Utorak, 11.09.2018.

09:40

"Šuplja" odbrana, "stegnuti" Sergej, Mitrović ne može sam

Izvor: A. Kovaèeviæ

"Šuplja" odbrana, "stegnuti" Sergej, Mitroviæ ne može sam IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

213 Komentari

Sortiraj po:

јд123

pre 5 godina

Veljković i Spajic?? Pored Nastasica, Milenkovica, Vujadina Savica??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (abraksas, 12. septembar 2018 14:53)

Вујадин Савић?????? Тај би и у Звезди требао бити резерва Бабићу а не да игра у репрезентацији. Али не бринем се ја, чим се одлуче да га продају, ето њега у репрезентацији као стартер. Чак и ако то буде одлучујућа утакмица за квалификације на ЕП а Савић пре тога не буде одиграо ни један меч за репрезентацију. Није ми јасно да још увек има људи који не схватају да репрезентација служи само као пијаца и да њих заболе уво какав ће резултат остварити. Пре су то покушавали сакрити, сада то раде отворено.

slaviša šmigič

pre 5 godina

ubedjen sam,da su saša ilič i milijaš kvalitetniji od sergeja oni bar nisu stegnuti kao sergej milinkovič pogledajte samo rezultate kad tgra sergej u prvom sastavu mi nismo snjim dobili niti jednu utakmicu,čak i mitroviču treba,da se zahvale,da smo isčupali bod u beogradu od super sile u fudbalu zvane rumunija koja se poput nas kvalifikuje na svakih 20.god,na neko prvenstvo.samo vi gurajte silom sergeja a rezultati,če biti kao sa rumunijom

Goran

pre 5 godina

(Mr_Melbourne, 11. septembar 2018 10:41)

Druze, il si nevidjen trol, il te je neki Srbin maltretirao dok si bio klinac, pa otud i tolki kompleksi, na svakoj si vesti sa pljuvacinom.

A mozda ti je i devojku ...

Sale Zvezdaš

pre 5 godina

(Darko, 11. septembar 2018 18:24)

Hvala na jednom ljudskom i normalnom komentaru i ja sam isto nekom merom kritičan prema postavi ali ne pljujem našu reprezentaciju već je podržavam i takvu

jocca

pre 5 godina

@realno
cilj mu bio da izvuce X i sada se hvali hahaha. Protiv kakvog tima bi se ti hvalio da izvuces X da si selektor drzave sa 20miliona stanovnika ili 5% Euro populacije? Samo protiv izrazitog favorita! Rumuni su uvek imali vise timova u Ligi Sampiona od nas. Polufinalisti svetskog. Da li si svestan kako je Srbija odigrala protiv Litvanije i Rumunije? Na obe utakmice je protivnik imao neverovatnu srecu sto nije primio petarde. Nemas ti pojma sta je realnost. Obican hejter, pljuvac, lakrdija i neznalica ;) Ovaj tim sa Krstajicem i Savicem osvaja EURO! Mrzite ih koliko hocete.
(Sim, 11. septembar 2018 16:30)
Dodji sutra po svoj sendvič.

jocca

pre 5 godina

Najzanimljivije je to sto je SVIMA jasno da Krstajicu tu nije mesto, ali NIKO ne reaguje, a on sam jadan ne sme ni ostavku da podnese.
Ja mislim da je njega vec toliko sramota koliko ne zna, da bi najradije prebegao u neki Uzbekistan, ali nema sad nazad, partija te postavila i tu nema "necu vise da se igram"...
Bio je veliki igrac, a postao mrvica od coveka...
Tuzno za gledati... i jadno!
(Kanta, 11. septembar 2018 10:09)
Svaka ćast na komentaru. Komwentar meseca.

Odbrana

pre 5 godina

Odbrana jeste suplja - ali ne treba zbog toga vracati Ivanovica, koji je takodje pravio kikseve. Uz to je u godinama, i ne bas toliko zainteresovan na terenu kad igra za reprezentaciju. Treba se odreci i usluga Kolarova i napraviti cvrst par perspektivnih bekova - npr. Milenkovic na desnoj i Mihailo Ristic na levoj strani, ovaj drugi je neopravdano potcenjen sve vreme, Grof ga je izbacio iz tima, pa je momak otisao u pecalbu! Milivojevic i Nastasic moraju nazad u tim, uz njih bi treci bio Nemanja Maksimovic. Ako se odlucimo za dva spic-igraca (Mitrovic i Prijovic) iza njih treba da budu Tadic i (uprkos svemu) SMS, uz to Gacinovic na desnom krilu, na levoj strani moze Ristic mnogo da uradi, cesto daje i golove. Golman? Jeste Stojkovic najiskusniji, sli opet nije toliko dobar, da neko drugi ne dobije sansu. Moj tim: Rajkovic - Milenkovic, Ristic - Milivojevic (kapiten), Nastasic, Nemanja Maksimovic - Gacinovic, Tadic, Mitrovic, Milinkovic-Savic, Prijovic. Na klupi: Dmitrovic, Matic, Vujadin Savic, mozda i Jovicic (vrlo zahvalan igrac), Radonjic, Ljajic, Katai... Ko da vodi tim? Pa, s obzirom da sam predlozio sastav, prihvatam i duznost selektora i ne trazim nijedan dinar unapred! Ako ne bude razultata - pristajem da placam penale. Ako bude - necu odbiti pravedan honorar. Ne mozes ti, nisi u SNS-u, cujem kako mumljaju Usne Koje Lazu!

Darko

pre 5 godina

Dragi navijaci, dezurni pljuvaci, strucnjaci, takozvani strucnjaci, dusebriznici, Grobari, Delije i iskreni navijaci nase reprezentacije,
evo svrljam po Fejsu i citam komentare posle neresenog rezultata protiv Rumunije. Menja se Krstajic, pljuje se Kolarov, Rukavina cak su uspeli da ispljuju i Mitrovica i da obezvrede njegovu danasnju utakmicu i da je ocene kao nikakvu ali sta to cudi, kad kod nas postoje ljudi koji su u stanju cak i Novaka Djokovica da ublate i da izvredjaju i da cak i njegov doprinos za nas i nase ljude okarakterisu kao nikakav i nepostojeci !!!!!
Nasim momcima je na svakom koraku nesigurnost, pritisak i breme koje nose primetno !!!! Ova atmosfera koja je stvorena oko njih i ovo pljuvanje i aktivno nepodrzavanje bi se odrazilo na svakoga ne samo na nase momke !!! Cak i jedan Nemanja Matic koji je usao dvadeset minuta pre kraja utakmice uspeo je da veze jedan ili dva neshvatljivo neprecizna dodavanja !!! Zasto mu se to u Manchesteru ne desava ?! Zato sto tamo zna da ima armiju navijaca koji ga podrzavaju zna da ako napravi gresku da ga nece razapeti kao kod nas !!!!!
Samopouzdanje kod igraca je nacisto naruseno kad igraju za nacionalni tim !!!
Svako ko je igrao fudbal ili se bavio sportom zna o cemu pricam !!!! Cak igraci Crvene Zvezde koji realno nemaju rejting kao igraci u reprezentaciji kad izadju na teren deluju samouverenije nego nasi reprezentativci !!!! Zato sto ih njihovi navijaci od srca podrzavaju !!!!
Sa ovim pljuvanjem i bojkotom reprezentacije sigurno necete pomoci !!!! Ne treba tu suvise pameti da bi se to shvatilo !!! Tim momcima treba podrska, vetar u ledja a ne permanentno sputavanje, pljuvanje i pametovanje !!!
Sve ostalo su gluposti !!! Stvorena je takva atmosfera kao da se molimo Bogu da momci kiksnu da bi pojedinci mogli da se busaju u prsa da su bili u pravu !!! Skinimo taj Damoklesov Mac koji lebdi iznad nase reprezentacije i koji ih koci i sputava !!! Pustimo ih da rade na miru !! Pojedinci ako ne zele da pomognu ne moraju da odmazu pobogu, to je neljudski, sramno i ne sluzi nikome na cast !!!

kojot

pre 5 godina

@realno
Tako je,sta zna ta prevara od igraca SMS,11 golova prosle sezone u tamo nekom nebitnom Kalcu,Radonjicu kapitenska traka,3 gola prosle sezone u nikad jacoj jelen ligi,golovi velikanima Suduvi i Trnavi,malo li je

Joly

pre 5 godina

protiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor (joly)

Biće pre da ti pojma nemaš o fudbalu. Kostarika je imala stopostotnu šansu već u prvom minutu. Brazil nas je dobio rutinski, sa pola snage. SMS je protiv Kostarike bio loš, a protiv Švajcarske i Brazila ubedljivo najgori igrač na terenu, kao i sinoć. On jedino može da trčkara unutar onog kruga na centru terena i da se dere na saigrače kada mu dosadi. Drugo ništa ne zna.
Što se talenta tiče, Perica Ognjenović je za njega Mesi lično, o drugima da ne govorim. Talenti su sa 18-20 godina a ne sa 23. Šta uopšte reći za igrača koji sam sebe ocenjuje? On će iz Lacija u Bešiktaš, pa u Ludogorec, a onda kraj karijere u Partizanu. Saša Ilić sa 40 godina više trči od njega. A u ostalim segmentima igre ne mogu ni da se porede.
(Negativni, 11. sept)

@negativni
pogledaj sledeci link ko je najvise pretrcao i jezik za zube ;)
http://www.skysports.com/football/news/11096/11416736/world-cup-which-teams-and-players-have-run-the-furthest-and-fastest
Average meters covered per player per game:
Russia 8,328m, Serbia 8,326m, Denmark 8,210m.
Average meters covered per game: Golovin 12,580, Erikssen 12,481, Gazinsky 12,090, Savic 12,027, Matic 11,672.

Tenkista

pre 5 godina

Kada Dmitrovic i Rukavini krenu da kombinuju, govno mi se stegne, Kolarov glup penal, drugi gol se ne prima u amaterskim ligama a kamoli na reprezentativnoj utakmici, kostic je promasaj za fudbal, Ajs Nigrutin puno kikseva imao, jedine svetle tacke su Mitar, Rukavina i Tadic, o rezervama necu ni pocinjati....

dragan

pre 5 godina

primetio sam da krstajic hoce nesto da kaze a ne islazi mu nista iz usta ahahhaahaaaa imamo dobrih strutjaka ono krstajic mladen nad klupi A covece selekcije sprdnja od reprezentacije nevidjena

skywalker

pre 5 godina

odličan tekst i analiza zaista.ima tu puno prostora za napredovanje ali prije svega selektor mora biti SAMOSTALAN.
zato je trebalo biti strpljiv sa Muslinom.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

(beogradski)
Postoje navijaci OFK Beograda.
Vidim da ne mozemo da utvrdimo koji Zvezdin igrac bio zadnji strelac za Srbiju?

Mile idiot 83%

pre 5 godina

Kakva nam je država i političari, fudbal nam je na zavidnom nivou. Hahahahahaha, nazadnjaci čega god da su se uhvatili, upropastili. Stvarno sve sami školovani stručnjaci.

Negativni

pre 5 godina

Svaki SRBIN je bolji selektor od sadašnjeg, od svih prošlih i od svih budućih selektora ove reprezentacije.
(Peđa SELEKTOR, 11. septembar 2018 16:10)


Netačno. Svaki SRBIN je bolji samo od Krstajića. I ni od koga više.

Negativni

pre 5 godina

@dajbre
protiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima dvojici, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor. nemate vi pojma o fudbalu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joly, 11. septembar 2018 10:13)

Biće pre da ti pojma nemaš o fudbalu. Kostarika je imala stopostotnu šansu već u prvom minutu. Brazil nas je dobio rutinski, sa pola snage. SMS je protiv Kostarike bio loš, a protiv Švajcarske i Brazila ubedljivo najgori igrač na terenu, kao i sinoć. On jedino može da trčkara unutar onog kruga na centru terena i da se dere na saigrače kada mu dosadi. Drugo ništa ne zna.
Što se talenta tiče, Perica Ognjenović je za njega Mesi lično, o drugima da ne govorim. Talenti su sa 18-20 godina a ne sa 23. Šta uopšte reći za igrača koji sam sebe ocenjuje? On će iz Lacija u Bešiktaš, pa u Ludogorec, a onda kraj karijere u Partizanu. Saša Ilić sa 40 godina više trči od njega. A u ostalim segmentima igre ne mogu ni da se porede.

boksi

pre 5 godina

Pa dobro,Krstajic kombinuje odbranu i to i da razumem.Ali nas napad je neverovatno prost.Imamo Tadica koji odlicno izbaci Rukavinu koji "samo" treba da prebaci prvog stopera bilo kog tima na svetu i sanse da Mitrovic pogodi su ogromne.E sad,sto Rukavina "nume" da centrira nijednom od bar 30 puta na svakoj utakmici do sad je pitanje za nas stab.I ako igramo na taj nacin moraju da igraju ili Prijovic ili Jovic.?

марко

pre 5 godina

не свиђа ми се што миливојевић не игра јер има квалитет и искуство ПЛ, не свиђа ми се што се свађају, што је Муслин смењен али ипак треба дати шансу Крстајућу, с тим што ако не заврши апсолутно први у групи и БЕЗ пораза треба гледати даље то јест нови селектор.

Negativni

pre 5 godina

@realno
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
(sim, 11. septembar 2018 12:13)

Gde to vredi 100 miliona? Toliko može da vredi samo ako ga neko toliko plati. Njegova plata je milion i po godišnje. Toliko vredi. Tek kada neko da za njega tolike pare, onda možemo pričati o toj vrednosti. To je elementarna logika, nešto sa čime Srbi ratuju vekovima. Dosta te mitologije oko prosečnog igrača. Ovoliko se nije pričalo ni o istinskim veličinama...Piksiju, Deji, Mijatu....

Cyber Kooryber

pre 5 godina

(ćika Muhamed, 11. septembar 2018 11:09)

Tipičan SNS/radikalski glasač. Bahat, nepismen i kad nema nijedan kontra argument kreće sa vređanjem i izvrtanjem izrečenog.
Šta imam ja da govorim Krstajiću šta da radi, kad nisam trener. Ali kao i svaki navijač sa više od dve moždane ćelije vidim da nešto ne štima i da je on kriv za to. Samo izražavam svoje mišljenje, ne namećem ga za razliiku od mnogih. I kakve to veze ima da li ću ja da navijam za reprezentaciju sa budućnošću Srbije i državom???
Ja ZNAM da sam nebitan, jedinka u moru navijača, ali imam svoje mišljenje i pravo da ga izrazim i tome i služi ovo. Ako se sa nekim ne slažem onda ću izneti argument ZAŠTO se ne slažem, a ne kao ogromna većina ovde da se podsmevam, vređam, svađam, a nemam nijednu činjenicu/mišljenje protiv toga.
I ako si ti "srbine Muhamede" video nešto dobro u igri naše reprezentacije, onda razumem. Pink je čudo.

KozaNostradaus

pre 5 godina

Dok je bilo Vidića i Ivanovića beše neka odbrana
(imei, 11. septembar 2018 15:33)
O Bože, ponekad se zapitam ko ovde ostavlja komentare i koliko ima godina? Pa najveća zamerka Vidićevoj karijeri je što nije odigrao poštenu utakmicu u reprezentaciji..Igranje rukama na SP, promašen penal nonšalatno u Sloveniji, kako ga je Anjelka otresao u kvalifikacijama za SP2010...koja odbrana? Kada? Inače, pomalo mi je šuplja i ova analiza, kao i naša odbrana...Zašto otvoreno ne reći, Matić sa trenutnom formom nema mesta pored Maksimovića i malog Lukića TAČKA! Sergej nema mesta, Ljajić je očajan - ali znao povremeno da bude opasan (malo u odnosu šta se na toj poziciji očekuje)...Isto je i mali Maksimović pokazao da mora da se nađe mesta za njega kao i za Lukića...ako smo nešto dobili u ove dve utakmice, to je putokaz za dva zadnja vezna...Igra nam je mnogo brža sa njima dvojicom, nego sa Matićem, koji je postao kao i u Mančesteru "gušitelj igre"...drvlje i kamenje na odbranu, a zaboravljamo da je odbrana CEO TIM...problem kontri su bokovi odnosno Ljajić i Tadić koji u tim situacijama ne mogu da odgovore obavezama, jasno je ko dan...treba biti iskren i reći otvoreno, najlošiji u ovom ciklusu su upravo bili najiskusniji : Matić, Kolarov, Tadić i Ljajić...uz neizbežnog tragikomičara od Krstajića...imali smoMuslina koji nije pozivao najbolje, a ni igra nije bila nikakva...sad se makar pozivvaju najbolji, ali nema ni traga od pečata trenera koga, sve sam više sklon da verujem, nemamo!
Hvala

Sim

pre 5 godina

lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.
(Sim, 11. septembar 2018 15:14)

Normalno je da ce da hvali zato sto je izvuko x sto mu je i cilj bio a hvaleci nas hvali i sebe zato sto je jednoj od "najjacih" reprezentacija u evropi (znaci presmesno, kao da živiš na Novom Zelandu ako to mislis) izvukao nereseno u gostima. Ali ti ne možeš da shvatiš. I da, nadam se da ćeš biti u top 3% sendvica kad dodju na podelu sledeci put.
(realno, 11. septembar 2018 15:49)

@realno
cilj mu bio da izvuce X i sada se hvali hahaha. Protiv kakvog tima bi se ti hvalio da izvuces X da si selektor drzave sa 20miliona stanovnika ili 5% Euro populacije? Samo protiv izrazitog favorita! Rumuni su uvek imali vise timova u Ligi Sampiona od nas. Polufinalisti svetskog. Da li si svestan kako je Srbija odigrala protiv Litvanije i Rumunije? Na obe utakmice je protivnik imao neverovatnu srecu sto nije primio petarde. Nemas ti pojma sta je realnost. Obican hejter, pljuvac, lakrdija i neznalica ;) Ovaj tim sa Krstajicem i Savicem osvaja EURO! Mrzite ih koliko hocete.

brm

pre 5 godina

"Sergej i Tadić ne mogu da budu zajedno na terenu, guše jedan drugoga. Ne želim da izbacujem Tadića iz sastava, koji je naš najbolji igrač u kvalifikacijama". - Slavoljub Muslin

imei

pre 5 godina

Dok je bilo Vidića i Ivanovića beše neka odbrana a napad nikakav. Kako Vida ode počela i odbrana da nam pada, a napad polako kao puž da se razvija. A selektora da ne pominjem.

Sim

pre 5 godina

@realno
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
(sim, 11. septembar 2018 12:13)

Covece sta ja imam sa njegovih 100 mil €. Ja gledam tj. gledao sam reprezetaciju koja se plasirala na svetsko prvenstvo i spremao se mesecima za taj dogadjaj da bi jedan od "100 mil €" sve to unistio ne igrom nego nezapamcenim razdorom u reprezentaciji. Tako da me apsolutno cifre od transfera ne dotiču. Iskljucivo cifre u utakmicama. A od kako nam reprezetacija vredi "100 mil €" vise sve je lakrdija postalo. Svako ko se u fudbal imalo razume jasno mu je. Ali ipak to je 100 mil € a mi smo male dusa. Sva sreca ima jos "velikih" kao ti...
(realno, 11. septembar 2018 14:34)

@realno
lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.

mr.wolf

pre 5 godina

lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.
(Sim, 11. septembar 2018 15:14)

A da samo u top 3% ili ti u top 8, na svetskom bi posle Svedske pocepali i sledece, tako da bi sigurno bili u 1/2 finala, a tamo bi povepali nekog, i bili bi u finalu ili sa.Hrvatima ili sa nekim drugim. Znaci bili bi u top 2 ili ti u top 0,8%.
Ljudi, zabranite komentarisanje, ovo nema.vise smisla ko sve pise komentare.

Đura

pre 5 godina

Ono što najviše fali ovoj reprezentaciji su Bane Ivanović, Luka Milivojević, Nastasić i naravno selektor. Sve ostalo je tu. Sve sem igre i taktike. Može da priča ko šta hoće, činjenica je da Krstajić nije ni za beogradsku zonu a ne za reprezentaciju. Činjenica je da Kokeza nije ni za... ne znam šta da navedem pošto čovek nije za ništa. Smešno je da se govori da je Tadić glavni igrač pošto je to Muslin govorio stalno a svi vi ste pisali o Sergeju. O napadačkoj igri ću pisati kad propustimo još jedno prvenstvo. Onda pišite kako je Muslin igrao ružan fudbal a Krstajić napadački. O tome koliko Krstajić ne zna ništa, najviše govori on sam. I strašno je što on ni ne vidi da ne zna ništa. Možda i najstrašnije od svega. Zna da se utaljuje sa Kokezom, menadžerima i ostalima. S obzirom koliko je zaradio u karijeri, postavlja se pitanje, koliko ti je dosta čoveče? I to dosta govori o njemu. Ajde onaj Ćurčić kad je bio, razumeo sam, ali ovaj je imao i neko ime i pare. Zato mi je i teško da shvatim. Sve u svemu dok ovaj ne ode, nećemo ništa uraditi. Pročitao sam neki komentar, da je Krstajić uspeo da ujedini Delije i Grobare, svi su protiv njega. I to je jedino što je uspeo.

deniro

pre 5 godina

Evo da vam čika Robi kaže istinu.......sasvim dobronamerno-kad nastupaš za nacionalnu selekciju u bilo kojem sportu sve se može videti još pre početka utakmice......govor tela mora da bude "ja sam ovde došao da poginem" a ne ko ovi vaši "kakva mi je frizura".......shizofrena država koja nema pojma gde su joj granice i preplaćeni,preplašeni fudbaleri kojima nema ko da objasni koliko su ograničenih mogućnosti.I zato jeste treća liga.Kraj

realno

pre 5 godina

lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.
(Sim, 11. septembar 2018 15:14)

Normalno je da ce da hvali zato sto je izvuko x sto mu je i cilj bio a hvaleci nas hvali i sebe zato sto je jednoj od "najjacih" reprezentacija u evropi (znaci presmesno, kao da živiš na Novom Zelandu ako to mislis) izvukao nereseno u gostima. Ali ti ne možeš da shvatiš. I da, nadam se da ćeš biti u top 3% sendvica kad dodju na podelu sledeci put.

bonak

pre 5 godina

lukic je igracina sa ove ostale decko igra fudbal u napred vidi igru smiren jak technicar dobar mitrovic pravi centarfor ovi ostali sami amateri trce po terenu kao muve bez glave haos nezna se ko de bije

dovlajoe

pre 5 godina

Krstajićev posao je najbolji na svetu. Posao selektora bi trebao biti sledeći: 1. Da selektira igrače i određuje prvu postavu. Krstajić to ne radi - dobije papirić sa sastavom i izmenama sa sve minutažom. 2. Da vodi ekipu za vreme utakmice, i da spram razvoja situacije primenjuje taktičke varijante. Krstajić to ne radi - njegov uticaj na igru i situaciju na terenu je ravan nuli ili kao protiv Švajcarske negativan. 3. Posle utakmice da se pojavi na konferenciji za štampu i da svoje opservacije o utakmici i odgovara na postavljena pitanja. Krstajić to ne radi. 4. Nakon svetskog prvenstva u razumnom roku izađe pred javnost i pretpostavljene u savezu sa izveštajem o svom radu, igri ekipe i postignutim rezultatima. Krstajić ni to ne radi. Za ćega on uopšte dobija platu?

valijant33-bar

pre 5 godina

SMS je i u Laciju kao i u reprezentaciji Srbije, skoro svaki mec prosle a i ove sezone u derbijima tj. protiv
Intera,Juventusa,Milana,Rome,Napolija bio gotovo neprimjetan.
Moguce da grijesim, ali kad god bih gledao derbije u Calcu (a to samo I gledam) cekajuci neki njegov potez I da vidim to cudo od igraca o kome citam svakodnevno ..pokazao je skoro uvijek koliko I sinoc.
Nece niko da plati igraca od 100 miliona za male utakmica.
Hoce gotov proizvod nekoga ko donosi razliku....a on to jos nije.
Muslin je bio u pravu.

Max von Laaberg

pre 5 godina

Rezultat je nepovoljan,jer kad kod kuce se boris da sacuvas bod sta te ceka u gostima.Ja sam stalno protiv tih modernih taktickih naziva 4-3-3 ili kako se sve zovu.Jednostavno lako je reci 3-3-3-1 ali vrlo tesko se to sprovodi na terenu, tako je i doslo do penala jer Kolarov je bio orijentisan vise za napad i onda se desi da izvisis jer je protivnik 3 m blizi lopti.To su takticki problemi, ali Rumuni imaju visoke igrace u odbrani a Mitrovc sam,a svi centriraju visoke lopte logicno da Mitrovic nema sanse.Mislim da bi iskusniji trener takticki igru postavio drugacije jer Rumunske ekipe sve prvo poluvreme igraju tako da vreme prodje a rezultat bude povoljniji a u drugom poluvremenu potpuno druga igra.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Samo ću da dam jedan savet...to treba da se piše UEFA-i izbacite Srbiju iz svih takmičenja, usrećite nas da nas ne brukaju ovi iz FSS-a sa pričama o Švajcarcima kao Nemcima, jer je predsednik države postavio na čelo fudbalske organizacije, a to je taj stručnjak što se razume u Švajcarce isto kao i u fudbal, postavio za predsednika krovne fudbalske asocijacije svog telohranitelja...nezabeležen slučaj u istoriji fudbala, čak i afričkog !!!

Naime, bila neka emisija o nekom našem treneru bio je prvi selektor Južnog Sudana po njihovom otcepljenju od Sudana, a i selektor Sudana je bio pre toga, mislim da je lik iz Pirota, u svakom slučaju nepoznat široj javnosti, svašta se moglo videti o počecima fudbala u nezavisnom Južnom Sudanu, ali ovakav biser u vezi predsednika FS Južni Sudan ne, to bio neki...ozbijlan čovek !!!

realno

pre 5 godina

@realno 
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
(sim, 11. septembar 2018 12:13)

Covece sta ja imam sa njegovih 100 mil €. Ja gledam tj. gledao sam reprezetaciju koja se plasirala na svetsko prvenstvo i spremao se mesecima za taj dogadjaj da bi jedan od "100 mil €" sve to unistio ne igrom nego nezapamcenim razdorom u reprezentaciji. Tako da me apsolutno cifre od transfera ne dotiču. Iskljucivo cifre u utakmicama. A od kako nam reprezetacija vredi "100 mil €" vise sve je lakrdija postalo. Svako ko se u fudbal imalo razume jasno mu je. Ali ipak to je 100 mil € a mi smo male dusa. Sva sreca ima jos "velikih" kao ti...

srb

pre 5 godina

"stegnuti" nije pravi epitet kojim se opisuje igra sergeja. Da ga nisu "pumpali" ne bih nista zamerio, odigrao je kao igrac od 20miliona, ni manje ni vise od toga nije pokazao, a da je u nasoj ligi cena bi mu bila 5miliona u vrh glave

MDV

pre 5 godina

a sta da ocekujemo kada najbolji fudbaleri nisu pozvani ili su odstranjeni sa spiska?

Bane, Stojke, Milivojevic i drustvo i dalje daleko bolji od ovih devojcica sinoc..

Sasa Djordjevic bi bio bolji selektor umesto Krstajica!

Kapa

jд123

pre 5 godina

Naj lakše je biti Srpski trener, novinari ti sastave tim, moraju igrati 150 miliona evra i Ljajić, ostale i selektor može birati.
(mrki, 11. septembar 2018 13:35)

Не, не, лако јесте, али зато што је обрнуто, 8-9 играча морају играти, Крстајић бира максимално 2-3 играча. Али најлакши је то посао зато што је унапред одређено ко мора да улази са клупе, без обзира какав је резултат. Не мора човек о томе да лупа главу. Зато новинари стварно нису фер, због измена критиковати Крстајића. Једино ако је побркао листиће које му је највећи маг свих времена српског фудбала Кокеза доствио. ;)

5ar

pre 5 godina

Mi nalazimo mane i jednom Đokoviću, koji je blizu da postane najbolji svih vremena, pa šta onda treba da urade fudbaleri, da budu Evropski i Svetski prvaci u nizu trideset god. i onda bi ih možda manje pljuvali... (možda).
Ne možemo biti u svakom sportu među najboljima. Mi smo talentovani za sport, ali smo i siromašna zemlja, a moderan sport danas traži dosta finansijskog ulaganja.
Koliko talentovanih mališana u Srbiji nikada neće igrati fudbal jer nemaju lovu da nastave sa treninzima? Bezbroj stvari treba da se dovede u red da bi Srbija u fudbalu počela da pravi velike uspehe. Drugo, nije mi jasno da non-stop napadate Krstajića? Šta je on, pion običan, nije vredan kuckanja tastature. Doći će umesto njega samo neko ko će kao i on morati da sluša lopove iz vrha FSS, tako da je uzaludno upirati prstom u najmanji problem.
U fudbalu se vrti velika lova a mentalitet našeg čoveka je zarada, jer smo poslednjih 50 god. ratovali sa celim svetom. Kad Grb bude na 1 mestu umesto na zadnjem, a lova na zadnjem umesto na prvom, tada će i Srbija da igra fudbal.

varga stevan

pre 5 godina

ALO KRSTAJICU VIDIS DA FALI LUKA MILIVOJEVIC U OVE 2 UTAKMICE........A VIDI SE DA SI NAJVECI KRIVAC ZA DEBAKL NA SVETSKOM PRVENSTVU U RUSIJI I OVE 2VUTAKLICE LIGA NACIJA......I NASA IGRA PORAZAVAJUCA......I DA SE POKUPIS I ODETE TI SA MESTA SELEKTORA, NEZNAS DA VODIS EKIPU .....ZNANJA NEMAS AUTORITETA I KAO PEDAGOG NEZNAS SA EKIPOM.....SAVO MILOSEVIC MESETAR......LJUDI DALI VIDITE DA REPREZENTACUJU TREBA DA VODI STRUCNJAK SA ZNANJEM I ISKUSTVOM .... I LUKA MILIVOJEVIC JE U PRAVU .....A FUDBAL JE SRPSKI PAO U NAJDUBLJE .NIKAD U VECU DUBINU I NEMAMU POVRATKA......NAJVECI AUSAJDER NA SVAKOM ...TJ U SVIM KVALIFIKACIJAMA.....KRSTAJIC DA ODE SA MESTA SELEKTORA .....I DA PREUZME PIONIRSKU EKIPU GDE CE POCETI DA UCI .....

NAPISAO

VAARGA STEVAN
BEOCIN

King

pre 5 godina

Moraju da igraju: Rajković na golu, Milenković na beku umesto Rukavine, halfovi dvojca od: Savić, Spajić, Nastasić, Babić...ali da se uigraju a ne da menja svaku utakmicu, Matić zadnji vezni, levo Radonjić, desno Živković, u napadu Mitrović zamena Jović....a ostalo može i iz druge lige Srbije samo bez Kostića, Rukavine, Ljajića, Kolarova, Tadića(šta god pričali za njega on nije igrač za reprezentaciju).

