Ponedeljak, 10.12.2018.

16:54

Klop: Uz dužno poštovanje Zvezdi, ima boljih ekipa u Premijer ligi

Jirgen Klop, menadžer fudbalera Liverpula, pred duel sa Napolijem u Ligi šampiona govorio je i o Crvenoj zvezdi.

Izvor: B92

Klop: Uz dužno poštovanje Zvezdi, ima boljih ekipa u Premijer ligi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

201 Komentari

Sortiraj po:

LOL

pre 5 godina

1. Nemate nikakvu titulu.
2. Ruzan vam je dres sve ostalo je politika i to svet zna.
3. Nemate nista pametnije da radite nego da dolazite na srpski sajt i pisete gluposti na vestima koje nemaju veze sa vama jer ste puni kompleksa.

Goran Radojević

pre 5 godina

Ja sam zezdaš od kada znam za sebe (sada sam blizu 62) ali treba biti realan. Naš fudbal i Zvezda kakva je .... Uz svo poštovanje, ali igrati protiv Mačve Šabac, Dinama Vranje.... pa onda Liverpul, Napoli pa to su drufa sazvežđa. Zvezda je vrlo, vrlo daleko od one Zvezda in 90ih godina, nažalost..

Vječito u našoj sjeni

pre 5 godina

A to ciji dres bi vise prepoznali, slazem se hrvatski dres bi se brze prepoznao jer vazi za najruzniji dres na svetu sa kockama, gubitnici ste i po tome vas pamte.
(LOL,

Komšija, poznato je da vi ne govorite istinu, kao i da je ne mozete prihvatiti.
Ti pricaj, ja saljem dokaze:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=2ahUKEwjxzNDPt5ffAhWDMewKHYrKAF8QFjAAegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Fdirektno.hr%2Fsport%2Fhrvatski-dres-iz-1998-proglasen-drugim-najljepsim-u-povijesti-svjetskih-prvenstava-124625%2F&usg=AOvVaw3FSNveT6OBTT5rwDtHOaZz Hr dres iz ‘98 drugi najljepši u povijesti svih Mundijala, plus
http://www.germanijak.hr/vijesti/domaci-hrvatski-dres-proglasen-najljepsim-na-euru/19006 Hrvatski dres proglašen najljepšim na EP 2016.
Plus, Hrvati i kockice su svjetski brand...a vi i vaš dres??? Ne postojite...:)

rogh

pre 5 godina

Blue blue

bgm cim si ih pomenuo znaci da se sjecas, svjetsko prvenstvo se igra jednom u 4 godine i s ove strane drine jos pamtimo precku mijatovica koja se desila mnogo prije finala mada mene je vise bolio onaj poraz '90 u firenci jer smo bili mnogo bolji od protivnika koji je imao igraca vise cijelu utakmicu..hocu da kazem da se pamte i utakmice prije finala a kamo li finale

Ja dobro pamtim i maradonu i kanidju '90 (to je tek bilo nezasluzeno finale u svakom pogledu) pamtim i badja 94 i ronalda 98 i olivera kana 2002 i zidana 06 i robena 10 i higuaina palasia i mesija 14 te ne znam zasto bi se ikad zaboravilo finale male zemlje sa balkana? osim ako ti tako kazes onda se izvinjavam

Optimus

pre 5 godina

Samo da napomenem da je Srbija bila prvak sveta na Novom Zelandu, a to doprvak obesi macku od rep.


kad tvoj klub bude PRVAK EVROPE I SVETA a ne viceprvak kao tvoja reprezentacija e onda dodji da pises nesto... e taj osecaj nikad neces osetiti,znas sta to znaci NIKAD.bas smo slabiji od dinama,mi u ligi sampiona a vas izbacili jang bojsi i to lagano...
(dovla,)

Kako nece znati kakav je osjecaj kad je cz osvojila lš dok smo bili pod istom državom, Jugoslavijom? Kakve veze taj uspjeh ima sa Srbijom?
A ono sto ti ni u snu ne mozes dozivjeti da ti zemlja bude u finalu SP-a u nogometu! Naravno, ne dječijem, vec ozbiljnom, seniorskom!
Samo nas 13 drzava u povijesti imalo je tu čast i privilegiju! Do kraja života slušat ces o tome...dok ne stigne zlato! Pripremi se :)
(Vi i nogomet?, 11. decembar 2018 00:18) # Link komentara

Puti bajke

pre 5 godina

Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - Crvena Zvezda, Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - mlada reprezentacija Srbije. Vi titule NEMATE.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Iii? Kakve to veze ima sa Srbijom? Jugo klub i dječija medalja??? Hahahahaha
Čovjek te pita koliko ste jaki u ozbiljnom, a ne dječjem nogometu?
Koliko su vasi SENIORI osvojili medalja? Grupa prosli na SP-u? Koliko niste bili na EP-u? Kada ste osvojili Balon d’or?
Pusti bajke, odgovori na činjenice?

Doprvaci i Balon d’or

pre 5 godina

Tako se niko nece ni secati Hrvatske, a svi ce samo pricati o tome kako je Mbappe postao najveci talenat posle Pelea jer je kao tinejdzer postigao gol u finalu svetskog kupa i kako je Benzema postigao gol u finalu.

Poz.
(BlueBlueBlue,

Shvacam da smo vam nabili komplekse i razumijem. I ja bi bio u depresiji da je moja zemlja toliko loša u nogometu.
Sve koje si nabrojao da se nitko ne sjeca, vidis da se ti sjecas?
Madjarska u 100 god osvojila jednu medalju, Hrvatska u 20god osvojila dvije na SP-u. Uz bok Francuzima, Njemcima, Nizozemcima!!!
Znam da te boli, ali za vas smo space shutlle i nogometna sila. Imamo Balon d’or o kojem je tebi zabranjeno i sanjati...:)))
Na vasu ljubomoru smo ionako navikli.

Hahahahaha

pre 5 godina

Slobodni klikeri,
Bla bla bla, nista nisi rekao
1. CZ osvojila titulu u Jugi, kakve veze to ima sa Srbijom???
2. CZ se nije 27 god plasirala u LS
2. Dinamo u 20 god 6 puta igrao u LS
3. Dinamo dao doprvake svijeta
3. Dinamo dao nsjboljeg na svijetu, vlasnika Balon d’or, The best, Zlatne lopte SP-a, Uefa best player itd itd
4. Hrvatska osvojila 80’medalja na SP u nogometu sa SENIORIMA, 2. i 3.mjesto sa 2 razlicite generacije
5. Hrvatska osvojila Zlatnu kopacku ‘98 i Zlatnu loptu 2018.....
6. Srbija se nije plasilrala na EP 20 godina
7. Srbija se ne moze plasirati na svako SP, kada i uspije, ne prolazi grupu
8. Hrvatski nogometaši 7 god za redom osvajaju LŠ...gdje Srbi igraju?
9. Ima toga, ne da mi se nabrajati....
I ti bi se i dalje usporedjivao sa Hrvatima???
Hahahahaha

direwolf

pre 5 godina

Mozda je Klop u pravu, ali cinjenica je da Liverpul nema nijedan poraz u Premier Ligi ove sezone a da je izgubio od Zvezde u Beogradu!

LOL

pre 5 godina

Da imas para ne bi visio na srpskom sajtu i da ste popularni u svetu najmanje bi ti bilo bitno sta Srbija misli o tebi ali tvoja realnost je tuzna i suprotna od onoga sto pricas kao i uvek.

A to ciji dres bi vise prepoznali, slazem se hrvatski dres bi se brze prepoznao jer vazi za najruzniji dres na svetu sa kockama, gubitnici ste i po tome vas pamte.

pancevac

pre 5 godina

ovako drugari prestanite da kenj.......Klop moze da kaze sta god hoce ima boljih ali Zvezda ga je pobedila i u zadnjem kolu trazi prolaz dalje tacka.

EUFORIJA

pre 5 godina

Znači, Hrvati imaju gubitnički mentalitet sto su dosli do finala Mundijala kao 13.zemlja ikad? 
I postali doprvaci svijeta? 
A Srbi imaju pobjednički mentalitet sto grupu na SP-u ne mogu da prodju ni da se plasiraju na EP 20 god? 
Hahahahaha 
Eh, Srbi moji, Živite u oblacima, u snovima...žao mi da vas budim! :)))
(Žao mi da vas budim, 10. decembar 2018 22:54)

Dzabe vama objasnjavati! Govorim vam, mi kada dodjemo do finala, ne gubimo, osvajamo. Vi da igrate 15 finala ni jedno ne bi pobedili,luzeri.

EUFORIJA

pre 5 godina

Ka čovjek ne shvaća onda ne shvaća. Smanji malo gorčinu rbiću, i odgovori na čovjekovo pitanje. I nemoj o snovima, prođite grupu na svjetskom, osvojite treće mjesto igrajte u finalu jedinog i prvog sporta na svijetu , ej FINALU a onda možemo o nečemu, zezanciju sa u-16, u-20 stavi mačku o rep. A tvoju kokardicu koju u koju ti vožd pumpa milijune novaca kojeg nemate slobodno dovedi u Zagreb, Rijeku, Split, ma i kod Slaven belupa da ti pokažu gdje vam je mjesto. :))))) Takvi ko ti ćete nekoga zvati luzerima nulo, ma šta nulo, minus šestico.
(Psg, 10. decembar 2018 23:00)
Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - Crvena Zvezda, Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - mlada reprezentacija Srbije. Vi titule NEMATE.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Niko se ne seca kada je Svedska bila druga na svetu, ali svi znaju da je tada 17-godisnji Pele postao zvezda.

Niko se ne seca kada su Holandjani bili drugi na svetu ali svi pamte zlatnu Spansku generaciju.

Niko se ne seca Nemacke 2002. godine ali se svi secaju Ronalda,Ronaldinja i Kafua.

Niko se ne seca kada je Francuska izgubila na penale u finalu ali svi pamte tu Italiju koja je sa Pirlom,Totijem,Materacijem postala prvak sveta.

Niko se ne seca kada je Cehoslovacka igrala finale ali se svi secaju Garinche, Didi, Vave i te Brazilske generacije.

Tako se niko nece ni secati Hrvatske, a svi ce samo pricati o tome kako je Mbappe postao najveci talenat posle Pelea jer je kao tinejdzer postigao gol u finalu svetskog kupa i kako je Benzema postigao gol u finalu.

Poz.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Slobodni klikeri,
Nitko Dinamu nije branio. Klub Dinamo izrodio je skoro cijelu reprezentaciju Hrvatske, sluzbene doprvake svijeta. A kad vec pitas, i sluzbeno NAJBOLJEG igraca svijeta, Luku Modrica.
Postali smo i 3.na SP-u ‘98. Imamo i Zlatnu kopacku itd itd
Dakle, to smo mi postigli od raspada Juge, nakon sto je tada jugoslavenski klub zvezda osojila LS.
Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..
(Level pro, 10. decembar 2018 20:24)

Da,bre,najbolje da ne pominjem nista sto moze da ide nama u prilog. Jer sve sto ide nama u prilog to je neozbiljno,jel da? Znaci Bog i raskantavanje Hrvatske 4-2 u finalu?

Recimo Zvezda sa samo tri stranca (ukljucijuci i Marina kao stranca) posle 27 godina i debitovanja u LS u najtezoj grupi uzela 4 boda, sto Dinamo nije ostvario ni sa 4 ili 5 ucesca, milionskim transferima i milionskom pomoci drzave tj. grada Zagreba,plus pola ekipe uvek stranci. Jel se to vazi? Jel to ozbiljan fudbal? Nije,a? Zasto? Zato sto je Zvezda slucajno pobedila Liverpul,a?

Ej,pa vi nemate titule ni PRE,a ni POSLE raspada SFRJ! :) Jel ti to dopire do mozga? Nemate nista. Fudbaska istorija vam je ravna narodnoj i drzavnoj istoriji. Obimna prazna knjiga u koju vi sami upisujete svoje mastarije i izmisljotine. U fudbalski muzej mozete da stavite toster,peglu i kuvalo za kafu.

A,sto se tice zlatne lopte,to ne da ODAVNO ne spada u ozbiljan fudbal, i mnogo pre Modrica, nego je cirkus. Posebno kada sam cuo da su iz Srbije glasali neki "novinari" za koje NIKO nije cuo. Cak ni Zeljko Pantic,sam je to rekao,a ceo zivot je u novinarstvu. Tako da to mozes nekim klincima da poturas kao argument,meni tesko. Ta zlatna lopta je realnost nivoa MTV nagrade.

Zigzag

pre 5 godina

Pehar je pehar, a vi nemate nista niti ce te imati nikada!
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 19:00)ima Dinamo,a od tog
trofeja i zvezdinog vazniji i tezi je prolazak skupine na nekom natjecanju s reprezentacijom....

losmi

pre 5 godina

Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.(EUFORIJA, CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ?Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije.Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”.Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati.Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.
(Level pro, 10. decembar 2018 18:20)
Pa velike veze ima! Jos mnogo pre toga se orilo tribinama: Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija! Zvezda nikad nije bila Jugoslovenski klub, sedi jedan. Aj ti lepo nek ti coKolinda cita bajke da mozes jos da sanjas.

Spin majstori

pre 5 godina

Ne znam samo cemu likovanje zvezde nad Liverpulom zbog pobede...igrale su se dve utwkmice,jeste zvezda iz dva suta pobedila i dala dva gola ali prva utakmica i 0-4 a moglo je da bude 0-7 kao da se ne racuna !? 😂😂

Vi i nogomet?

pre 5 godina

kad tvoj klub bude PRVAK EVROPE I SVETA a ne viceprvak kao tvoja reprezentacija e onda dodji da pises nesto... e taj osecaj nikad neces osetiti,znas sta to znaci NIKAD.bas smo slabiji od dinama,mi u ligi sampiona a vas izbacili jang bojsi i to lagano...
(dovla,)

Kako nece znati kakav je osjecaj kad je cz osvojila lš dok smo bili pod istom državom, Jugoslavijom? Kakve veze taj uspjeh ima sa Srbijom?
A ono sto ti ni u snu ne mozes dozivjeti da ti zemlja bude u finalu SP-a u nogometu! Naravno, ne dječijem, vec ozbiljnom, seniorskom!
Samo nas 13 drzava u povijesti imalo je tu čast i privilegiju! Do kraja života slušat ces o tome...dok ne stigne zlato! Pripremi se :)

LOL

pre 5 godina

Za sve hrvate, nikoga ne zanima u fudbalu drugom mesto, sem vas, vi niste niko i nista u fudbalu a Srbija ima titule prvaka sveta na reprezentativnom i klubskom nivou.

dovla

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha 
(jumko, 10. decembar 2018 16:59) 

kad tvoj klub bude PRVAK EVROPE I SVETA a ne viceprvak kao tvoja reprezentacija e onda dodji da pises nesto... e taj osecaj nikad neces osetiti,znas sta to znaci NIKAD.bas smo slabiji od dinama,mi u ligi sampiona a vas izbacili jang bojsi i to lagano...

neutralni felsh

pre 5 godina

I vise postovanja u izjavi nego sto treba.. fulam koji je zakucan za dno je letos spalio 100M na pojacanja, koliko svi srpski timovi zajedno nisu potrosili u istoriji. Zvezda je pobedila na zbun protivnika, kombinacijim taktickih i stihijskih fora, malo srece, i eto ga, ali meriti zvezdu (ili bilo koji balkanski tim) sa premijerligaskim timovima je smesno.. svaki igrac ponaosob iz premijer lige na svojoj poziciji je kvalitetniji od svakog igraca nasih timova za dve klase. Jedino kako mozemo da ih dobijemo je na foru, njihov zbun, odsustvo forme, motivacije i sl. Da se igra 10 utakmica premijerligasi bi dobili bar devet.
(Cifre ne lazu, 10. decembar 2018 21:12)


ne kvari im bajku molim te :)

Vi bi na silu, ali ne moze

pre 5 godina

Za sve hrvate, nikoga ne zanima u fudbalu drugom mesto, sem vas, vi niste niko i nista u fudbalu a Srbija ima titule prvaka sveta na reprezentativnom i klubskom nivou.
(LOL,

Lave, ajmo nas dvojica zajedno obici Europu, pa malo Juznu Ameriku, pa srednju, pa Sjevernu. Ajmo malo do Afrike, pa Azije, Indije, Antarktika, Novog Zelanda.
Ja cu hodati u hrvatskom, ti u srpskom dresu. (mozes i zvezdinom, isto ti je 😂)...
Da vidimo tko je čuo za Srbiju i te dječije prvake, a tko od njih zna za Hrvatsku, i svjetske doprvake. Pa Modrica, Raketu, Mandzu, Perisica, Lovrena itd itd.
Da vidimo koliko čiji uspjeh vrijedi i koga svijet poštuje i pamti.
Kladim se da ti nakon toga vise nikada ne bi palo na pamet da se usporedjujes sa Hrvatima u nogometu.
Čovječe, ja kao susjed ne znam ni kako vam dres izgleda, a kockice zna cijeli svijet. Najudaljenije selo u Novom Zelandu...
Ne blamiraj se, i prestani sanjati.
Za vas smo u nogometu nedodirljivi. Amen.

Psg

pre 5 godina

Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..
(Level pro, 10. decembar 2018 20:24)

Srbija isto sto i hrvatska. Ni Srbija ni hrvatska nemaju nijedan trofej.

Doduse hrvati mogu samo da sanjaju srpski trofej na omladinskom SP. PRVACI SVETA.


Nemate nikakav trofej i ne smarajte vise.

Dodjite u.muzej Crvene Zvezde da vidite jedan pravi sampionski evropski i isto tako i svetski :-))) Luzeri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rocky, 10. decembar 2018 20:50) # Link komentara

Ka čovjek ne shvaća onda ne shvaća. Smanji malo gorčinu rbiću, i odgovori na čovjekovo pitanje. I nemoj o snovima, prođite grupu na svjetskom, osvojite treće mjesto igrajte u finalu jedinog i prvog sporta na svijetu , ej FINALU a onda možemo o nečemu, zezanciju sa u-16, u-20 stavi mačku o rep. A tvoju kokardicu koju u koju ti vožd pumpa milijune novaca kojeg nemate slobodno dovedi u Zagreb, Rijeku, Split, ma i kod Slaven belupa da ti pokažu gdje vam je mjesto. :))))) Takvi ko ti ćete nekoga zvati luzerima nulo, ma šta nulo, minus šestico.

European and World Champions 1991 Red Star

pre 5 godina

Možda ina boljih timova u Premijer Ligi, možda ... al za ovu našu - domaću Njiva Super Ligu smo Barcelona !!!

Ivica

pre 5 godina

Ima, Man.Utd,Man City, Tottenham, Arsenal, slazemo se:-)
Salu na stranu, ostani dzentlmen, nemoj da umanjujes neciji napor, naravno da su zasluzili, i nisu dali jedan gol, pa parkirali bus u 16 kao sto to rade mnogo veci klubovi protiv vas!

Žao mi da vas budim

pre 5 godina

A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte.
(EUFORIJA)

Znači, Hrvati imaju gubitnički mentalitet sto su dosli do finala Mundijala kao 13.zemlja ikad?
I postali doprvaci svijeta?
A Srbi imaju pobjednički mentalitet sto grupu na SP-u ne mogu da prodju ni da se plasiraju na EP 20 god?
Hahahahaha
Eh, Srbi moji, Živite u oblacima, u snovima...žao mi da vas budim! :)))

Жеља

pre 5 godina

Ма тукли најјачег у Премијер лиги 2:0. Онако из зезања. Чисто због најаве утакмице у Енглеској.

Ipswich

pre 5 godina

Liverpul je prosle sezone igrao finale lige sampiona i izgubio, ove sezone je Zvezda jos bolji tim Liverpula pobedila 2:0 u Beogradu i to je neverovatan uspeh jer niko iz bivse Jugoslavije nije uspeo da pobedi nekog finalistu lige sampiona.

Crvena Zvezda je pored Steua iz Bukuresta jedini tim sa Balkana sa titulom prvaka Evrope, dok je Klopp za sada izgubio 2 finala lige sampiona tako da bi pravi odgovor Zvezde bio:

"Uz duzno postovanje Liverpula, Crvena Zvezda je pobedjivala i bolje timove od ovog koga vodi Klopp."

((С)нежни

pre 5 godina

Gospodin čovek, nema šta!
Ali da li su ljudi uopste kod nas svesni, koliko je on kroz ovaj intervju pohvalio Zvezdu, nisam baš u to siguran.

redbull

pre 5 godina

Realno, ja kao zvezdas imam isto misljenje, ali mislim da bi Zvezda igrala ravnopravno sa svima osim onih prvih 6 timova(City, Liv, Utd, Che, Ars, Tott).
Veliki je gospodin Klop.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (d, 10. decembar 2018 16:58)

Daje Zvezdi buđet kao npr Lester pa da se onda igramo.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Pa da, a Vojvodina bi sa tim budzetom osvajala, Mladost Lucani bar polufinale svake godine. Aj malo na zemlju prijatelju, da vam nije Vucica ne vi titulu videli jos 50 godina, ovako sve otimate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Doom, 10. decembar 2018 20:29)

Koliko NEMOĆI u samo jednoj rečenici ! Patnja prijatelju,a ?!

