Subota, 13.10.2018.

10:25

Novakov savršen meč za revanš Saši, finale i drugo mesto!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odigrao je savršen meč protiv Aleksandera Zvereva i plasirao se u finale Mastersa u Šangaju.

Izvor: B92

Novakov savršen meè za revanš Saši, finale i drugo mesto! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

231 Komentari

Sortiraj po:

Ima li koga (normalnog)™

pre 5 godina

@Rekao bih da je Zverev odigrao mec ispod svog nivoa, ume on to mnogo bolje da odigra.
BODIBOND

Rekao bih da i Novak može mnogo bolje...

Zoran

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti izađe na crtu teniskom Bogu-Kralju Federeru.(O.T.A.N,13.oktobar 2018 10:34)

Neće on smeti Boginji-Kraljici Mirki da izađe na oči barem jedno dve nedelje. Post, brate, post...

Očitao mu SKOJ-evac lekciju iz tenisa. Haj' budi čovek pa reci?

wood

pre 5 godina

Kako ce izgledati bodovna lista ako sutra Novak osvoji? Prva tri.
(Andrejevic Nina, 13. oktobar 2018 15:56)

Rafa prvi,Novak sa samo 35 bodova zaostatka drugi, Federer treci sa min 1000 bodova zaostatka iza Novaka. Dakle Novak prvi do kraja sezone. Idemoooo

only fools and horses

pre 5 godina

Jasno je da će Federer izgubiti. Ne sme da dopusti stvaranje velike razlike u međusebnim duelima. Već je velika razlika sa Nadalom, kad bi mu i Novak pobegao za 5-6 pobeda, rušio bi se mit o kozi, odnosno GOAT. Jedino se zeznuo u Indijan Velsu, pokušao je da izađe Novaku na crtu nadajući se da će ga sprečiti da dođe do zadnjeg mastersa. I znamo kako je prošao, ne verujem da će mu se to ponoviti.

Bianconero

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti izađe na crtu teniskom Bogu-Kralju Federeru.(O.T.A.N,13.oktobar 2018 10:34)
Dobro se kretao fedeks, nema sta

BarbaDjole

pre 5 godina

MEni nije jasno da covek koji ima 6 winera ovako unisti tenisera , Djokovic cista defanziva nista vise ... Nije mi jasno da profi teniseri ne mogu jakim udarcima da probiju to strasno.... Iznenadjen sam uvek bio kako tako mozes da pucas u aut pa treniras ceo zivot pogodi loptu u teren iz sve snage ...
(Nick Kyrgios, 13. oktobar 2018 14:08)

Biće da jednostavno nemaš pojma o tenisu.

neko normalan

pre 5 godina

Federer je ovde Novaka dva putao zaustavio Novaka 2010 i 2014 imaj te u vidu taj podatak samo. Za današnju igru svaka čast jer Zverev prosto se ugasio nakon 2-2 u prvom setu što zbog sebe što zbog samog najviše Novaka koji ga uništio u meču poput zida.

Ben Dover

pre 5 godina

Bravo, Nole!
P.S. Mišljenje da će Federer namerno izgubiti zadržite za sebe, nemojte pisati ovde, blamažno je... Možda će i izgubiti, ali namerno NE.

dr

pre 5 godina

Visoki funkcioner C.Zvezde uplatio i (u)Makao 5 mi E, da će Novak dobiti sa 5 razlike(6:1) drugi set!Pravda za PSG-Lion (5:0, 4 gola za 13 minuta)!

Nick Kyrgios

pre 5 godina

MEni nije jasno da covek koji ima 6 winera ovako unisti tenisera , Djokovic cista defanziva nista vise ... Nije mi jasno da profi teniseri ne mogu jakim udarcima da probiju to strasno.... Iznenadjen sam uvek bio kako tako mozes da pucas u aut pa treniras ceo zivot pogodi loptu u teren iz sve snage ...

Brother Cavil

pre 5 godina

Spartanac! Ali, polako. Lomio je i u Londonu 2016., pa onda igrao mlitavo u finalu. Nadajmo se, da će sada biti bolje.
(Ljubiša, 13. oktobar 2018 12:48)


Dokle se vi nadate. Novak je odradio sve, zavrsio sve. Ovo sad sto igra, radi je najblaze receno zezanje. I kad Novak zavrsi karijeru vi cete da se nadate. Dokle ta nada kada je osvojio sve.

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Odrzao si
pravu lekciju, velikoj nadi
svetskog tenisa.Jos je
Zverev zelen da bih igrao sa
Noletom, legendom belog
sporta.Idemo na novi trofej
1000 masters.

Swedenonline

pre 5 godina

Zver smazao Zver-eva. 
Nisam gledao ali mi 6 winera naspram 9 neiznudjenih gresaka deluje slabunjavo.
(fenomen, 13. oktobar 2018 12:59)
Taktika, Zverev je dobijao lopticu upravo tako kako mu ne odgovora, morao je uvek mnogo energije da troši i tu pada kontrola. Tačnije, mozak razoružao snagu. Snaga klade valja, um caruje a tenis nije ragbi. :/

Toni

pre 5 godina

Majko moja, ko ce sve dobijati one silne pare od nagradnih fondova za titule, polufinala na grand slam-ovima i mastersima, za par godina... Mislim da novije generacije mogu da se zahvale prvo Rođi i Nadalu, pa onda ubrzo i Đokoviću sa njima sto su nagrade za osvajanje nikad vece... Mada kad razmislim da se iste nagrade dele i u ATP i WTA, to mi je vec komedija, da ne bude da omalovazavam zenski pol, samo jednostavno, niko ne zasluzuje igrama te pare koje one zarade... Jos kad se ova velika trojka penzionise, uz Vavrinku, Del Potra, Mareja (za kojeg se nadam da ce se vratiti na nivo od ranije ili makar priblizno tome) tenis ce biti neatraktivan sport...

O.T.A.N.

pre 5 godina

Mislim da sad vec sa sigurnoscu mozemo reci da ce Federer izgubiti od Hrvata. Previse bi za Federera bilo da od Novaka gubi sa 25:22. I njemu samom je jasno da sa ovakvim Novakom nema sta da trazi.
(f, 13. oktobar 2018 12:55)

Verovatno Coric, nije Federer dovoljno hrabar da udje u finala sudeci po nekim prethodnim situacijama.
(A finale, 13. oktobar 2018 12:53)

Ako je Rodger gledao meč ili će predati ćoriću ili namerno izgubiti on nesme ovakvom Noletu na megdan bilo bi mu gore nego Zverevu.
(dok, 13. oktobar 2018 12:23)

Videćete vi svoga Boga hejteri. I danas, a i sutra kada najveći svih vremena - Kralj Federer osvoji Šangaj!

Mina

pre 5 godina

KONSTATACIJA.........O kakVIm starcima pricas ....za nekog ko ima samo 30 godina.....sta da kaze onaj sa 60 a da ne pricaamo za one preko 75....ljudski vek se produzio tako i snaga sad su cedrdesete tridesete....ovi ljudi ladno do cetrdesete igraju a posle kako hoce...sto bi Federet prekidao tenis ako oseca i zna da moze jos...samo zato sto mu pise da ima 36 godina...svasta

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Muzicki talas(val) osamdesetih, Zvezdino osvajanje Evrope i sveta, kosarkaska i vaterpolo dominacija reprezentacije, Novakovo i Anino prvo mesto, slemovi, mastersi, srpska himna na RG, stara SFRJ, Alan Ford, Zagor, Vajlsov dokaz poslednje Fermaove teoreme. Neke vanporodicne stvari na koje sam ponosan sto sam ih doziveo.

Maximus

pre 5 godina

Videćete vi svoga Boga hejteri. I danas, a i sutra kada najveći svih vremena - Kralj Federer osvoji Šangaj!
(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 13:15)

Tebi prijatelju stvarno nije lako :)))

zbrdvic

pre 5 godina

Vajda, al' ga popravi, svaka ti cast, "beast mode" je ponovo "ON!" A Zverev, buduci broj 1? hahahaha, pa ova nasa "zver" mu za 60 minuta objasnio gde mu je mesto, i da je jos uvek "malli".....

konstatacija

pre 5 godina

Mladja garda je toliko daleko od ovih staraca.Sanse da osvoje neki prestizni turnir iz serije 1000i GS su ravnenuli. Zverev vec dve sezone najbolji mladi teniser. U njegovim godinama Rafa,Rodzer,i Novak imali osvojene GS i Masterse.Kada se starci povuku ovi vise nece biti mladi.Na USO u cetvrtfinalu svi preko 30 godina

Nata

pre 5 godina

Cekinato
Anderson
Zverev

Volim kad Novak vraca dugove ovako pristojno. Toliko sam zelela da se Novak revansira Zverevu i eto doceka. Iskreno, Zverev je pomogao Novaku da ga pobedi ali u svakog slucaju hvala ti Novak jos ga natera da slomi reket. Sad mogu nazad na spavanje.

Mladen cg

pre 5 godina

Novak Đoković je živa legenda i naš ponoš! On je pravi fenomen i vitez našeg doba! Samo da ga povrede zaobiđu, vjerujem da će presti?i i Federera , po broju trofeja.

nedjo

pre 5 godina

Aj u opkladu da ce Federer da izgubi u polufinalu. Svaki put kad treba da se sastanu on izgubi .Ne moze da se bude goat ako je razlika u medjusobnim susretima ogromna zato ga i izbegava i gubi. Bilo bi deset razlike za Novaka do sada da je ovaj smeo da igra.

veljko

pre 5 godina

Novak nije izgubio servis gem na turniru, a protivnici su imali 3 brejk lopte ukupno! 2 Čekinato, 1 Anderson.

Sjajan kraj sezone i fenomenalna forma pred Pariz i London. Ako zadrži ritam, čeka nas divnih mesec dana tenisa, uz verovatno bar 4-5 mečeva sa Rodžerom i Rafom i poboljšanje međusobnog odnosa u pobedama. Nema bolje :)

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)

Vidi, mozes samo da sedis, patis i trazis "razloge", ali 24 greske u meču nije nista ultra mnogo...Tek na 40+ gresaka mozes da pricas o losoj igri.
Ovaj ga je pocistio, a dedica je sledeci tako da kapiram tvoju nemoć, strah...

Zdenko

pre 5 godina

Mislim da u finalu kakve takve šanse ima Ćorić a deda nikakve. Mada bih voleo dediku da razbije čisto zbog statistike. I onako nije vredan pažnje.

мики

pre 5 godina

Federer ce to sutra lagano da osvoji.
(BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:58)

ако успе да дође до финала, сигурно ће да освоји тацну. Пехар оде Новаку, наравно.

мики

pre 5 godina

2011-е се на АТП туру појавио Терминатор. владао је практично пет година и негде нестао. 2018, готово ниоткуда, представљен нам је бржи, јачи, бољи, Терминатор 2. за овога још нема лека.

antiDebil

pre 5 godina

Kakva dominacija, ovo je neverovatno. Novak je ponovo mašina koju je nemoguće zaustaviti, osim ako ne stane sama od sebe. Drugi se ne pitaju niti je mogu zaustaviti. Neverovatan je, da nije bilo onog pada u formi, povrede ili šta je već bilo, Novak bi već sada bio najbolji ikada. Moraćemo da sačekamo još malo, to je izvesno da će biti GOAT.
(Crno-belo srce, 13. oktobar 2018 11:49)

Djokovic je vec najbolji teniser svih vremena, a te price ''da nije bilo'', to preskoci.
Sam je vise puta rekao kako se sve desava sa razlogom i to je jednostavno tacno. Svi imaju takve periode u karijeri i to ne vazi samo za tenis !

