Nedelja, 19.08.2018.

22:00

Istorija – Đoković pobedom nad Federerom do "Golden Mastersa"!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, ispisao je istoriju u Sinsinatiju, pošto je osvajanjem titule postao vlasnik svih devet Mastersa iz serije 1.000.

Izvor: PT

Istorija – Ðokoviæ pobedom nad Federerom do "Golden Mastersa"! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

1063 Komentari

Sortiraj po:

Milosav

pre 5 godina

Rutinska pobeda, malo tezi trening za Novaka. Zver se probudila osvaja US Open garantovano.
Napred Nole, Vukovi sa Ontraija uvek uz tebe!

Zuba

pre 5 godina

Mozda nije najvazniji, ali je svakako najruzniji Noletov trofej :-) Ne verujem sta prolazi kao trofej...
Bravo majstore, ponosni smo na tebe!
(johan, 20. avgust 2018 01:22)



Jes' vala. Meni lici na neku vazu iz dinastije Ming. :)

Goran

pre 5 godina

Nole definitivno najbolji teniser svih vremena.
Hvala ti što si naš savremenik i što nam predstavljaš
zemlju na najlepši mogući način.
Živ bio junače!

Danica

pre 5 godina

Dobro vise, krajnje je vreme da se podigne OGROMAN SPOMENIK ovom super coveku negde u centru Beograda. Ili npr. na Uscu umesto one Zastave koju najavljujete. Tako da se vidi sa Kalemegdana i iz celog grada nas No1e SVETSKI MEGA CAR!
(No1e GOAT, 20. avgust 2018 14:08)

Ne daj bože. Ju!

jazz

pre 5 godina

@Kosarka- Dzordan
Boks-Tajson
Fudbal-Mesi
Tenis-Federer

Možda samo za košarku si u pravu. Mesi je dobar igrač vanzemaljac, ali samo u Barsi. Ronaldo zuba, Pele, Ronaldinjo...
Za boks ne znam šta bi rekli oni koji su gledali Muhamed Alija npr. ili npr za Teofila Stivensona koji zapravo nije boksovao "profesionalno".

Za tenis možemo reći da si "još" uvek u pravu ali kad završe karijere sva trojica (Fed Rafa i Novak) svešće se računi iako su neke stvari zapravo subjektivne.
Federer igra najlepši tenis ali da li je i najbolji to još ne znamo.
Za sada znamo da on sada ima da juri Novakov rekord u nečemu iako i Novak "juri" broj slemova.

Mnogo je teško za različite ere porediti sportiste.
Košarka npr Čemberlen? Boks Jake la Motta... Fudbal Pele...

No1e GOAT

pre 5 godina

Dobro vise, krajnje je vreme da se podigne OGROMAN SPOMENIK ovom super coveku negde u centru Beograda. Ili npr. na Uscu umesto one Zastave koju najavljujete. Tako da se vidi sa Kalemegdana i iz celog grada nas No1e SVETSKI MEGA CAR!

analiza

pre 5 godina

Da pokušam ponovo s komentarom.
Bravo za Novaka.Osvojio je skoro sve(još par GS i zlato sa OI,pa da se opusti).Nadam se da je još gladan dokazivanja da jeste najbolji.
Dve godine ga nema i onda osvoji W i Sinsinati.
Igrao sa trenutnim GOAT-om i teniskim arhineprijateljem koji ne podnosi da baš od Novaka gubi.Svima do finala dao po jedan set,Federeru nije dao ništa.
Nemoć RF na drugi Novakov servis -zapanjujuca,više od 80 % osvojenih poena na drugi servis u finalu!
Potez sudije kod opomene za vremensko ograničenje-sramota,ali,oni i dalje ne kapiraju da je to samo ulje koje samo razgori vatru tj želju za pobedom u Noletu.
Opet lomi rekete-jer mu je stalo,kao nekada.
Po govoru tela RF bilo je jasno da je isfrustriran jer vidi da ne može ništa Noletu tj da ništa ne zavisi od njega već od Novaka.Dokaz-posle neca na prvi servis besno poslao loptu daleko;posle mreže koja ga je sprečila da dobije poen se razdrao.
Omiljeni detalj-ritern koji je bio prepisan ritern kojim je raspametio RF i uzeo mu USA Open pre par godina i pasing šot -paralela za brejk u drugom setu:)

Kada Nepoznavaoci sporta komentarisu

pre 5 godina

Ako se vodimo logikom onih koji o sportu veze nemaju onda u tom slucaju ni Djokovic ni Federer nisu najveci ikada jer nemaju zlato u singlu na OI.A jasno je da su Olimpijske igre za tenis ono sto je Svetsko prvenstvo za fudbal.To su isti oni koji kazu da Mesi nema svetsko i da zato nije najveci ili recimo da Dzordan nije najbolji kosarkas jer nije postigao najvise poena u istoriji i tako neke gluposti. Naravno da to govore oni koji veze nemaju i da je Djokovic ako ne najbolji onda sigurno u top 3 u istoriji.

Da nas neko ne zna, skupo bi nas platio!

pre 5 godina

Kakav smo mi narod! Do pre mesec-dva smo mu svakodnevno gledali u tanjir, u vagu na koju staje svako jutro da izmeri kilazu, a o zeni, porodici, i krugu prijatelja (ukljucujuci i gurua koji mu je izvukao rodjenog brata iz depresije), sve nam je to bio ogavno, neshvatljivo i svi su se na ovom sajtu utrkivali da izliju sto vise zuci po gorenavedenom.
A sada?
-Vegan? Nema frke, bas super! Zdravo je to bilje, znate, jako zdravo.
-Oslabio? Nek' nam je ziv i zdrav!! Lakse ce ovako da se krece po terenu.
-Jelena? Preslatka. I lepa i pametna! Uvek sam je voleo i postovao!
-A tek sincic Stefan, auuuuu ljubi ga cika!
-A Pepe, kazete? Pojma nemam ko je to? Neki muzicar?
-Beker otisao? Nikad ga nisam ni voleo, m...u mu Svapsku!!

Eeee .... takvi smo (bas skoro) svi mi, Srbi.
Ko ne veruje nek se seti svojih komentara iz vremena krize.
Posle bitke su svi generali pametni.

Serdjo

pre 5 godina

Kad je neko tu pomenuo Hamburg onda vas ja malo podsetim kako to da je Federer uzeo Hamburg i Madrid dva puta. Hamburg je uzeo preko jedva sastavljenog Rafe u finalu jer ga je mlađani Nole pa za malo do kraja demontirao u polufinalu. Takođe je Federer uzeo Madrid 2009. godine protiv opet razvaljenog Rafe u finalu jer je ovaj sa Noletom igrao iscrpljujuće polufinale od 4h i 3 minuta. Tada je Nole poželeo da napusti tenis, a posle znamo šta je bilo. Federer je još jednom uzeo Madrid na ekperimentalnoj plavoj šljaci na kojoj je plesač imao kvalitetne sličuge dok su ostali igrali bez istih na tom ledu zvani plava šljaka. Pored Soderlingove slike na noćnom stočiću Federer drži i Noletovu!

Smilica

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI VIŠE NIKOOOO!!!

NAŠOJ SREČI NEMA KRAJA,
SRBIJA DO OHAJA!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I KAD SU TE MNOGI OTPISALI
TI DOĐE DO TRONA USRED LONDONA!!

I ONDA SE ZAINATI
PA OSVOJI CINCINATI!

U SRED AMERIKE ĆUJE SE NOLE,NOLE!
TVOJI SRBI TE VOLE
I ZA TEBE BOGA MOLE!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO I
USO OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAAAA !

veder

pre 5 godina

Hvala bogu, Imperator se vratio i osvojio sve!

Ne znam šta će sada pisati hejteri najvećeg tenisera na planeti, niti šta se desilo sa Vilanderom? Da li neko zna šta je sa njim, izgleda da je zanemeo čovek?

Čestitke Vajdi, ali i Imazu koji je uspeo da izbalansira unutrašnje tenzije u Novaku koji je sinoć, ladan kao špricer, smiren i koncentrisan, učinio ono što može samo najveći- osvojio sve!

jeste vala

pre 5 godina

Dokle bre više ovo prostačko prepucavanje i vredjanje sve i svakoga...I navijači i hejteri samo prljaju takvim komentarima ovakvu pobedu Djokovića. Važnije vam je medjusobno pljuvanje od sportskog uspeha čime pljujete i na dvojicu najboljih tenisera sveta! Za većinu ovde je fudbal , a ne tenis, pa da pljujete i psujete kao ona rulja na tribinama ...prostačine neopevane!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Oskar, 20. avgust 2018 01:27)
Rece Oskar jedan od prvih trolova na b92 preteca danasnjeg Jumka, Mikiia and co. Kakvo vreme je izabrao za deljenje lekcija i to bas o mrznji???!!!

357

pre 5 godina

Sta je komentatori, sada vam ne smeta sto ne jede meso? :)
(Mina, 20. avgust 2018 09:14)

Вајда је све лепо објаснио, али ти ниси била на часу.

Ko je tata igre?

pre 5 godina

Ne obracajte paznju na ove sto pljuju Noleta,to su uglavnom Penaldovci,jer samo takvi mogu da ga ne vole.Krivo im je sto je Nole bas kao i Mesi GOAAAAAAAAT!

popbane

pre 5 godina

Nismo ni svjesni kakvog sportistu imamo. A mislim da je džemperku jasno da definitivno više nije konkurentan...Sad samo na slemove pa dokle doguras...

Ne budali, Kraljeviću Marko!

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kiza, 20. avgust 2018 08:36) 

Osvojio je Rim i to četiri puta. Rim je naslednik Hamburga. Ako bismo tako razmišljali, niko od ovih igrača nije osvojio Johanesburg, a i on je bio turnir iz masters serije. I još jedno pojašnjenje. Jeste Lendl prvi osvojio zlatni masters, kako god se to tada zvalo, ali je tada, ako se ne varam, postojalo 8 turnira te kategorije. Imate internet oa proverite. A to što malkice trolujete, ako! Kad već nemate drugih zadovoljstava, makar uživajte u tome što ste neke nepoznate ljude isprovocirali na internetu! Ej! Nadam se da ste čuli za onu poznatu izjavu o pobedi u internet raspravi.

SamoDaKazem

pre 5 godina

@Nazalost Srbin

Nazalost Srbine, mislim da su vam procene vezane za procente veoma lose! Mislim, ustvari sam poprilicno siguran da su procenti o kojima govorite drasticno i veoma porazavajuce veci od onoga sto napisaste!

Hahahahahaha

pre 5 godina

I sta sad sa Pepe Imazom??? Krenuo iz Marbelje, a i dalje ne jede meso. I osvojio Vimbldon i Sinsinati. Neko bi rekao da je za to zasluzan Pepe Imaz i to samo on , bez pomoci slanine i snicle

majtimajk

pre 5 godina

"Svaka cast ljudino!
Ali ljudi, prestanite sa tim "golden masters". Da mi je samo znati odakle iskopaste taj izraz? "

cek bre, pa sta je Novak napisao na kameri posle potpisa, srca? napisao je: Gold ili Golden. pisi mu i objasni da nije tako.
 (Pukovnik Vranic, 20. avgust 2018 00:22)

Djoksa

pre 5 godina

https://youtu.be/dp52R9CPxvU

Za sve one koji tvrde da Hamburg nikad nije bio Masters (čuveni navijači od 2011god) pročitajte šta piše u gornjem levom uglu na ovom videu. Inače, to je bio jedan od zanimljivijih mečeva Novaka i Rafe. Dugogodišnji sam navijač Novaka (deset godina ostavljam komentare na ovom portalu) ali stvarno ne razumem kakva je korist od plasiranja neistina da Hamburg nikad nije bio Masters turnir..?!

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Ovo stvarno nismo zasluži. Opet najezda nolobotova i nolobotomije. Joooj!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 20. avgust 2018 09:26)

Ko to vi ?! Botovi dedice ?! Dobio sendvičić za komentar ili ti to onako čisto iz ljubavi prema starijim osobama?!
Nego, kako prezive noć?! Jutro nije "promenilo sve" ?
Sta da ti kazem osim da nastavis da tugujes i cekas sledeci Noletov poraz kada tvoj zivot dobija smisao. Do tada pati ali lagano...i muški !

Vladimir

pre 5 godina

Ovo stvarno nismo zasluži. Opet najezda nolobotova i nolobotomije. Joooj!
(Laza, 20. avgust 2018 09:26)

Molim te da objasniš šta to znači nolobot i nolobotomija? Nisam ni znao da je navijanje za nekog ko dolazi iz Srbije, koji je i pretstavlja u ovom sportu uz ostale naše tenisere, pogrešno i nešto loše? I to na veoma uspešan način. Pojasni mi to molim te baneša.

Tatko

pre 5 godina

Olimpijsko zlato? To je isto kao kada bi se Tajsonu zameralo sto nikad nije pobedio na Olimpijskim igrama pa je Josipovic veci bokser od njega jer ima i taj trofej...
Pozdrav svima!

SamoDaKazem

pre 5 godina

@PALESTA, ANARHIST & ANTIHRIST

Svaka cast i hvala puuunooooo na evociranju!

Niko da se seti te zene koja je uz Vajdu najzasluznija sto smo svedoci ovakve teniske velicine!

Ooo kako bi ona bila radosna...

Matija

pre 5 godina

Bravo! Bravo! Bravo! Najbolji si. Uvijek navijam za tebe. Cak i protiv mojih igras osim ako je Davis Cup pa je ipak zastava u pitanju. Pozdrav iz Zagreba.

Saša

pre 5 godina

Ostalo mu je još, osim olimpijskog zlata, da makar još jednom osvoji i RG i da zvanično bude prvi i jedini u Open eri koji je sve GS titule osvojio po najmanje dva puta. Nikome to još nije pošlo za rukom, ukoliko ga Nadal ne pretekne na AO u januaru pošto Nadal ima jednu titulu u Australiji, Novak jednu na pariškoj šljaci. Tu je i Federer sa jednom titulom na RG, ali on već par godina u kontinuitetu propušta celu sezonu na šljaci i teško je očekivati da će igrati RG u narednoj godini, odnosno godinama.

DCHH

pre 5 godina

(Gradski, 20. avgust 2018 09:22)
"...када је у форми , толико је бољи од свих да то не може нико да уради ни близу."
Победнички коментар. Право у центар. Свака част.

Žgolja

pre 5 godina

Meni je najveci utisak kako je Novak vracao Rogerove servise, sa koliko pozrtvovanja,anticipacije i iskustva. Novace, ziv bio i samo rokaj !

sima

pre 5 godina

@ Na nesrecu,u srpskoj istoriji nalaze se Vukovar, Srebrenica, Knin i Jasenovac, a ne Djokovic i njegovi (nesumnjivi) sportski uspesi.
(Dragoljub, 20. avgust 2018 02:58) #

ЈАСЕНОВАЦ ? Наравно, тамо су клани Срби, и јесте НАША историја за незаборав!

Срамите се !

Branislav

pre 5 godina

1000+ komentara... neću trošiti reči
Samo me jaaaaako interesuje jeli Vilander išta prokomentarisao.
Ako neko nađe nek pusti link.

hihi

pre 5 godina

(Kiza, 20. avgust 2018 08:36)
Vidi ovako, Federer nije rekorder u slemovima. Isti broj ima i Miroslav Mečir, ali Federer nikada nije osvojio slem u Bratislavi, a Mečir je tamo slavio 12 puta, tako da i Nadal nije rekorder sa Garosom.

Alonzo Mozli

pre 5 godina

Već rekoh, ali ću opet - jutro je pametnije od večeri. Svaka čast Đokoviću, ulepšao mi je nedelju uveče, kada sam inače depresivan. Verovatno najozbiljniji kandidat za osvajanje Flushing Meadows-a. Ali realno, neme razloga za preteranu euforiju, sinoć je Federer više poena izgubio, nego što ih je Novak dobio. Uostalom, to je i sam Novak priznao u pobedničkom obraćanju.

antiDebil

pre 5 godina

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...
(zoki, 20. avgust 2018 00:45)
[link]

Moras javiti to ovima sa Atp
(Milan, 20. avgust 2018 01:03)


Ovaj link što si postavio nema veze sa Golden Slemom. To je link artikla o Golden Mastersu, što je Novak bez sumnje kompletirao.
(zoki, 20. avgust 2018 09:34)

Ne bih da ti rusim sneska ali moram nesto da ti kazem, Djokovic je juce postao igrac koji je osvojio SVE !

prosto

pre 5 godina

Novak sve osvojio, sve!
Federer i Nadal nisu.
Sorry gospodo, ne mogu biti oni najbolji ikada. Zna se ko je. Srbin!

Pojašnjenje za spore:
Da su najbolji ikada, oni bi sve osvojili.

KASANIN DRAGAN

pre 5 godina

Rekoh da se i ja upišem ČESTITKOM NO1Etu za MASTERS ZLATO UJEDINJENO KROZ OSVAJANJE SVIH DEVET TURNIRA IZ SERIJE 1000. SINSI JE PAO,...❗😊😊😊

pusa

pre 5 godina

Na nesrecu,u srpskoj istoriji nalaze se Vukovar, Srebrenica, Knin i Jasenovac, a ne Djokovic i njegovi (nesumnjivi) sportski uspesi.
(Dragoljub, 20. avgust 2018 02:58)

Hrvat, smaraš! Leči svoje frustracije gde treba, ne ovde.
I providni ste više sa tim vašim jadnim trolovanjem.

partybraker

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kiza, 20. avgust 2018 08:36)

Vi vas resili da pokvarite zurku!? Medjutim, i na vasu zalost, Hamburg je turnir serije 500 i kao takav je skoro neinteresantan vrhunskim igracima. Za vasu informaciju, tih turnira ima 13 i ovih nekoliko vrhunskih igraca odigral po par njih godisnje - najcesce ih igraju kada du povredjeni (pa se vracaju u formu ne gubeci mnogo poena), ili kada hoce da osete novu podlogu (a da opet ne izgube mnogo poena), kao sto je Nole uradio u Kvinsu ove godine. Dakle, serija 500 je u sustini nevazna za vrhunske igrace, to im je neka vrsta treninga za ono sto je vazno - a vazni su GS i serija 1000.

darko04

pre 5 godina

Federer je najveci trenutno,al Novak i Rafan imaju vremena da mu se priblize i prestignu,verujem u nasega,neverovatan uspeh juce,prosto raznovrsni teniser se nije rodio kao Djokovic,niti ce

nosi fenjer,navija za fener

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kiza, 20. avgust 2018 08:36)

Ne lupetaj.

mali radojica

pre 5 godina

@kizo džaba se i ti i ostali susedi mučite i sekirate.Potvrdjeno je od strane zvaničnih svetskih teniskih organa da je Djokica uzeo Golden Masters a evo od jutros to objavljuju i svi svetski mediji tako da zavist i kompleksi malih Balkasnskih naroda nisu više bitni. Ako ovako nastavi onda će za dve godine prestići i Plačljivka i onda će dugo dugo da stoji ona Srpska trobojka na svim teniskim listama a naročito na GOAT listi.Nemojte se sekirati previše i vaša šahovnica stoji ispod Francuske zastave kad se gleda fudbal ali ipak nije to isto. Šampion ostaje šampion i prvo se mesto uvek pamti a finalista ima raznih.

Zivojle

pre 5 godina

Federer je ustvari dobro igrao ali je uprkos tome protiv Djokovica bio nemocan. Imam osecaj da ce po zavrsetku sezone da okaci kopacke o klin.

Iva Jovanovic

pre 5 godina

Jaka stvar. Možeš misliti.
(lux, 20. avgust 2018 08:57) Ma u pravu si potpuno nebitno posto niko izuzev njega to nije uradio!! Zašto ljudi imaju potrebu da ostavljaju glupe komentare?! Bravo Nole!!

Ng

pre 5 godina

Ne zanima me Djokovic u zivotu !!! Inace kapa dole sve je sam decko zaradio i postigao.
(drug_stari, 20. avgust 2018 08:45)

Ovo ne razumem.
Ne zanima ga Djoković, a pročitao vest o njemu i još ostavio komentar na istu.

ničega se ne stidite

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.
(Kiza, 20. avgust 2018 08:36)

Je li? Važi, javi atp-u da promeni naslov na sajtu. Ne znaju ljudi. Javi i tennis chanalu da isto isprave naslov. Javi i eng wikipediji da isprave članak o Novaku i brišu taj rekord. Javi i direktoru Sinsinati Mastersa da je pogrešio što je u direktnom prenosu čestitao Noletu istorijski uspeh. I za kraj javi i Federeru lično da ne zna da Novak nije nikako postigao istorijski uspeh i podseti ga za Lendla.

PS: Naravno vi na vašoj hr wikipediji ćete to uredno prećutati. Tamo pišete da Novak ima negativan skor sa Nadalom i Federerom lol! Poznati ste po tome što sve što vam smeta, pravite se da ne postoji.

Bora

pre 5 godina

@Kiza Ne lupetaj - Hamburg NE SPADA u Masters seriju od 1990. godine, od kada ti turniri imaju današnju formu, kao što je i navedeno u ovoj vesti. Ali ti očigledno čitaš samo ono što tebi odgovara.

zoki

pre 5 godina

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...
(zoki, 20. avgust 2018 00:45)
[link]

Moras javiti to ovima sa Atp
(Milan, 20. avgust 2018 01:03)


Ovaj link što si postavio nema veze sa Golden Slemom. To je link artikla o Golden Mastersu, što je Novak bez sumnje kompletirao.

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Nemoras ni da igras US open,pusti malo i druge da igraju inace ce "elita" dobiti nervni slom.Sve najbolje i hvala na razbijanju LEPTIRA.

Lexx_nl

pre 5 godina

Лагана побједа.
Лично сам мислио да ће бити много теже након трилера са Раонићем и Чилићем и квалитетне Федерерово побједе над Вавринком.
Испаде, међутим, да је Ноле увијек најбољи против Надала и Федерера. У мечевима против њих уопште не треба сумњати да ће дати свој тренутни максимум.
Некада то није довољно, а више пута, као уосталом и овог пута, је то и више него довољно да се преслиша противник.
Роџер се ‘тукао’ са Нолетом сет и по до 4:3 у другом сету (брејк) за Нолета и онда се једноставно помирио са сазнањем да нема шансе да добије меч.
Ноле му је то, једноставно, ставио до знања својим ставом на терену. Борба, знање, пожртвовање. Све је било ту.
Ноле, свака част! Одлично одигран турнир у коме си за редом побиједио три посљедња освајача. То даје овом освајању још већи сјај. Побједио је најбоље на овој подлози.
Много хвала нашим Србима који су препознали значај тренутка и дошли у Мејсон да бодре Новака и надгласе према Новаку непријатељски расположену публику.
Мислим да су, као и ми ономад на Шатријеу у томе више него успјели. ??
Све најбоље на УС опену.

Grobar

pre 5 godina

Kad pobedjuje onda ste ponosni a kad gubi onda ga pljujete.
(Mislim, 20. avgust 2018 09:02)

Nikad nisam pljuvao a ni pravi njegovi navijaci nisu 100% !!!

Gradski

pre 5 godina

Како Федерерова игра изгледа лоше када је Ноле расположен. Ту разлику не прави нико као Ноле. Свакако није најбољи свих времена , кога то брига , али када је у форми , толико је бољи од свих да то не може нико да уради ни близу.

relax

pre 5 godina

bravo Nole,i ljudi neopterećuj te se sa Federerom i nema potrebe za stalnim usporedbama i jedan i drugi ce postati ili vec jesu i ostati veliki u ovom sportu sta god da napravili do kraja karijera jel tu ima mjesta za obojicu pa i vise ,pozz iz HR

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54)

Vratili te sa Urgentnog? Sta kazu?!

misko

pre 5 godina

Zar ne bi Novak do pre mesec dana izdajnik,samo zato sto je rekao da navija za Hrvatsku na SP.. A sad heroj.. Sram nas bilo licemerna Srbijo..

radica

pre 5 godina

Nole, BELA majica je zakon! A najlepše ti stoji svetloplave boje, kakvu si nosio na AO pre nekoliko godina. I tvoja fotografija je bila fenomenalna. Ti sediš u toj majici na betonu, sa peharom ispred sebe i sa zlatnim konfetama svuda oko tebe. You are simply the best!

Иван Грозни

pre 5 godina

Да ли неко можда зна какво је стање са мастерсима из серије 500,и да ли се ту мере рекорди као за серију 1000?

Kiza

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.

матори

pre 5 godina

Како се наши суседи и сусједи пале па пишу по нашем сајту као Срби против нашег Нолета. Проваљени сте бивша браћо , а сад цмиздрите Уахаха :). ЈЕЛ ВАС БАШ БОЛИ ШТО ЈЕ НОЛЕ НАШ?
Идемоооо НОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ

max

pre 5 godina

Koliko je tesko samo osvojiti jedan jedini turnir,a pogledajte sta je covek sve uzeo..Svaka cast.Jos dva slema i to je realan poredak najboljih ikada.Federer,Nadal,Djokovic,najbolji u istoriji tenisa ikada..Ipak ce se racunati po broju osvojenih GS.Kada bi se racunalo drugacije i raspored bi bio drugaciji.Ipak,ova trojica teniskih velikana su daleko ispred svih ostalih i tesko da ce ih ikada iko nadmasiti.Bravo

2CRAZY

pre 5 godina

Zakasnio sam, ali me i dalje zanima, da li ste vise zeleli da Novak osvoji Sinsinati i napravi taj neverovatan rekord ili da osvoji US Open?

Sinsinati plus, US Open minus.

Ja sam bio za Sinsinati i presrecan sam :)

PALESTA, ANARHIST & ANTIHRIST

pre 5 godina

Žao mi je što velika Jelena Genčić, žena koja je otkrila i prepoznala ogroman Novakov talenat, nije više među živima, pa da uživa u ovom sjajnom trenutku Novakove karijere. Ostvaruju se vremenom njene odavno izgovorene reči, izrečene još tada sa potpunom uverenošću, da će Novak biti najveći teniser u istoriji tog sporta.

Бата Стојковић

pre 5 godina

Нол(е>о) опет псује, чуло се. Срамота! Напред Краљу, здрава и образована Србија је уз тебе!
(Један је маестро, а то је Федерер, 20. avgust 2018 00:00)
Ево и ја ћу да описује и ако сам три пут образованији од тебе, ј****е Федерер.

Fljerond Jashari

pre 5 godina

...voleli ga ili ne, za ovo je vredelo biti danas popodne u Cincinnati-u, za ovo je vredelo živeti i doživeti !!! Bravo Novače

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Mrzeti najboljeg sportistu u istoriji svoje zemlje - F dijagnoza.
Na srecu, to je 0.0001% populacije ali je njihovo stanje toliko lose da po ceo dan pisu komentare pa je utisak da ih ima dosta.

Јабучило

pre 5 godina

Tooo evo brejkaaa. Ajmo Roki burazeru. Srbija ceka 99 titulu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:40) 

"Нити иде Кулин капетане,
Нити иде, нити ће ти доћи,
Нит' се надај, нити га погледај.
'Рани сина, пак шаљи на војску,
Србија се умирит' не може!"

moralni gmizavac

pre 5 godina

Ima svakakvih hejtera, ali najgori su oni koji Novakovim uspehom velicaju c. zvezdu, utoliko je njihova dijagnoza gora. A ima puno takvih ispranih mozgova. Jadni li su. Ja ih iskreno zalim. Ljudi osvestite se. U eri interneta neznanje je izbor. Uzdignite svoju svest iznad svih podela.

kris

pre 5 godina

Kako je frustrirajuce biti vrhunski teniser. Citava karijera ti prodje u cekanju da ova trojica ostare i povuku se, da i ti nesto osvojis.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Имамо коначно и тај Синсинати������! БРАВО������НОВАЧЕ✊✊✊!!!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Au kad vidim da se ovi nolobotovi caste plusicima... Ali kratko ce to trajati, do US opena i nekog novog Klizana, Cekinata, Kirjosa ili Veselog. Jedva cekam da se Nadal, Marej i Aca Zverev vrate na turnire, pa kad Marej zaleci povredu kuka Endi ce opet biti onaj stari.

Zurkolomac

pre 5 godina

Nole najbolji teniser svih vremena. Ch-pudlica moze samo da mu drzi suncobran i kisobran, ako mu to najveci svih vremena dozvoli.
Jel tako ucviljena pudlice? Tako je, na zalost (idem kuci po dzemper i maramice)...

Fabijan Bartez

pre 5 godina

Mislim da je Djokovic apsolutni favorit na US Openu.
Sad bi najbolje bilo da mu Rafa dopadne u polufinalu ili jos bolje u cetvrtfinalu.
Ako dobije recimo Rafu u polufinalu i osvoji turnir, onda bi na rejs listi za Nadalom zaostajao 1000 poena.
Kada bi ga tukao u cetvrtfinalu, onda bi taj zaostatak na rejs listi iznosio nekih 600-650 poena.
Ovo je vrlo lako moguc scenario, jer Novak trenutno izgleda zastrasujuce, a mislim da je i vreme da naplati sve one silne poraze u finalima US Opena.

Iskreno samo vas...

pre 5 godina

Mislim da bi za cika Federerovo psiho-fizicko zdravlje bilo pogubno ako bi se sada No.1e sada oprostio od profesionalnog bavljenja tenisom.Tako da Nole:ucini cika Fedji i daj mu jos jednu sansu na USO please

johan

pre 5 godina

Mozda nije najvazniji, ali je svakako najruzniji Noletov trofej :-) Ne verujem sta prolazi kao trofej...
Bravo majstore, ponosni smo na tebe!

Novak Veliki

pre 5 godina

Ovo je prvi put da su nasi navijaci bili glasniji od Federerovih kao sto je inace slucaj!Svaka im cast kako su Noleta bodrili!Tako treba uvek da bude!

Zoki Marljbelja

pre 5 godina

Ja sam i na napisao da će Nolan patosirati Rođu, jer ovaj potonji nije imao nijedan težak meč/ispit pre ovog finala.A sada Nolo ispada već u prvom/drugom kolu USA Open-a, isto kao i Čilić na Vimldonu, pazite šta vam kažem i to mogu da javno da potpišem jer pratim tenis nenavijački.
Jednostavno njegovo još uvek poprilično nejako telo iscpljeno dvogodišnjim veganskim samouništenjem jednostavno nema snage za predstojeće susrete na 3 dobijena seta, a pogotovo posle ove fizičke i psihičke golgote kroz koju je prošao na samo nedelju dana pre poslednjeg Grend Slema u kalendarskoj godini.
Nisam zlurad, već samo realan, njegov potpuni come back treba očekivati tek od početka sledeće godine i to pod uslovom da nabaci minimum 6-7 kilograma čiste mišićne mase koje mu evidentno nedostaje još od njegove zlatne ere kada je stvarno dominirao na svim mogućim podlogama i nad svim mogućim protivnicima.

Beograd

pre 5 godina

Bravo Nole legendo ispisao si istoriju. U inat nadmenim Amerima i onom prepotentnom placljivku Federeru. Nikad niko kao Nole. Ajmo hejteri da vas cujemo koji ste pljuvali po Novaku.

milos

pre 5 godina

Lendl takodje ima sve osvojene masterse. Tada ih je bilo osam godisnje, danas ih je devet.
Pravilnije je reci da je Novak jedini osvojio sve najvaznije turnire na svetu (GS + mastersi).
To niko nikada nije uradio.
To ga, po mnogima, cini najboljim svih vremena.

-_-)

pre 5 godina

@(Pukovnik Vranic, 20. avgust 2018 00:22)

Naslov na sluzbenoj stranici ATP-a je "Novak Clinches Career Golden Masters" tako da je bolje bilo da se nisi javljao i pokazivao tvoje neznanje i zelju da drugima solis pamet.

Dilema

pre 5 godina

@Djido Ti mora da živiš kao ovi teniseri kada si toliko uspešan kladioničar :) Ajde sastavi jedan tiket za mene i po mogućstvu ga i plati jer ti love ne manjka pa mi ga pokloni. Jel može? :)))

Goran

pre 5 godina

Ako Novak pobedi na US openu bice sigurno broj 1 na kraju sezone jer ima oko 2300 poena manje od Nadala u trci za London. Sa pobedom na US openu smanjio bi razliku na samo 1000 poena cak i da Nadal dodje do finala a nakon toga bi bilo vise nego dovoljno vremena da nadoknadi 1000 poena do kraja sezone. Medjutim, to bi tek bio pocetak jer Novak brani vrlo malo poena iz prvog dela sledece godine. Prognoziram da ce Novak do Monte Karla imati veliku prednost u odnosu na Nadala.

Nucky Thompson

pre 5 godina

Mnogo mi je drago sto sam prije par mjeseci dao pogesnu “analizu”!!!! Nikad moja greska nije bila drAza! Nole veliki sampion, ne mogu da docekam US Open

Oskar

pre 5 godina

Dokle bre više ovo prostačko prepucavanje i vredjanje sve i svakoga...I navijači i hejteri samo prljaju takvim komentarima ovakvu pobedu Djokovića. Važnije vam je medjusobno pljuvanje od sportskog uspeha čime pljujete i na dvojicu najboljih tenisera sveta! Za većinu ovde je fudbal , a ne tenis, pa da pljujete i psujete kao ona rulja na tribinama ...prostačine neopevane!

Deda, deda, bas si krme..

pre 5 godina

Ahahahahahahahahahaha. Ajmo Rodzine princeze, kmeeeeee, kmeeeee, kmeeeeeeeeeee. Hahahahaha. To NOLE CARINIINOOOO!!!!

Pavle

pre 5 godina

Za Novaka veliko BRAVO. Najbolji sportista svih vremena sa ovih prostora, ali zašto niko ne spominje Vajdu? Kada mu je pijani Beker bio "trener" uvek je i on davao neke izjave, a Novak je tada već dugo bio No1 sve zahvaljujući Vajdi. Ovaj neverovatan povratak opet zahvaljujući Vajdi. Za to vreme je Beker uspeo da popije sve moguće što je zaradio i čak i bankrotira. Zato bravo za NOVAKA i VAJDU

Uzicanin

pre 5 godina

Mislim da je konacno jasno ko je najbolji u istoriji. Jedini covek koji je osvojio sve masterse i Gren slemove. Osvajac sva cetiri najveca turnira zaredom. Bolji medjusobni skor od Federa i Nadala. Hvala lepo i prijatno

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Tooo evo brejkaaa. Ajmo Roki burazeru. Srbija ceka 99 titulu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:40) 

Provaljena si, ne blamiraj se

ajdesad

pre 5 godina

Bravo! A sad deo tih para nek da svojoj nezasitoj tasti koja sa vuckovim kumom sprovodi reke u cevi i pravi hidrocentrale u zasticenim podrucijima Stare planine, mimo svakog zakona. Ako joj vec toliko para treba, on bar moze, da ne ispastaju reke zbog jedne neizivljene babe!

