Nedelja, 23.09.2018.

20:30

Surov revanš za Evroligu – Zvezda preko Budućnosti do Superkupa!

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su prvi trofej u sezoni pošto su deklasirali Budućnost za pehar ABA Superkupa – 89:75.

Izvor: B92

Surov revanš za Evroligu – Zvezda preko Buduænosti do Superkupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

261 Komentari

Sortiraj po:

Aca

pre 5 godina

Vidim ja bice opet jedan poraz u aba ligi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 24. septembar 2018 01:30)
Ne vidim protiv koga.

ford

pre 5 godina

@ogi cg
Vidimo iz posta da si ti pravi,imas taj neki stil.A takodje,I verujem da je ovo misljenje vecine,taj tvoj stil nam pokazuje I da si veoma mlad,veoma ostrascen I da veoma cesto,odnosno uvek svoj mozak ne koristis da bi isti nekad razmislio sta pise tj kako pise.Ali sve se to moze pripisati godinama.I odmah da ti napomenem,sa tobom da vodim polemiku-nemam nameru.Samo sam hteo da ti napomenem kako ces se izlizati na ovom mestu,poput mnogih drugih slicnih tebi,istim kao ti I gorih od tebe,a to pocinje kad prestanu da te objavljuju u momentu kad provale da nisi vise interesantan nikom da bi ti pisali odgovore.Razmisljaj o ovome ?.
Inace,cini mi se da ove sezone niko nece moci da izadje na kraj sa Zvezdom,cini mi se da smo realno prejaki za sve.
I mnogo mi je drago zbog toga!!

ogicg

pre 5 godina

Ako zvezda dobije za 10 dana u Podgorici imate svi pravo da pricate sta hocete.Ovo sinoc veze ni sa cim nema.Dzikic se sinoc poigrao sa Tomicem.Zivi bili pa vidjeli vec za 10 dana.Kad je vama sinoc Barovic u drugo dao 19 poena a realno proshe an centar onda vam je jasno sto vas ceka sa centrom koji stize.Ko zeli nudim mu da se kladimo na mec u Podgorici.I da znate ovo je jedini pravi Ogi-cg Ovi drugi su prdnjave neke.Svasta pisu protiv zvezde.Ja nikad.Pisle Buducmosti u svim mecevima navijam za Zvezdu.

Snake

pre 5 godina

Mnogo komentara na temu igranja Buducnosti u evroligi i svojatanja navijaca Partizana kao da su njihovi.Naucili valjda za ovih 5 godina da vole svaku ekipu koja nas pobedi.
Mnogo puta receno i vidjeno da ni igraci ni navijaci Zvezde nisu zasluzili Evroligu za sezonu 2018/19.
Sto se samog turnir tice Zvezda je pokazla vise.Da li zato sto je mnogo bolja ili zato sto je pre usla u sutersku formu pokazace vreme.Da Zvezda nije pokazla sve sto moze lezi u cinjenici da igrac koji bi trebalo da ima poene u rukama,Beron,nije imao veci kosgeterski ucinak.
Igra Buducnosti me je podsetila na nasu igru iz prosle sezone,na primljenih 15ak poena niko od igraca ne zeli da se zrtvuje i napravi faul.

krajisnik

pre 5 godina

Nebojša dr@
Šta lupas, iz kakvih političkih razloga je prepuštena titula Budućnosti?
Titula je izgubljena zato što je Covic tvrdoglavo držao Alimpijevica na klupi, i njih dvojica su direktni krivci što ovde godine ne igramo EL

WillyWonka

pre 5 godina

Čestitke Zvezdi, ali u suštini nebitno takmičenje, dobro samo za provjeru varijati prije početka sezone.
Tek će se 7.10. vidjeti kako stoje stvari, iako je i to početak sezone, ali biće važna utakmica da se pokaže ko je ko.
Zvezda je ove sezone pravi FMP:-)))

dvokorak

pre 5 godina

Opet propustih prvu 1/4, pa nikako da vidim kako je Zvezda otvorila dve poslednje utakmice.

Ali na osnovu viđenog,Zvezda u sezonu ulazi veoma spremna i naoštrena. Duga klupa, sve pozicije dobro pokrivene, jer Tomić može neke igrače da koristi na dve pozicije (Perperoglu 3i4; Davidovac 1,2,3, Beron 1i2)

Pozicija pleja je odlično pokrivena, pogotovu kad se vrati Davidovac, koji zna da odigra na jedinici. MAda ,što neko dole reče, kome će Davidovac uzeti svojih 15min, koliko najmanje očekujem da dobije.

Nema padova u igri, drugo poluvreme je rutinski odrađeno, sa dosta trenerskog eksperimentisanja.

Nenadić izgleda pun pogodak, samo ostaje misterija Kešelj. Čovek kao da je platio da sedi u prvom timu, al valjda Tomić zna šta radi.

Budućnost u ozbiljnom problemu. ZA 10 dana počinje žestoki tempo,a oni mesecima daleko od željene forme. Oktobar bi im mogao proći sa 3 možda i 4 teška poraza, kod kuće i na strani, a to nije dobro za sampouzdanje, pogotovo ne na starrtu, dok se još traže. Džile ima pune ruke posla

Cedevita će za mesec-dva da bude jednako jaka kao Zvezda., ali verujem da će presuditi navijači. Ko još može da se napali igrajući u kazalištu.

Sezona je duga, ali Zvezda ne mora da strepi od povrede, jer nema ključnog igrača ni na jednoj poziciji. Biće zanimljivo pratiti Simanića, i da li će konačno da se nešto desi. Tomiće je obećao da hoće.

Partizan me pozitivno iznenadio, ali viećemo ih kad naiđu na Cedevitu i Zvezdu.

Blue_skin

pre 5 godina

Meni je drago da ste vi vec sve zakljucili poslije prvih prijateljskih utakmica ove sezone. Forma se ne tempira za septembar nego za finis sezone. Pa opet, u drugom kolu, u Moraci, vidjecete koja je razlika takmicarske igre Buducnosti u odnosu na igru u prijateljskoj utakmici. Raeovali ste se i prosle sezone... Samo prerano! ;)
I, da, roster nam jos nije ni kompletan. Cekamo bolju peticu.
Cujemo se po odbrani titule! :D

Podsetnik

pre 5 godina

Evo vidimo se za 10 dana u Pgd.Znate da pobjede nema.Drugo poluvrijem Buducnost dobili 11 razlike.Cisto da znate
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 23. septembar 2018 22:47)

A koliko je bilo razlike u prvom poluvremenu,kralju? Da li mislis da ce neka ekipa da juri 40 razlike ili ce pustiti da razigrava i ostale igrace do kraja,kad vec ima ogromnu razliku.Dokazali su protiv najvecih konkurenata,Buducnosti i Cedevite,da za poluvreme mogu da ih ubiju sa preko 20 razlike i tako ce biti i u prvenstvenim tekmama.Nemoj da se sekiras,igracete EL jednu sezona i vise nikad,kao uostalom i ostali klubovi iz Aba lige.Borite se vi sa Cedevitom za to drugo mesto,ako vam nesto znaci,da bar izborite finale ali obavezno da vam sudi Javor,u svakoj jacoj utakmici,inace nista ni od finala.

hdhd

pre 5 godina

Tesko da ce Markovic u Zvezdu,imamo dovoljno plejeva,jedino ako se i Covic i Davidovac ne prekomanduju u FMP.Prezadovoljan sam utakmicom!

Aleksandra

pre 5 godina

Meni je Simanic drag decko,ali ne zeli i nece da se vise trudi.Keselj i Covic nisu zasluli da igraju u Crvenoj zvezdi.Nenadic se bori kao lav,Dobric je juce bio odlican,Ristic ce vremenom biti sve bolji i bolji.Radanov mora da ima malo vise samopouzdanja.Uostalom nije ga Sale bezveze zvao da igra za reprezentaciju.Davidovac ce da osilara kao i prosle godine.Lazic je veliki bora.Sto se stranaca tice mnogo je rano da njih komentarisem

Konstatacija

pre 5 godina

Šampioni pripremnog perioda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Topcina, 24. septembar 2018 02:21)

Jeste,poslednje 4 sezone su bile pripremni periodi...od mogucih 12 trofeja,osvojeni su 9,sigurno si u pravu.

Sofronije

pre 5 godina

Šampioni pripremnog perioda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Topcina, 24. septembar 2018 02:21) # Link komentara

U kom svetu ti i tebi slični živite? Tebi je još Vujošević trener Partizana i svaka njegova je ka Njegoševa... ali nikako da ga isplatite.
Dakle, da te podsetim "šampionima pripremnog perioda" ovo je 11. trofej u poslednjih pet godina, a samoproklamovana "institucija" je osvojila DVA! Jedno prvenstvo 2014. i kup 2018.
I da, vi ne možete da budete ni šampioni pripremnog perioda jer gubite sve sa po 30 razlike, a pobeđuje vas i moćni Kluž.

Blue_skin

pre 5 godina

Meni je drago da ste vi vec sve zakljucili poslije prvih prijateljskih utakmica ove sezone. Forma se ne tempira za septembar nego za finis sezone. Pa opet, u drugom kolu, u Moraci, vidjecete koja je razlika takmicarske igre Buducnosti u odnosu na igru u prijateljskoj utakmici. Raeovali ste se i prosle sezone... Samo prerano! ;)
I, da, roster nam jos nije ni kompletan. Cekamo bolju peticu.
Cujemo se po odbrani titule! :D

Vračarac

pre 5 godina

Šampioni pripremnog perioda...
(Topcina, 24. septembar 2018 02:21)

A zna se da će kao i prethodnih godina, Partizan osvojiti ABA ligu i domaće prvenstvo, a Budućnost doći do trofeja Evrolige. Smešan si.

Sofronije

pre 5 godina

E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)

Kako se to kaže na milogorskom? Živelja Milova Gora?
P.S. Znaš li još nešto da kažeš na italijanskom pošto ti pisanje baš i ne ide?

delboj

pre 5 godina

Ocekivano, znao sam da ce nas Zvezda ubiti u reketu. Previse kila jednostavno, nisu cak ni Odzo i Faje neke strasne igracine, samo su igrali sa fizicki inferirnijim igracima. Ne znam zasto Dzikic forsira igru sa 4 beka i 4-kom na centru, ta smol bol kosarka je cist amaterizam ali vidjecemo. Uz jednog centra tipa Vidmar koj ce da zastiti reket i pruzi spoljnim igracima laganiju odbranu, sve se ovo mijenja iz korijena.

ja

pre 5 godina

@ (Života, 23. septembar 2018 23:34)

Nije tačno. Zvezda je prošle godine htela da učestvuje, ali su genijalci iz ABA zakazali turnir u isto vreme kada je bio turnir Evrolige na kojem je Zvezda prethodno prihvatila učešće, pa zbog toga Zvezda nije mogla da igra...

Aleksandra

pre 5 godina

Nemam ja nista protiv Simanica,Keselja i Filipa,ali jednostavno nisu zasluzili da igraju u Crvenoj zvezdi.Filip i Keselj su po kvalitetu za FMP,a Simanica mrzi sto igra.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

Mocno izgleda Zvezda. Posebno naspram proslogodisnjeg tima. Eto koliko znaci trener sa vizijom. Tacno je znao koje igrace je zeleo na svakoj poziciji.....

cuj trener sa vizijom....a ne igraci od bar 7 milione evra iz nemanjine....

Aleksandra

pre 5 godina

Nemam ja nista protiv Simanica,Keselja i Filipa,ali jednostavno nisu zasluzili da igraju u Crvenoj zvezdi.Filip i Keselj su po kvalitetu za FMP,a Simanica mrzi sto igra.

NastyB

pre 5 godina

Jedan sitan detalj mi je bio fascinantan u igri zvezde - bila je negde sredina treće četvrtine, Zvezda oko 70 poena, vodi 20+ i posle koša Cirbesa kad voditelj reče da je on prvi dvocifreni u timu, bio sam pozitivno zapanjen. Znači svi grači daju svoj doprinos, niko ne iskače, niko ne siluje loptu, jednostavno igra se maksimalno timski. A iako je Tomić isprobavao neke kombinacije (Nenadić kao drugi plej, postava bez Dobrića, pa bez Čovića...) Zvezda je delovala zastrašujuće. Jedini koji mogu da ih pobede u ABA su trojica sa pištaljkama, jer onakvo suđenje kao protiv Cedevite ćemo imati i previše često, kada će protivnici moći da lome bez kazni, a Zvezdi se svirati i natmuren pogled.
A i jedan sam od retkih koji ne kritikuje Alimpijevića za prošlu sezonu. Dečko je pokušao sa modernom "a la NBA - Run `n` Gun" košarkom, sa niskom i brzom postavom i dobrim šuterima sa distance, ali tako nešto još uvek ne prolazi u Evropi. A i da bi funkcionisala trebaju ti mnogo bolji igrači od Ročestija, Feldina, Jankovića, Lesora... To je bio jedan smeo i rizičan potez koji, eto, nije doneo rezultata.
Ali, dobro, šta je tu je, nema nazad, ali ovo, za sad, deluje i više nego dobro.

Милош

pre 5 godina

Ботине једва дочекале почетак спортских сезона. Тужно, некада је спорт био узбудљив....сад ти се живит згафи кад прочиташ први коментар приученог провинцијалца губитника.

спортски уметник

pre 5 godina

Људи овај меч није мерило ни за шта.Ипак им фали најбитнији играч у екипи.Када се врати Дамир Јавор биће Будућност опет "јака"...
(Само кажем, 23. septembar 2018 21:50)

иронија је кад ово изјави навијач кк како се оно беше сад зовемо

Dime

pre 5 godina

Prvi od 4 trofeja 
(webb, 23. septembar 2018 21:30) 

Zašto 4? Valjda 5 ;)
(Branči Vu, 23. septembar 2018 23:

Kup cemo dati nekom drugom.. Da ne uzmemo bas sve :)

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Mislim da vam je naslov vesti totalno pogresan. Trebalo bi da stoji npr "Pirova pobeda" ili tako nesto. Razlog je svima jasan. Zvezda ne igra Euroleague, Buducnost igra. Mogla je Zvezda I sa 50 razlike da dobije. Ova pobeda ne znaci apsolutno nista. Inace sto se samog turnira I utakmice tice. Ok, nije losa igra vidjena, treba jos malo da se uigraju, da zakrpe neke rupe u odbrani. Videcemo na sta ce da lici to sve.

Sofronije

pre 5 godina

Svi znamo ko su večiti šampioni pripremnog perioda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bagg, 23. septembar 2018 22:51) # Link komentara

Pretpostavljam da se podsmevaš onima kojima je ovo 11. trofej u poslednjih pet godina (4 ABA lige, 1 ABA superkup, 3 prvenstva i 3 kupa), a ne onima koji su u istom periodu osvojili 1 prvenstvo i 1 kup? To dovoljno govori o tvom mentalnom sklopu.

Dejan CZ

pre 5 godina

Kao seniore kad izvedes da igraju sa juniorima...tako ce Zvezda izgledati protiv Cedevite i Buducnosti...protiv partizana to ce izgledati vec kao da igraju sa petlicima...

E

pre 5 godina

Odlicno poslozena ekipa svaka cast imamo iskusnije igrace da nose kad se lomi i mladje da uskoce pomognu, nauce, ovaj tim ce samo da raste, verujem u povratak u evroligu, naravno da su i Cedevita i Buducnost jos daleko od forme ali mislim da se mozemo nositi s njima i na kraju sezone, odlicni Tomic kad je isao sut isao je kad je stao igralo se pametno na centre i iskusne igrace, spustao se tempo, cuvala lopta, rezultat, svaka cast, samo napred jedva cekam narednu utakmicu

ada

pre 5 godina

Dobro je sto su ovo osvojili,nek misle da su neka vele sila,videcemo kako ce matorci poput grka ili fajea igrati u martu,videcemo da li ce ih povrede zaobici ipak je to preko 10 godina igranja,to su zvezdina deca kao i covic i odzo i ostali sa beogradskih ulica....

Davle

pre 5 godina

vazda 

Koga bole uši što ti voliš partizan, idi cepaj pasoš...
(Dušan, 23. septembar 2018 23:15)

Secam se kada se cepali mts-ove kartice,hahahah

Dragan

pre 5 godina

Prvo,bravo za novog trenera i ekipu.
Drugo,kao što postoji povlačenje dresova odredjenih pojedinaca koji su bili vrhunski igrači,potrebno je uvesti deo u kom će stajati imena ljudi koji su se što u igračkom,što u ljudskom smislu maksimalno ogrešili o klub.
Tako nam se više ne bi ponavljali Alimpijevići,Stefani Jankovići,Stevani Karadžići i slično.

sryugos

pre 5 godina

Jasno da Covic ne treba da igra drugog pleja vec taj zadatak treba i mogu da preuzmu Beron, Nenadic, Davidovac ili Radanov.