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Panteri misle da su neka sila u Evropi a onda čika Klop im objasni sve jednom rečenicom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Južni bataljon, 10. decembar 2018 20:59)

Ok Zagorac, sve ok...aj pođi , lagno....
Nego koji si ti "bataljon" ?! Dozvoljeni, Zabranjeni, Splitski, Geomatarski bataljon ?!

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Panteri misle da su neka sila u Evropi a onda čika Klop im objasni sve jednom rečenicom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Južni bataljon, 10. decembar 2018 20:59)

Ok Zagorac, sve ok...aj pođi , lagno....
Nego koji si ti "bataljon" ?! Dozvoljeni, Zabranjeni, Splitski, Geomatarski bataljon ?!

Cifre ne lazu

pre 5 godina

I vise postovanja u izjavi nego sto treba.. fulam koji je zakucan za dno je letos spalio 100M na pojacanja, koliko svi srpski timovi zajedno nisu potrosili u istoriji. Zvezda je pobedila na zbun protivnika, kombinacijim taktickih i stihijskih fora, malo srece, i eto ga, ali meriti zvezdu (ili bilo koji balkanski tim) sa premijerligaskim timovima je smesno.. svaki igrac ponaosob iz premijer lige na svojoj poziciji je kvalitetniji od svakog igraca nasih timova za dve klase. Jedino kako mozemo da ih dobijemo je na foru, njihov zbun, odsustvo forme, motivacije i sl. Da se igra 10 utakmica premijerligasi bi dobili bar devet.

neutralni felsh

pre 5 godina

Bolje ekipe od nas su M.Siti, Liverpul, Arsenal, Totenhem i Celzi. Ostale samo imaju 30 ili 50 puta vece budzete a opet su slabije od Zvezde.
(garda, 10. decembar 2018 20:11)


a sa unitedom ste egal?
iskocio osigurac, izbacila sklopka hahaha ;)

brufencic

pre 5 godina

Zato je Flopp u PL prvi bez poraza, zato što tamo ima boljih od Zvezde. Klasična nemačka arogancija i unižavanje svakoga ko im pokaže zube. Odvratan lik koga mogu sa vole samo hipsteri.
(impeRator, 10. decembar 2018 19:59)

popi brufen, pa odspavaj malo.

Doom

pre 5 godina

Potpuno tacno,ali da Zvezda ima para kao najsiromasniji u Premier ligi bila bi u top 5 klubova Evrope.
(Aleksej, 10. decembar 2018 17:03)

Pa da, a Vojvodina bi sa tim budzetom osvajala, Mladost Lucani bar polufinale svake godine. Aj malo na zemlju prijatelju, da vam nije Vucica ne vi titulu videli jos 50 godina, ovako sve otimate.

xxx

pre 5 godina

Nama jucer u proracun sjelo 5 milijuna eura, od 28 milijuna dolara koje smo zaradili kao nebitni doprvaci svijeta :))) Prvaci su zaradili 30, znaci 2 milijuna vise. Toliko o nasem “neispjehu”. Da ste vi Srbi toliko “neuspjesni” u nogometu kao mi Hrvati, imali bi drzavni praznik od godinu dana. Pa vi ste jednu jedinu pobjedu u zivotu postigli protiv velikog tima, Njemaca, i slavili 3 dana, hej.
Mi smo samo u 2018. igrali 3xsa Englezima, 2xsa Spanjolcima, s Portugalom, Brazilom, Peruom, Senegalom, Danskom, Rusijom, Islandom, Nigerijom, Argentinom, Francuskom. Od toga imamo 8 pobjeda (Špa, Nig, Isl, Eng, Mexico, Senegal, Dans, Rus, Argentina), 5 poraza i 2 remija!
Da živite jos 200 god s takvima ne mozete igrati, i takav skor necete imate. Za vas smo dr galaksija...a ti plači :)))
(Druga galaksija, 10. decembar 2018 19:56)
Al obrni okreni, cak i u fudbalu imamo vise titula od vas.

Rocky

pre 5 godina

Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..
(Level pro, 10. decembar 2018 20:24)

Srbija isto sto i hrvatska. Ni Srbija ni hrvatska nemaju nijedan trofej.

Doduse hrvati mogu samo da sanjaju srpski trofej na omladinskom SP. PRVACI SVETA.


Nemate nikakav trofej i ne smarajte vise.

Dodjite u.muzej Crvene Zvezde da vidite jedan pravi sampionski evropski i isto tako i svetski :-))) Luzeri.

MC HAMMER

pre 5 godina

Srbijo, uzivaj u fudbalu. Crvena Zvezda dovodi na Marakanu mozda najveci i najskuplji fudbalski cirkus na planeti. Nejmar, Kavani, Mbape, DiMarija i ostali... kuriozitet je za nasu zemlju i za nasu ligu da uopste mogu da igraju bilo kakav mec sa tim timom, a kamoli mec u BG koji jos ima takmicarski znacaj za obe te ekipe i to u poslednjem kolu (!) E to je ta grupa... i to je ta Crvena Zvezda. U poslednjem kolu Zvezda jos uvek jgra za prolece u Evropi, a nijedna od preostale 3 ekipe teoretski nije obezbedila prolece u Evropi !!! Takva je grupa kad u njoj igra Crvena Zvezda.

Bice ludnica :-)

A novinari oduvek tu da prave pompu, provociraju... sta ce drugo takav tupan da pita Milojevica? Za formaciju?! :-))


Crvena Zvezda je vec pobednik. Jedan od giganata iz grupe "smrti" sutra ispada iz LS, upravo i direktno i indirektno zbog Crvene Zvezde. Videcemo samo koji.... nadam se upravo ovaj PSG.


Napred, delije i na terenu i na tribinama !

EUFORIJA

pre 5 godina

Nama jucer u proracun sjelo 5 milijuna eura, od 28 milijuna dolara koje smo zaradili kao nebitni doprvaci svijeta :))) Prvaci su zaradili 30, znaci 2 milijuna vise. Toliko o nasem “neispjehu”. Da ste vi Srbi toliko “neuspjesni” u nogometu kao mi Hrvati, imali bi drzavni praznik od godinu dana. Pa vi ste jednu jedinu pobjedu u zivotu postigli protiv velikog tima, Njemaca, i slavili 3 dana, hej. 
Mi smo samo u 2018. igrali 3xsa Englezima, 2xsa Spanjolcima, s Portugalom, Brazilom, Peruom, Senegalom, Danskom, Rusijom, Islandom, Nigerijom, Argentinom, Francuskom. Od toga imamo 8 pobjeda (Špa, Nig, Isl, Eng, Mexico, Senegal, Dans, Rus, Argentina), 5 poraza i 2 remija! 
Da živite jos 200 god s takvima ne mozete igrati, i takav skor necete imate. Za vas smo dr galaksija...a ti plači :)))
(Druga galaksija, 10. decembar 2018

Ne razumes poentu, dojucerasnji prijatelju! Ne pricamo mi ovde o novcu, pobedama protiv Spanije, Danske, Argentine, Bajerna, Barselone, Reala... Mi pricamo o peharima i trofejima. Mi to kao Zvezdasi, Srbi, Beogradjani imamo, a vi to nikada necete imati i to vas toliko boli da vam izaziva velike komplekse. Pa, seti se samo silaska sa postolja u Atini! Ja tebi ne pricam da je Zvezda u ovom ucescu imala vise pobeda u LS od svih Dinamovih ucesca, pricam o trofejima, titulama... Da nemate takav porazavajuci mentalitet, to bi razumeo.

garda

pre 5 godina

Bolje ekipe od nas su M.Siti, Liverpul, Arsenal, Totenhem i Celzi. Ostale samo imaju 30 ili 50 puta vece budzete a opet su slabije od Zvezde.

EUFORIJA

pre 5 godina

Ne vadi se na to da je zvezda samo zvezda. U svom komentaru si usporedjivao doprvake svijeta (Hrvatsku), sa cz, i svi to mogu vidjeti ako skrolaju. Dakle, svaka cast CZ, ali svi vi Srbi ovdje ne mozete podnijeti da je Hr doprvak svijeta, da imamo Balon d’or i uporno usporedjujete uspjeh CZ i tretirate ga kao svoj. 
CZ je kao prvak bila produkt Jugoslavije, i vi Srbi nemate nikakvo vece pravo na taj uspjeh od ostalih republika iz Juge u to vrijeme. Amen. 
Pitam opet! 
Sto je Srbija ili srpski klub postigao od raspada Jugoslavije u nogometu???
(Level pro, 10. decembar 2018 19:44)
Vi ste toliko smesni kao crtani film! Vi nemate nikakvih prava na Crvenu Zvezdu i njene uspehe. Nikada vam nece biti jasno da je Zvezda najveci klub sa istoka Evrope i kao takav su svi zeleli da igraju za nju. Prosinecki je covek koji je i dan danas vise bio Zvezdas nego Hrvat. I veruj mi, nikada se ne bi menjao da budem porazeni finalista nego osvajac titule prvaka Evrope i Sveta. Neko se dici porazima u finalu, a neko osvajanjem titula. I, svrati do Beograda da te licno odvedem u muzej da vidis sta znaci biti pobednik.

Metropola

pre 5 godina

Sve ekipe u Premijer Ligi su bolje od Zvezde!Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 10. decembar 2018 18:26) Ako su sve ekipe Chanpionshipa bolje od partizana ne znaci da su sve ekipe premijer lige bolje od Zvezde...po trofejima tri su svega prvaka Evrope sto dolaze iz najjace Engleske lige Junajted,Liverpul i Celzi ...Klop zna sta govori...Ipak se ti drzi ranga kojem tvoj klub pripada...
(Dejan CZ, 10. decembar 2018 19:59)... rekao je ekipe a ne klubovi. Uostalom bolje su od bilo koje nase ekipe.

Level pro

pre 5 godina

Slobodni klikeri,
Nitko Dinamu nije branio. Klub Dinamo izrodio je skoro cijelu reprezentaciju Hrvatske, sluzbene doprvake svijeta. A kad vec pitas, i sluzbeno NAJBOLJEG igraca svijeta, Luku Modrica.
Postali smo i 3.na SP-u ‘98. Imamo i Zlatnu kopacku itd itd
Dakle, to smo mi postigli od raspada Juge, nakon sto je tada jugoslavenski klub zvezda osojila LS.
Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..

samo jednu struju gorim

pre 5 godina

istina je da ima boljih ekipa u premijer ligi, ali mi smo trenutno jako srecni.
(dusan, 10. decembar 2018 17:45)
Bravo za komentar!

Mozzart

pre 5 godina

U Premijer ligi ima tačno 20 klubova koji su bolji od Zvezde.
(ja, 10. decembar 2018 18:34)
Tacno. Ali, isto tako je tacno da ima i 40 koji su bolji od vas. Mislim na ta 20 kluba, i njihove druge timove.

losmi

pre 5 godina

Crvena Zvezda je jedna prosječna ekipica, zalutala na veliko takmičenje kakvo je Liga prvaka...protiv Liverpoola su imali lude sreće jer je Pavkov natrčao i lopta ga slučajno pogodila u tintaru, a drugi put pucao iz očaja i ušlo...događa se jednom svakih 300 godina-dogodilo se tada...Nakon toga slijedi grčevita obrana velike Zvezde i njen poznati bunker...bunker je zapravo zaštitni znak Zvezde u LP...Sutra Zvezda ispada jer je ispunila svoju kovotu lude sreće. Nemojte biti zabrinuti bit će europskog nogometa i na proljeće kod vaših dragih "komšija" ha ha Puno vas i od srca pozdravlja Dinamo Zagreb koji nastavlja gaziti u Europi i nabijati euro koeficijent daleko ispred vas i svih srpskih klubova.
(Dario Zagreb, 10. decembar 2018 17:32)
Jel vama doSrbima tamo bas toliko jadno kad ovako iskompleksirano komentarisete, a vidim i da pratite, znas i imena igraca. Znas kad sam poslednji put gledao i znao ime jednog fudbalera Dinama?! One 1990. Ustvari jos sam cuo kad je Modelric lagao na sudu, kako bi odbranio onog vaseg mafijasa Mamica, da ne zna kad je igrao za Dinamo. Lepo kaze Brega, svi mi pomalo navijamo za Zvezdu, al onda bar kazi to. Ovako samo ispadate jadni i iskopleksirani. I navodnike si trebo staviti na drage, a ne komsije, jer komsije defakto jesmo.

impeRator

pre 5 godina

Zato je Flopp u PL prvi bez poraza, zato što tamo ima boljih od Zvezde. Klasična nemačka arogancija i unižavanje svakoga ko im pokaže zube. Odvratan lik koga mogu sa vole samo hipsteri.

Level pro

pre 5 godina

Crvena Zvezda je Crvena Zvezda! Nas ne zanima ko je koje nacionalnosti igrao za klub, svi ti igraci su imali cilj da sa Crvenom Zvezdom se popnu na krov sveta. I vecno ce ostati upamceno da je Crvena Zvezda bila prvak Evrope i Sveta. A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte. I, Crvena Zvezda je iz Beograda i taj pehar ce vecno ostati u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Sloveniji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Ne vadi se na to da je zvezda samo zvezda. U svom komentaru si usporedjivao doprvake svijeta (Hrvatsku), sa cz, i svi to mogu vidjeti ako skrolaju. Dakle, svaka cast CZ, ali svi vi Srbi ovdje ne mozete podnijeti da je Hr doprvak svijeta, da imamo Balon d’or i uporno usporedjujete uspjeh CZ i tretirate ga kao svoj.
CZ je kao prvak bila produkt Jugoslavije, i vi Srbi nemate nikakvo vece pravo na taj uspjeh od ostalih republika iz Juge u to vrijeme. Amen.
Pitam opet!
Sto je Srbija ili srpski klub postigao od raspada Jugoslavije u nogometu???

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ?
Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije.
Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”.
Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati.
Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.
(Level pro, 10. decembar 2018 18:20)

Jel branio neko Dinamu ili Hajduku da kao Zvezda izgradi tim za prvaka Evrope? Finale Kupa UEFA? Ili da igrate finale kao Partizan?
Sta vas je sprecavalo od raspada SFRJ da okupite najbolje igrace iz regiona (sem Srbije i CG) i uradite isto sto Zvezda? Niste imali sankcije,niste izbacivani iz Evrope,drzava je direktno finansirala Dinamo,silne pare decenijama od ucesca u LS i sve skupa cvonjak. Negativni rekord LS. To je hrvatski nogomet.

Vi ste level pro u vasim glavama i u odnosu na partijisku reprezentaciju Srbije. U odnosu na realan srpski fudbal vi ste level LOW. To sto vi lazete sebe i ponasete se kao prvaci sveta, a ne kao tesko porazeni u finalu,to je tako katakteriaticno za vas.

Kad god i gde god se u Srbiji i na kratko radilo oziljno u fudbalu dosli su ozbiljni rezultati. Prvaci sveta i prvaci Evrope do 19 i 20 godina. Ne doprivaci. Prvaci. Da ne pominjem Bari i Tokio.
Partizan prolazio grupu dva ili tri
puta, Zvezda prolazila grupu ...da nema Hajdukovog 1/4 finala u LS 1994. cini mi se, hrvatski nogomet ne bi znao sta je prolaz grupe. Dinamo prosao grupu posle 50 godina. To je mera hrvatskog nogometa.
Osim Kupa sajamskih gradova od pre 50 godina hrvatski nogomet NEMA svetski ili evro trofej. Za razliku od Srbije koja ih ima nekoliko.
Protiv Srbije imate jednu pobedu kod kuce i tri neresena od cega je 2:2 u ZG kao poraz jer ste ispali. U mladjim kategorijama ste nekoliko pita bili pokidani i kod kuce i u gostima.

bodibond

pre 5 godina

Dajte Zvezdi 100 miliona, ne da bi prosla grupu nego bi igrala finale LŠ. Dajte partizanu 10 miliona, 9 miliona i 900000 eu bi zavrsile po raznim frakcijama i foteljama kluba. Sa ostalih 100000 eu bi potplacivali sudije.

Mile

pre 5 godina

Velika je razlika u finansijskoj moći tih klubova. Ogromna. Fulam je pred sezonu ušao sa 100 miliona funti za pojačanja i pokazalo se kao nedovoljno... A tek sa Liverpulom kada igra bilo koji od naših klubova, pa bilo bi to nešto kao da na kružnu stazu na Ušću stanu Kec (ali onaj comfort od 1300cc) i Aston Martin. A Kec pobedio! Svejedno, Klop je sasvim u pravu čovek.

bodibond

pre 5 godina

Pa ima, jači su npr Man City, Čelsi, Arsenal, Totenhem i Man Utd. Za ostale je tu i tamo.
(Komanci, 10. decembar 2018 17:06)

Dok se sa Zvezdom ne izmere ne priznajemo nista. Moze i Barsa da se spomene, dok nas ne pobedi na Marakani nije bolja. E to je Zvezda, drugo su partizai, liberec, steaue i plzenji ...

Druga galaksija

pre 5 godina

I vecno ce ostati upamceno da je Crvena Zvezda bila prvak Evrope i Sveta. A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte. I, Crvena Zvezda je iz Beograda i taj pehar ce vecno ostati u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Sloveniji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Nama jucer u proracun sjelo 5 milijuna eura, od 28 milijuna dolara koje smo zaradili kao nebitni doprvaci svijeta :))) Prvaci su zaradili 30, znaci 2 milijuna vise. Toliko o nasem “neispjehu”. Da ste vi Srbi toliko “neuspjesni” u nogometu kao mi Hrvati, imali bi drzavni praznik od godinu dana. Pa vi ste jednu jedinu pobjedu u zivotu postigli protiv velikog tima, Njemaca, i slavili 3 dana, hej.
Mi smo samo u 2018. igrali 3xsa Englezima, 2xsa Spanjolcima, s Portugalom, Brazilom, Peruom, Senegalom, Danskom, Rusijom, Islandom, Nigerijom, Argentinom, Francuskom. Od toga imamo 8 pobjeda (Špa, Nig, Isl, Eng, Mexico, Senegal, Dans, Rus, Argentina), 5 poraza i 2 remija!
Da živite jos 200 god s takvima ne mozete igrati, i takav skor necete imate. Za vas smo dr galaksija...a ti plači :)))

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istorija bescasca, 10. decembar 2018 17:21)

Kada ti neko ko je bio uvlakača svakoj vlasti napiše nešto ovako ?! E, partizanu maleni

Dejan CZ

pre 5 godina

Sve ekipe u Premijer Ligi su bolje od Zvezde!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 10. decembar 2018 18:26)
Ako su sve ekipe Chanpionshipa bolje od partizana ne znaci da su sve ekipe premijer lige bolje od Zvezde...po trofejima tri su svega prvaka Evrope sto dolaze iz najjace Engleske lige Junajted,Liverpul i Celzi ...Klop zna sta govori...Ipak se ti drzi ranga kojem tvoj klub pripada...

ShoneNI

pre 5 godina

Klop je, pre svega, covek koji treba da bude uzor drugima, na vise nivoa..
Pristojan, pun postovanja, duhovit, istinski voli fudbal, u svom klubu stvara ne samo bolje igrace, nego i bolje ljude.. Niti se u pobedi uznosi, niti se u porazu unizava... Mislim da je jedan od retkih koji ima postovanje i simpatije cak i kod znacajnog broja protivnickih navijaca..

EUFORIJA

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja. 
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 17:25)tadasnji kup prvaka i mundijal su kao intertoto kup i premier liga...ni blizu
(Zigzag, 10. decembar 2018 17:50)

Pehar je pehar, a vi nemate nista niti ce te imati nikada!

paranoid

pre 5 godina

Koji klinac, o čemu mi pričamo?! Pa, za dno zakucani fulam je ove godine potrošio na pojačanja 100 000 000 (sto miliona) eura! Toliko nisu potrošili svi exyu klubovi od kad se igra fudbal do dana današnjeg! Taj isti fulam bi dobio po ušima od nekoliko klubova sa ovih prostora, i još nekoliko bi bilo povuci - potegni...

Тата спалио Ђенку

pre 5 godina

Има!
Има и у италијанској лиги неколико јачих од вас, шпанској, немачкој...

Xnodeh

pre 5 godina

Ljudi ovo je ozbiljan kompliment! Ispada da su samo iz vrha PL veci nivo od Zvezde prema izjavi. Sta je nas klub uradio rezultatima u Evropi za ovo kratko vreme, bas smo postali za postovanje i od najvecih

ATG

pre 5 godina

Ma nemoj da u ligi gde svaka ekipa ima budzet od minimun 200mil evra ima boljih ekipa od CZ, ma to nije moguce. Budzet CZ mozda 20mil, sad se malo bahanalisu pa je mozda 30mil.

oooo

pre 5 godina

"Mislim da u Premijer ligi ima nekoliko timova koji su jači od, na primer, uz moje dužno poštovanje, Crvene zvezde. "

mislis 50% timova je bolje od zvezde ako cemo realno..
a cela treca liga engleske je jaca od nase prve lige..

