Nedelja, 23.09.2018.

21:48

"Stojkovićevo ponašanje zahteva hitno lečenje na psihijatriji"

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela oštro je reagovao na izjavu Vladimira Stojkovića i poručio da treba da se leče u psihijatrijskoj ustanovi.

Izvor: B92

"Stojkoviæevo ponašanje zahteva hitno leèenje na psihijatriji" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

309 Komentari

Sortiraj po:

Ginekolog

pre 5 godina

@ GOTOVO JE SIGURNO PRESLA LINIJU KAO I NA SKORASNJEM DERBIJU STO NIJE BILA U GOL AUTU. CUDNE KOECINENCIJE.
(igi, 24. septembar 2018 07:15)
Dete aj u školu da ti ne dodjem za uši da te uhvatim pa kod učiteljice na pravopis.

zoran

pre 5 godina

Ma, Mrkela u pravu. Najbolji ugao je imao on iz loze.
Koja je on lobanja. Lupeta, a nije svestan toga. Veliko je pitanje, kome je zaista potrebna strucna pomoc.

Milan

pre 5 godina

Licno, ne mogu da tvrdim da li je gol. Jednostavno, na osnovu snimka kamere, iako deluje da je 100% gol, ne moze to da se potvrdi (ugao kamere ne daje objektivnu sliku). Ljudi koji se bave matematikom, geometrijom, crtanjem bi verovatno i mogli da na osnovu zaustavljenog snimka, uzimanjem ugla kamere, ugla posmatranja i na kraju ugla polozaja lopte,stative,gol linije,golmana,naprave skicu koja bi nam dala teroretski odgovor da li je gol.Izjava golmana, medjutim,meni licno govori da je bio gol.Polazim od toga da u zivotu nista nije slucajno,pa tako i ovakva izjava koja je odraz ocaja (ili uglavnom nekog teskog stanja). Da li covek moze biti u ovakvom stanju i da li moze ovako nesto sramotno(bezobrazno u najmanju ruku) da izjavi,ako je siguran da nije bio gol i da govori istinu?Da je siguran da govori posteno i ispravno da li je bio gol ili ne,bio bi smiren i dao bi dostojanstven odgovor.Ovo je sve, ali ne i dostojanstveno.Meni licno,to ipak daje odgovor da li je bio gol.Na kraju,sudijina je poslednja.Inace,Partizan je odigrao mozda i najbolju utakmicu u dosadasnjem delu sezone i pokazao da ne zaostaje za Zvezdom u kvalitetu,koliko se to naglasavalo,pa tako moze se reci sezona tek pocinje.Zvezda se pokazala u bledom izdanju,uz napomenu da od pocetka sezone ni jednom nije odigrala,protiv nesto tezih rivala,u skladu sa svojim mogucnostima,igrackim kadrom.Solidna je odbrana,ali gde je sredina, pas, polukontra,zavrsnica (sta je sa Ebisiliom?).Moze to i nadam se da ce biti bolje.

Stadion Čapraz divan

pre 5 godina

Sad mi je jasno zasto stadion Crvene zvezde zovu stadion Mitra Mirica!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pojedinci nemaju blama, 24. septembar 2018 01:52)


Ma ne zovuga tako to je štamparska greška zovuga "Stadion Mile Kitić"

Nikola Radovanovic

pre 5 godina

Obim lopte je (skoro) 70 cm. Posto je cela usla u gol i Stojke je izbunario iz gola, ne bih rekao da je Mrkela puno pogresio, ali mu ova izjava svakako nije na mestu.

Nismo zasluzili ni bod, ocajno smo igrali na kraju imali i srece. A najbitnije, kao funkcioner ne bi smeo sebi da dozvoli da se spusta na taj nivo: nikad nisam voleo saopstenja (iako smo mi prvi krenuli sa njima). Trenutno smo u boljem polozaju od Partizana, zelim da tako i ostane - a da bi se to ostvarilo moramo da gledamo samo naseg posla.

30*i ni jedna manje

pre 5 godina

Pa valjda on zna najbolje dal je bio gol ili ne. Budite sigurni u to. Sigurno nije bez razloga takvo ponašanje. (ko je ovde lud, 24. septembar 2018 07:36)

Dusa od coveka, a Mrkela i upozorava da nije bez razloga ovakvo ponasanje.

Milos

pre 5 godina

Gospodine Mrkela,nece jos puno proci a Vas i vasu SNS-bratiju(Zvezdana,bracu Vucic,Kokezu i ostale) ceka bolno prizemljenje...Zao mi samo ove zaludjene SNS zvezdine "raje" koja veruje da su ovi zvezdini sportski uspesi trenutni,vezani sa SPORTOM.A znamo i Vi i ja da ovo sa SPORTOM veze nema...treba nam jak i bolan RESTART SISTEMA kako u sportu generalno,tako i u svim ostalim sferama drustva u Srbiji.Hvala i objavite mi komentar jer nisam vredjao niti krsio pravila foruma.

Spale

pre 5 godina

Govori covek koji je potpisao za Partizan pa za malo vecu kintu pljunuo na svoj potpis.....Ima nas koji te se secamo,dosao si u nas restoran da krkas i pijes toga dana....I tebi treba neko da poveruje!?

Sale

pre 5 godina

Eee kad bi ga i Kolarov podržao i uradio isto pa da zauvek nestane ta "hemija" u reprezentaciji koju su isticali ovi gubitnici i prevrtljivci i da najzad za Srbiju igraju igrači iz ljubavi prema domovini a ne zbog svojih i menadžerovih interesa.

Тор

pre 5 godina

кад год чујем да неко користи реч "задојен" знам да је тај баш бап задојен

Bg

pre 5 godina

Vidim stotinak crno belih Vucelinih botova radi bez odmora i spavanja. Moram da vas obavestim da je utakmica zavrsena i da je gol priznat kao regularan. Sada nastavite sa kukanjem...

Мишо

pre 5 godina

Лопови, отимачи, сецикесе, а видим и овај Мркела звани балерина је постао и доктор....човече па и ви и сви други знају да сте лопови, па Џајић је аболиран а не ослобођен кривице, за Терзића се и не зна кад је и како укинута потерница, човека крио Брано М. у земљи камена и крша....све у свему гадите ми се.

duks

pre 5 godina

Stojke to rece u afektu... zvezdini igraci to rade u praksi. A ne treba da nas cude ni jedni ni drugi poznato je da fudbalerima fali dosta daska u glavi.

kvatro

pre 5 godina

Gledam Englesku i Spansku ligu redovno toliko ima sudijskih gresaka da ispada da su nase sudije zlato a ujedno po Srbima moraju da budu i bezgresni. Bolestan smo mi narod petljamo se u sve i sve najbolje znamo. Citam ove komentare i sta da kazem stvarno ovoj drzavi hvali bolnica. Pitam ja vas zajedno sa svim tim celnicima klubova ako nijedna kamera nije mogla da pokaze tacno na osnovu cega Partizanovi funkcioneri tvrde da nije gol a na osnovu cega Zvezdini tvrde da je gol? Pogledaj ovog Stojkovica on zbog jednog gola bi da se odrice drzavljanstva bolest brate sta drugo. Sto se nije odricao po Engleskoj itd nije smeo ni da pisne sudiji sto nije jurio Briha protiv Svajcarske? Sve junak do junaka. Da sam na mestu ovoga sudije kada bih ikako moglo da se dokaze da gol pa sve bi ih odrao na sudu. Pa vama bre ni Mazic nije bio dobar.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

A ko je ovaj Mrkela ?!!
(Nebitan lik, 23. septembar 2018 23:52)

I kosarka i fudbal za tebe krecu od devedesetih. Ne znam cemu predrasude da je neko nebitan lik ako je igrao dok si ti jos skakutao kod tate iz jednog u drugo.

Alexi

pre 5 godina

Vrlo pametan ovaj... nije ni cudo sto ih teraju kroz zakone da moraju da idu u skole, upravo da ne bi bili kao njihov predstavnik Mrkela

Karaburac

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Vazno da si uspeo-la da naucis da se potpisujes cirilicom Somike.

Djalma

pre 5 godina

Ovakva sramna izjava visokog foteljasa c. zvezde pokazuje svu bahatost jednog kluba. Moze mu se jer zivimo u sistemu aparthejda prema ostalim klubovima.
Foteljas direktorskog ranga sa zavrsenom osnovnom skolom ima pravo da kreira doktorsku dijagnozu reorezentativcu i njegove zemlje. Zivela ti meni Srbijo.

Skakac u stomak

pre 5 godina

Mrkela, bolje da si cutao. Kakva bre izjava zadojena mrznjom, kakvo lecenje!? Covek hoce da se odrekne srpskog pasosa. Pa nek se odrekne. "Mnogo" cemo se svi potresti zbog toga. Ne vidim razlog da se odgovara na takvu nebuloznu izjavu. Ovako, valjamo se u istom blatu sa njima.

Boskicev braco?!

pre 5 godina

Mrkela. Nazalost. Rezimski bot....
(vukvlad, 23. septembar 2018 23:01)

Uspavljujete se uz "Hvala, premijeru/predsednice!"...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo, 23. septembar 2018 23:36)
Ukucaj na net -u "Yerzic se zahvalio premimeru,terzic :bez vuvica zvezda ne bi postojala,dzajic usao u upravni odbor sns....50 miliona duga u fudbalu i 18 u kosarci jos od 2011,a svaki prelazni rok po 20 novih fudbaåera pretezno stranaca.U kosarci ke kos gore po pitanju pojacanja.
Izvolte pa se uspavljuv..

Milanche

pre 5 godina

E moj Mitre poštovao sam te, a sad vidim da si isti kao i sti zvezdaši.

Poremećena vam je svima percepcija, pa vidite ono što želite da vidite.

Lopta nije prešla gol liniju, ali si ti prešao granicu dobrog ukusa i vaspitanja.

Huan Pablo Don Fernando

pre 5 godina

za ovakve izjave u bilo kojoj normalnoj evropskoj zemlji bi pljustale kazne, sto od saveza, sto od samog kluba, gol mozda jeste, a isto tako mozda i nije, nisam video ni jedan relevantan dokaz ni za jedno, a ni za drugo, i sve bi ovo moglo da se izbegne, da je televizija koja radi prenos imala kameru na gol liniji, najveci praznik srpskog fudbala, utakmica godine, jedan od najvecih svetskih derbija... i oni ne snimaju gol liniju, jednom reciju cist amaterizam!!!

Ccc

pre 5 godina

Citav derbi kao i vecina prethodnih je izreziran od strane "vise sile" kako bi eto zadovoljili raju sa obe strane brda. Kako bi moglo da se prica o kontroverznim situacijama, o tome kako je partizan pokidao zvezdu a ova igra ls i mnogo toga jos. Jednostavno zbog socijalnog mira nije dozvoljeno ni jednom klubu da izdominira. Od prvog napada sam primetio da ce utakmica biti po scenariju spanske serije. Igraci zvezde pogubljeni, sklanjaju se i dodaju lopte partizanovcima sve sa ciljem da se da gol. Onda drugo poluvreme u fazonu aj samo sutnite nesto u okvir pa da vam sviramo. I onda se narode trvi oko gluposti a oba kluba imaju istog gospodara koji u senci medijskog mraka i diverzija radi sta hoce.

Vojin Stefanovic

pre 5 godina

OVO je jedini igrač Zvezde, koji je čuvao noge protiv Milana, umesto da da gol ili izbori penal. Bolje mu je da se pokrije ušima i uvuče u mišju rupu, nego da se ovako eksponira.

Zoran Živančević

pre 5 godina

Vi ste stvarno ubedjeni da igrate najbolji futbal na Svetu i da svi
moraju da navijaju za Vas.Svi smo preko TV ekrana videli da je Stojkovic
odbranio sut Boacija samo je sudija nije u pravu kada je svirao pogodak
kada nije postojao,sram Vas bilo.

dragan

pre 5 godina

Nije problem odreci se srpskog pasosa nego dobiti drugi. Decko se odrice srskog pasosa i milioni drugih bi to rado ucinili da nisu osudjeni na njega.

svrbija najlepša bajka

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Pa to se desi kada se provede 4 dana u normalnoj zemlji. Recimo u spaniji, finskoj, rumuniji..

Neki ljudi uvide da je ovo rupa, pa im sve jedno da li imaju serbsko ili drzavljanstvo istocnog timora.

Milan

pre 5 godina

Iskreno, ne volim što se Mrkela spušta na taj nivo. Stojković je poznat kao vrela krv, čovek bez imalo osećaja za izjave, pazi to odriče se srpstva sutra, sramota ga što je Srbin, zbog čega? Zbog toga što on misli da je gol neregularan, a priznat... šta tu dalje pričati.... Ali ipak kao funkcioner kluba ti ne možeš sebi da sopustiš da daš takvu izjavu ili ignoriši ili smisli neki bolji, možda sarkastičan odgovor! Ja bi mu na primer rekao, lako mu je da se odriče srpstva sada kad ga više ne pozivaju da brani za reprezentaciju. Svaka čast Miloju i Bati Mirkoviću, vidi se šmekerski duh u obojici, umereni, a opet kažu šta misle, gospoda!

ona stvar

pre 5 godina

treba verovati Stojkovicu. 
Coveku koji je bez trunke grize savesti presao iz jednog u drugi klub .Neveruj takvom coveku nikada ali nikada
(popovic, 23. septembar 2018 21:55)

Takodje ne veruj coveku koji ne veruj pise neveruj. Inace, zlatno pravilo, kad nisi siguran, presudjujes u korist domacina, mada da je zvezda bila domacin, iskreno, ne znam da li bih smeo da priznam ovoliko diskutabilan gol.

brasa

pre 5 godina

@Ivan Veljkovic bravo dildi, i sta kazes ..gotovo celim obimom i gol je regilaran, to u tvom rodnom selu tako sude ili..ko sve nece komentarisati

Ivica Toronto ex Vozdovac

pre 5 godina

Ume li iko tamo u Srbiji da bude odmeren,
jedan se odrice drzavljanstva,
drugi ga salje u ludnicu,
tamo neko treci demolira sudijske svlacionice...

petric.bane1@gmail.com

pre 5 godina

e moj mitre pa ti jos nisi preboleo sto ti je zenu lidiju vukicevic oteo igrac partizana jos boli neka boli bolecete te d kraja zivota

borac

pre 5 godina

Ko je ovaj? Mitar?(Nikad cuo, 23. septembar 2018 23:20)To je zato što si fudbal počeo da pratiš u zadnjih 10-20 godina.Možda si nisi bio rođen kada je Mrkela igrao, ali danas jednim klikom možeš saznati sve što treba. Nije na odmet informisani se malo i o istoriji fudbala na ovim prostorima.

vericaNe

pre 5 godina

Nisam siguran Dali he lopta presla Gil liniju celim obimom Ali to nije hi bitno kad je zvezda u pitanju setite se ruiza I ociglednog gol auta. U srbiji he naj veci problem kratko pamcenje.
(Realan, 23. septembar 2018 23:15)
И ПИСМЕНОСТ

Vucko

pre 5 godina

Ako mu je Mrkela odgovorio ovako ostro. Prvo onaj bezobrazluk sa natpisom na majici, sada ova izjava. Sa ovakvim ljudima ne mozes drugacije.

Bojler

pre 5 godina

Ееее, Срби моји, око чега се ви свађате?... Мангупи воде српски фудбал, направише огроман бизнис без плаћања пореза, а ви сиромашни и докони за тастатурама вадите очи једни другима због њих трећих који клепају лову. Ријалити тактика ових на власти је 101% ефикасна.
(Krkobrk, 23. septembar 2018 23:16)

Upravo to brate, mada ovo komentarišu mahom školarci, nisu oni svesni toga.

Zvezdina liga Srbije

pre 5 godina

Stali su Zigic i Stankovic, i tako ga od linca spasili!
Prica oko ovog coveka(nisam siguran) je otisla suvise daleko, jednostavno nikada nisam obracao paznju na njega, jednom je svoju rec pogazio, videcemo da li ce opet! Nadam se da hoce, ali ne zbog njega kao igraca i golmana, nego da pokaze jos jedan put ko je, i sta je...
(fs, 23. septembar 2018 22:19)
Kome verovati, Zvezda svaki drugi derbi pokrade, ali mozda ovo nije drugi?!

Krkobrk

pre 5 godina

Ееее, Срби моји, око чега се ви свађате?... Мангупи воде српски фудбал, направише огроман бизнис без плаћања пореза, а ви сиромашни и докони за тастатурама вадите очи једни другима због њих трећих који клепају лову. Ријалити тактика ових на власти је 101% ефикасна.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 5 godina

Ne postoji drzavljanstvo, nacija, ili narod na ovom svetu koje je iznad istine i pravde. Stojkovic je pokraden na svom radnom mestu. Ovo sto se desilo u Humskoj nije nista drugacije nego kad pajtosi nameste neki tender u bilo kojoj drugoj bransi, industriji, pa dignu pare na mufte. Covek napravio odbranu sezone, a neki u ulozi linijskog sudije, kome je preko slusalica javljeno da "signalizira kako treba" ponisti radni ucinak golmana. I navijaci Zvezde jos to opravdavaju i slave, umesto da ih je sramota... Zato nikad nista nece ni biti od ove drzave i naroda..

Ćaća

pre 5 godina

Iskreno, zaista me nije briga koji od blizanaca dobija, ali volim da gledam fudbal i danas sam u nekim trenutcima bio pozitivno iznenadjen kvalitetom utakmice. E sad, posto sam i ja gledao na Areni bas me zanima zašto se ljudi pozivaju na njihove snimke da tvrde da gol jeste ili nije bio? Kako to možete tvrditi kada oni nisu imali ugao uz kog to može da se vidi? Najbliži snimak, iz koga apsolutno ništa ne može da se tvrdi je bio na sigurno 15 ili 20 stepeni. Stojkovićeva izjava je glupa i pateticna, ali se slažem sa delom u kome kaže da sudija mora sa bude 300% siguran. Sumnjam da je mogao biti.

Podgoricanin

pre 5 godina

Ne znam je li presla niti iko to moze da tvrdi a da ne laze. Treba da predje
100% dakle ne 50% ne 80% ne 99%. Mozda jeste mozda nije. Treba napraviti analizu i naci makar najblize resenje. obim lopte, koja je razdaljina od linije do mreze i izracunati. Ali tvrditi da je presla
pola metra je za lijecenje. Mozda ne za psihijatriju ali za ocnog sigurno.

Posmatrač

pre 5 godina

Stojković je bio u najboljoj poziciji da oceni da li je lopta prešla gol liniju. Na osnovu snimaka to se pouzdano ne može zaključiti. Stojkovićeva izjava, mada data u afektu, je neprihvatljiva, a pogotovo Mrkelina.
Meni je važno pitanje da li je pomoćni sudija odmah pokazao da je gol ili tek posle pritiska fudbalera Zvezde. Da nije bilo reakcije zvezdinih igrača mislim da gol ne bi bio priznat.

Realan

pre 5 godina

Nisam siguran Dali he lopta presla Gil liniju celim obimom Ali to nije hi bitno kad je zvezda u pitanju setite se ruiza I ociglednog gol auta. U srbiji he naj veci problem kratko pamcenje.

Volim Zvezdu

pre 5 godina

(Grr, 23. septembar 2018 22:17)

Nema potrebe da izmišljaš. Nikakvog pritiska igrača Zvezde nije bilo. Sudija iza gola je odmah pokazao da je lopta prešla liniju, a pritisak su vršili igrači Partizana koji su ga okružili i tražili da promeni odluku.

Миленко

pre 5 godina

Ниси ти меродаван да судиш кога треба на психијатрију. Ако већ хоћеш тако погледај у оне који су те ту поставили, да ли су можда и они за ту медицинску установу.

dd

pre 5 godina

Mrkelice da je lopta presla liniju pola metra zakacila bi mrezu, a nije ni bila blizu mreze. Clanovi uprave zvezde su inace poznati po pistenju Terzic, Covic, Dzajic.. Da nisu abolirani nebi im niko ostao u rukovodstvu

gde ja zivim

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu, ali nisam bas siguran da li je i celim obimom presla gol liniju, a kamo li pola metra (smesno), krajnje diskutabilan pogodak u svakom slucaju i treba dosta analizirati da li je gol ili ne uopste... Ali ovakve izjave, kao i golmana Partizana pokazuju u kakvom je problemu ovo drustvo.

anica

pre 5 godina

Ivan Veljković, 23. septembar 2018 22:55
Covece, sta tebe nervira, kakve pojave, sta te briga sta mlate, neka se odrekne kad god hoce...takvima je sirok put.

"ako za 6 meseci ne osetite boljitak, odlazim"-AVe 2012-te

pre 5 godina

hahaha ljubi te AVe tako pametnog ajde nemoj mi samo reci da si sumnjao da neće biti ovako?!

