Petak, 16.11.2018.

11:05

Lovren udario Ramosa, a posle brutalno izvređao Špance

Fudbaler Hrvatske Dejan Lovren proslavio je pobedu svoje reprezentacije nad Španijom, ali je i prozvao Špance i nastavio prepucavanje sa Serhiom Ramosom.

Izvor: B92

Lovren udario Ramosa, a posle brutalno izvreðao Špance IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

158 Komentari

Sortiraj po:

skandinavac

pre 5 godina

Hrvati su talentovana nacija za sport.Fotbol je uvijek bio njihova stvar.Imali su i imaju najbolje fudbalere kako onda tako i danas,To se mora priznati.Vukas,Bobek..Skoblar.Suker.Robi.Boban. Modric.Rakitic.Svjetski kalibar.ja koliko se sjecam samo je Dzajic bio taj nivo,Pixi ponekad kao i Seki i tu je kraj price.Savicevic,Mijatovic su crnogorci.ostali su ispod jedne stepenice

Dzaja najveci

pre 5 godina

@Skandinavac hahhaha koliko bezobrazluka i neznanja -Mitic, Seki ,Galic, plava cigra, Piksi, Marjanovic ,Kostic... ponekad je stvarno bolje da nista ne pises nego se ovako blamiras

Katarina Grujic

pre 5 godina

Koliko ovog "bezobrazluka" fali ovim nasim manekenima. Gledam Modrica i ekipu kako su napaljeni, slusaju one patriotske pjesme napale se i pokidaju na terenu, a nasim prije meca slusaju Katarinu Grujic..
(Slon, 16. novembar 2018 11:28)

Ne vidim sta je problem?

Rade

pre 5 godina

Nije sto sam Srbin ali po pameti smo godinama ispred njih, ovo nas sportista ne bi uradio makar Albaniju pobedili u finalu. Tuga jad i cemer!

Darko

pre 5 godina

Nezrela osoba. Skromnog kućnog odgoja. Ali, eto, zna nabijat loptu. Inače bi radio za 700 EUR i zavodio lokalne konobarice.
(Stjepko, 16. novembar 2018 11:45)

Gde ima da se radi za 700e?

lal

pre 5 godina

@joe right: viceprvak lige sampiona je vec dobio psg na domacem terenu 3:2, ceka se da izgube 6:0 u parizu, pa da se vrse neka poredjenja...

basketas

pre 5 godina

oni mozda i jesu zasluzili nacionalni stadion. njihova drzava mozda i ima sredstava da im tako nesto omoguci ali nasi fudbaleri to sigurno (jos uvek) nisu zaradili a drzava nam je toliko siromasna i ima 100x precih stvari za ulaganje. navescu samo prosvetu i zdravstvo...ali spisak je mnogo mnogo duzi.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

3:2 on se hvali a pre toga 6:0 
(KRiS.exe, 16. novembar 2018 12:03) 

Što bi bilo da Zvezda kojim slucajem dobije PSG u Beogradu? Bilo bi 10000000 komentara da su prvaci Univerzuma, u najmanju ruku. Vecinom su vam jadni, zavidni komentari puni kompleksa.
(Vesna, 16. novembar 2018 14:27)

Analiziras broj komentara na srpskom forumu u slucaju senzacionalne pobede srpskog kluba u LŠ i pricas o kompleksu? Bezali s postolja, navukli vekovni baksuzluk, a ovamo puna usta o potezu Spanaca da im ne cestitaju. Hrvati.

Sir Djavo

pre 5 godina

Pa dobro, Ramosa koji je osvajac SP, EP, LS, spanske lige, kupa kralja i jos mnogih trofeja kako timskih tako i individualnih vrijedja covjek kojeg trener mijenja u prvih pola sata a pri tome je trofeje vidio samo na tv-u onda je to to. Gasi internet.

Andro

pre 5 godina

Obican primitivac.
Ovdje u Hrvatskoj ga nitko ne podnosi.

Osoba koja obozava prvoditi slobodno vrijeme po Beogradu, slusajuci vasu turbofolk muziku i "druzeci" se sa zenama sumnjivog morala, ne moze ocekivati da ga volimo i podrzavamo onako kako volimo Luku Modrica, Maria Mandzukica, a da ne spominjem stare zvijezde, kojima ovaj nije ni do gleznja.

Tudum

pre 5 godina

Samo ovo st netko pokusava uvjerit druge da je bio b satsav, samo pique nije igrao, zanimljivo kakonse nas izmjenjen sastav u elheu nije spominjao kada je od standardnih u obrani igrao samo vida.
Ugl. Lovren je nogometas, pod emocijama lakse puca, tj reagira kao prosjecan covjek. Isprike svima koji su cekali drugi set jucer.

Sasa

pre 5 godina

(Zigzag, 16. novembar 2018 13:30)

# Link komentara

Izvini, nemoj nase kosarkase meriti sa vasim fudbalerima. To su dva razlicita stepena bahatosti. Prvi je sportski, a ovaj vas pecinski. Lovren je potvrda toga. Sramota je biti u istoj recenici sa vama, nakon svega sto ste radili u proslosti.

Kakav lik

pre 5 godina

Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta.
(DEX,)

Auuuuuu, covjece, kompleksi i zavist nevidjenih ramjera..Tko je tebe ranio u zivotu da imas toliko mrznje prema Hrvatima. Kako god, pozdrav iz zemlje doprvaka svijeta, gdje smo sinoc uzivali u rapsodiji nogometa i velicanstvenoj pobjedi Hrvata nad Spanjolcima. Ako jednom dozivis, mozda i shvatis. (I manje patiš)

Hr

pre 5 godina

Na stranu fudbalski kvalitet, ali ima li hrvatska reprezentacija nekog normalnog čoveka u svojim redovima?
(Granota)

Polufinale SP-a. Produzeci. Glavni igraci se umorili. Dalic trazi zamjenu. Ali ima problem. Nitko nece vani. Padaju, ozlijedjeni, ne mogu hodati. Ali nitko nece vani. Tada je Dalic rekao: “Ovdje nitko nije normalan”! Tako da i tebi odgovaram. Nema normalnog. Ali ima vanserijske, genijalce, borce, nesto sto sanja svaki covjek na Planeti, da ima u svojoj repki. Nemamo normalnog nogometasa u nasoj repki, ali imamo NAJBOLJEG nogometasa na svijetu! Pozdrav :-)

Kajverson

pre 5 godina

Cudi me da ovakav lik igra u Liverpulu. Na stranu ono sto pruza na terenu, al u Liverpulu se pazilo ko i kako predstavlja klub. Tako jedan Murinjo nikada nije i nece dobiti sansu.

Drugo. Otkako je Salah cimer na putovanjima s Lovrenom, ne ide mu...
(oblak u bermudama, 16. novembar .....
A prije nije islo grujicu i Markoviću .....e moj dejo ,,nikakav si cimer

Bernard

pre 5 godina

Ja neznam sta vas briga koliko su Spanci nakantali Hrvate. Oni imaju 4 boda kao i Engleska i dva manje od Spanjolaca, uz utakmicu manje od Spanaca. Pored ove generacije Hrvata srpska reprezentacija izgleda jadno, istetovirani manekeni sa stucovanim bradicima koji vole vise pare nego repku.. Jasno ko dan..

DEX

pre 5 godina

Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta.

Mile

pre 5 godina

Na njihovu nadmenost i nesportsko ponašanje ti odgovaraš primitivizmom. To je balkanski fazon. Umesto da ih hladne glave poniziš nekim smirenim komentarom. Nije čudo što ovi momci slave uz Tompsona i narodnjake...

Sabre

pre 5 godina

Kakva klasicna balkanoidcina. A rodjaci, znam da niste toga svesni ali spustite se malo na zemlju - kao sto sam i ja presrecan sto smo mi dobili Liverpul 2-0, tako i znam ako sam iskren sam sa sobom da je to rezultat ne cinjenice da smo isti ili ne daj boze bolji od njih, nego bas toga sto su nas posle prvobitnog odvaljivanja posle podcenili. Za sve ove careve juce koji su se nasladjivali na moj komentar, opet cu ponoviti - imate odlicnu reprezentaciju, bolje igrace i timski duh od nas svakako, ali to sto ste utripovali posle jednog svetskog na kom ste imali DALEKO vise srece nego pameti da ste vi neki top 5 Evropski tim.. pa sta da vam kazem, malo je smesno, ipak. Svaka cast na nekolicini vrhunskih igraca alikao reprezentacija ste malo jaca sredina, i to je ... mi jbg nismo ni toliko.

Maks

pre 5 godina

"Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta."

Uživam u tvojoj patnji...

get real, bonehead

pre 5 godina

@frane vjeruj mi ti nisi kompetentan da procjenujes sto je brand a sto ne, drugo postavljati sebe (konkretno svih vas) na pijedestal na osnovu uspjeha nogometasa je odraz ogromne bahatosti i skrivanje svojih neuspjeha iza tudjih rezultata, i trece "sugeriranje" nekome za koga ce da navija ( za njegovo dobro) je odraz pasivno agresivnog psiholoskog poremecaja, ja sam napisao da ti je komentar djetinjast, ali mozemo uci u dublju analizu a to ti se ne bi svidjelo

Vesna

pre 5 godina

3:2 on se hvali a pre toga 6:0
(KRiS.exe, 16. novembar 2018 12:03)

Što bi bilo da Zvezda kojim slucajem dobije PSG u Beogradu? Bilo bi 10000000 komentara da su prvaci Univerzuma, u najmanju ruku. Vecinom su vam jadni, zavidni komentari puni kompleksa.

lol

pre 5 godina

Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta.
(DEX, 16. novembar 2018 14:05)

Rusi su toga što nije prošao grupu prošli, a mi smo prošli toga što taj nije prošao toga koga smo mi prošli.

KG

pre 5 godina

Jedino sta ne razumem je ovoliki broj hrvata na ovom sajtu. Niti su mi dragi Hrvati, niti Spanci, navijam za Srbiju, nikoga ne vredjam i ne idem na njihove sajtove. Use i u svoje kljuse. Bolji su od nas u fudbalu i tacka, kao sto smo mi bolji od njih u kosarci, vaterpolu. Tema bloga je ponasanje Lovrena, i to hvalisanje kako je nekoga "ubio laktom" nije u redu. Isto tako mislim da je bio povucen pobednickom euforijom. Ne pozdravljanje posle utakmice nije u redu ali se hrvati ne mogu na to zaliti-setite se Atine.

Ivo Split

pre 5 godina

pročitati pesmu Jovana Dučića sinu tisućuljetnje kulture
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (7527, 16. novembar 2018 12:08)

I pravu je jedan komentator kad se sprda s Lovrenom koji izjavljuje kako Ramos ne poštuje protivnika dok isto to on čini.

Ovi što karakteriziraju jedan cijeli narod kao šoviniste citirajući izjavu poznatog antišovinista spadaju u istu kategoriju.

Lovren je kralj

pre 5 godina

Bravo Lovrene
Ramos je smece .prvo spanjolci su trebali u 6 minuti dobiti crveni pa nisu.na utalmici u Elcheu je Ramos poslao svojim faulom Vrsaljka van terena na 2 mjeseca u finalu LPa je namjerno polomio Salaha na startu utakmice .Bravo Lovrene to su napuhanci koji su se puhali nakon prve utakmice bez obzira sto je falilo 6 igraca Hrvatskoj i sto su Vrsaljka koji im je zadavao probleme polomili nakon 20 minute

Goran

pre 5 godina

Španci, a posebno Ramos, jesu prljavi igrači. Ramos je po meni, jedan od najprljavijih igrača u Evropi. Što se Lovrena tiče, moje iskreno mišljenje, ne samo na osnovu ovog članka, je da je čovek, oprostite na izrazu, jedna teška seljačina. To što je Hrvat nema nikakve veze jer sam i ja po rođenju Hrvat, pa mi vi bivša braćo nemojte lepiti etikete, što vrlo rado činite svima koji vam se ne dopadaju! Pozdrav!

Mate

pre 5 godina

vidi ovih hrvata. Sta ste dosli da se prepucavate, ima vas koliko i srba na ovim komentarima i dalje ne razumem sto, dolazite samo da bi se prepuca ali i provocirali. Kompleksasi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (coki, 16. novembar 2018 12

Coki, brate, opušteno.. Nisam ja nigdje morao iz lijepe moje, da ostavim tu komentar.. Iz kauča, brate, iz kauča, riješio da bacim pogled dao Srbi još navijaju za nas. Ovo je Internet a ne kafana.

Splicone

pre 5 godina

Lovren nije igrao u prvoj utakmici kao ni pola ekipe i to je bila više Hrvatska C, razumin da to nije lako skužiti našim drugovima iz Srbije ali ova reakcija je normalna i zato volim Lovrena.
Mandzukić je isto takav i neda na sebe.