Novak Veliki

pre 5 godina

Ovo je prvi put da su nasi navijaci bili glasniji od Federerovih kao sto je inace slucaj!Svaka im cast kako su Noleta bodrili!Tako treba uvek da bude!

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Нол(е>о) опет псује, чуло се. Срамота! Напред Краљу, здрава и образована Србија је уз тебе!
(Један је маестро, а то је Федерер, 20. avgust 2018 00:00)

Plačeš li sine? I treba! Hahahahaha! Rekoh li ja sinoć da ćeš večeras posle ponoći da plačeš kada Nole razbije tvog gospodina! Uzgred, tvoj gospodin je upravo taj koji je PRVI večeras na ovom finalu psovao sudiju posle prvog Noletovog brejka u prvom setu i žalio se na neravan teren"! I na kraju, dragi naš susede da ja tebi nešto lepo kažem, da je "zdrava i obrazovana Srbija" uvek UZ SRPSKOG tenisera, vazda bila, vazda biće, to je toliko normalno i jednostavno a i ločično, a naravno samo su trolovi i kompleksaši protiv, što domaći što iz susedstva! A tebi znači ostaje da i dalje plačeš šta da ti radim, nemaju svi šampiončinu kojeg imamo mi heheheheeee! :-) BRAVO NOLE KRALJU TENISA!

fantom

pre 5 godina

Kakav je majstor Novak. Na kraju je finale bilo njegov najlaksi mec na turniru i to protiv najjaceg protivnika! Sta dalje reci, reci su suvisne.

Uzeo si trofej Novače

pre 5 godina

Da li je sada jasno ko je najbolji ikada? Da li je za pobedu ipak potrebno meso ili nešto drugo? Da li ste stvarno mislili da se kralj neće vratiti? Pozdrav hejterima ��

Milan

pre 5 godina

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...
(zoki, 20. avgust 2018 00:45)
https://www.atpworldtour.com/en/news/cincinnati-2018-final-federer-djokovic

Moras javiti to ovima sa Atp

mlekadzija

pre 5 godina

Cestitke Djokovicu za odlicnu igru. I jos jedan rekord koji najbolji svih vremena nece ostvariti (najverivatnije)....teska noc pred Batkom, Jumkom, Marvinom i ostalim brojnim Novakovim mrzieljima.

Vera

pre 5 godina

Svatko tko ima bar gram inteligencije zna kada treba ušutjeti, ali to za ovog batka bez pameti naravno ne važi!Za Noleta nemam što reći, samo jedan VELIKI BRAVO!Baš, baš sam sretna zbog njegovog velikog uspjeha, zaslužio je itekako!Sada us open, jedva čekam!

kvisko

pre 5 godina

Veliki trener Gospodin Marijan Vajda prvi na svetu sa istim igracem osvojio sve velike teniske turnire. Kapa dole majstore.
Ovom coveku, nasem velikom prijatelju, dati sva najveca Srpska odlikovanja za pomoc koju je pruzio nasoj legendi Novaku Djokovicu da se upise u tenisku istoriju, istoriju besmrtnih

sony

pre 5 godina

Do kraja sezone jos US Open i masters kup i puna kapa, realno.
Da je neko nakon RG rekao da ce Novak to sve osvojiti do kraja sezone, rekli bi mu da je lud.
Sad vec slobodno mogu reci da je taj scenario izvestan.

Sad bi mu najbolje bilo da mu Rafa dopadne u istu polovinu zreba na US Openu i tu bi eventualnom pobedom gotovo istopio Rafinu prednost od 2300 poena na rejs listi.

EKV

pre 5 godina

Svaka cast Novaku ali Federer mu je poklonio danas mec. Katastrofalna igra RF.
(sinsinati, 20. avgust 2018 00:22)
Izvini ali ne shvatas tenis. Federer igra koliko mu Novak dozvoli. Zato ga i ne podnosi kao ni Rafu.

Bane

pre 5 godina

Hmmm. recimo

It took more than five years to finish off the Career Golden Masters, but victory never tasted so sweet for Novak Djokovic - "atp world tour".

(Pukovnik Vranic, 20. avgust 2018 00:22)

Eto na primer odakle. To je kad pratiš tenis od juče pa ne kontaš te terminologije.

zocko

pre 5 godina

Najbolji Djokovic je bolji od najboljeg Federera I najboljeg Nadala. NOVAK THE GREAT je najbolji I najkompletniji teniser svih vremena.

Novak Veliki

pre 5 godina

Danas je Nole igrao najbolje od pocetka turnira u Sinsinatija!Hladnokrvno,koncentrisano,borbeno,defanziva sjajna,odlicna ofanziva,smec, bez neke mlake igre i samo prebacivanja loptice i onog njegovog cestog pada koncentracije ,Rodju je do ludila doveo i samleo ga ko meso na kraju!

Nik

pre 5 godina

@Batko pamcenje mu kratko

Au batko ala si nepismen i zaslepljen. Covek lepo rece mi znaci Srbi a Rodzer je Svajcarac. Mora da Mirku mrzis najvise na svetu sto se udala za Rodzera. Sacekaj malo mozda se razvedu pa se ozeni sa tobom.

GrizlorG

pre 5 godina

Moram nešto da primetim.Kakav vetar u ledja je dobio od nasih navijaca u ovom finalu.Ucinili su da se Federer oseca nelagodno na terenu jer nije navikao na ovakvu "neprijateljsku" atmosferu na tribinama i susreo se sa onim sto Nole stalno dozivljava kad igra protiv njega.Konstantna podrska posle svakog poena,dobio ili izgubio,pa onda svaki pokusaj Fedexovih navijaca da se ukljuce u mec je bio odmah sasecen poklicima Nole Nole..Tako je to sve prijalo Novaku i nekako ga rasteretilo i ohrabrilo da ja nemam reci.Ovo nikada nisam video i kapa dole za sve ljude koji su bili u Sinsiju...Ovo je i njihova pobeda večeras.

Bax NK

pre 5 godina

ja jos ne kapiram da neko ko je odavde i prica nas jezik moze da navija protiv Novaka, sigurno postoji dijagnoza iza toga! Boze sacuvaj!

srbenda

pre 5 godina

Sjedim, čitam komentare i dođe mi da povratim, šta jse samo pisalo prije par mjeseci dok se mučio sa povredom. Ne treba dalje pominjati ali sve je to jad, bruka i sramota! Čestitam Novaku najvećem među nama, ima naklon do neba, uvijek je bio sam protiv svih pa čak i protiv svojih u okeanu zavisti davljenika i zato mu treba spomenik podići jer ovim ulazi u društvo odabrenih SRPSKIH velikana naučnika, književnika itd.

Sasa

pre 5 godina

Санђак, јел гледаш? Ха, ха, ха!!!!!!
(Петар Костић, 20. avgust 2018 00:05) # Link komentara

Kakvi - suneti daljinski od muke.

Hari

pre 5 godina

Prejak je Djokovic za sve kad ovako igra, i petorici botova sa ovog sajta da date rekete da se prodruze Rodzeru, Djokovic bi ih umlatio svu sestoricu.

lva

pre 5 godina

Kako su nekulturni Nolovi navijači na tribinama. Nije ni čudo što nas ceo svet smatra divljacima.
(primitivac stari, 20. avgust 2018 00:02)
A Ameri koji zvizde Novaku i onda kad je pobedio i dobio mec su ti suva kultura? Covek osvojio sve mastere, a oni mu zvizde i napustaju stadion.

Srki

pre 5 godina

Idemooooo! Neverovatno, bez nervoze odgledati finale protiv Federera... Novakova igra, glava, perfektno!
Federer takođe dobar, ali mislim da ne može više da prati ovaj ritam.

Brooklyn boy

pre 5 godina

Где сте сада, "стручњаци"? Последњи бљесак на Вимблдону, рекосте? Исписао је Ноле историју, и још ће је исписивати, а ви пљујте и даље, боље не умете...

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Legendo za
sva vremena.Zasto ono
Fedex place.Napokon je
pao taj zacarani Sinsinati.
Vlasnik svih 9 mastersa za
istoriju. To je samo Novak
ostvario, i niko vise.Zato su
mu svi ljubomorni.Gdje su
oni sto su Novaka otpisali.
Nece vise nista osvojiti.Sada ce da uzme
US OPEN, i onda lagano prema samom vrhu ATP
karavana.Cestitke na
osvajanju GOLDEN MASTER
Zivio ti nama Nole jos 100
godina, a Vajdu ne ispustaj
dok ne okacis reket.Sve si
osvojio sa gospodinom
Vajdom, a bice jos rekorda
za istoriju.Fedex neka lagano razmislja o penziji,
a skor 24÷22, za Novaka sve govori.Idemo brate
SRBINE. Sretno na US OPEN, i cekamo 14 GS.

Slobo

pre 5 godina

ATP zvanicni teniski sajt
https://www.atpworldtour.com/en/news/cincinnati-2018-final-federer-djokovic
donosi naslov

Serbian the first singles player to achieve Career Golden Masters

Maxa

pre 5 godina

Ne lazi! Zlatni slem nema jer nema zlato sa OI!
(GOAT Fedex, 19. avgust 2018 23:56)

Djokovic je GOAT deli ga jos jedan gem, jel gledas? Uzivaj! ;)

Nebojša

pre 5 godina

Doktorski do istorije posle Nadala na wimbldonu pada i Federer za potvrdu uspona na vrh gde je i mesto našem šampionu a sada po us open za povratak na tron.

objavite komentar

pre 5 godina

Ovim pljuvacima nemojte čak ni minuseve da dajete. To su tzv. trolovi kojima je cilj samo da blate, nebitno je šta. Uglavnom to su sujetni neostvareni ljudi kojima nije dovoljna njihova dzigerica u ishrani pa se hrane nipodaštavanjem svega...

zokss

pre 5 godina

Savladao me umor pa sam prespavao prvi set. Hvala sine što ti se piškilo usred noći... uhvatio zadnjih 6 gemova :)
Nole, naš ponos, LAV!!! Koji fokus! Nije dozvolijo da ko posumlja u njegovu pobedu! BRAVO!!!

Novak Veliki

pre 5 godina

Novak je danas ispisao istoriju tenisa!Uh sto mi je smesan ovaj Rozderov trener sa kacketom Barilla, italijanska testenina.Hahahahaha :-D :-D :-D E tako mu je i pulen igrao,ko kuvana spageta!

Nikola

pre 5 godina

Nole ce od sutra biti 6. teniser sveta. Ukoliko bi osvojio US open, sigurno bi bio 3. a do kraja godine i izvesno 2. na ATP listi. Do kraja godine se igra jos 1 GS, 2 Mastersa i ATP Finale, uz 2 turnira 500 koji se igraju istovremeno. Ako bi ostvario sve pobede, a Rafa sve pobede sem protiv Noleta, Rafa bi imao 15 bodova vise + max 290 za Davis kup, odnosno po 70 po pobedi u polufinalu i 75 po pobedi u finalu Davis kupa. Tesko da Nole moze sve da osvoji, a jos teze da Rafa bude top na svim turnirima. Nista nije nemoguce.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Kad Djokovic uzme svih 9 Mastersa u dublu konkurenciji i osvoji olimpijsko zlato onda se moze reci da je usao u istoriju. Do tada tisina nolobotovi. Federer ima olimpijsko zlato hohoho.

Ljubisa

pre 5 godina

Сви су од Новака добили по сет да носе кући, сам ваш "кинг " нулууууу.
Новак комплетирао све мастерсе против Федерера који је имао овде 7/7 титула. Њему овде први пораз у финалу а Новак комплетирао све највеће турнире. Какав Цар, један, једини који има све слемове и све мастерсе ! ВЕЛИЧАНСТВЕНО !

milovan

pre 5 godina

Neka bude sramota svakog srbina koji je veceras navijao protiv novaka . Tako će oni polako kao i muslimani iz bosne postati veći turci od turaka

Hibrenacija

pre 5 godina

Oljuštio ga Nole lagano drago mi je zbog svih moram tako da ih nazovem SRPSKIH JUDA koji sada nece moci Noletu ništa da ospore i da ga omalovažavaju i sada ce im biti jasno DA JE ON NAJBOLJI U ISTORIJI TENISA ŠTO SE TIČE OSVAJANJA TURNIRA A TO NEJMERODAVNIJE ...Nole bratelo volim te kao brata rodjebog ti si jedino svetlo u tunelu zvanom Srbija iz još neke sportiste naravno hvala cam momci jedini vi ulepšavate stvarnost ovog pakla od zemlje

Saša

pre 5 godina

Šta reče Rodja nedavno "da je Nadal teži protivnik od Novaka" izgleda da je Novak najteži, možda za šljaku, a Novak za sve ostalo. Imao sreće RF što nisu ova dvojica generacija sa njim

South Park

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem. 
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47) 

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)
Federer je Svajcarska a Novak nasa legenda,to je poenta komentara.

Nata

pre 5 godina

Tako jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Cestitke Novak!!!!! Zasluzio si i sto je nasladje i to protiv Fedrera!Suze mi na oci krenuse. Ali nikad nisam sumnjala u tebe, ali nikad. Zauvek tvoj navijac i kad je najlakse i kad je najteze, i kad je najbolje i kad je najogre. Uvek uz tebe!!

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића, најбољег тенисера свих времена! Поздравио бих и некоректну публику у Синсинатију која је здушно била за федерера. То је Нолету био вјетар у леђа, знамо да је најбољи када је сам против свих!

Dynamic

pre 5 godina

Bravo majstore i legendo! Obrnuo si igricu, što kažu deca. Federer jako loš danas ali vratilo se sve, šta ćeš lepše. Dogodine ti želim da odbraniš ovaj trofej i da uzmeš Rolan Garos - imao bi tako svaki trofej što vredi u tenisu osvojen dva puta!

biće bolje

pre 5 godina

Ne verujem da toliko ljudi ne navija za Novaka, možda imaju tetku u Švajcarskoj ili primaju neku socijalu tamo pa mrze sve što ih podseća na domovinu, a najviše sebe.

Zvezda ponos Srbije

pre 5 godina

Idemo majstore.Svaka zemlja bi sve dala samo da imaju ovakvog sportistu samo ovi nasi slepci od ljudi ga mrze i vole tamo nekog drugog.Treba da vas je sramota

lorenzo

pre 5 godina

skontaj da od 2005. velika trojka i Marej su uzeli 98 od 121 mastersa...alo jesu li realni? bravo Novače, bravo i za Federera, vidi se da nije igrao dugo ali odlična uveritra za US open...u NY će sve da pršti i nadam se da će opet igrati...kratak meč je ovo bio ali kakvih poena smo se nagledali

Александар

pre 5 godina

Мајами 6 (2007, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016)
Индијан Велс 5 (2008, 2011, 2014, 2015, 2016)
Рим 4 (2008, 2011, 2014, 2015)
Канада 4 (2007, 2011, 2012, 2016)
Париз 4 (2009, 2013, 2014, 2015)
Шангај 3 (2012, 2013, 2015)
Монте Карло 2 (2013, 2015)
Мадрид 2 (2011, 2016)
Синсинати 1 (2018)
Речи су сувишне - Златни мастерс!

Drago

pre 5 godina

Ekipa iz Noletovog boksa madjioničari...Nole, mentalni supermen, ....Mats Vilander mora kod psihijatra da mu da neku bonu da prezivi ovo......a ja samo da pozelim da meceva izmedju Noleta, Rogera i Rafe bude sto vise...

lorenzo

pre 5 godina

koliko ružnih stvari možeš pročitati ovdje u komentarima...imaš tu čast da gledaš dva tenisera, od kojih je jedan postao veći od samog sporta, drugi je na tom putu, ljudi su ispisali sve moguće stranice istorije i onda dođe neko i piše "džemperko, plačljivko, nole plati porez" i slične bljuvotine...realno niko ne može da ti zgadi nešto od samih "fanova"

lepo je trolovati trolove

pre 5 godina

Kako se Noletu otvorio zreb, kako taj covek stalno ima srece. Evo sad je opet dobio luzera koji ni set ne moze da mu uzme...

malo nas je, al smo zato...

pre 5 godina

Ljubi brat, sad mozes na miru da uzivas do kraja zivota! Sta je Nole uradio, mislim da ce nekima biti jasno tek za 50 god.
Svaki kom je suvisan!

Sax

pre 5 godina

U neko vreme pre interneta ovi Srbi koji mrze Noleta bi bili hospitalizovani kako bi im bila ukazana stručna pomoć. Ja ih stvarno molim da se jave lekaru na vreme pre nego što bude kasno.

Bax NK

pre 5 godina

Botovi na aparatima, Nole pravi brejk!
(4-3, 20. avgust 2018 00:02)

a i ovi 'poreski brižnici' ne znam kako ce zaspat veceras, koliki li je Nole od ovog turnira mogao da plati porez savrseno uredjenoj Srpskoj drzavi i sistemu!

Idemoooo majstore nek' crknu dusmani!

darko.rs.bn

pre 5 godina

Svaka cast lutko. Drago mi je mnogo sto si nas, ali i da nisi bio bi omiljeni sportista u mojoj porodici. Moj sin iako trenira stoni tenis svaki put kad dobro "opali" forhend kaze "Djokovic". Idemoooooooooooo

Laki2

pre 5 godina

Najbolji odgovor svima onima koji su ga otpisali i pljuvali više od godinu dana unazad. Iz te gomile ogorčenih i frustriranih je dobar dio onih koji ga danas dižete u nebo. Neka vas je bar malo stid, bar onoliko koliko ste danas ponosni na njega.

oberin martel

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Ha,ha..pravi grobar.

Boki

pre 5 godina

Nole presao igricu nema nikog iznad sebe kada jos od 18. Godine on pobedjuje ovog Federera koji vazi za najboljeg ikada, Srbin izdominirao kao delfini u vaterpolu!

Sakaluda

pre 5 godina

Tvrdim sa Nole nikada protiv Federera nije odigrao smirenije i koncentrisanije nego danas!!!

Od pocetka do kraja! Nervi od čelika!!!

Гиле

pre 5 godina

Очигледно и Амери и Федерер више поштују ово што је Новак урадио од неких овде. Са овиме и спојена 4 ГС он је поставио неке друге лествице које Федерер и Рафа нису. У гледању ко је ГОАТ и ово има неку тежину. Само мораће још који ГС да освоји да би то и постао.

Vlada

pre 5 godina

Kratki Batko i ostali pljuvači sada mogu samo da se sagnu velikom Novaku, jedinom igraču koji je osvojio sve masterse i to pobedom nad Federerom na betonu.
Jedan jedini, Novak Đoković!

Macak

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер,


Prno ti je taj “kralj” u shishu prijatelju moj...hahahhahahhahah

Monako

pre 5 godina

m
Mi ovde u monaku svi slavimo i nije nam jasno zašto je u Srbiji slavite kad je on naš državljanin?!?! Napunio nas evricima od poreza bar 20 milki do sada... volimo te Nolooooo!

Kanidja PG

pre 5 godina

Posle RG definitivno najdraža pobjeda Novakova ikad.
Ovako rutinirano za 1h25min nisam očekivao.
Jasno je kada ima motiv i kada je spreman nema mu ravnog na svijetu.
Bravo Nole krug je zatvoren.Bog je tenisa,US open je dobio prvog izrazitog favorita.
Deda u penziju čestitka je uručena sa stilom i na pravo mjesto.

Jova

pre 5 godina

Kra-sno!

Kad Novak izađe na teren spreman da pobjedi, malo se toga pita protivnik. Sviđala mi se danas Novakova taktika. Na početku meča ( i sve do kraja – poslednji poen je dobio tako) je šokirao Federera igrajući mu na forhend. Na najbolji udarac. I poslao jasnu poruku da ga se ne boji. A protiv Federera je to već pola posla. Ostalo je odradila dobra igra i koncentracija u bitnim momentima.

Jako mi je drago. Dovoljno dugo je Novak “postio” tako da ga osvajanje još jednog svetog Grala ne bi trebalo poremetiti.

Malo sam “vještičarila” – na početku meča me je svrbjela brada, Federer je istovremeno popkao nos - te ovo finale odgledah mirnije nego inače.

PS: dragi prijatelju, navijanje za Novaka nije mazohizam. Naprotiv.

Pozdrav svima

BMX

pre 5 godina

Tooo evo brejkaaa. Ajmo Roki burazeru. Srbija ceka 99 titulu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:40) 
MAJ MU NE ! M
(lanmi, 20. avgust 2018 00:46)

vobra lanmi

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Имамо коначно и тај Синсинати������! БРАВО������НОВАЧЕ✊✊✊!!!

Невен

pre 5 godina

Овај дечко је најбољи тенисер свих времена, то је сад већ дефинитивно, а с обзиром какав је тенис спорт, колико је индивидуалан, колико се подигао последњих година, колико је професионалан, усудио бих се рећи и најбољи спортиста свих времена... Новак Ђоковић, легедна и чаробњак...

Ivan M

pre 5 godina

Bravo! Nole odigrao fenomenalan meč- ubio je Federera u pojam sa riternima i odbranom. Ovo je onaj nivo iz 2015., kada nije znao šta znači izgubljen poen. Fed bio slab, ritern katastrofa, ali to je i do protivnika. Ovakav uspeh je neverovatan: tek kada se ova era završi ćemo shvatiti sa kakvim smo veličinama imali posla i šta smo gledali. Svi osvojeni Mastersi: vau.

zoxx

pre 5 godina

Cestitke brat moj ? Idemoooo....Srbija je na nogama...Hvala baca za sve...Ogroman ponos..Ponovo vidimo svetlost na kraju tunela..jos jednom Veliko Hvalaaa

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Нол(е>о) опет псује, чуло се. Срамота! Напред Краљу, здрава и образована Србија је уз тебе!

ljupce

pre 5 godina

DODJOH,VIDEH I POBEDIH!!!!!!!!!!!!!!!ISTORIJA SE PISE JOS JEDNOM IMENOM NOVAKA DJOKOVICA!!!!!!!!!!!!!!ZLATNI MASTERS 1000 SERIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

US open THE BEAST IS COMING!!!!!!!!!!!!!!!

sdned

pre 5 godina

Bravoooooooooooooooooooooooooo Nooooooleeeeeeeeeeee!!! Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Sad si zauvek deo teniske istorije. Znao sam da ćeš se vratiti potpuno, takav se jednom rađa. Živ bio i mnogo titula još uzeo.

Misevi se sakrili, Nole se vratio

pre 5 godina

Bravo Nole majstore, ovom pobedom si zacementirao svoje mesto kao najveca legenda u istoriji tenisa!
Mogu Rodzer i Rafa da imaju vise GS trofeja od tebe, ali kompletnijeg igraca sposobnog da pobedi na svim podlogama do sada nije bilo!!!

Steta sto iskompleksirani misevi tipa Batko, Martian, Jumko... jos nisu shvatili da te nikad ne treba podcenjicati i omalozavati, ali ako nista, lekici su tu da im pomognu u lecenju svojih kompleksa.

alexinjo

pre 5 godina

Sve je zlatno kod ovog coveka!Kad ode u penziju shvatice mnogi u cijoj eri smo ziveli,eri najveceg Srpskog i Svetskog sportiste (dve godine za redom) !Hvala ti za sve!

Ivan

pre 5 godina

ISTORIJA! Kralj Nole je još jednom večeras ispisao istoriju i osvojio Sinsinati i time osvojio i taj dugo čekani Goldan Masters što je novi čudesan rekord ovog našeg sjajnog dečka, našeg Noleta majstora Belog sporta i velikog džentlmena svetskog formata! BRAVO NOLE KRALJU TENISA!

CroFed

pre 5 godina

To je to, sad je osvojio sve što se može osvojiti na ATP touru. Vidjet ćemo kakve će mu biti izjave, možda se ponovi nešto kao nakon Roland Garrosa 2016, a to bi bila kriminalna greška u karijeri Novaka Đokovića

Bravo, majstore!

pre 5 godina

Čestitke Đokoviću! Pametan momak. Odlučio se za profitabilan sport na koji domaći huligani i narko dileri nemaju neki uticaj.

Miks ultramoderne retrospektive

pre 5 godina

Auu, sta se desilo, bruka! Već vidim, pitaju Federera za 30 godina: "Recite Rodzere, koja vam je godina bila najlošija u životu?!" -Dve hiljade osamnaesta!!! ?

Vladimir

pre 5 godina

Čestitke za Đokovića. Svaka čast na pisanju istorije u tenisu. A odakle ovoliko komšija na ovom sajtu? Umesto da radite nešto pametno vi mrzite Đokovića. Nije vama lako.

Nenad

pre 5 godina

tooooo breeeee golden!!!!!!!!!!!
kraljino to je to...Srbija ti se klanja!
Hvala ti za sve! ti si usao u istoriju a nas ucinio milioniti put ponosnim! samo nek te zdravlje sluzi, sve ostalo je za tebe lako!

Sejl Brejl

pre 5 godina

Nole bole svii te voleee!!! Oleee oleeee oleee Noleeee Noleeee..cestitam majstoree..pljuuvacii i hejterii ajmooo u krevet!!!

kurto murto

pre 5 godina

3 na svetu,nikad ispred Fedexa i Nadala,brojke ne lazu odnosno osvojeni turniri,zar ne?ili dajte nekog profesora da objasni kako se racunaju medjusobni mecevi....

ElHombre

pre 5 godina

Istorija je ispisana, Djokovic Novak Srbin je uzeo sve u belom sportu sto moze da se uzme sem Olimpijade.

Top 3 teniser svih vremena, gospodin Novak koji vozi Teslu, savrsen spoj gde Srbi ostavljaju svoje brilijantne tragove a ostatak sveta moze samo da se divi.

Bravo zlatni decace, Srbija ima dusu!

Бук

pre 5 godina

Од данас је на шестом месту, али има исти број бодова (4445), као и Чилић који је седми.

@Srdjan

pre 5 godina

U slucaju da Madrid izgubi status master turnira, dobio bi ga neki drugi turnir, pa bi Federer morao da osvoji taj, da bi se pricalo o kompletiranju mastersa. Dakle ako kojim slucajem Madrid i izgubi status mastersa, to nece znaciti da ih je Federer kompletirao, kao sto ne bi izgubio grend slem titulu kada bi npr RG izgubio status grend slema.

Sremac

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54

Dobro je to 9 asova , a blizu je gubitka od 2-0 u setovima

bojan

pre 5 godina

Nikako mi nije jasno,zasto se uporno trudite da odgovarate ovakvim likovima kao sto je jumko sa 5 razlicitih naloga i jos njih par koji pokusavaju da ga kopiraju i troluju vas? To mi nikako nije jasno,ili preskocim taj komentar ili ne klikam ni minus ni plus,prosto mu ne dajem ni sekundu paznje koju trazi ovde..brzo bi on otperjao odavde kad bi se smorio jer mu niko ne daje ni 5% na to sto komentarise...

Kolubarac

pre 5 godina

Batko i kompanija su u stvari izmišljeni od strane redakcije kako bi bilo što više komentara.
Jer prosto ne verujem da takvi postoje.

ATG

pre 5 godina

Golden slem je kada osvojis sve GS u jednoj godini i plus zlato na OI. Sad Novak jeste drzao sve GS, ali nije u jednoj godini, tako da ne znam kako se to zove. Znaci i ako osvoji zlato na OI nece imati golden slem. Sad sve u svemu izgleda da nam se Novak stvarno vratio. A to znaci da ce da osvoji bar jos 4-5 GS sigurno, a onda ni Federer nije daleko.

antiDebil

pre 5 godina

DJOLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............
Kakva rutina, kakva snaga, kakav mozak, kakvo spadanje gaca, kakva zelja...
Drago mi je Rodjo sto prisustvujes istoriji, ipak je lepse osvojiti ovo preko tebe nego preko negog Bagdatisa ili sta ti ja znam, Hjuita. Prisustvo takvog baletana, takve siske, takvog goCpodina samo jos vise dodaje na znacaju ovoj tituli. Moci ces da pricas unucima da si iz prvog reda prisustvovao istoriji, prisustvovao si osvajanju svega, blago tebi Role !!!

Imam pripremljen naslov za onoga ko sutra bude pisao tekst o ovom mecu. Naslov je krajnje jednostavan i opasno za**ban i on kaze ,,OSVOJIO JE SVE''.......

BRAVO DJOLEEEE, OSVOJIO SI SVE !!!!!

la shofer

pre 5 godina

@ Batko pamćenje mu kratko

Rođa jeste Kralj i svaka mu čast.. Mada imao bih štošta da kažem o njemu al drugi put.
Al onda je Novak CAR!!
Bravo Novače, najbitnije je da si osvojio turnir a to što je protiv džemperka je trešnja na torti :)

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

ISTORIJAAAA
24:22
31:27
Vratio se još bolji nego na WB.
Kakva koncetracija, gromada, servis koji nije imao ceo turnir sada odličan!
Ritern ubica, ali glava extra!
Sledeće godine RG I SINDINATI i jedini sve po 2!
IDEMO PO US OPEN
SPARTAAAAA

sweswe

pre 5 godina

Federer previse nervozan i brzoplet, ima Novak lepu sansu!!!
(aleks, 19. avgust 2018 23:59)

A zasto je "najbolji" nervozan i brzoplet??
Vidi "GOAT" da mu ovaj srpski amater tra-la-la kevu...
...i zavrsilo se kako se zavrsilo...
novi GOAT je pobedio, svi mastersi i cetiri GSu nizu, to niko nikada nije uradio...
IDI BRE!!

dudule

pre 5 godina

jako los tenis obojice, po neki bljesak i dobar potez, sta je u pitanju ne znam, federer bukvalno poklonio pobedu djokovicu, koji je svakako bio bolji. bravo kralju i samo napred koristi svaku priliku. sve ti najbolje zelim!

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Ono sto moram da primjetim je da su citavo vrijeme Novaka optuzivali da oteze sa vremenom, a vidjeli smo koliko je Federer imao duplih servis gresaka u ovom mecu upravo zbog mjerenja vremena izmedju servisa.

my way

pre 5 godina

Први власник Златног мастерса! За историју! Још једном! Свака част, Ноле, наклон до пода!

Aleks

pre 5 godina

Do finala Nole nekako stigao, u finalu poslao zver da igra umesto njega. Brutalna egzekucija.
Federer... sta reci, opet nijedan top10 teniser do finala, u finalu udario u zid.

Blueblueblue

pre 5 godina

Novak Djokovic - najbolji sportista u istoriji Balkana rame uz rame sa Rumunskom gimnasticarkom Nadje Komaneci.

Zivela Srbija, ziveo car Nole!

Crno-belo srce

pre 5 godina

Ovo je bilo baša rutinski, lagano, sigurno. Šteta što nije imao nekog boljeg, dostojnijeg protivnika pa da pobeda bude još veličanstvenija. Ali, dobro, nije mogao da bira. Ovaj mu se zalomio pa ga je odradio. Šteta za onaj veliki pad, povrede, već sada bi bio najuspešniji teniser u istoriji. Ali, biće..vrlo brzo.

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Što ne može niko možeš ti.Bravo Novače,ovo nikada niko nije uradio kao što niko nije vezao sva 4 GS u profesionalnom tenisu(nemojte smarati sa Lejverom iz 1969. jer je profi tenis počeo kasnije).

Pikac

pre 5 godina

Razlika izmedju naseg nola i Federera je, da nole stize do finala samo kada je u formi sto smo i videli u zadnje 2 godine, dok Federer stize do finala i kada nije u formi.
(dr. Roddick, 19. avgust 2018 23:06)
Hahhahaahhahahahahaha

Dobrosav

pre 5 godina

Đoković na Vimbldonu i u Sinsinatiju, Perković, košarkaški kadeti, košarkaši do 18, vaterpolisti, braća Sinković ... Pamte se samo pobednici, vicešampiona se niko ne seća ...

Nebojša

pre 5 godina

Us open 2015 Federer do finala bez pretrpljenog brejka u finalu Novak mu uzima servis mislim pet puta ove godine u Cincinatiju isto Federer do finala bez da je izgubio servis čak valjda nije dozvolio ni brejk lopte rivalima Novak mu tri puta uzima servis Federer opet pokazuje strah a Novak da je mentalna gromada nema dalje.

bozza

pre 5 godina

Golden master, golden GS, prvi i jedini teniser koji to ima. Rodzerova karijera je i dalje najimpresivnija, ali je Novak najbolji teniser ikada. Batko, Madeleine, King, Jumko... navijajte za svog sampiona i postujte tudjeg

asa

pre 5 godina

Sto mi drago kad bije ovu placljivu devojcicu. Pa bre u vazduhu se oseca koliko se placko boji Noleta. Kakva rapsodija i dominacija Srbije nad ostatkom sveta. Bravo Nole, ruke ti se pozlatile.

Sandzak(original version)

pre 5 godina

Nole covek potpuna suprotnost naseg Balkanskog mentaliteta, rodjeni pobednik. Definitivno nas najbolji sportista svih vremena po svim kriterijuma! Bravo genije!

ZVORNIK.RS

pre 5 godina

Joj Batko, šta sad? Oduči ga Novak od tenisa, a ti pređi na golf ili bejzbol, ovde više nemaš šta da tražiš! Pozdrav iz Republike Srpske za sve nemaliciozne ljubitelje tenisa.

jovan

pre 5 godina

Ovih nekoliko balvana na tribinima upravo pokazuju najgore lice Srba. Verujem da je i Novaku neprijatno. Prvi sam bio uvek da kritikujem Federerove navijace koji kreste Novaku izmedju servisa ali ovo sad mora da se istakne takodje. Sramotno navijanje neizivljenih srba iz Sinsinatija. Izbacio bih sa tribina da sam organizator turnira.

Cockney Cole

pre 5 godina

Bravo majstore, bravo šampione!!! Autošovinisti, odmorite bar par nedelja, škodiće vam toliko mržnje! Majstore samo tako nastavi, samo gazi!!!

Wllaxy

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Sve to je diskutabilno, jedino sigurno i neporecivo je da si ti najveći tupson koji je ikada ovde komentarisao!

Mečmejker

pre 5 godina

Kolege komentatori, dajte da raspišemo konkurs i ovim trilovima, Batku naročito, kao prvom među jednakima, nađemo neko devojče, inače nam spasa nema... Stvarno ste, momci, bolno naporni.

zoki

pre 5 godina

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.
(Maxa, 19. avgust 2018 23:43)

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...

