Ponedeljak, 24.09.2018.

15:14

"Zvezdi se divi Evropa, nesposobni Partizanovi čelnici od sebe prave žrtve"

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović oštro je osudio saopštenje velikog rivala Partizana posle prvenstvene utakmice.

Izvor: LN

"Zvezdi se divi Evropa, nesposobni Partizanovi èelnici od sebe prave žrtve" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

275 Komentari

Sortiraj po:

Miskec

pre 5 godina

"A sto se tice bunkera... vise je Zvezda sutirala u okvir gola Napolija, nego partizan sinoc u Zvezdin. Uzeo sam lepe pare na kladzi tako. A ti se ostavi demagogije nego proveri statistiku :-)
(Posmatrac pazljivi, 24. septembar 2018 21:37)

Kao sto si rekao, proverio sam statistiku koja kaze sledece.. Zvezda je na gol Napolija sutirala 6 puta, 3 puta u okvir. Partizan je na Zvezdin gol sutirao 11 puta, 7 puta u okvir dok je Zvezda na gol Partizana sutnula samo 5 puta za ceo mec i 3 puta pogodila okvir. Pa eto, ako ti kazes da je 3 vise od 7 onda nemamo nikakvih problema :)
(MOE32, 24. septembar 2018 21:54)"
Ostavite ih vise neka kmece, dosadili su i bogu i narodu, lako je njima, oni ce da odmaraju, nas ceka Evropa Liga sampiona!

Aleksa

pre 5 godina

Stidim se sto imam komsije iz zagorja.
@crvena 1913

Ti se seli iz slavonije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mi smo Partizan, 24. septembar 2018 19:51)

нажалост већ сте нас иселили, твој поглавник, и такви као ти....

KliftonToni

pre 5 godina

Не капирам потребу за препуцавањем изјавама.
Шта смо имали да кажемо рекао је Боаће. Требало је да причамо више у гостима, а сад да их игноришемо. Овако се само спуштамо на њихов ниво, а ту нас туку на искуство....

Posmatrac pazljivi

pre 5 godina

MOE32, 24. septembar 2018 20:58)

Pa ti nemoj ni da postujes Zvezdu, postuj Napoli, Salcburg, partizan....

Da je sada u LS Boaci samo malo bolje zahvatio loptu sad bi i Napoli kukao kao partizan.

A sto se tice bunkera... vise je Zvezda sutirala u okvir gola Napolija, nego partizan sinoc u Zvezdin. Uzeo sam lepe pare na kladzi tako. A ti se ostavi demagogije nego proveri statistiku :-)

Марко

pre 5 godina

hahahahahhaa najveci na balkanu... hahahha zaboravio covek na Olimpijakos, PAO ,Steauu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lex, 24. septembar 2018 19:29)

Само је Звезда била првак света. Олимпијакос никада није стигао даље од четвртфинала у неком европском такмичењу, а ПАО је играо једно финале КЕШ-а. Стеауа је била првак Европе, али не и првак света. Црвена звезда има најбољи однос победа и пораза у европским такмичењима међу свим клубовима источно од Минхена. Олимпијакос, ПАО, Спартак из Москве, Динамо Загреб, Галатасарај, Бешикташ, Фенербахче имају више пораза него победа у европским такмичењима. Стеауа, Партизан и ЦСКА имају отприлике једнак број победа и пораза. Црвена звезда има 38 победа више него пораза. Звезда има више победа него пораза против клубова из Немачке, Енглеске и Холандије.

NSBGD

pre 5 godina

Na čemu da vam se divi Evropa?  
Za 0:0 sa Napolijem? 
(Sky, 24. septembar 2018 15:26) 


Citaj svetske novine, pa ces videt
(Miodrag +32 Bozovic Grof, 24. septembar 2018 20:55
Evo ja citam "svetske" novine (jednostavno zivim negde u belom svetu) i to sa nemackog i engleskog govotnog podrucja i nigde nisam video da se bilo ko divi Zvezdi. Prosto igra totalno nevaznu ulogu u fudbalu kao i svi nasi klubovi i tu i tamo cak i u specijalizovanim sportskim casopisima, objave rezultat i ponekad kracu analizu u dva, tri reda. I to je sve. Pisu o Realu, Liverpulu, PSG, Bajernu, Barseloni ali se cak ni njima ne dive. Siguran sam da 99,99% ljubitelja fudbala van Srbije ne zna ni jednog jedinog Zvezdinog igraca. I to pasionirsnih ljubitelja fudbala. U nemackoj znaju za Tosica iz Partizana i to samo iz severozapadnog dela jer je igrao za Keln. I to jako dobro. I to je to.

MOE32

pre 5 godina

A sto se tice bunkera... vise je Zvezda sutirala u okvir gola Napolija, nego partizan sinoc u Zvezdin. Uzeo sam lepe pare na kladzi tako. A ti se ostavi demagogije nego proveri statistiku :-)
(Posmatrac pazljivi, 24. septembar 2018 21:37)

Kao sto si rekao, proverio sam statistiku koja kaze sledece.. Zvezda je na gol Napolija sutirala 6 puta, 3 puta u okvir. Partizan je na Zvezdin gol sutirao 11 puta, 7 puta u okvir dok je Zvezda na gol Partizana sutnula samo 5 puta za ceo mec i 3 puta pogodila okvir. Pa eto, ako ti kazes da je 3 vise od 7 onda nemamo nikakvih problema :)

Negativni

pre 5 godina

Na čemu da vam se divi Evropa?
Za 0:0 sa Napolijem?
(Sky, 24. septembar 2018 15:26)

Ne, već za 0-0 u Bariju, tačnije 5-3. Znaš dobro, al' ne smeš ni da pomisliš na to zbog nesanice i blage nervoze.

Miodrag +32 Bozovic Grof

pre 5 godina

Na čemu da vam se divi Evropa? 
Za 0:0 sa Napolijem?
(Sky, 24. septembar 2018 15:26)


Citaj svetske novine, pa ces videt

lucho

pre 5 godina

Zvezda kao Sampion Evrope i Sveta jeste najveci klub na Balkanu jer to nije nijedan Grcki,bugarski,turski klub osvojio ,jedini klub koji se moze meriti sa Zvezdom je Steaua Bukurest. Inace znamo sta se desilo raspadom Juge klubovi su nam finansijski propadali kao i drzava a u medjuvremenu neki novi trendovi u fudbalu diktiraju trziste i placaju igrace po 100 miliona eura i to cak i bogati klubovi sa istoka ne mogu da isprate a kamoli jedna Crvena Zvezda koja je do juce bila pred gasenjem zato ovi rezultati u poslednje dve sezone jesu za ponos.

MOE32

pre 5 godina

Evorpa se divi Zvezdi koja nije napala nijednog jaceg protivnika pa cak ni nas koji smo, kako oni kazu, vasionu iza njih trenutno. Cemu se to divi Evropa? Bunkeraskom fudbalu bez bez 3 spojena pasa i 70 izgubljenih lopti na sredini terena? Pa da li je moguce da ni u jednoj upravi nema vise objektivnih ljudi koji se nece dizati u nebesa. Cak i da gol nije ovakav kakav je, ne kazem da nije bio gol, ja ne kapiram cime se to uprava Zvezde hvali? IZVUKLI su bod protiv Partizana a ucesnici su Lige Sampiona i taj isti bod slave kao da su pobedili 5:0. Uz sve to, da Stojkovic nije izjavio to sto je izjavio ne bi imali o cemu da pricaju od sinoc. I umesto da se fokusiraju na 90 minuta fudbala u kojem nisu pokazali apsolutno nista sto pricaju da poseduju, oni pricaju o Stojkovicu i o upravi Partizana. Danas mi je stiglo 5 poruka sa raznim slikama Stojkovica a niko da kaze 'e bili ste bolji, mi smo odigrali katastrofa' i ostalo. Ne, jos su srecni sto se ovako zavrsilo. A ja se onda pitam, gde je ta leprsava igra Zvezde kojom pobedjuju po 6:0 protivnike iz Superlige??? Milojevic, svaka mu cast sto vas je uveo u LS, ali covek sa severnog dela istoka video gol Boacija i tvrdi da je gol cist kao suza. Cekaj, pa kako onda da gajim neko postovanje prema njemu kada nije realan i ne zna da kaze da iz njegove pozicije nije moglo da se vidi. Slusam i ovu nasu upravu koja place zbog tog jednog gola umesto da place sto nismo realizovali bar jos jednu sansu. Nema spasa ni vama a ni nama..

Misko

pre 5 godina

San i visegodisnji plan Partizana je bio samo da osvoje vise sampionskih titula od Zvezde.Bili su blizu i taman kad su pomislili da su uspeli Zvezda se digla i pobegla.Nikad vise nece biti ostvarenja sna.Titula Partizana cd ostati samo san.

Resistance

pre 5 godina

Zvezdi se divi čitava Evropa??? Stvarbn bih voleo da znam zbog čega. Da li zato što igra Ligu šampiona? Pa igrao je i Partizan dva puta, pa i Maribor,Hajduk,Dinamo,Ludogorec... Divi se "hrabrom" bunkeru protiv Napolija? Čemu? Jedino zbog čega može Evropa da se divi i zavidi Zvezdi su dve stvari: nezapamćenoj državnoj pomoći u vidu pumpanja novca,logistici i medijskoj podršci; i kao drugo, količini sreće koje Zvezda ima,prosto neverovatno koliko prečki,stativa,prupuštenih šansi protivnika,neverovatno. Verovatno je na ovo mislio autor ovog tzv saopštenja,jer stvarno ne vidim drugi razlog "opijenosti" Evrope Zvezdom. Umesto da da kritički analiziraju debakl od igre sinoć svog tima u kojoj se igralo dugim loptama na Boaćija, nemoći odbrambenih i veznih igrača da iznesu i prenesu loptu, o lošem odabiru startnih 11 igrača od strane "najboljeg" njihovog trenera posle Ljupka Petrovića,imamo ovakvo saopštenje koje je u suštini samo zamena teza, klasična demagogija i skretanje pažnje sa sinoćnog derbija u kojem je Partizan na terenu posramio Zvezdu i to u svim segmentima!

Tor

pre 5 godina

Kojom je to tehnologijom utvrdjeno da je gol cist kao suza?
(Creative mind, 24. septembar 2018 19:35)

Vizuelnom.

Pogledas snimak i vidis gol.

Zamisli kakva magija.

partizan

pre 5 godina

Da li će višedecenijske frustracije navijača Partizana završiti polemikom oko regularnog gola Zvezde u derbiju?

Neće.

Zbog čistog pogotka podigli su tornado svoje nervoze. Što će biti ako Zvezda uzme još poneki bod u LŠ, što će biti kada Zvezda osvoji još jednu titulu državnog prvaka, što će biti ako se Partizanu opet ne vrate oni dani kada je na državnim jaslama osvajao prvenstva... da ne spominjem vječnost Zvezdine titule prvaka Europe i svijeta.
(Zvezdaš iz Hrvatske, 24. septembar 2018 18:38)
Ali cekaj, kakve visedecenijske frustracije? Pa svako ko je rodjen 90-tih je ceo svoj zivot gledao Partizan kako igra Evropu a Zvezda ispada u sezoni kupanja. Sad odjednom posle godinu dana pristojnog fudbala, svi padaju u nesvest pred Zvezdom. I svaki klub, bukvalno svaki klub koji je veliki i uspesan ima veliku podrsku drzave i Zvezda nije izuzetak. Isto radi sto je i Partizan radio kao i bilo koji klub iz ex-yu, a i sire.

Grdoje

pre 5 godina

@ Crvena Zvezda 1913
Ma daj, brojis samo od 1913. Zaboravljas da je nekoliko osnivaca, nezadovoljno sa transfer politikom tadasnjeg rukovodstva, emigriralo u UK i posle nekoliko godina osnovalo Sheffield FC. Tamo negde oko 1855.g.

ja

pre 5 godina

Stvarno stanje stvari.Mi do utakmice sa Zvezdom nismo se videl i i umesto da se priča kako su odigrali fenomenalnu utakmicu,razbili Zvezdu koja igra ligu šampiona u svakom aspektu igre,mi se izigravao ludilo da nam se ceo svet smeje,..Strasno!!!!
(it’s my life, 24. septembar 2018 15:32)

Inače ta zvezda je mnogo jaka, izbacila Suduvu, Spartaks, Trnavu i Salcburg pukom slučajnošću, u ligi šampiona odigrali bunkerčinu protiv Napolija. Nemojte da se brukate.

Iz glave

pre 5 godina

E moj Predsednice, ti se u Zvezdi pitas, taman koliko i ja... Zato cuti i sacekaj malo, bar do sledeceg kola u LS... Budi dzek pa priznaj da vas je Partizan nadigrao u ovom derbiju. Imaj bar malo dostojanstva u tim tvojim godinama. Da te neko bar po necemu pamti...

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 5 godina

Da li će višedecenijske frustracije navijača Partizana završiti polemikom oko regularnog gola Zvezde u derbiju?

Neće.

Zbog čistog pogotka podigli su tornado svoje nervoze. Što će biti ako Zvezda uzme još poneki bod u LŠ, što će biti kada Zvezda osvoji još jednu titulu državnog prvaka, što će biti ako se Partizanu opet ne vrate oni dani kada je na državnim jaslama osvajao prvenstva... da ne spominjem vječnost Zvezdine titule prvaka Europe i svijeta.

NY

pre 5 godina

Stvarno stanje stvari.Mi do utakmice sa Zvezdom nismo se videl i i umesto da se priča kako su odigrali fenomenalnu utakmicu,razbili Zvezdu koja igra ligu šampiona u svakom aspektu igre,mi se izigravao ludilo da nam se ceo svet smeje,..Strasno!!!! 
(it’s my life, 24. septembar 2018 15:32) 

Inače ta zvezda je mnogo jaka, izbacila Suduvu, Spartaks, Trnavu i Salcburg pukom slučajnošću, u ligi šampiona odigrali bunkerčinu protiv Napolija. Nemojte da se brukate.
(ja, 24. septembar 2018 18:10)9

A sta si ti hteo? Da prvo kolo igra protiv AEK, pa drugo protiv PSV pa trece protiv Benfike i tako redom. Sto se nisi zalio UEFA. A tvoji ispadose protiv rezervnog penzionerskog sastava Besiktasa.U prrvom kolu peti tim CG lige, pa nekakva Trakija i to jedva

Grobar Dogroba ****

pre 5 godina

konstatacija#
Jeste pisala je cela Evropa,ali nista pohvalno zaboravili su na vas ,nisu godinama culi za vas.Pa su postavljali pitanje da li je to ta zvezda koja je bila osvajac KS.Sto do sada nisu napisali bar jedno slovo o vama,razmisli.

Djuro

pre 5 godina

@ Cak se i Italijani dive provincijskom klubu sa stadiona Mitra Mirica.
(Ko li im smislja sva ova saopstenja?, 24. septembar 2018 18:47)





Provincijskom??? Reče navijač kluba bez stadiona i bez države....

Gipsy

pre 5 godina

Poštovani gospodine Mijailoviću, sa Vama mogu da se složim samo u jednoj konstataciji, a to je ona koja se odnosi na nesposobnost Partizanove uprave. U stvari, to nije Partizanova uprava već grupa ljudi koja je instalirana u klub zakulisnim radnjama. Iz tog razloga, većina simpatizera Partizana ne dolazi na utakmice, a navijači su međusobno zavađeni. Sve ostalo što ste rekli je obmana. Vi govorite o klubu kome se Evopa divi. Reći ću Vam samo jedan podatak, jedan ostrvski sportski kanal koji je prenosio utakmice Lige šampiona je prvo odradio analizu prethodne utakmice koja je igrana pa se naknadno uključio u prenos utakmice Zvezda - Napoli, sredinom prvog poluvremena. Toliko o tome. Dičite se finansijskim rezultatima koje ostvarujete i plaćanjem poreza. Ako je svaki građanin Srbije poreski obveznik ne znam zašto FK Crvena Zvezda ne bi bila i zašto se hvalite nečim što je normalna pojava. A što se sponzora tiče, Gazprom sigurno nije došao zato što je Zvezda veliko ime evropskog fudbala već što su ga neki ljudi iz srpske politike doveli. Mislim da su ipak najveći sponzor FK Crvena Zvezda državne jasle. Na kraju, čini mi se da Crvenu Zvezdu, za koju tvrdite da je veliki klub, vode nikad manji ljudi. Crvena Zvezda je bila veliki klub, sa ovom garniturom na čelu, ne može biti. Bez uvrede. 
(Sofronije, 24. septembar 2018 

Neverovatnio sta napisa. FK Ne placa porez? To samo neko ko je neuk moze da napise.Sto se tice Gazproma pa vas predsenik a posle premijer Srbije Mirko Marjanovic i drugi covek SPS i gazda Progresa je bio glavni zastupnik tadasnjeg Sojuzgasa a danas Gazprom u Srbiji.Sto nije doveo kao sponzora u Partizan? I danas je Srbija gas a nekada Energo gas u rukama SPS. Petar Skundric je bio deseta violina u SPS

ughjf

pre 5 godina

'Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa
Kako dobre viceve prica covek. :)
(Nenad83, 24. septembar 2018 16:46)

Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem
(konstatacija, 24. septembar 2018 17:11)Pisu clanke o klubu koji je posle 28 godina usao u grupnu fazu lige sampiona.Pre bi se reklo da sazaljevaju slucaj nego da se dive,al ajd sad.

mario

pre 5 godina

Kome se to divi Europa i zbog čega bi se to trebala diviti??LP niste osvojili, a neće vam se valjda diviti što ste nakon 26 godina igrom slučaja u LP.

Kujtim, navuko se na 'eroin

pre 5 godina

Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa Kako dobre viceve prica covek. :) (Nenad83, 24. septembar 2018 16:46) Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem.
(konstatacija, 24. septembar 2018 17:11)
Nezna, jel? A da se ti malo pozabaviš srpskim malo, svi ti Korijere de la CNN te izgleda malo zbunjuju pa si ga malo zapostavio.

ranko

pre 5 godina

Zvezdi se dive samo mediji u Srbiji,a zna se i zasto.A oni nastavljaju samo prepotencijom i bahacenjem.Ne zna se u kojoj od tri utakmice su bili inferiorniji i mizerniji(Salcburg,Napoli i Partizan).

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Како вем се звао клуб 1913. год. 
Колико вам вреди клуб? 
Дали је синоћ био на нивоу Динама из Врања? 
Да ли су вам све титуле од 1913. признате и ако нису када ће? 
...... 
Да ли вас је бар имало за нешто срамота?
(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)

Velika Srbija 1913-1918
Fk Jugoslavija 1918-1941
SK 1913 1941-1945
Crvena Zvezda 1945-
Stidimo se samo što imamo komšiju iz zagorja...

maconii

pre 5 godina

covek je objasnio....zvezda igra ligu sampiona i dovidjenja i prijatno...a partizan ce uvek kukati...te nije im dosudjen penal te jeste presla liniju pa nije...i za sve im je to kriva drzava...mi se nismo bunili dok je njih favorizovala drzava u svim sportovima a zvezdu unistavala...pri tome koliki je dug partizana u fudbali?sto nekad to ne kazu...za zvezdu se znao da je bio 50 miliona ranije

Istina

pre 5 godina

@crvena zvezda 1913 Ocigledno si imao 1 iz geografije. Ako gledas trofeje sigurno su i Steaua i Olimpijakos veci klubovi od Zvezde. Pozdrav.
(rrrrr, 24. septembar 2018 16:35)

Au decko ala si fulao. Steaua jeste bila prvak Evrope ali nije i sveta. Nije bila ni polufinalista dva puta niti igrala finale kupa UEFA.O Olimpijakosu ne vredi trositi reci jer osim prvenstva Grcke nista osvojili nisu

ja

pre 5 godina

@ (Sofronije, 24. septembar 2018 15:58)

A da ja tebe nešto pitam. Koliko je to para dobila Zvezda od države? Evo, za poslednje dve sezone mi izračunaj (pošto u prethodnim sezonama nismo imali nikakav uspeh) - crno na belo, koliko smo dobili od države.

Zoran

pre 5 godina

Nisam citao saopstenje, samo se pitam da li je ovaj pametnjakovic pomenuo Mrkelinu izjavu? I koga je to Stojkovic iz Zvezde uvredio? Prestanite vise da se lozite, isti ste svi.

Igor Pg

pre 5 godina

ko je vas proglasio najvecim klubom na balkanu???
(veljo gegelj, 24. septembar 2018 16:00)

Osvojeni trofeji!!
Titule i pobede nad najboljima, to je nas načinilo najvećima na ovim prostorima!
Naše trofeje su doneli pobede i golovi, vaše sud udruženog rada!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:22) # Link komentara

Brate vidis da lik troluje ne znam stvarno zasto mu odgovaras na ovakve komentare? Samo prezres i gotova prica...

Koja

pre 5 godina

Да ли вас је бар имало за нешто срамота?(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)da sramota me je tebe koji kazes da je dominacija kad drobnjak da kos iza auta a kad zvezda da regularan gol kazes namestaljka...kad krades 5 godina u istoj toj kosarci i dramis zbog 2 f4 a video si da sve te ekipe mogu da se lako dobiju kao sto smo ih i dobili jer u basketunnisu velike razlike.sramota me je
(e, 24. septembar 2018 17:09)
Pa što onda ne odoste na f4

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa 
Kako dobre viceve prica covek. :) 
(Nenad83, 24. septembar 2018 16:46) 

Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem
(konstatacija, 24. septembar 2018 17:11)

Ništa dok ne potvrdi "Partizanski vJesnik"....

Geometar

pre 5 godina

Evo mog geometarskog premera oko gola. Sto posto tacan.Objavljen na drustvenim mrezama


Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju!
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju?
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu?
Gol je regularan definitivno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:05) # Link komentara

Sta li si ti gledao sunce ti tvoje? Cuj njega, lopta pala na liniju.
S obzirom na tvoje godine dobro je da si video loptu a ne liniju.
Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.
(Karaburac, 24. septembar 2018 16:37)

Evo mog geometarskog premera.objavljenog na drustvenim mrezaama i RTS ga na svom portalu objavio

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2018/09/24/25329494/Derbi-Partizan.jpg

e

pre 5 godina

Да ли вас је бар имало за нешто срамота?(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)da sramota me je tebe koji kazes da je dominacija kad drobnjak da kos iza auta a kad zvezda da regularan gol kazes namestaljka...kad krades 5 godina u istoj toj kosarci i dramis zbog 2 f4 a video si da sve te ekipe mogu da se lako dobiju kao sto smo ih i dobili jer u basketunnisu velike razlike.sramota me je
(e, 24. septembar 2018 17:09)
Pa što onda ne odoste na f4
(Koja, 24. septembar 2018 17:25)
pa mi smo igrali 3 godine a vi 15 i od toga ste 11 bili zadnji na tabeli sa strasnim budjevelnikom...ako ne verujes meni valjda verujes tabelama ili ste i tu izmislili svoj mali svet

duledudule

pre 5 godina

O cemu prica ovaj,ustvari ko je ovo,
(jans, 24. septembar 2018 17:10)
Ko je to?Taj Toza je bio na krovu evrope sinko.Ko si ti?Jans?Jundgen?

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Drzavni klub sa vlastitom lovom.
Uvek je Zvezdi problem, i u kosarci i u fudbalu, da je rezultat nesrazmeram (mali) sa ulozenim parama.

konstatacija

pre 5 godina

'Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa
Kako dobre viceve prica covek. :)
(Nenad83, 24. septembar 2018 16:46)

Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem

boci

pre 5 godina

Poštovani gospodine Mijailoviću, sa Vama mogu da se složim samo u jednoj konstataciji, a to je ona koja se odnosi na nesposobnost Partizanove uprave. U stvari, to nije Partizanova uprava već grupa ljudi koja je instalirana u klub zakulisnim radnjama. Iz tog razloga, većina simpatizera Partizana ne dolazi na utakmice, a navijači su međusobno zavađeni. Sve ostalo što ste rekli je obmana. Vi govorite o klubu kome se Evopa divi. Reći ću Vam samo jedan podatak, jedan ostrvski sportski kanal koji je prenosio utakmice Lige šampiona je prvo odradio analizu prethodne utakmice koja je igrana pa se naknadno uključio u prenos utakmice Zvezda - Napoli, sredinom prvog poluvremena. Toliko o tome. Dičite se finansijskim rezultatima koje ostvarujete i plaćanjem poreza. Ako je svaki građanin Srbije poreski obveznik ne znam zašto FK Crvena Zvezda ne bi bila i zašto se hvalite nečim što je normalna pojava. A što se sponzora tiče, Gazprom sigurno nije došao zato što je Zvezda veliko ime evropskog fudbala već što su ga neki ljudi iz srpske politike doveli. Mislim da su ipak najveći sponzor FK Crvena Zvezda državne jasle. Na kraju, čini mi se da Crvenu Zvezdu, za koju tvrdite da je veliki klub, vode nikad manji ljudi. Crvena Zvezda je bila veliki klub, sa ovom garniturom na čelu, ne može biti. Bez uvrede.
(Sofronije, 24. septembar 2018 15:58)

Kapa dole za komentar...Svaka čast...

e

pre 5 godina

Да ли вас је бар имало за нешто срамота?
(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)
da sramota me je tebe koji kazes da je dominacija kad drobnjak da kos iza auta a kad zvezda da regularan gol kazes namestaljka...
kad krades 5 godina u istoj toj kosarci i dramis zbog 2 f4 a video si da sve te ekipe mogu da se lako dobiju kao sto smo ih i dobili jer u basketunnisu velike razlike.
sramota me je

maki

pre 5 godina

ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ovaj preteruje kad kaze da je zvezda transparentna, u nasem fudbalu nista nije cisto, jel da je cisto ne bi ni bilo duga, imali bi redovnog ucesnika ls, reorezentacija bi nam bila mocna itd.

kimiko

pre 5 godina

@ (it’s my life, 24. septembar 2018 15:32)
Kako ti prijatelju ono rece sinoć..."Želim Zvezdi da je pregaze u ligi šampiona"... Tako nesto u tom stilu... Jesi dosao sebi, pa se sada lepo izvini. Red je. Napravi i ti neku razliku, deluješ kao gospodin danas:)

ferdinand

pre 5 godina

Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju! 
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju? 
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu? 
Gol je regularan definitivno! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:05) # Link komentara 

Sta li si ti gledao sunce ti tvoje? Cuj njega, lopta pala na liniju. 
S obzirom na tvoje godine dobro je da si video loptu a ne liniju. 
Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.
(Karaburac, 24. septembar 2018 16:37)

Jasno se na snimku vidi dizanje kreča po odskakanju lopte. A ti, ako ne vidiš ili ne želiš da vidiš, tvoj problem

navijac

pre 5 godina

Jedino na cemu mogu da vam se dive jeste na nacinu vracanja dugova! Sistem platim jedan milion, otpisu mi sedam, pa to nijedan klub na svetu nema!! E tu vam se dive sigurno, i nista im nije jasno!!!