Cirbes, Odzo, Ristic
Faje, Perperoglu
Dobric, Davidovac, Radanov
Lazic, Nenadic, Beron
Reglend

Delija

pre 5 godina

Kad budu punili ove Podgoricane u EL pa kad se budu zapitali ovi iz EL sta ce nam ove ekipe iz ABA lige kad ne mogu nikog da pobede pa se ostane bez licence za EL mozemo samo kukati i misliti sta nam je trebao Alimpijevic u zivotu.

Ivan

pre 5 godina

ABA liga bi bila jedna od najjacih liga u evropi kada bi se iskorenio sav olos od sudija koji se vrti godinama. Ne postoji jedan sudija u toj ligi koji ce suditi sezonu potpuno nepristrasno. Svi su u nekim kombinacijama sa predsednicima, vlasnicima, direktorima itd...

Nebojsa dr Covic,Popovic

pre 5 godina

Dr Covic radi odlican posao.Prosle godine iskljucivo iz politickih razloga,prepustena je titula,ali ove ce se stvari vratiti na svoje mesto.Buducnost u El,moze da otkine nesto,samo uz pomoc klizavog terena u Moraci.

zemunski kej

pre 5 godina

Zvezda izgleda odlicno.Sad da li je Buducnost masila ove godine sa pojacanjima ili smo stvarno mnogo jaki videcemo posle 5 kola,Partizan i Buducnost ima da se kolju za plej off

Volim Zvezdu

pre 5 godina

Života, 23. septembar 2018 23:34

Života drži se ti Majstorske radionice, a batali košarku. Koji kup igra tvoj klub? Čini mi se da se nije plasirao ni za Kup Lilijane Ronketi, pa je puzio i molio da ga prime.

Dijasp0rac

pre 5 godina

Sjajna utakmica. Uživao sam gledajući. Budućnost je bila večeras loša; Džikić će to utegnuti, ali mislim da igru od prošle godine neće ponoviti.
Ovakvom igrom nemaju šta da traže u EL.
Izgleda da smo uboli pleja. Centri su brutakni. Takođe, izgleda da je scouting konačno odradio ove godine solidan posao. I, ne pominjite Lesora više :-)
Nadam se da se Dobrić nije povredio nakon pada.
Odličan početak sezone.

Zvezda!

Ivan

pre 5 godina

Prvi trofej u sezoni vec na startu. Cisto da utabamo teren za ono sto sleduje. Buducnost nema ni kapacitet ni znanje da se sa ovim timom ravnopravno drzi u evroligi i da pritom kvalitetno igra ABA.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

ogicg: to što ste nas dobili prošle sezone uz svesrdnu pomoć Javora & Co. to vam je!! Nema 38 bacanja no party!! E ovako će Zvezda da vas gazi i u Podgorici!! Zapamti to slobodno, pa ako ne bude tako javi se!!

веверица

pre 5 godina

@алекса
о.к. није алимпијевић ништа крив. крив је човић што је калкулисао. сада имамо озбиљнијег тренера и озбиљнији тим. прошле године тренер аматер и 12 отписаних - као довољно је за аба. кад оно међутим... овај тренер и постава су у звезди са годину дана кашњења. опет, боље сад него догодине или никад...

kalcokera

pre 5 godina

faje > jankovic
baron > feldin
regland = rocesti
cirbes > pere(nije ni igrao)
odzo > lesort

tomic >>>>>> alimpije

ovaj tim je golden state za proslogodisnji

hshsb

pre 5 godina

&Zenta

“Mali Nenadic”???? Dečko ima 25 god druže, na vrhuncu karijere je. Ok igrač ne preterujmo sada. Inače Tomić preozbiljan trener! Jedva čekam prave utakmice

Života

pre 5 godina

Haha, koje paljevine. Dok ste igrali Evroligu, niste hteli ni da učestvujete na ABA super kupu jer je prijateljski turnir, a sad kad igrate Kup Lilijane Ronketi, sad ste osvojii Trofej?! :)

Гиле

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)
Наставићете тако да заваравати и касније. А ЕЛ тимове сте сигурно сад заварали. Ево уплашили су се, а и чули су да вам стижу два бомба појачања. Ако живиш у Цг драго ми је да и твоје паре финансирају Будућност јер она неможе ни 20% реалног буџета звезде и партизана да намакне без силованих спонзора и државе. Мада и Морнар може да настави да вас деље.

Madjo

pre 5 godina

Ako vam je ovo revanš, vi ste u problemu sa razmišljanjem. Revanš je ako ih dobijete u finalu ili polufinalu plej ofa ABA lige sledeće godine i uzmete na kraju titulu. To je revanš, a ovo godi, slatko je, ali nije revanš.

navijac

pre 5 godina

@montegrino
Prosla sezona je zavrsena pocela je nova. Zavali se u fotelju i gledaj kako lako gubite ono sto se godinama hteli da imate. Prosle sezone ste uzeli prsten pa nije to burma da je vecno nosite. Dobrodosli u realnost. Crvena Zvezda i dalje vlada regionom.

DS

pre 5 godina

Bolji smo,ali bili smo i prosle sezone pa su oni imali 65 bacanja na dve utakmice u Podgorici..Javor zakuvao dobro.Ocigledno je da moramo da budemo bolji za dve klase

Dox

pre 5 godina

Jel to taj tim koji planira da igra EL? Onda ce zima biti duga i hladna. Sve mi je bilo jasno kad su protiv Partizana igrali produzetke.

King

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
(montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Ovaj tvoj komentar znači da ste srećni što ste remizirali sa zvezdom, i u pravu si, nije mi ovo neka utjeha. Znaš i ti sam koja je realna razlika, zvezda bar za tri gola je bolja, ali pristup igri je čudo i to nam se obilo o glavu pa smo samo remizirali.

ICC x FCV

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo 
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48) 
Наставићете тако да заваравати и касније. А ЕЛ тимове сте сигурно сад заварали. Ево уплашили су се, а и чули су да вам стижу два бомба појачања. Ако живиш у Цг драго ми је да и твоје паре финансирају Будућност јер она неможе ни 20% реалног буџета звезде и партизана да намакне без силованих спонзора и државе. Мада и Морнар може да настави да вас деље.
(Гиле, 23. septembar 2018 23:33)

Sva sreća pa tvoja zvezda u fudbalu i košarci može 100% iz sopstvenih sredstava. Ne treba im ni država, ni vučić ni sponzori državne firme... Ništa. Čist kapitalistički model. To je CZ

Zoran

pre 5 godina

Kakav šah mat je Tomic zadao Čovicu. Vrhunska utakmica u finalu sa Filipom na klupi. Dokaz da se moze bez njega u pravom trenutku. Bravo Milane, samo budi dosledan i istraj u ovome i bićemo prvaci!

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Bravo ZVEZDO!! Drago mi je da ste ih otresli, više nego išta!! Samo radi one krađe u PG, oni će biti topovsko meso u Evroligi, i služiće za popravljanje koš razlike!! Ove godine trofej ABA Lige se vraća tamo gde mu je i mesto!! Tomić isto forsira betonsku obranu, a igrači su super selektirani!! Cedevita je na papiru najjača, ali nema TIM, i nikad ni neće to biti!

Марко

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Имаћете 0:30 у Евролиги. У АБА лиги ћете се грчевито борити за плеј-оф. Ви се и са Партизаном мучите. Најзаслужнији човек за вашу титулу је Алимпијевић. Њему треба споменик да подигнете. Он вам је највећа легенда још од Влада Шћепановића.

Spale

pre 5 godina

Da dignete Alimpiju spomenik. Igracete Evroligu, usput će i dvorana liciti na dvoranu, jer ste je morali srediti. E moj Alimpije kome si ti dozvolio da te pobedi..

Sabre

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Heh,slatko. Samo ce se pretvoriti u jako gorko kada na ovo naviknete ove godine. I OPET je Pukl pokusavao da vas vrati u mec, vidim da cemo i ove godine morati da budemo 20 + jaci da bi vas dobili, ali to izgleda nece biti problem.

Ivan

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
 (montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Meni vas nije, srecan sam kada vas ovako demoliramo, ostadose samo dugmici.

Milan

pre 5 godina

Da je Zvezda izgubila, svi bi pricali o velikoj Buducnosti, posto je izgubila sad je "nebitan mec". U Junu ce biti sve jasno, ako se uzme ABA i domaca liga bice uspesna sezona...

Šturm

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)

Igrate sa pola snage jer vam nema Javora. On vam vredi pola tima.

d

pre 5 godina

Osvajac super kupa sad igra EL JEL???
(ogicg, 23. septembar 2018 23:07)

Zbog ovakvih montenegrina, navijam kao zvezdas za Partizan svim srcem protiv Milogoraca, kad god igraju.
Toliko su mi dragi.

Siniša BDP

pre 5 godina

Naravno da nam je krivo sto Vas zbov loseg trenera nismo dobili 3:0,a cemu se radujete,pa Vasa ekipa ce sluziti samo za kos razliku...

Montenegrin

pre 5 godina

Videcete vi, u Podgoricu stizu jos dva - tri stranca, da ce to biti nikad vidjeno najaci tim u Evropi, Lebron ce nas moliti da predje kod nas u Podgoricu. Osim sto cemo uzet i El i ABA i Kup Scepana Scekica, i NBA ce nas moliti da predjemo kod njih da igramo kao najjaca fransiza u svemiru.

Sassa

pre 5 godina

Surov revans za Evroligu??? SUROV???? Mislim da su se bas najedili sto nisu uzeli cipiripi kup. Mada - da on je vazniji nego minimum 30 utakmica u Evroligi. U pravu ste. Da...

Ivan Veljković

pre 5 godina

Hahahaha ala smo ih odrali i odučili od košarke! Bravo Zvezdo osveta za onu sramotu u Podgorici prošle sezone u finalu kada su nas pobedili uz pomoć sudije je stigla! I tek je počela, tek ćemo odučivati Budućnost od košarke u ABA ove sezone, spremite se na časove košarke hehehe!

goran

pre 5 godina

anemicni simanic da se ugleda na nenadica kako se koristi I najmanja sansa I svaki minut, za jednu utakmicu decko zacementira svoje mesto u rosteru, davidovac jos u 12 I to je to

sasa the red baron

pre 5 godina

ISTINA::::

Kao sto sam juce napisao: Ovo danas je rutina, ono juce je bilo finale!
Eto, Evroligaska Buducnost, ispostavi se da je njihov glavni igrac bio Alimpijevic...
Da, eto mi protiv Evroligasa, razigravamo naseg 3 play-a, i 3-centra....
I da nismo onako drasticno stali na gas u zadnjoj cetvrtini, ovo bi bilo plus 30,,,
UH, a kad ih stigne jos EL liga pa krene napucavanje, jer ako te ovako EC tim razbije, ako protiv onog KKP igras produzetak, sta ocekivati...
Bravo za Zvezdu za Tomica, sjajni Cirbes ubedljivo najbolji centar lige...
Peper je fenomenalan, Faye se polako nalazi, a Reglund i Baron su odlicni...Ostaje jos da pronadjemo Simanica, i vratimo Davidovca....
Sjajni Nenadic,neverovatno da je on nas 3 play!!
Gde je OGI?STize li centar?(;-)))....

PFC

pre 5 godina

Dobro slozena ekipa, dobar trener. Drago mi je sto ima ljudi koji razumiju kosarku i ovde pa vide koliko je ovaj Nenadic dobar igrac. Faye je poletio na turniru, ali igrac koji stalno pravi razliku je Perperoglu. Jedino je pitanje kako ce izgurati sezonu jer ima godina, ali izgleda dobro spreman.
Gledao sam utakmice u Laktasima uzivo i vidio karakter kod Zagorca i Nenadica, uz nesporan kvalitet, kakav nedostaje reprezentaciji.
Ove navijacke poruke je suvisno komentarisati.
Cedevita djeluje potpuno divlje i nenormalno fizicki dominantno, za razliku od Sita Alonsa koji nema ni 60 kg. Na TV-u izgleda i stariji i deblji, sad tek vjerujem u one price o uticaju kamere.
Buducnost nije poslozena ekipa. Nece Klark i Dzekson da gledaju Gordica kako igra 1 na 1 kao sto su Popovic i Ivanovic gledali. Ceka ih veliki posao ako zele biti konkurentni, prije svega da se odrede uloge u ekipi. Novi plej je razocarao skroz, fali im centar.
Prve 3 ekipe se znaju, bice borba za 4. mjesto izmedju Partizana i Igokee. Sportski pozdrav

sryugos

pre 5 godina

Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)

Dal si ti realan? Mislis da se Evroliga igra samo u Moraci? Pet puta duplo kolo pa jos i ABA koja je dosta jaca. Imao sam respekta prema sastavu Buducnosti ali su realno bezveze ekipa i bice kanta u EL.

Dragan

pre 5 godina

Kako lete navijaci zvijezde na osnovu pripremnog turnira hahaha. Prvo i osnovno Buducnost igra evroligu pa kako god je odigrala , to je pravo ostvarila na terenu. Druga je stvar sto Vas to jos boli , i boljece cijele ove sezone . Onda polako , za nekih 10 ak dana igra se 2 kolo aba lige u Podgorici , vjerujem da ce biti drugacija slika . I da rezimiramo finale aba lige ove godine ce igrati buducnost i cedevita . ;) aj uzdravlje zvezdasi

Stečajni upravnik

pre 5 godina

Drugo kolo ABA lige u Morači... vidjecemo...košarkaški znalci sa portala sa i bez licence....prosle godine 5-1... sportski pozdrav

Objektivno

pre 5 godina

Ogi javi se i obrazlozi nam onu potentnost Buducnosti u napadu,koju mozda imaju 2-3 ekipe u Evropi.Izgleda da zvezdasi to nisu znali pa su ih demolirali.Ovo ocekuje svakog u prvenstvu Aba lige jer kad dva najveca konkurenta ubijes sa preko 20 razlike jos u prvom poluvremenu,sta reci za ostale.Lagana setnja do sva tri trofeja ,ovaj ne racunam i vrlo verovatno i evrokup.Tomic je skockao dobar tim i vraca nas u EL,vec naredne sezone jer tamo i pripadamo a Buducnost ce sluziti za kos razliku ove sezone.

RealDeal

pre 5 godina

Šampion ABA lige ukazom izvan Podgorice ni ne može ozbiljnije da odigra. Cedevita ima ozbiljan tim i kada uigra tim biće prvi favorit.

doktor

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
(montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)
Zao ti je ? Tek će da ti bude zao kad vas u EL odvoje od života. A u ABA ako budete cetvrti da pevate. Mala zemlja, mali klub i malo srce.

triplem

pre 5 godina

ne volim one izjave tipa " jel se secate sta sam rekao" ipak volim kada sam u pravu. a za Nenadica jesam bio. bilo je ocigledno da decko ima kvalitet.

nex

pre 5 godina

Sta nam uradi Alimpije prosle godine,majko moja. Nikad mi nece biti jasan potez Covica da ga angazuje. Kao da je postojala neka direktiva ili dil da Buducnost ode u EL. Pa oni dabogda sastave 5 pobeda. I to je mnogo

Лепи Цане

pre 5 godina

Мислим да би требало обратити пажњу на игру у одбрани. Примити преко 75 поена од оваквих аматера није за похвалу.

ogicg

pre 5 godina

E ovako,ovo smo pustili Zvjezdu aja vam obecavam da cemo uci na F4 Evrolige,a ocekujte i jos jednog stranca,kidalicu,Moraca ce da gori braleeeee,aaaa,volim Bar i Budvu isto.

wolwerine

pre 5 godina

jel komentarisao ogi?ne vidim njegove komentare.kad stize centar kojeg evroliga jos nije videla i plej koji je bio medju prva pet na nba draftu i krilo koje ne moze da promasi sut

samo jako...

pre 5 godina

Istrošila se juče Budućnost...
(ja, 23. septembar 2018 21:53)

A Zvezda je igrala pre dva dana, pa je imala fore da odmori ???

Olgerd Vladislav

pre 5 godina

Da nastavim tradiciju komentarisanja na Superkup poluvremenu. 😄 Malo razmisljanja i mudrolija:

1. Jesam li dobro video da je Milenko Topic krenuo u slvacionicu odmah posle igraca Zvezde sad na kraju druge cetvrtine? Ako je to bio on, znaci li to da je i dalje u strucnom stabu? Da li neko zna? Ja bih voleo da jeste, jer jedan je Top! 😊

2. Pet minuta ove utakmice je bilo zanimljivije od skoro celog fudbalskog derbija. (Pritom, prosto mi je krivo sto je Zvezda u fudbalu posle onakve igre ONAKO dosla do izjednacenja. Gol je cist, ali ostavlja paljevinama taman toliko prostora da se glupiraju i pricaju svasta.)

3. Napokon Ognjen Dobric!

4. Voleo bih da Ristic dobije sto vecu minutazu. Gresi, ali mozda ne mora da se salje na klupu posle prve greske? Mislim da bi on mogao da bude taj domaci igrac koji ce da eksplodira ove (i pogotovo sledece) sezone.

