Utorak, 16.10.2018.

18:20

Perfektna Zvezda savladala i Andoru za 9/9!

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Morabank Andoru na domaćem terenu rezultatom 85:79 (16:17, 26:18, 16:25, 25:21) u trećem kolu Evrokupa.

Izvor: LN

Perfektna Zvezda savladala i Andoru za 9/9! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

288 Komentari

Sortiraj po:

nele

pre 5 godina

Ne igramo dobro a pobedjujemo solidno jake timove. Realno, vecina timova u LE je na tom nivou. Sa pravilno tempiranom formom mozemo do finala. Samo da nemamo povreda bitnih igraca, nemamo para za jaku klupu

ValterNBG

pre 5 godina

Dobro je ovo,sami smo krivi za proslu sezonu.Nego,zamislite ove iz Reala kad vide PG,pa tek kad vide Moracu!Auuuu,gde dodjosmo majko mila.

Rajko

pre 5 godina

Rajko, za razliku od vas smo malo i pismeni!
(Kolee, 16. oktobar 2018 23:38)Udario sam ti plus,do mene je,nisam obracao paznju na gramaticku ispravnost..bitna je poenta mog komentara.

Smogovci

pre 5 godina

Ako se naslov odnosi na skor u pobedama onda je ok inače igra je daleko od perfektne. Ulm, Monako i Andora pa teško mi je u odnosu na svakog pojedinačno kao protivnika da se odlučim koja je najgora. Prazni minuti dominiraju kao i def skok kao najveća slabost i nije vezana za rotaciju tj za klupu već i prva petorka se gubi na utakmici. Izvođenje auta postaje noćna mora kao i reakcija posle tajma. Onaj sinoćni festival grešaka na kraju ipak dominira.
Ono što raduje je br akcija koje se zovu, postoji raznovrsnost i iskustvo da se traži bolje rešenje (drugi ugao dodavanja, ekstra pas ...) , odbrana na zadovoljavajućem nivou sem par situacija.
Najviše raduje činjenica da ofanzivni potencijal je takav da uvek i kada je loše "odvale" jednu četvrtinu sa 30pts bilo kome, nebitno da li je prva ili četvrta. Roster ima svoje mane ali do trenera je da ih svede na minimum i odbranu i napad, za sada mu ide ok. Ima sličnosti sa ekipom pre 2 sezone i mislim da će biti ok sezona, ima dosta prostora da izgledaju kao mašina.

Sofronije

pre 5 godina

Tempirali formu za početak sezone, a na proleće kad se pojavi neki Nemanja Gordić bile kuku lele.Razumemo da ne znate kako se to radi, vi tek učite košarku. Kraljevi šljake.
(Grobarchina, 17. oktobar 2018 08:46)

Koliko malicioznosti i mržnje... Da li treba napomenuti da je u poslednjih 5 godina odnos u trofejima, u prvenstvu 4-1, kupu 3-1, ABA liga 3-0, superkup ABA 1-0. To je sve zajedno 11-2.
Za to vreme sa samozvanom isntitucijom odigrali smo 37 utakmica. Odnos je 24-13 za nas uz koš razliku +152, a ti i dalje pričaj o šljaci.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?  
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17)  

Nikako da shvatis da kosarka nisu samo poeni. Potrebno je da tim igra dobro i pobedi a potpuno je nebitno ko je strelac. 
Ali nastavi da vodis evidenciju o potpuno nebitnoj stvari a Zvezda da nastavi s pobedama sve do titula. I svi lepo zadovoljni, neki trofejima a neki evidencijama.
(sryugos, 17. oktobar 2018 00:59)

Ma gde njemu objasnjavas, ne moze on to da shvati. Prosto nema kapacitet

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Tempirali formu za početak sezone, a na proleće kad se pojavi neki Nemanja Gordić bile kuku lele. 

Razumemo da ne znate kako se to radi, vi tek učite košarku. Kraljevi šljake.
(Grobarchina, 17. oktobar 2018 08:46)

Ko tempirao formu ? Zvezda ?!
Pa tek treba da udjemo u fornu zato se vi partizanćići i tresete od straha

baki

pre 5 godina

Jel sad Partizan treba da koristi Zvezdinu logiku i kaze, vi imate cast da delite dvoranu sa Evropskim prvakom.
(partizan, 17. oktobar 2018 04:19) #
Evo upotrebicu logiku i recu da nisi u ptavu. Vi ste ti koji delite hali sa nama jer ako upotrebis logiku i znanje onda ces ukapirati da ste vi igrali u Hali sportova i odande ISTERANI jer ste posast gde god dodjete. Oterani jer ste ostali duzni bogu ocu struje,komunalije itd...sto su vam sekli struju pre par godina kad ste posteni u Pioniru? Samo ste preneli takve navike iz Hale sportova u Pionir. I na kraju ko je kome domacin i sa kim igra? 70 i 80 tih godina ste igrali u Ranko Zeravica a onda ste odande isterani..eto cista logika.

sasa the red baron

pre 5 godina

NAUCEN::

Mi za sad ne da igramo, mi gazimo. Sasvim svejedno ko je na terenu, nasa odbrana je sjajna.I dok kazu da napad "oscilira" ja bas i nisam siguran u to.Mislim da smo imali samo jednu tekmu gde nismo dali 80+ poena. Igramo realno, znamo svoje snage i svoje slabosti, skracujemo rotaciju kad je potrebno, i bas zbog tog bivamo nagradjeni. Nakon onog odvaljivanja KKBUD u Podogorici jasno je da mi nemamo protivnika u ABA ligi, tako da se valja fokusirati na EC...

Pravnik

pre 5 godina

Misljenja sam da Covic nije kosarkas na nivou koji Zvezdi treba. Nesporno je da zna igrati kosarku, ali ne u Zvezdi, gde treba clutch player, igrac koji organizuje napad, resava poenima neizvestan napad, etc. On je dobar za FMP i to je to. Carini loptu, dugo mu treba za organizaciju napada, pick n roll je ispodprosecan, ne saradjuje sa bekovima na 6,75.. On briljira ponekad u malom klubu, gde je okruzen pocetnicima ili igracima limitiranog kvaliteta. Igrac kao Enis je nesto sto Zvezdi treba kao 2. play u rotaciji, jer sinoc se videlo da uvek kad je Covic u igri, Zvezda tesko drzi egal, cak sta vise mislim da su bili u minusu. Sportski pozdrav.

Grobarchina

pre 5 godina

Tempirali formu za početak sezone, a na proleće kad se pojavi neki Nemanja Gordić bile kuku lele.

Razumemo da ne znate kako se to radi, vi tek učite košarku. Kraljevi šljake.

groBari Split

pre 5 godina

Zvezda ima sest stranaca a mali Partizan pet a splićani samo o tome pisu. Boli ih nemoć njihovih stranaca ili mozda moć nasih.

miki

pre 5 godina

Ne moze Zvezda napraviti srpskih igraca koliko europljani mogu kupiti a Zvezda ima ambiciju da osvoji sve trofeje pa ne trpi prosjecnost tipa Zagorac,Marinkovic,Gagic itd.

Jeste, cela eUropa prica o zvezdinim igracima.. Ulaze i u Kucu slavnih.

amigdala

pre 5 godina

Andora, inace sesta bila u acb, imala je samo jednu pobedu manje od Gran Kanarie koja igra EL, uopste nije slab klub. Niti su njeni igraci "amateri", ko prati EC i acb znace. Citam svasta, cisto da pojasnim.
Sto se tice nacionalno-manjinskog kluba koji od 2014 ne igra El, osvojio 1 trofej, ima 5 stranaca i forsira mladez, pa ce se recimo mali Trifkovic bas naigrati tamo, kao i ona trojca koju je, doticni, klub doveo prosle sezone a sad igraju za Zemun i slicne; zelim vam SVU SRECU u EC, voleo bih da dogurate daleko, kao i svu srecu u ABA-i, voleo bih da bude finale, pa nek bolji pobedi, ja sam spreman da zivim sa nepovoljnim ishodom, da li ste i vi?
Ne bih rekao, secete vene kad god Zvezda pobedi, placete kukate, pisete kojekakve gluposti, lazete, izmisljate itd.
Ako volite kosarku kolko tvrdite da je volite, cemu sve ovo onda?
Ne volite vi kosarku, ne znate ni sta je kosarka, samo mrzite Zvezdu, intezitetom ravnim ideologiji.
Pozdrav,ljubi brat.
xoxoxox

Sasa

pre 5 godina

Lazic ima jako dobar ugovor i jako tesko ces ga izbaciti. Spremni? 250 k. Moje misljenje da ce se pod Tomicem uozbiljiti i spustiti na zemlju.

веверица

pre 5 godina

@ацо
слажем се да је без везе што немамо више домаћих играча, посебно међу носиоцима, али бориша већ годинама добија шансу у фмп-у и звезди и ништа није показао. све што шутне промаши, у одбрани испод просека, борбеност такође испод просека. само кад се сетим радмановића, ракочевића, вујанића... у његовим годинама. а боришу рекламирају као да је бољи од свих њих, потенцијал за топ 10 на нба драфту. реално ни близу. бар по овоме што показује претходне 2-3 године. а да је шансе добио, добио је. и одличан уговор и простор. значи до њега је.

Mirko

pre 5 godina

(vozd1997, 16. oktobar 2018 21:37)

Hvala na čestitkama. I Partizan igra lepu košarku posle mnogo godina. Ako bi se potrudili mogli bi i da dođu do finala ABA-e, što bi bilo lepo da imamo srpsko finale. S obzirom da je Cedevita u golemom problemu iz koga se možda neće ni izvući, i da Budućnost nije ni nalik timu iz prošle godine, ostaju kao realni protivnici FMP i Mega, ali i Mornar, koji mogu da zagorčaju život Partizanu.
Tim je sastavljen od mladih igrača i to je s jedne strane dobro, a sa druge strane ostavlja prostor za padove.
Ako Zvezda osvoji Eurokup (pričam hipotetički) i bude u finalu ABA lige, (bilo da osvoji ili ne) onda bi se drugi finalista ABA lige automatski plasirao u EL, što bi bila fantastična stvar za Srbiju - da napokon ima dva tima u EL!!!
Naravno to bi se isto desilo i bilo kom drugom finalisti, Megi, FMP, ili Budućnosti, bilo kome.

zzz

pre 5 godina

Nisam rekao da je losa ekipa ove godine, daleko od toga, ali nije ni sve toliko sjajno kao sto neki govore. Ja sam potpuno zadovoljan, ali treba biti i malo realan. Tomic je sve vrhunski poslozio sve ali je tek pocetak, a protivnici u EC ne mogu se porediti sa onima u EL. Problem prosle sezone najveci bio je trener, koji nije mogao da organizuje igru i da motivise strance da se trude u ABA isto kao u EL. Rochestie je u napadu bolji od Reglenda, ali je Dzo bolji u odbrani, tako da su tu negde, uglavnom obojica odlicni. Baron jeste bolji od Feldina, ali nije ni taj Feldin toliko los koliko ga ovde napraviste. Decko je spot up suter, a kod Alimpija je glumio kombo beka i sutirao iz driblinga, takodje ga je ovaj pustao da se ispucava. Omic je bolji od Cirbesa iz prethodne dve sezone. Lesor pravi puno gluposti, ali opet kod Tomica mislim da je mogao da postane bolji od Odza. Antic je bio veoma dobar dok se nije povredio. Bjelica je na startu igrao isto vrhunski. Enis je bolji od Covica, tu nema diskusije. Ni meni se ne dopada takav stil igre, ali od Fice je bolji i u odbrani, a kada mu je vece u napadu je nezausavljiv. I kada nije toliko raspolozen odigra OK, cak je i vcrs bio bolji od Filipa. Ne sumnjam da ce ova sezona biti bolja, ali tek je pocetak i sigurno da nece svi igrati u istom ritmu do kraja, ni Faje a pogotovo ne Perperoglu. Takodje treba sacekati utakmice za jacim ekipama poput Valensije i Lokomotive. Davidovac i Dobric videcemo kakvi ce biti, samo se nadam da se Branko Lazic sastaviti i vratiti u staru formu.

sryugos

pre 5 godina

Ok. Ovo 13/85 ništa, a? 
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17) 

Nikako da shvatis da kosarka nisu samo poeni. Potrebno je da tim igra dobro i pobedi a potpuno je nebitno ko je strelac.
Ali nastavi da vodis evidenciju o potpuno nebitnoj stvari a Zvezda da nastavi s pobedama sve do titula. I svi lepo zadovoljni, neki trofejima a neki evidencijama.

Dachinho

pre 5 godina

Andora zemlja sa 50000 stanovnika. Koliko kosarkasa i mogu da imaju. Al je ovo uspeh pih
(Mirko, 16. oktobar 2018 23:11) # Link komentara

hahahahahahahahahhahahahahaha..

Rodjace ti si pobedio!!!!! NEMA DRUGE!! MORAM DA TI DAM PLUS!!! Jos se sam javis!!! Jaoooooooo....

Papilon

pre 5 godina

72 poena stranci, 13 domaći.
(MarcoPolo, 16. oktobar 2018 22:36)

Auuu, koji si ti "genije", pod hitno da se javis Zeljku Obradovicu, za ovako "vrsnog" statisticara siguran sam da ce izdvojiti milione, ovakvu genijalnost jos svet nije video.

Miskec

pre 5 godina

"Hmmm...Iz ove utakmice sam zaključio jednu stvar, a to je, FMP solidan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poli, 16. oktobar 2018 22:54)"
Nismo bili zivi cekajuci zakljucak, sad nam je lakse posle ovako strucne analize ljubitelja JSD Histry!

zemunski kej

pre 5 godina

Heh, da li sam to dobro razumeo, Zvezdini iskusni, formirani EL igrači i reprezentativci su po ceni u rangu Partizanovih pojačanja sa koledža koji prvi put vide Evropu? OK... stvarno više od vas ništa ne bi trebalo da me iznenadi, spinujete k'o vođa vam!
( Objasnicu ti, Zvezdini igraci su tu da nesto osvoje da bi sledece godine zaradili u LE,Necemo moci da prodajemo igrace jer su ugovori na godinu dana za iskusne igrace ,Vi ste kupili mlade i perspektvne igrace da bi zaradili na njima ,Pecarski placen 100 000 evra Bajernu ne igra,pa jos 11 igraca, slicnog kvaliteta i cene,Necete nista osvojiti ali cete prodati igrace,

Vladimir

pre 5 godina

@ aco rs
A zbog čega je poraz srpske košarke? Pa ne može Zvezda da ima non stop prvu petorku a da su svi Srbi i to sve reprezentativci. Skupi su naši igrači koji valjaju. Ovi koji trenutno igraju su još zeleni.Jedino mi se svideo mali Radanov. Ako bude radio i napredovao kako treba eto igrača za reprezentaciju. Ali dobro, treba razumeti vašu frustraciju pa sada brojite koliko su koševa postigli srpski igrači. Ne znam, možda će proraditi baš protiv Mornara. Ili Trenta ako se sastane Zvezda sa njima u kasnijem delu EK.

ljupce

pre 5 godina

@zoran

ako se reglend povredi,onda ces videti zasto je beron dosao.boze,imate li vi vise od 12 godina i da li ste okada gledali ove kosarkase pre zvezde?ja fajea nisam gledao,ali berona i reglenda itekako jesam jer i turska(beron) i italijanska(reglend) liga se emituje na tv.da dobro citas ja sam reglenda gledao jos dok je punio po italiji,ovo kod obradovica sto je radio u lokomotivi to je sasvim normalno za njega,kao i ovo sto u zvezdi radi.

Kolee

pre 5 godina

@euforija Radonjic izdominirao, spasio ga Lucic u zadnjim sekundama meca, vidi se da si poceo da pratis kosarku prije tri, cetiri godine!

пастир

pre 5 godina

Озбиљна екипа, похвале за тренера што је убацио Раданова и за самог Раданова који се добро показао. Наравно не могу, а да не кажем да је Лазић лош и да је штета што није продат за озбиљне новце, пре сезону, две.

NastyB

pre 5 godina

Tomic je svakako neuporedivo bolji od trenera u pokusaju Alimpijevica, ali sto se tice individualnog kvaliteta igraca, proslogodisnja ekipa je definitivno bila jaca. Jeste da je stil igre Zvezde sada potpuno drugaciji, ali Tomic bi sa proslogodisnjim timom izdominirao.
(zzz, 16. oktobar 2018 20:35)

Šališ se?? Omić, Lesor i obogaljeni Antić bolji od Cirbesa, Odža i Ristića?? Bjelica od Fajea?? Feldin od Berona?? Ročesti od Reglanda?? Dangubić od Perperoglua???
Ovo što Tomić ima su bolji igrači, ali bi i nj ih Alimpije uništio svojim NBA sistemom igre koji ne prolazi u Evropi.
Mada, ti si verovatno isti onaj trol koji kuka kako Tomić nema nikakav sistem igre, a čovek nije izgubio ni jednu utakmicu do sada.

Sasa

pre 5 godina

Bodibond, mladi covece. Ne budi sarkastican. Gledajte u svoje dvoriste. Mornar, Trento. Regland ima 400 hiljada platu i sta je tu sporno? Meni je jezivo sto Klark prima u Buducnosti 750 hiljada.

NoName

pre 5 godina

Ljudi, ne da nemamo igru nego je sacuvaj boze. Zao mi sto moram da gledam ove u crveno belom dresu.
(mufljuz, 16. oktobar 2018 20:56)

Zašto minusi čoveku? Čovek lepo kaže da Partizan nema igru, pa je zbog toga prinuđen da gleda Zvezdu. Ja bih to pohvalio. Plus za iskrenog Grobara.

NoName

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали!
(кацпизачио, 16. oktobar 2018 20:56)

Mnogo je bolje ovako, nego da navijam za Olimpijakos. Mene oni ne zanimaju. A navijači će doći. Tiha voda breg roni, momče.

Sofronije

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58

Večeras 9/89 poena ruskih igrača u pobedi CSKA protiv Makabija u Tel Avivu.
Većeras 6/86 poena izraelskih igrača u porazu Makabija.
Prošle nedelje 15/97 poena turskih igrača u pobedi Fenerbahčea nad Gran Kanarijom.
A sad, šta si ti ustvari hteo da kažeš? Osom da više mrziš Zvezdu nego što voliš Partizan.

Dejan

pre 5 godina

Moram da kazem da bez obzira na rezultate meni je Tomic genijalan lik.I dok ga gledam na utakmicama i njegove izjave i konferencije za novinare covek mi se bas dopada.On i Alimpije kao dan i noc!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Ideja Jugoslavije je bila srpska ideja i težnja.
(činjenice, 16. oktobar 2018 21:36)

Budalaština!
Srpska vojska nikada nije ginula za tu ideju, ona je naturena od VB posle velikog rata!
Jugoslavija=grobnica!

Vlada

pre 5 godina

Zvezda uopste nije dominantna kao sto se forsira u medijima. Svaka cast na nizu pobeda ali sada su dobili Andoru nimalo ubedljivo,pre toga ocajno sa Monakom a prica se da su kalibar za EL. Ne bih se slozio,smatram da ova ekipa u EL ne bi imala vise od pet pobeda,bolje je sto igraju EK.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Admiral, 16. oktobar 2018 21:35)

Decko, Zvezdin tim je na samo dva igraca od toga da bude vrlo jak tim u Evroligi sa pretenzijama na F8. Zamisli da umesto Covica i Keselja imamo jos jednog odlicnog pleja i kombo igraca za poziciju 3-4?!

Takva ili slicna pojacanja se planiraju na zimu ili rano prolece da budemo apsolutno sigurni da su i ABA i kup i srpska titula nasi. samo polako, brojte nase pobede i mislite da nismo dovoljno jaki...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Dzikic ponovo pusing,a i Bokan,xexe 
(kikiriki semenke, 16. oktobar 2018 21:10) 
Briga Budućnost za neke male klubove koji igraju cipiripi kup
(Koja, 16. oktobar 2018 21:25)

Bar bih precutao nakon onih +26. U stvari +16.

Hmm

pre 5 godina

Ne diraj telefon ni u pauzama. Ostavi glas na Severu, kućo!
(VuKaŠiN, 16. oktobar 2018 20:04)

More,ako si mi rekao...
Kućo,ne želim da budem deo,a ni glas bande sa severa...kućo...

KAZNA KRU

pre 5 godina

Simanićev učinak večeras je bio jedno veliko NIŠTA, a nije bio mnogo bolji ni u prethodnim mečevima! Ljudi, nama fali back up četvorka, ne može Faje u svakoj ozbiljnijoj utakmici da tera po 40 minuta, a da se u jednom trenutku ne povredi i šta ćemo onda? Ko će nam biti rezervna opcija, ovaj anemični Simanić?! Hitno je potreban neko na četvorci i jedan plej! Kešelja i Radanova nek proslede nekome, bilo kome!

Darko

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали!
(кацпизачио, 16. oktobar 2018 20:56)

Nemojte ni da dolazite. Neka nas bude 3 hiljade al normalnih. Godinama bojkotujete ABA ligu kroz koju se odlazilo u EL a na evroligaškim utakmicama najveći uspeh vam je bilo urlanje na himnu EL. Kada vas nema mogu da uzmem kokice i sokiće i odvedem sina da na miru gledamo utakmicu.

Sasa

pre 5 godina

I da, Bodibonde...Zagorac ima platu 300 hiljada. Ja mislim zasluzeno. Samo se pitam, zasto vasa uprava nikada, ali nikada nije spomenula koliko neki igrac ima platu?

NoName

pre 5 godina

Ova legija stranaca u Zvezdi Idea nema pojma, sreca njihova sto u Evrokupu imaju laganu grupu, nema Efesa, Barse, Baskonije, Darusafake, Armanija... Da neko od njih ovde bila bi druga prica.
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 20:53)

Nema ni Trenta. Sa njima bi bilo čupavo. Verujem da bi Trento pobedio. Ipak je to TRENTO.

KRIGER

pre 5 godina

Trentovanje Andore, ali šta ćete, neki trentujemo, a neke TRENTUJU, trentuju ih čak i mornari i razni drugi Popaji

buuuahahahahahahahahahahahaha...

EUFORIJA

pre 5 godina

Sad pisem da bi se prestalo sa nagadjanjem. Budzeti ove sezone, igraci plus strucni stab. Cedevita 8 miliona evra, Buducnost 5.5, Crvena Zvezda 4, Partizan 2.8.
(Uros, 16. oktobar 2018 21:48)
Hajde za ova prva tri, a gde si nasao partizanov budzet? Oni ga kriju godinama, ni CIA ne moze da ga provali.

Kit Karson

pre 5 godina

A sad, šta si ti ustvari hteo da kažeš? Osom da više mrziš Zvezdu nego što voliš Partizan.
(Sofronije, 16. oktobar 2018 22:08)

Ne, ne, ne. Partizanov tim u EL sa, između ostalog, Bertansom, Žofrijem i Leom je bio nacionalna izdaja, potop srpske košarke. Taj pomenuti CSKA i Makabi igraju EL, kao i tadašnji Partizan. Posle je bilo smejanje koliko stranaca kada se igra Cipiripi. Karma, karma.

