Ponedeljak, 15.10.2018.

12:45

NFL: Petriotsi pokazali šampionski karakter

Šesti vikend NFL sezone obeležila je pobeda Nju Ingland Petriotsa nad Kanzas Siti Čifsima 43:40.

Izvor: AK

NFL: Petriotsi pokazali šampionski karakter IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

19 Komentari

Sortiraj po:

CJC

pre 5 godina

Kud cete bolji prikaz stanja u AFC East od prethodnog duela NE i Majamija...Majami 3-0, puni samopouzdanja idu na teren ranjenog i loseg NE i sta se desi, pa izgube 40 razlike, na poluvremenu su vec imali -30.

Pa samo pogledati kakve kreature su bile QB tih ekipa i ne treba vise nista dodavati.

Milan

pre 5 godina

@ Sta pricas ti
Ne bih da omalovazavam Brejdija i Belicika, jednostavno su velicine, ali je cinjenica da u gostima igraju slabije. Gotovo nikad nisu otisli u plej off kada nemaju prednost domaceg terena. Secam se jos poraza od Meninga u indijanapolisu kada su na poluvremenu vodili 21:7 (pred prvi meningov superbowl). Baltimor je cetiri finala AFC igrao u Bostonu, tesko je doci do prednosti domaceg terena kad ti je Pitsburg u diviziji(I Pitsburgu isto). To su dva tima koja su gotovo redovna u plej off, vrlo stabilne organizacije kao i NE.
Pri svemu tome , mozda subjektivno, NE je miljenik sudija, i to dosta pomaze. Uostalom, najkontradiktornija odluka u istoriji NFL je dovela NE u prvi superbowl.

sta pričaš ti

pre 5 godina

@czb Realan sam. Ne volim te pausalne izjave. Samo činjenice iznosim. Njihove utakmice u diviziji su u 80% na nož. Kao i kod ostalih. Ljudi su pravili timove samo njih da pobede, a i kad im uspe sami sebe unište protiv ostalih. Jednostavno su bolje pripremljeni od ostalih. Mozes da ih ne voliš, ali nemoj paušalno da iznosiš tvrdnje koje nisu tacne. Pa oni su bez Brady 2016 imali 3-1 na startu i ta sa trećim QB a dve utakmice su dobili protiv te godine ozbiljnim ekipama a izgubili od Nillsa tih 22:0. I izgubili od Miami. Stavise Brady gotovo sigurno gubi na Floridi, plus poneki poraz od Jetsa i eto nista od tih 6-0 divizijskih. Kako rekoh po logici bi trebalo da imaju uvek najteži put jer igraju sa pobednicima divizija pa opet nista. Vrlo često afc east ima wild card play-off mesto ili prvog ispod crte i preko 7 pobeda. A znamo da su Seahawks bili u play-off sa 7-9. Generalno afc je nekoliko super timova sa preko 10 pobeda a nfc je izjednacenije ali tamo se mnogo više dešavaju preokreti u sastavima i kvalitetu ekipa. Uostalom ove priče su nepotrebne jer objasniti se je nemoguće. Uživajte u NFL.

sta pričaš ti

pre 5 godina

Momci, prvo proučite to o cemu pričate. To sto su izgubili od tih Broncosa u play-ofu razlog je specificna situacija jer se igra na velikoj visini na razredjenim vazduhu (tamo su i Steelersi izgubili od Tebow-a), a Pats od najdominantnije odbrane u poslednjih 30 godina (to kažu sami Amerikanci), i taj poraz je bio zbog promasenog extra poena i povlacenja Gronka na 2point konverziji. Da im je slaba divizija - nije nista slabija od drugih - proverite podatke sami koje sam napisao. Sto se tice tih “gate”-ova, dokazano je da nije tacno nista od toga iako su surovo kaznjeni, pa su opet bili konkurentni. U svojoj diviziji nikada nisu imali ekipu koja ima skor 1-15, 2-14, i slično. Problem celog afc je sto svoj superbowl igraju protiv njih (vidi jags ove godine i slično) a oni izgube i idu dalje. Mnogo puta su bili rastureni u ovih 19 godina ali su iz tih poraza izvlačili pouke i radili jos jače. Pa Steelersi imaju skor u poslednjih 10 godina tipa 11-2 jer su nekad igrali i regular i play-off meč. Najčešćih 4-2 u diviziji, nekad 5-1 nije dovoljno da se redovno napravi 12-4, 14-2. Čovek za 19 godina ima 200 pobeda - to je više od 10 po sezoni. Kakva divizija, protiv svih ekipa ima pozitivan skor. Proverite činjenice, nemojte biti mrzitelji uspešnih. I ja nisam voleo Peytona ali sam ga i i dalje poštujem veličinu, da ne pričam o Brees-u. Brady je najbolji pro QB koji je igrao u NFL. Belichick je najpripremljeniji i najveći poznavalac igre. Zato pobedjuju toliko.