Might is Right

pre 5 godina

Gotovo je. Novak Djokovic je najbolji teniser u istoriji ove igre. I da ne osvoji vise niti jedan GS, Nole je br.1 svih vremena.

Рајко Четник

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54)
ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!!!БАШ МЕ НАСМЕЈА!

facepalm

pre 5 godina

Nole legendo, kralju, svaka cast! Ponos Srbije! Samo nastavi u ovakvom ritmu! dzemperko je za penziju... mecevi sa Nadalom su 5 puta zanimljiviji!

Hi hihi hi

pre 5 godina

Ajmo Roki najbolji sii. Ne daj titulu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:55)

Slabo se on ovde pita.HAHAHAHAHAHAHA

Бата Стојковић

pre 5 godina

У Синсинатију данс малобројни Срби против остатка света заједно са Новаком ућуткаше свет. Браво!!!

tony

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)
A sad se sklupčaj u položaj fetusa, i plači! Jadniče!

veliki strumf

pre 5 godina

Ovaj pasing za brejk u drugom setu - pa to je udarac koji kod Noleta najviše volim, a bas protiv Federera ga igra savršeno i to uvek u kljucnim trenucima. Prava lepotica!

Realno

pre 5 godina

Zaista ne razumem vas Srbe koji navijate za Federera. Čak i da Nole nije GOAT, što (ne znači da neće to i postati u dogledno vreme), on je nešto najbolje što je Srbija ikad imala. Pogledajte samo šta je on postigao. Mislite o tome pre nego što počnete da pišete dubokomisaone gluposti. Nisam siguran da bi takve gluposti pisali Federer, Nadal ili neki drugi koji su daleko pozvaniji.

Kolubarac

pre 5 godina

(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54)
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:55)

Takvi kao ti su u prošlosti prodavali veru za veceru.
Prijatno spavanje ako budes mogao da zaspiš.

Liman

pre 5 godina

Mirka ce sve tanjire porazbijati po kuci dok u penziji budu gledali kako Nole uzima 21GS:)))
PS A bogami lepe setove im je brasa spremio kao u svadbu da su ga zvali

Šta ti dečko radiš?

pre 5 godina

Poenta, je da kad se RF penzioniše, NĐ će još punih 6 godina da igra, pa kad i on završi svoje, i kad se podvuče crta videćemo ko ima koliko čega u svojoj riznici, a kako stvari stoje, jasno je da Novak postaje Great Of All Times.

mladen

pre 5 godina

Sa 20 % snage melje Federera.... Ocekivao sam bar mali otpor dede :) Nole pise istoriju tenisa,Federer penzija :D Gde su sad ove komsije Hrvati sto gotive Fedija i prognoziraju da Fedi uzima neki trofej danas ??? Nole se igra sa njim hehe

pobogu

pre 5 godina

Ali Švajcarska će i sutra biti bogata zemlja, njihovi stanovnici će i dalje da imaju sve, njihova deca budućnost, a Srbija će i dalje biti u blatu, sva ova balafurdija ovde i dalje u g...do guše...kako god se završi ovaj meč.

molina

pre 5 godina

Ni sat ipo...e moji rodjisti.
Prvi put sam video Federera da igra bez plana. U pocetku jos i nekako ali kada je video da je Nole naspanovan, covek odustao. Bravo Nole !!!!

Aquarius

pre 5 godina

Nole Majstoreeee. Uzeo sve sto se moglo uzeti. Sad bez pritiska naredaj jos koji GS pocevsi od US Opena tek reda radi:)
Bravo, bravo i bravo! Ulepsao mi dan!
A onaj komentator na javnom servisu je toliko dosadan i iritantan. Sta ti decko radis

Ivan

pre 5 godina

Djokoviceva defanziva je toliko frustrijajuca za protivnika da i ono sto moze da pogodi zatvorenih ociju, pocne da sumja u svoje udarce, i pravi pocetnicke greske.

Mirko

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
 (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)
Imao bi Rodja 198da se Nole nije pojavila i Nadal isto. Nole je zaustavio dva najveća igrača u istoriji ovog sporta i biće veći od njih.

Pukovnik Vranic

pre 5 godina

Svaka cast ljudino!
Ali ljudi, prestanite sa tim "golden masters". Da mi je samo znati odakle iskopaste taj izraz? Ok, golden slam, to postoji i moze se reci da je to ostvario, imao je 4 slema u svojim rukama u istom trenutku, ali ovo je nesto totalno drugo.
Pri tom, nema osvojen Masters u Hamburgu, koji od 2009. godine to vise nije, ali mu se po zvanicnoj ATP statistici racuna medju one koje nije osvojio, jer se 6 godina takmicio medju profesionalcima do trenutka kada je ukinut.

Bodibond

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem. 
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47) 

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Koji to kompleks izbija iz tebe to ni VMA ne moze da da dijagnozu ...

milan

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem. 
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47) 

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Batko ili si los trol ili mi te je mnogo zao!

Obican seljak

pre 5 godina

Car Novak Velicanstveni Ubica azdaja uzima pehar iz pecine grotla i spasava svet.

Da je englez vec bi napravili par filmova o njegovom zivotu, ovako je bolje imamo istinu na nasoj strani Nole sampion nad sampionima!

rale

pre 5 godina

Haha zar nema Nadal 100. Nije to bitno plitkoumni. Bitno je da jeste nas najbolji sportista i da drzi dosta rekorda u novoj eri. Ko je najbolji ne zna se, ali je jedan od tri najbolja ikada. Dovoljno je to sto se rasoravljaju ko je najbolji. Kao Cordan, Cemb i Lebrone.

lili

pre 5 godina

Kada sam videla kako je koncentrisan, miran, kako bez nervoze ide i osvaja poen po poen,znala sam da je pobeda blizu.Divno za gledati.Bravoooo!

alfabet

pre 5 godina

Šta fedtardi rade? Likuju sa 2 preostala rodžerova rekorda, broj gs titula i broj sedmica na prvom mestu, što je usko povezano, verovatno ako novak stigne Federera po broju gs titula, stići će ga i sa brojem sedmica. Ajde još koju godinu likujte dok nole ne obori i te rekorde, a onda počnite sa "ali novak nema više atp250 titula od Federera" itd.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Ма пусти ту багру за коју је 13 веће од 20.

Fensi Radenko

pre 5 godina

Federer mu je tako ulepšao dostignuće koje je dugo čekao. Moglo je to da bude nešto obično protiv Gofana ili nekog trećeg, ali protiv Federera je to automatski bio spektakl.

the shining

pre 5 godina

Plati porez!(Monaco 4ever,19.avgust 2018 22:40)Nije sporno.Kada plate svi tvoji partijski drugovi,”biznismeni”,političari,funkcioneri,...A za Novaka ne sikiraj se.Onda će i on,..

CroFed

pre 5 godina

Najbolji Đokovićev set još od 2016, mora Roger podići postotak servisa na bar 65 i stabilizirati forhend ako želi odvesti meč u treći set

bane

pre 5 godina

Rodzer se bukvalno plasi Novaka..iako nisu dugo igrali ocigledno mu se jos motaju oni porazi iz 2015 i 2016 god..vidi se da igra u nekom grcu..a ovaj nas se razmahao poprilicno.

O Riordan

pre 5 godina

Da, sada je to sasvim jasno - Federer više ne može da pobedi Đokovića u realnom meču (bez povrede, predaje i sudijskih nepravdi). Tim pre što je Novak silno motivisan protiv njega i želi da ga nadmaši u sportskom domenu.

Wisely speaking Jugovića

pre 5 godina

GROMOVSKA razlika u igri Novaka Đokovića u odnosu na prethodne mečeve! Najbolji igraju najbolje kad je najbitnije! Idemo ljudino, razbi arogantnog!

p.s
Naši odlično navijate, svaka čast!!

Marsovac

pre 5 godina

"Federer djeluje dobro na servisu i moćan je u izmjenama,ali mora popraviti retern.Ako to uspije,trasirat će put ka pobjedi.
(Topnik, 19. avgust 2018 23:07)"
Da li ti uopste gledas mec ili citas na netu sta se tamo desava?

Srdjan

pre 5 godina

Da me niko ne shvati pogresno, osvojiti sve masterse je nenormalno tesko i svaka cast Novaku ako to uspije. Ali, sta bi bilo npr. ako od sledece godine npr. Madrid ne bude vise masters? Pitam jer npr. Federer ima Hamburg gdje je dobio Rafu (ako se ne varam) u finalu (sljaka), a taj turnir vise nije masters.

Skenderbeg

pre 5 godina

Svi vi koji navijate za Novaka i mislite da je nervozan, navijajte malo za Rodju pa da vidite kako je njemu: igra sa svojom najvećom noćnom morom!

evoba

pre 5 godina

Na kojem mestu ce biti Novak posle Sinsinatija? 
(evoba, 19. avgust 2018 23:24) 

Na GOAT mestu
(Vlada, 19. avgust 2018 23:28)

Hvala na informaciji.

Maxa

pre 5 godina

Kad osvoji 20 GS i provede negde oko 330 nedelja na prvom mestu ATP.
(sef strucnog staba, 19. avgust 2018 23:36)

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.

dr. Roddick

pre 5 godina

Razlika izmedju naseg nola i Federera je, da nole stize do finala samo kada je u formi sto smo i videli u zadnje 2 godine, dok Federer stize do finala i kada nije u formi.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.
(Maxa, 19. avgust 2018 23:43)

Tesi se zlatnim mastersom, i sam znas sta je bitnije, sedi 1.

Baticca

pre 5 godina

Kad Rodzer vidi motivisanog i rešenog Noleta, isto je i sa Rafom, odmah spusta gard i podize belu zastavu. Igra 70 posto mogućnosti. Tačnije odrzava ga se servis Kad krene da puca u polju onda puca i servis. E sad istina je da Novaka u formi dobija samo Novak

ivan

pre 5 godina

ko se malo razume u tenis vidi da se Nole vratio jos pre Vimbldona, opet je onaj stari. njegov ritern je verovatno najbolji u istoriji tenisa.

the shining

pre 5 godina

Srecno Novace...ustajem u 5 ali nema spavanja...Volimo te Nole!(anica, 19.avgust 2018 22:38)Obično ne komentarisem tudje komentare,ali tvoj me odusevio.Po nekad pročitam tvoj komentar,i u svakom si jako emotivna.Najvise me je s’potaklo da iskomentarisem to ustajanje ujutro.Secam se ‘96 u Atlanti u finalu OI u košarci.Kasno u noć,nismo imali prevoza iz izlaska.Ja i još 2 druga smo trčali iz Loznice kući 12km da bi gledao finale OI.Nema veze sto smo izgubili.Nisam smeo to propustiti,..

Moje ime

pre 5 godina

Kraj prvog seta. Koliko samo lepo izgleda kada Novak ima servis! Koliko lakse to sve ide, nego kad se muci za svaki poen kao obicno. Za sada sve ide kao podmazano, fokus neverovatan, idemooo do titule!!!

bradina

pre 5 godina

Koliko sam se gluposti,pakosti i cak i mrznje nacitao u poslednje vreme,da me je stid pred bilo kojim da kazem da sam sa ovih prostora!Cak i prema ovom divnom sportisti,koji treba da bude uzor svim mladim ljudima da se radom moze postici sve,bez obzira o kojoj se sferi zivota radi,ili profesiji!Cekamo Novaka u Cikagu i verujte mi izvinucu se u ime svih,nadobudnih,zlih sa ovih prostora,normalno ako uspem da dodjem do njega.Ovo govorim u trenutku kad je Novak pred vratima istorije u svom pozivu,vodi 1:0 u setovima,a ako osvoji jedini turnir od Mastersa koji nije osvojio postici ce nesto sto nikom nije do sada uspelo,bar ne do sada!Verujem i nadam se da ce posle toga,stici valjda muk na usnama svih onih kojima danima osporavaju sve sto je on godinama igrajuci za sebe,ali i za slavu svoje domovine,postigao!Ajmo Noleeeeeeee,za sebe,za nas a i za sve one sto nocima negde u tudjini tvoje pobede imaju melem za nasu dusu!

vitez_djordjuletti

pre 5 godina

Kako je danas fino iskomentarisao jedan covjek ovdje, Novak kad dobije prvi set obavezno krene lose drugi sa gubljenjem brejka pa posle juri. Sad je bitno da ga stigne, ideeeemooooo !!!

Fox Mulder

pre 5 godina

Djokovic je najbolji defanzivac u istoriji tenisa. Neverovatno dobro se brani. Rodžer prosto nije dovoljno dobar danas da ga dobije. Navijam za Rodžera 15 godina već, ali mi je drago što će Novak kompletirati sve masterse. Zaslužio je to odavno.

Zoki

pre 5 godina

Federer kao teniser zasluzuje svako postovanje... ali kao sto se vidi po njegovom ponasanji, vise je njemu stalo da Novak ne osvoji ovo nego sto je Novaku stalo da osvoji... Svadjanje sa likom iz publike, prigovaranje sudiji bez razloga... Ali eto, nadam se da ce danas Nole konacno osvojiti ovaj turnir...

Volej, bajo moj

pre 5 godina

Ovaj brejk rogera ponovno miješa karte,šanse su 50:50.
(Topnik, 19. avgust 2018 23:39)

Aj' molim te, idi gledaj boćanje. Imaš dobar na Zvezdari.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem.
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47)

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.

Kanidja PG

pre 5 godina

Perfektni prvi set.Samo 4 poena izgubljena na svoj servis u čitavom setu.
Tako blizu do istorije Novak idemo još samo 1 set majstore.
Da se zna ko je tata svetskog tenisa sa svim velikim titulama.

forester

pre 5 godina

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.
(Maxa, 19. avgust 2018 23:43)nema zlatni slem, a GOAT nije, možda postane

disco

pre 5 godina

kakve face pravi Rodja, cim je poceo da gubi...grimasa...
rasprava sa glasnom publikom... e moj Rodjo kakve je nepravde Nole trpeo bas u SAD. I u Londonu...

Dobrovece

pre 5 godina

Nole car nad carevima, terorise vec godinama najbolje igrace svih vremena kao da su pocetnici ne mogu mu nista jer u medjusobnim odnosima ima pozitivan skor protiv Federera i protiv Nadala, najjaci je prosto receno.

drago

pre 5 godina

Nikad veca kriza tenis ili vise nije?

Kad je Cilic igrao 2 finala GS-a u pola godine pricali ste o nikad vecoj krizi tenisa. Sad je vjerujem sve ok, nije vise kriza?

Inace su i tad i sad prva dvojica na listi bili Federer i Nadal.

NS#1

pre 5 godina

Sudija publika i Federer protiv Novaka, drzi se kralju srpski!
(Janko, 19. avgust 2018 23:47)

Sve ok, ali mislim da je ovo prvi put ikada da se glasnije culo "Nole, Nole", nego "Rodzer, Rodzer". Izneverovao sam. :D

Srdjan

pre 5 godina

@Maxa

Novak nema zlatni slem. Zlatni slem je kad u jednoj kalendarskoj godini osvojis sva 4 GS i zlato na OI. Logicno, zbog OI, zlatni slem je moguce osvojiti svake 4. godine.

Baticca

pre 5 godina

Novaka u formi se Fed plasi kao miš mačke. Vidi se u stavu od starta da Nole dobija. Smiren, dobar plan igre, servis. Pitanje e samo vremena i dobija

reflektor

pre 5 godina

Nekako ovo rivalstvo bar meni pruza sve sto tenis ima.Forhend,ritern,volej,proklizavanja,glava,lepota SVE.Obojica sa Nadalom kad igraju i to je vrh,nego onako u sitna crvevca sto bi se reklo :) I moje misljenje je da su naj naj u istoriji ove igre.Nadal jeste ali mu je sljaka 75%.Ne umanjujuci uspehe na ostalim podlogama i njegov pristup,nimalo,gromada.Videcemo,deda ili ne popusta,ili Novak koji pise upravo istoriju,da li su ljudi ostrasceni imbecili svesni cemu prisustvuju poslednjih 10-15 godina???!!!Istoriji tenisa!!!

larry

pre 5 godina

Sreca pa obojica poklonise po brejk. Novak na 40:15 dve ciste gresi i dupla servis greska. Ni federer nije bio bolji u narednom gemu. Idemo jos jedan brejk!!!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Neverovatno kakve greske King Federer pravi. Nisam optimista u vezi ovog finala, bojim se da ce trofej Sinsija otici u Novakove ruke.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!

Crle

pre 5 godina

PONAVLJAM

Steta sto imas mnogo ljudi iz Srbije koji ne zele da pobedis. Sve ce to da nalegne kad zavrsis karijeru pa ti isti budu mastali da postave neki dobar komentar zaleci za onim losim koje su postavljali. 

Ja sam iz Pazara i smatram da je ovo najbolji sportista SFRJ svih vremena i jos malo fali da bude GOAT i u tenisu i bice. 

Grozim se losih komentara o najbojem momku kojeg je Srbija ikad imala. 

PRESTANITE!

dr. Roddick

pre 5 godina

Kao i uvek sve zavisi od Federera, ako servira kako zna dobija mec. Nas nole se tu nista ne pita, samo moze da se moli da Fed ima los dan.

PS: Hamburg

sef strucnog staba

pre 5 godina

PONAVLJAM 

Steta sto imas mnogo ljudi iz Srbije koji ne zele da pobedis. Sve ce to da nalegne kad zavrsis karijeru pa ti isti budu mastali da postave neki dobar komentar zaleci za onim losim koje su postavljali.  

Ja sam iz Pazara i smatram da je ovo najbolji sportista SFRJ svih vremena i jos malo fali da bude GOAT i u tenisu i bice.  

Grozim se losih komentara o najbojem momku kojeg je Srbija ikad imala.  

PRESTANITE!
(Crle, 19. avgust 2018 22:35)

Sve je to tacno, ali kada se prica o tome ko je GOAT, treba biti realan, a na osnovu cega je Novak to? Niti najvise nedelja na prvom mestu ATP sto je glavni kriterijum, niti najvise slemova sto je drugi glavni kriterijum.

sah 88

pre 5 godina

Ajmo Nole posle svega da upišeš još ovu pobedu i ovaj trofej koji ti nedostaje za još jedan veliki rekord! A i u inat svima onima koji su jedva dočekali da malo zaškripi, neide, do normalnog pada dođe, koji su ovde likovali i sladili se tvojim neuspesima. Prepoznaće se oni lako, baš su ovde komentarisali, pa da im ne bude dobro večeras potrudi se Nole.

Maja

pre 5 godina

Pre 1990. sve Masterse je osvojio Ivan Lendl! I ako osvoji, Novak neće bit prvi ni jedini, a nije osvojio ni Hamburg.
(Da se zna..., 19. avgust 2018 22:38)

Da se zna da o tenisu ništa ne znaš.

beast

pre 5 godina

I zlatni msters i 4 vezana gs, sve pada u vodu ako se ne priblizi rafi i loknici po broju gs titula. nas bi jos mogao obradovati sa jednim dc i zlatom iz tokija :)

dovlajoe

pre 5 godina

Ako ovo ne pošalje Džemperka u penziju, ne znam šta će. Eto, izabran je da uveliča Novakov ulazak u istoriju, i svakako mu posle meča dok bude držao utešni tanjir, pred celim stadionom i milionskim TV auditorijumom sledi pitanje šta misli o Novakovom uspehu, na koje će morati da da neki smislen i bar polupristojan odgovor. Neprocenjivo.
P.S. Pocepaće ga Novak k'o mače muškatle.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Хајде да гледамо Краља Роџера и Нола и да се не свађамо. И ми навијачи Краља Роџера имамо пуно право да будемо овде вечерас и да навијамо. Сви имају право да навијају, али на примеран и цивилизован начин. Напред до осмог Синсинатија Краљу!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako je dovoljno odmoran King Federer ce u 2 seta da odradi posao. Kuriozitet je da je Fedex 5 puta usao u finale Sinsija i ima svih 5 titula.

sasa

pre 5 godina

Plati porez!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Monaco 4ever, 19. avgust 2018 22:40)

placeno!!!

Djido

pre 5 godina

Ljudi, ništa ne brinite, Novak sigurno pobeđuje i osvaja turnir.
Federer gubi, lično sam to sredio, kladio sam se na njegovu pobedu. Tako ja izbacujem koga god poželim sa bilo kojeg turnira. Imam tu moć, samo se kladim na nekog i taj ispada.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Има диван црно-бели аутфит, а ова црна трака око главе му баш даје шмека.

fourfivethefifth

pre 5 godina

djokovicu oderi rodju onako ti od srca zelim. najdraza mi je ona pobeda na us openu ali ovo bi mi nekako bilo sladje, da se deda sav zajapuri kad izgubi ;)

shahahaha

pre 5 godina

Ako je dovoljno odmoran King Federer ce u 2 seta da odradi posao. Kuriozitet je da je Fedex 5 puta usao u finale Sinsija i ima svih 5 titula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 22:3

Hahhahaahaha pa ovo pricas zadnjih 10 godina . Da li je moguce da teras istu pricu i nisi dosadan sam sebi????? Inace koliko ne znas nista o tenisu to je cudo jedno. Federer ima 7 titula u Sinsinatiju u isto toliko finala

jacky

pre 5 godina

Igraju dve legende ovog sporta ljudi moji, sedite u fotelje i uživajte u ovom spektaklu, jednom od poslednjih koji će nam ova dvojica prirediti... Oni se jako poštuju medjusobno i ko god da pobedi večeras zaslužio je. Pustite se glupih prepucavanja i gledajte majstore ovog prelepog sporta. Ovakvi mečevi će biti jako retki u budućnosti...

NokiJa

pre 5 godina

Ne pratim tenis aktivno, jer ga ne osecam. Znam pravila, taktiku, sustinu, ali do pojave Novaka nisam pratio tenis.
Kada se pojavio, poceo sam da gledam, sporadicno, pa ispratio sezonu 2011.godine, uzivao i radovao se u njegovoj dominaciji.
Kada je usledio pad, nisam ga pljuvao, tesko mi je pao poraz u Riu, ali nikada ruznu rec nisam rekao.
Vec dve godine sam stalno u sebi ponavljao da zelim da se Novak vrati, jos samo jednom. Da se vrati, na jedan dan ako moze da bude prvi. Da im ponovo pokaze zube, da pokaze prkos i inat.
Da osvoji jedan GS i da uzme Sinsinati. Da svi koji ga (nas) ne vole, osete mrznju i bol jos jednom, dok Novak pobedjuje u svoje ime, ali i u ime svih nas.
Nole, jos Sinsinati i vise nikada nista. Jos samo nocas dokazi da si bolji od RF, da si NAJBOLJI IKADA!

The pilot

pre 5 godina

Hajde Novače! Ovo ti je meč karijere! Igraj hrabro i bez straha. Bolji si od prepotenka! Svim srcem sam uz tebe. Vršac večeras čeka GOLDEN MASTERS! Srećno Novače!

lva

pre 5 godina

Kako su nekulturni Nolovi navijači na tribinama. Nije ni čudo što nas ceo svet smatra divljacima.
(primitivac stari, 20. avgust 2018 00:02)
A Ameri koji zvizde Novaku i onda kad je pobedio i dobio mec su ti suva kultura? Covek osvojio sve mastere, a oni mu zvizde i napustaju stadion.

Sax

pre 5 godina

U neko vreme pre interneta ovi Srbi koji mrze Noleta bi bili hospitalizovani kako bi im bila ukazana stručna pomoć. Ja ih stvarno molim da se jave lekaru na vreme pre nego što bude kasno.

Crle

pre 5 godina

PONAVLJAM

Steta sto imas mnogo ljudi iz Srbije koji ne zele da pobedis. Sve ce to da nalegne kad zavrsis karijeru pa ti isti budu mastali da postave neki dobar komentar zaleci za onim losim koje su postavljali. 

Ja sam iz Pazara i smatram da je ovo najbolji sportista SFRJ svih vremena i jos malo fali da bude GOAT i u tenisu i bice. 

Grozim se losih komentara o najbojem momku kojeg je Srbija ikad imala. 

PRESTANITE!

NS#1

pre 5 godina

Sudija publika i Federer protiv Novaka, drzi se kralju srpski!
(Janko, 19. avgust 2018 23:47)

Sve ok, ali mislim da je ovo prvi put ikada da se glasnije culo "Nole, Nole", nego "Rodzer, Rodzer". Izneverovao sam. :D

darko.rs.bn

pre 5 godina

Svaka cast lutko. Drago mi je mnogo sto si nas, ali i da nisi bio bi omiljeni sportista u mojoj porodici. Moj sin iako trenira stoni tenis svaki put kad dobro "opali" forhend kaze "Djokovic". Idemoooooooooooo

Wllaxy

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Sve to je diskutabilno, jedino sigurno i neporecivo je da si ti najveći tupson koji je ikada ovde komentarisao!

Djido

pre 5 godina

Ljudi, ništa ne brinite, Novak sigurno pobeđuje i osvaja turnir.
Federer gubi, lično sam to sredio, kladio sam se na njegovu pobedu. Tako ja izbacujem koga god poželim sa bilo kojeg turnira. Imam tu moć, samo se kladim na nekog i taj ispada.

Maja

pre 5 godina

Pre 1990. sve Masterse je osvojio Ivan Lendl! I ako osvoji, Novak neće bit prvi ni jedini, a nije osvojio ni Hamburg.
(Da se zna..., 19. avgust 2018 22:38)

Da se zna da o tenisu ništa ne znaš.

sweswe

pre 5 godina

Federer previse nervozan i brzoplet, ima Novak lepu sansu!!!
(aleks, 19. avgust 2018 23:59)

A zasto je "najbolji" nervozan i brzoplet??
Vidi "GOAT" da mu ovaj srpski amater tra-la-la kevu...
...i zavrsilo se kako se zavrsilo...
novi GOAT je pobedio, svi mastersi i cetiri GSu nizu, to niko nikada nije uradio...
IDI BRE!!

Skenderbeg

pre 5 godina

Svi vi koji navijate za Novaka i mislite da je nervozan, navijajte malo za Rodju pa da vidite kako je njemu: igra sa svojom najvećom noćnom morom!

bradina

pre 5 godina

Koliko sam se gluposti,pakosti i cak i mrznje nacitao u poslednje vreme,da me je stid pred bilo kojim da kazem da sam sa ovih prostora!Cak i prema ovom divnom sportisti,koji treba da bude uzor svim mladim ljudima da se radom moze postici sve,bez obzira o kojoj se sferi zivota radi,ili profesiji!Cekamo Novaka u Cikagu i verujte mi izvinucu se u ime svih,nadobudnih,zlih sa ovih prostora,normalno ako uspem da dodjem do njega.Ovo govorim u trenutku kad je Novak pred vratima istorije u svom pozivu,vodi 1:0 u setovima,a ako osvoji jedini turnir od Mastersa koji nije osvojio postici ce nesto sto nikom nije do sada uspelo,bar ne do sada!Verujem i nadam se da ce posle toga,stici valjda muk na usnama svih onih kojima danima osporavaju sve sto je on godinama igrajuci za sebe,ali i za slavu svoje domovine,postigao!Ajmo Noleeeeeeee,za sebe,za nas a i za sve one sto nocima negde u tudjini tvoje pobede imaju melem za nasu dusu!

Bravo, majstore!

pre 5 godina

Čestitke Đokoviću! Pametan momak. Odlučio se za profitabilan sport na koji domaći huligani i narko dileri nemaju neki uticaj.

oberin martel

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Ha,ha..pravi grobar.

Бук

pre 5 godina

Од данас је на шестом месту, али има исти број бодова (4445), као и Чилић који је седми.

Dobrovece

pre 5 godina

Nole car nad carevima, terorise vec godinama najbolje igrace svih vremena kao da su pocetnici ne mogu mu nista jer u medjusobnim odnosima ima pozitivan skor protiv Federera i protiv Nadala, najjaci je prosto receno.

disco

pre 5 godina

kakve face pravi Rodja, cim je poceo da gubi...grimasa...
rasprava sa glasnom publikom... e moj Rodjo kakve je nepravde Nole trpeo bas u SAD. I u Londonu...

malo nas je, al smo zato...

pre 5 godina

Ljubi brat, sad mozes na miru da uzivas do kraja zivota! Sta je Nole uradio, mislim da ce nekima biti jasno tek za 50 god.
Svaki kom je suvisan!

Kanidja PG

pre 5 godina

Posle RG definitivno najdraža pobjeda Novakova ikad.
Ovako rutinirano za 1h25min nisam očekivao.
Jasno je kada ima motiv i kada je spreman nema mu ravnog na svijetu.
Bravo Nole krug je zatvoren.Bog je tenisa,US open je dobio prvog izrazitog favorita.
Deda u penziju čestitka je uručena sa stilom i na pravo mjesto.

Hibrenacija

pre 5 godina

Oljuštio ga Nole lagano drago mi je zbog svih moram tako da ih nazovem SRPSKIH JUDA koji sada nece moci Noletu ništa da ospore i da ga omalovažavaju i sada ce im biti jasno DA JE ON NAJBOLJI U ISTORIJI TENISA ŠTO SE TIČE OSVAJANJA TURNIRA A TO NEJMERODAVNIJE ...Nole bratelo volim te kao brata rodjebog ti si jedino svetlo u tunelu zvanom Srbija iz još neke sportiste naravno hvala cam momci jedini vi ulepšavate stvarnost ovog pakla od zemlje

Fox Mulder

pre 5 godina

Djokovic je najbolji defanzivac u istoriji tenisa. Neverovatno dobro se brani. Rodžer prosto nije dovoljno dobar danas da ga dobije. Navijam za Rodžera 15 godina već, ali mi je drago što će Novak kompletirati sve masterse. Zaslužio je to odavno.

lorenzo

pre 5 godina

skontaj da od 2005. velika trojka i Marej su uzeli 98 od 121 mastersa...alo jesu li realni? bravo Novače, bravo i za Federera, vidi se da nije igrao dugo ali odlična uveritra za US open...u NY će sve da pršti i nadam se da će opet igrati...kratak meč je ovo bio ali kakvih poena smo se nagledali

milovan

pre 5 godina

Neka bude sramota svakog srbina koji je veceras navijao protiv novaka . Tako će oni polako kao i muslimani iz bosne postati veći turci od turaka

Baticca

pre 5 godina

Novaka u formi se Fed plasi kao miš mačke. Vidi se u stavu od starta da Nole dobija. Smiren, dobar plan igre, servis. Pitanje e samo vremena i dobija

antiDebil

pre 5 godina

DJOLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............
Kakva rutina, kakva snaga, kakav mozak, kakvo spadanje gaca, kakva zelja...
Drago mi je Rodjo sto prisustvujes istoriji, ipak je lepse osvojiti ovo preko tebe nego preko negog Bagdatisa ili sta ti ja znam, Hjuita. Prisustvo takvog baletana, takve siske, takvog goCpodina samo jos vise dodaje na znacaju ovoj tituli. Moci ces da pricas unucima da si iz prvog reda prisustvovao istoriji, prisustvovao si osvajanju svega, blago tebi Role !!!

Imam pripremljen naslov za onoga ko sutra bude pisao tekst o ovom mecu. Naslov je krajnje jednostavan i opasno za**ban i on kaze ,,OSVOJIO JE SVE''.......

BRAVO DJOLEEEE, OSVOJIO SI SVE !!!!!

Marsovac

pre 5 godina

"Federer djeluje dobro na servisu i moćan je u izmjenama,ali mora popraviti retern.Ako to uspije,trasirat će put ka pobjedi.
(Topnik, 19. avgust 2018 23:07)"
Da li ti uopste gledas mec ili citas na netu sta se tamo desava?

the shining

pre 5 godina

Srecno Novace...ustajem u 5 ali nema spavanja...Volimo te Nole!(anica, 19.avgust 2018 22:38)Obično ne komentarisem tudje komentare,ali tvoj me odusevio.Po nekad pročitam tvoj komentar,i u svakom si jako emotivna.Najvise me je s’potaklo da iskomentarisem to ustajanje ujutro.Secam se ‘96 u Atlanti u finalu OI u košarci.Kasno u noć,nismo imali prevoza iz izlaska.Ja i još 2 druga smo trčali iz Loznice kući 12km da bi gledao finale OI.Nema veze sto smo izgubili.Nisam smeo to propustiti,..

Рајко Четник

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54)
ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!!!БАШ МЕ НАСМЕЈА!

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића, најбољег тенисера свих времена! Поздравио бих и некоректну публику у Синсинатију која је здушно била за федерера. То је Нолету био вјетар у леђа, знамо да је најбољи када је сам против свих!

Maxa

pre 5 godina

Kad osvoji 20 GS i provede negde oko 330 nedelja na prvom mestu ATP.
(sef strucnog staba, 19. avgust 2018 23:36)

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.

la shofer

pre 5 godina

@ Batko pamćenje mu kratko

Rođa jeste Kralj i svaka mu čast.. Mada imao bih štošta da kažem o njemu al drugi put.
Al onda je Novak CAR!!
Bravo Novače, najbitnije je da si osvojio turnir a to što je protiv džemperka je trešnja na torti :)

Bodibond

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem. 
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47) 

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Koji to kompleks izbija iz tebe to ni VMA ne moze da da dijagnozu ...

evoba

pre 5 godina

Na kojem mestu ce biti Novak posle Sinsinatija? 
(evoba, 19. avgust 2018 23:24) 

Na GOAT mestu
(Vlada, 19. avgust 2018 23:28)

Hvala na informaciji.

Kolubarac

pre 5 godina

(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54)
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:55)

Takvi kao ti su u prošlosti prodavali veru za veceru.
Prijatno spavanje ako budes mogao da zaspiš.

South Park

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem. 
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47) 

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)
Federer je Svajcarska a Novak nasa legenda,to je poenta komentara.

Zoki

pre 5 godina

Federer kao teniser zasluzuje svako postovanje... ali kao sto se vidi po njegovom ponasanji, vise je njemu stalo da Novak ne osvoji ovo nego sto je Novaku stalo da osvoji... Svadjanje sa likom iz publike, prigovaranje sudiji bez razloga... Ali eto, nadam se da ce danas Nole konacno osvojiti ovaj turnir...

veliki strumf

pre 5 godina

Ovaj pasing za brejk u drugom setu - pa to je udarac koji kod Noleta najviše volim, a bas protiv Federera ga igra savršeno i to uvek u kljucnim trenucima. Prava lepotica!