Majo Vrbas

pre 5 godina

Zamislite kako bi izgledala saopstenja sa Rajka da je kojim slucajem Partizanu priznat ovakav pogodak. Posle gola iz auta sramota je da se uopste oglasavaju.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Sveto, sedi dole. Znamo da ti i Terza, niste sposobni da napisete valjano pismo, da ne pricamo dalje o tome. Ko je pisao, nebitno je.
(pablo, 24. septembar 2018 16:11)

Sendvic za Vucelinog bota...sledeci

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

@crvena zvezda 1913 Ocigledno si imao 1 iz geografije. Ako gledas trofeje sigurno su i Steaua i Olimpijakos veci klubovi od Zvezde. Pozdrav.
(rrrrr, 24. septembar 2018 16:35)

Prvaci sveta?
Pozdrav i tebi!

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Da li je moguce da postoje ljudi koji imaju obraza ovako nesto da kazu, posle svih ovih godina?!...E moja Srbijo na niske grane si spala...
(Tops, 24. septembar 2018 16:10)

E nek si nam rekao.... važno da vam je Jugoslavija na visokim granama

Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde

pre 5 godina

Како вем се звао клуб 1913. год.
Колико вам вреди клуб?
Дали је синоћ био на нивоу Динама из Врања?
Да ли су вам све титуле од 1913. признате и ако нису када ће?
......
Да ли вас је бар имало за нешто срамота?

purple flower

pre 5 godina

`Partizanovi čelnici već duži period sprovode da bi od sebe napravili žrtve i na taj način opravdali svoju nesposobnost da rukovode jednim velikim klubom kao što je Partizan`

Ovo je ono o cemu pricam, cesto i Panticu na njegov vesnik, emisija koja traje sat, sat ipo on 90% prica o Zvezdi, nikako da pomene to sto imamo nikakav tim, to sto je uprava rasprodala vrhunske igrace, a dovela krs igrace, to sto trpaju pare u dzepove, vec samo prebacaju loptu na drugu stranu, da kao sklone navijace sa sebe, a bomba Ilijev, Vazura i Vucelic sigurno da placaju Pantica da sve to radi, on jednu losu rijec nije rekao za ove raspale transvere na racun Ilijeva, neka nego jos ga brani, pa nismo bas svi tako maniti gospodine Panticu, sram vas bilo ! Briga mene sta radi Zvezda trenutno, prvo gledam u svoje dvoriste, sta vi radite od kluba sram vas bilo !!?!? Kad cemo o tome malo da pricamo !?

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju!
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju?
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu?
Gol je regularan definitivno!

onako

pre 5 godina

@Laki
Kako Steaua ? Da li je bila Prvak sveta ?
Ko je najveći ne određuje tvoj subjektivni pogled nego br trofeja i njihov značaj.
A da imaju još jedno finale KEŠ , zaboravih da sa druge strane brda biti finalsta je najuzvišenije stanje.
E komšije male pa ne može istorija da se prekraja.

Djuka Drugi

pre 5 godina

Tacno je da su u Partizanovoj ulravi nesposobni ljudi bez moralnih i profesionalnih kvaliteta.Ali reci da se Zvezdi divi Evropa je,malo je reci,smijesno.A jos predsjednik kluba osoba na koju kada pomislite,prvo pomislite nanamjestaljku.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

Ne želim da omalovažavam Partizan,ali ovo su najveći rezultati srpskih klubova u poslednje 2 sezone : 

Zvezda-Keln 1:0 
Keln-Zvezda 0:1 
Arsenal-Zvezda 0:0 
Zvezda-CSK 0:0 
Zvezda-Salzburg 0:0 
Salzburg-Zvezda 2:2 
Zvezda-Napoli 0:0 

Olympiacos-Partizan 2:2 
Partizan-Young Boys 2:1 
Partizan-Bešiktaš 1:1 

Radnički Niš-Maccabi 2:2 

Spartak-Sparta Prag 2:0 


Najveći porazi Zvezde i Partizana u poslednje 2 sezone 

Krasnodar-Zvezda 3:2 
Zvezda-Arsenal 0:1 
CSK-Zvezda 1:0 

Partizan-Olympiacos 1:3 
Dinamo Kyiv-Partizan 4:1 
Plzen-Partizan 2:0 
Bešiktaš-Partizan 3:0 

Procenite sami.Zvezdini porazi od jednog gola razlike,a Partizanovi ? 
I nemojte da mislite da likujem zbog toga,samo vidim ovde neki pitaju koji Zvezdin uspeh.
(Mare, 24. septembar 2018 16:36)

jedino nisi upisao poraze zvezde skoro svake godine u sezoni kupanja...ili prvom drugom kolu kvalifikacija...inace ni ja ne omalovazavam zvezdu....

Nexus

pre 5 godina

Molim sve navijače partizana da pročitaju čitav tekst (pogotovo poslednji pasus), a ne da komentarišu vest samo na osnovu naslova. Hvala.
(ja, 24. septembar 2018 15:38)
Nisam navijac ni jednih ni drugih a procitao sam i tekst i posebno poslednji pasus. Ne znam sta pokusavas da kazes. Mozda kako tvoj klub zeli da i komsije budu isto tako uspjesne i da im se divi citava Evropa. Bilo bi dobro da ti procitas citavo saopstenje koje svakako nije pisao doticni Mijailovic i da se obojica pitate da li zaista vjerujete u ono sto je napisano. Ako je potvrdan odgovor onda postupite po preporuci koju je Mrkela uputio Stojkovicu. Za sve nas i fudbal uopste bilo bi najbolje da se u Srbiji ta igra ukine na period od bar 5 godina.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Ako neko pokaže snimak gde se vidi da je Zvezda postigla gol, neće biti komentara.
(Dragan, 24. septembar 2018 16:24)

Ako si normalan, na svakom snimku možeš videti da je gol regularan, osim ako nisi grobar!

dzoni15

pre 5 godina

dzoni15 pre 36 minuta

svaka cast za saopstenje! sto se svega tice lepo sucrekli, bez vredjanja, napadanja, teorija zavere, lepo su rekli ono sto i vexina navijaca Partizana misli.... nevezano za ovo, Partizan je mnogo bolje odigrao derbi, i na to im od srca cestitam! Jos nesto, umeeto grobari da razjurite upravu, vi im jos dajte kredibilitet podrzavajuci ih time sto mislite kao i oni da nije bio gol, shvatite da oni time kupuju jos meseci u Partizanu.... a videcete, posle par kola ce opet biti uprava napolje, Bato odlazi itd,jer Partizan sem juce gotovo nista nije pokazao. Zvezda u derbijima dok je bila u kanalu, je itekako igrala dobro, pa setite se kad je Partizan uzeo titulu, imao preko deset bodova prednosti, a Zvezda ih tukla tri puza za redom kod Prosineckog.

Nenad

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu, ali me nerviraju ova saopštenja i slične gluposti. Zašto na sve mora da se odgovara, pogotovu zašto na ovaj način? Iskuliraj nekad ako si čovek, ne moraš da pominješ "nesposobnu upravu" rivala i slično. Što se tiče onog gola od sinoć... Ne mogu da kažem sa sigurnošću da jeste gol, ali isto tako ni da nije. Situacija je definitivno sporna i probao sam da na nju gledam sa svih strana. Da nije priznat gol, opet bi bila ista polemika, samo sa obrnutim stranama. Mi bismo tvrdili da smo oštećeni, Partizan bi rekao da nismo. Dakle, ne bi valjalo nikako, i jedna strana je morala da bude nezadovoljna. Iskreno, ne dopada mi se što je ispalo ovako kako je ispalo, više bih voleo da smo gol dali bez prostora za diskusiju, ali šta da se radi... Ne možemo se sad poubijati zbog različitog mišljenja o tome da li je gol ili nije. Sporne situacije su se dešavale i dešavaće se, treba biti na zemlji i ne preterivati ni u čemu.

joks

pre 5 godina

Covek sede kose, prica price za malu decu, a obraca se odraslima. Da li je potrebno da ga podsecamo na razna saopstenja iz njegovog kluba. Ovako izgleda kad covek zeli da izgleda kao da je pametan.

mohikanac

pre 5 godina

O kakvoj Steaui se ovde bunca, neko pominje Oly neko Dinamo Zg.
Čovek ništa nije slagao, CZ je najuspešniji klub. Ove druge neću da uzimam ni u razmatranje, CZ za razliku od Rumuna je bila i prvak sveta, mala sitnica koja nedostaje Steaui.

istina

pre 5 godina

Opet se oglasava lice sa poternice koje je svoje sportske rivale posle zasluzeno osvojene titule nazivao lopovima i bagrom valjda misleci da su svi isti kao on. A ova sizofrenija koja traje treba valjda da nas ubedi kako ste najbolji najveci.. Nesto vam ne ide sa Nama posto su vam sve ostale utakmice u ligi prijateljske bez napora samo sa nama igrate i nikako da pobedite. Svaki vas gol je smuckan . Ubedjujete javnost kako ste herojski igrali protiv Napolija. Covek da ne poveruje bunker bunker i bunker i to vi zovete herojstvom. Opet cete o budzetima pa koliko vi vise imate od nas pa corak. Pokrijte se usima ..

Mik

pre 5 godina

Sve je ovo jedna velika "zadruga", rat glupim saopštenjima i zamajavanje ljudi koji se daju zamajavati. Pa šta ako nije bio gol? Pa šta ako je bio? Čovek koji svoju svrhu pronalazi u tome da besplatno zavisi (mentalno i fizički) od rezultata profesionalne sportske priredbe - ima ogroman problem. Mogu da razumem zabavu i šalu, radost i tugu, ali ova ostrašćenost navijača je besmislena i glupa. Bacili vam kosku pa se tucite...

BODIBOND

pre 5 godina

Raznisljam o tome kako bi zvucalo Zvezdino saopstenje da je Zvezda onako ostecena kao Partizan sinoc. Ponavljam, lopta je bila U RAVNI sa gol linijom, kad je Stojke dohvatio loptu ona se odbila do desne stative i onda je neki igrac ispucao napred. U prenosu se jasno videlo da nema ni govora o golu, dzabe Paint korekcije, saopstenja iz Worda, i Excel proracuni. Mazic i slicne dobre sudije nikada ne bi ono priznali kao pogodak. Cucete i veceras u pregledu kola da gol nije regularan.

slaviša šmigič

pre 5 godina

kad več nisu svirali cist penal nebesima,da smo zahvalni jer je priznat čist gol.ikako se mulja u partizanu pisao je njihov trener koji je nemac otome izgleda,da su dogovorili samo sa glavnim a sudijom sa strane gde je bio bolji pregled zaboravili.sad jim mnogo zao evo i stojkovič prepošteni nudi svoj pasoš,mada mislim,da je sve osmislio iliev toliko poznat srbskom fudbalu.

darkness

pre 5 godina

Najbolje od svega je sto u stvari i nas Partizan je ustvari Zvezda...uprava,vodje navijaca itd Saopstenja i saopstenja...uvedite WAR...

King

pre 5 godina

Ne smarajte bre vise sa tim golom.

Na koji nivo su partizani to izdigli... Alo bre !

Ispadose jos i zrtve a poenta je da su ti isti prevaranti iz njihove uprave sve ucinili da ospore cist Zvezdin gol.

Pa pobedite Zvezdu. Sto niste dali Zvezdi 4 gola ?! I taj jedan gol niste dali iz akcije nego Boaci napravio ogromnu gresku i poklonio im gol.

Ajde bre vise, luzeri. Nijednom timu unazad nedeljama ne mogu da daju vise od 1 gola, i to jedva, gube bodove u Surdulici, bunker protiv Proletera, i prave se sinoc blesavi.

Sta su ocekiivali - da Zvetda ne napadne posle primljenog gola !?

Тор

pre 5 godina

када се парризану дивила европа ви сте бесумучно нападали и оптуживали за лажии. сад певате исту причу ко партизан. ја веће лицемере од оних који вооде црвену увезду последњих 25 година, у животу нисам видео.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

ko je vas proglasio najvecim klubom na balkanu???
(veljo gegelj, 24. septembar 2018 16:00)

Osvojeni trofeji!!
Titule i pobede nad najboljima, to je nas načinilo najvećima na ovim prostorima!
Naše trofeje su doneli pobede i golovi, vaše sud udruženog rada!

Tarmi

pre 5 godina

"Kao predsednik najvećeg kluba na Balkanu..."
Po cemu je FKCZ veci klub od rumunske Steaue? Kako shvatiti ozbiljno saopstenje koje pocinje sa nebulozom.

ViscoSalejo

pre 5 godina

Jesu, Sveto, zrtva. Jesu!

"Kad se rodis iz mrznje, onda si ceo zivot zrtva." (Ivo Andric)

Rodjeni su iz mrznje prema nama, da nije bilo te patoloske mrznje Titovih pomilovanih NDH casnika prema Zvezdi i crveno-belom, ne bi bilo ni Partizana. Transparent njihovih navijaca juce na Istoku sve objasnio - otkud Partizanu navijaci i zasto su mu verni. Samo iz mrznje prema nama. Partizan ne mozes da volis iz ljubavi, samo iz mrznje.

Andric lepo objasnio...

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Како сам старији тако ми све више мука од близанаца.
(Iz ugla, 24. septembar 2018 16:05)

Nema blizanaca, 32 zagorska zna zašto!

Darkoni

pre 5 godina

(it’s my life, 24. septembar 2018 15:32)


Ala je tebi dosadno, u zivotu, brale, kad komentarises svaki dan i samo cekas vesti o Partizanu i Zvezdi.

Dorćol

pre 5 godina

(rrrrr, 24. septembar 2018 16:35)

Uz dužno poštovanje za oba kluba oni ne mogu u istu rečenicu sa Zvezdom. Zvezda je decenijama bila jedan od top evropskih timova a to ni Steaua a još manje Oly nisu. Nije Zvezda samo Bari, ima tu i nekoliko polufinala i finala evro takmičenja pride, tako da Zvezda je najveći klub ne samo Balkana nego cele Istočne Evrope a usudio bih se reći i top 5 u svetu van Zapadne Evrope.

Borky

pre 5 godina

Jednostavno receno ostavite nas namiru i svoje neuspjehe i probleme ne pokrivajte Zvezdom vec use i u svoje kljuse.Stavrno nema vise smisla da kad god nesto ne stima u PArtizanu (u bilo kojem klubu) odma se napada Zvezda i navijacima skrece paznja sa stvarnog problema.

mirko

pre 5 godina

Teoriju o državnom projektu lansirali su čelnici Zvezde, pokušavši omalovažiti uspehe košarkaškog i fudbalskog kluba, koji su pravili rezultate u Evropi, pogotovo košarkaši.
Sada im ovi, za koje i ja mislim da nisu sposobni, to vraćaju.
Nije to potrebno, ni jednima, ni drugima.

Mare

pre 5 godina

Ne želim da omalovažavam Partizan,ali ovo su najveći rezultati srpskih klubova u poslednje 2 sezone :

Zvezda-Keln 1:0
Keln-Zvezda 0:1
Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-CSK 0:0
Zvezda-Salzburg 0:0
Salzburg-Zvezda 2:2
Zvezda-Napoli 0:0

Olympiacos-Partizan 2:2
Partizan-Young Boys 2:1
Partizan-Bešiktaš 1:1

Radnički Niš-Maccabi 2:2

Spartak-Sparta Prag 2:0


Najveći porazi Zvezde i Partizana u poslednje 2 sezone

Krasnodar-Zvezda 3:2
Zvezda-Arsenal 0:1
CSK-Zvezda 1:0

Partizan-Olympiacos 1:3
Dinamo Kyiv-Partizan 4:1
Plzen-Partizan 2:0
Bešiktaš-Partizan 3:0

Procenite sami.Zvezdini porazi od jednog gola razlike,a Partizanovi ?
I nemojte da mislite da likujem zbog toga,samo vidim ovde neki pitaju koji Zvezdin uspeh...

apostol

pre 5 godina

Dok se mi ovde busamo ko je jači, pojedinci gledaju i crkavaju od smeha i pune svoje džepove... A našem fudbalu će biti najbolje kada Napredak iz Kruševca ili Radnički iz Niša ili možda Vojvodina bude prvak a do tada uživajte ljudi u životu...

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.
(Karaburac, 24.

Vidim odlično, a kod hrvata ništa novo-kmeče kao i obično...

Admiral

pre 5 godina

@ Pops, 24. septembar 2018 15:36

Upravo to. Hvale se kako su vele sila a treba im pomoc sudija! Pa ako su tolika vele sila kako ne ponizise tim koji u svom sastavu ima Miletica,Markovica,Scekica,nego su bili nadigrani! Neka batale oni pricu o umoru,kakav umor sezona traje tek dva meseca! Hvale se Evropom. Pa i tamo nisu nikoga nadigrali,srecno prosli Salsburg,dali slucajno dva gola a pre toga bili sabijeni svi u sesnaest,nadigrani strasno. Napoli ih isto ubio igrom ali lopta nije htela u gol. Mi isto imali precku i par dobrih sansi,oni nijednu. Jednostavno ih prati sreca,nemaju toliki kvalitet koliko se hvale.

pero

pre 5 godina

Evo sad ugleda kako Stojkovic vraca pasos nekim kondukterima u uatubusu pa ga oni uputise u policiju. Ovi iz Zvezde su u pravu, javlja mi drugar iz Londona da su u skolama obustavili nastavu na 90 minuta da prikazu utakmicu sa Napolijem i da dijeca podjele odusevljenje medju sobom i sa nastavnicim.

onako

pre 5 godina

@sandžaklija
Vidi dobro si mi otvorio oči, živeo sam u neznanju, mislio da Ilija postao Alija zbog par povlastica kad ono šejtan.
Eto čovek se uči dok je živ.

Grdoje

pre 5 godina

Najveci klub na Balkanu, a divi mu se i Evropa. Hahahaha!!!
U skladu sa tim, sve TV kuce otkupljuju utakmice Zvezde u njenom terminu LS, gledaoci ne mogu da iscekaju kad ce momci u crveno-belim dresovima da im prikazu malo fudbalske magije !!!
Hahaha
Mesi i Ronaldo u drugom planu, Neimar ponovo na podu u kuci, placu od nemoci sto je Marinov dres najprodavaniji, a drugi na listi Krsticic!!!
Hahaha!!
A Dinamo razbucao turke 4:1 i bojazljivo gleda preko, kako ce najbolji klub svih vremena da reaguje!
Evo i Steaua se odrekla svoje dve titule i promenila ime!
Hahahaha!!!

rrrrr

pre 5 godina

@crvena zvezda 1913 Ocigledno si imao 1 iz geografije. Ako gledas trofeje sigurno su i Steaua i Olimpijakos veci klubovi od Zvezde. Pozdrav.

Mare

pre 5 godina

Ne želim da omalovažavam Partizan,ali ovo su najveći rezultati srpskih klubova u poslednje 2 sezone :

Zvezda-Keln 1:0
Keln-Zvezda 0:1
Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-CSK 0:0
Zvezda-Salzburg 0:0
Salzburg-Zvezda 2:2
Zvezda-Napoli 0:0

Olympiacos-Partizan 2:2
Partizan-Young Boys 2:1
Partizan-Bešiktaš 1:1

Radnički Niš-Maccabi 2:2

Spartak-Sparta Prag 2:0


Najveći porazi Zvezde i Partizana u poslednje 2 sezone

Krasnodar-Zvezda 3:2
Zvezda-Arsenal 0:1
CSK-Zvezda 1:0

Partizan-Olympiacos 1:3
Dinamo Kyiv-Partizan 4:1
Plzen-Partizan 2:0
Bešiktaš-Partizan 3:0

Procenite sami.Zvezdini porazi od jednog gola razlike,a Partizanovi ?
I nemojte da mislite da likujem zbog toga,samo vidim ovde neki pitaju koji Zvezdin uspeh.

Bojan

pre 5 godina

Nemam pojma dal je bio gol i odgovara mi da jeste zato sto navijam za Zvezdu, al ono sto je meni intresantno je da je jedino pitanje koje se poteze da li je gol ili nije. A sta kao zadovoljni smo sa 1:1 ? Ja sam mislio da cemo da ih ugazimo, kad ono....

Au

pre 5 godina

@Aleksej

Ja tebi, druze, zelim da dobijes nagradno putovanje za neku banju, pa da se ti nama vratis sa fabricki restartovanom glavom. Dosta vise indoktrinacije. Biti navijac Partizana i Zvezde je dijagnoza.

grča

pre 5 godina

...klub kome se danas istinski divi čitava Evropa, kako zbog sportskih tako i poslovnih rezultata. 

Pa ja ne verujem šta sam pročitao, da li je moguće da stvarno misle ovo? Ili misle da neko u ovo veruje? Doduše, druga strana brda - suprotna strana sveta!
Daleko od toga da mislim išta lepo o trenutnoj Partizanovoj upravi, naprotiv, ali proći.će i njihovo, preživećemo mi, ali ovo kod njih je neizlečivo!

Nenad83

pre 5 godina

'Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa
Kako dobre viceve prica covek. :)

Tops

pre 5 godina

Da li je moguce da postoje ljudi koji imaju obraza ovako nesto da kazu, posle svih ovih godina?!...E moja Srbijo na niske grane si spala...

Karaburac

pre 5 godina

Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju!
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju?
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu?
Gol je regularan definitivno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:05) # Link komentara

Sta li si ti gledao sunce ti tvoje? Cuj njega, lopta pala na liniju.
S obzirom na tvoje godine dobro je da si video loptu a ne liniju.
Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.

Ostoja

pre 5 godina

Ko je veći lopov - tajkun koji ima manje para ili tajkun koji ima više para?

Ko je više krao - klub koji ima manje titula ili klub koji ima više titula?

Ko je državni mezimac - klub koji ima manje titula ili klub koji ima više titula?

Da li bi država dozvolila da njen omiljeni klub ima manje titula i pobeda u derbiju?

Prosta logika i činjenice koje iz nje proizilaze govore da je Crvena zvezda uvek više muvala i uvek bila više favorizovana od strane države. Ako neko ne želi da prizna činjenice i logiku već želi da preokreće logiku (po principu možda zemlja nije okrugla), onda ti ljudi ili su nepošteni ili su, da prostite, poremećeni.

SamosamprimjetioizVA

pre 5 godina

Kom klubu sa ovih prostora se divi Jevropa zbog poslovnih rezultata? Za koga se pisu ova nebulozna saopstenja? Ni reci o igri, koje uzgred i nema. Vec treca vaznija utakmica, kada protivnik igra visoki presing haos, nema igre, ispucavanja, nepovezane akcije..., dosta ali dosta srece. Svi kvalitetniji timovi su to videli. Nisu valjda ove pare prosute i dovedena ova pojacanja zbog "SUPER LIGE". Trebalo bi i nesto odigrati u Evropi, ne samo bunker. Da bi pojedinci gradili mit o svojoj velicini. Ove pare sigurno nije niko poklonio, ako dodje do pucanja sve ce to marati da se vrati. Samo igrom, dobrom igrom moze da se pozlati. Ovakvo saopstenje samo se bavi trivijalnostima. Predsednik Zvezde mora sa vise dostojanstva da predstavlja klub, da bira teme i reci. Uostalom ko je ovaj tip. Zar nema neko znacajniji, sa vise autoritet da predstavlja klub. Nije on predsednik mesne zajednice, ili podruznice penzionera da se vako obraca javnosti. Nacin njegovog obracanja i banalnosti stete klubu u javnosti. Osim ako saopstenje nije napisano da zamagli neke stvari.

Bane

pre 5 godina

(Aleksej, 24. septembar 2018 15:28)

Ne ja to zovem ovako rafalnom paljom pucaš prema meti, i zakonom verovatnoće ćeš pokogiditi centar. A šta ćemo sa ostalim mecima koje su daleko od mete.

Evo mene zanima koji to loš tretman ima Zvezda od FSS. Da ga pitamo recimo kakav tretman ima recimo Vojvodina od tog istog FSS. Da li gori ili bolji. Ne kontam šta oni žele od tog FSS, da im povlađuje.

A vidi kako se majke ti malo zamucnuo kod Gasproma. Kad je pominjao Telekom. Inače 1,2 miliona koliko reće Terza bilo je bar 2. Nema izvrtanja činjenica.

Nemi posmatrač

pre 5 godina

Kakvi izjave i komentari.
Trebalo bi tzv večite ukinuti ili privatizovati kako bi malo gledali svoja posla.
Golman je izasao sa utakmice pun adrenalina otud takva glupa izjava.
Svima su dosadila sopštenja ova dva kluba, olabavite malo.
izdržavajte sami sebe a ne da kradete sami od sebe...

kralj

pre 5 godina

G.Mijailovicu,znam da ste vrhunski sportski radnik,nemojte ime da blatite i stojite ispred Terzicevih saopstenja,ne ide da kad ste u ozbiljnim godinama da velicate lazi coveka sa poternice.

Najbolji je opancarev lepak.

pre 5 godina

Isti ste i vi i ovi iz uprave Partizana.Cuj vi radite transparentno.Pa od cega ste ziveli i kako ste vratili dug kad petnaestak godina niste nigde igrali.A ovi u Partizanu pokrali pare od nekadasnjeg ucesca u LS.Zato je i Stanojevic pobegao glavom bez obzira iz Partizana.Zivite i jedni i drugi od narodnih para ali onih crnih sto se neprikazuju i samo unosite razdor medju ljude.Nema odavno ovde ni s od sporta.

