Subota, 17.11.2018.

14:00

Liga B je blizu – važna pobeda Srbije protiv Crne Gore!

Fudbaleri Srbije pobedili su Crnu Goru sa 2:1 petom kolu grupe četiri Lige nacija C.

Izvor: PT

Liga B je blizu – važna pobeda Srbije protiv Crne Gore! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

479 Komentari

Sortiraj po:

Kg

pre 5 godina

@zao mi te. Nema potrebe da zalis bilo kog, ali verovatno si dete nezrelo. Ja pratim sport 30 godina I ne gledam na to kao fanatik, Jos manje kao nacionalista. Samo realno. Niti secem vene kad srbija izgubi niti provociram kad pobedi a Jos manje imam emocija kada hrvatska bilo sta uradi u bilo kom sportu. Ali ako je tebi lakse da se tesis onda OK. Ako bih rekao da je srbija posle EP u rukometu u bg u bila druga najjaca reprezentacija svet svi bi se smejali, a ja prvi. A ti ako mislis da hrvatska druga najjaca u fudbalu onda nisi odgledao mnogo utakmica.

Žao mi te

pre 5 godina

Prijatelju nisi shvatio poentu posta, Ili si intelektualno limitiran Ili si previse upao u decije prepucavanja srbija / hrvatska. Ja se time ne bavim samo sam realan. Naravno da vecina nasih igraca igra kao babice, I tacno je da je hrvatska igrala srcem sp, ali ponasati se kao da ste najjaci Ili cak I drugi najjaci na svetu je smesno. Svako iole normalan zna da su belgija francuska nemacka spanija Brazil cak trenutno holandija Portugal iznad vas. U rangu ste sa svajcarskom argentinom Italijom ako ne i nize. Nama je B grupa realna a vama verovatno isto. Mi pri dnu grupe B vi pri vrhu.

Tuga, bijes, razočarenje, jal, zbog srebra Hrvata na SP-u, zbog tog fantastičnog tima kojeg svi velikani gledaju sa strahopoštovanjem, NIKAD neće proći.
Čitam tvoj komentar, i slične, i moram reći da te iskreno žalim...Živjeti s toliko čemera i mržnje nije lako. Mi cemo i dalje pričati na terenu i oduševljavati svijet talentom i velikim srcem, a tebi i sličnima bit ce sve gore i gore. Žao mi te.

oladi s bahacenjem

pre 5 godina

@vatrogasci klinjo bolje suti, sto se tice nadolazecih tu je Srbija u dalekoj prednosti, Jovic 20 godina vec prvi strelac bundeslige

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Јест најбитније наравно да играч добро игра на терену, ал брате некако је баш одвратно гледати како Љајић ћути док му саиграчи пјевају химну. То ми дјелује тако да он на тај начин издаје те своје саиграче, саборце у овој игри, да не кажем у овом "рату"... Немојте ме погрешно разумити... 🙄

vatrogasci

pre 5 godina

Joj volio bih da ispadnemo i da vas dva puta pregazimo pa da vidimo kakve će izgovore imati ovi kojima su svi bolji od nas pa i čak sad i Švicarska, Slovenija.. ma svi.. Al pazite sljedeće godine dolaze Dinamovi klinci kojih još do sad nije ni bilo a to vam je jedno sedam novih i brzih kvalitetnih igrača na svim pozicijama.... Jedva se čeka da Modrić ode da Moro preuzme odgovornost plus Sosa i Brekalo na lijevoj a Vrsaljko i Rebić po desnoj a vezni red Šunjić Moro, Raketa, Broz, Kova.. a obrana Benković, Jedvaj, Lovren, Ćaleta Car... I napad jedno novo ime uskoro stiže koji je Mandžukić 2.0.... Hahaha ? bit će šta je nama ovo trebalo....

zoki

pre 5 godina

Ligu nacija niko ne prati u svetu.Evropska i svetska prvenstva su za pokazivanje a tkzv liga nacija služi kao trening i zarađivanje novca raznim besmislenim takmičenjem .Ali za fudbalske nule eto prilike.

Sole

pre 5 godina

ili pley-off ili liga b neka neko pojasni
(neša, 17. novembar 2018 17:52)

nekad: Ko nema u vugla , ima Googla

danas: Ko nema u vugla , nema ni Googla , al' zato ima pametan telefon

Kg

pre 5 godina

@D,Prijatelju nisi shvatio poentu posta, Ili si intelektualno limitiran Ili si previse upao u decije prepucavanja srbija / hrvatska. Ja se time ne bavim samo sam realan. Naravno da vecina nasih igraca igra kao babice, I tacno je da je hrvatska igrala srcem sp, ali ponasati se kao da ste najjaci Ili cak I drugi najjaci na svetu je smesno. Svako iole normalan zna da su belgija francuska nemacka spanija Brazil cak trenutno holandija Portugal iznad vas. U rangu ste sa svajcarskom argentinom Italijom ako ne i nize. Nama je B grupa realna a vama verovatno isto. Mi pri dnu grupe B vi pri vrhu.

Daki

pre 5 godina

Neko ima srece i dobije Rusiju , Dansku na penalima i pobedjuju mlade Engleze koji prvi put igraju zajedno

Neko ima srece jer Nigerija napravio Autogol i dobili penal protiv nigerije , koji imaju srecu jer je Caballero najbolji golman na svetu

Realno su Brazil i Svajcarska 100 puta jaci od Argentine , Nigerije , Island , Rusije , Danske i Engleze

Da prostite...

pre 5 godina

crno gorci sa b timom bolji od nas krstajicu daj ostavku
(erek, 17. novembar 2018 16:47)

I ko je na kraju pobedio, koji je rezultat? Ako su bolji sto nisu pobedili?!!!!

Muka mi je od takvog razmisljanja. Zamisli da vase dete dobije 5- u skoli, i vi kazete tom detetu onaj Pera je bolji od tebe jer je dobio cistu peticu.
(Sc0ter, 17. novembar 2018 17:31)

Muka mi je od vas koji nećete da priznate da im je sudija poništio čist gol i poklonio nam pobedu. To je kao kad ti dete zasluži jedinicu a nastavnik mu pokloni 5-. Malo realnosti, ljudi!

Realno

pre 5 godina

Ko još gleda fudbal? Gubite to vreme uz devojke, porodicu, knjigu...to su važnije stvari od 22 igrača koji trčkaraju za loptom a vi ništa drugo ne dobijate od kratke euforije odnosno razočarenja ... butepametni#
(Miloš, 17. novembar 2018 20:17) # Link komentara

Ti ga gledas.i ostalih 7milijardi ljudi.gledas ga svaki dan.gledas s srcem.ko sto gledas tenis od kad je Novak najjaci.da znate igrat nogomet,ovdje bi bilo 2500 kom a ne skoro 500

Shone

pre 5 godina

Neko pobijedi Spanjolsku,neko malu srbiju
(Hrvatska u finalu 2018, 17. novembar 2018 21:08)

0

I cekaj sad komsija :-D Toliko te je iziritirala ova pobeda da si u tolikoj usplahirenosti napisao malu srbiju,umesto crnu goru. Pa covece dragi sad ce 30 godina jos malo od ratova pomrecemo svi a ti besnis i dalje. i ja te razumem. To je zato sto i da budete u svemu bolji imate kompeks drzave jer vam drzava istoriju nema! Uz zdravlje i batali se ovako plitkih stvari. osim ako nemas 13 godina. ako imas onda izvini,razumem te :-)))

Јабучило

pre 5 godina

U kakvoj atmosveri antisrpske histerije obitava reprezentacija, za mene su oni svetski sampioni. 
Pobedis 2-1 ne valja igra. 
Da smo pobedili 6-1 bilo bi slaba CG 
Uglavnom, prvo poluvreme brilijantno, drugo ocajno. Bice to bolje. Samo napred.
(Napred Srbija, 17. novembar 2018 20:24)

Промашили смо сумњив пенал, Црногорцима је поништен чист гол. Уместо да искористимо изузетно надмоћну игру, умало да испустимо победу. Кукавичлук наше фудбалске репрезентације није случајност, већ константа под Крстајићем. Сети се 1:2 против Швајцарске и 2:2 против Румуније. Само за време Крстајића. А није реткост ни раније. Боље је истаћи проблем отворено, него га заташкавати. Видећемо против Литваније да ли су у стању да буду победници када играју под притиском да победе.

Miloš

pre 5 godina

Ko još gleda fudbal? Gubite to vreme uz devojke, porodicu, knjigu...to su važnije stvari od 22 igrača koji trčkaraju za loptom a vi ništa drugo ne dobijate od kratke euforije odnosno razočarenja ... butepametni#

skandinavac

pre 5 godina

Pa nije lose mada je i CG mogla izvuci bod i ljudi su osteceni,jer nije bio ofsajd vec regularan gol Mugose.Srbija i nema tako lose igrace ali nema igre i to je ono sto fali. Krstajic je verovatno trenersko znanje stekao u Njemackoj i to se da primjetiti.Ide na sigurno.treba imati s njim i strpljenje,Igracki kadar je relativno solidan ,Pojavice se valjda jos koji igrac.Imali smo i jace sastave pa nismo nista napravili.Ljajic i Matic moraju bolje .

Joj joj ma TKOGAA briga

pre 5 godina

Zasto pljujete po vasoj repki kada imate rezultate??? Tkoga briga kako igrate. Vazne su pobjede i bodovi. Vi sigurno igrate u B-ligi iducu godinu i tamo cete se sastaviti s nama i trenutno ste bolji od nas.
(Davor-zg, 17. novembar 2018 18:53) # Link komentara

HAHAHAH, nasmijao si me od srca "Davore -Zg" ( ili ipak, točnije, Aleksandre -bg). Prvo 4 za trud, četvorka za riječi "tkoga briga" i "sastaviti se s", 2 za strukturu rečenice a 5- za, nadam se šaljivi smisao istog. Već sam jednom rekao da su mi je slatko kad se pokušava glumiti Hrvate. Kao da ja napišem : " Živeao b 92!!!"

Kajverson

pre 5 godina

Kada bi barem bio u stanju pogledat se u ogledalo i procitat sta vi pisete i radite po hrvatskim portalima. Ali nemate tu sposobnost pa igrate u grupi C, K(kauc) ili ispadate u skupinama
(Netko dobar, 17. novembar 2018 18:21)

Pratim hrvatske portale. Tamo uopšte nema puno Srba,a kamoli puno srpskih provokatora. Postoji i razlika u odnosu na B92 jer se tamo komentari ne cenzurišu. Zato sva mržnja prema Srbima i nacionalistička histerija u Hrvatskoj izbija na videlo. Neke od jezivih komentara je mučno čitati. Čak i ovde tvoja šovinistička histerija dolazi do izražaja. Taman i da postoji masa nekakvih srpskih provokatora na hrvatskim portalima tvoj komentar je nekorektan jer ti ovde sve Srbe vređaš,a lik na čiji komentar tako drsko odgovaraš je svoju poruku adresirao samo ka onom Hrvatu koji je počeo da fantazira o imaginarnim pobedama hrvatskog rezervnog sastava i podsetio ga da su u pitanju igrači koji nisu nikakve zvezde, već su rezerve u svojim klubovima, kao i da je mladi Luka Jović (prvi strelac Bundes Lige) već sa 20 godina veća zvezda od njih. Zašto ti istina smeta?
(budi fer, 17. novembar 2018 19:18) ....
Sve se slažem ....ali da nema puno Srba na Indexu ,,pa budi fer .....

ATG

pre 5 godina

Jose Mourinho.
Ti si mislio da se salis, ali Rajkobiv je vec pucao penale, za mladu reprezentaciju. A cuo sam da je bas maher sa loptom. Treba nekom mladom dati da puca penale ko ima muda. Ovi nasi glavni su katatsrofa. Tadic dva penala promasio, sad Mitrovic. Da li se ikada desilo da neka reprezentacija promasi 3 penala na 5 utakmica, neka bude 6, na sledecoj sigurno nece biti penala. A poseta bi isto trebala da kaze nesto. U Rumuniji pun stadion, milina gledati, a kod nas....

joe right

pre 5 godina

@budi fer
I kad kupiš novine ima članaka koji te ne zanimaju , misliš da su tebi glupii onda ih samo preskočiš. A izgleda da u ovom slučaju s tobom nešto u redu nije?? ako nevoliš članak preskočiš , odmah zaboraviš i idemo dalje. svašta i tebi smeta

D

pre 5 godina

Kg,

Moras imati kondiciju, volju, i hrabrost da trcis do 125 minuta. Vama kukavice se povuku poslje prve 25 minute ili ako dostignute gol poslje toga nema akcije. Vasi igraju kao stare babice na terenu.

Coho

pre 5 godina

Još vam samo nedostaje malo "cojones" i to je to. Niste bili motivirani protiv
tako slabe Crne Gore, jasno mi je. Malo dosadna utakmica. Bit će to bolje, bez brige, idete u viši rang pa će biti i jačih protivnika. Koliko znalaca imate vidi se iz ovih komentara, baš je čudno što sve to nije na boljem nivou. Toliko ste depresivni da je to zapanjujuće. Sve najbolje....

Napred Srbija

pre 5 godina

U kakvoj atmosveri antisrpske histerije obitava reprezentacija, za mene su oni svetski sampioni.
Pobedis 2-1 ne valja igra.
Da smo pobedili 6-1 bilo bi slaba CG
Uglavnom, prvo poluvreme brilijantno, drugo ocajno. Bice to bolje. Samo napred.

Trolu

pre 5 godina

Zasto pljujete po vasoj repki kada imate rezultate??? Tkoga briga kako igrate. Vazne su pobjede i bodovi. Vi sigurno igrate u B-ligi iducu godinu i tamo cete se sastaviti s nama i trenutno ste bolji od nas.
(Davor-zg, 17. novembar 2018 18:53)

Kažemo tko ali ne kažemo tkoga, probaj ponovo .

Nisi u pravu

pre 5 godina

Pratim hrvatske portale. Tamo uopšte nema puno Srba,a kamoli puno srpskih provokatora. Postoji i razlika u odnosu na B92 jer se tamo komentari ne cenzurišu. Zato sva mržnja prema Srbima i nacionalistička histerija u Hrvatskoj izbija na videlo. Neke od jezivih komentara je mučno čitati. Čak i ovde tvoja histerija dolazi do izražaja. Taman i da postoji masa nekakvih srpskih provokatora na hrvatskim portalima tvoj komentar je nekorektan jer ti ovde sve Srbe vređaš,a lik na čiji komentar tako drsko odgovaraš....

Komšija, nije točno to što pišeš. Ako zaista čitaš hrvatske portale, onda bi trebao znati da ima bolesnih, nekulturnih, nacionalističkih i siledžijakih komentara, čak i prijetnji, od Srba. Upravo zato što se ne cenzuriraju, ničim izazvani, napadaju. Degutantno je za čitati. Stječe se dojam da nitko od vas nije normalan. Ima i nasih budala koji na te bolesne provokacije odgovaraju vrijedjanjem i onda je to zaista ružno za čitati. Mislim da je mržnja kao i huliganizam. Nema nacionalnosti, vec nacionalnost koriste za izražavanje mržnje. To su bolesni ljudi, iskompleksirani, prisutni s obije strane!! Zato ti budi objektivan, ne navlači na svoje jer je sramotno to kako se ponašate na našim forumima, i kako vam jednako ružno naši odgovaraju. U konačnici ispadamo isti.

Born

pre 5 godina

Uz duzno postovanje, ne razumem komsije Hrvate. Ja nikada u zivotu nisam otisao na neki hrvatski portal da nakon tekme Hrvatske ostavljam komentare... Meni je to u najmanju ruku degutantno.
(Aca, 17. novembar 2018 18:22) 
Vise i detaljnije se ovdje pise o Hrvatskoj repki a i sa vecim žarom komentira.

Veselin88

pre 5 godina

Šteta što se iz aviona vidi da je naša reprezentacija služi kao pijaca menadžerima,Prijovića momka nisu uveli na SP sad ga opet nema,onog momka iz Hofenhajma takođe....sa pravim trnerom,samim tim i pravom selekcijom igrača bili bi smo redovni učesnici velikih takmučenja, ne kažem da bi smo bili velesila,ali respektabilna reprezentacija svakako.

Jose Mourinho

pre 5 godina

Ja zaista verujem da 90 % nas ovde koji komentarišemo smo bolji fudbaleri od Rukavine, al zaista to mislim, samo malo fizički da se spremimo i to je to, i Veljkovića bi neko mogao da zameni, a Krstajića da ne spominjem tu su reči suvišne, a Mitrović kaže nikad više panenka, znači on planira opet da izvodi penale, pa dobro s obzirom na to da naš selektor nema nikakv autoritet, možda i Rajković proba na sledećoj, zaista više nije smešno, al zaista...

Kg

pre 5 godina

Razumem da su hrvati bolji u fudbalu, ali omalovazavaju ovu C grupu gde igra npr Finska koji nisu pobedili u kvalifikacijama za sp. A i Srbiju sa kojom ce zajedno biti u grupi B ako ne pobede na Wembliju. Mnogo brzo poleteli da su sila zbog Sp gde su pobedili dansku rusiju i englesku i sve posle penala.

Disciplina

pre 5 godina

Ali,cemu sve ovo?
Postoje klupski fudbal,kako na nacionalnom,tako i na internacionalnom nivou.
Postoje takmicenja svetska i kontinentalna i prijateljske utakmice. Cemu ovo?!?

Stari čačanin

pre 5 godina

A netkoga PSG sa 6:1 Liverpul sa 4:0
(FK Pentagram, 17. novembar 2018 18:33)

A neko ne može ni da stigne da igra sa PSG - om i Liverpulom.

budi fer

pre 5 godina

Kada bi barem bio u stanju pogledat se u ogledalo i procitat sta vi pisete i radite po hrvatskim portalima. Ali nemate tu sposobnost pa igrate u grupi C, K(kauc) ili ispadate u skupinama
(Netko dobar, 17. novembar 2018 18:21)

Pratim hrvatske portale. Tamo uopšte nema puno Srba,a kamoli puno srpskih provokatora. Postoji i razlika u odnosu na B92 jer se tamo komentari ne cenzurišu. Zato sva mržnja prema Srbima i nacionalistička histerija u Hrvatskoj izbija na videlo. Neke od jezivih komentara je mučno čitati. Čak i ovde tvoja šovinistička histerija dolazi do izražaja. Taman i da postoji masa nekakvih srpskih provokatora na hrvatskim portalima tvoj komentar je nekorektan jer ti ovde sve Srbe vređaš,a lik na čiji komentar tako drsko odgovaraš je svoju poruku adresirao samo ka onom Hrvatu koji je počeo da fantazira o imaginarnim pobedama hrvatskog rezervnog sastava i podsetio ga da su u pitanju igrači koji nisu nikakve zvezde, već su rezerve u svojim klubovima, kao i da je mladi Luka Jović (prvi strelac Bundes Lige) već sa 20 godina veća zvezda od njih. Zašto ti istina smeta?

red_moon

pre 5 godina

Hrvatska djeluje kao brzi vlak u odnosu na oba ova tima.Dvije pobjede nad Spanjolskom u zadnje dvije godine u sluzbenim utakmicama, to mogu samo top ekipe.

Mladen K.

pre 5 godina

Eto šta da vam kažem, San Marino je pokazao veliko fudbalsko umeće, međutim bili smo jači, ovaj put smo imali i malo sreće, a sreća je važan faktor u igri. U svom notesu imam sedamdesetak imena, potencijalnih reprezentativaca. Razmisljam da pružim šansu trojici, četvorici njih na sledećoj utakmici. Vidimo se opet na Romaniji.
Voli vas vaš Krle

Miro,Bastina-Ohio

pre 5 godina

Od kada su omladinci Srbije bili prvaci Sveta, nas nacinalni i klupski fudbal jeu usponu. O tome svedoci plasman A tima na svetsko prvenstvo u Rusiji nakon desetogodisnjeg posta, ubedljive igre nase B selekcije, Zvezdin prodor u Evropsku fudbalsku elitu kaoi ova potonja dominacija A tima u Ligi Evrope/bez obzira na osrednju konkurenciju/.Dobronamerne kritike da ovaj A tim mora igrati 90 minuta u pobeudnickom ritmu kao i ona upucena selektoru da neka imena nisu na profesionalnom nivou.-su opravdane.Ali cisto politicki opozicioni komentari upereni pre svega na ulogu Vlasti ne zvuce patriotski i daju za pravo onima koji ne vole Srpski tim.

Nisu oni, mi smo

pre 5 godina

Da li bi neko mogao sa zamisli da pre 30-40 godina, Zvezda ili Partizan panicno cuvaju 2:1 u Beogradu protiv Buducnosti iz Titograda ?

c. z. (fmp)

pre 5 godina

"Dzoni"..... ma zvezda bi i francusku razbila..... izgleda da oni pametniji polako napustaju srbiju, a ostaju... uglavnom navijaci zvezde....

Aca

pre 5 godina

Uz duzno postovanje, ne razumem komsije Hrvate. Ja nikada u zivotu nisam otisao na neki hrvatski portal da nakon tekme Hrvatske ostavljam komentare... Meni je to u najmanju ruku degutantno.

Roger

pre 5 godina

Fudbalski "Srbija Sindrom"
Definicija: Jedan od oblika sizofrenije. Das 2 gola za 2 minuta, promasis penal za 3:0, i onda mentalno prsnes.

Davor-zg

pre 5 godina

Zasto pljujete po vasoj repki kada imate rezultate??? Tkoga briga kako igrate. Vazne su pobjede i bodovi. Vi sigurno igrate u B-ligi iducu godinu i tamo cete se sastaviti s nama i trenutno ste bolji od nas.

dule

pre 5 godina

400 komentara xaxaxaxaa

Mi smo kraljevska nacija definitivno

Cemu euforija

Prvo necemo se kvalifikovati na EP jedno 90%

Dugo ako se SLUCAJNO i kvalifikujemo ispascemo u prvom krugu KAO I UVEK

Oko cega se vi palite da mi je znati

FK Pentagram

pre 5 godina

a netkoga ti Španci odvale 6-0... 
 (el gladijator, 17. novembar 2018 17:57) 

A nekoga Argentina i Holandija sa po 6:0 i 6:1
(Veliki, 17. novembar 2018 18:18)

A netkoga PSG sa 6:1 Liverpul sa 4:0

Аки

pre 5 godina

Uz duzno postovanje, ne razumem komsije Hrvate. Ja nikada u zivotu nisam otisao na neki hrvatski portal da nakon tekme Hrvatske ostavljam komentare... Meni je to u najmanju ruku degutantno.
(Aca, 17. novembar 2018 18:22)
Hrvatska posla.

SUPERMAN

pre 5 godina

Meni je Veljkovic ostavio jako dobar utisak,pogotovo u prvom poluvremenu,u drugom je imao par losih pasova ali covek koji je stoper je nama glavni organizator igre,koliko puta on i sada i ranijih utakmica mora da izadje preko pola terena da bi dugom loptom proigrao napadace,pa sta onda rade ovi u veznom redu i posle kad pogresi sa predajom pukne kontra i okrive njega,a decko sasvim pristojan i u odbrani je bio prilicnoo zapazen,blokirao,presecao,cistio,tako da ne znam zasto ga mnogi toliko osporavaju.

lol

pre 5 godina

Koliko moras biti iskomleksiran da pored uspeha svoje reprezentacije ti dodjes i pratis tudju i ponizavas u komentarima,od tih navedenih igraca skoro svi nisu ni standardni u svojim klubovima,daj mi njihovu statistiku,ovaj Pjaca rezerva u Fiorentini,Barkli za nekoliko minuta uradi vise nego Kovacic za citav mec,kad su toliko dobri sto su skoro svi rezerve u svojim klubovima, Jovic sad sa 20 godina je sam bolji od svih tih tvojih navedenih.
(SUPERMAN, 17. novembar 2018 18:08)

A Pavkova si zaboravio.

4k4.Dex

pre 5 godina

@Rajko
Prvo Mitrovic trenutno uopste nije boljo a drugo to nije poenta. Poenta je da nekad privamo da odigramo sa dva spica kad vec imamo dva odlicna... Kako hrvati mogu sa dva svaku da igraju i da budu najbolji a svetu a mi sa dva zadnja vezna i 77 prednjih a decko koji je ubedljivo najbolji trenutno fudbaler sedi na klupi

Netko dobar

pre 5 godina

Koliko moras biti iskomleksiran da pored uspeha svoje reprezentacije ti dodjes i pratis tudju i ponizavas u komentarima,od tih navedenih igraca skoro svi nisu ni standardni u svojim klubovima,daj mi njihovu statistiku,ovaj Pjaca rezerva u Fiorentini,Barkli za nekoliko minuta uradi vise nego Kovacic za citav mec,kad su toliko dobri sto su skoro svi rezerve u svojim klubovima, Jovic sad sa 20 godina je sam bolji od svih tih tvojih navedenih.
 (SUPERMAN, 17. novembar 2018 18:08)

Kada bi barem bio u stanju pogledat se u ogledalo i procitat sta vi pisete i radite po hrvatskim portalima. Ali nemate tu sposobnost pa igrate u grupi C, K(kauc) ili ispadate u skupinama

Nebitno ili nije bitno

pre 5 godina

Au koliko kompleksaša na jednom mestu. Ali da Hrvat dolazi na ovaj portal i proziva Srbiju u bilo čemu je vrhunac, kao i obrnuto ako ima hrvatskih sportskih sajtova što sumnjam da ima koliko Hrvata visi ovde. A čak nije ni vest o hrvatskoj reprezentaciji, igraču, sportisti. Eh da mi je vaš mozak da uzmem bolovanje i odmorim nedelju dana.

only fools and horses

pre 5 godina

Sta rade u teprezentaciji Mitrovic, Gacinovic, Ljajic, Rukavina, Milenkovic i Veljkovic!?
(BB, 17. novembar 2018 17:09)

Pobeđuju, a daju i golove.

SUPERMAN

pre 5 godina

Druga momčad Hrvatske bi vas jedne i druge dobila,Livaković,Jedvaj,Mitrović,Lešković,Pivarić,Pašalić,Rog,Kovačić,Brekalo,Vlašić i Pjaca...,igrači Bayera,Club Briggea,Dinamo Kyeva,Atalante,Napolia,Chelsiea,Wolfsburga,Cska,Fiorentine....

Koliko moras biti iskomleksiran da pored uspeha svoje reprezentacije ti dodjes i pratis tudju i ponizavas u komentarima,od tih navedenih igraca skoro svi nisu ni standardni u svojim klubovima,daj mi njihovu statistiku,ovaj Pjaca rezerva u Fiorentini,Barkli za nekoliko minuta uradi vise nego Kovacic za citav mec,kad su toliko dobri sto su skoro svi rezerve u svojim klubovima, Jovic sad sa 20 godina je sam bolji od svih tih tvojih navedenih.

Kuki

pre 5 godina

Izgleda da nas nemacki sudija na SP i nije ostetio puno, ako uzmemo u obzir koliko smo penala promasili. Ispada da ga je ipak sudio, to nam verovatno ne bi puno pomoglo, jer je velika verovatnoca da bi ga promasili.

Bingo

pre 5 godina

Zasluzena pobeda Srbije,mada i remi bi bio dobar kako je Crna Gora dobro odigrala drugo poluvreme.Ako Crna Gora ovako dobro igra sa B timom,moze ona svakom da pomrsi racune.

marerakarera

pre 5 godina

Poebda izvojevana isključivo individualnim kvalitetom i tendencioznim suđenjem za nas nad inferiornijom ekipom bez svoja dva ubedljivo najbolja igrača.

Ja za 5 minuta ne mogu ručak da pojedem - kako da Jović bilo šta uradi? Kostić je pokazao da itekako zna da centrira i asistira, tako da nam nisu potrebni tehničari za Mitra. Štoperski par je možda perspektivan ali jako nesiguran, jer svaka protivnička šansa biva opasna. Matić, Ljajić i Tadić jedini vredni pohvala. Ostali su se utopili u sivilo nepostojeće taktike. Čekam dan kad će neko da ima neku elokventnost, optimizam i stručnost na klupi. O čekaj -imali smo to, ali "napredni" kadar rani punom snagom. Još u hladnoća, jedva 15000 ljudi, onaj iritantni lik na razglasu koji pokušava da pravi neku atmosferu.

Ovakvom igrom nam se loše piše u plejofu LN, o kvalifikacijama gde ćemo imati sigurno dve ili tri jače ekipe od nas da ne pričam.

Rade

pre 5 godina

E moj Krstajicu idi u neki nizerazredni klub pa se uci malo.E moji momci ovako se ne zalaze za reprezentaciju.Jel danas igrao mozda Tadic,Rukavina...?

Del Piero#10

pre 5 godina

Neozbiljna smo reprezentacija, totalno. Imamo šansu da dotučemo rivala, a Mitar potpuno nonšalantno pristupa izvođenju penala, kao da nam ono iz Bukurešta nije nikakva škola. Kad imaju nadmoć na terenu duvaju se, a čim protivnik pokaže zube povuku se kao devojčice. Pa kad ste preplašene devojčice onda nemojte da glumite frajere kada vam se pruža šansa da zatvorite utakmicu. Zategni ljudski taj penal, a ne da cupkate oko lopte. Mi fudbal igramo pola sata pa stanemo, to ne prolazi sa iole jačim protivnikom. Sa Muslinom smo imali disciplinu u igri, igrali skoncentrisano od početka do kraja, ovo ne uliva nimalo optimizma.

Goran

pre 5 godina

Najbitnije da smo dosli do bodova,igra na momente odlicna.U sustini sporo,neodgovorno i neozbiljno.Lepo je sto Mitrovic daje golove,ali to oko penala je sramota i neodgovornost.Prijovic ne ulazi nikako,na njegovom mestu ne bi puno njih ovako to podneli.Jovic ne moze da igra sam u spicu,sa Mitrom sigurno moze.Katastrofalna izmena gde Jovic menja Mitrovica a bas tada nam je trebao Mitrovic.Jovic je trebao da udje i ranije ali ne umesto Mitrovica.Ne mogu svi da igraju a selektor treba da im da da igraju to sto igraju u klubovima i to je to,jer tu je svako od njih najbolji.Ovako lutamo i strepimo svaku utakmicu.Tumbakovic je objasnio kako se vodi reprezentacija.Krstajic ima mnogo jos da uci i treba mu takav covek sa iskustvom na klupi kao pomoc inace ne valja.Kazem da je dobro da pobedjujemo,ali ovakve stvari nece prolaziti stalno.

Prike

pre 5 godina

Auu brate ni pobeda nije dovoljna nasim navijacima. Uzas!!! I konstatno smarate sa Prijovicem! Decko nije najbolji strelac lige evrope, nije ni u top 20, ne obmanjujte! Ne treba da igra ljajic- dao gol, i ne treba da igra Mitrovic- dao gol. Mogli bi ponekad i da navijate za reprezentaciju. Ja sam za Muslina, ali vi, ovakvi navijaci ste ga oterali! ###... vas SMS! Ista kuknjava kao sad za Prijovica je bila

Sc0ter

pre 5 godina

crno gorci sa b timom bolji od nas krstajicu daj ostavku
(erek, 17. novembar 2018 16:47)

I ko je na kraju pobedio, koji je rezultat? Ako su bolji sto nisu pobedili?!!!!

