Sreda, 14.11.2018.

15:00

Đoković deklasirao i Zvereva za drugu pobedu u Londonu!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je na korak do polufinala Završnog turnira u Londonu, drugom pobedom u grupi "Gustavo Kuerten".

Izvor: MLJ

Ðokoviæ deklasirao i Zvereva za drugu pobedu u Londonu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

173 Komentari

Sortiraj po:

da da

pre 5 godina

Al je tenis pao na niske grane kad su paceri Tim, Zverev, Nisikori, Anderson, Izner, Cilic....u top ten..bruka.

A sada vam ocigledno igra Zvereva ne smeta kao sinoc Timova?

A iskreno, ovde se ne zna ko je losiji, igraju ovaj turnir kao po kazni, a i jeste to i tako smarackim tenisom..totalni visak. Jos sa takvim igracima..gubljenje dragocenog vremena. Nekada je prstalno od uzbudljivog tenisa, sada komotno zaspis na fotelji.

heba

pre 5 godina

Ne igra Djoka baš tako ružan tenis. On sam deluje "nelepo" na terenu, pa je ružno to sve gledati. Ali ima doza lepote u toj njegovoj ruznoći - to kretanje, to jednostavno a sigurno prebacivanje, ta efikasnost.

USTA PUNA ZEMLJE

pre 5 godina

Ne, ne puštajte im više komentar. Nijedan.
A ako ste ipak (moderatori kom.) toliki provokatori ovo malo preostalih normalnih ljudi na ovim prostorima, onda apel svim istinskim poštovaocima sporta na ovom portalu, nezavisno od toga čiji ste (pravi, korektan) navijač i nevezano za vrstu sporta - sasvim ignorišite sve te njihove komentare, ma koliko da vam podignu pritisak i ma koliko da biste im svašta sasuli u lice. Znate svi odlično na koje nick-ove mislim; neću im (ili "mu") ni ime pomenuti. Čak ni onda kad se budu (sasvim sigurno) pojavili neki "novi" takvi komentatori, znaćete odlično ko stoji iza tih skaradnih i jadnih "pisanija", zar ne...
Elem, ne dopustite da nam truju više ovaj prostor; kompletno, totalno ignorisanje.

sweswe

pre 5 godina

"Djokovic Zvereva i Kirijosa nece nikad pobediti, ali nikad.. Zivi bili pa videli.."
(Giboni, 20. maj 2018 21:51)

Povremeno sakupljam ovakve bisere, tek da se podsetim koliko ljudska glupost nema granica.
(Lik, 14. novembar 2018 16:56)

Covjek je mislio u slucaju da su Z i K zajedno na jednoj polovini igralista, a Novak sam na drugoj. Mada ni tada ne bi bio siguran u pobjedu para Z i K.

Smeh

pre 5 godina

Umro sam od smeha čitajući komentare a sve na predlog drugara. Zar je moguće da toliko sebi dopuštate da kritikujete, ocenjujete sportiste, da znate da li je bolji Zverev ili Rodik što jedan pametnjaković napisa, da znate ko koliko zna koji strani jezik, itd? I to sve iz fotelje. Komedija zaista. Da li je ovako samo u vezi tenisa ili je isto i sa drugim temama, sportovima? Jer ove osobe što pišu ovako inteligentne komentare zaslužuju da se prate a sve zarad dobre zabave i smeha na račun istih osoba. Oraspoložili bi i čoveka sa samoubilačkim namerama kada bi pročitao samo neke komentare jer bi bio u fazonu da ima i gorih od njega.

objavite komentar

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos!
(Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Pa kaže.....statistika protiv trenutnih top 10 igrača, među kojima i dva statistički najbolja u istoriji tenisa. Toliko o konkurenciji koju je koji igrač od velike trojke imao.

Jumko,sedi 1 kao vrata!!!

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

Total: 121-61 (66.5%)

zvezdarac

pre 5 godina

@King roger

Prvo, fluentno kao reč ne postoji u srpskom. Ako si hteo da kažeš tečno, trebalo je tu reč i da upotrebiš.
Drugo, kao neko ko tečno govori italijanski, mogu da ti kažem da Novak sasvim solidno govori taj jezik.
O nemačkom ne bih, ne znam ništa o tom jeziku. Znam samo da si se izlupetao prilično.

Milutin

pre 5 godina

Ovaj Djokovic opet ima srece.Ima najlaksu grupu u poslednjih nekoliko sezona.Ovaj Zverev samo gresi i nista vise.Ali Federer na kraju osvaja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King Roger, 14. novembar 2018 16:32)

Federer jedino može da se opet pojavi u džemperu ako hoće da izbegne bruku (i to samo ako kojim čudom prodje u finale).

King Roger

pre 5 godina

Djokovic prica fraze na razlicitim jezicima sto ne znaci da ih zna.Na nemackom je pricao sa losim akcentom ali ga ne zna kao engleski a ziveo je u Minhenu.Italijanski takodje znaci po neku frazu nesto malo da prica ali ga ne zna fluentno.Jedini jezik koji zna je engleski i to veoma dobro.Sto se tice Federera on zna 2 jezika francuski zato sto je ziveo u Zenevi pa je morao da nauci i engleski i to fluentno i veoma dobro kao i Djokovic.A scajcarski nemacki mu je maternji a takodje zna i standardni nemacki koji se prica u nemackoj odnosno to knjizevni nemacki.A takodje zna fraze na svedskom i italijanskom po nesto ali daleko o toga da zna te jezike da prica fluentno.Znanje jezika se smatra da pricas bez zamucivanja a da govoris po nesto na jeziku ne smatra u znanje tog jezika.pustite mi komentar.

Srdjan

pre 5 godina

@nije nego

Hoces da kazes da Novak prica njemacki bolje od Federera kom je njemacki maternji jezik? Ne blamiraj se.
Istina, Roger prica sa svajcarskim akcentom sto je i logicno, svajcarac je. A i razlika izmedju svajcarskog njemackog i standardnog njemackog je veca nego izmedju hrvatskog i srpskog jezika, logicno je da se primijeti kad neko prica. To sto se tebi ne svidja svajcarski akcenat je nesto sasvim drugo.
P.S. Novak ne prica "odlicno" njemacki, nego pristojno i vise nego dovoljno.

antiDebil

pre 5 godina

@King Roger, 14. novembar 2018 17:48)
Prica i talijanski, gostuje na Rai televiziji i prica na talijanskom cijeli interview..Francuski garantujem da razumije kad zivi u Monaku a i spanski je jako slican talijanskom tako da i to garant razumije. Nauciti 3 strani nekom ko vac zna 2 je jako lako pogotovo ako si u kontaktu stalno. Evo ja iz Banjaluke razumijem sve dijalekte jugoslavije ukljucujuci makedonsku i slovenacki osim albanskog naravno..
(Nolov, 14. novembar 2018 17:57)

Djokovic bolje govori italijanski, nemacki, francuski i spanski nego Nadal engleski jezik !

rešpekt

pre 5 godina

Ноле ГОАТ .Тачка.Федерер пола каријере освајао слемове међу пензосима.Тачка.

vrg

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos! (Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

sve i da on nije, federer i rafa jesu. :)

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos! (Jumko, 14. novembar 2018 16:05) 
Kakav spin...trenutno jeste 4. Ali, Nole, Rodzer, Rafa, Endi i Delpo su izmislili tenis za sve, koje si naveo.A, njih petorica su konkurencija za vreme Noleta i Rafe, a ne jedan Zverev, u trenutku kada je vecina njih povredjena ili se vraca posle povrede.

марко

pre 5 godina

хоћу да ноле освети она два пораза од оног надувенка из аустралије коргијоса....мислим да би био занимљив меч као и предходна два из 2017.

Smetnje na međugradskim vezama.

pre 5 godina

Kopija meča Zverev - Čilić. Znači, Zverev pobedio Zvereva: prvi set poklonio, u drugom setu se pogubio.

mladennn

pre 5 godina

Koliko je Novak nadmocan u odnosu na ostale tenisere iz top 10 ,pa to je za nevericu...Odigra mec sa 50% snage i glat ga dobije ... Bolji medjusobni skor sa svima iz top 10 ...Jednostavno najbolji na svetu..

City Girl

pre 5 godina

Zverev igrao odlicno 50 minuta, a onda se raspao. Cim je zavrsio prvi set duplom greskom znala sam da ce drugi set biti formalnost. Dobro je sto ceo mec nije dugo trajao. Treba uci odmoran u zavrsnicu turnira.

nije_nego

pre 5 godina

(King Roger, 14. novembar 2018 17:48)
Izvini prijatelju ali nemaš pojma. Novak priča engleski i nemački jezik i to perfektno. Gledao sam izjavu kada je igrao u Austriji, to mu je bio ujedno prvi i jedini put da je igrao. Čovek priča odlično nemački jezik.
A što se Federera tiče on priča nemački sa švajcarskim dijalektom koji je katastrofa za razumeti gledao par puta njegove izjave za nemački TV. Molim objavite jednom i moj komentar.

Goran

pre 5 godina

Solidan meč Novaka,igrao je taman onoliko dobro,koliko trebalo da bi se dobio ne baš naivan protivnik... vidim mnogi ga ovde kritikuju da je mogao bolje u prvom setu,a ja bi ih pre svega pitao dali su uopšte gledali prvi set? Zverev je igrao odlično,nije dozvoljavao Novaku da preuzima inicijativu sa osnovne linije ,dok je na servisu bio skoro nepogrešiv,čak me je dosta iznenadio u tom segmentu jer Zverev definitivno nije tip koji umnogome zavisi od servisa (kao kod igrača tipa Izner,Anderson,Raonić) imao je dakle Zverev danas u jednom trenutku meča,praktično sve na svojoj strani,servis mu je bio odličan,igra u polju kako se približavao set kraju sve bolja i bolja i taman kada je dobio brejk prilike pri rezultatu 4:4, upropastio ih je nekim svojim ishitrenim potezima,i naravno kada već nije uspeo da iskoristi taj svoj momentum ,nakon toga je očekivano usledio strmoglavi pad, propuštena prilika se mentalno veoma negativno odrazila na Zvereva, koji nakon izgubljenog seta definitivno nije više mogao da vrati onaj tonus i oštrinu u igri koji je imao do pred kraj prvog seta ,i usledio je neminovni potop u drugom setu...Novak je čak na kraju i veoma ubedljivo dobio meč iako nije sve tako sjajno izgledalo do pred kraj prvog seta kada se suočavao sa brejk loptom, ali po kozna koji put je presudila ta mentalna snaga zbog koje je Novak tu i gde jeste na prvom mestu ATP liste,i moraće Zverev još mnogo da poradi na svom mentalnom planu kako bi mogao da parira Novaku u budućim susretima!