Djed Gavrilo

pre 5 godina

Zverev je odličan teniser,ali obde se pitao Novak.Zverev je igrao koliko mu je Novsk dozvolio.To se zove superiornost u igri.Znas,ali ti neko ne dozvoli da dominiraš sa tim nivoom znanja.
Federer treba da pobedi Bornu,sto je i verovatno(Federer retko gubi od ovih mladjih),ali sacekajmo.
Finale će biti neizvesno u oba slučaja.Borna je unapredio igru.Postaje stabilan takmičar.O Federeru ne treba trošiti reci.Pitanje je ko će od njih u finale.50:50%.

milutin

pre 5 godina

Ispunio si mi želju Nole! Hvala ti!
Nek se zna!
A Zverev, nesporno dobar mladi teniser poletio, ponadao se.
Vjerujem da sad zna gdje mu je mjesto.
Nije za plejadu kojoj pripada Novak Đoković!

DEX

pre 5 godina

Nista cudno. Stvari se polako vracaju na svoje mesto. Nole se vraca na vrh, a ovi sto su ga dobijali dok je igrao sa povredom polako shvataju gde im je mesto. Zelim finale sa Federerom, potrebno je i Noletu da ga pregazi u finalu. Naravno ako se Federer uopste plasira i ako smogne hrabrosti da izadje Noletu na reket.

nolefan

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)

Pre nego sto uzmes tastaturu u ruke pogledas statistiku.Zverev ima prvi servis 61% sto je odlicno ali Novak ima 78%.Drugi servis win Zverev 50% Novak 40%

мики

pre 5 godina

Top 3 teniser svih vremena, iz Srbije.
(ElHombre, 13. oktobar 2018 11:57)

може то и прецизније: најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић из Србије.

CelavSamPaSta

pre 5 godina

pljuvaci gdje ste?? juce 300 komentara kako ce ga zverev oduvati i bla bla bla danas cutimo hehe eee srbi pa niko i nista nam ne valja.

alfabet

pre 5 godina

60 minuta sa Novakom Djokovićem

Voditelj: Novak Djoković
Glavne uloge: Novak Djoković
Scenarista: Novak Djoković
Montažer: Novak Djoković
Sporedne uloge: Aleksandar Zverev

Gajetano

pre 5 godina

Auuu! 60 minuta Novakove master klase. Podsetio me ovaj mec na onaj iz Dohe 2016 protiv Nadala. Tada je Nadal posle meca rekao da niko ne moze protiv Novaka kada je na tom nivou: "The match is easy to analyse," rekao je Nadal. "I played against a player who did everything perfectly. I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level. So I just congratulate him and that's it."

Slicno se danas verovatno osecao i Zverev.

Ovo je inace osma uzastopna Novakova pobeda nad Top 10 igracima. Cekam devetu sutra protiv Maestra, osim ako ovaj u medjuvremenu ne obuce dzempercic.

Pozdrav,

To mu je za ono

pre 5 godina

Ovo je bilo naročito zadovoljstvo. Jeste Zverev izuzetno talentovan i sve ostalo, stoji i da danas nije igrao dobro, ali, brate, iritantan je, ima držanje kao da je osvojio 10 gs, sav je monumentalan, a statistika veli da još nikad nije došao do četvrtfinala na gs-ovima (!)

sasa.r

pre 5 godina

Ovo je najbolji tenis ikada. Danas, Nole igra mnogo bolje nego i 2011 i 2015 jer ima neuporedivo kvalitetniji servis iako je sporiji, udarci u mu izuzetno sigurni, bolje igra voleje, smečeve, slajzeve...inteligentniji je , top spin je postao izuzetno opasan...i ono gdje je najviše napredovao a nije direktno vezano za udarce je ANTICIPACIJA.Tu čita sve kao Vukov bukvar. Osim turnira na šljaci gdje zbog specifičnosti podloge ne može da potpuno dominira, na svim drugim podlogama je APSOLUTNI FAVORIT. U NAREDNE 2 GODINE AKO GA ZDRAVLJE POSLUŽI OSVAJIĆE 6 SLEMOVA...SVE ZAVISI OD ZDRAVLJA.

f

pre 5 godina

Mislim da sad vec sa sigurnoscu mozemo reci da ce Federer izgubiti od Hrvata. Previse bi za Federera bilo da od Novaka gubi sa 25:22. I njemu samom je jasno da sa ovakvim Novakom nema sta da trazi.

Mare je

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
(Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)
Pa Novak mu je iznudio te greške

мики

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti da izađe na crtu teniskom Bogu - Kralju Federeru.
(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 10:34)

Рођа ће да преда меч због "повреде" ако је гледао ово данас.

Zuba

pre 5 godina

Jel' to onaj mladjani sto misli da ce biti u zavrsnicama GS sa velikom trojkom.

Ima ti jos da vezbas. Pitaj malo ove starije kako je njima. Da ih sad ne nabrajam potrajace.

Boki

pre 5 godina

@nista cudno Pravo je pitanje zasto je Zverev danas bio “ovakav”.Da je igrao,npr. protiv Gaskea,bio bi silan,verovatno.Kad igra protiv nekoga ko mu ne da da igra kako ume,onda bude “ovakav”.

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)

Vidi, mozes samo da sedis, patis i trazis "razloge", ali 24 greske u meču nije nista ultra mnogo...Tek na 40+ gresaka mozes da pricas o losoj igri.
Ovaj ga je pocistio, a dedica je sledeci tako da kapiram tvoju nemoć, strah...

ivan

pre 5 godina

Lep primer šta može jedna pogrešna, ali i presudna sudijska odluka da napravi.
(Bnx, 13. oktobar 2018 12:17)

Nisam gledao, ako moze neko da napise o cemu je rec?

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

CARINA TENISA JE TU I NE IDE NIGDE!
UVEK SAMO ON PITAO !
NAJBOLJI NOVAK JE JAČI OD SVIH!
ZATO JE SADA VEĆ GOAT A DO KRAJA KARIJERE ĆE I BROJKAMA TO DA DOKAŽE!
IDEMOOOOO
SPARTAAAAAAAAAA

DEX

pre 5 godina

U prvom narednom mecu Djokovica i Federera, Djokovic ce ga pregaziti. Ako se Federer uopste usudi da izadje na mec. 
(DEX, 13. oktobar 2018 11:24) 

Ne znam samo ko je prosle sezone preskocio zavrsni Master u Londonu, da nije Djokovic?
(Gospodar strsljenova, 13. oktobar 2018 11:48)

Svima koji prate tenis potpuno je jasno da Federer bezi od Djokovica da bi izbegao ponizenje. Namerno gubi ili predaje meceve samo da ga ne pregazi Nole. Federer je dokazani igrac i osoba koja ne voli Noleta.

megatronman

pre 5 godina

Što jest da jest, pomeo ga je. Vozao je Zvereva lijevo desno. A ja sam 99% siguran da Borna nema šanse. Tako da je finale Novak vs Roger. Novak dobija 2:1.

veliki strumf

pre 5 godina

Kakvo gazenje, kakva lekcija malom nadobudnom klincu! Majstor i šegrt! To je taj Beast Mode u koji Novak ubaci u polufinalima i finalima ovakvih turnira! Slična sudbina čeka i sutrasnjeg protivnika. Ocekuje se da neko pobegne sa megdana...

cici mici

pre 5 godina

Pazite ovo: da li ce Federer pobediti ili namerno izgubiti danas u polufinalu?! Zasto!?
Pa njemu ne bi bilo prvi put da se povuče i sklanja od kralja Noleta.
A?
Ne čujem vas!!!

marlon

pre 5 godina

Razočarao me Zverev, očekivao sam mnogo neizvesniji meč. Kada je video da Novak sve vraća, unervozio se i odustao. To nije odlika potencijalnog šampiona. Pri tome imam utisak da ga je Nole utabao sa pola gasa.

Делије Север

pre 5 godina

Приметно је да је овај мали много нервозан. Ако он треба сутра да буде број 1, а не може ни да се супротстави Ђоковићу, тенис неће личити ни на шта кад га напусте ова твојица. Ђоковић рутински али уз велику помоћ Зверева који непрестано греши.

statistika

pre 5 godina

Ovo je Noletov 1000. meč u karijeri i, kako je krenulo, začiniće ga pobedom.
Ne treba zaboraviti ni to da će sledeća nedelja biti Noletova ukupno 500. nedelja na jednom od prva 3 mesta na ATP listi.

matori

pre 5 godina

sjajno !!!!!
mlađahni Nemac nema pojma šta ga snašlo. a pošto mu je psiha veoma krhka, pa mu sada sve smeta, mislim da u drugom setu očekujemo sličan rezultat.

Darex

pre 5 godina

Nutricionisti ko od njih dvojice treba da jede više pečenja i čvaraka?
(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 11:11)
Jao kako duhovit dečko. Svaka čast

Konfučije

pre 5 godina

Ponovo smo u situaciji da finale mastersa nije vest, niti neko značajno dostignuće. Razmaženi smo, Novak nas navikao na uspehe. A zapravo to je strahovit podvig. Prelistajte malo po igračima bivšim i sadašnjim iz top 20, pa i top 10. Bilo je tu sjajnih igrača i jedno ili nijedno finale mastersa. Uživajmo u trenutku dok ovaj čovek igra. I ne zaboravimo biti ljudi i kad pobede izostanu. Živeo Novak!

Langus

pre 5 godina

Nisam bas neki strucnjak, ali sam ubedjen da je Novak prosao kroz pakao - operisati lakat ili ne, pitanje je sad, jer je moglo proci po sreci (sto je po svemu sudeci i slucaj) ili po nesreci, i on se dugo peko na paklenim mukama. Otuda sva ona nesigurnost, napetost i sta sve ne. Hvala Bogu da se povratio ne samo u raniju formu nego i u ranije stanje svesti.

Sasa

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:00)

A da ga opomenu zbog manjeg broja patika koje nosi?

Mare je

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.
(BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:00)
Pa mukica i to broji...

Runzo Objektivni

pre 5 godina

Nije mi jasno što se mali Saša nervira ... Rafa i Fed mogu da se nerviraju kad igraju s Novakom, ta su klasa igrača, par poena presudi i logično je da si frustriran kad te šanse propustiš. Ovaj nije čak ni blizu ikakve šanse, pa mi nije jasno što udara jadnu opremu.

Рајко Четник

pre 5 godina

Разбио га Ноле као беба звечку.
Руски Шваба мора још да расте и расте....

dovlajoe

pre 5 godina

Konačno se i ovaj (P)rus namestio Noletu na penal.
(dovlajoe, 13. oktobar 2018 10:55)
Prepotentni klinac (5. na svetu) nije znao gde je levo. Neka se spremi Džemperko. Treba dobro da stegne učkur na šortsu.

BODIBOND

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da su organizatori postavili kablove od kamera iznad Zvereva, to mu smeta i zato je izgubio ovaj set, cim pomere te kablove Zverev ce da odigra najbolje sto ume.

Fox Mulder

pre 5 godina

Само да се Ноле данас не истроши много пред финале са Ћорићем, Борна је је изузетно кондиционо припремљен, тражиће у дугим разменама шансу за освајање свог првог Мастерса.
(Лепи Цане, 13. oktobar 2018 10:53)


Nisam znao da se drugo polufinale završilo pobedom Ćorića? Možda mali i pobedi Federera, ali nemojte se blamirati i otpisivati legendu tek tako, pogotovo kad protiv tenisera koji i nije neki igrač. Mali je samo naporan sa osnovne linije i može puno da trči, pored toga ne vidim neki kvalitet, ali nažalost i to je dovoljno u današnjem tenisu za dobre rezultate.

BODIBOND

pre 5 godina

Nepravedno je sto sudija opominje Zvereva za lompljenje reketa a ne opominju/kaznjavaju Djokovica sto trosi mnogo vremena na servis, nepravda.

