Subota, 20.10.2018.

12:15

Odbojkašice ispisale istoriju – Srbija je svetski prvak!

Odbojkašice Srbije pobedile su Italiju i postale šampionke Svetskog prvenstva u Japanu posle pet odigranih setova.

Izvor: LN

Odbojkašice ispisale istoriju – Srbija je svetski prvak! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

838 Komentari

Sortiraj po:

Kami

pre 5 godina

Bravo devojke. Krunisale su dobru formu zlatom.
Oduvek mi je ženska odbojkaška reprezentacija napominiji srpski tim. Pre svega zbog hemije, borbenosti i timskog duha. Brankica i Tijana su opasan tandem. I sve devojke dale svoj doprinos. Koliko je samo Busa bila pod pritiskom, pa i ne čudi da s vremena na vreme ne može sve da primi. Procentualno gledano, ona uopšte nije loš dizac. A njena igra u polju zajedno sa Silvijom i Brankicom je vrhunska. Pritom je morala da preuzme funkciju prvog primača iako je bila zamena. Tako da veliko bravo.
Stefana je u finalu briljirala. Izuzetno korisna i ubojita. Rašić opravdala ulogu najboljeg srednjeg blokera. Žao mi je što klupa nije dobijala više prilike da igra. Ali prvi tim nam je ubojit.
Maja je jedan od najboljih tehničara u istoriji odbojke. Inteligentna i lucidna. I četvrta najbolja serverka na prvenstvu. Prelepo za gledati. Živković kao njena zamena je vodila ekipu do evropskog zlata gde je pokazala da odlično igra Majinu ulogu. Stevanović vrhunski srednji bloker sa ubojitim servisima.
Silvija Popović je po statistici najbolji libero na prvenstvu. Njena borbenost i fleksibilnost su prelepi za gledanje.
Malešević nije imala veliku minutažu. No ona je pokazala da odlično prima ubojite servise. Ana Bjelica jednostavno nije imala prilike da se razigra i da pokaže šta ona zna.
Moram da izdvojim Brankicu koja je nekako u senci Tijane. Ali ona toliko doprinosi ovom zlatu i raspodeli poena da ne bi sav teret pao na Bošković. Egonou je više grešila upravo zbog toga što svaka lopta u napadu ide na nju. Pa opadne koncentracija od umora.
Tijanina kratka dijagonala iz smeča. Pogoditi taj ugao brzinom skoro sto na sat je neverovatno.
Čestitke devojkama. Pamtiće se ovaj tim kao zlatna generacija. Bravo.

Neprihvaćeni Gambit

pre 5 godina

Zanimljivo je da komentar sa najviše lajkova na ovu vest ( 3k+) nema takođe i isto toliko negativnih, a antirežimski je komentar. To znači da botovi nisu dobili instrukcije da "napadnu" ovu vest. A to samo još dalje implicira da botovi neće samoinicijativno da rade za režim, već samo onoliko koliko moraju, što znači da nema ideološke lojalnosti. Takvi režimi se izduvaju preko noći, kao što su i nastali "veliki" preko noći. Živi bili pa videli.
Odbojkašima naklon, poštovanje i hvala!

Sasa

pre 5 godina

Iskreno, ne bih ja mijenjao one pobjede nad Argentinom i Engleskom na svjetskom za tri ovakva ženska zlata. A ti čim to spominješ znači da te nešto tu kopka, i da nisi baš načisto s tim.
(Dino, 20. oktobar 2018 23:30)

Bolje jedno zlato, nego 3 finala bez pobede, u bilo kom kolektivnom sportu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (UteramTi Fino, 21. oktobar 2018 04:21)

# Link komentara

Dino, jedino sto svakoga ovde kopka jeste pokusaj umanjenja znacaja ostvarenih sportskih uspeha nase selekcije u mnogim drugim sportovima u odnosu na vasu fudbalsku selekciju, sto je sulud potez sa vase strane. I ne samo sulud vec i tuzan. Verujte, da kojim slucajem ne dodjete ovde, na vas niko ne bi ni pomislio, jer se ne jednacimo sa vama niti bi to ikada zeleli - uvreda je. A tumacenje svakog naseg odgovora na vase besmislice kao izrazavanje ljubomore na vas je jedna povrsna projekcija kompleksa preko grane. Ostavite to na strani svog plota i ne obracajte paznju na nas i nase uspehe. Mi smo svetski prvaci u zenskoj, a cetvrti u muskoj seniorskoj konkurenciji. Dok vi imate more. (; Univerzalni odgovor na sve. Pobrinite se za istinu u Jasenovcu i ostale logore smrti koje pokusavate predstaviti kao rekreativne centre. Ni manje nacije ni vece sramote. Vi imate problem sa sobom, drugi sa vama nikako, zapamtite to.

Downtown

pre 5 godina

Mihajlović OUT 
Veljković OUT 
Ognjenović OUT 
Rašić OUT 

Ćebić IN 
Brakočević IN 
Molnar IN 
Nikolić IN
(Mirko, 20. oktobar 2018 14:25)

Mirko OUT

Vanja.s

pre 5 godina

Svakoj odbojkašici po stan u Beogradu,po Mercedes Benz,a Maji Ognjenović koja je najstarija nacionalna penzija i svakako isto to treneru Terziću.One su donele zlato i mnogo radosti.Ako je fudaerima obećano 10milions evra pa corak,dati ovim curama,zaslužile su.

Pedjica

pre 5 godina

Idemooo...Srbijaaa je zemlja malaaa ali nam je svetskog prvaka dalaaa.
Sve ih rusimooo od redaaa tako im i trebaaa...Na krovu sveta su oneee Srbijooo sampioneee...
Idemooo Srbijaaa breee

UteramTi Fino

pre 5 godina

Iskreno, ne bih ja mijenjao one pobjede nad Argentinom i Engleskom na svjetskom za tri ovakva ženska zlata. A ti čim to spominješ znači da te nešto tu kopka, i da nisi baš načisto s tim.
(Dino, 20. oktobar 2018 23:30)

Bolje jedno zlato, nego 3 finala bez pobede, u bilo kom kolektivnom sportu.

Nele

pre 5 godina

USA ima više od 360 000 registrovanih igračica i, ako se ne varam, preko 4000 klubova.Srbija ne verujem da ima više od 80 klubova i ne mnogo više od 900 igračica koje su registrovane u savezu...Pa sad vi vidite kakav je ovo uspeh.Kapa dole devojke.Ovo je čudo nad čudima...

falsifikat originala

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.
(Rajko, 20. oktobar 2018 19:46)

A u originalu:

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati NOGOMET je NOGOMET dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog svIJEta samo da mozemo igrati finale svIJEtskog prvenstva u NOGOMETU.

NYC

pre 5 godina

Vučić da tipla 10 mln jevreja pod hitno.
Obećao si.
A i provera će biti da li si platio.
Volim svaku našu odbojkašicu.
Srbija !!!!!!!!!!

pantelejac

pre 5 godina

Znate šta, sve srpske reprezentacije pratim unazad 20-tak godina, možda i više, ali ove devojke su se tako strasno borile za svaki poen, da slobodno mogu reći da je pored muškog zlata iz Sidneja i zlata sa N. Zelanda ovo zaista najveće ostavljanje srca na terenu.

Dino

pre 5 godina

Ne bih menjao ovo za finale svetskog u fudbalu, nikada!
(Boiki, 20. oktobar 2018 15:20)

Iskreno, ne bih ja mijenjao one pobjede nad Argentinom i Engleskom na svjetskom za tri ovakva ženska zlata. A ti čim to spominješ znači da te nešto tu kopka, i da nisi baš načisto s tim.

sasa

pre 5 godina

Busa mi je oduzela 10 godina zivota....Jedna je Bjanka Busa...bravo za devojke...ta sreca u ocima..istinski osmeh...prava vrednost sporta je vidjena..nazalost odavno izgubljena u ostalim sportovima...

Šturm

pre 5 godina

Odbojka,sport koji se na Balkanu igra samo u Srbiji.
(t.b., 20. oktobar 2018 21:51)

Može se tako reći. Ima, doduše, pokušaja i u ostalim balkanskim zemljama, ali nešto ne ide.

Magdalena

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske. 

(Dušan, 20. oktobar 2018 15:32)

Istine radi, u Vizuri su igrale Tijana Boskovic, Bjanka Busa i Maja Aleksic koja nije ni ulazila u igru. Tesko da je to pola reprezentacije. Mihajlovic nije igrala u Srbiji. Rasic za Dinamo Pancevo. Ognjenovic, Veljkovic, Bjelica, Stevanovic, Pusic, Milenkovic, Zivkovic - sve CRVENA ZVEZDA. Silvija Popovic je iz Bara pa Postar, Malesevic je Uzice. Tako da, Vizura nije ni blizu polovine. Naprotiv.

zyx

pre 5 godina

Prvih 8 cine Brazil, Rusija, USA, Japan, kina, italija i 2 male zemlje (Holandija u kojoj zivim i Srb moja zemlja). Ukupno 2-2,5 milijarde stanovnika ode samo na prvih 8, a Srb koja ima oko 8 miliona je osvojila zlato. Sta reci, ali meni deluje kao lakse nego naciniglu u plastu sena. Bravooo, ponos, suze radisnice!!!

Boki S.

pre 5 godina

Malo je reći hvala,najlepše ste,najbolje...pored priznanja i čestitki devojke i stručni štab treba bogato nagraditi jer su nam kase prepune kako kažu čelnici.

manu manu

pre 5 godina

Imam 28 godina a zadnji put sam zaplakao kada mi je deda umro a to je bilo pre 10 godina.
Ja sam mislio da ne mogu da plačem više, ali evo desilo se posle 10 godina da zaplačem opet samo što je ovaj put ode sreće.
Bravo Devojke vi ste ponos Srbije i Republike Srpske.

Milutin

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.
(Rajko, 20. oktobar 2018 19:46)

Svaka čast na komentaru susjed, stvarno si se potrudio da zvučiš kao Srbin (pa se još potpisao kao "Rajko"), ali si malo providan sa ovom provokacijom. Da si napisao "osvojili svetsko prvenstvo u fudbalu" možda te ne bi ni provalili, ali se ovako jasno vidi ko si i odakle si.

Igrajte vi vaša finala i radujte se tome, mi ćemo da se radujemo i ponosimo ovim što imamo. I ne, nikad ne bi menjali titule u košarci, vaterpolu, odbojci i ostalim sportovima da bi igrali finale u fudbalu.

Nikola

pre 5 godina

Da l’ može jedan sportski uspeh da prođe, a da se ne pojave likovi koji mešaju politiku, porede sa fudbalom ili nešto treće!? Devojke su ostvarile fantastičan rezultat, a od ovih drugih tema vas samo jedan ili dva klika dele. Bravo devojke!

Jelena

pre 5 godina

Kao mala sam zamišljala da igram finale svetstkog prvenstva i naravno osvajam zlato. Sva prvenstva vrlo emotivno pratim ali ovo je bilo posebno, u vazduhu se osetilo da bi ovo moglo da bude naše, a kad su devojke krenule silovito sa pobedama znalo se da ce stici do samog kraja. Svaku utakmicu sam doživljavala kao da sam na terenu, ovu posebno. Devojke, ja sam ponosna na vas i ne mogu da opišem sreću koju osecam. Čestitam iz sveg srca...bravo.

analiza

pre 5 godina

Svaka cast devojkama.Tako se bori za tim,drzavu.Kada bi svi pristupali svom poslu kao ove devojke,gde bi nam bio kraj?Ali,lakse je odustati,ne boriti se,skloniti zadnjicu u stranu,biti general posle bitke,nego biti,recimo,kao ova mala Busa.Koja zna da je u prvom timu zbog povrede bolje od nje i koja sigurno cita komentare gde je proglasavaju najslabijom karikom u timu i kojoj nista nije islo od ruke u prvom setu finala.Ali,nije odustala,niti je trener odustao od nje,a ni saigracice.I,ona podize igru i bude,na kraju,medju boljima.Tijana je ekstra klasa.Kad je odbrana konacno malo procitala napad Ita,tj ove na E,kada nam je krenuo servis,lakse se disalo.Svidja mi se grafika Japanaca-brzina smeca ,visina skoka-raspona ruke kod smeca-to cini odbojku jos uzbudljivijom i dinamicnijom.Tesko je dva puta pobediti istog protivnika na velikim takmicenjima-nas su Poljaci dobili dva puta u muskoj odbojci i osvojili prvenstvo,sada nase devojke to rade Italijankama.Terzic bez igracice iz prve postave osvojio zlato,kapa dole.

vladimir

pre 5 godina

Zbog ovakvih trenutaka, fudbal nikad neće biti baš sve.Onakva borba, kakav ponos, to treba doživeti.Da nisu osvojili zlato, mnogi bi ih ovde omalovažavali, kako su gibitnice, kao da je svetsku titulu lako osvojiti.Odbojka se igra manje više svuda, ispred smo zemalja koje imaju mnogo više stanovnika, koje su moćnije, pa mogu čak da priušte i naturalizovane igračice.Zato je ova titula veliki uspeh i zaista možemo da budemo ponosni kakve odbojkašice i sportiste imamo.Svaka im čast i onaj ponos koji smo osetili kad smo slušali himnu dugo će se pamtiti.

fantom

pre 5 godina

Lupajte minuse, ali Busa je ubedljivo najslabija karika u timu.Samo u petom setu vec dve kardinalne greske.Istina, devojku ne vredi toliko ni kriviti, jednostavno trenutno na toj poziciji bolju i nemamo, a nazalost ona je ipak jako limitirana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Peca, 20. oktobar 2018 14:40) # Link komentara

Bjanka Busa je bukvalno sama izvukla drugi set, a u petom je odlicno igrala i pored gresaka. Ne treba zaboraviti da je Bjanka zamenila Milenkovicevu koja se povredila tokom prvenstva, to nije nimalo lako. Svaka joj cast, Vrbas je ponosan na Bjanku.

mm

pre 5 godina

Da se pridruzim cestitkama, mec nisam gledao iz opravdanog razloga ali vidim da je bio uzbudljiv. E sad ako bi mogla neka repriza bio bih zahvalan...BRAVO DEVOJKE.

HanSolo

pre 5 godina

Nikad mi BOŽE PRAVDE nije lepše zvučalo. Bogami, ja sam zaplakao... 
(Dabome, 20. oktobar 2018 18:59) 

I ja sam plakao, a isto sam bio ponosan kad sam slušao i plakao sa Anom uz Božiju pravdu u sred Pariza!

А. Петров

pre 5 godina

@“...ovo mi je najsladja medalja, sladja od onog dodavanja Kice i Moke na Filipinima.Ipak je ovo Srbija!!!”
(acomurija, 20. oktobar 2018 15:48)->->->->->->->->->->
Друже, Киће и МоКа су се додавали у Лијежу, а не у Манили.

miroslavmld

pre 5 godina

Napokom pravi broj komentara a ne samo za izvikane sportove sa milionskim honorarima. Srbija,zemlja sa neogranicenim potencijalima.Samo malo vise pameti i hrabrosti i eto boljitka za sve! Da na svim poljima pokorimo planetu!

Цар Паре и Магле

pre 5 godina

Свака част девојке, натерале сте ми сузе на очи. Силина којом сте смечирали у финишу петог сета показала је величину ваше жеља за победом. Наклон до пода.

drug Jataganac

pre 5 godina

Kad i mi muškarci plačemo, onda vam je jasno kakav ste uspeh ostvarile i koliko nas obradovale. Što je neko već napisao, toliko uspeha muških reprezentacija je odgledao u poslednjih plus tridesetak godina, pa nijednom nije zaplakao, a danas jeste. E, upravo to! Hvala vam do neba što ste ispisale istoriju. Poseban pozdrav za Bianku Bušu, meni lično najsimpatičniju igračicu. :)

VUK

pre 5 godina

Ajde predsednice budi kavaljer....otvori se za ove dame ! Imamo najbolje devojke na svetu. Neko napisa da ovo nije baš popularan sport! Taj neko nek ode od Trsta do Barija uz obalu...videće hiljade i hiljade terena za odbojku...u unutrašnjosti je isto .. Biti bolji samo od Italije je čudo . Ajde novac na sunce gospodo iz vlade Srbije

Ana

pre 5 godina

Devojkama sve cestitke od srca, nemate pojma koliko ste nas usrecile. A ono sto mene zanima je odakle potreba narodu da na sve ovo sto smo videli od nasih devojka, dodju ovde da pljuju Busu?

aleksandar

pre 5 godina

muska odbojka,maja kao nikola,tijana bije jace od paole,iako je korektor,igra genijalno kao nekad kvisko,ali bice zapamceno da je SRBIJA svetski sampion.TIM

zdrale77

pre 5 godina

Vi ste devojke ponos i dika nase zemlje, dotakle ste zvezde i nemojte nikada da stanete, jer ste inspiracija nasoj deci da se bave sportom, pokazale ste prave vrednosti kada je najteze.
Cestitke citavom strucnom stabu, svim devojkama i Bojani Milenkovic (koja se povredila i nije bila sa vama u zavrsnici)
Bravo :)

rew

pre 5 godina

Bravo Devojke !!!
Vodjene Majom na terenu, koja je apsolutno najbolji dizac na prvenstvu. Tijana MVP, sta
dalje. Brankica posle dva slabija meca, fenomenalno u polufinalu i finalu. Busa prima preko 80% lopti, pa i ne pogresila po neku. Silvija medju najboljim liberima na prvenstvu, sto je retkost za nas. Stefana i Rasic odlične, dominacija bloka nad protivnicima maltene na celom turniru. Klupa uvek sa 100% ulaze. Siguran sam da Terzic mnogo više kaze kad kamere nisu na njemu. Jednom reciju Bravo!!!

Српски родољуб

pre 5 godina

Хвала вам и све честитке на успеху! Штета што нам је држава таква, што нема ни преноса ни снимка ове утакмице на "ртс". Каква срамота. Извините драге одбојкашице због тога. Али ви сте тако велике у овом успеху да се и ја сам, као ваш верни навијач осећам као да сам заједно са Вама првак Света, на победничком постољу! Хвала вам! Ко је најјачи? Србијааа!!!

Evropska kloaka

pre 5 godina

@pitam se, da li postoji trofejnija drzava na planeti, u odnosu na broj stanovnika?!?
svaka vam cast devojke, neizreciv uspeh.
 (jasamlud,jesam, 20. oktobar 2018 19:14)

Necete si vi 'leba najesti od toga.

sasa

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.
(Rajko, 20. oktobar 2018 19:46)

E pa ja ne bi dao nista. Neka fudbaleri (i fudbalerke) sami to zasluze. Meni je ovako sasvim ok. I kad poredim sportiste kao ljude meni su mnogo drazi ovi sto nam redovno nose medalje (kosarkasi+ce, odbojkasi+ce, vaterpolisti i rukometasice) od ovih sto nam redovno nose razocarejna (fudbaleri). Nema tu sta da se menja!

njami

pre 5 godina

Napisah nakon srebra u Riu da sledi ciklus od 4 godine gde ce uzeti zlato na svakom velikom takmičenju zavrsivsi sa zlatom u Tokiju! Eto... Još jedno ostalo.

Markes

pre 5 godina

Nikad mi BOŽE PRAVDE nije lepše zvučalo. Bogami, ja sam zaplakao...
(Dabome, 20. oktobar 2018 18:59)

Da slazem se. To je verovatno ,izmedju ostalog , i zbog toga sto su nam pustili "ispravnu" epsku/ponosnu verziju himne. Naime postoji nesto sto ja nazivam "soft" ili "fejk" verzija nase himne koju nam cesto pustaju na velikim takmicenjima koja pocinje nesto kao flautom i ima deo gde jje kulminacija izvedena violinama odnosno gudckim instrumentima, koja meni zvuci vise kao soundtrack za neki los Americki retro vestern - scena zavrsnice filma gde kauboj jase ka zalasku sunca... Sve samo ne ponos koji himna treba da izazove. Da me neko ne shvati pogresno, ne rugam se himni samo iznosim moja zapazanja.

Saša

pre 5 godina

Sve ste carice, ne zna se koja je bila bolja! Smireno, pametno, najjače baš kada je najpotrebnije... apsolutno zaslužena titula, nema šta. Svaka vam čast!

mislite o tome

pre 5 godina

Svaka čast reprezentativkama Srbije, ali ne mogu da se otmem jednom utisku. Ne mogu da shvatim da sa toliko euforije građani jedne zemlje prate sve sportiste koje dolaze iz iste, a za krucijalna pitanja jedne države su blago rečeno mediokriteti. Više ih interesuje da li će ženska reprezentacija, moramo priznati, sporta koji nije baš nešto popularan u svijetu, nego da li će im plata biti na vrijeme, da li su zdravstveno osugirani, da li će uopšte naći posao, itd. "Hljeba i igara".
(neko_iz_mase, 20. oktobar 2018 17:54)

Prijatelju, kada se neko potpiše sa "neko", "neko iz mase" ili ono najgore "moje ime" znači da ga je sramota od samog sebe, a kada se pročita komentar jasno je i zšto.

Rajko

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.

обс

pre 5 godina

Успех је огроман и многи тога нису свесни! Уопште нису! Неки ће рећи да је одбојка непопуларан спорт? То је после фудбала спорт број 2 у свету! А у женској популацији је број 1! А колико је ово велики успех рећи ће и податак ( овим зовем, ако чита, неког из одбојкашког савеза да потврди или ме демантује и каже тачан податак) да Србија има регистрованих ранга 1000 одбојкаша и одбојкашица???! Бити првак света из овако мале базе је не огроман успех него ремек дело! Треба истражити и наградити читаву ову вертикалу, од г. Боричића па до г. Терзића на терену.

DCHHH

pre 5 godina

Kao da je neki uspeh. Iza nas su samo Japan; Holandija; Argentina; Nemačka; Kamerun; Meksiko, Kina; Italija; Turska; Bugarska; Kanada; Kuba, SAD; Rusija; Južna Koreja; Tajland; Azerbejdžan; Trinidad i Tobago, Brazil; Dominikanska Reprublika; Portoriko; Kazahstan; Kenija i još neki koji se nisu ni plasirali.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Čisto da se zna:
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske.
Rašić, Srpkinja sa Kosova.
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

Sta nije jasno? Predstavnice svih srpskih zemalja. Velika Srbija,brale.

Melenci selo u ravnici

pre 5 godina

Plasio sam se da me srce ne izda u zavrsnici 5-tog seta.
Devojke su odigrale u stilu Djokovica. Osecaj na kraju je bio velicanstven, nestvarno.

Mile

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske.

(Dušan, 20. oktobar 2018 15:32)

Ali zato se lupaju pare da bi se dovodili nizerazredni stranci u ZVEZDU I PARTIZAN.Kako u fudbalu, tako i u kosarci.
A ovde se upropastavaju klubovi i sport koji izbacuje nase najbolje sportiste.

Sta ces, kad menadzeri, politicari i bizmismeni, nemaju interes za ovaj sport.
Nema ovde transfera, pranja i skretanja novca.

To sam ja

pre 5 godina

Bas mi je zao, sto sem po 2 seta i 1/2 finalu i finalu nisam imao prilile da gledam ovo prvenstvo zob posla. Cestitke devojkama. Stvarno su fantasticne.

Autošovinista

pre 5 godina

Bravo devojke!!!! Sramota što rts nije prenosio, čak ni finale, ali ovo je zemlja fudbala, koji retko opravdava interesovanje za njega.....

Bezidejni genije

pre 5 godina

Ako oni koji vode ovu državu zaista hoće da pokažu koliko cene uspeh ove reprezentacije treba da novac koji su obećali fudbalerima za premiju na SP u Rusiji daju odbojkašicama.
Ili je to obećano znajući da od toga nema ništa za razliku od uspeha odbojkašica koji se mogao i očekivati.

Doduše niko se iz vlasti nije ni oglasio kada su odlazile u Japan, Dabogda da su znali da se ovo prvenstvo i igra.

Za kraj: BRAVO DEVOJKE!!!!!!!!!!!!!!!

bogi

pre 5 godina

Svako ko je imalo učio drusutvene predmete npr.socioligiju zna da pistoji drustvena osnova i i drustv. nadgradnja u koju spadaju prosveta ,kultura a izmedju ostalog i fuz.kultura-sport koji čine bit društva te jedno društo i državu ne čine samo vlast i država odnosno politicari već i sport koji je najveci reprezent drzave pogotovu ako je ona mala i kada ima manje stanovnika nego sto pojedine drzave imaju sporista u pojedinim spiortovima.Kamo srece da se deca više bave sportom prvenstveno zbog svog zdravlja nego odaju porocima.Kamo sreće da imamo sto više ovakvih predstavnika drzave.Zato bravo zlatne sportiskinje ,heroine,boginje!

Леонардо

pre 5 godina

Можда добијем гомилу минуса, али за мене кључни и најбољи играч финала је била Силвија Поповић. Увек кад је било густо, хватала је неухватљиво, дизала чекићем, све.Ко буде гледао снимак утакмице, натенане, без стреса, видеће о чему причам. Плус ми се и једна од девојака звала Силвија. Шта ћеш више. Остатак тима свака част. Није лако добити једног противника, два пута,(ко се бавио спортом, зна о чему причам), на једном врхунском турниру, а камоли овакву снажну, напаљену Италију која је била у еуфорији после Кине. Све у свему , свака част.

Stari čačanin

pre 5 godina

Čisto da se zna: 
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske. 
Rašić, Srpkinja sa Kosova. 
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

A što je to bitno odakle je ko.

Zoran

pre 5 godina

Devojke svaka vam chast. Apsolutno fantastichno i jako sam srecan za vash uspeh. Kao bivshi odbojkash znam koliko je to zahtevan sport i kako je jak shirom sveta. Biti svetski prvak u odbojci je strahovito teshko. BRAVO !!

Za to vreme vrli nam predsednik hoce nacionalni fudbalski satdion. Nije sala. Treba gledati reprezentaciju u kojoj pola igraca ne zna himnu, ostali ensto mrmljaju, a ima i onih koje je ne pevaju, jer ne osecaju Srbiju kao svoju zemlju.
Sa druge strane imamo kao zemlja jaku zensku i musku odbojku, vaterpolo, odlichnu kosharku i jos drugih sportova u koje se gotovo nista ne ulaze. fiskulturne sale gotovo da ne postoje u unutrashnjosti Srbije. Sale koje bi se koristile za treninge i stvaranje vrhunskih sportis

xxx7

pre 5 godina

Intoniranje himne...scena za sva vremena! Sve sa suzama u ocima, Maja ne moze da se smiri,a retitelj zavrsava kadar na Tijani, koja place i ne moze da obuzda emocije. Predivna slika,stvarno predivna, bravo devojke!

Acika

pre 5 godina

Mozes misliti pobedile Italiju u finalu, sad ce biti organizovan docek i sve ce biti isto, tako da ja ne pridajem znacaj ovome. A i odbojka me ne zanima, hokej na ledu je zanimljiviji sport.
(Noleaux Gioccovigh, 20. oktobar 2018 15:14)
Kakav čovek možeš da budeš da ulaziš na vest i komentarišeš nešto što te uopšte ne zanima. Bar su zaradile sportske penzije od 3000 eura a ti pati

www.com

pre 5 godina

A rts i prenos. Nista, nula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgsale, 20. oktobar 2018 16:24)

Pa mora jos malo da se placa, jos malo da se gledaju repriza na reprizu, serije, jos placanja, jos..pa mozda nekada bude i prenos??

bogi

pre 5 godina

Prebaciti Maju u muški tim i eto medalje , osim ukoliko nisu zaboravili Mitića nekada najperspektivnijeg svetskog dizača koji zbog sujete sekektora zajedno sa izvanrednim korektorom Petkovićem koji se može iskoristiti i kao primač ne može da primiriše prvom timu!

bogi

pre 5 godina

Maja genialac.Osam poena kao dizač i niz fenomenalnih lopti to mogu samo vanserijski igrači.Dizači kao ona i Nikola Grbić retko se radjjaju.Bravo legendarne devojke!

Dejan

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske.
(Dušan, 20. oktobar 2018 15:32)

Pa verovatno će sada"naš" predsednik obećati sve i svašta,nedajmo da svojom pojavom upropastiti ovaj veliki uspeh naših devojaka.

mia 011

pre 5 godina

@ kuma lija 20.10.2018. 14:55

Hvala od srca na cestitkama i lepim recima! Iz istog razloga su mnogi iz Srbije na svetskom prvenstvu u Rusiji navijali za hrvatske fudbalere i radovali se njihovim uspesima!!!

(Ima nas i ovde koji smo u dusi jos uvek Jugosloveni! Neka ste nam zivi i zdravi!!!)

HanSolo

pre 5 godina

Cestitke odbojkasicama, ali se bas u sportu vidi koliko smo jadni kao narod. Lozimo se kao da je to nesto bitno u zivotu, a samo je zabava za mase. Valjda je to beg od ruzne realnosti, gde niko nista ne preduzima, vec ceka da mu padne s neba. Onda je lakse pratiti sport i imati surogat uspeha. Nije ni cudo da ovaj deo portala uvek ima nenormalan broj komentara. Ljudi se bave sportom, koji ama bas nikakve veze nema sa njihovim malim zivotima (i sebe ubrajam tu) vec je samo deo cuvenog hleba i igara za potlacene.
(Miroljub, 20. oktobar 2018 15:36)

Vidiš kolko si izpao glup u stvari.. Sport je POKAZATELJ standarda u zemlji.. Ako uzmeš brojki iste veličine dve nacije, uvek je ona "bogatija" isto bolja u sportu.. A u Srbiji se polako ipak diže standard.. Vidim kako se u Nemačkoj i Francuskoj ne prati Fudbal zato što imaju bolji standard.. Ili u Americi košarku i bejsbol.. Lupio si ko maksim po diviziji..

Marko

pre 5 godina

Nije samo Maja Ognjenović opljačkana za individualnu nagradu već i Brankica Mihajlović.Em je u finalu Sili pokazala ko je gazda, em ako je Sila po statistici nešto bolje po učinku u napadu, Brankica je daleko bolja po igri u polju, tu je odmah uz nekoliko libera što je potpuno neverovatno.Da ne pričam o Zhu Ting koja je imala prosečan turnir i još joj je ekipa tek treća, dobila je nagradu na staru slavu.Silvija Popović ima bolju statistiku od De Đenaro, no po meni je Italijanka zaslužila nagradu, ali zašto onda ne i Maja?Još se Italijani bune zbog Rašić i Danesi, pa gospodo šta bi ste vi još hteli?Kada nam dođu još Milenković i Blagojević bićemo još jači, jasno je ko igra najbolju odbojku na svetu.

MiRa

pre 5 godina

Čisto da se zna: 
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske. 
Rašić, Srpkinja sa Kosova. 
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

I ja sam srbin iz Slovenije, ali sam SRBIN!

Dragana

pre 5 godina

Uspele su. Svaka čast. A nakon prvog seta nije izgledalo da će biti ovako na kraju. Ipak, finalni meč je bio finalni meč u punom smislu zato je pobeda još sladja. Bravo!

bogi

pre 5 godina

dibili smo dva mlada i perspektivna primača Milenković i Bušu.Uz odličnog nladog libera Pušić i fenomenalnu mladu Bošković uz srednjake i Brankicu koje mogu da igraju još 6-7 godina i kvalitetnog dizača ekipa strah i trepet za dugi niz godina!

Holiwoodski frizer

pre 5 godina

Tijana Boskovic najbolja odbojkasica sveta , svaka cast.
Ovakve sportiste drzava treba da drzi ko malo vode na dlanu dok su zivi.

neko_iz_mase

pre 5 godina

Svaka čast reprezentativkama Srbije, ali ne mogu da se otmem jednom utisku. Ne mogu da shvatim da sa toliko euforije građani jedne zemlje prate sve sportiste koje dolaze iz iste, a za krucijalna pitanja jedne države su blago rečeno mediokriteti. Više ih interesuje da li će ženska reprezentacija, moramo priznati, sporta koji nije baš nešto popularan u svijetu, nego da li će im plata biti na vrijeme, da li su zdravstveno osugirani, da li će uopšte naći posao, itd. "Hljeba i igara".

srpkinja iz Pozarevca

pre 5 godina

Čisto da se zna:
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske.
Rašić, Srpkinja sa Kosova.
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

U pravo tako sve su Srpkinje, jedino je to bitno.

Moca Novi Sad

pre 5 godina

Na žalost nisam gledao finale kao ni prethodne mečeve naših odbojkašica s' obzirom da nemam u paketu SK. No to je sad sporedna stvar. Najvažnije da su devojke pokorile svet i da ih čuveni balkon željno iščekuje. Živela Srbija!!!

обс

pre 5 godina

Шта је то Велика Србија? Србија до Токија! Честитам г. Боричићу који је академик одбојке, г. Терзићу који је показао да у Србији може да се оствари квалитет и наравно девојкама које су посвећене и селектоване по квалитету како физичком, спортском тако и оном који значи интелигенцију.

johnnie

pre 5 godina

Свака част даме, а и Зорану Терзићу и стручном штабу, који су годинама стварали шампионски менталитет репрезнтације.

nela

pre 5 godina

A zar nije ponos svakog građanina da čestita prvakinjama sveta a ne predsednika jedne zemlje bilo bi sramno! Bravo devojke živela Republika Srpska i Srbija!

jojo

pre 5 godina

da li je u bilo kom sportu timskom u poslednjih 30 godina neki tim bio u finalima i evropskog i svetskog prvenstva i olimpijskih igara u isto vreme. A da jesu Srbi i to dva puta: muška košarka i ženska odbojka, s tim da devojke imaju dva od tri moguća zlata. Apsolutno neverovatan uspeh. Imamo talenta za sve, osim za politiku. Pored jadne nam politike, ovo je prilika da svako od nas ko želi da živi u Srbiji nađe trunku podstreka za svoje lične uspehe a ne samo da se kitimo tuđim perjem. Pozdrav svima

Sir Oliver

pre 5 godina

Просто не знате шта је било лепше: да ли док сте их гледали како се боре и гину за сваки поен, или кад све заједно поносно певају "Боже правде" и уче нас како се воли домовина

nex

pre 5 godina

@NY A kako onda RTS prenosi neki masters ili GS ,cija su prava otkupili SK ili Eurosp. ili ko vec,kad igra Dkokovic? Sta,on je vise nas nego ove devojke@NY

Tri palme za dve bitange i ribicu

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski.
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08)

A ti kad već želiš da ispravljaš nekog,napiši 'srpski',a ne 'Srpski'.