Mile idiot 83%

pre 5 godina

@Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje? 
(menađer, 14. novembar 2018 15:50) 

A ti imaš mega bleju. Koji će mu diploma, čovek perfektno govori 4 svetska jezika, ako ne i više, a ti svoju diplomu okači u wc, da ti bude lakše svaki put kad odeš tamo.

King Roger

pre 5 godina

@Mile idiot 83 %.Sta bre naprica ti.?Kakva crna 4 svetska jezika.Tecno jedino govori engleski a francuski usavrsava svake godine.To ako kaze nesto na nekom jeziku ne znaci da zna taj jezik.Federer govori tecno 2 jezika a ovako po nesto na nekom jeziku zna vise ali to nije znanje jezika.Bez precenjivanja i u ovome o Djokovicu.

kvisko

pre 5 godina

Kladim se da Nadal & Federer upareni kao dubel nemaju nikakvu sansu da pobede Djokovica kad je u formi a kamoli neki drugi igrac pojedinacno.

cvarci i kavurma

pre 5 godina

@"Novak Djokovic, jedini covek, a pritom profi sportista, koji je, ne racunajuci populaciju iznad 80 godina, prehladjen evo vec 3 nedelje!"  
 (Jumko, 14. novembar 2018 16:08) 
Vidim i ti si 'prehladjen' jos od rodjenja pa ti ne smeta da nas zasmejavas sa komentarima, inace opet izgubio ovaj tvoj sto si navijao za njega. Nema veze ide sledeci mec pa ti ostaje nova nada da ce Novak izgubiti protiv tvog 'favorita', samo tesko je navijati za toliko igraca i vazda ti gube, to vec postaje deprimirajuce, ali ne predajes se ti ;)...

samo jako

pre 5 godina

Djokovic kazu ima srece neigra lepo oni drugi nisu imali dan i tako lupetaju gluposti u svakom slucaju ako nemaju srece i kao '' bolji'' gube onda neka ni ne igraju tenis. Svakako Novak je jedan od najboljih sto sve statistike govore

Danilo Markos

pre 5 godina

@dr,king, jumko, otan i bodi(ista osoba)
Na kolena pred najboljim na svetu :D
Stalno se nadate al dzaba :D
Nastavite da imamo cemu da se smejemo :D

kralj

pre 5 godina

Zverev je odlican igrac I u bilo koje vreme u proslosti bi dosad imao neki slem ali ova trojica su vanzemaljci da I odlican igrac deluje protiv njih kao da je amater.Novak je veliki,mozda I najveci,svako ko kaze ko je od ove trojice najbolji,po meni nece da pogresi a ako Novak uzme jos par slemova,mislim da onda nema razloga da se ne tvrdi da je najbolji u istoriji.

Unistitelj magli i zastitnik Orhideja

pre 5 godina

Djoko trci sa Japanskim patikama kao Kambei samuraj dok se bori protiv bandita i vesto rukovodi katanom zvanom Head, ali to nije sve jer je on u isto vreme zbog Lacoste kao krokodil u svom elementu smiren i dominantan i dokle god on to zeli, niko nece piti sa njegovog izvora jer je on u kontroli.

Pridruzite nam se i sledece nedelje u novoj epizodi Ronin-the-Croco oblaci dzemper od Alpske koze dok Spanski bik ne sme da pridje njegovoj oazi.

Zurkolomac

pre 5 godina

Ne kontam ovo! 
(O.T.A.N., 14. novembar 2018 16:48)

Otvori konto u obliznjoj banci, pa ces mozda da "kontas". A posle mozes u miru da nastavis sa pracenjem zadruge...

s.m.O.T.A.N.

pre 5 godina

Ne kontam ovo!
(O.T.A.N., 14. novembar 2018 16:48)

Ako ti je lakse da iskljucimo tvog ljubimca i RN onda NOVAK IMA 80% uspesnost sa ostalima iz top 10, skoro pa perfektno...

Nolov

pre 5 godina

@King Roger, 14. novembar 2018 17:48)
Prica i talijanski, gostuje na Rai televiziji i prica na talijanskom cijeli interview..Francuski garantujem da razumije kad zivi u Monaku a i spanski je jako slican talijanskom tako da i to garant razumije. Nauciti 3 strani nekom ko vac zna 2 je jako lako pogotovo ako si u kontaktu stalno. Evo ja iz Banjaluke razumijem sve dijalekte jugoslavije ukljucujuci makedonsku i slovenacki osim albanskog naravno..

Abrakadabraietoekonomskogzmaja™

pre 5 godina

@majtimajk
Perica je pametan, budite kao Perica ali avaj, većina nas smo kao somovi, kako naiđe udica a mi se zakačimo...

Dr. Federer

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos!
(Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Pa kako da znaju brate kad prate tenis od 2011 i kad misle da je potrebno da imas bolji H2H od Federera i GOAT si.

Dynamic

pre 5 godina

Šta je sa ovima što dolaze skroz ispumpani na završni turnir? Duga im sezona, nemaju snage, volje, šta li je? Zato ova dvojica matorih i imaju 6 odnosno 5 titula i biće glavni favoriti za finale dok god igraju

Nebojša

pre 5 godina

znaci rts ni ovo nije u stanju da prenosi kako treba(seckanje slike)
(Jaximus, 14. novembar 2018 15:53)

Nije tu kriv rts već set top box i meni je seckalo pa sam u podešavanjima nešto promenio nisam sad siguran šta i više ne secka.

bmles

pre 5 godina

Koje uzivanje - neprocenjivo."Ovaj covek je neunistiv"!Pretvorio je tenis u sah!A komentator Brett na Tenis kanalu smara Kurijera kako da se pobedi nas Novak,da je na kraju Dzim morao da mu odgovori sa mnogo toga uz napomenu ovakvok Djokovica - nemoguce!Razoruzao ga je u svim espektima igre!

majtimajk

pre 5 godina

dakle, da ponovimo. sta se radi kad se ugleda hejterski komentar? aj' ti Perice!

- Perica: ne diram, ni plus ni minus. ne citiram ga. ne kopiram i ne odgovaram na njegove provokacije. ostavljam ga na 0:0. to ce ga nervirati.

- odlicno Perice. sedi, 5!

O.T.A.N.

pre 5 godina

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

Ne kontam ovo!

Slon

pre 5 godina

Pored ovih buducih top 5 igraca Djokovic moze sa 20% ali bukvalno, samo da ga glava i tijelo ispostuje, ne da ce Federer da strijepi sa GS nego i Margaret Kort..

DRAGAN

pre 5 godina

Jeli ovo buduca nada
svetskog tenisa.A sta li cemo mi gledati u buducnosti, boze dragi.
Novak je igrao sa 50% snage sa ovim Zverevom.
Novak, samo gazi i cepaj
jednog po jednog, i eto
finala i uzivancije.
Idemo sokole.

poznavalac

pre 5 godina

Nikad u istoriji tenisa nije bila ovolika dominantnost prvog tenisera...Razlika izmedju prvog i drugog jednaka je razlici kao i naspram 200...Uostalom kao sto i Rusedski rece,postoji prvi teniser sveta i ostatak bulumente...

Рајко Четник

pre 5 godina

Ноле је унезверио Зверева тачније разбио га.
Ово је најбољи меч на турниру и одиграли су га тренутно најбоља два тенисера.
Напред Ноле до нове титуле!

Danilo

pre 5 godina

Ako se pojavi još nekoliko ekstremno dosadnih tenisera kao što je Novak, tenis će uskoro nestat kao sport! Lud čovek će platit kartu da ovo gleda...

Brother Cavil

pre 5 godina

Osporavaju coveka koji je osvojio Wimbledon,US open.Sad juri završni turnir.Sve najveće turnire u zadnjih pola godine osvojio je.Sta treba da se desi da svi na ovim prostorima kažu da je vrhunski igrač,...." 
(room 1408, 14. novembar 2018 15:21) 

Ko, koga, cemu ?

milutin

pre 5 godina

Bijaše i Vilander doš'o! Neznam kako se osjeća, ali sigurno loše, mislim.
No, kad je od Zvereva izgubio jednom, Zverev bijaše uzletio: te uzor mu RF, te on će..., te on može....
Novak i Rafa kao da nijesu postojali, nije ih vidio, on pa on.
E sad ga Nole vrati na "tablu" da ponovi domaći.
Sa srećom Nole!

Lik

pre 5 godina

"Djokovic Zvereva i Kirijosa nece nikad pobediti, ali nikad.. Zivi bili pa videli.."
(Giboni, 20. maj 2018 21:51)

Povremeno sakupljam ovakve bisere, tek da se podsetim koliko ljudska glupost nema granica.

Hi hihi hi

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Pazi boga ti . Stvarno nema fakultet , a igra tenis? Ne verujem da su ga pustili da igra. Pa nemoguce ako nema fakultet. Zapanjen sam

King Roger

pre 5 godina

Ovaj Djokovic opet ima srece.Ima najlaksu grupu u poslednjih nekoliko sezona.Ovaj Zverev samo gresi i nista vise.Ali Federer na kraju osvaja.

Wiseman

pre 5 godina

Mislio sam da ne može gore od prošle godine u 02 areni, ali očigledno sam se prevario. Prošle sezone nisu bili ni Novak, ni Rafa, ni Endi, ni Stan... Opet su mečevi bili super interesantni sa Dimitrovom koji je igrao magično i Sokom dok je još igrao ozbiljan tenis.. Ovo sada - živi užas. Đoković i Federer i čitava plejada koja igra katastrofalno... Nišikori, Tim, Zverev - 3 skandalozne partije poslednja 3 meča koje najbolje opisuju ovaj turnir. Kvalitet tenisa jako slab. Mečevi kratki, jednosmjerni.. Katastrofa.

Jumko

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos!

Djido

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos! (Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Ko te, bre, šta pita?

majtimajk

pre 5 godina

"Novak Djokovic, jedini covek, a pritom profi sportista, koji je, ne racunajuci populaciju iznad 80 godina, prehladjen evo vec 3 nedelje!"
 (Jumko, 14. novembar 2018 16:08)
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (0)

-ovde vidimo jedan tipican pokusaj provokacije.
-sta ciniti?
-jednostavno, ne dirati! ignorisati! ostaviti na: 0:0! ici dalje. tako kod ovoga, tako i kod drugih hejtera.

qqlele

pre 5 godina

Đoković suparnike uništava DOSADOM. Zverev nije mogao da izdrži taj smor.
(JerryJackson, 14. novembar 2018 16:43)

Da, zanimljiviji su mecevi Izner-Zverev, Izner-Anderson... sljas, sljas, sljas gem.

