Ponedeljak, 13.08.2018.

12:50

Okupili se crveno-beli, Zvezda pokrenula postupak protiv Jankovića

Košarkaši Crvene zvezde počeli su u ponedeljak pripreme za novu sezonu, a na prvoj prozivci trenera Milana Tomića nije se našao Stefan Janković.

Izvor: AK

Okupili se crveno-beli, Zvezda pokrenula postupak protiv Jankoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Ostin A

pre 5 godina

Jednostavno taj klub je veštački koji ima milione i dovodi skupe strance i nije im u cilju da razigravaju Radanova i Nenadića.
(Luke Babbitt gravedigger, 13. avgust 2018 14:13)

Radanov ima potencijal da bude vrh, a Nenadić nije toliko mlad i perspektivan igrač (24). Pre Zvezde igrao je za Tamiš, Vojvodinu i Dunav, i za 4 godine nije mogao da se dokaže i ode dalje od Srpske lige...

marko_sedlar

pre 5 godina

Čvrst ugovor podrazumeva platu koju on nije dobijao tako da je slobodan ko ptica na grani. A ova disciplinska mera je isti pokušaj kao u slučaju Milera, Mekela... Čak će i ishod biti isti. Dakle, Legenda će opet o zaveri FIBA-e protiv tima iz Železnika, ali odštetu će morati da plati. Ostaje samo da se vidi koliko će ovaj put zaraditi.
(Globtroter, 13. avgust 2018 13:27) # Link komentara

Samo pitanje kako onda KK Partizan dovodi igrace ? Koliko se duguje Vujosevicu ? Ovom zakasnili dva dana i vi mislite da ce da dobije raskid? Oce bas...

Koja

pre 5 godina

"Dobrodosao u instituciju, u sampiona Evrope i ucesnika f4 ne tako davne 2010. Mi forsiramo nase mlade igrace jer ipak nismo projekat koji dovodi strance od po 30+ godina da igraju evrokup.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RRRR, 13. avgust 2018 13:11)"Institucija JSD i mladi igraci, ulepsao si mi dan, ne prestajem da se smejem 'cuvena skola mladih igraca JSD'! Surice vas oba kluba iz Stjepana Supanca kako god da okrenete! SAMPIONI! Znas kako ono sto je JSD napravio prosle godine u evrokupu ostace zabelezeno u analima svetske kosarke, iako je prodefilovalo sijaset igraca, sad moramo mi da peglamo tu bruku za srpsku kosarku!
(Miskec, 13. avgust 2018 13:55)
E tako te volim panteru naučio si adresu hahaha

Pedja P

pre 5 godina

Grobar sam ali Jankovic nije nista narocito od igraca da bi se digla ovolika prasina oko njega. Ne bih ga zeleo u Partizanu, njemu licno zelim da dobro prodje. Cedevita se dobro pojacala, imaju jak budzet, dobrog trenera i oni ce najozbiljnije napasti ABA zbog EL. Buducnost nista ne zaostaje, a vi cigani i mi grobari realno nemamo sanse.

LeoLajke

pre 5 godina

Da je jasna situacija kao sto neki kazu vec bi on potpisao za Partizan!Sada ide ina prica da je hteo da predje u instituciju za dz,a Zvezda vec broji pare.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Neka je potpisao, taj ugovor moze da urami i okaci na zid, nicemu drugom i ne sluzi. Taj decko je pod vazecim ugovorom sa Zvezdom, i vazi jos 2 godine. Ako hoce da ga raskine, morace da plati, on, njegovi menadzeri ili klub koji ga zeli, nebitno...
(zzbz, 13. avgust 2018 17:15)

Sine sta da plati Zvezdi? Jankela je prakticno slobodan igrac jer nije primio poslednju platu, i zato ima pravo na raskid ugovora. Sto se mene tice neka ga sto dalje od Partizana. Kod vas vredi samo Alen Omic, Radanov i Odzo.

duki

pre 5 godina

@ Definitivno u lektiru treba da se uvede Orvelova 1984. Valjda će tada opskurni likovi poput ovog RSB-ovca dobijati transfer blama kada napišu ovakvu dvomisao (doublethink).
(valencia, 13. avgust 2018 13:20)