No. 1

pre 5 godina

Ja imam samo jedno pitanje... posto vidim da je Z. Pantic vristao tamo posle utakmice o tome kako eto kod nas “nisu jos izmisljene kamere”. Pa jel Zvezda kriva sto vi nemate kamere na gol liniji? Treba terzic da ih montira na vojnom stadionu pred derbi? Zasto ne pokrijete celo igraliste kamerama pa ako vas “pokradu” vi izadjite sa cistim snimkom u javnost.

Realno

pre 5 godina

Počinje saopštenje rečenicom "Kao predsednik najvećeg kluba na balkanu", pa onda sledi "Ne nameravam da dolivam ulje na vatru jer nisam takav čovek".
Juče izjavio da Stojković treba da se leči..
A onda nastavi i priča o spinovanju itd.
Veličina klub se ogleda i u ljudima koji ga vode, nije samo istorija faktor. Nepromišljene izjave daje, a pravi se da je gospodin.
Nije ni Partizan ništa bolji, svi ste isti.
U zadrugu pa se prepucavajte.

Stokton

pre 5 godina

Cekaj, da li im se Evropa divi kako su uspeli da prevare i Krasnodar i Partizan ili za vise nego uspesno parkiranje busa u mecu protiv Napolija?

Imen Prezimenov

pre 5 godina

U svemu ste epizodisti vaš svaki uspeh traje sezonu ili dve pa nazad u mulj do sledeće prilike ali ne sportske... Tako je bilo sa vaterpolo, sa košarkom, sad će biti i sa fudbalom... Da li je ovaj "čovek" gledao utakmicu? Potpuno razumem Stojkovicev očaj...

misa87

pre 5 godina

Brate koja alibi priča posto ste se provukli u derbiju na foru.... ko se kome divi, rekli su za vas da ste provincija,samo vi sebe smatrate velikanom...... A partizanova uprava kao i vasa je za dozivotnu to bez polemike......

LAUFER

pre 5 godina

Ovakav ishod derbija je legao rukovodstvima oba kluba.Partizanu da se sakrije losa igra, promaseni transferi i ne izlazak u LE, i da postojeca uprava sacuva polozaj, dok Zvezda pokriva lose odigranu utakmicu i los odabir trenera za mec ( Cafu, Causic, Marin)...Sve ostalo je spinovanje na gore navedeno, ima da se igra jos 80% prvenstva, ko da je bitno dali ce dobiti pobod ili tri boda neko.

18+

pre 5 godina

Uz duzno postovanje fk Crvena zvezda,da kazem gospodinu da CZ nije najveci klub na balkanu,tako da osim tvojih komsija iz Partizana i ti malo lupas gluposti i treba da se izvinis zbog sirenja neistina.

Zvezdas

pre 5 godina

Gaspromovih 4 miliona je dovoljno samo da dobijes malo kiseonika i da drzis glavu iznad vode...Taj Gasprom je poceo da smeta Partizanu tek kad je dosao Grof ...Pre im nije smetao. A ne smeta im Nis kod KK Partizan koji kkcz nema.... mislite o tome

qqlele

pre 5 godina

Krajnje je vreme da neko stane na put Zeksu i onom mentalnom prolivu od emisije. Ono cudo ga nigde nema a to je zvanicna televizija FK Partizan

ne zaokruzujte broj 1

pre 5 godina

Za coveka u godinama da se ovako izrazava je krajnje neozbiljno.
Btw ovo su price za decu, svi su oni slozni kod vodje u stranci.

Александар

pre 5 godina

Када би "поштени" спортски радници из клуба "којем се диви цела Европа" проговорили коју поштену о головима из гол аута или попут јучерашњег, када лопта не пређе гол линију, онда би поштено засужили поштовањег сваког искреног љубитеља фудбала и спорта. Свака од гарнитура са обе стране Топчидерског брда је највећи савезник оној другој супротстављеној гарнитури. Шта год каже она друга страна унапред је лаж, али је зато устоличење у фотеље дубље. Наравно, једни су поштени, а ови други су лопови. Што би неко био луд да призна непостојећи пенал, лошу уиграност или неко други да призна да гола није било. Кога још занима истина?

Dr.Damir

pre 5 godina

Znači ja ne verujem šta sve izlazi iz usta čelnika Zvezde...i ko normalan može da poveruje u tako nešto...
Pa dajte više tog vašeg doktora na mesto ministra finansija da izvuče Srbiju iz ove bule...
Ima da budemo bolji od Švajcarske...

Ja

pre 5 godina

Ko i kada je utvrdio da sporna situacija nije sporna?
Ko i kada se divio Zvezdi za postignute poslovne i sportske rezultate? Možda su u Realu, Barseloni, Liverpulu, Bajernu pravili tajne svečanosti na kojima su se divili tako da mi nismo imali pravu informaciju.
CZ najtransparentnija kompanija u Srbiji, auhhhhhhhh.

partizan62

pre 5 godina

smejurija od saopštenja bogu plakat što su oni umislili da su odjednom velika i poštovana ekipa kakva zamena teza slučajan učesnik lige prvaka

vlada

pre 5 godina

ovaj rece pametan,aha vazi ,to se tako sad zove kad ti AV dovede sponzora i kad vam oprastaju banke dugove i kupujete igrace i obnavljate marakanu sa nasim parama, a svet vas ismeva

it’s my life

pre 5 godina

Stvarno stanje stvari.Mi do utakmice sa Zvezdom nismo se videl i i umesto da se priča kako su odigrali fenomenalnu utakmicu,razbili Zvezdu koja igra ligu šampiona u svakom aspektu igre,mi se izigravao ludilo da nam se ceo svet smeje,..Strasno!!!!

maxy

pre 5 godina

Ko joj se divi? Pa vi nijedan mec ove godine sem Suduve niste dobili za 90. minuta, sram vas bilo!!! Salzburg, Trnava, Napoli, Partizan!!! Uspeli ste svojom napadnom pricom da stavite u drugi plan jedne odbojkase REPREZENTACIJE SRBIJE koji su isti dan kad vi centar niste presli razbili mocnu Rusiju! Juce se videlo ko ste i sta ste, a pokazece se i u narednim mecevima.

boki

pre 5 godina

na stranu što ovo nije napisao dotični čikica...
ali ako stvarno ima neko ko u ovo iskreno vjeruje(ne računam one koji dođu da troluju) onda je stanje zabrinjavajuće baš.

stole

pre 5 godina

Znaci kako me nervira ovo prepucavanje preko medija..Partizan se hvata za sumnjivu situaciju a Zvezda za Stojkovicevo ponasanje..i tako u krug..Zvezdas sam ali me uzasno nervira ovakvo prozivanje..igrali smo uzasno,Partizan je mogao laganica da pobedi i umesto da se gleda gde je krenulo po zlu i da se takve stvari isprave oni pricaju kako je Zvezda najveci klub na svetu..svi joj se dive..ma daj bre molim te..eno na zapadu nonstop pricaju o nama..pune im rubrike sa vestima o nama. Prestanite da ispirate mozak i da dizete jebenu tenziju medju navijacima. Okrenite se novim mecevima i izazovima. A posto je ovo Srbistan sad se ocekuje izjava nacelnika Partizana..da vidimo sta oni imaju da kazu..

Аки

pre 5 godina

Све јасно као дан, не треба им посвећивати пажњу. Само да пожелимо да сви они што дуже остану у Партизану.

ja

pre 5 godina

Molim sve navijače partizana da pročitaju čitav tekst (pogotovo poslednji pasus), a ne da komentarišu vest samo na osnovu naslova. Hvala.

Zoran

pre 5 godina

Jok i nije favorizovana. Tacno se vidi po igri i sudjenju koje utakmice ne mozete da kupite.
Za vreme stare Juge (ne povratila se) pregled kola se davao svuda u Evropi uz Engleski, Nemacki, Spanski i Italijanski, a sad je liga Farskih Ostrva interesantnija za gledanje.

Ar

pre 5 godina

Bravo Tozo , nemojte vise da im odgovarate . Nego ih lepo ugasite na sportskom polju kao cigaretu. Marginalizujte ih , jer ovo kukanje niko vise ne moze da slusa . kakva beskrupulozna borba za opstanak .....

Sofronije

pre 5 godina

Poštovani gospodine Mijailoviću, sa Vama mogu da se složim samo u jednoj konstataciji, a to je ona koja se odnosi na nesposobnost Partizanove uprave. U stvari, to nije Partizanova uprava već grupa ljudi koja je instalirana u klub zakulisnim radnjama. Iz tog razloga, većina simpatizera Partizana ne dolazi na utakmice, a navijači su međusobno zavađeni. Sve ostalo što ste rekli je obmana. Vi govorite o klubu kome se Evopa divi. Reći ću Vam samo jedan podatak, jedan ostrvski sportski kanal koji je prenosio utakmice Lige šampiona je prvo odradio analizu prethodne utakmice koja je igrana pa se naknadno uključio u prenos utakmice Zvezda - Napoli, sredinom prvog poluvremena. Toliko o tome. Dičite se finansijskim rezultatima koje ostvarujete i plaćanjem poreza. Ako je svaki građanin Srbije poreski obveznik ne znam zašto FK Crvena Zvezda ne bi bila i zašto se hvalite nečim što je normalna pojava. A što se sponzora tiče, Gazprom sigurno nije došao zato što je Zvezda veliko ime evropskog fudbala već što su ga neki ljudi iz srpske politike doveli. Mislim da su ipak najveći sponzor FK Crvena Zvezda državne jasle. Na kraju, čini mi se da Crvenu Zvezdu, za koju tvrdite da je veliki klub, vode nikad manji ljudi. Crvena Zvezda je bila veliki klub, sa ovom garniturom na čelu, ne može biti. Bez uvrede.

Aa

pre 5 godina

Da nije tužno bilo bi smešno. Divi se evropa zvezdi što vraća dugove i pravi rezultate. Ko je ovde lud. Ovo Kao da im je pisao njihov veliki vođa i navijač . Dok je on tu nema zime za zvezdu ali za partizan se nastavlja pakao. Još ove naše marionete moraju da se zahvaljuju kad im vođa udeli neku mrvicu.

Don Kihot

pre 5 godina

Koja Evropa Mijailovicu???
Partizan je u toj Evropi 30 mesta ispred C.Z.
U grupi vas smatraju za autsajdere i predvidjaju vam 4 mesto,tamo vam AV ne moze pomoci!!!
Mnogo ste bahati i prepotentni,posebno od 2012 god.!
Ajde,samo objasni narodu, kako vam je dug za 3-4 god. smanjen za 40 miliona eura???

kreni i sve pred sobom melji

pre 5 godina

Čist kao tvoja suza, da ti nije Terza pisao saopštenja a šta je gazprom jel to nije sponzor.Koliko si igrača doveo ove sezone, koliko na plate trošite a pominješ i fss,hajde bre senilni čoveče ti pričaš o poštenju

Dušan

pre 5 godina

Pravo u metu svaka čast. Dosta su oni od sebe pravili žrtve. Treba im stati na put. Gol je čist i tu nema dileme Oči ne mogu da lažu.
Tuzno je biti navijac partizana, sto stalno sedi kraj malog ekrana i gleda zvezdu svetskog sampiona , a pricali ste da se gasi ona !
CZBG

alba greaca

pre 5 godina

Nije tacno, to su vrlo sposobni ljudi i velike patriJote!

Isplacivanjem premija za nepostojecu pobedu dokazuju da su avangarda i da su finanskijski mocni kao klubovi iz Katara i Arapskih Emirata, tu su negde i takticki,a patriotizam Stojkovica, da opozove odricanje od srpskog pasosa, bar na kratko je sprecio odliv mozgova iz zemlje!

Jos kad bi imali krov..........:-)

Aleksej

pre 5 godina

E ovo se zove pogadjanje mete u sam centar.Ali smatram da ne treba vise ulaziti u rasprave sa brdjanskim klubom nego treba uzivati u svakom trenutku koji smo apsolutno svojom zaslugom zasluzili.Zadnje dve godine eadimo velike stvari prolece u Evropi i sada Liga sampiona kako stvari stoje iz godine u godinu cemo biti sve bolji,i normalno je da ovi pate i mrze iz ljubomore.Zvezda je pametnim potezima uprave,igranjem u Evropi i prodajom igraca za velike pare spustila dug na 13. miliona,jos jedna Evropa i mi smo u plusu nadoknadicemo sve ukradene titule za vreme Toleta i Mirka Marjanovica pre toga,tako da samo hrabro Zvezdo ne obaziri se na ovaj mali klub pun kompleksa.

Vazduplohovac

pre 5 godina

Predlog za povećanje gledanosti i smanjenje nezadovoljstva suđenjem na fudbalskim utakmicama u Srbiji (može se primeniti i na druge sportove):

1. Utakmicu uvek sudi trener domaće ekipe
2. Pre utakmice tuča domaćih i gostujućih navijača
3. Na poluvremenu tuča rezervnih igrača
4. Nakon utakmice opšta tuča svih zainteresovanih

marica, kriv, razumevanje

pre 5 godina

to ste se dive sami sebi I vode euforicnu kampanju oko obicnog ulaska u LS tesko da Im se divi bilo ko, a pogotovo evropa gde je nekako pdrazumevano da se posluje normalno, sto I'm je I pokazala pr epar godina kad ih je izbacila iz takmicenja

zz

pre 5 godina

Kao što rekoh, hvataju se i naši u igranku da mažu oči i jednima i drugima.. Svi znamo da su na čelu naših klubova došli po političko-ortačkoj liniji... Pustite Partizan da se bavi saopštenjima, ako već hoće da prikriju kako kraduckaju.. Vi se možete kriti iza LŠ, tkd poštedite nas barem ove sezone.. Sad će 10 dana da se priča jel bio ili nije gol.. Pa pobogu..

Saša

pre 5 godina

Evropa se divi ekipi koja centar ne prodje na prvom svom meču u istoriji Lige šampiona. Nije li te sramota. Igra Zvezde se zasniva na neregularnim golovima, penalima i isključenjima protivničkih igrača

Sale

pre 5 godina

Previše polemike oko jednostavnih činjenica. Partizan je bio bolji i zaslužio je pobedu. Gol Zvezde čist kao suza. Kraj. Pozdrav za sve ljubitelje sporta i viteštva.

lud zbunjen

pre 5 godina

zvezda u bitnim utakmicama ove sezone (trnava 2x, salzburg 2x, napoli, partizan).
skor: 0-6-0. da, ako izuzmemo napoli gde je bunker opravdan, koga je zvezda nadigrala zapravo?

budite realni, vise srece (zasluzene) nego kvaliteta.

a sto se gola tice, niko zive ne moze da tvrdi sa sigurnoscu da je bio.

Srecno u Evropi, trebace vam

mkg

pre 5 godina

Da li da se vi svi lepo raziđete, svoje intelektualne i sposobnnosti za biznis dokazujete u sopstvenim firmama, a ne sa narodnim parama?

Pops

pre 5 godina

Pitanje: zasto cz nije razbila Partizan sa 5 0 kad su toliko bolji i igraju 'egal' sa napolijem? Sta vise, Partizan je bio bolji i zasluzio pobedu. Mislim da ste prenaduvana prica.

vlada

pre 5 godina

a sta ti glumis,sto nisi nesto rekao kad je lopta pola metra bila van terena,dok vas mesija stiti lako je vama,docice i nase vreme,onaj vas terzic prica bajke

Cerber

pre 5 godina

Jaooooj opet su poceli i jedni i drugi... Ja zaista ne znam koje ljude moze da interesuje ovaj nas seoski fudbal, sa sve ovakvim ljudima koji ga vode... Nize od ovoga nema!

srb

pre 5 godina

Ne nameravam da dolivam ulje na vatru jer nisam takav čovek al evo ako me baš terate da napadnem komšije, evo oću boga mi. i tako kreće sad serija od par nedelja prepucavanja...

Dacha

pre 5 godina

Javio se predsednik Zvezde "uticajan" u klubu, zaduzen da procita sta mu je napisano. Da mu neko nesto replicira, nema smisla jer "zvezdaska javnost" ionako zivi u svom crveno-belom rijalitiju koji reziraju razorazni Glodjovici, Obradovici, Siroki, Majo Vujovic, rumeni Djokic, Grujici i naravno perjanica "srce zvezdasko" Dusan Mrakic. A sto se tice finansiranja, tu samo nemoj da ih cacnes u "Ultra kop" na to su posebno osetljivi, skoro ko kad im kazes da im je kosarkaski klub zapravo FMP.

Rajko

pre 5 godina

Nevezano za navijacko opredeljenje, svakom normalnom coveku se od ovakvih stranackih pamfleta povraca. Naprednjaci su i derbi uspeli da uniste. Kamen bi pokvarili.

antiDebil

pre 5 godina

Evropska zvezda, HAHAH HAHAHAH HHAHAHAHHAHH HAHAHHAH...Napredni imaginarijum evropska crvena zvezda, sa 2 milijarde dinara u platnom fondu ne mogu da pobede jedan zbunjeni, neubedljivi, nemastoviti Partizan !!!

Evropa se divi zvezdi, hahaha hahaahah ahahhahhahaahahaha ahhahaa. Imala je evropa juce sta da vidi, evropska gospodjica je ogoljena do kosti !

it’s my life

pre 5 godina

Stvarno stanje stvari.Mi do utakmice sa Zvezdom nismo se videl i i umesto da se priča kako su odigrali fenomenalnu utakmicu,razbili Zvezdu koja igra ligu šampiona u svakom aspektu igre,mi se izigravao ludilo da nam se ceo svet smeje,..Strasno!!!!

Don Kihot

pre 5 godina

Koja Evropa Mijailovicu???
Partizan je u toj Evropi 30 mesta ispred C.Z.
U grupi vas smatraju za autsajdere i predvidjaju vam 4 mesto,tamo vam AV ne moze pomoci!!!
Mnogo ste bahati i prepotentni,posebno od 2012 god.!
Ajde,samo objasni narodu, kako vam je dug za 3-4 god. smanjen za 40 miliona eura???

vlada

pre 5 godina

ovaj rece pametan,aha vazi ,to se tako sad zove kad ti AV dovede sponzora i kad vam oprastaju banke dugove i kupujete igrace i obnavljate marakanu sa nasim parama, a svet vas ismeva

boci

pre 5 godina

Poštovani gospodine Mijailoviću, sa Vama mogu da se složim samo u jednoj konstataciji, a to je ona koja se odnosi na nesposobnost Partizanove uprave. U stvari, to nije Partizanova uprava već grupa ljudi koja je instalirana u klub zakulisnim radnjama. Iz tog razloga, većina simpatizera Partizana ne dolazi na utakmice, a navijači su međusobno zavađeni. Sve ostalo što ste rekli je obmana. Vi govorite o klubu kome se Evopa divi. Reći ću Vam samo jedan podatak, jedan ostrvski sportski kanal koji je prenosio utakmice Lige šampiona je prvo odradio analizu prethodne utakmice koja je igrana pa se naknadno uključio u prenos utakmice Zvezda - Napoli, sredinom prvog poluvremena. Toliko o tome. Dičite se finansijskim rezultatima koje ostvarujete i plaćanjem poreza. Ako je svaki građanin Srbije poreski obveznik ne znam zašto FK Crvena Zvezda ne bi bila i zašto se hvalite nečim što je normalna pojava. A što se sponzora tiče, Gazprom sigurno nije došao zato što je Zvezda veliko ime evropskog fudbala već što su ga neki ljudi iz srpske politike doveli. Mislim da su ipak najveći sponzor FK Crvena Zvezda državne jasle. Na kraju, čini mi se da Crvenu Zvezdu, za koju tvrdite da je veliki klub, vode nikad manji ljudi. Crvena Zvezda je bila veliki klub, sa ovom garniturom na čelu, ne može biti. Bez uvrede.
(Sofronije, 24. septembar 2018 15:58)

Kapa dole za komentar...Svaka čast...

Aleksej

pre 5 godina

E ovo se zove pogadjanje mete u sam centar.Ali smatram da ne treba vise ulaziti u rasprave sa brdjanskim klubom nego treba uzivati u svakom trenutku koji smo apsolutno svojom zaslugom zasluzili.Zadnje dve godine eadimo velike stvari prolece u Evropi i sada Liga sampiona kako stvari stoje iz godine u godinu cemo biti sve bolji,i normalno je da ovi pate i mrze iz ljubomore.Zvezda je pametnim potezima uprave,igranjem u Evropi i prodajom igraca za velike pare spustila dug na 13. miliona,jos jedna Evropa i mi smo u plusu nadoknadicemo sve ukradene titule za vreme Toleta i Mirka Marjanovica pre toga,tako da samo hrabro Zvezdo ne obaziri se na ovaj mali klub pun kompleksa.

maxy

pre 5 godina

Ko joj se divi? Pa vi nijedan mec ove godine sem Suduve niste dobili za 90. minuta, sram vas bilo!!! Salzburg, Trnava, Napoli, Partizan!!! Uspeli ste svojom napadnom pricom da stavite u drugi plan jedne odbojkase REPREZENTACIJE SRBIJE koji su isti dan kad vi centar niste presli razbili mocnu Rusiju! Juce se videlo ko ste i sta ste, a pokazece se i u narednim mecevima.

boki

pre 5 godina

na stranu što ovo nije napisao dotični čikica...
ali ako stvarno ima neko ko u ovo iskreno vjeruje(ne računam one koji dođu da troluju) onda je stanje zabrinjavajuće baš.

misa87

pre 5 godina

Brate koja alibi priča posto ste se provukli u derbiju na foru.... ko se kome divi, rekli su za vas da ste provincija,samo vi sebe smatrate velikanom...... A partizanova uprava kao i vasa je za dozivotnu to bez polemike......

vlada

pre 5 godina

a sta ti glumis,sto nisi nesto rekao kad je lopta pola metra bila van terena,dok vas mesija stiti lako je vama,docice i nase vreme,onaj vas terzic prica bajke

Resistance

pre 5 godina

Zvezdi se divi čitava Evropa??? Stvarbn bih voleo da znam zbog čega. Da li zato što igra Ligu šampiona? Pa igrao je i Partizan dva puta, pa i Maribor,Hajduk,Dinamo,Ludogorec... Divi se "hrabrom" bunkeru protiv Napolija? Čemu? Jedino zbog čega može Evropa da se divi i zavidi Zvezdi su dve stvari: nezapamćenoj državnoj pomoći u vidu pumpanja novca,logistici i medijskoj podršci; i kao drugo, količini sreće koje Zvezda ima,prosto neverovatno koliko prečki,stativa,prupuštenih šansi protivnika,neverovatno. Verovatno je na ovo mislio autor ovog tzv saopštenja,jer stvarno ne vidim drugi razlog "opijenosti" Evrope Zvezdom. Umesto da da kritički analiziraju debakl od igre sinoć svog tima u kojoj se igralo dugim loptama na Boaćija, nemoći odbrambenih i veznih igrača da iznesu i prenesu loptu, o lošem odabiru startnih 11 igrača od strane "najboljeg" njihovog trenera posle Ljupka Petrovića,imamo ovakvo saopštenje koje je u suštini samo zamena teza, klasična demagogija i skretanje pažnje sa sinoćnog derbija u kojem je Partizan na terenu posramio Zvezdu i to u svim segmentima!

Nenad

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu, ali me nerviraju ova saopštenja i slične gluposti. Zašto na sve mora da se odgovara, pogotovu zašto na ovaj način? Iskuliraj nekad ako si čovek, ne moraš da pominješ "nesposobnu upravu" rivala i slično. Što se tiče onog gola od sinoć... Ne mogu da kažem sa sigurnošću da jeste gol, ali isto tako ni da nije. Situacija je definitivno sporna i probao sam da na nju gledam sa svih strana. Da nije priznat gol, opet bi bila ista polemika, samo sa obrnutim stranama. Mi bismo tvrdili da smo oštećeni, Partizan bi rekao da nismo. Dakle, ne bi valjalo nikako, i jedna strana je morala da bude nezadovoljna. Iskreno, ne dopada mi se što je ispalo ovako kako je ispalo, više bih voleo da smo gol dali bez prostora za diskusiju, ali šta da se radi... Ne možemo se sad poubijati zbog različitog mišljenja o tome da li je gol ili nije. Sporne situacije su se dešavale i dešavaće se, treba biti na zemlji i ne preterivati ni u čemu.

Nexus

pre 5 godina

Molim sve navijače partizana da pročitaju čitav tekst (pogotovo poslednji pasus), a ne da komentarišu vest samo na osnovu naslova. Hvala.
(ja, 24. septembar 2018 15:38)
Nisam navijac ni jednih ni drugih a procitao sam i tekst i posebno poslednji pasus. Ne znam sta pokusavas da kazes. Mozda kako tvoj klub zeli da i komsije budu isto tako uspjesne i da im se divi citava Evropa. Bilo bi dobro da ti procitas citavo saopstenje koje svakako nije pisao doticni Mijailovic i da se obojica pitate da li zaista vjerujete u ono sto je napisano. Ako je potvrdan odgovor onda postupite po preporuci koju je Mrkela uputio Stojkovicu. Za sve nas i fudbal uopste bilo bi najbolje da se u Srbiji ta igra ukine na period od bar 5 godina.

Pops

pre 5 godina

Pitanje: zasto cz nije razbila Partizan sa 5 0 kad su toliko bolji i igraju 'egal' sa napolijem? Sta vise, Partizan je bio bolji i zasluzio pobedu. Mislim da ste prenaduvana prica.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

ko je vas proglasio najvecim klubom na balkanu???
(veljo gegelj, 24. septembar 2018 16:00)

Osvojeni trofeji!!
Titule i pobede nad najboljima, to je nas načinilo najvećima na ovim prostorima!
Naše trofeje su doneli pobede i golovi, vaše sud udruženog rada!