Muka mi je od takvog razmisljanja. Zamisli da vase dete dobije 5- u skoli, i vi kazete tom detetu onaj Pera je bolji od tebe jer je dobio cistu peticu. Strasno kako ljudi razmisljaju, osporavate neciji uspeh i pobede, a opravdavate neuspeh kao bili su bolji, i tako obeshrabljujete generaciju motivaciju i zelju za uspeh, a u isto vreme se tesi da su bili bolji a nema pobeda nema trofeja. Kad bi tako C. Ronaldo razmisljao nikad ne bi uspeo u zivotu, njegov mentalitet je danas pobeda idemo dalje, danas trofej idemo dalje, danas brzi sutra radim da budem jos brzi, danas jace sutiram sutra radim da jos jace da sutiram, danas 2 gola sutra idemo na jos vise golova...itd Ili Jokic danas dao 10 koseva a njegov tim ( bilo da je klub ili reprezentacija) je pobedio a onda bi ste samo tako napljuvali sto ima slab ucinak, a zamisli da ima 60 koseva a njegov tim izgubio, pa vi sad razmislite sta bi ste hteli?
Kritika i omalovazavanje je jedno,a skretati na paznju je drugo tipa treba da se popravi akcija, dodavanje, mirnoca, trcanje bez lopti sa smislom tj da prate saigraca koji ima loptu kod sebe i da bude uvek spreman kad dobije....itd

nele

pre 5 godina

Nema tu napretka dok je jos uvek ova ekipa na okupu u fudbalskom savezu,a ovaj nesrecni Krstajic covek nema pojima,strasno.Cak ni na konferenciji za stampu nemaju cak ni sta da ga pitaju,strava.

zex

pre 5 godina

Luka Jovic, najbolji strelac BL greeje klupu Mitrovicu, neverovtno.Zasto decko nije poceo pa makar sa Mitrovicem.Zasto forsirate ljajica?Nemogu da svarim tog igrača.Takve podmukle osobe nebi trebalo da igraju za Srbiju.Po ko zna koji put, Srbija ima dobre igrace li nisu u sastavu.Sta krstajic glumi sa Bekovuma od 35godina?Jel Kolarov budućnost Srbije?Sada je bila prava sansa da decaci koji su osvojili SP da ti momci preuzmu glavnu ulogu, svi do jednog.Za 4godina imali bi smo izuzetan tim.Ovko nemamo ništa.Nesposoban trener, igraci od 20do 35godina to je nista.za par godina ti stari igraci zavrsavju ali nećemo imati pravu zamenu

tu smo negdje :)

pre 5 godina

Kad gledam onu utakmicu u Zagrebu neku večer ova mi djeluje ko usporeni snimak! Sabila vas Crna Gora u peterac zadnjih 20 minuta!

kladzom do bola

pre 5 godina

ja odavnoh napisah da kad nam protivnicki selektor provali igru mi onda u drugom poluvremenu nemamo gde i sta sem da se cupamo kako znamo i umemo kako mi nemamo plan b tj selektor nas :(
pogledajte sva druga poluvremena kod krstajica , nase selekcije blagi uzas i ocaj

Lignjoslav

pre 5 godina

@soko
Pokradose vas zaista. Cist gol nije vam priznat. Mada realno verovatno bi nama više odgovaralo da smo ranije primili gol nego u 70om, pa bi valjda ranije nesto menjali i mozda bi bilo i 3, 4 : 1. Ne gleda se to kao prosto sabiranje. A i realno pesnica u potiljak je čist crveni, pa 2:0 i igrač više za nas bi vrv bio kraj vaših nadanja i moglo je otići na 5:0. Ovako niti ste vi zasluzili da idete dalje jer realno nemate kvalitet ko god da vam igra, a niti mi. Ali eto ipak mi nezasluženo osvajamo grupu

Rešenije je biti manjina

pre 5 godina

@ Gledaj ovo sablažnjavanje zbog promašenog penala: "Ako promašuješ zvezdanesterce, kako ćeš da pobeđuješ"? Pa lepotom igre, fudbalom za pamćenje, razonodom i bez ikakve kvarnoće! To današnja većina nije sposobna da shvati!
(Rešenije je biti manjina, 17. novembar 2018 16:12)

Ko aman zaman daje minuse na ovaj komentar? Većina, potvrđuje da je u većini!

Sasa

pre 5 godina

Ne znam sta se desava sa tadicem, nije ni senka onog igraca iz kvalifikacija za sp. Ne ume vise ni jedan pas da odigra kako treba a uz to masi penale.....

Igor

pre 5 godina

Šta je ovo braćo?
Jad protiv bijede.
Ma ništa, barem ste po komentarima Brazilci.
Al baš me zanima što bi vam bilo draže,
da budete velesila kao što je Hrvatska ili da Hrvatska bude smijurija kao što ste vi?
Barem ste u četvrtak gledali znalce sa loptom!
Pozdrav iz cijenjene nogometne velesile Hrvatske !

pipara

pre 5 godina

mitar je legenda, verovo sam u njega od 2013, prvenstva, jović će isto bitri sjajan... uglavnom, napad nam kida, odbrana tanka, nema tu št,a prosto je tako, bolji napad i lošiju odbranu ne znam kad smo imali, mora nešto da se promeni prosto, pre svega štoperski tandem da se učvrsti, da se zna ko igra, i da igraju dugo zajedno,moje mišljenje milenković i ne znam ko drugi, trebalo bi nastasić, štoperi nam se stalno menjaju 2 godine.. bekovi su dobri, po meni dmitrović treba da brani, to je to.. idemo srbija!

HanSolo

pre 5 godina

Sve je to do našeg luzerskog mentaliteta.. Kakva budala trebaš biti da izvedeš penal onako očajno.. Da se kao puvaš.. A tehnike nigde.. Zato smo tu gde jesmo.. Oni su prestali da igraju u možda 60min pa da budem dobar
Očajna i bedna igra..

Вук

pre 5 godina

Nedopustiv bezobrazluk Mitrovića prilikom promašenog penala. Umesto da bude 3-0 i da zatvori utakmicu on se glupira. Ozbiljan selektor ga promeni na poluvremenu.

Zvonko Mihajlovski

pre 5 godina

Naši su izdržali uraganske napade takvih asova kao što su Kopitović, Boljević, Mugoša, Šćekić Šćepan, Jovović... i to na domaćem terenu. Sve čestitke stručnom štabu(čuj stručnom). Bravo.

hrvat iz Bgd

pre 5 godina

ako je Zvezda najjaca u europi jer je dobila cetverostrukog prvaka evrope Liverpula,zasto smo mi tek u grupï C a Hrvati u grupi A?

mr.wolf

pre 5 godina

Bruka!Napadamo sa JEDNIM napadačem!Igramo kući protiv CG i igramo bunker.Zato smo tu gde jesmo.Covece ubaci od starta LUKU JOVICA!!!Ne igramo protiv Nemacke u Berlinu! 
(room 1408, 17. novembar 2018 14:03) 

Ceo svet igra u formaciji 4-2-3-1, samo si ti pametan i tebi je to bunker. 
Sta kazes na poluvremenu?
(Ilija Dukić, 17. novembar 2018 15:51)

A sta ti kazes na kraju utakmice ?

panco

pre 5 godina

Lose stanje na tribinama, lose na terenu. Ovo je katastrofa. Fudbal nam je na nivou Africkih drugorazrednih timova. Kakav fudbal. Lopta samo nesto leti. Nikako oo zemlji da nesto uradimo. Dal je do trenera ili ovi igraci drugacije ne znaju. Masa ne izgkedaju tako kad igraju za svoje timove. a statek reci za Jovica koji ulazinu 80 minutu. Pa on je tata za sve ove u naoadu. I za Tadica i Ljajica... Hocemo li se ikad opematiti

el gladijator

pre 5 godina

Crna gora pokradena bezočno.Čist gol piništen i možda još jedan isto zbog ofsajda.Crnogorcima sve pohvale.
(miško, 17. novembar 2018 17:21

u potpisu: mi navijači zvezde, mrzitelji FSS i srpskog fudbala.

Klubašenje je uništilo reprezentativni fudbal. Krivac? CZV rukovodstvo od organizovanog napada u Djenovi pa do danas. Uz navijačku bagru koja zviždi našim fudbalerima, raduje se porazima svoje reprezentacije i traži dlaku u jajetu.
I zato u inat klupskim navijačima policijskog kluba : Napred Srbija, samo se pobede broje

MiLaN

pre 5 godina

Netko pobjeđuje Španjolsku,a netko Crnu goru i Rumunjsku!
(Mića, 17. novembar 2018 17:19)

Sto je najgore mi Rumune ne pobedismo u ovoj grupi. 0:0 i 2:2

Bard Živa

pre 5 godina

Dmitrović, Milenković, Spajić, Nastasić, Kolarov, Matić, Milivojević, Tadić, Gaćinović, Jović, Mitrović. Kada ovaj sastav neki selektor izvede i izgubi, znaću da su protivnici bolji i da mi nemamo bolje. Dok igraju ovi koji igraju, a ne pozivaju se oni koji znaju igrati biće nam ovako kako jeste...

А. Петров

pre 5 godina

Druga momčad Hrvatske bi vas jedne i druge dobila,Livaković,Jedvaj,Mitrović,Lešković,Pivarić,Pašalić,Rog,Kovačić,Brekalo,Vlašić i Pjaca...,igrači Bayera,Club Briggea,Dinamo Kyeva,Atalante,Napolia,Chelsiea,Wolfsburga,Cska,Fiorentine....
(Mića, 17. novembar 2018 17:26) Надам се да си срећан због свега што си написао. Једино ми није јасно како један Хрват може да буде “Мића”. Требало би “Мићо”.

Limar nece doci.

pre 5 godina

Nema ništa od reprezentacije Srbije bez naših grobara, bravo za Rasima Ljajića, pokidao je večeras!
(BODIBOND, 17. novembar 2018 17:09)

A Tumbakovica si zaboravio, i on je vas i bez njega tesko da bi Srbija danas pobedila Crnu Goru.
Veliki je on i strucnjak i trener, ali davno bejahu devedesete ...

Slobo

pre 5 godina

Protiv B reperezentacije CG na Marakani , uz ponisten regularan gol za CG strepimo za pobedu do zadnjeg minuta, i pitamo se zasto smo u C grupi.

V.Jelić

pre 5 godina

Dobrih 55.min., pa neshvatljiv pad u igri 20.min. i poslednjih 15.min. dobro, i rutinski privedeno kraju. Igrao sam 12.god. aktivno fudbal, i često nam se moraju dešavao taj pad u igri, Zašto, to je neobjašnjivo, jednostavno, ni jedan pas ili lopta , nije išla gde je trebalo. I onda opet dovoljno je bila jedna dobra akcija da se sve promeni, tu ni Murinjo, niti, Gvardiola, pa ni Krstajić ne može ništa napraviti.
Srbiji fali plejmejker, imali smo ih nekad, Moca Vukotić, Pižon, D. Stojković-Piksi, više ga nemamo i za dugo ga još nećemo imati, ali, šta je tu je. Tadić i Ljajić, to def. nisu, možda bi moglo nešto biti od Sergeja M. Savića, ali, mora se forsirati na toj poziciji. Pozdrav!

STEVO

pre 5 godina

Od postanka fudbalske reprezentacije Srbije nisam propustio pogledati nijednu utakmicu, pa čak i kad su rano gubili šanse za plasman u dalje takmičenje. Ova ekipa je jednostavno limitirana u napadu i sredini terena a tako i sa selektorom koga se može pohvaliti jedino izborom štopera koji će biti nosioc u sljedećih nekoliko godina. Posebno iritira taktička nedisciplina i kur..... tog istog srednjeg reda! Takodje me iritira što iz te zadnje linije obično ispada Milenković dok Veljković uvijek istrčava i pokušava liniju pomjeriti prema naprijed. Ali njih dvojica nisu problem pošto će se uigrati a posebno je pohvalno što obojica odigravaju prema naprijed, pogotovo Veljković a toliko su ga potcijenjivali. Rukavina uz svo poštovanje prema njemu i njegovom odnosu prema reprezentaciji je najgori igrač koji ikada igrao u istoj sa toliko nastupa. Mitrović bi mi otišao na klupu poslije onog sramnog šutiranja penala. Panenka, šta on glumi? Ali za sve je Krstajić kriv koji nema hrabrosti da ga promjeni. Sramota da nas Crnogorci razbiju u drugom bez našeg upućenog šuta na gol.

milan

pre 5 godina

Jović nije dobio ni jednu dobru loptu u 10min!!? To pokazuje kolko igramo bez ideje..
(HanSolo, 17. novembar 2018 17:23)

zamisli kako je mitrovicu u fulamu kada ne moze da predju centar a prime po 3 komada, a mi ga pljujemo da mu treba 10 sansi.

Ćurguz

pre 5 godina

Odigraš najbolji meč u poslednjih deset godina protiv Rumunije, onda vratiš Kolarova, Ljajića i Matića i igra opet očajna, slow motion... Igrači koji drže loptu u nogama da ne kažem minut ceo. Kako da igraš fudbal s njima?

kladionicarski menadzer

pre 5 godina

zna neko koja je ovo liga?samo pitam jer ceo svet gleda samo diviziju A.
netko zabija 3 komada Argantini i Spaniji
a neko zabija 2 komada Litvi i Crna Gori
hihi

est

pre 5 godina

marakana je uvek bila sinonim pobeda...a sada gledajte na onom smesnom ako pobedw bice dobro.mislim da tamo nismo nikad pobedili kad jre trebalo.

Realnost

pre 5 godina

Rajkovic totalno divalj golman, ne uliva ni najmanje sigurnosti, mislim da nije za reprezentaciju. Veljkovic zalutao u istu, Rukavina stvarno zreo za penziju...Ostali kao i uvek, imaju svoje dobre, ali i svoje lose momente.

Bosnaa

pre 5 godina

Bosna jedina sa Balkana u ligi A,napred zmajevi!! Uzgred komsije cestitam ma pobedi i plasmanu i visi rang,ali jos uvek ste losi sa igrom,iskreno sa kazem.

Mito

pre 5 godina

Ova utakmica je pokazala zašto se saplićemo u kvalifikacijama. Vodimo 2:0 i onda Mitrović izvodi penal sa namerom da podceni protivnika (ovo nam je treći neiskrišćeni penal). Bruka. UEFA nas je smestila u treću ligu a naši igraći se ponašaju kao da su u prvoj elitnoj ligi. Umesto da dotuku protivnika, imamo siaset kontri, ali onda počinje igranje za utisak, umesto prostog i jednostavnog rešenja. Krstajiću, Mitrović je posle onakvog izvođenja penala zaslužio da ostane na klupi, jer se njegova podcenjivačka iga prenela na saigraće. Ljajić jedva diše a izlazi u zaustavnom vremenu. Krstajiću ili imaj autoritet ili odlazi.

Lignjoslav

pre 5 godina

Bolji smo bili u Pg kad im je igrao Jovetić. Mentalitet nam je užasan. Pod pritiskom pucamo protiv nizerazrednih ekipa, a to B tim Cg jeste. Nije mi jasan trener koji ne menja nista dok ne primimo gol, a igra nam se davno pre tog gola raspala. Ne znam stvarno. Prvo poluvreme stvoriš 5,6 sansi i posle rsspad posle iste ekipe, koja je delovala amaterski pre toga. 2 od 3 penala promašujemo u ovom takmicenju, sto je nedopustivo. Srpski fudbal i hrvatska kosarka su najveće prevare. Najveci disbalans izmedu kvaliteta repke i igrača

Mića

pre 5 godina

Druga momčad Hrvatske bi vas jedne i druge dobila,Livaković,Jedvaj,Mitrović,Lešković,Pivarić,Pašalić,Rog,Kovačić,Brekalo,Vlašić i Pjaca...,igrači Bayera,Club Briggea,Dinamo Kyeva,Atalante,Napolia,Chelsiea,Wolfsburga,Cska,Fiorentine....

Stipe

pre 5 godina

Ovom pobedom,Srbija je dokazala da je od reprezentacija bivše Juge,zasluženo treća.Odmah iza BiH i vice prvaka sveta Hrvatske.Čestitam!

KAZNA KRU

pre 5 godina

Totalno neozbiljno i amaterski odigrana utakmica, po principu skupilo se društvo posle piva na fudbalicu, jedino je Ljajić bio na visini zadatka, ostali ne dao ti Bog.

goblin

pre 5 godina

Ovaj tim Crne Gore bi u nasoj raspaloj "super ligi" bio 5-6,a rasture nas A tim na Marakani u drugom poluvremenu.Strašno.Tumbaković je rasturio Krstajića(sto i nije preterano teško).Katastrofa,Veljković nije za A tim,to vide svi osim "naprednog" selektora,i ne moze prvi strelac bundes lige da "trune" na klupi.

miško

pre 5 godina

Rajković najbolji naš igrač.Odbranio je sve što je moglo da se brani.Janković najbolji crnogorski igrač.Naigrao se pored Milenkovića i Rukavine.

Марко

pre 5 godina

Ali mora Radonjić da uđe, to je naređenje odozgo...
(Ogi, 17. novembar 2018 16:54)

А шта тек рећи за Лукића? Тај је једва одиграо нешто више минута у свом клубу ове сезоне него што је Радоњић дао голова.

uros

pre 5 godina

Mi pobeismo, a vi kako hocete. Placite malo po komentarima i oplakujte bolnu sudbinu, jer Srbija je pobedila, a vidim da vi to ne volite.
Ps. Bravo za Mitra i Ljajica, Kolarova, Matica i Tadica samo napred momci

warlock

pre 5 godina

Bogami, malo je falilo da vam bod ponesemo, cestitke u svakom slucaju, samo ne mozemo se ni jedni ni drugi porediti sa onima sto igraju sutra vece na Vembliju, to ce biti spektakl!

JPR24

pre 5 godina

Od prvog gola go kraja poluvremena, to su naši odigrali kako treba da se igra fudbal. Nekih 15/16 minuta. Gde su ostalih 75, blagi užas i sramota.

Pančo

pre 5 godina

E, moj profesionalni držaču volana, Marko Simić koji je udario Mitrovića je rođeni Beograđanin tako da si u pravu - udarac je stvarno bio bratski.

Аки

pre 5 godina

Људи ми немамо тренера.Срећа наша па смо играли са преслабим Ценогорцима, једва и њих који су четврта лига европског фудбала победисмо.

Ne budi tako živčan

pre 5 godina

Nije mi jasno da je vako Srbija slaba, očajna bezidejna, pa Hrvatska druga momčad bi vas dobila!
(Ivan Livno CRO, 17. novembar 2018 16:39)

Pa zasto nas onda nikada niste dobili? Aj pali

Nisi baš obaviješten o svojoj reprezentaciji jel da?

sramotameštogledam

pre 5 godina

Nek Krstajiću neko javi da igramo kod kuće i da preko puta nas nije Brazil... I da ima pravo na 3 izmene kao i da može pre 75og min da izvrši prvu... Ko li je skupio ovoliko ljudi na stadionu?! I 5000 je previše

Bivsi dizajner tobogana

pre 5 godina

Nasim igracima ne treba trener, nego psihijatar... Da ispita zasto ne igraju 90 minuta, kad svi znaju da utakmica traje 90 minuta.
Igraci Zvezde igraju za Zvezdu do poslednje sekunde, igraci Srbije ne igraju za Srbiju ni 5 minuta nego nesto "improvizuju".
Verovatno im Juga i dalje u glavi, a Juga vise ne postoji. Nek im neko javi da nema vise Tita, Slobe i Juge! Kod mladjih generacija se vec oseca napredak, ali mora to bolje.

Zabljak

pre 5 godina

Crna Gora bez Savica, Tomasevica, Vukcevica, Jovetica i Beciraja. Dakle, 5 igraca iz prvih 11. Rekao bih da je Srbija bila bolja samo tih 15 minuta pred kraj prvog poluvremena, kada je uslijedila katastrofa Crne Gore. Pvih pola sata, cak je Crna Gora imala dvije sanse, a Srbija nijednu. Svakako, Srbija je individualno bolja i zasluzeno prva, ali vise Crna Gora ima pozitivnih stvari da izdvoji iz ove grupe Lige Nacija...

Nikola

pre 5 godina

Ocajno drugo poluvreme, prva sansa stvorena u 76. minutu, panika kad ne treba, kontra sa 2-3 igrača bez podrške, nepotrebno pipkanje lopte kad ne treba i uz sve to ili neznanje ili bez autoriteta na klupi da sve to primeti i promeni nesto ili da savet igračima. A izmene u 80+ su tek za pricu tako da o ovome moze mnogo da se prica ali sve u svemu po meni jako lose s obzirom na to kakav fond igrača imamo.

veliki strumf

pre 5 godina

Razbi nas 2. tim Crne Gore u 2. poluvremenu! Još im poništise čist gol. Mi smo taman gde i treba da budemo - u 3. ligi evropskog fudbala!

Марко

pre 5 godina

Шта је то Младен Крстајић? То је кад стрепиш 45 минута да ли ће Мугоша, играч од 450 хиљада евра, да те разбије на твом стадиону.

Knezz

pre 5 godina

Stvarno smo jadan narod, ljudi igraju dobro, muka mi je vise od ovih negativnih komentara a nismo zgibili 5 meceva.
(yes, 17. novembar 2018 15:57)

Nismo izgubili 5 meceva u Ligi C nacija?? Eeej u ligi C!!!

yytyt

pre 5 godina

zasto nam ne igra desnog beka maksimovic? ta pozicija nam je rak rana

maksimovic igra beka u Napoliju, igrao je to protiv psga i liverpula

Ghost

pre 5 godina

Veljkovic i Milenkovic su najgori stoperski par u istoriji srpskog reprezentativnog fudbala.
(Najrealnije, 17. novembar 2018 16:49) Ne glupiraj se, obojica su starteri u svojim klubovima i igraju veoma dobro... Ove utakmice su im veoma dobre za uigravanje... Ja verujem u njih

Robin Hud

pre 5 godina

Nepravedno poništen gol Crne Gore. Crna gora igra mnogo bolje od Srbije u drugom poluvremenu.

Mi imamo bolje igrače ali oni imaju za klasu boljeg trenera.

slanina

pre 5 godina

Hahahah ovaj majstor na klupi vadi Mijata i ubacuje Lukica da bunkerisemo... plus ovaj sa razglasa koji pravi atmosferu Zvezda Granda...

Brother Cavil

pre 5 godina

I jedni i drugi trce. Dodavanja, slobodni udarci, penali, golovi, prvo polu(b)reme...i jedni i drugi su mnogo losi. Ne volim sto se parama resava sve ali sve. Mozes da kupis i ekipu, utakmicu, coveka bre...stvarno budalastina, samo zanimacija, velika. Ali ko sta voli...stvar izbora. Budi politicki korektan...bicu.

Zaista fudbalski ekspert

pre 5 godina

Simić čist crveni, ali nekako mislim da je to više bile neko koškanje međ drugarima nego zlonamerni udarac. Mislim da je namerno promašio penal, jer je Matić sam sebe šutno, ovaj ga je malo pipnuo, ali tek nakon što je Matara promašio loptu i bio u padu. Ipak se videlo kako su igrači komentarisali situaciju. Inače Matara mora da menja sredinu, Murinjo uništava igrače, ikao ga jako cenim kao stručnjaka. Svi govore kako je Matara gotov, a da ode u Španiju ili Italiju bi ponovo zablistao i to na malo istureniji poziciji, kao danas na primer.
Imamo prepoznatljivu igru i svakako spadamo u B timove. E sad, da bi sve bilo čisto kod nas, igrali bi i Nasta i Milivojević pa i Fejsa, I tako bi na svim pozicijama imali alternative i bili jako ozbiljan tim.
Ovako smo solidni, ali ništa specijalno. Sviđa mi se što se igra dosta po zemlji, i vrši presing često. To se pre nije videlo i našem fudbalu.

Марко

pre 5 godina

Управо је ушао Лукић који није сакупио 50 минута у свом клубу од почетка ове сезоне. Зато нема места за првог стрелца Немачке, као ни за човека који је дао два гола Ливерпулу и био најбољи стрелац наше лиге прошле године.

Zile

pre 5 godina

Ako ono udaranje Simica pesnicom u vrat Mitrovica nije za crveni karton, onda ne znam sta je...sramota prvo za takvog "igrača" a o sudiji i da ne pisem. A ako nije kao video, cemu sluzi pomocni sudija ?! Mora da je bio na fb.

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

Niko penal ne zna da izvede, užas.
(Luke Babbitt gravedigger, 17. novembar 2018 15:47)

Zna Milivojevic, od tipa 9 golova za Palas 5 su bili sa penala.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Преносе на Радио-Београд1.
(Лепи Цане, 17. novembar 2018 16:03)

Hahahahah hvala majstore, pustio sam

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Добро ово изгледа ал опет кажем: ПРАВДА ЗА МУСЛИНА☝! АЈМО СРБИЈА ГАЗИ! ✊

alek

pre 5 godina

Da im neopravdano ne ponistise cist gol,fenomenalnom igrom izvukli bi smo neresen rezultat.
I posle ovoga Krstajic treba da nesto konentarise.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mi Crnu Goru koja inace igra bez dva najbolja igraca jedva pobedimo kuci, mislim da je bolje da ni ne ulazimo u B ligu jer nam je ovo taman kao sto vidite, borimo se i sa komsijama i sa Rumunima a ni sa Litvanijom nije bilo lako. Za D ligu jesmo prejaki ali za B preslabi.

Лепи Цане

pre 5 godina

Zašto RTS ne prenosi reprezentaciju? 
(Lebanac, 17. novembar 2018 15:13) 

Преносе на Радио-Београд1.

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

Митро-пањенка даје још два гола у другом полувремену. Дојава из Л' Екипа.
(Лепи Цане, 17. novembar 2018 16:06)

Potvrdjujem tu informaciju.

Ognjen

pre 5 godina

Али да Крстајић не мења никог кад је овако "опуштена" утакмица. Статиста...

Bojan

pre 5 godina

Moram odgovoriti ovim vrsnim poznavaicima fudbala.Ovu reprezentaciju cg bi pobedio i Napredak iz Krusevca.Tako ne zanosite se glavni igraci su igraci raspalog partizana,Scekic Kosovic Jankovic koji ne znaju gde im je levo a gde desno

Rešenije je biti manjina

pre 5 godina

Gledaj ovo sablažnjavanje zbog promašenog penala. Ako promašuješ zvezdanesterce, kako ćeš da pobeđuješ? Pa lepotom igre, fudbalom za pamćenje, razonodom i bez ikakve kvarnoće! To današnja većina nije sposobna da shvati!

M

pre 5 godina

(Globtroter, 17. novembar 2018 15:47)

Kazes mi kontrolisemo igru ??
Pa covjece boziji mi igramo sa Crnom Gorom alo Crnaaaa Goraaaa !!!!
Pa je l treba i s njima da imamo manji posjed i da oni kontrolisu igru.
Pa Hrvati dobise Spance neko vece, je l ko gledao Bosnu protiv Austrije ???
Pa sve bih dao da mozemo da igramo sa Bosnom i Hrvatskom da onda vidimo koliko smo daleko kao reprezentacija od rijeci fudbal, taktika, TRUD, VOLJA, ZELJA, BORBA!!!

Negativni

pre 5 godina

Sreća naša pa je sudija poništio čist gol Crnoj Gori, inače bi bilo veselo. Ovo je omladinski tim Crne Gore, šta li će biti kada dodje neki ozbiljniji i organizovaniji tim? Ovo je dunsterski fudbal, Matić 'ladno ima po pet kontakata sa loptom dvadeset metara od gola Crne Gore i niko mu ne prilazi...zamislite onda kakva je Crna Gora...takvom igrom nemamo šta da tražimo sa ozbiljnijim timom. Hrvati bi nas rastavili na delove. Sve reprezentacije iz drugog šešira takodje. Nikada nismo gori fudbal igrali.

Pozdrav iz Iverdona

pre 5 godina

gledam ovaj spisak i sve se setim izjave brazilskog selektora svojevremeno. srbija ce biti prvak sveta. cim ima 22 igraca bolja od ramba petkovica... nikada se mi necemo promeniti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dule, 17. novembar 2018 14:44)

Ko na primeru Ramba nije shvatio da pošten čovek nema sta da traži u Srbiji on i nije za bolje.

Mrle

pre 5 godina

Crna Gora i Srbija to je jedna familija. Ali burazeru od gotove utakmice prave dramu, pa drugari ovi došli bez pola ekipe časte vas go i penal i još strepimo za rezultat. Utisak meča fer-plej i jedna prijateljska utakmica bez mnogo tenzija.

Jax

pre 5 godina

Nije mi jasno da je vako Srbija slaba, očajna bezidejna, pa Hrvatska druga momčad bi vas dobila!
(Ivan Livno CRO, 17. novembar 2018 16:39)

Pa zasto nas onda nikada niste dobili? Aj pali

fenomen

pre 5 godina

1:0 Ademinjo Grobarinjo
2:0 Mitrinjo Grobarinjo.
Nema golova bez grobara. Mitar sam dade vise golova za Srbiju nego Zigic i Pantelic zajedno na duplo vise utakmica. Posle malo duzeg i sporog uvoda Srbija se razigrala i polako puni Crnogorce. Samo Mitar jos tri sanse nije iskoristio plus Gacinovic. Igramo bas dobro. E sad Krstajicu Mitra na odmor i ubaci Prijovica a u nadoknadi i Falkao neka udje da ganferi ne pene. Steta sto je Bambi povredjen, pravio bi darmar svojom lucidnoscu. Ovi moji grobari Jankovic i Kosovic ne zapinju, tako i treba. Ocekujem da strucnjak pojaca odbranu i sredinu tako da ocekujem Fejsu i Miletica na terenu.

Džoni

pre 5 godina

Do gola igra spora bezidejna, loše otkrivanje, pasovi u nazad... Posle gola oni se raspali i bila je prilika da ih natrpamo. Mitar odlična reakcija kod gola, ali sramno loše izvođenje penala. Ovoliko slabo izvođenje penala će nas jednom jako zaboleti! Tadić dva puta promaši, sad Mitar katastrofa i umesto da se lepo skoncentrišu i da vrate sigurnost oni prave cirkus i pritisak za izvođenje nekog narednog penala kada će možda taj penal mnogo odlučivati? Ko da ga šutira tada?

Pančo

pre 5 godina

Realno, desetakovana Crna Gora je u drugom poluvremenu bar do 75. minuta kada ovo pišem opasniji tim. Protiv jačih protivnika ovakva Srbija teško može nešto da traži.

steva

pre 5 godina

Tragicno drugo poluvreme . Na koju foru Crna Gora bez 4-5 igraca iz standardne postave moze i sme na onakav nacin da nadriga Srbiju u 2 poluvremenu ? Pa dali su nam jos jedan regularan gol koji im je pooniste . Vreme je da Krstajci ode .

Vilander

pre 5 godina

E moj Prijovicu covece na sta si ti spao.....ovaj Radonjic na tribinama u Marseju a ovde ulazi u igru a ti opet ni sekunde a prvi strelac Grcke lige I Lige Evrope.....

Александар

pre 5 godina

Наш селектор утиче на игру свог тима колико и ја испред ТВ-а. Имамо одличне појединце, дају голове само на основу својих квалитета, а не на основу неких акција, поставки селектора. Стварно је срамота ова наша игра, а овакви играчи.

Лепи Цане

pre 5 godina

Митро-пањенка даје још два гола у другом полувремену. Дојава из Л' Екипа.

realno

pre 5 godina

Gacinovic se danas nije snasao, da nema Rukavine bio bi najgori... A ko vise gura Rukavinu, ono je sramota od "centarsuteva".Bravo za Ljajica.

Mladen cg

pre 5 godina

Veoma sigurna igra Srbije, protiv oslabljene C.Gore. Kolarov igra bez greške. Vidi se jasan odnos snaga na terenu. Ova reprezentacija zaslužuje veću podršku navijača!

Profesionalni držač volana

pre 5 godina

...baš bratski potez onog nebitnog crnogorca koji je Mitru odario pesnicom u potiljak. Ladno doživotna kazna neigranja.

Никола

pre 5 godina

Рајковић данас доказао да није калибар за репрезентацију.
Вељковићева игра вечерас се своди на "и грешка Вељковића!"
Тадића ко је видео на терену више од 3х нек' се јави.
Митар блед, Јовић требао далеко раније.
Мијат показао зашто не треба да буде прва опција.
Укратко, то је то.

bot na kvadrat

pre 5 godina

Igramo na mahove, na potez pojedinca, bez ikakve organizacije, plana i programa, mozemo da pobedimo i Nemacku, ali i da izgubimo od Crne Gore 5:0, nestabilni smo i nepredvidivi, kao sad potpuno dva razlicita poluvreme a, sa nama se nikad ne zna...

nista o nicemu

pre 5 godina

Jeli moguce da Srbija nema ozbiljnog igraca da zna sigurno investi penal? Treba ih svaki trening vjezbati za penale!
(Душан, 17. novembar 2018 16:07)

Ima. Luka Milivojevic.