Brother Cavil

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Dok ne zavrsi sa frizerskom karijerom, a mozda ni tad...sad oblikuje Zverevu friziru, odradio je levu stranu jos desnu i shishke. Ima Zverev da bude lep k'o lutka. I vama fali fakultet da ne napisem osnovna skola.

onako

pre 5 godina

@Jumko
Još kad bi bilo tačno bilo bi ok, 4. igrač je Mari, ili Stan ili Ferer ili Berdih, Conga ...
Na tvoju žalost svi su igračine za Rodika, Davida i Lejtona. Safin je već nešto drugo, ali nije bio konstantan, motivacije nigde. Bez Safina ovi gore bi bili 2010- danas između 25. i 35. mesta na ATP.
A i par slema ima i Rođa sa ovom postavom Zverev i ostali zar ne? Čini se 3, prvih 12 sa onim pajserima koje si nabrojao i dođosmo do 5 u najjačoj konkurenciji svih vremena. Reko' bi čovek malo.

Borivoje Surdilovic

pre 5 godina

Boris se , igras , trcis , prebacujes lopticuni pogledas na semafor a ono 6:4 6:1 za Novaka......nista gore nego kad ti Nole Terminator udje u glavu i shvatis da mu ne mozes nista.......GRANDE NOVAK !!

Sasa

pre 5 godina

Novak Djokovic now has a winning head to head against everyone in the Top 10:

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

Total: 121-61 (66.5%)

Smejurija.

Лепи Цане

pre 5 godina

Novak je u prevelikoj formi.
(Rade, 14. novembar 2018 16:19)

Не бих рекао, друже... не игра убедљиво али и то је довољно да је бар за класу испред осталих..

Milan

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Ono kad vise ne znas sta ces od muke, inace su Federer i Nadal doktori nauka

slaviša šmigič

pre 5 godina

danas nole izgledao uzasno umoran nikako,da pogodi servu dok zverev nije mogao,da promaši.serva je danas u noleta bila katastrofa nije ni čudno,da je ceo meč odigrao sa 2.servisom.sveukupno jedan as noleta i ukupno oko 5 do 6 puta je uspeo da ubaci 1.servis u igru.niti nije mogao,da uhvati ritam kod udarca lopte kratke nije mi se dopala ovakva igra sa 30 posto uspešnosti.nadam se boljoj igri noleta u nastavku turnira po običajuigra bolje što više odmiče turnir.sa isnerom je delovalo dobro danas uzasno.

Broj 1: ako kanis pobijediti...

pre 5 godina

Eh, kol'ko srece ima:

Loptica sve ode tamo gde nema protivnika, pa brza od njega (ne moze da je stigne), pa 2 puta odskoci na protivnikovoj strani, pa… jos protivnik psihicki popusti…

E, vala, bas! Broj 1, a tol'ko srece!

kio B.L.

pre 5 godina

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

veoma interesantno.

Лепи Цане

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Важно је да данашњи менаЂери имају факултетско образовање.

majtimajk

pre 5 godina

"Osporavaju coveka koji je osvojio Wimbledon,US open.Sad juri završni turnir.Sve najveće turnire u zadnjih pola godine osvojio je.Sta treba da se desi da svi na ovim prostorima kažu da je vrhunski igrač,...."
(room 1408, 14. novembar 2018 15:21)

- druze, nemoj da se nerviras. neko mi je sapnuo da su ti koji osporavaju, sa juga Srbije, tamo gde mrze sve srpsko, gde navijaju i za Tursku i za Albaniju i za bilo koga ko igra protiv Srbije. nije to normalno.

Zuba

pre 5 godina

Jel' se to meni ucinilo da je Zverev u jednom momentu u 1. setu pokazvao prstom po principu "nece moci" kada nije prosao jedan Noletov udarac.

E pa mali...cekaj malo.

Roki

pre 5 godina

"Novak Djokovic, jedini covek, a pritom profi sportista, koji je, ne racunajuci populaciju iznad 80 godina, prehladjen evo vec 3 nedelje!" 
 (Jumko, 14. novembar 2018 16:08)

I takav je prejak za ove tvoje.A ti se pojedi od muke,"Srbine".

mohikanac

pre 5 godina

Gde ovaj Lendl nalazi da trenira ove "gromade u glavi" , dečko jedino što je prikazao u setu je servis, i to normalno na 4:5 se raspadne. Novak korektan uz neku blagu inertnost kod par riterna.
Bez servisa ladno dečkića rutinira u razmenama, nadam se malo jačem meču u II setu.

Nina1

pre 5 godina

(Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Novak je u najjačoj konkurenciji uspeo da bude broj jedan i da osvaja grend slemove, pored dva velikana kao što su Federer i Nadal. Oni vladaju više od decenije tenisom. I sami su jedni drugima najjača konkurencija, a da ne govorim o ostalim teniserima koji su ostali kratkih rukava zbog njih trojice na mnogim grend slem turnirima. Jedino im je Marej uspeo kratko pomrsiti račune dve hiljade šesnaeste godine. I onda neki balavci kao što si ti napišu da je Novak trenutno broj jedan zato što je slaba konkurencija.

goran

pre 5 godina

I sad,kakva je razlika između ovog Zvereva i Iznera? Nemac je spor, ima prosecan forhend,solidan bekend,uzasan volej i vrhunski servis koji kada stane Zverev postaje nemoćan,zato i prolazi katastrofalno na GS turnirima,jer ne može da servira vrhunski 3-4 sata u meču koji ide na 3 dobijena seta.Novak ga je pregazio onog momenta kada mu je servis stao.Da se Zverev pojavio pre 7-8 godina ne bi bio ni top 10 igrac,ovako ce verovatno biti višestruki GS pobednik jer ce mu za par godina najveća konkurencija biti Tim,onaj Grk i slicni.

zvezdoprc

pre 5 godina

Čudan igrač ovaj Zverev. Malodušan i deluje nekako nezainteresovano, što može da bude ogroman problem u budućnosti. Ovakvim pristupom igri pre će postati prosečan nego veliki teniser. Šteta.

Лепи Цане

pre 5 godina

Добро би било да Ноле данас добије са 2:0. Онда му је у последњем колу довољан и бод за прво место у групи.

room 1408

pre 5 godina

Osporavaju coveka koji je osvojio Wimbledon,US open.Sad juri završni turnir.Sve najveće turnire u zadnjih pola godine osvojio je.Sta treba da se desi da svi na ovim prostorima kažu da je vrhunski igrač,svetske klase sto se tiče ovog sporta?Za par godina kada ne budemo imali ni u najavi coveka dostojnog celendzera videce se kolika je gromada od igrača bio ovaj covek...

room 1408

pre 5 godina

Osporavaju coveka koji je osvojio Wimbledon,US open.Sad juri završni turnir.Sve najveće turnire u zadnjih pola godine osvojio je.Sta treba da se desi da svi na ovim prostorima kažu da je vrhunski igrač,svetske klase sto se tiče ovog sporta?Za par godina kada ne budemo imali ni u najavi coveka dostojnog celendzera videce se kolika je gromada od igrača bio ovaj covek...

Лепи Цане

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Важно је да данашњи менаЂери имају факултетско образовање.

Djido

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos! (Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Ko te, bre, šta pita?

Borivoje Surdilovic

pre 5 godina

Boris se , igras , trcis , prebacujes lopticuni pogledas na semafor a ono 6:4 6:1 za Novaka......nista gore nego kad ti Nole Terminator udje u glavu i shvatis da mu ne mozes nista.......GRANDE NOVAK !!

Sasa

pre 5 godina

Novak Djokovic now has a winning head to head against everyone in the Top 10:

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

Total: 121-61 (66.5%)

Smejurija.

Nina1

pre 5 godina

(Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Novak je u najjačoj konkurenciji uspeo da bude broj jedan i da osvaja grend slemove, pored dva velikana kao što su Federer i Nadal. Oni vladaju više od decenije tenisom. I sami su jedni drugima najjača konkurencija, a da ne govorim o ostalim teniserima koji su ostali kratkih rukava zbog njih trojice na mnogim grend slem turnirima. Jedino im je Marej uspeo kratko pomrsiti račune dve hiljade šesnaeste godine. I onda neki balavci kao što si ti napišu da je Novak trenutno broj jedan zato što je slaba konkurencija.

majtimajk

pre 5 godina

dakle, da ponovimo. sta se radi kad se ugleda hejterski komentar? aj' ti Perice!

- Perica: ne diram, ni plus ni minus. ne citiram ga. ne kopiram i ne odgovaram na njegove provokacije. ostavljam ga na 0:0. to ce ga nervirati.

- odlicno Perice. sedi, 5!

Lik

pre 5 godina

"Djokovic Zvereva i Kirijosa nece nikad pobediti, ali nikad.. Zivi bili pa videli.."
(Giboni, 20. maj 2018 21:51)

Povremeno sakupljam ovakve bisere, tek da se podsetim koliko ljudska glupost nema granica.

Brother Cavil

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Dok ne zavrsi sa frizerskom karijerom, a mozda ni tad...sad oblikuje Zverevu friziru, odradio je levu stranu jos desnu i shishke. Ima Zverev da bude lep k'o lutka. I vama fali fakultet da ne napisem osnovna skola.

Hi hihi hi

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Pazi boga ti . Stvarno nema fakultet , a igra tenis? Ne verujem da su ga pustili da igra. Pa nemoguce ako nema fakultet. Zapanjen sam

Mile idiot 83%

pre 5 godina

@Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje? 
(menađer, 14. novembar 2018 15:50) 

A ti imaš mega bleju. Koji će mu diploma, čovek perfektno govori 4 svetska jezika, ako ne i više, a ti svoju diplomu okači u wc, da ti bude lakše svaki put kad odeš tamo.

majtimajk

pre 5 godina

"Novak Djokovic, jedini covek, a pritom profi sportista, koji je, ne racunajuci populaciju iznad 80 godina, prehladjen evo vec 3 nedelje!"
 (Jumko, 14. novembar 2018 16:08)
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (0)

-ovde vidimo jedan tipican pokusaj provokacije.
-sta ciniti?
-jednostavno, ne dirati! ignorisati! ostaviti na: 0:0! ici dalje. tako kod ovoga, tako i kod drugih hejtera.

kralj

pre 5 godina

Zverev je odlican igrac I u bilo koje vreme u proslosti bi dosad imao neki slem ali ova trojica su vanzemaljci da I odlican igrac deluje protiv njih kao da je amater.Novak je veliki,mozda I najveci,svako ko kaze ko je od ove trojice najbolji,po meni nece da pogresi a ako Novak uzme jos par slemova,mislim da onda nema razloga da se ne tvrdi da je najbolji u istoriji.

