Subota, 20.10.2018.

20:50

Sjajan napad Zvezde za ubedljivu pobedu nad Igokeom

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Igokeu sa 96:75 u četvrtom kolu ABA lige.

Izvor: PT

Sjajan napad Zvezde za ubedljivu pobedu nad Igokeom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

santa justa

pre 5 godina

Kako se tek sada jasno vidi koliko je Alimpijević prošle sezone unazadio klub - ne samo zbog izgubljene titule već i zbog stagniranja Radanova i Simanića nauštrb nekih mediokriteta koji su igrali a da nisu ni probali da oznoje dres!
(Wllaxy, 20. oktobar 2018 22:38)
Ne lupaj. Feldin, Lesor, Bjelica nisu za startnu petorku a to su nam bili “glavni igraci”.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Vi mi pricate kako varvara ima malo na utakmicama Buducnosti a sinoc se samo cula skripa patika.Bruka ziva.
(ogicg, 21. oktobar 2018 12:04)

Bruka je ono sto vi pokazujete u EL

the truth

pre 5 godina

I dalje ne kapiram zasto navijaci fudbalskog kluba Crvena Zvezda navijaju za privatni klub Nebojse Covica mislim jeste da FMP-u ne moze niko da zabrani kako ce da se zove ali ipak ono mislim vi kapirate i dalje da je to FMP ili stvarno mislite da je to Zvezda zato sto je covek promenio ime svom klubu?

Худ

pre 5 godina

Утакмицу по утакмицу а не на сваку победу о крају сезоне, Будућности, Партизану.

Naša posla...

pre 5 godina

Milan Tomić gradi ozbiljnu ekipu... Dopalo mi se par specijala kod preuzimanja u odbrani, da se izbjegne da Regland brani na niskom postu... Momci fizički djeluju odlično, Sale Lukman radi sjajan posao... I na kraju naravno, još samo Stefan Marković :)))

Konstatacija

pre 5 godina

I onda se na kraju sezone pojavi neki Nemanja Gordić...
(PFC 1970, 21. oktobar 2018 08:26)

Pojave se i neki Vranješ ili Nidam pa te ostavi bez 4.mesta,pojave se Nenadić i Odžo pa ostaneš u polufinale KLS ali vrh svega je što se pojavi Sveti Nolan Smit i zakuca ekser u kovčeg,od koga nema opravka.
Gordiću je već vraćeno duplom merom a tek će biti demoliran,kao što će biti još jedna Igokea uskoro.

Небојша

pre 5 godina

"Kompleksaši" će se načekati još mnogo godina... Zvezda je i u fudbalu i u košarci ušla u veliku i dugogodišnju seriju... dižemo se i rezultatski i finansijski i organizaciono... u svakom smislu... sledeći cilj je da postanemo standardni učesnici i Evrolige i Lige šampiona a onda i više...

cukce

pre 5 godina

I onda se na kraju sezone pojavi neki Nemanja Gordić...
(PFC 1970, 21. oktobar 2018 08:26)

Mozda se i pojavi, ali sada nije Alimpije tu da ne zna da odigra odbranu na njemu, vec Tomic, drugo i da se pojave neki Javor i Pukl opet nece moci da poguraju ni Partizan ni Buducnost, kolko ce ih Zvezda razvliti! A vama nema sanse da se pojavi neki Nolan Smit jer vas je taj covek unistio te vec 5 godine ne igrate ni jednu bitnu utakmicu niti cete u nekoj bliskoj buducnosti!

severnjača

pre 5 godina

I onda se na kraju sezone pojavi neki Nemanja Gordić...
(PFC 1970, 21. oktobar 2018 08:26)

Vama se već javila "evropska" Krka!

...

pre 5 godina

Delije,
ne morate vise da dolazite ni na jednu Zvezdinu utakmicu. Bojkot vam je sraman i samo pokazuje koliki ste licemeri. Apsolutno niste potrebni klubu i klub i svi normalni navijaci Zvezde treba da vas se stide.


Vi ste najveci licemeri, dok su delije dolazile, pisali ste kako su huligani, kriminalci i da zbog toga ne idete na utakmice, da ne mogu na utakmice da dolaze deca sa roditeljima i da samo stete klubu, sada kada ih nema vama opet smeta sto ih nema i na svaku utakmicu pisete komentare slicne ovom, sada kada ih nema mozete da povedete decu, babe, dede i sve one koji nisu mogli da dolaze zbog huligana i lagano napunite pionir za abu i arenu za evrocup, a da svi znamo da se nista nece promeniti i da ni pionir ne moze da bude pun ni kada se igra eurokup, al ce zato komentari uvek biti puni pljuvanjem delija, to sigurno.

Entrenador

pre 5 godina

Grobari na aparatima! Jovic dao pet komada, Zvezda 3:1 Rad, Zvezda razbila Igokeu, Krka krnula patlidzan.. jos samo da ih danas Spartak rebne i kompletno su pukli!

Zlatko

pre 5 godina

(the clash, 20. oktobar 2018 22:48)

Тако је, које досадне и глупе песме. Нигде жара.
(??????, 20. oktobar 2018 22:52)

Kako bre nigde žara? Šta je sa onim da se svi fenomenalno vesele na Jagodinoj svadbi? :)

zzz

pre 5 godina

Filip Covic ima 2.5 index u ABA za 17 minuta u proseku na terenu i 1.3 u EC za 13.5 min... Ja se stvarno ne secam da je neko u Zvezdi imao tako mizernu statistiku za toliku minutazu, a sto je najgore u odbrani je ogromna RUPA... Lazic je bar u odbrani uvek kidao, a i u napadu je korisniji od Filipa. To sto je dobar decko i sto verovatno nema visoka primanja ne znaci da treba da igra po 15min... Povredi se Ragland i onda pobediti sa Covicem u igri 20+min?? Nek ostane kao treci plej, nemam nista protiv. A i prosto mi je neverovatno koliko ga ljudi brani, a prosle sezone Radicevica koji sigurno nije bio losiji (ne kazem da je bio dobar, daleko bilo) su svi toliko prozivali, nekima cak ni Rochestie nije valjao, koji je vukao sam celu sezonu, pre njih i Enis, Volters, Micic, niko nije valjao a svaki je mogao da povuce sa klupe.

Dado

pre 5 godina

Napokon normalan trener, i Radonja koji je odbranu dovodio do savršenstva znao je grešiti, recimo igra se protiv levskog, pobeda od 30 razlike a njemu prva petorka igra 36:00 min, iako za tri dana igra u el. Alimpiju bolje da ni nekomentarišem, uglavnom dobra minutaža za mlađe igrače što nam je svima drago.

miško

pre 5 godina

Bole, Faje je genijalan,Odžo i Cirbes su sila Radanov je briljantan,Simanić izvanredan,Lazić ih načeo a tek ostali, bolji nego ovi pomenuti.To je danas naša Zvezda.Punimo Pionir.

Milos

pre 5 godina

ogicg, ti rece da zapamtimo i da nas Buducnost kida 20 razlike u Moraci? Kad ono jeste bilo kidanje, ali buducnosti. E sad, posto sam trenirao kosarku 10 godina, a pratim je dobrih 25, zapamti sta ti kazem: finale ABA bice Zvezda-Cedevita. Zvezda ce dobiti seriju 3-1. Buducnost nece doci ni do finala ove sezone.

