Četvrtak, 18.10.2018.

21:50

Očajna poslednja četvrtina koštala Budućnost prvenca u Evroligi

Košarkaši Budućnosti zabeležili su i treći poraz u ovosezonskoj Evroligi, pošto je u "Morači" bolji bio Makabi Tel Aviv.

Izvor: B92

Oèajna poslednja èetvrtina koštala Buduænost prvenca u Evroligi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

288 Komentari

Sortiraj po:

Kojot

pre 5 godina

Pitam se samo koliko vas je uopste gledalo utakmicu. Budućnost pokazuje sve bolju igru. Protiv Makabija su bili bolji 3 četvrtine. Malo sudije (samo sto mi ne kukamo), malo umor, i naravno dobar protivnik doveli su do pada na kraju. Za Budućnost je velika stvar sto igra Evroligu. Rezultate niko ne ocekuje. Mislim da navijace Zvezde malo vise boli to, sto Buducnost iz kola u kolo igra sve bolje, i sto postaju svjesni da ce Buducnost lagano odbraniti ABA ligu. Mnogo duza klupa od Zvezdine.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Pri spominjanju imena K.K PARTIZAN, da se komentar kuca stojećki! 
(Era, 18. oktobar 2018 23:54) # Link komentara 
Kad se pisa po kk patlidzanima to se radi stojecki :-)
(pera, 19. oktobar 2018

Komentar decenije!

Limar nece doci.

pre 5 godina

Dzikic je istog kalibra kao sto su Vujosevic i Tumbakovic jer mogu samo da rade u Partizanu.
Kako promene klub, sudare se sa realnoscu.
Nemam nameru da ponistavam rezultate ili da vredjam, samo sam realan jer brojke su realnost.

serZile

pre 5 godina

Jedan vic za sve ove MiloGorce, samo ne znam da li ce ga admini objaviti:
Najveca kletva u Crnu Goru, da Bog da nikad ne vidjeo Beograd.
Tacka.

Sale

pre 5 godina

srbi,bez brige za budućnost...tu vam je lidl i trk po piliće! :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (prva ljubav, 19. oktobar 2018 07:49

Esi nam ti dobro, ni (ne)prespavana noc izgleda ne pomaze.

aco rs

pre 5 godina

Buducnost je sigurno najbolji tim u Aba,neke stvari ne stimaju u Dzikicevom timu ali sigurno ce poceti pobjedjivati,i napraviti nekoliko iznenadjenja u EL.

pera

pre 5 godina

Pri spominjanju imena K.K PARTIZAN, da se komentar kuca stojećki!
(Era, 18. oktobar 2018 23:54) # Link komentara
Kad se pisa po kk patlidzanima to se radi stojecki :-)

Aleksa

pre 5 godina

Nece mi biti jasno ovo omalovazavanje Alimpijevica. Pa jel on kriv sto Lesor nije dao cist kos iz odbojke na kraju trece utakmice? Da je lik to dao, sad bi Zvezda igrala EL a promasio je nesto sto se ne promasuje. Jel on kriv sto Bjelica, koji je zimi ubacivao 30p partizanu, u aprilu nije smeo da pogleda kos? Jel on kriv sto su Zvezdi sudili za zatvorsku kaznu tu seriju?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 19. oktobar 2018 00:56)

Ти пријатељу као да ниси гледао проше године утакмице Црвене Звезде - ми крштену акцију нисмо имали, одбрана ако Лазић стегне, стегне, Лесор који не зна шта дечко ради на терену, Рочести је све кошеве постизао на квалитет, Фелдин некад 'оће, некад неће, за Бјелицу си и у праву али то опет тренер мора да реши а решио је Човић Омићем. Да не причам што је игра Будућности у финалу била дај беку да се заглавуња у средину па ако уђе, ушао је ако не, биће фаул ако не дај другом беку или крилу на тројку а Алимпијевић то није спречио одбраном. Ту исту игру Будућност и сад игра и кад дође до клацкалице, сви им затворе рекет. Само Алимпије није знао како се рекет затара. Лесор и одбојка??? Смешно, па није Лесор А. Ђорђевић, Лесор је балван. За судије је тачно да су навлачили, али молим те, Немања Гордић??? репрезентативац Босне и Херцеговине??? Имао је више продора по утакмици кроз Звездин рекет него Љуљ или рецимо Теодосић пар сезона раније...еј...Немања Гордић?

analiticar_ amater

pre 5 godina

Preporučujem (+1)Ne preporučujem (0)
srbi,bez brige za budućnost...tu vam je lidl i trk po piliće! :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (prva ljubav, 19. oktobar 2018 07:49)

Crnogorci bez brige za budućnost, tu su vam Bg i NS i trk na školovanje, lečenje i radna mesta. Uh da otvore lidl kod vas pa da vidiš kakvi ste vi. Ionako u redovima više od pola crnogoraca stoji.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Nisam zlopamtilo ali bas mi je drago kad Buducnost izgubi u Euroleague. Prethodnih godina uvek se naloze kad igraju protiv Zvezde ili Partizana. Od srca im zelim da budu kanta za napucavanje!

DS

pre 5 godina

Ne mogu u Evroligi da imaju preko 60 sl bacanja kao sto su imali u dvomecu protiv Zvezde prosle godine..Alimpije jeste bio los ali smo i onda razbijali Buducnost koju su sudije drzale u igru ,svirale totalno nebulozne faulove u napadu pogotov Omicu u 3.utakmici haos.Dosadila im je bila Zvezda kao prvak iako smo bili najbolji a i dalje smo pregazili smo ih u mecevima ove sezone nece im ni sudije pomoci vise

skywalker

pre 5 godina

ostale su dvije sanse za pobedu ,Gran Kanarija I Bajern mozda......ABA ce zbog ovakvih izgubiti licencu,a realno je da Srbija ima jedno mesto.

Seneka

pre 5 godina

Za komentatore: Zvezda je sa Alimpijem prosle sezone imala 11 pobeda. Zvezda je u EL imala u proseku vise slobodnih bacanja nego u ABA. Buducnost ima obrnuto, sto je skroz cudno. Kazu da kad sudije navlace za protivnika, moras da budes 20 razlike bolji da bi pobedio. Zvezda je u tom finalu imala i nesrecni zicer Lesora koji je mogao da prelomi seriju. Prevedeno, Zvezda jeste bila bolja za tih 20 razlike, ali nije imala ni srece pored ocigledne sudijske kradje. Sto se Partizana i grobara tice, znam da zelite da ucestvujete u ovom novom formatu, ali na vasu zalost, necete jos dugo. Zvezda je u ovakvom formatu imala 15 pobeda, a koliko je to tesko, videcete i po rezultatu podgoricana ove godine. Pozdrav.

duledudule

pre 5 godina

Citam godinama komentare na relaciji CZV-Partizan i mislio sam da je negde i normalno da se komsije tako ponasaju bili smo prvaci u fudbalu i kosarci svake godine bila je dominacija skoro decenijska pa smo im nabili komplekse ali sad kad vidim kako komentarisu skroz jedan nebitan tim kao sto je Buducnost samo zato sto su ih razvalili prosle sezone shvatim da oni zapravo imaju mnogo ozbiljniji problem nego sto sam mislio. Pa sta ako gube Evroligu? Vi biste bili bolji. Vi biste najvise voleli svi da vam se sklanjaju i da imate pravo na sve titule? Mada poslednjih godina to i nije daleko od istine.
(Nathan, 18. oktobar 2018 23:38)
Mi smo u ovom formatu imali 16 14 kad ste takvi kao ti i tebi slicni prognozirali 3 pobede manje vise.pa opet i solidnih 11 pobeda prosle sezone.nikad vise drvenih advokata nisu imali milogorci nego sada...kllimo lopatara ih brane pa to ti je.uzovam u svakom porazu futura i uzivacu.

Vojmijaoca

pre 5 godina

Ne znam što, al meni ovi crnogorci mnogo teška komedija. Ne znaju jadni gde biju. I to ne samo ovo za basket, nego inače i kao narod. Busaju se nešto, diče poreklom, ovim i onim, poriču bilo kakve veze sa nama, a onda trk za Bg na poso i fakultet. Nedoklesani. Al šta ćeš, takvi su kakvi su, naši su. :D

sryugos

pre 5 godina

Nece mi biti jasno ovo omalovazavanje Alimpijevica. Pa jel on kriv sto Lesor nije dao cist kos iz odbojke na kraju trece utakmice? Da je lik to dao, sad bi Zvezda igrala EL a promasio je nesto sto se ne promasuje. Jel on kriv sto Bjelica, koji je zimi ubacivao 30p partizanu, u aprilu nije smeo da pogleda kos? Jel on kriv sto su Zvezdi sudili za zatvorsku kaznu tu seriju?

Vv

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...
(Vv, 18. oktobar 2018 22:54)

Protiv cuvene Dziletove "sikirica" odbrane realno je trebalo da Zvezda ima 80 bacanja.
(pedja 71, 18. oktobar 2018 23:10)

Dok cuvenu odbranu "cupamo ruke" Lazica i kompanije treba tolerisati jer nema smisla da Buducnost izvede 40 bacanja. Bravo za objektivnost.

Fikio

pre 5 godina

Svaka cast Buducnosti... trebalo im je svega 3 utakmice da zauzmu poslednje mesto na tabeli, koje verovatno vise nece ispustati do kraja ove, za njih vrlo mucne, evrolige!!

KRIGER

pre 5 godina

Što bi reka' Aco Petrović, da nije bilo poslednje četvrtine bili bi bolji

buuuahahahahahahahahahaha...

OMAŽ Valensiji!

buuuahahahahahahahahahahahaha...

santa justa

pre 5 godina

Cekaj sad imaju komplekse i od Buducnosti? Na vesti o porazu provincijskog tima iz druge drzave 200 komentara iz Zeleznika?Boli i dalje samaranje iz prosle sezone. Kako li je tek bolelo onih 15 godina? Teske su to traume.
(Gazda Dojkan, 18. oktobar 2018 23:21)
Jedan od tih 200 je i tvoj. A traumaticna je bila turneja po Spaniji. Pitaj Canka :)

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Cekaj sad imaju komplekse i od Buducnosti? Na vesti o porazu provincijskog tima iz druge drzave 200 komentara iz Zeleznika?

Boli i dalje samaranje iz prosle sezone. Kako li je tek bolelo onih 15 godina? Teske su to traume.

Era

pre 5 godina

Partizai nikada nije igrao evroligu u novom formatu sa 16 klubova. Ovo bi se i njima desilo. Ovde ne mogu da izbegnu najjace klubove i da im u grupi budu Frankfurt skajlajnersi Nanter i Zjelna gora.
(Ivan, 18. oktobar 2018 23:27)

Pri spominjanju imena K.K PARTIZAN, da se komentar kuca stojećki!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Zvezda je tada uzela par pobeda. Drugo Buducnost sada nema nijednog igraca kalibra Rocestija a to je najbitnika pozicija u timu. Trece nijedan domaci igrac Buducnosti nema kvalitet kao Davidovac,Dobric pa Lazic (odbrana). Cetvrto,Buducnpst nema ni priblizno vetar u ledja od strane navijaca kao sto je imala Zvezda. Peto,prvog centra im igra tek pridosli Omic koji je kod Zvezde uglavnom bio rezerva. Sesto,Buducnost nema iskustvo od par godina igranka EL u kontinuitetu. Eto vam razlozi i batalite vise ta poredjenja. I da,Buducnost ce imati max 2-28 skor na kraju.
(Admiral, 18.

Lepo si objasnio, samo rezimiram-Zvezda je bila mnogo jača od Bud, što nam govori da je Bud do titule mogla samo sudijskim navlačenjem!
Hvala!

rax gravedigger

pre 5 godina

Legenda na kraju ubedio Pantere da su ih pokrali u finalu. A 1:5 u 6 utakmica nista? Svih 5 sudije dobile? Nista, za pocetak ste se vratili u kup Dragana Kojica, a tek sledi strmoglavi pad. Sve sto je vestacko ne traje dugo.

Podsetnik

pre 5 godina

Dje si Ogi,kralju? Deder,objasni nam ovo jer se nikako ne uklapa u one tvoje price i prognoze o jednoj od 3 najpotentnije napadacke ekipe i o sigurnih top 8.Ja sam prognozirao 2-4 pobeda u 30 utakmica ali pitanje je da li ce i to biti dostignuto.Trazicete da se omrsite jedino kod Gran Kanarije,Darusafake i Bajerna,kod ostalih mrka kapa.Zvezda bi ove sezone bez problema bila u 8 najboljih ali castili vas Alimpijevic i Covic a u samom finalu i sudije,tako da igrate nesto,gde vam nije mesto.

delboj

pre 5 godina

Pa onaj Alimpije je tata za Dzileta.Eeeeeej 11 pobeda u evro ligi
(duconi, 18. oktobar 2018 22:27)

Kao dugogodisnji navijac Buducnosti, pravo da ti kazem da jeste. Alimpije je imao nestvarno los tim prosle sezone, par centara u izumiranju i jednog pleja kojeg ste potrosili to koliko ste mogli... A mi smo imali dosta dobar tim. Alimpije bi sa ovom, igracki, prejakom Buducnosti, sasvim sigurno dobio ovaj prsli Makabi. Ovo je bila dobijena utakmica, ko je gledao, ali to sto je Dizkic radio u drugo poluvrijeme malo kome je jasno.

rale

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...
(Vv, 18. oktobar 2018 22:5

Partizan igra ragbi prijatelju...i47 je bilo malo....

BB#3

pre 5 godina

Buducnost ce kostati greska u vidu neangazovanja Dusana Alimpijevica, koji je, zapravo, najzasluzniji za njihov ulazak u EL. Dzilou je u odnosu na pomenutog u okvirima EL amater, nema ni .1% sanse da on skupi 11 pobeda u EL, a sto se tice cene siguran sam da nije ovaj tim Buducnosti iza proslogodisnjeg Zvezdinog, naprotiv. Pogotovo sto se oni verovatno jos nekoga dovesti, CZV na pocetku sezone nije imala Omica i Enisa. I opet dobijen Makabi kod kuce...

Vv

pre 5 godina

Partizan igra ragbi prijatelju...i47 je bilo malo....
(rale, 18. oktobar 2018 23:14)

Da, za razliku od Lazica, Blazica, Dangubica i ostalih te godine

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

nema veze.dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL. osvajanje aba lige se podrazumijeva. 
(ogicg, 18. oktobar

Tri "jeziva" pojačanja se lako pretvore u tri jeziva promašaja i to veoma skupa!
Sistem u ekipi daje rezultat a vašem sistemu je krajnji domet bio osvajanje ABA(kako to svi znamo-pljačkom) za ozbiljan nastup u EL potrebno je više sezona a vi je, kao ni onaj klub nesretnog jugoslovenskog porekla, nećete igrati u kontinuitetu više nikad!

Motorbreath

pre 5 godina

Usli ste jednom umesto Igokee, usli ste jednom umesto Cibone, nadali ste se da cete i treci put da udjete na foru, nije vam proslo i to vas boli vise nego ista.
(Vv, 18. oktobar 2018 23:09)

Nije tako, meni se bas svidja ovaj tim sa Tomicem.

I nije problem izgubiti, problem je kad se posle utakmice prica o sudijskim ociglednim kradjama, pretnjama, zastrasivanju i slicno, sto je bio slucaj prosle sezone. Zato je ljudima drago da ih svi redom nakantaju u EL koju su oteli. Uostalom, imaju snimci, ko hoce neka izbroji sudijske greske i nijedno gledanje monitora za vreme meceva u Podgorici.

pedja 71

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40? 

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...
(Vv, 18. oktobar 2018 22:54)

Protiv cuvene Dziletove "sikirica" odbrane realno je trebalo da Zvezda ima 80 bacanja.

Rooney1991

pre 5 godina

Jeli moguce da vas toliko boli jos ono sto je bilo u aprilu. Primjetih i ovdje prije dva dana mnogi su gledali Buducnost u Istanbulu a ne Zvezdu iz Pionira. Pa ljudi sta vam je,jeli moguce da jedan poraz moze ovo da ucini.To je prva pobjeda Buducnosti,svi je gledate i neka meni ne smeta ima i duhovitih komentara normalnih i to je sve ok ali izgleda da ste bas zagoreli poslije izgubljene titule.
Veliki Pozdrav svima

remax

pre 5 godina

Shvatiće sad "ogiji" kakav je pojam imati 10 pobeda u Evroligi, o 14 da ne govorim.
Imaće još možda neke nade protiv Daruše i Gran Kanarije kući..

Pedja

pre 5 godina

Kako je Buducnost dosla do Evrolige, zna se. Njima je jedina sansa da pobede u Evroligi nekog da im sudi Javor. On im je bio najbolji u finalu ABA lige. U normalnom sudjenju kao sto je bilo ove sezone, Zvezda ih je 2 puta oduvala lagano, bez nekog velikog napora.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

@ahaha boli boli nagrdjivanje sto vas Zvezda ispresovala ko herbarijum...tek ce da boli...Vi EL vise vidjeti necete,ovo vam je sto vam je...
(Dejan CZ, 18. oktobar 2018 23:10)

Ako se ova blamaža nastavi, više neće u EL ni prisilno....

Podsetnik

pre 5 godina

Dje si Ogi,kralju? Deder,objasni nam ovo jer se nikako ne uklapa u one tvoje price i prognoze o jednoj od 3 najpotentnije napadacke ekipe i o sigurnih top 8.Ja sam prognozirao 2-4 pobeda u 30 utakmica ali pitanje je da li ce i to biti dostignuto.Trazicete da se omrsite jedino kod Gran Kanarije,Darusafake i Bajerna,kod ostalih mrka kapa.Zvezda bi ove sezone bez problema bila u 8 najboljih ali castili vas Alimpijevic i Covic a u samom finalu i sudije,tako da igrate nesto,gde vam nije mesto.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Buducnost igra evroligu? 
Kako to tuzno zvuci. Zvezda i Partizan su pojam sto se tice igranja u El u ova modernija vremena.
(d, 18. oktobar 2018 23:05)

KKP nije ni primirisao EL u ova "modernija" vremena...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Majstore zbog njega igrate cipiripi kup i cvilite ovde svakog cetvrtka
(djoka, 18. oktobar 2018 23:18)

Majstore, cipiripi igramo zbog sudijske krađe i navlačenja, a kakav je Džile trener videli smo u kkp, lampio ga Alimpije i sa FMP - om

KAZNA KRU

pre 5 godina

Ako Armani i Makabi kao dva najslabija rivala ne dobiješ čak ni na svom parketu, jedino što možeš da očekuješ je: ništa - trideset!

djoka

pre 5 godina

Džile trenerčina. Jel tako groBari?
(Шомика_ЦЗВ, 18. oktobar 2018 22:57)

Majstore zbog njega igrate cipiripi kup i cvilite ovde svakog cetvrtka

Vv

pre 5 godina

Broj komentara posle svake utakmice Buducnosti je zabrinjavajuci. Prebolite vec jednom cinjenicu da oni igraju Evroligu, a ne vi, pa makar imali i 0-30. Usli ste jednom umesto Igokee, usli ste jednom umesto Cibone, nadali ste se da cete i treci put da udjete na foru, nije vam proslo i to vas boli vise nego ista. A to sto su vas dobili 5 od 6 utakmica prosle godine to nema veze, vazno je da vi ko papagaji ponavljate Javor pa Javor.

Dejan CZ

pre 5 godina

@ahaha boli boli nagrdjivanje sto vas Zvezda ispresovala ko herbarijum...tek ce da boli...Vi EL vise vidjeti necete,ovo vam je sto vam je...

NastyB

pre 5 godina

Iskreno, mislio sam da će Budućnost imati 5-6 pobeda minimum u EL, ali sam se gadno zeznuo. Od tri najslabije ekipe u ligi dve su ih već tukle u sred Morače. Kako je krenulo, možda će dobiti Gran Kanariju kući i, možda, par pobeda protiv nezainteresovanih timova tamo pred kraj, ali i to je teško, ukoliko timovi budu približni sa pobedama i porazima. Jednostavno, nisu tim i večeras nisu "pali" u 4/4 nego je Makabi zaigrao onako kako zna, ubrzao igru i stegao odbranu, pa samim tim i stvari su došle na svoje mesto.
Biće ovo teška sezona za Budućnost.
Osim ako Ogi ne izmisli neku trojicu (odakle da mi je znati) neviđenih. pa će bar u njegovoj glavi biti vrhunski tim.

lolol

pre 5 godina

@ahaha koje crne pare? Pa da bi dobio pare mora da pobediš. A koliko vidim,moŸda ćete imati 2,eventualno 3. Što se tiče tog bahaćenja,pokrasti ćemo ako bude trebalo,e druže moj, Zvezda je jača duplo nego prošle sezone,a i prošle joj je onakvoj osakaćenoj malo falilo. 20 razlike za dve nedelje od kojih je jedna u punoj Morači su vaša realnost. Ostalo su prazne priče... U Evroligi Realu i Barsloni služi ćete za koš razliku dok timovima Makabiju Armaniju i tipa Himkiju čisto da se malo oznoje,jer su realno slabiji od Reala i Barselone,al opet dimenzija iznad vas...