Magdalena

pre 5 godina

Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

To ako je Zrenjanin u Crnoj Gori. A nadimak joj je bio Sosa jer tako tradicionalno zovu zene iz Crne Gore.

:)

pre 5 godina

Pošto nemam nijedan drugi program na kom bi se mogao očekivati prenos utakmice osim Eurosport i RTS-a, a ni na jednom nije bio prenos, zahvaljujem se B92 na mogućnosti da preko vas pratim makar rezultat uživo, da navijam i da se radujem. Svaka čast našim odbojkašicama i celom timu, naravno i treneru, na ovom uspehu! Kad smo stigli do finala nisam sumnjala da nećemo osvojiti zlato. Mnogo je lepo biti građanin ove zemlje, i inače, a pogotovo kad nas tako često obraduju naši sportisti. Volim svoju zemlju, volim Srbiju!! Pozdrav svima.

Najbolje

pre 5 godina

Ja volim sto je pravo prenosa imao sk posto su oni bili profesionalci i prenosili svaku utakmicu cak i u pola 4 ujutru kad igraju Meksiko i Portoriko ili ko vec a znate kad bi to rts uradio? Nikad. Samo bi prenosili nase i mozda 2. polufinale i borbu za trece mesto. Uh i Anja Spasojevic, secam se kada sam gledala svaki mec te 2006. kad je iskreno malo ko i znao da nase igraju na svetskom prvenstvu.

remax

pre 5 godina

bravo bosanke i crnogorke! hahaha
(dostojevski, 20. oktobar 2018 15:03)

Raduj se i ti komšija doprvak.
Ipak živiš DO PRVAKA sveta! :D

A

pre 5 godina

Ako nekom pre ovog meca nesto nije bilo jasno...sustinu i ono zbog cega su one postale SVETSKI SAMPIONI moglo se videti u par scena nakon pobede:
1.kapiten (M.Ognjenovic)...zove onu koja ju je menjala dok je bila odsutna (M.Rasic)...da zajedno prve prime pehar
2.rezervni libero (T.Pusic) na dodeli medlja ne nosi svoj, vec dres svoje odsutne (povrednjene) saigracice (B.Milenkovic)
3.pevaju himnu punim glasom sve zajedno sa rukom na srcu...
i scena za istoriju
3.MAJA ne moze da izdrzi...smeje se i place istovrmeno dok peva himnu!!!
Zar zaista neko misli da takve devojke...sa takvim kapitenom mogu da budu ista drugo osim PRVAK SVETA!
Hvala vam SAMPIONKE!

Nemanja

pre 5 godina

Ovo je najveci timski sportski uspeh u regionu u ovoj godini.
Svaka cast srpskim devojkama.
Da se zna da mogu da se osvajaju titule i pobedjuje u finalima.
A ne da se zavrsava takmicenje kao "doprvak" i bivas rastavljen na sastavne delove u finalu. A posle to jos i slavis.

#posmatrač, ne uvek nemi

pre 5 godina

Čisto da se zna:
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske.
Rašić, Srpkinja sa Kosova.
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.

zemunski kej

pre 5 godina

Dobar je selektor Terzic ali ipak ovo nam je najbolja generacija ikada, Tijana Boskovic je vec 2gu godinu br,1 igracica sveta,izdvaja se i Brankica Mihajlovic koja je medju 10 najboljih a i ostale su svetski vrh, Znaci svaka cast Postaru iz Uzica, klubu iz Lajkovca,Pazove kao i Zvezdi i Partizanu, Tu su stvorene ove najbolje igracice na svetu.

3DvarD

pre 5 godina

E steta, navijao sam da Italijanke pobede. Nema veze lepotice moje, bice bolje dogodine na turniru u Poljskoj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Noleaux Gioccovigh, 20. oktobar 2018 14:58) # Link komentara

Ovo je jednostavan primer koji govori u prilog tome da isti posetioci ovog sajta navijaju i protiv Novaka i protiv Srbije.I zato prestanite sa s**njima tipa "kakav smo mi to nezahvalan narod" kad krene pljuvanje po svemu nasem.

Marko

pre 5 godina

Heroina finala uz Tijanu Bošković, Bianka Buša pozdravlja sve dežurne pljuvače.Em dobro igra, em je prelepa (i još više zgodna,ima perfektno telo), em ima veliko srce i petlju kada je najteže.

deda

pre 5 godina

maja,brankica,stefana,tijana,..vs ebonu, tim je jaci od pojedinca mi imamo tim, mentalitet, struku, hvala savezu, strycnom timu i devojkama, divan vikend u srbiji

Stari čačanin

pre 5 godina

E ovo je uspeh Srbije!!! 
Bravo devojke!!! 
Najlepse i najbolje odbojkasice!!! 
Svetske,a nase!!!
(Jovan, 20. oktobar 2018 16:30)

Moram da te ispravim. Ovo nije nikakav uspeh Srbije, već srpskih odbojkašica. Šta država ima sa ovim.

Hagiano

pre 5 godina

Скраћена дијагонала у трећи метар из корекције са левом руком, потез финала. - Тијана креатор у петом сету.
Напокон Терзићу и ти да узмеш овај трофеј. Ех да је Маја мало млађа јер је врло вероватно да се повуче из репрезентације, њен недостатак немамо како да надокнадимо, битна је колико и Тијана и Бранкица...
Ваљда ће Живковић д научи нешто, толико година гледа у Мају па би био ред да преузме кормило.
Одбојкашка смо велесила, да се разумемо. Ватерполо, кошарка и одбојка су наши најтрофејнији спортови. Све остало је статистича грешка.

srle

pre 5 godina

Tijana je zasluzila MVP nagradu, mnogo su joj pomogle Maja Ognjenovic i Brankica Mihajlovic. Ovaj put bi istakao Stefanu Veljkovic koja je u cetvrtom i petom setu odigrala fenomenalno. Svaka cast devojkama, veliki uspeh Srbije.

xp

pre 5 godina

Ne bih menjao ovo za finale svetskog u fudbalu, nikada!
(Boiki, 20. oktobar 2018 15:20)

Brate, zasto ta pakost,kakve veze ima finale svestkog prvenstva u fudbalu sa ovim? Ovakvim komentarom samo oduzimas na znacaju sta su ove devojke ostvarile. Takve stvari se ne porede i naravno da ne bih menjao, kakva je to konstrukcija, zasto bih menjao? Niti je tvoje da menjas, ti nista nisi osvojio, niti imas. Ali budi iskren: da te je neko pitao na pocetku godine sta bi radije: da Srbija osvoji titulu svetskog prvaka u zenskoj odbojci ili da igra finale svetskog prvenstva u fudbalu , sta bi rekao? Ja bih se samo nasmejao i pitao kako moze da me pita tako glupo pitanje.

labud

pre 5 godina

Juce jedan strucnjak kaze nije igrala Sylla pa smo ih zato dobili.Srecom pa se I njihov selektor razume ko i ovaj komentator pa je drzao u igri,ona nam donese zlato.

nebojša

pre 5 godina

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs.

ovo je upustvo na sajtu RTS ako hoćete da date komentar. Pošto nema šanse da će da objave moju "zahvalnost", koristim priliku da se na ovom korektnom sajtu čuje moje mišljenje: RTS sramota.

максим

pre 5 godina

Свака част девојке понос Србије!!!!!!!!! За РТС ВЕЛИКА БРУКА И СРАМОТА.Важно је да редовно по 20.пут иде серија Село гори а баба се чешља!

ernesto che

pre 5 godina

Poterajte mi 4 zimske gume Yokohama R17 215/60,taman da sakrijete to zlato od carinika.Bravo šampionke naše!!!
(Điu,Liu i Sadriu, 20. oktobar 2018 15:15)

Zasta ce ti to, za traktor?? Ajde 215/40 ili 45 al 60! Dzip?!

xxx7

pre 5 godina

Slazem se da je docek postao izlizan, ALII sada je docek pod OBAVEZNOO,ALI OBAVEZNO! I u buduce, docek samo za prvake evrope,sveta i OI (zato je i postao malo dosadan, sto je pocelo da se sve i svako docekuje). Bravooo devojke, fenomenalna ekipa predvodjena nestvarnom Tijanom! Najvece bravo!

Aleksandar

pre 5 godina

Sve mi je jasno osim jednog. Kako to da ovakav mrgud, tuta-muta, baksuz, antipatičan trener,ćutolog, polusposoban i kako ste ga već nazivali, selektor Terzić uspe da osvoji Svetsko prvenstvo.

intimna prepiska sa moderatorom

pre 5 godina

"Samo Spartanke radjaju prave muškarce!"
Za sve pljuvače, pokajte se i verujte ubuduće!!!
Žene u nas veruju i kada gubimo...
Bravo lavice!

bot92 heaven

pre 5 godina

Sto smo takav narod da nemamo nimalo vere u svoj tim i samo nalazimo krivce.Krivac nije bitan cim su dosli do finala i dosle do 5 seta ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King Roger, 20. oktobar 2018 14:36)
I Boze kada trolcina koja troluje u korist Rogera Federera se pita kakav smo narod?????? Ima li veceg dna????


Bravo devojke , fantasticne ste , zajedno sa vasim trenerom!!!!

nemke

pre 5 godina

Bravo DEVOJKE! Svaka cast! Ne znam sta vise da kazem...

PS: Posto nisam gledao utakmicu, filtrirao sam komentare po "Nepreporučeni"... Tu se mogu procitati teske frustracije kod naseg naroda...

JPR24

pre 5 godina

Gde su oni sto su pljuvali posle Japana... Ili pak onaj juce sto je najavio da se Holandija igra sa srpskinjama ? Ah, da, eno ih tetoviraju RF...

Profa

pre 5 godina

Srbija je prva drzava koja je posle 27 godina objedinila titule evropskog i svetskog sampiona.
Pre nas to je uradio SSSR,drzava od 22 miliona kvadratnih kilometara i 290 miliona stanovnika.Srbija ima 88000 kvadratnih kilometara i oko 6.9 miliona stanovnika...pa vi vidite koji je ovo uspeh!

Acika

pre 5 godina

kad treba vidi se da je bolja egonu od boskoviceve
(mladen, 20. oktobar 2018 13:04)
Baš se vidi? I vidi se da si ti stručnjak!Sedi, jedan!!!!

Noleaux Gioccovigh

pre 5 godina

Mozes misliti pobedile Italiju u finalu, sad ce biti organizovan docek i sve ce biti isto, tako da ja ne pridajem znacaj ovome. A i odbojka me ne zanima, hokej na ledu je zanimljiviji sport.

Nemi posmatrač

pre 5 godina

Lepo ovo kad si Srbin, a imaš i Italijane u familiji,pa se nisam mnogo sekirao i ako izgubimo ali je ipak ovako bolje ! Bravo devojke, a neverne Tome...PSSST TIŠINA, KRALJICE DA ISPOŠTUJETE !

pusa

pre 5 godina

bravo bosanke i crnogorke! hahaha
(dostojevski, 20. oktobar 2018 15:03)

Ono tebe baš zabolelo srpsko zlato, aaa?
Eto vi slavite poraze u finalu, mi slavimo zlata i titule šampiona, što vi samo sanjate.

Darko

pre 5 godina

Kakav je "problem nastao" u petom setu pri rezultatu 13:12?! Kakva bre "dešavanja koja se rečima ne mogu opisati"?! Zar se tako pišu vesti?? ŠTA SE DOGAĐALO??

Miroljub

pre 5 godina

Cestitke odbojkasicama, ali se bas u sportu vidi koliko smo jadni kao narod. Lozimo se kao da je to nesto bitno u zivotu, a samo je zabava za mase. Valjda je to beg od ruzne realnosti, gde niko nista ne preduzima, vec ceka da mu padne s neba. Onda je lakse pratiti sport i imati surogat uspeha. Nije ni cudo da ovaj deo portala uvek ima nenormalan broj komentara. Ljudi se bave sportom, koji ama bas nikakve veze nema sa njihovim malim zivotima (i sebe ubrajam tu) vec je samo deo cuvenog hleba i igara za potlacene.

Gde ja živim

pre 5 godina

Devojke, nestvarno. Svaka vam čast. Bilo je malo greškica i brzopletosti, ali da ne kvarimo sliku bespotrebnim stvarima. Najbolje ste na svetu i uživajte. Sad samo još OI pa da proglasimo fajront.

Čestitke Terzi i stručnom štabu. Brlja i on, tvrdoglav je nekad, ali poznaje ove devojke u dušu, ima rezultate i meni je kul. Da ne cepidlačimo mnogo

Filip

pre 5 godina

@ (we are the champions, 20. oktobar 2018 12:35)

Ne kaze se zadnjim OI nego poslednjim OI. Osim sto si smarac i sto si toliko prso da po ceo dan spinujes sopstvene komentare na svim sportskim vestima, izgleda da si i nepismen takodje.

kapetan Mickey

pre 5 godina

Sramno zaista da RTS ovo nije prenosio da narod gleda uživa i oseti istinski ponos. Sebe ova vlast nesretna pokazuje po 10 puta dnevno u besmislenim aktivnostima a za ovakve heroine nema direktnog prenosa na javnom servisu. I naravno sad će da izginu ko će doček da organizuje ko će da se slika i iskoristi ovaj uspeh za ličnu i stranačku promociju. To je njihov jad i nek žive sa njim a devojkama svaka čast što su nam ulepšali dan mesec i godinu, što nam je taj osećaj lep probudio najlepše emocije.

analitika

pre 5 godina

Valjda ce sada neko da obezbedi iz "budzetske rezerve" neku nagradu od bar 30.000 eura po igracici. Ako imaju za decenije neuspesne skoro pa fudbalere, mozda ce imati i za stvarne odbojkasice.

ranko

pre 5 godina

Ko ista zna o sportu bilo mu je dovoljno da gleda ove devojke 5 minuta i da vidi da su tim,da uzivaju u igri.Nisu sve dale isti doprinos i zna se ko su nosioci igre,ali se to ne vidi u njihovom odnosu jedne prema drugoj.A Terzic koji insistira na tome da bude u njihovoj senci je cudo za srpske prilike.Biti toliko dugo uspesan,a ne gurati se u prvi plan mogu retki medju nama.A sada neka navale ovi drugi da se dice njihovim uspehom.

Stanko

pre 5 godina

Ovo finale nije bilo na RTS u ali zato danas da vidimo na dnevniku kad se Vucic danas probudio i kad je isao u wc to obavezno da nas javni servis obavesti jer bez toga ne mozemo da zivimo.......svaka cast zlatne devojke !!

alfabet

pre 5 godina

Ali ona teorija ne može se isti protivnik dobiti 2 puta je tolika nebuloza, ne znam samo ko je lupio tu glupost i zašto je narod usvojio to. Nigde veze nema. Ne govorim samo zbog ovog finala, nego inače se više puta ispostavilo da je to šuplje verovanje koje nema tačnosti ni malo. Sujeverje.

Србија до Токија

pre 5 godina

Бескичмењаке који овде остављају коментаре да питам, КО ЈЕ СВЕТСКИ ШАМПИОН?

shandonjito

pre 5 godina

Prelepo!!! Toliko hrabro, toliko odvazno, kao ljudi koji znaju kuda idu i kako se tamo dolazi, i koje nista na tom putu ne moze zaustaviti!
Podstetile su me na nase pretke iz Prvog svetskog rata, koji su imali strpljenje, volju, upornost, nepokolebljivost, sloznost, koje nikakve nedace nisu mogle zaustaviti u zelji da pokazu ljubav prema svojoj zemlji. Ovo su upravo najlepsi potomci tih predaka!
Inace, pre svetskog prvenstva sam bio misljenja da je sve osim prvom mesta relativni neuspeh. Verovatno su i one tako razmisljale. Tu misao nositi ceo turnir, imati breme uspeha sa sobom, i gurati dalje, ustajati svaki put kad padnes, to mogu samo sampioni!
Naklon do poda!!!

matori

pre 5 godina

auuu čoveče, ne znam šta bih rekao....
komentari o Terzi, Buši itd..... zaboraviti. ( ja ih nisam negativno komentarisao, ali ovi što su pametni i znaju....neka se pokriju ušima....)
svaka čast!!!!!!

Dušan

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske.

NY

pre 5 godina

Vi sto kukate sto RTS ne prenosi trebao bi da znate da je SK otkupio sva prava kada je odbijka u pitanju.SP i u muskoj i zenskoj kategoriji, evropske kupove.Prenosili su sve utakmice na svojim kanalima SK 1-10. To sto pukne veza nije do SK vec do linija. Meni MTS nudi da predjem na Arenu, Ne pada mi na pamet jer SK ima bolji sadrzaj.Ne imteresuje me ABA liga i nas fudbal ili fudbal Argentine, Italije.Ovde imam tenis, EL, fudbal kup nacija , EC, itd

Najbolje

pre 5 godina

Bravooo devojkeee :D Zlatne ste. Ovo je tako važan uspeh. Oduprele ste se nestvarnim napadima 1 Italijanske odbojkašice i Timski osvojile SVET.

milence

pre 5 godina

Al ste bre dosadni sa RTS, SK je otkupio prava i ne da ih nikom . Kako vam objasniti?

prilikom otkupa prenosa prednost uvek, ali uvek prvo ima drzavna televizija. znaci da su hteli mogli su.

Suza

pre 5 godina

Šta reći posle ovakvog meča i ovakvog uspeha. Za mene ste uvek bile najbolje na svetu i najkvalitetnija srpska reprezentacija. Ali moram istaći da je neverovatan osećaj konačno dobiti "potvrdu" za moja uverenja. Neizmerno vam hvala za volju, požrtvovanje i vrhunsku odbojku koju pružate svih ovih godina. Uživajte sad u svakom trenutku. Vi ste jednostavno naj naj...

acomurija

pre 5 godina

Pa normalno da smo najbolji na Svetu, jer jesmo najbolji.
A sad svi na aerodrom!
Polovini ovih, ove zlatne ekipe, mogu biti deda - ali, pratim sve sportove, i sam sam bio sportista, ovo mi je najsladja medalja, sladja od onog dodavanja Kice i Moke na Filipinima.
Ipak je ovo Srbija!!!

Neko@

pre 5 godina

Hoće li i dalje neko od nas da kritikuje Terzića...Dr.Terzića da se ispravim!
Inteligencija,znanje,hrabrost,mudrost,snaga...Sve sakupljeno u ove naše igračice i čoveka koji ih vodi.
Svaka čast,svaka čast devojke i treneru!
Svaka čast!!!

Stefan

pre 5 godina

Bravo devojke,bravo sampionke!!!
Savrsen turnir i zasluzeno osvojena zlatna medalja..
Fenomenalne Brankica,Tijana,Maja ,kao i sve devojke..
Odlucan mec u finalu je odigrala i Busa koja je mozda i odigrala najbolji mec u finalu.

SRBI LUDACI SVETSKI PRVACI!!!

ljupce

pre 5 godina

od 2001-e godine terzic je selektor i vodja pored terena.svaka medalja i svaki gran pri koji je osovjen je direktan uspeh terzica pa tek onda igracica.17 godina uspesne selektorske karijere zacinjene sa dva evropska zlata i sad sa svetskim zlatom.idemo po taj tokio 2020.mi to mozemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milan ( ne onaj što vređa Bušu)

pre 5 godina

A za sve branioce lika i dela Terzića, koji ruku na srce i nije bio loš na ovom prvenstvu osim standardnog ne traženja tajm auta na vreme i izbegavanja izmena:
Sve je ovo normalno, kada ima najbolje odbojkašice na svetu, naravno da ćemo tražiti pobede i prvo mesto

face

pre 5 godina

Bravo!!

Dok su primale pehar ide neka muzika, remix neki ali mi poznato...i setim se, to je muzika uz koju je Macho Man Randy Savage izlazio u ring :D

Bravo nase, rip Macho Man!

trebali su da puste od Triple h,here comes the king

Saruman

pre 5 godina

Sreća, sreća, RADOST!!! BRAVO, KRALJICE SVETA!!! Sve ostalo je u ovom trenutku suvišno, ostavimo se mudrovanja i svi da dočekamo ove devojke sutra! Zaslužuju da se pred njima poklonimo i da se slavi!!!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

U vezi prenosa,znaci za placanje pretplate RTS MORA da prenosi sve representativne selekcije u bilo kom sportu. Ukoliko u vezi sa tim ima nekih pravno-trzisnoekonomskih razloga i zavrzlama onda da drzava da nacionalnu frekvenciju SK i Areni (po jedan kanal oba),jer reprezentacija mora da ide na TV sa nacionalnom frekvencijom. Ovo ovako kako je sada je bezobrazluk da pola nacije ne moze da gleda istorijisko finale.

Миле

pre 5 godina

Браво!
Посебно признање селектору Терзићу, не верујем да на свету има селектора који постиже годинама одличне резултате са својом екипом, а да је толико оспораван.

Zoran

pre 5 godina

A na zvanicnom sajtu prvensta, u tweeter rubrici,samo poeni koje je Italija osvojila. Kakvi su luzeri ovi iz FTVB-ija, nemogu da nas smisle. Ali gospodo nazalost vama a vidim I nekima u Srbiji, Srbija je PRVAK SVETA.
Bravo devojke. Mogu da zamislim kakav je pritisak to bio. Sada da uzmete I sledecu Olimpijadu I da se zna ko je najbolji. A ovim luzerima iz svetske odbojakske ogranizacije, oladite malo.

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Postadose prvakinje celog sveta, aaaa.
Velikim slovima pisem SVAKA CAST I NAKLON DO PODA. Docek obavezan i priprema za Olimpijske igre i napad na zlato.
Sta Srbiji fali u odbojci jos?
- Muska titula prvaka sveta
- Zenska zlatna olimpijska medalja
Zene su osvojile 2X Evropsko prvenstvo i sada Svetsko prvenstvo
Muskarci : 2X Evropsko prvenstvo, Zlato na Olimpijadi i Zlato - Svetska liga. Neverovatna odbojkaska velesila.

лудило

pre 5 godina

Сузу нисам пустио када су мушкарци освајали свет у кошарци, одбојци, ватерполу, фудбалу...али ево први пут сада ми засузиле очи за неко злато наше репрезентације за 30 година колико пратим репрезентације!
Од Српских мушкараца се и очекује да буду најјачи, али да Српкиње одиграју овако храбро, јако, борбено, "мушки"...свака част не знам шта да кажем, одушевиле су.
Дочек обавезно у понедељак!
Ово је заиста велики успех.

Vecito u minusu

pre 5 godina

(Peca)Naravno da cu da ti lupam minuse kad pricas gluposti!Da si makar rekreativno igrao odbojku znao bi koliko je naporni igrati primaca.Busa je rezervni primac i nije planirano da ovoliko igra.Trebalo je da povremeno ulazi bez velike minutaze.Zbog povrede sve se to promenilo.E sad zamisli kad udjes u prvi tim u kljucnim mecevima i 95% servisa protivnika idu na tebe?Ona je ljudsko bice nije robot i naravno da gresi,svaka igracica je imala zute minute na ovom turniru.Cestitke igracicama za titulu i da ih vidimo na balkonu!!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Igra nasih devojka sa puno gresaka,ali neuporedivo raznovrsnija u odnosu na Italiju. Italija "jednostrana" ekipa. Ekipa od jedne igracice,Egone. Kad ide na nju Italija ima poene,kada ne ide na nju nista posebno,prosek. Nase su im poklonile masu poena,ukupno mozda i za ceo jedan set. U cetvrtom setu trebalo je da bude 25:5 za nase devojke i da se set zavrsi za 10 minuta. Na kraju 4. i 5. seta malo tih poena iz nasih gresaka nam se vratilo. Cestitke devojkama na upornosti,koncentraciji i stepljenju. Svaka cas za NASE SAMPIONKE SVETA!

Зоки

pre 5 godina

Алииииии,фудбалери су играли нерешено у Румунији што је историјски резултат и на следећем такничењу обећавају сензацију! И да видимо шта ће бити с Боаћијем и шта је поручио Бата Мирковић навијачима. Ова одбојка је небитан спорт,нема ту контакта ,не можемо то да разумемо. Пишите до вечерас о овоме и од сутра све по старом,а нашем најбољем спорту,фудбалу..

RedStarForever

pre 5 godina

Bravo bre!!!
Ali 14. poen 3. seta...da "objasni" zašto je ženska odbojka najbolji sport za gledanje!
Još jednom... BRAVO DEVOJKE!

Srle

pre 5 godina

Svaka cast nasim igracicama. Osvojeno zlato protiv Italije na maestralan nacin. Dodela nagrada je bila opet bila namestena sto je sramota.

RejMisterio

pre 5 godina

Bravo!!

Dok su primale pehar ide neka muzika, remix neki ali mi poznato...i setim se, to je muzika uz koju je Macho Man Randy Savage izlazio u ring :D

Bravo nase, rip Macho Man!

Станко

pre 5 godina

Србијанке? Можда ситничарим али Српкиње! Има нас у Србији, Херцеговини, Црној Гори, Босни, Хрватској, ТЗВ Косову, Македонији, Мађарској и Румунији.
Белодедић је Србин а не Србијанац.

Boćko

pre 5 godina

Ozbiljno se pozabaviti temom javnog servisa i reprezentacije. Reprezentacija Srbije u bilo kom sportu je vlasnistvo gradjana Srbije, a ne Sport Kluba. Neka Sport Klub prenosi Real, Barselonu, pa i Zvezdu i Partizan ali da ostavi reprezentaciju Srbije na miru! RTS nije prenosio istorijski dogadjaj srpskog sporta, svaka im cast na tome!
(Tolo, 20. oktobar 2018 14:55)

Mogu oni da otkupe šta god žele. Kupi SK i nemaš problem. I drago mi je što RTS ne prenosi, komentator na Sport Klubu je vrhunski, kao i sam prenos.

Jankić

pre 5 godina

Ajde Egonu idemo na novi rekord svetksog prvenstva u broju poena 49 poena zabijas dansa .camonnn 
(Nick Kyrgios, 20. oktobar 2018 13:39) 
Jel oborila svetski rekord?!? Šta bi?!?
ahahahahahhahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahh

Goran

pre 5 godina

Kako vas bre nije sramota da ovoliko pljujete? te Terzić nema pojma ,te Buša nema pojma.. a eto i Terzić i Buša zajedno sa svima ostalima na kraju uzeše zlato...
Mnogi ovde koji ostavljaju komentare nisu svesni da je ovo finale svetskog prvenstva gde samo nijanse odlučuju,hvala Bogu naše zlatne šampionke su baš za tu malu nijansu bile bolje i na kraju se zasluženo okitile titulom svetskog šampiona...što se mene tiče i da nisu uzele zlato ja ih ne bih kudio nikad,jer naše šampionke dolaze iz jedne male zemlje ,u kojoj se gotovo nimalo ne ulaže u sport ,već ako je neko talentovan mora ili da ima bogate roditelje ili bogatog sponzora da bi uspeo da do kraja izbrusi svoj talenat,jer bez ulaganja kao što znamo nikako ne ide !

Pako Alkaser

pre 5 godina

Srbija kad je u finalu, ona ga i osvoji, pozdrav za sve naše "susjede", ali samo se zlato broji, ništa doprvaci, ništa do-ovo, do-ono, samo GOLD sestre!

detelinarcan

pre 5 godina

nisam mogao da gledam pratim rezultat i opppsaaa bravo devojke eno moji se ukucani rasplakase zajedno sa njima, alal vera devojke, carice nase, istorija

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Imam samo jedno pitanje, ŠTA VI IMATE PROTIV TERZIĆA, ŠTA ČOVEK VIŠE TREBA DA URADI???

I BTW, IMA LI KOLEKTIVNI SPORT GDE NISMO OSVOJILI NEKAD NEŠTO?

MI SMO TAKVA SILA DA TO NIJE REALNO

ćiril stipsa

pre 5 godina

Bravo, bravo!
Bile ste sjajne a posebno pohvale za Bušu jer je izdržala stotite sarvisa ali i salve odvrathih kritika napisanih na ovom sajtu.
Bravo Bjanka!!
(Clay, 20. oktobar 2018 14:52)

To pisu ljudi koji nisu sport u zivotu trenirali, a odbojku gledaju jednom u 2 godine i to ako se nase bore za medalju.

ogulinOglo

pre 5 godina

Znate šta mene interesuje, gdje su i kako se sada osjećaju oni pljuvači što su posle poraza od Japana i Holandije bacali drvlje i kamenje po selektoru i igračicama. Kažu stručnjaci nemaju pojma, selektor neznalica, pobjeđuju samo male zemlje itd... Bravo dijevojke, lijepo je biti vaš navijač ovih dana, a bogami i godina

Magdalena

pre 5 godina

SK se obrukao. Puca im signal u 5.setu finala... Ovaj besmisleni studio, pola ceremonije videli nismo. Nije samo novac, treba nesto i znati kada se ovakve stvari realizuju.

Daca

pre 5 godina

Sto se ovaj RTS ne ugasi vise, bilo kako, samo da ne postoji.
Sramota je da nisu mogli da obezbede prenos, nebitno da li bi osvojile zlato ili srebro.Da je Vucko drzao neki od svojih obecavajucih govora bilo bi prenosa sto posto.
Kako tako, to je VELIKI uspeh.Samo se nadam da ove zlatne devojke nece gostovati na RTS u.
Cestitke za uspeh.

my way

pre 5 godina

od 2001-e godine terzic je selektor i vodja pored terena.svaka medalja i svaki gran pri koji je osovjen je direktan uspeh terzica pa tek onda igracica...
(ljupce, 20. oktobar 2018 15:35)

Ajde ne ponizavaj najbolje odbojkasice sveta. Ovaj uspeh je pre svega njihov, rezultat njihovog kvaliteta! One su ga, na kraju krajeva, na terenu ostvarile!

Che

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski.
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08)

Ma kaže se ŠAMPIONKE!!!

ljupce

pre 5 godina

ponovicu poslednju recenicu iz svog jucerasnjeg komentara:"vi ste nase zlato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"svaka cast devojkama i terzicu koji je napokon zapusio usta svim kriticarima.za mene licno otkrovenje prvenstva je bjanka busa.hrabro je uskocila umesto bojane,trpela gomilu jakih i nezgodnih servisa i jos doprinosila u napadu.borila se zaista kao lavica.zapamtio sam i onaj odgovor "strucnjaka" koji je nazvao anu bjelicu zakrpom.e ta zakrpa je prvak sveta.mozes samo da joj zavidis.

SRBIJA JE NA KROVU SVETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDEMOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

King Roger

pre 5 godina

Sto smo takav narod da nemamo nimalo vere u svoj tim i samo nalazimo krivce.Krivac nije bitan cim su dosli do finala i dosle do 5 seta i da izgube nine smak sveta i ne znaci da je neko kriv vec da ima neko bolji a naravno tu je i sportska sreca.Bitno je da se ne predaju sto i odlicno rade.Samo napred mozemo da pobedimo.Uzivajte malo ni drugi na svetu nije mala stvar sobzirom iz kakve drzave dolaze.

PROFESOR

pre 5 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa., Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

djumbir

pre 5 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... Taaaaaakooooooo jeeeee BREEEEEEEEE eee........

Auuu od ovog preskače srce!

Ima li ko jači???

daragn

pre 5 godina

Ne moze se uzeti titula kada primac u svakom setu u najvaynijim momentima nije u stanju da vrati prijem. Samo Mihajlovic igra u napadu. valjda je 80 odsto lopti i 3 setu islo na nju. Tijana Bokokovic u 1 i 3 setu maltene ne postoji.Potpuno procitana, udara monotonu u mesta na kojima je italijanke cekaju. Najslabija utakmica Boskovic u dresu reprezentacije. Egonu, s druge strane ubija. O takticki postavljenoj boljoj igri italijanski nema potrebe ni da se prica. Znaci, Busa i Boskovic totalno indisponirane. I, nazalost, to je odlucilo finale.

Toooo

pre 5 godina

Bruka i sramota za režimski RTS, koji nije omogućio prenos. Zato će odmah da pročitaju telegram koji će ovaj uputiti. Stidite se. A devojke, svaka čast!

dragacevac

pre 5 godina

Pre 30 godina u Cacku na jednom zidu osvane grafit "TVBG šarena laža". Nista se nije promenilo

RTS Sarena laža...a mi utakmicu pratimo tekstualno, bar da ima na radiu...

pozdrav iz Dragaceva

uzgred cestitam divnim devojkama veliku medalju. Koja god da bude....