Lord Stark

pre 5 godina

Nsam znao sta da ocekujem pre pocetka sezone ali kako utakmice odmicu sve mi se vise svidja cela ova prica od trenera do izbora igraca. Po svemu sudeci Tomic je odlicno resenje a ekipa skockana po njegovom ukusu a mogu reci i po mom. Pratim Zvezdu 30 godina i mogu da kazem da ce ovo biti jedna od sezona za pamcenje. Pamtimo mi koji volimo kosarku i Zvezdu 93 i 94 sa Laletom Lucicem i nezaboravnim titulama protiv Z. Obradovica i Lukajica i maestralnim Sasom Obradovicem i tada velikom nadom nase kosarke Tomasevicem . Pa 98 opet sa Laletom titula i fenomenalni Topic i ekipa i na kraju titula sa Radonjicem protiv Duleta i tacka na crno beli svet. Nisu tu samo titule u pitanju nego i ekipe i igraci koje smo imali...kosarka koju smo igrali. Ova godina podseca na to. Pored iskusnih igraca tu su i nasi klinci ogromnog potencijala u koje Tomic ocigledno veruje tu pre svega mislim na Simanica i Radanova . Uzivanje je gledati ovakvu Zvezdu i jedva cekam borbu za trofeje u svim takmicenjima. Pozdrav od ljubitelja kosarke

mairondrake

pre 5 godina

Covic veceras 10 asistencija, lik u komentaru napise "Covic ne razigrava...." hahahahha pa sta treba da ima 30 asistencija??? Koliko ga pljuju svi, nije bas toliko los...Jos verovatno igra za neku mizeriju od plate.
Osim toga, CZ bez poraza ove godine, ali opet likovi pljuju...Pa ne moze CZ da ima 12 ekstra skupih kvalitetnih igraca...Bar nemamo Gagica, Velickovica I sl...

EUFORIJA

pre 5 godina

Zvezda ne samo sto igra ubedljivo, vec je i sama igra veoma lepa, privlacna, atraktivna. Jedino m ise ne svidja Filip Covic, jer je bas los. Neprecizan je, a voli da sutne, cesto prodaje lopte, kao plejmejker ne razigrava nesto igrace. Zvezdu jedino moze da zaustavi Javor. Zato sad gledamo Buducnost u Evroligi koju deru svi redom, jer im fali Javor u utakmicama.
(Pedja, 20. oktobar 2018 22:36)
Druze, pogledaj statistiku Covicevih asistencija!

Djenka

pre 5 godina

@ogicg zar ne racunas Buducnost u ozbiljne ekipe, jer smo dva puta naleteli na vas i oba puta vas pregazili. Vi ce do aprila promeniti 2 trenera i 3 stranca tako da imate vi o cemu da brinete.

Džoni

pre 5 godina

Zvezda toliko ovo lagano igra da je to nestvarno. Tomić im je ulio veliku sigurnost i samopouzdanje i ja iskreno ne vidim ko ovu Zvezdu može da zaustavi? Možda da se potrefi veče da baš ne ide nikoga, a da protivnik poludi ali će se tako nešto retko dešavati. Kroz ABA se šetamo laganica!

Slobo

pre 5 godina

Delije ne dolaze na ABA ligu vise od 10 godina.
Pitanje je, gde su ostali veliki zvezdashi ?

I bez delija bi trebali lagano da punimo pionir ali ....

Borky

pre 5 godina

Da li su grobari izbrojali poene Srpskih igraca? 
(EUFORIJA, 20. oktobar 2018 22:42) 

Odustali, vide to im ne prolazi pa smisljaju nesto novo "pametno". Nema ih nesto veceras izgleda da im slovenacko "ukrkavanje" nije prijalo.
(KaraDjordje, 20. oktobar 2018 22:57)

Evo Ogi broji skokove na utakmici koja je tesena 20 razlike jos u 3/4. Sjajno,sta je sledece? Ugao bacanja auta?

ogicg

pre 5 godina

deku-pogledaj omjer skokova.Dal je to odlican segment.To treba da ti nesto kaze.Prva jaca ekipa ce ti sve pojasniti.Zapamti ovo.A u april ponovo vas kida Buducnost.I obo zapamti isto.

Блаф

pre 5 godina

Браво момци, идемо даље, ово је одлично а може и много боље. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

Papilon

pre 5 godina

Izubise oba Partizana veceras!
(Miskec, 20. oktobar 2018 22:55)

Mislis obe Igokee, jer od 2007. postoje Igokea i Igokea-Partizan, nama dva Partizana, nema cak niti ceo jedan, vec samo jedna polovina, ali od njih i to je previse.

deki

pre 5 godina

Pedja 22:36@ covece,pitam se jesmo li gledali istu utakmicu,ti du pored odlicne igre veceras u svim segmentima I cinjenice da jedino Stratos nije dao kos, nasao da hejtujes Filipa Covica. Decko je odigrao perfektno veceras, imao 10 asistencija, pa sama rec kaze playmaker,znaci gradioc igre.Kakao ti ne pade na pamet da napises kako su celu cetvrtu deonicu igrala nasa deca posto nam to spocitavaju komsije kad nemaju nista pametnije da kazu.Bravo za momke, bravo za Tomica,polako se podize forma

Д.Ј.

pre 5 godina

Филип Човић није калибар да игра у Звезди и тачка. Против иоле озбиљније екипе он једноставно нема решење и уводи екипу у минус фазу. За ФМП је одличан, за Звезду није. Иначе, много је добар момак и врхунски професионалац, шта је све истрпео и преживео до сада. Поздрав

dovla

pre 5 godina

Ovo je prilicno dobro. Ozbiljan trener, dobri igraci. Najvise me raduje sto imamo dvojicu vrlo jakih i brzih visokih igraca - Faje i Odzo su odlicni.

krajisnik

pre 5 godina

ogicg@
Pa gdje si ti?
Poslije fantasticnih partija Budućnosti ove sezone, čudi me da si nestao.
Do duše,od vaseg kluba niko ništa i ne očekuje.
Prosto, zahvalite nesrećnom Alimpijevicu za putovanja Evropom

Aleksej

pre 5 godina

deku-pogledaj omjer skokova.Dal je to odlican segment.To treba da ti nesto kaze.Prva jaca ekipa ce ti sve pojasniti.Zapamti ovo.A u april ponovo vas kida Buducnost.I obo zapamti isto.
(ogicg, 20. oktobar 2018 23:21)Bice Fmpovanje sutra.Nego imas li imalo dostojanstva kako te nije sramota da se uopste javljas na vesti o klubu koji nema poraz ove sezone...

