Četvrtak, 16.08.2018.

19:30

Marselj želi Radonjića na Velodromu, da li je 10M€ dovoljno?

Fudbalski klub Marselj zainteresovan je za fudbalera Crvene zvezde Nemanju Radonjića, prenose mediji u Francuskoj.

Izvor: PT

Marselj želi Radonjiæa na Velodromu, da li je 10M€ dovoljno? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

Rade

pre 5 godina

Poruka za sve koji se frljaju milionima iz Mamicevih transfera samo da iznesem podatak da je jedan Luka Modric prodat za 18 miliona evra. A budimo realni Radonjic ako bude imao trecinu Modriceve karijere da se sutira u zadnjicu od srece.

nele

pre 5 godina

Zvezda zaradila ove sezone:6+mil sponzori, 6+mil UEFA, oko 7mil prodaje(Pesic, Frimpong, Adzic i jos par manjih). Bez ulaznica, TV prava itd to je preko 20mil. Za funkcionisanje je potrebno 12mil. Neka su povecali plate pa da im godisnje treba 14mil smo trenutno u plusu 7-8mil.
Zasto prodavati igraca koji ti treba a sledece godine je 80% tvoj (Roma gubi 25% ostaje 20% menadzeru), znaci 8mil za godinu dana je vise nego 10mil danas. E, sad dolazimo do problema. Menadzeru odgovara da ga proda sto pre, da bi ga sto pre prodao opet. Sto vise transfea, vise provizija. Uprava CZ se ugradi u transfer pa i njima odgovara, a onda se od para dobijenih prodajom ugrade u transfer za kupovinu nekog "igraca". A ako ostane nema provizija ni od prodaje ni od kupovine.. To i jeste srz problema Srpskog fudbala. Sto vise transfera veca zarada za pojedince a klubovi propadaju.
Ne prodavati. Ako bas zele, 10mil +25% od sledeceg transfera. Pod uslovom da se ne vrati nocnim izlascima, tih 25% ce verovatno biti vise od trenutne zarade.

Psiha

pre 5 godina

Zamislite situaciju sledecu:Zvezda ulazi u LS,uzima 15m plus 5,6m nekih bonusa,sl sezone pravi jos jaci tim i nikog ne prodaje,zaradjuje jos vise nekih 30 miliona,prolazi uz malo srece i grupnu fazu LS,obrce jos vise na sponzorima,Gasprom daje nekih 15m godisnje i vec dolazimo do ozbiljnih cifara i onda ce Radonjic vrediti 30,40 miliona.E onda kad ga prodas bajo moj,prvo sto ce se svi talenti sliti u Zvezdu iz bivse Juge,drugo sto ces renovirati stadion itd. A standardna opcija glasi,prodaj ga sto prije i jos nekog,uzmi 10ak milki za par igraca i hvataj za glavu sto lose igramo opet...

bree

pre 5 godina

Ovo je jako poznata stvar, prijavljeno 10 milki, a ustvari su ga prodali 15, i malo izmedju sebe podele novac. To se tako radi kod nas.

Istina

pre 5 godina

Decko je na prekretnici hoce li ostati fudbaler atleticar (tipa Lazar Markovic) cija jedina prednost je brzina ili ce poceti mozak koristiti u igri bez zabijanja u tri, cetri igraca i srljanja konstantnog. Ima sve da napravi sjajnu karijeru i verujem da ce uspeti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vele, 16. avgust 2018 23:35)

Jeste na prekretici ali zbog svoje glave.Neumesno je poređenje sa Lazarom jer je on stvarno imao samo brzinu i ništa više,dok je Radonjić još brži ali i tehnički mnogo ispred Markovića.On je tek sada na koloseku,koji su mu odavno predviđali,vratio se u igru,što bi se reklo i sve zavisi od njega.Ako bude smanjio svoj ego i ohladi ludu glavu,napraviće zavidnu karijeru ali ako nastavi starim stazama,napraviće jedan dobar transfer i izgubiće se u vidu magle.

MarkoMB

pre 5 godina

Realno, nije lose 10 milki plus neki dobar procenat od sledece prodaje (20-25%). Treba uzeti u obzir sve, a pre svega cinjenicu da se kod igraca ovog profila i ovog tipa najcesce desavaju povrede koje ga mogu odvojiti po sest meseci van terena, pa onda ni cena nije ista, sta vise....
Na zalost, mi nismo u situaciji da rizikujemo (kad kazem mi, mislim na ceo nas srpski fudbal), vec prodamo najbolje cim mozemo, od toga zivi srpski fudbal i od toga nastaju novi talenti....

milos

pre 5 godina

Kada se pogleda da 55% pripada Zvezdi,20% igracu,5% partizanu,20% Romi onda dodjemo do i ne tako neke velike cifre koju bi Zvezda uzela od ovih 10 miliona

Asd

pre 5 godina

Ne treba da ga prodamo, posebno me sada kada sigurno igramo LE a mozda ako da Bog udjemo i u LS. Pre svega mislim tu i na Radonjica, decko je sve bolji ali tek igra kako treba oko 6-7 meseci, treba i njemu da udje u ritam potpuno, da se razvije kao igrac. Ima vremena da ode i u drugu ligu, i da zaradi pare. Nasi igraci propadaju kada odu u strane klubove mladi. A nama trebaju i igraci za reprezentaciju. Zveza je vec sigurna za nekih 5-6 miliona + tu su utakmice, bonusi, mozda mozemo i da prezimimo u evropi. Mislim da nam mnogo vise znaci da ga imamo ovde nego da jurimo druge igrace posle jer tako stalno radimo i pravimo sebi rupe u timu. Radonjic ima jos 3 godine ugovor, tako da ne treba zuriti, posebno ne zbog para. Nama treba ekipa koja ce da igra na jesen i on je mnogo bitan sraf. Nadam se da ga necemo prodati i da nece uci u neke aranzmane ide posle kvalifikacija ili ide u januaru. Mi smo prosli kvalifikacijw i moramo da cuvamo igrace!

4k4.Dex

pre 5 godina

@adio
Veliki je soler? Ti bas slabo sa fudbalom. Nikad nisi cu da igrac koji ima kvalitet da sam resi 1 na 1 10 pita na utakmici dobije prostor i instrukcije od trenera da "solira"?

menadžer

pre 5 godina

To je puna kapa, ako stvarno nude toliko. Po njegovoj igri se vidi da već misli da je zvezda,ili šta već. Možda i jeste, ali za domaću ligu. Napolje, proćiće isto kao i Grujić, Marković i Živković. Gde su ti igrači danas. Za koga, i da li uopšte igraju?

Zvezdaš

pre 5 godina

Radonjić je jedan od najboljih igrača zvezde i njegova prodaja bi bila veliki gubitak za crvenu zvezdu i zato ga ne treba prodati ispod 20 miliona, naravno evra

nepismeni

pre 5 godina

matori...bankomat iza sebe imate,osim ako nisi dete pa misliš da kada imaš 50 miliona duga možeš da kupujete i dalje igrače,i ako misliš da kad vratiš 200.000e da ti država računa kao da si vratio 5 miliona evra.A igrači se prodaju jer moraju Terza i još brdo njih da te pare opeljese,a država će posle da pokrije sve neisplaćenih plate,sve što se neće platiti od tih para koje će nestati,slično.je i u Partizanu ali ni delić kao u CZ.

mia san mia

pre 5 godina

Za proverenog Dusana Tadica kojeg ne znam ni kako sam uspeo da uguram u isti tekst i koji pravi razliku na terenu, Ajaks dao 18 miliona a ovi ce kao izmedju 10-15 za ovog.
(1=5, 16. avgust 2018 20:30)

Alooo rodjace pa Tadic je citavih 8 godina stari od Radonje !
I ne treba da ga daju ispod 15 jer decko ipak ima samo 22 godine.

Filip

pre 5 godina

Iskreno tesko je i odbiti ponudu jer uz novac koji bi dobili i onaj koji cemo dobiti od evrope mnogo bi smanjili dug.
Ali opet mozda bi i cena skocila posle jos 6 utakmica u grupnoj fazi nekog takmicenja i eventualne nokaut faze lige evrope... Jedno je sigurno Radonja je dokazao klasu,u marseju bi mu jedina konkurencija bio Okampos koga navijaci vide kao najslabiju kariku u timu jer nema nikakav dribling,ni brzinu jedino na borbu izvlaci svoju igru slicno kao Milic u zvezdi.Radonjic je sigurno spreman za visi nivo,a u ligi kakva je francuska brzo bi dosao do izrazaja.
Reseno je pitanje levog krila u reprezentaciji za narednih 10 godina!

more san pedro

pre 5 godina

Ako vec u druge Evropske klubove ide zbog vece plate, sto mu onda ovi iz uprave lepo ne povecaju platu na toliko koliko bi dobijao u tom drugom evropskom klubu i resen problem.

Pa realno bolje i da mu povecaju platu, nego da ga daju za dzaba.

Cuj 10 miliona, pa to je greh pustiti ga za tolike pare iz prostog razlog sto decko ima samo 22 godine.

Znaci samo nek mu povecaju platu i cao resen problem.
I onda nek mirno cekaju neku vecu ponudu i kad je docekaju nek ga prodaju i to je to.

Fed

pre 5 godina

Prodati ga odmah i sanirati dug. Vi koji cenite da vredi vise od 10 milki kao da ne pratite fudbal glavom, vec stomakom, sto je uvek pogresno.

my way

pre 5 godina

Pitam se zašto se toliko zuri da se proda Radonjić, ako će već za godinu dana biti Zvezdin u celosti? Ima tu još neka klauzulica u ugovoru sigurno, al nije za javnost!!!
(0205, 16. avgust 2018 21:20)

Биће Звездин, али исти проценат од трансфера ће свакако ићи Роми, такав је договор. Једино што је сада за продају потребно и да се Рома сложи, а за годину дана ће одлука бити искључиво звездина. Свакако је бесмислено продавати сада играча са којим је уговор потписан до 2022. Нема шансе да му цена драстично не порасте, поготово ако се пласирамо у ЛШ. А логика "шта ако се повреди", којом се овде видим неки воде, није достојна одговора. Ако се тиме будимо водили, ако то заиста буде политика, ако смо такво да не кажем шта од клуба онда баталимо већ сада приче о Салзбургу, камоли о дугорочном подизању клуба на већи ниво.

jashtaman

pre 5 godina

Ako je za 10, pisle Salzburga neka ide. Njemu cena dok je u Zvezdi ne moze jos mnogo da skoci a moze mnooooogo da opadne. Ako se i udje u LS, tu je Kafu, koji nije spic vec krilo, igrao LS, bolji za tim u svakom smislu. Koliko god da je talentovan a jeste, sa njim se nikada ne zna, a i povreda moze da zakomplikuje situaciju. Tako da, hvala Radonja, svu srecu zelim ali dok se bar ne pridje izlasku iz duga ovakve prilike moraju da se koriste bez ikakvog rizika.
Ako ikada ne budemo duzni, onda mozemo malo da se igramo, ovako ne.

vele

pre 5 godina

Decko je na prekretnici hoce li ostati fudbaler atleticar (tipa Lazar Markovic) cija jedina prednost je brzina ili ce poceti mozak koristiti u igri bez zabijanja u tri, cetri igraca i srljanja konstantnog. Ima sve da napravi sjajnu karijeru i verujem da ce uspeti

Realno

pre 5 godina

Decko vredi 4-5m, usijana glava.Brz igrac jeste, tehnicki ocajan. Za nasu ligi brutalan, za ostale Marko Grujic 2.
(nidza, 16. avgust 2018 20:15)

Jesi li primetio ona njegova dodavanja petom,rolanja lopte i odigravanja bez gledanja?To sigurno moze neko ko nema tehniku ili je ima ocajnu...usijana glava jeste,to stoji,poleteo jeste ali mu niko ne sme osporiti znanje,tehniku i brzinu a sada i sve bolji sut.Njemu je njegova glava najveci problem a sa ovim sto zna i moze,Mamic bi ga prdao za 30+ miliona.

xxx

pre 5 godina

Koje škole?! Igra ti klub protiv Noslsdedaajjsadalena , a ti ovde komentarises Zvezdinog igraca ?! Kako to nazvate ako ne kompleks?!
(Tito-partija-crno bela armija, 16. avgust 2018 21:26). Napisa to neko koji je ostavio 16 000 komentara na Partizanovim vestima.

Kninska kobra

pre 5 godina

Zbog ove prodaje i prodaje Sergeja smo zavrsili kako smo zavrsili na Svetskom... Previse truda je u ovo ulozeno... Ne brukajte se, trazite vise!
(Navijac Millwall-a, 16. avgust 2018 21:42)

Zaista misliš da je ukupno 19 odigranih minuta na SP Radonjića bilo presudno što smo tako završili????
Kamo sreće da je odigrao 219 minuta, možda bi bili makar u 1/8 finala.
Medjutim, spinovanja su spinovanja pa makar i oni sami ne verovali u to.
grobari su to.

ivan

pre 5 godina

ako kojim slucajem upadnemo u grupnu fazu lige šampiona onda treba da odigra istu. znaci cena mu tad moze ici samo gore. ne bi ga davao pre toga nikako.