Duka

pre 5 godina

Molim ove navijače Igokeapartizan što vode Zvezdinu statistiku na svakoj utakmici, da mi kažu koliko Zvezda ima pobeda i poraza od početka sezone...kad već prate mora da i to znaju...hahaha

Papilon

pre 5 godina

Čović,Lazić,Radanov,Dobrić,Simanić i Ristić zajedno 13 poena.Sjajno,nema šta.
Zvezdana groblje domaćih igrača.
(Statuskan, 16. oktobar 2018 22:13)

Boli jel' da ? Kad vidis da navijas za mali nesposobni klubic i onda od muke izmisljas neku bezveznu statistiku. Ajd' nam molim te napisi koliko gledalaca je u hali bilo u belim patikama, sa koliko godina se zaljubila prvi put Cirbesova surnjaja i od koje godine Reglandov deda nosi naocare.

Rajko

pre 5 godina

72 poena stranci, 13 domaći.
(MarcoPolo, 16. oktobar 2018 22:36)

Haha,posle geometara sad ste postali i matematicari..idi peglaj odavde i prati svoju NO LIMIT ekipu ..jedne godine smo imali srpsku petorku,vi ste imali duplo vise stranaca a dinara vec 5 godina nemate,ove godine su stranci,sledece ko zna..znas li sta je bitno?!Da ste vi tu gdje jeste!Da nam ni blizu niste!Samo vi racunajte i mjerite linije i uglove,mi cemo da slavimo titule!

EUFORIJA

pre 5 godina

Zvezda pobedila, Dzile pukao, Radonja izdominirao - tesko vece za grobare. Ali Radonjin engleski nakon utakmice...napredovao je... Kakav kralj!

santa justa

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали! (кацпизачио, 16. oktobar 2018 20:56
Ne vracajte se nikad, ne trebate nam. Ima nas gancija sasvim dovoljno. Kosarka je sport obrazovanih i pristojnih ljudi.

sryugos

pre 5 godina

Malo da ti pomognem,prosle godine u Lokomotivi je igrao za 900000€. 
Ove godine ne znam ali za 300 sigurno ne igra..
(Miodrag, 16. oktobar 2018 20:32)

Malo da ti pomognem, igra za 5 miliona i helikopter Mi-35 gratis koji dobijamo od Rusa.
Nisu neki culi za pobede u evroligi, za pune dvorane, za obestecenja, sponzore itd.

ljupce

pre 5 godina

da pocnem od sudjenja,ono je tragikomicno.nadjite sudije koje znaju pravila,a ne da se i sami igraci cude sta im se sve svira.lose sudjenje na obe strane.jedina mana su te oscilacije koje se desavaju u serijama.jedan los potez odmah ih evo jos pet-sest.jos je pocetak sezone,sve je to normalno.posle simanica veceras smo dobili i radanova.bravo decko,tako se igra kosarka.faje zvezdin spajdermen,a odzo sek iz vremena orlanda.posebno bih istakao berona.zasto?svi mi koji smo ga gledali prosle sezone u eskisehiru uz sona marsala mogli smo da vidimo kakav je individualac i suter.medjutim,ovde je bukvalno timski igrac sto je fascinantno.izgleda da je tomic opasan autoritet jer naterati berona,reglenda i perperoglua da igraju za ekipu moze mozda dva-tri trenera na svetu.tomic genijalac,sprovodi filozofiju timske igre u cemu prednjaci,mora se to reci, zvezdin spajdermen faje.kakav defanzivac ono nije normalno.jos kad bi lazic dosao sebi pa zaigrao odbranu onako kako ume to bi bio kineski zid.polako ,ima vremena pocetak je sezone.timska igra i timska pobeda.BRAVO MAJSTORI!!!!!!!!!!!!!!

Charles Bukowski

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi. 
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58) 

Sto ste molili da igrate taj Cipiripi kup.Prosle sezone ste imali 1/9 Bolje da ste ostalj u FIBA takmicenju. Kosarka se igra za rezultat a ne za domace igrace i njihov razvoj.Eto tvoj tim ima domace pa se vidi po prosecnom Trentinu, pobedom nad Zenitom bez tri najbolja igraca i na kraju Mornar a tek sutra?

Herakle

pre 5 godina

Treba biti realan. Crvena zvezda je ove godine kao i cela Aba liga na euro cup nivou. Nema ekipe koja bi igrala evroligu i imala vise od 6, 7 pobeda. Ovu godinu treba iskoristiti da se osvoji aba a u Evro cupu dogura bar do 1/4 finala zbog jakih utakmica kroz koje bi se profilisalo ko moze ko je da igra i sledece gldine do selktovati sa 3 igraca za evroligu. Ono sto je definitivno da smo pokriveni na pleju Regland, Beron, Radanov kao i na centru Cirbes, Odzo, Ristic. Ono gde je potrebna do selekcija je pozicija 2, 3 i 4 kada priicamo o evroligi. Probati Simanicu ugraditi samopouzdanje i osposobiti ga da igra pravu kosarku. On mora da vude srpski Janis sa ovim visinom na poziciji 3 i 4.
Ono sto je razlika u odbosu na proslu godinu jeste centarska linija koja je oce godine mnogo ozbiljnija kao i pozicija pleja pogotovo odbranbeno. I sa onakvim timom smo imali 11 pobe u evroligi padali su Makabi, Real, Barsa. efes ,Armani dva puta, Zalgiris, Valensija 2 puta, olimpijakos, Unikaha i nekoliko meceva na jednu loptu. Sto sa ovim timom uz 2,3 pojacanja moze biti 15,16 pobeda i ulazak u 16. Ne bih poredio Alimpijevica I Tomica. Drugi je bio dobar igrac, sa dovrom karijerom, iskusbiji je, kalio se u olimpijakosu kao pomocnik i ima veci renome i samim vece postovanje i zna kosarku. Alimpijevic miskim da je imao jedan kiks i to je finale koje nije smeo da izgubi sve ostalo a pogotovo i evroliga je prebacio.Daleko od toga da onih 11 pobeda u Evroligu nisu uspeh, i te kaoo jesu.

Kovalski

pre 5 godina

Bravo momci,serija se nastavlja...Kao sto Tomic rece posle pobede u Podgorici da smo tek na 50%,ima dosta oscilacija,ali ne sumnjam da ce t9 b8t7 sve ok..Za to vreme Busucnost na 0-2...ovoga put i Darusafaka uze meru crnogorcima...Nema sta,akp dobiju makar 3 utakmice bice podvig...

istina

pre 5 godina

Među Zvezdašima se košarka nije primila i to mora da se prizna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Corto, 16. oktobar 2018 19:42)

kod Zvezde nema besplatnih karata i karte su kod zvezde 50% skuplje (da ne pricam o seznoskim kartama)

I za razliku od vase uprave koja daje vodjama 2.000-3.000 sezonskih da ih ovi tapkaju upola cene, to kod Zvezde ne postoji!

sasa the red baron

pre 5 godina

NISTA::
Milan Tomic koga god da stavi na parket, ovi ne mogu da prime 80, sve tekme smo ispod! Mislim da nam je prosek oko 73 primljena poena, i nije bas da smo ni zavlacili, razvalismo Buducnost u Podgorici, i otaljasmo sve drugo, ali ovo sad je 13 pobeda uzastopno, i kapa dole za Tomica! Trenercina nam stigla kakvog jos dugo nismo imali. Sve kesha sto se ima, dati njemu! Odmah potpisati ugovor, ne cekaj nista.On je covek koji nas moze odvesti do vrha. Mi ove sezone mozemo pocistiti sve, bukvalno sve sto igramo.

Sabre

pre 5 godina

Jednostavno pobednicki mentalitet i to je to, bravo momci!

E ali grobarska patnja na ovu dominaciju. Prvo, niste vi Zvezda, vi ste FMP. Onda kada ih prozoves zasto onda tako srdacno prate FMP onda krece prica sad ce da vas razbiju. Onda kad nas ne razbiju onda cekajte vi. Onda kada ne docekamo krece prica "gde su poeni srpskih igraca". Sta je sledece zebrice, pitam se? Patnja se svakako nastavlja...

Superbike

pre 5 godina

Pobedice Zvezda Idea, Idea, sa vama kroz zivot ali i utakmice hihihi.
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 19:42)

Jos si na tastaturi? Devojka to nece da trpi
(zuja, 16. oktobar 2018 19:55)

Kakva bre devojka?! :)))
Dečko, i to "tobdžija", nece više da trpi! :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RedStarForever, 16. oktobar 2018 20:43)

Само да додам, хахахахахаха !!!

Snake

pre 5 godina

Utorak 16.10.2018 | 18:20 -> 20:57 | Izvor: B92

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE
(John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50

I ja bih voleo petorku Jovic,Guduric,Dangubic,Kalinic,Kuzmic ali ta petorka prijatelju kosta mnogo vise nego ona koju si ti naveo.
Sto se utakmice tice dosta oscilacija i nepotreno izgubljenih lopti ali vazna je pobeda.Stranci rade posao zasto su placeni.Domaci igraci da uce od kolega,da vredno rade pa da sledece godine imaju vise minuta i poena.

Laki

pre 5 godina

Veliki Jugosloveni-grobari se pitaju gde su nam Srbi! Pa pametni su otišli u inostranstvo još kada je Tita noga zabolela. Ko vredi on je otišao. A vi grobari sa ovom treš ekipom i kintom koju imate pravo na Crnokosu. To vam je mera. Borac iz Čačka je ipak mnogo jak.

MT Vračar

pre 5 godina

Sacekacu jos neko vreme ali sve se cini da je pun pogodak i on i izbor igraca, Cak kazu da su po ceni iza Buducnosti ,Cedevite a u rangu Partizana
(zemunski kej, 16. oktobar 2018 21:28)

Heh, da li sam to dobro razumeo, Zvezdini iskusni, formirani EL igrači i reprezentativci su po ceni u rangu Partizanovih pojačanja sa koledža koji prvi put vide Evropu? OK... stvarno više od vas ništa ne bi trebalo da me iznenadi, spinujete k'o vođa vam!

sasa the red baron

pre 5 godina

NISTA::
Milan Tomic koga god da stavi na parket, ovi ne mogu da prime 80, sve tekme smo ispod! Mislim da nam je prosek oko 73 primljena poena, i nije bas da smo ni zavlacili, razvalismo Buducnost u Podgorici, i otaljasmo sve drugo, ali ovo sad je 13 pobeda uzastopno, i kapa dole za Tomica! Trenercina nam stigla kakvog jos dugo nismo imali. Sve kesha sto se ima, dati njemu! Odmah potpisati ugovor, ne cekaj nista.On je covek koji nas moze odvesti do vrha. Mi ove sezone mozemo pocistiti sve, bukvalno sve sto igramo.

BVB

pre 5 godina

U pravu je Tomic, nismo jos ni na 50% spremnosti. Tek je pocetak, kako sezona bude odmicala i forma ce se podizati. Dobar tim, a sto je mnogo bitnije odlican trener.

Nebojsa

pre 5 godina

Sta je Lazicem kad on misli da se trgne , nezna se gde je losiji u napadu ili odbrani .Izgubio je na samopuzdanju , plasi se da sutne , pokusava sa nekim ulazima pod kosem i to zabrlja. Covic neznam sta trazi u C.Zvezdi , muci se da prenese loptu preko polovine terena , nema njegovih koseva itd. Cirbes plasim se da je promasaj vecereras katastrofa los i pravio je pocetnicke greske.
Zapalo mi je za oko da od pocetka sezone izvodjenje auta, nebitno da li ispod kosa ili sa polovine terena. Svaka utakmica od dve do tri lopte prilikom auta lose izvedene ili su nam protivnicke ekipe oduzeli loptu , ovo mora da se popravi ili nam se ne pise dobro.

BODIBOND

pre 5 godina

A kad Partizan dolazi na red???
(Djuro, 16. oktobar 2018 21:22)

Nadam se sto kasnije, meni vec nije dobro kad pomislim sta nas ceka.

Admiral

pre 5 godina

Zvezda uopste nije dominantna kao sto se forsira u medijima. Svaka cast na nizu pobeda ali sada su dobili Andoru nimalo ubedljivo,pre toga ocajno sa Monakom a prica se da su kalibar za EL. Ne bih se slozio,smatram da ova ekipa u EL ne bi imala vise od pet pobeda,bolje je sto igraju EK.

vozd1997

pre 5 godina

Kao grobar cestitam zvezdi igraju po meni najbolju kosarku za gledanje u poslednjih nekoliko godina lepo je sve to upakovano malo mi ubada u oci mali broj navijaca.Zvezda sigurna u finalu aba lige a nadam se da cemo mi biti isto u finalu mada kakav je canak ko djukic kad ne ide nista ajde novice kao djukic saleta ilica tesko cemo doci do finala do f4 hocemo al finale tesko.

pivljanin

pre 5 godina

Ajmo Andoro, jos ima nade.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 16. oktobar 2018 20:52)

Nada je jedino što vam je ostalo.

One night in May

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)


Jedan klub igra za pobedu, a drugi za poene srpskih igraca.
Jedan klub ima takmicarsku ambiciju, a drugom je vazno samo da ucestvuje.
Jedan klub nize pobede, bez poraza od pocetka sezone, a drugog zatrpavaju i znani i neznani.

A oba kluba imaju identican broj igraca koji nemaju srpski pasos!

zzz

pre 5 godina

Na misice, ali pobeda je pobeda. Samo imam jedno pitanje : dokle vise Lazic i Covic pre Radanova, Dobrica i Davidovca? Najbolje da i Keselj malo igra da ne mora ni Simanic da ulazi. Ne sumnjam da Tomic zna sta radi, ali ako vec imamo 5/6 stranaca, koji su kvalitetni, ne moraju domaci stari ispodprosecni igraci da uzimaju minute mladim talentima. Lazic toliko gluposti pravi da bih rekao da je Dobric cak bolji i u odbrani, a u napadu za njega Branka on je Steph Curry. Radanov takodje ne sumnjam da zna bar prevesti loptu i pozvati akciju, jer to Covic uglavnom jedino i radi.

Konstatacija

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58

Koliko je bilo turskih igrača bilo u sastavu Fenerbahčea pod Željkovom palicom,pre par dana u prvom kolu EL i koliko su poena postigli?
Hoćeš da ti kažem?Ukupno 2(dva) igrača,koji su postigli 7 poena...i? Da li to neko broji ili se računa da je Fener bio prvak Evrope a možda i ponovi i koga briga odakle su,dok igraju za grb određenog kluba.
Taj kup ste vi tako krstili,dok ste bili državni projekat a Zvezda igrala u njemu a kasnije vam je to stavljano na nos jer ste uvek ispadali glupi u društvu i sve što ste peckali zvezdaše,vratilo vam se duplom merom.

sine

pre 5 godina

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50

Ako ti smeta strana petorka onda se bar potpisi kao neki srpski kralj

Branko

pre 5 godina

Ljudi svasta zaista pisu. Ovo nije fudbal, Andora je ozbiljan klub, sa vecim budzetom od Zvezde. Znam kako zvuci ime Andora, ali to je zbog fudbala. Zapamtite, svaki tim moze lako da se oklizne protiv njih. A videcete tek u Monaku, kome se isti rugaju, koliko ce tamo biti tesko ostalima pobediti, dobar tim, cudna dvorana, lopta izlazi iz kosa olako, tvrdi obruci.

zemunski kej

pre 5 godina

Mislim da sam u jednom komentaru bio skeptican prema dolasku Tomica u Zvezdu misleci da nije bio prvi trener u Olimpijakosu, Pogresio sam ,proslo je vec neko vreme ovaj covek ima ucinak 100%, I to je neverovatno.Sacekacu jos neko vreme ali sve se cini da je pun pogodak i on i izbor igraca, Cak kazu da su po ceni iza Buducnosti ,Cedevite a u rangu Partizana

Стара школа

pre 5 godina

Звездаши броје победе (14/14), а комшије статистичари нам броје поене играча. То је лепо, брзо ажурирају статистике...

Charles Bukowski

pre 5 godina

Навијам за Звезду, али срамота је да немамо ниједног домаћег играча који нам је значајан. Слаба је утеха што је и Партизан некад имао све странце у првих пет. Звезда сад треба бар да Симанића форсира, да добија 25-30 мин. у просеку.
(aco, 16. oktobar 2018 21:31)

Kada ti budes sedeo na klupi Zvezde onda forsiraj samo nase igrace

Toliko

pre 5 godina

Kažu purgeri pre oko mesec dana,šampioni pripremnog perioda,videćemo vas kad počne sezona.Izgleda da je još pripremni period jer ne stajemo,bijemo ko dođe na red. Počela? Ok,ništa...pozdrav!

Filip

pre 5 godina

Da li ja jedini vidim, ali zaista ima nesto posebno u gospodinu Milanu Tomicu. Mnogo zna, a karakter i ljudskost, i da kazem vic, su zaista sjajni.

aco

pre 5 godina

Навијам за Звезду, али срамота је да немамо ниједног домаћег играча који нам је значајан. Слаба је утеха што је и Партизан некад имао све странце у првих пет. Звезда сад треба бар да Симанића форсира, да добија 25-30 мин. у просеку.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje!

Kurs iz engleskog

pre 5 godina

..sto se tice ambijenta u hali, s'obzirom na protivnika i takmicenje, puna kapa.
Razmazili su nas, a to znaci da kidaju. Protiv zvucnijih imena bice krcato.

činjenice

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje!
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11)

Ako dozvolite, samo da Vas korigujem:

Nije to klub propale jugoslovenske ideje,
to je klub koji je nosio ime JSD kako bi oprao
biografije onima koji su bili na drugoj strani
tokom 2. Svetskog rata.

Ideja Jugoslavije je bila srpska ideja i težnja.

Spale

pre 5 godina

Kite ti si se bas opteretio sa brojanjem poena srpskih igrača. Opusti se, da imamo lovu mi bi čuvali srpske igrače i ne bi dovodili polovne strance, ali nemamo toliko da bi odbili milion za Kalinica, pa Gudurica. Ne bismo dali Kuzmica Realu, Jovica i Dangubica Bayernu, Bobija u NBA, Simona.. Voleli bi i mi da su oni tu, pa još da vratimo Nedovica i Bjelicu i da osvojimo Evropu, ali ne vredi, mora ovako. Ti nastavi da brojiš te poene, nije loše da neko i to radi, obaveštavaj redovno. Pozdrav.

Skorpion

pre 5 godina

.....samo da nam ne zapadne svemocni Zenit...
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10)

Mene vise brine Trento, sto ti umeju da "trentuju" to se ne moze opevati ni u pesmama Mitra Mirica.

Sabre

pre 5 godina

Sabre... Jel to onaj fmp sto vas redovno dere u kls...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ben ben, 16. oktobar 2018 21:40)

Decko, nauci da citas, molim te. Sa razumevanjem.

Toto-ko-tunjo-djecarcu-Kitu

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)

Slabo pratis Kite. Cipiripi je frakcijsko delo nastalo u trenutku magovog ushicenja. Pogledaj komentare na vesti o izjavi "da je Partizanov prolaz u EL omaz i Zvezdinom ucescu. Tako se rodio "Cipiripi". Nije problem za nas, nekad EL, nekad Cipiripi, sta da se radi... Problem je za vas. Otkad patentiraste taj naziv, nikako da se oslobodite Cipiripija. Sto se prebrojavanja krvnih zrnaca tice, shvatam da je Lovernj najveci Srbin van Srbije i da dok je frakcijama tako odgovaralo nije smetalo pola francuske reprezentacije i gomila stranaca. Sada smeta. Sad se kuka. I treba tako. Sportski pozdrav kme, kme!

Borky

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi. 
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58) 

Hahah pa vi ste ga krstili tim imenom kad ga je Zvezda igrala posto je ispala sa 4 pobjede iz el a vi prosli sa 2+pustio nas Zeljko.

santa justa

pre 5 godina

Ali sudije??? Umalo nisu unistile utakmicu. U 1. cetvrtini 3 faula ukupno a u 5min poslednje cetvrtine 10 faulova. Katastrofa za obe ekipe. Moracemo da se naviknemo da kad se igra duplo kolo EL ovde ce biti stvarno “no name” sudija. Na misice dobismo ovo veceras ?

Sofronije

pre 5 godina

Dragi Grobari, 3x3+5=14. 3 pobede na Superkupu, 3 u Evrokupu i 3 u ABA ligi plus 5 u p resezoni to je 14:0 i jedan trofej. Ima li neko od vas hraborsti da sabere vaše dosadašnje rezultate?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje! 
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11) 

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17)

Šta misliš da li Real, Fener, CSKA broje poene domaćih igrača?
Ipak je to samo običan kompleks navijača jednog malog kluba, poslednjeg bastiona jedne umobolne ideje o bratstvu i jedinstvu!
Kakva ideja takvi i navijači!
Ne

Skorpion

pre 5 godina

Dragi Grobari, 3x3+5=14. 3 pobede na Superkupu, 3 u Evrokupu i 3 u ABA ligi plus 5 u p resezoni to je 14:0 i jedan trofej. Ima li neko od vas hraborsti da sabere vaše dosadašnje rezultate?
(Sofronije, 16. oktobar 2018 21:10)

Nemaj tako Sofronije, nemoj tako sa "institucijom", pa oni su VEC izjednacili briljantni rezultat od jedne pobede koji su postigli prosle sezone u "cipiripi" kupu. Nije to malo ostvarenje, polako, mozda za koji mesec uspeju postici jos jednu pobedu, zamisli koja bi to radost bila, al' bi se onaj "busadzija" busao.

Uros

pre 5 godina

Sad pisem da bi se prestalo sa nagadjanjem. Budzeti ove sezone, igraci plus strucni stab. Cedevita 8 miliona evra, Buducnost 5.5, Crvena Zvezda 4, Partizan 2.8.

oberin martel

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)

Pa vi ste bili kumovi i to u vremenu kada ste igrali EL i mislili da ćete samo je igrati još 150 godina.

NoName

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje! 
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11) 

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17)

Nije ništa, tih 13/85 nam je donelo 14/0 za sad. Malo li je? Nego, je l selektor gledao Zagora u Baru?

Kit Karson

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje!
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11)

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?

Borky

pre 5 godina

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE 
(John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50

Ne moze Zvezda napraviti srpskih igraca koliko europljani mogu kupiti a Zvezda ima ambiciju da osvoji sve trofeje pa ne trpi prosjecnost tipa Zagorac,Marinkovic,Gagic itd. 

Zoran

pre 5 godina

Mislim da jedno 6 put pisem. Jako se brinem, i pored zaista dobre hemije u timu i kvaliteta, ne dao Bog ako se Regland povredi. Ljudi da li neko slicno razmislja? On je motor, covek tim, klacer.

Borky

pre 5 godina

Dobra pobjeda,Andora jako nezgodna ekipa.Dva utiska:nisno slomili utakmicu 2x a trebali smo i Regland predugo na klupi pa kad se vratio totalno je bio van ritma.
Bodovi se pisu i to je najvaznije.

zzz

pre 5 godina

Tomic je svakako neuporedivo bolji od trenera u pokusaju Alimpijevica, ali sto se tice individualnog kvaliteta igraca, proslogodisnja ekipa je definitivno bila jaca. Jeste da je stil igre Zvezde sada potpuno drugaciji, ali Tomic bi sa proslogodisnjim timom izdominirao. Kako god, sacekajmo bar kraj polusezone, pa cemo videti kakvi smo ove god.