5. Znaci, Nenadic ce na pleja. Nadam se da ce biti dobar, jer je bitno da je pozicija pleja sigurna i kada Regland ne ogra. Nenadic je onim ulazom, a i trojkom u poslednjoj sekundi podsetio na Nedovica iz mladjih dana. 😊 E, da. Napokon da ne primimo, vec damo kos u poslednjem napadu neke cetvrtine. 😄

6. Gde vi, pametni ljudi, vidite u ovom timu mesto za Davidovca kada se oporavi? Kome on eventualno da "uzima" minute?

7. Bice zanimljivo videti da li ce Buducnost da se trgne i ako da, kako ce Zvezda reagovati, pogotovo imajuci u vidu jucerasnju utakmicu.

8. Tomic i dalje deluje obecavajuce. 😄

Uzdravlje!

haha

pre 5 godina

Evo FMP se nalozio da osvoji takmicenje za koje niko nije ni znao da postoji i odmah se utripovali da su sila neka. Posle ce opet da cmizdre kako su ih sudije pokrale :)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ nex - Ја мислим да је постојала директива да Будућност освоји АБА лигу. Много сумњива била финална серија...☝

Axaxt

pre 5 godina

@Samo tako
Imali su Pukla, on ne navlači ništa manje za zvezdine rivale, samo ne krade toliko očigledno!

Silna zvezda večeras, za mene je najlepša vest što su se mladi dobro uklopili. Udju Nenadić ili Radanov i nema pada u igri. Prošle godine kada bi ušli Radičević, Lazarević ili Jovanović to je odmah bilo -5!

Ivan

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
(montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

kome se ti smejes, pa vi niste ni za ligu sampiona a kamo li za evro ligu, ima da vas kanta ko kako stigne.

Serdar

pre 5 godina

Buducnost ce biti u problemima ove godine.Mislim da su tek sada svjesni sta znaci igranje u Evro ligi i koliko je to zahtjevno igracki i organizaciono.Nemaju dovoljno dobrih domacih igraca da bi imali roster za 2 takmicenja a kad bi sve dovodili sa strane izgledali bi kao Cedevita.Realno bi bilo da su njihove ambicije Evro kup i razvijanje Crnogorskih igraca.Ovako,bice ni tamo ni ovamo.

lets play

pre 5 godina

zvezda je demonstrirala silu ovog vikenda!!! najveci konkurenti za titulu, cedevita i buducnost su ponizeni i pregazeni!!!tim izgleda bas dobro, tomic zna posao, skockao je ekipu po svojoj zelji, dovedeno je sve ono sto je trazio, bice vrhunski trener. za sada sve ok, videcemo kako ce izgledati sezona, dobro smo poceli, ne bih davao neke mega prognoze, vreme ce pokazati. ono sto se vec sada vidi je da ce buducnost biti topovska hrana u EL, nemaju oni tamo sta da traze!!!

Objektivno

pre 5 godina

Ogi javi se i obrazlozi nam onu potentnost Buducnosti u napadu,koju mozda imaju 2-3 ekipe u Evropi.Izgleda da zvezdasi to nisu znali pa su ih demolirali.Ovo ocekuje svakog u prvenstvu Aba lige jer kad dva najveca konkurenta ubijes sa preko 20 razlike jos u prvom poluvremenu,sta reci za ostale.Lagana setnja do sva tri trofeja ,ovaj ne racunam i vrlo verovatno i evrokup.Tomic je skockao dobar tim i vraca nas u EL,vec naredne sezone jer tamo i pripadamo a Buducnost ce sluziti za kos razliku ove sezone.

Блаф

pre 5 godina

Браво момци, ово је фантастичма екипа. Треба на вријеме свима рећи како стоје ствари. Вјерујем у вас, увијек у3 вас.

Sabre

pre 5 godina

Ovom Puklu DOZIVOTNO zabraniti da sudi bilo sta Zvezdi. Pa DOKLE rodjace, DOKLE?! Nije finale ABA lige, nije tako bitna tekma, ODUCAVAMO IH OD KOSARKE, ne moras i na ovoj utakmici da nas masakriras, alo bre.

Sofronije

pre 5 godina

Kakva je zvezda ekipa moze se zakljuciti iz cinjenice da samo 2 igraca koja su igrala finale aba lige igraju veceras. Plasticni drzavni projekat. Volim partizan
(vazda, 23. septembar 2018 20:58) # Link komentara

Kakav zaključak, Kant da ti pozavidi! U strahu su velike oči!

Đe nam je Ogi trol?

pre 5 godina

Očekujemo raport Ogija o ekipi za koju on kaže da je među dve ili tri ekipe u Evroligi sa najjačim napadačkim potencijalom :) :) :)

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Samo JAVOR Budućnost VOLI spašava! A Budućnost VOLI najviše voli JAVORA naravno! Hahaha SMEŠNA EKIPA koju su Bokan i Javor na silu uveli u Evroligu da tamo bude topovska hrana za potkusurivanje i razigravanje trećih rostera ozbiljnim evroligaškim ekipama naravno! Ne znam šta je Bokanu i Javoru ova BRUKA trebala zaista! Oni sa ovom igrom naprave li 5-25 u Evroligi treba da što neko ovde već napisa proglase državni praznik zbog toga! :-) :-) :-)

Seneka

pre 5 godina

Mocno izgleda Zvezda. Posebno naspram proslogodisnjeg tima. Eto koliko znaci trener sa vizijom. Tacno je znao koje igrace je zeleo na svakoj poziciji, i oni sad funkcionisu kao uigran tim. Bravo Milane. Vec se sada vidi da ces postati veliki trener. Ocekujem dobru ABA ligu, i Zvezdinu dominaciju. Izgledamo vrlo ozbiljno. Takodje, u Evrokupu mislim da mozemo da se nadamo samoj zavrsnici. A Buducnost u EL ce biti topovsko meso. Ne smem ni da zamislim sta ce im raditi Real, CSKA, Fener, Barsa, PAO, Oly... Padace negativni rekordi, i za dve godine, eto njih u Fiba Ligi Sampiona, gde im je realno i mesto.

piksi

pre 5 godina

Malo gledam kosarku, pa malo citam plac malih komsija kojima je ovaj derbi najbitnija utakmica ove sezone, pa su puni energije hahaha, a nama tek dolaze utakmice sa Liverpulom, PSG-om, kremom evropskog fudbala, a kmecavcima ostaje da gledaju snimak da li je bio penal ili ne :D ....

it’s my life

pre 5 godina

Zvezda dobija ovo sa pola snage.Ja sam rekao i pre neko vece,jedini pravi protivnik na ovim prostorima Zvezdi je “pravi” Partizan koji neće biti “pravi”dok se taj klub ne otrese pojedinaca koji su se opasno “ucaurili” u klubu.Buducnost sa ovim poluprofesionalnim crncima primace u evroligi preko 100 poena a davati ispod 50.Zivi bili pa videli.Ono se desilo prošle godine i ko zna kad i ko zna gde,...

Grizlor

pre 5 godina

Kakva igra,odusevljen sam.Svemirska kosarka,brzo,kreativno u napadu a u odbrani savrseno preuzimanje i vrhunske rotacije.Cinjenica je da je Buducnost krs tim,ali to ne umanjuje cinjenicu da Zvezda igra moderno i efikasno.Za razliku od onih mrtvaka u fudbalu koji su se istripovali da su svetske zvezde ovi momci igraju brutalno i uzivanje je gledati.Bice ovo dobra sezona,u to vise nema dileme.Tomicu kapa dole,preozbiljan trener.

delijaponacionalnosti

pre 5 godina

dje su oni varvari lejkersi od moraču , ahahahah i vi ćete u Euroleague ahahahaha, pa CZV je za vas kaznena ekspedicija !!!!

Rex

pre 5 godina

Igra Zvezda dobro, samo mi se cini da prerano letimo po terenu. Samo da ne ispadnemo naivni i negde oko Nove godine tim stignu umor i povrede. Buducnost je ocajna, sta ce oni sa ovom ekipom u Evroligi ako se drasticno ne pojacaju?

ogicg

pre 5 godina

A sto je sa zvezdom.Haha.Kako boli prosla sezona .haha.Napalili se kao da je finale EL.Ja cu samo reci -Buducnost igra EL.I Ubrzo u 2 kolu cemo vas razmontirat u Podgorici.I jos nesto-navijacu na svakoj utakmici evro kupa za zvezdu.

Mirko

pre 5 godina

Da li vide svi navijaci sta znaci imati trenera? Tacno je da ovo nije toliko bitna utakmica, ali se vidi nesto sto cele prosle godine nismo imali, a to je odbrana. Kritikovao sam Alimpijevica prosle godine non-stop, a mnogo njih ga je podrzavalo

Лепи Цане

pre 5 godina

Ови аматери боље да одустану на време од Евролиге, иначе ће пообарати све негативне рекорде.

Pazza Inter Amala

pre 5 godina

Bravo Tomicu, odusevljen sam odbranom! Tek sada se vidi koliko je Zvezda pokradena u finalu, pa ovi iz buducnosti ne znaju loptu da vode. Sve iznad 3/27 u EL je premija za ovu ekipu.

Sportski pozdrav

Р

pre 5 godina

Човић, Кешељ и Симанић у ФМП, Давидовац назад. То је тим. Не знам шта нам је требало све оно прошле године. Кад видим како играју наши центри и како се игра пикенрол, сетим се Лесора и мука ми буде.

ogicg

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo

Lajavi krelac

pre 5 godina

Usporiće Zvezda ovo, neće da ponižava Futuru. A OGICG ova utakmica ti je čisto da vidiš šta vas čeka u EL. A i protiv Zvezde.;)
Pa i Kazns da vam dođe neće mnogo promeniti.

Само кажем

pre 5 godina

Људи овај меч није мерило ни за шта.Ипак им фали најбитнији играч у екипи.Када се врати Дамир Јавор биће Будућност опет "јака"...

Rolje78

pre 5 godina

Milan Tomić, trener koji je donio sigurnost u igri u KK Crvena Zvezda. Svaka čast majstore! P.S. Vidi se baš ljudski odnos prema mlađim igračima KK CZ.

aleksaczv

pre 5 godina

kao sto sam rekao posle prvog dana turnira, zvezda i cedevita su finalisti... dve mnogo ozbiljne ekipe. buducnost ce puci po svim savovima kada krene pucanje u el, partizan ce igrati u serijama i borice se za 4. mesto sa jos 4 dobre ekipe-igokea, fmp, mega i olimpija...

Rozenkranc

pre 5 godina

Ala deremo... Gde je sad Ogicg i njegova svemirska Budućnost...
Raznovrsna igra, i za sada odlična forma... Sjajno vodjenje Tomića, vidi se njegov pečat...
Biće zanimljiva Aba, bar borba za drugo mesto...

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mogu sad i 50 razlike da ih dobiju, prosla finalna serija i masenje trojke Feldina i odbitka Lesora su mnogo bitniji. A o izivljavanju Nemanje Gordica da ne pricam.

Seneka

pre 5 godina

Ne staj Zvezdo. Gazi ove do kraja, svih 40 minuta! Da im zgadimo ABA ligu odma na pocetku, i jasno im pokazemo lice kaznene ekspedicije. Svaka cast gospodine Tomicu, ogromno poverenje imam u Vas, od samog starta.

vazda

pre 5 godina

Kakva je zvezda ekipa moze se zakljuciti iz cinjenice da samo 2 igraca koja su igrala finale aba lige igraju veceras. Plasticni drzavni projekat. Volim partizan

Само кажем

pre 5 godina

Људи овај меч није мерило ни за шта.Ипак им фали најбитнији играч у екипи.Када се врати Дамир Јавор биће Будућност опет "јака"...

Đe nam je Ogi trol?

pre 5 godina

Očekujemo raport Ogija o ekipi za koju on kaže da je među dve ili tri ekipe u Evroligi sa najjačim napadačkim potencijalom :) :) :)

Seneka

pre 5 godina

Mocno izgleda Zvezda. Posebno naspram proslogodisnjeg tima. Eto koliko znaci trener sa vizijom. Tacno je znao koje igrace je zeleo na svakoj poziciji, i oni sad funkcionisu kao uigran tim. Bravo Milane. Vec se sada vidi da ces postati veliki trener. Ocekujem dobru ABA ligu, i Zvezdinu dominaciju. Izgledamo vrlo ozbiljno. Takodje, u Evrokupu mislim da mozemo da se nadamo samoj zavrsnici. A Buducnost u EL ce biti topovsko meso. Ne smem ni da zamislim sta ce im raditi Real, CSKA, Fener, Barsa, PAO, Oly... Padace negativni rekordi, i za dve godine, eto njih u Fiba Ligi Sampiona, gde im je realno i mesto.

nex

pre 5 godina

Sta nam uradi Alimpije prosle godine,majko moja. Nikad mi nece biti jasan potez Covica da ga angazuje. Kao da je postojala neka direktiva ili dil da Buducnost ode u EL. Pa oni dabogda sastave 5 pobeda. I to je mnogo

Serdar

pre 5 godina

Buducnost ce biti u problemima ove godine.Mislim da su tek sada svjesni sta znaci igranje u Evro ligi i koliko je to zahtjevno igracki i organizaciono.Nemaju dovoljno dobrih domacih igraca da bi imali roster za 2 takmicenja a kad bi sve dovodili sa strane izgledali bi kao Cedevita.Realno bi bilo da su njihove ambicije Evro kup i razvijanje Crnogorskih igraca.Ovako,bice ni tamo ni ovamo.

sryugos

pre 5 godina

Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)

Dal si ti realan? Mislis da se Evroliga igra samo u Moraci? Pet puta duplo kolo pa jos i ABA koja je dosta jaca. Imao sam respekta prema sastavu Buducnosti ali su realno bezveze ekipa i bice kanta u EL.

Sofronije

pre 5 godina

Kakva je zvezda ekipa moze se zakljuciti iz cinjenice da samo 2 igraca koja su igrala finale aba lige igraju veceras. Plasticni drzavni projekat. Volim partizan
(vazda, 23. septembar 2018 20:58) # Link komentara

Kakav zaključak, Kant da ti pozavidi! U strahu su velike oči!

Seneka

pre 5 godina

Ne staj Zvezdo. Gazi ove do kraja, svih 40 minuta! Da im zgadimo ABA ligu odma na pocetku, i jasno im pokazemo lice kaznene ekspedicije. Svaka cast gospodine Tomicu, ogromno poverenje imam u Vas, od samog starta.

kalcokera

pre 5 godina

faje > jankovic
baron > feldin
regland = rocesti
cirbes > pere(nije ni igrao)
odzo > lesort

tomic >>>>>> alimpije

ovaj tim je golden state za proslogodisnji

Olgerd Vladislav

pre 5 godina

Da nastavim tradiciju komentarisanja na Superkup poluvremenu. 😄 Malo razmisljanja i mudrolija:

1. Jesam li dobro video da je Milenko Topic krenuo u slvacionicu odmah posle igraca Zvezde sad na kraju druge cetvrtine? Ako je to bio on, znaci li to da je i dalje u strucnom stabu? Da li neko zna? Ja bih voleo da jeste, jer jedan je Top! 😊

2. Pet minuta ove utakmice je bilo zanimljivije od skoro celog fudbalskog derbija. (Pritom, prosto mi je krivo sto je Zvezda u fudbalu posle onakve igre ONAKO dosla do izjednacenja. Gol je cist, ali ostavlja paljevinama taman toliko prostora da se glupiraju i pricaju svasta.)

3. Napokon Ognjen Dobric!

4. Voleo bih da Ristic dobije sto vecu minutazu. Gresi, ali mozda ne mora da se salje na klupu posle prve greske? Mislim da bi on mogao da bude taj domaci igrac koji ce da eksplodira ove (i pogotovo sledece) sezone.

5. Znaci, Nenadic ce na pleja. Nadam se da ce biti dobar, jer je bitno da je pozicija pleja sigurna i kada Regland ne ogra. Nenadic je onim ulazom, a i trojkom u poslednjoj sekundi podsetio na Nedovica iz mladjih dana. 😊 E, da. Napokon da ne primimo, vec damo kos u poslednjem napadu neke cetvrtine. 😄

6. Gde vi, pametni ljudi, vidite u ovom timu mesto za Davidovca kada se oporavi? Kome on eventualno da "uzima" minute?

7. Bice zanimljivo videti da li ce Buducnost da se trgne i ako da, kako ce Zvezda reagovati, pogotovo imajuci u vidu jucerasnju utakmicu.

8. Tomic i dalje deluje obecavajuce. 😄

Uzdravlje!

goran

pre 5 godina

anemicni simanic da se ugleda na nenadica kako se koristi I najmanja sansa I svaki minut, za jednu utakmicu decko zacementira svoje mesto u rosteru, davidovac jos u 12 I to je to

Grizlor

pre 5 godina

Kakva igra,odusevljen sam.Svemirska kosarka,brzo,kreativno u napadu a u odbrani savrseno preuzimanje i vrhunske rotacije.Cinjenica je da je Buducnost krs tim,ali to ne umanjuje cinjenicu da Zvezda igra moderno i efikasno.Za razliku od onih mrtvaka u fudbalu koji su se istripovali da su svetske zvezde ovi momci igraju brutalno i uzivanje je gledati.Bice ovo dobra sezona,u to vise nema dileme.Tomicu kapa dole,preozbiljan trener.

