Sreda, 07.11.2018.

12:30

Nikad slabiji Arsenal, Napoli, Liverpul

Izvor: M.Ljubisavljeviæ

Nikad slabiji Arsenal, Napoli, Liverpul IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

171 Komentari

Sortiraj po:

tito partija zvezdina armija

pre 5 godina

Projekat A.V.30 fudbalera,gomila stranaca a dosta njih igra na dvojno drzavljanstvo(Stojkovic,Borjan,Degenek,Marin).Zasto nije pomenuo post od 2007-2017 gde je klub ispadao u predsezoni kupanja,ili od pobede nad Romom do pobede nad Kelnom 2005-2017.Tada su bili nikad jaci Kairat,Ren,Cernomorec,Slovani iz Bratislave i Libereca,CSKA iz Kijeva,Slavija iz Praga.U svakom slucaju Terzic se zahvalio predsedniku sa kojim se cuje svakog dana.

Baron Minhauzen

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub! Za Crvenu zvezdu su culi ali nisu znali odakle je,prvo su rekli iz Rusije,i sta cemo sad?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama, 7. novembar 2018 17:26)

Bio ja u Japanu skoro nešto poslom kad tamo a ono Piksijeva bista. Kažu mi Japanci Piksi Partizan Belgrade, za Zvezdu nisu čuli nikad! Ja im kažem Zvezda-Kolo Kolo 3:0 Toyota Cup 1991- odmahuju rukom ! To je ništa kažu Partizan je najveći! Pozzz

...makar nem'o 'leba...

pre 5 godina

Ali koliko treba biti van mozga pa uporedjivati Zvezdu u LŠ danas, i Partizan u LŠ kad je igrao? Pa istorije, statistike, spinovanje... Alo rodjaci, NAJbolji rezultat srpskih klubova u LŠ IKAD! Tačka! Najviše bodova, najbolje partije, a ima još 2 utakmice. P.S. Prirodno je da Zvezda bude tu gde jeste i u fudbalu i u košarci, jer kada je uradjen "Projekat KK Partizan" taj Partizan je sa 4 (četiri) titule bio marginalan klub u SFRJ. Zašto nisu dovedeni igrači u Zvezdu koja je tada bila nosilac srpske košarke? Ili u POP84? A zašto bi? Skupili se pametni ljudi i napravili sjajne stvari u klubu koji im je mio... I svaka čast na tome! Ali uspeh KKP iz 1992 ne menja činjenicu da je KKP tek nakon "kumovske dominacije" Danilovića i Vujoševića prestigao Zvezdu po trofejima u 2. dekadi 21. veka. I po čemu se razlikuje gepekovanje sudija od Čovićevog muljanja sa UPPR-om. Znači- Mi smo uvek bili prvi i najveći, vi iza nas... Okolnosti mogu da iskrive sliku, ali to što je SDP blještao 10ak godina može samo da umanji razliku u zaostatak za Zvezdom, ništa više, i to je ok, mi volimo kad je zanimljivo... Poyyy

Nesa

pre 5 godina

Rekorni porazi srpskog fudbala su: 
Kroacija-Partizan 5:0 
Dinamo Drezden-Partizan 6:0
(Ričmondova 1, 07. novembar 2018 18:35)

A Partizan-zvezda 7:2 ???

Ričmondova 1

pre 5 godina

I samo tri da ostvarite rekordan poraz u Srpskom fudbalu..
(..., 07. novembar 2018 17:28)
Rekorni porazi srpskog fudbala su:
Kroacija-Partizan 5:0
Dinamo Drezden-Partizan 6:0

На лепом плавом Дунаву

pre 5 godina

@ Pierre de Kuberten Prvi deo komentara je korektan i ispravan sa tvoje strane, ali što se tiče košarke, treba biti realan i reći da je to isto radio Partizan, znamo već šta. Iskorišćavao trenutnu političku podršku i nepodeljene simpatije tadašnje vlasti. To je jedna besmislena stvar u srpskom sportu, ali treba biti do kraja pošten i reći kako stoje stvari. Pozdrav

dex

pre 5 godina

Za neupucene grobare, i dalje je vas poraz od Drezdena 0:6 najtezi u istoriji nasih klubova. Upust, neko se seca neresenog rezultata i cuva loptu LS, a neko bije vicesampiona Evrope, veliki Liverpul, a ime mu je onako, reda radi urezano na tom istom peharu...

Pierre de Kuberten

pre 5 godina

Ja, kao zagriženi Grobar, teško podnosim uspehe CZV. Ali, ovaj me obradovao. Iskreno. Uspeh je izuzetan i mimo svih očekivanja. A i drago mi je da neko nalupa arogantne Engleze. I da se ne lažemo, nije isto kad CZV napravi uspeh u fudbalu, nekako je prirodno, i kad ga napravi u košarci, gde je sve napravljeno nekako na silu i na uštrb Partizana.

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Pera Pisar Iznenadjen sam,tu smo generacijski,vidim dobro si informisan za Rozario,itd.. Tacno je ovo za Psz i Siti sto si napisao,vestacki klubovi.. Za Celzi se ne bih slozio,Celzi je veliki klub bio i pre Romana,mozda ne ko sad ali je bio dosta veliki klub.. Da,zaboravio sam,cestitam na pobedi juce,zasluzeno i posteno ste ih dobili,Pavkov je odigrao utakmicu zivota.. Mi Grobari cekamo nasih pet minuta,sta cemo,slava vama sad pripada.. Drago mi je sto smo se upoznali koliko toliko,i sto smo caskali,vidim da si dobro informisan i da si u materiji,sve najbolje ti zelim majstore!

Hudini

pre 5 godina

Kada ni Srbija imala zagarantovanih 10 učesnika u LŠ narednih 100 godina, nikada ne bih mogao da navijam za strani klub koji se bori protiv kluba iz moje Srbije! Inače, navijam za Zvezdu.

Vojvoda Momcilo

pre 5 godina

Partizan imao gol razliku 1:13 u najslabijoj grupi istorije lige sampiona,sa bragom nije mogao da se nosi,a Zvezda u dve utakmice grupe smrti uzela 4 boda,sto partizan nije uspeo u svojih 12 utakmica :) 
(mladennn, 07. novembar 2018 16:50) 

Ali vi ste uspeli ono sto nije nama, sestardu da dobijete :)
(..., 07. novembar 2018 17:29)

Pa vidis da ima 10 godina i ne pamti dalje. Sinak, listaj malo 2003.

CzBg89!

pre 5 godina

pitaj ti svog "kolegu" Željka Pantića, da ti "objasni" da je Zvezda sinonim zla. 
(Tole super liga, 

Uvek cete biti sinonim zla.To sto jednom u 30 godina napravite po jednu pobedu i jedan remi,sa recimo skoro kremom od ekipa(Napoli ne mogu tu da svrstim)-ne znaci da niste zli....samo razmislite kako ste ovde dosli,ako o tome pricamo....da,dosli ste pomocu drzave,kome ste miljenik,i umesto da sada budete vec drugoligasi(prethodno iz 4 lige) sada nam pricate bajke,aimate 50 fudbalera koje drzava placa,50 miliona ste za 6 meseci doveli na 13?!!...i tih 13 ce biti otplaceno,ali ne od vas.......a, sto se tice uspeha,da,cestitam pobedu,zasluzena je,ali nemoj o zlu,nemoj o postenju,molim te,i pusti ti nama Zeljka,on imma "nesto" sto drugi nemaju da kazu,pre svega mislim na nasu potkupljenu upravu.
(Digging Bill, 07. novembar 2018 14:26)

Kompleksi level pro.

NoName

pre 5 godina

@Bobi,kojim rezultatom je Partizan "zgazio" Real? Ja koliko se secam bilo je 0-0 u Beogradu i 1-0 u Madridu za Real...
(Kovalski, 07. novembar 2018 15:25)

Oni su i Zvezdu sad zgazili sa 1-1. I tesno su izgubili od Bešiktaša sa 3-0. To ti je njihov svet. Znaš, oni su i u košarci bili redovno u top 8. Nema veze što je to bilo dva puta za 18 sezona.

...

pre 5 godina

Partizan imao gol razliku 1:13 u najslabijoj grupi istorije lige sampiona,sa bragom nije mogao da se nosi,a Zvezda u dve utakmice grupe smrti uzela 4 boda,sto partizan nije uspeo u svojih 12 utakmica :)
(mladennn, 07. novembar 2018 16:50)

Ali vi ste uspeli ono sto nije nama, sestardu da dobijete :)

Звездин весник

pre 5 godina

Ne patetisi, deset godina taj gigant nije mogao uci u LE, mi smo dva puta usli u LS, a vama je trebalo skoro 30 god.
(Nenad, 07. novembar 2018 16:30)

Требало нам је такође и само 4 утакмице у оваквој групи да стигнемо до прве победе, уједно и првој победи неког српског клуба у ЛШ. Ви сте у 12 утакмица освојили само 3 бода док смо ми на само 4 утакмице освојили чак 4 бода. Ћути молим те.

Crveni Ramus

pre 5 godina

Polako,do juce ste molili boga da sto manje primite gola.Danas ste vec osvajaci LS.A kolika je razlika izmedju Zvezde i Liverpula videcemo,na kraju takmicenja, ustvari za par nedelja ,ko ce biti prvi a ko ce ispasti.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Svaka čast autoru za tekst!! Nažalost toga peckanja, a mogu slobodno da kažem i podrugivanja je bilo i biće!! Za mene su to samo neostvareni likovi u životu, i ništa više!! Nažalost većina našeg naroda je takva: tj da komšiji crkne krava!!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Pored velike pobede nad Liverpulom, jedan detalj me je oduševio.
Pre utakmice intervjuisan je Stanislav Karasi(kao akter iz 74 u pobedi nad Liv) i tom prilikom izjavljuje:"Vi ćete reći da sam ja lud, ali ja sam 100% ubeđen da će Zvezda pobediti!"
To je ono što mali komšija nikada neće imati, veru i srce šampiona i pobednika!
To je ono što zvezdaši imaju u genima-vera u pobedu!
ZVEZDO HVALA TI!

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub!


..nemam pojma ko je stariji ja imam 47 godina i poznato mi je da se navijači Rozario Sentrala pale na Grobare i Partizan...inače Rozario je rodni grad i če Guevare i Mesija , drugi klub je Newells Old Boys...sa time da se ne radi niokakvim starim momcima bukvalno...to je neki Njuvel došao kod ćaleta u Argentinu koji je tu imao biznis, a ovaj je klince učio u školi engleski i fudbalu stari momci su ovi što su završili gimnaziju tako je klub dobio ime ili San Lorenco koji je dobio ime po lokalnom popu Lorencu Masi koji je dopustio klincima da igraju fudbal u porti crkve, da ne budu na ulici , jer su kola udarilia jednog, ovi likova iz Almagra koji je deo Buenos Ajresa su tog lokalnog popa "proglasili2 za svetca, pričamo u suštini iste stvari uz malo navijačkog prepucavanja, to su klubovi sa istorijom i dušom, a ne PSG, Čezli i Siti...plastika !!!

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub!


..nemam pojma ko je stariji ja imam 47 godina i poznato mi je da se navijači Rozario Sentrala pale na Grobare i Partizan...inače Rozario je rodni grad i če Guevare i Mesija , drugi klub je Newells Old Boys...sa time da se ne radi niokakvim starim momcima bukvalno...to je neki Njuvel došao kod ćaleta u Argentinu koji je tu imao biznis, a ovaj je klince učio u školi engleski i fudbalu stari momci su ovi što su završili gimnaziju tako je klub dobio ime ili San Lorenco koji je dobio ime po lokalnom popu Lorencu Masi koji je dopustio klincima da igraju fudbal u porti crkve, da ne budu na ulici , jer su kola udarilia jednog, ovi likova iz Almagra koji je deo Buenos Ajresa su tog lokalnog popa "proglasili2 za svetca, pričamo u suštini iste stvari uz malo navijačkog prepucavanja, to su klubovi sa istorijom i dušom, a ne PSG, Čezli i Siti...plastika !!!

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub! Za Crvenu zvezdu su culi ali nisu znali odakle je,prvo su rekli iz Rusije,i sta cemo sad?

NoName

pre 5 godina

Digging bill, kako se brzo zaboravljaju transferi Zvezde i pare od UEFA. Ajmo da se podsetimo tih transfera Zvezde, cisto radi postenja i istine: Grujic 6.5 miliona, Boaci 5.5, Racic 2.2, Rajkovic 3.3, Ibanjez 1.4, Ristic 2.5, Radonjic 6.5, Kanga 1, Pesic 2.5.. gde su ostali..to je samo od transfera minimum 30 miliona eur. UEFA prosle sezone vise od 6, ove sezone preko 20. Gde su TV prava, gde je raspordata Marakana. Kakava drzava, kakvi bakraci? Jedino imamo od Telekoma milion i od Gasporma( strana firma) 5 miliona. Nemojte da ste bas toliko ljubomorni. 
(Milos, 7. novembar 2018 15:07) 

Pesic 4,5.
(Borky, 07. novembar 2018 15:24)

Ilići 5,5. Časkom napravismo 10 miliona.

...

pre 5 godina

Требало нам је такође и само 4 утакмице у оваквој групи да стигнемо до прве победе, уједно и првој победи неког српског клуба у ЛШ. Ви сте у 12 утакмица освојили само 3 бода док смо ми на само 4 утакмице освојили чак 4 бода. Ћути молим те.
(Звездин весник, 07. novembar 2018 17:02)

I samo tri da ostvarite rekordan poraz u Srpskom fudbalu..

el gladijator

pre 5 godina

lako je biti pametan, kad državnom intervencijom imaš zagarantovano 4.5 miliona godišnje. Igrao, ne igrao LE ili LŠ dobijaš "nagradu". Plus sipanje kutlačom iz budžeta, plus ti predsenik države dovede direktora.
Baš je teško uspeti.
Imali ste od 2009 miran period razvoja i posle 8 godina LE, a posle 9 LŠ
Niko normalan ne spori sportski rezultat. Ali nismo ravnopravni.
Zašto Partizan intervencijom ne dobije 4.5 miliona?

Za razliku od kluba državnog aparata, nama su "sponzori" bili baš LE i LŠ

U prvoj godini u LŠ, imali smo 3 boda i gol razliku 3-8.

Videćemo vas do kraja...

Ali da nije bilo naših 2xLŠ i 8 LE, ne buste u prva 3 kvalifikacija bili nosioci

Wllaxy

pre 5 godina

Stanite jedan mec ste dobili i osvojili ste sve,a sto 25 godina niste imali pobedu??Meni nije jasno zasto se toliko lozimo kad smo ugaseni kao narod,a pogotovu u fudbalu,nasi klubovi imaju jednu pobedu za 25 zadnjih godina,pa zar vam to nista ne govori???
(Milos, 07. novembar 2018 13:27)

Šta bi ste vi dali da ste imali i bar tu jednu pobedu - a imali ste tuce šansi za tako nešto.

mladennn

pre 5 godina

Partizan imao gol razliku 1:13 u najslabijoj grupi istorije lige sampiona,sa bragom nije mogao da se nosi,a Zvezda u dve utakmice grupe smrti uzela 4 boda,sto partizan nije uspeo u svojih 12 utakmica :)

...

pre 5 godina

Čekajte,zar nije bitnija ona jedna šansa koju je imao maleni, zalutali, komšija protiv Reala? 
I jel izvučena sedmica sinoć u Beogradu? 
Osvojismo više bodova u 4 utakmice LŠ nego neki u svojoj istoriji ....
(CRVENA ZVEZDA 1913, 07. novembar 2018 16:05)

Prvi srpski tim koji je primio sest komada, ajd na zemlju malo..

Partizan 1917

pre 5 godina

Šteta što nisu ovako hrabro i borbeno igrali od prvog kola pa makar imali i goru gol razliku,jer u ovakvoj grupi nisu imali šta da izgube.Taj grč se najbolje video u Parizu i zato na dalje treba da imaju na umu da nemaju šta da izgube a mogu mnogo da dobiju.

zz

pre 5 godina

(I ne ocekujem da ce komentar biti pusten, 07. novembar 2018 15:58)

Sreća pa su maramice jeftine.. Mada suze možete da brišete i toalet papirom..

BBRS

pre 5 godina

Jaka stvar. Pobedili raspali Liverpul. Kao da ste vec zaboravili kako je Partizan zgazio Real i onu zicer sansu Saleta Ilica.
(BobPFC, 07. novembar 2018 14:38)

Овај ме натерао да не верујем рођеним очима !
Јел могуће да читам ово ?
Пусти победу над ЛФЦ, јеси ли видео шансу С.Илића ?!

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Evropi, mi imamo IME! Vi to nemate!(ahoj, 07. novembar 2018 16:15)Ne patetisi, deset godina taj gigant nije mogao uci u LE, mi smo dva puta usli u LS, a vama je trebalo skoro 30 god.
(Nenad, 07. novembar 2018 16:30Wow usli ste u Ligu sampiona i osvojili 3. boda od toga 2010 0. i slovima nula!Ali uvek ste bili mali i nebitni.

navijac

pre 5 godina

@Crvena zvezda je igrala 1992 godine polufinale Lige Sampiona.
Posle toga je sa timom sveta Barselonom igrala kod kuce 1:1
Tukla je posle i PSV. Pobedila je i sa 3:1 Romu sa sve Totijem na celu
(Nije bas tako, 07. novembar 2018 15:02)

Ala se nalupa za medalju! Kakvo crno polufinale, niti je to bila Liga Sampiona, niti ste igrali polufinale, ispali ste u grupnoj fazi! Niti je ta Barsa bila tim sveta u to vreme, niti je Toti igrao za Romu koja je izvela drugu postavu!

Boki

pre 5 godina

Navijac sam Zvezde i uvek navijam za nase klubove u Evropi,pa i za Partizan.
Ipak,stvari treba postaviti na pravo mesto-Partizan,jednostavno,po sportskim uspesima,ne moze da se poredi sa Zvezdom.To kazem bez imalo zluradosti.Kada shvate gde im je mesto,mozda ce imati dobru osnovu da krenu napred.Ja im to od srca zelim.

ahoj

pre 5 godina

@I ne ocekujem da ce komentar biti pusten
Primili su 10 golova ali imaju 4 boda i sanse za prolaz u sledecu fazu, koliko god to tebi smetalo.
Liverpul NE POTCENJUJE. To je ono sto vama smeta. Liverpul je sa sedmicama, sesticama i peticama ispracao Spartak, Maribor, Romu... a ti se tesi.
Potcenio Salcburg, potcenio Napoli, potcenio Liverpul! Svi potcenili.
Ovo je ZVEZDA, gigant fudbala, nebitno u kakvoj se situaciji nalazi, ona ostaje gigant! Jel kapiras to? U 4 utakmice primili su 10 golova, ali su osvojili vise bodova nego Partizan u 12! E to je razlika izmedju vas i nas!
Mi znamo ko smo, koja nam je istorija! Nas ne impresionira Liverpul, vas impresioniraju Fljamuntari i Njukasl. Na Marakani su mali i Napoli i Liverpul i Barselona i Real, Milan, Bajern, Mancester! Nikoga se ne plasimo!
Mi na nasem terenu nismo primili gol u LS! Koliko jos klubova moze time da se pohvali ove godine?
Mi nismo doveli Mateusa da nam dize cenu u Evropi, mi imamo IME!
Vi to nemate!

Texas navija za Fulham

pre 5 godina

Iako sam grobar preko 30 godina, rekao sam kolegi koji je Englez i navija za Liverpul da ko pobedi Zvezdu na Marakani bice prvi u grupi! Ajmo komsije samo hrabro!

reflektor

pre 5 godina

Eee sta znace dve uzastopne sezone u evropskom takmicenju.S tim da je LS bingo sto se tice novca.Liga Evrope je bolja za nase klubove sto se tice igre i nadigravanja,a i nagrade su solidne 5-8 milki.Ali LS,to je premija pa jos onakva utakmica.Ako nekome nije jasno prihodi Zvezde u ove dve godine od svega(tranferi,bonusi od UEFA,prodati stadioni,TV prava) su oko 50 milki.Tacno je trebala LS da klib stane i zivne.Da finansije budu stabilne koliko-toliko a verujem da jesu i da uprava nece da procerda bas mnogo ;)

marsovac

pre 5 godina

Ovo što se desilo Zvezdi je ono pravo.... pravi timski rad, požrtvovanost, srce za fudbal. Ali ovo nije kraj, već početak. Moraju istom igrom da pokore i Napuljane i Svetce.
Napred Zvezdo Ale Ale Ale !!!!

Звездин весник

pre 5 godina

Ко зна шта би било кад би на клупи био Жељко Бувач јел тако гробари?

duledudule

pre 5 godina

@Crvena zvezda je igrala 1992 godine polufinale Lige Sampiona. 
Posle toga je sa timom sveta Barselonom igrala kod kuce 1:1 
Tukla je posle i PSV. Pobedila je i sa 3:1 Romu sa sve Totijem na celu 
(Nije bas tako, 07. novembar 2018 15:02) 

Ala se nalupa za medalju! Kakvo crno polufinale, niti je to bila Liga Sampiona, niti ste igrali polufinale, ispali ste u grupnoj fazi! Niti je ta Barsa bila tim sveta u to vreme, niti je Toti igrao za Romu koja je izvela drugu postavu!
(navijac, 07. novembar 2018 16:32)
Rekao ti je covek lepo.U to vreme su bile dve grupe po 4 tima.I pobednici grupa su igrali finale.Mi smo za prvo mesto u hrupi igrali protiv Sampdorije u Bugarskoj kao domacini i izgubili 3 2(to ti dodje kao polufinale).Da smo to dobili igrali bi finale iako smo igrali sve utakmice van Srbije

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Čekajte,zar nije bitnija ona jedna šansa koju je imao maleni, zalutali, komšija protiv Reala?
I jel izvučena sedmica sinoć u Beogradu?
Osvojismo više bodova u 4 utakmice LŠ nego neki u svojoj istoriji ....

Nenad

pre 5 godina

Evropi, mi imamo IME! 
Vi to nemate!
(ahoj, 07. novembar 2018 16:15)

Ne patetisi, deset godina taj gigant nije mogao uci u LE, mi smo dva puta usli u LS, a vama je trebalo skoro 30 god.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Pera Katai Pisar hahahaha nasmeja me covece hahahaha sta ja sve necu ovde da procitam..
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama)

...sad ja ne znam koliko godina imaš, ali na primer, moj kum, krstio mi je sina jedinca, veliki grobar i radio jedno vreme na Kipru i družio se sa nekim Englezima iz Birmingema, likovi navijali za Aston Vilu i nisu imali pojma kakav je to klub Partizan, dok im ovaj nije rekao da igraju večiti derbi da Zvezdom i ovi kaži...sa Crvenom Zvezdom ste veliki rivali ??? ...onda mora da ste dobri...primer dva, za mlađe koji nemaju predstave, zvona na katoličkim crkvama u zadru su zvonila kada je Zvezda ispala od Milana na penale, nije bio nikakav blagdan, pisao sam o primeru 3, ali daj da podsetim ovu decu...bio sam u Veneciji posle utakmice Zvezda - grashopers, one sezone kada smo postali prvaci Evrope, ubeđen da ispadamo, ko se seća bili je 1-1 u Beogradu, ali nas je Grashopers razbio...slučajno je Binić izjednačio ...i hteo sam da kupim dres nekog italijanskog kluba...a šta da kupim ni za koga ne navijam...Juventus ima ružne boje, Milan i Inter ne volim, Lacio te sezone ispao u Seriju B, kao i danas veliki Čelzi u Engleskoj...i pita me onaj prodavac, daj čoveše odaberi, stojiš mi tu sat vremena, za koga ti uopšte navijaš ??? ...kažem ja Stela Rosa...aaaa Crvenaaa Zvezdaaaa...ja volim Crvena Zvezda i Boka Juniors, doduše da se ne lažemo lik bio veliki komunista, u Italiji navijao za Livorno !!!