Crvena zvezda 1913

pre 5 godina

Mora se reci da je Tumbakovic bio u pravu...CG igra kao partizan na Marakani...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 17. novembar 2018 15:49)

Još kad bi zvezda mogla da proizvede igrače kao što su Ljajic i Mitrovic...

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Vi sto bas losi, vas su Crnogorci u drugom poluvremenu bas pritisli. Iskreno, mnogo ste smor za gledanje, dva igraca nemate da znaju tehnicki odigrati.

BVB

pre 5 godina

Jovic treba da se vise nikad ne odazove ovom kvazi selektoru. Ili ako ga ubaci 5 minuta pred kraj da odbije da udje. Igraju mu Lukic, Maksimovic & co koja ni u svojim klubovima ne igra vise od 15 minuta.

Bluberi2TYÝÝÝSXCCy

pre 5 godina

Kako bih ih pokažnjavao za ovako izvedene penale. Od 4 sudjena realizovalu su 1?!?!
Mislim sa i to oslikava više nego ležetan odnos prema reprezentaciji.
Skandalozno je da kapiten CG Simić ne dobije crveni za očigledno namerno udaranja pesnicom Mitrovića + penal koji bi, naravno, promašili.
Inače, ne zna se šta je veći jad i čemer. Da li užasna CG, da li loša Srbija, da li katastrofalna poseta od 15 k gledalaca sve sa podeljenim free kartama BG po školama.

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

sramota pa ovo je mucno gledati... pola sata nismo sutnuli ka golu a igramo kuci protiv milogoraca
(milan, 17. novembar 2018 15:31)

Cuj ovog nismo sutnuli na gol a vodimo 2:0.

Komandant Mark

pre 5 godina

Ако Србија нема бољег десног бека од Рукавине онда је свака прича сувишна !?

lol

pre 5 godina

10.000 gledalaca na tribinama,od toga 7000 crnogoraca iz Hotela Metropol
(Kafa, 17. novembar 2018 15:12)

Pa jel ovo samo djaci dosli!?
(Gelimer, 17. novembar 2018 15:11)

10000 бесплатних карата
(Ђенерал, 17. novembar 2018 15:11)

Znači došlo samo onih 10000 đaka :D
(LadySylvanas, 17. novembar 2018 15:09


Imate atraktivne protivnkike, zato su vam pune tribine.

fenomen

pre 5 godina

Polako. Uci ce Jovic ili Prijovic u poslednjih 10-ak minuta. Ovi ganferi navalili ko mutav na telefon. I sta fali Rukavini. Borben, odradjuje zadatke u defanzivi i cesto je u napadu pomoc. Ja bih najurio Kolarova, slabog Matica i kiksera Rajkovica. Fejsa, najbolje ocenjeni igrac rezerva??? I ovaj Krstajic veze nema.

Globtroter

pre 5 godina

U inat Terzinim i Ramadanijevim pljuvačima.

Ništa im ne valja, ali ne znaju kako da objasne da prvi put igramo fudbal, da mi kontrolišemo igru, da ne igramo sa 8 igrača u odbrani i sve to radimo sa dosta mladih igrača.

Puna podrška Mladenu i igračima.

Mitar se žešće izglupirao, ali oprostićemo mu.

ojha

pre 5 godina

Mitrovic je tako beskoristan... 
kao s 10 igraca da igramo utakmicu :-(
(M, 17. novembar 2018 15:34)

Ti jos nisi skontao da je on 30% reprezentacije. Prebroj samo koliko duela dobije, koliko lopti spusti i proslijedi dalje za nastavak akcije. Koliko samo truda ulozi u svaku utakmicu.. A onda izgooglaj ucinak zadnjih dvadesetak utakmica.
Ja bi mu samo pridružio Jovica u napadu.. Da vidimo kako ce to funkcionisati.

Pera

pre 5 godina

Ovo ce da nam svima evocira uspomene na vreme kada je Tumbakovic bio trener Partizana. Cim igra u gostima medjunardnu utakmicu, pukne petarda :). Do sada smo, umesto 2, trebali dati 4 (promasen penal i jos jedna stopostotna prilika). Bice 5 do kraja :)

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Svaki drugi komentar zasto jedan spic, gde je Jovic, gde je Prijovic...aman, ljudi, on bi i treceg zadnjeg veznog ubacio, nego ga sramota...
Da je vreme da ubacuje mladje igrace- jeste. Ako ovo takmicenje nije prilika, ne znam kada ce...
Licno, ja bih jedino voleo nekog brzeg od Ljajica na krilu i nekoga ko zna da igra fudbal, umesto Rukavine. Ostatak ekipe mi je ok. Za Jovica treba da bude mesta, ali tesko je izbaciti Mitra, koji igra stvarno dobro za reprezentaciju. Pustice ga i danas verovatno malo. Trebao bi da ga pusta i protiv sporijih halfova, naravno.
U nekoj narednoj bi mogao da proba trio iz mlade reprezentacije, cisto da vidi zasto u modernom fudbalu brzina je 50% uspeha.

Zvonko Mihajlovski

pre 5 godina

A desnom stranom,kao vihor, šparta mlađani Antonio Rukavina. Nezadrživ.Kakvo otkriće iskusnog selektorskog vuka Mladena Krstajića. Atomski fudbal danas na Marakani. Fudbal iz neke druge dimenzije.

Krstsjica svakako treba oterati, ali treba imati meru i ukljuciti mozak ponekad

pre 5 godina

Strucnjaci, je l gledate? Stvarno ovaj mitrovic pojma nema! I koga cemo da napadnemo ako ne cg, jer formacija s dva kreativca jednim brzancem i golgeterom premijer lige nije dovoljna, jer nas prosecan stucnjak misli da je ofanziva samo s 12 centarforova! Eh, da su to znali aragones i del boske, ne bi spanci nikad uzeli evropsku i svetsku titulu s laznom devetkom...

JPR24

pre 5 godina

Umesto da igramo sa Jovicem i Mitrom... Krle bandera sastavi staru gardu, i gledamo uspavanku dok Crnogorci udaraju kontre. Dokle bre sa ovim cirkusom ?

nislija

pre 5 godina

20ti minut i dovoljno vremena da se pokaze da Rukavina nema sta da trazi ovde, jeste borben i da trci ali zavrsni pas i centarsut je 0

Deki-Pariz

pre 5 godina

Jović ima sve predispozicije za moderan napadač....brz....jak.....zna da čuva loptu i daje golove...
a mi damo prednost Mitru.....a on je običan stub....

nikki

pre 5 godina

zamisli nigde prenosa...Da bar puste srecne ljude, porodicno blago....ma ova zemlja postaje djubre...ma bitno je da smo na komentarima sve jaci I ostri. Dok sedimo kuci....

alba greaca

pre 5 godina

@Jovic na klupi pa sta vise treba da uradi od 5 komada na jednoj utakmici da bi poceo u prvih 11?
(rema89, 17. novembar 2018 14:31)

Da promeni mendžera i to za malo veći procenat.

Milsim, dakle postojim

pre 5 godina

Polako sa pljuvanjem.
Daleko je ovo od sjajnog i uz ova dva gola koja su lepa. I ja bih voleo da vidim da igramo sa dva napadaca, jer imamo 3 sjajna napadaca. I stvarno je steta da uvek budu na klupi i Luka i Prijovic. Ali za 20 min vec sve pljuvanje po svakom igracu koji igra itd. Jadno. Mnogi kao da jedva cekaju da se lose odigra nesto da bi odmah imali razlog da kritikuju na sav glas. Daleko je to od navijaca pravih.

cole

pre 5 godina

u ovakvim utakmicama sa slabim protivnicima i ne treba vise zalaganja. to se uvek mora lagano dobiti, kao sto je bilo u crnoj gori i kako ce biti i danas. igra se koliko treba, oni su ocajni, realno je moglo biti i 4:0 na poluvremenu. nema umisljenog sergeja tako da nema ni rupe u sredini terena. da mali jovic ima menadzera koji bi da se utali sa krstajicem i kokezom, s obzirom na to u kakvoj je formi, poceo bi utakmicu iza mitra. ovako..morace jos golova na utrpa u nemackoj ligi pa da mozda i zasluzi da pocne utakmicu. mitar i penal? ne osudjujem ga, protiv ovakvih protivnika i treba prodati sprdnju, posebno kad rezultat nije upitan.

Jajce

pre 5 godina

Mnogo bolje igramo bez Matića, što se videlo vs Rumunije. Mnogo usporava igru čovek... Samo jedan napadač? Jović, igrač koji je trenutno u najboljoj formi od svih Srba na kupi??? Eee moj Krstajiću...

Ivan

pre 5 godina

Nije mi jasan ovaj Tadic sto ukljucuje Rukavinu u onolikoj meri u zavrsnice napada. Lepo ga iskoristi da osvojimo prostor do gola i onda ostavi njemu da centrira. Evo 25 minuta je proslo cetrirao je 5 puta i svaki put sve promasio.

Petar

pre 5 godina

Ovakve tekme sluze za pravljenje ekipe..za podizanje odnosa prema igri. Iz tih razloga - Mitrovic napolje. Sutra sa jacim protivnikom, zbog njegovog glupog odnosa prema penalu, umesto 3:0 i katatrofe protivnika, imacemo 2:1 poluvreme i rezukratski otvoreno drugo. Bas da vidimo da li imamo selektora sada ili drugara od igraca na klupi.

ak47

pre 5 godina

Nemam nista protiv Mitrovica ali on u poslednjih mesec i vise dana nije dao gol plus sada kada je otisao Jokanovic pitanje je sta ce biti sa njim a dok Jovic najbolji strelac Bundeslige sedi na klupi prosto neverovatno,sto makar ne ubaci obojicu u igru a greska je i to sto nema i Kostica posto on,Jovic i Gacinovic razbijaju u tandemu u Nemackoj ali dzaba nema od nase reprezentacije nista kad nas vode lopovi.
(Delija, 17. novembar 2018 14:28)

Aj da probam da ti odgovorim, Mitrovic je u reprezentaciji najbolji igrac, prosto je da igra... Kostic je ubedljivo uvek jedan od najgorih kad igra za reprezentaciju. Gacinovic igra i treba da igra, Jovic treba da dobije sansu, kao i Prijovic ali kao drugi napadaci jer je Mitrovic trenutno (zasluzeno po svemu vidjenom) prvi napadac.

Enrico Pallazo

pre 5 godina

Ovu ekipu CG bi lagano dobila ekipa naše lige, Kosović, Šćekić, Janković ??? i nešto pred tekmu pričaju o pobedi...Dejo da se skine sad bio bi im najbolji igrač

nislija meraklija

pre 5 godina

Ovo je utakmica za pun Cair.
Da ne bude zabune, ja sam Beogradjanin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 17. novembar 2018 15:07)

Ja sam Nislija,ali da ne bude zabune,ni Cair ne bi bio pun,tacnije poluprazan.

kralj

pre 5 godina

Ne mogu da shvatim koliko ovde I'ma negativnih komentara I koliko mrzimo sopstvenu reprezentaciju.To imamo trenutno,igrace I trenera,ako ne mozemo da promenimo,makar navijajmo.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Не подржавам селектора и савез и све њихове комбинације и мутне радње ал ако икога морамо побиједити онда ове морамо ал баш морамо. Зато, АЈМО "ОРЛОВИ"! АЈМО СРБИЈА! ГАЗИ БРЕЕЕ! 😲😲😲✊✊✊

Looddy

pre 5 godina

Sa povratkom Matica i Ljajica, vratio se i antifudbal, zbog kojeg sam prestao da pratim reprezentaciju.
Na 30 Minuta, nijedan sut prema golu i nijedna izgradjena akcija. Ali zato 200 povratnih pasova Matica ka stoperima.

prodati

pre 5 godina

Stvarno me zanima dokle će naša reprezentacija igrati u ovim bezličnim crvenim dresovima, šorcevima i čarapama? Šta je bilo s kombinacijom u bojama naše zastave (crveno, plavo i belo)? Zašto moramo da izgledamo "konfekcijski" kao i 50 drugih reprezentacija koje igraju u skroz crvenoj opremi?

RUM

pre 5 godina

Koja doza blama u sred Beograda se samo cuju navijaci Crne Gore, svi navijaci Srbije ostali na portale da komentarisu ?? Koja sramota...

maxy

pre 5 godina

Mitrovic kad ima centarsuteve pokazuje koliko je dobar igrac. Nazalost, u Fulamu toga nema. Jovic umesto Mijata i to je to sto se tice ove ekipe, + bek umesto Rukavine. Mitre, igras odlicno, ali ne treba onakav penal da se sutira, mada, ako sad ne proba nece nikad.

defekt

pre 5 godina

I ako dobijemo 1:0 recimo, Krstajic ce biti zadovoljan, nema veze sto veze nemaju, bice par kritika i par pohvala, i cepaj dalje, i kad dodje neka malo jaca repr. Ima da nas oduva, e nas fudbale dovidjenja!

Jiko

pre 5 godina

Igramo zastareo i ruzan fudbal. Nigde nema dodavanja kroz sredinu (Matic i Maksimovic nemaju pojma), samo dodavanje na stranu i nekakvi bingo centarsuti. Brazil se recimo nikada ne priblizava korner zastavici. Odvratan fudbal, povraca mi se...

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Jedva čekam da vidim leđa onom panju od selektora!! Ako voliš Mitra ok, ali ubaci Jovića i igraj sa dva špica nesrećo jedna!!

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Vidi Adema al' sprinta...Ukinuli mu cokoladu opet, bravo za kontru. Reakcija Mitrovica objasnjava zasto je stalno u prvih 11. A, dok pisem ovo Mitar se blamira. Ajd napolje, Piksi.

pera

pre 5 godina

ja sam grobar,jovic je dobar ali nemojte da s... za mitra covek je najbolji strelac ali ih treba spojiti nikako da jedan drugom da ustupi mesto

Ilija Dukić

pre 5 godina

Bruka!Napadamo sa JEDNIM napadačem!Igramo kući protiv CG i igramo bunker.Zato smo tu gde jesmo.Covece ubaci od starta LUKU JOVICA!!!Ne igramo protiv Nemacke u Berlinu!
(room 1408, 17. novembar 2018 14:03)

Ceo svet igra u formaciji 4-2-3-1, samo si ti pametan i tebi je to bunker.
Sta kazes na poluvremenu?

Goran

pre 5 godina

Fali nam sredina terena malo vise kreativnosti ,napad nam je(ako je nešto za pohvalu) inače odličan iz kontri i polukontri smo ubitačni ,evo i Mitar ga dade... samo kada bismo bili kreativniji u posedu lopte ....protiv prilično oslabljenih crnogoraca ovo će večeras da prođe, ali protiv ozbiljnijih reprezentacija teško da ćemo moći da se nosimo sa ovakvom igrom,mora dinamičnije da se igra i da lopta brže cirkuliše!

Ijao

pre 5 godina

Ljudi, vi kad na nesto navalite- ne odustajete. Nemam nista protiv Jovica ali igra Mitrovic jer je BOLJI. I da, kao i svi drugi i mi igramo sa jednim spicom. Prije ste smorili ovako sa Prijovicem, sad daj Jovica. Hajde, malo odmorite. Nisam za, a ni protiv Krstajica ali vi sve njegovo kritikujete. Tako je isto bilo i sa Muslinom, tek kad je dobio otkaz vam je valjao. Realno, nosu svi najbolji tu, ali 90% jeste u timu.

Лепи Цане

pre 5 godina

Мала анкета пред почетак меча:

плус - Србија побеђује, Црна Гора губи;
минус - Црна Гора губи а Србија добија.

Srbija!!!

pre 5 godina

@@@(ctrl, 17. novembar 2018 14:04)
Pa zar Jovic treba da igra desnog beka?
Ja bih tu pre malog Gajica iz Bordoa al' dobro,ukusi su razliciti!

samo onako

pre 5 godina

a najbolji strelac Bundes lige na klupicu...
a šta drugo od trenera početnika !....
zašto gubiti kreativnost sa duplim zadnjim veznim?
strah od CG ?

Delija

pre 5 godina

Nemam nista protiv Mitrovica ali on u poslednjih mesec i vise dana nije dao gol plus sada kada je otisao Jokanovic pitanje je sta ce biti sa njim a dok Jovic najbolji strelac Bundeslige sedi na klupi prosto neverovatno,sto makar ne ubaci obojicu u igru a greska je i to sto nema i Kostica posto on,Jovic i Gacinovic razbijaju u tandemu u Nemackoj ali dzaba nema od nase reprezentacije nista kad nas vode lopovi.

room 1408

pre 5 godina

Bruka!Napadamo sa JEDNIM napadačem!Igramo kući protiv CG i igramo bunker.Zato smo tu gde jesmo.Covece ubaci od starta LUKU JOVICA!!!Ne igramo protiv Nemacke u Berlinu!

Dex

pre 5 godina

Zasto je uvek ista formacija, nebitno da li protiv San Marina ili Brazila? Zato sto se u nju uklapa ko treba i mora. Ne moze bez bekova, mora Rukavina. Ne moze se s vise napadaca, da neki Prijovicev agent ne oduzima mesto u timu drugom agentu itd. To je Srbija. Ako ovako funkcionise dom zdravlja gde se lecite, skola gde se skolujete, (drzavna) firma u kojoj radite, gradski prevoz u kome se vozite, policija koja vas... stiti, zasto pobogu ne bi i fudbal? Smesno je, ipak, sto se jedino oko fudbala zalite.

Bard Živa

pre 5 godina

Aj što igra Toni Rukavina, on nam uz Miletu jedini bek koji valja u zemlji, ali zašto Ljajić umesto Prijovića, ako mu Jović mlad i zelen za reprezentaciju?

Dacha

pre 5 godina

Pa naravno da će da će da bude na klupi... Mesto u reprezentaciji sr ne zaslužuje kad pružiš 2-3 dobre partije, već se taj položaj stiče vremenom... A Mitro je već dugo u reprezrntaciji i cepa mreže protivnika
(Realno, 17. novembar 2018 14:25)

On "cepa" golove zato sto jedino on izgleda i ima pravo da igra u reprezentaciji u zadnje 2,3 godine,kad bi slucajno pustili nekog drugog ali slucajno da li mislite da i taj ne bi cepao golove s obzirom da je najbolji strelac jedne malo poznate Bundeslige?!

Лепи Цане

pre 5 godina

Црна Гора нас никад није победила, није нам чак ни гол дала. Нека тако и остане.

Realno

pre 5 godina

Pa naravno da će da će da bude na klupi... Mesto u reprezentaciji sr ne zaslužuje kad pružiš 2-3 dobre partije, već se taj položaj stiče vremenom... A Mitro je već dugo u reprezrntaciji i cepa mreže protivnika

milutin

pre 5 godina

Jasno kao dan da se guraju neki menadzerski igraci i da ko zna ko sastavlja tim. Pa svako normalan bi iskoristio cinjenicu da kostic/jovic tandem igra zajedno svaki vikend i prosto je logicno da obojica budu u timu

Vilander

pre 5 godina

A na tribinama 2/3 publike deca kojima su po skolama delili besplatne karte I raja iz JP koja MORAJU da dodju na utakmicu kao I sto idu na mitinge.....ovde nema 10% navijaca koji su dobrovoljno dosli....kakva drzava takav I fudbal.....

Rajko

pre 5 godina

Ljudi, vi kad na nesto navalite- ne odustajete. Nemam nista protiv Jovica ali igra Mitrovic jer je BOLJI. I da, kao i svi drugi i mi igramo sa jednim spicom. Prije ste smorili ovako sa Prijovicem, sad daj Jovica. Hajde, malo odmorite. Nisam za, a ni protiv Krstajica ali vi sve njegovo kritikujete. Tako je isto bilo i sa Muslinom, tek kad je dobio otkaz vam je valjao. Realno, nosu svi najbolji tu, ali 90% jeste u timu.
(Ijao, 17. novembar 2018 14:41)Ne gleda se ko je bolji,gleda se ko je u boljoj formi a Jovic je u zivotnoj!Da je normalan stavio bi 3 spica Jovic-Mitrovic-Prijovic i bilo bi 6:0 ali ne moze,zato sto neko drugi kaze NE!

Sale

pre 5 godina

Mitrovic je najkorisniji kada igra sa jos jednim napadacem jer je dobar sidras i odvlaci protivnicke defanzivce cime stvara vise prostora nekome poput Jovica ili Prijovica. A Rukavina je definitivno zreo za penziju kad u Astani greje klupu, pa bolje i Miletic/Gobeljic koji redovno pruzaju solidne partije u klubovima u ligi koja je ako ista jaca od Kazahstanske...

Звездин весник

pre 5 godina

Па добро, битније је да игра пропали Љајић него звезда у успону Јовић... Брука. Он и Гачиновић су одличан тандем у Ајнтрахту, не видим разлог зашто не би играли и сад заједно... још кад би и Костић био позван.

dule

pre 5 godina

gledam ovaj spisak i sve se setim izjave brazilskog selektora svojevremeno. srbija ce biti prvak sveta. cim ima 22 igraca bolja od ramba petkovica... nikada se mi necemo promeniti

mr.wolf

pre 5 godina

Мала анкета пред почетак меча: 

плус - Србија побеђује, Црна Гора губи; 
минус - Црна Гора губи а Србија добија.
(Лепи Цане, 17. novembar 2018 14:09)

Kakva fora, vrhunska. Koliko dugo si je smisljao ?

room 1408

pre 5 godina

Bruka!Napadamo sa JEDNIM napadačem!Igramo kući protiv CG i igramo bunker.Zato smo tu gde jesmo.Covece ubaci od starta LUKU JOVICA!!!Ne igramo protiv Nemacke u Berlinu!

dule

pre 5 godina

gledam ovaj spisak i sve se setim izjave brazilskog selektora svojevremeno. srbija ce biti prvak sveta. cim ima 22 igraca bolja od ramba petkovica... nikada se mi necemo promeniti

Звездин весник

pre 5 godina

Па добро, битније је да игра пропали Љајић него звезда у успону Јовић... Брука. Он и Гачиновић су одличан тандем у Ајнтрахту, не видим разлог зашто не би играли и сад заједно... још кад би и Костић био позван.

veliki strumf

pre 5 godina

Razbi nas 2. tim Crne Gore u 2. poluvremenu! Još im poništise čist gol. Mi smo taman gde i treba da budemo - u 3. ligi evropskog fudbala!

Dex

pre 5 godina

Zasto je uvek ista formacija, nebitno da li protiv San Marina ili Brazila? Zato sto se u nju uklapa ko treba i mora. Ne moze bez bekova, mora Rukavina. Ne moze se s vise napadaca, da neki Prijovicev agent ne oduzima mesto u timu drugom agentu itd. To je Srbija. Ako ovako funkcionise dom zdravlja gde se lecite, skola gde se skolujete, (drzavna) firma u kojoj radite, gradski prevoz u kome se vozite, policija koja vas... stiti, zasto pobogu ne bi i fudbal? Smesno je, ipak, sto se jedino oko fudbala zalite.

Robin Hud

pre 5 godina

Nepravedno poništen gol Crne Gore. Crna gora igra mnogo bolje od Srbije u drugom poluvremenu.

Mi imamo bolje igrače ali oni imaju za klasu boljeg trenera.

mr.wolf

pre 5 godina

Мала анкета пред почетак меча: 

плус - Србија побеђује, Црна Гора губи; 
минус - Црна Гора губи а Србија добија.
(Лепи Цане, 17. novembar 2018 14:09)

Kakva fora, vrhunska. Koliko dugo si je smisljao ?

Ilija Dukić

pre 5 godina

Преносе на Радио-Београд1.
(Лепи Цане, 17. novembar 2018 16:03)

Hahahahah hvala majstore, pustio sam

Никола

pre 5 godina

Рајковић данас доказао да није калибар за репрезентацију.
Вељковићева игра вечерас се своди на "и грешка Вељковића!"
Тадића ко је видео на терену више од 3х нек' се јави.
Митар блед, Јовић требао далеко раније.
Мијат показао зашто не треба да буде прва опција.
Укратко, то је то.

slanina

pre 5 godina

Hahahah ovaj majstor na klupi vadi Mijata i ubacuje Lukica da bunkerisemo... plus ovaj sa razglasa koji pravi atmosferu Zvezda Granda...

Aca

pre 5 godina

Uz duzno postovanje, ne razumem komsije Hrvate. Ja nikada u zivotu nisam otisao na neki hrvatski portal da nakon tekme Hrvatske ostavljam komentare... Meni je to u najmanju ruku degutantno.

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

Niko penal ne zna da izvede, užas.
(Luke Babbitt gravedigger, 17. novembar 2018 15:47)

Zna Milivojevic, od tipa 9 golova za Palas 5 su bili sa penala.

Stari čačanin

pre 5 godina

A netkoga PSG sa 6:1 Liverpul sa 4:0
(FK Pentagram, 17. novembar 2018 18:33)

A neko ne može ni da stigne da igra sa PSG - om i Liverpulom.

Roger

pre 5 godina

Fudbalski "Srbija Sindrom"
Definicija: Jedan od oblika sizofrenije. Das 2 gola za 2 minuta, promasis penal za 3:0, i onda mentalno prsnes.

Bluberi2TYÝÝÝSXCCy

pre 5 godina

Kako bih ih pokažnjavao za ovako izvedene penale. Od 4 sudjena realizovalu su 1?!?!
Mislim sa i to oslikava više nego ležetan odnos prema reprezentaciji.
Skandalozno je da kapiten CG Simić ne dobije crveni za očigledno namerno udaranja pesnicom Mitrovića + penal koji bi, naravno, promašili.
Inače, ne zna se šta je veći jad i čemer. Da li užasna CG, da li loša Srbija, da li katastrofalna poseta od 15 k gledalaca sve sa podeljenim free kartama BG po školama.

Kg

pre 5 godina

Razumem da su hrvati bolji u fudbalu, ali omalovazavaju ovu C grupu gde igra npr Finska koji nisu pobedili u kvalifikacijama za sp. A i Srbiju sa kojom ce zajedno biti u grupi B ako ne pobede na Wembliju. Mnogo brzo poleteli da su sila zbog Sp gde su pobedili dansku rusiju i englesku i sve posle penala.

Zvonko Mihajlovski

pre 5 godina

Naši su izdržali uraganske napade takvih asova kao što su Kopitović, Boljević, Mugoša, Šćekić Šćepan, Jovović... i to na domaćem terenu. Sve čestitke stručnom štabu(čuj stručnom). Bravo.

mr.wolf

pre 5 godina

Bruka!Napadamo sa JEDNIM napadačem!Igramo kući protiv CG i igramo bunker.Zato smo tu gde jesmo.Covece ubaci od starta LUKU JOVICA!!!Ne igramo protiv Nemacke u Berlinu! 
(room 1408, 17. novembar 2018 14:03) 

Ceo svet igra u formaciji 4-2-3-1, samo si ti pametan i tebi je to bunker. 
Sta kazes na poluvremenu?
(Ilija Dukić, 17. novembar 2018 15:51)

A sta ti kazes na kraju utakmice ?

SUPERMAN

pre 5 godina

Druga momčad Hrvatske bi vas jedne i druge dobila,Livaković,Jedvaj,Mitrović,Lešković,Pivarić,Pašalić,Rog,Kovačić,Brekalo,Vlašić i Pjaca...,igrači Bayera,Club Briggea,Dinamo Kyeva,Atalante,Napolia,Chelsiea,Wolfsburga,Cska,Fiorentine....

Koliko moras biti iskomleksiran da pored uspeha svoje reprezentacije ti dodjes i pratis tudju i ponizavas u komentarima,od tih navedenih igraca skoro svi nisu ni standardni u svojim klubovima,daj mi njihovu statistiku,ovaj Pjaca rezerva u Fiorentini,Barkli za nekoliko minuta uradi vise nego Kovacic za citav mec,kad su toliko dobri sto su skoro svi rezerve u svojim klubovima, Jovic sad sa 20 godina je sam bolji od svih tih tvojih navedenih.

milutin

pre 5 godina

Jasno kao dan da se guraju neki menadzerski igraci i da ko zna ko sastavlja tim. Pa svako normalan bi iskoristio cinjenicu da kostic/jovic tandem igra zajedno svaki vikend i prosto je logicno da obojica budu u timu

Ilija Dukić

pre 5 godina

Bruka!Napadamo sa JEDNIM napadačem!Igramo kući protiv CG i igramo bunker.Zato smo tu gde jesmo.Covece ubaci od starta LUKU JOVICA!!!Ne igramo protiv Nemacke u Berlinu!
(room 1408, 17. novembar 2018 14:03)

Ceo svet igra u formaciji 4-2-3-1, samo si ti pametan i tebi je to bunker.
Sta kazes na poluvremenu?

Nebitno ili nije bitno

pre 5 godina

Au koliko kompleksaša na jednom mestu. Ali da Hrvat dolazi na ovaj portal i proziva Srbiju u bilo čemu je vrhunac, kao i obrnuto ako ima hrvatskih sportskih sajtova što sumnjam da ima koliko Hrvata visi ovde. A čak nije ni vest o hrvatskoj reprezentaciji, igraču, sportisti. Eh da mi je vaš mozak da uzmem bolovanje i odmorim nedelju dana.

Аки

pre 5 godina

Uz duzno postovanje, ne razumem komsije Hrvate. Ja nikada u zivotu nisam otisao na neki hrvatski portal da nakon tekme Hrvatske ostavljam komentare... Meni je to u najmanju ruku degutantno.
(Aca, 17. novembar 2018 18:22)
Hrvatska posla.

alek

pre 5 godina

Da im neopravdano ne ponistise cist gol,fenomenalnom igrom izvukli bi smo neresen rezultat.
I posle ovoga Krstajic treba da nesto konentarise.

dule

pre 5 godina

400 komentara xaxaxaxaa

Mi smo kraljevska nacija definitivno

Cemu euforija

Prvo necemo se kvalifikovati na EP jedno 90%

Dugo ako se SLUCAJNO i kvalifikujemo ispascemo u prvom krugu KAO I UVEK

Oko cega se vi palite da mi je znati

nista o nicemu

pre 5 godina

Jeli moguce da Srbija nema ozbiljnog igraca da zna sigurno investi penal? Treba ih svaki trening vjezbati za penale!
(Душан, 17. novembar 2018 16:07)

Ima. Luka Milivojevic.

Slobo

pre 5 godina

Protiv B reperezentacije CG na Marakani , uz ponisten regularan gol za CG strepimo za pobedu do zadnjeg minuta, i pitamo se zasto smo u C grupi.

realno

pre 5 godina

Gacinovic se danas nije snasao, da nema Rukavine bio bi najgori... A ko vise gura Rukavinu, ono je sramota od "centarsuteva".Bravo za Ljajica.

Shone

pre 5 godina

Neko pobijedi Spanjolsku,neko malu srbiju
(Hrvatska u finalu 2018, 17. novembar 2018 21:08)

0

I cekaj sad komsija :-D Toliko te je iziritirala ova pobeda da si u tolikoj usplahirenosti napisao malu srbiju,umesto crnu goru. Pa covece dragi sad ce 30 godina jos malo od ratova pomrecemo svi a ti besnis i dalje. i ja te razumem. To je zato sto i da budete u svemu bolji imate kompeks drzave jer vam drzava istoriju nema! Uz zdravlje i batali se ovako plitkih stvari. osim ako nemas 13 godina. ako imas onda izvini,razumem te :-)))

STEVO

pre 5 godina

Od postanka fudbalske reprezentacije Srbije nisam propustio pogledati nijednu utakmicu, pa čak i kad su rano gubili šanse za plasman u dalje takmičenje. Ova ekipa je jednostavno limitirana u napadu i sredini terena a tako i sa selektorom koga se može pohvaliti jedino izborom štopera koji će biti nosioc u sljedećih nekoliko godina. Posebno iritira taktička nedisciplina i kur..... tog istog srednjeg reda! Takodje me iritira što iz te zadnje linije obično ispada Milenković dok Veljković uvijek istrčava i pokušava liniju pomjeriti prema naprijed. Ali njih dvojica nisu problem pošto će se uigrati a posebno je pohvalno što obojica odigravaju prema naprijed, pogotovo Veljković a toliko su ga potcijenjivali. Rukavina uz svo poštovanje prema njemu i njegovom odnosu prema reprezentaciji je najgori igrač koji ikada igrao u istoj sa toliko nastupa. Mitrović bi mi otišao na klupu poslije onog sramnog šutiranja penala. Panenka, šta on glumi? Ali za sve je Krstajić kriv koji nema hrabrosti da ga promjeni. Sramota da nas Crnogorci razbiju u drugom bez našeg upućenog šuta na gol.