Spale

pre 5 godina

Da dignete Alimpiju spomenik. Igracete Evroligu, usput će i dvorana liciti na dvoranu, jer ste je morali srediti. E moj Alimpije kome si ti dozvolio da te pobedi..

DS

pre 5 godina

Bolji smo,ali bili smo i prosle sezone pa su oni imali 65 bacanja na dve utakmice u Podgorici..Javor zakuvao dobro.Ocigledno je da moramo da budemo bolji za dve klase

Ivan Veljković

pre 5 godina

Hahahaha ala smo ih odrali i odučili od košarke! Bravo Zvezdo osveta za onu sramotu u Podgorici prošle sezone u finalu kada su nas pobedili uz pomoć sudije je stigla! I tek je počela, tek ćemo odučivati Budućnost od košarke u ABA ove sezone, spremite se na časove košarke hehehe!

aleksaczv

pre 5 godina

kao sto sam rekao posle prvog dana turnira, zvezda i cedevita su finalisti... dve mnogo ozbiljne ekipe. buducnost ce puci po svim savovima kada krene pucanje u el, partizan ce igrati u serijama i borice se za 4. mesto sa jos 4 dobre ekipe-igokea, fmp, mega i olimpija...

Milan

pre 5 godina

Da je Zvezda izgubila, svi bi pricali o velikoj Buducnosti, posto je izgubila sad je "nebitan mec". U Junu ce biti sve jasno, ako se uzme ABA i domaca liga bice uspesna sezona...

Р

pre 5 godina

Човић, Кешељ и Симанић у ФМП, Давидовац назад. То је тим. Не знам шта нам је требало све оно прошле године. Кад видим како играју наши центри и како се игра пикенрол, сетим се Лесора и мука ми буде.

d

pre 5 godina

Osvajac super kupa sad igra EL JEL???
(ogicg, 23. septembar 2018 23:07)

Zbog ovakvih montenegrina, navijam kao zvezdas za Partizan svim srcem protiv Milogoraca, kad god igraju.
Toliko su mi dragi.

Šturm

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)

Igrate sa pola snage jer vam nema Javora. On vam vredi pola tima.

Montenegrin

pre 5 godina

Videcete vi, u Podgoricu stizu jos dva - tri stranca, da ce to biti nikad vidjeno najaci tim u Evropi, Lebron ce nas moliti da predje kod nas u Podgoricu. Osim sto cemo uzet i El i ABA i Kup Scepana Scekica, i NBA ce nas moliti da predjemo kod njih da igramo kao najjaca fransiza u svemiru.

Гиле

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)
Наставићете тако да заваравати и касније. А ЕЛ тимове сте сигурно сад заварали. Ево уплашили су се, а и чули су да вам стижу два бомба појачања. Ако живиш у Цг драго ми је да и твоје паре финансирају Будућност јер она неможе ни 20% реалног буџета звезде и партизана да намакне без силованих спонзора и државе. Мада и Морнар може да настави да вас деље.

PFC

pre 5 godina

Dobro slozena ekipa, dobar trener. Drago mi je sto ima ljudi koji razumiju kosarku i ovde pa vide koliko je ovaj Nenadic dobar igrac. Faye je poletio na turniru, ali igrac koji stalno pravi razliku je Perperoglu. Jedino je pitanje kako ce izgurati sezonu jer ima godina, ali izgleda dobro spreman.
Gledao sam utakmice u Laktasima uzivo i vidio karakter kod Zagorca i Nenadica, uz nesporan kvalitet, kakav nedostaje reprezentaciji.
Ove navijacke poruke je suvisno komentarisati.
Cedevita djeluje potpuno divlje i nenormalno fizicki dominantno, za razliku od Sita Alonsa koji nema ni 60 kg. Na TV-u izgleda i stariji i deblji, sad tek vjerujem u one price o uticaju kamere.
Buducnost nije poslozena ekipa. Nece Klark i Dzekson da gledaju Gordica kako igra 1 na 1 kao sto su Popovic i Ivanovic gledali. Ceka ih veliki posao ako zele biti konkurentni, prije svega da se odrede uloge u ekipi. Novi plej je razocarao skroz, fali im centar.
Prve 3 ekipe se znaju, bice borba za 4. mjesto izmedju Partizana i Igokee. Sportski pozdrav

it’s my life

pre 5 godina

Zvezda dobija ovo sa pola snage.Ja sam rekao i pre neko vece,jedini pravi protivnik na ovim prostorima Zvezdi je “pravi” Partizan koji neće biti “pravi”dok se taj klub ne otrese pojedinaca koji su se opasno “ucaurili” u klubu.Buducnost sa ovim poluprofesionalnim crncima primace u evroligi preko 100 poena a davati ispod 50.Zivi bili pa videli.Ono se desilo prošle godine i ko zna kad i ko zna gde,...

веверица

pre 5 godina

@алекса
о.к. није алимпијевић ништа крив. крив је човић што је калкулисао. сада имамо озбиљнијег тренера и озбиљнији тим. прошле године тренер аматер и 12 отписаних - као довољно је за аба. кад оно међутим... овај тренер и постава су у звезди са годину дана кашњења. опет, боље сад него догодине или никад...

Rolje78

pre 5 godina

Milan Tomić, trener koji je donio sigurnost u igri u KK Crvena Zvezda. Svaka čast majstore! P.S. Vidi se baš ljudski odnos prema mlađim igračima KK CZ.

Ivan

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
 (montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Meni vas nije, srecan sam kada vas ovako demoliramo, ostadose samo dugmici.

Лепи Цане

pre 5 godina

Ови аматери боље да одустану на време од Евролиге, иначе ће пообарати све негативне рекорде.

Dijasp0rac

pre 5 godina

Sjajna utakmica. Uživao sam gledajući. Budućnost je bila večeras loša; Džikić će to utegnuti, ali mislim da igru od prošle godine neće ponoviti.
Ovakvom igrom nemaju šta da traže u EL.
Izgleda da smo uboli pleja. Centri su brutakni. Takođe, izgleda da je scouting konačno odradio ove godine solidan posao. I, ne pominjite Lesora više :-)
Nadam se da se Dobrić nije povredio nakon pada.
Odličan početak sezone.

Zvezda!

Zoran

pre 5 godina

Kakav šah mat je Tomic zadao Čovicu. Vrhunska utakmica u finalu sa Filipom na klupi. Dokaz da se moze bez njega u pravom trenutku. Bravo Milane, samo budi dosledan i istraj u ovome i bićemo prvaci!

Volim Zvezdu

pre 5 godina

Života, 23. septembar 2018 23:34

Života drži se ti Majstorske radionice, a batali košarku. Koji kup igra tvoj klub? Čini mi se da se nije plasirao ni za Kup Lilijane Ronketi, pa je puzio i molio da ga prime.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Bravo ZVEZDO!! Drago mi je da ste ih otresli, više nego išta!! Samo radi one krađe u PG, oni će biti topovsko meso u Evroligi, i služiće za popravljanje koš razlike!! Ove godine trofej ABA Lige se vraća tamo gde mu je i mesto!! Tomić isto forsira betonsku obranu, a igrači su super selektirani!! Cedevita je na papiru najjača, ali nema TIM, i nikad ni neće to biti!

zemunski kej

pre 5 godina

Zvezda izgleda odlicno.Sad da li je Buducnost masila ove godine sa pojacanjima ili smo stvarno mnogo jaki videcemo posle 5 kola,Partizan i Buducnost ima da se kolju za plej off

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

ogicg: to što ste nas dobili prošle sezone uz svesrdnu pomoć Javora & Co. to vam je!! Nema 38 bacanja no party!! E ovako će Zvezda da vas gazi i u Podgorici!! Zapamti to slobodno, pa ako ne bude tako javi se!!

delijaponacionalnosti

pre 5 godina

dje su oni varvari lejkersi od moraču , ahahahah i vi ćete u Euroleague ahahahaha, pa CZV je za vas kaznena ekspedicija !!!!

sasa the red baron

pre 5 godina

ISTINA::::

Kao sto sam juce napisao: Ovo danas je rutina, ono juce je bilo finale!
Eto, Evroligaska Buducnost, ispostavi se da je njihov glavni igrac bio Alimpijevic...
Da, eto mi protiv Evroligasa, razigravamo naseg 3 play-a, i 3-centra....
I da nismo onako drasticno stali na gas u zadnjoj cetvrtini, ovo bi bilo plus 30,,,
UH, a kad ih stigne jos EL liga pa krene napucavanje, jer ako te ovako EC tim razbije, ako protiv onog KKP igras produzetak, sta ocekivati...
Bravo za Zvezdu za Tomica, sjajni Cirbes ubedljivo najbolji centar lige...
Peper je fenomenalan, Faye se polako nalazi, a Reglund i Baron su odlicni...Ostaje jos da pronadjemo Simanica, i vratimo Davidovca....
Sjajni Nenadic,neverovatno da je on nas 3 play!!
Gde je OGI?STize li centar?(;-)))....

Rex

pre 5 godina

Igra Zvezda dobro, samo mi se cini da prerano letimo po terenu. Samo da ne ispadnemo naivni i negde oko Nove godine tim stignu umor i povrede. Buducnost je ocajna, sta ce oni sa ovom ekipom u Evroligi ako se drasticno ne pojacaju?

hshsb

pre 5 godina

&Zenta

“Mali Nenadic”???? Dečko ima 25 god druže, na vrhuncu karijere je. Ok igrač ne preterujmo sada. Inače Tomić preozbiljan trener! Jedva čekam prave utakmice

Sabre

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Heh,slatko. Samo ce se pretvoriti u jako gorko kada na ovo naviknete ove godine. I OPET je Pukl pokusavao da vas vrati u mec, vidim da cemo i ove godine morati da budemo 20 + jaci da bi vas dobili, ali to izgleda nece biti problem.

Delija

pre 5 godina

Kad budu punili ove Podgoricane u EL pa kad se budu zapitali ovi iz EL sta ce nam ove ekipe iz ABA lige kad ne mogu nikog da pobede pa se ostane bez licence za EL mozemo samo kukati i misliti sta nam je trebao Alimpijevic u zivotu.

Ivan

pre 5 godina

Prvi trofej u sezoni vec na startu. Cisto da utabamo teren za ono sto sleduje. Buducnost nema ni kapacitet ni znanje da se sa ovim timom ravnopravno drzi u evroligi i da pritom kvalitetno igra ABA.

piksi

pre 5 godina

Malo gledam kosarku, pa malo citam plac malih komsija kojima je ovaj derbi najbitnija utakmica ove sezone, pa su puni energije hahaha, a nama tek dolaze utakmice sa Liverpulom, PSG-om, kremom evropskog fudbala, a kmecavcima ostaje da gledaju snimak da li je bio penal ili ne :D ....

Марко

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Имаћете 0:30 у Евролиги. У АБА лиги ћете се грчевито борити за плеј-оф. Ви се и са Партизаном мучите. Најзаслужнији човек за вашу титулу је Алимпијевић. Њему треба споменик да подигнете. Он вам је највећа легенда још од Влада Шћепановића.

Pazza Inter Amala

pre 5 godina

Bravo Tomicu, odusevljen sam odbranom! Tek sada se vidi koliko je Zvezda pokradena u finalu, pa ovi iz buducnosti ne znaju loptu da vode. Sve iznad 3/27 u EL je premija za ovu ekipu.

Sportski pozdrav

Nebojsa dr Covic,Popovic

pre 5 godina

Dr Covic radi odlican posao.Prosle godine iskljucivo iz politickih razloga,prepustena je titula,ali ove ce se stvari vratiti na svoje mesto.Buducnost u El,moze da otkine nesto,samo uz pomoc klizavog terena u Moraci.

Mirko

pre 5 godina

Da li vide svi navijaci sta znaci imati trenera? Tacno je da ovo nije toliko bitna utakmica, ali se vidi nesto sto cele prosle godine nismo imali, a to je odbrana. Kritikovao sam Alimpijevica prosle godine non-stop, a mnogo njih ga je podrzavalo

Rozenkranc

pre 5 godina

Ala deremo... Gde je sad Ogicg i njegova svemirska Budućnost...
Raznovrsna igra, i za sada odlična forma... Sjajno vodjenje Tomića, vidi se njegov pečat...
Biće zanimljiva Aba, bar borba za drugo mesto...

King

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
(montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Ovaj tvoj komentar znači da ste srećni što ste remizirali sa zvezdom, i u pravu si, nije mi ovo neka utjeha. Znaš i ti sam koja je realna razlika, zvezda bar za tri gola je bolja, ali pristup igri je čudo i to nam se obilo o glavu pa smo samo remizirali.

Lajavi krelac

pre 5 godina

Usporiće Zvezda ovo, neće da ponižava Futuru. A OGICG ova utakmica ti je čisto da vidiš šta vas čeka u EL. A i protiv Zvezde.;)
Pa i Kazns da vam dođe neće mnogo promeniti.

Ivan

pre 5 godina

ABA liga bi bila jedna od najjacih liga u evropi kada bi se iskorenio sav olos od sudija koji se vrti godinama. Ne postoji jedan sudija u toj ligi koji ce suditi sezonu potpuno nepristrasno. Svi su u nekim kombinacijama sa predsednicima, vlasnicima, direktorima itd...

navijac

pre 5 godina

@montegrino
Prosla sezona je zavrsena pocela je nova. Zavali se u fotelju i gledaj kako lako gubite ono sto se godinama hteli da imate. Prosle sezone ste uzeli prsten pa nije to burma da je vecno nosite. Dobrodosli u realnost. Crvena Zvezda i dalje vlada regionom.

Dox

pre 5 godina

Jel to taj tim koji planira da igra EL? Onda ce zima biti duga i hladna. Sve mi je bilo jasno kad su protiv Partizana igrali produzetke.

Siniša BDP

pre 5 godina

Naravno da nam je krivo sto Vas zbov loseg trenera nismo dobili 3:0,a cemu se radujete,pa Vasa ekipa ce sluziti samo za kos razliku...

Лепи Цане

pre 5 godina

Мислим да би требало обратити пажњу на игру у одбрани. Примити преко 75 поена од оваквих аматера није за похвалу.

Madjo

pre 5 godina

Ako vam je ovo revanš, vi ste u problemu sa razmišljanjem. Revanš je ako ih dobijete u finalu ili polufinalu plej ofa ABA lige sledeće godine i uzmete na kraju titulu. To je revanš, a ovo godi, slatko je, ali nije revanš.

dvokorak

pre 5 godina

Opet propustih prvu 1/4, pa nikako da vidim kako je Zvezda otvorila dve poslednje utakmice.

Ali na osnovu viđenog,Zvezda u sezonu ulazi veoma spremna i naoštrena. Duga klupa, sve pozicije dobro pokrivene, jer Tomić može neke igrače da koristi na dve pozicije (Perperoglu 3i4; Davidovac 1,2,3, Beron 1i2)

Pozicija pleja je odlično pokrivena, pogotovu kad se vrati Davidovac, koji zna da odigra na jedinici. MAda ,što neko dole reče, kome će Davidovac uzeti svojih 15min, koliko najmanje očekujem da dobije.

Nema padova u igri, drugo poluvreme je rutinski odrađeno, sa dosta trenerskog eksperimentisanja.

Nenadić izgleda pun pogodak, samo ostaje misterija Kešelj. Čovek kao da je platio da sedi u prvom timu, al valjda Tomić zna šta radi.

Budućnost u ozbiljnom problemu. ZA 10 dana počinje žestoki tempo,a oni mesecima daleko od željene forme. Oktobar bi im mogao proći sa 3 možda i 4 teška poraza, kod kuće i na strani, a to nije dobro za sampouzdanje, pogotovo ne na starrtu, dok se još traže. Džile ima pune ruke posla

Cedevita će za mesec-dva da bude jednako jaka kao Zvezda., ali verujem da će presuditi navijači. Ko još može da se napali igrajući u kazalištu.

Sezona je duga, ali Zvezda ne mora da strepi od povrede, jer nema ključnog igrača ni na jednoj poziciji. Biće zanimljivo pratiti Simanića, i da li će konačno da se nešto desi. Tomiće je obećao da hoće.

Partizan me pozitivno iznenadio, ali viećemo ih kad naiđu na Cedevitu i Zvezdu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ nex - Ја мислим да је постојала директива да Будућност освоји АБА лигу. Много сумњива била финална серија...☝

samo jako...

pre 5 godina

Istrošila se juče Budućnost...
(ja, 23. septembar 2018 21:53)

A Zvezda je igrala pre dva dana, pa je imala fore da odmori ???