Negativni

pre 5 godina

Svaka čast zvezdi na ovoj pobedi. Draga mi je skoro da je partizan pobedio. Ali najbolji nastup nekog našeg kluba u LŠ je partizanov 2003-e... I kod kuce i na strani. Ko god je objektivan moze to priznati...
(Marko, 7. novembar 2018 13:15)

Kako mogu porazi i nerešene da budu bolji od pobede nad vicešampionom Evrope? Kako tri boda mogu da budu veća od četiri? Real je igrao sa 20% snage, a Porto i Olimpik rutinski.
Niste nikakva opasnost bili. A kako vas Muslin odrao, bolje da ne pričamo. Ali, vi volite bajke, pa ih pričajte deci do mile volje. Samo vas oni jadni još slušaju. Nemaju izbora.

Nije bas tako

pre 5 godina

Ово је највећа Звездина победа после победе над Коло-Колом. Тако треба рећи, а не после Барија.
(aco, 07. novembar 2018 14:11)
Crvena zvezda je igrala 1992 godine polufinale Lige Sampiona.
Posle toga je sa timom sveta Barselonom igrala kod kuce 1:1
Tukla je posle i PSV. Pobedila je i sa 3:1 Romu sa sve Totijem na celu

Pera

pre 5 godina

Da ne kažem Mutino "Šta se radujete, sve je ovo normalno", ali nije da ne osećam. :)
Bitna je jedna druga stvar.
PSG mora da izgubi od Zvezde. Njima je to U INTERESU.
Pitanje je statusa: svaki ozbiljan, veliki evropski fudbalski klub je izgubio od Zvezde na "Rajku". Dakle, ako PSG želi da stvarno bude velik, onda mu sledi... kao Liverpulu sinoć.
Džabe ti milijardu evra uloženih u status, ako ne obaviš osnovne stvari.

Marko Popadić

pre 5 godina

Bravo. Nisam navijač Zvezde ali samo u našim okvirima, kakvim takvim. Oduševljen sam pobedom i srce mi je ne mestu. Živela Srbija!

Al Bundy

pre 5 godina

Jaka stvar. Pobedili raspali Liverpul. Kao da ste vec zaboravili kako je Partizan zgazio Real i onu zicer sansu Saleta Ilica. 
(BobPFC, 07. novembar 2018 14:38) 

ajd sve sve, ali ti brate pričaš o zicer šansi???...

I ne ocekujem da ce komentar biti pusten

pre 5 godina

Ma kako ste samo pametni i odbrambeno nastrojeni prema jadnoj zvezdi koja gle čuda dobija svake godine preko 20 miliona od drzave i raznih ucenjenih sponzora i jos ko zna kakvim crnim fondovima, gde ste bili o tome da pisete kad nisu videli evropu celu deceniju a za to vreme nisu prodali dva krstena igraca a istovremeno kupovali po 15 igraca za jednu sezonu onda se niste setili da pisete pa sto te pare nisu otisle u jedini klub koji je redovno igrao evropska klupska takmicenja sto se pare bacaju u rupu bez dna kad imamo klub koji pravi igrace i uz ovakvu podrsku drzave bi bio klub koji bi redovno igrao LŠ i mozda po neki put i prolazio grupnu fazu a o ligi evrope i da ne govorim, jos jednom ste pokazali kako se mediji ophode prema zvezdi a kako prema Partizanu a vec ste zaboravili da su primili 10 golova u prethodne dve utakmice i da je ova zasluzena pobeda dosla zbog nekoliko faktora izmedju ostalog zato sto je Liverpul potcenio zvezdine igrace i da je usao u utakmicu kao sto je trebalo poraz se nikad ne bi desio

Borky

pre 5 godina

Digging bill, kako se brzo zaboravljaju transferi Zvezde i pare od UEFA. Ajmo da se podsetimo tih transfera Zvezde, cisto radi postenja i istine: Grujic 6.5 miliona, Boaci 5.5, Racic 2.2, Rajkovic 3.3, Ibanjez 1.4, Ristic 2.5, Radonjic 6.5, Kanga 1, Pesic 2.5.. gde su ostali..to je samo od transfera minimum 30 miliona eur. UEFA prosle sezone vise od 6, ove sezone preko 20. Gde su TV prava, gde je raspordata Marakana. Kakava drzava, kakvi bakraci? Jedino imamo od Telekoma milion i od Gasporma( strana firma) 5 miliona. Nemojte da ste bas toliko ljubomorni.
(Milos, 7. novembar 2018 15:07)

Pesic 4,5.

Hogar

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)
Pa naravno, nema Liverpul para a i obezbedio je dalji plasman. Kakve gluposti priča čovek.Šta ono reče Mateus jedinu nameštenu utakmicu u životu sam imao dok sam vodio Partizan.Toliko o poštenju

Gazda Dojkan

pre 5 godina

To su ti precenjeni engelski klubovi..
(Sandzak, 07. novembar 2018 13:56)

Nisu oni precenjeni, samo su im vlasnici prebogati. To je posledica liberalnog kapitalizma u sportu. Nerealne cene trazene robe/igraca. Koliko realno vredi Salah kad ima grip i sedi kod kuce i srce caj sa limunom? Manje od zdravog Pavkova.
Ja uvek kazem da fudbal ne igraju imena i cifre, vec zivi ljudi.
Zato mi je drago kad jeftiniji tim pobedi 30 puta skuplji. U fudbalu se bar manjak vestine moze u velikoj meri kompenzovati trcanjem, borbenoscu i timskom igrom. Jos jednom cestitam Zvezdi na velikoj pobedi. Pare nisu merilo kvaliteta.

boki_marad

pre 5 godina

..ali Arsenal je došao sa U20 timom, to je činjenica, zašto bi neko to poricao? Ako je bitno samo ime kluba onda ok, razumem, ali nema baš mnogo smisla, pšto na terenu ne znači mnogo...
(boki_marad, 7. novembar 2018 12:55)
Bas kako clanak kaze trebalo bi da te je sramota sto to pominjes ,jel su ti igraci kao Ziru,Volkot,Vilsir,Debisi i legendarni golman Ceh itd mladji od 20 godina??
(SS, 7. novembar 2018 14:41)

Misliš Volkot koji je te sezone odigrao 6 utakmica pa poslat u Everton? Žiru koji ne šutne na gol celo prvenstvo... Budimo realni, nije problem, niko Zvezdi ne osporava uspehe, ali prenaduvavanje pojedinih stvarno nije potrebno... Uživajte sad u ovom stvarnom uspehu, manite se magle od pre :)

anagarika

pre 5 godina

Kao neko ko voli fudbal i prati ga od detinjstva za mene je ovo najnerealniji momenat u novijoj istoriji našeg fudbala. Ovo je najbolji rezultat nekog našeg tima u LŠ, 4 boda i pobeda. I da stvar bude bolja, pobeda nad Liverpoolom. Ono što je još bitnije je činjenica da su igrali hrabro da se nisu povlačili osim na kraju kada je ponestalo snage i da su pokazali jedan mentalitet koji je novost i koji je verovatno zasluga trenera. Svaka čast momci.

neutralni felsh

pre 5 godina

Napokon pristojan tekst o Zvezdi na B92.
(how-yes-no, 07. novembar 2018 15:05)


na koji mislis od trenutnih cetrdeset i nesto? ;)

Hogar

pre 5 godina

ma nemaš ti pojma. 

pitaj ti svog "kolegu" Željka Pantića, da ti "objasni" da je Zvezda sinonim zla.
(Tole super liga, 07. novembar 2018 12:52)
Željko Pantić ahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahahahah Pa na svakom videu više dislajkova nego lajkova. Prate ga delije i podsmevaju mu se.Smešan lik

Dušan

pre 5 godina

Ne mogu da skontam koje glave osporavaju Zvezdi ove pobede. Uzgred, Zvezdo, praviti podvig od 3-1 nad Romom kada je Kasano pokušavao da izvuče transfer, kada je Roma igrala sa povređenim bekovima jer drugih nije bilo, a u sredini klinci koji su kasnije otišli u Seriju B... Pobogu, pričajte o Milanu u kvalifikacijama i slično, ne o Romi koju je i Viktorija Plzenj tukla pre 10 godina u kvalifikacijama za UEFA Kup.

Sve čestitke Zvezdi za sinoć. Ovo je prvi put za više od godinu dana kako je neki tim naterao Liverpul da se zamisle o svom stavu i načinu igre.

Hogar

pre 5 godina

Jaka stvar. Pobedili raspali Liverpul. Kao da ste vec zaboravili kako je Partizan zgazio Real i onu zicer sansu Saleta Ilica.
(BobPFC, 07. novembar 2018 14:38)
Pa jeste pobedili?!?

Hogar

pre 5 godina

Stanite jedan mec ste dobili i osvojili ste sve,a sto 25 godina niste imali pobedu??Meni nije jasno zasto se toliko lozimo kad smo ugaseni kao narod,a pogotovu u fudbalu,nasi klubovi imaju jednu pobedu za 25 zadnjih godina,pa zar vam to nista ne govori???
(Milos, 07. novembar 2018 13:27)
Pa koliko ste Vi imali pobeda za 25 godina u Ligi šampiona?!?Nijednu...A OK onda

mačakplavi

pre 5 godina

...ako je neko miljenik NN Srbije normalno da se sve čini i medijski i finansijski da hara - vlada, na veliko zadovoljstvo srbstva!

LorD

pre 5 godina

Ne znam, mislim da su Zidan, Ronaldo, Figo, Bekam i Karlos veca imena od Salaha, Manea, Firminja, Lalane i Van Dajka.
Psg se mozda moze mjeriti sa tim imenima.
Navijao ja za protivnicki klub ili ne na terenu se odlucuje ko ce dobiti utakmicu.
Nema potrebe tjerati nekoga na to, i jos bitnija stvar ako neko izgubi sportsku utakmicu nije propast svijeta, ne zelim mu lose zdravlje i sta vec.

Milos

pre 5 godina

Digging bill, kako se brzo zaboravljaju transferi Zvezde i pare od UEFA. Ajmo da se podsetimo tih transfera Zvezde, cisto radi postenja i istine: Grujic 6.5 miliona, Boaci 5.5, Racic 2.2, Rajkovic 3.3, Ibanjez 1.4, Ristic 2.5, Radonjic 6.5, Kanga 1, Pesic 2.5.. gde su ostali..to je samo od transfera minimum 30 miliona eur. UEFA prosle sezone vise od 6, ove sezone preko 20. Gde su TV prava, gde je raspordata Marakana. Kakava drzava, kakvi bakraci? Jedino imamo od Telekoma milion i od Gasporma( strana firma) 5 miliona. Nemojte da ste bas toliko ljubomorni.

Ratko

pre 5 godina

Sve je ovo OK, ali zašto mediji nisu pisali hvalospeve za FK Napredak, kada je pobedio Zvezdu koja ima 100 puta skuplji tim od njega ? Ili za Vojvodinu, kada je tukla Sampdoriju?

Izgleda da su ode u medijima samo rezervisane za državni projekat?

parodija

pre 5 godina

U moje vreme a to je od 50-te, pa na dalje se navijalo za sve YU klubove u međunarodnim takmićenjima. Sada je došlo jedno vreme kada se ponašamo po modelu da komšiji crkne krava, i više se naslađujemo porazima CZ, na taj način sakrivajući da se P nije plasirao ni u LE (ovo je načelno jer je bilo i suprotnih ponašanja). Za mene najveći dobitak u ovoj utakmici što je na terenu bilo 10 od 11 ljudi sa ovog prostora, koji su međunarodnoj reprezentaciji koju predstavlja Liverpul (a od kojih barem 2/3 su svaki skuplji od celog tima CZ), su pokazali da mogu da ih pobede. Drugo pozitivno da ovi igraći koji su 90% vremena igrali po malim mestima i osim duela sa Partizanom i Vojvodinom, a uz to su ligu šampiona gledali na TV, su osetili da i oni mogu da se pitaju ako ne igraju kao u prva tri meća sa prevelikim uvažavanjem protivnika. Treći dobitak je što treneri ostalih naših klubova koji su sigurno gledali meć, treba da odrade sledeće stvari: povećati rad na tehnici i kontroli lopte u posedu, ubrzati igru, poraditi na kontranapadu sa više od 5 igrača, raditi na šutu iz svih pozicija sa obe noge unutrašnjom i vanjskom. Golman CZ je pokazao da je vreme linijaša na golu prošlo (jer da je na golu CZ bio Stojković), CZ ne bi došla do pobede. Poslednja poruka trenerima ostalih klubova u Srbiji, igrajte prvenstvene utakmice sa više hrabrosti, neka klinci igraju fudbal. Znam da je rezultat bitan, ali ako je prilaz pravi rezultati će doći. Još jedna sitnica, moj duboki naklon navijačima CZ.
(Mito, 07. novembar 2018 13:49)
Mito, jos da si napisao da je 2:0 najopasniji rezultat, ozbiljno bih te shvatio...

lumenarević

pre 5 godina

Partizan za dva učešća u lš, za 12 odigranih utakmica je sakupio ukupno 3 boda, i to sve u prvoj sezoni, sve nerešene kući, dok su u drugoj sezoni služili za gol razliku sa krompirićima na kraju, sve 0. Po ljubomornim komšijama, sve najjači timovi. Možda samo prve godine. Drugo učešće je pokazalo koliko su nikad najjači timovi šahtjora, arsenala i brage ubijale komšije. Kažu stranci, šta mi znamo, da je Czv prvi srpski tim koji je pobedio u lš. Dolazi rad i na vas. Kad ovi nikad slabiji timove naprave svoju superligu pa vi dobijete žalgiris ili sion u grupi

aco

pre 5 godina

Ово је највећа Звездина победа после победе над Коло-Колом. Тако треба рећи, а не после Барија.

Неедукован

pre 5 godina

Волео бих да из наше групе прођу Звезда и Наполи, али је нереално. Проћи ће Звезда и Ливерпул, они више немају утакмице са нама.

Ujka Žitko

pre 5 godina

Jedno od najbitnijih pitanja koje se postavlja u evropi u ovom trenutku je koliko treba da ti vredi ekipa da bi se dobila utakmica u beogradu. Odgovor nije 913 miliona... Idemo dalje...

srb

pre 5 godina

milose svaka ti cast na tekstu. Ono sto ti zameram jeste pominjanje partizana tj peckanje njihovih navijaca i nasladjivanje nasim porazima. U svakom velikom uspehu srpskog fudbala nema mesta za partizan i stoga ih ne teba ni pominjati, tacno je to sto si napisao ali je nebitno. Sinoc su nam momci priredili utakmicu koju cemo pamtiti jako dugo i hvala im na tome, a tebi, milose, jos jednom bravo za tekst

Digging Bill

pre 5 godina

pitaj ti svog "kolegu" Željka Pantića, da ti "objasni" da je Zvezda sinonim zla.
(Tole super liga,

Uvek cete biti sinonim zla.To sto jednom u 30 godina napravite po jednu pobedu i jedan remi,sa recimo skoro kremom od ekipa(Napoli ne mogu tu da svrstim)-ne znaci da niste zli....samo razmislite kako ste ovde dosli,ako o tome pricamo....da,dosli ste pomocu drzave,kome ste miljenik,i umesto da sada budete vec drugoligasi(prethodno iz 4 lige) sada nam pricate bajke,aimate 50 fudbalera koje drzava placa,50 miliona ste za 6 meseci doveli na 13?!!...i tih 13 ce biti otplaceno,ali ne od vas.......a, sto se tice uspeha,da,cestitam pobedu,zasluzena je,ali nemoj o zlu,nemoj o postenju,molim te,i pusti ti nama Zeljka,on imma "nesto" sto drugi nemaju da kazu,pre svega mislim na nasu potkupljenu upravu.

Aleksa

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)

hahahha... priznaj, još samo ovo od aduta ti je ostalo... ljubi braaaaat!!!....

SS

pre 5 godina

..ali Arsenal je došao sa U20 timom, to je činjenica, zašto bi neko to poricao? Ako je bitno samo ime kluba onda ok, razumem, ali nema baš mnogo smisla, pšto na terenu ne znači mnogo...
(boki_marad, 7. novembar 2018 12:55)
Bas kako clanak kaze trebalo bi da te je sramota sto to pominjes ,jel su ti igraci kao Ziru,Volkot,Vilsir,Debisi i legendarni golman Ceh itd mladji od 20 godina??

Student

pre 5 godina

Malopre motam arene i repriza Atl Dor. Pade mi na pamet nesto interesantno. Dortmund i Liverpool, himne YNWA, oba kluba domacini oba kluba dobili rezultatom 4:0. Atletiko Zvezda, crveno beli, revans domacini, oba rezultata 2:0. :-D

Kalcokera

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kvota nemoguca, 7. novembar 2018 12:53)

Svesni smo da se utakmice namesti
I da je ovo možda stela

Ali najveća namestaljka je Partizan Real remi
I meni nije jasno kako to da Partizan nikad ne nameste da pobedi
Vazda se radujte malim porazima i nerešenim rezultatima
Možda ne umete da pobedite ni namestenu utakmicu

Ostin A

pre 5 godina

Posle drugog gola 3,4 navijača Liverrpula u pozadini aplaudiraju! Neprocenljivo!!! Vidi se na jednom od usporenih snnimkova! Neprocenljivo!!!
(Stankela, 7. novembar 2018 12:45)

To je normalno, tapše se svakoj dobroj akciji. Naravno navijaš za svoj klub, ali ako protivnik napravi dobar potez, nagradiš ga aplauzom.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

...najbolji komentar je dao jedan navijač Liverpula na You Tube-u "ja nisam iznenađen Red Star Belgrade je veliki klub, jedan, jedini i neponovljiv...zauvek", ja govorim da , na primer Zvezda ima kultni status u Italiji na nivou Boke Juniorsa i River Plejta, vi mi ne verujete...može Boka neko vreme da bude slaba, ali Boka je Boka...ko može da potceni Boku Juniors ???

Органски вентилатор

pre 5 godina

Свака част Рајку Митићу,али стадион ће увек бити "Маракана".

Roki

pre 5 godina

Veliki sam Zvezdas 40 godina ali ne volim kada oni ostrasceni sada posle ove velike pobede vide Zvezdu kako ce cak proci dalje iz ove grupe.Ajde budimo realni,4 boda su velika kao vila a ne kuca,nismo isti tim u gostima,dok na Mari veliku ulogu igra 53000 bucnih navijaca.Ocekivati pobedu u Napulju je suludo i bila bi to i veca senzacija od ove pobede sinoc.Za Zvezdu bi bilo najbolje kada PSZ ne bi pobedio Liverpul pa bi zadnja utakmica sa PSZ odlucivala o tome ko ce biti treci i proci u ligu evrope.Posto je na Marakani sve moguce jedino tako vidim neke ne realne,vec mastovite sanse da prodjemo grupu kao treci.Sve vise od toga granici se sa nemogucim.

Sale B. L.

pre 5 godina

Za-kvota nemoguca. Kao i prosle godine Partizan-Bate. Covjek u kladionici uplacuje iz 1-2 i 4+ i stavlja 250 eura. Ljudi mu se smiju, on kaze nastimano. Sutra dosao po pare i kaze levatima:rekao sam vam fino. Izbrojao pare i na vrata. Cao, zdrao levati. Bas je Liverpool-u do stimanja u Ligi sampiona.

Bundevara

pre 5 godina

Ovime je pokazano da su navijači jedno, a "navijači" sasvim drugo. Ne navijam za Zvezdu ali moram da im odam priznanje najpre za atmosferu, natpis preko celih tribina, za navijanje i na kraju za pobedu. Jedno veliko BRAVO. Nadam se da na prvoj domaćoj utakmici "navijači" neće pokvariti onu sliku od sinoć.

Laki

pre 5 godina

Ja sam stari partizanovac koji je odrastao na zvezdinim utakmicama u Evropi.Prosto, bio sam na stadionu sa drugarima zvezdašima i odgledao mnoge veličanstvene pobede. Naravno, za Partizan sam uvek navijao svim srcem bio on prvi ili 15, a ovo drugo je bilo češće i tu ljubav prema nečem što nije najbolje ovi današnji klinci ne razumeju. Zadnjih decenija kada je Zvezda tonula, pojavio se taj novi model partizanovih navijača koji nema veze sa izvornom ljubavi stare garde, zato frakcije, lupetanje gluposti i razmaženost bez osnova. Meni je mnogo drago što je sinoć Zvezda, sa omalovažavanim i i skrajnutim igračima (Srnić, Pavkov) ostavila srce na terenu i vratila me u neka stara vremena, valjda je samo Ben izvorni stranac. Bravo za Zvezdu!! (Da su igrali Boaćiji, Kafui, Ebisiliji, bio bi to rutinski poraz-potpisujem!)

BOSS

pre 5 godina

Nadam se da Terzic ima viziju za sledece kvalifikacije,i da ce se u proljecni dio spremat ekipa za kvalifikacije,jer ako to ne rade onda je ovo sve dzaba!!!
Da bi ova sezona bila uspjesna mora se sledece obezbjedit minimum Liga Evrope!!!

Fadil Vokri

pre 5 godina

Ali Fulam je sa ulazaka u Premijer Ligu dobio 300 miliona evra ahhaahhahahahahahahahhahaha,aaaaa sta sve splicani nece da izmisle,ma 300 milijardi evra,au

Aleksandar

pre 5 godina

Nemam šta da zamerim Milojeviću osim neigranja Pavkova. Dečko ulazi protiv Red Bulla, menja utakmicu, svakog minuta se bori i izgara. Umesto njega on startuje Boacija koji se šeta i promašuje sve moguće i nemoguće.

Srdjan

pre 5 godina

Cz IMA 4 boda,i 20mil€ u dzepu=bilans od lige šampiona,imao je to i FKP ali su pare nestale...zato bez euforije,igrajte pošteno i zadnje dve...možda je to 0 ili 6 bodova,ali igrajte za svoju dušu...zaslužili ste...p.s.Grobar sam,i nek bude da sam komentarisao vašu vest,ali sam UGLAVNOM OBJEKTIVAN!!!pps.Da prodju sva 4 Italijana...može onda i CZ...
(gremlin, 7. novembar 2018 12:49)
Izvini, a kada je to Partizan imao 4 boda u LS?
Za ostalo se slazem.

Mito

pre 5 godina

U moje vreme a to je od 50-te, pa na dalje se navijalo za sve YU klubove u međunarodnim takmićenjima. Sada je došlo jedno vreme kada se ponašamo po modelu da komšiji crkne krava, i više se naslađujemo porazima CZ, na taj način sakrivajući da se P nije plasirao ni u LE (ovo je načelno jer je bilo i suprotnih ponašanja). Za mene najveći dobitak u ovoj utakmici što je na terenu bilo 10 od 11 ljudi sa ovog prostora, koji su međunarodnoj reprezentaciji koju predstavlja Liverpul (a od kojih barem 2/3 su svaki skuplji od celog tima CZ), su pokazali da mogu da ih pobede. Drugo pozitivno da ovi igraći koji su 90% vremena igrali po malim mestima i osim duela sa Partizanom i Vojvodinom, a uz to su ligu šampiona gledali na TV, su osetili da i oni mogu da se pitaju ako ne igraju kao u prva tri meća sa prevelikim uvažavanjem protivnika. Treći dobitak je što treneri ostalih naših klubova koji su sigurno gledali meć, treba da odrade sledeće stvari: povećati rad na tehnici i kontroli lopte u posedu, ubrzati igru, poraditi na kontranapadu sa više od 5 igrača, raditi na šutu iz svih pozicija sa obe noge unutrašnjom i vanjskom. Golman CZ je pokazao da je vreme linijaša na golu prošlo (jer da je na golu CZ bio Stojković), CZ ne bi došla do pobede. Poslednja poruka trenerima ostalih klubova u Srbiji, igrajte prvenstvene utakmice sa više hrabrosti, neka klinci igraju fudbal. Znam da je rezultat bitan, ali ako je prilaz pravi rezultati će doći. Još jedna sitnica, moj duboki naklon navijačima CZ.