Inače sam navijač Reala i obožavam Ramosa ali ne vidim ništa čudno u ovome, volim gledati i kad se Mandzukić i Ramos tuku kao i Costu.
Lovren i Salah su najbolji prijatelji i zato ne čudi reakcija Lovrena

keja

pre 5 godina

Ceballos je na samom početku utakmice imao puno sreće, ušao je kopačkom u Lovrenovu nogu, mogao ga i teže ozlijediti, a izvukao se bez opomene. Teško bi Španjolci išta mogli zamjeriti sucu i da je veznjaku Reala dao tada crveni karton...

bahatost se ne isplati

pre 5 godina

Ramos na slici ima bolan izraz lica koje štiti pesnicom iako ga Lovren ni ne dotiče a u skoku je Lovren viši za pola metra. Pogledati statu Lovrena na fb, sve se vidi. Španci su likovali nakon brutalnog poraza Hrvata a sad im ništa nije jasno pa plaču ko djevojčice. Španci su jaki ali Hrvati odlučuju o sebi i o Špancima.

ma da

pre 5 godina

@mos mislit
Jeste, svi su losi, ocajni, od svih je bolji SMS koji vredi 300 milijardi evra, da da, dobro ste culi, 300 milijardi evra. Ni Modric ni Rakitic ne valjaju nista, Lovren nikakav, Kovacic smesan, Brozovic isto... sta bi Hrvati, Francuzi, Spanci, Nemci itd dali za Matica, Kolarova i Mitrovica, ma to su vanzemaljci

Dvostruka logika

pre 5 godina

Koliko god mi je svejedno sta hrvati pricaju, osetih stid dok sam citao budalastinu od ovog fudbalera. Setih se one cuvene Atine i kosarke i one reprezentacije Hrvatske koja je sisla sa postolja jer je Srbija uzela zlato. Toliko o postenju.

Sto reci

pre 5 godina

Nije lijep ovakav ispad Lovrena, a i potpuno je bespotreban. Kao da je klinac od 15 god pa se nezrelo nadmece s Ramosom.
Bio sam sinoc na tekmi, i mislim da smo im na terenu pokazali i rekli sve sto smo trebali.
Oni su sve pokazali (Ramos kso kapetan, narocito), otišavši s terena da ne cestitaju. Nama je bilo puno teze sa porazom 0:6, netom sto smo postali doprvaci, ali smo bili veliki i u porazu, pa smo im cestitali. Tu je razlika izmedju nas i Spanjolaca( i Argentinaca.)

Frane

pre 5 godina

get real, bonehead@, u nogometu. Komenar ti je zloban i nipodistavajuci bez ikakvog argumenta. Hrvatska je svjetski nogometni brend, i to sta vi Srbi niste, to nije ni moja ni nasa krivica. Svjetski doprvak je svakako brend u sportu ili igri koju doticna ekipa igra. U ovom slucaju radi se o najpopularnijoj igri na svijetu. U cemu je moj komentar djetinjast ? Zasto jednom hrvatomrscu ne bi imao za pravo reci da bi mu bilo najbolje da navija za Hrvatsku, jer mu je bolje to negoli da siri mrznju i sebi ugrozava zdravlje. Posebno kad koristi rijeci bez smisla, nesto slicno tvom komentaru. O Lovrenu i njegovom ispadu, koji nije tema u mom komentaru, nemam nista posebno za reci. Blesavo i to je to. Lp

Fica

pre 5 godina

Lovren i Salah su najbolji prijatelji u liverpulu non stop zajedno,Lovren je krenuo da proziva Ramosa bas od finala lš tako da je jasno sta mu je prvenstveno i zamerio.

Sima

pre 5 godina

loverene ti si za ramosa vice u svemu. i svetsko i liga šampiona i kultura i ponašanje. on je za tebe slika i prilika. zato si tako licemeran i ozlojadjen. vidi se iz aviona.

gec

pre 5 godina

"Klasičan Hrvat. Španci ih nakantaju 6:0 i nanesu im najteži poraz u istoriji hrvatskog reprezentativnog fudbala, onda ih ovi jedva pobede 3:2 i krenu da se busaju kako su oni vicešampioni sveta i prozivaju Špance i Engleze. Oni izgleda leče te svoje komplekse niže vrednosti kroz sport,mada im je i taj sport katastrofa, sem fudbala gde su bljesnuli ove godine i gde će se uskoro opet vratiti u realnost (kao Grčka 2004)."

Što se tiče Lovrena, ponaša se ko primitivac, ali sve inscenirano. A da je balvan ne stoji, daleko od toga. Zapravo klasični treš tolker, nogometni Denis Rodman. Bezobrazluk mu daje na kvaliteti 'ko stoperu.

warlock

pre 5 godina

Uvijek sam za fer igru, korektno ponasanje i smirivanje strasti, medjutim, ovog puta ne mogu da zamjerim Lovrenu nista, treba svaka ekipa da ima jednog sa krestom, ali i da se ne izlazi van dozvoljenih okvira!

Zigzag

pre 5 godina

Svasta... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...
(Genius, 16. novembar 2018 11:35)nit je druga momcad nit smo u ligi B, ono sto kosarkase vase i nogometase nase krasi je sportska bahatost i nepriznavanju nikome da je bolji...

mos mislit

pre 5 godina

@ma da hahaha ma posebno Mandzukic (povukao se) ,Lovren, Kovacic- ne bulazni,Hrvatska ima Modrica i Rakitica to su klase, Brozovic ako nastavi igrati ovako nekoliko godina bi mogao u tu recenicu ali Kovacic i Lovren - nikako, budimo realni iako smo Hrvati

Anfield

pre 5 godina

Zivote, lutalico, jos jednom pokazuje da je panjina nevidjena, godinama kukam za ova dva metra drva sto mi bodu oci u Liverpulu. Agonija se nastavlja.

Žarko

pre 5 godina

@Ante
ne, našem fudbalu ne ne dostaje prostakluka, imamo ga dovoljno, i nije Lovrenov prostakluk odveo Hrvatsku u finale, nego nekoliko baš baš dobrih igrača i mrvica sportske sreće.

Bari1991

pre 5 godina

Lovren i Ramos su na ratnoj nozi od kad ga je Lovren kritizirao.
(@, 16. novembar 2018 11:38)

Lovren je poslednji koji nekog treba da kritikuje i po ljudskim i po fudbalskim kvalitetima.Takva kiksara retko se radja.

coki

pre 5 godina

vidi ovih hrvata, ajde bre terajte se u lijepe vase portale a ne da mi smrdite ovde. Sta ste dosli da se prepucavate, ima vas koliko i srba na ovim komentarima i dalje ne razumem sto, dolazite samo da bi se prepuca ali i provocirali. Kompleksasi

веверица

pre 5 godina

шпаци немају поштовања, за разлику од ловрена, који показује како се поштује противник о.О
да л је реално колико је лик глуп? да у истој реченици сам себи ускочи у уста а да тога није ни свестан. ајме...

Bari1991

pre 5 godina

U pravu je za Ramosa nema prljaviji i pokvareniji igrac od njega. Ono kad je u plusu kad dobiva onda se pravi dzek a kad gubi svu nekulturu i bahatost iskaljuje na protivnika bilo kad igra u Realu bilo kad igra u ekipi Spanije. Obican smrad od coveka. Nesto poput Rudija Fernandeza u kosarci.Idemo Hrvati uzmite jos Englesku na Vembliju(Nije vam prvi put) i spustite na zemlju te nabedjene i egocentricne zapadne zvezde.
(Beograd, 16. novembar 2018 11:28)


Lovren me ne cudi,on se odavno dokazao kao obican primitivac.Ali ovakvi kao ti,to je vec za ozbiljnu diskusiju.Ili sto bi rekao Petar Bozovic u "Lepim selima":"Ti vidi,pa mu opet pricuvaj kucu".Ko ne postuje sebe ni drugi ga nece postovati i nema potrebe ponizno podilaziti nekom,samo da bi sebe predstavio kao nekog satro emancipovanog i tolerantnog lika.

misko

pre 5 godina

horses
Vjerojatno se nisi bavio nekim sportom,a uz znanje i vještinu moraš imati sportski bezobrazluk, drskost, prepotenciju ne priznati nikome da je bolji dok to ne dokaze na terenu, a što se tiče izjave apsolutno je u pravu...Španjolci su kao i Argentici kad pobjede velika gospoda kad izgube onda pokazuju koliko su mali a tu prednjači Ramos

Sasa

pre 5 godina

Klasicni balkanski drvoseca koji zivi i "radi" (sutira) preko grane. Istina je, milioner si, ali, jos gora je istina sto postoje takvi milioneri. Ocigledno je da novac ne kupuje elementarnu kulturu, a ni elementarno znanje. Ovo je kapacitet za Zadrugu.

only fools and horses

pre 5 godina

Lovren im onu stvar koja je potrebna za vrhunskog sportaša
(misko, 16. novembar 2018 11:51)

Šta to? IQ 70, naci stavove, nesportsko ponašanje i hvalisavost kako je nekog namerno udario laktom.
Ovako nešto bi ipak UEFA trebalo da sankcioniše, ali znamo da hrvatima sve prolazi: i kukasti krstovi i ustaške pesme i što god drugo uradili.

beogradski

pre 5 godina

"Zasmetala mi je bahatost Španaca. Mi smo izgubili 6:0 u Elčeu, ali smo ih svejedno pozdravili. A oni su se posle poslednjeg zvižduka, pokupili bez pozdrava. Stao je samo Morata. Igrao sam mnogo velikih utakmica, ali da neko ovako malo poštovanja pokaže prema protivniku, to još nisam doživeo. Zato mi je još i draže što smo pobedili. Mi smo svetski vicešampioni i sada su to i Španci shvatili", rekao je Lovren.

najviše na svetu mrzim kad moram da se složim sa hrvatom....

Sasa

pre 5 godina

Nekima su sada Španci OK.
Kada je reč o košarci onda su Španci NAJGORI sportisti.
(Burek, 16. novembar 2018 12:35)

# Link komentara

Kakva zamena teza.
Spanci su jedni od najgorih kada je u pitanju fer-plej. Ali, ovde se ne pise o njima, vec o potezu Dejana Lovrena koji sebi, kao neko ko predstavlja jednu naciju, nije smeo da dozvoli. No, kakva nacija, takvi i predstavnici.
Spanci nisu najgori sportisti, no, jedni su od najgorih kada je fer-plej u pitanju. Te dve stvari je potrebno da razdvajas.

ma da

pre 5 godina

@ante
Koje ulizivanje i povladjivanje zarad lajkova. Koji su to igraci istog kvaliteta? Ko u Srbiji ima kvalitet Modrica, Rakitica, Mandzukica, Kovacica, Lovrena...? Da li si ti ozbiljan covek?
Mozes ti da budes motivisan do sutra, ne vredi kad nemas kvalitet. I onda dodjes ti da izjavis kako su neki od najboljih fudbalera sveta negde na nivou starletana iz srpske reprezentacije.

lol

pre 5 godina

Hahaha 

Evo, samo jedan primjer razlike između Hrvatske i Srpske reprezentacije. Ovdje je ta razlika, jer u kvaliteti, nemojmo da se lažemo mi Hrvati, u kvaliteti igrača ništa Srpska repka nije lošija. Ali, onaj sportski bezobrazluk, samouvjerenost, i izraziti patriotski naboj, međusobno podržavanja na terenu, to Hrvatska ima, a Srbija nema. Ono što je čudno, to je da Srbija u drugim sportovima to ima, a u reprezentativnom nogometu, gdje to najviše igra ulogu, nema.. Zašto, neznam. Pretpostavljam zbog opreza, straha od neuspjeha. Uvjeren sam da vama fali samo jedan veći uspjeh, i bili bist isti ko mi. Jer, i naš uzlet je bio 98e, nakon osvojenog 3 mjesta. Jednom kad osjetiš da možeš i protiv najvećih, onda se to prenosi na generacije. Ako je moguće 3 mjesto, moguće je i 2. Ako je moguće 2, onda je moguće i 1. 
Ostavite se matematike, i grizite za grb na dresu. Matematika kaže da poslije 6:0 ide najvjerojatnije još jedna pobjeda, ali srce napada i u 93-oj. Srce donosi sreću i pobjedu.
(Ante, 16. novembar 2018 11:48)

Šta im se dodvoravaš, a to da imaju iste igrace ne pije vodu...kad imaju 5-6 igrača u polufinalima i finalima LP-a tek onda mogu racunat na neki uspjeh.

mario

pre 5 godina

Svasta, kakav mamlaz... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Genius, 16. novembar 2018 11:35)
Kakve ima veze kada je dat ngol??vi srbi ne računate pobjedu ako date gol u sudijskom produžetku??to vi ne priznajete haha daj molim te,pa Bayern je u produžetku srušio MaNU.
Pobjeda je pobjeda i igra se dok sudija ne odsvira kraj dobro vaša reprezentacija igra samo prvih davadeset minuta,a onda jue ndalhe nema.
Da eto Hrvatska uvijek pobjeđuje neke druge timove,ali zato Srbija pobjeđuje uvijek najjaće hahahaha.
Nadalje da trenutno je Hrvatska zadnja u grupi,ali pobjedom protiv Engleske može biti prva,pa će Španjolska biti druga,a Engleska zadnja i onda ti izjaviš glupost da je Španjolska došla sa drugim timom,a trebala joj je pobjeda ili nerješeno i oni su to trebali postići sa drugim timom.
Prihvati činjenicu da smo miljama ispred vas u svakom pogledu.

Malkom

pre 5 godina

Razmišljam kada bi ovako nešto izjavili Federer, Nadal, Đoković, pa čak i Čilić. Ili Mesi, Ronaldo, Modrić, Matić. I onda shvatim da je to zapravo razlika između svetske klase sportista i obične boranije poput Lovrena.

Раде Кузма

pre 5 godina

Нешто најјадније што сам имао прилику да видим од једног "спортисте".

@202

pre 5 godina

Svi znamo kakvi su španci i zato razumem Lovrena.
Sećam se kada je Djordjević ''poludio'' zbog istog razloga o kojem Lovren priča.
Retko odbojni sportisti.