Posmatrač

pre 5 godina

Ne bi da pljujem kao što to rade dežurni navijači al" Budućnost izgleda dosta loše selektirana ove godine. Stranci baš ništa ne pokazuju osim da igraju za statistiku i ispucavaju. Napad se siluje ide na šut za tri poena. Okej ovo je prvi put da su vratili u Evroligu posle toliko godina no očito da ne može rezultat kao pobede doći preko noći. Ali bar malo dostojanstva da se pokaže svih 40 minuta kao da su zadovoljili učešćem. Najgori će tim biti sigurno na kraju sezone uz Gran Kanariju koja će biti ispred njih. Makabi nikad gori a opet je uspeo da dobije da se kaže na slavu i reputaciju stečenu.

Aces High

pre 5 godina

to je sve ok ali izgleda da ste bas zagoreli poslije izgubljene titule.
Veliki Pozdrav svima
(Rooney1991, 18. oktobar 2018 23:04)

Nije problem sto je izgubljena titula, nego nacin nakoji je izgubljena.

A to je dobro poznato sta se radilo i na terenu i van terena.

Dakle, nije problem izgubiti, na primer, ja sam iskreno cestitao grobarima kad su nas dobili u kupu jer su bili bolji i borili se kao lavovi da nas dobiju. I nije niko pricao o sudjenju i to je to, idemo dalje.

A ono sto je bilo u Moraci je bruka za kosarku i sport uopste. Naoruzan funkcioner kluba i da ne nabrajam dalje..

Auspuh Retrovizor

pre 5 godina

neko trci sa sampionima, neko skakuce po cipiripi kupu a neki pokazuju koliko ih jos boli ono pedaliranje u moraci...svako je tamo gde zasluzuje...
(Ricky, 18. oktobar 2018 22:15)

Ako si ti, majstore, zadovoljan, onda sam i ja!
Samo vi tako trčite za šampionima, ko zna kada ćete ih ponovo videti, osim na tv-u, a mi ćemo se proskakutati kroz cipiripi kup sa šlagom, pa ako grobari dođu do finala Aba-lige da omogućimo i njima EL dogodine.
Pedaliranje u Morači pretprošle nedelje, o tome pričaš?!
Ma nema veze, makar ste sredili halu ...
Uživaj, šampione, imaš rašta ...

Ivan

pre 5 godina

Partizai nikada nije igrao evroligu u novom formatu sa 16 klubova. Ovo bi se i njima desilo. Ovde ne mogu da izbegnu najjace klubove i da im u grupi budu Frankfurt skajlajnersi Nanter i Zjelna gora.

foxy

pre 5 godina

Sve je ovo dobra skola za djetice, jer igraju Evroligu, rastu kao tim odmeravajuci se sa najjacima. Tako da ce lakse osvojiti aba ligu, i opet dogodine igrati Evoligu.

BODIBOND

pre 5 godina

Dzile dodji u Partizan. Ovi stranci Podgoricana vola ne mogu da ubodu a protiv Partizana sve pogadjali, braca Erl i Koti Klark pogotovo.

Блаф

pre 5 godina

Зашто имам утисак да ускоро почиње пјесма у Морачи: „ Шта је мени ово требало...„

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Dzile dodji u Partizan. Ovi stranci Podgoricana vola ne mogu da ubodu a protiv Partizana sve pogadjali, braca Erl i Koti Klark pogotovo.
(BODIBOND, 18. oktobar 2018 22:07)

Opet da ti kaže "idi gledaj FMP"?

Лепи Цане

pre 5 godina

Мало више оптимизма. Ево, већ у наредном колу имаће нови прилику да забележе прву победу, против Реала у Мадриду.

BVB

pre 5 godina

Posle svake utakmice naslov "Ta i ta cetvrtina kostala Buducnost prvenca".. Shvatite da ce tako biti do kraja. Buducnost ce dobiti nekog mozda pred kraj, kad budu utakmice koje nista ne znace. Za EL treba visok kvalitet. I Zvezda je svoje velike pobede izvojevala u drugoj, trecoj sezoni. Partizan isto tako pocinjao sa 2-12. Mora se imati kontinuitet, a ne da do EL dodje tim koji je poguran od sudija i politicke strukture u CG.

Aleksej

pre 5 godina

nema veze.dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL. osvajanje aba lige se podrazumijeva.
(ogicg, 18. oktobar 2018 21:57)Verovatno jezivo losa kao i ovi mucenici.

©*BG

pre 5 godina

nema veze. 
dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL. 
osvajanje aba lige se podrazumijeva.
(ogicg, 18. oktobar 2018 21:57)

Javor, Pukl i Koljensic.

Zuja

pre 5 godina

Drago mi je da panteri mogu na trenutak da budu srećni zbog poraza Budućnosti u EVROLIGI....... Naravno, to samo u ovoj pauzi izmedju mečeva sa PREJAKIM timovima kao što su ANDORA i BREŠA u nikada jačoj grupi CIPIRIPI KUP-a........

Ko je kriv tvom timu sto ste prosle sezone imali 1/9 i sto ste molili da igrate kako kazes Cipiripi kup koji ste vi tako nazvali i sto ste bili u cetvrtom sesiru.Kod vas u grupi prejaki Trentino koga je Zenit u gostima sa svim igracima dobio 30 razlike.Monako je bio prvi u regularnom delu Francuske a u plej ofu izgubio.od Le Mana sa 3: Andora sesti tim spanske lige koja je sa 20 razlike tukla prejaku Valenciju

dedacic

pre 5 godina

gledao do pocetka zadnje cetvrtine i nije mi jasno kako su ovi mucenici iz Podgorice ovako prsli u zadnjoj cetvrtini. Ono sto sam gledao, dve ekipe koje sigurno nece biti medju prvih 12 a ne 8. Makabi osim Vilbekina nema ozbiljnog igraca, odbrana i skok uzas, napad samo na Vilbekina. Buducnost ocekivano- Alene oprosti. Jedini igrac koji je konstantan, ovi ostali pis zivi. Preskupi stranci koji igraju za sebe, trener Dziletant sa igrom 1 na 1. Bice im premija ako zabeleze vise od 4 pobede u takmicenju. Pozdrav iz cipiripi kupa, dogodine u Euroleague.

Dragan

pre 5 godina

Kako se prati Evroliga zvezdasi sa malih ekrana 😁 Sve i da bude 0-30 vi necete biti zadovoljni jer niste u njoj , to se zove kompleks . Samo lagano , uz pivo i cips uz tv pratite Evroligu . Pozdrav

deki

pre 5 godina

Buducnost kao i Partizan juce nema snage za svih 40 minuta, i dok ce Partizan dobiti jos neku utakmicu, bojim se da ce Buducnost zesce da se izblamira i ne daj Boze zatvori ABA ligi i ovo jedno mesto sto ima jer ja ne vidim koga mogu da dobiju. Veceras su imali 12 bacanja naspram 35 do 40 koliko im se svira ovde, mozda je u tome stvar, La Monika i ekipa nece da sviraju i pogled na Gordica i Ivanovica kao Javor i Co.

Sabre

pre 5 godina

A ništa suđenje? Nema komentra ni na sport klubu ni od vas? A dobro, svako čini onako kako ga obraz veže.
(moralni gmizavac, 18. oktobar 2018 21:57)

Evo ja cu da prokomentarisem. Sudije su direktni krivci za vas poraz. Ni priblizno 40+ bacanja koliko ste navikli vam nisu sudili. Vise puta su upuceni pogledi u pravcu Gordica i niko da svira makar jedan faul. Pa normalno da u takvim nehumanim uslovima i nesportskim izgubite mec. Sramota i bruka za EL, evo ja se pojeo ziv.

Rajko1994

pre 5 godina

Nikada mi nece biti jasno koja je uloga Crafta u timu i sta on tu radi ... Ocajno selektiran tim,nema Alekse Ilica koji je njihov najbolji kosarkas u odbrani,Dzikic se pogubio skroz ...

tamoneko

pre 5 godina

ocajna ekipa
pri tome tu nema sta da se igraci navikavaju na Evroligu.. pa gotovo svi stranci iz Bud. su igrali po nekoliko sezona Evroligu

Bari1991

pre 5 godina

Aj da budemo ozbiljni od onih klinačkih 0-30 komentara,Maccabi po igračima i timu je sigurno u top 5 u EL da li ce to biti na tabeli NE ZNAM...ali ja mislim da trebao...imaju sve...OSIM TIMSKE HEMIJE...ako je izgrade bice opasni...
(gremlin, 18. oktobar 2018 21:57)

Makabi???Pa to je polukrs od ekipe.Dobro,bice u Top8 jer ce na silu i na Vilbekinov individualni kvalitet da pobedjuju ovakve ekipe.Protiv Reala,Fenera,CSKA... bice kao male mace,bez ikakve sanse.Pa ekipa sa tolikim budzetom bi trebalo da melje ovakve protivnike,a ne da se muci 32 minuta.Kakav crni Makabi!!!

NbgDeki

pre 5 godina

Ljudi ovo već POSTAJE TRADICIJA da se posle utakmice OVIH i njihovih "sjajnih predstava" nalazimo na ovom sajtu. Pozdrav svima,sledeća je Real,auuuuuu,pa Pao,ccc...
(goran, 18. oktobar 2018 22:23)

E jeste vala lepo druzenje. Pozdrav svim dobrim ljudima

Bari1991

pre 5 godina

A ništa suđenje? Nema komentra ni na sport klubu ni od vas? A dobro, svako čini onako kako ga obraz veže.
(moralni gmizavac, 18. oktobar 2018 21:57)

Sta sudjenje???La Monika 6-ti igrac Buducnosti i pored toga pregazeni i posramljeni u poslednjoj cetvrtini.Doduse da budem iskren,prosle sezone u Beogradu isto ovako je sudio u Zvezdinu korist.Rekao bih da apsolutno ne podnosi Makabi!

NoName

pre 5 godina

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha
Samo 12 slobodnih bacanja? Nemoguće. Pa to je takav napadački potencijal da samo faulom može da se zaustavi. Pa protiv Zvezde 43 slobodna bacanja. Da li vam je sad jasno ko je bio vaš ubitacni tandem u Aba ligi? Ne, nije Gordić - Ivanović, već Javor - Pukl. Prvo su Cedevitu opljačkali u polufinalu, pa Zvezdu u finalu.

Dragan NS

pre 5 godina

Ljudi moji pa Zvezda bi ove u Evroligi sto je Budućnost igrala sve tukla pa Zvezda je Budućnost dvaput ove sezone oducila od košarke ma kakva Budućnost to im se sve vraća od prosle godine

Anon

pre 5 godina

@moralni gmizavac! A vidi rodjace nije to aba liga! Ovde igrate zato Sto ste "osvojili aba ligu",a koliki vam je obraz Tek ces da vidis!

Djenka

pre 5 godina

Sto kaze nas ogicg jos 2-3 velike zvezde, zeljne avanture i bice ovo bolje. Salu na stranu ovo na momente zaista ne lici ni na sta. Dopustili su seriju 20:2 kao domacini, u poslednjoj cetvrtini. Jedino pozitivno im je sto ce posle 5 kola poceti da "tankuju" i da se cuvaju za ABA ligu. I sto ce shvatiti da Dzikic mora da ide.

Boka ue

pre 5 godina

Kako je glup program (odnosno ko ga je pravio) koji pravi tabelu, onoga sa 3 poraza stavlja ispred onoga sa 2 poraza.
(dragn, 18. oktobar 2018 22:26)

Mozda zato sto poraz donosi bod, pa bismo daljom kalkulacijom dosli da ekipa sa 3 poraza ima 3 boda, odnosno ekipa sa 2 poraza 2 boda, a, iz toga bismo mogli izvući da su 3 boda veća od 2 boda, i shodno tome ekipa sa 3 boda je ispred?

hronicar

pre 5 godina

ne mogu a da se ne vratim na proslu aba sezonu i na ova famozna slobodna bacanja.zasad u tri evropske utakmice ukupno 39(10+17+12) sto je zaista cudno ako pogledamo koliko su dobijali bacanja protiv zvezde u moraci.ukupno 4 utakmice,racunam i ovu nedavno.ukupan odnos bacanja je 62 za zvezdu(17+11+18+16) dok je za buducnost ukupno 135 bacanja(29+28+35+43).recite sami da li je ovo normalno?

sve se vraca sve se placa...

mandrak

pre 5 godina

nema vecih indijanaca od makabija,kakvi pistoljerosi od ekipe,oni i armani su zadnjih par sezona smesni..kad buducnost nije dobila ove tantuse ne znam koga bi mogla

ljupce

pre 5 godina

protiv armanija 10 slobodnih bacanja
protiv darusafake 17 slobodnih bacanja
protiv makabija 12 slobodnih bacanja

10+17+12=39

na tri utakmice u evropi 39 bacanja,a nedavno protiv zvezde 43?????????i to u jednoj utakmici???????????

welcome to euroleague gde nema brace javora i pukla

Admiral

pre 5 godina

@ Mi sa Alimpijem i sa katastrofalnim Bjelicom, povredjenim Anticem (gotovo celu sezonu) i jos nekim poluigracima imali 11 pobeda 
Ovi jedva da ce 3 pobede da sakupe
(Autolakirer, 18. oktobar 2018 22:26)

E ovako,vidomasu slicnih komentara. Prvo,Zvezda je imala jako dobre igrace,Bjelica je pao u formi u drugom delu sezonu,na pocetku je kidao,bio nestvaran i Zvezda je tada uzela par pobeda. Drugo Buducnost sada nema nijednog igraca kalibra Rocestija a to je najbitnika pozicija u timu. Trece nijedan domaci igrac Buducnosti nema kvalitet kao Davidovac,Dobric pa Lazic (odbrana). Cetvrto,Buducnpst nema ni priblizno vetar u ledja od strane navijaca kao sto je imala Zvezda. Peto,prvog centra im igra tek pridosli Omic koji je kod Zvezde uglavnom bio rezerva. Sesto,Buducnost nema iskustvo od par godina igranka EL u kontinuitetu. Eto vam razlozi i batalite vise ta poredjenja. I da,Buducnost ce imati max 2-28 skor na kraju.

jabuka

pre 5 godina

Džiletant je očito čitao komentare. Zabranio je igru 1 na 1,ali je uveo novi specijalitet 1 na 1 sa primesom šutiranja trojki i dok ide šut držali su se. Početkom četvrte četvrtine 4 napada za redom promašuju za tri i utakmica se lomi. Sreća po njih pa ovaj Makabi divljačka ekipa. Kad nalete sad na Real pa Olimpijakos, Fener ima da ih unište.

veliki strumf

pre 5 godina

Makabi divlja ekipa, bez nekog kvaliteta, samo Vilbekin i Rol na EL nivou. Ekipa bez duše, sa gomilom prosečnih Amerikanaca. Ove godine neće uci u top 8. I protiv takve ekipe jadna Budućnost u 4/4 ubacuje 2 poena za 9 minuta. Dok su imali snage pogadjali trojke kao Stef Kari (9/14 za 3 četvrtine, neverovatnih 70%), a onda raspad u poslednjoj (0/5). Tek je pocetak sezone a oni nemaju dušu da odigraju 4/4 u kakvom takvom ritmu. Biće sve gore i gore. Iako im posle Reala slede 3 utakmice kući, gostovace im Pao, Zalgiris, pa Baskonia - sve jaki, ozbiljni timovi. Realno da “najpotentniji” napad EL, koji za sada ubacuje 67 poena u proseku, startuje sa 0/10.

Milan

pre 5 godina

Dusa je u nosu, a tek je 3. kolo.
I dalje ne mogu da shvatim da sada Moraca prima 5.300 gledalaca!?
Pa Vrsacki Milenijum ima kapacitet 4.400, a igleda kao Guliver u odnosu na Moracu. Dje ih udenuste? Jel se broje i svi oni koji se nadju unutar 500m od hale?

Лепи Цане

pre 5 godina

A ništa suđenje? Nema komentra ni na sport klubu ni od vas? A dobro, svako čini onako kako ga obraz veže.
(moralni gmizavac, 18. oktobar 2018 21:57)

Тражите експертизу. Ето вам га бумеранг...

Vv

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...

ferdinand

pre 5 godina

Sad kad svrati Ogi pa kaže, krivo vam je jer je Budućnost podigla formu. Čekaju se još dve bombe od pojačanja u onda ni f4 nije daleko.

Ogi javi se, daj nam neku analizu? Šta kaže Džile? Bokan? Smetaju li ova tri poraza za F4?

wolwerine

pre 5 godina

prvo su bila dva ekstra pojacanja na zimu,sad su tri jeziva pojacanja,na kraju vam nece pomoci ni celu prvu petorku da promenite.los ti je taj insajder ogi

666999

pre 5 godina

Добре су им обе акције баш.... у недоглед игра један на један или ако баш не прође то шибни тројку преко руке :/

Spale

pre 5 godina

Odigraše sa tri od četiri najgora tima u ligi. Daçka, Maccabi i Armani. Tri poraza. Ostala je još Gran Canaria. Ja stvarno ne vidim koga bi mogli pobediti, osim GC i to isključivo na domaćem terenu, jer nisu oni naivni toliko, uostalom dobili su Barcu pre dva dana.

Moćna NBA petica i Stef Kari pred vratima

pre 5 godina

Čekajte samo kad dodju pojačanja. Bitno je da su ovi najjači timovi prošli. Sad nam sledi Real,Panata pa Žalgiris, tu su šanse za pobedu...

crni alimpije

pre 5 godina

Znači Budućnost u najavi 0-30...prva tri kola, tri poraza od tri najgore ekipe uz njih...kakav debakl od trenera (Džilou može samo protiv Alimpijevića, mada ga je i on odučio sa FMP-om onomad), od navijača (poluprazne tribine, od "varvara" glasnije babe i dede iz Izraela) i od ekipe (Bože sačuvaj), znači Milo da podigne spomenik Alimpijeviću u sred Podgorice i letovanje u Budvi da mu obezbedi svake godine. SREĆA NAŠA ŠTO SKOTI VILBEKIN ONOMAD NIJE PREŠAO U partizai, NEGO JE IZABRAO DAČKU, KAKAV IGRAČ !

Toto-ko-tunjo-uz-kokice

pre 5 godina

Aj da budemo ozbiljni od onih klinačkih 0-30 komentara,Maccabi po igračima i timu je sigurno u top 5 u EL da li ce to biti na tabeli NE ZNAM...ali ja mislim da trebao...imaju sve...OSIM TIMSKE HEMIJE...ako je izgrade bice opasni...
(gremlin, 18. oktobar 2018 21:57)

Opa, neobicno bice nebeskih frakcija je resilo da odraste? Lepo. I drago mi je da je tako ojacao taj Makabi. Kad su prodavali one treskikiricaste fore o identitetu, bili sve nesto kilavi. Al' bar nas zapamtili. A i, ruku na srce, ne secam se nesto tog kluba iz vremena kad smo zagrebacku frakciju u staroj Jugi vijali po sljunku...

Toto-ko-tunjo-uz-kokice

pre 5 godina

.... захваљујући Алимпију и Милу, ова екипица се нађе у небраном грожђу 
(Кики, 18. oktobar 2018 21:55) 

Javoru sine, Javoru!!!
(guske u magli, 18. oktobar 2018 22:21)

Dobro, ovo Milu citaj Javor. Ne bih ja toliko po Alimpiju.

Само кажем

pre 5 godina

Нисам сигуран да ли хрватски коментатор са Спорт Клуба органски не подноси Будућност или је велики фан Макабија...Знам само да су његови комплименти на рачун Ђоковића легендарни :)
Будућност залутала у ово такмичење.Што физички што и квалилтетом...Ајмо неку петицију да организујемо да се УЛЕБ смилује и да им омогући 40 слободних за један меч.Ето макар и они да осете сласт побједе...
Шалу на страну јако забрињавајуће.Колико имм год желим скор 0/30 то би био катастрофалан ударац за АБА лигу и бојим се да би лига остала без мјеста у ЕЛ.

vilbekin futura

pre 5 godina

Skoti Vilbekin rešio...
Budućnost je zalutala u EL spletom nekih čudnih okolnosti, prosek poena po meču im je 67 što je jako loše za ovaj nivo košarke.
Sad gledajte šta će biti kad sledeće kolo odu u Madrid pa kad im dodje PAO pa u najavi 5 poraza u nizu.

sasa the red baron

pre 5 godina

Nema Javora da im dsudi uobicjani 30 slobodna u proseku koje imaju u ABA ligi, ovde u EL moraju nesto i da pogode a oni ne mogu bas nista da pogode...
Bice ovo blamaza kakva nije bila do sad..Ima da nam ukinu i ovo jedno mesto sto imamo..Sta kaze Ogi, stoze li NBA centar?

goblin

pre 5 godina

Poslednji napad,plej Makabija pita Spahiju da li da napada koš,ovaj odmahuje rukom u fazonu "nemoj nista da igraš,nećemo valjda sa ovima biti u nekom krugu gde ce odlučivati koš razlika".