Zagreb

pre 5 godina

Znate sta, ja sam iz Zagreba...i stvarno ste dosadni sa tim tko je iz Zvezde a tko iz Partizana...pa koga boli iz kojeg je kluba igrac. Samo je jedno pitanje, da li dobro igra i, mozda jos vaznije, da li se uklapa u sistem igre? Sve drugo je nebitno. Nije mi jasno kako imate volje stalno vrtit jednu te istu pricu?

pera

pre 5 godina

Svaka cast Mitru na golcini. Sramno je bilo sta reci protiv njega i Tadica.
Lukic i Maksimovic su bili dobri, pravo osvezenje, mislim da skoro nismo imali brzi vezni red. E sad pitanje je kako bi to izgledalo protiv jacih protivnika medjutim, prava je nepravda sto je Grujic imao mesto za Moskvu pored ove dvojice. Odbrana je katastrofa, zapravo u celoj nasoj odbrambenoj liniji, kad se pogleda i teren i klupa, trenutno jedino Milenkovic ima potreban kvalitet.
Kada vec kombinujemo mogli smo na najkriticnijoj poziciji desnog beka probati Gajica ili ovog decka sto je presao u Djenovu letos.

komentator

pre 5 godina

Srbija je spoj nekvalitetne mladosti bez iskustva i još nekvalitetnije starosti sa vrlo lošim iskustvima. Kada sve zbrojite dobijete malo loših iskustava bez kvalitete, tj. nastup Srbije na SP u Rusiji!

beogradski

pre 5 godina

Navijač sam OFK Beograda, ali mi jedna stvar pada u oči.
Evo juče i za Srbiju i za CG sve golove dadoše igrači (bivši i sadašnji) Partizana.
Da li neko ima podatak kada je Zvezdin igrač, zadnji put dao gol za reprezentaciju Srbije?
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 11. septembar 2018 13:10)

kakav maliciozan komentar....druže, ekipe i postave se menjaju, u periodu recimo 2007-2013 najstandardniji napadači su bili pantelić i žigić, i uglavnom su oni davali golove, sada je to mitroivć iz partizana, sutra će opet biti neki zvezdin, tako da čisto sumnjam da si navijač ofk beograda, zapravo da li navijači ofk beograda zaista postoje, mislim na one prave navijače, a ne lokal-patriote

Idi I ne vracaj se

pre 5 godina

Crna Gora nije primila gol u Rumuniji,a mi dobismo 2 kod kuce,Krstajicu da imas obraza dao bi ostavku i to odmah,fudbal je ozbiljna stvar da bi se neki diletant poigravao.

King

pre 5 godina

Navijač sam OFK Beograda, ali mi jedna stvar pada u oči.
Evo juče i za Srbiju i za CG sve golove dadoše igrači (bivši i sadašnji) Partizana.
Da li neko ima podatak kada je Zvezdin igrač, zadnji put dao gol za reprezentaciju Srbije?
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 11. septembar 2018 13:10)

E jak ti i komentar, pa zato što ne igraju, kako će dati gol. Hoće li Spajić da daje golove. A ajd mi reci koji to od partizanovaca osim Mitrovića i Živkovića (koji ne igra, ali po meni bi trebalo) zaslužuje da igra?

Mito

pre 5 godina

Ovo je i uspeh i neuspeh. Zašto uspeh, jer sa trenerom bez pedigrea, ali jednim od boljih reprezentativaca igramo napadački. Da li je to savršeno, po meni treba da ima šansu ispred onih koji zagovaraju tezu: igramo na 0:0 a ako damo gol čist ćar. Po meni (koji je sportista ceo život), fudbal je kao kolektivni sport, u plejadi ostalih kolektivnih sportova spoj inteligencije i fizičke kondicije). Ko to uspe da usaglasi taj je prvak (najbolji primer su naši vaterpolisti koji nemaju more, infrastruktura loša, para nema i imaza njih, a oni vladaju svetom). Zato dragi sunarodnici (ja sam penzioner, nemam nikakvu materijalnu dobit), pustimo napokon FSS da uradi što želi, a ako su pogrešili, zameniće ih nadam se bolji, a ne kao u vreme Karadžića koji je sve podredio svojoj dobiti. S poštovanje
PS. molim sve da uvek podržavaju reprezentaciju, kao i klubove u međunarodnim takmićenjima.

dex

pre 5 godina

@sin lovca na medvede

Milivojevic protiv Austrije. Ne znam zasto potenciras Crnu Goru, ali eto, ako gledas i strane reprezentacije, onda neki dan Ben.

Učenje

pre 5 godina

Kod nas na selu kada starije hoće mlađeg da nauče nekom poslu daju mu da se uči na stvarima gdje će da napravi najmanju štetu. Savez je Krstajiću dao da se uči na najvrjednijem što ima, na zlatnoj generaciji momaka, koja je već dokazala da zna da igra i da postiže rezultate... Sjeća li se iko od nas ko ih je tada vodio?

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 5 godina

Navijač sam OFK Beograda, ali mi jedna stvar pada u oči.
Evo juče i za Srbiju i za CG sve golove dadoše igrači (bivši i sadašnji) Partizana.
Da li neko ima podatak kada je Zvezdin igrač, zadnji put dao gol za reprezentaciju Srbije?

Aca

pre 5 godina

"Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina."

Kao u slagalici: skočko, pik, karo, tref...pa ako ubode
(Aca, 11. septembar 2018 10:01)

Od go.ana se pita ne pravi. Svi ste pametni u kritici. Svi komentatori upravo kritikuju ovako kako ti reče da radi Krstajić, ali ljudi, niko da ponudi imena igrača odbrane koji nisu na spisku reprezentacije, koji su bolji od ovih koje imamo, a koji su objektivno slabi. Njih ovakve možeš kombinovati kako hoćeš, rezultat će uvek biti isti, a boljih nemamo pa nemamo. Nije to krivica Krstajića, ne pravi on fudbalere, nego od ponuđenog bira najbolje. Imamo li boljih odbrambenih igrača na ponudi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ćika Muhamed, 11. septembar 2018 11:29)

Pretpostavljam da i vezni red treba da učestvuje ali to može da pita Muslina kako je on sastavljao odbranu ako već nije ukapirao, nije Muslin pojeo te igrače koji igrali...
Krstajić ne ume da proceni na kom mestu bi koji igrač pružio najviše i pokušava da kombinuje pa ako ubode. Veći je problem što je razbio tim, igrači se ne dogovaraju na terenu, jedino se Tadić i Mitrović razumeju a ostali lutaju

deda

pre 5 godina

prija uz mitra & tadic,radonjic zbog kontri,zivkovic jer em zna em igra srcem i stalo mu je do tima, u rezervi imamo gomilu srednjaka i napadaca ali problem je u odbrani, i napadacima i veznim je frka i igraju pod pritiskom da ne izgube loptu, odigraju los pas jer smo u zescoj opasnosti u kontrama, a koga staviti, to nebiva za par dana, najbolje i neprelazne odbrane su bili tandemi nikad par pojedinaca, inace imate petoricu dobrih odbrambenih koji zuje ko muve bez glave i proplivaju

ilke kv

pre 5 godina

@sin lovca na medvede
pa kad grobari ne dozvoljavaju da igraju...Radonjic, Krsticic, Jovic, Jovicic, Savic, Babic, Pankov.......

Zoni

pre 5 godina

SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
 (sim, 11. septembar 2018 12:13) 

A po cemu je on najskuplji vezni na svetu. Zato sto mu menadjer tako kaze i licitira nekim ciframa koje niko ne zeli da plati. Videli smo kolimo je trazen kad je ostao u supljem Laziu jer ga niko nije hteo po toj ceni. Mozda bi se i prodao za 5 puta manju cenu ali onda nije najskuplji. Tako i ja mogu biti najskuplji. Evo igracu za 200 miliona, ne manje. Sad sto niko ne zelibda plati ro je drugo. Najskuplji sam. Eto.

DAVOR

pre 5 godina

Ja tvrdim da u mladoj reprezentciji Srbije i starter i njegova rezerva na poziciji desnog beka su bolja opcija od ocajnog, sporog i alibi igrca Rukavine. E sada zasto ga selektor forsira uz obrazlozenje da nemamo drugog igraca na toj poziciji pitanje je za sve nas?

Učenje

pre 5 godina

Kod nas na selu kada starije hoće mlađeg da nauče nekom poslu daju mu da se uči na stvarima gdje će da napravi najmanju štetu. Savez je Krstajiću dao da se uči na najvrjednijem što ima, na zlatnoj generaciji momaka, koja je već dokazala da zna da igra i da postiže rezultate... Sjeća li se iko od nas ko ih je tada vodio?

Mrs.NO

pre 5 godina

Evo ja neću komentarisati utakmicu sve se već zna ,mene interesuje zašto selektor Krstajić koji je najodgovorniji za Tim i igru kao i Kapiten Kolarov posle utakmice odbili da daju izjavu ?!Posle debakla na SP nije dao niko iz saveza ni selektor nikakvu izjavu ,zašto se sve zataškuje samo kod nas?Zašto novinari ne smeju da pitaju selektora (i posle SP a i sad posle ove utakmice)dal razmišlja da da ostavku?U svim ozbiljnim reprezentacijama na zapadu selektor ,trener bez obzira na rezultat izlazi posle utakmice i održi konferenciju za novinare gde ga pitaju 15 min 20 pitanja samo kod nas FSS dozivljavaju neki kao privatnu svojinu i ne može im niko ništa .

mrki

pre 5 godina

Naj lakše je biti Srpski trener, novinari ti sastave tim, moraju igrati 150 miliona evra i Ljajić, ostale i selektor može birati.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Da se ne lažemo drugari,mi smo jeda osrednja reprezentacija u najboljem slučaju na nivou Slovačke,Turske ako ne i gori od njih.Imamo par igrača koji nešto vrede (Matić,Mitrović,Kolarov)ali samo kad su u svojim klubovima okruzeni kreativcima drugih nacionalnosti posto mi kreativce odavno nemamo.E sad Milinkovic-Savic je posebna priča,jer smo skloni kao narod da veličamo mlade igrače posle samo jedne dobre sezone!Na sve to kad dodate selektora kome se jasno na licu vidi nemoć,odsustvo harizme,energičnosti,znanja o iskustvu da ne govorim,jasno je zasto nam loše ide!

Dragan

pre 5 godina

@ćika Muhamed
Da li ste Vi videli, u bilo kojoj reprezentaciji, da neki selektor na SVAKOJ utakmici ima različit sasatav odbrane. Najvažnija stvar za bilo koju odbranu je UIGRANOST. Kako to uraditi sa ovakvim "selektorom"

Kiki

pre 5 godina

Dušku Tošiću, čoveku koji je izginiuo na SP mesto zauzimaju Spajić i Veljković. O čemu se tu radi? Momcima svaka čast ali su šuplji kao sito. Loše se pozicioniraju i ne anticipiraju tok igre. Nastasić fali puno, treba mu uputiti izvinjenje i pozvati ga nazad baš kao i Milivojevića. Nemamo mu toliko igrača, dobrih igrača, da bismo mogli takva dva da izgubimo u njihovim najboljim igračkim godinama. Neko je dobro rekao, ne znam zašto tolika omraženost prema Sergeju. Polako, doći će i njegovo vreme, naše je dete, dajmo mu šansu i vreme. Interesantno je koliko su ljudi pljuvali Baneta a sada plaču za njim? Čudan smo narod, brzo menjamo moišljenje, tj. ni nemamo mišljenje nego bi samo da kritikujemo. Kritike Krstajuću su na mestu, čovek se nalazi na pogrešnom mestu.

vuk

pre 5 godina

menadzerska reprezentacija na celu sa SMS??!! Da li ima gluplje konstatacije od ove? SMS coveku sa spanskim papirima treba igranje za reprezentaciju zbog.... kukali ste da nam je stara repka, da su spori, pa gde su zlatni momci, sto ne igraju, a sad kad ih neko pusti u A tim vi po njemu sipate i drvlje i kamenje. nisam za to da Krstajic bude selektor ali je jedini skupio hrabrosti da koliko toliko podmladi reprezentaciju i da udje u novi ciklus za zlatnim momcima. a ako je to odradio po direktivi saveza onda je mnogo lud covek, mazohista

Marko

pre 5 godina

Ima nesto u toj formaciji 3 5 2, donosi rezultate na svim nivoima, po secanju cu a vi dodajte, Belgija na svetskom, mi u kvalifikacijama sa Muslinom sa maltene slicnim igrackim sastavom kao i sada, Celzi sa Konteom (osvojili ligu), Italija igra mada rezultati izostaju par godina unazad. Cini mi se i Roma do onog debakla sa Liverpulom, ljudi su daleko dogurali u LS s obzirom na sastav. Mislim imamo jos uvek tri krstena stopera pozadi da se uigraju, u sredini bi bilo mesta i sa Smsa a napred cak i za Priju, u nekim situacijama i neku laznu devetku. Iza Prije konacno Tadic na svoje mesto. Jedino te pozicije krilnog beka ne znam ko moze, levo Kolarov nema boljeg trenutno, pozadi bi Bane lepo pokrivao kao centralni bek. Desno stvarno ne znam dajte neko resenje.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Neću da komentarišem dešavanja u i oko reprezentacije Srbije u fudbalu, ni rad FSS-a dok komentar o tome ne da državni tužilac za organizovani kriminal i ovlašćeno lice za kontakt sa medijima UBOPOK-a

da da

pre 5 godina

Mi smo nacija koja ne prihvata da nije najbolja u svemu! Kada pobedimo RAZBILI smo protivnika, kada ne pobedimo neko ili nesto je krivo, najčešće je to sudija..setimo se sv.prvenstva (danima se kukalo o nedosudjenom penalu a niko nije razmišljao da smo možda trebali iz igre da postignemo gol), pa evropskog u košarci (ništa nam Dončić i ekipa nisu radili nego smo kukali na sudiju), u vaterpolu (kada ne pobedimo), u rukometu čim nam protivnik puni mrežu kreće Strainić kuknjavu na sudije, Španovic kad ne skoči najduže ili prestupi onda SRAM IH BILO, izmislili neku liniju koju be smeš da nagaziš, neki prestup ili broj koji mora da bude prikačen, Djokovic kad pobedi eto RAZBIO protivnika a kad izgubi on je umoran, iscrpljen, anemičan, prodao, pustio, nije bitan turnir, itd. Čavic, zamislite nije dovoljno što je eto stigao prvi nego je još trebao i da pritisne neki taster tamo ccc..MI SMO BRE NAJBOLJI NEGO NAM ETO DUŠMANI NE DAJU..sve u svemu treba da se zovemo KALIMERO.

Ae

pre 5 godina

Nijedan malo jaci mec nije dobio. Pobedjuje raspalu Nigeriju, Kinu, Boliviju i Litvaniju. Remizira sa od nas slabijim ekipama: Koreja, Rumunija. Gubi od tek malo jacih i dosta slabijih: Svajcarska, Maroko, Cile drugi tim. O Brazilu i ostalim da ne govorim, njih tek ne moze da pobedi. Kako verovati treneru sa ovako slabim rezultatima sa timovima koji su sveukupno prosecno slabiji od nas...

Boki

pre 5 godina

Momci vidi se da pružate maksimum i tu skidam kapu.
To što ne umete i ne možete bolje je drugi problem.
Mi ni nemamo bolje igrače i tu smo gde smo.

dejandddddd

pre 5 godina

Moramo da igramo sa dva špica, a ne da očekujemo od nekog srednhaka da pomaže Mitroviću i eventualno taj neki "kao špic" da da gol.
Na tome mora da se radi o da strategija ekipe bude napadača, a ne da damo gol i onda se nadamo da ga nećemo primiti.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Neću da komentarišem dešavanja u i oko reprezentacije Srbije u fudbalu, ni rad FSS-a dok komentar o tome ne da državni tužilac za organizovani kriminal i ovlašćeno lice za kontakt sa medijima UBOPOK-a

panco

pre 5 godina

Meni je intersantno kako jedan komentar opise igru Lukica, (ja ga iskreno ne znam) u kome kaze kako je Lukic odigro fenomelnalno i dobije gomilu pluseva. I bude mi drago. E onda prodjete 10tak komentara i naletite na jedan komentar, gdje kaze kako je los, uzas i dobije goomilu minusa. Pa ko je ovde lud.

nele

pre 5 godina

Pošto je svaki Srbin selektor, hajde malo i ja.Po meni, najangažovaniji igrač na terenu, Rukavina, ispao je tragičar i krivac za drugi gol Rumuna! Jednostavno je gledao kako lopta ulazi u gol i pritom je smetao golmanu da se baci i odbrani! Da li je bio premoren ili zbunjen mestom na kome se našao(On je desni bek, a bio je na levoj stativi)? Gde je bio Kolarov, čije je to mesto? Vidim iz članka da nam je najbolji deo vezni red. Koga oni povezuju? Šuplju odbranu i anemični napad - Mitroviću svaka čast na snalažljivosti!? Sve u svemu, mrka kapa!

sim

pre 5 godina

Sms i Ljajic na klupu a Zivkovic i Radonjic na teren, bice bar vise ljudi koji ce da gledaju. Ovaj Sms ajde sto nista ne pokazuje (nebitno iz kog razloga) nego sto je vecini ljudi ogadio reprezentaciju uz selektora nam ocajnog. A vidim u komentarima neko pise atraktivan fudbal, pa rodjace da li si ti svestan da je neka iole kvalitetnija reprezentacija od Rumunije i Litvanije da bi nam zavukli jos minimum 2,3 gola da one kontre, o cemu pricas!?
(realno, 11. septembar 2018 10:58)

@realno
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.

turista

pre 5 godina

SMS tipican primer kako lova unisti karijeru fudbaleru koji je nazalost IMAO perspektivu.
Pratite ovu sezonu pa cete vidrti. Lacio nije dobio jednu jedinuponudu za njega, samo zato sto su menadzeri alavi.

hastali šejtan

pre 5 godina

Pustite selektora pet, šest godina, šta ste odma' napali! Pustite da se on i igrači malo „sviknu“, pa jeli 'vako!? Posebno mi se sviđa onaj Maksimović, trči ko' kasačko grlo!

Mare

pre 5 godina

@kladzom do bola

ovo je tako tačno. Ja mislim da se utakmica protiv Švajcarske igra do danas da Krstajić ni sada ne bi znao šta da kaže igračima kako da se postave i igraju. Brutalno je bilo kako je Petković ubio Krstajića na toj utakmici.

ha

pre 5 godina

spoj mladosti i iskustva je jedina prava i dobitna kombinacija!
ni podmladjivanje, ni guranje matorih igraca i trazenje alibija u tome...

Kupac diplome

pre 5 godina

Ovde su polovina menadžerski igrači, a njihov predvodnik je Sergej. Ne osuđujem njih već ovaj FSS koji od reprezentacije pravi izlog za prodaju igrača. Opet pred utakmice sa komšijama pravimo cirkus i lošu atmosferu. Setitete se duela protiv Hrvatske i onih igrača koje je izveo u Zagrebu na teren Mihajlović. Ako sa ovim golmanom i zadnjom linijom budemo igrali u Podgorici, pući će bruka. Svaki poraz protiv reprezentacije Crne Gore je velika bruka kao što bi bila bruka da ne budemo prvi u ovoj grupi treće lige.

facepalm

pre 5 godina

Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina.

rukavina tebra rukavina.. kapiras? ne? svi se promenili a veljkovic nije problem.. znaci.. u kojoj je ruci kliker?

mercedes Elektro autobus Ikarbus i vuciceve fantazije za narod

pre 5 godina

Krstajic je mlad trener. Dajte mu vremena on se jos uci trenerskom poslu. Da Vucic nema poverenja u njega odavno bi bio smenjen. Ne bi ni bio postavljen, Steta sto on nema vremena da licno predvodi reprezentaciju nego svoje zamisli sprovodi preko Krstajica.

BojanNS

pre 5 godina

SMS kada nije bio pozivan, svi su pisali da ga treba zvati. Posle utakmice sa Kostarikom svi su pisali da se vidi da je doktor fudbala. Zatim je odigrao slabo protiv Svajcarske, svi drvlje i kamenje po njemu. Da li mi mozemo nekoga da poguramo kada mu ne ide, a ne da mu otezavamo? Moje misljenje je da igrace treba podrzati, reci mu sta nije valjalo, ali ga podrzati. Drvlje i kamenje treba po selektoru i savezu. Jedina moja zamerka za spisak je sto je Rukavina pozvan pre Baneta, a generacija su, Bane igra u svom timu, Rukavina ne.
I jos, ne treba nekog igraca gusiti (Tadica) da bi neki drugi igrali. Znaci Tadic desetku da igra ili levo, najvise je pokazao do sada u reprezentaciji, a ostali prednji vezni, da se rasporede po pozicijama koje ima najvise odgovaraju. Mesta na klupi ima dovoljno i ako se ljute sto klupu greju, neka idu, ima toliko igraca koji bi rado sedeli i na klupi samo da budu u reprezentaciji.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Citam komentare I retki shvataju u cemu je problem. Licno,bavim se malo vocarstvom,I kada se vocka pocne susiti dzabe mi prskanje I prehranjivanje....
Nije problem do lista vec do korena....
A koren nasem fudbalu je savez. Tu je sve trulo,tu treba da se menja....Stara se vadi I pali,nova se sadi...
Treba odabrati ljude koji zele dobro nasem fudbalu,koji su strucni. Ljude koji nece uposljavati Krstajice,Advokate,Šestkovice,Mihajlovice....pa isti ti strucnjaci nece forsirati SMS-ove,pevanje himni,Ramadanije I ostalu bagru....
Kad krenemo ispravno,od nule,imacemo neke rezultate. Jer nisu nasi fudbaleri bas toliko losi,naprotiv,samo je vazduh okolo zatrovan. A to treba menjati....
pozdrav svima.....

ucha

pre 5 godina

Da li ste normalni, moderatori ,adminidtratori ili ko vec ...? Ovaj Andrej psuje i objavljujete komentar, a normalne komentare ne!!! Koji vam je djavo?

ćika Muhamed

pre 5 godina

Ne pamtim slabijeg i nesigurnijeg golmana od ovog Dmitrovica. On cim izadje iz peterca kolena mu klecaju.
(panda, 11. septembar 2018 10:03)

A ti mnogo pamtiš, inače? Pa dečko nas je spasao žestokog poraza sinoć. Ima talenat, ima snagu, ima ogromnu volju i želju da igra, i ima petlju da se bori za loptu tamo gde mnogi ne bi pomislili da krenu. Ali, eto, ti si našao da ga popljuješ.

Purke

pre 5 godina

Covek ce urpopastiti decu koja imaju potencijal da na sledecim takmicenjima donesu knock out fazu u kontinuiteru...valjda ce neko pozvati Paunovica konacno i dati mu sansu da kapitalizuje ono sto je razvijao, a ako ne Paun tu je Jokan...ima tu trenera koji su zavrsili kaljenje, a covek da ima bar malo obraza priznao bi da ovo nije mesto za ucenje...

B92 cenzura

pre 5 godina

Au, koliko mržnje prema Srbiji. Prvi ne podržavam selektora i savez, ali reći kako smo mi trećerazredna reprezentacija je smešno. Priča dolazi od naših komšija čije se reprezentacije ne mogu plasirati ni na neki seoski turnir. Ne nasedajte na te priče, uključite mozak!

Bojan_Atalanta

pre 5 godina

Bravo momci! Idemo!!!
A u ovoj se prvoj slici vidi ko je kapetan. U očima brate, u očima..
A i mi u Americi imamo mali fudbal turnir zvani Srbijada. 100K Posetilaca, 30 klubova, 2,000 igrača.. Ove godine nismo pobedili, ali sledeće, ja obećavam, Beli Orlovi iz Atlante nose sve!

Pozdrav!

bgd

pre 5 godina

Napisa neko u komentarima pre par dana da će se navijači uskoro dovoziti autobusima na stadion na utakmice nacionalnog tima. Sinoć su vrata stadiona bila otvorena za beogradske osnovce koji su popunili tribine.

ćika Muhamed

pre 5 godina

Ipak, ono što me još uvek iznenađuje jeste koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije. Prosto mi je postalo sasvim svejedno šta će da urade. 
I hvala mu na tome.
(CyberKooryber, 11. septembar 2018 10:21)

Vidi, mene ne iznenađuje "koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije." Nije to u tebi "ubio" Krstajić, nego tvoja alavost, bahatost i nadmenost. Kada bi ti određivao Krstajiću kako da radi, pa još kada bi tvoje "bitno" ime nebitne osobe postalo javno, eh kakav bi ti navijač reprezentacije bio !? Naša sramota i jeste što se došlo do stanja u društvu gde se tako lako odričemo države Srbije, reprezentacije Srbije, budućnosti Srbije..., samo ako nam neka kurčeva dlaka nije postavljena onako kako smo mi zamislili. Zato, ne bitan si, i koga boli ona stvar što si se ti odrekao navijanja za reprezentaciju Srbije. Eno ti Hrvatske, oni su kao vicešampioni sveta, pa se raduj.

fender

pre 5 godina

Matić, SMS, Ljajić i Kostić ne znaju gde su i čime se bave. Zamolio bih njihove poznanike da im to kažu, pa da se ovi osveste i prestanu da rade ono što ne znaju.

realno

pre 5 godina

Kod nas kao i u bliskoj nam Turskoj u zadnje vreme svako ko ima svoje misljenje ili je pučist ili izdajnik. A to sto ovi kvazi vodje i lideri degradiraju sve sto iole valja e to je ljubav pre zemlji, reprezentaciji i cemu god hocete...

Andrej

pre 5 godina

Ovaj Krstajic je najbolji trener Srbije do sada, i ne znam zasto ste svi sad stali protiv njega. Vidim li koga da je rekao nesto, jebacu mu majku u picku, jer je Krstajic nase gore list, nas veliki trener

Realno

pre 5 godina

Mladi Sasa Lukic je odigrao odlicno,mnogo bolje od Matica.Bice odlican igrac.Matic mnogo davi i vraca nazad loptu.Maksimovic los,nije u formi.
Sergej,da ne trosimo reci...

ćika Muhamed

pre 5 godina

"Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina." 

Kao u slagalici: skočko, pik, karo, tref...pa ako ubode
(Aca, 11. septembar 2018 10:01)

Od govana se pita ne pravi. Svi ste pametni u kritici. Svi komentatori upravo kritikuju ovako kako ti reče da radi Krstajić, ali ljudi, niko da ponudi imena igrača odbrane koji nisu na spisku reprezentacije, koji su bolji od ovih koje imamo, a koji su objektivno slabi. Njih ovakve možeš kombinovati kako hoćeš, rezultat će uvek biti isti, a boljih nemamo pa nemamo. Nije to krivica Krstajića, ne pravi on fudbalere, nego od ponuđenog bira najbolje. Imamo li boljih odbrambenih igrača na ponudi?

JPR24

pre 5 godina

Krstajic bio u odbarni sa Vidicem i ostalima koju su primili najmanje golova u ciklusu kvalifikacija za SP... Od toga ostalo : Nista !! Odbrana nam je rupa. A on da zna i malo posla bi koristio svoje igracko iskustvo da savetuje klince u odbrani, ovako deluju ko izgubljene panetlije na terenu. U ofanzivi je ocigledno, pa i obicnom amateru, da Mitar sam ne moze sa takvom igrom! Juce je dao dva komada, ali koliko mora batina da dobije da bi izvukao nesto ? Sinoc je maltene sam
Izvukao oba gola.
Pogledati kako igra Fulam. Pa ce biti jasnije.
Tadic je u kvalifikacijama bio najbolji lad igra svoju poziciju, sad se gura na krilo da bi SMS mogao da igra, a decko jos nista pokazao nije...

Panta

pre 5 godina

Dobri smo, dobri smo hahahahahahahahah
pa i Kosovo bi nas ovakve pobedilo barem sa 2:0 !!!!
(UGASENA institucija, 11. septembar 2018 11:28)

Pa kud nas onda Rumunija ne pobedi ?!?! Stvarno si .agarac.

Жеља

pre 5 godina

@Бунтовниче има наде : Лихтенштајну узмемо бод код куће а Фаране уобичајено пребијемо и ето вадимо се не на Бразил него на традиционално неугодне Малтежане! Сигурица !

Srle

pre 5 godina

Ja vec godinu i po govorim da na sredini moramo graditi tim oko Lukica. Promaja nam je u odbrani jer hocemo da igramo atomski fudbal. Vjerovatno nam je to van domena mogucnosti, i Krstajic ce na kraju platiti za to, ali ja sam jedan od rijetkih valjda koji vise voli tako izgubiti nego pobjediti igrajuci na 0-0 pa ako Bane da gol iz nekog prekida..... Pogledajte samo snimak ako nekoga interesuje. Rukavina (znaci nas desni bek!!!) centrira, a 4 nasa igraca u sesnaestercu i jos dva na ivici sesnaesterca cekaju centarsut. Naravno da je promaja u odbrani, za to nisu krivi ni Veljkovic ni Milenkovic... To je valjda Krstajiceva hrabra zamisao i zato na nasim utakmicama frcaju sanse s obje strane 90 minuta. Moramo nauciti da zavrsimo takve napade, sut na gol ili takticki faul. Ostalo je meni ok, pokusavamo da KONACNO igramo fudbal kako cijeli napredni fudbalski svijet igra, i to nije lak proces. Krstajic ce na zalost platiti ceh tome, a samo se nadam da sljedeci koji dodje nece biti neki "iskusni" trener iz 80-ih proslog vijeka koji ce ponovo da igra na 0-0...

joly

pre 5 godina

moramo kao manceste city da igramo sa letecim bekovima i dva spica 
5-2-1-2 

rukavima, milenković, veljković, spajic, kolarov 

matić, maksimovic 

tadic 

mitrović, prijovic 

uz celu liniju bi išli kolarov i rukavina kao što igraju i sad, ali se ne bi sudarali sa kosticem i ljajicem (zivkovicem). kao što je mendy kod gvardiole izbacio sanea iz tima. maksimović je fenomenalni zadnji vezni koji vuče loptu samo napred. mitrović se dobro slaže sa prijovicem. a tadić ce postati pravi plej iza njih, a ne po boku da deluje. sms i lukić mogu da menjaju maksimovića ili matica.

STEVO

pre 5 godina

Preko glave mi je ovih kritizera pogotovo kada su mladi igrači u pitanju a najviše ih kritikuje baš njihova i mladja generacija što mi je nevjerovatno. Kad smo tih koje sam pomenuo jedino razočarenje je SMS ali sam siguran da će izići iz loše forme. Svakom se dešava da dodje u lošu fazu pogotovo kad od tebe puno očekuju. Čudniji su mi napadi na Lukića i Veljkovića pogotovo ovog prvog za koga sam tvrdio da je trebao biti u timu za SP jer momak osim radijusa kretanja ima i odličnu tehniku odnosno svaka lopta ide naprijed te se zato i potkrade pokoja greška koja je zanemarljiva u odnosu na ukupan učinak koji je odličan. Slično mislim i za Veljkovića koji od dvojice sinoćnjih štopera bio onaj koji je bio zadužen da loptu iznese preko polovice kada postoji problem organizacije napada i otuda poneka greška. Nije sve tako loše bilo. Ima mjesta za napredak. Siguran sam da ćemo biti prvi u grupi jer uz malo uigraniju ekipu na čemu se treba raditi ne postoji šansa da bilo ko od ovih ekipa bude ispred nas. Tu smo gdje smo.

Metropola

pre 5 godina

Nije potrebno da Krstajic i savez naprave kiks, sama cinjenica kako je smenjen selektor koji je odveo reprezentaciju na SP i to kako je Krstajic, i zasto postavljen na njegovo mesto je dovoljan argument da bude smenjen i on i ljudi iz FSS! Duzni su nam i odgovor zbog cega je Banetu oduzeta traka a kasnije izbacen. Sta god se sad desilo, taman pokidali sve sa po 5-0 smena mora da se desi. I sto bi reko popularni Flojd “Sta mi sad tu kenj..e sa nekim taktikama”!!! Mazanje ociju i polemika koga je gde trebao da stavi. Predugo polemisemo, a kad sve ode u materinu, opet cemo da pustimo nekog selektora da napravi red pa cemo ponovo da sve to otmemo. To je taktika ljudi u FSS vec dobrih 20 i kusur godina. Sve bi se to srusilo kao kula od karata kad bi narod odlucio da bojkotuje fudbal, al narod...

Kit Karson

pre 5 godina

Tri stvari van zgranjavanja što nema Luke, Bana, Stojkovića, Matije...

Prva, Mladene, čoveče, od legendarnog igrača do čoveka koji je postao sinonim za obraz-đon. Ovo pišem kao neko ko te slavio i obožavao u igračkim danima i ko ti je zahvalan za sve što si uradio u crno-belom dresu. Ne zaboravljam to, ali ova ljudska strana tvoje ličnosti je na marginama.

