Nedelja, 09.12.2018.

17:45

Greške koštale Srbiju, Rusija prejaka na startu druge faze

Rukometašice Srbije porazom su otvorile drugu fazu Evropskog prvenstva, pošto je Rusija bila bolja rezultatom 29:25 (16:13).

Izvor: B92

Greške koštale Srbiju, Rusija prejaka na startu druge faze IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

ACM

pre 5 godina

Naravno da imamo samo jednu zemlju i da nam druga ne treba ! Ali (mnogo) je bolje biti Rusofil nego neko ko podržava fašističko - satanističku organizaciju koja ti stoji u imenu - doduše obrnutim redosledom slova !

sashko

pre 5 godina

Prosto neverovatno, ove nase su toliko nestabilne i bez kontinuiteta, kao neke talentovane klinke...a u stvari su sve prekaljene igracice. Stvarno strasno!

lektor

pre 5 godina

@nekle,prije nego što napišeš neki komentar i pošalješ ga uzmi u ruke Pravopisa srpskog jezika i d e t a l j n o ga prelistaj i pročitaj stranicu po stranicu pa ćeš biti iznenađen koliko ne znaš vlastiti jezik.

wasd

pre 5 godina

Стојиљковићева, Лекићева, Цвијићева, Лавкова...шта прича бре овај коментатор?!!
Човече, није у духу нашег језика да их тако ословљаваш.
Зови их нормлано презименом, Лекић, Цвијић, Стојиљковић.
Не могу да гледам нормално пренос од овог лика.
(некле, 09. decembar 2018 18:57)

Komentator se zove Nemanja Matić. Unese i više emocija nego što treba, recimo jako neprecizan šut Zvezde njemu je dobra prilika, uz da povisi ton. Tako i vaterpolo.
U pravu si ovo za prezimena kako ih je zvao, strašno. Pogotovo kad meša, malo Radanović, malo Lekićeva. Ne zna ni to svoje da drži.

JPR24

pre 5 godina

Ne postoji ekipa na svetu u bilo kom sportu koja može više gluposti da napravi na utakmici od ženske rukometne reprezentacije Srbije. Ovakva količina neverovatnih gresaka je nezapamćena. Za ovih 50 minuta napravili su ih blizu 50! Evo upravo smo prodali 2 kontre tako sto smo loptu bacili u aut.
(veliki strumf, 09. decembar 2018 19:12)

Postoji. Nasa muska reprezentacija u rukometu.

pop

pre 5 godina

@ Milance Nis
Potreban nam je skandinavski trener??Da li je I Ruskinjama koje su do sad najbolje na prvesntvu isto potreban skandinavski trener? Pobedili smo Poljsku I Dansku ubedljivo..od Svedske izgubili na jednu loptu a Rusija je jednostavno bolja..ako dobijemo CG veceras imamo mec sa Francuskom za polufinale..

1Beogradjanin

pre 5 godina

Kao prvo, ovi koji lupetaju da nemamo talenta za rukomet podsetiću da je jedna Srpkinja proglašena za najbolju rukometašicu u istoriji! Da, za vas klince koji ne znate i mislite da se istorija piše od vašeg rodjenja, Svetlana Kitić je ta dama! Drugo, ono što sam ja video na ovoj utakmici nije nedostatak želje, borbenosti, kvaliteta. Na protiv, želja je postojala i to velika i onda je dolazilo do početničkih grešaka u dodavanju. Naš selektor je pokušao neke stvari, ali ne može on da udje na teren i dodaje loptu! Po onome što sam ja video naše su imale kvalitet makar za egal utakmicu na gol ili dva maksimum, ali ta brzopletost ih je koštala. I da se razumemo, svi greše! I Ruskinje, Olimpijske šampionke, su dva -tri puta bacile loptu u aut! Problem je što su one to uradile dva -tri puta, a naše 7-8! Malo više koncentracije i smirenosti i biće to dobro. Danas ima da izgaze CG ako budu ponovile igru iz prvog poluvremena.

Stara kuka

pre 5 godina

@room 1408

Nemamo talenat za rukomet?Nemoj vise komentarisati leba ti.Ostavi se sporta.
PS tehnicke greske,da jer srljaju i ne radi glava kako treba od prevelike zelje.

Milance Niš

pre 5 godina

opet cu po stoti put da pisem isto...i u zenskom i muskom rukometu potreban nam je kvalitetan skandinavski trener i eto rezultata.Igramo zastareli rukomet i nismo uspeli da se adaptiramo ,a nemamo trenere koji ce da promene razmisljanje nasih rukometasica.

sele

pre 5 godina

ma sta vam je ljudi i da smo pobedili rusiju opet bi na kraju morali francusku da pobedimo da idemo dalje tako da i nema neku vaznost utakmica sa rusijom sad je vazno milogorke pobediti i sa francuskom ko pobedi ide dalje

STEVO

pre 5 godina

Kao da gledaš trku kobile (Srbija) i ždrijebeta (Rusija) a tako po godinama i izgledaju. Presporo, pogotovo kad vidiš Lekićku koja bi trebala gurati u ledja s kontrom. Cura je penzioner i foler. Crnogorke će nas sutra razvaliti!

Goran

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu video sam neverovatnu borbu i želju kod naših rukomentasica.Za nešto vise od časnog poraza potreban je kvalitet koji mi kao nacija nikad nismo imali u ovom sportu.Mnogo tehničkih osnovnih gresaka(pogrešno dodavanje lopte,davanje kontre protivnicama)...Osnovne greške u rukometu.Nemaju kvalitet za vrhunski ženski rukomet na našu nažalost.Jednostavno nismo za ovaj sport.Mada opet kažem ima nekih lepih pomaka.Niko im ne može oduzeti želju i trud koji je neosporan....
(room 1408, 9. decembar 2018 19:06)

@room 1408 Izvini,ali moram da pitam, koliko godina imaš? 25 maksimalno? Svestan sam ja da smo trentno druga liga svetskog rukometa, pogotovo muška reprezentacija. Ali, znaš, bio jednom jedan glub koji se zvao Metaloplastika. Ili pogledaj na primer Olimpijske igre u Los Andjelesu 84...Ili svetsko prvenstvo u Švajcarskoj 86. Rukomet se igrao i pre 2000-te. Ono što hoću da ti kažem je da je rukomet dugo bio naš nacionalni sport broj jedan. E sad druga je stvar ko nam vodi ovaj sport i zašto smo tu trentno gde jesmo...

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Moglo je i bolje, ali protiv najboljih nisu se obrukale!! E sad zašto mi nemamo ni dana odmora, a neko ima 3-4 to nije u redu!! Trebali su kompletno da pomere kalendar za jedan dan, izuzev polufinala i finala!!

remington

pre 5 godina

Realno uspeh je sam prolazak u drugo kolo. Par poena smo na srecu dobili. Nije ovo uopste bilo toliko lose, ali sad nesto veliko ocekivati nije u redu. Ovo je nas krajnji domet i ja sam ponosan kako su nas ove devojke predstavile

Nikola

pre 5 godina

Normalno je da se ovakve stvari samo nama desavaju uslovi su nemoguci katastrofalna organizacija ocekivano je da ce se nase rukometasice unervoziti jer im je poremecen raspored!!!Katasrofa igra znaci jedna velika nula Lavko je nemoguca kako ona uopste igra rukomet nista dobro nije donela nijedan dobar sut sa distance vidi se da je nekako ukocena troma katasrofa isto i Lekic pogubljena na terenu a sasvim druga osoba u klubu,Krpez sebicna neverovatno sta pokusava apsolutno su prenele tu losu atmosferu i energiju na ostatak tima!!!Rusija nista bolja jednostavno iskoriscene prilike na ovakvim turnirima nema mesta nervozi i greskama!!!Glavni krivac je organizator jer je trebao prebaciti sutrasnju utakmicu za utorak jer ovo jednostavno nije izvodljivo!!!Da li je cuvao trener ekipu za Crnu Goru ili sta ali covek ne zna da njegove igracice nemaju ideje u napadu moze da ubaci i tri igraca nepotrebna igra bez golmana ovaj trener nesto radi POGRESNO i nastavlja s tim!!!Pa zar nisu naucile nesto iz meca sa Svedskom i on sa njima!!!Jos jednom organizatori su poremetili nasu igru pripremu i sve ostalo ne moze se igrati ovako Rusija je jednostavno bolje prihvatila cinjenice a i Srbija je dosta oslabljena neverovatno i sramota sta nam se dogadja jedan za drugim problemi na sve strane!!!Uvek mi pravimo tako neke stvari jednostavno biramo tezi put samo dokle tako!!!Sramota za celu organizaciju Evropskog prvenstva!!!

sa

pre 5 godina

Prvo, 29:25 izgubiti od Ol. šampionki je častan poraz. Protiv najbolje odbrane sveta. Da nije suludih gafova moglo je da bude egal do kraja. Ipak su naše bile prve u grupi (zamalo sa 3 pobede). Čak i da su dobile Šveđanke teško bi ovo sada išlo pošto je ukrštajuća grupa sam vrh sv. rukometa, svi jure medalju, možda i zlato -tako se zalomilo. Utakmica sa Danskom je pokazala kako ide kad sve štima a večeras su se videle slabosti- kondicione, tehničke. Na stranu naš rukometni savez i šira priča, čestitke curama za borbenost, tu su negde među 7-8 u Evropi i to je, s obzirom na sve okolnosti, uspeh. PS- ne mislim da je pobeda protiv CG svetsko čudo, recimo ako naiđe inspiracija od srede- što da ne.