Miodrag

pre 5 godina

sryugos@
Pa normalno zaslužuje. Sta mislis koliko košta?
Malo da ti pomognem,prosle godine u Lokomotivi je igrao za 900000€.
Ove godine ne znam ali za 300 sigurno ne igra..

oberin martel

pre 5 godina

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50)

Ha,ha... koliko ste postali jadni. A MeKejleb, Roberts, Aleks Marić, Veseli, Vesterman, Lovernj, Bertrans... jesu li i oni bili ponos Srbije?

BODIBOND

pre 5 godina

Ova legija stranaca u Zvezdi Idea nema pojma, sreca njihova sto u Evrokupu imaju laganu grupu, nema Efesa, Barse, Baskonije, Darusafake, Armanija... Da neko od njih ovde bila bi druga prica.

belgrado

pre 5 godina

vi u srbiji se i dalje trolujete sa tim fmp forama? pa to bilo aktuelno pre 10 godina kada je to bilo in, e jeste zaostali na ovom podrucju, dok svet ide napred vi i dalje u mestu lol
(moca, 16. oktobar 2018 19:26)

A sto ti ne ides napred sa svetom,
nego dolazis ovde da stojis u mestu?
Bari je bio u proslom veku, pa se jos prodaje, to se zove rivalstvo.
Bolje lezi ranije, mora trava da se sisa po savremenom svetu :d

VuKaŠiN

pre 5 godina

Gledaj utakmicu zato si tamo ili da opališ koji selfi pa da pričaš ortacima iz osnovne da si huligan 
(Mare je, 16. oktobar 2018 19:26) 

Nisam znao da mora da se gleda na teren i u pauzama izmedju cetvrtina i tokom tajm auta...
(Hmm, 16. oktobar 2018 19:45)

Ne diraj telefon ni u pauzama. Ostavi glas na Severu, kućo!

mairondrake

pre 5 godina

hahahahaha kakvo sudjenje...Da postoji neki super faul koji daje 5 bacanja Andori, dosudili bi ga na -4.....Sramotno sudjenje, ali dzaba sve.

veliki strumf

pre 5 godina

Ja stvarno više ne vidim svrhu igranja Lazića. Čovek u napadu okean sa broda ne može da pogodi. U odbrani isto više malo čemu služi - uglavnom pravi glupe, nepotrebne faulove, košta nas suviše često 3 penala, bije, ispada... Samo šteta od njega.

кацпизачио

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали!

hronicar

pre 5 godina

@belgrado

naravno da mora da se plati karta.to se samo kod velikog maga delile karte vodjama za casove ljubavi pa svi znamo kako je to zavrsilo.

Лепи Цане

pre 5 godina

Ma jok, evo brojimo koliko ima gledalaca.
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 19:38)

Доконих ли људи... у чему им живот пролази...

Realno

pre 5 godina

Uđe Čović i mi smo u minus fazi.Izbaci ga Tomić,povedemo 14 razlike,uđe Lazić,oni nam priđu na 2 poena.Povedemo sa 6 a on ubaci i Čovića a Lazić ostane u igri...živ nisam šta nas očekuje sa njima dvojicom do kraja.Bolje Radanov da menja Reglanda pa i ako pogreši,mlad je,perspektivan,može mu se oprostiti ali ova dvojica...

asdf

pre 5 godina

Hocemo li na jednoj iole bitnoj utakmici(Evropa, neki derbi u Jadranskoj) sutnuti vise bacanja.
Ja bi cak bio zadovoljan da sutnemo malo manje bacanja od protivnika. Trenutno stanje 18/7 bacanja.

Duca

pre 5 godina

Ovaj Kuzmanovic je tako los komentator/strucni konsultant ili sta god da je. Ponizava igrace suprotne ekipe i tako providno i cesto navija za Zvezdu kao da je reprezentacija. Sudije po njemu mogu samo protiv Zvezde a kad dosude nesto za Zvezdu onda cuti. Pa i da je reprezentacija, daj malo zanimljivih informacija i kanje netrpeljivosti prema protivniku. Ovo sto on radi moze svaki prosecan poznavalac kosarke. Neprijatno mi je da ga slusam, trazim strimove zbog coveka. Bar Kovacic nije tu

Kuki

pre 5 godina

Nazivamo sebe sportskom nacijom. Hvalimo se kako nasi klubovi imaju milionske armije navijaca.
Valda kao spirtska nacija, osim onih pijedinaca koji postizu vrhunske rezlutate, treba da postoje da postoji dobar deo ljudi koji to prati. Armija navijaca koji napune halu od osam hiljada mesta. Oznacavaju se navijacke grupe kao krivci. Pustite sacicu tih navijackih grupa, placenika, nazovite ih kako god hocete. A gde su jos dva miliona navijaca? Zar treba da od sacice tih ljudi zavisi atmosfera u hali?

I jos bih dodao jos nesto sto se tice nas kao spirtske nacije. Vise je srpskih zastava bilo u Kini, nego na mecevima Dejvis Kupa, Rumuni su napunili stadion u utakmici sa nama, a daleko od toga da su fudbalska vele sila i da im cvetaju ruze u savezu i drzavi. Ima jos mnogo primeta kao sto su atletika, razne kvalifikaocione utakmixe u raznim sportovima.

alek

pre 5 godina

Stub Srbstva ima više stranaca od evroligaških ekipa!I posle nema nijednog reprezentativca , ali je uvek tu neki Tole koji je kriv za to!

FMP

pre 5 godina

Reglend,Beron,Perperoglu,Faje,Cirbes,Odžo...Vise nisu panteri sad su CZFMP Legionari.Covke Barkli,Laza Trica i Dobric tek da se kaze da ima nasih

Zuja

pre 5 godina

Fmp je legija stranaca.
(Osnivaci Krcun i Bugarcic, 16. 

Tebi ako je do domacih igraca gledaj Cerak Beobasket.Vi ste puni domacih pa vas zato samara Mornar a sutra Valencija

veliki strumf

pre 5 godina

Cirbes totalno pogubljen - veze nema ni u napadu, ni u odbrani. Neverovatno da ga Tomić ovoliko dugo drži u 3/4. Od +14 prave nam seriju i dolaze samo na 4 razlike i on tek tada traži tajm aut. Potpuno neozbiljno.

veliki strumf

pre 5 godina

Samo vi brojte navijače, vi kojih na JNA samo na derbiju dođe više od 2000, koji zadnjih godina niste ni dolazili u Pionir, a nećete ni ove kad zaredjate sa porazima. Samo brojte, ali mi imamo skor 3-0, a vi ćete od sutra 1-2, iako su nas sudije urnisale i sudile gomilu nebuloznih, nepostojecih faulova. Gomilu!

Inače, Cirbes, Lazic i Covic igraju daleko, daleko ispod nivoa potrebnog za Evrokup. Cirbes za sada ogromno razočaranje - gomila propusta u odbrani, masa prodatih lopti, faulovi u napadu, promaseni ziceri... Nije se sastavio od početka sezone.

RedStarForever

pre 5 godina

Pobedice Zvezda Idea, Idea, sa vama kroz zivot ali i utakmice hihihi. 
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 19:42) 

Jos si na tastaturi? Devojka to nece da trpi
(zuja, 16. oktobar 2018 19:55)

Kakva bre devojka?! :)))
Dečko, i to "tobdžija", nece više da trpi! :)

Miodrag

pre 5 godina

Ljudi pa ovaj Kuzmanovic i komentator su stvarno smesni...
budimo realni 75%laziceve odbrane je faul. ...pitanje kakav opsti kriterijum zauzmu. Jeste da je nas i da smo pristrasni. Ali bivsi kosarkas stvarno smesno,ponekad neprijatno
budimo realni on bi bio bolji za rukomet,pivota da igra ..mogao bi brzo i u prvi tim. Ozbiljno mislim.

Džoni

pre 5 godina

Zvezda je odličan tim ove sezone. Ako ne krene dobro ovima iz prve postave malo izrotiraš i neko će da proradi. Klupa nam je odlična i za svaku poziciju imamo adekvatnu zamenu. Možda na pleju Čović nije u rangu Reglanda ali i on odradi solidno dok loptu mogu da prevedu Nenadić, Beron, Dobrić i Davidovac. Na 4 ako ne ide Simaniću i Fajeu tu je da uskoči Perperoglu tako da je tim skockan samo tako!

052

pre 5 godina

@Samo bih zamolio nekoga da me podseti zasto nema organizovanog navijanja?  
Hvala unapred 
(Czv4ever, 16. oktobar 2018 19:01) 
Nije potrebno organizovano, nego spontano navijanje!

Hmm

pre 5 godina

Gledaj utakmicu zato si tamo ili da opališ koji selfi pa da pričaš ortacima iz osnovne da si huligan
(Mare je, 16. oktobar 2018 19:26)

Nisam znao da mora da se gleda na teren i u pauzama izmedju cetvrtina i tokom tajm auta...

O.T.A.N.

pre 5 godina

Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit...
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10)

Ma jok, evo brojimo koliko ima gledalaca.

KGB

pre 5 godina

@ Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit...
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10)

Ili još gore Mornar

Gilsy

pre 5 godina

Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit... 
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10) 

Ma jok, evo brojimo koliko ima gledalaca.
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 19:3

Malo BODIBOND malo O.T.A.N da zavaras trag.Gledalaca 3452 .Zvanican podatak

sportjemanipulacija

pre 5 godina

Mozda se narod pomalo doziva pameti..Mozda shvata da je sport besmislica, pranje sumnjivih para i navlaka za sirotinju. Nadam se da ce hale i stadioni uskoro biti prazni.

we are the champions

pre 5 godina

Sinoć sam sanjao da RTS otkupio sva prava.Za sva moguća takmičenja,...Okupio najjače sportske novinare u Srbiji.I u tom momentu zazvoni sat,...

moca

pre 5 godina

vi u srbiji se i dalje trolujete sa tim fmp forama? pa to bilo aktuelno pre 10 godina kada je to bilo in, e jeste zaostali na ovom podrucju, dok svet ide napred vi i dalje u mestu lol

joks

pre 5 godina

Samo bih zamolio nekoga da me podseti zasto nema organizovanog navijanja? 
Hvala unapred
(Czv4ever, 16. oktobar 2018 19:01)

Zato što klub iz Železnika nikad nije ni imao organizovano navijanje.
Sportski pozdrav :)

Košarkaška lopta je preskočila Drinu

pre 5 godina

Zvezda više pobeda u dve utakmice evro kupa nego partizai u deset prošle sezone, ahahahaha.. 
(piki, 16. oktobar 2018 18:36) 

Zvezda? 
Hahahahahahahahahahahaha, znamo se :) 
Napred, napred Rotokoš!
(moca, 16. oktobar 2018 19:19)
Ne znamo se. Tvoj klub ZVANIČNO NE POSTOJI OD FUZIJE IZ 2007 GODINE SA IGOKEOM. Informiši se pa se onda podsmevaj

moca

pre 5 godina

Zvezda više pobeda u dve utakmice evro kupa nego partizai u deset prošle sezone, ahahahaha..
(piki, 16. oktobar 2018 18:36)

Zvezda?
Hahahahahahahahahahahaha, znamo se :)
Napred, napred Rotokoš!

zuja

pre 5 godina

Pobedice Zvezda Idea, Idea, sa vama kroz zivot ali i utakmice hihihi.
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 19:42)

Jos si na tastaturi? Devojka to nece da trpi

sryugos

pre 5 godina

Sad se vec vidi da je Reglend mozak ove ekipe. Zasluzuje lik da igra evroligu lagano. Kad udje Covic u igru i odbrana i napad ne lice ni na sta. Lazic nastavlja da dominira na temu "iznudim gresku protivnika ali zaletim se na prodor u napadu ne znajuci gde cu, ispadnem na seci lopte i stoga primimo trojku".
Dobric i Radanov moraju vise igrati. Davidovac MORA igrati i imati mesto u rotaciji.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Ubaci Radanova vratice ti se bree
(sisojner, 16. oktobar 2018 19:44)
Komentar veceri. Covek je ovo napisao pre nego sto je Radanov dao dve vezane trojke i ukrao loptu. Bravo!

djenka

pre 5 godina

Dobar tim imamo ,ali navijaci izduvani od predhodnih godina prepustite to partizanu oni imaju vecu zelju iskreno ovakva poseta sramota zvezdas sa periferije.

bbshow

pre 5 godina

(Millennium, 16. oktobar 2018 18:43)

Oni su u iz nekog nepoznatog razloga u euforiji na startu ove sezone i to je razlog takve posete. Citave prosle sezone su imali praznu halu, imace je i ove ako vezu par poraza... Nije do Zvezee i Partizana, do ljudi je, ovde se samo pobede racunaju i tada se i podrzava klub koji se voli... Ko ne veruje neka proveri podatke o posetama, to je bar lako dostupno...

Ganci

pre 5 godina

Sto volim kad se ponadaju ovi sto nemaju za koga da navijaju pa samo mrze haha nego ozbiljno nisu losi ovi sipaju nam trojke ko besni ali znamo i mi nesto od toga gazi zvezdo

kole

pre 5 godina

Crveno bela najlepša boja, 
Crvena zvezda moja i tvoja, 
koš po koš, hoćemo još!
(jako i do samog kraja, 16. oktobar 2018 18:54)

Ka narandžastoj malo vuče,
Prodali smo grb još juče,
Pljus, pljus, za Železnik čekamo bus.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Zvezda više pobeda u dve utakmice evro kupa nego partizai u deset prošle sezone, ahahahaha.. 
(piki, 16. oktobar 2018 18:36)

Misliš Igokea...

Mare je

pre 5 godina

gde smo/ste navijači? nije Jadranska liga, nema Omića, igra se Evropa, šta vam je sad razlog odsustva. pozz iz hale
(Bijela, 16. oktobar 2018 18:51)
Gledaj utakmicu zato si tamo ili da opališ koji selfi pa da pričaš ortacima iz osnovne da si huligan

...

pre 5 godina

Samo bih zamolio nekoga da me podseti zasto nema organizovanog navijanja? 
Hvala unapred
(Czv4ever, 16. oktobar 2018 19:01)
Samo bih voleo da me neko podseti zašto nema ljudi sa decom koji inače nisu mogli da dolaze zbogo huligana i ako možete da se odlučite da li navijači trebaju da dolaze ili ih treba proterati.

Janko

pre 5 godina

Ako Zvezda večeras izgubi neće biti srećnijeg čoveka od mene! Vamos espanjos!
(Padovan, 16. oktobar 2018 19:03)
Jao mukica, pa on baš pati

bbshow

pre 5 godina

Ne mogu ova cetvorica na parketu da doprinesu koliko Lazic moze da upropasti! Sem one dve ludacke sezone i energije u odbrani bilo je i jos uvek je mucno gledati sta taj decko igra...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

@ Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit... 
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10) 

Ili još gore Mornar
(KGB, 16. oktobar 2018 19:42)

Ili, daleko bilo, svemoćni Trental(ili tako nešto)...

Millennium

pre 5 godina

Stvarno, ali stvarno treba da nas bude sramota zbog posete. Lupajte minuse, ali pogledajte utakmicu Partizan-Zenit, i ovo sad. Nije naš klub ovo zaslužio.

Блаф

pre 5 godina

Идемо момци, срце на терен и ватра на трибинама. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

Millennium

pre 5 godina

Stvarno, ali stvarno treba da nas bude sramota zbog posete. Lupajte minuse, ali pogledajte utakmicu Partizan-Zenit, i ovo sad. Nije naš klub ovo zaslužio.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Ubaci Radanova vratice ti se bree
(sisojner, 16. oktobar 2018 19:44)
Komentar veceri. Covek je ovo napisao pre nego sto je Radanov dao dve vezane trojke i ukrao loptu. Bravo!

oberin martel

pre 5 godina

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50)

Ha,ha... koliko ste postali jadni. A MeKejleb, Roberts, Aleks Marić, Veseli, Vesterman, Lovernj, Bertrans... jesu li i oni bili ponos Srbije?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje!

Sofronije

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58

Večeras 9/89 poena ruskih igrača u pobedi CSKA protiv Makabija u Tel Avivu.
Većeras 6/86 poena izraelskih igrača u porazu Makabija.
Prošle nedelje 15/97 poena turskih igrača u pobedi Fenerbahčea nad Gran Kanarijom.
A sad, šta si ti ustvari hteo da kažeš? Osom da više mrziš Zvezdu nego što voliš Partizan.

santa justa

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали! (кацпизачио, 16. oktobar 2018 20:56
Ne vracajte se nikad, ne trebate nam. Ima nas gancija sasvim dovoljno. Kosarka je sport obrazovanih i pristojnih ljudi.

NoName

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали!
(кацпизачио, 16. oktobar 2018 20:56)

Mnogo je bolje ovako, nego da navijam za Olimpijakos. Mene oni ne zanimaju. A navijači će doći. Tiha voda breg roni, momče.

EUFORIJA

pre 5 godina

Sad pisem da bi se prestalo sa nagadjanjem. Budzeti ove sezone, igraci plus strucni stab. Cedevita 8 miliona evra, Buducnost 5.5, Crvena Zvezda 4, Partizan 2.8.
(Uros, 16. oktobar 2018 21:48)
Hajde za ova prva tri, a gde si nasao partizanov budzet? Oni ga kriju godinama, ni CIA ne moze da ga provali.

Borky

pre 5 godina

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE 
(John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50

Ne moze Zvezda napraviti srpskih igraca koliko europljani mogu kupiti a Zvezda ima ambiciju da osvoji sve trofeje pa ne trpi prosjecnost tipa Zagorac,Marinkovic,Gagic itd. 

Dejan

pre 5 godina

Moram da kazem da bez obzira na rezultate meni je Tomic genijalan lik.I dok ga gledam na utakmicama i njegove izjave i konferencije za novinare covek mi se bas dopada.On i Alimpije kao dan i noc!

Zuja

pre 5 godina

Fmp je legija stranaca.
(Osnivaci Krcun i Bugarcic, 16. 

Tebi ako je do domacih igraca gledaj Cerak Beobasket.Vi ste puni domacih pa vas zato samara Mornar a sutra Valencija

Darko

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали!
(кацпизачио, 16. oktobar 2018 20:56)

Nemojte ni da dolazite. Neka nas bude 3 hiljade al normalnih. Godinama bojkotujete ABA ligu kroz koju se odlazilo u EL a na evroligaškim utakmicama najveći uspeh vam je bilo urlanje na himnu EL. Kada vas nema mogu da uzmem kokice i sokiće i odvedem sina da na miru gledamo utakmicu.

RedStarForever

pre 5 godina

Pobedice Zvezda Idea, Idea, sa vama kroz zivot ali i utakmice hihihi. 
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 19:42) 

Jos si na tastaturi? Devojka to nece da trpi
(zuja, 16. oktobar 2018 19:55)

Kakva bre devojka?! :)))
Dečko, i to "tobdžija", nece više da trpi! :)

sine

pre 5 godina

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50

Ako ti smeta strana petorka onda se bar potpisi kao neki srpski kralj

NoName

pre 5 godina

Ljudi, ne da nemamo igru nego je sacuvaj boze. Zao mi sto moram da gledam ove u crveno belom dresu.
(mufljuz, 16. oktobar 2018 20:56)

Zašto minusi čoveku? Čovek lepo kaže da Partizan nema igru, pa je zbog toga prinuđen da gleda Zvezdu. Ja bih to pohvalio. Plus za iskrenog Grobara.

Rajko

pre 5 godina

72 poena stranci, 13 domaći.
(MarcoPolo, 16. oktobar 2018 22:36)

Haha,posle geometara sad ste postali i matematicari..idi peglaj odavde i prati svoju NO LIMIT ekipu ..jedne godine smo imali srpsku petorku,vi ste imali duplo vise stranaca a dinara vec 5 godina nemate,ove godine su stranci,sledece ko zna..znas li sta je bitno?!Da ste vi tu gdje jeste!Da nam ni blizu niste!Samo vi racunajte i mjerite linije i uglove,mi cemo da slavimo titule!

Стара школа

pre 5 godina

Звездаши броје победе (14/14), а комшије статистичари нам броје поене играча. То је лепо, брзо ажурирају статистике...

Vladimir

pre 5 godina

@ aco rs
A zbog čega je poraz srpske košarke? Pa ne može Zvezda da ima non stop prvu petorku a da su svi Srbi i to sve reprezentativci. Skupi su naši igrači koji valjaju. Ovi koji trenutno igraju su još zeleni.Jedino mi se svideo mali Radanov. Ako bude radio i napredovao kako treba eto igrača za reprezentaciju. Ali dobro, treba razumeti vašu frustraciju pa sada brojite koliko su koševa postigli srpski igrači. Ne znam, možda će proraditi baš protiv Mornara. Ili Trenta ako se sastane Zvezda sa njima u kasnijem delu EK.

NoName

pre 5 godina

Ova legija stranaca u Zvezdi Idea nema pojma, sreca njihova sto u Evrokupu imaju laganu grupu, nema Efesa, Barse, Baskonije, Darusafake, Armanija... Da neko od njih ovde bila bi druga prica.
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 20:53)

Nema ni Trenta. Sa njima bi bilo čupavo. Verujem da bi Trento pobedio. Ipak je to TRENTO.

Snake

pre 5 godina

Utorak 16.10.2018 | 18:20 -> 20:57 | Izvor: B92

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE
(John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50

I ja bih voleo petorku Jovic,Guduric,Dangubic,Kalinic,Kuzmic ali ta petorka prijatelju kosta mnogo vise nego ona koju si ti naveo.
Sto se utakmice tice dosta oscilacija i nepotreno izgubljenih lopti ali vazna je pobeda.Stranci rade posao zasto su placeni.Domaci igraci da uce od kolega,da vredno rade pa da sledece godine imaju vise minuta i poena.

Spale

pre 5 godina

Kite ti si se bas opteretio sa brojanjem poena srpskih igrača. Opusti se, da imamo lovu mi bi čuvali srpske igrače i ne bi dovodili polovne strance, ali nemamo toliko da bi odbili milion za Kalinica, pa Gudurica. Ne bismo dali Kuzmica Realu, Jovica i Dangubica Bayernu, Bobija u NBA, Simona.. Voleli bi i mi da su oni tu, pa još da vratimo Nedovica i Bjelicu i da osvojimo Evropu, ali ne vredi, mora ovako. Ti nastavi da brojiš te poene, nije loše da neko i to radi, obaveštavaj redovno. Pozdrav.

Papilon

pre 5 godina

72 poena stranci, 13 domaći.
(MarcoPolo, 16. oktobar 2018 22:36)

Auuu, koji si ti "genije", pod hitno da se javis Zeljku Obradovicu, za ovako "vrsnog" statisticara siguran sam da ce izdvojiti milione, ovakvu genijalnost jos svet nije video.

Miskec

pre 5 godina

"Hmmm...Iz ove utakmice sam zaključio jednu stvar, a to je, FMP solidan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poli, 16. oktobar 2018 22:54)"
Nismo bili zivi cekajuci zakljucak, sad nam je lakse posle ovako strucne analize ljubitelja JSD Histry!