MarcoPolo

pre 5 godina

Baš je lepim rečnikom pokazao špancima zavidnu hrvatsku kulturu. Svaka čast. I baš ste se veličanstveno pokazali u pobedi. Šuplja glava

get real, bonehead

pre 5 godina

@frane hahah "Hrvatska je svjetski brand" - u cemu? To tvoje bahacanje prolazi samo na ovom malom Balkanu, a ostatak komentara ti je na nivou malog djeteta

lovren

pre 5 godina

Svaka čast Dejo majstore, ne postoji prljaviji igrač od Ramosa, to između njih dvojice traje još od finala LP kad je Ramos uradio Salaha i kad je 99% ovog foruma htjelo linčevat Ramosa (a sada ga brani), a onih 6-0 lako se bilo iživljavati na momčadi kojoj je pola ekipe bilo ozljeđeno, a onda druga polovica koja je igrala nije bila niti na 50% spremnosti jer su zbog produženog odmor tek 10 dana prije tek počeli trenirati, ajmo sad na Wembley starim mušterijama Englezima očitat lekciju...

Frane

pre 5 godina

coki@, vidis mjstore, ne postoje ' vasi ' portali, postoji samo www. ( world wide web ) treba li ti prijevod ? Da li ti uopce znas sta je to sta se zove Internet ? Dakle, komentar ti je neuk i neinteligentan, a da ne govorim da je jako nekulturan i bezobrazan. Ono sta ti preostaje je to da gledas i pratis a mozda bi bilo bolje da i navijas za svjetsku top ekipu kakva je ona A tima Hrvatske. Hrvatska je svjetski brend i zemlja nogometa, i gdje god dodjes na kugli zemaljskoj, od Kamcatke, preko Johanesburga i Ria, pa do Velike Jabuke i Londona, svi znaju za Hrvatsku i svi znaju za hrvatski dres, koji je globalno prepoznatljiv brend i simbol drzave Hrvatske.

Dado

pre 5 godina

I Dejane šta si ovime dokazao? Samo to, da si isti kao taj Ramos a uz to, prepucavanje si počeo sam, izjavom da Ramos recimo kiksa isto kao ti ali da njemu dosta stvari praštaju. Na to, on je izjavio da je teren jedino mjerilo (dakle više nego korektna izjava, pogotovu ako je u pitanju Ramos) i ti nakon pobjede nabijaš na nos Špancima kao da si neki napaljeni klinac a ne igrač od 29 godina.

Postoji izreka, "u pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi" i time što Španci nisu smogli snage da čestitaju, govori dovoljno o njima. Tim činom nisu samo poraženi več su se i ponizili, ali isto tako ti svojim bušanjem u grudi, samo dokazuješ da nisi ništa bolji.

I porediš onda likove kao što su Ramos, Pique, Lovren i ostale kokoške koje se prepucavaju kao neki napaljeni klinci, sa starom gardom tipa Maldini, Canavaro, Hiero pa i Ferdinand ili recimo naš Vidić koji je takodje uvek bio odmeren u izjavama. Razlika kao nebo i zemlja.

Ante

pre 5 godina

Hahaha

Evo, samo jedan primjer razlike između Hrvatske i Srpske reprezentacije. Ovdje je ta razlika, jer u kvaliteti, nemojmo da se lažemo mi Hrvati, u kvaliteti igrača ništa Srpska repka nije lošija. Ali, onaj sportski bezobrazluk, samouvjerenost, i izraziti patriotski naboj, međusobno podržavanja na terenu, to Hrvatska ima, a Srbija nema. Ono što je čudno, to je da Srbija u drugim sportovima to ima, a u reprezentativnom nogometu, gdje to najviše igra ulogu, nema.. Zašto, neznam. Pretpostavljam zbog opreza, straha od neuspjeha. Uvjeren sam da vama fali samo jedan veći uspjeh, i bili bist isti ko mi. Jer, i naš uzlet je bio 98e, nakon osvojenog 3 mjesta. Jednom kad osjetiš da možeš i protiv najvećih, onda se to prenosi na generacije. Ako je moguće 3 mjesto, moguće je i 2. Ako je moguće 2, onda je moguće i 1.
Ostavite se matematike, i grizite za grb na dresu. Matematika kaže da poslije 6:0 ide najvjerojatnije još jedna pobjeda, ali srce napada i u 93-oj. Srce donosi sreću i pobjedu.

lol

pre 5 godina

Izgleda da ti nisi zaboravio onih 6:1 kad ovako prozivas...
(Milan, 16. novembar 2018 11:27)

Nije zaboravio spomenuo je tih 6:0, a ti prvo pročitaj članak.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Protiv Spanije i Engleske je sve dozvoljeno cak i Hrvatima. Englezi zbog licemerja i prepotentnosti, Spanci jer su najprljavija sportska nacija u istoriji.

Slon

pre 5 godina

Koliko ovog "bezobrazluka" fali ovim nasim manekenima. Gledam Modrica i ekipu kako su napaljeni, slusaju one patriotske pjesme napale se i pokidaju na terenu, a nasim prije meca slusaju Katarinu Grujic..

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Majko mila,kad pricas o najboljem stoperu sveta treba da stojis mirno,pa Serhio Ramos te ne primecuje jer si nebitan kako ne kapiras,da mu je to rekao Modric ili Raketic pa covek da se zamisli ali ti?! Covece kako ne kapiras da te niko ne ferma jer si fudbalski ogranicen,kao covek iskompleksiran,Lovrene ne blamiraj se vise i ne izigravaj velikog patriotu,pusti te fore,to pali samo klince..

Ivan

pre 5 godina

Ne shvatate ovo.Ovo nije prozivka za sve Spance,nego za Serhia Ramosa.Oni malo koji vise orate Liverpul znaju da su Lovren i Salah najbolji drugari van terena i zato je ona povreda u finalu za koju znamo kako se desila,ostavila trag kod Lovrena.Onda takodje Ramos je “spustao” par puta Lovrena na konferencijama tako da je Lovren jedva docekao da se ovako nesto desi.A i sami znate,jos fudbaleri su takvi.

goblin

pre 5 godina

Ovo ponasanje od strane ovog lika bi i imalo smisla da su on i Ramos u "istoj kategoriji",ali Ramos je osvojio svetsku i evropsku titulu sa Spanijom,osvojio je nekoliko puta ligu šampiona,jedan je od najboljih stopera ikada,dok je Lovren poznat kao nevidjena kiksara Liona i Liverpula,dok je "osvojio" samo Tompsona.

Beograd

pre 5 godina

U pravu je za Ramosa nema prljaviji i pokvareniji igrac od njega. Ono kad je u plusu kad dobiva onda se pravi dzek a kad gubi svu nekulturu i bahatost iskaljuje na protivnika bilo kad igra u Realu bilo kad igra u ekipi Spanije. Obican smrad od coveka. Nesto poput Rudija Fernandeza u kosarci.Idemo Hrvati uzmite jos Englesku na Vembliju(Nije vam prvi put) i spustite na zemlju te nabedjene i egocentricne zapadne zvezde.

Pijani zlotvor

pre 5 godina

S jedne strane, ispao je notorna seljacina, a s druge strane... nikad nije lose podbosti nekog sa 'trulog zapada' jer oni valjda ocekuju da budes pokorni kmet 'ljubim ruke gospon doktor'. nekad je pokazivanje zubiju vrlina. S trece strane, vidi se da je pijan k'o majka. :D

Dobar dan ovde Aron

pre 5 godina

Klasičan Hrvat. Španci ih nakantaju 6:0 i nanesu im najteži poraz u istoriji hrvatskog reprezentativnog fudbala, onda ih ovi jedva pobede 3:2 i krenu da se busaju kako su oni vicešampioni sveta i prozivaju Špance i Engleze. Oni izgleda leče te svoje komplekse niže vrednosti kroz sport,mada im je i taj sport katastrofa, sem fudbala gde su bljesnuli ove godine i gde će se uskoro opet vratiti u realnost (kao Grčka 2004).

Šonko Neri

pre 5 godina

Nisu se pozdravili posle utakmice, koje ljudske mizerije! Znam ja i za gore od toga. Jedna je repzentacija pobegla sa pobedničkog postolja (za treće plasirane) kad su šampioni primali zlatne medalje. Zamisli tek te bednike.

sinisa

pre 5 godina

Kakav kreten ovaj Lovren, lik je kanta od igraca, a pun sebe, najgora moguca kombinacija, jos kad se doda i ustasa, ko moze da ga gotivi ili postuje, stvarno ne znam..

oblak u bermudama

pre 5 godina

Cudi me da ovakav lik igra u Liverpulu. Na stranu ono sto pruza na terenu, al u Liverpulu se pazilo ko i kako predstavlja klub. Tako jedan Murinjo nikada nije i nece dobiti sansu.

Drugo. Otkako je Salah cimer na putovanjima s Lovrenom, ne ide mu...

info

pre 5 godina

Izjava mu maloumna. Ali mi je istovremeno drago sto je to uradio, iz prostog razloga sto je u pravu vezano za Spance (pogotovo Ramosa) i sto ne mogu da podnesem njihovu bahatost i bezobrazluk (opet pogotovo Ramos), pa makar to i jedan Lovren rekao.

Genius

pre 5 godina

Svasta, kakav mamlaz... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...

F16

pre 5 godina

Svasta, kakav mamlaz... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...
(Genius, 16. novembar 2018 11:35)

Vidim da i kod tebe frustracije izlaze na površinu.

abv

pre 5 godina

Најодвратнија група икада, пуна комплексаша, бахатих звездица и још горих навијача. Хрватска, Енглеска и Шпанија у групи, човек не зна против кога пре да навија.

Šonko Neri

pre 5 godina

Nisu se pozdravili posle utakmice, koje ljudske mizerije! Znam ja i za gore od toga. Jedna je repzentacija pobegla sa pobedničkog postolja (za treće plasirane) kad su šampioni primali zlatne medalje. Zamisli tek te bednike.

Genius

pre 5 godina

Svasta, kakav mamlaz... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...

Ante

pre 5 godina

Hahaha

Evo, samo jedan primjer razlike između Hrvatske i Srpske reprezentacije. Ovdje je ta razlika, jer u kvaliteti, nemojmo da se lažemo mi Hrvati, u kvaliteti igrača ništa Srpska repka nije lošija. Ali, onaj sportski bezobrazluk, samouvjerenost, i izraziti patriotski naboj, međusobno podržavanja na terenu, to Hrvatska ima, a Srbija nema. Ono što je čudno, to je da Srbija u drugim sportovima to ima, a u reprezentativnom nogometu, gdje to najviše igra ulogu, nema.. Zašto, neznam. Pretpostavljam zbog opreza, straha od neuspjeha. Uvjeren sam da vama fali samo jedan veći uspjeh, i bili bist isti ko mi. Jer, i naš uzlet je bio 98e, nakon osvojenog 3 mjesta. Jednom kad osjetiš da možeš i protiv najvećih, onda se to prenosi na generacije. Ako je moguće 3 mjesto, moguće je i 2. Ako je moguće 2, onda je moguće i 1.
Ostavite se matematike, i grizite za grb na dresu. Matematika kaže da poslije 6:0 ide najvjerojatnije još jedna pobjeda, ali srce napada i u 93-oj. Srce donosi sreću i pobjedu.

Pijani zlotvor

pre 5 godina

S jedne strane, ispao je notorna seljacina, a s druge strane... nikad nije lose podbosti nekog sa 'trulog zapada' jer oni valjda ocekuju da budes pokorni kmet 'ljubim ruke gospon doktor'. nekad je pokazivanje zubiju vrlina. S trece strane, vidi se da je pijan k'o majka. :D

Sasa

pre 5 godina

Klasicni balkanski drvoseca koji zivi i "radi" (sutira) preko grane. Istina je, milioner si, ali, jos gora je istina sto postoje takvi milioneri. Ocigledno je da novac ne kupuje elementarnu kulturu, a ni elementarno znanje. Ovo je kapacitet za Zadrugu.

Beograd

pre 5 godina

U pravu je za Ramosa nema prljaviji i pokvareniji igrac od njega. Ono kad je u plusu kad dobiva onda se pravi dzek a kad gubi svu nekulturu i bahatost iskaljuje na protivnika bilo kad igra u Realu bilo kad igra u ekipi Spanije. Obican smrad od coveka. Nesto poput Rudija Fernandeza u kosarci.Idemo Hrvati uzmite jos Englesku na Vembliju(Nije vam prvi put) i spustite na zemlju te nabedjene i egocentricne zapadne zvezde.

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Majko mila,kad pricas o najboljem stoperu sveta treba da stojis mirno,pa Serhio Ramos te ne primecuje jer si nebitan kako ne kapiras,da mu je to rekao Modric ili Raketic pa covek da se zamisli ali ti?! Covece kako ne kapiras da te niko ne ferma jer si fudbalski ogranicen,kao covek iskompleksiran,Lovrene ne blamiraj se vise i ne izigravaj velikog patriotu,pusti te fore,to pali samo klince..

Slon

pre 5 godina

Koliko ovog "bezobrazluka" fali ovim nasim manekenima. Gledam Modrica i ekipu kako su napaljeni, slusaju one patriotske pjesme napale se i pokidaju na terenu, a nasim prije meca slusaju Katarinu Grujic..

only fools and horses

pre 5 godina

Lovren im onu stvar koja je potrebna za vrhunskog sportaša
(misko, 16. novembar 2018 11:51)

Šta to? IQ 70, naci stavove, nesportsko ponašanje i hvalisavost kako je nekog namerno udario laktom.
Ovako nešto bi ipak UEFA trebalo da sankcioniše, ali znamo da hrvatima sve prolazi: i kukasti krstovi i ustaške pesme i što god drugo uradili.

info

pre 5 godina

Izjava mu maloumna. Ali mi je istovremeno drago sto je to uradio, iz prostog razloga sto je u pravu vezano za Spance (pogotovo Ramosa) i sto ne mogu da podnesem njihovu bahatost i bezobrazluk (opet pogotovo Ramos), pa makar to i jedan Lovren rekao.

beogradski

pre 5 godina

"Zasmetala mi je bahatost Španaca. Mi smo izgubili 6:0 u Elčeu, ali smo ih svejedno pozdravili. A oni su se posle poslednjeg zvižduka, pokupili bez pozdrava. Stao je samo Morata. Igrao sam mnogo velikih utakmica, ali da neko ovako malo poštovanja pokaže prema protivniku, to još nisam doživeo. Zato mi je još i draže što smo pobedili. Mi smo svetski vicešampioni i sada su to i Španci shvatili", rekao je Lovren.

najviše na svetu mrzim kad moram da se složim sa hrvatom....