Goran

pre 5 godina

Najbitnije da smo dosli do bodova,igra na momente odlicna.U sustini sporo,neodgovorno i neozbiljno.Lepo je sto Mitrovic daje golove,ali to oko penala je sramota i neodgovornost.Prijovic ne ulazi nikako,na njegovom mestu ne bi puno njih ovako to podneli.Jovic ne moze da igra sam u spicu,sa Mitrom sigurno moze.Katastrofalna izmena gde Jovic menja Mitrovica a bas tada nam je trebao Mitrovic.Jovic je trebao da udje i ranije ali ne umesto Mitrovica.Ne mogu svi da igraju a selektor treba da im da da igraju to sto igraju u klubovima i to je to,jer tu je svako od njih najbolji.Ovako lutamo i strepimo svaku utakmicu.Tumbakovic je objasnio kako se vodi reprezentacija.Krstajic ima mnogo jos da uci i treba mu takav covek sa iskustvom na klupi kao pomoc inace ne valja.Kazem da je dobro da pobedjujemo,ali ovakve stvari nece prolaziti stalno.

only fools and horses

pre 5 godina

Sta rade u teprezentaciji Mitrovic, Gacinovic, Ljajic, Rukavina, Milenkovic i Veljkovic!?
(BB, 17. novembar 2018 17:09)

Pobeđuju, a daju i golove.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Vidi Adema al' sprinta...Ukinuli mu cokoladu opet, bravo za kontru. Reakcija Mitrovica objasnjava zasto je stalno u prvih 11. A, dok pisem ovo Mitar se blamira. Ajd napolje, Piksi.

budi fer

pre 5 godina

Kada bi barem bio u stanju pogledat se u ogledalo i procitat sta vi pisete i radite po hrvatskim portalima. Ali nemate tu sposobnost pa igrate u grupi C, K(kauc) ili ispadate u skupinama
(Netko dobar, 17. novembar 2018 18:21)

Pratim hrvatske portale. Tamo uopšte nema puno Srba,a kamoli puno srpskih provokatora. Postoji i razlika u odnosu na B92 jer se tamo komentari ne cenzurišu. Zato sva mržnja prema Srbima i nacionalistička histerija u Hrvatskoj izbija na videlo. Neke od jezivih komentara je mučno čitati. Čak i ovde tvoja šovinistička histerija dolazi do izražaja. Taman i da postoji masa nekakvih srpskih provokatora na hrvatskim portalima tvoj komentar je nekorektan jer ti ovde sve Srbe vređaš,a lik na čiji komentar tako drsko odgovaraš je svoju poruku adresirao samo ka onom Hrvatu koji je počeo da fantazira o imaginarnim pobedama hrvatskog rezervnog sastava i podsetio ga da su u pitanju igrači koji nisu nikakve zvezde, već su rezerve u svojim klubovima, kao i da je mladi Luka Jović (prvi strelac Bundes Lige) već sa 20 godina veća zvezda od njih. Zašto ti istina smeta?

steva

pre 5 godina

Tragicno drugo poluvreme . Na koju foru Crna Gora bez 4-5 igraca iz standardne postave moze i sme na onakav nacin da nadriga Srbiju u 2 poluvremenu ? Pa dali su nam jos jedan regularan gol koji im je pooniste . Vreme je da Krstajci ode .

Јабучило

pre 5 godina

U kakvoj atmosveri antisrpske histerije obitava reprezentacija, za mene su oni svetski sampioni. 
Pobedis 2-1 ne valja igra. 
Da smo pobedili 6-1 bilo bi slaba CG 
Uglavnom, prvo poluvreme brilijantno, drugo ocajno. Bice to bolje. Samo napred.
(Napred Srbija, 17. novembar 2018 20:24)

Промашили смо сумњив пенал, Црногорцима је поништен чист гол. Уместо да искористимо изузетно надмоћну игру, умало да испустимо победу. Кукавичлук наше фудбалске репрезентације није случајност, већ константа под Крстајићем. Сети се 1:2 против Швајцарске и 2:2 против Румуније. Само за време Крстајића. А није реткост ни раније. Боље је истаћи проблем отворено, него га заташкавати. Видећемо против Литваније да ли су у стању да буду победници када играју под притиском да победе.

Nisu oni, mi smo

pre 5 godina

Da li bi neko mogao sa zamisli da pre 30-40 godina, Zvezda ili Partizan panicno cuvaju 2:1 u Beogradu protiv Buducnosti iz Titograda ?

Лепи Цане

pre 5 godina

Zašto RTS ne prenosi reprezentaciju? 
(Lebanac, 17. novembar 2018 15:13) 

Преносе на Радио-Београд1.

Delija

pre 5 godina

Nemam nista protiv Mitrovica ali on u poslednjih mesec i vise dana nije dao gol plus sada kada je otisao Jokanovic pitanje je sta ce biti sa njim a dok Jovic najbolji strelac Bundeslige sedi na klupi prosto neverovatno,sto makar ne ubaci obojicu u igru a greska je i to sto nema i Kostica posto on,Jovic i Gacinovic razbijaju u tandemu u Nemackoj ali dzaba nema od nase reprezentacije nista kad nas vode lopovi.

maxy

pre 5 godina

Mitrovic kad ima centarsuteve pokazuje koliko je dobar igrac. Nazalost, u Fulamu toga nema. Jovic umesto Mijata i to je to sto se tice ove ekipe, + bek umesto Rukavine. Mitre, igras odlicno, ali ne treba onakav penal da se sutira, mada, ako sad ne proba nece nikad.

tu smo negdje :)

pre 5 godina

Kad gledam onu utakmicu u Zagrebu neku večer ova mi djeluje ko usporeni snimak! Sabila vas Crna Gora u peterac zadnjih 20 minuta!

alba greaca

pre 5 godina

@Jovic na klupi pa sta vise treba da uradi od 5 komada na jednoj utakmici da bi poceo u prvih 11?
(rema89, 17. novembar 2018 14:31)

Da promeni mendžera i to za malo veći procenat.

Zvonko Mihajlovski

pre 5 godina

A desnom stranom,kao vihor, šparta mlađani Antonio Rukavina. Nezadrživ.Kakvo otkriće iskusnog selektorskog vuka Mladena Krstajića. Atomski fudbal danas na Marakani. Fudbal iz neke druge dimenzije.

Bojan

pre 5 godina

Moram odgovoriti ovim vrsnim poznavaicima fudbala.Ovu reprezentaciju cg bi pobedio i Napredak iz Krusevca.Tako ne zanosite se glavni igraci su igraci raspalog partizana,Scekic Kosovic Jankovic koji ne znaju gde im je levo a gde desno

Davor-zg

pre 5 godina

Zasto pljujete po vasoj repki kada imate rezultate??? Tkoga briga kako igrate. Vazne su pobjede i bodovi. Vi sigurno igrate u B-ligi iducu godinu i tamo cete se sastaviti s nama i trenutno ste bolji od nas.

Ognjen

pre 5 godina

Али да Крстајић не мења никог кад је овако "опуштена" утакмица. Статиста...

HanSolo

pre 5 godina

Sve je to do našeg luzerskog mentaliteta.. Kakva budala trebaš biti da izvedeš penal onako očajno.. Da se kao puvaš.. A tehnike nigde.. Zato smo tu gde jesmo.. Oni su prestali da igraju u možda 60min pa da budem dobar
Očajna i bedna igra..

Miro,Bastina-Ohio

pre 5 godina

Od kada su omladinci Srbije bili prvaci Sveta, nas nacinalni i klupski fudbal jeu usponu. O tome svedoci plasman A tima na svetsko prvenstvo u Rusiji nakon desetogodisnjeg posta, ubedljive igre nase B selekcije, Zvezdin prodor u Evropsku fudbalsku elitu kaoi ova potonja dominacija A tima u Ligi Evrope/bez obzira na osrednju konkurenciju/.Dobronamerne kritike da ovaj A tim mora igrati 90 minuta u pobeudnickom ritmu kao i ona upucena selektoru da neka imena nisu na profesionalnom nivou.-su opravdane.Ali cisto politicki opozicioni komentari upereni pre svega na ulogu Vlasti ne zvuce patriotski i daju za pravo onima koji ne vole Srpski tim.

Марко

pre 5 godina

Шта је то Младен Крстајић? То је кад стрепиш 45 минута да ли ће Мугоша, играч од 450 хиљада евра, да те разбије на твом стадиону.

Lignjoslav

pre 5 godina

@soko
Pokradose vas zaista. Cist gol nije vam priznat. Mada realno verovatno bi nama više odgovaralo da smo ranije primili gol nego u 70om, pa bi valjda ranije nesto menjali i mozda bi bilo i 3, 4 : 1. Ne gleda se to kao prosto sabiranje. A i realno pesnica u potiljak je čist crveni, pa 2:0 i igrač više za nas bi vrv bio kraj vaših nadanja i moglo je otići na 5:0. Ovako niti ste vi zasluzili da idete dalje jer realno nemate kvalitet ko god da vam igra, a niti mi. Ali eto ipak mi nezasluženo osvajamo grupu

Kuki

pre 5 godina

Izgleda da nas nemacki sudija na SP i nije ostetio puno, ako uzmemo u obzir koliko smo penala promasili. Ispada da ga je ipak sudio, to nam verovatno ne bi puno pomoglo, jer je velika verovatnoca da bi ga promasili.

А. Петров

pre 5 godina

Druga momčad Hrvatske bi vas jedne i druge dobila,Livaković,Jedvaj,Mitrović,Lešković,Pivarić,Pašalić,Rog,Kovačić,Brekalo,Vlašić i Pjaca...,igrači Bayera,Club Briggea,Dinamo Kyeva,Atalante,Napolia,Chelsiea,Wolfsburga,Cska,Fiorentine....
(Mića, 17. novembar 2018 17:26) Надам се да си срећан због свега што си написао. Једино ми није јасно како један Хрват може да буде “Мића”. Требало би “Мићо”.

Da prostite...

pre 5 godina

crno gorci sa b timom bolji od nas krstajicu daj ostavku
(erek, 17. novembar 2018 16:47)

I ko je na kraju pobedio, koji je rezultat? Ako su bolji sto nisu pobedili?!!!!

Muka mi je od takvog razmisljanja. Zamisli da vase dete dobije 5- u skoli, i vi kazete tom detetu onaj Pera je bolji od tebe jer je dobio cistu peticu.
(Sc0ter, 17. novembar 2018 17:31)

Muka mi je od vas koji nećete da priznate da im je sudija poništio čist gol i poklonio nam pobedu. To je kao kad ti dete zasluži jedinicu a nastavnik mu pokloni 5-. Malo realnosti, ljudi!

Dacha

pre 5 godina

Pa naravno da će da će da bude na klupi... Mesto u reprezentaciji sr ne zaslužuje kad pružiš 2-3 dobre partije, već se taj položaj stiče vremenom... A Mitro je već dugo u reprezrntaciji i cepa mreže protivnika
(Realno, 17. novembar 2018 14:25)

On "cepa" golove zato sto jedino on izgleda i ima pravo da igra u reprezentaciji u zadnje 2,3 godine,kad bi slucajno pustili nekog drugog ali slucajno da li mislite da i taj ne bi cepao golove s obzirom da je najbolji strelac jedne malo poznate Bundeslige?!

el gladijator

pre 5 godina

Crna gora pokradena bezočno.Čist gol piništen i možda još jedan isto zbog ofsajda.Crnogorcima sve pohvale.
(miško, 17. novembar 2018 17:21

u potpisu: mi navijači zvezde, mrzitelji FSS i srpskog fudbala.

Klubašenje je uništilo reprezentativni fudbal. Krivac? CZV rukovodstvo od organizovanog napada u Djenovi pa do danas. Uz navijačku bagru koja zviždi našim fudbalerima, raduje se porazima svoje reprezentacije i traži dlaku u jajetu.
I zato u inat klupskim navijačima policijskog kluba : Napred Srbija, samo se pobede broje

samo onako

pre 5 godina

a najbolji strelac Bundes lige na klupicu...
a šta drugo od trenera početnika !....
zašto gubiti kreativnost sa duplim zadnjim veznim?
strah od CG ?

kralj

pre 5 godina

Ne mogu da shvatim koliko ovde I'ma negativnih komentara I koliko mrzimo sopstvenu reprezentaciju.To imamo trenutno,igrace I trenera,ako ne mozemo da promenimo,makar navijajmo.

Лепи Цане

pre 5 godina

Мала анкета пред почетак меча:

плус - Србија побеђује, Црна Гора губи;
минус - Црна Гора губи а Србија добија.

uros

pre 5 godina

Mi pobeismo, a vi kako hocete. Placite malo po komentarima i oplakujte bolnu sudbinu, jer Srbija je pobedila, a vidim da vi to ne volite.
Ps. Bravo za Mitra i Ljajica, Kolarova, Matica i Tadica samo napred momci

MiLaN

pre 5 godina

Netko pobjeđuje Španjolsku,a netko Crnu goru i Rumunjsku!
(Mića, 17. novembar 2018 17:19)

Sto je najgore mi Rumune ne pobedismo u ovoj grupi. 0:0 i 2:2

Kg

pre 5 godina

@D,Prijatelju nisi shvatio poentu posta, Ili si intelektualno limitiran Ili si previse upao u decije prepucavanja srbija / hrvatska. Ja se time ne bavim samo sam realan. Naravno da vecina nasih igraca igra kao babice, I tacno je da je hrvatska igrala srcem sp, ali ponasati se kao da ste najjaci Ili cak I drugi najjaci na svetu je smesno. Svako iole normalan zna da su belgija francuska nemacka spanija Brazil cak trenutno holandija Portugal iznad vas. U rangu ste sa svajcarskom argentinom Italijom ako ne i nize. Nama je B grupa realna a vama verovatno isto. Mi pri dnu grupe B vi pri vrhu.

pera

pre 5 godina

ja sam grobar,jovic je dobar ali nemojte da s... za mitra covek je najbolji strelac ali ih treba spojiti nikako da jedan drugom da ustupi mesto

M

pre 5 godina

(Globtroter, 17. novembar 2018 15:47)

Kazes mi kontrolisemo igru ??
Pa covjece boziji mi igramo sa Crnom Gorom alo Crnaaaa Goraaaa !!!!
Pa je l treba i s njima da imamo manji posjed i da oni kontrolisu igru.
Pa Hrvati dobise Spance neko vece, je l ko gledao Bosnu protiv Austrije ???
Pa sve bih dao da mozemo da igramo sa Bosnom i Hrvatskom da onda vidimo koliko smo daleko kao reprezentacija od rijeci fudbal, taktika, TRUD, VOLJA, ZELJA, BORBA!!!

Vilander

pre 5 godina

E moj Prijovicu covece na sta si ti spao.....ovaj Radonjic na tribinama u Marseju a ovde ulazi u igru a ti opet ni sekunde a prvi strelac Grcke lige I Lige Evrope.....

SUPERMAN

pre 5 godina

Meni je Veljkovic ostavio jako dobar utisak,pogotovo u prvom poluvremenu,u drugom je imao par losih pasova ali covek koji je stoper je nama glavni organizator igre,koliko puta on i sada i ranijih utakmica mora da izadje preko pola terena da bi dugom loptom proigrao napadace,pa sta onda rade ovi u veznom redu i posle kad pogresi sa predajom pukne kontra i okrive njega,a decko sasvim pristojan i u odbrani je bio prilicnoo zapazen,blokirao,presecao,cistio,tako da ne znam zasto ga mnogi toliko osporavaju.

Sale

pre 5 godina

Mitrovic je najkorisniji kada igra sa jos jednim napadacem jer je dobar sidras i odvlaci protivnicke defanzivce cime stvara vise prostora nekome poput Jovica ili Prijovica. A Rukavina je definitivno zreo za penziju kad u Astani greje klupu, pa bolje i Miletic/Gobeljic koji redovno pruzaju solidne partije u klubovima u ligi koja je ako ista jaca od Kazahstanske...

nele

pre 5 godina

Nema tu napretka dok je jos uvek ova ekipa na okupu u fudbalskom savezu,a ovaj nesrecni Krstajic covek nema pojima,strasno.Cak ni na konferenciji za stampu nemaju cak ni sta da ga pitaju,strava.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Totalno neozbiljno i amaterski odigrana utakmica, po principu skupilo se društvo posle piva na fudbalicu, jedino je Ljajić bio na visini zadatka, ostali ne dao ti Bog.

Lignjoslav

pre 5 godina

Bolji smo bili u Pg kad im je igrao Jovetić. Mentalitet nam je užasan. Pod pritiskom pucamo protiv nizerazrednih ekipa, a to B tim Cg jeste. Nije mi jasan trener koji ne menja nista dok ne primimo gol, a igra nam se davno pre tog gola raspala. Ne znam stvarno. Prvo poluvreme stvoriš 5,6 sansi i posle rsspad posle iste ekipe, koja je delovala amaterski pre toga. 2 od 3 penala promašujemo u ovom takmicenju, sto je nedopustivo. Srpski fudbal i hrvatska kosarka su najveće prevare. Najveci disbalans izmedu kvaliteta repke i igrača

Вук

pre 5 godina

Nedopustiv bezobrazluk Mitrovića prilikom promašenog penala. Umesto da bude 3-0 i da zatvori utakmicu on se glupira. Ozbiljan selektor ga promeni na poluvremenu.

Trolu

pre 5 godina

Zasto pljujete po vasoj repki kada imate rezultate??? Tkoga briga kako igrate. Vazne su pobjede i bodovi. Vi sigurno igrate u B-ligi iducu godinu i tamo cete se sastaviti s nama i trenutno ste bolji od nas.
(Davor-zg, 17. novembar 2018 18:53)

Kažemo tko ali ne kažemo tkoga, probaj ponovo .

ATG

pre 5 godina

Jose Mourinho.
Ti si mislio da se salis, ali Rajkobiv je vec pucao penale, za mladu reprezentaciju. A cuo sam da je bas maher sa loptom. Treba nekom mladom dati da puca penale ko ima muda. Ovi nasi glavni su katatsrofa. Tadic dva penala promasio, sad Mitrovic. Da li se ikada desilo da neka reprezentacija promasi 3 penala na 5 utakmica, neka bude 6, na sledecoj sigurno nece biti penala. A poseta bi isto trebala da kaze nesto. U Rumuniji pun stadion, milina gledati, a kod nas....

Del Piero#10

pre 5 godina

Neozbiljna smo reprezentacija, totalno. Imamo šansu da dotučemo rivala, a Mitar potpuno nonšalantno pristupa izvođenju penala, kao da nam ono iz Bukurešta nije nikakva škola. Kad imaju nadmoć na terenu duvaju se, a čim protivnik pokaže zube povuku se kao devojčice. Pa kad ste preplašene devojčice onda nemojte da glumite frajere kada vam se pruža šansa da zatvorite utakmicu. Zategni ljudski taj penal, a ne da cupkate oko lopte. Mi fudbal igramo pola sata pa stanemo, to ne prolazi sa iole jačim protivnikom. Sa Muslinom smo imali disciplinu u igri, igrali skoncentrisano od početka do kraja, ovo ne uliva nimalo optimizma.

Mića

pre 5 godina

Druga momčad Hrvatske bi vas jedne i druge dobila,Livaković,Jedvaj,Mitrović,Lešković,Pivarić,Pašalić,Rog,Kovačić,Brekalo,Vlašić i Pjaca...,igrači Bayera,Club Briggea,Dinamo Kyeva,Atalante,Napolia,Chelsiea,Wolfsburga,Cska,Fiorentine....

kladzom do bola

pre 5 godina

ja odavnoh napisah da kad nam protivnicki selektor provali igru mi onda u drugom poluvremenu nemamo gde i sta sem da se cupamo kako znamo i umemo kako mi nemamo plan b tj selektor nas :(
pogledajte sva druga poluvremena kod krstajica , nase selekcije blagi uzas i ocaj

4k4.Dex

pre 5 godina

@Rajko
Prvo Mitrovic trenutno uopste nije boljo a drugo to nije poenta. Poenta je da nekad privamo da odigramo sa dva spica kad vec imamo dva odlicna... Kako hrvati mogu sa dva svaku da igraju i da budu najbolji a svetu a mi sa dva zadnja vezna i 77 prednjih a decko koji je ubedljivo najbolji trenutno fudbaler sedi na klupi

Pozdrav iz Iverdona

pre 5 godina

gledam ovaj spisak i sve se setim izjave brazilskog selektora svojevremeno. srbija ce biti prvak sveta. cim ima 22 igraca bolja od ramba petkovica... nikada se mi necemo promeniti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dule, 17. novembar 2018 14:44)

Ko na primeru Ramba nije shvatio da pošten čovek nema sta da traži u Srbiji on i nije za bolje.

JPR24

pre 5 godina

Od prvog gola go kraja poluvremena, to su naši odigrali kako treba da se igra fudbal. Nekih 15/16 minuta. Gde su ostalih 75, blagi užas i sramota.

Jose Mourinho

pre 5 godina

Ja zaista verujem da 90 % nas ovde koji komentarišemo smo bolji fudbaleri od Rukavine, al zaista to mislim, samo malo fizički da se spremimo i to je to, i Veljkovića bi neko mogao da zameni, a Krstajića da ne spominjem tu su reči suvišne, a Mitrović kaže nikad više panenka, znači on planira opet da izvodi penale, pa dobro s obzirom na to da naš selektor nema nikakv autoritet, možda i Rajković proba na sledećoj, zaista više nije smešno, al zaista...

lol

pre 5 godina

10.000 gledalaca na tribinama,od toga 7000 crnogoraca iz Hotela Metropol
(Kafa, 17. novembar 2018 15:12)

Pa jel ovo samo djaci dosli!?
(Gelimer, 17. novembar 2018 15:11)

10000 бесплатних карата
(Ђенерал, 17. novembar 2018 15:11)

Znači došlo samo onih 10000 đaka :D
(LadySylvanas, 17. novembar 2018 15:09


Imate atraktivne protivnkike, zato su vam pune tribine.

Марко

pre 5 godina

Ali mora Radonjić da uđe, to je naređenje odozgo...
(Ogi, 17. novembar 2018 16:54)

А шта тек рећи за Лукића? Тај је једва одиграо нешто више минута у свом клубу ове сезоне него што је Радоњић дао голова.

Negativni

pre 5 godina

Sreća naša pa je sudija poništio čist gol Crnoj Gori, inače bi bilo veselo. Ovo je omladinski tim Crne Gore, šta li će biti kada dodje neki ozbiljniji i organizovaniji tim? Ovo je dunsterski fudbal, Matić 'ladno ima po pet kontakata sa loptom dvadeset metara od gola Crne Gore i niko mu ne prilazi...zamislite onda kakva je Crna Gora...takvom igrom nemamo šta da tražimo sa ozbiljnijim timom. Hrvati bi nas rastavili na delove. Sve reprezentacije iz drugog šešira takodje. Nikada nismo gori fudbal igrali.

c. z. (fmp)

pre 5 godina

"Dzoni"..... ma zvezda bi i francusku razbila..... izgleda da oni pametniji polako napustaju srbiju, a ostaju... uglavnom navijaci zvezde....

Prike

pre 5 godina

Auu brate ni pobeda nije dovoljna nasim navijacima. Uzas!!! I konstatno smarate sa Prijovicem! Decko nije najbolji strelac lige evrope, nije ni u top 20, ne obmanjujte! Ne treba da igra ljajic- dao gol, i ne treba da igra Mitrovic- dao gol. Mogli bi ponekad i da navijate za reprezentaciju. Ja sam za Muslina, ali vi, ovakvi navijaci ste ga oterali! ###... vas SMS! Ista kuknjava kao sad za Prijovica je bila

Limar nece doci.

pre 5 godina

Nema ništa od reprezentacije Srbije bez naših grobara, bravo za Rasima Ljajića, pokidao je večeras!
(BODIBOND, 17. novembar 2018 17:09)

A Tumbakovica si zaboravio, i on je vas i bez njega tesko da bi Srbija danas pobedila Crnu Goru.
Veliki je on i strucnjak i trener, ali davno bejahu devedesete ...

Crvena zvezda 1913

pre 5 godina

Mora se reci da je Tumbakovic bio u pravu...CG igra kao partizan na Marakani...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 17. novembar 2018 15:49)

Još kad bi zvezda mogla da proizvede igrače kao što su Ljajic i Mitrovic...

Igor

pre 5 godina

Šta je ovo braćo?
Jad protiv bijede.
Ma ništa, barem ste po komentarima Brazilci.
Al baš me zanima što bi vam bilo draže,
da budete velesila kao što je Hrvatska ili da Hrvatska bude smijurija kao što ste vi?
Barem ste u četvrtak gledali znalce sa loptom!
Pozdrav iz cijenjene nogometne velesile Hrvatske !

Zabljak

pre 5 godina

Crna Gora bez Savica, Tomasevica, Vukcevica, Jovetica i Beciraja. Dakle, 5 igraca iz prvih 11. Rekao bih da je Srbija bila bolja samo tih 15 minuta pred kraj prvog poluvremena, kada je uslijedila katastrofa Crne Gore. Pvih pola sata, cak je Crna Gora imala dvije sanse, a Srbija nijednu. Svakako, Srbija je individualno bolja i zasluzeno prva, ali vise Crna Gora ima pozitivnih stvari da izdvoji iz ove grupe Lige Nacija...

lol

pre 5 godina

Koliko moras biti iskomleksiran da pored uspeha svoje reprezentacije ti dodjes i pratis tudju i ponizavas u komentarima,od tih navedenih igraca skoro svi nisu ni standardni u svojim klubovima,daj mi njihovu statistiku,ovaj Pjaca rezerva u Fiorentini,Barkli za nekoliko minuta uradi vise nego Kovacic za citav mec,kad su toliko dobri sto su skoro svi rezerve u svojim klubovima, Jovic sad sa 20 godina je sam bolji od svih tih tvojih navedenih.
(SUPERMAN, 17. novembar 2018 18:08)

A Pavkova si zaboravio.

Enrico Pallazo

pre 5 godina

Ovu ekipu CG bi lagano dobila ekipa naše lige, Kosović, Šćekić, Janković ??? i nešto pred tekmu pričaju o pobedi...Dejo da se skine sad bio bi im najbolji igrač

marerakarera

pre 5 godina

Poebda izvojevana isključivo individualnim kvalitetom i tendencioznim suđenjem za nas nad inferiornijom ekipom bez svoja dva ubedljivo najbolja igrača.

Ja za 5 minuta ne mogu ručak da pojedem - kako da Jović bilo šta uradi? Kostić je pokazao da itekako zna da centrira i asistira, tako da nam nisu potrebni tehničari za Mitra. Štoperski par je možda perspektivan ali jako nesiguran, jer svaka protivnička šansa biva opasna. Matić, Ljajić i Tadić jedini vredni pohvala. Ostali su se utopili u sivilo nepostojeće taktike. Čekam dan kad će neko da ima neku elokventnost, optimizam i stručnost na klupi. O čekaj -imali smo to, ali "napredni" kadar rani punom snagom. Još u hladnoća, jedva 15000 ljudi, onaj iritantni lik na razglasu koji pokušava da pravi neku atmosferu.

Ovakvom igrom nam se loše piše u plejofu LN, o kvalifikacijama gde ćemo imati sigurno dve ili tri jače ekipe od nas da ne pričam.

milan

pre 5 godina

Jović nije dobio ni jednu dobru loptu u 10min!!? To pokazuje kolko igramo bez ideje..
(HanSolo, 17. novembar 2018 17:23)

zamisli kako je mitrovicu u fulamu kada ne moze da predju centar a prime po 3 komada, a mi ga pljujemo da mu treba 10 sansi.

Goran

pre 5 godina

Fali nam sredina terena malo vise kreativnosti ,napad nam je(ako je nešto za pohvalu) inače odličan iz kontri i polukontri smo ubitačni ,evo i Mitar ga dade... samo kada bismo bili kreativniji u posedu lopte ....protiv prilično oslabljenih crnogoraca ovo će večeras da prođe, ali protiv ozbiljnijih reprezentacija teško da ćemo moći da se nosimo sa ovakvom igrom,mora dinamičnije da se igra i da lopta brže cirkuliše!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Добро ово изгледа ал опет кажем: ПРАВДА ЗА МУСЛИНА☝! АЈМО СРБИЈА ГАЗИ! ✊

Mrle

pre 5 godina

Crna Gora i Srbija to je jedna familija. Ali burazeru od gotove utakmice prave dramu, pa drugari ovi došli bez pola ekipe časte vas go i penal i još strepimo za rezultat. Utisak meča fer-plej i jedna prijateljska utakmica bez mnogo tenzija.

Ghost

pre 5 godina

Veljkovic i Milenkovic su najgori stoperski par u istoriji srpskog reprezentativnog fudbala.
(Najrealnije, 17. novembar 2018 16:49) Ne glupiraj se, obojica su starteri u svojim klubovima i igraju veoma dobro... Ove utakmice su im veoma dobre za uigravanje... Ja verujem u njih

sramotameštogledam

pre 5 godina

Nek Krstajiću neko javi da igramo kod kuće i da preko puta nas nije Brazil... I da ima pravo na 3 izmene kao i da može pre 75og min da izvrši prvu... Ko li je skupio ovoliko ljudi na stadionu?! I 5000 je previše

Аки

pre 5 godina

Људи ми немамо тренера.Срећа наша па смо играли са преслабим Ценогорцима, једва и њих који су четврта лига европског фудбала победисмо.

Napred Srbija

pre 5 godina

U kakvoj atmosveri antisrpske histerije obitava reprezentacija, za mene su oni svetski sampioni.
Pobedis 2-1 ne valja igra.
Da smo pobedili 6-1 bilo bi slaba CG
Uglavnom, prvo poluvreme brilijantno, drugo ocajno. Bice to bolje. Samo napred.

Александар

pre 5 godina

Наш селектор утиче на игру свог тима колико и ја испред ТВ-а. Имамо одличне појединце, дају голове само на основу својих квалитета, а не на основу неких акција, поставки селектора. Стварно је срамота ова наша игра, а овакви играчи.

Mito

pre 5 godina

Ova utakmica je pokazala zašto se saplićemo u kvalifikacijama. Vodimo 2:0 i onda Mitrović izvodi penal sa namerom da podceni protivnika (ovo nam je treći neiskrišćeni penal). Bruka. UEFA nas je smestila u treću ligu a naši igraći se ponašaju kao da su u prvoj elitnoj ligi. Umesto da dotuku protivnika, imamo siaset kontri, ali onda počinje igranje za utisak, umesto prostog i jednostavnog rešenja. Krstajiću, Mitrović je posle onakvog izvođenja penala zaslužio da ostane na klupi, jer se njegova podcenjivačka iga prenela na saigraće. Ljajić jedva diše a izlazi u zaustavnom vremenu. Krstajiću ili imaj autoritet ili odlazi.

Realnost

pre 5 godina

Rajkovic totalno divalj golman, ne uliva ni najmanje sigurnosti, mislim da nije za reprezentaciju. Veljkovic zalutao u istu, Rukavina stvarno zreo za penziju...Ostali kao i uvek, imaju svoje dobre, ali i svoje lose momente.

