Subota, 08.12.2018.

14:00

Šoštar: Partizan nikad nije bio, niti će biti protiv države

Predsednik vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar zatražio je da se omogući upravljanje poslovnim prostorom na Banjici do okončanja sudskog spora.

Izvor: B92

Šoštar: Partizan nikad nije bio, niti æe biti protiv države IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Zoran

pre 5 godina

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine
(NY, 08. decembar 2018 15:53)

Ko je jos izgradio stadion od samodoprinosa navijaca?To je bio udbaski spin, na celu sa Krcunom, kako bi se prikrila istina da je stadion bio izgradjen od sredstava koja su se peusmeravala iz Fonda za omladinu i sport.Ciji je predsednik bio Krcun,pored toga sto je bio na celu Zvezde.I niko nije smeo da pisne o tome dok stadion nije bio gotov.

NY

pre 5 godina

NY..... 
Ma,sta nam naprica ,samodoprinos,Zvezda??jos covek da ti poveruje.Zvezdin stadion je gradila drzava ,pokusavas da menjas istoriju.
(Crveni Ramus, 08. decembar 2018 18:26)

Vec sam ti dao dokaz u komentaru iznad.Decko ni tvoj otac se u to vreme nije rodio.A deda oficir JNA nije mogao istinu da ti isprica

prekoOkeanskeDelije

pre 5 godina

Ja kao Zvezdaš i bivši vaterpolista apelujem na državu da uradi više za ovaj sport. Istina je da svaki put kad se naši Delfini vrate sa nekim zlatom, eventualno srebrom, država ka'ne neku paru. Ali tlo je toliko sušno - da se poslužim tom metaforom, da ta kap pare odmah nestane na osnovne dažbine reprezentacije. Poenta je pomoći i klubovima, jer bez zdravih klubova neće biti ni priliva mladih snaga u reprezentaciju. Partizan je stalno u fokusu jer su oni najglasniji. I sa pravom su najglasniji jer su dokazali i posle perioda Bečeja, i Vojvodine, i Zvezde da imaju najbolji sistem. Ako Partizanu ne može da se pomogne na organizovan način, onda kome može? Ali treba pomoći organizovano i šire. Sramota je da je naš najtrofejniji sport - u velikoj meri zaštitni znak naše sportske nacije - skoro uvek poslednji na listi.

Zvezdas

pre 5 godina

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine 
(NY, 08. decembar 2018 15:53) 

Komentar godine,ma šta godine komentar sajta B92 svih vremena.

( Dakara 08.12.2018)

Evo ti iz jednog teksta


Nabavljanje novca za izgradnju tako skupog i velikog objekta nije bilo lako. Kako Jugoslavija nikada nije bila zemlja blagostanja, tako ni u tom periodu nije bilo lako pronaći novac kojim bi bila finansirana izgradnja stadiona. Međutim, čelnici kluba su došli na ideju da se novac prikuplja prodajom svojevrsnih markica, koje su bile doprinos za izgradnju buduće Marakane.

– Novac se skupljao prodajom čuvenih “ciglica”. To su bili kuponi u vrednosti od 20 tadašnjih dinara i predstavljale su jednu vrstu dobrovoljnog priloga za izgradnju. „Ciglice“ su prodavane na postojećem stadionu, ali i na mnogim drugim mestima. Čak su i prvotimci Zvezde, poput Dragana Šekularca, obilazili jake firme u to vreme i nudili im da i oni pomognu. U današnje vreme to bi se nazvalo nekim vidom sponzorstva – objašnjava Trkulja.

Crveni Ramus

pre 5 godina

NY.....
Ma,sta nam naprica ,samodoprinos,Zvezda??jos covek da ti poveruje.Zvezdin stadion je gradila drzava ,pokusavas da menjas istoriju.

marko992

pre 5 godina

ProdiqyCZ,u pravu si kod vas nema nikada kuknjave.Kod vas samo predsednik javno resava sve probleme,sve je transparentno nema sta.

dddd

pre 5 godina

Sve je to lepo ali vi kao klub morate da prikazete svoje poslovanje.Kako je moguce da je toliki dug za struju i vodu? Gde su zavrsavale pare koje ste dobijali?

gradjanin

pre 5 godina

250000 e za grejnu sezonu.... Sto bi bilo ko to finansirao? Nije samoodrzivo... i fk i kk i vk i bilo kod udruzenja.... dovidjenja!

komentator

pre 5 godina

Koliko mrzitelja u komentarima, šta je ovo... Ugasite nas više, ovo je tužno pratiti. Očekujte propast reprezentacije, ako ovako nastavite. Ne očekujte da će Bokelji u budućnosti igrati za SRB, jer su najviše dolazili zbog Partizana koji je institucija. Ovo je sramota što radite.
(Podgoričanin, 8. decembar 2018 15:40)

Pa, ako niste sposobni da nađete sponzore a tvrdite da ste institucija, onda se odmah ugasite! Za Srbiju će da igraju oni koji vole svoju zemlju a ne samo oni koji vole Partizan! Dođi ti iz Podgorice pa sagradi novi SC pa ga onda pokloni Partizanu! Godinama ste bili povlašćeni, stekli imovinu papirima i ubirali prihode! Ne može više, nije smak sveta ako se ugasite! Ako je država ćutala kada su se gasili Bečej i Zvezda, zašto bi vama pomagala? Iste uslove (bazen na poklon) treba onda da traže svi klubovi iz cele Srbije! Srpski vaterpolo će da živi i bez vas!

dane007

pre 5 godina

To svi znamo. A od države bazen i zemunelo za gospodu!
(Ivan, 08. decembar 2018 14:26)

Vi zvezdaši imate sramote da pričate nekome kako je dobio nešto od države?