GENIje

pre 5 godina

podrska devojkama...nije nam leglo iscekivanje i 4 dana pauze...Rusija kvalitetnija i treba odigrati priblizno kao protiv Danske da mozes ocekivati nesto...imamo jos dva meca i cure samo glavu gore...

Džoni

pre 5 godina

Sve je išlo ok, brzo se igralo dok nije selektor vratio Lekićku posle isključenja i "zasluženog" odmora jer su devojke odlično tada igrale. Ulaskom Lekićke igra se usporila, počele su da probijaju na silu, šutevi kroz ruke i lagane odbrane Ruskih golmana i bacanja u brze kontre i od 9:9 za čas 14:9 i gotova utakmica.

petar

pre 5 godina

Nema veze za ovaj poraz, prenosimo bodove i idemo dalje.
(Velja Kalemar, 09. decembar 2018 19:28)

koje bodove i gde prenosimo ?
vec smo preneli dva boda iz prethodne grupe .

Nex

pre 5 godina

Ono sto su ispustile u prvom,tako su i zavrsile. One glupe greske,njihove kontre i promaseni ziceri. Inace,dati 25 golova Ruskinjama nije sala. Znaci,bas te greske su nas kostale. Makar je nereseno moglo biti

Преодморне смо ушле у меч ;-)

pre 5 godina

Сви сте се спрдали са Болетом Бошковићем кад Лекић, Томаћевић, Цвијић и Дамјановић НИСУ хтеле да играју за репрезентацију. Сад су вам "глумице" у екипи и показале су који је то ниво.
П.С. Лекић и Лавко су посебна прича.

andrea, sta to igras?

pre 5 godina

Jeli moguce da Andrea Lekici igra ovako kako igra? Mislim na stil. Igra rukomet na fitnu, na vic, na segu, sa sto manje fizickog kontakta. Suludo. Danas kada tu igru igraju igraci/igracice koji su brzi i fizicki jaki, trazeci fizicke duele - ona igra kao da je 1980. godina?! Pa zena trci u kontru, i sustize je Ruskinja, koja je bila par metara iza nje i uzima joj loptu? Cekajte, jeli moguce da selektor koji je profesionalac ne vidi ono sto vidi cela sala. Pa zar sama Lekicka ne zena da kaze: "Izvinite nisam spremna da igram na prvensrvu". Kada im Crnogorke sutra urade ovo isto sto i Ruskinje bic jasno sta pricam. Izbacite "tehnicare" i dajte fiziku i brzinu. Dodavanje se nauci.

sele

pre 5 godina

gotovo je sa ep i i sa ovom generacijom jednostavno nismo velika ekipa dva puta na utakmici imas 2 igraca vise i to skora 2 min. i nestvoris razliku nego jos ti se poveca razlika to je odlika slabih i neuigranih timova to je bilo to od ovih igracica jednostavno neke u penziju a mladje sta urade

O.T.A.N.

pre 5 godina

Lekic katastrofa a Cvijic odmh do nje.Bez konkurencije dve najgore
(Miki, 9. decembar 2018 19:06)

Lekić 2/6. Baca onu loptu pa ako uđe - uđe.

srbizcg200

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto mi lupate minuse na komentar od prije samo sam realno rekao. Nemaju sanse protiv Cg i Fra.
Gledate li vi ovu igru uopste? Crnogorke podizu nivo a Francuskinje igraju koliko treba jer im sudije pomazu

PATRIOTA

pre 5 godina

Rusija kvalitetnija i zasluženo pobedila ipak su one olimpijske šampionke.
Nije mi jasan naš selekor Krpež promaši sedmerac prvi na turniru i on odmah menja izvođača i što je najgore šutira Lavko koja je doduše prvi pogodila a onda drugi promašila i na utakmici bila najgora,onda selektor pred kraj poluvremena uvede Števin ova da gol a selektor drugo poluvreme opet počinje sa Lavko.Zašto ne igra Marina Dmitrović na desnom beku nije odigrala ni minute na EP a znamo da ima top u ruci,trebao joj je selektor dati šansu ne može biti gora od Lavko,Lekić i njene zamena Radojević loše treba dati više šanse mladoj Vukajlović a na levom beku i Kovačević ne može Stoiljković čitavo prvenstvo sama.Danas jedino prolaznu ocenu dobija Marija Čolić
Sa dve pobede možemo teoretski u polufinale ali koliko je to realno naše umorne idu na odmorne crnogorke pa onda na domaćina kojem treba pobeda da bi sa ruskinjama ušle u poufinale.Nadam se da će naše do kraja prvenstva dati sve od sebe na nama je da ih podržimo pa makar bile i na 12 mestu.Što se tiče SP naše su u baražu nosilac i najteži mogući rivali su Češka i Poljska ostali nisu na našem nivou tako da bi se trebale plasirati na SP.

Gde ja živim

pre 5 godina

Možemo mi da dovedemo pola Skandinavije na mesto selektora, neke stvari se neće promeniti. Ne vredi. Ruskinje su klasa i tu nema zbora, ali kakve gluposti naše prave ovo je za nevericu. Ne znam ni što sam se džabe nervirao. Ajmo dalje pa kako bude.

jov

pre 5 godina

Lavko izuzetno loša. Mene samo zanima da li je moguće da mi nemamo boljeg desnog beka? Voleo bih da od sledećeg takmičenja vidim u timu mladu levoruku Lidiju Cvijić

Dragan

pre 5 godina

Aman zaman moze li neko da mi odgovori zasto nase uporno pokusavaju po sredini a nikako neko iz sredine da odmah doda na krilo gde je ono nase levo krilo bar 10 puta bilo potpuno samo. Ako neko zna odgovor molim ga da mi kaze. Evo dok pisem ovo opet ove nase ko sumanute samo po sredini.

veliki strumf

pre 5 godina

Ne postoji ekipa na svetu u bilo kom sportu koja može više gluposti da napravi na utakmici od ženske rukometne reprezentacije Srbije. Ovakva količina neverovatnih gresaka je nezapamćena. Za ovih 50 minuta napravili su ih blizu 50! Evo upravo smo prodali 2 kontre tako sto smo loptu bacili u aut.

Bane

pre 5 godina

(Преодморне смо ушле у меч ;-), 9. decembar 2018 19:15)

Ajde me podeseti koje je on uspehe imao bez njih. Ne budi smešan bez njih bi i prolazak u drugu fazu bio uspeh i to sa 0 presenih bodova. Drugar ovo ti je preko puta bio olimpijski prvak šta si ti očekivao.

vericaNe

pre 5 godina

која безидејна игра,а селектор,као да му је неко забранио да тражи тајм аут... штета,даје нам се друга па трећа шанса да се вратимо у утакмицу,не користимо и то је крај... мнооооогоооо грешака мој селекторе

lola

pre 5 godina

Sta pricate bre vi kakva Krpez najgora, sve sami strucnajaci, lepo je covek napisao(neko ko zna sta prica), ocajni bekovi ali ocajni, Lekic i Lavko su primer kako ne treba igrati, mi nemamo akciju za krila ako nije sa krilne pozicije, forsiramo bekove a najgore su u timu, strasno. Ostaje da se nadamo u 2 pobede i prolaz.