Lale

pre 5 godina

Treba ga prodati jer to je jedino ispravno.Stvar principa - ta politika je dovela dotle da od 55 mil.duga dođemo na dvadesetak.Ovaj prelazni rok ćemo pored 4 za Pešića uzeti 6 od Radonjića i to je najvažnije, pored Evrope.I meni nije po volji što ide jer je dobar igrač ali već na sledećoj utakmici može da naleti na nekog kasapina , ko što su ovu Slovaci i šta onda?Da li će ovi razni sa foruma da izvade iz džepa pa da pomognu njemu i Zvazdi.Lako je na forumu voditi klub.

reflektor

pre 5 godina

Ako gledamo poslovno,uzimajuci primer Mamica(kakav god da je tata je za pravljenje i prodaju),onda treba sacekati ove dve sa RB.Posto je igrac vezan do jula 2019. postoji i zimski prelazni rok,a Zvezda je dovela Kafua.Znaci,ima minimum 6 utakmica u LE,ako se ne prodje i LS(ako se prodje to menja dosta).I sacekati zimski rok.Znaju i u upravi valjda kako stvari funkcionisu a kad imas ovakvog kapitalca gledas da ode "jos malo gore cena" ;)

Navijac Millwall-a

pre 5 godina

Zbog ove prodaje i prodaje Sergeja smo zavrsili kako smo zavrsili na Svetskom... Previse truda je u ovo ulozeno... Ne brukajte se, trazite vise!

Predrag

pre 5 godina

Namerno je skinuo dres da bi dobio žuti karton. Sada ne može da igra protiv Salcburga što daje opravdanje da ga prodaju. Skoro sam saznao da je igrao za Partizan. Zato toliko podilazi Severu. Inače kao igrač je vrlo dobar.

ja

pre 5 godina

Rekao sam pre mečeva sa Spartaksom i Trnavom da će Radonjić da zablista i da će, ukoliko uspemo da se plasiramo u LŠ (a, realno, Radonjić nam je glavni igrač - iako je Ben motor tima), vredeće 30 miliona. Živi bili pa videli...

BAKI

pre 5 godina

Imamo višedecenijski pa čak i generacijski problem u našim glavama koji je prouzrokovan pre svega krizama i nemaštinom. Sve što je naše čak i nama samima je manje vredno ili bezvredno za razliku od tuđeg.Gledam i slušam transfere zadnji godina po Evropi u slabijim ligama,ovakav kalibar igrača kreće od 15 mil. i više, jedino se mi razmišljamo da li Radonjić za nekoga iz jakih liga vredi 5,6 ili 10 mil. Teško nama što smo bedni...

Miha

pre 5 godina

Prodaja Radonje moze tek nakon lige sampiona ili lige evrope. Sa tih 6 utakmica mnogi ce da ga zapaze i skocice mu cena a doprinece osvajanju bodova i uzimanju premija od golova i bodova i LS LE.
Duplo dobro i samo blesav moze sada da ga proda.
Verujem da ce narasti cena na bar 15 miliona nakon takmicenja u LS ili LE.

severnjača

pre 5 godina

Zašto prodavati sada? Zašto??? Zaradili smo pare ulaskom u LE, možemo mnogo više ako uspemo da uđemo u LŠ! Nema nikakvog opravdanja za žurbu, cena može samo da raste! Čekajte makar zimski prelazni rok!

Bojme88

pre 5 godina

Tuzno je sto kad se gleda realno trziste i koliko su neki igraci astronomski placeni, da on igra u nekoj za nijansu jacoj ligi u kojoj Zvezda i Partizan cak i jesu bolji, pricalo bi se lagano o dvocifrenoj cifri! Ovako ako ode bice izmedju 5-10 mil

Istok

pre 5 godina

Xaxaxaaxaxxa
Neka daju oni 2-3 miliona koliko ce stvarno i da daju,a drzava ce da jos 10 miliona, a Terza ce da izadje pred novinare i da kaze da je Marsej dao sve pare, i sve je kao u redu....samo necete vi moci tako doveka....samo polako,ima da vas nema!

analiticar_amater

pre 5 godina

Namerno je skinuo dres da bi dobio žuti karton. Sada ne može da igra protiv Salcburga što daje opravdanje da ga prodaju. Skoro sam saznao da je igrao za Partizan. Zato toliko podilazi Severu. Inače kao igrač je vrlo dobar.
(Predrag, 16. avgust 2018 21:15)

Ajde ne izmisljajte. Radonjic je jednostavno usijana luda glava, igra se sto i neki minut, decko daje gol vredan milione i zato slavi tako kako slavi. Podilazi severu? Kako? Cime? Zna se jako dobro da je bio u Partizanu i niko od navijaca nikada nije napravio problem oko toga, cak ni huligani. Gomila igraca slavi tako sto trci ka najvatrenijim navijacima, sto je posebno karakteristicno za Zvezdine igrace. Mislims stvarno od cega vi razvijate neke sacuvaj me Boze teorije.

Марко

pre 5 godina

Да смо испали из Европе, имало би смисла продавати га. Међутим, са најамање 8 утакмица у Европи њему цена сигурно неће падати. Када је дошао у Звезду, цена на transfermarkt-у му је била 300 хиљада евра, а сада је 6 милиона.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Igrač iz Partizanove škole, a Zvezda će uzeti pare?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 16. avgust 2018 21:06)

Koje škole?! Igra ti klub protiv Noslsdedaajjsadalena , a ti ovde komentarises Zvezdinog igraca ?! Kako to nazvate ako ne kompleks?!

Milan

pre 5 godina

Klasična novinarska patka, limitiran igrač koji ima malo talenta i brzinu, ali je mentalno katastrofa, samoživ i nezreo. Realno vredi 2 do 3 miliona, ako se neki veliki klub prevari i kupi ga, proći će kao Grujić. Inače sam zvezdaš, da ne bude zabune

0205

pre 5 godina

Pitam se zašto se toliko zuri da se proda Radonjić, ako će već za godinu dana biti Zvezdin u celosti? Ima tu još neka klauzulica u ugovoru sigurno, al nije za javnost!!!

sarajevo.ba

pre 5 godina

Pitajte Mamica da li bi ga dao za 10 milki...gledao sam intervju sa kraljem(Mamicem) kad kaze da nikad nije hteo da prica sa menadzerima kad dodju kod njega i ponude mu neku cifru za igraca iz Dinama,kaze im da zatvore vrata i da idu kuci...posle ponovo dodju i kupe ga po ceni koju Mamic kaze!Doktor za biznis..on ga ne bi dao ispod 20,25 nikad!
(Buca Brus, 16. avgust 2018 20:45)

Pa da, ali sta je on prodavao?
Jel si gledao hrvate na Sp, e to je prodavao a ne neka drva.

Mare Maronne

pre 5 godina

Bio nekad na tribini,sad neutralan(uzivam u igri zvana fudbal) i pratim klubove sgo uzivo sto preko tv-a,ali 10 milki je taman,plus 5 kroz bonuse,da se ne pumpa cena zbog proslosezonskog "pomada-men-a" Nejmara,taman i realna cena,a treba uvesti definitivno seleri kep zbog bahanalija na trzistu fudbalera.

my way

pre 5 godina

Ако се не пласирамо у Лигу Шампиона можда. Навијачки бих свакако волео да остане и мислим да вреди више. Међутим, ако прођемо Салзбург, продати било кога пре групне фазе ЛШ је ван памети. Цена свих играча ће драматично порасти самим играњем у елитном европском такмичењу, плус ће их на великој сцени још многи открити, те ће и закон понуде и потражње увећати цену. Марсеј покушава да уграби Радоњића пре тога, на нама је да не будемо глупи.

MJ11

pre 5 godina

Voleo bih da ostane još polusezonu da odigra grupnu fazu(nadam se LŠ), međutim svako ko malo više prati Zvezdu zna da dolazak Kafua znači odlazak Radonjića posle dvomeča sa Salzburgom samo je pitanje gde i za koliko novca. Mislim da je će Zvezda pristati na sve više od 8-9 miliona, ovih 10 je neka realna priča a i Marsej je dobar klub za njega.

Objektivno

pre 5 godina

Prodajte ga odmah za te pare, decko je digao nos u nebesa, veliki je soler a suvi prosek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (adio, 16. avgust 2018 19:41)

Delimicno bih se slozio sa tobom a to je oko prodaje i oko ovoga da je digao nos jer se to vidi iz aviona.Cak bih se slozio i ovo oko soliranja ali to proizilazi sto je digao nos.Jedino se ne slazem da je suvi prosek jer decko ima nevidjenu brzinu i odlicnu tehniku,dribling a sve vise dokazuje i da ima dobar sut i to obema nogama.Znaci,izuzetan igrac,jos veceg potencijala,samo se bojim da ce mu se vratiti ona luda glava i da ce krenuti po starom jer je poleteo zbog postignutih golova,tako da je tempirana bomba.Moze nam doneti mnogo a moze nas i ukanaliti.Zato je bolje da ga prodaju,uzmu veliku lovu,za nase prilike,dok se u pojedinim zemljama ta lova daje igracima za zvake.Uz sve to,doveli smo Kafua,koji je i bolji od Radonjica ali od njega nemamo kintu jer je pozajmljen i preskup za nas ali moze se dovesti kvalitetan spic od obestecenja za Radonjica a po meni bi neophodan bio i dobar stoper jer Degenek to nije,kao ni Sumaila.

Motorbreath

pre 5 godina

Lako je reci da treba odbiti, jeste da cemo dobiti pare od evrope, ali ko zna sta ce biti, sta ako se, ne daj Boze, povredi? Ili nesto tako, 10m je puno za nase uslove,
(očigledno, 16. avgust 2018 19:43)

Sve to stoji, ali ja bih ja licno voleo duze da gledam Radonjica u zvezdi, za to ne bih voleo da ga sad prodaju.

Dare

pre 5 godina

Ne bi ga trebalo prodavati ispod 15 miliona.Ne kazem ja da on vredi toliko, mozda i vredi, mozda ne, ali jednostavno sad imamo para od Evrope i nije nam potreba da prodajemo.Ako neko bas zapne, onda nek i odresi kesumA Ako se Radonjic pokaze u Evropi, moze samo da mu skoci cena.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Kengur, milion puta će se pominjati Mamić bez ikakve spoznaje i dubine u kakvoj situaciji je Dinamo i Zvezda. Dinamo je od `91 na ovamo menjao imena, pa vraćao, brisao dugove kako je hteo. Ceo glavni grad ih ozbiljno finansira, zato u Zagrebu sem malo rukometa i nema vrhunskog sporta. Ali nije to ključna stvar. Hrvati od ulaska u Eu postaju domaći igrači i duplira im se cena. Svaki iole talentovan klinac ide u nebo, plus faktor Modrića i ostalih. Mamić samo vešto barata datim okolnostima, nema tu nikakve genijalnosti. Zar misliš da Terzić ne bi zavaljao za iste pare da može. Pa i njemu je u interesu da prodaje za 15-20 miliona, zamisli tu proviziju. Prosto ne može, potpuno su nam obrnute pozicije. 10 miliona je već ozbiljna cifra, sve preko je posao snova bez daljnjeg. Radonja je tek dve godine profi igrač. Praktično rehabilitovan.

zemunski kej

pre 5 godina

Ako se plasiramo u ligu sampiona ,ostavite ga.Duplo ce da vredi. Nema puno igraca koji ako dobro prime loptu odose u sansu ,nema tu cuvanja to se radi u sekundi ,Videli ste Spartak iz Trnave dobrei borci ali Zvezda je imala Bena i Radonjica,suvi kvalitet, ima tek 22 godine,

Konstatacija

pre 5 godina

Pitajte groblje,oni najbolje znaju ko koliko vredi i da su ovo obmane,da se pominju velike cifre koje su netacne ili da tu lovu daje drzava Zvezdi.Cak dotle idu njihove nebuloze i budalastine.Tako su pricali za Grujica a on ode za 6 miliona,pa za Boacija,kako niko nece dati ni milion a i on ode za vise od 5 miliona a sad im je zlo i zbog Radonjica.Taman su poceli da pisu kako nije zasluzio da ide na SP,da nema pojma,da ga niko nece uzeti a odjednom 10 miliona i ostaju bez reci.

Dada

pre 5 godina

dinamo prodava rezervne igrače za 7 8 miliona, mi ne mozemo Radonjića bez za 10? treba imati stav i jak karakter i reći klubovima 25 miliona uzmi ostavi.
(Niksicko, 16. avgust 2018 19:40)

Hahahah misliš da bi ga neko kupio za 25 miliona zaista?

u100evra

pre 5 godina

Nadam se da gresim, ali mene podseca na Boska Jankovica. Ok igrac, igrace pomalo zato sto je brz, zna malcice da predribla, dace neki gol u klubi i repki i to je to.

ljupce

pre 5 godina

pesic 4,2 miliona
racic 2,2 miliona
boaci 5,5 miliona
ilic 2,5 miliona
ristic 2 miliona
plavsic 1,3 miliona
manojlovic 1,25 miliona
kanga 1 milion

ukupno blizu 20 miliona i to su najjaci transferi samo zadnje dve sezone,ovo ispod milion nisam ni racunao.dobra ta drzava zaista se ljudi trude i pumpaju pare.izgleda zvezda drzavi srbiji prodaje igrace,a ne klubovima.grobarska logika.

copy paste novinarstvo

pre 5 godina

Ne lozite se bezveze i ne padajte na ove vesti koje sluze samo da neko klikce na njih.