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Ono sto moram da primjetim je da su citavo vrijeme Novaka optuzivali da oteze sa vremenom, a vidjeli smo koliko je Federer imao duplih servis gresaka u ovom mecu upravo zbog mjerenja vremena izmedju servisa.

ElHombre

pre 5 godina

Istorija je ispisana, Djokovic Novak Srbin je uzeo sve u belom sportu sto moze da se uzme sem Olimpijade.

Top 3 teniser svih vremena, gospodin Novak koji vozi Teslu, savrsen spoj gde Srbi ostavljaju svoje brilijantne tragove a ostatak sveta moze samo da se divi.

Bravo zlatni decace, Srbija ima dusu!

Nata

pre 5 godina

Tako jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Cestitke Novak!!!!! Zasluzio si i sto je nasladje i to protiv Fedrera!Suze mi na oci krenuse. Ali nikad nisam sumnjala u tebe, ali nikad. Zauvek tvoj navijac i kad je najlakse i kad je najteze, i kad je najbolje i kad je najogre. Uvek uz tebe!!

milan

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem. 
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47) 

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Batko ili si los trol ili mi te je mnogo zao!

Volej, bajo moj

pre 5 godina

Ovaj brejk rogera ponovno miješa karte,šanse su 50:50.
(Topnik, 19. avgust 2018 23:39)

Aj' molim te, idi gledaj boćanje. Imaš dobar na Zvezdari.

bane

pre 5 godina

Rodzer se bukvalno plasi Novaka..iako nisu dugo igrali ocigledno mu se jos motaju oni porazi iz 2015 i 2016 god..vidi se da igra u nekom grcu..a ovaj nas se razmahao poprilicno.

Hari

pre 5 godina

Prejak je Djokovic za sve kad ovako igra, i petorici botova sa ovog sajta da date rekete da se prodruze Rodzeru, Djokovic bi ih umlatio svu sestoricu.

Šta ti dečko radiš?

pre 5 godina

Poenta, je da kad se RF penzioniše, NĐ će još punih 6 godina da igra, pa kad i on završi svoje, i kad se podvuče crta videćemo ko ima koliko čega u svojoj riznici, a kako stvari stoje, jasno je da Novak postaje Great Of All Times.

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Što ne može niko možeš ti.Bravo Novače,ovo nikada niko nije uradio kao što niko nije vezao sva 4 GS u profesionalnom tenisu(nemojte smarati sa Lejverom iz 1969. jer je profi tenis počeo kasnije).

Ng

pre 5 godina

Ne zanima me Djokovic u zivotu !!! Inace kapa dole sve je sam decko zaradio i postigao.
(drug_stari, 20. avgust 2018 08:45)

Ovo ne razumem.
Ne zanima ga Djoković, a pročitao vest o njemu i još ostavio komentar na istu.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54)

Vratili te sa Urgentnog? Sta kazu?!

Boki

pre 5 godina

Nole presao igricu nema nikog iznad sebe kada jos od 18. Godine on pobedjuje ovog Federera koji vazi za najboljeg ikada, Srbin izdominirao kao delfini u vaterpolu!

NokiJa

pre 5 godina

Ne pratim tenis aktivno, jer ga ne osecam. Znam pravila, taktiku, sustinu, ali do pojave Novaka nisam pratio tenis.
Kada se pojavio, poceo sam da gledam, sporadicno, pa ispratio sezonu 2011.godine, uzivao i radovao se u njegovoj dominaciji.
Kada je usledio pad, nisam ga pljuvao, tesko mi je pao poraz u Riu, ali nikada ruznu rec nisam rekao.
Vec dve godine sam stalno u sebi ponavljao da zelim da se Novak vrati, jos samo jednom. Da se vrati, na jedan dan ako moze da bude prvi. Da im ponovo pokaze zube, da pokaze prkos i inat.
Da osvoji jedan GS i da uzme Sinsinati. Da svi koji ga (nas) ne vole, osete mrznju i bol jos jednom, dok Novak pobedjuje u svoje ime, ali i u ime svih nas.
Nole, jos Sinsinati i vise nikada nista. Jos samo nocas dokazi da si bolji od RF, da si NAJBOLJI IKADA!

mladen

pre 5 godina

Sa 20 % snage melje Federera.... Ocekivao sam bar mali otpor dede :) Nole pise istoriju tenisa,Federer penzija :D Gde su sad ove komsije Hrvati sto gotive Fedija i prognoziraju da Fedi uzima neki trofej danas ??? Nole se igra sa njim hehe

sasa

pre 5 godina

Plati porez!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Monaco 4ever, 19. avgust 2018 22:40)

placeno!!!

Ivan

pre 5 godina

Djokoviceva defanziva je toliko frustrijajuca za protivnika da i ono sto moze da pogodi zatvorenih ociju, pocne da sumja u svoje udarce, i pravi pocetnicke greske.

O Riordan

pre 5 godina

Da, sada je to sasvim jasno - Federer više ne može da pobedi Đokovića u realnom meču (bez povrede, predaje i sudijskih nepravdi). Tim pre što je Novak silno motivisan protiv njega i želi da ga nadmaši u sportskom domenu.

Zvezda ponos Srbije

pre 5 godina

Idemo majstore.Svaka zemlja bi sve dala samo da imaju ovakvog sportistu samo ovi nasi slepci od ljudi ga mrze i vole tamo nekog drugog.Treba da vas je sramota

Lexx_nl

pre 5 godina

Лагана побједа.
Лично сам мислио да ће бити много теже након трилера са Раонићем и Чилићем и квалитетне Федерерово побједе над Вавринком.
Испаде, међутим, да је Ноле увијек најбољи против Надала и Федерера. У мечевима против њих уопште не треба сумњати да ће дати свој тренутни максимум.
Некада то није довољно, а више пута, као уосталом и овог пута, је то и више него довољно да се преслиша противник.
Роџер се ‘тукао’ са Нолетом сет и по до 4:3 у другом сету (брејк) за Нолета и онда се једноставно помирио са сазнањем да нема шансе да добије меч.
Ноле му је то, једноставно, ставио до знања својим ставом на терену. Борба, знање, пожртвовање. Све је било ту.
Ноле, свака част! Одлично одигран турнир у коме си за редом побиједио три посљедња освајача. То даје овом освајању још већи сјај. Побједио је најбоље на овој подлози.
Много хвала нашим Србима који су препознали значај тренутка и дошли у Мејсон да бодре Новака и надгласе према Новаку непријатељски расположену публику.
Мислим да су, као и ми ономад на Шатријеу у томе више него успјели. ??
Све најбоље на УС опену.

ničega se ne stidite

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.
(Kiza, 20. avgust 2018 08:36)

Je li? Važi, javi atp-u da promeni naslov na sajtu. Ne znaju ljudi. Javi i tennis chanalu da isto isprave naslov. Javi i eng wikipediji da isprave članak o Novaku i brišu taj rekord. Javi i direktoru Sinsinati Mastersa da je pogrešio što je u direktnom prenosu čestitao Noletu istorijski uspeh. I za kraj javi i Federeru lično da ne zna da Novak nije nikako postigao istorijski uspeh i podseti ga za Lendla.

PS: Naravno vi na vašoj hr wikipediji ćete to uredno prećutati. Tamo pišete da Novak ima negativan skor sa Nadalom i Federerom lol! Poznati ste po tome što sve što vam smeta, pravite se da ne postoji.

pusa

pre 5 godina

Na nesrecu,u srpskoj istoriji nalaze se Vukovar, Srebrenica, Knin i Jasenovac, a ne Djokovic i njegovi (nesumnjivi) sportski uspesi.
(Dragoljub, 20. avgust 2018 02:58)

Hrvat, smaraš! Leči svoje frustracije gde treba, ne ovde.
I providni ste više sa tim vašim jadnim trolovanjem.

ivan

pre 5 godina

ko se malo razume u tenis vidi da se Nole vratio jos pre Vimbldona, opet je onaj stari. njegov ritern je verovatno najbolji u istoriji tenisa.

the shining

pre 5 godina

Plati porez!(Monaco 4ever,19.avgust 2018 22:40)Nije sporno.Kada plate svi tvoji partijski drugovi,”biznismeni”,političari,funkcioneri,...A za Novaka ne sikiraj se.Onda će i on,..

misko

pre 5 godina

Zar ne bi Novak do pre mesec dana izdajnik,samo zato sto je rekao da navija za Hrvatsku na SP.. A sad heroj.. Sram nas bilo licemerna Srbijo..

Wisely speaking Jugovića

pre 5 godina

GROMOVSKA razlika u igri Novaka Đokovića u odnosu na prethodne mečeve! Najbolji igraju najbolje kad je najbitnije! Idemo ljudino, razbi arogantnog!

p.s
Naši odlično navijate, svaka čast!!

rale

pre 5 godina

Haha zar nema Nadal 100. Nije to bitno plitkoumni. Bitno je da jeste nas najbolji sportista i da drzi dosta rekorda u novoj eri. Ko je najbolji ne zna se, ali je jedan od tri najbolja ikada. Dovoljno je to sto se rasoravljaju ko je najbolji. Kao Cordan, Cemb i Lebrone.

Hi hihi hi

pre 5 godina

Ajmo Roki najbolji sii. Ne daj titulu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:55)

Slabo se on ovde pita.HAHAHAHAHAHAHA

vitez_djordjuletti

pre 5 godina

Kako je danas fino iskomentarisao jedan covjek ovdje, Novak kad dobije prvi set obavezno krene lose drugi sa gubljenjem brejka pa posle juri. Sad je bitno da ga stigne, ideeeemooooo !!!

Gradski

pre 5 godina

Како Федерерова игра изгледа лоше када је Ноле расположен. Ту разлику не прави нико као Ноле. Свакако није најбољи свих времена , кога то брига , али када је у форми , толико је бољи од свих да то не може нико да уради ни близу.

zoki

pre 5 godina

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.
(Maxa, 19. avgust 2018 23:43)

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...

Бата Стојковић

pre 5 godina

Нол(е>о) опет псује, чуло се. Срамота! Напред Краљу, здрава и образована Србија је уз тебе!
(Један је маестро, а то је Федерер, 20. avgust 2018 00:00)
Ево и ја ћу да описује и ако сам три пут образованији од тебе, ј****е Федерер.

GrizlorG

pre 5 godina

Moram nešto da primetim.Kakav vetar u ledja je dobio od nasih navijaca u ovom finalu.Ucinili su da se Federer oseca nelagodno na terenu jer nije navikao na ovakvu "neprijateljsku" atmosferu na tribinama i susreo se sa onim sto Nole stalno dozivljava kad igra protiv njega.Konstantna podrska posle svakog poena,dobio ili izgubio,pa onda svaki pokusaj Fedexovih navijaca da se ukljuce u mec je bio odmah sasecen poklicima Nole Nole..Tako je to sve prijalo Novaku i nekako ga rasteretilo i ohrabrilo da ja nemam reci.Ovo nikada nisam video i kapa dole za sve ljude koji su bili u Sinsiju...Ovo je i njihova pobeda večeras.

Baticca

pre 5 godina

Kad Rodzer vidi motivisanog i rešenog Noleta, isto je i sa Rafom, odmah spusta gard i podize belu zastavu. Igra 70 posto mogućnosti. Tačnije odrzava ga se servis Kad krene da puca u polju onda puca i servis. E sad istina je da Novaka u formi dobija samo Novak

prosto

pre 5 godina

Novak sve osvojio, sve!
Federer i Nadal nisu.
Sorry gospodo, ne mogu biti oni najbolji ikada. Zna se ko je. Srbin!

Pojašnjenje za spore:
Da su najbolji ikada, oni bi sve osvojili.

PALESTA, ANARHIST & ANTIHRIST

pre 5 godina

Žao mi je što velika Jelena Genčić, žena koja je otkrila i prepoznala ogroman Novakov talenat, nije više među živima, pa da uživa u ovom sjajnom trenutku Novakove karijere. Ostvaruju se vremenom njene odavno izgovorene reči, izrečene još tada sa potpunom uverenošću, da će Novak biti najveći teniser u istoriji tog sporta.

dovlajoe

pre 5 godina

Ako ovo ne pošalje Džemperka u penziju, ne znam šta će. Eto, izabran je da uveliča Novakov ulazak u istoriju, i svakako mu posle meča dok bude držao utešni tanjir, pred celim stadionom i milionskim TV auditorijumom sledi pitanje šta misli o Novakovom uspehu, na koje će morati da da neki smislen i bar polupristojan odgovor. Neprocenjivo.
P.S. Pocepaće ga Novak k'o mače muškatle.

reflektor

pre 5 godina

Nekako ovo rivalstvo bar meni pruza sve sto tenis ima.Forhend,ritern,volej,proklizavanja,glava,lepota SVE.Obojica sa Nadalom kad igraju i to je vrh,nego onako u sitna crvevca sto bi se reklo :) I moje misljenje je da su naj naj u istoriji ove igre.Nadal jeste ali mu je sljaka 75%.Ne umanjujuci uspehe na ostalim podlogama i njegov pristup,nimalo,gromada.Videcemo,deda ili ne popusta,ili Novak koji pise upravo istoriju,da li su ljudi ostrasceni imbecili svesni cemu prisustvuju poslednjih 10-15 godina???!!!Istoriji tenisa!!!

jacky

pre 5 godina

Igraju dve legende ovog sporta ljudi moji, sedite u fotelje i uživajte u ovom spektaklu, jednom od poslednjih koji će nam ova dvojica prirediti... Oni se jako poštuju medjusobno i ko god da pobedi večeras zaslužio je. Pustite se glupih prepucavanja i gledajte majstore ovog prelepog sporta. Ovakvi mečevi će biti jako retki u budućnosti...

mali radojica

pre 5 godina

@kizo džaba se i ti i ostali susedi mučite i sekirate.Potvrdjeno je od strane zvaničnih svetskih teniskih organa da je Djokica uzeo Golden Masters a evo od jutros to objavljuju i svi svetski mediji tako da zavist i kompleksi malih Balkasnskih naroda nisu više bitni. Ako ovako nastavi onda će za dve godine prestići i Plačljivka i onda će dugo dugo da stoji ona Srpska trobojka na svim teniskim listama a naročito na GOAT listi.Nemojte se sekirati previše i vaša šahovnica stoji ispod Francuske zastave kad se gleda fudbal ali ipak nije to isto. Šampion ostaje šampion i prvo se mesto uvek pamti a finalista ima raznih.

Iva Jovanovic

pre 5 godina

Jaka stvar. Možeš misliti.
(lux, 20. avgust 2018 08:57) Ma u pravu si potpuno nebitno posto niko izuzev njega to nije uradio!! Zašto ljudi imaju potrebu da ostavljaju glupe komentare?! Bravo Nole!!

Moje ime

pre 5 godina

Kraj prvog seta. Koliko samo lepo izgleda kada Novak ima servis! Koliko lakse to sve ide, nego kad se muci za svaki poen kao obicno. Za sada sve ide kao podmazano, fokus neverovatan, idemooo do titule!!!

Kanidja PG

pre 5 godina

Perfektni prvi set.Samo 4 poena izgubljena na svoj servis u čitavom setu.
Tako blizu do istorije Novak idemo još samo 1 set majstore.
Da se zna ko je tata svetskog tenisa sa svim velikim titulama.

partybraker

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kiza, 20. avgust 2018 08:36)

Vi vas resili da pokvarite zurku!? Medjutim, i na vasu zalost, Hamburg je turnir serije 500 i kao takav je skoro neinteresantan vrhunskim igracima. Za vasu informaciju, tih turnira ima 13 i ovih nekoliko vrhunskih igraca odigral po par njih godisnje - najcesce ih igraju kada du povredjeni (pa se vracaju u formu ne gubeci mnogo poena), ili kada hoce da osete novu podlogu (a da opet ne izgube mnogo poena), kao sto je Nole uradio u Kvinsu ove godine. Dakle, serija 500 je u sustini nevazna za vrhunske igrace, to im je neka vrsta treninga za ono sto je vazno - a vazni su GS i serija 1000.

матори

pre 5 godina

Како се наши суседи и сусједи пале па пишу по нашем сајту као Срби против нашег Нолета. Проваљени сте бивша браћо , а сад цмиздрите Уахаха :). ЈЕЛ ВАС БАШ БОЛИ ШТО ЈЕ НОЛЕ НАШ?
Идемоооо НОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Nemoras ni da igras US open,pusti malo i druge da igraju inace ce "elita" dobiti nervni slom.Sve najbolje i hvala na razbijanju LEPTIRA.

nosi fenjer,navija za fener

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kiza, 20. avgust 2018 08:36)

Ne lupetaj.

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Mrzeti najboljeg sportistu u istoriji svoje zemlje - F dijagnoza.
Na srecu, to je 0.0001% populacije ali je njihovo stanje toliko lose da po ceo dan pisu komentare pa je utisak da ih ima dosta.

Bora

pre 5 godina

@Kiza Ne lupetaj - Hamburg NE SPADA u Masters seriju od 1990. godine, od kada ti turniri imaju današnju formu, kao što je i navedeno u ovoj vesti. Ali ti očigledno čitaš samo ono što tebi odgovara.

radica

pre 5 godina

Nole, BELA majica je zakon! A najlepše ti stoji svetloplave boje, kakvu si nosio na AO pre nekoliko godina. I tvoja fotografija je bila fenomenalna. Ti sediš u toj majici na betonu, sa peharom ispred sebe i sa zlatnim konfetama svuda oko tebe. You are simply the best!

The pilot

pre 5 godina

Hajde Novače! Ovo ti je meč karijere! Igraj hrabro i bez straha. Bolji si od prepotenka! Svim srcem sam uz tebe. Vršac večeras čeka GOLDEN MASTERS! Srećno Novače!

shahahaha

pre 5 godina

Ako je dovoljno odmoran King Federer ce u 2 seta da odradi posao. Kuriozitet je da je Fedex 5 puta usao u finale Sinsija i ima svih 5 titula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 22:3

Hahhahaahaha pa ovo pricas zadnjih 10 godina . Da li je moguce da teras istu pricu i nisi dosadan sam sebi????? Inace koliko ne znas nista o tenisu to je cudo jedno. Federer ima 7 titula u Sinsinatiju u isto toliko finala

sah 88

pre 5 godina

Ajmo Nole posle svega da upišeš još ovu pobedu i ovaj trofej koji ti nedostaje za još jedan veliki rekord! A i u inat svima onima koji su jedva dočekali da malo zaškripi, neide, do normalnog pada dođe, koji su ovde likovali i sladili se tvojim neuspesima. Prepoznaće se oni lako, baš su ovde komentarisali, pa da im ne bude dobro večeras potrudi se Nole.

larry

pre 5 godina

Sreca pa obojica poklonise po brejk. Novak na 40:15 dve ciste gresi i dupla servis greska. Ni federer nije bio bolji u narednom gemu. Idemo jos jedan brejk!!!

kris

pre 5 godina

Kako je frustrirajuce biti vrhunski teniser. Citava karijera ti prodje u cekanju da ova trojica ostare i povuku se, da i ti nesto osvojis.

Јабучило

pre 5 godina

Tooo evo brejkaaa. Ajmo Roki burazeru. Srbija ceka 99 titulu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:40) 

"Нити иде Кулин капетане,
Нити иде, нити ће ти доћи,
Нит' се надај, нити га погледај.
'Рани сина, пак шаљи на војску,
Србија се умирит' не може!"

Grobar

pre 5 godina

Kad pobedjuje onda ste ponosni a kad gubi onda ga pljujete.
(Mislim, 20. avgust 2018 09:02)

Nikad nisam pljuvao a ni pravi njegovi navijaci nisu 100% !!!

Fljerond Jashari

pre 5 godina

...voleli ga ili ne, za ovo je vredelo biti danas popodne u Cincinnati-u, za ovo je vredelo živeti i doživeti !!! Bravo Novače

relax

pre 5 godina

bravo Nole,i ljudi neopterećuj te se sa Federerom i nema potrebe za stalnim usporedbama i jedan i drugi ce postati ili vec jesu i ostati veliki u ovom sportu sta god da napravili do kraja karijera jel tu ima mjesta za obojicu pa i vise ,pozz iz HR

fourfivethefifth

pre 5 godina

djokovicu oderi rodju onako ti od srca zelim. najdraza mi je ona pobeda na us openu ali ovo bi mi nekako bilo sladje, da se deda sav zajapuri kad izgubi ;)

EKV

pre 5 godina

Svaka cast Novaku ali Federer mu je poklonio danas mec. Katastrofalna igra RF.
(sinsinati, 20. avgust 2018 00:22)
Izvini ali ne shvatas tenis. Federer igra koliko mu Novak dozvoli. Zato ga i ne podnosi kao ni Rafu.

analiza

pre 5 godina

Da pokušam ponovo s komentarom.
Bravo za Novaka.Osvojio je skoro sve(još par GS i zlato sa OI,pa da se opusti).Nadam se da je još gladan dokazivanja da jeste najbolji.
Dve godine ga nema i onda osvoji W i Sinsinati.
Igrao sa trenutnim GOAT-om i teniskim arhineprijateljem koji ne podnosi da baš od Novaka gubi.Svima do finala dao po jedan set,Federeru nije dao ništa.
Nemoć RF na drugi Novakov servis -zapanjujuca,više od 80 % osvojenih poena na drugi servis u finalu!
Potez sudije kod opomene za vremensko ograničenje-sramota,ali,oni i dalje ne kapiraju da je to samo ulje koje samo razgori vatru tj želju za pobedom u Noletu.
Opet lomi rekete-jer mu je stalo,kao nekada.
Po govoru tela RF bilo je jasno da je isfrustriran jer vidi da ne može ništa Noletu tj da ništa ne zavisi od njega već od Novaka.Dokaz-posle neca na prvi servis besno poslao loptu daleko;posle mreže koja ga je sprečila da dobije poen se razdrao.
Omiljeni detalj-ritern koji je bio prepisan ritern kojim je raspametio RF i uzeo mu USA Open pre par godina i pasing šot -paralela za brejk u drugom setu:)

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Нол(е>о) опет псује, чуло се. Срамота! Напред Краљу, здрава и образована Србија је уз тебе!
(Један је маестро, а то је Федерер, 20. avgust 2018 00:00)

Plačeš li sine? I treba! Hahahahaha! Rekoh li ja sinoć da ćeš večeras posle ponoći da plačeš kada Nole razbije tvog gospodina! Uzgred, tvoj gospodin je upravo taj koji je PRVI večeras na ovom finalu psovao sudiju posle prvog Noletovog brejka u prvom setu i žalio se na neravan teren"! I na kraju, dragi naš susede da ja tebi nešto lepo kažem, da je "zdrava i obrazovana Srbija" uvek UZ SRPSKOG tenisera, vazda bila, vazda biće, to je toliko normalno i jednostavno a i ločično, a naravno samo su trolovi i kompleksaši protiv, što domaći što iz susedstva! A tebi znači ostaje da i dalje plačeš šta da ti radim, nemaju svi šampiončinu kojeg imamo mi heheheheeee! :-) BRAVO NOLE KRALJU TENISA!

kvisko

pre 5 godina

Veliki trener Gospodin Marijan Vajda prvi na svetu sa istim igracem osvojio sve velike teniske turnire. Kapa dole majstore.
Ovom coveku, nasem velikom prijatelju, dati sva najveca Srpska odlikovanja za pomoc koju je pruzio nasoj legendi Novaku Djokovicu da se upise u tenisku istoriju, istoriju besmrtnih

Novak Veliki

pre 5 godina

Ovo je prvi put da su nasi navijaci bili glasniji od Federerovih kao sto je inace slucaj!Svaka im cast kako su Noleta bodrili!Tako treba uvek da bude!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem.
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47)

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.

Pavle

pre 5 godina

Za Novaka veliko BRAVO. Najbolji sportista svih vremena sa ovih prostora, ali zašto niko ne spominje Vajdu? Kada mu je pijani Beker bio "trener" uvek je i on davao neke izjave, a Novak je tada već dugo bio No1 sve zahvaljujući Vajdi. Ovaj neverovatan povratak opet zahvaljujući Vajdi. Za to vreme je Beker uspeo da popije sve moguće što je zaradio i čak i bankrotira. Zato bravo za NOVAKA i VAJDU

Tatko

pre 5 godina

Olimpijsko zlato? To je isto kao kada bi se Tajsonu zameralo sto nikad nije pobedio na Olimpijskim igrama pa je Josipovic veci bokser od njega jer ima i taj trofej...
Pozdrav svima!

Da nas neko ne zna, skupo bi nas platio!

pre 5 godina

Kakav smo mi narod! Do pre mesec-dva smo mu svakodnevno gledali u tanjir, u vagu na koju staje svako jutro da izmeri kilazu, a o zeni, porodici, i krugu prijatelja (ukljucujuci i gurua koji mu je izvukao rodjenog brata iz depresije), sve nam je to bio ogavno, neshvatljivo i svi su se na ovom sajtu utrkivali da izliju sto vise zuci po gorenavedenom.
A sada?
-Vegan? Nema frke, bas super! Zdravo je to bilje, znate, jako zdravo.
-Oslabio? Nek' nam je ziv i zdrav!! Lakse ce ovako da se krece po terenu.
-Jelena? Preslatka. I lepa i pametna! Uvek sam je voleo i postovao!
-A tek sincic Stefan, auuuuu ljubi ga cika!
-A Pepe, kazete? Pojma nemam ko je to? Neki muzicar?
-Beker otisao? Nikad ga nisam ni voleo, m...u mu Svapsku!!

Eeee .... takvi smo (bas skoro) svi mi, Srbi.
Ko ne veruje nek se seti svojih komentara iz vremena krize.
Posle bitke su svi generali pametni.

Fabijan Bartez

pre 5 godina

Mislim da je Djokovic apsolutni favorit na US Openu.
Sad bi najbolje bilo da mu Rafa dopadne u polufinalu ili jos bolje u cetvrtfinalu.
Ako dobije recimo Rafu u polufinalu i osvoji turnir, onda bi na rejs listi za Nadalom zaostajao 1000 poena.
Kada bi ga tukao u cetvrtfinalu, onda bi taj zaostatak na rejs listi iznosio nekih 600-650 poena.
Ovo je vrlo lako moguc scenario, jer Novak trenutno izgleda zastrasujuce, a mislim da je i vreme da naplati sve one silne poraze u finalima US Opena.

2CRAZY

pre 5 godina

Zakasnio sam, ali me i dalje zanima, da li ste vise zeleli da Novak osvoji Sinsinati i napravi taj neverovatan rekord ili da osvoji US Open?

Sinsinati plus, US Open minus.

Ja sam bio za Sinsinati i presrecan sam :)

darko04

pre 5 godina

Federer je najveci trenutno,al Novak i Rafan imaju vremena da mu se priblize i prestignu,verujem u nasega,neverovatan uspeh juce,prosto raznovrsni teniser se nije rodio kao Djokovic,niti ce

Žgolja

pre 5 godina

Meni je najveci utisak kako je Novak vracao Rogerove servise, sa koliko pozrtvovanja,anticipacije i iskustva. Novace, ziv bio i samo rokaj !

Srdjan

pre 5 godina

Da me niko ne shvati pogresno, osvojiti sve masterse je nenormalno tesko i svaka cast Novaku ako to uspije. Ali, sta bi bilo npr. ako od sledece godine npr. Madrid ne bude vise masters? Pitam jer npr. Federer ima Hamburg gdje je dobio Rafu (ako se ne varam) u finalu (sljaka), a taj turnir vise nije masters.

Uzicanin

pre 5 godina

Mislim da je konacno jasno ko je najbolji u istoriji. Jedini covek koji je osvojio sve masterse i Gren slemove. Osvajac sva cetiri najveca turnira zaredom. Bolji medjusobni skor od Federa i Nadala. Hvala lepo i prijatno

max

pre 5 godina

Koliko je tesko samo osvojiti jedan jedini turnir,a pogledajte sta je covek sve uzeo..Svaka cast.Jos dva slema i to je realan poredak najboljih ikada.Federer,Nadal,Djokovic,najbolji u istoriji tenisa ikada..Ipak ce se racunati po broju osvojenih GS.Kada bi se racunalo drugacije i raspored bi bio drugaciji.Ipak,ova trojica teniskih velikana su daleko ispred svih ostalih i tesko da ce ih ikada iko nadmasiti.Bravo

Vladimir

pre 5 godina

Ovo stvarno nismo zasluži. Opet najezda nolobotova i nolobotomije. Joooj!
(Laza, 20. avgust 2018 09:26)

Molim te da objasniš šta to znači nolobot i nolobotomija? Nisam ni znao da je navijanje za nekog ko dolazi iz Srbije, koji je i pretstavlja u ovom sportu uz ostale naše tenisere, pogrešno i nešto loše? I to na veoma uspešan način. Pojasni mi to molim te baneša.

sima

pre 5 godina

@ Na nesrecu,u srpskoj istoriji nalaze se Vukovar, Srebrenica, Knin i Jasenovac, a ne Djokovic i njegovi (nesumnjivi) sportski uspesi.
(Dragoljub, 20. avgust 2018 02:58) #

ЈАСЕНОВАЦ ? Наравно, тамо су клани Срби, и јесте НАША историја за незаборав!

Срамите се !

antiDebil

pre 5 godina

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...
(zoki, 20. avgust 2018 00:45)
[link]

Moras javiti to ovima sa Atp
(Milan, 20. avgust 2018 01:03)


Ovaj link što si postavio nema veze sa Golden Slemom. To je link artikla o Golden Mastersu, što je Novak bez sumnje kompletirao.
(zoki, 20. avgust 2018 09:34)

Ne bih da ti rusim sneska ali moram nesto da ti kazem, Djokovic je juce postao igrac koji je osvojio SVE !

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Имамо коначно и тај Синсинати������! БРАВО������НОВАЧЕ✊✊✊!!!

Zivojle

pre 5 godina

Federer je ustvari dobro igrao ali je uprkos tome protiv Djokovica bio nemocan. Imam osecaj da ce po zavrsetku sezone da okaci kopacke o klin.

zoki

pre 5 godina

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...
(zoki, 20. avgust 2018 00:45)
[link]

Moras javiti to ovima sa Atp
(Milan, 20. avgust 2018 01:03)


Ovaj link što si postavio nema veze sa Golden Slemom. To je link artikla o Golden Mastersu, što je Novak bez sumnje kompletirao.

Matija

pre 5 godina

Bravo! Bravo! Bravo! Najbolji si. Uvijek navijam za tebe. Cak i protiv mojih igras osim ako je Davis Cup pa je ipak zastava u pitanju. Pozdrav iz Zagreba.

drago

pre 5 godina

Nikad veca kriza tenis ili vise nije?

Kad je Cilic igrao 2 finala GS-a u pola godine pricali ste o nikad vecoj krizi tenisa. Sad je vjerujem sve ok, nije vise kriza?

Inace su i tad i sad prva dvojica na listi bili Federer i Nadal.

Bax NK

pre 5 godina

ja jos ne kapiram da neko ko je odavde i prica nas jezik moze da navija protiv Novaka, sigurno postoji dijagnoza iza toga! Boze sacuvaj!

zocko

pre 5 godina

Najbolji Djokovic je bolji od najboljeg Federera I najboljeg Nadala. NOVAK THE GREAT je najbolji I najkompletniji teniser svih vremena.

-_-)

pre 5 godina

@(Pukovnik Vranic, 20. avgust 2018 00:22)

Naslov na sluzbenoj stranici ATP-a je "Novak Clinches Career Golden Masters" tako da je bolje bilo da se nisi javljao i pokazivao tvoje neznanje i zelju da drugima solis pamet.

Nik

pre 5 godina

@Batko pamcenje mu kratko

Au batko ala si nepismen i zaslepljen. Covek lepo rece mi znaci Srbi a Rodzer je Svajcarac. Mora da Mirku mrzis najvise na svetu sto se udala za Rodzera. Sacekaj malo mozda se razvedu pa se ozeni sa tobom.

Ne budali, Kraljeviću Marko!

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kiza, 20. avgust 2018 08:36) 

Osvojio je Rim i to četiri puta. Rim je naslednik Hamburga. Ako bismo tako razmišljali, niko od ovih igrača nije osvojio Johanesburg, a i on je bio turnir iz masters serije. I još jedno pojašnjenje. Jeste Lendl prvi osvojio zlatni masters, kako god se to tada zvalo, ali je tada, ako se ne varam, postojalo 8 turnira te kategorije. Imate internet oa proverite. A to što malkice trolujete, ako! Kad već nemate drugih zadovoljstava, makar uživajte u tome što ste neke nepoznate ljude isprovocirali na internetu! Ej! Nadam se da ste čuli za onu poznatu izjavu o pobedi u internet raspravi.

Serdjo

pre 5 godina

Kad je neko tu pomenuo Hamburg onda vas ja malo podsetim kako to da je Federer uzeo Hamburg i Madrid dva puta. Hamburg je uzeo preko jedva sastavljenog Rafe u finalu jer ga je mlađani Nole pa za malo do kraja demontirao u polufinalu. Takođe je Federer uzeo Madrid 2009. godine protiv opet razvaljenog Rafe u finalu jer je ovaj sa Noletom igrao iscrpljujuće polufinale od 4h i 3 minuta. Tada je Nole poželeo da napusti tenis, a posle znamo šta je bilo. Federer je još jednom uzeo Madrid na ekperimentalnoj plavoj šljaci na kojoj je plesač imao kvalitetne sličuge dok su ostali igrali bez istih na tom ledu zvani plava šljaka. Pored Soderlingove slike na noćnom stočiću Federer drži i Noletovu!

Vera

pre 5 godina

Svatko tko ima bar gram inteligencije zna kada treba ušutjeti, ali to za ovog batka bez pameti naravno ne važi!Za Noleta nemam što reći, samo jedan VELIKI BRAVO!Baš, baš sam sretna zbog njegovog velikog uspjeha, zaslužio je itekako!Sada us open, jedva čekam!

Branislav

pre 5 godina

1000+ komentara... neću trošiti reči
Samo me jaaaaako interesuje jeli Vilander išta prokomentarisao.
Ako neko nađe nek pusti link.

Ivan M

pre 5 godina

Bravo! Nole odigrao fenomenalan meč- ubio je Federera u pojam sa riternima i odbranom. Ovo je onaj nivo iz 2015., kada nije znao šta znači izgubljen poen. Fed bio slab, ritern katastrofa, ali to je i do protivnika. Ovakav uspeh je neverovatan: tek kada se ova era završi ćemo shvatiti sa kakvim smo veličinama imali posla i šta smo gledali. Svi osvojeni Mastersi: vau.