Stipe

pre 5 godina

Ovom pobedom,Srbija je dokazala da je od reprezentacija bivše Juge,zasluženo treća.Odmah iza BiH i vice prvaka sveta Hrvatske.Čestitam!

Vilander

pre 5 godina

A na tribinama 2/3 publike deca kojima su po skolama delili besplatne karte I raja iz JP koja MORAJU da dodju na utakmicu kao I sto idu na mitinge.....ovde nema 10% navijaca koji su dobrovoljno dosli....kakva drzava takav I fudbal.....

nislija meraklija

pre 5 godina

Ovo je utakmica za pun Cair.
Da ne bude zabune, ja sam Beogradjanin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 17. novembar 2018 15:07)

Ja sam Nislija,ali da ne bude zabune,ni Cair ne bi bio pun,tacnije poluprazan.

Profesionalni držač volana

pre 5 godina

...baš bratski potez onog nebitnog crnogorca koji je Mitru odario pesnicom u potiljak. Ladno doživotna kazna neigranja.

Daki

pre 5 godina

Neko ima srece i dobije Rusiju , Dansku na penalima i pobedjuju mlade Engleze koji prvi put igraju zajedno

Neko ima srece jer Nigerija napravio Autogol i dobili penal protiv nigerije , koji imaju srecu jer je Caballero najbolji golman na svetu

Realno su Brazil i Svajcarska 100 puta jaci od Argentine , Nigerije , Island , Rusije , Danske i Engleze

panco

pre 5 godina

Lose stanje na tribinama, lose na terenu. Ovo je katastrofa. Fudbal nam je na nivou Africkih drugorazrednih timova. Kakav fudbal. Lopta samo nesto leti. Nikako oo zemlji da nesto uradimo. Dal je do trenera ili ovi igraci drugacije ne znaju. Masa ne izgkedaju tako kad igraju za svoje timove. a statek reci za Jovica koji ulazinu 80 minutu. Pa on je tata za sve ove u naoadu. I za Tadica i Ljajica... Hocemo li se ikad opematiti

goblin

pre 5 godina

Ovaj tim Crne Gore bi u nasoj raspaloj "super ligi" bio 5-6,a rasture nas A tim na Marakani u drugom poluvremenu.Strašno.Tumbaković je rasturio Krstajića(sto i nije preterano teško).Katastrofa,Veljković nije za A tim,to vide svi osim "naprednog" selektora,i ne moze prvi strelac bundes lige da "trune" na klupi.

Deki-Pariz

pre 5 godina

Jović ima sve predispozicije za moderan napadač....brz....jak.....zna da čuva loptu i daje golove...
a mi damo prednost Mitru.....a on je običan stub....

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mi Crnu Goru koja inace igra bez dva najbolja igraca jedva pobedimo kuci, mislim da je bolje da ni ne ulazimo u B ligu jer nam je ovo taman kao sto vidite, borimo se i sa komsijama i sa Rumunima a ni sa Litvanijom nije bilo lako. Za D ligu jesmo prejaki ali za B preslabi.

RUM

pre 5 godina

Koja doza blama u sred Beograda se samo cuju navijaci Crne Gore, svi navijaci Srbije ostali na portale da komentarisu ?? Koja sramota...

Globtroter

pre 5 godina

U inat Terzinim i Ramadanijevim pljuvačima.

Ništa im ne valja, ali ne znaju kako da objasne da prvi put igramo fudbal, da mi kontrolišemo igru, da ne igramo sa 8 igrača u odbrani i sve to radimo sa dosta mladih igrača.

Puna podrška Mladenu i igračima.

Mitar se žešće izglupirao, ali oprostićemo mu.

bot na kvadrat

pre 5 godina

Igramo na mahove, na potez pojedinca, bez ikakve organizacije, plana i programa, mozemo da pobedimo i Nemacku, ali i da izgubimo od Crne Gore 5:0, nestabilni smo i nepredvidivi, kao sad potpuno dva razlicita poluvreme a, sa nama se nikad ne zna...

Bosnaa

pre 5 godina

Bosna jedina sa Balkana u ligi A,napred zmajevi!! Uzgred komsije cestitam ma pobedi i plasmanu i visi rang,ali jos uvek ste losi sa igrom,iskreno sa kazem.

Rade

pre 5 godina

E moj Krstajicu idi u neki nizerazredni klub pa se uci malo.E moji momci ovako se ne zalaze za reprezentaciju.Jel danas igrao mozda Tadic,Rukavina...?

fenomen

pre 5 godina

1:0 Ademinjo Grobarinjo
2:0 Mitrinjo Grobarinjo.
Nema golova bez grobara. Mitar sam dade vise golova za Srbiju nego Zigic i Pantelic zajedno na duplo vise utakmica. Posle malo duzeg i sporog uvoda Srbija se razigrala i polako puni Crnogorce. Samo Mitar jos tri sanse nije iskoristio plus Gacinovic. Igramo bas dobro. E sad Krstajicu Mitra na odmor i ubaci Prijovica a u nadoknadi i Falkao neka udje da ganferi ne pene. Steta sto je Bambi povredjen, pravio bi darmar svojom lucidnoscu. Ovi moji grobari Jankovic i Kosovic ne zapinju, tako i treba. Ocekujem da strucnjak pojaca odbranu i sredinu tako da ocekujem Fejsu i Miletica na terenu.

Joj joj ma TKOGAA briga

pre 5 godina

Zasto pljujete po vasoj repki kada imate rezultate??? Tkoga briga kako igrate. Vazne su pobjede i bodovi. Vi sigurno igrate u B-ligi iducu godinu i tamo cete se sastaviti s nama i trenutno ste bolji od nas.
(Davor-zg, 17. novembar 2018 18:53) # Link komentara

HAHAHAH, nasmijao si me od srca "Davore -Zg" ( ili ipak, točnije, Aleksandre -bg). Prvo 4 za trud, četvorka za riječi "tkoga briga" i "sastaviti se s", 2 za strukturu rečenice a 5- za, nadam se šaljivi smisao istog. Već sam jednom rekao da su mi je slatko kad se pokušava glumiti Hrvate. Kao da ja napišem : " Živeao b 92!!!"

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Vi sto bas losi, vas su Crnogorci u drugom poluvremenu bas pritisli. Iskreno, mnogo ste smor za gledanje, dva igraca nemate da znaju tehnicki odigrati.

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

sramota pa ovo je mucno gledati... pola sata nismo sutnuli ka golu a igramo kuci protiv milogoraca
(milan, 17. novembar 2018 15:31)

Cuj ovog nismo sutnuli na gol a vodimo 2:0.

Mladen cg

pre 5 godina

Veoma sigurna igra Srbije, protiv oslabljene C.Gore. Kolarov igra bez greške. Vidi se jasan odnos snaga na terenu. Ova reprezentacija zaslužuje veću podršku navijača!

V.Jelić

pre 5 godina

Dobrih 55.min., pa neshvatljiv pad u igri 20.min. i poslednjih 15.min. dobro, i rutinski privedeno kraju. Igrao sam 12.god. aktivno fudbal, i često nam se moraju dešavao taj pad u igri, Zašto, to je neobjašnjivo, jednostavno, ni jedan pas ili lopta , nije išla gde je trebalo. I onda opet dovoljno je bila jedna dobra akcija da se sve promeni, tu ni Murinjo, niti, Gvardiola, pa ni Krstajić ne može ništa napraviti.
Srbiji fali plejmejker, imali smo ih nekad, Moca Vukotić, Pižon, D. Stojković-Piksi, više ga nemamo i za dugo ga još nećemo imati, ali, šta je tu je. Tadić i Ljajić, to def. nisu, možda bi moglo nešto biti od Sergeja M. Savića, ali, mora se forsirati na toj poziciji. Pozdrav!

Sc0ter

pre 5 godina

crno gorci sa b timom bolji od nas krstajicu daj ostavku
(erek, 17. novembar 2018 16:47)

I ko je na kraju pobedio, koji je rezultat? Ako su bolji sto nisu pobedili?!!!!

Muka mi je od takvog razmisljanja. Zamisli da vase dete dobije 5- u skoli, i vi kazete tom detetu onaj Pera je bolji od tebe jer je dobio cistu peticu. Strasno kako ljudi razmisljaju, osporavate neciji uspeh i pobede, a opravdavate neuspeh kao bili su bolji, i tako obeshrabljujete generaciju motivaciju i zelju za uspeh, a u isto vreme se tesi da su bili bolji a nema pobeda nema trofeja. Kad bi tako C. Ronaldo razmisljao nikad ne bi uspeo u zivotu, njegov mentalitet je danas pobeda idemo dalje, danas trofej idemo dalje, danas brzi sutra radim da budem jos brzi, danas jace sutiram sutra radim da jos jace da sutiram, danas 2 gola sutra idemo na jos vise golova...itd Ili Jokic danas dao 10 koseva a njegov tim ( bilo da je klub ili reprezentacija) je pobedio a onda bi ste samo tako napljuvali sto ima slab ucinak, a zamisli da ima 60 koseva a njegov tim izgubio, pa vi sad razmislite sta bi ste hteli?
Kritika i omalovazavanje je jedno,a skretati na paznju je drugo tipa treba da se popravi akcija, dodavanje, mirnoca, trcanje bez lopti sa smislom tj da prate saigraca koji ima loptu kod sebe i da bude uvek spreman kad dobije....itd

Realno

pre 5 godina

Ko još gleda fudbal? Gubite to vreme uz devojke, porodicu, knjigu...to su važnije stvari od 22 igrača koji trčkaraju za loptom a vi ništa drugo ne dobijate od kratke euforije odnosno razočarenja ... butepametni#
(Miloš, 17. novembar 2018 20:17) # Link komentara

Ti ga gledas.i ostalih 7milijardi ljudi.gledas ga svaki dan.gledas s srcem.ko sto gledas tenis od kad je Novak najjaci.da znate igrat nogomet,ovdje bi bilo 2500 kom a ne skoro 500

ojha

pre 5 godina

Mitrovic je tako beskoristan... 
kao s 10 igraca da igramo utakmicu :-(
(M, 17. novembar 2018 15:34)

Ti jos nisi skontao da je on 30% reprezentacije. Prebroj samo koliko duela dobije, koliko lopti spusti i proslijedi dalje za nastavak akcije. Koliko samo truda ulozi u svaku utakmicu.. A onda izgooglaj ucinak zadnjih dvadesetak utakmica.
Ja bi mu samo pridružio Jovica u napadu.. Da vidimo kako ce to funkcionisati.

Jax

pre 5 godina

Nije mi jasno da je vako Srbija slaba, očajna bezidejna, pa Hrvatska druga momčad bi vas dobila!
(Ivan Livno CRO, 17. novembar 2018 16:39)

Pa zasto nas onda nikada niste dobili? Aj pali

Netko dobar

pre 5 godina

Koliko moras biti iskomleksiran da pored uspeha svoje reprezentacije ti dodjes i pratis tudju i ponizavas u komentarima,od tih navedenih igraca skoro svi nisu ni standardni u svojim klubovima,daj mi njihovu statistiku,ovaj Pjaca rezerva u Fiorentini,Barkli za nekoliko minuta uradi vise nego Kovacic za citav mec,kad su toliko dobri sto su skoro svi rezerve u svojim klubovima, Jovic sad sa 20 godina je sam bolji od svih tih tvojih navedenih.
 (SUPERMAN, 17. novembar 2018 18:08)

Kada bi barem bio u stanju pogledat se u ogledalo i procitat sta vi pisete i radite po hrvatskim portalima. Ali nemate tu sposobnost pa igrate u grupi C, K(kauc) ili ispadate u skupinama

Ijao

pre 5 godina

Ljudi, vi kad na nesto navalite- ne odustajete. Nemam nista protiv Jovica ali igra Mitrovic jer je BOLJI. I da, kao i svi drugi i mi igramo sa jednim spicom. Prije ste smorili ovako sa Prijovicem, sad daj Jovica. Hajde, malo odmorite. Nisam za, a ni protiv Krstajica ali vi sve njegovo kritikujete. Tako je isto bilo i sa Muslinom, tek kad je dobio otkaz vam je valjao. Realno, nosu svi najbolji tu, ali 90% jeste u timu.

yytyt

pre 5 godina

zasto nam ne igra desnog beka maksimovic? ta pozicija nam je rak rana

maksimovic igra beka u Napoliju, igrao je to protiv psga i liverpula

hrvat iz Bgd

pre 5 godina

ako je Zvezda najjaca u europi jer je dobila cetverostrukog prvaka evrope Liverpula,zasto smo mi tek u grupï C a Hrvati u grupi A?

Veselin88

pre 5 godina

Šteta što se iz aviona vidi da je naša reprezentacija služi kao pijaca menadžerima,Prijovića momka nisu uveli na SP sad ga opet nema,onog momka iz Hofenhajma takođe....sa pravim trnerom,samim tim i pravom selekcijom igrača bili bi smo redovni učesnici velikih takmučenja, ne kažem da bi smo bili velesila,ali respektabilna reprezentacija svakako.

Kajverson

pre 5 godina

Kada bi barem bio u stanju pogledat se u ogledalo i procitat sta vi pisete i radite po hrvatskim portalima. Ali nemate tu sposobnost pa igrate u grupi C, K(kauc) ili ispadate u skupinama
(Netko dobar, 17. novembar 2018 18:21)

Pratim hrvatske portale. Tamo uopšte nema puno Srba,a kamoli puno srpskih provokatora. Postoji i razlika u odnosu na B92 jer se tamo komentari ne cenzurišu. Zato sva mržnja prema Srbima i nacionalistička histerija u Hrvatskoj izbija na videlo. Neke od jezivih komentara je mučno čitati. Čak i ovde tvoja šovinistička histerija dolazi do izražaja. Taman i da postoji masa nekakvih srpskih provokatora na hrvatskim portalima tvoj komentar je nekorektan jer ti ovde sve Srbe vređaš,a lik na čiji komentar tako drsko odgovaraš je svoju poruku adresirao samo ka onom Hrvatu koji je počeo da fantazira o imaginarnim pobedama hrvatskog rezervnog sastava i podsetio ga da su u pitanju igrači koji nisu nikakve zvezde, već su rezerve u svojim klubovima, kao i da je mladi Luka Jović (prvi strelac Bundes Lige) već sa 20 godina veća zvezda od njih. Zašto ti istina smeta?
(budi fer, 17. novembar 2018 19:18) ....
Sve se slažem ....ali da nema puno Srba na Indexu ,,pa budi fer .....

Rajko

pre 5 godina

Ljudi, vi kad na nesto navalite- ne odustajete. Nemam nista protiv Jovica ali igra Mitrovic jer je BOLJI. I da, kao i svi drugi i mi igramo sa jednim spicom. Prije ste smorili ovako sa Prijovicem, sad daj Jovica. Hajde, malo odmorite. Nisam za, a ni protiv Krstajica ali vi sve njegovo kritikujete. Tako je isto bilo i sa Muslinom, tek kad je dobio otkaz vam je valjao. Realno, nosu svi najbolji tu, ali 90% jeste u timu.
(Ijao, 17. novembar 2018 14:41)Ne gleda se ko je bolji,gleda se ko je u boljoj formi a Jovic je u zivotnoj!Da je normalan stavio bi 3 spica Jovic-Mitrovic-Prijovic i bilo bi 6:0 ali ne moze,zato sto neko drugi kaze NE!

Mladen K.

pre 5 godina

Eto šta da vam kažem, San Marino je pokazao veliko fudbalsko umeće, međutim bili smo jači, ovaj put smo imali i malo sreće, a sreća je važan faktor u igri. U svom notesu imam sedamdesetak imena, potencijalnih reprezentativaca. Razmisljam da pružim šansu trojici, četvorici njih na sledećoj utakmici. Vidimo se opet na Romaniji.
Voli vas vaš Krle

Coho

pre 5 godina

Još vam samo nedostaje malo "cojones" i to je to. Niste bili motivirani protiv
tako slabe Crne Gore, jasno mi je. Malo dosadna utakmica. Bit će to bolje, bez brige, idete u viši rang pa će biti i jačih protivnika. Koliko znalaca imate vidi se iz ovih komentara, baš je čudno što sve to nije na boljem nivou. Toliko ste depresivni da je to zapanjujuće. Sve najbolje....

Лепи Цане

pre 5 godina

Митро-пањенка даје још два гола у другом полувремену. Дојава из Л' Екипа.

Nikola

pre 5 godina

Ocajno drugo poluvreme, prva sansa stvorena u 76. minutu, panika kad ne treba, kontra sa 2-3 igrača bez podrške, nepotrebno pipkanje lopte kad ne treba i uz sve to ili neznanje ili bez autoriteta na klupi da sve to primeti i promeni nesto ili da savet igračima. A izmene u 80+ su tek za pricu tako da o ovome moze mnogo da se prica ali sve u svemu po meni jako lose s obzirom na to kakav fond igrača imamo.

Sole

pre 5 godina

ili pley-off ili liga b neka neko pojasni
(neša, 17. novembar 2018 17:52)

nekad: Ko nema u vugla , ima Googla

danas: Ko nema u vugla , nema ni Googla , al' zato ima pametan telefon

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Svaki drugi komentar zasto jedan spic, gde je Jovic, gde je Prijovic...aman, ljudi, on bi i treceg zadnjeg veznog ubacio, nego ga sramota...
Da je vreme da ubacuje mladje igrace- jeste. Ako ovo takmicenje nije prilika, ne znam kada ce...
Licno, ja bih jedino voleo nekog brzeg od Ljajica na krilu i nekoga ko zna da igra fudbal, umesto Rukavine. Ostatak ekipe mi je ok. Za Jovica treba da bude mesta, ali tesko je izbaciti Mitra, koji igra stvarno dobro za reprezentaciju. Pustice ga i danas verovatno malo. Trebao bi da ga pusta i protiv sporijih halfova, naravno.
U nekoj narednoj bi mogao da proba trio iz mlade reprezentacije, cisto da vidi zasto u modernom fudbalu brzina je 50% uspeha.

Milsim, dakle postojim

pre 5 godina

Polako sa pljuvanjem.
Daleko je ovo od sjajnog i uz ova dva gola koja su lepa. I ja bih voleo da vidim da igramo sa dva napadaca, jer imamo 3 sjajna napadaca. I stvarno je steta da uvek budu na klupi i Luka i Prijovic. Ali za 20 min vec sve pljuvanje po svakom igracu koji igra itd. Jadno. Mnogi kao da jedva cekaju da se lose odigra nesto da bi odmah imali razlog da kritikuju na sav glas. Daleko je to od navijaca pravih.

Pančo

pre 5 godina

E, moj profesionalni držaču volana, Marko Simić koji je udario Mitrovića je rođeni Beograđanin tako da si u pravu - udarac je stvarno bio bratski.

Ćurguz

pre 5 godina

Odigraš najbolji meč u poslednjih deset godina protiv Rumunije, onda vratiš Kolarova, Ljajića i Matića i igra opet očajna, slow motion... Igrači koji drže loptu u nogama da ne kažem minut ceo. Kako da igraš fudbal s njima?

skandinavac

pre 5 godina

Pa nije lose mada je i CG mogla izvuci bod i ljudi su osteceni,jer nije bio ofsajd vec regularan gol Mugose.Srbija i nema tako lose igrace ali nema igre i to je ono sto fali. Krstajic je verovatno trenersko znanje stekao u Njemackoj i to se da primjetiti.Ide na sigurno.treba imati s njim i strpljenje,Igracki kadar je relativno solidan ,Pojavice se valjda jos koji igrac.Imali smo i jace sastave pa nismo nista napravili.Ljajic i Matic moraju bolje .

prodati

pre 5 godina

Stvarno me zanima dokle će naša reprezentacija igrati u ovim bezličnim crvenim dresovima, šorcevima i čarapama? Šta je bilo s kombinacijom u bojama naše zastave (crveno, plavo i belo)? Zašto moramo da izgledamo "konfekcijski" kao i 50 drugih reprezentacija koje igraju u skroz crvenoj opremi?

Zile

pre 5 godina

Ako ono udaranje Simica pesnicom u vrat Mitrovica nije za crveni karton, onda ne znam sta je...sramota prvo za takvog "igrača" a o sudiji i da ne pisem. A ako nije kao video, cemu sluzi pomocni sudija ?! Mora da je bio na fb.

Rešenije je biti manjina

pre 5 godina

Gledaj ovo sablažnjavanje zbog promašenog penala. Ako promašuješ zvezdanesterce, kako ćeš da pobeđuješ? Pa lepotom igre, fudbalom za pamćenje, razonodom i bez ikakve kvarnoće! To današnja većina nije sposobna da shvati!

red_moon

pre 5 godina

Hrvatska djeluje kao brzi vlak u odnosu na oba ova tima.Dvije pobjede nad Spanjolskom u zadnje dvije godine u sluzbenim utakmicama, to mogu samo top ekipe.

Sasa

pre 5 godina

Ne znam sta se desava sa tadicem, nije ni senka onog igraca iz kvalifikacija za sp. Ne ume vise ni jedan pas da odigra kako treba a uz to masi penale.....

Nisi u pravu

pre 5 godina

Pratim hrvatske portale. Tamo uopšte nema puno Srba,a kamoli puno srpskih provokatora. Postoji i razlika u odnosu na B92 jer se tamo komentari ne cenzurišu. Zato sva mržnja prema Srbima i nacionalistička histerija u Hrvatskoj izbija na videlo. Neke od jezivih komentara je mučno čitati. Čak i ovde tvoja histerija dolazi do izražaja. Taman i da postoji masa nekakvih srpskih provokatora na hrvatskim portalima tvoj komentar je nekorektan jer ti ovde sve Srbe vređaš,a lik na čiji komentar tako drsko odgovaraš....

Komšija, nije točno to što pišeš. Ako zaista čitaš hrvatske portale, onda bi trebao znati da ima bolesnih, nekulturnih, nacionalističkih i siledžijakih komentara, čak i prijetnji, od Srba. Upravo zato što se ne cenzuriraju, ničim izazvani, napadaju. Degutantno je za čitati. Stječe se dojam da nitko od vas nije normalan. Ima i nasih budala koji na te bolesne provokacije odgovaraju vrijedjanjem i onda je to zaista ružno za čitati. Mislim da je mržnja kao i huliganizam. Nema nacionalnosti, vec nacionalnost koriste za izražavanje mržnje. To su bolesni ljudi, iskompleksirani, prisutni s obije strane!! Zato ti budi objektivan, ne navlači na svoje jer je sramotno to kako se ponašate na našim forumima, i kako vam jednako ružno naši odgovaraju. U konačnici ispadamo isti.

Looddy

pre 5 godina

Sa povratkom Matica i Ljajica, vratio se i antifudbal, zbog kojeg sam prestao da pratim reprezentaciju.
Na 30 Minuta, nijedan sut prema golu i nijedna izgradjena akcija. Ali zato 200 povratnih pasova Matica ka stoperima.

miško

pre 5 godina

Rajković najbolji naš igrač.Odbranio je sve što je moglo da se brani.Janković najbolji crnogorski igrač.Naigrao se pored Milenkovića i Rukavine.

Ne budi tako živčan

pre 5 godina

Nije mi jasno da je vako Srbija slaba, očajna bezidejna, pa Hrvatska druga momčad bi vas dobila!
(Ivan Livno CRO, 17. novembar 2018 16:39)

Pa zasto nas onda nikada niste dobili? Aj pali

Nisi baš obaviješten o svojoj reprezentaciji jel da?

FK Pentagram

pre 5 godina

a netkoga ti Španci odvale 6-0... 
 (el gladijator, 17. novembar 2018 17:57) 

A nekoga Argentina i Holandija sa po 6:0 i 6:1
(Veliki, 17. novembar 2018 18:18)

A netkoga PSG sa 6:1 Liverpul sa 4:0

Džoni

pre 5 godina

Do gola igra spora bezidejna, loše otkrivanje, pasovi u nazad... Posle gola oni se raspali i bila je prilika da ih natrpamo. Mitar odlična reakcija kod gola, ali sramno loše izvođenje penala. Ovoliko slabo izvođenje penala će nas jednom jako zaboleti! Tadić dva puta promaši, sad Mitar katastrofa i umesto da se lepo skoncentrišu i da vrate sigurnost oni prave cirkus i pritisak za izvođenje nekog narednog penala kada će možda taj penal mnogo odlučivati? Ko da ga šutira tada?

Knezz

pre 5 godina

Stvarno smo jadan narod, ljudi igraju dobro, muka mi je vise od ovih negativnih komentara a nismo zgibili 5 meceva.
(yes, 17. novembar 2018 15:57)

Nismo izgubili 5 meceva u Ligi C nacija?? Eeej u ligi C!!!

D

pre 5 godina

Kg,

Moras imati kondiciju, volju, i hrabrost da trcis do 125 minuta. Vama kukavice se povuku poslje prve 25 minute ili ako dostignute gol poslje toga nema akcije. Vasi igraju kao stare babice na terenu.

Born

pre 5 godina

Uz duzno postovanje, ne razumem komsije Hrvate. Ja nikada u zivotu nisam otisao na neki hrvatski portal da nakon tekme Hrvatske ostavljam komentare... Meni je to u najmanju ruku degutantno.
(Aca, 17. novembar 2018 18:22) 
Vise i detaljnije se ovdje pise o Hrvatskoj repki a i sa vecim žarom komentira.

Ivan

pre 5 godina

Nije mi jasan ovaj Tadic sto ukljucuje Rukavinu u onolikoj meri u zavrsnice napada. Lepo ga iskoristi da osvojimo prostor do gola i onda ostavi njemu da centrira. Evo 25 minuta je proslo cetrirao je 5 puta i svaki put sve promasio.

Komandant Mark

pre 5 godina

Ако Србија нема бољег десног бека од Рукавине онда је свака прича сувишна !?

zex

pre 5 godina

Luka Jovic, najbolji strelac BL greeje klupu Mitrovicu, neverovtno.Zasto decko nije poceo pa makar sa Mitrovicem.Zasto forsirate ljajica?Nemogu da svarim tog igrača.Takve podmukle osobe nebi trebalo da igraju za Srbiju.Po ko zna koji put, Srbija ima dobre igrace li nisu u sastavu.Sta krstajic glumi sa Bekovuma od 35godina?Jel Kolarov budućnost Srbije?Sada je bila prava sansa da decaci koji su osvojili SP da ti momci preuzmu glavnu ulogu, svi do jednog.Za 4godina imali bi smo izuzetan tim.Ovko nemamo ništa.Nesposoban trener, igraci od 20do 35godina to je nista.za par godina ti stari igraci zavrsavju ali nećemo imati pravu zamenu

Bard Živa

pre 5 godina

Dmitrović, Milenković, Spajić, Nastasić, Kolarov, Matić, Milivojević, Tadić, Gaćinović, Jović, Mitrović. Kada ovaj sastav neki selektor izvede i izgubi, znaću da su protivnici bolji i da mi nemamo bolje. Dok igraju ovi koji igraju, a ne pozivaju se oni koji znaju igrati biće nam ovako kako jeste...

defekt

pre 5 godina

I ako dobijemo 1:0 recimo, Krstajic ce biti zadovoljan, nema veze sto veze nemaju, bice par kritika i par pohvala, i cepaj dalje, i kad dodje neka malo jaca repr. Ima da nas oduva, e nas fudbale dovidjenja!

ak47

pre 5 godina

Nemam nista protiv Mitrovica ali on u poslednjih mesec i vise dana nije dao gol plus sada kada je otisao Jokanovic pitanje je sta ce biti sa njim a dok Jovic najbolji strelac Bundeslige sedi na klupi prosto neverovatno,sto makar ne ubaci obojicu u igru a greska je i to sto nema i Kostica posto on,Jovic i Gacinovic razbijaju u tandemu u Nemackoj ali dzaba nema od nase reprezentacije nista kad nas vode lopovi.
(Delija, 17. novembar 2018 14:28)

Aj da probam da ti odgovorim, Mitrovic je u reprezentaciji najbolji igrac, prosto je da igra... Kostic je ubedljivo uvek jedan od najgorih kad igra za reprezentaciju. Gacinovic igra i treba da igra, Jovic treba da dobije sansu, kao i Prijovic ali kao drugi napadaci jer je Mitrovic trenutno (zasluzeno po svemu vidjenom) prvi napadac.

Bivsi dizajner tobogana

pre 5 godina

Nasim igracima ne treba trener, nego psihijatar... Da ispita zasto ne igraju 90 minuta, kad svi znaju da utakmica traje 90 minuta.
Igraci Zvezde igraju za Zvezdu do poslednje sekunde, igraci Srbije ne igraju za Srbiju ni 5 minuta nego nesto "improvizuju".
Verovatno im Juga i dalje u glavi, a Juga vise ne postoji. Nek im neko javi da nema vise Tita, Slobe i Juge! Kod mladjih generacija se vec oseca napredak, ali mora to bolje.

Bingo

pre 5 godina

Zasluzena pobeda Srbije,mada i remi bi bio dobar kako je Crna Gora dobro odigrala drugo poluvreme.Ako Crna Gora ovako dobro igra sa B timom,moze ona svakom da pomrsi racune.

Miloš

pre 5 godina

Ko još gleda fudbal? Gubite to vreme uz devojke, porodicu, knjigu...to su važnije stvari od 22 igrača koji trčkaraju za loptom a vi ništa drugo ne dobijate od kratke euforije odnosno razočarenja ... butepametni#

Лепи Цане

pre 5 godina

Црна Гора нас никад није победила, није нам чак ни гол дала. Нека тако и остане.

Jajce

pre 5 godina

Mnogo bolje igramo bez Matića, što se videlo vs Rumunije. Mnogo usporava igru čovek... Samo jedan napadač? Jović, igrač koji je trenutno u najboljoj formi od svih Srba na kupi??? Eee moj Krstajiću...

joe right

pre 5 godina

@budi fer
I kad kupiš novine ima članaka koji te ne zanimaju , misliš da su tebi glupii onda ih samo preskočiš. A izgleda da u ovom slučaju s tobom nešto u redu nije?? ako nevoliš članak preskočiš , odmah zaboraviš i idemo dalje. svašta i tebi smeta

nikki

pre 5 godina

zamisli nigde prenosa...Da bar puste srecne ljude, porodicno blago....ma ova zemlja postaje djubre...ma bitno je da smo na komentarima sve jaci I ostri. Dok sedimo kuci....

Pera

pre 5 godina

Ovo ce da nam svima evocira uspomene na vreme kada je Tumbakovic bio trener Partizana. Cim igra u gostima medjunardnu utakmicu, pukne petarda :). Do sada smo, umesto 2, trebali dati 4 (promasen penal i jos jedna stopostotna prilika). Bice 5 do kraja :)

Pančo

pre 5 godina

Realno, desetakovana Crna Gora je u drugom poluvremenu bar do 75. minuta kada ovo pišem opasniji tim. Protiv jačih protivnika ovakva Srbija teško može nešto da traži.

warlock

pre 5 godina

Bogami, malo je falilo da vam bod ponesemo, cestitke u svakom slucaju, samo ne mozemo se ni jedni ni drugi porediti sa onima sto igraju sutra vece na Vembliju, to ce biti spektakl!

JPR24

pre 5 godina

Umesto da igramo sa Jovicem i Mitrom... Krle bandera sastavi staru gardu, i gledamo uspavanku dok Crnogorci udaraju kontre. Dokle bre sa ovim cirkusom ?

cole

pre 5 godina

u ovakvim utakmicama sa slabim protivnicima i ne treba vise zalaganja. to se uvek mora lagano dobiti, kao sto je bilo u crnoj gori i kako ce biti i danas. igra se koliko treba, oni su ocajni, realno je moglo biti i 4:0 na poluvremenu. nema umisljenog sergeja tako da nema ni rupe u sredini terena. da mali jovic ima menadzera koji bi da se utali sa krstajicem i kokezom, s obzirom na to u kakvoj je formi, poceo bi utakmicu iza mitra. ovako..morace jos golova na utrpa u nemackoj ligi pa da mozda i zasluzi da pocne utakmicu. mitar i penal? ne osudjujem ga, protiv ovakvih protivnika i treba prodati sprdnju, posebno kad rezultat nije upitan.