aaaaa

pre 5 godina

@CJC hahaha kako glup komentar sa kim majke ti igraju u plejofu da mozda nisu majmi jetsi ili bilsi ili su to ipak PIT BAL IND KC LAC TEN DEN pa onda ATL SEA STL CAR I PHI u Superbowl-u a.fudbalu se sila pokazuje u plejofu a ne u reg sezoni

CJC

pre 5 godina

šta pričaš ti

Alo zemljak, nemoj da mi stvarno lupetaš gluposti, ekonomsko čudo i sreća...spygate, izduvane lopte, bla, bla...i da nisu nikad imali 6-0, u 99% slucajeva su imali 5-1 i taj jedan poraz dozive u poslednjem duelu kad se odmaraju starteri (licno pamtim poraz od Bilsa 22-0).

Gomilu puta se desi da ekipa par godina igra lose, pa par godina vrhunski (Remsi npr, pa kontraprimer Sihoksi) ali jedino nikad, ali baš nikad se ekipe rivali NE ni u kom kontekstu ne pominju ni kao kandidati za PO, kandidatura za titulu izaziva podsmeh.
Konkretno te pitam, ako domaci teren nema znacaj, zasto su dva puta ispadali od solidne ekipe Bronkosa u skorije vreme?
Pusti me tih gluposti, glavni rivali mi Mark Sančez, Fitzpatrik i Tanehil.

czb

pre 5 godina

@sta pricas ti
Druze, realno njihova divizija je ubedljivo najslabija u NFL- vec decenijama, mozda nisu imali 6-0, ali su vise od 10 puta imali 5-1, dok se ostale ekipe kolju na noz sa difizijskim rivalima, oni u 95% slucajeva idu na izlet, i tu jednu, dve sto izgube je slucaj kad protivnika bas sve hoce, a njih bas sve nece, tako da vec godinama sto se toga tice su u velikoj prednosti u odnosu na sve ostale favorite. Moras i ti da budes malo realan.

sta pričaš ti

pre 5 godina

@CJC - Šta pričaš ti? Kakve pobede kući, porazi na strani? Kakvih 6:0 u diviziji. Za 19 godina koliko Belichick i Brady funkcionišu možda su jednom imali 6:0 u diviziji, jedini su imali regularnu sezonu bez poraza, samo 3 i slovima tri sezone jednocifren broj pobeda, a da te uputim svake godine 16 utakmica 8 kući 8 u gostima. To sto si napisao je matematički nemoguće. Sa druge strane svake godine igraju u svojoj diviziji 6, protiv druge divizije afc 4 (rotira se svake 3 godine) i 3 protiv pobednika ostalih divizija afc, 4 protiv divizije nfc (rotira svake 4 godine). Za to vreme bez pobeda NE Patritsa afc east ima u % drugi najbolji skor u afc (sa njihovim pobedama) najbolji. Nisu Patriotsi krivi sto ostatak afc ne zna da zadrži kontinuitet (sem donekle Steelersa, Coltsa i Broncosa sa Peytonom, i hajde da navedem Ravense onih par godina). Tako da ne lupetaj. To što oni rade je ekonomsko, sportsko umeće. Rad i donekle sreća. A što se pomoći od strane lige i sudija tiče bolje ćuti. Onaj ne sack je samo problem lb Chiefsa niko mu nije kriv što nije oborio Toma. Uostalom sa tri home run akcije ne možeš da dobiješ bolju ekipu. Gledaj i prati malo bolje pa će ti biti jasnije.