BB#3

pre 5 godina

Ocekivan tok utakmice i ocekivan rezultat. Lagana pobeda Makabija. Sacekali da se Buducnost ispuca i padne, u 4 cetvrtini se uozbiljili, pojacali ritam i odmah krece program za 18+. Maestralna partija Skotija Vilbekina, decku vec prelazi u naviku da ih puni, ostali losi. U Buducnosti ponovo jedino Omic odigrao korektno, ostali se samo ispucavaju i trce kao muve bez glave po terenu. Dzekson losija verzija Feldina, Kraft najlosiji plej u EL, ne razumem stvarno zasto bi neko sa nasih prostora doveo stranca za treceg pleja, u napadu je beskorisniji od LeBranka, a u odbrani je daleko od Lazicevog nivoa protiv ovakvih protivnika. Koti Klark nastavlja gde je stao u Uniksu pre dve godine. Earl Klark uzima suteve kao da je Kevin Durant. Uglavnom, lici da je Buducnost promasila sa 4 nova pojacanja, mislim da bi bolje prosli da su ostavili Doelmana i Gibsona. Kako god, jasno je da ekipa koja ne igra timski, puna prosecnih igraca koji forsiraju 1 na 1, bez lidera koji ima iskustva kao nosilac Evroligasa i trenera koji nema 3 krstene akcije ne moze dobro proci protiv najjacih evropskih ekipa. Nadam se da ce Dzile ostati do kraja sezone, pa da gledamo ovaj cirkus cele godine. Na polusezoni u najboljem slucaju 1-14. I da, prosto mi je neverovatno da posle 15 godina u EL, vec u drugoj utakmici kod kuce (mala) hala nije ni blizu popunjena, od toga dobar deo navijaca protvnickog tima. Nije EL za svakoga.

MilanSpanac

pre 5 godina

O cemu se prica ovde.. Buducnost treba da slavi Sv. Alimpija, a ekipu ko je pravio sa mu porucim- bolje bi moj ulaz selektirao pojacanja..

Шид навија за ЗВЕЗДУ.

pre 5 godina

Максимално ће имати 4-5 победа. Како су освојили АБА тако ће проћи у ЕЛ.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Nisu ih pitali ko su? Pa da, Buducnost ima tradiciju jos iz stare Juge. Sve je to delo treskikiricastih umova. Te prepiske Makabi, UEFA... Ali sve se to vrati.

Ricky

pre 5 godina

neko trci sa sampionima, neko skakuce po cipiripi kupu a neki pokazuju koliko ih jos boli ono pedaliranje u moraci...svako je tamo gde zasluzuje...

goran

pre 5 godina

Ljudi ovo već POSTAJE TRADICIJA da se posle utakmice OVIH i njihovih "sjajnih predstava" nalazimo na ovom sajtu. Pozdrav svima,sledeća je Real,auuuuuu,pa Pao,ccc...

Aleksej

pre 5 godina

Bolje da ne igras Evroligu nego da budes kanta za napucavanje.Evrokup cepas i pobedis nekog a solidne utakmice su.Ja nikada ne bih voleo da Zvezda po svaku cenu igra Evroligu a da izgleda ovako,mene su prosle godine mnogo nervirali sa amaterom Alimpijem iako smo imali 11,12 pobede.

ferdinand

pre 5 godina

Šta zna Skoti Vilbekin šta je pakao u Moraču...Kantanje KK FuturaVoliMilaOnVoliBokana se nastavlja. Makabi sa 40% snage pregazio Moraču. Budućnost negde na 85-90%. Čim Nemanja Beli medved Gordić ne može da igra 1 na 1 i da mu se sudi svaki kontakt kao onomad, nema ga nigde. Javor opet povređen i to je to.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Ma nije moguće?? Kako treći poraz(od toga drugi kući)??! Zar nisu oni(Javor, Radović, Baltauzer) suvereno osvojili ABA Ligu?! Ili se još mašina nije upalila?!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Šteta, baš dobra igra Budućnosti u prve tri četvrtine. Start kao Panteri pre dve godine.
(novica, 18. oktobar 2018 22:06)

Ili kao KKP pre...
Čekaj, pa vi niste ni igrali EL u ovom formatu!

...

pre 5 godina

Buducnost jos slabija od ove sadasnje rutinski otresla limenke u finalu ABA lige. I onda se limenke kao nesto sprdaju ovima, a u stvari pucaju od zlobe i mrznje jer su ih Podgoricani izbacili iz EL.

Staridz

pre 5 godina

Kome grobos bude trener taj pobedu ne vidi. Nego da dovedu dulo mozda im i pomogne?a da dulo ne moze jos uvek prica sa kimijem ko je maznuo pare od clanarine i potrosio na ruletu, a kimić njemu odgovara sto podrza one koji su preletacevici :)
Svi cemo igrati EVROLIGU a se zna ko nece vise sigurno a da mozda ce i oni kad se vrati oni:))

jasamja

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

slobinator

pre 5 godina

Ovogodišnja zvezda bi imala skor bar 2-1,ako ne i 3-0.ovi se brukaju za male pare.zvezda je u ligi šampiona u fudbalu bar dobila 20 miliona.potuno je jasno da ove godine nemate šta da tražite ni u aba ligi.zvezda će biti odmorna,silno motivisana i verovatno i dodatno pojačana

Shade

pre 5 godina

Šteta...Budućnost odlična tri četvrtine, išao i šut, odbrana dobra, ali zato poslednja četvrtina katastrofa.
Krenuli su da igraju bolje, biće to još bolje narednim utakmicama.

ferdinand

pre 5 godina

neko trci sa sampionima, neko skakuce po cipiripi kupu a neki pokazuju koliko ih jos boli ono pedaliranje u moraci...svako je tamo gde zasluzuje...
(Ricky, 18. oktobar 2018 22:15)

Ne blamiraj se. Onakva krađa je retko gde viđena. Ali dobro, sve se to vraća...

MirosLAV

pre 5 godina

Kako je glup program (odnosno ko ga je pravio) koji pravi tabelu, onoga sa 3 poraza stavlja ispred onoga sa 2 poraza.
(dragn, 18. oktobar 2018 22:26)

za poraz u kosarci dobija se 1 bof iako se to vise ne prikazuje, samo odnos pobeda i poraza, tako da faktički tim sa tri poraza ima 3 boda, tim sa dva poraza ima 2 boda, i to je razlog da bude ispred njih, nije program los ;)

Deki

pre 5 godina

Šta se čudite ljudi. Budućnost će sigurno na kraju evroligu imati skor od 0-30. Samo će se sramotite u EL. Buducnost je zalutala ovde. Bolje da nije uopšte igrala. Ne razumem ni čelne ljude što su uopšte pustili Budućnost da igra Evroligu. Totalni promašaj. ...

Autolakirer

pre 5 godina

Mi sa Alimpijem i sa katastrofalnim Bjelicom, povredjenim Anticem (gotovo celu sezonu) i jos nekim poluigracima imali 11 pobeda
Ovi jedva da ce 3 pobede da sakupe

nikii

pre 5 godina

Realno, imace mozda ali mozda 2-3 pobede i to kuci protiv Darusafake, Gran Kanarije, Bajerna... eventualno nekog srednje teskog kao Baskonije, Efesa, Himkija ako im bude los dan a ovima se sve otvori, kad vec nisu Milano, Makabi.... a iskreno ali iskreno zelim im 0/30 samo zbog nacina na koji su osvojili tu titulu!

ferdinand

pre 5 godina

nema veze.  
dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL.  
osvajanje aba lige se podrazumijeva. 
(ogicg, 18. oktobar 2018 21:57) 

Javor, Pukl i Koljensic.
(©*BG, 18. oktobar 2018 22:22)

Rezerve - Radović i Boltauzer.

ferdinand

pre 5 godina

Šta zna Skoti Vilbekin šta je pakao u Moraču...Kantanje KK FuturaVoliMilaOnVoliBokana se nastavlja. Makabi sa 40% snage pregazio Moraču. Budućnost negde na 85-90%. Čim Nemanja Beli medved Gordić ne može da igra 1 na 1 i da mu se sudi svaki kontakt kao onomad, nema ga nigde. Javor opet povređen i to je to.

Maksi

pre 5 godina

Samo 12 bacanja, strašno. Da smo imali,kao u Aba ligi između 40 i 50 bacanja,pobedili bi. ULEB Mafija. Evidentno je da nam fali Pukl i Javor,dva naša najbolja igrača.

Groby

pre 5 godina

Najbolji evropski napadački potencijal a dadoše 6 poena za četvrtinu kao domaćini.Ahahahhaha hahahhaahahahahahahahahahahahahahahahhahahha

ahaha

pre 5 godina

Rutinski, uzimamo pare i igramo se :) Ova sezona je za uigravanje tima i bogacenje, uz jos nekoliko pojacanja.
ABA ligu cemo ponovo da osvojimo, moze nam se realno, opet cemo da pokrademo ako bude trebalo i ugasimo snove mrziteljima iz Zeleznika. Pa pa Cipiripi limenke :)

Mailman

pre 5 godina

Sve je ovo dobra skola za djetice, jer igraju Evroligu, rastu kao tim odmeravajuci se sa najjacima. Tako da ce lakse osvojiti aba ligu, i opet dogodine igrati Evoligu.
(foxy, 18. oktobar 2018 22:03)

Oni ove godine neće ni u play-off Aba lige. Po kvalitetu zaslužuju, ali samlece ih ritam eurolige. Videćeš već na šta će u ponedeljak protiv FMP da lice

Арса

pre 5 godina

Ови су тотално залутали у ЕЛ и по игри и по амбијенту. Никада горе. Нису њима Београд и Загреб за поређење па зато замислите да Задар игра ЕЛ каква би то атмосфера била а не ово не зна се јел су дошли или су пошли.

ferdinand

pre 5 godina

Šta zna Skoti Vilbekin šta je pakao u Moraču...Kantanje KK FuturaVoliMilaOnVoliBokana se nastavlja. Makabi sa 40% snage pregazio Moraču. Budućnost negde na 85-90%. Čim Nemanja Beli medved Gordić ne može da igra 1 na 1 i da mu se sudi svaki kontakt kao onomad, nema ga nigde. Javor opet povređen i to je to.

guske u magli

pre 5 godina

.... захваљујући Алимпију и Милу, ова екипица се нађе у небраном грожђу
(Кики, 18. oktobar 2018 21:55)

Javoru sine, Javoru!!!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Posle Reala i oni će proklinjati Alimpija!
Zbog Alimpija će doživeti najveću bruku u istoriji!
Spas će biti u tome što Bartomeu neće dozvoliti da neko omalovaži kvalitet EL i odigra sezonu bez pobede pa će namestiti neku pobedu koja neće ništa značiti!

Pefi

pre 5 godina

Koliko su bacanja izveli to me zanima? Pitam za budućnost. Jesu opet šutirali 40 kao protiv zvezde? Mislim da u prethodna 3 meča ukupno nisu izveli toliko bacanja.

Žare

pre 5 godina

Ogi je ipak bio u pravu kad je rekao da će iznenaditi mnoge. Planiraće da pobede Budućnost 15 razlike a dobiće samo 10, tako će biti iznenađeni.

Gipsy

pre 5 godina

Zbog ovakvih timova iz ABA ce da nam.uzmu i to jedino.mesto.Brukaju nam region.Sada idu Realu i dolazi PAO pa udu CSKA.Sest kola nula bodova.OgiCg gde si?

KKP

pre 5 godina

Drago mi je da panteri mogu na trenutak da budu srećni zbog poraza Budućnosti u EVROLIGI....... Naravno, to samo u ovoj pauzi izmedju mečeva sa PREJAKIM timovima kao što su ANDORA i BREŠA u nikada jačoj grupi CIPIRIPI KUP-a........

Milan

pre 5 godina

Ej ti kuci das samo 2 poena za cetvrtinu(dobro dali su jos 4 kad su ih ovi pustili) i to u cetvrtini gde se sve lomi....Definitivno su promasili sa strancima i plus trener nije dorastao nivou(toliko da je Dzikic bolji od Radonjica koji su neki ovde potencirali)!

Milan

pre 5 godina

Budućnost je odigrala možda i najboljih pola sata u elitnom takmičenju, ali je na kraju poražena rezultatom 78:68

Ili je Makabi igrao lose pa su u zadnjoj cetvrtini dali malo gas.Dovoljno za ovako lose ekipe.

Pera

pre 5 godina

Da nema Gran Kanarije potpisao bih 0-30, ovako možda bude ta jedna pobeda u Morači mada i to je pitanje, realno Zvezda i Partizan bi svako u svoje vreme lagano dobili ovaj Makabi kod kuće, ali u ovoj pozorišnoj atmosferi i sa poprilično limitiranim igračkim kadrom za ovaj najviši nivo evropske košarke ovih 10 razlike za Makabi je realnost.

we are the champions

pre 5 godina

Oprostice vam Zvezda i Partizan sto ste prošle sezone bili prvaci,hahahahhaha.Najjaci mi je Hrvaski komentator na sport klubu.Kaze:”Djikicu de ti je Djekson”?,hahahahahahh

Magico

pre 5 godina

Ja sam davno rekao da Dzikic moze jedino da pobedi Alempija i to je to. Covek je dobar trener za nasu ligu, eventualno Aba ligu i to je njegov plafon. Ovde uspe da prodaje fore sa 4 niska igraca itd, to ozbiljni treneri kao sto su u evroligi resavaju lagano. Buducnost plafon 5 pobeda, pa vidite Zvezdinih 16 pobeda sta je predstavljalo u ovakvom formatu.

oklen su ovi zalutali?

pre 5 godina

Jos imate fore da srusite ovu nazovi dvoranu pa da vas izbace!

Bolje i to jer na 0-11 ide "piskanje" i anal(e) Evrolige! :-)

Kit Karson

pre 5 godina

Budućnost je sve bliža negativnom rekordu. Koliko loša 4/4... Džekson koji pravi korake na 3 min do kraja bez ikakvog pritiska, sam kao duh na -6 i posle sjajne odbrane. Imaš Suada Šehovića koji je preiskusan na početku a kad se lomi kao kadet. Strašno.

Ovaj tim Budućnosti nema šta da traži ni u ABA ligi, ako nešto misle, neophodan je šuter sa 16-18p u rukama svaku tekmu, pa nek se Vlada CG otvori.

Ратар

pre 5 godina

Следећа Реал у Мадриду па долази ПАО,све у свему биће ово мучна сезона за играче а и за навијаче Буфућности... Враћа ом се за оно покрадено финале

baja

pre 5 godina

Očajno sudjenje, u pravu su ovi što skandiraju da su sudije lopovi. Pa ljudi moji Budućnost je imala samo 12 slobodnih, oni nisu navikli na takvu pravednu igru. Obično imaju oko 30 a protiv Zvezde preko 45.

gremlin

pre 5 godina

Aj da budemo ozbiljni od onih klinačkih 0-30 komentara,Maccabi po igračima i timu je sigurno u top 5 u EL da li ce to biti na tabeli NE ZNAM...ali ja mislim da trebao...imaju sve...OSIM TIMSKE HEMIJE...ako je izgrade bice opasni...

Ратар

pre 5 godina

Следећа Реал у Мадриду па долази ПАО,све у свему биће ово мучна сезона за играче а и за навијаче Буфућности... Враћа ом се за оно покрадено финале

©*BG

pre 5 godina

nema veze. 
dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL. 
osvajanje aba lige se podrazumijeva.
(ogicg, 18. oktobar 2018 21:57)

Javor, Pukl i Koljensic.

baja

pre 5 godina

Očajno sudjenje, u pravu su ovi što skandiraju da su sudije lopovi. Pa ljudi moji Budućnost je imala samo 12 slobodnih, oni nisu navikli na takvu pravednu igru. Obično imaju oko 30 a protiv Zvezde preko 45.

santa justa

pre 5 godina

Cekaj sad imaju komplekse i od Buducnosti? Na vesti o porazu provincijskog tima iz druge drzave 200 komentara iz Zeleznika?Boli i dalje samaranje iz prosle sezone. Kako li je tek bolelo onih 15 godina? Teske su to traume.
(Gazda Dojkan, 18. oktobar 2018 23:21)
Jedan od tih 200 je i tvoj. A traumaticna je bila turneja po Spaniji. Pitaj Canka :)

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Majstore zbog njega igrate cipiripi kup i cvilite ovde svakog cetvrtka
(djoka, 18. oktobar 2018 23:18)

Majstore, cipiripi igramo zbog sudijske krađe i navlačenja, a kakav je Džile trener videli smo u kkp, lampio ga Alimpije i sa FMP - om

KRIGER

pre 5 godina

Što bi reka' Aco Petrović, da nije bilo poslednje četvrtine bili bi bolji

buuuahahahahahahahahahaha...

OMAŽ Valensiji!

buuuahahahahahahahahahahahaha...

deki

pre 5 godina

Buducnost kao i Partizan juce nema snage za svih 40 minuta, i dok ce Partizan dobiti jos neku utakmicu, bojim se da ce Buducnost zesce da se izblamira i ne daj Boze zatvori ABA ligi i ovo jedno mesto sto ima jer ja ne vidim koga mogu da dobiju. Veceras su imali 12 bacanja naspram 35 do 40 koliko im se svira ovde, mozda je u tome stvar, La Monika i ekipa nece da sviraju i pogled na Gordica i Ivanovica kao Javor i Co.

Pera

pre 5 godina

Da nema Gran Kanarije potpisao bih 0-30, ovako možda bude ta jedna pobeda u Morači mada i to je pitanje, realno Zvezda i Partizan bi svako u svoje vreme lagano dobili ovaj Makabi kod kuće, ali u ovoj pozorišnoj atmosferi i sa poprilično limitiranim igračkim kadrom za ovaj najviši nivo evropske košarke ovih 10 razlike za Makabi je realnost.

we are the champions

pre 5 godina

Oprostice vam Zvezda i Partizan sto ste prošle sezone bili prvaci,hahahahhaha.Najjaci mi je Hrvaski komentator na sport klubu.Kaze:”Djikicu de ti je Djekson”?,hahahahahahh

Kit Karson

pre 5 godina

Budućnost je sve bliža negativnom rekordu. Koliko loša 4/4... Džekson koji pravi korake na 3 min do kraja bez ikakvog pritiska, sam kao duh na -6 i posle sjajne odbrane. Imaš Suada Šehovića koji je preiskusan na početku a kad se lomi kao kadet. Strašno.

Ovaj tim Budućnosti nema šta da traži ni u ABA ligi, ako nešto misle, neophodan je šuter sa 16-18p u rukama svaku tekmu, pa nek se Vlada CG otvori.

NastyB

pre 5 godina

Iskreno, mislio sam da će Budućnost imati 5-6 pobeda minimum u EL, ali sam se gadno zeznuo. Od tri najslabije ekipe u ligi dve su ih već tukle u sred Morače. Kako je krenulo, možda će dobiti Gran Kanariju kući i, možda, par pobeda protiv nezainteresovanih timova tamo pred kraj, ali i to je teško, ukoliko timovi budu približni sa pobedama i porazima. Jednostavno, nisu tim i večeras nisu "pali" u 4/4 nego je Makabi zaigrao onako kako zna, ubrzao igru i stegao odbranu, pa samim tim i stvari su došle na svoje mesto.
Biće ovo teška sezona za Budućnost.
Osim ako Ogi ne izmisli neku trojicu (odakle da mi je znati) neviđenih. pa će bar u njegovoj glavi biti vrhunski tim.

Ivan

pre 5 godina

Partizai nikada nije igrao evroligu u novom formatu sa 16 klubova. Ovo bi se i njima desilo. Ovde ne mogu da izbegnu najjace klubove i da im u grupi budu Frankfurt skajlajnersi Nanter i Zjelna gora.

Milan

pre 5 godina

Ej ti kuci das samo 2 poena za cetvrtinu(dobro dali su jos 4 kad su ih ovi pustili) i to u cetvrtini gde se sve lomi....Definitivno su promasili sa strancima i plus trener nije dorastao nivou(toliko da je Dzikic bolji od Radonjica koji su neki ovde potencirali)!

Dragan NS

pre 5 godina

Ljudi moji pa Zvezda bi ove u Evroligi sto je Budućnost igrala sve tukla pa Zvezda je Budućnost dvaput ove sezone oducila od košarke ma kakva Budućnost to im se sve vraća od prosle godine

Aleksej

pre 5 godina

nema veze.dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL. osvajanje aba lige se podrazumijeva.
(ogicg, 18. oktobar 2018 21:57)Verovatno jezivo losa kao i ovi mucenici.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Ako Armani i Makabi kao dva najslabija rivala ne dobiješ čak ni na svom parketu, jedino što možeš da očekuješ je: ništa - trideset!

Seneka

pre 5 godina

Za komentatore: Zvezda je sa Alimpijem prosle sezone imala 11 pobeda. Zvezda je u EL imala u proseku vise slobodnih bacanja nego u ABA. Buducnost ima obrnuto, sto je skroz cudno. Kazu da kad sudije navlace za protivnika, moras da budes 20 razlike bolji da bi pobedio. Zvezda je u tom finalu imala i nesrecni zicer Lesora koji je mogao da prelomi seriju. Prevedeno, Zvezda jeste bila bolja za tih 20 razlike, ali nije imala ni srece pored ocigledne sudijske kradje. Sto se Partizana i grobara tice, znam da zelite da ucestvujete u ovom novom formatu, ali na vasu zalost, necete jos dugo. Zvezda je u ovakvom formatu imala 15 pobeda, a koliko je to tesko, videcete i po rezultatu podgoricana ove godine. Pozdrav.

goran

pre 5 godina

Ljudi ovo već POSTAJE TRADICIJA da se posle utakmice OVIH i njihovih "sjajnih predstava" nalazimo na ovom sajtu. Pozdrav svima,sledeća je Real,auuuuuu,pa Pao,ccc...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Posle Reala i oni će proklinjati Alimpija!
Zbog Alimpija će doživeti najveću bruku u istoriji!
Spas će biti u tome što Bartomeu neće dozvoliti da neko omalovaži kvalitet EL i odigra sezonu bez pobede pa će namestiti neku pobedu koja neće ništa značiti!