"ako za 6 meseci ne osetite boljitak, odlazim"-AVe 2012-te

pre 5 godina

Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54
Ne razumem sta ti nije jasno,još malo pa ce pola zemlje da se odrekne pasoša zbog nazadnjaka...

ЗР

pre 5 godina

Стојковић је наш најбољи репрезентативац. Није му изјава на месту, али је резултат темперамента и исхитренисти, а не неке злобе.
И на крају, није шта ти каже, већ ко ти каже...

milanbg

pre 5 godina

Veliki sam zvezdaš i ne znam da li je bio gol ili ne, verovAtno čak ni sam Stojković ne može da bude 100% siguran, ali ono sto je sigurno je da je Partizan bio mnogo bolji i zaslužio je pobedu, mnogo losa igra Zvezde, kao i protiv Napolija, srecno su prošli sa remijem. Milojevic mora da reaguje, čini mi se da fali neko da poveže sredinu, neko ko može da pošalje dobar i upotrebljiv pas, da li je Ebisilio dorastao tome isto mi je nepoznanica, ali danas nije bio ni u protokolu!?

спортски уметник

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Тебе треба ЗА ИСТА (или ипак заиста) да забрине твоја неписменост. А свакога нормалног ће бити срамота што се његовој земљи дешавају овакве ствари, прво вам је признат гол из аута, онда прошле године гол након Пешићевог офсајда, а ово сада већ прелази на нови ниво...почињу да се признају и фантомски голови. Следећи дерби нема потребе ни играти, нек се региструје 3:0 за звездицу и нек ОН буде задовољан.

sb995

pre 5 godina

treba verovati Stojkovicu. 
Coveku koji je bez trunke grize savesti presao iz jednog u drugi klub .Neveruj takvom coveku nikada ali nikada
(popovic, 23. septembar 2018 21:55)

pa da verujem ili ne... ko sve danas ima pristup internetu

fs

pre 5 godina

@nikad pklat

Stali su Zigic i Stankovic, i tako ga od linca spasili!
Prica oko ovog coveka(nisam siguran) je otisla suvise daleko, jednostavno nikada nisam obracao paznju na njega, jednom je svoju rec pogazio, videcemo da li ce opet! Nadam se da hoce, ali ne zbog njega kao igraca i golmana, nego da pokaze jos jedan put ko je, i sta je...

Runner

pre 5 godina

Ни једном речју, ни једним гестом не желим да правдам голмана Стојковића ал' Ви, људи из Звезде, њени играчи и навијачи, сте последњи који имају права да га терају у лудницу. Да ли сте се икада запитали откуд у њему толика мржња и колико сте ви томе допринели вашим нечињењем? Он је дуго времена био шиканиран, пљуван, прозиван, називан погрдним надимцима па чак и физички малтретиран од стране ваших навијача (сетите се Ђенове) а да га ни један једини пут Ви, као фудбалски радник и функционер, руководство Звезде и њени играчи нисте узели у заштиту. 'ајде де што га нисте заштитили као играча Партизана ал' сте бар требали да га заштитите као голмана репрезентације. Не, тада нисте дизали гласа а сада кад је момак фрустриран и резигниран једном судијском одлуком која је по вама гол, колико и оно Руизово враћање лопте из полуметарског аута, сада је дечко луд и зрео за психијатријско лечење. Иако је од вас, господине Мркела, много је!

Partizanstina

pre 5 godina

Fk Bunker poslao vedetu SNS-a da odbrani sudiju koji im je poklonio gol u derbiju i spasio ih poraza, a pritom nas navijace Partizana posalje u ludnicu...e to je gospodin,hvala mu na svemu.

konjina

pre 5 godina

Da ste imalo posteni ti i vas trener rekli bi ste da niste sigurni da li je presla jer je nemoguce videti, ali da je sudija priznao i to je to. Ali ne, vi ste sigurni da je pola metra u golu i da je cist gol. Sve se vraca, proci ce i vase bahacenje.

Laki

pre 5 godina

Pola metra je bilo na jednom od predhodnih derbija,kad je igrač Zvezde vratio loptu iz kornera.ne sećam se da se Mrkela tad oglasio.i ne pročitah nigde da je Mrkela po struci psihijatar,kad uspostavlja dijagnoze? A ustvari,koju je školu završio pošto je direktor?

Саша

pre 5 godina

Срам те било Мркела////како можеш да видиш кад најбољи угао је кад је камера у уаго тачно поред гол линије тада би могло да се јасно види,а не тај кои сви медиуми дају,,, срам те било тај човек је био део Звезде, део репрезентације и прешао све прегледе....и ти га шалеш на псијатрији...шта
си ти доктор....добили сте поклон гол....и нека се престане ова бламажа јер јасно се види да имате обилату помоќ од судије и ФСС и нека веч сада после пар кола прогласе Звезду за шампиона у овој сезони 2018/2019години

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Ništa čudno, konvertitski mentalitet. Pričao javno o zvezdaštvu od 100 miliona, prešao za 500k i dres reprezentacije. Sutra će pojesti ovu izjavu i čekati Krstajićev poziv, jer samo tako može da brani preko. Smešan je i tužan podjednako, ne treba se baviti njim uopšte. Još je tužnije koliko ga partizanovci slave i podžavaju. Sutra da se pojavi Bogdanović(iako zvezdaš kao klinac) i da traži oprost ne bi ga podržao sve da džabe igra. Što bi rekao veliki heroj major Milan Tepić, jednom čovjek da riječ. Sportski pozdrav.

Volim da gledam fudbal ne navijam za nikoga

pre 5 godina

Ja zvanicno necu vise da gledam Srpski fudbal. Necu da se nerviram zbog nekoga tamo koji zbog novca mora neko biti sampion bez obzira da li zasluzuje da bide prvi ili ne! Muka mi je vise od Srpskog fudbala a pogotovo Zvezde!

Klcko Olascic

pre 5 godina

Za psihijatriju je onaj ko umisli za sebe da je npr. Napoleon, ili Kaligula, ili Psihijatar... i ne samo da zamisli. "Napoleon" okrene sesir naopako i drzi se za ulcus duodenum, "Kaligula" orgija okolo, a "psihijatar" deli dijagnoze kome stigne iako je jedva zavrsio osnovnu skolu i to preko veze...

Ceda

pre 5 godina

Gol ili ne ne mogu reci jer se na osnovu snimaka koji su prikazani na tv to ne moze sa sigurnoscu reci. Izjave Stojkovica i Mrkele su najblaze receno uzasne. Zbog takvih kao sto su njih dvojica ljudi u Srbiji i ne idu na stadione da gledaju " fudbal".

Grr

pre 5 godina

Uh, kako se drznu da ne prizna gol koji nije primio. Stojković je iznro svoje mišljenje, a gospodin Mirkela vređa kao najveći prostak. Kakve on ima veze sa ovakvom izjavom??

đ... ovo slovo ni nemam na tastaturi ali ako ti tako kazes...

pre 5 godina

Znaći đentlmen.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RistaAlfista, 23. septembar 2018 21:56

Znaći bas tako? đentlmen?

miško

pre 5 godina

Nije Stojkoviću krivo što je bio gol,već što je om krivac.Sa toliko iskustva i tom snagom i visinom, on stoji na liniji kao slepac.U nekoj od sledećih akcija istrčavanje čak 30m. nepotrebno da bi loptu izbio u aut i dokazao da nije linijski golman.Tešović pre utakmice kaže da očekuje gol od Gomeša jer ga Zvezdina odbrana ne poznaje a Janković da je Stojke linijaš, i da mu protivnički igrači pune peterac, što može da bude vrlo opasno.Grobara odmah za trenera Partizana a zvezdaša za trenera Zvezde.Bravo za Jankovića i Tešovića.

Dundo Maroje

pre 5 godina

Iskreno ne znam cija je izjava "bolja". Mozda da pola fudbalskog saveza, zajedno sa polovinom Zvezde i Partizana ode preventivno na preglede? (Jace od mene, moram se spustiti na njihov nivo).

A sada sto se tice toga da li je lopta presla gol liniju: kao zvezdas kazem da svako ko kaze kako sigurno nije presla laze! Isto tako kao zvezdas kazem da svako ko kaze da je sigurno presla ponovo laze! Ljudi moji pa ovde Stojkovic da mu zivot zavisi mislim da ne moze biti sto posto siguran sta je, a kamoli sudije. Nemamo gol tehnologiju, dakle pomirite se sa odlukom sudija, bilo je previse blizu da bi se nazvalo namestaljkom ili podmetacinom, tako su oni videli i tacka.

Oslo

pre 5 godina

A da je zvezda primila ovakav gol, da li bi vi g.Mrkela reagovali na drugi način? Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan i baš me briga ko je u pravu i ko je bolji, ali.. izjava Stojkovića možda nije na mestu, ali on je bar to ishitreno i u afekgu jer se sve dešavalo ispred njega, ali na šta liči izjava dotičnog gospodina.
(xxcx, 23. septembar 2018 22:19)

Nas golman pre svega ne bi dao ovakvu izjavu....Stojke je inace uvek bio covek od reci....

Zuull

pre 5 godina

A ti si sav jadan posten i bezgresan!?
Ne znam da li je bio gol, kao sto to niko nece znati dok se ne pokaze snimak kamere vertikalne sa gol linijom koji verovali ili ne u 21. veku ne postoji... Srbi smo zapaljivog mentaliteta, reagujemo afektivno i zustro pa se onda dese ovakve izjave... to sto se nekome desio afekt ili sindrom srpstva ga ne cini manjim srbinom od tebe foteljasa. i u ostalom ti si sportski direktor a ne psiholog i doktor da bi davao dijagnoze o tome sta i ko zahteva psihijatriju... za ovo mozes samo na sud, sram da te bude!

who the f..k are you

pre 5 godina

Nervozan si mi malko Mrkela? Bolje objasnite zašto veze nemate kada treba da napadate...vi znate samo bunkericu i na kontre, ali šta je sa loptom ...znaš ono dribling, dupli pas, centaršut, ja tebi ti meni...veze nemate...neće sreća stalno da vas prati...ili sudije

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

a gde se vidi da je lopta pola metra usla u gol?
(pera kojot super genije, 23. septembar 2018 21:54)

Ko ima oči i više od 10 godina video je da je gol čit, nije baš lopta bila pola metara u golu, ali barem 10 cm jeste sigurno.

zen

pre 5 godina

Nema mrznje, cestitao Zvezdi, odbranio gol. Sto godina brani, sto za Zvezdu, sto za reprezentaciju, ovakva njegova izjava je objektivna. Koga ovo zabolelo?

only fools and horses

pre 5 godina

Sramna izjava Mrkele, zaista sramna. Na nivou velikog vođe, jel od njega učio?
I gde je taj snimak gde se vidi da je pola metra u golu, baš bih voleo da ga vidim.

analiza

pre 5 godina

"Pa naravno da je u pravu Mrkela zaista! Jednostavno NEDOPUSTIVO je ponašati se na način na koji se ponaša dugogodišnji reprezentativni golman Stojković zaista! Ja razumem da je njegov animozitet prema svom inače bivšem klubu Zvezdi izuzetno velik ("oprostite mi moju ružnu prošlost" na primer) ali da javno daješ ovakve jedne izjave i pališ mlade navijače Partizana kojima treba da si uzor u fer plej ponašanju, da treba da se i oni sutradan recimo isto odriču svoga državljanstva jer ih je neko u derbiju pokrao, to je zaista za svaku OSUDU definitivno! Posle ovoga pozovu li ga opet u repku a on prihvati to, u tom slučaju ne navijam za repku dok on ne ode sa njenog gola i navijaću štaviše za sve naše protivnike da nam daju što više golova dok je on na golu repke!"
(Ivan Veljković)
Pazite sad ovaj detalj:Stojkovic je dao izjavu desetak minuta posle meca,dok ga adrenalin jos puca i dok je pod tenzijom.Dakle,on IMA opravdanje za usijanu izjavu.
Gospodin Mrkela daje izjavu-a niti je igrao mec niti je bio blizu dogadjaja ,niti je pod nekom tenzijom,i preporucuje nekom psihijatriju (a on je taj koji pominje rec "mrznja" u svojoj izjavi,ne Stojkovic).On NEMA opravdanje za tko usijanu izjavu.
Stojkovic ni jednom recenicom nije uvredio ni igrace ni navijace CZ ovom izjavom.On je samo rekao sta misli o SUDIJI DJOKICU,koji sudi a da nije mogao da vidi da li je gol od Stojkovicevog tela.
Meni je zanimljivo zasto Mrkela brani Djokicu?

sale

pre 5 godina

Usla je kao sto onomad nije izasla,pomocni je video kao sto onomad nije video,ovo je bruka nad brukama,ova kradja se godinama nastavlja,ovo prerasta u diskriminaciju i shvatam Stojkovica

nema sta

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim. 
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54) 

Mene ovakvo ponašanje zabrinjava, jer ako svi pošteni odu, u Srbiji ćete ostati samo vi iz stranke...
(zigx, 23. septembar 2018 22:18)

Pozdravi ove tvoje iz kk i fk partizan... to su tvoji iz stranke

Amaterasu

pre 5 godina

a gde se vidi da je lopta pola metra usla u gol?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pera kojot super genije, 23. septembar 2018 21:54)

Pa tu na snimku, ne vidis li? :D

Mislim brt, po prvi put u valjda istoriji se desilo da smo se koliko-toliko slozili da se jednostavno ne vidi na snimku da li je gol ili nije i onda dodje Mrkela i kaze lol sta se lozite vidi se pola metra. Pored njega i Stojke deluje odmereno i pribrano.

018

pre 5 godina

Meni je fascinantno da godine 2018. na derbiju mi nemamo kameru na liniji. Lopta jeste donekle iz ovog ugla presla liniju, e sad, da li je celim obimom, da li je pola- nikada necemo saznati. U svakom slucaju los fudbal, Zvezda kao da je bila nezainteresovana, Partizan napaljen ali metiljav, nema tu ‘leba..

Stvarno treba imati zeludac i navijati za zvezdu

pre 5 godina

Ali ljudi , pa pogledajt pluseve i minuseve , ladno su stranacki botovi dobili direktivu da lupaju i komentare i +/- na Mrkelinu izjavu 😂😂😂

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 5 godina

Ahahaha jeste i pre neki derbi lopta nije izasla u gol aut... Znaci strasno na sta je zvezda spala kad svaki derbi sudije moraju da je guraju...

Tony

pre 5 godina

Gospodine Mrkela vase lopte sve prelaze pola metra mi to znamo i videli smo ali vi nekad vidite a nekad ne kako ste prosle godine usli u ligu evrope...

Baneson

pre 5 godina

Sram te bilo Mrkela. Tako o reprezentativcu. Ko si ti da ga tako kvalifikujes? Besan zbog nepravde, mozda i nije u pravu ali tako reci za kolegu fudbalera je katastrofa. Ocigledno je pogodio u zicu.

Dzoni

pre 5 godina

@Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Zasto te to cudi? Nisu u pitanju samo sudijske odluke. Pogledaj ponasanje "navijaca" na stadionu, baklje, petarde i dinamitare padaju na 5 metara od igraca, ispod nogu bezbednjaka. Koja drzava bre, koji narod? Jos je on ostvaren covek ima para kolko hoce i mogao je da ide igra gde hoce, a odlucio da bude u Srbiji. Divim mu se sto uopste igra ovde. Da sam na njegovom mestu odavno ne bih bio u Srbiji. Najgora drzava u Evropi bre, uz Albaniju. Omladina bolesna, agresivna, neobrazovana, nekulturna, izdegenerisana, drogirana. Zemlja prodanih politicara, kriminalaca i starleta. Prosecan iq 85. Svako ko ima malo mozga je odavno otisao iz ove trece svetske rupe. Tako da ne drami i pogledaj malo realno na sta ti lici zemlja u kojoj zivis. Boze zdravlja uskoro i ja palim odavde a pasos cu da iskoristim za jednu dobru potpalu. Vama ostalima zelim prijatan boravak u zoni sumraka i da nastavite da lajete jedni na druge ciji tim je bolji/gori u sutanju lopte po srpskom blatu i da se prepucavate po komentarima.

Marinko

pre 5 godina

alo, bunker igrate celu utakmicu. sramotna igra, mojne te spinove.
(koga briga, 23. septembar 2018 

Fudbal se igra za rezultat a ne da bi zabavio narod.Kome je do zabave pistoji cirkus.Fudbal je ozbiljan biznis

Izdaljinski

pre 5 godina

Gospodina Mrkelu, kao i većinu navijača Zvezde, još uvek jako peče što je Stojković iz Zvezde prešao u Partizan. Pobogu, kao da je jedini na svetu koji prelazi iz kluba u klub. Zbog toga su toliko negativbe reakcije na Stojkovićevu izjavu datu u afektu. Utoliko više što izjava nije upučena Zvezdi, već suđenju. A zašto su se našli prozvani? E to je več drugo pitanje. I otkuda to da gosn Mrkela zna lekarske dijagnoze? Da nije postao doktor psihijatrije?

Goran

pre 5 godina

Mrkela nek cuti nema sta da komentarise svako ima pravo na reakcije i komentare tako ima i Stojković a sudija nema pojma cim Partizan dobro igra neko iz Zvezde se zali nek cute i nek gledaju svoja posla a tudja nek ostave sa strane

Nenad

pre 5 godina

Znaci i ja sam za psihijatriju? I ja se osecam kao Stojkovic. Ne radi se ovde o mrznji, nego nas brate stalno kradete, pa je coveku puklo.

Bane

pre 5 godina

(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 22:04)

Pa kako sad jer pola metra ili što ti kažeš 10cm. Znači postoji sumnja. E sad koje više lupio to ostaje pitanje. Ali ono što je sigurno ne postoji snimak koji može da ti povrdi 100%. To je u suštini najveći problem. 2018 godina gledamo neku privatnu televiziju koja ima koliko 2-3 kamere na terenu snimak im je blagi užaš. Uzimaju ti pare za prenos a prenos gledaš sa prekidima ili čak ga u jednom trenutku ga i nema. Recimo polemike ne bi bilo da postoji snimak kakav valja. E to je suština. Da mi kao posmatrači možemo da kažemo, jeste bio je penal bio gol itd. Ovako ispada da lupetamo pošto neko kaže pola metra neko kaže koji cm.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Misli da se vratis u osnovnu da ucis pravopis.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Misli da se vratis u osnovnu da ucis pravopis.
(sef strucnog staba, 23. septembar 2018 22:00)

Hahaha ti me vrati. Greška u vrzom kucanju svakom može da se desi, pa i meni.

Milisav

pre 5 godina

Postoji li nadležna institucija koja može ljude da vrati u osnovnu školu na časove geometrije ili barem da im da bilijarski sto na popust ili poklon, ili bar da ih natera da na livadi stave dve stative, loptu izmedju i to slikaju iz ugla. Kradja je očigledna i potpuno razumem stojkovića i njegovu reakciju.

Asdfghjkl

pre 5 godina

Sjecate se kada Djurovski posle finala kupa, korektno cestitao Partizanu na trofeju i zasluzenoj pobjedi.
Pola sata kasnije na konferenciji za stampu, "Partizan parkirao autobus", bili smo bolji.
Pogodite ko mu je natrljao nos?

hehe

pre 5 godina

Sta se i moglo ocekivati od coveka koji je promenio klub na nacin kako je to Stojkovic ucinio ? Samo treba da ostane dosledan svom karakteru i da na isti nacin promeni i svoju zemlju. Nije to za psihijatriju, ovo je klinicki veoma jasan slucaj.

nikola bozic

pre 5 godina

@Ivan Veljković
Sta cekas,nadji broj Ice Zvera i na prvoj utakmici reprezentacije izlomite stadion,dobicemo minus 6 bodova a vi cete zaokruziti sabotiranje reprezentacije u kvalifikacijama od strane stubova srpstva,treci deo.

logika

pre 5 godina

po najnovijem snimku se tačno vidi da je prešla samo 47 cm, tako da je ova izjava od pola m cista nebuloza. šalu na stranu, ovde i ako je prešla, u pitanju je manje od 10 cm, kakvih pola metra.. nemojte se i vi gospodine mitre sramoti!

xxcx

pre 5 godina

A da je zvezda primila ovakav gol, da li bi vi g.Mrkela reagovali na drugi način? Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan i baš me briga ko je u pravu i ko je bolji, ali.. izjava Stojkovića možda nije na mestu, ali on je bar to ishitreno i u afekgu jer se sve dešavalo ispred njega, ali na šta liči izjava dotičnog gospodina.

drinska divizija

pre 5 godina

Samo mi nije jasno kako se Mrkela nasao prozvan Stojkovicevom izjavom. Sta god da je izjavio, na kraju je rekao cestitam igracima Zvezde. Niti je pljuvao Zvezdu, ni bilo koga iz Zvezde. Cak i ako je Stojkovicevo ponasanje stvarno za psihijatriju, ne znam odakle pravo i ideja CELNIKU PROTIVNICKOG KLUBA koji uopste nije pomenut, da ga salje u ludnicu. Posle ovakve izjave stvarno ne treba da cudi bilo kakvo ponasanje navijaca.