Profesor u školi

pre 5 godina

Ne znam, meni ovo dosadno, nezanimljivo...Vise bi voleo da budemo prvaci sveta u fudbalu, ali muškarci, a ne žene. Mislim, ono, svaka cast, ali...booooring!

cvetak zanovetak

pre 5 godina

Тако је бреееееееееее!!!! Србијааа! Честитке свим девојкама и стручном штабу! Опет поносан што сам Србин!

kurt valdhajm

pre 5 godina

Da cujemo sad hejtere sto pljuju selektora koji je iz malene Srbije PRVAK SVETA !! Gde ste vi to pljuvaci I u cemu prvaci sveta !??

nislija

pre 5 godina

U trecem setu ni jednu loptu Tijana nije dobila, sad dal je to bila taktika ili ne ne znam ali mi je cudno. Umesto svaka druga na nju da ide jer je najbolja ono svaka deseta

my way

pre 5 godina

Ma bravo, devojke! Bravo, carice! Naklon do poda sve i jednoj! Verovao sam u vas kvalitet, znao da mozete do titule, branio Nikolu Grbica i momke od nicim zasluzenih kritika, jer izvlace maksimum i u vrhu su... Hvala vam od srca! I meni je puno srce sto ste ono za sta vredite i ostvarile, sto ste materijalizovale kvalitet koji imate i dosanjale svoj san! Sada se ponosno vratite kuci, svetske i evropske sampionke nase, da proslavimo zajedno! Srbijaaaa!!!!!

Hogar

pre 5 godina

Ajde Egonu idemo na novi rekord svetksog prvenstva u broju poena 49 poena zabijas dansa .camonnn
(Nick Kyrgios, 20. oktobar 2018 13:39)
Mukice sad pati....

Nebitno ili nije bitno

pre 5 godina

Gotovo je. Srbija je prvak Sveta! A svi silni selektori na ovom sajtu mogu da pljunu pod prozor i Buši i Terziću, a bogami i ostalim igračicama. Svaka čast devojkama. Mala država a svetski i evropski prvak.

ZujA

pre 5 godina

Sada su svi pametni.A pogledajre vase komentare kada nije islo.Svi bi vi mogli da budete selektori od odbojke do fudbala.moja preporuka da se vise nikda ne hvatatate tastature

temaklasica

pre 5 godina

Sujeta Zorana Terzica I Maje Ognjenovic zbog koje se ne igra na Tijanu,verovatno ce kostati izgubljenog finala.Ali,I ovo je izvanredan uspeh.

haos

pre 5 godina

Auu koji strucnjaci ovde u komentarima.Zemlja puna znalaca ocito.Navijajte ili nemoj da gledate ako vam smeta selektor, igracice.Koja smo mi jadna nacija, pa to je strasno.

M.Popović

pre 5 godina

Sramota od RTS. One igraju, one pobeđuju one su prvaci sveta a rts prikazuje neki biser tuđe zemle a na drugom neke gorile kako vuku kamione ... Bedno.

Pera

pre 5 godina

Predsednice, neka kinta za ove devojke?? A ne.. ti obecavas samo onima za koje znas da ne mogu da pobede! Izvin'te na smetnji! Bravo, devojke!

kralj

pre 5 godina

Tijana Boskovic je verovatno najbolja igracica na svetu,da ona ima fizikalije kao ova Italijanka,njena realizacija bi bila vise od 80%.

my way

pre 5 godina

Bravo devojke (1:1). Samo hrabro, jako i do kraja.

Nešto nikako ne razumem, pa ako neko može da objasni komentare, od "sve osim zlata je neuspeh", do "imamo 2,5 igračice, ostale su prosek ili pojma nemaju". Nešto mi se tu ne slaže.
(gigatrend, 20. oktobar 2018 13:36)

Igracice su nam sjajne i zasluzuju zlato jer su bolje i kvalitetnije od Italijanki sto su dosta puta u prethodnom periodu i dokazale. Ja sam uz njih sta god da bude, ali ne dam ni na Busu ni na jednu od ovih devojaka jer su sve vrhunske odbojkasice.

Mladen cg

pre 5 godina

Idemo , nema predaje! Iako italijanke imaju prednost u setovima, naše djevojke imaju potrebnu vjeru u pobjedu! Maja , napokon, više lopti distribuira ka Bošković i pobjeda ne može izostati!
Srbija!!!

Clay

pre 5 godina

Bravo, bravo!
Bile ste sjajne a posebno pohvale za Bušu jer je izdržala stotite sarvisa ali i salve odvrathih kritika napisanih na ovom sajtu.
Bravo Bjanka!!

dr. Udo Brinkman

pre 5 godina

Finale gubimo zbog ziherasa Terzica, covek je jednostavno luzer. Da li je jos neko primetio da je Tijani i Brankici zabranio smec servise, Italijanke vise rizikuju i zato su blize pobedi.

bane

pre 5 godina

Pisem na pauzu pre pocetka petog seta, siguran sam da je nase zlato a i da izgubimo nisam nezadovoljan... Bravo tako se bori i gine za nasu zemlju

serUm

pre 5 godina

Svaka čast! Bile smo raznovrsnije, Italijanke imale samo onu sa perčimom, a mi 2 haubice a i ostale su doprinele dosta. Trofej kao onaj Noletov iz Šangaja ;)

Ivan

pre 5 godina

Greška je Terzića, ne ide Busi pa mjenjaj brate.Ode nam zlato bezveze.5 poena u 5 setu
(Slavko Vrekic, 20. oktobar 2018 14:39)

Greska ne greska mi smo prvaci sveta, a covek ko ih je doveo na krov sveta je upravo Terzic, tako da je on upravo najzasluzniji!!!

BODIBOND

pre 5 godina

www.sipragezabava.com/sport klub-1-uzivo.html- link
(King Roger, 20. oktobar 2018 14:06)

Ne valja taj link posto cesto zapuca. Gledam tekme na tom linku pa znam.

Srbin

pre 5 godina

Nik Kirgios

Jesi li sad miran.Ajde sada devojku pod ruku i u prirodu u setnju i da izbacis tu negativnu energiju koju sa sobom nosis kada god srpski sportisti igaju.Imas ti i drugi nick

rudular

pre 5 godina

hahahahahaha. evo znalcima,svi znaju iz kuce sve,i dalje pojma nemaju,recimo reprezentacija Jupitera je sigurmo bolja od nas hahahaha. u rupe svi

Peca

pre 5 godina

Lupajte minuse, ali Busa je ubedljivo najslabija karika u timu.Samo u petom setu vec dve kardinalne greske.Istina, devojku ne vredi toliko ni kriviti, jednostavno trenutno na toj poziciji bolju i nemamo, a nazalost ona je ipak jako limitirana.

goblin

pre 5 godina

Po mom skromnom mišljenju Maja spada među 5 najboljih sportista koje je ova zemlja ikada imala,a tu racunam i muskarce.Svaka čast devojkama!

Borky

pre 5 godina

Nevjerovatnonda zadnjih 10 poena u 3 setu svi idu na Mihajlovic a ne na najbolju igracicu dok italijanke forsiraju svoju najbolju igravicu. Tehnicar ili selektor?

pravda

pre 5 godina

Kakav prelep osecaj gledati ove devojke kako se bore za svoju zemlju i zastavu i grb i narod..a onda se setim bobana marjanovica i nikole jokica..napred devojke do pobede, samo vi znate koliko vam je tesko tamo a pljuvacima je lako da uz fotelje pljuju a vrv u zivotu nisu pobedeli ni u partiji klikera nekoga.

Johnny

pre 5 godina

Vodis 8:2 te potom samo 9:8. Italijanke delovale kao da one vode, a ne mi onako blede i utucene uprkos vodjstvu. Gazi ih bre do 2:2! Nema predaje.

Mirni !

pre 5 godina

Bravo !
Svako slovo je višak !
Obradovale ste iskrene patriote ove male zemlje VELIKIH odbojkašica !
Uživajte u svom trijumfu i istini da ste dale koliko ste mogle i time postale najbolje na planeti Zemlji !

Sunce Slobode

pre 5 godina

Bravo lepotice! Bravo lavice!
Kako ste kvrcnule posle njihovog vodjstva u petom setu i samlele ih do kraja. Kakav mentalitet i psihicka snaga, neverovatno! Uzivajte, zasluzile ste, ZLATO JE VASE!

kuma lija

pre 5 godina

Bravo djevojke!!! kakva ekipa! još su i prezgodne! Pozdrav iz Hrvatske,u ovakvim trenutcima nije mi žao šta se oduvijek i uvijek osjećam jugoslavenom! Ovakvu lozu samo Juga može imati! Respect i prema onima koji će mi reći da je ovo zlato samo srpsko,ali ja ne mogu protiv svoje duše.

vaske

pre 5 godina

kakva borba i jednih i drugih!!!!!! pa ovo ljudi nije viđeno ni na muskom odbojkaskom svetskom prvenstvu. Srbija od danas zemlja kosarke i odbojke.

Tolo

pre 5 godina

Ozbiljno se pozabaviti temom javnog servisa i reprezentacije. Reprezentacija Srbije u bilo kom sportu je vlasnistvo gradjana Srbije, a ne Sport Kluba. Neka Sport Klub prenosi Real, Barselonu, pa i Zvezdu i Partizan ali da ostavi reprezentaciju Srbije na miru! RTS nije prenosio istorijski dogadjaj srpskog sporta, svaka im cast na tome!

Гиле

pre 5 godina

Ови што пљују Бушу, треба да знају да се повредио наш први примач. Тако да је смањен избор.

JovicaPavlovic

pre 5 godina

Naše devojke su psihički nespremno ušle u meč!
Te je deo obaveza stručnog štaba. Loša koncentracija, stegnute , nervozne... šteta.
Ostaje da se nadamo da će se smiriti. Znanje imaju, veštinu imaju i htenje imaju ... sto je do njih !

tamo daleko

pre 5 godina

Prvi set ne moze gore. Potpuno u grcu, glavni elementi servis i prijem ocajni. Busa najslabija karika, ali djevojka daje svoj maksimum. Boskovic ispod nivoa. Terzic ne reaguje. Talijanke puno bolje zasad.

Dragan

pre 5 godina

Nasa startna postava,njih 5 vrh vrhova.Busa ne moze igrati ni u nasem prvenstvu,preslaba je za velike utakmice.Drugo,devojkama se vidi strah u ocima,a ko se boji ne moze biti i ne zasluzuje da bude sampion...

Džoni

pre 5 godina

Nemojte prerano da kritikujete Bušu! Eto ona je napravila odlučujuću razliku u drugom setu a i ostale devojke su odigrale maestralno. Ako ovako nastave nema zime. Dobro je neko napisao da Italijanke od prvog seta ne mogu bolje, a mi ne možemo gore.

MRMOT

pre 5 godina

Da li je Bjanka Buše neki rod selektoru Terziću?
I Rej Čarls bi video da je ova najveća rupa na svetu. Definitivno je najbolja igračica Italje, osvojila je najviše pojena za Italiju.

gigatrend

pre 5 godina

Bravo devojke (1:1). Samo hrabro, jako i do kraja.

Nešto nikako ne razumem, pa ako neko može da objasni komentare, od "sve osim zlata je neuspeh", do "imamo 2,5 igračice, ostale su prosek ili pojma nemaju". Nešto mi se tu ne slaže.

Filip

pre 5 godina

Sta vam znaci izvorna Italijanka? Da mora da pokaze porodicno stablo da bi igrala? Nije dovoljno sto je rodjena u svojoj drzavi? Ako jednog dana budemo imali top fudbalera koji je rodjen ovde, a njegovi roditelji migranti sa bliskog istoka, niko se nece zaliti. Kao sto se ni sad ne zalimo kad nam Madjar donese titulu, igra dobro tenis, itd
Slazem se da ne treba naturalizovati, kao sto smo Pejdz u kosarci, al ko je rodjen negde, treba da igra

only fools and horses

pre 5 godina

Kad vec hoces da pricas srpski, pisi ga kako treba
(karius, 20. oktobar 2018 13:25)

Ne može, nema prava niko ko ne piše srpskim pismom (ne ulazim sad o raspravu o ćirilici i latinici), ko ne koristi naša slova da ispravlja bilo koga što se pravopisa tiče. Reči: vec, hoces pricas, pisi ne postoje u našem jeziku.

nex

pre 5 godina

Drugi set,poezija. Alal vera. Samo mudro.
Ali,detalj kojim me je kupio italijanski selektor,Boskovic odapinje ludacku dijagonalu,on joj aplaudira. Svaka cast

deda

pre 5 godina

Bez obzira na kraj utakmice svi veliki poznavaoci igre da se izvinu maloj Busi za sve izreceno. Ovo pisem za vreme drugogo seta gde dete igra fenomenalno. Da li ste svesni na kojoj poziciji igra i sa koliko odgovornosti sa samo 23 godine.

Hmmm

pre 5 godina

Ako izgube svi ce traziti da Terzic da ostavku i Busa ce biti najvise kriva, a Tijana ne moze sama da osvoji zlato. Ako pobede Terzica se nece setiti, isto i Buse, ali ce zato Tijana sama osvojiti zlato.

Sale

pre 5 godina

Ajmoo Srbijoo.. Dok mladi beze iz drzave zbog najlosije ekonomske situacije u Evropi,dok narod gladuje,dok je kriminal i korupcija na najvecem mogucem nivou itd itd ipak cemo se veseliti i euforicno pratiti sportiste jer da je samo hleba i igara.. E moja Srbijo,zemlja propasti..

karius

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski.
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08)
Kad vec hoces da pricas srpski, pisi ga kako treba

Dušan

pre 5 godina

ovi što napadaju Bušu, kao da ne gledaju meč.

devojka je danas solidna ,u prvom setu su sve igrale loše pa i ona, u drugom sve odlično pa i ona.

Comsheeya Nis

pre 5 godina

Ukucaj u Google pretragu "doctor dance apk", nadji WSS 2.1 u rezultatima, instaliraj na android telefonu i gledaj mnoge sportske (izmedju ostalih i SK) kanale ako nemas drugo resenje...

BODIBOND

pre 5 godina

Trolovati je inace srpska rec.
(Facts, 20. oktobar 2018 13:40)

Ni reci kao sto su slajs, smec, forhend, bekhend, parking, gol, korner, film, lizing, spajz... nisu srpske reci pa ih koristimo jer nemamo svoje reci za to.

Dabome

pre 5 godina

@goran...i ostali
Ajde DOSTA bre o Buši!
Ako cemo realno, trenutno su sve loše (trema ili šta vec), ali bože moj...
Budimo uz naše devojke i kad im ide i kad im ne ide...najviše od svih bi ONE volele da pobede, ali ako i ne pobede uspeh je ogroman.
Nadajmo se u nastavku da ce da zaigraju kako znaju...ajmooo

Tempest Hokuro

pre 5 godina

Egonu ništa posebno, sve savršene lopte pretvara u poen, sve lošije lopte ili u aut ili u blok. Italijanska tehničarka odlična.

Facts

pre 5 godina

Sta vam znaci izvorna Italijanka? Da mora da pokaze porodicno stablo da bi igrala? Nije dovoljno sto je rodjena u svojoj drzavi? Ako jednog dana budemo imali top fudbalera koji je rodjen ovde, a njegovi roditelji migranti sa bliskog istoka, niko se nece zaliti. Kao sto se ni sad ne zalimo kad nam Madjar donese titulu, igra dobro tenis, itd 
Slazem se da ne treba naturalizovati, kao sto smo Pejdz u kosarci, al ko je rodjen negde, treba da igra
(Filip, 20. oktobar 2018 13:07)

Kao sto smo Dilana Enisa da bi igrao u fmpu 3 meseca, sve se moze u ovoj banana drzavi

veliki strumf

pre 5 godina

Katastrofalan prvi set u apsolutno svim elementima od prvog poena: prijem, servis, smeč, blok, igra u polju koja gotovo ne postoji. Italija s druge strane perfektna. Mi ne možemo slabije (Tijana sigurno ne može slabije), Italijanke teško da mogu bolje. Nadam se preokretu.

maxy

pre 5 godina

Ali ovi sa IQ 30 sto pljuju selektora sto je doveo devojke do finala svetskog (najmanje), evropskog zlata i finala olimpijade??? Takav strucnjak vam ne valja? Sta ocekivati od zemlje gde postoje pojedinci koji pljuju Novaka ili Sasu Djordjevica.

Miodrag

pre 5 godina

@only fools and horses, 20. oktobar 2018 13:39
Tačno, ali evo ja kao jedan od tih imam već 35igodišnju naviku.
Tako sam naučio da "brzo" kucam dok nije bilo naših slova , a zbog posla uvek mi je us tastatura.
Sa mobilnog nekad, kao sad, ide sr tastatura.

некле

pre 5 godina

Људи моји, Бошковић и Михајловић!
Имамо две супериграчице у тиму и то је то.
Ове две играчице праве разлику јер су суперкласа.
И генрално цео наш тимски спорт треба да буде усмерен у прављењу супреиграча, мегазвезда, јер они доносе трофеје.
90'их смо били супер сила у сваком колективном спорту,али смо имали светске мега звезде у свим спортовима, Пикси, Мијат, Савичевић, Грбићи, Миљковић, Перунићић, Шапић, Шкрбић, Икодиновић, Бодирога, Ђорђевић итд итд...зато смо и били суперсила.
То морамо да вратимо опет.
Такође све похвале Терзићу.
Човек је врхунски тренер, суперкласа.

my way

pre 5 godina

Ne mogu nazalost da gledam, ali nase se izgleda naljutile! Samo napred, devojke!
PS Busa je sjajna, mozete/mozes da mlatis koliko hoces!

Vlada

pre 5 godina

Reprezentativni sport, na žalost, sve manje biva interesantan mešanjem nacija... sve više liči na klupski. Gledam sastav italijanske reprezentacije, i veoma mi je drago što što mogu da navijam za srpsku reprezentaciju, i da budem, bez obzira na današnji rezultat, veoma, veoma ponosan na naše devojke. Napred Srbija!

Facts

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski. 
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08) 

Trolovati je inace srpska rec.

Srdjan

pre 5 godina

Brankica igra sjajno danas, svaka cast, iskustvo je cudo u ovakvim mecevima. Realno, Busa jeste najslabija karika ali ne treba pljuvati djevojku, sigurno daje sve od sebe, a to sto trenutno nemamo bolju je druga stvar.

Suza

pre 5 godina

Ajmo devojke, samo hrabro, srcem. Verujem u naseg kapitena i kapetana Maju Ognjenovic, u sigurnu i jaku ruku Tijane Boskovic, u razorni smec Brankice Mihajlovic, u neprobijni zid Milene Rasic, u neverovatnu odbranu Silvije Popovic.

gigatrend

pre 5 godina

Maksimalna podrška za devojke i selektora, ali državni službenik Republike Srbije ne bi smeo da peva "srpskog kralja...".

Srećno devojke!

dr janko

pre 5 godina

Jel ima negde da se nadje SK sa srpskim komentatorom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos, 20. oktobar 2018 12:18)

Nema Miloše jer su došli neki i zauzeli sva mesta.

Sasa

pre 5 godina

Jel ima negde da se nadje SK sa srpskim komentatorom?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milos, 20. oktobar 2018 12:18)

# Link komentara

Prelistaj domacu stream ponudu. Licno gledam strane i svejedno mi je. Na tebi je da odlucis. Strani se lakse nalaze.

no time for losers

pre 5 godina

we are the champions - uvek maksimalno prihvatljivi komentari za široke mase, želja da se dopadne ogromnoj većini. Na svakoj vesti uvek u prvih nekoliko, jer ako se zakasni sa komentarom smisao istog ne postoji ako nije najviše lajkovan :)

veliki strumf

pre 5 godina

Isti problemi kao i juče, opet ne možemo da organizujemo dobre napade zbog ocajnog prijema. Nedopustivo u finalu da se ovako prima servis. Ni blok nam za sada ne funkcioniše, a i iz servisa se mnogo gresi.

mirkojova84

pre 5 godina

Bravo za RTS još jednom... posle klubova, prestaše da prenose i reprezentaciju. Važno je da gledamo Vučića uz doručak, ručak i večeru.

nekatamo

pre 5 godina

Gledam neki ruski strim ovog meca, i ne razumem jezik ali razumem da jedina dva nasa imena koje spominju posle svakog poena su Boskovic i Busa hahah

sah 88

pre 5 godina

Ovo do sada je ogroman uspeh iako bih voleo da bude zlato i iskreno ga očekujem. Međutim za sve pljuvače da kažem da je za ovaj fantastičan uspeh i kontinuitet medalja koje mi osvajamo u najpopularnijem ženskom sportu najzaslužni SLEKTOR TERZIĆ kojeg tastatura “stručnjaci” iz fotelje uvek neosnovano pokušavaju da omalovaže. Srećno do TITULE!

Nikola

pre 5 godina

Sve nacionalne televizije TREBA UKINUTI!
2018 godine a vecinska Srbija treba da prati finale svetskog prvenstva gde igra Srbija tekstualno...kao da 1948 godina.

Ljubomilko

pre 5 godina

Da nemaju ove dve izvorne italijanke ne bi se ni kvalifikovale na prvenstvo. Šta uradi novac od sporta da su i reprezentacije maltene klubovi.

ElHombre

pre 5 godina

Kako god bilo ponosan sam na ove devojke, medju najboljima na svetu a sa minimalnim uslovima, to znaci jako dobra struka, volja i jaki umovi ovih devojaka!

Запад

pre 5 godina

Због свих који су етикетирали Бјанку Бушу као узрок због којег нећемо играти финале, желим јој злато и аплаузе испред Скупштине града!

Идемо брее!!!

goran

pre 5 godina

znam da ce neki naci opravdanje za busu I njen oooocajan prijem, kako je opterecena, kako svaki servis ide na nju, ali I ide bas zbog toga sto je ocajna, pa da l je ovo moguce jedan dobar prijem da nema od 15 servisa, u polju I na mrezi deluje pogubljeno, covece bre menjaj je

iza ugla

pre 5 godina

Napred na zlatnu medalju. Ako uspete Srbija ce vas nagraditi I zlatnim penzijama, jer narod zna da ceni koliko ste doprineli ugledu Srbije u svetu, a penzije iznose sest prosecnih plata, skoro 3000 evra. Ako ne uspete onda nesto manje.

we are the champions

pre 5 godina

Napred naše lavice!!!Ovaj uspeh naših odbojkašica može se meriti sa SP u Indijanapolisu,olimpijskim zlatom u odbojci 2000,vaterpolo zlatom sa zadnjih OI,..Zato svi složno da navijamo za naše zlatne odbojkašice.Veliki,ogroman uspeh tako male države da ima učesnika finala SP,...Svaka čast.Respekt do neba za naše plave gracije!!!!

mirkojova84

pre 5 godina

Bravo za RTS još jednom... posle klubova, prestaše da prenose i reprezentaciju. Važno je da gledamo Vučića uz doručak, ručak i večeru.

we are the champions

pre 5 godina

Napred naše lavice!!!Ovaj uspeh naših odbojkašica može se meriti sa SP u Indijanapolisu,olimpijskim zlatom u odbojci 2000,vaterpolo zlatom sa zadnjih OI,..Zato svi složno da navijamo za naše zlatne odbojkašice.Veliki,ogroman uspeh tako male države da ima učesnika finala SP,...Svaka čast.Respekt do neba za naše plave gracije!!!!

Nikola

pre 5 godina

Sve nacionalne televizije TREBA UKINUTI!
2018 godine a vecinska Srbija treba da prati finale svetskog prvenstva gde igra Srbija tekstualno...kao da 1948 godina.

maxy

pre 5 godina

Ali ovi sa IQ 30 sto pljuju selektora sto je doveo devojke do finala svetskog (najmanje), evropskog zlata i finala olimpijade??? Takav strucnjak vam ne valja? Sta ocekivati od zemlje gde postoje pojedinci koji pljuju Novaka ili Sasu Djordjevica.

Clay

pre 5 godina

Bravo, bravo!
Bile ste sjajne a posebno pohvale za Bušu jer je izdržala stotite sarvisa ali i salve odvrathih kritika napisanih na ovom sajtu.
Bravo Bjanka!!

kuma lija

pre 5 godina

Bravo djevojke!!! kakva ekipa! još su i prezgodne! Pozdrav iz Hrvatske,u ovakvim trenutcima nije mi žao šta se oduvijek i uvijek osjećam jugoslavenom! Ovakvu lozu samo Juga može imati! Respect i prema onima koji će mi reći da je ovo zlato samo srpsko,ali ja ne mogu protiv svoje duše.

A

pre 5 godina

Ako nekom pre ovog meca nesto nije bilo jasno...sustinu i ono zbog cega su one postale SVETSKI SAMPIONI moglo se videti u par scena nakon pobede:
1.kapiten (M.Ognjenovic)...zove onu koja ju je menjala dok je bila odsutna (M.Rasic)...da zajedno prve prime pehar
2.rezervni libero (T.Pusic) na dodeli medlja ne nosi svoj, vec dres svoje odsutne (povrednjene) saigracice (B.Milenkovic)
3.pevaju himnu punim glasom sve zajedno sa rukom na srcu...
i scena za istoriju
3.MAJA ne moze da izdrzi...smeje se i place istovrmeno dok peva himnu!!!
Zar zaista neko misli da takve devojke...sa takvim kapitenom mogu da budu ista drugo osim PRVAK SVETA!
Hvala vam SAMPIONKE!

Tolo

pre 5 godina

Ozbiljno se pozabaviti temom javnog servisa i reprezentacije. Reprezentacija Srbije u bilo kom sportu je vlasnistvo gradjana Srbije, a ne Sport Kluba. Neka Sport Klub prenosi Real, Barselonu, pa i Zvezdu i Partizan ali da ostavi reprezentaciju Srbije na miru! RTS nije prenosio istorijski dogadjaj srpskog sporta, svaka im cast na tome!

Ivan

pre 5 godina

Greška je Terzića, ne ide Busi pa mjenjaj brate.Ode nam zlato bezveze.5 poena u 5 setu
(Slavko Vrekic, 20. oktobar 2018 14:39)

Greska ne greska mi smo prvaci sveta, a covek ko ih je doveo na krov sveta je upravo Terzic, tako da je on upravo najzasluzniji!!!

pusa

pre 5 godina

bravo bosanke i crnogorke! hahaha
(dostojevski, 20. oktobar 2018 15:03)

Ono tebe baš zabolelo srpsko zlato, aaa?
Eto vi slavite poraze u finalu, mi slavimo zlata i titule šampiona, što vi samo sanjate.

Vecito u minusu

pre 5 godina

(Peca)Naravno da cu da ti lupam minuse kad pricas gluposti!Da si makar rekreativno igrao odbojku znao bi koliko je naporni igrati primaca.Busa je rezervni primac i nije planirano da ovoliko igra.Trebalo je da povremeno ulazi bez velike minutaze.Zbog povrede sve se to promenilo.E sad zamisli kad udjes u prvi tim u kljucnim mecevima i 95% servisa protivnika idu na tebe?Ona je ljudsko bice nije robot i naravno da gresi,svaka igracica je imala zute minute na ovom turniru.Cestitke igracicama za titulu i da ih vidimo na balkonu!!

Запад

pre 5 godina

Због свих који су етикетирали Бјанку Бушу као узрок због којег нећемо играти финале, желим јој злато и аплаузе испред Скупштине града!

Идемо брее!!!

Magdalena

pre 5 godina

Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

To ako je Zrenjanin u Crnoj Gori. A nadimak joj je bio Sosa jer tako tradicionalno zovu zene iz Crne Gore.

Profa

pre 5 godina

Srbija je prva drzava koja je posle 27 godina objedinila titule evropskog i svetskog sampiona.
Pre nas to je uradio SSSR,drzava od 22 miliona kvadratnih kilometara i 290 miliona stanovnika.Srbija ima 88000 kvadratnih kilometara i oko 6.9 miliona stanovnika...pa vi vidite koji je ovo uspeh!

Suza

pre 5 godina

Ajmo devojke, samo hrabro, srcem. Verujem u naseg kapitena i kapetana Maju Ognjenovic, u sigurnu i jaku ruku Tijane Boskovic, u razorni smec Brankice Mihajlovic, u neprobijni zid Milene Rasic, u neverovatnu odbranu Silvije Popovic.

Daca

pre 5 godina

Sto se ovaj RTS ne ugasi vise, bilo kako, samo da ne postoji.
Sramota je da nisu mogli da obezbede prenos, nebitno da li bi osvojile zlato ili srebro.Da je Vucko drzao neki od svojih obecavajucih govora bilo bi prenosa sto posto.
Kako tako, to je VELIKI uspeh.Samo se nadam da ove zlatne devojke nece gostovati na RTS u.
Cestitke za uspeh.

fantom

pre 5 godina

Lupajte minuse, ali Busa je ubedljivo najslabija karika u timu.Samo u petom setu vec dve kardinalne greske.Istina, devojku ne vredi toliko ni kriviti, jednostavno trenutno na toj poziciji bolju i nemamo, a nazalost ona je ipak jako limitirana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Peca, 20. oktobar 2018 14:40) # Link komentara

Bjanka Busa je bukvalno sama izvukla drugi set, a u petom je odlicno igrala i pored gresaka. Ne treba zaboraviti da je Bjanka zamenila Milenkovicevu koja se povredila tokom prvenstva, to nije nimalo lako. Svaka joj cast, Vrbas je ponosan na Bjanku.

Milutin

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.
(Rajko, 20. oktobar 2018 19:46)

Svaka čast na komentaru susjed, stvarno si se potrudio da zvučiš kao Srbin (pa se još potpisao kao "Rajko"), ali si malo providan sa ovom provokacijom. Da si napisao "osvojili svetsko prvenstvo u fudbalu" možda te ne bi ni provalili, ali se ovako jasno vidi ko si i odakle si.

Igrajte vi vaša finala i radujte se tome, mi ćemo da se radujemo i ponosimo ovim što imamo. I ne, nikad ne bi menjali titule u košarci, vaterpolu, odbojci i ostalim sportovima da bi igrali finale u fudbalu.

Toooo

pre 5 godina

Bruka i sramota za režimski RTS, koji nije omogućio prenos. Zato će odmah da pročitaju telegram koji će ovaj uputiti. Stidite se. A devojke, svaka čast!

King Roger

pre 5 godina

Sto smo takav narod da nemamo nimalo vere u svoj tim i samo nalazimo krivce.Krivac nije bitan cim su dosli do finala i dosle do 5 seta i da izgube nine smak sveta i ne znaci da je neko kriv vec da ima neko bolji a naravno tu je i sportska sreca.Bitno je da se ne predaju sto i odlicno rade.Samo napred mozemo da pobedimo.Uzivajte malo ni drugi na svetu nije mala stvar sobzirom iz kakve drzave dolaze.

remax

pre 5 godina

bravo bosanke i crnogorke! hahaha
(dostojevski, 20. oktobar 2018 15:03)

Raduj se i ti komšija doprvak.
Ipak živiš DO PRVAKA sveta! :D

MiRa

pre 5 godina

Čisto da se zna: 
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske. 
Rašić, Srpkinja sa Kosova. 
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

I ja sam srbin iz Slovenije, ali sam SRBIN!

Stanko

pre 5 godina

Ovo finale nije bilo na RTS u ali zato danas da vidimo na dnevniku kad se Vucic danas probudio i kad je isao u wc to obavezno da nas javni servis obavesti jer bez toga ne mozemo da zivimo.......svaka cast zlatne devojke !!

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Postadose prvakinje celog sveta, aaaa.
Velikim slovima pisem SVAKA CAST I NAKLON DO PODA. Docek obavezan i priprema za Olimpijske igre i napad na zlato.
Sta Srbiji fali u odbojci jos?
- Muska titula prvaka sveta
- Zenska zlatna olimpijska medalja
Zene su osvojile 2X Evropsko prvenstvo i sada Svetsko prvenstvo
Muskarci : 2X Evropsko prvenstvo, Zlato na Olimpijadi i Zlato - Svetska liga. Neverovatna odbojkaska velesila.

Mirni !

pre 5 godina

Bravo !
Svako slovo je višak !
Obradovale ste iskrene patriote ove male zemlje VELIKIH odbojkašica !
Uživajte u svom trijumfu i istini da ste dale koliko ste mogle i time postale najbolje na planeti Zemlji !

Acika

pre 5 godina

Mozes misliti pobedile Italiju u finalu, sad ce biti organizovan docek i sve ce biti isto, tako da ja ne pridajem znacaj ovome. A i odbojka me ne zanima, hokej na ledu je zanimljiviji sport.
(Noleaux Gioccovigh, 20. oktobar 2018 15:14)
Kakav čovek možeš da budeš da ulaziš na vest i komentarišeš nešto što te uopšte ne zanima. Bar su zaradile sportske penzije od 3000 eura a ti pati

Nebitno ili nije bitno

pre 5 godina

Gotovo je. Srbija je prvak Sveta! A svi silni selektori na ovom sajtu mogu da pljunu pod prozor i Buši i Terziću, a bogami i ostalim igračicama. Svaka čast devojkama. Mala država a svetski i evropski prvak.

manu manu

pre 5 godina

Imam 28 godina a zadnji put sam zaplakao kada mi je deda umro a to je bilo pre 10 godina.
Ja sam mislio da ne mogu da plačem više, ali evo desilo se posle 10 godina da zaplačem opet samo što je ovaj put ode sreće.
Bravo Devojke vi ste ponos Srbije i Republike Srpske.

Šturm

pre 5 godina

Odbojka,sport koji se na Balkanu igra samo u Srbiji.
(t.b., 20. oktobar 2018 21:51)

Može se tako reći. Ima, doduše, pokušaja i u ostalim balkanskim zemljama, ali nešto ne ide.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

U vezi prenosa,znaci za placanje pretplate RTS MORA da prenosi sve representativne selekcije u bilo kom sportu. Ukoliko u vezi sa tim ima nekih pravno-trzisnoekonomskih razloga i zavrzlama onda da drzava da nacionalnu frekvenciju SK i Areni (po jedan kanal oba),jer reprezentacija mora da ide na TV sa nacionalnom frekvencijom. Ovo ovako kako je sada je bezobrazluk da pola nacije ne moze da gleda istorijisko finale.