Milan

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Ono kad vise ne znas sta ces od muke, inace su Federer i Nadal doktori nauka

Zuba

pre 5 godina

Jel' se to meni ucinilo da je Zverev u jednom momentu u 1. setu pokazvao prstom po principu "nece moci" kada nije prosao jedan Noletov udarac.

E pa mali...cekaj malo.

Лепи Цане

pre 5 godina

Добро би било да Ноле данас добије са 2:0. Онда му је у последњем колу довољан и бод за прво место у групи.

Roki

pre 5 godina

"Novak Djokovic, jedini covek, a pritom profi sportista, koji je, ne racunajuci populaciju iznad 80 godina, prehladjen evo vec 3 nedelje!" 
 (Jumko, 14. novembar 2018 16:08)

I takav je prejak za ove tvoje.A ti se pojedi od muke,"Srbine".

poznavalac

pre 5 godina

Nikad u istoriji tenisa nije bila ovolika dominantnost prvog tenisera...Razlika izmedju prvog i drugog jednaka je razlici kao i naspram 200...Uostalom kao sto i Rusedski rece,postoji prvi teniser sveta i ostatak bulumente...

goran

pre 5 godina

I sad,kakva je razlika između ovog Zvereva i Iznera? Nemac je spor, ima prosecan forhend,solidan bekend,uzasan volej i vrhunski servis koji kada stane Zverev postaje nemoćan,zato i prolazi katastrofalno na GS turnirima,jer ne može da servira vrhunski 3-4 sata u meču koji ide na 3 dobijena seta.Novak ga je pregazio onog momenta kada mu je servis stao.Da se Zverev pojavio pre 7-8 godina ne bi bio ni top 10 igrac,ovako ce verovatno biti višestruki GS pobednik jer ce mu za par godina najveća konkurencija biti Tim,onaj Grk i slicni.

DRAGAN

pre 5 godina

Jeli ovo buduca nada
svetskog tenisa.A sta li cemo mi gledati u buducnosti, boze dragi.
Novak je igrao sa 50% snage sa ovim Zverevom.
Novak, samo gazi i cepaj
jednog po jednog, i eto
finala i uzivancije.
Idemo sokole.

majtimajk

pre 5 godina

"Osporavaju coveka koji je osvojio Wimbledon,US open.Sad juri završni turnir.Sve najveće turnire u zadnjih pola godine osvojio je.Sta treba da se desi da svi na ovim prostorima kažu da je vrhunski igrač,...."
(room 1408, 14. novembar 2018 15:21)

- druze, nemoj da se nerviras. neko mi je sapnuo da su ti koji osporavaju, sa juga Srbije, tamo gde mrze sve srpsko, gde navijaju i za Tursku i za Albaniju i za bilo koga ko igra protiv Srbije. nije to normalno.

bmles

pre 5 godina

Koje uzivanje - neprocenjivo."Ovaj covek je neunistiv"!Pretvorio je tenis u sah!A komentator Brett na Tenis kanalu smara Kurijera kako da se pobedi nas Novak,da je na kraju Dzim morao da mu odgovori sa mnogo toga uz napomenu ovakvok Djokovica - nemoguce!Razoruzao ga je u svim espektima igre!

milutin

pre 5 godina

Bijaše i Vilander doš'o! Neznam kako se osjeća, ali sigurno loše, mislim.
No, kad je od Zvereva izgubio jednom, Zverev bijaše uzletio: te uzor mu RF, te on će..., te on može....
Novak i Rafa kao da nijesu postojali, nije ih vidio, on pa on.
E sad ga Nole vrati na "tablu" da ponovi domaći.
Sa srećom Nole!

kio B.L.

pre 5 godina

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

veoma interesantno.

cvarci i kavurma

pre 5 godina

@"Novak Djokovic, jedini covek, a pritom profi sportista, koji je, ne racunajuci populaciju iznad 80 godina, prehladjen evo vec 3 nedelje!"  
 (Jumko, 14. novembar 2018 16:08) 
Vidim i ti si 'prehladjen' jos od rodjenja pa ti ne smeta da nas zasmejavas sa komentarima, inace opet izgubio ovaj tvoj sto si navijao za njega. Nema veze ide sledeci mec pa ti ostaje nova nada da ce Novak izgubiti protiv tvog 'favorita', samo tesko je navijati za toliko igraca i vazda ti gube, to vec postaje deprimirajuce, ali ne predajes se ti ;)...

mladennn

pre 5 godina

Koliko je Novak nadmocan u odnosu na ostale tenisere iz top 10 ,pa to je za nevericu...Odigra mec sa 50% snage i glat ga dobije ... Bolji medjusobni skor sa svima iz top 10 ...Jednostavno najbolji na svetu..

qqlele

pre 5 godina

Đoković suparnike uništava DOSADOM. Zverev nije mogao da izdrži taj smor.
(JerryJackson, 14. novembar 2018 16:43)

Da, zanimljiviji su mecevi Izner-Zverev, Izner-Anderson... sljas, sljas, sljas gem.

Лепи Цане

pre 5 godina

Novak je u prevelikoj formi.
(Rade, 14. novembar 2018 16:19)

Не бих рекао, друже... не игра убедљиво али и то је довољно да је бар за класу испред осталих..

Broj 1: ako kanis pobijediti...

pre 5 godina

Eh, kol'ko srece ima:

Loptica sve ode tamo gde nema protivnika, pa brza od njega (ne moze da je stigne), pa 2 puta odskoci na protivnikovoj strani, pa… jos protivnik psihicki popusti…

E, vala, bas! Broj 1, a tol'ko srece!

vrg

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos! (Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

sve i da on nije, federer i rafa jesu. :)

kvisko

pre 5 godina

Kladim se da Nadal & Federer upareni kao dubel nemaju nikakvu sansu da pobede Djokovica kad je u formi a kamoli neki drugi igrac pojedinacno.

s.m.O.T.A.N.

pre 5 godina

Ne kontam ovo!
(O.T.A.N., 14. novembar 2018 16:48)

Ako ti je lakse da iskljucimo tvog ljubimca i RN onda NOVAK IMA 80% uspesnost sa ostalima iz top 10, skoro pa perfektno...

nije_nego

pre 5 godina

(King Roger, 14. novembar 2018 17:48)
Izvini prijatelju ali nemaš pojma. Novak priča engleski i nemački jezik i to perfektno. Gledao sam izjavu kada je igrao u Austriji, to mu je bio ujedno prvi i jedini put da je igrao. Čovek priča odlično nemački jezik.
A što se Federera tiče on priča nemački sa švajcarskim dijalektom koji je katastrofa za razumeti gledao par puta njegove izjave za nemački TV. Molim objavite jednom i moj komentar.

Dynamic

pre 5 godina

Šta je sa ovima što dolaze skroz ispumpani na završni turnir? Duga im sezona, nemaju snage, volje, šta li je? Zato ova dvojica matorih i imaju 6 odnosno 5 titula i biće glavni favoriti za finale dok god igraju

City Girl

pre 5 godina

Zverev igrao odlicno 50 minuta, a onda se raspao. Cim je zavrsio prvi set duplom greskom znala sam da ce drugi set biti formalnost. Dobro je sto ceo mec nije dugo trajao. Treba uci odmoran u zavrsnicu turnira.

Unistitelj magli i zastitnik Orhideja

pre 5 godina

Djoko trci sa Japanskim patikama kao Kambei samuraj dok se bori protiv bandita i vesto rukovodi katanom zvanom Head, ali to nije sve jer je on u isto vreme zbog Lacoste kao krokodil u svom elementu smiren i dominantan i dokle god on to zeli, niko nece piti sa njegovog izvora jer je on u kontroli.

Pridruzite nam se i sledece nedelje u novoj epizodi Ronin-the-Croco oblaci dzemper od Alpske koze dok Spanski bik ne sme da pridje njegovoj oazi.

Slon

pre 5 godina

Pored ovih buducih top 5 igraca Djokovic moze sa 20% ali bukvalno, samo da ga glava i tijelo ispostuje, ne da ce Federer da strijepi sa GS nego i Margaret Kort..

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos! (Jumko, 14. novembar 2018 16:05) 
Kakav spin...trenutno jeste 4. Ali, Nole, Rodzer, Rafa, Endi i Delpo su izmislili tenis za sve, koje si naveo.A, njih petorica su konkurencija za vreme Noleta i Rafe, a ne jedan Zverev, u trenutku kada je vecina njih povredjena ili se vraca posle povrede.

antiDebil

pre 5 godina

@King Roger, 14. novembar 2018 17:48)
Prica i talijanski, gostuje na Rai televiziji i prica na talijanskom cijeli interview..Francuski garantujem da razumije kad zivi u Monaku a i spanski je jako slican talijanskom tako da i to garant razumije. Nauciti 3 strani nekom ko vac zna 2 je jako lako pogotovo ako si u kontaktu stalno. Evo ja iz Banjaluke razumijem sve dijalekte jugoslavije ukljucujuci makedonsku i slovenacki osim albanskog naravno..
(Nolov, 14. novembar 2018 17:57)

Djokovic bolje govori italijanski, nemacki, francuski i spanski nego Nadal engleski jezik !

Danilo Markos

pre 5 godina

@dr,king, jumko, otan i bodi(ista osoba)
Na kolena pred najboljim na svetu :D
Stalno se nadate al dzaba :D
Nastavite da imamo cemu da se smejemo :D

zvezdoprc

pre 5 godina

Čudan igrač ovaj Zverev. Malodušan i deluje nekako nezainteresovano, što može da bude ogroman problem u budućnosti. Ovakvim pristupom igri pre će postati prosečan nego veliki teniser. Šteta.