Savatiye

pre 5 godina

@ Kiza

Nisu dali 40, nego 50 poena. U statistici nema poena Branka Lazića.
Čuo Tomić da grobaroigokejci broje poene Srpskih igrača pa da im doskoči. Ali oni danas krkovani, pa od muke nisu u stanju da prebroje poene...

bocko

pre 5 godina

Za mene je najvaznije sa ove utakmice da smo ispunili onaj grobarski kriterijum o broju koseva domacih igraca.Molio bih gospodina koji koristi moj nik da smisli nesto invetivnije.

sasa the red baron

pre 5 godina

SAVRSENI RADANOV::

SA 6/6 za dva i 1/1 za 3, sa jos 3 asistencije i bez izgubljene lopte, A.Radanov najavljuje da je on prvi bek suter CZ!
Njegov utacuja na igru je odlican i plus minus index (da poznajem razliku izmedju VAL I PLUS MINUS INDEX-A!)mu je odlican sa plus 15!
CZ sa 45% za 3 izresetala Igokeu, i ponovo nije primila 80 poena...
Kaznena ekspdicija napreduje, i polako Radanov se namece za startra!

Pedja

pre 5 godina

Zvezda ne samo sto igra ubedljivo, vec je i sama igra veoma lepa, privlacna, atraktivna. Jedino m ise ne svidja Filip Covic, jer je bas los. Neprecizan je, a voli da sutne, cesto prodaje lopte, kao plejmejker ne razigrava nesto igrace. Zvezdu jedino moze da zaustavi Javor. Zato sad gledamo Buducnost u Evroligi koju deru svi redom, jer im fali Javor u utakmicama.

Wllaxy

pre 5 godina

Kako se tek sada jasno vidi koliko je Alimpijević prošle sezone unazadio klub - ne samo zbog izgubljene titule već i zbog stagniranja Radanova i Simanića nauštrb nekih mediokriteta koji su igrali a da nisu ni probali da oznoje dres!

Rajko

pre 5 godina

Jedva cekam Odzo show u derbiju ? Prejaki smo,Tomic je ovo sve lijepo skockao..molio bih nekog grobara da na kraju sabere koliko su dali stranci a koliko nasi!Hvala!

Kiza

pre 5 godina

Samo da obavestim K. Karsona da su srpski igraci dali 40 koseva...njemu je to vazno meni ne ali eto da ga malo nerviram. Pitam se dali broji i koliko su koseva dali Turci za Fener ili Italijani za Armani?

Стара школа

pre 5 godina

Звезда је опет неописиво надмоћна у односу на друге Аба лигаше, као у последњих 6-7 сезона. Плашимо се само Јавора, Пукла и компаније.

Стара школа

pre 5 godina

Једва чекам статистику из комшилука, пуно нам помаже у скаутингу за нове утакмице.

drug Vucela

pre 5 godina

Igokea je uspela dva puta da izgubi u jednom danu, prvo u Novom mestu, potom u Beogradu. takmicenje je neregularno.

Predsednik da reaguje i posalje jos par miliona za milionere za Dedinja.

Jos samo da dodje Jankela i pali se masina!

KaraDjordje

pre 5 godina

Da li su grobari izbrojali poene Srpskih igraca?
(EUFORIJA, 20. oktobar 2018 22:42)

Odustali, vide to im ne prolazi pa smisljaju nesto novo "pametno". Nema ih nesto veceras izgleda da im slovenacko "ukrkavanje" nije prijalo.

Sabre

pre 5 godina

Zvezda ne samo sto igra ubedljivo, vec je i sama igra veoma lepa, privlacna, atraktivna. Jedino m ise ne svidja Filip Covic, jer je bas los. Neprecizan je, a voli da sutne, cesto prodaje lopte, kao plejmejker ne razigrava nesto igrace. Zvezdu jedino moze da zaustavi Javor. Zato sad gledamo Buducnost u Evroligi koju deru svi redom, jer im fali Javor u utakmicama.
(Pedja, 20. oktobar 2018 22:36)

Sve sve ali coveku koji je imao 10 asistencija kazes da "ne razigrava bas igrace". Ni ti "ne gledas bas utakmicu" cini se meni...

the clash

pre 5 godina

Ako sam zbog neceg srecan to je cinjenica da Delije vise ne dolaze organizovano na basket. Koliko je ovako lepse majko mila. Nema viseconog glupavog navijanja koje je potpuno asihrono sa tokom utakmice. Nema vise onih pesama koje veze nemaju sa desavanjem na terenu koje samo pokazuju koliko oni pojma nemaju o kosarci o stvarnom uzivanju u igri i potezima. Dodjes lepo u pionir sa ortakom ima nas 4 hiljade ali barem uzivas i ne slusas 15 minutnu pesmu posle koje sledi nova 15 minutna pesma iznova i iznova koja smara i njih same ali mora da se peva po direktivi vodja koje grade puteve po Srbini. Daleko vam lepa kuca Delije. Zvezda je mnogo mnogo veca od vase sekte. Eno vam fudbal pa se derite na onim sipkama do mile volje . spotrtski pozdrav za sve Zvedzase

Srbija Danas

pre 5 godina

Delije,
ne morate vise da dolazite ni na jednu Zvezdinu utakmicu. Bojkot vam je sraman i samo pokazuje koliki ste licemeri. Apsolutno niste potrebni klubu i klub i svi normalni navijaci Zvezde treba da vas se stide.

Srbija Danas

pre 5 godina

Delije,
ne morate vise da dolazite ni na jednu Zvezdinu utakmicu. Bojkot vam je sraman i samo pokazuje koliki ste licemeri. Apsolutno niste potrebni klubu i klub i svi normalni navijaci Zvezde treba da vas se stide.

the clash

pre 5 godina

Ako sam zbog neceg srecan to je cinjenica da Delije vise ne dolaze organizovano na basket. Koliko je ovako lepse majko mila. Nema viseconog glupavog navijanja koje je potpuno asihrono sa tokom utakmice. Nema vise onih pesama koje veze nemaju sa desavanjem na terenu koje samo pokazuju koliko oni pojma nemaju o kosarci o stvarnom uzivanju u igri i potezima. Dodjes lepo u pionir sa ortakom ima nas 4 hiljade ali barem uzivas i ne slusas 15 minutnu pesmu posle koje sledi nova 15 minutna pesma iznova i iznova koja smara i njih same ali mora da se peva po direktivi vodja koje grade puteve po Srbini. Daleko vam lepa kuca Delije. Zvezda je mnogo mnogo veca od vase sekte. Eno vam fudbal pa se derite na onim sipkama do mile volje . spotrtski pozdrav za sve Zvedzase

Rajko

pre 5 godina

Jedva cekam Odzo show u derbiju ? Prejaki smo,Tomic je ovo sve lijepo skockao..molio bih nekog grobara da na kraju sabere koliko su dali stranci a koliko nasi!Hvala!

Стара школа

pre 5 godina

Звезда је опет неописиво надмоћна у односу на друге Аба лигаше, као у последњих 6-7 сезона. Плашимо се само Јавора, Пукла и компаније.

Стара школа

pre 5 godina

Једва чекам статистику из комшилука, пуно нам помаже у скаутингу за нове утакмице.