ćiril stipsa

pre 5 godina

Bravo, bravo!
Bile ste sjajne a posebno pohvale za Bušu jer je izdržala stotite sarvisa ali i salve odvrathih kritika napisanih na ovom sajtu.
Bravo Bjanka!!
(Clay, 20. oktobar 2018 14:52)

To pisu ljudi koji nisu sport u zivotu trenirali, a odbojku gledaju jednom u 2 godine i to ako se nase bore za medalju.

лудило

pre 5 godina

Сузу нисам пустио када су мушкарци освајали свет у кошарци, одбојци, ватерполу, фудбалу...али ево први пут сада ми засузиле очи за неко злато наше репрезентације за 30 година колико пратим репрезентације!
Од Српских мушкараца се и очекује да буду најјачи, али да Српкиње одиграју овако храбро, јако, борбено, "мушки"...свака част не знам шта да кажем, одушевиле су.
Дочек обавезно у понедељак!
Ово је заиста велики успех.

Станко

pre 5 godina

Србијанке? Можда ситничарим али Српкиње! Има нас у Србији, Херцеговини, Црној Гори, Босни, Хрватској, ТЗВ Косову, Македонији, Мађарској и Румунији.
Белодедић је Србин а не Србијанац.

обс

pre 5 godina

Успех је огроман и многи тога нису свесни! Уопште нису! Неки ће рећи да је одбојка непопуларан спорт? То је после фудбала спорт број 2 у свету! А у женској популацији је број 1! А колико је ово велики успех рећи ће и податак ( овим зовем, ако чита, неког из одбојкашког савеза да потврди или ме демантује и каже тачан податак) да Србија има регистрованих ранга 1000 одбојкаша и одбојкашица???! Бити првак света из овако мале базе је не огроман успех него ремек дело! Треба истражити и наградити читаву ову вертикалу, од г. Боричића па до г. Терзића на терену.

Holiwoodski frizer

pre 5 godina

Tijana Boskovic najbolja odbojkasica sveta , svaka cast.
Ovakve sportiste drzava treba da drzi ko malo vode na dlanu dok su zivi.

zyx

pre 5 godina

Prvih 8 cine Brazil, Rusija, USA, Japan, kina, italija i 2 male zemlje (Holandija u kojoj zivim i Srb moja zemlja). Ukupno 2-2,5 milijarde stanovnika ode samo na prvih 8, a Srb koja ima oko 8 miliona je osvojila zlato. Sta reci, ali meni deluje kao lakse nego naciniglu u plastu sena. Bravooo, ponos, suze radisnice!!!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Čisto da se zna:
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske.
Rašić, Srpkinja sa Kosova.
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

Sta nije jasno? Predstavnice svih srpskih zemalja. Velika Srbija,brale.

sasa

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.
(Rajko, 20. oktobar 2018 19:46)

E pa ja ne bi dao nista. Neka fudbaleri (i fudbalerke) sami to zasluze. Meni je ovako sasvim ok. I kad poredim sportiste kao ljude meni su mnogo drazi ovi sto nam redovno nose medalje (kosarkasi+ce, odbojkasi+ce, vaterpolisti i rukometasice) od ovih sto nam redovno nose razocarejna (fudbaleri). Nema tu sta da se menja!

xxx7

pre 5 godina

Intoniranje himne...scena za sva vremena! Sve sa suzama u ocima, Maja ne moze da se smiri,a retitelj zavrsava kadar na Tijani, koja place i ne moze da obuzda emocije. Predivna slika,stvarno predivna, bravo devojke!

Jelena

pre 5 godina

Kao mala sam zamišljala da igram finale svetstkog prvenstva i naravno osvajam zlato. Sva prvenstva vrlo emotivno pratim ali ovo je bilo posebno, u vazduhu se osetilo da bi ovo moglo da bude naše, a kad su devojke krenule silovito sa pobedama znalo se da ce stici do samog kraja. Svaku utakmicu sam doživljavala kao da sam na terenu, ovu posebno. Devojke, ja sam ponosna na vas i ne mogu da opišem sreću koju osecam. Čestitam iz sveg srca...bravo.

srpkinja iz Pozarevca

pre 5 godina

Čisto da se zna:
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske.
Rašić, Srpkinja sa Kosova.
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

U pravo tako sve su Srpkinje, jedino je to bitno.

bane

pre 5 godina

Pisem na pauzu pre pocetka petog seta, siguran sam da je nase zlato a i da izgubimo nisam nezadovoljan... Bravo tako se bori i gine za nasu zemlju

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Imam samo jedno pitanje, ŠTA VI IMATE PROTIV TERZIĆA, ŠTA ČOVEK VIŠE TREBA DA URADI???

I BTW, IMA LI KOLEKTIVNI SPORT GDE NISMO OSVOJILI NEKAD NEŠTO?

MI SMO TAKVA SILA DA TO NIJE REALNO

Stari čačanin

pre 5 godina

Čisto da se zna: 
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske. 
Rašić, Srpkinja sa Kosova. 
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

A što je to bitno odakle je ko.

M.Popović

pre 5 godina

Sramota od RTS. One igraju, one pobeđuju one su prvaci sveta a rts prikazuje neki biser tuđe zemle a na drugom neke gorile kako vuku kamione ... Bedno.

ljupce

pre 5 godina

ponovicu poslednju recenicu iz svog jucerasnjeg komentara:"vi ste nase zlato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"svaka cast devojkama i terzicu koji je napokon zapusio usta svim kriticarima.za mene licno otkrovenje prvenstva je bjanka busa.hrabro je uskocila umesto bojane,trpela gomilu jakih i nezgodnih servisa i jos doprinosila u napadu.borila se zaista kao lavica.zapamtio sam i onaj odgovor "strucnjaka" koji je nazvao anu bjelicu zakrpom.e ta zakrpa je prvak sveta.mozes samo da joj zavidis.

SRBIJA JE NA KROVU SVETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDEMOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mislite o tome

pre 5 godina

Svaka čast reprezentativkama Srbije, ali ne mogu da se otmem jednom utisku. Ne mogu da shvatim da sa toliko euforije građani jedne zemlje prate sve sportiste koje dolaze iz iste, a za krucijalna pitanja jedne države su blago rečeno mediokriteti. Više ih interesuje da li će ženska reprezentacija, moramo priznati, sporta koji nije baš nešto popularan u svijetu, nego da li će im plata biti na vrijeme, da li su zdravstveno osugirani, da li će uopšte naći posao, itd. "Hljeba i igara".
(neko_iz_mase, 20. oktobar 2018 17:54)

Prijatelju, kada se neko potpiše sa "neko", "neko iz mase" ili ono najgore "moje ime" znači da ga je sramota od samog sebe, a kada se pročita komentar jasno je i zšto.

jojo

pre 5 godina

da li je u bilo kom sportu timskom u poslednjih 30 godina neki tim bio u finalima i evropskog i svetskog prvenstva i olimpijskih igara u isto vreme. A da jesu Srbi i to dva puta: muška košarka i ženska odbojka, s tim da devojke imaju dva od tri moguća zlata. Apsolutno neverovatan uspeh. Imamo talenta za sve, osim za politiku. Pored jadne nam politike, ovo je prilika da svako od nas ko želi da živi u Srbiji nađe trunku podstreka za svoje lične uspehe a ne samo da se kitimo tuđim perjem. Pozdrav svima

drug Jataganac

pre 5 godina

Kad i mi muškarci plačemo, onda vam je jasno kakav ste uspeh ostvarile i koliko nas obradovale. Što je neko već napisao, toliko uspeha muških reprezentacija je odgledao u poslednjih plus tridesetak godina, pa nijednom nije zaplakao, a danas jeste. E, upravo to! Hvala vam do neba što ste ispisale istoriju. Poseban pozdrav za Bianku Bušu, meni lično najsimpatičniju igračicu. :)

JPR24

pre 5 godina

Gde su oni sto su pljuvali posle Japana... Ili pak onaj juce sto je najavio da se Holandija igra sa srpskinjama ? Ah, da, eno ih tetoviraju RF...

Sir Oliver

pre 5 godina

Просто не знате шта је било лепше: да ли док сте их гледали како се боре и гину за сваки поен, или кад све заједно поносно певају "Боже правде" и уче нас како се воли домовина

Marko

pre 5 godina

Heroina finala uz Tijanu Bošković, Bianka Buša pozdravlja sve dežurne pljuvače.Em dobro igra, em je prelepa (i još više zgodna,ima perfektno telo), em ima veliko srce i petlju kada je najteže.

analiza

pre 5 godina

Svaka cast devojkama.Tako se bori za tim,drzavu.Kada bi svi pristupali svom poslu kao ove devojke,gde bi nam bio kraj?Ali,lakse je odustati,ne boriti se,skloniti zadnjicu u stranu,biti general posle bitke,nego biti,recimo,kao ova mala Busa.Koja zna da je u prvom timu zbog povrede bolje od nje i koja sigurno cita komentare gde je proglasavaju najslabijom karikom u timu i kojoj nista nije islo od ruke u prvom setu finala.Ali,nije odustala,niti je trener odustao od nje,a ni saigracice.I,ona podize igru i bude,na kraju,medju boljima.Tijana je ekstra klasa.Kad je odbrana konacno malo procitala napad Ita,tj ove na E,kada nam je krenuo servis,lakse se disalo.Svidja mi se grafika Japanaca-brzina smeca ,visina skoka-raspona ruke kod smeca-to cini odbojku jos uzbudljivijom i dinamicnijom.Tesko je dva puta pobediti istog protivnika na velikim takmicenjima-nas su Poljaci dobili dva puta u muskoj odbojci i osvojili prvenstvo,sada nase devojke to rade Italijankama.Terzic bez igracice iz prve postave osvojio zlato,kapa dole.

Acika

pre 5 godina

kad treba vidi se da je bolja egonu od boskoviceve
(mladen, 20. oktobar 2018 13:04)
Baš se vidi? I vidi se da si ti stručnjak!Sedi, jedan!!!!

Bezidejni genije

pre 5 godina

Ako oni koji vode ovu državu zaista hoće da pokažu koliko cene uspeh ove reprezentacije treba da novac koji su obećali fudbalerima za premiju na SP u Rusiji daju odbojkašicama.
Ili je to obećano znajući da od toga nema ništa za razliku od uspeha odbojkašica koji se mogao i očekivati.

Doduše niko se iz vlasti nije ni oglasio kada su odlazile u Japan, Dabogda da su znali da se ovo prvenstvo i igra.

Za kraj: BRAVO DEVOJKE!!!!!!!!!!!!!!!

Леонардо

pre 5 godina

Можда добијем гомилу минуса, али за мене кључни и најбољи играч финала је била Силвија Поповић. Увек кад је било густо, хватала је неухватљиво, дизала чекићем, све.Ко буде гледао снимак утакмице, натенане, без стреса, видеће о чему причам. Плус ми се и једна од девојака звала Силвија. Шта ћеш више. Остатак тима свака част. Није лако добити једног противника, два пута,(ко се бавио спортом, зна о чему причам), на једном врхунском турниру, а камоли овакву снажну, напаљену Италију која је била у еуфорији после Кине. Све у свему , свака част.

Dušan

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske.

DCHHH

pre 5 godina

Kao da je neki uspeh. Iza nas su samo Japan; Holandija; Argentina; Nemačka; Kamerun; Meksiko, Kina; Italija; Turska; Bugarska; Kanada; Kuba, SAD; Rusija; Južna Koreja; Tajland; Azerbejdžan; Trinidad i Tobago, Brazil; Dominikanska Reprublika; Portoriko; Kazahstan; Kenija i još neki koji se nisu ni plasirali.

Melenci selo u ravnici

pre 5 godina

Plasio sam se da me srce ne izda u zavrsnici 5-tog seta.
Devojke su odigrale u stilu Djokovica. Osecaj na kraju je bio velicanstven, nestvarno.

Nikola

pre 5 godina

Da l’ može jedan sportski uspeh da prođe, a da se ne pojave likovi koji mešaju politiku, porede sa fudbalom ili nešto treće!? Devojke su ostvarile fantastičan rezultat, a od ovih drugih tema vas samo jedan ili dva klika dele. Bravo devojke!

njami

pre 5 godina

Napisah nakon srebra u Riu da sledi ciklus od 4 godine gde ce uzeti zlato na svakom velikom takmičenju zavrsivsi sa zlatom u Tokiju! Eto... Još jedno ostalo.

ljupce

pre 5 godina

od 2001-e godine terzic je selektor i vodja pored terena.svaka medalja i svaki gran pri koji je osovjen je direktan uspeh terzica pa tek onda igracica.17 godina uspesne selektorske karijere zacinjene sa dva evropska zlata i sad sa svetskim zlatom.idemo po taj tokio 2020.mi to mozemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

analitika

pre 5 godina

Valjda ce sada neko da obezbedi iz "budzetske rezerve" neku nagradu od bar 30.000 eura po igracici. Ako imaju za decenije neuspesne skoro pa fudbalere, mozda ce imati i za stvarne odbojkasice.

intimna prepiska sa moderatorom

pre 5 godina

"Samo Spartanke radjaju prave muškarce!"
Za sve pljuvače, pokajte se i verujte ubuduće!!!
Žene u nas veruju i kada gubimo...
Bravo lavice!

Autošovinista

pre 5 godina

Bravo devojke!!!! Sramota što rts nije prenosio, čak ni finale, ali ovo je zemlja fudbala, koji retko opravdava interesovanje za njega.....

Mile

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske.

(Dušan, 20. oktobar 2018 15:32)

Ali zato se lupaju pare da bi se dovodili nizerazredni stranci u ZVEZDU I PARTIZAN.Kako u fudbalu, tako i u kosarci.
A ovde se upropastavaju klubovi i sport koji izbacuje nase najbolje sportiste.

Sta ces, kad menadzeri, politicari i bizmismeni, nemaju interes za ovaj sport.
Nema ovde transfera, pranja i skretanja novca.

Che

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski.
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08)

Ma kaže se ŠAMPIONKE!!!

VUK

pre 5 godina

Ajde predsednice budi kavaljer....otvori se za ove dame ! Imamo najbolje devojke na svetu. Neko napisa da ovo nije baš popularan sport! Taj neko nek ode od Trsta do Barija uz obalu...videće hiljade i hiljade terena za odbojku...u unutrašnjosti je isto .. Biti bolji samo od Italije je čudo . Ajde novac na sunce gospodo iz vlade Srbije

milence

pre 5 godina

Al ste bre dosadni sa RTS, SK je otkupio prava i ne da ih nikom . Kako vam objasniti?

prilikom otkupa prenosa prednost uvek, ali uvek prvo ima drzavna televizija. znaci da su hteli mogli su.

vladimir

pre 5 godina

Zbog ovakvih trenutaka, fudbal nikad neće biti baš sve.Onakva borba, kakav ponos, to treba doživeti.Da nisu osvojili zlato, mnogi bi ih ovde omalovažavali, kako su gibitnice, kao da je svetsku titulu lako osvojiti.Odbojka se igra manje više svuda, ispred smo zemalja koje imaju mnogo više stanovnika, koje su moćnije, pa mogu čak da priušte i naturalizovane igračice.Zato je ova titula veliki uspeh i zaista možemo da budemo ponosni kakve odbojkašice i sportiste imamo.Svaka im čast i onaj ponos koji smo osetili kad smo slušali himnu dugo će se pamtiti.

Гиле

pre 5 godina

Ови што пљују Бушу, треба да знају да се повредио наш први примач. Тако да је смањен избор.

Hogar

pre 5 godina

Ajde Egonu idemo na novi rekord svetksog prvenstva u broju poena 49 poena zabijas dansa .camonnn
(Nick Kyrgios, 20. oktobar 2018 13:39)
Mukice sad pati....

Gde ja živim

pre 5 godina

Devojke, nestvarno. Svaka vam čast. Bilo je malo greškica i brzopletosti, ali da ne kvarimo sliku bespotrebnim stvarima. Najbolje ste na svetu i uživajte. Sad samo još OI pa da proglasimo fajront.

Čestitke Terzi i stručnom štabu. Brlja i on, tvrdoglav je nekad, ali poznaje ove devojke u dušu, ima rezultate i meni je kul. Da ne cepidlačimo mnogo

ogulinOglo

pre 5 godina

Znate šta mene interesuje, gdje su i kako se sada osjećaju oni pljuvači što su posle poraza od Japana i Holandije bacali drvlje i kamenje po selektoru i igračicama. Kažu stručnjaci nemaju pojma, selektor neznalica, pobjeđuju samo male zemlje itd... Bravo dijevojke, lijepo je biti vaš navijač ovih dana, a bogami i godina

bogi

pre 5 godina

Maja genialac.Osam poena kao dizač i niz fenomenalnih lopti to mogu samo vanserijski igrači.Dizači kao ona i Nikola Grbić retko se radjjaju.Bravo legendarne devojke!

Србија до Токија

pre 5 godina

Бескичмењаке који овде остављају коментаре да питам, КО ЈЕ СВЕТСКИ ШАМПИОН?

3DvarD

pre 5 godina

E steta, navijao sam da Italijanke pobede. Nema veze lepotice moje, bice bolje dogodine na turniru u Poljskoj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Noleaux Gioccovigh, 20. oktobar 2018 14:58) # Link komentara

Ovo je jednostavan primer koji govori u prilog tome da isti posetioci ovog sajta navijaju i protiv Novaka i protiv Srbije.I zato prestanite sa s**njima tipa "kakav smo mi to nezahvalan narod" kad krene pljuvanje po svemu nasem.

my way

pre 5 godina

od 2001-e godine terzic je selektor i vodja pored terena.svaka medalja i svaki gran pri koji je osovjen je direktan uspeh terzica pa tek onda igracica...
(ljupce, 20. oktobar 2018 15:35)

Ajde ne ponizavaj najbolje odbojkasice sveta. Ovaj uspeh je pre svega njihov, rezultat njihovog kvaliteta! One su ga, na kraju krajeva, na terenu ostvarile!

HanSolo

pre 5 godina

Nikad mi BOŽE PRAVDE nije lepše zvučalo. Bogami, ja sam zaplakao... 
(Dabome, 20. oktobar 2018 18:59) 

I ja sam plakao, a isto sam bio ponosan kad sam slušao i plakao sa Anom uz Božiju pravdu u sred Pariza!

acomurija

pre 5 godina

Pa normalno da smo najbolji na Svetu, jer jesmo najbolji.
A sad svi na aerodrom!
Polovini ovih, ove zlatne ekipe, mogu biti deda - ali, pratim sve sportove, i sam sam bio sportista, ovo mi je najsladja medalja, sladja od onog dodavanja Kice i Moke na Filipinima.
Ipak je ovo Srbija!!!

bogi

pre 5 godina

Svako ko je imalo učio drusutvene predmete npr.socioligiju zna da pistoji drustvena osnova i i drustv. nadgradnja u koju spadaju prosveta ,kultura a izmedju ostalog i fuz.kultura-sport koji čine bit društva te jedno društo i državu ne čine samo vlast i država odnosno politicari već i sport koji je najveci reprezent drzave pogotovu ako je ona mala i kada ima manje stanovnika nego sto pojedine drzave imaju sporista u pojedinim spiortovima.Kamo srece da se deca više bave sportom prvenstveno zbog svog zdravlja nego odaju porocima.Kamo sreće da imamo sto više ovakvih predstavnika drzave.Zato bravo zlatne sportiskinje ,heroine,boginje!

Hagiano

pre 5 godina

Скраћена дијагонала у трећи метар из корекције са левом руком, потез финала. - Тијана креатор у петом сету.
Напокон Терзићу и ти да узмеш овај трофеј. Ех да је Маја мало млађа јер је врло вероватно да се повуче из репрезентације, њен недостатак немамо како да надокнадимо, битна је колико и Тијана и Бранкица...
Ваљда ће Живковић д научи нешто, толико година гледа у Мају па би био ред да преузме кормило.
Одбојкашка смо велесила, да се разумемо. Ватерполо, кошарка и одбојка су наши најтрофејнији спортови. Све остало је статистича грешка.

Dejan

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske.
(Dušan, 20. oktobar 2018 15:32)

Pa verovatno će sada"naš" predsednik obećati sve i svašta,nedajmo da svojom pojavom upropastiti ovaj veliki uspeh naših devojaka.

Цар Паре и Магле

pre 5 godina

Свака част девојке, натерале сте ми сузе на очи. Силина којом сте смечирали у финишу петог сета показала је величину ваше жеља за победом. Наклон до пода.

Goran

pre 5 godina

Kako vas bre nije sramota da ovoliko pljujete? te Terzić nema pojma ,te Buša nema pojma.. a eto i Terzić i Buša zajedno sa svima ostalima na kraju uzeše zlato...
Mnogi ovde koji ostavljaju komentare nisu svesni da je ovo finale svetskog prvenstva gde samo nijanse odlučuju,hvala Bogu naše zlatne šampionke su baš za tu malu nijansu bile bolje i na kraju se zasluženo okitile titulom svetskog šampiona...što se mene tiče i da nisu uzele zlato ja ih ne bih kudio nikad,jer naše šampionke dolaze iz jedne male zemlje ,u kojoj se gotovo nimalo ne ulaže u sport ,već ako je neko talentovan mora ili da ima bogate roditelje ili bogatog sponzora da bi uspeo da do kraja izbrusi svoj talenat,jer bez ulaganja kao što znamo nikako ne ide !

Pera

pre 5 godina

Predsednice, neka kinta za ove devojke?? A ne.. ti obecavas samo onima za koje znas da ne mogu da pobede! Izvin'te na smetnji! Bravo, devojke!

Миле

pre 5 godina

Браво!
Посебно признање селектору Терзићу, не верујем да на свету има селектора који постиже годинама одличне резултате са својом екипом, а да је толико оспораван.

zemunski kej

pre 5 godina

Dobar je selektor Terzic ali ipak ovo nam je najbolja generacija ikada, Tijana Boskovic je vec 2gu godinu br,1 igracica sveta,izdvaja se i Brankica Mihajlovic koja je medju 10 najboljih a i ostale su svetski vrh, Znaci svaka cast Postaru iz Uzica, klubu iz Lajkovca,Pazove kao i Zvezdi i Partizanu, Tu su stvorene ove najbolje igracice na svetu.

bogi

pre 5 godina

dibili smo dva mlada i perspektivna primača Milenković i Bušu.Uz odličnog nladog libera Pušić i fenomenalnu mladu Bošković uz srednjake i Brankicu koje mogu da igraju još 6-7 godina i kvalitetnog dizača ekipa strah i trepet za dugi niz godina!

Najbolje

pre 5 godina

Ja volim sto je pravo prenosa imao sk posto su oni bili profesionalci i prenosili svaku utakmicu cak i u pola 4 ujutru kad igraju Meksiko i Portoriko ili ko vec a znate kad bi to rts uradio? Nikad. Samo bi prenosili nase i mozda 2. polufinale i borbu za trece mesto. Uh i Anja Spasojevic, secam se kada sam gledala svaki mec te 2006. kad je iskreno malo ko i znao da nase igraju na svetskom prvenstvu.

kapetan Mickey

pre 5 godina

Sramno zaista da RTS ovo nije prenosio da narod gleda uživa i oseti istinski ponos. Sebe ova vlast nesretna pokazuje po 10 puta dnevno u besmislenim aktivnostima a za ovakve heroine nema direktnog prenosa na javnom servisu. I naravno sad će da izginu ko će doček da organizuje ko će da se slika i iskoristi ovaj uspeh za ličnu i stranačku promociju. To je njihov jad i nek žive sa njim a devojkama svaka čast što su nam ulepšali dan mesec i godinu, što nam je taj osećaj lep probudio najlepše emocije.

pravda

pre 5 godina

Kakav prelep osecaj gledati ove devojke kako se bore za svoju zemlju i zastavu i grb i narod..a onda se setim bobana marjanovica i nikole jokica..napred devojke do pobede, samo vi znate koliko vam je tesko tamo a pljuvacima je lako da uz fotelje pljuju a vrv u zivotu nisu pobedeli ni u partiji klikera nekoga.

Boki S.

pre 5 godina

Malo je reći hvala,najlepše ste,najbolje...pored priznanja i čestitki devojke i stručni štab treba bogato nagraditi jer su nam kase prepune kako kažu čelnici.

nela

pre 5 godina

A zar nije ponos svakog građanina da čestita prvakinjama sveta a ne predsednika jedne zemlje bilo bi sramno! Bravo devojke živela Republika Srpska i Srbija!

Srbin

pre 5 godina

Nik Kirgios

Jesi li sad miran.Ajde sada devojku pod ruku i u prirodu u setnju i da izbacis tu negativnu energiju koju sa sobom nosis kada god srpski sportisti igaju.Imas ti i drugi nick

Zoran

pre 5 godina

A na zvanicnom sajtu prvensta, u tweeter rubrici,samo poeni koje je Italija osvojila. Kakvi su luzeri ovi iz FTVB-ija, nemogu da nas smisle. Ali gospodo nazalost vama a vidim I nekima u Srbiji, Srbija je PRVAK SVETA.
Bravo devojke. Mogu da zamislim kakav je pritisak to bio. Sada da uzmete I sledecu Olimpijadu I da se zna ko je najbolji. A ovim luzerima iz svetske odbojakske ogranizacije, oladite malo.

Magdalena

pre 5 godina

SK se obrukao. Puca im signal u 5.setu finala... Ovaj besmisleni studio, pola ceremonije videli nismo. Nije samo novac, treba nesto i znati kada se ovakve stvari realizuju.

srle

pre 5 godina

Tijana je zasluzila MVP nagradu, mnogo su joj pomogle Maja Ognjenovic i Brankica Mihajlovic. Ovaj put bi istakao Stefanu Veljkovic koja je u cetvrtom i petom setu odigrala fenomenalno. Svaka cast devojkama, veliki uspeh Srbije.

Zoran

pre 5 godina

Devojke svaka vam chast. Apsolutno fantastichno i jako sam srecan za vash uspeh. Kao bivshi odbojkash znam koliko je to zahtevan sport i kako je jak shirom sveta. Biti svetski prvak u odbojci je strahovito teshko. BRAVO !!

Za to vreme vrli nam predsednik hoce nacionalni fudbalski satdion. Nije sala. Treba gledati reprezentaciju u kojoj pola igraca ne zna himnu, ostali ensto mrmljaju, a ima i onih koje je ne pevaju, jer ne osecaju Srbiju kao svoju zemlju.
Sa druge strane imamo kao zemlja jaku zensku i musku odbojku, vaterpolo, odlichnu kosharku i jos drugih sportova u koje se gotovo nista ne ulaze. fiskulturne sale gotovo da ne postoje u unutrashnjosti Srbije. Sale koje bi se koristile za treninge i stvaranje vrhunskih sportis

Српски родољуб

pre 5 godina

Хвала вам и све честитке на успеху! Штета што нам је држава таква, што нема ни преноса ни снимка ове утакмице на "ртс". Каква срамота. Извините драге одбојкашице због тога. Али ви сте тако велике у овом успеху да се и ја сам, као ваш верни навијач осећам као да сам заједно са Вама првак Света, на победничком постољу! Хвала вам! Ко је најјачи? Србијааа!!!

sasa

pre 5 godina

Busa mi je oduzela 10 godina zivota....Jedna je Bjanka Busa...bravo za devojke...ta sreca u ocima..istinski osmeh...prava vrednost sporta je vidjena..nazalost odavno izgubljena u ostalim sportovima...

vaske

pre 5 godina

kakva borba i jednih i drugih!!!!!! pa ovo ljudi nije viđeno ni na muskom odbojkaskom svetskom prvenstvu. Srbija od danas zemlja kosarke i odbojke.

Stari čačanin

pre 5 godina

E ovo je uspeh Srbije!!! 
Bravo devojke!!! 
Najlepse i najbolje odbojkasice!!! 
Svetske,a nase!!!
(Jovan, 20. oktobar 2018 16:30)

Moram da te ispravim. Ovo nije nikakav uspeh Srbije, već srpskih odbojkašica. Šta država ima sa ovim.

Marko

pre 5 godina

Nije samo Maja Ognjenović opljačkana za individualnu nagradu već i Brankica Mihajlović.Em je u finalu Sili pokazala ko je gazda, em ako je Sila po statistici nešto bolje po učinku u napadu, Brankica je daleko bolja po igri u polju, tu je odmah uz nekoliko libera što je potpuno neverovatno.Da ne pričam o Zhu Ting koja je imala prosečan turnir i još joj je ekipa tek treća, dobila je nagradu na staru slavu.Silvija Popović ima bolju statistiku od De Đenaro, no po meni je Italijanka zaslužila nagradu, ali zašto onda ne i Maja?Još se Italijani bune zbog Rašić i Danesi, pa gospodo šta bi ste vi još hteli?Kada nam dođu još Milenković i Blagojević bićemo još jači, jasno je ko igra najbolju odbojku na svetu.

xxx7

pre 5 godina

Slazem se da je docek postao izlizan, ALII sada je docek pod OBAVEZNOO,ALI OBAVEZNO! I u buduce, docek samo za prvake evrope,sveta i OI (zato je i postao malo dosadan, sto je pocelo da se sve i svako docekuje). Bravooo devojke, fenomenalna ekipa predvodjena nestvarnom Tijanom! Najvece bravo!

xp

pre 5 godina

Ne bih menjao ovo za finale svetskog u fudbalu, nikada!
(Boiki, 20. oktobar 2018 15:20)

Brate, zasto ta pakost,kakve veze ima finale svestkog prvenstva u fudbalu sa ovim? Ovakvim komentarom samo oduzimas na znacaju sta su ove devojke ostvarile. Takve stvari se ne porede i naravno da ne bih menjao, kakva je to konstrukcija, zasto bih menjao? Niti je tvoje da menjas, ti nista nisi osvojio, niti imas. Ali budi iskren: da te je neko pitao na pocetku godine sta bi radije: da Srbija osvoji titulu svetskog prvaka u zenskoj odbojci ili da igra finale svetskog prvenstva u fudbalu , sta bi rekao? Ja bih se samo nasmejao i pitao kako moze da me pita tako glupo pitanje.

shandonjito

pre 5 godina

Prelepo!!! Toliko hrabro, toliko odvazno, kao ljudi koji znaju kuda idu i kako se tamo dolazi, i koje nista na tom putu ne moze zaustaviti!
Podstetile su me na nase pretke iz Prvog svetskog rata, koji su imali strpljenje, volju, upornost, nepokolebljivost, sloznost, koje nikakve nedace nisu mogle zaustaviti u zelji da pokazu ljubav prema svojoj zemlji. Ovo su upravo najlepsi potomci tih predaka!
Inace, pre svetskog prvenstva sam bio misljenja da je sve osim prvom mesta relativni neuspeh. Verovatno su i one tako razmisljale. Tu misao nositi ceo turnir, imati breme uspeha sa sobom, i gurati dalje, ustajati svaki put kad padnes, to mogu samo sampioni!
Naklon do poda!!!

labud

pre 5 godina

Juce jedan strucnjak kaze nije igrala Sylla pa smo ih zato dobili.Srecom pa se I njihov selektor razume ko i ovaj komentator pa je drzao u igri,ona nam donese zlato.

NY

pre 5 godina

Vi sto kukate sto RTS ne prenosi trebao bi da znate da je SK otkupio sva prava kada je odbijka u pitanju.SP i u muskoj i zenskoj kategoriji, evropske kupove.Prenosili su sve utakmice na svojim kanalima SK 1-10. To sto pukne veza nije do SK vec do linija. Meni MTS nudi da predjem na Arenu, Ne pada mi na pamet jer SK ima bolji sadrzaj.Ne imteresuje me ABA liga i nas fudbal ili fudbal Argentine, Italije.Ovde imam tenis, EL, fudbal kup nacija , EC, itd

Nemanja

pre 5 godina

Ovo je najveci timski sportski uspeh u regionu u ovoj godini.
Svaka cast srpskim devojkama.
Da se zna da mogu da se osvajaju titule i pobedjuje u finalima.
A ne da se zavrsava takmicenje kao "doprvak" i bivas rastavljen na sastavne delove u finalu. A posle to jos i slavis.

Suza

pre 5 godina

Šta reći posle ovakvog meča i ovakvog uspeha. Za mene ste uvek bile najbolje na svetu i najkvalitetnija srpska reprezentacija. Ali moram istaći da je neverovatan osećaj konačno dobiti "potvrdu" za moja uverenja. Neizmerno vam hvala za volju, požrtvovanje i vrhunsku odbojku koju pružate svih ovih godina. Uživajte sad u svakom trenutku. Vi ste jednostavno naj naj...

johnnie

pre 5 godina

Свака част даме, а и Зорану Терзићу и стручном штабу, који су годинама стварали шампионски менталитет репрезнтације.

Ana

pre 5 godina

Devojkama sve cestitke od srca, nemate pojma koliko ste nas usrecile. A ono sto mene zanima je odakle potreba narodu da na sve ovo sto smo videli od nasih devojka, dodju ovde da pljuju Busu?

обс

pre 5 godina

Шта је то Велика Србија? Србија до Токија! Честитам г. Боричићу који је академик одбојке, г. Терзићу који је показао да у Србији може да се оствари квалитет и наравно девојкама које су посвећене и селектоване по квалитету како физичком, спортском тако и оном који значи интелигенцију.

Magdalena

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske. 