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha 
(jumko, 10. decembar 2018 16:59) 
Doprvaci,to me podseca na onaj vic kada se Perica vraca iz skole i sa vrata vice:Tata,Mama zamalo danas da dobijem peticu!-Kako za malo pitaju ovi?-Pa zamalo,dobio ova sto sedi do mene.

jer smo tako u mogucnosti

pre 5 godina

sve republike bivse jugoslavije da traze deo zvezdinog pehara jer su bili deo iste zemlja kada je ista osvojila kes... ne verujem sta ljudi misle i pisu

Nemanja

pre 5 godina

->Fantasy, 10. decembar 2018 17:21 - Majstore, i fulham i huddersfield su jaci od zvezde. To sto ste vi poleteli nakon srecne pobede ne znaci da ste jaci od pola premijer lige. Isto bi tvrdio i Partizan da je pobedio ove vanzemaljce. Treba realno gledati na stvari, nas fudbal je miljama daleko od svih ovih carobnjaka u najjacim ligama. Blizi je FK Bane iz Raske vama i Partizanu, nego sto ste vi nekom Liverpulu, Man Utd. itd. Pozdrav!

fortuna

pre 5 godina

Онај осећај кад Клоп прича о нашој Звезди пред утакмицу Лиге Шампиона.
Вауууу,како је ово добро.

EUFORIJA

pre 5 godina

CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ? 
Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije. 
Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”. 
Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati. 
Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.
(Level pro, 10. decembar 2018 18:20)

Crvena Zvezda je Crvena Zvezda! Nas ne zanima ko je koje nacionalnosti igrao za klub, svi ti igraci su imali cilj da sa Crvenom Zvezdom se popnu na krov sveta. I vecno ce ostati upamceno da je Crvena Zvezda bila prvak Evrope i Sveta. A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte. I, Crvena Zvezda je iz Beograda i taj pehar ce vecno ostati u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Sloveniji.

Хахаха

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Како се човек избламира па ово је страшно!
Чуј допрваци?!

miloš

pre 5 godina

@level pro
Hajde onda i dugove nasledjene od bivse juge da zajedno placamo, ili su njih uzeli samo srbija u bivsoj zemlji? Pobegli ste ko p.... kad god je trebalo biti hrabar.
Cist primer vam je silazak sa postolja.
Kao saveznici okupatoru u 2. svetskom ratu ste trebali nestati, ne kao narod vec kao drzava, zauvek. No vas Broz vam je dao sansu pa ste opet, jer vam je to u genima zabili noz u ledja ljudima koji su vas hranili. I dan danas to radite, jer ste na sisi naucili mrznju i pokvarenost. Ne daj Boze nikad vise nekog Broza da vas pripoji kad se samounistite ponovo

Level pro

pre 5 godina

Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.
(EUFORIJA,

CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ?
Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije.
Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”.
Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati.
Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.

mr.wolf

pre 5 godina

Pa ima, jači su npr Man City, Čelsi, Arsenal, Totenhem i Man Utd. Za ostale je tu i tamo. 
(Komanci, 10. decembar 2018 17:06) 

Jesi li siguran da je Man Utd. jači od Zvezde?
(Fantasy, 10. decembar 2018 17:21

Ja kao veliki simpatizer Uniteda tvrdim da bi Zvezda bez priblema dobila United u Beogradu, a u Engleskoj bi imala velike sanse da ostane neporazena.

Zoki

pre 5 godina

Činjenica je da Liverpul u ovoj sezoni ima samo poraz od Napolija u zadnjem minutu i od Zvezde. To nije slučajno. Protiv Zvezde nikad niko nije i neće biti favorit na Marakani. Mnoge velike mečeve sam gledao u hramu fudbala i samo jedan poraz i to od Barselone 1982-e.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Liverpul,za evro uslove, prosecna i domacinska ekipa. Tri gostovanja u grupi sve tri poraza,sva tri puta pokazali los i bezidejan fudbal. Imaju preko 90% sansi da ispadnu i zato ne mogu da prezale poraz u BG.

SV

pre 5 godina

Posle zavrsene grupne faze verovatno cemo moci da se hvalimo kako smo jedini tim koji je Liverpul pobedio sa vise od jednog gola razlike!

mmm4

pre 5 godina

Ove nedelje se sprema katastrofa italijanima u lš... A šteta nisu losi Inter i Napoli ali englezi su ipak timovi za velike utakmice.

Na kolena pred crvenu petokraku

pre 5 godina

Ali, koliko je tih boljih ekipa na drzavnom budzetu g-dine Klop?
Uz duzno postovanje, mi imamo najbolji socijalisticki tim u celoj Evropi!
Mi smo pravi Redsi, ne vi.

Zigzag

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 17:25)tadasnji kup prvaka i mundijal su kao intertoto kup i premier liga...ni blizu

steva

pre 5 godina

Slago je iz prisotjnosti...u PL nema "nekoliko" ekipa boljih od Zvezde , vec 10 , najmanje .
A to ne umanjuje cinjenica da je Zvezda dobila Liverpul u Bg . Niti je to sad neki strasan argument .
Jer , da ova ekipa CZ igra PL , na kraju sezone bi bila plasirana iza 10 mesta .

Sabre

pre 5 godina

A grobari kadar nevera. Ej, NEKOLIKO ekipa. Aj da je rekao nekoliko u Championshipu, ali ovo je fazon najveca hvala koju je neko izgovorio o Zvezdi od '91 naovamo, iako sigurno nije bas tako mislio xD Realno tesko bi se izborili za opstanak, od npr. Fulhama smo svakako bolji ali za celu napornu sezonu, ja bih potpisao neko deseto mesto.

Ivan NK

pre 5 godina

Gospodin covjek!!!
U 16 meceva PL, ukupno 6 primljenih goliva, a od Zvezde 2.
To je taj "nikad gori Liverpool", lider Premier lige.

severnjača

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, SVI klubovi iz Premijer lige imaju veće finansije od Zvezde ali vas NIKO od njih nije dobio u PL ove sezone! Zato je Zvezdina pobeda još veća, nije sve u parama!

Mare

pre 5 godina

Pa dobro, nije rekao nista sto nije istina, mnogo ima u Premier ligi jacih klubova od Zvezde.Po budzetu su svi jaci.Fulam koji je zadnji, ima veci budzet nego cela nasa liga. Da li je jaci od Zvezde, vervatno jeste, ali to za sada ne pokazuje.

ll

pre 5 godina

Lik nas pohvalio, a vi ste uspeli da izvucete ovaj naslov iz konteksta. To je ok, ali problem su ovi sto citaju samo naslov. Klop je rekao da ima NEKOLIKO boljih klubova id Zvezde (naravno da ima ) , rekao je da smo zasluzili ta 2 gola sto smo im dali, i rekao je da smo bitan faktor u grupi i da to nije bilo ocekivano pre starta takmicenja. Hvala na komplimentima

neutralni posmatrač

pre 5 godina

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.
(Istorija bescasca, 10. decembar 2018 17:21)

Kako tebe drmaju kompleksi, zbog Zvezde ne možeš ni da spavaš! Bolje i da je takva nego Vučelina, Vazurina, Tuđmanova, Vokrijeva i Dačićeva!

Dario Zagreb

pre 5 godina

Crvena Zvezda je jedna prosječna ekipica, zalutala na veliko takmičenje kakvo je Liga prvaka...protiv Liverpoola su imali lude sreće jer je Pavkov natrčao i lopta ga slučajno pogodila u tintaru, a drugi put pucao iz očaja i ušlo...događa se jednom svakih 300 godina-dogodilo se tada...Nakon toga slijedi grčevita obrana velike Zvezde i njen poznati bunker...bunker je zapravo zaštitni znak Zvezde u LP...Sutra Zvezda ispada jer je ispunila svoju kovotu lude sreće. Nemojte biti zabrinuti bit će europskog nogometa i na proljeće kod vaših dragih "komšija" ha ha Puno vas i od srca pozdravlja Dinamo Zagreb koji nastavlja gaziti u Europi i nabijati euro koeficijent daleko ispred vas i svih srpskih klubova.

Goran

pre 5 godina

"Premijer ligi ima nekoliko timova koji su jači od, na primer, uz moje dužno poštovanje, Crvene zvezde."

Uz dužno poštovanje, mislim da su sve ekipe u Premijer ligi jače od Zvezede.

Fantasy

pre 5 godina

Pa ima, jači su npr Man City, Čelsi, Arsenal, Totenhem i Man Utd. Za ostale je tu i tamo.
(Komanci, 10. decembar 2018 17:06)

Jesi li siguran da je Man Utd. jači od Zvezde?

Marko99

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 17:25)

Jumko ne pise ijekavicom. To vas neko pali. A nasjeli ste.

мики

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, mislim da su sve ekipe u Premijer ligi jače od Zvezede.
(Goran, 10. decembar 2018 17:03)

ништа ти не дугујеш Звезди, нити Звезда дугује теби. можда је за твоја Звезеда за други лигу, али наша Звезда би се борила за титулу у тој премијер лиги, сигурно већ у трећој сезони. у првој, негде око средине табеле. да ли си ти чуо за Брајтон, Борнмут, Хадерсфилд, и остале моћне екипе ПЛ? коментар ти је смехотрес.

Mozak operacije

pre 5 godina

Ko sutra ocekuje lep fudbal, bolje da ne gleda utakmice grupe C.

Igrace se tvrdo, na rezultat, a mi se nadamo 1:0 za Zvezdu i 1:0 za Napoli jer na taj nacin idemo dalje. Bice kao Zvezdino finale 1991. jer ulog je veliki, za njih u finansijskom smislu, a za nas zbog istorije, slave i prestiza.

Bice tvrdo, vrebace se greska protivnika.

anica

pre 5 godina

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.
(Istorija bescasca, 10. decembar 2018 17:21)

Da, ali i mi smo Vučićevi.

bb

pre 5 godina

Popicete 2 lagana komada od Napolija jer ste toliko sujetni i uobrazeni. Odučiće vas od fudbala. Ko je bolji od Zvezde, Votford? Everton? Njukasl? Premijer liga je po jačini možda treća na svetu. Sve su to ispodprosečni divlji timovi, sa izuzetkom vodećih 3, 4...

d

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Zvezda-sampion Evrope i Sveta!
Dinamo-?
Hajduk je za vas institucija!

vlada....

pre 5 godina

Veliki gospodin Jirgen Klop...hvala legendo za fer-plej kao sportista i kao neko ko svojim ponasanjem doprinosi istoriji fudbala...respekt

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Nista Klop nije rekao sto nije tacno. I to je rekao "nekoliko ekipa". A svaki Zvezdin igrac bi sutra presao u poslednjeplasirani klub Premijer lige.

Istorija bescasca

pre 5 godina

Svakako da ima, postovanje za vas gospodine, ali postovanje i za moju Zvezdu koja je nadigrala vas tim! To je cinjenica i to je za ponos!
(anica, 10. decembar 2018 17:08)

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.

rambo amadeus2

pre 5 godina

Najgori tim premijer lige je Fulam, sa ulozenih skoro 150 miliona u zadnjem prelaznom roku, sa nasim najboljim napadacem i par igraca od po 30+ miliona. Mislim da je svako poredjenje bilo kog naseg tima u bilo kom trenutku u skorijoj istoriji, sa trenutnom snagom PL bas neukusno. Taj fulam moze da proda jednog i kupi sve igrace Zvezde za te pare i plus kusur - da je stvarno moguce uporediti ih.

EUFORIJA

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Doprvaci? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.

Psel

pre 5 godina

Ovo je kompliment za Zvezdu. Ja kao zvezdaš bih rekao da ima 20 timova iz PL jačih od Zvezde. Mada kada čovek pogleda Sautempton i Fulam...

rale

pre 5 godina

Realno. Ko je ocekivao da Zvezda ima 4 boda. Ok sad ce svi reci da su svi ocekivali. Ali zeleti i u podsvesti biti ubedjen u to nije isto.

VVA

pre 5 godina

Dobro, čevok je rekao istinu, ima nekoliko ekipa u PL koje su bolje od Zvezde - Mančester siti, Junajted, Čelzi, Arsenal, Totenhem. Možda i Everton. Tako da sve je to istina i sve je to ok. Verovatno će uvek biti tako, osim Evertona.

Mik

pre 5 godina

Pa dobro, sve to stoji, nit nas je vredjao niti ponizio. Veliki broj premijerligasa su bogatiji od nas... Da li je to zasluzeno - ne znam. Igraju cele godine jake i ozbiljne utakmice, a mi ne... Treba da budemo zadovoljni. Jos neki bod bi mnogo znacio...

Ilija Dukić

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Hahahahahaha bravo majstore, necemo mi biti doprvaci, to samo vi mozete

cukce

pre 5 godina

Svakako da ima možda su i svih 20 jači od Zvezde, ali ne treba zanemariti činjenicu da Liverpul nema poraz u Premier ligi i da je u 16 kola primio samo 6 gola, na drugoj strani u porazu od Zvezde Pavkov im je uvalio 2 gola!

Sale

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

vi doprvaci, a mi prvaci

EUFORIJA

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.

Milan

pre 5 godina

Baš mu i nije bila potrebna ovakva komparacija. Mislim verovatno je u pravu, zapravo sigurno je ogromna većina bolja od nas, imaju mnogo više novca, skuplje timove, samo je Fulam potrošio oko 100 miliona na pojačanja ove sezone. Ali opet, mogao je i da prećuti, ipak smo ih razbili u Beogradu. Što bi se reklo propustio je priliku da ostane dostojanstven.

mr.wolf

pre 5 godina

Naravno da ima boljih. Prvih 12 ekipa bi ih bez problema raskomadali. A sad se tripujte koliko hoćete.
(MM, 10. decembar 2018 16:59)

Eto, najjaca ekipa od tih 12 ( prvi u PL ) nas nije raskomadala, vec je popila 2 komada i izgubila. A sad se tripuj koliko hoces. Znam da ti je tesko, ali budi musko, nemoj da places.

jumko

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha

d

pre 5 godina

Realno, ja kao zvezdas imam isto misljenje, ali mislim da bi Zvezda igrala ravnopravno sa svima osim onih prvih 6 timova(City, Liv, Utd, Che, Ars, Tott).
Veliki je gospodin Klop.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Nista Klop nije rekao sto nije tacno. I to je rekao "nekoliko ekipa". A svaki Zvezdin igrac bi sutra presao u poslednjeplasirani klub Premijer lige.

severnjača

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, SVI klubovi iz Premijer lige imaju veće finansije od Zvezde ali vas NIKO od njih nije dobio u PL ove sezone! Zato je Zvezdina pobeda još veća, nije sve u parama!

Goran

pre 5 godina

"Premijer ligi ima nekoliko timova koji su jači od, na primer, uz moje dužno poštovanje, Crvene zvezde."

Uz dužno poštovanje, mislim da su sve ekipe u Premijer ligi jače od Zvezede.

d

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Zvezda-sampion Evrope i Sveta!
Dinamo-?
Hajduk je za vas institucija!

EUFORIJA

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.

Fantasy

pre 5 godina

Pa ima, jači su npr Man City, Čelsi, Arsenal, Totenhem i Man Utd. Za ostale je tu i tamo.
(Komanci, 10. decembar 2018 17:06)

Jesi li siguran da je Man Utd. jači od Zvezde?

d

pre 5 godina

Realno, ja kao zvezdas imam isto misljenje, ali mislim da bi Zvezda igrala ravnopravno sa svima osim onih prvih 6 timova(City, Liv, Utd, Che, Ars, Tott).
Veliki je gospodin Klop.

Ilija Dukić

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Hahahahahaha bravo majstore, necemo mi biti doprvaci, to samo vi mozete

Psel

pre 5 godina

Ovo je kompliment za Zvezdu. Ja kao zvezdaš bih rekao da ima 20 timova iz PL jačih od Zvezde. Mada kada čovek pogleda Sautempton i Fulam...

cukce

pre 5 godina

Svakako da ima možda su i svih 20 jači od Zvezde, ali ne treba zanemariti činjenicu da Liverpul nema poraz u Premier ligi i da je u 16 kola primio samo 6 gola, na drugoj strani u porazu od Zvezde Pavkov im je uvalio 2 gola!

Хахаха

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Како се човек избламира па ово је страшно!
Чуј допрваци?!

Ivan NK

pre 5 godina

Gospodin covjek!!!
U 16 meceva PL, ukupno 6 primljenih goliva, a od Zvezde 2.
To je taj "nikad gori Liverpool", lider Premier lige.

Rocky

pre 5 godina

Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..
(Level pro, 10. decembar 2018 20:24)

Srbija isto sto i hrvatska. Ni Srbija ni hrvatska nemaju nijedan trofej.

Doduse hrvati mogu samo da sanjaju srpski trofej na omladinskom SP. PRVACI SVETA.


Nemate nikakav trofej i ne smarajte vise.

Dodjite u.muzej Crvene Zvezde da vidite jedan pravi sampionski evropski i isto tako i svetski :-))) Luzeri.

EUFORIJA

pre 5 godina

CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ? 
Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije. 
Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”. 
Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati. 
Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.
(Level pro, 10. decembar 2018 18:20)

Crvena Zvezda je Crvena Zvezda! Nas ne zanima ko je koje nacionalnosti igrao za klub, svi ti igraci su imali cilj da sa Crvenom Zvezdom se popnu na krov sveta. I vecno ce ostati upamceno da je Crvena Zvezda bila prvak Evrope i Sveta. A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte. I, Crvena Zvezda je iz Beograda i taj pehar ce vecno ostati u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Sloveniji.

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha 
(jumko, 10. decembar 2018 16:59) 
Doprvaci,to me podseca na onaj vic kada se Perica vraca iz skole i sa vrata vice:Tata,Mama zamalo danas da dobijem peticu!-Kako za malo pitaju ovi?-Pa zamalo,dobio ova sto sedi do mene.

steva

pre 5 godina

Slago je iz prisotjnosti...u PL nema "nekoliko" ekipa boljih od Zvezde , vec 10 , najmanje .
A to ne umanjuje cinjenica da je Zvezda dobila Liverpul u Bg . Niti je to sad neki strasan argument .
Jer , da ova ekipa CZ igra PL , na kraju sezone bi bila plasirana iza 10 mesta .

EUFORIJA

pre 5 godina

Nama jucer u proracun sjelo 5 milijuna eura, od 28 milijuna dolara koje smo zaradili kao nebitni doprvaci svijeta :))) Prvaci su zaradili 30, znaci 2 milijuna vise. Toliko o nasem “neispjehu”. Da ste vi Srbi toliko “neuspjesni” u nogometu kao mi Hrvati, imali bi drzavni praznik od godinu dana. Pa vi ste jednu jedinu pobjedu u zivotu postigli protiv velikog tima, Njemaca, i slavili 3 dana, hej. 
Mi smo samo u 2018. igrali 3xsa Englezima, 2xsa Spanjolcima, s Portugalom, Brazilom, Peruom, Senegalom, Danskom, Rusijom, Islandom, Nigerijom, Argentinom, Francuskom. Od toga imamo 8 pobjeda (Špa, Nig, Isl, Eng, Mexico, Senegal, Dans, Rus, Argentina), 5 poraza i 2 remija! 
Da živite jos 200 god s takvima ne mozete igrati, i takav skor necete imate. Za vas smo dr galaksija...a ti plači :)))
(Druga galaksija, 10. decembar 2018

Ne razumes poentu, dojucerasnji prijatelju! Ne pricamo mi ovde o novcu, pobedama protiv Spanije, Danske, Argentine, Bajerna, Barselone, Reala... Mi pricamo o peharima i trofejima. Mi to kao Zvezdasi, Srbi, Beogradjani imamo, a vi to nikada necete imati i to vas toliko boli da vam izaziva velike komplekse. Pa, seti se samo silaska sa postolja u Atini! Ja tebi ne pricam da je Zvezda u ovom ucescu imala vise pobeda u LS od svih Dinamovih ucesca, pricam o trofejima, titulama... Da nemate takav porazavajuci mentalitet, to bi razumeo.

ll

pre 5 godina

Lik nas pohvalio, a vi ste uspeli da izvucete ovaj naslov iz konteksta. To je ok, ali problem su ovi sto citaju samo naslov. Klop je rekao da ima NEKOLIKO boljih klubova id Zvezde (naravno da ima ) , rekao je da smo zasluzili ta 2 gola sto smo im dali, i rekao je da smo bitan faktor u grupi i da to nije bilo ocekivano pre starta takmicenja. Hvala na komplimentima

rale

pre 5 godina

Realno. Ko je ocekivao da Zvezda ima 4 boda. Ok sad ce svi reci da su svi ocekivali. Ali zeleti i u podsvesti biti ubedjen u to nije isto.

fortuna

pre 5 godina

Онај осећај кад Клоп прича о нашој Звезди пред утакмицу Лиге Шампиона.
Вауууу,како је ово добро.

Mile

pre 5 godina

Velika je razlika u finansijskoj moći tih klubova. Ogromna. Fulam je pred sezonu ušao sa 100 miliona funti za pojačanja i pokazalo se kao nedovoljno... A tek sa Liverpulom kada igra bilo koji od naših klubova, pa bilo bi to nešto kao da na kružnu stazu na Ušću stanu Kec (ali onaj comfort od 1300cc) i Aston Martin. A Kec pobedio! Svejedno, Klop je sasvim u pravu čovek.

Istorija bescasca

pre 5 godina

Svakako da ima, postovanje za vas gospodine, ali postovanje i za moju Zvezdu koja je nadigrala vas tim! To je cinjenica i to je za ponos!
(anica, 10. decembar 2018 17:08)

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.