Zvezdas

pre 5 godina

Zali boze za tvoju diplomu Elektrotehnickog fakulteta kada se nisi bavio strukom vec si se uglavio u sportski savez Srbije a sada u VK Partizan.I samo kuknjava.Sto se nisi potrudio da nadjes sponzore.Drzava nije duzna da pomaze. Ona pomaze savez.Jos imas obraza da kukas za imovinom koja vam je na volseban nacin poklonjena.Opstina Savski Venac poklanja nesto sto nije na njenoj teritoriji.Ubirete novac od izdavanja pislovnog prostora, izdavanja termina gradjanima.Bazen u jadnom stanju valjda ste ocekivali da ga grad Beograd odrzava.Ko treba da placa grejanje.Kada sudski pripadne opstini Vozdovac placa ce opstina

Duck Dodgers

pre 5 godina

@Нолан Смит
Ја не бих причао о темама које не познајем... а ти се ето у ватерполо разумеш врло мало... Ево само је ЦЗв све освојила сама,а Партизан су и свим спортовима гурали. Гурали су клуб са мање навијача, који им доноси мање гласова, за који навијају не само Срби... некако је нелогично, занима ме како у својој глави направиш да буде логично ;)

dakara

pre 5 godina

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine
(NY, 08. decembar 2018 15:53)

Komentar godine,ma šta godine komentar sajta B92 svih vremena.

Student

pre 5 godina

Vk Partizan vec decenijama ima povlascen status u okviru vaterpolo sporta. Vec vise od tri decenije ima na raspolaganju SC Banjica koji raspolaze sa dva zatvorena bazena, dva otvorena bazena i poslovne prostorije koje daju u zakup. SC Banjica je kao privatni bazen vaterpolo kluba bila renovirana dva ili vise puta u poslednjih desetaj godina iz drzavnih sredstava. Za to vreme su naplacivali zakupe svim vaterpolo klubovima koji su trenirali na bazenima, reprezentativnim selekcijama i dobijali organizacije mnogih takmicenja (domacih i medjunarodnih), za koje su uredno dobijali finansijsku nadoknadu. Ko se ikada bavio vaterpolom zna sa kakvim smo se mi problemima susretali, a u istom problemu su bili i ostali klubovi iz Beograda, sem Partizana. Imali smo na raspolaganju pola olimpijskog bazena dva sata ujutro za prvi tim i dva sata ceo olimpijski bazen za mladje kategorije i prvi tim. Spremali smo se za igranje finalnof turnira Lige Sampiona na jednoj polovini bazena, a na drugoj su se kupala tri rekreativca a mi nismo smeli da koristimo vise da nas ne bi kostalo vise. Godinama imaju generalnog sponzora koji im daje godisnje 120k evra. Imaju vecinu igraca na stipendijama ministarstva za sport i omladinu, a neki su na spisku za placanje i kada odu u inostranstvo jer Vaterpolo savez Srbije ne prijavi njihov odlazak. Vecina trenera je placema od VSS i tako vec godinama unazad. Predsednik skupstine Partizana je na platnom spisku u VSS jer je tamo direktor. Crvena zvezda za razliku od njih nema nista od toga. Godinama otimaju i ucenjuju mlade igrace da igraju za njih jer ako ne dodju nece biti pozvani u reprezentaciju. Ne placaju nikakva obestecenja, a za vecinu uzimaju obestecenje kada odu iz kluba. Dok je Crvena zvezda za svakog mladog igraca platila obestecenje.
@zvezda_crvena1989

le go

pre 5 godina

Botine jedne, nemate trunku obraza sto bi se reklo djon-obraz. U vestima o teskoj situaciju giganta kakav je Partizan vi spominjete zvezdu i kako je Partizan kriv za njeno gašenje, a ne znaju ili ne žele da znaju da je partizan dao zvezdi igrače da bi zvezda opstala. Ali ovde nije reč uopšte o zvezdi pa se molim vas držite teme, koga briga za Zvezdu. Nije isto kad se gasi klub koji do tada bio na marginama ovog sporta i kad se gasi gigant sa mnoštvo evro trofeja, zar to nije očigledno? Jer jedni se stvarno na kraju ugasise. Politika će sahraniti ovu državu, kako neko reče posle silnih ratova,negativnom selekcijom ostaje talog sličan ovome koji komentariše i politizira svaku vest na dnevnom nivou.

PAOK

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 8. decembar 2018 15:26)

Nisam znao da je Rajfajzen banka drzavna?Dali su nam bazem jer u Srbiji samo su Partizan i Vojvodina su umeli da stvaraju igrace.Sta je od Zvezde i Radnickog izaslo?Cela 2 igraca za reprezentaciju.Sto niste sredili problem sa bazenom nego sto pokupovali pola reprezentacije?Partizan ne postoji od juce vec uz Mladost dominirao u Jugoslaviji i Evropi.Kad smo vam davali po 4,5 igraca onda je bilo fino.I sad smo bolji od vas iako smo dotakli dno.Cak i na dnu smo bolji od vas.

dusan

pre 5 godina

Ono kad manjina smara vecinu i kmeci toliko da pomisli covek da su vecina...oni tim dranjem i kmecanjem pokusavaju da nadomeste manjak u broju

Podgoričanin

pre 5 godina

Koliko mrzitelja u komentarima, šta je ovo... Ugasite nas više, ovo je tužno pratiti. Očekujte propast reprezentacije, ako ovako nastavite. Ne očekujte da će Bokelji u budućnosti igrati za SRB, jer su najviše dolazili zbog Partizana koji je institucija. Ovo je sramota što radite.

Muta Gonzales

pre 5 godina

Gospodin Šoštar je bio svetski priznat golman, ali je posle završetka igračke karijere pokazao da nije sposoban da vodi ni savez, a ni klub.
On je još jedan u nizu koji su finansijski nepismeni, a voleli bi da budu blizu novca i da donose odluke. Neka se drži mašinstva koje je završio.