Zevs

pre 5 godina

Ma, šta pola metra, Mrkela, pocepala je mrežu, bre! to što lopta možda čak nije ni prešla celim obimom gol crtu (što je uslov da bude priznat gol) vama nije bitno.

Max von Laaberg

pre 5 godina

Interesantan je ovaj Mrkela.Stojkovic jos vruce glave nesto rece i dodje Mrkela da ga salje na psihijatriju.Jasno je da se mnogo novaca vrti oko fudbala,ali kad na sve nacine Mrkela hoce da se pokaze kao sportista moze lako sa Arenom ili ko je prenosio da zamoli u Nemackoj,oni mogu dokazati gde je lopta bila kad je Stojkovic dodirnuo.Takav program mu svi ITe programireri u Beogradu uraditi za par minuta,ali to mnogima samozvanim sportistima ne odgovara.Jednostavno slika se zaustavi kod dodira golmana i sa gol linijom se povrsina ispuni do precke drugom bojom pa ako se lopta vidi nije presla liniju ako se ne vidi onda je gol.Ali jednostavnije je vredjati druge omalovazavati uspjeh drugog i glumiti fer sportistu.

General DV grobari backi jarak

pre 5 godina

ti si za ocnog, kad mozes reci da je presla pola metra. ako je i presla, to je bilo par cm al cela nije presla a pola m je bilo kod onog gol auta kad ste onomad dali gol u derbiju. tad je bilo pola m. pre bi rekao da si bio slab iz matematike prvi drugi razred kad se uce merne jedinice

LorD

pre 5 godina

Boli istina.
Milojevic derbi posle Videtona, "Stojkovic uveo Partizan u LE",
Milojevic posle Salzburga ne izjavi da je Borjan uveo CZ u LS,
i vrhunac Milojevic izjavljuje da je Partizan bio bolji prvo, CZ drugo pol.
U drugom pol. Partizan-CZ
posed 51-49%
sutevi 3(1)-3(2).
Precka Partizan, Borjan u zadnji cas kupi loptu metar od gola, CZ sut Bena iskosa NAJBOLJA POLU PRILIKA( i jedina na mecu).
Nula od covjeka.

Zoran

pre 5 godina

Sram te bilo , ko si ti da dajes dijagnoze a na osnovu čega si ustanovio pola metra? lopta je max celim obimom u sta sumnjam pre ce biti da je mozda pola lopte preslo ili je bilo na liniji .

zigx

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Mene ovakvo ponašanje zabrinjava, jer ako svi pošteni odu, u Srbiji ćete ostati samo vi iz stranke...

Piksi

pre 5 godina

alo, bunker igrate celu utakmicu. sramotna igra, mojne te spinove.
(koga briga, 23. septembar 2018 22:19)

Ma kakav bunker bre, nismo ni igrali ovu utakmicu, toliko ste nebitan i slab protivnik da se igracima Zvezde nije ni igralo, toliko ste uspjeli da ih smorite... Momke cekaju ozbiljnr utakmice, protiv najvecih Evropskih ekipa, o tome mi razmisljamo, kakva crna utakmica sa Partizanom...

Igor

pre 5 godina

Samo je on video loptu pola metra u golu ! Sramota je i mene što sam Srbin ali ne zbog fudbala!
(Goran, 23. septembar 2018 22:11)

Odavno se sa nekim komentarom nisam slozio kao sa ovim gore napisanim...

peca

pre 5 godina

Za psihijatriju? Govori o zvanično najboljem fudbaleru Srbije u prošloj godini i najzasluženijem za plasman na svetsko prvenstvo. Pola metra? Nisam ni ja siguran i pre bih rekao da nije bio gol nego da jeste. Normalno da iz tog ugla se čini da je prošla gol liniju(pitanje da li i celim obimom). Daj da vidimo i iz drugog ugla i iza gola. Nadam se da ću doživeti trenutak da Zvezdu vodi Stojković, Džajić, a ne neki Terzići i Mrkele.

Resistance

pre 5 godina

Sramna izjava funkcionera Zvezde! Nadam se da će Stojković tužiti Mrkelu na sudu zbog uvrede.Stojković nikoga nije vređao niti spominjao,čak je i pohvalio fudbalere Zvezde.Čemu onda ovakve lične uvrede zvaničnika jednog kluba? A možda je to jedini vokabular zvezdinih funkcionera.Sramota! A sramota je to što nijedan novinar ne osuđuje ovakve lične uvrede,jer ovo sa sportom nema nikakve veze!

Rijaliti

pre 5 godina

Mrkela, omadjijali te rijalitiji, pa ne vidiš da ovi pljuju i na tvoju karijeru... Znas i ti vrlo dobro da je sve ovo više od igre... Takođe bi trebao da znaš da će se sve ovo jednom lane zvati, pa se ne treba toliko siliti i pričati svašta... Možda je Stojke preterao, ali on je igrač. Čovek koji još uvek ne zna da kanališe svoja osećanja... Ti bi, bez obzira na mišljenje, kao iskusan čovek, funkcioner, trebao biti neko ko gasi vatru, a ne neko ko pali nove požare... Sram te bilo...

dane007

pre 5 godina

Pa naravno da je u pravu Mrkela zaista! Jednostavno NEDOPUSTIVO je ponašati se na način na koji se ponaša dugogodišnji reprezentativni golman Stojković zaista! Ja razumem da je njegov animozitet prema svom inače bivšem klubu Zvezdi izuzetno velik ("oprostite mi moju ružnu prošlost" na primer) ali da javno daješ ovakve jedne izjave i pališ mlade navijače Partizana kojima treba da si uzor u fer plej ponašanju, da treba da se i oni sutradan recimo isto odriču svoga državljanstva jer ih je neko u derbiju pokrao, to je zaista za svaku OSUDU definitivno! Posle ovoga pozovu li ga opet u repku a on prihvati to, u tom slučaju ne navijam za repku dok on ne ode sa njenog gola i navijaću štaviše za sve naše protivnike da nam daju što više golova dok je on na golu repke!
(Ivan Veljković, 23. septembar 2018 21:58)

Čekaj a dopušteno je da tvoj sportski direktor nekoga šalje na lečenje na psihijatriju i još odvali laž da je lopta pola metra prešla preko linije ? Ništa drugačije ne treba ni očekivati od vas.

Misha

pre 5 godina

Iako sam Grobar u Crvenoj Zvezdije uvek bilo igrača koje sam poštovao zbog njihovog gospodstva, fer izjava poštovanja rivala. Bio je to pre svih Dušan Savić a sada je to i njegov sin. Medju tim igračima Zvezde kroz istoriju koji su imali moje poštovanje BIO JE I Mitar Mrkela. Sa naglaskom na BIO jer posle ove izjave to sigurno nije. Taj Stojković je i dalje naš najbolji golman sklonjen iz reprezentacije zahvaljujući radnjama koje liče na današnji derbi. Ja Vas i pored ovoga gospodine Mrklea neću vredjati. Da Vam pokažem razliku između NAS I VAS.

Grr

pre 5 godina

Na snimku se ne vidi, na stadionu sam bio u odlučnoj poziciji da se vidi, i. opet nije bilo jasno, ali zato sudije su videle, tek posle pritiska igrača CZ ono što ni kamera ne može. Ovakve situacije, pogotovo kad lopta nije na zemlji, nikad se ne sviraju kao gol.

nmanja

pre 5 godina

Umesto da se uzdrze od komentara i da puste da sam propadne u zemlju zbog svoje sramne izjave, Mrkela samo dodatno raspiruje mrznju, recima kojima ne bi trebalo da bude mesta ni u sportu ni u javnom diskursu. Steta, trebao je ispati gospodin.

who the f..k are you

pre 5 godina

Ma pola metra ušla, video Mrkela...potvrdiće Mrakić i žurnala sutra, var nam ne treba, ni kamere ...samo majke mi bio je , ili nije gol...ua !

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Тебе треба ЗА ИСТА (или ипак заиста) да забрине твоја неписменост. А свакога нормалног ће бити срамота што се његовој земљи дешавају овакве ствари, прво вам је признат гол из аута, онда прошле године гол након Пешићевог офсајда, а ово сада већ прелази на нови ниво...почињу да се признају и фантомски голови. Следећи дерби нема потребе ни играти, нек се региструје 3:0 за звездицу и нек ОН буде задовољан.
(спортски уметник, 23. septembar 2018 22:08)

Očekivao sam ovakav komentar zbog moje greške u brzom kucanju. Ispravljaš mene, a verujem da si završio manje škole od mene, ali ajde u ovom sistemu se to ne vrednuje.

Bane

pre 5 godina

CzBg89!, 23. septembar 2018 21:55)

Čoveče ti kao navijač Zvezde to nemaš prava da tvrdiš. Vidi ovako obrni malo sitauciju šta bi onda pričao. Lepo kažem lako je gledati sitaciju iz ugla koji ti ide u korsti. Poenta da posmatraš sitaciju a da nije u tvoju korist. E tada tvoje reči imaju težinu. Neka je gol bio ali opet nisti taj koji je merodavan da ti kažeš. Postali ste jako razmaženi i to je problem celog sistema. Sve vam se serira na srebnom tanjiru. I kad neko kaže nešto protiv a u čuvaj se.

sb995

pre 5 godina

treba verovati Stojkovicu. 
Coveku koji je bez trunke grize savesti presao iz jednog u drugi klub .Neveruj takvom coveku nikada ali nikada
(popovic, 23. septembar 2018 21:55)

pa da verujem ili ne, bacio si me u rebus

Ivan Veljković

pre 5 godina

Čekaj a dopušteno je da tvoj sportski direktor nekoga šalje na lečenje na psihijatriju i još odvali laž da je lopta pola metra prešla preko linije ? Ništa drugačije ne treba ni očekivati od vas.
(dane007, 23. septembar 2018 22:17)

Lopta je gotovo celim obimom prešla gol liniju, i gol je regularan! A odricati se srpskog državljanstva čak čak i da taj gol nije regularan, u najmanju ruku to je tragikomično! A nekoga da šaljem na psihijatriju ne pada mi napamet, svako treba da bude odgovoran za svoje ponašanje, i da bude svetsan težine svojih reči, naročito ako je javna ličnost u pitanju, pa ako dotični smatra da se ovom svojom izjavom lepo i pristojno poneo prema reprezentativnom grbu i dresu svoje države kojeg je godinama nosio, onda neka ga, neka i dalje uživa u takvim svojim izjavama! A moje je pravo da se javno ogradim od ljudi poput Partizanovog golmana koji daju ovakve izjave a koji su godinama reprezentovali moj narod širom sveta!

nikad pklat

pre 5 godina

stojke je u pravu. grubo zvuci al je u pravu. pa pobogu njega su hteli da lincuju u djenovi zvezdini navijaci i nikom nista . sta vise u tazonu i trebali su . jel taf neko stao u zastitu njegovu. nesto se ne secam . iz zvezde samo sto nisu pohvalili svoje srbende . sad ovo . nije ovde poenta u tome dal je bio gol ili nije . poenta je sto se coveku skupilo sve pa onda kaze u afektu i ono sto mozda nebi trebalo . zna ovaj mrkela dobro da uvredi s vremena na vreme nekoga tako usput.

Bane

pre 5 godina

A ti si komentanat kao sportisti radnik da teraš nekog na psihijatriju. Čovek je pun emocija kao i vi kada ste ušli u ligu šampiona. Rekao je nešto u afektu. Sećamo se svi koliko je penio Terzić posle Voždovca možda nije tim tonovom ali opet jer i to za pshijatriju. Jer smo svi mi za pshijatriju posle Švajcaraca. Čemu bre nastavljanje alo. Ti si prvi koji treba spustiš tenziju a ne da je pumpaš.

Raka

pre 5 godina

Мирковић рече да из његове позиције апсолутно није било могуће видети да ли је лопта прешла гол линију.
Милојевић имао много бољу позицију па рече гол чист као суза.
Мркела има најбољу позицију, лопта била пола метра у мрежи.
Е у овим изјавама се види коме је Терзић директор.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.

Piksel

pre 5 godina

Mrkela zaboravio si pored Stojkovica da navedes i Bombu Ilijeva, Vazuru, Pantica i jedno 500 navijaca Partizana ... Ne znam jel kasno ali pod hitno im treba pregled strucnog lica ...

Loznica

pre 5 godina

Šta tebe briga šta je on izjavio? Ti si video da je pola metra prešla? Ako je i prešla, bilo je baš za polemiku. Sram te bilo, još jednom!!!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Pa naravno da je u pravu Mrkela zaista! Jednostavno NEDOPUSTIVO je ponašati se na način na koji se ponaša dugogodišnji reprezentativni golman Stojković zaista! Ja razumem da je njegov animozitet prema svom inače bivšem klubu Zvezdi izuzetno velik ("oprostite mi moju ružnu prošlost" na primer) ali da javno daješ ovakve jedne izjave i pališ mlade navijače Partizana kojima treba da si uzor u fer plej ponašanju, da treba da se i oni sutradan recimo isto odriču svoga državljanstva jer ih je neko u derbiju pokrao, to je zaista za svaku OSUDU definitivno! Posle ovoga pozovu li ga opet u repku a on prihvati to, u tom slučaju ne navijam za repku dok on ne ode sa njenog gola i navijaću štaviše za sve naše protivnike da nam daju što više golova dok je on na golu repke!

Sale

pre 5 godina

Ljudi ce odmah pljuvati posto je iz uprave Zvezde, ali realno covek ima pravo. Bolesna izjava i da je cisto u korist Partizana, a na snimku Arene izgleda da jeste uslo.

CzBg89!

pre 5 godina

Samo grobar ce reci da lopta nije presla! Svako ko ima oci vidi da je lopta presla liniju, ali ajde da prave alibi Vucic je namestio i da se tese da nije presla gol liniju.

Raka

pre 5 godina

Мирковић рече да из његове позиције апсолутно није било могуће видети да ли је лопта прешла гол линију.
Милојевић имао много бољу позицију па рече гол чист као суза.
Мркела има најбољу позицију, лопта била пола метра у мрежи.
Е у овим изјавама се види коме је Терзић директор.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.

Sale

pre 5 godina

Ljudi ce odmah pljuvati posto je iz uprave Zvezde, ali realno covek ima pravo. Bolesna izjava i da je cisto u korist Partizana, a na snimku Arene izgleda da jeste uslo.

Loznica

pre 5 godina

Šta tebe briga šta je on izjavio? Ti si video da je pola metra prešla? Ako je i prešla, bilo je baš za polemiku. Sram te bilo, još jednom!!!

xxcx

pre 5 godina

A da je zvezda primila ovakav gol, da li bi vi g.Mrkela reagovali na drugi način? Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan i baš me briga ko je u pravu i ko je bolji, ali.. izjava Stojkovića možda nije na mestu, ali on je bar to ishitreno i u afekgu jer se sve dešavalo ispred njega, ali na šta liči izjava dotičnog gospodina.

zigx

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Mene ovakvo ponašanje zabrinjava, jer ako svi pošteni odu, u Srbiji ćete ostati samo vi iz stranke...

gde ja zivim

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu, ali nisam bas siguran da li je i celim obimom presla gol liniju, a kamo li pola metra (smesno), krajnje diskutabilan pogodak u svakom slucaju i treba dosta analizirati da li je gol ili ne uopste... Ali ovakve izjave, kao i golmana Partizana pokazuju u kakvom je problemu ovo drustvo.

Bane

pre 5 godina

A ti si komentanat kao sportisti radnik da teraš nekog na psihijatriju. Čovek je pun emocija kao i vi kada ste ušli u ligu šampiona. Rekao je nešto u afektu. Sećamo se svi koliko je penio Terzić posle Voždovca možda nije tim tonovom ali opet jer i to za pshijatriju. Jer smo svi mi za pshijatriju posle Švajcaraca. Čemu bre nastavljanje alo. Ti si prvi koji treba spustiš tenziju a ne da je pumpaš.

018

pre 5 godina

Meni je fascinantno da godine 2018. na derbiju mi nemamo kameru na liniji. Lopta jeste donekle iz ovog ugla presla liniju, e sad, da li je celim obimom, da li je pola- nikada necemo saznati. U svakom slucaju los fudbal, Zvezda kao da je bila nezainteresovana, Partizan napaljen ali metiljav, nema tu ‘leba..

CzBg89!

pre 5 godina

Samo grobar ce reci da lopta nije presla! Svako ko ima oci vidi da je lopta presla liniju, ali ajde da prave alibi Vucic je namestio i da se tese da nije presla gol liniju.

dane007

pre 5 godina

Pa naravno da je u pravu Mrkela zaista! Jednostavno NEDOPUSTIVO je ponašati se na način na koji se ponaša dugogodišnji reprezentativni golman Stojković zaista! Ja razumem da je njegov animozitet prema svom inače bivšem klubu Zvezdi izuzetno velik ("oprostite mi moju ružnu prošlost" na primer) ali da javno daješ ovakve jedne izjave i pališ mlade navijače Partizana kojima treba da si uzor u fer plej ponašanju, da treba da se i oni sutradan recimo isto odriču svoga državljanstva jer ih je neko u derbiju pokrao, to je zaista za svaku OSUDU definitivno! Posle ovoga pozovu li ga opet u repku a on prihvati to, u tom slučaju ne navijam za repku dok on ne ode sa njenog gola i navijaću štaviše za sve naše protivnike da nam daju što više golova dok je on na golu repke!
(Ivan Veljković, 23. septembar 2018 21:58)

Čekaj a dopušteno je da tvoj sportski direktor nekoga šalje na lečenje na psihijatriju i još odvali laž da je lopta pola metra prešla preko linije ? Ništa drugačije ne treba ni očekivati od vas.

ЗР

pre 5 godina

Стојковић је наш најбољи репрезентативац. Није му изјава на месту, али је резултат темперамента и исхитренисти, а не неке злобе.
И на крају, није шта ти каже, већ ко ти каже...

Krkobrk

pre 5 godina

Ееее, Срби моји, око чега се ви свађате?... Мангупи воде српски фудбал, направише огроман бизнис без плаћања пореза, а ви сиромашни и докони за тастатурама вадите очи једни другима због њих трећих који клепају лову. Ријалити тактика ових на власти је 101% ефикасна.

Volim Zvezdu

pre 5 godina

(Grr, 23. septembar 2018 22:17)

Nema potrebe da izmišljaš. Nikakvog pritiska igrača Zvezde nije bilo. Sudija iza gola je odmah pokazao da je lopta prešla liniju, a pritisak su vršili igrači Partizana koji su ga okružili i tražili da promeni odluku.

only fools and horses

pre 5 godina

Sramna izjava Mrkele, zaista sramna. Na nivou velikog vođe, jel od njega učio?
I gde je taj snimak gde se vidi da je pola metra u golu, baš bih voleo da ga vidim.

Misha

pre 5 godina

Iako sam Grobar u Crvenoj Zvezdije uvek bilo igrača koje sam poštovao zbog njihovog gospodstva, fer izjava poštovanja rivala. Bio je to pre svih Dušan Savić a sada je to i njegov sin. Medju tim igračima Zvezde kroz istoriju koji su imali moje poštovanje BIO JE I Mitar Mrkela. Sa naglaskom na BIO jer posle ove izjave to sigurno nije. Taj Stojković je i dalje naš najbolji golman sklonjen iz reprezentacije zahvaljujući radnjama koje liče na današnji derbi. Ja Vas i pored ovoga gospodine Mrklea neću vredjati. Da Vam pokažem razliku između NAS I VAS.