Lord Stark

pre 5 godina

Nsam znao sta da ocekujem pre pocetka sezone ali kako utakmice odmicu sve mi se vise svidja cela ova prica od trenera do izbora igraca. Po svemu sudeci Tomic je odlicno resenje a ekipa skockana po njegovom ukusu a mogu reci i po mom. Pratim Zvezdu 30 godina i mogu da kazem da ce ovo biti jedna od sezona za pamcenje. Pamtimo mi koji volimo kosarku i Zvezdu 93 i 94 sa Laletom Lucicem i nezaboravnim titulama protiv Z. Obradovica i Lukajica i maestralnim Sasom Obradovicem i tada velikom nadom nase kosarke Tomasevicem . Pa 98 opet sa Laletom titula i fenomenalni Topic i ekipa i na kraju titula sa Radonjicem protiv Duleta i tacka na crno beli svet. Nisu tu samo titule u pitanju nego i ekipe i igraci koje smo imali...kosarka koju smo igrali. Ova godina podseca na to. Pored iskusnih igraca tu su i nasi klinci ogromnog potencijala u koje Tomic ocigledno veruje tu pre svega mislim na Simanica i Radanova . Uzivanje je gledati ovakvu Zvezdu i jedva cekam borbu za trofeje u svim takmicenjima. Pozdrav od ljubitelja kosarke

dovla

pre 5 godina

Ovo je prilicno dobro. Ozbiljan trener, dobri igraci. Najvise me raduje sto imamo dvojicu vrlo jakih i brzih visokih igraca - Faje i Odzo su odlicni.

mairondrake

pre 5 godina

Covic veceras 10 asistencija, lik u komentaru napise "Covic ne razigrava...." hahahahha pa sta treba da ima 30 asistencija??? Koliko ga pljuju svi, nije bas toliko los...Jos verovatno igra za neku mizeriju od plate.
Osim toga, CZ bez poraza ove godine, ali opet likovi pljuju...Pa ne moze CZ da ima 12 ekstra skupih kvalitetnih igraca...Bar nemamo Gagica, Velickovica I sl...

Džoni

pre 5 godina

Zvezda toliko ovo lagano igra da je to nestvarno. Tomić im je ulio veliku sigurnost i samopouzdanje i ja iskreno ne vidim ko ovu Zvezdu može da zaustavi? Možda da se potrefi veče da baš ne ide nikoga, a da protivnik poludi ali će se tako nešto retko dešavati. Kroz ABA se šetamo laganica!

sasa the red baron

pre 5 godina

SAVRSENI RADANOV::

SA 6/6 za dva i 1/1 za 3, sa jos 3 asistencije i bez izgubljene lopte, A.Radanov najavljuje da je on prvi bek suter CZ!
Njegov utacuja na igru je odlican i plus minus index (da poznajem razliku izmedju VAL I PLUS MINUS INDEX-A!)mu je odlican sa plus 15!
CZ sa 45% za 3 izresetala Igokeu, i ponovo nije primila 80 poena...
Kaznena ekspdicija napreduje, i polako Radanov se namece za startra!

Slobo

pre 5 godina

Delije ne dolaze na ABA ligu vise od 10 godina.
Pitanje je, gde su ostali veliki zvezdashi ?

I bez delija bi trebali lagano da punimo pionir ali ....

Aleksej

pre 5 godina

deku-pogledaj omjer skokova.Dal je to odlican segment.To treba da ti nesto kaze.Prva jaca ekipa ce ti sve pojasniti.Zapamti ovo.A u april ponovo vas kida Buducnost.I obo zapamti isto.
(ogicg, 20. oktobar 2018 23:21)Bice Fmpovanje sutra.Nego imas li imalo dostojanstva kako te nije sramota da se uopste javljas na vesti o klubu koji nema poraz ove sezone...

Sabre

pre 5 godina

Zvezda ne samo sto igra ubedljivo, vec je i sama igra veoma lepa, privlacna, atraktivna. Jedino m ise ne svidja Filip Covic, jer je bas los. Neprecizan je, a voli da sutne, cesto prodaje lopte, kao plejmejker ne razigrava nesto igrace. Zvezdu jedino moze da zaustavi Javor. Zato sad gledamo Buducnost u Evroligi koju deru svi redom, jer im fali Javor u utakmicama.
(Pedja, 20. oktobar 2018 22:36)

Sve sve ali coveku koji je imao 10 asistencija kazes da "ne razigrava bas igrace". Ni ti "ne gledas bas utakmicu" cini se meni...

drug Vucela

pre 5 godina

Igokea je uspela dva puta da izgubi u jednom danu, prvo u Novom mestu, potom u Beogradu. takmicenje je neregularno.

Predsednik da reaguje i posalje jos par miliona za milionere za Dedinja.

Jos samo da dodje Jankela i pali se masina!

deki

pre 5 godina

Pedja 22:36@ covece,pitam se jesmo li gledali istu utakmicu,ti du pored odlicne igre veceras u svim segmentima I cinjenice da jedino Stratos nije dao kos, nasao da hejtujes Filipa Covica. Decko je odigrao perfektno veceras, imao 10 asistencija, pa sama rec kaze playmaker,znaci gradioc igre.Kakao ti ne pade na pamet da napises kako su celu cetvrtu deonicu igrala nasa deca posto nam to spocitavaju komsije kad nemaju nista pametnije da kazu.Bravo za momke, bravo za Tomica,polako se podize forma

Kiza

pre 5 godina

Samo da obavestim K. Karsona da su srpski igraci dali 40 koseva...njemu je to vazno meni ne ali eto da ga malo nerviram. Pitam se dali broji i koliko su koseva dali Turci za Fener ili Italijani za Armani?

Borky

pre 5 godina

Da li su grobari izbrojali poene Srpskih igraca? 
(EUFORIJA, 20. oktobar 2018 22:42) 

Odustali, vide to im ne prolazi pa smisljaju nesto novo "pametno". Nema ih nesto veceras izgleda da im slovenacko "ukrkavanje" nije prijalo.
(KaraDjordje, 20. oktobar 2018 22:57)

Evo Ogi broji skokove na utakmici koja je tesena 20 razlike jos u 3/4. Sjajno,sta je sledece? Ugao bacanja auta?

Wllaxy

pre 5 godina

Kako se tek sada jasno vidi koliko je Alimpijević prošle sezone unazadio klub - ne samo zbog izgubljene titule već i zbog stagniranja Radanova i Simanića nauštrb nekih mediokriteta koji su igrali a da nisu ni probali da oznoje dres!

krajisnik

pre 5 godina

ogicg@
Pa gdje si ti?
Poslije fantasticnih partija Budućnosti ove sezone, čudi me da si nestao.
Do duše,od vaseg kluba niko ništa i ne očekuje.
Prosto, zahvalite nesrećnom Alimpijevicu za putovanja Evropom

Papilon

pre 5 godina

Izubise oba Partizana veceras!
(Miskec, 20. oktobar 2018 22:55)

Mislis obe Igokee, jer od 2007. postoje Igokea i Igokea-Partizan, nama dva Partizana, nema cak niti ceo jedan, vec samo jedna polovina, ali od njih i to je previse.

KaraDjordje

pre 5 godina

Da li su grobari izbrojali poene Srpskih igraca?
(EUFORIJA, 20. oktobar 2018 22:42)

Odustali, vide to im ne prolazi pa smisljaju nesto novo "pametno". Nema ih nesto veceras izgleda da im slovenacko "ukrkavanje" nije prijalo.