Izjava Terzica iz 2017: "Kad hoćete da dovedete nekog igrača, niste vi jedina strana koja se pita, a u ovom slučaju je druga strana bila vrlo komplikovana. Od naredne prodaje 60 odsto ide Zvezdi, 25 igraču, a 15 Romi. On je doveden u Zvezdu na pozajmicu sa zabranom prodaje u naredne dve godine i nema pravo odlaska iz Zvezde, a tek onda 2019. stupa na snagu njegov ugovor sa Zvezdom do 2022. koji obuhvata ove procente"

Civijas

pre 5 godina

"shadow" Ne mozemo mi da kupimo igraca od 5milki jer takav igrac ima ogromnu platu i premije, treba to izdrzati finasijski.. Sta ako sledece godine ne udjemo u LE? Od cega placati te igrace. Kada Zvezda bude bez dugova onda mozemo kao sto ti kazes ali sada polako, korak po korak..

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ama zasto prodajemo igraca ako imamo bankomat iza sebe??? grobari spineri
(matori, 16. avgust 2018 19:40)

Pa da bi se okoristili o transfer. Iz istog razloga bankomat i radi. Cekaj, ti si mislio da neko misli da bankomag radi zbog Zvezdinih rezultata i navijaca? Boze, koliko si naivan.

xxx

pre 5 godina

Pitajte groblje,oni najbolje znaju ko koliko vredi i da su ovo obmane,da se pominju velike cifre koje su netacne ili da tu lovu daje drzava Zvezdi.Cak dotle idu njihove nebuloze i budalastine.Tako su pricali za Grujica a on ode za 6 miliona,pa za Boacija,kako niko nece dati ni milion a i on ode za vise od 5 miliona a sad im je zlo i zbog Radonjica.Taman su poceli da pisu kako nije zasluzio da ide na SP,da nema pojma,da ga niko nece uzeti a odjednom 10 miliona i ostaju bez reci.
(Konstatacija, 16. avgust 2018 20:01). Potpuno nam je svejedno. Prodajom Radonjića Partizanu ide 1,7% od ukupne cifre.

Shadow

pre 5 godina

Čak i da je stvarno u pitanju 10 miliona, sve je to pod velikim znakom pitanja... Koliko procenata ide Romi ? Ako je tačno da im ide 40%, onda to nije deset miliona nego šest! Da je čistih deset, trebalo bi prihvatiti... 5 miliona iskoristiš za vraćanje dugova, a za drugih 5 miliona kupiš neku proverenu zver od igrača na njegovoj poziciji... Vrlo jednostavno! Ali, problem je što mislim da mi ne bi kupili takvog igrača kao njegovu zamenu, nego bi se kockali i kupili mačku u džaku za nekih pola miliona ili čak i manje...

Buca Brus

pre 5 godina

Pitajte Mamica da li bi ga dao za 10 milki...gledao sam intervju sa kraljem(Mamicem) kad kaze da nikad nije hteo da prica sa menadzerima kad dodju kod njega i ponude mu neku cifru za igraca iz Dinama,kaze im da zatvore vrata i da idu kuci...posle ponovo dodju i kupe ga po ceni koju Mamic kaze!Doktor za biznis..on ga ne bi dao ispod 20,25 nikad!

lmx

pre 5 godina

ma kojih 10miliona, za lijevo krilo od 22 godine sa takvim potencijalom 25 miliona€ minimalno, dinamo je za Pjacu 23 dobio a nije ljevak, zato polako doc ce para.

1=5

pre 5 godina

Ne kupuju Danila Pantića pa da moraju dati vise od 10 miliona. Dajte ljudi je l' stvarno neko misli da ce neko za ovog dati vise od 5 miliona? To sto ce ga ekonomski magovi navodno prodati za 11,12 to nije stvarna cifra i veruju samo najzagrizeniji navijači, koji su ga inace pljuvali gde god su stigli dok je bio u Partizanu. Kao da oni ne znaju da Radonjic ima problema sa ponasanjem. Za proverenog Dusana Tadica kojeg ne znam ni kako sam uspeo da uguram u isti tekst i koji pravi razliku na terenu, Ajaks dao 18 miliona a ovi ce kao izmedju 10-15 za ovog.

Herakle

pre 5 godina

Koliko se secam Terziceve konferencije prodaja Radonjica nije bila moguca jos 2 godine ili tako nesto pa ne znam od kuda sada ta prica. E sad ako nas je lagao onda razumem da je decku vec dosadno da igra nasu ligu ali mislim da jos godinu dana treba da odigra.u Zvezdi, uzme titulu, odigra ligu sampiona ili ligu evrope i u januaru ga prodati za Jun ne iapod 12 do 15 miliona. Ne vidim cemu sada prodaja Radonjica pogotovo akp se zna da zvezdi pripada 60%.

the shining

pre 5 godina

Dečko je izuzetan talenat.Da je kod Mamica brat-bratu 40 milki,i to da ucjenjuje strane klubove.Veliki potencijal.Ovo pišem naiskrenije kao navijač Partizana.

mohikanac

pre 5 godina

Ne znam zašto ga prodaju , momak vredi 20 i preko . Ako bude ovako igrao LS ili LE , prodati ga u januaru ili na kraju sezone.
Jednostavno tako je trenutno stanje na pijaci . Realno odavno nije kod nas igrao ovakav igrač. Gol Krasnodaru , derbi , Bate , sada , inspiriše ga scena i bitne utakmice .
Normalno doveden je Kafu umesto njega , šteta jer je mogao Adzic da je bio strpljiviji . Prodaće i Krsticica, vrv Srnica , možda Borjan i normalno Pavkov .
Uzeće dobar novac za naše prilike a smešan za Evropu.

IGGY

pre 5 godina

Moj odgovor na ovu anketu je naravno da nije.Zvezda je u usponu koji će joj se isplatiti mnogo ali malo kasnije.Takođe uskoro počinje Liga nacija gde će mu porasti ti milioni o kojima stalno pričate.Zaista nije pametno da sad ide sem ako on sam misli drugačije.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

To treba Romu pitati.
(Vlado, 16. avgust 2018 20:10)

Za tvoju informaciju Zvezda 60%, igrač i menadžer 25%, Roma 15%. Partizan kao kompezaciju za trening 1,7% od ukupne cifre

lukanis

pre 5 godina

Ostani Radonja u Zvezdi ako zaigrate u LS, i igraj dok traje sezona u LS, posle ce da ti skoci cena i ides dalje za vece pare!!! Sportski pozdrav

Niksicko

pre 5 godina

dinamo prodava rezervne igrače za 7 8 miliona, mi ne mozemo Radonjića bez za 10? treba imati stav i jak karakter i reći klubovima 25 miliona uzmi ostavi.

očigledno

pre 5 godina

Lako je reci da treba odbiti, jeste da cemo dobiti pare od evrope, ali ko zna sta ce biti, sta ako se, ne daj Boze, povredi? Ili nesto tako, 10m je puno za nase uslove, a mi smo i dalje u dugovima...

PeroTreger

pre 5 godina

Ako se nekim slučajem plasiramo u L.Š. ni slučajno ga ne puštati, ako ne, onda probati da se izvuče još koji milion ili procenat od dalje prodaje... Mada ja bih voleo da ostane bar još godinu dana više od svega!!!

Kengur

pre 5 godina

Zvezda drugu god uzastopno igra evropu , ove mozda i LS tako da cena od deset miliona je svakako prihvatljiva , medjutim ako je Mamic usevao da prodaje i za 20 , pritom Radonjic je takodje mlad , a uz to i afirmisan clan je reprezentacije , mislim da se moze prodati i za 15 , umnogome zavisi i od utakmica sa Salzburgom , ako bi i njima lomio kicme plus dao neki gol 15 milki je realno , a sto da ne i vise ?:)

piksel

pre 5 godina

Sto znam, da smo redovni u Evropi pa mozda coek da trazi vise, ali s obzirom da nam je ovo tek druga sezona, mislim da je u ovom trenutku deset miliona sasvim ok ponuda... A ako Bog da da i narednih godina budemo igrali Evropu i imali talenata sigurno da ce cifra ici i do 12, 13 ali sad je 10 ok

Jim Beam

pre 5 godina

Njemu cena jedino moze rasti ako se plasiramo u LS. Ako ispadnemo od Salcburga, 10-12 miliona je plafon, a kakva je glava, moze i pasti bez problema. Tako da je verovatno najpametnije sacekati kraj dvomeca sa Salcburgomi videti sta ciniti. Zamena je svakako stigla, Kafu koji isto igra na krilu. A igrati sa napadacem, dva ofanzivna krila i Benom koji ipak nije spic nije realno.

asdf

pre 5 godina

Ako je Hajduk prodao onog Evertonu za vise od 5 miliona(ne znam tacnu cifru) mozemo i mi Radonju za nesto manje od 15.
Treba imati u vidu da Zvezdi pripada 60%,sa 15 miliona mi bi dobili 9 milona.

veliki strumf

pre 5 godina

10 miliona moze, ali samo uz 20% od naredne prodaje (sto ce biti jos 6-8 miliona). Ako ovolike njegove golove i brzinu ne umemo da unovcimo, vec ga prodamo za samo 10 miliona - onda smo LUDI!

Aleksej

pre 5 godina

12. miliona realna cifra za Radonjica uzeci u obzir sve.Sto je najveci transfer u istoriji Srbije.Ako udjemo u Ligu sampiona a verujem da imamo sada kvalitet za to i jos prodamo Radonju za minimum 12. miliona dug ce nam pasti ispod 10. miliona jos ako se Gazprom otvori mozemo od sledece sezone da budemo u plusu.Mnogo dobar potez je bio dovodjenje Milojevica i mislim dok god je on u Zvezdi,Zvezda ce osvajati titulu.

Kengur

pre 5 godina

Zvezda drugu god uzastopno igra evropu , ove mozda i LS tako da cena od deset miliona je svakako prihvatljiva , medjutim ako je Mamic usevao da prodaje i za 20 , pritom Radonjic je takodje mlad , a uz to i afirmisan clan je reprezentacije , mislim da se moze prodati i za 15 , umnogome zavisi i od utakmica sa Salzburgom , ako bi i njima lomio kicme plus dao neki gol 15 milki je realno , a sto da ne i vise ?:)

Niksicko

pre 5 godina

dinamo prodava rezervne igrače za 7 8 miliona, mi ne mozemo Radonjića bez za 10? treba imati stav i jak karakter i reći klubovima 25 miliona uzmi ostavi.

PeroTreger

pre 5 godina

Ako se nekim slučajem plasiramo u L.Š. ni slučajno ga ne puštati, ako ne, onda probati da se izvuče još koji milion ili procenat od dalje prodaje... Mada ja bih voleo da ostane bar još godinu dana više od svega!!!

the shining

pre 5 godina

Dečko je izuzetan talenat.Da je kod Mamica brat-bratu 40 milki,i to da ucjenjuje strane klubove.Veliki potencijal.Ovo pišem naiskrenije kao navijač Partizana.

očigledno

pre 5 godina

Lako je reci da treba odbiti, jeste da cemo dobiti pare od evrope, ali ko zna sta ce biti, sta ako se, ne daj Boze, povredi? Ili nesto tako, 10m je puno za nase uslove, a mi smo i dalje u dugovima...

asdf

pre 5 godina

Ako je Hajduk prodao onog Evertonu za vise od 5 miliona(ne znam tacnu cifru) mozemo i mi Radonju za nesto manje od 15.
Treba imati u vidu da Zvezdi pripada 60%,sa 15 miliona mi bi dobili 9 milona.

veliki strumf

pre 5 godina

10 miliona moze, ali samo uz 20% od naredne prodaje (sto ce biti jos 6-8 miliona). Ako ovolike njegove golove i brzinu ne umemo da unovcimo, vec ga prodamo za samo 10 miliona - onda smo LUDI!

Realno

pre 5 godina

Decko vredi 4-5m, usijana glava.Brz igrac jeste, tehnicki ocajan. Za nasu ligi brutalan, za ostale Marko Grujic 2.
(nidza, 16. avgust 2018 20:15)

Jesi li primetio ona njegova dodavanja petom,rolanja lopte i odigravanja bez gledanja?To sigurno moze neko ko nema tehniku ili je ima ocajnu...usijana glava jeste,to stoji,poleteo jeste ali mu niko ne sme osporiti znanje,tehniku i brzinu a sada i sve bolji sut.Njemu je njegova glava najveci problem a sa ovim sto zna i moze,Mamic bi ga prdao za 30+ miliona.

lukanis

pre 5 godina

Ostani Radonja u Zvezdi ako zaigrate u LS, i igraj dok traje sezona u LS, posle ce da ti skoci cena i ides dalje za vece pare!!! Sportski pozdrav

ljupce

pre 5 godina

pesic 4,2 miliona
racic 2,2 miliona
boaci 5,5 miliona
ilic 2,5 miliona
ristic 2 miliona
plavsic 1,3 miliona
manojlovic 1,25 miliona
kanga 1 milion

ukupno blizu 20 miliona i to su najjaci transferi samo zadnje dve sezone,ovo ispod milion nisam ni racunao.dobra ta drzava zaista se ljudi trude i pumpaju pare.izgleda zvezda drzavi srbiji prodaje igrace,a ne klubovima.grobarska logika.

my way

pre 5 godina

Ако се не пласирамо у Лигу Шампиона можда. Навијачки бих свакако волео да остане и мислим да вреди више. Међутим, ако прођемо Салзбург, продати било кога пре групне фазе ЛШ је ван памети. Цена свих играча ће драматично порасти самим играњем у елитном европском такмичењу, плус ће их на великој сцени још многи открити, те ће и закон понуде и потражње увећати цену. Марсеј покушава да уграби Радоњића пре тога, на нама је да не будемо глупи.