Sofronije

pre 5 godina

Dragi Grobari, 3x3+5=14. 3 pobede na Superkupu, 3 u Evrokupu i 3 u ABA ligi plus 5 u p resezoni to je 14:0 i jedan trofej. Ima li neko od vas hraborsti da sabere vaše dosadašnje rezultate?

NoName

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje! 
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11) 

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17)

Nije ništa, tih 13/85 nam je donelo 14/0 za sad. Malo li je? Nego, je l selektor gledao Zagora u Baru?

amigdala

pre 5 godina

Andora, inace sesta bila u acb, imala je samo jednu pobedu manje od Gran Kanarie koja igra EL, uopste nije slab klub. Niti su njeni igraci "amateri", ko prati EC i acb znace. Citam svasta, cisto da pojasnim.
Sto se tice nacionalno-manjinskog kluba koji od 2014 ne igra El, osvojio 1 trofej, ima 5 stranaca i forsira mladez, pa ce se recimo mali Trifkovic bas naigrati tamo, kao i ona trojca koju je, doticni, klub doveo prosle sezone a sad igraju za Zemun i slicne; zelim vam SVU SRECU u EC, voleo bih da dogurate daleko, kao i svu srecu u ABA-i, voleo bih da bude finale, pa nek bolji pobedi, ja sam spreman da zivim sa nepovoljnim ishodom, da li ste i vi?
Ne bih rekao, secete vene kad god Zvezda pobedi, placete kukate, pisete kojekakve gluposti, lazete, izmisljate itd.
Ako volite kosarku kolko tvrdite da je volite, cemu sve ovo onda?
Ne volite vi kosarku, ne znate ni sta je kosarka, samo mrzite Zvezdu, intezitetom ravnim ideologiji.
Pozdrav,ljubi brat.
xoxoxox

Sabre

pre 5 godina

Jednostavno pobednicki mentalitet i to je to, bravo momci!

E ali grobarska patnja na ovu dominaciju. Prvo, niste vi Zvezda, vi ste FMP. Onda kada ih prozoves zasto onda tako srdacno prate FMP onda krece prica sad ce da vas razbiju. Onda kad nas ne razbiju onda cekajte vi. Onda kada ne docekamo krece prica "gde su poeni srpskih igraca". Sta je sledece zebrice, pitam se? Patnja se svakako nastavlja...

oberin martel

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)

Pa vi ste bili kumovi i to u vremenu kada ste igrali EL i mislili da ćete samo je igrati još 150 godina.

Sasa

pre 5 godina

I da, Bodibonde...Zagorac ima platu 300 hiljada. Ja mislim zasluzeno. Samo se pitam, zasto vasa uprava nikada, ali nikada nije spomenula koliko neki igrac ima platu?

Papilon

pre 5 godina

Čović,Lazić,Radanov,Dobrić,Simanić i Ristić zajedno 13 poena.Sjajno,nema šta.
Zvezdana groblje domaćih igrača.
(Statuskan, 16. oktobar 2018 22:13)

Boli jel' da ? Kad vidis da navijas za mali nesposobni klubic i onda od muke izmisljas neku bezveznu statistiku. Ajd' nam molim te napisi koliko gledalaca je u hali bilo u belim patikama, sa koliko godina se zaljubila prvi put Cirbesova surnjaja i od koje godine Reglandov deda nosi naocare.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Dzikic ponovo pusing,a i Bokan,xexe 
(kikiriki semenke, 16. oktobar 2018 21:10) 
Briga Budućnost za neke male klubove koji igraju cipiripi kup
(Koja, 16. oktobar 2018 21:25)

Bar bih precutao nakon onih +26. U stvari +16.

Superbike

pre 5 godina

Pobedice Zvezda Idea, Idea, sa vama kroz zivot ali i utakmice hihihi.
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 19:42)

Jos si na tastaturi? Devojka to nece da trpi
(zuja, 16. oktobar 2018 19:55)

Kakva bre devojka?! :)))
Dečko, i to "tobdžija", nece više da trpi! :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RedStarForever, 16. oktobar 2018 20:43)

Само да додам, хахахахахаха !!!

Duka

pre 5 godina

Molim ove navijače Igokeapartizan što vode Zvezdinu statistiku na svakoj utakmici, da mi kažu koliko Zvezda ima pobeda i poraza od početka sezone...kad već prate mora da i to znaju...hahaha

EUFORIJA

pre 5 godina

Zvezda pobedila, Dzile pukao, Radonja izdominirao - tesko vece za grobare. Ali Radonjin engleski nakon utakmice...napredovao je... Kakav kralj!

mairondrake

pre 5 godina

hahahahaha kakvo sudjenje...Da postoji neki super faul koji daje 5 bacanja Andori, dosudili bi ga na -4.....Sramotno sudjenje, ali dzaba sve.

Laki

pre 5 godina

Veliki Jugosloveni-grobari se pitaju gde su nam Srbi! Pa pametni su otišli u inostranstvo još kada je Tita noga zabolela. Ko vredi on je otišao. A vi grobari sa ovom treš ekipom i kintom koju imate pravo na Crnokosu. To vam je mera. Borac iz Čačka je ipak mnogo jak.

Vlada

pre 5 godina

Zvezda uopste nije dominantna kao sto se forsira u medijima. Svaka cast na nizu pobeda ali sada su dobili Andoru nimalo ubedljivo,pre toga ocajno sa Monakom a prica se da su kalibar za EL. Ne bih se slozio,smatram da ova ekipa u EL ne bi imala vise od pet pobeda,bolje je sto igraju EK.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Admiral, 16. oktobar 2018 21:35)

Decko, Zvezdin tim je na samo dva igraca od toga da bude vrlo jak tim u Evroligi sa pretenzijama na F8. Zamisli da umesto Covica i Keselja imamo jos jednog odlicnog pleja i kombo igraca za poziciju 3-4?!

Takva ili slicna pojacanja se planiraju na zimu ili rano prolece da budemo apsolutno sigurni da su i ABA i kup i srpska titula nasi. samo polako, brojte nase pobede i mislite da nismo dovoljno jaki...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje! 
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11) 

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17)

Šta misliš da li Real, Fener, CSKA broje poene domaćih igrača?
Ipak je to samo običan kompleks navijača jednog malog kluba, poslednjeg bastiona jedne umobolne ideje o bratstvu i jedinstvu!
Kakva ideja takvi i navijači!
Ne

BVB

pre 5 godina

U pravu je Tomic, nismo jos ni na 50% spremnosti. Tek je pocetak, kako sezona bude odmicala i forma ce se podizati. Dobar tim, a sto je mnogo bitnije odlican trener.

пастир

pre 5 godina

Озбиљна екипа, похвале за тренера што је убацио Раданова и за самог Раданова који се добро показао. Наравно не могу, а да не кажем да је Лазић лош и да је штета што није продат за озбиљне новце, пре сезону, две.

Toto-ko-tunjo-djecarcu-Kitu

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)

Slabo pratis Kite. Cipiripi je frakcijsko delo nastalo u trenutku magovog ushicenja. Pogledaj komentare na vesti o izjavi "da je Partizanov prolaz u EL omaz i Zvezdinom ucescu. Tako se rodio "Cipiripi". Nije problem za nas, nekad EL, nekad Cipiripi, sta da se radi... Problem je za vas. Otkad patentiraste taj naziv, nikako da se oslobodite Cipiripija. Sto se prebrojavanja krvnih zrnaca tice, shvatam da je Lovernj najveci Srbin van Srbije i da dok je frakcijama tako odgovaralo nije smetalo pola francuske reprezentacije i gomila stranaca. Sada smeta. Sad se kuka. I treba tako. Sportski pozdrav kme, kme!

NastyB

pre 5 godina

Tomic je svakako neuporedivo bolji od trenera u pokusaju Alimpijevica, ali sto se tice individualnog kvaliteta igraca, proslogodisnja ekipa je definitivno bila jaca. Jeste da je stil igre Zvezde sada potpuno drugaciji, ali Tomic bi sa proslogodisnjim timom izdominirao.
(zzz, 16. oktobar 2018 20:35)

Šališ se?? Omić, Lesor i obogaljeni Antić bolji od Cirbesa, Odža i Ristića?? Bjelica od Fajea?? Feldin od Berona?? Ročesti od Reglanda?? Dangubić od Perperoglua???
Ovo što Tomić ima su bolji igrači, ali bi i nj ih Alimpije uništio svojim NBA sistemom igre koji ne prolazi u Evropi.
Mada, ti si verovatno isti onaj trol koji kuka kako Tomić nema nikakav sistem igre, a čovek nije izgubio ni jednu utakmicu do sada.

Borky

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi. 
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58) 

Hahah pa vi ste ga krstili tim imenom kad ga je Zvezda igrala posto je ispala sa 4 pobjede iz el a vi prosli sa 2+pustio nas Zeljko.

Konstatacija

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58

Koliko je bilo turskih igrača bilo u sastavu Fenerbahčea pod Željkovom palicom,pre par dana u prvom kolu EL i koliko su poena postigli?
Hoćeš da ti kažem?Ukupno 2(dva) igrača,koji su postigli 7 poena...i? Da li to neko broji ili se računa da je Fener bio prvak Evrope a možda i ponovi i koga briga odakle su,dok igraju za grb određenog kluba.
Taj kup ste vi tako krstili,dok ste bili državni projekat a Zvezda igrala u njemu a kasnije vam je to stavljano na nos jer ste uvek ispadali glupi u društvu i sve što ste peckali zvezdaše,vratilo vam se duplom merom.

sryugos

pre 5 godina

Malo da ti pomognem,prosle godine u Lokomotivi je igrao za 900000€. 
Ove godine ne znam ali za 300 sigurno ne igra..
(Miodrag, 16. oktobar 2018 20:32)

Malo da ti pomognem, igra za 5 miliona i helikopter Mi-35 gratis koji dobijamo od Rusa.
Nisu neki culi za pobede u evroligi, za pune dvorane, za obestecenja, sponzore itd.

moca

pre 5 godina

vi u srbiji se i dalje trolujete sa tim fmp forama? pa to bilo aktuelno pre 10 godina kada je to bilo in, e jeste zaostali na ovom podrucju, dok svet ide napred vi i dalje u mestu lol

sasa the red baron

pre 5 godina

NISTA::
Milan Tomic koga god da stavi na parket, ovi ne mogu da prime 80, sve tekme smo ispod! Mislim da nam je prosek oko 73 primljena poena, i nije bas da smo ni zavlacili, razvalismo Buducnost u Podgorici, i otaljasmo sve drugo, ali ovo sad je 13 pobeda uzastopno, i kapa dole za Tomica! Trenercina nam stigla kakvog jos dugo nismo imali. Sve kesha sto se ima, dati njemu! Odmah potpisati ugovor, ne cekaj nista.On je covek koji nas moze odvesti do vrha. Mi ove sezone mozemo pocistiti sve, bukvalno sve sto igramo.

Charles Bukowski

pre 5 godina

Навијам за Звезду, али срамота је да немамо ниједног домаћег играча који нам је значајан. Слаба је утеха што је и Партизан некад имао све странце у првих пет. Звезда сад треба бар да Симанића форсира, да добија 25-30 мин. у просеку.
(aco, 16. oktobar 2018 21:31)

Kada ti budes sedeo na klupi Zvezde onda forsiraj samo nase igrace

ljupce

pre 5 godina

@zoran

ako se reglend povredi,onda ces videti zasto je beron dosao.boze,imate li vi vise od 12 godina i da li ste okada gledali ove kosarkase pre zvezde?ja fajea nisam gledao,ali berona i reglenda itekako jesam jer i turska(beron) i italijanska(reglend) liga se emituje na tv.da dobro citas ja sam reglenda gledao jos dok je punio po italiji,ovo kod obradovica sto je radio u lokomotivi to je sasvim normalno za njega,kao i ovo sto u zvezdi radi.

One night in May

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)


Jedan klub igra za pobedu, a drugi za poene srpskih igraca.
Jedan klub ima takmicarsku ambiciju, a drugom je vazno samo da ucestvuje.
Jedan klub nize pobede, bez poraza od pocetka sezone, a drugog zatrpavaju i znani i neznani.

A oba kluba imaju identican broj igraca koji nemaju srpski pasos!

Sasa

pre 5 godina

Bodibond, mladi covece. Ne budi sarkastican. Gledajte u svoje dvoriste. Mornar, Trento. Regland ima 400 hiljada platu i sta je tu sporno? Meni je jezivo sto Klark prima u Buducnosti 750 hiljada.

pivljanin

pre 5 godina

Ajmo Andoro, jos ima nade.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 16. oktobar 2018 20:52)

Nada je jedino što vam je ostalo.

KRIGER

pre 5 godina

Trentovanje Andore, ali šta ćete, neki trentujemo, a neke TRENTUJU, trentuju ih čak i mornari i razni drugi Popaji

buuuahahahahahahahahahahahaha...

Sofronije

pre 5 godina

Tempirali formu za početak sezone, a na proleće kad se pojavi neki Nemanja Gordić bile kuku lele.Razumemo da ne znate kako se to radi, vi tek učite košarku. Kraljevi šljake.
(Grobarchina, 17. oktobar 2018 08:46)

Koliko malicioznosti i mržnje... Da li treba napomenuti da je u poslednjih 5 godina odnos u trofejima, u prvenstvu 4-1, kupu 3-1, ABA liga 3-0, superkup ABA 1-0. To je sve zajedno 11-2.
Za to vreme sa samozvanom isntitucijom odigrali smo 37 utakmica. Odnos je 24-13 za nas uz koš razliku +152, a ti i dalje pričaj o šljaci.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Ideja Jugoslavije je bila srpska ideja i težnja.
(činjenice, 16. oktobar 2018 21:36)

Budalaština!
Srpska vojska nikada nije ginula za tu ideju, ona je naturena od VB posle velikog rata!
Jugoslavija=grobnica!

Dachinho

pre 5 godina

Andora zemlja sa 50000 stanovnika. Koliko kosarkasa i mogu da imaju. Al je ovo uspeh pih
(Mirko, 16. oktobar 2018 23:11) # Link komentara

hahahahahahahahahhahahahahaha..

Rodjace ti si pobedio!!!!! NEMA DRUGE!! MORAM DA TI DAM PLUS!!! Jos se sam javis!!! Jaoooooooo....

zemunski kej

pre 5 godina

Mislim da sam u jednom komentaru bio skeptican prema dolasku Tomica u Zvezdu misleci da nije bio prvi trener u Olimpijakosu, Pogresio sam ,proslo je vec neko vreme ovaj covek ima ucinak 100%, I to je neverovatno.Sacekacu jos neko vreme ali sve se cini da je pun pogodak i on i izbor igraca, Cak kazu da su po ceni iza Buducnosti ,Cedevite a u rangu Partizana

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Zvezda više pobeda u dve utakmice evro kupa nego partizai u deset prošle sezone, ahahahaha.. 
(piki, 16. oktobar 2018 18:36)

Misliš Igokea...

Toliko

pre 5 godina

Kažu purgeri pre oko mesec dana,šampioni pripremnog perioda,videćemo vas kad počne sezona.Izgleda da je još pripremni period jer ne stajemo,bijemo ko dođe na red. Počela? Ok,ništa...pozdrav!

baki

pre 5 godina

Jel sad Partizan treba da koristi Zvezdinu logiku i kaze, vi imate cast da delite dvoranu sa Evropskim prvakom.
(partizan, 17. oktobar 2018 04:19) #
Evo upotrebicu logiku i recu da nisi u ptavu. Vi ste ti koji delite hali sa nama jer ako upotrebis logiku i znanje onda ces ukapirati da ste vi igrali u Hali sportova i odande ISTERANI jer ste posast gde god dodjete. Oterani jer ste ostali duzni bogu ocu struje,komunalije itd...sto su vam sekli struju pre par godina kad ste posteni u Pioniru? Samo ste preneli takve navike iz Hale sportova u Pionir. I na kraju ko je kome domacin i sa kim igra? 70 i 80 tih godina ste igrali u Ranko Zeravica a onda ste odande isterani..eto cista logika.

kole

pre 5 godina

Crveno bela najlepša boja, 
Crvena zvezda moja i tvoja, 
koš po koš, hoćemo još!
(jako i do samog kraja, 16. oktobar 2018 18:54)

Ka narandžastoj malo vuče,
Prodali smo grb još juče,
Pljus, pljus, za Železnik čekamo bus.

KGB

pre 5 godina

@ Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit...
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10)

Ili još gore Mornar

Herakle

pre 5 godina

Treba biti realan. Crvena zvezda je ove godine kao i cela Aba liga na euro cup nivou. Nema ekipe koja bi igrala evroligu i imala vise od 6, 7 pobeda. Ovu godinu treba iskoristiti da se osvoji aba a u Evro cupu dogura bar do 1/4 finala zbog jakih utakmica kroz koje bi se profilisalo ko moze ko je da igra i sledece gldine do selktovati sa 3 igraca za evroligu. Ono sto je definitivno da smo pokriveni na pleju Regland, Beron, Radanov kao i na centru Cirbes, Odzo, Ristic. Ono gde je potrebna do selekcija je pozicija 2, 3 i 4 kada priicamo o evroligi. Probati Simanicu ugraditi samopouzdanje i osposobiti ga da igra pravu kosarku. On mora da vude srpski Janis sa ovim visinom na poziciji 3 i 4.
Ono sto je razlika u odbosu na proslu godinu jeste centarska linija koja je oce godine mnogo ozbiljnija kao i pozicija pleja pogotovo odbranbeno. I sa onakvim timom smo imali 11 pobe u evroligi padali su Makabi, Real, Barsa. efes ,Armani dva puta, Zalgiris, Valensija 2 puta, olimpijakos, Unikaha i nekoliko meceva na jednu loptu. Sto sa ovim timom uz 2,3 pojacanja moze biti 15,16 pobeda i ulazak u 16. Ne bih poredio Alimpijevica I Tomica. Drugi je bio dobar igrac, sa dovrom karijerom, iskusbiji je, kalio se u olimpijakosu kao pomocnik i ima veci renome i samim vece postovanje i zna kosarku. Alimpijevic miskim da je imao jedan kiks i to je finale koje nije smeo da izgubi sve ostalo a pogotovo i evroliga je prebacio.Daleko od toga da onih 11 pobeda u Evroligu nisu uspeh, i te kaoo jesu.

hronicar

pre 5 godina

@belgrado

naravno da mora da se plati karta.to se samo kod velikog maga delile karte vodjama za casove ljubavi pa svi znamo kako je to zavrsilo.

Kurs iz engleskog

pre 5 godina

..sto se tice ambijenta u hali, s'obzirom na protivnika i takmicenje, puna kapa.
Razmazili su nas, a to znaci da kidaju. Protiv zvucnijih imena bice krcato.

052

pre 5 godina

@Samo bih zamolio nekoga da me podseti zasto nema organizovanog navijanja?  
Hvala unapred 
(Czv4ever, 16. oktobar 2018 19:01) 
Nije potrebno organizovano, nego spontano navijanje!

Branko

pre 5 godina

Ljudi svasta zaista pisu. Ovo nije fudbal, Andora je ozbiljan klub, sa vecim budzetom od Zvezde. Znam kako zvuci ime Andora, ali to je zbog fudbala. Zapamtite, svaki tim moze lako da se oklizne protiv njih. A videcete tek u Monaku, kome se isti rugaju, koliko ce tamo biti tesko ostalima pobediti, dobar tim, cudna dvorana, lopta izlazi iz kosa olako, tvrdi obruci.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Tempirali formu za početak sezone, a na proleće kad se pojavi neki Nemanja Gordić bile kuku lele. 

Razumemo da ne znate kako se to radi, vi tek učite košarku. Kraljevi šljake.
(Grobarchina, 17. oktobar 2018 08:46)

Ko tempirao formu ? Zvezda ?!
Pa tek treba da udjemo u fornu zato se vi partizanćići i tresete od straha

sryugos

pre 5 godina

Sad se vec vidi da je Reglend mozak ove ekipe. Zasluzuje lik da igra evroligu lagano. Kad udje Covic u igru i odbrana i napad ne lice ni na sta. Lazic nastavlja da dominira na temu "iznudim gresku protivnika ali zaletim se na prodor u napadu ne znajuci gde cu, ispadnem na seci lopte i stoga primimo trojku".
Dobric i Radanov moraju vise igrati. Davidovac MORA igrati i imati mesto u rotaciji.

Filip

pre 5 godina

Da li ja jedini vidim, ali zaista ima nesto posebno u gospodinu Milanu Tomicu. Mnogo zna, a karakter i ljudskost, i da kazem vic, su zaista sjajni.

istina

pre 5 godina

Među Zvezdašima se košarka nije primila i to mora da se prizna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Corto, 16. oktobar 2018 19:42)

kod Zvezde nema besplatnih karata i karte su kod zvezde 50% skuplje (da ne pricam o seznoskim kartama)

I za razliku od vase uprave koja daje vodjama 2.000-3.000 sezonskih da ih ovi tapkaju upola cene, to kod Zvezde ne postoji!

Skorpion

pre 5 godina

Dragi Grobari, 3x3+5=14. 3 pobede na Superkupu, 3 u Evrokupu i 3 u ABA ligi plus 5 u p resezoni to je 14:0 i jedan trofej. Ima li neko od vas hraborsti da sabere vaše dosadašnje rezultate?
(Sofronije, 16. oktobar 2018 21:10)

Nemaj tako Sofronije, nemoj tako sa "institucijom", pa oni su VEC izjednacili briljantni rezultat od jedne pobede koji su postigli prosle sezone u "cipiripi" kupu. Nije to malo ostvarenje, polako, mozda za koji mesec uspeju postici jos jednu pobedu, zamisli koja bi to radost bila, al' bi se onaj "busadzija" busao.

Košarkaška lopta je preskočila Drinu

pre 5 godina

Zvezda više pobeda u dve utakmice evro kupa nego partizai u deset prošle sezone, ahahahaha.. 
(piki, 16. oktobar 2018 18:36) 

Zvezda? 
Hahahahahahahahahahahaha, znamo se :) 
Napred, napred Rotokoš!
(moca, 16. oktobar 2018 19:19)
Ne znamo se. Tvoj klub ZVANIČNO NE POSTOJI OD FUZIJE IZ 2007 GODINE SA IGOKEOM. Informiši se pa se onda podsmevaj

Janko

pre 5 godina

Ako Zvezda večeras izgubi neće biti srećnijeg čoveka od mene! Vamos espanjos!
(Padovan, 16. oktobar 2018 19:03)
Jao mukica, pa on baš pati

ljupce

pre 5 godina

da pocnem od sudjenja,ono je tragikomicno.nadjite sudije koje znaju pravila,a ne da se i sami igraci cude sta im se sve svira.lose sudjenje na obe strane.jedina mana su te oscilacije koje se desavaju u serijama.jedan los potez odmah ih evo jos pet-sest.jos je pocetak sezone,sve je to normalno.posle simanica veceras smo dobili i radanova.bravo decko,tako se igra kosarka.faje zvezdin spajdermen,a odzo sek iz vremena orlanda.posebno bih istakao berona.zasto?svi mi koji smo ga gledali prosle sezone u eskisehiru uz sona marsala mogli smo da vidimo kakav je individualac i suter.medjutim,ovde je bukvalno timski igrac sto je fascinantno.izgleda da je tomic opasan autoritet jer naterati berona,reglenda i perperoglua da igraju za ekipu moze mozda dva-tri trenera na svetu.tomic genijalac,sprovodi filozofiju timske igre u cemu prednjaci,mora se to reci, zvezdin spajdermen faje.kakav defanzivac ono nije normalno.jos kad bi lazic dosao sebi pa zaigrao odbranu onako kako ume to bi bio kineski zid.polako ,ima vremena pocetak je sezone.timska igra i timska pobeda.BRAVO MAJSTORI!!!!!!!!!!!!!!