(Dušan, 20. oktobar 2018 15:32)

Istine radi, u Vizuri su igrale Tijana Boskovic, Bjanka Busa i Maja Aleksic koja nije ni ulazila u igru. Tesko da je to pola reprezentacije. Mihajlovic nije igrala u Srbiji. Rasic za Dinamo Pancevo. Ognjenovic, Veljkovic, Bjelica, Stevanovic, Pusic, Milenkovic, Zivkovic - sve CRVENA ZVEZDA. Silvija Popovic je iz Bara pa Postar, Malesevic je Uzice. Tako da, Vizura nije ni blizu polovine. Naprotiv.

Pako Alkaser

pre 5 godina

Srbija kad je u finalu, ona ga i osvoji, pozdrav za sve naše "susjede", ali samo se zlato broji, ništa doprvaci, ništa do-ovo, do-ono, samo GOLD sestre!

rew

pre 5 godina

Bravo Devojke !!!
Vodjene Majom na terenu, koja je apsolutno najbolji dizac na prvenstvu. Tijana MVP, sta
dalje. Brankica posle dva slabija meca, fenomenalno u polufinalu i finalu. Busa prima preko 80% lopti, pa i ne pogresila po neku. Silvija medju najboljim liberima na prvenstvu, sto je retkost za nas. Stefana i Rasic odlične, dominacija bloka nad protivnicima maltene na celom turniru. Klupa uvek sa 100% ulaze. Siguran sam da Terzic mnogo više kaze kad kamere nisu na njemu. Jednom reciju Bravo!!!

matori

pre 5 godina

auuu čoveče, ne znam šta bih rekao....
komentari o Terzi, Buši itd..... zaboraviti. ( ja ih nisam negativno komentarisao, ali ovi što su pametni i znaju....neka se pokriju ušima....)
svaka čast!!!!!!

Darko

pre 5 godina

Kakav je "problem nastao" u petom setu pri rezultatu 13:12?! Kakva bre "dešavanja koja se rečima ne mogu opisati"?! Zar se tako pišu vesti?? ŠTA SE DOGAĐALO??

Markes

pre 5 godina

Nikad mi BOŽE PRAVDE nije lepše zvučalo. Bogami, ja sam zaplakao...
(Dabome, 20. oktobar 2018 18:59)

Da slazem se. To je verovatno ,izmedju ostalog , i zbog toga sto su nam pustili "ispravnu" epsku/ponosnu verziju himne. Naime postoji nesto sto ja nazivam "soft" ili "fejk" verzija nase himne koju nam cesto pustaju na velikim takmicenjima koja pocinje nesto kao flautom i ima deo gde jje kulminacija izvedena violinama odnosno gudckim instrumentima, koja meni zvuci vise kao soundtrack za neki los Americki retro vestern - scena zavrsnice filma gde kauboj jase ka zalasku sunca... Sve samo ne ponos koji himna treba da izazove. Da me neko ne shvati pogresno, ne rugam se himni samo iznosim moja zapazanja.

miroslavmld

pre 5 godina

Napokom pravi broj komentara a ne samo za izvikane sportove sa milionskim honorarima. Srbija,zemlja sa neogranicenim potencijalima.Samo malo vise pameti i hrabrosti i eto boljitka za sve! Da na svim poljima pokorimo planetu!

zdrale77

pre 5 godina

Vi ste devojke ponos i dika nase zemlje, dotakle ste zvezde i nemojte nikada da stanete, jer ste inspiracija nasoj deci da se bave sportom, pokazale ste prave vrednosti kada je najteze.
Cestitke citavom strucnom stabu, svim devojkama i Bojani Milenkovic (koja se povredila i nije bila sa vama u zavrsnici)
Bravo :)

Neko@

pre 5 godina

Hoće li i dalje neko od nas da kritikuje Terzića...Dr.Terzića da se ispravim!
Inteligencija,znanje,hrabrost,mudrost,snaga...Sve sakupljeno u ove naše igračice i čoveka koji ih vodi.
Svaka čast,svaka čast devojke i treneru!
Svaka čast!!!

Stefan

pre 5 godina

Bravo devojke,bravo sampionke!!!
Savrsen turnir i zasluzeno osvojena zlatna medalja..
Fenomenalne Brankica,Tijana,Maja ,kao i sve devojke..
Odlucan mec u finalu je odigrala i Busa koja je mozda i odigrala najbolji mec u finalu.

SRBI LUDACI SVETSKI PRVACI!!!

nebojša

pre 5 godina

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs.

ovo je upustvo na sajtu RTS ako hoćete da date komentar. Pošto nema šanse da će da objave moju "zahvalnost", koristim priliku da se na ovom korektnom sajtu čuje moje mišljenje: RTS sramota.

Зоки

pre 5 godina

Алииииии,фудбалери су играли нерешено у Румунији што је историјски резултат и на следећем такничењу обећавају сензацију! И да видимо шта ће бити с Боаћијем и шта је поручио Бата Мирковић навијачима. Ова одбојка је небитан спорт,нема ту контакта ,не можемо то да разумемо. Пишите до вечерас о овоме и од сутра све по старом,а нашем најбољем спорту,фудбалу..

Jankić

pre 5 godina

Ajde Egonu idemo na novi rekord svetksog prvenstva u broju poena 49 poena zabijas dansa .camonnn 
(Nick Kyrgios, 20. oktobar 2018 13:39) 
Jel oborila svetski rekord?!? Šta bi?!?
ahahahahahhahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahh

Srle

pre 5 godina

Svaka cast nasim igracicama. Osvojeno zlato protiv Italije na maestralan nacin. Dodela nagrada je bila opet bila namestena sto je sramota.

:)

pre 5 godina

Pošto nemam nijedan drugi program na kom bi se mogao očekivati prenos utakmice osim Eurosport i RTS-a, a ni na jednom nije bio prenos, zahvaljujem se B92 na mogućnosti da preko vas pratim makar rezultat uživo, da navijam i da se radujem. Svaka čast našim odbojkašicama i celom timu, naravno i treneru, na ovom uspehu! Kad smo stigli do finala nisam sumnjala da nećemo osvojiti zlato. Mnogo je lepo biti građanin ove zemlje, i inače, a pogotovo kad nas tako često obraduju naši sportisti. Volim svoju zemlju, volim Srbiju!! Pozdrav svima.

ranko

pre 5 godina

Ko ista zna o sportu bilo mu je dovoljno da gleda ove devojke 5 minuta i da vidi da su tim,da uzivaju u igri.Nisu sve dale isti doprinos i zna se ko su nosioci igre,ali se to ne vidi u njihovom odnosu jedne prema drugoj.A Terzic koji insistira na tome da bude u njihovoj senci je cudo za srpske prilike.Biti toliko dugo uspesan,a ne gurati se u prvi plan mogu retki medju nama.A sada neka navale ovi drugi da se dice njihovim uspehom.

Boćko

pre 5 godina

Ozbiljno se pozabaviti temom javnog servisa i reprezentacije. Reprezentacija Srbije u bilo kom sportu je vlasnistvo gradjana Srbije, a ne Sport Kluba. Neka Sport Klub prenosi Real, Barselonu, pa i Zvezdu i Partizan ali da ostavi reprezentaciju Srbije na miru! RTS nije prenosio istorijski dogadjaj srpskog sporta, svaka im cast na tome!
(Tolo, 20. oktobar 2018 14:55)

Mogu oni da otkupe šta god žele. Kupi SK i nemaš problem. I drago mi je što RTS ne prenosi, komentator na Sport Klubu je vrhunski, kao i sam prenos.

deda

pre 5 godina

maja,brankica,stefana,tijana,..vs ebonu, tim je jaci od pojedinca mi imamo tim, mentalitet, struku, hvala savezu, strycnom timu i devojkama, divan vikend u srbiji

bogi

pre 5 godina

Prebaciti Maju u muški tim i eto medalje , osim ukoliko nisu zaboravili Mitića nekada najperspektivnijeg svetskog dizača koji zbog sujete sekektora zajedno sa izvanrednim korektorom Petkovićem koji se može iskoristiti i kao primač ne može da primiriše prvom timu!

aleksandar

pre 5 godina

muska odbojka,maja kao nikola,tijana bije jace od paole,iako je korektor,igra genijalno kao nekad kvisko,ali bice zapamceno da je SRBIJA svetski sampion.TIM

Moca Novi Sad

pre 5 godina

Na žalost nisam gledao finale kao ni prethodne mečeve naših odbojkašica s' obzirom da nemam u paketu SK. No to je sad sporedna stvar. Najvažnije da su devojke pokorile svet i da ih čuveni balkon željno iščekuje. Živela Srbija!!!

Mladen cg

pre 5 godina

Idemo , nema predaje! Iako italijanke imaju prednost u setovima, naše djevojke imaju potrebnu vjeru u pobjedu! Maja , napokon, više lopti distribuira ka Bošković i pobjeda ne može izostati!
Srbija!!!

HanSolo

pre 5 godina

Cestitke odbojkasicama, ali se bas u sportu vidi koliko smo jadni kao narod. Lozimo se kao da je to nesto bitno u zivotu, a samo je zabava za mase. Valjda je to beg od ruzne realnosti, gde niko nista ne preduzima, vec ceka da mu padne s neba. Onda je lakse pratiti sport i imati surogat uspeha. Nije ni cudo da ovaj deo portala uvek ima nenormalan broj komentara. Ljudi se bave sportom, koji ama bas nikakve veze nema sa njihovim malim zivotima (i sebe ubrajam tu) vec je samo deo cuvenog hleba i igara za potlacene.
(Miroljub, 20. oktobar 2018 15:36)

Vidiš kolko si izpao glup u stvari.. Sport je POKAZATELJ standarda u zemlji.. Ako uzmeš brojki iste veličine dve nacije, uvek je ona "bogatija" isto bolja u sportu.. A u Srbiji se polako ipak diže standard.. Vidim kako se u Nemačkoj i Francuskoj ne prati Fudbal zato što imaju bolji standard.. Ili u Americi košarku i bejsbol.. Lupio si ko maksim po diviziji..

kurt valdhajm

pre 5 godina

Da cujemo sad hejtere sto pljuju selektora koji je iz malene Srbije PRVAK SVETA !! Gde ste vi to pljuvaci I u cemu prvaci sveta !??

Dragana

pre 5 godina

Uspele su. Svaka čast. A nakon prvog seta nije izgledalo da će biti ovako na kraju. Ipak, finalni meč je bio finalni meč u punom smislu zato je pobeda još sladja. Bravo!

Aleksandar

pre 5 godina

Sve mi je jasno osim jednog. Kako to da ovakav mrgud, tuta-muta, baksuz, antipatičan trener,ćutolog, polusposoban i kako ste ga već nazivali, selektor Terzić uspe da osvoji Svetsko prvenstvo.

mm

pre 5 godina

Da se pridruzim cestitkama, mec nisam gledao iz opravdanog razloga ali vidim da je bio uzbudljiv. E sad ako bi mogla neka repriza bio bih zahvalan...BRAVO DEVOJKE.

максим

pre 5 godina

Свака част девојке понос Србије!!!!!!!!! За РТС ВЕЛИКА БРУКА И СРАМОТА.Важно је да редовно по 20.пут иде серија Село гори а баба се чешља!

www.com

pre 5 godina

A rts i prenos. Nista, nula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgsale, 20. oktobar 2018 16:24)

Pa mora jos malo da se placa, jos malo da se gledaju repriza na reprizu, serije, jos placanja, jos..pa mozda nekada bude i prenos??

To sam ja

pre 5 godina

Bas mi je zao, sto sem po 2 seta i 1/2 finalu i finalu nisam imao prilile da gledam ovo prvenstvo zob posla. Cestitke devojkama. Stvarno su fantasticne.

goblin

pre 5 godina

Po mom skromnom mišljenju Maja spada među 5 najboljih sportista koje je ova zemlja ikada imala,a tu racunam i muskarce.Svaka čast devojkama!

ElHombre

pre 5 godina

Kako god bilo ponosan sam na ove devojke, medju najboljima na svetu a sa minimalnim uslovima, to znaci jako dobra struka, volja i jaki umovi ovih devojaka!

Miroljub

pre 5 godina

Cestitke odbojkasicama, ali se bas u sportu vidi koliko smo jadni kao narod. Lozimo se kao da je to nesto bitno u zivotu, a samo je zabava za mase. Valjda je to beg od ruzne realnosti, gde niko nista ne preduzima, vec ceka da mu padne s neba. Onda je lakse pratiti sport i imati surogat uspeha. Nije ni cudo da ovaj deo portala uvek ima nenormalan broj komentara. Ljudi se bave sportom, koji ama bas nikakve veze nema sa njihovim malim zivotima (i sebe ubrajam tu) vec je samo deo cuvenog hleba i igara za potlacene.

my way

pre 5 godina

Bravo devojke (1:1). Samo hrabro, jako i do kraja.

Nešto nikako ne razumem, pa ako neko može da objasni komentare, od "sve osim zlata je neuspeh", do "imamo 2,5 igračice, ostale su prosek ili pojma nemaju". Nešto mi se tu ne slaže.
(gigatrend, 20. oktobar 2018 13:36)

Igracice su nam sjajne i zasluzuju zlato jer su bolje i kvalitetnije od Italijanki sto su dosta puta u prethodnom periodu i dokazale. Ja sam uz njih sta god da bude, ali ne dam ni na Busu ni na jednu od ovih devojaka jer su sve vrhunske odbojkasice.

Nele

pre 5 godina

USA ima više od 360 000 registrovanih igračica i, ako se ne varam, preko 4000 klubova.Srbija ne verujem da ima više od 80 klubova i ne mnogo više od 900 igračica koje su registrovane u savezu...Pa sad vi vidite kakav je ovo uspeh.Kapa dole devojke.Ovo je čudo nad čudima...

dragacevac

pre 5 godina

Pre 30 godina u Cacku na jednom zidu osvane grafit "TVBG šarena laža". Nista se nije promenilo

RTS Sarena laža...a mi utakmicu pratimo tekstualno, bar da ima na radiu...

pozdrav iz Dragaceva

uzgred cestitam divnim devojkama veliku medalju. Koja god da bude....

Sunce Slobode

pre 5 godina

Bravo lepotice! Bravo lavice!
Kako ste kvrcnule posle njihovog vodjstva u petom setu i samlele ih do kraja. Kakav mentalitet i psihicka snaga, neverovatno! Uzivajte, zasluzile ste, ZLATO JE VASE!

alfabet

pre 5 godina

Ali ona teorija ne može se isti protivnik dobiti 2 puta je tolika nebuloza, ne znam samo ko je lupio tu glupost i zašto je narod usvojio to. Nigde veze nema. Ne govorim samo zbog ovog finala, nego inače se više puta ispostavilo da je to šuplje verovanje koje nema tačnosti ni malo. Sujeverje.

deda

pre 5 godina

Bez obzira na kraj utakmice svi veliki poznavaoci igre da se izvinu maloj Busi za sve izreceno. Ovo pisem za vreme drugogo seta gde dete igra fenomenalno. Da li ste svesni na kojoj poziciji igra i sa koliko odgovornosti sa samo 23 godine.

Najbolje

pre 5 godina

Bravooo devojkeee :D Zlatne ste. Ovo je tako važan uspeh. Oduprele ste se nestvarnim napadima 1 Italijanske odbojkašice i Timski osvojile SVET.

Nemi posmatrač

pre 5 godina

Lepo ovo kad si Srbin, a imaš i Italijane u familiji,pa se nisam mnogo sekirao i ako izgubimo ali je ipak ovako bolje ! Bravo devojke, a neverne Tome...PSSST TIŠINA, KRALJICE DA ISPOŠTUJETE !

А. Петров

pre 5 godina

@“...ovo mi je najsladja medalja, sladja od onog dodavanja Kice i Moke na Filipinima.Ipak je ovo Srbija!!!”
(acomurija, 20. oktobar 2018 15:48)->->->->->->->->->->
Друже, Киће и МоКа су се додавали у Лијежу, а не у Манили.

Dabome

pre 5 godina

@goran...i ostali
Ajde DOSTA bre o Buši!
Ako cemo realno, trenutno su sve loše (trema ili šta vec), ali bože moj...
Budimo uz naše devojke i kad im ide i kad im ne ide...najviše od svih bi ONE volele da pobede, ali ako i ne pobede uspeh je ogroman.
Nadajmo se u nastavku da ce da zaigraju kako znaju...ajmooo

serUm

pre 5 godina

Svaka čast! Bile smo raznovrsnije, Italijanke imale samo onu sa perčimom, a mi 2 haubice a i ostale su doprinele dosta. Trofej kao onaj Noletov iz Šangaja ;)

Saša

pre 5 godina

Sve ste carice, ne zna se koja je bila bolja! Smireno, pametno, najjače baš kada je najpotrebnije... apsolutno zaslužena titula, nema šta. Svaka vam čast!

no time for losers

pre 5 godina

we are the champions - uvek maksimalno prihvatljivi komentari za široke mase, želja da se dopadne ogromnoj većini. Na svakoj vesti uvek u prvih nekoliko, jer ako se zakasni sa komentarom smisao istog ne postoji ako nije najviše lajkovan :)

kralj

pre 5 godina

Tijana Boskovic je verovatno najbolja igracica na svetu,da ona ima fizikalije kao ova Italijanka,njena realizacija bi bila vise od 80%.

mia 011

pre 5 godina

@ kuma lija 20.10.2018. 14:55

Hvala od srca na cestitkama i lepim recima! Iz istog razloga su mnogi iz Srbije na svetskom prvenstvu u Rusiji navijali za hrvatske fudbalere i radovali se njihovim uspesima!!!

(Ima nas i ovde koji smo u dusi jos uvek Jugosloveni! Neka ste nam zivi i zdravi!!!)

sah 88

pre 5 godina

Ovo do sada je ogroman uspeh iako bih voleo da bude zlato i iskreno ga očekujem. Međutim za sve pljuvače da kažem da je za ovaj fantastičan uspeh i kontinuitet medalja koje mi osvajamo u najpopularnijem ženskom sportu najzaslužni SLEKTOR TERZIĆ kojeg tastatura “stručnjaci” iz fotelje uvek neosnovano pokušavaju da omalovaže. Srećno do TITULE!

bot92 heaven

pre 5 godina

Sto smo takav narod da nemamo nimalo vere u svoj tim i samo nalazimo krivce.Krivac nije bitan cim su dosli do finala i dosle do 5 seta ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King Roger, 20. oktobar 2018 14:36)
I Boze kada trolcina koja troluje u korist Rogera Federera se pita kakav smo narod?????? Ima li veceg dna????


Bravo devojke , fantasticne ste , zajedno sa vasim trenerom!!!!

RedStarForever

pre 5 godina

Bravo bre!!!
Ali 14. poen 3. seta...da "objasni" zašto je ženska odbojka najbolji sport za gledanje!
Još jednom... BRAVO DEVOJKE!

Tri palme za dve bitange i ribicu

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski.
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08)

A ti kad već želiš da ispravljaš nekog,napiši 'srpski',a ne 'Srpski'.

Dušan

pre 5 godina

ovi što napadaju Bušu, kao da ne gledaju meč.

devojka je danas solidna ,u prvom setu su sve igrale loše pa i ona, u drugom sve odlično pa i ona.

Peca

pre 5 godina

Lupajte minuse, ali Busa je ubedljivo najslabija karika u timu.Samo u petom setu vec dve kardinalne greske.Istina, devojku ne vredi toliko ni kriviti, jednostavno trenutno na toj poziciji bolju i nemamo, a nazalost ona je ipak jako limitirana.

Vlada

pre 5 godina

Reprezentativni sport, na žalost, sve manje biva interesantan mešanjem nacija... sve više liči na klupski. Gledam sastav italijanske reprezentacije, i veoma mi je drago što što mogu da navijam za srpsku reprezentaciju, i da budem, bez obzira na današnji rezultat, veoma, veoma ponosan na naše devojke. Napred Srbija!

nex

pre 5 godina

@NY A kako onda RTS prenosi neki masters ili GS ,cija su prava otkupili SK ili Eurosp. ili ko vec,kad igra Dkokovic? Sta,on je vise nas nego ove devojke@NY

detelinarcan

pre 5 godina

nisam mogao da gledam pratim rezultat i opppsaaa bravo devojke eno moji se ukucani rasplakase zajedno sa njima, alal vera devojke, carice nase, istorija

UteramTi Fino

pre 5 godina

Iskreno, ne bih ja mijenjao one pobjede nad Argentinom i Engleskom na svjetskom za tri ovakva ženska zlata. A ti čim to spominješ znači da te nešto tu kopka, i da nisi baš načisto s tim.
(Dino, 20. oktobar 2018 23:30)

Bolje jedno zlato, nego 3 finala bez pobede, u bilo kom kolektivnom sportu.

Ljubomilko

pre 5 godina

Da nemaju ove dve izvorne italijanke ne bi se ni kvalifikovale na prvenstvo. Šta uradi novac od sporta da su i reprezentacije maltene klubovi.

nex

pre 5 godina

Drugi set,poezija. Alal vera. Samo mudro.
Ali,detalj kojim me je kupio italijanski selektor,Boskovic odapinje ludacku dijagonalu,on joj aplaudira. Svaka cast

rudular

pre 5 godina

hahahahahaha. evo znalcima,svi znaju iz kuce sve,i dalje pojma nemaju,recimo reprezentacija Jupitera je sigurmo bolja od nas hahahaha. u rupe svi

#posmatrač, ne uvek nemi

pre 5 godina

Čisto da se zna:
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske.
Rašić, Srpkinja sa Kosova.
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.

haos

pre 5 godina

Auu koji strucnjaci ovde u komentarima.Zemlja puna znalaca ocito.Navijajte ili nemoj da gledate ako vam smeta selektor, igracice.Koja smo mi jadna nacija, pa to je strasno.

RejMisterio

pre 5 godina

Bravo!!

Dok su primale pehar ide neka muzika, remix neki ali mi poznato...i setim se, to je muzika uz koju je Macho Man Randy Savage izlazio u ring :D

Bravo nase, rip Macho Man!

Sasa

pre 5 godina

Iskreno, ne bih ja mijenjao one pobjede nad Argentinom i Engleskom na svjetskom za tri ovakva ženska zlata. A ti čim to spominješ znači da te nešto tu kopka, i da nisi baš načisto s tim.
(Dino, 20. oktobar 2018 23:30)

Bolje jedno zlato, nego 3 finala bez pobede, u bilo kom kolektivnom sportu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (UteramTi Fino, 21. oktobar 2018 04:21)

# Link komentara

Dino, jedino sto svakoga ovde kopka jeste pokusaj umanjenja znacaja ostvarenih sportskih uspeha nase selekcije u mnogim drugim sportovima u odnosu na vasu fudbalsku selekciju, sto je sulud potez sa vase strane. I ne samo sulud vec i tuzan. Verujte, da kojim slucajem ne dodjete ovde, na vas niko ne bi ni pomislio, jer se ne jednacimo sa vama niti bi to ikada zeleli - uvreda je. A tumacenje svakog naseg odgovora na vase besmislice kao izrazavanje ljubomore na vas je jedna povrsna projekcija kompleksa preko grane. Ostavite to na strani svog plota i ne obracajte paznju na nas i nase uspehe. Mi smo svetski prvaci u zenskoj, a cetvrti u muskoj seniorskoj konkurenciji. Dok vi imate more. (; Univerzalni odgovor na sve. Pobrinite se za istinu u Jasenovcu i ostale logore smrti koje pokusavate predstaviti kao rekreativne centre. Ni manje nacije ni vece sramote. Vi imate problem sa sobom, drugi sa vama nikako, zapamtite to.

my way

pre 5 godina

Ma bravo, devojke! Bravo, carice! Naklon do poda sve i jednoj! Verovao sam u vas kvalitet, znao da mozete do titule, branio Nikolu Grbica i momke od nicim zasluzenih kritika, jer izvlace maksimum i u vrhu su... Hvala vam od srca! I meni je puno srce sto ste ono za sta vredite i ostvarile, sto ste materijalizovale kvalitet koji imate i dosanjale svoj san! Sada se ponosno vratite kuci, svetske i evropske sampionke nase, da proslavimo zajedno! Srbijaaaa!!!!!

neko_iz_mase

pre 5 godina

Svaka čast reprezentativkama Srbije, ali ne mogu da se otmem jednom utisku. Ne mogu da shvatim da sa toliko euforije građani jedne zemlje prate sve sportiste koje dolaze iz iste, a za krucijalna pitanja jedne države su blago rečeno mediokriteti. Više ih interesuje da li će ženska reprezentacija, moramo priznati, sporta koji nije baš nešto popularan u svijetu, nego da li će im plata biti na vrijeme, da li su zdravstveno osugirani, da li će uopšte naći posao, itd. "Hljeba i igara".

veliki strumf

pre 5 godina

Katastrofalan prvi set u apsolutno svim elementima od prvog poena: prijem, servis, smeč, blok, igra u polju koja gotovo ne postoji. Italija s druge strane perfektna. Mi ne možemo slabije (Tijana sigurno ne može slabije), Italijanke teško da mogu bolje. Nadam se preokretu.

Džoni

pre 5 godina

Nemojte prerano da kritikujete Bušu! Eto ona je napravila odlučujuću razliku u drugom setu a i ostale devojke su odigrale maestralno. Ako ovako nastave nema zime. Dobro je neko napisao da Italijanke od prvog seta ne mogu bolje, a mi ne možemo gore.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Igra nasih devojka sa puno gresaka,ali neuporedivo raznovrsnija u odnosu na Italiju. Italija "jednostrana" ekipa. Ekipa od jedne igracice,Egone. Kad ide na nju Italija ima poene,kada ne ide na nju nista posebno,prosek. Nase su im poklonile masu poena,ukupno mozda i za ceo jedan set. U cetvrtom setu trebalo je da bude 25:5 za nase devojke i da se set zavrsi za 10 minuta. Na kraju 4. i 5. seta malo tih poena iz nasih gresaka nam se vratilo. Cestitke devojkama na upornosti,koncentraciji i stepljenju. Svaka cas za NASE SAMPIONKE SVETA!

pantelejac

pre 5 godina

Znate šta, sve srpske reprezentacije pratim unazad 20-tak godina, možda i više, ali ove devojke su se tako strasno borile za svaki poen, da slobodno mogu reći da je pored muškog zlata iz Sidneja i zlata sa N. Zelanda ovo zaista najveće ostavljanje srca na terenu.

djumbir

pre 5 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... Taaaaaakooooooo jeeeee BREEEEEEEEE eee........

Auuu od ovog preskače srce!

Ima li ko jači???

Filip

pre 5 godina

Sta vam znaci izvorna Italijanka? Da mora da pokaze porodicno stablo da bi igrala? Nije dovoljno sto je rodjena u svojoj drzavi? Ako jednog dana budemo imali top fudbalera koji je rodjen ovde, a njegovi roditelji migranti sa bliskog istoka, niko se nece zaliti. Kao sto se ni sad ne zalimo kad nam Madjar donese titulu, igra dobro tenis, itd
Slazem se da ne treba naturalizovati, kao sto smo Pejdz u kosarci, al ko je rodjen negde, treba da igra

cvetak zanovetak

pre 5 godina

Тако је бреееееееееее!!!! Србијааа! Честитке свим девојкама и стручном штабу! Опет поносан што сам Србин!

PROFESOR

pre 5 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa., Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

ZujA

pre 5 godina

Sada su svi pametni.A pogledajre vase komentare kada nije islo.Svi bi vi mogli da budete selektori od odbojke do fudbala.moja preporuka da se vise nikda ne hvatatate tastature

nekatamo

pre 5 godina

Gledam neki ruski strim ovog meca, i ne razumem jezik ali razumem da jedina dva nasa imena koje spominju posle svakog poena su Boskovic i Busa hahah

face

pre 5 godina

Bravo!!

Dok su primale pehar ide neka muzika, remix neki ali mi poznato...i setim se, to je muzika uz koju je Macho Man Randy Savage izlazio u ring :D

Bravo nase, rip Macho Man!

trebali su da puste od Triple h,here comes the king

Facts

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski. 
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08) 

Trolovati je inace srpska rec.

Filip

pre 5 godina

@ (we are the champions, 20. oktobar 2018 12:35)

Ne kaze se zadnjim OI nego poslednjim OI. Osim sto si smarac i sto si toliko prso da po ceo dan spinujes sopstvene komentare na svim sportskim vestima, izgleda da si i nepismen takodje.

Hmmm

pre 5 godina

Ako izgube svi ce traziti da Terzic da ostavku i Busa ce biti najvise kriva, a Tijana ne moze sama da osvoji zlato. Ako pobede Terzica se nece setiti, isto i Buse, ali ce zato Tijana sama osvojiti zlato.

my way

pre 5 godina

Ne mogu nazalost da gledam, ali nase se izgleda naljutile! Samo napred, devojke!
PS Busa je sjajna, mozete/mozes da mlatis koliko hoces!

ernesto che

pre 5 godina

Poterajte mi 4 zimske gume Yokohama R17 215/60,taman da sakrijete to zlato od carinika.Bravo šampionke naše!!!
(Điu,Liu i Sadriu, 20. oktobar 2018 15:15)

Zasta ce ti to, za traktor?? Ajde 215/40 ili 45 al 60! Dzip?!

nemke

pre 5 godina

Bravo DEVOJKE! Svaka cast! Ne znam sta vise da kazem...

PS: Posto nisam gledao utakmicu, filtrirao sam komentare po "Nepreporučeni"... Tu se mogu procitati teske frustracije kod naseg naroda...

Downtown

pre 5 godina

Mihajlović OUT 
Veljković OUT 
Ognjenović OUT 
Rašić OUT 

Ćebić IN 
Brakočević IN 
Molnar IN 
Nikolić IN
(Mirko, 20. oktobar 2018 14:25)

Mirko OUT

dr janko

pre 5 godina

Jel ima negde da se nadje SK sa srpskim komentatorom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos, 20. oktobar 2018 12:18)

Nema Miloše jer su došli neki i zauzeli sva mesta.

Saruman

pre 5 godina

Sreća, sreća, RADOST!!! BRAVO, KRALJICE SVETA!!! Sve ostalo je u ovom trenutku suvišno, ostavimo se mudrovanja i svi da dočekamo ove devojke sutra! Zaslužuju da se pred njima poklonimo i da se slavi!!!

Milan ( ne onaj što vređa Bušu)

pre 5 godina

A za sve branioce lika i dela Terzića, koji ruku na srce i nije bio loš na ovom prvenstvu osim standardnog ne traženja tajm auta na vreme i izbegavanja izmena:
Sve je ovo normalno, kada ima najbolje odbojkašice na svetu, naravno da ćemo tražiti pobede i prvo mesto

Noleaux Gioccovigh

pre 5 godina

Mozes misliti pobedile Italiju u finalu, sad ce biti organizovan docek i sve ce biti isto, tako da ja ne pridajem znacaj ovome. A i odbojka me ne zanima, hokej na ledu je zanimljiviji sport.

Vanja.s

pre 5 godina

Svakoj odbojkašici po stan u Beogradu,po Mercedes Benz,a Maji Ognjenović koja je najstarija nacionalna penzija i svakako isto to treneru Terziću.One su donele zlato i mnogo radosti.Ako je fudaerima obećano 10milions evra pa corak,dati ovim curama,zaslužile su.

Kami

pre 5 godina

Bravo devojke. Krunisale su dobru formu zlatom.
Oduvek mi je ženska odbojkaška reprezentacija napominiji srpski tim. Pre svega zbog hemije, borbenosti i timskog duha. Brankica i Tijana su opasan tandem. I sve devojke dale svoj doprinos. Koliko je samo Busa bila pod pritiskom, pa i ne čudi da s vremena na vreme ne može sve da primi. Procentualno gledano, ona uopšte nije loš dizac. A njena igra u polju zajedno sa Silvijom i Brankicom je vrhunska. Pritom je morala da preuzme funkciju prvog primača iako je bila zamena. Tako da veliko bravo.
Stefana je u finalu briljirala. Izuzetno korisna i ubojita. Rašić opravdala ulogu najboljeg srednjeg blokera. Žao mi je što klupa nije dobijala više prilike da igra. Ali prvi tim nam je ubojit.
Maja je jedan od najboljih tehničara u istoriji odbojke. Inteligentna i lucidna. I četvrta najbolja serverka na prvenstvu. Prelepo za gledati. Živković kao njena zamena je vodila ekipu do evropskog zlata gde je pokazala da odlično igra Majinu ulogu. Stevanović vrhunski srednji bloker sa ubojitim servisima.
Silvija Popović je po statistici najbolji libero na prvenstvu. Njena borbenost i fleksibilnost su prelepi za gledanje.
Malešević nije imala veliku minutažu. No ona je pokazala da odlično prima ubojite servise. Ana Bjelica jednostavno nije imala prilike da se razigra i da pokaže šta ona zna.
Moram da izdvojim Brankicu koja je nekako u senci Tijane. Ali ona toliko doprinosi ovom zlatu i raspodeli poena da ne bi sav teret pao na Bošković. Egonou je više grešila upravo zbog toga što svaka lopta u napadu ide na nju. Pa opadne koncentracija od umora.
Tijanina kratka dijagonala iz smeča. Pogoditi taj ugao brzinom skoro sto na sat je neverovatno.
Čestitke devojkama. Pamtiće se ovaj tim kao zlatna generacija. Bravo.

Tempest Hokuro

pre 5 godina

Egonu ništa posebno, sve savršene lopte pretvara u poen, sve lošije lopte ili u aut ili u blok. Italijanska tehničarka odlična.

gigatrend

pre 5 godina

Bravo devojke (1:1). Samo hrabro, jako i do kraja.