Milan

pre 5 godina

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...
(zoki, 20. avgust 2018 00:45)
https://www.atpworldtour.com/en/news/cincinnati-2018-final-federer-djokovic

Moras javiti to ovima sa Atp

alfabet

pre 5 godina

Šta fedtardi rade? Likuju sa 2 preostala rodžerova rekorda, broj gs titula i broj sedmica na prvom mestu, što je usko povezano, verovatno ako novak stigne Federera po broju gs titula, stići će ga i sa brojem sedmica. Ajde još koju godinu likujte dok nole ne obori i te rekorde, a onda počnite sa "ali novak nema više atp250 titula od Federera" itd.

Smilica

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI VIŠE NIKOOOO!!!

NAŠOJ SREČI NEMA KRAJA,
SRBIJA DO OHAJA!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I KAD SU TE MNOGI OTPISALI
TI DOĐE DO TRONA USRED LONDONA!!

I ONDA SE ZAINATI
PA OSVOJI CINCINATI!

U SRED AMERIKE ĆUJE SE NOLE,NOLE!
TVOJI SRBI TE VOLE
I ZA TEBE BOGA MOLE!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO I
USO OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAAAA !

jovan

pre 5 godina

Ovih nekoliko balvana na tribinima upravo pokazuju najgore lice Srba. Verujem da je i Novaku neprijatno. Prvi sam bio uvek da kritikujem Federerove navijace koji kreste Novaku izmedju servisa ali ovo sad mora da se istakne takodje. Sramotno navijanje neizivljenih srba iz Sinsinatija. Izbacio bih sa tribina da sam organizator turnira.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Ovo stvarno nismo zasluži. Opet najezda nolobotova i nolobotomije. Joooj!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 20. avgust 2018 09:26)

Ko to vi ?! Botovi dedice ?! Dobio sendvičić za komentar ili ti to onako čisto iz ljubavi prema starijim osobama?!
Nego, kako prezive noć?! Jutro nije "promenilo sve" ?
Sta da ti kazem osim da nastavis da tugujes i cekas sledeci Noletov poraz kada tvoj zivot dobija smisao. Do tada pati ali lagano...i muški !

veder

pre 5 godina

Hvala bogu, Imperator se vratio i osvojio sve!

Ne znam šta će sada pisati hejteri najvećeg tenisera na planeti, niti šta se desilo sa Vilanderom? Da li neko zna šta je sa njim, izgleda da je zanemeo čovek?

Čestitke Vajdi, ali i Imazu koji je uspeo da izbalansira unutrašnje tenzije u Novaku koji je sinoć, ladan kao špricer, smiren i koncentrisan, učinio ono što može samo najveći- osvojio sve!

Realno

pre 5 godina

Zaista ne razumem vas Srbe koji navijate za Federera. Čak i da Nole nije GOAT, što (ne znači da neće to i postati u dogledno vreme), on je nešto najbolje što je Srbija ikad imala. Pogledajte samo šta je on postigao. Mislite o tome pre nego što počnete da pišete dubokomisaone gluposti. Nisam siguran da bi takve gluposti pisali Federer, Nadal ili neki drugi koji su daleko pozvaniji.

milos

pre 5 godina

Lendl takodje ima sve osvojene masterse. Tada ih je bilo osam godisnje, danas ih je devet.
Pravilnije je reci da je Novak jedini osvojio sve najvaznije turnire na svetu (GS + mastersi).
To niko nikada nije uradio.
To ga, po mnogima, cini najboljim svih vremena.

Goran

pre 5 godina

Ako Novak pobedi na US openu bice sigurno broj 1 na kraju sezone jer ima oko 2300 poena manje od Nadala u trci za London. Sa pobedom na US openu smanjio bi razliku na samo 1000 poena cak i da Nadal dodje do finala a nakon toga bi bilo vise nego dovoljno vremena da nadoknadi 1000 poena do kraja sezone. Medjutim, to bi tek bio pocetak jer Novak brani vrlo malo poena iz prvog dela sledece godine. Prognoziram da ce Novak do Monte Karla imati veliku prednost u odnosu na Nadala.

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Tooo evo brejkaaa. Ajmo Roki burazeru. Srbija ceka 99 titulu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:40) 

Provaljena si, ne blamiraj se

DCHH

pre 5 godina

(Gradski, 20. avgust 2018 09:22)
"...када је у форми , толико је бољи од свих да то не може нико да уради ни близу."
Победнички коментар. Право у центар. Свака част.

Zuba

pre 5 godina

Mozda nije najvazniji, ali je svakako najruzniji Noletov trofej :-) Ne verujem sta prolazi kao trofej...
Bravo majstore, ponosni smo na tebe!
(johan, 20. avgust 2018 01:22)



Jes' vala. Meni lici na neku vazu iz dinastije Ming. :)

Goran

pre 5 godina

Nole definitivno najbolji teniser svih vremena.
Hvala ti što si naš savremenik i što nam predstavljaš
zemlju na najlepši mogući način.
Živ bio junače!

Srdjan

pre 5 godina

@Maxa

Novak nema zlatni slem. Zlatni slem je kad u jednoj kalendarskoj godini osvojis sva 4 GS i zlato na OI. Logicno, zbog OI, zlatni slem je moguce osvojiti svake 4. godine.

Novak Veliki

pre 5 godina

Novak je danas ispisao istoriju tenisa!Uh sto mi je smesan ovaj Rozderov trener sa kacketom Barilla, italijanska testenina.Hahahahaha :-D :-D :-D E tako mu je i pulen igrao,ko kuvana spageta!

Novak Veliki

pre 5 godina

Danas je Nole igrao najbolje od pocetka turnira u Sinsinatija!Hladnokrvno,koncentrisano,borbeno,defanziva sjajna,odlicna ofanziva,smec, bez neke mlake igre i samo prebacivanja loptice i onog njegovog cestog pada koncentracije ,Rodju je do ludila doveo i samleo ga ko meso na kraju!

srbenda

pre 5 godina

Sjedim, čitam komentare i dođe mi da povratim, šta jse samo pisalo prije par mjeseci dok se mučio sa povredom. Ne treba dalje pominjati ali sve je to jad, bruka i sramota! Čestitam Novaku najvećem među nama, ima naklon do neba, uvijek je bio sam protiv svih pa čak i protiv svojih u okeanu zavisti davljenika i zato mu treba spomenik podići jer ovim ulazi u društvo odabrenih SRPSKIH velikana naučnika, književnika itd.

KASANIN DRAGAN

pre 5 godina

Rekoh da se i ja upišem ČESTITKOM NO1Etu za MASTERS ZLATO UJEDINJENO KROZ OSVAJANJE SVIH DEVET TURNIRA IZ SERIJE 1000. SINSI JE PAO,...❗😊😊😊

jazz

pre 5 godina

@Kosarka- Dzordan
Boks-Tajson
Fudbal-Mesi
Tenis-Federer

Možda samo za košarku si u pravu. Mesi je dobar igrač vanzemaljac, ali samo u Barsi. Ronaldo zuba, Pele, Ronaldinjo...
Za boks ne znam šta bi rekli oni koji su gledali Muhamed Alija npr. ili npr za Teofila Stivensona koji zapravo nije boksovao "profesionalno".

Za tenis možemo reći da si "još" uvek u pravu ali kad završe karijere sva trojica (Fed Rafa i Novak) svešće se računi iako su neke stvari zapravo subjektivne.
Federer igra najlepši tenis ali da li je i najbolji to još ne znamo.
Za sada znamo da on sada ima da juri Novakov rekord u nečemu iako i Novak "juri" broj slemova.

Mnogo je teško za različite ere porediti sportiste.
Košarka npr Čemberlen? Boks Jake la Motta... Fudbal Pele...

lili

pre 5 godina

Kada sam videla kako je koncentrisan, miran, kako bez nervoze ide i osvaja poen po poen,znala sam da je pobeda blizu.Divno za gledati.Bravoooo!

Novak Veliki

pre 5 godina

Ovo je prvi put da su nasi navijaci bili glasniji od Federerovih kao sto je inace slucaj!Svaka im cast kako su Noleta bodrili!Tako treba uvek da bude!

Aleks

pre 5 godina

Do finala Nole nekako stigao, u finalu poslao zver da igra umesto njega. Brutalna egzekucija.
Federer... sta reci, opet nijedan top10 teniser do finala, u finalu udario u zid.

Pikac

pre 5 godina

Razlika izmedju naseg nola i Federera je, da nole stize do finala samo kada je u formi sto smo i videli u zadnje 2 godine, dok Federer stize do finala i kada nije u formi.
(dr. Roddick, 19. avgust 2018 23:06)
Hahhahaahhahahahahaha

forester

pre 5 godina

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.
(Maxa, 19. avgust 2018 23:43)nema zlatni slem, a GOAT nije, možda postane

Jova

pre 5 godina

Kra-sno!

Kad Novak izađe na teren spreman da pobjedi, malo se toga pita protivnik. Sviđala mi se danas Novakova taktika. Na početku meča ( i sve do kraja – poslednji poen je dobio tako) je šokirao Federera igrajući mu na forhend. Na najbolji udarac. I poslao jasnu poruku da ga se ne boji. A protiv Federera je to već pola posla. Ostalo je odradila dobra igra i koncentracija u bitnim momentima.

Jako mi je drago. Dovoljno dugo je Novak “postio” tako da ga osvajanje još jednog svetog Grala ne bi trebalo poremetiti.

Malo sam “vještičarila” – na početku meča me je svrbjela brada, Federer je istovremeno popkao nos - te ovo finale odgledah mirnije nego inače.

PS: dragi prijatelju, navijanje za Novaka nije mazohizam. Naprotiv.

Pozdrav svima

fantom

pre 5 godina

Kakav je majstor Novak. Na kraju je finale bilo njegov najlaksi mec na turniru i to protiv najjaceg protivnika! Sta dalje reci, reci su suvisne.

Misevi se sakrili, Nole se vratio

pre 5 godina

Bravo Nole majstore, ovom pobedom si zacementirao svoje mesto kao najveca legenda u istoriji tenisa!
Mogu Rodzer i Rafa da imaju vise GS trofeja od tebe, ali kompletnijeg igraca sposobnog da pobedi na svim podlogama do sada nije bilo!!!

Steta sto iskompleksirani misevi tipa Batko, Martian, Jumko... jos nisu shvatili da te nikad ne treba podcenjicati i omalozavati, ali ako nista, lekici su tu da im pomognu u lecenju svojih kompleksa.

majtimajk

pre 5 godina

"Svaka cast ljudino!
Ali ljudi, prestanite sa tim "golden masters". Da mi je samo znati odakle iskopaste taj izraz? "

cek bre, pa sta je Novak napisao na kameri posle potpisa, srca? napisao je: Gold ili Golden. pisi mu i objasni da nije tako.
 (Pukovnik Vranic, 20. avgust 2018 00:22)

popbane

pre 5 godina

Nismo ni svjesni kakvog sportistu imamo. A mislim da je džemperku jasno da definitivno više nije konkurentan...Sad samo na slemove pa dokle doguras...

Ivan

pre 5 godina

ISTORIJA! Kralj Nole je još jednom večeras ispisao istoriju i osvojio Sinsinati i time osvojio i taj dugo čekani Goldan Masters što je novi čudesan rekord ovog našeg sjajnog dečka, našeg Noleta majstora Belog sporta i velikog džentlmena svetskog formata! BRAVO NOLE KRALJU TENISA!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Neverovatno kakve greske King Federer pravi. Nisam optimista u vezi ovog finala, bojim se da ce trofej Sinsija otici u Novakove ruke.

objavite komentar

pre 5 godina

Ovim pljuvacima nemojte čak ni minuseve da dajete. To su tzv. trolovi kojima je cilj samo da blate, nebitno je šta. Uglavnom to su sujetni neostvareni ljudi kojima nije dovoljna njihova dzigerica u ishrani pa se hrane nipodaštavanjem svega...

johan

pre 5 godina

Mozda nije najvazniji, ali je svakako najruzniji Noletov trofej :-) Ne verujem sta prolazi kao trofej...
Bravo majstore, ponosni smo na tebe!

Beograd

pre 5 godina

Bravo Nole legendo ispisao si istoriju. U inat nadmenim Amerima i onom prepotentnom placljivku Federeru. Nikad niko kao Nole. Ajmo hejteri da vas cujemo koji ste pljuvali po Novaku.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!

jeste vala

pre 5 godina

Dokle bre više ovo prostačko prepucavanje i vredjanje sve i svakoga...I navijači i hejteri samo prljaju takvim komentarima ovakvu pobedu Djokovića. Važnije vam je medjusobno pljuvanje od sportskog uspeha čime pljujete i na dvojicu najboljih tenisera sveta! Za većinu ovde je fudbal , a ne tenis, pa da pljujete i psujete kao ona rulja na tribinama ...prostačine neopevane!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Oskar, 20. avgust 2018 01:27)
Rece Oskar jedan od prvih trolova na b92 preteca danasnjeg Jumka, Mikiia and co. Kakvo vreme je izabrao za deljenje lekcija i to bas o mrznji???!!!

Ko je tata igre?

pre 5 godina

Ne obracajte paznju na ove sto pljuju Noleta,to su uglavnom Penaldovci,jer samo takvi mogu da ga ne vole.Krivo im je sto je Nole bas kao i Mesi GOAAAAAAAAT!

Sasa

pre 5 godina

Санђак, јел гледаш? Ха, ха, ха!!!!!!
(Петар Костић, 20. avgust 2018 00:05) # Link komentara

Kakvi - suneti daljinski od muke.

Zurkolomac

pre 5 godina

Nole najbolji teniser svih vremena. Ch-pudlica moze samo da mu drzi suncobran i kisobran, ako mu to najveci svih vremena dozvoli.
Jel tako ucviljena pudlice? Tako je, na zalost (idem kuci po dzemper i maramice)...

Saša

pre 5 godina

Šta reče Rodja nedavno "da je Nadal teži protivnik od Novaka" izgleda da je Novak najteži, možda za šljaku, a Novak za sve ostalo. Imao sreće RF što nisu ova dvojica generacija sa njim

sony

pre 5 godina

Do kraja sezone jos US Open i masters kup i puna kapa, realno.
Da je neko nakon RG rekao da ce Novak to sve osvojiti do kraja sezone, rekli bi mu da je lud.
Sad vec slobodno mogu reci da je taj scenario izvestan.

Sad bi mu najbolje bilo da mu Rafa dopadne u istu polovinu zreba na US Openu i tu bi eventualnom pobedom gotovo istopio Rafinu prednost od 2300 poena na rejs listi.

Oskar

pre 5 godina

Dokle bre više ovo prostačko prepucavanje i vredjanje sve i svakoga...I navijači i hejteri samo prljaju takvim komentarima ovakvu pobedu Djokovića. Važnije vam je medjusobno pljuvanje od sportskog uspeha čime pljujete i na dvojicu najboljih tenisera sveta! Za većinu ovde je fudbal , a ne tenis, pa da pljujete i psujete kao ona rulja na tribinama ...prostačine neopevane!

357

pre 5 godina

Sta je komentatori, sada vam ne smeta sto ne jede meso? :)
(Mina, 20. avgust 2018 09:14)

Вајда је све лепо објаснио, али ти ниси била на часу.

moralni gmizavac

pre 5 godina

Ima svakakvih hejtera, ali najgori su oni koji Novakovim uspehom velicaju c. zvezdu, utoliko je njihova dijagnoza gora. A ima puno takvih ispranih mozgova. Jadni li su. Ja ih iskreno zalim. Ljudi osvestite se. U eri interneta neznanje je izbor. Uzdignite svoju svest iznad svih podela.

Saša

pre 5 godina

Ostalo mu je još, osim olimpijskog zlata, da makar još jednom osvoji i RG i da zvanično bude prvi i jedini u Open eri koji je sve GS titule osvojio po najmanje dva puta. Nikome to još nije pošlo za rukom, ukoliko ga Nadal ne pretekne na AO u januaru pošto Nadal ima jednu titulu u Australiji, Novak jednu na pariškoj šljaci. Tu je i Federer sa jednom titulom na RG, ali on već par godina u kontinuitetu propušta celu sezonu na šljaci i teško je očekivati da će igrati RG u narednoj godini, odnosno godinama.

SamoDaKazem

pre 5 godina

@PALESTA, ANARHIST & ANTIHRIST

Svaka cast i hvala puuunooooo na evociranju!

Niko da se seti te zene koja je uz Vajdu najzasluznija sto smo svedoci ovakve teniske velicine!

Ooo kako bi ona bila radosna...

biće bolje

pre 5 godina

Ne verujem da toliko ljudi ne navija za Novaka, možda imaju tetku u Švajcarskoj ili primaju neku socijalu tamo pa mrze sve što ih podseća na domovinu, a najviše sebe.

Uzeo si trofej Novače

pre 5 godina

Da li je sada jasno ko je najbolji ikada? Da li je za pobedu ipak potrebno meso ili nešto drugo? Da li ste stvarno mislili da se kralj neće vratiti? Pozdrav hejterima ��

No1e GOAT

pre 5 godina

Dobro vise, krajnje je vreme da se podigne OGROMAN SPOMENIK ovom super coveku negde u centru Beograda. Ili npr. na Uscu umesto one Zastave koju najavljujete. Tako da se vidi sa Kalemegdana i iz celog grada nas No1e SVETSKI MEGA CAR!

Bax NK

pre 5 godina

Botovi na aparatima, Nole pravi brejk!
(4-3, 20. avgust 2018 00:02)

a i ovi 'poreski brižnici' ne znam kako ce zaspat veceras, koliki li je Nole od ovog turnira mogao da plati porez savrseno uredjenoj Srpskoj drzavi i sistemu!

Idemoooo majstore nek' crknu dusmani!

Mečmejker

pre 5 godina

Kolege komentatori, dajte da raspišemo konkurs i ovim trilovima, Batku naročito, kao prvom među jednakima, nađemo neko devojče, inače nam spasa nema... Stvarno ste, momci, bolno naporni.

CroFed

pre 5 godina

Najbolji Đokovićev set još od 2016, mora Roger podići postotak servisa na bar 65 i stabilizirati forhend ako želi odvesti meč u treći set

Nikola

pre 5 godina

Nole ce od sutra biti 6. teniser sveta. Ukoliko bi osvojio US open, sigurno bi bio 3. a do kraja godine i izvesno 2. na ATP listi. Do kraja godine se igra jos 1 GS, 2 Mastersa i ATP Finale, uz 2 turnira 500 koji se igraju istovremeno. Ako bi ostvario sve pobede, a Rafa sve pobede sem protiv Noleta, Rafa bi imao 15 bodova vise + max 290 za Davis kup, odnosno po 70 po pobedi u polufinalu i 75 po pobedi u finalu Davis kupa. Tesko da Nole moze sve da osvoji, a jos teze da Rafa bude top na svim turnirima. Nista nije nemoguce.

BMX

pre 5 godina

Tooo evo brejkaaa. Ajmo Roki burazeru. Srbija ceka 99 titulu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:40) 
MAJ MU NE ! M
(lanmi, 20. avgust 2018 00:46)

vobra lanmi

mlekadzija

pre 5 godina

Cestitke Djokovicu za odlicnu igru. I jos jedan rekord koji najbolji svih vremena nece ostvariti (najverivatnije)....teska noc pred Batkom, Jumkom, Marvinom i ostalim brojnim Novakovim mrzieljima.

ajdesad

pre 5 godina

Bravo! A sad deo tih para nek da svojoj nezasitoj tasti koja sa vuckovim kumom sprovodi reke u cevi i pravi hidrocentrale u zasticenim podrucijima Stare planine, mimo svakog zakona. Ako joj vec toliko para treba, on bar moze, da ne ispastaju reke zbog jedne neizivljene babe!

bojan

pre 5 godina

Nikako mi nije jasno,zasto se uporno trudite da odgovarate ovakvim likovima kao sto je jumko sa 5 razlicitih naloga i jos njih par koji pokusavaju da ga kopiraju i troluju vas? To mi nikako nije jasno,ili preskocim taj komentar ili ne klikam ni minus ni plus,prosto mu ne dajem ni sekundu paznje koju trazi ovde..brzo bi on otperjao odavde kad bi se smorio jer mu niko ne daje ni 5% na to sto komentarise...

Bane

pre 5 godina

Hmmm. recimo

It took more than five years to finish off the Career Golden Masters, but victory never tasted so sweet for Novak Djokovic - "atp world tour".

(Pukovnik Vranic, 20. avgust 2018 00:22)

Eto na primer odakle. To je kad pratiš tenis od juče pa ne kontaš te terminologije.

Deda, deda, bas si krme..

pre 5 godina

Ahahahahahahahahahaha. Ajmo Rodzine princeze, kmeeeeee, kmeeeee, kmeeeeeeeeeee. Hahahahaha. To NOLE CARINIINOOOO!!!!

Hahahahahaha

pre 5 godina

I sta sad sa Pepe Imazom??? Krenuo iz Marbelje, a i dalje ne jede meso. I osvojio Vimbldon i Sinsinati. Neko bi rekao da je za to zasluzan Pepe Imaz i to samo on , bez pomoci slanine i snicle

alexinjo

pre 5 godina

Sve je zlatno kod ovog coveka!Kad ode u penziju shvatice mnogi u cijoj eri smo ziveli,eri najveceg Srpskog i Svetskog sportiste (dve godine za redom) !Hvala ti za sve!

Danica

pre 5 godina

Dobro vise, krajnje je vreme da se podigne OGROMAN SPOMENIK ovom super coveku negde u centru Beograda. Ili npr. na Uscu umesto one Zastave koju najavljujete. Tako da se vidi sa Kalemegdana i iz celog grada nas No1e SVETSKI MEGA CAR!
(No1e GOAT, 20. avgust 2018 14:08)

Ne daj bože. Ju!

Nucky Thompson

pre 5 godina

Mnogo mi je drago sto sam prije par mjeseci dao pogesnu “analizu”!!!! Nikad moja greska nije bila drAza! Nole veliki sampion, ne mogu da docekam US Open

Kolubarac

pre 5 godina

Batko i kompanija su u stvari izmišljeni od strane redakcije kako bi bilo što više komentara.
Jer prosto ne verujem da takvi postoje.

Kada Nepoznavaoci sporta komentarisu

pre 5 godina

Ako se vodimo logikom onih koji o sportu veze nemaju onda u tom slucaju ni Djokovic ni Federer nisu najveci ikada jer nemaju zlato u singlu na OI.A jasno je da su Olimpijske igre za tenis ono sto je Svetsko prvenstvo za fudbal.To su isti oni koji kazu da Mesi nema svetsko i da zato nije najveci ili recimo da Dzordan nije najbolji kosarkas jer nije postigao najvise poena u istoriji i tako neke gluposti. Naravno da to govore oni koji veze nemaju i da je Djokovic ako ne najbolji onda sigurno u top 3 u istoriji.

Milosav

pre 5 godina

Rutinska pobeda, malo tezi trening za Novaka. Zver se probudila osvaja US Open garantovano.
Napred Nole, Vukovi sa Ontraija uvek uz tebe!

beast

pre 5 godina

I zlatni msters i 4 vezana gs, sve pada u vodu ako se ne priblizi rafi i loknici po broju gs titula. nas bi jos mogao obradovati sa jednim dc i zlatom iz tokija :)

sef strucnog staba

pre 5 godina

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.
(Maxa, 19. avgust 2018 23:43)

Tesi se zlatnim mastersom, i sam znas sta je bitnije, sedi 1.

Pukovnik Vranic

pre 5 godina

Svaka cast ljudino!
Ali ljudi, prestanite sa tim "golden masters". Da mi je samo znati odakle iskopaste taj izraz? Ok, golden slam, to postoji i moze se reci da je to ostvario, imao je 4 slema u svojim rukama u istom trenutku, ali ovo je nesto totalno drugo.
Pri tom, nema osvojen Masters u Hamburgu, koji od 2009. godine to vise nije, ali mu se po zvanicnoj ATP statistici racuna medju one koje nije osvojio, jer se 6 godina takmicio medju profesionalcima do trenutka kada je ukinut.

zoxx

pre 5 godina

Cestitke brat moj ? Idemoooo....Srbija je na nogama...Hvala baca za sve...Ogroman ponos..Ponovo vidimo svetlost na kraju tunela..jos jednom Veliko Hvalaaa

Fensi Radenko

pre 5 godina

Federer mu je tako ulepšao dostignuće koje je dugo čekao. Moglo je to da bude nešto obično protiv Gofana ili nekog trećeg, ali protiv Federera je to automatski bio spektakl.

lorenzo

pre 5 godina

koliko ružnih stvari možeš pročitati ovdje u komentarima...imaš tu čast da gledaš dva tenisera, od kojih je jedan postao veći od samog sporta, drugi je na tom putu, ljudi su ispisali sve moguće stranice istorije i onda dođe neko i piše "džemperko, plačljivko, nole plati porez" i slične bljuvotine...realno niko ne može da ti zgadi nešto od samih "fanova"

Mirko

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
 (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)
Imao bi Rodja 198da se Nole nije pojavila i Nadal isto. Nole je zaustavio dva najveća igrača u istoriji ovog sporta i biće veći od njih.

Гиле

pre 5 godina

Очигледно и Амери и Федерер више поштују ово што је Новак урадио од неких овде. Са овиме и спојена 4 ГС он је поставио неке друге лествице које Федерер и Рафа нису. У гледању ко је ГОАТ и ово има неку тежину. Само мораће још који ГС да освоји да би то и постао.

dr. Roddick

pre 5 godina

Razlika izmedju naseg nola i Federera je, da nole stize do finala samo kada je u formi sto smo i videli u zadnje 2 godine, dok Federer stize do finala i kada nije u formi.

Ljubisa

pre 5 godina

Сви су од Новака добили по сет да носе кући, сам ваш "кинг " нулууууу.
Новак комплетирао све мастерсе против Федерера који је имао овде 7/7 титула. Њему овде први пораз у финалу а Новак комплетирао све највеће турнире. Какав Цар, један, једини који има све слемове и све мастерсе ! ВЕЛИЧАНСТВЕНО !

Nebojša

pre 5 godina

Us open 2015 Federer do finala bez pretrpljenog brejka u finalu Novak mu uzima servis mislim pet puta ove godine u Cincinatiju isto Federer do finala bez da je izgubio servis čak valjda nije dozvolio ni brejk lopte rivalima Novak mu tri puta uzima servis Federer opet pokazuje strah a Novak da je mentalna gromada nema dalje.

Iskreno samo vas...

pre 5 godina

Mislim da bi za cika Federerovo psiho-fizicko zdravlje bilo pogubno ako bi se sada No.1e sada oprostio od profesionalnog bavljenja tenisom.Tako da Nole:ucini cika Fedji i daj mu jos jednu sansu na USO please

Alonzo Mozli

pre 5 godina

Već rekoh, ali ću opet - jutro je pametnije od večeri. Svaka čast Đokoviću, ulepšao mi je nedelju uveče, kada sam inače depresivan. Verovatno najozbiljniji kandidat za osvajanje Flushing Meadows-a. Ali realno, neme razloga za preteranu euforiju, sinoć je Federer više poena izgubio, nego što ih je Novak dobio. Uostalom, to je i sam Novak priznao u pobedničkom obraćanju.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Нол(е>о) опет псује, чуло се. Срамота! Напред Краљу, здрава и образована Србија је уз тебе!

Sremac

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54

Dobro je to 9 asova , a blizu je gubitka od 2-0 u setovima

lepo je trolovati trolove

pre 5 godina

Kako se Noletu otvorio zreb, kako taj covek stalno ima srece. Evo sad je opet dobio luzera koji ni set ne moze da mu uzme...

Drago

pre 5 godina

Ekipa iz Noletovog boksa madjioničari...Nole, mentalni supermen, ....Mats Vilander mora kod psihijatra da mu da neku bonu da prezivi ovo......a ja samo da pozelim da meceva izmedju Noleta, Rogera i Rafe bude sto vise...

SamoDaKazem

pre 5 godina

@Nazalost Srbin

Nazalost Srbine, mislim da su vam procene vezane za procente veoma lose! Mislim, ustvari sam poprilicno siguran da su procenti o kojima govorite drasticno i veoma porazavajuce veci od onoga sto napisaste!

sef strucnog staba

pre 5 godina

PONAVLJAM 

Steta sto imas mnogo ljudi iz Srbije koji ne zele da pobedis. Sve ce to da nalegne kad zavrsis karijeru pa ti isti budu mastali da postave neki dobar komentar zaleci za onim losim koje su postavljali.  

Ja sam iz Pazara i smatram da je ovo najbolji sportista SFRJ svih vremena i jos malo fali da bude GOAT i u tenisu i bice.  

Grozim se losih komentara o najbojem momku kojeg je Srbija ikad imala.  

PRESTANITE!
(Crle, 19. avgust 2018 22:35)

Sve je to tacno, ali kada se prica o tome ko je GOAT, treba biti realan, a na osnovu cega je Novak to? Niti najvise nedelja na prvom mestu ATP sto je glavni kriterijum, niti najvise slemova sto je drugi glavni kriterijum.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Имамо коначно и тај Синсинати������! БРАВО������НОВАЧЕ✊✊✊!!!

Александар

pre 5 godina

Мајами 6 (2007, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016)
Индијан Велс 5 (2008, 2011, 2014, 2015, 2016)
Рим 4 (2008, 2011, 2014, 2015)
Канада 4 (2007, 2011, 2012, 2016)
Париз 4 (2009, 2013, 2014, 2015)
Шангај 3 (2012, 2013, 2015)
Монте Карло 2 (2013, 2015)
Мадрид 2 (2011, 2016)
Синсинати 1 (2018)
Речи су сувишне - Златни мастерс!

Blueblueblue

pre 5 godina

Novak Djokovic - najbolji sportista u istoriji Balkana rame uz rame sa Rumunskom gimnasticarkom Nadje Komaneci.

Zivela Srbija, ziveo car Nole!

CroFed

pre 5 godina

To je to, sad je osvojio sve što se može osvojiti na ATP touru. Vidjet ćemo kakve će mu biti izjave, možda se ponovi nešto kao nakon Roland Garrosa 2016, a to bi bila kriminalna greška u karijeri Novaka Đokovića

zokss

pre 5 godina

Savladao me umor pa sam prespavao prvi set. Hvala sine što ti se piškilo usred noći... uhvatio zadnjih 6 gemova :)
Nole, naš ponos, LAV!!! Koji fokus! Nije dozvolijo da ko posumlja u njegovu pobedu! BRAVO!!!

hihi

pre 5 godina

(Kiza, 20. avgust 2018 08:36)
Vidi ovako, Federer nije rekorder u slemovima. Isti broj ima i Miroslav Mečir, ali Federer nikada nije osvojio slem u Bratislavi, a Mečir je tamo slavio 12 puta, tako da i Nadal nije rekorder sa Garosom.

Sandzak(original version)

pre 5 godina

Nole covek potpuna suprotnost naseg Balkanskog mentaliteta, rodjeni pobednik. Definitivno nas najbolji sportista svih vremena po svim kriterijuma! Bravo genije!

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

ISTORIJAAAA
24:22
31:27
Vratio se još bolji nego na WB.
Kakva koncetracija, gromada, servis koji nije imao ceo turnir sada odličan!
Ritern ubica, ali glava extra!
Sledeće godine RG I SINDINATI i jedini sve po 2!
IDEMO PO US OPEN
SPARTAAAAA

ZVORNIK.RS

pre 5 godina

Joj Batko, šta sad? Oduči ga Novak od tenisa, a ti pređi na golf ili bejzbol, ovde više nemaš šta da tražiš! Pozdrav iz Republike Srpske za sve nemaliciozne ljubitelje tenisa.

my way

pre 5 godina

Први власник Златног мастерса! За историју! Још једном! Свака част, Ноле, наклон до пода!

@Srdjan

pre 5 godina

U slucaju da Madrid izgubi status master turnira, dobio bi ga neki drugi turnir, pa bi Federer morao da osvoji taj, da bi se pricalo o kompletiranju mastersa. Dakle ako kojim slucajem Madrid i izgubi status mastersa, to nece znaciti da ih je Federer kompletirao, kao sto ne bi izgubio grend slem titulu kada bi npr RG izgubio status grend slema.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Хајде да гледамо Краља Роџера и Нола и да се не свађамо. И ми навијачи Краља Роџера имамо пуно право да будемо овде вечерас и да навијамо. Сви имају право да навијају, али на примеран и цивилизован начин. Напред до осмог Синсинатија Краљу!

molina

pre 5 godina

Ni sat ipo...e moji rodjisti.
Prvi put sam video Federera da igra bez plana. U pocetku jos i nekako ali kada je video da je Nole naspanovan, covek odustao. Bravo Nole !!!!

Liman

pre 5 godina

Mirka ce sve tanjire porazbijati po kuci dok u penziji budu gledali kako Nole uzima 21GS:)))
PS A bogami lepe setove im je brasa spremio kao u svadbu da su ga zvali

Vlada

pre 5 godina

Kratki Batko i ostali pljuvači sada mogu samo da se sagnu velikom Novaku, jedinom igraču koji je osvojio sve masterse i to pobedom nad Federerom na betonu.
Jedan jedini, Novak Đoković!

Dilema

pre 5 godina

@Djido Ti mora da živiš kao ovi teniseri kada si toliko uspešan kladioničar :) Ajde sastavi jedan tiket za mene i po mogućstvu ga i plati jer ti love ne manjka pa mi ga pokloni. Jel može? :)))

Sakaluda

pre 5 godina

Tvrdim sa Nole nikada protiv Federera nije odigrao smirenije i koncentrisanije nego danas!!!

Od pocetka do kraja! Nervi od čelika!!!

tony

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)
A sad se sklupčaj u položaj fetusa, i plači! Jadniče!

asa

pre 5 godina

Sto mi drago kad bije ovu placljivu devojcicu. Pa bre u vazduhu se oseca koliko se placko boji Noleta. Kakva rapsodija i dominacija Srbije nad ostatkom sveta. Bravo Nole, ruke ti se pozlatile.

Vladimir

pre 5 godina

Čestitke za Đokovića. Svaka čast na pisanju istorije u tenisu. A odakle ovoliko komšija na ovom sajtu? Umesto da radite nešto pametno vi mrzite Đokovića. Nije vama lako.