марко

pre 5 godina

хоћу да ноле освети она два пораза од оног надувенка из аустралије коргијоса....мислим да би био занимљив меч као и предходна два из 2017.

mohikanac

pre 5 godina

Gde ovaj Lendl nalazi da trenira ove "gromade u glavi" , dečko jedino što je prikazao u setu je servis, i to normalno na 4:5 se raspadne. Novak korektan uz neku blagu inertnost kod par riterna.
Bez servisa ladno dečkića rutinira u razmenama, nadam se malo jačem meču u II setu.

onako

pre 5 godina

@Jumko
Još kad bi bilo tačno bilo bi ok, 4. igrač je Mari, ili Stan ili Ferer ili Berdih, Conga ...
Na tvoju žalost svi su igračine za Rodika, Davida i Lejtona. Safin je već nešto drugo, ali nije bio konstantan, motivacije nigde. Bez Safina ovi gore bi bili 2010- danas između 25. i 35. mesta na ATP.
A i par slema ima i Rođa sa ovom postavom Zverev i ostali zar ne? Čini se 3, prvih 12 sa onim pajserima koje si nabrojao i dođosmo do 5 u najjačoj konkurenciji svih vremena. Reko' bi čovek malo.

rešpekt

pre 5 godina

Ноле ГОАТ .Тачка.Федерер пола каријере освајао слемове међу пензосима.Тачка.

Goran

pre 5 godina

Solidan meč Novaka,igrao je taman onoliko dobro,koliko trebalo da bi se dobio ne baš naivan protivnik... vidim mnogi ga ovde kritikuju da je mogao bolje u prvom setu,a ja bi ih pre svega pitao dali su uopšte gledali prvi set? Zverev je igrao odlično,nije dozvoljavao Novaku da preuzima inicijativu sa osnovne linije ,dok je na servisu bio skoro nepogrešiv,čak me je dosta iznenadio u tom segmentu jer Zverev definitivno nije tip koji umnogome zavisi od servisa (kao kod igrača tipa Izner,Anderson,Raonić) imao je dakle Zverev danas u jednom trenutku meča,praktično sve na svojoj strani,servis mu je bio odličan,igra u polju kako se približavao set kraju sve bolja i bolja i taman kada je dobio brejk prilike pri rezultatu 4:4, upropastio ih je nekim svojim ishitrenim potezima,i naravno kada već nije uspeo da iskoristi taj svoj momentum ,nakon toga je očekivano usledio strmoglavi pad, propuštena prilika se mentalno veoma negativno odrazila na Zvereva, koji nakon izgubljenog seta definitivno nije više mogao da vrati onaj tonus i oštrinu u igri koji je imao do pred kraj prvog seta ,i usledio je neminovni potop u drugom setu...Novak je čak na kraju i veoma ubedljivo dobio meč iako nije sve tako sjajno izgledalo do pred kraj prvog seta kada se suočavao sa brejk loptom, ali po kozna koji put je presudila ta mentalna snaga zbog koje je Novak tu i gde jeste na prvom mestu ATP liste,i moraće Zverev još mnogo da poradi na svom mentalnom planu kako bi mogao da parira Novaku u budućim susretima!

sweswe

pre 5 godina

"Djokovic Zvereva i Kirijosa nece nikad pobediti, ali nikad.. Zivi bili pa videli.."
(Giboni, 20. maj 2018 21:51)

Povremeno sakupljam ovakve bisere, tek da se podsetim koliko ljudska glupost nema granica.
(Lik, 14. novembar 2018 16:56)

Covjek je mislio u slucaju da su Z i K zajedno na jednoj polovini igralista, a Novak sam na drugoj. Mada ni tada ne bi bio siguran u pobjedu para Z i K.

Рајко Четник

pre 5 godina

Ноле је унезверио Зверева тачније разбио га.
Ово је најбољи меч на турниру и одиграли су га тренутно најбоља два тенисера.
Напред Ноле до нове титуле!

Zurkolomac

pre 5 godina

Ne kontam ovo! 
(O.T.A.N., 14. novembar 2018 16:48)

Otvori konto u obliznjoj banci, pa ces mozda da "kontas". A posle mozes u miru da nastavis sa pracenjem zadruge...

USTA PUNA ZEMLJE

pre 5 godina

Ne, ne puštajte im više komentar. Nijedan.
A ako ste ipak (moderatori kom.) toliki provokatori ovo malo preostalih normalnih ljudi na ovim prostorima, onda apel svim istinskim poštovaocima sporta na ovom portalu, nezavisno od toga čiji ste (pravi, korektan) navijač i nevezano za vrstu sporta - sasvim ignorišite sve te njihove komentare, ma koliko da vam podignu pritisak i ma koliko da biste im svašta sasuli u lice. Znate svi odlično na koje nick-ove mislim; neću im (ili "mu") ni ime pomenuti. Čak ni onda kad se budu (sasvim sigurno) pojavili neki "novi" takvi komentatori, znaćete odlično ko stoji iza tih skaradnih i jadnih "pisanija", zar ne...
Elem, ne dopustite da nam truju više ovaj prostor; kompletno, totalno ignorisanje.

Smeh

pre 5 godina

Umro sam od smeha čitajući komentare a sve na predlog drugara. Zar je moguće da toliko sebi dopuštate da kritikujete, ocenjujete sportiste, da znate da li je bolji Zverev ili Rodik što jedan pametnjaković napisa, da znate ko koliko zna koji strani jezik, itd? I to sve iz fotelje. Komedija zaista. Da li je ovako samo u vezi tenisa ili je isto i sa drugim temama, sportovima? Jer ove osobe što pišu ovako inteligentne komentare zaslužuju da se prate a sve zarad dobre zabave i smeha na račun istih osoba. Oraspoložili bi i čoveka sa samoubilačkim namerama kada bi pročitao samo neke komentare jer bi bio u fazonu da ima i gorih od njega.

objavite komentar

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos!
(Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Pa kaže.....statistika protiv trenutnih top 10 igrača, među kojima i dva statistički najbolja u istoriji tenisa. Toliko o konkurenciji koju je koji igrač od velike trojke imao.

Jumko,sedi 1 kao vrata!!!

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

Total: 121-61 (66.5%)

zvezdarac

pre 5 godina

@King roger

Prvo, fluentno kao reč ne postoji u srpskom. Ako si hteo da kažeš tečno, trebalo je tu reč i da upotrebiš.
Drugo, kao neko ko tečno govori italijanski, mogu da ti kažem da Novak sasvim solidno govori taj jezik.
O nemačkom ne bih, ne znam ništa o tom jeziku. Znam samo da si se izlupetao prilično.

Milutin

pre 5 godina

Ovaj Djokovic opet ima srece.Ima najlaksu grupu u poslednjih nekoliko sezona.Ovaj Zverev samo gresi i nista vise.Ali Federer na kraju osvaja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King Roger, 14. novembar 2018 16:32)

Federer jedino može da se opet pojavi u džemperu ako hoće da izbegne bruku (i to samo ako kojim čudom prodje u finale).

Nebojša

pre 5 godina

znaci rts ni ovo nije u stanju da prenosi kako treba(seckanje slike)
(Jaximus, 14. novembar 2018 15:53)

Nije tu kriv rts već set top box i meni je seckalo pa sam u podešavanjima nešto promenio nisam sad siguran šta i više ne secka.

samo jako

pre 5 godina

Djokovic kazu ima srece neigra lepo oni drugi nisu imali dan i tako lupetaju gluposti u svakom slucaju ako nemaju srece i kao '' bolji'' gube onda neka ni ne igraju tenis. Svakako Novak je jedan od najboljih sto sve statistike govore

Abrakadabraietoekonomskogzmaja™

pre 5 godina

@majtimajk
Perica je pametan, budite kao Perica ali avaj, većina nas smo kao somovi, kako naiđe udica a mi se zakačimo...

slaviša šmigič

pre 5 godina

danas nole izgledao uzasno umoran nikako,da pogodi servu dok zverev nije mogao,da promaši.serva je danas u noleta bila katastrofa nije ni čudno,da je ceo meč odigrao sa 2.servisom.sveukupno jedan as noleta i ukupno oko 5 do 6 puta je uspeo da ubaci 1.servis u igru.niti nije mogao,da uhvati ritam kod udarca lopte kratke nije mi se dopala ovakva igra sa 30 posto uspešnosti.nadam se boljoj igri noleta u nastavku turnira po običajuigra bolje što više odmiče turnir.sa isnerom je delovalo dobro danas uzasno.

Nolov

pre 5 godina

@King Roger, 14. novembar 2018 17:48)
Prica i talijanski, gostuje na Rai televiziji i prica na talijanskom cijeli interview..Francuski garantujem da razumije kad zivi u Monaku a i spanski je jako slican talijanskom tako da i to garant razumije. Nauciti 3 strani nekom ko vac zna 2 je jako lako pogotovo ako si u kontaktu stalno. Evo ja iz Banjaluke razumijem sve dijalekte jugoslavije ukljucujuci makedonsku i slovenacki osim albanskog naravno..

Srdjan

pre 5 godina

@nije nego

Hoces da kazes da Novak prica njemacki bolje od Federera kom je njemacki maternji jezik? Ne blamiraj se.
Istina, Roger prica sa svajcarskim akcentom sto je i logicno, svajcarac je. A i razlika izmedju svajcarskog njemackog i standardnog njemackog je veca nego izmedju hrvatskog i srpskog jezika, logicno je da se primijeti kad neko prica. To sto se tebi ne svidja svajcarski akcenat je nesto sasvim drugo.
P.S. Novak ne prica "odlicno" njemacki, nego pristojno i vise nego dovoljno.

Jumko

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos!

Wiseman

pre 5 godina

Mislio sam da ne može gore od prošle godine u 02 areni, ali očigledno sam se prevario. Prošle sezone nisu bili ni Novak, ni Rafa, ni Endi, ni Stan... Opet su mečevi bili super interesantni sa Dimitrovom koji je igrao magično i Sokom dok je još igrao ozbiljan tenis.. Ovo sada - živi užas. Đoković i Federer i čitava plejada koja igra katastrofalno... Nišikori, Tim, Zverev - 3 skandalozne partije poslednja 3 meča koje najbolje opisuju ovaj turnir. Kvalitet tenisa jako slab. Mečevi kratki, jednosmjerni.. Katastrofa.

Dr. Federer

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos!
(Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Pa kako da znaju brate kad prate tenis od 2011 i kad misle da je potrebno da imas bolji H2H od Federera i GOAT si.

heba

pre 5 godina

Ne igra Djoka baš tako ružan tenis. On sam deluje "nelepo" na terenu, pa je ružno to sve gledati. Ali ima doza lepote u toj njegovoj ruznoći - to kretanje, to jednostavno a sigurno prebacivanje, ta efikasnost.