maldenzebic9999@google.com

pre 5 godina

Faktor Andree Lekic. I protiv Svedjanki i protiv Ruskinja ona NE POSTOJI. Ulazi na 8:8 i odmah 9:14. Ona bezi od fozickog kontakta. Gradi igru sa 12-og metra. Cetiri puta je dala zive lopte za rusku kontru itd. Ne moze sa takvm srednjim bekom u polufinale. Mozda je nekada bila svetska klasa, ali to je proslost. Lekiceva je jedna od naslabijih karika tima. Objektivno. S njom nema tempa u napadu, nema agresivnosti, a bez agresivnosti nema rezultata u modenom rukometu. Ovaj vec izvestan poraz znaci da su naredna dva meca vise prijateljske prirode. Jedan los igracica na vaznom mestu u timu je nenadoknadiv gubitak. Problem je i igranje sa samo dva beka na levoj i desnoj strani na celom prvenstvu Stoiljkovic i Lavko. One nemaju zamene. Sutra smo sa Crnogorkama/Montegrinima u prijateljskoj utaknici. Da se nelazemo. Jer nama bodovi vise nisu nuzni a njima trebaju za polufinale. Tako je to.

andersojoyefn

pre 5 godina

Upameteite: Lekic i Cvijic ece pogotovo sutra da budu najslabije, one ce ladno da odrade utakmicu protiv svojij prijateljica iz CG reeprezentacije. Takav je mentalitet nas - pusti "tradicionalne prijatelje". Ne zvati ih vise. Prvu jer vise nije za reeprezentacije. Jednosravno nije. A drugu jer je stalno povredjena. Posle onog poraza od Svedjanki, koji pokazuje koliko smo netalentovani za rukomet, vece je bilo jasno kako ce sve zavrsiti.Obradovocu ne meoze se sa tri beka celo prvenstvo.

veliki strumf

pre 5 godina

Kakve greske prave sa 2 igračice više, pa ovo je neverovatno. A ova Lavko - pa koliko gresaka treba da napravi, šta sve mora da promaši, koliko živih lopti da proda da bi je zakucao na klupu??? 18-16, 2 igračice više i mi idemo na 20-16 - pa to je da poludiš!

my way

pre 5 godina

Аман људи, изгубили смо од најбоље екипе на овом првенству. Реми са Црном Гором и победа над Француском нас само теоријски не воде даље, а са победама смо дефинитивно у полуфиналу. Опет се враћамо на то да меч са Црном Гором одлучује резултат целог шампионата и време је да се та баријера коначно разбије. Ништа није изгубљено, главе горе, девојке и у нове битке!

room 1408

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu video sam neverovatnu borbu i želju kod naših rukomentasica.Za nešto vise od časnog poraza potreban je kvalitet koji mi kao nacija nikad nismo imali u ovom sportu.Mnogo tehničkih osnovnih gresaka(pogrešno dodavanje lopte,davanje kontre protivnicama)...Osnovne greške u rukometu.Nemaju kvalitet za vrhunski ženski rukomet na našu nažalost.Jednostavno nismo za ovaj sport.Mada opet kažem ima nekih lepih pomaka.Niko im ne može oduzeti želju i trud koji je neosporan....

gremlin

pre 5 godina

-3 i nije puno koliko grešimo u osnovnoj stvari DODAVANJU...a komentator je sjajan piše izgubljene lopte 10-9 on kaže 10-9 u golovima iz kontre...

HanSolo

pre 5 godina

Zicere oni u mesto u patos oni u blizini rukama.. Nema tu sportske individualne moći da se razmišlja zašto se promašuje nego samo jedno isto.. Žalost.. Imali smo izuzetno dobru priliku da nešto uradimo, ali po starom kad treba da se ozbiljimo onda ništa od toga.. U početku ruskinje imali onoliko izključenje a mi srljamo I igramo egal.. Sramota..

Лепи Цане

pre 5 godina

Боље да се не замарају (више) вечерас, већ наредна два меча да покушају да добију.

my way

pre 5 godina

Прави потез је увођење Штевин уместо Лавко. Отворен резултат, идемо храбро у друго полувреме! Све би било много лакше да су нам ту Марија Обрадовић, Анђела Јањушевић, Сања Вујовић (Дамњановић)... али шта је ту је. Сањи честитке на рођењу бебе!

.

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Ruskinje su mi mnogo simpatične, a uz to su Rusi naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Rusknje jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Rusiju.
(Kića, 09. decembar 2018 18:19)

ignore

HanSolo

pre 5 godina

Ne razumem Obradovića.. Dokle će ta Lavko da upropasčuje ceo tim? A pucaju u lakoj visini za golmana.. Ovo liči na debakl i na kraju nema više pobeda.. Znači sve po starom.. Bez Krpeža nebi imalo ni 10 gola.. A naši golmani.. Da ne pričamo..

Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??

pre 5 godina

 velikoj sam dilemi za koga da navijam..Ruskinje su mi mnogo simpatične, a uz to su Rusi naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Rusknje jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Rusiju.
(Kića, 09. decembar 2018 18:19)

rusofilce, zaradio si sendvic ;)

некле

pre 5 godina

Стојиљковићева, Лекићева, Цвијићева, Лавкова...шта прича бре овај коментатор?!!
Човече, није у духу нашег језика да их тако ословљаваш.
Зови их нормлано презименом, Лекић, Цвијић, Стојиљковић.
Не могу да гледам нормално пренос од овог лика.

goran

pre 5 godina

za dvadeset minuta rus devet izg lopti, od toga smo jedva jednu kontru uspesno izveli, dok one kaznjavaju kontrom svaku gresku. lekic cim je u igri nemamo napad, mnogo je spora I losa

Kića

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Ruskinje su mi mnogo simpatične, a uz to su Rusi naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Rusknje jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Rusiju.

veliki strumf

pre 5 godina

Ubijaju nas kontrama, naše se uopšte ne vraćaju posle glupih gresaka u napadu. Igraju veoma brzo u napadu a mi neku čudnu odbranu i ne branimo apsolutno ništa. Ova Lavko nas uništi od 9-9 serijom gresaka i gluposti i evo serija 5-0 koju ćemo teško stići. Ne možemo da se sastavimo, napunise nas.

room 1408

pre 5 godina

Ako ponove delic igara iz prve faze kada su odazvale Dankinje imamo velike šanse i u 2 fazi.Srecno večeras.Svim srcem uz vas kada se tako borite....

.

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Ruskinje su mi mnogo simpatične, a uz to su Rusi naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Rusknje jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Rusiju.
(Kića, 09. decembar 2018 18:19)

ignore

my way

pre 5 godina

Аман људи, изгубили смо од најбоље екипе на овом првенству. Реми са Црном Гором и победа над Француском нас само теоријски не воде даље, а са победама смо дефинитивно у полуфиналу. Опет се враћамо на то да меч са Црном Гором одлучује резултат целог шампионата и време је да се та баријера коначно разбије. Ништа није изгубљено, главе горе, девојке и у нове битке!

некле

pre 5 godina

Стојиљковићева, Лекићева, Цвијићева, Лавкова...шта прича бре овај коментатор?!!
Човече, није у духу нашег језика да их тако ословљаваш.
Зови их нормлано презименом, Лекић, Цвијић, Стојиљковић.
Не могу да гледам нормално пренос од овог лика.

room 1408

pre 5 godina

Ako ponove delic igara iz prve faze kada su odazvale Dankinje imamo velike šanse i u 2 fazi.Srecno večeras.Svim srcem uz vas kada se tako borite....

Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??

pre 5 godina

 velikoj sam dilemi za koga da navijam..Ruskinje su mi mnogo simpatične, a uz to su Rusi naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Rusknje jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Rusiju.
(Kića, 09. decembar 2018 18:19)

rusofilce, zaradio si sendvic ;)

veliki strumf

pre 5 godina

Ne postoji ekipa na svetu u bilo kom sportu koja može više gluposti da napravi na utakmici od ženske rukometne reprezentacije Srbije. Ovakva količina neverovatnih gresaka je nezapamćena. Za ovih 50 minuta napravili su ih blizu 50! Evo upravo smo prodali 2 kontre tako sto smo loptu bacili u aut.