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Legendo za
sva vremena.Zasto ono
Fedex place.Napokon je
pao taj zacarani Sinsinati.
Vlasnik svih 9 mastersa za
istoriju. To je samo Novak
ostvario, i niko vise.Zato su
mu svi ljubomorni.Gdje su
oni sto su Novaka otpisali.
Nece vise nista osvojiti.Sada ce da uzme
US OPEN, i onda lagano prema samom vrhu ATP
karavana.Cestitke na
osvajanju GOLDEN MASTER
Zivio ti nama Nole jos 100
godina, a Vajdu ne ispustaj
dok ne okacis reket.Sve si
osvojio sa gospodinom
Vajdom, a bice jos rekorda
za istoriju.Fedex neka lagano razmislja o penziji,
a skor 24÷22, za Novaka sve govori.Idemo brate
SRBINE. Sretno na US OPEN, i cekamo 14 GS.

dr. Roddick

pre 5 godina

Kao i uvek sve zavisi od Federera, ako servira kako zna dobija mec. Nas nole se tu nista ne pita, samo moze da se moli da Fed ima los dan.

PS: Hamburg

Бата Стојковић

pre 5 godina

У Синсинатију данс малобројни Срби против остатка света заједно са Новаком ућуткаше свет. Браво!!!

Невен

pre 5 godina

Овај дечко је најбољи тенисер свих времена, то је сад већ дефинитивно, а с обзиром какав је тенис спорт, колико је индивидуалан, колико се подигао последњих година, колико је професионалан, усудио бих се рећи и најбољи спортиста свих времена... Новак Ђоковић, легедна и чаробњак...

Obican seljak

pre 5 godina

Car Novak Velicanstveni Ubica azdaja uzima pehar iz pecine grotla i spasava svet.

Da je englez vec bi napravili par filmova o njegovom zivotu, ovako je bolje imamo istinu na nasoj strani Nole sampion nad sampionima!

Slobo

pre 5 godina

ATP zvanicni teniski sajt
https://www.atpworldtour.com/en/news/cincinnati-2018-final-federer-djokovic
donosi naslov

Serbian the first singles player to achieve Career Golden Masters

Macak

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер,


Prno ti je taj “kralj” u shishu prijatelju moj...hahahhahahhahah

Crno-belo srce

pre 5 godina

Ovo je bilo baša rutinski, lagano, sigurno. Šteta što nije imao nekog boljeg, dostojnijeg protivnika pa da pobeda bude još veličanstvenija. Ali, dobro, nije mogao da bira. Ovaj mu se zalomio pa ga je odradio. Šteta za onaj veliki pad, povrede, već sada bi bio najuspešniji teniser u istoriji. Ali, biće..vrlo brzo.

Brooklyn boy

pre 5 godina

Где сте сада, "стручњаци"? Последњи бљесак на Вимблдону, рекосте? Исписао је Ноле историју, и још ће је исписивати, а ви пљујте и даље, боље не умете...

Cockney Cole

pre 5 godina

Bravo majstore, bravo šampione!!! Autošovinisti, odmorite bar par nedelja, škodiće vam toliko mržnje! Majstore samo tako nastavi, samo gazi!!!

Иван Грозни

pre 5 godina

Да ли неко можда зна какво је стање са мастерсима из серије 500,и да ли се ту мере рекорди као за серију 1000?

Dobrosav

pre 5 godina

Đoković na Vimbldonu i u Sinsinatiju, Perković, košarkaški kadeti, košarkaši do 18, vaterpolisti, braća Sinković ... Pamte se samo pobednici, vicešampiona se niko ne seća ...

bozza

pre 5 godina

Golden master, golden GS, prvi i jedini teniser koji to ima. Rodzerova karijera je i dalje najimpresivnija, ali je Novak najbolji teniser ikada. Batko, Madeleine, King, Jumko... navijajte za svog sampiona i postujte tudjeg

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako je dovoljno odmoran King Federer ce u 2 seta da odradi posao. Kuriozitet je da je Fedex 5 puta usao u finale Sinsija i ima svih 5 titula.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Има диван црно-бели аутфит, а ова црна трака око главе му баш даје шмека.

Srki

pre 5 godina

Idemooooo! Neverovatno, bez nervoze odgledati finale protiv Federera... Novakova igra, glava, perfektno!
Federer takođe dobar, ali mislim da ne može više da prati ovaj ritam.

Laki2

pre 5 godina

Najbolji odgovor svima onima koji su ga otpisali i pljuvali više od godinu dana unazad. Iz te gomile ogorčenih i frustriranih je dobar dio onih koji ga danas dižete u nebo. Neka vas je bar malo stid, bar onoliko koliko ste danas ponosni na njega.

Djoksa

pre 5 godina

https://youtu.be/dp52R9CPxvU

Za sve one koji tvrde da Hamburg nikad nije bio Masters (čuveni navijači od 2011god) pročitajte šta piše u gornjem levom uglu na ovom videu. Inače, to je bio jedan od zanimljivijih mečeva Novaka i Rafe. Dugogodišnji sam navijač Novaka (deset godina ostavljam komentare na ovom portalu) ali stvarno ne razumem kakva je korist od plasiranja neistina da Hamburg nikad nije bio Masters turnir..?!

ljupce

pre 5 godina

DODJOH,VIDEH I POBEDIH!!!!!!!!!!!!!!!ISTORIJA SE PISE JOS JEDNOM IMENOM NOVAKA DJOKOVICA!!!!!!!!!!!!!!ZLATNI MASTERS 1000 SERIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

US open THE BEAST IS COMING!!!!!!!!!!!!!!!

Might is Right

pre 5 godina

Gotovo je. Novak Djokovic je najbolji teniser u istoriji ove igre. I da ne osvoji vise niti jedan GS, Nole je br.1 svih vremena.

Zoki Marljbelja

pre 5 godina

Ja sam i na napisao da će Nolan patosirati Rođu, jer ovaj potonji nije imao nijedan težak meč/ispit pre ovog finala.A sada Nolo ispada već u prvom/drugom kolu USA Open-a, isto kao i Čilić na Vimldonu, pazite šta vam kažem i to mogu da javno da potpišem jer pratim tenis nenavijački.
Jednostavno njegovo još uvek poprilično nejako telo iscpljeno dvogodišnjim veganskim samouništenjem jednostavno nema snage za predstojeće susrete na 3 dobijena seta, a pogotovo posle ove fizičke i psihičke golgote kroz koju je prošao na samo nedelju dana pre poslednjeg Grend Slema u kalendarskoj godini.
Nisam zlurad, već samo realan, njegov potpuni come back treba očekivati tek od početka sledeće godine i to pod uslovom da nabaci minimum 6-7 kilograma čiste mišićne mase koje mu evidentno nedostaje još od njegove zlatne ere kada je stvarno dominirao na svim mogućim podlogama i nad svim mogućim protivnicima.

Maxa

pre 5 godina

Ne lazi! Zlatni slem nema jer nema zlato sa OI!
(GOAT Fedex, 19. avgust 2018 23:56)

Djokovic je GOAT deli ga jos jedan gem, jel gledas? Uzivaj! ;)

Dynamic

pre 5 godina

Bravo majstore i legendo! Obrnuo si igricu, što kažu deca. Federer jako loš danas ali vratilo se sve, šta ćeš lepše. Dogodine ti želim da odbraniš ovaj trofej i da uzmeš Rolan Garos - imao bi tako svaki trofej što vredi u tenisu osvojen dva puta!

Nenad

pre 5 godina

tooooo breeeee golden!!!!!!!!!!!
kraljino to je to...Srbija ti se klanja!
Hvala ti za sve! ti si usao u istoriju a nas ucinio milioniti put ponosnim! samo nek te zdravlje sluzi, sve ostalo je za tebe lako!

Aquarius

pre 5 godina

Nole Majstoreeee. Uzeo sve sto se moglo uzeti. Sad bez pritiska naredaj jos koji GS pocevsi od US Opena tek reda radi:)
Bravo, bravo i bravo! Ulepsao mi dan!
A onaj komentator na javnom servisu je toliko dosadan i iritantan. Sta ti decko radis

Nebojša

pre 5 godina

Doktorski do istorije posle Nadala na wimbldonu pada i Federer za potvrdu uspona na vrh gde je i mesto našem šampionu a sada po us open za povratak na tron.

Miks ultramoderne retrospektive

pre 5 godina

Auu, sta se desilo, bruka! Već vidim, pitaju Federera za 30 godina: "Recite Rodzere, koja vam je godina bila najlošija u životu?!" -Dve hiljade osamnaesta!!! ?

facepalm

pre 5 godina

Nole legendo, kralju, svaka cast! Ponos Srbije! Samo nastavi u ovakvom ritmu! dzemperko je za penziju... mecevi sa Nadalom su 5 puta zanimljiviji!

Sejl Brejl

pre 5 godina

Nole bole svii te voleee!!! Oleee oleeee oleee Noleeee Noleeee..cestitam majstoree..pljuuvacii i hejterii ajmooo u krevet!!!

pobogu

pre 5 godina

Ali Švajcarska će i sutra biti bogata zemlja, njihovi stanovnici će i dalje da imaju sve, njihova deca budućnost, a Srbija će i dalje biti u blatu, sva ova balafurdija ovde i dalje u g...do guše...kako god se završi ovaj meč.

sdned

pre 5 godina

Bravoooooooooooooooooooooooooo Nooooooleeeeeeeeeeee!!! Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Sad si zauvek deo teniske istorije. Znao sam da ćeš se vratiti potpuno, takav se jednom rađa. Živ bio i mnogo titula još uzeo.

ATG

pre 5 godina

Golden slem je kada osvojis sve GS u jednoj godini i plus zlato na OI. Sad Novak jeste drzao sve GS, ali nije u jednoj godini, tako da ne znam kako se to zove. Znaci i ako osvoji zlato na OI nece imati golden slem. Sad sve u svemu izgleda da nam se Novak stvarno vratio. A to znaci da ce da osvoji bar jos 4-5 GS sigurno, a onda ni Federer nije daleko.

kurto murto

pre 5 godina

3 na svetu,nikad ispred Fedexa i Nadala,brojke ne lazu odnosno osvojeni turniri,zar ne?ili dajte nekog profesora da objasni kako se racunaju medjusobni mecevi....

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Au kad vidim da se ovi nolobotovi caste plusicima... Ali kratko ce to trajati, do US opena i nekog novog Klizana, Cekinata, Kirjosa ili Veselog. Jedva cekam da se Nadal, Marej i Aca Zverev vrate na turnire, pa kad Marej zaleci povredu kuka Endi ce opet biti onaj stari.

dudule

pre 5 godina

jako los tenis obojice, po neki bljesak i dobar potez, sta je u pitanju ne znam, federer bukvalno poklonio pobedu djokovicu, koji je svakako bio bolji. bravo kralju i samo napred koristi svaku priliku. sve ti najbolje zelim!

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Ма пусти ту багру за коју је 13 веће од 20.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Kad Djokovic uzme svih 9 Mastersa u dublu konkurenciji i osvoji olimpijsko zlato onda se moze reci da je usao u istoriju. Do tada tisina nolobotovi. Federer ima olimpijsko zlato hohoho.

Kiza

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.

Monako

pre 5 godina

m
Mi ovde u monaku svi slavimo i nije nam jasno zašto je u Srbiji slavite kad je on naš državljanin?!?! Napunio nas evricima od poreza bar 20 milki do sada... volimo te Nolooooo!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem.
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47)

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!

Srdjan

pre 5 godina

Da me niko ne shvati pogresno, osvojiti sve masterse je nenormalno tesko i svaka cast Novaku ako to uspije. Ali, sta bi bilo npr. ako od sledece godine npr. Madrid ne bude vise masters? Pitam jer npr. Federer ima Hamburg gdje je dobio Rafu (ako se ne varam) u finalu (sljaka), a taj turnir vise nije masters.

drago

pre 5 godina

Nikad veca kriza tenis ili vise nije?

Kad je Cilic igrao 2 finala GS-a u pola godine pricali ste o nikad vecoj krizi tenisa. Sad je vjerujem sve ok, nije vise kriza?

Inace su i tad i sad prva dvojica na listi bili Federer i Nadal.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Neverovatno kakve greske King Federer pravi. Nisam optimista u vezi ovog finala, bojim se da ce trofej Sinsija otici u Novakove ruke.

Srdjan

pre 5 godina

@Maxa

Novak nema zlatni slem. Zlatni slem je kad u jednoj kalendarskoj godini osvojis sva 4 GS i zlato na OI. Logicno, zbog OI, zlatni slem je moguce osvojiti svake 4. godine.

Pukovnik Vranic

pre 5 godina

Svaka cast ljudino!
Ali ljudi, prestanite sa tim "golden masters". Da mi je samo znati odakle iskopaste taj izraz? Ok, golden slam, to postoji i moze se reci da je to ostvario, imao je 4 slema u svojim rukama u istom trenutku, ali ovo je nesto totalno drugo.
Pri tom, nema osvojen Masters u Hamburgu, koji od 2009. godine to vise nije, ali mu se po zvanicnoj ATP statistici racuna medju one koje nije osvojio, jer se 6 godina takmicio medju profesionalcima do trenutka kada je ukinut.

zoki

pre 5 godina

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.
(Maxa, 19. avgust 2018 23:43)

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...

sef strucnog staba

pre 5 godina

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.
(Maxa, 19. avgust 2018 23:43)

Tesi se zlatnim mastersom, i sam znas sta je bitnije, sedi 1.

forester

pre 5 godina

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.
(Maxa, 19. avgust 2018 23:43)nema zlatni slem, a GOAT nije, možda postane

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Нол(е>о) опет псује, чуло се. Срамота! Напред Краљу, здрава и образована Србија је уз тебе!

dr. Roddick

pre 5 godina

Razlika izmedju naseg nola i Federera je, da nole stize do finala samo kada je u formi sto smo i videli u zadnje 2 godine, dok Federer stize do finala i kada nije u formi.

Kiza

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako je dovoljno odmoran King Federer ce u 2 seta da odradi posao. Kuriozitet je da je Fedex 5 puta usao u finale Sinsija i ima svih 5 titula.

jovan

pre 5 godina

Ovih nekoliko balvana na tribinima upravo pokazuju najgore lice Srba. Verujem da je i Novaku neprijatno. Prvi sam bio uvek da kritikujem Federerove navijace koji kreste Novaku izmedju servisa ali ovo sad mora da se istakne takodje. Sramotno navijanje neizivljenih srba iz Sinsinatija. Izbacio bih sa tribina da sam organizator turnira.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Хајде да гледамо Краља Роџера и Нола и да се не свађамо. И ми навијачи Краља Роџера имамо пуно право да будемо овде вечерас и да навијамо. Сви имају право да навијају, али на примеран и цивилизован начин. Напред до осмог Синсинатија Краљу!

oberin martel

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Ha,ha..pravi grobar.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Au kad vidim da se ovi nolobotovi caste plusicima... Ali kratko ce to trajati, do US opena i nekog novog Klizana, Cekinata, Kirjosa ili Veselog. Jedva cekam da se Nadal, Marej i Aca Zverev vrate na turnire, pa kad Marej zaleci povredu kuka Endi ce opet biti onaj stari.

sef strucnog staba

pre 5 godina

PONAVLJAM 

Steta sto imas mnogo ljudi iz Srbije koji ne zele da pobedis. Sve ce to da nalegne kad zavrsis karijeru pa ti isti budu mastali da postave neki dobar komentar zaleci za onim losim koje su postavljali.  

Ja sam iz Pazara i smatram da je ovo najbolji sportista SFRJ svih vremena i jos malo fali da bude GOAT i u tenisu i bice.  

Grozim se losih komentara o najbojem momku kojeg je Srbija ikad imala.  

PRESTANITE!
(Crle, 19. avgust 2018 22:35)

Sve je to tacno, ali kada se prica o tome ko je GOAT, treba biti realan, a na osnovu cega je Novak to? Niti najvise nedelja na prvom mestu ATP sto je glavni kriterijum, niti najvise slemova sto je drugi glavni kriterijum.

dr. Roddick

pre 5 godina

Kao i uvek sve zavisi od Federera, ako servira kako zna dobija mec. Nas nole se tu nista ne pita, samo moze da se moli da Fed ima los dan.

PS: Hamburg

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Има диван црно-бели аутфит, а ова црна трака око главе му баш даје шмека.

Alonzo Mozli

pre 5 godina

Već rekoh, ali ću opet - jutro je pametnije od večeri. Svaka čast Đokoviću, ulepšao mi je nedelju uveče, kada sam inače depresivan. Verovatno najozbiljniji kandidat za osvajanje Flushing Meadows-a. Ali realno, neme razloga za preteranu euforiju, sinoć je Federer više poena izgubio, nego što ih je Novak dobio. Uostalom, to je i sam Novak priznao u pobedničkom obraćanju.

lva

pre 5 godina

Kako su nekulturni Nolovi navijači na tribinama. Nije ni čudo što nas ceo svet smatra divljacima.
(primitivac stari, 20. avgust 2018 00:02)
A Ameri koji zvizde Novaku i onda kad je pobedio i dobio mec su ti suva kultura? Covek osvojio sve mastere, a oni mu zvizde i napustaju stadion.

Иван Грозни

pre 5 godina

Да ли неко можда зна какво је стање са мастерсима из серије 500,и да ли се ту мере рекорди као за серију 1000?

Sax

pre 5 godina

U neko vreme pre interneta ovi Srbi koji mrze Noleta bi bili hospitalizovani kako bi im bila ukazana stručna pomoć. Ja ih stvarno molim da se jave lekaru na vreme pre nego što bude kasno.

beast

pre 5 godina

I zlatni msters i 4 vezana gs, sve pada u vodu ako se ne priblizi rafi i loknici po broju gs titula. nas bi jos mogao obradovati sa jednim dc i zlatom iz tokija :)

CroFed

pre 5 godina

Najbolji Đokovićev set još od 2016, mora Roger podići postotak servisa na bar 65 i stabilizirati forhend ako želi odvesti meč u treći set

Zoki Marljbelja

pre 5 godina

Ja sam i na napisao da će Nolan patosirati Rođu, jer ovaj potonji nije imao nijedan težak meč/ispit pre ovog finala.A sada Nolo ispada već u prvom/drugom kolu USA Open-a, isto kao i Čilić na Vimldonu, pazite šta vam kažem i to mogu da javno da potpišem jer pratim tenis nenavijački.
Jednostavno njegovo još uvek poprilično nejako telo iscpljeno dvogodišnjim veganskim samouništenjem jednostavno nema snage za predstojeće susrete na 3 dobijena seta, a pogotovo posle ove fizičke i psihičke golgote kroz koju je prošao na samo nedelju dana pre poslednjeg Grend Slema u kalendarskoj godini.
Nisam zlurad, već samo realan, njegov potpuni come back treba očekivati tek od početka sledeće godine i to pod uslovom da nabaci minimum 6-7 kilograma čiste mišićne mase koje mu evidentno nedostaje još od njegove zlatne ere kada je stvarno dominirao na svim mogućim podlogama i nad svim mogućim protivnicima.

Crle

pre 5 godina

PONAVLJAM

Steta sto imas mnogo ljudi iz Srbije koji ne zele da pobedis. Sve ce to da nalegne kad zavrsis karijeru pa ti isti budu mastali da postave neki dobar komentar zaleci za onim losim koje su postavljali. 

Ja sam iz Pazara i smatram da je ovo najbolji sportista SFRJ svih vremena i jos malo fali da bude GOAT i u tenisu i bice. 

Grozim se losih komentara o najbojem momku kojeg je Srbija ikad imala. 

PRESTANITE!

sweswe

pre 5 godina

Federer previse nervozan i brzoplet, ima Novak lepu sansu!!!
(aleks, 19. avgust 2018 23:59)

A zasto je "najbolji" nervozan i brzoplet??
Vidi "GOAT" da mu ovaj srpski amater tra-la-la kevu...
...i zavrsilo se kako se zavrsilo...
novi GOAT je pobedio, svi mastersi i cetiri GSu nizu, to niko nikada nije uradio...
IDI BRE!!

darko.rs.bn

pre 5 godina

Svaka cast lutko. Drago mi je mnogo sto si nas, ali i da nisi bio bi omiljeni sportista u mojoj porodici. Moj sin iako trenira stoni tenis svaki put kad dobro "opali" forhend kaze "Djokovic". Idemoooooooooooo

Бук

pre 5 godina

Од данас је на шестом месту, али има исти број бодова (4445), као и Чилић који је седми.

kurto murto

pre 5 godina

3 na svetu,nikad ispred Fedexa i Nadala,brojke ne lazu odnosno osvojeni turniri,zar ne?ili dajte nekog profesora da objasni kako se racunaju medjusobni mecevi....

hihi

pre 5 godina

(Kiza, 20. avgust 2018 08:36)
Vidi ovako, Federer nije rekorder u slemovima. Isti broj ima i Miroslav Mečir, ali Federer nikada nije osvojio slem u Bratislavi, a Mečir je tamo slavio 12 puta, tako da i Nadal nije rekorder sa Garosom.

Djoksa

pre 5 godina

https://youtu.be/dp52R9CPxvU

Za sve one koji tvrde da Hamburg nikad nije bio Masters (čuveni navijači od 2011god) pročitajte šta piše u gornjem levom uglu na ovom videu. Inače, to je bio jedan od zanimljivijih mečeva Novaka i Rafe. Dugogodišnji sam navijač Novaka (deset godina ostavljam komentare na ovom portalu) ali stvarno ne razumem kakva je korist od plasiranja neistina da Hamburg nikad nije bio Masters turnir..?!

Wllaxy

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Sve to je diskutabilno, jedino sigurno i neporecivo je da si ti najveći tupson koji je ikada ovde komentarisao!

Monako

pre 5 godina

m
Mi ovde u monaku svi slavimo i nije nam jasno zašto je u Srbiji slavite kad je on naš državljanin?!?! Napunio nas evricima od poreza bar 20 milki do sada... volimo te Nolooooo!

misko

pre 5 godina

Zar ne bi Novak do pre mesec dana izdajnik,samo zato sto je rekao da navija za Hrvatsku na SP.. A sad heroj.. Sram nas bilo licemerna Srbijo..

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Kad Djokovic uzme svih 9 Mastersa u dublu konkurenciji i osvoji olimpijsko zlato onda se moze reci da je usao u istoriju. Do tada tisina nolobotovi. Federer ima olimpijsko zlato hohoho.

Један је маестро, а то је Федерер

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Ма пусти ту багру за коју је 13 веће од 20.

Hibrenacija

pre 5 godina

Oljuštio ga Nole lagano drago mi je zbog svih moram tako da ih nazovem SRPSKIH JUDA koji sada nece moci Noletu ništa da ospore i da ga omalovažavaju i sada ce im biti jasno DA JE ON NAJBOLJI U ISTORIJI TENISA ŠTO SE TIČE OSVAJANJA TURNIRA A TO NEJMERODAVNIJE ...Nole bratelo volim te kao brata rodjebog ti si jedino svetlo u tunelu zvanom Srbija iz još neke sportiste naravno hvala cam momci jedini vi ulepšavate stvarnost ovog pakla od zemlje

bradina

pre 5 godina

Koliko sam se gluposti,pakosti i cak i mrznje nacitao u poslednje vreme,da me je stid pred bilo kojim da kazem da sam sa ovih prostora!Cak i prema ovom divnom sportisti,koji treba da bude uzor svim mladim ljudima da se radom moze postici sve,bez obzira o kojoj se sferi zivota radi,ili profesiji!Cekamo Novaka u Cikagu i verujte mi izvinucu se u ime svih,nadobudnih,zlih sa ovih prostora,normalno ako uspem da dodjem do njega.Ovo govorim u trenutku kad je Novak pred vratima istorije u svom pozivu,vodi 1:0 u setovima,a ako osvoji jedini turnir od Mastersa koji nije osvojio postici ce nesto sto nikom nije do sada uspelo,bar ne do sada!Verujem i nadam se da ce posle toga,stici valjda muk na usnama svih onih kojima danima osporavaju sve sto je on godinama igrajuci za sebe,ali i za slavu svoje domovine,postigao!Ajmo Noleeeeeeee,za sebe,za nas a i za sve one sto nocima negde u tudjini tvoje pobede imaju melem za nasu dusu!

Danica

pre 5 godina

Dobro vise, krajnje je vreme da se podigne OGROMAN SPOMENIK ovom super coveku negde u centru Beograda. Ili npr. na Uscu umesto one Zastave koju najavljujete. Tako da se vidi sa Kalemegdana i iz celog grada nas No1e SVETSKI MEGA CAR!
(No1e GOAT, 20. avgust 2018 14:08)

Ne daj bože. Ju!

Kada Nepoznavaoci sporta komentarisu

pre 5 godina

Ako se vodimo logikom onih koji o sportu veze nemaju onda u tom slucaju ni Djokovic ni Federer nisu najveci ikada jer nemaju zlato u singlu na OI.A jasno je da su Olimpijske igre za tenis ono sto je Svetsko prvenstvo za fudbal.To su isti oni koji kazu da Mesi nema svetsko i da zato nije najveci ili recimo da Dzordan nije najbolji kosarkas jer nije postigao najvise poena u istoriji i tako neke gluposti. Naravno da to govore oni koji veze nemaju i da je Djokovic ako ne najbolji onda sigurno u top 3 u istoriji.

ajdesad

pre 5 godina

Bravo! A sad deo tih para nek da svojoj nezasitoj tasti koja sa vuckovim kumom sprovodi reke u cevi i pravi hidrocentrale u zasticenim podrucijima Stare planine, mimo svakog zakona. Ako joj vec toliko para treba, on bar moze, da ne ispastaju reke zbog jedne neizivljene babe!

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића, најбољег тенисера свих времена! Поздравио бих и некоректну публику у Синсинатију која је здушно била за федерера. То је Нолету био вјетар у леђа, знамо да је најбољи када је сам против свих!

milovan

pre 5 godina

Neka bude sramota svakog srbina koji je veceras navijao protiv novaka . Tako će oni polako kao i muslimani iz bosne postati veći turci od turaka

malo nas je, al smo zato...

pre 5 godina

Ljubi brat, sad mozes na miru da uzivas do kraja zivota! Sta je Nole uradio, mislim da ce nekima biti jasno tek za 50 god.
Svaki kom je suvisan!

Fox Mulder

pre 5 godina

Djokovic je najbolji defanzivac u istoriji tenisa. Neverovatno dobro se brani. Rodžer prosto nije dovoljno dobar danas da ga dobije. Navijam za Rodžera 15 godina već, ali mi je drago što će Novak kompletirati sve masterse. Zaslužio je to odavno.

Djido

pre 5 godina

Ljudi, ništa ne brinite, Novak sigurno pobeđuje i osvaja turnir.
Federer gubi, lično sam to sredio, kladio sam se na njegovu pobedu. Tako ja izbacujem koga god poželim sa bilo kojeg turnira. Imam tu moć, samo se kladim na nekog i taj ispada.

Maxa

pre 5 godina

Kad osvoji 20 GS i provede negde oko 330 nedelja na prvom mestu ATP.
(sef strucnog staba, 19. avgust 2018 23:36)

Novak ima zlatni slem, sada zlatni masters, Federera i Nadala dere u medjusobnim susretima, Djokovic je GOAT a tebi ostaje patnja i bol.

pobogu

pre 5 godina

Ali Švajcarska će i sutra biti bogata zemlja, njihovi stanovnici će i dalje da imaju sve, njihova deca budućnost, a Srbija će i dalje biti u blatu, sva ova balafurdija ovde i dalje u g...do guše...kako god se završi ovaj meč.

Maja

pre 5 godina

Pre 1990. sve Masterse je osvojio Ivan Lendl! I ako osvoji, Novak neće bit prvi ni jedini, a nije osvojio ni Hamburg.
(Da se zna..., 19. avgust 2018 22:38)

Da se zna da o tenisu ništa ne znaš.

Рајко Четник

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54)
ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!!!БАШ МЕ НАСМЕЈА!

antiDebil

pre 5 godina

DJOLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............
Kakva rutina, kakva snaga, kakav mozak, kakvo spadanje gaca, kakva zelja...
Drago mi je Rodjo sto prisustvujes istoriji, ipak je lepse osvojiti ovo preko tebe nego preko negog Bagdatisa ili sta ti ja znam, Hjuita. Prisustvo takvog baletana, takve siske, takvog goCpodina samo jos vise dodaje na znacaju ovoj tituli. Moci ces da pricas unucima da si iz prvog reda prisustvovao istoriji, prisustvovao si osvajanju svega, blago tebi Role !!!

Imam pripremljen naslov za onoga ko sutra bude pisao tekst o ovom mecu. Naslov je krajnje jednostavan i opasno za**ban i on kaze ,,OSVOJIO JE SVE''.......

BRAVO DJOLEEEE, OSVOJIO SI SVE !!!!!

the shining

pre 5 godina

Srecno Novace...ustajem u 5 ali nema spavanja...Volimo te Nole!(anica, 19.avgust 2018 22:38)Obično ne komentarisem tudje komentare,ali tvoj me odusevio.Po nekad pročitam tvoj komentar,i u svakom si jako emotivna.Najvise me je s’potaklo da iskomentarisem to ustajanje ujutro.Secam se ‘96 u Atlanti u finalu OI u košarci.Kasno u noć,nismo imali prevoza iz izlaska.Ja i još 2 druga smo trčali iz Loznice kući 12km da bi gledao finale OI.Nema veze sto smo izgubili.Nisam smeo to propustiti,..

Skenderbeg

pre 5 godina

Svi vi koji navijate za Novaka i mislite da je nervozan, navijajte malo za Rodju pa da vidite kako je njemu: igra sa svojom najvećom noćnom morom!

moralni gmizavac

pre 5 godina

Ima svakakvih hejtera, ali najgori su oni koji Novakovim uspehom velicaju c. zvezdu, utoliko je njihova dijagnoza gora. A ima puno takvih ispranih mozgova. Jadni li su. Ja ih iskreno zalim. Ljudi osvestite se. U eri interneta neznanje je izbor. Uzdignite svoju svest iznad svih podela.

dudule

pre 5 godina

jako los tenis obojice, po neki bljesak i dobar potez, sta je u pitanju ne znam, federer bukvalno poklonio pobedu djokovicu, koji je svakako bio bolji. bravo kralju i samo napred koristi svaku priliku. sve ti najbolje zelim!

rale

pre 5 godina

Haha zar nema Nadal 100. Nije to bitno plitkoumni. Bitno je da jeste nas najbolji sportista i da drzi dosta rekorda u novoj eri. Ko je najbolji ne zna se, ali je jedan od tri najbolja ikada. Dovoljno je to sto se rasoravljaju ko je najbolji. Kao Cordan, Cemb i Lebrone.

Kanidja PG

pre 5 godina

Posle RG definitivno najdraža pobjeda Novakova ikad.
Ovako rutinirano za 1h25min nisam očekivao.
Jasno je kada ima motiv i kada je spreman nema mu ravnog na svijetu.
Bravo Nole krug je zatvoren.Bog je tenisa,US open je dobio prvog izrazitog favorita.
Deda u penziju čestitka je uručena sa stilom i na pravo mjesto.

Smilica

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI VIŠE NIKOOOO!!!

NAŠOJ SREČI NEMA KRAJA,
SRBIJA DO OHAJA!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I KAD SU TE MNOGI OTPISALI
TI DOĐE DO TRONA USRED LONDONA!!

I ONDA SE ZAINATI
PA OSVOJI CINCINATI!

U SRED AMERIKE ĆUJE SE NOLE,NOLE!
TVOJI SRBI TE VOLE
I ZA TEBE BOGA MOLE!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO I
USO OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAAAA !

Dobrovece

pre 5 godina

Nole car nad carevima, terorise vec godinama najbolje igrace svih vremena kao da su pocetnici ne mogu mu nista jer u medjusobnim odnosima ima pozitivan skor protiv Federera i protiv Nadala, najjaci je prosto receno.

NS#1

pre 5 godina

Sudija publika i Federer protiv Novaka, drzi se kralju srpski!
(Janko, 19. avgust 2018 23:47)

Sve ok, ali mislim da je ovo prvi put ikada da se glasnije culo "Nole, Nole", nego "Rodzer, Rodzer". Izneverovao sam. :D

No1e GOAT

pre 5 godina

Dobro vise, krajnje je vreme da se podigne OGROMAN SPOMENIK ovom super coveku negde u centru Beograda. Ili npr. na Uscu umesto one Zastave koju najavljujete. Tako da se vidi sa Kalemegdana i iz celog grada nas No1e SVETSKI MEGA CAR!

NokiJa

pre 5 godina

Ne pratim tenis aktivno, jer ga ne osecam. Znam pravila, taktiku, sustinu, ali do pojave Novaka nisam pratio tenis.
Kada se pojavio, poceo sam da gledam, sporadicno, pa ispratio sezonu 2011.godine, uzivao i radovao se u njegovoj dominaciji.
Kada je usledio pad, nisam ga pljuvao, tesko mi je pao poraz u Riu, ali nikada ruznu rec nisam rekao.
Vec dve godine sam stalno u sebi ponavljao da zelim da se Novak vrati, jos samo jednom. Da se vrati, na jedan dan ako moze da bude prvi. Da im ponovo pokaze zube, da pokaze prkos i inat.
Da osvoji jedan GS i da uzme Sinsinati. Da svi koji ga (nas) ne vole, osete mrznju i bol jos jednom, dok Novak pobedjuje u svoje ime, ali i u ime svih nas.
Nole, jos Sinsinati i vise nikada nista. Jos samo nocas dokazi da si bolji od RF, da si NAJBOLJI IKADA!

Baticca

pre 5 godina

Novaka u formi se Fed plasi kao miš mačke. Vidi se u stavu od starta da Nole dobija. Smiren, dobar plan igre, servis. Pitanje e samo vremena i dobija

Ivan

pre 5 godina

Djokoviceva defanziva je toliko frustrijajuca za protivnika da i ono sto moze da pogodi zatvorenih ociju, pocne da sumja u svoje udarce, i pravi pocetnicke greske.

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Ono sto moram da primjetim je da su citavo vrijeme Novaka optuzivali da oteze sa vremenom, a vidjeli smo koliko je Federer imao duplih servis gresaka u ovom mecu upravo zbog mjerenja vremena izmedju servisa.

Zoki

pre 5 godina

Federer kao teniser zasluzuje svako postovanje... ali kao sto se vidi po njegovom ponasanji, vise je njemu stalo da Novak ne osvoji ovo nego sto je Novaku stalo da osvoji... Svadjanje sa likom iz publike, prigovaranje sudiji bez razloga... Ali eto, nadam se da ce danas Nole konacno osvojiti ovaj turnir...

the shining

pre 5 godina

Plati porez!(Monaco 4ever,19.avgust 2018 22:40)Nije sporno.Kada plate svi tvoji partijski drugovi,”biznismeni”,političari,funkcioneri,...A za Novaka ne sikiraj se.Onda će i on,..

dovlajoe

pre 5 godina

Ako ovo ne pošalje Džemperka u penziju, ne znam šta će. Eto, izabran je da uveliča Novakov ulazak u istoriju, i svakako mu posle meča dok bude držao utešni tanjir, pred celim stadionom i milionskim TV auditorijumom sledi pitanje šta misli o Novakovom uspehu, na koje će morati da da neki smislen i bar polupristojan odgovor. Neprocenjivo.
P.S. Pocepaće ga Novak k'o mače muškatle.