Aces High

pre 5 godina

to je sve ok ali izgleda da ste bas zagoreli poslije izgubljene titule.
Veliki Pozdrav svima
(Rooney1991, 18. oktobar 2018 23:04)

Nije problem sto je izgubljena titula, nego nacin nakoji je izgubljena.

A to je dobro poznato sta se radilo i na terenu i van terena.

Dakle, nije problem izgubiti, na primer, ja sam iskreno cestitao grobarima kad su nas dobili u kupu jer su bili bolji i borili se kao lavovi da nas dobiju. I nije niko pricao o sudjenju i to je to, idemo dalje.

A ono sto je bilo u Moraci je bruka za kosarku i sport uopste. Naoruzan funkcioner kluba i da ne nabrajam dalje..

Maksi

pre 5 godina

Samo 12 bacanja, strašno. Da smo imali,kao u Aba ligi između 40 i 50 bacanja,pobedili bi. ULEB Mafija. Evidentno je da nam fali Pukl i Javor,dva naša najbolja igrača.

guske u magli

pre 5 godina

.... захваљујући Алимпију и Милу, ова екипица се нађе у небраном грожђу
(Кики, 18. oktobar 2018 21:55)

Javoru sine, Javoru!!!

slobinator

pre 5 godina

Ovogodišnja zvezda bi imala skor bar 2-1,ako ne i 3-0.ovi se brukaju za male pare.zvezda je u ligi šampiona u fudbalu bar dobila 20 miliona.potuno je jasno da ove godine nemate šta da tražite ni u aba ligi.zvezda će biti odmorna,silno motivisana i verovatno i dodatno pojačana

Auspuh Retrovizor

pre 5 godina

neko trci sa sampionima, neko skakuce po cipiripi kupu a neki pokazuju koliko ih jos boli ono pedaliranje u moraci...svako je tamo gde zasluzuje...
(Ricky, 18. oktobar 2018 22:15)

Ako si ti, majstore, zadovoljan, onda sam i ja!
Samo vi tako trčite za šampionima, ko zna kada ćete ih ponovo videti, osim na tv-u, a mi ćemo se proskakutati kroz cipiripi kup sa šlagom, pa ako grobari dođu do finala Aba-lige da omogućimo i njima EL dogodine.
Pedaliranje u Morači pretprošle nedelje, o tome pričaš?!
Ma nema veze, makar ste sredili halu ...
Uživaj, šampione, imaš rašta ...

veliki strumf

pre 5 godina

Makabi divlja ekipa, bez nekog kvaliteta, samo Vilbekin i Rol na EL nivou. Ekipa bez duše, sa gomilom prosečnih Amerikanaca. Ove godine neće uci u top 8. I protiv takve ekipe jadna Budućnost u 4/4 ubacuje 2 poena za 9 minuta. Dok su imali snage pogadjali trojke kao Stef Kari (9/14 za 3 četvrtine, neverovatnih 70%), a onda raspad u poslednjoj (0/5). Tek je pocetak sezone a oni nemaju dušu da odigraju 4/4 u kakvom takvom ritmu. Biće sve gore i gore. Iako im posle Reala slede 3 utakmice kući, gostovace im Pao, Zalgiris, pa Baskonia - sve jaki, ozbiljni timovi. Realno da “najpotentniji” napad EL, koji za sada ubacuje 67 poena u proseku, startuje sa 0/10.

Autolakirer

pre 5 godina

Mi sa Alimpijem i sa katastrofalnim Bjelicom, povredjenim Anticem (gotovo celu sezonu) i jos nekim poluigracima imali 11 pobeda
Ovi jedva da ce 3 pobede da sakupe

Milan

pre 5 godina

Dusa je u nosu, a tek je 3. kolo.
I dalje ne mogu da shvatim da sada Moraca prima 5.300 gledalaca!?
Pa Vrsacki Milenijum ima kapacitet 4.400, a igleda kao Guliver u odnosu na Moracu. Dje ih udenuste? Jel se broje i svi oni koji se nadju unutar 500m od hale?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

nema veze.dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL. osvajanje aba lige se podrazumijeva. 
(ogicg, 18. oktobar

Tri "jeziva" pojačanja se lako pretvore u tri jeziva promašaja i to veoma skupa!
Sistem u ekipi daje rezultat a vašem sistemu je krajnji domet bio osvajanje ABA(kako to svi znamo-pljačkom) za ozbiljan nastup u EL potrebno je više sezona a vi je, kao ni onaj klub nesretnog jugoslovenskog porekla, nećete igrati u kontinuitetu više nikad!

goblin

pre 5 godina

Poslednji napad,plej Makabija pita Spahiju da li da napada koš,ovaj odmahuje rukom u fazonu "nemoj nista da igraš,nećemo valjda sa ovima biti u nekom krugu gde ce odlučivati koš razlika".

Лепи Цане

pre 5 godina

Мало више оптимизма. Ево, већ у наредном колу имаће нови прилику да забележе прву победу, против Реала у Мадриду.

jasamja

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Fikio

pre 5 godina

Svaka cast Buducnosti... trebalo im je svega 3 utakmice da zauzmu poslednje mesto na tabeli, koje verovatno vise nece ispustati do kraja ove, za njih vrlo mucne, evrolige!!

DS

pre 5 godina

Ne mogu u Evroligi da imaju preko 60 sl bacanja kao sto su imali u dvomecu protiv Zvezde prosle godine..Alimpije jeste bio los ali smo i onda razbijali Buducnost koju su sudije drzale u igru ,svirale totalno nebulozne faulove u napadu pogotov Omicu u 3.utakmici haos.Dosadila im je bila Zvezda kao prvak iako smo bili najbolji a i dalje smo pregazili smo ih u mecevima ove sezone nece im ni sudije pomoci vise

Magico

pre 5 godina

Ja sam davno rekao da Dzikic moze jedino da pobedi Alempija i to je to. Covek je dobar trener za nasu ligu, eventualno Aba ligu i to je njegov plafon. Ovde uspe da prodaje fore sa 4 niska igraca itd, to ozbiljni treneri kao sto su u evroligi resavaju lagano. Buducnost plafon 5 pobeda, pa vidite Zvezdinih 16 pobeda sta je predstavljalo u ovakvom formatu.

ferdinand

pre 5 godina

Šta zna Skoti Vilbekin šta je pakao u Moraču...Kantanje KK FuturaVoliMilaOnVoliBokana se nastavlja. Makabi sa 40% snage pregazio Moraču. Budućnost negde na 85-90%. Čim Nemanja Beli medved Gordić ne može da igra 1 na 1 i da mu se sudi svaki kontakt kao onomad, nema ga nigde. Javor opet povređen i to je to.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Ma nije moguće?? Kako treći poraz(od toga drugi kući)??! Zar nisu oni(Javor, Radović, Baltauzer) suvereno osvojili ABA Ligu?! Ili se još mašina nije upalila?!

pedja 71

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40? 

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...
(Vv, 18. oktobar 2018 22:54)

Protiv cuvene Dziletove "sikirica" odbrane realno je trebalo da Zvezda ima 80 bacanja.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Zvezda je tada uzela par pobeda. Drugo Buducnost sada nema nijednog igraca kalibra Rocestija a to je najbitnika pozicija u timu. Trece nijedan domaci igrac Buducnosti nema kvalitet kao Davidovac,Dobric pa Lazic (odbrana). Cetvrto,Buducnpst nema ni priblizno vetar u ledja od strane navijaca kao sto je imala Zvezda. Peto,prvog centra im igra tek pridosli Omic koji je kod Zvezde uglavnom bio rezerva. Sesto,Buducnost nema iskustvo od par godina igranka EL u kontinuitetu. Eto vam razlozi i batalite vise ta poredjenja. I da,Buducnost ce imati max 2-28 skor na kraju.
(Admiral, 18.

Lepo si objasnio, samo rezimiram-Zvezda je bila mnogo jača od Bud, što nam govori da je Bud do titule mogla samo sudijskim navlačenjem!
Hvala!

Vojmijaoca

pre 5 godina

Ne znam što, al meni ovi crnogorci mnogo teška komedija. Ne znaju jadni gde biju. I to ne samo ovo za basket, nego inače i kao narod. Busaju se nešto, diče poreklom, ovim i onim, poriču bilo kakve veze sa nama, a onda trk za Bg na poso i fakultet. Nedoklesani. Al šta ćeš, takvi su kakvi su, naši su. :D

skywalker

pre 5 godina

ostale su dvije sanse za pobedu ,Gran Kanarija I Bajern mozda......ABA ce zbog ovakvih izgubiti licencu,a realno je da Srbija ima jedno mesto.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

@ahaha boli boli nagrdjivanje sto vas Zvezda ispresovala ko herbarijum...tek ce da boli...Vi EL vise vidjeti necete,ovo vam je sto vam je...
(Dejan CZ, 18. oktobar 2018 23:10)

Ako se ova blamaža nastavi, više neće u EL ni prisilno....

666999

pre 5 godina

Добре су им обе акције баш.... у недоглед игра један на један или ако баш не прође то шибни тројку преко руке :/

BB#3

pre 5 godina

Ocekivan tok utakmice i ocekivan rezultat. Lagana pobeda Makabija. Sacekali da se Buducnost ispuca i padne, u 4 cetvrtini se uozbiljili, pojacali ritam i odmah krece program za 18+. Maestralna partija Skotija Vilbekina, decku vec prelazi u naviku da ih puni, ostali losi. U Buducnosti ponovo jedino Omic odigrao korektno, ostali se samo ispucavaju i trce kao muve bez glave po terenu. Dzekson losija verzija Feldina, Kraft najlosiji plej u EL, ne razumem stvarno zasto bi neko sa nasih prostora doveo stranca za treceg pleja, u napadu je beskorisniji od LeBranka, a u odbrani je daleko od Lazicevog nivoa protiv ovakvih protivnika. Koti Klark nastavlja gde je stao u Uniksu pre dve godine. Earl Klark uzima suteve kao da je Kevin Durant. Uglavnom, lici da je Buducnost promasila sa 4 nova pojacanja, mislim da bi bolje prosli da su ostavili Doelmana i Gibsona. Kako god, jasno je da ekipa koja ne igra timski, puna prosecnih igraca koji forsiraju 1 na 1, bez lidera koji ima iskustva kao nosilac Evroligasa i trenera koji nema 3 krstene akcije ne moze dobro proci protiv najjacih evropskih ekipa. Nadam se da ce Dzile ostati do kraja sezone, pa da gledamo ovaj cirkus cele godine. Na polusezoni u najboljem slucaju 1-14. I da, prosto mi je neverovatno da posle 15 godina u EL, vec u drugoj utakmici kod kuce (mala) hala nije ni blizu popunjena, od toga dobar deo navijaca protvnickog tima. Nije EL za svakoga.

Groby

pre 5 godina

Najbolji evropski napadački potencijal a dadoše 6 poena za četvrtinu kao domaćini.Ahahahhaha hahahhaahahahahahahahahahahahahahahahhahahha

Блаф

pre 5 godina

Зашто имам утисак да ускоро почиње пјесма у Морачи: „ Шта је мени ово требало...„

Pedja

pre 5 godina

Kako je Buducnost dosla do Evrolige, zna se. Njima je jedina sansa da pobede u Evroligi nekog da im sudi Javor. On im je bio najbolji u finalu ABA lige. U normalnom sudjenju kao sto je bilo ove sezone, Zvezda ih je 2 puta oduvala lagano, bez nekog velikog napora.

duledudule

pre 5 godina

Citam godinama komentare na relaciji CZV-Partizan i mislio sam da je negde i normalno da se komsije tako ponasaju bili smo prvaci u fudbalu i kosarci svake godine bila je dominacija skoro decenijska pa smo im nabili komplekse ali sad kad vidim kako komentarisu skroz jedan nebitan tim kao sto je Buducnost samo zato sto su ih razvalili prosle sezone shvatim da oni zapravo imaju mnogo ozbiljniji problem nego sto sam mislio. Pa sta ako gube Evroligu? Vi biste bili bolji. Vi biste najvise voleli svi da vam se sklanjaju i da imate pravo na sve titule? Mada poslednjih godina to i nije daleko od istine.
(Nathan, 18. oktobar 2018 23:38)
Mi smo u ovom formatu imali 16 14 kad ste takvi kao ti i tebi slicni prognozirali 3 pobede manje vise.pa opet i solidnih 11 pobeda prosle sezone.nikad vise drvenih advokata nisu imali milogorci nego sada...kllimo lopatara ih brane pa to ti je.uzovam u svakom porazu futura i uzivacu.

NoName

pre 5 godina

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha
Samo 12 slobodnih bacanja? Nemoguće. Pa to je takav napadački potencijal da samo faulom može da se zaustavi. Pa protiv Zvezde 43 slobodna bacanja. Da li vam je sad jasno ko je bio vaš ubitacni tandem u Aba ligi? Ne, nije Gordić - Ivanović, već Javor - Pukl. Prvo su Cedevitu opljačkali u polufinalu, pa Zvezdu u finalu.

lolol

pre 5 godina

@ahaha koje crne pare? Pa da bi dobio pare mora da pobediš. A koliko vidim,moŸda ćete imati 2,eventualno 3. Što se tiče tog bahaćenja,pokrasti ćemo ako bude trebalo,e druže moj, Zvezda je jača duplo nego prošle sezone,a i prošle joj je onakvoj osakaćenoj malo falilo. 20 razlike za dve nedelje od kojih je jedna u punoj Morači su vaša realnost. Ostalo su prazne priče... U Evroligi Realu i Barsloni služi ćete za koš razliku dok timovima Makabiju Armaniju i tipa Himkiju čisto da se malo oznoje,jer su realno slabiji od Reala i Barselone,al opet dimenzija iznad vas...

mandrak

pre 5 godina

nema vecih indijanaca od makabija,kakvi pistoljerosi od ekipe,oni i armani su zadnjih par sezona smesni..kad buducnost nije dobila ove tantuse ne znam koga bi mogla

BVB

pre 5 godina

Posle svake utakmice naslov "Ta i ta cetvrtina kostala Buducnost prvenca".. Shvatite da ce tako biti do kraja. Buducnost ce dobiti nekog mozda pred kraj, kad budu utakmice koje nista ne znace. Za EL treba visok kvalitet. I Zvezda je svoje velike pobede izvojevala u drugoj, trecoj sezoni. Partizan isto tako pocinjao sa 2-12. Mora se imati kontinuitet, a ne da do EL dodje tim koji je poguran od sudija i politicke strukture u CG.

Motorbreath

pre 5 godina

Usli ste jednom umesto Igokee, usli ste jednom umesto Cibone, nadali ste se da cete i treci put da udjete na foru, nije vam proslo i to vas boli vise nego ista.
(Vv, 18. oktobar 2018 23:09)

Nije tako, meni se bas svidja ovaj tim sa Tomicem.

I nije problem izgubiti, problem je kad se posle utakmice prica o sudijskim ociglednim kradjama, pretnjama, zastrasivanju i slicno, sto je bio slucaj prosle sezone. Zato je ljudima drago da ih svi redom nakantaju u EL koju su oteli. Uostalom, imaju snimci, ko hoce neka izbroji sudijske greske i nijedno gledanje monitora za vreme meceva u Podgorici.

ferdinand

pre 5 godina

Šta zna Skoti Vilbekin šta je pakao u Moraču...Kantanje KK FuturaVoliMilaOnVoliBokana se nastavlja. Makabi sa 40% snage pregazio Moraču. Budućnost negde na 85-90%. Čim Nemanja Beli medved Gordić ne može da igra 1 na 1 i da mu se sudi svaki kontakt kao onomad, nema ga nigde. Javor opet povređen i to je to.

sryugos

pre 5 godina

Nece mi biti jasno ovo omalovazavanje Alimpijevica. Pa jel on kriv sto Lesor nije dao cist kos iz odbojke na kraju trece utakmice? Da je lik to dao, sad bi Zvezda igrala EL a promasio je nesto sto se ne promasuje. Jel on kriv sto Bjelica, koji je zimi ubacivao 30p partizanu, u aprilu nije smeo da pogleda kos? Jel on kriv sto su Zvezdi sudili za zatvorsku kaznu tu seriju?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Šteta, baš dobra igra Budućnosti u prve tri četvrtine. Start kao Panteri pre dve godine.
(novica, 18. oktobar 2018 22:06)

Ili kao KKP pre...
Čekaj, pa vi niste ni igrali EL u ovom formatu!

Milan

pre 5 godina

Budućnost je odigrala možda i najboljih pola sata u elitnom takmičenju, ali je na kraju poražena rezultatom 78:68

Ili je Makabi igrao lose pa su u zadnjoj cetvrtini dali malo gas.Dovoljno za ovako lose ekipe.

Žare

pre 5 godina

Ogi je ipak bio u pravu kad je rekao da će iznenaditi mnoge. Planiraće da pobede Budućnost 15 razlike a dobiće samo 10, tako će biti iznenađeni.

Toto-ko-tunjo-uz-kokice

pre 5 godina

Aj da budemo ozbiljni od onih klinačkih 0-30 komentara,Maccabi po igračima i timu je sigurno u top 5 u EL da li ce to biti na tabeli NE ZNAM...ali ja mislim da trebao...imaju sve...OSIM TIMSKE HEMIJE...ako je izgrade bice opasni...
(gremlin, 18. oktobar 2018 21:57)

Opa, neobicno bice nebeskih frakcija je resilo da odraste? Lepo. I drago mi je da je tako ojacao taj Makabi. Kad su prodavali one treskikiricaste fore o identitetu, bili sve nesto kilavi. Al' bar nas zapamtili. A i, ruku na srce, ne secam se nesto tog kluba iz vremena kad smo zagrebacku frakciju u staroj Jugi vijali po sljunku...

oklen su ovi zalutali?

pre 5 godina

Jos imate fore da srusite ovu nazovi dvoranu pa da vas izbace!

Bolje i to jer na 0-11 ide "piskanje" i anal(e) Evrolige! :-)

jabuka

pre 5 godina

Džiletant je očito čitao komentare. Zabranio je igru 1 na 1,ali je uveo novi specijalitet 1 na 1 sa primesom šutiranja trojki i dok ide šut držali su se. Početkom četvrte četvrtine 4 napada za redom promašuju za tri i utakmica se lomi. Sreća po njih pa ovaj Makabi divljačka ekipa. Kad nalete sad na Real pa Olimpijakos, Fener ima da ih unište.

Aleksa

pre 5 godina

Nece mi biti jasno ovo omalovazavanje Alimpijevica. Pa jel on kriv sto Lesor nije dao cist kos iz odbojke na kraju trece utakmice? Da je lik to dao, sad bi Zvezda igrala EL a promasio je nesto sto se ne promasuje. Jel on kriv sto Bjelica, koji je zimi ubacivao 30p partizanu, u aprilu nije smeo da pogleda kos? Jel on kriv sto su Zvezdi sudili za zatvorsku kaznu tu seriju?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 19. oktobar 2018 00:56)

Ти пријатељу као да ниси гледао проше године утакмице Црвене Звезде - ми крштену акцију нисмо имали, одбрана ако Лазић стегне, стегне, Лесор који не зна шта дечко ради на терену, Рочести је све кошеве постизао на квалитет, Фелдин некад 'оће, некад неће, за Бјелицу си и у праву али то опет тренер мора да реши а решио је Човић Омићем. Да не причам што је игра Будућности у финалу била дај беку да се заглавуња у средину па ако уђе, ушао је ако не, биће фаул ако не дај другом беку или крилу на тројку а Алимпијевић то није спречио одбраном. Ту исту игру Будућност и сад игра и кад дође до клацкалице, сви им затворе рекет. Само Алимпије није знао како се рекет затара. Лесор и одбојка??? Смешно, па није Лесор А. Ђорђевић, Лесор је балван. За судије је тачно да су навлачили, али молим те, Немања Гордић??? репрезентативац Босне и Херцеговине??? Имао је више продора по утакмици кроз Звездин рекет него Љуљ или рецимо Теодосић пар сезона раније...еј...Немања Гордић?

hronicar

pre 5 godina

ne mogu a da se ne vratim na proslu aba sezonu i na ova famozna slobodna bacanja.zasad u tri evropske utakmice ukupno 39(10+17+12) sto je zaista cudno ako pogledamo koliko su dobijali bacanja protiv zvezde u moraci.ukupno 4 utakmice,racunam i ovu nedavno.ukupan odnos bacanja je 62 za zvezdu(17+11+18+16) dok je za buducnost ukupno 135 bacanja(29+28+35+43).recite sami da li je ovo normalno?

sve se vraca sve se placa...