EUFORIJA

pre 5 godina

Ne vadi se na to da je zvezda samo zvezda. U svom komentaru si usporedjivao doprvake svijeta (Hrvatsku), sa cz, i svi to mogu vidjeti ako skrolaju. Dakle, svaka cast CZ, ali svi vi Srbi ovdje ne mozete podnijeti da je Hr doprvak svijeta, da imamo Balon d’or i uporno usporedjujete uspjeh CZ i tretirate ga kao svoj. 
CZ je kao prvak bila produkt Jugoslavije, i vi Srbi nemate nikakvo vece pravo na taj uspjeh od ostalih republika iz Juge u to vrijeme. Amen. 
Pitam opet! 
Sto je Srbija ili srpski klub postigao od raspada Jugoslavije u nogometu???
(Level pro, 10. decembar 2018 19:44)
Vi ste toliko smesni kao crtani film! Vi nemate nikakvih prava na Crvenu Zvezdu i njene uspehe. Nikada vam nece biti jasno da je Zvezda najveci klub sa istoka Evrope i kao takav su svi zeleli da igraju za nju. Prosinecki je covek koji je i dan danas vise bio Zvezdas nego Hrvat. I veruj mi, nikada se ne bi menjao da budem porazeni finalista nego osvajac titule prvaka Evrope i Sveta. Neko se dici porazima u finalu, a neko osvajanjem titula. I, svrati do Beograda da te licno odvedem u muzej da vidis sta znaci biti pobednik.

miloš

pre 5 godina

@level pro
Hajde onda i dugove nasledjene od bivse juge da zajedno placamo, ili su njih uzeli samo srbija u bivsoj zemlji? Pobegli ste ko p.... kad god je trebalo biti hrabar.
Cist primer vam je silazak sa postolja.
Kao saveznici okupatoru u 2. svetskom ratu ste trebali nestati, ne kao narod vec kao drzava, zauvek. No vas Broz vam je dao sansu pa ste opet, jer vam je to u genima zabili noz u ledja ljudima koji su vas hranili. I dan danas to radite, jer ste na sisi naucili mrznju i pokvarenost. Ne daj Boze nikad vise nekog Broza da vas pripoji kad se samounistite ponovo

EUFORIJA

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja. 
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 17:25)tadasnji kup prvaka i mundijal su kao intertoto kup i premier liga...ni blizu
(Zigzag, 10. decembar 2018 17:50)

Pehar je pehar, a vi nemate nista niti ce te imati nikada!

brufencic

pre 5 godina

Zato je Flopp u PL prvi bez poraza, zato što tamo ima boljih od Zvezde. Klasična nemačka arogancija i unižavanje svakoga ko im pokaže zube. Odvratan lik koga mogu sa vole samo hipsteri.
(impeRator, 10. decembar 2018 19:59)

popi brufen, pa odspavaj malo.

mr.wolf

pre 5 godina

Pa ima, jači su npr Man City, Čelsi, Arsenal, Totenhem i Man Utd. Za ostale je tu i tamo. 
(Komanci, 10. decembar 2018 17:06) 

Jesi li siguran da je Man Utd. jači od Zvezde?
(Fantasy, 10. decembar 2018 17:21

Ja kao veliki simpatizer Uniteda tvrdim da bi Zvezda bez priblema dobila United u Beogradu, a u Engleskoj bi imala velike sanse da ostane neporazena.

oooo

pre 5 godina

"Mislim da u Premijer ligi ima nekoliko timova koji su jači od, na primer, uz moje dužno poštovanje, Crvene zvezde. "

mislis 50% timova je bolje od zvezde ako cemo realno..
a cela treca liga engleske je jaca od nase prve lige..

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Panteri misle da su neka sila u Evropi a onda čika Klop im objasni sve jednom rečenicom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Južni bataljon, 10. decembar 2018 20:59)

Ok Zagorac, sve ok...aj pođi , lagno....
Nego koji si ti "bataljon" ?! Dozvoljeni, Zabranjeni, Splitski, Geomatarski bataljon ?!

Тата спалио Ђенку

pre 5 godina

Има!
Има и у италијанској лиги неколико јачих од вас, шпанској, немачкој...

Ipswich

pre 5 godina

Liverpul je prosle sezone igrao finale lige sampiona i izgubio, ove sezone je Zvezda jos bolji tim Liverpula pobedila 2:0 u Beogradu i to je neverovatan uspeh jer niko iz bivse Jugoslavije nije uspeo da pobedi nekog finalistu lige sampiona.

Crvena Zvezda je pored Steua iz Bukuresta jedini tim sa Balkana sa titulom prvaka Evrope, dok je Klopp za sada izgubio 2 finala lige sampiona tako da bi pravi odgovor Zvezde bio:

"Uz duzno postovanje Liverpula, Crvena Zvezda je pobedjivala i bolje timove od ovog koga vodi Klopp."

MC HAMMER

pre 5 godina

Srbijo, uzivaj u fudbalu. Crvena Zvezda dovodi na Marakanu mozda najveci i najskuplji fudbalski cirkus na planeti. Nejmar, Kavani, Mbape, DiMarija i ostali... kuriozitet je za nasu zemlju i za nasu ligu da uopste mogu da igraju bilo kakav mec sa tim timom, a kamoli mec u BG koji jos ima takmicarski znacaj za obe te ekipe i to u poslednjem kolu (!) E to je ta grupa... i to je ta Crvena Zvezda. U poslednjem kolu Zvezda jos uvek jgra za prolece u Evropi, a nijedna od preostale 3 ekipe teoretski nije obezbedila prolece u Evropi !!! Takva je grupa kad u njoj igra Crvena Zvezda.

Bice ludnica :-)

A novinari oduvek tu da prave pompu, provociraju... sta ce drugo takav tupan da pita Milojevica? Za formaciju?! :-))


Crvena Zvezda je vec pobednik. Jedan od giganata iz grupe "smrti" sutra ispada iz LS, upravo i direktno i indirektno zbog Crvene Zvezde. Videcemo samo koji.... nadam se upravo ovaj PSG.


Napred, delije i na terenu i na tribinama !

Xnodeh

pre 5 godina

Ljudi ovo je ozbiljan kompliment! Ispada da su samo iz vrha PL veci nivo od Zvezde prema izjavi. Sta je nas klub uradio rezultatima u Evropi za ovo kratko vreme, bas smo postali za postovanje i od najvecih

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Liverpul,za evro uslove, prosecna i domacinska ekipa. Tri gostovanja u grupi sve tri poraza,sva tri puta pokazali los i bezidejan fudbal. Imaju preko 90% sansi da ispadnu i zato ne mogu da prezale poraz u BG.

ShoneNI

pre 5 godina

Klop je, pre svega, covek koji treba da bude uzor drugima, na vise nivoa..
Pristojan, pun postovanja, duhovit, istinski voli fudbal, u svom klubu stvara ne samo bolje igrace, nego i bolje ljude.. Niti se u pobedi uznosi, niti se u porazu unizava... Mislim da je jedan od retkih koji ima postovanje i simpatije cak i kod znacajnog broja protivnickih navijaca..

EUFORIJA

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Doprvaci? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.

samo jednu struju gorim

pre 5 godina

istina je da ima boljih ekipa u premijer ligi, ali mi smo trenutno jako srecni.
(dusan, 10. decembar 2018 17:45)
Bravo za komentar!

Жеља

pre 5 godina

Ма тукли најјачег у Премијер лиги 2:0. Онако из зезања. Чисто због најаве утакмице у Енглеској.

dovla

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha 
(jumko, 10. decembar 2018 16:59) 

kad tvoj klub bude PRVAK EVROPE I SVETA a ne viceprvak kao tvoja reprezentacija e onda dodji da pises nesto... e taj osecaj nikad neces osetiti,znas sta to znaci NIKAD.bas smo slabiji od dinama,mi u ligi sampiona a vas izbacili jang bojsi i to lagano...

xxx

pre 5 godina

Nama jucer u proracun sjelo 5 milijuna eura, od 28 milijuna dolara koje smo zaradili kao nebitni doprvaci svijeta :))) Prvaci su zaradili 30, znaci 2 milijuna vise. Toliko o nasem “neispjehu”. Da ste vi Srbi toliko “neuspjesni” u nogometu kao mi Hrvati, imali bi drzavni praznik od godinu dana. Pa vi ste jednu jedinu pobjedu u zivotu postigli protiv velikog tima, Njemaca, i slavili 3 dana, hej.
Mi smo samo u 2018. igrali 3xsa Englezima, 2xsa Spanjolcima, s Portugalom, Brazilom, Peruom, Senegalom, Danskom, Rusijom, Islandom, Nigerijom, Argentinom, Francuskom. Od toga imamo 8 pobjeda (Špa, Nig, Isl, Eng, Mexico, Senegal, Dans, Rus, Argentina), 5 poraza i 2 remija!
Da živite jos 200 god s takvima ne mozete igrati, i takav skor necete imate. Za vas smo dr galaksija...a ti plači :)))
(Druga galaksija, 10. decembar 2018 19:56)
Al obrni okreni, cak i u fudbalu imamo vise titula od vas.

bodibond

pre 5 godina

Dajte Zvezdi 100 miliona, ne da bi prosla grupu nego bi igrala finale LŠ. Dajte partizanu 10 miliona, 9 miliona i 900000 eu bi zavrsile po raznim frakcijama i foteljama kluba. Sa ostalih 100000 eu bi potplacivali sudije.

((С)нежни

pre 5 godina

Gospodin čovek, nema šta!
Ali da li su ljudi uopste kod nas svesni, koliko je on kroz ovaj intervju pohvalio Zvezdu, nisam baš u to siguran.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Pa da, a Vojvodina bi sa tim budzetom osvajala, Mladost Lucani bar polufinale svake godine. Aj malo na zemlju prijatelju, da vam nije Vucica ne vi titulu videli jos 50 godina, ovako sve otimate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Doom, 10. decembar 2018 20:29)

Koliko NEMOĆI u samo jednoj rečenici ! Patnja prijatelju,a ?!

losmi

pre 5 godina

Crvena Zvezda je jedna prosječna ekipica, zalutala na veliko takmičenje kakvo je Liga prvaka...protiv Liverpoola su imali lude sreće jer je Pavkov natrčao i lopta ga slučajno pogodila u tintaru, a drugi put pucao iz očaja i ušlo...događa se jednom svakih 300 godina-dogodilo se tada...Nakon toga slijedi grčevita obrana velike Zvezde i njen poznati bunker...bunker je zapravo zaštitni znak Zvezde u LP...Sutra Zvezda ispada jer je ispunila svoju kovotu lude sreće. Nemojte biti zabrinuti bit će europskog nogometa i na proljeće kod vaših dragih "komšija" ha ha Puno vas i od srca pozdravlja Dinamo Zagreb koji nastavlja gaziti u Europi i nabijati euro koeficijent daleko ispred vas i svih srpskih klubova.
(Dario Zagreb, 10. decembar 2018 17:32)
Jel vama doSrbima tamo bas toliko jadno kad ovako iskompleksirano komentarisete, a vidim i da pratite, znas i imena igraca. Znas kad sam poslednji put gledao i znao ime jednog fudbalera Dinama?! One 1990. Ustvari jos sam cuo kad je Modelric lagao na sudu, kako bi odbranio onog vaseg mafijasa Mamica, da ne zna kad je igrao za Dinamo. Lepo kaze Brega, svi mi pomalo navijamo za Zvezdu, al onda bar kazi to. Ovako samo ispadate jadni i iskopleksirani. I navodnike si trebo staviti na drage, a ne komsije, jer komsije defakto jesmo.

redbull

pre 5 godina

Realno, ja kao zvezdas imam isto misljenje, ali mislim da bi Zvezda igrala ravnopravno sa svima osim onih prvih 6 timova(City, Liv, Utd, Che, Ars, Tott).
Veliki je gospodin Klop.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (d, 10. decembar 2018 16:58)

Daje Zvezdi buđet kao npr Lester pa da se onda igramo.

LOL

pre 5 godina

Za sve hrvate, nikoga ne zanima u fudbalu drugom mesto, sem vas, vi niste niko i nista u fudbalu a Srbija ima titule prvaka sveta na reprezentativnom i klubskom nivou.

Cifre ne lazu

pre 5 godina

I vise postovanja u izjavi nego sto treba.. fulam koji je zakucan za dno je letos spalio 100M na pojacanja, koliko svi srpski timovi zajedno nisu potrosili u istoriji. Zvezda je pobedila na zbun protivnika, kombinacijim taktickih i stihijskih fora, malo srece, i eto ga, ali meriti zvezdu (ili bilo koji balkanski tim) sa premijerligaskim timovima je smesno.. svaki igrac ponaosob iz premijer lige na svojoj poziciji je kvalitetniji od svakog igraca nasih timova za dve klase. Jedino kako mozemo da ih dobijemo je na foru, njihov zbun, odsustvo forme, motivacije i sl. Da se igra 10 utakmica premijerligasi bi dobili bar devet.

neutralni posmatrač

pre 5 godina

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.
(Istorija bescasca, 10. decembar 2018 17:21)

Kako tebe drmaju kompleksi, zbog Zvezde ne možeš ni da spavaš! Bolje i da je takva nego Vučelina, Vazurina, Tuđmanova, Vokrijeva i Dačićeva!

SV

pre 5 godina

Posle zavrsene grupne faze verovatno cemo moci da se hvalimo kako smo jedini tim koji je Liverpul pobedio sa vise od jednog gola razlike!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ?
Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije.
Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”.
Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati.
Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.
(Level pro, 10. decembar 2018 18:20)

Jel branio neko Dinamu ili Hajduku da kao Zvezda izgradi tim za prvaka Evrope? Finale Kupa UEFA? Ili da igrate finale kao Partizan?
Sta vas je sprecavalo od raspada SFRJ da okupite najbolje igrace iz regiona (sem Srbije i CG) i uradite isto sto Zvezda? Niste imali sankcije,niste izbacivani iz Evrope,drzava je direktno finansirala Dinamo,silne pare decenijama od ucesca u LS i sve skupa cvonjak. Negativni rekord LS. To je hrvatski nogomet.

Vi ste level pro u vasim glavama i u odnosu na partijisku reprezentaciju Srbije. U odnosu na realan srpski fudbal vi ste level LOW. To sto vi lazete sebe i ponasete se kao prvaci sveta, a ne kao tesko porazeni u finalu,to je tako katakteriaticno za vas.

Kad god i gde god se u Srbiji i na kratko radilo oziljno u fudbalu dosli su ozbiljni rezultati. Prvaci sveta i prvaci Evrope do 19 i 20 godina. Ne doprivaci. Prvaci. Da ne pominjem Bari i Tokio.
Partizan prolazio grupu dva ili tri
puta, Zvezda prolazila grupu ...da nema Hajdukovog 1/4 finala u LS 1994. cini mi se, hrvatski nogomet ne bi znao sta je prolaz grupe. Dinamo prosao grupu posle 50 godina. To je mera hrvatskog nogometa.
Osim Kupa sajamskih gradova od pre 50 godina hrvatski nogomet NEMA svetski ili evro trofej. Za razliku od Srbije koja ih ima nekoliko.
Protiv Srbije imate jednu pobedu kod kuce i tri neresena od cega je 2:2 u ZG kao poraz jer ste ispali. U mladjim kategorijama ste nekoliko pita bili pokidani i kod kuce i u gostima.

bodibond

pre 5 godina

Pa ima, jači su npr Man City, Čelsi, Arsenal, Totenhem i Man Utd. Za ostale je tu i tamo.
(Komanci, 10. decembar 2018 17:06)

Dok se sa Zvezdom ne izmere ne priznajemo nista. Moze i Barsa da se spomene, dok nas ne pobedi na Marakani nije bolja. E to je Zvezda, drugo su partizai, liberec, steaue i plzenji ...

Mozzart

pre 5 godina

U Premijer ligi ima tačno 20 klubova koji su bolji od Zvezde.
(ja, 10. decembar 2018 18:34)
Tacno. Ali, isto tako je tacno da ima i 40 koji su bolji od vas. Mislim na ta 20 kluba, i njihove druge timove.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Panteri misle da su neka sila u Evropi a onda čika Klop im objasni sve jednom rečenicom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Južni bataljon, 10. decembar 2018 20:59)

Ok Zagorac, sve ok...aj pođi , lagno....
Nego koji si ti "bataljon" ?! Dozvoljeni, Zabranjeni, Splitski, Geomatarski bataljon ?!

vlada....

pre 5 godina

Veliki gospodin Jirgen Klop...hvala legendo za fer-plej kao sportista i kao neko ko svojim ponasanjem doprinosi istoriji fudbala...respekt

Dejan CZ

pre 5 godina

Sve ekipe u Premijer Ligi su bolje od Zvezde!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 10. decembar 2018 18:26)
Ako su sve ekipe Chanpionshipa bolje od partizana ne znaci da su sve ekipe premijer lige bolje od Zvezde...po trofejima tri su svega prvaka Evrope sto dolaze iz najjace Engleske lige Junajted,Liverpul i Celzi ...Klop zna sta govori...Ipak se ti drzi ranga kojem tvoj klub pripada...

neutralni felsh

pre 5 godina

Bolje ekipe od nas su M.Siti, Liverpul, Arsenal, Totenhem i Celzi. Ostale samo imaju 30 ili 50 puta vece budzete a opet su slabije od Zvezde.
(garda, 10. decembar 2018 20:11)


a sa unitedom ste egal?
iskocio osigurac, izbacila sklopka hahaha ;)

jer smo tako u mogucnosti

pre 5 godina

sve republike bivse jugoslavije da traze deo zvezdinog pehara jer su bili deo iste zemlja kada je ista osvojila kes... ne verujem sta ljudi misle i pisu

jumko

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha

garda

pre 5 godina

Bolje ekipe od nas su M.Siti, Liverpul, Arsenal, Totenhem i Celzi. Ostale samo imaju 30 ili 50 puta vece budzete a opet su slabije od Zvezde.

mr.wolf

pre 5 godina

Naravno da ima boljih. Prvih 12 ekipa bi ih bez problema raskomadali. A sad se tripujte koliko hoćete.
(MM, 10. decembar 2018 16:59)

Eto, najjaca ekipa od tih 12 ( prvi u PL ) nas nije raskomadala, vec je popila 2 komada i izgubila. A sad se tripuj koliko hoces. Znam da ti je tesko, ali budi musko, nemoj da places.

paranoid

pre 5 godina

Koji klinac, o čemu mi pričamo?! Pa, za dno zakucani fulam je ove godine potrošio na pojačanja 100 000 000 (sto miliona) eura! Toliko nisu potrošili svi exyu klubovi od kad se igra fudbal do dana današnjeg! Taj isti fulam bi dobio po ušima od nekoliko klubova sa ovih prostora, i još nekoliko bi bilo povuci - potegni...

rambo amadeus2

pre 5 godina

Najgori tim premijer lige je Fulam, sa ulozenih skoro 150 miliona u zadnjem prelaznom roku, sa nasim najboljim napadacem i par igraca od po 30+ miliona. Mislim da je svako poredjenje bilo kog naseg tima u bilo kom trenutku u skorijoj istoriji, sa trenutnom snagom PL bas neukusno. Taj fulam moze da proda jednog i kupi sve igrace Zvezde za te pare i plus kusur - da je stvarno moguce uporediti ih.

Ivica

pre 5 godina

Ima, Man.Utd,Man City, Tottenham, Arsenal, slazemo se:-)
Salu na stranu, ostani dzentlmen, nemoj da umanjujes neciji napor, naravno da su zasluzili, i nisu dali jedan gol, pa parkirali bus u 16 kao sto to rade mnogo veci klubovi protiv vas!

European and World Champions 1991 Red Star

pre 5 godina

Možda ina boljih timova u Premijer Ligi, možda ... al za ovu našu - domaću Njiva Super Ligu smo Barcelona !!!

Vi bi na silu, ali ne moze

pre 5 godina

Za sve hrvate, nikoga ne zanima u fudbalu drugom mesto, sem vas, vi niste niko i nista u fudbalu a Srbija ima titule prvaka sveta na reprezentativnom i klubskom nivou.
(LOL,

Lave, ajmo nas dvojica zajedno obici Europu, pa malo Juznu Ameriku, pa srednju, pa Sjevernu. Ajmo malo do Afrike, pa Azije, Indije, Antarktika, Novog Zelanda.
Ja cu hodati u hrvatskom, ti u srpskom dresu. (mozes i zvezdinom, isto ti je 😂)...
Da vidimo tko je čuo za Srbiju i te dječije prvake, a tko od njih zna za Hrvatsku, i svjetske doprvake. Pa Modrica, Raketu, Mandzu, Perisica, Lovrena itd itd.
Da vidimo koliko čiji uspjeh vrijedi i koga svijet poštuje i pamti.
Kladim se da ti nakon toga vise nikada ne bi palo na pamet da se usporedjujes sa Hrvatima u nogometu.
Čovječe, ja kao susjed ne znam ni kako vam dres izgleda, a kockice zna cijeli svijet. Najudaljenije selo u Novom Zelandu...
Ne blamiraj se, i prestani sanjati.
Za vas smo u nogometu nedodirljivi. Amen.

