Ponedeljak, 19.11.2018.

21:50

L'Ekip predviđao: Dimitrov prvi, Đoković peti, Rodžer i Rafa van Top10

Francuski portal L'Ekip je pre pet godina dao svoje predviđanje o tome ko će se nalaziti među deset najboljih tenisera sveta na kraju 2018. godine.

Izvor: LN

L'Ekip predviðao: Dimitrov prvi, Ðokoviæ peti, Rodžer i Rafa van Top10 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

jsx

pre 5 godina

@Detuš
Je l' ima neki mec da je izgubio, a da mu nije bilo receno? A kad je on pobedjivao, je l' tu mozda bilo situacija nekad da je protivniku receno da "prikoci"?

analiza

pre 5 godina

Ne bih da prognoziram pozicije,ali bih da bacim pogled na novi talas tenisera.Novi talas -Zverev,Kačanov,recimo,dovoljno su drski da pobede u dva -tri dana i RF i Noleta.To je u prethodnom talasu retko kome polazilo za rukom(Dimitrov-slab u glavi,Ćorić-samo potencijal,Kirijos-luda glava a fizika strašno dobra,Tim-dobar samo na šljaci).Od generacije kada se Nole probijao-ko je smeo i mogao da pobedi veliku trojku?Delp,Vavrinka-Ćilić kad mu se otvori žreb ili Nišikori.Endi je bio br četiri i on se ne računa.Zverev je visok,krakat i ima skoro sve udarce i ima Lendla za trenera da mu smiri ludu rusku glavu.Biće problem Noletu ako nije na 90-100 % -jer ima i dobar servis i dobro se kreće za visokog igrača.I,još je osetio krv tj dobio Noleta drugi put-dakle,biće nezgodan protivnik.

pop

pre 5 godina

Predviđanje budućnosti je težak zanat. Niko to ne ume, samo srpski znalci to mogu. Znate ono: "zapamtite moje reči", a na svoje reči vas podsete post festum, u slučaju da slučajno pogode. Inače ćute.

crvena zvezda dno i sramota Srbije

pre 5 godina

Sad svi pljuju taj L Ekip zato sto je potkacio zvezdu, pa su to sada odjednom novine koje citaju ti navijaci, slicne Informeru

Dzoni

pre 5 godina

probacu sa prognozom top 10 za 2023 ali ne redosledom od prvog,nego samo clanove top 10 tada
-djokovic
-marej
-nadal
-delpo
-cilic
-zverev
-cicipas
-raonic
-cilic
-sapovalov

antiDebil

pre 5 godina

Nazalost nisu pogodili. Neka daju prognozu za 2025. godinu. Ja tipujem da ce Kacanov tu godinu zavrsiti na prvom mestu a Zverev odmah iza njega.
(Bodibond, 19. novembar 2018 23:1

Zavrsice Novak posao pre toga. Nece imati potrebe da se sa 38.godina cenka sa direktorima turnira koliko para da mu isplate kako bi se pojavio i nece juriti titule na atp 249 turnirima kao sto to rade neki likovi!

SSS

pre 5 godina

Ajde za Federera, verovatno su racunali da ce u penziju, ko da ocekuje da ce covek da osvaja GS sa 37 godina, jos je te 2013 imao ozbiljnu povredu, za Nadala su verovatno mislili da ce povrede da ga uniste, ali ne znam kojom logikom je Raonic ispred Djokovica, o Peru da ne govorimo. Dimitrov OK, igrao covek ozbiljno na svim podlogama osim sljake, da je bio ozbiljniji verovatno bi i bio u samom vrhu, za Pera racunam da se neko zezao, ali Raonic 4!? Ovo ostalo takodje smesno.

juju

pre 5 godina

@Dobro
A ti ces, draga nasa lalo uvek navijati za Novaka i svakog drugog ko predstavlja Srbiju da bi oprao svoju savest lalice, zato sto si cutao dok su tvoje lale sejale smrt po Srbiji. To si ti lalo, patriota na internetu, u praksi... znas vec :)

Mikii

pre 5 godina

Novak da smanji ritam a nedavno izjavio da mu je zelja da osvoji vise od 20GS, drugo su tvoje zelje a drugo sta Novak zeli, ako digne sledece sezone 3/4GS postace GOAT!
(Pastir, 19. novembar 2018 22:25)

Pazi samo da ga ponovo ne podignu Zverev, Kacanov, Kirgios, Cicipas i ostala teniska velesila...