Druga - nije mi jasno zašto se napada Sergej i zašto se slavi svaki njegov kiks? Rado ću saslušati ako neko može da mi objasni? Dečko niti je igrao u PFK niti u CZ, nikada nije odbio Srbiju, doneo joj je zlato sa NZ, nikada u životu nije dao jednu jedinu izjavu koja bi mogla da uvredi nekoga, a većina našeg naroda uživa u tome da on ne bude najveći talenat u Evropi, da nemamo igrača od 100+ miliona, da mu propadne karijera, da ništa ne zna... Čime je to zaslužio? Što je igrao svoju poziciju samo protiv Kostarike kada je i pokazao da je majstor fudbala?

Treća, lepa, Mitrović još nema 24 godine..

Ćirko

pre 5 godina

Krstajić jednostavno nije stručan a Kolarov harizmatičan da bude vodja tima na terenu to je bilo jasno još u pripremnom utakmicama za Rusiju. Nisam otkrio ništa novo, samo podsećam. A neće ni u buduće biti boljeg izdanja reprezentacije jer i dalje igraju dosadan i spor fudbal, tim sastavlja FSS. Ovakav haos u fudbalskom savezu i reprezentaciji traju duže od dvadeset godina i ne vidi mu se kraj.

Aca

pre 5 godina

"Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina."

Kao u slagalici: skočko, pik, karo, tref...pa ako ubode

Cane

pre 5 godina

Najslabija karika je FSS i selektor.Da imamo i malo ozbiljnije ljude na čelu saveza i da je selektor neko ko se razume u svoj posao, ovo bi sve izgledalo daleko bolje.Pogledajte samo ko je predsednika savez.Da li bi vi njemu poverili da vam vodi i neki seoski klub? Pa sigurno ne!Ali, on je preuzeo savez i danas imate upravo ovaj haos. U reprezentaciju ne ulaze najbolji već se u nju dovode oni kojima treba podići cenu za dalju preprodaju. To je toliko očigledno, da je već sramota.
Selektor? O njemu ne treba trošiti reči.Mi selektora nemamo.Imamo nekog ko je doveden da uči na reprezentaciji.To samo kod nas može.Pogledajte samo njegovu pojavu.Pa samo jedan mali detalj, da na odelu u koje se uvukao i za koje mu nisu objasnili kako se oblači, nije stavio kaiš, sve govori.Iz aviona se vidi da se u reprezentaciji nezna ni ko pije ni ko plaća.
Ako ostane ovako, a ostaće, u Podgorici će biti još veće poniženje.Crna Gora će biti silno moiivisana da pobedi, a uz to ima i jako dobru atmosferu ali i solidan tim.Mi ovakvi kakvi smo sada, doživećemo samo blamažu. Nema ovde sreće.Ovo će sa Krstajićem i Kokezom biti velika bruka.

CyberKooryber

pre 5 godina

Do skoro sam iznenađen sa kojom brzinom i lakoćom je Krstajić upropastio i ono malo što je valjalo u reprezentaciji, ali kad se vidi ko ga je postavio onda prestanem da se iznenađujem. Zbog toga što mu stranka dozvoljava da se igra Boga, uz svu svoju sujetu i menadžerske mućke, odrekao se najboljeg zadnjeg veznog kojeg imamo, kao i štopera koji je majstor za sve ove naše pozadi, da bi uspeo da se posvađa sa kapitenom i najiskusnijim igračem, koji je i sa jednom nogom bar 3X bolji od Rukavine. O tome kako se odnose ostali reprezentativci prema njemu i igri, njegovoj postavci, startnih 11 i izmenama ne treba trošiti reči.
Ipak, ono što me još uvek iznenađuje jeste koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije. Prosto mi je postalo sasvim svejedno šta će da urade.
I hvala mu na tome.

moje ime

pre 5 godina

Мој скромни утисак о синоћнем наступу наших играча:

Дмитровић - нити смрди нити мирише. Можда и буде нешто од њега. 6/10

Коларов - обичан сивоња, за одбрану је катастрофа. 3/10

Вељковић, Спајић - на добром су путу да смене Максимовића и Митровића са позиције најшупљег штоперског тандема. 2/10

Рукавина - солидно, али не уме центаршут нормалан да направи. 6/10

Максимовић, Лукић - међу бољима, ако наставе редовно да буду стартери биће нешто од њих 8/10

Матић - умртвио игру чим је ушао. 3/10

Тадић - коректан, али без много шанси. 8/10

Сергеј - непотребан, само смета. 2/10

Љајић - на погрешној позицији није могао много да уради. 3/10

Костић - неко би стварно могао да га подсети да је у квалификацијама за СП био један од бољих. Не знам који му је ђаво па оволико кикса. 3/10

Митровић - стандардно добар. 9/10

Пријовић - ако и након синоће утакмице наш стручни штаб мисли да не треба да играмо са два нападача, онда, уз дужно непоштовање, стварно нису нормални. 9/10

У сваком случају, мора много боље. Можда би било најбоље када би престали да играмо у овој формацији и почели да играмо, рецимо, 3-5-2. Мислим да би нам та одговарала.

Спортски поздрав.

Globtroter

pre 5 godina

Malo ga preteraste sa kritikama. Konstantno se forsira priča da smo nekakvi favoriti, da smo doživeli fijasko na SP, da smo talentovani itd.

Činjenice su sledeće:
- na SP smo postigli očekivani rezultat, a nedostajalo je malo pameti da prođemo grupu; priča o debaklu je paradigma odsustva realnosti u Srba;
- naši igrači su fizički i psihički nespremni, imaju loš pristup svom poslu, često potcenjuju protivnike (pogledati izjave od juče), a to nije odlika sadašnjeg sastava već je tako poslednjih 50 godina;
- navijači imaju nerealna očekivanja, željni su uspeha kako bi kompenzovali sopstvene mizerne živote, sve im smeta, a nisu u stanju da srede sopstvene probleme;
- pored dežurnih pljuvača, ovde su se uključili i botovi sa bojkotom i sličnim glupostima zarad interesa ljudi čiji interes svakako nije boljitak FSS-a i reprezentacije (Terza i Ramadani); savez nije ništa drugačiji nego što je bio poslednjih 20 godina tako da je jasno da je sve režija;
- u kvalifikacijama za SP smo bili očajni u najgoroj grupi, nismo imali igru, napad nam je bio bezidejan, a selektor je igrao sa 5 igrača u zadnjoj liniji i 3 defanzivna vezna; jedva smo pobedili jednu Gruziju koja je gora po kvalitetu od Litvanije;
- na ove dve utakmice je napad izgledao solidno, igra je bila daleko konkretnija i zanimljivija, ali nas prati panika u odbrani i nedopustive greške koje se stalno ponavljaju i posle kojih redovno primamo golove.

Sjajan igrac

pre 5 godina

Ljajic je vrhunski ofanzivni vezni igrac i samo na toj poziciji moze da odigra na vrhunskom nivou, stavljane ovog momka na krilnu poziciju je promasaj

Marko

pre 5 godina

dajbreprotiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima dvojici, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor. nemate vi pojma o fudbalu.
(joly, 11. septembar 2018 10:13)

Ispali smo sa Sp u grupi,sto znaci da su drugi bili bolji. Bolji pobedjuje,lošiji gubi, jel ti shvatas tu prostu logiku?

sele

pre 5 godina

samo bojkot i neici na utakmice taman i da su dzabe karte i placen prevoz do stadiona dok ova bolumenta zajedno sa krstajicem neode i fss jedino tako mogu da odu i dok nedodju ljudi iz struke koji znaju i koji vole fudbal neici vise na utakmice

ojha

pre 5 godina

Ok loša igra, slabi rezultati,.. Bla bla
Ali izjave.. Jos smo neuigrani, mlada smo ekipa, ucimo na greskama!! Pa slusaju li oni sebe? Ni jedna reprezentacija se ne moze uigrati za par dana, svi podmladjuju ekipe.. A sto se tice gresaka, nikada necete naučiti posto vas koncentracija ne drzi cijelu utakmicu, ne pristupate ozbiljno svom poslu.

Kanta

pre 5 godina

Najzanimljivije je to sto je SVIMA jasno da Krstajicu tu nije mesto, ali NIKO ne reaguje, a on sam jadan ne sme ni ostavku da podnese.
Ja mislim da je njega vec toliko sramota koliko ne zna, da bi najradije prebegao u neki Uzbekistan, ali nema sad nazad, partija te postavila i tu nema "necu vise da se igram"...
Bio je veliki igrac, a postao mrvica od coveka...
Tuzno za gledati... i jadno!

realno

pre 5 godina

Sms i Ljajic na klupu a Zivkovic i Radonjic na teren, bice bar vise ljudi koji ce da gledaju. Ovaj Sms ajde sto nista ne pokazuje (nebitno iz kog razloga) nego sto je vecini ljudi ogadio reprezentaciju uz selektora nam ocajnog. A vidim u komentarima neko pise atraktivan fudbal, pa rodjace da li si ti svestan da je neka iole kvalitetnija reprezentacija od Rumunije i Litvanije da bi nam zavukli jos minimum 2,3 gola da one kontre, o cemu pricas!?

SaleTzar

pre 5 godina

Problem sa SMS je taj sto se uporno gura da nam igra iza napadaca na poziciji na kojoj inace najbolje igra Tadic a onda zbog toga se gura Tadic na krilo sto nije njegova prirodna pozicija....ako vec SMS MORA da igra neka se onda pomeri NAZAD malo(bas na sredinu) ili neka igra zadnjeg veznog sa Maticem jel ovako Srbija gubi Tadica koji je izgleda nas jedini igrac koji moze da svojim lucidnim dodavanjem proigra ostale igrace.....

don

pre 5 godina

Jednostavno glavni problem je selektor, vidi se da se igrači trude više nego pre, ali se gube po terenu i ne znaju gde treba da stoje. Krstajić je u 10 utakmica na kojima je bio selektor izrotirao preko 40 igrača i nijednom nije izveo istih početnih 11. Čovek ne shvata da je nama ovo takmičenje i bitnije od kvalfikacija jer su nam tu najteži protivnici Crna Gora, Grčka, Škotska, ako se plasiraš na vreme imaš duže vremena da uigravaš sastav i probavaš igrače. U slučaju da ne budemo prvi direktno idemo u 4. šešir u kvalifikacijama za Euro i tamo možemo upasti u grupu tipa Francuska, Holandija, Austrija što automatski znači propuštanje velikog takmičenja. Koliko znači dobar selektor vidi se na primeru Hrvatske, kada je njima marioneta Čačić bio selektor koji je u rangu našeg Krstaje Hrvatska je bila na korak od ne odlaska ni u baraž za svetsko prvenstvo gubili su od Turske i Islanda,Mandžukić i Rakitić su izgledali kao amateri. 2 dana pred odlučujuću utakmicu postavili su Dalića i od tada nisu izgubili meč do finala svetskog prvenstva.

joly

pre 5 godina

SMS nije pokazao apsolutno ništa otkad je došao u reprezentaciju.
(daj bre, 11. septembar 2018 09:46)

@dajbre
protiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima dvojici, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor. nemate vi pojma o fudbalu.

radan88

pre 5 godina

Izgleda da je Muslin bio u pravu kad je rekao da Tadić i Sergej ne mogu zajedno na terenu. Žrtvujemo igru najboljeg igrača da bi bilo mesta za sergeja.

Stingray

pre 5 godina

Nije bilo smislene, izgrađene akcije. Jalovo se išlo preko bokova, pa lopta u "bunar". Mitrović iz dva "ritanja" dao dva gola. Malo šuteva ka golu smo uputili sa 18m, 20m, 25m...Naši igrači tehnički, fizički i intelektualno zaostaju za Rumunskom reprezentacijom...Sve u svemu: dobro smo prošli, imali smo sreće.

CyberKooryber

pre 5 godina

Do skoro sam iznenađen sa kojom brzinom i lakoćom je Krstajić upropastio i ono malo što je valjalo u reprezentaciji, ali kad se vidi ko ga je postavio onda prestanem da se iznenađujem. Zbog toga što mu stranka dozvoljava da se igra Boga, uz svu svoju sujetu i menadžerske mućke, odrekao se najboljeg zadnjeg veznog kojeg imamo, kao i štopera koji je majstor za sve ove naše pozadi, da bi uspeo da se posvađa sa kapitenom i najiskusnijim igračem, koji je i sa jednom nogom bar 3X bolji od Rukavine. O tome kako se odnose ostali reprezentativci prema njemu i igri, njegovoj postavci, startnih 11 i izmenama ne treba trošiti reči.
Ipak, ono što me još uvek iznenađuje jeste koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije. Prosto mi je postalo sasvim svejedno šta će da urade.
I hvala mu na tome.

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Pa zar vi mislite da ste vi slucajno u sesiru u kojem ste? Krstajic krivac ? vi nemate vrhunske fudbalere a nemate igrace kao Island koji ce da pojedu teren od trke. I onda dobijete ovo sto gledate, igra bez glave i repa, oba gola su iz neke guzve, protiv Litvanije iz penala. Jednostavno ste u 5 deka sa vecinom srednjih reprez u evropi.

kladzom do bola

pre 5 godina

igramo dobro dok protivnicki trener tj selektor ne provali takticku postavku nase ekipe i cim on to provali i promeni kod njih sistem igre mi smo ga ugasili . ,kako krle i ekipa nemaju varijantu b . zato mi igramo i dobro stojimo najvise 45 minuta prvog poluvremena posle toga smo ga ugasili . analizirajte sva nasa prva poluvremena a onda kako smo pogubljeni posle u drugom . sve se ponovalja od kad je krstajic , jos kad napravi izmene tek tad postajemo jos vise haoticni i pogubljeni . bice bolje ali ne verujem skoro , mi jednostavno nemamo taj kapacitet da uradimo nesto veliko u fudbalu sve dok je u fss-u ista ekipa a i igracki nam je kadar limitiran hteli mi to da priznamo ili ne .

111

pre 5 godina

Crnogorci će nas dočekati "na nož" i izgubićemo a nakon slabih rezultata sa drugima u grupi nema prvog mesta. Tipujem na Crnu Goru.

marko sid

pre 5 godina

Prijovic pokazao da moze i treba da igra sa Mitrovicem. Pozvati Baneta i izvinuti mu se. Koliko god godina da ima najbolji i najsigurniji defanzivac kojeg imamo. Klinci su nam jos zeleni da bi ih igrao veliki broj u postavi. Treba ih forsirati ali ne po cenu rezultata. Imaju vremena jos da se kale u klubovima pa onda.

4k4.Dex

pre 5 godina

Naravno da je odbrana suplja kad se ne zna ko igra. Mora da se uigra jedan dvojac da disu kao jedan i to je to, treci za izmenu. Nikad ih ne rqzdvajati ni na treningu a kamo li na utakmicama. Odbrana se ne mesa! Tadic bog, Mitar srce za cetvoricu, Matic mora da igra od pocetka ne da ulazi nije on igrac za izmenu. To su Radonjic i Zivkovic, eventuqlno Kostic. Oni mogu da unesu brzinu i prodornost ne Matic. Rukavina kad god je dobio loptu nas napad se zavrsio uzasnim pokusajem centarsuta. A Veljkovic kad god je dobio loptu napravio je kontru. Njih dvojica stavrno vise nw bi trebalo da vide teren. Ne znam sta raditi sa SMSom... bas je enigma. Gde god ga stave nesro ne stima. Mozda malo izmeniti taktiku, moramo mu naci mesto mada sve vise mislim da je Muslin bio u pravu.

dux

pre 5 godina

Živeo sam u zemljama uređenijim i bogatijim od naše, i tamo se lome koplja oko fudbala, selektora, igrača koji su pozvani sa jednom razlikom, kada utakmica počne navija se za svoj tim i niko se ne naslućuje time što je pogrešio igrač koga ne voli, navija se za tim. Što se tiče utakmice, mislim da je vreme da Krstajić prelomi ko igra i kako, počinje previše da luta. Prvo poluvreme sa dva pokretna, brza i konkretna zadnja vezna, razigranim Tadićem pa i Sergejem koji je generalno bio slab ali i sa dva tri poteza nagovestio kakav napadački potencijal ima uz Kostića( Živkovića, Radonjića) umesto Ljajića koji treba da sa klupe da čeka mesto ofanzivnog veznog jeste, po meni dobar put. Veljkovića treba istrpeti, imao je par grešaka ali je štoper koji igra fudbal što nam daje opciju više kod građenja igre i uz Milenkovića može da bude sjajan. Naći način da se vrati Nastasić i da se Matiću objasni da igra isto što i u MU, da je čistač a ne organizator. Malo bolja taktička priprema, kontre protivnika posle korni postaju naš zaštitni znak. Da li je Krstajić selektor koji može ovo ja ne znam, ali mislim da je tu ključ, i da ako uspe možemo imati ozbiljnu respektabilnu ekipu. A možda sam samo i nepopravljivi optimista i ljubitelj fudbalske igre....

uefamafia

pre 5 godina

Fudbal u Srbiji, Reprezentacija,Zvezda i Partizan zaista su nebitni u našim životima...

Godinama i godinama sve se vrti jedno te isto,nema razloga sve to pratiti.

Realno je da smo antifudbalska nacija,a i dalje se "ložimo".

Goblin

pre 5 godina

Dva ponajbolja igraca Rumunije igraju za Spartu iz Praga,njih je izbacio Spartak iz evrope,sve vam je jasno,preti nam Crna Gora,Vesovic,Jankovic,Kosovic,igraci za ovu nasu "super ligu".Igracki smo za klasu iznad njih,problem je struka.Krstajić gura Sergeja da igra nešto sto on ne može,i žrtvuje naseg najboljeg igraca Tadića.Muslin je dao Tadiću punu slobodu i odveo nas na SP.Dok nas Krstajić vodi jedini nacin da odemo na EP je da osvojimo ovu raspalu C ligu,u kvalifikacijama sa minimum dve ekipe u grupi koje su jace od nas mi nemamo nikakve šanse.

vidi se da nam je trener zalutao

pre 5 godina

Jako dobra analiza. Ja bih samo dodao da ono sto je upadalo u oci u utakmici protiv Rumunije da je preko 90 odsto napada islo preko centarsuteva ,a Mitrovic je cesto bio okruzen s dvojicom ili trojicom igraca Rumunije i vrlo lako su to cistili , ako se vec Krstajic odlucio da igra na tu verijantu onda je Prijovic trebao daleko prije da udje u Igru (ili mozda vec od pocetka da igra) , isto tako se videlo kada su nasi igraci radili kombinacije duplih paseva (ono je jedna od najboljih akcija koju su Mitar i Prijovic medju sobom odigrali) Rumunji su vrlo lako ispadali, a to nam je falilo, Krstajic je jednostavno nefleksibilan kao trener , forsira jednodimenzionalne akcije i nije cak u stanju da menja formaciju tokom utakmice, cesto je bilo jako cudno da Prijovic se nadje na poziciji krila i da centrira umesto da pojaca sredinu s Mitrom, sta znaci da je Krstajic menjao igrace a formacija bi ostajala ista (4231 umesto 442) , jednostavno on kao izbornik je prilicno nefleksibilan , a sta se tice odbrane to je prva stvar koja se uigrava na treningu, i odraz kvalitete treninga, jednom Milojevicu onakav gol na prvu stativu se nikada ne bi desio

it’s my life

pre 5 godina

Naslov je fenomenalan.U 3 reci opisuje nas reprezentativni fudbal.Jos se trebalo dodati slaba struka.Jedno mi nije jasno.Kako ne možemo da iskoristimo sav potencijal Mitrovica?Covek celo vreme trci i u odbranu i u napad.Kao da je mali fudbal.Mnogo se kuda.Covek je zver ali jedinka ne znaci puno u kolektivnom sportu.

S94

pre 5 godina

Trener je taj koji treba da slaže kockice, a naš trener ili ne zna ili mu drugi slažu. Posle neuspeha na SP ako nema obraza da da ostavku očito je da ga savez forsira i podržava. A taj savez godinama ništa dobro nije doneo našem fudbalu.

ajzak

pre 5 godina

Najbolje smo igrali kad je Prijović ušao, očigledno da on i Mitrović odlično sarađuju. Jeste da je promašio 100% šansu ali su ipak stvorio nekoliko šanse. Problem je odbrana, ja stvarno ne znam ko su Spajić i Veljković, a o Rukavini da ne pričam, ono čuvanje prve stative kod drugog gola je stvarno sramota. Trebalo bi da prođemo grupu, u obe utakmice smo bili bolji rival, samo ne možemo dati koliko možemo primiti iz glupe situacije

C i n i k

pre 5 godina

Izgleda da su svi ovo fudbalski i ostali treneri budale,oni su karijeru i znanje gradili decenijama,od najnizih do najboljih liga,a onda nama dodje neko iz rezima i saopsti da ce selektor da bide covek koji nikad nikog nije trenirao? I onda neko naivan ocekuje rezultat?
To nisu drzavna jasla, fudbal ima konkurenciju,postoji takmicenje,to je egzaktna stvar.
Na drzavna jasla rezim na isti nacin postavlja "strucnjake" ali u Srbiji drzavna jasla nemaju sa kim da se takmice zato smo i na polju privrede losi,ne samo u fudbalu.

it’s my life

pre 5 godina

Naslov je fenomenalan.U 3 reci opisuje nas reprezentativni fudbal.Jos se trebalo dodati slaba struka.Jedno mi nije jasno.Kako ne možemo da iskoristimo sav potencijal Mitrovica?Covek celo vreme trci i u odbranu i u napad.Kao da je mali fudbal.Mnogo se kuda.Covek je zver ali jedinka ne znaci puno u kolektivnom sportu.

S94

pre 5 godina

Trener je taj koji treba da slaže kockice, a naš trener ili ne zna ili mu drugi slažu. Posle neuspeha na SP ako nema obraza da da ostavku očito je da ga savez forsira i podržava. A taj savez godinama ništa dobro nije doneo našem fudbalu.

uefamafia

pre 5 godina

Fudbal u Srbiji, Reprezentacija,Zvezda i Partizan zaista su nebitni u našim životima...

Godinama i godinama sve se vrti jedno te isto,nema razloga sve to pratiti.

Realno je da smo antifudbalska nacija,a i dalje se "ložimo".

Aca

pre 5 godina

"Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina."

Kao u slagalici: skočko, pik, karo, tref...pa ako ubode

CyberKooryber

pre 5 godina

Do skoro sam iznenađen sa kojom brzinom i lakoćom je Krstajić upropastio i ono malo što je valjalo u reprezentaciji, ali kad se vidi ko ga je postavio onda prestanem da se iznenađujem. Zbog toga što mu stranka dozvoljava da se igra Boga, uz svu svoju sujetu i menadžerske mućke, odrekao se najboljeg zadnjeg veznog kojeg imamo, kao i štopera koji je majstor za sve ove naše pozadi, da bi uspeo da se posvađa sa kapitenom i najiskusnijim igračem, koji je i sa jednom nogom bar 3X bolji od Rukavine. O tome kako se odnose ostali reprezentativci prema njemu i igri, njegovoj postavci, startnih 11 i izmenama ne treba trošiti reči.
Ipak, ono što me još uvek iznenađuje jeste koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije. Prosto mi je postalo sasvim svejedno šta će da urade.
I hvala mu na tome.

SaleTzar

pre 5 godina

Problem sa SMS je taj sto se uporno gura da nam igra iza napadaca na poziciji na kojoj inace najbolje igra Tadic a onda zbog toga se gura Tadic na krilo sto nije njegova prirodna pozicija....ako vec SMS MORA da igra neka se onda pomeri NAZAD malo(bas na sredinu) ili neka igra zadnjeg veznog sa Maticem jel ovako Srbija gubi Tadica koji je izgleda nas jedini igrac koji moze da svojim lucidnim dodavanjem proigra ostale igrace.....

mercedes Elektro autobus Ikarbus i vuciceve fantazije za narod

pre 5 godina

Krstajic je mlad trener. Dajte mu vremena on se jos uci trenerskom poslu. Da Vucic nema poverenja u njega odavno bi bio smenjen. Ne bi ni bio postavljen, Steta sto on nema vremena da licno predvodi reprezentaciju nego svoje zamisli sprovodi preko Krstajica.

Kit Karson

pre 5 godina

Tri stvari van zgranjavanja što nema Luke, Bana, Stojkovića, Matije...

Prva, Mladene, čoveče, od legendarnog igrača do čoveka koji je postao sinonim za obraz-đon. Ovo pišem kao neko ko te slavio i obožavao u igračkim danima i ko ti je zahvalan za sve što si uradio u crno-belom dresu. Ne zaboravljam to, ali ova ljudska strana tvoje ličnosti je na marginama.

Druga - nije mi jasno zašto se napada Sergej i zašto se slavi svaki njegov kiks? Rado ću saslušati ako neko može da mi objasni? Dečko niti je igrao u PFK niti u CZ, nikada nije odbio Srbiju, doneo joj je zlato sa NZ, nikada u životu nije dao jednu jedinu izjavu koja bi mogla da uvredi nekoga, a većina našeg naroda uživa u tome da on ne bude najveći talenat u Evropi, da nemamo igrača od 100+ miliona, da mu propadne karijera, da ništa ne zna... Čime je to zaslužio? Što je igrao svoju poziciju samo protiv Kostarike kada je i pokazao da je majstor fudbala?

Treća, lepa, Mitrović još nema 24 godine..

Kanta

pre 5 godina

Najzanimljivije je to sto je SVIMA jasno da Krstajicu tu nije mesto, ali NIKO ne reaguje, a on sam jadan ne sme ni ostavku da podnese.
Ja mislim da je njega vec toliko sramota koliko ne zna, da bi najradije prebegao u neki Uzbekistan, ali nema sad nazad, partija te postavila i tu nema "necu vise da se igram"...
Bio je veliki igrac, a postao mrvica od coveka...
Tuzno za gledati... i jadno!

radan88

pre 5 godina

Izgleda da je Muslin bio u pravu kad je rekao da Tadić i Sergej ne mogu zajedno na terenu. Žrtvujemo igru najboljeg igrača da bi bilo mesta za sergeja.

moje ime

pre 5 godina

Мој скромни утисак о синоћнем наступу наших играча:

Дмитровић - нити смрди нити мирише. Можда и буде нешто од њега. 6/10

Коларов - обичан сивоња, за одбрану је катастрофа. 3/10

Вељковић, Спајић - на добром су путу да смене Максимовића и Митровића са позиције најшупљег штоперског тандема. 2/10

Рукавина - солидно, али не уме центаршут нормалан да направи. 6/10

Максимовић, Лукић - међу бољима, ако наставе редовно да буду стартери биће нешто од њих 8/10

Матић - умртвио игру чим је ушао. 3/10

Тадић - коректан, али без много шанси. 8/10

Сергеј - непотребан, само смета. 2/10

Љајић - на погрешној позицији није могао много да уради. 3/10

Костић - неко би стварно могао да га подсети да је у квалификацијама за СП био један од бољих. Не знам који му је ђаво па оволико кикса. 3/10

Митровић - стандардно добар. 9/10

Пријовић - ако и након синоће утакмице наш стручни штаб мисли да не треба да играмо са два нападача, онда, уз дужно непоштовање, стварно нису нормални. 9/10

У сваком случају, мора много боље. Можда би било најбоље када би престали да играмо у овој формацији и почели да играмо, рецимо, 3-5-2. Мислим да би нам та одговарала.

Спортски поздрав.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Citam komentare I retki shvataju u cemu je problem. Licno,bavim se malo vocarstvom,I kada se vocka pocne susiti dzabe mi prskanje I prehranjivanje....
Nije problem do lista vec do korena....
A koren nasem fudbalu je savez. Tu je sve trulo,tu treba da se menja....Stara se vadi I pali,nova se sadi...
Treba odabrati ljude koji zele dobro nasem fudbalu,koji su strucni. Ljude koji nece uposljavati Krstajice,Advokate,Šestkovice,Mihajlovice....pa isti ti strucnjaci nece forsirati SMS-ove,pevanje himni,Ramadanije I ostalu bagru....
Kad krenemo ispravno,od nule,imacemo neke rezultate. Jer nisu nasi fudbaleri bas toliko losi,naprotiv,samo je vazduh okolo zatrovan. A to treba menjati....
pozdrav svima.....

ajzak

pre 5 godina

Najbolje smo igrali kad je Prijović ušao, očigledno da on i Mitrović odlično sarađuju. Jeste da je promašio 100% šansu ali su ipak stvorio nekoliko šanse. Problem je odbrana, ja stvarno ne znam ko su Spajić i Veljković, a o Rukavini da ne pričam, ono čuvanje prve stative kod drugog gola je stvarno sramota. Trebalo bi da prođemo grupu, u obe utakmice smo bili bolji rival, samo ne možemo dati koliko možemo primiti iz glupe situacije

Kupac diplome

pre 5 godina

Ovde su polovina menadžerski igrači, a njihov predvodnik je Sergej. Ne osuđujem njih već ovaj FSS koji od reprezentacije pravi izlog za prodaju igrača. Opet pred utakmice sa komšijama pravimo cirkus i lošu atmosferu. Setitete se duela protiv Hrvatske i onih igrača koje je izveo u Zagrebu na teren Mihajlović. Ako sa ovim golmanom i zadnjom linijom budemo igrali u Podgorici, pući će bruka. Svaki poraz protiv reprezentacije Crne Gore je velika bruka kao što bi bila bruka da ne budemo prvi u ovoj grupi treće lige.

marko sid

pre 5 godina

Prijovic pokazao da moze i treba da igra sa Mitrovicem. Pozvati Baneta i izvinuti mu se. Koliko god godina da ima najbolji i najsigurniji defanzivac kojeg imamo. Klinci su nam jos zeleni da bi ih igrao veliki broj u postavi. Treba ih forsirati ali ne po cenu rezultata. Imaju vremena jos da se kale u klubovima pa onda.

Stingray

pre 5 godina

Nije bilo smislene, izgrađene akcije. Jalovo se išlo preko bokova, pa lopta u "bunar". Mitrović iz dva "ritanja" dao dva gola. Malo šuteva ka golu smo uputili sa 18m, 20m, 25m...Naši igrači tehnički, fizički i intelektualno zaostaju za Rumunskom reprezentacijom...Sve u svemu: dobro smo prošli, imali smo sreće.

ćika Muhamed

pre 5 godina

Ne pamtim slabijeg i nesigurnijeg golmana od ovog Dmitrovica. On cim izadje iz peterca kolena mu klecaju.
(panda, 11. septembar 2018 10:03)

A ti mnogo pamtiš, inače? Pa dečko nas je spasao žestokog poraza sinoć. Ima talenat, ima snagu, ima ogromnu volju i želju da igra, i ima petlju da se bori za loptu tamo gde mnogi ne bi pomislili da krenu. Ali, eto, ti si našao da ga popljuješ.

Sjajan igrac

pre 5 godina

Ljajic je vrhunski ofanzivni vezni igrac i samo na toj poziciji moze da odigra na vrhunskom nivou, stavljane ovog momka na krilnu poziciju je promasaj

Cane

pre 5 godina

Najslabija karika je FSS i selektor.Da imamo i malo ozbiljnije ljude na čelu saveza i da je selektor neko ko se razume u svoj posao, ovo bi sve izgledalo daleko bolje.Pogledajte samo ko je predsednika savez.Da li bi vi njemu poverili da vam vodi i neki seoski klub? Pa sigurno ne!Ali, on je preuzeo savez i danas imate upravo ovaj haos. U reprezentaciju ne ulaze najbolji već se u nju dovode oni kojima treba podići cenu za dalju preprodaju. To je toliko očigledno, da je već sramota.
Selektor? O njemu ne treba trošiti reči.Mi selektora nemamo.Imamo nekog ko je doveden da uči na reprezentaciji.To samo kod nas može.Pogledajte samo njegovu pojavu.Pa samo jedan mali detalj, da na odelu u koje se uvukao i za koje mu nisu objasnili kako se oblači, nije stavio kaiš, sve govori.Iz aviona se vidi da se u reprezentaciji nezna ni ko pije ni ko plaća.
Ako ostane ovako, a ostaće, u Podgorici će biti još veće poniženje.Crna Gora će biti silno moiivisana da pobedi, a uz to ima i jako dobru atmosferu ali i solidan tim.Mi ovakvi kakvi smo sada, doživećemo samo blamažu. Nema ovde sreće.Ovo će sa Krstajićem i Kokezom biti velika bruka.

kladzom do bola

pre 5 godina

igramo dobro dok protivnicki trener tj selektor ne provali takticku postavku nase ekipe i cim on to provali i promeni kod njih sistem igre mi smo ga ugasili . ,kako krle i ekipa nemaju varijantu b . zato mi igramo i dobro stojimo najvise 45 minuta prvog poluvremena posle toga smo ga ugasili . analizirajte sva nasa prva poluvremena a onda kako smo pogubljeni posle u drugom . sve se ponovalja od kad je krstajic , jos kad napravi izmene tek tad postajemo jos vise haoticni i pogubljeni . bice bolje ali ne verujem skoro , mi jednostavno nemamo taj kapacitet da uradimo nesto veliko u fudbalu sve dok je u fss-u ista ekipa a i igracki nam je kadar limitiran hteli mi to da priznamo ili ne .