Zoki

pre 5 godina

Činjenica je da Liverpul u ovoj sezoni ima samo poraz od Napolija u zadnjem minutu i od Zvezde. To nije slučajno. Protiv Zvezde nikad niko nije i neće biti favorit na Marakani. Mnoge velike mečeve sam gledao u hramu fudbala i samo jedan poraz i to od Barselone 1982-e.

ATG

pre 5 godina

Ma nemoj da u ligi gde svaka ekipa ima budzet od minimun 200mil evra ima boljih ekipa od CZ, ma to nije moguce. Budzet CZ mozda 20mil, sad se malo bahanalisu pa je mozda 30mil.

anica

pre 5 godina

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.
(Istorija bescasca, 10. decembar 2018 17:21)

Da, ali i mi smo Vučićevi.

Mozak operacije

pre 5 godina

Ko sutra ocekuje lep fudbal, bolje da ne gleda utakmice grupe C.

Igrace se tvrdo, na rezultat, a mi se nadamo 1:0 za Zvezdu i 1:0 za Napoli jer na taj nacin idemo dalje. Bice kao Zvezdino finale 1991. jer ulog je veliki, za njih u finansijskom smislu, a za nas zbog istorije, slave i prestiza.

Bice tvrdo, vrebace se greska protivnika.

Marko99

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 17:25)

Jumko ne pise ijekavicom. To vas neko pali. A nasjeli ste.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istorija bescasca, 10. decembar 2018 17:21)

Kada ti neko ko je bio uvlakača svakoj vlasti napiše nešto ovako ?! E, partizanu maleni

impeRator

pre 5 godina

Zato je Flopp u PL prvi bez poraza, zato što tamo ima boljih od Zvezde. Klasična nemačka arogancija i unižavanje svakoga ko im pokaže zube. Odvratan lik koga mogu sa vole samo hipsteri.

Mik

pre 5 godina

Pa dobro, sve to stoji, nit nas je vredjao niti ponizio. Veliki broj premijerligasa su bogatiji od nas... Da li je to zasluzeno - ne znam. Igraju cele godine jake i ozbiljne utakmice, a mi ne... Treba da budemo zadovoljni. Jos neki bod bi mnogo znacio...

Mare

pre 5 godina

Pa dobro, nije rekao nista sto nije istina, mnogo ima u Premier ligi jacih klubova od Zvezde.Po budzetu su svi jaci.Fulam koji je zadnji, ima veci budzet nego cela nasa liga. Da li je jaci od Zvezde, vervatno jeste, ali to za sada ne pokazuje.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Niko se ne seca kada je Svedska bila druga na svetu, ali svi znaju da je tada 17-godisnji Pele postao zvezda.

Niko se ne seca kada su Holandjani bili drugi na svetu ali svi pamte zlatnu Spansku generaciju.

Niko se ne seca Nemacke 2002. godine ali se svi secaju Ronalda,Ronaldinja i Kafua.

Niko se ne seca kada je Francuska izgubila na penale u finalu ali svi pamte tu Italiju koja je sa Pirlom,Totijem,Materacijem postala prvak sveta.

Niko se ne seca kada je Cehoslovacka igrala finale ali se svi secaju Garinche, Didi, Vave i te Brazilske generacije.

Tako se niko nece ni secati Hrvatske, a svi ce samo pricati o tome kako je Mbappe postao najveci talenat posle Pelea jer je kao tinejdzer postigao gol u finalu svetskog kupa i kako je Benzema postigao gol u finalu.

Poz.

Na kolena pred crvenu petokraku

pre 5 godina

Ali, koliko je tih boljih ekipa na drzavnom budzetu g-dine Klop?
Uz duzno postovanje, mi imamo najbolji socijalisticki tim u celoj Evropi!
Mi smo pravi Redsi, ne vi.

Nemanja

pre 5 godina

->Fantasy, 10. decembar 2018 17:21 - Majstore, i fulham i huddersfield su jaci od zvezde. To sto ste vi poleteli nakon srecne pobede ne znaci da ste jaci od pola premijer lige. Isto bi tvrdio i Partizan da je pobedio ove vanzemaljce. Treba realno gledati na stvari, nas fudbal je miljama daleko od svih ovih carobnjaka u najjacim ligama. Blizi je FK Bane iz Raske vama i Partizanu, nego sto ste vi nekom Liverpulu, Man Utd. itd. Pozdrav!

Doom

pre 5 godina

Potpuno tacno,ali da Zvezda ima para kao najsiromasniji u Premier ligi bila bi u top 5 klubova Evrope.
(Aleksej, 10. decembar 2018 17:03)

Pa da, a Vojvodina bi sa tim budzetom osvajala, Mladost Lucani bar polufinale svake godine. Aj malo na zemlju prijatelju, da vam nije Vucica ne vi titulu videli jos 50 godina, ovako sve otimate.

Sale

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

vi doprvaci, a mi prvaci

Druga galaksija

pre 5 godina

I vecno ce ostati upamceno da je Crvena Zvezda bila prvak Evrope i Sveta. A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte. I, Crvena Zvezda je iz Beograda i taj pehar ce vecno ostati u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Sloveniji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Nama jucer u proracun sjelo 5 milijuna eura, od 28 milijuna dolara koje smo zaradili kao nebitni doprvaci svijeta :))) Prvaci su zaradili 30, znaci 2 milijuna vise. Toliko o nasem “neispjehu”. Da ste vi Srbi toliko “neuspjesni” u nogometu kao mi Hrvati, imali bi drzavni praznik od godinu dana. Pa vi ste jednu jedinu pobjedu u zivotu postigli protiv velikog tima, Njemaca, i slavili 3 dana, hej.
Mi smo samo u 2018. igrali 3xsa Englezima, 2xsa Spanjolcima, s Portugalom, Brazilom, Peruom, Senegalom, Danskom, Rusijom, Islandom, Nigerijom, Argentinom, Francuskom. Od toga imamo 8 pobjeda (Špa, Nig, Isl, Eng, Mexico, Senegal, Dans, Rus, Argentina), 5 poraza i 2 remija!
Da živite jos 200 god s takvima ne mozete igrati, i takav skor necete imate. Za vas smo dr galaksija...a ti plači :)))

Sabre

pre 5 godina

A grobari kadar nevera. Ej, NEKOLIKO ekipa. Aj da je rekao nekoliko u Championshipu, ali ovo je fazon najveca hvala koju je neko izgovorio o Zvezdi od '91 naovamo, iako sigurno nije bas tako mislio xD Realno tesko bi se izborili za opstanak, od npr. Fulhama smo svakako bolji ali za celu napornu sezonu, ja bih potpisao neko deseto mesto.

EUFORIJA

pre 5 godina

Znači, Hrvati imaju gubitnički mentalitet sto su dosli do finala Mundijala kao 13.zemlja ikad? 
I postali doprvaci svijeta? 
A Srbi imaju pobjednički mentalitet sto grupu na SP-u ne mogu da prodju ni da se plasiraju na EP 20 god? 
Hahahahaha 
Eh, Srbi moji, Živite u oblacima, u snovima...žao mi da vas budim! :)))
(Žao mi da vas budim, 10. decembar 2018 22:54)

Dzabe vama objasnjavati! Govorim vam, mi kada dodjemo do finala, ne gubimo, osvajamo. Vi da igrate 15 finala ni jedno ne bi pobedili,luzeri.

direwolf

pre 5 godina

Mozda je Klop u pravu, ali cinjenica je da Liverpul nema nijedan poraz u Premier Ligi ove sezone a da je izgubio od Zvezde u Beogradu!

VVA

pre 5 godina

Dobro, čevok je rekao istinu, ima nekoliko ekipa u PL koje su bolje od Zvezde - Mančester siti, Junajted, Čelzi, Arsenal, Totenhem. Možda i Everton. Tako da sve je to istina i sve je to ok. Verovatno će uvek biti tako, osim Evertona.

мики

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, mislim da su sve ekipe u Premijer ligi jače od Zvezede.
(Goran, 10. decembar 2018 17:03)

ништа ти не дугујеш Звезди, нити Звезда дугује теби. можда је за твоја Звезеда за други лигу, али наша Звезда би се борила за титулу у тој премијер лиги, сигурно већ у трећој сезони. у првој, негде око средине табеле. да ли си ти чуо за Брајтон, Борнмут, Хадерсфилд, и остале моћне екипе ПЛ? коментар ти је смехотрес.

LOL

pre 5 godina

Da imas para ne bi visio na srpskom sajtu i da ste popularni u svetu najmanje bi ti bilo bitno sta Srbija misli o tebi ali tvoja realnost je tuzna i suprotna od onoga sto pricas kao i uvek.

A to ciji dres bi vise prepoznali, slazem se hrvatski dres bi se brze prepoznao jer vazi za najruzniji dres na svetu sa kockama, gubitnici ste i po tome vas pamte.

LOL

pre 5 godina

1. Nemate nikakvu titulu.
2. Ruzan vam je dres sve ostalo je politika i to svet zna.
3. Nemate nista pametnije da radite nego da dolazite na srpski sajt i pisete gluposti na vestima koje nemaju veze sa vama jer ste puni kompleksa.

Goran Radojević

pre 5 godina

Ja sam zezdaš od kada znam za sebe (sada sam blizu 62) ali treba biti realan. Naš fudbal i Zvezda kakva je .... Uz svo poštovanje, ali igrati protiv Mačve Šabac, Dinama Vranje.... pa onda Liverpul, Napoli pa to su drufa sazvežđa. Zvezda je vrlo, vrlo daleko od one Zvezda in 90ih godina, nažalost..

Milan

pre 5 godina

Baš mu i nije bila potrebna ovakva komparacija. Mislim verovatno je u pravu, zapravo sigurno je ogromna većina bolja od nas, imaju mnogo više novca, skuplje timove, samo je Fulam potrošio oko 100 miliona na pojačanja ove sezone. Ali opet, mogao je i da prećuti, ipak smo ih razbili u Beogradu. Što bi se reklo propustio je priliku da ostane dostojanstven.

Level pro

pre 5 godina

Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.
(EUFORIJA,

CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ?
Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije.
Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”.
Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati.
Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.

neutralni felsh

pre 5 godina

I vise postovanja u izjavi nego sto treba.. fulam koji je zakucan za dno je letos spalio 100M na pojacanja, koliko svi srpski timovi zajedno nisu potrosili u istoriji. Zvezda je pobedila na zbun protivnika, kombinacijim taktickih i stihijskih fora, malo srece, i eto ga, ali meriti zvezdu (ili bilo koji balkanski tim) sa premijerligaskim timovima je smesno.. svaki igrac ponaosob iz premijer lige na svojoj poziciji je kvalitetniji od svakog igraca nasih timova za dve klase. Jedino kako mozemo da ih dobijemo je na foru, njihov zbun, odsustvo forme, motivacije i sl. Da se igra 10 utakmica premijerligasi bi dobili bar devet.
(Cifre ne lazu, 10. decembar 2018 21:12)


ne kvari im bajku molim te :)

bb

pre 5 godina

Popicete 2 lagana komada od Napolija jer ste toliko sujetni i uobrazeni. Odučiće vas od fudbala. Ko je bolji od Zvezde, Votford? Everton? Njukasl? Premijer liga je po jačini možda treća na svetu. Sve su to ispodprosečni divlji timovi, sa izuzetkom vodećih 3, 4...

Dario Zagreb

pre 5 godina

Crvena Zvezda je jedna prosječna ekipica, zalutala na veliko takmičenje kakvo je Liga prvaka...protiv Liverpoola su imali lude sreće jer je Pavkov natrčao i lopta ga slučajno pogodila u tintaru, a drugi put pucao iz očaja i ušlo...događa se jednom svakih 300 godina-dogodilo se tada...Nakon toga slijedi grčevita obrana velike Zvezde i njen poznati bunker...bunker je zapravo zaštitni znak Zvezde u LP...Sutra Zvezda ispada jer je ispunila svoju kovotu lude sreće. Nemojte biti zabrinuti bit će europskog nogometa i na proljeće kod vaših dragih "komšija" ha ha Puno vas i od srca pozdravlja Dinamo Zagreb koji nastavlja gaziti u Europi i nabijati euro koeficijent daleko ispred vas i svih srpskih klubova.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Slobodni klikeri,
Nitko Dinamu nije branio. Klub Dinamo izrodio je skoro cijelu reprezentaciju Hrvatske, sluzbene doprvake svijeta. A kad vec pitas, i sluzbeno NAJBOLJEG igraca svijeta, Luku Modrica.
Postali smo i 3.na SP-u ‘98. Imamo i Zlatnu kopacku itd itd
Dakle, to smo mi postigli od raspada Juge, nakon sto je tada jugoslavenski klub zvezda osojila LS.
Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..
(Level pro, 10. decembar 2018 20:24)

Da,bre,najbolje da ne pominjem nista sto moze da ide nama u prilog. Jer sve sto ide nama u prilog to je neozbiljno,jel da? Znaci Bog i raskantavanje Hrvatske 4-2 u finalu?

Recimo Zvezda sa samo tri stranca (ukljucijuci i Marina kao stranca) posle 27 godina i debitovanja u LS u najtezoj grupi uzela 4 boda, sto Dinamo nije ostvario ni sa 4 ili 5 ucesca, milionskim transferima i milionskom pomoci drzave tj. grada Zagreba,plus pola ekipe uvek stranci. Jel se to vazi? Jel to ozbiljan fudbal? Nije,a? Zasto? Zato sto je Zvezda slucajno pobedila Liverpul,a?

Ej,pa vi nemate titule ni PRE,a ni POSLE raspada SFRJ! :) Jel ti to dopire do mozga? Nemate nista. Fudbaska istorija vam je ravna narodnoj i drzavnoj istoriji. Obimna prazna knjiga u koju vi sami upisujete svoje mastarije i izmisljotine. U fudbalski muzej mozete da stavite toster,peglu i kuvalo za kafu.

A,sto se tice zlatne lopte,to ne da ODAVNO ne spada u ozbiljan fudbal, i mnogo pre Modrica, nego je cirkus. Posebno kada sam cuo da su iz Srbije glasali neki "novinari" za koje NIKO nije cuo. Cak ni Zeljko Pantic,sam je to rekao,a ceo zivot je u novinarstvu. Tako da to mozes nekim klincima da poturas kao argument,meni tesko. Ta zlatna lopta je realnost nivoa MTV nagrade.

EUFORIJA

pre 5 godina

Ka čovjek ne shvaća onda ne shvaća. Smanji malo gorčinu rbiću, i odgovori na čovjekovo pitanje. I nemoj o snovima, prođite grupu na svjetskom, osvojite treće mjesto igrajte u finalu jedinog i prvog sporta na svijetu , ej FINALU a onda možemo o nečemu, zezanciju sa u-16, u-20 stavi mačku o rep. A tvoju kokardicu koju u koju ti vožd pumpa milijune novaca kojeg nemate slobodno dovedi u Zagreb, Rijeku, Split, ma i kod Slaven belupa da ti pokažu gdje vam je mjesto. :))))) Takvi ko ti ćete nekoga zvati luzerima nulo, ma šta nulo, minus šestico.
(Psg, 10. decembar 2018 23:00)
Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - Crvena Zvezda, Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - mlada reprezentacija Srbije. Vi titule NEMATE.

Level pro

pre 5 godina

Crvena Zvezda je Crvena Zvezda! Nas ne zanima ko je koje nacionalnosti igrao za klub, svi ti igraci su imali cilj da sa Crvenom Zvezdom se popnu na krov sveta. I vecno ce ostati upamceno da je Crvena Zvezda bila prvak Evrope i Sveta. A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte. I, Crvena Zvezda je iz Beograda i taj pehar ce vecno ostati u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Sloveniji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Ne vadi se na to da je zvezda samo zvezda. U svom komentaru si usporedjivao doprvake svijeta (Hrvatsku), sa cz, i svi to mogu vidjeti ako skrolaju. Dakle, svaka cast CZ, ali svi vi Srbi ovdje ne mozete podnijeti da je Hr doprvak svijeta, da imamo Balon d’or i uporno usporedjujete uspjeh CZ i tretirate ga kao svoj.
CZ je kao prvak bila produkt Jugoslavije, i vi Srbi nemate nikakvo vece pravo na taj uspjeh od ostalih republika iz Juge u to vrijeme. Amen.
Pitam opet!
Sto je Srbija ili srpski klub postigao od raspada Jugoslavije u nogometu???

Zigzag

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 17:25)tadasnji kup prvaka i mundijal su kao intertoto kup i premier liga...ni blizu

Level pro

pre 5 godina

Slobodni klikeri,
Nitko Dinamu nije branio. Klub Dinamo izrodio je skoro cijelu reprezentaciju Hrvatske, sluzbene doprvake svijeta. A kad vec pitas, i sluzbeno NAJBOLJEG igraca svijeta, Luku Modrica.
Postali smo i 3.na SP-u ‘98. Imamo i Zlatnu kopacku itd itd
Dakle, to smo mi postigli od raspada Juge, nakon sto je tada jugoslavenski klub zvezda osojila LS.
Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..

Žao mi da vas budim

pre 5 godina

A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte.
(EUFORIJA)

Znači, Hrvati imaju gubitnički mentalitet sto su dosli do finala Mundijala kao 13.zemlja ikad?
I postali doprvaci svijeta?
A Srbi imaju pobjednički mentalitet sto grupu na SP-u ne mogu da prodju ni da se plasiraju na EP 20 god?
Hahahahaha
Eh, Srbi moji, Živite u oblacima, u snovima...žao mi da vas budim! :)))

Psg

pre 5 godina

Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..
(Level pro, 10. decembar 2018 20:24)

Srbija isto sto i hrvatska. Ni Srbija ni hrvatska nemaju nijedan trofej.

Doduse hrvati mogu samo da sanjaju srpski trofej na omladinskom SP. PRVACI SVETA.


Nemate nikakav trofej i ne smarajte vise.

Dodjite u.muzej Crvene Zvezde da vidite jedan pravi sampionski evropski i isto tako i svetski :-))) Luzeri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rocky, 10. decembar 2018 20:50) # Link komentara

Ka čovjek ne shvaća onda ne shvaća. Smanji malo gorčinu rbiću, i odgovori na čovjekovo pitanje. I nemoj o snovima, prođite grupu na svjetskom, osvojite treće mjesto igrajte u finalu jedinog i prvog sporta na svijetu , ej FINALU a onda možemo o nečemu, zezanciju sa u-16, u-20 stavi mačku o rep. A tvoju kokardicu koju u koju ti vožd pumpa milijune novaca kojeg nemate slobodno dovedi u Zagreb, Rijeku, Split, ma i kod Slaven belupa da ti pokažu gdje vam je mjesto. :))))) Takvi ko ti ćete nekoga zvati luzerima nulo, ma šta nulo, minus šestico.

rogh

pre 5 godina

Blue blue

bgm cim si ih pomenuo znaci da se sjecas, svjetsko prvenstvo se igra jednom u 4 godine i s ove strane drine jos pamtimo precku mijatovica koja se desila mnogo prije finala mada mene je vise bolio onaj poraz '90 u firenci jer smo bili mnogo bolji od protivnika koji je imao igraca vise cijelu utakmicu..hocu da kazem da se pamte i utakmice prije finala a kamo li finale

Ja dobro pamtim i maradonu i kanidju '90 (to je tek bilo nezasluzeno finale u svakom pogledu) pamtim i badja 94 i ronalda 98 i olivera kana 2002 i zidana 06 i robena 10 i higuaina palasia i mesija 14 te ne znam zasto bi se ikad zaboravilo finale male zemlje sa balkana? osim ako ti tako kazes onda se izvinjavam

losmi

pre 5 godina

Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.(EUFORIJA, CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ?Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije.Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”.Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati.Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.
(Level pro, 10. decembar 2018 18:20)
Pa velike veze ima! Jos mnogo pre toga se orilo tribinama: Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija! Zvezda nikad nije bila Jugoslovenski klub, sedi jedan. Aj ti lepo nek ti coKolinda cita bajke da mozes jos da sanjas.

Vi i nogomet?

pre 5 godina

kad tvoj klub bude PRVAK EVROPE I SVETA a ne viceprvak kao tvoja reprezentacija e onda dodji da pises nesto... e taj osecaj nikad neces osetiti,znas sta to znaci NIKAD.bas smo slabiji od dinama,mi u ligi sampiona a vas izbacili jang bojsi i to lagano...
(dovla,)

Kako nece znati kakav je osjecaj kad je cz osvojila lš dok smo bili pod istom državom, Jugoslavijom? Kakve veze taj uspjeh ima sa Srbijom?
A ono sto ti ni u snu ne mozes dozivjeti da ti zemlja bude u finalu SP-a u nogometu! Naravno, ne dječijem, vec ozbiljnom, seniorskom!
Samo nas 13 drzava u povijesti imalo je tu čast i privilegiju! Do kraja života slušat ces o tome...dok ne stigne zlato! Pripremi se :)

pancevac

pre 5 godina

ovako drugari prestanite da kenj.......Klop moze da kaze sta god hoce ima boljih ali Zvezda ga je pobedila i u zadnjem kolu trazi prolaz dalje tacka.