BVB

pre 5 godina

Jovic treba da se vise nikad ne odazove ovom kvazi selektoru. Ili ako ga ubaci 5 minuta pred kraj da odbije da udje. Igraju mu Lukic, Maksimovic & co koja ni u svojim klubovima ne igra vise od 15 minuta.

oladi s bahacenjem

pre 5 godina

@vatrogasci klinjo bolje suti, sto se tice nadolazecih tu je Srbija u dalekoj prednosti, Jovic 20 godina vec prvi strelac bundeslige

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Jedva čekam da vidim leđa onom panju od selektora!! Ako voliš Mitra ok, ali ubaci Jovića i igraj sa dva špica nesrećo jedna!!

pipara

pre 5 godina

mitar je legenda, verovo sam u njega od 2013, prvenstva, jović će isto bitri sjajan... uglavnom, napad nam kida, odbrana tanka, nema tu št,a prosto je tako, bolji napad i lošiju odbranu ne znam kad smo imali, mora nešto da se promeni prosto, pre svega štoperski tandem da se učvrsti, da se zna ko igra, i da igraju dugo zajedno,moje mišljenje milenković i ne znam ko drugi, trebalo bi nastasić, štoperi nam se stalno menjaju 2 godine.. bekovi su dobri, po meni dmitrović treba da brani, to je to.. idemo srbija!

kladionicarski menadzer

pre 5 godina

zna neko koja je ovo liga?samo pitam jer ceo svet gleda samo diviziju A.
netko zabija 3 komada Argantini i Spaniji
a neko zabija 2 komada Litvi i Crna Gori
hihi

nislija

pre 5 godina

20ti minut i dovoljno vremena da se pokaze da Rukavina nema sta da trazi ovde, jeste borben i da trci ali zavrsni pas i centarsut je 0

Petar

pre 5 godina

Ovakve tekme sluze za pravljenje ekipe..za podizanje odnosa prema igri. Iz tih razloga - Mitrovic napolje. Sutra sa jacim protivnikom, zbog njegovog glupog odnosa prema penalu, umesto 3:0 i katatrofe protivnika, imacemo 2:1 poluvreme i rezukratski otvoreno drugo. Bas da vidimo da li imamo selektora sada ili drugara od igraca na klupi.

Realno

pre 5 godina

Pa naravno da će da će da bude na klupi... Mesto u reprezentaciji sr ne zaslužuje kad pružiš 2-3 dobre partije, već se taj položaj stiče vremenom... A Mitro je već dugo u reprezrntaciji i cepa mreže protivnika

Bard Živa

pre 5 godina

Aj što igra Toni Rukavina, on nam uz Miletu jedini bek koji valja u zemlji, ali zašto Ljajić umesto Prijovića, ako mu Jović mlad i zelen za reprezentaciju?

Jiko

pre 5 godina

Igramo zastareo i ruzan fudbal. Nigde nema dodavanja kroz sredinu (Matic i Maksimovic nemaju pojma), samo dodavanje na stranu i nekakvi bingo centarsuti. Brazil se recimo nikada ne priblizava korner zastavici. Odvratan fudbal, povraca mi se...

Srbija!!!

pre 5 godina

@@@(ctrl, 17. novembar 2018 14:04)
Pa zar Jovic treba da igra desnog beka?
Ja bih tu pre malog Gajica iz Bordoa al' dobro,ukusi su razliciti!

Zaista fudbalski ekspert

pre 5 godina

Simić čist crveni, ali nekako mislim da je to više bile neko koškanje međ drugarima nego zlonamerni udarac. Mislim da je namerno promašio penal, jer je Matić sam sebe šutno, ovaj ga je malo pipnuo, ali tek nakon što je Matara promašio loptu i bio u padu. Ipak se videlo kako su igrači komentarisali situaciju. Inače Matara mora da menja sredinu, Murinjo uništava igrače, ikao ga jako cenim kao stručnjaka. Svi govore kako je Matara gotov, a da ode u Španiju ili Italiju bi ponovo zablistao i to na malo istureniji poziciji, kao danas na primer.
Imamo prepoznatljivu igru i svakako spadamo u B timove. E sad, da bi sve bilo čisto kod nas, igrali bi i Nasta i Milivojević pa i Fejsa, I tako bi na svim pozicijama imali alternative i bili jako ozbiljan tim.
Ovako smo solidni, ali ništa specijalno. Sviđa mi se što se igra dosta po zemlji, i vrši presing često. To se pre nije videlo i našem fudbalu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Јест најбитније наравно да играч добро игра на терену, ал брате некако је баш одвратно гледати како Љајић ћути док му саиграчи пјевају химну. То ми дјелује тако да он на тај начин издаје те своје саиграче, саборце у овој игри, да не кажем у овом "рату"... Немојте ме погрешно разумити... 🙄

Žao mi te

pre 5 godina

Prijatelju nisi shvatio poentu posta, Ili si intelektualno limitiran Ili si previse upao u decije prepucavanja srbija / hrvatska. Ja se time ne bavim samo sam realan. Naravno da vecina nasih igraca igra kao babice, I tacno je da je hrvatska igrala srcem sp, ali ponasati se kao da ste najjaci Ili cak I drugi najjaci na svetu je smesno. Svako iole normalan zna da su belgija francuska nemacka spanija Brazil cak trenutno holandija Portugal iznad vas. U rangu ste sa svajcarskom argentinom Italijom ako ne i nize. Nama je B grupa realna a vama verovatno isto. Mi pri dnu grupe B vi pri vrhu.

Tuga, bijes, razočarenje, jal, zbog srebra Hrvata na SP-u, zbog tog fantastičnog tima kojeg svi velikani gledaju sa strahopoštovanjem, NIKAD neće proći.
Čitam tvoj komentar, i slične, i moram reći da te iskreno žalim...Živjeti s toliko čemera i mržnje nije lako. Mi cemo i dalje pričati na terenu i oduševljavati svijet talentom i velikim srcem, a tebi i sličnima bit ce sve gore i gore. Žao mi te.

fenomen

pre 5 godina

Polako. Uci ce Jovic ili Prijovic u poslednjih 10-ak minuta. Ovi ganferi navalili ko mutav na telefon. I sta fali Rukavini. Borben, odradjuje zadatke u defanzivi i cesto je u napadu pomoc. Ja bih najurio Kolarova, slabog Matica i kiksera Rajkovica. Fejsa, najbolje ocenjeni igrac rezerva??? I ovaj Krstajic veze nema.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Не подржавам селектора и савез и све њихове комбинације и мутне радње ал ако икога морамо побиједити онда ове морамо ал баш морамо. Зато, АЈМО "ОРЛОВИ"! АЈМО СРБИЈА! ГАЗИ БРЕЕЕ! 😲😲😲✊✊✊

Brother Cavil

pre 5 godina

I jedni i drugi trce. Dodavanja, slobodni udarci, penali, golovi, prvo polu(b)reme...i jedni i drugi su mnogo losi. Ne volim sto se parama resava sve ali sve. Mozes da kupis i ekipu, utakmicu, coveka bre...stvarno budalastina, samo zanimacija, velika. Ali ko sta voli...stvar izbora. Budi politicki korektan...bicu.

Kg

pre 5 godina

@zao mi te. Nema potrebe da zalis bilo kog, ali verovatno si dete nezrelo. Ja pratim sport 30 godina I ne gledam na to kao fanatik, Jos manje kao nacionalista. Samo realno. Niti secem vene kad srbija izgubi niti provociram kad pobedi a Jos manje imam emocija kada hrvatska bilo sta uradi u bilo kom sportu. Ali ako je tebi lakse da se tesis onda OK. Ako bih rekao da je srbija posle EP u rukometu u bg u bila druga najjaca reprezentacija svet svi bi se smejali, a ja prvi. A ti ako mislis da hrvatska druga najjaca u fudbalu onda nisi odgledao mnogo utakmica.

Rešenije je biti manjina

pre 5 godina

@ Gledaj ovo sablažnjavanje zbog promašenog penala: "Ako promašuješ zvezdanesterce, kako ćeš da pobeđuješ"? Pa lepotom igre, fudbalom za pamćenje, razonodom i bez ikakve kvarnoće! To današnja većina nije sposobna da shvati!
(Rešenije je biti manjina, 17. novembar 2018 16:12)

Ko aman zaman daje minuse na ovaj komentar? Većina, potvrđuje da je u većini!

Марко

pre 5 godina

Управо је ушао Лукић који није сакупио 50 минута у свом клубу од почетка ове сезоне. Зато нема места за првог стрелца Немачке, као ни за човека који је дао два гола Ливерпулу и био најбољи стрелац наше лиге прошле године.

zoki

pre 5 godina

Ligu nacija niko ne prati u svetu.Evropska i svetska prvenstva su za pokazivanje a tkzv liga nacija služi kao trening i zarađivanje novca raznim besmislenim takmičenjem .Ali za fudbalske nule eto prilike.

vatrogasci

pre 5 godina

Joj volio bih da ispadnemo i da vas dva puta pregazimo pa da vidimo kakve će izgovore imati ovi kojima su svi bolji od nas pa i čak sad i Švicarska, Slovenija.. ma svi.. Al pazite sljedeće godine dolaze Dinamovi klinci kojih još do sad nije ni bilo a to vam je jedno sedam novih i brzih kvalitetnih igrača na svim pozicijama.... Jedva se čeka da Modrić ode da Moro preuzme odgovornost plus Sosa i Brekalo na lijevoj a Vrsaljko i Rebić po desnoj a vezni red Šunjić Moro, Raketa, Broz, Kova.. a obrana Benković, Jedvaj, Lovren, Ćaleta Car... I napad jedno novo ime uskoro stiže koji je Mandžukić 2.0.... Hahaha ? bit će šta je nama ovo trebalo....

Krstsjica svakako treba oterati, ali treba imati meru i ukljuciti mozak ponekad

pre 5 godina

Strucnjaci, je l gledate? Stvarno ovaj mitrovic pojma nema! I koga cemo da napadnemo ako ne cg, jer formacija s dva kreativca jednim brzancem i golgeterom premijer lige nije dovoljna, jer nas prosecan stucnjak misli da je ofanziva samo s 12 centarforova! Eh, da su to znali aragones i del boske, ne bi spanci nikad uzeli evropsku i svetsku titulu s laznom devetkom...

est

pre 5 godina

marakana je uvek bila sinonim pobeda...a sada gledajte na onom smesnom ako pobedw bice dobro.mislim da tamo nismo nikad pobedili kad jre trebalo.

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

Митро-пањенка даје још два гола у другом полувремену. Дојава из Л' Екипа.
(Лепи Цане, 17. novembar 2018 16:06)

Potvrdjujem tu informaciju.

Disciplina

pre 5 godina

Ali,cemu sve ovo?
Postoje klupski fudbal,kako na nacionalnom,tako i na internacionalnom nivou.
Postoje takmicenja svetska i kontinentalna i prijateljske utakmice. Cemu ovo?!?

Mića

pre 5 godina

Druga momčad Hrvatske bi vas jedne i druge dobila,Livaković,Jedvaj,Mitrović,Lešković,Pivarić,Pašalić,Rog,Kovačić,Brekalo,Vlašić i Pjaca...,igrači Bayera,Club Briggea,Dinamo Kyeva,Atalante,Napolia,Chelsiea,Wolfsburga,Cska,Fiorentine....

Звездин весник

pre 5 godina

Па добро, битније је да игра пропали Љајић него звезда у успону Јовић... Брука. Он и Гачиновић су одличан тандем у Ајнтрахту, не видим разлог зашто не би играли и сад заједно... још кад би и Костић био позван.

Mladen cg

pre 5 godina

Veoma sigurna igra Srbije, protiv oslabljene C.Gore. Kolarov igra bez greške. Vidi se jasan odnos snaga na terenu. Ova reprezentacija zaslužuje veću podršku navijača!

Никола

pre 5 godina

Рајковић данас доказао да није калибар за репрезентацију.
Вељковићева игра вечерас се своди на "и грешка Вељковића!"
Тадића ко је видео на терену више од 3х нек' се јави.
Митар блед, Јовић требао далеко раније.
Мијат показао зашто не треба да буде прва опција.
Укратко, то је то.

Netko dobar

pre 5 godina

Koliko moras biti iskomleksiran da pored uspeha svoje reprezentacije ti dodjes i pratis tudju i ponizavas u komentarima,od tih navedenih igraca skoro svi nisu ni standardni u svojim klubovima,daj mi njihovu statistiku,ovaj Pjaca rezerva u Fiorentini,Barkli za nekoliko minuta uradi vise nego Kovacic za citav mec,kad su toliko dobri sto su skoro svi rezerve u svojim klubovima, Jovic sad sa 20 godina je sam bolji od svih tih tvojih navedenih.
 (SUPERMAN, 17. novembar 2018 18:08)

Kada bi barem bio u stanju pogledat se u ogledalo i procitat sta vi pisete i radite po hrvatskim portalima. Ali nemate tu sposobnost pa igrate u grupi C, K(kauc) ili ispadate u skupinama

fenomen

pre 5 godina

1:0 Ademinjo Grobarinjo
2:0 Mitrinjo Grobarinjo.
Nema golova bez grobara. Mitar sam dade vise golova za Srbiju nego Zigic i Pantelic zajedno na duplo vise utakmica. Posle malo duzeg i sporog uvoda Srbija se razigrala i polako puni Crnogorce. Samo Mitar jos tri sanse nije iskoristio plus Gacinovic. Igramo bas dobro. E sad Krstajicu Mitra na odmor i ubaci Prijovica a u nadoknadi i Falkao neka udje da ganferi ne pene. Steta sto je Bambi povredjen, pravio bi darmar svojom lucidnoscu. Ovi moji grobari Jankovic i Kosovic ne zapinju, tako i treba. Ocekujem da strucnjak pojaca odbranu i sredinu tako da ocekujem Fejsu i Miletica na terenu.

room 1408

pre 5 godina

Bruka!Napadamo sa JEDNIM napadačem!Igramo kući protiv CG i igramo bunker.Zato smo tu gde jesmo.Covece ubaci od starta LUKU JOVICA!!!Ne igramo protiv Nemacke u Berlinu!

Igor

pre 5 godina

Šta je ovo braćo?
Jad protiv bijede.
Ma ništa, barem ste po komentarima Brazilci.
Al baš me zanima što bi vam bilo draže,
da budete velesila kao što je Hrvatska ili da Hrvatska bude smijurija kao što ste vi?
Barem ste u četvrtak gledali znalce sa loptom!
Pozdrav iz cijenjene nogometne velesile Hrvatske !

dule

pre 5 godina

400 komentara xaxaxaxaa

Mi smo kraljevska nacija definitivno

Cemu euforija

Prvo necemo se kvalifikovati na EP jedno 90%

Dugo ako se SLUCAJNO i kvalifikujemo ispascemo u prvom krugu KAO I UVEK

Oko cega se vi palite da mi je znati

Rešenije je biti manjina

pre 5 godina

Gledaj ovo sablažnjavanje zbog promašenog penala. Ako promašuješ zvezdanesterce, kako ćeš da pobeđuješ? Pa lepotom igre, fudbalom za pamćenje, razonodom i bez ikakve kvarnoće! To današnja većina nije sposobna da shvati!

Ilija Dukić

pre 5 godina

Bruka!Napadamo sa JEDNIM napadačem!Igramo kući protiv CG i igramo bunker.Zato smo tu gde jesmo.Covece ubaci od starta LUKU JOVICA!!!Ne igramo protiv Nemacke u Berlinu!
(room 1408, 17. novembar 2018 14:03)

Ceo svet igra u formaciji 4-2-3-1, samo si ti pametan i tebi je to bunker.
Sta kazes na poluvremenu?

Crvena zvezda 1913

pre 5 godina

Mora se reci da je Tumbakovic bio u pravu...CG igra kao partizan na Marakani...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 17. novembar 2018 15:49)

Još kad bi zvezda mogla da proizvede igrače kao što su Ljajic i Mitrovic...

el gladijator

pre 5 godina

Crna gora pokradena bezočno.Čist gol piništen i možda još jedan isto zbog ofsajda.Crnogorcima sve pohvale.
(miško, 17. novembar 2018 17:21

u potpisu: mi navijači zvezde, mrzitelji FSS i srpskog fudbala.

Klubašenje je uništilo reprezentativni fudbal. Krivac? CZV rukovodstvo od organizovanog napada u Djenovi pa do danas. Uz navijačku bagru koja zviždi našim fudbalerima, raduje se porazima svoje reprezentacije i traži dlaku u jajetu.
I zato u inat klupskim navijačima policijskog kluba : Napred Srbija, samo se pobede broje

tu smo negdje :)

pre 5 godina

Kad gledam onu utakmicu u Zagrebu neku večer ova mi djeluje ko usporeni snimak! Sabila vas Crna Gora u peterac zadnjih 20 minuta!

FK Pentagram

pre 5 godina

a netkoga ti Španci odvale 6-0... 
 (el gladijator, 17. novembar 2018 17:57) 

A nekoga Argentina i Holandija sa po 6:0 i 6:1
(Veliki, 17. novembar 2018 18:18)

A netkoga PSG sa 6:1 Liverpul sa 4:0

Stipe

pre 5 godina

Ovom pobedom,Srbija je dokazala da je od reprezentacija bivše Juge,zasluženo treća.Odmah iza BiH i vice prvaka sveta Hrvatske.Čestitam!

Ijao

pre 5 godina

Ljudi, vi kad na nesto navalite- ne odustajete. Nemam nista protiv Jovica ali igra Mitrovic jer je BOLJI. I da, kao i svi drugi i mi igramo sa jednim spicom. Prije ste smorili ovako sa Prijovicem, sad daj Jovica. Hajde, malo odmorite. Nisam za, a ni protiv Krstajica ali vi sve njegovo kritikujete. Tako je isto bilo i sa Muslinom, tek kad je dobio otkaz vam je valjao. Realno, nosu svi najbolji tu, ali 90% jeste u timu.

Da prostite...

pre 5 godina

crno gorci sa b timom bolji od nas krstajicu daj ostavku
(erek, 17. novembar 2018 16:47)

I ko je na kraju pobedio, koji je rezultat? Ako su bolji sto nisu pobedili?!!!!

Muka mi je od takvog razmisljanja. Zamisli da vase dete dobije 5- u skoli, i vi kazete tom detetu onaj Pera je bolji od tebe jer je dobio cistu peticu.
(Sc0ter, 17. novembar 2018 17:31)

Muka mi je od vas koji nećete da priznate da im je sudija poništio čist gol i poklonio nam pobedu. To je kao kad ti dete zasluži jedinicu a nastavnik mu pokloni 5-. Malo realnosti, ljudi!

c. z. (fmp)

pre 5 godina

"Dzoni"..... ma zvezda bi i francusku razbila..... izgleda da oni pametniji polako napustaju srbiju, a ostaju... uglavnom navijaci zvezde....

kladionicarski menadzer

pre 5 godina

zna neko koja je ovo liga?samo pitam jer ceo svet gleda samo diviziju A.
netko zabija 3 komada Argantini i Spaniji
a neko zabija 2 komada Litvi i Crna Gori
hihi

Лепи Цане

pre 5 godina

Мала анкета пред почетак меча:

плус - Србија побеђује, Црна Гора губи;
минус - Црна Гора губи а Србија добија.

Looddy

pre 5 godina

Sa povratkom Matica i Ljajica, vratio se i antifudbal, zbog kojeg sam prestao da pratim reprezentaciju.
Na 30 Minuta, nijedan sut prema golu i nijedna izgradjena akcija. Ali zato 200 povratnih pasova Matica ka stoperima.

Globtroter

pre 5 godina

U inat Terzinim i Ramadanijevim pljuvačima.

Ništa im ne valja, ali ne znaju kako da objasne da prvi put igramo fudbal, da mi kontrolišemo igru, da ne igramo sa 8 igrača u odbrani i sve to radimo sa dosta mladih igrača.

Puna podrška Mladenu i igračima.

Mitar se žešće izglupirao, ali oprostićemo mu.

Davor-zg

pre 5 godina

Zasto pljujete po vasoj repki kada imate rezultate??? Tkoga briga kako igrate. Vazne su pobjede i bodovi. Vi sigurno igrate u B-ligi iducu godinu i tamo cete se sastaviti s nama i trenutno ste bolji od nas.

Daki

pre 5 godina

Neko ima srece i dobije Rusiju , Dansku na penalima i pobedjuju mlade Engleze koji prvi put igraju zajedno

Neko ima srece jer Nigerija napravio Autogol i dobili penal protiv nigerije , koji imaju srecu jer je Caballero najbolji golman na svetu

Realno su Brazil i Svajcarska 100 puta jaci od Argentine , Nigerije , Island , Rusije , Danske i Engleze

hrvat iz Bgd

pre 5 godina

ako je Zvezda najjaca u europi jer je dobila cetverostrukog prvaka evrope Liverpula,zasto smo mi tek u grupï C a Hrvati u grupi A?

Realno

pre 5 godina

Ko još gleda fudbal? Gubite to vreme uz devojke, porodicu, knjigu...to su važnije stvari od 22 igrača koji trčkaraju za loptom a vi ništa drugo ne dobijate od kratke euforije odnosno razočarenja ... butepametni#
(Miloš, 17. novembar 2018 20:17) # Link komentara

Ti ga gledas.i ostalih 7milijardi ljudi.gledas ga svaki dan.gledas s srcem.ko sto gledas tenis od kad je Novak najjaci.da znate igrat nogomet,ovdje bi bilo 2500 kom a ne skoro 500

Realno

pre 5 godina

Pa naravno da će da će da bude na klupi... Mesto u reprezentaciji sr ne zaslužuje kad pružiš 2-3 dobre partije, već se taj položaj stiče vremenom... A Mitro je već dugo u reprezrntaciji i cepa mreže protivnika

kralj

pre 5 godina

Ne mogu da shvatim koliko ovde I'ma negativnih komentara I koliko mrzimo sopstvenu reprezentaciju.To imamo trenutno,igrace I trenera,ako ne mozemo da promenimo,makar navijajmo.

vatrogasci

pre 5 godina

Joj volio bih da ispadnemo i da vas dva puta pregazimo pa da vidimo kakve će izgovore imati ovi kojima su svi bolji od nas pa i čak sad i Švicarska, Slovenija.. ma svi.. Al pazite sljedeće godine dolaze Dinamovi klinci kojih još do sad nije ni bilo a to vam je jedno sedam novih i brzih kvalitetnih igrača na svim pozicijama.... Jedva se čeka da Modrić ode da Moro preuzme odgovornost plus Sosa i Brekalo na lijevoj a Vrsaljko i Rebić po desnoj a vezni red Šunjić Moro, Raketa, Broz, Kova.. a obrana Benković, Jedvaj, Lovren, Ćaleta Car... I napad jedno novo ime uskoro stiže koji je Mandžukić 2.0.... Hahaha ? bit će šta je nama ovo trebalo....

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Vi sto bas losi, vas su Crnogorci u drugom poluvremenu bas pritisli. Iskreno, mnogo ste smor za gledanje, dva igraca nemate da znaju tehnicki odigrati.

Aca

pre 5 godina

Uz duzno postovanje, ne razumem komsije Hrvate. Ja nikada u zivotu nisam otisao na neki hrvatski portal da nakon tekme Hrvatske ostavljam komentare... Meni je to u najmanju ruku degutantno.

Born

pre 5 godina

Uz duzno postovanje, ne razumem komsije Hrvate. Ja nikada u zivotu nisam otisao na neki hrvatski portal da nakon tekme Hrvatske ostavljam komentare... Meni je to u najmanju ruku degutantno.
(Aca, 17. novembar 2018 18:22) 
Vise i detaljnije se ovdje pise o Hrvatskoj repki a i sa vecim žarom komentira.

veliki strumf

pre 5 godina

Razbi nas 2. tim Crne Gore u 2. poluvremenu! Još im poništise čist gol. Mi smo taman gde i treba da budemo - u 3. ligi evropskog fudbala!

Kg

pre 5 godina

Razumem da su hrvati bolji u fudbalu, ali omalovazavaju ovu C grupu gde igra npr Finska koji nisu pobedili u kvalifikacijama za sp. A i Srbiju sa kojom ce zajedno biti u grupi B ako ne pobede na Wembliju. Mnogo brzo poleteli da su sila zbog Sp gde su pobedili dansku rusiju i englesku i sve posle penala.

Kajverson

pre 5 godina

Kada bi barem bio u stanju pogledat se u ogledalo i procitat sta vi pisete i radite po hrvatskim portalima. Ali nemate tu sposobnost pa igrate u grupi C, K(kauc) ili ispadate u skupinama
(Netko dobar, 17. novembar 2018 18:21)

Pratim hrvatske portale. Tamo uopšte nema puno Srba,a kamoli puno srpskih provokatora. Postoji i razlika u odnosu na B92 jer se tamo komentari ne cenzurišu. Zato sva mržnja prema Srbima i nacionalistička histerija u Hrvatskoj izbija na videlo. Neke od jezivih komentara je mučno čitati. Čak i ovde tvoja šovinistička histerija dolazi do izražaja. Taman i da postoji masa nekakvih srpskih provokatora na hrvatskim portalima tvoj komentar je nekorektan jer ti ovde sve Srbe vređaš,a lik na čiji komentar tako drsko odgovaraš je svoju poruku adresirao samo ka onom Hrvatu koji je počeo da fantazira o imaginarnim pobedama hrvatskog rezervnog sastava i podsetio ga da su u pitanju igrači koji nisu nikakve zvezde, već su rezerve u svojim klubovima, kao i da je mladi Luka Jović (prvi strelac Bundes Lige) već sa 20 godina veća zvezda od njih. Zašto ti istina smeta?
(budi fer, 17. novembar 2018 19:18) ....
Sve se slažem ....ali da nema puno Srba na Indexu ,,pa budi fer .....

Rajko

pre 5 godina

Ljudi, vi kad na nesto navalite- ne odustajete. Nemam nista protiv Jovica ali igra Mitrovic jer je BOLJI. I da, kao i svi drugi i mi igramo sa jednim spicom. Prije ste smorili ovako sa Prijovicem, sad daj Jovica. Hajde, malo odmorite. Nisam za, a ni protiv Krstajica ali vi sve njegovo kritikujete. Tako je isto bilo i sa Muslinom, tek kad je dobio otkaz vam je valjao. Realno, nosu svi najbolji tu, ali 90% jeste u timu.
(Ijao, 17. novembar 2018 14:41)Ne gleda se ko je bolji,gleda se ko je u boljoj formi a Jovic je u zivotnoj!Da je normalan stavio bi 3 spica Jovic-Mitrovic-Prijovic i bilo bi 6:0 ali ne moze,zato sto neko drugi kaze NE!

Jiko

pre 5 godina

Igramo zastareo i ruzan fudbal. Nigde nema dodavanja kroz sredinu (Matic i Maksimovic nemaju pojma), samo dodavanje na stranu i nekakvi bingo centarsuti. Brazil se recimo nikada ne priblizava korner zastavici. Odvratan fudbal, povraca mi se...

Miro,Bastina-Ohio

pre 5 godina

Od kada su omladinci Srbije bili prvaci Sveta, nas nacinalni i klupski fudbal jeu usponu. O tome svedoci plasman A tima na svetsko prvenstvo u Rusiji nakon desetogodisnjeg posta, ubedljive igre nase B selekcije, Zvezdin prodor u Evropsku fudbalsku elitu kaoi ova potonja dominacija A tima u Ligi Evrope/bez obzira na osrednju konkurenciju/.Dobronamerne kritike da ovaj A tim mora igrati 90 minuta u pobeudnickom ritmu kao i ona upucena selektoru da neka imena nisu na profesionalnom nivou.-su opravdane.Ali cisto politicki opozicioni komentari upereni pre svega na ulogu Vlasti ne zvuce patriotski i daju za pravo onima koji ne vole Srpski tim.

Deki-Pariz

pre 5 godina

Jović ima sve predispozicije za moderan napadač....brz....jak.....zna da čuva loptu i daje golove...
a mi damo prednost Mitru.....a on je običan stub....

Slobo

pre 5 godina

Protiv B reperezentacije CG na Marakani , uz ponisten regularan gol za CG strepimo za pobedu do zadnjeg minuta, i pitamo se zasto smo u C grupi.

Sc0ter

pre 5 godina

crno gorci sa b timom bolji od nas krstajicu daj ostavku
(erek, 17. novembar 2018 16:47)

I ko je na kraju pobedio, koji je rezultat? Ako su bolji sto nisu pobedili?!!!!

Muka mi je od takvog razmisljanja. Zamisli da vase dete dobije 5- u skoli, i vi kazete tom detetu onaj Pera je bolji od tebe jer je dobio cistu peticu. Strasno kako ljudi razmisljaju, osporavate neciji uspeh i pobede, a opravdavate neuspeh kao bili su bolji, i tako obeshrabljujete generaciju motivaciju i zelju za uspeh, a u isto vreme se tesi da su bili bolji a nema pobeda nema trofeja. Kad bi tako C. Ronaldo razmisljao nikad ne bi uspeo u zivotu, njegov mentalitet je danas pobeda idemo dalje, danas trofej idemo dalje, danas brzi sutra radim da budem jos brzi, danas jace sutiram sutra radim da jos jace da sutiram, danas 2 gola sutra idemo na jos vise golova...itd Ili Jokic danas dao 10 koseva a njegov tim ( bilo da je klub ili reprezentacija) je pobedio a onda bi ste samo tako napljuvali sto ima slab ucinak, a zamisli da ima 60 koseva a njegov tim izgubio, pa vi sad razmislite sta bi ste hteli?
Kritika i omalovazavanje je jedno,a skretati na paznju je drugo tipa treba da se popravi akcija, dodavanje, mirnoca, trcanje bez lopti sa smislom tj da prate saigraca koji ima loptu kod sebe i da bude uvek spreman kad dobije....itd

Ne budi tako živčan

pre 5 godina

Nije mi jasno da je vako Srbija slaba, očajna bezidejna, pa Hrvatska druga momčad bi vas dobila!
(Ivan Livno CRO, 17. novembar 2018 16:39)

Pa zasto nas onda nikada niste dobili? Aj pali

Nisi baš obaviješten o svojoj reprezentaciji jel da?

Žao mi te

pre 5 godina

Prijatelju nisi shvatio poentu posta, Ili si intelektualno limitiran Ili si previse upao u decije prepucavanja srbija / hrvatska. Ja se time ne bavim samo sam realan. Naravno da vecina nasih igraca igra kao babice, I tacno je da je hrvatska igrala srcem sp, ali ponasati se kao da ste najjaci Ili cak I drugi najjaci na svetu je smesno. Svako iole normalan zna da su belgija francuska nemacka spanija Brazil cak trenutno holandija Portugal iznad vas. U rangu ste sa svajcarskom argentinom Italijom ako ne i nize. Nama je B grupa realna a vama verovatno isto. Mi pri dnu grupe B vi pri vrhu.

Tuga, bijes, razočarenje, jal, zbog srebra Hrvata na SP-u, zbog tog fantastičnog tima kojeg svi velikani gledaju sa strahopoštovanjem, NIKAD neće proći.
Čitam tvoj komentar, i slične, i moram reći da te iskreno žalim...Živjeti s toliko čemera i mržnje nije lako. Mi cemo i dalje pričati na terenu i oduševljavati svijet talentom i velikim srcem, a tebi i sličnima bit ce sve gore i gore. Žao mi te.

red_moon

pre 5 godina

Hrvatska djeluje kao brzi vlak u odnosu na oba ova tima.Dvije pobjede nad Spanjolskom u zadnje dvije godine u sluzbenim utakmicama, to mogu samo top ekipe.

Bosnaa

pre 5 godina

Bosna jedina sa Balkana u ligi A,napred zmajevi!! Uzgred komsije cestitam ma pobedi i plasmanu i visi rang,ali jos uvek ste losi sa igrom,iskreno sa kazem.