Марко

pre 5 godina

Да смо испали из Европе, имало би смисла продавати га. Међутим, са најамање 8 утакмица у Европи њему цена сигурно неће падати. Када је дошао у Звезду, цена на transfermarkt-у му је била 300 хиљада евра, а сада је 6 милиона.

ja

pre 5 godina

Rekao sam pre mečeva sa Spartaksom i Trnavom da će Radonjić da zablista i da će, ukoliko uspemo da se plasiramo u LŠ (a, realno, Radonjić nam je glavni igrač - iako je Ben motor tima), vredeće 30 miliona. Živi bili pa videli...

BAKI

pre 5 godina

Imamo višedecenijski pa čak i generacijski problem u našim glavama koji je prouzrokovan pre svega krizama i nemaštinom. Sve što je naše čak i nama samima je manje vredno ili bezvredno za razliku od tuđeg.Gledam i slušam transfere zadnji godina po Evropi u slabijim ligama,ovakav kalibar igrača kreće od 15 mil. i više, jedino se mi razmišljamo da li Radonjić za nekoga iz jakih liga vredi 5,6 ili 10 mil. Teško nama što smo bedni...

lmx

pre 5 godina

ma kojih 10miliona, za lijevo krilo od 22 godine sa takvim potencijalom 25 miliona€ minimalno, dinamo je za Pjacu 23 dobio a nije ljevak, zato polako doc ce para.

analiticar_amater

pre 5 godina

Namerno je skinuo dres da bi dobio žuti karton. Sada ne može da igra protiv Salcburga što daje opravdanje da ga prodaju. Skoro sam saznao da je igrao za Partizan. Zato toliko podilazi Severu. Inače kao igrač je vrlo dobar.
(Predrag, 16. avgust 2018 21:15)

Ajde ne izmisljajte. Radonjic je jednostavno usijana luda glava, igra se sto i neki minut, decko daje gol vredan milione i zato slavi tako kako slavi. Podilazi severu? Kako? Cime? Zna se jako dobro da je bio u Partizanu i niko od navijaca nikada nije napravio problem oko toga, cak ni huligani. Gomila igraca slavi tako sto trci ka najvatrenijim navijacima, sto je posebno karakteristicno za Zvezdine igrace. Mislims stvarno od cega vi razvijate neke sacuvaj me Boze teorije.

Dare

pre 5 godina

Ne bi ga trebalo prodavati ispod 15 miliona.Ne kazem ja da on vredi toliko, mozda i vredi, mozda ne, ali jednostavno sad imamo para od Evrope i nije nam potreba da prodajemo.Ako neko bas zapne, onda nek i odresi kesumA Ako se Radonjic pokaze u Evropi, moze samo da mu skoci cena.

severnjača

pre 5 godina

Zašto prodavati sada? Zašto??? Zaradili smo pare ulaskom u LE, možemo mnogo više ako uspemo da uđemo u LŠ! Nema nikakvog opravdanja za žurbu, cena može samo da raste! Čekajte makar zimski prelazni rok!

zemunski kej

pre 5 godina

Ako se plasiramo u ligu sampiona ,ostavite ga.Duplo ce da vredi. Nema puno igraca koji ako dobro prime loptu odose u sansu ,nema tu cuvanja to se radi u sekundi ,Videli ste Spartak iz Trnave dobrei borci ali Zvezda je imala Bena i Radonjica,suvi kvalitet, ima tek 22 godine,

sarajevo.ba

pre 5 godina

Pitajte Mamica da li bi ga dao za 10 milki...gledao sam intervju sa kraljem(Mamicem) kad kaze da nikad nije hteo da prica sa menadzerima kad dodju kod njega i ponude mu neku cifru za igraca iz Dinama,kaze im da zatvore vrata i da idu kuci...posle ponovo dodju i kupe ga po ceni koju Mamic kaze!Doktor za biznis..on ga ne bi dao ispod 20,25 nikad!
(Buca Brus, 16. avgust 2018 20:45)

Pa da, ali sta je on prodavao?
Jel si gledao hrvate na Sp, e to je prodavao a ne neka drva.

Miha

pre 5 godina

Prodaja Radonje moze tek nakon lige sampiona ili lige evrope. Sa tih 6 utakmica mnogi ce da ga zapaze i skocice mu cena a doprinece osvajanju bodova i uzimanju premija od golova i bodova i LS LE.
Duplo dobro i samo blesav moze sada da ga proda.
Verujem da ce narasti cena na bar 15 miliona nakon takmicenja u LS ili LE.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Igrač iz Partizanove škole, a Zvezda će uzeti pare?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 16. avgust 2018 21:06)

Koje škole?! Igra ti klub protiv Noslsdedaajjsadalena , a ti ovde komentarises Zvezdinog igraca ?! Kako to nazvate ako ne kompleks?!

Konstatacija

pre 5 godina

Pitajte groblje,oni najbolje znaju ko koliko vredi i da su ovo obmane,da se pominju velike cifre koje su netacne ili da tu lovu daje drzava Zvezdi.Cak dotle idu njihove nebuloze i budalastine.Tako su pricali za Grujica a on ode za 6 miliona,pa za Boacija,kako niko nece dati ni milion a i on ode za vise od 5 miliona a sad im je zlo i zbog Radonjica.Taman su poceli da pisu kako nije zasluzio da ide na SP,da nema pojma,da ga niko nece uzeti a odjednom 10 miliona i ostaju bez reci.

Buca Brus

pre 5 godina

Pitajte Mamica da li bi ga dao za 10 milki...gledao sam intervju sa kraljem(Mamicem) kad kaze da nikad nije hteo da prica sa menadzerima kad dodju kod njega i ponude mu neku cifru za igraca iz Dinama,kaze im da zatvore vrata i da idu kuci...posle ponovo dodju i kupe ga po ceni koju Mamic kaze!Doktor za biznis..on ga ne bi dao ispod 20,25 nikad!

mia san mia

pre 5 godina

Za proverenog Dusana Tadica kojeg ne znam ni kako sam uspeo da uguram u isti tekst i koji pravi razliku na terenu, Ajaks dao 18 miliona a ovi ce kao izmedju 10-15 za ovog.
(1=5, 16. avgust 2018 20:30)

Alooo rodjace pa Tadic je citavih 8 godina stari od Radonje !
I ne treba da ga daju ispod 15 jer decko ipak ima samo 22 godine.

MJ11

pre 5 godina

Voleo bih da ostane još polusezonu da odigra grupnu fazu(nadam se LŠ), međutim svako ko malo više prati Zvezdu zna da dolazak Kafua znači odlazak Radonjića posle dvomeča sa Salzburgom samo je pitanje gde i za koliko novca. Mislim da je će Zvezda pristati na sve više od 8-9 miliona, ovih 10 je neka realna priča a i Marsej je dobar klub za njega.

reflektor

pre 5 godina

Ako gledamo poslovno,uzimajuci primer Mamica(kakav god da je tata je za pravljenje i prodaju),onda treba sacekati ove dve sa RB.Posto je igrac vezan do jula 2019. postoji i zimski prelazni rok,a Zvezda je dovela Kafua.Znaci,ima minimum 6 utakmica u LE,ako se ne prodje i LS(ako se prodje to menja dosta).I sacekati zimski rok.Znaju i u upravi valjda kako stvari funkcionisu a kad imas ovakvog kapitalca gledas da ode "jos malo gore cena" ;)

Aleksej

pre 5 godina

12. miliona realna cifra za Radonjica uzeci u obzir sve.Sto je najveci transfer u istoriji Srbije.Ako udjemo u Ligu sampiona a verujem da imamo sada kvalitet za to i jos prodamo Radonju za minimum 12. miliona dug ce nam pasti ispod 10. miliona jos ako se Gazprom otvori mozemo od sledece sezone da budemo u plusu.Mnogo dobar potez je bio dovodjenje Milojevica i mislim dok god je on u Zvezdi,Zvezda ce osvajati titulu.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Kengur, milion puta će se pominjati Mamić bez ikakve spoznaje i dubine u kakvoj situaciji je Dinamo i Zvezda. Dinamo je od `91 na ovamo menjao imena, pa vraćao, brisao dugove kako je hteo. Ceo glavni grad ih ozbiljno finansira, zato u Zagrebu sem malo rukometa i nema vrhunskog sporta. Ali nije to ključna stvar. Hrvati od ulaska u Eu postaju domaći igrači i duplira im se cena. Svaki iole talentovan klinac ide u nebo, plus faktor Modrića i ostalih. Mamić samo vešto barata datim okolnostima, nema tu nikakve genijalnosti. Zar misliš da Terzić ne bi zavaljao za iste pare da može. Pa i njemu je u interesu da prodaje za 15-20 miliona, zamisli tu proviziju. Prosto ne može, potpuno su nam obrnute pozicije. 10 miliona je već ozbiljna cifra, sve preko je posao snova bez daljnjeg. Radonja je tek dve godine profi igrač. Praktično rehabilitovan.

0205

pre 5 godina

Pitam se zašto se toliko zuri da se proda Radonjić, ako će već za godinu dana biti Zvezdin u celosti? Ima tu još neka klauzulica u ugovoru sigurno, al nije za javnost!!!

Navijac Millwall-a

pre 5 godina

Zbog ove prodaje i prodaje Sergeja smo zavrsili kako smo zavrsili na Svetskom... Previse truda je u ovo ulozeno... Ne brukajte se, trazite vise!

Kninska kobra

pre 5 godina

Zbog ove prodaje i prodaje Sergeja smo zavrsili kako smo zavrsili na Svetskom... Previse truda je u ovo ulozeno... Ne brukajte se, trazite vise!
(Navijac Millwall-a, 16. avgust 2018 21:42)

Zaista misliš da je ukupno 19 odigranih minuta na SP Radonjića bilo presudno što smo tako završili????
Kamo sreće da je odigrao 219 minuta, možda bi bili makar u 1/8 finala.
Medjutim, spinovanja su spinovanja pa makar i oni sami ne verovali u to.
grobari su to.

Herakle

pre 5 godina

Koliko se secam Terziceve konferencije prodaja Radonjica nije bila moguca jos 2 godine ili tako nesto pa ne znam od kuda sada ta prica. E sad ako nas je lagao onda razumem da je decku vec dosadno da igra nasu ligu ali mislim da jos godinu dana treba da odigra.u Zvezdi, uzme titulu, odigra ligu sampiona ili ligu evrope i u januaru ga prodati za Jun ne iapod 12 do 15 miliona. Ne vidim cemu sada prodaja Radonjica pogotovo akp se zna da zvezdi pripada 60%.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

To treba Romu pitati.
(Vlado, 16. avgust 2018 20:10)

Za tvoju informaciju Zvezda 60%, igrač i menadžer 25%, Roma 15%. Partizan kao kompezaciju za trening 1,7% od ukupne cifre

Zvezdaš

pre 5 godina

Radonjić je jedan od najboljih igrača zvezde i njegova prodaja bi bila veliki gubitak za crvenu zvezdu i zato ga ne treba prodati ispod 20 miliona, naravno evra

Civijas

pre 5 godina

"shadow" Ne mozemo mi da kupimo igraca od 5milki jer takav igrac ima ogromnu platu i premije, treba to izdrzati finasijski.. Sta ako sledece godine ne udjemo u LE? Od cega placati te igrace. Kada Zvezda bude bez dugova onda mozemo kao sto ti kazes ali sada polako, korak po korak..

Lale

pre 5 godina

Treba ga prodati jer to je jedino ispravno.Stvar principa - ta politika je dovela dotle da od 55 mil.duga dođemo na dvadesetak.Ovaj prelazni rok ćemo pored 4 za Pešića uzeti 6 od Radonjića i to je najvažnije, pored Evrope.I meni nije po volji što ide jer je dobar igrač ali već na sledećoj utakmici može da naleti na nekog kasapina , ko što su ovu Slovaci i šta onda?Da li će ovi razni sa foruma da izvade iz džepa pa da pomognu njemu i Zvazdi.Lako je na forumu voditi klub.

mohikanac

pre 5 godina

Ne znam zašto ga prodaju , momak vredi 20 i preko . Ako bude ovako igrao LS ili LE , prodati ga u januaru ili na kraju sezone.
Jednostavno tako je trenutno stanje na pijaci . Realno odavno nije kod nas igrao ovakav igrač. Gol Krasnodaru , derbi , Bate , sada , inspiriše ga scena i bitne utakmice .
Normalno doveden je Kafu umesto njega , šteta jer je mogao Adzic da je bio strpljiviji . Prodaće i Krsticica, vrv Srnica , možda Borjan i normalno Pavkov .
Uzeće dobar novac za naše prilike a smešan za Evropu.

copy paste novinarstvo

pre 5 godina

Ne lozite se bezveze i ne padajte na ove vesti koje sluze samo da neko klikce na njih.

Izjava Terzica iz 2017: "Kad hoćete da dovedete nekog igrača, niste vi jedina strana koja se pita, a u ovom slučaju je druga strana bila vrlo komplikovana. Od naredne prodaje 60 odsto ide Zvezdi, 25 igraču, a 15 Romi. On je doveden u Zvezdu na pozajmicu sa zabranom prodaje u naredne dve godine i nema pravo odlaska iz Zvezde, a tek onda 2019. stupa na snagu njegov ugovor sa Zvezdom do 2022. koji obuhvata ove procente"

my way

pre 5 godina

Pitam se zašto se toliko zuri da se proda Radonjić, ako će već za godinu dana biti Zvezdin u celosti? Ima tu još neka klauzulica u ugovoru sigurno, al nije za javnost!!!
(0205, 16. avgust 2018 21:20)

Биће Звездин, али исти проценат од трансфера ће свакако ићи Роми, такав је договор. Једино што је сада за продају потребно и да се Рома сложи, а за годину дана ће одлука бити искључиво звездина. Свакако је бесмислено продавати сада играча са којим је уговор потписан до 2022. Нема шансе да му цена драстично не порасте, поготово ако се пласирамо у ЛШ. А логика "шта ако се повреди", којом се овде видим неки воде, није достојна одговора. Ако се тиме будимо водили, ако то заиста буде политика, ако смо такво да не кажем шта од клуба онда баталимо већ сада приче о Салзбургу, камоли о дугорочном подизању клуба на већи ниво.