Grr

pre 5 godina

Na snimku se ne vidi, na stadionu sam bio u odlučnoj poziciji da se vidi, i. opet nije bilo jasno, ali zato sudije su videle, tek posle pritiska igrača CZ ono što ni kamera ne može. Ovakve situacije, pogotovo kad lopta nije na zemlji, nikad se ne sviraju kao gol.

anica

pre 5 godina

Ivan Veljković, 23. septembar 2018 22:55
Covece, sta tebe nervira, kakve pojave, sta te briga sta mlate, neka se odrekne kad god hoce...takvima je sirok put.

analiza

pre 5 godina

"Pa naravno da je u pravu Mrkela zaista! Jednostavno NEDOPUSTIVO je ponašati se na način na koji se ponaša dugogodišnji reprezentativni golman Stojković zaista! Ja razumem da je njegov animozitet prema svom inače bivšem klubu Zvezdi izuzetno velik ("oprostite mi moju ružnu prošlost" na primer) ali da javno daješ ovakve jedne izjave i pališ mlade navijače Partizana kojima treba da si uzor u fer plej ponašanju, da treba da se i oni sutradan recimo isto odriču svoga državljanstva jer ih je neko u derbiju pokrao, to je zaista za svaku OSUDU definitivno! Posle ovoga pozovu li ga opet u repku a on prihvati to, u tom slučaju ne navijam za repku dok on ne ode sa njenog gola i navijaću štaviše za sve naše protivnike da nam daju što više golova dok je on na golu repke!"
(Ivan Veljković)
Pazite sad ovaj detalj:Stojkovic je dao izjavu desetak minuta posle meca,dok ga adrenalin jos puca i dok je pod tenzijom.Dakle,on IMA opravdanje za usijanu izjavu.
Gospodin Mrkela daje izjavu-a niti je igrao mec niti je bio blizu dogadjaja ,niti je pod nekom tenzijom,i preporucuje nekom psihijatriju (a on je taj koji pominje rec "mrznja" u svojoj izjavi,ne Stojkovic).On NEMA opravdanje za tko usijanu izjavu.
Stojkovic ni jednom recenicom nije uvredio ni igrace ni navijace CZ ovom izjavom.On je samo rekao sta misli o SUDIJI DJOKICU,koji sudi a da nije mogao da vidi da li je gol od Stojkovicevog tela.
Meni je zanimljivo zasto Mrkela brani Djokicu?

Podgoricanin

pre 5 godina

Ne znam je li presla niti iko to moze da tvrdi a da ne laze. Treba da predje
100% dakle ne 50% ne 80% ne 99%. Mozda jeste mozda nije. Treba napraviti analizu i naci makar najblize resenje. obim lopte, koja je razdaljina od linije do mreze i izracunati. Ali tvrditi da je presla
pola metra je za lijecenje. Mozda ne za psihijatriju ali za ocnog sigurno.

Ćaća

pre 5 godina

Iskreno, zaista me nije briga koji od blizanaca dobija, ali volim da gledam fudbal i danas sam u nekim trenutcima bio pozitivno iznenadjen kvalitetom utakmice. E sad, posto sam i ja gledao na Areni bas me zanima zašto se ljudi pozivaju na njihove snimke da tvrde da gol jeste ili nije bio? Kako to možete tvrditi kada oni nisu imali ugao uz kog to može da se vidi? Najbliži snimak, iz koga apsolutno ništa ne može da se tvrdi je bio na sigurno 15 ili 20 stepeni. Stojkovićeva izjava je glupa i pateticna, ali se slažem sa delom u kome kaže da sudija mora sa bude 300% siguran. Sumnjam da je mogao biti.

Tony

pre 5 godina

Gospodine Mrkela vase lopte sve prelaze pola metra mi to znamo i videli smo ali vi nekad vidite a nekad ne kako ste prosle godine usli u ligu evrope...

drinska divizija

pre 5 godina

Samo mi nije jasno kako se Mrkela nasao prozvan Stojkovicevom izjavom. Sta god da je izjavio, na kraju je rekao cestitam igracima Zvezde. Niti je pljuvao Zvezdu, ni bilo koga iz Zvezde. Cak i ako je Stojkovicevo ponasanje stvarno za psihijatriju, ne znam odakle pravo i ideja CELNIKU PROTIVNICKOG KLUBA koji uopste nije pomenut, da ga salje u ludnicu. Posle ovakve izjave stvarno ne treba da cudi bilo kakvo ponasanje navijaca.

Bojler

pre 5 godina

Ееее, Срби моји, око чега се ви свађате?... Мангупи воде српски фудбал, направише огроман бизнис без плаћања пореза, а ви сиромашни и докони за тастатурама вадите очи једни другима због њих трећих који клепају лову. Ријалити тактика ових на власти је 101% ефикасна.
(Krkobrk, 23. septembar 2018 23:16)

Upravo to brate, mada ovo komentarišu mahom školarci, nisu oni svesni toga.

"ako za 6 meseci ne osetite boljitak, odlazim"-AVe 2012-te

pre 5 godina

Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54
Ne razumem sta ti nije jasno,još malo pa ce pola zemlje da se odrekne pasoša zbog nazadnjaka...

sale

pre 5 godina

Usla je kao sto onomad nije izasla,pomocni je video kao sto onomad nije video,ovo je bruka nad brukama,ova kradja se godinama nastavlja,ovo prerasta u diskriminaciju i shvatam Stojkovica

Violeta Markovic Ljubicica

pre 5 godina

Ne postoji drzavljanstvo, nacija, ili narod na ovom svetu koje je iznad istine i pravde. Stojkovic je pokraden na svom radnom mestu. Ovo sto se desilo u Humskoj nije nista drugacije nego kad pajtosi nameste neki tender u bilo kojoj drugoj bransi, industriji, pa dignu pare na mufte. Covek napravio odbranu sezone, a neki u ulozi linijskog sudije, kome je preko slusalica javljeno da "signalizira kako treba" ponisti radni ucinak golmana. I navijaci Zvezde jos to opravdavaju i slave, umesto da ih je sramota... Zato nikad nista nece ni biti od ove drzave i naroda..

Laki

pre 5 godina

Pola metra je bilo na jednom od predhodnih derbija,kad je igrač Zvezde vratio loptu iz kornera.ne sećam se da se Mrkela tad oglasio.i ne pročitah nigde da je Mrkela po struci psihijatar,kad uspostavlja dijagnoze? A ustvari,koju je školu završio pošto je direktor?

Миленко

pre 5 godina

Ниси ти меродаван да судиш кога треба на психијатрију. Ако већ хоћеш тако погледај у оне који су те ту поставили, да ли су можда и они за ту медицинску установу.

Piksel

pre 5 godina

Mrkela zaboravio si pored Stojkovica da navedes i Bombu Ilijeva, Vazuru, Pantica i jedno 500 navijaca Partizana ... Ne znam jel kasno ali pod hitno im treba pregled strucnog lica ...

Asdfghjkl

pre 5 godina

Sjecate se kada Djurovski posle finala kupa, korektno cestitao Partizanu na trofeju i zasluzenoj pobjedi.
Pola sata kasnije na konferenciji za stampu, "Partizan parkirao autobus", bili smo bolji.
Pogodite ko mu je natrljao nos?

Rijaliti

pre 5 godina

Mrkela, omadjijali te rijalitiji, pa ne vidiš da ovi pljuju i na tvoju karijeru... Znas i ti vrlo dobro da je sve ovo više od igre... Takođe bi trebao da znaš da će se sve ovo jednom lane zvati, pa se ne treba toliko siliti i pričati svašta... Možda je Stojke preterao, ali on je igrač. Čovek koji još uvek ne zna da kanališe svoja osećanja... Ti bi, bez obzira na mišljenje, kao iskusan čovek, funkcioner, trebao biti neko ko gasi vatru, a ne neko ko pali nove požare... Sram te bilo...

Runner

pre 5 godina

Ни једном речју, ни једним гестом не желим да правдам голмана Стојковића ал' Ви, људи из Звезде, њени играчи и навијачи, сте последњи који имају права да га терају у лудницу. Да ли сте се икада запитали откуд у њему толика мржња и колико сте ви томе допринели вашим нечињењем? Он је дуго времена био шиканиран, пљуван, прозиван, називан погрдним надимцима па чак и физички малтретиран од стране ваших навијача (сетите се Ђенове) а да га ни један једини пут Ви, као фудбалски радник и функционер, руководство Звезде и њени играчи нисте узели у заштиту. 'ајде де што га нисте заштитили као играча Партизана ал' сте бар требали да га заштитите као голмана репрезентације. Не, тада нисте дизали гласа а сада кад је момак фрустриран и резигниран једном судијском одлуком која је по вама гол, колико и оно Руизово враћање лопте из полуметарског аута, сада је дечко луд и зрео за психијатријско лечење. Иако је од вас, господине Мркела, много је!

LorD

pre 5 godina

Boli istina.
Milojevic derbi posle Videtona, "Stojkovic uveo Partizan u LE",
Milojevic posle Salzburga ne izjavi da je Borjan uveo CZ u LS,
i vrhunac Milojevic izjavljuje da je Partizan bio bolji prvo, CZ drugo pol.
U drugom pol. Partizan-CZ
posed 51-49%
sutevi 3(1)-3(2).
Precka Partizan, Borjan u zadnji cas kupi loptu metar od gola, CZ sut Bena iskosa NAJBOLJA POLU PRILIKA( i jedina na mecu).
Nula od covjeka.

Amaterasu

pre 5 godina

a gde se vidi da je lopta pola metra usla u gol?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pera kojot super genije, 23. septembar 2018 21:54)

Pa tu na snimku, ne vidis li? :D

Mislim brt, po prvi put u valjda istoriji se desilo da smo se koliko-toliko slozili da se jednostavno ne vidi na snimku da li je gol ili nije i onda dodje Mrkela i kaze lol sta se lozite vidi se pola metra. Pored njega i Stojke deluje odmereno i pribrano.

"ako za 6 meseci ne osetite boljitak, odlazim"-AVe 2012-te

pre 5 godina

hahaha ljubi te AVe tako pametnog ajde nemoj mi samo reci da si sumnjao da neće biti ovako?!

спортски уметник

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Тебе треба ЗА ИСТА (или ипак заиста) да забрине твоја неписменост. А свакога нормалног ће бити срамота што се његовој земљи дешавају овакве ствари, прво вам је признат гол из аута, онда прошле године гол након Пешићевог офсајда, а ово сада већ прелази на нови ниво...почињу да се признају и фантомски голови. Следећи дерби нема потребе ни играти, нек се региструје 3:0 за звездицу и нек ОН буде задовољан.

Grr

pre 5 godina

Uh, kako se drznu da ne prizna gol koji nije primio. Stojković je iznro svoje mišljenje, a gospodin Mirkela vređa kao najveći prostak. Kakve on ima veze sa ovakvom izjavom??

Realan

pre 5 godina

Nisam siguran Dali he lopta presla Gil liniju celim obimom Ali to nije hi bitno kad je zvezda u pitanju setite se ruiza I ociglednog gol auta. U srbiji he naj veci problem kratko pamcenje.

Volim da gledam fudbal ne navijam za nikoga

pre 5 godina

Ja zvanicno necu vise da gledam Srpski fudbal. Necu da se nerviram zbog nekoga tamo koji zbog novca mora neko biti sampion bez obzira da li zasluzuje da bide prvi ili ne! Muka mi je vise od Srpskog fudbala a pogotovo Zvezde!

Zvezdina liga Srbije

pre 5 godina

Stali su Zigic i Stankovic, i tako ga od linca spasili!
Prica oko ovog coveka(nisam siguran) je otisla suvise daleko, jednostavno nikada nisam obracao paznju na njega, jednom je svoju rec pogazio, videcemo da li ce opet! Nadam se da hoce, ali ne zbog njega kao igraca i golmana, nego da pokaze jos jedan put ko je, i sta je...
(fs, 23. septembar 2018 22:19)
Kome verovati, Zvezda svaki drugi derbi pokrade, ali mozda ovo nije drugi?!

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 5 godina

Ahahaha jeste i pre neki derbi lopta nije izasla u gol aut... Znaci strasno na sta je zvezda spala kad svaki derbi sudije moraju da je guraju...

hehe

pre 5 godina

Sta se i moglo ocekivati od coveka koji je promenio klub na nacin kako je to Stojkovic ucinio ? Samo treba da ostane dosledan svom karakteru i da na isti nacin promeni i svoju zemlju. Nije to za psihijatriju, ovo je klinicki veoma jasan slucaj.

Klcko Olascic

pre 5 godina

Za psihijatriju je onaj ko umisli za sebe da je npr. Napoleon, ili Kaligula, ili Psihijatar... i ne samo da zamisli. "Napoleon" okrene sesir naopako i drzi se za ulcus duodenum, "Kaligula" orgija okolo, a "psihijatar" deli dijagnoze kome stigne iako je jedva zavrsio osnovnu skolu i to preko veze...

Posmatrač

pre 5 godina

Stojković je bio u najboljoj poziciji da oceni da li je lopta prešla gol liniju. Na osnovu snimaka to se pouzdano ne može zaključiti. Stojkovićeva izjava, mada data u afektu, je neprihvatljiva, a pogotovo Mrkelina.
Meni je važno pitanje da li je pomoćni sudija odmah pokazao da je gol ili tek posle pritiska fudbalera Zvezde. Da nije bilo reakcije zvezdinih igrača mislim da gol ne bi bio priznat.

who the f..k are you

pre 5 godina

Ma pola metra ušla, video Mrkela...potvrdiće Mrakić i žurnala sutra, var nam ne treba, ni kamere ...samo majke mi bio je , ili nije gol...ua !

nema sta

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim. 
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54) 

Mene ovakvo ponašanje zabrinjava, jer ako svi pošteni odu, u Srbiji ćete ostati samo vi iz stranke...
(zigx, 23. septembar 2018 22:18)

Pozdravi ove tvoje iz kk i fk partizan... to su tvoji iz stranke

miško

pre 5 godina

Nije Stojkoviću krivo što je bio gol,već što je om krivac.Sa toliko iskustva i tom snagom i visinom, on stoji na liniji kao slepac.U nekoj od sledećih akcija istrčavanje čak 30m. nepotrebno da bi loptu izbio u aut i dokazao da nije linijski golman.Tešović pre utakmice kaže da očekuje gol od Gomeša jer ga Zvezdina odbrana ne poznaje a Janković da je Stojke linijaš, i da mu protivnički igrači pune peterac, što može da bude vrlo opasno.Grobara odmah za trenera Partizana a zvezdaša za trenera Zvezde.Bravo za Jankovića i Tešovića.

nikad pklat

pre 5 godina

stojke je u pravu. grubo zvuci al je u pravu. pa pobogu njega su hteli da lincuju u djenovi zvezdini navijaci i nikom nista . sta vise u tazonu i trebali su . jel taf neko stao u zastitu njegovu. nesto se ne secam . iz zvezde samo sto nisu pohvalili svoje srbende . sad ovo . nije ovde poenta u tome dal je bio gol ili nije . poenta je sto se coveku skupilo sve pa onda kaze u afektu i ono sto mozda nebi trebalo . zna ovaj mrkela dobro da uvredi s vremena na vreme nekoga tako usput.

Oslo

pre 5 godina

A da je zvezda primila ovakav gol, da li bi vi g.Mrkela reagovali na drugi način? Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan i baš me briga ko je u pravu i ko je bolji, ali.. izjava Stojkovića možda nije na mestu, ali on je bar to ishitreno i u afekgu jer se sve dešavalo ispred njega, ali na šta liči izjava dotičnog gospodina.
(xxcx, 23. septembar 2018 22:19)

Nas golman pre svega ne bi dao ovakvu izjavu....Stojke je inace uvek bio covek od reci....

General DV grobari backi jarak

pre 5 godina

ti si za ocnog, kad mozes reci da je presla pola metra. ako je i presla, to je bilo par cm al cela nije presla a pola m je bilo kod onog gol auta kad ste onomad dali gol u derbiju. tad je bilo pola m. pre bi rekao da si bio slab iz matematike prvi drugi razred kad se uce merne jedinice

Zoran

pre 5 godina

Sram te bilo , ko si ti da dajes dijagnoze a na osnovu čega si ustanovio pola metra? lopta je max celim obimom u sta sumnjam pre ce biti da je mozda pola lopte preslo ili je bilo na liniji .

fs

pre 5 godina

@nikad pklat

Stali su Zigic i Stankovic, i tako ga od linca spasili!
Prica oko ovog coveka(nisam siguran) je otisla suvise daleko, jednostavno nikada nisam obracao paznju na njega, jednom je svoju rec pogazio, videcemo da li ce opet! Nadam se da hoce, ali ne zbog njega kao igraca i golmana, nego da pokaze jos jedan put ko je, i sta je...

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

a gde se vidi da je lopta pola metra usla u gol?
(pera kojot super genije, 23. septembar 2018 21:54)

Ko ima oči i više od 10 godina video je da je gol čit, nije baš lopta bila pola metara u golu, ali barem 10 cm jeste sigurno.

Milisav

pre 5 godina

Postoji li nadležna institucija koja može ljude da vrati u osnovnu školu na časove geometrije ili barem da im da bilijarski sto na popust ili poklon, ili bar da ih natera da na livadi stave dve stative, loptu izmedju i to slikaju iz ugla. Kradja je očigledna i potpuno razumem stojkovića i njegovu reakciju.

Izdaljinski

pre 5 godina

Gospodina Mrkelu, kao i većinu navijača Zvezde, još uvek jako peče što je Stojković iz Zvezde prešao u Partizan. Pobogu, kao da je jedini na svetu koji prelazi iz kluba u klub. Zbog toga su toliko negativbe reakcije na Stojkovićevu izjavu datu u afektu. Utoliko više što izjava nije upučena Zvezdi, već suđenju. A zašto su se našli prozvani? E to je več drugo pitanje. I otkuda to da gosn Mrkela zna lekarske dijagnoze? Da nije postao doktor psihijatrije?

Max von Laaberg

pre 5 godina

Interesantan je ovaj Mrkela.Stojkovic jos vruce glave nesto rece i dodje Mrkela da ga salje na psihijatriju.Jasno je da se mnogo novaca vrti oko fudbala,ali kad na sve nacine Mrkela hoce da se pokaze kao sportista moze lako sa Arenom ili ko je prenosio da zamoli u Nemackoj,oni mogu dokazati gde je lopta bila kad je Stojkovic dodirnuo.Takav program mu svi ITe programireri u Beogradu uraditi za par minuta,ali to mnogima samozvanim sportistima ne odgovara.Jednostavno slika se zaustavi kod dodira golmana i sa gol linijom se povrsina ispuni do precke drugom bojom pa ako se lopta vidi nije presla liniju ako se ne vidi onda je gol.Ali jednostavnije je vredjati druge omalovazavati uspjeh drugog i glumiti fer sportistu.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Misli da se vratis u osnovnu da ucis pravopis.

zen

pre 5 godina

Nema mrznje, cestitao Zvezdi, odbranio gol. Sto godina brani, sto za Zvezdu, sto za reprezentaciju, ovakva njegova izjava je objektivna. Koga ovo zabolelo?

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Ništa čudno, konvertitski mentalitet. Pričao javno o zvezdaštvu od 100 miliona, prešao za 500k i dres reprezentacije. Sutra će pojesti ovu izjavu i čekati Krstajićev poziv, jer samo tako može da brani preko. Smešan je i tužan podjednako, ne treba se baviti njim uopšte. Još je tužnije koliko ga partizanovci slave i podžavaju. Sutra da se pojavi Bogdanović(iako zvezdaš kao klinac) i da traži oprost ne bi ga podržao sve da džabe igra. Što bi rekao veliki heroj major Milan Tepić, jednom čovjek da riječ. Sportski pozdrav.

Dzoni

pre 5 godina

@Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Zasto te to cudi? Nisu u pitanju samo sudijske odluke. Pogledaj ponasanje "navijaca" na stadionu, baklje, petarde i dinamitare padaju na 5 metara od igraca, ispod nogu bezbednjaka. Koja drzava bre, koji narod? Jos je on ostvaren covek ima para kolko hoce i mogao je da ide igra gde hoce, a odlucio da bude u Srbiji. Divim mu se sto uopste igra ovde. Da sam na njegovom mestu odavno ne bih bio u Srbiji. Najgora drzava u Evropi bre, uz Albaniju. Omladina bolesna, agresivna, neobrazovana, nekulturna, izdegenerisana, drogirana. Zemlja prodanih politicara, kriminalaca i starleta. Prosecan iq 85. Svako ko ima malo mozga je odavno otisao iz ove trece svetske rupe. Tako da ne drami i pogledaj malo realno na sta ti lici zemlja u kojoj zivis. Boze zdravlja uskoro i ja palim odavde a pasos cu da iskoristim za jednu dobru potpalu. Vama ostalima zelim prijatan boravak u zoni sumraka i da nastavite da lajete jedni na druge ciji tim je bolji/gori u sutanju lopte po srpskom blatu i da se prepucavate po komentarima.

Zuull

pre 5 godina

A ti si sav jadan posten i bezgresan!?
Ne znam da li je bio gol, kao sto to niko nece znati dok se ne pokaze snimak kamere vertikalne sa gol linijom koji verovali ili ne u 21. veku ne postoji... Srbi smo zapaljivog mentaliteta, reagujemo afektivno i zustro pa se onda dese ovakve izjave... to sto se nekome desio afekt ili sindrom srpstva ga ne cini manjim srbinom od tebe foteljasa. i u ostalom ti si sportski direktor a ne psiholog i doktor da bi davao dijagnoze o tome sta i ko zahteva psihijatriju... za ovo mozes samo na sud, sram da te bude!

Baneson

pre 5 godina

Sram te bilo Mrkela. Tako o reprezentativcu. Ko si ti da ga tako kvalifikujes? Besan zbog nepravde, mozda i nije u pravu ali tako reci za kolegu fudbalera je katastrofa. Ocigledno je pogodio u zicu.