Miloš

pre 5 godina

Ko još gleda fudbal? Gubite to vreme uz devojke, porodicu, knjigu...to su važnije stvari od 22 igrača koji trčkaraju za loptom a vi ništa drugo ne dobijate od kratke euforije odnosno razočarenja ... butepametni#

zex

pre 5 godina

Luka Jovic, najbolji strelac BL greeje klupu Mitrovicu, neverovtno.Zasto decko nije poceo pa makar sa Mitrovicem.Zasto forsirate ljajica?Nemogu da svarim tog igrača.Takve podmukle osobe nebi trebalo da igraju za Srbiju.Po ko zna koji put, Srbija ima dobre igrace li nisu u sastavu.Sta krstajic glumi sa Bekovuma od 35godina?Jel Kolarov budućnost Srbije?Sada je bila prava sansa da decaci koji su osvojili SP da ti momci preuzmu glavnu ulogu, svi do jednog.Za 4godina imali bi smo izuzetan tim.Ovko nemamo ništa.Nesposoban trener, igraci od 20do 35godina to je nista.za par godina ti stari igraci zavrsavju ali nećemo imati pravu zamenu

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Добро ово изгледа ал опет кажем: ПРАВДА ЗА МУСЛИНА☝! АЈМО СРБИЈА ГАЗИ! ✊

Jax

pre 5 godina

Nije mi jasno da je vako Srbija slaba, očajna bezidejna, pa Hrvatska druga momčad bi vas dobila!
(Ivan Livno CRO, 17. novembar 2018 16:39)

Pa zasto nas onda nikada niste dobili? Aj pali

Nebitno ili nije bitno

pre 5 godina

Au koliko kompleksaša na jednom mestu. Ali da Hrvat dolazi na ovaj portal i proziva Srbiju u bilo čemu je vrhunac, kao i obrnuto ako ima hrvatskih sportskih sajtova što sumnjam da ima koliko Hrvata visi ovde. A čak nije ni vest o hrvatskoj reprezentaciji, igraču, sportisti. Eh da mi je vaš mozak da uzmem bolovanje i odmorim nedelju dana.

skandinavac

pre 5 godina

Pa nije lose mada je i CG mogla izvuci bod i ljudi su osteceni,jer nije bio ofsajd vec regularan gol Mugose.Srbija i nema tako lose igrace ali nema igre i to je ono sto fali. Krstajic je verovatno trenersko znanje stekao u Njemackoj i to se da primjetiti.Ide na sigurno.treba imati s njim i strpljenje,Igracki kadar je relativno solidan ,Pojavice se valjda jos koji igrac.Imali smo i jace sastave pa nismo nista napravili.Ljajic i Matic moraju bolje .

Trolu

pre 5 godina

Zasto pljujete po vasoj repki kada imate rezultate??? Tkoga briga kako igrate. Vazne su pobjede i bodovi. Vi sigurno igrate u B-ligi iducu godinu i tamo cete se sastaviti s nama i trenutno ste bolji od nas.
(Davor-zg, 17. novembar 2018 18:53)

Kažemo tko ali ne kažemo tkoga, probaj ponovo .

fenomen

pre 5 godina

Polako. Uci ce Jovic ili Prijovic u poslednjih 10-ak minuta. Ovi ganferi navalili ko mutav na telefon. I sta fali Rukavini. Borben, odradjuje zadatke u defanzivi i cesto je u napadu pomoc. Ja bih najurio Kolarova, slabog Matica i kiksera Rajkovica. Fejsa, najbolje ocenjeni igrac rezerva??? I ovaj Krstajic veze nema.

Аки

pre 5 godina

Uz duzno postovanje, ne razumem komsije Hrvate. Ja nikada u zivotu nisam otisao na neki hrvatski portal da nakon tekme Hrvatske ostavljam komentare... Meni je to u najmanju ruku degutantno.
(Aca, 17. novembar 2018 18:22)
Hrvatska posla.

Dacha

pre 5 godina

Pa naravno da će da će da bude na klupi... Mesto u reprezentaciji sr ne zaslužuje kad pružiš 2-3 dobre partije, već se taj položaj stiče vremenom... A Mitro je već dugo u reprezrntaciji i cepa mreže protivnika
(Realno, 17. novembar 2018 14:25)

On "cepa" golove zato sto jedino on izgleda i ima pravo da igra u reprezentaciji u zadnje 2,3 godine,kad bi slucajno pustili nekog drugog ali slucajno da li mislite da i taj ne bi cepao golove s obzirom da je najbolji strelac jedne malo poznate Bundeslige?!

zoki

pre 5 godina

Ligu nacija niko ne prati u svetu.Evropska i svetska prvenstva su za pokazivanje a tkzv liga nacija služi kao trening i zarađivanje novca raznim besmislenim takmičenjem .Ali za fudbalske nule eto prilike.

Bluberi2TYÝÝÝSXCCy

pre 5 godina

Kako bih ih pokažnjavao za ovako izvedene penale. Od 4 sudjena realizovalu su 1?!?!
Mislim sa i to oslikava više nego ležetan odnos prema reprezentaciji.
Skandalozno je da kapiten CG Simić ne dobije crveni za očigledno namerno udaranja pesnicom Mitrovića + penal koji bi, naravno, promašili.
Inače, ne zna se šta je veći jad i čemer. Da li užasna CG, da li loša Srbija, da li katastrofalna poseta od 15 k gledalaca sve sa podeljenim free kartama BG po školama.

Zaista fudbalski ekspert

pre 5 godina

Simić čist crveni, ali nekako mislim da je to više bile neko koškanje međ drugarima nego zlonamerni udarac. Mislim da je namerno promašio penal, jer je Matić sam sebe šutno, ovaj ga je malo pipnuo, ali tek nakon što je Matara promašio loptu i bio u padu. Ipak se videlo kako su igrači komentarisali situaciju. Inače Matara mora da menja sredinu, Murinjo uništava igrače, ikao ga jako cenim kao stručnjaka. Svi govore kako je Matara gotov, a da ode u Španiju ili Italiju bi ponovo zablistao i to na malo istureniji poziciji, kao danas na primer.
Imamo prepoznatljivu igru i svakako spadamo u B timove. E sad, da bi sve bilo čisto kod nas, igrali bi i Nasta i Milivojević pa i Fejsa, I tako bi na svim pozicijama imali alternative i bili jako ozbiljan tim.
Ovako smo solidni, ali ništa specijalno. Sviđa mi se što se igra dosta po zemlji, i vrši presing često. To se pre nije videlo i našem fudbalu.

Stari čačanin

pre 5 godina

A netkoga PSG sa 6:1 Liverpul sa 4:0
(FK Pentagram, 17. novembar 2018 18:33)

A neko ne može ni da stigne da igra sa PSG - om i Liverpulom.

Napred Srbija

pre 5 godina

U kakvoj atmosveri antisrpske histerije obitava reprezentacija, za mene su oni svetski sampioni.
Pobedis 2-1 ne valja igra.
Da smo pobedili 6-1 bilo bi slaba CG
Uglavnom, prvo poluvreme brilijantno, drugo ocajno. Bice to bolje. Samo napred.

Delija

pre 5 godina

Nemam nista protiv Mitrovica ali on u poslednjih mesec i vise dana nije dao gol plus sada kada je otisao Jokanovic pitanje je sta ce biti sa njim a dok Jovic najbolji strelac Bundeslige sedi na klupi prosto neverovatno,sto makar ne ubaci obojicu u igru a greska je i to sto nema i Kostica posto on,Jovic i Gacinovic razbijaju u tandemu u Nemackoj ali dzaba nema od nase reprezentacije nista kad nas vode lopovi.

Brother Cavil

pre 5 godina

I jedni i drugi trce. Dodavanja, slobodni udarci, penali, golovi, prvo polu(b)reme...i jedni i drugi su mnogo losi. Ne volim sto se parama resava sve ali sve. Mozes da kupis i ekipu, utakmicu, coveka bre...stvarno budalastina, samo zanimacija, velika. Ali ko sta voli...stvar izbora. Budi politicki korektan...bicu.

MiLaN

pre 5 godina

Netko pobjeđuje Španjolsku,a netko Crnu goru i Rumunjsku!
(Mića, 17. novembar 2018 17:19)

Sto je najgore mi Rumune ne pobedismo u ovoj grupi. 0:0 i 2:2

budi fer

pre 5 godina

Kada bi barem bio u stanju pogledat se u ogledalo i procitat sta vi pisete i radite po hrvatskim portalima. Ali nemate tu sposobnost pa igrate u grupi C, K(kauc) ili ispadate u skupinama
(Netko dobar, 17. novembar 2018 18:21)

Pratim hrvatske portale. Tamo uopšte nema puno Srba,a kamoli puno srpskih provokatora. Postoji i razlika u odnosu na B92 jer se tamo komentari ne cenzurišu. Zato sva mržnja prema Srbima i nacionalistička histerija u Hrvatskoj izbija na videlo. Neke od jezivih komentara je mučno čitati. Čak i ovde tvoja šovinistička histerija dolazi do izražaja. Taman i da postoji masa nekakvih srpskih provokatora na hrvatskim portalima tvoj komentar je nekorektan jer ti ovde sve Srbe vređaš,a lik na čiji komentar tako drsko odgovaraš je svoju poruku adresirao samo ka onom Hrvatu koji je počeo da fantazira o imaginarnim pobedama hrvatskog rezervnog sastava i podsetio ga da su u pitanju igrači koji nisu nikakve zvezde, već su rezerve u svojim klubovima, kao i da je mladi Luka Jović (prvi strelac Bundes Lige) već sa 20 godina veća zvezda od njih. Zašto ti istina smeta?

Nisi u pravu

pre 5 godina

Pratim hrvatske portale. Tamo uopšte nema puno Srba,a kamoli puno srpskih provokatora. Postoji i razlika u odnosu na B92 jer se tamo komentari ne cenzurišu. Zato sva mržnja prema Srbima i nacionalistička histerija u Hrvatskoj izbija na videlo. Neke od jezivih komentara je mučno čitati. Čak i ovde tvoja histerija dolazi do izražaja. Taman i da postoji masa nekakvih srpskih provokatora na hrvatskim portalima tvoj komentar je nekorektan jer ti ovde sve Srbe vređaš,a lik na čiji komentar tako drsko odgovaraš....

Komšija, nije točno to što pišeš. Ako zaista čitaš hrvatske portale, onda bi trebao znati da ima bolesnih, nekulturnih, nacionalističkih i siledžijakih komentara, čak i prijetnji, od Srba. Upravo zato što se ne cenzuriraju, ničim izazvani, napadaju. Degutantno je za čitati. Stječe se dojam da nitko od vas nije normalan. Ima i nasih budala koji na te bolesne provokacije odgovaraju vrijedjanjem i onda je to zaista ružno za čitati. Mislim da je mržnja kao i huliganizam. Nema nacionalnosti, vec nacionalnost koriste za izražavanje mržnje. To su bolesni ljudi, iskompleksirani, prisutni s obije strane!! Zato ti budi objektivan, ne navlači na svoje jer je sramotno to kako se ponašate na našim forumima, i kako vam jednako ružno naši odgovaraju. U konačnici ispadamo isti.

Kg

pre 5 godina

@D,Prijatelju nisi shvatio poentu posta, Ili si intelektualno limitiran Ili si previse upao u decije prepucavanja srbija / hrvatska. Ja se time ne bavim samo sam realan. Naravno da vecina nasih igraca igra kao babice, I tacno je da je hrvatska igrala srcem sp, ali ponasati se kao da ste najjaci Ili cak I drugi najjaci na svetu je smesno. Svako iole normalan zna da su belgija francuska nemacka spanija Brazil cak trenutno holandija Portugal iznad vas. U rangu ste sa svajcarskom argentinom Italijom ako ne i nize. Nama je B grupa realna a vama verovatno isto. Mi pri dnu grupe B vi pri vrhu.

Profesionalni držač volana

pre 5 godina

...baš bratski potez onog nebitnog crnogorca koji je Mitru odario pesnicom u potiljak. Ladno doživotna kazna neigranja.

SUPERMAN

pre 5 godina

Druga momčad Hrvatske bi vas jedne i druge dobila,Livaković,Jedvaj,Mitrović,Lešković,Pivarić,Pašalić,Rog,Kovačić,Brekalo,Vlašić i Pjaca...,igrači Bayera,Club Briggea,Dinamo Kyeva,Atalante,Napolia,Chelsiea,Wolfsburga,Cska,Fiorentine....

Koliko moras biti iskomleksiran da pored uspeha svoje reprezentacije ti dodjes i pratis tudju i ponizavas u komentarima,od tih navedenih igraca skoro svi nisu ni standardni u svojim klubovima,daj mi njihovu statistiku,ovaj Pjaca rezerva u Fiorentini,Barkli za nekoliko minuta uradi vise nego Kovacic za citav mec,kad su toliko dobri sto su skoro svi rezerve u svojim klubovima, Jovic sad sa 20 godina je sam bolji od svih tih tvojih navedenih.

Jose Mourinho

pre 5 godina

Ja zaista verujem da 90 % nas ovde koji komentarišemo smo bolji fudbaleri od Rukavine, al zaista to mislim, samo malo fizički da se spremimo i to je to, i Veljkovića bi neko mogao da zameni, a Krstajića da ne spominjem tu su reči suvišne, a Mitrović kaže nikad više panenka, znači on planira opet da izvodi penale, pa dobro s obzirom na to da naš selektor nema nikakv autoritet, možda i Rajković proba na sledećoj, zaista više nije smešno, al zaista...

Dex

pre 5 godina

Zasto je uvek ista formacija, nebitno da li protiv San Marina ili Brazila? Zato sto se u nju uklapa ko treba i mora. Ne moze bez bekova, mora Rukavina. Ne moze se s vise napadaca, da neki Prijovicev agent ne oduzima mesto u timu drugom agentu itd. To je Srbija. Ako ovako funkcionise dom zdravlja gde se lecite, skola gde se skolujete, (drzavna) firma u kojoj radite, gradski prevoz u kome se vozite, policija koja vas... stiti, zasto pobogu ne bi i fudbal? Smesno je, ipak, sto se jedino oko fudbala zalite.

dule

pre 5 godina

gledam ovaj spisak i sve se setim izjave brazilskog selektora svojevremeno. srbija ce biti prvak sveta. cim ima 22 igraca bolja od ramba petkovica... nikada se mi necemo promeniti

ak47

pre 5 godina

Nemam nista protiv Mitrovica ali on u poslednjih mesec i vise dana nije dao gol plus sada kada je otisao Jokanovic pitanje je sta ce biti sa njim a dok Jovic najbolji strelac Bundeslige sedi na klupi prosto neverovatno,sto makar ne ubaci obojicu u igru a greska je i to sto nema i Kostica posto on,Jovic i Gacinovic razbijaju u tandemu u Nemackoj ali dzaba nema od nase reprezentacije nista kad nas vode lopovi.
(Delija, 17. novembar 2018 14:28)

Aj da probam da ti odgovorim, Mitrovic je u reprezentaciji najbolji igrac, prosto je da igra... Kostic je ubedljivo uvek jedan od najgorih kad igra za reprezentaciju. Gacinovic igra i treba da igra, Jovic treba da dobije sansu, kao i Prijovic ali kao drugi napadaci jer je Mitrovic trenutno (zasluzeno po svemu vidjenom) prvi napadac.

Joj joj ma TKOGAA briga

pre 5 godina

Zasto pljujete po vasoj repki kada imate rezultate??? Tkoga briga kako igrate. Vazne su pobjede i bodovi. Vi sigurno igrate u B-ligi iducu godinu i tamo cete se sastaviti s nama i trenutno ste bolji od nas.
(Davor-zg, 17. novembar 2018 18:53) # Link komentara

HAHAHAH, nasmijao si me od srca "Davore -Zg" ( ili ipak, točnije, Aleksandre -bg). Prvo 4 za trud, četvorka za riječi "tkoga briga" i "sastaviti se s", 2 za strukturu rečenice a 5- za, nadam se šaljivi smisao istog. Već sam jednom rekao da su mi je slatko kad se pokušava glumiti Hrvate. Kao da ja napišem : " Živeao b 92!!!"

mr.wolf

pre 5 godina

Мала анкета пред почетак меча: 

плус - Србија побеђује, Црна Гора губи; 
минус - Црна Гора губи а Србија добија.
(Лепи Цане, 17. novembar 2018 14:09)

Kakva fora, vrhunska. Koliko dugo si je smisljao ?

Bojan

pre 5 godina

Moram odgovoriti ovim vrsnim poznavaicima fudbala.Ovu reprezentaciju cg bi pobedio i Napredak iz Krusevca.Tako ne zanosite se glavni igraci su igraci raspalog partizana,Scekic Kosovic Jankovic koji ne znaju gde im je levo a gde desno

marerakarera

pre 5 godina

Poebda izvojevana isključivo individualnim kvalitetom i tendencioznim suđenjem za nas nad inferiornijom ekipom bez svoja dva ubedljivo najbolja igrača.

Ja za 5 minuta ne mogu ručak da pojedem - kako da Jović bilo šta uradi? Kostić je pokazao da itekako zna da centrira i asistira, tako da nam nisu potrebni tehničari za Mitra. Štoperski par je možda perspektivan ali jako nesiguran, jer svaka protivnička šansa biva opasna. Matić, Ljajić i Tadić jedini vredni pohvala. Ostali su se utopili u sivilo nepostojeće taktike. Čekam dan kad će neko da ima neku elokventnost, optimizam i stručnost na klupi. O čekaj -imali smo to, ali "napredni" kadar rani punom snagom. Još u hladnoća, jedva 15000 ljudi, onaj iritantni lik na razglasu koji pokušava da pravi neku atmosferu.

Ovakvom igrom nam se loše piše u plejofu LN, o kvalifikacijama gde ćemo imati sigurno dve ili tri jače ekipe od nas da ne pričam.

Ćurguz

pre 5 godina

Odigraš najbolji meč u poslednjih deset godina protiv Rumunije, onda vratiš Kolarova, Ljajića i Matića i igra opet očajna, slow motion... Igrači koji drže loptu u nogama da ne kažem minut ceo. Kako da igraš fudbal s njima?

А. Петров

pre 5 godina

Druga momčad Hrvatske bi vas jedne i druge dobila,Livaković,Jedvaj,Mitrović,Lešković,Pivarić,Pašalić,Rog,Kovačić,Brekalo,Vlašić i Pjaca...,igrači Bayera,Club Briggea,Dinamo Kyeva,Atalante,Napolia,Chelsiea,Wolfsburga,Cska,Fiorentine....
(Mića, 17. novembar 2018 17:26) Надам се да си срећан због свега што си написао. Једино ми није јасно како један Хрват може да буде “Мића”. Требало би “Мићо”.

Nisu oni, mi smo

pre 5 godina

Da li bi neko mogao sa zamisli da pre 30-40 godina, Zvezda ili Partizan panicno cuvaju 2:1 u Beogradu protiv Buducnosti iz Titograda ?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Јест најбитније наравно да играч добро игра на терену, ал брате некако је баш одвратно гледати како Љајић ћути док му саиграчи пјевају химну. То ми дјелује тако да он на тај начин издаје те своје саиграче, саборце у овој игри, да не кажем у овом "рату"... Немојте ме погрешно разумити... 🙄

Robin Hud

pre 5 godina

Nepravedno poništen gol Crne Gore. Crna gora igra mnogo bolje od Srbije u drugom poluvremenu.

Mi imamo bolje igrače ali oni imaju za klasu boljeg trenera.

mr.wolf

pre 5 godina

Bruka!Napadamo sa JEDNIM napadačem!Igramo kući protiv CG i igramo bunker.Zato smo tu gde jesmo.Covece ubaci od starta LUKU JOVICA!!!Ne igramo protiv Nemacke u Berlinu! 
(room 1408, 17. novembar 2018 14:03) 

Ceo svet igra u formaciji 4-2-3-1, samo si ti pametan i tebi je to bunker. 
Sta kazes na poluvremenu?
(Ilija Dukić, 17. novembar 2018 15:51)

A sta ti kazes na kraju utakmice ?

4k4.Dex

pre 5 godina

@Rajko
Prvo Mitrovic trenutno uopste nije boljo a drugo to nije poenta. Poenta je da nekad privamo da odigramo sa dva spica kad vec imamo dva odlicna... Kako hrvati mogu sa dva svaku da igraju i da budu najbolji a svetu a mi sa dva zadnja vezna i 77 prednjih a decko koji je ubedljivo najbolji trenutno fudbaler sedi na klupi

samo onako

pre 5 godina

a najbolji strelac Bundes lige na klupicu...
a šta drugo od trenera početnika !....
zašto gubiti kreativnost sa duplim zadnjim veznim?
strah od CG ?

milutin

pre 5 godina

Jasno kao dan da se guraju neki menadzerski igraci i da ko zna ko sastavlja tim. Pa svako normalan bi iskoristio cinjenicu da kostic/jovic tandem igra zajedno svaki vikend i prosto je logicno da obojica budu u timu

Лепи Цане

pre 5 godina

Митро-пањенка даје још два гола у другом полувремену. Дојава из Л' Екипа.

Ghost

pre 5 godina

Veljkovic i Milenkovic su najgori stoperski par u istoriji srpskog reprezentativnog fudbala.
(Najrealnije, 17. novembar 2018 16:49) Ne glupiraj se, obojica su starteri u svojim klubovima i igraju veoma dobro... Ove utakmice su im veoma dobre za uigravanje... Ja verujem u njih

Prike

pre 5 godina

Auu brate ni pobeda nije dovoljna nasim navijacima. Uzas!!! I konstatno smarate sa Prijovicem! Decko nije najbolji strelac lige evrope, nije ni u top 20, ne obmanjujte! Ne treba da igra ljajic- dao gol, i ne treba da igra Mitrovic- dao gol. Mogli bi ponekad i da navijate za reprezentaciju. Ja sam za Muslina, ali vi, ovakvi navijaci ste ga oterali! ###... vas SMS! Ista kuknjava kao sad za Prijovica je bila

Shone

pre 5 godina

Neko pobijedi Spanjolsku,neko malu srbiju
(Hrvatska u finalu 2018, 17. novembar 2018 21:08)

0

I cekaj sad komsija :-D Toliko te je iziritirala ova pobeda da si u tolikoj usplahirenosti napisao malu srbiju,umesto crnu goru. Pa covece dragi sad ce 30 godina jos malo od ratova pomrecemo svi a ti besnis i dalje. i ja te razumem. To je zato sto i da budete u svemu bolji imate kompeks drzave jer vam drzava istoriju nema! Uz zdravlje i batali se ovako plitkih stvari. osim ako nemas 13 godina. ako imas onda izvini,razumem te :-)))

STEVO

pre 5 godina

Od postanka fudbalske reprezentacije Srbije nisam propustio pogledati nijednu utakmicu, pa čak i kad su rano gubili šanse za plasman u dalje takmičenje. Ova ekipa je jednostavno limitirana u napadu i sredini terena a tako i sa selektorom koga se može pohvaliti jedino izborom štopera koji će biti nosioc u sljedećih nekoliko godina. Posebno iritira taktička nedisciplina i kur..... tog istog srednjeg reda! Takodje me iritira što iz te zadnje linije obično ispada Milenković dok Veljković uvijek istrčava i pokušava liniju pomjeriti prema naprijed. Ali njih dvojica nisu problem pošto će se uigrati a posebno je pohvalno što obojica odigravaju prema naprijed, pogotovo Veljković a toliko su ga potcijenjivali. Rukavina uz svo poštovanje prema njemu i njegovom odnosu prema reprezentaciji je najgori igrač koji ikada igrao u istoj sa toliko nastupa. Mitrović bi mi otišao na klupu poslije onog sramnog šutiranja penala. Panenka, šta on glumi? Ali za sve je Krstajić kriv koji nema hrabrosti da ga promjeni. Sramota da nas Crnogorci razbiju u drugom bez našeg upućenog šuta na gol.

Lignjoslav

pre 5 godina

@soko
Pokradose vas zaista. Cist gol nije vam priznat. Mada realno verovatno bi nama više odgovaralo da smo ranije primili gol nego u 70om, pa bi valjda ranije nesto menjali i mozda bi bilo i 3, 4 : 1. Ne gleda se to kao prosto sabiranje. A i realno pesnica u potiljak je čist crveni, pa 2:0 i igrač više za nas bi vrv bio kraj vaših nadanja i moglo je otići na 5:0. Ovako niti ste vi zasluzili da idete dalje jer realno nemate kvalitet ko god da vam igra, a niti mi. Ali eto ipak mi nezasluženo osvajamo grupu

only fools and horses

pre 5 godina

Sta rade u teprezentaciji Mitrovic, Gacinovic, Ljajic, Rukavina, Milenkovic i Veljkovic!?
(BB, 17. novembar 2018 17:09)

Pobeđuju, a daju i golove.

Јабучило

pre 5 godina

U kakvoj atmosveri antisrpske histerije obitava reprezentacija, za mene su oni svetski sampioni. 
Pobedis 2-1 ne valja igra. 
Da smo pobedili 6-1 bilo bi slaba CG 
Uglavnom, prvo poluvreme brilijantno, drugo ocajno. Bice to bolje. Samo napred.
(Napred Srbija, 17. novembar 2018 20:24)

Промашили смо сумњив пенал, Црногорцима је поништен чист гол. Уместо да искористимо изузетно надмоћну игру, умало да испустимо победу. Кукавичлук наше фудбалске репрезентације није случајност, већ константа под Крстајићем. Сети се 1:2 против Швајцарске и 2:2 против Румуније. Само за време Крстајића. А није реткост ни раније. Боље је истаћи проблем отворено, него га заташкавати. Видећемо против Литваније да ли су у стању да буду победници када играју под притиском да победе.

maxy

pre 5 godina

Mitrovic kad ima centarsuteve pokazuje koliko je dobar igrac. Nazalost, u Fulamu toga nema. Jovic umesto Mijata i to je to sto se tice ove ekipe, + bek umesto Rukavine. Mitre, igras odlicno, ali ne treba onakav penal da se sutira, mada, ako sad ne proba nece nikad.

Enrico Pallazo

pre 5 godina

Ovu ekipu CG bi lagano dobila ekipa naše lige, Kosović, Šćekić, Janković ??? i nešto pred tekmu pričaju o pobedi...Dejo da se skine sad bio bi im najbolji igrač

Petar

pre 5 godina

Ovakve tekme sluze za pravljenje ekipe..za podizanje odnosa prema igri. Iz tih razloga - Mitrovic napolje. Sutra sa jacim protivnikom, zbog njegovog glupog odnosa prema penalu, umesto 3:0 i katatrofe protivnika, imacemo 2:1 poluvreme i rezukratski otvoreno drugo. Bas da vidimo da li imamo selektora sada ili drugara od igraca na klupi.

est

pre 5 godina

marakana je uvek bila sinonim pobeda...a sada gledajte na onom smesnom ako pobedw bice dobro.mislim da tamo nismo nikad pobedili kad jre trebalo.

warlock

pre 5 godina

Bogami, malo je falilo da vam bod ponesemo, cestitke u svakom slucaju, samo ne mozemo se ni jedni ni drugi porediti sa onima sto igraju sutra vece na Vembliju, to ce biti spektakl!

miško

pre 5 godina

Rajković najbolji naš igrač.Odbranio je sve što je moglo da se brani.Janković najbolji crnogorski igrač.Naigrao se pored Milenkovića i Rukavine.

Limar nece doci.

pre 5 godina

Nema ništa od reprezentacije Srbije bez naših grobara, bravo za Rasima Ljajića, pokidao je večeras!
(BODIBOND, 17. novembar 2018 17:09)

A Tumbakovica si zaboravio, i on je vas i bez njega tesko da bi Srbija danas pobedila Crnu Goru.
Veliki je on i strucnjak i trener, ali davno bejahu devedesete ...

uros

pre 5 godina

Mi pobeismo, a vi kako hocete. Placite malo po komentarima i oplakujte bolnu sudbinu, jer Srbija je pobedila, a vidim da vi to ne volite.
Ps. Bravo za Mitra i Ljajica, Kolarova, Matica i Tadica samo napred momci

lol

pre 5 godina

Koliko moras biti iskomleksiran da pored uspeha svoje reprezentacije ti dodjes i pratis tudju i ponizavas u komentarima,od tih navedenih igraca skoro svi nisu ni standardni u svojim klubovima,daj mi njihovu statistiku,ovaj Pjaca rezerva u Fiorentini,Barkli za nekoliko minuta uradi vise nego Kovacic za citav mec,kad su toliko dobri sto su skoro svi rezerve u svojim klubovima, Jovic sad sa 20 godina je sam bolji od svih tih tvojih navedenih.
(SUPERMAN, 17. novembar 2018 18:08)

A Pavkova si zaboravio.

Disciplina

pre 5 godina

Ali,cemu sve ovo?
Postoje klupski fudbal,kako na nacionalnom,tako i na internacionalnom nivou.
Postoje takmicenja svetska i kontinentalna i prijateljske utakmice. Cemu ovo?!?

Zvonko Mihajlovski

pre 5 godina

A desnom stranom,kao vihor, šparta mlađani Antonio Rukavina. Nezadrživ.Kakvo otkriće iskusnog selektorskog vuka Mladena Krstajića. Atomski fudbal danas na Marakani. Fudbal iz neke druge dimenzije.

pera

pre 5 godina

ja sam grobar,jovic je dobar ali nemojte da s... za mitra covek je najbolji strelac ali ih treba spojiti nikako da jedan drugom da ustupi mesto

ojha

pre 5 godina

Mitrovic je tako beskoristan... 
kao s 10 igraca da igramo utakmicu :-(
(M, 17. novembar 2018 15:34)

Ti jos nisi skontao da je on 30% reprezentacije. Prebroj samo koliko duela dobije, koliko lopti spusti i proslijedi dalje za nastavak akcije. Koliko samo truda ulozi u svaku utakmicu.. A onda izgooglaj ucinak zadnjih dvadesetak utakmica.
Ja bi mu samo pridružio Jovica u napadu.. Da vidimo kako ce to funkcionisati.

M

pre 5 godina

(Globtroter, 17. novembar 2018 15:47)

Kazes mi kontrolisemo igru ??
Pa covjece boziji mi igramo sa Crnom Gorom alo Crnaaaa Goraaaa !!!!
Pa je l treba i s njima da imamo manji posjed i da oni kontrolisu igru.
Pa Hrvati dobise Spance neko vece, je l ko gledao Bosnu protiv Austrije ???
Pa sve bih dao da mozemo da igramo sa Bosnom i Hrvatskom da onda vidimo koliko smo daleko kao reprezentacija od rijeci fudbal, taktika, TRUD, VOLJA, ZELJA, BORBA!!!

Bard Živa

pre 5 godina

Dmitrović, Milenković, Spajić, Nastasić, Kolarov, Matić, Milivojević, Tadić, Gaćinović, Jović, Mitrović. Kada ovaj sastav neki selektor izvede i izgubi, znaću da su protivnici bolji i da mi nemamo bolje. Dok igraju ovi koji igraju, a ne pozivaju se oni koji znaju igrati biće nam ovako kako jeste...

SUPERMAN

pre 5 godina

Meni je Veljkovic ostavio jako dobar utisak,pogotovo u prvom poluvremenu,u drugom je imao par losih pasova ali covek koji je stoper je nama glavni organizator igre,koliko puta on i sada i ranijih utakmica mora da izadje preko pola terena da bi dugom loptom proigrao napadace,pa sta onda rade ovi u veznom redu i posle kad pogresi sa predajom pukne kontra i okrive njega,a decko sasvim pristojan i u odbrani je bio prilicnoo zapazen,blokirao,presecao,cistio,tako da ne znam zasto ga mnogi toliko osporavaju.

Mladen K.

pre 5 godina

Eto šta da vam kažem, San Marino je pokazao veliko fudbalsko umeće, međutim bili smo jači, ovaj put smo imali i malo sreće, a sreća je važan faktor u igri. U svom notesu imam sedamdesetak imena, potencijalnih reprezentativaca. Razmisljam da pružim šansu trojici, četvorici njih na sledećoj utakmici. Vidimo se opet na Romaniji.
Voli vas vaš Krle

Bard Živa

pre 5 godina

Aj što igra Toni Rukavina, on nam uz Miletu jedini bek koji valja u zemlji, ali zašto Ljajić umesto Prijovića, ako mu Jović mlad i zelen za reprezentaciju?