MOE32

pre 5 godina

Evorpa se divi Zvezdi koja nije napala nijednog jaceg protivnika pa cak ni nas koji smo, kako oni kazu, vasionu iza njih trenutno. Cemu se to divi Evropa? Bunkeraskom fudbalu bez bez 3 spojena pasa i 70 izgubljenih lopti na sredini terena? Pa da li je moguce da ni u jednoj upravi nema vise objektivnih ljudi koji se nece dizati u nebesa. Cak i da gol nije ovakav kakav je, ne kazem da nije bio gol, ja ne kapiram cime se to uprava Zvezde hvali? IZVUKLI su bod protiv Partizana a ucesnici su Lige Sampiona i taj isti bod slave kao da su pobedili 5:0. Uz sve to, da Stojkovic nije izjavio to sto je izjavio ne bi imali o cemu da pricaju od sinoc. I umesto da se fokusiraju na 90 minuta fudbala u kojem nisu pokazali apsolutno nista sto pricaju da poseduju, oni pricaju o Stojkovicu i o upravi Partizana. Danas mi je stiglo 5 poruka sa raznim slikama Stojkovica a niko da kaze 'e bili ste bolji, mi smo odigrali katastrofa' i ostalo. Ne, jos su srecni sto se ovako zavrsilo. A ja se onda pitam, gde je ta leprsava igra Zvezde kojom pobedjuju po 6:0 protivnike iz Superlige??? Milojevic, svaka mu cast sto vas je uveo u LS, ali covek sa severnog dela istoka video gol Boacija i tvrdi da je gol cist kao suza. Cekaj, pa kako onda da gajim neko postovanje prema njemu kada nije realan i ne zna da kaze da iz njegove pozicije nije moglo da se vidi. Slusam i ovu nasu upravu koja place zbog tog jednog gola umesto da place sto nismo realizovali bar jos jednu sansu. Nema spasa ni vama a ni nama..

Nenad83

pre 5 godina

'Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa
Kako dobre viceve prica covek. :)

Ja

pre 5 godina

Ko i kada je utvrdio da sporna situacija nije sporna?
Ko i kada se divio Zvezdi za postignute poslovne i sportske rezultate? Možda su u Realu, Barseloni, Liverpulu, Bajernu pravili tajne svečanosti na kojima su se divili tako da mi nismo imali pravu informaciju.
CZ najtransparentnija kompanija u Srbiji, auhhhhhhhh.

Tops

pre 5 godina

Da li je moguce da postoje ljudi koji imaju obraza ovako nesto da kazu, posle svih ovih godina?!...E moja Srbijo na niske grane si spala...

Mik

pre 5 godina

Sve je ovo jedna velika "zadruga", rat glupim saopštenjima i zamajavanje ljudi koji se daju zamajavati. Pa šta ako nije bio gol? Pa šta ako je bio? Čovek koji svoju svrhu pronalazi u tome da besplatno zavisi (mentalno i fizički) od rezultata profesionalne sportske priredbe - ima ogroman problem. Mogu da razumem zabavu i šalu, radost i tugu, ali ova ostrašćenost navijača je besmislena i glupa. Bacili vam kosku pa se tucite...

Марко

pre 5 godina

hahahahahhaa najveci na balkanu... hahahha zaboravio covek na Olimpijakos, PAO ,Steauu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lex, 24. septembar 2018 19:29)

Само је Звезда била првак света. Олимпијакос никада није стигао даље од четвртфинала у неком европском такмичењу, а ПАО је играо једно финале КЕШ-а. Стеауа је била првак Европе, али не и првак света. Црвена звезда има најбољи однос победа и пораза у европским такмичењима међу свим клубовима источно од Минхена. Олимпијакос, ПАО, Спартак из Москве, Динамо Загреб, Галатасарај, Бешикташ, Фенербахче имају више пораза него победа у европским такмичењима. Стеауа, Партизан и ЦСКА имају отприлике једнак број победа и пораза. Црвена звезда има 38 победа више него пораза. Звезда има више победа него пораза против клубова из Немачке, Енглеске и Холандије.

MOE32

pre 5 godina

A sto se tice bunkera... vise je Zvezda sutirala u okvir gola Napolija, nego partizan sinoc u Zvezdin. Uzeo sam lepe pare na kladzi tako. A ti se ostavi demagogije nego proveri statistiku :-)
(Posmatrac pazljivi, 24. septembar 2018 21:37)

Kao sto si rekao, proverio sam statistiku koja kaze sledece.. Zvezda je na gol Napolija sutirala 6 puta, 3 puta u okvir. Partizan je na Zvezdin gol sutirao 11 puta, 7 puta u okvir dok je Zvezda na gol Partizana sutnula samo 5 puta za ceo mec i 3 puta pogodila okvir. Pa eto, ako ti kazes da je 3 vise od 7 onda nemamo nikakvih problema :)

Sofronije

pre 5 godina

Poštovani gospodine Mijailoviću, sa Vama mogu da se složim samo u jednoj konstataciji, a to je ona koja se odnosi na nesposobnost Partizanove uprave. U stvari, to nije Partizanova uprava već grupa ljudi koja je instalirana u klub zakulisnim radnjama. Iz tog razloga, većina simpatizera Partizana ne dolazi na utakmice, a navijači su međusobno zavađeni. Sve ostalo što ste rekli je obmana. Vi govorite o klubu kome se Evopa divi. Reći ću Vam samo jedan podatak, jedan ostrvski sportski kanal koji je prenosio utakmice Lige šampiona je prvo odradio analizu prethodne utakmice koja je igrana pa se naknadno uključio u prenos utakmice Zvezda - Napoli, sredinom prvog poluvremena. Toliko o tome. Dičite se finansijskim rezultatima koje ostvarujete i plaćanjem poreza. Ako je svaki građanin Srbije poreski obveznik ne znam zašto FK Crvena Zvezda ne bi bila i zašto se hvalite nečim što je normalna pojava. A što se sponzora tiče, Gazprom sigurno nije došao zato što je Zvezda veliko ime evropskog fudbala već što su ga neki ljudi iz srpske politike doveli. Mislim da su ipak najveći sponzor FK Crvena Zvezda državne jasle. Na kraju, čini mi se da Crvenu Zvezdu, za koju tvrdite da je veliki klub, vode nikad manji ljudi. Crvena Zvezda je bila veliki klub, sa ovom garniturom na čelu, ne može biti. Bez uvrede.

Iz glave

pre 5 godina

E moj Predsednice, ti se u Zvezdi pitas, taman koliko i ja... Zato cuti i sacekaj malo, bar do sledeceg kola u LS... Budi dzek pa priznaj da vas je Partizan nadigrao u ovom derbiju. Imaj bar malo dostojanstva u tim tvojim godinama. Da te neko bar po necemu pamti...

Dacha

pre 5 godina

Javio se predsednik Zvezde "uticajan" u klubu, zaduzen da procita sta mu je napisano. Da mu neko nesto replicira, nema smisla jer "zvezdaska javnost" ionako zivi u svom crveno-belom rijalitiju koji reziraju razorazni Glodjovici, Obradovici, Siroki, Majo Vujovic, rumeni Djokic, Grujici i naravno perjanica "srce zvezdasko" Dusan Mrakic. A sto se tice finansiranja, tu samo nemoj da ih cacnes u "Ultra kop" na to su posebno osetljivi, skoro ko kad im kazes da im je kosarkaski klub zapravo FMP.

ranko

pre 5 godina

Zvezdi se dive samo mediji u Srbiji,a zna se i zasto.A oni nastavljaju samo prepotencijom i bahacenjem.Ne zna se u kojoj od tri utakmice su bili inferiorniji i mizerniji(Salcburg,Napoli i Partizan).

Admiral

pre 5 godina

@ Pops, 24. septembar 2018 15:36

Upravo to. Hvale se kako su vele sila a treba im pomoc sudija! Pa ako su tolika vele sila kako ne ponizise tim koji u svom sastavu ima Miletica,Markovica,Scekica,nego su bili nadigrani! Neka batale oni pricu o umoru,kakav umor sezona traje tek dva meseca! Hvale se Evropom. Pa i tamo nisu nikoga nadigrali,srecno prosli Salsburg,dali slucajno dva gola a pre toga bili sabijeni svi u sesnaest,nadigrani strasno. Napoli ih isto ubio igrom ali lopta nije htela u gol. Mi isto imali precku i par dobrih sansi,oni nijednu. Jednostavno ih prati sreca,nemaju toliki kvalitet koliko se hvale.

Koja

pre 5 godina

Да ли вас је бар имало за нешто срамота?(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)da sramota me je tebe koji kazes da je dominacija kad drobnjak da kos iza auta a kad zvezda da regularan gol kazes namestaljka...kad krades 5 godina u istoj toj kosarci i dramis zbog 2 f4 a video si da sve te ekipe mogu da se lako dobiju kao sto smo ih i dobili jer u basketunnisu velike razlike.sramota me je
(e, 24. septembar 2018 17:09)
Pa što onda ne odoste na f4

navijac

pre 5 godina

Jedino na cemu mogu da vam se dive jeste na nacinu vracanja dugova! Sistem platim jedan milion, otpisu mi sedam, pa to nijedan klub na svetu nema!! E tu vam se dive sigurno, i nista im nije jasno!!!

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa 
Kako dobre viceve prica covek. :) 
(Nenad83, 24. septembar 2018 16:46) 

Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem
(konstatacija, 24. septembar 2018 17:11)

Ništa dok ne potvrdi "Partizanski vJesnik"....

Tor

pre 5 godina

Kojom je to tehnologijom utvrdjeno da je gol cist kao suza?
(Creative mind, 24. septembar 2018 19:35)

Vizuelnom.

Pogledas snimak i vidis gol.

Zamisli kakva magija.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Sveto, sedi dole. Znamo da ti i Terza, niste sposobni da napisete valjano pismo, da ne pricamo dalje o tome. Ko je pisao, nebitno je.
(pablo, 24. septembar 2018 16:11)

Sendvic za Vucelinog bota...sledeci

mohikanac

pre 5 godina

O kakvoj Steaui se ovde bunca, neko pominje Oly neko Dinamo Zg.
Čovek ništa nije slagao, CZ je najuspešniji klub. Ove druge neću da uzimam ni u razmatranje, CZ za razliku od Rumuna je bila i prvak sveta, mala sitnica koja nedostaje Steaui.

antiDebil

pre 5 godina

Evropska zvezda, HAHAH HAHAHAH HHAHAHAHHAHH HAHAHHAH...Napredni imaginarijum evropska crvena zvezda, sa 2 milijarde dinara u platnom fondu ne mogu da pobede jedan zbunjeni, neubedljivi, nemastoviti Partizan !!!

Evropa se divi zvezdi, hahaha hahaahah ahahhahhahaahahaha ahhahaa. Imala je evropa juce sta da vidi, evropska gospodjica je ogoljena do kosti !

Тор

pre 5 godina

када се парризану дивила европа ви сте бесумучно нападали и оптуживали за лажии. сад певате исту причу ко партизан. ја веће лицемере од оних који вооде црвену увезду последњих 25 година, у животу нисам видео.

NSBGD

pre 5 godina

Na čemu da vam se divi Evropa?  
Za 0:0 sa Napolijem? 
(Sky, 24. septembar 2018 15:26) 


Citaj svetske novine, pa ces videt
(Miodrag +32 Bozovic Grof, 24. septembar 2018 20:55
Evo ja citam "svetske" novine (jednostavno zivim negde u belom svetu) i to sa nemackog i engleskog govotnog podrucja i nigde nisam video da se bilo ko divi Zvezdi. Prosto igra totalno nevaznu ulogu u fudbalu kao i svi nasi klubovi i tu i tamo cak i u specijalizovanim sportskim casopisima, objave rezultat i ponekad kracu analizu u dva, tri reda. I to je sve. Pisu o Realu, Liverpulu, PSG, Bajernu, Barseloni ali se cak ni njima ne dive. Siguran sam da 99,99% ljubitelja fudbala van Srbije ne zna ni jednog jedinog Zvezdinog igraca. I to pasionirsnih ljubitelja fudbala. U nemackoj znaju za Tosica iz Partizana i to samo iz severozapadnog dela jer je igrao za Keln. I to jako dobro. I to je to.

grča

pre 5 godina

...klub kome se danas istinski divi čitava Evropa, kako zbog sportskih tako i poslovnih rezultata. 

Pa ja ne verujem šta sam pročitao, da li je moguće da stvarno misle ovo? Ili misle da neko u ovo veruje? Doduše, druga strana brda - suprotna strana sveta!
Daleko od toga da mislim išta lepo o trenutnoj Partizanovoj upravi, naprotiv, ali proći.će i njihovo, preživećemo mi, ali ovo kod njih je neizlečivo!

Djuka Drugi

pre 5 godina

Tacno je da su u Partizanovoj ulravi nesposobni ljudi bez moralnih i profesionalnih kvaliteta.Ali reci da se Zvezdi divi Evropa je,malo je reci,smijesno.A jos predsjednik kluba osoba na koju kada pomislite,prvo pomislite nanamjestaljku.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Како вем се звао клуб 1913. год. 
Колико вам вреди клуб? 
Дали је синоћ био на нивоу Динама из Врања? 
Да ли су вам све титуле од 1913. признате и ако нису када ће? 
...... 
Да ли вас је бар имало за нешто срамота?
(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)

Velika Srbija 1913-1918
Fk Jugoslavija 1918-1941
SK 1913 1941-1945
Crvena Zvezda 1945-
Stidimo se samo što imamo komšiju iz zagorja...

Djuro

pre 5 godina

@ Cak se i Italijani dive provincijskom klubu sa stadiona Mitra Mirica.
(Ko li im smislja sva ova saopstenja?, 24. septembar 2018 18:47)





Provincijskom??? Reče navijač kluba bez stadiona i bez države....

partizan

pre 5 godina

Da li će višedecenijske frustracije navijača Partizana završiti polemikom oko regularnog gola Zvezde u derbiju?

Neće.

Zbog čistog pogotka podigli su tornado svoje nervoze. Što će biti ako Zvezda uzme još poneki bod u LŠ, što će biti kada Zvezda osvoji još jednu titulu državnog prvaka, što će biti ako se Partizanu opet ne vrate oni dani kada je na državnim jaslama osvajao prvenstva... da ne spominjem vječnost Zvezdine titule prvaka Europe i svijeta.
(Zvezdaš iz Hrvatske, 24. septembar 2018 18:38)
Ali cekaj, kakve visedecenijske frustracije? Pa svako ko je rodjen 90-tih je ceo svoj zivot gledao Partizan kako igra Evropu a Zvezda ispada u sezoni kupanja. Sad odjednom posle godinu dana pristojnog fudbala, svi padaju u nesvest pred Zvezdom. I svaki klub, bukvalno svaki klub koji je veliki i uspesan ima veliku podrsku drzave i Zvezda nije izuzetak. Isto radi sto je i Partizan radio kao i bilo koji klub iz ex-yu, a i sire.

Saša

pre 5 godina

Evropa se divi ekipi koja centar ne prodje na prvom svom meču u istoriji Lige šampiona. Nije li te sramota. Igra Zvezde se zasniva na neregularnim golovima, penalima i isključenjima protivničkih igrača

Realno

pre 5 godina

Počinje saopštenje rečenicom "Kao predsednik najvećeg kluba na balkanu", pa onda sledi "Ne nameravam da dolivam ulje na vatru jer nisam takav čovek".
Juče izjavio da Stojković treba da se leči..
A onda nastavi i priča o spinovanju itd.
Veličina klub se ogleda i u ljudima koji ga vode, nije samo istorija faktor. Nepromišljene izjave daje, a pravi se da je gospodin.
Nije ni Partizan ništa bolji, svi ste isti.
U zadrugu pa se prepucavajte.

Grdoje

pre 5 godina

@ Crvena Zvezda 1913
Ma daj, brojis samo od 1913. Zaboravljas da je nekoliko osnivaca, nezadovoljno sa transfer politikom tadasnjeg rukovodstva, emigriralo u UK i posle nekoliko godina osnovalo Sheffield FC. Tamo negde oko 1855.g.

istina

pre 5 godina

Opet se oglasava lice sa poternice koje je svoje sportske rivale posle zasluzeno osvojene titule nazivao lopovima i bagrom valjda misleci da su svi isti kao on. A ova sizofrenija koja traje treba valjda da nas ubedi kako ste najbolji najveci.. Nesto vam ne ide sa Nama posto su vam sve ostale utakmice u ligi prijateljske bez napora samo sa nama igrate i nikako da pobedite. Svaki vas gol je smuckan . Ubedjujete javnost kako ste herojski igrali protiv Napolija. Covek da ne poveruje bunker bunker i bunker i to vi zovete herojstvom. Opet cete o budzetima pa koliko vi vise imate od nas pa corak. Pokrijte se usima ..

mario

pre 5 godina

Kome se to divi Europa i zbog čega bi se to trebala diviti??LP niste osvojili, a neće vam se valjda diviti što ste nakon 26 godina igrom slučaja u LP.

maconii

pre 5 godina

covek je objasnio....zvezda igra ligu sampiona i dovidjenja i prijatno...a partizan ce uvek kukati...te nije im dosudjen penal te jeste presla liniju pa nije...i za sve im je to kriva drzava...mi se nismo bunili dok je njih favorizovala drzava u svim sportovima a zvezdu unistavala...pri tome koliki je dug partizana u fudbali?sto nekad to ne kazu...za zvezdu se znao da je bio 50 miliona ranije

Zoran

pre 5 godina

Nisam citao saopstenje, samo se pitam da li je ovaj pametnjakovic pomenuo Mrkelinu izjavu? I koga je to Stojkovic iz Zvezde uvredio? Prestanite vise da se lozite, isti ste svi.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Drzavni klub sa vlastitom lovom.
Uvek je Zvezdi problem, i u kosarci i u fudbalu, da je rezultat nesrazmeram (mali) sa ulozenim parama.

ughjf

pre 5 godina

'Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa
Kako dobre viceve prica covek. :)
(Nenad83, 24. septembar 2018 16:46)

Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem
(konstatacija, 24. septembar 2018 17:11)Pisu clanke o klubu koji je posle 28 godina usao u grupnu fazu lige sampiona.Pre bi se reklo da sazaljevaju slucaj nego da se dive,al ajd sad.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

Ne želim da omalovažavam Partizan,ali ovo su najveći rezultati srpskih klubova u poslednje 2 sezone : 

Zvezda-Keln 1:0 
Keln-Zvezda 0:1 
Arsenal-Zvezda 0:0 
Zvezda-CSK 0:0 
Zvezda-Salzburg 0:0 
Salzburg-Zvezda 2:2 
Zvezda-Napoli 0:0 

Olympiacos-Partizan 2:2 
Partizan-Young Boys 2:1 
Partizan-Bešiktaš 1:1 

Radnički Niš-Maccabi 2:2 

Spartak-Sparta Prag 2:0 


Najveći porazi Zvezde i Partizana u poslednje 2 sezone 

Krasnodar-Zvezda 3:2 
Zvezda-Arsenal 0:1 
CSK-Zvezda 1:0 

Partizan-Olympiacos 1:3 
Dinamo Kyiv-Partizan 4:1 
Plzen-Partizan 2:0 
Bešiktaš-Partizan 3:0 

Procenite sami.Zvezdini porazi od jednog gola razlike,a Partizanovi ? 
I nemojte da mislite da likujem zbog toga,samo vidim ovde neki pitaju koji Zvezdin uspeh.
(Mare, 24. septembar 2018 16:36)

jedino nisi upisao poraze zvezde skoro svake godine u sezoni kupanja...ili prvom drugom kolu kvalifikacija...inace ni ja ne omalovazavam zvezdu....

lud zbunjen

pre 5 godina

zvezda u bitnim utakmicama ove sezone (trnava 2x, salzburg 2x, napoli, partizan).
skor: 0-6-0. da, ako izuzmemo napoli gde je bunker opravdan, koga je zvezda nadigrala zapravo?

budite realni, vise srece (zasluzene) nego kvaliteta.

a sto se gola tice, niko zive ne moze da tvrdi sa sigurnoscu da je bio.

Srecno u Evropi, trebace vam

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Ako neko pokaže snimak gde se vidi da je Zvezda postigla gol, neće biti komentara.
(Dragan, 24. septembar 2018 16:24)

Ako si normalan, na svakom snimku možeš videti da je gol regularan, osim ako nisi grobar!

Igor Pg

pre 5 godina

ko je vas proglasio najvecim klubom na balkanu???
(veljo gegelj, 24. septembar 2018 16:00)

Osvojeni trofeji!!
Titule i pobede nad najboljima, to je nas načinilo najvećima na ovim prostorima!
Naše trofeje su doneli pobede i golovi, vaše sud udruženog rada!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:22) # Link komentara

Brate vidis da lik troluje ne znam stvarno zasto mu odgovaras na ovakve komentare? Samo prezres i gotova prica...

Dr.Damir

pre 5 godina

Znači ja ne verujem šta sve izlazi iz usta čelnika Zvezde...i ko normalan može da poveruje u tako nešto...
Pa dajte više tog vašeg doktora na mesto ministra finansija da izvuče Srbiju iz ove bule...
Ima da budemo bolji od Švajcarske...

Grdoje

pre 5 godina

Najveci klub na Balkanu, a divi mu se i Evropa. Hahahaha!!!
U skladu sa tim, sve TV kuce otkupljuju utakmice Zvezde u njenom terminu LS, gledaoci ne mogu da iscekaju kad ce momci u crveno-belim dresovima da im prikazu malo fudbalske magije !!!
Hahaha
Mesi i Ronaldo u drugom planu, Neimar ponovo na podu u kuci, placu od nemoci sto je Marinov dres najprodavaniji, a drugi na listi Krsticic!!!
Hahaha!!
A Dinamo razbucao turke 4:1 i bojazljivo gleda preko, kako ce najbolji klub svih vremena da reaguje!
Evo i Steaua se odrekla svoje dve titule i promenila ime!
Hahahaha!!!

Majo Vrbas

pre 5 godina

Zamislite kako bi izgledala saopstenja sa Rajka da je kojim slucajem Partizanu priznat ovakav pogodak. Posle gola iz auta sramota je da se uopste oglasavaju.

Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde

pre 5 godina

Како вем се звао клуб 1913. год.
Колико вам вреди клуб?
Дали је синоћ био на нивоу Динама из Врања?
Да ли су вам све титуле од 1913. признате и ако нису када ће?
......
Да ли вас је бар имало за нешто срамота?

Imen Prezimenov

pre 5 godina

U svemu ste epizodisti vaš svaki uspeh traje sezonu ili dve pa nazad u mulj do sledeće prilike ali ne sportske... Tako je bilo sa vaterpolo, sa košarkom, sad će biti i sa fudbalom... Da li je ovaj "čovek" gledao utakmicu? Potpuno razumem Stojkovicev očaj...

Misko

pre 5 godina

San i visegodisnji plan Partizana je bio samo da osvoje vise sampionskih titula od Zvezde.Bili su blizu i taman kad su pomislili da su uspeli Zvezda se digla i pobegla.Nikad vise nece biti ostvarenja sna.Titula Partizana cd ostati samo san.

lucho

pre 5 godina

Zvezda kao Sampion Evrope i Sveta jeste najveci klub na Balkanu jer to nije nijedan Grcki,bugarski,turski klub osvojio ,jedini klub koji se moze meriti sa Zvezdom je Steaua Bukurest. Inace znamo sta se desilo raspadom Juge klubovi su nam finansijski propadali kao i drzava a u medjuvremenu neki novi trendovi u fudbalu diktiraju trziste i placaju igrace po 100 miliona eura i to cak i bogati klubovi sa istoka ne mogu da isprate a kamoli jedna Crvena Zvezda koja je do juce bila pred gasenjem zato ovi rezultati u poslednje dve sezone jesu za ponos.

SamosamprimjetioizVA

pre 5 godina

Kom klubu sa ovih prostora se divi Jevropa zbog poslovnih rezultata? Za koga se pisu ova nebulozna saopstenja? Ni reci o igri, koje uzgred i nema. Vec treca vaznija utakmica, kada protivnik igra visoki presing haos, nema igre, ispucavanja, nepovezane akcije..., dosta ali dosta srece. Svi kvalitetniji timovi su to videli. Nisu valjda ove pare prosute i dovedena ova pojacanja zbog "SUPER LIGE". Trebalo bi i nesto odigrati u Evropi, ne samo bunker. Da bi pojedinci gradili mit o svojoj velicini. Ove pare sigurno nije niko poklonio, ako dodje do pucanja sve ce to marati da se vrati. Samo igrom, dobrom igrom moze da se pozlati. Ovakvo saopstenje samo se bavi trivijalnostima. Predsednik Zvezde mora sa vise dostojanstva da predstavlja klub, da bira teme i reci. Uostalom ko je ovaj tip. Zar nema neko znacajniji, sa vise autoritet da predstavlja klub. Nije on predsednik mesne zajednice, ili podruznice penzionera da se vako obraca javnosti. Nacin njegovog obracanja i banalnosti stete klubu u javnosti. Osim ako saopstenje nije napisano da zamagli neke stvari.

purple flower

pre 5 godina

`Partizanovi čelnici već duži period sprovode da bi od sebe napravili žrtve i na taj način opravdali svoju nesposobnost da rukovode jednim velikim klubom kao što je Partizan`

Ovo je ono o cemu pricam, cesto i Panticu na njegov vesnik, emisija koja traje sat, sat ipo on 90% prica o Zvezdi, nikako da pomene to sto imamo nikakav tim, to sto je uprava rasprodala vrhunske igrace, a dovela krs igrace, to sto trpaju pare u dzepove, vec samo prebacaju loptu na drugu stranu, da kao sklone navijace sa sebe, a bomba Ilijev, Vazura i Vucelic sigurno da placaju Pantica da sve to radi, on jednu losu rijec nije rekao za ove raspale transvere na racun Ilijeva, neka nego jos ga brani, pa nismo bas svi tako maniti gospodine Panticu, sram vas bilo ! Briga mene sta radi Zvezda trenutno, prvo gledam u svoje dvoriste, sta vi radite od kluba sram vas bilo !!?!? Kad cemo o tome malo da pricamo !?

duledudule

pre 5 godina

O cemu prica ovaj,ustvari ko je ovo,
(jans, 24. septembar 2018 17:10)
Ko je to?Taj Toza je bio na krovu evrope sinko.Ko si ti?Jans?Jundgen?

e

pre 5 godina

Да ли вас је бар имало за нешто срамота?(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)da sramota me je tebe koji kazes da je dominacija kad drobnjak da kos iza auta a kad zvezda da regularan gol kazes namestaljka...kad krades 5 godina u istoj toj kosarci i dramis zbog 2 f4 a video si da sve te ekipe mogu da se lako dobiju kao sto smo ih i dobili jer u basketunnisu velike razlike.sramota me je
(e, 24. septembar 2018 17:09)
Pa što onda ne odoste na f4
(Koja, 24. septembar 2018 17:25)
pa mi smo igrali 3 godine a vi 15 i od toga ste 11 bili zadnji na tabeli sa strasnim budjevelnikom...ako ne verujes meni valjda verujes tabelama ili ste i tu izmislili svoj mali svet

Kujtim, navuko se na 'eroin

pre 5 godina

Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa Kako dobre viceve prica covek. :) (Nenad83, 24. septembar 2018 16:46) Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem.
(konstatacija, 24. septembar 2018 17:11)
Nezna, jel? A da se ti malo pozabaviš srpskim malo, svi ti Korijere de la CNN te izgleda malo zbunjuju pa si ga malo zapostavio.