ElHombre

pre 5 godina

Istorija je ispisana, Djokovic Novak Srbin je uzeo sve u belom sportu sto moze da se uzme sem Olimpijade.

Top 3 teniser svih vremena, gospodin Novak koji vozi Teslu, savrsen spoj gde Srbi ostavljaju svoje brilijantne tragove a ostatak sveta moze samo da se divi.

Bravo zlatni decace, Srbija ima dusu!

la shofer

pre 5 godina

@ Batko pamćenje mu kratko

Rođa jeste Kralj i svaka mu čast.. Mada imao bih štošta da kažem o njemu al drugi put.
Al onda je Novak CAR!!
Bravo Novače, najbitnije je da si osvojio turnir a to što je protiv džemperka je trešnja na torti :)

Bravo, majstore!

pre 5 godina

Čestitke Đokoviću! Pametan momak. Odlučio se za profitabilan sport na koji domaći huligani i narko dileri nemaju neki uticaj.

Zivojle

pre 5 godina

Federer je ustvari dobro igrao ali je uprkos tome protiv Djokovica bio nemocan. Imam osecaj da ce po zavrsetku sezone da okaci kopacke o klin.

prosto

pre 5 godina

Novak sve osvojio, sve!
Federer i Nadal nisu.
Sorry gospodo, ne mogu biti oni najbolji ikada. Zna se ko je. Srbin!

Pojašnjenje za spore:
Da su najbolji ikada, oni bi sve osvojili.

Da nas neko ne zna, skupo bi nas platio!

pre 5 godina

Kakav smo mi narod! Do pre mesec-dva smo mu svakodnevno gledali u tanjir, u vagu na koju staje svako jutro da izmeri kilazu, a o zeni, porodici, i krugu prijatelja (ukljucujuci i gurua koji mu je izvukao rodjenog brata iz depresije), sve nam je to bio ogavno, neshvatljivo i svi su se na ovom sajtu utrkivali da izliju sto vise zuci po gorenavedenom.
A sada?
-Vegan? Nema frke, bas super! Zdravo je to bilje, znate, jako zdravo.
-Oslabio? Nek' nam je ziv i zdrav!! Lakse ce ovako da se krece po terenu.
-Jelena? Preslatka. I lepa i pametna! Uvek sam je voleo i postovao!
-A tek sincic Stefan, auuuuu ljubi ga cika!
-A Pepe, kazete? Pojma nemam ko je to? Neki muzicar?
-Beker otisao? Nikad ga nisam ni voleo, m...u mu Svapsku!!

Eeee .... takvi smo (bas skoro) svi mi, Srbi.
Ko ne veruje nek se seti svojih komentara iz vremena krize.
Posle bitke su svi generali pametni.

lorenzo

pre 5 godina

skontaj da od 2005. velika trojka i Marej su uzeli 98 od 121 mastersa...alo jesu li realni? bravo Novače, bravo i za Federera, vidi se da nije igrao dugo ali odlična uveritra za US open...u NY će sve da pršti i nadam se da će opet igrati...kratak meč je ovo bio ali kakvih poena smo se nagledali

The pilot

pre 5 godina

Hajde Novače! Ovo ti je meč karijere! Igraj hrabro i bez straha. Bolji si od prepotenka! Svim srcem sam uz tebe. Vršac večeras čeka GOLDEN MASTERS! Srećno Novače!

Marsovac

pre 5 godina

"Federer djeluje dobro na servisu i moćan je u izmjenama,ali mora popraviti retern.Ako to uspije,trasirat će put ka pobjedi.
(Topnik, 19. avgust 2018 23:07)"
Da li ti uopste gledas mec ili citas na netu sta se tamo desava?

Šta ti dečko radiš?

pre 5 godina

Poenta, je da kad se RF penzioniše, NĐ će još punih 6 godina da igra, pa kad i on završi svoje, i kad se podvuče crta videćemo ko ima koliko čega u svojoj riznici, a kako stvari stoje, jasno je da Novak postaje Great Of All Times.

South Park

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem. 
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47) 

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)
Federer je Svajcarska a Novak nasa legenda,to je poenta komentara.

mladen

pre 5 godina

Sa 20 % snage melje Federera.... Ocekivao sam bar mali otpor dede :) Nole pise istoriju tenisa,Federer penzija :D Gde su sad ove komsije Hrvati sto gotive Fedija i prognoziraju da Fedi uzima neki trofej danas ??? Nole se igra sa njim hehe

2CRAZY

pre 5 godina

Zakasnio sam, ali me i dalje zanima, da li ste vise zeleli da Novak osvoji Sinsinati i napravi taj neverovatan rekord ili da osvoji US Open?

Sinsinati plus, US Open minus.

Ja sam bio za Sinsinati i presrecan sam :)

max

pre 5 godina

Koliko je tesko samo osvojiti jedan jedini turnir,a pogledajte sta je covek sve uzeo..Svaka cast.Jos dva slema i to je realan poredak najboljih ikada.Federer,Nadal,Djokovic,najbolji u istoriji tenisa ikada..Ipak ce se racunati po broju osvojenih GS.Kada bi se racunalo drugacije i raspored bi bio drugaciji.Ipak,ova trojica teniskih velikana su daleko ispred svih ostalih i tesko da ce ih ikada iko nadmasiti.Bravo

vitez_djordjuletti

pre 5 godina

Kako je danas fino iskomentarisao jedan covjek ovdje, Novak kad dobije prvi set obavezno krene lose drugi sa gubljenjem brejka pa posle juri. Sad je bitno da ga stigne, ideeeemooooo !!!

Bodibond

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem. 
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47) 

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Koji to kompleks izbija iz tebe to ni VMA ne moze da da dijagnozu ...

Nata

pre 5 godina

Tako jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Cestitke Novak!!!!! Zasluzio si i sto je nasladje i to protiv Fedrera!Suze mi na oci krenuse. Ali nikad nisam sumnjala u tebe, ali nikad. Zauvek tvoj navijac i kad je najlakse i kad je najteze, i kad je najbolje i kad je najogre. Uvek uz tebe!!

shahahaha

pre 5 godina

Ako je dovoljno odmoran King Federer ce u 2 seta da odradi posao. Kuriozitet je da je Fedex 5 puta usao u finale Sinsija i ima svih 5 titula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 22:3

Hahhahaahaha pa ovo pricas zadnjih 10 godina . Da li je moguce da teras istu pricu i nisi dosadan sam sebi????? Inace koliko ne znas nista o tenisu to je cudo jedno. Federer ima 7 titula u Sinsinatiju u isto toliko finala

disco

pre 5 godina

kakve face pravi Rodja, cim je poceo da gubi...grimasa...
rasprava sa glasnom publikom... e moj Rodjo kakve je nepravde Nole trpeo bas u SAD. I u Londonu...

Moje ime

pre 5 godina

Kraj prvog seta. Koliko samo lepo izgleda kada Novak ima servis! Koliko lakse to sve ide, nego kad se muci za svaki poen kao obicno. Za sada sve ide kao podmazano, fokus neverovatan, idemooo do titule!!!

larry

pre 5 godina

Sreca pa obojica poklonise po brejk. Novak na 40:15 dve ciste gresi i dupla servis greska. Ni federer nije bio bolji u narednom gemu. Idemo jos jedan brejk!!!

kris

pre 5 godina

Kako je frustrirajuce biti vrhunski teniser. Citava karijera ti prodje u cekanju da ova trojica ostare i povuku se, da i ti nesto osvojis.

матори

pre 5 godina

Како се наши суседи и сусједи пале па пишу по нашем сајту као Срби против нашег Нолета. Проваљени сте бивша браћо , а сад цмиздрите Уахаха :). ЈЕЛ ВАС БАШ БОЛИ ШТО ЈЕ НОЛЕ НАШ?
Идемоооо НОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ

Bora

pre 5 godina

@Kiza Ne lupetaj - Hamburg NE SPADA u Masters seriju od 1990. godine, od kada ti turniri imaju današnju formu, kao što je i navedeno u ovoj vesti. Ali ti očigledno čitaš samo ono što tebi odgovara.

Ko je tata igre?

pre 5 godina

Ne obracajte paznju na ove sto pljuju Noleta,to su uglavnom Penaldovci,jer samo takvi mogu da ga ne vole.Krivo im je sto je Nole bas kao i Mesi GOAAAAAAAAT!

sasa

pre 5 godina

Plati porez!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Monaco 4ever, 19. avgust 2018 22:40)

placeno!!!

Wisely speaking Jugovića

pre 5 godina

GROMOVSKA razlika u igri Novaka Đokovića u odnosu na prethodne mečeve! Najbolji igraju najbolje kad je najbitnije! Idemo ljudino, razbi arogantnog!

p.s
Naši odlično navijate, svaka čast!!

Volej, bajo moj

pre 5 godina

Ovaj brejk rogera ponovno miješa karte,šanse su 50:50.
(Topnik, 19. avgust 2018 23:39)

Aj' molim te, idi gledaj boćanje. Imaš dobar na Zvezdari.

milan

pre 5 godina

Kakvu mi legendu od sportiste imamo nismo ni svesni ... Nemam sta drugo da kazem. 
(Bodibond, 19. avgust 2018 23:47) 

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)

Batko ili si los trol ili mi te je mnogo zao!

Zurkolomac

pre 5 godina

Nole najbolji teniser svih vremena. Ch-pudlica moze samo da mu drzi suncobran i kisobran, ako mu to najveci svih vremena dozvoli.
Jel tako ucviljena pudlice? Tako je, na zalost (idem kuci po dzemper i maramice)...

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Mrzeti najboljeg sportistu u istoriji svoje zemlje - F dijagnoza.
Na srecu, to je 0.0001% populacije ali je njihovo stanje toliko lose da po ceo dan pisu komentare pa je utisak da ih ima dosta.

radica

pre 5 godina

Nole, BELA majica je zakon! A najlepše ti stoji svetloplave boje, kakvu si nosio na AO pre nekoliko godina. I tvoja fotografija je bila fenomenalna. Ti sediš u toj majici na betonu, sa peharom ispred sebe i sa zlatnim konfetama svuda oko tebe. You are simply the best!

darko04

pre 5 godina

Federer je najveci trenutno,al Novak i Rafan imaju vremena da mu se priblize i prestignu,verujem u nasega,neverovatan uspeh juce,prosto raznovrsni teniser se nije rodio kao Djokovic,niti ce

zoki

pre 5 godina

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...
(zoki, 20. avgust 2018 00:45)
[link]

Moras javiti to ovima sa Atp
(Milan, 20. avgust 2018 01:03)


Ovaj link što si postavio nema veze sa Golden Slemom. To je link artikla o Golden Mastersu, što je Novak bez sumnje kompletirao.

Hahahahahaha

pre 5 godina

I sta sad sa Pepe Imazom??? Krenuo iz Marbelje, a i dalje ne jede meso. I osvojio Vimbldon i Sinsinati. Neko bi rekao da je za to zasluzan Pepe Imaz i to samo on , bez pomoci slanine i snicle

veder

pre 5 godina

Hvala bogu, Imperator se vratio i osvojio sve!

Ne znam šta će sada pisati hejteri najvećeg tenisera na planeti, niti šta se desilo sa Vilanderom? Da li neko zna šta je sa njim, izgleda da je zanemeo čovek?

Čestitke Vajdi, ali i Imazu koji je uspeo da izbalansira unutrašnje tenzije u Novaku koji je sinoć, ladan kao špricer, smiren i koncentrisan, učinio ono što može samo najveći- osvojio sve!

fourfivethefifth

pre 5 godina

djokovicu oderi rodju onako ti od srca zelim. najdraza mi je ona pobeda na us openu ali ovo bi mi nekako bilo sladje, da se deda sav zajapuri kad izgubi ;)

sah 88

pre 5 godina

Ajmo Nole posle svega da upišeš još ovu pobedu i ovaj trofej koji ti nedostaje za još jedan veliki rekord! A i u inat svima onima koji su jedva dočekali da malo zaškripi, neide, do normalnog pada dođe, koji su ovde likovali i sladili se tvojim neuspesima. Prepoznaće se oni lako, baš su ovde komentarisali, pa da im ne bude dobro večeras potrudi se Nole.

bane

pre 5 godina

Rodzer se bukvalno plasi Novaka..iako nisu dugo igrali ocigledno mu se jos motaju oni porazi iz 2015 i 2016 god..vidi se da igra u nekom grcu..a ovaj nas se razmahao poprilicno.

O Riordan

pre 5 godina

Da, sada je to sasvim jasno - Federer više ne može da pobedi Đokovića u realnom meču (bez povrede, predaje i sudijskih nepravdi). Tim pre što je Novak silno motivisan protiv njega i želi da ga nadmaši u sportskom domenu.

Baticca

pre 5 godina

Kad Rodzer vidi motivisanog i rešenog Noleta, isto je i sa Rafom, odmah spusta gard i podize belu zastavu. Igra 70 posto mogućnosti. Tačnije odrzava ga se servis Kad krene da puca u polju onda puca i servis. E sad istina je da Novaka u formi dobija samo Novak

Boki

pre 5 godina

Nole presao igricu nema nikog iznad sebe kada jos od 18. Godine on pobedjuje ovog Federera koji vazi za najboljeg ikada, Srbin izdominirao kao delfini u vaterpolu!

Kolubarac

pre 5 godina

(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54)
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:55)

Takvi kao ti su u prošlosti prodavali veru za veceru.
Prijatno spavanje ako budes mogao da zaspiš.

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Što ne može niko možeš ti.Bravo Novače,ovo nikada niko nije uradio kao što niko nije vezao sva 4 GS u profesionalnom tenisu(nemojte smarati sa Lejverom iz 1969. jer je profi tenis počeo kasnije).

johan

pre 5 godina

Mozda nije najvazniji, ali je svakako najruzniji Noletov trofej :-) Ne verujem sta prolazi kao trofej...
Bravo majstore, ponosni smo na tebe!

Јабучило

pre 5 godina

Tooo evo brejkaaa. Ajmo Roki burazeru. Srbija ceka 99 titulu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:40) 

"Нити иде Кулин капетане,
Нити иде, нити ће ти доћи,
Нит' се надај, нити га погледај.
'Рани сина, пак шаљи на војску,
Србија се умирит' не може!"

Бата Стојковић

pre 5 godina

Нол(е>о) опет псује, чуло се. Срамота! Напред Краљу, здрава и образована Србија је уз тебе!
(Један је маестро, а то је Федерер, 20. avgust 2018 00:00)
Ево и ја ћу да описује и ако сам три пут образованији од тебе, ј****е Федерер.

PALESTA, ANARHIST & ANTIHRIST

pre 5 godina

Žao mi je što velika Jelena Genčić, žena koja je otkrila i prepoznala ogroman Novakov talenat, nije više među živima, pa da uživa u ovom sjajnom trenutku Novakove karijere. Ostvaruju se vremenom njene odavno izgovorene reči, izrečene još tada sa potpunom uverenošću, da će Novak biti najveći teniser u istoriji tog sporta.

partybraker

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kiza, 20. avgust 2018 08:36)

Vi vas resili da pokvarite zurku!? Medjutim, i na vasu zalost, Hamburg je turnir serije 500 i kao takav je skoro neinteresantan vrhunskim igracima. Za vasu informaciju, tih turnira ima 13 i ovih nekoliko vrhunskih igraca odigral po par njih godisnje - najcesce ih igraju kada du povredjeni (pa se vracaju u formu ne gubeci mnogo poena), ili kada hoce da osete novu podlogu (a da opet ne izgube mnogo poena), kao sto je Nole uradio u Kvinsu ove godine. Dakle, serija 500 je u sustini nevazna za vrhunske igrace, to im je neka vrsta treninga za ono sto je vazno - a vazni su GS i serija 1000.

Gradski

pre 5 godina

Како Федерерова игра изгледа лоше када је Ноле расположен. Ту разлику не прави нико као Ноле. Свакако није најбољи свих времена , кога то брига , али када је у форми , толико је бољи од свих да то не може нико да уради ни близу.

Ng

pre 5 godina

Ne zanima me Djokovic u zivotu !!! Inace kapa dole sve je sam decko zaradio i postigao.
(drug_stari, 20. avgust 2018 08:45)

Ovo ne razumem.
Ne zanima ga Djoković, a pročitao vest o njemu i još ostavio komentar na istu.

Kanidja PG

pre 5 godina

Perfektni prvi set.Samo 4 poena izgubljena na svoj servis u čitavom setu.
Tako blizu do istorije Novak idemo još samo 1 set majstore.
Da se zna ko je tata svetskog tenisa sa svim velikim titulama.

evoba

pre 5 godina

Na kojem mestu ce biti Novak posle Sinsinatija? 
(evoba, 19. avgust 2018 23:24) 

Na GOAT mestu
(Vlada, 19. avgust 2018 23:28)

Hvala na informaciji.

Zvezda ponos Srbije

pre 5 godina

Idemo majstore.Svaka zemlja bi sve dala samo da imaju ovakvog sportistu samo ovi nasi slepci od ljudi ga mrze i vole tamo nekog drugog.Treba da vas je sramota

Hi hihi hi

pre 5 godina

Ajmo Roki najbolji sii. Ne daj titulu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:55)

Slabo se on ovde pita.HAHAHAHAHAHAHA

Hari

pre 5 godina

Prejak je Djokovic za sve kad ovako igra, i petorici botova sa ovog sajta da date rekete da se prodruze Rodzeru, Djokovic bi ih umlatio svu sestoricu.

nosi fenjer,navija za fener

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kiza, 20. avgust 2018 08:36)

Ne lupetaj.

ničega se ne stidite

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa.
(Kiza, 20. avgust 2018 08:36)

Je li? Važi, javi atp-u da promeni naslov na sajtu. Ne znaju ljudi. Javi i tennis chanalu da isto isprave naslov. Javi i eng wikipediji da isprave članak o Novaku i brišu taj rekord. Javi i direktoru Sinsinati Mastersa da je pogrešio što je u direktnom prenosu čestitao Noletu istorijski uspeh. I za kraj javi i Federeru lično da ne zna da Novak nije nikako postigao istorijski uspeh i podseti ga za Lendla.

PS: Naravno vi na vašoj hr wikipediji ćete to uredno prećutati. Tamo pišete da Novak ima negativan skor sa Nadalom i Federerom lol! Poznati ste po tome što sve što vam smeta, pravite se da ne postoji.

Milosav

pre 5 godina

Rutinska pobeda, malo tezi trening za Novaka. Zver se probudila osvaja US Open garantovano.
Napred Nole, Vukovi sa Ontraija uvek uz tebe!

reflektor

pre 5 godina

Nekako ovo rivalstvo bar meni pruza sve sto tenis ima.Forhend,ritern,volej,proklizavanja,glava,lepota SVE.Obojica sa Nadalom kad igraju i to je vrh,nego onako u sitna crvevca sto bi se reklo :) I moje misljenje je da su naj naj u istoriji ove igre.Nadal jeste ali mu je sljaka 75%.Ne umanjujuci uspehe na ostalim podlogama i njegov pristup,nimalo,gromada.Videcemo,deda ili ne popusta,ili Novak koji pise upravo istoriju,da li su ljudi ostrasceni imbecili svesni cemu prisustvuju poslednjih 10-15 godina???!!!Istoriji tenisa!!!

ivan

pre 5 godina

ko se malo razume u tenis vidi da se Nole vratio jos pre Vimbldona, opet je onaj stari. njegov ritern je verovatno najbolji u istoriji tenisa.

veliki strumf

pre 5 godina

Ovaj pasing za brejk u drugom setu - pa to je udarac koji kod Noleta najviše volim, a bas protiv Federera ga igra savršeno i to uvek u kljucnim trenucima. Prava lepotica!

lepo je trolovati trolove

pre 5 godina

Kako se Noletu otvorio zreb, kako taj covek stalno ima srece. Evo sad je opet dobio luzera koji ni set ne moze da mu uzme...

Pikac

pre 5 godina

Razlika izmedju naseg nola i Federera je, da nole stize do finala samo kada je u formi sto smo i videli u zadnje 2 godine, dok Federer stize do finala i kada nije u formi.
(dr. Roddick, 19. avgust 2018 23:06)
Hahhahaahhahahahahaha

milos

pre 5 godina

Lendl takodje ima sve osvojene masterse. Tada ih je bilo osam godisnje, danas ih je devet.
Pravilnije je reci da je Novak jedini osvojio sve najvaznije turnire na svetu (GS + mastersi).
To niko nikada nije uradio.
To ga, po mnogima, cini najboljim svih vremena.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Нол(е>о) опет псује, чуло се. Срамота! Напред Краљу, здрава и образована Србија је уз тебе!
(Један је маестро, а то је Федерер, 20. avgust 2018 00:00)

Plačeš li sine? I treba! Hahahahaha! Rekoh li ja sinoć da ćeš večeras posle ponoći da plačeš kada Nole razbije tvog gospodina! Uzgred, tvoj gospodin je upravo taj koji je PRVI večeras na ovom finalu psovao sudiju posle prvog Noletovog brejka u prvom setu i žalio se na neravan teren"! I na kraju, dragi naš susede da ja tebi nešto lepo kažem, da je "zdrava i obrazovana Srbija" uvek UZ SRPSKOG tenisera, vazda bila, vazda biće, to je toliko normalno i jednostavno a i ločično, a naravno samo su trolovi i kompleksaši protiv, što domaći što iz susedstva! A tebi znači ostaje da i dalje plačeš šta da ti radim, nemaju svi šampiončinu kojeg imamo mi heheheheeee! :-) BRAVO NOLE KRALJU TENISA!

Oskar

pre 5 godina

Dokle bre više ovo prostačko prepucavanje i vredjanje sve i svakoga...I navijači i hejteri samo prljaju takvim komentarima ovakvu pobedu Djokovića. Važnije vam je medjusobno pljuvanje od sportskog uspeha čime pljujete i na dvojicu najboljih tenisera sveta! Za većinu ovde je fudbal , a ne tenis, pa da pljujete i psujete kao ona rulja na tribinama ...prostačine neopevane!

Fljerond Jashari

pre 5 godina

...voleli ga ili ne, za ovo je vredelo biti danas popodne u Cincinnati-u, za ovo je vredelo živeti i doživeti !!! Bravo Novače

relax

pre 5 godina

bravo Nole,i ljudi neopterećuj te se sa Federerom i nema potrebe za stalnim usporedbama i jedan i drugi ce postati ili vec jesu i ostati veliki u ovom sportu sta god da napravili do kraja karijera jel tu ima mjesta za obojicu pa i vise ,pozz iz HR

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Nemoras ni da igras US open,pusti malo i druge da igraju inace ce "elita" dobiti nervni slom.Sve najbolje i hvala na razbijanju LEPTIRA.

mali radojica

pre 5 godina

@kizo džaba se i ti i ostali susedi mučite i sekirate.Potvrdjeno je od strane zvaničnih svetskih teniskih organa da je Djokica uzeo Golden Masters a evo od jutros to objavljuju i svi svetski mediji tako da zavist i kompleksi malih Balkasnskih naroda nisu više bitni. Ako ovako nastavi onda će za dve godine prestići i Plačljivka i onda će dugo dugo da stoji ona Srpska trobojka na svim teniskim listama a naročito na GOAT listi.Nemojte se sekirati previše i vaša šahovnica stoji ispod Francuske zastave kad se gleda fudbal ali ipak nije to isto. Šampion ostaje šampion i prvo se mesto uvek pamti a finalista ima raznih.

analiza

pre 5 godina

Da pokušam ponovo s komentarom.
Bravo za Novaka.Osvojio je skoro sve(još par GS i zlato sa OI,pa da se opusti).Nadam se da je još gladan dokazivanja da jeste najbolji.
Dve godine ga nema i onda osvoji W i Sinsinati.
Igrao sa trenutnim GOAT-om i teniskim arhineprijateljem koji ne podnosi da baš od Novaka gubi.Svima do finala dao po jedan set,Federeru nije dao ništa.
Nemoć RF na drugi Novakov servis -zapanjujuca,više od 80 % osvojenih poena na drugi servis u finalu!
Potez sudije kod opomene za vremensko ograničenje-sramota,ali,oni i dalje ne kapiraju da je to samo ulje koje samo razgori vatru tj želju za pobedom u Noletu.
Opet lomi rekete-jer mu je stalo,kao nekada.
Po govoru tela RF bilo je jasno da je isfrustriran jer vidi da ne može ništa Noletu tj da ništa ne zavisi od njega već od Novaka.Dokaz-posle neca na prvi servis besno poslao loptu daleko;posle mreže koja ga je sprečila da dobije poen se razdrao.
Omiljeni detalj-ritern koji je bio prepisan ritern kojim je raspametio RF i uzeo mu USA Open pre par godina i pasing šot -paralela za brejk u drugom setu:)

jazz

pre 5 godina

@Kosarka- Dzordan
Boks-Tajson
Fudbal-Mesi
Tenis-Federer

Možda samo za košarku si u pravu. Mesi je dobar igrač vanzemaljac, ali samo u Barsi. Ronaldo zuba, Pele, Ronaldinjo...
Za boks ne znam šta bi rekli oni koji su gledali Muhamed Alija npr. ili npr za Teofila Stivensona koji zapravo nije boksovao "profesionalno".

Za tenis možemo reći da si "još" uvek u pravu ali kad završe karijere sva trojica (Fed Rafa i Novak) svešće se računi iako su neke stvari zapravo subjektivne.
Federer igra najlepši tenis ali da li je i najbolji to još ne znamo.
Za sada znamo da on sada ima da juri Novakov rekord u nečemu iako i Novak "juri" broj slemova.

Mnogo je teško za različite ere porediti sportiste.
Košarka npr Čemberlen? Boks Jake la Motta... Fudbal Pele...

jacky

pre 5 godina

Igraju dve legende ovog sporta ljudi moji, sedite u fotelje i uživajte u ovom spektaklu, jednom od poslednjih koji će nam ova dvojica prirediti... Oni se jako poštuju medjusobno i ko god da pobedi večeras zaslužio je. Pustite se glupih prepucavanja i gledajte majstore ovog prelepog sporta. Ovakvi mečevi će biti jako retki u budućnosti...

Blueblueblue

pre 5 godina

Novak Djokovic - najbolji sportista u istoriji Balkana rame uz rame sa Rumunskom gimnasticarkom Nadje Komaneci.

Zivela Srbija, ziveo car Nole!

Dobrosav

pre 5 godina

Đoković na Vimbldonu i u Sinsinatiju, Perković, košarkaški kadeti, košarkaši do 18, vaterpolisti, braća Sinković ... Pamte se samo pobednici, vicešampiona se niko ne seća ...

ATG

pre 5 godina

Golden slem je kada osvojis sve GS u jednoj godini i plus zlato na OI. Sad Novak jeste drzao sve GS, ali nije u jednoj godini, tako da ne znam kako se to zove. Znaci i ako osvoji zlato na OI nece imati golden slem. Sad sve u svemu izgleda da nam se Novak stvarno vratio. A to znaci da ce da osvoji bar jos 4-5 GS sigurno, a onda ni Federer nije daleko.

Vlada

pre 5 godina

Kratki Batko i ostali pljuvači sada mogu samo da se sagnu velikom Novaku, jedinom igraču koji je osvojio sve masterse i to pobedom nad Federerom na betonu.
Jedan jedini, Novak Đoković!

Aleks

pre 5 godina

Do finala Nole nekako stigao, u finalu poslao zver da igra umesto njega. Brutalna egzekucija.
Federer... sta reci, opet nijedan top10 teniser do finala, u finalu udario u zid.

Milan

pre 5 godina

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...
(zoki, 20. avgust 2018 00:45)
https://www.atpworldtour.com/en/news/cincinnati-2018-final-federer-djokovic

Moras javiti to ovima sa Atp

Uzicanin

pre 5 godina

Mislim da je konacno jasno ko je najbolji u istoriji. Jedini covek koji je osvojio sve masterse i Gren slemove. Osvajac sva cetiri najveca turnira zaredom. Bolji medjusobni skor od Federa i Nadala. Hvala lepo i prijatno

Uzeo si trofej Novače

pre 5 godina

Da li je sada jasno ko je najbolji ikada? Da li je za pobedu ipak potrebno meso ili nešto drugo? Da li ste stvarno mislili da se kralj neće vratiti? Pozdrav hejterima ��

EKV

pre 5 godina

Svaka cast Novaku ali Federer mu je poklonio danas mec. Katastrofalna igra RF.
(sinsinati, 20. avgust 2018 00:22)
Izvini ali ne shvatas tenis. Federer igra koliko mu Novak dozvoli. Zato ga i ne podnosi kao ni Rafu.

Nik

pre 5 godina

@Batko pamcenje mu kratko

Au batko ala si nepismen i zaslepljen. Covek lepo rece mi znaci Srbi a Rodzer je Svajcarac. Mora da Mirku mrzis najvise na svetu sto se udala za Rodzera. Sacekaj malo mozda se razvedu pa se ozeni sa tobom.

-_-)

pre 5 godina

@(Pukovnik Vranic, 20. avgust 2018 00:22)

Naslov na sluzbenoj stranici ATP-a je "Novak Clinches Career Golden Masters" tako da je bolje bilo da se nisi javljao i pokazivao tvoje neznanje i zelju da drugima solis pamet.

Bax NK

pre 5 godina

ja jos ne kapiram da neko ko je odavde i prica nas jezik moze da navija protiv Novaka, sigurno postoji dijagnoza iza toga! Boze sacuvaj!

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54)

Vratili te sa Urgentnog? Sta kazu?!

pusa

pre 5 godina

Na nesrecu,u srpskoj istoriji nalaze se Vukovar, Srebrenica, Knin i Jasenovac, a ne Djokovic i njegovi (nesumnjivi) sportski uspesi.
(Dragoljub, 20. avgust 2018 02:58)

Hrvat, smaraš! Leči svoje frustracije gde treba, ne ovde.
I providni ste više sa tim vašim jadnim trolovanjem.

antiDebil

pre 5 godina

Nema zlatni slem.
Ima Career Grand slam.
Za Golden Slam treba da imaš olimpijsko zlatno.

Nije mi u nameri da umanjujem Novakovo ogromno dostignuće, samo kažem...
(zoki, 20. avgust 2018 00:45)
[link]

Moras javiti to ovima sa Atp
(Milan, 20. avgust 2018 01:03)


Ovaj link što si postavio nema veze sa Golden Slemom. To je link artikla o Golden Mastersu, što je Novak bez sumnje kompletirao.
(zoki, 20. avgust 2018 09:34)

Ne bih da ti rusim sneska ali moram nesto da ti kazem, Djokovic je juce postao igrac koji je osvojio SVE !

Goran

pre 5 godina

Nole definitivno najbolji teniser svih vremena.
Hvala ti što si naš savremenik i što nam predstavljaš
zemlju na najlepši mogući način.
Živ bio junače!

Mirko

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
 (Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)
Imao bi Rodja 198da se Nole nije pojavila i Nadal isto. Nole je zaustavio dva najveća igrača u istoriji ovog sporta i biće veći od njih.

Бата Стојковић

pre 5 godina

У Синсинатију данс малобројни Срби против остатка света заједно са Новаком ућуткаше свет. Браво!!!

Saša

pre 5 godina

Šta reče Rodja nedavno "da je Nadal teži protivnik od Novaka" izgleda da je Novak najteži, možda za šljaku, a Novak za sve ostalo. Imao sreće RF što nisu ova dvojica generacija sa njim

BMX

pre 5 godina

Tooo evo brejkaaa. Ajmo Roki burazeru. Srbija ceka 99 titulu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:40) 
MAJ MU NE ! M
(lanmi, 20. avgust 2018 00:46)

vobra lanmi

sony

pre 5 godina

Do kraja sezone jos US Open i masters kup i puna kapa, realno.
Da je neko nakon RG rekao da ce Novak to sve osvojiti do kraja sezone, rekli bi mu da je lud.
Sad vec slobodno mogu reci da je taj scenario izvestan.

Sad bi mu najbolje bilo da mu Rafa dopadne u istu polovinu zreba na US Openu i tu bi eventualnom pobedom gotovo istopio Rafinu prednost od 2300 poena na rejs listi.

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Tooo evo brejkaaa. Ajmo Roki burazeru. Srbija ceka 99 titulu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:40) 

Provaljena si, ne blamiraj se

Bane

pre 5 godina

Hmmm. recimo

It took more than five years to finish off the Career Golden Masters, but victory never tasted so sweet for Novak Djokovic - "atp world tour".

(Pukovnik Vranic, 20. avgust 2018 00:22)

Eto na primer odakle. To je kad pratiš tenis od juče pa ne kontaš te terminologije.

Deda, deda, bas si krme..

pre 5 godina

Ahahahahahahahahahaha. Ajmo Rodzine princeze, kmeeeeee, kmeeeee, kmeeeeeeeeeee. Hahahahaha. To NOLE CARINIINOOOO!!!!

Grobar

pre 5 godina

Kad pobedjuje onda ste ponosni a kad gubi onda ga pljujete.
(Mislim, 20. avgust 2018 09:02)

Nikad nisam pljuvao a ni pravi njegovi navijaci nisu 100% !!!

Iva Jovanovic

pre 5 godina

Jaka stvar. Možeš misliti.
(lux, 20. avgust 2018 08:57) Ma u pravu si potpuno nebitno posto niko izuzev njega to nije uradio!! Zašto ljudi imaju potrebu da ostavljaju glupe komentare?! Bravo Nole!!

Vladimir

pre 5 godina

Ovo stvarno nismo zasluži. Opet najezda nolobotova i nolobotomije. Joooj!
(Laza, 20. avgust 2018 09:26)

Molim te da objasniš šta to znači nolobot i nolobotomija? Nisam ni znao da je navijanje za nekog ko dolazi iz Srbije, koji je i pretstavlja u ovom sportu uz ostale naše tenisere, pogrešno i nešto loše? I to na veoma uspešan način. Pojasni mi to molim te baneša.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Ovo stvarno nismo zasluži. Opet najezda nolobotova i nolobotomije. Joooj!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 20. avgust 2018 09:26)

Ko to vi ?! Botovi dedice ?! Dobio sendvičić za komentar ili ti to onako čisto iz ljubavi prema starijim osobama?!
Nego, kako prezive noć?! Jutro nije "promenilo sve" ?
Sta da ti kazem osim da nastavis da tugujes i cekas sledeci Noletov poraz kada tvoj zivot dobija smisao. Do tada pati ali lagano...i muški !