DRAGAN

pre 5 godina

Ovi francuzi stvarno, pojma
nemaju o tenisu.Dajte prognozu za 2020.Mogu da
dam, svoje misljenje=
1.Novak
2.Zverev
3.Rafa
4.Delpo
5.Fedex
6.Kacanov
7.Sapovalov
8.Cilic
9.Coric
10.Tim.
Ako neko ima bolji predlog,
neka se javi.Pozdrav svima
koji vole ovaj sport.

lequipe

pre 5 godina

ako cemo nesto da naucimo od ove liste je da postoji 3 vrste tipa tenisera koji nece da imaju neki buducnost u samom vrhu
ptvi je:

"baby federer, novak ili rafa"
poputu dimitrova (kao federer) nishikori (kao novak/rafa)

drugi je:
hacanov, zverev
kao janowicz oboje pobedili novaka ali se kontinuitet fali i nemogu svakoga celo vreme da pobede istom igrom jer je pre tesko!

treci je:benoa per (kao fabrice santoro)
"carobni tenis sa finesom"

Dobro

pre 5 godina

Nazalost nisu pogodili. Neka daju prognozu za 2025. godinu. Ja tipujem da ce Kacanov tu godinu zavrsiti na prvom mestu a Zverev odmah iza njega.
(Bodibond, ....)

A ti ces, moj Bodibonde da im svima pevas na 'uvce' i sapuces "mili moj".. ko god da je!
Samo da u tom trenutku igra protiv Noleta. Nema veze ko je u pitanju.
Zivot bi, kao i ovaj sajt, bio mnogo dosadan bez likova kao sto si ti... Ali da davis, davis!!! I to bas puno, prijatelju.
Smanji malo dozivljaj!!
Dosadio si vec bre i Bogu i ljudima.

Iz zemlje lala, uvek vas,

mlekadzija

pre 5 godina

Neverovatno nepostovanje cinjenica - odsustvo Federera na prvom mestu (zamalo)....kako su mogli tako straano da omanu u prognozi????

Bodibond

pre 5 godina

Nazalost nisu pogodili. Neka daju prognozu za 2025. godinu. Ja tipujem da ce Kacanov tu godinu zavrsiti na prvom mestu a Zverev odmah iza njega.

Goran

pre 5 godina

Najveca greska je sto su videli uopste bilo koji potencijal u toj srednjoj generaciji kojoj pripada Dimitrov koju je velika cetvorka potpuno unistila zbog male razlike u godinama. Sledeca greska je sto nisu bili hrabri da predvide uspon nekih novih klinaca koji su vec tada sa 16 godina bili supertalentovani juniori. Nikada ne ide sve po redu. Kada se penzionisao Agasi, nije dosao red na Filipusisa i Rusedskog nego su se pojavili Federer i Hjuit iz nicega. Sada nikada nece doci red na Raonica i Dimitrova.

srle

pre 5 godina

Dimitrov je najveće razočarenje, ima sve za vrhunski tenis, ali glava i način života... U najmanju ruku nije posvećen tenisu 100 posto. Ko bi pomislio na početku 2018. godine negde posle Australije da će Novak biti prvi na kraju godine? Verovatno mali broj ljudi. A što se tiče Lekipa, ne znam šta su mislili da su baba Vanga ili šta.

Sivi soko

pre 5 godina

Ček ček, ovo su predviđali 2013-e kada je Rafa pokidao sve do U.S Opena a posle toga Novak osvojio sve do kraja godine.. I mislili su da će neko da ih skine sa trona ha ha ha

milutin

pre 5 godina

Vjerujem da tamo postoji stručan tim sportskih novinara koji godinama prate sport. Ili bi tako trebalo biti.
No, eto kakvi stručnjaci. Kao baba gatara...
Uopšte nijesam siguran da li oni znaju čemu služi takva prognoza.
Koja bi joj bila svrha pa sve i da su pogodili?

Caw

pre 5 godina

Mislili su da će Rafu dokrajčiti povrede jer je već tada imao dosta problema i preskakanja.
Da će se Federer penzionisati a Novak malo smanjiti ritam i okrenuti se više porodici tako da bi po njima već bio u padu

Fedex fan

pre 5 godina

HAHAHAHA, Roger ne da nije otisao, nego je jos u top 5, i osvojio jedan slem za svoje godine dovoljno.Novak, izdominirao drugi deo sezone, Rafa dominantna sezona sljake? Cuj, Per drugi HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA,a Gaske vrv osvaja sva 4 slema hahahahahah.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Terza da dopuni tužbu i ovo ubaci gratis. Pazi da ona zamlata Per bude br 2 svetu, pa Tomić, Janovič. Ni Informer ne bi skupio petlje da stavi Bozoljca u top 5.

Pastir

pre 5 godina

(Caw, 19. novembar 2018 22:02)

Novak da smanji ritam a nedavno izjavio da mu je zelja da osvoji vise od 20GS, drugo su tvoje zelje a drugo sta Novak zeli, ako digne sledece sezone 3/4GS postace GOAT!