Hahahahaha

pre 5 godina

Slobodni klikeri,
Bla bla bla, nista nisi rekao
1. CZ osvojila titulu u Jugi, kakve veze to ima sa Srbijom???
2. CZ se nije 27 god plasirala u LS
2. Dinamo u 20 god 6 puta igrao u LS
3. Dinamo dao doprvake svijeta
3. Dinamo dao nsjboljeg na svijetu, vlasnika Balon d’or, The best, Zlatne lopte SP-a, Uefa best player itd itd
4. Hrvatska osvojila 80’medalja na SP u nogometu sa SENIORIMA, 2. i 3.mjesto sa 2 razlicite generacije
5. Hrvatska osvojila Zlatnu kopacku ‘98 i Zlatnu loptu 2018.....
6. Srbija se nije plasilrala na EP 20 godina
7. Srbija se ne moze plasirati na svako SP, kada i uspije, ne prolazi grupu
8. Hrvatski nogometaši 7 god za redom osvajaju LŠ...gdje Srbi igraju?
9. Ima toga, ne da mi se nabrajati....
I ti bi se i dalje usporedjivao sa Hrvatima???
Hahahahaha

Puti bajke

pre 5 godina

Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - Crvena Zvezda, Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - mlada reprezentacija Srbije. Vi titule NEMATE.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Iii? Kakve to veze ima sa Srbijom? Jugo klub i dječija medalja??? Hahahahaha
Čovjek te pita koliko ste jaki u ozbiljnom, a ne dječjem nogometu?
Koliko su vasi SENIORI osvojili medalja? Grupa prosli na SP-u? Koliko niste bili na EP-u? Kada ste osvojili Balon d’or?
Pusti bajke, odgovori na činjenice?

mmm4

pre 5 godina

Ove nedelje se sprema katastrofa italijanima u lš... A šteta nisu losi Inter i Napoli ali englezi su ipak timovi za velike utakmice.

Metropola

pre 5 godina

Sve ekipe u Premijer Ligi su bolje od Zvezde!Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 10. decembar 2018 18:26) Ako su sve ekipe Chanpionshipa bolje od partizana ne znaci da su sve ekipe premijer lige bolje od Zvezde...po trofejima tri su svega prvaka Evrope sto dolaze iz najjace Engleske lige Junajted,Liverpul i Celzi ...Klop zna sta govori...Ipak se ti drzi ranga kojem tvoj klub pripada...
(Dejan CZ, 10. decembar 2018 19:59)... rekao je ekipe a ne klubovi. Uostalom bolje su od bilo koje nase ekipe.

Zigzag

pre 5 godina

Pehar je pehar, a vi nemate nista niti ce te imati nikada!
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 19:00)ima Dinamo,a od tog
trofeja i zvezdinog vazniji i tezi je prolazak skupine na nekom natjecanju s reprezentacijom....

Spin majstori

pre 5 godina

Ne znam samo cemu likovanje zvezde nad Liverpulom zbog pobede...igrale su se dve utwkmice,jeste zvezda iz dva suta pobedila i dala dva gola ali prva utakmica i 0-4 a moglo je da bude 0-7 kao da se ne racuna !? 😂😂

Vječito u našoj sjeni

pre 5 godina

A to ciji dres bi vise prepoznali, slazem se hrvatski dres bi se brze prepoznao jer vazi za najruzniji dres na svetu sa kockama, gubitnici ste i po tome vas pamte.
(LOL,

Komšija, poznato je da vi ne govorite istinu, kao i da je ne mozete prihvatiti.
Ti pricaj, ja saljem dokaze:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=2ahUKEwjxzNDPt5ffAhWDMewKHYrKAF8QFjAAegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Fdirektno.hr%2Fsport%2Fhrvatski-dres-iz-1998-proglasen-drugim-najljepsim-u-povijesti-svjetskih-prvenstava-124625%2F&usg=AOvVaw3FSNveT6OBTT5rwDtHOaZz Hr dres iz ‘98 drugi najljepši u povijesti svih Mundijala, plus
http://www.germanijak.hr/vijesti/domaci-hrvatski-dres-proglasen-najljepsim-na-euru/19006 Hrvatski dres proglašen najljepšim na EP 2016.
Plus, Hrvati i kockice su svjetski brand...a vi i vaš dres??? Ne postojite...:)

Doprvaci i Balon d’or

pre 5 godina

Tako se niko nece ni secati Hrvatske, a svi ce samo pricati o tome kako je Mbappe postao najveci talenat posle Pelea jer je kao tinejdzer postigao gol u finalu svetskog kupa i kako je Benzema postigao gol u finalu.

Poz.
(BlueBlueBlue,

Shvacam da smo vam nabili komplekse i razumijem. I ja bi bio u depresiji da je moja zemlja toliko loša u nogometu.
Sve koje si nabrojao da se nitko ne sjeca, vidis da se ti sjecas?
Madjarska u 100 god osvojila jednu medalju, Hrvatska u 20god osvojila dvije na SP-u. Uz bok Francuzima, Njemcima, Nizozemcima!!!
Znam da te boli, ali za vas smo space shutlle i nogometna sila. Imamo Balon d’or o kojem je tebi zabranjeno i sanjati...:)))
Na vasu ljubomoru smo ionako navikli.

Optimus

pre 5 godina

Samo da napomenem da je Srbija bila prvak sveta na Novom Zelandu, a to doprvak obesi macku od rep.


kad tvoj klub bude PRVAK EVROPE I SVETA a ne viceprvak kao tvoja reprezentacija e onda dodji da pises nesto... e taj osecaj nikad neces osetiti,znas sta to znaci NIKAD.bas smo slabiji od dinama,mi u ligi sampiona a vas izbacili jang bojsi i to lagano...
(dovla,)

Kako nece znati kakav je osjecaj kad je cz osvojila lš dok smo bili pod istom državom, Jugoslavijom? Kakve veze taj uspjeh ima sa Srbijom?
A ono sto ti ni u snu ne mozes dozivjeti da ti zemlja bude u finalu SP-a u nogometu! Naravno, ne dječijem, vec ozbiljnom, seniorskom!
Samo nas 13 drzava u povijesti imalo je tu čast i privilegiju! Do kraja života slušat ces o tome...dok ne stigne zlato! Pripremi se :)
(Vi i nogomet?, 11. decembar 2018 00:18) # Link komentara

Goran

pre 5 godina

"Premijer ligi ima nekoliko timova koji su jači od, na primer, uz moje dužno poštovanje, Crvene zvezde."

Uz dužno poštovanje, mislim da su sve ekipe u Premijer ligi jače od Zvezede.

jumko

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha

Istorija bescasca

pre 5 godina

Svakako da ima, postovanje za vas gospodine, ali postovanje i za moju Zvezdu koja je nadigrala vas tim! To je cinjenica i to je za ponos!
(anica, 10. decembar 2018 17:08)

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.

Level pro

pre 5 godina

Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.
(EUFORIJA,

CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ?
Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije.
Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”.
Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati.
Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.

impeRator

pre 5 godina

Zato je Flopp u PL prvi bez poraza, zato što tamo ima boljih od Zvezde. Klasična nemačka arogancija i unižavanje svakoga ko im pokaže zube. Odvratan lik koga mogu sa vole samo hipsteri.

Vi bi na silu, ali ne moze

pre 5 godina

Za sve hrvate, nikoga ne zanima u fudbalu drugom mesto, sem vas, vi niste niko i nista u fudbalu a Srbija ima titule prvaka sveta na reprezentativnom i klubskom nivou.
(LOL,

Lave, ajmo nas dvojica zajedno obici Europu, pa malo Juznu Ameriku, pa srednju, pa Sjevernu. Ajmo malo do Afrike, pa Azije, Indije, Antarktika, Novog Zelanda.
Ja cu hodati u hrvatskom, ti u srpskom dresu. (mozes i zvezdinom, isto ti je 😂)...
Da vidimo tko je čuo za Srbiju i te dječije prvake, a tko od njih zna za Hrvatsku, i svjetske doprvake. Pa Modrica, Raketu, Mandzu, Perisica, Lovrena itd itd.
Da vidimo koliko čiji uspjeh vrijedi i koga svijet poštuje i pamti.
Kladim se da ti nakon toga vise nikada ne bi palo na pamet da se usporedjujes sa Hrvatima u nogometu.
Čovječe, ja kao susjed ne znam ni kako vam dres izgleda, a kockice zna cijeli svijet. Najudaljenije selo u Novom Zelandu...
Ne blamiraj se, i prestani sanjati.
Za vas smo u nogometu nedodirljivi. Amen.

severnjača

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, SVI klubovi iz Premijer lige imaju veće finansije od Zvezde ali vas NIKO od njih nije dobio u PL ove sezone! Zato je Zvezdina pobeda još veća, nije sve u parama!

Doom

pre 5 godina

Potpuno tacno,ali da Zvezda ima para kao najsiromasniji u Premier ligi bila bi u top 5 klubova Evrope.
(Aleksej, 10. decembar 2018 17:03)

Pa da, a Vojvodina bi sa tim budzetom osvajala, Mladost Lucani bar polufinale svake godine. Aj malo na zemlju prijatelju, da vam nije Vucica ne vi titulu videli jos 50 godina, ovako sve otimate.

d

pre 5 godina

Realno, ja kao zvezdas imam isto misljenje, ali mislim da bi Zvezda igrala ravnopravno sa svima osim onih prvih 6 timova(City, Liv, Utd, Che, Ars, Tott).
Veliki je gospodin Klop.

Dario Zagreb

pre 5 godina

Crvena Zvezda je jedna prosječna ekipica, zalutala na veliko takmičenje kakvo je Liga prvaka...protiv Liverpoola su imali lude sreće jer je Pavkov natrčao i lopta ga slučajno pogodila u tintaru, a drugi put pucao iz očaja i ušlo...događa se jednom svakih 300 godina-dogodilo se tada...Nakon toga slijedi grčevita obrana velike Zvezde i njen poznati bunker...bunker je zapravo zaštitni znak Zvezde u LP...Sutra Zvezda ispada jer je ispunila svoju kovotu lude sreće. Nemojte biti zabrinuti bit će europskog nogometa i na proljeće kod vaših dragih "komšija" ha ha Puno vas i od srca pozdravlja Dinamo Zagreb koji nastavlja gaziti u Europi i nabijati euro koeficijent daleko ispred vas i svih srpskih klubova.

Fantasy

pre 5 godina

Pa ima, jači su npr Man City, Čelsi, Arsenal, Totenhem i Man Utd. Za ostale je tu i tamo.
(Komanci, 10. decembar 2018 17:06)

Jesi li siguran da je Man Utd. jači od Zvezde?

steva

pre 5 godina

Slago je iz prisotjnosti...u PL nema "nekoliko" ekipa boljih od Zvezde , vec 10 , najmanje .
A to ne umanjuje cinjenica da je Zvezda dobila Liverpul u Bg . Niti je to sad neki strasan argument .
Jer , da ova ekipa CZ igra PL , na kraju sezone bi bila plasirana iza 10 mesta .

Level pro

pre 5 godina

Slobodni klikeri,
Nitko Dinamu nije branio. Klub Dinamo izrodio je skoro cijelu reprezentaciju Hrvatske, sluzbene doprvake svijeta. A kad vec pitas, i sluzbeno NAJBOLJEG igraca svijeta, Luku Modrica.
Postali smo i 3.na SP-u ‘98. Imamo i Zlatnu kopacku itd itd
Dakle, to smo mi postigli od raspada Juge, nakon sto je tada jugoslavenski klub zvezda osojila LS.
Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..

Nemanja

pre 5 godina

->Fantasy, 10. decembar 2018 17:21 - Majstore, i fulham i huddersfield su jaci od zvezde. To sto ste vi poleteli nakon srecne pobede ne znaci da ste jaci od pola premijer lige. Isto bi tvrdio i Partizan da je pobedio ove vanzemaljce. Treba realno gledati na stvari, nas fudbal je miljama daleko od svih ovih carobnjaka u najjacim ligama. Blizi je FK Bane iz Raske vama i Partizanu, nego sto ste vi nekom Liverpulu, Man Utd. itd. Pozdrav!

Psg

pre 5 godina

Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..
(Level pro, 10. decembar 2018 20:24)

Srbija isto sto i hrvatska. Ni Srbija ni hrvatska nemaju nijedan trofej.

Doduse hrvati mogu samo da sanjaju srpski trofej na omladinskom SP. PRVACI SVETA.


Nemate nikakav trofej i ne smarajte vise.

Dodjite u.muzej Crvene Zvezde da vidite jedan pravi sampionski evropski i isto tako i svetski :-))) Luzeri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rocky, 10. decembar 2018 20:50) # Link komentara

Ka čovjek ne shvaća onda ne shvaća. Smanji malo gorčinu rbiću, i odgovori na čovjekovo pitanje. I nemoj o snovima, prođite grupu na svjetskom, osvojite treće mjesto igrajte u finalu jedinog i prvog sporta na svijetu , ej FINALU a onda možemo o nečemu, zezanciju sa u-16, u-20 stavi mačku o rep. A tvoju kokardicu koju u koju ti vožd pumpa milijune novaca kojeg nemate slobodno dovedi u Zagreb, Rijeku, Split, ma i kod Slaven belupa da ti pokažu gdje vam je mjesto. :))))) Takvi ko ti ćete nekoga zvati luzerima nulo, ma šta nulo, minus šestico.

Zigzag

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 17:25)tadasnji kup prvaka i mundijal su kao intertoto kup i premier liga...ni blizu

Druga galaksija

pre 5 godina

I vecno ce ostati upamceno da je Crvena Zvezda bila prvak Evrope i Sveta. A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte. I, Crvena Zvezda je iz Beograda i taj pehar ce vecno ostati u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Sloveniji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Nama jucer u proracun sjelo 5 milijuna eura, od 28 milijuna dolara koje smo zaradili kao nebitni doprvaci svijeta :))) Prvaci su zaradili 30, znaci 2 milijuna vise. Toliko o nasem “neispjehu”. Da ste vi Srbi toliko “neuspjesni” u nogometu kao mi Hrvati, imali bi drzavni praznik od godinu dana. Pa vi ste jednu jedinu pobjedu u zivotu postigli protiv velikog tima, Njemaca, i slavili 3 dana, hej.
Mi smo samo u 2018. igrali 3xsa Englezima, 2xsa Spanjolcima, s Portugalom, Brazilom, Peruom, Senegalom, Danskom, Rusijom, Islandom, Nigerijom, Argentinom, Francuskom. Od toga imamo 8 pobjeda (Špa, Nig, Isl, Eng, Mexico, Senegal, Dans, Rus, Argentina), 5 poraza i 2 remija!
Da živite jos 200 god s takvima ne mozete igrati, i takav skor necete imate. Za vas smo dr galaksija...a ti plači :)))

EUFORIJA

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Nista Klop nije rekao sto nije tacno. I to je rekao "nekoliko ekipa". A svaki Zvezdin igrac bi sutra presao u poslednjeplasirani klub Premijer lige.

d

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Zvezda-sampion Evrope i Sveta!
Dinamo-?
Hajduk je za vas institucija!

neutralni felsh

pre 5 godina

I vise postovanja u izjavi nego sto treba.. fulam koji je zakucan za dno je letos spalio 100M na pojacanja, koliko svi srpski timovi zajedno nisu potrosili u istoriji. Zvezda je pobedila na zbun protivnika, kombinacijim taktickih i stihijskih fora, malo srece, i eto ga, ali meriti zvezdu (ili bilo koji balkanski tim) sa premijerligaskim timovima je smesno.. svaki igrac ponaosob iz premijer lige na svojoj poziciji je kvalitetniji od svakog igraca nasih timova za dve klase. Jedino kako mozemo da ih dobijemo je na foru, njihov zbun, odsustvo forme, motivacije i sl. Da se igra 10 utakmica premijerligasi bi dobili bar devet.
(Cifre ne lazu, 10. decembar 2018 21:12)


ne kvari im bajku molim te :)

Level pro

pre 5 godina

Crvena Zvezda je Crvena Zvezda! Nas ne zanima ko je koje nacionalnosti igrao za klub, svi ti igraci su imali cilj da sa Crvenom Zvezdom se popnu na krov sveta. I vecno ce ostati upamceno da je Crvena Zvezda bila prvak Evrope i Sveta. A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte. I, Crvena Zvezda je iz Beograda i taj pehar ce vecno ostati u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Sloveniji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Ne vadi se na to da je zvezda samo zvezda. U svom komentaru si usporedjivao doprvake svijeta (Hrvatsku), sa cz, i svi to mogu vidjeti ako skrolaju. Dakle, svaka cast CZ, ali svi vi Srbi ovdje ne mozete podnijeti da je Hr doprvak svijeta, da imamo Balon d’or i uporno usporedjujete uspjeh CZ i tretirate ga kao svoj.
CZ je kao prvak bila produkt Jugoslavije, i vi Srbi nemate nikakvo vece pravo na taj uspjeh od ostalih republika iz Juge u to vrijeme. Amen.
Pitam opet!
Sto je Srbija ili srpski klub postigao od raspada Jugoslavije u nogometu???

brufencic

pre 5 godina

Zato je Flopp u PL prvi bez poraza, zato što tamo ima boljih od Zvezde. Klasična nemačka arogancija i unižavanje svakoga ko im pokaže zube. Odvratan lik koga mogu sa vole samo hipsteri.
(impeRator, 10. decembar 2018 19:59)

popi brufen, pa odspavaj malo.

Žao mi da vas budim

pre 5 godina

A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte.
(EUFORIJA)

Znači, Hrvati imaju gubitnički mentalitet sto su dosli do finala Mundijala kao 13.zemlja ikad?
I postali doprvaci svijeta?
A Srbi imaju pobjednički mentalitet sto grupu na SP-u ne mogu da prodju ni da se plasiraju na EP 20 god?
Hahahahaha
Eh, Srbi moji, Živite u oblacima, u snovima...žao mi da vas budim! :)))

mmm4

pre 5 godina

Ove nedelje se sprema katastrofa italijanima u lš... A šteta nisu losi Inter i Napoli ali englezi su ipak timovi za velike utakmice.

neutralni felsh

pre 5 godina

Bolje ekipe od nas su M.Siti, Liverpul, Arsenal, Totenhem i Celzi. Ostale samo imaju 30 ili 50 puta vece budzete a opet su slabije od Zvezde.
(garda, 10. decembar 2018 20:11)


a sa unitedom ste egal?
iskocio osigurac, izbacila sklopka hahaha ;)

Cifre ne lazu

pre 5 godina

I vise postovanja u izjavi nego sto treba.. fulam koji je zakucan za dno je letos spalio 100M na pojacanja, koliko svi srpski timovi zajedno nisu potrosili u istoriji. Zvezda je pobedila na zbun protivnika, kombinacijim taktickih i stihijskih fora, malo srece, i eto ga, ali meriti zvezdu (ili bilo koji balkanski tim) sa premijerligaskim timovima je smesno.. svaki igrac ponaosob iz premijer lige na svojoj poziciji je kvalitetniji od svakog igraca nasih timova za dve klase. Jedino kako mozemo da ih dobijemo je na foru, njihov zbun, odsustvo forme, motivacije i sl. Da se igra 10 utakmica premijerligasi bi dobili bar devet.

Vječito u našoj sjeni

pre 5 godina

A to ciji dres bi vise prepoznali, slazem se hrvatski dres bi se brze prepoznao jer vazi za najruzniji dres na svetu sa kockama, gubitnici ste i po tome vas pamte.
(LOL,

Komšija, poznato je da vi ne govorite istinu, kao i da je ne mozete prihvatiti.
Ti pricaj, ja saljem dokaze:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=2ahUKEwjxzNDPt5ffAhWDMewKHYrKAF8QFjAAegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Fdirektno.hr%2Fsport%2Fhrvatski-dres-iz-1998-proglasen-drugim-najljepsim-u-povijesti-svjetskih-prvenstava-124625%2F&usg=AOvVaw3FSNveT6OBTT5rwDtHOaZz Hr dres iz ‘98 drugi najljepši u povijesti svih Mundijala, plus
http://www.germanijak.hr/vijesti/domaci-hrvatski-dres-proglasen-najljepsim-na-euru/19006 Hrvatski dres proglašen najljepšim na EP 2016.
Plus, Hrvati i kockice su svjetski brand...a vi i vaš dres??? Ne postojite...:)

Optimus

pre 5 godina

Samo da napomenem da je Srbija bila prvak sveta na Novom Zelandu, a to doprvak obesi macku od rep.


kad tvoj klub bude PRVAK EVROPE I SVETA a ne viceprvak kao tvoja reprezentacija e onda dodji da pises nesto... e taj osecaj nikad neces osetiti,znas sta to znaci NIKAD.bas smo slabiji od dinama,mi u ligi sampiona a vas izbacili jang bojsi i to lagano...
(dovla,)

Kako nece znati kakav je osjecaj kad je cz osvojila lš dok smo bili pod istom državom, Jugoslavijom? Kakve veze taj uspjeh ima sa Srbijom?
A ono sto ti ni u snu ne mozes dozivjeti da ti zemlja bude u finalu SP-a u nogometu! Naravno, ne dječijem, vec ozbiljnom, seniorskom!
Samo nas 13 drzava u povijesti imalo je tu čast i privilegiju! Do kraja života slušat ces o tome...dok ne stigne zlato! Pripremi se :)
(Vi i nogomet?, 11. decembar 2018 00:18) # Link komentara

EUFORIJA

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja. 
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 17:25)tadasnji kup prvaka i mundijal su kao intertoto kup i premier liga...ni blizu
(Zigzag, 10. decembar 2018 17:50)

Pehar je pehar, a vi nemate nista niti ce te imati nikada!