Hr

pre 5 godina

Na stranu fudbalski kvalitet, ali ima li hrvatska reprezentacija nekog normalnog čoveka u svojim redovima?
(Granota)

Polufinale SP-a. Produzeci. Glavni igraci se umorili. Dalic trazi zamjenu. Ali ima problem. Nitko nece vani. Padaju, ozlijedjeni, ne mogu hodati. Ali nitko nece vani. Tada je Dalic rekao: “Ovdje nitko nije normalan”! Tako da i tebi odgovaram. Nema normalnog. Ali ima vanserijske, genijalce, borce, nesto sto sanja svaki covjek na Planeti, da ima u svojoj repki. Nemamo normalnog nogometasa u nasoj repki, ali imamo NAJBOLJEG nogometasa na svijetu! Pozdrav :-)

@202

pre 5 godina

Svi znamo kakvi su španci i zato razumem Lovrena.
Sećam se kada je Djordjević ''poludio'' zbog istog razloga o kojem Lovren priča.
Retko odbojni sportisti.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Protiv Spanije i Engleske je sve dozvoljeno cak i Hrvatima. Englezi zbog licemerja i prepotentnosti, Spanci jer su najprljavija sportska nacija u istoriji.

Ivan

pre 5 godina

Ne shvatate ovo.Ovo nije prozivka za sve Spance,nego za Serhia Ramosa.Oni malo koji vise orate Liverpul znaju da su Lovren i Salah najbolji drugari van terena i zato je ona povreda u finalu za koju znamo kako se desila,ostavila trag kod Lovrena.Onda takodje Ramos je “spustao” par puta Lovrena na konferencijama tako da je Lovren jedva docekao da se ovako nesto desi.A i sami znate,jos fudbaleri su takvi.

Darko

pre 5 godina

Nezrela osoba. Skromnog kućnog odgoja. Ali, eto, zna nabijat loptu. Inače bi radio za 700 EUR i zavodio lokalne konobarice.
(Stjepko, 16. novembar 2018 11:45)

Gde ima da se radi za 700e?

Bernard

pre 5 godina

Ja neznam sta vas briga koliko su Spanci nakantali Hrvate. Oni imaju 4 boda kao i Engleska i dva manje od Spanjolaca, uz utakmicu manje od Spanaca. Pored ove generacije Hrvata srpska reprezentacija izgleda jadno, istetovirani manekeni sa stucovanim bradicima koji vole vise pare nego repku.. Jasno ko dan..

lovren

pre 5 godina

Svaka čast Dejo majstore, ne postoji prljaviji igrač od Ramosa, to između njih dvojice traje još od finala LP kad je Ramos uradio Salaha i kad je 99% ovog foruma htjelo linčevat Ramosa (a sada ga brani), a onih 6-0 lako se bilo iživljavati na momčadi kojoj je pola ekipe bilo ozljeđeno, a onda druga polovica koja je igrala nije bila niti na 50% spremnosti jer su zbog produženog odmor tek 10 dana prije tek počeli trenirati, ajmo sad na Wembley starim mušterijama Englezima očitat lekciju...

mario

pre 5 godina

Svasta, kakav mamlaz... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Genius, 16. novembar 2018 11:35)
Kakve ima veze kada je dat ngol??vi srbi ne računate pobjedu ako date gol u sudijskom produžetku??to vi ne priznajete haha daj molim te,pa Bayern je u produžetku srušio MaNU.
Pobjeda je pobjeda i igra se dok sudija ne odsvira kraj dobro vaša reprezentacija igra samo prvih davadeset minuta,a onda jue ndalhe nema.
Da eto Hrvatska uvijek pobjeđuje neke druge timove,ali zato Srbija pobjeđuje uvijek najjaće hahahaha.
Nadalje da trenutno je Hrvatska zadnja u grupi,ali pobjedom protiv Engleske može biti prva,pa će Španjolska biti druga,a Engleska zadnja i onda ti izjaviš glupost da je Španjolska došla sa drugim timom,a trebala joj je pobjeda ili nerješeno i oni su to trebali postići sa drugim timom.
Prihvati činjenicu da smo miljama ispred vas u svakom pogledu.

ma da

pre 5 godina

@mos mislit
Jeste, svi su losi, ocajni, od svih je bolji SMS koji vredi 300 milijardi evra, da da, dobro ste culi, 300 milijardi evra. Ni Modric ni Rakitic ne valjaju nista, Lovren nikakav, Kovacic smesan, Brozovic isto... sta bi Hrvati, Francuzi, Spanci, Nemci itd dali za Matica, Kolarova i Mitrovica, ma to su vanzemaljci

ma da

pre 5 godina

@ante
Koje ulizivanje i povladjivanje zarad lajkova. Koji su to igraci istog kvaliteta? Ko u Srbiji ima kvalitet Modrica, Rakitica, Mandzukica, Kovacica, Lovrena...? Da li si ti ozbiljan covek?
Mozes ti da budes motivisan do sutra, ne vredi kad nemas kvalitet. I onda dodjes ti da izjavis kako su neki od najboljih fudbalera sveta negde na nivou starletana iz srpske reprezentacije.

Mate

pre 5 godina

vidi ovih hrvata. Sta ste dosli da se prepucavate, ima vas koliko i srba na ovim komentarima i dalje ne razumem sto, dolazite samo da bi se prepuca ali i provocirali. Kompleksasi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (coki, 16. novembar 2018 12

Coki, brate, opušteno.. Nisam ja nigdje morao iz lijepe moje, da ostavim tu komentar.. Iz kauča, brate, iz kauča, riješio da bacim pogled dao Srbi još navijaju za nas. Ovo je Internet a ne kafana.

Kakav lik

pre 5 godina

Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta.
(DEX,)

Auuuuuu, covjece, kompleksi i zavist nevidjenih ramjera..Tko je tebe ranio u zivotu da imas toliko mrznje prema Hrvatima. Kako god, pozdrav iz zemlje doprvaka svijeta, gdje smo sinoc uzivali u rapsodiji nogometa i velicanstvenoj pobjedi Hrvata nad Spanjolcima. Ako jednom dozivis, mozda i shvatis. (I manje patiš)

Malkom

pre 5 godina

Razmišljam kada bi ovako nešto izjavili Federer, Nadal, Đoković, pa čak i Čilić. Ili Mesi, Ronaldo, Modrić, Matić. I onda shvatim da je to zapravo razlika između svetske klase sportista i obične boranije poput Lovrena.

lol

pre 5 godina

Hahaha 

Evo, samo jedan primjer razlike između Hrvatske i Srpske reprezentacije. Ovdje je ta razlika, jer u kvaliteti, nemojmo da se lažemo mi Hrvati, u kvaliteti igrača ništa Srpska repka nije lošija. Ali, onaj sportski bezobrazluk, samouvjerenost, i izraziti patriotski naboj, međusobno podržavanja na terenu, to Hrvatska ima, a Srbija nema. Ono što je čudno, to je da Srbija u drugim sportovima to ima, a u reprezentativnom nogometu, gdje to najviše igra ulogu, nema.. Zašto, neznam. Pretpostavljam zbog opreza, straha od neuspjeha. Uvjeren sam da vama fali samo jedan veći uspjeh, i bili bist isti ko mi. Jer, i naš uzlet je bio 98e, nakon osvojenog 3 mjesta. Jednom kad osjetiš da možeš i protiv najvećih, onda se to prenosi na generacije. Ako je moguće 3 mjesto, moguće je i 2. Ako je moguće 2, onda je moguće i 1. 
Ostavite se matematike, i grizite za grb na dresu. Matematika kaže da poslije 6:0 ide najvjerojatnije još jedna pobjeda, ali srce napada i u 93-oj. Srce donosi sreću i pobjedu.
(Ante, 16. novembar 2018 11:48)

Šta im se dodvoravaš, a to da imaju iste igrace ne pije vodu...kad imaju 5-6 igrača u polufinalima i finalima LP-a tek onda mogu racunat na neki uspjeh.

Lovren je kralj

pre 5 godina

Bravo Lovrene
Ramos je smece .prvo spanjolci su trebali u 6 minuti dobiti crveni pa nisu.na utalmici u Elcheu je Ramos poslao svojim faulom Vrsaljka van terena na 2 mjeseca u finalu LPa je namjerno polomio Salaha na startu utakmice .Bravo Lovrene to su napuhanci koji su se puhali nakon prve utakmice bez obzira sto je falilo 6 igraca Hrvatskoj i sto su Vrsaljka koji im je zadavao probleme polomili nakon 20 minute

Frane

pre 5 godina

coki@, vidis mjstore, ne postoje ' vasi ' portali, postoji samo www. ( world wide web ) treba li ti prijevod ? Da li ti uopce znas sta je to sta se zove Internet ? Dakle, komentar ti je neuk i neinteligentan, a da ne govorim da je jako nekulturan i bezobrazan. Ono sta ti preostaje je to da gledas i pratis a mozda bi bilo bolje da i navijas za svjetsku top ekipu kakva je ona A tima Hrvatske. Hrvatska je svjetski brend i zemlja nogometa, i gdje god dodjes na kugli zemaljskoj, od Kamcatke, preko Johanesburga i Ria, pa do Velike Jabuke i Londona, svi znaju za Hrvatsku i svi znaju za hrvatski dres, koji je globalno prepoznatljiv brend i simbol drzave Hrvatske.

Splicone

pre 5 godina

Lovren nije igrao u prvoj utakmici kao ni pola ekipe i to je bila više Hrvatska C, razumin da to nije lako skužiti našim drugovima iz Srbije ali ova reakcija je normalna i zato volim Lovrena.
Mandzukić je isto takav i neda na sebe.

Inače sam navijač Reala i obožavam Ramosa ali ne vidim ništa čudno u ovome, volim gledati i kad se Mandzukić i Ramos tuku kao i Costu.
Lovren i Salah su najbolji prijatelji i zato ne čudi reakcija Lovrena

MarcoPolo

pre 5 godina

Baš je lepim rečnikom pokazao špancima zavidnu hrvatsku kulturu. Svaka čast. I baš ste se veličanstveno pokazali u pobedi. Šuplja glava

F16

pre 5 godina

Svasta, kakav mamlaz... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...
(Genius, 16. novembar 2018 11:35)

Vidim da i kod tebe frustracije izlaze na površinu.

oblak u bermudama

pre 5 godina

Cudi me da ovakav lik igra u Liverpulu. Na stranu ono sto pruza na terenu, al u Liverpulu se pazilo ko i kako predstavlja klub. Tako jedan Murinjo nikada nije i nece dobiti sansu.

Drugo. Otkako je Salah cimer na putovanjima s Lovrenom, ne ide mu...

Katarina Grujic

pre 5 godina

Koliko ovog "bezobrazluka" fali ovim nasim manekenima. Gledam Modrica i ekipu kako su napaljeni, slusaju one patriotske pjesme napale se i pokidaju na terenu, a nasim prije meca slusaju Katarinu Grujic..
(Slon, 16. novembar 2018 11:28)

Ne vidim sta je problem?

sinisa

pre 5 godina

Kakav kreten ovaj Lovren, lik je kanta od igraca, a pun sebe, najgora moguca kombinacija, jos kad se doda i ustasa, ko moze da ga gotivi ili postuje, stvarno ne znam..

basketas

pre 5 godina

oni mozda i jesu zasluzili nacionalni stadion. njihova drzava mozda i ima sredstava da im tako nesto omoguci ali nasi fudbaleri to sigurno (jos uvek) nisu zaradili a drzava nam je toliko siromasna i ima 100x precih stvari za ulaganje. navescu samo prosvetu i zdravstvo...ali spisak je mnogo mnogo duzi.

coki

pre 5 godina

vidi ovih hrvata, ajde bre terajte se u lijepe vase portale a ne da mi smrdite ovde. Sta ste dosli da se prepucavate, ima vas koliko i srba na ovim komentarima i dalje ne razumem sto, dolazite samo da bi se prepuca ali i provocirali. Kompleksasi

Žarko

pre 5 godina

@Ante
ne, našem fudbalu ne ne dostaje prostakluka, imamo ga dovoljno, i nije Lovrenov prostakluk odveo Hrvatsku u finale, nego nekoliko baš baš dobrih igrača i mrvica sportske sreće.

bahatost se ne isplati

pre 5 godina

Ramos na slici ima bolan izraz lica koje štiti pesnicom iako ga Lovren ni ne dotiče a u skoku je Lovren viši za pola metra. Pogledati statu Lovrena na fb, sve se vidi. Španci su likovali nakon brutalnog poraza Hrvata a sad im ništa nije jasno pa plaču ko djevojčice. Španci su jaki ali Hrvati odlučuju o sebi i o Špancima.

abv

pre 5 godina

Најодвратнија група икада, пуна комплексаша, бахатих звездица и још горих навијача. Хрватска, Енглеска и Шпанија у групи, човек не зна против кога пре да навија.