NY

pre 5 godina

Ali Šoštare bazen nije u lošem stanju od juče. On je takav bio i dok su svi prihodi od zakupa išli vama, da ne pričam da je ovo jedinstven slučaj da klub poseduje bazen koji je opština gradila. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (živela demagogija, 8. decembar 2018 14:26) 

Ko je gradio stadion zvezde pa je on sad u njenom vlasnistvu? Da nije zvezda? To je jedinstven slucaj
(Salaso, 08. decembar 2018 14:4

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...

D1V1

pre 5 godina

Ko vas ne zna skupo bi vas platio...
Samo se razbacujete ovim titulama da time opravdate lose poslovanje.
Klikcite minuse grobari ali pare koje ovi trose su od zakrpa za rupe po kojima vozite kola, za krevete u bolnicama u kojima vam borave najblizi, klupe u skolama u koja vam idu djeca.
Sta ces, tako je to sa drzavnim firmama, plata sigurna, odgovornost nikakva, ako ide lose izmisli neku teoriju i bas te briga, nema licne odgovornosti sto danima dolazis na posao i radis mozda sat-dva i to sigurno za ne malu platu a ovamo narod jadni koji placa taj porez od koga otimate nema za minimum zivotnih potreba i pri tome radi dan-noc.
Naglasio bih samo da su svi isti, KK, FK, VK koji god i koje god boje ali eto neki misle da nisu isti, ovi tu guzvu koriste, i tako, hljeba i igara.

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

20 godina uzimate novac od zakupaca na SC Banjica,20 godina ucenjujete igrace da moraju da igraju za Partizan,20 godina lapate lovu u svoje dzepove.I sada kad su vas stavili u isti kos sa ostalima kukate kao ranjeni.Jel ste se zapitali nekada zeli li neki igrac da se bavi vaterpolom a da ne mora da bude u Partizanu?Gde su Stari Grad,Beograd,Tas,Zemun,Nbgd011,Czv,Vracar?

ProdigyCZ

pre 5 godina

Zavidim Partizanu(svim sekcijama) i njihovim navijacima,svaki put kad im se klub priblizi teskoj situaciji deru se na sav glas,kriva drzava,Zvezda...Kad se VK Zvezda gasio jedva da se culo,pa onda RK koji je bio na ivici ambisa a stvarao je igrace,KK,FK,posle raspada drzave nema koji nije bio pred gasenjem.Mora da su ljudi koji su sedeli u upravama Partizana mnogo sposobniji,ili je ipak nesto drugo...Kod nas manjina uvek ima veca prava i njen glas se jace cuje.

GM

pre 5 godina

Sostar da saopsti prvo sponzorske ugovore i transfere igraca za sve ove godine.

Da se vidi koliko je klub prihodovao, da se uporedi sa nekim drugih klubom u Evropi u istom sportu i onda da se donese zakljucak.

Ako smete, nemojte bezati od prezentovanja poslovanja.

rade

pre 5 godina

Sostar da saopsti prvo sponzorske ugovore i transfere igraca za sve ove godine.

Da se vidi koliko je klub prihodovao, da se uporedi sa nekim drugih klubom u Evropi u istom sportu i onda da se donese zakljucak.

Ako smete, nemojte bezati od prezentovanja poslovanja.
(GM, 8. decembar 2018 14:14) # Link komentara

i to u eksel tabeli po uzoru na covica i terzica

živela demagogija

pre 5 godina

Ali Šoštare bazen nije u lošem stanju od juče. On je takav bio i dok su svi prihodi od zakupa išli vama, da ne pričam da je ovo jedinstven slučaj da klub poseduje bazen koji je opština gradila.

Salaso

pre 5 godina

Ali Šoštare bazen nije u lošem stanju od juče. On je takav bio i dok su svi prihodi od zakupa išli vama, da ne pričam da je ovo jedinstven slučaj da klub poseduje bazen koji je opština gradila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (živela demagogija, 8. decembar 2018 14:26)

Ko je gradio stadion zvezde pa je on sad u njenom vlasnistvu? Da nije zvezda? To je jedinstven slucaj

živela demagogija

pre 5 godina

Ali Šoštare bazen nije u lošem stanju od juče. On je takav bio i dok su svi prihodi od zakupa išli vama, da ne pričam da je ovo jedinstven slučaj da klub poseduje bazen koji je opština gradila.

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

20 godina uzimate novac od zakupaca na SC Banjica,20 godina ucenjujete igrace da moraju da igraju za Partizan,20 godina lapate lovu u svoje dzepove.I sada kad su vas stavili u isti kos sa ostalima kukate kao ranjeni.Jel ste se zapitali nekada zeli li neki igrac da se bavi vaterpolom a da ne mora da bude u Partizanu?Gde su Stari Grad,Beograd,Tas,Zemun,Nbgd011,Czv,Vracar?

D1V1

pre 5 godina

Ko vas ne zna skupo bi vas platio...
Samo se razbacujete ovim titulama da time opravdate lose poslovanje.
Klikcite minuse grobari ali pare koje ovi trose su od zakrpa za rupe po kojima vozite kola, za krevete u bolnicama u kojima vam borave najblizi, klupe u skolama u koja vam idu djeca.
Sta ces, tako je to sa drzavnim firmama, plata sigurna, odgovornost nikakva, ako ide lose izmisli neku teoriju i bas te briga, nema licne odgovornosti sto danima dolazis na posao i radis mozda sat-dva i to sigurno za ne malu platu a ovamo narod jadni koji placa taj porez od koga otimate nema za minimum zivotnih potreba i pri tome radi dan-noc.
Naglasio bih samo da su svi isti, KK, FK, VK koji god i koje god boje ali eto neki misle da nisu isti, ovi tu guzvu koriste, i tako, hljeba i igara.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Zavidim Partizanu(svim sekcijama) i njihovim navijacima,svaki put kad im se klub priblizi teskoj situaciji deru se na sav glas,kriva drzava,Zvezda...Kad se VK Zvezda gasio jedva da se culo,pa onda RK koji je bio na ivici ambisa a stvarao je igrace,KK,FK,posle raspada drzave nema koji nije bio pred gasenjem.Mora da su ljudi koji su sedeli u upravama Partizana mnogo sposobniji,ili je ipak nesto drugo...Kod nas manjina uvek ima veca prava i njen glas se jace cuje.