Purke

pre 5 godina

Covek ce urpopastiti decu koja imaju potencijal da na sledecim takmicenjima donesu knock out fazu u kontinuiteru...valjda ce neko pozvati Paunovica konacno i dati mu sansu da kapitalizuje ono sto je razvijao, a ako ne Paun tu je Jokan...ima tu trenera koji su zavrsili kaljenje, a covek da ima bar malo obraza priznao bi da ovo nije mesto za ucenje...

CyberKooryber

pre 5 godina

Do skoro sam iznenađen sa kojom brzinom i lakoćom je Krstajić upropastio i ono malo što je valjalo u reprezentaciji, ali kad se vidi ko ga je postavio onda prestanem da se iznenađujem. Zbog toga što mu stranka dozvoljava da se igra Boga, uz svu svoju sujetu i menadžerske mućke, odrekao se najboljeg zadnjeg veznog kojeg imamo, kao i štopera koji je majstor za sve ove naše pozadi, da bi uspeo da se posvađa sa kapitenom i najiskusnijim igračem, koji je i sa jednom nogom bar 3X bolji od Rukavine. O tome kako se odnose ostali reprezentativci prema njemu i igri, njegovoj postavci, startnih 11 i izmenama ne treba trošiti reči.
Ipak, ono što me još uvek iznenađuje jeste koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije. Prosto mi je postalo sasvim svejedno šta će da urade.
I hvala mu na tome.

fender

pre 5 godina

Matić, SMS, Ljajić i Kostić ne znaju gde su i čime se bave. Zamolio bih njihove poznanike da im to kažu, pa da se ovi osveste i prestanu da rade ono što ne znaju.

C i n i k

pre 5 godina

Izgleda da su svi ovo fudbalski i ostali treneri budale,oni su karijeru i znanje gradili decenijama,od najnizih do najboljih liga,a onda nama dodje neko iz rezima i saopsti da ce selektor da bide covek koji nikad nikog nije trenirao? I onda neko naivan ocekuje rezultat?
To nisu drzavna jasla, fudbal ima konkurenciju,postoji takmicenje,to je egzaktna stvar.
Na drzavna jasla rezim na isti nacin postavlja "strucnjake" ali u Srbiji drzavna jasla nemaju sa kim da se takmice zato smo i na polju privrede losi,ne samo u fudbalu.

Goblin

pre 5 godina

Dva ponajbolja igraca Rumunije igraju za Spartu iz Praga,njih je izbacio Spartak iz evrope,sve vam je jasno,preti nam Crna Gora,Vesovic,Jankovic,Kosovic,igraci za ovu nasu "super ligu".Igracki smo za klasu iznad njih,problem je struka.Krstajić gura Sergeja da igra nešto sto on ne može,i žrtvuje naseg najboljeg igraca Tadića.Muslin je dao Tadiću punu slobodu i odveo nas na SP.Dok nas Krstajić vodi jedini nacin da odemo na EP je da osvojimo ovu raspalu C ligu,u kvalifikacijama sa minimum dve ekipe u grupi koje su jace od nas mi nemamo nikakve šanse.

deniro

pre 5 godina

Evo da vam čika Robi kaže istinu.......sasvim dobronamerno-kad nastupaš za nacionalnu selekciju u bilo kojem sportu sve se može videti još pre početka utakmice......govor tela mora da bude "ja sam ovde došao da poginem" a ne ko ovi vaši "kakva mi je frizura".......shizofrena država koja nema pojma gde su joj granice i preplaćeni,preplašeni fudbaleri kojima nema ko da objasni koliko su ograničenih mogućnosti.I zato jeste treća liga.Kraj

Mare

pre 5 godina

@kladzom do bola

ovo je tako tačno. Ja mislim da se utakmica protiv Švajcarske igra do danas da Krstajić ni sada ne bi znao šta da kaže igračima kako da se postave i igraju. Brutalno je bilo kako je Petković ubio Krstajića na toj utakmici.

Realno

pre 5 godina

Mladi Sasa Lukic je odigrao odlicno,mnogo bolje od Matica.Bice odlican igrac.Matic mnogo davi i vraca nazad loptu.Maksimovic los,nije u formi.
Sergej,da ne trosimo reci...

dux

pre 5 godina

Živeo sam u zemljama uređenijim i bogatijim od naše, i tamo se lome koplja oko fudbala, selektora, igrača koji su pozvani sa jednom razlikom, kada utakmica počne navija se za svoj tim i niko se ne naslućuje time što je pogrešio igrač koga ne voli, navija se za tim. Što se tiče utakmice, mislim da je vreme da Krstajić prelomi ko igra i kako, počinje previše da luta. Prvo poluvreme sa dva pokretna, brza i konkretna zadnja vezna, razigranim Tadićem pa i Sergejem koji je generalno bio slab ali i sa dva tri poteza nagovestio kakav napadački potencijal ima uz Kostića( Živkovića, Radonjića) umesto Ljajića koji treba da sa klupe da čeka mesto ofanzivnog veznog jeste, po meni dobar put. Veljkovića treba istrpeti, imao je par grešaka ali je štoper koji igra fudbal što nam daje opciju više kod građenja igre i uz Milenkovića može da bude sjajan. Naći način da se vrati Nastasić i da se Matiću objasni da igra isto što i u MU, da je čistač a ne organizator. Malo bolja taktička priprema, kontre protivnika posle korni postaju naš zaštitni znak. Da li je Krstajić selektor koji može ovo ja ne znam, ali mislim da je tu ključ, i da ako uspe možemo imati ozbiljnu respektabilnu ekipu. A možda sam samo i nepopravljivi optimista i ljubitelj fudbalske igre....

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Da se ne lažemo drugari,mi smo jeda osrednja reprezentacija u najboljem slučaju na nivou Slovačke,Turske ako ne i gori od njih.Imamo par igrača koji nešto vrede (Matić,Mitrović,Kolarov)ali samo kad su u svojim klubovima okruzeni kreativcima drugih nacionalnosti posto mi kreativce odavno nemamo.E sad Milinkovic-Savic je posebna priča,jer smo skloni kao narod da veličamo mlade igrače posle samo jedne dobre sezone!Na sve to kad dodate selektora kome se jasno na licu vidi nemoć,odsustvo harizme,energičnosti,znanja o iskustvu da ne govorim,jasno je zasto nam loše ide!

Negativni

pre 5 godina

@realno
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
(sim, 11. septembar 2018 12:13)

Gde to vredi 100 miliona? Toliko može da vredi samo ako ga neko toliko plati. Njegova plata je milion i po godišnje. Toliko vredi. Tek kada neko da za njega tolike pare, onda možemo pričati o toj vrednosti. To je elementarna logika, nešto sa čime Srbi ratuju vekovima. Dosta te mitologije oko prosečnog igrača. Ovoliko se nije pričalo ni o istinskim veličinama...Piksiju, Deji, Mijatu....

Metropola

pre 5 godina

Nije potrebno da Krstajic i savez naprave kiks, sama cinjenica kako je smenjen selektor koji je odveo reprezentaciju na SP i to kako je Krstajic, i zasto postavljen na njegovo mesto je dovoljan argument da bude smenjen i on i ljudi iz FSS! Duzni su nam i odgovor zbog cega je Banetu oduzeta traka a kasnije izbacen. Sta god se sad desilo, taman pokidali sve sa po 5-0 smena mora da se desi. I sto bi reko popularni Flojd “Sta mi sad tu kenj..e sa nekim taktikama”!!! Mazanje ociju i polemika koga je gde trebao da stavi. Predugo polemisemo, a kad sve ode u materinu, opet cemo da pustimo nekog selektora da napravi red pa cemo ponovo da sve to otmemo. To je taktika ljudi u FSS vec dobrih 20 i kusur godina. Sve bi se to srusilo kao kula od karata kad bi narod odlucio da bojkotuje fudbal, al narod...

Srle

pre 5 godina

Ja vec godinu i po govorim da na sredini moramo graditi tim oko Lukica. Promaja nam je u odbrani jer hocemo da igramo atomski fudbal. Vjerovatno nam je to van domena mogucnosti, i Krstajic ce na kraju platiti za to, ali ja sam jedan od rijetkih valjda koji vise voli tako izgubiti nego pobjediti igrajuci na 0-0 pa ako Bane da gol iz nekog prekida..... Pogledajte samo snimak ako nekoga interesuje. Rukavina (znaci nas desni bek!!!) centrira, a 4 nasa igraca u sesnaestercu i jos dva na ivici sesnaesterca cekaju centarsut. Naravno da je promaja u odbrani, za to nisu krivi ni Veljkovic ni Milenkovic... To je valjda Krstajiceva hrabra zamisao i zato na nasim utakmicama frcaju sanse s obje strane 90 minuta. Moramo nauciti da zavrsimo takve napade, sut na gol ili takticki faul. Ostalo je meni ok, pokusavamo da KONACNO igramo fudbal kako cijeli napredni fudbalski svijet igra, i to nije lak proces. Krstajic ce na zalost platiti ceh tome, a samo se nadam da sljedeci koji dodje nece biti neki "iskusni" trener iz 80-ih proslog vijeka koji ce ponovo da igra na 0-0...

Marko

pre 5 godina

dajbreprotiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima dvojici, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor. nemate vi pojma o fudbalu.
(joly, 11. septembar 2018 10:13)

Ispali smo sa Sp u grupi,sto znaci da su drugi bili bolji. Bolji pobedjuje,lošiji gubi, jel ti shvatas tu prostu logiku?

realno

pre 5 godina

Kod nas kao i u bliskoj nam Turskoj u zadnje vreme svako ko ima svoje misljenje ili je pučist ili izdajnik. A to sto ovi kvazi vodje i lideri degradiraju sve sto iole valja e to je ljubav pre zemlji, reprezentaciji i cemu god hocete...

Zagreb

pre 5 godina

Znate sta, ja sam iz Zagreba...i stvarno ste dosadni sa tim tko je iz Zvezde a tko iz Partizana...pa koga boli iz kojeg je kluba igrac. Samo je jedno pitanje, da li dobro igra i, mozda jos vaznije, da li se uklapa u sistem igre? Sve drugo je nebitno. Nije mi jasno kako imate volje stalno vrtit jednu te istu pricu?

4k4.Dex

pre 5 godina

Naravno da je odbrana suplja kad se ne zna ko igra. Mora da se uigra jedan dvojac da disu kao jedan i to je to, treci za izmenu. Nikad ih ne rqzdvajati ni na treningu a kamo li na utakmicama. Odbrana se ne mesa! Tadic bog, Mitar srce za cetvoricu, Matic mora da igra od pocetka ne da ulazi nije on igrac za izmenu. To su Radonjic i Zivkovic, eventuqlno Kostic. Oni mogu da unesu brzinu i prodornost ne Matic. Rukavina kad god je dobio loptu nas napad se zavrsio uzasnim pokusajem centarsuta. A Veljkovic kad god je dobio loptu napravio je kontru. Njih dvojica stavrno vise nw bi trebalo da vide teren. Ne znam sta raditi sa SMSom... bas je enigma. Gde god ga stave nesro ne stima. Mozda malo izmeniti taktiku, moramo mu naci mesto mada sve vise mislim da je Muslin bio u pravu.

Kiki

pre 5 godina

Dušku Tošiću, čoveku koji je izginiuo na SP mesto zauzimaju Spajić i Veljković. O čemu se tu radi? Momcima svaka čast ali su šuplji kao sito. Loše se pozicioniraju i ne anticipiraju tok igre. Nastasić fali puno, treba mu uputiti izvinjenje i pozvati ga nazad baš kao i Milivojevića. Nemamo mu toliko igrača, dobrih igrača, da bismo mogli takva dva da izgubimo u njihovim najboljim igračkim godinama. Neko je dobro rekao, ne znam zašto tolika omraženost prema Sergeju. Polako, doći će i njegovo vreme, naše je dete, dajmo mu šansu i vreme. Interesantno je koliko su ljudi pljuvali Baneta a sada plaču za njim? Čudan smo narod, brzo menjamo moišljenje, tj. ni nemamo mišljenje nego bi samo da kritikujemo. Kritike Krstajuću su na mestu, čovek se nalazi na pogrešnom mestu.

valijant33-bar

pre 5 godina

SMS je i u Laciju kao i u reprezentaciji Srbije, skoro svaki mec prosle a i ove sezone u derbijima tj. protiv
Intera,Juventusa,Milana,Rome,Napolija bio gotovo neprimjetan.
Moguce da grijesim, ali kad god bih gledao derbije u Calcu (a to samo I gledam) cekajuci neki njegov potez I da vidim to cudo od igraca o kome citam svakodnevno ..pokazao je skoro uvijek koliko I sinoc.
Nece niko da plati igraca od 100 miliona za male utakmica.
Hoce gotov proizvod nekoga ko donosi razliku....a on to jos nije.
Muslin je bio u pravu.

vidi se da nam je trener zalutao

pre 5 godina

Jako dobra analiza. Ja bih samo dodao da ono sto je upadalo u oci u utakmici protiv Rumunije da je preko 90 odsto napada islo preko centarsuteva ,a Mitrovic je cesto bio okruzen s dvojicom ili trojicom igraca Rumunije i vrlo lako su to cistili , ako se vec Krstajic odlucio da igra na tu verijantu onda je Prijovic trebao daleko prije da udje u Igru (ili mozda vec od pocetka da igra) , isto tako se videlo kada su nasi igraci radili kombinacije duplih paseva (ono je jedna od najboljih akcija koju su Mitar i Prijovic medju sobom odigrali) Rumunji su vrlo lako ispadali, a to nam je falilo, Krstajic je jednostavno nefleksibilan kao trener , forsira jednodimenzionalne akcije i nije cak u stanju da menja formaciju tokom utakmice, cesto je bilo jako cudno da Prijovic se nadje na poziciji krila i da centrira umesto da pojaca sredinu s Mitrom, sta znaci da je Krstajic menjao igrace a formacija bi ostajala ista (4231 umesto 442) , jednostavno on kao izbornik je prilicno nefleksibilan , a sta se tice odbrane to je prva stvar koja se uigrava na treningu, i odraz kvalitete treninga, jednom Milojevicu onakav gol na prvu stativu se nikada ne bi desio

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 5 godina

Navijač sam OFK Beograda, ali mi jedna stvar pada u oči.
Evo juče i za Srbiju i za CG sve golove dadoše igrači (bivši i sadašnji) Partizana.
Da li neko ima podatak kada je Zvezdin igrač, zadnji put dao gol za reprezentaciju Srbije?

Жеља

pre 5 godina

@Бунтовниче има наде : Лихтенштајну узмемо бод код куће а Фаране уобичајено пребијемо и ето вадимо се не на Бразил него на традиционално неугодне Малтежане! Сигурица !

Cyber Kooryber

pre 5 godina

(ćika Muhamed, 11. septembar 2018 11:09)

Tipičan SNS/radikalski glasač. Bahat, nepismen i kad nema nijedan kontra argument kreće sa vređanjem i izvrtanjem izrečenog.
Šta imam ja da govorim Krstajiću šta da radi, kad nisam trener. Ali kao i svaki navijač sa više od dve moždane ćelije vidim da nešto ne štima i da je on kriv za to. Samo izražavam svoje mišljenje, ne namećem ga za razliiku od mnogih. I kakve to veze ima da li ću ja da navijam za reprezentaciju sa budućnošću Srbije i državom???
Ja ZNAM da sam nebitan, jedinka u moru navijača, ali imam svoje mišljenje i pravo da ga izrazim i tome i služi ovo. Ako se sa nekim ne slažem onda ću izneti argument ZAŠTO se ne slažem, a ne kao ogromna većina ovde da se podsmevam, vređam, svađam, a nemam nijednu činjenicu/mišljenje protiv toga.
I ako si ti "srbine Muhamede" video nešto dobro u igri naše reprezentacije, onda razumem. Pink je čudo.

jocca

pre 5 godina

Najzanimljivije je to sto je SVIMA jasno da Krstajicu tu nije mesto, ali NIKO ne reaguje, a on sam jadan ne sme ni ostavku da podnese.
Ja mislim da je njega vec toliko sramota koliko ne zna, da bi najradije prebegao u neki Uzbekistan, ali nema sad nazad, partija te postavila i tu nema "necu vise da se igram"...
Bio je veliki igrac, a postao mrvica od coveka...
Tuzno za gledati... i jadno!
(Kanta, 11. septembar 2018 10:09)
Svaka ćast na komentaru. Komwentar meseca.

don

pre 5 godina

Jednostavno glavni problem je selektor, vidi se da se igrači trude više nego pre, ali se gube po terenu i ne znaju gde treba da stoje. Krstajić je u 10 utakmica na kojima je bio selektor izrotirao preko 40 igrača i nijednom nije izveo istih početnih 11. Čovek ne shvata da je nama ovo takmičenje i bitnije od kvalfikacija jer su nam tu najteži protivnici Crna Gora, Grčka, Škotska, ako se plasiraš na vreme imaš duže vremena da uigravaš sastav i probavaš igrače. U slučaju da ne budemo prvi direktno idemo u 4. šešir u kvalifikacijama za Euro i tamo možemo upasti u grupu tipa Francuska, Holandija, Austrija što automatski znači propuštanje velikog takmičenja. Koliko znači dobar selektor vidi se na primeru Hrvatske, kada je njima marioneta Čačić bio selektor koji je u rangu našeg Krstaje Hrvatska je bila na korak od ne odlaska ni u baraž za svetsko prvenstvo gubili su od Turske i Islanda,Mandžukić i Rakitić su izgledali kao amateri. 2 dana pred odlučujuću utakmicu postavili su Dalića i od tada nisu izgubili meč do finala svetskog prvenstva.

Ae

pre 5 godina

Nijedan malo jaci mec nije dobio. Pobedjuje raspalu Nigeriju, Kinu, Boliviju i Litvaniju. Remizira sa od nas slabijim ekipama: Koreja, Rumunija. Gubi od tek malo jacih i dosta slabijih: Svajcarska, Maroko, Cile drugi tim. O Brazilu i ostalim da ne govorim, njih tek ne moze da pobedi. Kako verovati treneru sa ovako slabim rezultatima sa timovima koji su sveukupno prosecno slabiji od nas...

Dragan

pre 5 godina

@ćika Muhamed
Da li ste Vi videli, u bilo kojoj reprezentaciji, da neki selektor na SVAKOJ utakmici ima različit sasatav odbrane. Najvažnija stvar za bilo koju odbranu je UIGRANOST. Kako to uraditi sa ovakvim "selektorom"

komentator

pre 5 godina

Srbija je spoj nekvalitetne mladosti bez iskustva i još nekvalitetnije starosti sa vrlo lošim iskustvima. Kada sve zbrojite dobijete malo loših iskustava bez kvalitete, tj. nastup Srbije na SP u Rusiji!

JPR24

pre 5 godina

Krstajic bio u odbarni sa Vidicem i ostalima koju su primili najmanje golova u ciklusu kvalifikacija za SP... Od toga ostalo : Nista !! Odbrana nam je rupa. A on da zna i malo posla bi koristio svoje igracko iskustvo da savetuje klince u odbrani, ovako deluju ko izgubljene panetlije na terenu. U ofanzivi je ocigledno, pa i obicnom amateru, da Mitar sam ne moze sa takvom igrom! Juce je dao dva komada, ali koliko mora batina da dobije da bi izvukao nesto ? Sinoc je maltene sam
Izvukao oba gola.
Pogledati kako igra Fulam. Pa ce biti jasnije.
Tadic je u kvalifikacijama bio najbolji lad igra svoju poziciju, sad se gura na krilo da bi SMS mogao da igra, a decko jos nista pokazao nije...

sele

pre 5 godina

samo bojkot i neici na utakmice taman i da su dzabe karte i placen prevoz do stadiona dok ova bolumenta zajedno sa krstajicem neode i fss jedino tako mogu da odu i dok nedodju ljudi iz struke koji znaju i koji vole fudbal neici vise na utakmice

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Pa zar vi mislite da ste vi slucajno u sesiru u kojem ste? Krstajic krivac ? vi nemate vrhunske fudbalere a nemate igrace kao Island koji ce da pojedu teren od trke. I onda dobijete ovo sto gledate, igra bez glave i repa, oba gola su iz neke guzve, protiv Litvanije iz penala. Jednostavno ste u 5 deka sa vecinom srednjih reprez u evropi.

da da

pre 5 godina

Mi smo nacija koja ne prihvata da nije najbolja u svemu! Kada pobedimo RAZBILI smo protivnika, kada ne pobedimo neko ili nesto je krivo, najčešće je to sudija..setimo se sv.prvenstva (danima se kukalo o nedosudjenom penalu a niko nije razmišljao da smo možda trebali iz igre da postignemo gol), pa evropskog u košarci (ništa nam Dončić i ekipa nisu radili nego smo kukali na sudiju), u vaterpolu (kada ne pobedimo), u rukometu čim nam protivnik puni mrežu kreće Strainić kuknjavu na sudije, Španovic kad ne skoči najduže ili prestupi onda SRAM IH BILO, izmislili neku liniju koju be smeš da nagaziš, neki prestup ili broj koji mora da bude prikačen, Djokovic kad pobedi eto RAZBIO protivnika a kad izgubi on je umoran, iscrpljen, anemičan, prodao, pustio, nije bitan turnir, itd. Čavic, zamislite nije dovoljno što je eto stigao prvi nego je još trebao i da pritisne neki taster tamo ccc..MI SMO BRE NAJBOLJI NEGO NAM ETO DUŠMANI NE DAJU..sve u svemu treba da se zovemo KALIMERO.

Boki

pre 5 godina

Momci vidi se da pružate maksimum i tu skidam kapu.
To što ne umete i ne možete bolje je drugi problem.
Mi ni nemamo bolje igrače i tu smo gde smo.

Ćirko

pre 5 godina

Krstajić jednostavno nije stručan a Kolarov harizmatičan da bude vodja tima na terenu to je bilo jasno još u pripremnom utakmicama za Rusiju. Nisam otkrio ništa novo, samo podsećam. A neće ni u buduće biti boljeg izdanja reprezentacije jer i dalje igraju dosadan i spor fudbal, tim sastavlja FSS. Ovakav haos u fudbalskom savezu i reprezentaciji traju duže od dvadeset godina i ne vidi mu se kraj.

Idi I ne vracaj se

pre 5 godina

Crna Gora nije primila gol u Rumuniji,a mi dobismo 2 kod kuce,Krstajicu da imas obraza dao bi ostavku i to odmah,fudbal je ozbiljna stvar da bi se neki diletant poigravao.

brm

pre 5 godina

"Sergej i Tadić ne mogu da budu zajedno na terenu, guše jedan drugoga. Ne želim da izbacujem Tadića iz sastava, koji je naš najbolji igrač u kvalifikacijama". - Slavoljub Muslin

Negativni

pre 5 godina

Svaki SRBIN je bolji selektor od sadašnjeg, od svih prošlih i od svih budućih selektora ove reprezentacije.
(Peđa SELEKTOR, 11. septembar 2018 16:10)


Netačno. Svaki SRBIN je bolji samo od Krstajića. I ni od koga više.

ha

pre 5 godina

spoj mladosti i iskustva je jedina prava i dobitna kombinacija!
ni podmladjivanje, ni guranje matorih igraca i trazenje alibija u tome...

Učenje

pre 5 godina

Kod nas na selu kada starije hoće mlađeg da nauče nekom poslu daju mu da se uči na stvarima gdje će da napravi najmanju štetu. Savez je Krstajiću dao da se uči na najvrjednijem što ima, na zlatnoj generaciji momaka, koja je već dokazala da zna da igra i da postiže rezultate... Sjeća li se iko od nas ko ih je tada vodio?

varga stevan

pre 5 godina

ALO KRSTAJICU VIDIS DA FALI LUKA MILIVOJEVIC U OVE 2 UTAKMICE........A VIDI SE DA SI NAJVECI KRIVAC ZA DEBAKL NA SVETSKOM PRVENSTVU U RUSIJI I OVE 2VUTAKLICE LIGA NACIJA......I NASA IGRA PORAZAVAJUCA......I DA SE POKUPIS I ODETE TI SA MESTA SELEKTORA, NEZNAS DA VODIS EKIPU .....ZNANJA NEMAS AUTORITETA I KAO PEDAGOG NEZNAS SA EKIPOM.....SAVO MILOSEVIC MESETAR......LJUDI DALI VIDITE DA REPREZENTACUJU TREBA DA VODI STRUCNJAK SA ZNANJEM I ISKUSTVOM .... I LUKA MILIVOJEVIC JE U PRAVU .....A FUDBAL JE SRPSKI PAO U NAJDUBLJE .NIKAD U VECU DUBINU I NEMAMU POVRATKA......NAJVECI AUSAJDER NA SVAKOM ...TJ U SVIM KVALIFIKACIJAMA.....KRSTAJIC DA ODE SA MESTA SELEKTORA .....I DA PREUZME PIONIRSKU EKIPU GDE CE POCETI DA UCI .....

NAPISAO

VAARGA STEVAN
BEOCIN

ćika Muhamed

pre 5 godina

Ipak, ono što me još uvek iznenađuje jeste koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije. Prosto mi je postalo sasvim svejedno šta će da urade. 
I hvala mu na tome.
(CyberKooryber, 11. septembar 2018 10:21)

Vidi, mene ne iznenađuje "koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije." Nije to u tebi "ubio" Krstajić, nego tvoja alavost, bahatost i nadmenost. Kada bi ti određivao Krstajiću kako da radi, pa još kada bi tvoje "bitno" ime nebitne osobe postalo javno, eh kakav bi ti navijač reprezentacije bio !? Naša sramota i jeste što se došlo do stanja u društvu gde se tako lako odričemo države Srbije, reprezentacije Srbije, budućnosti Srbije..., samo ako nam neka kurčeva dlaka nije postavljena onako kako smo mi zamislili. Zato, ne bitan si, i koga boli ona stvar što si se ti odrekao navijanja za reprezentaciju Srbije. Eno ti Hrvatske, oni su kao vicešampioni sveta, pa se raduj.

Đura

pre 5 godina

Ono što najviše fali ovoj reprezentaciji su Bane Ivanović, Luka Milivojević, Nastasić i naravno selektor. Sve ostalo je tu. Sve sem igre i taktike. Može da priča ko šta hoće, činjenica je da Krstajić nije ni za beogradsku zonu a ne za reprezentaciju. Činjenica je da Kokeza nije ni za... ne znam šta da navedem pošto čovek nije za ništa. Smešno je da se govori da je Tadić glavni igrač pošto je to Muslin govorio stalno a svi vi ste pisali o Sergeju. O napadačkoj igri ću pisati kad propustimo još jedno prvenstvo. Onda pišite kako je Muslin igrao ružan fudbal a Krstajić napadački. O tome koliko Krstajić ne zna ništa, najviše govori on sam. I strašno je što on ni ne vidi da ne zna ništa. Možda i najstrašnije od svega. Zna da se utaljuje sa Kokezom, menadžerima i ostalima. S obzirom koliko je zaradio u karijeri, postavlja se pitanje, koliko ti je dosta čoveče? I to dosta govori o njemu. Ajde onaj Ćurčić kad je bio, razumeo sam, ali ovaj je imao i neko ime i pare. Zato mi je i teško da shvatim. Sve u svemu dok ovaj ne ode, nećemo ništa uraditi. Pročitao sam neki komentar, da je Krstajić uspeo da ujedini Delije i Grobare, svi su protiv njega. I to je jedino što je uspeo.

hastali šejtan

pre 5 godina

Pustite selektora pet, šest godina, šta ste odma' napali! Pustite da se on i igrači malo „sviknu“, pa jeli 'vako!? Posebno mi se sviđa onaj Maksimović, trči ko' kasačko grlo!

5ar

pre 5 godina

Mi nalazimo mane i jednom Đokoviću, koji je blizu da postane najbolji svih vremena, pa šta onda treba da urade fudbaleri, da budu Evropski i Svetski prvaci u nizu trideset god. i onda bi ih možda manje pljuvali... (možda).
Ne možemo biti u svakom sportu među najboljima. Mi smo talentovani za sport, ali smo i siromašna zemlja, a moderan sport danas traži dosta finansijskog ulaganja.
Koliko talentovanih mališana u Srbiji nikada neće igrati fudbal jer nemaju lovu da nastave sa treninzima? Bezbroj stvari treba da se dovede u red da bi Srbija u fudbalu počela da pravi velike uspehe. Drugo, nije mi jasno da non-stop napadate Krstajića? Šta je on, pion običan, nije vredan kuckanja tastature. Doći će umesto njega samo neko ko će kao i on morati da sluša lopove iz vrha FSS, tako da je uzaludno upirati prstom u najmanji problem.
U fudbalu se vrti velika lova a mentalitet našeg čoveka je zarada, jer smo poslednjih 50 god. ratovali sa celim svetom. Kad Grb bude na 1 mestu umesto na zadnjem, a lova na zadnjem umesto na prvom, tada će i Srbija da igra fudbal.

dovlajoe

pre 5 godina

Krstajićev posao je najbolji na svetu. Posao selektora bi trebao biti sledeći: 1. Da selektira igrače i određuje prvu postavu. Krstajić to ne radi - dobije papirić sa sastavom i izmenama sa sve minutažom. 2. Da vodi ekipu za vreme utakmice, i da spram razvoja situacije primenjuje taktičke varijante. Krstajić to ne radi - njegov uticaj na igru i situaciju na terenu je ravan nuli ili kao protiv Švajcarske negativan. 3. Posle utakmice da se pojavi na konferenciji za štampu i da svoje opservacije o utakmici i odgovara na postavljena pitanja. Krstajić to ne radi. 4. Nakon svetskog prvenstva u razumnom roku izađe pred javnost i pretpostavljene u savezu sa izveštajem o svom radu, igri ekipe i postignutim rezultatima. Krstajić ni to ne radi. Za ćega on uopšte dobija platu?

ćika Muhamed

pre 5 godina

"Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina." 