Fx

pre 5 godina

U to vreme drvoseča Janovič je imao onih par brutalnih pobeda. To im je najgori promašaj.
A Sok je napredovao takvom silinom da je pobeđivao na svakom čelendžeru na kom se pojavio. I nastavio na atp turnirima strelovit napredak. Do pauze. Slično dramatično napredovanje imao je još samo Delpo, ko se seća. Tako da im Sok i nije neka velika greška.
Benoa Per je sprdnja lokalpatriotska.

Dr. Federer

pre 5 godina

Nas Nole je prvi, eej prvi na svetu, a oni mu predvidjali 5. mesto. Kako smo mi samo pametni, a oni nemaju pojma. Hajde da im se smejemo i da im kazemo svasta zato sto smo toliko bitni i vazni sto je Djokovic prvi. Toliko smo bitni kao da smo mi igrali, a ne Djokovic.

Divos

pre 5 godina

Наравно да је незахвално направити пројекцију шта ће бити за 5 година. И наравно да ћете оманути.
Ми можемо и данас прогнозирати шта ће бити за 5 година, ту нећемо оманути ако високо позиционирамо Зверева, Хачанова (лично мој фаворит) и овог Грка Циписаса, појавиће се неки који данас имају 17 или 18, а наравно могуће се и повреде.

Како год, пре 5 година су предвиђали да ће велика, или боље рећи величанствена тројка, пасти.
Наравно да су дебело оманули. Овакву тројицу шампиона тениски свет никад није имао, нити ће имати. Потрајаће још неколико година, освојиће подоста грен слемова, и имаћемо још епских мечева који ће се дуго памтити.

Иначе, код ове прогнозе, па могу само еуфемистички прметити да је чудна. Ту се нашао овај Француз Паире који и није толико млад тада био (две године млађи од Нолета), и којем су предвидели 2.место.
Тенисер који је најбољи пласман који је остварио 18.место, узео тек један турнир и момак који у свету тениса није оставио ни близу траг као рецимо Виктор Троицки.

Не знам, ти прогнозери или су баш за***авали или су залутали у овај спорт.

GM

pre 5 godina

Moze neko da pogresi... ali ovako bas da odvali... au.

Koja su ovo imena sve ovde... kao audicija za partnera Dzima Kerija u nekoj komediji.

alkar L'ekip u sridu

pre 5 godina

Cccccc, pa ovi sto od sporta prate Farmu i Zadrugu vise bi pogodili!

Tomic, Janovic, Sok?

Od svih ovih "bombi", sto ne baca ni Iliev, jedino je Gulbis bio stvarno potencijal!

A sto se Pera tice, verovatno mu surnjaja piskara za doticni tabloid ili je citava redakcija bila na necem mnoooogo dobrom!

Strucnjaci i "strucnjaci" k'o politicki analiticari: "znaju" zasto nije

pre 5 godina

Pre tri godine Forbsova lista (oni sto sastavljaju liste nejbogatijih ljudi i sl.) preporucila je da u budcnosti treba ulagati na Nisikorija i E. Busar, a Hamiltona (Formula 1) stavili na trece mesto. Koliko su "dobro" prognozirali znamo.

Djuro

pre 5 godina

Roger najveci i najbolji teniser svih vremena. Novakova i Rafina sreca su sto su mladji, ali kad okace reket o klin na kraju karijera samo Roger ce biti legenda u rangu Jordana, Tysona, Bolta.

Pera

pre 5 godina

Realno, bilo kakva prognoza 5 godina unapred je neozbiljna. Svi koji se smeju Lekipu bi jednako promašili da sada daju prognozu za 2023. Lekipu se treba smejati samo zato što se uopšte upustio u prognoziranje ovakvog tipa.

Pera

pre 5 godina

Realno, bilo kakva prognoza 5 godina unapred je neozbiljna. Svi koji se smeju Lekipu bi jednako promašili da sada daju prognozu za 2023. Lekipu se treba smejati samo zato što se uopšte upustio u prognoziranje ovakvog tipa.

Caw

pre 5 godina

Mislili su da će Rafu dokrajčiti povrede jer je već tada imao dosta problema i preskakanja.
Da će se Federer penzionisati a Novak malo smanjiti ritam i okrenuti se više porodici tako da bi po njima već bio u padu

Goran

pre 5 godina

Najveca greska je sto su videli uopste bilo koji potencijal u toj srednjoj generaciji kojoj pripada Dimitrov koju je velika cetvorka potpuno unistila zbog male razlike u godinama. Sledeca greska je sto nisu bili hrabri da predvide uspon nekih novih klinaca koji su vec tada sa 16 godina bili supertalentovani juniori. Nikada ne ide sve po redu. Kada se penzionisao Agasi, nije dosao red na Filipusisa i Rusedskog nego su se pojavili Federer i Hjuit iz nicega. Sada nikada nece doci red na Raonica i Dimitrova.