EUFORIJA

pre 5 godina

Zvezda ne samo sto igra ubedljivo, vec je i sama igra veoma lepa, privlacna, atraktivna. Jedino m ise ne svidja Filip Covic, jer je bas los. Neprecizan je, a voli da sutne, cesto prodaje lopte, kao plejmejker ne razigrava nesto igrace. Zvezdu jedino moze da zaustavi Javor. Zato sad gledamo Buducnost u Evroligi koju deru svi redom, jer im fali Javor u utakmicama.
(Pedja, 20. oktobar 2018 22:36)
Druze, pogledaj statistiku Covicevih asistencija!

Djenka

pre 5 godina

@ogicg zar ne racunas Buducnost u ozbiljne ekipe, jer smo dva puta naleteli na vas i oba puta vas pregazili. Vi ce do aprila promeniti 2 trenera i 3 stranca tako da imate vi o cemu da brinete.

Savatiye

pre 5 godina

@ Kiza

Nisu dali 40, nego 50 poena. U statistici nema poena Branka Lazića.
Čuo Tomić da grobaroigokejci broje poene Srpskih igrača pa da im doskoči. Ali oni danas krkovani, pa od muke nisu u stanju da prebroje poene...

Д.Ј.

pre 5 godina

Филип Човић није калибар да игра у Звезди и тачка. Против иоле озбиљније екипе он једноставно нема решење и уводи екипу у минус фазу. За ФМП је одличан, за Звезду није. Иначе, много је добар момак и врхунски професионалац, шта је све истрпео и преживео до сада. Поздрав

bocko

pre 5 godina

Za mene je najvaznije sa ove utakmice da smo ispunili onaj grobarski kriterijum o broju koseva domacih igraca.Molio bih gospodina koji koristi moj nik da smisli nesto invetivnije.

Блаф

pre 5 godina

Браво момци, идемо даље, ово је одлично а може и много боље. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

Entrenador

pre 5 godina

Grobari na aparatima! Jovic dao pet komada, Zvezda 3:1 Rad, Zvezda razbila Igokeu, Krka krnula patlidzan.. jos samo da ih danas Spartak rebne i kompletno su pukli!

cukce

pre 5 godina

I onda se na kraju sezone pojavi neki Nemanja Gordić...
(PFC 1970, 21. oktobar 2018 08:26)

Mozda se i pojavi, ali sada nije Alimpije tu da ne zna da odigra odbranu na njemu, vec Tomic, drugo i da se pojave neki Javor i Pukl opet nece moci da poguraju ni Partizan ni Buducnost, kolko ce ih Zvezda razvliti! A vama nema sanse da se pojavi neki Nolan Smit jer vas je taj covek unistio te vec 5 godine ne igrate ni jednu bitnu utakmicu niti cete u nekoj bliskoj buducnosti!

Dado

pre 5 godina

Napokon normalan trener, i Radonja koji je odbranu dovodio do savršenstva znao je grešiti, recimo igra se protiv levskog, pobeda od 30 razlike a njemu prva petorka igra 36:00 min, iako za tri dana igra u el. Alimpiju bolje da ni nekomentarišem, uglavnom dobra minutaža za mlađe igrače što nam je svima drago.

Konstatacija

pre 5 godina

I onda se na kraju sezone pojavi neki Nemanja Gordić...
(PFC 1970, 21. oktobar 2018 08:26)

Pojave se i neki Vranješ ili Nidam pa te ostavi bez 4.mesta,pojave se Nenadić i Odžo pa ostaneš u polufinale KLS ali vrh svega je što se pojavi Sveti Nolan Smit i zakuca ekser u kovčeg,od koga nema opravka.
Gordiću je već vraćeno duplom merom a tek će biti demoliran,kao što će biti još jedna Igokea uskoro.

Milos

pre 5 godina

ogicg, ti rece da zapamtimo i da nas Buducnost kida 20 razlike u Moraci? Kad ono jeste bilo kidanje, ali buducnosti. E sad, posto sam trenirao kosarku 10 godina, a pratim je dobrih 25, zapamti sta ti kazem: finale ABA bice Zvezda-Cedevita. Zvezda ce dobiti seriju 3-1. Buducnost nece doci ni do finala ove sezone.

Pedja

pre 5 godina

Zvezda ne samo sto igra ubedljivo, vec je i sama igra veoma lepa, privlacna, atraktivna. Jedino m ise ne svidja Filip Covic, jer je bas los. Neprecizan je, a voli da sutne, cesto prodaje lopte, kao plejmejker ne razigrava nesto igrace. Zvezdu jedino moze da zaustavi Javor. Zato sad gledamo Buducnost u Evroligi koju deru svi redom, jer im fali Javor u utakmicama.

severnjača

pre 5 godina

I onda se na kraju sezone pojavi neki Nemanja Gordić...
(PFC 1970, 21. oktobar 2018 08:26)

Vama se već javila "evropska" Krka!

miško

pre 5 godina

Bole, Faje je genijalan,Odžo i Cirbes su sila Radanov je briljantan,Simanić izvanredan,Lazić ih načeo a tek ostali, bolji nego ovi pomenuti.To je danas naša Zvezda.Punimo Pionir.

Небојша

pre 5 godina

"Kompleksaši" će se načekati još mnogo godina... Zvezda je i u fudbalu i u košarci ušla u veliku i dugogodišnju seriju... dižemo se i rezultatski i finansijski i organizaciono... u svakom smislu... sledeći cilj je da postanemo standardni učesnici i Evrolige i Lige šampiona a onda i više...

Naša posla...

pre 5 godina

Milan Tomić gradi ozbiljnu ekipu... Dopalo mi se par specijala kod preuzimanja u odbrani, da se izbjegne da Regland brani na niskom postu... Momci fizički djeluju odlično, Sale Lukman radi sjajan posao... I na kraju naravno, još samo Stefan Marković :)))

zzz

pre 5 godina

Filip Covic ima 2.5 index u ABA za 17 minuta u proseku na terenu i 1.3 u EC za 13.5 min... Ja se stvarno ne secam da je neko u Zvezdi imao tako mizernu statistiku za toliku minutazu, a sto je najgore u odbrani je ogromna RUPA... Lazic je bar u odbrani uvek kidao, a i u napadu je korisniji od Filipa. To sto je dobar decko i sto verovatno nema visoka primanja ne znaci da treba da igra po 15min... Povredi se Ragland i onda pobediti sa Covicem u igri 20+min?? Nek ostane kao treci plej, nemam nista protiv. A i prosto mi je neverovatno koliko ga ljudi brani, a prosle sezone Radicevica koji sigurno nije bio losiji (ne kazem da je bio dobar, daleko bilo) su svi toliko prozivali, nekima cak ni Rochestie nije valjao, koji je vukao sam celu sezonu, pre njih i Enis, Volters, Micic, niko nije valjao a svaki je mogao da povuce sa klupe.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Vi mi pricate kako varvara ima malo na utakmicama Buducnosti a sinoc se samo cula skripa patika.Bruka ziva.
(ogicg, 21. oktobar 2018 12:04)

Bruka je ono sto vi pokazujete u EL

Zlatko

pre 5 godina

(the clash, 20. oktobar 2018 22:48)

Тако је, које досадне и глупе песме. Нигде жара.
(??????, 20. oktobar 2018 22:52)

Kako bre nigde žara? Šta je sa onim da se svi fenomenalno vesele na Jagodinoj svadbi? :)

...

pre 5 godina

Delije,
ne morate vise da dolazite ni na jednu Zvezdinu utakmicu. Bojkot vam je sraman i samo pokazuje koliki ste licemeri. Apsolutno niste potrebni klubu i klub i svi normalni navijaci Zvezde treba da vas se stide.