Stvarno treba imati zeludac i navijati za zvezdu

pre 5 godina

Ali ljudi , pa pogledajt pluseve i minuseve , ladno su stranacki botovi dobili direktivu da lupaju i komentare i +/- na Mrkelinu izjavu 😂😂😂

Ivan Veljković

pre 5 godina

Pa naravno da je u pravu Mrkela zaista! Jednostavno NEDOPUSTIVO je ponašati se na način na koji se ponaša dugogodišnji reprezentativni golman Stojković zaista! Ja razumem da je njegov animozitet prema svom inače bivšem klubu Zvezdi izuzetno velik ("oprostite mi moju ružnu prošlost" na primer) ali da javno daješ ovakve jedne izjave i pališ mlade navijače Partizana kojima treba da si uzor u fer plej ponašanju, da treba da se i oni sutradan recimo isto odriču svoga državljanstva jer ih je neko u derbiju pokrao, to je zaista za svaku OSUDU definitivno! Posle ovoga pozovu li ga opet u repku a on prihvati to, u tom slučaju ne navijam za repku dok on ne ode sa njenog gola i navijaću štaviše za sve naše protivnike da nam daju što više golova dok je on na golu repke!

konjina

pre 5 godina

Da ste imalo posteni ti i vas trener rekli bi ste da niste sigurni da li je presla jer je nemoguce videti, ali da je sudija priznao i to je to. Ali ne, vi ste sigurni da je pola metra u golu i da je cist gol. Sve se vraca, proci ce i vase bahacenje.

Bane

pre 5 godina

(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 22:04)

Pa kako sad jer pola metra ili što ti kažeš 10cm. Znači postoji sumnja. E sad koje više lupio to ostaje pitanje. Ali ono što je sigurno ne postoji snimak koji može da ti povrdi 100%. To je u suštini najveći problem. 2018 godina gledamo neku privatnu televiziju koja ima koliko 2-3 kamere na terenu snimak im je blagi užaš. Uzimaju ti pare za prenos a prenos gledaš sa prekidima ili čak ga u jednom trenutku ga i nema. Recimo polemike ne bi bilo da postoji snimak kakav valja. E to je suština. Da mi kao posmatrači možemo da kažemo, jeste bio je penal bio gol itd. Ovako ispada da lupetamo pošto neko kaže pola metra neko kaže koji cm.

Resistance

pre 5 godina

Sramna izjava funkcionera Zvezde! Nadam se da će Stojković tužiti Mrkelu na sudu zbog uvrede.Stojković nikoga nije vređao niti spominjao,čak je i pohvalio fudbalere Zvezde.Čemu onda ovakve lične uvrede zvaničnika jednog kluba? A možda je to jedini vokabular zvezdinih funkcionera.Sramota! A sramota je to što nijedan novinar ne osuđuje ovakve lične uvrede,jer ovo sa sportom nema nikakve veze!

Nenad

pre 5 godina

Znaci i ja sam za psihijatriju? I ja se osecam kao Stojkovic. Ne radi se ovde o mrznji, nego nas brate stalno kradete, pa je coveku puklo.

sb995

pre 5 godina

treba verovati Stojkovicu. 
Coveku koji je bez trunke grize savesti presao iz jednog u drugi klub .Neveruj takvom coveku nikada ali nikada
(popovic, 23. septembar 2018 21:55)

pa da verujem ili ne... ko sve danas ima pristup internetu

Milanche

pre 5 godina

E moj Mitre poštovao sam te, a sad vidim da si isti kao i sti zvezdaši.

Poremećena vam je svima percepcija, pa vidite ono što želite da vidite.

Lopta nije prešla gol liniju, ali si ti prešao granicu dobrog ukusa i vaspitanja.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Тебе треба ЗА ИСТА (или ипак заиста) да забрине твоја неписменост. А свакога нормалног ће бити срамота што се његовој земљи дешавају овакве ствари, прво вам је признат гол из аута, онда прошле године гол након Пешићевог офсајда, а ово сада већ прелази на нови ниво...почињу да се признају и фантомски голови. Следећи дерби нема потребе ни играти, нек се региструје 3:0 за звездицу и нек ОН буде задовољан.
(спортски уметник, 23. septembar 2018 22:08)

Očekivao sam ovakav komentar zbog moje greške u brzom kucanju. Ispravljaš mene, a verujem da si završio manje škole od mene, ali ajde u ovom sistemu se to ne vrednuje.

Igor

pre 5 godina

Samo je on video loptu pola metra u golu ! Sramota je i mene što sam Srbin ali ne zbog fudbala!
(Goran, 23. septembar 2018 22:11)

Odavno se sa nekim komentarom nisam slozio kao sa ovim gore napisanim...

who the f..k are you

pre 5 godina

Nervozan si mi malko Mrkela? Bolje objasnite zašto veze nemate kada treba da napadate...vi znate samo bunkericu i na kontre, ali šta je sa loptom ...znaš ono dribling, dupli pas, centaršut, ja tebi ti meni...veze nemate...neće sreća stalno da vas prati...ili sudije

Vojin Stefanovic

pre 5 godina

OVO je jedini igrač Zvezde, koji je čuvao noge protiv Milana, umesto da da gol ili izbori penal. Bolje mu je da se pokrije ušima i uvuče u mišju rupu, nego da se ovako eksponira.

Ceda

pre 5 godina

Gol ili ne ne mogu reci jer se na osnovu snimaka koji su prikazani na tv to ne moze sa sigurnoscu reci. Izjave Stojkovica i Mrkele su najblaze receno uzasne. Zbog takvih kao sto su njih dvojica ljudi u Srbiji i ne idu na stadione da gledaju " fudbal".

sb995

pre 5 godina

treba verovati Stojkovicu. 
Coveku koji je bez trunke grize savesti presao iz jednog u drugi klub .Neveruj takvom coveku nikada ali nikada
(popovic, 23. septembar 2018 21:55)

pa da verujem ili ne, bacio si me u rebus

Partizanstina

pre 5 godina

Fk Bunker poslao vedetu SNS-a da odbrani sudiju koji im je poklonio gol u derbiju i spasio ih poraza, a pritom nas navijace Partizana posalje u ludnicu...e to je gospodin,hvala mu na svemu.

logika

pre 5 godina

po najnovijem snimku se tačno vidi da je prešla samo 47 cm, tako da je ova izjava od pola m cista nebuloza. šalu na stranu, ovde i ako je prešla, u pitanju je manje od 10 cm, kakvih pola metra.. nemojte se i vi gospodine mitre sramoti!

duks

pre 5 godina

Stojke to rece u afektu... zvezdini igraci to rade u praksi. A ne treba da nas cude ni jedni ni drugi poznato je da fudbalerima fali dosta daska u glavi.

Саша

pre 5 godina

Срам те било Мркела////како можеш да видиш кад најбољи угао је кад је камера у уаго тачно поред гол линије тада би могло да се јасно види,а не тај кои сви медиуми дају,,, срам те било тај човек је био део Звезде, део репрезентације и прешао све прегледе....и ти га шалеш на псијатрији...шта
си ти доктор....добили сте поклон гол....и нека се престане ова бламажа јер јасно се види да имате обилату помоќ од судије и ФСС и нека веч сада после пар кола прогласе Звезду за шампиона у овој сезони 2018/2019години

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Misli da se vratis u osnovnu da ucis pravopis.
(sef strucnog staba, 23. septembar 2018 22:00)

Hahaha ti me vrati. Greška u vrzom kucanju svakom može da se desi, pa i meni.

Zevs

pre 5 godina

Ma, šta pola metra, Mrkela, pocepala je mrežu, bre! to što lopta možda čak nije ni prešla celim obimom gol crtu (što je uslov da bude priznat gol) vama nije bitno.

Zoran Živančević

pre 5 godina

Vi ste stvarno ubedjeni da igrate najbolji futbal na Svetu i da svi
moraju da navijaju za Vas.Svi smo preko TV ekrana videli da je Stojkovic
odbranio sut Boacija samo je sudija nije u pravu kada je svirao pogodak
kada nije postojao,sram Vas bilo.

peca

pre 5 godina

Za psihijatriju? Govori o zvanično najboljem fudbaleru Srbije u prošloj godini i najzasluženijem za plasman na svetsko prvenstvo. Pola metra? Nisam ni ja siguran i pre bih rekao da nije bio gol nego da jeste. Normalno da iz tog ugla se čini da je prošla gol liniju(pitanje da li i celim obimom). Daj da vidimo i iz drugog ugla i iza gola. Nadam se da ću doživeti trenutak da Zvezdu vodi Stojković, Džajić, a ne neki Terzići i Mrkele.

milanbg

pre 5 godina

Veliki sam zvezdaš i ne znam da li je bio gol ili ne, verovAtno čak ni sam Stojković ne može da bude 100% siguran, ali ono sto je sigurno je da je Partizan bio mnogo bolji i zaslužio je pobedu, mnogo losa igra Zvezde, kao i protiv Napolija, srecno su prošli sa remijem. Milojevic mora da reaguje, čini mi se da fali neko da poveže sredinu, neko ko može da pošalje dobar i upotrebljiv pas, da li je Ebisilio dorastao tome isto mi je nepoznanica, ali danas nije bio ni u protokolu!?

svrbija najlepša bajka

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Pa to se desi kada se provede 4 dana u normalnoj zemlji. Recimo u spaniji, finskoj, rumuniji..

Neki ljudi uvide da je ovo rupa, pa im sve jedno da li imaju serbsko ili drzavljanstvo istocnog timora.

dragan

pre 5 godina

Nije problem odreci se srpskog pasosa nego dobiti drugi. Decko se odrice srskog pasosa i milioni drugih bi to rado ucinili da nisu osudjeni na njega.

Bane

pre 5 godina

CzBg89!, 23. septembar 2018 21:55)

Čoveče ti kao navijač Zvezde to nemaš prava da tvrdiš. Vidi ovako obrni malo sitauciju šta bi onda pričao. Lepo kažem lako je gledati sitaciju iz ugla koji ti ide u korsti. Poenta da posmatraš sitaciju a da nije u tvoju korist. E tada tvoje reči imaju težinu. Neka je gol bio ali opet nisti taj koji je merodavan da ti kažeš. Postali ste jako razmaženi i to je problem celog sistema. Sve vam se serira na srebnom tanjiru. I kad neko kaže nešto protiv a u čuvaj se.

nikola bozic

pre 5 godina

@Ivan Veljković
Sta cekas,nadji broj Ice Zvera i na prvoj utakmici reprezentacije izlomite stadion,dobicemo minus 6 bodova a vi cete zaokruziti sabotiranje reprezentacije u kvalifikacijama od strane stubova srpstva,treci deo.

Piksi

pre 5 godina

alo, bunker igrate celu utakmicu. sramotna igra, mojne te spinove.
(koga briga, 23. septembar 2018 22:19)

Ma kakav bunker bre, nismo ni igrali ovu utakmicu, toliko ste nebitan i slab protivnik da se igracima Zvezde nije ni igralo, toliko ste uspjeli da ih smorite... Momke cekaju ozbiljnr utakmice, protiv najvecih Evropskih ekipa, o tome mi razmisljamo, kakva crna utakmica sa Partizanom...

Milan

pre 5 godina

Iskreno, ne volim što se Mrkela spušta na taj nivo. Stojković je poznat kao vrela krv, čovek bez imalo osećaja za izjave, pazi to odriče se srpstva sutra, sramota ga što je Srbin, zbog čega? Zbog toga što on misli da je gol neregularan, a priznat... šta tu dalje pričati.... Ali ipak kao funkcioner kluba ti ne možeš sebi da sopustiš da daš takvu izjavu ili ignoriši ili smisli neki bolji, možda sarkastičan odgovor! Ja bi mu na primer rekao, lako mu je da se odriče srpstva sada kad ga više ne pozivaju da brani za reprezentaciju. Svaka čast Miloju i Bati Mirkoviću, vidi se šmekerski duh u obojici, umereni, a opet kažu šta misle, gospoda!

Goran

pre 5 godina

Mrkela nek cuti nema sta da komentarise svako ima pravo na reakcije i komentare tako ima i Stojković a sudija nema pojma cim Partizan dobro igra neko iz Zvezde se zali nek cute i nek gledaju svoja posla a tudja nek ostave sa strane

nmanja

pre 5 godina

Umesto da se uzdrze od komentara i da puste da sam propadne u zemlju zbog svoje sramne izjave, Mrkela samo dodatno raspiruje mrznju, recima kojima ne bi trebalo da bude mesta ni u sportu ni u javnom diskursu. Steta, trebao je ispati gospodin.

petric.bane1@gmail.com

pre 5 godina

e moj mitre pa ti jos nisi preboleo sto ti je zenu lidiju vukicevic oteo igrac partizana jos boli neka boli bolecete te d kraja zivota

Ivan Veljković

pre 5 godina

Čekaj a dopušteno je da tvoj sportski direktor nekoga šalje na lečenje na psihijatriju i još odvali laž da je lopta pola metra prešla preko linije ? Ništa drugačije ne treba ni očekivati od vas.
(dane007, 23. septembar 2018 22:17)

Lopta je gotovo celim obimom prešla gol liniju, i gol je regularan! A odricati se srpskog državljanstva čak čak i da taj gol nije regularan, u najmanju ruku to je tragikomično! A nekoga da šaljem na psihijatriju ne pada mi napamet, svako treba da bude odgovoran za svoje ponašanje, i da bude svetsan težine svojih reči, naročito ako je javna ličnost u pitanju, pa ako dotični smatra da se ovom svojom izjavom lepo i pristojno poneo prema reprezentativnom grbu i dresu svoje države kojeg je godinama nosio, onda neka ga, neka i dalje uživa u takvim svojim izjavama! A moje je pravo da se javno ogradim od ljudi poput Partizanovog golmana koji daju ovakve izjave a koji su godinama reprezentovali moj narod širom sveta!

Dundo Maroje

pre 5 godina

Iskreno ne znam cija je izjava "bolja". Mozda da pola fudbalskog saveza, zajedno sa polovinom Zvezde i Partizana ode preventivno na preglede? (Jace od mene, moram se spustiti na njihov nivo).

A sada sto se tice toga da li je lopta presla gol liniju: kao zvezdas kazem da svako ko kaze kako sigurno nije presla laze! Isto tako kao zvezdas kazem da svako ko kaze da je sigurno presla ponovo laze! Ljudi moji pa ovde Stojkovic da mu zivot zavisi mislim da ne moze biti sto posto siguran sta je, a kamoli sudije. Nemamo gol tehnologiju, dakle pomirite se sa odlukom sudija, bilo je previse blizu da bi se nazvalo namestaljkom ili podmetacinom, tako su oni videli i tacka.

zoran

pre 5 godina

Ma, Mrkela u pravu. Najbolji ugao je imao on iz loze.
Koja je on lobanja. Lupeta, a nije svestan toga. Veliko je pitanje, kome je zaista potrebna strucna pomoc.

brasa

pre 5 godina

@Ivan Veljkovic bravo dildi, i sta kazes ..gotovo celim obimom i gol je regilaran, to u tvom rodnom selu tako sude ili..ko sve nece komentarisati

ona stvar

pre 5 godina

treba verovati Stojkovicu. 
Coveku koji je bez trunke grize savesti presao iz jednog u drugi klub .Neveruj takvom coveku nikada ali nikada
(popovic, 23. septembar 2018 21:55)

Takodje ne veruj coveku koji ne veruj pise neveruj. Inace, zlatno pravilo, kad nisi siguran, presudjujes u korist domacina, mada da je zvezda bila domacin, iskreno, ne znam da li bih smeo da priznam ovoliko diskutabilan gol.

đ... ovo slovo ni nemam na tastaturi ali ako ti tako kazes...

pre 5 godina

Znaći đentlmen.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RistaAlfista, 23. septembar 2018 21:56

Znaći bas tako? đentlmen?

Spale

pre 5 godina

Govori covek koji je potpisao za Partizan pa za malo vecu kintu pljunuo na svoj potpis.....Ima nas koji te se secamo,dosao si u nas restoran da krkas i pijes toga dana....I tebi treba neko da poveruje!?

Milos

pre 5 godina

Gospodine Mrkela,nece jos puno proci a Vas i vasu SNS-bratiju(Zvezdana,bracu Vucic,Kokezu i ostale) ceka bolno prizemljenje...Zao mi samo ove zaludjene SNS zvezdine "raje" koja veruje da su ovi zvezdini sportski uspesi trenutni,vezani sa SPORTOM.A znamo i Vi i ja da ovo sa SPORTOM veze nema...treba nam jak i bolan RESTART SISTEMA kako u sportu generalno,tako i u svim ostalim sferama drustva u Srbiji.Hvala i objavite mi komentar jer nisam vredjao niti krsio pravila foruma.

Ginekolog

pre 5 godina

@ GOTOVO JE SIGURNO PRESLA LINIJU KAO I NA SKORASNJEM DERBIJU STO NIJE BILA U GOL AUTU. CUDNE KOECINENCIJE.
(igi, 24. septembar 2018 07:15)
Dete aj u školu da ti ne dodjem za uši da te uhvatim pa kod učiteljice na pravopis.

Ivica Toronto ex Vozdovac

pre 5 godina

Ume li iko tamo u Srbiji da bude odmeren,
jedan se odrice drzavljanstva,
drugi ga salje u ludnicu,
tamo neko treci demolira sudijske svlacionice...

borac

pre 5 godina

Ko je ovaj? Mitar?(Nikad cuo, 23. septembar 2018 23:20)To je zato što si fudbal počeo da pratiš u zadnjih 10-20 godina.Možda si nisi bio rođen kada je Mrkela igrao, ali danas jednim klikom možeš saznati sve što treba. Nije na odmet informisani se malo i o istoriji fudbala na ovim prostorima.

Stadion Čapraz divan

pre 5 godina

Sad mi je jasno zasto stadion Crvene zvezde zovu stadion Mitra Mirica!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pojedinci nemaju blama, 24. septembar 2018 01:52)


Ma ne zovuga tako to je štamparska greška zovuga "Stadion Mile Kitić"

Marinko

pre 5 godina

alo, bunker igrate celu utakmicu. sramotna igra, mojne te spinove.
(koga briga, 23. septembar 2018 

Fudbal se igra za rezultat a ne da bi zabavio narod.Kome je do zabave pistoji cirkus.Fudbal je ozbiljan biznis

Мишо

pre 5 godina

Лопови, отимачи, сецикесе, а видим и овај Мркела звани балерина је постао и доктор....човече па и ви и сви други знају да сте лопови, па Џајић је аболиран а не ослобођен кривице, за Терзића се и не зна кад је и како укинута потерница, човека крио Брано М. у земљи камена и крша....све у свему гадите ми се.

Nikola Radovanovic

pre 5 godina

Obim lopte je (skoro) 70 cm. Posto je cela usla u gol i Stojke je izbunario iz gola, ne bih rekao da je Mrkela puno pogresio, ali mu ova izjava svakako nije na mestu.

Nismo zasluzili ni bod, ocajno smo igrali na kraju imali i srece. A najbitnije, kao funkcioner ne bi smeo sebi da dozvoli da se spusta na taj nivo: nikad nisam voleo saopstenja (iako smo mi prvi krenuli sa njima). Trenutno smo u boljem polozaju od Partizana, zelim da tako i ostane - a da bi se to ostvarilo moramo da gledamo samo naseg posla.

vericaNe

pre 5 godina

Nisam siguran Dali he lopta presla Gil liniju celim obimom Ali to nije hi bitno kad je zvezda u pitanju setite se ruiza I ociglednog gol auta. U srbiji he naj veci problem kratko pamcenje.
(Realan, 23. septembar 2018 23:15)
И ПИСМЕНОСТ

Djalma

pre 5 godina

Ovakva sramna izjava visokog foteljasa c. zvezde pokazuje svu bahatost jednog kluba. Moze mu se jer zivimo u sistemu aparthejda prema ostalim klubovima.
Foteljas direktorskog ranga sa zavrsenom osnovnom skolom ima pravo da kreira doktorsku dijagnozu reorezentativcu i njegove zemlje. Zivela ti meni Srbijo.

Alexi

pre 5 godina

Vrlo pametan ovaj... nije ni cudo sto ih teraju kroz zakone da moraju da idu u skole, upravo da ne bi bili kao njihov predstavnik Mrkela

Bg

pre 5 godina

Vidim stotinak crno belih Vucelinih botova radi bez odmora i spavanja. Moram da vas obavestim da je utakmica zavrsena i da je gol priznat kao regularan. Sada nastavite sa kukanjem...

Karaburac

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Vazno da si uspeo-la da naucis da se potpisujes cirilicom Somike.