ZORICA - CANADA

pre 5 godina

KAKVA POBEDAAAAA !!! Wooooow- 6:1, umalo krompiric....hehehe....Ma pregazio ga ko plitak potok. Sutra u finalu, ako danas pobedi Federer, samo 2 Federera imaju sansu pored ovako razigranog Noleta. Jedan- nikakvu😩...BRAVO NOLE NA FENOMENALNOJ POBEDI !!! ❤🎾❤. SRECNO SUTRA !!!

NoleForever

pre 5 godina

Kad Djokovic igra najbolje sto zna, to je najveci nivo tenisa ikad. To je i Nadal priznao, posle onog finala u Dohi 2016g, kada ga je Nole unistio na terenu.

Novak, jedan, jedini

pre 5 godina

Ljudi moji, kod Novaka je samo pitanje da li želi... Ništa više..... Ali najbitnije od svega je to, u kakvu je on ljudsku veličinu izrastao.... Nismo toga ni svesni.... A tenis... Pa da sada okači reket o klin.... Nema mu se šta prigovoriti, osvojio je sve što se osvojiti moglo.... Budimo srećni što je naš..... Iz Srbije.....

dr rockter

pre 5 godina

bravo nole ,ne znam sta bih vise voleo klasik sa federom ili da onog naduvenog klinca oduci od tenisa
(as roma, 13. oktobar 2018 11:54)

Klasik sa Rođom, definitivno.

Crno-belo srce

pre 5 godina

Kakva dominacija, ovo je neverovatno. Novak je ponovo mašina koju je nemoguće zaustaviti, osim ako ne stane sama od sebe. Drugi se ne pitaju niti je mogu zaustaviti. Neverovatan je, da nije bilo onog pada u formi, povrede ili šta je već bilo, Novak bi već sada bio najbolji ikada. Moraćemo da sačekamo još malo, to je izvesno da će biti GOAT.

Arije lažni

pre 5 godina

Au, kako je počistio Zvereva. Kladio bih se da će Borna igrati u finalu, ne bi Federer sebe dovodio u situaciju da bira između džemperčića i bicikla.

jazz

pre 5 godina

(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 10:34) 

Pocinjem da se brinem za tebe...
(Darko, 13. oktobar 2018 10:40)

Zašto se brineš? Bezveze. Tamo gde je O. T. A. N ima najbolju moguću negu. Sigurno.

Gospodar strsljenova

pre 5 godina

U prvom narednom mecu Djokovica i Federera, Djokovic ce ga pregaziti. Ako se Federer uopste usudi da izadje na mec.
(DEX, 13. oktobar 2018 11:24)

Ne znam samo ko je prosle sezone preskocio zavrsni Master u Londonu, da nije Djokovic?

sudija

pre 5 godina

Vlada@ Slazem se. MNOGO dobro igra. Bolje nego ikad.
Servis bolji, koncentracija sve vreme igre, i trudi se da greske svede na minimum.
Super.

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

Sada ko voli izazove, ako Nole dobije Zvereva , pravac kladionica i pare na Ćorića .Rodžer konstantno izbegava susrete sa Đokovićem po svaku cenu.

matori

pre 5 godina

@
sjajno !!!!! 
mlađahni Nemac nema pojma šta ga snašlo. a pošto mu je psiha veoma krhka, pa mu sada sve smeta, mislim da u drugom setu očekujemo sličan rezultat.
(matori, 13. oktobar 2018 11:19)

reket je slomio, ali nikako da skine ono kilo zlata oko vrata. pa to ga usporava !!!
Novak ga razvaljuje.
a nedavno je dečko izjavio da se on bori sa sa ovom trojkom za slemove....
on je svetlosnim godinama daleko...

Lale gator

pre 5 godina

Ovaj Zverev je treci cetvrti igrac na svetu. Mlad relativno , visok ima znanja. To je 1. od mladjih igraca koji treba da smeni nekog od velike trojke. A jos jednom da se rodi i pocne sve ispocetka i samo trenira tenis, opet ne bi mogao da uzme set Djokovicu.

Stefan

pre 5 godina

Djokovic DEKLASIRAO Zvereva!!
No.2 zagarantovano ,ali sam siguran 100% da ce jako brzo Nole ponovo biti na jedinom mestu na kome on i treba da bude a to je No.1!

Nebojša

pre 5 godina

Bravo majstore doktorski do kraja prvo Čekinato sada Zverev pljuvačima ponestaju igrači kojima će pretiti Novaku koji je napravio novi korak ka NO1 od ponedeljka je ispred Federera na listi.

CroFed

pre 5 godina

Raspad sistema Zvereva nakon 3-2, Đoko poput kineskog zida. Ostaje da vidimo u drugom polufinalu da li drugi mladi lav može stvoriti probleme teniskoj legendi

Gospodar strsljenova

pre 5 godina

Ovakvog Novaka ni 2 Federera ne mogu dobiti BRU TAL NO
(Maki, 13. oktobar 2018 11:30)

Manemoj, a Kirjos (pobedio ga 2 puta), Martin Klizan?

JMBG

pre 5 godina

Pustio dečko krilca proletos, osilio se jer nije bilo Novaka, Nadala ni Rodžera. Odmah ga proglasili novom zvezdom br.1 posle par Mastera.
Vratio se "Nouvek" u punoj snazi i razbudalio ga za sat vremena pokazavši Zverevu gde mu je realno mesto i kakva je razlika u kvalitetu između velike trojke (četvorke) i ostatka ATP toura.

Лепи Цане

pre 5 godina

Poluprazno u najmnogoljudnijoj zemlji, naravno kad Kralj igra posle podne
(Bnx, 13. oktobar 2018 10:37)

Па не исплати им се да долазе за непун сат тениса.

Bgd

pre 5 godina

Pa gde su sada oni silni hejteri , kada je gubio i bio u losoj formi novak(uzrokovano povredom) , bilo je posle poraza hiljade kometara i to 95% negativnih , a sada ocigledno pise onih 5% koji ga stalno podrzavaju . Hejteri u misijoj rupi NOVAK SILNI VLADA TENISOM !!!!

Dragan Feliks

pre 5 godina

Импресивно. Доминaнтно. Кaдa овaко игрa рaзликa у клaси у односу нa све остaле је невиђенa. Идемо легендо !!!

boris

pre 5 godina

Danas su sa druge strane mreze moglo zajedno da stoje i Federer i Zverev zavrsilo bi slicno....kada je na ovom nivou tako malo zavisi od protivnika da je to prosto neverovatno...sta reci Nole je zivi zid...bravooooo

Realnost

pre 5 godina

Zverev naslednik velike trojke hehe,pre bih rekao naslednik Berdiha,Safina ili Cilica,a gde je onaj Dimitrov sto rece da je na nivou Novakove igre ahahahaha!?

BODIBOND

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.

bozza

pre 5 godina

ovo postaje toliko ocigledno da Novak sve meceve do polufinala otaljava i igra taman koliko treba da dobije. Vimbldon, Sinsinati, USO... sve po istom sistemu, najbolje partije je pruzio u polufinalu i finalu

Hi hihi

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:00)

A sto ga brate gledas ako te nervira????? Nije ti ovo zdravo . Odlepices sigurno ako vec nisi. Pa brate ti brojis koliko puta lupaju lopticu. Sta te briga ima ko je zaduzen za to.

boki

pre 5 godina

nije samo stvar u pobedi, covek koji ne moze da uziva u ovakvom noletovom tenisu nije za sport. ovo je bila tako tecna, jaka, mocna igra novaka da zaista podseca na najbolje dane i verovatno najbolji tenis ikada igran.

Nista sladje

pre 5 godina

Bravo Nole, svaka cast na igri Zverko bez sansi. Samo da nam sad prodje placko. Nista mi nije sladje nego dok citam komentare i kako sa njim zajedno ridaju njegovi fanovi.

Лепи Цане

pre 5 godina

Само да се Ноле данас не истроши много пред финале са Ћорићем, Борна је је изузетно кондиционо припремљен, тражиће у дугим разменама шансу за освајање свог првог Мастерса.

we are the champions

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti izađe na crtu teniskom Bogu-Kralju Federeru.
(O.T.A.N,13.oktobar 2018 10:34)
A Federer već u finalu ili,...

we are the champions

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti izađe na crtu teniskom Bogu-Kralju Federeru.
(O.T.A.N,13.oktobar 2018 10:34)
A Federer već u finalu ili,...

Konfučije

pre 5 godina

Ponovo smo u situaciji da finale mastersa nije vest, niti neko značajno dostignuće. Razmaženi smo, Novak nas navikao na uspehe. A zapravo to je strahovit podvig. Prelistajte malo po igračima bivšim i sadašnjim iz top 20, pa i top 10. Bilo je tu sjajnih igrača i jedno ili nijedno finale mastersa. Uživajmo u trenutku dok ovaj čovek igra. I ne zaboravimo biti ljudi i kad pobede izostanu. Živeo Novak!

Sasa

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:00)

A da ga opomenu zbog manjeg broja patika koje nosi?

Mare je

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.
(BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:00)
Pa mukica i to broji...

Runzo Objektivni

pre 5 godina

Nije mi jasno što se mali Saša nervira ... Rafa i Fed mogu da se nerviraju kad igraju s Novakom, ta su klasa igrača, par poena presudi i logično je da si frustriran kad te šanse propustiš. Ovaj nije čak ni blizu ikakve šanse, pa mi nije jasno što udara jadnu opremu.

Novak, jedan, jedini

pre 5 godina

Ljudi moji, kod Novaka je samo pitanje da li želi... Ništa više..... Ali najbitnije od svega je to, u kakvu je on ljudsku veličinu izrastao.... Nismo toga ni svesni.... A tenis... Pa da sada okači reket o klin.... Nema mu se šta prigovoriti, osvojio je sve što se osvojiti moglo.... Budimo srećni što je naš..... Iz Srbije.....

Hi hihi

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:00)

A sto ga brate gledas ako te nervira????? Nije ti ovo zdravo . Odlepices sigurno ako vec nisi. Pa brate ti brojis koliko puta lupaju lopticu. Sta te briga ima ko je zaduzen za to.

BarbaDjole

pre 5 godina

MEni nije jasno da covek koji ima 6 winera ovako unisti tenisera , Djokovic cista defanziva nista vise ... Nije mi jasno da profi teniseri ne mogu jakim udarcima da probiju to strasno.... Iznenadjen sam uvek bio kako tako mozes da pucas u aut pa treniras ceo zivot pogodi loptu u teren iz sve snage ...
(Nick Kyrgios, 13. oktobar 2018 14:08)

Biće da jednostavno nemaš pojma o tenisu.

мики

pre 5 godina

2011-е се на АТП туру појавио Терминатор. владао је практично пет година и негде нестао. 2018, готово ниоткуда, представљен нам је бржи, јачи, бољи, Терминатор 2. за овога још нема лека.

Crno-belo srce

pre 5 godina

Kakva dominacija, ovo je neverovatno. Novak je ponovo mašina koju je nemoguće zaustaviti, osim ako ne stane sama od sebe. Drugi se ne pitaju niti je mogu zaustaviti. Neverovatan je, da nije bilo onog pada u formi, povrede ili šta je već bilo, Novak bi već sada bio najbolji ikada. Moraćemo da sačekamo još malo, to je izvesno da će biti GOAT.

Лепи Цане

pre 5 godina

Само да се Ноле данас не истроши много пред финале са Ћорићем, Борна је је изузетно кондиционо припремљен, тражиће у дугим разменама шансу за освајање свог првог Мастерса.

marlon

pre 5 godina

Razočarao me Zverev, očekivao sam mnogo neizvesniji meč. Kada je video da Novak sve vraća, unervozio se i odustao. To nije odlika potencijalnog šampiona. Pri tome imam utisak da ga je Nole utabao sa pola gasa.

statistika

pre 5 godina

Ovo je Noletov 1000. meč u karijeri i, kako je krenulo, začiniće ga pobedom.
Ne treba zaboraviti ni to da će sledeća nedelja biti Noletova ukupno 500. nedelja na jednom od prva 3 mesta na ATP listi.