Kao u slagalici: skočko, pik, karo, tref...pa ako ubode
(Aca, 11. septembar 2018 10:01)

Od govana se pita ne pravi. Svi ste pametni u kritici. Svi komentatori upravo kritikuju ovako kako ti reče da radi Krstajić, ali ljudi, niko da ponudi imena igrača odbrane koji nisu na spisku reprezentacije, koji su bolji od ovih koje imamo, a koji su objektivno slabi. Njih ovakve možeš kombinovati kako hoćeš, rezultat će uvek biti isti, a boljih nemamo pa nemamo. Nije to krivica Krstajića, ne pravi on fudbalere, nego od ponuđenog bira najbolje. Imamo li boljih odbrambenih igrača na ponudi?

jд123

pre 5 godina

Naj lakše je biti Srpski trener, novinari ti sastave tim, moraju igrati 150 miliona evra i Ljajić, ostale i selektor može birati.
(mrki, 11. septembar 2018 13:35)

Не, не, лако јесте, али зато што је обрнуто, 8-9 играча морају играти, Крстајић бира максимално 2-3 играча. Али најлакши је то посао зато што је унапред одређено ко мора да улази са клупе, без обзира какав је резултат. Не мора човек о томе да лупа главу. Зато новинари стварно нису фер, због измена критиковати Крстајића. Једино ако је побркао листиће које му је највећи маг свих времена српског фудбала Кокеза доствио. ;)

Mrs.NO

pre 5 godina

Evo ja neću komentarisati utakmicu sve se već zna ,mene interesuje zašto selektor Krstajić koji je najodgovorniji za Tim i igru kao i Kapiten Kolarov posle utakmice odbili da daju izjavu ?!Posle debakla na SP nije dao niko iz saveza ni selektor nikakvu izjavu ,zašto se sve zataškuje samo kod nas?Zašto novinari ne smeju da pitaju selektora (i posle SP a i sad posle ove utakmice)dal razmišlja da da ostavku?U svim ozbiljnim reprezentacijama na zapadu selektor ,trener bez obzira na rezultat izlazi posle utakmice i održi konferenciju za novinare gde ga pitaju 15 min 20 pitanja samo kod nas FSS dozivljavaju neki kao privatnu svojinu i ne može im niko ništa .

Globtroter

pre 5 godina

Malo ga preteraste sa kritikama. Konstantno se forsira priča da smo nekakvi favoriti, da smo doživeli fijasko na SP, da smo talentovani itd.

Činjenice su sledeće:
- na SP smo postigli očekivani rezultat, a nedostajalo je malo pameti da prođemo grupu; priča o debaklu je paradigma odsustva realnosti u Srba;
- naši igrači su fizički i psihički nespremni, imaju loš pristup svom poslu, često potcenjuju protivnike (pogledati izjave od juče), a to nije odlika sadašnjeg sastava već je tako poslednjih 50 godina;
- navijači imaju nerealna očekivanja, željni su uspeha kako bi kompenzovali sopstvene mizerne živote, sve im smeta, a nisu u stanju da srede sopstvene probleme;
- pored dežurnih pljuvača, ovde su se uključili i botovi sa bojkotom i sličnim glupostima zarad interesa ljudi čiji interes svakako nije boljitak FSS-a i reprezentacije (Terza i Ramadani); savez nije ništa drugačiji nego što je bio poslednjih 20 godina tako da je jasno da je sve režija;
- u kvalifikacijama za SP smo bili očajni u najgoroj grupi, nismo imali igru, napad nam je bio bezidejan, a selektor je igrao sa 5 igrača u zadnjoj liniji i 3 defanzivna vezna; jedva smo pobedili jednu Gruziju koja je gora po kvalitetu od Litvanije;
- na ove dve utakmice je napad izgledao solidno, igra je bila daleko konkretnija i zanimljivija, ali nas prati panika u odbrani i nedopustive greške koje se stalno ponavljaju i posle kojih redovno primamo golove.

mr.wolf

pre 5 godina

lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.
(Sim, 11. septembar 2018 15:14)

A da samo u top 3% ili ti u top 8, na svetskom bi posle Svedske pocepali i sledece, tako da bi sigurno bili u 1/2 finala, a tamo bi povepali nekog, i bili bi u finalu ili sa.Hrvatima ili sa nekim drugim. Znaci bili bi u top 2 ili ti u top 0,8%.
Ljudi, zabranite komentarisanje, ovo nema.vise smisla ko sve pise komentare.

realno

pre 5 godina

lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.
(Sim, 11. septembar 2018 15:14)

Normalno je da ce da hvali zato sto je izvuko x sto mu je i cilj bio a hvaleci nas hvali i sebe zato sto je jednoj od "najjacih" reprezentacija u evropi (znaci presmesno, kao da živiš na Novom Zelandu ako to mislis) izvukao nereseno u gostima. Ali ti ne možeš da shvatiš. I da, nadam se da ćeš biti u top 3% sendvica kad dodju na podelu sledeci put.

ojha

pre 5 godina

Ok loša igra, slabi rezultati,.. Bla bla
Ali izjave.. Jos smo neuigrani, mlada smo ekipa, ucimo na greskama!! Pa slusaju li oni sebe? Ni jedna reprezentacija se ne moze uigrati za par dana, svi podmladjuju ekipe.. A sto se tice gresaka, nikada necete naučiti posto vas koncentracija ne drzi cijelu utakmicu, ne pristupate ozbiljno svom poslu.

realno

pre 5 godina

Sms i Ljajic na klupu a Zivkovic i Radonjic na teren, bice bar vise ljudi koji ce da gledaju. Ovaj Sms ajde sto nista ne pokazuje (nebitno iz kog razloga) nego sto je vecini ljudi ogadio reprezentaciju uz selektora nam ocajnog. A vidim u komentarima neko pise atraktivan fudbal, pa rodjace da li si ti svestan da je neka iole kvalitetnija reprezentacija od Rumunije i Litvanije da bi nam zavukli jos minimum 2,3 gola da one kontre, o cemu pricas!?

Bojan_Atalanta

pre 5 godina

Bravo momci! Idemo!!!
A u ovoj se prvoj slici vidi ko je kapetan. U očima brate, u očima..
A i mi u Americi imamo mali fudbal turnir zvani Srbijada. 100K Posetilaca, 30 klubova, 2,000 igrača.. Ove godine nismo pobedili, ali sledeće, ja obećavam, Beli Orlovi iz Atlante nose sve!

Pozdrav!

beogradski

pre 5 godina

Navijač sam OFK Beograda, ali mi jedna stvar pada u oči.
Evo juče i za Srbiju i za CG sve golove dadoše igrači (bivši i sadašnji) Partizana.
Da li neko ima podatak kada je Zvezdin igrač, zadnji put dao gol za reprezentaciju Srbije?
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 11. septembar 2018 13:10)

kakav maliciozan komentar....druže, ekipe i postave se menjaju, u periodu recimo 2007-2013 najstandardniji napadači su bili pantelić i žigić, i uglavnom su oni davali golove, sada je to mitroivć iz partizana, sutra će opet biti neki zvezdin, tako da čisto sumnjam da si navijač ofk beograda, zapravo da li navijači ofk beograda zaista postoje, mislim na one prave navijače, a ne lokal-patriote

111

pre 5 godina

Crnogorci će nas dočekati "na nož" i izgubićemo a nakon slabih rezultata sa drugima u grupi nema prvog mesta. Tipujem na Crnu Goru.

B92 cenzura

pre 5 godina

Au, koliko mržnje prema Srbiji. Prvi ne podržavam selektora i savez, ali reći kako smo mi trećerazredna reprezentacija je smešno. Priča dolazi od naših komšija čije se reprezentacije ne mogu plasirati ni na neki seoski turnir. Ne nasedajte na te priče, uključite mozak!

dragan

pre 5 godina

primetio sam da krstajic hoce nesto da kaze a ne islazi mu nista iz usta ahahhaahaaaa imamo dobrih strutjaka ono krstajic mladen nad klupi A covece selekcije sprdnja od reprezentacije nevidjena

jocca

pre 5 godina

@realno
cilj mu bio da izvuce X i sada se hvali hahaha. Protiv kakvog tima bi se ti hvalio da izvuces X da si selektor drzave sa 20miliona stanovnika ili 5% Euro populacije? Samo protiv izrazitog favorita! Rumuni su uvek imali vise timova u Ligi Sampiona od nas. Polufinalisti svetskog. Da li si svestan kako je Srbija odigrala protiv Litvanije i Rumunije? Na obe utakmice je protivnik imao neverovatnu srecu sto nije primio petarde. Nemas ti pojma sta je realnost. Obican hejter, pljuvac, lakrdija i neznalica ;) Ovaj tim sa Krstajicem i Savicem osvaja EURO! Mrzite ih koliko hocete.
(Sim, 11. septembar 2018 16:30)
Dodji sutra po svoj sendvič.

MDV

pre 5 godina

a sta da ocekujemo kada najbolji fudbaleri nisu pozvani ili su odstranjeni sa spiska?

Bane, Stojke, Milivojevic i drustvo i dalje daleko bolji od ovih devojcica sinoc..

Sasa Djordjevic bi bio bolji selektor umesto Krstajica!

Kapa

bonak

pre 5 godina

lukic je igracina sa ove ostale decko igra fudbal u napred vidi igru smiren jak technicar dobar mitrovic pravi centarfor ovi ostali sami amateri trce po terenu kao muve bez glave haos nezna se ko de bije

kojot

pre 5 godina

@realno
Tako je,sta zna ta prevara od igraca SMS,11 golova prosle sezone u tamo nekom nebitnom Kalcu,Radonjicu kapitenska traka,3 gola prosle sezone u nikad jacoj jelen ligi,golovi velikanima Suduvi i Trnavi,malo li je

bgd

pre 5 godina

Napisa neko u komentarima pre par dana da će se navijači uskoro dovoziti autobusima na stadion na utakmice nacionalnog tima. Sinoć su vrata stadiona bila otvorena za beogradske osnovce koji su popunili tribine.

realno

pre 5 godina

@realno 
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
(sim, 11. septembar 2018 12:13)

Covece sta ja imam sa njegovih 100 mil €. Ja gledam tj. gledao sam reprezetaciju koja se plasirala na svetsko prvenstvo i spremao se mesecima za taj dogadjaj da bi jedan od "100 mil €" sve to unistio ne igrom nego nezapamcenim razdorom u reprezentaciji. Tako da me apsolutno cifre od transfera ne dotiču. Iskljucivo cifre u utakmicama. A od kako nam reprezetacija vredi "100 mil €" vise sve je lakrdija postalo. Svako ko se u fudbal imalo razume jasno mu je. Ali ipak to je 100 mil € a mi smo male dusa. Sva sreca ima jos "velikih" kao ti...

Mile idiot 83%

pre 5 godina

Kakva nam je država i političari, fudbal nam je na zavidnom nivou. Hahahahahaha, nazadnjaci čega god da su se uhvatili, upropastili. Stvarno sve sami školovani stručnjaci.

nele

pre 5 godina

Pošto je svaki Srbin selektor, hajde malo i ja.Po meni, najangažovaniji igrač na terenu, Rukavina, ispao je tragičar i krivac za drugi gol Rumuna! Jednostavno je gledao kako lopta ulazi u gol i pritom je smetao golmanu da se baci i odbrani! Da li je bio premoren ili zbunjen mestom na kome se našao(On je desni bek, a bio je na levoj stativi)? Gde je bio Kolarov, čije je to mesto? Vidim iz članka da nam je najbolji deo vezni red. Koga oni povezuju? Šuplju odbranu i anemični napad - Mitroviću svaka čast na snalažljivosti!? Sve u svemu, mrka kapa!

srb

pre 5 godina

"stegnuti" nije pravi epitet kojim se opisuje igra sergeja. Da ga nisu "pumpali" ne bih nista zamerio, odigrao je kao igrac od 20miliona, ni manje ni vise od toga nije pokazao, a da je u nasoj ligi cena bi mu bila 5miliona u vrh glave

imei

pre 5 godina

Dok je bilo Vidića i Ivanovića beše neka odbrana a napad nikakav. Kako Vida ode počela i odbrana da nam pada, a napad polako kao puž da se razvija. A selektora da ne pominjem.

boksi

pre 5 godina

Pa dobro,Krstajic kombinuje odbranu i to i da razumem.Ali nas napad je neverovatno prost.Imamo Tadica koji odlicno izbaci Rukavinu koji "samo" treba da prebaci prvog stopera bilo kog tima na svetu i sanse da Mitrovic pogodi su ogromne.E sad,sto Rukavina "nume" da centrira nijednom od bar 30 puta na svakoj utakmici do sad je pitanje za nas stab.I ako igramo na taj nacin moraju da igraju ili Prijovic ili Jovic.?

Odbrana

pre 5 godina

Odbrana jeste suplja - ali ne treba zbog toga vracati Ivanovica, koji je takodje pravio kikseve. Uz to je u godinama, i ne bas toliko zainteresovan na terenu kad igra za reprezentaciju. Treba se odreci i usluga Kolarova i napraviti cvrst par perspektivnih bekova - npr. Milenkovic na desnoj i Mihailo Ristic na levoj strani, ovaj drugi je neopravdano potcenjen sve vreme, Grof ga je izbacio iz tima, pa je momak otisao u pecalbu! Milivojevic i Nastasic moraju nazad u tim, uz njih bi treci bio Nemanja Maksimovic. Ako se odlucimo za dva spic-igraca (Mitrovic i Prijovic) iza njih treba da budu Tadic i (uprkos svemu) SMS, uz to Gacinovic na desnom krilu, na levoj strani moze Ristic mnogo da uradi, cesto daje i golove. Golman? Jeste Stojkovic najiskusniji, sli opet nije toliko dobar, da neko drugi ne dobije sansu. Moj tim: Rajkovic - Milenkovic, Ristic - Milivojevic (kapiten), Nastasic, Nemanja Maksimovic - Gacinovic, Tadic, Mitrovic, Milinkovic-Savic, Prijovic. Na klupi: Dmitrovic, Matic, Vujadin Savic, mozda i Jovicic (vrlo zahvalan igrac), Radonjic, Ljajic, Katai... Ko da vodi tim? Pa, s obzirom da sam predlozio sastav, prihvatam i duznost selektora i ne trazim nijedan dinar unapred! Ako ne bude razultata - pristajem da placam penale. Ako bude - necu odbiti pravedan honorar. Ne mozes ti, nisi u SNS-u, cujem kako mumljaju Usne Koje Lazu!

joly

pre 5 godina

SMS nije pokazao apsolutno ništa otkad je došao u reprezentaciju.
(daj bre, 11. septembar 2018 09:46)

@dajbre
protiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima dvojici, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor. nemate vi pojma o fudbalu.

turista

pre 5 godina

SMS tipican primer kako lova unisti karijeru fudbaleru koji je nazalost IMAO perspektivu.
Pratite ovu sezonu pa cete vidrti. Lacio nije dobio jednu jedinuponudu za njega, samo zato sto su menadzeri alavi.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Neću da komentarišem dešavanja u i oko reprezentacije Srbije u fudbalu, ni rad FSS-a dok komentar o tome ne da državni tužilac za organizovani kriminal i ovlašćeno lice za kontakt sa medijima UBOPOK-a

pera

pre 5 godina

Svaka cast Mitru na golcini. Sramno je bilo sta reci protiv njega i Tadica.
Lukic i Maksimovic su bili dobri, pravo osvezenje, mislim da skoro nismo imali brzi vezni red. E sad pitanje je kako bi to izgledalo protiv jacih protivnika medjutim, prava je nepravda sto je Grujic imao mesto za Moskvu pored ove dvojice. Odbrana je katastrofa, zapravo u celoj nasoj odbrambenoj liniji, kad se pogleda i teren i klupa, trenutno jedino Milenkovic ima potreban kvalitet.
Kada vec kombinujemo mogli smo na najkriticnijoj poziciji desnog beka probati Gajica ili ovog decka sto je presao u Djenovu letos.

STEVO

pre 5 godina

Preko glave mi je ovih kritizera pogotovo kada su mladi igrači u pitanju a najviše ih kritikuje baš njihova i mladja generacija što mi je nevjerovatno. Kad smo tih koje sam pomenuo jedino razočarenje je SMS ali sam siguran da će izići iz loše forme. Svakom se dešava da dodje u lošu fazu pogotovo kad od tebe puno očekuju. Čudniji su mi napadi na Lukića i Veljkovića pogotovo ovog prvog za koga sam tvrdio da je trebao biti u timu za SP jer momak osim radijusa kretanja ima i odličnu tehniku odnosno svaka lopta ide naprijed te se zato i potkrade pokoja greška koja je zanemarljiva u odnosu na ukupan učinak koji je odličan. Slično mislim i za Veljkovića koji od dvojice sinoćnjih štopera bio onaj koji je bio zadužen da loptu iznese preko polovice kada postoji problem organizacije napada i otuda poneka greška. Nije sve tako loše bilo. Ima mjesta za napredak. Siguran sam da ćemo biti prvi u grupi jer uz malo uigraniju ekipu na čemu se treba raditi ne postoji šansa da bilo ko od ovih ekipa bude ispred nas. Tu smo gdje smo.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Samo ću da dam jedan savet...to treba da se piše UEFA-i izbacite Srbiju iz svih takmičenja, usrećite nas da nas ne brukaju ovi iz FSS-a sa pričama o Švajcarcima kao Nemcima, jer je predsednik države postavio na čelo fudbalske organizacije, a to je taj stručnjak što se razume u Švajcarce isto kao i u fudbal, postavio za predsednika krovne fudbalske asocijacije svog telohranitelja...nezabeležen slučaj u istoriji fudbala, čak i afričkog !!!

Naime, bila neka emisija o nekom našem treneru bio je prvi selektor Južnog Sudana po njihovom otcepljenju od Sudana, a i selektor Sudana je bio pre toga, mislim da je lik iz Pirota, u svakom slučaju nepoznat široj javnosti, svašta se moglo videti o počecima fudbala u nezavisnom Južnom Sudanu, ali ovakav biser u vezi predsednika FS Južni Sudan ne, to bio neki...ozbijlan čovek !!!

Zoni

pre 5 godina

SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
 (sim, 11. septembar 2018 12:13) 

A po cemu je on najskuplji vezni na svetu. Zato sto mu menadjer tako kaze i licitira nekim ciframa koje niko ne zeli da plati. Videli smo kolimo je trazen kad je ostao u supljem Laziu jer ga niko nije hteo po toj ceni. Mozda bi se i prodao za 5 puta manju cenu ali onda nije najskuplji. Tako i ja mogu biti najskuplji. Evo igracu za 200 miliona, ne manje. Sad sto niko ne zelibda plati ro je drugo. Najskuplji sam. Eto.

KozaNostradaus

pre 5 godina

Dok je bilo Vidića i Ivanovića beše neka odbrana
(imei, 11. septembar 2018 15:33)
O Bože, ponekad se zapitam ko ovde ostavlja komentare i koliko ima godina? Pa najveća zamerka Vidićevoj karijeri je što nije odigrao poštenu utakmicu u reprezentaciji..Igranje rukama na SP, promašen penal nonšalatno u Sloveniji, kako ga je Anjelka otresao u kvalifikacijama za SP2010...koja odbrana? Kada? Inače, pomalo mi je šuplja i ova analiza, kao i naša odbrana...Zašto otvoreno ne reći, Matić sa trenutnom formom nema mesta pored Maksimovića i malog Lukića TAČKA! Sergej nema mesta, Ljajić je očajan - ali znao povremeno da bude opasan (malo u odnosu šta se na toj poziciji očekuje)...Isto je i mali Maksimović pokazao da mora da se nađe mesta za njega kao i za Lukića...ako smo nešto dobili u ove dve utakmice, to je putokaz za dva zadnja vezna...Igra nam je mnogo brža sa njima dvojicom, nego sa Matićem, koji je postao kao i u Mančesteru "gušitelj igre"...drvlje i kamenje na odbranu, a zaboravljamo da je odbrana CEO TIM...problem kontri su bokovi odnosno Ljajić i Tadić koji u tim situacijama ne mogu da odgovore obavezama, jasno je ko dan...treba biti iskren i reći otvoreno, najlošiji u ovom ciklusu su upravo bili najiskusniji : Matić, Kolarov, Tadić i Ljajić...uz neizbežnog tragikomičara od Krstajića...imali smoMuslina koji nije pozivao najbolje, a ni igra nije bila nikakva...sad se makar pozivvaju najbolji, ali nema ni traga od pečata trenera koga, sve sam više sklon da verujem, nemamo!
Hvala

Tenkista

pre 5 godina

Kada Dmitrovic i Rukavini krenu da kombinuju, govno mi se stegne, Kolarov glup penal, drugi gol se ne prima u amaterskim ligama a kamoli na reprezentativnoj utakmici, kostic je promasaj za fudbal, Ajs Nigrutin puno kikseva imao, jedine svetle tacke su Mitar, Rukavina i Tadic, o rezervama necu ni pocinjati....

Marko

pre 5 godina

Ima nesto u toj formaciji 3 5 2, donosi rezultate na svim nivoima, po secanju cu a vi dodajte, Belgija na svetskom, mi u kvalifikacijama sa Muslinom sa maltene slicnim igrackim sastavom kao i sada, Celzi sa Konteom (osvojili ligu), Italija igra mada rezultati izostaju par godina unazad. Cini mi se i Roma do onog debakla sa Liverpulom, ljudi su daleko dogurali u LS s obzirom na sastav. Mislim imamo jos uvek tri krstena stopera pozadi da se uigraju, u sredini bi bilo mesta i sa Smsa a napred cak i za Priju, u nekim situacijama i neku laznu devetku. Iza Prije konacno Tadic na svoje mesto. Jedino te pozicije krilnog beka ne znam ko moze, levo Kolarov nema boljeg trenutno, pozadi bi Bane lepo pokrivao kao centralni bek. Desno stvarno ne znam dajte neko resenje.

DAVOR

pre 5 godina

Ja tvrdim da u mladoj reprezentciji Srbije i starter i njegova rezerva na poziciji desnog beka su bolja opcija od ocajnog, sporog i alibi igrca Rukavine. E sada zasto ga selektor forsira uz obrazlozenje da nemamo drugog igraca na toj poziciji pitanje je za sve nas?

skywalker

pre 5 godina

odličan tekst i analiza zaista.ima tu puno prostora za napredovanje ali prije svega selektor mora biti SAMOSTALAN.
zato je trebalo biti strpljiv sa Muslinom.

ucha

pre 5 godina

Da li ste normalni, moderatori ,adminidtratori ili ko vec ...? Ovaj Andrej psuje i objavljujete komentar, a normalne komentare ne!!! Koji vam je djavo?

joly

pre 5 godina

moramo kao manceste city da igramo sa letecim bekovima i dva spica 
5-2-1-2 

rukavima, milenković, veljković, spajic, kolarov 

matić, maksimovic 

tadic 

mitrović, prijovic 

uz celu liniju bi išli kolarov i rukavina kao što igraju i sad, ali se ne bi sudarali sa kosticem i ljajicem (zivkovicem). kao što je mendy kod gvardiole izbacio sanea iz tima. maksimović je fenomenalni zadnji vezni koji vuče loptu samo napred. mitrović se dobro slaže sa prijovicem. a tadić ce postati pravi plej iza njih, a ne po boku da deluje. sms i lukić mogu da menjaju maksimovića ili matica.

BojanNS

pre 5 godina

SMS kada nije bio pozivan, svi su pisali da ga treba zvati. Posle utakmice sa Kostarikom svi su pisali da se vidi da je doktor fudbala. Zatim je odigrao slabo protiv Svajcarske, svi drvlje i kamenje po njemu. Da li mi mozemo nekoga da poguramo kada mu ne ide, a ne da mu otezavamo? Moje misljenje je da igrace treba podrzati, reci mu sta nije valjalo, ali ga podrzati. Drvlje i kamenje treba po selektoru i savezu. Jedina moja zamerka za spisak je sto je Rukavina pozvan pre Baneta, a generacija su, Bane igra u svom timu, Rukavina ne.
I jos, ne treba nekog igraca gusiti (Tadica) da bi neki drugi igrali. Znaci Tadic desetku da igra ili levo, najvise je pokazao do sada u reprezentaciji, a ostali prednji vezni, da se rasporede po pozicijama koje ima najvise odgovaraju. Mesta na klupi ima dovoljno i ako se ljute sto klupu greju, neka idu, ima toliko igraca koji bi rado sedeli i na klupi samo da budu u reprezentaciji.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Neću da komentarišem dešavanja u i oko reprezentacije Srbije u fudbalu, ni rad FSS-a dok komentar o tome ne da državni tužilac za organizovani kriminal i ovlašćeno lice za kontakt sa medijima UBOPOK-a

panco

pre 5 godina

Meni je intersantno kako jedan komentar opise igru Lukica, (ja ga iskreno ne znam) u kome kaze kako je Lukic odigro fenomelnalno i dobije gomilu pluseva. I bude mi drago. E onda prodjete 10tak komentara i naletite na jedan komentar, gdje kaze kako je los, uzas i dobije goomilu minusa. Pa ko je ovde lud.

King

pre 5 godina

Navijač sam OFK Beograda, ali mi jedna stvar pada u oči.
Evo juče i za Srbiju i za CG sve golove dadoše igrači (bivši i sadašnji) Partizana.
Da li neko ima podatak kada je Zvezdin igrač, zadnji put dao gol za reprezentaciju Srbije?
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 11. septembar 2018 13:10)

E jak ti i komentar, pa zato što ne igraju, kako će dati gol. Hoće li Spajić da daje golove. A ajd mi reci koji to od partizanovaca osim Mitrovića i Živkovića (koji ne igra, ali po meni bi trebalo) zaslužuje da igra?

марко

pre 5 godina

не свиђа ми се што миливојевић не игра јер има квалитет и искуство ПЛ, не свиђа ми се што се свађају, што је Муслин смењен али ипак треба дати шансу Крстајућу, с тим што ако не заврши апсолутно први у групи и БЕЗ пораза треба гледати даље то јест нови селектор.

Joly

pre 5 godina

protiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor (joly)

Biće pre da ti pojma nemaš o fudbalu. Kostarika je imala stopostotnu šansu već u prvom minutu. Brazil nas je dobio rutinski, sa pola snage. SMS je protiv Kostarike bio loš, a protiv Švajcarske i Brazila ubedljivo najgori igrač na terenu, kao i sinoć. On jedino može da trčkara unutar onog kruga na centru terena i da se dere na saigrače kada mu dosadi. Drugo ništa ne zna.
Što se talenta tiče, Perica Ognjenović je za njega Mesi lično, o drugima da ne govorim. Talenti su sa 18-20 godina a ne sa 23. Šta uopšte reći za igrača koji sam sebe ocenjuje? On će iz Lacija u Bešiktaš, pa u Ludogorec, a onda kraj karijere u Partizanu. Saša Ilić sa 40 godina više trči od njega. A u ostalim segmentima igre ne mogu ni da se porede.
(Negativni, 11. sept)

@negativni
pogledaj sledeci link ko je najvise pretrcao i jezik za zube ;)
http://www.skysports.com/football/news/11096/11416736/world-cup-which-teams-and-players-have-run-the-furthest-and-fastest
Average meters covered per player per game:
Russia 8,328m, Serbia 8,326m, Denmark 8,210m.
Average meters covered per game: Golovin 12,580, Erikssen 12,481, Gazinsky 12,090, Savic 12,027, Matic 11,672.

Darko

pre 5 godina

Dragi navijaci, dezurni pljuvaci, strucnjaci, takozvani strucnjaci, dusebriznici, Grobari, Delije i iskreni navijaci nase reprezentacije,
evo svrljam po Fejsu i citam komentare posle neresenog rezultata protiv Rumunije. Menja se Krstajic, pljuje se Kolarov, Rukavina cak su uspeli da ispljuju i Mitrovica i da obezvrede njegovu danasnju utakmicu i da je ocene kao nikakvu ali sta to cudi, kad kod nas postoje ljudi koji su u stanju cak i Novaka Djokovica da ublate i da izvredjaju i da cak i njegov doprinos za nas i nase ljude okarakterisu kao nikakav i nepostojeci !!!!!
Nasim momcima je na svakom koraku nesigurnost, pritisak i breme koje nose primetno !!!! Ova atmosfera koja je stvorena oko njih i ovo pljuvanje i aktivno nepodrzavanje bi se odrazilo na svakoga ne samo na nase momke !!! Cak i jedan Nemanja Matic koji je usao dvadeset minuta pre kraja utakmice uspeo je da veze jedan ili dva neshvatljivo neprecizna dodavanja !!! Zasto mu se to u Manchesteru ne desava ?! Zato sto tamo zna da ima armiju navijaca koji ga podrzavaju zna da ako napravi gresku da ga nece razapeti kao kod nas !!!!!
Samopouzdanje kod igraca je nacisto naruseno kad igraju za nacionalni tim !!!
Svako ko je igrao fudbal ili se bavio sportom zna o cemu pricam !!!! Cak igraci Crvene Zvezde koji realno nemaju rejting kao igraci u reprezentaciji kad izadju na teren deluju samouverenije nego nasi reprezentativci !!!! Zato sto ih njihovi navijaci od srca podrzavaju !!!!
Sa ovim pljuvanjem i bojkotom reprezentacije sigurno necete pomoci !!!! Ne treba tu suvise pameti da bi se to shvatilo !!! Tim momcima treba podrska, vetar u ledja a ne permanentno sputavanje, pljuvanje i pametovanje !!!
Sve ostalo su gluposti !!! Stvorena je takva atmosfera kao da se molimo Bogu da momci kiksnu da bi pojedinci mogli da se busaju u prsa da su bili u pravu !!! Skinimo taj Damoklesov Mac koji lebdi iznad nase reprezentacije i koji ih koci i sputava !!! Pustimo ih da rade na miru !! Pojedinci ako ne zele da pomognu ne moraju da odmazu pobogu, to je neljudski, sramno i ne sluzi nikome na cast !!!

Aca

pre 5 godina

"Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina."

Kao u slagalici: skočko, pik, karo, tref...pa ako ubode
(Aca, 11. septembar 2018 10:01)

Od go.ana se pita ne pravi. Svi ste pametni u kritici. Svi komentatori upravo kritikuju ovako kako ti reče da radi Krstajić, ali ljudi, niko da ponudi imena igrača odbrane koji nisu na spisku reprezentacije, koji su bolji od ovih koje imamo, a koji su objektivno slabi. Njih ovakve možeš kombinovati kako hoćeš, rezultat će uvek biti isti, a boljih nemamo pa nemamo. Nije to krivica Krstajića, ne pravi on fudbalere, nego od ponuđenog bira najbolje. Imamo li boljih odbrambenih igrača na ponudi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ćika Muhamed, 11. septembar 2018 11:29)

Pretpostavljam da i vezni red treba da učestvuje ali to može da pita Muslina kako je on sastavljao odbranu ako već nije ukapirao, nije Muslin pojeo te igrače koji igrali...
Krstajić ne ume da proceni na kom mestu bi koji igrač pružio najviše i pokušava da kombinuje pa ako ubode. Veći je problem što je razbio tim, igrači se ne dogovaraju na terenu, jedino se Tadić i Mitrović razumeju a ostali lutaju

Andrej

pre 5 godina

Ovaj Krstajic je najbolji trener Srbije do sada, i ne znam zasto ste svi sad stali protiv njega. Vidim li koga da je rekao nesto, jebacu mu majku u picku, jer je Krstajic nase gore list, nas veliki trener

facepalm

pre 5 godina

Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina.

rukavina tebra rukavina.. kapiras? ne? svi se promenili a veljkovic nije problem.. znaci.. u kojoj je ruci kliker?

Max von Laaberg

pre 5 godina

Rezultat je nepovoljan,jer kad kod kuce se boris da sacuvas bod sta te ceka u gostima.Ja sam stalno protiv tih modernih taktickih naziva 4-3-3 ili kako se sve zovu.Jednostavno lako je reci 3-3-3-1 ali vrlo tesko se to sprovodi na terenu, tako je i doslo do penala jer Kolarov je bio orijentisan vise za napad i onda se desi da izvisis jer je protivnik 3 m blizi lopti.To su takticki problemi, ali Rumuni imaju visoke igrace u odbrani a Mitrovc sam,a svi centriraju visoke lopte logicno da Mitrovic nema sanse.Mislim da bi iskusniji trener takticki igru postavio drugacije jer Rumunske ekipe sve prvo poluvreme igraju tako da vreme prodje a rezultat bude povoljniji a u drugom poluvremenu potpuno druga igra.

sim

pre 5 godina

Sms i Ljajic na klupu a Zivkovic i Radonjic na teren, bice bar vise ljudi koji ce da gledaju. Ovaj Sms ajde sto nista ne pokazuje (nebitno iz kog razloga) nego sto je vecini ljudi ogadio reprezentaciju uz selektora nam ocajnog. A vidim u komentarima neko pise atraktivan fudbal, pa rodjace da li si ti svestan da je neka iole kvalitetnija reprezentacija od Rumunije i Litvanije da bi nam zavukli jos minimum 2,3 gola da one kontre, o cemu pricas!?
(realno, 11. septembar 2018 10:58)

@realno
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.