Nešto nikako ne razumem, pa ako neko može da objasni komentare, od "sve osim zlata je neuspeh", do "imamo 2,5 igračice, ostale su prosek ili pojma nemaju". Nešto mi se tu ne slaže.

Srdjan

pre 5 godina

Brankica igra sjajno danas, svaka cast, iskustvo je cudo u ovakvim mecevima. Realno, Busa jeste najslabija karika ali ne treba pljuvati djevojku, sigurno daje sve od sebe, a to sto trenutno nemamo bolju je druga stvar.

Neprihvaćeni Gambit

pre 5 godina

Zanimljivo je da komentar sa najviše lajkova na ovu vest ( 3k+) nema takođe i isto toliko negativnih, a antirežimski je komentar. To znači da botovi nisu dobili instrukcije da "napadnu" ovu vest. A to samo još dalje implicira da botovi neće samoinicijativno da rade za režim, već samo onoliko koliko moraju, što znači da nema ideološke lojalnosti. Takvi režimi se izduvaju preko noći, kao što su i nastali "veliki" preko noći. Živi bili pa videli.
Odbojkašima naklon, poštovanje i hvala!

Sale

pre 5 godina

Ajmoo Srbijoo.. Dok mladi beze iz drzave zbog najlosije ekonomske situacije u Evropi,dok narod gladuje,dok je kriminal i korupcija na najvecem mogucem nivou itd itd ipak cemo se veseliti i euforicno pratiti sportiste jer da je samo hleba i igara.. E moja Srbijo,zemlja propasti..

Borky

pre 5 godina

Nevjerovatnonda zadnjih 10 poena u 3 setu svi idu na Mihajlovic a ne na najbolju igracicu dok italijanke forsiraju svoju najbolju igravicu. Tehnicar ili selektor?

некле

pre 5 godina

Људи моји, Бошковић и Михајловић!
Имамо две супериграчице у тиму и то је то.
Ове две играчице праве разлику јер су суперкласа.
И генрално цео наш тимски спорт треба да буде усмерен у прављењу супреиграча, мегазвезда, јер они доносе трофеје.
90'их смо били супер сила у сваком колективном спорту,али смо имали светске мега звезде у свим спортовима, Пикси, Мијат, Савичевић, Грбићи, Миљковић, Перунићић, Шапић, Шкрбић, Икодиновић, Бодирога, Ђорђевић итд итд...зато смо и били суперсила.
То морамо да вратимо опет.
Такође све похвале Терзићу.
Човек је врхунски тренер, суперкласа.

JovicaPavlovic

pre 5 godina

Naše devojke su psihički nespremno ušle u meč!
Te je deo obaveza stručnog štaba. Loša koncentracija, stegnute , nervozne... šteta.
Ostaje da se nadamo da će se smiriti. Znanje imaju, veštinu imaju i htenje imaju ... sto je do njih !

nislija

pre 5 godina

U trecem setu ni jednu loptu Tijana nije dobila, sad dal je to bila taktika ili ne ne znam ali mi je cudno. Umesto svaka druga na nju da ide jer je najbolja ono svaka deseta

Pedjica

pre 5 godina

Idemooo...Srbijaaa je zemlja malaaa ali nam je svetskog prvaka dalaaa.
Sve ih rusimooo od redaaa tako im i trebaaa...Na krovu sveta su oneee Srbijooo sampioneee...
Idemooo Srbijaaa breee

veliki strumf

pre 5 godina

Isti problemi kao i juče, opet ne možemo da organizujemo dobre napade zbog ocajnog prijema. Nedopustivo u finalu da se ovako prima servis. Ni blok nam za sada ne funkcioniše, a i iz servisa se mnogo gresi.

falsifikat originala

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.
(Rajko, 20. oktobar 2018 19:46)

A u originalu:

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati NOGOMET je NOGOMET dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog svIJEta samo da mozemo igrati finale svIJEtskog prvenstva u NOGOMETU.

iza ugla

pre 5 godina

Napred na zlatnu medalju. Ako uspete Srbija ce vas nagraditi I zlatnim penzijama, jer narod zna da ceni koliko ste doprineli ugledu Srbije u svetu, a penzije iznose sest prosecnih plata, skoro 3000 evra. Ako ne uspete onda nesto manje.

Evropska kloaka

pre 5 godina

@pitam se, da li postoji trofejnija drzava na planeti, u odnosu na broj stanovnika?!?
svaka vam cast devojke, neizreciv uspeh.
 (jasamlud,jesam, 20. oktobar 2018 19:14)

Necete si vi 'leba najesti od toga.

Johnny

pre 5 godina

Vodis 8:2 te potom samo 9:8. Italijanke delovale kao da one vode, a ne mi onako blede i utucene uprkos vodjstvu. Gazi ih bre do 2:2! Nema predaje.

NYC

pre 5 godina

Vučić da tipla 10 mln jevreja pod hitno.
Obećao si.
A i provera će biti da li si platio.
Volim svaku našu odbojkašicu.
Srbija !!!!!!!!!!

MRMOT

pre 5 godina

Da li je Bjanka Buše neki rod selektoru Terziću?
I Rej Čarls bi video da je ova najveća rupa na svetu. Definitivno je najbolja igračica Italje, osvojila je najviše pojena za Italiju.

only fools and horses

pre 5 godina

Kad vec hoces da pricas srpski, pisi ga kako treba
(karius, 20. oktobar 2018 13:25)

Ne može, nema prava niko ko ne piše srpskim pismom (ne ulazim sad o raspravu o ćirilici i latinici), ko ne koristi naša slova da ispravlja bilo koga što se pravopisa tiče. Reči: vec, hoces pricas, pisi ne postoje u našem jeziku.

Rajko

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.

gigatrend

pre 5 godina

Maksimalna podrška za devojke i selektora, ali državni službenik Republike Srbije ne bi smeo da peva "srpskog kralja...".

Srećno devojke!

goran

pre 5 godina

znam da ce neki naci opravdanje za busu I njen oooocajan prijem, kako je opterecena, kako svaki servis ide na nju, ali I ide bas zbog toga sto je ocajna, pa da l je ovo moguce jedan dobar prijem da nema od 15 servisa, u polju I na mrezi deluje pogubljeno, covece bre menjaj je

karius

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski.
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08)
Kad vec hoces da pricas srpski, pisi ga kako treba

BODIBOND

pre 5 godina

Trolovati je inace srpska rec.
(Facts, 20. oktobar 2018 13:40)

Ni reci kao sto su slajs, smec, forhend, bekhend, parking, gol, korner, film, lizing, spajz... nisu srpske reci pa ih koristimo jer nemamo svoje reci za to.

Facts

pre 5 godina

Sta vam znaci izvorna Italijanka? Da mora da pokaze porodicno stablo da bi igrala? Nije dovoljno sto je rodjena u svojoj drzavi? Ako jednog dana budemo imali top fudbalera koji je rodjen ovde, a njegovi roditelji migranti sa bliskog istoka, niko se nece zaliti. Kao sto se ni sad ne zalimo kad nam Madjar donese titulu, igra dobro tenis, itd 
Slazem se da ne treba naturalizovati, kao sto smo Pejdz u kosarci, al ko je rodjen negde, treba da igra
(Filip, 20. oktobar 2018 13:07)

Kao sto smo Dilana Enisa da bi igrao u fmpu 3 meseca, sve se moze u ovoj banana drzavi

dr. Udo Brinkman

pre 5 godina

Finale gubimo zbog ziherasa Terzica, covek je jednostavno luzer. Da li je jos neko primetio da je Tijani i Brankici zabranio smec servise, Italijanke vise rizikuju i zato su blize pobedi.

Sasa

pre 5 godina

Jel ima negde da se nadje SK sa srpskim komentatorom?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milos, 20. oktobar 2018 12:18)

# Link komentara

Prelistaj domacu stream ponudu. Licno gledam strane i svejedno mi je. Na tebi je da odlucis. Strani se lakse nalaze.

Dino

pre 5 godina

Ne bih menjao ovo za finale svetskog u fudbalu, nikada!
(Boiki, 20. oktobar 2018 15:20)

Iskreno, ne bih ja mijenjao one pobjede nad Argentinom i Engleskom na svjetskom za tri ovakva ženska zlata. A ti čim to spominješ znači da te nešto tu kopka, i da nisi baš načisto s tim.

tamo daleko

pre 5 godina

Prvi set ne moze gore. Potpuno u grcu, glavni elementi servis i prijem ocajni. Busa najslabija karika, ali djevojka daje svoj maksimum. Boskovic ispod nivoa. Terzic ne reaguje. Talijanke puno bolje zasad.

Profesor u školi

pre 5 godina

Ne znam, meni ovo dosadno, nezanimljivo...Vise bi voleo da budemo prvaci sveta u fudbalu, ali muškarci, a ne žene. Mislim, ono, svaka cast, ali...booooring!

Miodrag

pre 5 godina

@only fools and horses, 20. oktobar 2018 13:39
Tačno, ali evo ja kao jedan od tih imam već 35igodišnju naviku.
Tako sam naučio da "brzo" kucam dok nije bilo naših slova , a zbog posla uvek mi je us tastatura.
Sa mobilnog nekad, kao sad, ide sr tastatura.

BODIBOND

pre 5 godina

www.sipragezabava.com/sport klub-1-uzivo.html- link
(King Roger, 20. oktobar 2018 14:06)

Ne valja taj link posto cesto zapuca. Gledam tekme na tom linku pa znam.

Comsheeya Nis

pre 5 godina

Ukucaj u Google pretragu "doctor dance apk", nadji WSS 2.1 u rezultatima, instaliraj na android telefonu i gledaj mnoge sportske (izmedju ostalih i SK) kanale ako nemas drugo resenje...

Dragan

pre 5 godina

Nasa startna postava,njih 5 vrh vrhova.Busa ne moze igrati ni u nasem prvenstvu,preslaba je za velike utakmice.Drugo,devojkama se vidi strah u ocima,a ko se boji ne moze biti i ne zasluzuje da bude sampion...

daragn

pre 5 godina

Ne moze se uzeti titula kada primac u svakom setu u najvaynijim momentima nije u stanju da vrati prijem. Samo Mihajlovic igra u napadu. valjda je 80 odsto lopti i 3 setu islo na nju. Tijana Bokokovic u 1 i 3 setu maltene ne postoji.Potpuno procitana, udara monotonu u mesta na kojima je italijanke cekaju. Najslabija utakmica Boskovic u dresu reprezentacije. Egonu, s druge strane ubija. O takticki postavljenoj boljoj igri italijanski nema potrebe ni da se prica. Znaci, Busa i Boskovic totalno indisponirane. I, nazalost, to je odlucilo finale.

temaklasica

pre 5 godina

Sujeta Zorana Terzica I Maje Ognjenovic zbog koje se ne igra na Tijanu,verovatno ce kostati izgubljenog finala.Ali,I ovo je izvanredan uspeh.

Noleaux Gioccovigh

pre 5 godina

Mozes misliti pobedile Italiju u finalu, sad ce biti organizovan docek i sve ce biti isto, tako da ja ne pridajem znacaj ovome. A i odbojka me ne zanima, hokej na ledu je zanimljiviji sport.

Peca

pre 5 godina

Lupajte minuse, ali Busa je ubedljivo najslabija karika u timu.Samo u petom setu vec dve kardinalne greske.Istina, devojku ne vredi toliko ni kriviti, jednostavno trenutno na toj poziciji bolju i nemamo, a nazalost ona je ipak jako limitirana.

Rajko

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.

no time for losers

pre 5 godina

we are the champions - uvek maksimalno prihvatljivi komentari za široke mase, želja da se dopadne ogromnoj većini. Na svakoj vesti uvek u prvih nekoliko, jer ako se zakasni sa komentarom smisao istog ne postoji ako nije najviše lajkovan :)

Miroljub

pre 5 godina

Cestitke odbojkasicama, ali se bas u sportu vidi koliko smo jadni kao narod. Lozimo se kao da je to nesto bitno u zivotu, a samo je zabava za mase. Valjda je to beg od ruzne realnosti, gde niko nista ne preduzima, vec ceka da mu padne s neba. Onda je lakse pratiti sport i imati surogat uspeha. Nije ni cudo da ovaj deo portala uvek ima nenormalan broj komentara. Ljudi se bave sportom, koji ama bas nikakve veze nema sa njihovim malim zivotima (i sebe ubrajam tu) vec je samo deo cuvenog hleba i igara za potlacene.

MRMOT

pre 5 godina

Da li je Bjanka Buše neki rod selektoru Terziću?
I Rej Čarls bi video da je ova najveća rupa na svetu. Definitivno je najbolja igračica Italje, osvojila je najviše pojena za Italiju.

Profesor u školi

pre 5 godina

Ne znam, meni ovo dosadno, nezanimljivo...Vise bi voleo da budemo prvaci sveta u fudbalu, ali muškarci, a ne žene. Mislim, ono, svaka cast, ali...booooring!

neko_iz_mase

pre 5 godina

Svaka čast reprezentativkama Srbije, ali ne mogu da se otmem jednom utisku. Ne mogu da shvatim da sa toliko euforije građani jedne zemlje prate sve sportiste koje dolaze iz iste, a za krucijalna pitanja jedne države su blago rečeno mediokriteti. Više ih interesuje da li će ženska reprezentacija, moramo priznati, sporta koji nije baš nešto popularan u svijetu, nego da li će im plata biti na vrijeme, da li su zdravstveno osugirani, da li će uopšte naći posao, itd. "Hljeba i igara".

Dino

pre 5 godina

Ne bih menjao ovo za finale svetskog u fudbalu, nikada!
(Boiki, 20. oktobar 2018 15:20)

Iskreno, ne bih ja mijenjao one pobjede nad Argentinom i Engleskom na svjetskom za tri ovakva ženska zlata. A ti čim to spominješ znači da te nešto tu kopka, i da nisi baš načisto s tim.

daragn

pre 5 godina

Ne moze se uzeti titula kada primac u svakom setu u najvaynijim momentima nije u stanju da vrati prijem. Samo Mihajlovic igra u napadu. valjda je 80 odsto lopti i 3 setu islo na nju. Tijana Bokokovic u 1 i 3 setu maltene ne postoji.Potpuno procitana, udara monotonu u mesta na kojima je italijanke cekaju. Najslabija utakmica Boskovic u dresu reprezentacije. Egonu, s druge strane ubija. O takticki postavljenoj boljoj igri italijanski nema potrebe ni da se prica. Znaci, Busa i Boskovic totalno indisponirane. I, nazalost, to je odlucilo finale.

Evropska kloaka

pre 5 godina

@pitam se, da li postoji trofejnija drzava na planeti, u odnosu na broj stanovnika?!?
svaka vam cast devojke, neizreciv uspeh.
 (jasamlud,jesam, 20. oktobar 2018 19:14)

Necete si vi 'leba najesti od toga.

#posmatrač, ne uvek nemi

pre 5 godina

Čisto da se zna:
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske.
Rašić, Srpkinja sa Kosova.
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.

Milan ( ne onaj što vređa Bušu)

pre 5 godina

A za sve branioce lika i dela Terzića, koji ruku na srce i nije bio loš na ovom prvenstvu osim standardnog ne traženja tajm auta na vreme i izbegavanja izmena:
Sve je ovo normalno, kada ima najbolje odbojkašice na svetu, naravno da ćemo tražiti pobede i prvo mesto

Dragan

pre 5 godina

Nasa startna postava,njih 5 vrh vrhova.Busa ne moze igrati ni u nasem prvenstvu,preslaba je za velike utakmice.Drugo,devojkama se vidi strah u ocima,a ko se boji ne moze biti i ne zasluzuje da bude sampion...

temaklasica

pre 5 godina

Sujeta Zorana Terzica I Maje Ognjenovic zbog koje se ne igra na Tijanu,verovatno ce kostati izgubljenog finala.Ali,I ovo je izvanredan uspeh.

HanSolo

pre 5 godina

Cestitke odbojkasicama, ali se bas u sportu vidi koliko smo jadni kao narod. Lozimo se kao da je to nesto bitno u zivotu, a samo je zabava za mase. Valjda je to beg od ruzne realnosti, gde niko nista ne preduzima, vec ceka da mu padne s neba. Onda je lakse pratiti sport i imati surogat uspeha. Nije ni cudo da ovaj deo portala uvek ima nenormalan broj komentara. Ljudi se bave sportom, koji ama bas nikakve veze nema sa njihovim malim zivotima (i sebe ubrajam tu) vec je samo deo cuvenog hleba i igara za potlacene.
(Miroljub, 20. oktobar 2018 15:36)

Vidiš kolko si izpao glup u stvari.. Sport je POKAZATELJ standarda u zemlji.. Ako uzmeš brojki iste veličine dve nacije, uvek je ona "bogatija" isto bolja u sportu.. A u Srbiji se polako ipak diže standard.. Vidim kako se u Nemačkoj i Francuskoj ne prati Fudbal zato što imaju bolji standard.. Ili u Americi košarku i bejsbol.. Lupio si ko maksim po diviziji..

dr. Udo Brinkman

pre 5 godina

Finale gubimo zbog ziherasa Terzica, covek je jednostavno luzer. Da li je jos neko primetio da je Tijani i Brankici zabranio smec servise, Italijanke vise rizikuju i zato su blize pobedi.

Magdalena

pre 5 godina

SK se obrukao. Puca im signal u 5.setu finala... Ovaj besmisleni studio, pola ceremonije videli nismo. Nije samo novac, treba nesto i znati kada se ovakve stvari realizuju.

iza ugla

pre 5 godina

Napred na zlatnu medalju. Ako uspete Srbija ce vas nagraditi I zlatnim penzijama, jer narod zna da ceni koliko ste doprineli ugledu Srbije u svetu, a penzije iznose sest prosecnih plata, skoro 3000 evra. Ako ne uspete onda nesto manje.

mia 011

pre 5 godina

@ kuma lija 20.10.2018. 14:55

Hvala od srca na cestitkama i lepim recima! Iz istog razloga su mnogi iz Srbije na svetskom prvenstvu u Rusiji navijali za hrvatske fudbalere i radovali se njihovim uspesima!!!

(Ima nas i ovde koji smo u dusi jos uvek Jugosloveni! Neka ste nam zivi i zdravi!!!)

mirkojova84

pre 5 godina

Bravo za RTS još jednom... posle klubova, prestaše da prenose i reprezentaciju. Važno je da gledamo Vučića uz doručak, ručak i večeru.

Stari čačanin

pre 5 godina

E ovo je uspeh Srbije!!! 
Bravo devojke!!! 
Najlepse i najbolje odbojkasice!!! 
Svetske,a nase!!!
(Jovan, 20. oktobar 2018 16:30)

Moram da te ispravim. Ovo nije nikakav uspeh Srbije, već srpskih odbojkašica. Šta država ima sa ovim.

Sale

pre 5 godina

Ajmoo Srbijoo.. Dok mladi beze iz drzave zbog najlosije ekonomske situacije u Evropi,dok narod gladuje,dok je kriminal i korupcija na najvecem mogucem nivou itd itd ipak cemo se veseliti i euforicno pratiti sportiste jer da je samo hleba i igara.. E moja Srbijo,zemlja propasti..

we are the champions

pre 5 godina

Napred naše lavice!!!Ovaj uspeh naših odbojkašica može se meriti sa SP u Indijanapolisu,olimpijskim zlatom u odbojci 2000,vaterpolo zlatom sa zadnjih OI,..Zato svi složno da navijamo za naše zlatne odbojkašice.Veliki,ogroman uspeh tako male države da ima učesnika finala SP,...Svaka čast.Respekt do neba za naše plave gracije!!!!

tamo daleko

pre 5 godina

Prvi set ne moze gore. Potpuno u grcu, glavni elementi servis i prijem ocajni. Busa najslabija karika, ali djevojka daje svoj maksimum. Boskovic ispod nivoa. Terzic ne reaguje. Talijanke puno bolje zasad.

gigatrend

pre 5 godina

Maksimalna podrška za devojke i selektora, ali državni službenik Republike Srbije ne bi smeo da peva "srpskog kralja...".

Srećno devojke!

Tri palme za dve bitange i ribicu

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski.
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08)

A ti kad već želiš da ispravljaš nekog,napiši 'srpski',a ne 'Srpski'.

goran

pre 5 godina

znam da ce neki naci opravdanje za busu I njen oooocajan prijem, kako je opterecena, kako svaki servis ide na nju, ali I ide bas zbog toga sto je ocajna, pa da l je ovo moguce jedan dobar prijem da nema od 15 servisa, u polju I na mrezi deluje pogubljeno, covece bre menjaj je

xp

pre 5 godina

Ne bih menjao ovo za finale svetskog u fudbalu, nikada!
(Boiki, 20. oktobar 2018 15:20)

Brate, zasto ta pakost,kakve veze ima finale svestkog prvenstva u fudbalu sa ovim? Ovakvim komentarom samo oduzimas na znacaju sta su ove devojke ostvarile. Takve stvari se ne porede i naravno da ne bih menjao, kakva je to konstrukcija, zasto bih menjao? Niti je tvoje da menjas, ti nista nisi osvojio, niti imas. Ali budi iskren: da te je neko pitao na pocetku godine sta bi radije: da Srbija osvoji titulu svetskog prvaka u zenskoj odbojci ili da igra finale svetskog prvenstva u fudbalu , sta bi rekao? Ja bih se samo nasmejao i pitao kako moze da me pita tako glupo pitanje.

falsifikat originala

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.
(Rajko, 20. oktobar 2018 19:46)

A u originalu:

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati NOGOMET je NOGOMET dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog svIJEta samo da mozemo igrati finale svIJEtskog prvenstva u NOGOMETU.

kuma lija

pre 5 godina

Bravo djevojke!!! kakva ekipa! još su i prezgodne! Pozdrav iz Hrvatske,u ovakvim trenutcima nije mi žao šta se oduvijek i uvijek osjećam jugoslavenom! Ovakvu lozu samo Juga može imati! Respect i prema onima koji će mi reći da je ovo zlato samo srpsko,ali ja ne mogu protiv svoje duše.

Tolo

pre 5 godina

Ozbiljno se pozabaviti temom javnog servisa i reprezentacije. Reprezentacija Srbije u bilo kom sportu je vlasnistvo gradjana Srbije, a ne Sport Kluba. Neka Sport Klub prenosi Real, Barselonu, pa i Zvezdu i Partizan ali da ostavi reprezentaciju Srbije na miru! RTS nije prenosio istorijski dogadjaj srpskog sporta, svaka im cast na tome!

mislite o tome

pre 5 godina

Svaka čast reprezentativkama Srbije, ali ne mogu da se otmem jednom utisku. Ne mogu da shvatim da sa toliko euforije građani jedne zemlje prate sve sportiste koje dolaze iz iste, a za krucijalna pitanja jedne države su blago rečeno mediokriteti. Više ih interesuje da li će ženska reprezentacija, moramo priznati, sporta koji nije baš nešto popularan u svijetu, nego da li će im plata biti na vrijeme, da li su zdravstveno osugirani, da li će uopšte naći posao, itd. "Hljeba i igara".
(neko_iz_mase, 20. oktobar 2018 17:54)

Prijatelju, kada se neko potpiše sa "neko", "neko iz mase" ili ono najgore "moje ime" znači da ga je sramota od samog sebe, a kada se pročita komentar jasno je i zšto.

maxy

pre 5 godina

Ali ovi sa IQ 30 sto pljuju selektora sto je doveo devojke do finala svetskog (najmanje), evropskog zlata i finala olimpijade??? Takav strucnjak vam ne valja? Sta ocekivati od zemlje gde postoje pojedinci koji pljuju Novaka ili Sasu Djordjevica.

Nikola

pre 5 godina

Sve nacionalne televizije TREBA UKINUTI!
2018 godine a vecinska Srbija treba da prati finale svetskog prvenstva gde igra Srbija tekstualno...kao da 1948 godina.

Зоки

pre 5 godina

Алииииии,фудбалери су играли нерешено у Румунији што је историјски резултат и на следећем такничењу обећавају сензацију! И да видимо шта ће бити с Боаћијем и шта је поручио Бата Мирковић навијачима. Ова одбојка је небитан спорт,нема ту контакта ,не можемо то да разумемо. Пишите до вечерас о овоме и од сутра све по старом,а нашем најбољем спорту,фудбалу..

Boćko

pre 5 godina

Ozbiljno se pozabaviti temom javnog servisa i reprezentacije. Reprezentacija Srbije u bilo kom sportu je vlasnistvo gradjana Srbije, a ne Sport Kluba. Neka Sport Klub prenosi Real, Barselonu, pa i Zvezdu i Partizan ali da ostavi reprezentaciju Srbije na miru! RTS nije prenosio istorijski dogadjaj srpskog sporta, svaka im cast na tome!
(Tolo, 20. oktobar 2018 14:55)

Mogu oni da otkupe šta god žele. Kupi SK i nemaš problem. I drago mi je što RTS ne prenosi, komentator na Sport Klubu je vrhunski, kao i sam prenos.

nex

pre 5 godina

@NY A kako onda RTS prenosi neki masters ili GS ,cija su prava otkupili SK ili Eurosp. ili ko vec,kad igra Dkokovic? Sta,on je vise nas nego ove devojke@NY

ernesto che

pre 5 godina

Poterajte mi 4 zimske gume Yokohama R17 215/60,taman da sakrijete to zlato od carinika.Bravo šampionke naše!!!
(Điu,Liu i Sadriu, 20. oktobar 2018 15:15)

Zasta ce ti to, za traktor?? Ajde 215/40 ili 45 al 60! Dzip?!

ljupce

pre 5 godina

od 2001-e godine terzic je selektor i vodja pored terena.svaka medalja i svaki gran pri koji je osovjen je direktan uspeh terzica pa tek onda igracica.17 godina uspesne selektorske karijere zacinjene sa dva evropska zlata i sad sa svetskim zlatom.idemo po taj tokio 2020.mi to mozemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljubomilko

pre 5 godina

Da nemaju ove dve izvorne italijanke ne bi se ni kvalifikovale na prvenstvo. Šta uradi novac od sporta da su i reprezentacije maltene klubovi.

Filip

pre 5 godina

Sta vam znaci izvorna Italijanka? Da mora da pokaze porodicno stablo da bi igrala? Nije dovoljno sto je rodjena u svojoj drzavi? Ako jednog dana budemo imali top fudbalera koji je rodjen ovde, a njegovi roditelji migranti sa bliskog istoka, niko se nece zaliti. Kao sto se ni sad ne zalimo kad nam Madjar donese titulu, igra dobro tenis, itd
Slazem se da ne treba naturalizovati, kao sto smo Pejdz u kosarci, al ko je rodjen negde, treba da igra

Daca

pre 5 godina

Sto se ovaj RTS ne ugasi vise, bilo kako, samo da ne postoji.
Sramota je da nisu mogli da obezbede prenos, nebitno da li bi osvojile zlato ili srebro.Da je Vucko drzao neki od svojih obecavajucih govora bilo bi prenosa sto posto.
Kako tako, to je VELIKI uspeh.Samo se nadam da ove zlatne devojke nece gostovati na RTS u.
Cestitke za uspeh.

NY

pre 5 godina

Vi sto kukate sto RTS ne prenosi trebao bi da znate da je SK otkupio sva prava kada je odbijka u pitanju.SP i u muskoj i zenskoj kategoriji, evropske kupove.Prenosili su sve utakmice na svojim kanalima SK 1-10. To sto pukne veza nije do SK vec do linija. Meni MTS nudi da predjem na Arenu, Ne pada mi na pamet jer SK ima bolji sadrzaj.Ne imteresuje me ABA liga i nas fudbal ili fudbal Argentine, Italije.Ovde imam tenis, EL, fudbal kup nacija , EC, itd

Stari čačanin

pre 5 godina

Čisto da se zna: 
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske. 
Rašić, Srpkinja sa Kosova. 
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

A što je to bitno odakle je ko.

Facts

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski. 
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08) 

Trolovati je inace srpska rec.

Filip

pre 5 godina

@ (we are the champions, 20. oktobar 2018 12:35)

Ne kaze se zadnjim OI nego poslednjim OI. Osim sto si smarac i sto si toliko prso da po ceo dan spinujes sopstvene komentare na svim sportskim vestima, izgleda da si i nepismen takodje.

pravda

pre 5 godina

Kakav prelep osecaj gledati ove devojke kako se bore za svoju zemlju i zastavu i grb i narod..a onda se setim bobana marjanovica i nikole jokica..napred devojke do pobede, samo vi znate koliko vam je tesko tamo a pljuvacima je lako da uz fotelje pljuju a vrv u zivotu nisu pobedeli ni u partiji klikera nekoga.

pusa

pre 5 godina

bravo bosanke i crnogorke! hahaha
(dostojevski, 20. oktobar 2018 15:03)

Ono tebe baš zabolelo srpsko zlato, aaa?
Eto vi slavite poraze u finalu, mi slavimo zlata i titule šampiona, što vi samo sanjate.

Dejan

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske.
(Dušan, 20. oktobar 2018 15:32)

Pa verovatno će sada"naš" predsednik obećati sve i svašta,nedajmo da svojom pojavom upropastiti ovaj veliki uspeh naših devojaka.

JovicaPavlovic

pre 5 godina

Naše devojke su psihički nespremno ušle u meč!
Te je deo obaveza stručnog štaba. Loša koncentracija, stegnute , nervozne... šteta.
Ostaje da se nadamo da će se smiriti. Znanje imaju, veštinu imaju i htenje imaju ... sto je do njih !

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

U vezi prenosa,znaci za placanje pretplate RTS MORA da prenosi sve representativne selekcije u bilo kom sportu. Ukoliko u vezi sa tim ima nekih pravno-trzisnoekonomskih razloga i zavrzlama onda da drzava da nacionalnu frekvenciju SK i Areni (po jedan kanal oba),jer reprezentacija mora da ide na TV sa nacionalnom frekvencijom. Ovo ovako kako je sada je bezobrazluk da pola nacije ne moze da gleda istorijisko finale.

kapetan Mickey

pre 5 godina

Sramno zaista da RTS ovo nije prenosio da narod gleda uživa i oseti istinski ponos. Sebe ova vlast nesretna pokazuje po 10 puta dnevno u besmislenim aktivnostima a za ovakve heroine nema direktnog prenosa na javnom servisu. I naravno sad će da izginu ko će doček da organizuje ko će da se slika i iskoristi ovaj uspeh za ličnu i stranačku promociju. To je njihov jad i nek žive sa njim a devojkama svaka čast što su nam ulepšali dan mesec i godinu, što nam je taj osećaj lep probudio najlepše emocije.

milence

pre 5 godina

Al ste bre dosadni sa RTS, SK je otkupio prava i ne da ih nikom . Kako vam objasniti?

prilikom otkupa prenosa prednost uvek, ali uvek prvo ima drzavna televizija. znaci da su hteli mogli su.

Milutin

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.
(Rajko, 20. oktobar 2018 19:46)

Svaka čast na komentaru susjed, stvarno si se potrudio da zvučiš kao Srbin (pa se još potpisao kao "Rajko"), ali si malo providan sa ovom provokacijom. Da si napisao "osvojili svetsko prvenstvo u fudbalu" možda te ne bi ni provalili, ali se ovako jasno vidi ko si i odakle si.

Igrajte vi vaša finala i radujte se tome, mi ćemo da se radujemo i ponosimo ovim što imamo. I ne, nikad ne bi menjali titule u košarci, vaterpolu, odbojci i ostalim sportovima da bi igrali finale u fudbalu.

Magdalena

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske. 

(Dušan, 20. oktobar 2018 15:32)

Istine radi, u Vizuri su igrale Tijana Boskovic, Bjanka Busa i Maja Aleksic koja nije ni ulazila u igru. Tesko da je to pola reprezentacije. Mihajlovic nije igrala u Srbiji. Rasic za Dinamo Pancevo. Ognjenovic, Veljkovic, Bjelica, Stevanovic, Pusic, Milenkovic, Zivkovic - sve CRVENA ZVEZDA. Silvija Popovic je iz Bara pa Postar, Malesevic je Uzice. Tako da, Vizura nije ni blizu polovine. Naprotiv.

Suza

pre 5 godina

Ajmo devojke, samo hrabro, srcem. Verujem u naseg kapitena i kapetana Maju Ognjenovic, u sigurnu i jaku ruku Tijane Boskovic, u razorni smec Brankice Mihajlovic, u neprobijni zid Milene Rasic, u neverovatnu odbranu Silvije Popovic.

Facts

pre 5 godina

Sta vam znaci izvorna Italijanka? Da mora da pokaze porodicno stablo da bi igrala? Nije dovoljno sto je rodjena u svojoj drzavi? Ako jednog dana budemo imali top fudbalera koji je rodjen ovde, a njegovi roditelji migranti sa bliskog istoka, niko se nece zaliti. Kao sto se ni sad ne zalimo kad nam Madjar donese titulu, igra dobro tenis, itd 
Slazem se da ne treba naturalizovati, kao sto smo Pejdz u kosarci, al ko je rodjen negde, treba da igra
(Filip, 20. oktobar 2018 13:07)

Kao sto smo Dilana Enisa da bi igrao u fmpu 3 meseca, sve se moze u ovoj banana drzavi

only fools and horses

pre 5 godina

Kad vec hoces da pricas srpski, pisi ga kako treba
(karius, 20. oktobar 2018 13:25)

Ne može, nema prava niko ko ne piše srpskim pismom (ne ulazim sad o raspravu o ćirilici i latinici), ko ne koristi naša slova da ispravlja bilo koga što se pravopisa tiče. Reči: vec, hoces pricas, pisi ne postoje u našem jeziku.