Iscepao si me sa ovim Orvelom majke mi :) Nisam ga citao da se ne lazemo, sigurno bih bio pametniji da jesam i ozbiljno si me zaintrigirao (mrtav sam ozbiljan). Odlicno si razumeo kompletan deo vezan za nas ali si propustio sustinu. Vi i mi smo, koliko god i jedni i drugi pokusavali da pobegnemo od te ruzne istine, u ogromnoj meri isti. Razlikuju se mahanizmi kojima upadamo u mulj i dizemo se u nebesa ali sve se odvija po volji i aminovanjem drzavnog vrha i nikako drugacije. Najveca razlika je sto ste vi nekako nasli nacin da ne vidite te stvari. Vi se ili sami izdizete i dominirate bez icije pomoci ili bivate unistavani od strane drzave. U svakom slucaju borite se protiv sveta i izlazite kao pravi ili moralni pobednici. Tipicno srpski moram ti priznati i svaka cast na tome samo je potreban poseban mentalni sklop da bi uspeo sebe da ubedis u te stvari a da imas dovoljan broj godina da izadjes da glasas i tamo uradis sta treba. Veruj u bajke koje ste sami sebi ispricali kao deca, veruj u to da se kosarka igra od '75-2015 jer je to period koji vama odgovara, veruj u sta god zelis jer na kraju krajeva svako od nas to i radi. Sta god da ti ulepsava dan...

ona stvar

pre 5 godina

(duki, 13. avgust 2018 13:01)

Sve je lepo receno samo ste izostavili jednu stvar, novac je sipan u zvezdu 70 posto od kolicine novca koji je ulagan u Partizan, s tim sto zvezda nije imala nikakvog uspeha ni osnova zbog cega je taj novac ulagan. Parking servis zna dobro kako je to islo tih godina.

zzbz

pre 5 godina

Kada se okuplja drugi fmp?
(ntt, 13. avgust 2018 13:08)

Zahvaljujemo se na glasu.

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,.. 
(queen-bohemian rhapsody, 13. avgust 2018 12:48)

Godina 2030., jedan ce jos uvek da peva Balasevicev hit, a drugi ce da se nada da je sve samo san i da je Zvezda zamrzuta...

zzbz

pre 5 godina

Potpisao je ugovor sa Partizanom,overio ga kod notara kojeg poznajem! Nek coravi pokrece postupke koliko hoce!
(Pohovano prkno, 13. avgust 2018 13:06)

Neka je potpisao, taj ugovor moze da urami i okaci na zid, nicemu drugom i ne sluzi. Taj decko je pod vazecim ugovorom sa Zvezdom, i vazi jos 2 godine. Ako hoce da ga raskine, morace da plati, on, njegovi menadzeri ili klub koji ga zeli, nebitno...

Realno

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,..
(queen-bohemian rhapsody, 13. avgust 2018 12:48)

Sine,jel ti dobro? Pretoplo je napolju,ispljuskaj se hladnom vodom,možda ti pomogne malo.To bi bilo isto kao kad bi Troicki rekao kako će osvojiti sve grand slemove u narednoj sezoni,što ne postoji ni promil šanse.

zoran

pre 5 godina

Sto se tice minutaze, ove sezone je na toj poziciji veca konkurencija u Partizanu nego u Zvezdi. Ipak je Novica prva violina, dok u Zvezdi je Faje doveden kao zamena Jankovicu. Sto se tice prosle sezone Jankovic je dobijao minutazu al se ne bas ne moze reci da je i opravdao s obzirom na losu igru sem u nekoliko utakmica. Klasican razmazenko.

Swift

pre 5 godina

@duki

Ma sta mi naprica, jadni vi, drzava vam zavrnula slavinu. Jeste, prvo drzava dala sve pare Partizanu da dovede Salica, Tomica, Gagica i slicne, a od kusura. tj. sta preostane, dali Zvezdi, da popuni tim proverenim evroligaskim igracima. Prica dostojna velikog vodje i njegovih sledbenika.