Лепи Цане

pre 5 godina

A ništa suđenje? Nema komentra ni na sport klubu ni od vas? A dobro, svako čini onako kako ga obraz veže.
(moralni gmizavac, 18. oktobar 2018 21:57)

Тражите експертизу. Ето вам га бумеранг...

vilbekin futura

pre 5 godina

Skoti Vilbekin rešio...
Budućnost je zalutala u EL spletom nekih čudnih okolnosti, prosek poena po meču im je 67 što je jako loše za ovaj nivo košarke.
Sad gledajte šta će biti kad sledeće kolo odu u Madrid pa kad im dodje PAO pa u najavi 5 poraza u nizu.

delboj

pre 5 godina

Pa onaj Alimpije je tata za Dzileta.Eeeeeej 11 pobeda u evro ligi
(duconi, 18. oktobar 2018 22:27)

Kao dugogodisnji navijac Buducnosti, pravo da ti kazem da jeste. Alimpije je imao nestvarno los tim prosle sezone, par centara u izumiranju i jednog pleja kojeg ste potrosili to koliko ste mogli... A mi smo imali dosta dobar tim. Alimpije bi sa ovom, igracki, prejakom Buducnosti, sasvim sigurno dobio ovaj prsli Makabi. Ovo je bila dobijena utakmica, ko je gledao, ali to sto je Dizkic radio u drugo poluvrijeme malo kome je jasno.

serZile

pre 5 godina

Jedan vic za sve ove MiloGorce, samo ne znam da li ce ga admini objaviti:
Najveca kletva u Crnu Goru, da Bog da nikad ne vidjeo Beograd.
Tacka.

Deki

pre 5 godina

Šta se čudite ljudi. Budućnost će sigurno na kraju evroligu imati skor od 0-30. Samo će se sramotite u EL. Buducnost je zalutala ovde. Bolje da nije uopšte igrala. Ne razumem ni čelne ljude što su uopšte pustili Budućnost da igra Evroligu. Totalni promašaj. ...

ferdinand

pre 5 godina

Šta zna Skoti Vilbekin šta je pakao u Moraču...Kantanje KK FuturaVoliMilaOnVoliBokana se nastavlja. Makabi sa 40% snage pregazio Moraču. Budućnost negde na 85-90%. Čim Nemanja Beli medved Gordić ne može da igra 1 na 1 i da mu se sudi svaki kontakt kao onomad, nema ga nigde. Javor opet povređen i to je to.

BB#3

pre 5 godina

Buducnost ce kostati greska u vidu neangazovanja Dusana Alimpijevica, koji je, zapravo, najzasluzniji za njihov ulazak u EL. Dzilou je u odnosu na pomenutog u okvirima EL amater, nema ni .1% sanse da on skupi 11 pobeda u EL, a sto se tice cene siguran sam da nije ovaj tim Buducnosti iza proslogodisnjeg Zvezdinog, naprotiv. Pogotovo sto se oni verovatno jos nekoga dovesti, CZV na pocetku sezone nije imala Omica i Enisa. I opet dobijen Makabi kod kuce...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Buducnost igra evroligu? 
Kako to tuzno zvuci. Zvezda i Partizan su pojam sto se tice igranja u El u ova modernija vremena.
(d, 18. oktobar 2018 23:05)

KKP nije ni primirisao EL u ova "modernija" vremena...

Gipsy

pre 5 godina

Zbog ovakvih timova iz ABA ce da nam.uzmu i to jedino.mesto.Brukaju nam region.Sada idu Realu i dolazi PAO pa udu CSKA.Sest kola nula bodova.OgiCg gde si?

Djenka

pre 5 godina

Sto kaze nas ogicg jos 2-3 velike zvezde, zeljne avanture i bice ovo bolje. Salu na stranu ovo na momente zaista ne lici ni na sta. Dopustili su seriju 20:2 kao domacini, u poslednjoj cetvrtini. Jedino pozitivno im je sto ce posle 5 kola poceti da "tankuju" i da se cuvaju za ABA ligu. I sto ce shvatiti da Dzikic mora da ide.

rale

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...
(Vv, 18. oktobar 2018 22:5

Partizan igra ragbi prijatelju...i47 je bilo malo....

ljupce

pre 5 godina

protiv armanija 10 slobodnih bacanja
protiv darusafake 17 slobodnih bacanja
protiv makabija 12 slobodnih bacanja

10+17+12=39

na tri utakmice u evropi 39 bacanja,a nedavno protiv zvezde 43?????????i to u jednoj utakmici???????????

welcome to euroleague gde nema brace javora i pukla

Moćna NBA petica i Stef Kari pred vratima

pre 5 godina

Čekajte samo kad dodju pojačanja. Bitno je da su ovi najjači timovi prošli. Sad nam sledi Real,Panata pa Žalgiris, tu su šanse za pobedu...

Aleksej

pre 5 godina

Bolje da ne igras Evroligu nego da budes kanta za napucavanje.Evrokup cepas i pobedis nekog a solidne utakmice su.Ja nikada ne bih voleo da Zvezda po svaku cenu igra Evroligu a da izgleda ovako,mene su prosle godine mnogo nervirali sa amaterom Alimpijem iako smo imali 11,12 pobede.

dedacic

pre 5 godina

gledao do pocetka zadnje cetvrtine i nije mi jasno kako su ovi mucenici iz Podgorice ovako prsli u zadnjoj cetvrtini. Ono sto sam gledao, dve ekipe koje sigurno nece biti medju prvih 12 a ne 8. Makabi osim Vilbekina nema ozbiljnog igraca, odbrana i skok uzas, napad samo na Vilbekina. Buducnost ocekivano- Alene oprosti. Jedini igrac koji je konstantan, ovi ostali pis zivi. Preskupi stranci koji igraju za sebe, trener Dziletant sa igrom 1 na 1. Bice im premija ako zabeleze vise od 4 pobede u takmicenju. Pozdrav iz cipiripi kupa, dogodine u Euroleague.

Podsetnik

pre 5 godina

Dje si Ogi,kralju? Deder,objasni nam ovo jer se nikako ne uklapa u one tvoje price i prognoze o jednoj od 3 najpotentnije napadacke ekipe i o sigurnih top 8.Ja sam prognozirao 2-4 pobeda u 30 utakmica ali pitanje je da li ce i to biti dostignuto.Trazicete da se omrsite jedino kod Gran Kanarije,Darusafake i Bajerna,kod ostalih mrka kapa.Zvezda bi ove sezone bez problema bila u 8 najboljih ali castili vas Alimpijevic i Covic a u samom finalu i sudije,tako da igrate nesto,gde vam nije mesto.

pera

pre 5 godina

Pri spominjanju imena K.K PARTIZAN, da se komentar kuca stojećki!
(Era, 18. oktobar 2018 23:54) # Link komentara
Kad se pisa po kk patlidzanima to se radi stojecki :-)

Шид навија за ЗВЕЗДУ.

pre 5 godina

Максимално ће имати 4-5 победа. Како су освојили АБА тако ће проћи у ЕЛ.

Dejan CZ

pre 5 godina

@ahaha boli boli nagrdjivanje sto vas Zvezda ispresovala ko herbarijum...tek ce da boli...Vi EL vise vidjeti necete,ovo vam je sto vam je...

Само кажем

pre 5 godina

Нисам сигуран да ли хрватски коментатор са Спорт Клуба органски не подноси Будућност или је велики фан Макабија...Знам само да су његови комплименти на рачун Ђоковића легендарни :)
Будућност залутала у ово такмичење.Што физички што и квалилтетом...Ајмо неку петицију да организујемо да се УЛЕБ смилује и да им омогући 40 слободних за један меч.Ето макар и они да осете сласт побједе...
Шалу на страну јако забрињавајуће.Колико имм год желим скор 0/30 то би био катастрофалан ударац за АБА лигу и бојим се да би лига остала без мјеста у ЕЛ.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Nisu ih pitali ko su? Pa da, Buducnost ima tradiciju jos iz stare Juge. Sve je to delo treskikiricastih umova. Te prepiske Makabi, UEFA... Ali sve se to vrati.

ferdinand

pre 5 godina

neko trci sa sampionima, neko skakuce po cipiripi kupu a neki pokazuju koliko ih jos boli ono pedaliranje u moraci...svako je tamo gde zasluzuje...
(Ricky, 18. oktobar 2018 22:15)

Ne blamiraj se. Onakva krađa je retko gde viđena. Ali dobro, sve se to vraća...

Sale

pre 5 godina

srbi,bez brige za budućnost...tu vam je lidl i trk po piliće! :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (prva ljubav, 19. oktobar 2018 07:49

Esi nam ti dobro, ni (ne)prespavana noc izgleda ne pomaze.

MilanSpanac

pre 5 godina

O cemu se prica ovde.. Buducnost treba da slavi Sv. Alimpija, a ekipu ko je pravio sa mu porucim- bolje bi moj ulaz selektirao pojacanja..

wolwerine

pre 5 godina

prvo su bila dva ekstra pojacanja na zimu,sad su tri jeziva pojacanja,na kraju vam nece pomoci ni celu prvu petorku da promenite.los ti je taj insajder ogi

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Nisam zlopamtilo ali bas mi je drago kad Buducnost izgubi u Euroleague. Prethodnih godina uvek se naloze kad igraju protiv Zvezde ili Partizana. Od srca im zelim da budu kanta za napucavanje!

ferdinand

pre 5 godina

nema veze.  
dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL.  
osvajanje aba lige se podrazumijeva. 
(ogicg, 18. oktobar 2018 21:57) 

Javor, Pukl i Koljensic.
(©*BG, 18. oktobar 2018 22:22)

Rezerve - Radović i Boltauzer.

remax

pre 5 godina

Shvatiće sad "ogiji" kakav je pojam imati 10 pobeda u Evroligi, o 14 da ne govorim.
Imaće još možda neke nade protiv Daruše i Gran Kanarije kući..

crni alimpije

pre 5 godina

Znači Budućnost u najavi 0-30...prva tri kola, tri poraza od tri najgore ekipe uz njih...kakav debakl od trenera (Džilou može samo protiv Alimpijevića, mada ga je i on odučio sa FMP-om onomad), od navijača (poluprazne tribine, od "varvara" glasnije babe i dede iz Izraela) i od ekipe (Bože sačuvaj), znači Milo da podigne spomenik Alimpijeviću u sred Podgorice i letovanje u Budvi da mu obezbedi svake godine. SREĆA NAŠA ŠTO SKOTI VILBEKIN ONOMAD NIJE PREŠAO U partizai, NEGO JE IZABRAO DAČKU, KAKAV IGRAČ !

Sabre

pre 5 godina

A ništa suđenje? Nema komentra ni na sport klubu ni od vas? A dobro, svako čini onako kako ga obraz veže.
(moralni gmizavac, 18. oktobar 2018 21:57)

Evo ja cu da prokomentarisem. Sudije su direktni krivci za vas poraz. Ni priblizno 40+ bacanja koliko ste navikli vam nisu sudili. Vise puta su upuceni pogledi u pravcu Gordica i niko da svira makar jedan faul. Pa normalno da u takvim nehumanim uslovima i nesportskim izgubite mec. Sramota i bruka za EL, evo ja se pojeo ziv.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Preporučujem (+1)Ne preporučujem (0)
srbi,bez brige za budućnost...tu vam je lidl i trk po piliće! :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (prva ljubav, 19. oktobar 2018 07:49)

Crnogorci bez brige za budućnost, tu su vam Bg i NS i trk na školovanje, lečenje i radna mesta. Uh da otvore lidl kod vas pa da vidiš kakvi ste vi. Ionako u redovima više od pola crnogoraca stoji.

Toto-ko-tunjo-uz-kokice

pre 5 godina

.... захваљујући Алимпију и Милу, ова екипица се нађе у небраном грожђу 
(Кики, 18. oktobar 2018 21:55) 

Javoru sine, Javoru!!!
(guske u magli, 18. oktobar 2018 22:21)

Dobro, ovo Milu citaj Javor. Ne bih ja toliko po Alimpiju.

NbgDeki

pre 5 godina

Ljudi ovo već POSTAJE TRADICIJA da se posle utakmice OVIH i njihovih "sjajnih predstava" nalazimo na ovom sajtu. Pozdrav svima,sledeća je Real,auuuuuu,pa Pao,ccc...
(goran, 18. oktobar 2018 22:23)

E jeste vala lepo druzenje. Pozdrav svim dobrim ljudima

Pefi

pre 5 godina

Koliko su bacanja izveli to me zanima? Pitam za budućnost. Jesu opet šutirali 40 kao protiv zvezde? Mislim da u prethodna 3 meča ukupno nisu izveli toliko bacanja.

Арса

pre 5 godina

Ови су тотално залутали у ЕЛ и по игри и по амбијенту. Никада горе. Нису њима Београд и Загреб за поређење па зато замислите да Задар игра ЕЛ каква би то атмосфера била а не ово не зна се јел су дошли или су пошли.

Posmatrač

pre 5 godina

Ne bi da pljujem kao što to rade dežurni navijači al" Budućnost izgleda dosta loše selektirana ove godine. Stranci baš ništa ne pokazuju osim da igraju za statistiku i ispucavaju. Napad se siluje ide na šut za tri poena. Okej ovo je prvi put da su vratili u Evroligu posle toliko godina no očito da ne može rezultat kao pobede doći preko noći. Ali bar malo dostojanstva da se pokaže svih 40 minuta kao da su zadovoljili učešćem. Najgori će tim biti sigurno na kraju sezone uz Gran Kanariju koja će biti ispred njih. Makabi nikad gori a opet je uspeo da dobije da se kaže na slavu i reputaciju stečenu.

Limar nece doci.

pre 5 godina

Dzikic je istog kalibra kao sto su Vujosevic i Tumbakovic jer mogu samo da rade u Partizanu.
Kako promene klub, sudare se sa realnoscu.
Nemam nameru da ponistavam rezultate ili da vredjam, samo sam realan jer brojke su realnost.

Bari1991

pre 5 godina

Aj da budemo ozbiljni od onih klinačkih 0-30 komentara,Maccabi po igračima i timu je sigurno u top 5 u EL da li ce to biti na tabeli NE ZNAM...ali ja mislim da trebao...imaju sve...OSIM TIMSKE HEMIJE...ako je izgrade bice opasni...
(gremlin, 18. oktobar 2018 21:57)

Makabi???Pa to je polukrs od ekipe.Dobro,bice u Top8 jer ce na silu i na Vilbekinov individualni kvalitet da pobedjuju ovakve ekipe.Protiv Reala,Fenera,CSKA... bice kao male mace,bez ikakve sanse.Pa ekipa sa tolikim budzetom bi trebalo da melje ovakve protivnike,a ne da se muci 32 minuta.Kakav crni Makabi!!!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Pri spominjanju imena K.K PARTIZAN, da se komentar kuca stojećki! 
(Era, 18. oktobar 2018 23:54) # Link komentara 
Kad se pisa po kk patlidzanima to se radi stojecki :-)
(pera, 19. oktobar 2018

Komentar decenije!

Mailman

pre 5 godina

Sve je ovo dobra skola za djetice, jer igraju Evroligu, rastu kao tim odmeravajuci se sa najjacima. Tako da ce lakse osvojiti aba ligu, i opet dogodine igrati Evoligu.
(foxy, 18. oktobar 2018 22:03)

Oni ove godine neće ni u play-off Aba lige. Po kvalitetu zaslužuju, ali samlece ih ritam eurolige. Videćeš već na šta će u ponedeljak protiv FMP da lice

Staridz

pre 5 godina

Kome grobos bude trener taj pobedu ne vidi. Nego da dovedu dulo mozda im i pomogne?a da dulo ne moze jos uvek prica sa kimijem ko je maznuo pare od clanarine i potrosio na ruletu, a kimić njemu odgovara sto podrza one koji su preletacevici :)
Svi cemo igrati EVROLIGU a se zna ko nece vise sigurno a da mozda ce i oni kad se vrati oni:))

tamoneko

pre 5 godina

ocajna ekipa
pri tome tu nema sta da se igraci navikavaju na Evroligu.. pa gotovo svi stranci iz Bud. su igrali po nekoliko sezona Evroligu

Podsetnik

pre 5 godina

Dje si Ogi,kralju? Deder,objasni nam ovo jer se nikako ne uklapa u one tvoje price i prognoze o jednoj od 3 najpotentnije napadacke ekipe i o sigurnih top 8.Ja sam prognozirao 2-4 pobeda u 30 utakmica ali pitanje je da li ce i to biti dostignuto.Trazicete da se omrsite jedino kod Gran Kanarije,Darusafake i Bajerna,kod ostalih mrka kapa.Zvezda bi ove sezone bez problema bila u 8 najboljih ali castili vas Alimpijevic i Covic a u samom finalu i sudije,tako da igrate nesto,gde vam nije mesto.

Anon

pre 5 godina

@moralni gmizavac! A vidi rodjace nije to aba liga! Ovde igrate zato Sto ste "osvojili aba ligu",a koliki vam je obraz Tek ces da vidis!

sasa the red baron

pre 5 godina

Nema Javora da im dsudi uobicjani 30 slobodna u proseku koje imaju u ABA ligi, ovde u EL moraju nesto i da pogode a oni ne mogu bas nista da pogode...
Bice ovo blamaza kakva nije bila do sad..Ima da nam ukinu i ovo jedno mesto sto imamo..Sta kaze Ogi, stoze li NBA centar?

Rajko1994

pre 5 godina

Nikada mi nece biti jasno koja je uloga Crafta u timu i sta on tu radi ... Ocajno selektiran tim,nema Alekse Ilica koji je njihov najbolji kosarkas u odbrani,Dzikic se pogubio skroz ...

MirosLAV

pre 5 godina

Kako je glup program (odnosno ko ga je pravio) koji pravi tabelu, onoga sa 3 poraza stavlja ispred onoga sa 2 poraza.
(dragn, 18. oktobar 2018 22:26)

za poraz u kosarci dobija se 1 bof iako se to vise ne prikazuje, samo odnos pobeda i poraza, tako da faktički tim sa tri poraza ima 3 boda, tim sa dva poraza ima 2 boda, i to je razlog da bude ispred njih, nije program los ;)

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Dzile dodji u Partizan. Ovi stranci Podgoricana vola ne mogu da ubodu a protiv Partizana sve pogadjali, braca Erl i Koti Klark pogotovo.
(BODIBOND, 18. oktobar 2018 22:07)

Opet da ti kaže "idi gledaj FMP"?

nikii

pre 5 godina

Realno, imace mozda ali mozda 2-3 pobede i to kuci protiv Darusafake, Gran Kanarije, Bajerna... eventualno nekog srednje teskog kao Baskonije, Efesa, Himkija ako im bude los dan a ovima se sve otvori, kad vec nisu Milano, Makabi.... a iskreno ali iskreno zelim im 0/30 samo zbog nacina na koji su osvojili tu titulu!

Spale

pre 5 godina

Odigraše sa tri od četiri najgora tima u ligi. Daçka, Maccabi i Armani. Tri poraza. Ostala je još Gran Canaria. Ja stvarno ne vidim koga bi mogli pobediti, osim GC i to isključivo na domaćem terenu, jer nisu oni naivni toliko, uostalom dobili su Barcu pre dva dana.

Zuja

pre 5 godina

Drago mi je da panteri mogu na trenutak da budu srećni zbog poraza Budućnosti u EVROLIGI....... Naravno, to samo u ovoj pauzi izmedju mečeva sa PREJAKIM timovima kao što su ANDORA i BREŠA u nikada jačoj grupi CIPIRIPI KUP-a........

Ko je kriv tvom timu sto ste prosle sezone imali 1/9 i sto ste molili da igrate kako kazes Cipiripi kup koji ste vi tako nazvali i sto ste bili u cetvrtom sesiru.Kod vas u grupi prejaki Trentino koga je Zenit u gostima sa svim igracima dobio 30 razlike.Monako je bio prvi u regularnom delu Francuske a u plej ofu izgubio.od Le Mana sa 3: Andora sesti tim spanske lige koja je sa 20 razlike tukla prejaku Valenciju

Bari1991

pre 5 godina

A ništa suđenje? Nema komentra ni na sport klubu ni od vas? A dobro, svako čini onako kako ga obraz veže.
(moralni gmizavac, 18. oktobar 2018 21:57)

Sta sudjenje???La Monika 6-ti igrac Buducnosti i pored toga pregazeni i posramljeni u poslednjoj cetvrtini.Doduse da budem iskren,prosle sezone u Beogradu isto ovako je sudio u Zvezdinu korist.Rekao bih da apsolutno ne podnosi Makabi!

ferdinand

pre 5 godina

Sad kad svrati Ogi pa kaže, krivo vam je jer je Budućnost podigla formu. Čekaju se još dve bombe od pojačanja u onda ni f4 nije daleko.

Ogi javi se, daj nam neku analizu? Šta kaže Džile? Bokan? Smetaju li ova tri poraza za F4?

Admiral

pre 5 godina

@ Mi sa Alimpijem i sa katastrofalnim Bjelicom, povredjenim Anticem (gotovo celu sezonu) i jos nekim poluigracima imali 11 pobeda 
Ovi jedva da ce 3 pobede da sakupe
(Autolakirer, 18. oktobar 2018 22:26)

E ovako,vidomasu slicnih komentara. Prvo,Zvezda je imala jako dobre igrace,Bjelica je pao u formi u drugom delu sezonu,na pocetku je kidao,bio nestvaran i Zvezda je tada uzela par pobeda. Drugo Buducnost sada nema nijednog igraca kalibra Rocestija a to je najbitnika pozicija u timu. Trece nijedan domaci igrac Buducnosti nema kvalitet kao Davidovac,Dobric pa Lazic (odbrana). Cetvrto,Buducnpst nema ni priblizno vetar u ledja od strane navijaca kao sto je imala Zvezda. Peto,prvog centra im igra tek pridosli Omic koji je kod Zvezde uglavnom bio rezerva. Sesto,Buducnost nema iskustvo od par godina igranka EL u kontinuitetu. Eto vam razlozi i batalite vise ta poredjenja. I da,Buducnost ce imati max 2-28 skor na kraju.