GM

pre 5 godina

Sostar da saopsti prvo sponzorske ugovore i transfere igraca za sve ove godine.

Da se vidi koliko je klub prihodovao, da se uporedi sa nekim drugih klubom u Evropi u istom sportu i onda da se donese zakljucak.

Ako smete, nemojte bezati od prezentovanja poslovanja.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...

Muta Gonzales

pre 5 godina

Gospodin Šoštar je bio svetski priznat golman, ali je posle završetka igračke karijere pokazao da nije sposoban da vodi ni savez, a ni klub.
On je još jedan u nizu koji su finansijski nepismeni, a voleli bi da budu blizu novca i da donose odluke. Neka se drži mašinstva koje je završio.

NY

pre 5 godina

Ali Šoštare bazen nije u lošem stanju od juče. On je takav bio i dok su svi prihodi od zakupa išli vama, da ne pričam da je ovo jedinstven slučaj da klub poseduje bazen koji je opština gradila. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (živela demagogija, 8. decembar 2018 14:26) 

Ko je gradio stadion zvezde pa je on sad u njenom vlasnistvu? Da nije zvezda? To je jedinstven slucaj
(Salaso, 08. decembar 2018 14:4

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine

Student

pre 5 godina

Vk Partizan vec decenijama ima povlascen status u okviru vaterpolo sporta. Vec vise od tri decenije ima na raspolaganju SC Banjica koji raspolaze sa dva zatvorena bazena, dva otvorena bazena i poslovne prostorije koje daju u zakup. SC Banjica je kao privatni bazen vaterpolo kluba bila renovirana dva ili vise puta u poslednjih desetaj godina iz drzavnih sredstava. Za to vreme su naplacivali zakupe svim vaterpolo klubovima koji su trenirali na bazenima, reprezentativnim selekcijama i dobijali organizacije mnogih takmicenja (domacih i medjunarodnih), za koje su uredno dobijali finansijsku nadoknadu. Ko se ikada bavio vaterpolom zna sa kakvim smo se mi problemima susretali, a u istom problemu su bili i ostali klubovi iz Beograda, sem Partizana. Imali smo na raspolaganju pola olimpijskog bazena dva sata ujutro za prvi tim i dva sata ceo olimpijski bazen za mladje kategorije i prvi tim. Spremali smo se za igranje finalnof turnira Lige Sampiona na jednoj polovini bazena, a na drugoj su se kupala tri rekreativca a mi nismo smeli da koristimo vise da nas ne bi kostalo vise. Godinama imaju generalnog sponzora koji im daje godisnje 120k evra. Imaju vecinu igraca na stipendijama ministarstva za sport i omladinu, a neki su na spisku za placanje i kada odu u inostranstvo jer Vaterpolo savez Srbije ne prijavi njihov odlazak. Vecina trenera je placema od VSS i tako vec godinama unazad. Predsednik skupstine Partizana je na platnom spisku u VSS jer je tamo direktor. Crvena zvezda za razliku od njih nema nista od toga. Godinama otimaju i ucenjuju mlade igrace da igraju za njih jer ako ne dodju nece biti pozvani u reprezentaciju. Ne placaju nikakva obestecenja, a za vecinu uzimaju obestecenje kada odu iz kluba. Dok je Crvena zvezda za svakog mladog igraca platila obestecenje.
@zvezda_crvena1989

Salaso

pre 5 godina

Ali Šoštare bazen nije u lošem stanju od juče. On je takav bio i dok su svi prihodi od zakupa išli vama, da ne pričam da je ovo jedinstven slučaj da klub poseduje bazen koji je opština gradila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (živela demagogija, 8. decembar 2018 14:26)

Ko je gradio stadion zvezde pa je on sad u njenom vlasnistvu? Da nije zvezda? To je jedinstven slucaj

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...

rade

pre 5 godina

Sostar da saopsti prvo sponzorske ugovore i transfere igraca za sve ove godine.

Da se vidi koliko je klub prihodovao, da se uporedi sa nekim drugih klubom u Evropi u istom sportu i onda da se donese zakljucak.

Ako smete, nemojte bezati od prezentovanja poslovanja.
(GM, 8. decembar 2018 14:14) # Link komentara

i to u eksel tabeli po uzoru na covica i terzica

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...

Zvezdas

pre 5 godina

Zali boze za tvoju diplomu Elektrotehnickog fakulteta kada se nisi bavio strukom vec si se uglavio u sportski savez Srbije a sada u VK Partizan.I samo kuknjava.Sto se nisi potrudio da nadjes sponzore.Drzava nije duzna da pomaze. Ona pomaze savez.Jos imas obraza da kukas za imovinom koja vam je na volseban nacin poklonjena.Opstina Savski Venac poklanja nesto sto nije na njenoj teritoriji.Ubirete novac od izdavanja pislovnog prostora, izdavanja termina gradjanima.Bazen u jadnom stanju valjda ste ocekivali da ga grad Beograd odrzava.Ko treba da placa grejanje.Kada sudski pripadne opstini Vozdovac placa ce opstina

dusan

pre 5 godina

Ono kad manjina smara vecinu i kmeci toliko da pomisli covek da su vecina...oni tim dranjem i kmecanjem pokusavaju da nadomeste manjak u broju

dddd

pre 5 godina

Sve je to lepo ali vi kao klub morate da prikazete svoje poslovanje.Kako je moguce da je toliki dug za struju i vodu? Gde su zavrsavale pare koje ste dobijali?