Života

pre 5 godina

Haha, koje paljevine. Dok ste igrali Evroligu, niste hteli ni da učestvujete na ABA super kupu jer je prijateljski turnir, a sad kad igrate Kup Lilijane Ronketi, sad ste osvojii Trofej?! :)

Блаф

pre 5 godina

Браво момци, ово је фантастичма екипа. Треба на вријеме свима рећи како стоје ствари. Вјерујем у вас, увијек у3 вас.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Samo JAVOR Budućnost VOLI spašava! A Budućnost VOLI najviše voli JAVORA naravno! Hahaha SMEŠNA EKIPA koju su Bokan i Javor na silu uveli u Evroligu da tamo bude topovska hrana za potkusurivanje i razigravanje trećih rostera ozbiljnim evroligaškim ekipama naravno! Ne znam šta je Bokanu i Javoru ova BRUKA trebala zaista! Oni sa ovom igrom naprave li 5-25 u Evroligi treba da što neko ovde već napisa proglase državni praznik zbog toga! :-) :-) :-)

Sabre

pre 5 godina

Ovom Puklu DOZIVOTNO zabraniti da sudi bilo sta Zvezdi. Pa DOKLE rodjace, DOKLE?! Nije finale ABA lige, nije tako bitna tekma, ODUCAVAMO IH OD KOSARKE, ne moras i na ovoj utakmici da nas masakriras, alo bre.

wolwerine

pre 5 godina

jel komentarisao ogi?ne vidim njegove komentare.kad stize centar kojeg evroliga jos nije videla i plej koji je bio medju prva pet na nba draftu i krilo koje ne moze da promasi sut

Axaxt

pre 5 godina

@Samo tako
Imali su Pukla, on ne navlači ništa manje za zvezdine rivale, samo ne krade toliko očigledno!

Silna zvezda večeras, za mene je najlepša vest što su se mladi dobro uklopili. Udju Nenadić ili Radanov i nema pada u igri. Prošle godine kada bi ušli Radičević, Lazarević ili Jovanović to je odmah bilo -5!

doktor

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
(montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)
Zao ti je ? Tek će da ti bude zao kad vas u EL odvoje od života. A u ABA ako budete cetvrti da pevate. Mala zemlja, mali klub i malo srce.

RealDeal

pre 5 godina

Šampion ABA lige ukazom izvan Podgorice ni ne može ozbiljnije da odigra. Cedevita ima ozbiljan tim i kada uigra tim biće prvi favorit.

ICC x FCV

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo 
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48) 
Наставићете тако да заваравати и касније. А ЕЛ тимове сте сигурно сад заварали. Ево уплашили су се, а и чули су да вам стижу два бомба појачања. Ако живиш у Цг драго ми је да и твоје паре финансирају Будућност јер она неможе ни 20% реалног буџета звезде и партизана да намакне без силованих спонзора и државе. Мада и Морнар може да настави да вас деље.
(Гиле, 23. septembar 2018 23:33)

Sva sreća pa tvoja zvezda u fudbalu i košarci može 100% iz sopstvenih sredstava. Ne treba im ni država, ni vučić ni sponzori državne firme... Ništa. Čist kapitalistički model. To je CZ

Ivan

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
(montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

kome se ti smejes, pa vi niste ni za ligu sampiona a kamo li za evro ligu, ima da vas kanta ko kako stigne.

Objektivno

pre 5 godina

Ogi javi se i obrazlozi nam onu potentnost Buducnosti u napadu,koju mozda imaju 2-3 ekipe u Evropi.Izgleda da zvezdasi to nisu znali pa su ih demolirali.Ovo ocekuje svakog u prvenstvu Aba lige jer kad dva najveca konkurenta ubijes sa preko 20 razlike jos u prvom poluvremenu,sta reci za ostale.Lagana setnja do sva tri trofeja ,ovaj ne racunam i vrlo verovatno i evrokup.Tomic je skockao dobar tim i vraca nas u EL,vec naredne sezone jer tamo i pripadamo a Buducnost ce sluziti za kos razliku ove sezone.

triplem

pre 5 godina

ne volim one izjave tipa " jel se secate sta sam rekao" ipak volim kada sam u pravu. a za Nenadica jesam bio. bilo je ocigledno da decko ima kvalitet.

lets play

pre 5 godina

zvezda je demonstrirala silu ovog vikenda!!! najveci konkurenti za titulu, cedevita i buducnost su ponizeni i pregazeni!!!tim izgleda bas dobro, tomic zna posao, skockao je ekipu po svojoj zelji, dovedeno je sve ono sto je trazio, bice vrhunski trener. za sada sve ok, videcemo kako ce izgledati sezona, dobro smo poceli, ne bih davao neke mega prognoze, vreme ce pokazati. ono sto se vec sada vidi je da ce buducnost biti topovska hrana u EL, nemaju oni tamo sta da traze!!!

Sofronije

pre 5 godina

Šampioni pripremnog perioda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Topcina, 24. septembar 2018 02:21) # Link komentara

U kom svetu ti i tebi slični živite? Tebi je još Vujošević trener Partizana i svaka njegova je ka Njegoševa... ali nikako da ga isplatite.
Dakle, da te podsetim "šampionima pripremnog perioda" ovo je 11. trofej u poslednjih pet godina, a samoproklamovana "institucija" je osvojila DVA! Jedno prvenstvo 2014. i kup 2018.
I da, vi ne možete da budete ni šampioni pripremnog perioda jer gubite sve sa po 30 razlike, a pobeđuje vas i moćni Kluž.

krajisnik

pre 5 godina

Nebojša dr@
Šta lupas, iz kakvih političkih razloga je prepuštena titula Budućnosti?
Titula je izgubljena zato što je Covic tvrdoglavo držao Alimpijevica na klupi, i njih dvojica su direktni krivci što ovde godine ne igramo EL

Objektivno

pre 5 godina

Ogi javi se i obrazlozi nam onu potentnost Buducnosti u napadu,koju mozda imaju 2-3 ekipe u Evropi.Izgleda da zvezdasi to nisu znali pa su ih demolirali.Ovo ocekuje svakog u prvenstvu Aba lige jer kad dva najveca konkurenta ubijes sa preko 20 razlike jos u prvom poluvremenu,sta reci za ostale.Lagana setnja do sva tri trofeja ,ovaj ne racunam i vrlo verovatno i evrokup.Tomic je skockao dobar tim i vraca nas u EL,vec naredne sezone jer tamo i pripadamo a Buducnost ce sluziti za kos razliku ove sezone.

Podsetnik

pre 5 godina

Evo vidimo se za 10 dana u Pgd.Znate da pobjede nema.Drugo poluvrijem Buducnost dobili 11 razlike.Cisto da znate
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 23. septembar 2018 22:47)

A koliko je bilo razlike u prvom poluvremenu,kralju? Da li mislis da ce neka ekipa da juri 40 razlike ili ce pustiti da razigrava i ostale igrace do kraja,kad vec ima ogromnu razliku.Dokazali su protiv najvecih konkurenata,Buducnosti i Cedevite,da za poluvreme mogu da ih ubiju sa preko 20 razlike i tako ce biti i u prvenstvenim tekmama.Nemoj da se sekiras,igracete EL jednu sezona i vise nikad,kao uostalom i ostali klubovi iz Aba lige.Borite se vi sa Cedevitom za to drugo mesto,ako vam nesto znaci,da bar izborite finale ali obavezno da vam sudi Javor,u svakoj jacoj utakmici,inace nista ni od finala.

Konstatacija

pre 5 godina

Šampioni pripremnog perioda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Topcina, 24. septembar 2018 02:21)

Jeste,poslednje 4 sezone su bile pripremni periodi...od mogucih 12 trofeja,osvojeni su 9,sigurno si u pravu.

ogicg

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo

Snake

pre 5 godina

Mnogo komentara na temu igranja Buducnosti u evroligi i svojatanja navijaca Partizana kao da su njihovi.Naucili valjda za ovih 5 godina da vole svaku ekipu koja nas pobedi.
Mnogo puta receno i vidjeno da ni igraci ni navijaci Zvezde nisu zasluzili Evroligu za sezonu 2018/19.
Sto se samog turnir tice Zvezda je pokazla vise.Da li zato sto je mnogo bolja ili zato sto je pre usla u sutersku formu pokazace vreme.Da Zvezda nije pokazla sve sto moze lezi u cinjenici da igrac koji bi trebalo da ima poene u rukama,Beron,nije imao veci kosgeterski ucinak.
Igra Buducnosti me je podsetila na nasu igru iz prosle sezone,na primljenih 15ak poena niko od igraca ne zeli da se zrtvuje i napravi faul.

Sassa

pre 5 godina

Surov revans za Evroligu??? SUROV???? Mislim da su se bas najedili sto nisu uzeli cipiripi kup. Mada - da on je vazniji nego minimum 30 utakmica u Evroligi. U pravu ste. Da...

ja

pre 5 godina

@ (Života, 23. septembar 2018 23:34)

Nije tačno. Zvezda je prošle godine htela da učestvuje, ali su genijalci iz ABA zakazali turnir u isto vreme kada je bio turnir Evrolige na kojem je Zvezda prethodno prihvatila učešće, pa zbog toga Zvezda nije mogla da igra...

NastyB

pre 5 godina

Jedan sitan detalj mi je bio fascinantan u igri zvezde - bila je negde sredina treće četvrtine, Zvezda oko 70 poena, vodi 20+ i posle koša Cirbesa kad voditelj reče da je on prvi dvocifreni u timu, bio sam pozitivno zapanjen. Znači svi grači daju svoj doprinos, niko ne iskače, niko ne siluje loptu, jednostavno igra se maksimalno timski. A iako je Tomić isprobavao neke kombinacije (Nenadić kao drugi plej, postava bez Dobrića, pa bez Čovića...) Zvezda je delovala zastrašujuće. Jedini koji mogu da ih pobede u ABA su trojica sa pištaljkama, jer onakvo suđenje kao protiv Cedevite ćemo imati i previše često, kada će protivnici moći da lome bez kazni, a Zvezdi se svirati i natmuren pogled.
A i jedan sam od retkih koji ne kritikuje Alimpijevića za prošlu sezonu. Dečko je pokušao sa modernom "a la NBA - Run `n` Gun" košarkom, sa niskom i brzom postavom i dobrim šuterima sa distance, ali tako nešto još uvek ne prolazi u Evropi. A i da bi funkcionisala trebaju ti mnogo bolji igrači od Ročestija, Feldina, Jankovića, Lesora... To je bio jedan smeo i rizičan potez koji, eto, nije doneo rezultata.
Ali, dobro, šta je tu je, nema nazad, ali ovo, za sad, deluje i više nego dobro.

Sofronije

pre 5 godina

E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)

Kako se to kaže na milogorskom? Živelja Milova Gora?
P.S. Znaš li još nešto da kažeš na italijanskom pošto ti pisanje baš i ne ide?

Sofronije

pre 5 godina

Svi znamo ko su večiti šampioni pripremnog perioda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bagg, 23. septembar 2018 22:51) # Link komentara

Pretpostavljam da se podsmevaš onima kojima je ovo 11. trofej u poslednjih pet godina (4 ABA lige, 1 ABA superkup, 3 prvenstva i 3 kupa), a ne onima koji su u istom periodu osvojili 1 prvenstvo i 1 kup? To dovoljno govori o tvom mentalnom sklopu.

Dejan CZ

pre 5 godina

Kao seniore kad izvedes da igraju sa juniorima...tako ce Zvezda izgledati protiv Cedevite i Buducnosti...protiv partizana to ce izgledati vec kao da igraju sa petlicima...

ford

pre 5 godina

@ogi cg
Vidimo iz posta da si ti pravi,imas taj neki stil.A takodje,I verujem da je ovo misljenje vecine,taj tvoj stil nam pokazuje I da si veoma mlad,veoma ostrascen I da veoma cesto,odnosno uvek svoj mozak ne koristis da bi isti nekad razmislio sta pise tj kako pise.Ali sve se to moze pripisati godinama.I odmah da ti napomenem,sa tobom da vodim polemiku-nemam nameru.Samo sam hteo da ti napomenem kako ces se izlizati na ovom mestu,poput mnogih drugih slicnih tebi,istim kao ti I gorih od tebe,a to pocinje kad prestanu da te objavljuju u momentu kad provale da nisi vise interesantan nikom da bi ti pisali odgovore.Razmisljaj o ovome ?.
Inace,cini mi se da ove sezone niko nece moci da izadje na kraj sa Zvezdom,cini mi se da smo realno prejaki za sve.
I mnogo mi je drago zbog toga!!

Davle

pre 5 godina

vazda 

Koga bole uši što ti voliš partizan, idi cepaj pasoš...
(Dušan, 23. septembar 2018 23:15)

Secam se kada se cepali mts-ove kartice,hahahah

Vračarac

pre 5 godina

Šampioni pripremnog perioda...
(Topcina, 24. septembar 2018 02:21)

A zna se da će kao i prethodnih godina, Partizan osvojiti ABA ligu i domaće prvenstvo, a Budućnost doći do trofeja Evrolige. Smešan si.

hdhd

pre 5 godina

Tesko da ce Markovic u Zvezdu,imamo dovoljno plejeva,jedino ako se i Covic i Davidovac ne prekomanduju u FMP.Prezadovoljan sam utakmicom!

Dime

pre 5 godina

Prvi od 4 trofeja 
(webb, 23. septembar 2018 21:30) 

Zašto 4? Valjda 5 ;)
(Branči Vu, 23. septembar 2018 23:

Kup cemo dati nekom drugom.. Da ne uzmemo bas sve :)

vazda

pre 5 godina

Kakva je zvezda ekipa moze se zakljuciti iz cinjenice da samo 2 igraca koja su igrala finale aba lige igraju veceras. Plasticni drzavni projekat. Volim partizan

E

pre 5 godina

Odlicno poslozena ekipa svaka cast imamo iskusnije igrace da nose kad se lomi i mladje da uskoce pomognu, nauce, ovaj tim ce samo da raste, verujem u povratak u evroligu, naravno da su i Cedevita i Buducnost jos daleko od forme ali mislim da se mozemo nositi s njima i na kraju sezone, odlicni Tomic kad je isao sut isao je kad je stao igralo se pametno na centre i iskusne igrace, spustao se tempo, cuvala lopta, rezultat, svaka cast, samo napred jedva cekam narednu utakmicu

ogicg

pre 5 godina

A sto je sa zvezdom.Haha.Kako boli prosla sezona .haha.Napalili se kao da je finale EL.Ja cu samo reci -Buducnost igra EL.I Ubrzo u 2 kolu cemo vas razmontirat u Podgorici.I jos nesto-navijacu na svakoj utakmici evro kupa za zvezdu.

Милош

pre 5 godina

Ботине једва дочекале почетак спортских сезона. Тужно, некада је спорт био узбудљив....сад ти се живит згафи кад прочиташ први коментар приученог провинцијалца губитника.

Aleksandra

pre 5 godina

Meni je Simanic drag decko,ali ne zeli i nece da se vise trudi.Keselj i Covic nisu zasluli da igraju u Crvenoj zvezdi.Nenadic se bori kao lav,Dobric je juce bio odlican,Ristic ce vremenom biti sve bolji i bolji.Radanov mora da ima malo vise samopouzdanja.Uostalom nije ga Sale bezveze zvao da igra za reprezentaciju.Davidovac ce da osilara kao i prosle godine.Lazic je veliki bora.Sto se stranaca tice mnogo je rano da njih komentarisem

Aleksandra

pre 5 godina

Nemam ja nista protiv Simanica,Keselja i Filipa,ali jednostavno nisu zasluzili da igraju u Crvenoj zvezdi.Filip i Keselj su po kvalitetu za FMP,a Simanica mrzi sto igra.

Aca

pre 5 godina

Vidim ja bice opet jedan poraz u aba ligi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 24. septembar 2018 01:30)
Ne vidim protiv koga.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mogu sad i 50 razlike da ih dobiju, prosla finalna serija i masenje trojke Feldina i odbitka Lesora su mnogo bitniji. A o izivljavanju Nemanje Gordica da ne pricam.

sryugos

pre 5 godina

Jasno da Covic ne treba da igra drugog pleja vec taj zadatak treba i mogu da preuzmu Beron, Nenadic, Davidovac ili Radanov.