IGGY

pre 5 godina

Moj odgovor na ovu anketu je naravno da nije.Zvezda je u usponu koji će joj se isplatiti mnogo ali malo kasnije.Takođe uskoro počinje Liga nacija gde će mu porasti ti milioni o kojima stalno pričate.Zaista nije pametno da sad ide sem ako on sam misli drugačije.

ivan

pre 5 godina

ako kojim slucajem upadnemo u grupnu fazu lige šampiona onda treba da odigra istu. znaci cena mu tad moze ici samo gore. ne bi ga davao pre toga nikako.

Objektivno

pre 5 godina

Prodajte ga odmah za te pare, decko je digao nos u nebesa, veliki je soler a suvi prosek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (adio, 16. avgust 2018 19:41)

Delimicno bih se slozio sa tobom a to je oko prodaje i oko ovoga da je digao nos jer se to vidi iz aviona.Cak bih se slozio i ovo oko soliranja ali to proizilazi sto je digao nos.Jedino se ne slazem da je suvi prosek jer decko ima nevidjenu brzinu i odlicnu tehniku,dribling a sve vise dokazuje i da ima dobar sut i to obema nogama.Znaci,izuzetan igrac,jos veceg potencijala,samo se bojim da ce mu se vratiti ona luda glava i da ce krenuti po starom jer je poleteo zbog postignutih golova,tako da je tempirana bomba.Moze nam doneti mnogo a moze nas i ukanaliti.Zato je bolje da ga prodaju,uzmu veliku lovu,za nase prilike,dok se u pojedinim zemljama ta lova daje igracima za zvake.Uz sve to,doveli smo Kafua,koji je i bolji od Radonjica ali od njega nemamo kintu jer je pozajmljen i preskup za nas ali moze se dovesti kvalitetan spic od obestecenja za Radonjica a po meni bi neophodan bio i dobar stoper jer Degenek to nije,kao ni Sumaila.

vele

pre 5 godina

Decko je na prekretnici hoce li ostati fudbaler atleticar (tipa Lazar Markovic) cija jedina prednost je brzina ili ce poceti mozak koristiti u igri bez zabijanja u tri, cetri igraca i srljanja konstantnog. Ima sve da napravi sjajnu karijeru i verujem da ce uspeti

jashtaman

pre 5 godina

Ako je za 10, pisle Salzburga neka ide. Njemu cena dok je u Zvezdi ne moze jos mnogo da skoci a moze mnooooogo da opadne. Ako se i udje u LS, tu je Kafu, koji nije spic vec krilo, igrao LS, bolji za tim u svakom smislu. Koliko god da je talentovan a jeste, sa njim se nikada ne zna, a i povreda moze da zakomplikuje situaciju. Tako da, hvala Radonja, svu srecu zelim ali dok se bar ne pridje izlasku iz duga ovakve prilike moraju da se koriste bez ikakvog rizika.
Ako ikada ne budemo duzni, onda mozemo malo da se igramo, ovako ne.

Motorbreath

pre 5 godina

Lako je reci da treba odbiti, jeste da cemo dobiti pare od evrope, ali ko zna sta ce biti, sta ako se, ne daj Boze, povredi? Ili nesto tako, 10m je puno za nase uslove,
(očigledno, 16. avgust 2018 19:43)

Sve to stoji, ali ja bih ja licno voleo duze da gledam Radonjica u zvezdi, za to ne bih voleo da ga sad prodaju.

Dada

pre 5 godina

dinamo prodava rezervne igrače za 7 8 miliona, mi ne mozemo Radonjića bez za 10? treba imati stav i jak karakter i reći klubovima 25 miliona uzmi ostavi.
(Niksicko, 16. avgust 2018 19:40)

Hahahah misliš da bi ga neko kupio za 25 miliona zaista?

Milan

pre 5 godina

Klasična novinarska patka, limitiran igrač koji ima malo talenta i brzinu, ali je mentalno katastrofa, samoživ i nezreo. Realno vredi 2 do 3 miliona, ako se neki veliki klub prevari i kupi ga, proći će kao Grujić. Inače sam zvezdaš, da ne bude zabune

Fed

pre 5 godina

Prodati ga odmah i sanirati dug. Vi koji cenite da vredi vise od 10 milki kao da ne pratite fudbal glavom, vec stomakom, sto je uvek pogresno.

Filip

pre 5 godina

Iskreno tesko je i odbiti ponudu jer uz novac koji bi dobili i onaj koji cemo dobiti od evrope mnogo bi smanjili dug.
Ali opet mozda bi i cena skocila posle jos 6 utakmica u grupnoj fazi nekog takmicenja i eventualne nokaut faze lige evrope... Jedno je sigurno Radonja je dokazao klasu,u marseju bi mu jedina konkurencija bio Okampos koga navijaci vide kao najslabiju kariku u timu jer nema nikakav dribling,ni brzinu jedino na borbu izvlaci svoju igru slicno kao Milic u zvezdi.Radonjic je sigurno spreman za visi nivo,a u ligi kakva je francuska brzo bi dosao do izrazaja.
Reseno je pitanje levog krila u reprezentaciji za narednih 10 godina!

Istina

pre 5 godina

Decko je na prekretnici hoce li ostati fudbaler atleticar (tipa Lazar Markovic) cija jedina prednost je brzina ili ce poceti mozak koristiti u igri bez zabijanja u tri, cetri igraca i srljanja konstantnog. Ima sve da napravi sjajnu karijeru i verujem da ce uspeti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vele, 16. avgust 2018 23:35)

Jeste na prekretici ali zbog svoje glave.Neumesno je poređenje sa Lazarom jer je on stvarno imao samo brzinu i ništa više,dok je Radonjić još brži ali i tehnički mnogo ispred Markovića.On je tek sada na koloseku,koji su mu odavno predviđali,vratio se u igru,što bi se reklo i sve zavisi od njega.Ako bude smanjio svoj ego i ohladi ludu glavu,napraviće zavidnu karijeru ali ako nastavi starim stazama,napraviće jedan dobar transfer i izgubiće se u vidu magle.

Jim Beam

pre 5 godina

Njemu cena jedino moze rasti ako se plasiramo u LS. Ako ispadnemo od Salcburga, 10-12 miliona je plafon, a kakva je glava, moze i pasti bez problema. Tako da je verovatno najpametnije sacekati kraj dvomeca sa Salcburgomi videti sta ciniti. Zamena je svakako stigla, Kafu koji isto igra na krilu. A igrati sa napadacem, dva ofanzivna krila i Benom koji ipak nije spic nije realno.

Psiha

pre 5 godina

Zamislite situaciju sledecu:Zvezda ulazi u LS,uzima 15m plus 5,6m nekih bonusa,sl sezone pravi jos jaci tim i nikog ne prodaje,zaradjuje jos vise nekih 30 miliona,prolazi uz malo srece i grupnu fazu LS,obrce jos vise na sponzorima,Gasprom daje nekih 15m godisnje i vec dolazimo do ozbiljnih cifara i onda ce Radonjic vrediti 30,40 miliona.E onda kad ga prodas bajo moj,prvo sto ce se svi talenti sliti u Zvezdu iz bivse Juge,drugo sto ces renovirati stadion itd. A standardna opcija glasi,prodaj ga sto prije i jos nekog,uzmi 10ak milki za par igraca i hvataj za glavu sto lose igramo opet...

Bojme88

pre 5 godina

Tuzno je sto kad se gleda realno trziste i koliko su neki igraci astronomski placeni, da on igra u nekoj za nijansu jacoj ligi u kojoj Zvezda i Partizan cak i jesu bolji, pricalo bi se lagano o dvocifrenoj cifri! Ovako ako ode bice izmedju 5-10 mil

Mare Maronne

pre 5 godina

Bio nekad na tribini,sad neutralan(uzivam u igri zvana fudbal) i pratim klubove sgo uzivo sto preko tv-a,ali 10 milki je taman,plus 5 kroz bonuse,da se ne pumpa cena zbog proslosezonskog "pomada-men-a" Nejmara,taman i realna cena,a treba uvesti definitivno seleri kep zbog bahanalija na trzistu fudbalera.

more san pedro

pre 5 godina

Ako vec u druge Evropske klubove ide zbog vece plate, sto mu onda ovi iz uprave lepo ne povecaju platu na toliko koliko bi dobijao u tom drugom evropskom klubu i resen problem.

Pa realno bolje i da mu povecaju platu, nego da ga daju za dzaba.

Cuj 10 miliona, pa to je greh pustiti ga za tolike pare iz prostog razlog sto decko ima samo 22 godine.

Znaci samo nek mu povecaju platu i cao resen problem.
I onda nek mirno cekaju neku vecu ponudu i kad je docekaju nek ga prodaju i to je to.

u100evra

pre 5 godina

Nadam se da gresim, ali mene podseca na Boska Jankovica. Ok igrac, igrace pomalo zato sto je brz, zna malcice da predribla, dace neki gol u klubi i repki i to je to.

Istok

pre 5 godina

Xaxaxaaxaxxa
Neka daju oni 2-3 miliona koliko ce stvarno i da daju,a drzava ce da jos 10 miliona, a Terza ce da izadje pred novinare i da kaze da je Marsej dao sve pare, i sve je kao u redu....samo necete vi moci tako doveka....samo polako,ima da vas nema!

Asd

pre 5 godina

Ne treba da ga prodamo, posebno me sada kada sigurno igramo LE a mozda ako da Bog udjemo i u LS. Pre svega mislim tu i na Radonjica, decko je sve bolji ali tek igra kako treba oko 6-7 meseci, treba i njemu da udje u ritam potpuno, da se razvije kao igrac. Ima vremena da ode i u drugu ligu, i da zaradi pare. Nasi igraci propadaju kada odu u strane klubove mladi. A nama trebaju i igraci za reprezentaciju. Zveza je vec sigurna za nekih 5-6 miliona + tu su utakmice, bonusi, mozda mozemo i da prezimimo u evropi. Mislim da nam mnogo vise znaci da ga imamo ovde nego da jurimo druge igrace posle jer tako stalno radimo i pravimo sebi rupe u timu. Radonjic ima jos 3 godine ugovor, tako da ne treba zuriti, posebno ne zbog para. Nama treba ekipa koja ce da igra na jesen i on je mnogo bitan sraf. Nadam se da ga necemo prodati i da nece uci u neke aranzmane ide posle kvalifikacija ili ide u januaru. Mi smo prosli kvalifikacijw i moramo da cuvamo igrace!

Shadow

pre 5 godina

Čak i da je stvarno u pitanju 10 miliona, sve je to pod velikim znakom pitanja... Koliko procenata ide Romi ? Ako je tačno da im ide 40%, onda to nije deset miliona nego šest! Da je čistih deset, trebalo bi prihvatiti... 5 miliona iskoristiš za vraćanje dugova, a za drugih 5 miliona kupiš neku proverenu zver od igrača na njegovoj poziciji... Vrlo jednostavno! Ali, problem je što mislim da mi ne bi kupili takvog igrača kao njegovu zamenu, nego bi se kockali i kupili mačku u džaku za nekih pola miliona ili čak i manje...

bree

pre 5 godina

Ovo je jako poznata stvar, prijavljeno 10 milki, a ustvari su ga prodali 15, i malo izmedju sebe podele novac. To se tako radi kod nas.

piksel

pre 5 godina

Sto znam, da smo redovni u Evropi pa mozda coek da trazi vise, ali s obzirom da nam je ovo tek druga sezona, mislim da je u ovom trenutku deset miliona sasvim ok ponuda... A ako Bog da da i narednih godina budemo igrali Evropu i imali talenata sigurno da ce cifra ici i do 12, 13 ali sad je 10 ok

nele

pre 5 godina

Zvezda zaradila ove sezone:6+mil sponzori, 6+mil UEFA, oko 7mil prodaje(Pesic, Frimpong, Adzic i jos par manjih). Bez ulaznica, TV prava itd to je preko 20mil. Za funkcionisanje je potrebno 12mil. Neka su povecali plate pa da im godisnje treba 14mil smo trenutno u plusu 7-8mil.
Zasto prodavati igraca koji ti treba a sledece godine je 80% tvoj (Roma gubi 25% ostaje 20% menadzeru), znaci 8mil za godinu dana je vise nego 10mil danas. E, sad dolazimo do problema. Menadzeru odgovara da ga proda sto pre, da bi ga sto pre prodao opet. Sto vise transfea, vise provizija. Uprava CZ se ugradi u transfer pa i njima odgovara, a onda se od para dobijenih prodajom ugrade u transfer za kupovinu nekog "igraca". A ako ostane nema provizija ni od prodaje ni od kupovine.. To i jeste srz problema Srpskog fudbala. Sto vise transfera veca zarada za pojedince a klubovi propadaju.
Ne prodavati. Ako bas zele, 10mil +25% od sledeceg transfera. Pod uslovom da se ne vrati nocnim izlascima, tih 25% ce verovatno biti vise od trenutne zarade.