Zemunac sa poslom bez para

pre 5 godina

Ispred stadiona je još dva i po sata pre utakmice bila masa ljudi, srećem jednog od njih, došao je iz Australije, iz Sidneja samo zbog jedne utakmice. Doveo je sina i sreo se sa kumom iz Banjaluke.

Pa koliko para imaju nasi ljudi van Srbije? Ja jednom u zivotu ne mogu da odem na Kubu ili Dominikanu a on te pare potrosi da gleda utakmicu za koju smo svi realno ocekivali da se nece bas zavrsiti pobedom. Imao je puno srece da gleda Zvezdinu rapsodiju. Al zato brat na prolece pakuje kofere pa u Nemacku. Danke, Deutschland. Auf Wiedersehen, Banditen.

sdned

pre 5 godina

Ne igra fudbal novac, nego živi ljudi, već sam to komentarisao danas. Ta poređenja miliona i hiljada veze nemaju sa živim ljudima i situacijama, samo pokazuju koliko je biznis zašao u sport i nadvladao sportske motive. Niko ne spori sa je skup fudbaler skup jer je jednostavno dobar igrač, ali to ne menja činjenicu da je normalno ljudsko biće.

Ognjen

pre 5 godina

Komentare koje pominješ, to su komentari on njih, ali to su oni, i oni ne treba da budu mjerilo. Previse smo mi veliki, da bi se obazirali na njih i na njihove komentare. Nema potrebe ni ime im pominjati, oni nisu bitni. Takve ljude i njihove komentare treba ignorisati. I ovaj komentar i njihovi minusi ce dokazati koliko su oni nebitni iako nigdje nisu pomenuti. Ne postoji nista gore u zivotu jednog čovjeka kada si nebitan za druge a meni lično su oni nebitni.

Darko

pre 5 godina

Da ne mešamo babe i žabe, ne mislimo tako. - jedino Arsenal sa decom i rezervistima je bio slab. Tj. dovoljan za Zvezdu tada, bar jednak, sa ciljem da prođu dalje u LE.- Napoli je bio jak. Izdominirali su. Jedva je Zvezda ostala neporažena i svaka čast na tome.- Liverpul jeste takođe jak. Ko je rekao da je slab. Pobeda od 2:0 čista kao suza. Svaka čast posebno na tome.
(pravi grobar, 07. novembar 2018 12:39) Ziru je dete? Rezervista? Covek postao prvak sveta sa Francuskom. Na golu Ceh. U ekipi jos Volkot, Debisi,Kokelan. Ok,nije Arsenal izasao u najjacem sastavu, kombinovali su, ali opet reci da s im igrali deca nema veze sa zivotom.

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Amaterski tekst.
(ne moze svako biti novinar, 07. novembar 2018 12:44)Pavkoooooooooov!!!!!!!!!!!!!

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Miloje trenercina,najbolji srpski trener ubedljivo!!!Samo Zvezda u fudbalu moze da da kvalitet.

Klop amater

pre 5 godina

Ako je potpuno nevažna pobeda protiv Rome 2005-e, koja je već bila prošla dalje, a zvezda već bila završila takmičenje, pomenuta milion puta do sad, ova pobeda će se pominjati narednih 30 godina.
Živi bili, pa videli...

Pera

pre 5 godina

"Više od 25 godina se čekalo na trenutak da to Zvezdi ili Partizanu pođe za rukom u "kremu" evropskog fudbala."

Mislim da autor teksta greši u tome što kaže da je iko od Partizana očekivao tako nešto.

Referendum

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)

Da da. Liverpul je namestio da izgubi a ukoliko se desi da u sledecem kolu izgubi ili uzme samo bod PSZu onda mora da pobedi Napoli u zadnjem kolu da bi isao dalje. Ma kakvi namestio Liverpul.

Simon

pre 5 godina

Nikad lepša utakmica na Marakani računajući naravno i ambijent na utakmici kompletno, kao i pre utakmice i posle utakmice. Uključujući i izjave pre utakmice i izjave posle utakmice svih igrača, trenera... Fantastično, Liverpul je bio u Beogradu, došlo je dosta njihovih navijača koji su uživali po gradu pre utakmice uz druženje sa Beograđanima, Delije častile pivo, oni uzvraćali, sve normalno i bez sumanutih prozivki, daleko od bilo kakvih mogućih incidenata. Zvezda odigrala neverovatno dobro, Marakana se tresla od podrške! Posle utakmice je tek posebna priča, normalno veliko slavlje i neverovatno staložene i normalne izjave igrača i Milojevića, od gostiju smo takođe čuli samo zaista gospodske komentare. Navijači Liverpula na nogama i dugim aplauzom čestitaju na pobedi! Sve je bilo kao neki lep san! Tako Cigani moji, to je to, tako Beograde, to smo mi! Hvala!!!

zvocara

pre 5 godina

Koliko ja kapiram,a nemam pojma sa fudbalom, tamo neki nabedjeni strucnjak nije mogao da igra pa su morali da ubace ovog klinca.A on napravio rusvaj. E sada su u problemu svi. Ovi nasi sto se duvaju da su boli-glava stratezi nece moci klinca da gurnu u cosak.Nemaju opravdanje.

Milos

pre 5 godina

Stanite jedan mec ste dobili i osvojili ste sve,a sto 25 godina niste imali pobedu??Meni nije jasno zasto se toliko lozimo kad smo ugaseni kao narod,a pogotovu u fudbalu,nasi klubovi imaju jednu pobedu za 25 zadnjih godina,pa zar vam to nista ne govori???

Kolubarac

pre 5 godina

Da li se može nečim objasniti zašto Pavkov nije standardan u ekipi, jer kad god je igrao donosio je neverovatnu energiju i fizičku i emotivnu, menjao je igru, to se videlo i sinoć i posebno u Austriji. E, sad zašto se od proste stvari kao što je fudbal pravi nauka, ne znam, pa sad kao nije moderno igrati sa Žiruom, Mitrovićem... Ovim trenerima danas ni Drogba ne bi igrao u svakoj utakmici. Klasičan centarfor u fudbalu je i u sličnoji poziciji kao centar u basketu, vidimo da se i tamo traži da centar gradi igru da šutira trojke itd. Možda ima u tome nečeg. Verovatno se traži da se učestvuje što više u igri i zato nema stajanja na centru, tako i golman mora da igra nogom dobro kao i ostali.
To je filozofija kapitalizma. Nema više u firmi da sediš i kažeš ja sam vozač. Da ali kad ne voziš ima da radiš sve drugo što ti se kaže. Upotreba resursa, iskoristivost maksimalna. Novo doba.

Uh uh uh

pre 5 godina

jaooo pa ko vama mpze da veruje posle onoga sa PSG da ni ovo nije namesteno! svasta ste u stanju. videcemo sta ce istraga pokazati hehehe

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)

Tacno slepi ne vide ali zato vi iskompleksirani znate da je namestena. Znaci nerešeno

Marko

pre 5 godina

Svaka čast zvezdi na ovoj pobedi. Draga mi je skoro da je partizan pobedio. Ali najbolji nastup nekog našeg kluba u LŠ je partizanov 2003-e... I kod kuce i na strani. Ko god je objektivan moze to priznati...

Kokorayko

pre 5 godina

Zvezda je svojom igrom i zalaganjem potpuno nadmudrila Liverpool sinoć, ovo je ustvari recept kako igrati protiv velikih timova,dobro ovakva igra neki put i ne prođe pa budete potpuno razbijeni ali neki put i prođe pa ostvariš neočekivanu pobedu.
Mogao je liverpool da da u drugom poluvremenu četiri, pet golova ali eto šta znači nadljudsko zalaganje i požrtvovanje, To je jedini pristup, drugačije i ne možeš protiv ovakvih klubova.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Mislim da ljudi nisu svesni koliko je Pavkov dobro odigrao mec...

...Nije samo to sto je uspeo glavom da nadmudri igraca poput Van Dyke-a koji je kupljen za ogromne pare i sto je dao drugi gol sa onim sjajnim udarcem...

Pavkov je uspeo u drugom poluvremenu da ukrade jedno 3 lopte i jos svaki pas koji je isao njemu kao igracu koji je bio isturen u napadu on je uspeo da primi i da otrese igraca koji ga je markirao i da potom doda nekom po boku gde bi pocela eventualna kontra ili da nastavi protok poseda lopte sto je izuzetno tezak zadatak!

Pavkov je izgledao na terenu kao neka mesavina Drogbe i Berbatova kako je odigrao.

Stankela

pre 5 godina

Posle drugog gola 3,4 navijača Liverrpula u pozadini aplaudiraju! Neprocenljivo!!! Vidi se na jednom od usporenih snnimkova! Neprocenljivo!!!

Nemi posmatrač

pre 5 godina

Milanče, lepoto naša , šta ti je ovo trebalo ?! Okrenuo si sve naglavačke ! Sad se pitaju Englezi, za šta slupaše onolike pare, ovi naši kako sad i kome da uvale Boaćea, sve si upropastio...

zz

pre 5 godina

"Navijačka peckanja i provokacije bar na dan možemo da ostavimo i za sebe i kažemo da se u utorak desilo nešto lepo u čitavom srpskom fudbalu."

Taman posla, pa de da ne peckamo sada kada je najslađe :)

Poenta je što mi peckamo, a oni se rugaju (neosnovano) .. U peckanju nema ničeg lošeg..

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Danas samo citam izvestaje iz regiona i od sirom sveta i uzivam. Nista vise,nista manje. Niti me ista drugo zanima. Klasicna nirvana,zen. :)

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Okacite sliku dresa sto su dale oni iz Partizana Klopu.Partizan je nesto najadnije u Evropi,pitanje da li su vece preziveli mora onaj Jehovin svedok specijale sad da pravi!

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Ovaj veličanstveni meč je razotkrio i onu staru boljku koja večito visi nad srpskim fudbalom. Pavkov nije odigrao sekundu u ligi šampiona. Morao je igrati Boaći koga je neki menadžer vratio i za koga je moralo biti mesta iako je već u Salcburgu bilo jasno da je Pavkov za dvadesetak minuta austrijske utakmice promenio sve !

Stefan

pre 5 godina

Fulam je samo za ulazak u Premijel ligu dobio oko 300 miliona evra. Dakle, Englezima LS dodje kao nama 7 Days Evrokup u basketu. Protiv Napolija se igrala viktorija a ne fudbal, i to ce doci na svoja na San Paolu.

grgapitic

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu da se razumemo, ali poklanjati paznju ljudima koji ostavljaju ovakve komentare kao u naslovu i zbog toga pisati jedan ovakav tekst je pomalo kompleksaski... Ovo je ozbiljna sportska redakcija i tome ne treba poklanjati paznju, vec normlanim ljudima iz svih tabora.

kompleks

pre 5 godina

S kim ratuje novinar? :)


Zato su pomalo gorak ukus ostavljale reakcije od prošle sezone da je „nikad slabiji Arsenal zapao Zvezdi“, a sličnih je bilo i ove sezone posle Napolija.

Tačno, Arsenal je tada došao sa nekom drugom, trećom ekipom, ali je opet tim iz "liga petice", koji može da bude arogantan i kaže "boli nas uvo za Ligu Evrope“.

Ovde tako nešto, nažalost ne možemo da kažemo i evropsko takmičenje, svake srpske ekipe bi trebalo da nam je bitno i drago.


Tacno, niko ne moze to da kaze za ove ekipe u Ligi sampiona. LE i onaj Arsenal je druga stvar. Sada za Napoli i ostalo, moze samo ironicni Zvezdas da kaze, bas kao novinar u naslovu.
Za ove uspehe svaka cast.

boki_marad

pre 5 godina

Ali Arsenal je došao sa U20 timom, to je činjenica, zašto bi neko to poricao? Ako je bitno samo ime kluba onda ok, razumem, ali nema baš mnogo smisla, pšto na terenu ne znači mnogo...

Kovalski

pre 5 godina

Potpuno realna i istinita analiza...Svaka cast,ovo sto se desilo sinoc na Rajku, je zaista za ponos svakog iskrenog ljubitelja fudbala..

Fadil Vokri

pre 5 godina

To “nikad slabiji” je poteklo od splicana.Sve je poceo sa Evroligom,dok su se borili za opstanak u Aba,i brukali po Evrokupu,sto i danas cine.Nikad jaca Evroliga je bila ona gde su igrali Telindus Ostende,Komodor Den Helder,Sarloa Voriorsi,Makedonikos,Marusi,Opel Kadet Skajlajnersi i ostali giganti.Sad ne valja Liverpul,a valjala je Braga,Sahtjor,Besiktas...U toj krilatici se ocitava sva mrznja,jad ,beda ,nemoc, inferiornost,apsolutno svi elementi koje ispoljavaju Hrvati prema Srbima.Da ne bude zabune,pa ce neko da kaze “Ne generalizuj”,nema sta tu da se generalizuje,tako im se sve uprave ponasaju,od osnivanja i preseljenja u Beograd.To je polazna tacka svake diskusije,i bilo kakvog uporedjivanja.I zato im se nabija na nos sto su iz Zagreba.Da se drugacije ponasaju,to bi odavno bilo zaboravljeno.

pravi grobar

pre 5 godina

Da ne mešamo babe i žabe, ne mislimo tako.

- jedino Arsenal sa decom i rezervistima je bio slab. Tj. dovoljan za Zvezdu tada, bar jednak, sa ciljem da prođu dalje u LE.

- Napoli je bio jak. Izdominirali su. Jedva je Zvezda ostala neporažena i svaka čast na tome.

- Liverpul jeste takođe jak. Ko je rekao da je slab. Pobeda od 2:0 čista kao suza. Svaka čast posebno na tome.

CzBg89!

pre 5 godina

Svaka cast na tekstu! Nikad slabiji su svi Zvezdini protivnici, a pre dve nedelje su bili masina za mlevenje, a mi kanta za popravljanje gol razlike.. kompleksi su neizlecivi.. eno oni jadnici njihovi iz uprave slikali se sa klopom cak i dres partizanov na kojem pise klop su mu poklonili, ali momci pozdravio vas sve Milan Pavkov! Poz do narednog susreta :)

gremlin

pre 5 godina

Cz IMA 4 boda,i 20mil€ u dzepu=bilans od lige šampiona,imao je to i FKP ali su pare nestale...zato bez euforije,igrajte pošteno i zadnje dve...možda je to 0 ili 6 bodova,ali igrajte za svoju dušu...zaslužili ste...p.s.Grobar sam,i nek bude da sam komentarisao vašu vest,ali sam UGLAVNOM OBJEKTIVAN!!!pps.Da prodju sva 4 Italijana...može onda i CZ...

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Mislim da ljudi nisu svesni koliko je Pavkov dobro odigrao mec...

...Nije samo to sto je uspeo glavom da nadmudri igraca poput Van Dyke-a koji je kupljen za ogromne pare i sto je dao drugi gol sa onim sjajnim udarcem...

Pavkov je uspeo u drugom poluvremenu da ukrade jedno 3 lopte i jos svaki pas koji je isao njemu kao igracu koji je bio isturen u napadu on je uspeo da primi i da otrese igraca koji ga je markirao i da potom doda nekom po boku gde bi pocela eventualna kontra ili da nastavi protok poseda lopte sto je izuzetno tezak zadatak!

Pavkov je izgledao na terenu kao neka mesavina Drogbe i Berbatova kako je odigrao.

Звездин весник

pre 5 godina

"Znači li to da Zvezda može da se nada rezultatu sa najjačima u Ligi šampiona? Ne baš. Znači li da treba uzleteti s očekivanjima i "ložiti se" pred sledeću utakmicu? Nikako. Ali treba se nadati i o tome sam pisao pre nego je srpski šampion istrčao na teren protiv Napolija."

Зашто не, добили смо Ливерпул, зашто да се не надамо, ко то треба да нам ускраћује наду и снове? Звездаши, Цигани, Делије, како год, радујте се, скачите, лудујте, надајте се пролазу даље, јер са нама се може све што се пожели!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Danas samo citam izvestaje iz regiona i od sirom sveta i uzivam. Nista vise,nista manje. Niti me ista drugo zanima. Klasicna nirvana,zen. :)

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Mislim da ljudi nisu svesni koliko je Pavkov dobro odigrao mec...

...Nije samo to sto je uspeo glavom da nadmudri igraca poput Van Dyke-a koji je kupljen za ogromne pare i sto je dao drugi gol sa onim sjajnim udarcem...

Pavkov je uspeo u drugom poluvremenu da ukrade jedno 3 lopte i jos svaki pas koji je isao njemu kao igracu koji je bio isturen u napadu on je uspeo da primi i da otrese igraca koji ga je markirao i da potom doda nekom po boku gde bi pocela eventualna kontra ili da nastavi protok poseda lopte sto je izuzetno tezak zadatak!

Pavkov je izgledao na terenu kao neka mesavina Drogbe i Berbatova kako je odigrao.

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Ovaj veličanstveni meč je razotkrio i onu staru boljku koja večito visi nad srpskim fudbalom. Pavkov nije odigrao sekundu u ligi šampiona. Morao je igrati Boaći koga je neki menadžer vratio i za koga je moralo biti mesta iako je već u Salcburgu bilo jasno da je Pavkov za dvadesetak minuta austrijske utakmice promenio sve !

Nemi posmatrač

pre 5 godina

Milanče, lepoto naša , šta ti je ovo trebalo ?! Okrenuo si sve naglavačke ! Sad se pitaju Englezi, za šta slupaše onolike pare, ovi naši kako sad i kome da uvale Boaćea, sve si upropastio...

pravi grobar

pre 5 godina

Da ne mešamo babe i žabe, ne mislimo tako.

- jedino Arsenal sa decom i rezervistima je bio slab. Tj. dovoljan za Zvezdu tada, bar jednak, sa ciljem da prođu dalje u LE.

- Napoli je bio jak. Izdominirali su. Jedva je Zvezda ostala neporažena i svaka čast na tome.

- Liverpul jeste takođe jak. Ko je rekao da je slab. Pobeda od 2:0 čista kao suza. Svaka čast posebno na tome.

CzBg89!

pre 5 godina

Svaka cast na tekstu! Nikad slabiji su svi Zvezdini protivnici, a pre dve nedelje su bili masina za mlevenje, a mi kanta za popravljanje gol razlike.. kompleksi su neizlecivi.. eno oni jadnici njihovi iz uprave slikali se sa klopom cak i dres partizanov na kojem pise klop su mu poklonili, ali momci pozdravio vas sve Milan Pavkov! Poz do narednog susreta :)

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

...najbolji komentar je dao jedan navijač Liverpula na You Tube-u "ja nisam iznenađen Red Star Belgrade je veliki klub, jedan, jedini i neponovljiv...zauvek", ja govorim da , na primer Zvezda ima kultni status u Italiji na nivou Boke Juniorsa i River Plejta, vi mi ne verujete...može Boka neko vreme da bude slaba, ali Boka je Boka...ko može da potceni Boku Juniors ???

Aleksa

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)

hahahha... priznaj, još samo ovo od aduta ti je ostalo... ljubi braaaaat!!!....

Stankela

pre 5 godina

Posle drugog gola 3,4 navijača Liverrpula u pozadini aplaudiraju! Neprocenljivo!!! Vidi se na jednom od usporenih snnimkova! Neprocenljivo!!!

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Okacite sliku dresa sto su dale oni iz Partizana Klopu.Partizan je nesto najadnije u Evropi,pitanje da li su vece preziveli mora onaj Jehovin svedok specijale sad da pravi!

gremlin

pre 5 godina

Cz IMA 4 boda,i 20mil€ u dzepu=bilans od lige šampiona,imao je to i FKP ali su pare nestale...zato bez euforije,igrajte pošteno i zadnje dve...možda je to 0 ili 6 bodova,ali igrajte za svoju dušu...zaslužili ste...p.s.Grobar sam,i nek bude da sam komentarisao vašu vest,ali sam UGLAVNOM OBJEKTIVAN!!!pps.Da prodju sva 4 Italijana...može onda i CZ...

Simon

pre 5 godina

Nikad lepša utakmica na Marakani računajući naravno i ambijent na utakmici kompletno, kao i pre utakmice i posle utakmice. Uključujući i izjave pre utakmice i izjave posle utakmice svih igrača, trenera... Fantastično, Liverpul je bio u Beogradu, došlo je dosta njihovih navijača koji su uživali po gradu pre utakmice uz druženje sa Beograđanima, Delije častile pivo, oni uzvraćali, sve normalno i bez sumanutih prozivki, daleko od bilo kakvih mogućih incidenata. Zvezda odigrala neverovatno dobro, Marakana se tresla od podrške! Posle utakmice je tek posebna priča, normalno veliko slavlje i neverovatno staložene i normalne izjave igrača i Milojevića, od gostiju smo takođe čuli samo zaista gospodske komentare. Navijači Liverpula na nogama i dugim aplauzom čestitaju na pobedi! Sve je bilo kao neki lep san! Tako Cigani moji, to je to, tako Beograde, to smo mi! Hvala!!!

aco

pre 5 godina

Ово је највећа Звездина победа после победе над Коло-Колом. Тако треба рећи, а не после Барија.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Mislim da ljudi nisu svesni koliko je Pavkov dobro odigrao mec...

...Nije samo to sto je uspeo glavom da nadmudri igraca poput Van Dyke-a koji je kupljen za ogromne pare i sto je dao drugi gol sa onim sjajnim udarcem...

Pavkov je uspeo u drugom poluvremenu da ukrade jedno 3 lopte i jos svaki pas koji je isao njemu kao igracu koji je bio isturen u napadu on je uspeo da primi i da otrese igraca koji ga je markirao i da potom doda nekom po boku gde bi pocela eventualna kontra ili da nastavi protok poseda lopte sto je izuzetno tezak zadatak!

Pavkov je izgledao na terenu kao neka mesavina Drogbe i Berbatova kako je odigrao.

Ujka Žitko

pre 5 godina

Jedno od najbitnijih pitanja koje se postavlja u evropi u ovom trenutku je koliko treba da ti vredi ekipa da bi se dobila utakmica u beogradu. Odgovor nije 913 miliona... Idemo dalje...

zz

pre 5 godina

"Navijačka peckanja i provokacije bar na dan možemo da ostavimo i za sebe i kažemo da se u utorak desilo nešto lepo u čitavom srpskom fudbalu."

Taman posla, pa de da ne peckamo sada kada je najslađe :)

Poenta je što mi peckamo, a oni se rugaju (neosnovano) .. U peckanju nema ničeg lošeg..

Mito

pre 5 godina

U moje vreme a to je od 50-te, pa na dalje se navijalo za sve YU klubove u međunarodnim takmićenjima. Sada je došlo jedno vreme kada se ponašamo po modelu da komšiji crkne krava, i više se naslađujemo porazima CZ, na taj način sakrivajući da se P nije plasirao ni u LE (ovo je načelno jer je bilo i suprotnih ponašanja). Za mene najveći dobitak u ovoj utakmici što je na terenu bilo 10 od 11 ljudi sa ovog prostora, koji su međunarodnoj reprezentaciji koju predstavlja Liverpul (a od kojih barem 2/3 su svaki skuplji od celog tima CZ), su pokazali da mogu da ih pobede. Drugo pozitivno da ovi igraći koji su 90% vremena igrali po malim mestima i osim duela sa Partizanom i Vojvodinom, a uz to su ligu šampiona gledali na TV, su osetili da i oni mogu da se pitaju ako ne igraju kao u prva tri meća sa prevelikim uvažavanjem protivnika. Treći dobitak je što treneri ostalih naših klubova koji su sigurno gledali meć, treba da odrade sledeće stvari: povećati rad na tehnici i kontroli lopte u posedu, ubrzati igru, poraditi na kontranapadu sa više od 5 igrača, raditi na šutu iz svih pozicija sa obe noge unutrašnjom i vanjskom. Golman CZ je pokazao da je vreme linijaša na golu prošlo (jer da je na golu CZ bio Stojković), CZ ne bi došla do pobede. Poslednja poruka trenerima ostalih klubova u Srbiji, igrajte prvenstvene utakmice sa više hrabrosti, neka klinci igraju fudbal. Znam da je rezultat bitan, ali ako je prilaz pravi rezultati će doći. Još jedna sitnica, moj duboki naklon navijačima CZ.