Era

pre 5 godina

Partizai nikada nije igrao evroligu u novom formatu sa 16 klubova. Ovo bi se i njima desilo. Ovde ne mogu da izbegnu najjace klubove i da im u grupi budu Frankfurt skajlajnersi Nanter i Zjelna gora.
(Ivan, 18. oktobar 2018 23:27)

Pri spominjanju imena K.K PARTIZAN, da se komentar kuca stojećki!

Vv

pre 5 godina

Broj komentara posle svake utakmice Buducnosti je zabrinjavajuci. Prebolite vec jednom cinjenicu da oni igraju Evroligu, a ne vi, pa makar imali i 0-30. Usli ste jednom umesto Igokee, usli ste jednom umesto Cibone, nadali ste se da cete i treci put da udjete na foru, nije vam proslo i to vas boli vise nego ista. A to sto su vas dobili 5 od 6 utakmica prosle godine to nema veze, vazno je da vi ko papagaji ponavljate Javor pa Javor.

Boka ue

pre 5 godina

Kako je glup program (odnosno ko ga je pravio) koji pravi tabelu, onoga sa 3 poraza stavlja ispred onoga sa 2 poraza.
(dragn, 18. oktobar 2018 22:26)

Mozda zato sto poraz donosi bod, pa bismo daljom kalkulacijom dosli da ekipa sa 3 poraza ima 3 boda, odnosno ekipa sa 2 poraza 2 boda, a, iz toga bismo mogli izvući da su 3 boda veća od 2 boda, i shodno tome ekipa sa 3 boda je ispred?

KKP

pre 5 godina

Drago mi je da panteri mogu na trenutak da budu srećni zbog poraza Budućnosti u EVROLIGI....... Naravno, to samo u ovoj pauzi izmedju mečeva sa PREJAKIM timovima kao što su ANDORA i BREŠA u nikada jačoj grupi CIPIRIPI KUP-a........

BODIBOND

pre 5 godina

Dzile dodji u Partizan. Ovi stranci Podgoricana vola ne mogu da ubodu a protiv Partizana sve pogadjali, braca Erl i Koti Klark pogotovo.

foxy

pre 5 godina

Sve je ovo dobra skola za djetice, jer igraju Evroligu, rastu kao tim odmeravajuci se sa najjacima. Tako da ce lakse osvojiti aba ligu, i opet dogodine igrati Evoligu.

Rooney1991

pre 5 godina

Jeli moguce da vas toliko boli jos ono sto je bilo u aprilu. Primjetih i ovdje prije dva dana mnogi su gledali Buducnost u Istanbulu a ne Zvezdu iz Pionira. Pa ljudi sta vam je,jeli moguce da jedan poraz moze ovo da ucini.To je prva pobjeda Buducnosti,svi je gledate i neka meni ne smeta ima i duhovitih komentara normalnih i to je sve ok ali izgleda da ste bas zagoreli poslije izgubljene titule.
Veliki Pozdrav svima

Ricky

pre 5 godina

neko trci sa sampionima, neko skakuce po cipiripi kupu a neki pokazuju koliko ih jos boli ono pedaliranje u moraci...svako je tamo gde zasluzuje...

Shade

pre 5 godina

Šteta...Budućnost odlična tri četvrtine, išao i šut, odbrana dobra, ali zato poslednja četvrtina katastrofa.
Krenuli su da igraju bolje, biće to još bolje narednim utakmicama.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Cekaj sad imaju komplekse i od Buducnosti? Na vesti o porazu provincijskog tima iz druge drzave 200 komentara iz Zeleznika?

Boli i dalje samaranje iz prosle sezone. Kako li je tek bolelo onih 15 godina? Teske su to traume.

Vv

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...
(Vv, 18. oktobar 2018 22:54)

Protiv cuvene Dziletove "sikirica" odbrane realno je trebalo da Zvezda ima 80 bacanja.
(pedja 71, 18. oktobar 2018 23:10)

Dok cuvenu odbranu "cupamo ruke" Lazica i kompanije treba tolerisati jer nema smisla da Buducnost izvede 40 bacanja. Bravo za objektivnost.

rax gravedigger

pre 5 godina

Legenda na kraju ubedio Pantere da su ih pokrali u finalu. A 1:5 u 6 utakmica nista? Svih 5 sudije dobile? Nista, za pocetak ste se vratili u kup Dragana Kojica, a tek sledi strmoglavi pad. Sve sto je vestacko ne traje dugo.

ahaha

pre 5 godina

Rutinski, uzimamo pare i igramo se :) Ova sezona je za uigravanje tima i bogacenje, uz jos nekoliko pojacanja.
ABA ligu cemo ponovo da osvojimo, moze nam se realno, opet cemo da pokrademo ako bude trebalo i ugasimo snove mrziteljima iz Zeleznika. Pa pa Cipiripi limenke :)

...

pre 5 godina

Buducnost jos slabija od ove sadasnje rutinski otresla limenke u finalu ABA lige. I onda se limenke kao nesto sprdaju ovima, a u stvari pucaju od zlobe i mrznje jer su ih Podgoricani izbacili iz EL.

djoka

pre 5 godina

Džile trenerčina. Jel tako groBari?
(Шомика_ЦЗВ, 18. oktobar 2018 22:57)

Majstore zbog njega igrate cipiripi kup i cvilite ovde svakog cetvrtka

Dragan

pre 5 godina

Kako se prati Evroliga zvezdasi sa malih ekrana 😁 Sve i da bude 0-30 vi necete biti zadovoljni jer niste u njoj , to se zove kompleks . Samo lagano , uz pivo i cips uz tv pratite Evroligu . Pozdrav

Vv

pre 5 godina

Partizan igra ragbi prijatelju...i47 je bilo malo....
(rale, 18. oktobar 2018 23:14)

Da, za razliku od Lazica, Blazica, Dangubica i ostalih te godine

gremlin

pre 5 godina

Aj da budemo ozbiljni od onih klinačkih 0-30 komentara,Maccabi po igračima i timu je sigurno u top 5 u EL da li ce to biti na tabeli NE ZNAM...ali ja mislim da trebao...imaju sve...OSIM TIMSKE HEMIJE...ako je izgrade bice opasni...

aco rs

pre 5 godina

Buducnost je sigurno najbolji tim u Aba,neke stvari ne stimaju u Dzikicevom timu ali sigurno ce poceti pobjedjivati,i napraviti nekoliko iznenadjenja u EL.

Vv

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...

Kojot

pre 5 godina

Pitam se samo koliko vas je uopste gledalo utakmicu. Budućnost pokazuje sve bolju igru. Protiv Makabija su bili bolji 3 četvrtine. Malo sudije (samo sto mi ne kukamo), malo umor, i naravno dobar protivnik doveli su do pada na kraju. Za Budućnost je velika stvar sto igra Evroligu. Rezultate niko ne ocekuje. Mislim da navijace Zvezde malo vise boli to, sto Buducnost iz kola u kolo igra sve bolje, i sto postaju svjesni da ce Buducnost lagano odbraniti ABA ligu. Mnogo duza klupa od Zvezdine.

Era

pre 5 godina

Partizai nikada nije igrao evroligu u novom formatu sa 16 klubova. Ovo bi se i njima desilo. Ovde ne mogu da izbegnu najjace klubove i da im u grupi budu Frankfurt skajlajnersi Nanter i Zjelna gora.
(Ivan, 18. oktobar 2018 23:27)

Pri spominjanju imena K.K PARTIZAN, da se komentar kuca stojećki!

KKP

pre 5 godina

Drago mi je da panteri mogu na trenutak da budu srećni zbog poraza Budućnosti u EVROLIGI....... Naravno, to samo u ovoj pauzi izmedju mečeva sa PREJAKIM timovima kao što su ANDORA i BREŠA u nikada jačoj grupi CIPIRIPI KUP-a........

Vv

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...
(Vv, 18. oktobar 2018 22:54)

Protiv cuvene Dziletove "sikirica" odbrane realno je trebalo da Zvezda ima 80 bacanja.
(pedja 71, 18. oktobar 2018 23:10)

Dok cuvenu odbranu "cupamo ruke" Lazica i kompanije treba tolerisati jer nema smisla da Buducnost izvede 40 bacanja. Bravo za objektivnost.

rax gravedigger

pre 5 godina

Legenda na kraju ubedio Pantere da su ih pokrali u finalu. A 1:5 u 6 utakmica nista? Svih 5 sudije dobile? Nista, za pocetak ste se vratili u kup Dragana Kojica, a tek sledi strmoglavi pad. Sve sto je vestacko ne traje dugo.

Ricky

pre 5 godina

neko trci sa sampionima, neko skakuce po cipiripi kupu a neki pokazuju koliko ih jos boli ono pedaliranje u moraci...svako je tamo gde zasluzuje...

Vv

pre 5 godina

Broj komentara posle svake utakmice Buducnosti je zabrinjavajuci. Prebolite vec jednom cinjenicu da oni igraju Evroligu, a ne vi, pa makar imali i 0-30. Usli ste jednom umesto Igokee, usli ste jednom umesto Cibone, nadali ste se da cete i treci put da udjete na foru, nije vam proslo i to vas boli vise nego ista. A to sto su vas dobili 5 od 6 utakmica prosle godine to nema veze, vazno je da vi ko papagaji ponavljate Javor pa Javor.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Cekaj sad imaju komplekse i od Buducnosti? Na vesti o porazu provincijskog tima iz druge drzave 200 komentara iz Zeleznika?

Boli i dalje samaranje iz prosle sezone. Kako li je tek bolelo onih 15 godina? Teske su to traume.

djoka

pre 5 godina

Džile trenerčina. Jel tako groBari?
(Шомика_ЦЗВ, 18. oktobar 2018 22:57)

Majstore zbog njega igrate cipiripi kup i cvilite ovde svakog cetvrtka

ahaha

pre 5 godina

Rutinski, uzimamo pare i igramo se :) Ova sezona je za uigravanje tima i bogacenje, uz jos nekoliko pojacanja.
ABA ligu cemo ponovo da osvojimo, moze nam se realno, opet cemo da pokrademo ako bude trebalo i ugasimo snove mrziteljima iz Zeleznika. Pa pa Cipiripi limenke :)

gremlin

pre 5 godina

Aj da budemo ozbiljni od onih klinačkih 0-30 komentara,Maccabi po igračima i timu je sigurno u top 5 u EL da li ce to biti na tabeli NE ZNAM...ali ja mislim da trebao...imaju sve...OSIM TIMSKE HEMIJE...ako je izgrade bice opasni...

foxy

pre 5 godina

Sve je ovo dobra skola za djetice, jer igraju Evroligu, rastu kao tim odmeravajuci se sa najjacima. Tako da ce lakse osvojiti aba ligu, i opet dogodine igrati Evoligu.

Vv

pre 5 godina

Partizan igra ragbi prijatelju...i47 je bilo malo....
(rale, 18. oktobar 2018 23:14)

Da, za razliku od Lazica, Blazica, Dangubica i ostalih te godine

Ратар

pre 5 godina

Следећа Реал у Мадриду па долази ПАО,све у свему биће ово мучна сезона за играче а и за навијаче Буфућности... Враћа ом се за оно покрадено финале

...

pre 5 godina

Buducnost jos slabija od ove sadasnje rutinski otresla limenke u finalu ABA lige. I onda se limenke kao nesto sprdaju ovima, a u stvari pucaju od zlobe i mrznje jer su ih Podgoricani izbacili iz EL.

Rooney1991

pre 5 godina

Jeli moguce da vas toliko boli jos ono sto je bilo u aprilu. Primjetih i ovdje prije dva dana mnogi su gledali Buducnost u Istanbulu a ne Zvezdu iz Pionira. Pa ljudi sta vam je,jeli moguce da jedan poraz moze ovo da ucini.To je prva pobjeda Buducnosti,svi je gledate i neka meni ne smeta ima i duhovitih komentara normalnih i to je sve ok ali izgleda da ste bas zagoreli poslije izgubljene titule.
Veliki Pozdrav svima

aco rs

pre 5 godina

Buducnost je sigurno najbolji tim u Aba,neke stvari ne stimaju u Dzikicevom timu ali sigurno ce poceti pobjedjivati,i napraviti nekoliko iznenadjenja u EL.

Dragan

pre 5 godina

Kako se prati Evroliga zvezdasi sa malih ekrana 😁 Sve i da bude 0-30 vi necete biti zadovoljni jer niste u njoj , to se zove kompleks . Samo lagano , uz pivo i cips uz tv pratite Evroligu . Pozdrav

Vv

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...

Shade

pre 5 godina

Šteta...Budućnost odlična tri četvrtine, išao i šut, odbrana dobra, ali zato poslednja četvrtina katastrofa.
Krenuli su da igraju bolje, biće to još bolje narednim utakmicama.

Kojot

pre 5 godina

Pitam se samo koliko vas je uopste gledalo utakmicu. Budućnost pokazuje sve bolju igru. Protiv Makabija su bili bolji 3 četvrtine. Malo sudije (samo sto mi ne kukamo), malo umor, i naravno dobar protivnik doveli su do pada na kraju. Za Budućnost je velika stvar sto igra Evroligu. Rezultate niko ne ocekuje. Mislim da navijace Zvezde malo vise boli to, sto Buducnost iz kola u kolo igra sve bolje, i sto postaju svjesni da ce Buducnost lagano odbraniti ABA ligu. Mnogo duza klupa od Zvezdine.

santa justa

pre 5 godina

Cekaj sad imaju komplekse i od Buducnosti? Na vesti o porazu provincijskog tima iz druge drzave 200 komentara iz Zeleznika?Boli i dalje samaranje iz prosle sezone. Kako li je tek bolelo onih 15 godina? Teske su to traume.
(Gazda Dojkan, 18. oktobar 2018 23:21)
Jedan od tih 200 je i tvoj. A traumaticna je bila turneja po Spaniji. Pitaj Canka :)

sryugos

pre 5 godina

Nece mi biti jasno ovo omalovazavanje Alimpijevica. Pa jel on kriv sto Lesor nije dao cist kos iz odbojke na kraju trece utakmice? Da je lik to dao, sad bi Zvezda igrala EL a promasio je nesto sto se ne promasuje. Jel on kriv sto Bjelica, koji je zimi ubacivao 30p partizanu, u aprilu nije smeo da pogleda kos? Jel on kriv sto su Zvezdi sudili za zatvorsku kaznu tu seriju?

©*BG

pre 5 godina

nema veze. 
dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL. 
osvajanje aba lige se podrazumijeva.
(ogicg, 18. oktobar 2018 21:57)

Javor, Pukl i Koljensic.

BODIBOND

pre 5 godina

Dzile dodji u Partizan. Ovi stranci Podgoricana vola ne mogu da ubodu a protiv Partizana sve pogadjali, braca Erl i Koti Klark pogotovo.

Ivan

pre 5 godina

Partizai nikada nije igrao evroligu u novom formatu sa 16 klubova. Ovo bi se i njima desilo. Ovde ne mogu da izbegnu najjace klubove i da im u grupi budu Frankfurt skajlajnersi Nanter i Zjelna gora.

Seneka

pre 5 godina

Za komentatore: Zvezda je sa Alimpijem prosle sezone imala 11 pobeda. Zvezda je u EL imala u proseku vise slobodnih bacanja nego u ABA. Buducnost ima obrnuto, sto je skroz cudno. Kazu da kad sudije navlace za protivnika, moras da budes 20 razlike bolji da bi pobedio. Zvezda je u tom finalu imala i nesrecni zicer Lesora koji je mogao da prelomi seriju. Prevedeno, Zvezda jeste bila bolja za tih 20 razlike, ali nije imala ni srece pored ocigledne sudijske kradje. Sto se Partizana i grobara tice, znam da zelite da ucestvujete u ovom novom formatu, ali na vasu zalost, necete jos dugo. Zvezda je u ovakvom formatu imala 15 pobeda, a koliko je to tesko, videcete i po rezultatu podgoricana ove godine. Pozdrav.

DS

pre 5 godina

Ne mogu u Evroligi da imaju preko 60 sl bacanja kao sto su imali u dvomecu protiv Zvezde prosle godine..Alimpije jeste bio los ali smo i onda razbijali Buducnost koju su sudije drzale u igru ,svirale totalno nebulozne faulove u napadu pogotov Omicu u 3.utakmici haos.Dosadila im je bila Zvezda kao prvak iako smo bili najbolji a i dalje smo pregazili smo ih u mecevima ove sezone nece im ni sudije pomoci vise

Vojmijaoca

pre 5 godina

Ne znam što, al meni ovi crnogorci mnogo teška komedija. Ne znaju jadni gde biju. I to ne samo ovo za basket, nego inače i kao narod. Busaju se nešto, diče poreklom, ovim i onim, poriču bilo kakve veze sa nama, a onda trk za Bg na poso i fakultet. Nedoklesani. Al šta ćeš, takvi su kakvi su, naši su. :D

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Majstore zbog njega igrate cipiripi kup i cvilite ovde svakog cetvrtka
(djoka, 18. oktobar 2018 23:18)

Majstore, cipiripi igramo zbog sudijske krađe i navlačenja, a kakav je Džile trener videli smo u kkp, lampio ga Alimpije i sa FMP - om

KRIGER

pre 5 godina

Što bi reka' Aco Petrović, da nije bilo poslednje četvrtine bili bi bolji

buuuahahahahahahahahahaha...

OMAŽ Valensiji!

buuuahahahahahahahahahahahaha...

slobinator

pre 5 godina

Ovogodišnja zvezda bi imala skor bar 2-1,ako ne i 3-0.ovi se brukaju za male pare.zvezda je u ligi šampiona u fudbalu bar dobila 20 miliona.potuno je jasno da ove godine nemate šta da tražite ni u aba ligi.zvezda će biti odmorna,silno motivisana i verovatno i dodatno pojačana

baja

pre 5 godina

Očajno sudjenje, u pravu su ovi što skandiraju da su sudije lopovi. Pa ljudi moji Budućnost je imala samo 12 slobodnih, oni nisu navikli na takvu pravednu igru. Obično imaju oko 30 a protiv Zvezde preko 45.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

nema veze.dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL. osvajanje aba lige se podrazumijeva. 
(ogicg, 18. oktobar

Tri "jeziva" pojačanja se lako pretvore u tri jeziva promašaja i to veoma skupa!
Sistem u ekipi daje rezultat a vašem sistemu je krajnji domet bio osvajanje ABA(kako to svi znamo-pljačkom) za ozbiljan nastup u EL potrebno je više sezona a vi je, kao ni onaj klub nesretnog jugoslovenskog porekla, nećete igrati u kontinuitetu više nikad!

Kit Karson

pre 5 godina

Budućnost je sve bliža negativnom rekordu. Koliko loša 4/4... Džekson koji pravi korake na 3 min do kraja bez ikakvog pritiska, sam kao duh na -6 i posle sjajne odbrane. Imaš Suada Šehovića koji je preiskusan na početku a kad se lomi kao kadet. Strašno.

Ovaj tim Budućnosti nema šta da traži ni u ABA ligi, ako nešto misle, neophodan je šuter sa 16-18p u rukama svaku tekmu, pa nek se Vlada CG otvori.

Dragan NS

pre 5 godina

Ljudi moji pa Zvezda bi ove u Evroligi sto je Budućnost igrala sve tukla pa Zvezda je Budućnost dvaput ove sezone oducila od košarke ma kakva Budućnost to im se sve vraća od prosle godine

Admiral

pre 5 godina

@ Mi sa Alimpijem i sa katastrofalnim Bjelicom, povredjenim Anticem (gotovo celu sezonu) i jos nekim poluigracima imali 11 pobeda 
Ovi jedva da ce 3 pobede da sakupe
(Autolakirer, 18. oktobar 2018 22:26)

E ovako,vidomasu slicnih komentara. Prvo,Zvezda je imala jako dobre igrace,Bjelica je pao u formi u drugom delu sezonu,na pocetku je kidao,bio nestvaran i Zvezda je tada uzela par pobeda. Drugo Buducnost sada nema nijednog igraca kalibra Rocestija a to je najbitnika pozicija u timu. Trece nijedan domaci igrac Buducnosti nema kvalitet kao Davidovac,Dobric pa Lazic (odbrana). Cetvrto,Buducnpst nema ni priblizno vetar u ledja od strane navijaca kao sto je imala Zvezda. Peto,prvog centra im igra tek pridosli Omic koji je kod Zvezde uglavnom bio rezerva. Sesto,Buducnost nema iskustvo od par godina igranka EL u kontinuitetu. Eto vam razlozi i batalite vise ta poredjenja. I da,Buducnost ce imati max 2-28 skor na kraju.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Ako Armani i Makabi kao dva najslabija rivala ne dobiješ čak ni na svom parketu, jedino što možeš da očekuješ je: ništa - trideset!

duledudule

pre 5 godina

Citam godinama komentare na relaciji CZV-Partizan i mislio sam da je negde i normalno da se komsije tako ponasaju bili smo prvaci u fudbalu i kosarci svake godine bila je dominacija skoro decenijska pa smo im nabili komplekse ali sad kad vidim kako komentarisu skroz jedan nebitan tim kao sto je Buducnost samo zato sto su ih razvalili prosle sezone shvatim da oni zapravo imaju mnogo ozbiljniji problem nego sto sam mislio. Pa sta ako gube Evroligu? Vi biste bili bolji. Vi biste najvise voleli svi da vam se sklanjaju i da imate pravo na sve titule? Mada poslednjih godina to i nije daleko od istine.
(Nathan, 18. oktobar 2018 23:38)
Mi smo u ovom formatu imali 16 14 kad ste takvi kao ti i tebi slicni prognozirali 3 pobede manje vise.pa opet i solidnih 11 pobeda prosle sezone.nikad vise drvenih advokata nisu imali milogorci nego sada...kllimo lopatara ih brane pa to ti je.uzovam u svakom porazu futura i uzivacu.

