek je transformisao nekada luzersku franšizu svojim neverovatnim talentom i vizijom igre. Rapidno napreduju pod njegovim vođstvom. Što se istoka tiče, vidim ipak Toronto na kraju u finalu. Boston iz nekog razloga štuca. Mislim da im Hejvord nije trebao. Fila ima problem sa mentalitetima igrača i nepostojećim šutem Simonsa. Milvoki ide dokle god Janis fleksuje mišiće i stiska zube u utakmicama sa ATL, NY, BKN, CHI... Biće eksponirani u Plejofu.

mrgud

pre 5 godina

@Merava Mindzake
Recenica da ce Milvoki lagano do finala konferencije, a mozda i do prstena te zaista diskredituje kao poznavaoca NBA kosarke. Regularni deo i PO nemaju veze jedno sa drugim. U PO se maksimalno koriste slabosti protivnika, pa ta prva zvezda Milvokija ce vise provoditi na liniji za slobodna bacanja nego što ce onako zakucavati.(a tamo sa svojih 68 posto ce biti daleko manje opasan) Sve je ovo šou do PO, pogotovo na istoku gde imas 4,5 vec zagarantovanih ucesnika PO, a tamo ce Toronto i Boston, eventualno Fila da bude u finalu. Milvokiju predviđam max polufinale. Ove tri su ozbiljnije ekipe sa ozbiljnijim igračima (ili ti mislis da je Greek freek u istom rangu kao recimo Lenard)
Sto se tice ovog prvog OKL nije bolja od kompletnog Denvera. Veceras mozda i dobiju, ali oni vec redovno gube i od slabijeg Denvera, pa ne vidim logiku da kad je Denver najjaci poslednjih godina, da je OKL bolja. Na zalost po sve ostale, GSW ce proigrati upravo kad bude trebalo i ne vidim ko ce im se umesati u osvajanje konferencije.

veljko

pre 5 godina

@mare
Mislim da Milvoki neće doći do finala Istoka. Tamo pre vidim Boston i Toronto.

Sektiksi i Reptorsi imaju i više talenta i veću dubinu tima.

Baksi su, po meni, u ravni sa Indijanom i Filadelfijom. Možda malo bolji od ta dva tima, kad krene plejof, a u regularnoj sezoni poput njih.

Denver, kad je kompletan, spada u top 4 tima zapada, uz GSW, Hjuston i Oklahomu. Imaju veću dubinu od svih, ali slabiju prvu petorku. To je u plejofu bitnije nego u regularnoj sezoni.

Realno su u prvih 7-8 timova lige, pod uslovom da nema povreda. Dosta su pouzdaniji nego prošle sezone.

TOP3

pre 5 godina

Ova izjava nije deo hajpa što Denver trenutno vodi na Zapadu, bar ne u slučaju Čarlsa Barklija, koji je još pre početka sezone Denver stavljao u TOP4 na Zapadu, ispred Jute i Lejkersa, što je malo ko tada radio. Nisam siguran da su Nagetsi već sada TOP3 u ligi, ali na Zapadu verovatno jesu, pogotovo što vreme radi za njih kada se pogleda koliko su mladi. Drastično su unapredili odbranu u odnosu na ranije, a klupa im je sada jedna od najdužih u ligi, i da nemaju ovolike povrede, odskočili bi na tabeli svoje konferencije kao Toronto na Istoku.

Ali za razliku od regularnog dela sezone, ne očekujem još uvek velike rezultate od njih u plejofu, bar ne ove sezone, jer tu je mladost minus, a dužina klupe ne igra toliko bitnu ulogu, jer je 5+3 igrača sasvim dovoljno kada starteri igraju maksimalne minutaže. Osim nedodirljivog Golden Stejta, u plejofu dajem prednost Oklahomi, a verovatno i Lejkersima i Hjustonu, što znači da im je najverovatniji domet ove sezone TOP3 Zapada u regularnom delu sezone, ali i poraz u polufinalu konferencije čak i ako im protivnik ne bude GSW.