JMBG

pre 5 godina

Pustio dečko krilca proletos, osilio se jer nije bilo Novaka, Nadala ni Rodžera. Odmah ga proglasili novom zvezdom br.1 posle par Mastera.
Vratio se "Nouvek" u punoj snazi i razbudalio ga za sat vremena pokazavši Zverevu gde mu je realno mesto i kakva je razlika u kvalitetu između velike trojke (četvorke) i ostatka ATP toura.

Gajetano

pre 5 godina

Auuu! 60 minuta Novakove master klase. Podsetio me ovaj mec na onaj iz Dohe 2016 protiv Nadala. Tada je Nadal posle meca rekao da niko ne moze protiv Novaka kada je na tom nivou: "The match is easy to analyse," rekao je Nadal. "I played against a player who did everything perfectly. I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level. So I just congratulate him and that's it."

Slicno se danas verovatno osecao i Zverev.

Ovo je inace osma uzastopna Novakova pobeda nad Top 10 igracima. Cekam devetu sutra protiv Maestra, osim ako ovaj u medjuvremenu ne obuce dzempercic.

Pozdrav,

Mare je

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
(Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)
Pa Novak mu je iznudio te greške

veliki strumf

pre 5 godina

Kakvo gazenje, kakva lekcija malom nadobudnom klincu! Majstor i šegrt! To je taj Beast Mode u koji Novak ubaci u polufinalima i finalima ovakvih turnira! Slična sudbina čeka i sutrasnjeg protivnika. Ocekuje se da neko pobegne sa megdana...

NoleForever

pre 5 godina

Kad Djokovic igra najbolje sto zna, to je najveci nivo tenisa ikad. To je i Nadal priznao, posle onog finala u Dohi 2016g, kada ga je Nole unistio na terenu.

matori

pre 5 godina

sjajno !!!!!
mlađahni Nemac nema pojma šta ga snašlo. a pošto mu je psiha veoma krhka, pa mu sada sve smeta, mislim da u drugom setu očekujemo sličan rezultat.

dovlajoe

pre 5 godina

Konačno se i ovaj (P)rus namestio Noletu na penal.
(dovlajoe, 13. oktobar 2018 10:55)
Prepotentni klinac (5. na svetu) nije znao gde je levo. Neka se spremi Džemperko. Treba dobro da stegne učkur na šortsu.

boki

pre 5 godina

nije samo stvar u pobedi, covek koji ne moze da uziva u ovakvom noletovom tenisu nije za sport. ovo je bila tako tecna, jaka, mocna igra novaka da zaista podseca na najbolje dane i verovatno najbolji tenis ikada igran.

Swedenonline

pre 5 godina

Zver smazao Zver-eva. 
Nisam gledao ali mi 6 winera naspram 9 neiznudjenih gresaka deluje slabunjavo.
(fenomen, 13. oktobar 2018 12:59)
Taktika, Zverev je dobijao lopticu upravo tako kako mu ne odgovora, morao je uvek mnogo energije da troši i tu pada kontrola. Tačnije, mozak razoružao snagu. Snaga klade valja, um caruje a tenis nije ragbi. :/

Лепи Цане

pre 5 godina

Poluprazno u najmnogoljudnijoj zemlji, naravno kad Kralj igra posle podne
(Bnx, 13. oktobar 2018 10:37)

Па не исплати им се да долазе за непун сат тениса.

CelavSamPaSta

pre 5 godina

pljuvaci gdje ste?? juce 300 komentara kako ce ga zverev oduvati i bla bla bla danas cutimo hehe eee srbi pa niko i nista nam ne valja.

Boki

pre 5 godina

@nista cudno Pravo je pitanje zasto je Zverev danas bio “ovakav”.Da je igrao,npr. protiv Gaskea,bio bi silan,verovatno.Kad igra protiv nekoga ko mu ne da da igra kako ume,onda bude “ovakav”.

cici mici

pre 5 godina

Pazite ovo: da li ce Federer pobediti ili namerno izgubiti danas u polufinalu?! Zasto!?
Pa njemu ne bi bilo prvi put da se povuče i sklanja od kralja Noleta.
A?
Ne čujem vas!!!

мики

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti da izađe na crtu teniskom Bogu - Kralju Federeru.
(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 10:34)

Рођа ће да преда меч због "повреде" ако је гледао ово данас.

Realnost

pre 5 godina

Zverev naslednik velike trojke hehe,pre bih rekao naslednik Berdiha,Safina ili Cilica,a gde je onaj Dimitrov sto rece da je na nivou Novakove igre ahahahaha!?

nedjo

pre 5 godina

Aj u opkladu da ce Federer da izgubi u polufinalu. Svaki put kad treba da se sastanu on izgubi .Ne moze da se bude goat ako je razlika u medjusobnim susretima ogromna zato ga i izbegava i gubi. Bilo bi deset razlike za Novaka do sada da je ovaj smeo da igra.

Maximus

pre 5 godina

Videćete vi svoga Boga hejteri. I danas, a i sutra kada najveći svih vremena - Kralj Federer osvoji Šangaj!
(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 13:15)

Tebi prijatelju stvarno nije lako :)))

alfabet

pre 5 godina

60 minuta sa Novakom Djokovićem

Voditelj: Novak Djoković
Glavne uloge: Novak Djoković
Scenarista: Novak Djoković
Montažer: Novak Djoković
Sporedne uloge: Aleksandar Zverev

Bgd

pre 5 godina

Pa gde su sada oni silni hejteri , kada je gubio i bio u losoj formi novak(uzrokovano povredom) , bilo je posle poraza hiljade kometara i to 95% negativnih , a sada ocigledno pise onih 5% koji ga stalno podrzavaju . Hejteri u misijoj rupi NOVAK SILNI VLADA TENISOM !!!!

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

Sada ko voli izazove, ako Nole dobije Zvereva , pravac kladionica i pare na Ćorića .Rodžer konstantno izbegava susrete sa Đokovićem po svaku cenu.

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)

Vidi, mozes samo da sedis, patis i trazis "razloge", ali 24 greske u meču nije nista ultra mnogo...Tek na 40+ gresaka mozes da pricas o losoj igri.
Ovaj ga je pocistio, a dedica je sledeci tako da kapiram tvoju nemoć, strah...

To mu je za ono

pre 5 godina

Ovo je bilo naročito zadovoljstvo. Jeste Zverev izuzetno talentovan i sve ostalo, stoji i da danas nije igrao dobro, ali, brate, iritantan je, ima držanje kao da je osvojio 10 gs, sav je monumentalan, a statistika veli da još nikad nije došao do četvrtfinala na gs-ovima (!)

dr rockter

pre 5 godina

bravo nole ,ne znam sta bih vise voleo klasik sa federom ili da onog naduvenog klinca oduci od tenisa
(as roma, 13. oktobar 2018 11:54)

Klasik sa Rođom, definitivno.

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

CARINA TENISA JE TU I NE IDE NIGDE!
UVEK SAMO ON PITAO !
NAJBOLJI NOVAK JE JAČI OD SVIH!
ZATO JE SADA VEĆ GOAT A DO KRAJA KARIJERE ĆE I BROJKAMA TO DA DOKAŽE!
IDEMOOOOO
SPARTAAAAAAAAAA

Lale gator

pre 5 godina

Ovaj Zverev je treci cetvrti igrac na svetu. Mlad relativno , visok ima znanja. To je 1. od mladjih igraca koji treba da smeni nekog od velike trojke. A jos jednom da se rodi i pocne sve ispocetka i samo trenira tenis, opet ne bi mogao da uzme set Djokovicu.

boris

pre 5 godina

Danas su sa druge strane mreze moglo zajedno da stoje i Federer i Zverev zavrsilo bi slicno....kada je na ovom nivou tako malo zavisi od protivnika da je to prosto neverovatno...sta reci Nole je zivi zid...bravooooo

Arije lažni

pre 5 godina

Au, kako je počistio Zvereva. Kladio bih se da će Borna igrati u finalu, ne bi Federer sebe dovodio u situaciju da bira između džemperčića i bicikla.

sudija

pre 5 godina

Vlada@ Slazem se. MNOGO dobro igra. Bolje nego ikad.
Servis bolji, koncentracija sve vreme igre, i trudi se da greske svede na minimum.
Super.

veljko

pre 5 godina

Novak nije izgubio servis gem na turniru, a protivnici su imali 3 brejk lopte ukupno! 2 Čekinato, 1 Anderson.

Sjajan kraj sezone i fenomenalna forma pred Pariz i London. Ako zadrži ritam, čeka nas divnih mesec dana tenisa, uz verovatno bar 4-5 mečeva sa Rodžerom i Rafom i poboljšanje međusobnog odnosa u pobedama. Nema bolje :)

jazz

pre 5 godina

(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 10:34) 

Pocinjem da se brinem za tebe...
(Darko, 13. oktobar 2018 10:40)

Zašto se brineš? Bezveze. Tamo gde je O. T. A. N ima najbolju moguću negu. Sigurno.

ZORICA - CANADA

pre 5 godina

KAKVA POBEDAAAAA !!! Wooooow- 6:1, umalo krompiric....hehehe....Ma pregazio ga ko plitak potok. Sutra u finalu, ako danas pobedi Federer, samo 2 Federera imaju sansu pored ovako razigranog Noleta. Jedan- nikakvu😩...BRAVO NOLE NA FENOMENALNOJ POBEDI !!! ❤🎾❤. SRECNO SUTRA !!!

konstatacija

pre 5 godina

Mladja garda je toliko daleko od ovih staraca.Sanse da osvoje neki prestizni turnir iz serije 1000i GS su ravnenuli. Zverev vec dve sezone najbolji mladi teniser. U njegovim godinama Rafa,Rodzer,i Novak imali osvojene GS i Masterse.Kada se starci povuku ovi vise nece biti mladi.Na USO u cetvrtfinalu svi preko 30 godina

Langus

pre 5 godina

Nisam bas neki strucnjak, ali sam ubedjen da je Novak prosao kroz pakao - operisati lakat ili ne, pitanje je sad, jer je moglo proci po sreci (sto je po svemu sudeci i slucaj) ili po nesreci, i on se dugo peko na paklenim mukama. Otuda sva ona nesigurnost, napetost i sta sve ne. Hvala Bogu da se povratio ne samo u raniju formu nego i u ranije stanje svesti.

milutin

pre 5 godina

Ispunio si mi želju Nole! Hvala ti!
Nek se zna!
A Zverev, nesporno dobar mladi teniser poletio, ponadao se.
Vjerujem da sad zna gdje mu je mjesto.
Nije za plejadu kojoj pripada Novak Đoković!

Stefan

pre 5 godina

Djokovic DEKLASIRAO Zvereva!!
No.2 zagarantovano ,ali sam siguran 100% da ce jako brzo Nole ponovo biti na jedinom mestu na kome on i treba da bude a to je No.1!

sasa.r

pre 5 godina

Ovo je najbolji tenis ikada. Danas, Nole igra mnogo bolje nego i 2011 i 2015 jer ima neuporedivo kvalitetniji servis iako je sporiji, udarci u mu izuzetno sigurni, bolje igra voleje, smečeve, slajzeve...inteligentniji je , top spin je postao izuzetno opasan...i ono gdje je najviše napredovao a nije direktno vezano za udarce je ANTICIPACIJA.Tu čita sve kao Vukov bukvar. Osim turnira na šljaci gdje zbog specifičnosti podloge ne može da potpuno dominira, na svim drugim podlogama je APSOLUTNI FAVORIT. U NAREDNE 2 GODINE AKO GA ZDRAVLJE POSLUŽI OSVAJIĆE 6 SLEMOVA...SVE ZAVISI OD ZDRAVLJA.

Zdenko

pre 5 godina

Mislim da u finalu kakve takve šanse ima Ćorić a deda nikakve. Mada bih voleo dediku da razbije čisto zbog statistike. I onako nije vredan pažnje.