Kovalski

pre 5 godina

Potpuno realna i istinita analiza...Svaka cast,ovo sto se desilo sinoc na Rajku, je zaista za ponos svakog iskrenog ljubitelja fudbala..

Laki

pre 5 godina

Ja sam stari partizanovac koji je odrastao na zvezdinim utakmicama u Evropi.Prosto, bio sam na stadionu sa drugarima zvezdašima i odgledao mnoge veličanstvene pobede. Naravno, za Partizan sam uvek navijao svim srcem bio on prvi ili 15, a ovo drugo je bilo češće i tu ljubav prema nečem što nije najbolje ovi današnji klinci ne razumeju. Zadnjih decenija kada je Zvezda tonula, pojavio se taj novi model partizanovih navijača koji nema veze sa izvornom ljubavi stare garde, zato frakcije, lupetanje gluposti i razmaženost bez osnova. Meni je mnogo drago što je sinoć Zvezda, sa omalovažavanim i i skrajnutim igračima (Srnić, Pavkov) ostavila srce na terenu i vratila me u neka stara vremena, valjda je samo Ben izvorni stranac. Bravo za Zvezdu!! (Da su igrali Boaćiji, Kafui, Ebisiliji, bio bi to rutinski poraz-potpisujem!)

Звездин весник

pre 5 godina

"Znači li to da Zvezda može da se nada rezultatu sa najjačima u Ligi šampiona? Ne baš. Znači li da treba uzleteti s očekivanjima i "ložiti se" pred sledeću utakmicu? Nikako. Ali treba se nadati i o tome sam pisao pre nego je srpski šampion istrčao na teren protiv Napolija."

Зашто не, добили смо Ливерпул, зашто да се не надамо, ко то треба да нам ускраћује наду и снове? Звездаши, Цигани, Делије, како год, радујте се, скачите, лудујте, надајте се пролазу даље, јер са нама се може све што се пожели!

ahoj

pre 5 godina

@I ne ocekujem da ce komentar biti pusten
Primili su 10 golova ali imaju 4 boda i sanse za prolaz u sledecu fazu, koliko god to tebi smetalo.
Liverpul NE POTCENJUJE. To je ono sto vama smeta. Liverpul je sa sedmicama, sesticama i peticama ispracao Spartak, Maribor, Romu... a ti se tesi.
Potcenio Salcburg, potcenio Napoli, potcenio Liverpul! Svi potcenili.
Ovo je ZVEZDA, gigant fudbala, nebitno u kakvoj se situaciji nalazi, ona ostaje gigant! Jel kapiras to? U 4 utakmice primili su 10 golova, ali su osvojili vise bodova nego Partizan u 12! E to je razlika izmedju vas i nas!
Mi znamo ko smo, koja nam je istorija! Nas ne impresionira Liverpul, vas impresioniraju Fljamuntari i Njukasl. Na Marakani su mali i Napoli i Liverpul i Barselona i Real, Milan, Bajern, Mancester! Nikoga se ne plasimo!
Mi na nasem terenu nismo primili gol u LS! Koliko jos klubova moze time da se pohvali ove godine?
Mi nismo doveli Mateusa da nam dize cenu u Evropi, mi imamo IME!
Vi to nemate!

BBRS

pre 5 godina

Jaka stvar. Pobedili raspali Liverpul. Kao da ste vec zaboravili kako je Partizan zgazio Real i onu zicer sansu Saleta Ilica.
(BobPFC, 07. novembar 2018 14:38)

Овај ме натерао да не верујем рођеним очима !
Јел могуће да читам ово ?
Пусти победу над ЛФЦ, јеси ли видео шансу С.Илића ?!

Kalcokera

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kvota nemoguca, 7. novembar 2018 12:53)

Svesni smo da se utakmice namesti
I da je ovo možda stela

Ali najveća namestaljka je Partizan Real remi
I meni nije jasno kako to da Partizan nikad ne nameste da pobedi
Vazda se radujte malim porazima i nerešenim rezultatima
Možda ne umete da pobedite ni namestenu utakmicu

Неедукован

pre 5 godina

Волео бих да из наше групе прођу Звезда и Наполи, али је нереално. Проћи ће Звезда и Ливерпул, они више немају утакмице са нама.

Roki

pre 5 godina

Veliki sam Zvezdas 40 godina ali ne volim kada oni ostrasceni sada posle ove velike pobede vide Zvezdu kako ce cak proci dalje iz ove grupe.Ajde budimo realni,4 boda su velika kao vila a ne kuca,nismo isti tim u gostima,dok na Mari veliku ulogu igra 53000 bucnih navijaca.Ocekivati pobedu u Napulju je suludo i bila bi to i veca senzacija od ove pobede sinoc.Za Zvezdu bi bilo najbolje kada PSZ ne bi pobedio Liverpul pa bi zadnja utakmica sa PSZ odlucivala o tome ko ce biti treci i proci u ligu evrope.Posto je na Marakani sve moguce jedino tako vidim neke ne realne,vec mastovite sanse da prodjemo grupu kao treci.Sve vise od toga granici se sa nemogucim.

anagarika

pre 5 godina

Kao neko ko voli fudbal i prati ga od detinjstva za mene je ovo najnerealniji momenat u novijoj istoriji našeg fudbala. Ovo je najbolji rezultat nekog našeg tima u LŠ, 4 boda i pobeda. I da stvar bude bolja, pobeda nad Liverpoolom. Ono što je još bitnije je činjenica da su igrali hrabro da se nisu povlačili osim na kraju kada je ponestalo snage i da su pokazali jedan mentalitet koji je novost i koji je verovatno zasluga trenera. Svaka čast momci.

Hogar

pre 5 godina

Stanite jedan mec ste dobili i osvojili ste sve,a sto 25 godina niste imali pobedu??Meni nije jasno zasto se toliko lozimo kad smo ugaseni kao narod,a pogotovu u fudbalu,nasi klubovi imaju jednu pobedu za 25 zadnjih godina,pa zar vam to nista ne govori???
(Milos, 07. novembar 2018 13:27)
Pa koliko ste Vi imali pobeda za 25 godina u Ligi šampiona?!?Nijednu...A OK onda

grgapitic

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu da se razumemo, ali poklanjati paznju ljudima koji ostavljaju ovakve komentare kao u naslovu i zbog toga pisati jedan ovakav tekst je pomalo kompleksaski... Ovo je ozbiljna sportska redakcija i tome ne treba poklanjati paznju, vec normlanim ljudima iz svih tabora.

Ostin A

pre 5 godina

Posle drugog gola 3,4 navijača Liverrpula u pozadini aplaudiraju! Neprocenljivo!!! Vidi se na jednom od usporenih snnimkova! Neprocenljivo!!!
(Stankela, 7. novembar 2018 12:45)

To je normalno, tapše se svakoj dobroj akciji. Naravno navijaš za svoj klub, ali ako protivnik napravi dobar potez, nagradiš ga aplauzom.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)

Tacno slepi ne vide ali zato vi iskompleksirani znate da je namestena. Znaci nerešeno

SS

pre 5 godina

..ali Arsenal je došao sa U20 timom, to je činjenica, zašto bi neko to poricao? Ako je bitno samo ime kluba onda ok, razumem, ali nema baš mnogo smisla, pšto na terenu ne znači mnogo...
(boki_marad, 7. novembar 2018 12:55)
Bas kako clanak kaze trebalo bi da te je sramota sto to pominjes ,jel su ti igraci kao Ziru,Volkot,Vilsir,Debisi i legendarni golman Ceh itd mladji od 20 godina??

Hogar

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)
Pa naravno, nema Liverpul para a i obezbedio je dalji plasman. Kakve gluposti priča čovek.Šta ono reče Mateus jedinu nameštenu utakmicu u životu sam imao dok sam vodio Partizan.Toliko o poštenju

Al Bundy

pre 5 godina

Jaka stvar. Pobedili raspali Liverpul. Kao da ste vec zaboravili kako je Partizan zgazio Real i onu zicer sansu Saleta Ilica. 
(BobPFC, 07. novembar 2018 14:38) 

ajd sve sve, ali ti brate pričaš o zicer šansi???...

Milos

pre 5 godina

Digging bill, kako se brzo zaboravljaju transferi Zvezde i pare od UEFA. Ajmo da se podsetimo tih transfera Zvezde, cisto radi postenja i istine: Grujic 6.5 miliona, Boaci 5.5, Racic 2.2, Rajkovic 3.3, Ibanjez 1.4, Ristic 2.5, Radonjic 6.5, Kanga 1, Pesic 2.5.. gde su ostali..to je samo od transfera minimum 30 miliona eur. UEFA prosle sezone vise od 6, ove sezone preko 20. Gde su TV prava, gde je raspordata Marakana. Kakava drzava, kakvi bakraci? Jedino imamo od Telekoma milion i od Gasporma( strana firma) 5 miliona. Nemojte da ste bas toliko ljubomorni.

Nije bas tako

pre 5 godina

Ово је највећа Звездина победа после победе над Коло-Колом. Тако треба рећи, а не после Барија.
(aco, 07. novembar 2018 14:11)
Crvena zvezda je igrala 1992 godine polufinale Lige Sampiona.
Posle toga je sa timom sveta Barselonom igrala kod kuce 1:1
Tukla je posle i PSV. Pobedila je i sa 3:1 Romu sa sve Totijem na celu

Pera

pre 5 godina

Da ne kažem Mutino "Šta se radujete, sve je ovo normalno", ali nije da ne osećam. :)
Bitna je jedna druga stvar.
PSG mora da izgubi od Zvezde. Njima je to U INTERESU.
Pitanje je statusa: svaki ozbiljan, veliki evropski fudbalski klub je izgubio od Zvezde na "Rajku". Dakle, ako PSG želi da stvarno bude velik, onda mu sledi... kao Liverpulu sinoć.
Džabe ti milijardu evra uloženih u status, ako ne obaviš osnovne stvari.

Texas navija za Fulham

pre 5 godina

Iako sam grobar preko 30 godina, rekao sam kolegi koji je Englez i navija za Liverpul da ko pobedi Zvezdu na Marakani bice prvi u grupi! Ajmo komsije samo hrabro!

duledudule

pre 5 godina

@Crvena zvezda je igrala 1992 godine polufinale Lige Sampiona. 
Posle toga je sa timom sveta Barselonom igrala kod kuce 1:1 
Tukla je posle i PSV. Pobedila je i sa 3:1 Romu sa sve Totijem na celu 
(Nije bas tako, 07. novembar 2018 15:02) 

Ala se nalupa za medalju! Kakvo crno polufinale, niti je to bila Liga Sampiona, niti ste igrali polufinale, ispali ste u grupnoj fazi! Niti je ta Barsa bila tim sveta u to vreme, niti je Toti igrao za Romu koja je izvela drugu postavu!
(navijac, 07. novembar 2018 16:32)
Rekao ti je covek lepo.U to vreme su bile dve grupe po 4 tima.I pobednici grupa su igrali finale.Mi smo za prvo mesto u hrupi igrali protiv Sampdorije u Bugarskoj kao domacini i izgubili 3 2(to ti dodje kao polufinale).Da smo to dobili igrali bi finale iako smo igrali sve utakmice van Srbije

Hogar

pre 5 godina

Jaka stvar. Pobedili raspali Liverpul. Kao da ste vec zaboravili kako je Partizan zgazio Real i onu zicer sansu Saleta Ilica.
(BobPFC, 07. novembar 2018 14:38)
Pa jeste pobedili?!?

Wllaxy

pre 5 godina

Stanite jedan mec ste dobili i osvojili ste sve,a sto 25 godina niste imali pobedu??Meni nije jasno zasto se toliko lozimo kad smo ugaseni kao narod,a pogotovu u fudbalu,nasi klubovi imaju jednu pobedu za 25 zadnjih godina,pa zar vam to nista ne govori???
(Milos, 07. novembar 2018 13:27)

Šta bi ste vi dali da ste imali i bar tu jednu pobedu - a imali ste tuce šansi za tako nešto.

Darko

pre 5 godina

Da ne mešamo babe i žabe, ne mislimo tako. - jedino Arsenal sa decom i rezervistima je bio slab. Tj. dovoljan za Zvezdu tada, bar jednak, sa ciljem da prođu dalje u LE.- Napoli je bio jak. Izdominirali su. Jedva je Zvezda ostala neporažena i svaka čast na tome.- Liverpul jeste takođe jak. Ko je rekao da je slab. Pobeda od 2:0 čista kao suza. Svaka čast posebno na tome.
(pravi grobar, 07. novembar 2018 12:39) Ziru je dete? Rezervista? Covek postao prvak sveta sa Francuskom. Na golu Ceh. U ekipi jos Volkot, Debisi,Kokelan. Ok,nije Arsenal izasao u najjacem sastavu, kombinovali su, ali opet reci da s im igrali deca nema veze sa zivotom.

BOSS

pre 5 godina

Nadam se da Terzic ima viziju za sledece kvalifikacije,i da ce se u proljecni dio spremat ekipa za kvalifikacije,jer ako to ne rade onda je ovo sve dzaba!!!
Da bi ova sezona bila uspjesna mora se sledece obezbjedit minimum Liga Evrope!!!

Kokorayko

pre 5 godina

Zvezda je svojom igrom i zalaganjem potpuno nadmudrila Liverpool sinoć, ovo je ustvari recept kako igrati protiv velikih timova,dobro ovakva igra neki put i ne prođe pa budete potpuno razbijeni ali neki put i prođe pa ostvariš neočekivanu pobedu.
Mogao je liverpool da da u drugom poluvremenu četiri, pet golova ali eto šta znači nadljudsko zalaganje i požrtvovanje, To je jedini pristup, drugačije i ne možeš protiv ovakvih klubova.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Pored velike pobede nad Liverpulom, jedan detalj me je oduševio.
Pre utakmice intervjuisan je Stanislav Karasi(kao akter iz 74 u pobedi nad Liv) i tom prilikom izjavljuje:"Vi ćete reći da sam ja lud, ali ja sam 100% ubeđen da će Zvezda pobediti!"
To je ono što mali komšija nikada neće imati, veru i srce šampiona i pobednika!
To je ono što zvezdaši imaju u genima-vera u pobedu!
ZVEZDO HVALA TI!

CzBg89!

pre 5 godina

pitaj ti svog "kolegu" Željka Pantića, da ti "objasni" da je Zvezda sinonim zla. 
(Tole super liga, 

Uvek cete biti sinonim zla.To sto jednom u 30 godina napravite po jednu pobedu i jedan remi,sa recimo skoro kremom od ekipa(Napoli ne mogu tu da svrstim)-ne znaci da niste zli....samo razmislite kako ste ovde dosli,ako o tome pricamo....da,dosli ste pomocu drzave,kome ste miljenik,i umesto da sada budete vec drugoligasi(prethodno iz 4 lige) sada nam pricate bajke,aimate 50 fudbalera koje drzava placa,50 miliona ste za 6 meseci doveli na 13?!!...i tih 13 ce biti otplaceno,ali ne od vas.......a, sto se tice uspeha,da,cestitam pobedu,zasluzena je,ali nemoj o zlu,nemoj o postenju,molim te,i pusti ti nama Zeljka,on imma "nesto" sto drugi nemaju da kazu,pre svega mislim na nasu potkupljenu upravu.
(Digging Bill, 07. novembar 2018 14:26)

Kompleksi level pro.

Boki

pre 5 godina

Navijac sam Zvezde i uvek navijam za nase klubove u Evropi,pa i za Partizan.
Ipak,stvari treba postaviti na pravo mesto-Partizan,jednostavno,po sportskim uspesima,ne moze da se poredi sa Zvezdom.To kazem bez imalo zluradosti.Kada shvate gde im je mesto,mozda ce imati dobru osnovu da krenu napred.Ja im to od srca zelim.

Звездин весник

pre 5 godina

Ne patetisi, deset godina taj gigant nije mogao uci u LE, mi smo dva puta usli u LS, a vama je trebalo skoro 30 god.
(Nenad, 07. novembar 2018 16:30)

Требало нам је такође и само 4 утакмице у оваквој групи да стигнемо до прве победе, уједно и првој победи неког српског клуба у ЛШ. Ви сте у 12 утакмица освојили само 3 бода док смо ми на само 4 утакмице освојили чак 4 бода. Ћути молим те.

Органски вентилатор

pre 5 godina

Свака част Рајку Митићу,али стадион ће увек бити "Маракана".

Fadil Vokri

pre 5 godina

To “nikad slabiji” je poteklo od splicana.Sve je poceo sa Evroligom,dok su se borili za opstanak u Aba,i brukali po Evrokupu,sto i danas cine.Nikad jaca Evroliga je bila ona gde su igrali Telindus Ostende,Komodor Den Helder,Sarloa Voriorsi,Makedonikos,Marusi,Opel Kadet Skajlajnersi i ostali giganti.Sad ne valja Liverpul,a valjala je Braga,Sahtjor,Besiktas...U toj krilatici se ocitava sva mrznja,jad ,beda ,nemoc, inferiornost,apsolutno svi elementi koje ispoljavaju Hrvati prema Srbima.Da ne bude zabune,pa ce neko da kaze “Ne generalizuj”,nema sta tu da se generalizuje,tako im se sve uprave ponasaju,od osnivanja i preseljenja u Beograd.To je polazna tacka svake diskusije,i bilo kakvog uporedjivanja.I zato im se nabija na nos sto su iz Zagreba.Da se drugacije ponasaju,to bi odavno bilo zaboravljeno.

Referendum

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)

Da da. Liverpul je namestio da izgubi a ukoliko se desi da u sledecem kolu izgubi ili uzme samo bod PSZu onda mora da pobedi Napoli u zadnjem kolu da bi isao dalje. Ma kakvi namestio Liverpul.

lumenarević

pre 5 godina

Partizan za dva učešća u lš, za 12 odigranih utakmica je sakupio ukupno 3 boda, i to sve u prvoj sezoni, sve nerešene kući, dok su u drugoj sezoni služili za gol razliku sa krompirićima na kraju, sve 0. Po ljubomornim komšijama, sve najjači timovi. Možda samo prve godine. Drugo učešće je pokazalo koliko su nikad najjači timovi šahtjora, arsenala i brage ubijale komšije. Kažu stranci, šta mi znamo, da je Czv prvi srpski tim koji je pobedio u lš. Dolazi rad i na vas. Kad ovi nikad slabiji timove naprave svoju superligu pa vi dobijete žalgiris ili sion u grupi

Ratko

pre 5 godina

Sve je ovo OK, ali zašto mediji nisu pisali hvalospeve za FK Napredak, kada je pobedio Zvezdu koja ima 100 puta skuplji tim od njega ? Ili za Vojvodinu, kada je tukla Sampdoriju?

Izgleda da su ode u medijima samo rezervisane za državni projekat?

Student

pre 5 godina

Malopre motam arene i repriza Atl Dor. Pade mi na pamet nesto interesantno. Dortmund i Liverpool, himne YNWA, oba kluba domacini oba kluba dobili rezultatom 4:0. Atletiko Zvezda, crveno beli, revans domacini, oba rezultata 2:0. :-D

Marko Popadić

pre 5 godina

Bravo. Nisam navijač Zvezde ali samo u našim okvirima, kakvim takvim. Oduševljen sam pobedom i srce mi je ne mestu. Živela Srbija!

Borky

pre 5 godina

Digging bill, kako se brzo zaboravljaju transferi Zvezde i pare od UEFA. Ajmo da se podsetimo tih transfera Zvezde, cisto radi postenja i istine: Grujic 6.5 miliona, Boaci 5.5, Racic 2.2, Rajkovic 3.3, Ibanjez 1.4, Ristic 2.5, Radonjic 6.5, Kanga 1, Pesic 2.5.. gde su ostali..to je samo od transfera minimum 30 miliona eur. UEFA prosle sezone vise od 6, ove sezone preko 20. Gde su TV prava, gde je raspordata Marakana. Kakava drzava, kakvi bakraci? Jedino imamo od Telekoma milion i od Gasporma( strana firma) 5 miliona. Nemojte da ste bas toliko ljubomorni.
(Milos, 7. novembar 2018 15:07)

Pesic 4,5.

Negativni

pre 5 godina

Svaka čast zvezdi na ovoj pobedi. Draga mi je skoro da je partizan pobedio. Ali najbolji nastup nekog našeg kluba u LŠ je partizanov 2003-e... I kod kuce i na strani. Ko god je objektivan moze to priznati...
(Marko, 7. novembar 2018 13:15)

Kako mogu porazi i nerešene da budu bolji od pobede nad vicešampionom Evrope? Kako tri boda mogu da budu veća od četiri? Real je igrao sa 20% snage, a Porto i Olimpik rutinski.
Niste nikakva opasnost bili. A kako vas Muslin odrao, bolje da ne pričamo. Ali, vi volite bajke, pa ih pričajte deci do mile volje. Samo vas oni jadni još slušaju. Nemaju izbora.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

To su ti precenjeni engelski klubovi..
(Sandzak, 07. novembar 2018 13:56)

Nisu oni precenjeni, samo su im vlasnici prebogati. To je posledica liberalnog kapitalizma u sportu. Nerealne cene trazene robe/igraca. Koliko realno vredi Salah kad ima grip i sedi kod kuce i srce caj sa limunom? Manje od zdravog Pavkova.
Ja uvek kazem da fudbal ne igraju imena i cifre, vec zivi ljudi.
Zato mi je drago kad jeftiniji tim pobedi 30 puta skuplji. U fudbalu se bar manjak vestine moze u velikoj meri kompenzovati trcanjem, borbenoscu i timskom igrom. Jos jednom cestitam Zvezdi na velikoj pobedi. Pare nisu merilo kvaliteta.

Aleksandar

pre 5 godina

Nemam šta da zamerim Milojeviću osim neigranja Pavkova. Dečko ulazi protiv Red Bulla, menja utakmicu, svakog minuta se bori i izgara. Umesto njega on startuje Boacija koji se šeta i promašuje sve moguće i nemoguće.

NoName

pre 5 godina

@Bobi,kojim rezultatom je Partizan "zgazio" Real? Ja koliko se secam bilo je 0-0 u Beogradu i 1-0 u Madridu za Real...
(Kovalski, 07. novembar 2018 15:25)

Oni su i Zvezdu sad zgazili sa 1-1. I tesno su izgubili od Bešiktaša sa 3-0. To ti je njihov svet. Znaš, oni su i u košarci bili redovno u top 8. Nema veze što je to bilo dva puta za 18 sezona.

Kolubarac

pre 5 godina

Da li se može nečim objasniti zašto Pavkov nije standardan u ekipi, jer kad god je igrao donosio je neverovatnu energiju i fizičku i emotivnu, menjao je igru, to se videlo i sinoć i posebno u Austriji. E, sad zašto se od proste stvari kao što je fudbal pravi nauka, ne znam, pa sad kao nije moderno igrati sa Žiruom, Mitrovićem... Ovim trenerima danas ni Drogba ne bi igrao u svakoj utakmici. Klasičan centarfor u fudbalu je i u sličnoji poziciji kao centar u basketu, vidimo da se i tamo traži da centar gradi igru da šutira trojke itd. Možda ima u tome nečeg. Verovatno se traži da se učestvuje što više u igri i zato nema stajanja na centru, tako i golman mora da igra nogom dobro kao i ostali.
To je filozofija kapitalizma. Nema više u firmi da sediš i kažeš ja sam vozač. Da ali kad ne voziš ima da radiš sve drugo što ti se kaže. Upotreba resursa, iskoristivost maksimalna. Novo doba.