NY

pre 5 godina

Stvarno stanje stvari.Mi do utakmice sa Zvezdom nismo se videl i i umesto da se priča kako su odigrali fenomenalnu utakmicu,razbili Zvezdu koja igra ligu šampiona u svakom aspektu igre,mi se izigravao ludilo da nam se ceo svet smeje,..Strasno!!!! 
(it’s my life, 24. septembar 2018 15:32) 

Inače ta zvezda je mnogo jaka, izbacila Suduvu, Spartaks, Trnavu i Salcburg pukom slučajnošću, u ligi šampiona odigrali bunkerčinu protiv Napolija. Nemojte da se brukate.
(ja, 24. septembar 2018 18:10)9

A sta si ti hteo? Da prvo kolo igra protiv AEK, pa drugo protiv PSV pa trece protiv Benfike i tako redom. Sto se nisi zalio UEFA. A tvoji ispadose protiv rezervnog penzionerskog sastava Besiktasa.U prrvom kolu peti tim CG lige, pa nekakva Trakija i to jedva

zz

pre 5 godina

Kao što rekoh, hvataju se i naši u igranku da mažu oči i jednima i drugima.. Svi znamo da su na čelu naših klubova došli po političko-ortačkoj liniji... Pustite Partizan da se bavi saopštenjima, ako već hoće da prikriju kako kraduckaju.. Vi se možete kriti iza LŠ, tkd poštedite nas barem ove sezone.. Sad će 10 dana da se priča jel bio ili nije gol.. Pa pobogu..

Najbolji je opancarev lepak.

pre 5 godina

Isti ste i vi i ovi iz uprave Partizana.Cuj vi radite transparentno.Pa od cega ste ziveli i kako ste vratili dug kad petnaestak godina niste nigde igrali.A ovi u Partizanu pokrali pare od nekadasnjeg ucesca u LS.Zato je i Stanojevic pobegao glavom bez obzira iz Partizana.Zivite i jedni i drugi od narodnih para ali onih crnih sto se neprikazuju i samo unosite razdor medju ljude.Nema odavno ovde ni s od sporta.

BODIBOND

pre 5 godina

Raznisljam o tome kako bi zvucalo Zvezdino saopstenje da je Zvezda onako ostecena kao Partizan sinoc. Ponavljam, lopta je bila U RAVNI sa gol linijom, kad je Stojke dohvatio loptu ona se odbila do desne stative i onda je neki igrac ispucao napred. U prenosu se jasno videlo da nema ni govora o golu, dzabe Paint korekcije, saopstenja iz Worda, i Excel proracuni. Mazic i slicne dobre sudije nikada ne bi ono priznali kao pogodak. Cucete i veceras u pregledu kola da gol nije regularan.

ja

pre 5 godina

Stvarno stanje stvari.Mi do utakmice sa Zvezdom nismo se videl i i umesto da se priča kako su odigrali fenomenalnu utakmicu,razbili Zvezdu koja igra ligu šampiona u svakom aspektu igre,mi se izigravao ludilo da nam se ceo svet smeje,..Strasno!!!!
(it’s my life, 24. septembar 2018 15:32)

Inače ta zvezda je mnogo jaka, izbacila Suduvu, Spartaks, Trnavu i Salcburg pukom slučajnošću, u ligi šampiona odigrali bunkerčinu protiv Napolija. Nemojte da se brukate.

Rajko

pre 5 godina

Nevezano za navijacko opredeljenje, svakom normalnom coveku se od ovakvih stranackih pamfleta povraca. Naprednjaci su i derbi uspeli da uniste. Kamen bi pokvarili.

Александар

pre 5 godina

Када би "поштени" спортски радници из клуба "којем се диви цела Европа" проговорили коју поштену о головима из гол аута или попут јучерашњег, када лопта не пређе гол линију, онда би поштено засужили поштовањег сваког искреног љубитеља фудбала и спорта. Свака од гарнитура са обе стране Топчидерског брда је највећи савезник оној другој супротстављеној гарнитури. Шта год каже она друга страна унапред је лаж, али је зато устоличење у фотеље дубље. Наравно, једни су поштени, а ови други су лопови. Што би неко био луд да призна непостојећи пенал, лошу уиграност или неко други да призна да гола није било. Кога још занима истина?

Vazduplohovac

pre 5 godina

Predlog za povećanje gledanosti i smanjenje nezadovoljstva suđenjem na fudbalskim utakmicama u Srbiji (može se primeniti i na druge sportove):

1. Utakmicu uvek sudi trener domaće ekipe
2. Pre utakmice tuča domaćih i gostujućih navijača
3. Na poluvremenu tuča rezervnih igrača
4. Nakon utakmice opšta tuča svih zainteresovanih

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju!
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju?
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu?
Gol je regularan definitivno!

Dorćol

pre 5 godina

(rrrrr, 24. septembar 2018 16:35)

Uz dužno poštovanje za oba kluba oni ne mogu u istu rečenicu sa Zvezdom. Zvezda je decenijama bila jedan od top evropskih timova a to ni Steaua a još manje Oly nisu. Nije Zvezda samo Bari, ima tu i nekoliko polufinala i finala evro takmičenja pride, tako da Zvezda je najveći klub ne samo Balkana nego cele Istočne Evrope a usudio bih se reći i top 5 u svetu van Zapadne Evrope.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

@crvena zvezda 1913 Ocigledno si imao 1 iz geografije. Ako gledas trofeje sigurno su i Steaua i Olimpijakos veci klubovi od Zvezde. Pozdrav.
(rrrrr, 24. septembar 2018 16:35)

Prvaci sveta?
Pozdrav i tebi!

Grobar Dogroba ****

pre 5 godina

konstatacija#
Jeste pisala je cela Evropa,ali nista pohvalno zaboravili su na vas ,nisu godinama culi za vas.Pa su postavljali pitanje da li je to ta zvezda koja je bila osvajac KS.Sto do sada nisu napisali bar jedno slovo o vama,razmisli.

LAUFER

pre 5 godina

Ovakav ishod derbija je legao rukovodstvima oba kluba.Partizanu da se sakrije losa igra, promaseni transferi i ne izlazak u LE, i da postojeca uprava sacuva polozaj, dok Zvezda pokriva lose odigranu utakmicu i los odabir trenera za mec ( Cafu, Causic, Marin)...Sve ostalo je spinovanje na gore navedeno, ima da se igra jos 80% prvenstva, ko da je bitno dali ce dobiti pobod ili tri boda neko.

maki

pre 5 godina

ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ovaj preteruje kad kaze da je zvezda transparentna, u nasem fudbalu nista nije cisto, jel da je cisto ne bi ni bilo duga, imali bi redovnog ucesnika ls, reorezentacija bi nam bila mocna itd.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 5 godina

Da li će višedecenijske frustracije navijača Partizana završiti polemikom oko regularnog gola Zvezde u derbiju?

Neće.

Zbog čistog pogotka podigli su tornado svoje nervoze. Što će biti ako Zvezda uzme još poneki bod u LŠ, što će biti kada Zvezda osvoji još jednu titulu državnog prvaka, što će biti ako se Partizanu opet ne vrate oni dani kada je na državnim jaslama osvajao prvenstva... da ne spominjem vječnost Zvezdine titule prvaka Europe i svijeta.

joks

pre 5 godina

Covek sede kose, prica price za malu decu, a obraca se odraslima. Da li je potrebno da ga podsecamo na razna saopstenja iz njegovog kluba. Ovako izgleda kad covek zeli da izgleda kao da je pametan.

King

pre 5 godina

Ne smarajte bre vise sa tim golom.

Na koji nivo su partizani to izdigli... Alo bre !

Ispadose jos i zrtve a poenta je da su ti isti prevaranti iz njihove uprave sve ucinili da ospore cist Zvezdin gol.

Pa pobedite Zvezdu. Sto niste dali Zvezdi 4 gola ?! I taj jedan gol niste dali iz akcije nego Boaci napravio ogromnu gresku i poklonio im gol.

Ajde bre vise, luzeri. Nijednom timu unazad nedeljama ne mogu da daju vise od 1 gola, i to jedva, gube bodove u Surdulici, bunker protiv Proletera, i prave se sinoc blesavi.

Sta su ocekiivali - da Zvetda ne napadne posle primljenog gola !?

ferdinand

pre 5 godina

Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju! 
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju? 
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu? 
Gol je regularan definitivno! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:05) # Link komentara 

Sta li si ti gledao sunce ti tvoje? Cuj njega, lopta pala na liniju. 
S obzirom na tvoje godine dobro je da si video loptu a ne liniju. 
Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.
(Karaburac, 24. septembar 2018 16:37)

Jasno se na snimku vidi dizanje kreča po odskakanju lopte. A ti, ako ne vidiš ili ne želiš da vidiš, tvoj problem

ne zaokruzujte broj 1

pre 5 godina

Za coveka u godinama da se ovako izrazava je krajnje neozbiljno.
Btw ovo su price za decu, svi su oni slozni kod vodje u stranci.

kreni i sve pred sobom melji

pre 5 godina

Čist kao tvoja suza, da ti nije Terza pisao saopštenja a šta je gazprom jel to nije sponzor.Koliko si igrača doveo ove sezone, koliko na plate trošite a pominješ i fss,hajde bre senilni čoveče ti pričaš o poštenju

Stokton

pre 5 godina

Cekaj, da li im se Evropa divi kako su uspeli da prevare i Krasnodar i Partizan ili za vise nego uspesno parkiranje busa u mecu protiv Napolija?

Zoran

pre 5 godina

Jok i nije favorizovana. Tacno se vidi po igri i sudjenju koje utakmice ne mozete da kupite.
Za vreme stare Juge (ne povratila se) pregled kola se davao svuda u Evropi uz Engleski, Nemacki, Spanski i Italijanski, a sad je liga Farskih Ostrva interesantnija za gledanje.

Ostoja

pre 5 godina

Ko je veći lopov - tajkun koji ima manje para ili tajkun koji ima više para?

Ko je više krao - klub koji ima manje titula ili klub koji ima više titula?

Ko je državni mezimac - klub koji ima manje titula ili klub koji ima više titula?

Da li bi država dozvolila da njen omiljeni klub ima manje titula i pobeda u derbiju?

Prosta logika i činjenice koje iz nje proizilaze govore da je Crvena zvezda uvek više muvala i uvek bila više favorizovana od strane države. Ako neko ne želi da prizna činjenice i logiku već želi da preokreće logiku (po principu možda zemlja nije okrugla), onda ti ljudi ili su nepošteni ili su, da prostite, poremećeni.

Bane

pre 5 godina

(Aleksej, 24. septembar 2018 15:28)

Ne ja to zovem ovako rafalnom paljom pucaš prema meti, i zakonom verovatnoće ćeš pokogiditi centar. A šta ćemo sa ostalim mecima koje su daleko od mete.

Evo mene zanima koji to loš tretman ima Zvezda od FSS. Da ga pitamo recimo kakav tretman ima recimo Vojvodina od tog istog FSS. Da li gori ili bolji. Ne kontam šta oni žele od tog FSS, da im povlađuje.

A vidi kako se majke ti malo zamucnuo kod Gasproma. Kad je pominjao Telekom. Inače 1,2 miliona koliko reće Terza bilo je bar 2. Nema izvrtanja činjenica.

mirko

pre 5 godina

Teoriju o državnom projektu lansirali su čelnici Zvezde, pokušavši omalovažiti uspehe košarkaškog i fudbalskog kluba, koji su pravili rezultate u Evropi, pogotovo košarkaši.
Sada im ovi, za koje i ja mislim da nisu sposobni, to vraćaju.
Nije to potrebno, ni jednima, ni drugima.

konstatacija

pre 5 godina

'Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa
Kako dobre viceve prica covek. :)
(Nenad83, 24. septembar 2018 16:46)

Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Da li je moguce da postoje ljudi koji imaju obraza ovako nesto da kazu, posle svih ovih godina?!...E moja Srbijo na niske grane si spala...
(Tops, 24. septembar 2018 16:10)

E nek si nam rekao.... važno da vam je Jugoslavija na visokim granama

Karaburac

pre 5 godina

Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju!
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju?
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu?
Gol je regularan definitivno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:05) # Link komentara

Sta li si ti gledao sunce ti tvoje? Cuj njega, lopta pala na liniju.
S obzirom na tvoje godine dobro je da si video loptu a ne liniju.
Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.

apostol

pre 5 godina

Dok se mi ovde busamo ko je jači, pojedinci gledaju i crkavaju od smeha i pune svoje džepove... A našem fudbalu će biti najbolje kada Napredak iz Kruševca ili Radnički iz Niša ili možda Vojvodina bude prvak a do tada uživajte ljudi u životu...

srb

pre 5 godina

Ne nameravam da dolivam ulje na vatru jer nisam takav čovek al evo ako me baš terate da napadnem komšije, evo oću boga mi. i tako kreće sad serija od par nedelja prepucavanja...

Negativni

pre 5 godina

Na čemu da vam se divi Evropa?
Za 0:0 sa Napolijem?
(Sky, 24. septembar 2018 15:26)

Ne, već za 0-0 u Bariju, tačnije 5-3. Znaš dobro, al' ne smeš ni da pomisliš na to zbog nesanice i blage nervoze.

Bojan

pre 5 godina

Nemam pojma dal je bio gol i odgovara mi da jeste zato sto navijam za Zvezdu, al ono sto je meni intresantno je da je jedino pitanje koje se poteze da li je gol ili nije. A sta kao zadovoljni smo sa 1:1 ? Ja sam mislio da cemo da ih ugazimo, kad ono....

Tarmi

pre 5 godina

"Kao predsednik najvećeg kluba na Balkanu..."
Po cemu je FKCZ veci klub od rumunske Steaue? Kako shvatiti ozbiljno saopstenje koje pocinje sa nebulozom.

Miodrag +32 Bozovic Grof

pre 5 godina

Na čemu da vam se divi Evropa? 
Za 0:0 sa Napolijem?
(Sky, 24. septembar 2018 15:26)


Citaj svetske novine, pa ces videt

18+

pre 5 godina

Uz duzno postovanje fk Crvena zvezda,da kazem gospodinu da CZ nije najveci klub na balkanu,tako da osim tvojih komsija iz Partizana i ti malo lupas gluposti i treba da se izvinis zbog sirenja neistina.

kralj

pre 5 godina

G.Mijailovicu,znam da ste vrhunski sportski radnik,nemojte ime da blatite i stojite ispred Terzicevih saopstenja,ne ide da kad ste u ozbiljnim godinama da velicate lazi coveka sa poternice.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.
(Karaburac, 24.

Vidim odlično, a kod hrvata ništa novo-kmeče kao i obično...

Istina

pre 5 godina

@crvena zvezda 1913 Ocigledno si imao 1 iz geografije. Ako gledas trofeje sigurno su i Steaua i Olimpijakos veci klubovi od Zvezde. Pozdrav.
(rrrrr, 24. septembar 2018 16:35)

Au decko ala si fulao. Steaua jeste bila prvak Evrope ali nije i sveta. Nije bila ni polufinalista dva puta niti igrala finale kupa UEFA.O Olimpijakosu ne vredi trositi reci jer osim prvenstva Grcke nista osvojili nisu

marica, kriv, razumevanje

pre 5 godina

to ste se dive sami sebi I vode euforicnu kampanju oko obicnog ulaska u LS tesko da Im se divi bilo ko, a pogotovo evropa gde je nekako pdrazumevano da se posluje normalno, sto I'm je I pokazala pr epar godina kad ih je izbacila iz takmicenja

Aa

pre 5 godina

Da nije tužno bilo bi smešno. Divi se evropa zvezdi što vraća dugove i pravi rezultate. Ko je ovde lud. Ovo Kao da im je pisao njihov veliki vođa i navijač . Dok je on tu nema zime za zvezdu ali za partizan se nastavlja pakao. Još ove naše marionete moraju da se zahvaljuju kad im vođa udeli neku mrvicu.

ViscoSalejo

pre 5 godina

Jesu, Sveto, zrtva. Jesu!

"Kad se rodis iz mrznje, onda si ceo zivot zrtva." (Ivo Andric)

Rodjeni su iz mrznje prema nama, da nije bilo te patoloske mrznje Titovih pomilovanih NDH casnika prema Zvezdi i crveno-belom, ne bi bilo ni Partizana. Transparent njihovih navijaca juce na Istoku sve objasnio - otkud Partizanu navijaci i zasto su mu verni. Samo iz mrznje prema nama. Partizan ne mozes da volis iz ljubavi, samo iz mrznje.

Andric lepo objasnio...

onako

pre 5 godina

@Laki
Kako Steaua ? Da li je bila Prvak sveta ?
Ko je najveći ne određuje tvoj subjektivni pogled nego br trofeja i njihov značaj.
A da imaju još jedno finale KEŠ , zaboravih da sa druge strane brda biti finalsta je najuzvišenije stanje.
E komšije male pa ne može istorija da se prekraja.

dzoni15

pre 5 godina

dzoni15 pre 36 minuta

svaka cast za saopstenje! sto se svega tice lepo sucrekli, bez vredjanja, napadanja, teorija zavere, lepo su rekli ono sto i vexina navijaca Partizana misli.... nevezano za ovo, Partizan je mnogo bolje odigrao derbi, i na to im od srca cestitam! Jos nesto, umeeto grobari da razjurite upravu, vi im jos dajte kredibilitet podrzavajuci ih time sto mislite kao i oni da nije bio gol, shvatite da oni time kupuju jos meseci u Partizanu.... a videcete, posle par kola ce opet biti uprava napolje, Bato odlazi itd,jer Partizan sem juce gotovo nista nije pokazao. Zvezda u derbijima dok je bila u kanalu, je itekako igrala dobro, pa setite se kad je Partizan uzeo titulu, imao preko deset bodova prednosti, a Zvezda ih tukla tri puza za redom kod Prosineckog.

pero

pre 5 godina

Evo sad ugleda kako Stojkovic vraca pasos nekim kondukterima u uatubusu pa ga oni uputise u policiju. Ovi iz Zvezde su u pravu, javlja mi drugar iz Londona da su u skolama obustavili nastavu na 90 minuta da prikazu utakmicu sa Napolijem i da dijeca podjele odusevljenje medju sobom i sa nastavnicim.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Како сам старији тако ми све више мука од близанаца.
(Iz ugla, 24. septembar 2018 16:05)

Nema blizanaca, 32 zagorska zna zašto!

e

pre 5 godina

Да ли вас је бар имало за нешто срамота?
(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)
da sramota me je tebe koji kazes da je dominacija kad drobnjak da kos iza auta a kad zvezda da regularan gol kazes namestaljka...
kad krades 5 godina u istoj toj kosarci i dramis zbog 2 f4 a video si da sve te ekipe mogu da se lako dobiju kao sto smo ih i dobili jer u basketunnisu velike razlike.
sramota me je

ja

pre 5 godina

@ (Sofronije, 24. septembar 2018 15:58)

A da ja tebe nešto pitam. Koliko je to para dobila Zvezda od države? Evo, za poslednje dve sezone mi izračunaj (pošto u prethodnim sezonama nismo imali nikakav uspeh) - crno na belo, koliko smo dobili od države.

Gipsy

pre 5 godina

Poštovani gospodine Mijailoviću, sa Vama mogu da se složim samo u jednoj konstataciji, a to je ona koja se odnosi na nesposobnost Partizanove uprave. U stvari, to nije Partizanova uprava već grupa ljudi koja je instalirana u klub zakulisnim radnjama. Iz tog razloga, većina simpatizera Partizana ne dolazi na utakmice, a navijači su međusobno zavađeni. Sve ostalo što ste rekli je obmana. Vi govorite o klubu kome se Evopa divi. Reći ću Vam samo jedan podatak, jedan ostrvski sportski kanal koji je prenosio utakmice Lige šampiona je prvo odradio analizu prethodne utakmice koja je igrana pa se naknadno uključio u prenos utakmice Zvezda - Napoli, sredinom prvog poluvremena. Toliko o tome. Dičite se finansijskim rezultatima koje ostvarujete i plaćanjem poreza. Ako je svaki građanin Srbije poreski obveznik ne znam zašto FK Crvena Zvezda ne bi bila i zašto se hvalite nečim što je normalna pojava. A što se sponzora tiče, Gazprom sigurno nije došao zato što je Zvezda veliko ime evropskog fudbala već što su ga neki ljudi iz srpske politike doveli. Mislim da su ipak najveći sponzor FK Crvena Zvezda državne jasle. Na kraju, čini mi se da Crvenu Zvezdu, za koju tvrdite da je veliki klub, vode nikad manji ljudi. Crvena Zvezda je bila veliki klub, sa ovom garniturom na čelu, ne može biti. Bez uvrede. 
(Sofronije, 24. septembar 2018 

Neverovatnio sta napisa. FK Ne placa porez? To samo neko ko je neuk moze da napise.Sto se tice Gazproma pa vas predsenik a posle premijer Srbije Mirko Marjanovic i drugi covek SPS i gazda Progresa je bio glavni zastupnik tadasnjeg Sojuzgasa a danas Gazprom u Srbiji.Sto nije doveo kao sponzora u Partizan? I danas je Srbija gas a nekada Energo gas u rukama SPS. Petar Skundric je bio deseta violina u SPS

onako

pre 5 godina

@sandžaklija
Vidi dobro si mi otvorio oči, živeo sam u neznanju, mislio da Ilija postao Alija zbog par povlastica kad ono šejtan.
Eto čovek se uči dok je živ.

partizan62

pre 5 godina

smejurija od saopštenja bogu plakat što su oni umislili da su odjednom velika i poštovana ekipa kakva zamena teza slučajan učesnik lige prvaka

Borky

pre 5 godina

Jednostavno receno ostavite nas namiru i svoje neuspjehe i probleme ne pokrivajte Zvezdom vec use i u svoje kljuse.Stavrno nema vise smisla da kad god nesto ne stima u PArtizanu (u bilo kojem klubu) odma se napada Zvezda i navijacima skrece paznja sa stvarnog problema.

mkg

pre 5 godina

Da li da se vi svi lepo raziđete, svoje intelektualne i sposobnnosti za biznis dokazujete u sopstvenim firmama, a ne sa narodnim parama?

stole

pre 5 godina

Znaci kako me nervira ovo prepucavanje preko medija..Partizan se hvata za sumnjivu situaciju a Zvezda za Stojkovicevo ponasanje..i tako u krug..Zvezdas sam ali me uzasno nervira ovakvo prozivanje..igrali smo uzasno,Partizan je mogao laganica da pobedi i umesto da se gleda gde je krenulo po zlu i da se takve stvari isprave oni pricaju kako je Zvezda najveci klub na svetu..svi joj se dive..ma daj bre molim te..eno na zapadu nonstop pricaju o nama..pune im rubrike sa vestima o nama. Prestanite da ispirate mozak i da dizete jebenu tenziju medju navijacima. Okrenite se novim mecevima i izazovima. A posto je ovo Srbistan sad se ocekuje izjava nacelnika Partizana..da vidimo sta oni imaju da kazu..

Zvezdas

pre 5 godina

Gaspromovih 4 miliona je dovoljno samo da dobijes malo kiseonika i da drzis glavu iznad vode...Taj Gasprom je poceo da smeta Partizanu tek kad je dosao Grof ...Pre im nije smetao. A ne smeta im Nis kod KK Partizan koji kkcz nema.... mislite o tome

Dušan

pre 5 godina

Pravo u metu svaka čast. Dosta su oni od sebe pravili žrtve. Treba im stati na put. Gol je čist i tu nema dileme Oči ne mogu da lažu.
Tuzno je biti navijac partizana, sto stalno sedi kraj malog ekrana i gleda zvezdu svetskog sampiona , a pricali ste da se gasi ona !
CZBG

Geometar

pre 5 godina

Evo mog geometarskog premera oko gola. Sto posto tacan.Objavljen na drustvenim mrezama


Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju!
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju?
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu?
Gol je regularan definitivno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:05) # Link komentara

Sta li si ti gledao sunce ti tvoje? Cuj njega, lopta pala na liniju.
S obzirom na tvoje godine dobro je da si video loptu a ne liniju.
Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.
(Karaburac, 24. septembar 2018 16:37)

Evo mog geometarskog premera.objavljenog na drustvenim mrezaama i RTS ga na svom portalu objavio

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2018/09/24/25329494/Derbi-Partizan.jpg

No. 1

pre 5 godina

Ja imam samo jedno pitanje... posto vidim da je Z. Pantic vristao tamo posle utakmice o tome kako eto kod nas “nisu jos izmisljene kamere”. Pa jel Zvezda kriva sto vi nemate kamere na gol liniji? Treba terzic da ih montira na vojnom stadionu pred derbi? Zasto ne pokrijete celo igraliste kamerama pa ako vas “pokradu” vi izadjite sa cistim snimkom u javnost.