Nata

pre 5 godina

Cekinato
Anderson
Zverev

Volim kad Novak vraca dugove ovako pristojno. Toliko sam zelela da se Novak revansira Zverevu i eto doceka. Iskreno, Zverev je pomogao Novaku da ga pobedi ali u svakog slucaju hvala ti Novak jos ga natera da slomi reket. Sad mogu nazad na spavanje.

Brother Cavil

pre 5 godina

Spartanac! Ali, polako. Lomio je i u Londonu 2016., pa onda igrao mlitavo u finalu. Nadajmo se, da će sada biti bolje.
(Ljubiša, 13. oktobar 2018 12:48)


Dokle se vi nadate. Novak je odradio sve, zavrsio sve. Ovo sad sto igra, radi je najblaze receno zezanje. I kad Novak zavrsi karijeru vi cete da se nadate. Dokle ta nada kada je osvojio sve.

bozza

pre 5 godina

ovo postaje toliko ocigledno da Novak sve meceve do polufinala otaljava i igra taman koliko treba da dobije. Vimbldon, Sinsinati, USO... sve po istom sistemu, najbolje partije je pruzio u polufinalu i finalu

zbrdvic

pre 5 godina

Vajda, al' ga popravi, svaka ti cast, "beast mode" je ponovo "ON!" A Zverev, buduci broj 1? hahahaha, pa ova nasa "zver" mu za 60 minuta objasnio gde mu je mesto, i da je jos uvek "malli".....

matori

pre 5 godina

@
sjajno !!!!! 
mlađahni Nemac nema pojma šta ga snašlo. a pošto mu je psiha veoma krhka, pa mu sada sve smeta, mislim da u drugom setu očekujemo sličan rezultat.
(matori, 13. oktobar 2018 11:19)

reket je slomio, ali nikako da skine ono kilo zlata oko vrata. pa to ga usporava !!!
Novak ga razvaljuje.
a nedavno je dečko izjavio da se on bori sa sa ovom trojkom za slemove....
on je svetlosnim godinama daleko...

Mina

pre 5 godina

KONSTATACIJA.........O kakVIm starcima pricas ....za nekog ko ima samo 30 godina.....sta da kaze onaj sa 60 a da ne pricaamo za one preko 75....ljudski vek se produzio tako i snaga sad su cedrdesete tridesete....ovi ljudi ladno do cetrdesete igraju a posle kako hoce...sto bi Federet prekidao tenis ako oseca i zna da moze jos...samo zato sto mu pise da ima 36 godina...svasta

f

pre 5 godina

Mislim da sad vec sa sigurnoscu mozemo reci da ce Federer izgubiti od Hrvata. Previse bi za Federera bilo da od Novaka gubi sa 25:22. I njemu samom je jasno da sa ovakvim Novakom nema sta da trazi.

only fools and horses

pre 5 godina

Jasno je da će Federer izgubiti. Ne sme da dopusti stvaranje velike razlike u međusebnim duelima. Već je velika razlika sa Nadalom, kad bi mu i Novak pobegao za 5-6 pobeda, rušio bi se mit o kozi, odnosno GOAT. Jedino se zeznuo u Indijan Velsu, pokušao je da izađe Novaku na crtu nadajući se da će ga sprečiti da dođe do zadnjeg mastersa. I znamo kako je prošao, ne verujem da će mu se to ponoviti.

мики

pre 5 godina

Federer ce to sutra lagano da osvoji.
(BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:58)

ако успе да дође до финала, сигурно ће да освоји тацну. Пехар оде Новаку, наравно.

CroFed

pre 5 godina

Raspad sistema Zvereva nakon 3-2, Đoko poput kineskog zida. Ostaje da vidimo u drugom polufinalu da li drugi mladi lav može stvoriti probleme teniskoj legendi

мики

pre 5 godina

Top 3 teniser svih vremena, iz Srbije.
(ElHombre, 13. oktobar 2018 11:57)

може то и прецизније: најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић из Србије.

Mladen cg

pre 5 godina

Novak Đoković je živa legenda i naš ponoš! On je pravi fenomen i vitez našeg doba! Samo da ga povrede zaobiđu, vjerujem da će presti?i i Federera , po broju trofeja.

Zuba

pre 5 godina

Jel' to onaj mladjani sto misli da ce biti u zavrsnicama GS sa velikom trojkom.

Ima ti jos da vezbas. Pitaj malo ove starije kako je njima. Da ih sad ne nabrajam potrajace.

Nebojša

pre 5 godina

Bravo majstore doktorski do kraja prvo Čekinato sada Zverev pljuvačima ponestaju igrači kojima će pretiti Novaku koji je napravio novi korak ka NO1 od ponedeljka je ispred Federera na listi.

Dragan Feliks

pre 5 godina

Импресивно. Доминaнтно. Кaдa овaко игрa рaзликa у клaси у односу нa све остaле је невиђенa. Идемо легендо !!!

Nista sladje

pre 5 godina

Bravo Nole, svaka cast na igri Zverko bez sansi. Samo da nam sad prodje placko. Nista mi nije sladje nego dok citam komentare i kako sa njim zajedno ridaju njegovi fanovi.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Muzicki talas(val) osamdesetih, Zvezdino osvajanje Evrope i sveta, kosarkaska i vaterpolo dominacija reprezentacije, Novakovo i Anino prvo mesto, slemovi, mastersi, srpska himna na RG, stara SFRJ, Alan Ford, Zagor, Vajlsov dokaz poslednje Fermaove teoreme. Neke vanporodicne stvari na koje sam ponosan sto sam ih doziveo.

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Odrzao si
pravu lekciju, velikoj nadi
svetskog tenisa.Jos je
Zverev zelen da bih igrao sa
Noletom, legendom belog
sporta.Idemo na novi trofej
1000 masters.

antiDebil

pre 5 godina

Kakva dominacija, ovo je neverovatno. Novak je ponovo mašina koju je nemoguće zaustaviti, osim ako ne stane sama od sebe. Drugi se ne pitaju niti je mogu zaustaviti. Neverovatan je, da nije bilo onog pada u formi, povrede ili šta je već bilo, Novak bi već sada bio najbolji ikada. Moraćemo da sačekamo još malo, to je izvesno da će biti GOAT.
(Crno-belo srce, 13. oktobar 2018 11:49)

Djokovic je vec najbolji teniser svih vremena, a te price ''da nije bilo'', to preskoci.
Sam je vise puta rekao kako se sve desava sa razlogom i to je jednostavno tacno. Svi imaju takve periode u karijeri i to ne vazi samo za tenis !

Toni

pre 5 godina

Majko moja, ko ce sve dobijati one silne pare od nagradnih fondova za titule, polufinala na grand slam-ovima i mastersima, za par godina... Mislim da novije generacije mogu da se zahvale prvo Rođi i Nadalu, pa onda ubrzo i Đokoviću sa njima sto su nagrade za osvajanje nikad vece... Mada kad razmislim da se iste nagrade dele i u ATP i WTA, to mi je vec komedija, da ne bude da omalovazavam zenski pol, samo jednostavno, niko ne zasluzuje igrama te pare koje one zarade... Jos kad se ova velika trojka penzionise, uz Vavrinku, Del Potra, Mareja (za kojeg se nadam da ce se vratiti na nivo od ranije ili makar priblizno tome) tenis ce biti neatraktivan sport...

Рајко Четник

pre 5 godina

Разбио га Ноле као беба звечку.
Руски Шваба мора још да расте и расте....

DEX

pre 5 godina

U prvom narednom mecu Djokovica i Federera, Djokovic ce ga pregaziti. Ako se Federer uopste usudi da izadje na mec. 
(DEX, 13. oktobar 2018 11:24) 

Ne znam samo ko je prosle sezone preskocio zavrsni Master u Londonu, da nije Djokovic?
(Gospodar strsljenova, 13. oktobar 2018 11:48)

Svima koji prate tenis potpuno je jasno da Federer bezi od Djokovica da bi izbegao ponizenje. Namerno gubi ili predaje meceve samo da ga ne pregazi Nole. Federer je dokazani igrac i osoba koja ne voli Noleta.

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)

Vidi, mozes samo da sedis, patis i trazis "razloge", ali 24 greske u meču nije nista ultra mnogo...Tek na 40+ gresaka mozes da pricas o losoj igri.
Ovaj ga je pocistio, a dedica je sledeci tako da kapiram tvoju nemoć, strah...

Делије Север

pre 5 godina

Приметно је да је овај мали много нервозан. Ако он треба сутра да буде број 1, а не може ни да се супротстави Ђоковићу, тенис неће личити ни на шта кад га напусте ова твојица. Ђоковић рутински али уз велику помоћ Зверева који непрестано греши.

DEX

pre 5 godina

Nista cudno. Stvari se polako vracaju na svoje mesto. Nole se vraca na vrh, a ovi sto su ga dobijali dok je igrao sa povredom polako shvataju gde im je mesto. Zelim finale sa Federerom, potrebno je i Noletu da ga pregazi u finalu. Naravno ako se Federer uopste plasira i ako smogne hrabrosti da izadje Noletu na reket.

Djed Gavrilo

pre 5 godina

Zverev je odličan teniser,ali obde se pitao Novak.Zverev je igrao koliko mu je Novsk dozvolio.To se zove superiornost u igri.Znas,ali ti neko ne dozvoli da dominiraš sa tim nivoom znanja.
Federer treba da pobedi Bornu,sto je i verovatno(Federer retko gubi od ovih mladjih),ali sacekajmo.
Finale će biti neizvesno u oba slučaja.Borna je unapredio igru.Postaje stabilan takmičar.O Federeru ne treba trošiti reci.Pitanje je ko će od njih u finale.50:50%.

Darex

pre 5 godina

Nutricionisti ko od njih dvojice treba da jede više pečenja i čvaraka?
(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 11:11)
Jao kako duhovit dečko. Svaka čast

nolefan

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)

Pre nego sto uzmes tastaturu u ruke pogledas statistiku.Zverev ima prvi servis 61% sto je odlicno ali Novak ima 78%.Drugi servis win Zverev 50% Novak 40%

wood

pre 5 godina

Kako ce izgledati bodovna lista ako sutra Novak osvoji? Prva tri.
(Andrejevic Nina, 13. oktobar 2018 15:56)

Rafa prvi,Novak sa samo 35 bodova zaostatka drugi, Federer treci sa min 1000 bodova zaostatka iza Novaka. Dakle Novak prvi do kraja sezone. Idemoooo

Fox Mulder

pre 5 godina

Само да се Ноле данас не истроши много пред финале са Ћорићем, Борна је је изузетно кондиционо припремљен, тражиће у дугим разменама шансу за освајање свог првог Мастерса.
(Лепи Цане, 13. oktobar 2018 10:53)


Nisam znao da se drugo polufinale završilo pobedom Ćorića? Možda mali i pobedi Federera, ali nemojte se blamirati i otpisivati legendu tek tako, pogotovo kad protiv tenisera koji i nije neki igrač. Mali je samo naporan sa osnovne linije i može puno da trči, pored toga ne vidim neki kvalitet, ali nažalost i to je dovoljno u današnjem tenisu za dobre rezultate.

Zoran

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti izađe na crtu teniskom Bogu-Kralju Federeru.(O.T.A.N,13.oktobar 2018 10:34)

Neće on smeti Boginji-Kraljici Mirki da izađe na oči barem jedno dve nedelje. Post, brate, post...

Očitao mu SKOJ-evac lekciju iz tenisa. Haj' budi čovek pa reci?

megatronman

pre 5 godina

Što jest da jest, pomeo ga je. Vozao je Zvereva lijevo desno. A ja sam 99% siguran da Borna nema šanse. Tako da je finale Novak vs Roger. Novak dobija 2:1.

dr

pre 5 godina

Visoki funkcioner C.Zvezde uplatio i (u)Makao 5 mi E, da će Novak dobiti sa 5 razlike(6:1) drugi set!Pravda za PSG-Lion (5:0, 4 gola za 13 minuta)!