Srdjan

pre 5 godina

Cz IMA 4 boda,i 20mil€ u dzepu=bilans od lige šampiona,imao je to i FKP ali su pare nestale...zato bez euforije,igrajte pošteno i zadnje dve...možda je to 0 ili 6 bodova,ali igrajte za svoju dušu...zaslužili ste...p.s.Grobar sam,i nek bude da sam komentarisao vašu vest,ali sam UGLAVNOM OBJEKTIVAN!!!pps.Da prodju sva 4 Italijana...može onda i CZ...
(gremlin, 7. novembar 2018 12:49)
Izvini, a kada je to Partizan imao 4 boda u LS?
Za ostalo se slazem.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Čekajte,zar nije bitnija ona jedna šansa koju je imao maleni, zalutali, komšija protiv Reala?
I jel izvučena sedmica sinoć u Beogradu?
Osvojismo više bodova u 4 utakmice LŠ nego neki u svojoj istoriji ....

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Pera Katai Pisar hahahaha nasmeja me covece hahahaha sta ja sve necu ovde da procitam..
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama)

...sad ja ne znam koliko godina imaš, ali na primer, moj kum, krstio mi je sina jedinca, veliki grobar i radio jedno vreme na Kipru i družio se sa nekim Englezima iz Birmingema, likovi navijali za Aston Vilu i nisu imali pojma kakav je to klub Partizan, dok im ovaj nije rekao da igraju večiti derbi da Zvezdom i ovi kaži...sa Crvenom Zvezdom ste veliki rivali ??? ...onda mora da ste dobri...primer dva, za mlađe koji nemaju predstave, zvona na katoličkim crkvama u zadru su zvonila kada je Zvezda ispala od Milana na penale, nije bio nikakav blagdan, pisao sam o primeru 3, ali daj da podsetim ovu decu...bio sam u Veneciji posle utakmice Zvezda - grashopers, one sezone kada smo postali prvaci Evrope, ubeđen da ispadamo, ko se seća bili je 1-1 u Beogradu, ali nas je Grashopers razbio...slučajno je Binić izjednačio ...i hteo sam da kupim dres nekog italijanskog kluba...a šta da kupim ni za koga ne navijam...Juventus ima ružne boje, Milan i Inter ne volim, Lacio te sezone ispao u Seriju B, kao i danas veliki Čelzi u Engleskoj...i pita me onaj prodavac, daj čoveše odaberi, stojiš mi tu sat vremena, za koga ti uopšte navijaš ??? ...kažem ja Stela Rosa...aaaa Crvenaaa Zvezdaaaa...ja volim Crvena Zvezda i Boka Juniors, doduše da se ne lažemo lik bio veliki komunista, u Italiji navijao za Livorno !!!

Sale B. L.

pre 5 godina

Za-kvota nemoguca. Kao i prosle godine Partizan-Bate. Covjek u kladionici uplacuje iz 1-2 i 4+ i stavlja 250 eura. Ljudi mu se smiju, on kaze nastimano. Sutra dosao po pare i kaze levatima:rekao sam vam fino. Izbrojao pare i na vrata. Cao, zdrao levati. Bas je Liverpool-u do stimanja u Ligi sampiona.

mladennn

pre 5 godina

Partizan imao gol razliku 1:13 u najslabijoj grupi istorije lige sampiona,sa bragom nije mogao da se nosi,a Zvezda u dve utakmice grupe smrti uzela 4 boda,sto partizan nije uspeo u svojih 12 utakmica :)

Bundevara

pre 5 godina

Ovime je pokazano da su navijači jedno, a "navijači" sasvim drugo. Ne navijam za Zvezdu ali moram da im odam priznanje najpre za atmosferu, natpis preko celih tribina, za navijanje i na kraju za pobedu. Jedno veliko BRAVO. Nadam se da na prvoj domaćoj utakmici "navijači" neće pokvariti onu sliku od sinoć.

zvocara

pre 5 godina

Koliko ja kapiram,a nemam pojma sa fudbalom, tamo neki nabedjeni strucnjak nije mogao da igra pa su morali da ubace ovog klinca.A on napravio rusvaj. E sada su u problemu svi. Ovi nasi sto se duvaju da su boli-glava stratezi nece moci klinca da gurnu u cosak.Nemaju opravdanje.

Hogar

pre 5 godina

ma nemaš ti pojma. 

pitaj ti svog "kolegu" Željka Pantića, da ti "objasni" da je Zvezda sinonim zla.
(Tole super liga, 07. novembar 2018 12:52)
Željko Pantić ahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahahahah Pa na svakom videu više dislajkova nego lajkova. Prate ga delije i podsmevaju mu se.Smešan lik

reflektor

pre 5 godina

Eee sta znace dve uzastopne sezone u evropskom takmicenju.S tim da je LS bingo sto se tice novca.Liga Evrope je bolja za nase klubove sto se tice igre i nadigravanja,a i nagrade su solidne 5-8 milki.Ali LS,to je premija pa jos onakva utakmica.Ako nekome nije jasno prihodi Zvezde u ove dve godine od svega(tranferi,bonusi od UEFA,prodati stadioni,TV prava) su oko 50 milki.Tacno je trebala LS da klib stane i zivne.Da finansije budu stabilne koliko-toliko a verujem da jesu i da uprava nece da procerda bas mnogo ;)

kompleks

pre 5 godina

S kim ratuje novinar? :)


Zato su pomalo gorak ukus ostavljale reakcije od prošle sezone da je „nikad slabiji Arsenal zapao Zvezdi“, a sličnih je bilo i ove sezone posle Napolija.

Tačno, Arsenal je tada došao sa nekom drugom, trećom ekipom, ali je opet tim iz "liga petice", koji može da bude arogantan i kaže "boli nas uvo za Ligu Evrope“.

Ovde tako nešto, nažalost ne možemo da kažemo i evropsko takmičenje, svake srpske ekipe bi trebalo da nam je bitno i drago.


Tacno, niko ne moze to da kaze za ove ekipe u Ligi sampiona. LE i onaj Arsenal je druga stvar. Sada za Napoli i ostalo, moze samo ironicni Zvezdas da kaze, bas kao novinar u naslovu.
Za ove uspehe svaka cast.

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Evropi, mi imamo IME! Vi to nemate!(ahoj, 07. novembar 2018 16:15)Ne patetisi, deset godina taj gigant nije mogao uci u LE, mi smo dva puta usli u LS, a vama je trebalo skoro 30 god.
(Nenad, 07. novembar 2018 16:30Wow usli ste u Ligu sampiona i osvojili 3. boda od toga 2010 0. i slovima nula!Ali uvek ste bili mali i nebitni.

Digging Bill

pre 5 godina

pitaj ti svog "kolegu" Željka Pantića, da ti "objasni" da je Zvezda sinonim zla.
(Tole super liga,

Uvek cete biti sinonim zla.To sto jednom u 30 godina napravite po jednu pobedu i jedan remi,sa recimo skoro kremom od ekipa(Napoli ne mogu tu da svrstim)-ne znaci da niste zli....samo razmislite kako ste ovde dosli,ako o tome pricamo....da,dosli ste pomocu drzave,kome ste miljenik,i umesto da sada budete vec drugoligasi(prethodno iz 4 lige) sada nam pricate bajke,aimate 50 fudbalera koje drzava placa,50 miliona ste za 6 meseci doveli na 13?!!...i tih 13 ce biti otplaceno,ali ne od vas.......a, sto se tice uspeha,da,cestitam pobedu,zasluzena je,ali nemoj o zlu,nemoj o postenju,molim te,i pusti ti nama Zeljka,on imma "nesto" sto drugi nemaju da kazu,pre svega mislim na nasu potkupljenu upravu.

srb

pre 5 godina

milose svaka ti cast na tekstu. Ono sto ti zameram jeste pominjanje partizana tj peckanje njihovih navijaca i nasladjivanje nasim porazima. U svakom velikom uspehu srpskog fudbala nema mesta za partizan i stoga ih ne teba ni pominjati, tacno je to sto si napisao ali je nebitno. Sinoc su nam momci priredili utakmicu koju cemo pamtiti jako dugo i hvala im na tome, a tebi, milose, jos jednom bravo za tekst

marsovac

pre 5 godina

Ovo što se desilo Zvezdi je ono pravo.... pravi timski rad, požrtvovanost, srce za fudbal. Ali ovo nije kraj, već početak. Moraju istom igrom da pokore i Napuljane i Svetce.
Napred Zvezdo Ale Ale Ale !!!!

dex

pre 5 godina

Za neupucene grobare, i dalje je vas poraz od Drezdena 0:6 najtezi u istoriji nasih klubova. Upust, neko se seca neresenog rezultata i cuva loptu LS, a neko bije vicesampiona Evrope, veliki Liverpul, a ime mu je onako, reda radi urezano na tom istom peharu...

Pera

pre 5 godina

"Više od 25 godina se čekalo na trenutak da to Zvezdi ili Partizanu pođe za rukom u "kremu" evropskog fudbala."

Mislim da autor teksta greši u tome što kaže da je iko od Partizana očekivao tako nešto.

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Amaterski tekst.
(ne moze svako biti novinar, 07. novembar 2018 12:44)Pavkoooooooooov!!!!!!!!!!!!!

zz

pre 5 godina

(I ne ocekujem da ce komentar biti pusten, 07. novembar 2018 15:58)

Sreća pa su maramice jeftine.. Mada suze možete da brišete i toalet papirom..

NoName

pre 5 godina

Digging bill, kako se brzo zaboravljaju transferi Zvezde i pare od UEFA. Ajmo da se podsetimo tih transfera Zvezde, cisto radi postenja i istine: Grujic 6.5 miliona, Boaci 5.5, Racic 2.2, Rajkovic 3.3, Ibanjez 1.4, Ristic 2.5, Radonjic 6.5, Kanga 1, Pesic 2.5.. gde su ostali..to je samo od transfera minimum 30 miliona eur. UEFA prosle sezone vise od 6, ove sezone preko 20. Gde su TV prava, gde je raspordata Marakana. Kakava drzava, kakvi bakraci? Jedino imamo od Telekoma milion i od Gasporma( strana firma) 5 miliona. Nemojte da ste bas toliko ljubomorni. 
(Milos, 7. novembar 2018 15:07) 

Pesic 4,5.
(Borky, 07. novembar 2018 15:24)

Ilići 5,5. Časkom napravismo 10 miliona.

Vojvoda Momcilo

pre 5 godina

Partizan imao gol razliku 1:13 u najslabijoj grupi istorije lige sampiona,sa bragom nije mogao da se nosi,a Zvezda u dve utakmice grupe smrti uzela 4 boda,sto partizan nije uspeo u svojih 12 utakmica :) 
(mladennn, 07. novembar 2018 16:50) 

Ali vi ste uspeli ono sto nije nama, sestardu da dobijete :)
(..., 07. novembar 2018 17:29)

Pa vidis da ima 10 godina i ne pamti dalje. Sinak, listaj malo 2003.

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Pera Pisar Iznenadjen sam,tu smo generacijski,vidim dobro si informisan za Rozario,itd.. Tacno je ovo za Psz i Siti sto si napisao,vestacki klubovi.. Za Celzi se ne bih slozio,Celzi je veliki klub bio i pre Romana,mozda ne ko sad ali je bio dosta veliki klub.. Da,zaboravio sam,cestitam na pobedi juce,zasluzeno i posteno ste ih dobili,Pavkov je odigrao utakmicu zivota.. Mi Grobari cekamo nasih pet minuta,sta cemo,slava vama sad pripada.. Drago mi je sto smo se upoznali koliko toliko,i sto smo caskali,vidim da si dobro informisan i da si u materiji,sve najbolje ti zelim majstore!

Stefan

pre 5 godina

Fulam je samo za ulazak u Premijel ligu dobio oko 300 miliona evra. Dakle, Englezima LS dodje kao nama 7 Days Evrokup u basketu. Protiv Napolija se igrala viktorija a ne fudbal, i to ce doci na svoja na San Paolu.

Fadil Vokri

pre 5 godina

Ali Fulam je sa ulazaka u Premijer Ligu dobio 300 miliona evra ahhaahhahahahahahahahhahaha,aaaaa sta sve splicani nece da izmisle,ma 300 milijardi evra,au

Dušan

pre 5 godina

Ne mogu da skontam koje glave osporavaju Zvezdi ove pobede. Uzgred, Zvezdo, praviti podvig od 3-1 nad Romom kada je Kasano pokušavao da izvuče transfer, kada je Roma igrala sa povređenim bekovima jer drugih nije bilo, a u sredini klinci koji su kasnije otišli u Seriju B... Pobogu, pričajte o Milanu u kvalifikacijama i slično, ne o Romi koju je i Viktorija Plzenj tukla pre 10 godina u kvalifikacijama za UEFA Kup.

Sve čestitke Zvezdi za sinoć. Ovo je prvi put za više od godinu dana kako je neki tim naterao Liverpul da se zamisle o svom stavu i načinu igre.

neutralni felsh

pre 5 godina

Napokon pristojan tekst o Zvezdi na B92.
(how-yes-no, 07. novembar 2018 15:05)


na koji mislis od trenutnih cetrdeset i nesto? ;)

...makar nem'o 'leba...

pre 5 godina

Ali koliko treba biti van mozga pa uporedjivati Zvezdu u LŠ danas, i Partizan u LŠ kad je igrao? Pa istorije, statistike, spinovanje... Alo rodjaci, NAJbolji rezultat srpskih klubova u LŠ IKAD! Tačka! Najviše bodova, najbolje partije, a ima još 2 utakmice. P.S. Prirodno je da Zvezda bude tu gde jeste i u fudbalu i u košarci, jer kada je uradjen "Projekat KK Partizan" taj Partizan je sa 4 (četiri) titule bio marginalan klub u SFRJ. Zašto nisu dovedeni igrači u Zvezdu koja je tada bila nosilac srpske košarke? Ili u POP84? A zašto bi? Skupili se pametni ljudi i napravili sjajne stvari u klubu koji im je mio... I svaka čast na tome! Ali uspeh KKP iz 1992 ne menja činjenicu da je KKP tek nakon "kumovske dominacije" Danilovića i Vujoševića prestigao Zvezdu po trofejima u 2. dekadi 21. veka. I po čemu se razlikuje gepekovanje sudija od Čovićevog muljanja sa UPPR-om. Znači- Mi smo uvek bili prvi i najveći, vi iza nas... Okolnosti mogu da iskrive sliku, ali to što je SDP blještao 10ak godina može samo da umanji razliku u zaostatak za Zvezdom, ništa više, i to je ok, mi volimo kad je zanimljivo... Poyyy

Baron Minhauzen

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub! Za Crvenu zvezdu su culi ali nisu znali odakle je,prvo su rekli iz Rusije,i sta cemo sad?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama, 7. novembar 2018 17:26)

Bio ja u Japanu skoro nešto poslom kad tamo a ono Piksijeva bista. Kažu mi Japanci Piksi Partizan Belgrade, za Zvezdu nisu čuli nikad! Ja im kažem Zvezda-Kolo Kolo 3:0 Toyota Cup 1991- odmahuju rukom ! To je ništa kažu Partizan je najveći! Pozzz

Klop amater

pre 5 godina

Ako je potpuno nevažna pobeda protiv Rome 2005-e, koja je već bila prošla dalje, a zvezda već bila završila takmičenje, pomenuta milion puta do sad, ova pobeda će se pominjati narednih 30 godina.
Živi bili, pa videli...

Partizan 1917

pre 5 godina

Šteta što nisu ovako hrabro i borbeno igrali od prvog kola pa makar imali i goru gol razliku,jer u ovakvoj grupi nisu imali šta da izgube.Taj grč se najbolje video u Parizu i zato na dalje treba da imaju na umu da nemaju šta da izgube a mogu mnogo da dobiju.

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Miloje trenercina,najbolji srpski trener ubedljivo!!!Samo Zvezda u fudbalu moze da da kvalitet.

sdned

pre 5 godina

Ne igra fudbal novac, nego živi ljudi, već sam to komentarisao danas. Ta poređenja miliona i hiljada veze nemaju sa živim ljudima i situacijama, samo pokazuju koliko je biznis zašao u sport i nadvladao sportske motive. Niko ne spori sa je skup fudbaler skup jer je jednostavno dobar igrač, ali to ne menja činjenicu da je normalno ljudsko biće.

Ričmondova 1

pre 5 godina

I samo tri da ostvarite rekordan poraz u Srpskom fudbalu..
(..., 07. novembar 2018 17:28)
Rekorni porazi srpskog fudbala su:
Kroacija-Partizan 5:0
Dinamo Drezden-Partizan 6:0

Zemunac sa poslom bez para

pre 5 godina

Ispred stadiona je još dva i po sata pre utakmice bila masa ljudi, srećem jednog od njih, došao je iz Australije, iz Sidneja samo zbog jedne utakmice. Doveo je sina i sreo se sa kumom iz Banjaluke.

Pa koliko para imaju nasi ljudi van Srbije? Ja jednom u zivotu ne mogu da odem na Kubu ili Dominikanu a on te pare potrosi da gleda utakmicu za koju smo svi realno ocekivali da se nece bas zavrsiti pobedom. Imao je puno srece da gleda Zvezdinu rapsodiju. Al zato brat na prolece pakuje kofere pa u Nemacku. Danke, Deutschland. Auf Wiedersehen, Banditen.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Svaka čast autoru za tekst!! Nažalost toga peckanja, a mogu slobodno da kažem i podrugivanja je bilo i biće!! Za mene su to samo neostvareni likovi u životu, i ništa više!! Nažalost većina našeg naroda je takva: tj da komšiji crkne krava!!

Звездин весник

pre 5 godina

Ко зна шта би било кад би на клупи био Жељко Бувач јел тако гробари?

Pierre de Kuberten

pre 5 godina

Ja, kao zagriženi Grobar, teško podnosim uspehe CZV. Ali, ovaj me obradovao. Iskreno. Uspeh je izuzetan i mimo svih očekivanja. A i drago mi je da neko nalupa arogantne Engleze. I da se ne lažemo, nije isto kad CZV napravi uspeh u fudbalu, nekako je prirodno, i kad ga napravi u košarci, gde je sve napravljeno nekako na silu i na uštrb Partizana.

Ognjen

pre 5 godina

Komentare koje pominješ, to su komentari on njih, ali to su oni, i oni ne treba da budu mjerilo. Previse smo mi veliki, da bi se obazirali na njih i na njihove komentare. Nema potrebe ni ime im pominjati, oni nisu bitni. Takve ljude i njihove komentare treba ignorisati. I ovaj komentar i njihovi minusi ce dokazati koliko su oni nebitni iako nigdje nisu pomenuti. Ne postoji nista gore u zivotu jednog čovjeka kada si nebitan za druge a meni lično su oni nebitni.

На лепом плавом Дунаву

pre 5 godina

@ Pierre de Kuberten Prvi deo komentara je korektan i ispravan sa tvoje strane, ali što se tiče košarke, treba biti realan i reći da je to isto radio Partizan, znamo već šta. Iskorišćavao trenutnu političku podršku i nepodeljene simpatije tadašnje vlasti. To je jedna besmislena stvar u srpskom sportu, ali treba biti do kraja pošten i reći kako stoje stvari. Pozdrav

I ne ocekujem da ce komentar biti pusten

pre 5 godina

Ma kako ste samo pametni i odbrambeno nastrojeni prema jadnoj zvezdi koja gle čuda dobija svake godine preko 20 miliona od drzave i raznih ucenjenih sponzora i jos ko zna kakvim crnim fondovima, gde ste bili o tome da pisete kad nisu videli evropu celu deceniju a za to vreme nisu prodali dva krstena igraca a istovremeno kupovali po 15 igraca za jednu sezonu onda se niste setili da pisete pa sto te pare nisu otisle u jedini klub koji je redovno igrao evropska klupska takmicenja sto se pare bacaju u rupu bez dna kad imamo klub koji pravi igrace i uz ovakvu podrsku drzave bi bio klub koji bi redovno igrao LŠ i mozda po neki put i prolazio grupnu fazu a o ligi evrope i da ne govorim, jos jednom ste pokazali kako se mediji ophode prema zvezdi a kako prema Partizanu a vec ste zaboravili da su primili 10 golova u prethodne dve utakmice i da je ova zasluzena pobeda dosla zbog nekoliko faktora izmedju ostalog zato sto je Liverpul potcenio zvezdine igrace i da je usao u utakmicu kao sto je trebalo poraz se nikad ne bi desio

...

pre 5 godina

Partizan imao gol razliku 1:13 u najslabijoj grupi istorije lige sampiona,sa bragom nije mogao da se nosi,a Zvezda u dve utakmice grupe smrti uzela 4 boda,sto partizan nije uspeo u svojih 12 utakmica :)
(mladennn, 07. novembar 2018 16:50)

Ali vi ste uspeli ono sto nije nama, sestardu da dobijete :)

...

pre 5 godina

Čekajte,zar nije bitnija ona jedna šansa koju je imao maleni, zalutali, komšija protiv Reala? 
I jel izvučena sedmica sinoć u Beogradu? 
Osvojismo više bodova u 4 utakmice LŠ nego neki u svojoj istoriji ....
(CRVENA ZVEZDA 1913, 07. novembar 2018 16:05)

Prvi srpski tim koji je primio sest komada, ajd na zemlju malo..

boki_marad

pre 5 godina

..ali Arsenal je došao sa U20 timom, to je činjenica, zašto bi neko to poricao? Ako je bitno samo ime kluba onda ok, razumem, ali nema baš mnogo smisla, pšto na terenu ne znači mnogo...
(boki_marad, 7. novembar 2018 12:55)
Bas kako clanak kaze trebalo bi da te je sramota sto to pominjes ,jel su ti igraci kao Ziru,Volkot,Vilsir,Debisi i legendarni golman Ceh itd mladji od 20 godina??
(SS, 7. novembar 2018 14:41)

Misliš Volkot koji je te sezone odigrao 6 utakmica pa poslat u Everton? Žiru koji ne šutne na gol celo prvenstvo... Budimo realni, nije problem, niko Zvezdi ne osporava uspehe, ali prenaduvavanje pojedinih stvarno nije potrebno... Uživajte sad u ovom stvarnom uspehu, manite se magle od pre :)

Marko

pre 5 godina

Svaka čast zvezdi na ovoj pobedi. Draga mi je skoro da je partizan pobedio. Ali najbolji nastup nekog našeg kluba u LŠ je partizanov 2003-e... I kod kuce i na strani. Ko god je objektivan moze to priznati...

Milos

pre 5 godina

Stanite jedan mec ste dobili i osvojili ste sve,a sto 25 godina niste imali pobedu??Meni nije jasno zasto se toliko lozimo kad smo ugaseni kao narod,a pogotovu u fudbalu,nasi klubovi imaju jednu pobedu za 25 zadnjih godina,pa zar vam to nista ne govori???

Hudini

pre 5 godina

Kada ni Srbija imala zagarantovanih 10 učesnika u LŠ narednih 100 godina, nikada ne bih mogao da navijam za strani klub koji se bori protiv kluba iz moje Srbije! Inače, navijam za Zvezdu.

...

pre 5 godina

Требало нам је такође и само 4 утакмице у оваквој групи да стигнемо до прве победе, уједно и првој победи неког српског клуба у ЛШ. Ви сте у 12 утакмица освојили само 3 бода док смо ми на само 4 утакмице освојили чак 4 бода. Ћути молим те.
(Звездин весник, 07. novembar 2018 17:02)

I samo tri da ostvarite rekordan poraz u Srpskom fudbalu..

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub!