CJC

pre 5 godina

Tabela AFC je slika i prilika te konferencije poslednjih 15 godina. NE dominira kuci i gubi na strani ali ima tu srecu da je u diviziji sa vec 20 godina ocajnim Bilsima, Jetsima i Dolfinsima a ne npr sa SD, DEN, CIN, BAL, KC...i onda naravno uvek 6-0 u diviziji, 2-3 pobede na strani protiv nekih ocajnih Kardinalsa, Bakanirsa i uvek 1 mesto AFC, prva runda slobodni, zatim 2 kod kuce i eto ih u Superbowlu. Čim nemaju prednost domaceg terena, onda ih i mlitavi Mening pred penzijom 2 puta išamara.
S druge strane, pogledajte koji pakao ceka Stilerse, to je 6 mečeva na krv i nož, ne zna se s kim se više makljaju u diviziji.

msbravomk

pre 5 godina

prav nfl game, nisam ocekivao da ce se kansas vratiti u mec posle katastrofalno prvo poluvreme sudie kao i obicno navlacili su za patriotse, sta reci minut i pol lopta za brady naravno pas za gronkovski samo mislim da odbranbeni igrac Kansas trebalo ga pustiti da bide touchdown nije trebalo da ha obori ostalo bi minut za Kanzas i za po moznost produzetke

Slavoljlub

pre 5 godina

Interesantno je da je ukinuto pravilo ofensive holding, ako je tim iz okoline Bostona.

4 puta samo u drugom poluvremenu.

A ono glupo pravilo o seku je dovelo do toga da onaj klinac umesto da tresne Brejdija o zemlju mu dozvoli da napravi TD.

Orao

pre 5 godina

Ko želi da proba fleg fudbal, verziju američkog fudbala bez kontakta, neka potraži klub Novi Beograd Orlovi, imamo seniorski tim i timove ispod 11 i 13 godina.

На лепом плавом Дунаву

pre 5 godina

Vrhunska utakmica...KC odličan Hill nezaustavljiv Mahomes odličan ali ipak Brady na kraju...”prebrzo” je KC postigao TD za egal. A Brady je tata za 2 min drill. Nadam se da ćemo ovaj par gledati u januaru u finalu AFC.

toni bandera

pre 5 godina

Nisam gledo noćas nego u nekom prethodnom kolu tog Soni Mičela, stvarno osveženje za već smarački Nju Ingland. Ne sećam se da su imali takvog trkača. A od tih trkača gledah sinoć i nekog Gurlija, ajoj šta je radio lik, po tri četiri napada za redom probija ko od šale, nije bio loš sinoć ni onaj Piterson što sad igra u Vašingtonu, malo matoraćki ali moćno.

Nikola 13

pre 5 godina

New England je sve jači i jači. Prvo poluvreme je odbrana bila fantastična, u drugom su potpuno zakazali. Kada to dovedu u red biće ih jako teško dobiti. Edelman se vrati, Sony Michel je otkrovenje sezone za sada, po meni. Uz takvo trčanje i Brady će se manje umarati i biće sposobni ida poentiraju iz svakog napada.

Milan

pre 5 godina

Utisak večeri ludački meč Čikaga i Majamija. Čikago veoma zanimljiva ekipa u budućnosti. Od Pitsburga i Sinsinatijy svakako nismo očekivali običan meč ali jesmo veliku borbu u Nešvilu a gledao sam klasično čišćenje. Ostalo po prognozama.
Šteta što je meč u Bostonu igran tako kasno, ipak nije za gledanje u direktnom prenosu. Šteta i što sport klub ima jako los izbor mečeva koje prenose pa moram da se mučim sa streamom

На лепом плавом Дунаву

pre 5 godina

Vrhunska utakmica...KC odličan Hill nezaustavljiv Mahomes odličan ali ipak Brady na kraju...”prebrzo” je KC postigao TD za egal. A Brady je tata za 2 min drill. Nadam se da ćemo ovaj par gledati u januaru u finalu AFC.

Milan

pre 5 godina

Utisak večeri ludački meč Čikaga i Majamija. Čikago veoma zanimljiva ekipa u budućnosti. Od Pitsburga i Sinsinatijy svakako nismo očekivali običan meč ali jesmo veliku borbu u Nešvilu a gledao sam klasično čišćenje. Ostalo po prognozama.
Šteta što je meč u Bostonu igran tako kasno, ipak nije za gledanje u direktnom prenosu. Šteta i što sport klub ima jako los izbor mečeva koje prenose pa moram da se mučim sa streamom

Nikola 13

pre 5 godina

New England je sve jači i jači. Prvo poluvreme je odbrana bila fantastična, u drugom su potpuno zakazali. Kada to dovedu u red biće ih jako teško dobiti. Edelman se vrati, Sony Michel je otkrovenje sezone za sada, po meni. Uz takvo trčanje i Brady će se manje umarati i biće sposobni ida poentiraju iz svakog napada.