Goran

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu video sam neverovatnu borbu i želju kod naših rukomentasica.Za nešto vise od časnog poraza potreban je kvalitet koji mi kao nacija nikad nismo imali u ovom sportu.Mnogo tehničkih osnovnih gresaka(pogrešno dodavanje lopte,davanje kontre protivnicama)...Osnovne greške u rukometu.Nemaju kvalitet za vrhunski ženski rukomet na našu nažalost.Jednostavno nismo za ovaj sport.Mada opet kažem ima nekih lepih pomaka.Niko im ne može oduzeti želju i trud koji je neosporan....
(room 1408, 9. decembar 2018 19:06)

@room 1408 Izvini,ali moram da pitam, koliko godina imaš? 25 maksimalno? Svestan sam ja da smo trentno druga liga svetskog rukometa, pogotovo muška reprezentacija. Ali, znaš, bio jednom jedan glub koji se zvao Metaloplastika. Ili pogledaj na primer Olimpijske igre u Los Andjelesu 84...Ili svetsko prvenstvo u Švajcarskoj 86. Rukomet se igrao i pre 2000-te. Ono što hoću da ti kažem je da je rukomet dugo bio naš nacionalni sport broj jedan. E sad druga je stvar ko nam vodi ovaj sport i zašto smo tu trentno gde jesmo...

sa

pre 5 godina

Prvo, 29:25 izgubiti od Ol. šampionki je častan poraz. Protiv najbolje odbrane sveta. Da nije suludih gafova moglo je da bude egal do kraja. Ipak su naše bile prve u grupi (zamalo sa 3 pobede). Čak i da su dobile Šveđanke teško bi ovo sada išlo pošto je ukrštajuća grupa sam vrh sv. rukometa, svi jure medalju, možda i zlato -tako se zalomilo. Utakmica sa Danskom je pokazala kako ide kad sve štima a večeras su se videle slabosti- kondicione, tehničke. Na stranu naš rukometni savez i šira priča, čestitke curama za borbenost, tu su negde među 7-8 u Evropi i to je, s obzirom na sve okolnosti, uspeh. PS- ne mislim da je pobeda protiv CG svetsko čudo, recimo ako naiđe inspiracija od srede- što da ne.

petar

pre 5 godina

Nema veze za ovaj poraz, prenosimo bodove i idemo dalje.
(Velja Kalemar, 09. decembar 2018 19:28)

koje bodove i gde prenosimo ?
vec smo preneli dva boda iz prethodne grupe .

PATRIOTA

pre 5 godina

Rusija kvalitetnija i zasluženo pobedila ipak su one olimpijske šampionke.
Nije mi jasan naš selekor Krpež promaši sedmerac prvi na turniru i on odmah menja izvođača i što je najgore šutira Lavko koja je doduše prvi pogodila a onda drugi promašila i na utakmici bila najgora,onda selektor pred kraj poluvremena uvede Števin ova da gol a selektor drugo poluvreme opet počinje sa Lavko.Zašto ne igra Marina Dmitrović na desnom beku nije odigrala ni minute na EP a znamo da ima top u ruci,trebao joj je selektor dati šansu ne može biti gora od Lavko,Lekić i njene zamena Radojević loše treba dati više šanse mladoj Vukajlović a na levom beku i Kovačević ne može Stoiljković čitavo prvenstvo sama.Danas jedino prolaznu ocenu dobija Marija Čolić
Sa dve pobede možemo teoretski u polufinale ali koliko je to realno naše umorne idu na odmorne crnogorke pa onda na domaćina kojem treba pobeda da bi sa ruskinjama ušle u poufinale.Nadam se da će naše do kraja prvenstva dati sve od sebe na nama je da ih podržimo pa makar bile i na 12 mestu.Što se tiče SP naše su u baražu nosilac i najteži mogući rivali su Češka i Poljska ostali nisu na našem nivou tako da bi se trebale plasirati na SP.

andrea, sta to igras?

pre 5 godina

Jeli moguce da Andrea Lekici igra ovako kako igra? Mislim na stil. Igra rukomet na fitnu, na vic, na segu, sa sto manje fizickog kontakta. Suludo. Danas kada tu igru igraju igraci/igracice koji su brzi i fizicki jaki, trazeci fizicke duele - ona igra kao da je 1980. godina?! Pa zena trci u kontru, i sustize je Ruskinja, koja je bila par metara iza nje i uzima joj loptu? Cekajte, jeli moguce da selektor koji je profesionalac ne vidi ono sto vidi cela sala. Pa zar sama Lekicka ne zena da kaze: "Izvinite nisam spremna da igram na prvensrvu". Kada im Crnogorke sutra urade ovo isto sto i Ruskinje bic jasno sta pricam. Izbacite "tehnicare" i dajte fiziku i brzinu. Dodavanje se nauci.

Gde ja živim

pre 5 godina

Možemo mi da dovedemo pola Skandinavije na mesto selektora, neke stvari se neće promeniti. Ne vredi. Ruskinje su klasa i tu nema zbora, ali kakve gluposti naše prave ovo je za nevericu. Ne znam ni što sam se džabe nervirao. Ajmo dalje pa kako bude.

sele

pre 5 godina

gotovo je sa ep i i sa ovom generacijom jednostavno nismo velika ekipa dva puta na utakmici imas 2 igraca vise i to skora 2 min. i nestvoris razliku nego jos ti se poveca razlika to je odlika slabih i neuigranih timova to je bilo to od ovih igracica jednostavno neke u penziju a mladje sta urade

room 1408

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu video sam neverovatnu borbu i želju kod naših rukomentasica.Za nešto vise od časnog poraza potreban je kvalitet koji mi kao nacija nikad nismo imali u ovom sportu.Mnogo tehničkih osnovnih gresaka(pogrešno dodavanje lopte,davanje kontre protivnicama)...Osnovne greške u rukometu.Nemaju kvalitet za vrhunski ženski rukomet na našu nažalost.Jednostavno nismo za ovaj sport.Mada opet kažem ima nekih lepih pomaka.Niko im ne može oduzeti želju i trud koji je neosporan....

GENIje

pre 5 godina

podrska devojkama...nije nam leglo iscekivanje i 4 dana pauze...Rusija kvalitetnija i treba odigrati priblizno kao protiv Danske da mozes ocekivati nesto...imamo jos dva meca i cure samo glavu gore...

Nex

pre 5 godina

Ono sto su ispustile u prvom,tako su i zavrsile. One glupe greske,njihove kontre i promaseni ziceri. Inace,dati 25 golova Ruskinjama nije sala. Znaci,bas te greske su nas kostale. Makar je nereseno moglo biti

veliki strumf

pre 5 godina

Ubijaju nas kontrama, naše se uopšte ne vraćaju posle glupih gresaka u napadu. Igraju veoma brzo u napadu a mi neku čudnu odbranu i ne branimo apsolutno ništa. Ova Lavko nas uništi od 9-9 serijom gresaka i gluposti i evo serija 5-0 koju ćemo teško stići. Ne možemo da se sastavimo, napunise nas.

lola

pre 5 godina

Sta pricate bre vi kakva Krpez najgora, sve sami strucnajaci, lepo je covek napisao(neko ko zna sta prica), ocajni bekovi ali ocajni, Lekic i Lavko su primer kako ne treba igrati, mi nemamo akciju za krila ako nije sa krilne pozicije, forsiramo bekove a najgore su u timu, strasno. Ostaje da se nadamo u 2 pobede i prolaz.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Lekic katastrofa a Cvijic odmh do nje.Bez konkurencije dve najgore
(Miki, 9. decembar 2018 19:06)

Lekić 2/6. Baca onu loptu pa ako uđe - uđe.

jov

pre 5 godina

Lavko izuzetno loša. Mene samo zanima da li je moguće da mi nemamo boljeg desnog beka? Voleo bih da od sledećeg takmičenja vidim u timu mladu levoruku Lidiju Cvijić

srbizcg200

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto mi lupate minuse na komentar od prije samo sam realno rekao. Nemaju sanse protiv Cg i Fra.
Gledate li vi ovu igru uopste? Crnogorke podizu nivo a Francuskinje igraju koliko treba jer im sudije pomazu

Džoni

pre 5 godina

Sve je išlo ok, brzo se igralo dok nije selektor vratio Lekićku posle isključenja i "zasluženog" odmora jer su devojke odlično tada igrale. Ulaskom Lekićke igra se usporila, počele su da probijaju na silu, šutevi kroz ruke i lagane odbrane Ruskih golmana i bacanja u brze kontre i od 9:9 za čas 14:9 i gotova utakmica.

Dragan

pre 5 godina

Aman zaman moze li neko da mi odgovori zasto nase uporno pokusavaju po sredini a nikako neko iz sredine da odmah doda na krilo gde je ono nase levo krilo bar 10 puta bilo potpuno samo. Ako neko zna odgovor molim ga da mi kaze. Evo dok pisem ovo opet ove nase ko sumanute samo po sredini.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Moglo je i bolje, ali protiv najboljih nisu se obrukale!! E sad zašto mi nemamo ni dana odmora, a neko ima 3-4 to nije u redu!! Trebali su kompletno da pomere kalendar za jedan dan, izuzev polufinala i finala!!