Mare

pre 5 godina

Ne želim da omalovažavam Partizan,ali ovo su najveći rezultati srpskih klubova u poslednje 2 sezone :

Zvezda-Keln 1:0
Keln-Zvezda 0:1
Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-CSK 0:0
Zvezda-Salzburg 0:0
Salzburg-Zvezda 2:2
Zvezda-Napoli 0:0

Olympiacos-Partizan 2:2
Partizan-Young Boys 2:1
Partizan-Bešiktaš 1:1

Radnički Niš-Maccabi 2:2

Spartak-Sparta Prag 2:0


Najveći porazi Zvezde i Partizana u poslednje 2 sezone

Krasnodar-Zvezda 3:2
Zvezda-Arsenal 0:1
CSK-Zvezda 1:0

Partizan-Olympiacos 1:3
Dinamo Kyiv-Partizan 4:1
Plzen-Partizan 2:0
Bešiktaš-Partizan 3:0

Procenite sami.Zvezdini porazi od jednog gola razlike,a Partizanovi ?
I nemojte da mislite da likujem zbog toga,samo vidim ovde neki pitaju koji Zvezdin uspeh.

Posmatrac pazljivi

pre 5 godina

MOE32, 24. septembar 2018 20:58)

Pa ti nemoj ni da postujes Zvezdu, postuj Napoli, Salcburg, partizan....

Da je sada u LS Boaci samo malo bolje zahvatio loptu sad bi i Napoli kukao kao partizan.

A sto se tice bunkera... vise je Zvezda sutirala u okvir gola Napolija, nego partizan sinoc u Zvezdin. Uzeo sam lepe pare na kladzi tako. A ti se ostavi demagogije nego proveri statistiku :-)

Nemi posmatrač

pre 5 godina

Kakvi izjave i komentari.
Trebalo bi tzv večite ukinuti ili privatizovati kako bi malo gledali svoja posla.
Golman je izasao sa utakmice pun adrenalina otud takva glupa izjava.
Svima su dosadila sopštenja ova dva kluba, olabavite malo.
izdržavajte sami sebe a ne da kradete sami od sebe...

rrrrr

pre 5 godina

@crvena zvezda 1913 Ocigledno si imao 1 iz geografije. Ako gledas trofeje sigurno su i Steaua i Olimpijakos veci klubovi od Zvezde. Pozdrav.

Darkoni

pre 5 godina

(it’s my life, 24. septembar 2018 15:32)


Ala je tebi dosadno, u zivotu, brale, kad komentarises svaki dan i samo cekas vesti o Partizanu i Zvezdi.

kimiko

pre 5 godina

@ (it’s my life, 24. septembar 2018 15:32)
Kako ti prijatelju ono rece sinoć..."Želim Zvezdi da je pregaze u ligi šampiona"... Tako nesto u tom stilu... Jesi dosao sebi, pa se sada lepo izvini. Red je. Napravi i ti neku razliku, deluješ kao gospodin danas:)

Sale

pre 5 godina

Previše polemike oko jednostavnih činjenica. Partizan je bio bolji i zaslužio je pobedu. Gol Zvezde čist kao suza. Kraj. Pozdrav za sve ljubitelje sporta i viteštva.

Au

pre 5 godina

@Aleksej

Ja tebi, druze, zelim da dobijes nagradno putovanje za neku banju, pa da se ti nama vratis sa fabricki restartovanom glavom. Dosta vise indoktrinacije. Biti navijac Partizana i Zvezde je dijagnoza.

Cerber

pre 5 godina

Jaooooj opet su poceli i jedni i drugi... Ja zaista ne znam koje ljude moze da interesuje ovaj nas seoski fudbal, sa sve ovakvim ljudima koji ga vode... Nize od ovoga nema!

Аки

pre 5 godina

Све јасно као дан, не треба им посвећивати пажњу. Само да пожелимо да сви они што дуже остану у Партизану.

qqlele

pre 5 godina

Krajnje je vreme da neko stane na put Zeksu i onom mentalnom prolivu od emisije. Ono cudo ga nigde nema a to je zvanicna televizija FK Partizan

slaviša šmigič

pre 5 godina

kad več nisu svirali cist penal nebesima,da smo zahvalni jer je priznat čist gol.ikako se mulja u partizanu pisao je njihov trener koji je nemac otome izgleda,da su dogovorili samo sa glavnim a sudijom sa strane gde je bio bolji pregled zaboravili.sad jim mnogo zao evo i stojkovič prepošteni nudi svoj pasoš,mada mislim,da je sve osmislio iliev toliko poznat srbskom fudbalu.

darkness

pre 5 godina

Najbolje od svega je sto u stvari i nas Partizan je ustvari Zvezda...uprava,vodje navijaca itd Saopstenja i saopstenja...uvedite WAR...

Mare

pre 5 godina

Ne želim da omalovažavam Partizan,ali ovo su najveći rezultati srpskih klubova u poslednje 2 sezone :

Zvezda-Keln 1:0
Keln-Zvezda 0:1
Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-CSK 0:0
Zvezda-Salzburg 0:0
Salzburg-Zvezda 2:2
Zvezda-Napoli 0:0

Olympiacos-Partizan 2:2
Partizan-Young Boys 2:1
Partizan-Bešiktaš 1:1

Radnički Niš-Maccabi 2:2

Spartak-Sparta Prag 2:0


Najveći porazi Zvezde i Partizana u poslednje 2 sezone

Krasnodar-Zvezda 3:2
Zvezda-Arsenal 0:1
CSK-Zvezda 1:0

Partizan-Olympiacos 1:3
Dinamo Kyiv-Partizan 4:1
Plzen-Partizan 2:0
Bešiktaš-Partizan 3:0

Procenite sami.Zvezdini porazi od jednog gola razlike,a Partizanovi ?
I nemojte da mislite da likujem zbog toga,samo vidim ovde neki pitaju koji Zvezdin uspeh...

Ar

pre 5 godina

Bravo Tozo , nemojte vise da im odgovarate . Nego ih lepo ugasite na sportskom polju kao cigaretu. Marginalizujte ih , jer ovo kukanje niko vise ne moze da slusa . kakva beskrupulozna borba za opstanak .....

Aleksa

pre 5 godina

Stidim se sto imam komsije iz zagorja.
@crvena 1913

Ti se seli iz slavonije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mi smo Partizan, 24. septembar 2018 19:51)

нажалост већ сте нас иселили, твој поглавник, и такви као ти....

KliftonToni

pre 5 godina

Не капирам потребу за препуцавањем изјавама.
Шта смо имали да кажемо рекао је Боаће. Требало је да причамо више у гостима, а сад да их игноришемо. Овако се само спуштамо на њихов ниво, а ту нас туку на искуство....

ja

pre 5 godina

Molim sve navijače partizana da pročitaju čitav tekst (pogotovo poslednji pasus), a ne da komentarišu vest samo na osnovu naslova. Hvala.

alba greaca

pre 5 godina

Nije tacno, to su vrlo sposobni ljudi i velike patriJote!

Isplacivanjem premija za nepostojecu pobedu dokazuju da su avangarda i da su finanskijski mocni kao klubovi iz Katara i Arapskih Emirata, tu su negde i takticki,a patriotizam Stojkovica, da opozove odricanje od srpskog pasosa, bar na kratko je sprecio odliv mozgova iz zemlje!

Jos kad bi imali krov..........:-)

Miskec

pre 5 godina

"A sto se tice bunkera... vise je Zvezda sutirala u okvir gola Napolija, nego partizan sinoc u Zvezdin. Uzeo sam lepe pare na kladzi tako. A ti se ostavi demagogije nego proveri statistiku :-)
(Posmatrac pazljivi, 24. septembar 2018 21:37)

Kao sto si rekao, proverio sam statistiku koja kaze sledece.. Zvezda je na gol Napolija sutirala 6 puta, 3 puta u okvir. Partizan je na Zvezdin gol sutirao 11 puta, 7 puta u okvir dok je Zvezda na gol Partizana sutnula samo 5 puta za ceo mec i 3 puta pogodila okvir. Pa eto, ako ti kazes da je 3 vise od 7 onda nemamo nikakvih problema :)
(MOE32, 24. septembar 2018 21:54)"
Ostavite ih vise neka kmece, dosadili su i bogu i narodu, lako je njima, oni ce da odmaraju, nas ceka Evropa Liga sampiona!

Aleksej

pre 5 godina

E ovo se zove pogadjanje mete u sam centar.Ali smatram da ne treba vise ulaziti u rasprave sa brdjanskim klubom nego treba uzivati u svakom trenutku koji smo apsolutno svojom zaslugom zasluzili.Zadnje dve godine eadimo velike stvari prolece u Evropi i sada Liga sampiona kako stvari stoje iz godine u godinu cemo biti sve bolji,i normalno je da ovi pate i mrze iz ljubomore.Zvezda je pametnim potezima uprave,igranjem u Evropi i prodajom igraca za velike pare spustila dug na 13. miliona,jos jedna Evropa i mi smo u plusu nadoknadicemo sve ukradene titule za vreme Toleta i Mirka Marjanovica pre toga,tako da samo hrabro Zvezdo ne obaziri se na ovaj mali klub pun kompleksa.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

ko je vas proglasio najvecim klubom na balkanu???
(veljo gegelj, 24. septembar 2018 16:00)

Osvojeni trofeji!!
Titule i pobede nad najboljima, to je nas načinilo najvećima na ovim prostorima!
Naše trofeje su doneli pobede i golovi, vaše sud udruženog rada!

Don Kihot

pre 5 godina

Koja Evropa Mijailovicu???
Partizan je u toj Evropi 30 mesta ispred C.Z.
U grupi vas smatraju za autsajdere i predvidjaju vam 4 mesto,tamo vam AV ne moze pomoci!!!
Mnogo ste bahati i prepotentni,posebno od 2012 god.!
Ajde,samo objasni narodu, kako vam je dug za 3-4 god. smanjen za 40 miliona eura???

it’s my life

pre 5 godina

Stvarno stanje stvari.Mi do utakmice sa Zvezdom nismo se videl i i umesto da se priča kako su odigrali fenomenalnu utakmicu,razbili Zvezdu koja igra ligu šampiona u svakom aspektu igre,mi se izigravao ludilo da nam se ceo svet smeje,..Strasno!!!!

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Како вем се звао клуб 1913. год. 
Колико вам вреди клуб? 
Дали је синоћ био на нивоу Динама из Врања? 
Да ли су вам све титуле од 1913. признате и ако нису када ће? 
...... 
Да ли вас је бар имало за нешто срамота?
(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)

Velika Srbija 1913-1918
Fk Jugoslavija 1918-1941
SK 1913 1941-1945
Crvena Zvezda 1945-
Stidimo se samo što imamo komšiju iz zagorja...

Gipsy

pre 5 godina

Poštovani gospodine Mijailoviću, sa Vama mogu da se složim samo u jednoj konstataciji, a to je ona koja se odnosi na nesposobnost Partizanove uprave. U stvari, to nije Partizanova uprava već grupa ljudi koja je instalirana u klub zakulisnim radnjama. Iz tog razloga, većina simpatizera Partizana ne dolazi na utakmice, a navijači su međusobno zavađeni. Sve ostalo što ste rekli je obmana. Vi govorite o klubu kome se Evopa divi. Reći ću Vam samo jedan podatak, jedan ostrvski sportski kanal koji je prenosio utakmice Lige šampiona je prvo odradio analizu prethodne utakmice koja je igrana pa se naknadno uključio u prenos utakmice Zvezda - Napoli, sredinom prvog poluvremena. Toliko o tome. Dičite se finansijskim rezultatima koje ostvarujete i plaćanjem poreza. Ako je svaki građanin Srbije poreski obveznik ne znam zašto FK Crvena Zvezda ne bi bila i zašto se hvalite nečim što je normalna pojava. A što se sponzora tiče, Gazprom sigurno nije došao zato što je Zvezda veliko ime evropskog fudbala već što su ga neki ljudi iz srpske politike doveli. Mislim da su ipak najveći sponzor FK Crvena Zvezda državne jasle. Na kraju, čini mi se da Crvenu Zvezdu, za koju tvrdite da je veliki klub, vode nikad manji ljudi. Crvena Zvezda je bila veliki klub, sa ovom garniturom na čelu, ne može biti. Bez uvrede. 
(Sofronije, 24. septembar 2018 

Neverovatnio sta napisa. FK Ne placa porez? To samo neko ko je neuk moze da napise.Sto se tice Gazproma pa vas predsenik a posle premijer Srbije Mirko Marjanovic i drugi covek SPS i gazda Progresa je bio glavni zastupnik tadasnjeg Sojuzgasa a danas Gazprom u Srbiji.Sto nije doveo kao sponzora u Partizan? I danas je Srbija gas a nekada Energo gas u rukama SPS. Petar Skundric je bio deseta violina u SPS

Djuro

pre 5 godina

@ Cak se i Italijani dive provincijskom klubu sa stadiona Mitra Mirica.
(Ko li im smislja sva ova saopstenja?, 24. septembar 2018 18:47)





Provincijskom??? Reče navijač kluba bez stadiona i bez države....

maconii

pre 5 godina

covek je objasnio....zvezda igra ligu sampiona i dovidjenja i prijatno...a partizan ce uvek kukati...te nije im dosudjen penal te jeste presla liniju pa nije...i za sve im je to kriva drzava...mi se nismo bunili dok je njih favorizovala drzava u svim sportovima a zvezdu unistavala...pri tome koliki je dug partizana u fudbali?sto nekad to ne kazu...za zvezdu se znao da je bio 50 miliona ranije

vlada

pre 5 godina

ovaj rece pametan,aha vazi ,to se tako sad zove kad ti AV dovede sponzora i kad vam oprastaju banke dugove i kupujete igrace i obnavljate marakanu sa nasim parama, a svet vas ismeva

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju!
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju?
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu?
Gol je regularan definitivno!

Tor

pre 5 godina

Kojom je to tehnologijom utvrdjeno da je gol cist kao suza?
(Creative mind, 24. septembar 2018 19:35)

Vizuelnom.

Pogledas snimak i vidis gol.

Zamisli kakva magija.

boci

pre 5 godina

Poštovani gospodine Mijailoviću, sa Vama mogu da se složim samo u jednoj konstataciji, a to je ona koja se odnosi na nesposobnost Partizanove uprave. U stvari, to nije Partizanova uprava već grupa ljudi koja je instalirana u klub zakulisnim radnjama. Iz tog razloga, većina simpatizera Partizana ne dolazi na utakmice, a navijači su međusobno zavađeni. Sve ostalo što ste rekli je obmana. Vi govorite o klubu kome se Evopa divi. Reći ću Vam samo jedan podatak, jedan ostrvski sportski kanal koji je prenosio utakmice Lige šampiona je prvo odradio analizu prethodne utakmice koja je igrana pa se naknadno uključio u prenos utakmice Zvezda - Napoli, sredinom prvog poluvremena. Toliko o tome. Dičite se finansijskim rezultatima koje ostvarujete i plaćanjem poreza. Ako je svaki građanin Srbije poreski obveznik ne znam zašto FK Crvena Zvezda ne bi bila i zašto se hvalite nečim što je normalna pojava. A što se sponzora tiče, Gazprom sigurno nije došao zato što je Zvezda veliko ime evropskog fudbala već što su ga neki ljudi iz srpske politike doveli. Mislim da su ipak najveći sponzor FK Crvena Zvezda državne jasle. Na kraju, čini mi se da Crvenu Zvezdu, za koju tvrdite da je veliki klub, vode nikad manji ljudi. Crvena Zvezda je bila veliki klub, sa ovom garniturom na čelu, ne može biti. Bez uvrede.
(Sofronije, 24. septembar 2018 15:58)

Kapa dole za komentar...Svaka čast...

maxy

pre 5 godina

Ko joj se divi? Pa vi nijedan mec ove godine sem Suduve niste dobili za 90. minuta, sram vas bilo!!! Salzburg, Trnava, Napoli, Partizan!!! Uspeli ste svojom napadnom pricom da stavite u drugi plan jedne odbojkase REPREZENTACIJE SRBIJE koji su isti dan kad vi centar niste presli razbili mocnu Rusiju! Juce se videlo ko ste i sta ste, a pokazece se i u narednim mecevima.

Misko

pre 5 godina

San i visegodisnji plan Partizana je bio samo da osvoje vise sampionskih titula od Zvezde.Bili su blizu i taman kad su pomislili da su uspeli Zvezda se digla i pobegla.Nikad vise nece biti ostvarenja sna.Titula Partizana cd ostati samo san.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Ako neko pokaže snimak gde se vidi da je Zvezda postigla gol, neće biti komentara.
(Dragan, 24. septembar 2018 16:24)

Ako si normalan, na svakom snimku možeš videti da je gol regularan, osim ako nisi grobar!

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Sveto, sedi dole. Znamo da ti i Terza, niste sposobni da napisete valjano pismo, da ne pricamo dalje o tome. Ko je pisao, nebitno je.
(pablo, 24. septembar 2018 16:11)

Sendvic za Vucelinog bota...sledeci

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa 
Kako dobre viceve prica covek. :) 
(Nenad83, 24. septembar 2018 16:46) 

Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem
(konstatacija, 24. septembar 2018 17:11)

Ništa dok ne potvrdi "Partizanski vJesnik"....

konstatacija

pre 5 godina

'Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa
Kako dobre viceve prica covek. :)
(Nenad83, 24. septembar 2018 16:46)

Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem

Dušan

pre 5 godina

Pravo u metu svaka čast. Dosta su oni od sebe pravili žrtve. Treba im stati na put. Gol je čist i tu nema dileme Oči ne mogu da lažu.
Tuzno je biti navijac partizana, sto stalno sedi kraj malog ekrana i gleda zvezdu svetskog sampiona , a pricali ste da se gasi ona !
CZBG

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 5 godina

Da li će višedecenijske frustracije navijača Partizana završiti polemikom oko regularnog gola Zvezde u derbiju?

Neće.

Zbog čistog pogotka podigli su tornado svoje nervoze. Što će biti ako Zvezda uzme još poneki bod u LŠ, što će biti kada Zvezda osvoji još jednu titulu državnog prvaka, što će biti ako se Partizanu opet ne vrate oni dani kada je na državnim jaslama osvajao prvenstva... da ne spominjem vječnost Zvezdine titule prvaka Europe i svijeta.

Negativni

pre 5 godina

Na čemu da vam se divi Evropa?
Za 0:0 sa Napolijem?
(Sky, 24. septembar 2018 15:26)

Ne, već za 0-0 u Bariju, tačnije 5-3. Znaš dobro, al' ne smeš ni da pomisliš na to zbog nesanice i blage nervoze.

ViscoSalejo

pre 5 godina

Jesu, Sveto, zrtva. Jesu!

"Kad se rodis iz mrznje, onda si ceo zivot zrtva." (Ivo Andric)

Rodjeni su iz mrznje prema nama, da nije bilo te patoloske mrznje Titovih pomilovanih NDH casnika prema Zvezdi i crveno-belom, ne bi bilo ni Partizana. Transparent njihovih navijaca juce na Istoku sve objasnio - otkud Partizanu navijaci i zasto su mu verni. Samo iz mrznje prema nama. Partizan ne mozes da volis iz ljubavi, samo iz mrznje.

Andric lepo objasnio...

partizan

pre 5 godina

Da li će višedecenijske frustracije navijača Partizana završiti polemikom oko regularnog gola Zvezde u derbiju?

Neće.

Zbog čistog pogotka podigli su tornado svoje nervoze. Što će biti ako Zvezda uzme još poneki bod u LŠ, što će biti kada Zvezda osvoji još jednu titulu državnog prvaka, što će biti ako se Partizanu opet ne vrate oni dani kada je na državnim jaslama osvajao prvenstva... da ne spominjem vječnost Zvezdine titule prvaka Europe i svijeta.
(Zvezdaš iz Hrvatske, 24. septembar 2018 18:38)
Ali cekaj, kakve visedecenijske frustracije? Pa svako ko je rodjen 90-tih je ceo svoj zivot gledao Partizan kako igra Evropu a Zvezda ispada u sezoni kupanja. Sad odjednom posle godinu dana pristojnog fudbala, svi padaju u nesvest pred Zvezdom. I svaki klub, bukvalno svaki klub koji je veliki i uspesan ima veliku podrsku drzave i Zvezda nije izuzetak. Isto radi sto je i Partizan radio kao i bilo koji klub iz ex-yu, a i sire.

boki

pre 5 godina

na stranu što ovo nije napisao dotični čikica...
ali ako stvarno ima neko ko u ovo iskreno vjeruje(ne računam one koji dođu da troluju) onda je stanje zabrinjavajuće baš.

King

pre 5 godina

Ne smarajte bre vise sa tim golom.

Na koji nivo su partizani to izdigli... Alo bre !

Ispadose jos i zrtve a poenta je da su ti isti prevaranti iz njihove uprave sve ucinili da ospore cist Zvezdin gol.

Pa pobedite Zvezdu. Sto niste dali Zvezdi 4 gola ?! I taj jedan gol niste dali iz akcije nego Boaci napravio ogromnu gresku i poklonio im gol.

Ajde bre vise, luzeri. Nijednom timu unazad nedeljama ne mogu da daju vise od 1 gola, i to jedva, gube bodove u Surdulici, bunker protiv Proletera, i prave se sinoc blesavi.

Sta su ocekiivali - da Zvetda ne napadne posle primljenog gola !?

Posmatrac pazljivi

pre 5 godina

MOE32, 24. septembar 2018 20:58)

Pa ti nemoj ni da postujes Zvezdu, postuj Napoli, Salcburg, partizan....

Da je sada u LS Boaci samo malo bolje zahvatio loptu sad bi i Napoli kukao kao partizan.

A sto se tice bunkera... vise je Zvezda sutirala u okvir gola Napolija, nego partizan sinoc u Zvezdin. Uzeo sam lepe pare na kladzi tako. A ti se ostavi demagogije nego proveri statistiku :-)

NY

pre 5 godina

Stvarno stanje stvari.Mi do utakmice sa Zvezdom nismo se videl i i umesto da se priča kako su odigrali fenomenalnu utakmicu,razbili Zvezdu koja igra ligu šampiona u svakom aspektu igre,mi se izigravao ludilo da nam se ceo svet smeje,..Strasno!!!! 
(it’s my life, 24. septembar 2018 15:32) 

Inače ta zvezda je mnogo jaka, izbacila Suduvu, Spartaks, Trnavu i Salcburg pukom slučajnošću, u ligi šampiona odigrali bunkerčinu protiv Napolija. Nemojte da se brukate.
(ja, 24. septembar 2018 18:10)9

A sta si ti hteo? Da prvo kolo igra protiv AEK, pa drugo protiv PSV pa trece protiv Benfike i tako redom. Sto se nisi zalio UEFA. A tvoji ispadose protiv rezervnog penzionerskog sastava Besiktasa.U prrvom kolu peti tim CG lige, pa nekakva Trakija i to jedva

Miodrag +32 Bozovic Grof

pre 5 godina

Na čemu da vam se divi Evropa? 
Za 0:0 sa Napolijem?
(Sky, 24. septembar 2018 15:26)


Citaj svetske novine, pa ces videt

ughjf

pre 5 godina

'Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa
Kako dobre viceve prica covek. :)
(Nenad83, 24. septembar 2018 16:46)

Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem
(konstatacija, 24. septembar 2018 17:11)Pisu clanke o klubu koji je posle 28 godina usao u grupnu fazu lige sampiona.Pre bi se reklo da sazaljevaju slucaj nego da se dive,al ajd sad.

Resistance

pre 5 godina

Zvezdi se divi čitava Evropa??? Stvarbn bih voleo da znam zbog čega. Da li zato što igra Ligu šampiona? Pa igrao je i Partizan dva puta, pa i Maribor,Hajduk,Dinamo,Ludogorec... Divi se "hrabrom" bunkeru protiv Napolija? Čemu? Jedino zbog čega može Evropa da se divi i zavidi Zvezdi su dve stvari: nezapamćenoj državnoj pomoći u vidu pumpanja novca,logistici i medijskoj podršci; i kao drugo, količini sreće koje Zvezda ima,prosto neverovatno koliko prečki,stativa,prupuštenih šansi protivnika,neverovatno. Verovatno je na ovo mislio autor ovog tzv saopštenja,jer stvarno ne vidim drugi razlog "opijenosti" Evrope Zvezdom. Umesto da da kritički analiziraju debakl od igre sinoć svog tima u kojoj se igralo dugim loptama na Boaćija, nemoći odbrambenih i veznih igrača da iznesu i prenesu loptu, o lošem odabiru startnih 11 igrača od strane "najboljeg" njihovog trenera posle Ljupka Petrovića,imamo ovakvo saopštenje koje je u suštini samo zamena teza, klasična demagogija i skretanje pažnje sa sinoćnog derbija u kojem je Partizan na terenu posramio Zvezdu i to u svim segmentima!

Марко

pre 5 godina

hahahahahhaa najveci na balkanu... hahahha zaboravio covek na Olimpijakos, PAO ,Steauu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lex, 24. septembar 2018 19:29)

Само је Звезда била првак света. Олимпијакос никада није стигао даље од четвртфинала у неком европском такмичењу, а ПАО је играо једно финале КЕШ-а. Стеауа је била првак Европе, али не и првак света. Црвена звезда има најбољи однос победа и пораза у европским такмичењима међу свим клубовима источно од Минхена. Олимпијакос, ПАО, Спартак из Москве, Динамо Загреб, Галатасарај, Бешикташ, Фенербахче имају више пораза него победа у европским такмичењима. Стеауа, Партизан и ЦСКА имају отприлике једнак број победа и пораза. Црвена звезда има 38 победа више него пораза. Звезда има више победа него пораза против клубова из Немачке, Енглеске и Холандије.