Ivan

pre 5 godina

Greška je Terzića, ne ide Busi pa mjenjaj brate.Ode nam zlato bezveze.5 poena u 5 setu
(Slavko Vrekic, 20. oktobar 2018 14:39)

Greska ne greska mi smo prvaci sveta, a covek ko ih je doveo na krov sveta je upravo Terzic, tako da je on upravo najzasluzniji!!!

bogi

pre 5 godina

Prebaciti Maju u muški tim i eto medalje , osim ukoliko nisu zaboravili Mitića nekada najperspektivnijeg svetskog dizača koji zbog sujete sekektora zajedno sa izvanrednim korektorom Petkovićem koji se može iskoristiti i kao primač ne može da primiriše prvom timu!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Čisto da se zna:
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske.
Rašić, Srpkinja sa Kosova.
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

Sta nije jasno? Predstavnice svih srpskih zemalja. Velika Srbija,brale.

manu manu

pre 5 godina

Imam 28 godina a zadnji put sam zaplakao kada mi je deda umro a to je bilo pre 10 godina.
Ja sam mislio da ne mogu da plačem više, ali evo desilo se posle 10 godina da zaplačem opet samo što je ovaj put ode sreće.
Bravo Devojke vi ste ponos Srbije i Republike Srpske.

veliki strumf

pre 5 godina

Isti problemi kao i juče, opet ne možemo da organizujemo dobre napade zbog ocajnog prijema. Nedopustivo u finalu da se ovako prima servis. Ni blok nam za sada ne funkcioniše, a i iz servisa se mnogo gresi.

Srdjan

pre 5 godina

Brankica igra sjajno danas, svaka cast, iskustvo je cudo u ovakvim mecevima. Realno, Busa jeste najslabija karika ali ne treba pljuvati djevojku, sigurno daje sve od sebe, a to sto trenutno nemamo bolju je druga stvar.

Clay

pre 5 godina

Bravo, bravo!
Bile ste sjajne a posebno pohvale za Bušu jer je izdržala stotite sarvisa ali i salve odvrathih kritika napisanih na ovom sajtu.
Bravo Bjanka!!

Stanko

pre 5 godina

Ovo finale nije bilo na RTS u ali zato danas da vidimo na dnevniku kad se Vucic danas probudio i kad je isao u wc to obavezno da nas javni servis obavesti jer bez toga ne mozemo da zivimo.......svaka cast zlatne devojke !!

3DvarD

pre 5 godina

E steta, navijao sam da Italijanke pobede. Nema veze lepotice moje, bice bolje dogodine na turniru u Poljskoj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Noleaux Gioccovigh, 20. oktobar 2018 14:58) # Link komentara

Ovo je jednostavan primer koji govori u prilog tome da isti posetioci ovog sajta navijaju i protiv Novaka i protiv Srbije.I zato prestanite sa s**njima tipa "kakav smo mi to nezahvalan narod" kad krene pljuvanje po svemu nasem.

Nemanja

pre 5 godina

Ovo je najveci timski sportski uspeh u regionu u ovoj godini.
Svaka cast srpskim devojkama.
Da se zna da mogu da se osvajaju titule i pobedjuje u finalima.
A ne da se zavrsava takmicenje kao "doprvak" i bivas rastavljen na sastavne delove u finalu. A posle to jos i slavis.

Vlada

pre 5 godina

Reprezentativni sport, na žalost, sve manje biva interesantan mešanjem nacija... sve više liči na klupski. Gledam sastav italijanske reprezentacije, i veoma mi je drago što što mogu da navijam za srpsku reprezentaciju, i da budem, bez obzira na današnji rezultat, veoma, veoma ponosan na naše devojke. Napred Srbija!

BODIBOND

pre 5 godina

Trolovati je inace srpska rec.
(Facts, 20. oktobar 2018 13:40)

Ni reci kao sto su slajs, smec, forhend, bekhend, parking, gol, korner, film, lizing, spajz... nisu srpske reci pa ih koristimo jer nemamo svoje reci za to.

Pera

pre 5 godina

Predsednice, neka kinta za ove devojke?? A ne.. ti obecavas samo onima za koje znas da ne mogu da pobede! Izvin'te na smetnji! Bravo, devojke!

my way

pre 5 godina

od 2001-e godine terzic je selektor i vodja pored terena.svaka medalja i svaki gran pri koji je osovjen je direktan uspeh terzica pa tek onda igracica...
(ljupce, 20. oktobar 2018 15:35)

Ajde ne ponizavaj najbolje odbojkasice sveta. Ovaj uspeh je pre svega njihov, rezultat njihovog kvaliteta! One su ga, na kraju krajeva, na terenu ostvarile!

Borky

pre 5 godina

Nevjerovatnonda zadnjih 10 poena u 3 setu svi idu na Mihajlovic a ne na najbolju igracicu dok italijanke forsiraju svoju najbolju igravicu. Tehnicar ili selektor?

Johnny

pre 5 godina

Vodis 8:2 te potom samo 9:8. Italijanke delovale kao da one vode, a ne mi onako blede i utucene uprkos vodjstvu. Gazi ih bre do 2:2! Nema predaje.

Toooo

pre 5 godina

Bruka i sramota za režimski RTS, koji nije omogućio prenos. Zato će odmah da pročitaju telegram koji će ovaj uputiti. Stidite se. A devojke, svaka čast!

Miodrag

pre 5 godina

@only fools and horses, 20. oktobar 2018 13:39
Tačno, ali evo ja kao jedan od tih imam već 35igodišnju naviku.
Tako sam naučio da "brzo" kucam dok nije bilo naših slova , a zbog posla uvek mi je us tastatura.
Sa mobilnog nekad, kao sad, ide sr tastatura.

alfabet

pre 5 godina

Ali ona teorija ne može se isti protivnik dobiti 2 puta je tolika nebuloza, ne znam samo ko je lupio tu glupost i zašto je narod usvojio to. Nigde veze nema. Ne govorim samo zbog ovog finala, nego inače se više puta ispostavilo da je to šuplje verovanje koje nema tačnosti ni malo. Sujeverje.

Aleksandar

pre 5 godina

Sve mi je jasno osim jednog. Kako to da ovakav mrgud, tuta-muta, baksuz, antipatičan trener,ćutolog, polusposoban i kako ste ga već nazivali, selektor Terzić uspe da osvoji Svetsko prvenstvo.

nebojša

pre 5 godina

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs.

ovo je upustvo na sajtu RTS ako hoćete da date komentar. Pošto nema šanse da će da objave moju "zahvalnost", koristim priliku da se na ovom korektnom sajtu čuje moje mišljenje: RTS sramota.

Pako Alkaser

pre 5 godina

Srbija kad je u finalu, ona ga i osvoji, pozdrav za sve naše "susjede", ali samo se zlato broji, ništa doprvaci, ništa do-ovo, do-ono, samo GOLD sestre!

shandonjito

pre 5 godina

Prelepo!!! Toliko hrabro, toliko odvazno, kao ljudi koji znaju kuda idu i kako se tamo dolazi, i koje nista na tom putu ne moze zaustaviti!
Podstetile su me na nase pretke iz Prvog svetskog rata, koji su imali strpljenje, volju, upornost, nepokolebljivost, sloznost, koje nikakve nedace nisu mogle zaustaviti u zelji da pokazu ljubav prema svojoj zemlji. Ovo su upravo najlepsi potomci tih predaka!
Inace, pre svetskog prvenstva sam bio misljenja da je sve osim prvom mesta relativni neuspeh. Verovatno su i one tako razmisljale. Tu misao nositi ceo turnir, imati breme uspeha sa sobom, i gurati dalje, ustajati svaki put kad padnes, to mogu samo sampioni!
Naklon do poda!!!

Najbolje

pre 5 godina

Ja volim sto je pravo prenosa imao sk posto su oni bili profesionalci i prenosili svaku utakmicu cak i u pola 4 ujutru kad igraju Meksiko i Portoriko ili ko vec a znate kad bi to rts uradio? Nikad. Samo bi prenosili nase i mozda 2. polufinale i borbu za trece mesto. Uh i Anja Spasojevic, secam se kada sam gledala svaki mec te 2006. kad je iskreno malo ko i znao da nase igraju na svetskom prvenstvu.

Acika

pre 5 godina

Mozes misliti pobedile Italiju u finalu, sad ce biti organizovan docek i sve ce biti isto, tako da ja ne pridajem znacaj ovome. A i odbojka me ne zanima, hokej na ledu je zanimljiviji sport.
(Noleaux Gioccovigh, 20. oktobar 2018 15:14)
Kakav čovek možeš da budeš da ulaziš na vest i komentarišeš nešto što te uopšte ne zanima. Bar su zaradile sportske penzije od 3000 eura a ti pati

Hmmm

pre 5 godina

Ako izgube svi ce traziti da Terzic da ostavku i Busa ce biti najvise kriva, a Tijana ne moze sama da osvoji zlato. Ako pobede Terzica se nece setiti, isto i Buse, ali ce zato Tijana sama osvojiti zlato.

Tempest Hokuro

pre 5 godina

Egonu ništa posebno, sve savršene lopte pretvara u poen, sve lošije lopte ili u aut ili u blok. Italijanska tehničarka odlična.

King Roger

pre 5 godina

Sto smo takav narod da nemamo nimalo vere u svoj tim i samo nalazimo krivce.Krivac nije bitan cim su dosli do finala i dosle do 5 seta i da izgube nine smak sveta i ne znaci da je neko kriv vec da ima neko bolji a naravno tu je i sportska sreca.Bitno je da se ne predaju sto i odlicno rade.Samo napred mozemo da pobedimo.Uzivajte malo ni drugi na svetu nije mala stvar sobzirom iz kakve drzave dolaze.

BODIBOND

pre 5 godina

www.sipragezabava.com/sport klub-1-uzivo.html- link
(King Roger, 20. oktobar 2018 14:06)

Ne valja taj link posto cesto zapuca. Gledam tekme na tom linku pa znam.

Dušan

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske.

face

pre 5 godina

Bravo!!

Dok su primale pehar ide neka muzika, remix neki ali mi poznato...i setim se, to je muzika uz koju je Macho Man Randy Savage izlazio u ring :D

Bravo nase, rip Macho Man!

trebali su da puste od Triple h,here comes the king

analitika

pre 5 godina

Valjda ce sada neko da obezbedi iz "budzetske rezerve" neku nagradu od bar 30.000 eura po igracici. Ako imaju za decenije neuspesne skoro pa fudbalere, mozda ce imati i za stvarne odbojkasice.

Marko

pre 5 godina

Heroina finala uz Tijanu Bošković, Bianka Buša pozdravlja sve dežurne pljuvače.Em dobro igra, em je prelepa (i još više zgodna,ima perfektno telo), em ima veliko srce i petlju kada je najteže.

Magdalena

pre 5 godina

Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

To ako je Zrenjanin u Crnoj Gori. A nadimak joj je bio Sosa jer tako tradicionalno zovu zene iz Crne Gore.

karius

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski.
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08)
Kad vec hoces da pricas srpski, pisi ga kako treba

лудило

pre 5 godina

Сузу нисам пустио када су мушкарци освајали свет у кошарци, одбојци, ватерполу, фудбалу...али ево први пут сада ми засузиле очи за неко злато наше репрезентације за 30 година колико пратим репрезентације!
Од Српских мушкараца се и очекује да буду најјачи, али да Српкиње одиграју овако храбро, јако, борбено, "мушки"...свака част не знам шта да кажем, одушевиле су.
Дочек обавезно у понедељак!
Ово је заиста велики успех.

максим

pre 5 godina

Свака част девојке понос Србије!!!!!!!!! За РТС ВЕЛИКА БРУКА И СРАМОТА.Важно је да редовно по 20.пут иде серија Село гори а баба се чешља!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Imam samo jedno pitanje, ŠTA VI IMATE PROTIV TERZIĆA, ŠTA ČOVEK VIŠE TREBA DA URADI???

I BTW, IMA LI KOLEKTIVNI SPORT GDE NISMO OSVOJILI NEKAD NEŠTO?

MI SMO TAKVA SILA DA TO NIJE REALNO

nela

pre 5 godina

A zar nije ponos svakog građanina da čestita prvakinjama sveta a ne predsednika jedne zemlje bilo bi sramno! Bravo devojke živela Republika Srpska i Srbija!

sasa

pre 5 godina

Odbojka je odbojka ipak moramo priznati fudbal je fudbal dali bi mi sve odbojke kosarke vaterpola sve sportove ovog sveta samo da mozemo igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu.
(Rajko, 20. oktobar 2018 19:46)

E pa ja ne bi dao nista. Neka fudbaleri (i fudbalerke) sami to zasluze. Meni je ovako sasvim ok. I kad poredim sportiste kao ljude meni su mnogo drazi ovi sto nam redovno nose medalje (kosarkasi+ce, odbojkasi+ce, vaterpolisti i rukometasice) od ovih sto nam redovno nose razocarejna (fudbaleri). Nema tu sta da se menja!

А. Петров

pre 5 godina

@“...ovo mi je najsladja medalja, sladja od onog dodavanja Kice i Moke na Filipinima.Ipak je ovo Srbija!!!”
(acomurija, 20. oktobar 2018 15:48)->->->->->->->->->->
Друже, Киће и МоКа су се додавали у Лијежу, а не у Манили.

Nikola

pre 5 godina

Da l’ može jedan sportski uspeh da prođe, a da se ne pojave likovi koji mešaju politiku, porede sa fudbalom ili nešto treće!? Devojke su ostvarile fantastičan rezultat, a od ovih drugih tema vas samo jedan ili dva klika dele. Bravo devojke!

Comsheeya Nis

pre 5 godina

Ukucaj u Google pretragu "doctor dance apk", nadji WSS 2.1 u rezultatima, instaliraj na android telefonu i gledaj mnoge sportske (izmedju ostalih i SK) kanale ako nemas drugo resenje...

haos

pre 5 godina

Auu koji strucnjaci ovde u komentarima.Zemlja puna znalaca ocito.Navijajte ili nemoj da gledate ako vam smeta selektor, igracice.Koja smo mi jadna nacija, pa to je strasno.

Mladen cg

pre 5 godina

Idemo , nema predaje! Iako italijanke imaju prednost u setovima, naše djevojke imaju potrebnu vjeru u pobjedu! Maja , napokon, više lopti distribuira ka Bošković i pobjeda ne može izostati!
Srbija!!!

bogi

pre 5 godina

Maja genialac.Osam poena kao dizač i niz fenomenalnih lopti to mogu samo vanserijski igrači.Dizači kao ona i Nikola Grbić retko se radjjaju.Bravo legendarne devojke!

Цар Паре и Магле

pre 5 godina

Свака част девојке, натерале сте ми сузе на очи. Силина којом сте смечирали у финишу петог сета показала је величину ваше жеља за победом. Наклон до пода.

Ana

pre 5 godina

Devojkama sve cestitke od srca, nemate pojma koliko ste nas usrecile. A ono sto mene zanima je odakle potreba narodu da na sve ovo sto smo videli od nasih devojka, dodju ovde da pljuju Busu?

Српски родољуб

pre 5 godina

Хвала вам и све честитке на успеху! Штета што нам је држава таква, што нема ни преноса ни снимка ове утакмице на "ртс". Каква срамота. Извините драге одбојкашице због тога. Али ви сте тако велике у овом успеху да се и ја сам, као ваш верни навијач осећам као да сам заједно са Вама првак Света, на победничком постољу! Хвала вам! Ко је најјачи? Србијааа!!!

Neprihvaćeni Gambit

pre 5 godina

Zanimljivo je da komentar sa najviše lajkova na ovu vest ( 3k+) nema takođe i isto toliko negativnih, a antirežimski je komentar. To znači da botovi nisu dobili instrukcije da "napadnu" ovu vest. A to samo još dalje implicira da botovi neće samoinicijativno da rade za režim, već samo onoliko koliko moraju, što znači da nema ideološke lojalnosti. Takvi režimi se izduvaju preko noći, kao što su i nastali "veliki" preko noći. Živi bili pa videli.
Odbojkašima naklon, poštovanje i hvala!

Запад

pre 5 godina

Због свих који су етикетирали Бјанку Бушу као узрок због којег нећемо играти финале, желим јој злато и аплаузе испред Скупштине града!

Идемо брее!!!

dr janko

pre 5 godina

Jel ima negde da se nadje SK sa srpskim komentatorom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos, 20. oktobar 2018 12:18)

Nema Miloše jer su došli neki i zauzeli sva mesta.

Hogar

pre 5 godina

Ajde Egonu idemo na novi rekord svetksog prvenstva u broju poena 49 poena zabijas dansa .camonnn
(Nick Kyrgios, 20. oktobar 2018 13:39)
Mukice sad pati....

Nebitno ili nije bitno

pre 5 godina

Gotovo je. Srbija je prvak Sveta! A svi silni selektori na ovom sajtu mogu da pljunu pod prozor i Buši i Terziću, a bogami i ostalim igračicama. Svaka čast devojkama. Mala država a svetski i evropski prvak.

M.Popović

pre 5 godina

Sramota od RTS. One igraju, one pobeđuju one su prvaci sveta a rts prikazuje neki biser tuđe zemle a na drugom neke gorile kako vuku kamione ... Bedno.

bot92 heaven

pre 5 godina

Sto smo takav narod da nemamo nimalo vere u svoj tim i samo nalazimo krivce.Krivac nije bitan cim su dosli do finala i dosle do 5 seta ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King Roger, 20. oktobar 2018 14:36)
I Boze kada trolcina koja troluje u korist Rogera Federera se pita kakav smo narod?????? Ima li veceg dna????


Bravo devojke , fantasticne ste , zajedno sa vasim trenerom!!!!

Nemi posmatrač

pre 5 godina

Lepo ovo kad si Srbin, a imaš i Italijane u familiji,pa se nisam mnogo sekirao i ako izgubimo ali je ipak ovako bolje ! Bravo devojke, a neverne Tome...PSSST TIŠINA, KRALJICE DA ISPOŠTUJETE !

JPR24

pre 5 godina

Gde su oni sto su pljuvali posle Japana... Ili pak onaj juce sto je najavio da se Holandija igra sa srpskinjama ? Ah, da, eno ih tetoviraju RF...

Србија до Токија

pre 5 godina

Бескичмењаке који овде остављају коментаре да питам, КО ЈЕ СВЕТСКИ ШАМПИОН?

acomurija

pre 5 godina

Pa normalno da smo najbolji na Svetu, jer jesmo najbolji.
A sad svi na aerodrom!
Polovini ovih, ove zlatne ekipe, mogu biti deda - ali, pratim sve sportove, i sam sam bio sportista, ovo mi je najsladja medalja, sladja od onog dodavanja Kice i Moke na Filipinima.
Ipak je ovo Srbija!!!

jojo

pre 5 godina

da li je u bilo kom sportu timskom u poslednjih 30 godina neki tim bio u finalima i evropskog i svetskog prvenstva i olimpijskih igara u isto vreme. A da jesu Srbi i to dva puta: muška košarka i ženska odbojka, s tim da devojke imaju dva od tri moguća zlata. Apsolutno neverovatan uspeh. Imamo talenta za sve, osim za politiku. Pored jadne nam politike, ovo je prilika da svako od nas ko želi da živi u Srbiji nađe trunku podstreka za svoje lične uspehe a ne samo da se kitimo tuđim perjem. Pozdrav svima

Hagiano

pre 5 godina

Скраћена дијагонала у трећи метар из корекције са левом руком, потез финала. - Тијана креатор у петом сету.
Напокон Терзићу и ти да узмеш овај трофеј. Ех да је Маја мало млађа јер је врло вероватно да се повуче из репрезентације, њен недостатак немамо како да надокнадимо, битна је колико и Тијана и Бранкица...
Ваљда ће Живковић д научи нешто, толико година гледа у Мају па би био ред да преузме кормило.
Одбојкашка смо велесила, да се разумемо. Ватерполо, кошарка и одбојка су наши најтрофејнији спортови. Све остало је статистича грешка.

A

pre 5 godina

Ako nekom pre ovog meca nesto nije bilo jasno...sustinu i ono zbog cega su one postale SVETSKI SAMPIONI moglo se videti u par scena nakon pobede:
1.kapiten (M.Ognjenovic)...zove onu koja ju je menjala dok je bila odsutna (M.Rasic)...da zajedno prve prime pehar
2.rezervni libero (T.Pusic) na dodeli medlja ne nosi svoj, vec dres svoje odsutne (povrednjene) saigracice (B.Milenkovic)
3.pevaju himnu punim glasom sve zajedno sa rukom na srcu...
i scena za istoriju
3.MAJA ne moze da izdrzi...smeje se i place istovrmeno dok peva himnu!!!
Zar zaista neko misli da takve devojke...sa takvim kapitenom mogu da budu ista drugo osim PRVAK SVETA!
Hvala vam SAMPIONKE!

обс

pre 5 godina

Шта је то Велика Србија? Србија до Токија! Честитам г. Боричићу који је академик одбојке, г. Терзићу који је показао да у Србији може да се оствари квалитет и наравно девојкама које су посвећене и селектоване по квалитету како физичком, спортском тако и оном који значи интелигенцију.

srpkinja iz Pozarevca

pre 5 godina

Čisto da se zna:
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske.
Rašić, Srpkinja sa Kosova.
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

U pravo tako sve su Srpkinje, jedino je to bitno.

MiRa

pre 5 godina

Čisto da se zna: 
Bošković i Mihajlović, Srpkinje iz Republike Srpske. 
Rašić, Srpkinja sa Kosova. 
Ognjenović, Srpkinja iz Crne Gore.
(#posmatrač, ne uvek nemi, 20. oktobar 2018 16:21)

I ja sam srbin iz Slovenije, ali sam SRBIN!

Moca Novi Sad

pre 5 godina

Na žalost nisam gledao finale kao ni prethodne mečeve naših odbojkašica s' obzirom da nemam u paketu SK. No to je sad sporedna stvar. Najvažnije da su devojke pokorile svet i da ih čuveni balkon željno iščekuje. Živela Srbija!!!

Autošovinista

pre 5 godina

Bravo devojke!!!! Sramota što rts nije prenosio, čak ni finale, ali ovo je zemlja fudbala, koji retko opravdava interesovanje za njega.....

Markes

pre 5 godina

Nikad mi BOŽE PRAVDE nije lepše zvučalo. Bogami, ja sam zaplakao...
(Dabome, 20. oktobar 2018 18:59)

Da slazem se. To je verovatno ,izmedju ostalog , i zbog toga sto su nam pustili "ispravnu" epsku/ponosnu verziju himne. Naime postoji nesto sto ja nazivam "soft" ili "fejk" verzija nase himne koju nam cesto pustaju na velikim takmicenjima koja pocinje nesto kao flautom i ima deo gde jje kulminacija izvedena violinama odnosno gudckim instrumentima, koja meni zvuci vise kao soundtrack za neki los Americki retro vestern - scena zavrsnice filma gde kauboj jase ka zalasku sunca... Sve samo ne ponos koji himna treba da izazove. Da me neko ne shvati pogresno, ne rugam se himni samo iznosim moja zapazanja.

VUK

pre 5 godina

Ajde predsednice budi kavaljer....otvori se za ove dame ! Imamo najbolje devojke na svetu. Neko napisa da ovo nije baš popularan sport! Taj neko nek ode od Trsta do Barija uz obalu...videće hiljade i hiljade terena za odbojku...u unutrašnjosti je isto .. Biti bolji samo od Italije je čudo . Ajde novac na sunce gospodo iz vlade Srbije

rew

pre 5 godina

Bravo Devojke !!!
Vodjene Majom na terenu, koja je apsolutno najbolji dizac na prvenstvu. Tijana MVP, sta
dalje. Brankica posle dva slabija meca, fenomenalno u polufinalu i finalu. Busa prima preko 80% lopti, pa i ne pogresila po neku. Silvija medju najboljim liberima na prvenstvu, sto je retkost za nas. Stefana i Rasic odlične, dominacija bloka nad protivnicima maltene na celom turniru. Klupa uvek sa 100% ulaze. Siguran sam da Terzic mnogo više kaze kad kamere nisu na njemu. Jednom reciju Bravo!!!

fantom

pre 5 godina

Lupajte minuse, ali Busa je ubedljivo najslabija karika u timu.Samo u petom setu vec dve kardinalne greske.Istina, devojku ne vredi toliko ni kriviti, jednostavno trenutno na toj poziciji bolju i nemamo, a nazalost ona je ipak jako limitirana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Peca, 20. oktobar 2018 14:40) # Link komentara

Bjanka Busa je bukvalno sama izvukla drugi set, a u petom je odlicno igrala i pored gresaka. Ne treba zaboraviti da je Bjanka zamenila Milenkovicevu koja se povredila tokom prvenstva, to nije nimalo lako. Svaka joj cast, Vrbas je ponosan na Bjanku.

HanSolo

pre 5 godina

Nikad mi BOŽE PRAVDE nije lepše zvučalo. Bogami, ja sam zaplakao... 
(Dabome, 20. oktobar 2018 18:59) 

I ja sam plakao, a isto sam bio ponosan kad sam slušao i plakao sa Anom uz Božiju pravdu u sred Pariza!

sah 88

pre 5 godina

Ovo do sada je ogroman uspeh iako bih voleo da bude zlato i iskreno ga očekujem. Međutim za sve pljuvače da kažem da je za ovaj fantastičan uspeh i kontinuitet medalja koje mi osvajamo u najpopularnijem ženskom sportu najzaslužni SLEKTOR TERZIĆ kojeg tastatura “stručnjaci” iz fotelje uvek neosnovano pokušavaju da omalovaže. Srećno do TITULE!

некле

pre 5 godina

Људи моји, Бошковић и Михајловић!
Имамо две супериграчице у тиму и то је то.
Ове две играчице праве разлику јер су суперкласа.
И генрално цео наш тимски спорт треба да буде усмерен у прављењу супреиграча, мегазвезда, јер они доносе трофеје.
90'их смо били супер сила у сваком колективном спорту,али смо имали светске мега звезде у свим спортовима, Пикси, Мијат, Савичевић, Грбићи, Миљковић, Перунићић, Шапић, Шкрбић, Икодиновић, Бодирога, Ђорђевић итд итд...зато смо и били суперсила.
То морамо да вратимо опет.
Такође све похвале Терзићу.
Човек је врхунски тренер, суперкласа.

Dušan

pre 5 godina

ovi što napadaju Bušu, kao da ne gledaju meč.

devojka je danas solidna ,u prvom setu su sve igrale loše pa i ona, u drugom sve odlično pa i ona.

nislija

pre 5 godina

U trecem setu ni jednu loptu Tijana nije dobila, sad dal je to bila taktika ili ne ne znam ali mi je cudno. Umesto svaka druga na nju da ide jer je najbolja ono svaka deseta

dragacevac

pre 5 godina

Pre 30 godina u Cacku na jednom zidu osvane grafit "TVBG šarena laža". Nista se nije promenilo

RTS Sarena laža...a mi utakmicu pratimo tekstualno, bar da ima na radiu...

pozdrav iz Dragaceva

uzgred cestitam divnim devojkama veliku medalju. Koja god da bude....

Mirni !

pre 5 godina

Bravo !
Svako slovo je višak !
Obradovale ste iskrene patriote ove male zemlje VELIKIH odbojkašica !
Uživajte u svom trijumfu i istini da ste dale koliko ste mogle i time postale najbolje na planeti Zemlji !

RejMisterio

pre 5 godina

Bravo!!

Dok su primale pehar ide neka muzika, remix neki ali mi poznato...i setim se, to je muzika uz koju je Macho Man Randy Savage izlazio u ring :D

Bravo nase, rip Macho Man!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Igra nasih devojka sa puno gresaka,ali neuporedivo raznovrsnija u odnosu na Italiju. Italija "jednostrana" ekipa. Ekipa od jedne igracice,Egone. Kad ide na nju Italija ima poene,kada ne ide na nju nista posebno,prosek. Nase su im poklonile masu poena,ukupno mozda i za ceo jedan set. U cetvrtom setu trebalo je da bude 25:5 za nase devojke i da se set zavrsi za 10 minuta. Na kraju 4. i 5. seta malo tih poena iz nasih gresaka nam se vratilo. Cestitke devojkama na upornosti,koncentraciji i stepljenju. Svaka cas za NASE SAMPIONKE SVETA!

Saruman

pre 5 godina

Sreća, sreća, RADOST!!! BRAVO, KRALJICE SVETA!!! Sve ostalo je u ovom trenutku suvišno, ostavimo se mudrovanja i svi da dočekamo ove devojke sutra! Zaslužuju da se pred njima poklonimo i da se slavi!!!

nemke

pre 5 godina

Bravo DEVOJKE! Svaka cast! Ne znam sta vise da kazem...

PS: Posto nisam gledao utakmicu, filtrirao sam komentare po "Nepreporučeni"... Tu se mogu procitati teske frustracije kod naseg naroda...

Станко

pre 5 godina

Србијанке? Можда ситничарим али Српкиње! Има нас у Србији, Херцеговини, Црној Гори, Босни, Хрватској, ТЗВ Косову, Македонији, Мађарској и Румунији.
Белодедић је Србин а не Србијанац.

Neko@

pre 5 godina

Hoće li i dalje neko od nas da kritikuje Terzića...Dr.Terzića da se ispravim!
Inteligencija,znanje,hrabrost,mudrost,snaga...Sve sakupljeno u ove naše igračice i čoveka koji ih vodi.
Svaka čast,svaka čast devojke i treneru!
Svaka čast!!!

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Postadose prvakinje celog sveta, aaaa.
Velikim slovima pisem SVAKA CAST I NAKLON DO PODA. Docek obavezan i priprema za Olimpijske igre i napad na zlato.
Sta Srbiji fali u odbojci jos?
- Muska titula prvaka sveta
- Zenska zlatna olimpijska medalja
Zene su osvojile 2X Evropsko prvenstvo i sada Svetsko prvenstvo
Muskarci : 2X Evropsko prvenstvo, Zlato na Olimpijadi i Zlato - Svetska liga. Neverovatna odbojkaska velesila.

Vecito u minusu

pre 5 godina

(Peca)Naravno da cu da ti lupam minuse kad pricas gluposti!Da si makar rekreativno igrao odbojku znao bi koliko je naporni igrati primaca.Busa je rezervni primac i nije planirano da ovoliko igra.Trebalo je da povremeno ulazi bez velike minutaze.Zbog povrede sve se to promenilo.E sad zamisli kad udjes u prvi tim u kljucnim mecevima i 95% servisa protivnika idu na tebe?Ona je ljudsko bice nije robot i naravno da gresi,svaka igracica je imala zute minute na ovom turniru.Cestitke igracicama za titulu i da ih vidimo na balkonu!!

Stefan

pre 5 godina

Bravo devojke,bravo sampionke!!!
Savrsen turnir i zasluzeno osvojena zlatna medalja..
Fenomenalne Brankica,Tijana,Maja ,kao i sve devojke..
Odlucan mec u finalu je odigrala i Busa koja je mozda i odigrala najbolji mec u finalu.

SRBI LUDACI SVETSKI PRVACI!!!

intimna prepiska sa moderatorom

pre 5 godina

"Samo Spartanke radjaju prave muškarce!"
Za sve pljuvače, pokajte se i verujte ubuduće!!!
Žene u nas veruju i kada gubimo...
Bravo lavice!

ćiril stipsa

pre 5 godina

Bravo, bravo!
Bile ste sjajne a posebno pohvale za Bušu jer je izdržala stotite sarvisa ali i salve odvrathih kritika napisanih na ovom sajtu.
Bravo Bjanka!!
(Clay, 20. oktobar 2018 14:52)

To pisu ljudi koji nisu sport u zivotu trenirali, a odbojku gledaju jednom u 2 godine i to ako se nase bore za medalju.

Zoran

pre 5 godina

Devojke svaka vam chast. Apsolutno fantastichno i jako sam srecan za vash uspeh. Kao bivshi odbojkash znam koliko je to zahtevan sport i kako je jak shirom sveta. Biti svetski prvak u odbojci je strahovito teshko. BRAVO !!

Za to vreme vrli nam predsednik hoce nacionalni fudbalski satdion. Nije sala. Treba gledati reprezentaciju u kojoj pola igraca ne zna himnu, ostali ensto mrmljaju, a ima i onih koje je ne pevaju, jer ne osecaju Srbiju kao svoju zemlju.
Sa druge strane imamo kao zemlja jaku zensku i musku odbojku, vaterpolo, odlichnu kosharku i jos drugih sportova u koje se gotovo nista ne ulaze. fiskulturne sale gotovo da ne postoje u unutrashnjosti Srbije. Sale koje bi se koristile za treninge i stvaranje vrhunskih sportis

Леонардо

pre 5 godina

Можда добијем гомилу минуса, али за мене кључни и најбољи играч финала је била Силвија Поповић. Увек кад је било густо, хватала је неухватљиво, дизала чекићем, све.Ко буде гледао снимак утакмице, натенане, без стреса, видеће о чему причам. Плус ми се и једна од девојака звала Силвија. Шта ћеш више. Остатак тима свака част. Није лако добити једног противника, два пута,(ко се бавио спортом, зна о чему причам), на једном врхунском турниру, а камоли овакву снажну, напаљену Италију која је била у еуфорији после Кине. Све у свему , свака част.

Mile

pre 5 godina

a naš šampion Vizura koji je iznedrio pola reprezentacije, pred gašenjem, ne igra LŠ jer vlasnik nema para a država nije pomogla kad je tražio pomoć. sramota. ovo je zlato svih ljudi koji rade u ženskoj odbojci, trenera, vlasnika privatnih klubova, sponzora, klubova iz Republike Srpske.