Bane

pre 5 godina

(Преодморне смо ушле у меч ;-), 9. decembar 2018 19:15)

Ajde me podeseti koje je on uspehe imao bez njih. Ne budi smešan bez njih bi i prolazak u drugu fazu bio uspeh i to sa 0 presenih bodova. Drugar ovo ti je preko puta bio olimpijski prvak šta si ti očekivao.

my way

pre 5 godina

Прави потез је увођење Штевин уместо Лавко. Отворен резултат, идемо храбро у друго полувреме! Све би било много лакше да су нам ту Марија Обрадовић, Анђела Јањушевић, Сања Вујовић (Дамњановић)... али шта је ту је. Сањи честитке на рођењу бебе!

maldenzebic9999@google.com

pre 5 godina

Faktor Andree Lekic. I protiv Svedjanki i protiv Ruskinja ona NE POSTOJI. Ulazi na 8:8 i odmah 9:14. Ona bezi od fozickog kontakta. Gradi igru sa 12-og metra. Cetiri puta je dala zive lopte za rusku kontru itd. Ne moze sa takvm srednjim bekom u polufinale. Mozda je nekada bila svetska klasa, ali to je proslost. Lekiceva je jedna od naslabijih karika tima. Objektivno. S njom nema tempa u napadu, nema agresivnosti, a bez agresivnosti nema rezultata u modenom rukometu. Ovaj vec izvestan poraz znaci da su naredna dva meca vise prijateljske prirode. Jedan los igracica na vaznom mestu u timu je nenadoknadiv gubitak. Problem je i igranje sa samo dva beka na levoj i desnoj strani na celom prvenstvu Stoiljkovic i Lavko. One nemaju zamene. Sutra smo sa Crnogorkama/Montegrinima u prijateljskoj utaknici. Da se nelazemo. Jer nama bodovi vise nisu nuzni a njima trebaju za polufinale. Tako je to.

remington

pre 5 godina

Realno uspeh je sam prolazak u drugo kolo. Par poena smo na srecu dobili. Nije ovo uopste bilo toliko lose, ali sad nesto veliko ocekivati nije u redu. Ovo je nas krajnji domet i ja sam ponosan kako su nas ove devojke predstavile

veliki strumf

pre 5 godina

Kakve greske prave sa 2 igračice više, pa ovo je neverovatno. A ova Lavko - pa koliko gresaka treba da napravi, šta sve mora da promaši, koliko živih lopti da proda da bi je zakucao na klupu??? 18-16, 2 igračice više i mi idemo na 20-16 - pa to je da poludiš!

andersojoyefn

pre 5 godina

Upameteite: Lekic i Cvijic ece pogotovo sutra da budu najslabije, one ce ladno da odrade utakmicu protiv svojij prijateljica iz CG reeprezentacije. Takav je mentalitet nas - pusti "tradicionalne prijatelje". Ne zvati ih vise. Prvu jer vise nije za reeprezentacije. Jednosravno nije. A drugu jer je stalno povredjena. Posle onog poraza od Svedjanki, koji pokazuje koliko smo netalentovani za rukomet, vece je bilo jasno kako ce sve zavrsiti.Obradovocu ne meoze se sa tri beka celo prvenstvo.

goran

pre 5 godina

za dvadeset minuta rus devet izg lopti, od toga smo jedva jednu kontru uspesno izveli, dok one kaznjavaju kontrom svaku gresku. lekic cim je u igri nemamo napad, mnogo je spora I losa

JPR24

pre 5 godina

Ne postoji ekipa na svetu u bilo kom sportu koja može više gluposti da napravi na utakmici od ženske rukometne reprezentacije Srbije. Ovakva količina neverovatnih gresaka je nezapamćena. Za ovih 50 minuta napravili su ih blizu 50! Evo upravo smo prodali 2 kontre tako sto smo loptu bacili u aut.
(veliki strumf, 09. decembar 2018 19:12)

Postoji. Nasa muska reprezentacija u rukometu.

vericaNe

pre 5 godina

која безидејна игра,а селектор,као да му је неко забранио да тражи тајм аут... штета,даје нам се друга па трећа шанса да се вратимо у утакмицу,не користимо и то је крај... мнооооогоооо грешака мој селекторе

Преодморне смо ушле у меч ;-)

pre 5 godina

Сви сте се спрдали са Болетом Бошковићем кад Лекић, Томаћевић, Цвијић и Дамјановић НИСУ хтеле да играју за репрезентацију. Сад су вам "глумице" у екипи и показале су који је то ниво.
П.С. Лекић и Лавко су посебна прича.

HanSolo

pre 5 godina

Zicere oni u mesto u patos oni u blizini rukama.. Nema tu sportske individualne moći da se razmišlja zašto se promašuje nego samo jedno isto.. Žalost.. Imali smo izuzetno dobru priliku da nešto uradimo, ali po starom kad treba da se ozbiljimo onda ništa od toga.. U početku ruskinje imali onoliko izključenje a mi srljamo I igramo egal.. Sramota..

HanSolo

pre 5 godina

Ne razumem Obradovića.. Dokle će ta Lavko da upropasčuje ceo tim? A pucaju u lakoj visini za golmana.. Ovo liči na debakl i na kraju nema više pobeda.. Znači sve po starom.. Bez Krpeža nebi imalo ni 10 gola.. A naši golmani.. Da ne pričamo..

Лепи Цане

pre 5 godina

Боље да се не замарају (више) вечерас, већ наредна два меча да покушају да добију.

gremlin

pre 5 godina

-3 i nije puno koliko grešimo u osnovnoj stvari DODAVANJU...a komentator je sjajan piše izgubljene lopte 10-9 on kaže 10-9 u golovima iz kontre...

Nikola

pre 5 godina

Normalno je da se ovakve stvari samo nama desavaju uslovi su nemoguci katastrofalna organizacija ocekivano je da ce se nase rukometasice unervoziti jer im je poremecen raspored!!!Katasrofa igra znaci jedna velika nula Lavko je nemoguca kako ona uopste igra rukomet nista dobro nije donela nijedan dobar sut sa distance vidi se da je nekako ukocena troma katasrofa isto i Lekic pogubljena na terenu a sasvim druga osoba u klubu,Krpez sebicna neverovatno sta pokusava apsolutno su prenele tu losu atmosferu i energiju na ostatak tima!!!Rusija nista bolja jednostavno iskoriscene prilike na ovakvim turnirima nema mesta nervozi i greskama!!!Glavni krivac je organizator jer je trebao prebaciti sutrasnju utakmicu za utorak jer ovo jednostavno nije izvodljivo!!!Da li je cuvao trener ekipu za Crnu Goru ili sta ali covek ne zna da njegove igracice nemaju ideje u napadu moze da ubaci i tri igraca nepotrebna igra bez golmana ovaj trener nesto radi POGRESNO i nastavlja s tim!!!Pa zar nisu naucile nesto iz meca sa Svedskom i on sa njima!!!Jos jednom organizatori su poremetili nasu igru pripremu i sve ostalo ne moze se igrati ovako Rusija je jednostavno bolje prihvatila cinjenice a i Srbija je dosta oslabljena neverovatno i sramota sta nam se dogadja jedan za drugim problemi na sve strane!!!Uvek mi pravimo tako neke stvari jednostavno biramo tezi put samo dokle tako!!!Sramota za celu organizaciju Evropskog prvenstva!!!

sele

pre 5 godina

ma sta vam je ljudi i da smo pobedili rusiju opet bi na kraju morali francusku da pobedimo da idemo dalje tako da i nema neku vaznost utakmica sa rusijom sad je vazno milogorke pobediti i sa francuskom ko pobedi ide dalje

1Beogradjanin

pre 5 godina

Kao prvo, ovi koji lupetaju da nemamo talenta za rukomet podsetiću da je jedna Srpkinja proglašena za najbolju rukometašicu u istoriji! Da, za vas klince koji ne znate i mislite da se istorija piše od vašeg rodjenja, Svetlana Kitić je ta dama! Drugo, ono što sam ja video na ovoj utakmici nije nedostatak želje, borbenosti, kvaliteta. Na protiv, želja je postojala i to velika i onda je dolazilo do početničkih grešaka u dodavanju. Naš selektor je pokušao neke stvari, ali ne može on da udje na teren i dodaje loptu! Po onome što sam ja video naše su imale kvalitet makar za egal utakmicu na gol ili dva maksimum, ali ta brzopletost ih je koštala. I da se razumemo, svi greše! I Ruskinje, Olimpijske šampionke, su dva -tri puta bacile loptu u aut! Problem je što su one to uradile dva -tri puta, a naše 7-8! Malo više koncentracije i smirenosti i biće to dobro. Danas ima da izgaze CG ako budu ponovile igru iz prvog poluvremena.