Grdoje

pre 5 godina

Najveci klub na Balkanu, a divi mu se i Evropa. Hahahaha!!!
U skladu sa tim, sve TV kuce otkupljuju utakmice Zvezde u njenom terminu LS, gledaoci ne mogu da iscekaju kad ce momci u crveno-belim dresovima da im prikazu malo fudbalske magije !!!
Hahaha
Mesi i Ronaldo u drugom planu, Neimar ponovo na podu u kuci, placu od nemoci sto je Marinov dres najprodavaniji, a drugi na listi Krsticic!!!
Hahaha!!
A Dinamo razbucao turke 4:1 i bojazljivo gleda preko, kako ce najbolji klub svih vremena da reaguje!
Evo i Steaua se odrekla svoje dve titule i promenila ime!
Hahahaha!!!

vlada

pre 5 godina

a sta ti glumis,sto nisi nesto rekao kad je lopta pola metra bila van terena,dok vas mesija stiti lako je vama,docice i nase vreme,onaj vas terzic prica bajke

Zvezdas

pre 5 godina

Gaspromovih 4 miliona je dovoljno samo da dobijes malo kiseonika i da drzis glavu iznad vode...Taj Gasprom je poceo da smeta Partizanu tek kad je dosao Grof ...Pre im nije smetao. A ne smeta im Nis kod KK Partizan koji kkcz nema.... mislite o tome

Dorćol

pre 5 godina

(rrrrr, 24. septembar 2018 16:35)

Uz dužno poštovanje za oba kluba oni ne mogu u istu rečenicu sa Zvezdom. Zvezda je decenijama bila jedan od top evropskih timova a to ni Steaua a još manje Oly nisu. Nije Zvezda samo Bari, ima tu i nekoliko polufinala i finala evro takmičenja pride, tako da Zvezda je najveći klub ne samo Balkana nego cele Istočne Evrope a usudio bih se reći i top 5 u svetu van Zapadne Evrope.

mohikanac

pre 5 godina

O kakvoj Steaui se ovde bunca, neko pominje Oly neko Dinamo Zg.
Čovek ništa nije slagao, CZ je najuspešniji klub. Ove druge neću da uzimam ni u razmatranje, CZ za razliku od Rumuna je bila i prvak sveta, mala sitnica koja nedostaje Steaui.

ja

pre 5 godina

Stvarno stanje stvari.Mi do utakmice sa Zvezdom nismo se videl i i umesto da se priča kako su odigrali fenomenalnu utakmicu,razbili Zvezdu koja igra ligu šampiona u svakom aspektu igre,mi se izigravao ludilo da nam se ceo svet smeje,..Strasno!!!!
(it’s my life, 24. septembar 2018 15:32)

Inače ta zvezda je mnogo jaka, izbacila Suduvu, Spartaks, Trnavu i Salcburg pukom slučajnošću, u ligi šampiona odigrali bunkerčinu protiv Napolija. Nemojte da se brukate.

BODIBOND

pre 5 godina

Raznisljam o tome kako bi zvucalo Zvezdino saopstenje da je Zvezda onako ostecena kao Partizan sinoc. Ponavljam, lopta je bila U RAVNI sa gol linijom, kad je Stojke dohvatio loptu ona se odbila do desne stative i onda je neki igrac ispucao napred. U prenosu se jasno videlo da nema ni govora o golu, dzabe Paint korekcije, saopstenja iz Worda, i Excel proracuni. Mazic i slicne dobre sudije nikada ne bi ono priznali kao pogodak. Cucete i veceras u pregledu kola da gol nije regularan.

slaviša šmigič

pre 5 godina

kad več nisu svirali cist penal nebesima,da smo zahvalni jer je priznat čist gol.ikako se mulja u partizanu pisao je njihov trener koji je nemac otome izgleda,da su dogovorili samo sa glavnim a sudijom sa strane gde je bio bolji pregled zaboravili.sad jim mnogo zao evo i stojkovič prepošteni nudi svoj pasoš,mada mislim,da je sve osmislio iliev toliko poznat srbskom fudbalu.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

Ne želim da omalovažavam Partizan,ali ovo su najveći rezultati srpskih klubova u poslednje 2 sezone : 

Zvezda-Keln 1:0 
Keln-Zvezda 0:1 
Arsenal-Zvezda 0:0 
Zvezda-CSK 0:0 
Zvezda-Salzburg 0:0 
Salzburg-Zvezda 2:2 
Zvezda-Napoli 0:0 

Olympiacos-Partizan 2:2 
Partizan-Young Boys 2:1 
Partizan-Bešiktaš 1:1 

Radnički Niš-Maccabi 2:2 

Spartak-Sparta Prag 2:0 


Najveći porazi Zvezde i Partizana u poslednje 2 sezone 

Krasnodar-Zvezda 3:2 
Zvezda-Arsenal 0:1 
CSK-Zvezda 1:0 

Partizan-Olympiacos 1:3 
Dinamo Kyiv-Partizan 4:1 
Plzen-Partizan 2:0 
Bešiktaš-Partizan 3:0 

Procenite sami.Zvezdini porazi od jednog gola razlike,a Partizanovi ? 
I nemojte da mislite da likujem zbog toga,samo vidim ovde neki pitaju koji Zvezdin uspeh.
(Mare, 24. septembar 2018 16:36)

jedino nisi upisao poraze zvezde skoro svake godine u sezoni kupanja...ili prvom drugom kolu kvalifikacija...inace ni ja ne omalovazavam zvezdu....

Nenad83

pre 5 godina

'Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa
Kako dobre viceve prica covek. :)

mario

pre 5 godina

Kome se to divi Europa i zbog čega bi se to trebala diviti??LP niste osvojili, a neće vam se valjda diviti što ste nakon 26 godina igrom slučaja u LP.

Mare

pre 5 godina

Ne želim da omalovažavam Partizan,ali ovo su najveći rezultati srpskih klubova u poslednje 2 sezone :

Zvezda-Keln 1:0
Keln-Zvezda 0:1
Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-CSK 0:0
Zvezda-Salzburg 0:0
Salzburg-Zvezda 2:2
Zvezda-Napoli 0:0

Olympiacos-Partizan 2:2
Partizan-Young Boys 2:1
Partizan-Bešiktaš 1:1

Radnički Niš-Maccabi 2:2

Spartak-Sparta Prag 2:0


Najveći porazi Zvezde i Partizana u poslednje 2 sezone

Krasnodar-Zvezda 3:2
Zvezda-Arsenal 0:1
CSK-Zvezda 1:0

Partizan-Olympiacos 1:3
Dinamo Kyiv-Partizan 4:1
Plzen-Partizan 2:0
Bešiktaš-Partizan 3:0

Procenite sami.Zvezdini porazi od jednog gola razlike,a Partizanovi ?
I nemojte da mislite da likujem zbog toga,samo vidim ovde neki pitaju koji Zvezdin uspeh.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Како сам старији тако ми све више мука од близанаца.
(Iz ugla, 24. septembar 2018 16:05)

Nema blizanaca, 32 zagorska zna zašto!

Tops

pre 5 godina

Da li je moguce da postoje ljudi koji imaju obraza ovako nesto da kazu, posle svih ovih godina?!...E moja Srbijo na niske grane si spala...

Nexus

pre 5 godina

Molim sve navijače partizana da pročitaju čitav tekst (pogotovo poslednji pasus), a ne da komentarišu vest samo na osnovu naslova. Hvala.
(ja, 24. septembar 2018 15:38)
Nisam navijac ni jednih ni drugih a procitao sam i tekst i posebno poslednji pasus. Ne znam sta pokusavas da kazes. Mozda kako tvoj klub zeli da i komsije budu isto tako uspjesne i da im se divi citava Evropa. Bilo bi dobro da ti procitas citavo saopstenje koje svakako nije pisao doticni Mijailovic i da se obojica pitate da li zaista vjerujete u ono sto je napisano. Ako je potvrdan odgovor onda postupite po preporuci koju je Mrkela uputio Stojkovicu. Za sve nas i fudbal uopste bilo bi najbolje da se u Srbiji ta igra ukine na period od bar 5 godina.

Tarmi

pre 5 godina

"Kao predsednik najvećeg kluba na Balkanu..."
Po cemu je FKCZ veci klub od rumunske Steaue? Kako shvatiti ozbiljno saopstenje koje pocinje sa nebulozom.

Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde

pre 5 godina

Како вем се звао клуб 1913. год.
Колико вам вреди клуб?
Дали је синоћ био на нивоу Динама из Врања?
Да ли су вам све титуле од 1913. признате и ако нису када ће?
......
Да ли вас је бар имало за нешто срамота?

e

pre 5 godina

Да ли вас је бар имало за нешто срамота?(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)da sramota me je tebe koji kazes da je dominacija kad drobnjak da kos iza auta a kad zvezda da regularan gol kazes namestaljka...kad krades 5 godina u istoj toj kosarci i dramis zbog 2 f4 a video si da sve te ekipe mogu da se lako dobiju kao sto smo ih i dobili jer u basketunnisu velike razlike.sramota me je
(e, 24. septembar 2018 17:09)
Pa što onda ne odoste na f4
(Koja, 24. septembar 2018 17:25)
pa mi smo igrali 3 godine a vi 15 i od toga ste 11 bili zadnji na tabeli sa strasnim budjevelnikom...ako ne verujes meni valjda verujes tabelama ili ste i tu izmislili svoj mali svet

ja

pre 5 godina

Molim sve navijače partizana da pročitaju čitav tekst (pogotovo poslednji pasus), a ne da komentarišu vest samo na osnovu naslova. Hvala.

onako

pre 5 godina

@Laki
Kako Steaua ? Da li je bila Prvak sveta ?
Ko je najveći ne određuje tvoj subjektivni pogled nego br trofeja i njihov značaj.
A da imaju još jedno finale KEŠ , zaboravih da sa druge strane brda biti finalsta je najuzvišenije stanje.
E komšije male pa ne može istorija da se prekraja.

Borky

pre 5 godina

Jednostavno receno ostavite nas namiru i svoje neuspjehe i probleme ne pokrivajte Zvezdom vec use i u svoje kljuse.Stavrno nema vise smisla da kad god nesto ne stima u PArtizanu (u bilo kojem klubu) odma se napada Zvezda i navijacima skrece paznja sa stvarnog problema.

Тор

pre 5 godina

када се парризану дивила европа ви сте бесумучно нападали и оптуживали за лажии. сад певате исту причу ко партизан. ја веће лицемере од оних који вооде црвену увезду последњих 25 година, у животу нисам видео.

duledudule

pre 5 godina

O cemu prica ovaj,ustvari ko je ovo,
(jans, 24. septembar 2018 17:10)
Ko je to?Taj Toza je bio na krovu evrope sinko.Ko si ti?Jans?Jundgen?

Koja

pre 5 godina

Да ли вас је бар имало за нешто срамота?(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)da sramota me je tebe koji kazes da je dominacija kad drobnjak da kos iza auta a kad zvezda da regularan gol kazes namestaljka...kad krades 5 godina u istoj toj kosarci i dramis zbog 2 f4 a video si da sve te ekipe mogu da se lako dobiju kao sto smo ih i dobili jer u basketunnisu velike razlike.sramota me je
(e, 24. septembar 2018 17:09)
Pa što onda ne odoste na f4

lucho

pre 5 godina

Zvezda kao Sampion Evrope i Sveta jeste najveci klub na Balkanu jer to nije nijedan Grcki,bugarski,turski klub osvojio ,jedini klub koji se moze meriti sa Zvezdom je Steaua Bukurest. Inace znamo sta se desilo raspadom Juge klubovi su nam finansijski propadali kao i drzava a u medjuvremenu neki novi trendovi u fudbalu diktiraju trziste i placaju igrace po 100 miliona eura i to cak i bogati klubovi sa istoka ne mogu da isprate a kamoli jedna Crvena Zvezda koja je do juce bila pred gasenjem zato ovi rezultati u poslednje dve sezone jesu za ponos.

NSBGD

pre 5 godina

Na čemu da vam se divi Evropa?  
Za 0:0 sa Napolijem? 
(Sky, 24. septembar 2018 15:26) 


Citaj svetske novine, pa ces videt
(Miodrag +32 Bozovic Grof, 24. septembar 2018 20:55
Evo ja citam "svetske" novine (jednostavno zivim negde u belom svetu) i to sa nemackog i engleskog govotnog podrucja i nigde nisam video da se bilo ko divi Zvezdi. Prosto igra totalno nevaznu ulogu u fudbalu kao i svi nasi klubovi i tu i tamo cak i u specijalizovanim sportskim casopisima, objave rezultat i ponekad kracu analizu u dva, tri reda. I to je sve. Pisu o Realu, Liverpulu, PSG, Bajernu, Barseloni ali se cak ni njima ne dive. Siguran sam da 99,99% ljubitelja fudbala van Srbije ne zna ni jednog jedinog Zvezdinog igraca. I to pasionirsnih ljubitelja fudbala. U nemackoj znaju za Tosica iz Partizana i to samo iz severozapadnog dela jer je igrao za Keln. I to jako dobro. I to je to.

misa87

pre 5 godina

Brate koja alibi priča posto ste se provukli u derbiju na foru.... ko se kome divi, rekli su za vas da ste provincija,samo vi sebe smatrate velikanom...... A partizanova uprava kao i vasa je za dozivotnu to bez polemike......

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Da li je moguce da postoje ljudi koji imaju obraza ovako nesto da kazu, posle svih ovih godina?!...E moja Srbijo na niske grane si spala...
(Tops, 24. septembar 2018 16:10)

E nek si nam rekao.... važno da vam je Jugoslavija na visokim granama

Admiral

pre 5 godina

@ Pops, 24. septembar 2018 15:36

Upravo to. Hvale se kako su vele sila a treba im pomoc sudija! Pa ako su tolika vele sila kako ne ponizise tim koji u svom sastavu ima Miletica,Markovica,Scekica,nego su bili nadigrani! Neka batale oni pricu o umoru,kakav umor sezona traje tek dva meseca! Hvale se Evropom. Pa i tamo nisu nikoga nadigrali,srecno prosli Salsburg,dali slucajno dva gola a pre toga bili sabijeni svi u sesnaest,nadigrani strasno. Napoli ih isto ubio igrom ali lopta nije htela u gol. Mi isto imali precku i par dobrih sansi,oni nijednu. Jednostavno ih prati sreca,nemaju toliki kvalitet koliko se hvale.

SamosamprimjetioizVA

pre 5 godina

Kom klubu sa ovih prostora se divi Jevropa zbog poslovnih rezultata? Za koga se pisu ova nebulozna saopstenja? Ni reci o igri, koje uzgred i nema. Vec treca vaznija utakmica, kada protivnik igra visoki presing haos, nema igre, ispucavanja, nepovezane akcije..., dosta ali dosta srece. Svi kvalitetniji timovi su to videli. Nisu valjda ove pare prosute i dovedena ova pojacanja zbog "SUPER LIGE". Trebalo bi i nesto odigrati u Evropi, ne samo bunker. Da bi pojedinci gradili mit o svojoj velicini. Ove pare sigurno nije niko poklonio, ako dodje do pucanja sve ce to marati da se vrati. Samo igrom, dobrom igrom moze da se pozlati. Ovakvo saopstenje samo se bavi trivijalnostima. Predsednik Zvezde mora sa vise dostojanstva da predstavlja klub, da bira teme i reci. Uostalom ko je ovaj tip. Zar nema neko znacajniji, sa vise autoritet da predstavlja klub. Nije on predsednik mesne zajednice, ili podruznice penzionera da se vako obraca javnosti. Nacin njegovog obracanja i banalnosti stete klubu u javnosti. Osim ako saopstenje nije napisano da zamagli neke stvari.

Grobar Dogroba ****

pre 5 godina

konstatacija#
Jeste pisala je cela Evropa,ali nista pohvalno zaboravili su na vas ,nisu godinama culi za vas.Pa su postavljali pitanje da li je to ta zvezda koja je bila osvajac KS.Sto do sada nisu napisali bar jedno slovo o vama,razmisli.

Kujtim, navuko se na 'eroin

pre 5 godina

Zvezdi se divi evropa...' tu sam prestao da citam. Zagrcnuo sam se od smeha. Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaa Kako dobre viceve prica covek. :) (Nenad83, 24. septembar 2018 16:46) Ocigledno je da ne citas stranu sportsku stampu jer jezik neznas.Engleski mediji se utrkivali sa clancima o Zvezdi.Cak i BBC napravio reportazu. Spanska Marca slicne tekstove. Italijanski Corriere dela Sport i Tuto Sport pisali afirmativno o Zvezdi. Clanke iz regiona necu da spominjem.
(konstatacija, 24. septembar 2018 17:11)
Nezna, jel? A da se ti malo pozabaviš srpskim malo, svi ti Korijere de la CNN te izgleda malo zbunjuju pa si ga malo zapostavio.

No. 1

pre 5 godina

Ja imam samo jedno pitanje... posto vidim da je Z. Pantic vristao tamo posle utakmice o tome kako eto kod nas “nisu jos izmisljene kamere”. Pa jel Zvezda kriva sto vi nemate kamere na gol liniji? Treba terzic da ih montira na vojnom stadionu pred derbi? Zasto ne pokrijete celo igraliste kamerama pa ako vas “pokradu” vi izadjite sa cistim snimkom u javnost.

Mare

pre 5 godina

Ne želim da omalovažavam Partizan,ali ovo su najveći rezultati srpskih klubova u poslednje 2 sezone :

Zvezda-Keln 1:0
Keln-Zvezda 0:1
Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-CSK 0:0
Zvezda-Salzburg 0:0
Salzburg-Zvezda 2:2
Zvezda-Napoli 0:0

Olympiacos-Partizan 2:2
Partizan-Young Boys 2:1
Partizan-Bešiktaš 1:1

Radnički Niš-Maccabi 2:2

Spartak-Sparta Prag 2:0


Najveći porazi Zvezde i Partizana u poslednje 2 sezone

Krasnodar-Zvezda 3:2
Zvezda-Arsenal 0:1
CSK-Zvezda 1:0

Partizan-Olympiacos 1:3
Dinamo Kyiv-Partizan 4:1
Plzen-Partizan 2:0
Bešiktaš-Partizan 3:0

Procenite sami.Zvezdini porazi od jednog gola razlike,a Partizanovi ?
I nemojte da mislite da likujem zbog toga,samo vidim ovde neki pitaju koji Zvezdin uspeh...

e

pre 5 godina

Да ли вас је бар имало за нешто срамота?
(Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde, 24. septembar 2018 16:54)
da sramota me je tebe koji kazes da je dominacija kad drobnjak da kos iza auta a kad zvezda da regularan gol kazes namestaljka...
kad krades 5 godina u istoj toj kosarci i dramis zbog 2 f4 a video si da sve te ekipe mogu da se lako dobiju kao sto smo ih i dobili jer u basketunnisu velike razlike.
sramota me je

ranko

pre 5 godina

Zvezdi se dive samo mediji u Srbiji,a zna se i zasto.A oni nastavljaju samo prepotencijom i bahacenjem.Ne zna se u kojoj od tri utakmice su bili inferiorniji i mizerniji(Salcburg,Napoli i Partizan).

Ja

pre 5 godina

Ko i kada je utvrdio da sporna situacija nije sporna?
Ko i kada se divio Zvezdi za postignute poslovne i sportske rezultate? Možda su u Realu, Barseloni, Liverpulu, Bajernu pravili tajne svečanosti na kojima su se divili tako da mi nismo imali pravu informaciju.
CZ najtransparentnija kompanija u Srbiji, auhhhhhhhh.

Pops

pre 5 godina

Pitanje: zasto cz nije razbila Partizan sa 5 0 kad su toliko bolji i igraju 'egal' sa napolijem? Sta vise, Partizan je bio bolji i zasluzio pobedu. Mislim da ste prenaduvana prica.

Ar

pre 5 godina

Bravo Tozo , nemojte vise da im odgovarate . Nego ih lepo ugasite na sportskom polju kao cigaretu. Marginalizujte ih , jer ovo kukanje niko vise ne moze da slusa . kakva beskrupulozna borba za opstanak .....

istina

pre 5 godina

Opet se oglasava lice sa poternice koje je svoje sportske rivale posle zasluzeno osvojene titule nazivao lopovima i bagrom valjda misleci da su svi isti kao on. A ova sizofrenija koja traje treba valjda da nas ubedi kako ste najbolji najveci.. Nesto vam ne ide sa Nama posto su vam sve ostale utakmice u ligi prijateljske bez napora samo sa nama igrate i nikako da pobedite. Svaki vas gol je smuckan . Ubedjujete javnost kako ste herojski igrali protiv Napolija. Covek da ne poveruje bunker bunker i bunker i to vi zovete herojstvom. Opet cete o budzetima pa koliko vi vise imate od nas pa corak. Pokrijte se usima ..

qqlele

pre 5 godina

Krajnje je vreme da neko stane na put Zeksu i onom mentalnom prolivu od emisije. Ono cudo ga nigde nema a to je zvanicna televizija FK Partizan

Sale

pre 5 godina

Previše polemike oko jednostavnih činjenica. Partizan je bio bolji i zaslužio je pobedu. Gol Zvezde čist kao suza. Kraj. Pozdrav za sve ljubitelje sporta i viteštva.

rrrrr

pre 5 godina

@crvena zvezda 1913 Ocigledno si imao 1 iz geografije. Ako gledas trofeje sigurno su i Steaua i Olimpijakos veci klubovi od Zvezde. Pozdrav.

Karaburac

pre 5 godina

Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju!
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju?
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu?
Gol je regularan definitivno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:05) # Link komentara

Sta li si ti gledao sunce ti tvoje? Cuj njega, lopta pala na liniju.
S obzirom na tvoje godine dobro je da si video loptu a ne liniju.
Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.

ferdinand

pre 5 godina

Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju! 
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju? 
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu? 
Gol je regularan definitivno! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:05) # Link komentara 

Sta li si ti gledao sunce ti tvoje? Cuj njega, lopta pala na liniju. 
S obzirom na tvoje godine dobro je da si video loptu a ne liniju. 
Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.
(Karaburac, 24. septembar 2018 16:37)

Jasno se na snimku vidi dizanje kreča po odskakanju lopte. A ti, ako ne vidiš ili ne želiš da vidiš, tvoj problem

ja

pre 5 godina

@ (Sofronije, 24. septembar 2018 15:58)

A da ja tebe nešto pitam. Koliko je to para dobila Zvezda od države? Evo, za poslednje dve sezone mi izračunaj (pošto u prethodnim sezonama nismo imali nikakav uspeh) - crno na belo, koliko smo dobili od države.

MOE32

pre 5 godina

Evorpa se divi Zvezdi koja nije napala nijednog jaceg protivnika pa cak ni nas koji smo, kako oni kazu, vasionu iza njih trenutno. Cemu se to divi Evropa? Bunkeraskom fudbalu bez bez 3 spojena pasa i 70 izgubljenih lopti na sredini terena? Pa da li je moguce da ni u jednoj upravi nema vise objektivnih ljudi koji se nece dizati u nebesa. Cak i da gol nije ovakav kakav je, ne kazem da nije bio gol, ja ne kapiram cime se to uprava Zvezde hvali? IZVUKLI su bod protiv Partizana a ucesnici su Lige Sampiona i taj isti bod slave kao da su pobedili 5:0. Uz sve to, da Stojkovic nije izjavio to sto je izjavio ne bi imali o cemu da pricaju od sinoc. I umesto da se fokusiraju na 90 minuta fudbala u kojem nisu pokazali apsolutno nista sto pricaju da poseduju, oni pricaju o Stojkovicu i o upravi Partizana. Danas mi je stiglo 5 poruka sa raznim slikama Stojkovica a niko da kaze 'e bili ste bolji, mi smo odigrali katastrofa' i ostalo. Ne, jos su srecni sto se ovako zavrsilo. A ja se onda pitam, gde je ta leprsava igra Zvezde kojom pobedjuju po 6:0 protivnike iz Superlige??? Milojevic, svaka mu cast sto vas je uveo u LS, ali covek sa severnog dela istoka video gol Boacija i tvrdi da je gol cist kao suza. Cekaj, pa kako onda da gajim neko postovanje prema njemu kada nije realan i ne zna da kaze da iz njegove pozicije nije moglo da se vidi. Slusam i ovu nasu upravu koja place zbog tog jednog gola umesto da place sto nismo realizovali bar jos jednu sansu. Nema spasa ni vama a ni nama..

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

@crvena zvezda 1913 Ocigledno si imao 1 iz geografije. Ako gledas trofeje sigurno su i Steaua i Olimpijakos veci klubovi od Zvezde. Pozdrav.
(rrrrr, 24. septembar 2018 16:35)

Prvaci sveta?
Pozdrav i tebi!

Istina

pre 5 godina

@crvena zvezda 1913 Ocigledno si imao 1 iz geografije. Ako gledas trofeje sigurno su i Steaua i Olimpijakos veci klubovi od Zvezde. Pozdrav.
(rrrrr, 24. septembar 2018 16:35)

Au decko ala si fulao. Steaua jeste bila prvak Evrope ali nije i sveta. Nije bila ni polufinalista dva puta niti igrala finale kupa UEFA.O Olimpijakosu ne vredi trositi reci jer osim prvenstva Grcke nista osvojili nisu

Realno

pre 5 godina

Počinje saopštenje rečenicom "Kao predsednik najvećeg kluba na balkanu", pa onda sledi "Ne nameravam da dolivam ulje na vatru jer nisam takav čovek".
Juče izjavio da Stojković treba da se leči..
A onda nastavi i priča o spinovanju itd.
Veličina klub se ogleda i u ljudima koji ga vode, nije samo istorija faktor. Nepromišljene izjave daje, a pravi se da je gospodin.
Nije ni Partizan ništa bolji, svi ste isti.
U zadrugu pa se prepucavajte.

grča

pre 5 godina

...klub kome se danas istinski divi čitava Evropa, kako zbog sportskih tako i poslovnih rezultata. 

Pa ja ne verujem šta sam pročitao, da li je moguće da stvarno misle ovo? Ili misle da neko u ovo veruje? Doduše, druga strana brda - suprotna strana sveta!
Daleko od toga da mislim išta lepo o trenutnoj Partizanovoj upravi, naprotiv, ali proći.će i njihovo, preživećemo mi, ali ovo kod njih je neizlečivo!