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Pa da, a Vojvodina bi sa tim budzetom osvajala, Mladost Lucani bar polufinale svake godine. Aj malo na zemlju prijatelju, da vam nije Vucica ne vi titulu videli jos 50 godina, ovako sve otimate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Doom, 10. decembar 2018 20:29)

Koliko NEMOĆI u samo jednoj rečenici ! Patnja prijatelju,a ?!

EUFORIJA

pre 5 godina

Ne vadi se na to da je zvezda samo zvezda. U svom komentaru si usporedjivao doprvake svijeta (Hrvatsku), sa cz, i svi to mogu vidjeti ako skrolaju. Dakle, svaka cast CZ, ali svi vi Srbi ovdje ne mozete podnijeti da je Hr doprvak svijeta, da imamo Balon d’or i uporno usporedjujete uspjeh CZ i tretirate ga kao svoj. 
CZ je kao prvak bila produkt Jugoslavije, i vi Srbi nemate nikakvo vece pravo na taj uspjeh od ostalih republika iz Juge u to vrijeme. Amen. 
Pitam opet! 
Sto je Srbija ili srpski klub postigao od raspada Jugoslavije u nogometu???
(Level pro, 10. decembar 2018 19:44)
Vi ste toliko smesni kao crtani film! Vi nemate nikakvih prava na Crvenu Zvezdu i njene uspehe. Nikada vam nece biti jasno da je Zvezda najveci klub sa istoka Evrope i kao takav su svi zeleli da igraju za nju. Prosinecki je covek koji je i dan danas vise bio Zvezdas nego Hrvat. I veruj mi, nikada se ne bi menjao da budem porazeni finalista nego osvajac titule prvaka Evrope i Sveta. Neko se dici porazima u finalu, a neko osvajanjem titula. I, svrati do Beograda da te licno odvedem u muzej da vidis sta znaci biti pobednik.

Rocky

pre 5 godina

Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..
(Level pro, 10. decembar 2018 20:24)

Srbija isto sto i hrvatska. Ni Srbija ni hrvatska nemaju nijedan trofej.

Doduse hrvati mogu samo da sanjaju srpski trofej na omladinskom SP. PRVACI SVETA.


Nemate nikakav trofej i ne smarajte vise.

Dodjite u.muzej Crvene Zvezde da vidite jedan pravi sampionski evropski i isto tako i svetski :-))) Luzeri.

Spin majstori

pre 5 godina

Ne znam samo cemu likovanje zvezde nad Liverpulom zbog pobede...igrale su se dve utwkmice,jeste zvezda iz dva suta pobedila i dala dva gola ali prva utakmica i 0-4 a moglo je da bude 0-7 kao da se ne racuna !? 😂😂

LOL

pre 5 godina

Za sve hrvate, nikoga ne zanima u fudbalu drugom mesto, sem vas, vi niste niko i nista u fudbalu a Srbija ima titule prvaka sveta na reprezentativnom i klubskom nivou.

miloš

pre 5 godina

@level pro
Hajde onda i dugove nasledjene od bivse juge da zajedno placamo, ili su njih uzeli samo srbija u bivsoj zemlji? Pobegli ste ko p.... kad god je trebalo biti hrabar.
Cist primer vam je silazak sa postolja.
Kao saveznici okupatoru u 2. svetskom ratu ste trebali nestati, ne kao narod vec kao drzava, zauvek. No vas Broz vam je dao sansu pa ste opet, jer vam je to u genima zabili noz u ledja ljudima koji su vas hranili. I dan danas to radite, jer ste na sisi naucili mrznju i pokvarenost. Ne daj Boze nikad vise nekog Broza da vas pripoji kad se samounistite ponovo

Hahahahaha

pre 5 godina

Slobodni klikeri,
Bla bla bla, nista nisi rekao
1. CZ osvojila titulu u Jugi, kakve veze to ima sa Srbijom???
2. CZ se nije 27 god plasirala u LS
2. Dinamo u 20 god 6 puta igrao u LS
3. Dinamo dao doprvake svijeta
3. Dinamo dao nsjboljeg na svijetu, vlasnika Balon d’or, The best, Zlatne lopte SP-a, Uefa best player itd itd
4. Hrvatska osvojila 80’medalja na SP u nogometu sa SENIORIMA, 2. i 3.mjesto sa 2 razlicite generacije
5. Hrvatska osvojila Zlatnu kopacku ‘98 i Zlatnu loptu 2018.....
6. Srbija se nije plasilrala na EP 20 godina
7. Srbija se ne moze plasirati na svako SP, kada i uspije, ne prolazi grupu
8. Hrvatski nogometaši 7 god za redom osvajaju LŠ...gdje Srbi igraju?
9. Ima toga, ne da mi se nabrajati....
I ti bi se i dalje usporedjivao sa Hrvatima???
Hahahahaha

bb

pre 5 godina

Popicete 2 lagana komada od Napolija jer ste toliko sujetni i uobrazeni. Odučiće vas od fudbala. Ko je bolji od Zvezde, Votford? Everton? Njukasl? Premijer liga je po jačini možda treća na svetu. Sve su to ispodprosečni divlji timovi, sa izuzetkom vodećih 3, 4...

oooo

pre 5 godina

"Mislim da u Premijer ligi ima nekoliko timova koji su jači od, na primer, uz moje dužno poštovanje, Crvene zvezde. "

mislis 50% timova je bolje od zvezde ako cemo realno..
a cela treca liga engleske je jaca od nase prve lige..

garda

pre 5 godina

Bolje ekipe od nas su M.Siti, Liverpul, Arsenal, Totenhem i Celzi. Ostale samo imaju 30 ili 50 puta vece budzete a opet su slabije od Zvezde.

Ipswich

pre 5 godina

Liverpul je prosle sezone igrao finale lige sampiona i izgubio, ove sezone je Zvezda jos bolji tim Liverpula pobedila 2:0 u Beogradu i to je neverovatan uspeh jer niko iz bivse Jugoslavije nije uspeo da pobedi nekog finalistu lige sampiona.

Crvena Zvezda je pored Steua iz Bukuresta jedini tim sa Balkana sa titulom prvaka Evrope, dok je Klopp za sada izgubio 2 finala lige sampiona tako da bi pravi odgovor Zvezde bio:

"Uz duzno postovanje Liverpula, Crvena Zvezda je pobedjivala i bolje timove od ovog koga vodi Klopp."

Doprvaci i Balon d’or

pre 5 godina

Tako se niko nece ni secati Hrvatske, a svi ce samo pricati o tome kako je Mbappe postao najveci talenat posle Pelea jer je kao tinejdzer postigao gol u finalu svetskog kupa i kako je Benzema postigao gol u finalu.

Poz.
(BlueBlueBlue,

Shvacam da smo vam nabili komplekse i razumijem. I ja bi bio u depresiji da je moja zemlja toliko loša u nogometu.
Sve koje si nabrojao da se nitko ne sjeca, vidis da se ti sjecas?
Madjarska u 100 god osvojila jednu medalju, Hrvatska u 20god osvojila dvije na SP-u. Uz bok Francuzima, Njemcima, Nizozemcima!!!
Znam da te boli, ali za vas smo space shutlle i nogometna sila. Imamo Balon d’or o kojem je tebi zabranjeno i sanjati...:)))
Na vasu ljubomoru smo ionako navikli.

mr.wolf

pre 5 godina

Pa ima, jači su npr Man City, Čelsi, Arsenal, Totenhem i Man Utd. Za ostale je tu i tamo. 
(Komanci, 10. decembar 2018 17:06) 

Jesi li siguran da je Man Utd. jači od Zvezde?
(Fantasy, 10. decembar 2018 17:21

Ja kao veliki simpatizer Uniteda tvrdim da bi Zvezda bez priblema dobila United u Beogradu, a u Engleskoj bi imala velike sanse da ostane neporazena.

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha 
(jumko, 10. decembar 2018 16:59) 
Doprvaci,to me podseca na onaj vic kada se Perica vraca iz skole i sa vrata vice:Tata,Mama zamalo danas da dobijem peticu!-Kako za malo pitaju ovi?-Pa zamalo,dobio ova sto sedi do mene.

Zoki

pre 5 godina

Činjenica je da Liverpul u ovoj sezoni ima samo poraz od Napolija u zadnjem minutu i od Zvezde. To nije slučajno. Protiv Zvezde nikad niko nije i neće biti favorit na Marakani. Mnoge velike mečeve sam gledao u hramu fudbala i samo jedan poraz i to od Barselone 1982-e.

EUFORIJA

pre 5 godina

CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ? 
Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije. 
Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”. 
Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati. 
Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.
(Level pro, 10. decembar 2018 18:20)

Crvena Zvezda je Crvena Zvezda! Nas ne zanima ko je koje nacionalnosti igrao za klub, svi ti igraci su imali cilj da sa Crvenom Zvezdom se popnu na krov sveta. I vecno ce ostati upamceno da je Crvena Zvezda bila prvak Evrope i Sveta. A, vama ostaje to da ste bili na korak da budete nesto ali cete uvek ostati tim koji je imao gubitnicki mentalitet. Francuska je uzela titulu, a pobednici se pamte. I, Crvena Zvezda je iz Beograda i taj pehar ce vecno ostati u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Sloveniji.

bodibond

pre 5 godina

Dajte Zvezdi 100 miliona, ne da bi prosla grupu nego bi igrala finale LŠ. Dajte partizanu 10 miliona, 9 miliona i 900000 eu bi zavrsile po raznim frakcijama i foteljama kluba. Sa ostalih 100000 eu bi potplacivali sudije.

Metropola

pre 5 godina

Sve ekipe u Premijer Ligi su bolje od Zvezde!Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 10. decembar 2018 18:26) Ako su sve ekipe Chanpionshipa bolje od partizana ne znaci da su sve ekipe premijer lige bolje od Zvezde...po trofejima tri su svega prvaka Evrope sto dolaze iz najjace Engleske lige Junajted,Liverpul i Celzi ...Klop zna sta govori...Ipak se ti drzi ranga kojem tvoj klub pripada...
(Dejan CZ, 10. decembar 2018 19:59)... rekao je ekipe a ne klubovi. Uostalom bolje su od bilo koje nase ekipe.

Dejan CZ

pre 5 godina

Sve ekipe u Premijer Ligi su bolje od Zvezde!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 10. decembar 2018 18:26)
Ako su sve ekipe Chanpionshipa bolje od partizana ne znaci da su sve ekipe premijer lige bolje od Zvezde...po trofejima tri su svega prvaka Evrope sto dolaze iz najjace Engleske lige Junajted,Liverpul i Celzi ...Klop zna sta govori...Ipak se ti drzi ranga kojem tvoj klub pripada...

EUFORIJA

pre 5 godina

Nama jucer u proracun sjelo 5 milijuna eura, od 28 milijuna dolara koje smo zaradili kao nebitni doprvaci svijeta :))) Prvaci su zaradili 30, znaci 2 milijuna vise. Toliko o nasem “neispjehu”. Da ste vi Srbi toliko “neuspjesni” u nogometu kao mi Hrvati, imali bi drzavni praznik od godinu dana. Pa vi ste jednu jedinu pobjedu u zivotu postigli protiv velikog tima, Njemaca, i slavili 3 dana, hej. 
Mi smo samo u 2018. igrali 3xsa Englezima, 2xsa Spanjolcima, s Portugalom, Brazilom, Peruom, Senegalom, Danskom, Rusijom, Islandom, Nigerijom, Argentinom, Francuskom. Od toga imamo 8 pobjeda (Špa, Nig, Isl, Eng, Mexico, Senegal, Dans, Rus, Argentina), 5 poraza i 2 remija! 
Da živite jos 200 god s takvima ne mozete igrati, i takav skor necete imate. Za vas smo dr galaksija...a ti plači :)))
(Druga galaksija, 10. decembar 2018

Ne razumes poentu, dojucerasnji prijatelju! Ne pricamo mi ovde o novcu, pobedama protiv Spanije, Danske, Argentine, Bajerna, Barselone, Reala... Mi pricamo o peharima i trofejima. Mi to kao Zvezdasi, Srbi, Beogradjani imamo, a vi to nikada necete imati i to vas toliko boli da vam izaziva velike komplekse. Pa, seti se samo silaska sa postolja u Atini! Ja tebi ne pricam da je Zvezda u ovom ucescu imala vise pobeda u LS od svih Dinamovih ucesca, pricam o trofejima, titulama... Da nemate takav porazavajuci mentalitet, to bi razumeo.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Panteri misle da su neka sila u Evropi a onda čika Klop im objasni sve jednom rečenicom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Južni bataljon, 10. decembar 2018 20:59)

Ok Zagorac, sve ok...aj pođi , lagno....
Nego koji si ti "bataljon" ?! Dozvoljeni, Zabranjeni, Splitski, Geomatarski bataljon ?!

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Niko se ne seca kada je Svedska bila druga na svetu, ali svi znaju da je tada 17-godisnji Pele postao zvezda.

Niko se ne seca kada su Holandjani bili drugi na svetu ali svi pamte zlatnu Spansku generaciju.

Niko se ne seca Nemacke 2002. godine ali se svi secaju Ronalda,Ronaldinja i Kafua.

Niko se ne seca kada je Francuska izgubila na penale u finalu ali svi pamte tu Italiju koja je sa Pirlom,Totijem,Materacijem postala prvak sveta.

Niko se ne seca kada je Cehoslovacka igrala finale ali se svi secaju Garinche, Didi, Vave i te Brazilske generacije.

Tako se niko nece ni secati Hrvatske, a svi ce samo pricati o tome kako je Mbappe postao najveci talenat posle Pelea jer je kao tinejdzer postigao gol u finalu svetskog kupa i kako je Benzema postigao gol u finalu.

Poz.

fortuna

pre 5 godina

Онај осећај кад Клоп прича о нашој Звезди пред утакмицу Лиге Шампиона.
Вауууу,како је ово добро.

xxx

pre 5 godina

Nama jucer u proracun sjelo 5 milijuna eura, od 28 milijuna dolara koje smo zaradili kao nebitni doprvaci svijeta :))) Prvaci su zaradili 30, znaci 2 milijuna vise. Toliko o nasem “neispjehu”. Da ste vi Srbi toliko “neuspjesni” u nogometu kao mi Hrvati, imali bi drzavni praznik od godinu dana. Pa vi ste jednu jedinu pobjedu u zivotu postigli protiv velikog tima, Njemaca, i slavili 3 dana, hej.
Mi smo samo u 2018. igrali 3xsa Englezima, 2xsa Spanjolcima, s Portugalom, Brazilom, Peruom, Senegalom, Danskom, Rusijom, Islandom, Nigerijom, Argentinom, Francuskom. Od toga imamo 8 pobjeda (Špa, Nig, Isl, Eng, Mexico, Senegal, Dans, Rus, Argentina), 5 poraza i 2 remija!
Da živite jos 200 god s takvima ne mozete igrati, i takav skor necete imate. Za vas smo dr galaksija...a ti plači :)))
(Druga galaksija, 10. decembar 2018 19:56)
Al obrni okreni, cak i u fudbalu imamo vise titula od vas.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Panteri misle da su neka sila u Evropi a onda čika Klop im objasni sve jednom rečenicom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Južni bataljon, 10. decembar 2018 20:59)

Ok Zagorac, sve ok...aj pođi , lagno....
Nego koji si ti "bataljon" ?! Dozvoljeni, Zabranjeni, Splitski, Geomatarski bataljon ?!

European and World Champions 1991 Red Star

pre 5 godina

Možda ina boljih timova u Premijer Ligi, možda ... al za ovu našu - domaću Njiva Super Ligu smo Barcelona !!!

Zigzag

pre 5 godina

Pehar je pehar, a vi nemate nista niti ce te imati nikada!
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 19:00)ima Dinamo,a od tog
trofeja i zvezdinog vazniji i tezi je prolazak skupine na nekom natjecanju s reprezentacijom....

Milan

pre 5 godina

Baš mu i nije bila potrebna ovakva komparacija. Mislim verovatno je u pravu, zapravo sigurno je ogromna većina bolja od nas, imaju mnogo više novca, skuplje timove, samo je Fulam potrošio oko 100 miliona na pojačanja ove sezone. Ali opet, mogao je i da prećuti, ipak smo ih razbili u Beogradu. Što bi se reklo propustio je priliku da ostane dostojanstven.

Ivan NK

pre 5 godina

Gospodin covjek!!!
U 16 meceva PL, ukupno 6 primljenih goliva, a od Zvezde 2.
To je taj "nikad gori Liverpool", lider Premier lige.

Ilija Dukić

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Hahahahahaha bravo majstore, necemo mi biti doprvaci, to samo vi mozete

Psel

pre 5 godina

Ovo je kompliment za Zvezdu. Ja kao zvezdaš bih rekao da ima 20 timova iz PL jačih od Zvezde. Mada kada čovek pogleda Sautempton i Fulam...

Хахаха

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Како се човек избламира па ово је страшно!
Чуј допрваци?!

jer smo tako u mogucnosti

pre 5 godina

sve republike bivse jugoslavije da traze deo zvezdinog pehara jer su bili deo iste zemlja kada je ista osvojila kes... ne verujem sta ljudi misle i pisu

Mozzart

pre 5 godina

U Premijer ligi ima tačno 20 klubova koji su bolji od Zvezde.
(ja, 10. decembar 2018 18:34)
Tacno. Ali, isto tako je tacno da ima i 40 koji su bolji od vas. Mislim na ta 20 kluba, i njihove druge timove.

dovla

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha 
(jumko, 10. decembar 2018 16:59) 

kad tvoj klub bude PRVAK EVROPE I SVETA a ne viceprvak kao tvoja reprezentacija e onda dodji da pises nesto... e taj osecaj nikad neces osetiti,znas sta to znaci NIKAD.bas smo slabiji od dinama,mi u ligi sampiona a vas izbacili jang bojsi i to lagano...

Vi i nogomet?

pre 5 godina

kad tvoj klub bude PRVAK EVROPE I SVETA a ne viceprvak kao tvoja reprezentacija e onda dodji da pises nesto... e taj osecaj nikad neces osetiti,znas sta to znaci NIKAD.bas smo slabiji od dinama,mi u ligi sampiona a vas izbacili jang bojsi i to lagano...
(dovla,)

Kako nece znati kakav je osjecaj kad je cz osvojila lš dok smo bili pod istom državom, Jugoslavijom? Kakve veze taj uspjeh ima sa Srbijom?
A ono sto ti ni u snu ne mozes dozivjeti da ti zemlja bude u finalu SP-a u nogometu! Naravno, ne dječijem, vec ozbiljnom, seniorskom!
Samo nas 13 drzava u povijesti imalo je tu čast i privilegiju! Do kraja života slušat ces o tome...dok ne stigne zlato! Pripremi se :)

Puti bajke

pre 5 godina

Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - Crvena Zvezda, Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - mlada reprezentacija Srbije. Vi titule NEMATE.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Iii? Kakve to veze ima sa Srbijom? Jugo klub i dječija medalja??? Hahahahaha
Čovjek te pita koliko ste jaki u ozbiljnom, a ne dječjem nogometu?
Koliko su vasi SENIORI osvojili medalja? Grupa prosli na SP-u? Koliko niste bili na EP-u? Kada ste osvojili Balon d’or?
Pusti bajke, odgovori na činjenice?

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Liverpul,za evro uslove, prosecna i domacinska ekipa. Tri gostovanja u grupi sve tri poraza,sva tri puta pokazali los i bezidejan fudbal. Imaju preko 90% sansi da ispadnu i zato ne mogu da prezale poraz u BG.

rogh

pre 5 godina

Blue blue

bgm cim si ih pomenuo znaci da se sjecas, svjetsko prvenstvo se igra jednom u 4 godine i s ove strane drine jos pamtimo precku mijatovica koja se desila mnogo prije finala mada mene je vise bolio onaj poraz '90 u firenci jer smo bili mnogo bolji od protivnika koji je imao igraca vise cijelu utakmicu..hocu da kazem da se pamte i utakmice prije finala a kamo li finale

Ja dobro pamtim i maradonu i kanidju '90 (to je tek bilo nezasluzeno finale u svakom pogledu) pamtim i badja 94 i ronalda 98 i olivera kana 2002 i zidana 06 i robena 10 i higuaina palasia i mesija 14 te ne znam zasto bi se ikad zaboravilo finale male zemlje sa balkana? osim ako ti tako kazes onda se izvinjavam

мики

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, mislim da su sve ekipe u Premijer ligi jače od Zvezede.
(Goran, 10. decembar 2018 17:03)

ништа ти не дугујеш Звезди, нити Звезда дугује теби. можда је за твоја Звезеда за други лигу, али наша Звезда би се борила за титулу у тој премијер лиги, сигурно већ у трећој сезони. у првој, негде око средине табеле. да ли си ти чуо за Брајтон, Борнмут, Хадерсфилд, и остале моћне екипе ПЛ? коментар ти је смехотрес.