Vi ste najveci licemeri, dok su delije dolazile, pisali ste kako su huligani, kriminalci i da zbog toga ne idete na utakmice, da ne mogu na utakmice da dolaze deca sa roditeljima i da samo stete klubu, sada kada ih nema vama opet smeta sto ih nema i na svaku utakmicu pisete komentare slicne ovom, sada kada ih nema mozete da povedete decu, babe, dede i sve one koji nisu mogli da dolaze zbog huligana i lagano napunite pionir za abu i arenu za evrocup, a da svi znamo da se nista nece promeniti i da ni pionir ne moze da bude pun ni kada se igra eurokup, al ce zato komentari uvek biti puni pljuvanjem delija, to sigurno.

Худ

pre 5 godina

Утакмицу по утакмицу а не на сваку победу о крају сезоне, Будућности, Партизану.

ogicg

pre 5 godina

deku-pogledaj omjer skokova.Dal je to odlican segment.To treba da ti nesto kaze.Prva jaca ekipa ce ti sve pojasniti.Zapamti ovo.A u april ponovo vas kida Buducnost.I obo zapamti isto.

santa justa

pre 5 godina

Kako se tek sada jasno vidi koliko je Alimpijević prošle sezone unazadio klub - ne samo zbog izgubljene titule već i zbog stagniranja Radanova i Simanića nauštrb nekih mediokriteta koji su igrali a da nisu ni probali da oznoje dres!
(Wllaxy, 20. oktobar 2018 22:38)
Ne lupaj. Feldin, Lesor, Bjelica nisu za startnu petorku a to su nam bili “glavni igraci”.

the truth

pre 5 godina

I dalje ne kapiram zasto navijaci fudbalskog kluba Crvena Zvezda navijaju za privatni klub Nebojse Covica mislim jeste da FMP-u ne moze niko da zabrani kako ce da se zove ali ipak ono mislim vi kapirate i dalje da je to FMP ili stvarno mislite da je to Zvezda zato sto je covek promenio ime svom klubu?

ogicg

pre 5 godina

deku-pogledaj omjer skokova.Dal je to odlican segment.To treba da ti nesto kaze.Prva jaca ekipa ce ti sve pojasniti.Zapamti ovo.A u april ponovo vas kida Buducnost.I obo zapamti isto.

Pedja

pre 5 godina

Zvezda ne samo sto igra ubedljivo, vec je i sama igra veoma lepa, privlacna, atraktivna. Jedino m ise ne svidja Filip Covic, jer je bas los. Neprecizan je, a voli da sutne, cesto prodaje lopte, kao plejmejker ne razigrava nesto igrace. Zvezdu jedino moze da zaustavi Javor. Zato sad gledamo Buducnost u Evroligi koju deru svi redom, jer im fali Javor u utakmicama.

...

pre 5 godina

Delije,
ne morate vise da dolazite ni na jednu Zvezdinu utakmicu. Bojkot vam je sraman i samo pokazuje koliki ste licemeri. Apsolutno niste potrebni klubu i klub i svi normalni navijaci Zvezde treba da vas se stide.


Vi ste najveci licemeri, dok su delije dolazile, pisali ste kako su huligani, kriminalci i da zbog toga ne idete na utakmice, da ne mogu na utakmice da dolaze deca sa roditeljima i da samo stete klubu, sada kada ih nema vama opet smeta sto ih nema i na svaku utakmicu pisete komentare slicne ovom, sada kada ih nema mozete da povedete decu, babe, dede i sve one koji nisu mogli da dolaze zbog huligana i lagano napunite pionir za abu i arenu za evrocup, a da svi znamo da se nista nece promeniti i da ni pionir ne moze da bude pun ni kada se igra eurokup, al ce zato komentari uvek biti puni pljuvanjem delija, to sigurno.

Д.Ј.

pre 5 godina

Филип Човић није калибар да игра у Звезди и тачка. Против иоле озбиљније екипе он једноставно нема решење и уводи екипу у минус фазу. За ФМП је одличан, за Звезду није. Иначе, много је добар момак и врхунски професионалац, шта је све истрпео и преживео до сада. Поздрав

the truth

pre 5 godina

I dalje ne kapiram zasto navijaci fudbalskog kluba Crvena Zvezda navijaju za privatni klub Nebojse Covica mislim jeste da FMP-u ne moze niko da zabrani kako ce da se zove ali ipak ono mislim vi kapirate i dalje da je to FMP ili stvarno mislite da je to Zvezda zato sto je covek promenio ime svom klubu?

the clash

pre 5 godina

Ako sam zbog neceg srecan to je cinjenica da Delije vise ne dolaze organizovano na basket. Koliko je ovako lepse majko mila. Nema viseconog glupavog navijanja koje je potpuno asihrono sa tokom utakmice. Nema vise onih pesama koje veze nemaju sa desavanjem na terenu koje samo pokazuju koliko oni pojma nemaju o kosarci o stvarnom uzivanju u igri i potezima. Dodjes lepo u pionir sa ortakom ima nas 4 hiljade ali barem uzivas i ne slusas 15 minutnu pesmu posle koje sledi nova 15 minutna pesma iznova i iznova koja smara i njih same ali mora da se peva po direktivi vodja koje grade puteve po Srbini. Daleko vam lepa kuca Delije. Zvezda je mnogo mnogo veca od vase sekte. Eno vam fudbal pa se derite na onim sipkama do mile volje . spotrtski pozdrav za sve Zvedzase

Srbija Danas

pre 5 godina

Delije,
ne morate vise da dolazite ni na jednu Zvezdinu utakmicu. Bojkot vam je sraman i samo pokazuje koliki ste licemeri. Apsolutno niste potrebni klubu i klub i svi normalni navijaci Zvezde treba da vas se stide.

zzz

pre 5 godina

Filip Covic ima 2.5 index u ABA za 17 minuta u proseku na terenu i 1.3 u EC za 13.5 min... Ja se stvarno ne secam da je neko u Zvezdi imao tako mizernu statistiku za toliku minutazu, a sto je najgore u odbrani je ogromna RUPA... Lazic je bar u odbrani uvek kidao, a i u napadu je korisniji od Filipa. To sto je dobar decko i sto verovatno nema visoka primanja ne znaci da treba da igra po 15min... Povredi se Ragland i onda pobediti sa Covicem u igri 20+min?? Nek ostane kao treci plej, nemam nista protiv. A i prosto mi je neverovatno koliko ga ljudi brani, a prosle sezone Radicevica koji sigurno nije bio losiji (ne kazem da je bio dobar, daleko bilo) su svi toliko prozivali, nekima cak ni Rochestie nije valjao, koji je vukao sam celu sezonu, pre njih i Enis, Volters, Micic, niko nije valjao a svaki je mogao da povuce sa klupe.