Majo Vrbas

pre 5 godina

Zamislite kako bi izgledala saopstenja sa Rajka da je kojim slucajem Partizanu priznat ovakav pogodak. Posle gola iz auta sramota je da se uopste oglasavaju.

Iz glave

pre 5 godina

E moj Predsednice, ti se u Zvezdi pitas, taman koliko i ja... Zato cuti i sacekaj malo, bar do sledeceg kola u LS... Budi dzek pa priznaj da vas je Partizan nadigrao u ovom derbiju. Imaj bar malo dostojanstva u tim tvojim godinama. Da te neko bar po necemu pamti...

alba greaca

pre 5 godina

Nije tacno, to su vrlo sposobni ljudi i velike patriJote!

Isplacivanjem premija za nepostojecu pobedu dokazuju da su avangarda i da su finanskijski mocni kao klubovi iz Katara i Arapskih Emirata, tu su negde i takticki,a patriotizam Stojkovica, da opozove odricanje od srpskog pasosa, bar na kratko je sprecio odliv mozgova iz zemlje!

Jos kad bi imali krov..........:-)

Dacha

pre 5 godina

Javio se predsednik Zvezde "uticajan" u klubu, zaduzen da procita sta mu je napisano. Da mu neko nesto replicira, nema smisla jer "zvezdaska javnost" ionako zivi u svom crveno-belom rijalitiju koji reziraju razorazni Glodjovici, Obradovici, Siroki, Majo Vujovic, rumeni Djokic, Grujici i naravno perjanica "srce zvezdasko" Dusan Mrakic. A sto se tice finansiranja, tu samo nemoj da ih cacnes u "Ultra kop" na to su posebno osetljivi, skoro ko kad im kazes da im je kosarkaski klub zapravo FMP.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.
(Karaburac, 24.

Vidim odlično, a kod hrvata ništa novo-kmeče kao i obično...

Igor Pg

pre 5 godina

ko je vas proglasio najvecim klubom na balkanu???
(veljo gegelj, 24. septembar 2018 16:00)

Osvojeni trofeji!!
Titule i pobede nad najboljima, to je nas načinilo najvećima na ovim prostorima!
Naše trofeje su doneli pobede i golovi, vaše sud udruženog rada!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:22) # Link komentara

Brate vidis da lik troluje ne znam stvarno zasto mu odgovaras na ovakve komentare? Samo prezres i gotova prica...

Zoran

pre 5 godina

Nisam citao saopstenje, samo se pitam da li je ovaj pametnjakovic pomenuo Mrkelinu izjavu? I koga je to Stojkovic iz Zvezde uvredio? Prestanite vise da se lozite, isti ste svi.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Drzavni klub sa vlastitom lovom.
Uvek je Zvezdi problem, i u kosarci i u fudbalu, da je rezultat nesrazmeram (mali) sa ulozenim parama.

Dr.Damir

pre 5 godina

Znači ja ne verujem šta sve izlazi iz usta čelnika Zvezde...i ko normalan može da poveruje u tako nešto...
Pa dajte više tog vašeg doktora na mesto ministra finansija da izvuče Srbiju iz ove bule...
Ima da budemo bolji od Švajcarske...

Geometar

pre 5 godina

Evo mog geometarskog premera oko gola. Sto posto tacan.Objavljen na drustvenim mrezama


Evo jednog detalja koji je svima promakao... Lopta koju golman izbacuje iz gola pada na gol liniju!
Gde je lopta bila ako posle izbijanja od strane golmana pada na liniju?
Pod kojim je to uglom izbijena ako nije bila u golu?
Gol je regularan definitivno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. septembar 2018 16:05) # Link komentara

Sta li si ti gledao sunce ti tvoje? Cuj njega, lopta pala na liniju.
S obzirom na tvoje godine dobro je da si video loptu a ne liniju.
Posto slabo vidis daj ti nama reci , ako te pamcenj dobro sluzi, kada je zvezda osnovana i sta ima novo kod Hrvata i te fore.
(Karaburac, 24. septembar 2018 16:37)

Evo mog geometarskog premera.objavljenog na drustvenim mrezaama i RTS ga na svom portalu objavio

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2018/09/24/25329494/Derbi-Partizan.jpg

zz

pre 5 godina

Kao što rekoh, hvataju se i naši u igranku da mažu oči i jednima i drugima.. Svi znamo da su na čelu naših klubova došli po političko-ortačkoj liniji... Pustite Partizan da se bavi saopštenjima, ako već hoće da prikriju kako kraduckaju.. Vi se možete kriti iza LŠ, tkd poštedite nas barem ove sezone.. Sad će 10 dana da se priča jel bio ili nije gol.. Pa pobogu..

Sofronije

pre 5 godina

Poštovani gospodine Mijailoviću, sa Vama mogu da se složim samo u jednoj konstataciji, a to je ona koja se odnosi na nesposobnost Partizanove uprave. U stvari, to nije Partizanova uprava već grupa ljudi koja je instalirana u klub zakulisnim radnjama. Iz tog razloga, većina simpatizera Partizana ne dolazi na utakmice, a navijači su međusobno zavađeni. Sve ostalo što ste rekli je obmana. Vi govorite o klubu kome se Evopa divi. Reći ću Vam samo jedan podatak, jedan ostrvski sportski kanal koji je prenosio utakmice Lige šampiona je prvo odradio analizu prethodne utakmice koja je igrana pa se naknadno uključio u prenos utakmice Zvezda - Napoli, sredinom prvog poluvremena. Toliko o tome. Dičite se finansijskim rezultatima koje ostvarujete i plaćanjem poreza. Ako je svaki građanin Srbije poreski obveznik ne znam zašto FK Crvena Zvezda ne bi bila i zašto se hvalite nečim što je normalna pojava. A što se sponzora tiče, Gazprom sigurno nije došao zato što je Zvezda veliko ime evropskog fudbala već što su ga neki ljudi iz srpske politike doveli. Mislim da su ipak najveći sponzor FK Crvena Zvezda državne jasle. Na kraju, čini mi se da Crvenu Zvezdu, za koju tvrdite da je veliki klub, vode nikad manji ljudi. Crvena Zvezda je bila veliki klub, sa ovom garniturom na čelu, ne može biti. Bez uvrede.

pero

pre 5 godina

Evo sad ugleda kako Stojkovic vraca pasos nekim kondukterima u uatubusu pa ga oni uputise u policiju. Ovi iz Zvezde su u pravu, javlja mi drugar iz Londona da su u skolama obustavili nastavu na 90 minuta da prikazu utakmicu sa Napolijem i da dijeca podjele odusevljenje medju sobom i sa nastavnicim.

Александар

pre 5 godina

Када би "поштени" спортски радници из клуба "којем се диви цела Европа" проговорили коју поштену о головима из гол аута или попут јучерашњег, када лопта не пређе гол линију, онда би поштено засужили поштовањег сваког искреног љубитеља фудбала и спорта. Свака од гарнитура са обе стране Топчидерског брда је највећи савезник оној другој супротстављеној гарнитури. Шта год каже она друга страна унапред је лаж, али је зато устоличење у фотеље дубље. Наравно, једни су поштени, а ови други су лопови. Што би неко био луд да призна непостојећи пенал, лошу уиграност или неко други да призна да гола није било. Кога још занима истина?

MOE32

pre 5 godina

A sto se tice bunkera... vise je Zvezda sutirala u okvir gola Napolija, nego partizan sinoc u Zvezdin. Uzeo sam lepe pare na kladzi tako. A ti se ostavi demagogije nego proveri statistiku :-)
(Posmatrac pazljivi, 24. septembar 2018 21:37)

Kao sto si rekao, proverio sam statistiku koja kaze sledece.. Zvezda je na gol Napolija sutirala 6 puta, 3 puta u okvir. Partizan je na Zvezdin gol sutirao 11 puta, 7 puta u okvir dok je Zvezda na gol Partizana sutnula samo 5 puta za ceo mec i 3 puta pogodila okvir. Pa eto, ako ti kazes da je 3 vise od 7 onda nemamo nikakvih problema :)

antiDebil

pre 5 godina

Evropska zvezda, HAHAH HAHAHAH HHAHAHAHHAHH HAHAHHAH...Napredni imaginarijum evropska crvena zvezda, sa 2 milijarde dinara u platnom fondu ne mogu da pobede jedan zbunjeni, neubedljivi, nemastoviti Partizan !!!

Evropa se divi zvezdi, hahaha hahaahah ahahhahhahaahahaha ahhahaa. Imala je evropa juce sta da vidi, evropska gospodjica je ogoljena do kosti !

Аки

pre 5 godina

Све јасно као дан, не треба им посвећивати пажњу. Само да пожелимо да сви они што дуже остану у Партизану.

partizan62

pre 5 godina

smejurija od saopštenja bogu plakat što su oni umislili da su odjednom velika i poštovana ekipa kakva zamena teza slučajan učesnik lige prvaka

joks

pre 5 godina

Covek sede kose, prica price za malu decu, a obraca se odraslima. Da li je potrebno da ga podsecamo na razna saopstenja iz njegovog kluba. Ovako izgleda kad covek zeli da izgleda kao da je pametan.

Ostoja

pre 5 godina

Ko je veći lopov - tajkun koji ima manje para ili tajkun koji ima više para?

Ko je više krao - klub koji ima manje titula ili klub koji ima više titula?

Ko je državni mezimac - klub koji ima manje titula ili klub koji ima više titula?

Da li bi država dozvolila da njen omiljeni klub ima manje titula i pobeda u derbiju?

Prosta logika i činjenice koje iz nje proizilaze govore da je Crvena zvezda uvek više muvala i uvek bila više favorizovana od strane države. Ako neko ne želi da prizna činjenice i logiku već želi da preokreće logiku (po principu možda zemlja nije okrugla), onda ti ljudi ili su nepošteni ili su, da prostite, poremećeni.

Bane

pre 5 godina

(Aleksej, 24. septembar 2018 15:28)

Ne ja to zovem ovako rafalnom paljom pucaš prema meti, i zakonom verovatnoće ćeš pokogiditi centar. A šta ćemo sa ostalim mecima koje su daleko od mete.

Evo mene zanima koji to loš tretman ima Zvezda od FSS. Da ga pitamo recimo kakav tretman ima recimo Vojvodina od tog istog FSS. Da li gori ili bolji. Ne kontam šta oni žele od tog FSS, da im povlađuje.

A vidi kako se majke ti malo zamucnuo kod Gasproma. Kad je pominjao Telekom. Inače 1,2 miliona koliko reće Terza bilo je bar 2. Nema izvrtanja činjenica.

navijac

pre 5 godina

Jedino na cemu mogu da vam se dive jeste na nacinu vracanja dugova! Sistem platim jedan milion, otpisu mi sedam, pa to nijedan klub na svetu nema!! E tu vam se dive sigurno, i nista im nije jasno!!!

dzoni15

pre 5 godina

dzoni15 pre 36 minuta

svaka cast za saopstenje! sto se svega tice lepo sucrekli, bez vredjanja, napadanja, teorija zavere, lepo su rekli ono sto i vexina navijaca Partizana misli.... nevezano za ovo, Partizan je mnogo bolje odigrao derbi, i na to im od srca cestitam! Jos nesto, umeeto grobari da razjurite upravu, vi im jos dajte kredibilitet podrzavajuci ih time sto mislite kao i oni da nije bio gol, shvatite da oni time kupuju jos meseci u Partizanu.... a videcete, posle par kola ce opet biti uprava napolje, Bato odlazi itd,jer Partizan sem juce gotovo nista nije pokazao. Zvezda u derbijima dok je bila u kanalu, je itekako igrala dobro, pa setite se kad je Partizan uzeo titulu, imao preko deset bodova prednosti, a Zvezda ih tukla tri puza za redom kod Prosineckog.

Djuka Drugi

pre 5 godina

Tacno je da su u Partizanovoj ulravi nesposobni ljudi bez moralnih i profesionalnih kvaliteta.Ali reci da se Zvezdi divi Evropa je,malo je reci,smijesno.A jos predsjednik kluba osoba na koju kada pomislite,prvo pomislite nanamjestaljku.

mirko

pre 5 godina

Teoriju o državnom projektu lansirali su čelnici Zvezde, pokušavši omalovažiti uspehe košarkaškog i fudbalskog kluba, koji su pravili rezultate u Evropi, pogotovo košarkaši.
Sada im ovi, za koje i ja mislim da nisu sposobni, to vraćaju.
Nije to potrebno, ni jednima, ni drugima.

Miskec

pre 5 godina

"A sto se tice bunkera... vise je Zvezda sutirala u okvir gola Napolija, nego partizan sinoc u Zvezdin. Uzeo sam lepe pare na kladzi tako. A ti se ostavi demagogije nego proveri statistiku :-)
(Posmatrac pazljivi, 24. septembar 2018 21:37)

Kao sto si rekao, proverio sam statistiku koja kaze sledece.. Zvezda je na gol Napolija sutirala 6 puta, 3 puta u okvir. Partizan je na Zvezdin gol sutirao 11 puta, 7 puta u okvir dok je Zvezda na gol Partizana sutnula samo 5 puta za ceo mec i 3 puta pogodila okvir. Pa eto, ako ti kazes da je 3 vise od 7 onda nemamo nikakvih problema :)
(MOE32, 24. septembar 2018 21:54)"
Ostavite ih vise neka kmece, dosadili su i bogu i narodu, lako je njima, oni ce da odmaraju, nas ceka Evropa Liga sampiona!

lud zbunjen

pre 5 godina

zvezda u bitnim utakmicama ove sezone (trnava 2x, salzburg 2x, napoli, partizan).
skor: 0-6-0. da, ako izuzmemo napoli gde je bunker opravdan, koga je zvezda nadigrala zapravo?

budite realni, vise srece (zasluzene) nego kvaliteta.

a sto se gola tice, niko zive ne moze da tvrdi sa sigurnoscu da je bio.

Srecno u Evropi, trebace vam

Imen Prezimenov

pre 5 godina

U svemu ste epizodisti vaš svaki uspeh traje sezonu ili dve pa nazad u mulj do sledeće prilike ali ne sportske... Tako je bilo sa vaterpolo, sa košarkom, sad će biti i sa fudbalom... Da li je ovaj "čovek" gledao utakmicu? Potpuno razumem Stojkovicev očaj...

purple flower

pre 5 godina

`Partizanovi čelnici već duži period sprovode da bi od sebe napravili žrtve i na taj način opravdali svoju nesposobnost da rukovode jednim velikim klubom kao što je Partizan`

Ovo je ono o cemu pricam, cesto i Panticu na njegov vesnik, emisija koja traje sat, sat ipo on 90% prica o Zvezdi, nikako da pomene to sto imamo nikakav tim, to sto je uprava rasprodala vrhunske igrace, a dovela krs igrace, to sto trpaju pare u dzepove, vec samo prebacaju loptu na drugu stranu, da kao sklone navijace sa sebe, a bomba Ilijev, Vazura i Vucelic sigurno da placaju Pantica da sve to radi, on jednu losu rijec nije rekao za ove raspale transvere na racun Ilijeva, neka nego jos ga brani, pa nismo bas svi tako maniti gospodine Panticu, sram vas bilo ! Briga mene sta radi Zvezda trenutno, prvo gledam u svoje dvoriste, sta vi radite od kluba sram vas bilo !!?!? Kad cemo o tome malo da pricamo !?

Nenad

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu, ali me nerviraju ova saopštenja i slične gluposti. Zašto na sve mora da se odgovara, pogotovu zašto na ovaj način? Iskuliraj nekad ako si čovek, ne moraš da pominješ "nesposobnu upravu" rivala i slično. Što se tiče onog gola od sinoć... Ne mogu da kažem sa sigurnošću da jeste gol, ali isto tako ni da nije. Situacija je definitivno sporna i probao sam da na nju gledam sa svih strana. Da nije priznat gol, opet bi bila ista polemika, samo sa obrnutim stranama. Mi bismo tvrdili da smo oštećeni, Partizan bi rekao da nismo. Dakle, ne bi valjalo nikako, i jedna strana je morala da bude nezadovoljna. Iskreno, ne dopada mi se što je ispalo ovako kako je ispalo, više bih voleo da smo gol dali bez prostora za diskusiju, ali šta da se radi... Ne možemo se sad poubijati zbog različitog mišljenja o tome da li je gol ili nije. Sporne situacije su se dešavale i dešavaće se, treba biti na zemlji i ne preterivati ni u čemu.

Grdoje

pre 5 godina

@ Crvena Zvezda 1913
Ma daj, brojis samo od 1913. Zaboravljas da je nekoliko osnivaca, nezadovoljno sa transfer politikom tadasnjeg rukovodstva, emigriralo u UK i posle nekoliko godina osnovalo Sheffield FC. Tamo negde oko 1855.g.

Aleksa

pre 5 godina

Stidim se sto imam komsije iz zagorja.
@crvena 1913

Ti se seli iz slavonije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mi smo Partizan, 24. septembar 2018 19:51)

нажалост већ сте нас иселили, твој поглавник, и такви као ти....

Saša

pre 5 godina

Evropa se divi ekipi koja centar ne prodje na prvom svom meču u istoriji Lige šampiona. Nije li te sramota. Igra Zvezde se zasniva na neregularnim golovima, penalima i isključenjima protivničkih igrača

kimiko

pre 5 godina

@ (it’s my life, 24. septembar 2018 15:32)
Kako ti prijatelju ono rece sinoć..."Želim Zvezdi da je pregaze u ligi šampiona"... Tako nesto u tom stilu... Jesi dosao sebi, pa se sada lepo izvini. Red je. Napravi i ti neku razliku, deluješ kao gospodin danas:)

maki

pre 5 godina

ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ovaj preteruje kad kaze da je zvezda transparentna, u nasem fudbalu nista nije cisto, jel da je cisto ne bi ni bilo duga, imali bi redovnog ucesnika ls, reorezentacija bi nam bila mocna itd.

18+

pre 5 godina

Uz duzno postovanje fk Crvena zvezda,da kazem gospodinu da CZ nije najveci klub na balkanu,tako da osim tvojih komsija iz Partizana i ti malo lupas gluposti i treba da se izvinis zbog sirenja neistina.

Stokton

pre 5 godina

Cekaj, da li im se Evropa divi kako su uspeli da prevare i Krasnodar i Partizan ili za vise nego uspesno parkiranje busa u mecu protiv Napolija?

KliftonToni

pre 5 godina

Не капирам потребу за препуцавањем изјавама.
Шта смо имали да кажемо рекао је Боаће. Требало је да причамо више у гостима, а сад да их игноришемо. Овако се само спуштамо на њихов ниво, а ту нас туку на искуство....

kreni i sve pred sobom melji

pre 5 godina

Čist kao tvoja suza, da ti nije Terza pisao saopštenja a šta je gazprom jel to nije sponzor.Koliko si igrača doveo ove sezone, koliko na plate trošite a pominješ i fss,hajde bre senilni čoveče ti pričaš o poštenju

Au

pre 5 godina

@Aleksej

Ja tebi, druze, zelim da dobijes nagradno putovanje za neku banju, pa da se ti nama vratis sa fabricki restartovanom glavom. Dosta vise indoktrinacije. Biti navijac Partizana i Zvezde je dijagnoza.

apostol

pre 5 godina

Dok se mi ovde busamo ko je jači, pojedinci gledaju i crkavaju od smeha i pune svoje džepove... A našem fudbalu će biti najbolje kada Napredak iz Kruševca ili Radnički iz Niša ili možda Vojvodina bude prvak a do tada uživajte ljudi u životu...

LAUFER

pre 5 godina

Ovakav ishod derbija je legao rukovodstvima oba kluba.Partizanu da se sakrije losa igra, promaseni transferi i ne izlazak u LE, i da postojeca uprava sacuva polozaj, dok Zvezda pokriva lose odigranu utakmicu i los odabir trenera za mec ( Cafu, Causic, Marin)...Sve ostalo je spinovanje na gore navedeno, ima da se igra jos 80% prvenstva, ko da je bitno dali ce dobiti pobod ili tri boda neko.

ne zaokruzujte broj 1

pre 5 godina

Za coveka u godinama da se ovako izrazava je krajnje neozbiljno.
Btw ovo su price za decu, svi su oni slozni kod vodje u stranci.

marica, kriv, razumevanje

pre 5 godina

to ste se dive sami sebi I vode euforicnu kampanju oko obicnog ulaska u LS tesko da Im se divi bilo ko, a pogotovo evropa gde je nekako pdrazumevano da se posluje normalno, sto I'm je I pokazala pr epar godina kad ih je izbacila iz takmicenja

Najbolji je opancarev lepak.

pre 5 godina

Isti ste i vi i ovi iz uprave Partizana.Cuj vi radite transparentno.Pa od cega ste ziveli i kako ste vratili dug kad petnaestak godina niste nigde igrali.A ovi u Partizanu pokrali pare od nekadasnjeg ucesca u LS.Zato je i Stanojevic pobegao glavom bez obzira iz Partizana.Zivite i jedni i drugi od narodnih para ali onih crnih sto se neprikazuju i samo unosite razdor medju ljude.Nema odavno ovde ni s od sporta.

Aa

pre 5 godina

Da nije tužno bilo bi smešno. Divi se evropa zvezdi što vraća dugove i pravi rezultate. Ko je ovde lud. Ovo Kao da im je pisao njihov veliki vođa i navijač . Dok je on tu nema zime za zvezdu ali za partizan se nastavlja pakao. Još ove naše marionete moraju da se zahvaljuju kad im vođa udeli neku mrvicu.

Zoran

pre 5 godina

Jok i nije favorizovana. Tacno se vidi po igri i sudjenju koje utakmice ne mozete da kupite.
Za vreme stare Juge (ne povratila se) pregled kola se davao svuda u Evropi uz Engleski, Nemacki, Spanski i Italijanski, a sad je liga Farskih Ostrva interesantnija za gledanje.

Bojan

pre 5 godina

Nemam pojma dal je bio gol i odgovara mi da jeste zato sto navijam za Zvezdu, al ono sto je meni intresantno je da je jedino pitanje koje se poteze da li je gol ili nije. A sta kao zadovoljni smo sa 1:1 ? Ja sam mislio da cemo da ih ugazimo, kad ono....

Mik

pre 5 godina

Sve je ovo jedna velika "zadruga", rat glupim saopštenjima i zamajavanje ljudi koji se daju zamajavati. Pa šta ako nije bio gol? Pa šta ako je bio? Čovek koji svoju svrhu pronalazi u tome da besplatno zavisi (mentalno i fizički) od rezultata profesionalne sportske priredbe - ima ogroman problem. Mogu da razumem zabavu i šalu, radost i tugu, ali ova ostrašćenost navijača je besmislena i glupa. Bacili vam kosku pa se tucite...

kralj

pre 5 godina

G.Mijailovicu,znam da ste vrhunski sportski radnik,nemojte ime da blatite i stojite ispred Terzicevih saopstenja,ne ide da kad ste u ozbiljnim godinama da velicate lazi coveka sa poternice.

onako

pre 5 godina

@sandžaklija
Vidi dobro si mi otvorio oči, živeo sam u neznanju, mislio da Ilija postao Alija zbog par povlastica kad ono šejtan.
Eto čovek se uči dok je živ.

Rajko

pre 5 godina

Nevezano za navijacko opredeljenje, svakom normalnom coveku se od ovakvih stranackih pamfleta povraca. Naprednjaci su i derbi uspeli da uniste. Kamen bi pokvarili.

stole

pre 5 godina

Znaci kako me nervira ovo prepucavanje preko medija..Partizan se hvata za sumnjivu situaciju a Zvezda za Stojkovicevo ponasanje..i tako u krug..Zvezdas sam ali me uzasno nervira ovakvo prozivanje..igrali smo uzasno,Partizan je mogao laganica da pobedi i umesto da se gleda gde je krenulo po zlu i da se takve stvari isprave oni pricaju kako je Zvezda najveci klub na svetu..svi joj se dive..ma daj bre molim te..eno na zapadu nonstop pricaju o nama..pune im rubrike sa vestima o nama. Prestanite da ispirate mozak i da dizete jebenu tenziju medju navijacima. Okrenite se novim mecevima i izazovima. A posto je ovo Srbistan sad se ocekuje izjava nacelnika Partizana..da vidimo sta oni imaju da kazu..

Vazduplohovac

pre 5 godina

Predlog za povećanje gledanosti i smanjenje nezadovoljstva suđenjem na fudbalskim utakmicama u Srbiji (može se primeniti i na druge sportove):

1. Utakmicu uvek sudi trener domaće ekipe
2. Pre utakmice tuča domaćih i gostujućih navijača
3. Na poluvremenu tuča rezervnih igrača
4. Nakon utakmice opšta tuča svih zainteresovanih

Darkoni

pre 5 godina

(it’s my life, 24. septembar 2018 15:32)


Ala je tebi dosadno, u zivotu, brale, kad komentarises svaki dan i samo cekas vesti o Partizanu i Zvezdi.

mkg

pre 5 godina

Da li da se vi svi lepo raziđete, svoje intelektualne i sposobnnosti za biznis dokazujete u sopstvenim firmama, a ne sa narodnim parama?

srb

pre 5 godina

Ne nameravam da dolivam ulje na vatru jer nisam takav čovek al evo ako me baš terate da napadnem komšije, evo oću boga mi. i tako kreće sad serija od par nedelja prepucavanja...

Cerber

pre 5 godina

Jaooooj opet su poceli i jedni i drugi... Ja zaista ne znam koje ljude moze da interesuje ovaj nas seoski fudbal, sa sve ovakvim ljudima koji ga vode... Nize od ovoga nema!

darkness

pre 5 godina

Najbolje od svega je sto u stvari i nas Partizan je ustvari Zvezda...uprava,vodje navijaca itd Saopstenja i saopstenja...uvedite WAR...

Nemi posmatrač

pre 5 godina

Kakvi izjave i komentari.
Trebalo bi tzv večite ukinuti ili privatizovati kako bi malo gledali svoja posla.
Golman je izasao sa utakmice pun adrenalina otud takva glupa izjava.
Svima su dosadila sopštenja ova dva kluba, olabavite malo.
izdržavajte sami sebe a ne da kradete sami od sebe...