Pera

pre 5 godina

Ovo ce da nam svima evocira uspomene na vreme kada je Tumbakovic bio trener Partizana. Cim igra u gostima medjunardnu utakmicu, pukne petarda :). Do sada smo, umesto 2, trebali dati 4 (promasen penal i jos jedna stopostotna prilika). Bice 5 do kraja :)

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mi Crnu Goru koja inace igra bez dva najbolja igraca jedva pobedimo kuci, mislim da je bolje da ni ne ulazimo u B ligu jer nam je ovo taman kao sto vidite, borimo se i sa komsijama i sa Rumunima a ni sa Litvanijom nije bilo lako. Za D ligu jesmo prejaki ali za B preslabi.

pipara

pre 5 godina

mitar je legenda, verovo sam u njega od 2013, prvenstva, jović će isto bitri sjajan... uglavnom, napad nam kida, odbrana tanka, nema tu št,a prosto je tako, bolji napad i lošiju odbranu ne znam kad smo imali, mora nešto da se promeni prosto, pre svega štoperski tandem da se učvrsti, da se zna ko igra, i da igraju dugo zajedno,moje mišljenje milenković i ne znam ko drugi, trebalo bi nastasić, štoperi nam se stalno menjaju 2 godine.. bekovi su dobri, po meni dmitrović treba da brani, to je to.. idemo srbija!

Марко

pre 5 godina

Ali mora Radonjić da uđe, to je naređenje odozgo...
(Ogi, 17. novembar 2018 16:54)

А шта тек рећи за Лукића? Тај је једва одиграо нешто више минута у свом клубу ове сезоне него што је Радоњић дао голова.

milan

pre 5 godina

Jović nije dobio ni jednu dobru loptu u 10min!!? To pokazuje kolko igramo bez ideje..
(HanSolo, 17. novembar 2018 17:23)

zamisli kako je mitrovicu u fulamu kada ne moze da predju centar a prime po 3 komada, a mi ga pljujemo da mu treba 10 sansi.

D

pre 5 godina

Kg,

Moras imati kondiciju, volju, i hrabrost da trcis do 125 minuta. Vama kukavice se povuku poslje prve 25 minute ili ako dostignute gol poslje toga nema akcije. Vasi igraju kao stare babice na terenu.

Sole

pre 5 godina

ili pley-off ili liga b neka neko pojasni
(neša, 17. novembar 2018 17:52)

nekad: Ko nema u vugla , ima Googla

danas: Ko nema u vugla , nema ni Googla , al' zato ima pametan telefon

Srbija!!!

pre 5 godina

@@@(ctrl, 17. novembar 2018 14:04)
Pa zar Jovic treba da igra desnog beka?
Ja bih tu pre malog Gajica iz Bordoa al' dobro,ukusi su razliciti!

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

Niko penal ne zna da izvede, užas.
(Luke Babbitt gravedigger, 17. novembar 2018 15:47)

Zna Milivojevic, od tipa 9 golova za Palas 5 su bili sa penala.

Vilander

pre 5 godina

E moj Prijovicu covece na sta si ti spao.....ovaj Radonjic na tribinama u Marseju a ovde ulazi u igru a ti opet ni sekunde a prvi strelac Grcke lige I Lige Evrope.....

panco

pre 5 godina

Lose stanje na tribinama, lose na terenu. Ovo je katastrofa. Fudbal nam je na nivou Africkih drugorazrednih timova. Kakav fudbal. Lopta samo nesto leti. Nikako oo zemlji da nesto uradimo. Dal je do trenera ili ovi igraci drugacije ne znaju. Masa ne izgkedaju tako kad igraju za svoje timove. a statek reci za Jovica koji ulazinu 80 minutu. Pa on je tata za sve ove u naoadu. I za Tadica i Ljajica... Hocemo li se ikad opematiti

HanSolo

pre 5 godina

Sve je to do našeg luzerskog mentaliteta.. Kakva budala trebaš biti da izvedeš penal onako očajno.. Da se kao puvaš.. A tehnike nigde.. Zato smo tu gde jesmo.. Oni su prestali da igraju u možda 60min pa da budem dobar
Očajna i bedna igra..

alba greaca

pre 5 godina

@Jovic na klupi pa sta vise treba da uradi od 5 komada na jednoj utakmici da bi poceo u prvih 11?
(rema89, 17. novembar 2018 14:31)

Da promeni mendžera i to za malo veći procenat.

lol

pre 5 godina

10.000 gledalaca na tribinama,od toga 7000 crnogoraca iz Hotela Metropol
(Kafa, 17. novembar 2018 15:12)

Pa jel ovo samo djaci dosli!?
(Gelimer, 17. novembar 2018 15:11)

10000 бесплатних карата
(Ђенерал, 17. novembar 2018 15:11)

Znači došlo samo onih 10000 đaka :D
(LadySylvanas, 17. novembar 2018 15:09


Imate atraktivne protivnkike, zato su vam pune tribine.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Vidi Adema al' sprinta...Ukinuli mu cokoladu opet, bravo za kontru. Reakcija Mitrovica objasnjava zasto je stalno u prvih 11. A, dok pisem ovo Mitar se blamira. Ajd napolje, Piksi.

nista o nicemu

pre 5 godina

Jeli moguce da Srbija nema ozbiljnog igraca da zna sigurno investi penal? Treba ih svaki trening vjezbati za penale!
(Душан, 17. novembar 2018 16:07)

Ima. Luka Milivojevic.

Mrle

pre 5 godina

Crna Gora i Srbija to je jedna familija. Ali burazeru od gotove utakmice prave dramu, pa drugari ovi došli bez pola ekipe časte vas go i penal i još strepimo za rezultat. Utisak meča fer-plej i jedna prijateljska utakmica bez mnogo tenzija.

Аки

pre 5 godina

Људи ми немамо тренера.Срећа наша па смо играли са преслабим Ценогорцима, једва и њих који су четврта лига европског фудбала победисмо.

Kuki

pre 5 godina

Izgleda da nas nemacki sudija na SP i nije ostetio puno, ako uzmemo u obzir koliko smo penala promasili. Ispada da ga je ipak sudio, to nam verovatno ne bi puno pomoglo, jer je velika verovatnoca da bi ga promasili.

Лепи Цане

pre 5 godina

Црна Гора нас никад није победила, није нам чак ни гол дала. Нека тако и остане.

Sale

pre 5 godina

Mitrovic je najkorisniji kada igra sa jos jednim napadacem jer je dobar sidras i odvlaci protivnicke defanzivce cime stvara vise prostora nekome poput Jovica ili Prijovica. A Rukavina je definitivno zreo za penziju kad u Astani greje klupu, pa bolje i Miletic/Gobeljic koji redovno pruzaju solidne partije u klubovima u ligi koja je ako ista jaca od Kazahstanske...

RUM

pre 5 godina

Koja doza blama u sred Beograda se samo cuju navijaci Crne Gore, svi navijaci Srbije ostali na portale da komentarisu ?? Koja sramota...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Не подржавам селектора и савез и све њихове комбинације и мутне радње ал ако икога морамо побиједити онда ове морамо ал баш морамо. Зато, АЈМО "ОРЛОВИ"! АЈМО СРБИЈА! ГАЗИ БРЕЕЕ! 😲😲😲✊✊✊

Goran

pre 5 godina

Fali nam sredina terena malo vise kreativnosti ,napad nam je(ako je nešto za pohvalu) inače odličan iz kontri i polukontri smo ubitačni ,evo i Mitar ga dade... samo kada bismo bili kreativniji u posedu lopte ....protiv prilično oslabljenih crnogoraca ovo će večeras da prođe, ali protiv ozbiljnijih reprezentacija teško da ćemo moći da se nosimo sa ovakvom igrom,mora dinamičnije da se igra i da lopta brže cirkuliše!

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

sramota pa ovo je mucno gledati... pola sata nismo sutnuli ka golu a igramo kuci protiv milogoraca
(milan, 17. novembar 2018 15:31)

Cuj ovog nismo sutnuli na gol a vodimo 2:0.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Преносе на Радио-Београд1.
(Лепи Цане, 17. novembar 2018 16:03)

Hahahahah hvala majstore, pustio sam

steva

pre 5 godina

Tragicno drugo poluvreme . Na koju foru Crna Gora bez 4-5 igraca iz standardne postave moze i sme na onakav nacin da nadriga Srbiju u 2 poluvremenu ? Pa dali su nam jos jedan regularan gol koji im je pooniste . Vreme je da Krstajci ode .

goblin

pre 5 godina

Ovaj tim Crne Gore bi u nasoj raspaloj "super ligi" bio 5-6,a rasture nas A tim na Marakani u drugom poluvremenu.Strašno.Tumbaković je rasturio Krstajića(sto i nije preterano teško).Katastrofa,Veljković nije za A tim,to vide svi osim "naprednog" selektora,i ne moze prvi strelac bundes lige da "trune" na klupi.

Realnost

pre 5 godina

Rajkovic totalno divalj golman, ne uliva ni najmanje sigurnosti, mislim da nije za reprezentaciju. Veljkovic zalutao u istu, Rukavina stvarno zreo za penziju...Ostali kao i uvek, imaju svoje dobre, ali i svoje lose momente.

Вук

pre 5 godina

Nedopustiv bezobrazluk Mitrovića prilikom promašenog penala. Umesto da bude 3-0 i da zatvori utakmicu on se glupira. Ozbiljan selektor ga promeni na poluvremenu.

Zabljak

pre 5 godina

Crna Gora bez Savica, Tomasevica, Vukcevica, Jovetica i Beciraja. Dakle, 5 igraca iz prvih 11. Rekao bih da je Srbija bila bolja samo tih 15 minuta pred kraj prvog poluvremena, kada je uslijedila katastrofa Crne Gore. Pvih pola sata, cak je Crna Gora imala dvije sanse, a Srbija nijednu. Svakako, Srbija je individualno bolja i zasluzeno prva, ali vise Crna Gora ima pozitivnih stvari da izdvoji iz ove grupe Lige Nacija...

nikki

pre 5 godina

zamisli nigde prenosa...Da bar puste srecne ljude, porodicno blago....ma ova zemlja postaje djubre...ma bitno je da smo na komentarima sve jaci I ostri. Dok sedimo kuci....

Krstsjica svakako treba oterati, ali treba imati meru i ukljuciti mozak ponekad

pre 5 godina

Strucnjaci, je l gledate? Stvarno ovaj mitrovic pojma nema! I koga cemo da napadnemo ako ne cg, jer formacija s dva kreativca jednim brzancem i golgeterom premijer lige nije dovoljna, jer nas prosecan stucnjak misli da je ofanziva samo s 12 centarforova! Eh, da su to znali aragones i del boske, ne bi spanci nikad uzeli evropsku i svetsku titulu s laznom devetkom...

cole

pre 5 godina

u ovakvim utakmicama sa slabim protivnicima i ne treba vise zalaganja. to se uvek mora lagano dobiti, kao sto je bilo u crnoj gori i kako ce biti i danas. igra se koliko treba, oni su ocajni, realno je moglo biti i 4:0 na poluvremenu. nema umisljenog sergeja tako da nema ni rupe u sredini terena. da mali jovic ima menadzera koji bi da se utali sa krstajicem i kokezom, s obzirom na to u kakvoj je formi, poceo bi utakmicu iza mitra. ovako..morace jos golova na utrpa u nemackoj ligi pa da mozda i zasluzi da pocne utakmicu. mitar i penal? ne osudjujem ga, protiv ovakvih protivnika i treba prodati sprdnju, posebno kad rezultat nije upitan.

yytyt

pre 5 godina

zasto nam ne igra desnog beka maksimovic? ta pozicija nam je rak rana

maksimovic igra beka u Napoliju, igrao je to protiv psga i liverpula

alek

pre 5 godina

Da im neopravdano ne ponistise cist gol,fenomenalnom igrom izvukli bi smo neresen rezultat.
I posle ovoga Krstajic treba da nesto konentarise.

Pozdrav iz Iverdona

pre 5 godina

gledam ovaj spisak i sve se setim izjave brazilskog selektora svojevremeno. srbija ce biti prvak sveta. cim ima 22 igraca bolja od ramba petkovica... nikada se mi necemo promeniti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dule, 17. novembar 2018 14:44)

Ko na primeru Ramba nije shvatio da pošten čovek nema sta da traži u Srbiji on i nije za bolje.

Rešenije je biti manjina

pre 5 godina

@ Gledaj ovo sablažnjavanje zbog promašenog penala: "Ako promašuješ zvezdanesterce, kako ćeš da pobeđuješ"? Pa lepotom igre, fudbalom za pamćenje, razonodom i bez ikakve kvarnoće! To današnja većina nije sposobna da shvati!
(Rešenije je biti manjina, 17. novembar 2018 16:12)

Ko aman zaman daje minuse na ovaj komentar? Većina, potvrđuje da je u većini!

Rade

pre 5 godina

E moj Krstajicu idi u neki nizerazredni klub pa se uci malo.E moji momci ovako se ne zalaze za reprezentaciju.Jel danas igrao mozda Tadic,Rukavina...?

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Svaki drugi komentar zasto jedan spic, gde je Jovic, gde je Prijovic...aman, ljudi, on bi i treceg zadnjeg veznog ubacio, nego ga sramota...
Da je vreme da ubacuje mladje igrace- jeste. Ako ovo takmicenje nije prilika, ne znam kada ce...
Licno, ja bih jedino voleo nekog brzeg od Ljajica na krilu i nekoga ko zna da igra fudbal, umesto Rukavine. Ostatak ekipe mi je ok. Za Jovica treba da bude mesta, ali tesko je izbaciti Mitra, koji igra stvarno dobro za reprezentaciju. Pustice ga i danas verovatno malo. Trebao bi da ga pusta i protiv sporijih halfova, naravno.
U nekoj narednoj bi mogao da proba trio iz mlade reprezentacije, cisto da vidi zasto u modernom fudbalu brzina je 50% uspeha.

prodati

pre 5 godina

Stvarno me zanima dokle će naša reprezentacija igrati u ovim bezličnim crvenim dresovima, šorcevima i čarapama? Šta je bilo s kombinacijom u bojama naše zastave (crveno, plavo i belo)? Zašto moramo da izgledamo "konfekcijski" kao i 50 drugih reprezentacija koje igraju u skroz crvenoj opremi?

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Jedva čekam da vidim leđa onom panju od selektora!! Ako voliš Mitra ok, ali ubaci Jovića i igraj sa dva špica nesrećo jedna!!

nislija

pre 5 godina

20ti minut i dovoljno vremena da se pokaze da Rukavina nema sta da trazi ovde, jeste borben i da trci ali zavrsni pas i centarsut je 0

defekt

pre 5 godina

I ako dobijemo 1:0 recimo, Krstajic ce biti zadovoljan, nema veze sto veze nemaju, bice par kritika i par pohvala, i cepaj dalje, i kad dodje neka malo jaca repr. Ima da nas oduva, e nas fudbale dovidjenja!

realno

pre 5 godina

Gacinovic se danas nije snasao, da nema Rukavine bio bi najgori... A ko vise gura Rukavinu, ono je sramota od "centarsuteva".Bravo za Ljajica.

Bivsi dizajner tobogana

pre 5 godina

Nasim igracima ne treba trener, nego psihijatar... Da ispita zasto ne igraju 90 minuta, kad svi znaju da utakmica traje 90 minuta.
Igraci Zvezde igraju za Zvezdu do poslednje sekunde, igraci Srbije ne igraju za Srbiju ni 5 minuta nego nesto "improvizuju".
Verovatno im Juga i dalje u glavi, a Juga vise ne postoji. Nek im neko javi da nema vise Tita, Slobe i Juge! Kod mladjih generacija se vec oseca napredak, ali mora to bolje.

Goran

pre 5 godina

Najbitnije da smo dosli do bodova,igra na momente odlicna.U sustini sporo,neodgovorno i neozbiljno.Lepo je sto Mitrovic daje golove,ali to oko penala je sramota i neodgovornost.Prijovic ne ulazi nikako,na njegovom mestu ne bi puno njih ovako to podneli.Jovic ne moze da igra sam u spicu,sa Mitrom sigurno moze.Katastrofalna izmena gde Jovic menja Mitrovica a bas tada nam je trebao Mitrovic.Jovic je trebao da udje i ranije ali ne umesto Mitrovica.Ne mogu svi da igraju a selektor treba da im da da igraju to sto igraju u klubovima i to je to,jer tu je svako od njih najbolji.Ovako lutamo i strepimo svaku utakmicu.Tumbakovic je objasnio kako se vodi reprezentacija.Krstajic ima mnogo jos da uci i treba mu takav covek sa iskustvom na klupi kao pomoc inace ne valja.Kazem da je dobro da pobedjujemo,ali ovakve stvari nece prolaziti stalno.

nele

pre 5 godina

Nema tu napretka dok je jos uvek ova ekipa na okupu u fudbalskom savezu,a ovaj nesrecni Krstajic covek nema pojima,strasno.Cak ni na konferenciji za stampu nemaju cak ni sta da ga pitaju,strava.

Zvonko Mihajlovski

pre 5 godina

Naši su izdržali uraganske napade takvih asova kao što su Kopitović, Boljević, Mugoša, Šćekić Šćepan, Jovović... i to na domaćem terenu. Sve čestitke stručnom štabu(čuj stručnom). Bravo.

kladzom do bola

pre 5 godina

ja odavnoh napisah da kad nam protivnicki selektor provali igru mi onda u drugom poluvremenu nemamo gde i sta sem da se cupamo kako znamo i umemo kako mi nemamo plan b tj selektor nas :(
pogledajte sva druga poluvremena kod krstajica , nase selekcije blagi uzas i ocaj

ATG

pre 5 godina

Jose Mourinho.
Ti si mislio da se salis, ali Rajkobiv je vec pucao penale, za mladu reprezentaciju. A cuo sam da je bas maher sa loptom. Treba nekom mladom dati da puca penale ko ima muda. Ovi nasi glavni su katatsrofa. Tadic dva penala promasio, sad Mitrovic. Da li se ikada desilo da neka reprezentacija promasi 3 penala na 5 utakmica, neka bude 6, na sledecoj sigurno nece biti penala. A poseta bi isto trebala da kaze nesto. U Rumuniji pun stadion, milina gledati, a kod nas....

Milsim, dakle postojim

pre 5 godina

Polako sa pljuvanjem.
Daleko je ovo od sjajnog i uz ova dva gola koja su lepa. I ja bih voleo da vidim da igramo sa dva napadaca, jer imamo 3 sjajna napadaca. I stvarno je steta da uvek budu na klupi i Luka i Prijovic. Ali za 20 min vec sve pljuvanje po svakom igracu koji igra itd. Jadno. Mnogi kao da jedva cekaju da se lose odigra nesto da bi odmah imali razlog da kritikuju na sav glas. Daleko je to od navijaca pravih.

slanina

pre 5 godina

Hahahah ovaj majstor na klupi vadi Mijata i ubacuje Lukica da bunkerisemo... plus ovaj sa razglasa koji pravi atmosferu Zvezda Granda...

Knezz

pre 5 godina

Stvarno smo jadan narod, ljudi igraju dobro, muka mi je vise od ovih negativnih komentara a nismo zgibili 5 meceva.
(yes, 17. novembar 2018 15:57)

Nismo izgubili 5 meceva u Ligi C nacija?? Eeej u ligi C!!!

BVB

pre 5 godina

Jovic treba da se vise nikad ne odazove ovom kvazi selektoru. Ili ako ga ubaci 5 minuta pred kraj da odbije da udje. Igraju mu Lukic, Maksimovic & co koja ni u svojim klubovima ne igra vise od 15 minuta.

Марко

pre 5 godina

Шта је то Младен Крстајић? То је кад стрепиш 45 минута да ли ће Мугоша, играч од 450 хиљада евра, да те разбије на твом стадиону.

Bingo

pre 5 godina

Zasluzena pobeda Srbije,mada i remi bi bio dobar kako je Crna Gora dobro odigrala drugo poluvreme.Ako Crna Gora ovako dobro igra sa B timom,moze ona svakom da pomrsi racune.

V.Jelić

pre 5 godina

Dobrih 55.min., pa neshvatljiv pad u igri 20.min. i poslednjih 15.min. dobro, i rutinski privedeno kraju. Igrao sam 12.god. aktivno fudbal, i često nam se moraju dešavao taj pad u igri, Zašto, to je neobjašnjivo, jednostavno, ni jedan pas ili lopta , nije išla gde je trebalo. I onda opet dovoljno je bila jedna dobra akcija da se sve promeni, tu ni Murinjo, niti, Gvardiola, pa ni Krstajić ne može ništa napraviti.
Srbiji fali plejmejker, imali smo ih nekad, Moca Vukotić, Pižon, D. Stojković-Piksi, više ga nemamo i za dugo ga još nećemo imati, ali, šta je tu je. Tadić i Ljajić, to def. nisu, možda bi moglo nešto biti od Sergeja M. Savića, ali, mora se forsirati na toj poziciji. Pozdrav!

Veselin88

pre 5 godina

Šteta što se iz aviona vidi da je naša reprezentacija služi kao pijaca menadžerima,Prijovića momka nisu uveli na SP sad ga opet nema,onog momka iz Hofenhajma takođe....sa pravim trnerom,samim tim i pravom selekcijom igrača bili bi smo redovni učesnici velikih takmučenja, ne kažem da bi smo bili velesila,ali respektabilna reprezentacija svakako.

Jajce

pre 5 godina

Mnogo bolje igramo bez Matića, što se videlo vs Rumunije. Mnogo usporava igru čovek... Samo jedan napadač? Jović, igrač koji je trenutno u najboljoj formi od svih Srba na kupi??? Eee moj Krstajiću...

Ivan

pre 5 godina

Nije mi jasan ovaj Tadic sto ukljucuje Rukavinu u onolikoj meri u zavrsnice napada. Lepo ga iskoristi da osvojimo prostor do gola i onda ostavi njemu da centrira. Evo 25 minuta je proslo cetrirao je 5 puta i svaki put sve promasio.

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

Митро-пањенка даје још два гола у другом полувремену. Дојава из Л' Екипа.
(Лепи Цане, 17. novembar 2018 16:06)

Potvrdjujem tu informaciju.

Марко

pre 5 godina

Управо је ушао Лукић који није сакупио 50 минута у свом клубу од почетка ове сезоне. Зато нема места за првог стрелца Немачке, као ни за човека који је дао два гола Ливерпулу и био најбољи стрелац наше лиге прошле године.

Sasa

pre 5 godina

Ne znam sta se desava sa tadicem, nije ni senka onog igraca iz kvalifikacija za sp. Ne ume vise ni jedan pas da odigra kako treba a uz to masi penale.....

Mito

pre 5 godina

Ova utakmica je pokazala zašto se saplićemo u kvalifikacijama. Vodimo 2:0 i onda Mitrović izvodi penal sa namerom da podceni protivnika (ovo nam je treći neiskrišćeni penal). Bruka. UEFA nas je smestila u treću ligu a naši igraći se ponašaju kao da su u prvoj elitnoj ligi. Umesto da dotuku protivnika, imamo siaset kontri, ali onda počinje igranje za utisak, umesto prostog i jednostavnog rešenja. Krstajiću, Mitrović je posle onakvog izvođenja penala zaslužio da ostane na klupi, jer se njegova podcenjivačka iga prenela na saigraće. Ljajić jedva diše a izlazi u zaustavnom vremenu. Krstajiću ili imaj autoritet ili odlazi.

Lignjoslav

pre 5 godina

Bolji smo bili u Pg kad im je igrao Jovetić. Mentalitet nam je užasan. Pod pritiskom pucamo protiv nizerazrednih ekipa, a to B tim Cg jeste. Nije mi jasan trener koji ne menja nista dok ne primimo gol, a igra nam se davno pre tog gola raspala. Ne znam stvarno. Prvo poluvreme stvoriš 5,6 sansi i posle rsspad posle iste ekipe, koja je delovala amaterski pre toga. 2 od 3 penala promašujemo u ovom takmicenju, sto je nedopustivo. Srpski fudbal i hrvatska kosarka su najveće prevare. Najveci disbalans izmedu kvaliteta repke i igrača

nislija meraklija

pre 5 godina

Ovo je utakmica za pun Cair.
Da ne bude zabune, ja sam Beogradjanin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 17. novembar 2018 15:07)

Ja sam Nislija,ali da ne bude zabune,ni Cair ne bi bio pun,tacnije poluprazan.

JPR24

pre 5 godina

Umesto da igramo sa Jovicem i Mitrom... Krle bandera sastavi staru gardu, i gledamo uspavanku dok Crnogorci udaraju kontre. Dokle bre sa ovim cirkusom ?

Negativni

pre 5 godina

Sreća naša pa je sudija poništio čist gol Crnoj Gori, inače bi bilo veselo. Ovo je omladinski tim Crne Gore, šta li će biti kada dodje neki ozbiljniji i organizovaniji tim? Ovo je dunsterski fudbal, Matić 'ladno ima po pet kontakata sa loptom dvadeset metara od gola Crne Gore i niko mu ne prilazi...zamislite onda kakva je Crna Gora...takvom igrom nemamo šta da tražimo sa ozbiljnijim timom. Hrvati bi nas rastavili na delove. Sve reprezentacije iz drugog šešira takodje. Nikada nismo gori fudbal igrali.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Totalno neozbiljno i amaterski odigrana utakmica, po principu skupilo se društvo posle piva na fudbalicu, jedino je Ljajić bio na visini zadatka, ostali ne dao ti Bog.

Komandant Mark

pre 5 godina

Ако Србија нема бољег десног бека од Рукавине онда је свака прича сувишна !?

Лепи Цане

pre 5 godina

Zašto RTS ne prenosi reprezentaciju? 
(Lebanac, 17. novembar 2018 15:13) 

Преносе на Радио-Београд1.

Ognjen

pre 5 godina

Али да Крстајић не мења никог кад је овако "опуштена" утакмица. Статиста...

Александар

pre 5 godina

Наш селектор утиче на игру свог тима колико и ја испред ТВ-а. Имамо одличне појединце, дају голове само на основу својих квалитета, а не на основу неких акција, поставки селектора. Стварно је срамота ова наша игра, а овакви играчи.

bot na kvadrat

pre 5 godina

Igramo na mahove, na potez pojedinca, bez ikakve organizacije, plana i programa, mozemo da pobedimo i Nemacku, ali i da izgubimo od Crne Gore 5:0, nestabilni smo i nepredvidivi, kao sad potpuno dva razlicita poluvreme a, sa nama se nikad ne zna...

Pančo

pre 5 godina

E, moj profesionalni držaču volana, Marko Simić koji je udario Mitrovića je rođeni Beograđanin tako da si u pravu - udarac je stvarno bio bratski.

Roger

pre 5 godina

Fudbalski "Srbija Sindrom"
Definicija: Jedan od oblika sizofrenije. Das 2 gola za 2 minuta, promasis penal za 3:0, i onda mentalno prsnes.

Coho

pre 5 godina

Još vam samo nedostaje malo "cojones" i to je to. Niste bili motivirani protiv
tako slabe Crne Gore, jasno mi je. Malo dosadna utakmica. Bit će to bolje, bez brige, idete u viši rang pa će biti i jačih protivnika. Koliko znalaca imate vidi se iz ovih komentara, baš je čudno što sve to nije na boljem nivou. Toliko ste depresivni da je to zapanjujuće. Sve najbolje....

joe right

pre 5 godina

@budi fer
I kad kupiš novine ima članaka koji te ne zanimaju , misliš da su tebi glupii onda ih samo preskočiš. A izgleda da u ovom slučaju s tobom nešto u redu nije?? ako nevoliš članak preskočiš , odmah zaboraviš i idemo dalje. svašta i tebi smeta

Vilander

pre 5 godina

A na tribinama 2/3 publike deca kojima su po skolama delili besplatne karte I raja iz JP koja MORAJU da dodju na utakmicu kao I sto idu na mitinge.....ovde nema 10% navijaca koji su dobrovoljno dosli....kakva drzava takav I fudbal.....

Zile

pre 5 godina

Ako ono udaranje Simica pesnicom u vrat Mitrovica nije za crveni karton, onda ne znam sta je...sramota prvo za takvog "igrača" a o sudiji i da ne pisem. A ako nije kao video, cemu sluzi pomocni sudija ?! Mora da je bio na fb.

Džoni

pre 5 godina

Do gola igra spora bezidejna, loše otkrivanje, pasovi u nazad... Posle gola oni se raspali i bila je prilika da ih natrpamo. Mitar odlična reakcija kod gola, ali sramno loše izvođenje penala. Ovoliko slabo izvođenje penala će nas jednom jako zaboleti! Tadić dva puta promaši, sad Mitar katastrofa i umesto da se lepo skoncentrišu i da vrate sigurnost oni prave cirkus i pritisak za izvođenje nekog narednog penala kada će možda taj penal mnogo odlučivati? Ko da ga šutira tada?

Pančo

pre 5 godina

Realno, desetakovana Crna Gora je u drugom poluvremenu bar do 75. minuta kada ovo pišem opasniji tim. Protiv jačih protivnika ovakva Srbija teško može nešto da traži.

sramotameštogledam

pre 5 godina

Nek Krstajiću neko javi da igramo kod kuće i da preko puta nas nije Brazil... I da ima pravo na 3 izmene kao i da može pre 75og min da izvrši prvu... Ko li je skupio ovoliko ljudi na stadionu?! I 5000 je previše

Del Piero#10

pre 5 godina

Neozbiljna smo reprezentacija, totalno. Imamo šansu da dotučemo rivala, a Mitar potpuno nonšalantno pristupa izvođenju penala, kao da nam ono iz Bukurešta nije nikakva škola. Kad imaju nadmoć na terenu duvaju se, a čim protivnik pokaže zube povuku se kao devojčice. Pa kad ste preplašene devojčice onda nemojte da glumite frajere kada vam se pruža šansa da zatvorite utakmicu. Zategni ljudski taj penal, a ne da cupkate oko lopte. Mi fudbal igramo pola sata pa stanemo, to ne prolazi sa iole jačim protivnikom. Sa Muslinom smo imali disciplinu u igri, igrali skoncentrisano od početka do kraja, ovo ne uliva nimalo optimizma.

JPR24

pre 5 godina

Od prvog gola go kraja poluvremena, to su naši odigrali kako treba da se igra fudbal. Nekih 15/16 minuta. Gde su ostalih 75, blagi užas i sramota.

Kg

pre 5 godina

@zao mi te. Nema potrebe da zalis bilo kog, ali verovatno si dete nezrelo. Ja pratim sport 30 godina I ne gledam na to kao fanatik, Jos manje kao nacionalista. Samo realno. Niti secem vene kad srbija izgubi niti provociram kad pobedi a Jos manje imam emocija kada hrvatska bilo sta uradi u bilo kom sportu. Ali ako je tebi lakse da se tesis onda OK. Ako bih rekao da je srbija posle EP u rukometu u bg u bila druga najjaca reprezentacija svet svi bi se smejali, a ja prvi. A ti ako mislis da hrvatska druga najjaca u fudbalu onda nisi odgledao mnogo utakmica.

Nikola

pre 5 godina

Ocajno drugo poluvreme, prva sansa stvorena u 76. minutu, panika kad ne treba, kontra sa 2-3 igrača bez podrške, nepotrebno pipkanje lopte kad ne treba i uz sve to ili neznanje ili bez autoriteta na klupi da sve to primeti i promeni nesto ili da savet igračima. A izmene u 80+ su tek za pricu tako da o ovome moze mnogo da se prica ali sve u svemu po meni jako lose s obzirom na to kakav fond igrača imamo.

oladi s bahacenjem

pre 5 godina

@vatrogasci klinjo bolje suti, sto se tice nadolazecih tu je Srbija u dalekoj prednosti, Jovic 20 godina vec prvi strelac bundeslige