Fx

pre 5 godina

U to vreme drvoseča Janovič je imao onih par brutalnih pobeda. To im je najgori promašaj.
A Sok je napredovao takvom silinom da je pobeđivao na svakom čelendžeru na kom se pojavio. I nastavio na atp turnirima strelovit napredak. Do pauze. Slično dramatično napredovanje imao je još samo Delpo, ko se seća. Tako da im Sok i nije neka velika greška.
Benoa Per je sprdnja lokalpatriotska.

srle

pre 5 godina

Dimitrov je najveće razočarenje, ima sve za vrhunski tenis, ali glava i način života... U najmanju ruku nije posvećen tenisu 100 posto. Ko bi pomislio na početku 2018. godine negde posle Australije da će Novak biti prvi na kraju godine? Verovatno mali broj ljudi. A što se tiče Lekipa, ne znam šta su mislili da su baba Vanga ili šta.

Dobro

pre 5 godina

Nazalost nisu pogodili. Neka daju prognozu za 2025. godinu. Ja tipujem da ce Kacanov tu godinu zavrsiti na prvom mestu a Zverev odmah iza njega.
(Bodibond, ....)

A ti ces, moj Bodibonde da im svima pevas na 'uvce' i sapuces "mili moj".. ko god da je!
Samo da u tom trenutku igra protiv Noleta. Nema veze ko je u pitanju.
Zivot bi, kao i ovaj sajt, bio mnogo dosadan bez likova kao sto si ti... Ali da davis, davis!!! I to bas puno, prijatelju.
Smanji malo dozivljaj!!
Dosadio si vec bre i Bogu i ljudima.

Iz zemlje lala, uvek vas,

Sivi soko

pre 5 godina

Ček ček, ovo su predviđali 2013-e kada je Rafa pokidao sve do U.S Opena a posle toga Novak osvojio sve do kraja godine.. I mislili su da će neko da ih skine sa trona ha ha ha

Fedex fan

pre 5 godina

HAHAHAHA, Roger ne da nije otisao, nego je jos u top 5, i osvojio jedan slem za svoje godine dovoljno.Novak, izdominirao drugi deo sezone, Rafa dominantna sezona sljake? Cuj, Per drugi HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA,a Gaske vrv osvaja sva 4 slema hahahahahah.

Divos

pre 5 godina

Наравно да је незахвално направити пројекцију шта ће бити за 5 година. И наравно да ћете оманути.
Ми можемо и данас прогнозирати шта ће бити за 5 година, ту нећемо оманути ако високо позиционирамо Зверева, Хачанова (лично мој фаворит) и овог Грка Циписаса, појавиће се неки који данас имају 17 или 18, а наравно могуће се и повреде.

Како год, пре 5 година су предвиђали да ће велика, или боље рећи величанствена тројка, пасти.
Наравно да су дебело оманули. Овакву тројицу шампиона тениски свет никад није имао, нити ће имати. Потрајаће још неколико година, освојиће подоста грен слемова, и имаћемо још епских мечева који ће се дуго памтити.

Иначе, код ове прогнозе, па могу само еуфемистички прметити да је чудна. Ту се нашао овај Француз Паире који и није толико млад тада био (две године млађи од Нолета), и којем су предвидели 2.место.
Тенисер који је најбољи пласман који је остварио 18.место, узео тек један турнир и момак који у свету тениса није оставио ни близу траг као рецимо Виктор Троицки.

Не знам, ти прогнозери или су баш за***авали или су залутали у овај спорт.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Terza da dopuni tužbu i ovo ubaci gratis. Pazi da ona zamlata Per bude br 2 svetu, pa Tomić, Janovič. Ni Informer ne bi skupio petlje da stavi Bozoljca u top 5.

Strucnjaci i "strucnjaci" k'o politicki analiticari: "znaju" zasto nije

pre 5 godina

Pre tri godine Forbsova lista (oni sto sastavljaju liste nejbogatijih ljudi i sl.) preporucila je da u budcnosti treba ulagati na Nisikorija i E. Busar, a Hamiltona (Formula 1) stavili na trece mesto. Koliko su "dobro" prognozirali znamo.

alkar L'ekip u sridu

pre 5 godina

Cccccc, pa ovi sto od sporta prate Farmu i Zadrugu vise bi pogodili!

Tomic, Janovic, Sok?

Od svih ovih "bombi", sto ne baca ni Iliev, jedino je Gulbis bio stvarno potencijal!

A sto se Pera tice, verovatno mu surnjaja piskara za doticni tabloid ili je citava redakcija bila na necem mnoooogo dobrom!

Pastir

pre 5 godina

(Caw, 19. novembar 2018 22:02)

Novak da smanji ritam a nedavno izjavio da mu je zelja da osvoji vise od 20GS, drugo su tvoje zelje a drugo sta Novak zeli, ako digne sledece sezone 3/4GS postace GOAT!

milutin

pre 5 godina

Vjerujem da tamo postoji stručan tim sportskih novinara koji godinama prate sport. Ili bi tako trebalo biti.
No, eto kakvi stručnjaci. Kao baba gatara...
Uopšte nijesam siguran da li oni znaju čemu služi takva prognoza.
Koja bi joj bila svrha pa sve i da su pogodili?