KG

pre 5 godina

Jedino sta ne razumem je ovoliki broj hrvata na ovom sajtu. Niti su mi dragi Hrvati, niti Spanci, navijam za Srbiju, nikoga ne vredjam i ne idem na njihove sajtove. Use i u svoje kljuse. Bolji su od nas u fudbalu i tacka, kao sto smo mi bolji od njih u kosarci, vaterpolu. Tema bloga je ponasanje Lovrena, i to hvalisanje kako je nekoga "ubio laktom" nije u redu. Isto tako mislim da je bio povucen pobednickom euforijom. Ne pozdravljanje posle utakmice nije u redu ali se hrvati ne mogu na to zaliti-setite se Atine.

Maks

pre 5 godina

"Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta."

Uživam u tvojoj patnji...

Mile

pre 5 godina

Na njihovu nadmenost i nesportsko ponašanje ti odgovaraš primitivizmom. To je balkanski fazon. Umesto da ih hladne glave poniziš nekim smirenim komentarom. Nije čudo što ovi momci slave uz Tompsona i narodnjake...

Sabre

pre 5 godina

Kakva klasicna balkanoidcina. A rodjaci, znam da niste toga svesni ali spustite se malo na zemlju - kao sto sam i ja presrecan sto smo mi dobili Liverpul 2-0, tako i znam ako sam iskren sam sa sobom da je to rezultat ne cinjenice da smo isti ili ne daj boze bolji od njih, nego bas toga sto su nas posle prvobitnog odvaljivanja posle podcenili. Za sve ove careve juce koji su se nasladjivali na moj komentar, opet cu ponoviti - imate odlicnu reprezentaciju, bolje igrace i timski duh od nas svakako, ali to sto ste utripovali posle jednog svetskog na kom ste imali DALEKO vise srece nego pameti da ste vi neki top 5 Evropski tim.. pa sta da vam kazem, malo je smesno, ipak. Svaka cast na nekolicini vrhunskih igraca alikao reprezentacija ste malo jaca sredina, i to je ... mi jbg nismo ni toliko.

Rade

pre 5 godina

Nije sto sam Srbin ali po pameti smo godinama ispred njih, ovo nas sportista ne bi uradio makar Albaniju pobedili u finalu. Tuga jad i cemer!

misko

pre 5 godina

horses
Vjerojatno se nisi bavio nekim sportom,a uz znanje i vještinu moraš imati sportski bezobrazluk, drskost, prepotenciju ne priznati nikome da je bolji dok to ne dokaze na terenu, a što se tiče izjave apsolutno je u pravu...Španjolci su kao i Argentici kad pobjede velika gospoda kad izgube onda pokazuju koliko su mali a tu prednjači Ramos

Vesna

pre 5 godina

3:2 on se hvali a pre toga 6:0
(KRiS.exe, 16. novembar 2018 12:03)

Što bi bilo da Zvezda kojim slucajem dobije PSG u Beogradu? Bilo bi 10000000 komentara da su prvaci Univerzuma, u najmanju ruku. Vecinom su vam jadni, zavidni komentari puni kompleksa.

lol

pre 5 godina

Izgleda da ti nisi zaboravio onih 6:1 kad ovako prozivas...
(Milan, 16. novembar 2018 11:27)

Nije zaboravio spomenuo je tih 6:0, a ti prvo pročitaj članak.

DEX

pre 5 godina

Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta.

Sto reci

pre 5 godina

Nije lijep ovakav ispad Lovrena, a i potpuno je bespotreban. Kao da je klinac od 15 god pa se nezrelo nadmece s Ramosom.
Bio sam sinoc na tekmi, i mislim da smo im na terenu pokazali i rekli sve sto smo trebali.
Oni su sve pokazali (Ramos kso kapetan, narocito), otišavši s terena da ne cestitaju. Nama je bilo puno teze sa porazom 0:6, netom sto smo postali doprvaci, ali smo bili veliki i u porazu, pa smo im cestitali. Tu je razlika izmedju nas i Spanjolaca( i Argentinaca.)

Sasa

pre 5 godina

(Zigzag, 16. novembar 2018 13:30)

# Link komentara

Izvini, nemoj nase kosarkase meriti sa vasim fudbalerima. To su dva razlicita stepena bahatosti. Prvi je sportski, a ovaj vas pecinski. Lovren je potvrda toga. Sramota je biti u istoj recenici sa vama, nakon svega sto ste radili u proslosti.

Bari1991

pre 5 godina

Lovren i Ramos su na ratnoj nozi od kad ga je Lovren kritizirao.
(@, 16. novembar 2018 11:38)

Lovren je poslednji koji nekog treba da kritikuje i po ljudskim i po fudbalskim kvalitetima.Takva kiksara retko se radja.

gec

pre 5 godina

"Klasičan Hrvat. Španci ih nakantaju 6:0 i nanesu im najteži poraz u istoriji hrvatskog reprezentativnog fudbala, onda ih ovi jedva pobede 3:2 i krenu da se busaju kako su oni vicešampioni sveta i prozivaju Špance i Engleze. Oni izgleda leče te svoje komplekse niže vrednosti kroz sport,mada im je i taj sport katastrofa, sem fudbala gde su bljesnuli ove godine i gde će se uskoro opet vratiti u realnost (kao Grčka 2004)."

Što se tiče Lovrena, ponaša se ko primitivac, ali sve inscenirano. A da je balvan ne stoji, daleko od toga. Zapravo klasični treš tolker, nogometni Denis Rodman. Bezobrazluk mu daje na kvaliteti 'ko stoperu.

Goran

pre 5 godina

Španci, a posebno Ramos, jesu prljavi igrači. Ramos je po meni, jedan od najprljavijih igrača u Evropi. Što se Lovrena tiče, moje iskreno mišljenje, ne samo na osnovu ovog članka, je da je čovek, oprostite na izrazu, jedna teška seljačina. To što je Hrvat nema nikakve veze jer sam i ja po rođenju Hrvat, pa mi vi bivša braćo nemojte lepiti etikete, što vrlo rado činite svima koji vam se ne dopadaju! Pozdrav!

keja

pre 5 godina

Ceballos je na samom početku utakmice imao puno sreće, ušao je kopačkom u Lovrenovu nogu, mogao ga i teže ozlijediti, a izvukao se bez opomene. Teško bi Španjolci išta mogli zamjeriti sucu i da je veznjaku Reala dao tada crveni karton...

goblin

pre 5 godina

Ovo ponasanje od strane ovog lika bi i imalo smisla da su on i Ramos u "istoj kategoriji",ali Ramos je osvojio svetsku i evropsku titulu sa Spanijom,osvojio je nekoliko puta ligu šampiona,jedan je od najboljih stopera ikada,dok je Lovren poznat kao nevidjena kiksara Liona i Liverpula,dok je "osvojio" samo Tompsona.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

3:2 on se hvali a pre toga 6:0 
(KRiS.exe, 16. novembar 2018 12:03) 

Što bi bilo da Zvezda kojim slucajem dobije PSG u Beogradu? Bilo bi 10000000 komentara da su prvaci Univerzuma, u najmanju ruku. Vecinom su vam jadni, zavidni komentari puni kompleksa.
(Vesna, 16. novembar 2018 14:27)

Analiziras broj komentara na srpskom forumu u slucaju senzacionalne pobede srpskog kluba u LŠ i pricas o kompleksu? Bezali s postolja, navukli vekovni baksuzluk, a ovamo puna usta o potezu Spanaca da im ne cestitaju. Hrvati.

Sasa

pre 5 godina

Nekima su sada Španci OK.
Kada je reč o košarci onda su Španci NAJGORI sportisti.
(Burek, 16. novembar 2018 12:35)

# Link komentara

Kakva zamena teza.
Spanci su jedni od najgorih kada je u pitanju fer-plej. Ali, ovde se ne pise o njima, vec o potezu Dejana Lovrena koji sebi, kao neko ko predstavlja jednu naciju, nije smeo da dozvoli. No, kakva nacija, takvi i predstavnici.
Spanci nisu najgori sportisti, no, jedni su od najgorih kada je fer-plej u pitanju. Te dve stvari je potrebno da razdvajas.

Frane

pre 5 godina

get real, bonehead@, u nogometu. Komenar ti je zloban i nipodistavajuci bez ikakvog argumenta. Hrvatska je svjetski nogometni brend, i to sta vi Srbi niste, to nije ni moja ni nasa krivica. Svjetski doprvak je svakako brend u sportu ili igri koju doticna ekipa igra. U ovom slucaju radi se o najpopularnijoj igri na svijetu. U cemu je moj komentar djetinjast ? Zasto jednom hrvatomrscu ne bi imao za pravo reci da bi mu bilo najbolje da navija za Hrvatsku, jer mu je bolje to negoli da siri mrznju i sebi ugrozava zdravlje. Posebno kad koristi rijeci bez smisla, nesto slicno tvom komentaru. O Lovrenu i njegovom ispadu, koji nije tema u mom komentaru, nemam nista posebno za reci. Blesavo i to je to. Lp

Sir Djavo

pre 5 godina

Pa dobro, Ramosa koji je osvajac SP, EP, LS, spanske lige, kupa kralja i jos mnogih trofeja kako timskih tako i individualnih vrijedja covjek kojeg trener mijenja u prvih pola sata a pri tome je trofeje vidio samo na tv-u onda je to to. Gasi internet.

Fica

pre 5 godina

Lovren i Salah su najbolji prijatelji u liverpulu non stop zajedno,Lovren je krenuo da proziva Ramosa bas od finala lš tako da je jasno sta mu je prvenstveno i zamerio.

Bari1991

pre 5 godina

U pravu je za Ramosa nema prljaviji i pokvareniji igrac od njega. Ono kad je u plusu kad dobiva onda se pravi dzek a kad gubi svu nekulturu i bahatost iskaljuje na protivnika bilo kad igra u Realu bilo kad igra u ekipi Spanije. Obican smrad od coveka. Nesto poput Rudija Fernandeza u kosarci.Idemo Hrvati uzmite jos Englesku na Vembliju(Nije vam prvi put) i spustite na zemlju te nabedjene i egocentricne zapadne zvezde.
(Beograd, 16. novembar 2018 11:28)


Lovren me ne cudi,on se odavno dokazao kao obican primitivac.Ali ovakvi kao ti,to je vec za ozbiljnu diskusiju.Ili sto bi rekao Petar Bozovic u "Lepim selima":"Ti vidi,pa mu opet pricuvaj kucu".Ko ne postuje sebe ni drugi ga nece postovati i nema potrebe ponizno podilaziti nekom,samo da bi sebe predstavio kao nekog satro emancipovanog i tolerantnog lika.

Ivo Split

pre 5 godina

pročitati pesmu Jovana Dučića sinu tisućuljetnje kulture
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (7527, 16. novembar 2018 12:08)

I pravu je jedan komentator kad se sprda s Lovrenom koji izjavljuje kako Ramos ne poštuje protivnika dok isto to on čini.

Ovi što karakteriziraju jedan cijeli narod kao šoviniste citirajući izjavu poznatog antišovinista spadaju u istu kategoriju.

Sima

pre 5 godina

loverene ti si za ramosa vice u svemu. i svetsko i liga šampiona i kultura i ponašanje. on je za tebe slika i prilika. zato si tako licemeran i ozlojadjen. vidi se iz aviona.

Раде Кузма

pre 5 godina

Нешто најјадније што сам имао прилику да видим од једног "спортисте".

веверица

pre 5 godina

шпаци немају поштовања, за разлику од ловрена, који показује како се поштује противник о.О
да л је реално колико је лик глуп? да у истој реченици сам себи ускочи у уста а да тога није ни свестан. ајме...

lol

pre 5 godina

Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta.
(DEX, 16. novembar 2018 14:05)

Rusi su toga što nije prošao grupu prošli, a mi smo prošli toga što taj nije prošao toga koga smo mi prošli.

Anfield

pre 5 godina

Zivote, lutalico, jos jednom pokazuje da je panjina nevidjena, godinama kukam za ova dva metra drva sto mi bodu oci u Liverpulu. Agonija se nastavlja.

get real, bonehead

pre 5 godina

@frane hahah "Hrvatska je svjetski brand" - u cemu? To tvoje bahacanje prolazi samo na ovom malom Balkanu, a ostatak komentara ti je na nivou malog djeteta

Dvostruka logika

pre 5 godina

Koliko god mi je svejedno sta hrvati pricaju, osetih stid dok sam citao budalastinu od ovog fudbalera. Setih se one cuvene Atine i kosarke i one reprezentacije Hrvatske koja je sisla sa postolja jer je Srbija uzela zlato. Toliko o postenju.

Zigzag

pre 5 godina

Svasta... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...
(Genius, 16. novembar 2018 11:35)nit je druga momcad nit smo u ligi B, ono sto kosarkase vase i nogometase nase krasi je sportska bahatost i nepriznavanju nikome da je bolji...

Andro

pre 5 godina

Obican primitivac.
Ovdje u Hrvatskoj ga nitko ne podnosi.

Osoba koja obozava prvoditi slobodno vrijeme po Beogradu, slusajuci vasu turbofolk muziku i "druzeci" se sa zenama sumnjivog morala, ne moze ocekivati da ga volimo i podrzavamo onako kako volimo Luku Modrica, Maria Mandzukica, a da ne spominjem stare zvijezde, kojima ovaj nije ni do gleznja.

Kajverson

pre 5 godina

Cudi me da ovakav lik igra u Liverpulu. Na stranu ono sto pruza na terenu, al u Liverpulu se pazilo ko i kako predstavlja klub. Tako jedan Murinjo nikada nije i nece dobiti sansu.

