Paunović: Sezona za vrh

Veljko je pored dva gola na gostovanju koji madridjanima donose gostovanje u Beogradu ili Tampereu u polufinalu ovog takmičenja, veliku pažnju privukao i na premijeri velikog hita “Spiderman 2” u Madridu gde je glavnim glumcima podelio dresove Atletika, što dovoljno govori o njegovom statusu u klubu. U intervjuu za B92 Veljko govori o novoj sezoni, pojačanjima kluba, svom statusu, fernandu Toresu i naravno premijeri Spajdermena u Madridu...

Igor Vujičin B92
Pošaljite komentar
 1. Sta je,nema komentara aaa!!!??? Niko ni video ni cuo za naseg najboljeg spica u inostranstvu!!! Da je Kezman progovorio dve reci, bilo bi na desetine rekla-kazala!!! Nas narod je uvek bio okrenut komercijali i nikada u zivotu nije pogledao nijednu utakmicu Atletika iz Madrida, samo procitaju koliko je ko golova dao, a nikad te golove svojim ocima videli nisu!!!
  (Moca, 23. jul 2004 09:52)

  # Link komentara

 2. Kakva gerijatrija!!!

  'U klubu imam odličan status, ovo mi je 10-a godina u Atletiku ... i jedan sam od mladjih likova u klubu'!?
  (Plikuscht, 25. jul 2004 08:46)

  # Link komentara

 3. Moco - svi smo mi budale samo si ti pravi lik koji sve kapira bas kako treba?
  (Plikuscht, 25. jul 2004 08:48)

  # Link komentara

 4. Nisam ja neki specijalan "lik" u odnosu na druge, ali kad bih ti rekao koliko medjunarodnih utakmica snimim, pogledam i izanaliziram godisnje ne bi mi verovao, jer bi to bilo za Ginisa, tako da sam ipak malo strucniji, upuceniji i sa vise ljubavi i strasti pratim fudbalsku igru, u odnosu na ove ljude sto se oglasavaju po nekoliko puta dnevno i to samo kada su Partizan i Zvezda u pitanju!
  (Moca, 25. jul 2004 10:40)

  # Link komentara