..nemam pojma ko je stariji ja imam 47 godina i poznato mi je da se navijači Rozario Sentrala pale na Grobare i Partizan...inače Rozario je rodni grad i če Guevare i Mesija , drugi klub je Newells Old Boys...sa time da se ne radi niokakvim starim momcima bukvalno...to je neki Njuvel došao kod ćaleta u Argentinu koji je tu imao biznis, a ovaj je klince učio u školi engleski i fudbalu stari momci su ovi što su završili gimnaziju tako je klub dobio ime ili San Lorenco koji je dobio ime po lokalnom popu Lorencu Masi koji je dopustio klincima da igraju fudbal u porti crkve, da ne budu na ulici , jer su kola udarilia jednog, ovi likova iz Almagra koji je deo Buenos Ajresa su tog lokalnog popa "proglasili2 za svetca, pričamo u suštini iste stvari uz malo navijačkog prepucavanja, to su klubovi sa istorijom i dušom, a ne PSG, Čezli i Siti...plastika !!!

parodija

pre 5 godina

U moje vreme a to je od 50-te, pa na dalje se navijalo za sve YU klubove u međunarodnim takmićenjima. Sada je došlo jedno vreme kada se ponašamo po modelu da komšiji crkne krava, i više se naslađujemo porazima CZ, na taj način sakrivajući da se P nije plasirao ni u LE (ovo je načelno jer je bilo i suprotnih ponašanja). Za mene najveći dobitak u ovoj utakmici što je na terenu bilo 10 od 11 ljudi sa ovog prostora, koji su međunarodnoj reprezentaciji koju predstavlja Liverpul (a od kojih barem 2/3 su svaki skuplji od celog tima CZ), su pokazali da mogu da ih pobede. Drugo pozitivno da ovi igraći koji su 90% vremena igrali po malim mestima i osim duela sa Partizanom i Vojvodinom, a uz to su ligu šampiona gledali na TV, su osetili da i oni mogu da se pitaju ako ne igraju kao u prva tri meća sa prevelikim uvažavanjem protivnika. Treći dobitak je što treneri ostalih naših klubova koji su sigurno gledali meć, treba da odrade sledeće stvari: povećati rad na tehnici i kontroli lopte u posedu, ubrzati igru, poraditi na kontranapadu sa više od 5 igrača, raditi na šutu iz svih pozicija sa obe noge unutrašnjom i vanjskom. Golman CZ je pokazao da je vreme linijaša na golu prošlo (jer da je na golu CZ bio Stojković), CZ ne bi došla do pobede. Poslednja poruka trenerima ostalih klubova u Srbiji, igrajte prvenstvene utakmice sa više hrabrosti, neka klinci igraju fudbal. Znam da je rezultat bitan, ali ako je prilaz pravi rezultati će doći. Još jedna sitnica, moj duboki naklon navijačima CZ.
(Mito, 07. novembar 2018 13:49)
Mito, jos da si napisao da je 2:0 najopasniji rezultat, ozbiljno bih te shvatio...

el gladijator

pre 5 godina

lako je biti pametan, kad državnom intervencijom imaš zagarantovano 4.5 miliona godišnje. Igrao, ne igrao LE ili LŠ dobijaš "nagradu". Plus sipanje kutlačom iz budžeta, plus ti predsenik države dovede direktora.
Baš je teško uspeti.
Imali ste od 2009 miran period razvoja i posle 8 godina LE, a posle 9 LŠ
Niko normalan ne spori sportski rezultat. Ali nismo ravnopravni.
Zašto Partizan intervencijom ne dobije 4.5 miliona?

Za razliku od kluba državnog aparata, nama su "sponzori" bili baš LE i LŠ

U prvoj godini u LŠ, imali smo 3 boda i gol razliku 3-8.

Videćemo vas do kraja...

Ali da nije bilo naših 2xLŠ i 8 LE, ne buste u prva 3 kvalifikacija bili nosioci

LorD

pre 5 godina

Ne znam, mislim da su Zidan, Ronaldo, Figo, Bekam i Karlos veca imena od Salaha, Manea, Firminja, Lalane i Van Dajka.
Psg se mozda moze mjeriti sa tim imenima.
Navijao ja za protivnicki klub ili ne na terenu se odlucuje ko ce dobiti utakmicu.
Nema potrebe tjerati nekoga na to, i jos bitnija stvar ako neko izgubi sportsku utakmicu nije propast svijeta, ne zelim mu lose zdravlje i sta vec.

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub! Za Crvenu zvezdu su culi ali nisu znali odakle je,prvo su rekli iz Rusije,i sta cemo sad?

Nesa

pre 5 godina

Rekorni porazi srpskog fudbala su: 
Kroacija-Partizan 5:0 
Dinamo Drezden-Partizan 6:0
(Ričmondova 1, 07. novembar 2018 18:35)

A Partizan-zvezda 7:2 ???

mačakplavi

pre 5 godina

...ako je neko miljenik NN Srbije normalno da se sve čini i medijski i finansijski da hara - vlada, na veliko zadovoljstvo srbstva!

navijac

pre 5 godina

@Crvena zvezda je igrala 1992 godine polufinale Lige Sampiona.
Posle toga je sa timom sveta Barselonom igrala kod kuce 1:1
Tukla je posle i PSV. Pobedila je i sa 3:1 Romu sa sve Totijem na celu
(Nije bas tako, 07. novembar 2018 15:02)

Ala se nalupa za medalju! Kakvo crno polufinale, niti je to bila Liga Sampiona, niti ste igrali polufinale, ispali ste u grupnoj fazi! Niti je ta Barsa bila tim sveta u to vreme, niti je Toti igrao za Romu koja je izvela drugu postavu!

Crveni Ramus

pre 5 godina

Polako,do juce ste molili boga da sto manje primite gola.Danas ste vec osvajaci LS.A kolika je razlika izmedju Zvezde i Liverpula videcemo,na kraju takmicenja, ustvari za par nedelja ,ko ce biti prvi a ko ce ispasti.

Nenad

pre 5 godina

Evropi, mi imamo IME! 
Vi to nemate!
(ahoj, 07. novembar 2018 16:15)

Ne patetisi, deset godina taj gigant nije mogao uci u LE, mi smo dva puta usli u LS, a vama je trebalo skoro 30 god.

boki_marad

pre 5 godina

Ali Arsenal je došao sa U20 timom, to je činjenica, zašto bi neko to poricao? Ako je bitno samo ime kluba onda ok, razumem, ali nema baš mnogo smisla, pšto na terenu ne znači mnogo...

Uh uh uh

pre 5 godina

jaooo pa ko vama mpze da veruje posle onoga sa PSG da ni ovo nije namesteno! svasta ste u stanju. videcemo sta ce istraga pokazati hehehe

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub!


..nemam pojma ko je stariji ja imam 47 godina i poznato mi je da se navijači Rozario Sentrala pale na Grobare i Partizan...inače Rozario je rodni grad i če Guevare i Mesija , drugi klub je Newells Old Boys...sa time da se ne radi niokakvim starim momcima bukvalno...to je neki Njuvel došao kod ćaleta u Argentinu koji je tu imao biznis, a ovaj je klince učio u školi engleski i fudbalu stari momci su ovi što su završili gimnaziju tako je klub dobio ime ili San Lorenco koji je dobio ime po lokalnom popu Lorencu Masi koji je dopustio klincima da igraju fudbal u porti crkve, da ne budu na ulici , jer su kola udarilia jednog, ovi likova iz Almagra koji je deo Buenos Ajresa su tog lokalnog popa "proglasili2 za svetca, pričamo u suštini iste stvari uz malo navijačkog prepucavanja, to su klubovi sa istorijom i dušom, a ne PSG, Čezli i Siti...plastika !!!

tito partija zvezdina armija

pre 5 godina

Projekat A.V.30 fudbalera,gomila stranaca a dosta njih igra na dvojno drzavljanstvo(Stojkovic,Borjan,Degenek,Marin).Zasto nije pomenuo post od 2007-2017 gde je klub ispadao u predsezoni kupanja,ili od pobede nad Romom do pobede nad Kelnom 2005-2017.Tada su bili nikad jaci Kairat,Ren,Cernomorec,Slovani iz Bratislave i Libereca,CSKA iz Kijeva,Slavija iz Praga.U svakom slucaju Terzic se zahvalio predsedniku sa kojim se cuje svakog dana.

Stefan

pre 5 godina

Fulam je samo za ulazak u Premijel ligu dobio oko 300 miliona evra. Dakle, Englezima LS dodje kao nama 7 Days Evrokup u basketu. Protiv Napolija se igrala viktorija a ne fudbal, i to ce doci na svoja na San Paolu.

Digging Bill

pre 5 godina

pitaj ti svog "kolegu" Željka Pantića, da ti "objasni" da je Zvezda sinonim zla.
(Tole super liga,

Uvek cete biti sinonim zla.To sto jednom u 30 godina napravite po jednu pobedu i jedan remi,sa recimo skoro kremom od ekipa(Napoli ne mogu tu da svrstim)-ne znaci da niste zli....samo razmislite kako ste ovde dosli,ako o tome pricamo....da,dosli ste pomocu drzave,kome ste miljenik,i umesto da sada budete vec drugoligasi(prethodno iz 4 lige) sada nam pricate bajke,aimate 50 fudbalera koje drzava placa,50 miliona ste za 6 meseci doveli na 13?!!...i tih 13 ce biti otplaceno,ali ne od vas.......a, sto se tice uspeha,da,cestitam pobedu,zasluzena je,ali nemoj o zlu,nemoj o postenju,molim te,i pusti ti nama Zeljka,on imma "nesto" sto drugi nemaju da kazu,pre svega mislim na nasu potkupljenu upravu.

Ratko

pre 5 godina

Sve je ovo OK, ali zašto mediji nisu pisali hvalospeve za FK Napredak, kada je pobedio Zvezdu koja ima 100 puta skuplji tim od njega ? Ili za Vojvodinu, kada je tukla Sampdoriju?

Izgleda da su ode u medijima samo rezervisane za državni projekat?

grgapitic

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu da se razumemo, ali poklanjati paznju ljudima koji ostavljaju ovakve komentare kao u naslovu i zbog toga pisati jedan ovakav tekst je pomalo kompleksaski... Ovo je ozbiljna sportska redakcija i tome ne treba poklanjati paznju, vec normlanim ljudima iz svih tabora.

I ne ocekujem da ce komentar biti pusten

pre 5 godina

Ma kako ste samo pametni i odbrambeno nastrojeni prema jadnoj zvezdi koja gle čuda dobija svake godine preko 20 miliona od drzave i raznih ucenjenih sponzora i jos ko zna kakvim crnim fondovima, gde ste bili o tome da pisete kad nisu videli evropu celu deceniju a za to vreme nisu prodali dva krstena igraca a istovremeno kupovali po 15 igraca za jednu sezonu onda se niste setili da pisete pa sto te pare nisu otisle u jedini klub koji je redovno igrao evropska klupska takmicenja sto se pare bacaju u rupu bez dna kad imamo klub koji pravi igrace i uz ovakvu podrsku drzave bi bio klub koji bi redovno igrao LŠ i mozda po neki put i prolazio grupnu fazu a o ligi evrope i da ne govorim, jos jednom ste pokazali kako se mediji ophode prema zvezdi a kako prema Partizanu a vec ste zaboravili da su primili 10 golova u prethodne dve utakmice i da je ova zasluzena pobeda dosla zbog nekoliko faktora izmedju ostalog zato sto je Liverpul potcenio zvezdine igrace i da je usao u utakmicu kao sto je trebalo poraz se nikad ne bi desio

Marko

pre 5 godina

Svaka čast zvezdi na ovoj pobedi. Draga mi je skoro da je partizan pobedio. Ali najbolji nastup nekog našeg kluba u LŠ je partizanov 2003-e... I kod kuce i na strani. Ko god je objektivan moze to priznati...

boki_marad

pre 5 godina

..ali Arsenal je došao sa U20 timom, to je činjenica, zašto bi neko to poricao? Ako je bitno samo ime kluba onda ok, razumem, ali nema baš mnogo smisla, pšto na terenu ne znači mnogo...
(boki_marad, 7. novembar 2018 12:55)
Bas kako clanak kaze trebalo bi da te je sramota sto to pominjes ,jel su ti igraci kao Ziru,Volkot,Vilsir,Debisi i legendarni golman Ceh itd mladji od 20 godina??
(SS, 7. novembar 2018 14:41)

Misliš Volkot koji je te sezone odigrao 6 utakmica pa poslat u Everton? Žiru koji ne šutne na gol celo prvenstvo... Budimo realni, nije problem, niko Zvezdi ne osporava uspehe, ali prenaduvavanje pojedinih stvarno nije potrebno... Uživajte sad u ovom stvarnom uspehu, manite se magle od pre :)

...

pre 5 godina

Čekajte,zar nije bitnija ona jedna šansa koju je imao maleni, zalutali, komšija protiv Reala? 
I jel izvučena sedmica sinoć u Beogradu? 
Osvojismo više bodova u 4 utakmice LŠ nego neki u svojoj istoriji ....
(CRVENA ZVEZDA 1913, 07. novembar 2018 16:05)

Prvi srpski tim koji je primio sest komada, ajd na zemlju malo..

Milos

pre 5 godina

Stanite jedan mec ste dobili i osvojili ste sve,a sto 25 godina niste imali pobedu??Meni nije jasno zasto se toliko lozimo kad smo ugaseni kao narod,a pogotovu u fudbalu,nasi klubovi imaju jednu pobedu za 25 zadnjih godina,pa zar vam to nista ne govori???

neutralni felsh

pre 5 godina

Napokon pristojan tekst o Zvezdi na B92.
(how-yes-no, 07. novembar 2018 15:05)


na koji mislis od trenutnih cetrdeset i nesto? ;)

navijac

pre 5 godina

@Crvena zvezda je igrala 1992 godine polufinale Lige Sampiona.
Posle toga je sa timom sveta Barselonom igrala kod kuce 1:1
Tukla je posle i PSV. Pobedila je i sa 3:1 Romu sa sve Totijem na celu
(Nije bas tako, 07. novembar 2018 15:02)

Ala se nalupa za medalju! Kakvo crno polufinale, niti je to bila Liga Sampiona, niti ste igrali polufinale, ispali ste u grupnoj fazi! Niti je ta Barsa bila tim sveta u to vreme, niti je Toti igrao za Romu koja je izvela drugu postavu!

Uh uh uh

pre 5 godina

jaooo pa ko vama mpze da veruje posle onoga sa PSG da ni ovo nije namesteno! svasta ste u stanju. videcemo sta ce istraga pokazati hehehe

Nenad

pre 5 godina

Evropi, mi imamo IME! 
Vi to nemate!
(ahoj, 07. novembar 2018 16:15)

Ne patetisi, deset godina taj gigant nije mogao uci u LE, mi smo dva puta usli u LS, a vama je trebalo skoro 30 god.

LorD

pre 5 godina

Ne znam, mislim da su Zidan, Ronaldo, Figo, Bekam i Karlos veca imena od Salaha, Manea, Firminja, Lalane i Van Dajka.
Psg se mozda moze mjeriti sa tim imenima.
Navijao ja za protivnicki klub ili ne na terenu se odlucuje ko ce dobiti utakmicu.
Nema potrebe tjerati nekoga na to, i jos bitnija stvar ako neko izgubi sportsku utakmicu nije propast svijeta, ne zelim mu lose zdravlje i sta vec.

el gladijator

pre 5 godina

lako je biti pametan, kad državnom intervencijom imaš zagarantovano 4.5 miliona godišnje. Igrao, ne igrao LE ili LŠ dobijaš "nagradu". Plus sipanje kutlačom iz budžeta, plus ti predsenik države dovede direktora.
Baš je teško uspeti.
Imali ste od 2009 miran period razvoja i posle 8 godina LE, a posle 9 LŠ
Niko normalan ne spori sportski rezultat. Ali nismo ravnopravni.
Zašto Partizan intervencijom ne dobije 4.5 miliona?

Za razliku od kluba državnog aparata, nama su "sponzori" bili baš LE i LŠ

U prvoj godini u LŠ, imali smo 3 boda i gol razliku 3-8.

Videćemo vas do kraja...

Ali da nije bilo naših 2xLŠ i 8 LE, ne buste u prva 3 kvalifikacija bili nosioci

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Danas samo citam izvestaje iz regiona i od sirom sveta i uzivam. Nista vise,nista manje. Niti me ista drugo zanima. Klasicna nirvana,zen. :)

...

pre 5 godina

Требало нам је такође и само 4 утакмице у оваквој групи да стигнемо до прве победе, уједно и првој победи неког српског клуба у ЛШ. Ви сте у 12 утакмица освојили само 3 бода док смо ми на само 4 утакмице освојили чак 4 бода. Ћути молим те.
(Звездин весник, 07. novembar 2018 17:02)

I samo tri da ostvarite rekordan poraz u Srpskom fudbalu..

mačakplavi

pre 5 godina

...ako je neko miljenik NN Srbije normalno da se sve čini i medijski i finansijski da hara - vlada, na veliko zadovoljstvo srbstva!

Crveni Ramus

pre 5 godina

Polako,do juce ste molili boga da sto manje primite gola.Danas ste vec osvajaci LS.A kolika je razlika izmedju Zvezde i Liverpula videcemo,na kraju takmicenja, ustvari za par nedelja ,ko ce biti prvi a ko ce ispasti.

...

pre 5 godina

Partizan imao gol razliku 1:13 u najslabijoj grupi istorije lige sampiona,sa bragom nije mogao da se nosi,a Zvezda u dve utakmice grupe smrti uzela 4 boda,sto partizan nije uspeo u svojih 12 utakmica :)
(mladennn, 07. novembar 2018 16:50)

Ali vi ste uspeli ono sto nije nama, sestardu da dobijete :)

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub! Za Crvenu zvezdu su culi ali nisu znali odakle je,prvo su rekli iz Rusije,i sta cemo sad?

Nesa

pre 5 godina

Rekorni porazi srpskog fudbala su: 
Kroacija-Partizan 5:0 
Dinamo Drezden-Partizan 6:0
(Ričmondova 1, 07. novembar 2018 18:35)

A Partizan-zvezda 7:2 ???

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Okacite sliku dresa sto su dale oni iz Partizana Klopu.Partizan je nesto najadnije u Evropi,pitanje da li su vece preziveli mora onaj Jehovin svedok specijale sad da pravi!

boki_marad

pre 5 godina

Ali Arsenal je došao sa U20 timom, to je činjenica, zašto bi neko to poricao? Ako je bitno samo ime kluba onda ok, razumem, ali nema baš mnogo smisla, pšto na terenu ne znači mnogo...

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

...najbolji komentar je dao jedan navijač Liverpula na You Tube-u "ja nisam iznenađen Red Star Belgrade je veliki klub, jedan, jedini i neponovljiv...zauvek", ja govorim da , na primer Zvezda ima kultni status u Italiji na nivou Boke Juniorsa i River Plejta, vi mi ne verujete...može Boka neko vreme da bude slaba, ali Boka je Boka...ko može da potceni Boku Juniors ???

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Pored velike pobede nad Liverpulom, jedan detalj me je oduševio.
Pre utakmice intervjuisan je Stanislav Karasi(kao akter iz 74 u pobedi nad Liv) i tom prilikom izjavljuje:"Vi ćete reći da sam ja lud, ali ja sam 100% ubeđen da će Zvezda pobediti!"
To je ono što mali komšija nikada neće imati, veru i srce šampiona i pobednika!
To je ono što zvezdaši imaju u genima-vera u pobedu!
ZVEZDO HVALA TI!

Nemi posmatrač

pre 5 godina

Milanče, lepoto naša , šta ti je ovo trebalo ?! Okrenuo si sve naglavačke ! Sad se pitaju Englezi, za šta slupaše onolike pare, ovi naši kako sad i kome da uvale Boaćea, sve si upropastio...

CzBg89!

pre 5 godina

Svaka cast na tekstu! Nikad slabiji su svi Zvezdini protivnici, a pre dve nedelje su bili masina za mlevenje, a mi kanta za popravljanje gol razlike.. kompleksi su neizlecivi.. eno oni jadnici njihovi iz uprave slikali se sa klopom cak i dres partizanov na kojem pise klop su mu poklonili, ali momci pozdravio vas sve Milan Pavkov! Poz do narednog susreta :)

ahoj

pre 5 godina

@I ne ocekujem da ce komentar biti pusten
Primili su 10 golova ali imaju 4 boda i sanse za prolaz u sledecu fazu, koliko god to tebi smetalo.
Liverpul NE POTCENJUJE. To je ono sto vama smeta. Liverpul je sa sedmicama, sesticama i peticama ispracao Spartak, Maribor, Romu... a ti se tesi.
Potcenio Salcburg, potcenio Napoli, potcenio Liverpul! Svi potcenili.
Ovo je ZVEZDA, gigant fudbala, nebitno u kakvoj se situaciji nalazi, ona ostaje gigant! Jel kapiras to? U 4 utakmice primili su 10 golova, ali su osvojili vise bodova nego Partizan u 12! E to je razlika izmedju vas i nas!
Mi znamo ko smo, koja nam je istorija! Nas ne impresionira Liverpul, vas impresioniraju Fljamuntari i Njukasl. Na Marakani su mali i Napoli i Liverpul i Barselona i Real, Milan, Bajern, Mancester! Nikoga se ne plasimo!
Mi na nasem terenu nismo primili gol u LS! Koliko jos klubova moze time da se pohvali ove godine?
Mi nismo doveli Mateusa da nam dize cenu u Evropi, mi imamo IME!
Vi to nemate!

mladennn

pre 5 godina

Partizan imao gol razliku 1:13 u najslabijoj grupi istorije lige sampiona,sa bragom nije mogao da se nosi,a Zvezda u dve utakmice grupe smrti uzela 4 boda,sto partizan nije uspeo u svojih 12 utakmica :)

...makar nem'o 'leba...

pre 5 godina

Ali koliko treba biti van mozga pa uporedjivati Zvezdu u LŠ danas, i Partizan u LŠ kad je igrao? Pa istorije, statistike, spinovanje... Alo rodjaci, NAJbolji rezultat srpskih klubova u LŠ IKAD! Tačka! Najviše bodova, najbolje partije, a ima još 2 utakmice. P.S. Prirodno je da Zvezda bude tu gde jeste i u fudbalu i u košarci, jer kada je uradjen "Projekat KK Partizan" taj Partizan je sa 4 (četiri) titule bio marginalan klub u SFRJ. Zašto nisu dovedeni igrači u Zvezdu koja je tada bila nosilac srpske košarke? Ili u POP84? A zašto bi? Skupili se pametni ljudi i napravili sjajne stvari u klubu koji im je mio... I svaka čast na tome! Ali uspeh KKP iz 1992 ne menja činjenicu da je KKP tek nakon "kumovske dominacije" Danilovića i Vujoševića prestigao Zvezdu po trofejima u 2. dekadi 21. veka. I po čemu se razlikuje gepekovanje sudija od Čovićevog muljanja sa UPPR-om. Znači- Mi smo uvek bili prvi i najveći, vi iza nas... Okolnosti mogu da iskrive sliku, ali to što je SDP blještao 10ak godina može samo da umanji razliku u zaostatak za Zvezdom, ništa više, i to je ok, mi volimo kad je zanimljivo... Poyyy

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Ovaj veličanstveni meč je razotkrio i onu staru boljku koja večito visi nad srpskim fudbalom. Pavkov nije odigrao sekundu u ligi šampiona. Morao je igrati Boaći koga je neki menadžer vratio i za koga je moralo biti mesta iako je već u Salcburgu bilo jasno da je Pavkov za dvadesetak minuta austrijske utakmice promenio sve !

Aleksa

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)

hahahha... priznaj, još samo ovo od aduta ti je ostalo... ljubi braaaaat!!!....

Negativni

pre 5 godina

Svaka čast zvezdi na ovoj pobedi. Draga mi je skoro da je partizan pobedio. Ali najbolji nastup nekog našeg kluba u LŠ je partizanov 2003-e... I kod kuce i na strani. Ko god je objektivan moze to priznati...
(Marko, 7. novembar 2018 13:15)

Kako mogu porazi i nerešene da budu bolji od pobede nad vicešampionom Evrope? Kako tri boda mogu da budu veća od četiri? Real je igrao sa 20% snage, a Porto i Olimpik rutinski.
Niste nikakva opasnost bili. A kako vas Muslin odrao, bolje da ne pričamo. Ali, vi volite bajke, pa ih pričajte deci do mile volje. Samo vas oni jadni još slušaju. Nemaju izbora.