Gilsy

pre 5 godina

Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit... 
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10) 

Ma jok, evo brojimo koliko ima gledalaca.
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 19:3

Malo BODIBOND malo O.T.A.N da zavaras trag.Gledalaca 3452 .Zvanican podatak

asdf

pre 5 godina

Hocemo li na jednoj iole bitnoj utakmici(Evropa, neki derbi u Jadranskoj) sutnuti vise bacanja.
Ja bi cak bio zadovoljan da sutnemo malo manje bacanja od protivnika. Trenutno stanje 18/7 bacanja.

zemunski kej

pre 5 godina

Heh, da li sam to dobro razumeo, Zvezdini iskusni, formirani EL igrači i reprezentativci su po ceni u rangu Partizanovih pojačanja sa koledža koji prvi put vide Evropu? OK... stvarno više od vas ništa ne bi trebalo da me iznenadi, spinujete k'o vođa vam!
( Objasnicu ti, Zvezdini igraci su tu da nesto osvoje da bi sledece godine zaradili u LE,Necemo moci da prodajemo igrace jer su ugovori na godinu dana za iskusne igrace ,Vi ste kupili mlade i perspektvne igrace da bi zaradili na njima ,Pecarski placen 100 000 evra Bajernu ne igra,pa jos 11 igraca, slicnog kvaliteta i cene,Necete nista osvojiti ali cete prodati igrace,

groBari Split

pre 5 godina

Zvezda ima sest stranaca a mali Partizan pet a splićani samo o tome pisu. Boli ih nemoć njihovih stranaca ili mozda moć nasih.

Zoran

pre 5 godina

Mislim da jedno 6 put pisem. Jako se brinem, i pored zaista dobre hemije u timu i kvaliteta, ne dao Bog ako se Regland povredi. Ljudi da li neko slicno razmislja? On je motor, covek tim, klacer.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

@ Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit... 
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10) 

Ili još gore Mornar
(KGB, 16. oktobar 2018 19:42)

Ili, daleko bilo, svemoćni Trental(ili tako nešto)...

santa justa

pre 5 godina

Ali sudije??? Umalo nisu unistile utakmicu. U 1. cetvrtini 3 faula ukupno a u 5min poslednje cetvrtine 10 faulova. Katastrofa za obe ekipe. Moracemo da se naviknemo da kad se igra duplo kolo EL ovde ce biti stvarno “no name” sudija. Na misice dobismo ovo veceras ?

Realno

pre 5 godina

Uđe Čović i mi smo u minus fazi.Izbaci ga Tomić,povedemo 14 razlike,uđe Lazić,oni nam priđu na 2 poena.Povedemo sa 6 a on ubaci i Čovića a Lazić ostane u igri...živ nisam šta nas očekuje sa njima dvojicom do kraja.Bolje Radanov da menja Reglanda pa i ako pogreši,mlad je,perspektivan,može mu se oprostiti ali ova dvojica...

Skorpion

pre 5 godina

.....samo da nam ne zapadne svemocni Zenit...
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10)

Mene vise brine Trento, sto ti umeju da "trentuju" to se ne moze opevati ni u pesmama Mitra Mirica.

Charles Bukowski

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi. 
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58) 

Sto ste molili da igrate taj Cipiripi kup.Prosle sezone ste imali 1/9 Bolje da ste ostalj u FIBA takmicenju. Kosarka se igra za rezultat a ne za domace igrace i njihov razvoj.Eto tvoj tim ima domace pa se vidi po prosecnom Trentinu, pobedom nad Zenitom bez tri najbolja igraca i na kraju Mornar a tek sutra?

...

pre 5 godina

Samo bih zamolio nekoga da me podseti zasto nema organizovanog navijanja? 
Hvala unapred
(Czv4ever, 16. oktobar 2018 19:01)
Samo bih voleo da me neko podseti zašto nema ljudi sa decom koji inače nisu mogli da dolaze zbogo huligana i ako možete da se odlučite da li navijači trebaju da dolaze ili ih treba proterati.

Лепи Цане

pre 5 godina

Ma jok, evo brojimo koliko ima gledalaca.
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 19:38)

Доконих ли људи... у чему им живот пролази...

ValterNBG

pre 5 godina

Dobro je ovo,sami smo krivi za proslu sezonu.Nego,zamislite ove iz Reala kad vide PG,pa tek kad vide Moracu!Auuuu,gde dodjosmo majko mila.

veliki strumf

pre 5 godina

Samo vi brojte navijače, vi kojih na JNA samo na derbiju dođe više od 2000, koji zadnjih godina niste ni dolazili u Pionir, a nećete ni ove kad zaredjate sa porazima. Samo brojte, ali mi imamo skor 3-0, a vi ćete od sutra 1-2, iako su nas sudije urnisale i sudile gomilu nebuloznih, nepostojecih faulova. Gomilu!

Inače, Cirbes, Lazic i Covic igraju daleko, daleko ispod nivoa potrebnog za Evrokup. Cirbes za sada ogromno razočaranje - gomila propusta u odbrani, masa prodatih lopti, faulovi u napadu, promaseni ziceri... Nije se sastavio od početka sezone.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?  
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17)  

Nikako da shvatis da kosarka nisu samo poeni. Potrebno je da tim igra dobro i pobedi a potpuno je nebitno ko je strelac. 
Ali nastavi da vodis evidenciju o potpuno nebitnoj stvari a Zvezda da nastavi s pobedama sve do titula. I svi lepo zadovoljni, neki trofejima a neki evidencijama.
(sryugos, 17. oktobar 2018 00:59)

Ma gde njemu objasnjavas, ne moze on to da shvati. Prosto nema kapacitet

Uros

pre 5 godina

Sad pisem da bi se prestalo sa nagadjanjem. Budzeti ove sezone, igraci plus strucni stab. Cedevita 8 miliona evra, Buducnost 5.5, Crvena Zvezda 4, Partizan 2.8.

Ganci

pre 5 godina

Sto volim kad se ponadaju ovi sto nemaju za koga da navijaju pa samo mrze haha nego ozbiljno nisu losi ovi sipaju nam trojke ko besni ali znamo i mi nesto od toga gazi zvezdo

Džoni

pre 5 godina

Zvezda je odličan tim ove sezone. Ako ne krene dobro ovima iz prve postave malo izrotiraš i neko će da proradi. Klupa nam je odlična i za svaku poziciju imamo adekvatnu zamenu. Možda na pleju Čović nije u rangu Reglanda ali i on odradi solidno dok loptu mogu da prevedu Nenadić, Beron, Dobrić i Davidovac. Na 4 ako ne ide Simaniću i Fajeu tu je da uskoči Perperoglu tako da je tim skockan samo tako!

veliki strumf

pre 5 godina

Ja stvarno više ne vidim svrhu igranja Lazića. Čovek u napadu okean sa broda ne može da pogodi. U odbrani isto više malo čemu služi - uglavnom pravi glupe, nepotrebne faulove, košta nas suviše često 3 penala, bije, ispada... Samo šteta od njega.

vozd1997

pre 5 godina

Kao grobar cestitam zvezdi igraju po meni najbolju kosarku za gledanje u poslednjih nekoliko godina lepo je sve to upakovano malo mi ubada u oci mali broj navijaca.Zvezda sigurna u finalu aba lige a nadam se da cemo mi biti isto u finalu mada kakav je canak ko djukic kad ne ide nista ajde novice kao djukic saleta ilica tesko cemo doci do finala do f4 hocemo al finale tesko.

BODIBOND

pre 5 godina

A kad Partizan dolazi na red???
(Djuro, 16. oktobar 2018 21:22)

Nadam se sto kasnije, meni vec nije dobro kad pomislim sta nas ceka.

веверица

pre 5 godina

@ацо
слажем се да је без везе што немамо више домаћих играча, посебно међу носиоцима, али бориша већ годинама добија шансу у фмп-у и звезди и ништа није показао. све што шутне промаши, у одбрани испод просека, борбеност такође испод просека. само кад се сетим радмановића, ракочевића, вујанића... у његовим годинама. а боришу рекламирају као да је бољи од свих њих, потенцијал за топ 10 на нба драфту. реално ни близу. бар по овоме што показује претходне 2-3 године. а да је шансе добио, добио је. и одличан уговор и простор. значи до њега је.

zzz

pre 5 godina

Na misice, ali pobeda je pobeda. Samo imam jedno pitanje : dokle vise Lazic i Covic pre Radanova, Dobrica i Davidovca? Najbolje da i Keselj malo igra da ne mora ni Simanic da ulazi. Ne sumnjam da Tomic zna sta radi, ali ako vec imamo 5/6 stranaca, koji su kvalitetni, ne moraju domaci stari ispodprosecni igraci da uzimaju minute mladim talentima. Lazic toliko gluposti pravi da bih rekao da je Dobric cak bolji i u odbrani, a u napadu za njega Branka on je Steph Curry. Radanov takodje ne sumnjam da zna bar prevesti loptu i pozvati akciju, jer to Covic uglavnom jedino i radi.

Kuki

pre 5 godina

Nazivamo sebe sportskom nacijom. Hvalimo se kako nasi klubovi imaju milionske armije navijaca.
Valda kao spirtska nacija, osim onih pijedinaca koji postizu vrhunske rezlutate, treba da postoje da postoji dobar deo ljudi koji to prati. Armija navijaca koji napune halu od osam hiljada mesta. Oznacavaju se navijacke grupe kao krivci. Pustite sacicu tih navijackih grupa, placenika, nazovite ih kako god hocete. A gde su jos dva miliona navijaca? Zar treba da od sacice tih ljudi zavisi atmosfera u hali?

I jos bih dodao jos nesto sto se tice nas kao spirtske nacije. Vise je srpskih zastava bilo u Kini, nego na mecevima Dejvis Kupa, Rumuni su napunili stadion u utakmici sa nama, a daleko od toga da su fudbalska vele sila i da im cvetaju ruze u savezu i drzavi. Ima jos mnogo primeta kao sto su atletika, razne kvalifikaocione utakmixe u raznim sportovima.

Borky

pre 5 godina

Dobra pobjeda,Andora jako nezgodna ekipa.Dva utiska:nisno slomili utakmicu 2x a trebali smo i Regland predugo na klupi pa kad se vratio totalno je bio van ritma.
Bodovi se pisu i to je najvaznije.

Smogovci

pre 5 godina

Ako se naslov odnosi na skor u pobedama onda je ok inače igra je daleko od perfektne. Ulm, Monako i Andora pa teško mi je u odnosu na svakog pojedinačno kao protivnika da se odlučim koja je najgora. Prazni minuti dominiraju kao i def skok kao najveća slabost i nije vezana za rotaciju tj za klupu već i prva petorka se gubi na utakmici. Izvođenje auta postaje noćna mora kao i reakcija posle tajma. Onaj sinoćni festival grešaka na kraju ipak dominira.
Ono što raduje je br akcija koje se zovu, postoji raznovrsnost i iskustvo da se traži bolje rešenje (drugi ugao dodavanja, ekstra pas ...) , odbrana na zadovoljavajućem nivou sem par situacija.
Najviše raduje činjenica da ofanzivni potencijal je takav da uvek i kada je loše "odvale" jednu četvrtinu sa 30pts bilo kome, nebitno da li je prva ili četvrta. Roster ima svoje mane ali do trenera je da ih svede na minimum i odbranu i napad, za sada mu ide ok. Ima sličnosti sa ekipom pre 2 sezone i mislim da će biti ok sezona, ima dosta prostora da izgledaju kao mašina.

Kovalski

pre 5 godina

Bravo momci,serija se nastavlja...Kao sto Tomic rece posle pobede u Podgorici da smo tek na 50%,ima dosta oscilacija,ali ne sumnjam da ce t9 b8t7 sve ok..Za to vreme Busucnost na 0-2...ovoga put i Darusafaka uze meru crnogorcima...Nema sta,akp dobiju makar 3 utakmice bice podvig...

zuja

pre 5 godina

Pobedice Zvezda Idea, Idea, sa vama kroz zivot ali i utakmice hihihi.
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 19:42)

Jos si na tastaturi? Devojka to nece da trpi

Hmm

pre 5 godina

Ne diraj telefon ni u pauzama. Ostavi glas na Severu, kućo!
(VuKaŠiN, 16. oktobar 2018 20:04)

More,ako si mi rekao...
Kućo,ne želim da budem deo,a ni glas bande sa severa...kućo...

sasa the red baron

pre 5 godina

NAUCEN::

Mi za sad ne da igramo, mi gazimo. Sasvim svejedno ko je na terenu, nasa odbrana je sjajna.I dok kazu da napad "oscilira" ja bas i nisam siguran u to.Mislim da smo imali samo jednu tekmu gde nismo dali 80+ poena. Igramo realno, znamo svoje snage i svoje slabosti, skracujemo rotaciju kad je potrebno, i bas zbog tog bivamo nagradjeni. Nakon onog odvaljivanja KKBUD u Podogorici jasno je da mi nemamo protivnika u ABA ligi, tako da se valja fokusirati na EC...

bbshow

pre 5 godina

Ne mogu ova cetvorica na parketu da doprinesu koliko Lazic moze da upropasti! Sem one dve ludacke sezone i energije u odbrani bilo je i jos uvek je mucno gledati sta taj decko igra...

sasa the red baron

pre 5 godina

NISTA::
Milan Tomic koga god da stavi na parket, ovi ne mogu da prime 80, sve tekme smo ispod! Mislim da nam je prosek oko 73 primljena poena, i nije bas da smo ni zavlacili, razvalismo Buducnost u Podgorici, i otaljasmo sve drugo, ali ovo sad je 13 pobeda uzastopno, i kapa dole za Tomica! Trenercina nam stigla kakvog jos dugo nismo imali. Sve kesha sto se ima, dati njemu! Odmah potpisati ugovor, ne cekaj nista.On je covek koji nas moze odvesti do vrha. Mi ove sezone mozemo pocistiti sve, bukvalno sve sto igramo.

činjenice

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje!
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11)

Ako dozvolite, samo da Vas korigujem:

Nije to klub propale jugoslovenske ideje,
to je klub koji je nosio ime JSD kako bi oprao
biografije onima koji su bili na drugoj strani
tokom 2. Svetskog rata.

Ideja Jugoslavije je bila srpska ideja i težnja.

Mirko

pre 5 godina

(vozd1997, 16. oktobar 2018 21:37)

Hvala na čestitkama. I Partizan igra lepu košarku posle mnogo godina. Ako bi se potrudili mogli bi i da dođu do finala ABA-e, što bi bilo lepo da imamo srpsko finale. S obzirom da je Cedevita u golemom problemu iz koga se možda neće ni izvući, i da Budućnost nije ni nalik timu iz prošle godine, ostaju kao realni protivnici FMP i Mega, ali i Mornar, koji mogu da zagorčaju život Partizanu.
Tim je sastavljen od mladih igrača i to je s jedne strane dobro, a sa druge strane ostavlja prostor za padove.
Ako Zvezda osvoji Eurokup (pričam hipotetički) i bude u finalu ABA lige, (bilo da osvoji ili ne) onda bi se drugi finalista ABA lige automatski plasirao u EL, što bi bila fantastična stvar za Srbiju - da napokon ima dva tima u EL!!!
Naravno to bi se isto desilo i bilo kom drugom finalisti, Megi, FMP, ili Budućnosti, bilo kome.

we are the champions

pre 5 godina

Sinoć sam sanjao da RTS otkupio sva prava.Za sva moguća takmičenja,...Okupio najjače sportske novinare u Srbiji.I u tom momentu zazvoni sat,...

bbshow

pre 5 godina

(Millennium, 16. oktobar 2018 18:43)

Oni su u iz nekog nepoznatog razloga u euforiji na startu ove sezone i to je razlog takve posete. Citave prosle sezone su imali praznu halu, imace je i ove ako vezu par poraza... Nije do Zvezee i Partizana, do ljudi je, ovde se samo pobede racunaju i tada se i podrzava klub koji se voli... Ko ne veruje neka proveri podatke o posetama, to je bar lako dostupno...

zzz

pre 5 godina

Nisam rekao da je losa ekipa ove godine, daleko od toga, ali nije ni sve toliko sjajno kao sto neki govore. Ja sam potpuno zadovoljan, ali treba biti i malo realan. Tomic je sve vrhunski poslozio sve ali je tek pocetak, a protivnici u EC ne mogu se porediti sa onima u EL. Problem prosle sezone najveci bio je trener, koji nije mogao da organizuje igru i da motivise strance da se trude u ABA isto kao u EL. Rochestie je u napadu bolji od Reglenda, ali je Dzo bolji u odbrani, tako da su tu negde, uglavnom obojica odlicni. Baron jeste bolji od Feldina, ali nije ni taj Feldin toliko los koliko ga ovde napraviste. Decko je spot up suter, a kod Alimpija je glumio kombo beka i sutirao iz driblinga, takodje ga je ovaj pustao da se ispucava. Omic je bolji od Cirbesa iz prethodne dve sezone. Lesor pravi puno gluposti, ali opet kod Tomica mislim da je mogao da postane bolji od Odza. Antic je bio veoma dobar dok se nije povredio. Bjelica je na startu igrao isto vrhunski. Enis je bolji od Covica, tu nema diskusije. Ni meni se ne dopada takav stil igre, ali od Fice je bolji i u odbrani, a kada mu je vece u napadu je nezausavljiv. I kada nije toliko raspolozen odigra OK, cak je i vcrs bio bolji od Filipa. Ne sumnjam da ce ova sezona biti bolja, ali tek je pocetak i sigurno da nece svi igrati u istom ritmu do kraja, ni Faje a pogotovo ne Perperoglu. Takodje treba sacekati utakmice za jacim ekipama poput Valensije i Lokomotive. Davidovac i Dobric videcemo kakvi ce biti, samo se nadam da se Branko Lazic sastaviti i vratiti u staru formu.

sryugos

pre 5 godina

Ok. Ovo 13/85 ništa, a? 
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17) 

Nikako da shvatis da kosarka nisu samo poeni. Potrebno je da tim igra dobro i pobedi a potpuno je nebitno ko je strelac.
Ali nastavi da vodis evidenciju o potpuno nebitnoj stvari a Zvezda da nastavi s pobedama sve do titula. I svi lepo zadovoljni, neki trofejima a neki evidencijama.

zzz

pre 5 godina

Tomic je svakako neuporedivo bolji od trenera u pokusaju Alimpijevica, ali sto se tice individualnog kvaliteta igraca, proslogodisnja ekipa je definitivno bila jaca. Jeste da je stil igre Zvezde sada potpuno drugaciji, ali Tomic bi sa proslogodisnjim timom izdominirao. Kako god, sacekajmo bar kraj polusezone, pa cemo videti kakvi smo ove god.

Блаф

pre 5 godina

Идемо момци, срце на терен и ватра на трибинама. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

moca

pre 5 godina

Zvezda više pobeda u dve utakmice evro kupa nego partizai u deset prošle sezone, ahahahaha..
(piki, 16. oktobar 2018 18:36)

Zvezda?
Hahahahahahahahahahahaha, znamo se :)
Napred, napred Rotokoš!

Pravnik

pre 5 godina

Misljenja sam da Covic nije kosarkas na nivou koji Zvezdi treba. Nesporno je da zna igrati kosarku, ali ne u Zvezdi, gde treba clutch player, igrac koji organizuje napad, resava poenima neizvestan napad, etc. On je dobar za FMP i to je to. Carini loptu, dugo mu treba za organizaciju napada, pick n roll je ispodprosecan, ne saradjuje sa bekovima na 6,75.. On briljira ponekad u malom klubu, gde je okruzen pocetnicima ili igracima limitiranog kvaliteta. Igrac kao Enis je nesto sto Zvezdi treba kao 2. play u rotaciji, jer sinoc se videlo da uvek kad je Covic u igri, Zvezda tesko drzi egal, cak sta vise mislim da su bili u minusu. Sportski pozdrav.

nele

pre 5 godina

Ne igramo dobro a pobedjujemo solidno jake timove. Realno, vecina timova u LE je na tom nivou. Sa pravilno tempiranom formom mozemo do finala. Samo da nemamo povreda bitnih igraca, nemamo para za jaku klupu

кацпизачио

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали!

VuKaŠiN

pre 5 godina

Gledaj utakmicu zato si tamo ili da opališ koji selfi pa da pričaš ortacima iz osnovne da si huligan 
(Mare je, 16. oktobar 2018 19:26) 

Nisam znao da mora da se gleda na teren i u pauzama izmedju cetvrtina i tokom tajm auta...
(Hmm, 16. oktobar 2018 19:45)

Ne diraj telefon ni u pauzama. Ostavi glas na Severu, kućo!

Duca

pre 5 godina

Ovaj Kuzmanovic je tako los komentator/strucni konsultant ili sta god da je. Ponizava igrace suprotne ekipe i tako providno i cesto navija za Zvezdu kao da je reprezentacija. Sudije po njemu mogu samo protiv Zvezde a kad dosude nesto za Zvezdu onda cuti. Pa i da je reprezentacija, daj malo zanimljivih informacija i kanje netrpeljivosti prema protivniku. Ovo sto on radi moze svaki prosecan poznavalac kosarke. Neprijatno mi je da ga slusam, trazim strimove zbog coveka. Bar Kovacic nije tu

Kit Karson

pre 5 godina

A sad, šta si ti ustvari hteo da kažeš? Osom da više mrziš Zvezdu nego što voliš Partizan.
(Sofronije, 16. oktobar 2018 22:08)

Ne, ne, ne. Partizanov tim u EL sa, između ostalog, Bertansom, Žofrijem i Leom je bio nacionalna izdaja, potop srpske košarke. Taj pomenuti CSKA i Makabi igraju EL, kao i tadašnji Partizan. Posle je bilo smejanje koliko stranaca kada se igra Cipiripi. Karma, karma.