Cirbes, Odzo, Ristic
Faje, Perperoglu
Dobric, Davidovac, Radanov
Lazic, Nenadic, Beron
Reglend

Stečajni upravnik

pre 5 godina

Drugo kolo ABA lige u Morači... vidjecemo...košarkaški znalci sa portala sa i bez licence....prosle godine 5-1... sportski pozdrav

Dragan

pre 5 godina

Prvo,bravo za novog trenera i ekipu.
Drugo,kao što postoji povlačenje dresova odredjenih pojedinaca koji su bili vrhunski igrači,potrebno je uvesti deo u kom će stajati imena ljudi koji su se što u igračkom,što u ljudskom smislu maksimalno ogrešili o klub.
Tako nam se više ne bi ponavljali Alimpijevići,Stefani Jankovići,Stevani Karadžići i slično.

haha

pre 5 godina

Evo FMP se nalozio da osvoji takmicenje za koje niko nije ni znao da postoji i odmah se utripovali da su sila neka. Posle ce opet da cmizdre kako su ih sudije pokrale :)

Aleksandra

pre 5 godina

Nemam ja nista protiv Simanica,Keselja i Filipa,ali jednostavno nisu zasluzili da igraju u Crvenoj zvezdi.Filip i Keselj su po kvalitetu za FMP,a Simanica mrzi sto igra.

ogicg

pre 5 godina

E ovako,ovo smo pustili Zvjezdu aja vam obecavam da cemo uci na F4 Evrolige,a ocekujte i jos jednog stranca,kidalicu,Moraca ce da gori braleeeee,aaaa,volim Bar i Budvu isto.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Mislim da vam je naslov vesti totalno pogresan. Trebalo bi da stoji npr "Pirova pobeda" ili tako nesto. Razlog je svima jasan. Zvezda ne igra Euroleague, Buducnost igra. Mogla je Zvezda I sa 50 razlike da dobije. Ova pobeda ne znaci apsolutno nista. Inace sto se samog turnira I utakmice tice. Ok, nije losa igra vidjena, treba jos malo da se uigraju, da zakrpe neke rupe u odbrani. Videcemo na sta ce da lici to sve.

delboj

pre 5 godina

Ocekivano, znao sam da ce nas Zvezda ubiti u reketu. Previse kila jednostavno, nisu cak ni Odzo i Faje neke strasne igracine, samo su igrali sa fizicki inferirnijim igracima. Ne znam zasto Dzikic forsira igru sa 4 beka i 4-kom na centru, ta smol bol kosarka je cist amaterizam ali vidjecemo. Uz jednog centra tipa Vidmar koj ce da zastiti reket i pruzi spoljnim igracima laganiju odbranu, sve se ovo mijenja iz korijena.

ogicg

pre 5 godina

Ako zvezda dobije za 10 dana u Podgorici imate svi pravo da pricate sta hocete.Ovo sinoc veze ni sa cim nema.Dzikic se sinoc poigrao sa Tomicem.Zivi bili pa vidjeli vec za 10 dana.Kad je vama sinoc Barovic u drugo dao 19 poena a realno proshe an centar onda vam je jasno sto vas ceka sa centrom koji stize.Ko zeli nudim mu da se kladimo na mec u Podgorici.I da znate ovo je jedini pravi Ogi-cg Ovi drugi su prdnjave neke.Svasta pisu protiv zvezde.Ja nikad.Pisle Buducmosti u svim mecevima navijam za Zvezdu.

Dragan

pre 5 godina

Kako lete navijaci zvijezde na osnovu pripremnog turnira hahaha. Prvo i osnovno Buducnost igra evroligu pa kako god je odigrala , to je pravo ostvarila na terenu. Druga je stvar sto Vas to jos boli , i boljece cijele ove sezone . Onda polako , za nekih 10 ak dana igra se 2 kolo aba lige u Podgorici , vjerujem da ce biti drugacija slika . I da rezimiramo finale aba lige ove godine ce igrati buducnost i cedevita . ;) aj uzdravlje zvezdasi

спортски уметник

pre 5 godina

Људи овај меч није мерило ни за шта.Ипак им фали најбитнији играч у екипи.Када се врати Дамир Јавор биће Будућност опет "јака"...
(Само кажем, 23. septembar 2018 21:50)

иронија је кад ово изјави навијач кк како се оно беше сад зовемо

Blue_skin

pre 5 godina

Meni je drago da ste vi vec sve zakljucili poslije prvih prijateljskih utakmica ove sezone. Forma se ne tempira za septembar nego za finis sezone. Pa opet, u drugom kolu, u Moraci, vidjecete koja je razlika takmicarske igre Buducnosti u odnosu na igru u prijateljskoj utakmici. Raeovali ste se i prosle sezone... Samo prerano! ;)
I, da, roster nam jos nije ni kompletan. Cekamo bolju peticu.
Cujemo se po odbrani titule! :D

ada

pre 5 godina

Dobro je sto su ovo osvojili,nek misle da su neka vele sila,videcemo kako ce matorci poput grka ili fajea igrati u martu,videcemo da li ce ih povrede zaobici ipak je to preko 10 godina igranja,to su zvezdina deca kao i covic i odzo i ostali sa beogradskih ulica....

borivoje surdilovic

pre 5 godina

Mocno izgleda Zvezda. Posebno naspram proslogodisnjeg tima. Eto koliko znaci trener sa vizijom. Tacno je znao koje igrace je zeleo na svakoj poziciji.....

cuj trener sa vizijom....a ne igraci od bar 7 milione evra iz nemanjine....

Blue_skin

pre 5 godina

Meni je drago da ste vi vec sve zakljucili poslije prvih prijateljskih utakmica ove sezone. Forma se ne tempira za septembar nego za finis sezone. Pa opet, u drugom kolu, u Moraci, vidjecete koja je razlika takmicarske igre Buducnosti u odnosu na igru u prijateljskoj utakmici. Raeovali ste se i prosle sezone... Samo prerano! ;)
I, da, roster nam jos nije ni kompletan. Cekamo bolju peticu.
Cujemo se po odbrani titule! :D

WillyWonka

pre 5 godina

Čestitke Zvezdi, ali u suštini nebitno takmičenje, dobro samo za provjeru varijati prije početka sezone.
Tek će se 7.10. vidjeti kako stoje stvari, iako je i to početak sezone, ali biće važna utakmica da se pokaže ko je ko.
Zvezda je ove sezone pravi FMP:-)))

Života

pre 5 godina

Haha, koje paljevine. Dok ste igrali Evroligu, niste hteli ni da učestvujete na ABA super kupu jer je prijateljski turnir, a sad kad igrate Kup Lilijane Ronketi, sad ste osvojii Trofej?! :)

ogicg

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo

ICC x FCV

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo 
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48) 
Наставићете тако да заваравати и касније. А ЕЛ тимове сте сигурно сад заварали. Ево уплашили су се, а и чули су да вам стижу два бомба појачања. Ако живиш у Цг драго ми је да и твоје паре финансирају Будућност јер она неможе ни 20% реалног буџета звезде и партизана да намакне без силованих спонзора и државе. Мада и Морнар може да настави да вас деље.
(Гиле, 23. septembar 2018 23:33)

Sva sreća pa tvoja zvezda u fudbalu i košarci može 100% iz sopstvenih sredstava. Ne treba im ni država, ni vučić ni sponzori državne firme... Ništa. Čist kapitalistički model. To je CZ

vazda

pre 5 godina

Kakva je zvezda ekipa moze se zakljuciti iz cinjenice da samo 2 igraca koja su igrala finale aba lige igraju veceras. Plasticni drzavni projekat. Volim partizan

ogicg

pre 5 godina

A sto je sa zvezdom.Haha.Kako boli prosla sezona .haha.Napalili se kao da je finale EL.Ja cu samo reci -Buducnost igra EL.I Ubrzo u 2 kolu cemo vas razmontirat u Podgorici.I jos nesto-navijacu na svakoj utakmici evro kupa za zvezdu.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mogu sad i 50 razlike da ih dobiju, prosla finalna serija i masenje trojke Feldina i odbitka Lesora su mnogo bitniji. A o izivljavanju Nemanje Gordica da ne pricam.

Sassa

pre 5 godina

Surov revans za Evroligu??? SUROV???? Mislim da su se bas najedili sto nisu uzeli cipiripi kup. Mada - da on je vazniji nego minimum 30 utakmica u Evroligi. U pravu ste. Da...

haha

pre 5 godina

Evo FMP se nalozio da osvoji takmicenje za koje niko nije ni znao da postoji i odmah se utripovali da su sila neka. Posle ce opet da cmizdre kako su ih sudije pokrale :)

ogicg

pre 5 godina

E ovako,ovo smo pustili Zvjezdu aja vam obecavam da cemo uci na F4 Evrolige,a ocekujte i jos jednog stranca,kidalicu,Moraca ce da gori braleeeee,aaaa,volim Bar i Budvu isto.

Dragan

pre 5 godina

Kako lete navijaci zvijezde na osnovu pripremnog turnira hahaha. Prvo i osnovno Buducnost igra evroligu pa kako god je odigrala , to je pravo ostvarila na terenu. Druga je stvar sto Vas to jos boli , i boljece cijele ove sezone . Onda polako , za nekih 10 ak dana igra se 2 kolo aba lige u Podgorici , vjerujem da ce biti drugacija slika . I da rezimiramo finale aba lige ove godine ce igrati buducnost i cedevita . ;) aj uzdravlje zvezdasi

Само кажем

pre 5 godina

Људи овај меч није мерило ни за шта.Ипак им фали најбитнији играч у екипи.Када се врати Дамир Јавор биће Будућност опет "јака"...

Stečajni upravnik

pre 5 godina

Drugo kolo ABA lige u Morači... vidjecemo...košarkaški znalci sa portala sa i bez licence....prosle godine 5-1... sportski pozdrav

WillyWonka

pre 5 godina

Čestitke Zvezdi, ali u suštini nebitno takmičenje, dobro samo za provjeru varijati prije početka sezone.
Tek će se 7.10. vidjeti kako stoje stvari, iako je i to početak sezone, ali biće važna utakmica da se pokaže ko je ko.
Zvezda je ove sezone pravi FMP:-)))

Ivan Veljković

pre 5 godina

Hahahaha ala smo ih odrali i odučili od košarke! Bravo Zvezdo osveta za onu sramotu u Podgorici prošle sezone u finalu kada su nas pobedili uz pomoć sudije je stigla! I tek je počela, tek ćemo odučivati Budućnost od košarke u ABA ove sezone, spremite se na časove košarke hehehe!

nex

pre 5 godina

Sta nam uradi Alimpije prosle godine,majko moja. Nikad mi nece biti jasan potez Covica da ga angazuje. Kao da je postojala neka direktiva ili dil da Buducnost ode u EL. Pa oni dabogda sastave 5 pobeda. I to je mnogo

ogicg

pre 5 godina

Ako zvezda dobije za 10 dana u Podgorici imate svi pravo da pricate sta hocete.Ovo sinoc veze ni sa cim nema.Dzikic se sinoc poigrao sa Tomicem.Zivi bili pa vidjeli vec za 10 dana.Kad je vama sinoc Barovic u drugo dao 19 poena a realno proshe an centar onda vam je jasno sto vas ceka sa centrom koji stize.Ko zeli nudim mu da se kladimo na mec u Podgorici.I da znate ovo je jedini pravi Ogi-cg Ovi drugi su prdnjave neke.Svasta pisu protiv zvezde.Ja nikad.Pisle Buducmosti u svim mecevima navijam za Zvezdu.

спортски уметник

pre 5 godina

Људи овај меч није мерило ни за шта.Ипак им фали најбитнији играч у екипи.Када се врати Дамир Јавор биће Будућност опет "јака"...
(Само кажем, 23. septembar 2018 21:50)

иронија је кад ово изјави навијач кк како се оно беше сад зовемо

Seneka

pre 5 godina

Mocno izgleda Zvezda. Posebno naspram proslogodisnjeg tima. Eto koliko znaci trener sa vizijom. Tacno je znao koje igrace je zeleo na svakoj poziciji, i oni sad funkcionisu kao uigran tim. Bravo Milane. Vec se sada vidi da ces postati veliki trener. Ocekujem dobru ABA ligu, i Zvezdinu dominaciju. Izgledamo vrlo ozbiljno. Takodje, u Evrokupu mislim da mozemo da se nadamo samoj zavrsnici. A Buducnost u EL ce biti topovsko meso. Ne smem ni da zamislim sta ce im raditi Real, CSKA, Fener, Barsa, PAO, Oly... Padace negativni rekordi, i za dve godine, eto njih u Fiba Ligi Sampiona, gde im je realno i mesto.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

Mocno izgleda Zvezda. Posebno naspram proslogodisnjeg tima. Eto koliko znaci trener sa vizijom. Tacno je znao koje igrace je zeleo na svakoj poziciji.....

cuj trener sa vizijom....a ne igraci od bar 7 milione evra iz nemanjine....

DS

pre 5 godina

Bolji smo,ali bili smo i prosle sezone pa su oni imali 65 bacanja na dve utakmice u Podgorici..Javor zakuvao dobro.Ocigledno je da moramo da budemo bolji za dve klase

Blue_skin

pre 5 godina

Meni je drago da ste vi vec sve zakljucili poslije prvih prijateljskih utakmica ove sezone. Forma se ne tempira za septembar nego za finis sezone. Pa opet, u drugom kolu, u Moraci, vidjecete koja je razlika takmicarske igre Buducnosti u odnosu na igru u prijateljskoj utakmici. Raeovali ste se i prosle sezone... Samo prerano! ;)
I, da, roster nam jos nije ni kompletan. Cekamo bolju peticu.
Cujemo se po odbrani titule! :D

Nebojsa dr Covic,Popovic

pre 5 godina

Dr Covic radi odlican posao.Prosle godine iskljucivo iz politickih razloga,prepustena je titula,ali ove ce se stvari vratiti na svoje mesto.Buducnost u El,moze da otkine nesto,samo uz pomoc klizavog terena u Moraci.

d

pre 5 godina

Osvajac super kupa sad igra EL JEL???
(ogicg, 23. septembar 2018 23:07)

Zbog ovakvih montenegrina, navijam kao zvezdas za Partizan svim srcem protiv Milogoraca, kad god igraju.
Toliko su mi dragi.

Seneka

pre 5 godina

Ne staj Zvezdo. Gazi ove do kraja, svih 40 minuta! Da im zgadimo ABA ligu odma na pocetku, i jasno im pokazemo lice kaznene ekspedicije. Svaka cast gospodine Tomicu, ogromno poverenje imam u Vas, od samog starta.

ada

pre 5 godina

Dobro je sto su ovo osvojili,nek misle da su neka vele sila,videcemo kako ce matorci poput grka ili fajea igrati u martu,videcemo da li ce ih povrede zaobici ipak je to preko 10 godina igranja,to su zvezdina deca kao i covic i odzo i ostali sa beogradskih ulica....

Blue_skin

pre 5 godina

Meni je drago da ste vi vec sve zakljucili poslije prvih prijateljskih utakmica ove sezone. Forma se ne tempira za septembar nego za finis sezone. Pa opet, u drugom kolu, u Moraci, vidjecete koja je razlika takmicarske igre Buducnosti u odnosu na igru u prijateljskoj utakmici. Raeovali ste se i prosle sezone... Samo prerano! ;)
I, da, roster nam jos nije ni kompletan. Cekamo bolju peticu.
Cujemo se po odbrani titule! :D

Serdar

pre 5 godina

Buducnost ce biti u problemima ove godine.Mislim da su tek sada svjesni sta znaci igranje u Evro ligi i koliko je to zahtjevno igracki i organizaciono.Nemaju dovoljno dobrih domacih igraca da bi imali roster za 2 takmicenja a kad bi sve dovodili sa strane izgledali bi kao Cedevita.Realno bi bilo da su njihove ambicije Evro kup i razvijanje Crnogorskih igraca.Ovako,bice ni tamo ni ovamo.

Đe nam je Ogi trol?

pre 5 godina

Očekujemo raport Ogija o ekipi za koju on kaže da je među dve ili tri ekipe u Evroligi sa najjačim napadačkim potencijalom :) :) :)

delboj

pre 5 godina

Ocekivano, znao sam da ce nas Zvezda ubiti u reketu. Previse kila jednostavno, nisu cak ni Odzo i Faje neke strasne igracine, samo su igrali sa fizicki inferirnijim igracima. Ne znam zasto Dzikic forsira igru sa 4 beka i 4-kom na centru, ta smol bol kosarka je cist amaterizam ali vidjecemo. Uz jednog centra tipa Vidmar koj ce da zastiti reket i pruzi spoljnim igracima laganiju odbranu, sve se ovo mijenja iz korijena.

Rex

pre 5 godina

Igra Zvezda dobro, samo mi se cini da prerano letimo po terenu. Samo da ne ispadnemo naivni i negde oko Nove godine tim stignu umor i povrede. Buducnost je ocajna, sta ce oni sa ovom ekipom u Evroligi ako se drasticno ne pojacaju?

Sofronije

pre 5 godina

Kakva je zvezda ekipa moze se zakljuciti iz cinjenice da samo 2 igraca koja su igrala finale aba lige igraju veceras. Plasticni drzavni projekat. Volim partizan
(vazda, 23. septembar 2018 20:58) # Link komentara

Kakav zaključak, Kant da ti pozavidi! U strahu su velike oči!

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Mislim da vam je naslov vesti totalno pogresan. Trebalo bi da stoji npr "Pirova pobeda" ili tako nesto. Razlog je svima jasan. Zvezda ne igra Euroleague, Buducnost igra. Mogla je Zvezda I sa 50 razlike da dobije. Ova pobeda ne znaci apsolutno nista. Inace sto se samog turnira I utakmice tice. Ok, nije losa igra vidjena, treba jos malo da se uigraju, da zakrpe neke rupe u odbrani. Videcemo na sta ce da lici to sve.