GM

pre 5 godina

Moze neko da pogresi... ali ovako bas da odvali... au.

Koja su ovo imena sve ovde... kao audicija za partnera Dzima Kerija u nekoj komediji.

antiDebil

pre 5 godina

Nazalost nisu pogodili. Neka daju prognozu za 2025. godinu. Ja tipujem da ce Kacanov tu godinu zavrsiti na prvom mestu a Zverev odmah iza njega.
(Bodibond, 19. novembar 2018 23:1

Zavrsice Novak posao pre toga. Nece imati potrebe da se sa 38.godina cenka sa direktorima turnira koliko para da mu isplate kako bi se pojavio i nece juriti titule na atp 249 turnirima kao sto to rade neki likovi!

Dr. Federer

pre 5 godina

Nas Nole je prvi, eej prvi na svetu, a oni mu predvidjali 5. mesto. Kako smo mi samo pametni, a oni nemaju pojma. Hajde da im se smejemo i da im kazemo svasta zato sto smo toliko bitni i vazni sto je Djokovic prvi. Toliko smo bitni kao da smo mi igrali, a ne Djokovic.

Djuro

pre 5 godina

Roger najveci i najbolji teniser svih vremena. Novakova i Rafina sreca su sto su mladji, ali kad okace reket o klin na kraju karijera samo Roger ce biti legenda u rangu Jordana, Tysona, Bolta.

DRAGAN

pre 5 godina

Ovi francuzi stvarno, pojma
nemaju o tenisu.Dajte prognozu za 2020.Mogu da
dam, svoje misljenje=
1.Novak
2.Zverev
3.Rafa
4.Delpo
5.Fedex
6.Kacanov
7.Sapovalov
8.Cilic
9.Coric
10.Tim.
Ako neko ima bolji predlog,
neka se javi.Pozdrav svima
koji vole ovaj sport.

SSS

pre 5 godina

Ajde za Federera, verovatno su racunali da ce u penziju, ko da ocekuje da ce covek da osvaja GS sa 37 godina, jos je te 2013 imao ozbiljnu povredu, za Nadala su verovatno mislili da ce povrede da ga uniste, ali ne znam kojom logikom je Raonic ispred Djokovica, o Peru da ne govorimo. Dimitrov OK, igrao covek ozbiljno na svim podlogama osim sljake, da je bio ozbiljniji verovatno bi i bio u samom vrhu, za Pera racunam da se neko zezao, ali Raonic 4!? Ovo ostalo takodje smesno.

crvena zvezda dno i sramota Srbije

pre 5 godina

Sad svi pljuju taj L Ekip zato sto je potkacio zvezdu, pa su to sada odjednom novine koje citaju ti navijaci, slicne Informeru

Bodibond

pre 5 godina

Nazalost nisu pogodili. Neka daju prognozu za 2025. godinu. Ja tipujem da ce Kacanov tu godinu zavrsiti na prvom mestu a Zverev odmah iza njega.

mlekadzija

pre 5 godina

Neverovatno nepostovanje cinjenica - odsustvo Federera na prvom mestu (zamalo)....kako su mogli tako straano da omanu u prognozi????

pop

pre 5 godina

Predviđanje budućnosti je težak zanat. Niko to ne ume, samo srpski znalci to mogu. Znate ono: "zapamtite moje reči", a na svoje reči vas podsete post festum, u slučaju da slučajno pogode. Inače ćute.

Mikii

pre 5 godina

Novak da smanji ritam a nedavno izjavio da mu je zelja da osvoji vise od 20GS, drugo su tvoje zelje a drugo sta Novak zeli, ako digne sledece sezone 3/4GS postace GOAT!
(Pastir, 19. novembar 2018 22:25)

Pazi samo da ga ponovo ne podignu Zverev, Kacanov, Kirgios, Cicipas i ostala teniska velesila...