Drugo. Otkako je Salah cimer na putovanjima s Lovrenom, ne ide mu...
(oblak u bermudama, 16. novembar .....
A prije nije islo grujicu i Markoviću .....e moj dejo ,,nikakav si cimer

mos mislit

pre 5 godina

@ma da hahaha ma posebno Mandzukic (povukao se) ,Lovren, Kovacic- ne bulazni,Hrvatska ima Modrica i Rakitica to su klase, Brozovic ako nastavi igrati ovako nekoliko godina bi mogao u tu recenicu ali Kovacic i Lovren - nikako, budimo realni iako smo Hrvati

warlock

pre 5 godina

Uvijek sam za fer igru, korektno ponasanje i smirivanje strasti, medjutim, ovog puta ne mogu da zamjerim Lovrenu nista, treba svaka ekipa da ima jednog sa krestom, ali i da se ne izlazi van dozvoljenih okvira!

Dado

pre 5 godina

I Dejane šta si ovime dokazao? Samo to, da si isti kao taj Ramos a uz to, prepucavanje si počeo sam, izjavom da Ramos recimo kiksa isto kao ti ali da njemu dosta stvari praštaju. Na to, on je izjavio da je teren jedino mjerilo (dakle više nego korektna izjava, pogotovu ako je u pitanju Ramos) i ti nakon pobjede nabijaš na nos Špancima kao da si neki napaljeni klinac a ne igrač od 29 godina.

Postoji izreka, "u pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi" i time što Španci nisu smogli snage da čestitaju, govori dovoljno o njima. Tim činom nisu samo poraženi več su se i ponizili, ali isto tako ti svojim bušanjem u grudi, samo dokazuješ da nisi ništa bolji.

I porediš onda likove kao što su Ramos, Pique, Lovren i ostale kokoške koje se prepucavaju kao neki napaljeni klinci, sa starom gardom tipa Maldini, Canavaro, Hiero pa i Ferdinand ili recimo naš Vidić koji je takodje uvek bio odmeren u izjavama. Razlika kao nebo i zemlja.

Dobar dan ovde Aron

pre 5 godina

Klasičan Hrvat. Španci ih nakantaju 6:0 i nanesu im najteži poraz u istoriji hrvatskog reprezentativnog fudbala, onda ih ovi jedva pobede 3:2 i krenu da se busaju kako su oni vicešampioni sveta i prozivaju Špance i Engleze. Oni izgleda leče te svoje komplekse niže vrednosti kroz sport,mada im je i taj sport katastrofa, sem fudbala gde su bljesnuli ove godine i gde će se uskoro opet vratiti u realnost (kao Grčka 2004).

get real, bonehead

pre 5 godina

@frane vjeruj mi ti nisi kompetentan da procjenujes sto je brand a sto ne, drugo postavljati sebe (konkretno svih vas) na pijedestal na osnovu uspjeha nogometasa je odraz ogromne bahatosti i skrivanje svojih neuspjeha iza tudjih rezultata, i trece "sugeriranje" nekome za koga ce da navija ( za njegovo dobro) je odraz pasivno agresivnog psiholoskog poremecaja, ja sam napisao da ti je komentar djetinjast, ali mozemo uci u dublju analizu a to ti se ne bi svidjelo

Tudum

pre 5 godina

Samo ovo st netko pokusava uvjerit druge da je bio b satsav, samo pique nije igrao, zanimljivo kakonse nas izmjenjen sastav u elheu nije spominjao kada je od standardnih u obrani igrao samo vida.
Ugl. Lovren je nogometas, pod emocijama lakse puca, tj reagira kao prosjecan covjek. Isprike svima koji su cekali drugi set jucer.

skandinavac

pre 5 godina

Hrvati su talentovana nacija za sport.Fotbol je uvijek bio njihova stvar.Imali su i imaju najbolje fudbalere kako onda tako i danas,To se mora priznati.Vukas,Bobek..Skoblar.Suker.Robi.Boban. Modric.Rakitic.Svjetski kalibar.ja koliko se sjecam samo je Dzajic bio taj nivo,Pixi ponekad kao i Seki i tu je kraj price.Savicevic,Mijatovic su crnogorci.ostali su ispod jedne stepenice

lal

pre 5 godina

@joe right: viceprvak lige sampiona je vec dobio psg na domacem terenu 3:2, ceka se da izgube 6:0 u parizu, pa da se vrse neka poredjenja...

Dzaja najveci

pre 5 godina

@Skandinavac hahhaha koliko bezobrazluka i neznanja -Mitic, Seki ,Galic, plava cigra, Piksi, Marjanovic ,Kostic... ponekad je stvarno bolje da nista ne pises nego se ovako blamiras

Genius

pre 5 godina

Svasta, kakav mamlaz... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Majko mila,kad pricas o najboljem stoperu sveta treba da stojis mirno,pa Serhio Ramos te ne primecuje jer si nebitan kako ne kapiras,da mu je to rekao Modric ili Raketic pa covek da se zamisli ali ti?! Covece kako ne kapiras da te niko ne ferma jer si fudbalski ogranicen,kao covek iskompleksiran,Lovrene ne blamiraj se vise i ne izigravaj velikog patriotu,pusti te fore,to pali samo klince..

Dobar dan ovde Aron

pre 5 godina

Klasičan Hrvat. Španci ih nakantaju 6:0 i nanesu im najteži poraz u istoriji hrvatskog reprezentativnog fudbala, onda ih ovi jedva pobede 3:2 i krenu da se busaju kako su oni vicešampioni sveta i prozivaju Špance i Engleze. Oni izgleda leče te svoje komplekse niže vrednosti kroz sport,mada im je i taj sport katastrofa, sem fudbala gde su bljesnuli ove godine i gde će se uskoro opet vratiti u realnost (kao Grčka 2004).

Šonko Neri

pre 5 godina

Nisu se pozdravili posle utakmice, koje ljudske mizerije! Znam ja i za gore od toga. Jedna je repzentacija pobegla sa pobedničkog postolja (za treće plasirane) kad su šampioni primali zlatne medalje. Zamisli tek te bednike.

coki

pre 5 godina

vidi ovih hrvata, ajde bre terajte se u lijepe vase portale a ne da mi smrdite ovde. Sta ste dosli da se prepucavate, ima vas koliko i srba na ovim komentarima i dalje ne razumem sto, dolazite samo da bi se prepuca ali i provocirali. Kompleksasi

Rade

pre 5 godina

Nije sto sam Srbin ali po pameti smo godinama ispred njih, ovo nas sportista ne bi uradio makar Albaniju pobedili u finalu. Tuga jad i cemer!

Andro

pre 5 godina

Obican primitivac.
Ovdje u Hrvatskoj ga nitko ne podnosi.

Osoba koja obozava prvoditi slobodno vrijeme po Beogradu, slusajuci vasu turbofolk muziku i "druzeci" se sa zenama sumnjivog morala, ne moze ocekivati da ga volimo i podrzavamo onako kako volimo Luku Modrica, Maria Mandzukica, a da ne spominjem stare zvijezde, kojima ovaj nije ni do gleznja.

mario

pre 5 godina

Svasta, kakav mamlaz... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Genius, 16. novembar 2018 11:35)
Kakve ima veze kada je dat ngol??vi srbi ne računate pobjedu ako date gol u sudijskom produžetku??to vi ne priznajete haha daj molim te,pa Bayern je u produžetku srušio MaNU.
Pobjeda je pobjeda i igra se dok sudija ne odsvira kraj dobro vaša reprezentacija igra samo prvih davadeset minuta,a onda jue ndalhe nema.
Da eto Hrvatska uvijek pobjeđuje neke druge timove,ali zato Srbija pobjeđuje uvijek najjaće hahahaha.
Nadalje da trenutno je Hrvatska zadnja u grupi,ali pobjedom protiv Engleske može biti prva,pa će Španjolska biti druga,a Engleska zadnja i onda ti izjaviš glupost da je Španjolska došla sa drugim timom,a trebala joj je pobjeda ili nerješeno i oni su to trebali postići sa drugim timom.
Prihvati činjenicu da smo miljama ispred vas u svakom pogledu.

sinisa

pre 5 godina

Kakav kreten ovaj Lovren, lik je kanta od igraca, a pun sebe, najgora moguca kombinacija, jos kad se doda i ustasa, ko moze da ga gotivi ili postuje, stvarno ne znam..

only fools and horses

pre 5 godina

Lovren im onu stvar koja je potrebna za vrhunskog sportaša
(misko, 16. novembar 2018 11:51)

Šta to? IQ 70, naci stavove, nesportsko ponašanje i hvalisavost kako je nekog namerno udario laktom.
Ovako nešto bi ipak UEFA trebalo da sankcioniše, ali znamo da hrvatima sve prolazi: i kukasti krstovi i ustaške pesme i što god drugo uradili.

Ante

pre 5 godina

Hahaha

Evo, samo jedan primjer razlike između Hrvatske i Srpske reprezentacije. Ovdje je ta razlika, jer u kvaliteti, nemojmo da se lažemo mi Hrvati, u kvaliteti igrača ništa Srpska repka nije lošija. Ali, onaj sportski bezobrazluk, samouvjerenost, i izraziti patriotski naboj, međusobno podržavanja na terenu, to Hrvatska ima, a Srbija nema. Ono što je čudno, to je da Srbija u drugim sportovima to ima, a u reprezentativnom nogometu, gdje to najviše igra ulogu, nema.. Zašto, neznam. Pretpostavljam zbog opreza, straha od neuspjeha. Uvjeren sam da vama fali samo jedan veći uspjeh, i bili bist isti ko mi. Jer, i naš uzlet je bio 98e, nakon osvojenog 3 mjesta. Jednom kad osjetiš da možeš i protiv najvećih, onda se to prenosi na generacije. Ako je moguće 3 mjesto, moguće je i 2. Ako je moguće 2, onda je moguće i 1.
Ostavite se matematike, i grizite za grb na dresu. Matematika kaže da poslije 6:0 ide najvjerojatnije još jedna pobjeda, ali srce napada i u 93-oj. Srce donosi sreću i pobjedu.

DEX

pre 5 godina

Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta.

Frane

pre 5 godina

coki@, vidis mjstore, ne postoje ' vasi ' portali, postoji samo www. ( world wide web ) treba li ti prijevod ? Da li ti uopce znas sta je to sta se zove Internet ? Dakle, komentar ti je neuk i neinteligentan, a da ne govorim da je jako nekulturan i bezobrazan. Ono sta ti preostaje je to da gledas i pratis a mozda bi bilo bolje da i navijas za svjetsku top ekipu kakva je ona A tima Hrvatske. Hrvatska je svjetski brend i zemlja nogometa, i gdje god dodjes na kugli zemaljskoj, od Kamcatke, preko Johanesburga i Ria, pa do Velike Jabuke i Londona, svi znaju za Hrvatsku i svi znaju za hrvatski dres, koji je globalno prepoznatljiv brend i simbol drzave Hrvatske.

MarcoPolo

pre 5 godina

Baš je lepim rečnikom pokazao špancima zavidnu hrvatsku kulturu. Svaka čast. I baš ste se veličanstveno pokazali u pobedi. Šuplja glava

Beograd

pre 5 godina

U pravu je za Ramosa nema prljaviji i pokvareniji igrac od njega. Ono kad je u plusu kad dobiva onda se pravi dzek a kad gubi svu nekulturu i bahatost iskaljuje na protivnika bilo kad igra u Realu bilo kad igra u ekipi Spanije. Obican smrad od coveka. Nesto poput Rudija Fernandeza u kosarci.Idemo Hrvati uzmite jos Englesku na Vembliju(Nije vam prvi put) i spustite na zemlju te nabedjene i egocentricne zapadne zvezde.

get real, bonehead

pre 5 godina

@frane hahah "Hrvatska je svjetski brand" - u cemu? To tvoje bahacanje prolazi samo na ovom malom Balkanu, a ostatak komentara ti je na nivou malog djeteta

Hr

pre 5 godina

Na stranu fudbalski kvalitet, ali ima li hrvatska reprezentacija nekog normalnog čoveka u svojim redovima?
(Granota)

Polufinale SP-a. Produzeci. Glavni igraci se umorili. Dalic trazi zamjenu. Ali ima problem. Nitko nece vani. Padaju, ozlijedjeni, ne mogu hodati. Ali nitko nece vani. Tada je Dalic rekao: “Ovdje nitko nije normalan”! Tako da i tebi odgovaram. Nema normalnog. Ali ima vanserijske, genijalce, borce, nesto sto sanja svaki covjek na Planeti, da ima u svojoj repki. Nemamo normalnog nogometasa u nasoj repki, ali imamo NAJBOLJEG nogometasa na svijetu! Pozdrav :-)

Sima

pre 5 godina

loverene ti si za ramosa vice u svemu. i svetsko i liga šampiona i kultura i ponašanje. on je za tebe slika i prilika. zato si tako licemeran i ozlojadjen. vidi se iz aviona.

Sasa

pre 5 godina

(Zigzag, 16. novembar 2018 13:30)

# Link komentara

Izvini, nemoj nase kosarkase meriti sa vasim fudbalerima. To su dva razlicita stepena bahatosti. Prvi je sportski, a ovaj vas pecinski. Lovren je potvrda toga. Sramota je biti u istoj recenici sa vama, nakon svega sto ste radili u proslosti.

Dvostruka logika

pre 5 godina

Koliko god mi je svejedno sta hrvati pricaju, osetih stid dok sam citao budalastinu od ovog fudbalera. Setih se one cuvene Atine i kosarke i one reprezentacije Hrvatske koja je sisla sa postolja jer je Srbija uzela zlato. Toliko o postenju.