Тор

pre 5 godina

кад год чујем да неко користи реч "задојен" знам да је тај баш бап задојен

Milan

pre 5 godina

Licno, ne mogu da tvrdim da li je gol. Jednostavno, na osnovu snimka kamere, iako deluje da je 100% gol, ne moze to da se potvrdi (ugao kamere ne daje objektivnu sliku). Ljudi koji se bave matematikom, geometrijom, crtanjem bi verovatno i mogli da na osnovu zaustavljenog snimka, uzimanjem ugla kamere, ugla posmatranja i na kraju ugla polozaja lopte,stative,gol linije,golmana,naprave skicu koja bi nam dala teroretski odgovor da li je gol.Izjava golmana, medjutim,meni licno govori da je bio gol.Polazim od toga da u zivotu nista nije slucajno,pa tako i ovakva izjava koja je odraz ocaja (ili uglavnom nekog teskog stanja). Da li covek moze biti u ovakvom stanju i da li moze ovako nesto sramotno(bezobrazno u najmanju ruku) da izjavi,ako je siguran da nije bio gol i da govori istinu?Da je siguran da govori posteno i ispravno da li je bio gol ili ne,bio bi smiren i dao bi dostojanstven odgovor.Ovo je sve, ali ne i dostojanstveno.Meni licno,to ipak daje odgovor da li je bio gol.Na kraju,sudijina je poslednja.Inace,Partizan je odigrao mozda i najbolju utakmicu u dosadasnjem delu sezone i pokazao da ne zaostaje za Zvezdom u kvalitetu,koliko se to naglasavalo,pa tako moze se reci sezona tek pocinje.Zvezda se pokazala u bledom izdanju,uz napomenu da od pocetka sezone ni jednom nije odigrala,protiv nesto tezih rivala,u skladu sa svojim mogucnostima,igrackim kadrom.Solidna je odbrana,ali gde je sredina, pas, polukontra,zavrsnica (sta je sa Ebisiliom?).Moze to i nadam se da ce biti bolje.

Boskicev braco?!

pre 5 godina

Mrkela. Nazalost. Rezimski bot....
(vukvlad, 23. septembar 2018 23:01)

Uspavljujete se uz "Hvala, premijeru/predsednice!"...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo, 23. septembar 2018 23:36)
Ukucaj na net -u "Yerzic se zahvalio premimeru,terzic :bez vuvica zvezda ne bi postojala,dzajic usao u upravni odbor sns....50 miliona duga u fudbalu i 18 u kosarci jos od 2011,a svaki prelazni rok po 20 novih fudbaåera pretezno stranaca.U kosarci ke kos gore po pitanju pojacanja.
Izvolte pa se uspavljuv..

kvatro

pre 5 godina

Gledam Englesku i Spansku ligu redovno toliko ima sudijskih gresaka da ispada da su nase sudije zlato a ujedno po Srbima moraju da budu i bezgresni. Bolestan smo mi narod petljamo se u sve i sve najbolje znamo. Citam ove komentare i sta da kazem stvarno ovoj drzavi hvali bolnica. Pitam ja vas zajedno sa svim tim celnicima klubova ako nijedna kamera nije mogla da pokaze tacno na osnovu cega Partizanovi funkcioneri tvrde da nije gol a na osnovu cega Zvezdini tvrde da je gol? Pogledaj ovog Stojkovica on zbog jednog gola bi da se odrice drzavljanstva bolest brate sta drugo. Sto se nije odricao po Engleskoj itd nije smeo ni da pisne sudiji sto nije jurio Briha protiv Svajcarske? Sve junak do junaka. Da sam na mestu ovoga sudije kada bih ikako moglo da se dokaze da gol pa sve bi ih odrao na sudu. Pa vama bre ni Mazic nije bio dobar.

Sale

pre 5 godina

Eee kad bi ga i Kolarov podržao i uradio isto pa da zauvek nestane ta "hemija" u reprezentaciji koju su isticali ovi gubitnici i prevrtljivci i da najzad za Srbiju igraju igrači iz ljubavi prema domovini a ne zbog svojih i menadžerovih interesa.

Ccc

pre 5 godina

Citav derbi kao i vecina prethodnih je izreziran od strane "vise sile" kako bi eto zadovoljili raju sa obe strane brda. Kako bi moglo da se prica o kontroverznim situacijama, o tome kako je partizan pokidao zvezdu a ova igra ls i mnogo toga jos. Jednostavno zbog socijalnog mira nije dozvoljeno ni jednom klubu da izdominira. Od prvog napada sam primetio da ce utakmica biti po scenariju spanske serije. Igraci zvezde pogubljeni, sklanjaju se i dodaju lopte partizanovcima sve sa ciljem da se da gol. Onda drugo poluvreme u fazonu aj samo sutnite nesto u okvir pa da vam sviramo. I onda se narode trvi oko gluposti a oba kluba imaju istog gospodara koji u senci medijskog mraka i diverzija radi sta hoce.

Skakac u stomak

pre 5 godina

Mrkela, bolje da si cutao. Kakva bre izjava zadojena mrznjom, kakvo lecenje!? Covek hoce da se odrekne srpskog pasosa. Pa nek se odrekne. "Mnogo" cemo se svi potresti zbog toga. Ne vidim razlog da se odgovara na takvu nebuloznu izjavu. Ovako, valjamo se u istom blatu sa njima.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

A ko je ovaj Mrkela ?!!
(Nebitan lik, 23. septembar 2018 23:52)

I kosarka i fudbal za tebe krecu od devedesetih. Ne znam cemu predrasude da je neko nebitan lik ako je igrao dok si ti jos skakutao kod tate iz jednog u drugo.

Vucko

pre 5 godina

Ako mu je Mrkela odgovorio ovako ostro. Prvo onaj bezobrazluk sa natpisom na majici, sada ova izjava. Sa ovakvim ljudima ne mozes drugacije.

Huan Pablo Don Fernando

pre 5 godina

za ovakve izjave u bilo kojoj normalnoj evropskoj zemlji bi pljustale kazne, sto od saveza, sto od samog kluba, gol mozda jeste, a isto tako mozda i nije, nisam video ni jedan relevantan dokaz ni za jedno, a ni za drugo, i sve bi ovo moglo da se izbegne, da je televizija koja radi prenos imala kameru na gol liniji, najveci praznik srpskog fudbala, utakmica godine, jedan od najvecih svetskih derbija... i oni ne snimaju gol liniju, jednom reciju cist amaterizam!!!

30*i ni jedna manje

pre 5 godina

Pa valjda on zna najbolje dal je bio gol ili ne. Budite sigurni u to. Sigurno nije bez razloga takvo ponašanje. (ko je ovde lud, 24. septembar 2018 07:36)

Dusa od coveka, a Mrkela i upozorava da nije bez razloga ovakvo ponasanje.

dd

pre 5 godina

Mrkelice da je lopta presla liniju pola metra zakacila bi mrezu, a nije ni bila blizu mreze. Clanovi uprave zvezde su inace poznati po pistenju Terzic, Covic, Dzajic.. Da nisu abolirani nebi im niko ostao u rukovodstvu

Raka

pre 5 godina

Мирковић рече да из његове позиције апсолутно није било могуће видети да ли је лопта прешла гол линију.
Милојевић имао много бољу позицију па рече гол чист као суза.
Мркела има најбољу позицију, лопта била пола метра у мрежи.
Е у овим изјавама се види коме је Терзић директор.

zigx

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Mene ovakvo ponašanje zabrinjava, jer ako svi pošteni odu, u Srbiji ćete ostati samo vi iz stranke...

Sale

pre 5 godina

Ljudi ce odmah pljuvati posto je iz uprave Zvezde, ali realno covek ima pravo. Bolesna izjava i da je cisto u korist Partizana, a na snimku Arene izgleda da jeste uslo.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.

only fools and horses

pre 5 godina

Sramna izjava Mrkele, zaista sramna. Na nivou velikog vođe, jel od njega učio?
I gde je taj snimak gde se vidi da je pola metra u golu, baš bih voleo da ga vidim.

Loznica

pre 5 godina

Šta tebe briga šta je on izjavio? Ti si video da je pola metra prešla? Ako je i prešla, bilo je baš za polemiku. Sram te bilo, još jednom!!!

xxcx

pre 5 godina

A da je zvezda primila ovakav gol, da li bi vi g.Mrkela reagovali na drugi način? Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan i baš me briga ko je u pravu i ko je bolji, ali.. izjava Stojkovića možda nije na mestu, ali on je bar to ishitreno i u afekgu jer se sve dešavalo ispred njega, ali na šta liči izjava dotičnog gospodina.

Amaterasu

pre 5 godina

a gde se vidi da je lopta pola metra usla u gol?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pera kojot super genije, 23. septembar 2018 21:54)

Pa tu na snimku, ne vidis li? :D

Mislim brt, po prvi put u valjda istoriji se desilo da smo se koliko-toliko slozili da se jednostavno ne vidi na snimku da li je gol ili nije i onda dodje Mrkela i kaze lol sta se lozite vidi se pola metra. Pored njega i Stojke deluje odmereno i pribrano.

Bane

pre 5 godina

A ti si komentanat kao sportisti radnik da teraš nekog na psihijatriju. Čovek je pun emocija kao i vi kada ste ušli u ligu šampiona. Rekao je nešto u afektu. Sećamo se svi koliko je penio Terzić posle Voždovca možda nije tim tonovom ali opet jer i to za pshijatriju. Jer smo svi mi za pshijatriju posle Švajcaraca. Čemu bre nastavljanje alo. Ti si prvi koji treba spustiš tenziju a ne da je pumpaš.

CzBg89!

pre 5 godina

Samo grobar ce reci da lopta nije presla! Svako ko ima oci vidi da je lopta presla liniju, ali ajde da prave alibi Vucic je namestio i da se tese da nije presla gol liniju.

Milisav

pre 5 godina

Postoji li nadležna institucija koja može ljude da vrati u osnovnu školu na časove geometrije ili barem da im da bilijarski sto na popust ili poklon, ili bar da ih natera da na livadi stave dve stative, loptu izmedju i to slikaju iz ugla. Kradja je očigledna i potpuno razumem stojkovića i njegovu reakciju.

Stvarno treba imati zeludac i navijati za zvezdu

pre 5 godina

Ali ljudi , pa pogledajt pluseve i minuseve , ladno su stranacki botovi dobili direktivu da lupaju i komentare i +/- na Mrkelinu izjavu 😂😂😂

"ako za 6 meseci ne osetite boljitak, odlazim"-AVe 2012-te

pre 5 godina

hahaha ljubi te AVe tako pametnog ajde nemoj mi samo reci da si sumnjao da neće biti ovako?!

"ako za 6 meseci ne osetite boljitak, odlazim"-AVe 2012-te

pre 5 godina

Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54
Ne razumem sta ti nije jasno,još malo pa ce pola zemlje da se odrekne pasoša zbog nazadnjaka...

Krkobrk

pre 5 godina

Ееее, Срби моји, око чега се ви свађате?... Мангупи воде српски фудбал, направише огроман бизнис без плаћања пореза, а ви сиромашни и докони за тастатурама вадите очи једни другима због њих трећих који клепају лову. Ријалити тактика ових на власти је 101% ефикасна.

dane007

pre 5 godina

Pa naravno da je u pravu Mrkela zaista! Jednostavno NEDOPUSTIVO je ponašati se na način na koji se ponaša dugogodišnji reprezentativni golman Stojković zaista! Ja razumem da je njegov animozitet prema svom inače bivšem klubu Zvezdi izuzetno velik ("oprostite mi moju ružnu prošlost" na primer) ali da javno daješ ovakve jedne izjave i pališ mlade navijače Partizana kojima treba da si uzor u fer plej ponašanju, da treba da se i oni sutradan recimo isto odriču svoga državljanstva jer ih je neko u derbiju pokrao, to je zaista za svaku OSUDU definitivno! Posle ovoga pozovu li ga opet u repku a on prihvati to, u tom slučaju ne navijam za repku dok on ne ode sa njenog gola i navijaću štaviše za sve naše protivnike da nam daju što više golova dok je on na golu repke!
(Ivan Veljković, 23. septembar 2018 21:58)

Čekaj a dopušteno je da tvoj sportski direktor nekoga šalje na lečenje na psihijatriju i još odvali laž da je lopta pola metra prešla preko linije ? Ništa drugačije ne treba ni očekivati od vas.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Pa naravno da je u pravu Mrkela zaista! Jednostavno NEDOPUSTIVO je ponašati se na način na koji se ponaša dugogodišnji reprezentativni golman Stojković zaista! Ja razumem da je njegov animozitet prema svom inače bivšem klubu Zvezdi izuzetno velik ("oprostite mi moju ružnu prošlost" na primer) ali da javno daješ ovakve jedne izjave i pališ mlade navijače Partizana kojima treba da si uzor u fer plej ponašanju, da treba da se i oni sutradan recimo isto odriču svoga državljanstva jer ih je neko u derbiju pokrao, to je zaista za svaku OSUDU definitivno! Posle ovoga pozovu li ga opet u repku a on prihvati to, u tom slučaju ne navijam za repku dok on ne ode sa njenog gola i navijaću štaviše za sve naše protivnike da nam daju što više golova dok je on na golu repke!

Misha

pre 5 godina

Iako sam Grobar u Crvenoj Zvezdije uvek bilo igrača koje sam poštovao zbog njihovog gospodstva, fer izjava poštovanja rivala. Bio je to pre svih Dušan Savić a sada je to i njegov sin. Medju tim igračima Zvezde kroz istoriju koji su imali moje poštovanje BIO JE I Mitar Mrkela. Sa naglaskom na BIO jer posle ove izjave to sigurno nije. Taj Stojković je i dalje naš najbolji golman sklonjen iz reprezentacije zahvaljujući radnjama koje liče na današnji derbi. Ja Vas i pored ovoga gospodine Mrklea neću vredjati. Da Vam pokažem razliku između NAS I VAS.

Piksi

pre 5 godina

alo, bunker igrate celu utakmicu. sramotna igra, mojne te spinove.
(koga briga, 23. septembar 2018 22:19)

Ma kakav bunker bre, nismo ni igrali ovu utakmicu, toliko ste nebitan i slab protivnik da se igracima Zvezde nije ni igralo, toliko ste uspjeli da ih smorite... Momke cekaju ozbiljnr utakmice, protiv najvecih Evropskih ekipa, o tome mi razmisljamo, kakva crna utakmica sa Partizanom...

Piksel

pre 5 godina

Mrkela zaboravio si pored Stojkovica da navedes i Bombu Ilijeva, Vazuru, Pantica i jedno 500 navijaca Partizana ... Ne znam jel kasno ali pod hitno im treba pregled strucnog lica ...

Laki

pre 5 godina

Pola metra je bilo na jednom od predhodnih derbija,kad je igrač Zvezde vratio loptu iz kornera.ne sećam se da se Mrkela tad oglasio.i ne pročitah nigde da je Mrkela po struci psihijatar,kad uspostavlja dijagnoze? A ustvari,koju je školu završio pošto je direktor?

Marinko

pre 5 godina

alo, bunker igrate celu utakmicu. sramotna igra, mojne te spinove.
(koga briga, 23. septembar 2018 

Fudbal se igra za rezultat a ne da bi zabavio narod.Kome je do zabave pistoji cirkus.Fudbal je ozbiljan biznis

Realan

pre 5 godina

Nisam siguran Dali he lopta presla Gil liniju celim obimom Ali to nije hi bitno kad je zvezda u pitanju setite se ruiza I ociglednog gol auta. U srbiji he naj veci problem kratko pamcenje.

Grr

pre 5 godina

Uh, kako se drznu da ne prizna gol koji nije primio. Stojković je iznro svoje mišljenje, a gospodin Mirkela vređa kao najveći prostak. Kakve on ima veze sa ovakvom izjavom??

Volim da gledam fudbal ne navijam za nikoga

pre 5 godina

Ja zvanicno necu vise da gledam Srpski fudbal. Necu da se nerviram zbog nekoga tamo koji zbog novca mora neko biti sampion bez obzira da li zasluzuje da bide prvi ili ne! Muka mi je vise od Srpskog fudbala a pogotovo Zvezde!

hehe

pre 5 godina

Sta se i moglo ocekivati od coveka koji je promenio klub na nacin kako je to Stojkovic ucinio ? Samo treba da ostane dosledan svom karakteru i da na isti nacin promeni i svoju zemlju. Nije to za psihijatriju, ovo je klinicki veoma jasan slucaj.

спортски уметник

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Тебе треба ЗА ИСТА (или ипак заиста) да забрине твоја неписменост. А свакога нормалног ће бити срамота што се његовој земљи дешавају овакве ствари, прво вам је признат гол из аута, онда прошле године гол након Пешићевог офсајда, а ово сада већ прелази на нови ниво...почињу да се признају и фантомски голови. Следећи дерби нема потребе ни играти, нек се региструје 3:0 за звездицу и нек ОН буде задовољан.

fs

pre 5 godina

@nikad pklat

Stali su Zigic i Stankovic, i tako ga od linca spasili!
Prica oko ovog coveka(nisam siguran) je otisla suvise daleko, jednostavno nikada nisam obracao paznju na njega, jednom je svoju rec pogazio, videcemo da li ce opet! Nadam se da hoce, ali ne zbog njega kao igraca i golmana, nego da pokaze jos jedan put ko je, i sta je...

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 5 godina

Ahahaha jeste i pre neki derbi lopta nije izasla u gol aut... Znaci strasno na sta je zvezda spala kad svaki derbi sudije moraju da je guraju...

Dzoni

pre 5 godina

@Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Zasto te to cudi? Nisu u pitanju samo sudijske odluke. Pogledaj ponasanje "navijaca" na stadionu, baklje, petarde i dinamitare padaju na 5 metara od igraca, ispod nogu bezbednjaka. Koja drzava bre, koji narod? Jos je on ostvaren covek ima para kolko hoce i mogao je da ide igra gde hoce, a odlucio da bude u Srbiji. Divim mu se sto uopste igra ovde. Da sam na njegovom mestu odavno ne bih bio u Srbiji. Najgora drzava u Evropi bre, uz Albaniju. Omladina bolesna, agresivna, neobrazovana, nekulturna, izdegenerisana, drogirana. Zemlja prodanih politicara, kriminalaca i starleta. Prosecan iq 85. Svako ko ima malo mozga je odavno otisao iz ove trece svetske rupe. Tako da ne drami i pogledaj malo realno na sta ti lici zemlja u kojoj zivis. Boze zdravlja uskoro i ja palim odavde a pasos cu da iskoristim za jednu dobru potpalu. Vama ostalima zelim prijatan boravak u zoni sumraka i da nastavite da lajete jedni na druge ciji tim je bolji/gori u sutanju lopte po srpskom blatu i da se prepucavate po komentarima.

Klcko Olascic

pre 5 godina

Za psihijatriju je onaj ko umisli za sebe da je npr. Napoleon, ili Kaligula, ili Psihijatar... i ne samo da zamisli. "Napoleon" okrene sesir naopako i drzi se za ulcus duodenum, "Kaligula" orgija okolo, a "psihijatar" deli dijagnoze kome stigne iako je jedva zavrsio osnovnu skolu i to preko veze...

who the f..k are you

pre 5 godina

Ma pola metra ušla, video Mrkela...potvrdiće Mrakić i žurnala sutra, var nam ne treba, ni kamere ...samo majke mi bio je , ili nije gol...ua !

Bane

pre 5 godina

CzBg89!, 23. septembar 2018 21:55)

Čoveče ti kao navijač Zvezde to nemaš prava da tvrdiš. Vidi ovako obrni malo sitauciju šta bi onda pričao. Lepo kažem lako je gledati sitaciju iz ugla koji ti ide u korsti. Poenta da posmatraš sitaciju a da nije u tvoju korist. E tada tvoje reči imaju težinu. Neka je gol bio ali opet nisti taj koji je merodavan da ti kažeš. Postali ste jako razmaženi i to je problem celog sistema. Sve vam se serira na srebnom tanjiru. I kad neko kaže nešto protiv a u čuvaj se.