Saša

pre 5 godina

Ostalo mu je još, osim olimpijskog zlata, da makar još jednom osvoji i RG i da zvanično bude prvi i jedini u Open eri koji je sve GS titule osvojio po najmanje dva puta. Nikome to još nije pošlo za rukom, ukoliko ga Nadal ne pretekne na AO u januaru pošto Nadal ima jednu titulu u Australiji, Novak jednu na pariškoj šljaci. Tu je i Federer sa jednom titulom na RG, ali on već par godina u kontinuitetu propušta celu sezonu na šljaci i teško je očekivati da će igrati RG u narednoj godini, odnosno godinama.

Tatko

pre 5 godina

Olimpijsko zlato? To je isto kao kada bi se Tajsonu zameralo sto nikad nije pobedio na Olimpijskim igrama pa je Josipovic veci bokser od njega jer ima i taj trofej...
Pozdrav svima!

popbane

pre 5 godina

Nismo ni svjesni kakvog sportistu imamo. A mislim da je džemperku jasno da definitivno više nije konkurentan...Sad samo na slemove pa dokle doguras...

jeste vala

pre 5 godina

Dokle bre više ovo prostačko prepucavanje i vredjanje sve i svakoga...I navijači i hejteri samo prljaju takvim komentarima ovakvu pobedu Djokovića. Važnije vam je medjusobno pljuvanje od sportskog uspeha čime pljujete i na dvojicu najboljih tenisera sveta! Za većinu ovde je fudbal , a ne tenis, pa da pljujete i psujete kao ona rulja na tribinama ...prostačine neopevane!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Oskar, 20. avgust 2018 01:27)
Rece Oskar jedan od prvih trolova na b92 preteca danasnjeg Jumka, Mikiia and co. Kakvo vreme je izabrao za deljenje lekcija i to bas o mrznji???!!!

Serdjo

pre 5 godina

Kad je neko tu pomenuo Hamburg onda vas ja malo podsetim kako to da je Federer uzeo Hamburg i Madrid dva puta. Hamburg je uzeo preko jedva sastavljenog Rafe u finalu jer ga je mlađani Nole pa za malo do kraja demontirao u polufinalu. Takođe je Federer uzeo Madrid 2009. godine protiv opet razvaljenog Rafe u finalu jer je ovaj sa Noletom igrao iscrpljujuće polufinale od 4h i 3 minuta. Tada je Nole poželeo da napusti tenis, a posle znamo šta je bilo. Federer je još jednom uzeo Madrid na ekperimentalnoj plavoj šljaci na kojoj je plesač imao kvalitetne sličuge dok su ostali igrali bez istih na tom ledu zvani plava šljaka. Pored Soderlingove slike na noćnom stočiću Federer drži i Noletovu!

Zuba

pre 5 godina

Mozda nije najvazniji, ali je svakako najruzniji Noletov trofej :-) Ne verujem sta prolazi kao trofej...
Bravo majstore, ponosni smo na tebe!
(johan, 20. avgust 2018 01:22)



Jes' vala. Meni lici na neku vazu iz dinastije Ming. :)

Maxa

pre 5 godina

Ne lazi! Zlatni slem nema jer nema zlato sa OI!
(GOAT Fedex, 19. avgust 2018 23:56)

Djokovic je GOAT deli ga jos jedan gem, jel gledas? Uzivaj! ;)

sdned

pre 5 godina

Bravoooooooooooooooooooooooooo Nooooooleeeeeeeeeeee!!! Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Sad si zauvek deo teniske istorije. Znao sam da ćeš se vratiti potpuno, takav se jednom rađa. Živ bio i mnogo titula još uzeo.

Nebojša

pre 5 godina

Doktorski do istorije posle Nadala na wimbldonu pada i Federer za potvrdu uspona na vrh gde je i mesto našem šampionu a sada po us open za povratak na tron.

Kolubarac

pre 5 godina

Batko i kompanija su u stvari izmišljeni od strane redakcije kako bi bilo što više komentara.
Jer prosto ne verujem da takvi postoje.

asa

pre 5 godina

Sto mi drago kad bije ovu placljivu devojcicu. Pa bre u vazduhu se oseca koliko se placko boji Noleta. Kakva rapsodija i dominacija Srbije nad ostatkom sveta. Bravo Nole, ruke ti se pozlatile.

Невен

pre 5 godina

Овај дечко је најбољи тенисер свих времена, то је сад већ дефинитивно, а с обзиром какав је тенис спорт, колико је индивидуалан, колико се подигао последњих година, колико је професионалан, усудио бих се рећи и најбољи спортиста свих времена... Новак Ђоковић, легедна и чаробњак...

Drago

pre 5 godina

Ekipa iz Noletovog boksa madjioničari...Nole, mentalni supermen, ....Mats Vilander mora kod psihijatra da mu da neku bonu da prezivi ovo......a ja samo da pozelim da meceva izmedju Noleta, Rogera i Rafe bude sto vise...

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

ISTORIJAAAA
24:22
31:27
Vratio se još bolji nego na WB.
Kakva koncetracija, gromada, servis koji nije imao ceo turnir sada odličan!
Ritern ubica, ali glava extra!
Sledeće godine RG I SINDINATI i jedini sve po 2!
IDEMO PO US OPEN
SPARTAAAAA

ZVORNIK.RS

pre 5 godina

Joj Batko, šta sad? Oduči ga Novak od tenisa, a ti pređi na golf ili bejzbol, ovde više nemaš šta da tražiš! Pozdrav iz Republike Srpske za sve nemaliciozne ljubitelje tenisa.

Liman

pre 5 godina

Mirka ce sve tanjire porazbijati po kuci dok u penziji budu gledali kako Nole uzima 21GS:)))
PS A bogami lepe setove im je brasa spremio kao u svadbu da su ga zvali

Nebojša

pre 5 godina

Us open 2015 Federer do finala bez pretrpljenog brejka u finalu Novak mu uzima servis mislim pet puta ove godine u Cincinatiju isto Federer do finala bez da je izgubio servis čak valjda nije dozvolio ni brejk lopte rivalima Novak mu tri puta uzima servis Federer opet pokazuje strah a Novak da je mentalna gromada nema dalje.

@Srdjan

pre 5 godina

U slucaju da Madrid izgubi status master turnira, dobio bi ga neki drugi turnir, pa bi Federer morao da osvoji taj, da bi se pricalo o kompletiranju mastersa. Dakle ako kojim slucajem Madrid i izgubi status mastersa, to nece znaciti da ih je Federer kompletirao, kao sto ne bi izgubio grend slem titulu kada bi npr RG izgubio status grend slema.

Jova

pre 5 godina

Kra-sno!

Kad Novak izađe na teren spreman da pobjedi, malo se toga pita protivnik. Sviđala mi se danas Novakova taktika. Na početku meča ( i sve do kraja – poslednji poen je dobio tako) je šokirao Federera igrajući mu na forhend. Na najbolji udarac. I poslao jasnu poruku da ga se ne boji. A protiv Federera je to već pola posla. Ostalo je odradila dobra igra i koncentracija u bitnim momentima.

Jako mi je drago. Dovoljno dugo je Novak “postio” tako da ga osvajanje još jednog svetog Grala ne bi trebalo poremetiti.

Malo sam “vještičarila” – na početku meča me je svrbjela brada, Federer je istovremeno popkao nos - te ovo finale odgledah mirnije nego inače.

PS: dragi prijatelju, navijanje za Novaka nije mazohizam. Naprotiv.

Pozdrav svima

objavite komentar

pre 5 godina

Ovim pljuvacima nemojte čak ni minuseve da dajete. To su tzv. trolovi kojima je cilj samo da blate, nebitno je šta. Uglavnom to su sujetni neostvareni ljudi kojima nije dovoljna njihova dzigerica u ishrani pa se hrane nipodaštavanjem svega...

biće bolje

pre 5 godina

Ne verujem da toliko ljudi ne navija za Novaka, možda imaju tetku u Švajcarskoj ili primaju neku socijalu tamo pa mrze sve što ih podseća na domovinu, a najviše sebe.

Ivan M

pre 5 godina

Bravo! Nole odigrao fenomenalan meč- ubio je Federera u pojam sa riternima i odbranom. Ovo je onaj nivo iz 2015., kada nije znao šta znači izgubljen poen. Fed bio slab, ritern katastrofa, ali to je i do protivnika. Ovakav uspeh je neverovatan: tek kada se ova era završi ćemo shvatiti sa kakvim smo veličinama imali posla i šta smo gledali. Svi osvojeni Mastersi: vau.

Bax NK

pre 5 godina

Botovi na aparatima, Nole pravi brejk!
(4-3, 20. avgust 2018 00:02)

a i ovi 'poreski brižnici' ne znam kako ce zaspat veceras, koliki li je Nole od ovog turnira mogao da plati porez savrseno uredjenoj Srpskoj drzavi i sistemu!

Idemoooo majstore nek' crknu dusmani!

zoxx

pre 5 godina

Cestitke brat moj ? Idemoooo....Srbija je na nogama...Hvala baca za sve...Ogroman ponos..Ponovo vidimo svetlost na kraju tunela..jos jednom Veliko Hvalaaa

Misevi se sakrili, Nole se vratio

pre 5 godina

Bravo Nole majstore, ovom pobedom si zacementirao svoje mesto kao najveca legenda u istoriji tenisa!
Mogu Rodzer i Rafa da imaju vise GS trofeja od tebe, ali kompletnijeg igraca sposobnog da pobedi na svim podlogama do sada nije bilo!!!

Steta sto iskompleksirani misevi tipa Batko, Martian, Jumko... jos nisu shvatili da te nikad ne treba podcenjicati i omalozavati, ali ako nista, lekici su tu da im pomognu u lecenju svojih kompleksa.

Realno

pre 5 godina

Zaista ne razumem vas Srbe koji navijate za Federera. Čak i da Nole nije GOAT, što (ne znači da neće to i postati u dogledno vreme), on je nešto najbolje što je Srbija ikad imala. Pogledajte samo šta je on postigao. Mislite o tome pre nego što počnete da pišete dubokomisaone gluposti. Nisam siguran da bi takve gluposti pisali Federer, Nadal ili neki drugi koji su daleko pozvaniji.

Novak Veliki

pre 5 godina

Novak je danas ispisao istoriju tenisa!Uh sto mi je smesan ovaj Rozderov trener sa kacketom Barilla, italijanska testenina.Hahahahaha :-D :-D :-D E tako mu je i pulen igrao,ko kuvana spageta!

Ivan

pre 5 godina

ISTORIJA! Kralj Nole je još jednom večeras ispisao istoriju i osvojio Sinsinati i time osvojio i taj dugo čekani Goldan Masters što je novi čudesan rekord ovog našeg sjajnog dečka, našeg Noleta majstora Belog sporta i velikog džentlmena svetskog formata! BRAVO NOLE KRALJU TENISA!

Novak Veliki

pre 5 godina

Ovo je prvi put da su nasi navijaci bili glasniji od Federerovih kao sto je inace slucaj!Svaka im cast kako su Noleta bodrili!Tako treba uvek da bude!

Pavle

pre 5 godina

Za Novaka veliko BRAVO. Najbolji sportista svih vremena sa ovih prostora, ali zašto niko ne spominje Vajdu? Kada mu je pijani Beker bio "trener" uvek je i on davao neke izjave, a Novak je tada već dugo bio No1 sve zahvaljujući Vajdi. Ovaj neverovatan povratak opet zahvaljujući Vajdi. Za to vreme je Beker uspeo da popije sve moguće što je zaradio i čak i bankrotira. Zato bravo za NOVAKA i VAJDU

Novak Veliki

pre 5 godina

Ovo je prvi put da su nasi navijaci bili glasniji od Federerovih kao sto je inace slucaj!Svaka im cast kako su Noleta bodrili!Tako treba uvek da bude!

Sasa

pre 5 godina

Санђак, јел гледаш? Ха, ха, ха!!!!!!
(Петар Костић, 20. avgust 2018 00:05) # Link komentara

Kakvi - suneti daljinski od muke.

Nucky Thompson

pre 5 godina

Mnogo mi je drago sto sam prije par mjeseci dao pogesnu “analizu”!!!! Nikad moja greska nije bila drAza! Nole veliki sampion, ne mogu da docekam US Open

Iskreno samo vas...

pre 5 godina

Mislim da bi za cika Federerovo psiho-fizicko zdravlje bilo pogubno ako bi se sada No.1e sada oprostio od profesionalnog bavljenja tenisom.Tako da Nole:ucini cika Fedji i daj mu jos jednu sansu na USO please

mlekadzija

pre 5 godina

Cestitke Djokovicu za odlicnu igru. I jos jedan rekord koji najbolji svih vremena nece ostvariti (najverivatnije)....teska noc pred Batkom, Jumkom, Marvinom i ostalim brojnim Novakovim mrzieljima.

Goran

pre 5 godina

Ako Novak pobedi na US openu bice sigurno broj 1 na kraju sezone jer ima oko 2300 poena manje od Nadala u trci za London. Sa pobedom na US openu smanjio bi razliku na samo 1000 poena cak i da Nadal dodje do finala a nakon toga bi bilo vise nego dovoljno vremena da nadoknadi 1000 poena do kraja sezone. Medjutim, to bi tek bio pocetak jer Novak brani vrlo malo poena iz prvog dela sledece godine. Prognoziram da ce Novak do Monte Karla imati veliku prednost u odnosu na Nadala.

zocko

pre 5 godina

Najbolji Djokovic je bolji od najboljeg Federera I najboljeg Nadala. NOVAK THE GREAT je najbolji I najkompletniji teniser svih vremena.

GrizlorG

pre 5 godina

Moram nešto da primetim.Kakav vetar u ledja je dobio od nasih navijaca u ovom finalu.Ucinili su da se Federer oseca nelagodno na terenu jer nije navikao na ovakvu "neprijateljsku" atmosferu na tribinama i susreo se sa onim sto Nole stalno dozivljava kad igra protiv njega.Konstantna podrska posle svakog poena,dobio ili izgubio,pa onda svaki pokusaj Fedexovih navijaca da se ukljuce u mec je bio odmah sasecen poklicima Nole Nole..Tako je to sve prijalo Novaku i nekako ga rasteretilo i ohrabrilo da ja nemam reci.Ovo nikada nisam video i kapa dole za sve ljude koji su bili u Sinsiju...Ovo je i njihova pobeda večeras.

Fabijan Bartez

pre 5 godina

Mislim da je Djokovic apsolutni favorit na US Openu.
Sad bi najbolje bilo da mu Rafa dopadne u polufinalu ili jos bolje u cetvrtfinalu.
Ako dobije recimo Rafu u polufinalu i osvoji turnir, onda bi na rejs listi za Nadalom zaostajao 1000 poena.
Kada bi ga tukao u cetvrtfinalu, onda bi taj zaostatak na rejs listi iznosio nekih 600-650 poena.
Ovo je vrlo lako moguc scenario, jer Novak trenutno izgleda zastrasujuce, a mislim da je i vreme da naplati sve one silne poraze u finalima US Opena.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Имамо коначно и тај Синсинати������! БРАВО������НОВАЧЕ✊✊✊!!!

Lexx_nl

pre 5 godina

Лагана побједа.
Лично сам мислио да ће бити много теже након трилера са Раонићем и Чилићем и квалитетне Федерерово побједе над Вавринком.
Испаде, међутим, да је Ноле увијек најбољи против Надала и Федерера. У мечевима против њих уопште не треба сумњати да ће дати свој тренутни максимум.
Некада то није довољно, а више пута, као уосталом и овог пута, је то и више него довољно да се преслиша противник.
Роџер се ‘тукао’ са Нолетом сет и по до 4:3 у другом сету (брејк) за Нолета и онда се једноставно помирио са сазнањем да нема шансе да добије меч.
Ноле му је то, једноставно, ставио до знања својим ставом на терену. Борба, знање, пожртвовање. Све је било ту.
Ноле, свака част! Одлично одигран турнир у коме си за редом побиједио три посљедња освајача. То даје овом освајању још већи сјај. Побједио је најбоље на овој подлози.
Много хвала нашим Србима који су препознали значај тренутка и дошли у Мејсон да бодре Новака и надгласе према Новаку непријатељски расположену публику.
Мислим да су, као и ми ономад на Шатријеу у томе више него успјели. ??
Све најбоље на УС опену.

KASANIN DRAGAN

pre 5 godina

Rekoh da se i ja upišem ČESTITKOM NO1Etu za MASTERS ZLATO UJEDINJENO KROZ OSVAJANJE SVIH DEVET TURNIRA IZ SERIJE 1000. SINSI JE PAO,...❗😊😊😊

Matija

pre 5 godina

Bravo! Bravo! Bravo! Najbolji si. Uvijek navijam za tebe. Cak i protiv mojih igras osim ako je Davis Cup pa je ipak zastava u pitanju. Pozdrav iz Zagreba.

DCHH

pre 5 godina

(Gradski, 20. avgust 2018 09:22)
"...када је у форми , толико је бољи од свих да то не може нико да уради ни близу."
Победнички коментар. Право у центар. Свака част.

sima

pre 5 godina

@ Na nesrecu,u srpskoj istoriji nalaze se Vukovar, Srebrenica, Knin i Jasenovac, a ne Djokovic i njegovi (nesumnjivi) sportski uspesi.
(Dragoljub, 20. avgust 2018 02:58) #

ЈАСЕНОВАЦ ? Наравно, тамо су клани Срби, и јесте НАША историја за незаборав!

Срамите се !

357

pre 5 godina

Sta je komentatori, sada vam ne smeta sto ne jede meso? :)
(Mina, 20. avgust 2018 09:14)

Вајда је све лепо објаснио, али ти ниси била на часу.

SamoDaKazem

pre 5 godina

@Nazalost Srbin

Nazalost Srbine, mislim da su vam procene vezane za procente veoma lose! Mislim, ustvari sam poprilicno siguran da su procenti o kojima govorite drasticno i veoma porazavajuce veci od onoga sto napisaste!

Ne budali, Kraljeviću Marko!

pre 5 godina

Novak ja igrao Hamburg iz serije Masters i nije ga osvojio!!! Nema zlatnog Mastersa a kod Lendla ima . Lendl je za razliku od Novaka osvojio sve sto je igrao od Mastersa. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kiza, 20. avgust 2018 08:36) 

Osvojio je Rim i to četiri puta. Rim je naslednik Hamburga. Ako bismo tako razmišljali, niko od ovih igrača nije osvojio Johanesburg, a i on je bio turnir iz masters serije. I još jedno pojašnjenje. Jeste Lendl prvi osvojio zlatni masters, kako god se to tada zvalo, ali je tada, ako se ne varam, postojalo 8 turnira te kategorije. Imate internet oa proverite. A to što malkice trolujete, ako! Kad već nemate drugih zadovoljstava, makar uživajte u tome što ste neke nepoznate ljude isprovocirali na internetu! Ej! Nadam se da ste čuli za onu poznatu izjavu o pobedi u internet raspravi.

lorenzo

pre 5 godina

koliko ružnih stvari možeš pročitati ovdje u komentarima...imaš tu čast da gledaš dva tenisera, od kojih je jedan postao veći od samog sporta, drugi je na tom putu, ljudi su ispisali sve moguće stranice istorije i onda dođe neko i piše "džemperko, plačljivko, nole plati porez" i slične bljuvotine...realno niko ne može da ti zgadi nešto od samih "fanova"

Sremac

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер, 19. avgust 2018 23:54

Dobro je to 9 asova , a blizu je gubitka od 2-0 u setovima

bojan

pre 5 godina

Nikako mi nije jasno,zasto se uporno trudite da odgovarate ovakvim likovima kao sto je jumko sa 5 razlicitih naloga i jos njih par koji pokusavaju da ga kopiraju i troluju vas? To mi nikako nije jasno,ili preskocim taj komentar ili ne klikam ni minus ni plus,prosto mu ne dajem ni sekundu paznje koju trazi ovde..brzo bi on otperjao odavde kad bi se smorio jer mu niko ne daje ni 5% na to sto komentarise...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Имамо коначно и тај Синсинати������! БРАВО������НОВАЧЕ✊✊✊!!!

CroFed

pre 5 godina

To je to, sad je osvojio sve što se može osvojiti na ATP touru. Vidjet ćemo kakve će mu biti izjave, možda se ponovi nešto kao nakon Roland Garrosa 2016, a to bi bila kriminalna greška u karijeri Novaka Đokovića

Sakaluda

pre 5 godina

Tvrdim sa Nole nikada protiv Federera nije odigrao smirenije i koncentrisanije nego danas!!!

Od pocetka do kraja! Nervi od čelika!!!

ljupce

pre 5 godina

DODJOH,VIDEH I POBEDIH!!!!!!!!!!!!!!!ISTORIJA SE PISE JOS JEDNOM IMENOM NOVAKA DJOKOVICA!!!!!!!!!!!!!!ZLATNI MASTERS 1000 SERIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

US open THE BEAST IS COMING!!!!!!!!!!!!!!!

Crno-belo srce

pre 5 godina

Ovo je bilo baša rutinski, lagano, sigurno. Šteta što nije imao nekog boljeg, dostojnijeg protivnika pa da pobeda bude još veličanstvenija. Ali, dobro, nije mogao da bira. Ovaj mu se zalomio pa ga je odradio. Šteta za onaj veliki pad, povrede, već sada bi bio najuspešniji teniser u istoriji. Ali, biće..vrlo brzo.

Nenad

pre 5 godina

tooooo breeeee golden!!!!!!!!!!!
kraljino to je to...Srbija ti se klanja!
Hvala ti za sve! ti si usao u istoriju a nas ucinio milioniti put ponosnim! samo nek te zdravlje sluzi, sve ostalo je za tebe lako!

Might is Right

pre 5 godina

Gotovo je. Novak Djokovic je najbolji teniser u istoriji ove igre. I da ne osvoji vise niti jedan GS, Nole je br.1 svih vremena.

Srki

pre 5 godina

Idemooooo! Neverovatno, bez nervoze odgledati finale protiv Federera... Novakova igra, glava, perfektno!
Federer takođe dobar, ali mislim da ne može više da prati ovaj ritam.

Brooklyn boy

pre 5 godina

Где сте сада, "стручњаци"? Последњи бљесак на Вимблдону, рекосте? Исписао је Ноле историју, и још ће је исписивати, а ви пљујте и даље, боље не умете...

tony

pre 5 godina

Daleko je on od legende. Halo, Federer je taj koji ima 98 titula.
(Batko pamcenje mu kratko, 19. avgust 2018 23:56)
A sad se sklupčaj u položaj fetusa, i plači! Jadniče!

molina

pre 5 godina

Ni sat ipo...e moji rodjisti.
Prvi put sam video Federera da igra bez plana. U pocetku jos i nekako ali kada je video da je Nole naspanovan, covek odustao. Bravo Nole !!!!

Cockney Cole

pre 5 godina

Bravo majstore, bravo šampione!!! Autošovinisti, odmorite bar par nedelja, škodiće vam toliko mržnje! Majstore samo tako nastavi, samo gazi!!!

facepalm

pre 5 godina

Nole legendo, kralju, svaka cast! Ponos Srbije! Samo nastavi u ovakvom ritmu! dzemperko je za penziju... mecevi sa Nadalom su 5 puta zanimljiviji!

Miks ultramoderne retrospektive

pre 5 godina

Auu, sta se desilo, bruka! Već vidim, pitaju Federera za 30 godina: "Recite Rodzere, koja vam je godina bila najlošija u životu?!" -Dve hiljade osamnaesta!!! ?

Dynamic

pre 5 godina

Bravo majstore i legendo! Obrnuo si igricu, što kažu deca. Federer jako loš danas ali vratilo se sve, šta ćeš lepše. Dogodine ti želim da odbraniš ovaj trofej i da uzmeš Rolan Garos - imao bi tako svaki trofej što vredi u tenisu osvojen dva puta!

Sejl Brejl

pre 5 godina

Nole bole svii te voleee!!! Oleee oleeee oleee Noleeee Noleeee..cestitam majstoree..pljuuvacii i hejterii ajmooo u krevet!!!

Laki2

pre 5 godina

Najbolji odgovor svima onima koji su ga otpisali i pljuvali više od godinu dana unazad. Iz te gomile ogorčenih i frustriranih je dobar dio onih koji ga danas dižete u nebo. Neka vas je bar malo stid, bar onoliko koliko ste danas ponosni na njega.

Александар

pre 5 godina

Мајами 6 (2007, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016)
Индијан Велс 5 (2008, 2011, 2014, 2015, 2016)
Рим 4 (2008, 2011, 2014, 2015)
Канада 4 (2007, 2011, 2012, 2016)
Париз 4 (2009, 2013, 2014, 2015)
Шангај 3 (2012, 2013, 2015)
Монте Карло 2 (2013, 2015)
Мадрид 2 (2011, 2016)
Синсинати 1 (2018)
Речи су сувишне - Златни мастерс!

Aquarius

pre 5 godina

Nole Majstoreeee. Uzeo sve sto se moglo uzeti. Sad bez pritiska naredaj jos koji GS pocevsi od US Opena tek reda radi:)
Bravo, bravo i bravo! Ulepsao mi dan!
A onaj komentator na javnom servisu je toliko dosadan i iritantan. Sta ti decko radis

Vladimir

pre 5 godina

Čestitke za Đokovića. Svaka čast na pisanju istorije u tenisu. A odakle ovoliko komšija na ovom sajtu? Umesto da radite nešto pametno vi mrzite Đokovića. Nije vama lako.

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Legendo za
sva vremena.Zasto ono
Fedex place.Napokon je
pao taj zacarani Sinsinati.
Vlasnik svih 9 mastersa za
istoriju. To je samo Novak
ostvario, i niko vise.Zato su
mu svi ljubomorni.Gdje su
oni sto su Novaka otpisali.
Nece vise nista osvojiti.Sada ce da uzme
US OPEN, i onda lagano prema samom vrhu ATP
karavana.Cestitke na
osvajanju GOLDEN MASTER
Zivio ti nama Nole jos 100
godina, a Vajdu ne ispustaj
dok ne okacis reket.Sve si
osvojio sa gospodinom
Vajdom, a bice jos rekorda
za istoriju.Fedex neka lagano razmislja o penziji,
a skor 24÷22, za Novaka sve govori.Idemo brate
SRBINE. Sretno na US OPEN, i cekamo 14 GS.

bozza

pre 5 godina

Golden master, golden GS, prvi i jedini teniser koji to ima. Rodzerova karijera je i dalje najimpresivnija, ali je Novak najbolji teniser ikada. Batko, Madeleine, King, Jumko... navijajte za svog sampiona i postujte tudjeg

Obican seljak

pre 5 godina

Car Novak Velicanstveni Ubica azdaja uzima pehar iz pecine grotla i spasava svet.

Da je englez vec bi napravili par filmova o njegovom zivotu, ovako je bolje imamo istinu na nasoj strani Nole sampion nad sampionima!

Sandzak(original version)

pre 5 godina

Nole covek potpuna suprotnost naseg Balkanskog mentaliteta, rodjeni pobednik. Definitivno nas najbolji sportista svih vremena po svim kriterijuma! Bravo genije!

Гиле

pre 5 godina

Очигледно и Амери и Федерер више поштују ово што је Новак урадио од неких овде. Са овиме и спојена 4 ГС он је поставио неке друге лествице које Федерер и Рафа нису. У гледању ко је ГОАТ и ово има неку тежину. Само мораће још који ГС да освоји да би то и постао.

my way

pre 5 godina

Први власник Златног мастерса! За историју! Још једном! Свака част, Ноле, наклон до пода!

Slobo

pre 5 godina

ATP zvanicni teniski sajt
https://www.atpworldtour.com/en/news/cincinnati-2018-final-federer-djokovic
donosi naslov

Serbian the first singles player to achieve Career Golden Masters

Ljubisa

pre 5 godina

Сви су од Новака добили по сет да носе кући, сам ваш "кинг " нулууууу.
Новак комплетирао све мастерсе против Федерера који је имао овде 7/7 титула. Њему овде први пораз у финалу а Новак комплетирао све највеће турнире. Какав Цар, један, једини који има све слемове и све мастерсе ! ВЕЛИЧАНСТВЕНО !

zokss

pre 5 godina

Savladao me umor pa sam prespavao prvi set. Hvala sine što ti se piškilo usred noći... uhvatio zadnjih 6 gemova :)
Nole, naš ponos, LAV!!! Koji fokus! Nije dozvolijo da ko posumlja u njegovu pobedu! BRAVO!!!

Macak

pre 5 godina

Краљ Роџер има већ 9 асова. Удри Краљу руке ти се позлатиле!
(Један је маестро, а то је Федерер,


Prno ti je taj “kralj” u shishu prijatelju moj...hahahhahahhahah

Fensi Radenko

pre 5 godina

Federer mu je tako ulepšao dostignuće koje je dugo čekao. Moglo je to da bude nešto obično protiv Gofana ili nekog trećeg, ali protiv Federera je to automatski bio spektakl.

alexinjo

pre 5 godina

Sve je zlatno kod ovog coveka!Kad ode u penziju shvatice mnogi u cijoj eri smo ziveli,eri najveceg Srpskog i Svetskog sportiste (dve godine za redom) !Hvala ti za sve!

lili

pre 5 godina

Kada sam videla kako je koncentrisan, miran, kako bez nervoze ide i osvaja poen po poen,znala sam da je pobeda blizu.Divno za gledati.Bravoooo!

alfabet

pre 5 godina

Šta fedtardi rade? Likuju sa 2 preostala rodžerova rekorda, broj gs titula i broj sedmica na prvom mestu, što je usko povezano, verovatno ako novak stigne Federera po broju gs titula, stići će ga i sa brojem sedmica. Ajde još koju godinu likujte dok nole ne obori i te rekorde, a onda počnite sa "ali novak nema više atp250 titula od Federera" itd.

Nikola

pre 5 godina

Nole ce od sutra biti 6. teniser sveta. Ukoliko bi osvojio US open, sigurno bi bio 3. a do kraja godine i izvesno 2. na ATP listi. Do kraja godine se igra jos 1 GS, 2 Mastersa i ATP Finale, uz 2 turnira 500 koji se igraju istovremeno. Ako bi ostvario sve pobede, a Rafa sve pobede sem protiv Noleta, Rafa bi imao 15 bodova vise + max 290 za Davis kup, odnosno po 70 po pobedi u polufinalu i 75 po pobedi u finalu Davis kupa. Tesko da Nole moze sve da osvoji, a jos teze da Rafa bude top na svim turnirima. Nista nije nemoguce.

Mečmejker

pre 5 godina

Kolege komentatori, dajte da raspišemo konkurs i ovim trilovima, Batku naročito, kao prvom među jednakima, nađemo neko devojče, inače nam spasa nema... Stvarno ste, momci, bolno naporni.

Vera

pre 5 godina

Svatko tko ima bar gram inteligencije zna kada treba ušutjeti, ali to za ovog batka bez pameti naravno ne važi!Za Noleta nemam što reći, samo jedan VELIKI BRAVO!Baš, baš sam sretna zbog njegovog velikog uspjeha, zaslužio je itekako!Sada us open, jedva čekam!

Novak Veliki

pre 5 godina

Danas je Nole igrao najbolje od pocetka turnira u Sinsinatija!Hladnokrvno,koncentrisano,borbeno,defanziva sjajna,odlicna ofanziva,smec, bez neke mlake igre i samo prebacivanja loptice i onog njegovog cestog pada koncentracije ,Rodju je do ludila doveo i samleo ga ko meso na kraju!

fantom

pre 5 godina

Kakav je majstor Novak. Na kraju je finale bilo njegov najlaksi mec na turniru i to protiv najjaceg protivnika! Sta dalje reci, reci su suvisne.

Dilema

pre 5 godina

@Djido Ti mora da živiš kao ovi teniseri kada si toliko uspešan kladioničar :) Ajde sastavi jedan tiket za mene i po mogućstvu ga i plati jer ti love ne manjka pa mi ga pokloni. Jel može? :)))

srbenda

pre 5 godina

Sjedim, čitam komentare i dođe mi da povratim, šta jse samo pisalo prije par mjeseci dok se mučio sa povredom. Ne treba dalje pominjati ali sve je to jad, bruka i sramota! Čestitam Novaku najvećem među nama, ima naklon do neba, uvijek je bio sam protiv svih pa čak i protiv svojih u okeanu zavisti davljenika i zato mu treba spomenik podići jer ovim ulazi u društvo odabrenih SRPSKIH velikana naučnika, književnika itd.

Beograd

pre 5 godina

Bravo Nole legendo ispisao si istoriju. U inat nadmenim Amerima i onom prepotentnom placljivku Federeru. Nikad niko kao Nole. Ajmo hejteri da vas cujemo koji ste pljuvali po Novaku.

kvisko

pre 5 godina

Veliki trener Gospodin Marijan Vajda prvi na svetu sa istim igracem osvojio sve velike teniske turnire. Kapa dole majstore.
Ovom coveku, nasem velikom prijatelju, dati sva najveca Srpska odlikovanja za pomoc koju je pruzio nasoj legendi Novaku Djokovicu da se upise u tenisku istoriju, istoriju besmrtnih

Branislav

pre 5 godina

1000+ komentara... neću trošiti reči
Samo me jaaaaako interesuje jeli Vilander išta prokomentarisao.
Ako neko nađe nek pusti link.

majtimajk

pre 5 godina

"Svaka cast ljudino!
Ali ljudi, prestanite sa tim "golden masters". Da mi je samo znati odakle iskopaste taj izraz? "

cek bre, pa sta je Novak napisao na kameri posle potpisa, srca? napisao je: Gold ili Golden. pisi mu i objasni da nije tako.
 (Pukovnik Vranic, 20. avgust 2018 00:22)

Žgolja

pre 5 godina

Meni je najveci utisak kako je Novak vracao Rogerove servise, sa koliko pozrtvovanja,anticipacije i iskustva. Novace, ziv bio i samo rokaj !

SamoDaKazem

pre 5 godina

@PALESTA, ANARHIST & ANTIHRIST

Svaka cast i hvala puuunooooo na evociranju!

Niko da se seti te zene koja je uz Vajdu najzasluznija sto smo svedoci ovakve teniske velicine!

Ooo kako bi ona bila radosna...