Стара школа

pre 5 godina

Звезда је опет неописиво надмоћна у односу на друге Аба лигаше, као у последњих 6-7 сезона. Плашимо се само Јавора, Пукла и компаније.

EUFORIJA

pre 5 godina

Zvezda ne samo sto igra ubedljivo, vec je i sama igra veoma lepa, privlacna, atraktivna. Jedino m ise ne svidja Filip Covic, jer je bas los. Neprecizan je, a voli da sutne, cesto prodaje lopte, kao plejmejker ne razigrava nesto igrace. Zvezdu jedino moze da zaustavi Javor. Zato sad gledamo Buducnost u Evroligi koju deru svi redom, jer im fali Javor u utakmicama.
(Pedja, 20. oktobar 2018 22:36)
Druze, pogledaj statistiku Covicevih asistencija!

Lord Stark

pre 5 godina

Nsam znao sta da ocekujem pre pocetka sezone ali kako utakmice odmicu sve mi se vise svidja cela ova prica od trenera do izbora igraca. Po svemu sudeci Tomic je odlicno resenje a ekipa skockana po njegovom ukusu a mogu reci i po mom. Pratim Zvezdu 30 godina i mogu da kazem da ce ovo biti jedna od sezona za pamcenje. Pamtimo mi koji volimo kosarku i Zvezdu 93 i 94 sa Laletom Lucicem i nezaboravnim titulama protiv Z. Obradovica i Lukajica i maestralnim Sasom Obradovicem i tada velikom nadom nase kosarke Tomasevicem . Pa 98 opet sa Laletom titula i fenomenalni Topic i ekipa i na kraju titula sa Radonjicem protiv Duleta i tacka na crno beli svet. Nisu tu samo titule u pitanju nego i ekipe i igraci koje smo imali...kosarka koju smo igrali. Ova godina podseca na to. Pored iskusnih igraca tu su i nasi klinci ogromnog potencijala u koje Tomic ocigledno veruje tu pre svega mislim na Simanica i Radanova . Uzivanje je gledati ovakvu Zvezdu i jedva cekam borbu za trofeje u svim takmicenjima. Pozdrav od ljubitelja kosarke

santa justa

pre 5 godina

Kako se tek sada jasno vidi koliko je Alimpijević prošle sezone unazadio klub - ne samo zbog izgubljene titule već i zbog stagniranja Radanova i Simanića nauštrb nekih mediokriteta koji su igrali a da nisu ni probali da oznoje dres!
(Wllaxy, 20. oktobar 2018 22:38)
Ne lupaj. Feldin, Lesor, Bjelica nisu za startnu petorku a to su nam bili “glavni igraci”.

Rajko

pre 5 godina

Jedva cekam Odzo show u derbiju ? Prejaki smo,Tomic je ovo sve lijepo skockao..molio bih nekog grobara da na kraju sabere koliko su dali stranci a koliko nasi!Hvala!

Džoni

pre 5 godina

Zvezda toliko ovo lagano igra da je to nestvarno. Tomić im je ulio veliku sigurnost i samopouzdanje i ja iskreno ne vidim ko ovu Zvezdu može da zaustavi? Možda da se potrefi veče da baš ne ide nikoga, a da protivnik poludi ali će se tako nešto retko dešavati. Kroz ABA se šetamo laganica!

mairondrake

pre 5 godina

Covic veceras 10 asistencija, lik u komentaru napise "Covic ne razigrava...." hahahahha pa sta treba da ima 30 asistencija??? Koliko ga pljuju svi, nije bas toliko los...Jos verovatno igra za neku mizeriju od plate.
Osim toga, CZ bez poraza ove godine, ali opet likovi pljuju...Pa ne moze CZ da ima 12 ekstra skupih kvalitetnih igraca...Bar nemamo Gagica, Velickovica I sl...

Wllaxy

pre 5 godina

Kako se tek sada jasno vidi koliko je Alimpijević prošle sezone unazadio klub - ne samo zbog izgubljene titule već i zbog stagniranja Radanova i Simanića nauštrb nekih mediokriteta koji su igrali a da nisu ni probali da oznoje dres!

deki

pre 5 godina

Pedja 22:36@ covece,pitam se jesmo li gledali istu utakmicu,ti du pored odlicne igre veceras u svim segmentima I cinjenice da jedino Stratos nije dao kos, nasao da hejtujes Filipa Covica. Decko je odigrao perfektno veceras, imao 10 asistencija, pa sama rec kaze playmaker,znaci gradioc igre.Kakao ti ne pade na pamet da napises kako su celu cetvrtu deonicu igrala nasa deca posto nam to spocitavaju komsije kad nemaju nista pametnije da kazu.Bravo za momke, bravo za Tomica,polako se podize forma

sasa the red baron

pre 5 godina

SAVRSENI RADANOV::

SA 6/6 za dva i 1/1 za 3, sa jos 3 asistencije i bez izgubljene lopte, A.Radanov najavljuje da je on prvi bek suter CZ!
Njegov utacuja na igru je odlican i plus minus index (da poznajem razliku izmedju VAL I PLUS MINUS INDEX-A!)mu je odlican sa plus 15!
CZ sa 45% za 3 izresetala Igokeu, i ponovo nije primila 80 poena...
Kaznena ekspdicija napreduje, i polako Radanov se namece za startra!

Kiza

pre 5 godina

Samo da obavestim K. Karsona da su srpski igraci dali 40 koseva...njemu je to vazno meni ne ali eto da ga malo nerviram. Pitam se dali broji i koliko su koseva dali Turci za Fener ili Italijani za Armani?

Sabre

pre 5 godina

Zvezda ne samo sto igra ubedljivo, vec je i sama igra veoma lepa, privlacna, atraktivna. Jedino m ise ne svidja Filip Covic, jer je bas los. Neprecizan je, a voli da sutne, cesto prodaje lopte, kao plejmejker ne razigrava nesto igrace. Zvezdu jedino moze da zaustavi Javor. Zato sad gledamo Buducnost u Evroligi koju deru svi redom, jer im fali Javor u utakmicama.
(Pedja, 20. oktobar 2018 22:36)

Sve sve ali coveku koji je imao 10 asistencija kazes da "ne razigrava bas igrace". Ni ti "ne gledas bas utakmicu" cini se meni...

KaraDjordje

pre 5 godina

Da li su grobari izbrojali poene Srpskih igraca?
(EUFORIJA, 20. oktobar 2018 22:42)

Odustali, vide to im ne prolazi pa smisljaju nesto novo "pametno". Nema ih nesto veceras izgleda da im slovenacko "ukrkavanje" nije prijalo.

krajisnik

pre 5 godina

ogicg@
Pa gdje si ti?
Poslije fantasticnih partija Budućnosti ove sezone, čudi me da si nestao.
Do duše,od vaseg kluba niko ništa i ne očekuje.
Prosto, zahvalite nesrećnom Alimpijevicu za putovanja Evropom

Slobo

pre 5 godina

Delije ne dolaze na ABA ligu vise od 10 godina.
Pitanje je, gde su ostali veliki zvezdashi ?