Kića

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Ruskinje su mi mnogo simpatične, a uz to su Rusi naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Rusknje jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Rusiju.

wasd

pre 5 godina

Стојиљковићева, Лекићева, Цвијићева, Лавкова...шта прича бре овај коментатор?!!
Човече, није у духу нашег језика да их тако ословљаваш.
Зови их нормлано презименом, Лекић, Цвијић, Стојиљковић.
Не могу да гледам нормално пренос од овог лика.
(некле, 09. decembar 2018 18:57)

Komentator se zove Nemanja Matić. Unese i više emocija nego što treba, recimo jako neprecizan šut Zvezde njemu je dobra prilika, uz da povisi ton. Tako i vaterpolo.
U pravu si ovo za prezimena kako ih je zvao, strašno. Pogotovo kad meša, malo Radanović, malo Lekićeva. Ne zna ni to svoje da drži.

pop

pre 5 godina

@ Milance Nis
Potreban nam je skandinavski trener??Da li je I Ruskinjama koje su do sad najbolje na prvesntvu isto potreban skandinavski trener? Pobedili smo Poljsku I Dansku ubedljivo..od Svedske izgubili na jednu loptu a Rusija je jednostavno bolja..ako dobijemo CG veceras imamo mec sa Francuskom za polufinale..

STEVO

pre 5 godina

Kao da gledaš trku kobile (Srbija) i ždrijebeta (Rusija) a tako po godinama i izgledaju. Presporo, pogotovo kad vidiš Lekićku koja bi trebala gurati u ledja s kontrom. Cura je penzioner i foler. Crnogorke će nas sutra razvaliti!

Milance Niš

pre 5 godina

opet cu po stoti put da pisem isto...i u zenskom i muskom rukometu potreban nam je kvalitetan skandinavski trener i eto rezultata.Igramo zastareli rukomet i nismo uspeli da se adaptiramo ,a nemamo trenere koji ce da promene razmisljanje nasih rukometasica.

ACM

pre 5 godina

Naravno da imamo samo jednu zemlju i da nam druga ne treba ! Ali (mnogo) je bolje biti Rusofil nego neko ko podržava fašističko - satanističku organizaciju koja ti stoji u imenu - doduše obrnutim redosledom slova !

Stara kuka

pre 5 godina

@room 1408

Nemamo talenat za rukomet?Nemoj vise komentarisati leba ti.Ostavi se sporta.
PS tehnicke greske,da jer srljaju i ne radi glava kako treba od prevelike zelje.

sashko

pre 5 godina

Prosto neverovatno, ove nase su toliko nestabilne i bez kontinuiteta, kao neke talentovane klinke...a u stvari su sve prekaljene igracice. Stvarno strasno!

lektor

pre 5 godina

@nekle,prije nego što napišeš neki komentar i pošalješ ga uzmi u ruke Pravopisa srpskog jezika i d e t a l j n o ga prelistaj i pročitaj stranicu po stranicu pa ćeš biti iznenađen koliko ne znaš vlastiti jezik.

Kića

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Ruskinje su mi mnogo simpatične, a uz to su Rusi naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Rusknje jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Rusiju.

Nikola

pre 5 godina

Normalno je da se ovakve stvari samo nama desavaju uslovi su nemoguci katastrofalna organizacija ocekivano je da ce se nase rukometasice unervoziti jer im je poremecen raspored!!!Katasrofa igra znaci jedna velika nula Lavko je nemoguca kako ona uopste igra rukomet nista dobro nije donela nijedan dobar sut sa distance vidi se da je nekako ukocena troma katasrofa isto i Lekic pogubljena na terenu a sasvim druga osoba u klubu,Krpez sebicna neverovatno sta pokusava apsolutno su prenele tu losu atmosferu i energiju na ostatak tima!!!Rusija nista bolja jednostavno iskoriscene prilike na ovakvim turnirima nema mesta nervozi i greskama!!!Glavni krivac je organizator jer je trebao prebaciti sutrasnju utakmicu za utorak jer ovo jednostavno nije izvodljivo!!!Da li je cuvao trener ekipu za Crnu Goru ili sta ali covek ne zna da njegove igracice nemaju ideje u napadu moze da ubaci i tri igraca nepotrebna igra bez golmana ovaj trener nesto radi POGRESNO i nastavlja s tim!!!Pa zar nisu naucile nesto iz meca sa Svedskom i on sa njima!!!Jos jednom organizatori su poremetili nasu igru pripremu i sve ostalo ne moze se igrati ovako Rusija je jednostavno bolje prihvatila cinjenice a i Srbija je dosta oslabljena neverovatno i sramota sta nam se dogadja jedan za drugim problemi na sve strane!!!Uvek mi pravimo tako neke stvari jednostavno biramo tezi put samo dokle tako!!!Sramota za celu organizaciju Evropskog prvenstva!!!

Преодморне смо ушле у меч ;-)

pre 5 godina

Сви сте се спрдали са Болетом Бошковићем кад Лекић, Томаћевић, Цвијић и Дамјановић НИСУ хтеле да играју за репрезентацију. Сад су вам "глумице" у екипи и показале су који је то ниво.
П.С. Лекић и Лавко су посебна прича.

Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??

pre 5 godina

 velikoj sam dilemi za koga da navijam..Ruskinje su mi mnogo simpatične, a uz to su Rusi naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Rusknje jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Rusiju.
(Kića, 09. decembar 2018 18:19)

rusofilce, zaradio si sendvic ;)

некле

pre 5 godina

Стојиљковићева, Лекићева, Цвијићева, Лавкова...шта прича бре овај коментатор?!!
Човече, није у духу нашег језика да их тако ословљаваш.
Зови их нормлано презименом, Лекић, Цвијић, Стојиљковић.
Не могу да гледам нормално пренос од овог лика.

srbizcg200

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto mi lupate minuse na komentar od prije samo sam realno rekao. Nemaju sanse protiv Cg i Fra.
Gledate li vi ovu igru uopste? Crnogorke podizu nivo a Francuskinje igraju koliko treba jer im sudije pomazu

.

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Ruskinje su mi mnogo simpatične, a uz to su Rusi naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Rusknje jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Rusiju.
(Kića, 09. decembar 2018 18:19)

ignore

andersojoyefn

pre 5 godina

Upameteite: Lekic i Cvijic ece pogotovo sutra da budu najslabije, one ce ladno da odrade utakmicu protiv svojij prijateljica iz CG reeprezentacije. Takav je mentalitet nas - pusti "tradicionalne prijatelje". Ne zvati ih vise. Prvu jer vise nije za reeprezentacije. Jednosravno nije. A drugu jer je stalno povredjena. Posle onog poraza od Svedjanki, koji pokazuje koliko smo netalentovani za rukomet, vece je bilo jasno kako ce sve zavrsiti.Obradovocu ne meoze se sa tri beka celo prvenstvo.

room 1408

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu video sam neverovatnu borbu i želju kod naših rukomentasica.Za nešto vise od časnog poraza potreban je kvalitet koji mi kao nacija nikad nismo imali u ovom sportu.Mnogo tehničkih osnovnih gresaka(pogrešno dodavanje lopte,davanje kontre protivnicama)...Osnovne greške u rukometu.Nemaju kvalitet za vrhunski ženski rukomet na našu nažalost.Jednostavno nismo za ovaj sport.Mada opet kažem ima nekih lepih pomaka.Niko im ne može oduzeti želju i trud koji je neosporan....

sele

pre 5 godina

gotovo je sa ep i i sa ovom generacijom jednostavno nismo velika ekipa dva puta na utakmici imas 2 igraca vise i to skora 2 min. i nestvoris razliku nego jos ti se poveca razlika to je odlika slabih i neuigranih timova to je bilo to od ovih igracica jednostavno neke u penziju a mladje sta urade

remington

pre 5 godina

Realno uspeh je sam prolazak u drugo kolo. Par poena smo na srecu dobili. Nije ovo uopste bilo toliko lose, ali sad nesto veliko ocekivati nije u redu. Ovo je nas krajnji domet i ja sam ponosan kako su nas ove devojke predstavile

STEVO

pre 5 godina

Kao da gledaš trku kobile (Srbija) i ždrijebeta (Rusija) a tako po godinama i izgledaju. Presporo, pogotovo kad vidiš Lekićku koja bi trebala gurati u ledja s kontrom. Cura je penzioner i foler. Crnogorke će nas sutra razvaliti!

room 1408

pre 5 godina

Ako ponove delic igara iz prve faze kada su odazvale Dankinje imamo velike šanse i u 2 fazi.Srecno večeras.Svim srcem uz vas kada se tako borite....