Nikola

pre 5 godina

(ko je ovde lud, 14. decembar 2018 17:56)
A sta ti mislis da ce Vanderbilt da se oporavi i odmah da zameni Milsapa? decku ce kao i Sijakamu trebati godina do dve da nauci prvo da igra NBA kosarku. Pa on godinu dana nije minut igrao. Nista oni nemaju od njega na kratke staze. Prvo ce malo u razvojnu ligu i pitanje je dal ce doprineti ove godine uopste. Takodje, napad mu je uzasan, sut nepostojeci, to svako ko ga je pratio zna, tako da ne izmisljaj.

мики

pre 5 godina

poraz u polufinalu konferencije čak i ako im protivnik ne bude GSW.
(TOP3, 14. decembar 2018 19:03)

Денвер добро игра против Голден Стејта. то би могли да победе. мање им лежи Хјустон.

lignjoslav

pre 5 godina

@pera
Vestbrukov TD prosek prosle godine je bio bukvalno usiljen i podržavan od strane svih, što saigrača (koji su se sklanjali da bi on imao skok) što sudija. Meni je skandalozno da su u toj utakmici i navijači Denvera navijali da on ponovo napravi TD. Mogu misliti kako su se igraci osećali, tj videli se na licima da su bili malo je reći razočarani. Malo je sad situacija drugacija. Tori Kreg je Vestbruka strpao u džep proslu utakmicu, pa i sad najavljuju da ce to biti odlučujući duel. Jokic ce naravno u nedostatku drugih, morati uz Mareja da bude glavni poenter. Moris mi je isto iznenađenje. Mislim da ako ponovi dobru igru iz prošle protiv Memfisa (koju na zalost nisam odgledao, ali je hvaljen kao igrac odluke), da ce biti zaista gusto i da bi mogli dobiti. Onda sve priče o tome kako je OKL bolji tim od Denvera, padaju u vodu. Veceras je pritisak na OKL, podigli su igru bas posle poraza od Denvera, i ako Denver ovako osakacen dobije vcrs dobije onda su stvarno zreli ne samo za PO, vec za jedno od prva 4 mesta.
Jokic vidim da je imao visok procenat šuta protiv Memfisa...ako to ponovi, mozda se moze reci da je suterska kriza proslost.

voyager

pre 5 godina

@no homo Ja se izvinjavam, zaboravio sam da napomenem da je neophodo da u trenutku izgovaranja glasovnih komandi budete okrenuti prema strani sveta za koju zelite prikaz tabele, posto je funkcionlanost povezana sa GPS-om u telefonu. Nadam se da je sada jasnije. Sportski pozdrav!

Pera

pre 5 godina

Veceras velika utakmica protiv Oklahome, ako uspeju da pobede ovako oslabljeni, svaka cast. Pogotovu bi bilo lepo s obzirom da ih je pre dve godine taj tim izbacio iz PO, a bila je ruzna scena Adams drzi Jokica sa dve ruke da Westbrook utrci i polozi, Nikola uspe malo da se otme i mahne rukom ispred njega, sviraju mu faul, a Russell krene na Jokica, psuje ga, preti da ce da ga bije, sudije nista. Tu je valjda obezbedio prvu tripl-dabl sezonu, pa je mogao da radi sta hoce.
Za PO se ne brinem, a koliko ce daleko zavisi od oporavljanja i uklapanja trojice prinova, tesko da ce u ovom PO biti svi spremni, ali sledeca godina je njihova (mada i ove moze da bude svasta)

no homo

pre 5 godina

@voyager
"Najnovije: B92 sajt je ubacio od danas novu naprednu opciju za pregled tabela - GLASOVNE KOMANDE! Dovoljno je samo da prinesete telefon ustima i kazete "zapad" ili "istok" i automatski aktivirate zeljenu tabelu."
Kod mene neće da radi. :(
Ja sam skoro celo poslepodne vikao Zapad, tj. Western, Western, ali na žalost bezuspešno. Da li treba da se pritisne neki taster na mobilnom? Napominjem da je android u pitanju.