Malkom

pre 5 godina

Razmišljam kada bi ovako nešto izjavili Federer, Nadal, Đoković, pa čak i Čilić. Ili Mesi, Ronaldo, Modrić, Matić. I onda shvatim da je to zapravo razlika između svetske klase sportista i obične boranije poput Lovrena.

lol

pre 5 godina

Hahaha 

Evo, samo jedan primjer razlike između Hrvatske i Srpske reprezentacije. Ovdje je ta razlika, jer u kvaliteti, nemojmo da se lažemo mi Hrvati, u kvaliteti igrača ništa Srpska repka nije lošija. Ali, onaj sportski bezobrazluk, samouvjerenost, i izraziti patriotski naboj, međusobno podržavanja na terenu, to Hrvatska ima, a Srbija nema. Ono što je čudno, to je da Srbija u drugim sportovima to ima, a u reprezentativnom nogometu, gdje to najviše igra ulogu, nema.. Zašto, neznam. Pretpostavljam zbog opreza, straha od neuspjeha. Uvjeren sam da vama fali samo jedan veći uspjeh, i bili bist isti ko mi. Jer, i naš uzlet je bio 98e, nakon osvojenog 3 mjesta. Jednom kad osjetiš da možeš i protiv najvećih, onda se to prenosi na generacije. Ako je moguće 3 mjesto, moguće je i 2. Ako je moguće 2, onda je moguće i 1. 
Ostavite se matematike, i grizite za grb na dresu. Matematika kaže da poslije 6:0 ide najvjerojatnije još jedna pobjeda, ali srce napada i u 93-oj. Srce donosi sreću i pobjedu.
(Ante, 16. novembar 2018 11:48)

Šta im se dodvoravaš, a to da imaju iste igrace ne pije vodu...kad imaju 5-6 igrača u polufinalima i finalima LP-a tek onda mogu racunat na neki uspjeh.

Katarina Grujic

pre 5 godina

Koliko ovog "bezobrazluka" fali ovim nasim manekenima. Gledam Modrica i ekipu kako su napaljeni, slusaju one patriotske pjesme napale se i pokidaju na terenu, a nasim prije meca slusaju Katarinu Grujic..
(Slon, 16. novembar 2018 11:28)

Ne vidim sta je problem?

goblin

pre 5 godina

Ovo ponasanje od strane ovog lika bi i imalo smisla da su on i Ramos u "istoj kategoriji",ali Ramos je osvojio svetsku i evropsku titulu sa Spanijom,osvojio je nekoliko puta ligu šampiona,jedan je od najboljih stopera ikada,dok je Lovren poznat kao nevidjena kiksara Liona i Liverpula,dok je "osvojio" samo Tompsona.

Sabre

pre 5 godina

Kakva klasicna balkanoidcina. A rodjaci, znam da niste toga svesni ali spustite se malo na zemlju - kao sto sam i ja presrecan sto smo mi dobili Liverpul 2-0, tako i znam ako sam iskren sam sa sobom da je to rezultat ne cinjenice da smo isti ili ne daj boze bolji od njih, nego bas toga sto su nas posle prvobitnog odvaljivanja posle podcenili. Za sve ove careve juce koji su se nasladjivali na moj komentar, opet cu ponoviti - imate odlicnu reprezentaciju, bolje igrace i timski duh od nas svakako, ali to sto ste utripovali posle jednog svetskog na kom ste imali DALEKO vise srece nego pameti da ste vi neki top 5 Evropski tim.. pa sta da vam kazem, malo je smesno, ipak. Svaka cast na nekolicini vrhunskih igraca alikao reprezentacija ste malo jaca sredina, i to je ... mi jbg nismo ni toliko.

Sasa

pre 5 godina

Klasicni balkanski drvoseca koji zivi i "radi" (sutira) preko grane. Istina je, milioner si, ali, jos gora je istina sto postoje takvi milioneri. Ocigledno je da novac ne kupuje elementarnu kulturu, a ni elementarno znanje. Ovo je kapacitet za Zadrugu.

Bari1991

pre 5 godina

U pravu je za Ramosa nema prljaviji i pokvareniji igrac od njega. Ono kad je u plusu kad dobiva onda se pravi dzek a kad gubi svu nekulturu i bahatost iskaljuje na protivnika bilo kad igra u Realu bilo kad igra u ekipi Spanije. Obican smrad od coveka. Nesto poput Rudija Fernandeza u kosarci.Idemo Hrvati uzmite jos Englesku na Vembliju(Nije vam prvi put) i spustite na zemlju te nabedjene i egocentricne zapadne zvezde.
(Beograd, 16. novembar 2018 11:28)


Lovren me ne cudi,on se odavno dokazao kao obican primitivac.Ali ovakvi kao ti,to je vec za ozbiljnu diskusiju.Ili sto bi rekao Petar Bozovic u "Lepim selima":"Ti vidi,pa mu opet pricuvaj kucu".Ko ne postuje sebe ni drugi ga nece postovati i nema potrebe ponizno podilaziti nekom,samo da bi sebe predstavio kao nekog satro emancipovanog i tolerantnog lika.

Bari1991

pre 5 godina

Lovren i Ramos su na ratnoj nozi od kad ga je Lovren kritizirao.
(@, 16. novembar 2018 11:38)

Lovren je poslednji koji nekog treba da kritikuje i po ljudskim i po fudbalskim kvalitetima.Takva kiksara retko se radja.

Sir Djavo

pre 5 godina

Pa dobro, Ramosa koji je osvajac SP, EP, LS, spanske lige, kupa kralja i jos mnogih trofeja kako timskih tako i individualnih vrijedja covjek kojeg trener mijenja u prvih pola sata a pri tome je trofeje vidio samo na tv-u onda je to to. Gasi internet.

mos mislit

pre 5 godina

@ma da hahaha ma posebno Mandzukic (povukao se) ,Lovren, Kovacic- ne bulazni,Hrvatska ima Modrica i Rakitica to su klase, Brozovic ako nastavi igrati ovako nekoliko godina bi mogao u tu recenicu ali Kovacic i Lovren - nikako, budimo realni iako smo Hrvati

Kakav lik

pre 5 godina

Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta.
(DEX,)

Auuuuuu, covjece, kompleksi i zavist nevidjenih ramjera..Tko je tebe ranio u zivotu da imas toliko mrznje prema Hrvatima. Kako god, pozdrav iz zemlje doprvaka svijeta, gdje smo sinoc uzivali u rapsodiji nogometa i velicanstvenoj pobjedi Hrvata nad Spanjolcima. Ako jednom dozivis, mozda i shvatis. (I manje patiš)

abv

pre 5 godina

Најодвратнија група икада, пуна комплексаша, бахатих звездица и још горих навијача. Хрватска, Енглеска и Шпанија у групи, човек не зна против кога пре да навија.

ma da

pre 5 godina

@ante
Koje ulizivanje i povladjivanje zarad lajkova. Koji su to igraci istog kvaliteta? Ko u Srbiji ima kvalitet Modrica, Rakitica, Mandzukica, Kovacica, Lovrena...? Da li si ti ozbiljan covek?
Mozes ti da budes motivisan do sutra, ne vredi kad nemas kvalitet. I onda dodjes ti da izjavis kako su neki od najboljih fudbalera sveta negde na nivou starletana iz srpske reprezentacije.

Frane

pre 5 godina

get real, bonehead@, u nogometu. Komenar ti je zloban i nipodistavajuci bez ikakvog argumenta. Hrvatska je svjetski nogometni brend, i to sta vi Srbi niste, to nije ni moja ni nasa krivica. Svjetski doprvak je svakako brend u sportu ili igri koju doticna ekipa igra. U ovom slucaju radi se o najpopularnijoj igri na svijetu. U cemu je moj komentar djetinjast ? Zasto jednom hrvatomrscu ne bi imao za pravo reci da bi mu bilo najbolje da navija za Hrvatsku, jer mu je bolje to negoli da siri mrznju i sebi ugrozava zdravlje. Posebno kad koristi rijeci bez smisla, nesto slicno tvom komentaru. O Lovrenu i njegovom ispadu, koji nije tema u mom komentaru, nemam nista posebno za reci. Blesavo i to je to. Lp

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

3:2 on se hvali a pre toga 6:0 
(KRiS.exe, 16. novembar 2018 12:03) 

Što bi bilo da Zvezda kojim slucajem dobije PSG u Beogradu? Bilo bi 10000000 komentara da su prvaci Univerzuma, u najmanju ruku. Vecinom su vam jadni, zavidni komentari puni kompleksa.
(Vesna, 16. novembar 2018 14:27)

Analiziras broj komentara na srpskom forumu u slucaju senzacionalne pobede srpskog kluba u LŠ i pricas o kompleksu? Bezali s postolja, navukli vekovni baksuzluk, a ovamo puna usta o potezu Spanaca da im ne cestitaju. Hrvati.

Kajverson

pre 5 godina

Cudi me da ovakav lik igra u Liverpulu. Na stranu ono sto pruza na terenu, al u Liverpulu se pazilo ko i kako predstavlja klub. Tako jedan Murinjo nikada nije i nece dobiti sansu.

Drugo. Otkako je Salah cimer na putovanjima s Lovrenom, ne ide mu...
(oblak u bermudama, 16. novembar .....
A prije nije islo grujicu i Markoviću .....e moj dejo ,,nikakav si cimer

Раде Кузма

pre 5 godina

Нешто најјадније што сам имао прилику да видим од једног "спортисте".

Lovren je kralj

pre 5 godina

Bravo Lovrene
Ramos je smece .prvo spanjolci su trebali u 6 minuti dobiti crveni pa nisu.na utalmici u Elcheu je Ramos poslao svojim faulom Vrsaljka van terena na 2 mjeseca u finalu LPa je namjerno polomio Salaha na startu utakmice .Bravo Lovrene to su napuhanci koji su se puhali nakon prve utakmice bez obzira sto je falilo 6 igraca Hrvatskoj i sto su Vrsaljka koji im je zadavao probleme polomili nakon 20 minute

веверица

pre 5 godina

шпаци немају поштовања, за разлику од ловрена, који показује како се поштује противник о.О
да л је реално колико је лик глуп? да у истој реченици сам себи ускочи у уста а да тога није ни свестан. ајме...

oblak u bermudama

pre 5 godina

Cudi me da ovakav lik igra u Liverpulu. Na stranu ono sto pruza na terenu, al u Liverpulu se pazilo ko i kako predstavlja klub. Tako jedan Murinjo nikada nije i nece dobiti sansu.

Drugo. Otkako je Salah cimer na putovanjima s Lovrenom, ne ide mu...

Sasa

pre 5 godina

Nekima su sada Španci OK.
Kada je reč o košarci onda su Španci NAJGORI sportisti.
(Burek, 16. novembar 2018 12:35)

# Link komentara

Kakva zamena teza.
Spanci su jedni od najgorih kada je u pitanju fer-plej. Ali, ovde se ne pise o njima, vec o potezu Dejana Lovrena koji sebi, kao neko ko predstavlja jednu naciju, nije smeo da dozvoli. No, kakva nacija, takvi i predstavnici.
Spanci nisu najgori sportisti, no, jedni su od najgorih kada je fer-plej u pitanju. Te dve stvari je potrebno da razdvajas.

F16

pre 5 godina

Svasta, kakav mamlaz... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...
(Genius, 16. novembar 2018 11:35)

Vidim da i kod tebe frustracije izlaze na površinu.

Vesna

pre 5 godina

3:2 on se hvali a pre toga 6:0
(KRiS.exe, 16. novembar 2018 12:03)

Što bi bilo da Zvezda kojim slucajem dobije PSG u Beogradu? Bilo bi 10000000 komentara da su prvaci Univerzuma, u najmanju ruku. Vecinom su vam jadni, zavidni komentari puni kompleksa.

lal

pre 5 godina

@joe right: viceprvak lige sampiona je vec dobio psg na domacem terenu 3:2, ceka se da izgube 6:0 u parizu, pa da se vrse neka poredjenja...

Ivo Split

pre 5 godina

pročitati pesmu Jovana Dučića sinu tisućuljetnje kulture
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (7527, 16. novembar 2018 12:08)

I pravu je jedan komentator kad se sprda s Lovrenom koji izjavljuje kako Ramos ne poštuje protivnika dok isto to on čini.

Ovi što karakteriziraju jedan cijeli narod kao šoviniste citirajući izjavu poznatog antišovinista spadaju u istu kategoriju.

ma da

pre 5 godina

@mos mislit
Jeste, svi su losi, ocajni, od svih je bolji SMS koji vredi 300 milijardi evra, da da, dobro ste culi, 300 milijardi evra. Ni Modric ni Rakitic ne valjaju nista, Lovren nikakav, Kovacic smesan, Brozovic isto... sta bi Hrvati, Francuzi, Spanci, Nemci itd dali za Matica, Kolarova i Mitrovica, ma to su vanzemaljci

Maks

pre 5 godina

"Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta."

Uživam u tvojoj patnji...

Anfield

pre 5 godina

Zivote, lutalico, jos jednom pokazuje da je panjina nevidjena, godinama kukam za ova dva metra drva sto mi bodu oci u Liverpulu. Agonija se nastavlja.

beogradski

pre 5 godina

"Zasmetala mi je bahatost Španaca. Mi smo izgubili 6:0 u Elčeu, ali smo ih svejedno pozdravili. A oni su se posle poslednjeg zvižduka, pokupili bez pozdrava. Stao je samo Morata. Igrao sam mnogo velikih utakmica, ali da neko ovako malo poštovanja pokaže prema protivniku, to još nisam doživeo. Zato mi je još i draže što smo pobedili. Mi smo svetski vicešampioni i sada su to i Španci shvatili", rekao je Lovren.

najviše na svetu mrzim kad moram da se složim sa hrvatom....