Učenje

pre 5 godina

Kod nas na selu kada starije hoće mlađeg da nauče nekom poslu daju mu da se uči na stvarima gdje će da napravi najmanju štetu. Savez je Krstajiću dao da se uči na najvrjednijem što ima, na zlatnoj generaciji momaka, koja je već dokazala da zna da igra i da postiže rezultate... Sjeća li se iko od nas ko ih je tada vodio?

јд123

pre 5 godina

Veljković i Spajic?? Pored Nastasica, Milenkovica, Vujadina Savica??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (abraksas, 12. septembar 2018 14:53)

Вујадин Савић?????? Тај би и у Звезди требао бити резерва Бабићу а не да игра у репрезентацији. Али не бринем се ја, чим се одлуче да га продају, ето њега у репрезентацији као стартер. Чак и ако то буде одлучујућа утакмица за квалификације на ЕП а Савић пре тога не буде одиграо ни један меч за репрезентацију. Није ми јасно да још увек има људи који не схватају да репрезентација служи само као пијаца и да њих заболе уво какав ће резултат остварити. Пре су то покушавали сакрити, сада то раде отворено.

dejandddddd

pre 5 godina

Moramo da igramo sa dva špica, a ne da očekujemo od nekog srednhaka da pomaže Mitroviću i eventualno taj neki "kao špic" da da gol.
Na tome mora da se radi o da strategija ekipe bude napadača, a ne da damo gol i onda se nadamo da ga nećemo primiti.

Negativni

pre 5 godina

@dajbre
protiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima dvojici, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor. nemate vi pojma o fudbalu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joly, 11. septembar 2018 10:13)

Biće pre da ti pojma nemaš o fudbalu. Kostarika je imala stopostotnu šansu već u prvom minutu. Brazil nas je dobio rutinski, sa pola snage. SMS je protiv Kostarike bio loš, a protiv Švajcarske i Brazila ubedljivo najgori igrač na terenu, kao i sinoć. On jedino može da trčkara unutar onog kruga na centru terena i da se dere na saigrače kada mu dosadi. Drugo ništa ne zna.
Što se talenta tiče, Perica Ognjenović je za njega Mesi lično, o drugima da ne govorim. Talenti su sa 18-20 godina a ne sa 23. Šta uopšte reći za igrača koji sam sebe ocenjuje? On će iz Lacija u Bešiktaš, pa u Ludogorec, a onda kraj karijere u Partizanu. Saša Ilić sa 40 godina više trči od njega. A u ostalim segmentima igre ne mogu ni da se porede.

slaviša šmigič

pre 5 godina

ubedjen sam,da su saša ilič i milijaš kvalitetniji od sergeja oni bar nisu stegnuti kao sergej milinkovič pogledajte samo rezultate kad tgra sergej u prvom sastavu mi nismo snjim dobili niti jednu utakmicu,čak i mitroviču treba,da se zahvale,da smo isčupali bod u beogradu od super sile u fudbalu zvane rumunija koja se poput nas kvalifikuje na svakih 20.god,na neko prvenstvo.samo vi gurajte silom sergeja a rezultati,če biti kao sa rumunijom

vuk

pre 5 godina

menadzerska reprezentacija na celu sa SMS??!! Da li ima gluplje konstatacije od ove? SMS coveku sa spanskim papirima treba igranje za reprezentaciju zbog.... kukali ste da nam je stara repka, da su spori, pa gde su zlatni momci, sto ne igraju, a sad kad ih neko pusti u A tim vi po njemu sipate i drvlje i kamenje. nisam za to da Krstajic bude selektor ali je jedini skupio hrabrosti da koliko toliko podmladi reprezentaciju i da udje u novi ciklus za zlatnim momcima. a ako je to odradio po direktivi saveza onda je mnogo lud covek, mazohista

mrki

pre 5 godina

Naj lakše je biti Srpski trener, novinari ti sastave tim, moraju igrati 150 miliona evra i Ljajić, ostale i selektor može birati.

Goran

pre 5 godina

(Mr_Melbourne, 11. septembar 2018 10:41)

Druze, il si nevidjen trol, il te je neki Srbin maltretirao dok si bio klinac, pa otud i tolki kompleksi, na svakoj si vesti sa pljuvacinom.

A mozda ti je i devojku ...

Sim

pre 5 godina

@realno
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
(sim, 11. septembar 2018 12:13)

Covece sta ja imam sa njegovih 100 mil €. Ja gledam tj. gledao sam reprezetaciju koja se plasirala na svetsko prvenstvo i spremao se mesecima za taj dogadjaj da bi jedan od "100 mil €" sve to unistio ne igrom nego nezapamcenim razdorom u reprezentaciji. Tako da me apsolutno cifre od transfera ne dotiču. Iskljucivo cifre u utakmicama. A od kako nam reprezetacija vredi "100 mil €" vise sve je lakrdija postalo. Svako ko se u fudbal imalo razume jasno mu je. Ali ipak to je 100 mil € a mi smo male dusa. Sva sreca ima jos "velikih" kao ti...
(realno, 11. septembar 2018 14:34)

@realno
lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.

Sim

pre 5 godina

lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.
(Sim, 11. septembar 2018 15:14)

Normalno je da ce da hvali zato sto je izvuko x sto mu je i cilj bio a hvaleci nas hvali i sebe zato sto je jednoj od "najjacih" reprezentacija u evropi (znaci presmesno, kao da živiš na Novom Zelandu ako to mislis) izvukao nereseno u gostima. Ali ti ne možeš da shvatiš. I da, nadam se da ćeš biti u top 3% sendvica kad dodju na podelu sledeci put.
(realno, 11. septembar 2018 15:49)

@realno
cilj mu bio da izvuce X i sada se hvali hahaha. Protiv kakvog tima bi se ti hvalio da izvuces X da si selektor drzave sa 20miliona stanovnika ili 5% Euro populacije? Samo protiv izrazitog favorita! Rumuni su uvek imali vise timova u Ligi Sampiona od nas. Polufinalisti svetskog. Da li si svestan kako je Srbija odigrala protiv Litvanije i Rumunije? Na obe utakmice je protivnik imao neverovatnu srecu sto nije primio petarde. Nemas ti pojma sta je realnost. Obican hejter, pljuvac, lakrdija i neznalica ;) Ovaj tim sa Krstajicem i Savicem osvaja EURO! Mrzite ih koliko hocete.

Panta

pre 5 godina

Dobri smo, dobri smo hahahahahahahahah
pa i Kosovo bi nas ovakve pobedilo barem sa 2:0 !!!!
(UGASENA institucija, 11. septembar 2018 11:28)

Pa kud nas onda Rumunija ne pobedi ?!?! Stvarno si .agarac.

deda

pre 5 godina

prija uz mitra & tadic,radonjic zbog kontri,zivkovic jer em zna em igra srcem i stalo mu je do tima, u rezervi imamo gomilu srednjaka i napadaca ali problem je u odbrani, i napadacima i veznim je frka i igraju pod pritiskom da ne izgube loptu, odigraju los pas jer smo u zescoj opasnosti u kontrama, a koga staviti, to nebiva za par dana, najbolje i neprelazne odbrane su bili tandemi nikad par pojedinaca, inace imate petoricu dobrih odbrambenih koji zuje ko muve bez glave i proplivaju

King

pre 5 godina

Moraju da igraju: Rajković na golu, Milenković na beku umesto Rukavine, halfovi dvojca od: Savić, Spajić, Nastasić, Babić...ali da se uigraju a ne da menja svaku utakmicu, Matić zadnji vezni, levo Radonjić, desno Živković, u napadu Mitrović zamena Jović....a ostalo može i iz druge lige Srbije samo bez Kostića, Rukavine, Ljajića, Kolarova, Tadića(šta god pričali za njega on nije igrač za reprezentaciju).

sin lovca na medvede

pre 5 godina

(beogradski)
Postoje navijaci OFK Beograda.
Vidim da ne mozemo da utvrdimo koji Zvezdin igrac bio zadnji strelac za Srbiju?

Mito

pre 5 godina

Ovo je i uspeh i neuspeh. Zašto uspeh, jer sa trenerom bez pedigrea, ali jednim od boljih reprezentativaca igramo napadački. Da li je to savršeno, po meni treba da ima šansu ispred onih koji zagovaraju tezu: igramo na 0:0 a ako damo gol čist ćar. Po meni (koji je sportista ceo život), fudbal je kao kolektivni sport, u plejadi ostalih kolektivnih sportova spoj inteligencije i fizičke kondicije). Ko to uspe da usaglasi taj je prvak (najbolji primer su naši vaterpolisti koji nemaju more, infrastruktura loša, para nema i imaza njih, a oni vladaju svetom). Zato dragi sunarodnici (ja sam penzioner, nemam nikakvu materijalnu dobit), pustimo napokon FSS da uradi što želi, a ako su pogrešili, zameniće ih nadam se bolji, a ne kao u vreme Karadžića koji je sve podredio svojoj dobiti. S poštovanje
PS. molim sve da uvek podržavaju reprezentaciju, kao i klubove u međunarodnim takmićenjima.

dex

pre 5 godina

@sin lovca na medvede

Milivojevic protiv Austrije. Ne znam zasto potenciras Crnu Goru, ali eto, ako gledas i strane reprezentacije, onda neki dan Ben.

ilke kv

pre 5 godina

@sin lovca na medvede
pa kad grobari ne dozvoljavaju da igraju...Radonjic, Krsticic, Jovic, Jovicic, Savic, Babic, Pankov.......

Sale Zvezdaš

pre 5 godina

(Darko, 11. septembar 2018 18:24)

Hvala na jednom ljudskom i normalnom komentaru i ja sam isto nekom merom kritičan prema postavi ali ne pljujem našu reprezentaciju već je podržavam i takvu

ćika Muhamed

pre 5 godina

"Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina." 

Kao u slagalici: skočko, pik, karo, tref...pa ako ubode
(Aca, 11. septembar 2018 10:01)

Od govana se pita ne pravi. Svi ste pametni u kritici. Svi komentatori upravo kritikuju ovako kako ti reče da radi Krstajić, ali ljudi, niko da ponudi imena igrača odbrane koji nisu na spisku reprezentacije, koji su bolji od ovih koje imamo, a koji su objektivno slabi. Njih ovakve možeš kombinovati kako hoćeš, rezultat će uvek biti isti, a boljih nemamo pa nemamo. Nije to krivica Krstajića, ne pravi on fudbalere, nego od ponuđenog bira najbolje. Imamo li boljih odbrambenih igrača na ponudi?

ćika Muhamed

pre 5 godina

Ipak, ono što me još uvek iznenađuje jeste koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije. Prosto mi je postalo sasvim svejedno šta će da urade. 
I hvala mu na tome.
(CyberKooryber, 11. septembar 2018 10:21)

Vidi, mene ne iznenađuje "koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije." Nije to u tebi "ubio" Krstajić, nego tvoja alavost, bahatost i nadmenost. Kada bi ti određivao Krstajiću kako da radi, pa još kada bi tvoje "bitno" ime nebitne osobe postalo javno, eh kakav bi ti navijač reprezentacije bio !? Naša sramota i jeste što se došlo do stanja u društvu gde se tako lako odričemo države Srbije, reprezentacije Srbije, budućnosti Srbije..., samo ako nam neka kurčeva dlaka nije postavljena onako kako smo mi zamislili. Zato, ne bitan si, i koga boli ona stvar što si se ti odrekao navijanja za reprezentaciju Srbije. Eno ti Hrvatske, oni su kao vicešampioni sveta, pa se raduj.

joly

pre 5 godina

SMS nije pokazao apsolutno ništa otkad je došao u reprezentaciju.
(daj bre, 11. septembar 2018 09:46)

@dajbre
protiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima dvojici, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor. nemate vi pojma o fudbalu.

B92 cenzura

pre 5 godina

Au, koliko mržnje prema Srbiji. Prvi ne podržavam selektora i savez, ali reći kako smo mi trećerazredna reprezentacija je smešno. Priča dolazi od naših komšija čije se reprezentacije ne mogu plasirati ni na neki seoski turnir. Ne nasedajte na te priče, uključite mozak!

Andrej

pre 5 godina

Ovaj Krstajic je najbolji trener Srbije do sada, i ne znam zasto ste svi sad stali protiv njega. Vidim li koga da je rekao nesto, jebacu mu majku u picku, jer je Krstajic nase gore list, nas veliki trener

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 5 godina

Navijač sam OFK Beograda, ali mi jedna stvar pada u oči.
Evo juče i za Srbiju i za CG sve golove dadoše igrači (bivši i sadašnji) Partizana.
Da li neko ima podatak kada je Zvezdin igrač, zadnji put dao gol za reprezentaciju Srbije?

Sim

pre 5 godina

@realno
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
(sim, 11. septembar 2018 12:13)

Covece sta ja imam sa njegovih 100 mil €. Ja gledam tj. gledao sam reprezetaciju koja se plasirala na svetsko prvenstvo i spremao se mesecima za taj dogadjaj da bi jedan od "100 mil €" sve to unistio ne igrom nego nezapamcenim razdorom u reprezentaciji. Tako da me apsolutno cifre od transfera ne dotiču. Iskljucivo cifre u utakmicama. A od kako nam reprezetacija vredi "100 mil €" vise sve je lakrdija postalo. Svako ko se u fudbal imalo razume jasno mu je. Ali ipak to je 100 mil € a mi smo male dusa. Sva sreca ima jos "velikih" kao ti...
(realno, 11. septembar 2018 14:34)

@realno
lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.

uefamafia

pre 5 godina

Fudbal u Srbiji, Reprezentacija,Zvezda i Partizan zaista su nebitni u našim životima...

Godinama i godinama sve se vrti jedno te isto,nema razloga sve to pratiti.

Realno je da smo antifudbalska nacija,a i dalje se "ložimo".

STEVO

pre 5 godina

Preko glave mi je ovih kritizera pogotovo kada su mladi igrači u pitanju a najviše ih kritikuje baš njihova i mladja generacija što mi je nevjerovatno. Kad smo tih koje sam pomenuo jedino razočarenje je SMS ali sam siguran da će izići iz loše forme. Svakom se dešava da dodje u lošu fazu pogotovo kad od tebe puno očekuju. Čudniji su mi napadi na Lukića i Veljkovića pogotovo ovog prvog za koga sam tvrdio da je trebao biti u timu za SP jer momak osim radijusa kretanja ima i odličnu tehniku odnosno svaka lopta ide naprijed te se zato i potkrade pokoja greška koja je zanemarljiva u odnosu na ukupan učinak koji je odličan. Slično mislim i za Veljkovića koji od dvojice sinoćnjih štopera bio onaj koji je bio zadužen da loptu iznese preko polovice kada postoji problem organizacije napada i otuda poneka greška. Nije sve tako loše bilo. Ima mjesta za napredak. Siguran sam da ćemo biti prvi u grupi jer uz malo uigraniju ekipu na čemu se treba raditi ne postoji šansa da bilo ko od ovih ekipa bude ispred nas. Tu smo gdje smo.

Globtroter

pre 5 godina

Malo ga preteraste sa kritikama. Konstantno se forsira priča da smo nekakvi favoriti, da smo doživeli fijasko na SP, da smo talentovani itd.

Činjenice su sledeće:
- na SP smo postigli očekivani rezultat, a nedostajalo je malo pameti da prođemo grupu; priča o debaklu je paradigma odsustva realnosti u Srba;
- naši igrači su fizički i psihički nespremni, imaju loš pristup svom poslu, često potcenjuju protivnike (pogledati izjave od juče), a to nije odlika sadašnjeg sastava već je tako poslednjih 50 godina;
- navijači imaju nerealna očekivanja, željni su uspeha kako bi kompenzovali sopstvene mizerne živote, sve im smeta, a nisu u stanju da srede sopstvene probleme;
- pored dežurnih pljuvača, ovde su se uključili i botovi sa bojkotom i sličnim glupostima zarad interesa ljudi čiji interes svakako nije boljitak FSS-a i reprezentacije (Terza i Ramadani); savez nije ništa drugačiji nego što je bio poslednjih 20 godina tako da je jasno da je sve režija;
- u kvalifikacijama za SP smo bili očajni u najgoroj grupi, nismo imali igru, napad nam je bio bezidejan, a selektor je igrao sa 5 igrača u zadnjoj liniji i 3 defanzivna vezna; jedva smo pobedili jednu Gruziju koja je gora po kvalitetu od Litvanije;
- na ove dve utakmice je napad izgledao solidno, igra je bila daleko konkretnija i zanimljivija, ali nas prati panika u odbrani i nedopustive greške koje se stalno ponavljaju i posle kojih redovno primamo golove.

sim

pre 5 godina

Sms i Ljajic na klupu a Zivkovic i Radonjic na teren, bice bar vise ljudi koji ce da gledaju. Ovaj Sms ajde sto nista ne pokazuje (nebitno iz kog razloga) nego sto je vecini ljudi ogadio reprezentaciju uz selektora nam ocajnog. A vidim u komentarima neko pise atraktivan fudbal, pa rodjace da li si ti svestan da je neka iole kvalitetnija reprezentacija od Rumunije i Litvanije da bi nam zavukli jos minimum 2,3 gola da one kontre, o cemu pricas!?
(realno, 11. septembar 2018 10:58)

@realno
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.

Sim

pre 5 godina

lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.
(Sim, 11. septembar 2018 15:14)

Normalno je da ce da hvali zato sto je izvuko x sto mu je i cilj bio a hvaleci nas hvali i sebe zato sto je jednoj od "najjacih" reprezentacija u evropi (znaci presmesno, kao da živiš na Novom Zelandu ako to mislis) izvukao nereseno u gostima. Ali ti ne možeš da shvatiš. I da, nadam se da ćeš biti u top 3% sendvica kad dodju na podelu sledeci put.
(realno, 11. septembar 2018 15:49)

@realno
cilj mu bio da izvuce X i sada se hvali hahaha. Protiv kakvog tima bi se ti hvalio da izvuces X da si selektor drzave sa 20miliona stanovnika ili 5% Euro populacije? Samo protiv izrazitog favorita! Rumuni su uvek imali vise timova u Ligi Sampiona od nas. Polufinalisti svetskog. Da li si svestan kako je Srbija odigrala protiv Litvanije i Rumunije? Na obe utakmice je protivnik imao neverovatnu srecu sto nije primio petarde. Nemas ti pojma sta je realnost. Obican hejter, pljuvac, lakrdija i neznalica ;) Ovaj tim sa Krstajicem i Savicem osvaja EURO! Mrzite ih koliko hocete.

Darko

pre 5 godina

Dragi navijaci, dezurni pljuvaci, strucnjaci, takozvani strucnjaci, dusebriznici, Grobari, Delije i iskreni navijaci nase reprezentacije,
evo svrljam po Fejsu i citam komentare posle neresenog rezultata protiv Rumunije. Menja se Krstajic, pljuje se Kolarov, Rukavina cak su uspeli da ispljuju i Mitrovica i da obezvrede njegovu danasnju utakmicu i da je ocene kao nikakvu ali sta to cudi, kad kod nas postoje ljudi koji su u stanju cak i Novaka Djokovica da ublate i da izvredjaju i da cak i njegov doprinos za nas i nase ljude okarakterisu kao nikakav i nepostojeci !!!!!
Nasim momcima je na svakom koraku nesigurnost, pritisak i breme koje nose primetno !!!! Ova atmosfera koja je stvorena oko njih i ovo pljuvanje i aktivno nepodrzavanje bi se odrazilo na svakoga ne samo na nase momke !!! Cak i jedan Nemanja Matic koji je usao dvadeset minuta pre kraja utakmice uspeo je da veze jedan ili dva neshvatljivo neprecizna dodavanja !!! Zasto mu se to u Manchesteru ne desava ?! Zato sto tamo zna da ima armiju navijaca koji ga podrzavaju zna da ako napravi gresku da ga nece razapeti kao kod nas !!!!!
Samopouzdanje kod igraca je nacisto naruseno kad igraju za nacionalni tim !!!
Svako ko je igrao fudbal ili se bavio sportom zna o cemu pricam !!!! Cak igraci Crvene Zvezde koji realno nemaju rejting kao igraci u reprezentaciji kad izadju na teren deluju samouverenije nego nasi reprezentativci !!!! Zato sto ih njihovi navijaci od srca podrzavaju !!!!
Sa ovim pljuvanjem i bojkotom reprezentacije sigurno necete pomoci !!!! Ne treba tu suvise pameti da bi se to shvatilo !!! Tim momcima treba podrska, vetar u ledja a ne permanentno sputavanje, pljuvanje i pametovanje !!!
Sve ostalo su gluposti !!! Stvorena je takva atmosfera kao da se molimo Bogu da momci kiksnu da bi pojedinci mogli da se busaju u prsa da su bili u pravu !!! Skinimo taj Damoklesov Mac koji lebdi iznad nase reprezentacije i koji ih koci i sputava !!! Pustimo ih da rade na miru !! Pojedinci ako ne zele da pomognu ne moraju da odmazu pobogu, to je neljudski, sramno i ne sluzi nikome na cast !!!

moje ime

pre 5 godina

Мој скромни утисак о синоћнем наступу наших играча:

Дмитровић - нити смрди нити мирише. Можда и буде нешто од њега. 6/10

Коларов - обичан сивоња, за одбрану је катастрофа. 3/10

Вељковић, Спајић - на добром су путу да смене Максимовића и Митровића са позиције најшупљег штоперског тандема. 2/10

Рукавина - солидно, али не уме центаршут нормалан да направи. 6/10

Максимовић, Лукић - међу бољима, ако наставе редовно да буду стартери биће нешто од њих 8/10

Матић - умртвио игру чим је ушао. 3/10

Тадић - коректан, али без много шанси. 8/10

Сергеј - непотребан, само смета. 2/10

Љајић - на погрешној позицији није могао много да уради. 3/10

Костић - неко би стварно могао да га подсети да је у квалификацијама за СП био један од бољих. Не знам који му је ђаво па оволико кикса. 3/10

Митровић - стандардно добар. 9/10

Пријовић - ако и након синоће утакмице наш стручни штаб мисли да не треба да играмо са два нападача, онда, уз дужно непоштовање, стварно нису нормални. 9/10

У сваком случају, мора много боље. Можда би било најбоље када би престали да играмо у овој формацији и почели да играмо, рецимо, 3-5-2. Мислим да би нам та одговарала.

Спортски поздрав.

ćika Muhamed

pre 5 godina

Ne pamtim slabijeg i nesigurnijeg golmana od ovog Dmitrovica. On cim izadje iz peterca kolena mu klecaju.
(panda, 11. septembar 2018 10:03)

A ti mnogo pamtiš, inače? Pa dečko nas je spasao žestokog poraza sinoć. Ima talenat, ima snagu, ima ogromnu volju i želju da igra, i ima petlju da se bori za loptu tamo gde mnogi ne bi pomislili da krenu. Ali, eto, ti si našao da ga popljuješ.

King

pre 5 godina

Moraju da igraju: Rajković na golu, Milenković na beku umesto Rukavine, halfovi dvojca od: Savić, Spajić, Nastasić, Babić...ali da se uigraju a ne da menja svaku utakmicu, Matić zadnji vezni, levo Radonjić, desno Živković, u napadu Mitrović zamena Jović....a ostalo može i iz druge lige Srbije samo bez Kostića, Rukavine, Ljajića, Kolarova, Tadića(šta god pričali za njega on nije igrač za reprezentaciju).

Kit Karson

pre 5 godina

Tri stvari van zgranjavanja što nema Luke, Bana, Stojkovića, Matije...

Prva, Mladene, čoveče, od legendarnog igrača do čoveka koji je postao sinonim za obraz-đon. Ovo pišem kao neko ko te slavio i obožavao u igračkim danima i ko ti je zahvalan za sve što si uradio u crno-belom dresu. Ne zaboravljam to, ali ova ljudska strana tvoje ličnosti je na marginama.

Druga - nije mi jasno zašto se napada Sergej i zašto se slavi svaki njegov kiks? Rado ću saslušati ako neko može da mi objasni? Dečko niti je igrao u PFK niti u CZ, nikada nije odbio Srbiju, doneo joj je zlato sa NZ, nikada u životu nije dao jednu jedinu izjavu koja bi mogla da uvredi nekoga, a većina našeg naroda uživa u tome da on ne bude najveći talenat u Evropi, da nemamo igrača od 100+ miliona, da mu propadne karijera, da ništa ne zna... Čime je to zaslužio? Što je igrao svoju poziciju samo protiv Kostarike kada je i pokazao da je majstor fudbala?

Treća, lepa, Mitrović još nema 24 godine..

Srle

pre 5 godina

Ja vec godinu i po govorim da na sredini moramo graditi tim oko Lukica. Promaja nam je u odbrani jer hocemo da igramo atomski fudbal. Vjerovatno nam je to van domena mogucnosti, i Krstajic ce na kraju platiti za to, ali ja sam jedan od rijetkih valjda koji vise voli tako izgubiti nego pobjediti igrajuci na 0-0 pa ako Bane da gol iz nekog prekida..... Pogledajte samo snimak ako nekoga interesuje. Rukavina (znaci nas desni bek!!!) centrira, a 4 nasa igraca u sesnaestercu i jos dva na ivici sesnaesterca cekaju centarsut. Naravno da je promaja u odbrani, za to nisu krivi ni Veljkovic ni Milenkovic... To je valjda Krstajiceva hrabra zamisao i zato na nasim utakmicama frcaju sanse s obje strane 90 minuta. Moramo nauciti da zavrsimo takve napade, sut na gol ili takticki faul. Ostalo je meni ok, pokusavamo da KONACNO igramo fudbal kako cijeli napredni fudbalski svijet igra, i to nije lak proces. Krstajic ce na zalost platiti ceh tome, a samo se nadam da sljedeci koji dodje nece biti neki "iskusni" trener iz 80-ih proslog vijeka koji ce ponovo da igra na 0-0...

SaleTzar

pre 5 godina

Problem sa SMS je taj sto se uporno gura da nam igra iza napadaca na poziciji na kojoj inace najbolje igra Tadic a onda zbog toga se gura Tadic na krilo sto nije njegova prirodna pozicija....ako vec SMS MORA da igra neka se onda pomeri NAZAD malo(bas na sredinu) ili neka igra zadnjeg veznog sa Maticem jel ovako Srbija gubi Tadica koji je izgleda nas jedini igrac koji moze da svojim lucidnim dodavanjem proigra ostale igrace.....

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Pa zar vi mislite da ste vi slucajno u sesiru u kojem ste? Krstajic krivac ? vi nemate vrhunske fudbalere a nemate igrace kao Island koji ce da pojedu teren od trke. I onda dobijete ovo sto gledate, igra bez glave i repa, oba gola su iz neke guzve, protiv Litvanije iz penala. Jednostavno ste u 5 deka sa vecinom srednjih reprez u evropi.

BojanNS

pre 5 godina

SMS kada nije bio pozivan, svi su pisali da ga treba zvati. Posle utakmice sa Kostarikom svi su pisali da se vidi da je doktor fudbala. Zatim je odigrao slabo protiv Svajcarske, svi drvlje i kamenje po njemu. Da li mi mozemo nekoga da poguramo kada mu ne ide, a ne da mu otezavamo? Moje misljenje je da igrace treba podrzati, reci mu sta nije valjalo, ali ga podrzati. Drvlje i kamenje treba po selektoru i savezu. Jedina moja zamerka za spisak je sto je Rukavina pozvan pre Baneta, a generacija su, Bane igra u svom timu, Rukavina ne.
I jos, ne treba nekog igraca gusiti (Tadica) da bi neki drugi igrali. Znaci Tadic desetku da igra ili levo, najvise je pokazao do sada u reprezentaciji, a ostali prednji vezni, da se rasporede po pozicijama koje ima najvise odgovaraju. Mesta na klupi ima dovoljno i ako se ljute sto klupu greju, neka idu, ima toliko igraca koji bi rado sedeli i na klupi samo da budu u reprezentaciji.

vuk

pre 5 godina

menadzerska reprezentacija na celu sa SMS??!! Da li ima gluplje konstatacije od ove? SMS coveku sa spanskim papirima treba igranje za reprezentaciju zbog.... kukali ste da nam je stara repka, da su spori, pa gde su zlatni momci, sto ne igraju, a sad kad ih neko pusti u A tim vi po njemu sipate i drvlje i kamenje. nisam za to da Krstajic bude selektor ali je jedini skupio hrabrosti da koliko toliko podmladi reprezentaciju i da udje u novi ciklus za zlatnim momcima. a ako je to odradio po direktivi saveza onda je mnogo lud covek, mazohista

kojot

pre 5 godina

@realno
Tako je,sta zna ta prevara od igraca SMS,11 golova prosle sezone u tamo nekom nebitnom Kalcu,Radonjicu kapitenska traka,3 gola prosle sezone u nikad jacoj jelen ligi,golovi velikanima Suduvi i Trnavi,malo li je

dux

pre 5 godina

Živeo sam u zemljama uređenijim i bogatijim od naše, i tamo se lome koplja oko fudbala, selektora, igrača koji su pozvani sa jednom razlikom, kada utakmica počne navija se za svoj tim i niko se ne naslućuje time što je pogrešio igrač koga ne voli, navija se za tim. Što se tiče utakmice, mislim da je vreme da Krstajić prelomi ko igra i kako, počinje previše da luta. Prvo poluvreme sa dva pokretna, brza i konkretna zadnja vezna, razigranim Tadićem pa i Sergejem koji je generalno bio slab ali i sa dva tri poteza nagovestio kakav napadački potencijal ima uz Kostića( Živkovića, Radonjića) umesto Ljajića koji treba da sa klupe da čeka mesto ofanzivnog veznog jeste, po meni dobar put. Veljkovića treba istrpeti, imao je par grešaka ali je štoper koji igra fudbal što nam daje opciju više kod građenja igre i uz Milenkovića može da bude sjajan. Naći način da se vrati Nastasić i da se Matiću objasni da igra isto što i u MU, da je čistač a ne organizator. Malo bolja taktička priprema, kontre protivnika posle korni postaju naš zaštitni znak. Da li je Krstajić selektor koji može ovo ja ne znam, ali mislim da je tu ključ, i da ako uspe možemo imati ozbiljnu respektabilnu ekipu. A možda sam samo i nepopravljivi optimista i ljubitelj fudbalske igre....