Orao

pre 5 godina

Ko želi da proba fleg fudbal, verziju američkog fudbala bez kontakta, neka potraži klub Novi Beograd Orlovi, imamo seniorski tim i timove ispod 11 i 13 godina.

CJC

pre 5 godina

Tabela AFC je slika i prilika te konferencije poslednjih 15 godina. NE dominira kuci i gubi na strani ali ima tu srecu da je u diviziji sa vec 20 godina ocajnim Bilsima, Jetsima i Dolfinsima a ne npr sa SD, DEN, CIN, BAL, KC...i onda naravno uvek 6-0 u diviziji, 2-3 pobede na strani protiv nekih ocajnih Kardinalsa, Bakanirsa i uvek 1 mesto AFC, prva runda slobodni, zatim 2 kod kuce i eto ih u Superbowlu. Čim nemaju prednost domaceg terena, onda ih i mlitavi Mening pred penzijom 2 puta išamara.
S druge strane, pogledajte koji pakao ceka Stilerse, to je 6 mečeva na krv i nož, ne zna se s kim se više makljaju u diviziji.

sta pričaš ti

pre 5 godina

@CJC - Šta pričaš ti? Kakve pobede kući, porazi na strani? Kakvih 6:0 u diviziji. Za 19 godina koliko Belichick i Brady funkcionišu možda su jednom imali 6:0 u diviziji, jedini su imali regularnu sezonu bez poraza, samo 3 i slovima tri sezone jednocifren broj pobeda, a da te uputim svake godine 16 utakmica 8 kući 8 u gostima. To sto si napisao je matematički nemoguće. Sa druge strane svake godine igraju u svojoj diviziji 6, protiv druge divizije afc 4 (rotira se svake 3 godine) i 3 protiv pobednika ostalih divizija afc, 4 protiv divizije nfc (rotira svake 4 godine). Za to vreme bez pobeda NE Patritsa afc east ima u % drugi najbolji skor u afc (sa njihovim pobedama) najbolji. Nisu Patriotsi krivi sto ostatak afc ne zna da zadrži kontinuitet (sem donekle Steelersa, Coltsa i Broncosa sa Peytonom, i hajde da navedem Ravense onih par godina). Tako da ne lupetaj. To što oni rade je ekonomsko, sportsko umeće. Rad i donekle sreća. A što se pomoći od strane lige i sudija tiče bolje ćuti. Onaj ne sack je samo problem lb Chiefsa niko mu nije kriv što nije oborio Toma. Uostalom sa tri home run akcije ne možeš da dobiješ bolju ekipu. Gledaj i prati malo bolje pa će ti biti jasnije.

sta pričaš ti

pre 5 godina

Momci, prvo proučite to o cemu pričate. To sto su izgubili od tih Broncosa u play-ofu razlog je specificna situacija jer se igra na velikoj visini na razredjenim vazduhu (tamo su i Steelersi izgubili od Tebow-a), a Pats od najdominantnije odbrane u poslednjih 30 godina (to kažu sami Amerikanci), i taj poraz je bio zbog promasenog extra poena i povlacenja Gronka na 2point konverziji. Da im je slaba divizija - nije nista slabija od drugih - proverite podatke sami koje sam napisao. Sto se tice tih “gate”-ova, dokazano je da nije tacno nista od toga iako su surovo kaznjeni, pa su opet bili konkurentni. U svojoj diviziji nikada nisu imali ekipu koja ima skor 1-15, 2-14, i slično. Problem celog afc je sto svoj superbowl igraju protiv njih (vidi jags ove godine i slično) a oni izgube i idu dalje. Mnogo puta su bili rastureni u ovih 19 godina ali su iz tih poraza izvlačili pouke i radili jos jače. Pa Steelersi imaju skor u poslednjih 10 godina tipa 11-2 jer su nekad igrali i regular i play-off meč. Najčešćih 4-2 u diviziji, nekad 5-1 nije dovoljno da se redovno napravi 12-4, 14-2. Čovek za 19 godina ima 200 pobeda - to je više od 10 po sezoni. Kakva divizija, protiv svih ekipa ima pozitivan skor. Proverite činjenice, nemojte biti mrzitelji uspešnih. I ja nisam voleo Peytona ali sam ga i i dalje poštujem veličinu, da ne pričam o Brees-u. Brady je najbolji pro QB koji je igrao u NFL. Belichick je najpripremljeniji i najveći poznavalac igre. Zato pobedjuju toliko.