Dado

pre 5 godina

I Dejane šta si ovime dokazao? Samo to, da si isti kao taj Ramos a uz to, prepucavanje si počeo sam, izjavom da Ramos recimo kiksa isto kao ti ali da njemu dosta stvari praštaju. Na to, on je izjavio da je teren jedino mjerilo (dakle više nego korektna izjava, pogotovu ako je u pitanju Ramos) i ti nakon pobjede nabijaš na nos Špancima kao da si neki napaljeni klinac a ne igrač od 29 godina.

Postoji izreka, "u pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi" i time što Španci nisu smogli snage da čestitaju, govori dovoljno o njima. Tim činom nisu samo poraženi več su se i ponizili, ali isto tako ti svojim bušanjem u grudi, samo dokazuješ da nisi ništa bolji.

I porediš onda likove kao što su Ramos, Pique, Lovren i ostale kokoške koje se prepucavaju kao neki napaljeni klinci, sa starom gardom tipa Maldini, Canavaro, Hiero pa i Ferdinand ili recimo naš Vidić koji je takodje uvek bio odmeren u izjavama. Razlika kao nebo i zemlja.

Goran

pre 5 godina

Španci, a posebno Ramos, jesu prljavi igrači. Ramos je po meni, jedan od najprljavijih igrača u Evropi. Što se Lovrena tiče, moje iskreno mišljenje, ne samo na osnovu ovog članka, je da je čovek, oprostite na izrazu, jedna teška seljačina. To što je Hrvat nema nikakve veze jer sam i ja po rođenju Hrvat, pa mi vi bivša braćo nemojte lepiti etikete, što vrlo rado činite svima koji vam se ne dopadaju! Pozdrav!

Mate

pre 5 godina

vidi ovih hrvata. Sta ste dosli da se prepucavate, ima vas koliko i srba na ovim komentarima i dalje ne razumem sto, dolazite samo da bi se prepuca ali i provocirali. Kompleksasi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (coki, 16. novembar 2018 12

Coki, brate, opušteno.. Nisam ja nigdje morao iz lijepe moje, da ostavim tu komentar.. Iz kauča, brate, iz kauča, riješio da bacim pogled dao Srbi još navijaju za nas. Ovo je Internet a ne kafana.

Slon

pre 5 godina

Koliko ovog "bezobrazluka" fali ovim nasim manekenima. Gledam Modrica i ekipu kako su napaljeni, slusaju one patriotske pjesme napale se i pokidaju na terenu, a nasim prije meca slusaju Katarinu Grujic..

Bernard

pre 5 godina

Ja neznam sta vas briga koliko su Spanci nakantali Hrvate. Oni imaju 4 boda kao i Engleska i dva manje od Spanjolaca, uz utakmicu manje od Spanaca. Pored ove generacije Hrvata srpska reprezentacija izgleda jadno, istetovirani manekeni sa stucovanim bradicima koji vole vise pare nego repku.. Jasno ko dan..

Zigzag

pre 5 godina

Svasta... Budes ponizen 0:6 u Spaniji, i onda dobijes kuci 3:2 u sudijskoj nadoknadi drugi tim Spanije, svejedno si poslednji u grupi i selis se u Ligu B, i onda naravno da frustracije izlaze na povrsinu...
(Genius, 16. novembar 2018 11:35)nit je druga momcad nit smo u ligi B, ono sto kosarkase vase i nogometase nase krasi je sportska bahatost i nepriznavanju nikome da je bolji...

Mile

pre 5 godina

Na njihovu nadmenost i nesportsko ponašanje ti odgovaraš primitivizmom. To je balkanski fazon. Umesto da ih hladne glave poniziš nekim smirenim komentarom. Nije čudo što ovi momci slave uz Tompsona i narodnjake...

lovren

pre 5 godina

Svaka čast Dejo majstore, ne postoji prljaviji igrač od Ramosa, to između njih dvojice traje još od finala LP kad je Ramos uradio Salaha i kad je 99% ovog foruma htjelo linčevat Ramosa (a sada ga brani), a onih 6-0 lako se bilo iživljavati na momčadi kojoj je pola ekipe bilo ozljeđeno, a onda druga polovica koja je igrala nije bila niti na 50% spremnosti jer su zbog produženog odmor tek 10 dana prije tek počeli trenirati, ajmo sad na Wembley starim mušterijama Englezima očitat lekciju...

gec

pre 5 godina

"Klasičan Hrvat. Španci ih nakantaju 6:0 i nanesu im najteži poraz u istoriji hrvatskog reprezentativnog fudbala, onda ih ovi jedva pobede 3:2 i krenu da se busaju kako su oni vicešampioni sveta i prozivaju Špance i Engleze. Oni izgleda leče te svoje komplekse niže vrednosti kroz sport,mada im je i taj sport katastrofa, sem fudbala gde su bljesnuli ove godine i gde će se uskoro opet vratiti u realnost (kao Grčka 2004)."

Što se tiče Lovrena, ponaša se ko primitivac, ali sve inscenirano. A da je balvan ne stoji, daleko od toga. Zapravo klasični treš tolker, nogometni Denis Rodman. Bezobrazluk mu daje na kvaliteti 'ko stoperu.

skandinavac

pre 5 godina

Hrvati su talentovana nacija za sport.Fotbol je uvijek bio njihova stvar.Imali su i imaju najbolje fudbalere kako onda tako i danas,To se mora priznati.Vukas,Bobek..Skoblar.Suker.Robi.Boban. Modric.Rakitic.Svjetski kalibar.ja koliko se sjecam samo je Dzajic bio taj nivo,Pixi ponekad kao i Seki i tu je kraj price.Savicevic,Mijatovic su crnogorci.ostali su ispod jedne stepenice

Pijani zlotvor

pre 5 godina

S jedne strane, ispao je notorna seljacina, a s druge strane... nikad nije lose podbosti nekog sa 'trulog zapada' jer oni valjda ocekuju da budes pokorni kmet 'ljubim ruke gospon doktor'. nekad je pokazivanje zubiju vrlina. S trece strane, vidi se da je pijan k'o majka. :D

@202

pre 5 godina

Svi znamo kakvi su španci i zato razumem Lovrena.
Sećam se kada je Djordjević ''poludio'' zbog istog razloga o kojem Lovren priča.
Retko odbojni sportisti.

KG

pre 5 godina

Jedino sta ne razumem je ovoliki broj hrvata na ovom sajtu. Niti su mi dragi Hrvati, niti Spanci, navijam za Srbiju, nikoga ne vredjam i ne idem na njihove sajtove. Use i u svoje kljuse. Bolji su od nas u fudbalu i tacka, kao sto smo mi bolji od njih u kosarci, vaterpolu. Tema bloga je ponasanje Lovrena, i to hvalisanje kako je nekoga "ubio laktom" nije u redu. Isto tako mislim da je bio povucen pobednickom euforijom. Ne pozdravljanje posle utakmice nije u redu ali se hrvati ne mogu na to zaliti-setite se Atine.

Splicone

pre 5 godina

Lovren nije igrao u prvoj utakmici kao ni pola ekipe i to je bila više Hrvatska C, razumin da to nije lako skužiti našim drugovima iz Srbije ali ova reakcija je normalna i zato volim Lovrena.
Mandzukić je isto takav i neda na sebe.

Inače sam navijač Reala i obožavam Ramosa ali ne vidim ništa čudno u ovome, volim gledati i kad se Mandzukić i Ramos tuku kao i Costu.
Lovren i Salah su najbolji prijatelji i zato ne čudi reakcija Lovrena

get real, bonehead

pre 5 godina

@frane vjeruj mi ti nisi kompetentan da procjenujes sto je brand a sto ne, drugo postavljati sebe (konkretno svih vas) na pijedestal na osnovu uspjeha nogometasa je odraz ogromne bahatosti i skrivanje svojih neuspjeha iza tudjih rezultata, i trece "sugeriranje" nekome za koga ce da navija ( za njegovo dobro) je odraz pasivno agresivnog psiholoskog poremecaja, ja sam napisao da ti je komentar djetinjast, ali mozemo uci u dublju analizu a to ti se ne bi svidjelo

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Protiv Spanije i Engleske je sve dozvoljeno cak i Hrvatima. Englezi zbog licemerja i prepotentnosti, Spanci jer su najprljavija sportska nacija u istoriji.

Darko

pre 5 godina

Nezrela osoba. Skromnog kućnog odgoja. Ali, eto, zna nabijat loptu. Inače bi radio za 700 EUR i zavodio lokalne konobarice.
(Stjepko, 16. novembar 2018 11:45)

Gde ima da se radi za 700e?

Žarko

pre 5 godina

@Ante
ne, našem fudbalu ne ne dostaje prostakluka, imamo ga dovoljno, i nije Lovrenov prostakluk odveo Hrvatsku u finale, nego nekoliko baš baš dobrih igrača i mrvica sportske sreće.

Tudum

pre 5 godina

Samo ovo st netko pokusava uvjerit druge da je bio b satsav, samo pique nije igrao, zanimljivo kakonse nas izmjenjen sastav u elheu nije spominjao kada je od standardnih u obrani igrao samo vida.
Ugl. Lovren je nogometas, pod emocijama lakse puca, tj reagira kao prosjecan covjek. Isprike svima koji su cekali drugi set jucer.

info

pre 5 godina

Izjava mu maloumna. Ali mi je istovremeno drago sto je to uradio, iz prostog razloga sto je u pravu vezano za Spance (pogotovo Ramosa) i sto ne mogu da podnesem njihovu bahatost i bezobrazluk (opet pogotovo Ramos), pa makar to i jedan Lovren rekao.

misko

pre 5 godina

horses
Vjerojatno se nisi bavio nekim sportom,a uz znanje i vještinu moraš imati sportski bezobrazluk, drskost, prepotenciju ne priznati nikome da je bolji dok to ne dokaze na terenu, a što se tiče izjave apsolutno je u pravu...Španjolci su kao i Argentici kad pobjede velika gospoda kad izgube onda pokazuju koliko su mali a tu prednjači Ramos

warlock

pre 5 godina

Uvijek sam za fer igru, korektno ponasanje i smirivanje strasti, medjutim, ovog puta ne mogu da zamjerim Lovrenu nista, treba svaka ekipa da ima jednog sa krestom, ali i da se ne izlazi van dozvoljenih okvira!

basketas

pre 5 godina

oni mozda i jesu zasluzili nacionalni stadion. njihova drzava mozda i ima sredstava da im tako nesto omoguci ali nasi fudbaleri to sigurno (jos uvek) nisu zaradili a drzava nam je toliko siromasna i ima 100x precih stvari za ulaganje. navescu samo prosvetu i zdravstvo...ali spisak je mnogo mnogo duzi.

Ivan

pre 5 godina

Ne shvatate ovo.Ovo nije prozivka za sve Spance,nego za Serhia Ramosa.Oni malo koji vise orate Liverpul znaju da su Lovren i Salah najbolji drugari van terena i zato je ona povreda u finalu za koju znamo kako se desila,ostavila trag kod Lovrena.Onda takodje Ramos je “spustao” par puta Lovrena na konferencijama tako da je Lovren jedva docekao da se ovako nesto desi.A i sami znate,jos fudbaleri su takvi.

keja

pre 5 godina

Ceballos je na samom početku utakmice imao puno sreće, ušao je kopačkom u Lovrenovu nogu, mogao ga i teže ozlijediti, a izvukao se bez opomene. Teško bi Španjolci išta mogli zamjeriti sucu i da je veznjaku Reala dao tada crveni karton...

Fica

pre 5 godina

Lovren i Salah su najbolji prijatelji u liverpulu non stop zajedno,Lovren je krenuo da proziva Ramosa bas od finala lš tako da je jasno sta mu je prvenstveno i zamerio.

lol

pre 5 godina

Ono kad si ponosan sto si u dve utakmice dao 3 a primio 8 golova. Drugi na svetu a popije 6 komada od nekoga ko nije prosao grupu, onda ga jedva pobedi 3:2 i misli da je na krovu sveta.
(DEX, 16. novembar 2018 14:05)

Rusi su toga što nije prošao grupu prošli, a mi smo prošli toga što taj nije prošao toga koga smo mi prošli.

bahatost se ne isplati

pre 5 godina

Ramos na slici ima bolan izraz lica koje štiti pesnicom iako ga Lovren ni ne dotiče a u skoku je Lovren viši za pola metra. Pogledati statu Lovrena na fb, sve se vidi. Španci su likovali nakon brutalnog poraza Hrvata a sad im ništa nije jasno pa plaču ko djevojčice. Španci su jaki ali Hrvati odlučuju o sebi i o Špancima.

lol

pre 5 godina

Izgleda da ti nisi zaboravio onih 6:1 kad ovako prozivas...
(Milan, 16. novembar 2018 11:27)

Nije zaboravio spomenuo je tih 6:0, a ti prvo pročitaj članak.

Sto reci

pre 5 godina

Nije lijep ovakav ispad Lovrena, a i potpuno je bespotreban. Kao da je klinac od 15 god pa se nezrelo nadmece s Ramosom.
Bio sam sinoc na tekmi, i mislim da smo im na terenu pokazali i rekli sve sto smo trebali.
Oni su sve pokazali (Ramos kso kapetan, narocito), otišavši s terena da ne cestitaju. Nama je bilo puno teze sa porazom 0:6, netom sto smo postali doprvaci, ali smo bili veliki i u porazu, pa smo im cestitali. Tu je razlika izmedju nas i Spanjolaca( i Argentinaca.)

Dzaja najveci

pre 5 godina

@Skandinavac hahhaha koliko bezobrazluka i neznanja -Mitic, Seki ,Galic, plava cigra, Piksi, Marjanovic ,Kostic... ponekad je stvarno bolje da nista ne pises nego se ovako blamiras