CyberKooryber

pre 5 godina

Do skoro sam iznenađen sa kojom brzinom i lakoćom je Krstajić upropastio i ono malo što je valjalo u reprezentaciji, ali kad se vidi ko ga je postavio onda prestanem da se iznenađujem. Zbog toga što mu stranka dozvoljava da se igra Boga, uz svu svoju sujetu i menadžerske mućke, odrekao se najboljeg zadnjeg veznog kojeg imamo, kao i štopera koji je majstor za sve ove naše pozadi, da bi uspeo da se posvađa sa kapitenom i najiskusnijim igračem, koji je i sa jednom nogom bar 3X bolji od Rukavine. O tome kako se odnose ostali reprezentativci prema njemu i igri, njegovoj postavci, startnih 11 i izmenama ne treba trošiti reči.
Ipak, ono što me još uvek iznenađuje jeste koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije. Prosto mi je postalo sasvim svejedno šta će da urade.
I hvala mu na tome.

mercedes Elektro autobus Ikarbus i vuciceve fantazije za narod

pre 5 godina

Krstajic je mlad trener. Dajte mu vremena on se jos uci trenerskom poslu. Da Vucic nema poverenja u njega odavno bi bio smenjen. Ne bi ni bio postavljen, Steta sto on nema vremena da licno predvodi reprezentaciju nego svoje zamisli sprovodi preko Krstajica.

joly

pre 5 godina

moramo kao manceste city da igramo sa letecim bekovima i dva spica 
5-2-1-2 

rukavima, milenković, veljković, spajic, kolarov 

matić, maksimovic 

tadic 

mitrović, prijovic 

uz celu liniju bi išli kolarov i rukavina kao što igraju i sad, ali se ne bi sudarali sa kosticem i ljajicem (zivkovicem). kao što je mendy kod gvardiole izbacio sanea iz tima. maksimović je fenomenalni zadnji vezni koji vuče loptu samo napred. mitrović se dobro slaže sa prijovicem. a tadić ce postati pravi plej iza njih, a ne po boku da deluje. sms i lukić mogu da menjaju maksimovića ili matica.

marko sid

pre 5 godina

Prijovic pokazao da moze i treba da igra sa Mitrovicem. Pozvati Baneta i izvinuti mu se. Koliko god godina da ima najbolji i najsigurniji defanzivac kojeg imamo. Klinci su nam jos zeleni da bi ih igrao veliki broj u postavi. Treba ih forsirati ali ne po cenu rezultata. Imaju vremena jos da se kale u klubovima pa onda.

beogradski

pre 5 godina

Navijač sam OFK Beograda, ali mi jedna stvar pada u oči.
Evo juče i za Srbiju i za CG sve golove dadoše igrači (bivši i sadašnji) Partizana.
Da li neko ima podatak kada je Zvezdin igrač, zadnji put dao gol za reprezentaciju Srbije?
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 11. septembar 2018 13:10)

kakav maliciozan komentar....druže, ekipe i postave se menjaju, u periodu recimo 2007-2013 najstandardniji napadači su bili pantelić i žigić, i uglavnom su oni davali golove, sada je to mitroivć iz partizana, sutra će opet biti neki zvezdin, tako da čisto sumnjam da si navijač ofk beograda, zapravo da li navijači ofk beograda zaista postoje, mislim na one prave navijače, a ne lokal-patriote

Odbrana

pre 5 godina

Odbrana jeste suplja - ali ne treba zbog toga vracati Ivanovica, koji je takodje pravio kikseve. Uz to je u godinama, i ne bas toliko zainteresovan na terenu kad igra za reprezentaciju. Treba se odreci i usluga Kolarova i napraviti cvrst par perspektivnih bekova - npr. Milenkovic na desnoj i Mihailo Ristic na levoj strani, ovaj drugi je neopravdano potcenjen sve vreme, Grof ga je izbacio iz tima, pa je momak otisao u pecalbu! Milivojevic i Nastasic moraju nazad u tim, uz njih bi treci bio Nemanja Maksimovic. Ako se odlucimo za dva spic-igraca (Mitrovic i Prijovic) iza njih treba da budu Tadic i (uprkos svemu) SMS, uz to Gacinovic na desnom krilu, na levoj strani moze Ristic mnogo da uradi, cesto daje i golove. Golman? Jeste Stojkovic najiskusniji, sli opet nije toliko dobar, da neko drugi ne dobije sansu. Moj tim: Rajkovic - Milenkovic, Ristic - Milivojevic (kapiten), Nastasic, Nemanja Maksimovic - Gacinovic, Tadic, Mitrovic, Milinkovic-Savic, Prijovic. Na klupi: Dmitrovic, Matic, Vujadin Savic, mozda i Jovicic (vrlo zahvalan igrac), Radonjic, Ljajic, Katai... Ko da vodi tim? Pa, s obzirom da sam predlozio sastav, prihvatam i duznost selektora i ne trazim nijedan dinar unapred! Ako ne bude razultata - pristajem da placam penale. Ako bude - necu odbiti pravedan honorar. Ne mozes ti, nisi u SNS-u, cujem kako mumljaju Usne Koje Lazu!

fender

pre 5 godina

Matić, SMS, Ljajić i Kostić ne znaju gde su i čime se bave. Zamolio bih njihove poznanike da im to kažu, pa da se ovi osveste i prestanu da rade ono što ne znaju.

Negativni

pre 5 godina

@dajbre
protiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima dvojici, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor. nemate vi pojma o fudbalu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joly, 11. septembar 2018 10:13)

Biće pre da ti pojma nemaš o fudbalu. Kostarika je imala stopostotnu šansu već u prvom minutu. Brazil nas je dobio rutinski, sa pola snage. SMS je protiv Kostarike bio loš, a protiv Švajcarske i Brazila ubedljivo najgori igrač na terenu, kao i sinoć. On jedino može da trčkara unutar onog kruga na centru terena i da se dere na saigrače kada mu dosadi. Drugo ništa ne zna.
Što se talenta tiče, Perica Ognjenović je za njega Mesi lično, o drugima da ne govorim. Talenti su sa 18-20 godina a ne sa 23. Šta uopšte reći za igrača koji sam sebe ocenjuje? On će iz Lacija u Bešiktaš, pa u Ludogorec, a onda kraj karijere u Partizanu. Saša Ilić sa 40 godina više trči od njega. A u ostalim segmentima igre ne mogu ni da se porede.

Negativni

pre 5 godina

@realno
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
(sim, 11. septembar 2018 12:13)

Gde to vredi 100 miliona? Toliko može da vredi samo ako ga neko toliko plati. Njegova plata je milion i po godišnje. Toliko vredi. Tek kada neko da za njega tolike pare, onda možemo pričati o toj vrednosti. To je elementarna logika, nešto sa čime Srbi ratuju vekovima. Dosta te mitologije oko prosečnog igrača. Ovoliko se nije pričalo ni o istinskim veličinama...Piksiju, Deji, Mijatu....

Joly

pre 5 godina

protiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor (joly)

Biće pre da ti pojma nemaš o fudbalu. Kostarika je imala stopostotnu šansu već u prvom minutu. Brazil nas je dobio rutinski, sa pola snage. SMS je protiv Kostarike bio loš, a protiv Švajcarske i Brazila ubedljivo najgori igrač na terenu, kao i sinoć. On jedino može da trčkara unutar onog kruga na centru terena i da se dere na saigrače kada mu dosadi. Drugo ništa ne zna.
Što se talenta tiče, Perica Ognjenović je za njega Mesi lično, o drugima da ne govorim. Talenti su sa 18-20 godina a ne sa 23. Šta uopšte reći za igrača koji sam sebe ocenjuje? On će iz Lacija u Bešiktaš, pa u Ludogorec, a onda kraj karijere u Partizanu. Saša Ilić sa 40 godina više trči od njega. A u ostalim segmentima igre ne mogu ni da se porede.
(Negativni, 11. sept)

@negativni
pogledaj sledeci link ko je najvise pretrcao i jezik za zube ;)
http://www.skysports.com/football/news/11096/11416736/world-cup-which-teams-and-players-have-run-the-furthest-and-fastest
Average meters covered per player per game:
Russia 8,328m, Serbia 8,326m, Denmark 8,210m.
Average meters covered per game: Golovin 12,580, Erikssen 12,481, Gazinsky 12,090, Savic 12,027, Matic 11,672.

Stingray

pre 5 godina

Nije bilo smislene, izgrađene akcije. Jalovo se išlo preko bokova, pa lopta u "bunar". Mitrović iz dva "ritanja" dao dva gola. Malo šuteva ka golu smo uputili sa 18m, 20m, 25m...Naši igrači tehnički, fizički i intelektualno zaostaju za Rumunskom reprezentacijom...Sve u svemu: dobro smo prošli, imali smo sreće.

da da

pre 5 godina

Mi smo nacija koja ne prihvata da nije najbolja u svemu! Kada pobedimo RAZBILI smo protivnika, kada ne pobedimo neko ili nesto je krivo, najčešće je to sudija..setimo se sv.prvenstva (danima se kukalo o nedosudjenom penalu a niko nije razmišljao da smo možda trebali iz igre da postignemo gol), pa evropskog u košarci (ništa nam Dončić i ekipa nisu radili nego smo kukali na sudiju), u vaterpolu (kada ne pobedimo), u rukometu čim nam protivnik puni mrežu kreće Strainić kuknjavu na sudije, Španovic kad ne skoči najduže ili prestupi onda SRAM IH BILO, izmislili neku liniju koju be smeš da nagaziš, neki prestup ili broj koji mora da bude prikačen, Djokovic kad pobedi eto RAZBIO protivnika a kad izgubi on je umoran, iscrpljen, anemičan, prodao, pustio, nije bitan turnir, itd. Čavic, zamislite nije dovoljno što je eto stigao prvi nego je još trebao i da pritisne neki taster tamo ccc..MI SMO BRE NAJBOLJI NEGO NAM ETO DUŠMANI NE DAJU..sve u svemu treba da se zovemo KALIMERO.

panco

pre 5 godina

Meni je intersantno kako jedan komentar opise igru Lukica, (ja ga iskreno ne znam) u kome kaze kako je Lukic odigro fenomelnalno i dobije gomilu pluseva. I bude mi drago. E onda prodjete 10tak komentara i naletite na jedan komentar, gdje kaze kako je los, uzas i dobije goomilu minusa. Pa ko je ovde lud.

varga stevan

pre 5 godina

ALO KRSTAJICU VIDIS DA FALI LUKA MILIVOJEVIC U OVE 2 UTAKMICE........A VIDI SE DA SI NAJVECI KRIVAC ZA DEBAKL NA SVETSKOM PRVENSTVU U RUSIJI I OVE 2VUTAKLICE LIGA NACIJA......I NASA IGRA PORAZAVAJUCA......I DA SE POKUPIS I ODETE TI SA MESTA SELEKTORA, NEZNAS DA VODIS EKIPU .....ZNANJA NEMAS AUTORITETA I KAO PEDAGOG NEZNAS SA EKIPOM.....SAVO MILOSEVIC MESETAR......LJUDI DALI VIDITE DA REPREZENTACUJU TREBA DA VODI STRUCNJAK SA ZNANJEM I ISKUSTVOM .... I LUKA MILIVOJEVIC JE U PRAVU .....A FUDBAL JE SRPSKI PAO U NAJDUBLJE .NIKAD U VECU DUBINU I NEMAMU POVRATKA......NAJVECI AUSAJDER NA SVAKOM ...TJ U SVIM KVALIFIKACIJAMA.....KRSTAJIC DA ODE SA MESTA SELEKTORA .....I DA PREUZME PIONIRSKU EKIPU GDE CE POCETI DA UCI .....

NAPISAO

VAARGA STEVAN
BEOCIN

it’s my life

pre 5 godina

Naslov je fenomenalan.U 3 reci opisuje nas reprezentativni fudbal.Jos se trebalo dodati slaba struka.Jedno mi nije jasno.Kako ne možemo da iskoristimo sav potencijal Mitrovica?Covek celo vreme trci i u odbranu i u napad.Kao da je mali fudbal.Mnogo se kuda.Covek je zver ali jedinka ne znaci puno u kolektivnom sportu.

radan88

pre 5 godina

Izgleda da je Muslin bio u pravu kad je rekao da Tadić i Sergej ne mogu zajedno na terenu. Žrtvujemo igru najboljeg igrača da bi bilo mesta za sergeja.

realno

pre 5 godina

lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.
(Sim, 11. septembar 2018 15:14)

Normalno je da ce da hvali zato sto je izvuko x sto mu je i cilj bio a hvaleci nas hvali i sebe zato sto je jednoj od "najjacih" reprezentacija u evropi (znaci presmesno, kao da živiš na Novom Zelandu ako to mislis) izvukao nereseno u gostima. Ali ti ne možeš da shvatiš. I da, nadam se da ćeš biti u top 3% sendvica kad dodju na podelu sledeci put.

Sale Zvezdaš

pre 5 godina

(Darko, 11. septembar 2018 18:24)

Hvala na jednom ljudskom i normalnom komentaru i ja sam isto nekom merom kritičan prema postavi ali ne pljujem našu reprezentaciju već je podržavam i takvu

S94

pre 5 godina

Trener je taj koji treba da slaže kockice, a naš trener ili ne zna ili mu drugi slažu. Posle neuspeha na SP ako nema obraza da da ostavku očito je da ga savez forsira i podržava. A taj savez godinama ništa dobro nije doneo našem fudbalu.

CyberKooryber

pre 5 godina

Do skoro sam iznenađen sa kojom brzinom i lakoćom je Krstajić upropastio i ono malo što je valjalo u reprezentaciji, ali kad se vidi ko ga je postavio onda prestanem da se iznenađujem. Zbog toga što mu stranka dozvoljava da se igra Boga, uz svu svoju sujetu i menadžerske mućke, odrekao se najboljeg zadnjeg veznog kojeg imamo, kao i štopera koji je majstor za sve ove naše pozadi, da bi uspeo da se posvađa sa kapitenom i najiskusnijim igračem, koji je i sa jednom nogom bar 3X bolji od Rukavine. O tome kako se odnose ostali reprezentativci prema njemu i igri, njegovoj postavci, startnih 11 i izmenama ne treba trošiti reči.
Ipak, ono što me još uvek iznenađuje jeste koliko lako je Krstajić ubio u meni svaku želju da navijam, radujem se i nerviram zbog reprezentacije. Prosto mi je postalo sasvim svejedno šta će da urade.
I hvala mu na tome.

hastali šejtan

pre 5 godina

Pustite selektora pet, šest godina, šta ste odma' napali! Pustite da se on i igrači malo „sviknu“, pa jeli 'vako!? Posebno mi se sviđa onaj Maksimović, trči ko' kasačko grlo!

Kiki

pre 5 godina

Dušku Tošiću, čoveku koji je izginiuo na SP mesto zauzimaju Spajić i Veljković. O čemu se tu radi? Momcima svaka čast ali su šuplji kao sito. Loše se pozicioniraju i ne anticipiraju tok igre. Nastasić fali puno, treba mu uputiti izvinjenje i pozvati ga nazad baš kao i Milivojevića. Nemamo mu toliko igrača, dobrih igrača, da bismo mogli takva dva da izgubimo u njihovim najboljim igračkim godinama. Neko je dobro rekao, ne znam zašto tolika omraženost prema Sergeju. Polako, doći će i njegovo vreme, naše je dete, dajmo mu šansu i vreme. Interesantno je koliko su ljudi pljuvali Baneta a sada plaču za njim? Čudan smo narod, brzo menjamo moišljenje, tj. ni nemamo mišljenje nego bi samo da kritikujemo. Kritike Krstajuću su na mestu, čovek se nalazi na pogrešnom mestu.

Mito

pre 5 godina

Ovo je i uspeh i neuspeh. Zašto uspeh, jer sa trenerom bez pedigrea, ali jednim od boljih reprezentativaca igramo napadački. Da li je to savršeno, po meni treba da ima šansu ispred onih koji zagovaraju tezu: igramo na 0:0 a ako damo gol čist ćar. Po meni (koji je sportista ceo život), fudbal je kao kolektivni sport, u plejadi ostalih kolektivnih sportova spoj inteligencije i fizičke kondicije). Ko to uspe da usaglasi taj je prvak (najbolji primer su naši vaterpolisti koji nemaju more, infrastruktura loša, para nema i imaza njih, a oni vladaju svetom). Zato dragi sunarodnici (ja sam penzioner, nemam nikakvu materijalnu dobit), pustimo napokon FSS da uradi što želi, a ako su pogrešili, zameniće ih nadam se bolji, a ne kao u vreme Karadžića koji je sve podredio svojoj dobiti. S poštovanje
PS. molim sve da uvek podržavaju reprezentaciju, kao i klubove u međunarodnim takmićenjima.

ilke kv

pre 5 godina

@sin lovca na medvede
pa kad grobari ne dozvoljavaju da igraju...Radonjic, Krsticic, Jovic, Jovicic, Savic, Babic, Pankov.......

Marko

pre 5 godina

Ima nesto u toj formaciji 3 5 2, donosi rezultate na svim nivoima, po secanju cu a vi dodajte, Belgija na svetskom, mi u kvalifikacijama sa Muslinom sa maltene slicnim igrackim sastavom kao i sada, Celzi sa Konteom (osvojili ligu), Italija igra mada rezultati izostaju par godina unazad. Cini mi se i Roma do onog debakla sa Liverpulom, ljudi su daleko dogurali u LS s obzirom na sastav. Mislim imamo jos uvek tri krstena stopera pozadi da se uigraju, u sredini bi bilo mesta i sa Smsa a napred cak i za Priju, u nekim situacijama i neku laznu devetku. Iza Prije konacno Tadic na svoje mesto. Jedino te pozicije krilnog beka ne znam ko moze, levo Kolarov nema boljeg trenutno, pozadi bi Bane lepo pokrivao kao centralni bek. Desno stvarno ne znam dajte neko resenje.

Boki

pre 5 godina

Momci vidi se da pružate maksimum i tu skidam kapu.
To što ne umete i ne možete bolje je drugi problem.
Mi ni nemamo bolje igrače i tu smo gde smo.

Đura

pre 5 godina

Ono što najviše fali ovoj reprezentaciji su Bane Ivanović, Luka Milivojević, Nastasić i naravno selektor. Sve ostalo je tu. Sve sem igre i taktike. Može da priča ko šta hoće, činjenica je da Krstajić nije ni za beogradsku zonu a ne za reprezentaciju. Činjenica je da Kokeza nije ni za... ne znam šta da navedem pošto čovek nije za ništa. Smešno je da se govori da je Tadić glavni igrač pošto je to Muslin govorio stalno a svi vi ste pisali o Sergeju. O napadačkoj igri ću pisati kad propustimo još jedno prvenstvo. Onda pišite kako je Muslin igrao ružan fudbal a Krstajić napadački. O tome koliko Krstajić ne zna ništa, najviše govori on sam. I strašno je što on ni ne vidi da ne zna ništa. Možda i najstrašnije od svega. Zna da se utaljuje sa Kokezom, menadžerima i ostalima. S obzirom koliko je zaradio u karijeri, postavlja se pitanje, koliko ti je dosta čoveče? I to dosta govori o njemu. Ajde onaj Ćurčić kad je bio, razumeo sam, ali ovaj je imao i neko ime i pare. Zato mi je i teško da shvatim. Sve u svemu dok ovaj ne ode, nećemo ništa uraditi. Pročitao sam neki komentar, da je Krstajić uspeo da ujedini Delije i Grobare, svi su protiv njega. I to je jedino što je uspeo.

vidi se da nam je trener zalutao

pre 5 godina

Jako dobra analiza. Ja bih samo dodao da ono sto je upadalo u oci u utakmici protiv Rumunije da je preko 90 odsto napada islo preko centarsuteva ,a Mitrovic je cesto bio okruzen s dvojicom ili trojicom igraca Rumunije i vrlo lako su to cistili , ako se vec Krstajic odlucio da igra na tu verijantu onda je Prijovic trebao daleko prije da udje u Igru (ili mozda vec od pocetka da igra) , isto tako se videlo kada su nasi igraci radili kombinacije duplih paseva (ono je jedna od najboljih akcija koju su Mitar i Prijovic medju sobom odigrali) Rumunji su vrlo lako ispadali, a to nam je falilo, Krstajic je jednostavno nefleksibilan kao trener , forsira jednodimenzionalne akcije i nije cak u stanju da menja formaciju tokom utakmice, cesto je bilo jako cudno da Prijovic se nadje na poziciji krila i da centrira umesto da pojaca sredinu s Mitrom, sta znaci da je Krstajic menjao igrace a formacija bi ostajala ista (4231 umesto 442) , jednostavno on kao izbornik je prilicno nefleksibilan , a sta se tice odbrane to je prva stvar koja se uigrava na treningu, i odraz kvalitete treninga, jednom Milojevicu onakav gol na prvu stativu se nikada ne bi desio

Goblin

pre 5 godina

Dva ponajbolja igraca Rumunije igraju za Spartu iz Praga,njih je izbacio Spartak iz evrope,sve vam je jasno,preti nam Crna Gora,Vesovic,Jankovic,Kosovic,igraci za ovu nasu "super ligu".Igracki smo za klasu iznad njih,problem je struka.Krstajić gura Sergeja da igra nešto sto on ne može,i žrtvuje naseg najboljeg igraca Tadića.Muslin je dao Tadiću punu slobodu i odveo nas na SP.Dok nas Krstajić vodi jedini nacin da odemo na EP je da osvojimo ovu raspalu C ligu,u kvalifikacijama sa minimum dve ekipe u grupi koje su jace od nas mi nemamo nikakve šanse.

sele

pre 5 godina

samo bojkot i neici na utakmice taman i da su dzabe karte i placen prevoz do stadiona dok ova bolumenta zajedno sa krstajicem neode i fss jedino tako mogu da odu i dok nedodju ljudi iz struke koji znaju i koji vole fudbal neici vise na utakmice

Kupac diplome

pre 5 godina

Ovde su polovina menadžerski igrači, a njihov predvodnik je Sergej. Ne osuđujem njih već ovaj FSS koji od reprezentacije pravi izlog za prodaju igrača. Opet pred utakmice sa komšijama pravimo cirkus i lošu atmosferu. Setitete se duela protiv Hrvatske i onih igrača koje je izveo u Zagrebu na teren Mihajlović. Ako sa ovim golmanom i zadnjom linijom budemo igrali u Podgorici, pući će bruka. Svaki poraz protiv reprezentacije Crne Gore je velika bruka kao što bi bila bruka da ne budemo prvi u ovoj grupi treće lige.

ha

pre 5 godina

spoj mladosti i iskustva je jedina prava i dobitna kombinacija!
ni podmladjivanje, ni guranje matorih igraca i trazenje alibija u tome...

Panta

pre 5 godina

Dobri smo, dobri smo hahahahahahahahah
pa i Kosovo bi nas ovakve pobedilo barem sa 2:0 !!!!
(UGASENA institucija, 11. septembar 2018 11:28)

Pa kud nas onda Rumunija ne pobedi ?!?! Stvarno si .agarac.

KozaNostradaus

pre 5 godina

Dok je bilo Vidića i Ivanovića beše neka odbrana
(imei, 11. septembar 2018 15:33)
O Bože, ponekad se zapitam ko ovde ostavlja komentare i koliko ima godina? Pa najveća zamerka Vidićevoj karijeri je što nije odigrao poštenu utakmicu u reprezentaciji..Igranje rukama na SP, promašen penal nonšalatno u Sloveniji, kako ga je Anjelka otresao u kvalifikacijama za SP2010...koja odbrana? Kada? Inače, pomalo mi je šuplja i ova analiza, kao i naša odbrana...Zašto otvoreno ne reći, Matić sa trenutnom formom nema mesta pored Maksimovića i malog Lukića TAČKA! Sergej nema mesta, Ljajić je očajan - ali znao povremeno da bude opasan (malo u odnosu šta se na toj poziciji očekuje)...Isto je i mali Maksimović pokazao da mora da se nađe mesta za njega kao i za Lukića...ako smo nešto dobili u ove dve utakmice, to je putokaz za dva zadnja vezna...Igra nam je mnogo brža sa njima dvojicom, nego sa Matićem, koji je postao kao i u Mančesteru "gušitelj igre"...drvlje i kamenje na odbranu, a zaboravljamo da je odbrana CEO TIM...problem kontri su bokovi odnosno Ljajić i Tadić koji u tim situacijama ne mogu da odgovore obavezama, jasno je ko dan...treba biti iskren i reći otvoreno, najlošiji u ovom ciklusu su upravo bili najiskusniji : Matić, Kolarov, Tadić i Ljajić...uz neizbežnog tragikomičara od Krstajića...imali smoMuslina koji nije pozivao najbolje, a ni igra nije bila nikakva...sad se makar pozivvaju najbolji, ali nema ni traga od pečata trenera koga, sve sam više sklon da verujem, nemamo!
Hvala

Kanta

pre 5 godina

Najzanimljivije je to sto je SVIMA jasno da Krstajicu tu nije mesto, ali NIKO ne reaguje, a on sam jadan ne sme ni ostavku da podnese.
Ja mislim da je njega vec toliko sramota koliko ne zna, da bi najradije prebegao u neki Uzbekistan, ali nema sad nazad, partija te postavila i tu nema "necu vise da se igram"...
Bio je veliki igrac, a postao mrvica od coveka...
Tuzno za gledati... i jadno!

Marko

pre 5 godina

dajbreprotiv kostarike i brazila nas najbolji igrač! najveći borac takođe. pretrčao je najviše na svetskom prvenstvu po utakmici. zahvaljujući njemu i maticu je Srbija bila prva reprezentacija na svetskom po pretrcanim kilometrima. zahvaljujući njima dvojici, Brazil i Kostarika nam nisu ušli 2 puta u kazneni prostor. nemate vi pojma o fudbalu.
(joly, 11. septembar 2018 10:13)

Ispali smo sa Sp u grupi,sto znaci da su drugi bili bolji. Bolji pobedjuje,lošiji gubi, jel ti shvatas tu prostu logiku?

111

pre 5 godina

Crnogorci će nas dočekati "na nož" i izgubićemo a nakon slabih rezultata sa drugima u grupi nema prvog mesta. Tipujem na Crnu Goru.

Bojan_Atalanta

pre 5 godina

Bravo momci! Idemo!!!
A u ovoj se prvoj slici vidi ko je kapetan. U očima brate, u očima..
A i mi u Americi imamo mali fudbal turnir zvani Srbijada. 100K Posetilaca, 30 klubova, 2,000 igrača.. Ove godine nismo pobedili, ali sledeće, ja obećavam, Beli Orlovi iz Atlante nose sve!

Pozdrav!

5ar

pre 5 godina

Mi nalazimo mane i jednom Đokoviću, koji je blizu da postane najbolji svih vremena, pa šta onda treba da urade fudbaleri, da budu Evropski i Svetski prvaci u nizu trideset god. i onda bi ih možda manje pljuvali... (možda).
Ne možemo biti u svakom sportu među najboljima. Mi smo talentovani za sport, ali smo i siromašna zemlja, a moderan sport danas traži dosta finansijskog ulaganja.
Koliko talentovanih mališana u Srbiji nikada neće igrati fudbal jer nemaju lovu da nastave sa treninzima? Bezbroj stvari treba da se dovede u red da bi Srbija u fudbalu počela da pravi velike uspehe. Drugo, nije mi jasno da non-stop napadate Krstajića? Šta je on, pion običan, nije vredan kuckanja tastature. Doći će umesto njega samo neko ko će kao i on morati da sluša lopove iz vrha FSS, tako da je uzaludno upirati prstom u najmanji problem.
U fudbalu se vrti velika lova a mentalitet našeg čoveka je zarada, jer smo poslednjih 50 god. ratovali sa celim svetom. Kad Grb bude na 1 mestu umesto na zadnjem, a lova na zadnjem umesto na prvom, tada će i Srbija da igra fudbal.

mr.wolf

pre 5 godina

lakrdija? Kako moze biti lakrdija reprezentacija koja je u 24 timova sveta od 240? to je top 10%. Da nismo nesrecno primili go od svajcaraca ili bolje reci da nas sudija nije pokrao za penal bili bi top 16 ili top 7%, a veruj mi da bi Svedsku tamo pokidali i bili bi top 8 ili top 3%! To je realno. Rumunski selektor je rekao juce da smo jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, a to znaci da smo barem top 5 od 55. Eto ti cifre pa sabiraj, malodusni.
(Sim, 11. septembar 2018 15:14)

A da samo u top 3% ili ti u top 8, na svetskom bi posle Svedske pocepali i sledece, tako da bi sigurno bili u 1/2 finala, a tamo bi povepali nekog, i bili bi u finalu ili sa.Hrvatima ili sa nekim drugim. Znaci bili bi u top 2 ili ti u top 0,8%.
Ljudi, zabranite komentarisanje, ovo nema.vise smisla ko sve pise komentare.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

(beogradski)
Postoje navijaci OFK Beograda.
Vidim da ne mozemo da utvrdimo koji Zvezdin igrac bio zadnji strelac za Srbiju?

Negativni

pre 5 godina

Svaki SRBIN je bolji selektor od sadašnjeg, od svih prošlih i od svih budućih selektora ove reprezentacije.
(Peđa SELEKTOR, 11. septembar 2018 16:10)


Netačno. Svaki SRBIN je bolji samo od Krstajića. I ni od koga više.

realno

pre 5 godina

Sms i Ljajic na klupu a Zivkovic i Radonjic na teren, bice bar vise ljudi koji ce da gledaju. Ovaj Sms ajde sto nista ne pokazuje (nebitno iz kog razloga) nego sto je vecini ljudi ogadio reprezentaciju uz selektora nam ocajnog. A vidim u komentarima neko pise atraktivan fudbal, pa rodjace da li si ti svestan da je neka iole kvalitetnija reprezentacija od Rumunije i Litvanije da bi nam zavukli jos minimum 2,3 gola da one kontre, o cemu pricas!?

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Samo ću da dam jedan savet...to treba da se piše UEFA-i izbacite Srbiju iz svih takmičenja, usrećite nas da nas ne brukaju ovi iz FSS-a sa pričama o Švajcarcima kao Nemcima, jer je predsednik države postavio na čelo fudbalske organizacije, a to je taj stručnjak što se razume u Švajcarce isto kao i u fudbal, postavio za predsednika krovne fudbalske asocijacije svog telohranitelja...nezabeležen slučaj u istoriji fudbala, čak i afričkog !!!

Naime, bila neka emisija o nekom našem treneru bio je prvi selektor Južnog Sudana po njihovom otcepljenju od Sudana, a i selektor Sudana je bio pre toga, mislim da je lik iz Pirota, u svakom slučaju nepoznat široj javnosti, svašta se moglo videti o počecima fudbala u nezavisnom Južnom Sudanu, ali ovakav biser u vezi predsednika FS Južni Sudan ne, to bio neki...ozbijlan čovek !!!

realno

pre 5 godina

@realno 
SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
(sim, 11. septembar 2018 12:13)

Covece sta ja imam sa njegovih 100 mil €. Ja gledam tj. gledao sam reprezetaciju koja se plasirala na svetsko prvenstvo i spremao se mesecima za taj dogadjaj da bi jedan od "100 mil €" sve to unistio ne igrom nego nezapamcenim razdorom u reprezentaciji. Tako da me apsolutno cifre od transfera ne dotiču. Iskljucivo cifre u utakmicama. A od kako nam reprezetacija vredi "100 mil €" vise sve je lakrdija postalo. Svako ko se u fudbal imalo razume jasno mu je. Ali ipak to je 100 mil € a mi smo male dusa. Sva sreca ima jos "velikih" kao ti...

slaviša šmigič

pre 5 godina

ubedjen sam,da su saša ilič i milijaš kvalitetniji od sergeja oni bar nisu stegnuti kao sergej milinkovič pogledajte samo rezultate kad tgra sergej u prvom sastavu mi nismo snjim dobili niti jednu utakmicu,čak i mitroviču treba,da se zahvale,da smo isčupali bod u beogradu od super sile u fudbalu zvane rumunija koja se poput nas kvalifikuje na svakih 20.god,na neko prvenstvo.samo vi gurajte silom sergeja a rezultati,če biti kao sa rumunijom

Sjajan igrac

pre 5 godina

Ljajic je vrhunski ofanzivni vezni igrac i samo na toj poziciji moze da odigra na vrhunskom nivou, stavljane ovog momka na krilnu poziciju je promasaj

Realno

pre 5 godina

Mladi Sasa Lukic je odigrao odlicno,mnogo bolje od Matica.Bice odlican igrac.Matic mnogo davi i vraca nazad loptu.Maksimovic los,nije u formi.
Sergej,da ne trosimo reci...

King

pre 5 godina

Navijač sam OFK Beograda, ali mi jedna stvar pada u oči.
Evo juče i za Srbiju i za CG sve golove dadoše igrači (bivši i sadašnji) Partizana.
Da li neko ima podatak kada je Zvezdin igrač, zadnji put dao gol za reprezentaciju Srbije?
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 11. septembar 2018 13:10)

E jak ti i komentar, pa zato što ne igraju, kako će dati gol. Hoće li Spajić da daje golove. A ajd mi reci koji to od partizanovaca osim Mitrovića i Živkovića (koji ne igra, ali po meni bi trebalo) zaslužuje da igra?

MDV

pre 5 godina

a sta da ocekujemo kada najbolji fudbaleri nisu pozvani ili su odstranjeni sa spiska?