BVB

pre 5 godina

Posle svake utakmice naslov "Ta i ta cetvrtina kostala Buducnost prvenca".. Shvatite da ce tako biti do kraja. Buducnost ce dobiti nekog mozda pred kraj, kad budu utakmice koje nista ne znace. Za EL treba visok kvalitet. I Zvezda je svoje velike pobede izvojevala u drugoj, trecoj sezoni. Partizan isto tako pocinjao sa 2-12. Mora se imati kontinuitet, a ne da do EL dodje tim koji je poguran od sudija i politicke strukture u CG.

Aces High

pre 5 godina

to je sve ok ali izgleda da ste bas zagoreli poslije izgubljene titule.
Veliki Pozdrav svima
(Rooney1991, 18. oktobar 2018 23:04)

Nije problem sto je izgubljena titula, nego nacin nakoji je izgubljena.

A to je dobro poznato sta se radilo i na terenu i van terena.

Dakle, nije problem izgubiti, na primer, ja sam iskreno cestitao grobarima kad su nas dobili u kupu jer su bili bolji i borili se kao lavovi da nas dobiju. I nije niko pricao o sudjenju i to je to, idemo dalje.

A ono sto je bilo u Moraci je bruka za kosarku i sport uopste. Naoruzan funkcioner kluba i da ne nabrajam dalje..

we are the champions

pre 5 godina

Oprostice vam Zvezda i Partizan sto ste prošle sezone bili prvaci,hahahahhaha.Najjaci mi je Hrvaski komentator na sport klubu.Kaze:”Djikicu de ti je Djekson”?,hahahahahahh

Само кажем

pre 5 godina

Нисам сигуран да ли хрватски коментатор са Спорт Клуба органски не подноси Будућност или је велики фан Макабија...Знам само да су његови комплименти на рачун Ђоковића легендарни :)
Будућност залутала у ово такмичење.Што физички што и квалилтетом...Ајмо неку петицију да организујемо да се УЛЕБ смилује и да им омогући 40 слободних за један меч.Ето макар и они да осете сласт побједе...
Шалу на страну јако забрињавајуће.Колико имм год желим скор 0/30 то би био катастрофалан ударац за АБА лигу и бојим се да би лига остала без мјеста у ЕЛ.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Posle Reala i oni će proklinjati Alimpija!
Zbog Alimpija će doživeti najveću bruku u istoriji!
Spas će biti u tome što Bartomeu neće dozvoliti da neko omalovaži kvalitet EL i odigra sezonu bez pobede pa će namestiti neku pobedu koja neće ništa značiti!

veliki strumf

pre 5 godina

Makabi divlja ekipa, bez nekog kvaliteta, samo Vilbekin i Rol na EL nivou. Ekipa bez duše, sa gomilom prosečnih Amerikanaca. Ove godine neće uci u top 8. I protiv takve ekipe jadna Budućnost u 4/4 ubacuje 2 poena za 9 minuta. Dok su imali snage pogadjali trojke kao Stef Kari (9/14 za 3 četvrtine, neverovatnih 70%), a onda raspad u poslednjoj (0/5). Tek je pocetak sezone a oni nemaju dušu da odigraju 4/4 u kakvom takvom ritmu. Biće sve gore i gore. Iako im posle Reala slede 3 utakmice kući, gostovace im Pao, Zalgiris, pa Baskonia - sve jaki, ozbiljni timovi. Realno da “najpotentniji” napad EL, koji za sada ubacuje 67 poena u proseku, startuje sa 0/10.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Pri spominjanju imena K.K PARTIZAN, da se komentar kuca stojećki! 
(Era, 18. oktobar 2018 23:54) # Link komentara 
Kad se pisa po kk patlidzanima to se radi stojecki :-)
(pera, 19. oktobar 2018

Komentar decenije!

Staridz

pre 5 godina

Kome grobos bude trener taj pobedu ne vidi. Nego da dovedu dulo mozda im i pomogne?a da dulo ne moze jos uvek prica sa kimijem ko je maznuo pare od clanarine i potrosio na ruletu, a kimić njemu odgovara sto podrza one koji su preletacevici :)
Svi cemo igrati EVROLIGU a se zna ko nece vise sigurno a da mozda ce i oni kad se vrati oni:))

Pedja

pre 5 godina

Kako je Buducnost dosla do Evrolige, zna se. Njima je jedina sansa da pobede u Evroligi nekog da im sudi Javor. On im je bio najbolji u finalu ABA lige. U normalnom sudjenju kao sto je bilo ove sezone, Zvezda ih je 2 puta oduvala lagano, bez nekog velikog napora.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Zvezda je tada uzela par pobeda. Drugo Buducnost sada nema nijednog igraca kalibra Rocestija a to je najbitnika pozicija u timu. Trece nijedan domaci igrac Buducnosti nema kvalitet kao Davidovac,Dobric pa Lazic (odbrana). Cetvrto,Buducnpst nema ni priblizno vetar u ledja od strane navijaca kao sto je imala Zvezda. Peto,prvog centra im igra tek pridosli Omic koji je kod Zvezde uglavnom bio rezerva. Sesto,Buducnost nema iskustvo od par godina igranka EL u kontinuitetu. Eto vam razlozi i batalite vise ta poredjenja. I da,Buducnost ce imati max 2-28 skor na kraju.
(Admiral, 18.

Lepo si objasnio, samo rezimiram-Zvezda je bila mnogo jača od Bud, što nam govori da je Bud do titule mogla samo sudijskim navlačenjem!
Hvala!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

@ahaha boli boli nagrdjivanje sto vas Zvezda ispresovala ko herbarijum...tek ce da boli...Vi EL vise vidjeti necete,ovo vam je sto vam je...
(Dejan CZ, 18. oktobar 2018 23:10)

Ako se ova blamaža nastavi, više neće u EL ni prisilno....

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Nisu ih pitali ko su? Pa da, Buducnost ima tradiciju jos iz stare Juge. Sve je to delo treskikiricastih umova. Te prepiske Makabi, UEFA... Ali sve se to vrati.

Toto-ko-tunjo-uz-kokice

pre 5 godina

Aj da budemo ozbiljni od onih klinačkih 0-30 komentara,Maccabi po igračima i timu je sigurno u top 5 u EL da li ce to biti na tabeli NE ZNAM...ali ja mislim da trebao...imaju sve...OSIM TIMSKE HEMIJE...ako je izgrade bice opasni...
(gremlin, 18. oktobar 2018 21:57)

Opa, neobicno bice nebeskih frakcija je resilo da odraste? Lepo. I drago mi je da je tako ojacao taj Makabi. Kad su prodavali one treskikiricaste fore o identitetu, bili sve nesto kilavi. Al' bar nas zapamtili. A i, ruku na srce, ne secam se nesto tog kluba iz vremena kad smo zagrebacku frakciju u staroj Jugi vijali po sljunku...

delboj

pre 5 godina

Pa onaj Alimpije je tata za Dzileta.Eeeeeej 11 pobeda u evro ligi
(duconi, 18. oktobar 2018 22:27)

Kao dugogodisnji navijac Buducnosti, pravo da ti kazem da jeste. Alimpije je imao nestvarno los tim prosle sezone, par centara u izumiranju i jednog pleja kojeg ste potrosili to koliko ste mogli... A mi smo imali dosta dobar tim. Alimpije bi sa ovom, igracki, prejakom Buducnosti, sasvim sigurno dobio ovaj prsli Makabi. Ovo je bila dobijena utakmica, ko je gledao, ali to sto je Dizkic radio u drugo poluvrijeme malo kome je jasno.

Milan

pre 5 godina

Ej ti kuci das samo 2 poena za cetvrtinu(dobro dali su jos 4 kad su ih ovi pustili) i to u cetvrtini gde se sve lomi....Definitivno su promasili sa strancima i plus trener nije dorastao nivou(toliko da je Dzikic bolji od Radonjica koji su neki ovde potencirali)!

Maksi

pre 5 godina

Samo 12 bacanja, strašno. Da smo imali,kao u Aba ligi između 40 i 50 bacanja,pobedili bi. ULEB Mafija. Evidentno je da nam fali Pukl i Javor,dva naša najbolja igrača.

deki

pre 5 godina

Buducnost kao i Partizan juce nema snage za svih 40 minuta, i dok ce Partizan dobiti jos neku utakmicu, bojim se da ce Buducnost zesce da se izblamira i ne daj Boze zatvori ABA ligi i ovo jedno mesto sto ima jer ja ne vidim koga mogu da dobiju. Veceras su imali 12 bacanja naspram 35 do 40 koliko im se svira ovde, mozda je u tome stvar, La Monika i ekipa nece da sviraju i pogled na Gordica i Ivanovica kao Javor i Co.

pedja 71

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40? 

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...
(Vv, 18. oktobar 2018 22:54)

Protiv cuvene Dziletove "sikirica" odbrane realno je trebalo da Zvezda ima 80 bacanja.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Buducnost igra evroligu? 
Kako to tuzno zvuci. Zvezda i Partizan su pojam sto se tice igranja u El u ova modernija vremena.
(d, 18. oktobar 2018 23:05)

KKP nije ni primirisao EL u ova "modernija" vremena...

Auspuh Retrovizor

pre 5 godina

neko trci sa sampionima, neko skakuce po cipiripi kupu a neki pokazuju koliko ih jos boli ono pedaliranje u moraci...svako je tamo gde zasluzuje...
(Ricky, 18. oktobar 2018 22:15)

Ako si ti, majstore, zadovoljan, onda sam i ja!
Samo vi tako trčite za šampionima, ko zna kada ćete ih ponovo videti, osim na tv-u, a mi ćemo se proskakutati kroz cipiripi kup sa šlagom, pa ako grobari dođu do finala Aba-lige da omogućimo i njima EL dogodine.
Pedaliranje u Morači pretprošle nedelje, o tome pričaš?!
Ma nema veze, makar ste sredili halu ...
Uživaj, šampione, imaš rašta ...

pera

pre 5 godina

Pri spominjanju imena K.K PARTIZAN, da se komentar kuca stojećki!
(Era, 18. oktobar 2018 23:54) # Link komentara
Kad se pisa po kk patlidzanima to se radi stojecki :-)

Pera

pre 5 godina

Da nema Gran Kanarije potpisao bih 0-30, ovako možda bude ta jedna pobeda u Morači mada i to je pitanje, realno Zvezda i Partizan bi svako u svoje vreme lagano dobili ovaj Makabi kod kuće, ali u ovoj pozorišnoj atmosferi i sa poprilično limitiranim igračkim kadrom za ovaj najviši nivo evropske košarke ovih 10 razlike za Makabi je realnost.

Лепи Цане

pre 5 godina

A ništa suđenje? Nema komentra ni na sport klubu ni od vas? A dobro, svako čini onako kako ga obraz veže.
(moralni gmizavac, 18. oktobar 2018 21:57)

Тражите експертизу. Ето вам га бумеранг...

ferdinand

pre 5 godina

Šta zna Skoti Vilbekin šta je pakao u Moraču...Kantanje KK FuturaVoliMilaOnVoliBokana se nastavlja. Makabi sa 40% snage pregazio Moraču. Budućnost negde na 85-90%. Čim Nemanja Beli medved Gordić ne može da igra 1 na 1 i da mu se sudi svaki kontakt kao onomad, nema ga nigde. Javor opet povređen i to je to.

guske u magli

pre 5 godina

.... захваљујући Алимпију и Милу, ова екипица се нађе у небраном грожђу
(Кики, 18. oktobar 2018 21:55)

Javoru sine, Javoru!!!

goran

pre 5 godina

Ljudi ovo već POSTAJE TRADICIJA da se posle utakmice OVIH i njihovih "sjajnih predstava" nalazimo na ovom sajtu. Pozdrav svima,sledeća je Real,auuuuuu,pa Pao,ccc...

Podsetnik

pre 5 godina

Dje si Ogi,kralju? Deder,objasni nam ovo jer se nikako ne uklapa u one tvoje price i prognoze o jednoj od 3 najpotentnije napadacke ekipe i o sigurnih top 8.Ja sam prognozirao 2-4 pobeda u 30 utakmica ali pitanje je da li ce i to biti dostignuto.Trazicete da se omrsite jedino kod Gran Kanarije,Darusafake i Bajerna,kod ostalih mrka kapa.Zvezda bi ove sezone bez problema bila u 8 najboljih ali castili vas Alimpijevic i Covic a u samom finalu i sudije,tako da igrate nesto,gde vam nije mesto.

NastyB

pre 5 godina

Iskreno, mislio sam da će Budućnost imati 5-6 pobeda minimum u EL, ali sam se gadno zeznuo. Od tri najslabije ekipe u ligi dve su ih već tukle u sred Morače. Kako je krenulo, možda će dobiti Gran Kanariju kući i, možda, par pobeda protiv nezainteresovanih timova tamo pred kraj, ali i to je teško, ukoliko timovi budu približni sa pobedama i porazima. Jednostavno, nisu tim i večeras nisu "pali" u 4/4 nego je Makabi zaigrao onako kako zna, ubrzao igru i stegao odbranu, pa samim tim i stvari su došle na svoje mesto.
Biće ovo teška sezona za Budućnost.
Osim ako Ogi ne izmisli neku trojicu (odakle da mi je znati) neviđenih. pa će bar u njegovoj glavi biti vrhunski tim.

skywalker

pre 5 godina

ostale su dvije sanse za pobedu ,Gran Kanarija I Bajern mozda......ABA ce zbog ovakvih izgubiti licencu,a realno je da Srbija ima jedno mesto.

serZile

pre 5 godina

Jedan vic za sve ove MiloGorce, samo ne znam da li ce ga admini objaviti:
Najveca kletva u Crnu Goru, da Bog da nikad ne vidjeo Beograd.
Tacka.

ferdinand

pre 5 godina

Šta zna Skoti Vilbekin šta je pakao u Moraču...Kantanje KK FuturaVoliMilaOnVoliBokana se nastavlja. Makabi sa 40% snage pregazio Moraču. Budućnost negde na 85-90%. Čim Nemanja Beli medved Gordić ne može da igra 1 na 1 i da mu se sudi svaki kontakt kao onomad, nema ga nigde. Javor opet povređen i to je to.

NoName

pre 5 godina

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha
Samo 12 slobodnih bacanja? Nemoguće. Pa to je takav napadački potencijal da samo faulom može da se zaustavi. Pa protiv Zvezde 43 slobodna bacanja. Da li vam je sad jasno ko je bio vaš ubitacni tandem u Aba ligi? Ne, nije Gordić - Ivanović, već Javor - Pukl. Prvo su Cedevitu opljačkali u polufinalu, pa Zvezdu u finalu.

jasamja

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Блаф

pre 5 godina

Зашто имам утисак да ускоро почиње пјесма у Морачи: „ Шта је мени ово требало...„

Autolakirer

pre 5 godina

Mi sa Alimpijem i sa katastrofalnim Bjelicom, povredjenim Anticem (gotovo celu sezonu) i jos nekim poluigracima imali 11 pobeda
Ovi jedva da ce 3 pobede da sakupe

Sale

pre 5 godina

srbi,bez brige za budućnost...tu vam je lidl i trk po piliće! :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (prva ljubav, 19. oktobar 2018 07:49

Esi nam ti dobro, ni (ne)prespavana noc izgleda ne pomaze.

Aleksej

pre 5 godina

Bolje da ne igras Evroligu nego da budes kanta za napucavanje.Evrokup cepas i pobedis nekog a solidne utakmice su.Ja nikada ne bih voleo da Zvezda po svaku cenu igra Evroligu a da izgleda ovako,mene su prosle godine mnogo nervirali sa amaterom Alimpijem iako smo imali 11,12 pobede.

crni alimpije

pre 5 godina

Znači Budućnost u najavi 0-30...prva tri kola, tri poraza od tri najgore ekipe uz njih...kakav debakl od trenera (Džilou može samo protiv Alimpijevića, mada ga je i on odučio sa FMP-om onomad), od navijača (poluprazne tribine, od "varvara" glasnije babe i dede iz Izraela) i od ekipe (Bože sačuvaj), znači Milo da podigne spomenik Alimpijeviću u sred Podgorice i letovanje u Budvi da mu obezbedi svake godine. SREĆA NAŠA ŠTO SKOTI VILBEKIN ONOMAD NIJE PREŠAO U partizai, NEGO JE IZABRAO DAČKU, KAKAV IGRAČ !

vilbekin futura

pre 5 godina

Skoti Vilbekin rešio...
Budućnost je zalutala u EL spletom nekih čudnih okolnosti, prosek poena po meču im je 67 što je jako loše za ovaj nivo košarke.
Sad gledajte šta će biti kad sledeće kolo odu u Madrid pa kad im dodje PAO pa u najavi 5 poraza u nizu.

jabuka

pre 5 godina

Džiletant je očito čitao komentare. Zabranio je igru 1 na 1,ali je uveo novi specijalitet 1 na 1 sa primesom šutiranja trojki i dok ide šut držali su se. Početkom četvrte četvrtine 4 napada za redom promašuju za tri i utakmica se lomi. Sreća po njih pa ovaj Makabi divljačka ekipa. Kad nalete sad na Real pa Olimpijakos, Fener ima da ih unište.

Шид навија за ЗВЕЗДУ.

pre 5 godina

Максимално ће имати 4-5 победа. Како су освојили АБА тако ће проћи у ЕЛ.

Deki

pre 5 godina

Šta se čudite ljudi. Budućnost će sigurno na kraju evroligu imati skor od 0-30. Samo će se sramotite u EL. Buducnost je zalutala ovde. Bolje da nije uopšte igrala. Ne razumem ni čelne ljude što su uopšte pustili Budućnost da igra Evroligu. Totalni promašaj. ...

Milan

pre 5 godina

Dusa je u nosu, a tek je 3. kolo.
I dalje ne mogu da shvatim da sada Moraca prima 5.300 gledalaca!?
Pa Vrsacki Milenijum ima kapacitet 4.400, a igleda kao Guliver u odnosu na Moracu. Dje ih udenuste? Jel se broje i svi oni koji se nadju unutar 500m od hale?

mandrak

pre 5 godina

nema vecih indijanaca od makabija,kakvi pistoljerosi od ekipe,oni i armani su zadnjih par sezona smesni..kad buducnost nije dobila ove tantuse ne znam koga bi mogla

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Ma nije moguće?? Kako treći poraz(od toga drugi kući)??! Zar nisu oni(Javor, Radović, Baltauzer) suvereno osvojili ABA Ligu?! Ili se još mašina nije upalila?!

Aleksej

pre 5 godina

nema veze.dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL. osvajanje aba lige se podrazumijeva.
(ogicg, 18. oktobar 2018 21:57)Verovatno jezivo losa kao i ovi mucenici.

Zuja

pre 5 godina

Drago mi je da panteri mogu na trenutak da budu srećni zbog poraza Budućnosti u EVROLIGI....... Naravno, to samo u ovoj pauzi izmedju mečeva sa PREJAKIM timovima kao što su ANDORA i BREŠA u nikada jačoj grupi CIPIRIPI KUP-a........

Ko je kriv tvom timu sto ste prosle sezone imali 1/9 i sto ste molili da igrate kako kazes Cipiripi kup koji ste vi tako nazvali i sto ste bili u cetvrtom sesiru.Kod vas u grupi prejaki Trentino koga je Zenit u gostima sa svim igracima dobio 30 razlike.Monako je bio prvi u regularnom delu Francuske a u plej ofu izgubio.od Le Mana sa 3: Andora sesti tim spanske lige koja je sa 20 razlike tukla prejaku Valenciju

ferdinand

pre 5 godina

neko trci sa sampionima, neko skakuce po cipiripi kupu a neki pokazuju koliko ih jos boli ono pedaliranje u moraci...svako je tamo gde zasluzuje...
(Ricky, 18. oktobar 2018 22:15)

Ne blamiraj se. Onakva krađa je retko gde viđena. Ali dobro, sve se to vraća...

hronicar

pre 5 godina

ne mogu a da se ne vratim na proslu aba sezonu i na ova famozna slobodna bacanja.zasad u tri evropske utakmice ukupno 39(10+17+12) sto je zaista cudno ako pogledamo koliko su dobijali bacanja protiv zvezde u moraci.ukupno 4 utakmice,racunam i ovu nedavno.ukupan odnos bacanja je 62 za zvezdu(17+11+18+16) dok je za buducnost ukupno 135 bacanja(29+28+35+43).recite sami da li je ovo normalno?

sve se vraca sve se placa...

Motorbreath

pre 5 godina

Usli ste jednom umesto Igokee, usli ste jednom umesto Cibone, nadali ste se da cete i treci put da udjete na foru, nije vam proslo i to vas boli vise nego ista.
(Vv, 18. oktobar 2018 23:09)

Nije tako, meni se bas svidja ovaj tim sa Tomicem.