I bez delija bi trebali lagano da punimo pionir ali ....

dovla

pre 5 godina

Ovo je prilicno dobro. Ozbiljan trener, dobri igraci. Najvise me raduje sto imamo dvojicu vrlo jakih i brzih visokih igraca - Faje i Odzo su odlicni.

drug Vucela

pre 5 godina

Igokea je uspela dva puta da izgubi u jednom danu, prvo u Novom mestu, potom u Beogradu. takmicenje je neregularno.

Predsednik da reaguje i posalje jos par miliona za milionere za Dedinja.

Jos samo da dodje Jankela i pali se masina!

cukce

pre 5 godina

I onda se na kraju sezone pojavi neki Nemanja Gordić...
(PFC 1970, 21. oktobar 2018 08:26)

Mozda se i pojavi, ali sada nije Alimpije tu da ne zna da odigra odbranu na njemu, vec Tomic, drugo i da se pojave neki Javor i Pukl opet nece moci da poguraju ni Partizan ni Buducnost, kolko ce ih Zvezda razvliti! A vama nema sanse da se pojavi neki Nolan Smit jer vas je taj covek unistio te vec 5 godine ne igrate ni jednu bitnu utakmicu niti cete u nekoj bliskoj buducnosti!

Стара школа

pre 5 godina

Једва чекам статистику из комшилука, пуно нам помаже у скаутингу за нове утакмице.

Блаф

pre 5 godina

Браво момци, идемо даље, ово је одлично а може и много боље. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

Djenka

pre 5 godina

@ogicg zar ne racunas Buducnost u ozbiljne ekipe, jer smo dva puta naleteli na vas i oba puta vas pregazili. Vi ce do aprila promeniti 2 trenera i 3 stranca tako da imate vi o cemu da brinete.

bocko

pre 5 godina

Za mene je najvaznije sa ove utakmice da smo ispunili onaj grobarski kriterijum o broju koseva domacih igraca.Molio bih gospodina koji koristi moj nik da smisli nesto invetivnije.

Papilon

pre 5 godina

Izubise oba Partizana veceras!
(Miskec, 20. oktobar 2018 22:55)

Mislis obe Igokee, jer od 2007. postoje Igokea i Igokea-Partizan, nama dva Partizana, nema cak niti ceo jedan, vec samo jedna polovina, ali od njih i to je previse.

Savatiye

pre 5 godina

@ Kiza

Nisu dali 40, nego 50 poena. U statistici nema poena Branka Lazića.
Čuo Tomić da grobaroigokejci broje poene Srpskih igrača pa da im doskoči. Ali oni danas krkovani, pa od muke nisu u stanju da prebroje poene...

Zlatko

pre 5 godina

(the clash, 20. oktobar 2018 22:48)

Тако је, које досадне и глупе песме. Нигде жара.
(??????, 20. oktobar 2018 22:52)

Kako bre nigde žara? Šta je sa onim da se svi fenomenalno vesele na Jagodinoj svadbi? :)

Aleksej

pre 5 godina

deku-pogledaj omjer skokova.Dal je to odlican segment.To treba da ti nesto kaze.Prva jaca ekipa ce ti sve pojasniti.Zapamti ovo.A u april ponovo vas kida Buducnost.I obo zapamti isto.
(ogicg, 20. oktobar 2018 23:21)Bice Fmpovanje sutra.Nego imas li imalo dostojanstva kako te nije sramota da se uopste javljas na vesti o klubu koji nema poraz ove sezone...

Небојша

pre 5 godina

"Kompleksaši" će se načekati još mnogo godina... Zvezda je i u fudbalu i u košarci ušla u veliku i dugogodišnju seriju... dižemo se i rezultatski i finansijski i organizaciono... u svakom smislu... sledeći cilj je da postanemo standardni učesnici i Evrolige i Lige šampiona a onda i više...

Konstatacija

pre 5 godina

I onda se na kraju sezone pojavi neki Nemanja Gordić...
(PFC 1970, 21. oktobar 2018 08:26)

Pojave se i neki Vranješ ili Nidam pa te ostavi bez 4.mesta,pojave se Nenadić i Odžo pa ostaneš u polufinale KLS ali vrh svega je što se pojavi Sveti Nolan Smit i zakuca ekser u kovčeg,od koga nema opravka.
Gordiću je već vraćeno duplom merom a tek će biti demoliran,kao što će biti još jedna Igokea uskoro.

Borky

pre 5 godina

Da li su grobari izbrojali poene Srpskih igraca? 
(EUFORIJA, 20. oktobar 2018 22:42) 

Odustali, vide to im ne prolazi pa smisljaju nesto novo "pametno". Nema ih nesto veceras izgleda da im slovenacko "ukrkavanje" nije prijalo.
(KaraDjordje, 20. oktobar 2018 22:57)

Evo Ogi broji skokove na utakmici koja je tesena 20 razlike jos u 3/4. Sjajno,sta je sledece? Ugao bacanja auta?

Milos

pre 5 godina

ogicg, ti rece da zapamtimo i da nas Buducnost kida 20 razlike u Moraci? Kad ono jeste bilo kidanje, ali buducnosti. E sad, posto sam trenirao kosarku 10 godina, a pratim je dobrih 25, zapamti sta ti kazem: finale ABA bice Zvezda-Cedevita. Zvezda ce dobiti seriju 3-1. Buducnost nece doci ni do finala ove sezone.

Dado

pre 5 godina

Napokon normalan trener, i Radonja koji je odbranu dovodio do savršenstva znao je grešiti, recimo igra se protiv levskog, pobeda od 30 razlike a njemu prva petorka igra 36:00 min, iako za tri dana igra u el. Alimpiju bolje da ni nekomentarišem, uglavnom dobra minutaža za mlađe igrače što nam je svima drago.

miško

pre 5 godina

Bole, Faje je genijalan,Odžo i Cirbes su sila Radanov je briljantan,Simanić izvanredan,Lazić ih načeo a tek ostali, bolji nego ovi pomenuti.To je danas naša Zvezda.Punimo Pionir.

Entrenador

pre 5 godina

Grobari na aparatima! Jovic dao pet komada, Zvezda 3:1 Rad, Zvezda razbila Igokeu, Krka krnula patlidzan.. jos samo da ih danas Spartak rebne i kompletno su pukli!

severnjača

pre 5 godina

I onda se na kraju sezone pojavi neki Nemanja Gordić...
(PFC 1970, 21. oktobar 2018 08:26)

Vama se već javila "evropska" Krka!

Naša posla...

pre 5 godina

Milan Tomić gradi ozbiljnu ekipu... Dopalo mi se par specijala kod preuzimanja u odbrani, da se izbjegne da Regland brani na niskom postu... Momci fizički djeluju odlično, Sale Lukman radi sjajan posao... I na kraju naravno, još samo Stefan Marković :)))

Худ

pre 5 godina

Утакмицу по утакмицу а не на сваку победу о крају сезоне, Будућности, Партизану.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Vi mi pricate kako varvara ima malo na utakmicama Buducnosti a sinoc se samo cula skripa patika.Bruka ziva.
(ogicg, 21. oktobar 2018 12:04)

Bruka je ono sto vi pokazujete u EL