Саша

pre 5 godina

Срам те било Мркела////како можеш да видиш кад најбољи угао је кад је камера у уаго тачно поред гол линије тада би могло да се јасно види,а не тај кои сви медиуми дају,,, срам те било тај човек је био део Звезде, део репрезентације и прешао све прегледе....и ти га шалеш на псијатрији...шта
си ти доктор....добили сте поклон гол....и нека се престане ова бламажа јер јасно се види да имате обилату помоќ од судије и ФСС и нека веч сада после пар кола прогласе Звезду за шампиона у овој сезони 2018/2019години

anica

pre 5 godina

Ivan Veljković, 23. septembar 2018 22:55
Covece, sta tebe nervira, kakve pojave, sta te briga sta mlate, neka se odrekne kad god hoce...takvima je sirok put.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

a gde se vidi da je lopta pola metra usla u gol?
(pera kojot super genije, 23. septembar 2018 21:54)

Ko ima oči i više od 10 godina video je da je gol čit, nije baš lopta bila pola metara u golu, ali barem 10 cm jeste sigurno.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Čekaj a dopušteno je da tvoj sportski direktor nekoga šalje na lečenje na psihijatriju i još odvali laž da je lopta pola metra prešla preko linije ? Ništa drugačije ne treba ni očekivati od vas.
(dane007, 23. septembar 2018 22:17)

Lopta je gotovo celim obimom prešla gol liniju, i gol je regularan! A odricati se srpskog državljanstva čak čak i da taj gol nije regularan, u najmanju ruku to je tragikomično! A nekoga da šaljem na psihijatriju ne pada mi napamet, svako treba da bude odgovoran za svoje ponašanje, i da bude svetsan težine svojih reči, naročito ako je javna ličnost u pitanju, pa ako dotični smatra da se ovom svojom izjavom lepo i pristojno poneo prema reprezentativnom grbu i dresu svoje države kojeg je godinama nosio, onda neka ga, neka i dalje uživa u takvim svojim izjavama! A moje je pravo da se javno ogradim od ljudi poput Partizanovog golmana koji daju ovakve izjave a koji su godinama reprezentovali moj narod širom sveta!

Volim Zvezdu

pre 5 godina

(Grr, 23. septembar 2018 22:17)

Nema potrebe da izmišljaš. Nikakvog pritiska igrača Zvezde nije bilo. Sudija iza gola je odmah pokazao da je lopta prešla liniju, a pritisak su vršili igrači Partizana koji su ga okružili i tražili da promeni odluku.

nikad pklat

pre 5 godina

stojke je u pravu. grubo zvuci al je u pravu. pa pobogu njega su hteli da lincuju u djenovi zvezdini navijaci i nikom nista . sta vise u tazonu i trebali su . jel taf neko stao u zastitu njegovu. nesto se ne secam . iz zvezde samo sto nisu pohvalili svoje srbende . sad ovo . nije ovde poenta u tome dal je bio gol ili nije . poenta je sto se coveku skupilo sve pa onda kaze u afektu i ono sto mozda nebi trebalo . zna ovaj mrkela dobro da uvredi s vremena na vreme nekoga tako usput.

Zoran

pre 5 godina

Sram te bilo , ko si ti da dajes dijagnoze a na osnovu čega si ustanovio pola metra? lopta je max celim obimom u sta sumnjam pre ce biti da je mozda pola lopte preslo ili je bilo na liniji .

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Ništa čudno, konvertitski mentalitet. Pričao javno o zvezdaštvu od 100 miliona, prešao za 500k i dres reprezentacije. Sutra će pojesti ovu izjavu i čekati Krstajićev poziv, jer samo tako može da brani preko. Smešan je i tužan podjednako, ne treba se baviti njim uopšte. Još je tužnije koliko ga partizanovci slave i podžavaju. Sutra da se pojavi Bogdanović(iako zvezdaš kao klinac) i da traži oprost ne bi ga podržao sve da džabe igra. Što bi rekao veliki heroj major Milan Tepić, jednom čovjek da riječ. Sportski pozdrav.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Misli da se vratis u osnovnu da ucis pravopis.

zen

pre 5 godina

Nema mrznje, cestitao Zvezdi, odbranio gol. Sto godina brani, sto za Zvezdu, sto za reprezentaciju, ovakva njegova izjava je objektivna. Koga ovo zabolelo?

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Тебе треба ЗА ИСТА (или ипак заиста) да забрине твоја неписменост. А свакога нормалног ће бити срамота што се његовој земљи дешавају овакве ствари, прво вам је признат гол из аута, онда прошле године гол након Пешићевог офсајда, а ово сада већ прелази на нови ниво...почињу да се признају и фантомски голови. Следећи дерби нема потребе ни играти, нек се региструје 3:0 за звездицу и нек ОН буде задовољан.
(спортски уметник, 23. septembar 2018 22:08)

Očekivao sam ovakav komentar zbog moje greške u brzom kucanju. Ispravljaš mene, a verujem da si završio manje škole od mene, ali ajde u ovom sistemu se to ne vrednuje.

gde ja zivim

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu, ali nisam bas siguran da li je i celim obimom presla gol liniju, a kamo li pola metra (smesno), krajnje diskutabilan pogodak u svakom slucaju i treba dosta analizirati da li je gol ili ne uopste... Ali ovakve izjave, kao i golmana Partizana pokazuju u kakvom je problemu ovo drustvo.

sb995

pre 5 godina

treba verovati Stojkovicu. 
Coveku koji je bez trunke grize savesti presao iz jednog u drugi klub .Neveruj takvom coveku nikada ali nikada
(popovic, 23. septembar 2018 21:55)

pa da verujem ili ne... ko sve danas ima pristup internetu

ЗР

pre 5 godina

Стојковић је наш најбољи репрезентативац. Није му изјава на месту, али је резултат темперамента и исхитренисти, а не неке злобе.
И на крају, није шта ти каже, већ ко ти каже...

Grr

pre 5 godina

Na snimku se ne vidi, na stadionu sam bio u odlučnoj poziciji da se vidi, i. opet nije bilo jasno, ali zato sudije su videle, tek posle pritiska igrača CZ ono što ni kamera ne može. Ovakve situacije, pogotovo kad lopta nije na zemlji, nikad se ne sviraju kao gol.

Posmatrač

pre 5 godina

Stojković je bio u najboljoj poziciji da oceni da li je lopta prešla gol liniju. Na osnovu snimaka to se pouzdano ne može zaključiti. Stojkovićeva izjava, mada data u afektu, je neprihvatljiva, a pogotovo Mrkelina.
Meni je važno pitanje da li je pomoćni sudija odmah pokazao da je gol ili tek posle pritiska fudbalera Zvezde. Da nije bilo reakcije zvezdinih igrača mislim da gol ne bi bio priznat.

sb995

pre 5 godina

treba verovati Stojkovicu. 
Coveku koji je bez trunke grize savesti presao iz jednog u drugi klub .Neveruj takvom coveku nikada ali nikada
(popovic, 23. septembar 2018 21:55)

pa da verujem ili ne, bacio si me u rebus

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Misli da se vratis u osnovnu da ucis pravopis.
(sef strucnog staba, 23. septembar 2018 22:00)

Hahaha ti me vrati. Greška u vrzom kucanju svakom može da se desi, pa i meni.

Milanche

pre 5 godina

E moj Mitre poštovao sam te, a sad vidim da si isti kao i sti zvezdaši.

Poremećena vam je svima percepcija, pa vidite ono što želite da vidite.

Lopta nije prešla gol liniju, ali si ti prešao granicu dobrog ukusa i vaspitanja.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 5 godina

Ne postoji drzavljanstvo, nacija, ili narod na ovom svetu koje je iznad istine i pravde. Stojkovic je pokraden na svom radnom mestu. Ovo sto se desilo u Humskoj nije nista drugacije nego kad pajtosi nameste neki tender u bilo kojoj drugoj bransi, industriji, pa dignu pare na mufte. Covek napravio odbranu sezone, a neki u ulozi linijskog sudije, kome je preko slusalica javljeno da "signalizira kako treba" ponisti radni ucinak golmana. I navijaci Zvezde jos to opravdavaju i slave, umesto da ih je sramota... Zato nikad nista nece ni biti od ove drzave i naroda..

analiza

pre 5 godina

"Pa naravno da je u pravu Mrkela zaista! Jednostavno NEDOPUSTIVO je ponašati se na način na koji se ponaša dugogodišnji reprezentativni golman Stojković zaista! Ja razumem da je njegov animozitet prema svom inače bivšem klubu Zvezdi izuzetno velik ("oprostite mi moju ružnu prošlost" na primer) ali da javno daješ ovakve jedne izjave i pališ mlade navijače Partizana kojima treba da si uzor u fer plej ponašanju, da treba da se i oni sutradan recimo isto odriču svoga državljanstva jer ih je neko u derbiju pokrao, to je zaista za svaku OSUDU definitivno! Posle ovoga pozovu li ga opet u repku a on prihvati to, u tom slučaju ne navijam za repku dok on ne ode sa njenog gola i navijaću štaviše za sve naše protivnike da nam daju što više golova dok je on na golu repke!"
(Ivan Veljković)
Pazite sad ovaj detalj:Stojkovic je dao izjavu desetak minuta posle meca,dok ga adrenalin jos puca i dok je pod tenzijom.Dakle,on IMA opravdanje za usijanu izjavu.
Gospodin Mrkela daje izjavu-a niti je igrao mec niti je bio blizu dogadjaja ,niti je pod nekom tenzijom,i preporucuje nekom psihijatriju (a on je taj koji pominje rec "mrznja" u svojoj izjavi,ne Stojkovic).On NEMA opravdanje za tko usijanu izjavu.
Stojkovic ni jednom recenicom nije uvredio ni igrace ni navijace CZ ovom izjavom.On je samo rekao sta misli o SUDIJI DJOKICU,koji sudi a da nije mogao da vidi da li je gol od Stojkovicevog tela.
Meni je zanimljivo zasto Mrkela brani Djokicu?

LorD

pre 5 godina

Boli istina.
Milojevic derbi posle Videtona, "Stojkovic uveo Partizan u LE",
Milojevic posle Salzburga ne izjavi da je Borjan uveo CZ u LS,
i vrhunac Milojevic izjavljuje da je Partizan bio bolji prvo, CZ drugo pol.
U drugom pol. Partizan-CZ
posed 51-49%
sutevi 3(1)-3(2).
Precka Partizan, Borjan u zadnji cas kupi loptu metar od gola, CZ sut Bena iskosa NAJBOLJA POLU PRILIKA( i jedina na mecu).
Nula od covjeka.

Zvezdina liga Srbije

pre 5 godina

Stali su Zigic i Stankovic, i tako ga od linca spasili!
Prica oko ovog coveka(nisam siguran) je otisla suvise daleko, jednostavno nikada nisam obracao paznju na njega, jednom je svoju rec pogazio, videcemo da li ce opet! Nadam se da hoce, ali ne zbog njega kao igraca i golmana, nego da pokaze jos jedan put ko je, i sta je...
(fs, 23. septembar 2018 22:19)
Kome verovati, Zvezda svaki drugi derbi pokrade, ali mozda ovo nije drugi?!

Oslo

pre 5 godina

A da je zvezda primila ovakav gol, da li bi vi g.Mrkela reagovali na drugi način? Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan i baš me briga ko je u pravu i ko je bolji, ali.. izjava Stojkovića možda nije na mestu, ali on je bar to ishitreno i u afekgu jer se sve dešavalo ispred njega, ali na šta liči izjava dotičnog gospodina.
(xxcx, 23. septembar 2018 22:19)

Nas golman pre svega ne bi dao ovakvu izjavu....Stojke je inace uvek bio covek od reci....

nema sta

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim. 
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54) 

Mene ovakvo ponašanje zabrinjava, jer ako svi pošteni odu, u Srbiji ćete ostati samo vi iz stranke...
(zigx, 23. septembar 2018 22:18)

Pozdravi ove tvoje iz kk i fk partizan... to su tvoji iz stranke

Runner

pre 5 godina

Ни једном речју, ни једним гестом не желим да правдам голмана Стојковића ал' Ви, људи из Звезде, њени играчи и навијачи, сте последњи који имају права да га терају у лудницу. Да ли сте се икада запитали откуд у њему толика мржња и колико сте ви томе допринели вашим нечињењем? Он је дуго времена био шиканиран, пљуван, прозиван, називан погрдним надимцима па чак и физички малтретиран од стране ваших навијача (сетите се Ђенове) а да га ни један једини пут Ви, као фудбалски радник и функционер, руководство Звезде и њени играчи нисте узели у заштиту. 'ајде де што га нисте заштитили као играча Партизана ал' сте бар требали да га заштитите као голмана репрезентације. Не, тада нисте дизали гласа а сада кад је момак фрустриран и резигниран једном судијском одлуком која је по вама гол, колико и оно Руизово враћање лопте из полуметарског аута, сада је дечко луд и зрео за психијатријско лечење. Иако је од вас, господине Мркела, много је!

Rijaliti

pre 5 godina

Mrkela, omadjijali te rijalitiji, pa ne vidiš da ovi pljuju i na tvoju karijeru... Znas i ti vrlo dobro da je sve ovo više od igre... Takođe bi trebao da znaš da će se sve ovo jednom lane zvati, pa se ne treba toliko siliti i pričati svašta... Možda je Stojke preterao, ali on je igrač. Čovek koji još uvek ne zna da kanališe svoja osećanja... Ti bi, bez obzira na mišljenje, kao iskusan čovek, funkcioner, trebao biti neko ko gasi vatru, a ne neko ko pali nove požare... Sram te bilo...

Dundo Maroje

pre 5 godina

Iskreno ne znam cija je izjava "bolja". Mozda da pola fudbalskog saveza, zajedno sa polovinom Zvezde i Partizana ode preventivno na preglede? (Jace od mene, moram se spustiti na njihov nivo).

A sada sto se tice toga da li je lopta presla gol liniju: kao zvezdas kazem da svako ko kaze kako sigurno nije presla laze! Isto tako kao zvezdas kazem da svako ko kaze da je sigurno presla ponovo laze! Ljudi moji pa ovde Stojkovic da mu zivot zavisi mislim da ne moze biti sto posto siguran sta je, a kamoli sudije. Nemamo gol tehnologiju, dakle pomirite se sa odlukom sudija, bilo je previse blizu da bi se nazvalo namestaljkom ili podmetacinom, tako su oni videli i tacka.

duks

pre 5 godina

Stojke to rece u afektu... zvezdini igraci to rade u praksi. A ne treba da nas cude ni jedni ni drugi poznato je da fudbalerima fali dosta daska u glavi.

General DV grobari backi jarak

pre 5 godina

ti si za ocnog, kad mozes reci da je presla pola metra. ako je i presla, to je bilo par cm al cela nije presla a pola m je bilo kod onog gol auta kad ste onomad dali gol u derbiju. tad je bilo pola m. pre bi rekao da si bio slab iz matematike prvi drugi razred kad se uce merne jedinice

Zoran Živančević

pre 5 godina

Vi ste stvarno ubedjeni da igrate najbolji futbal na Svetu i da svi
moraju da navijaju za Vas.Svi smo preko TV ekrana videli da je Stojkovic
odbranio sut Boacija samo je sudija nije u pravu kada je svirao pogodak
kada nije postojao,sram Vas bilo.

konjina

pre 5 godina

Da ste imalo posteni ti i vas trener rekli bi ste da niste sigurni da li je presla jer je nemoguce videti, ali da je sudija priznao i to je to. Ali ne, vi ste sigurni da je pola metra u golu i da je cist gol. Sve se vraca, proci ce i vase bahacenje.

Izdaljinski

pre 5 godina

Gospodina Mrkelu, kao i većinu navijača Zvezde, još uvek jako peče što je Stojković iz Zvezde prešao u Partizan. Pobogu, kao da je jedini na svetu koji prelazi iz kluba u klub. Zbog toga su toliko negativbe reakcije na Stojkovićevu izjavu datu u afektu. Utoliko više što izjava nije upučena Zvezdi, već suđenju. A zašto su se našli prozvani? E to je več drugo pitanje. I otkuda to da gosn Mrkela zna lekarske dijagnoze? Da nije postao doktor psihijatrije?

Миленко

pre 5 godina

Ниси ти меродаван да судиш кога треба на психијатрију. Ако већ хоћеш тако погледај у оне који су те ту поставили, да ли су можда и они за ту медицинску установу.

Ceda

pre 5 godina

Gol ili ne ne mogu reci jer se na osnovu snimaka koji su prikazani na tv to ne moze sa sigurnoscu reci. Izjave Stojkovica i Mrkele su najblaze receno uzasne. Zbog takvih kao sto su njih dvojica ljudi u Srbiji i ne idu na stadione da gledaju " fudbal".

Nenad

pre 5 godina

Znaci i ja sam za psihijatriju? I ja se osecam kao Stojkovic. Ne radi se ovde o mrznji, nego nas brate stalno kradete, pa je coveku puklo.

Podgoricanin

pre 5 godina

Ne znam je li presla niti iko to moze da tvrdi a da ne laze. Treba da predje
100% dakle ne 50% ne 80% ne 99%. Mozda jeste mozda nije. Treba napraviti analizu i naci makar najblize resenje. obim lopte, koja je razdaljina od linije do mreze i izracunati. Ali tvrditi da je presla
pola metra je za lijecenje. Mozda ne za psihijatriju ali za ocnog sigurno.

Zuull

pre 5 godina

A ti si sav jadan posten i bezgresan!?
Ne znam da li je bio gol, kao sto to niko nece znati dok se ne pokaze snimak kamere vertikalne sa gol linijom koji verovali ili ne u 21. veku ne postoji... Srbi smo zapaljivog mentaliteta, reagujemo afektivno i zustro pa se onda dese ovakve izjave... to sto se nekome desio afekt ili sindrom srpstva ga ne cini manjim srbinom od tebe foteljasa. i u ostalom ti si sportski direktor a ne psiholog i doktor da bi davao dijagnoze o tome sta i ko zahteva psihijatriju... za ovo mozes samo na sud, sram da te bude!

sale

pre 5 godina

Usla je kao sto onomad nije izasla,pomocni je video kao sto onomad nije video,ovo je bruka nad brukama,ova kradja se godinama nastavlja,ovo prerasta u diskriminaciju i shvatam Stojkovica

Max von Laaberg

pre 5 godina

Interesantan je ovaj Mrkela.Stojkovic jos vruce glave nesto rece i dodje Mrkela da ga salje na psihijatriju.Jasno je da se mnogo novaca vrti oko fudbala,ali kad na sve nacine Mrkela hoce da se pokaze kao sportista moze lako sa Arenom ili ko je prenosio da zamoli u Nemackoj,oni mogu dokazati gde je lopta bila kad je Stojkovic dodirnuo.Takav program mu svi ITe programireri u Beogradu uraditi za par minuta,ali to mnogima samozvanim sportistima ne odgovara.Jednostavno slika se zaustavi kod dodira golmana i sa gol linijom se povrsina ispuni do precke drugom bojom pa ako se lopta vidi nije presla liniju ako se ne vidi onda je gol.Ali jednostavnije je vredjati druge omalovazavati uspjeh drugog i glumiti fer sportistu.

Vucko

pre 5 godina

Ako mu je Mrkela odgovorio ovako ostro. Prvo onaj bezobrazluk sa natpisom na majici, sada ova izjava. Sa ovakvim ljudima ne mozes drugacije.

nmanja

pre 5 godina

Umesto da se uzdrze od komentara i da puste da sam propadne u zemlju zbog svoje sramne izjave, Mrkela samo dodatno raspiruje mrznju, recima kojima ne bi trebalo da bude mesta ni u sportu ni u javnom diskursu. Steta, trebao je ispati gospodin.

Baneson

pre 5 godina

Sram te bilo Mrkela. Tako o reprezentativcu. Ko si ti da ga tako kvalifikujes? Besan zbog nepravde, mozda i nije u pravu ali tako reci za kolegu fudbalera je katastrofa. Ocigledno je pogodio u zicu.

who the f..k are you

pre 5 godina

Nervozan si mi malko Mrkela? Bolje objasnite zašto veze nemate kada treba da napadate...vi znate samo bunkericu i na kontre, ali šta je sa loptom ...znaš ono dribling, dupli pas, centaršut, ja tebi ti meni...veze nemate...neće sreća stalno da vas prati...ili sudije

borac

pre 5 godina

Ko je ovaj? Mitar?(Nikad cuo, 23. septembar 2018 23:20)To je zato što si fudbal počeo da pratiš u zadnjih 10-20 godina.Možda si nisi bio rođen kada je Mrkela igrao, ali danas jednim klikom možeš saznati sve što treba. Nije na odmet informisani se malo i o istoriji fudbala na ovim prostorima.

peca

pre 5 godina

Za psihijatriju? Govori o zvanično najboljem fudbaleru Srbije u prošloj godini i najzasluženijem za plasman na svetsko prvenstvo. Pola metra? Nisam ni ja siguran i pre bih rekao da nije bio gol nego da jeste. Normalno da iz tog ugla se čini da je prošla gol liniju(pitanje da li i celim obimom). Daj da vidimo i iz drugog ugla i iza gola. Nadam se da ću doživeti trenutak da Zvezdu vodi Stojković, Džajić, a ne neki Terzići i Mrkele.

Igor

pre 5 godina

Samo je on video loptu pola metra u golu ! Sramota je i mene što sam Srbin ali ne zbog fudbala!
(Goran, 23. septembar 2018 22:11)

Odavno se sa nekim komentarom nisam slozio kao sa ovim gore napisanim...