Bianconero

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti izađe na crtu teniskom Bogu-Kralju Federeru.(O.T.A.N,13.oktobar 2018 10:34)
Dobro se kretao fedeks, nema sta

ivan

pre 5 godina

Lep primer šta može jedna pogrešna, ali i presudna sudijska odluka da napravi.
(Bnx, 13. oktobar 2018 12:17)

Nisam gledao, ako moze neko da napise o cemu je rec?

Ben Dover

pre 5 godina

Bravo, Nole!
P.S. Mišljenje da će Federer namerno izgubiti zadržite za sebe, nemojte pisati ovde, blamažno je... Možda će i izgubiti, ali namerno NE.

neko normalan

pre 5 godina

Federer je ovde Novaka dva putao zaustavio Novaka 2010 i 2014 imaj te u vidu taj podatak samo. Za današnju igru svaka čast jer Zverev prosto se ugasio nakon 2-2 u prvom setu što zbog sebe što zbog samog najviše Novaka koji ga uništio u meču poput zida.

BODIBOND

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da su organizatori postavili kablove od kamera iznad Zvereva, to mu smeta i zato je izgubio ovaj set, cim pomere te kablove Zverev ce da odigra najbolje sto ume.

BODIBOND

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.

Gospodar strsljenova

pre 5 godina

U prvom narednom mecu Djokovica i Federera, Djokovic ce ga pregaziti. Ako se Federer uopste usudi da izadje na mec.
(DEX, 13. oktobar 2018 11:24)

Ne znam samo ko je prosle sezone preskocio zavrsni Master u Londonu, da nije Djokovic?

BODIBOND

pre 5 godina

Nepravedno je sto sudija opominje Zvereva za lompljenje reketa a ne opominju/kaznjavaju Djokovica sto trosi mnogo vremena na servis, nepravda.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Mislim da sad vec sa sigurnoscu mozemo reci da ce Federer izgubiti od Hrvata. Previse bi za Federera bilo da od Novaka gubi sa 25:22. I njemu samom je jasno da sa ovakvim Novakom nema sta da trazi.
(f, 13. oktobar 2018 12:55)

Verovatno Coric, nije Federer dovoljno hrabar da udje u finala sudeci po nekim prethodnim situacijama.
(A finale, 13. oktobar 2018 12:53)

Ako je Rodger gledao meč ili će predati ćoriću ili namerno izgubiti on nesme ovakvom Noletu na megdan bilo bi mu gore nego Zverevu.
(dok, 13. oktobar 2018 12:23)

Videćete vi svoga Boga hejteri. I danas, a i sutra kada najveći svih vremena - Kralj Federer osvoji Šangaj!

Gospodar strsljenova

pre 5 godina

Ovakvog Novaka ni 2 Federera ne mogu dobiti BRU TAL NO
(Maki, 13. oktobar 2018 11:30)

Manemoj, a Kirjos (pobedio ga 2 puta), Martin Klizan?

Ima li koga (normalnog)™

pre 5 godina

@Rekao bih da je Zverev odigrao mec ispod svog nivoa, ume on to mnogo bolje da odigra.
BODIBOND

Rekao bih da i Novak može mnogo bolje...

Nick Kyrgios

pre 5 godina

MEni nije jasno da covek koji ima 6 winera ovako unisti tenisera , Djokovic cista defanziva nista vise ... Nije mi jasno da profi teniseri ne mogu jakim udarcima da probiju to strasno.... Iznenadjen sam uvek bio kako tako mozes da pucas u aut pa treniras ceo zivot pogodi loptu u teren iz sve snage ...

BODIBOND

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.

BODIBOND

pre 5 godina

Nepravedno je sto sudija opominje Zvereva za lompljenje reketa a ne opominju/kaznjavaju Djokovica sto trosi mnogo vremena na servis, nepravda.

Gospodar strsljenova

pre 5 godina

U prvom narednom mecu Djokovica i Federera, Djokovic ce ga pregaziti. Ako se Federer uopste usudi da izadje na mec.
(DEX, 13. oktobar 2018 11:24)

Ne znam samo ko je prosle sezone preskocio zavrsni Master u Londonu, da nije Djokovic?

Gospodar strsljenova

pre 5 godina

Ovakvog Novaka ni 2 Federera ne mogu dobiti BRU TAL NO
(Maki, 13. oktobar 2018 11:30)

Manemoj, a Kirjos (pobedio ga 2 puta), Martin Klizan?

O.T.A.N.

pre 5 godina

Mislim da sad vec sa sigurnoscu mozemo reci da ce Federer izgubiti od Hrvata. Previse bi za Federera bilo da od Novaka gubi sa 25:22. I njemu samom je jasno da sa ovakvim Novakom nema sta da trazi.
(f, 13. oktobar 2018 12:55)

Verovatno Coric, nije Federer dovoljno hrabar da udje u finala sudeci po nekim prethodnim situacijama.
(A finale, 13. oktobar 2018 12:53)

Ako je Rodger gledao meč ili će predati ćoriću ili namerno izgubiti on nesme ovakvom Noletu na megdan bilo bi mu gore nego Zverevu.
(dok, 13. oktobar 2018 12:23)

Videćete vi svoga Boga hejteri. I danas, a i sutra kada najveći svih vremena - Kralj Federer osvoji Šangaj!

BODIBOND

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da su organizatori postavili kablove od kamera iznad Zvereva, to mu smeta i zato je izgubio ovaj set, cim pomere te kablove Zverev ce da odigra najbolje sto ume.

Nick Kyrgios

pre 5 godina

MEni nije jasno da covek koji ima 6 winera ovako unisti tenisera , Djokovic cista defanziva nista vise ... Nije mi jasno da profi teniseri ne mogu jakim udarcima da probiju to strasno.... Iznenadjen sam uvek bio kako tako mozes da pucas u aut pa treniras ceo zivot pogodi loptu u teren iz sve snage ...

Ben Dover

pre 5 godina

Bravo, Nole!
P.S. Mišljenje da će Federer namerno izgubiti zadržite za sebe, nemojte pisati ovde, blamažno je... Možda će i izgubiti, ali namerno NE.

neko normalan

pre 5 godina

Federer je ovde Novaka dva putao zaustavio Novaka 2010 i 2014 imaj te u vidu taj podatak samo. Za današnju igru svaka čast jer Zverev prosto se ugasio nakon 2-2 u prvom setu što zbog sebe što zbog samog najviše Novaka koji ga uništio u meču poput zida.

Лепи Цане

pre 5 godina

Само да се Ноле данас не истроши много пред финале са Ћорићем, Борна је је изузетно кондиционо припремљен, тражиће у дугим разменама шансу за освајање свог првог Мастерса.

Fox Mulder

pre 5 godina

Само да се Ноле данас не истроши много пред финале са Ћорићем, Борна је је изузетно кондиционо припремљен, тражиће у дугим разменама шансу за освајање свог првог Мастерса.
(Лепи Цане, 13. oktobar 2018 10:53)


Nisam znao da se drugo polufinale završilo pobedom Ćorića? Možda mali i pobedi Federera, ali nemojte se blamirati i otpisivati legendu tek tako, pogotovo kad protiv tenisera koji i nije neki igrač. Mali je samo naporan sa osnovne linije i može puno da trči, pored toga ne vidim neki kvalitet, ali nažalost i to je dovoljno u današnjem tenisu za dobre rezultate.

Mare je

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.
(BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:00)
Pa mukica i to broji...

we are the champions

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti izađe na crtu teniskom Bogu-Kralju Federeru.
(O.T.A.N,13.oktobar 2018 10:34)
A Federer već u finalu ili,...

Sasa

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:00)

A da ga opomenu zbog manjeg broja patika koje nosi?

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Muzicki talas(val) osamdesetih, Zvezdino osvajanje Evrope i sveta, kosarkaska i vaterpolo dominacija reprezentacije, Novakovo i Anino prvo mesto, slemovi, mastersi, srpska himna na RG, stara SFRJ, Alan Ford, Zagor, Vajlsov dokaz poslednje Fermaove teoreme. Neke vanporodicne stvari na koje sam ponosan sto sam ih doziveo.

dr

pre 5 godina

Visoki funkcioner C.Zvezde uplatio i (u)Makao 5 mi E, da će Novak dobiti sa 5 razlike(6:1) drugi set!Pravda za PSG-Lion (5:0, 4 gola za 13 minuta)!

Darex

pre 5 godina

Nutricionisti ko od njih dvojice treba da jede više pečenja i čvaraka?
(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 11:11)
Jao kako duhovit dečko. Svaka čast

DEX

pre 5 godina

U prvom narednom mecu Djokovica i Federera, Djokovic ce ga pregaziti. Ako se Federer uopste usudi da izadje na mec. 
(DEX, 13. oktobar 2018 11:24) 

Ne znam samo ko je prosle sezone preskocio zavrsni Master u Londonu, da nije Djokovic?
(Gospodar strsljenova, 13. oktobar 2018 11:48)

Svima koji prate tenis potpuno je jasno da Federer bezi od Djokovica da bi izbegao ponizenje. Namerno gubi ili predaje meceve samo da ga ne pregazi Nole. Federer je dokazani igrac i osoba koja ne voli Noleta.

Zdenko

pre 5 godina

Mislim da u finalu kakve takve šanse ima Ćorić a deda nikakve. Mada bih voleo dediku da razbije čisto zbog statistike. I onako nije vredan pažnje.

мики

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti da izađe na crtu teniskom Bogu - Kralju Federeru.
(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 10:34)

Рођа ће да преда меч због "повреде" ако је гледао ово данас.

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

Sada ko voli izazove, ako Nole dobije Zvereva , pravac kladionica i pare na Ćorića .Rodžer konstantno izbegava susrete sa Đokovićem po svaku cenu.

Runzo Objektivni

pre 5 godina

Nije mi jasno što se mali Saša nervira ... Rafa i Fed mogu da se nerviraju kad igraju s Novakom, ta su klasa igrača, par poena presudi i logično je da si frustriran kad te šanse propustiš. Ovaj nije čak ni blizu ikakve šanse, pa mi nije jasno što udara jadnu opremu.

megatronman

pre 5 godina

Što jest da jest, pomeo ga je. Vozao je Zvereva lijevo desno. A ja sam 99% siguran da Borna nema šanse. Tako da je finale Novak vs Roger. Novak dobija 2:1.

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Odrzao si
pravu lekciju, velikoj nadi
svetskog tenisa.Jos je
Zverev zelen da bih igrao sa
Noletom, legendom belog
sporta.Idemo na novi trofej
1000 masters.

Mare je

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
(Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)
Pa Novak mu je iznudio te greške

antiDebil

pre 5 godina

Kakva dominacija, ovo je neverovatno. Novak je ponovo mašina koju je nemoguće zaustaviti, osim ako ne stane sama od sebe. Drugi se ne pitaju niti je mogu zaustaviti. Neverovatan je, da nije bilo onog pada u formi, povrede ili šta je već bilo, Novak bi već sada bio najbolji ikada. Moraćemo da sačekamo još malo, to je izvesno da će biti GOAT.
(Crno-belo srce, 13. oktobar 2018 11:49)

Djokovic je vec najbolji teniser svih vremena, a te price ''da nije bilo'', to preskoci.
Sam je vise puta rekao kako se sve desava sa razlogom i to je jednostavno tacno. Svi imaju takve periode u karijeri i to ne vazi samo za tenis !