Xnodeh

pre 5 godina

Ljudi ovo je ozbiljan kompliment! Ispada da su samo iz vrha PL veci nivo od Zvezde prema izjavi. Sta je nas klub uradio rezultatima u Evropi za ovo kratko vreme, bas smo postali za postovanje i od najvecih

Mile

pre 5 godina

Velika je razlika u finansijskoj moći tih klubova. Ogromna. Fulam je pred sezonu ušao sa 100 miliona funti za pojačanja i pokazalo se kao nedovoljno... A tek sa Liverpulom kada igra bilo koji od naših klubova, pa bilo bi to nešto kao da na kružnu stazu na Ušću stanu Kec (ali onaj comfort od 1300cc) i Aston Martin. A Kec pobedio! Svejedno, Klop je sasvim u pravu čovek.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istorija bescasca, 10. decembar 2018 17:21)

Kada ti neko ko je bio uvlakača svakoj vlasti napiše nešto ovako ?! E, partizanu maleni

bodibond

pre 5 godina

Pa ima, jači su npr Man City, Čelsi, Arsenal, Totenhem i Man Utd. Za ostale je tu i tamo.
(Komanci, 10. decembar 2018 17:06)

Dok se sa Zvezdom ne izmere ne priznajemo nista. Moze i Barsa da se spomene, dok nas ne pobedi na Marakani nije bolja. E to je Zvezda, drugo su partizai, liberec, steaue i plzenji ...

MC HAMMER

pre 5 godina

Srbijo, uzivaj u fudbalu. Crvena Zvezda dovodi na Marakanu mozda najveci i najskuplji fudbalski cirkus na planeti. Nejmar, Kavani, Mbape, DiMarija i ostali... kuriozitet je za nasu zemlju i za nasu ligu da uopste mogu da igraju bilo kakav mec sa tim timom, a kamoli mec u BG koji jos ima takmicarski znacaj za obe te ekipe i to u poslednjem kolu (!) E to je ta grupa... i to je ta Crvena Zvezda. U poslednjem kolu Zvezda jos uvek jgra za prolece u Evropi, a nijedna od preostale 3 ekipe teoretski nije obezbedila prolece u Evropi !!! Takva je grupa kad u njoj igra Crvena Zvezda.

Bice ludnica :-)

A novinari oduvek tu da prave pompu, provociraju... sta ce drugo takav tupan da pita Milojevica? Za formaciju?! :-))


Crvena Zvezda je vec pobednik. Jedan od giganata iz grupe "smrti" sutra ispada iz LS, upravo i direktno i indirektno zbog Crvene Zvezde. Videcemo samo koji.... nadam se upravo ovaj PSG.


Napred, delije i na terenu i na tribinama !

redbull

pre 5 godina

Realno, ja kao zvezdas imam isto misljenje, ali mislim da bi Zvezda igrala ravnopravno sa svima osim onih prvih 6 timova(City, Liv, Utd, Che, Ars, Tott).
Veliki je gospodin Klop.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (d, 10. decembar 2018 16:58)

Daje Zvezdi buđet kao npr Lester pa da se onda igramo.

Ivica

pre 5 godina

Ima, Man.Utd,Man City, Tottenham, Arsenal, slazemo se:-)
Salu na stranu, ostani dzentlmen, nemoj da umanjujes neciji napor, naravno da su zasluzili, i nisu dali jedan gol, pa parkirali bus u 16 kao sto to rade mnogo veci klubovi protiv vas!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Slobodni klikeri,
Nitko Dinamu nije branio. Klub Dinamo izrodio je skoro cijelu reprezentaciju Hrvatske, sluzbene doprvake svijeta. A kad vec pitas, i sluzbeno NAJBOLJEG igraca svijeta, Luku Modrica.
Postali smo i 3.na SP-u ‘98. Imamo i Zlatnu kopacku itd itd
Dakle, to smo mi postigli od raspada Juge, nakon sto je tada jugoslavenski klub zvezda osojila LS.
Pitam opet. Sto su Srbija i srpski klubovi postigli u nogometu od raspada Juge?
P.s. Samo ne spominji onu djecicu i svj zlato, pitam za ozbiljan nogomet..
(Level pro, 10. decembar 2018 20:24)

Da,bre,najbolje da ne pominjem nista sto moze da ide nama u prilog. Jer sve sto ide nama u prilog to je neozbiljno,jel da? Znaci Bog i raskantavanje Hrvatske 4-2 u finalu?

Recimo Zvezda sa samo tri stranca (ukljucijuci i Marina kao stranca) posle 27 godina i debitovanja u LS u najtezoj grupi uzela 4 boda, sto Dinamo nije ostvario ni sa 4 ili 5 ucesca, milionskim transferima i milionskom pomoci drzave tj. grada Zagreba,plus pola ekipe uvek stranci. Jel se to vazi? Jel to ozbiljan fudbal? Nije,a? Zasto? Zato sto je Zvezda slucajno pobedila Liverpul,a?

Ej,pa vi nemate titule ni PRE,a ni POSLE raspada SFRJ! :) Jel ti to dopire do mozga? Nemate nista. Fudbaska istorija vam je ravna narodnoj i drzavnoj istoriji. Obimna prazna knjiga u koju vi sami upisujete svoje mastarije i izmisljotine. U fudbalski muzej mozete da stavite toster,peglu i kuvalo za kafu.

A,sto se tice zlatne lopte,to ne da ODAVNO ne spada u ozbiljan fudbal, i mnogo pre Modrica, nego je cirkus. Posebno kada sam cuo da su iz Srbije glasali neki "novinari" za koje NIKO nije cuo. Cak ni Zeljko Pantic,sam je to rekao,a ceo zivot je u novinarstvu. Tako da to mozes nekim klincima da poturas kao argument,meni tesko. Ta zlatna lopta je realnost nivoa MTV nagrade.

rale

pre 5 godina

Realno. Ko je ocekivao da Zvezda ima 4 boda. Ok sad ce svi reci da su svi ocekivali. Ali zeleti i u podsvesti biti ubedjen u to nije isto.

Sale

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

vi doprvaci, a mi prvaci

anica

pre 5 godina

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.
(Istorija bescasca, 10. decembar 2018 17:21)

Da, ali i mi smo Vučićevi.

SV

pre 5 godina

Posle zavrsene grupne faze verovatno cemo moci da se hvalimo kako smo jedini tim koji je Liverpul pobedio sa vise od jednog gola razlike!

EUFORIJA

pre 5 godina

Znači, Hrvati imaju gubitnički mentalitet sto su dosli do finala Mundijala kao 13.zemlja ikad? 
I postali doprvaci svijeta? 
A Srbi imaju pobjednički mentalitet sto grupu na SP-u ne mogu da prodju ni da se plasiraju na EP 20 god? 
Hahahahaha 
Eh, Srbi moji, Živite u oblacima, u snovima...žao mi da vas budim! :)))
(Žao mi da vas budim, 10. decembar 2018 22:54)

Dzabe vama objasnjavati! Govorim vam, mi kada dodjemo do finala, ne gubimo, osvajamo. Vi da igrate 15 finala ni jedno ne bi pobedili,luzeri.

Sabre

pre 5 godina

A grobari kadar nevera. Ej, NEKOLIKO ekipa. Aj da je rekao nekoliko u Championshipu, ali ovo je fazon najveca hvala koju je neko izgovorio o Zvezdi od '91 naovamo, iako sigurno nije bas tako mislio xD Realno tesko bi se izborili za opstanak, od npr. Fulhama smo svakako bolji ali za celu napornu sezonu, ja bih potpisao neko deseto mesto.

neutralni posmatrač

pre 5 godina

Nije Zvezda samo tvoja, vec Krcunova, Bugarciceva i Vuciceva.
(Istorija bescasca, 10. decembar 2018 17:21)

Kako tebe drmaju kompleksi, zbog Zvezde ne možeš ni da spavaš! Bolje i da je takva nego Vučelina, Vazurina, Tuđmanova, Vokrijeva i Dačićeva!

Na kolena pred crvenu petokraku

pre 5 godina

Ali, koliko je tih boljih ekipa na drzavnom budzetu g-dine Klop?
Uz duzno postovanje, mi imamo najbolji socijalisticki tim u celoj Evropi!
Mi smo pravi Redsi, ne vi.

Mare

pre 5 godina

Pa dobro, nije rekao nista sto nije istina, mnogo ima u Premier ligi jacih klubova od Zvezde.Po budzetu su svi jaci.Fulam koji je zadnji, ima veci budzet nego cela nasa liga. Da li je jaci od Zvezde, vervatno jeste, ali to za sada ne pokazuje.

EUFORIJA

pre 5 godina

srećno pobjedili Liverpul i nešto se uzdižete, dojam je da ste slabiji od Dinama i da imate previše sreće. A nikada nećete imati uspjeh kao mi da budete doprvaci svijeta, sad mi daj minus i pati haha
(jumko, 10. decembar 2018 16:59)

Doprvaci? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.

ATG

pre 5 godina

Ma nemoj da u ligi gde svaka ekipa ima budzet od minimun 200mil evra ima boljih ekipa od CZ, ma to nije moguce. Budzet CZ mozda 20mil, sad se malo bahanalisu pa je mozda 30mil.

losmi

pre 5 godina

Crvena Zvezda je jedna prosječna ekipica, zalutala na veliko takmičenje kakvo je Liga prvaka...protiv Liverpoola su imali lude sreće jer je Pavkov natrčao i lopta ga slučajno pogodila u tintaru, a drugi put pucao iz očaja i ušlo...događa se jednom svakih 300 godina-dogodilo se tada...Nakon toga slijedi grčevita obrana velike Zvezde i njen poznati bunker...bunker je zapravo zaštitni znak Zvezde u LP...Sutra Zvezda ispada jer je ispunila svoju kovotu lude sreće. Nemojte biti zabrinuti bit će europskog nogometa i na proljeće kod vaših dragih "komšija" ha ha Puno vas i od srca pozdravlja Dinamo Zagreb koji nastavlja gaziti u Europi i nabijati euro koeficijent daleko ispred vas i svih srpskih klubova.
(Dario Zagreb, 10. decembar 2018 17:32)
Jel vama doSrbima tamo bas toliko jadno kad ovako iskompleksirano komentarisete, a vidim i da pratite, znas i imena igraca. Znas kad sam poslednji put gledao i znao ime jednog fudbalera Dinama?! One 1990. Ustvari jos sam cuo kad je Modelric lagao na sudu, kako bi odbranio onog vaseg mafijasa Mamica, da ne zna kad je igrao za Dinamo. Lepo kaze Brega, svi mi pomalo navijamo za Zvezdu, al onda bar kazi to. Ovako samo ispadate jadni i iskopleksirani. I navodnike si trebo staviti na drage, a ne komsije, jer komsije defakto jesmo.

Жеља

pre 5 godina

Ма тукли најјачег у Премијер лиги 2:0. Онако из зезања. Чисто због најаве утакмице у Енглеској.

LOL

pre 5 godina

Da imas para ne bi visio na srpskom sajtu i da ste popularni u svetu najmanje bi ti bilo bitno sta Srbija misli o tebi ali tvoja realnost je tuzna i suprotna od onoga sto pricas kao i uvek.

A to ciji dres bi vise prepoznali, slazem se hrvatski dres bi se brze prepoznao jer vazi za najruzniji dres na svetu sa kockama, gubitnici ste i po tome vas pamte.

cukce

pre 5 godina

Svakako da ima možda su i svih 20 jači od Zvezde, ali ne treba zanemariti činjenicu da Liverpul nema poraz u Premier ligi i da je u 16 kola primio samo 6 gola, na drugoj strani u porazu od Zvezde Pavkov im je uvalio 2 gola!

VVA

pre 5 godina

Dobro, čevok je rekao istinu, ima nekoliko ekipa u PL koje su bolje od Zvezde - Mančester siti, Junajted, Čelzi, Arsenal, Totenhem. Možda i Everton. Tako da sve je to istina i sve je to ok. Verovatno će uvek biti tako, osim Evertona.

mr.wolf

pre 5 godina

Naravno da ima boljih. Prvih 12 ekipa bi ih bez problema raskomadali. A sad se tripujte koliko hoćete.
(MM, 10. decembar 2018 16:59)

Eto, najjaca ekipa od tih 12 ( prvi u PL ) nas nije raskomadala, vec je popila 2 komada i izgubila. A sad se tripuj koliko hoces. Znam da ti je tesko, ali budi musko, nemoj da places.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ?
Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije.
Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”.
Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati.
Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.
(Level pro, 10. decembar 2018 18:20)

Jel branio neko Dinamu ili Hajduku da kao Zvezda izgradi tim za prvaka Evrope? Finale Kupa UEFA? Ili da igrate finale kao Partizan?
Sta vas je sprecavalo od raspada SFRJ da okupite najbolje igrace iz regiona (sem Srbije i CG) i uradite isto sto Zvezda? Niste imali sankcije,niste izbacivani iz Evrope,drzava je direktno finansirala Dinamo,silne pare decenijama od ucesca u LS i sve skupa cvonjak. Negativni rekord LS. To je hrvatski nogomet.

Vi ste level pro u vasim glavama i u odnosu na partijisku reprezentaciju Srbije. U odnosu na realan srpski fudbal vi ste level LOW. To sto vi lazete sebe i ponasete se kao prvaci sveta, a ne kao tesko porazeni u finalu,to je tako katakteriaticno za vas.

Kad god i gde god se u Srbiji i na kratko radilo oziljno u fudbalu dosli su ozbiljni rezultati. Prvaci sveta i prvaci Evrope do 19 i 20 godina. Ne doprivaci. Prvaci. Da ne pominjem Bari i Tokio.
Partizan prolazio grupu dva ili tri
puta, Zvezda prolazila grupu ...da nema Hajdukovog 1/4 finala u LS 1994. cini mi se, hrvatski nogomet ne bi znao sta je prolaz grupe. Dinamo prosao grupu posle 50 godina. To je mera hrvatskog nogometa.
Osim Kupa sajamskih gradova od pre 50 godina hrvatski nogomet NEMA svetski ili evro trofej. Za razliku od Srbije koja ih ima nekoliko.
Protiv Srbije imate jednu pobedu kod kuce i tri neresena od cega je 2:2 u ZG kao poraz jer ste ispali. U mladjim kategorijama ste nekoliko pita bili pokidani i kod kuce i u gostima.

paranoid

pre 5 godina

Koji klinac, o čemu mi pričamo?! Pa, za dno zakucani fulam je ove godine potrošio na pojačanja 100 000 000 (sto miliona) eura! Toliko nisu potrošili svi exyu klubovi od kad se igra fudbal do dana današnjeg! Taj isti fulam bi dobio po ušima od nekoliko klubova sa ovih prostora, i još nekoliko bi bilo povuci - potegni...

ShoneNI

pre 5 godina

Klop je, pre svega, covek koji treba da bude uzor drugima, na vise nivoa..
Pristojan, pun postovanja, duhovit, istinski voli fudbal, u svom klubu stvara ne samo bolje igrace, nego i bolje ljude.. Niti se u pobedi uznosi, niti se u porazu unizava... Mislim da je jedan od retkih koji ima postovanje i simpatije cak i kod znacajnog broja protivnickih navijaca..

samo jednu struju gorim

pre 5 godina

istina je da ima boljih ekipa u premijer ligi, ali mi smo trenutno jako srecni.
(dusan, 10. decembar 2018 17:45)
Bravo za komentar!

((С)нежни

pre 5 godina

Gospodin čovek, nema šta!
Ali da li su ljudi uopste kod nas svesni, koliko je on kroz ovaj intervju pohvalio Zvezdu, nisam baš u to siguran.

losmi

pre 5 godina

Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.(EUFORIJA, CZ je bila tada JUGOSLAVENSKI klub i kada vec usporedjujes uspjeh zemalja (reprezentacija), kakve veze ima Srbija sa tadašnjim uspjehom CZ?Ima kao i Hr, Bih, Makedonija, C. Gora i ostale zemlje drzavne tvorevine Jugoslavije.Kada je Srbija postala samostalna, vidjeli smo njen “uspjeh”.Ovo sto Klopp izjavljuje o vama pokazuje nepostovanje, tako o Hrvatima u nogometu nikada nitko nece pričati.Za vas smo u nogometu LEVEL PRO.
(Level pro, 10. decembar 2018 18:20)
Pa velike veze ima! Jos mnogo pre toga se orilo tribinama: Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija! Zvezda nikad nije bila Jugoslovenski klub, sedi jedan. Aj ti lepo nek ti coKolinda cita bajke da mozes jos da sanjas.

EUFORIJA

pre 5 godina

Ka čovjek ne shvaća onda ne shvaća. Smanji malo gorčinu rbiću, i odgovori na čovjekovo pitanje. I nemoj o snovima, prođite grupu na svjetskom, osvojite treće mjesto igrajte u finalu jedinog i prvog sporta na svijetu , ej FINALU a onda možemo o nečemu, zezanciju sa u-16, u-20 stavi mačku o rep. A tvoju kokardicu koju u koju ti vožd pumpa milijune novaca kojeg nemate slobodno dovedi u Zagreb, Rijeku, Split, ma i kod Slaven belupa da ti pokažu gdje vam je mjesto. :))))) Takvi ko ti ćete nekoga zvati luzerima nulo, ma šta nulo, minus šestico.
(Psg, 10. decembar 2018 23:00)
Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - Crvena Zvezda, Titula prvaka Evrope i Sveta u prvom sportu na svetu - mlada reprezentacija Srbije. Vi titule NEMATE.

vlada....

pre 5 godina

Veliki gospodin Jirgen Klop...hvala legendo za fer-plej kao sportista i kao neko ko svojim ponasanjem doprinosi istoriji fudbala...respekt

Mozak operacije

pre 5 godina

Ko sutra ocekuje lep fudbal, bolje da ne gleda utakmice grupe C.

Igrace se tvrdo, na rezultat, a mi se nadamo 1:0 za Zvezdu i 1:0 za Napoli jer na taj nacin idemo dalje. Bice kao Zvezdino finale 1991. jer ulog je veliki, za njih u finansijskom smislu, a za nas zbog istorije, slave i prestiza.

Bice tvrdo, vrebace se greska protivnika.

ll

pre 5 godina

Lik nas pohvalio, a vi ste uspeli da izvucete ovaj naslov iz konteksta. To je ok, ali problem su ovi sto citaju samo naslov. Klop je rekao da ima NEKOLIKO boljih klubova id Zvezde (naravno da ima ) , rekao je da smo zasluzili ta 2 gola sto smo im dali, i rekao je da smo bitan faktor u grupi i da to nije bilo ocekivano pre starta takmicenja. Hvala na komplimentima

Тата спалио Ђенку

pre 5 godina

Има!
Има и у италијанској лиги неколико јачих од вас, шпанској, немачкој...

pancevac

pre 5 godina

ovako drugari prestanite da kenj.......Klop moze da kaze sta god hoce ima boljih ali Zvezda ga je pobedila i u zadnjem kolu trazi prolaz dalje tacka.

direwolf

pre 5 godina

Mozda je Klop u pravu, ali cinjenica je da Liverpul nema nijedan poraz u Premier Ligi ove sezone a da je izgubio od Zvezde u Beogradu!

LOL

pre 5 godina

1. Nemate nikakvu titulu.
2. Ruzan vam je dres sve ostalo je politika i to svet zna.
3. Nemate nista pametnije da radite nego da dolazite na srpski sajt i pisete gluposti na vestima koje nemaju veze sa vama jer ste puni kompleksa.

Goran Radojević

pre 5 godina

Ja sam zezdaš od kada znam za sebe (sada sam blizu 62) ali treba biti realan. Naš fudbal i Zvezda kakva je .... Uz svo poštovanje, ali igrati protiv Mačve Šabac, Dinama Vranje.... pa onda Liverpul, Napoli pa to su drufa sazvežđa. Zvezda je vrlo, vrlo daleko od one Zvezda in 90ih godina, nažalost..

rambo amadeus2

pre 5 godina

Najgori tim premijer lige je Fulam, sa ulozenih skoro 150 miliona u zadnjem prelaznom roku, sa nasim najboljim napadacem i par igraca od po 30+ miliona. Mislim da je svako poredjenje bilo kog naseg tima u bilo kom trenutku u skorijoj istoriji, sa trenutnom snagom PL bas neukusno. Taj fulam moze da proda jednog i kupi sve igrace Zvezde za te pare i plus kusur - da je stvarno moguce uporediti ih.

Mik

pre 5 godina

Pa dobro, sve to stoji, nit nas je vredjao niti ponizio. Veliki broj premijerligasa su bogatiji od nas... Da li je to zasluzeno - ne znam. Igraju cele godine jake i ozbiljne utakmice, a mi ne... Treba da budemo zadovoljni. Jos neki bod bi mnogo znacio...

Marko99

pre 5 godina

"Doprvaci"? Sta je to? Biti do prvog ili uzeti pehar i biti najbolji? Meni je draze sto je Crvena Zvezda uzela trofej u Bariju i Tokiju nego biti nekom prva pratilja.
(EUFORIJA, 10. decembar 2018 17:25)

Jumko ne pise ijekavicom. To vas neko pali. A nasjeli ste.