Nebojsa

pre 5 godina

Sta je Lazicem kad on misli da se trgne , nezna se gde je losiji u napadu ili odbrani .Izgubio je na samopuzdanju , plasi se da sutne , pokusava sa nekim ulazima pod kosem i to zabrlja. Covic neznam sta trazi u C.Zvezdi , muci se da prenese loptu preko polovine terena , nema njegovih koseva itd. Cirbes plasim se da je promasaj vecereras katastrofa los i pravio je pocetnicke greske.
Zapalo mi je za oko da od pocetka sezone izvodjenje auta, nebitno da li ispod kosa ili sa polovine terena. Svaka utakmica od dve do tri lopte prilikom auta lose izvedene ili su nam protivnicke ekipe oduzeli loptu , ovo mora da se popravi ili nam se ne pise dobro.

joks

pre 5 godina

Samo bih zamolio nekoga da me podseti zasto nema organizovanog navijanja? 
Hvala unapred
(Czv4ever, 16. oktobar 2018 19:01)

Zato što klub iz Železnika nikad nije ni imao organizovano navijanje.
Sportski pozdrav :)

Hmm

pre 5 godina

Gledaj utakmicu zato si tamo ili da opališ koji selfi pa da pričaš ortacima iz osnovne da si huligan
(Mare je, 16. oktobar 2018 19:26)

Nisam znao da mora da se gleda na teren i u pauzama izmedju cetvrtina i tokom tajm auta...

veliki strumf

pre 5 godina

Cirbes totalno pogubljen - veze nema ni u napadu, ni u odbrani. Neverovatno da ga Tomić ovoliko dugo drži u 3/4. Od +14 prave nam seriju i dolaze samo na 4 razlike i on tek tada traži tajm aut. Potpuno neozbiljno.

djenka

pre 5 godina

Dobar tim imamo ,ali navijaci izduvani od predhodnih godina prepustite to partizanu oni imaju vecu zelju iskreno ovakva poseta sramota zvezdas sa periferije.

Mare je

pre 5 godina

gde smo/ste navijači? nije Jadranska liga, nema Omića, igra se Evropa, šta vam je sad razlog odsustva. pozz iz hale
(Bijela, 16. oktobar 2018 18:51)
Gledaj utakmicu zato si tamo ili da opališ koji selfi pa da pričaš ortacima iz osnovne da si huligan

belgrado

pre 5 godina

vi u srbiji se i dalje trolujete sa tim fmp forama? pa to bilo aktuelno pre 10 godina kada je to bilo in, e jeste zaostali na ovom podrucju, dok svet ide napred vi i dalje u mestu lol
(moca, 16. oktobar 2018 19:26)

A sto ti ne ides napred sa svetom,
nego dolazis ovde da stojis u mestu?
Bari je bio u proslom veku, pa se jos prodaje, to se zove rivalstvo.
Bolje lezi ranije, mora trava da se sisa po savremenom svetu :d

Miodrag

pre 5 godina

Ljudi pa ovaj Kuzmanovic i komentator su stvarno smesni...
budimo realni 75%laziceve odbrane je faul. ...pitanje kakav opsti kriterijum zauzmu. Jeste da je nas i da smo pristrasni. Ali bivsi kosarkas stvarno smesno,ponekad neprijatno
budimo realni on bi bio bolji za rukomet,pivota da igra ..mogao bi brzo i u prvi tim. Ozbiljno mislim.

alek

pre 5 godina

Stub Srbstva ima više stranaca od evroligaških ekipa!I posle nema nijednog reprezentativca , ali je uvek tu neki Tole koji je kriv za to!

Rajko

pre 5 godina

Rajko, za razliku od vas smo malo i pismeni!
(Kolee, 16. oktobar 2018 23:38)Udario sam ti plus,do mene je,nisam obracao paznju na gramaticku ispravnost..bitna je poenta mog komentara.

FMP

pre 5 godina

Reglend,Beron,Perperoglu,Faje,Cirbes,Odžo...Vise nisu panteri sad su CZFMP Legionari.Covke Barkli,Laza Trica i Dobric tek da se kaze da ima nasih

sportjemanipulacija

pre 5 godina

Mozda se narod pomalo doziva pameti..Mozda shvata da je sport besmislica, pranje sumnjivih para i navlaka za sirotinju. Nadam se da ce hale i stadioni uskoro biti prazni.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Simanićev učinak večeras je bio jedno veliko NIŠTA, a nije bio mnogo bolji ni u prethodnim mečevima! Ljudi, nama fali back up četvorka, ne može Faje u svakoj ozbiljnijoj utakmici da tera po 40 minuta, a da se u jednom trenutku ne povredi i šta ćemo onda? Ko će nam biti rezervna opcija, ovaj anemični Simanić?! Hitno je potreban neko na četvorci i jedan plej! Kešelja i Radanova nek proslede nekome, bilo kome!

Sasa

pre 5 godina

Lazic ima jako dobar ugovor i jako tesko ces ga izbaciti. Spremni? 250 k. Moje misljenje da ce se pod Tomicem uozbiljiti i spustiti na zemlju.

Miodrag

pre 5 godina

sryugos@
Pa normalno zaslužuje. Sta mislis koliko košta?
Malo da ti pomognem,prosle godine u Lokomotivi je igrao za 900000€.
Ove godine ne znam ali za 300 sigurno ne igra..

O.T.A.N.

pre 5 godina

Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit...
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10)

Ma jok, evo brojimo koliko ima gledalaca.

Admiral

pre 5 godina

Zvezda uopste nije dominantna kao sto se forsira u medijima. Svaka cast na nizu pobeda ali sada su dobili Andoru nimalo ubedljivo,pre toga ocajno sa Monakom a prica se da su kalibar za EL. Ne bih se slozio,smatram da ova ekipa u EL ne bi imala vise od pet pobeda,bolje je sto igraju EK.

Kolee

pre 5 godina

@euforija Radonjic izdominirao, spasio ga Lucic u zadnjim sekundama meca, vidi se da si poceo da pratis kosarku prije tri, cetiri godine!

aco

pre 5 godina

Навијам за Звезду, али срамота је да немамо ниједног домаћег играча који нам је значајан. Слаба је утеха што је и Партизан некад имао све странце у првих пет. Звезда сад треба бар да Симанића форсира, да добија 25-30 мин. у просеку.

miki

pre 5 godina

Ne moze Zvezda napraviti srpskih igraca koliko europljani mogu kupiti a Zvezda ima ambiciju da osvoji sve trofeje pa ne trpi prosjecnost tipa Zagorac,Marinkovic,Gagic itd.

Jeste, cela eUropa prica o zvezdinim igracima.. Ulaze i u Kucu slavnih.

Sabre

pre 5 godina

Sabre... Jel to onaj fmp sto vas redovno dere u kls...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ben ben, 16. oktobar 2018 21:40)

Decko, nauci da citas, molim te. Sa razumevanjem.

BODIBOND

pre 5 godina

Ova legija stranaca u Zvezdi Idea nema pojma, sreca njihova sto u Evrokupu imaju laganu grupu, nema Efesa, Barse, Baskonije, Darusafake, Armanija... Da neko od njih ovde bila bi druga prica.

MT Vračar

pre 5 godina

Sacekacu jos neko vreme ali sve se cini da je pun pogodak i on i izbor igraca, Cak kazu da su po ceni iza Buducnosti ,Cedevite a u rangu Partizana
(zemunski kej, 16. oktobar 2018 21:28)

Heh, da li sam to dobro razumeo, Zvezdini iskusni, formirani EL igrači i reprezentativci su po ceni u rangu Partizanovih pojačanja sa koledža koji prvi put vide Evropu? OK... stvarno više od vas ništa ne bi trebalo da me iznenadi, spinujete k'o vođa vam!

Kit Karson

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje!
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11)

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?

Grobarchina

pre 5 godina

Tempirali formu za početak sezone, a na proleće kad se pojavi neki Nemanja Gordić bile kuku lele.

Razumemo da ne znate kako se to radi, vi tek učite košarku. Kraljevi šljake.

кацпизачио

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали!

kole

pre 5 godina

Crveno bela najlepša boja, 
Crvena zvezda moja i tvoja, 
koš po koš, hoćemo još!
(jako i do samog kraja, 16. oktobar 2018 18:54)

Ka narandžastoj malo vuče,
Prodali smo grb još juče,
Pljus, pljus, za Železnik čekamo bus.

aco

pre 5 godina

Навијам за Звезду, али срамота је да немамо ниједног домаћег играча који нам је значајан. Слаба је утеха што је и Партизан некад имао све странце у првих пет. Звезда сад треба бар да Симанића форсира, да добија 25-30 мин. у просеку.

BODIBOND

pre 5 godina

Ova legija stranaca u Zvezdi Idea nema pojma, sreca njihova sto u Evrokupu imaju laganu grupu, nema Efesa, Barse, Baskonije, Darusafake, Armanija... Da neko od njih ovde bila bi druga prica.

Duca

pre 5 godina

Ovaj Kuzmanovic je tako los komentator/strucni konsultant ili sta god da je. Ponizava igrace suprotne ekipe i tako providno i cesto navija za Zvezdu kao da je reprezentacija. Sudije po njemu mogu samo protiv Zvezde a kad dosude nesto za Zvezdu onda cuti. Pa i da je reprezentacija, daj malo zanimljivih informacija i kanje netrpeljivosti prema protivniku. Ovo sto on radi moze svaki prosecan poznavalac kosarke. Neprijatno mi je da ga slusam, trazim strimove zbog coveka. Bar Kovacic nije tu

moca

pre 5 godina

Zvezda više pobeda u dve utakmice evro kupa nego partizai u deset prošle sezone, ahahahaha..
(piki, 16. oktobar 2018 18:36)

Zvezda?
Hahahahahahahahahahahaha, znamo se :)
Napred, napred Rotokoš!

FMP

pre 5 godina

Reglend,Beron,Perperoglu,Faje,Cirbes,Odžo...Vise nisu panteri sad su CZFMP Legionari.Covke Barkli,Laza Trica i Dobric tek da se kaze da ima nasih

KAZNA KRU

pre 5 godina

Simanićev učinak večeras je bio jedno veliko NIŠTA, a nije bio mnogo bolji ni u prethodnim mečevima! Ljudi, nama fali back up četvorka, ne može Faje u svakoj ozbiljnijoj utakmici da tera po 40 minuta, a da se u jednom trenutku ne povredi i šta ćemo onda? Ko će nam biti rezervna opcija, ovaj anemični Simanić?! Hitno je potreban neko na četvorci i jedan plej! Kešelja i Radanova nek proslede nekome, bilo kome!

Kolee

pre 5 godina

@euforija Radonjic izdominirao, spasio ga Lucic u zadnjim sekundama meca, vidi se da si poceo da pratis kosarku prije tri, cetiri godine!

joks

pre 5 godina

Samo bih zamolio nekoga da me podseti zasto nema organizovanog navijanja? 
Hvala unapred
(Czv4ever, 16. oktobar 2018 19:01)

Zato što klub iz Železnika nikad nije ni imao organizovano navijanje.
Sportski pozdrav :)

alek

pre 5 godina

Stub Srbstva ima više stranaca od evroligaških ekipa!I posle nema nijednog reprezentativca , ali je uvek tu neki Tole koji je kriv za to!

Grobarchina

pre 5 godina

Tempirali formu za početak sezone, a na proleće kad se pojavi neki Nemanja Gordić bile kuku lele.

Razumemo da ne znate kako se to radi, vi tek učite košarku. Kraljevi šljake.

Miodrag

pre 5 godina

Ljudi pa ovaj Kuzmanovic i komentator su stvarno smesni...
budimo realni 75%laziceve odbrane je faul. ...pitanje kakav opsti kriterijum zauzmu. Jeste da je nas i da smo pristrasni. Ali bivsi kosarkas stvarno smesno,ponekad neprijatno
budimo realni on bi bio bolji za rukomet,pivota da igra ..mogao bi brzo i u prvi tim. Ozbiljno mislim.

miki

pre 5 godina

Ne moze Zvezda napraviti srpskih igraca koliko europljani mogu kupiti a Zvezda ima ambiciju da osvoji sve trofeje pa ne trpi prosjecnost tipa Zagorac,Marinkovic,Gagic itd.

Jeste, cela eUropa prica o zvezdinim igracima.. Ulaze i u Kucu slavnih.

Kit Karson

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje!
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11)

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?

oberin martel

pre 5 godina

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50)

Ha,ha... koliko ste postali jadni. A MeKejleb, Roberts, Aleks Marić, Veseli, Vesterman, Lovernj, Bertrans... jesu li i oni bili ponos Srbije?

Kit Karson

pre 5 godina

A sad, šta si ti ustvari hteo da kažeš? Osom da više mrziš Zvezdu nego što voliš Partizan.
(Sofronije, 16. oktobar 2018 22:08)

Ne, ne, ne. Partizanov tim u EL sa, između ostalog, Bertansom, Žofrijem i Leom je bio nacionalna izdaja, potop srpske košarke. Taj pomenuti CSKA i Makabi igraju EL, kao i tadašnji Partizan. Posle je bilo smejanje koliko stranaca kada se igra Cipiripi. Karma, karma.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje!

belgrado

pre 5 godina

vi u srbiji se i dalje trolujete sa tim fmp forama? pa to bilo aktuelno pre 10 godina kada je to bilo in, e jeste zaostali na ovom podrucju, dok svet ide napred vi i dalje u mestu lol
(moca, 16. oktobar 2018 19:26)

A sto ti ne ides napred sa svetom,
nego dolazis ovde da stojis u mestu?
Bari je bio u proslom veku, pa se jos prodaje, to se zove rivalstvo.
Bolje lezi ranije, mora trava da se sisa po savremenom svetu :d

MT Vračar

pre 5 godina

Sacekacu jos neko vreme ali sve se cini da je pun pogodak i on i izbor igraca, Cak kazu da su po ceni iza Buducnosti ,Cedevite a u rangu Partizana
(zemunski kej, 16. oktobar 2018 21:28)

Heh, da li sam to dobro razumeo, Zvezdini iskusni, formirani EL igrači i reprezentativci su po ceni u rangu Partizanovih pojačanja sa koledža koji prvi put vide Evropu? OK... stvarno više od vas ništa ne bi trebalo da me iznenadi, spinujete k'o vođa vam!

Admiral

pre 5 godina

Zvezda uopste nije dominantna kao sto se forsira u medijima. Svaka cast na nizu pobeda ali sada su dobili Andoru nimalo ubedljivo,pre toga ocajno sa Monakom a prica se da su kalibar za EL. Ne bih se slozio,smatram da ova ekipa u EL ne bi imala vise od pet pobeda,bolje je sto igraju EK.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit...
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10)

Ma jok, evo brojimo koliko ima gledalaca.

Sabre

pre 5 godina

Sabre... Jel to onaj fmp sto vas redovno dere u kls...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ben ben, 16. oktobar 2018 21:40)

Decko, nauci da citas, molim te. Sa razumevanjem.

Miodrag

pre 5 godina

sryugos@
Pa normalno zaslužuje. Sta mislis koliko košta?
Malo da ti pomognem,prosle godine u Lokomotivi je igrao za 900000€.
Ove godine ne znam ali za 300 sigurno ne igra..

veliki strumf

pre 5 godina

Cirbes totalno pogubljen - veze nema ni u napadu, ni u odbrani. Neverovatno da ga Tomić ovoliko dugo drži u 3/4. Od +14 prave nam seriju i dolaze samo na 4 razlike i on tek tada traži tajm aut. Potpuno neozbiljno.

zzz

pre 5 godina

Tomic je svakako neuporedivo bolji od trenera u pokusaju Alimpijevica, ali sto se tice individualnog kvaliteta igraca, proslogodisnja ekipa je definitivno bila jaca. Jeste da je stil igre Zvezde sada potpuno drugaciji, ali Tomic bi sa proslogodisnjim timom izdominirao. Kako god, sacekajmo bar kraj polusezone, pa cemo videti kakvi smo ove god.

Nebojsa

pre 5 godina

Sta je Lazicem kad on misli da se trgne , nezna se gde je losiji u napadu ili odbrani .Izgubio je na samopuzdanju , plasi se da sutne , pokusava sa nekim ulazima pod kosem i to zabrlja. Covic neznam sta trazi u C.Zvezdi , muci se da prenese loptu preko polovine terena , nema njegovih koseva itd. Cirbes plasim se da je promasaj vecereras katastrofa los i pravio je pocetnicke greske.
Zapalo mi je za oko da od pocetka sezone izvodjenje auta, nebitno da li ispod kosa ili sa polovine terena. Svaka utakmica od dve do tri lopte prilikom auta lose izvedene ili su nam protivnicke ekipe oduzeli loptu , ovo mora da se popravi ili nam se ne pise dobro.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Ideja Jugoslavije je bila srpska ideja i težnja.
(činjenice, 16. oktobar 2018 21:36)

Budalaština!
Srpska vojska nikada nije ginula za tu ideju, ona je naturena od VB posle velikog rata!
Jugoslavija=grobnica!

sportjemanipulacija

pre 5 godina

Mozda se narod pomalo doziva pameti..Mozda shvata da je sport besmislica, pranje sumnjivih para i navlaka za sirotinju. Nadam se da ce hale i stadioni uskoro biti prazni.

Mare je

pre 5 godina

gde smo/ste navijači? nije Jadranska liga, nema Omića, igra se Evropa, šta vam je sad razlog odsustva. pozz iz hale
(Bijela, 16. oktobar 2018 18:51)
Gledaj utakmicu zato si tamo ili da opališ koji selfi pa da pričaš ortacima iz osnovne da si huligan

Zuja

pre 5 godina

Fmp je legija stranaca.
(Osnivaci Krcun i Bugarcic, 16. 

Tebi ako je do domacih igraca gledaj Cerak Beobasket.Vi ste puni domacih pa vas zato samara Mornar a sutra Valencija

veliki strumf

pre 5 godina

Samo vi brojte navijače, vi kojih na JNA samo na derbiju dođe više od 2000, koji zadnjih godina niste ni dolazili u Pionir, a nećete ni ove kad zaredjate sa porazima. Samo brojte, ali mi imamo skor 3-0, a vi ćete od sutra 1-2, iako su nas sudije urnisale i sudile gomilu nebuloznih, nepostojecih faulova. Gomilu!

Inače, Cirbes, Lazic i Covic igraju daleko, daleko ispod nivoa potrebnog za Evrokup. Cirbes za sada ogromno razočaranje - gomila propusta u odbrani, masa prodatih lopti, faulovi u napadu, promaseni ziceri... Nije se sastavio od početka sezone.

Pravnik

pre 5 godina

Misljenja sam da Covic nije kosarkas na nivou koji Zvezdi treba. Nesporno je da zna igrati kosarku, ali ne u Zvezdi, gde treba clutch player, igrac koji organizuje napad, resava poenima neizvestan napad, etc. On je dobar za FMP i to je to. Carini loptu, dugo mu treba za organizaciju napada, pick n roll je ispodprosecan, ne saradjuje sa bekovima na 6,75.. On briljira ponekad u malom klubu, gde je okruzen pocetnicima ili igracima limitiranog kvaliteta. Igrac kao Enis je nesto sto Zvezdi treba kao 2. play u rotaciji, jer sinoc se videlo da uvek kad je Covic u igri, Zvezda tesko drzi egal, cak sta vise mislim da su bili u minusu. Sportski pozdrav.

Millennium

pre 5 godina

Stvarno, ali stvarno treba da nas bude sramota zbog posete. Lupajte minuse, ali pogledajte utakmicu Partizan-Zenit, i ovo sad. Nije naš klub ovo zaslužio.

djenka

pre 5 godina

Dobar tim imamo ,ali navijaci izduvani od predhodnih godina prepustite to partizanu oni imaju vecu zelju iskreno ovakva poseta sramota zvezdas sa periferije.

veliki strumf

pre 5 godina

Ja stvarno više ne vidim svrhu igranja Lazića. Čovek u napadu okean sa broda ne može da pogodi. U odbrani isto više malo čemu služi - uglavnom pravi glupe, nepotrebne faulove, košta nas suviše često 3 penala, bije, ispada... Samo šteta od njega.

moca

pre 5 godina

vi u srbiji se i dalje trolujete sa tim fmp forama? pa to bilo aktuelno pre 10 godina kada je to bilo in, e jeste zaostali na ovom podrucju, dok svet ide napred vi i dalje u mestu lol

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Zvezda više pobeda u dve utakmice evro kupa nego partizai u deset prošle sezone, ahahahaha.. 
(piki, 16. oktobar 2018 18:36)

Misliš Igokea...

VuKaŠiN

pre 5 godina

Gledaj utakmicu zato si tamo ili da opališ koji selfi pa da pričaš ortacima iz osnovne da si huligan 
(Mare je, 16. oktobar 2018 19:26) 

Nisam znao da mora da se gleda na teren i u pauzama izmedju cetvrtina i tokom tajm auta...
(Hmm, 16. oktobar 2018 19:45)

Ne diraj telefon ni u pauzama. Ostavi glas na Severu, kućo!

Realno

pre 5 godina

Uđe Čović i mi smo u minus fazi.Izbaci ga Tomić,povedemo 14 razlike,uđe Lazić,oni nam priđu na 2 poena.Povedemo sa 6 a on ubaci i Čovića a Lazić ostane u igri...živ nisam šta nas očekuje sa njima dvojicom do kraja.Bolje Radanov da menja Reglanda pa i ako pogreši,mlad je,perspektivan,može mu se oprostiti ali ova dvojica...

Sofronije

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58

Večeras 9/89 poena ruskih igrača u pobedi CSKA protiv Makabija u Tel Avivu.
Većeras 6/86 poena izraelskih igrača u porazu Makabija.
Prošle nedelje 15/97 poena turskih igrača u pobedi Fenerbahčea nad Gran Kanarijom.
A sad, šta si ti ustvari hteo da kažeš? Osom da više mrziš Zvezdu nego što voliš Partizan.

Papilon

pre 5 godina

Čović,Lazić,Radanov,Dobrić,Simanić i Ristić zajedno 13 poena.Sjajno,nema šta.
Zvezdana groblje domaćih igrača.
(Statuskan, 16. oktobar 2018 22:13)

Boli jel' da ? Kad vidis da navijas za mali nesposobni klubic i onda od muke izmisljas neku bezveznu statistiku. Ajd' nam molim te napisi koliko gledalaca je u hali bilo u belim patikama, sa koliko godina se zaljubila prvi put Cirbesova surnjaja i od koje godine Reglandov deda nosi naocare.

santa justa

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали! (кацпизачио, 16. oktobar 2018 20:56
Ne vracajte se nikad, ne trebate nam. Ima nas gancija sasvim dovoljno. Kosarka je sport obrazovanih i pristojnih ljudi.

Košarkaška lopta je preskočila Drinu

pre 5 godina

Zvezda više pobeda u dve utakmice evro kupa nego partizai u deset prošle sezone, ahahahaha.. 
(piki, 16. oktobar 2018 18:36) 

Zvezda? 
Hahahahahahahahahahahaha, znamo se :) 
Napred, napred Rotokoš!
(moca, 16. oktobar 2018 19:19)
Ne znamo se. Tvoj klub ZVANIČNO NE POSTOJI OD FUZIJE IZ 2007 GODINE SA IGOKEOM. Informiši se pa se onda podsmevaj

пастир

pre 5 godina

Озбиљна екипа, похвале за тренера што је убацио Раданова и за самог Раданова који се добро показао. Наравно не могу, а да не кажем да је Лазић лош и да је штета што није продат за озбиљне новце, пре сезону, две.

Borky

pre 5 godina

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE 
(John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50

Ne moze Zvezda napraviti srpskih igraca koliko europljani mogu kupiti a Zvezda ima ambiciju da osvoji sve trofeje pa ne trpi prosjecnost tipa Zagorac,Marinkovic,Gagic itd. 

Laki

pre 5 godina

Veliki Jugosloveni-grobari se pitaju gde su nam Srbi! Pa pametni su otišli u inostranstvo još kada je Tita noga zabolela. Ko vredi on je otišao. A vi grobari sa ovom treš ekipom i kintom koju imate pravo na Crnokosu. To vam je mera. Borac iz Čačka je ipak mnogo jak.