komentator

pre 5 godina

Koliko mrzitelja u komentarima, šta je ovo... Ugasite nas više, ovo je tužno pratiti. Očekujte propast reprezentacije, ako ovako nastavite. Ne očekujte da će Bokelji u budućnosti igrati za SRB, jer su najviše dolazili zbog Partizana koji je institucija. Ovo je sramota što radite.
(Podgoričanin, 8. decembar 2018 15:40)

Pa, ako niste sposobni da nađete sponzore a tvrdite da ste institucija, onda se odmah ugasite! Za Srbiju će da igraju oni koji vole svoju zemlju a ne samo oni koji vole Partizan! Dođi ti iz Podgorice pa sagradi novi SC pa ga onda pokloni Partizanu! Godinama ste bili povlašćeni, stekli imovinu papirima i ubirali prihode! Ne može više, nije smak sveta ako se ugasite! Ako je država ćutala kada su se gasili Bečej i Zvezda, zašto bi vama pomagala? Iste uslove (bazen na poklon) treba onda da traže svi klubovi iz cele Srbije! Srpski vaterpolo će da živi i bez vas!

gradjanin

pre 5 godina

250000 e za grejnu sezonu.... Sto bi bilo ko to finansirao? Nije samoodrzivo... i fk i kk i vk i bilo kod udruzenja.... dovidjenja!

Duck Dodgers

pre 5 godina

@Нолан Смит
Ја не бих причао о темама које не познајем... а ти се ето у ватерполо разумеш врло мало... Ево само је ЦЗв све освојила сама,а Партизан су и свим спортовима гурали. Гурали су клуб са мање навијача, који им доноси мање гласова, за који навијају не само Срби... некако је нелогично, занима ме како у својој глави направиш да буде логично ;)

Zvezdas

pre 5 godina

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine 
(NY, 08. decembar 2018 15:53) 

Komentar godine,ma šta godine komentar sajta B92 svih vremena.

( Dakara 08.12.2018)

Evo ti iz jednog teksta


Nabavljanje novca za izgradnju tako skupog i velikog objekta nije bilo lako. Kako Jugoslavija nikada nije bila zemlja blagostanja, tako ni u tom periodu nije bilo lako pronaći novac kojim bi bila finansirana izgradnja stadiona. Međutim, čelnici kluba su došli na ideju da se novac prikuplja prodajom svojevrsnih markica, koje su bile doprinos za izgradnju buduće Marakane.

– Novac se skupljao prodajom čuvenih “ciglica”. To su bili kuponi u vrednosti od 20 tadašnjih dinara i predstavljale su jednu vrstu dobrovoljnog priloga za izgradnju. „Ciglice“ su prodavane na postojećem stadionu, ali i na mnogim drugim mestima. Čak su i prvotimci Zvezde, poput Dragana Šekularca, obilazili jake firme u to vreme i nudili im da i oni pomognu. U današnje vreme to bi se nazvalo nekim vidom sponzorstva – objašnjava Trkulja.

dakara

pre 5 godina

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine
(NY, 08. decembar 2018 15:53)

Komentar godine,ma šta godine komentar sajta B92 svih vremena.

NY

pre 5 godina

NY..... 
Ma,sta nam naprica ,samodoprinos,Zvezda??jos covek da ti poveruje.Zvezdin stadion je gradila drzava ,pokusavas da menjas istoriju.
(Crveni Ramus, 08. decembar 2018 18:26)

Vec sam ti dao dokaz u komentaru iznad.Decko ni tvoj otac se u to vreme nije rodio.A deda oficir JNA nije mogao istinu da ti isprica

Podgoričanin

pre 5 godina

Koliko mrzitelja u komentarima, šta je ovo... Ugasite nas više, ovo je tužno pratiti. Očekujte propast reprezentacije, ako ovako nastavite. Ne očekujte da će Bokelji u budućnosti igrati za SRB, jer su najviše dolazili zbog Partizana koji je institucija. Ovo je sramota što radite.

dane007

pre 5 godina

To svi znamo. A od države bazen i zemunelo za gospodu!
(Ivan, 08. decembar 2018 14:26)

Vi zvezdaši imate sramote da pričate nekome kako je dobio nešto od države?

PAOK

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 8. decembar 2018 15:26)

Nisam znao da je Rajfajzen banka drzavna?Dali su nam bazem jer u Srbiji samo su Partizan i Vojvodina su umeli da stvaraju igrace.Sta je od Zvezde i Radnickog izaslo?Cela 2 igraca za reprezentaciju.Sto niste sredili problem sa bazenom nego sto pokupovali pola reprezentacije?Partizan ne postoji od juce vec uz Mladost dominirao u Jugoslaviji i Evropi.Kad smo vam davali po 4,5 igraca onda je bilo fino.I sad smo bolji od vas iako smo dotakli dno.Cak i na dnu smo bolji od vas.

le go

pre 5 godina

Botine jedne, nemate trunku obraza sto bi se reklo djon-obraz. U vestima o teskoj situaciju giganta kakav je Partizan vi spominjete zvezdu i kako je Partizan kriv za njeno gašenje, a ne znaju ili ne žele da znaju da je partizan dao zvezdi igrače da bi zvezda opstala. Ali ovde nije reč uopšte o zvezdi pa se molim vas držite teme, koga briga za Zvezdu. Nije isto kad se gasi klub koji do tada bio na marginama ovog sporta i kad se gasi gigant sa mnoštvo evro trofeja, zar to nije očigledno? Jer jedni se stvarno na kraju ugasise. Politika će sahraniti ovu državu, kako neko reče posle silnih ratova,negativnom selekcijom ostaje talog sličan ovome koji komentariše i politizira svaku vest na dnevnom nivou.