msbravomk

pre 5 godina

prav nfl game, nisam ocekivao da ce se kansas vratiti u mec posle katastrofalno prvo poluvreme sudie kao i obicno navlacili su za patriotse, sta reci minut i pol lopta za brady naravno pas za gronkovski samo mislim da odbranbeni igrac Kansas trebalo ga pustiti da bide touchdown nije trebalo da ha obori ostalo bi minut za Kanzas i za po moznost produzetke

toni bandera

pre 5 godina

Nisam gledo noćas nego u nekom prethodnom kolu tog Soni Mičela, stvarno osveženje za već smarački Nju Ingland. Ne sećam se da su imali takvog trkača. A od tih trkača gledah sinoć i nekog Gurlija, ajoj šta je radio lik, po tri četiri napada za redom probija ko od šale, nije bio loš sinoć ni onaj Piterson što sad igra u Vašingtonu, malo matoraćki ali moćno.

Slavoljlub

pre 5 godina

Interesantno je da je ukinuto pravilo ofensive holding, ako je tim iz okoline Bostona.

4 puta samo u drugom poluvremenu.

A ono glupo pravilo o seku je dovelo do toga da onaj klinac umesto da tresne Brejdija o zemlju mu dozvoli da napravi TD.

aaaaa

pre 5 godina

@CJC hahaha kako glup komentar sa kim majke ti igraju u plejofu da mozda nisu majmi jetsi ili bilsi ili su to ipak PIT BAL IND KC LAC TEN DEN pa onda ATL SEA STL CAR I PHI u Superbowl-u a.fudbalu se sila pokazuje u plejofu a ne u reg sezoni

Milan

pre 5 godina

@ Sta pricas ti
Ne bih da omalovazavam Brejdija i Belicika, jednostavno su velicine, ali je cinjenica da u gostima igraju slabije. Gotovo nikad nisu otisli u plej off kada nemaju prednost domaceg terena. Secam se jos poraza od Meninga u indijanapolisu kada su na poluvremenu vodili 21:7 (pred prvi meningov superbowl). Baltimor je cetiri finala AFC igrao u Bostonu, tesko je doci do prednosti domaceg terena kad ti je Pitsburg u diviziji(I Pitsburgu isto). To su dva tima koja su gotovo redovna u plej off, vrlo stabilne organizacije kao i NE.
Pri svemu tome , mozda subjektivno, NE je miljenik sudija, i to dosta pomaze. Uostalom, najkontradiktornija odluka u istoriji NFL je dovela NE u prvi superbowl.

CJC

pre 5 godina

šta pričaš ti

Alo zemljak, nemoj da mi stvarno lupetaš gluposti, ekonomsko čudo i sreća...spygate, izduvane lopte, bla, bla...i da nisu nikad imali 6-0, u 99% slucajeva su imali 5-1 i taj jedan poraz dozive u poslednjem duelu kad se odmaraju starteri (licno pamtim poraz od Bilsa 22-0).

Gomilu puta se desi da ekipa par godina igra lose, pa par godina vrhunski (Remsi npr, pa kontraprimer Sihoksi) ali jedino nikad, ali baš nikad se ekipe rivali NE ni u kom kontekstu ne pominju ni kao kandidati za PO, kandidatura za titulu izaziva podsmeh.
Konkretno te pitam, ako domaci teren nema znacaj, zasto su dva puta ispadali od solidne ekipe Bronkosa u skorije vreme?
Pusti me tih gluposti, glavni rivali mi Mark Sančez, Fitzpatrik i Tanehil.

sta pričaš ti

pre 5 godina

@czb Realan sam. Ne volim te pausalne izjave. Samo činjenice iznosim. Njihove utakmice u diviziji su u 80% na nož. Kao i kod ostalih. Ljudi su pravili timove samo njih da pobede, a i kad im uspe sami sebe unište protiv ostalih. Jednostavno su bolje pripremljeni od ostalih. Mozes da ih ne voliš, ali nemoj paušalno da iznosiš tvrdnje koje nisu tacne. Pa oni su bez Brady 2016 imali 3-1 na startu i ta sa trećim QB a dve utakmice su dobili protiv te godine ozbiljnim ekipama a izgubili od Nillsa tih 22:0. I izgubili od Miami. Stavise Brady gotovo sigurno gubi na Floridi, plus poneki poraz od Jetsa i eto nista od tih 6-0 divizijskih. Kako rekoh po logici bi trebalo da imaju uvek najteži put jer igraju sa pobednicima divizija pa opet nista. Vrlo često afc east ima wild card play-off mesto ili prvog ispod crte i preko 7 pobeda. A znamo da su Seahawks bili u play-off sa 7-9. Generalno afc je nekoliko super timova sa preko 10 pobeda a nfc je izjednacenije ali tamo se mnogo više dešavaju preokreti u sastavima i kvalitetu ekipa. Uostalom ove priče su nepotrebne jer objasniti se je nemoguće. Uživajte u NFL.