Звездин весник

pre 5 godina

"Znači li to da Zvezda može da se nada rezultatu sa najjačima u Ligi šampiona? Ne baš. Znači li da treba uzleteti s očekivanjima i "ložiti se" pred sledeću utakmicu? Nikako. Ali treba se nadati i o tome sam pisao pre nego je srpski šampion istrčao na teren protiv Napolija."

Зашто не, добили смо Ливерпул, зашто да се не надамо, ко то треба да нам ускраћује наду и снове? Звездаши, Цигани, Делије, како год, радујте се, скачите, лудујте, надајте се пролазу даље, јер са нама се може све што се пожели!

zz

pre 5 godina

"Navijačka peckanja i provokacije bar na dan možemo da ostavimo i za sebe i kažemo da se u utorak desilo nešto lepo u čitavom srpskom fudbalu."

Taman posla, pa de da ne peckamo sada kada je najslađe :)

Poenta je što mi peckamo, a oni se rugaju (neosnovano) .. U peckanju nema ničeg lošeg..

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Čekajte,zar nije bitnija ona jedna šansa koju je imao maleni, zalutali, komšija protiv Reala?
I jel izvučena sedmica sinoć u Beogradu?
Osvojismo više bodova u 4 utakmice LŠ nego neki u svojoj istoriji ....

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Mislim da ljudi nisu svesni koliko je Pavkov dobro odigrao mec...

...Nije samo to sto je uspeo glavom da nadmudri igraca poput Van Dyke-a koji je kupljen za ogromne pare i sto je dao drugi gol sa onim sjajnim udarcem...

Pavkov je uspeo u drugom poluvremenu da ukrade jedno 3 lopte i jos svaki pas koji je isao njemu kao igracu koji je bio isturen u napadu on je uspeo da primi i da otrese igraca koji ga je markirao i da potom doda nekom po boku gde bi pocela eventualna kontra ili da nastavi protok poseda lopte sto je izuzetno tezak zadatak!

Pavkov je izgledao na terenu kao neka mesavina Drogbe i Berbatova kako je odigrao.

lumenarević

pre 5 godina

Partizan za dva učešća u lš, za 12 odigranih utakmica je sakupio ukupno 3 boda, i to sve u prvoj sezoni, sve nerešene kući, dok su u drugoj sezoni služili za gol razliku sa krompirićima na kraju, sve 0. Po ljubomornim komšijama, sve najjači timovi. Možda samo prve godine. Drugo učešće je pokazalo koliko su nikad najjači timovi šahtjora, arsenala i brage ubijale komšije. Kažu stranci, šta mi znamo, da je Czv prvi srpski tim koji je pobedio u lš. Dolazi rad i na vas. Kad ovi nikad slabiji timove naprave svoju superligu pa vi dobijete žalgiris ili sion u grupi

Ričmondova 1

pre 5 godina

I samo tri da ostvarite rekordan poraz u Srpskom fudbalu..
(..., 07. novembar 2018 17:28)
Rekorni porazi srpskog fudbala su:
Kroacija-Partizan 5:0
Dinamo Drezden-Partizan 6:0

Boki

pre 5 godina

Navijac sam Zvezde i uvek navijam za nase klubove u Evropi,pa i za Partizan.
Ipak,stvari treba postaviti na pravo mesto-Partizan,jednostavno,po sportskim uspesima,ne moze da se poredi sa Zvezdom.To kazem bez imalo zluradosti.Kada shvate gde im je mesto,mozda ce imati dobru osnovu da krenu napred.Ja im to od srca zelim.

Wllaxy

pre 5 godina

Stanite jedan mec ste dobili i osvojili ste sve,a sto 25 godina niste imali pobedu??Meni nije jasno zasto se toliko lozimo kad smo ugaseni kao narod,a pogotovu u fudbalu,nasi klubovi imaju jednu pobedu za 25 zadnjih godina,pa zar vam to nista ne govori???
(Milos, 07. novembar 2018 13:27)

Šta bi ste vi dali da ste imali i bar tu jednu pobedu - a imali ste tuce šansi za tako nešto.

CzBg89!

pre 5 godina

pitaj ti svog "kolegu" Željka Pantića, da ti "objasni" da je Zvezda sinonim zla. 
(Tole super liga, 

Uvek cete biti sinonim zla.To sto jednom u 30 godina napravite po jednu pobedu i jedan remi,sa recimo skoro kremom od ekipa(Napoli ne mogu tu da svrstim)-ne znaci da niste zli....samo razmislite kako ste ovde dosli,ako o tome pricamo....da,dosli ste pomocu drzave,kome ste miljenik,i umesto da sada budete vec drugoligasi(prethodno iz 4 lige) sada nam pricate bajke,aimate 50 fudbalera koje drzava placa,50 miliona ste za 6 meseci doveli na 13?!!...i tih 13 ce biti otplaceno,ali ne od vas.......a, sto se tice uspeha,da,cestitam pobedu,zasluzena je,ali nemoj o zlu,nemoj o postenju,molim te,i pusti ti nama Zeljka,on imma "nesto" sto drugi nemaju da kazu,pre svega mislim na nasu potkupljenu upravu.
(Digging Bill, 07. novembar 2018 14:26)

Kompleksi level pro.

kompleks

pre 5 godina

S kim ratuje novinar? :)


Zato su pomalo gorak ukus ostavljale reakcije od prošle sezone da je „nikad slabiji Arsenal zapao Zvezdi“, a sličnih je bilo i ove sezone posle Napolija.

Tačno, Arsenal je tada došao sa nekom drugom, trećom ekipom, ali je opet tim iz "liga petice", koji može da bude arogantan i kaže "boli nas uvo za Ligu Evrope“.

Ovde tako nešto, nažalost ne možemo da kažemo i evropsko takmičenje, svake srpske ekipe bi trebalo da nam je bitno i drago.


Tacno, niko ne moze to da kaze za ove ekipe u Ligi sampiona. LE i onaj Arsenal je druga stvar. Sada za Napoli i ostalo, moze samo ironicni Zvezdas da kaze, bas kao novinar u naslovu.
Za ove uspehe svaka cast.

Kokorayko

pre 5 godina

Zvezda je svojom igrom i zalaganjem potpuno nadmudrila Liverpool sinoć, ovo je ustvari recept kako igrati protiv velikih timova,dobro ovakva igra neki put i ne prođe pa budete potpuno razbijeni ali neki put i prođe pa ostvariš neočekivanu pobedu.
Mogao je liverpool da da u drugom poluvremenu četiri, pet golova ali eto šta znači nadljudsko zalaganje i požrtvovanje, To je jedini pristup, drugačije i ne možeš protiv ovakvih klubova.

srb

pre 5 godina

milose svaka ti cast na tekstu. Ono sto ti zameram jeste pominjanje partizana tj peckanje njihovih navijaca i nasladjivanje nasim porazima. U svakom velikom uspehu srpskog fudbala nema mesta za partizan i stoga ih ne teba ni pominjati, tacno je to sto si napisao ali je nebitno. Sinoc su nam momci priredili utakmicu koju cemo pamtiti jako dugo i hvala im na tome, a tebi, milose, jos jednom bravo za tekst

Hogar

pre 5 godina

Stanite jedan mec ste dobili i osvojili ste sve,a sto 25 godina niste imali pobedu??Meni nije jasno zasto se toliko lozimo kad smo ugaseni kao narod,a pogotovu u fudbalu,nasi klubovi imaju jednu pobedu za 25 zadnjih godina,pa zar vam to nista ne govori???
(Milos, 07. novembar 2018 13:27)
Pa koliko ste Vi imali pobeda za 25 godina u Ligi šampiona?!?Nijednu...A OK onda

dex

pre 5 godina

Za neupucene grobare, i dalje je vas poraz od Drezdena 0:6 najtezi u istoriji nasih klubova. Upust, neko se seca neresenog rezultata i cuva loptu LS, a neko bije vicesampiona Evrope, veliki Liverpul, a ime mu je onako, reda radi urezano na tom istom peharu...

Органски вентилатор

pre 5 godina

Свака част Рајку Митићу,али стадион ће увек бити "Маракана".

Mito

pre 5 godina

U moje vreme a to je od 50-te, pa na dalje se navijalo za sve YU klubove u međunarodnim takmićenjima. Sada je došlo jedno vreme kada se ponašamo po modelu da komšiji crkne krava, i više se naslađujemo porazima CZ, na taj način sakrivajući da se P nije plasirao ni u LE (ovo je načelno jer je bilo i suprotnih ponašanja). Za mene najveći dobitak u ovoj utakmici što je na terenu bilo 10 od 11 ljudi sa ovog prostora, koji su međunarodnoj reprezentaciji koju predstavlja Liverpul (a od kojih barem 2/3 su svaki skuplji od celog tima CZ), su pokazali da mogu da ih pobede. Drugo pozitivno da ovi igraći koji su 90% vremena igrali po malim mestima i osim duela sa Partizanom i Vojvodinom, a uz to su ligu šampiona gledali na TV, su osetili da i oni mogu da se pitaju ako ne igraju kao u prva tri meća sa prevelikim uvažavanjem protivnika. Treći dobitak je što treneri ostalih naših klubova koji su sigurno gledali meć, treba da odrade sledeće stvari: povećati rad na tehnici i kontroli lopte u posedu, ubrzati igru, poraditi na kontranapadu sa više od 5 igrača, raditi na šutu iz svih pozicija sa obe noge unutrašnjom i vanjskom. Golman CZ je pokazao da je vreme linijaša na golu prošlo (jer da je na golu CZ bio Stojković), CZ ne bi došla do pobede. Poslednja poruka trenerima ostalih klubova u Srbiji, igrajte prvenstvene utakmice sa više hrabrosti, neka klinci igraju fudbal. Znam da je rezultat bitan, ali ako je prilaz pravi rezultati će doći. Još jedna sitnica, moj duboki naklon navijačima CZ.

duledudule

pre 5 godina

@Crvena zvezda je igrala 1992 godine polufinale Lige Sampiona. 
Posle toga je sa timom sveta Barselonom igrala kod kuce 1:1 
Tukla je posle i PSV. Pobedila je i sa 3:1 Romu sa sve Totijem na celu 
(Nije bas tako, 07. novembar 2018 15:02) 

Ala se nalupa za medalju! Kakvo crno polufinale, niti je to bila Liga Sampiona, niti ste igrali polufinale, ispali ste u grupnoj fazi! Niti je ta Barsa bila tim sveta u to vreme, niti je Toti igrao za Romu koja je izvela drugu postavu!
(navijac, 07. novembar 2018 16:32)
Rekao ti je covek lepo.U to vreme su bile dve grupe po 4 tima.I pobednici grupa su igrali finale.Mi smo za prvo mesto u hrupi igrali protiv Sampdorije u Bugarskoj kao domacini i izgubili 3 2(to ti dodje kao polufinale).Da smo to dobili igrali bi finale iako smo igrali sve utakmice van Srbije

Звездин весник

pre 5 godina

Ne patetisi, deset godina taj gigant nije mogao uci u LE, mi smo dva puta usli u LS, a vama je trebalo skoro 30 god.
(Nenad, 07. novembar 2018 16:30)

Требало нам је такође и само 4 утакмице у оваквој групи да стигнемо до прве победе, уједно и првој победи неког српског клуба у ЛШ. Ви сте у 12 утакмица освојили само 3 бода док смо ми на само 4 утакмице освојили чак 4 бода. Ћути молим те.

pravi grobar

pre 5 godina

Da ne mešamo babe i žabe, ne mislimo tako.

- jedino Arsenal sa decom i rezervistima je bio slab. Tj. dovoljan za Zvezdu tada, bar jednak, sa ciljem da prođu dalje u LE.

- Napoli je bio jak. Izdominirali su. Jedva je Zvezda ostala neporažena i svaka čast na tome.

- Liverpul jeste takođe jak. Ko je rekao da je slab. Pobeda od 2:0 čista kao suza. Svaka čast posebno na tome.

Stankela

pre 5 godina

Posle drugog gola 3,4 navijača Liverrpula u pozadini aplaudiraju! Neprocenljivo!!! Vidi se na jednom od usporenih snnimkova! Neprocenljivo!!!

Zemunac sa poslom bez para

pre 5 godina

Ispred stadiona je još dva i po sata pre utakmice bila masa ljudi, srećem jednog od njih, došao je iz Australije, iz Sidneja samo zbog jedne utakmice. Doveo je sina i sreo se sa kumom iz Banjaluke.

Pa koliko para imaju nasi ljudi van Srbije? Ja jednom u zivotu ne mogu da odem na Kubu ili Dominikanu a on te pare potrosi da gleda utakmicu za koju smo svi realno ocekivali da se nece bas zavrsiti pobedom. Imao je puno srece da gleda Zvezdinu rapsodiju. Al zato brat na prolece pakuje kofere pa u Nemacku. Danke, Deutschland. Auf Wiedersehen, Banditen.

Kalcokera

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kvota nemoguca, 7. novembar 2018 12:53)

Svesni smo da se utakmice namesti
I da je ovo možda stela

Ali najveća namestaljka je Partizan Real remi
I meni nije jasno kako to da Partizan nikad ne nameste da pobedi
Vazda se radujte malim porazima i nerešenim rezultatima
Možda ne umete da pobedite ni namestenu utakmicu

Ujka Žitko

pre 5 godina

Jedno od najbitnijih pitanja koje se postavlja u evropi u ovom trenutku je koliko treba da ti vredi ekipa da bi se dobila utakmica u beogradu. Odgovor nije 913 miliona... Idemo dalje...

Milos

pre 5 godina

Digging bill, kako se brzo zaboravljaju transferi Zvezde i pare od UEFA. Ajmo da se podsetimo tih transfera Zvezde, cisto radi postenja i istine: Grujic 6.5 miliona, Boaci 5.5, Racic 2.2, Rajkovic 3.3, Ibanjez 1.4, Ristic 2.5, Radonjic 6.5, Kanga 1, Pesic 2.5.. gde su ostali..to je samo od transfera minimum 30 miliona eur. UEFA prosle sezone vise od 6, ove sezone preko 20. Gde su TV prava, gde je raspordata Marakana. Kakava drzava, kakvi bakraci? Jedino imamo od Telekoma milion i od Gasporma( strana firma) 5 miliona. Nemojte da ste bas toliko ljubomorni.

Hogar

pre 5 godina

Jaka stvar. Pobedili raspali Liverpul. Kao da ste vec zaboravili kako je Partizan zgazio Real i onu zicer sansu Saleta Ilica.
(BobPFC, 07. novembar 2018 14:38)
Pa jeste pobedili?!?

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Evropi, mi imamo IME! Vi to nemate!(ahoj, 07. novembar 2018 16:15)Ne patetisi, deset godina taj gigant nije mogao uci u LE, mi smo dva puta usli u LS, a vama je trebalo skoro 30 god.
(Nenad, 07. novembar 2018 16:30Wow usli ste u Ligu sampiona i osvojili 3. boda od toga 2010 0. i slovima nula!Ali uvek ste bili mali i nebitni.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Pera Katai Pisar hahahaha nasmeja me covece hahahaha sta ja sve necu ovde da procitam..
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama)

...sad ja ne znam koliko godina imaš, ali na primer, moj kum, krstio mi je sina jedinca, veliki grobar i radio jedno vreme na Kipru i družio se sa nekim Englezima iz Birmingema, likovi navijali za Aston Vilu i nisu imali pojma kakav je to klub Partizan, dok im ovaj nije rekao da igraju večiti derbi da Zvezdom i ovi kaži...sa Crvenom Zvezdom ste veliki rivali ??? ...onda mora da ste dobri...primer dva, za mlađe koji nemaju predstave, zvona na katoličkim crkvama u zadru su zvonila kada je Zvezda ispala od Milana na penale, nije bio nikakav blagdan, pisao sam o primeru 3, ali daj da podsetim ovu decu...bio sam u Veneciji posle utakmice Zvezda - grashopers, one sezone kada smo postali prvaci Evrope, ubeđen da ispadamo, ko se seća bili je 1-1 u Beogradu, ali nas je Grashopers razbio...slučajno je Binić izjednačio ...i hteo sam da kupim dres nekog italijanskog kluba...a šta da kupim ni za koga ne navijam...Juventus ima ružne boje, Milan i Inter ne volim, Lacio te sezone ispao u Seriju B, kao i danas veliki Čelzi u Engleskoj...i pita me onaj prodavac, daj čoveše odaberi, stojiš mi tu sat vremena, za koga ti uopšte navijaš ??? ...kažem ja Stela Rosa...aaaa Crvenaaa Zvezdaaaa...ja volim Crvena Zvezda i Boka Juniors, doduše da se ne lažemo lik bio veliki komunista, u Italiji navijao za Livorno !!!

Vojvoda Momcilo

pre 5 godina

Partizan imao gol razliku 1:13 u najslabijoj grupi istorije lige sampiona,sa bragom nije mogao da se nosi,a Zvezda u dve utakmice grupe smrti uzela 4 boda,sto partizan nije uspeo u svojih 12 utakmica :) 
(mladennn, 07. novembar 2018 16:50) 

Ali vi ste uspeli ono sto nije nama, sestardu da dobijete :)
(..., 07. novembar 2018 17:29)

Pa vidis da ima 10 godina i ne pamti dalje. Sinak, listaj malo 2003.

Pierre de Kuberten

pre 5 godina

Ja, kao zagriženi Grobar, teško podnosim uspehe CZV. Ali, ovaj me obradovao. Iskreno. Uspeh je izuzetan i mimo svih očekivanja. A i drago mi je da neko nalupa arogantne Engleze. I da se ne lažemo, nije isto kad CZV napravi uspeh u fudbalu, nekako je prirodno, i kad ga napravi u košarci, gde je sve napravljeno nekako na silu i na uštrb Partizana.

Roki

pre 5 godina

Veliki sam Zvezdas 40 godina ali ne volim kada oni ostrasceni sada posle ove velike pobede vide Zvezdu kako ce cak proci dalje iz ove grupe.Ajde budimo realni,4 boda su velika kao vila a ne kuca,nismo isti tim u gostima,dok na Mari veliku ulogu igra 53000 bucnih navijaca.Ocekivati pobedu u Napulju je suludo i bila bi to i veca senzacija od ove pobede sinoc.Za Zvezdu bi bilo najbolje kada PSZ ne bi pobedio Liverpul pa bi zadnja utakmica sa PSZ odlucivala o tome ko ce biti treci i proci u ligu evrope.Posto je na Marakani sve moguce jedino tako vidim neke ne realne,vec mastovite sanse da prodjemo grupu kao treci.Sve vise od toga granici se sa nemogucim.

aco

pre 5 godina

Ово је највећа Звездина победа после победе над Коло-Колом. Тако треба рећи, а не после Барија.

parodija

pre 5 godina

U moje vreme a to je od 50-te, pa na dalje se navijalo za sve YU klubove u međunarodnim takmićenjima. Sada je došlo jedno vreme kada se ponašamo po modelu da komšiji crkne krava, i više se naslađujemo porazima CZ, na taj način sakrivajući da se P nije plasirao ni u LE (ovo je načelno jer je bilo i suprotnih ponašanja). Za mene najveći dobitak u ovoj utakmici što je na terenu bilo 10 od 11 ljudi sa ovog prostora, koji su međunarodnoj reprezentaciji koju predstavlja Liverpul (a od kojih barem 2/3 su svaki skuplji od celog tima CZ), su pokazali da mogu da ih pobede. Drugo pozitivno da ovi igraći koji su 90% vremena igrali po malim mestima i osim duela sa Partizanom i Vojvodinom, a uz to su ligu šampiona gledali na TV, su osetili da i oni mogu da se pitaju ako ne igraju kao u prva tri meća sa prevelikim uvažavanjem protivnika. Treći dobitak je što treneri ostalih naših klubova koji su sigurno gledali meć, treba da odrade sledeće stvari: povećati rad na tehnici i kontroli lopte u posedu, ubrzati igru, poraditi na kontranapadu sa više od 5 igrača, raditi na šutu iz svih pozicija sa obe noge unutrašnjom i vanjskom. Golman CZ je pokazao da je vreme linijaša na golu prošlo (jer da je na golu CZ bio Stojković), CZ ne bi došla do pobede. Poslednja poruka trenerima ostalih klubova u Srbiji, igrajte prvenstvene utakmice sa više hrabrosti, neka klinci igraju fudbal. Znam da je rezultat bitan, ali ako je prilaz pravi rezultati će doći. Još jedna sitnica, moj duboki naklon navijačima CZ.
(Mito, 07. novembar 2018 13:49)
Mito, jos da si napisao da je 2:0 najopasniji rezultat, ozbiljno bih te shvatio...

Al Bundy

pre 5 godina

Jaka stvar. Pobedili raspali Liverpul. Kao da ste vec zaboravili kako je Partizan zgazio Real i onu zicer sansu Saleta Ilica. 
(BobPFC, 07. novembar 2018 14:38) 

ajd sve sve, ali ti brate pričaš o zicer šansi???...

Звездин весник

pre 5 godina

Ко зна шта би било кад би на клупи био Жељко Бувач јел тако гробари?

marsovac

pre 5 godina

Ovo što se desilo Zvezdi je ono pravo.... pravi timski rad, požrtvovanost, srce za fudbal. Ali ovo nije kraj, već početak. Moraju istom igrom da pokore i Napuljane i Svetce.
Napred Zvezdo Ale Ale Ale !!!!

NoName

pre 5 godina

@Bobi,kojim rezultatom je Partizan "zgazio" Real? Ja koliko se secam bilo je 0-0 u Beogradu i 1-0 u Madridu za Real...
(Kovalski, 07. novembar 2018 15:25)

Oni su i Zvezdu sad zgazili sa 1-1. I tesno su izgubili od Bešiktaša sa 3-0. To ti je njihov svet. Znaš, oni su i u košarci bili redovno u top 8. Nema veze što je to bilo dva puta za 18 sezona.

Fadil Vokri

pre 5 godina

To “nikad slabiji” je poteklo od splicana.Sve je poceo sa Evroligom,dok su se borili za opstanak u Aba,i brukali po Evrokupu,sto i danas cine.Nikad jaca Evroliga je bila ona gde su igrali Telindus Ostende,Komodor Den Helder,Sarloa Voriorsi,Makedonikos,Marusi,Opel Kadet Skajlajnersi i ostali giganti.Sad ne valja Liverpul,a valjala je Braga,Sahtjor,Besiktas...U toj krilatici se ocitava sva mrznja,jad ,beda ,nemoc, inferiornost,apsolutno svi elementi koje ispoljavaju Hrvati prema Srbima.Da ne bude zabune,pa ce neko da kaze “Ne generalizuj”,nema sta tu da se generalizuje,tako im se sve uprave ponasaju,od osnivanja i preseljenja u Beograd.To je polazna tacka svake diskusije,i bilo kakvog uporedjivanja.I zato im se nabija na nos sto su iz Zagreba.Da se drugacije ponasaju,to bi odavno bilo zaboravljeno.

Srdjan

pre 5 godina

Cz IMA 4 boda,i 20mil€ u dzepu=bilans od lige šampiona,imao je to i FKP ali su pare nestale...zato bez euforije,igrajte pošteno i zadnje dve...možda je to 0 ili 6 bodova,ali igrajte za svoju dušu...zaslužili ste...p.s.Grobar sam,i nek bude da sam komentarisao vašu vest,ali sam UGLAVNOM OBJEKTIVAN!!!pps.Da prodju sva 4 Italijana...može onda i CZ...
(gremlin, 7. novembar 2018 12:49)
Izvini, a kada je to Partizan imao 4 boda u LS?
Za ostalo se slazem.

Неедукован

pre 5 godina

Волео бих да из наше групе прођу Звезда и Наполи, али је нереално. Проћи ће Звезда и Ливерпул, они више немају утакмице са нама.