I nije problem izgubiti, problem je kad se posle utakmice prica o sudijskim ociglednim kradjama, pretnjama, zastrasivanju i slicno, sto je bio slucaj prosle sezone. Zato je ljudima drago da ih svi redom nakantaju u EL koju su oteli. Uostalom, imaju snimci, ko hoce neka izbroji sudijske greske i nijedno gledanje monitora za vreme meceva u Podgorici.

Fikio

pre 5 godina

Svaka cast Buducnosti... trebalo im je svega 3 utakmice da zauzmu poslednje mesto na tabeli, koje verovatno vise nece ispustati do kraja ove, za njih vrlo mucne, evrolige!!

Limar nece doci.

pre 5 godina

Dzikic je istog kalibra kao sto su Vujosevic i Tumbakovic jer mogu samo da rade u Partizanu.
Kako promene klub, sudare se sa realnoscu.
Nemam nameru da ponistavam rezultate ili da vredjam, samo sam realan jer brojke su realnost.

Magico

pre 5 godina

Ja sam davno rekao da Dzikic moze jedino da pobedi Alempija i to je to. Covek je dobar trener za nasu ligu, eventualno Aba ligu i to je njegov plafon. Ovde uspe da prodaje fore sa 4 niska igraca itd, to ozbiljni treneri kao sto su u evroligi resavaju lagano. Buducnost plafon 5 pobeda, pa vidite Zvezdinih 16 pobeda sta je predstavljalo u ovakvom formatu.

oklen su ovi zalutali?

pre 5 godina

Jos imate fore da srusite ovu nazovi dvoranu pa da vas izbace!

Bolje i to jer na 0-11 ide "piskanje" i anal(e) Evrolige! :-)

Groby

pre 5 godina

Najbolji evropski napadački potencijal a dadoše 6 poena za četvrtinu kao domaćini.Ahahahhaha hahahhaahahahahahahahahahahahahahahahhahahha

MilanSpanac

pre 5 godina

O cemu se prica ovde.. Buducnost treba da slavi Sv. Alimpija, a ekipu ko je pravio sa mu porucim- bolje bi moj ulaz selektirao pojacanja..

goblin

pre 5 godina

Poslednji napad,plej Makabija pita Spahiju da li da napada koš,ovaj odmahuje rukom u fazonu "nemoj nista da igraš,nećemo valjda sa ovima biti u nekom krugu gde ce odlučivati koš razlika".

nikii

pre 5 godina

Realno, imace mozda ali mozda 2-3 pobede i to kuci protiv Darusafake, Gran Kanarije, Bajerna... eventualno nekog srednje teskog kao Baskonije, Efesa, Himkija ako im bude los dan a ovima se sve otvori, kad vec nisu Milano, Makabi.... a iskreno ali iskreno zelim im 0/30 samo zbog nacina na koji su osvojili tu titulu!

Sabre

pre 5 godina

A ništa suđenje? Nema komentra ni na sport klubu ni od vas? A dobro, svako čini onako kako ga obraz veže.
(moralni gmizavac, 18. oktobar 2018 21:57)

Evo ja cu da prokomentarisem. Sudije su direktni krivci za vas poraz. Ni priblizno 40+ bacanja koliko ste navikli vam nisu sudili. Vise puta su upuceni pogledi u pravcu Gordica i niko da svira makar jedan faul. Pa normalno da u takvim nehumanim uslovima i nesportskim izgubite mec. Sramota i bruka za EL, evo ja se pojeo ziv.

Bari1991

pre 5 godina

A ništa suđenje? Nema komentra ni na sport klubu ni od vas? A dobro, svako čini onako kako ga obraz veže.
(moralni gmizavac, 18. oktobar 2018 21:57)

Sta sudjenje???La Monika 6-ti igrac Buducnosti i pored toga pregazeni i posramljeni u poslednjoj cetvrtini.Doduse da budem iskren,prosle sezone u Beogradu isto ovako je sudio u Zvezdinu korist.Rekao bih da apsolutno ne podnosi Makabi!

Арса

pre 5 godina

Ови су тотално залутали у ЕЛ и по игри и по амбијенту. Никада горе. Нису њима Београд и Загреб за поређење па зато замислите да Задар игра ЕЛ каква би то атмосфера била а не ово не зна се јел су дошли или су пошли.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Šteta, baš dobra igra Budućnosti u prve tri četvrtine. Start kao Panteri pre dve godine.
(novica, 18. oktobar 2018 22:06)

Ili kao KKP pre...
Čekaj, pa vi niste ni igrali EL u ovom formatu!

rale

pre 5 godina

Da li neko može objasniti zašto Budućnost u Evroligi ima oko 12,13 slobodnih po utakmici dok u Aba ligi imaju bar duplo više, ponekad i preko 40?

Mozda iz istog razloga iz kog je Zvezda u Evroligi imala do 20 bacanja, a protiv Partizana u Aba ligi 47...
(Vv, 18. oktobar 2018 22:5

Partizan igra ragbi prijatelju...i47 je bilo malo....

lolol

pre 5 godina

@ahaha koje crne pare? Pa da bi dobio pare mora da pobediš. A koliko vidim,moŸda ćete imati 2,eventualno 3. Što se tiče tog bahaćenja,pokrasti ćemo ako bude trebalo,e druže moj, Zvezda je jača duplo nego prošle sezone,a i prošle joj je onakvoj osakaćenoj malo falilo. 20 razlike za dve nedelje od kojih je jedna u punoj Morači su vaša realnost. Ostalo su prazne priče... U Evroligi Realu i Barsloni služi ćete za koš razliku dok timovima Makabiju Armaniju i tipa Himkiju čisto da se malo oznoje,jer su realno slabiji od Reala i Barselone,al opet dimenzija iznad vas...

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Nisam zlopamtilo ali bas mi je drago kad Buducnost izgubi u Euroleague. Prethodnih godina uvek se naloze kad igraju protiv Zvezde ili Partizana. Od srca im zelim da budu kanta za napucavanje!

Gipsy

pre 5 godina

Zbog ovakvih timova iz ABA ce da nam.uzmu i to jedino.mesto.Brukaju nam region.Sada idu Realu i dolazi PAO pa udu CSKA.Sest kola nula bodova.OgiCg gde si?

dedacic

pre 5 godina

gledao do pocetka zadnje cetvrtine i nije mi jasno kako su ovi mucenici iz Podgorice ovako prsli u zadnjoj cetvrtini. Ono sto sam gledao, dve ekipe koje sigurno nece biti medju prvih 12 a ne 8. Makabi osim Vilbekina nema ozbiljnog igraca, odbrana i skok uzas, napad samo na Vilbekina. Buducnost ocekivano- Alene oprosti. Jedini igrac koji je konstantan, ovi ostali pis zivi. Preskupi stranci koji igraju za sebe, trener Dziletant sa igrom 1 na 1. Bice im premija ako zabeleze vise od 4 pobede u takmicenju. Pozdrav iz cipiripi kupa, dogodine u Euroleague.

666999

pre 5 godina

Добре су им обе акције баш.... у недоглед игра један на један или ако баш не прође то шибни тројку преко руке :/

sasa the red baron

pre 5 godina

Nema Javora da im dsudi uobicjani 30 slobodna u proseku koje imaju u ABA ligi, ovde u EL moraju nesto i da pogode a oni ne mogu bas nista da pogode...
Bice ovo blamaza kakva nije bila do sad..Ima da nam ukinu i ovo jedno mesto sto imamo..Sta kaze Ogi, stoze li NBA centar?

Mailman

pre 5 godina

Sve je ovo dobra skola za djetice, jer igraju Evroligu, rastu kao tim odmeravajuci se sa najjacima. Tako da ce lakse osvojiti aba ligu, i opet dogodine igrati Evoligu.
(foxy, 18. oktobar 2018 22:03)

Oni ove godine neće ni u play-off Aba lige. Po kvalitetu zaslužuju, ali samlece ih ritam eurolige. Videćeš već na šta će u ponedeljak protiv FMP da lice

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Dzile dodji u Partizan. Ovi stranci Podgoricana vola ne mogu da ubodu a protiv Partizana sve pogadjali, braca Erl i Koti Klark pogotovo.
(BODIBOND, 18. oktobar 2018 22:07)

Opet da ti kaže "idi gledaj FMP"?

Toto-ko-tunjo-uz-kokice

pre 5 godina

.... захваљујући Алимпију и Милу, ова екипица се нађе у небраном грожђу 
(Кики, 18. oktobar 2018 21:55) 

Javoru sine, Javoru!!!
(guske u magli, 18. oktobar 2018 22:21)

Dobro, ovo Milu citaj Javor. Ne bih ja toliko po Alimpiju.

MirosLAV

pre 5 godina

Kako je glup program (odnosno ko ga je pravio) koji pravi tabelu, onoga sa 3 poraza stavlja ispred onoga sa 2 poraza.
(dragn, 18. oktobar 2018 22:26)

za poraz u kosarci dobija se 1 bof iako se to vise ne prikazuje, samo odnos pobeda i poraza, tako da faktički tim sa tri poraza ima 3 boda, tim sa dva poraza ima 2 boda, i to je razlog da bude ispred njih, nije program los ;)

Pefi

pre 5 godina

Koliko su bacanja izveli to me zanima? Pitam za budućnost. Jesu opet šutirali 40 kao protiv zvezde? Mislim da u prethodna 3 meča ukupno nisu izveli toliko bacanja.

Dejan CZ

pre 5 godina

@ahaha boli boli nagrdjivanje sto vas Zvezda ispresovala ko herbarijum...tek ce da boli...Vi EL vise vidjeti necete,ovo vam je sto vam je...

remax

pre 5 godina

Shvatiće sad "ogiji" kakav je pojam imati 10 pobeda u Evroligi, o 14 da ne govorim.
Imaće još možda neke nade protiv Daruše i Gran Kanarije kući..

Podsetnik

pre 5 godina

Dje si Ogi,kralju? Deder,objasni nam ovo jer se nikako ne uklapa u one tvoje price i prognoze o jednoj od 3 najpotentnije napadacke ekipe i o sigurnih top 8.Ja sam prognozirao 2-4 pobeda u 30 utakmica ali pitanje je da li ce i to biti dostignuto.Trazicete da se omrsite jedino kod Gran Kanarije,Darusafake i Bajerna,kod ostalih mrka kapa.Zvezda bi ove sezone bez problema bila u 8 najboljih ali castili vas Alimpijevic i Covic a u samom finalu i sudije,tako da igrate nesto,gde vam nije mesto.

Posmatrač

pre 5 godina

Ne bi da pljujem kao što to rade dežurni navijači al" Budućnost izgleda dosta loše selektirana ove godine. Stranci baš ništa ne pokazuju osim da igraju za statistiku i ispucavaju. Napad se siluje ide na šut za tri poena. Okej ovo je prvi put da su vratili u Evroligu posle toliko godina no očito da ne može rezultat kao pobede doći preko noći. Ali bar malo dostojanstva da se pokaže svih 40 minuta kao da su zadovoljili učešćem. Najgori će tim biti sigurno na kraju sezone uz Gran Kanariju koja će biti ispred njih. Makabi nikad gori a opet je uspeo da dobije da se kaže na slavu i reputaciju stečenu.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Preporučujem (+1)Ne preporučujem (0)
srbi,bez brige za budućnost...tu vam je lidl i trk po piliće! :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (prva ljubav, 19. oktobar 2018 07:49)

Crnogorci bez brige za budućnost, tu su vam Bg i NS i trk na školovanje, lečenje i radna mesta. Uh da otvore lidl kod vas pa da vidiš kakvi ste vi. Ionako u redovima više od pola crnogoraca stoji.

Aleksa

pre 5 godina

Nece mi biti jasno ovo omalovazavanje Alimpijevica. Pa jel on kriv sto Lesor nije dao cist kos iz odbojke na kraju trece utakmice? Da je lik to dao, sad bi Zvezda igrala EL a promasio je nesto sto se ne promasuje. Jel on kriv sto Bjelica, koji je zimi ubacivao 30p partizanu, u aprilu nije smeo da pogleda kos? Jel on kriv sto su Zvezdi sudili za zatvorsku kaznu tu seriju?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 19. oktobar 2018 00:56)

Ти пријатељу као да ниси гледао проше године утакмице Црвене Звезде - ми крштену акцију нисмо имали, одбрана ако Лазић стегне, стегне, Лесор који не зна шта дечко ради на терену, Рочести је све кошеве постизао на квалитет, Фелдин некад 'оће, некад неће, за Бјелицу си и у праву али то опет тренер мора да реши а решио је Човић Омићем. Да не причам што је игра Будућности у финалу била дај беку да се заглавуња у средину па ако уђе, ушао је ако не, биће фаул ако не дај другом беку или крилу на тројку а Алимпијевић то није спречио одбраном. Ту исту игру Будућност и сад игра и кад дође до клацкалице, сви им затворе рекет. Само Алимпије није знао како се рекет затара. Лесор и одбојка??? Смешно, па није Лесор А. Ђорђевић, Лесор је балван. За судије је тачно да су навлачили, али молим те, Немања Гордић??? репрезентативац Босне и Херцеговине??? Имао је више продора по утакмици кроз Звездин рекет него Љуљ или рецимо Теодосић пар сезона раније...еј...Немања Гордић?

Milan

pre 5 godina

Budućnost je odigrala možda i najboljih pola sata u elitnom takmičenju, ali je na kraju poražena rezultatom 78:68

Ili je Makabi igrao lose pa su u zadnjoj cetvrtini dali malo gas.Dovoljno za ovako lose ekipe.

Žare

pre 5 godina

Ogi je ipak bio u pravu kad je rekao da će iznenaditi mnoge. Planiraće da pobede Budućnost 15 razlike a dobiće samo 10, tako će biti iznenađeni.

Moćna NBA petica i Stef Kari pred vratima

pre 5 godina

Čekajte samo kad dodju pojačanja. Bitno je da su ovi najjači timovi prošli. Sad nam sledi Real,Panata pa Žalgiris, tu su šanse za pobedu...

Rajko1994

pre 5 godina

Nikada mi nece biti jasno koja je uloga Crafta u timu i sta on tu radi ... Ocajno selektiran tim,nema Alekse Ilica koji je njihov najbolji kosarkas u odbrani,Dzikic se pogubio skroz ...

BB#3

pre 5 godina

Ocekivan tok utakmice i ocekivan rezultat. Lagana pobeda Makabija. Sacekali da se Buducnost ispuca i padne, u 4 cetvrtini se uozbiljili, pojacali ritam i odmah krece program za 18+. Maestralna partija Skotija Vilbekina, decku vec prelazi u naviku da ih puni, ostali losi. U Buducnosti ponovo jedino Omic odigrao korektno, ostali se samo ispucavaju i trce kao muve bez glave po terenu. Dzekson losija verzija Feldina, Kraft najlosiji plej u EL, ne razumem stvarno zasto bi neko sa nasih prostora doveo stranca za treceg pleja, u napadu je beskorisniji od LeBranka, a u odbrani je daleko od Lazicevog nivoa protiv ovakvih protivnika. Koti Klark nastavlja gde je stao u Uniksu pre dve godine. Earl Klark uzima suteve kao da je Kevin Durant. Uglavnom, lici da je Buducnost promasila sa 4 nova pojacanja, mislim da bi bolje prosli da su ostavili Doelmana i Gibsona. Kako god, jasno je da ekipa koja ne igra timski, puna prosecnih igraca koji forsiraju 1 na 1, bez lidera koji ima iskustva kao nosilac Evroligasa i trenera koji nema 3 krstene akcije ne moze dobro proci protiv najjacih evropskih ekipa. Nadam se da ce Dzile ostati do kraja sezone, pa da gledamo ovaj cirkus cele godine. Na polusezoni u najboljem slucaju 1-14. I da, prosto mi je neverovatno da posle 15 godina u EL, vec u drugoj utakmici kod kuce (mala) hala nije ni blizu popunjena, od toga dobar deo navijaca protvnickog tima. Nije EL za svakoga.

ferdinand

pre 5 godina

Šta zna Skoti Vilbekin šta je pakao u Moraču...Kantanje KK FuturaVoliMilaOnVoliBokana se nastavlja. Makabi sa 40% snage pregazio Moraču. Budućnost negde na 85-90%. Čim Nemanja Beli medved Gordić ne može da igra 1 na 1 i da mu se sudi svaki kontakt kao onomad, nema ga nigde. Javor opet povređen i to je to.

ljupce

pre 5 godina

protiv armanija 10 slobodnih bacanja
protiv darusafake 17 slobodnih bacanja
protiv makabija 12 slobodnih bacanja

10+17+12=39

na tri utakmice u evropi 39 bacanja,a nedavno protiv zvezde 43?????????i to u jednoj utakmici???????????

welcome to euroleague gde nema brace javora i pukla

Лепи Цане

pre 5 godina

Мало више оптимизма. Ево, већ у наредном колу имаће нови прилику да забележе прву победу, против Реала у Мадриду.

Djenka

pre 5 godina

Sto kaze nas ogicg jos 2-3 velike zvezde, zeljne avanture i bice ovo bolje. Salu na stranu ovo na momente zaista ne lici ni na sta. Dopustili su seriju 20:2 kao domacini, u poslednjoj cetvrtini. Jedino pozitivno im je sto ce posle 5 kola poceti da "tankuju" i da se cuvaju za ABA ligu. I sto ce shvatiti da Dzikic mora da ide.

Anon

pre 5 godina

@moralni gmizavac! A vidi rodjace nije to aba liga! Ovde igrate zato Sto ste "osvojili aba ligu",a koliki vam je obraz Tek ces da vidis!

Spale

pre 5 godina

Odigraše sa tri od četiri najgora tima u ligi. Daçka, Maccabi i Armani. Tri poraza. Ostala je još Gran Canaria. Ja stvarno ne vidim koga bi mogli pobediti, osim GC i to isključivo na domaćem terenu, jer nisu oni naivni toliko, uostalom dobili su Barcu pre dva dana.

ferdinand

pre 5 godina

Sad kad svrati Ogi pa kaže, krivo vam je jer je Budućnost podigla formu. Čekaju se još dve bombe od pojačanja u onda ni f4 nije daleko.

Ogi javi se, daj nam neku analizu? Šta kaže Džile? Bokan? Smetaju li ova tri poraza za F4?

ferdinand

pre 5 godina

nema veze.  
dolaze nam tri jeziva pojacanja na zimu. ima da gazimo po EL.  
osvajanje aba lige se podrazumijeva. 
(ogicg, 18. oktobar 2018 21:57) 

Javor, Pukl i Koljensic.
(©*BG, 18. oktobar 2018 22:22)

Rezerve - Radović i Boltauzer.

NbgDeki

pre 5 godina

Ljudi ovo već POSTAJE TRADICIJA da se posle utakmice OVIH i njihovih "sjajnih predstava" nalazimo na ovom sajtu. Pozdrav svima,sledeća je Real,auuuuuu,pa Pao,ccc...
(goran, 18. oktobar 2018 22:23)

E jeste vala lepo druzenje. Pozdrav svim dobrim ljudima

wolwerine

pre 5 godina

prvo su bila dva ekstra pojacanja na zimu,sad su tri jeziva pojacanja,na kraju vam nece pomoci ni celu prvu petorku da promenite.los ti je taj insajder ogi

BB#3

pre 5 godina

Buducnost ce kostati greska u vidu neangazovanja Dusana Alimpijevica, koji je, zapravo, najzasluzniji za njihov ulazak u EL. Dzilou je u odnosu na pomenutog u okvirima EL amater, nema ni .1% sanse da on skupi 11 pobeda u EL, a sto se tice cene siguran sam da nije ovaj tim Buducnosti iza proslogodisnjeg Zvezdinog, naprotiv. Pogotovo sto se oni verovatno jos nekoga dovesti, CZV na pocetku sezone nije imala Omica i Enisa. I opet dobijen Makabi kod kuce...

tamoneko

pre 5 godina

ocajna ekipa
pri tome tu nema sta da se igraci navikavaju na Evroligu.. pa gotovo svi stranci iz Bud. su igrali po nekoliko sezona Evroligu

Bari1991

pre 5 godina

Aj da budemo ozbiljni od onih klinačkih 0-30 komentara,Maccabi po igračima i timu je sigurno u top 5 u EL da li ce to biti na tabeli NE ZNAM...ali ja mislim da trebao...imaju sve...OSIM TIMSKE HEMIJE...ako je izgrade bice opasni...
(gremlin, 18. oktobar 2018 21:57)

Makabi???Pa to je polukrs od ekipe.Dobro,bice u Top8 jer ce na silu i na Vilbekinov individualni kvalitet da pobedjuju ovakve ekipe.Protiv Reala,Fenera,CSKA... bice kao male mace,bez ikakve sanse.Pa ekipa sa tolikim budzetom bi trebalo da melje ovakve protivnike,a ne da se muci 32 minuta.Kakav crni Makabi!!!

Boka ue

pre 5 godina

Kako je glup program (odnosno ko ga je pravio) koji pravi tabelu, onoga sa 3 poraza stavlja ispred onoga sa 2 poraza.
(dragn, 18. oktobar 2018 22:26)

Mozda zato sto poraz donosi bod, pa bismo daljom kalkulacijom dosli da ekipa sa 3 poraza ima 3 boda, odnosno ekipa sa 2 poraza 2 boda, a, iz toga bismo mogli izvući da su 3 boda veća od 2 boda, i shodno tome ekipa sa 3 boda je ispred?