Danilo

pre 5 godina

Ako se pojavi još nekoliko ekstremno dosadnih tenisera kao što je Novak, tenis će uskoro nestat kao sport! Lud čovek će platit kartu da ovo gleda...

King Roger

pre 5 godina

@Mile idiot 83 %.Sta bre naprica ti.?Kakva crna 4 svetska jezika.Tecno jedino govori engleski a francuski usavrsava svake godine.To ako kaze nesto na nekom jeziku ne znaci da zna taj jezik.Federer govori tecno 2 jezika a ovako po nesto na nekom jeziku zna vise ali to nije znanje jezika.Bez precenjivanja i u ovome o Djokovicu.

Brother Cavil

pre 5 godina

Osporavaju coveka koji je osvojio Wimbledon,US open.Sad juri završni turnir.Sve najveće turnire u zadnjih pola godine osvojio je.Sta treba da se desi da svi na ovim prostorima kažu da je vrhunski igrač,...." 
(room 1408, 14. novembar 2018 15:21) 

Ko, koga, cemu ?

O.T.A.N.

pre 5 godina

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

Ne kontam ovo!

King Roger

pre 5 godina

Djokovic prica fraze na razlicitim jezicima sto ne znaci da ih zna.Na nemackom je pricao sa losim akcentom ali ga ne zna kao engleski a ziveo je u Minhenu.Italijanski takodje znaci po neku frazu nesto malo da prica ali ga ne zna fluentno.Jedini jezik koji zna je engleski i to veoma dobro.Sto se tice Federera on zna 2 jezika francuski zato sto je ziveo u Zenevi pa je morao da nauci i engleski i to fluentno i veoma dobro kao i Djokovic.A scajcarski nemacki mu je maternji a takodje zna i standardni nemacki koji se prica u nemackoj odnosno to knjizevni nemacki.A takodje zna fraze na svedskom i italijanskom po nesto ali daleko o toga da zna te jezike da prica fluentno.Znanje jezika se smatra da pricas bez zamucivanja a da govoris po nesto na jeziku ne smatra u znanje tog jezika.pustite mi komentar.

da da

pre 5 godina

Al je tenis pao na niske grane kad su paceri Tim, Zverev, Nisikori, Anderson, Izner, Cilic....u top ten..bruka.

A sada vam ocigledno igra Zvereva ne smeta kao sinoc Timova?

A iskreno, ovde se ne zna ko je losiji, igraju ovaj turnir kao po kazni, a i jeste to i tako smarackim tenisom..totalni visak. Jos sa takvim igracima..gubljenje dragocenog vremena. Nekada je prstalno od uzbudljivog tenisa, sada komotno zaspis na fotelji.

King Roger

pre 5 godina

Ovaj Djokovic opet ima srece.Ima najlaksu grupu u poslednjih nekoliko sezona.Ovaj Zverev samo gresi i nista vise.Ali Federer na kraju osvaja.

Smetnje na međugradskim vezama.

pre 5 godina

Kopija meča Zverev - Čilić. Znači, Zverev pobedio Zvereva: prvi set poklonio, u drugom setu se pogubio.

Danilo

pre 5 godina

Ako se pojavi još nekoliko ekstremno dosadnih tenisera kao što je Novak, tenis će uskoro nestat kao sport! Lud čovek će platit kartu da ovo gleda...

King Roger

pre 5 godina

Ovaj Djokovic opet ima srece.Ima najlaksu grupu u poslednjih nekoliko sezona.Ovaj Zverev samo gresi i nista vise.Ali Federer na kraju osvaja.

O.T.A.N.

pre 5 godina

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

Ne kontam ovo!

King Roger

pre 5 godina

Djokovic prica fraze na razlicitim jezicima sto ne znaci da ih zna.Na nemackom je pricao sa losim akcentom ali ga ne zna kao engleski a ziveo je u Minhenu.Italijanski takodje znaci po neku frazu nesto malo da prica ali ga ne zna fluentno.Jedini jezik koji zna je engleski i to veoma dobro.Sto se tice Federera on zna 2 jezika francuski zato sto je ziveo u Zenevi pa je morao da nauci i engleski i to fluentno i veoma dobro kao i Djokovic.A scajcarski nemacki mu je maternji a takodje zna i standardni nemacki koji se prica u nemackoj odnosno to knjizevni nemacki.A takodje zna fraze na svedskom i italijanskom po nesto ali daleko o toga da zna te jezike da prica fluentno.Znanje jezika se smatra da pricas bez zamucivanja a da govoris po nesto na jeziku ne smatra u znanje tog jezika.pustite mi komentar.

Jumko

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos!

King Roger

pre 5 godina

@Mile idiot 83 %.Sta bre naprica ti.?Kakva crna 4 svetska jezika.Tecno jedino govori engleski a francuski usavrsava svake godine.To ako kaze nesto na nekom jeziku ne znaci da zna taj jezik.Federer govori tecno 2 jezika a ovako po nesto na nekom jeziku zna vise ali to nije znanje jezika.Bez precenjivanja i u ovome o Djokovicu.

Dr. Federer

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos!
(Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Pa kako da znaju brate kad prate tenis od 2011 i kad misle da je potrebno da imas bolji H2H od Federera i GOAT si.

Wiseman

pre 5 godina

Mislio sam da ne može gore od prošle godine u 02 areni, ali očigledno sam se prevario. Prošle sezone nisu bili ni Novak, ni Rafa, ni Endi, ni Stan... Opet su mečevi bili super interesantni sa Dimitrovom koji je igrao magično i Sokom dok je još igrao ozbiljan tenis.. Ovo sada - živi užas. Đoković i Federer i čitava plejada koja igra katastrofalno... Nišikori, Tim, Zverev - 3 skandalozne partije poslednja 3 meča koje najbolje opisuju ovaj turnir. Kvalitet tenisa jako slab. Mečevi kratki, jednosmjerni.. Katastrofa.

Brother Cavil

pre 5 godina

Osporavaju coveka koji je osvojio Wimbledon,US open.Sad juri završni turnir.Sve najveće turnire u zadnjih pola godine osvojio je.Sta treba da se desi da svi na ovim prostorima kažu da je vrhunski igrač,...." 
(room 1408, 14. novembar 2018 15:21) 

Ko, koga, cemu ?

Smetnje na međugradskim vezama.

pre 5 godina

Kopija meča Zverev - Čilić. Znači, Zverev pobedio Zvereva: prvi set poklonio, u drugom setu se pogubio.

heba

pre 5 godina

Ne igra Djoka baš tako ružan tenis. On sam deluje "nelepo" na terenu, pa je ružno to sve gledati. Ali ima doza lepote u toj njegovoj ruznoći - to kretanje, to jednostavno a sigurno prebacivanje, ta efikasnost.

da da

pre 5 godina

Al je tenis pao na niske grane kad su paceri Tim, Zverev, Nisikori, Anderson, Izner, Cilic....u top ten..bruka.

A sada vam ocigledno igra Zvereva ne smeta kao sinoc Timova?

A iskreno, ovde se ne zna ko je losiji, igraju ovaj turnir kao po kazni, a i jeste to i tako smarackim tenisom..totalni visak. Jos sa takvim igracima..gubljenje dragocenog vremena. Nekada je prstalno od uzbudljivog tenisa, sada komotno zaspis na fotelji.

slaviša šmigič

pre 5 godina

danas nole izgledao uzasno umoran nikako,da pogodi servu dok zverev nije mogao,da promaši.serva je danas u noleta bila katastrofa nije ni čudno,da je ceo meč odigrao sa 2.servisom.sveukupno jedan as noleta i ukupno oko 5 do 6 puta je uspeo da ubaci 1.servis u igru.niti nije mogao,da uhvati ritam kod udarca lopte kratke nije mi se dopala ovakva igra sa 30 posto uspešnosti.nadam se boljoj igri noleta u nastavku turnira po običajuigra bolje što više odmiče turnir.sa isnerom je delovalo dobro danas uzasno.

Лепи Цане

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Важно је да данашњи менаЂери имају факултетско образовање.

room 1408

pre 5 godina

Osporavaju coveka koji je osvojio Wimbledon,US open.Sad juri završni turnir.Sve najveće turnire u zadnjih pola godine osvojio je.Sta treba da se desi da svi na ovim prostorima kažu da je vrhunski igrač,svetske klase sto se tiče ovog sporta?Za par godina kada ne budemo imali ni u najavi coveka dostojnog celendzera videce se kolika je gromada od igrača bio ovaj covek...

Mile idiot 83%

pre 5 godina

@Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje? 
(menađer, 14. novembar 2018 15:50) 

A ti imaš mega bleju. Koji će mu diploma, čovek perfektno govori 4 svetska jezika, ako ne i više, a ti svoju diplomu okači u wc, da ti bude lakše svaki put kad odeš tamo.

Djido

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos! (Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Ko te, bre, šta pita?

Broj 1: ako kanis pobijediti...

pre 5 godina

Eh, kol'ko srece ima:

Loptica sve ode tamo gde nema protivnika, pa brza od njega (ne moze da je stigne), pa 2 puta odskoci na protivnikovoj strani, pa… jos protivnik psihicki popusti…

E, vala, bas! Broj 1, a tol'ko srece!

Brother Cavil

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Dok ne zavrsi sa frizerskom karijerom, a mozda ni tad...sad oblikuje Zverevu friziru, odradio je levu stranu jos desnu i shishke. Ima Zverev da bude lep k'o lutka. I vama fali fakultet da ne napisem osnovna skola.

Hi hihi hi

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Pazi boga ti . Stvarno nema fakultet , a igra tenis? Ne verujem da su ga pustili da igra. Pa nemoguce ako nema fakultet. Zapanjen sam

Sasa

pre 5 godina

Novak Djokovic now has a winning head to head against everyone in the Top 10:

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

Total: 121-61 (66.5%)

Smejurija.

kvisko

pre 5 godina

Kladim se da Nadal & Federer upareni kao dubel nemaju nikakvu sansu da pobede Djokovica kad je u formi a kamoli neki drugi igrac pojedinacno.

Nolov

pre 5 godina

@King Roger, 14. novembar 2018 17:48)
Prica i talijanski, gostuje na Rai televiziji i prica na talijanskom cijeli interview..Francuski garantujem da razumije kad zivi u Monaku a i spanski je jako slican talijanskom tako da i to garant razumije. Nauciti 3 strani nekom ko vac zna 2 je jako lako pogotovo ako si u kontaktu stalno. Evo ja iz Banjaluke razumijem sve dijalekte jugoslavije ukljucujuci makedonsku i slovenacki osim albanskog naravno..