Mare

pre 5 godina

@Malo vas se ovde seca ali ovako ste oterali davno i Olivera Popovica a kad vam je u derbiju zabiberio trojku za pobedu Partizana pusilo vam se iz usiju.
(Najbolji je opancarev lepak, 13. avgust 2018 13:35)

Друже, јеси ли ти озбиљан? :-)

https://www.youtube.com/watch?v=qjOSk80bWbc

Слободно премотај на неких 8:50, па ћеш видети да се тога, о чему ти причаш, изгледа, само ти сећаш. :-) Мислим, откуд знам, можда се и шалиш, али, у том случају, не разумем фору. Иначе, поред тог "отетог" Поповића, :-) на снимку можеш видети и отетог тренера Звезде, отетог плејмејкера, отетог центра/крилног центра... Можда и још неке, али сам позаборављао.

Boki

pre 5 godina

Jednostavno taj klub je veštački koji ima milione i dovodi skupe strance i nije im u cilju da razigravaju Radanova i Nenadića, već Berona i Reglanda i to sve zajedno za 1 milion eura. Janković je to skapirao, ostali će uskoro.
(Luke Babbitt gravedigger, 13. avgust 2018 14:13)

Rece navijac Ostojinih naprednjaka koji ne mogu ni da izbroje koliko su stranaca promenili za godinu dana!

hahahah

pre 5 godina

Potpisao je ugovor sa Partizanom,overio ga kod notara kojeg poznajem! Nek coravi pokrece postupke koliko hoce!
(Pohovano prkno, 13. avgust 2018 13:06 super! To je znaci dodatnih 250 hiljada za obestecenje! Nego da pitam - odakle 450 hiljada za ovog lika? Posto mu plata za ovu sezonu predvidjeno

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Da imaju pameti isto bi uradili Radanov i Nenadić, jer nikad neće tamo dobiti šansu da napreduju. Jednostavno taj klub je veštački koji ima milione i dovodi skupe strance i nije im u cilju da razigravaju Radanova i Nenadića, već Berona i Reglanda i to sve zajedno za 1 milion eura. Janković je to skapirao, ostali će uskoro.

sasa the red baron

pre 5 godina

ISKRENO:::

Koga je briga za Jankovica? 3 zamena iz Kanade nije bas nista osim namernog faula prikazala, i mozda to ima i sa Almipijevicem nesto, ali Jankovic na momente izgleda kao da se iskljuci iz cele utakmice..
Mislim da je ovo vise ego stvar, nego prodaje igraca, jer jadan tvrdi jedno, a drugi drugo.
A ako mu se kasnilo sa platom vise od dogovorenog, i treba da ide besplatno! Koga briga za njega?

Mirko

pre 5 godina

@Đuka

Njih dvojica su došli u Zvezdu zato što smo mogli da ih platimo i zato što nisu hteli da igraju za stipendiju u Partizanu,i ni na koji način nisu bili "vaši" igrači. Niko im nije branio da igraju u Partizanu.
Drugo,oni jesu dobili minutažu,ali za taj nivo igre koji su pokazali nisu mogli dobiti veću minutažu - čak je Janković i imao bolju minutažu nego Jovanović,pa se opet buni. Mogli su imati veću minutažu u Partizanu,jer vi niste imali nikakve igrače na tim pozicijama i one koje držite po tri do pet godina igrače koji nemaju kvalitet i nikad ga neće imati i onda ni do plej ofa ne možete da dođete jer vas FMP razbija sa ekipom koja je možda i jeftinija od vaše.
E sad ste se setili kako treba raditi?!
Od Jankovića će teško ispasti top-klasa,on istina ima zaista potencijala,ali taj potencijal nikad neće ispoljiti jer za to treba i neki karakter ličnosti,koji on vidim nema.To se nije ni moglo videti toliko na terenu dok sve ovo nije počelo da se dešava,međutim sada - vidim i kao manjak inteligencije.
U Zvezdu su poslednjih godina dolazili igrači koji su bili poluanonimusi pa su igranjem u Zvezdi dolazili do milionskih ugovora posle godinu dana igranja u Zvezdi. Ali, ti igrači su imali i neki kvalitet,ljudski i igrački,i pokazali su se i izborili za to.
Tako je i on mogao u neki jači evropski klub za veće pare, ali takvih interesovanja nije bilo, pa mu je menadžer sredio da ode u raspali partizan, gde će jel - da nabere med.
Pa msm... Kako da ne.