Zoran

pre 5 godina

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine
(NY, 08. decembar 2018 15:53)

Ko je jos izgradio stadion od samodoprinosa navijaca?To je bio udbaski spin, na celu sa Krcunom, kako bi se prikrila istina da je stadion bio izgradjen od sredstava koja su se peusmeravala iz Fonda za omladinu i sport.Ciji je predsednik bio Krcun,pored toga sto je bio na celu Zvezde.I niko nije smeo da pisne o tome dok stadion nije bio gotov.

prekoOkeanskeDelije

pre 5 godina

Ja kao Zvezdaš i bivši vaterpolista apelujem na državu da uradi više za ovaj sport. Istina je da svaki put kad se naši Delfini vrate sa nekim zlatom, eventualno srebrom, država ka'ne neku paru. Ali tlo je toliko sušno - da se poslužim tom metaforom, da ta kap pare odmah nestane na osnovne dažbine reprezentacije. Poenta je pomoći i klubovima, jer bez zdravih klubova neće biti ni priliva mladih snaga u reprezentaciju. Partizan je stalno u fokusu jer su oni najglasniji. I sa pravom su najglasniji jer su dokazali i posle perioda Bečeja, i Vojvodine, i Zvezde da imaju najbolji sistem. Ako Partizanu ne može da se pomogne na organizovan način, onda kome može? Ali treba pomoći organizovano i šire. Sramota je da je naš najtrofejniji sport - u velikoj meri zaštitni znak naše sportske nacije - skoro uvek poslednji na listi.

marko992

pre 5 godina

ProdiqyCZ,u pravu si kod vas nema nikada kuknjave.Kod vas samo predsednik javno resava sve probleme,sve je transparentno nema sta.

Crveni Ramus

pre 5 godina

NY.....
Ma,sta nam naprica ,samodoprinos,Zvezda??jos covek da ti poveruje.Zvezdin stadion je gradila drzava ,pokusavas da menjas istoriju.

Salaso

pre 5 godina

Ali Šoštare bazen nije u lošem stanju od juče. On je takav bio i dok su svi prihodi od zakupa išli vama, da ne pričam da je ovo jedinstven slučaj da klub poseduje bazen koji je opština gradila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (živela demagogija, 8. decembar 2018 14:26)

Ko je gradio stadion zvezde pa je on sad u njenom vlasnistvu? Da nije zvezda? To je jedinstven slucaj

rade

pre 5 godina

Sostar da saopsti prvo sponzorske ugovore i transfere igraca za sve ove godine.

Da se vidi koliko je klub prihodovao, da se uporedi sa nekim drugih klubom u Evropi u istom sportu i onda da se donese zakljucak.

Ako smete, nemojte bezati od prezentovanja poslovanja.
(GM, 8. decembar 2018 14:14) # Link komentara

i to u eksel tabeli po uzoru na covica i terzica

PAOK

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 8. decembar 2018 15:26)

Nisam znao da je Rajfajzen banka drzavna?Dali su nam bazem jer u Srbiji samo su Partizan i Vojvodina su umeli da stvaraju igrace.Sta je od Zvezde i Radnickog izaslo?Cela 2 igraca za reprezentaciju.Sto niste sredili problem sa bazenom nego sto pokupovali pola reprezentacije?Partizan ne postoji od juce vec uz Mladost dominirao u Jugoslaviji i Evropi.Kad smo vam davali po 4,5 igraca onda je bilo fino.I sad smo bolji od vas iako smo dotakli dno.Cak i na dnu smo bolji od vas.

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

20 godina uzimate novac od zakupaca na SC Banjica,20 godina ucenjujete igrace da moraju da igraju za Partizan,20 godina lapate lovu u svoje dzepove.I sada kad su vas stavili u isti kos sa ostalima kukate kao ranjeni.Jel ste se zapitali nekada zeli li neki igrac da se bavi vaterpolom a da ne mora da bude u Partizanu?Gde su Stari Grad,Beograd,Tas,Zemun,Nbgd011,Czv,Vracar?

Duck Dodgers

pre 5 godina

@Нолан Смит
Ја не бих причао о темама које не познајем... а ти се ето у ватерполо разумеш врло мало... Ево само је ЦЗв све освојила сама,а Партизан су и свим спортовима гурали. Гурали су клуб са мање навијача, који им доноси мање гласова, за који навијају не само Срби... некако је нелогично, занима ме како у својој глави направиш да буде логично ;)

živela demagogija

pre 5 godina

Ali Šoštare bazen nije u lošem stanju od juče. On je takav bio i dok su svi prihodi od zakupa išli vama, da ne pričam da je ovo jedinstven slučaj da klub poseduje bazen koji je opština gradila.

dane007

pre 5 godina

To svi znamo. A od države bazen i zemunelo za gospodu!
(Ivan, 08. decembar 2018 14:26)

Vi zvezdaši imate sramote da pričate nekome kako je dobio nešto od države?

D1V1

pre 5 godina

Ko vas ne zna skupo bi vas platio...
Samo se razbacujete ovim titulama da time opravdate lose poslovanje.
Klikcite minuse grobari ali pare koje ovi trose su od zakrpa za rupe po kojima vozite kola, za krevete u bolnicama u kojima vam borave najblizi, klupe u skolama u koja vam idu djeca.
Sta ces, tako je to sa drzavnim firmama, plata sigurna, odgovornost nikakva, ako ide lose izmisli neku teoriju i bas te briga, nema licne odgovornosti sto danima dolazis na posao i radis mozda sat-dva i to sigurno za ne malu platu a ovamo narod jadni koji placa taj porez od koga otimate nema za minimum zivotnih potreba i pri tome radi dan-noc.
Naglasio bih samo da su svi isti, KK, FK, VK koji god i koje god boje ali eto neki misle da nisu isti, ovi tu guzvu koriste, i tako, hljeba i igara.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Zavidim Partizanu(svim sekcijama) i njihovim navijacima,svaki put kad im se klub priblizi teskoj situaciji deru se na sav glas,kriva drzava,Zvezda...Kad se VK Zvezda gasio jedva da se culo,pa onda RK koji je bio na ivici ambisa a stvarao je igrace,KK,FK,posle raspada drzave nema koji nije bio pred gasenjem.Mora da su ljudi koji su sedeli u upravama Partizana mnogo sposobniji,ili je ipak nesto drugo...Kod nas manjina uvek ima veca prava i njen glas se jace cuje.