czb

pre 5 godina

@sta pricas ti
Druze, realno njihova divizija je ubedljivo najslabija u NFL- vec decenijama, mozda nisu imali 6-0, ali su vise od 10 puta imali 5-1, dok se ostale ekipe kolju na noz sa difizijskim rivalima, oni u 95% slucajeva idu na izlet, i tu jednu, dve sto izgube je slucaj kad protivnika bas sve hoce, a njih bas sve nece, tako da vec godinama sto se toga tice su u velikoj prednosti u odnosu na sve ostale favorite. Moras i ti da budes malo realan.

CJC

pre 5 godina

Kud cete bolji prikaz stanja u AFC East od prethodnog duela NE i Majamija...Majami 3-0, puni samopouzdanja idu na teren ranjenog i loseg NE i sta se desi, pa izgube 40 razlike, na poluvremenu su vec imali -30.

Pa samo pogledati kakve kreature su bile QB tih ekipa i ne treba vise nista dodavati.

Slavoljlub

pre 5 godina

Interesantno je da je ukinuto pravilo ofensive holding, ako je tim iz okoline Bostona.

4 puta samo u drugom poluvremenu.

A ono glupo pravilo o seku je dovelo do toga da onaj klinac umesto da tresne Brejdija o zemlju mu dozvoli da napravi TD.

CJC

pre 5 godina

Tabela AFC je slika i prilika te konferencije poslednjih 15 godina. NE dominira kuci i gubi na strani ali ima tu srecu da je u diviziji sa vec 20 godina ocajnim Bilsima, Jetsima i Dolfinsima a ne npr sa SD, DEN, CIN, BAL, KC...i onda naravno uvek 6-0 u diviziji, 2-3 pobede na strani protiv nekih ocajnih Kardinalsa, Bakanirsa i uvek 1 mesto AFC, prva runda slobodni, zatim 2 kod kuce i eto ih u Superbowlu. Čim nemaju prednost domaceg terena, onda ih i mlitavi Mening pred penzijom 2 puta išamara.
S druge strane, pogledajte koji pakao ceka Stilerse, to je 6 mečeva na krv i nož, ne zna se s kim se više makljaju u diviziji.

toni bandera

pre 5 godina

Nisam gledo noćas nego u nekom prethodnom kolu tog Soni Mičela, stvarno osveženje za već smarački Nju Ingland. Ne sećam se da su imali takvog trkača. A od tih trkača gledah sinoć i nekog Gurlija, ajoj šta je radio lik, po tri četiri napada za redom probija ko od šale, nije bio loš sinoć ni onaj Piterson što sad igra u Vašingtonu, malo matoraćki ali moćno.

CJC

pre 5 godina

šta pričaš ti

Alo zemljak, nemoj da mi stvarno lupetaš gluposti, ekonomsko čudo i sreća...spygate, izduvane lopte, bla, bla...i da nisu nikad imali 6-0, u 99% slucajeva su imali 5-1 i taj jedan poraz dozive u poslednjem duelu kad se odmaraju starteri (licno pamtim poraz od Bilsa 22-0).

Gomilu puta se desi da ekipa par godina igra lose, pa par godina vrhunski (Remsi npr, pa kontraprimer Sihoksi) ali jedino nikad, ali baš nikad se ekipe rivali NE ni u kom kontekstu ne pominju ni kao kandidati za PO, kandidatura za titulu izaziva podsmeh.
Konkretno te pitam, ako domaci teren nema znacaj, zasto su dva puta ispadali od solidne ekipe Bronkosa u skorije vreme?
Pusti me tih gluposti, glavni rivali mi Mark Sančez, Fitzpatrik i Tanehil.