1=5

pre 5 godina

Ne kupuju Danila Pantića pa da moraju dati vise od 10 miliona. Dajte ljudi je l' stvarno neko misli da ce neko za ovog dati vise od 5 miliona? To sto ce ga ekonomski magovi navodno prodati za 11,12 to nije stvarna cifra i veruju samo najzagrizeniji navijači, koji su ga inace pljuvali gde god su stigli dok je bio u Partizanu. Kao da oni ne znaju da Radonjic ima problema sa ponasanjem. Za proverenog Dusana Tadica kojeg ne znam ni kako sam uspeo da uguram u isti tekst i koji pravi razliku na terenu, Ajaks dao 18 miliona a ovi ce kao izmedju 10-15 za ovog.

nepismeni

pre 5 godina

matori...bankomat iza sebe imate,osim ako nisi dete pa misliš da kada imaš 50 miliona duga možeš da kupujete i dalje igrače,i ako misliš da kad vratiš 200.000e da ti država računa kao da si vratio 5 miliona evra.A igrači se prodaju jer moraju Terza i još brdo njih da te pare opeljese,a država će posle da pokrije sve neisplaćenih plate,sve što se neće platiti od tih para koje će nestati,slično.je i u Partizanu ali ni delić kao u CZ.

menadžer

pre 5 godina

To je puna kapa, ako stvarno nude toliko. Po njegovoj igri se vidi da već misli da je zvezda,ili šta već. Možda i jeste, ali za domaću ligu. Napolje, proćiće isto kao i Grujić, Marković i Živković. Gde su ti igrači danas. Za koga, i da li uopšte igraju?

xxx

pre 5 godina

Koje škole?! Igra ti klub protiv Noslsdedaajjsadalena , a ti ovde komentarises Zvezdinog igraca ?! Kako to nazvate ako ne kompleks?!
(Tito-partija-crno bela armija, 16. avgust 2018 21:26). Napisa to neko koji je ostavio 16 000 komentara na Partizanovim vestima.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ama zasto prodajemo igraca ako imamo bankomat iza sebe??? grobari spineri
(matori, 16. avgust 2018 19:40)

Pa da bi se okoristili o transfer. Iz istog razloga bankomat i radi. Cekaj, ti si mislio da neko misli da bankomag radi zbog Zvezdinih rezultata i navijaca? Boze, koliko si naivan.

xxx

pre 5 godina

Pitajte groblje,oni najbolje znaju ko koliko vredi i da su ovo obmane,da se pominju velike cifre koje su netacne ili da tu lovu daje drzava Zvezdi.Cak dotle idu njihove nebuloze i budalastine.Tako su pricali za Grujica a on ode za 6 miliona,pa za Boacija,kako niko nece dati ni milion a i on ode za vise od 5 miliona a sad im je zlo i zbog Radonjica.Taman su poceli da pisu kako nije zasluzio da ide na SP,da nema pojma,da ga niko nece uzeti a odjednom 10 miliona i ostaju bez reci.
(Konstatacija, 16. avgust 2018 20:01). Potpuno nam je svejedno. Prodajom Radonjića Partizanu ide 1,7% od ukupne cifre.

Predrag

pre 5 godina

Namerno je skinuo dres da bi dobio žuti karton. Sada ne može da igra protiv Salcburga što daje opravdanje da ga prodaju. Skoro sam saznao da je igrao za Partizan. Zato toliko podilazi Severu. Inače kao igrač je vrlo dobar.

milos

pre 5 godina

Kada se pogleda da 55% pripada Zvezdi,20% igracu,5% partizanu,20% Romi onda dodjemo do i ne tako neke velike cifre koju bi Zvezda uzela od ovih 10 miliona

MarkoMB

pre 5 godina

Realno, nije lose 10 milki plus neki dobar procenat od sledece prodaje (20-25%). Treba uzeti u obzir sve, a pre svega cinjenicu da se kod igraca ovog profila i ovog tipa najcesce desavaju povrede koje ga mogu odvojiti po sest meseci van terena, pa onda ni cena nije ista, sta vise....
Na zalost, mi nismo u situaciji da rizikujemo (kad kazem mi, mislim na ceo nas srpski fudbal), vec prodamo najbolje cim mozemo, od toga zivi srpski fudbal i od toga nastaju novi talenti....

4k4.Dex

pre 5 godina

@adio
Veliki je soler? Ti bas slabo sa fudbalom. Nikad nisi cu da igrac koji ima kvalitet da sam resi 1 na 1 10 pita na utakmici dobije prostor i instrukcije od trenera da "solira"?

Rade

pre 5 godina

Poruka za sve koji se frljaju milionima iz Mamicevih transfera samo da iznesem podatak da je jedan Luka Modric prodat za 18 miliona evra. A budimo realni Radonjic ako bude imao trecinu Modriceve karijere da se sutira u zadnjicu od srece.

Istok

pre 5 godina

Xaxaxaaxaxxa
Neka daju oni 2-3 miliona koliko ce stvarno i da daju,a drzava ce da jos 10 miliona, a Terza ce da izadje pred novinare i da kaze da je Marsej dao sve pare, i sve je kao u redu....samo necete vi moci tako doveka....samo polako,ima da vas nema!

Niksicko

pre 5 godina

dinamo prodava rezervne igrače za 7 8 miliona, mi ne mozemo Radonjića bez za 10? treba imati stav i jak karakter i reći klubovima 25 miliona uzmi ostavi.

Milan

pre 5 godina

Klasična novinarska patka, limitiran igrač koji ima malo talenta i brzinu, ali je mentalno katastrofa, samoživ i nezreo. Realno vredi 2 do 3 miliona, ako se neki veliki klub prevari i kupi ga, proći će kao Grujić. Inače sam zvezdaš, da ne bude zabune

očigledno

pre 5 godina

Lako je reci da treba odbiti, jeste da cemo dobiti pare od evrope, ali ko zna sta ce biti, sta ako se, ne daj Boze, povredi? Ili nesto tako, 10m je puno za nase uslove, a mi smo i dalje u dugovima...

Predrag

pre 5 godina

Namerno je skinuo dres da bi dobio žuti karton. Sada ne može da igra protiv Salcburga što daje opravdanje da ga prodaju. Skoro sam saznao da je igrao za Partizan. Zato toliko podilazi Severu. Inače kao igrač je vrlo dobar.

u100evra

pre 5 godina

Nadam se da gresim, ali mene podseca na Boska Jankovica. Ok igrac, igrace pomalo zato sto je brz, zna malcice da predribla, dace neki gol u klubi i repki i to je to.

nepismeni

pre 5 godina

matori...bankomat iza sebe imate,osim ako nisi dete pa misliš da kada imaš 50 miliona duga možeš da kupujete i dalje igrače,i ako misliš da kad vratiš 200.000e da ti država računa kao da si vratio 5 miliona evra.A igrači se prodaju jer moraju Terza i još brdo njih da te pare opeljese,a država će posle da pokrije sve neisplaćenih plate,sve što se neće platiti od tih para koje će nestati,slično.je i u Partizanu ali ni delić kao u CZ.

1=5

pre 5 godina

Ne kupuju Danila Pantića pa da moraju dati vise od 10 miliona. Dajte ljudi je l' stvarno neko misli da ce neko za ovog dati vise od 5 miliona? To sto ce ga ekonomski magovi navodno prodati za 11,12 to nije stvarna cifra i veruju samo najzagrizeniji navijači, koji su ga inace pljuvali gde god su stigli dok je bio u Partizanu. Kao da oni ne znaju da Radonjic ima problema sa ponasanjem. Za proverenog Dusana Tadica kojeg ne znam ni kako sam uspeo da uguram u isti tekst i koji pravi razliku na terenu, Ajaks dao 18 miliona a ovi ce kao izmedju 10-15 za ovog.

Dada

pre 5 godina

dinamo prodava rezervne igrače za 7 8 miliona, mi ne mozemo Radonjića bez za 10? treba imati stav i jak karakter i reći klubovima 25 miliona uzmi ostavi.
(Niksicko, 16. avgust 2018 19:40)

Hahahah misliš da bi ga neko kupio za 25 miliona zaista?

sarajevo.ba

pre 5 godina

Pitajte Mamica da li bi ga dao za 10 milki...gledao sam intervju sa kraljem(Mamicem) kad kaze da nikad nije hteo da prica sa menadzerima kad dodju kod njega i ponude mu neku cifru za igraca iz Dinama,kaze im da zatvore vrata i da idu kuci...posle ponovo dodju i kupe ga po ceni koju Mamic kaze!Doktor za biznis..on ga ne bi dao ispod 20,25 nikad!
(Buca Brus, 16. avgust 2018 20:45)

Pa da, ali sta je on prodavao?
Jel si gledao hrvate na Sp, e to je prodavao a ne neka drva.

Kengur

pre 5 godina

Zvezda drugu god uzastopno igra evropu , ove mozda i LS tako da cena od deset miliona je svakako prihvatljiva , medjutim ako je Mamic usevao da prodaje i za 20 , pritom Radonjic je takodje mlad , a uz to i afirmisan clan je reprezentacije , mislim da se moze prodati i za 15 , umnogome zavisi i od utakmica sa Salzburgom , ako bi i njima lomio kicme plus dao neki gol 15 milki je realno , a sto da ne i vise ?:)

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ama zasto prodajemo igraca ako imamo bankomat iza sebe??? grobari spineri
(matori, 16. avgust 2018 19:40)

Pa da bi se okoristili o transfer. Iz istog razloga bankomat i radi. Cekaj, ti si mislio da neko misli da bankomag radi zbog Zvezdinih rezultata i navijaca? Boze, koliko si naivan.

Navijac Millwall-a

pre 5 godina

Zbog ove prodaje i prodaje Sergeja smo zavrsili kako smo zavrsili na Svetskom... Previse truda je u ovo ulozeno... Ne brukajte se, trazite vise!

xxx

pre 5 godina

Pitajte groblje,oni najbolje znaju ko koliko vredi i da su ovo obmane,da se pominju velike cifre koje su netacne ili da tu lovu daje drzava Zvezdi.Cak dotle idu njihove nebuloze i budalastine.Tako su pricali za Grujica a on ode za 6 miliona,pa za Boacija,kako niko nece dati ni milion a i on ode za vise od 5 miliona a sad im je zlo i zbog Radonjica.Taman su poceli da pisu kako nije zasluzio da ide na SP,da nema pojma,da ga niko nece uzeti a odjednom 10 miliona i ostaju bez reci.
(Konstatacija, 16. avgust 2018 20:01). Potpuno nam je svejedno. Prodajom Radonjića Partizanu ide 1,7% od ukupne cifre.

Shadow

pre 5 godina

Čak i da je stvarno u pitanju 10 miliona, sve je to pod velikim znakom pitanja... Koliko procenata ide Romi ? Ako je tačno da im ide 40%, onda to nije deset miliona nego šest! Da je čistih deset, trebalo bi prihvatiti... 5 miliona iskoristiš za vraćanje dugova, a za drugih 5 miliona kupiš neku proverenu zver od igrača na njegovoj poziciji... Vrlo jednostavno! Ali, problem je što mislim da mi ne bi kupili takvog igrača kao njegovu zamenu, nego bi se kockali i kupili mačku u džaku za nekih pola miliona ili čak i manje...

Aleksej

pre 5 godina

12. miliona realna cifra za Radonjica uzeci u obzir sve.Sto je najveci transfer u istoriji Srbije.Ako udjemo u Ligu sampiona a verujem da imamo sada kvalitet za to i jos prodamo Radonju za minimum 12. miliona dug ce nam pasti ispod 10. miliona jos ako se Gazprom otvori mozemo od sledece sezone da budemo u plusu.Mnogo dobar potez je bio dovodjenje Milojevica i mislim dok god je on u Zvezdi,Zvezda ce osvajati titulu.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Igrač iz Partizanove škole, a Zvezda će uzeti pare?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 16. avgust 2018 21:06)

Koje škole?! Igra ti klub protiv Noslsdedaajjsadalena , a ti ovde komentarises Zvezdinog igraca ?! Kako to nazvate ako ne kompleks?!

jashtaman

pre 5 godina

Ako je za 10, pisle Salzburga neka ide. Njemu cena dok je u Zvezdi ne moze jos mnogo da skoci a moze mnooooogo da opadne. Ako se i udje u LS, tu je Kafu, koji nije spic vec krilo, igrao LS, bolji za tim u svakom smislu. Koliko god da je talentovan a jeste, sa njim se nikada ne zna, a i povreda moze da zakomplikuje situaciju. Tako da, hvala Radonja, svu srecu zelim ali dok se bar ne pridje izlasku iz duga ovakve prilike moraju da se koriste bez ikakvog rizika.
Ako ikada ne budemo duzni, onda mozemo malo da se igramo, ovako ne.

xxx

pre 5 godina

Koje škole?! Igra ti klub protiv Noslsdedaajjsadalena , a ti ovde komentarises Zvezdinog igraca ?! Kako to nazvate ako ne kompleks?!
(Tito-partija-crno bela armija, 16. avgust 2018 21:26). Napisa to neko koji je ostavio 16 000 komentara na Partizanovim vestima.

Fed

pre 5 godina

Prodati ga odmah i sanirati dug. Vi koji cenite da vredi vise od 10 milki kao da ne pratite fudbal glavom, vec stomakom, sto je uvek pogresno.

the shining

pre 5 godina

Dečko je izuzetan talenat.Da je kod Mamica brat-bratu 40 milki,i to da ucjenjuje strane klubove.Veliki potencijal.Ovo pišem naiskrenije kao navijač Partizana.