(Dušan, 20. oktobar 2018 15:32)

Ali zato se lupaju pare da bi se dovodili nizerazredni stranci u ZVEZDU I PARTIZAN.Kako u fudbalu, tako i u kosarci.
A ovde se upropastavaju klubovi i sport koji izbacuje nase najbolje sportiste.

Sta ces, kad menadzeri, politicari i bizmismeni, nemaju interes za ovaj sport.
Nema ovde transfera, pranja i skretanja novca.

Boki S.

pre 5 godina

Malo je reći hvala,najlepše ste,najbolje...pored priznanja i čestitki devojke i stručni štab treba bogato nagraditi jer su nam kase prepune kako kažu čelnici.

sasa

pre 5 godina

Busa mi je oduzela 10 godina zivota....Jedna je Bjanka Busa...bravo za devojke...ta sreca u ocima..istinski osmeh...prava vrednost sporta je vidjena..nazalost odavno izgubljena u ostalim sportovima...

nex

pre 5 godina

Drugi set,poezija. Alal vera. Samo mudro.
Ali,detalj kojim me je kupio italijanski selektor,Boskovic odapinje ludacku dijagonalu,on joj aplaudira. Svaka cast

Che

pre 5 godina

Ne kaže se Srbijanke već Srpkinje.Kad već hoćeš da trolujes Srbina pričaj Srpski.
(zeleni, 20. oktobar 2018 13:08)

Ma kaže se ŠAMPIONKE!!!

Srbin

pre 5 godina

Nik Kirgios

Jesi li sad miran.Ajde sada devojku pod ruku i u prirodu u setnju i da izbacis tu negativnu energiju koju sa sobom nosis kada god srpski sportisti igaju.Imas ti i drugi nick

serUm

pre 5 godina

Svaka čast! Bile smo raznovrsnije, Italijanke imale samo onu sa perčimom, a mi 2 haubice a i ostale su doprinele dosta. Trofej kao onaj Noletov iz Šangaja ;)

Acika

pre 5 godina

kad treba vidi se da je bolja egonu od boskoviceve
(mladen, 20. oktobar 2018 13:04)
Baš se vidi? I vidi se da si ti stručnjak!Sedi, jedan!!!!

Goran

pre 5 godina

Kako vas bre nije sramota da ovoliko pljujete? te Terzić nema pojma ,te Buša nema pojma.. a eto i Terzić i Buša zajedno sa svima ostalima na kraju uzeše zlato...
Mnogi ovde koji ostavljaju komentare nisu svesni da je ovo finale svetskog prvenstva gde samo nijanse odlučuju,hvala Bogu naše zlatne šampionke su baš za tu malu nijansu bile bolje i na kraju se zasluženo okitile titulom svetskog šampiona...što se mene tiče i da nisu uzele zlato ja ih ne bih kudio nikad,jer naše šampionke dolaze iz jedne male zemlje ,u kojoj se gotovo nimalo ne ulaže u sport ,već ako je neko talentovan mora ili da ima bogate roditelje ili bogatog sponzora da bi uspeo da do kraja izbrusi svoj talenat,jer bez ulaganja kao što znamo nikako ne ide !

Gde ja živim

pre 5 godina

Devojke, nestvarno. Svaka vam čast. Bilo je malo greškica i brzopletosti, ali da ne kvarimo sliku bespotrebnim stvarima. Najbolje ste na svetu i uživajte. Sad samo još OI pa da proglasimo fajront.

Čestitke Terzi i stručnom štabu. Brlja i on, tvrdoglav je nekad, ali poznaje ove devojke u dušu, ima rezultate i meni je kul. Da ne cepidlačimo mnogo

xxx7

pre 5 godina

Slazem se da je docek postao izlizan, ALII sada je docek pod OBAVEZNOO,ALI OBAVEZNO! I u buduce, docek samo za prvake evrope,sveta i OI (zato je i postao malo dosadan, sto je pocelo da se sve i svako docekuje). Bravooo devojke, fenomenalna ekipa predvodjena nestvarnom Tijanom! Najvece bravo!

Миле

pre 5 godina

Браво!
Посебно признање селектору Терзићу, не верујем да на свету има селектора који постиже годинама одличне резултате са својом екипом, а да је толико оспораван.

remax

pre 5 godina

bravo bosanke i crnogorke! hahaha
(dostojevski, 20. oktobar 2018 15:03)

Raduj se i ti komšija doprvak.
Ipak živiš DO PRVAKA sveta! :D

zemunski kej

pre 5 godina

Dobar je selektor Terzic ali ipak ovo nam je najbolja generacija ikada, Tijana Boskovic je vec 2gu godinu br,1 igracica sveta,izdvaja se i Brankica Mihajlovic koja je medju 10 najboljih a i ostale su svetski vrh, Znaci svaka cast Postaru iz Uzica, klubu iz Lajkovca,Pazove kao i Zvezdi i Partizanu, Tu su stvorene ove najbolje igracice na svetu.

Holiwoodski frizer

pre 5 godina

Tijana Boskovic najbolja odbojkasica sveta , svaka cast.
Ovakve sportiste drzava treba da drzi ko malo vode na dlanu dok su zivi.

bogi

pre 5 godina

Svako ko je imalo učio drusutvene predmete npr.socioligiju zna da pistoji drustvena osnova i i drustv. nadgradnja u koju spadaju prosveta ,kultura a izmedju ostalog i fuz.kultura-sport koji čine bit društva te jedno društo i državu ne čine samo vlast i država odnosno politicari već i sport koji je najveci reprezent drzave pogotovu ako je ona mala i kada ima manje stanovnika nego sto pojedine drzave imaju sporista u pojedinim spiortovima.Kamo srece da se deca više bave sportom prvenstveno zbog svog zdravlja nego odaju porocima.Kamo sreće da imamo sto više ovakvih predstavnika drzave.Zato bravo zlatne sportiskinje ,heroine,boginje!

To sam ja

pre 5 godina

Bas mi je zao, sto sem po 2 seta i 1/2 finalu i finalu nisam imao prilile da gledam ovo prvenstvo zob posla. Cestitke devojkama. Stvarno su fantasticne.

Saša

pre 5 godina

Sve ste carice, ne zna se koja je bila bolja! Smireno, pametno, najjače baš kada je najpotrebnije... apsolutno zaslužena titula, nema šta. Svaka vam čast!

DCHHH

pre 5 godina

Kao da je neki uspeh. Iza nas su samo Japan; Holandija; Argentina; Nemačka; Kamerun; Meksiko, Kina; Italija; Turska; Bugarska; Kanada; Kuba, SAD; Rusija; Južna Koreja; Tajland; Azerbejdžan; Trinidad i Tobago, Brazil; Dominikanska Reprublika; Portoriko; Kazahstan; Kenija i još neki koji se nisu ni plasirali.

Melenci selo u ravnici

pre 5 godina

Plasio sam se da me srce ne izda u zavrsnici 5-tog seta.
Devojke su odigrale u stilu Djokovica. Osecaj na kraju je bio velicanstven, nestvarno.

zdrale77

pre 5 godina

Vi ste devojke ponos i dika nase zemlje, dotakle ste zvezde i nemojte nikada da stanete, jer ste inspiracija nasoj deci da se bave sportom, pokazale ste prave vrednosti kada je najteze.
Cestitke citavom strucnom stabu, svim devojkama i Bojani Milenkovic (koja se povredila i nije bila sa vama u zavrsnici)
Bravo :)

aleksandar

pre 5 godina

muska odbojka,maja kao nikola,tijana bije jace od paole,iako je korektor,igra genijalno kao nekad kvisko,ali bice zapamceno da je SRBIJA svetski sampion.TIM

njami

pre 5 godina

Napisah nakon srebra u Riu da sledi ciklus od 4 godine gde ce uzeti zlato na svakom velikom takmičenju zavrsivsi sa zlatom u Tokiju! Eto... Još jedno ostalo.

analiza

pre 5 godina

Svaka cast devojkama.Tako se bori za tim,drzavu.Kada bi svi pristupali svom poslu kao ove devojke,gde bi nam bio kraj?Ali,lakse je odustati,ne boriti se,skloniti zadnjicu u stranu,biti general posle bitke,nego biti,recimo,kao ova mala Busa.Koja zna da je u prvom timu zbog povrede bolje od nje i koja sigurno cita komentare gde je proglasavaju najslabijom karikom u timu i kojoj nista nije islo od ruke u prvom setu finala.Ali,nije odustala,niti je trener odustao od nje,a ni saigracice.I,ona podize igru i bude,na kraju,medju boljima.Tijana je ekstra klasa.Kad je odbrana konacno malo procitala napad Ita,tj ove na E,kada nam je krenuo servis,lakse se disalo.Svidja mi se grafika Japanaca-brzina smeca ,visina skoka-raspona ruke kod smeca-to cini odbojku jos uzbudljivijom i dinamicnijom.Tesko je dva puta pobediti istog protivnika na velikim takmicenjima-nas su Poljaci dobili dva puta u muskoj odbojci i osvojili prvenstvo,sada nase devojke to rade Italijankama.Terzic bez igracice iz prve postave osvojio zlato,kapa dole.

zyx

pre 5 godina

Prvih 8 cine Brazil, Rusija, USA, Japan, kina, italija i 2 male zemlje (Holandija u kojoj zivim i Srb moja zemlja). Ukupno 2-2,5 milijarde stanovnika ode samo na prvih 8, a Srb koja ima oko 8 miliona je osvojila zlato. Sta reci, ali meni deluje kao lakse nego naciniglu u plastu sena. Bravooo, ponos, suze radisnice!!!

Nele

pre 5 godina

USA ima više od 360 000 registrovanih igračica i, ako se ne varam, preko 4000 klubova.Srbija ne verujem da ima više od 80 klubova i ne mnogo više od 900 igračica koje su registrovane u savezu...Pa sad vi vidite kakav je ovo uspeh.Kapa dole devojke.Ovo je čudo nad čudima...

ElHombre

pre 5 godina

Kako god bilo ponosan sam na ove devojke, medju najboljima na svetu a sa minimalnim uslovima, to znaci jako dobra struka, volja i jaki umovi ovih devojaka!

Sasa

pre 5 godina

Jel ima negde da se nadje SK sa srpskim komentatorom?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milos, 20. oktobar 2018 12:18)

# Link komentara

Prelistaj domacu stream ponudu. Licno gledam strane i svejedno mi je. Na tebi je da odlucis. Strani se lakse nalaze.

nekatamo

pre 5 godina

Gledam neki ruski strim ovog meca, i ne razumem jezik ali razumem da jedina dva nasa imena koje spominju posle svakog poena su Boskovic i Busa hahah

Dabome

pre 5 godina

@goran...i ostali
Ajde DOSTA bre o Buši!
Ako cemo realno, trenutno su sve loše (trema ili šta vec), ali bože moj...
Budimo uz naše devojke i kad im ide i kad im ne ide...najviše od svih bi ONE volele da pobede, ali ako i ne pobede uspeh je ogroman.
Nadajmo se u nastavku da ce da zaigraju kako znaju...ajmooo

deda

pre 5 godina

Bez obzira na kraj utakmice svi veliki poznavaoci igre da se izvinu maloj Busi za sve izreceno. Ovo pisem za vreme drugogo seta gde dete igra fenomenalno. Da li ste svesni na kojoj poziciji igra i sa koliko odgovornosti sa samo 23 godine.

Džoni

pre 5 godina

Nemojte prerano da kritikujete Bušu! Eto ona je napravila odlučujuću razliku u drugom setu a i ostale devojke su odigrale maestralno. Ako ovako nastave nema zime. Dobro je neko napisao da Italijanke od prvog seta ne mogu bolje, a mi ne možemo gore.

gigatrend

pre 5 godina

Bravo devojke (1:1). Samo hrabro, jako i do kraja.

Nešto nikako ne razumem, pa ako neko može da objasni komentare, od "sve osim zlata je neuspeh", do "imamo 2,5 igračice, ostale su prosek ili pojma nemaju". Nešto mi se tu ne slaže.

my way

pre 5 godina

Ne mogu nazalost da gledam, ali nase se izgleda naljutile! Samo napred, devojke!
PS Busa je sjajna, mozete/mozes da mlatis koliko hoces!

my way

pre 5 godina

Bravo devojke (1:1). Samo hrabro, jako i do kraja.

Nešto nikako ne razumem, pa ako neko može da objasni komentare, od "sve osim zlata je neuspeh", do "imamo 2,5 igračice, ostale su prosek ili pojma nemaju". Nešto mi se tu ne slaže.
(gigatrend, 20. oktobar 2018 13:36)

Igracice su nam sjajne i zasluzuju zlato jer su bolje i kvalitetnije od Italijanki sto su dosta puta u prethodnom periodu i dokazale. Ja sam uz njih sta god da bude, ali ne dam ni na Busu ni na jednu od ovih devojaka jer su sve vrhunske odbojkasice.

cvetak zanovetak

pre 5 godina

Тако је бреееееееееее!!!! Србијааа! Честитке свим девојкама и стручном штабу! Опет поносан што сам Србин!

djumbir

pre 5 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... Taaaaaakooooooo jeeeee BREEEEEEEEE eee........

Auuu od ovog preskače srce!

Ima li ko jači???

ljupce

pre 5 godina

ponovicu poslednju recenicu iz svog jucerasnjeg komentara:"vi ste nase zlato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"svaka cast devojkama i terzicu koji je napokon zapusio usta svim kriticarima.za mene licno otkrovenje prvenstva je bjanka busa.hrabro je uskocila umesto bojane,trpela gomilu jakih i nezgodnih servisa i jos doprinosila u napadu.borila se zaista kao lavica.zapamtio sam i onaj odgovor "strucnjaka" koji je nazvao anu bjelicu zakrpom.e ta zakrpa je prvak sveta.mozes samo da joj zavidis.

SRBIJA JE NA KROVU SVETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDEMOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ogulinOglo

pre 5 godina

Znate šta mene interesuje, gdje su i kako se sada osjećaju oni pljuvači što su posle poraza od Japana i Holandije bacali drvlje i kamenje po selektoru i igračicama. Kažu stručnjaci nemaju pojma, selektor neznalica, pobjeđuju samo male zemlje itd... Bravo dijevojke, lijepo je biti vaš navijač ovih dana, a bogami i godina

Srle

pre 5 godina

Svaka cast nasim igracicama. Osvojeno zlato protiv Italije na maestralan nacin. Dodela nagrada je bila opet bila namestena sto je sramota.

Darko

pre 5 godina

Kakav je "problem nastao" u petom setu pri rezultatu 13:12?! Kakva bre "dešavanja koja se rečima ne mogu opisati"?! Zar se tako pišu vesti?? ŠTA SE DOGAĐALO??

Profa

pre 5 godina

Srbija je prva drzava koja je posle 27 godina objedinila titule evropskog i svetskog sampiona.
Pre nas to je uradio SSSR,drzava od 22 miliona kvadratnih kilometara i 290 miliona stanovnika.Srbija ima 88000 kvadratnih kilometara i oko 6.9 miliona stanovnika...pa vi vidite koji je ovo uspeh!

:)

pre 5 godina

Pošto nemam nijedan drugi program na kom bi se mogao očekivati prenos utakmice osim Eurosport i RTS-a, a ni na jednom nije bio prenos, zahvaljujem se B92 na mogućnosti da preko vas pratim makar rezultat uživo, da navijam i da se radujem. Svaka čast našim odbojkašicama i celom timu, naravno i treneru, na ovom uspehu! Kad smo stigli do finala nisam sumnjala da nećemo osvojiti zlato. Mnogo je lepo biti građanin ove zemlje, i inače, a pogotovo kad nas tako često obraduju naši sportisti. Volim svoju zemlju, volim Srbiju!! Pozdrav svima.

Sir Oliver

pre 5 godina

Просто не знате шта је било лепше: да ли док сте их гледали како се боре и гину за сваки поен, или кад све заједно поносно певају "Боже правде" и уче нас како се воли домовина

deda

pre 5 godina

maja,brankica,stefana,tijana,..vs ebonu, tim je jaci od pojedinca mi imamo tim, mentalitet, struku, hvala savezu, strycnom timu i devojkama, divan vikend u srbiji

xxx7

pre 5 godina

Intoniranje himne...scena za sva vremena! Sve sa suzama u ocima, Maja ne moze da se smiri,a retitelj zavrsava kadar na Tijani, koja place i ne moze da obuzda emocije. Predivna slika,stvarno predivna, bravo devojke!

Dragana

pre 5 godina

Uspele su. Svaka čast. A nakon prvog seta nije izgledalo da će biti ovako na kraju. Ipak, finalni meč je bio finalni meč u punom smislu zato je pobeda još sladja. Bravo!

Bezidejni genije

pre 5 godina

Ako oni koji vode ovu državu zaista hoće da pokažu koliko cene uspeh ove reprezentacije treba da novac koji su obećali fudbalerima za premiju na SP u Rusiji daju odbojkašicama.
Ili je to obećano znajući da od toga nema ništa za razliku od uspeha odbojkašica koji se mogao i očekivati.

Doduše niko se iz vlasti nije ni oglasio kada su odlazile u Japan, Dabogda da su znali da se ovo prvenstvo i igra.

Za kraj: BRAVO DEVOJKE!!!!!!!!!!!!!!!

обс

pre 5 godina

Успех је огроман и многи тога нису свесни! Уопште нису! Неки ће рећи да је одбојка непопуларан спорт? То је после фудбала спорт број 2 у свету! А у женској популацији је број 1! А колико је ово велики успех рећи ће и податак ( овим зовем, ако чита, неког из одбојкашког савеза да потврди или ме демантује и каже тачан податак) да Србија има регистрованих ранга 1000 одбојкаша и одбојкашица???! Бити првак света из овако мале базе је не огроман успех него ремек дело! Треба истражити и наградити читаву ову вертикалу, од г. Боричића па до г. Терзића на терену.

drug Jataganac

pre 5 godina

Kad i mi muškarci plačemo, onda vam je jasno kakav ste uspeh ostvarile i koliko nas obradovale. Što je neko već napisao, toliko uspeha muških reprezentacija je odgledao u poslednjih plus tridesetak godina, pa nijednom nije zaplakao, a danas jeste. E, upravo to! Hvala vam do neba što ste ispisale istoriju. Poseban pozdrav za Bianku Bušu, meni lično najsimpatičniju igračicu. :)

miroslavmld

pre 5 godina

Napokom pravi broj komentara a ne samo za izvikane sportove sa milionskim honorarima. Srbija,zemlja sa neogranicenim potencijalima.Samo malo vise pameti i hrabrosti i eto boljitka za sve! Da na svim poljima pokorimo planetu!

vladimir

pre 5 godina

Zbog ovakvih trenutaka, fudbal nikad neće biti baš sve.Onakva borba, kakav ponos, to treba doživeti.Da nisu osvojili zlato, mnogi bi ih ovde omalovažavali, kako su gibitnice, kao da je svetsku titulu lako osvojiti.Odbojka se igra manje više svuda, ispred smo zemalja koje imaju mnogo više stanovnika, koje su moćnije, pa mogu čak da priušte i naturalizovane igračice.Zato je ova titula veliki uspeh i zaista možemo da budemo ponosni kakve odbojkašice i sportiste imamo.Svaka im čast i onaj ponos koji smo osetili kad smo slušali himnu dugo će se pamtiti.

mm

pre 5 godina

Da se pridruzim cestitkama, mec nisam gledao iz opravdanog razloga ali vidim da je bio uzbudljiv. E sad ako bi mogla neka repriza bio bih zahvalan...BRAVO DEVOJKE.

Vanja.s

pre 5 godina

Svakoj odbojkašici po stan u Beogradu,po Mercedes Benz,a Maji Ognjenović koja je najstarija nacionalna penzija i svakako isto to treneru Terziću.One su donele zlato i mnogo radosti.Ako je fudaerima obećano 10milions evra pa corak,dati ovim curama,zaslužile su.

veliki strumf

pre 5 godina

Katastrofalan prvi set u apsolutno svim elementima od prvog poena: prijem, servis, smeč, blok, igra u polju koja gotovo ne postoji. Italija s druge strane perfektna. Mi ne možemo slabije (Tijana sigurno ne može slabije), Italijanke teško da mogu bolje. Nadam se preokretu.

bane

pre 5 godina

Pisem na pauzu pre pocetka petog seta, siguran sam da je nase zlato a i da izgubimo nisam nezadovoljan... Bravo tako se bori i gine za nasu zemlju

rudular

pre 5 godina

hahahahahaha. evo znalcima,svi znaju iz kuce sve,i dalje pojma nemaju,recimo reprezentacija Jupitera je sigurmo bolja od nas hahahaha. u rupe svi

vaske

pre 5 godina

kakva borba i jednih i drugih!!!!!! pa ovo ljudi nije viđeno ni na muskom odbojkaskom svetskom prvenstvu. Srbija od danas zemlja kosarke i odbojke.

kralj

pre 5 godina

Tijana Boskovic je verovatno najbolja igracica na svetu,da ona ima fizikalije kao ova Italijanka,njena realizacija bi bila vise od 80%.

Jankić

pre 5 godina

Ajde Egonu idemo na novi rekord svetksog prvenstva u broju poena 49 poena zabijas dansa .camonnn 
(Nick Kyrgios, 20. oktobar 2018 13:39) 
Jel oborila svetski rekord?!? Šta bi?!?
ahahahahahhahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahh

RedStarForever

pre 5 godina

Bravo bre!!!
Ali 14. poen 3. seta...da "objasni" zašto je ženska odbojka najbolji sport za gledanje!
Još jednom... BRAVO DEVOJKE!

Najbolje

pre 5 godina

Bravooo devojkeee :D Zlatne ste. Ovo je tako važan uspeh. Oduprele ste se nestvarnim napadima 1 Italijanske odbojkašice i Timski osvojile SVET.

matori

pre 5 godina

auuu čoveče, ne znam šta bih rekao....
komentari o Terzi, Buši itd..... zaboraviti. ( ja ih nisam negativno komentarisao, ali ovi što su pametni i znaju....neka se pokriju ušima....)
svaka čast!!!!!!

Zoran

pre 5 godina

A na zvanicnom sajtu prvensta, u tweeter rubrici,samo poeni koje je Italija osvojila. Kakvi su luzeri ovi iz FTVB-ija, nemogu da nas smisle. Ali gospodo nazalost vama a vidim I nekima u Srbiji, Srbija je PRVAK SVETA.
Bravo devojke. Mogu da zamislim kakav je pritisak to bio. Sada da uzmete I sledecu Olimpijadu I da se zna ko je najbolji. A ovim luzerima iz svetske odbojakske ogranizacije, oladite malo.

Suza

pre 5 godina

Šta reći posle ovakvog meča i ovakvog uspeha. Za mene ste uvek bile najbolje na svetu i najkvalitetnija srpska reprezentacija. Ali moram istaći da je neverovatan osećaj konačno dobiti "potvrdu" za moja uverenja. Neizmerno vam hvala za volju, požrtvovanje i vrhunsku odbojku koju pružate svih ovih godina. Uživajte sad u svakom trenutku. Vi ste jednostavno naj naj...

labud

pre 5 godina

Juce jedan strucnjak kaze nije igrala Sylla pa smo ih zato dobili.Srecom pa se I njihov selektor razume ko i ovaj komentator pa je drzao u igri,ona nam donese zlato.

Marko

pre 5 godina

Nije samo Maja Ognjenović opljačkana za individualnu nagradu već i Brankica Mihajlović.Em je u finalu Sili pokazala ko je gazda, em ako je Sila po statistici nešto bolje po učinku u napadu, Brankica je daleko bolja po igri u polju, tu je odmah uz nekoliko libera što je potpuno neverovatno.Da ne pričam o Zhu Ting koja je imala prosečan turnir i još joj je ekipa tek treća, dobila je nagradu na staru slavu.Silvija Popović ima bolju statistiku od De Đenaro, no po meni je Italijanka zaslužila nagradu, ali zašto onda ne i Maja?Još se Italijani bune zbog Rašić i Danesi, pa gospodo šta bi ste vi još hteli?Kada nam dođu još Milenković i Blagojević bićemo još jači, jasno je ko igra najbolju odbojku na svetu.

www.com

pre 5 godina

A rts i prenos. Nista, nula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgsale, 20. oktobar 2018 16:24)

Pa mora jos malo da se placa, jos malo da se gledaju repriza na reprizu, serije, jos placanja, jos..pa mozda nekada bude i prenos??

bogi

pre 5 godina

dibili smo dva mlada i perspektivna primača Milenković i Bušu.Uz odličnog nladog libera Pušić i fenomenalnu mladu Bošković uz srednjake i Brankicu koje mogu da igraju još 6-7 godina i kvalitetnog dizača ekipa strah i trepet za dugi niz godina!

Šturm

pre 5 godina

Odbojka,sport koji se na Balkanu igra samo u Srbiji.
(t.b., 20. oktobar 2018 21:51)

Može se tako reći. Ima, doduše, pokušaja i u ostalim balkanskim zemljama, ali nešto ne ide.

Sasa

pre 5 godina

Iskreno, ne bih ja mijenjao one pobjede nad Argentinom i Engleskom na svjetskom za tri ovakva ženska zlata. A ti čim to spominješ znači da te nešto tu kopka, i da nisi baš načisto s tim.
(Dino, 20. oktobar 2018 23:30)

Bolje jedno zlato, nego 3 finala bez pobede, u bilo kom kolektivnom sportu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (UteramTi Fino, 21. oktobar 2018 04:21)

# Link komentara

Dino, jedino sto svakoga ovde kopka jeste pokusaj umanjenja znacaja ostvarenih sportskih uspeha nase selekcije u mnogim drugim sportovima u odnosu na vasu fudbalsku selekciju, sto je sulud potez sa vase strane. I ne samo sulud vec i tuzan. Verujte, da kojim slucajem ne dodjete ovde, na vas niko ne bi ni pomislio, jer se ne jednacimo sa vama niti bi to ikada zeleli - uvreda je. A tumacenje svakog naseg odgovora na vase besmislice kao izrazavanje ljubomore na vas je jedna povrsna projekcija kompleksa preko grane. Ostavite to na strani svog plota i ne obracajte paznju na nas i nase uspehe. Mi smo svetski prvaci u zenskoj, a cetvrti u muskoj seniorskoj konkurenciji. Dok vi imate more. (; Univerzalni odgovor na sve. Pobrinite se za istinu u Jasenovcu i ostale logore smrti koje pokusavate predstaviti kao rekreativne centre. Ni manje nacije ni vece sramote. Vi imate problem sa sobom, drugi sa vama nikako, zapamtite to.

Гиле

pre 5 godina

Ови што пљују Бушу, треба да знају да се повредио наш први примач. Тако да је смањен избор.

PROFESOR

pre 5 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa., Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

my way

pre 5 godina

Ma bravo, devojke! Bravo, carice! Naklon do poda sve i jednoj! Verovao sam u vas kvalitet, znao da mozete do titule, branio Nikolu Grbica i momke od nicim zasluzenih kritika, jer izvlace maksimum i u vrhu su... Hvala vam od srca! I meni je puno srce sto ste ono za sta vredite i ostvarile, sto ste materijalizovale kvalitet koji imate i dosanjale svoj san! Sada se ponosno vratite kuci, svetske i evropske sampionke nase, da proslavimo zajedno! Srbijaaaa!!!!!

Sunce Slobode

pre 5 godina

Bravo lepotice! Bravo lavice!
Kako ste kvrcnule posle njihovog vodjstva u petom setu i samlele ih do kraja. Kakav mentalitet i psihicka snaga, neverovatno! Uzivajte, zasluzile ste, ZLATO JE VASE!

ranko

pre 5 godina

Ko ista zna o sportu bilo mu je dovoljno da gleda ove devojke 5 minuta i da vidi da su tim,da uzivaju u igri.Nisu sve dale isti doprinos i zna se ko su nosioci igre,ali se to ne vidi u njihovom odnosu jedne prema drugoj.A Terzic koji insistira na tome da bude u njihovoj senci je cudo za srpske prilike.Biti toliko dugo uspesan,a ne gurati se u prvi plan mogu retki medju nama.A sada neka navale ovi drugi da se dice njihovim uspehom.

detelinarcan

pre 5 godina

nisam mogao da gledam pratim rezultat i opppsaaa bravo devojke eno moji se ukucani rasplakase zajedno sa njima, alal vera devojke, carice nase, istorija

srle

pre 5 godina

Tijana je zasluzila MVP nagradu, mnogo su joj pomogle Maja Ognjenovic i Brankica Mihajlovic. Ovaj put bi istakao Stefanu Veljkovic koja je u cetvrtom i petom setu odigrala fenomenalno. Svaka cast devojkama, veliki uspeh Srbije.

johnnie

pre 5 godina

Свака част даме, а и Зорану Терзићу и стручном штабу, који су годинама стварали шампионски менталитет репрезнтације.

Jelena

pre 5 godina

Kao mala sam zamišljala da igram finale svetstkog prvenstva i naravno osvajam zlato. Sva prvenstva vrlo emotivno pratim ali ovo je bilo posebno, u vazduhu se osetilo da bi ovo moglo da bude naše, a kad su devojke krenule silovito sa pobedama znalo se da ce stici do samog kraja. Svaku utakmicu sam doživljavala kao da sam na terenu, ovu posebno. Devojke, ja sam ponosna na vas i ne mogu da opišem sreću koju osecam. Čestitam iz sveg srca...bravo.

pantelejac

pre 5 godina

Znate šta, sve srpske reprezentacije pratim unazad 20-tak godina, možda i više, ali ove devojke su se tako strasno borile za svaki poen, da slobodno mogu reći da je pored muškog zlata iz Sidneja i zlata sa N. Zelanda ovo zaista najveće ostavljanje srca na terenu.

NYC

pre 5 godina

Vučić da tipla 10 mln jevreja pod hitno.
Obećao si.
A i provera će biti da li si platio.
Volim svaku našu odbojkašicu.
Srbija !!!!!!!!!!

UteramTi Fino

pre 5 godina

Iskreno, ne bih ja mijenjao one pobjede nad Argentinom i Engleskom na svjetskom za tri ovakva ženska zlata. A ti čim to spominješ znači da te nešto tu kopka, i da nisi baš načisto s tim.
(Dino, 20. oktobar 2018 23:30)

Bolje jedno zlato, nego 3 finala bez pobede, u bilo kom kolektivnom sportu.

Pedjica

pre 5 godina

Idemooo...Srbijaaa je zemlja malaaa ali nam je svetskog prvaka dalaaa.
Sve ih rusimooo od redaaa tako im i trebaaa...Na krovu sveta su oneee Srbijooo sampioneee...
Idemooo Srbijaaa breee

Downtown

pre 5 godina

Mihajlović OUT 
Veljković OUT 
Ognjenović OUT 
Rašić OUT 

Ćebić IN 
Brakočević IN 
Molnar IN 
Nikolić IN
(Mirko, 20. oktobar 2018 14:25)

Mirko OUT

Kami

pre 5 godina

Bravo devojke. Krunisale su dobru formu zlatom.
Oduvek mi je ženska odbojkaška reprezentacija napominiji srpski tim. Pre svega zbog hemije, borbenosti i timskog duha. Brankica i Tijana su opasan tandem. I sve devojke dale svoj doprinos. Koliko je samo Busa bila pod pritiskom, pa i ne čudi da s vremena na vreme ne može sve da primi. Procentualno gledano, ona uopšte nije loš dizac. A njena igra u polju zajedno sa Silvijom i Brankicom je vrhunska. Pritom je morala da preuzme funkciju prvog primača iako je bila zamena. Tako da veliko bravo.
Stefana je u finalu briljirala. Izuzetno korisna i ubojita. Rašić opravdala ulogu najboljeg srednjeg blokera. Žao mi je što klupa nije dobijala više prilike da igra. Ali prvi tim nam je ubojit.
Maja je jedan od najboljih tehničara u istoriji odbojke. Inteligentna i lucidna. I četvrta najbolja serverka na prvenstvu. Prelepo za gledati. Živković kao njena zamena je vodila ekipu do evropskog zlata gde je pokazala da odlično igra Majinu ulogu. Stevanović vrhunski srednji bloker sa ubojitim servisima.
Silvija Popović je po statistici najbolji libero na prvenstvu. Njena borbenost i fleksibilnost su prelepi za gledanje.
Malešević nije imala veliku minutažu. No ona je pokazala da odlično prima ubojite servise. Ana Bjelica jednostavno nije imala prilike da se razigra i da pokaže šta ona zna.
Moram da izdvojim Brankicu koja je nekako u senci Tijane. Ali ona toliko doprinosi ovom zlatu i raspodeli poena da ne bi sav teret pao na Bošković. Egonou je više grešila upravo zbog toga što svaka lopta u napadu ide na nju. Pa opadne koncentracija od umora.
Tijanina kratka dijagonala iz smeča. Pogoditi taj ugao brzinom skoro sto na sat je neverovatno.
Čestitke devojkama. Pamtiće se ovaj tim kao zlatna generacija. Bravo.

kurt valdhajm

pre 5 godina

Da cujemo sad hejtere sto pljuju selektora koji je iz malene Srbije PRVAK SVETA !! Gde ste vi to pljuvaci I u cemu prvaci sveta !??

goblin

pre 5 godina

Po mom skromnom mišljenju Maja spada među 5 najboljih sportista koje je ova zemlja ikada imala,a tu racunam i muskarce.Svaka čast devojkama!

ZujA

pre 5 godina

Sada su svi pametni.A pogledajre vase komentare kada nije islo.Svi bi vi mogli da budete selektori od odbojke do fudbala.moja preporuka da se vise nikda ne hvatatate tastature