Podgoričanin

pre 5 godina

Koliko mrzitelja u komentarima, šta je ovo... Ugasite nas više, ovo je tužno pratiti. Očekujte propast reprezentacije, ako ovako nastavite. Ne očekujte da će Bokelji u budućnosti igrati za SRB, jer su najviše dolazili zbog Partizana koji je institucija. Ovo je sramota što radite.

le go

pre 5 godina

Botine jedne, nemate trunku obraza sto bi se reklo djon-obraz. U vestima o teskoj situaciju giganta kakav je Partizan vi spominjete zvezdu i kako je Partizan kriv za njeno gašenje, a ne znaju ili ne žele da znaju da je partizan dao zvezdi igrače da bi zvezda opstala. Ali ovde nije reč uopšte o zvezdi pa se molim vas držite teme, koga briga za Zvezdu. Nije isto kad se gasi klub koji do tada bio na marginama ovog sporta i kad se gasi gigant sa mnoštvo evro trofeja, zar to nije očigledno? Jer jedni se stvarno na kraju ugasise. Politika će sahraniti ovu državu, kako neko reče posle silnih ratova,negativnom selekcijom ostaje talog sličan ovome koji komentariše i politizira svaku vest na dnevnom nivou.

marko992

pre 5 godina

ProdiqyCZ,u pravu si kod vas nema nikada kuknjave.Kod vas samo predsednik javno resava sve probleme,sve je transparentno nema sta.

Crveni Ramus

pre 5 godina

NY.....
Ma,sta nam naprica ,samodoprinos,Zvezda??jos covek da ti poveruje.Zvezdin stadion je gradila drzava ,pokusavas da menjas istoriju.

NY

pre 5 godina

Ali Šoštare bazen nije u lošem stanju od juče. On je takav bio i dok su svi prihodi od zakupa išli vama, da ne pričam da je ovo jedinstven slučaj da klub poseduje bazen koji je opština gradila. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (živela demagogija, 8. decembar 2018 14:26) 

Ko je gradio stadion zvezde pa je on sad u njenom vlasnistvu? Da nije zvezda? To je jedinstven slucaj
(Salaso, 08. decembar 2018 14:4

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine

GM

pre 5 godina

Sostar da saopsti prvo sponzorske ugovore i transfere igraca za sve ove godine.

Da se vidi koliko je klub prihodovao, da se uporedi sa nekim drugih klubom u Evropi u istom sportu i onda da se donese zakljucak.

Ako smete, nemojte bezati od prezentovanja poslovanja.

dakara

pre 5 godina

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine
(NY, 08. decembar 2018 15:53)

Komentar godine,ma šta godine komentar sajta B92 svih vremena.

Zvezdas

pre 5 godina

Zali boze za tvoju diplomu Elektrotehnickog fakulteta kada se nisi bavio strukom vec si se uglavio u sportski savez Srbije a sada u VK Partizan.I samo kuknjava.Sto se nisi potrudio da nadjes sponzore.Drzava nije duzna da pomaze. Ona pomaze savez.Jos imas obraza da kukas za imovinom koja vam je na volseban nacin poklonjena.Opstina Savski Venac poklanja nesto sto nije na njenoj teritoriji.Ubirete novac od izdavanja pislovnog prostora, izdavanja termina gradjanima.Bazen u jadnom stanju valjda ste ocekivali da ga grad Beograd odrzava.Ko treba da placa grejanje.Kada sudski pripadne opstini Vozdovac placa ce opstina

dusan

pre 5 godina

Ono kad manjina smara vecinu i kmeci toliko da pomisli covek da su vecina...oni tim dranjem i kmecanjem pokusavaju da nadomeste manjak u broju

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...

Zoran

pre 5 godina

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine
(NY, 08. decembar 2018 15:53)

Ko je jos izgradio stadion od samodoprinosa navijaca?To je bio udbaski spin, na celu sa Krcunom, kako bi se prikrila istina da je stadion bio izgradjen od sredstava koja su se peusmeravala iz Fonda za omladinu i sport.Ciji je predsednik bio Krcun,pored toga sto je bio na celu Zvezde.I niko nije smeo da pisne o tome dok stadion nije bio gotov.

Muta Gonzales

pre 5 godina

Gospodin Šoštar je bio svetski priznat golman, ali je posle završetka igračke karijere pokazao da nije sposoban da vodi ni savez, a ni klub.
On je još jedan u nizu koji su finansijski nepismeni, a voleli bi da budu blizu novca i da donose odluke. Neka se drži mašinstva koje je završio.