Dzoni

pre 5 godina

probacu sa prognozom top 10 za 2023 ali ne redosledom od prvog,nego samo clanove top 10 tada
-djokovic
-marej
-nadal
-delpo
-cilic
-zverev
-cicipas
-raonic
-cilic
-sapovalov

analiza

pre 5 godina

Ne bih da prognoziram pozicije,ali bih da bacim pogled na novi talas tenisera.Novi talas -Zverev,Kačanov,recimo,dovoljno su drski da pobede u dva -tri dana i RF i Noleta.To je u prethodnom talasu retko kome polazilo za rukom(Dimitrov-slab u glavi,Ćorić-samo potencijal,Kirijos-luda glava a fizika strašno dobra,Tim-dobar samo na šljaci).Od generacije kada se Nole probijao-ko je smeo i mogao da pobedi veliku trojku?Delp,Vavrinka-Ćilić kad mu se otvori žreb ili Nišikori.Endi je bio br četiri i on se ne računa.Zverev je visok,krakat i ima skoro sve udarce i ima Lendla za trenera da mu smiri ludu rusku glavu.Biće problem Noletu ako nije na 90-100 % -jer ima i dobar servis i dobro se kreće za visokog igrača.I,još je osetio krv tj dobio Noleta drugi put-dakle,biće nezgodan protivnik.

lequipe

pre 5 godina

ako cemo nesto da naucimo od ove liste je da postoji 3 vrste tipa tenisera koji nece da imaju neki buducnost u samom vrhu
ptvi je:

"baby federer, novak ili rafa"
poputu dimitrova (kao federer) nishikori (kao novak/rafa)

drugi je:
hacanov, zverev
kao janowicz oboje pobedili novaka ali se kontinuitet fali i nemogu svakoga celo vreme da pobede istom igrom jer je pre tesko!

treci je:benoa per (kao fabrice santoro)
"carobni tenis sa finesom"

juju

pre 5 godina

@Dobro
A ti ces, draga nasa lalo uvek navijati za Novaka i svakog drugog ko predstavlja Srbiju da bi oprao svoju savest lalice, zato sto si cutao dok su tvoje lale sejale smrt po Srbiji. To si ti lalo, patriota na internetu, u praksi... znas vec :)

jsx

pre 5 godina

@Detuš
Je l' ima neki mec da je izgubio, a da mu nije bilo receno? A kad je on pobedjivao, je l' tu mozda bilo situacija nekad da je protivniku receno da "prikoci"?

Djuro

pre 5 godina

Roger najveci i najbolji teniser svih vremena. Novakova i Rafina sreca su sto su mladji, ali kad okace reket o klin na kraju karijera samo Roger ce biti legenda u rangu Jordana, Tysona, Bolta.

Dr. Federer

pre 5 godina

Nas Nole je prvi, eej prvi na svetu, a oni mu predvidjali 5. mesto. Kako smo mi samo pametni, a oni nemaju pojma. Hajde da im se smejemo i da im kazemo svasta zato sto smo toliko bitni i vazni sto je Djokovic prvi. Toliko smo bitni kao da smo mi igrali, a ne Djokovic.

Bodibond

pre 5 godina

Nazalost nisu pogodili. Neka daju prognozu za 2025. godinu. Ja tipujem da ce Kacanov tu godinu zavrsiti na prvom mestu a Zverev odmah iza njega.

mlekadzija

pre 5 godina

Neverovatno nepostovanje cinjenica - odsustvo Federera na prvom mestu (zamalo)....kako su mogli tako straano da omanu u prognozi????

Dzoni

pre 5 godina

probacu sa prognozom top 10 za 2023 ali ne redosledom od prvog,nego samo clanove top 10 tada
-djokovic
-marej
-nadal
-delpo
-cilic
-zverev
-cicipas
-raonic
-cilic
-sapovalov

Mikii

pre 5 godina

Novak da smanji ritam a nedavno izjavio da mu je zelja da osvoji vise od 20GS, drugo su tvoje zelje a drugo sta Novak zeli, ako digne sledece sezone 3/4GS postace GOAT!
(Pastir, 19. novembar 2018 22:25)

Pazi samo da ga ponovo ne podignu Zverev, Kacanov, Kirgios, Cicipas i ostala teniska velesila...

juju

pre 5 godina

@Dobro
A ti ces, draga nasa lalo uvek navijati za Novaka i svakog drugog ko predstavlja Srbiju da bi oprao svoju savest lalice, zato sto si cutao dok su tvoje lale sejale smrt po Srbiji. To si ti lalo, patriota na internetu, u praksi... znas vec :)

antiDebil

pre 5 godina

Nazalost nisu pogodili. Neka daju prognozu za 2025. godinu. Ja tipujem da ce Kacanov tu godinu zavrsiti na prvom mestu a Zverev odmah iza njega.
(Bodibond, 19. novembar 2018 23:1

Zavrsice Novak posao pre toga. Nece imati potrebe da se sa 38.godina cenka sa direktorima turnira koliko para da mu isplate kako bi se pojavio i nece juriti titule na atp 249 turnirima kao sto to rade neki likovi!

Dobro

pre 5 godina

Nazalost nisu pogodili. Neka daju prognozu za 2025. godinu. Ja tipujem da ce Kacanov tu godinu zavrsiti na prvom mestu a Zverev odmah iza njega.
(Bodibond, ....)