Realno

pre 5 godina

Decko vredi 4-5m, usijana glava.Brz igrac jeste, tehnicki ocajan. Za nasu ligi brutalan, za ostale Marko Grujic 2.
(nidza, 16. avgust 2018 20:15)

Jesi li primetio ona njegova dodavanja petom,rolanja lopte i odigravanja bez gledanja?To sigurno moze neko ko nema tehniku ili je ima ocajnu...usijana glava jeste,to stoji,poleteo jeste ali mu niko ne sme osporiti znanje,tehniku i brzinu a sada i sve bolji sut.Njemu je njegova glava najveci problem a sa ovim sto zna i moze,Mamic bi ga prdao za 30+ miliona.

Lale

pre 5 godina

Treba ga prodati jer to je jedino ispravno.Stvar principa - ta politika je dovela dotle da od 55 mil.duga dođemo na dvadesetak.Ovaj prelazni rok ćemo pored 4 za Pešića uzeti 6 od Radonjića i to je najvažnije, pored Evrope.I meni nije po volji što ide jer je dobar igrač ali već na sledećoj utakmici može da naleti na nekog kasapina , ko što su ovu Slovaci i šta onda?Da li će ovi razni sa foruma da izvade iz džepa pa da pomognu njemu i Zvazdi.Lako je na forumu voditi klub.

piksel

pre 5 godina

Sto znam, da smo redovni u Evropi pa mozda coek da trazi vise, ali s obzirom da nam je ovo tek druga sezona, mislim da je u ovom trenutku deset miliona sasvim ok ponuda... A ako Bog da da i narednih godina budemo igrali Evropu i imali talenata sigurno da ce cifra ici i do 12, 13 ali sad je 10 ok

Konstatacija

pre 5 godina

Pitajte groblje,oni najbolje znaju ko koliko vredi i da su ovo obmane,da se pominju velike cifre koje su netacne ili da tu lovu daje drzava Zvezdi.Cak dotle idu njihove nebuloze i budalastine.Tako su pricali za Grujica a on ode za 6 miliona,pa za Boacija,kako niko nece dati ni milion a i on ode za vise od 5 miliona a sad im je zlo i zbog Radonjica.Taman su poceli da pisu kako nije zasluzio da ide na SP,da nema pojma,da ga niko nece uzeti a odjednom 10 miliona i ostaju bez reci.

lmx

pre 5 godina

ma kojih 10miliona, za lijevo krilo od 22 godine sa takvim potencijalom 25 miliona€ minimalno, dinamo je za Pjacu 23 dobio a nije ljevak, zato polako doc ce para.

ljupce

pre 5 godina

pesic 4,2 miliona
racic 2,2 miliona
boaci 5,5 miliona
ilic 2,5 miliona
ristic 2 miliona
plavsic 1,3 miliona
manojlovic 1,25 miliona
kanga 1 milion

ukupno blizu 20 miliona i to su najjaci transferi samo zadnje dve sezone,ovo ispod milion nisam ni racunao.dobra ta drzava zaista se ljudi trude i pumpaju pare.izgleda zvezda drzavi srbiji prodaje igrace,a ne klubovima.grobarska logika.

analiticar_amater

pre 5 godina

Namerno je skinuo dres da bi dobio žuti karton. Sada ne može da igra protiv Salcburga što daje opravdanje da ga prodaju. Skoro sam saznao da je igrao za Partizan. Zato toliko podilazi Severu. Inače kao igrač je vrlo dobar.
(Predrag, 16. avgust 2018 21:15)

Ajde ne izmisljajte. Radonjic je jednostavno usijana luda glava, igra se sto i neki minut, decko daje gol vredan milione i zato slavi tako kako slavi. Podilazi severu? Kako? Cime? Zna se jako dobro da je bio u Partizanu i niko od navijaca nikada nije napravio problem oko toga, cak ni huligani. Gomila igraca slavi tako sto trci ka najvatrenijim navijacima, sto je posebno karakteristicno za Zvezdine igrace. Mislims stvarno od cega vi razvijate neke sacuvaj me Boze teorije.

Kninska kobra

pre 5 godina

Zbog ove prodaje i prodaje Sergeja smo zavrsili kako smo zavrsili na Svetskom... Previse truda je u ovo ulozeno... Ne brukajte se, trazite vise!
(Navijac Millwall-a, 16. avgust 2018 21:42)

Zaista misliš da je ukupno 19 odigranih minuta na SP Radonjića bilo presudno što smo tako završili????
Kamo sreće da je odigrao 219 minuta, možda bi bili makar u 1/8 finala.
Medjutim, spinovanja su spinovanja pa makar i oni sami ne verovali u to.
grobari su to.

vele

pre 5 godina

Decko je na prekretnici hoce li ostati fudbaler atleticar (tipa Lazar Markovic) cija jedina prednost je brzina ili ce poceti mozak koristiti u igri bez zabijanja u tri, cetri igraca i srljanja konstantnog. Ima sve da napravi sjajnu karijeru i verujem da ce uspeti

ja

pre 5 godina

Rekao sam pre mečeva sa Spartaksom i Trnavom da će Radonjić da zablista i da će, ukoliko uspemo da se plasiramo u LŠ (a, realno, Radonjić nam je glavni igrač - iako je Ben motor tima), vredeće 30 miliona. Živi bili pa videli...

Psiha

pre 5 godina

Zamislite situaciju sledecu:Zvezda ulazi u LS,uzima 15m plus 5,6m nekih bonusa,sl sezone pravi jos jaci tim i nikog ne prodaje,zaradjuje jos vise nekih 30 miliona,prolazi uz malo srece i grupnu fazu LS,obrce jos vise na sponzorima,Gasprom daje nekih 15m godisnje i vec dolazimo do ozbiljnih cifara i onda ce Radonjic vrediti 30,40 miliona.E onda kad ga prodas bajo moj,prvo sto ce se svi talenti sliti u Zvezdu iz bivse Juge,drugo sto ces renovirati stadion itd. A standardna opcija glasi,prodaj ga sto prije i jos nekog,uzmi 10ak milki za par igraca i hvataj za glavu sto lose igramo opet...

mia san mia

pre 5 godina

Za proverenog Dusana Tadica kojeg ne znam ni kako sam uspeo da uguram u isti tekst i koji pravi razliku na terenu, Ajaks dao 18 miliona a ovi ce kao izmedju 10-15 za ovog.
(1=5, 16. avgust 2018 20:30)

Alooo rodjace pa Tadic je citavih 8 godina stari od Radonje !
I ne treba da ga daju ispod 15 jer decko ipak ima samo 22 godine.

Jim Beam

pre 5 godina

Njemu cena jedino moze rasti ako se plasiramo u LS. Ako ispadnemo od Salcburga, 10-12 miliona je plafon, a kakva je glava, moze i pasti bez problema. Tako da je verovatno najpametnije sacekati kraj dvomeca sa Salcburgomi videti sta ciniti. Zamena je svakako stigla, Kafu koji isto igra na krilu. A igrati sa napadacem, dva ofanzivna krila i Benom koji ipak nije spic nije realno.

asdf

pre 5 godina

Ako je Hajduk prodao onog Evertonu za vise od 5 miliona(ne znam tacnu cifru) mozemo i mi Radonju za nesto manje od 15.
Treba imati u vidu da Zvezdi pripada 60%,sa 15 miliona mi bi dobili 9 milona.

veliki strumf

pre 5 godina

10 miliona moze, ali samo uz 20% od naredne prodaje (sto ce biti jos 6-8 miliona). Ako ovolike njegove golove i brzinu ne umemo da unovcimo, vec ga prodamo za samo 10 miliona - onda smo LUDI!

Zvezdaš

pre 5 godina

Radonjić je jedan od najboljih igrača zvezde i njegova prodaja bi bila veliki gubitak za crvenu zvezdu i zato ga ne treba prodati ispod 20 miliona, naravno evra

lukanis

pre 5 godina

Ostani Radonja u Zvezdi ako zaigrate u LS, i igraj dok traje sezona u LS, posle ce da ti skoci cena i ides dalje za vece pare!!! Sportski pozdrav

MJ11

pre 5 godina

Voleo bih da ostane još polusezonu da odigra grupnu fazu(nadam se LŠ), međutim svako ko malo više prati Zvezdu zna da dolazak Kafua znači odlazak Radonjića posle dvomeča sa Salzburgom samo je pitanje gde i za koliko novca. Mislim da je će Zvezda pristati na sve više od 8-9 miliona, ovih 10 je neka realna priča a i Marsej je dobar klub za njega.

Miha

pre 5 godina

Prodaja Radonje moze tek nakon lige sampiona ili lige evrope. Sa tih 6 utakmica mnogi ce da ga zapaze i skocice mu cena a doprinece osvajanju bodova i uzimanju premija od golova i bodova i LS LE.
Duplo dobro i samo blesav moze sada da ga proda.
Verujem da ce narasti cena na bar 15 miliona nakon takmicenja u LS ili LE.

mohikanac

pre 5 godina

Ne znam zašto ga prodaju , momak vredi 20 i preko . Ako bude ovako igrao LS ili LE , prodati ga u januaru ili na kraju sezone.
Jednostavno tako je trenutno stanje na pijaci . Realno odavno nije kod nas igrao ovakav igrač. Gol Krasnodaru , derbi , Bate , sada , inspiriše ga scena i bitne utakmice .
Normalno doveden je Kafu umesto njega , šteta jer je mogao Adzic da je bio strpljiviji . Prodaće i Krsticica, vrv Srnica , možda Borjan i normalno Pavkov .
Uzeće dobar novac za naše prilike a smešan za Evropu.

Марко

pre 5 godina

Да смо испали из Европе, имало би смисла продавати га. Међутим, са најамање 8 утакмица у Европи њему цена сигурно неће падати. Када је дошао у Звезду, цена на transfermarkt-у му је била 300 хиљада евра, а сада је 6 милиона.

Bojme88

pre 5 godina

Tuzno je sto kad se gleda realno trziste i koliko su neki igraci astronomski placeni, da on igra u nekoj za nijansu jacoj ligi u kojoj Zvezda i Partizan cak i jesu bolji, pricalo bi se lagano o dvocifrenoj cifri! Ovako ako ode bice izmedju 5-10 mil

Objektivno

pre 5 godina

Prodajte ga odmah za te pare, decko je digao nos u nebesa, veliki je soler a suvi prosek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (adio, 16. avgust 2018 19:41)

Delimicno bih se slozio sa tobom a to je oko prodaje i oko ovoga da je digao nos jer se to vidi iz aviona.Cak bih se slozio i ovo oko soliranja ali to proizilazi sto je digao nos.Jedino se ne slazem da je suvi prosek jer decko ima nevidjenu brzinu i odlicnu tehniku,dribling a sve vise dokazuje i da ima dobar sut i to obema nogama.Znaci,izuzetan igrac,jos veceg potencijala,samo se bojim da ce mu se vratiti ona luda glava i da ce krenuti po starom jer je poleteo zbog postignutih golova,tako da je tempirana bomba.Moze nam doneti mnogo a moze nas i ukanaliti.Zato je bolje da ga prodaju,uzmu veliku lovu,za nase prilike,dok se u pojedinim zemljama ta lova daje igracima za zvake.Uz sve to,doveli smo Kafua,koji je i bolji od Radonjica ali od njega nemamo kintu jer je pozajmljen i preskup za nas ali moze se dovesti kvalitetan spic od obestecenja za Radonjica a po meni bi neophodan bio i dobar stoper jer Degenek to nije,kao ni Sumaila.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Kengur, milion puta će se pominjati Mamić bez ikakve spoznaje i dubine u kakvoj situaciji je Dinamo i Zvezda. Dinamo je od `91 na ovamo menjao imena, pa vraćao, brisao dugove kako je hteo. Ceo glavni grad ih ozbiljno finansira, zato u Zagrebu sem malo rukometa i nema vrhunskog sporta. Ali nije to ključna stvar. Hrvati od ulaska u Eu postaju domaći igrači i duplira im se cena. Svaki iole talentovan klinac ide u nebo, plus faktor Modrića i ostalih. Mamić samo vešto barata datim okolnostima, nema tu nikakve genijalnosti. Zar misliš da Terzić ne bi zavaljao za iste pare da može. Pa i njemu je u interesu da prodaje za 15-20 miliona, zamisli tu proviziju. Prosto ne može, potpuno su nam obrnute pozicije. 10 miliona je već ozbiljna cifra, sve preko je posao snova bez daljnjeg. Radonja je tek dve godine profi igrač. Praktično rehabilitovan.

Buca Brus

pre 5 godina

Pitajte Mamica da li bi ga dao za 10 milki...gledao sam intervju sa kraljem(Mamicem) kad kaze da nikad nije hteo da prica sa menadzerima kad dodju kod njega i ponude mu neku cifru za igraca iz Dinama,kaze im da zatvore vrata i da idu kuci...posle ponovo dodju i kupe ga po ceni koju Mamic kaze!Doktor za biznis..on ga ne bi dao ispod 20,25 nikad!

0205

pre 5 godina

Pitam se zašto se toliko zuri da se proda Radonjić, ako će već za godinu dana biti Zvezdin u celosti? Ima tu još neka klauzulica u ugovoru sigurno, al nije za javnost!!!

Mare Maronne

pre 5 godina

Bio nekad na tribini,sad neutralan(uzivam u igri zvana fudbal) i pratim klubove sgo uzivo sto preko tv-a,ali 10 milki je taman,plus 5 kroz bonuse,da se ne pumpa cena zbog proslosezonskog "pomada-men-a" Nejmara,taman i realna cena,a treba uvesti definitivno seleri kep zbog bahanalija na trzistu fudbalera.