Bane, Stojke, Milivojevic i drustvo i dalje daleko bolji od ovih devojcica sinoc..

Sasa Djordjevic bi bio bolji selektor umesto Krstajica!

Kapa

deniro

pre 5 godina

Evo da vam čika Robi kaže istinu.......sasvim dobronamerno-kad nastupaš za nacionalnu selekciju u bilo kojem sportu sve se može videti još pre početka utakmice......govor tela mora da bude "ja sam ovde došao da poginem" a ne ko ovi vaši "kakva mi je frizura".......shizofrena država koja nema pojma gde su joj granice i preplaćeni,preplašeni fudbaleri kojima nema ko da objasni koliko su ograničenih mogućnosti.I zato jeste treća liga.Kraj

imei

pre 5 godina

Dok je bilo Vidića i Ivanovića beše neka odbrana a napad nikakav. Kako Vida ode počela i odbrana da nam pada, a napad polako kao puž da se razvija. A selektora da ne pominjem.

brm

pre 5 godina

"Sergej i Tadić ne mogu da budu zajedno na terenu, guše jedan drugoga. Ne želim da izbacujem Tadića iz sastava, koji je naš najbolji igrač u kvalifikacijama". - Slavoljub Muslin

jocca

pre 5 godina

@realno
cilj mu bio da izvuce X i sada se hvali hahaha. Protiv kakvog tima bi se ti hvalio da izvuces X da si selektor drzave sa 20miliona stanovnika ili 5% Euro populacije? Samo protiv izrazitog favorita! Rumuni su uvek imali vise timova u Ligi Sampiona od nas. Polufinalisti svetskog. Da li si svestan kako je Srbija odigrala protiv Litvanije i Rumunije? Na obe utakmice je protivnik imao neverovatnu srecu sto nije primio petarde. Nemas ti pojma sta je realnost. Obican hejter, pljuvac, lakrdija i neznalica ;) Ovaj tim sa Krstajicem i Savicem osvaja EURO! Mrzite ih koliko hocete.
(Sim, 11. septembar 2018 16:30)
Dodji sutra po svoj sendvič.

Aca

pre 5 godina

"Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina."

Kao u slagalici: skočko, pik, karo, tref...pa ako ubode

4k4.Dex

pre 5 godina

Naravno da je odbrana suplja kad se ne zna ko igra. Mora da se uigra jedan dvojac da disu kao jedan i to je to, treci za izmenu. Nikad ih ne rqzdvajati ni na treningu a kamo li na utakmicama. Odbrana se ne mesa! Tadic bog, Mitar srce za cetvoricu, Matic mora da igra od pocetka ne da ulazi nije on igrac za izmenu. To su Radonjic i Zivkovic, eventuqlno Kostic. Oni mogu da unesu brzinu i prodornost ne Matic. Rukavina kad god je dobio loptu nas napad se zavrsio uzasnim pokusajem centarsuta. A Veljkovic kad god je dobio loptu napravio je kontru. Njih dvojica stavrno vise nw bi trebalo da vide teren. Ne znam sta raditi sa SMSom... bas je enigma. Gde god ga stave nesro ne stima. Mozda malo izmeniti taktiku, moramo mu naci mesto mada sve vise mislim da je Muslin bio u pravu.

Metropola

pre 5 godina

Nije potrebno da Krstajic i savez naprave kiks, sama cinjenica kako je smenjen selektor koji je odveo reprezentaciju na SP i to kako je Krstajic, i zasto postavljen na njegovo mesto je dovoljan argument da bude smenjen i on i ljudi iz FSS! Duzni su nam i odgovor zbog cega je Banetu oduzeta traka a kasnije izbacen. Sta god se sad desilo, taman pokidali sve sa po 5-0 smena mora da se desi. I sto bi reko popularni Flojd “Sta mi sad tu kenj..e sa nekim taktikama”!!! Mazanje ociju i polemika koga je gde trebao da stavi. Predugo polemisemo, a kad sve ode u materinu, opet cemo da pustimo nekog selektora da napravi red pa cemo ponovo da sve to otmemo. To je taktika ljudi u FSS vec dobrih 20 i kusur godina. Sve bi se to srusilo kao kula od karata kad bi narod odlucio da bojkotuje fudbal, al narod...

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Da se ne lažemo drugari,mi smo jeda osrednja reprezentacija u najboljem slučaju na nivou Slovačke,Turske ako ne i gori od njih.Imamo par igrača koji nešto vrede (Matić,Mitrović,Kolarov)ali samo kad su u svojim klubovima okruzeni kreativcima drugih nacionalnosti posto mi kreativce odavno nemamo.E sad Milinkovic-Savic je posebna priča,jer smo skloni kao narod da veličamo mlade igrače posle samo jedne dobre sezone!Na sve to kad dodate selektora kome se jasno na licu vidi nemoć,odsustvo harizme,energičnosti,znanja o iskustvu da ne govorim,jasno je zasto nam loše ide!

Aca

pre 5 godina

"Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina."

Kao u slagalici: skočko, pik, karo, tref...pa ako ubode
(Aca, 11. septembar 2018 10:01)

Od go.ana se pita ne pravi. Svi ste pametni u kritici. Svi komentatori upravo kritikuju ovako kako ti reče da radi Krstajić, ali ljudi, niko da ponudi imena igrača odbrane koji nisu na spisku reprezentacije, koji su bolji od ovih koje imamo, a koji su objektivno slabi. Njih ovakve možeš kombinovati kako hoćeš, rezultat će uvek biti isti, a boljih nemamo pa nemamo. Nije to krivica Krstajića, ne pravi on fudbalere, nego od ponuđenog bira najbolje. Imamo li boljih odbrambenih igrača na ponudi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ćika Muhamed, 11. septembar 2018 11:29)

Pretpostavljam da i vezni red treba da učestvuje ali to može da pita Muslina kako je on sastavljao odbranu ako već nije ukapirao, nije Muslin pojeo te igrače koji igrali...
Krstajić ne ume da proceni na kom mestu bi koji igrač pružio najviše i pokušava da kombinuje pa ako ubode. Veći je problem što je razbio tim, igrači se ne dogovaraju na terenu, jedino se Tadić i Mitrović razumeju a ostali lutaju

dex

pre 5 godina

@sin lovca na medvede

Milivojevic protiv Austrije. Ne znam zasto potenciras Crnu Goru, ali eto, ako gledas i strane reprezentacije, onda neki dan Ben.

valijant33-bar

pre 5 godina

SMS je i u Laciju kao i u reprezentaciji Srbije, skoro svaki mec prosle a i ove sezone u derbijima tj. protiv
Intera,Juventusa,Milana,Rome,Napolija bio gotovo neprimjetan.
Moguce da grijesim, ali kad god bih gledao derbije u Calcu (a to samo I gledam) cekajuci neki njegov potez I da vidim to cudo od igraca o kome citam svakodnevno ..pokazao je skoro uvijek koliko I sinoc.
Nece niko da plati igraca od 100 miliona za male utakmica.
Hoce gotov proizvod nekoga ko donosi razliku....a on to jos nije.
Muslin je bio u pravu.

Zagreb

pre 5 godina

Znate sta, ja sam iz Zagreba...i stvarno ste dosadni sa tim tko je iz Zvezde a tko iz Partizana...pa koga boli iz kojeg je kluba igrac. Samo je jedno pitanje, da li dobro igra i, mozda jos vaznije, da li se uklapa u sistem igre? Sve drugo je nebitno. Nije mi jasno kako imate volje stalno vrtit jednu te istu pricu?

komentator

pre 5 godina

Srbija je spoj nekvalitetne mladosti bez iskustva i još nekvalitetnije starosti sa vrlo lošim iskustvima. Kada sve zbrojite dobijete malo loših iskustava bez kvalitete, tj. nastup Srbije na SP u Rusiji!

bonak

pre 5 godina

lukic je igracina sa ove ostale decko igra fudbal u napred vidi igru smiren jak technicar dobar mitrovic pravi centarfor ovi ostali sami amateri trce po terenu kao muve bez glave haos nezna se ko de bije

dragan

pre 5 godina

primetio sam da krstajic hoce nesto da kaze a ne islazi mu nista iz usta ahahhaahaaaa imamo dobrih strutjaka ono krstajic mladen nad klupi A covece selekcije sprdnja od reprezentacije nevidjena

Mile idiot 83%

pre 5 godina

Kakva nam je država i političari, fudbal nam je na zavidnom nivou. Hahahahahaha, nazadnjaci čega god da su se uhvatili, upropastili. Stvarno sve sami školovani stručnjaci.

Cyber Kooryber

pre 5 godina

(ćika Muhamed, 11. septembar 2018 11:09)

Tipičan SNS/radikalski glasač. Bahat, nepismen i kad nema nijedan kontra argument kreće sa vređanjem i izvrtanjem izrečenog.
Šta imam ja da govorim Krstajiću šta da radi, kad nisam trener. Ali kao i svaki navijač sa više od dve moždane ćelije vidim da nešto ne štima i da je on kriv za to. Samo izražavam svoje mišljenje, ne namećem ga za razliiku od mnogih. I kakve to veze ima da li ću ja da navijam za reprezentaciju sa budućnošću Srbije i državom???
Ja ZNAM da sam nebitan, jedinka u moru navijača, ali imam svoje mišljenje i pravo da ga izrazim i tome i služi ovo. Ako se sa nekim ne slažem onda ću izneti argument ZAŠTO se ne slažem, a ne kao ogromna većina ovde da se podsmevam, vređam, svađam, a nemam nijednu činjenicu/mišljenje protiv toga.
I ako si ti "srbine Muhamede" video nešto dobro u igri naše reprezentacije, onda razumem. Pink je čudo.

Tenkista

pre 5 godina

Kada Dmitrovic i Rukavini krenu da kombinuju, govno mi se stegne, Kolarov glup penal, drugi gol se ne prima u amaterskim ligama a kamoli na reprezentativnoj utakmici, kostic je promasaj za fudbal, Ajs Nigrutin puno kikseva imao, jedine svetle tacke su Mitar, Rukavina i Tadic, o rezervama necu ni pocinjati....

C i n i k

pre 5 godina

Izgleda da su svi ovo fudbalski i ostali treneri budale,oni su karijeru i znanje gradili decenijama,od najnizih do najboljih liga,a onda nama dodje neko iz rezima i saopsti da ce selektor da bide covek koji nikad nikog nije trenirao? I onda neko naivan ocekuje rezultat?
To nisu drzavna jasla, fudbal ima konkurenciju,postoji takmicenje,to je egzaktna stvar.
Na drzavna jasla rezim na isti nacin postavlja "strucnjake" ali u Srbiji drzavna jasla nemaju sa kim da se takmice zato smo i na polju privrede losi,ne samo u fudbalu.

kladzom do bola

pre 5 godina

igramo dobro dok protivnicki trener tj selektor ne provali takticku postavku nase ekipe i cim on to provali i promeni kod njih sistem igre mi smo ga ugasili . ,kako krle i ekipa nemaju varijantu b . zato mi igramo i dobro stojimo najvise 45 minuta prvog poluvremena posle toga smo ga ugasili . analizirajte sva nasa prva poluvremena a onda kako smo pogubljeni posle u drugom . sve se ponovalja od kad je krstajic , jos kad napravi izmene tek tad postajemo jos vise haoticni i pogubljeni . bice bolje ali ne verujem skoro , mi jednostavno nemamo taj kapacitet da uradimo nesto veliko u fudbalu sve dok je u fss-u ista ekipa a i igracki nam je kadar limitiran hteli mi to da priznamo ili ne .

Cane

pre 5 godina

Najslabija karika je FSS i selektor.Da imamo i malo ozbiljnije ljude na čelu saveza i da je selektor neko ko se razume u svoj posao, ovo bi sve izgledalo daleko bolje.Pogledajte samo ko je predsednika savez.Da li bi vi njemu poverili da vam vodi i neki seoski klub? Pa sigurno ne!Ali, on je preuzeo savez i danas imate upravo ovaj haos. U reprezentaciju ne ulaze najbolji već se u nju dovode oni kojima treba podići cenu za dalju preprodaju. To je toliko očigledno, da je već sramota.
Selektor? O njemu ne treba trošiti reči.Mi selektora nemamo.Imamo nekog ko je doveden da uči na reprezentaciji.To samo kod nas može.Pogledajte samo njegovu pojavu.Pa samo jedan mali detalj, da na odelu u koje se uvukao i za koje mu nisu objasnili kako se oblači, nije stavio kaiš, sve govori.Iz aviona se vidi da se u reprezentaciji nezna ni ko pije ni ko plaća.
Ako ostane ovako, a ostaće, u Podgorici će biti još veće poniženje.Crna Gora će biti silno moiivisana da pobedi, a uz to ima i jako dobru atmosferu ali i solidan tim.Mi ovakvi kakvi smo sada, doživećemo samo blamažu. Nema ovde sreće.Ovo će sa Krstajićem i Kokezom biti velika bruka.

Ćirko

pre 5 godina

Krstajić jednostavno nije stručan a Kolarov harizmatičan da bude vodja tima na terenu to je bilo jasno još u pripremnom utakmicama za Rusiju. Nisam otkrio ništa novo, samo podsećam. A neće ni u buduće biti boljeg izdanja reprezentacije jer i dalje igraju dosadan i spor fudbal, tim sastavlja FSS. Ovakav haos u fudbalskom savezu i reprezentaciji traju duže od dvadeset godina i ne vidi mu se kraj.

don

pre 5 godina

Jednostavno glavni problem je selektor, vidi se da se igrači trude više nego pre, ali se gube po terenu i ne znaju gde treba da stoje. Krstajić je u 10 utakmica na kojima je bio selektor izrotirao preko 40 igrača i nijednom nije izveo istih početnih 11. Čovek ne shvata da je nama ovo takmičenje i bitnije od kvalfikacija jer su nam tu najteži protivnici Crna Gora, Grčka, Škotska, ako se plasiraš na vreme imaš duže vremena da uigravaš sastav i probavaš igrače. U slučaju da ne budemo prvi direktno idemo u 4. šešir u kvalifikacijama za Euro i tamo možemo upasti u grupu tipa Francuska, Holandija, Austrija što automatski znači propuštanje velikog takmičenja. Koliko znači dobar selektor vidi se na primeru Hrvatske, kada je njima marioneta Čačić bio selektor koji je u rangu našeg Krstaje Hrvatska je bila na korak od ne odlaska ni u baraž za svetsko prvenstvo gubili su od Turske i Islanda,Mandžukić i Rakitić su izgledali kao amateri. 2 dana pred odlučujuću utakmicu postavili su Dalića i od tada nisu izgubili meč do finala svetskog prvenstva.

realno

pre 5 godina

Kod nas kao i u bliskoj nam Turskoj u zadnje vreme svako ko ima svoje misljenje ili je pučist ili izdajnik. A to sto ovi kvazi vodje i lideri degradiraju sve sto iole valja e to je ljubav pre zemlji, reprezentaciji i cemu god hocete...

Mare

pre 5 godina

@kladzom do bola

ovo je tako tačno. Ja mislim da se utakmica protiv Švajcarske igra do danas da Krstajić ni sada ne bi znao šta da kaže igračima kako da se postave i igraju. Brutalno je bilo kako je Petković ubio Krstajića na toj utakmici.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Neću da komentarišem dešavanja u i oko reprezentacije Srbije u fudbalu, ni rad FSS-a dok komentar o tome ne da državni tužilac za organizovani kriminal i ovlašćeno lice za kontakt sa medijima UBOPOK-a

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Neću da komentarišem dešavanja u i oko reprezentacije Srbije u fudbalu, ni rad FSS-a dok komentar o tome ne da državni tužilac za organizovani kriminal i ovlašćeno lice za kontakt sa medijima UBOPOK-a

Dragan

pre 5 godina

@ćika Muhamed
Da li ste Vi videli, u bilo kojoj reprezentaciji, da neki selektor na SVAKOJ utakmici ima različit sasatav odbrane. Najvažnija stvar za bilo koju odbranu je UIGRANOST. Kako to uraditi sa ovakvim "selektorom"

deda

pre 5 godina

prija uz mitra & tadic,radonjic zbog kontri,zivkovic jer em zna em igra srcem i stalo mu je do tima, u rezervi imamo gomilu srednjaka i napadaca ali problem je u odbrani, i napadacima i veznim je frka i igraju pod pritiskom da ne izgube loptu, odigraju los pas jer smo u zescoj opasnosti u kontrama, a koga staviti, to nebiva za par dana, najbolje i neprelazne odbrane su bili tandemi nikad par pojedinaca, inace imate petoricu dobrih odbrambenih koji zuje ko muve bez glave i proplivaju

mrki

pre 5 godina

Naj lakše je biti Srpski trener, novinari ti sastave tim, moraju igrati 150 miliona evra i Ljajić, ostale i selektor može birati.

Učenje

pre 5 godina

Kod nas na selu kada starije hoće mlađeg da nauče nekom poslu daju mu da se uči na stvarima gdje će da napravi najmanju štetu. Savez je Krstajiću dao da se uči na najvrjednijem što ima, na zlatnoj generaciji momaka, koja je već dokazala da zna da igra i da postiže rezultate... Sjeća li se iko od nas ko ih je tada vodio?

dovlajoe

pre 5 godina

Krstajićev posao je najbolji na svetu. Posao selektora bi trebao biti sledeći: 1. Da selektira igrače i određuje prvu postavu. Krstajić to ne radi - dobije papirić sa sastavom i izmenama sa sve minutažom. 2. Da vodi ekipu za vreme utakmice, i da spram razvoja situacije primenjuje taktičke varijante. Krstajić to ne radi - njegov uticaj na igru i situaciju na terenu je ravan nuli ili kao protiv Švajcarske negativan. 3. Posle utakmice da se pojavi na konferenciji za štampu i da svoje opservacije o utakmici i odgovara na postavljena pitanja. Krstajić to ne radi. 4. Nakon svetskog prvenstva u razumnom roku izađe pred javnost i pretpostavljene u savezu sa izveštajem o svom radu, igri ekipe i postignutim rezultatima. Krstajić ni to ne radi. Za ćega on uopšte dobija platu?

марко

pre 5 godina

не свиђа ми се што миливојевић не игра јер има квалитет и искуство ПЛ, не свиђа ми се што се свађају, што је Муслин смењен али ипак треба дати шансу Крстајућу, с тим што ако не заврши апсолутно први у групи и БЕЗ пораза треба гледати даље то јест нови селектор.

jocca

pre 5 godina

Najzanimljivije je to sto je SVIMA jasno da Krstajicu tu nije mesto, ali NIKO ne reaguje, a on sam jadan ne sme ni ostavku da podnese.
Ja mislim da je njega vec toliko sramota koliko ne zna, da bi najradije prebegao u neki Uzbekistan, ali nema sad nazad, partija te postavila i tu nema "necu vise da se igram"...
Bio je veliki igrac, a postao mrvica od coveka...
Tuzno za gledati... i jadno!
(Kanta, 11. septembar 2018 10:09)
Svaka ćast na komentaru. Komwentar meseca.

јд123

pre 5 godina

Veljković i Spajic?? Pored Nastasica, Milenkovica, Vujadina Savica??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (abraksas, 12. septembar 2018 14:53)

Вујадин Савић?????? Тај би и у Звезди требао бити резерва Бабићу а не да игра у репрезентацији. Али не бринем се ја, чим се одлуче да га продају, ето њега у репрезентацији као стартер. Чак и ако то буде одлучујућа утакмица за квалификације на ЕП а Савић пре тога не буде одиграо ни један меч за репрезентацију. Није ми јасно да још увек има људи који не схватају да репрезентација служи само као пијаца и да њих заболе уво какав ће резултат остварити. Пре су то покушавали сакрити, сада то раде отворено.

ajzak

pre 5 godina

Najbolje smo igrali kad je Prijović ušao, očigledno da on i Mitrović odlično sarađuju. Jeste da je promašio 100% šansu ali su ipak stvorio nekoliko šanse. Problem je odbrana, ja stvarno ne znam ko su Spajić i Veljković, a o Rukavini da ne pričam, ono čuvanje prve stative kod drugog gola je stvarno sramota. Trebalo bi da prođemo grupu, u obe utakmice smo bili bolji rival, samo ne možemo dati koliko možemo primiti iz glupe situacije

ojha

pre 5 godina

Ok loša igra, slabi rezultati,.. Bla bla
Ali izjave.. Jos smo neuigrani, mlada smo ekipa, ucimo na greskama!! Pa slusaju li oni sebe? Ni jedna reprezentacija se ne moze uigrati za par dana, svi podmladjuju ekipe.. A sto se tice gresaka, nikada necete naučiti posto vas koncentracija ne drzi cijelu utakmicu, ne pristupate ozbiljno svom poslu.

Жеља

pre 5 godina

@Бунтовниче има наде : Лихтенштајну узмемо бод код куће а Фаране уобичајено пребијемо и ето вадимо се не на Бразил него на традиционално неугодне Малтежане! Сигурица !

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Citam komentare I retki shvataju u cemu je problem. Licno,bavim se malo vocarstvom,I kada se vocka pocne susiti dzabe mi prskanje I prehranjivanje....
Nije problem do lista vec do korena....
A koren nasem fudbalu je savez. Tu je sve trulo,tu treba da se menja....Stara se vadi I pali,nova se sadi...
Treba odabrati ljude koji zele dobro nasem fudbalu,koji su strucni. Ljude koji nece uposljavati Krstajice,Advokate,Šestkovice,Mihajlovice....pa isti ti strucnjaci nece forsirati SMS-ove,pevanje himni,Ramadanije I ostalu bagru....
Kad krenemo ispravno,od nule,imacemo neke rezultate. Jer nisu nasi fudbaleri bas toliko losi,naprotiv,samo je vazduh okolo zatrovan. A to treba menjati....
pozdrav svima.....

Purke

pre 5 godina

Covek ce urpopastiti decu koja imaju potencijal da na sledecim takmicenjima donesu knock out fazu u kontinuiteru...valjda ce neko pozvati Paunovica konacno i dati mu sansu da kapitalizuje ono sto je razvijao, a ako ne Paun tu je Jokan...ima tu trenera koji su zavrsili kaljenje, a covek da ima bar malo obraza priznao bi da ovo nije mesto za ucenje...

facepalm

pre 5 godina

Menjao je Krstajić odbranu u oba meča, u Viljnusu je igrao kvartet Rodić, Milenković, Veljković, Rukavina, a u Beogradu Kolarov, Spajić, Veljković, Rukavina.

rukavina tebra rukavina.. kapiras? ne? svi se promenili a veljkovic nije problem.. znaci.. u kojoj je ruci kliker?

dejandddddd

pre 5 godina

Moramo da igramo sa dva špica, a ne da očekujemo od nekog srednhaka da pomaže Mitroviću i eventualno taj neki "kao špic" da da gol.
Na tome mora da se radi o da strategija ekipe bude napadača, a ne da damo gol i onda se nadamo da ga nećemo primiti.

nele

pre 5 godina

Pošto je svaki Srbin selektor, hajde malo i ja.Po meni, najangažovaniji igrač na terenu, Rukavina, ispao je tragičar i krivac za drugi gol Rumuna! Jednostavno je gledao kako lopta ulazi u gol i pritom je smetao golmanu da se baci i odbrani! Da li je bio premoren ili zbunjen mestom na kome se našao(On je desni bek, a bio je na levoj stativi)? Gde je bio Kolarov, čije je to mesto? Vidim iz članka da nam je najbolji deo vezni red. Koga oni povezuju? Šuplju odbranu i anemični napad - Mitroviću svaka čast na snalažljivosti!? Sve u svemu, mrka kapa!

Zoni

pre 5 godina

SMS vam se gadi samo zato što vredi €100m. Ljubomora srpska. Juče je samo osvojio prvo svetsko za Srbiju u bilo cemu i bio najbolji, a sada vam smeta momak zato što je najskuplji vezni na svetu. Sramota kako smo sitne duše.
 (sim, 11. septembar 2018 12:13) 

A po cemu je on najskuplji vezni na svetu. Zato sto mu menadjer tako kaze i licitira nekim ciframa koje niko ne zeli da plati. Videli smo kolimo je trazen kad je ostao u supljem Laziu jer ga niko nije hteo po toj ceni. Mozda bi se i prodao za 5 puta manju cenu ali onda nije najskuplji. Tako i ja mogu biti najskuplji. Evo igracu za 200 miliona, ne manje. Sad sto niko ne zelibda plati ro je drugo. Najskuplji sam. Eto.

Mrs.NO

pre 5 godina

Evo ja neću komentarisati utakmicu sve se već zna ,mene interesuje zašto selektor Krstajić koji je najodgovorniji za Tim i igru kao i Kapiten Kolarov posle utakmice odbili da daju izjavu ?!Posle debakla na SP nije dao niko iz saveza ni selektor nikakvu izjavu ,zašto se sve zataškuje samo kod nas?Zašto novinari ne smeju da pitaju selektora (i posle SP a i sad posle ove utakmice)dal razmišlja da da ostavku?U svim ozbiljnim reprezentacijama na zapadu selektor ,trener bez obzira na rezultat izlazi posle utakmice i održi konferenciju za novinare gde ga pitaju 15 min 20 pitanja samo kod nas FSS dozivljavaju neki kao privatnu svojinu i ne može im niko ništa .

Idi I ne vracaj se

pre 5 godina

Crna Gora nije primila gol u Rumuniji,a mi dobismo 2 kod kuce,Krstajicu da imas obraza dao bi ostavku i to odmah,fudbal je ozbiljna stvar da bi se neki diletant poigravao.

pera

pre 5 godina

Svaka cast Mitru na golcini. Sramno je bilo sta reci protiv njega i Tadica.
Lukic i Maksimovic su bili dobri, pravo osvezenje, mislim da skoro nismo imali brzi vezni red. E sad pitanje je kako bi to izgledalo protiv jacih protivnika medjutim, prava je nepravda sto je Grujic imao mesto za Moskvu pored ove dvojice. Odbrana je katastrofa, zapravo u celoj nasoj odbrambenoj liniji, kad se pogleda i teren i klupa, trenutno jedino Milenkovic ima potreban kvalitet.
Kada vec kombinujemo mogli smo na najkriticnijoj poziciji desnog beka probati Gajica ili ovog decka sto je presao u Djenovu letos.

Max von Laaberg

pre 5 godina

Rezultat je nepovoljan,jer kad kod kuce se boris da sacuvas bod sta te ceka u gostima.Ja sam stalno protiv tih modernih taktickih naziva 4-3-3 ili kako se sve zovu.Jednostavno lako je reci 3-3-3-1 ali vrlo tesko se to sprovodi na terenu, tako je i doslo do penala jer Kolarov je bio orijentisan vise za napad i onda se desi da izvisis jer je protivnik 3 m blizi lopti.To su takticki problemi, ali Rumuni imaju visoke igrace u odbrani a Mitrovc sam,a svi centriraju visoke lopte logicno da Mitrovic nema sanse.Mislim da bi iskusniji trener takticki igru postavio drugacije jer Rumunske ekipe sve prvo poluvreme igraju tako da vreme prodje a rezultat bude povoljniji a u drugom poluvremenu potpuno druga igra.

srb

pre 5 godina

"stegnuti" nije pravi epitet kojim se opisuje igra sergeja. Da ga nisu "pumpali" ne bih nista zamerio, odigrao je kao igrac od 20miliona, ni manje ni vise od toga nije pokazao, a da je u nasoj ligi cena bi mu bila 5miliona u vrh glave

skywalker

pre 5 godina

odličan tekst i analiza zaista.ima tu puno prostora za napredovanje ali prije svega selektor mora biti SAMOSTALAN.
zato je trebalo biti strpljiv sa Muslinom.

JPR24

pre 5 godina

Krstajic bio u odbarni sa Vidicem i ostalima koju su primili najmanje golova u ciklusu kvalifikacija za SP... Od toga ostalo : Nista !! Odbrana nam je rupa. A on da zna i malo posla bi koristio svoje igracko iskustvo da savetuje klince u odbrani, ovako deluju ko izgubljene panetlije na terenu. U ofanzivi je ocigledno, pa i obicnom amateru, da Mitar sam ne moze sa takvom igrom! Juce je dao dva komada, ali koliko mora batina da dobije da bi izvukao nesto ? Sinoc je maltene sam
Izvukao oba gola.
Pogledati kako igra Fulam. Pa ce biti jasnije.
Tadic je u kvalifikacijama bio najbolji lad igra svoju poziciju, sad se gura na krilo da bi SMS mogao da igra, a decko jos nista pokazao nije...

bgd

pre 5 godina

Napisa neko u komentarima pre par dana da će se navijači uskoro dovoziti autobusima na stadion na utakmice nacionalnog tima. Sinoć su vrata stadiona bila otvorena za beogradske osnovce koji su popunili tribine.

ucha

pre 5 godina

Da li ste normalni, moderatori ,adminidtratori ili ko vec ...? Ovaj Andrej psuje i objavljujete komentar, a normalne komentare ne!!! Koji vam je djavo?

turista

pre 5 godina

SMS tipican primer kako lova unisti karijeru fudbaleru koji je nazalost IMAO perspektivu.
Pratite ovu sezonu pa cete vidrti. Lacio nije dobio jednu jedinuponudu za njega, samo zato sto su menadzeri alavi.

Ae

pre 5 godina

Nijedan malo jaci mec nije dobio. Pobedjuje raspalu Nigeriju, Kinu, Boliviju i Litvaniju. Remizira sa od nas slabijim ekipama: Koreja, Rumunija. Gubi od tek malo jacih i dosta slabijih: Svajcarska, Maroko, Cile drugi tim. O Brazilu i ostalim da ne govorim, njih tek ne moze da pobedi. Kako verovati treneru sa ovako slabim rezultatima sa timovima koji su sveukupno prosecno slabiji od nas...

DAVOR

pre 5 godina

Ja tvrdim da u mladoj reprezentciji Srbije i starter i njegova rezerva na poziciji desnog beka su bolja opcija od ocajnog, sporog i alibi igrca Rukavine. E sada zasto ga selektor forsira uz obrazlozenje da nemamo drugog igraca na toj poziciji pitanje je za sve nas?

Učenje

pre 5 godina

Kod nas na selu kada starije hoće mlađeg da nauče nekom poslu daju mu da se uči na stvarima gdje će da napravi najmanju štetu. Savez je Krstajiću dao da se uči na najvrjednijem što ima, na zlatnoj generaciji momaka, koja je već dokazala da zna da igra i da postiže rezultate... Sjeća li se iko od nas ko ih je tada vodio?

jд123

pre 5 godina

Naj lakše je biti Srpski trener, novinari ti sastave tim, moraju igrati 150 miliona evra i Ljajić, ostale i selektor može birati.
(mrki, 11. septembar 2018 13:35)

Не, не, лако јесте, али зато што је обрнуто, 8-9 играча морају играти, Крстајић бира максимално 2-3 играча. Али најлакши је то посао зато што је унапред одређено ко мора да улази са клупе, без обзира какав је резултат. Не мора човек о томе да лупа главу. Зато новинари стварно нису фер, због измена критиковати Крстајића. Једино ако је побркао листиће које му је највећи маг свих времена српског фудбала Кокеза доствио. ;)

boksi

pre 5 godina

Pa dobro,Krstajic kombinuje odbranu i to i da razumem.Ali nas napad je neverovatno prost.Imamo Tadica koji odlicno izbaci Rukavinu koji "samo" treba da prebaci prvog stopera bilo kog tima na svetu i sanse da Mitrovic pogodi su ogromne.E sad,sto Rukavina "nume" da centrira nijednom od bar 30 puta na svakoj utakmici do sad je pitanje za nas stab.I ako igramo na taj nacin moraju da igraju ili Prijovic ili Jovic.?

Goran

pre 5 godina

(Mr_Melbourne, 11. septembar 2018 10:41)

Druze, il si nevidjen trol, il te je neki Srbin maltretirao dok si bio klinac, pa otud i tolki kompleksi, na svakoj si vesti sa pljuvacinom.

A mozda ti je i devojku ...