A ti ces, moj Bodibonde da im svima pevas na 'uvce' i sapuces "mili moj".. ko god da je!
Samo da u tom trenutku igra protiv Noleta. Nema veze ko je u pitanju.
Zivot bi, kao i ovaj sajt, bio mnogo dosadan bez likova kao sto si ti... Ali da davis, davis!!! I to bas puno, prijatelju.
Smanji malo dozivljaj!!
Dosadio si vec bre i Bogu i ljudima.

Iz zemlje lala, uvek vas,

Pastir

pre 5 godina

(Caw, 19. novembar 2018 22:02)

Novak da smanji ritam a nedavno izjavio da mu je zelja da osvoji vise od 20GS, drugo su tvoje zelje a drugo sta Novak zeli, ako digne sledece sezone 3/4GS postace GOAT!

Pera

pre 5 godina

Realno, bilo kakva prognoza 5 godina unapred je neozbiljna. Svi koji se smeju Lekipu bi jednako promašili da sada daju prognozu za 2023. Lekipu se treba smejati samo zato što se uopšte upustio u prognoziranje ovakvog tipa.

crvena zvezda dno i sramota Srbije

pre 5 godina

Sad svi pljuju taj L Ekip zato sto je potkacio zvezdu, pa su to sada odjednom novine koje citaju ti navijaci, slicne Informeru

Caw

pre 5 godina

Mislili su da će Rafu dokrajčiti povrede jer je već tada imao dosta problema i preskakanja.
Da će se Federer penzionisati a Novak malo smanjiti ritam i okrenuti se više porodici tako da bi po njima već bio u padu

lequipe

pre 5 godina

ako cemo nesto da naucimo od ove liste je da postoji 3 vrste tipa tenisera koji nece da imaju neki buducnost u samom vrhu
ptvi je:

"baby federer, novak ili rafa"
poputu dimitrova (kao federer) nishikori (kao novak/rafa)

drugi je:
hacanov, zverev
kao janowicz oboje pobedili novaka ali se kontinuitet fali i nemogu svakoga celo vreme da pobede istom igrom jer je pre tesko!

treci je:benoa per (kao fabrice santoro)
"carobni tenis sa finesom"

Sivi soko

pre 5 godina

Ček ček, ovo su predviđali 2013-e kada je Rafa pokidao sve do U.S Opena a posle toga Novak osvojio sve do kraja godine.. I mislili su da će neko da ih skine sa trona ha ha ha

Divos

pre 5 godina

Наравно да је незахвално направити пројекцију шта ће бити за 5 година. И наравно да ћете оманути.
Ми можемо и данас прогнозирати шта ће бити за 5 година, ту нећемо оманути ако високо позиционирамо Зверева, Хачанова (лично мој фаворит) и овог Грка Циписаса, појавиће се неки који данас имају 17 или 18, а наравно могуће се и повреде.

Како год, пре 5 година су предвиђали да ће велика, или боље рећи величанствена тројка, пасти.
Наравно да су дебело оманули. Овакву тројицу шампиона тениски свет никад није имао, нити ће имати. Потрајаће још неколико година, освојиће подоста грен слемова, и имаћемо још епских мечева који ће се дуго памтити.

Иначе, код ове прогнозе, па могу само еуфемистички прметити да је чудна. Ту се нашао овај Француз Паире који и није толико млад тада био (две године млађи од Нолета), и којем су предвидели 2.место.
Тенисер који је најбољи пласман који је остварио 18.место, узео тек један турнир и момак који у свету тениса није оставио ни близу траг као рецимо Виктор Троицки.

Не знам, ти прогнозери или су баш за***авали или су залутали у овај спорт.

alkar L'ekip u sridu

pre 5 godina

Cccccc, pa ovi sto od sporta prate Farmu i Zadrugu vise bi pogodili!

Tomic, Janovic, Sok?

Od svih ovih "bombi", sto ne baca ni Iliev, jedino je Gulbis bio stvarno potencijal!

A sto se Pera tice, verovatno mu surnjaja piskara za doticni tabloid ili je citava redakcija bila na necem mnoooogo dobrom!

DRAGAN

pre 5 godina

Ovi francuzi stvarno, pojma
nemaju o tenisu.Dajte prognozu za 2020.Mogu da
dam, svoje misljenje=
1.Novak
2.Zverev
3.Rafa
4.Delpo
5.Fedex
6.Kacanov
7.Sapovalov
8.Cilic
9.Coric
10.Tim.
Ako neko ima bolji predlog,
neka se javi.Pozdrav svima
koji vole ovaj sport.