Лепи Цане

pre 5 godina

Добро би било да Ноле данас добије са 2:0. Онда му је у последњем колу довољан и бод за прво место у групи.

majtimajk

pre 5 godina

"Osporavaju coveka koji je osvojio Wimbledon,US open.Sad juri završni turnir.Sve najveće turnire u zadnjih pola godine osvojio je.Sta treba da se desi da svi na ovim prostorima kažu da je vrhunski igrač,...."
(room 1408, 14. novembar 2018 15:21)

- druze, nemoj da se nerviras. neko mi je sapnuo da su ti koji osporavaju, sa juga Srbije, tamo gde mrze sve srpsko, gde navijaju i za Tursku i za Albaniju i za bilo koga ko igra protiv Srbije. nije to normalno.

Milan

pre 5 godina

Dokle će više ova nacija biti zaluđena jednim prebacivačem loptice reketom preko mreže, koji pritom nema ni fakultetsko obrazovanje?
(menađer, 14. novembar 2018 15:50)

Ono kad vise ne znas sta ces od muke, inace su Federer i Nadal doktori nauka

Unistitelj magli i zastitnik Orhideja

pre 5 godina

Djoko trci sa Japanskim patikama kao Kambei samuraj dok se bori protiv bandita i vesto rukovodi katanom zvanom Head, ali to nije sve jer je on u isto vreme zbog Lacoste kao krokodil u svom elementu smiren i dominantan i dokle god on to zeli, niko nece piti sa njegovog izvora jer je on u kontroli.

Pridruzite nam se i sledece nedelje u novoj epizodi Ronin-the-Croco oblaci dzemper od Alpske koze dok Spanski bik ne sme da pridje njegovoj oazi.

kralj

pre 5 godina

Zverev je odlican igrac I u bilo koje vreme u proslosti bi dosad imao neki slem ali ova trojica su vanzemaljci da I odlican igrac deluje protiv njih kao da je amater.Novak je veliki,mozda I najveci,svako ko kaze ko je od ove trojice najbolji,po meni nece da pogresi a ako Novak uzme jos par slemova,mislim da onda nema razloga da se ne tvrdi da je najbolji u istoriji.

Лепи Цане

pre 5 godina

Novak je u prevelikoj formi.
(Rade, 14. novembar 2018 16:19)

Не бих рекао, друже... не игра убедљиво али и то је довољно да је бар за класу испред осталих..

Nina1

pre 5 godina

(Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Novak je u najjačoj konkurenciji uspeo da bude broj jedan i da osvaja grend slemove, pored dva velikana kao što su Federer i Nadal. Oni vladaju više od decenije tenisom. I sami su jedni drugima najjača konkurencija, a da ne govorim o ostalim teniserima koji su ostali kratkih rukava zbog njih trojice na mnogim grend slem turnirima. Jedino im je Marej uspeo kratko pomrsiti račune dve hiljade šesnaeste godine. I onda neki balavci kao što si ti napišu da je Novak trenutno broj jedan zato što je slaba konkurencija.

Zurkolomac

pre 5 godina

Ne kontam ovo! 
(O.T.A.N., 14. novembar 2018 16:48)

Otvori konto u obliznjoj banci, pa ces mozda da "kontas". A posle mozes u miru da nastavis sa pracenjem zadruge...

Рајко Четник

pre 5 godina

Ноле је унезверио Зверева тачније разбио га.
Ово је најбољи меч на турниру и одиграли су га тренутно најбоља два тенисера.
Напред Ноле до нове титуле!

goran

pre 5 godina

I sad,kakva je razlika između ovog Zvereva i Iznera? Nemac je spor, ima prosecan forhend,solidan bekend,uzasan volej i vrhunski servis koji kada stane Zverev postaje nemoćan,zato i prolazi katastrofalno na GS turnirima,jer ne može da servira vrhunski 3-4 sata u meču koji ide na 3 dobijena seta.Novak ga je pregazio onog momenta kada mu je servis stao.Da se Zverev pojavio pre 7-8 godina ne bi bio ni top 10 igrac,ovako ce verovatno biti višestruki GS pobednik jer ce mu za par godina najveća konkurencija biti Tim,onaj Grk i slicni.

poznavalac

pre 5 godina

Nikad u istoriji tenisa nije bila ovolika dominantnost prvog tenisera...Razlika izmedju prvog i drugog jednaka je razlici kao i naspram 200...Uostalom kao sto i Rusedski rece,postoji prvi teniser sveta i ostatak bulumente...

rešpekt

pre 5 godina

Ноле ГОАТ .Тачка.Федерер пола каријере освајао слемове међу пензосима.Тачка.

majtimajk

pre 5 godina

"Novak Djokovic, jedini covek, a pritom profi sportista, koji je, ne racunajuci populaciju iznad 80 godina, prehladjen evo vec 3 nedelje!"
 (Jumko, 14. novembar 2018 16:08)
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (0)

-ovde vidimo jedan tipican pokusaj provokacije.
-sta ciniti?
-jednostavno, ne dirati! ignorisati! ostaviti na: 0:0! ici dalje. tako kod ovoga, tako i kod drugih hejtera.

Srdjan

pre 5 godina

@nije nego

Hoces da kazes da Novak prica njemacki bolje od Federera kom je njemacki maternji jezik? Ne blamiraj se.
Istina, Roger prica sa svajcarskim akcentom sto je i logicno, svajcarac je. A i razlika izmedju svajcarskog njemackog i standardnog njemackog je veca nego izmedju hrvatskog i srpskog jezika, logicno je da se primijeti kad neko prica. To sto se tebi ne svidja svajcarski akcenat je nesto sasvim drugo.
P.S. Novak ne prica "odlicno" njemacki, nego pristojno i vise nego dovoljno.

Borivoje Surdilovic

pre 5 godina

Boris se , igras , trcis , prebacujes lopticuni pogledas na semafor a ono 6:4 6:1 za Novaka......nista gore nego kad ti Nole Terminator udje u glavu i shvatis da mu ne mozes nista.......GRANDE NOVAK !!

DRAGAN

pre 5 godina

Jeli ovo buduca nada
svetskog tenisa.A sta li cemo mi gledati u buducnosti, boze dragi.
Novak je igrao sa 50% snage sa ovim Zverevom.
Novak, samo gazi i cepaj
jednog po jednog, i eto
finala i uzivancije.
Idemo sokole.

Lik

pre 5 godina

"Djokovic Zvereva i Kirijosa nece nikad pobediti, ali nikad.. Zivi bili pa videli.."
(Giboni, 20. maj 2018 21:51)

Povremeno sakupljam ovakve bisere, tek da se podsetim koliko ljudska glupost nema granica.

cvarci i kavurma

pre 5 godina

@"Novak Djokovic, jedini covek, a pritom profi sportista, koji je, ne racunajuci populaciju iznad 80 godina, prehladjen evo vec 3 nedelje!"  
 (Jumko, 14. novembar 2018 16:08) 
Vidim i ti si 'prehladjen' jos od rodjenja pa ti ne smeta da nas zasmejavas sa komentarima, inace opet izgubio ovaj tvoj sto si navijao za njega. Nema veze ide sledeci mec pa ti ostaje nova nada da ce Novak izgubiti protiv tvog 'favorita', samo tesko je navijati za toliko igraca i vazda ti gube, to vec postaje deprimirajuce, ali ne predajes se ti ;)...

nije_nego

pre 5 godina

(King Roger, 14. novembar 2018 17:48)
Izvini prijatelju ali nemaš pojma. Novak priča engleski i nemački jezik i to perfektno. Gledao sam izjavu kada je igrao u Austriji, to mu je bio ujedno prvi i jedini put da je igrao. Čovek priča odlično nemački jezik.
A što se Federera tiče on priča nemački sa švajcarskim dijalektom koji je katastrofa za razumeti gledao par puta njegove izjave za nemački TV. Molim objavite jednom i moj komentar.

vrg

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos! (Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

sve i da on nije, federer i rafa jesu. :)

mladennn

pre 5 godina

Koliko je Novak nadmocan u odnosu na ostale tenisere iz top 10 ,pa to je za nevericu...Odigra mec sa 50% snage i glat ga dobije ... Bolji medjusobni skor sa svima iz top 10 ...Jednostavno najbolji na svetu..

USTA PUNA ZEMLJE

pre 5 godina

Ne, ne puštajte im više komentar. Nijedan.
A ako ste ipak (moderatori kom.) toliki provokatori ovo malo preostalih normalnih ljudi na ovim prostorima, onda apel svim istinskim poštovaocima sporta na ovom portalu, nezavisno od toga čiji ste (pravi, korektan) navijač i nevezano za vrstu sporta - sasvim ignorišite sve te njihove komentare, ma koliko da vam podignu pritisak i ma koliko da biste im svašta sasuli u lice. Znate svi odlično na koje nick-ove mislim; neću im (ili "mu") ni ime pomenuti. Čak ni onda kad se budu (sasvim sigurno) pojavili neki "novi" takvi komentatori, znaćete odlično ko stoji iza tih skaradnih i jadnih "pisanija", zar ne...
Elem, ne dopustite da nam truju više ovaj prostor; kompletno, totalno ignorisanje.

bmles

pre 5 godina

Koje uzivanje - neprocenjivo."Ovaj covek je neunistiv"!Pretvorio je tenis u sah!A komentator Brett na Tenis kanalu smara Kurijera kako da se pobedi nas Novak,da je na kraju Dzim morao da mu odgovori sa mnogo toga uz napomenu ovakvok Djokovica - nemoguce!Razoruzao ga je u svim espektima igre!

Zuba

pre 5 godina

Jel' se to meni ucinilo da je Zverev u jednom momentu u 1. setu pokazvao prstom po principu "nece moci" kada nije prosao jedan Noletov udarac.

E pa mali...cekaj malo.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos! (Jumko, 14. novembar 2018 16:05) 
Kakav spin...trenutno jeste 4. Ali, Nole, Rodzer, Rafa, Endi i Delpo su izmislili tenis za sve, koje si naveo.A, njih petorica su konkurencija za vreme Noleta i Rafe, a ne jedan Zverev, u trenutku kada je vecina njih povredjena ili se vraca posle povrede.