HanSolo

pre 5 godina

Ne razumem Obradovića.. Dokle će ta Lavko da upropasčuje ceo tim? A pucaju u lakoj visini za golmana.. Ovo liči na debakl i na kraju nema više pobeda.. Znači sve po starom.. Bez Krpeža nebi imalo ni 10 gola.. A naši golmani.. Da ne pričamo..

my way

pre 5 godina

Аман људи, изгубили смо од најбоље екипе на овом првенству. Реми са Црном Гором и победа над Француском нас само теоријски не воде даље, а са победама смо дефинитивно у полуфиналу. Опет се враћамо на то да меч са Црном Гором одлучује резултат целог шампионата и време је да се та баријера коначно разбије. Ништа није изгубљено, главе горе, девојке и у нове битке!

maldenzebic9999@google.com

pre 5 godina

Faktor Andree Lekic. I protiv Svedjanki i protiv Ruskinja ona NE POSTOJI. Ulazi na 8:8 i odmah 9:14. Ona bezi od fozickog kontakta. Gradi igru sa 12-og metra. Cetiri puta je dala zive lopte za rusku kontru itd. Ne moze sa takvm srednjim bekom u polufinale. Mozda je nekada bila svetska klasa, ali to je proslost. Lekiceva je jedna od naslabijih karika tima. Objektivno. S njom nema tempa u napadu, nema agresivnosti, a bez agresivnosti nema rezultata u modenom rukometu. Ovaj vec izvestan poraz znaci da su naredna dva meca vise prijateljske prirode. Jedan los igracica na vaznom mestu u timu je nenadoknadiv gubitak. Problem je i igranje sa samo dva beka na levoj i desnoj strani na celom prvenstvu Stoiljkovic i Lavko. One nemaju zamene. Sutra smo sa Crnogorkama/Montegrinima u prijateljskoj utaknici. Da se nelazemo. Jer nama bodovi vise nisu nuzni a njima trebaju za polufinale. Tako je to.

andrea, sta to igras?

pre 5 godina

Jeli moguce da Andrea Lekici igra ovako kako igra? Mislim na stil. Igra rukomet na fitnu, na vic, na segu, sa sto manje fizickog kontakta. Suludo. Danas kada tu igru igraju igraci/igracice koji su brzi i fizicki jaki, trazeci fizicke duele - ona igra kao da je 1980. godina?! Pa zena trci u kontru, i sustize je Ruskinja, koja je bila par metara iza nje i uzima joj loptu? Cekajte, jeli moguce da selektor koji je profesionalac ne vidi ono sto vidi cela sala. Pa zar sama Lekicka ne zena da kaze: "Izvinite nisam spremna da igram na prvensrvu". Kada im Crnogorke sutra urade ovo isto sto i Ruskinje bic jasno sta pricam. Izbacite "tehnicare" i dajte fiziku i brzinu. Dodavanje se nauci.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Moglo je i bolje, ali protiv najboljih nisu se obrukale!! E sad zašto mi nemamo ni dana odmora, a neko ima 3-4 to nije u redu!! Trebali su kompletno da pomere kalendar za jedan dan, izuzev polufinala i finala!!

veliki strumf

pre 5 godina

Ne postoji ekipa na svetu u bilo kom sportu koja može više gluposti da napravi na utakmici od ženske rukometne reprezentacije Srbije. Ovakva količina neverovatnih gresaka je nezapamćena. Za ovih 50 minuta napravili su ih blizu 50! Evo upravo smo prodali 2 kontre tako sto smo loptu bacili u aut.

Stara kuka

pre 5 godina

@room 1408

Nemamo talenat za rukomet?Nemoj vise komentarisati leba ti.Ostavi se sporta.
PS tehnicke greske,da jer srljaju i ne radi glava kako treba od prevelike zelje.

Milance Niš

pre 5 godina

opet cu po stoti put da pisem isto...i u zenskom i muskom rukometu potreban nam je kvalitetan skandinavski trener i eto rezultata.Igramo zastareli rukomet i nismo uspeli da se adaptiramo ,a nemamo trenere koji ce da promene razmisljanje nasih rukometasica.

Goran

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu video sam neverovatnu borbu i želju kod naših rukomentasica.Za nešto vise od časnog poraza potreban je kvalitet koji mi kao nacija nikad nismo imali u ovom sportu.Mnogo tehničkih osnovnih gresaka(pogrešno dodavanje lopte,davanje kontre protivnicama)...Osnovne greške u rukometu.Nemaju kvalitet za vrhunski ženski rukomet na našu nažalost.Jednostavno nismo za ovaj sport.Mada opet kažem ima nekih lepih pomaka.Niko im ne može oduzeti želju i trud koji je neosporan....
(room 1408, 9. decembar 2018 19:06)

@room 1408 Izvini,ali moram da pitam, koliko godina imaš? 25 maksimalno? Svestan sam ja da smo trentno druga liga svetskog rukometa, pogotovo muška reprezentacija. Ali, znaš, bio jednom jedan glub koji se zvao Metaloplastika. Ili pogledaj na primer Olimpijske igre u Los Andjelesu 84...Ili svetsko prvenstvo u Švajcarskoj 86. Rukomet se igrao i pre 2000-te. Ono što hoću da ti kažem je da je rukomet dugo bio naš nacionalni sport broj jedan. E sad druga je stvar ko nam vodi ovaj sport i zašto smo tu trentno gde jesmo...

Лепи Цане

pre 5 godina

Боље да се не замарају (више) вечерас, већ наредна два меча да покушају да добију.

my way

pre 5 godina

Прави потез је увођење Штевин уместо Лавко. Отворен резултат, идемо храбро у друго полувреме! Све би било много лакше да су нам ту Марија Обрадовић, Анђела Јањушевић, Сања Вујовић (Дамњановић)... али шта је ту је. Сањи честитке на рођењу бебе!

PATRIOTA

pre 5 godina

Rusija kvalitetnija i zasluženo pobedila ipak su one olimpijske šampionke.
Nije mi jasan naš selekor Krpež promaši sedmerac prvi na turniru i on odmah menja izvođača i što je najgore šutira Lavko koja je doduše prvi pogodila a onda drugi promašila i na utakmici bila najgora,onda selektor pred kraj poluvremena uvede Števin ova da gol a selektor drugo poluvreme opet počinje sa Lavko.Zašto ne igra Marina Dmitrović na desnom beku nije odigrala ni minute na EP a znamo da ima top u ruci,trebao joj je selektor dati šansu ne može biti gora od Lavko,Lekić i njene zamena Radojević loše treba dati više šanse mladoj Vukajlović a na levom beku i Kovačević ne može Stoiljković čitavo prvenstvo sama.Danas jedino prolaznu ocenu dobija Marija Čolić
Sa dve pobede možemo teoretski u polufinale ali koliko je to realno naše umorne idu na odmorne crnogorke pa onda na domaćina kojem treba pobeda da bi sa ruskinjama ušle u poufinale.Nadam se da će naše do kraja prvenstva dati sve od sebe na nama je da ih podržimo pa makar bile i na 12 mestu.Što se tiče SP naše su u baražu nosilac i najteži mogući rivali su Češka i Poljska ostali nisu na našem nivou tako da bi se trebale plasirati na SP.

sa

pre 5 godina

Prvo, 29:25 izgubiti od Ol. šampionki je častan poraz. Protiv najbolje odbrane sveta. Da nije suludih gafova moglo je da bude egal do kraja. Ipak su naše bile prve u grupi (zamalo sa 3 pobede). Čak i da su dobile Šveđanke teško bi ovo sada išlo pošto je ukrštajuća grupa sam vrh sv. rukometa, svi jure medalju, možda i zlato -tako se zalomilo. Utakmica sa Danskom je pokazala kako ide kad sve štima a večeras su se videle slabosti- kondicione, tehničke. Na stranu naš rukometni savez i šira priča, čestitke curama za borbenost, tu su negde među 7-8 u Evropi i to je, s obzirom na sve okolnosti, uspeh. PS- ne mislim da je pobeda protiv CG svetsko čudo, recimo ako naiđe inspiracija od srede- što da ne.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Lekic katastrofa a Cvijic odmh do nje.Bez konkurencije dve najgore
(Miki, 9. decembar 2018 19:06)

Lekić 2/6. Baca onu loptu pa ako uđe - uđe.

Bane

pre 5 godina

(Преодморне смо ушле у меч ;-), 9. decembar 2018 19:15)

Ajde me podeseti koje je on uspehe imao bez njih. Ne budi smešan bez njih bi i prolazak u drugu fazu bio uspeh i to sa 0 presenih bodova. Drugar ovo ti je preko puta bio olimpijski prvak šta si ti očekivao.