Resistance

pre 5 godina

Sramna izjava funkcionera Zvezde! Nadam se da će Stojković tužiti Mrkelu na sudu zbog uvrede.Stojković nikoga nije vređao niti spominjao,čak je i pohvalio fudbalere Zvezde.Čemu onda ovakve lične uvrede zvaničnika jednog kluba? A možda je to jedini vokabular zvezdinih funkcionera.Sramota! A sramota je to što nijedan novinar ne osuđuje ovakve lične uvrede,jer ovo sa sportom nema nikakve veze!

Ćaća

pre 5 godina

Iskreno, zaista me nije briga koji od blizanaca dobija, ali volim da gledam fudbal i danas sam u nekim trenutcima bio pozitivno iznenadjen kvalitetom utakmice. E sad, posto sam i ja gledao na Areni bas me zanima zašto se ljudi pozivaju na njihove snimke da tvrde da gol jeste ili nije bio? Kako to možete tvrditi kada oni nisu imali ugao uz kog to može da se vidi? Najbliži snimak, iz koga apsolutno ništa ne može da se tvrdi je bio na sigurno 15 ili 20 stepeni. Stojkovićeva izjava je glupa i pateticna, ali se slažem sa delom u kome kaže da sudija mora sa bude 300% siguran. Sumnjam da je mogao biti.

018

pre 5 godina

Meni je fascinantno da godine 2018. na derbiju mi nemamo kameru na liniji. Lopta jeste donekle iz ovog ugla presla liniju, e sad, da li je celim obimom, da li je pola- nikada necemo saznati. U svakom slucaju los fudbal, Zvezda kao da je bila nezainteresovana, Partizan napaljen ali metiljav, nema tu ‘leba..

Tony

pre 5 godina

Gospodine Mrkela vase lopte sve prelaze pola metra mi to znamo i videli smo ali vi nekad vidite a nekad ne kako ste prosle godine usli u ligu evrope...

svrbija najlepša bajka

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Pa to se desi kada se provede 4 dana u normalnoj zemlji. Recimo u spaniji, finskoj, rumuniji..

Neki ljudi uvide da je ovo rupa, pa im sve jedno da li imaju serbsko ili drzavljanstvo istocnog timora.

Vojin Stefanovic

pre 5 godina

OVO je jedini igrač Zvezde, koji je čuvao noge protiv Milana, umesto da da gol ili izbori penal. Bolje mu je da se pokrije ušima i uvuče u mišju rupu, nego da se ovako eksponira.

đ... ovo slovo ni nemam na tastaturi ali ako ti tako kazes...

pre 5 godina

Znaći đentlmen.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RistaAlfista, 23. septembar 2018 21:56

Znaći bas tako? đentlmen?

logika

pre 5 godina

po najnovijem snimku se tačno vidi da je prešla samo 47 cm, tako da je ova izjava od pola m cista nebuloza. šalu na stranu, ovde i ako je prešla, u pitanju je manje od 10 cm, kakvih pola metra.. nemojte se i vi gospodine mitre sramoti!

Milan

pre 5 godina

Iskreno, ne volim što se Mrkela spušta na taj nivo. Stojković je poznat kao vrela krv, čovek bez imalo osećaja za izjave, pazi to odriče se srpstva sutra, sramota ga što je Srbin, zbog čega? Zbog toga što on misli da je gol neregularan, a priznat... šta tu dalje pričati.... Ali ipak kao funkcioner kluba ti ne možeš sebi da sopustiš da daš takvu izjavu ili ignoriši ili smisli neki bolji, možda sarkastičan odgovor! Ja bi mu na primer rekao, lako mu je da se odriče srpstva sada kad ga više ne pozivaju da brani za reprezentaciju. Svaka čast Miloju i Bati Mirkoviću, vidi se šmekerski duh u obojici, umereni, a opet kažu šta misle, gospoda!

Asdfghjkl

pre 5 godina

Sjecate se kada Djurovski posle finala kupa, korektno cestitao Partizanu na trofeju i zasluzenoj pobjedi.
Pola sata kasnije na konferenciji za stampu, "Partizan parkirao autobus", bili smo bolji.
Pogodite ko mu je natrljao nos?

Partizanstina

pre 5 godina

Fk Bunker poslao vedetu SNS-a da odbrani sudiju koji im je poklonio gol u derbiju i spasio ih poraza, a pritom nas navijace Partizana posalje u ludnicu...e to je gospodin,hvala mu na svemu.

Ginekolog

pre 5 godina

@ GOTOVO JE SIGURNO PRESLA LINIJU KAO I NA SKORASNJEM DERBIJU STO NIJE BILA U GOL AUTU. CUDNE KOECINENCIJE.
(igi, 24. septembar 2018 07:15)
Dete aj u školu da ti ne dodjem za uši da te uhvatim pa kod učiteljice na pravopis.

drinska divizija

pre 5 godina

Samo mi nije jasno kako se Mrkela nasao prozvan Stojkovicevom izjavom. Sta god da je izjavio, na kraju je rekao cestitam igracima Zvezde. Niti je pljuvao Zvezdu, ni bilo koga iz Zvezde. Cak i ako je Stojkovicevo ponasanje stvarno za psihijatriju, ne znam odakle pravo i ideja CELNIKU PROTIVNICKOG KLUBA koji uopste nije pomenut, da ga salje u ludnicu. Posle ovakve izjave stvarno ne treba da cudi bilo kakvo ponasanje navijaca.

Bane

pre 5 godina

(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 22:04)

Pa kako sad jer pola metra ili što ti kažeš 10cm. Znači postoji sumnja. E sad koje više lupio to ostaje pitanje. Ali ono što je sigurno ne postoji snimak koji može da ti povrdi 100%. To je u suštini najveći problem. 2018 godina gledamo neku privatnu televiziju koja ima koliko 2-3 kamere na terenu snimak im je blagi užaš. Uzimaju ti pare za prenos a prenos gledaš sa prekidima ili čak ga u jednom trenutku ga i nema. Recimo polemike ne bi bilo da postoji snimak kakav valja. E to je suština. Da mi kao posmatrači možemo da kažemo, jeste bio je penal bio gol itd. Ovako ispada da lupetamo pošto neko kaže pola metra neko kaže koji cm.

miško

pre 5 godina

Nije Stojkoviću krivo što je bio gol,već što je om krivac.Sa toliko iskustva i tom snagom i visinom, on stoji na liniji kao slepac.U nekoj od sledećih akcija istrčavanje čak 30m. nepotrebno da bi loptu izbio u aut i dokazao da nije linijski golman.Tešović pre utakmice kaže da očekuje gol od Gomeša jer ga Zvezdina odbrana ne poznaje a Janković da je Stojke linijaš, i da mu protivnički igrači pune peterac, što može da bude vrlo opasno.Grobara odmah za trenera Partizana a zvezdaša za trenera Zvezde.Bravo za Jankovića i Tešovića.

Goran

pre 5 godina

Mrkela nek cuti nema sta da komentarise svako ima pravo na reakcije i komentare tako ima i Stojković a sudija nema pojma cim Partizan dobro igra neko iz Zvezde se zali nek cute i nek gledaju svoja posla a tudja nek ostave sa strane

Zevs

pre 5 godina

Ma, šta pola metra, Mrkela, pocepala je mrežu, bre! to što lopta možda čak nije ni prešla celim obimom gol crtu (što je uslov da bude priznat gol) vama nije bitno.

nikola bozic

pre 5 godina

@Ivan Veljković
Sta cekas,nadji broj Ice Zvera i na prvoj utakmici reprezentacije izlomite stadion,dobicemo minus 6 bodova a vi cete zaokruziti sabotiranje reprezentacije u kvalifikacijama od strane stubova srpstva,treci deo.

dragan

pre 5 godina

Nije problem odreci se srpskog pasosa nego dobiti drugi. Decko se odrice srskog pasosa i milioni drugih bi to rado ucinili da nisu osudjeni na njega.

Bojler

pre 5 godina

Ееее, Срби моји, око чега се ви свађате?... Мангупи воде српски фудбал, направише огроман бизнис без плаћања пореза, а ви сиромашни и докони за тастатурама вадите очи једни другима због њих трећих који клепају лову. Ријалити тактика ових на власти је 101% ефикасна.
(Krkobrk, 23. septembar 2018 23:16)

Upravo to brate, mada ovo komentarišu mahom školarci, nisu oni svesni toga.

vericaNe

pre 5 godina

Nisam siguran Dali he lopta presla Gil liniju celim obimom Ali to nije hi bitno kad je zvezda u pitanju setite se ruiza I ociglednog gol auta. U srbiji he naj veci problem kratko pamcenje.
(Realan, 23. septembar 2018 23:15)
И ПИСМЕНОСТ

Bg

pre 5 godina

Vidim stotinak crno belih Vucelinih botova radi bez odmora i spavanja. Moram da vas obavestim da je utakmica zavrsena i da je gol priznat kao regularan. Sada nastavite sa kukanjem...

zoran

pre 5 godina

Ma, Mrkela u pravu. Najbolji ugao je imao on iz loze.
Koja je on lobanja. Lupeta, a nije svestan toga. Veliko je pitanje, kome je zaista potrebna strucna pomoc.

petric.bane1@gmail.com

pre 5 godina

e moj mitre pa ti jos nisi preboleo sto ti je zenu lidiju vukicevic oteo igrac partizana jos boli neka boli bolecete te d kraja zivota

ona stvar

pre 5 godina

treba verovati Stojkovicu. 
Coveku koji je bez trunke grize savesti presao iz jednog u drugi klub .Neveruj takvom coveku nikada ali nikada
(popovic, 23. septembar 2018 21:55)

Takodje ne veruj coveku koji ne veruj pise neveruj. Inace, zlatno pravilo, kad nisi siguran, presudjujes u korist domacina, mada da je zvezda bila domacin, iskreno, ne znam da li bih smeo da priznam ovoliko diskutabilan gol.

brasa

pre 5 godina

@Ivan Veljkovic bravo dildi, i sta kazes ..gotovo celim obimom i gol je regilaran, to u tvom rodnom selu tako sude ili..ko sve nece komentarisati

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

A ko je ovaj Mrkela ?!!
(Nebitan lik, 23. septembar 2018 23:52)

I kosarka i fudbal za tebe krecu od devedesetih. Ne znam cemu predrasude da je neko nebitan lik ako je igrao dok si ti jos skakutao kod tate iz jednog u drugo.

Milan

pre 5 godina

Licno, ne mogu da tvrdim da li je gol. Jednostavno, na osnovu snimka kamere, iako deluje da je 100% gol, ne moze to da se potvrdi (ugao kamere ne daje objektivnu sliku). Ljudi koji se bave matematikom, geometrijom, crtanjem bi verovatno i mogli da na osnovu zaustavljenog snimka, uzimanjem ugla kamere, ugla posmatranja i na kraju ugla polozaja lopte,stative,gol linije,golmana,naprave skicu koja bi nam dala teroretski odgovor da li je gol.Izjava golmana, medjutim,meni licno govori da je bio gol.Polazim od toga da u zivotu nista nije slucajno,pa tako i ovakva izjava koja je odraz ocaja (ili uglavnom nekog teskog stanja). Da li covek moze biti u ovakvom stanju i da li moze ovako nesto sramotno(bezobrazno u najmanju ruku) da izjavi,ako je siguran da nije bio gol i da govori istinu?Da je siguran da govori posteno i ispravno da li je bio gol ili ne,bio bi smiren i dao bi dostojanstven odgovor.Ovo je sve, ali ne i dostojanstveno.Meni licno,to ipak daje odgovor da li je bio gol.Na kraju,sudijina je poslednja.Inace,Partizan je odigrao mozda i najbolju utakmicu u dosadasnjem delu sezone i pokazao da ne zaostaje za Zvezdom u kvalitetu,koliko se to naglasavalo,pa tako moze se reci sezona tek pocinje.Zvezda se pokazala u bledom izdanju,uz napomenu da od pocetka sezone ni jednom nije odigrala,protiv nesto tezih rivala,u skladu sa svojim mogucnostima,igrackim kadrom.Solidna je odbrana,ali gde je sredina, pas, polukontra,zavrsnica (sta je sa Ebisiliom?).Moze to i nadam se da ce biti bolje.

Karaburac

pre 5 godina

Mene je onakvo histerično ponašenje Stojkovića za ista zabrinulo, razumem ja da je on to izjavio u afektu, ali ti da se odričeš pasoša i da kažeš da te je sramota da si Srbin? Ne znam šta da mislim.
(Шомика_ЦЗВ, 23. septembar 2018 21:54)

Vazno da si uspeo-la da naucis da se potpisujes cirilicom Somike.

Milos

pre 5 godina

Gospodine Mrkela,nece jos puno proci a Vas i vasu SNS-bratiju(Zvezdana,bracu Vucic,Kokezu i ostale) ceka bolno prizemljenje...Zao mi samo ove zaludjene SNS zvezdine "raje" koja veruje da su ovi zvezdini sportski uspesi trenutni,vezani sa SPORTOM.A znamo i Vi i ja da ovo sa SPORTOM veze nema...treba nam jak i bolan RESTART SISTEMA kako u sportu generalno,tako i u svim ostalim sferama drustva u Srbiji.Hvala i objavite mi komentar jer nisam vredjao niti krsio pravila foruma.

Spale

pre 5 godina

Govori covek koji je potpisao za Partizan pa za malo vecu kintu pljunuo na svoj potpis.....Ima nas koji te se secamo,dosao si u nas restoran da krkas i pijes toga dana....I tebi treba neko da poveruje!?

milanbg

pre 5 godina

Veliki sam zvezdaš i ne znam da li je bio gol ili ne, verovAtno čak ni sam Stojković ne može da bude 100% siguran, ali ono sto je sigurno je da je Partizan bio mnogo bolji i zaslužio je pobedu, mnogo losa igra Zvezde, kao i protiv Napolija, srecno su prošli sa remijem. Milojevic mora da reaguje, čini mi se da fali neko da poveže sredinu, neko ko može da pošalje dobar i upotrebljiv pas, da li je Ebisilio dorastao tome isto mi je nepoznanica, ali danas nije bio ni u protokolu!?

kvatro

pre 5 godina

Gledam Englesku i Spansku ligu redovno toliko ima sudijskih gresaka da ispada da su nase sudije zlato a ujedno po Srbima moraju da budu i bezgresni. Bolestan smo mi narod petljamo se u sve i sve najbolje znamo. Citam ove komentare i sta da kazem stvarno ovoj drzavi hvali bolnica. Pitam ja vas zajedno sa svim tim celnicima klubova ako nijedna kamera nije mogla da pokaze tacno na osnovu cega Partizanovi funkcioneri tvrde da nije gol a na osnovu cega Zvezdini tvrde da je gol? Pogledaj ovog Stojkovica on zbog jednog gola bi da se odrice drzavljanstva bolest brate sta drugo. Sto se nije odricao po Engleskoj itd nije smeo ni da pisne sudiji sto nije jurio Briha protiv Svajcarske? Sve junak do junaka. Da sam na mestu ovoga sudije kada bih ikako moglo da se dokaze da gol pa sve bi ih odrao na sudu. Pa vama bre ni Mazic nije bio dobar.

Мишо

pre 5 godina

Лопови, отимачи, сецикесе, а видим и овај Мркела звани балерина је постао и доктор....човече па и ви и сви други знају да сте лопови, па Џајић је аболиран а не ослобођен кривице, за Терзића се и не зна кад је и како укинута потерница, човека крио Брано М. у земљи камена и крша....све у свему гадите ми се.

Sale

pre 5 godina

Eee kad bi ga i Kolarov podržao i uradio isto pa da zauvek nestane ta "hemija" u reprezentaciji koju su isticali ovi gubitnici i prevrtljivci i da najzad za Srbiju igraju igrači iz ljubavi prema domovini a ne zbog svojih i menadžerovih interesa.

30*i ni jedna manje

pre 5 godina

Pa valjda on zna najbolje dal je bio gol ili ne. Budite sigurni u to. Sigurno nije bez razloga takvo ponašanje. (ko je ovde lud, 24. septembar 2018 07:36)

Dusa od coveka, a Mrkela i upozorava da nije bez razloga ovakvo ponasanje.

Stadion Čapraz divan

pre 5 godina

Sad mi je jasno zasto stadion Crvene zvezde zovu stadion Mitra Mirica!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pojedinci nemaju blama, 24. septembar 2018 01:52)


Ma ne zovuga tako to je štamparska greška zovuga "Stadion Mile Kitić"

Ivica Toronto ex Vozdovac

pre 5 godina

Ume li iko tamo u Srbiji da bude odmeren,
jedan se odrice drzavljanstva,
drugi ga salje u ludnicu,
tamo neko treci demolira sudijske svlacionice...

Skakac u stomak

pre 5 godina

Mrkela, bolje da si cutao. Kakva bre izjava zadojena mrznjom, kakvo lecenje!? Covek hoce da se odrekne srpskog pasosa. Pa nek se odrekne. "Mnogo" cemo se svi potresti zbog toga. Ne vidim razlog da se odgovara na takvu nebuloznu izjavu. Ovako, valjamo se u istom blatu sa njima.

Djalma

pre 5 godina

Ovakva sramna izjava visokog foteljasa c. zvezde pokazuje svu bahatost jednog kluba. Moze mu se jer zivimo u sistemu aparthejda prema ostalim klubovima.
Foteljas direktorskog ranga sa zavrsenom osnovnom skolom ima pravo da kreira doktorsku dijagnozu reorezentativcu i njegove zemlje. Zivela ti meni Srbijo.

Alexi

pre 5 godina

Vrlo pametan ovaj... nije ni cudo sto ih teraju kroz zakone da moraju da idu u skole, upravo da ne bi bili kao njihov predstavnik Mrkela

Nikola Radovanovic

pre 5 godina

Obim lopte je (skoro) 70 cm. Posto je cela usla u gol i Stojke je izbunario iz gola, ne bih rekao da je Mrkela puno pogresio, ali mu ova izjava svakako nije na mestu.

Nismo zasluzili ni bod, ocajno smo igrali na kraju imali i srece. A najbitnije, kao funkcioner ne bi smeo sebi da dozvoli da se spusta na taj nivo: nikad nisam voleo saopstenja (iako smo mi prvi krenuli sa njima). Trenutno smo u boljem polozaju od Partizana, zelim da tako i ostane - a da bi se to ostvarilo moramo da gledamo samo naseg posla.

Boskicev braco?!

pre 5 godina

Mrkela. Nazalost. Rezimski bot....
(vukvlad, 23. septembar 2018 23:01)

Uspavljujete se uz "Hvala, premijeru/predsednice!"...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo, 23. septembar 2018 23:36)
Ukucaj na net -u "Yerzic se zahvalio premimeru,terzic :bez vuvica zvezda ne bi postojala,dzajic usao u upravni odbor sns....50 miliona duga u fudbalu i 18 u kosarci jos od 2011,a svaki prelazni rok po 20 novih fudbaåera pretezno stranaca.U kosarci ke kos gore po pitanju pojacanja.
Izvolte pa se uspavljuv..

Ccc

pre 5 godina

Citav derbi kao i vecina prethodnih je izreziran od strane "vise sile" kako bi eto zadovoljili raju sa obe strane brda. Kako bi moglo da se prica o kontroverznim situacijama, o tome kako je partizan pokidao zvezdu a ova igra ls i mnogo toga jos. Jednostavno zbog socijalnog mira nije dozvoljeno ni jednom klubu da izdominira. Od prvog napada sam primetio da ce utakmica biti po scenariju spanske serije. Igraci zvezde pogubljeni, sklanjaju se i dodaju lopte partizanovcima sve sa ciljem da se da gol. Onda drugo poluvreme u fazonu aj samo sutnite nesto u okvir pa da vam sviramo. I onda se narode trvi oko gluposti a oba kluba imaju istog gospodara koji u senci medijskog mraka i diverzija radi sta hoce.

dd

pre 5 godina

Mrkelice da je lopta presla liniju pola metra zakacila bi mrezu, a nije ni bila blizu mreze. Clanovi uprave zvezde su inace poznati po pistenju Terzic, Covic, Dzajic.. Da nisu abolirani nebi im niko ostao u rukovodstvu

Huan Pablo Don Fernando

pre 5 godina

za ovakve izjave u bilo kojoj normalnoj evropskoj zemlji bi pljustale kazne, sto od saveza, sto od samog kluba, gol mozda jeste, a isto tako mozda i nije, nisam video ni jedan relevantan dokaz ni za jedno, a ni za drugo, i sve bi ovo moglo da se izbegne, da je televizija koja radi prenos imala kameru na gol liniji, najveci praznik srpskog fudbala, utakmica godine, jedan od najvecih svetskih derbija... i oni ne snimaju gol liniju, jednom reciju cist amaterizam!!!

Тор

pre 5 godina

кад год чујем да неко користи реч "задојен" знам да је тај баш бап задојен