Mina

pre 5 godina

KONSTATACIJA.........O kakVIm starcima pricas ....za nekog ko ima samo 30 godina.....sta da kaze onaj sa 60 a da ne pricaamo za one preko 75....ljudski vek se produzio tako i snaga sad su cedrdesete tridesete....ovi ljudi ladno do cetrdesete igraju a posle kako hoce...sto bi Federet prekidao tenis ako oseca i zna da moze jos...samo zato sto mu pise da ima 36 godina...svasta

only fools and horses

pre 5 godina

Jasno je da će Federer izgubiti. Ne sme da dopusti stvaranje velike razlike u međusebnim duelima. Već je velika razlika sa Nadalom, kad bi mu i Novak pobegao za 5-6 pobeda, rušio bi se mit o kozi, odnosno GOAT. Jedino se zeznuo u Indijan Velsu, pokušao je da izađe Novaku na crtu nadajući se da će ga sprečiti da dođe do zadnjeg mastersa. I znamo kako je prošao, ne verujem da će mu se to ponoviti.

Crno-belo srce

pre 5 godina

Kakva dominacija, ovo je neverovatno. Novak je ponovo mašina koju je nemoguće zaustaviti, osim ako ne stane sama od sebe. Drugi se ne pitaju niti je mogu zaustaviti. Neverovatan je, da nije bilo onog pada u formi, povrede ili šta je već bilo, Novak bi već sada bio najbolji ikada. Moraćemo da sačekamo još malo, to je izvesno da će biti GOAT.

cici mici

pre 5 godina

Pazite ovo: da li ce Federer pobediti ili namerno izgubiti danas u polufinalu?! Zasto!?
Pa njemu ne bi bilo prvi put da se povuče i sklanja od kralja Noleta.
A?
Ne čujem vas!!!

nedjo

pre 5 godina

Aj u opkladu da ce Federer da izgubi u polufinalu. Svaki put kad treba da se sastanu on izgubi .Ne moze da se bude goat ako je razlika u medjusobnim susretima ogromna zato ga i izbegava i gubi. Bilo bi deset razlike za Novaka do sada da je ovaj smeo da igra.

statistika

pre 5 godina

Ovo je Noletov 1000. meč u karijeri i, kako je krenulo, začiniće ga pobedom.
Ne treba zaboraviti ni to da će sledeća nedelja biti Noletova ukupno 500. nedelja na jednom od prva 3 mesta na ATP listi.

Делије Север

pre 5 godina

Приметно је да је овај мали много нервозан. Ако он треба сутра да буде број 1, а не може ни да се супротстави Ђоковићу, тенис неће личити ни на шта кад га напусте ова твојица. Ђоковић рутински али уз велику помоћ Зверева који непрестано греши.

Bgd

pre 5 godina

Pa gde su sada oni silni hejteri , kada je gubio i bio u losoj formi novak(uzrokovano povredom) , bilo je posle poraza hiljade kometara i to 95% negativnih , a sada ocigledno pise onih 5% koji ga stalno podrzavaju . Hejteri u misijoj rupi NOVAK SILNI VLADA TENISOM !!!!

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)

Vidi, mozes samo da sedis, patis i trazis "razloge", ali 24 greske u meču nije nista ultra mnogo...Tek na 40+ gresaka mozes da pricas o losoj igri.
Ovaj ga je pocistio, a dedica je sledeci tako da kapiram tvoju nemoć, strah...

мики

pre 5 godina

2011-е се на АТП туру појавио Терминатор. владао је практично пет година и негде нестао. 2018, готово ниоткуда, представљен нам је бржи, јачи, бољи, Терминатор 2. за овога још нема лека.

alfabet

pre 5 godina

60 minuta sa Novakom Djokovićem

Voditelj: Novak Djoković
Glavne uloge: Novak Djoković
Scenarista: Novak Djoković
Montažer: Novak Djoković
Sporedne uloge: Aleksandar Zverev

Toni

pre 5 godina

Majko moja, ko ce sve dobijati one silne pare od nagradnih fondova za titule, polufinala na grand slam-ovima i mastersima, za par godina... Mislim da novije generacije mogu da se zahvale prvo Rođi i Nadalu, pa onda ubrzo i Đokoviću sa njima sto su nagrade za osvajanje nikad vece... Mada kad razmislim da se iste nagrade dele i u ATP i WTA, to mi je vec komedija, da ne bude da omalovazavam zenski pol, samo jednostavno, niko ne zasluzuje igrama te pare koje one zarade... Jos kad se ova velika trojka penzionise, uz Vavrinku, Del Potra, Mareja (za kojeg se nadam da ce se vratiti na nivo od ranije ili makar priblizno tome) tenis ce biti neatraktivan sport...

BarbaDjole

pre 5 godina

MEni nije jasno da covek koji ima 6 winera ovako unisti tenisera , Djokovic cista defanziva nista vise ... Nije mi jasno da profi teniseri ne mogu jakim udarcima da probiju to strasno.... Iznenadjen sam uvek bio kako tako mozes da pucas u aut pa treniras ceo zivot pogodi loptu u teren iz sve snage ...
(Nick Kyrgios, 13. oktobar 2018 14:08)

Biće da jednostavno nemaš pojma o tenisu.

Novak, jedan, jedini

pre 5 godina

Ljudi moji, kod Novaka je samo pitanje da li želi... Ništa više..... Ali najbitnije od svega je to, u kakvu je on ljudsku veličinu izrastao.... Nismo toga ni svesni.... A tenis... Pa da sada okači reket o klin.... Nema mu se šta prigovoriti, osvojio je sve što se osvojiti moglo.... Budimo srećni što je naš..... Iz Srbije.....

ZORICA - CANADA

pre 5 godina

KAKVA POBEDAAAAA !!! Wooooow- 6:1, umalo krompiric....hehehe....Ma pregazio ga ko plitak potok. Sutra u finalu, ako danas pobedi Federer, samo 2 Federera imaju sansu pored ovako razigranog Noleta. Jedan- nikakvu😩...BRAVO NOLE NA FENOMENALNOJ POBEDI !!! ❤🎾❤. SRECNO SUTRA !!!

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

CARINA TENISA JE TU I NE IDE NIGDE!
UVEK SAMO ON PITAO !
NAJBOLJI NOVAK JE JAČI OD SVIH!
ZATO JE SADA VEĆ GOAT A DO KRAJA KARIJERE ĆE I BROJKAMA TO DA DOKAŽE!
IDEMOOOOO
SPARTAAAAAAAAAA

Zoran

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti izađe na crtu teniskom Bogu-Kralju Federeru.(O.T.A.N,13.oktobar 2018 10:34)

Neće on smeti Boginji-Kraljici Mirki da izađe na oči barem jedno dve nedelje. Post, brate, post...

Očitao mu SKOJ-evac lekciju iz tenisa. Haj' budi čovek pa reci?

wood

pre 5 godina

Kako ce izgledati bodovna lista ako sutra Novak osvoji? Prva tri.
(Andrejevic Nina, 13. oktobar 2018 15:56)

Rafa prvi,Novak sa samo 35 bodova zaostatka drugi, Federer treci sa min 1000 bodova zaostatka iza Novaka. Dakle Novak prvi do kraja sezone. Idemoooo

Hi hihi

pre 5 godina

Morale bi sudije da opomene a onda eventualno i da kazne Djokovica sto mnogo vremena trosi izmedju servisa, lik tapne lopticu barem 10 puta a poredjenja radi Federer to uradi najvise 4 puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:00)

A sto ga brate gledas ako te nervira????? Nije ti ovo zdravo . Odlepices sigurno ako vec nisi. Pa brate ti brojis koliko puta lupaju lopticu. Sta te briga ima ko je zaduzen za to.

boris

pre 5 godina

Danas su sa druge strane mreze moglo zajedno da stoje i Federer i Zverev zavrsilo bi slicno....kada je na ovom nivou tako malo zavisi od protivnika da je to prosto neverovatno...sta reci Nole je zivi zid...bravooooo

Zuba

pre 5 godina

Jel' to onaj mladjani sto misli da ce biti u zavrsnicama GS sa velikom trojkom.

Ima ti jos da vezbas. Pitaj malo ove starije kako je njima. Da ih sad ne nabrajam potrajace.

nolefan

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)

Pre nego sto uzmes tastaturu u ruke pogledas statistiku.Zverev ima prvi servis 61% sto je odlicno ali Novak ima 78%.Drugi servis win Zverev 50% Novak 40%

Djed Gavrilo

pre 5 godina

Zverev je odličan teniser,ali obde se pitao Novak.Zverev je igrao koliko mu je Novsk dozvolio.To se zove superiornost u igri.Znas,ali ti neko ne dozvoli da dominiraš sa tim nivoom znanja.
Federer treba da pobedi Bornu,sto je i verovatno(Federer retko gubi od ovih mladjih),ali sacekajmo.
Finale će biti neizvesno u oba slučaja.Borna je unapredio igru.Postaje stabilan takmičar.O Federeru ne treba trošiti reci.Pitanje je ko će od njih u finale.50:50%.

f

pre 5 godina

Mislim da sad vec sa sigurnoscu mozemo reci da ce Federer izgubiti od Hrvata. Previse bi za Federera bilo da od Novaka gubi sa 25:22. I njemu samom je jasno da sa ovakvim Novakom nema sta da trazi.

Lale gator

pre 5 godina

Ovaj Zverev je treci cetvrti igrac na svetu. Mlad relativno , visok ima znanja. To je 1. od mladjih igraca koji treba da smeni nekog od velike trojke. A jos jednom da se rodi i pocne sve ispocetka i samo trenira tenis, opet ne bi mogao da uzme set Djokovicu.

dovlajoe

pre 5 godina

Konačno se i ovaj (P)rus namestio Noletu na penal.
(dovlajoe, 13. oktobar 2018 10:55)
Prepotentni klinac (5. na svetu) nije znao gde je levo. Neka se spremi Džemperko. Treba dobro da stegne učkur na šortsu.

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Nije Novak odigrao savrsen mec vec je Zverev odigrao jako los mec sa mnogo gresaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka Lendejl, 13. oktobar 2018 11:53)

Vidi, mozes samo da sedis, patis i trazis "razloge", ali 24 greske u meču nije nista ultra mnogo...Tek na 40+ gresaka mozes da pricas o losoj igri.
Ovaj ga je pocistio, a dedica je sledeci tako da kapiram tvoju nemoć, strah...

CelavSamPaSta

pre 5 godina

pljuvaci gdje ste?? juce 300 komentara kako ce ga zverev oduvati i bla bla bla danas cutimo hehe eee srbi pa niko i nista nam ne valja.

To mu je za ono

pre 5 godina

Ovo je bilo naročito zadovoljstvo. Jeste Zverev izuzetno talentovan i sve ostalo, stoji i da danas nije igrao dobro, ali, brate, iritantan je, ima držanje kao da je osvojio 10 gs, sav je monumentalan, a statistika veli da još nikad nije došao do četvrtfinala na gs-ovima (!)

sasa.r

pre 5 godina

Ovo je najbolji tenis ikada. Danas, Nole igra mnogo bolje nego i 2011 i 2015 jer ima neuporedivo kvalitetniji servis iako je sporiji, udarci u mu izuzetno sigurni, bolje igra voleje, smečeve, slajzeve...inteligentniji je , top spin je postao izuzetno opasan...i ono gdje je najviše napredovao a nije direktno vezano za udarce je ANTICIPACIJA.Tu čita sve kao Vukov bukvar. Osim turnira na šljaci gdje zbog specifičnosti podloge ne može da potpuno dominira, na svim drugim podlogama je APSOLUTNI FAVORIT. U NAREDNE 2 GODINE AKO GA ZDRAVLJE POSLUŽI OSVAJIĆE 6 SLEMOVA...SVE ZAVISI OD ZDRAVLJA.

NoleForever

pre 5 godina

Kad Djokovic igra najbolje sto zna, to je najveci nivo tenisa ikad. To je i Nadal priznao, posle onog finala u Dohi 2016g, kada ga je Nole unistio na terenu.

veliki strumf

pre 5 godina

Kakvo gazenje, kakva lekcija malom nadobudnom klincu! Majstor i šegrt! To je taj Beast Mode u koji Novak ubaci u polufinalima i finalima ovakvih turnira! Slična sudbina čeka i sutrasnjeg protivnika. Ocekuje se da neko pobegne sa megdana...