SS

pre 5 godina

..ali Arsenal je došao sa U20 timom, to je činjenica, zašto bi neko to poricao? Ako je bitno samo ime kluba onda ok, razumem, ali nema baš mnogo smisla, pšto na terenu ne znači mnogo...
(boki_marad, 7. novembar 2018 12:55)
Bas kako clanak kaze trebalo bi da te je sramota sto to pominjes ,jel su ti igraci kao Ziru,Volkot,Vilsir,Debisi i legendarni golman Ceh itd mladji od 20 godina??

Pera

pre 5 godina

Da ne kažem Mutino "Šta se radujete, sve je ovo normalno", ali nije da ne osećam. :)
Bitna je jedna druga stvar.
PSG mora da izgubi od Zvezde. Njima je to U INTERESU.
Pitanje je statusa: svaki ozbiljan, veliki evropski fudbalski klub je izgubio od Zvezde na "Rajku". Dakle, ako PSG želi da stvarno bude velik, onda mu sledi... kao Liverpulu sinoć.
Džabe ti milijardu evra uloženih u status, ako ne obaviš osnovne stvari.

Hogar

pre 5 godina

ma nemaš ti pojma. 

pitaj ti svog "kolegu" Željka Pantića, da ti "objasni" da je Zvezda sinonim zla.
(Tole super liga, 07. novembar 2018 12:52)
Željko Pantić ahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahahahah Pa na svakom videu više dislajkova nego lajkova. Prate ga delije i podsmevaju mu se.Smešan lik

zz

pre 5 godina

(I ne ocekujem da ce komentar biti pusten, 07. novembar 2018 15:58)

Sreća pa su maramice jeftine.. Mada suze možete da brišete i toalet papirom..

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub!


..nemam pojma ko je stariji ja imam 47 godina i poznato mi je da se navijači Rozario Sentrala pale na Grobare i Partizan...inače Rozario je rodni grad i če Guevare i Mesija , drugi klub je Newells Old Boys...sa time da se ne radi niokakvim starim momcima bukvalno...to je neki Njuvel došao kod ćaleta u Argentinu koji je tu imao biznis, a ovaj je klince učio u školi engleski i fudbalu stari momci su ovi što su završili gimnaziju tako je klub dobio ime ili San Lorenco koji je dobio ime po lokalnom popu Lorencu Masi koji je dopustio klincima da igraju fudbal u porti crkve, da ne budu na ulici , jer su kola udarilia jednog, ovi likova iz Almagra koji je deo Buenos Ajresa su tog lokalnog popa "proglasili2 za svetca, pričamo u suštini iste stvari uz malo navijačkog prepucavanja, to su klubovi sa istorijom i dušom, a ne PSG, Čezli i Siti...plastika !!!

Fadil Vokri

pre 5 godina

Ali Fulam je sa ulazaka u Premijer Ligu dobio 300 miliona evra ahhaahhahahahahahahahhahaha,aaaaa sta sve splicani nece da izmisle,ma 300 milijardi evra,au

Darko

pre 5 godina

Da ne mešamo babe i žabe, ne mislimo tako. - jedino Arsenal sa decom i rezervistima je bio slab. Tj. dovoljan za Zvezdu tada, bar jednak, sa ciljem da prođu dalje u LE.- Napoli je bio jak. Izdominirali su. Jedva je Zvezda ostala neporažena i svaka čast na tome.- Liverpul jeste takođe jak. Ko je rekao da je slab. Pobeda od 2:0 čista kao suza. Svaka čast posebno na tome.
(pravi grobar, 07. novembar 2018 12:39) Ziru je dete? Rezervista? Covek postao prvak sveta sa Francuskom. Na golu Ceh. U ekipi jos Volkot, Debisi,Kokelan. Ok,nije Arsenal izasao u najjacem sastavu, kombinovali su, ali opet reci da s im igrali deca nema veze sa zivotom.

Sale B. L.

pre 5 godina

Za-kvota nemoguca. Kao i prosle godine Partizan-Bate. Covjek u kladionici uplacuje iz 1-2 i 4+ i stavlja 250 eura. Ljudi mu se smiju, on kaze nastimano. Sutra dosao po pare i kaze levatima:rekao sam vam fino. Izbrojao pare i na vrata. Cao, zdrao levati. Bas je Liverpool-u do stimanja u Ligi sampiona.

Simon

pre 5 godina

Nikad lepša utakmica na Marakani računajući naravno i ambijent na utakmici kompletno, kao i pre utakmice i posle utakmice. Uključujući i izjave pre utakmice i izjave posle utakmice svih igrača, trenera... Fantastično, Liverpul je bio u Beogradu, došlo je dosta njihovih navijača koji su uživali po gradu pre utakmice uz druženje sa Beograđanima, Delije častile pivo, oni uzvraćali, sve normalno i bez sumanutih prozivki, daleko od bilo kakvih mogućih incidenata. Zvezda odigrala neverovatno dobro, Marakana se tresla od podrške! Posle utakmice je tek posebna priča, normalno veliko slavlje i neverovatno staložene i normalne izjave igrača i Milojevića, od gostiju smo takođe čuli samo zaista gospodske komentare. Navijači Liverpula na nogama i dugim aplauzom čestitaju na pobedi! Sve je bilo kao neki lep san! Tako Cigani moji, to je to, tako Beograde, to smo mi! Hvala!!!

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)

Tacno slepi ne vide ali zato vi iskompleksirani znate da je namestena. Znaci nerešeno

Hogar

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)
Pa naravno, nema Liverpul para a i obezbedio je dalji plasman. Kakve gluposti priča čovek.Šta ono reče Mateus jedinu nameštenu utakmicu u životu sam imao dok sam vodio Partizan.Toliko o poštenju

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Svaka čast autoru za tekst!! Nažalost toga peckanja, a mogu slobodno da kažem i podrugivanja je bilo i biće!! Za mene su to samo neostvareni likovi u životu, i ništa više!! Nažalost većina našeg naroda je takva: tj da komšiji crkne krava!!

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub!


..nemam pojma ko je stariji ja imam 47 godina i poznato mi je da se navijači Rozario Sentrala pale na Grobare i Partizan...inače Rozario je rodni grad i če Guevare i Mesija , drugi klub je Newells Old Boys...sa time da se ne radi niokakvim starim momcima bukvalno...to je neki Njuvel došao kod ćaleta u Argentinu koji je tu imao biznis, a ovaj je klince učio u školi engleski i fudbalu stari momci su ovi što su završili gimnaziju tako je klub dobio ime ili San Lorenco koji je dobio ime po lokalnom popu Lorencu Masi koji je dopustio klincima da igraju fudbal u porti crkve, da ne budu na ulici , jer su kola udarilia jednog, ovi likova iz Almagra koji je deo Buenos Ajresa su tog lokalnog popa "proglasili2 za svetca, pričamo u suštini iste stvari uz malo navijačkog prepucavanja, to su klubovi sa istorijom i dušom, a ne PSG, Čezli i Siti...plastika !!!

Baron Minhauzen

pre 5 godina

Pera Katai Pisar Slusaj majstore,super su te price Livorno,Birmingem i ostali velikani.. Stariji sam od tebe sigurno,odem kod drugara u Argentinu poslom pre desetak godina,covek me odvede na utakmicu Rasing-Rozario,ludilo na stadionu,udjemo sa nekim likovima u pricu,ispricamo odakle smo i za koga navijamo a oni nama odusevljeno: Srbija-Partizan-Beograd,bravo,veliki Evropski klub! Za Crvenu zvezdu su culi ali nisu znali odakle je,prvo su rekli iz Rusije,i sta cemo sad?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama, 7. novembar 2018 17:26)

Bio ja u Japanu skoro nešto poslom kad tamo a ono Piksijeva bista. Kažu mi Japanci Piksi Partizan Belgrade, za Zvezdu nisu čuli nikad! Ja im kažem Zvezda-Kolo Kolo 3:0 Toyota Cup 1991- odmahuju rukom ! To je ništa kažu Partizan je najveći! Pozzz

Kovalski

pre 5 godina

Potpuno realna i istinita analiza...Svaka cast,ovo sto se desilo sinoc na Rajku, je zaista za ponos svakog iskrenog ljubitelja fudbala..

gremlin

pre 5 godina

Cz IMA 4 boda,i 20mil€ u dzepu=bilans od lige šampiona,imao je to i FKP ali su pare nestale...zato bez euforije,igrajte pošteno i zadnje dve...možda je to 0 ili 6 bodova,ali igrajte za svoju dušu...zaslužili ste...p.s.Grobar sam,i nek bude da sam komentarisao vašu vest,ali sam UGLAVNOM OBJEKTIVAN!!!pps.Da prodju sva 4 Italijana...može onda i CZ...

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Mislim da ljudi nisu svesni koliko je Pavkov dobro odigrao mec...

...Nije samo to sto je uspeo glavom da nadmudri igraca poput Van Dyke-a koji je kupljen za ogromne pare i sto je dao drugi gol sa onim sjajnim udarcem...

Pavkov je uspeo u drugom poluvremenu da ukrade jedno 3 lopte i jos svaki pas koji je isao njemu kao igracu koji je bio isturen u napadu on je uspeo da primi i da otrese igraca koji ga je markirao i da potom doda nekom po boku gde bi pocela eventualna kontra ili da nastavi protok poseda lopte sto je izuzetno tezak zadatak!

Pavkov je izgledao na terenu kao neka mesavina Drogbe i Berbatova kako je odigrao.

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Miloje trenercina,najbolji srpski trener ubedljivo!!!Samo Zvezda u fudbalu moze da da kvalitet.

Borky

pre 5 godina

Digging bill, kako se brzo zaboravljaju transferi Zvezde i pare od UEFA. Ajmo da se podsetimo tih transfera Zvezde, cisto radi postenja i istine: Grujic 6.5 miliona, Boaci 5.5, Racic 2.2, Rajkovic 3.3, Ibanjez 1.4, Ristic 2.5, Radonjic 6.5, Kanga 1, Pesic 2.5.. gde su ostali..to je samo od transfera minimum 30 miliona eur. UEFA prosle sezone vise od 6, ove sezone preko 20. Gde su TV prava, gde je raspordata Marakana. Kakava drzava, kakvi bakraci? Jedino imamo od Telekoma milion i od Gasporma( strana firma) 5 miliona. Nemojte da ste bas toliko ljubomorni.
(Milos, 7. novembar 2018 15:07)

Pesic 4,5.

На лепом плавом Дунаву

pre 5 godina

@ Pierre de Kuberten Prvi deo komentara je korektan i ispravan sa tvoje strane, ali što se tiče košarke, treba biti realan i reći da je to isto radio Partizan, znamo već šta. Iskorišćavao trenutnu političku podršku i nepodeljene simpatije tadašnje vlasti. To je jedna besmislena stvar u srpskom sportu, ali treba biti do kraja pošten i reći kako stoje stvari. Pozdrav

Klop amater

pre 5 godina

Ako je potpuno nevažna pobeda protiv Rome 2005-e, koja je već bila prošla dalje, a zvezda već bila završila takmičenje, pomenuta milion puta do sad, ova pobeda će se pominjati narednih 30 godina.
Živi bili, pa videli...

Pera

pre 5 godina

"Više od 25 godina se čekalo na trenutak da to Zvezdi ili Partizanu pođe za rukom u "kremu" evropskog fudbala."

Mislim da autor teksta greši u tome što kaže da je iko od Partizana očekivao tako nešto.

Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Amaterski tekst.
(ne moze svako biti novinar, 07. novembar 2018 12:44)Pavkoooooooooov!!!!!!!!!!!!!

Nije bas tako

pre 5 godina

Ово је највећа Звездина победа после победе над Коло-Колом. Тако треба рећи, а не после Барија.
(aco, 07. novembar 2018 14:11)
Crvena zvezda je igrala 1992 godine polufinale Lige Sampiona.
Posle toga je sa timom sveta Barselonom igrala kod kuce 1:1
Tukla je posle i PSV. Pobedila je i sa 3:1 Romu sa sve Totijem na celu

anagarika

pre 5 godina

Kao neko ko voli fudbal i prati ga od detinjstva za mene je ovo najnerealniji momenat u novijoj istoriji našeg fudbala. Ovo je najbolji rezultat nekog našeg tima u LŠ, 4 boda i pobeda. I da stvar bude bolja, pobeda nad Liverpoolom. Ono što je još bitnije je činjenica da su igrali hrabro da se nisu povlačili osim na kraju kada je ponestalo snage i da su pokazali jedan mentalitet koji je novost i koji je verovatno zasluga trenera. Svaka čast momci.

Partizan 1917

pre 5 godina

Šteta što nisu ovako hrabro i borbeno igrali od prvog kola pa makar imali i goru gol razliku,jer u ovakvoj grupi nisu imali šta da izgube.Taj grč se najbolje video u Parizu i zato na dalje treba da imaju na umu da nemaju šta da izgube a mogu mnogo da dobiju.

Texas navija za Fulham

pre 5 godina

Iako sam grobar preko 30 godina, rekao sam kolegi koji je Englez i navija za Liverpul da ko pobedi Zvezdu na Marakani bice prvi u grupi! Ajmo komsije samo hrabro!

Hudini

pre 5 godina

Kada ni Srbija imala zagarantovanih 10 učesnika u LŠ narednih 100 godina, nikada ne bih mogao da navijam za strani klub koji se bori protiv kluba iz moje Srbije! Inače, navijam za Zvezdu.

sdned

pre 5 godina

Ne igra fudbal novac, nego živi ljudi, već sam to komentarisao danas. Ta poređenja miliona i hiljada veze nemaju sa živim ljudima i situacijama, samo pokazuju koliko je biznis zašao u sport i nadvladao sportske motive. Niko ne spori sa je skup fudbaler skup jer je jednostavno dobar igrač, ali to ne menja činjenicu da je normalno ljudsko biće.

Kolubarac

pre 5 godina

Da li se može nečim objasniti zašto Pavkov nije standardan u ekipi, jer kad god je igrao donosio je neverovatnu energiju i fizičku i emotivnu, menjao je igru, to se videlo i sinoć i posebno u Austriji. E, sad zašto se od proste stvari kao što je fudbal pravi nauka, ne znam, pa sad kao nije moderno igrati sa Žiruom, Mitrovićem... Ovim trenerima danas ni Drogba ne bi igrao u svakoj utakmici. Klasičan centarfor u fudbalu je i u sličnoji poziciji kao centar u basketu, vidimo da se i tamo traži da centar gradi igru da šutira trojke itd. Možda ima u tome nečeg. Verovatno se traži da se učestvuje što više u igri i zato nema stajanja na centru, tako i golman mora da igra nogom dobro kao i ostali.
To je filozofija kapitalizma. Nema više u firmi da sediš i kažeš ja sam vozač. Da ali kad ne voziš ima da radiš sve drugo što ti se kaže. Upotreba resursa, iskoristivost maksimalna. Novo doba.

Marko Popadić

pre 5 godina

Bravo. Nisam navijač Zvezde ali samo u našim okvirima, kakvim takvim. Oduševljen sam pobedom i srce mi je ne mestu. Živela Srbija!

BBRS

pre 5 godina

Jaka stvar. Pobedili raspali Liverpul. Kao da ste vec zaboravili kako je Partizan zgazio Real i onu zicer sansu Saleta Ilica.
(BobPFC, 07. novembar 2018 14:38)

Овај ме натерао да не верујем рођеним очима !
Јел могуће да читам ово ?
Пусти победу над ЛФЦ, јеси ли видео шансу С.Илића ?!

zvocara

pre 5 godina

Koliko ja kapiram,a nemam pojma sa fudbalom, tamo neki nabedjeni strucnjak nije mogao da igra pa su morali da ubace ovog klinca.A on napravio rusvaj. E sada su u problemu svi. Ovi nasi sto se duvaju da su boli-glava stratezi nece moci klinca da gurnu u cosak.Nemaju opravdanje.

Laki

pre 5 godina

Ja sam stari partizanovac koji je odrastao na zvezdinim utakmicama u Evropi.Prosto, bio sam na stadionu sa drugarima zvezdašima i odgledao mnoge veličanstvene pobede. Naravno, za Partizan sam uvek navijao svim srcem bio on prvi ili 15, a ovo drugo je bilo češće i tu ljubav prema nečem što nije najbolje ovi današnji klinci ne razumeju. Zadnjih decenija kada je Zvezda tonula, pojavio se taj novi model partizanovih navijača koji nema veze sa izvornom ljubavi stare garde, zato frakcije, lupetanje gluposti i razmaženost bez osnova. Meni je mnogo drago što je sinoć Zvezda, sa omalovažavanim i i skrajnutim igračima (Srnić, Pavkov) ostavila srce na terenu i vratila me u neka stara vremena, valjda je samo Ben izvorni stranac. Bravo za Zvezdu!! (Da su igrali Boaćiji, Kafui, Ebisiliji, bio bi to rutinski poraz-potpisujem!)

Dušan

pre 5 godina

Ne mogu da skontam koje glave osporavaju Zvezdi ove pobede. Uzgred, Zvezdo, praviti podvig od 3-1 nad Romom kada je Kasano pokušavao da izvuče transfer, kada je Roma igrala sa povređenim bekovima jer drugih nije bilo, a u sredini klinci koji su kasnije otišli u Seriju B... Pobogu, pričajte o Milanu u kvalifikacijama i slično, ne o Romi koju je i Viktorija Plzenj tukla pre 10 godina u kvalifikacijama za UEFA Kup.

Sve čestitke Zvezdi za sinoć. Ovo je prvi put za više od godinu dana kako je neki tim naterao Liverpul da se zamisle o svom stavu i načinu igre.

NoName

pre 5 godina

Digging bill, kako se brzo zaboravljaju transferi Zvezde i pare od UEFA. Ajmo da se podsetimo tih transfera Zvezde, cisto radi postenja i istine: Grujic 6.5 miliona, Boaci 5.5, Racic 2.2, Rajkovic 3.3, Ibanjez 1.4, Ristic 2.5, Radonjic 6.5, Kanga 1, Pesic 2.5.. gde su ostali..to je samo od transfera minimum 30 miliona eur. UEFA prosle sezone vise od 6, ove sezone preko 20. Gde su TV prava, gde je raspordata Marakana. Kakava drzava, kakvi bakraci? Jedino imamo od Telekoma milion i od Gasporma( strana firma) 5 miliona. Nemojte da ste bas toliko ljubomorni. 
(Milos, 7. novembar 2018 15:07) 

Pesic 4,5.
(Borky, 07. novembar 2018 15:24)

Ilići 5,5. Časkom napravismo 10 miliona.

Ognjen

pre 5 godina

Komentare koje pominješ, to su komentari on njih, ali to su oni, i oni ne treba da budu mjerilo. Previse smo mi veliki, da bi se obazirali na njih i na njihove komentare. Nema potrebe ni ime im pominjati, oni nisu bitni. Takve ljude i njihove komentare treba ignorisati. I ovaj komentar i njihovi minusi ce dokazati koliko su oni nebitni iako nigdje nisu pomenuti. Ne postoji nista gore u zivotu jednog čovjeka kada si nebitan za druge a meni lično su oni nebitni.

Aleksandar

pre 5 godina

Nemam šta da zamerim Milojeviću osim neigranja Pavkova. Dečko ulazi protiv Red Bulla, menja utakmicu, svakog minuta se bori i izgara. Umesto njega on startuje Boacija koji se šeta i promašuje sve moguće i nemoguće.

Referendum

pre 5 godina

Samo slep covek ne vidi da je utakmica namestena,tj.zaslepljen.Kladionice trljaju ruke.
(kvota nemoguca, 07. novembar 2018 12:53)

Da da. Liverpul je namestio da izgubi a ukoliko se desi da u sledecem kolu izgubi ili uzme samo bod PSZu onda mora da pobedi Napoli u zadnjem kolu da bi isao dalje. Ma kakvi namestio Liverpul.

reflektor

pre 5 godina

Eee sta znace dve uzastopne sezone u evropskom takmicenju.S tim da je LS bingo sto se tice novca.Liga Evrope je bolja za nase klubove sto se tice igre i nadigravanja,a i nagrade su solidne 5-8 milki.Ali LS,to je premija pa jos onakva utakmica.Ako nekome nije jasno prihodi Zvezde u ove dve godine od svega(tranferi,bonusi od UEFA,prodati stadioni,TV prava) su oko 50 milki.Tacno je trebala LS da klib stane i zivne.Da finansije budu stabilne koliko-toliko a verujem da jesu i da uprava nece da procerda bas mnogo ;)

tito partija zvezdina armija

pre 5 godina

Projekat A.V.30 fudbalera,gomila stranaca a dosta njih igra na dvojno drzavljanstvo(Stojkovic,Borjan,Degenek,Marin).Zasto nije pomenuo post od 2007-2017 gde je klub ispadao u predsezoni kupanja,ili od pobede nad Romom do pobede nad Kelnom 2005-2017.Tada su bili nikad jaci Kairat,Ren,Cernomorec,Slovani iz Bratislave i Libereca,CSKA iz Kijeva,Slavija iz Praga.U svakom slucaju Terzic se zahvalio predsedniku sa kojim se cuje svakog dana.

BOSS

pre 5 godina

Nadam se da Terzic ima viziju za sledece kvalifikacije,i da ce se u proljecni dio spremat ekipa za kvalifikacije,jer ako to ne rade onda je ovo sve dzaba!!!
Da bi ova sezona bila uspjesna mora se sledece obezbjedit minimum Liga Evrope!!!

Student

pre 5 godina

Malopre motam arene i repriza Atl Dor. Pade mi na pamet nesto interesantno. Dortmund i Liverpool, himne YNWA, oba kluba domacini oba kluba dobili rezultatom 4:0. Atletiko Zvezda, crveno beli, revans domacini, oba rezultata 2:0. :-D

Gazda Dojkan

pre 5 godina

To su ti precenjeni engelski klubovi..
(Sandzak, 07. novembar 2018 13:56)

Nisu oni precenjeni, samo su im vlasnici prebogati. To je posledica liberalnog kapitalizma u sportu. Nerealne cene trazene robe/igraca. Koliko realno vredi Salah kad ima grip i sedi kod kuce i srce caj sa limunom? Manje od zdravog Pavkova.
Ja uvek kazem da fudbal ne igraju imena i cifre, vec zivi ljudi.
Zato mi je drago kad jeftiniji tim pobedi 30 puta skuplji. U fudbalu se bar manjak vestine moze u velikoj meri kompenzovati trcanjem, borbenoscu i timskom igrom. Jos jednom cestitam Zvezdi na velikoj pobedi. Pare nisu merilo kvaliteta.

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Pera Pisar Iznenadjen sam,tu smo generacijski,vidim dobro si informisan za Rozario,itd.. Tacno je ovo za Psz i Siti sto si napisao,vestacki klubovi.. Za Celzi se ne bih slozio,Celzi je veliki klub bio i pre Romana,mozda ne ko sad ali je bio dosta veliki klub.. Da,zaboravio sam,cestitam na pobedi juce,zasluzeno i posteno ste ih dobili,Pavkov je odigrao utakmicu zivota.. Mi Grobari cekamo nasih pet minuta,sta cemo,slava vama sad pripada.. Drago mi je sto smo se upoznali koliko toliko,i sto smo caskali,vidim da si dobro informisan i da si u materiji,sve najbolje ti zelim majstore!

Bundevara

pre 5 godina

Ovime je pokazano da su navijači jedno, a "navijači" sasvim drugo. Ne navijam za Zvezdu ali moram da im odam priznanje najpre za atmosferu, natpis preko celih tribina, za navijanje i na kraju za pobedu. Jedno veliko BRAVO. Nadam se da na prvoj domaćoj utakmici "navijači" neće pokvariti onu sliku od sinoć.

Ostin A

pre 5 godina

Posle drugog gola 3,4 navijača Liverrpula u pozadini aplaudiraju! Neprocenljivo!!! Vidi se na jednom od usporenih snnimkova! Neprocenljivo!!!
(Stankela, 7. novembar 2018 12:45)

To je normalno, tapše se svakoj dobroj akciji. Naravno navijaš za svoj klub, ali ako protivnik napravi dobar potez, nagradiš ga aplauzom.