Student

pre 5 godina

Vk Partizan vec decenijama ima povlascen status u okviru vaterpolo sporta. Vec vise od tri decenije ima na raspolaganju SC Banjica koji raspolaze sa dva zatvorena bazena, dva otvorena bazena i poslovne prostorije koje daju u zakup. SC Banjica je kao privatni bazen vaterpolo kluba bila renovirana dva ili vise puta u poslednjih desetaj godina iz drzavnih sredstava. Za to vreme su naplacivali zakupe svim vaterpolo klubovima koji su trenirali na bazenima, reprezentativnim selekcijama i dobijali organizacije mnogih takmicenja (domacih i medjunarodnih), za koje su uredno dobijali finansijsku nadoknadu. Ko se ikada bavio vaterpolom zna sa kakvim smo se mi problemima susretali, a u istom problemu su bili i ostali klubovi iz Beograda, sem Partizana. Imali smo na raspolaganju pola olimpijskog bazena dva sata ujutro za prvi tim i dva sata ceo olimpijski bazen za mladje kategorije i prvi tim. Spremali smo se za igranje finalnof turnira Lige Sampiona na jednoj polovini bazena, a na drugoj su se kupala tri rekreativca a mi nismo smeli da koristimo vise da nas ne bi kostalo vise. Godinama imaju generalnog sponzora koji im daje godisnje 120k evra. Imaju vecinu igraca na stipendijama ministarstva za sport i omladinu, a neki su na spisku za placanje i kada odu u inostranstvo jer Vaterpolo savez Srbije ne prijavi njihov odlazak. Vecina trenera je placema od VSS i tako vec godinama unazad. Predsednik skupstine Partizana je na platnom spisku u VSS jer je tamo direktor. Crvena zvezda za razliku od njih nema nista od toga. Godinama otimaju i ucenjuju mlade igrace da igraju za njih jer ako ne dodju nece biti pozvani u reprezentaciju. Ne placaju nikakva obestecenja, a za vecinu uzimaju obestecenje kada odu iz kluba. Dok je Crvena zvezda za svakog mladog igraca platila obestecenje.
@zvezda_crvena1989

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

A zašto bi i bili protiv države kada im je ona glavni sponzor decenijama unazad ??! Dala im bazen preko kog su još i zarađivali, dala im vaterpolo savez da preko njega vrbuju sve moguće talente i uslovljavaju ih igranjem za reprezentaciju, dala im je praktično sve ...

komentator

pre 5 godina

Koliko mrzitelja u komentarima, šta je ovo... Ugasite nas više, ovo je tužno pratiti. Očekujte propast reprezentacije, ako ovako nastavite. Ne očekujte da će Bokelji u budućnosti igrati za SRB, jer su najviše dolazili zbog Partizana koji je institucija. Ovo je sramota što radite.
(Podgoričanin, 8. decembar 2018 15:40)

Pa, ako niste sposobni da nađete sponzore a tvrdite da ste institucija, onda se odmah ugasite! Za Srbiju će da igraju oni koji vole svoju zemlju a ne samo oni koji vole Partizan! Dođi ti iz Podgorice pa sagradi novi SC pa ga onda pokloni Partizanu! Godinama ste bili povlašćeni, stekli imovinu papirima i ubirali prihode! Ne može više, nije smak sveta ako se ugasite! Ako je država ćutala kada su se gasili Bečej i Zvezda, zašto bi vama pomagala? Iste uslove (bazen na poklon) treba onda da traže svi klubovi iz cele Srbije! Srpski vaterpolo će da živi i bez vas!

prekoOkeanskeDelije

pre 5 godina

Ja kao Zvezdaš i bivši vaterpolista apelujem na državu da uradi više za ovaj sport. Istina je da svaki put kad se naši Delfini vrate sa nekim zlatom, eventualno srebrom, država ka'ne neku paru. Ali tlo je toliko sušno - da se poslužim tom metaforom, da ta kap pare odmah nestane na osnovne dažbine reprezentacije. Poenta je pomoći i klubovima, jer bez zdravih klubova neće biti ni priliva mladih snaga u reprezentaciju. Partizan je stalno u fokusu jer su oni najglasniji. I sa pravom su najglasniji jer su dokazali i posle perioda Bečeja, i Vojvodine, i Zvezde da imaju najbolji sistem. Ako Partizanu ne može da se pomogne na organizovan način, onda kome može? Ali treba pomoći organizovano i šire. Sramota je da je naš najtrofejniji sport - u velikoj meri zaštitni znak naše sportske nacije - skoro uvek poslednji na listi.

dddd

pre 5 godina

Sve je to lepo ali vi kao klub morate da prikazete svoje poslovanje.Kako je moguce da je toliki dug za struju i vodu? Gde su zavrsavale pare koje ste dobijali?

NY

pre 5 godina

NY..... 
Ma,sta nam naprica ,samodoprinos,Zvezda??jos covek da ti poveruje.Zvezdin stadion je gradila drzava ,pokusavas da menjas istoriju.
(Crveni Ramus, 08. decembar 2018 18:26)

Vec sam ti dao dokaz u komentaru iznad.Decko ni tvoj otac se u to vreme nije rodio.A deda oficir JNA nije mogao istinu da ti isprica

Zvezdas

pre 5 godina

Zvezdin stadion je gradila Zvezda uz samodoprinos navijaca.Ja jos poswdujem priznanicu kija glasi na mog oca na tadasnjih 10 hiljada dinara pod brojem 16342 od 23 aprila 1962 godine 
(NY, 08. decembar 2018 15:53) 

Komentar godine,ma šta godine komentar sajta B92 svih vremena.

( Dakara 08.12.2018)

Evo ti iz jednog teksta


Nabavljanje novca za izgradnju tako skupog i velikog objekta nije bilo lako. Kako Jugoslavija nikada nije bila zemlja blagostanja, tako ni u tom periodu nije bilo lako pronaći novac kojim bi bila finansirana izgradnja stadiona. Međutim, čelnici kluba su došli na ideju da se novac prikuplja prodajom svojevrsnih markica, koje su bile doprinos za izgradnju buduće Marakane.

– Novac se skupljao prodajom čuvenih “ciglica”. To su bili kuponi u vrednosti od 20 tadašnjih dinara i predstavljale su jednu vrstu dobrovoljnog priloga za izgradnju. „Ciglice“ su prodavane na postojećem stadionu, ali i na mnogim drugim mestima. Čak su i prvotimci Zvezde, poput Dragana Šekularca, obilazili jake firme u to vreme i nudili im da i oni pomognu. U današnje vreme to bi se nazvalo nekim vidom sponzorstva – objašnjava Trkulja.

gradjanin

pre 5 godina

250000 e za grejnu sezonu.... Sto bi bilo ko to finansirao? Nije samoodrzivo... i fk i kk i vk i bilo kod udruzenja.... dovidjenja!