czb

pre 5 godina

@sta pricas ti
Druze, realno njihova divizija je ubedljivo najslabija u NFL- vec decenijama, mozda nisu imali 6-0, ali su vise od 10 puta imali 5-1, dok se ostale ekipe kolju na noz sa difizijskim rivalima, oni u 95% slucajeva idu na izlet, i tu jednu, dve sto izgube je slucaj kad protivnika bas sve hoce, a njih bas sve nece, tako da vec godinama sto se toga tice su u velikoj prednosti u odnosu na sve ostale favorite. Moras i ti da budes malo realan.

msbravomk

pre 5 godina

prav nfl game, nisam ocekivao da ce se kansas vratiti u mec posle katastrofalno prvo poluvreme sudie kao i obicno navlacili su za patriotse, sta reci minut i pol lopta za brady naravno pas za gronkovski samo mislim da odbranbeni igrac Kansas trebalo ga pustiti da bide touchdown nije trebalo da ha obori ostalo bi minut za Kanzas i za po moznost produzetke

Nikola 13

pre 5 godina

New England je sve jači i jači. Prvo poluvreme je odbrana bila fantastična, u drugom su potpuno zakazali. Kada to dovedu u red biće ih jako teško dobiti. Edelman se vrati, Sony Michel je otkrovenje sezone za sada, po meni. Uz takvo trčanje i Brady će se manje umarati i biće sposobni ida poentiraju iz svakog napada.

sta pričaš ti

pre 5 godina

@CJC - Šta pričaš ti? Kakve pobede kući, porazi na strani? Kakvih 6:0 u diviziji. Za 19 godina koliko Belichick i Brady funkcionišu možda su jednom imali 6:0 u diviziji, jedini su imali regularnu sezonu bez poraza, samo 3 i slovima tri sezone jednocifren broj pobeda, a da te uputim svake godine 16 utakmica 8 kući 8 u gostima. To sto si napisao je matematički nemoguće. Sa druge strane svake godine igraju u svojoj diviziji 6, protiv druge divizije afc 4 (rotira se svake 3 godine) i 3 protiv pobednika ostalih divizija afc, 4 protiv divizije nfc (rotira svake 4 godine). Za to vreme bez pobeda NE Patritsa afc east ima u % drugi najbolji skor u afc (sa njihovim pobedama) najbolji. Nisu Patriotsi krivi sto ostatak afc ne zna da zadrži kontinuitet (sem donekle Steelersa, Coltsa i Broncosa sa Peytonom, i hajde da navedem Ravense onih par godina). Tako da ne lupetaj. To što oni rade je ekonomsko, sportsko umeće. Rad i donekle sreća. A što se pomoći od strane lige i sudija tiče bolje ćuti. Onaj ne sack je samo problem lb Chiefsa niko mu nije kriv što nije oborio Toma. Uostalom sa tri home run akcije ne možeš da dobiješ bolju ekipu. Gledaj i prati malo bolje pa će ti biti jasnije.

sta pričaš ti

pre 5 godina

@czb Realan sam. Ne volim te pausalne izjave. Samo činjenice iznosim. Njihove utakmice u diviziji su u 80% na nož. Kao i kod ostalih. Ljudi su pravili timove samo njih da pobede, a i kad im uspe sami sebe unište protiv ostalih. Jednostavno su bolje pripremljeni od ostalih. Mozes da ih ne voliš, ali nemoj paušalno da iznosiš tvrdnje koje nisu tacne. Pa oni su bez Brady 2016 imali 3-1 na startu i ta sa trećim QB a dve utakmice su dobili protiv te godine ozbiljnim ekipama a izgubili od Nillsa tih 22:0. I izgubili od Miami. Stavise Brady gotovo sigurno gubi na Floridi, plus poneki poraz od Jetsa i eto nista od tih 6-0 divizijskih. Kako rekoh po logici bi trebalo da imaju uvek najteži put jer igraju sa pobednicima divizija pa opet nista. Vrlo često afc east ima wild card play-off mesto ili prvog ispod crte i preko 7 pobeda. A znamo da su Seahawks bili u play-off sa 7-9. Generalno afc je nekoliko super timova sa preko 10 pobeda a nfc je izjednacenije ali tamo se mnogo više dešavaju preokreti u sastavima i kvalitetu ekipa. Uostalom ove priče su nepotrebne jer objasniti se je nemoguće. Uživajte u NFL.