марко

pre 5 godina

хоћу да ноле освети она два пораза од оног надувенка из аустралије коргијоса....мислим да би био занимљив меч као и предходна два из 2017.

antiDebil

pre 5 godina

@King Roger, 14. novembar 2018 17:48)
Prica i talijanski, gostuje na Rai televiziji i prica na talijanskom cijeli interview..Francuski garantujem da razumije kad zivi u Monaku a i spanski je jako slican talijanskom tako da i to garant razumije. Nauciti 3 strani nekom ko vac zna 2 je jako lako pogotovo ako si u kontaktu stalno. Evo ja iz Banjaluke razumijem sve dijalekte jugoslavije ukljucujuci makedonsku i slovenacki osim albanskog naravno..
(Nolov, 14. novembar 2018 17:57)

Djokovic bolje govori italijanski, nemacki, francuski i spanski nego Nadal engleski jezik !

Smeh

pre 5 godina

Umro sam od smeha čitajući komentare a sve na predlog drugara. Zar je moguće da toliko sebi dopuštate da kritikujete, ocenjujete sportiste, da znate da li je bolji Zverev ili Rodik što jedan pametnjaković napisa, da znate ko koliko zna koji strani jezik, itd? I to sve iz fotelje. Komedija zaista. Da li je ovako samo u vezi tenisa ili je isto i sa drugim temama, sportovima? Jer ove osobe što pišu ovako inteligentne komentare zaslužuju da se prate a sve zarad dobre zabave i smeha na račun istih osoba. Oraspoložili bi i čoveka sa samoubilačkim namerama kada bi pročitao samo neke komentare jer bi bio u fazonu da ima i gorih od njega.

objavite komentar

pre 5 godina

I posle ce strucnjaci, koji proglasavaju Djokovica GOATom, da nam pisu i pricaju kako je ovaj 4. igrac Zverev i njemu slicni, bolji igrac od jednog Rodika, Hjuita, Safina, Nalbandijana... Haos!
(Jumko, 14. novembar 2018 16:05)

Pa kaže.....statistika protiv trenutnih top 10 igrača, među kojima i dva statistički najbolja u istoriji tenisa. Toliko o konkurenciji koju je koji igrač od velike trojke imao.

Jumko,sedi 1 kao vrata!!!

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

Total: 121-61 (66.5%)

mohikanac

pre 5 godina

Gde ovaj Lendl nalazi da trenira ove "gromade u glavi" , dečko jedino što je prikazao u setu je servis, i to normalno na 4:5 se raspadne. Novak korektan uz neku blagu inertnost kod par riterna.
Bez servisa ladno dečkića rutinira u razmenama, nadam se malo jačem meču u II setu.

qqlele

pre 5 godina

Đoković suparnike uništava DOSADOM. Zverev nije mogao da izdrži taj smor.
(JerryJackson, 14. novembar 2018 16:43)

Da, zanimljiviji su mecevi Izner-Zverev, Izner-Anderson... sljas, sljas, sljas gem.

Danilo Markos

pre 5 godina

@dr,king, jumko, otan i bodi(ista osoba)
Na kolena pred najboljim na svetu :D
Stalno se nadate al dzaba :D
Nastavite da imamo cemu da se smejemo :D

City Girl

pre 5 godina

Zverev igrao odlicno 50 minuta, a onda se raspao. Cim je zavrsio prvi set duplom greskom znala sam da ce drugi set biti formalnost. Dobro je sto ceo mec nije dugo trajao. Treba uci odmoran u zavrsnicu turnira.

onako

pre 5 godina

@Jumko
Još kad bi bilo tačno bilo bi ok, 4. igrač je Mari, ili Stan ili Ferer ili Berdih, Conga ...
Na tvoju žalost svi su igračine za Rodika, Davida i Lejtona. Safin je već nešto drugo, ali nije bio konstantan, motivacije nigde. Bez Safina ovi gore bi bili 2010- danas između 25. i 35. mesta na ATP.
A i par slema ima i Rođa sa ovom postavom Zverev i ostali zar ne? Čini se 3, prvih 12 sa onim pajserima koje si nabrojao i dođosmo do 5 u najjačoj konkurenciji svih vremena. Reko' bi čovek malo.

Slon

pre 5 godina

Pored ovih buducih top 5 igraca Djokovic moze sa 20% ali bukvalno, samo da ga glava i tijelo ispostuje, ne da ce Federer da strijepi sa GS nego i Margaret Kort..

majtimajk

pre 5 godina

dakle, da ponovimo. sta se radi kad se ugleda hejterski komentar? aj' ti Perice!

- Perica: ne diram, ni plus ni minus. ne citiram ga. ne kopiram i ne odgovaram na njegove provokacije. ostavljam ga na 0:0. to ce ga nervirati.

- odlicno Perice. sedi, 5!

s.m.O.T.A.N.

pre 5 godina

Ne kontam ovo!
(O.T.A.N., 14. novembar 2018 16:48)

Ako ti je lakse da iskljucimo tvog ljubimca i RN onda NOVAK IMA 80% uspesnost sa ostalima iz top 10, skoro pa perfektno...

Goran

pre 5 godina

Solidan meč Novaka,igrao je taman onoliko dobro,koliko trebalo da bi se dobio ne baš naivan protivnik... vidim mnogi ga ovde kritikuju da je mogao bolje u prvom setu,a ja bi ih pre svega pitao dali su uopšte gledali prvi set? Zverev je igrao odlično,nije dozvoljavao Novaku da preuzima inicijativu sa osnovne linije ,dok je na servisu bio skoro nepogrešiv,čak me je dosta iznenadio u tom segmentu jer Zverev definitivno nije tip koji umnogome zavisi od servisa (kao kod igrača tipa Izner,Anderson,Raonić) imao je dakle Zverev danas u jednom trenutku meča,praktično sve na svojoj strani,servis mu je bio odličan,igra u polju kako se približavao set kraju sve bolja i bolja i taman kada je dobio brejk prilike pri rezultatu 4:4, upropastio ih je nekim svojim ishitrenim potezima,i naravno kada već nije uspeo da iskoristi taj svoj momentum ,nakon toga je očekivano usledio strmoglavi pad, propuštena prilika se mentalno veoma negativno odrazila na Zvereva, koji nakon izgubljenog seta definitivno nije više mogao da vrati onaj tonus i oštrinu u igri koji je imao do pred kraj prvog seta ,i usledio je neminovni potop u drugom setu...Novak je čak na kraju i veoma ubedljivo dobio meč iako nije sve tako sjajno izgledalo do pred kraj prvog seta kada se suočavao sa brejk loptom, ali po kozna koji put je presudila ta mentalna snaga zbog koje je Novak tu i gde jeste na prvom mestu ATP liste,i moraće Zverev još mnogo da poradi na svom mentalnom planu kako bi mogao da parira Novaku u budućim susretima!

Milutin

pre 5 godina

Ovaj Djokovic opet ima srece.Ima najlaksu grupu u poslednjih nekoliko sezona.Ovaj Zverev samo gresi i nista vise.Ali Federer na kraju osvaja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King Roger, 14. novembar 2018 16:32)

Federer jedino može da se opet pojavi u džemperu ako hoće da izbegne bruku (i to samo ako kojim čudom prodje u finale).

sweswe

pre 5 godina

"Djokovic Zvereva i Kirijosa nece nikad pobediti, ali nikad.. Zivi bili pa videli.."
(Giboni, 20. maj 2018 21:51)

Povremeno sakupljam ovakve bisere, tek da se podsetim koliko ljudska glupost nema granica.
(Lik, 14. novembar 2018 16:56)

Covjek je mislio u slucaju da su Z i K zajedno na jednoj polovini igralista, a Novak sam na drugoj. Mada ni tada ne bi bio siguran u pobjedu para Z i K.

Roki

pre 5 godina

"Novak Djokovic, jedini covek, a pritom profi sportista, koji je, ne racunajuci populaciju iznad 80 godina, prehladjen evo vec 3 nedelje!" 
 (Jumko, 14. novembar 2018 16:08)

I takav je prejak za ove tvoje.A ti se pojedi od muke,"Srbine".

milutin

pre 5 godina

Bijaše i Vilander doš'o! Neznam kako se osjeća, ali sigurno loše, mislim.
No, kad je od Zvereva izgubio jednom, Zverev bijaše uzletio: te uzor mu RF, te on će..., te on može....
Novak i Rafa kao da nijesu postojali, nije ih vidio, on pa on.
E sad ga Nole vrati na "tablu" da ponovi domaći.
Sa srećom Nole!

zvezdoprc

pre 5 godina

Čudan igrač ovaj Zverev. Malodušan i deluje nekako nezainteresovano, što može da bude ogroman problem u budućnosti. Ovakvim pristupom igri pre će postati prosečan nego veliki teniser. Šteta.

kio B.L.

pre 5 godina

#2 Nadal 27-25
#3 Federer 25-22
#4 Del Potro 15-4
#5 Zverev 2-1
#6 Anderson 7-1
#7 Cilic 16-2
#8 Thiem 5-2
#9 Nishikori 15-2
#10 Isner 9-2

veoma interesantno.

Dynamic

pre 5 godina

Šta je sa ovima što dolaze skroz ispumpani na završni turnir? Duga im sezona, nemaju snage, volje, šta li je? Zato ova dvojica matorih i imaju 6 odnosno 5 titula i biće glavni favoriti za finale dok god igraju

samo jako

pre 5 godina

Djokovic kazu ima srece neigra lepo oni drugi nisu imali dan i tako lupetaju gluposti u svakom slucaju ako nemaju srece i kao '' bolji'' gube onda neka ni ne igraju tenis. Svakako Novak je jedan od najboljih sto sve statistike govore

zvezdarac

pre 5 godina

@King roger

Prvo, fluentno kao reč ne postoji u srpskom. Ako si hteo da kažeš tečno, trebalo je tu reč i da upotrebiš.
Drugo, kao neko ko tečno govori italijanski, mogu da ti kažem da Novak sasvim solidno govori taj jezik.
O nemačkom ne bih, ne znam ništa o tom jeziku. Znam samo da si se izlupetao prilično.

Nebojša

pre 5 godina

znaci rts ni ovo nije u stanju da prenosi kako treba(seckanje slike)
(Jaximus, 14. novembar 2018 15:53)

Nije tu kriv rts već set top box i meni je seckalo pa sam u podešavanjima nešto promenio nisam sad siguran šta i više ne secka.

Abrakadabraietoekonomskogzmaja™

pre 5 godina

@majtimajk
Perica je pametan, budite kao Perica ali avaj, većina nas smo kao somovi, kako naiđe udica a mi se zakačimo...