Darko

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали!
(кацпизачио, 16. oktobar 2018 20:56)

Nemojte ni da dolazite. Neka nas bude 3 hiljade al normalnih. Godinama bojkotujete ABA ligu kroz koju se odlazilo u EL a na evroligaškim utakmicama najveći uspeh vam je bilo urlanje na himnu EL. Kada vas nema mogu da uzmem kokice i sokiće i odvedem sina da na miru gledamo utakmicu.

Hmm

pre 5 godina

Ne diraj telefon ni u pauzama. Ostavi glas na Severu, kućo!
(VuKaŠiN, 16. oktobar 2018 20:04)

More,ako si mi rekao...
Kućo,ne želim da budem deo,a ni glas bande sa severa...kućo...

Sasa

pre 5 godina

Lazic ima jako dobar ugovor i jako tesko ces ga izbaciti. Spremni? 250 k. Moje misljenje da ce se pod Tomicem uozbiljiti i spustiti na zemlju.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Ubaci Radanova vratice ti se bree
(sisojner, 16. oktobar 2018 19:44)
Komentar veceri. Covek je ovo napisao pre nego sto je Radanov dao dve vezane trojke i ukrao loptu. Bravo!

zzz

pre 5 godina

Na misice, ali pobeda je pobeda. Samo imam jedno pitanje : dokle vise Lazic i Covic pre Radanova, Dobrica i Davidovca? Najbolje da i Keselj malo igra da ne mora ni Simanic da ulazi. Ne sumnjam da Tomic zna sta radi, ali ako vec imamo 5/6 stranaca, koji su kvalitetni, ne moraju domaci stari ispodprosecni igraci da uzimaju minute mladim talentima. Lazic toliko gluposti pravi da bih rekao da je Dobric cak bolji i u odbrani, a u napadu za njega Branka on je Steph Curry. Radanov takodje ne sumnjam da zna bar prevesti loptu i pozvati akciju, jer to Covic uglavnom jedino i radi.

Papilon

pre 5 godina

72 poena stranci, 13 domaći.
(MarcoPolo, 16. oktobar 2018 22:36)

Auuu, koji si ti "genije", pod hitno da se javis Zeljku Obradovicu, za ovako "vrsnog" statisticara siguran sam da ce izdvojiti milione, ovakvu genijalnost jos svet nije video.

Miskec

pre 5 godina

"Hmmm...Iz ove utakmice sam zaključio jednu stvar, a to je, FMP solidan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poli, 16. oktobar 2018 22:54)"
Nismo bili zivi cekajuci zakljucak, sad nam je lakse posle ovako strucne analize ljubitelja JSD Histry!

Vladimir

pre 5 godina

@ aco rs
A zbog čega je poraz srpske košarke? Pa ne može Zvezda da ima non stop prvu petorku a da su svi Srbi i to sve reprezentativci. Skupi su naši igrači koji valjaju. Ovi koji trenutno igraju su još zeleni.Jedino mi se svideo mali Radanov. Ako bude radio i napredovao kako treba eto igrača za reprezentaciju. Ali dobro, treba razumeti vašu frustraciju pa sada brojite koliko su koševa postigli srpski igrači. Ne znam, možda će proraditi baš protiv Mornara. Ili Trenta ako se sastane Zvezda sa njima u kasnijem delu EK.

hronicar

pre 5 godina

@belgrado

naravno da mora da se plati karta.to se samo kod velikog maga delile karte vodjama za casove ljubavi pa svi znamo kako je to zavrsilo.

Herakle

pre 5 godina

Treba biti realan. Crvena zvezda je ove godine kao i cela Aba liga na euro cup nivou. Nema ekipe koja bi igrala evroligu i imala vise od 6, 7 pobeda. Ovu godinu treba iskoristiti da se osvoji aba a u Evro cupu dogura bar do 1/4 finala zbog jakih utakmica kroz koje bi se profilisalo ko moze ko je da igra i sledece gldine do selktovati sa 3 igraca za evroligu. Ono sto je definitivno da smo pokriveni na pleju Regland, Beron, Radanov kao i na centru Cirbes, Odzo, Ristic. Ono gde je potrebna do selekcija je pozicija 2, 3 i 4 kada priicamo o evroligi. Probati Simanicu ugraditi samopouzdanje i osposobiti ga da igra pravu kosarku. On mora da vude srpski Janis sa ovim visinom na poziciji 3 i 4.
Ono sto je razlika u odbosu na proslu godinu jeste centarska linija koja je oce godine mnogo ozbiljnija kao i pozicija pleja pogotovo odbranbeno. I sa onakvim timom smo imali 11 pobe u evroligi padali su Makabi, Real, Barsa. efes ,Armani dva puta, Zalgiris, Valensija 2 puta, olimpijakos, Unikaha i nekoliko meceva na jednu loptu. Sto sa ovim timom uz 2,3 pojacanja moze biti 15,16 pobeda i ulazak u 16. Ne bih poredio Alimpijevica I Tomica. Drugi je bio dobar igrac, sa dovrom karijerom, iskusbiji je, kalio se u olimpijakosu kao pomocnik i ima veci renome i samim vece postovanje i zna kosarku. Alimpijevic miskim da je imao jedan kiks i to je finale koje nije smeo da izgubi sve ostalo a pogotovo i evroliga je prebacio.Daleko od toga da onih 11 pobeda u Evroligu nisu uspeh, i te kaoo jesu.

Zoran

pre 5 godina

Mislim da jedno 6 put pisem. Jako se brinem, i pored zaista dobre hemije u timu i kvaliteta, ne dao Bog ako se Regland povredi. Ljudi da li neko slicno razmislja? On je motor, covek tim, klacer.

sryugos

pre 5 godina

Malo da ti pomognem,prosle godine u Lokomotivi je igrao za 900000€. 
Ove godine ne znam ali za 300 sigurno ne igra..
(Miodrag, 16. oktobar 2018 20:32)

Malo da ti pomognem, igra za 5 miliona i helikopter Mi-35 gratis koji dobijamo od Rusa.
Nisu neki culi za pobede u evroligi, za pune dvorane, za obestecenja, sponzore itd.

KRIGER

pre 5 godina

Trentovanje Andore, ali šta ćete, neki trentujemo, a neke TRENTUJU, trentuju ih čak i mornari i razni drugi Popaji

buuuahahahahahahahahahahahaha...

Rajko

pre 5 godina

72 poena stranci, 13 domaći.
(MarcoPolo, 16. oktobar 2018 22:36)

Haha,posle geometara sad ste postali i matematicari..idi peglaj odavde i prati svoju NO LIMIT ekipu ..jedne godine smo imali srpsku petorku,vi ste imali duplo vise stranaca a dinara vec 5 godina nemate,ove godine su stranci,sledece ko zna..znas li sta je bitno?!Da ste vi tu gdje jeste!Da nam ni blizu niste!Samo vi racunajte i mjerite linije i uglove,mi cemo da slavimo titule!

bbshow

pre 5 godina

Ne mogu ova cetvorica na parketu da doprinesu koliko Lazic moze da upropasti! Sem one dve ludacke sezone i energije u odbrani bilo je i jos uvek je mucno gledati sta taj decko igra...

...

pre 5 godina

Samo bih zamolio nekoga da me podseti zasto nema organizovanog navijanja? 
Hvala unapred
(Czv4ever, 16. oktobar 2018 19:01)
Samo bih voleo da me neko podseti zašto nema ljudi sa decom koji inače nisu mogli da dolaze zbogo huligana i ako možete da se odlučite da li navijači trebaju da dolaze ili ih treba proterati.

Gilsy

pre 5 godina

Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit... 
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10) 

Ma jok, evo brojimo koliko ima gledalaca.
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 19:3

Malo BODIBOND malo O.T.A.N da zavaras trag.Gledalaca 3452 .Zvanican podatak

Uros

pre 5 godina

Sad pisem da bi se prestalo sa nagadjanjem. Budzeti ove sezone, igraci plus strucni stab. Cedevita 8 miliona evra, Buducnost 5.5, Crvena Zvezda 4, Partizan 2.8.

NoName

pre 5 godina

Нема организованог навијања зато што сте тако хтели, не знам шта вам није јасно. Сметају вам Делије, смета вам све живо у вези трибине, својим злурадим коментарима урушавате углед трибине и директно утичете на смањену посету у свим спортовима, људи због “угледа” навијача не долазе више на утакмице јер је створена слика да ће неко бити убијен, после се питате где је ко. Изволите кокице, сокове па гледајте сад на миру у полупразној хали!
(кацпизачио, 16. oktobar 2018 20:56)

Mnogo je bolje ovako, nego da navijam za Olimpijakos. Mene oni ne zanimaju. A navijači će doći. Tiha voda breg roni, momče.

we are the champions

pre 5 godina

Sinoć sam sanjao da RTS otkupio sva prava.Za sva moguća takmičenja,...Okupio najjače sportske novinare u Srbiji.I u tom momentu zazvoni sat,...

Sofronije

pre 5 godina

Dragi Grobari, 3x3+5=14. 3 pobede na Superkupu, 3 u Evrokupu i 3 u ABA ligi plus 5 u p resezoni to je 14:0 i jedan trofej. Ima li neko od vas hraborsti da sabere vaše dosadašnje rezultate?

Duka

pre 5 godina

Molim ove navijače Igokeapartizan što vode Zvezdinu statistiku na svakoj utakmici, da mi kažu koliko Zvezda ima pobeda i poraza od početka sezone...kad već prate mora da i to znaju...hahaha

EUFORIJA

pre 5 godina

Sad pisem da bi se prestalo sa nagadjanjem. Budzeti ove sezone, igraci plus strucni stab. Cedevita 8 miliona evra, Buducnost 5.5, Crvena Zvezda 4, Partizan 2.8.
(Uros, 16. oktobar 2018 21:48)
Hajde za ova prva tri, a gde si nasao partizanov budzet? Oni ga kriju godinama, ni CIA ne moze da ga provali.

zemunski kej

pre 5 godina

Heh, da li sam to dobro razumeo, Zvezdini iskusni, formirani EL igrači i reprezentativci su po ceni u rangu Partizanovih pojačanja sa koledža koji prvi put vide Evropu? OK... stvarno više od vas ništa ne bi trebalo da me iznenadi, spinujete k'o vođa vam!
( Objasnicu ti, Zvezdini igraci su tu da nesto osvoje da bi sledece godine zaradili u LE,Necemo moci da prodajemo igrace jer su ugovori na godinu dana za iskusne igrace ,Vi ste kupili mlade i perspektvne igrace da bi zaradili na njima ,Pecarski placen 100 000 evra Bajernu ne igra,pa jos 11 igraca, slicnog kvaliteta i cene,Necete nista osvojiti ali cete prodati igrace,

Блаф

pre 5 godina

Идемо момци, срце на терен и ватра на трибинама. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

RedStarForever

pre 5 godina

Pobedice Zvezda Idea, Idea, sa vama kroz zivot ali i utakmice hihihi. 
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 19:42) 

Jos si na tastaturi? Devojka to nece da trpi
(zuja, 16. oktobar 2018 19:55)

Kakva bre devojka?! :)))
Dečko, i to "tobdžija", nece više da trpi! :)

oberin martel

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)

Pa vi ste bili kumovi i to u vremenu kada ste igrali EL i mislili da ćete samo je igrati još 150 godina.

Skorpion

pre 5 godina

Dragi Grobari, 3x3+5=14. 3 pobede na Superkupu, 3 u Evrokupu i 3 u ABA ligi plus 5 u p resezoni to je 14:0 i jedan trofej. Ima li neko od vas hraborsti da sabere vaše dosadašnje rezultate?
(Sofronije, 16. oktobar 2018 21:10)

Nemaj tako Sofronije, nemoj tako sa "institucijom", pa oni su VEC izjednacili briljantni rezultat od jedne pobede koji su postigli prosle sezone u "cipiripi" kupu. Nije to malo ostvarenje, polako, mozda za koji mesec uspeju postici jos jednu pobedu, zamisli koja bi to radost bila, al' bi se onaj "busadzija" busao.

Vlada

pre 5 godina

Zvezda uopste nije dominantna kao sto se forsira u medijima. Svaka cast na nizu pobeda ali sada su dobili Andoru nimalo ubedljivo,pre toga ocajno sa Monakom a prica se da su kalibar za EL. Ne bih se slozio,smatram da ova ekipa u EL ne bi imala vise od pet pobeda,bolje je sto igraju EK.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Admiral, 16. oktobar 2018 21:35)

Decko, Zvezdin tim je na samo dva igraca od toga da bude vrlo jak tim u Evroligi sa pretenzijama na F8. Zamisli da umesto Covica i Keselja imamo jos jednog odlicnog pleja i kombo igraca za poziciju 3-4?!

Takva ili slicna pojacanja se planiraju na zimu ili rano prolece da budemo apsolutno sigurni da su i ABA i kup i srpska titula nasi. samo polako, brojte nase pobede i mislite da nismo dovoljno jaki...

amigdala

pre 5 godina

Andora, inace sesta bila u acb, imala je samo jednu pobedu manje od Gran Kanarie koja igra EL, uopste nije slab klub. Niti su njeni igraci "amateri", ko prati EC i acb znace. Citam svasta, cisto da pojasnim.
Sto se tice nacionalno-manjinskog kluba koji od 2014 ne igra El, osvojio 1 trofej, ima 5 stranaca i forsira mladez, pa ce se recimo mali Trifkovic bas naigrati tamo, kao i ona trojca koju je, doticni, klub doveo prosle sezone a sad igraju za Zemun i slicne; zelim vam SVU SRECU u EC, voleo bih da dogurate daleko, kao i svu srecu u ABA-i, voleo bih da bude finale, pa nek bolji pobedi, ja sam spreman da zivim sa nepovoljnim ishodom, da li ste i vi?
Ne bih rekao, secete vene kad god Zvezda pobedi, placete kukate, pisete kojekakve gluposti, lazete, izmisljate itd.
Ako volite kosarku kolko tvrdite da je volite, cemu sve ovo onda?
Ne volite vi kosarku, ne znate ni sta je kosarka, samo mrzite Zvezdu, intezitetom ravnim ideologiji.
Pozdrav,ljubi brat.
xoxoxox

Ganci

pre 5 godina

Sto volim kad se ponadaju ovi sto nemaju za koga da navijaju pa samo mrze haha nego ozbiljno nisu losi ovi sipaju nam trojke ko besni ali znamo i mi nesto od toga gazi zvezdo

sine

pre 5 godina

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50

Ako ti smeta strana petorka onda se bar potpisi kao neki srpski kralj

Sabre

pre 5 godina

Jednostavno pobednicki mentalitet i to je to, bravo momci!

E ali grobarska patnja na ovu dominaciju. Prvo, niste vi Zvezda, vi ste FMP. Onda kada ih prozoves zasto onda tako srdacno prate FMP onda krece prica sad ce da vas razbiju. Onda kad nas ne razbiju onda cekajte vi. Onda kada ne docekamo krece prica "gde su poeni srpskih igraca". Sta je sledece zebrice, pitam se? Patnja se svakako nastavlja...

BODIBOND

pre 5 godina

A kad Partizan dolazi na red???
(Djuro, 16. oktobar 2018 21:22)

Nadam se sto kasnije, meni vec nije dobro kad pomislim sta nas ceka.

Dejan

pre 5 godina

Moram da kazem da bez obzira na rezultate meni je Tomic genijalan lik.I dok ga gledam na utakmicama i njegove izjave i konferencije za novinare covek mi se bas dopada.On i Alimpije kao dan i noc!

Sasa

pre 5 godina

I da, Bodibonde...Zagorac ima platu 300 hiljada. Ja mislim zasluzeno. Samo se pitam, zasto vasa uprava nikada, ali nikada nije spomenula koliko neki igrac ima platu?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

@ Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit... 
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10) 

Ili još gore Mornar
(KGB, 16. oktobar 2018 19:42)

Ili, daleko bilo, svemoćni Trental(ili tako nešto)...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje! 
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11) 

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17)

Šta misliš da li Real, Fener, CSKA broje poene domaćih igrača?
Ipak je to samo običan kompleks navijača jednog malog kluba, poslednjeg bastiona jedne umobolne ideje o bratstvu i jedinstvu!
Kakva ideja takvi i navijači!
Ne

NoName

pre 5 godina

Ova legija stranaca u Zvezdi Idea nema pojma, sreca njihova sto u Evrokupu imaju laganu grupu, nema Efesa, Barse, Baskonije, Darusafake, Armanija... Da neko od njih ovde bila bi druga prica.
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 20:53)

Nema ni Trenta. Sa njima bi bilo čupavo. Verujem da bi Trento pobedio. Ipak je to TRENTO.

KGB

pre 5 godina

@ Ocekujemo grobarsko podsmevanje ako pobedimo veceras,samo da nam ne zapadne svemocni Zenit...
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10)

Ili još gore Mornar

Kuki

pre 5 godina

Nazivamo sebe sportskom nacijom. Hvalimo se kako nasi klubovi imaju milionske armije navijaca.
Valda kao spirtska nacija, osim onih pijedinaca koji postizu vrhunske rezlutate, treba da postoje da postoji dobar deo ljudi koji to prati. Armija navijaca koji napune halu od osam hiljada mesta. Oznacavaju se navijacke grupe kao krivci. Pustite sacicu tih navijackih grupa, placenika, nazovite ih kako god hocete. A gde su jos dva miliona navijaca? Zar treba da od sacice tih ljudi zavisi atmosfera u hali?

I jos bih dodao jos nesto sto se tice nas kao spirtske nacije. Vise je srpskih zastava bilo u Kini, nego na mecevima Dejvis Kupa, Rumuni su napunili stadion u utakmici sa nama, a daleko od toga da su fudbalska vele sila i da im cvetaju ruze u savezu i drzavi. Ima jos mnogo primeta kao sto su atletika, razne kvalifikaocione utakmixe u raznim sportovima.

Džoni

pre 5 godina

Zvezda je odličan tim ove sezone. Ako ne krene dobro ovima iz prve postave malo izrotiraš i neko će da proradi. Klupa nam je odlična i za svaku poziciju imamo adekvatnu zamenu. Možda na pleju Čović nije u rangu Reglanda ali i on odradi solidno dok loptu mogu da prevedu Nenadić, Beron, Dobrić i Davidovac. Na 4 ako ne ide Simaniću i Fajeu tu je da uskoči Perperoglu tako da je tim skockan samo tako!

Лепи Цане

pre 5 godina

Ma jok, evo brojimo koliko ima gledalaca.
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 19:38)

Доконих ли људи... у чему им живот пролази...

činjenice

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje!
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11)

Ako dozvolite, samo da Vas korigujem:

Nije to klub propale jugoslovenske ideje,
to je klub koji je nosio ime JSD kako bi oprao
biografije onima koji su bili na drugoj strani
tokom 2. Svetskog rata.

Ideja Jugoslavije je bila srpska ideja i težnja.

Toliko

pre 5 godina

Kažu purgeri pre oko mesec dana,šampioni pripremnog perioda,videćemo vas kad počne sezona.Izgleda da je još pripremni period jer ne stajemo,bijemo ko dođe na red. Počela? Ok,ništa...pozdrav!

Spale

pre 5 godina

Kite ti si se bas opteretio sa brojanjem poena srpskih igrača. Opusti se, da imamo lovu mi bi čuvali srpske igrače i ne bi dovodili polovne strance, ali nemamo toliko da bi odbili milion za Kalinica, pa Gudurica. Ne bismo dali Kuzmica Realu, Jovica i Dangubica Bayernu, Bobija u NBA, Simona.. Voleli bi i mi da su oni tu, pa još da vratimo Nedovica i Bjelicu i da osvojimo Evropu, ali ne vredi, mora ovako. Ti nastavi da brojiš te poene, nije loše da neko i to radi, obaveštavaj redovno. Pozdrav.

sasa the red baron

pre 5 godina

NISTA::
Milan Tomic koga god da stavi na parket, ovi ne mogu da prime 80, sve tekme smo ispod! Mislim da nam je prosek oko 73 primljena poena, i nije bas da smo ni zavlacili, razvalismo Buducnost u Podgorici, i otaljasmo sve drugo, ali ovo sad je 13 pobeda uzastopno, i kapa dole za Tomica! Trenercina nam stigla kakvog jos dugo nismo imali. Sve kesha sto se ima, dati njemu! Odmah potpisati ugovor, ne cekaj nista.On je covek koji nas moze odvesti do vrha. Mi ove sezone mozemo pocistiti sve, bukvalno sve sto igramo.

NoName

pre 5 godina

Cipiripi kup je ime koje je, sa namerom da ga omalovaži kao i klubove koji ga igraju, dao vaš lažni mag u vreme kada je novac sipan elevatorom u klub propale jugoslovenske ideje! 
(CRVENA ZVEZDA 1913, 16. oktobar 2018 21:11) 

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17)

Nije ništa, tih 13/85 nam je donelo 14/0 za sad. Malo li je? Nego, je l selektor gledao Zagora u Baru?

zzz

pre 5 godina

Nisam rekao da je losa ekipa ove godine, daleko od toga, ali nije ni sve toliko sjajno kao sto neki govore. Ja sam potpuno zadovoljan, ali treba biti i malo realan. Tomic je sve vrhunski poslozio sve ali je tek pocetak, a protivnici u EC ne mogu se porediti sa onima u EL. Problem prosle sezone najveci bio je trener, koji nije mogao da organizuje igru i da motivise strance da se trude u ABA isto kao u EL. Rochestie je u napadu bolji od Reglenda, ali je Dzo bolji u odbrani, tako da su tu negde, uglavnom obojica odlicni. Baron jeste bolji od Feldina, ali nije ni taj Feldin toliko los koliko ga ovde napraviste. Decko je spot up suter, a kod Alimpija je glumio kombo beka i sutirao iz driblinga, takodje ga je ovaj pustao da se ispucava. Omic je bolji od Cirbesa iz prethodne dve sezone. Lesor pravi puno gluposti, ali opet kod Tomica mislim da je mogao da postane bolji od Odza. Antic je bio veoma dobar dok se nije povredio. Bjelica je na startu igrao isto vrhunski. Enis je bolji od Covica, tu nema diskusije. Ni meni se ne dopada takav stil igre, ali od Fice je bolji i u odbrani, a kada mu je vece u napadu je nezausavljiv. I kada nije toliko raspolozen odigra OK, cak je i vcrs bio bolji od Filipa. Ne sumnjam da ce ova sezona biti bolja, ali tek je pocetak i sigurno da nece svi igrati u istom ritmu do kraja, ni Faje a pogotovo ne Perperoglu. Takodje treba sacekati utakmice za jacim ekipama poput Valensije i Lokomotive. Davidovac i Dobric videcemo kakvi ce biti, samo se nadam da se Branko Lazic sastaviti i vratiti u staru formu.