MarkoMB

pre 5 godina

Realno, nije lose 10 milki plus neki dobar procenat od sledece prodaje (20-25%). Treba uzeti u obzir sve, a pre svega cinjenicu da se kod igraca ovog profila i ovog tipa najcesce desavaju povrede koje ga mogu odvojiti po sest meseci van terena, pa onda ni cena nije ista, sta vise....
Na zalost, mi nismo u situaciji da rizikujemo (kad kazem mi, mislim na ceo nas srpski fudbal), vec prodamo najbolje cim mozemo, od toga zivi srpski fudbal i od toga nastaju novi talenti....

PeroTreger

pre 5 godina

Ako se nekim slučajem plasiramo u L.Š. ni slučajno ga ne puštati, ako ne, onda probati da se izvuče još koji milion ili procenat od dalje prodaje... Mada ja bih voleo da ostane bar još godinu dana više od svega!!!

Dare

pre 5 godina

Ne bi ga trebalo prodavati ispod 15 miliona.Ne kazem ja da on vredi toliko, mozda i vredi, mozda ne, ali jednostavno sad imamo para od Evrope i nije nam potreba da prodajemo.Ako neko bas zapne, onda nek i odresi kesumA Ako se Radonjic pokaze u Evropi, moze samo da mu skoci cena.

IGGY

pre 5 godina

Moj odgovor na ovu anketu je naravno da nije.Zvezda je u usponu koji će joj se isplatiti mnogo ali malo kasnije.Takođe uskoro počinje Liga nacija gde će mu porasti ti milioni o kojima stalno pričate.Zaista nije pametno da sad ide sem ako on sam misli drugačije.

my way

pre 5 godina

Ако се не пласирамо у Лигу Шампиона можда. Навијачки бих свакако волео да остане и мислим да вреди више. Међутим, ако прођемо Салзбург, продати било кога пре групне фазе ЛШ је ван памети. Цена свих играча ће драматично порасти самим играњем у елитном европском такмичењу, плус ће их на великој сцени још многи открити, те ће и закон понуде и потражње увећати цену. Марсеј покушава да уграби Радоњића пре тога, на нама је да не будемо глупи.

reflektor

pre 5 godina

Ako gledamo poslovno,uzimajuci primer Mamica(kakav god da je tata je za pravljenje i prodaju),onda treba sacekati ove dve sa RB.Posto je igrac vezan do jula 2019. postoji i zimski prelazni rok,a Zvezda je dovela Kafua.Znaci,ima minimum 6 utakmica u LE,ako se ne prodje i LS(ako se prodje to menja dosta).I sacekati zimski rok.Znaju i u upravi valjda kako stvari funkcionisu a kad imas ovakvog kapitalca gledas da ode "jos malo gore cena" ;)

more san pedro

pre 5 godina

Ako vec u druge Evropske klubove ide zbog vece plate, sto mu onda ovi iz uprave lepo ne povecaju platu na toliko koliko bi dobijao u tom drugom evropskom klubu i resen problem.

Pa realno bolje i da mu povecaju platu, nego da ga daju za dzaba.

Cuj 10 miliona, pa to je greh pustiti ga za tolike pare iz prostog razlog sto decko ima samo 22 godine.

Znaci samo nek mu povecaju platu i cao resen problem.
I onda nek mirno cekaju neku vecu ponudu i kad je docekaju nek ga prodaju i to je to.

Herakle

pre 5 godina

Koliko se secam Terziceve konferencije prodaja Radonjica nije bila moguca jos 2 godine ili tako nesto pa ne znam od kuda sada ta prica. E sad ako nas je lagao onda razumem da je decku vec dosadno da igra nasu ligu ali mislim da jos godinu dana treba da odigra.u Zvezdi, uzme titulu, odigra ligu sampiona ili ligu evrope i u januaru ga prodati za Jun ne iapod 12 do 15 miliona. Ne vidim cemu sada prodaja Radonjica pogotovo akp se zna da zvezdi pripada 60%.

copy paste novinarstvo

pre 5 godina

Ne lozite se bezveze i ne padajte na ove vesti koje sluze samo da neko klikce na njih.

Izjava Terzica iz 2017: "Kad hoćete da dovedete nekog igrača, niste vi jedina strana koja se pita, a u ovom slučaju je druga strana bila vrlo komplikovana. Od naredne prodaje 60 odsto ide Zvezdi, 25 igraču, a 15 Romi. On je doveden u Zvezdu na pozajmicu sa zabranom prodaje u naredne dve godine i nema pravo odlaska iz Zvezde, a tek onda 2019. stupa na snagu njegov ugovor sa Zvezdom do 2022. koji obuhvata ove procente"

zemunski kej

pre 5 godina

Ako se plasiramo u ligu sampiona ,ostavite ga.Duplo ce da vredi. Nema puno igraca koji ako dobro prime loptu odose u sansu ,nema tu cuvanja to se radi u sekundi ,Videli ste Spartak iz Trnave dobrei borci ali Zvezda je imala Bena i Radonjica,suvi kvalitet, ima tek 22 godine,

ivan

pre 5 godina

ako kojim slucajem upadnemo u grupnu fazu lige šampiona onda treba da odigra istu. znaci cena mu tad moze ici samo gore. ne bi ga davao pre toga nikako.

bree

pre 5 godina

Ovo je jako poznata stvar, prijavljeno 10 milki, a ustvari su ga prodali 15, i malo izmedju sebe podele novac. To se tako radi kod nas.

Motorbreath

pre 5 godina

Lako je reci da treba odbiti, jeste da cemo dobiti pare od evrope, ali ko zna sta ce biti, sta ako se, ne daj Boze, povredi? Ili nesto tako, 10m je puno za nase uslove,
(očigledno, 16. avgust 2018 19:43)

Sve to stoji, ali ja bih ja licno voleo duze da gledam Radonjica u zvezdi, za to ne bih voleo da ga sad prodaju.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

To treba Romu pitati.
(Vlado, 16. avgust 2018 20:10)

Za tvoju informaciju Zvezda 60%, igrač i menadžer 25%, Roma 15%. Partizan kao kompezaciju za trening 1,7% od ukupne cifre

Filip

pre 5 godina

Iskreno tesko je i odbiti ponudu jer uz novac koji bi dobili i onaj koji cemo dobiti od evrope mnogo bi smanjili dug.
Ali opet mozda bi i cena skocila posle jos 6 utakmica u grupnoj fazi nekog takmicenja i eventualne nokaut faze lige evrope... Jedno je sigurno Radonja je dokazao klasu,u marseju bi mu jedina konkurencija bio Okampos koga navijaci vide kao najslabiju kariku u timu jer nema nikakav dribling,ni brzinu jedino na borbu izvlaci svoju igru slicno kao Milic u zvezdi.Radonjic je sigurno spreman za visi nivo,a u ligi kakva je francuska brzo bi dosao do izrazaja.
Reseno je pitanje levog krila u reprezentaciji za narednih 10 godina!

menadžer

pre 5 godina

To je puna kapa, ako stvarno nude toliko. Po njegovoj igri se vidi da već misli da je zvezda,ili šta već. Možda i jeste, ali za domaću ligu. Napolje, proćiće isto kao i Grujić, Marković i Živković. Gde su ti igrači danas. Za koga, i da li uopšte igraju?

milos

pre 5 godina

Kada se pogleda da 55% pripada Zvezdi,20% igracu,5% partizanu,20% Romi onda dodjemo do i ne tako neke velike cifre koju bi Zvezda uzela od ovih 10 miliona

Istina

pre 5 godina

Decko je na prekretnici hoce li ostati fudbaler atleticar (tipa Lazar Markovic) cija jedina prednost je brzina ili ce poceti mozak koristiti u igri bez zabijanja u tri, cetri igraca i srljanja konstantnog. Ima sve da napravi sjajnu karijeru i verujem da ce uspeti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vele, 16. avgust 2018 23:35)

Jeste na prekretici ali zbog svoje glave.Neumesno je poređenje sa Lazarom jer je on stvarno imao samo brzinu i ništa više,dok je Radonjić još brži ali i tehnički mnogo ispred Markovića.On je tek sada na koloseku,koji su mu odavno predviđali,vratio se u igru,što bi se reklo i sve zavisi od njega.Ako bude smanjio svoj ego i ohladi ludu glavu,napraviće zavidnu karijeru ali ako nastavi starim stazama,napraviće jedan dobar transfer i izgubiće se u vidu magle.

Civijas

pre 5 godina

"shadow" Ne mozemo mi da kupimo igraca od 5milki jer takav igrac ima ogromnu platu i premije, treba to izdrzati finasijski.. Sta ako sledece godine ne udjemo u LE? Od cega placati te igrace. Kada Zvezda bude bez dugova onda mozemo kao sto ti kazes ali sada polako, korak po korak..

severnjača

pre 5 godina

Zašto prodavati sada? Zašto??? Zaradili smo pare ulaskom u LE, možemo mnogo više ako uspemo da uđemo u LŠ! Nema nikakvog opravdanja za žurbu, cena može samo da raste! Čekajte makar zimski prelazni rok!

BAKI

pre 5 godina

Imamo višedecenijski pa čak i generacijski problem u našim glavama koji je prouzrokovan pre svega krizama i nemaštinom. Sve što je naše čak i nama samima je manje vredno ili bezvredno za razliku od tuđeg.Gledam i slušam transfere zadnji godina po Evropi u slabijim ligama,ovakav kalibar igrača kreće od 15 mil. i više, jedino se mi razmišljamo da li Radonjić za nekoga iz jakih liga vredi 5,6 ili 10 mil. Teško nama što smo bedni...

my way

pre 5 godina

Pitam se zašto se toliko zuri da se proda Radonjić, ako će već za godinu dana biti Zvezdin u celosti? Ima tu još neka klauzulica u ugovoru sigurno, al nije za javnost!!!
(0205, 16. avgust 2018 21:20)

Биће Звездин, али исти проценат од трансфера ће свакако ићи Роми, такав је договор. Једино што је сада за продају потребно и да се Рома сложи, а за годину дана ће одлука бити искључиво звездина. Свакако је бесмислено продавати сада играча са којим је уговор потписан до 2022. Нема шансе да му цена драстично не порасте, поготово ако се пласирамо у ЛШ. А логика "шта ако се повреди", којом се овде видим неки воде, није достојна одговора. Ако се тиме будимо водили, ако то заиста буде политика, ако смо такво да не кажем шта од клуба онда баталимо већ сада приче о Салзбургу, камоли о дугорочном подизању клуба на већи ниво.

4k4.Dex

pre 5 godina

@adio
Veliki je soler? Ti bas slabo sa fudbalom. Nikad nisi cu da igrac koji ima kvalitet da sam resi 1 na 1 10 pita na utakmici dobije prostor i instrukcije od trenera da "solira"?

Asd

pre 5 godina

Ne treba da ga prodamo, posebno me sada kada sigurno igramo LE a mozda ako da Bog udjemo i u LS. Pre svega mislim tu i na Radonjica, decko je sve bolji ali tek igra kako treba oko 6-7 meseci, treba i njemu da udje u ritam potpuno, da se razvije kao igrac. Ima vremena da ode i u drugu ligu, i da zaradi pare. Nasi igraci propadaju kada odu u strane klubove mladi. A nama trebaju i igraci za reprezentaciju. Zveza je vec sigurna za nekih 5-6 miliona + tu su utakmice, bonusi, mozda mozemo i da prezimimo u evropi. Mislim da nam mnogo vise znaci da ga imamo ovde nego da jurimo druge igrace posle jer tako stalno radimo i pravimo sebi rupe u timu. Radonjic ima jos 3 godine ugovor, tako da ne treba zuriti, posebno ne zbog para. Nama treba ekipa koja ce da igra na jesen i on je mnogo bitan sraf. Nadam se da ga necemo prodati i da nece uci u neke aranzmane ide posle kvalifikacija ili ide u januaru. Mi smo prosli kvalifikacijw i moramo da cuvamo igrace!

nele

pre 5 godina

Zvezda zaradila ove sezone:6+mil sponzori, 6+mil UEFA, oko 7mil prodaje(Pesic, Frimpong, Adzic i jos par manjih). Bez ulaznica, TV prava itd to je preko 20mil. Za funkcionisanje je potrebno 12mil. Neka su povecali plate pa da im godisnje treba 14mil smo trenutno u plusu 7-8mil.
Zasto prodavati igraca koji ti treba a sledece godine je 80% tvoj (Roma gubi 25% ostaje 20% menadzeru), znaci 8mil za godinu dana je vise nego 10mil danas. E, sad dolazimo do problema. Menadzeru odgovara da ga proda sto pre, da bi ga sto pre prodao opet. Sto vise transfea, vise provizija. Uprava CZ se ugradi u transfer pa i njima odgovara, a onda se od para dobijenih prodajom ugrade u transfer za kupovinu nekog "igraca". A ako ostane nema provizija ni od prodaje ni od kupovine.. To i jeste srz problema Srpskog fudbala. Sto vise transfera veca zarada za pojedince a klubovi propadaju.
Ne prodavati. Ako bas zele, 10mil +25% od sledeceg transfera. Pod uslovom da se ne vrati nocnim izlascima, tih 25% ce verovatno biti vise od trenutne zarade.

Rade

pre 5 godina

Poruka za sve koji se frljaju milionima iz Mamicevih transfera samo da iznesem podatak da je jedan Luka Modric prodat za 18 miliona evra. A budimo realni Radonjic ako bude imao trecinu Modriceve karijere da se sutira u zadnjicu od srece.