веверица

pre 5 godina

@алекса
о.к. није алимпијевић ништа крив. крив је човић што је калкулисао. сада имамо озбиљнијег тренера и озбиљнији тим. прошле године тренер аматер и 12 отписаних - као довољно је за аба. кад оно међутим... овај тренер и постава су у звезди са годину дана кашњења. опет, боље сад него догодине или никад...

Гиле

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)
Наставићете тако да заваравати и касније. А ЕЛ тимове сте сигурно сад заварали. Ево уплашили су се, а и чули су да вам стижу два бомба појачања. Ако живиш у Цг драго ми је да и твоје паре финансирају Будућност јер она неможе ни 20% реалног буџета звезде и партизана да намакне без силованих спонзора и државе. Мада и Морнар може да настави да вас деље.

zemunski kej

pre 5 godina

Zvezda izgleda odlicno.Sad da li je Buducnost masila ove godine sa pojacanjima ili smo stvarno mnogo jaki videcemo posle 5 kola,Partizan i Buducnost ima da se kolju za plej off

Volim Zvezdu

pre 5 godina

Života, 23. septembar 2018 23:34

Života drži se ti Majstorske radionice, a batali košarku. Koji kup igra tvoj klub? Čini mi se da se nije plasirao ni za Kup Lilijane Ronketi, pa je puzio i molio da ga prime.

sryugos

pre 5 godina

Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)

Dal si ti realan? Mislis da se Evroliga igra samo u Moraci? Pet puta duplo kolo pa jos i ABA koja je dosta jaca. Imao sam respekta prema sastavu Buducnosti ali su realno bezveze ekipa i bice kanta u EL.

Montenegrin

pre 5 godina

Videcete vi, u Podgoricu stizu jos dva - tri stranca, da ce to biti nikad vidjeno najaci tim u Evropi, Lebron ce nas moliti da predje kod nas u Podgoricu. Osim sto cemo uzet i El i ABA i Kup Scepana Scekica, i NBA ce nas moliti da predjemo kod njih da igramo kao najjaca fransiza u svemiru.

aleksaczv

pre 5 godina

kao sto sam rekao posle prvog dana turnira, zvezda i cedevita su finalisti... dve mnogo ozbiljne ekipe. buducnost ce puci po svim savovima kada krene pucanje u el, partizan ce igrati u serijama i borice se za 4. mesto sa jos 4 dobre ekipe-igokea, fmp, mega i olimpija...

PFC

pre 5 godina

Dobro slozena ekipa, dobar trener. Drago mi je sto ima ljudi koji razumiju kosarku i ovde pa vide koliko je ovaj Nenadic dobar igrac. Faye je poletio na turniru, ali igrac koji stalno pravi razliku je Perperoglu. Jedino je pitanje kako ce izgurati sezonu jer ima godina, ali izgleda dobro spreman.
Gledao sam utakmice u Laktasima uzivo i vidio karakter kod Zagorca i Nenadica, uz nesporan kvalitet, kakav nedostaje reprezentaciji.
Ove navijacke poruke je suvisno komentarisati.
Cedevita djeluje potpuno divlje i nenormalno fizicki dominantno, za razliku od Sita Alonsa koji nema ni 60 kg. Na TV-u izgleda i stariji i deblji, sad tek vjerujem u one price o uticaju kamere.
Buducnost nije poslozena ekipa. Nece Klark i Dzekson da gledaju Gordica kako igra 1 na 1 kao sto su Popovic i Ivanovic gledali. Ceka ih veliki posao ako zele biti konkurentni, prije svega da se odrede uloge u ekipi. Novi plej je razocarao skroz, fali im centar.
Prve 3 ekipe se znaju, bice borba za 4. mjesto izmedju Partizana i Igokee. Sportski pozdrav

Milan

pre 5 godina

Da je Zvezda izgubila, svi bi pricali o velikoj Buducnosti, posto je izgubila sad je "nebitan mec". U Junu ce biti sve jasno, ako se uzme ABA i domaca liga bice uspesna sezona...

Grizlor

pre 5 godina

Kakva igra,odusevljen sam.Svemirska kosarka,brzo,kreativno u napadu a u odbrani savrseno preuzimanje i vrhunske rotacije.Cinjenica je da je Buducnost krs tim,ali to ne umanjuje cinjenicu da Zvezda igra moderno i efikasno.Za razliku od onih mrtvaka u fudbalu koji su se istripovali da su svetske zvezde ovi momci igraju brutalno i uzivanje je gledati.Bice ovo dobra sezona,u to vise nema dileme.Tomicu kapa dole,preozbiljan trener.

Spale

pre 5 godina

Da dignete Alimpiju spomenik. Igracete Evroligu, usput će i dvorana liciti na dvoranu, jer ste je morali srediti. E moj Alimpije kome si ti dozvolio da te pobedi..

Olgerd Vladislav

pre 5 godina

Da nastavim tradiciju komentarisanja na Superkup poluvremenu. 😄 Malo razmisljanja i mudrolija:

1. Jesam li dobro video da je Milenko Topic krenuo u slvacionicu odmah posle igraca Zvezde sad na kraju druge cetvrtine? Ako je to bio on, znaci li to da je i dalje u strucnom stabu? Da li neko zna? Ja bih voleo da jeste, jer jedan je Top! 😊

2. Pet minuta ove utakmice je bilo zanimljivije od skoro celog fudbalskog derbija. (Pritom, prosto mi je krivo sto je Zvezda u fudbalu posle onakve igre ONAKO dosla do izjednacenja. Gol je cist, ali ostavlja paljevinama taman toliko prostora da se glupiraju i pricaju svasta.)

3. Napokon Ognjen Dobric!

4. Voleo bih da Ristic dobije sto vecu minutazu. Gresi, ali mozda ne mora da se salje na klupu posle prve greske? Mislim da bi on mogao da bude taj domaci igrac koji ce da eksplodira ove (i pogotovo sledece) sezone.

5. Znaci, Nenadic ce na pleja. Nadam se da ce biti dobar, jer je bitno da je pozicija pleja sigurna i kada Regland ne ogra. Nenadic je onim ulazom, a i trojkom u poslednjoj sekundi podsetio na Nedovica iz mladjih dana. 😊 E, da. Napokon da ne primimo, vec damo kos u poslednjem napadu neke cetvrtine. 😄

6. Gde vi, pametni ljudi, vidite u ovom timu mesto za Davidovca kada se oporavi? Kome on eventualno da "uzima" minute?

7. Bice zanimljivo videti da li ce Buducnost da se trgne i ako da, kako ce Zvezda reagovati, pogotovo imajuci u vidu jucerasnju utakmicu.

8. Tomic i dalje deluje obecavajuce. 😄

Uzdravlje!

RealDeal

pre 5 godina

Šampion ABA lige ukazom izvan Podgorice ni ne može ozbiljnije da odigra. Cedevita ima ozbiljan tim i kada uigra tim biće prvi favorit.

Madjo

pre 5 godina

Ako vam je ovo revanš, vi ste u problemu sa razmišljanjem. Revanš je ako ih dobijete u finalu ili polufinalu plej ofa ABA lige sledeće godine i uzmete na kraju titulu. To je revanš, a ovo godi, slatko je, ali nije revanš.

goran

pre 5 godina

anemicni simanic da se ugleda na nenadica kako se koristi I najmanja sansa I svaki minut, za jednu utakmicu decko zacementira svoje mesto u rosteru, davidovac jos u 12 I to je to

King

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
(montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Ovaj tvoj komentar znači da ste srećni što ste remizirali sa zvezdom, i u pravu si, nije mi ovo neka utjeha. Znaš i ti sam koja je realna razlika, zvezda bar za tri gola je bolja, ali pristup igri je čudo i to nam se obilo o glavu pa smo samo remizirali.

Delija

pre 5 godina

Kad budu punili ove Podgoricane u EL pa kad se budu zapitali ovi iz EL sta ce nam ove ekipe iz ABA lige kad ne mogu nikog da pobede pa se ostane bez licence za EL mozemo samo kukati i misliti sta nam je trebao Alimpijevic u zivotu.

Р

pre 5 godina

Човић, Кешељ и Симанић у ФМП, Давидовац назад. То је тим. Не знам шта нам је требало све оно прошле године. Кад видим како играју наши центри и како се игра пикенрол, сетим се Лесора и мука ми буде.

hshsb

pre 5 godina

&Zenta

“Mali Nenadic”???? Dečko ima 25 god druže, na vrhuncu karijere je. Ok igrač ne preterujmo sada. Inače Tomić preozbiljan trener! Jedva čekam prave utakmice

Šturm

pre 5 godina

Strasna Buducnost, igramo sa pola snage, da zavaramo protivnike. Vidjecete vi kad pocne Aba liga gazicemo vas sve. Samo se vi amijte meni. E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)

Igrate sa pola snage jer vam nema Javora. On vam vredi pola tima.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Bravo ZVEZDO!! Drago mi je da ste ih otresli, više nego išta!! Samo radi one krađe u PG, oni će biti topovsko meso u Evroligi, i služiće za popravljanje koš razlike!! Ove godine trofej ABA Lige se vraća tamo gde mu je i mesto!! Tomić isto forsira betonsku obranu, a igrači su super selektirani!! Cedevita je na papiru najjača, ali nema TIM, i nikad ni neće to biti!

Zoran

pre 5 godina

Kakav šah mat je Tomic zadao Čovicu. Vrhunska utakmica u finalu sa Filipom na klupi. Dokaz da se moze bez njega u pravom trenutku. Bravo Milane, samo budi dosledan i istraj u ovome i bićemo prvaci!

Mirko

pre 5 godina

Da li vide svi navijaci sta znaci imati trenera? Tacno je da ovo nije toliko bitna utakmica, ali se vidi nesto sto cele prosle godine nismo imali, a to je odbrana. Kritikovao sam Alimpijevica prosle godine non-stop, a mnogo njih ga je podrzavalo

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ nex - Ја мислим да је постојала директива да Будућност освоји АБА лигу. Много сумњива била финална серија...☝

Ivan

pre 5 godina

ABA liga bi bila jedna od najjacih liga u evropi kada bi se iskorenio sav olos od sudija koji se vrti godinama. Ne postoji jedan sudija u toj ligi koji ce suditi sezonu potpuno nepristrasno. Svi su u nekim kombinacijama sa predsednicima, vlasnicima, direktorima itd...

it’s my life

pre 5 godina

Zvezda dobija ovo sa pola snage.Ja sam rekao i pre neko vece,jedini pravi protivnik na ovim prostorima Zvezdi je “pravi” Partizan koji neće biti “pravi”dok se taj klub ne otrese pojedinaca koji su se opasno “ucaurili” u klubu.Buducnost sa ovim poluprofesionalnim crncima primace u evroligi preko 100 poena a davati ispod 50.Zivi bili pa videli.Ono se desilo prošle godine i ko zna kad i ko zna gde,...

Dox

pre 5 godina

Jel to taj tim koji planira da igra EL? Onda ce zima biti duga i hladna. Sve mi je bilo jasno kad su protiv Partizana igrali produzetke.

Siniša BDP

pre 5 godina

Naravno da nam je krivo sto Vas zbov loseg trenera nismo dobili 3:0,a cemu se radujete,pa Vasa ekipa ce sluziti samo za kos razliku...

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

ogicg: to što ste nas dobili prošle sezone uz svesrdnu pomoć Javora & Co. to vam je!! Nema 38 bacanja no party!! E ovako će Zvezda da vas gazi i u Podgorici!! Zapamti to slobodno, pa ako ne bude tako javi se!!

kalcokera

pre 5 godina

faje > jankovic
baron > feldin
regland = rocesti
cirbes > pere(nije ni igrao)
odzo > lesort

tomic >>>>>> alimpije

ovaj tim je golden state za proslogodisnji

navijac

pre 5 godina

@montegrino
Prosla sezona je zavrsena pocela je nova. Zavali se u fotelju i gledaj kako lako gubite ono sto se godinama hteli da imate. Prosle sezone ste uzeli prsten pa nije to burma da je vecno nosite. Dobrodosli u realnost. Crvena Zvezda i dalje vlada regionom.

Ivan

pre 5 godina

Prvi trofej u sezoni vec na startu. Cisto da utabamo teren za ono sto sleduje. Buducnost nema ni kapacitet ni znanje da se sa ovim timom ravnopravno drzi u evroligi i da pritom kvalitetno igra ABA.

Rozenkranc

pre 5 godina

Ala deremo... Gde je sad Ogicg i njegova svemirska Budućnost...
Raznovrsna igra, i za sada odlična forma... Sjajno vodjenje Tomića, vidi se njegov pečat...
Biće zanimljiva Aba, bar borba za drugo mesto...

sasa the red baron

pre 5 godina

ISTINA::::

Kao sto sam juce napisao: Ovo danas je rutina, ono juce je bilo finale!
Eto, Evroligaska Buducnost, ispostavi se da je njihov glavni igrac bio Alimpijevic...
Da, eto mi protiv Evroligasa, razigravamo naseg 3 play-a, i 3-centra....
I da nismo onako drasticno stali na gas u zadnjoj cetvrtini, ovo bi bilo plus 30,,,
UH, a kad ih stigne jos EL liga pa krene napucavanje, jer ako te ovako EC tim razbije, ako protiv onog KKP igras produzetak, sta ocekivati...
Bravo za Zvezdu za Tomica, sjajni Cirbes ubedljivo najbolji centar lige...
Peper je fenomenalan, Faye se polako nalazi, a Reglund i Baron su odlicni...Ostaje jos da pronadjemo Simanica, i vratimo Davidovca....
Sjajni Nenadic,neverovatno da je on nas 3 play!!
Gde je OGI?STize li centar?(;-)))....

Ivan

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
 (montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Meni vas nije, srecan sam kada vas ovako demoliramo, ostadose samo dugmici.

Sabre

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Heh,slatko. Samo ce se pretvoriti u jako gorko kada na ovo naviknete ove godine. I OPET je Pukl pokusavao da vas vrati u mec, vidim da cemo i ove godine morati da budemo 20 + jaci da bi vas dobili, ali to izgleda nece biti problem.

NastyB

pre 5 godina

Jedan sitan detalj mi je bio fascinantan u igri zvezde - bila je negde sredina treće četvrtine, Zvezda oko 70 poena, vodi 20+ i posle koša Cirbesa kad voditelj reče da je on prvi dvocifreni u timu, bio sam pozitivno zapanjen. Znači svi grači daju svoj doprinos, niko ne iskače, niko ne siluje loptu, jednostavno igra se maksimalno timski. A iako je Tomić isprobavao neke kombinacije (Nenadić kao drugi plej, postava bez Dobrića, pa bez Čovića...) Zvezda je delovala zastrašujuće. Jedini koji mogu da ih pobede u ABA su trojica sa pištaljkama, jer onakvo suđenje kao protiv Cedevite ćemo imati i previše često, kada će protivnici moći da lome bez kazni, a Zvezdi se svirati i natmuren pogled.
A i jedan sam od retkih koji ne kritikuje Alimpijevića za prošlu sezonu. Dečko je pokušao sa modernom "a la NBA - Run `n` Gun" košarkom, sa niskom i brzom postavom i dobrim šuterima sa distance, ali tako nešto još uvek ne prolazi u Evropi. A i da bi funkcionisala trebaju ti mnogo bolji igrači od Ročestija, Feldina, Jankovića, Lesora... To je bio jedan smeo i rizičan potez koji, eto, nije doneo rezultata.
Ali, dobro, šta je tu je, nema nazad, ali ovo, za sad, deluje i više nego dobro.

Aleksandra

pre 5 godina

Nemam ja nista protiv Simanica,Keselja i Filipa,ali jednostavno nisu zasluzili da igraju u Crvenoj zvezdi.Filip i Keselj su po kvalitetu za FMP,a Simanica mrzi sto igra.

Rolje78

pre 5 godina

Milan Tomić, trener koji je donio sigurnost u igri u KK Crvena Zvezda. Svaka čast majstore! P.S. Vidi se baš ljudski odnos prema mlađim igračima KK CZ.

delijaponacionalnosti

pre 5 godina

dje su oni varvari lejkersi od moraču , ahahahah i vi ćete u Euroleague ahahahaha, pa CZV je za vas kaznena ekspedicija !!!!

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Samo JAVOR Budućnost VOLI spašava! A Budućnost VOLI najviše voli JAVORA naravno! Hahaha SMEŠNA EKIPA koju su Bokan i Javor na silu uveli u Evroligu da tamo bude topovska hrana za potkusurivanje i razigravanje trećih rostera ozbiljnim evroligaškim ekipama naravno! Ne znam šta je Bokanu i Javoru ova BRUKA trebala zaista! Oni sa ovom igrom naprave li 5-25 u Evroligi treba da što neko ovde već napisa proglase državni praznik zbog toga! :-) :-) :-)

Лепи Цане

pre 5 godina

Мислим да би требало обратити пажњу на игру у одбрани. Примити преко 75 поена од оваквих аматера није за похвалу.