Džoni

pre 5 godina

Sve je išlo ok, brzo se igralo dok nije selektor vratio Lekićku posle isključenja i "zasluženog" odmora jer su devojke odlično tada igrale. Ulaskom Lekićke igra se usporila, počele su da probijaju na silu, šutevi kroz ruke i lagane odbrane Ruskih golmana i bacanja u brze kontre i od 9:9 za čas 14:9 i gotova utakmica.

HanSolo

pre 5 godina

Zicere oni u mesto u patos oni u blizini rukama.. Nema tu sportske individualne moći da se razmišlja zašto se promašuje nego samo jedno isto.. Žalost.. Imali smo izuzetno dobru priliku da nešto uradimo, ali po starom kad treba da se ozbiljimo onda ništa od toga.. U početku ruskinje imali onoliko izključenje a mi srljamo I igramo egal.. Sramota..

vericaNe

pre 5 godina

која безидејна игра,а селектор,као да му је неко забранио да тражи тајм аут... штета,даје нам се друга па трећа шанса да се вратимо у утакмицу,не користимо и то је крај... мнооооогоооо грешака мој селекторе

Gde ja živim

pre 5 godina

Možemo mi da dovedemo pola Skandinavije na mesto selektora, neke stvari se neće promeniti. Ne vredi. Ruskinje su klasa i tu nema zbora, ali kakve gluposti naše prave ovo je za nevericu. Ne znam ni što sam se džabe nervirao. Ajmo dalje pa kako bude.

Nex

pre 5 godina

Ono sto su ispustile u prvom,tako su i zavrsile. One glupe greske,njihove kontre i promaseni ziceri. Inace,dati 25 golova Ruskinjama nije sala. Znaci,bas te greske su nas kostale. Makar je nereseno moglo biti

1Beogradjanin

pre 5 godina

Kao prvo, ovi koji lupetaju da nemamo talenta za rukomet podsetiću da je jedna Srpkinja proglašena za najbolju rukometašicu u istoriji! Da, za vas klince koji ne znate i mislite da se istorija piše od vašeg rodjenja, Svetlana Kitić je ta dama! Drugo, ono što sam ja video na ovoj utakmici nije nedostatak želje, borbenosti, kvaliteta. Na protiv, želja je postojala i to velika i onda je dolazilo do početničkih grešaka u dodavanju. Naš selektor je pokušao neke stvari, ali ne može on da udje na teren i dodaje loptu! Po onome što sam ja video naše su imale kvalitet makar za egal utakmicu na gol ili dva maksimum, ali ta brzopletost ih je koštala. I da se razumemo, svi greše! I Ruskinje, Olimpijske šampionke, su dva -tri puta bacile loptu u aut! Problem je što su one to uradile dva -tri puta, a naše 7-8! Malo više koncentracije i smirenosti i biće to dobro. Danas ima da izgaze CG ako budu ponovile igru iz prvog poluvremena.

lektor

pre 5 godina

@nekle,prije nego što napišeš neki komentar i pošalješ ga uzmi u ruke Pravopisa srpskog jezika i d e t a l j n o ga prelistaj i pročitaj stranicu po stranicu pa ćeš biti iznenađen koliko ne znaš vlastiti jezik.

goran

pre 5 godina

za dvadeset minuta rus devet izg lopti, od toga smo jedva jednu kontru uspesno izveli, dok one kaznjavaju kontrom svaku gresku. lekic cim je u igri nemamo napad, mnogo je spora I losa

veliki strumf

pre 5 godina

Kakve greske prave sa 2 igračice više, pa ovo je neverovatno. A ova Lavko - pa koliko gresaka treba da napravi, šta sve mora da promaši, koliko živih lopti da proda da bi je zakucao na klupu??? 18-16, 2 igračice više i mi idemo na 20-16 - pa to je da poludiš!

lola

pre 5 godina

Sta pricate bre vi kakva Krpez najgora, sve sami strucnajaci, lepo je covek napisao(neko ko zna sta prica), ocajni bekovi ali ocajni, Lekic i Lavko su primer kako ne treba igrati, mi nemamo akciju za krila ako nije sa krilne pozicije, forsiramo bekove a najgore su u timu, strasno. Ostaje da se nadamo u 2 pobede i prolaz.

jov

pre 5 godina

Lavko izuzetno loša. Mene samo zanima da li je moguće da mi nemamo boljeg desnog beka? Voleo bih da od sledećeg takmičenja vidim u timu mladu levoruku Lidiju Cvijić

GENIje

pre 5 godina

podrska devojkama...nije nam leglo iscekivanje i 4 dana pauze...Rusija kvalitetnija i treba odigrati priblizno kao protiv Danske da mozes ocekivati nesto...imamo jos dva meca i cure samo glavu gore...

sele

pre 5 godina

ma sta vam je ljudi i da smo pobedili rusiju opet bi na kraju morali francusku da pobedimo da idemo dalje tako da i nema neku vaznost utakmica sa rusijom sad je vazno milogorke pobediti i sa francuskom ko pobedi ide dalje

veliki strumf

pre 5 godina

Ubijaju nas kontrama, naše se uopšte ne vraćaju posle glupih gresaka u napadu. Igraju veoma brzo u napadu a mi neku čudnu odbranu i ne branimo apsolutno ništa. Ova Lavko nas uništi od 9-9 serijom gresaka i gluposti i evo serija 5-0 koju ćemo teško stići. Ne možemo da se sastavimo, napunise nas.

gremlin

pre 5 godina

-3 i nije puno koliko grešimo u osnovnoj stvari DODAVANJU...a komentator je sjajan piše izgubljene lopte 10-9 on kaže 10-9 u golovima iz kontre...

Dragan

pre 5 godina

Aman zaman moze li neko da mi odgovori zasto nase uporno pokusavaju po sredini a nikako neko iz sredine da odmah doda na krilo gde je ono nase levo krilo bar 10 puta bilo potpuno samo. Ako neko zna odgovor molim ga da mi kaze. Evo dok pisem ovo opet ove nase ko sumanute samo po sredini.

petar

pre 5 godina

Nema veze za ovaj poraz, prenosimo bodove i idemo dalje.
(Velja Kalemar, 09. decembar 2018 19:28)

koje bodove i gde prenosimo ?
vec smo preneli dva boda iz prethodne grupe .

wasd

pre 5 godina

Стојиљковићева, Лекићева, Цвијићева, Лавкова...шта прича бре овај коментатор?!!
Човече, није у духу нашег језика да их тако ословљаваш.
Зови их нормлано презименом, Лекић, Цвијић, Стојиљковић.
Не могу да гледам нормално пренос од овог лика.
(некле, 09. decembar 2018 18:57)

Komentator se zove Nemanja Matić. Unese i više emocija nego što treba, recimo jako neprecizan šut Zvezde njemu je dobra prilika, uz da povisi ton. Tako i vaterpolo.
U pravu si ovo za prezimena kako ih je zvao, strašno. Pogotovo kad meša, malo Radanović, malo Lekićeva. Ne zna ni to svoje da drži.

ACM

pre 5 godina

Naravno da imamo samo jednu zemlju i da nam druga ne treba ! Ali (mnogo) je bolje biti Rusofil nego neko ko podržava fašističko - satanističku organizaciju koja ti stoji u imenu - doduše obrnutim redosledom slova !

JPR24

pre 5 godina

Ne postoji ekipa na svetu u bilo kom sportu koja može više gluposti da napravi na utakmici od ženske rukometne reprezentacije Srbije. Ovakva količina neverovatnih gresaka je nezapamćena. Za ovih 50 minuta napravili su ih blizu 50! Evo upravo smo prodali 2 kontre tako sto smo loptu bacili u aut.
(veliki strumf, 09. decembar 2018 19:12)

Postoji. Nasa muska reprezentacija u rukometu.

pop

pre 5 godina

@ Milance Nis
Potreban nam je skandinavski trener??Da li je I Ruskinjama koje su do sad najbolje na prvesntvu isto potreban skandinavski trener? Pobedili smo Poljsku I Dansku ubedljivo..od Svedske izgubili na jednu loptu a Rusija je jednostavno bolja..ako dobijemo CG veceras imamo mec sa Francuskom za polufinale..

sashko

pre 5 godina

Prosto neverovatno, ove nase su toliko nestabilne i bez kontinuiteta, kao neke talentovane klinke...a u stvari su sve prekaljene igracice. Stvarno strasno!