Strucnjaci i "strucnjaci" k'o politicki analiticari: "znaju" zasto nije

pre 5 godina

Pre tri godine Forbsova lista (oni sto sastavljaju liste nejbogatijih ljudi i sl.) preporucila je da u budcnosti treba ulagati na Nisikorija i E. Busar, a Hamiltona (Formula 1) stavili na trece mesto. Koliko su "dobro" prognozirali znamo.

analiza

pre 5 godina

Ne bih da prognoziram pozicije,ali bih da bacim pogled na novi talas tenisera.Novi talas -Zverev,Kačanov,recimo,dovoljno su drski da pobede u dva -tri dana i RF i Noleta.To je u prethodnom talasu retko kome polazilo za rukom(Dimitrov-slab u glavi,Ćorić-samo potencijal,Kirijos-luda glava a fizika strašno dobra,Tim-dobar samo na šljaci).Od generacije kada se Nole probijao-ko je smeo i mogao da pobedi veliku trojku?Delp,Vavrinka-Ćilić kad mu se otvori žreb ili Nišikori.Endi je bio br četiri i on se ne računa.Zverev je visok,krakat i ima skoro sve udarce i ima Lendla za trenera da mu smiri ludu rusku glavu.Biće problem Noletu ako nije na 90-100 % -jer ima i dobar servis i dobro se kreće za visokog igrača.I,još je osetio krv tj dobio Noleta drugi put-dakle,biće nezgodan protivnik.

Fedex fan

pre 5 godina

HAHAHAHA, Roger ne da nije otisao, nego je jos u top 5, i osvojio jedan slem za svoje godine dovoljno.Novak, izdominirao drugi deo sezone, Rafa dominantna sezona sljake? Cuj, Per drugi HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA,a Gaske vrv osvaja sva 4 slema hahahahahah.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Terza da dopuni tužbu i ovo ubaci gratis. Pazi da ona zamlata Per bude br 2 svetu, pa Tomić, Janovič. Ni Informer ne bi skupio petlje da stavi Bozoljca u top 5.

milutin

pre 5 godina

Vjerujem da tamo postoji stručan tim sportskih novinara koji godinama prate sport. Ili bi tako trebalo biti.
No, eto kakvi stručnjaci. Kao baba gatara...
Uopšte nijesam siguran da li oni znaju čemu služi takva prognoza.
Koja bi joj bila svrha pa sve i da su pogodili?

SSS

pre 5 godina

Ajde za Federera, verovatno su racunali da ce u penziju, ko da ocekuje da ce covek da osvaja GS sa 37 godina, jos je te 2013 imao ozbiljnu povredu, za Nadala su verovatno mislili da ce povrede da ga uniste, ali ne znam kojom logikom je Raonic ispred Djokovica, o Peru da ne govorimo. Dimitrov OK, igrao covek ozbiljno na svim podlogama osim sljake, da je bio ozbiljniji verovatno bi i bio u samom vrhu, za Pera racunam da se neko zezao, ali Raonic 4!? Ovo ostalo takodje smesno.

GM

pre 5 godina

Moze neko da pogresi... ali ovako bas da odvali... au.

Koja su ovo imena sve ovde... kao audicija za partnera Dzima Kerija u nekoj komediji.

Goran

pre 5 godina

Najveca greska je sto su videli uopste bilo koji potencijal u toj srednjoj generaciji kojoj pripada Dimitrov koju je velika cetvorka potpuno unistila zbog male razlike u godinama. Sledeca greska je sto nisu bili hrabri da predvide uspon nekih novih klinaca koji su vec tada sa 16 godina bili supertalentovani juniori. Nikada ne ide sve po redu. Kada se penzionisao Agasi, nije dosao red na Filipusisa i Rusedskog nego su se pojavili Federer i Hjuit iz nicega. Sada nikada nece doci red na Raonica i Dimitrova.

srle

pre 5 godina

Dimitrov je najveće razočarenje, ima sve za vrhunski tenis, ali glava i način života... U najmanju ruku nije posvećen tenisu 100 posto. Ko bi pomislio na početku 2018. godine negde posle Australije da će Novak biti prvi na kraju godine? Verovatno mali broj ljudi. A što se tiče Lekipa, ne znam šta su mislili da su baba Vanga ili šta.

jsx

pre 5 godina

@Detuš
Je l' ima neki mec da je izgubio, a da mu nije bilo receno? A kad je on pobedjivao, je l' tu mozda bilo situacija nekad da je protivniku receno da "prikoci"?

Fx

pre 5 godina

U to vreme drvoseča Janovič je imao onih par brutalnih pobeda. To im je najgori promašaj.
A Sok je napredovao takvom silinom da je pobeđivao na svakom čelendžeru na kom se pojavio. I nastavio na atp turnirima strelovit napredak. Do pauze. Slično dramatično napredovanje imao je još samo Delpo, ko se seća. Tako da im Sok i nije neka velika greška.
Benoa Per je sprdnja lokalpatriotska.

pop

pre 5 godina

Predviđanje budućnosti je težak zanat. Niko to ne ume, samo srpski znalci to mogu. Znate ono: "zapamtite moje reči", a na svoje reči vas podsete post festum, u slučaju da slučajno pogode. Inače ćute.