Dijasp0rac

pre 5 godina

Sjajna utakmica. Uživao sam gledajući. Budućnost je bila večeras loša; Džikić će to utegnuti, ali mislim da igru od prošle godine neće ponoviti.
Ovakvom igrom nemaju šta da traže u EL.
Izgleda da smo uboli pleja. Centri su brutakni. Takođe, izgleda da je scouting konačno odradio ove godine solidan posao. I, ne pominjite Lesora više :-)
Nadam se da se Dobrić nije povredio nakon pada.
Odličan početak sezone.

Zvezda!

Милош

pre 5 godina

Ботине једва дочекале почетак спортских сезона. Тужно, некада је спорт био узбудљив....сад ти се живит згафи кад прочиташ први коментар приученог провинцијалца губитника.

Aleksandra

pre 5 godina

Nemam ja nista protiv Simanica,Keselja i Filipa,ali jednostavno nisu zasluzili da igraju u Crvenoj zvezdi.Filip i Keselj su po kvalitetu za FMP,a Simanica mrzi sto igra.

Sofronije

pre 5 godina

E viva Montenegeo
(ogicg, 23. septembar 2018 21:48)

Kako se to kaže na milogorskom? Živelja Milova Gora?
P.S. Znaš li još nešto da kažeš na italijanskom pošto ti pisanje baš i ne ide?

Лепи Цане

pre 5 godina

Ови аматери боље да одустану на време од Евролиге, иначе ће пообарати све негативне рекорде.

piksi

pre 5 godina

Malo gledam kosarku, pa malo citam plac malih komsija kojima je ovaj derbi najbitnija utakmica ove sezone, pa su puni energije hahaha, a nama tek dolaze utakmice sa Liverpulom, PSG-om, kremom evropskog fudbala, a kmecavcima ostaje da gledaju snimak da li je bio penal ili ne :D ....

Pazza Inter Amala

pre 5 godina

Bravo Tomicu, odusevljen sam odbranom! Tek sada se vidi koliko je Zvezda pokradena u finalu, pa ovi iz buducnosti ne znaju loptu da vode. Sve iznad 3/27 u EL je premija za ovu ekipu.

Sportski pozdrav

Sabre

pre 5 godina

Ovom Puklu DOZIVOTNO zabraniti da sudi bilo sta Zvezdi. Pa DOKLE rodjace, DOKLE?! Nije finale ABA lige, nije tako bitna tekma, ODUCAVAMO IH OD KOSARKE, ne moras i na ovoj utakmici da nas masakriras, alo bre.

Objektivno

pre 5 godina

Ogi javi se i obrazlozi nam onu potentnost Buducnosti u napadu,koju mozda imaju 2-3 ekipe u Evropi.Izgleda da zvezdasi to nisu znali pa su ih demolirali.Ovo ocekuje svakog u prvenstvu Aba lige jer kad dva najveca konkurenta ubijes sa preko 20 razlike jos u prvom poluvremenu,sta reci za ostale.Lagana setnja do sva tri trofeja ,ovaj ne racunam i vrlo verovatno i evrokup.Tomic je skockao dobar tim i vraca nas u EL,vec naredne sezone jer tamo i pripadamo a Buducnost ce sluziti za kos razliku ove sezone.

doktor

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
(montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)
Zao ti je ? Tek će da ti bude zao kad vas u EL odvoje od života. A u ABA ako budete cetvrti da pevate. Mala zemlja, mali klub i malo srce.

Axaxt

pre 5 godina

@Samo tako
Imali su Pukla, on ne navlači ništa manje za zvezdine rivale, samo ne krade toliko očigledno!

Silna zvezda večeras, za mene je najlepša vest što su se mladi dobro uklopili. Udju Nenadić ili Radanov i nema pada u igri. Prošle godine kada bi ušli Radičević, Lazarević ili Jovanović to je odmah bilo -5!

Блаф

pre 5 godina

Браво момци, ово је фантастичма екипа. Треба на вријеме свима рећи како стоје ствари. Вјерујем у вас, увијек у3 вас.

Марко

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

Имаћете 0:30 у Евролиги. У АБА лиги ћете се грчевито борити за плеј-оф. Ви се и са Партизаном мучите. Најзаслужнији човек за вашу титулу је Алимпијевић. Њему треба споменик да подигнете. Он вам је највећа легенда још од Влада Шћепановића.

Dejan CZ

pre 5 godina

Kao seniore kad izvedes da igraju sa juniorima...tako ce Zvezda izgledati protiv Cedevite i Buducnosti...protiv partizana to ce izgledati vec kao da igraju sa petlicima...

krajisnik

pre 5 godina

Nebojša dr@
Šta lupas, iz kakvih političkih razloga je prepuštena titula Budućnosti?
Titula je izgubljena zato što je Covic tvrdoglavo držao Alimpijevica na klupi, i njih dvojica su direktni krivci što ovde godine ne igramo EL

Lajavi krelac

pre 5 godina

Usporiće Zvezda ovo, neće da ponižava Futuru. A OGICG ova utakmica ti je čisto da vidiš šta vas čeka u EL. A i protiv Zvezde.;)
Pa i Kazns da vam dođe neće mnogo promeniti.

lets play

pre 5 godina

zvezda je demonstrirala silu ovog vikenda!!! najveci konkurenti za titulu, cedevita i buducnost su ponizeni i pregazeni!!!tim izgleda bas dobro, tomic zna posao, skockao je ekipu po svojoj zelji, dovedeno je sve ono sto je trazio, bice vrhunski trener. za sada sve ok, videcemo kako ce izgledati sezona, dobro smo poceli, ne bih davao neke mega prognoze, vreme ce pokazati. ono sto se vec sada vidi je da ce buducnost biti topovska hrana u EL, nemaju oni tamo sta da traze!!!

samo jako...

pre 5 godina

Istrošila se juče Budućnost...
(ja, 23. septembar 2018 21:53)

A Zvezda je igrala pre dva dana, pa je imala fore da odmori ???

sryugos

pre 5 godina

Jasno da Covic ne treba da igra drugog pleja vec taj zadatak treba i mogu da preuzmu Beron, Nenadic, Davidovac ili Radanov.

Cirbes, Odzo, Ristic
Faje, Perperoglu
Dobric, Davidovac, Radanov
Lazic, Nenadic, Beron
Reglend

E

pre 5 godina

Odlicno poslozena ekipa svaka cast imamo iskusnije igrace da nose kad se lomi i mladje da uskoce pomognu, nauce, ovaj tim ce samo da raste, verujem u povratak u evroligu, naravno da su i Cedevita i Buducnost jos daleko od forme ali mislim da se mozemo nositi s njima i na kraju sezone, odlicni Tomic kad je isao sut isao je kad je stao igralo se pametno na centre i iskusne igrace, spustao se tempo, cuvala lopta, rezultat, svaka cast, samo napred jedva cekam narednu utakmicu

Dime

pre 5 godina

Prvi od 4 trofeja 
(webb, 23. septembar 2018 21:30) 

Zašto 4? Valjda 5 ;)
(Branči Vu, 23. septembar 2018 23:

Kup cemo dati nekom drugom.. Da ne uzmemo bas sve :)

Sofronije

pre 5 godina

Svi znamo ko su večiti šampioni pripremnog perioda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bagg, 23. septembar 2018 22:51) # Link komentara

Pretpostavljam da se podsmevaš onima kojima je ovo 11. trofej u poslednjih pet godina (4 ABA lige, 1 ABA superkup, 3 prvenstva i 3 kupa), a ne onima koji su u istom periodu osvojili 1 prvenstvo i 1 kup? To dovoljno govori o tvom mentalnom sklopu.

ja

pre 5 godina

@ (Života, 23. septembar 2018 23:34)

Nije tačno. Zvezda je prošle godine htela da učestvuje, ali su genijalci iz ABA zakazali turnir u isto vreme kada je bio turnir Evrolige na kojem je Zvezda prethodno prihvatila učešće, pa zbog toga Zvezda nije mogla da igra...

Podsetnik

pre 5 godina

Evo vidimo se za 10 dana u Pgd.Znate da pobjede nema.Drugo poluvrijem Buducnost dobili 11 razlike.Cisto da znate
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 23. septembar 2018 22:47)

A koliko je bilo razlike u prvom poluvremenu,kralju? Da li mislis da ce neka ekipa da juri 40 razlike ili ce pustiti da razigrava i ostale igrace do kraja,kad vec ima ogromnu razliku.Dokazali su protiv najvecih konkurenata,Buducnosti i Cedevite,da za poluvreme mogu da ih ubiju sa preko 20 razlike i tako ce biti i u prvenstvenim tekmama.Nemoj da se sekiras,igracete EL jednu sezona i vise nikad,kao uostalom i ostali klubovi iz Aba lige.Borite se vi sa Cedevitom za to drugo mesto,ako vam nesto znaci,da bar izborite finale ali obavezno da vam sudi Javor,u svakoj jacoj utakmici,inace nista ni od finala.

Sofronije

pre 5 godina

Šampioni pripremnog perioda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Topcina, 24. septembar 2018 02:21) # Link komentara

U kom svetu ti i tebi slični živite? Tebi je još Vujošević trener Partizana i svaka njegova je ka Njegoševa... ali nikako da ga isplatite.
Dakle, da te podsetim "šampionima pripremnog perioda" ovo je 11. trofej u poslednjih pet godina, a samoproklamovana "institucija" je osvojila DVA! Jedno prvenstvo 2014. i kup 2018.
I da, vi ne možete da budete ni šampioni pripremnog perioda jer gubite sve sa po 30 razlike, a pobeđuje vas i moćni Kluž.

ford

pre 5 godina

@ogi cg
Vidimo iz posta da si ti pravi,imas taj neki stil.A takodje,I verujem da je ovo misljenje vecine,taj tvoj stil nam pokazuje I da si veoma mlad,veoma ostrascen I da veoma cesto,odnosno uvek svoj mozak ne koristis da bi isti nekad razmislio sta pise tj kako pise.Ali sve se to moze pripisati godinama.I odmah da ti napomenem,sa tobom da vodim polemiku-nemam nameru.Samo sam hteo da ti napomenem kako ces se izlizati na ovom mestu,poput mnogih drugih slicnih tebi,istim kao ti I gorih od tebe,a to pocinje kad prestanu da te objavljuju u momentu kad provale da nisi vise interesantan nikom da bi ti pisali odgovore.Razmisljaj o ovome ?.
Inace,cini mi se da ove sezone niko nece moci da izadje na kraj sa Zvezdom,cini mi se da smo realno prejaki za sve.
I mnogo mi je drago zbog toga!!

Objektivno

pre 5 godina

Ogi javi se i obrazlozi nam onu potentnost Buducnosti u napadu,koju mozda imaju 2-3 ekipe u Evropi.Izgleda da zvezdasi to nisu znali pa su ih demolirali.Ovo ocekuje svakog u prvenstvu Aba lige jer kad dva najveca konkurenta ubijes sa preko 20 razlike jos u prvom poluvremenu,sta reci za ostale.Lagana setnja do sva tri trofeja ,ovaj ne racunam i vrlo verovatno i evrokup.Tomic je skockao dobar tim i vraca nas u EL,vec naredne sezone jer tamo i pripadamo a Buducnost ce sluziti za kos razliku ove sezone.

Ivan

pre 5 godina

Neka vas ovo tjesiiii Zvezdasi hahahahahahaha, zao mi vas :)
(montenegrino, 23. septembar 2018 22:19)

kome se ti smejes, pa vi niste ni za ligu sampiona a kamo li za evro ligu, ima da vas kanta ko kako stigne.

Dragan

pre 5 godina

Prvo,bravo za novog trenera i ekipu.
Drugo,kao što postoji povlačenje dresova odredjenih pojedinaca koji su bili vrhunski igrači,potrebno je uvesti deo u kom će stajati imena ljudi koji su se što u igračkom,što u ljudskom smislu maksimalno ogrešili o klub.
Tako nam se više ne bi ponavljali Alimpijevići,Stefani Jankovići,Stevani Karadžići i slično.

Davle

pre 5 godina

vazda 

Koga bole uši što ti voliš partizan, idi cepaj pasoš...
(Dušan, 23. septembar 2018 23:15)

Secam se kada se cepali mts-ove kartice,hahahah

Konstatacija

pre 5 godina

Šampioni pripremnog perioda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Topcina, 24. septembar 2018 02:21)

Jeste,poslednje 4 sezone su bile pripremni periodi...od mogucih 12 trofeja,osvojeni su 9,sigurno si u pravu.

Aleksandra

pre 5 godina

Meni je Simanic drag decko,ali ne zeli i nece da se vise trudi.Keselj i Covic nisu zasluli da igraju u Crvenoj zvezdi.Nenadic se bori kao lav,Dobric je juce bio odlican,Ristic ce vremenom biti sve bolji i bolji.Radanov mora da ima malo vise samopouzdanja.Uostalom nije ga Sale bezveze zvao da igra za reprezentaciju.Davidovac ce da osilara kao i prosle godine.Lazic je veliki bora.Sto se stranaca tice mnogo je rano da njih komentarisem

Snake

pre 5 godina

Mnogo komentara na temu igranja Buducnosti u evroligi i svojatanja navijaca Partizana kao da su njihovi.Naucili valjda za ovih 5 godina da vole svaku ekipu koja nas pobedi.
Mnogo puta receno i vidjeno da ni igraci ni navijaci Zvezde nisu zasluzili Evroligu za sezonu 2018/19.
Sto se samog turnir tice Zvezda je pokazla vise.Da li zato sto je mnogo bolja ili zato sto je pre usla u sutersku formu pokazace vreme.Da Zvezda nije pokazla sve sto moze lezi u cinjenici da igrac koji bi trebalo da ima poene u rukama,Beron,nije imao veci kosgeterski ucinak.
Igra Buducnosti me je podsetila na nasu igru iz prosle sezone,na primljenih 15ak poena niko od igraca ne zeli da se zrtvuje i napravi faul.

Aca

pre 5 godina

Vidim ja bice opet jedan poraz u aba ligi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 24. septembar 2018 01:30)
Ne vidim protiv koga.

triplem

pre 5 godina

ne volim one izjave tipa " jel se secate sta sam rekao" ipak volim kada sam u pravu. a za Nenadica jesam bio. bilo je ocigledno da decko ima kvalitet.

wolwerine

pre 5 godina

jel komentarisao ogi?ne vidim njegove komentare.kad stize centar kojeg evroliga jos nije videla i plej koji je bio medju prva pet na nba draftu i krilo koje ne moze da promasi sut

Vračarac

pre 5 godina

Šampioni pripremnog perioda...
(Topcina, 24. septembar 2018 02:21)

A zna se da će kao i prethodnih godina, Partizan osvojiti ABA ligu i domaće prvenstvo, a Budućnost doći do trofeja Evrolige. Smešan si.

hdhd

pre 5 godina

Tesko da ce Markovic u Zvezdu,imamo dovoljno plejeva,jedino ako se i Covic i Davidovac ne prekomanduju u FMP.Prezadovoljan sam utakmicom!

dvokorak

pre 5 godina

Opet propustih prvu 1/4, pa nikako da vidim kako je Zvezda otvorila dve poslednje utakmice.

Ali na osnovu viđenog,Zvezda u sezonu ulazi veoma spremna i naoštrena. Duga klupa, sve pozicije dobro pokrivene, jer Tomić može neke igrače da koristi na dve pozicije (Perperoglu 3i4; Davidovac 1,2,3, Beron 1i2)

Pozicija pleja je odlično pokrivena, pogotovu kad se vrati Davidovac, koji zna da odigra na jedinici. MAda ,što neko dole reče, kome će Davidovac uzeti svojih 15min, koliko najmanje očekujem da dobije.

Nema padova u igri, drugo poluvreme je rutinski odrađeno, sa dosta trenerskog eksperimentisanja.

Nenadić izgleda pun pogodak, samo ostaje misterija Kešelj. Čovek kao da je platio da sedi u prvom timu, al valjda Tomić zna šta radi.

Budućnost u ozbiljnom problemu. ZA 10 dana počinje žestoki tempo,a oni mesecima daleko od željene forme. Oktobar bi im mogao proći sa 3 možda i 4 teška poraza, kod kuće i na strani, a to nije dobro za sampouzdanje, pogotovo ne na starrtu, dok se još traže. Džile ima pune ruke posla

Cedevita će za mesec-dva da bude jednako jaka kao Zvezda., ali verujem da će presuditi navijači. Ko još može da se napali igrajući u kazalištu.

Sezona je duga, ali Zvezda ne mora da strepi od povrede, jer nema ključnog igrača ni na jednoj poziciji. Biće zanimljivo pratiti Simanića, i da li će konačno da se nešto desi. Tomiće je obećao da hoće.

Partizan me pozitivno iznenadio, ali viećemo ih kad naiđu na Cedevitu i Zvezdu.