Milan

pre 5 godina

Utisak večeri ludački meč Čikaga i Majamija. Čikago veoma zanimljiva ekipa u budućnosti. Od Pitsburga i Sinsinatijy svakako nismo očekivali običan meč ali jesmo veliku borbu u Nešvilu a gledao sam klasično čišćenje. Ostalo po prognozama.
Šteta što je meč u Bostonu igran tako kasno, ipak nije za gledanje u direktnom prenosu. Šteta i što sport klub ima jako los izbor mečeva koje prenose pa moram da se mučim sa streamom

sta pričaš ti

pre 5 godina

Momci, prvo proučite to o cemu pričate. To sto su izgubili od tih Broncosa u play-ofu razlog je specificna situacija jer se igra na velikoj visini na razredjenim vazduhu (tamo su i Steelersi izgubili od Tebow-a), a Pats od najdominantnije odbrane u poslednjih 30 godina (to kažu sami Amerikanci), i taj poraz je bio zbog promasenog extra poena i povlacenja Gronka na 2point konverziji. Da im je slaba divizija - nije nista slabija od drugih - proverite podatke sami koje sam napisao. Sto se tice tih “gate”-ova, dokazano je da nije tacno nista od toga iako su surovo kaznjeni, pa su opet bili konkurentni. U svojoj diviziji nikada nisu imali ekipu koja ima skor 1-15, 2-14, i slično. Problem celog afc je sto svoj superbowl igraju protiv njih (vidi jags ove godine i slično) a oni izgube i idu dalje. Mnogo puta su bili rastureni u ovih 19 godina ali su iz tih poraza izvlačili pouke i radili jos jače. Pa Steelersi imaju skor u poslednjih 10 godina tipa 11-2 jer su nekad igrali i regular i play-off meč. Najčešćih 4-2 u diviziji, nekad 5-1 nije dovoljno da se redovno napravi 12-4, 14-2. Čovek za 19 godina ima 200 pobeda - to je više od 10 po sezoni. Kakva divizija, protiv svih ekipa ima pozitivan skor. Proverite činjenice, nemojte biti mrzitelji uspešnih. I ja nisam voleo Peytona ali sam ga i i dalje poštujem veličinu, da ne pričam o Brees-u. Brady je najbolji pro QB koji je igrao u NFL. Belichick je najpripremljeniji i najveći poznavalac igre. Zato pobedjuju toliko.

CJC

pre 5 godina

Kud cete bolji prikaz stanja u AFC East od prethodnog duela NE i Majamija...Majami 3-0, puni samopouzdanja idu na teren ranjenog i loseg NE i sta se desi, pa izgube 40 razlike, na poluvremenu su vec imali -30.

Pa samo pogledati kakve kreature su bile QB tih ekipa i ne treba vise nista dodavati.

На лепом плавом Дунаву

pre 5 godina

Vrhunska utakmica...KC odličan Hill nezaustavljiv Mahomes odličan ali ipak Brady na kraju...”prebrzo” je KC postigao TD za egal. A Brady je tata za 2 min drill. Nadam se da ćemo ovaj par gledati u januaru u finalu AFC.

Orao

pre 5 godina

Ko želi da proba fleg fudbal, verziju američkog fudbala bez kontakta, neka potraži klub Novi Beograd Orlovi, imamo seniorski tim i timove ispod 11 i 13 godina.

Milan

pre 5 godina

@ Sta pricas ti
Ne bih da omalovazavam Brejdija i Belicika, jednostavno su velicine, ali je cinjenica da u gostima igraju slabije. Gotovo nikad nisu otisli u plej off kada nemaju prednost domaceg terena. Secam se jos poraza od Meninga u indijanapolisu kada su na poluvremenu vodili 21:7 (pred prvi meningov superbowl). Baltimor je cetiri finala AFC igrao u Bostonu, tesko je doci do prednosti domaceg terena kad ti je Pitsburg u diviziji(I Pitsburgu isto). To su dva tima koja su gotovo redovna u plej off, vrlo stabilne organizacije kao i NE.
Pri svemu tome , mozda subjektivno, NE je miljenik sudija, i to dosta pomaze. Uostalom, najkontradiktornija odluka u istoriji NFL je dovela NE u prvi superbowl.

aaaaa

pre 5 godina

@CJC hahaha kako glup komentar sa kim majke ti igraju u plejofu da mozda nisu majmi jetsi ili bilsi ili su to ipak PIT BAL IND KC LAC TEN DEN pa onda ATL SEA STL CAR I PHI u Superbowl-u a.fudbalu se sila pokazuje u plejofu a ne u reg sezoni