Лепи Цане

pre 5 godina

Poluprazno u najmnogoljudnijoj zemlji, naravno kad Kralj igra posle podne
(Bnx, 13. oktobar 2018 10:37)

Па не исплати им се да долазе за непун сат тениса.

Рајко Четник

pre 5 godina

Разбио га Ноле као беба звечку.
Руски Шваба мора још да расте и расте....

Konfučije

pre 5 godina

Ponovo smo u situaciji da finale mastersa nije vest, niti neko značajno dostignuće. Razmaženi smo, Novak nas navikao na uspehe. A zapravo to je strahovit podvig. Prelistajte malo po igračima bivšim i sadašnjim iz top 20, pa i top 10. Bilo je tu sjajnih igrača i jedno ili nijedno finale mastersa. Uživajmo u trenutku dok ovaj čovek igra. I ne zaboravimo biti ljudi i kad pobede izostanu. Živeo Novak!

Arije lažni

pre 5 godina

Au, kako je počistio Zvereva. Kladio bih se da će Borna igrati u finalu, ne bi Federer sebe dovodio u situaciju da bira između džemperčića i bicikla.

Gajetano

pre 5 godina

Auuu! 60 minuta Novakove master klase. Podsetio me ovaj mec na onaj iz Dohe 2016 protiv Nadala. Tada je Nadal posle meca rekao da niko ne moze protiv Novaka kada je na tom nivou: "The match is easy to analyse," rekao je Nadal. "I played against a player who did everything perfectly. I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level. So I just congratulate him and that's it."

Slicno se danas verovatno osecao i Zverev.

Ovo je inace osma uzastopna Novakova pobeda nad Top 10 igracima. Cekam devetu sutra protiv Maestra, osim ako ovaj u medjuvremenu ne obuce dzempercic.

Pozdrav,

Boki

pre 5 godina

@nista cudno Pravo je pitanje zasto je Zverev danas bio “ovakav”.Da je igrao,npr. protiv Gaskea,bio bi silan,verovatno.Kad igra protiv nekoga ko mu ne da da igra kako ume,onda bude “ovakav”.

ivan

pre 5 godina

Lep primer šta može jedna pogrešna, ali i presudna sudijska odluka da napravi.
(Bnx, 13. oktobar 2018 12:17)

Nisam gledao, ako moze neko da napise o cemu je rec?

Swedenonline

pre 5 godina

Zver smazao Zver-eva. 
Nisam gledao ali mi 6 winera naspram 9 neiznudjenih gresaka deluje slabunjavo.
(fenomen, 13. oktobar 2018 12:59)
Taktika, Zverev je dobijao lopticu upravo tako kako mu ne odgovora, morao je uvek mnogo energije da troši i tu pada kontrola. Tačnije, mozak razoružao snagu. Snaga klade valja, um caruje a tenis nije ragbi. :/

Maximus

pre 5 godina

Videćete vi svoga Boga hejteri. I danas, a i sutra kada najveći svih vremena - Kralj Federer osvoji Šangaj!
(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 13:15)

Tebi prijatelju stvarno nije lako :)))

matori

pre 5 godina

sjajno !!!!!
mlađahni Nemac nema pojma šta ga snašlo. a pošto mu je psiha veoma krhka, pa mu sada sve smeta, mislim da u drugom setu očekujemo sličan rezultat.

jazz

pre 5 godina

(O.T.A.N., 13. oktobar 2018 10:34) 

Pocinjem da se brinem za tebe...
(Darko, 13. oktobar 2018 10:40)

Zašto se brineš? Bezveze. Tamo gde je O. T. A. N ima najbolju moguću negu. Sigurno.

CroFed

pre 5 godina

Raspad sistema Zvereva nakon 3-2, Đoko poput kineskog zida. Ostaje da vidimo u drugom polufinalu da li drugi mladi lav može stvoriti probleme teniskoj legendi

marlon

pre 5 godina

Razočarao me Zverev, očekivao sam mnogo neizvesniji meč. Kada je video da Novak sve vraća, unervozio se i odustao. To nije odlika potencijalnog šampiona. Pri tome imam utisak da ga je Nole utabao sa pola gasa.

Stefan

pre 5 godina

Djokovic DEKLASIRAO Zvereva!!
No.2 zagarantovano ,ali sam siguran 100% da ce jako brzo Nole ponovo biti na jedinom mestu na kome on i treba da bude a to je No.1!

bozza

pre 5 godina

ovo postaje toliko ocigledno da Novak sve meceve do polufinala otaljava i igra taman koliko treba da dobije. Vimbldon, Sinsinati, USO... sve po istom sistemu, najbolje partije je pruzio u polufinalu i finalu

Realnost

pre 5 godina

Zverev naslednik velike trojke hehe,pre bih rekao naslednik Berdiha,Safina ili Cilica,a gde je onaj Dimitrov sto rece da je na nivou Novakove igre ahahahaha!?

Nista sladje

pre 5 godina

Bravo Nole, svaka cast na igri Zverko bez sansi. Samo da nam sad prodje placko. Nista mi nije sladje nego dok citam komentare i kako sa njim zajedno ridaju njegovi fanovi.

мики

pre 5 godina

Top 3 teniser svih vremena, iz Srbije.
(ElHombre, 13. oktobar 2018 11:57)

може то и прецизније: најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић из Србије.

DEX

pre 5 godina

Nista cudno. Stvari se polako vracaju na svoje mesto. Nole se vraca na vrh, a ovi sto su ga dobijali dok je igrao sa povredom polako shvataju gde im je mesto. Zelim finale sa Federerom, potrebno je i Noletu da ga pregazi u finalu. Naravno ako se Federer uopste plasira i ako smogne hrabrosti da izadje Noletu na reket.

zbrdvic

pre 5 godina

Vajda, al' ga popravi, svaka ti cast, "beast mode" je ponovo "ON!" A Zverev, buduci broj 1? hahahaha, pa ova nasa "zver" mu za 60 minuta objasnio gde mu je mesto, i da je jos uvek "malli".....

Brother Cavil

pre 5 godina

Spartanac! Ali, polako. Lomio je i u Londonu 2016., pa onda igrao mlitavo u finalu. Nadajmo se, da će sada biti bolje.
(Ljubiša, 13. oktobar 2018 12:48)


Dokle se vi nadate. Novak je odradio sve, zavrsio sve. Ovo sad sto igra, radi je najblaze receno zezanje. I kad Novak zavrsi karijeru vi cete da se nadate. Dokle ta nada kada je osvojio sve.

Bianconero

pre 5 godina

Hajde da vidimo ko će od njih dvojice imati hrabrosti izađe na crtu teniskom Bogu-Kralju Federeru.(O.T.A.N,13.oktobar 2018 10:34)
Dobro se kretao fedeks, nema sta

JMBG

pre 5 godina

Pustio dečko krilca proletos, osilio se jer nije bilo Novaka, Nadala ni Rodžera. Odmah ga proglasili novom zvezdom br.1 posle par Mastera.
Vratio se "Nouvek" u punoj snazi i razbudalio ga za sat vremena pokazavši Zverevu gde mu je realno mesto i kakva je razlika u kvalitetu između velike trojke (četvorke) i ostatka ATP toura.

Nebojša

pre 5 godina

Bravo majstore doktorski do kraja prvo Čekinato sada Zverev pljuvačima ponestaju igrači kojima će pretiti Novaku koji je napravio novi korak ka NO1 od ponedeljka je ispred Federera na listi.

boki

pre 5 godina

nije samo stvar u pobedi, covek koji ne moze da uziva u ovakvom noletovom tenisu nije za sport. ovo je bila tako tecna, jaka, mocna igra novaka da zaista podseca na najbolje dane i verovatno najbolji tenis ikada igran.

milutin

pre 5 godina

Ispunio si mi želju Nole! Hvala ti!
Nek se zna!
A Zverev, nesporno dobar mladi teniser poletio, ponadao se.
Vjerujem da sad zna gdje mu je mjesto.
Nije za plejadu kojoj pripada Novak Đoković!

Nata

pre 5 godina

Cekinato
Anderson
Zverev

Volim kad Novak vraca dugove ovako pristojno. Toliko sam zelela da se Novak revansira Zverevu i eto doceka. Iskreno, Zverev je pomogao Novaku da ga pobedi ali u svakog slucaju hvala ti Novak jos ga natera da slomi reket. Sad mogu nazad na spavanje.

veljko

pre 5 godina

Novak nije izgubio servis gem na turniru, a protivnici su imali 3 brejk lopte ukupno! 2 Čekinato, 1 Anderson.

Sjajan kraj sezone i fenomenalna forma pred Pariz i London. Ako zadrži ritam, čeka nas divnih mesec dana tenisa, uz verovatno bar 4-5 mečeva sa Rodžerom i Rafom i poboljšanje međusobnog odnosa u pobedama. Nema bolje :)

мики

pre 5 godina

Federer ce to sutra lagano da osvoji.
(BODIBOND, 13. oktobar 2018 11:58)

ако успе да дође до финала, сигурно ће да освоји тацну. Пехар оде Новаку, наравно.

Langus

pre 5 godina

Nisam bas neki strucnjak, ali sam ubedjen da je Novak prosao kroz pakao - operisati lakat ili ne, pitanje je sad, jer je moglo proci po sreci (sto je po svemu sudeci i slucaj) ili po nesreci, i on se dugo peko na paklenim mukama. Otuda sva ona nesigurnost, napetost i sta sve ne. Hvala Bogu da se povratio ne samo u raniju formu nego i u ranije stanje svesti.

konstatacija

pre 5 godina

Mladja garda je toliko daleko od ovih staraca.Sanse da osvoje neki prestizni turnir iz serije 1000i GS su ravnenuli. Zverev vec dve sezone najbolji mladi teniser. U njegovim godinama Rafa,Rodzer,i Novak imali osvojene GS i Masterse.Kada se starci povuku ovi vise nece biti mladi.Na USO u cetvrtfinalu svi preko 30 godina

matori

pre 5 godina

@
sjajno !!!!! 
mlađahni Nemac nema pojma šta ga snašlo. a pošto mu je psiha veoma krhka, pa mu sada sve smeta, mislim da u drugom setu očekujemo sličan rezultat.
(matori, 13. oktobar 2018 11:19)

reket je slomio, ali nikako da skine ono kilo zlata oko vrata. pa to ga usporava !!!
Novak ga razvaljuje.
a nedavno je dečko izjavio da se on bori sa sa ovom trojkom za slemove....
on je svetlosnim godinama daleko...

sudija

pre 5 godina

Vlada@ Slazem se. MNOGO dobro igra. Bolje nego ikad.
Servis bolji, koncentracija sve vreme igre, i trudi se da greske svede na minimum.
Super.

dr rockter

pre 5 godina

bravo nole ,ne znam sta bih vise voleo klasik sa federom ili da onog naduvenog klinca oduci od tenisa
(as roma, 13. oktobar 2018 11:54)

Klasik sa Rođom, definitivno.

Dragan Feliks

pre 5 godina

Импресивно. Доминaнтно. Кaдa овaко игрa рaзликa у клaси у односу нa све остaле је невиђенa. Идемо легендо !!!

Mladen cg

pre 5 godina

Novak Đoković je živa legenda i naš ponoš! On je pravi fenomen i vitez našeg doba! Samo da ga povrede zaobiđu, vjerujem da će presti?i i Federera , po broju trofeja.

Ima li koga (normalnog)™

pre 5 godina

@Rekao bih da je Zverev odigrao mec ispod svog nivoa, ume on to mnogo bolje da odigra.
BODIBOND

Rekao bih da i Novak može mnogo bolje...