Hmm

pre 5 godina

Gledaj utakmicu zato si tamo ili da opališ koji selfi pa da pričaš ortacima iz osnovne da si huligan
(Mare je, 16. oktobar 2018 19:26)

Nisam znao da mora da se gleda na teren i u pauzama izmedju cetvrtina i tokom tajm auta...

zuja

pre 5 godina

Pobedice Zvezda Idea, Idea, sa vama kroz zivot ali i utakmice hihihi.
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 19:42)

Jos si na tastaturi? Devojka to nece da trpi

mairondrake

pre 5 godina

hahahahaha kakvo sudjenje...Da postoji neki super faul koji daje 5 bacanja Andori, dosudili bi ga na -4.....Sramotno sudjenje, ali dzaba sve.

052

pre 5 godina

@Samo bih zamolio nekoga da me podseti zasto nema organizovanog navijanja?  
Hvala unapred 
(Czv4ever, 16. oktobar 2018 19:01) 
Nije potrebno organizovano, nego spontano navijanje!

Superbike

pre 5 godina

Pobedice Zvezda Idea, Idea, sa vama kroz zivot ali i utakmice hihihi.
(BODIBOND, 16. oktobar 2018 19:42)

Jos si na tastaturi? Devojka to nece da trpi
(zuja, 16. oktobar 2018 19:55)

Kakva bre devojka?! :)))
Dečko, i to "tobdžija", nece više da trpi! :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RedStarForever, 16. oktobar 2018 20:43)

Само да додам, хахахахахаха !!!

Kurs iz engleskog

pre 5 godina

..sto se tice ambijenta u hali, s'obzirom na protivnika i takmicenje, puna kapa.
Razmazili su nas, a to znaci da kidaju. Protiv zvucnijih imena bice krcato.

Konstatacija

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58

Koliko je bilo turskih igrača bilo u sastavu Fenerbahčea pod Željkovom palicom,pre par dana u prvom kolu EL i koliko su poena postigli?
Hoćeš da ti kažem?Ukupno 2(dva) igrača,koji su postigli 7 poena...i? Da li to neko broji ili se računa da je Fener bio prvak Evrope a možda i ponovi i koga briga odakle su,dok igraju za grb određenog kluba.
Taj kup ste vi tako krstili,dok ste bili državni projekat a Zvezda igrala u njemu a kasnije vam je to stavljano na nos jer ste uvek ispadali glupi u društvu i sve što ste peckali zvezdaše,vratilo vam se duplom merom.

NoName

pre 5 godina

Ljudi, ne da nemamo igru nego je sacuvaj boze. Zao mi sto moram da gledam ove u crveno belom dresu.
(mufljuz, 16. oktobar 2018 20:56)

Zašto minusi čoveku? Čovek lepo kaže da Partizan nema igru, pa je zbog toga prinuđen da gleda Zvezdu. Ja bih to pohvalio. Plus za iskrenog Grobara.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Dzikic ponovo pusing,a i Bokan,xexe 
(kikiriki semenke, 16. oktobar 2018 21:10) 
Briga Budućnost za neke male klubove koji igraju cipiripi kup
(Koja, 16. oktobar 2018 21:25)

Bar bih precutao nakon onih +26. U stvari +16.

ljupce

pre 5 godina

@zoran

ako se reglend povredi,onda ces videti zasto je beron dosao.boze,imate li vi vise od 12 godina i da li ste okada gledali ove kosarkase pre zvezde?ja fajea nisam gledao,ali berona i reglenda itekako jesam jer i turska(beron) i italijanska(reglend) liga se emituje na tv.da dobro citas ja sam reglenda gledao jos dok je punio po italiji,ovo kod obradovica sto je radio u lokomotivi to je sasvim normalno za njega,kao i ovo sto u zvezdi radi.

Sofronije

pre 5 godina

Tempirali formu za početak sezone, a na proleće kad se pojavi neki Nemanja Gordić bile kuku lele.Razumemo da ne znate kako se to radi, vi tek učite košarku. Kraljevi šljake.
(Grobarchina, 17. oktobar 2018 08:46)

Koliko malicioznosti i mržnje... Da li treba napomenuti da je u poslednjih 5 godina odnos u trofejima, u prvenstvu 4-1, kupu 3-1, ABA liga 3-0, superkup ABA 1-0. To je sve zajedno 11-2.
Za to vreme sa samozvanom isntitucijom odigrali smo 37 utakmica. Odnos je 24-13 za nas uz koš razliku +152, a ti i dalje pričaj o šljaci.

Snake

pre 5 godina

Utorak 16.10.2018 | 18:20 -> 20:57 | Izvor: B92

Petorka Ragland, Baron, Faye, Perperoglu, Zirbes...PONOS SRBIJE
(John Lackland, 16. oktobar 2018 20:50

I ja bih voleo petorku Jovic,Guduric,Dangubic,Kalinic,Kuzmic ali ta petorka prijatelju kosta mnogo vise nego ona koju si ti naveo.
Sto se utakmice tice dosta oscilacija i nepotreno izgubljenih lopti ali vazna je pobeda.Stranci rade posao zasto su placeni.Domaci igraci da uce od kolega,da vredno rade pa da sledece godine imaju vise minuta i poena.

istina

pre 5 godina

Među Zvezdašima se košarka nije primila i to mora da se prizna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Corto, 16. oktobar 2018 19:42)

kod Zvezde nema besplatnih karata i karte su kod zvezde 50% skuplje (da ne pricam o seznoskim kartama)

I za razliku od vase uprave koja daje vodjama 2.000-3.000 sezonskih da ih ovi tapkaju upola cene, to kod Zvezde ne postoji!

Toto-ko-tunjo-djecarcu-Kitu

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)

Slabo pratis Kite. Cipiripi je frakcijsko delo nastalo u trenutku magovog ushicenja. Pogledaj komentare na vesti o izjavi "da je Partizanov prolaz u EL omaz i Zvezdinom ucescu. Tako se rodio "Cipiripi". Nije problem za nas, nekad EL, nekad Cipiripi, sta da se radi... Problem je za vas. Otkad patentiraste taj naziv, nikako da se oslobodite Cipiripija. Sto se prebrojavanja krvnih zrnaca tice, shvatam da je Lovernj najveci Srbin van Srbije i da dok je frakcijama tako odgovaralo nije smetalo pola francuske reprezentacije i gomila stranaca. Sada smeta. Sad se kuka. I treba tako. Sportski pozdrav kme, kme!

Charles Bukowski

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi. 
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58) 

Sto ste molili da igrate taj Cipiripi kup.Prosle sezone ste imali 1/9 Bolje da ste ostalj u FIBA takmicenju. Kosarka se igra za rezultat a ne za domace igrace i njihov razvoj.Eto tvoj tim ima domace pa se vidi po prosecnom Trentinu, pobedom nad Zenitom bez tri najbolja igraca i na kraju Mornar a tek sutra?

zemunski kej

pre 5 godina

Mislim da sam u jednom komentaru bio skeptican prema dolasku Tomica u Zvezdu misleci da nije bio prvi trener u Olimpijakosu, Pogresio sam ,proslo je vec neko vreme ovaj covek ima ucinak 100%, I to je neverovatno.Sacekacu jos neko vreme ali sve se cini da je pun pogodak i on i izbor igraca, Cak kazu da su po ceni iza Buducnosti ,Cedevite a u rangu Partizana

Charles Bukowski

pre 5 godina

Навијам за Звезду, али срамота је да немамо ниједног домаћег играча који нам је значајан. Слаба је утеха што је и Партизан некад имао све странце у првих пет. Звезда сад треба бар да Симанића форсира, да добија 25-30 мин. у просеку.
(aco, 16. oktobar 2018 21:31)

Kada ti budes sedeo na klupi Zvezde onda forsiraj samo nase igrace

Branko

pre 5 godina

Ljudi svasta zaista pisu. Ovo nije fudbal, Andora je ozbiljan klub, sa vecim budzetom od Zvezde. Znam kako zvuci ime Andora, ali to je zbog fudbala. Zapamtite, svaki tim moze lako da se oklizne protiv njih. A videcete tek u Monaku, kome se isti rugaju, koliko ce tamo biti tesko ostalima pobediti, dobar tim, cudna dvorana, lopta izlazi iz kosa olako, tvrdi obruci.

EUFORIJA

pre 5 godina

Zvezda pobedila, Dzile pukao, Radonja izdominirao - tesko vece za grobare. Ali Radonjin engleski nakon utakmice...napredovao je... Kakav kralj!

NastyB

pre 5 godina

Tomic je svakako neuporedivo bolji od trenera u pokusaju Alimpijevica, ali sto se tice individualnog kvaliteta igraca, proslogodisnja ekipa je definitivno bila jaca. Jeste da je stil igre Zvezde sada potpuno drugaciji, ali Tomic bi sa proslogodisnjim timom izdominirao.
(zzz, 16. oktobar 2018 20:35)

Šališ se?? Omić, Lesor i obogaljeni Antić bolji od Cirbesa, Odža i Ristića?? Bjelica od Fajea?? Feldin od Berona?? Ročesti od Reglanda?? Dangubić od Perperoglua???
Ovo što Tomić ima su bolji igrači, ali bi i nj ih Alimpije uništio svojim NBA sistemom igre koji ne prolazi u Evropi.
Mada, ti si verovatno isti onaj trol koji kuka kako Tomić nema nikakav sistem igre, a čovek nije izgubio ni jednu utakmicu do sada.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Tempirali formu za početak sezone, a na proleće kad se pojavi neki Nemanja Gordić bile kuku lele. 

Razumemo da ne znate kako se to radi, vi tek učite košarku. Kraljevi šljake.
(Grobarchina, 17. oktobar 2018 08:46)

Ko tempirao formu ? Zvezda ?!
Pa tek treba da udjemo u fornu zato se vi partizanćići i tresete od straha

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Ok. Ovo 13/85 ništa, a?  
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17)  

Nikako da shvatis da kosarka nisu samo poeni. Potrebno je da tim igra dobro i pobedi a potpuno je nebitno ko je strelac. 
Ali nastavi da vodis evidenciju o potpuno nebitnoj stvari a Zvezda da nastavi s pobedama sve do titula. I svi lepo zadovoljni, neki trofejima a neki evidencijama.
(sryugos, 17. oktobar 2018 00:59)

Ma gde njemu objasnjavas, ne moze on to da shvati. Prosto nema kapacitet

Smogovci

pre 5 godina

Ako se naslov odnosi na skor u pobedama onda je ok inače igra je daleko od perfektne. Ulm, Monako i Andora pa teško mi je u odnosu na svakog pojedinačno kao protivnika da se odlučim koja je najgora. Prazni minuti dominiraju kao i def skok kao najveća slabost i nije vezana za rotaciju tj za klupu već i prva petorka se gubi na utakmici. Izvođenje auta postaje noćna mora kao i reakcija posle tajma. Onaj sinoćni festival grešaka na kraju ipak dominira.
Ono što raduje je br akcija koje se zovu, postoji raznovrsnost i iskustvo da se traži bolje rešenje (drugi ugao dodavanja, ekstra pas ...) , odbrana na zadovoljavajućem nivou sem par situacija.
Najviše raduje činjenica da ofanzivni potencijal je takav da uvek i kada je loše "odvale" jednu četvrtinu sa 30pts bilo kome, nebitno da li je prva ili četvrta. Roster ima svoje mane ali do trenera je da ih svede na minimum i odbranu i napad, za sada mu ide ok. Ima sličnosti sa ekipom pre 2 sezone i mislim da će biti ok sezona, ima dosta prostora da izgledaju kao mašina.

bbshow

pre 5 godina

(Millennium, 16. oktobar 2018 18:43)

Oni su u iz nekog nepoznatog razloga u euforiji na startu ove sezone i to je razlog takve posete. Citave prosle sezone su imali praznu halu, imace je i ove ako vezu par poraza... Nije do Zvezee i Partizana, do ljudi je, ovde se samo pobede racunaju i tada se i podrzava klub koji se voli... Ko ne veruje neka proveri podatke o posetama, to je bar lako dostupno...

Janko

pre 5 godina

Ako Zvezda večeras izgubi neće biti srećnijeg čoveka od mene! Vamos espanjos!
(Padovan, 16. oktobar 2018 19:03)
Jao mukica, pa on baš pati

sryugos

pre 5 godina

Sad se vec vidi da je Reglend mozak ove ekipe. Zasluzuje lik da igra evroligu lagano. Kad udje Covic u igru i odbrana i napad ne lice ni na sta. Lazic nastavlja da dominira na temu "iznudim gresku protivnika ali zaletim se na prodor u napadu ne znajuci gde cu, ispadnem na seci lopte i stoga primimo trojku".
Dobric i Radanov moraju vise igrati. Davidovac MORA igrati i imati mesto u rotaciji.

asdf

pre 5 godina

Hocemo li na jednoj iole bitnoj utakmici(Evropa, neki derbi u Jadranskoj) sutnuti vise bacanja.
Ja bi cak bio zadovoljan da sutnemo malo manje bacanja od protivnika. Trenutno stanje 18/7 bacanja.

One night in May

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi.
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58)


Jedan klub igra za pobedu, a drugi za poene srpskih igraca.
Jedan klub ima takmicarsku ambiciju, a drugom je vazno samo da ucestvuje.
Jedan klub nize pobede, bez poraza od pocetka sezone, a drugog zatrpavaju i znani i neznani.

A oba kluba imaju identican broj igraca koji nemaju srpski pasos!

Borky

pre 5 godina

Večeras 13/85 poena srpskih igrača u Zvezdi u kupu koji su od milošte krstili kao Cipiripi. 
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 20:58) 

Hahah pa vi ste ga krstili tim imenom kad ga je Zvezda igrala posto je ispala sa 4 pobjede iz el a vi prosli sa 2+pustio nas Zeljko.

vozd1997

pre 5 godina

Kao grobar cestitam zvezdi igraju po meni najbolju kosarku za gledanje u poslednjih nekoliko godina lepo je sve to upakovano malo mi ubada u oci mali broj navijaca.Zvezda sigurna u finalu aba lige a nadam se da cemo mi biti isto u finalu mada kakav je canak ko djukic kad ne ide nista ajde novice kao djukic saleta ilica tesko cemo doci do finala do f4 hocemo al finale tesko.

baki

pre 5 godina

Jel sad Partizan treba da koristi Zvezdinu logiku i kaze, vi imate cast da delite dvoranu sa Evropskim prvakom.
(partizan, 17. oktobar 2018 04:19) #
Evo upotrebicu logiku i recu da nisi u ptavu. Vi ste ti koji delite hali sa nama jer ako upotrebis logiku i znanje onda ces ukapirati da ste vi igrali u Hali sportova i odande ISTERANI jer ste posast gde god dodjete. Oterani jer ste ostali duzni bogu ocu struje,komunalije itd...sto su vam sekli struju pre par godina kad ste posteni u Pioniru? Samo ste preneli takve navike iz Hale sportova u Pionir. I na kraju ko je kome domacin i sa kim igra? 70 i 80 tih godina ste igrali u Ranko Zeravica a onda ste odande isterani..eto cista logika.

sasa the red baron

pre 5 godina

NAUCEN::

Mi za sad ne da igramo, mi gazimo. Sasvim svejedno ko je na terenu, nasa odbrana je sjajna.I dok kazu da napad "oscilira" ja bas i nisam siguran u to.Mislim da smo imali samo jednu tekmu gde nismo dali 80+ poena. Igramo realno, znamo svoje snage i svoje slabosti, skracujemo rotaciju kad je potrebno, i bas zbog tog bivamo nagradjeni. Nakon onog odvaljivanja KKBUD u Podogorici jasno je da mi nemamo protivnika u ABA ligi, tako da se valja fokusirati na EC...

ValterNBG

pre 5 godina

Dobro je ovo,sami smo krivi za proslu sezonu.Nego,zamislite ove iz Reala kad vide PG,pa tek kad vide Moracu!Auuuu,gde dodjosmo majko mila.

BVB

pre 5 godina

U pravu je Tomic, nismo jos ni na 50% spremnosti. Tek je pocetak, kako sezona bude odmicala i forma ce se podizati. Dobar tim, a sto je mnogo bitnije odlican trener.

pivljanin

pre 5 godina

Ajmo Andoro, jos ima nade.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 16. oktobar 2018 20:52)

Nada je jedino što vam je ostalo.

ljupce

pre 5 godina

da pocnem od sudjenja,ono je tragikomicno.nadjite sudije koje znaju pravila,a ne da se i sami igraci cude sta im se sve svira.lose sudjenje na obe strane.jedina mana su te oscilacije koje se desavaju u serijama.jedan los potez odmah ih evo jos pet-sest.jos je pocetak sezone,sve je to normalno.posle simanica veceras smo dobili i radanova.bravo decko,tako se igra kosarka.faje zvezdin spajdermen,a odzo sek iz vremena orlanda.posebno bih istakao berona.zasto?svi mi koji smo ga gledali prosle sezone u eskisehiru uz sona marsala mogli smo da vidimo kakav je individualac i suter.medjutim,ovde je bukvalno timski igrac sto je fascinantno.izgleda da je tomic opasan autoritet jer naterati berona,reglenda i perperoglua da igraju za ekipu moze mozda dva-tri trenera na svetu.tomic genijalac,sprovodi filozofiju timske igre u cemu prednjaci,mora se to reci, zvezdin spajdermen faje.kakav defanzivac ono nije normalno.jos kad bi lazic dosao sebi pa zaigrao odbranu onako kako ume to bi bio kineski zid.polako ,ima vremena pocetak je sezone.timska igra i timska pobeda.BRAVO MAJSTORI!!!!!!!!!!!!!!

Borky

pre 5 godina

Dobra pobjeda,Andora jako nezgodna ekipa.Dva utiska:nisno slomili utakmicu 2x a trebali smo i Regland predugo na klupi pa kad se vratio totalno je bio van ritma.
Bodovi se pisu i to je najvaznije.

Стара школа

pre 5 godina

Звездаши броје победе (14/14), а комшије статистичари нам броје поене играча. То је лепо, брзо ажурирају статистике...

Sasa

pre 5 godina

Bodibond, mladi covece. Ne budi sarkastican. Gledajte u svoje dvoriste. Mornar, Trento. Regland ima 400 hiljada platu i sta je tu sporno? Meni je jezivo sto Klark prima u Buducnosti 750 hiljada.

groBari Split

pre 5 godina

Zvezda ima sest stranaca a mali Partizan pet a splićani samo o tome pisu. Boli ih nemoć njihovih stranaca ili mozda moć nasih.

Skorpion

pre 5 godina

.....samo da nam ne zapadne svemocni Zenit...
(Srbija, 16. oktobar 2018 19:10)

Mene vise brine Trento, sto ti umeju da "trentuju" to se ne moze opevati ni u pesmama Mitra Mirica.

sasa the red baron

pre 5 godina

NISTA::
Milan Tomic koga god da stavi na parket, ovi ne mogu da prime 80, sve tekme smo ispod! Mislim da nam je prosek oko 73 primljena poena, i nije bas da smo ni zavlacili, razvalismo Buducnost u Podgorici, i otaljasmo sve drugo, ali ovo sad je 13 pobeda uzastopno, i kapa dole za Tomica! Trenercina nam stigla kakvog jos dugo nismo imali. Sve kesha sto se ima, dati njemu! Odmah potpisati ugovor, ne cekaj nista.On je covek koji nas moze odvesti do vrha. Mi ove sezone mozemo pocistiti sve, bukvalno sve sto igramo.

Filip

pre 5 godina

Da li ja jedini vidim, ali zaista ima nesto posebno u gospodinu Milanu Tomicu. Mnogo zna, a karakter i ljudskost, i da kazem vic, su zaista sjajni.

Dachinho

pre 5 godina

Andora zemlja sa 50000 stanovnika. Koliko kosarkasa i mogu da imaju. Al je ovo uspeh pih
(Mirko, 16. oktobar 2018 23:11) # Link komentara

hahahahahahahahahhahahahahaha..

Rodjace ti si pobedio!!!!! NEMA DRUGE!! MORAM DA TI DAM PLUS!!! Jos se sam javis!!! Jaoooooooo....

sryugos

pre 5 godina

Ok. Ovo 13/85 ništa, a? 
(Kit Karson, 16. oktobar 2018 21:17) 

Nikako da shvatis da kosarka nisu samo poeni. Potrebno je da tim igra dobro i pobedi a potpuno je nebitno ko je strelac.
Ali nastavi da vodis evidenciju o potpuno nebitnoj stvari a Zvezda da nastavi s pobedama sve do titula. I svi lepo zadovoljni, neki trofejima a neki evidencijama.

Mirko

pre 5 godina

(vozd1997, 16. oktobar 2018 21:37)

Hvala na čestitkama. I Partizan igra lepu košarku posle mnogo godina. Ako bi se potrudili mogli bi i da dođu do finala ABA-e, što bi bilo lepo da imamo srpsko finale. S obzirom da je Cedevita u golemom problemu iz koga se možda neće ni izvući, i da Budućnost nije ni nalik timu iz prošle godine, ostaju kao realni protivnici FMP i Mega, ali i Mornar, koji mogu da zagorčaju život Partizanu.
Tim je sastavljen od mladih igrača i to je s jedne strane dobro, a sa druge strane ostavlja prostor za padove.
Ako Zvezda osvoji Eurokup (pričam hipotetički) i bude u finalu ABA lige, (bilo da osvoji ili ne) onda bi se drugi finalista ABA lige automatski plasirao u EL, što bi bila fantastična stvar za Srbiju - da napokon ima dva tima u EL!!!
Naravno to bi se isto desilo i bilo kom drugom finalisti, Megi, FMP, ili Budućnosti, bilo kome.

Rajko

pre 5 godina

Rajko, za razliku od vas smo malo i pismeni!
(Kolee, 16. oktobar 2018 23:38)Udario sam ti plus,do mene je,nisam obracao paznju na gramaticku ispravnost..bitna je poenta mog komentara.

Kovalski

pre 5 godina

Bravo momci,serija se nastavlja...Kao sto Tomic rece posle pobede u Podgorici da smo tek na 50%,ima dosta oscilacija,ali ne sumnjam da ce t9 b8t7 sve ok..Za to vreme Busucnost na 0-2...ovoga put i Darusafaka uze meru crnogorcima...Nema sta,akp dobiju makar 3 utakmice bice podvig...

santa justa

pre 5 godina

Ali sudije??? Umalo nisu unistile utakmicu. U 1. cetvrtini 3 faula ukupno a u 5min poslednje cetvrtine 10 faulova. Katastrofa za obe ekipe. Moracemo da se naviknemo da kad se igra duplo kolo EL ovde ce biti stvarno “no name” sudija. Na misice dobismo ovo veceras ?

веверица

pre 5 godina

@ацо
слажем се да је без везе што немамо више домаћих играча, посебно међу носиоцима, али бориша већ годинама добија шансу у фмп-у и звезди и ништа није показао. све што шутне промаши, у одбрани испод просека, борбеност такође испод просека. само кад се сетим радмановића, ракочевића, вујанића... у његовим годинама. а боришу рекламирају као да је бољи од свих њих, потенцијал за топ 10 на нба драфту. реално ни близу. бар по овоме што показује претходне 2-3 године. а да је шансе добио, добио је. и одличан уговор и простор. значи до њега је.

nele

pre 5 godina

Ne igramo dobro a pobedjujemo solidno jake timove. Realno, vecina timova u LE je na tom nivou. Sa pravilno tempiranom formom mozemo do finala. Samo da nemamo povreda bitnih igraca, nemamo para za jaku klupu