Mirko

pre 5 godina

@Đuka

Njih dvojica su došli u Zvezdu zato što smo mogli da ih platimo,i zato što nisu hteli da igraju za stipendiju u Partizanu,i ni na koji način nisu bili "vaši" igrači. Niko im nije branio da igraju u Partizanu da su hteli.
Drugo,dobili su minutažu,ali je to više bila blamaža,osim par dobrih partija Jankovića koji je čak imao bolju minutažu nego Jovanović,ali se opet buni. Mogli su imati veću minutažu u Partizanu,jer ste imali nikakve igrače na tim pozicijama,jer držite po 3-5 godina igrače koji nemaju kvalitet i nikad ga neće imati,koje posle otpustite,i onda ni do plej ofa ne možete da dođete jer vas FMP razbija sa ekipom koja je možda i jeftinija od vaše.
E sad ste se setili kako treba raditi?!
Od Jankovića će teško ispasti top-klasa,on istina ima potencijala,ali ga nikad neće iskoristiti jer za to treba i neki karakter ličnosti,koji on vidim nema - to se nije ni moglo videti toliko na terenu dok sve ovo nije počelo da se dešava,međutim sada - vidim i kao manjak inteligencije.
U Zvezdu su poslednjih godina dolazili igrači koji su bili poluanonimusi pa su igranjem u Zvezdi dolazili do milionskih ugovora posle godinu dana igranja u Zvezdi. Ali,ti igrači su imali i neki kvalitet,ljudski,ne samo igrački,i pokazali su se i izborili za to.
Tako je i on mogao u neki jači evropski klub za veće pare,ali takvih interesovanja nije bilo, pa mu je menadžer sredio da ode u raspali partizan, gde će jel - da nabere med.
Pa msm... Kako da ne.

magistar čović i doktor terzić

pre 5 godina

Šta će na pripremama Simanić i Nenadić? Zar oni nisu članovi fmp-a ?
Gde je na pripremama Dangubić. Niko ga ne pominje ?

Globtroter

pre 5 godina

Bravo decko...to su ti danasnji igraci koji jednostavno smatraju da imaju pravo da jednostavno ne dodju na pripreme iako imaju cvrst ugovor.I posle kad nestane sa kosarkaske mape proklinju srecu...sve u dogovoru s menadzerom naravno.Ko ga oce neka ga plati i svi srecni
(ZPG, 13. avgust 2018 12:56)

Čvrst ugovor podrazumeva platu koju on nije dobijao tako da je slobodan ko ptica na grani. A ova disciplinska mera je isti pokušaj kao u slučaju Milera, Mekela... Čak će i ishod biti isti. Dakle, Legenda će opet o zaveri FIBA-e protiv tima iz Železnika, ali odštetu će morati da plati. Ostaje samo da se vidi koliko će ovaj put zaraditi.

kalcokera

pre 5 godina

eksplodirace kninska mamba Dobric
dovoljno dogodine za milionce kod fenera
gaspromov deo mora u KK
tako da ce zvezda biti jos uvek konkurentna bez drzavnih para

tajni agent tegi

pre 5 godina

Putuj igumane, i daj 250 soma.malo veci problem ce biti sto je izgleda potpisao neki ugovor pre 2-3 dana,sto nije smeo,znaci dupli ugovor. Mene mnogo vise raduju Nenadic i Radanov u crveno-belom dresu.
(kaznjeni, 13. avgust 2018 13:06)

Ako te raduju ova dvojica u crveno-belom dresu, šta da ti kažem, nasekiraćeš se u narednim danima ;)

Блаф

pre 5 godina

Добродошли момци и срећан рад. Биће много важних утакмица, не само на терену и сви тога морамо бити свјесни и одрадити свој дио, ви на паркету, ми на трибинама. Што се тиче овог умишљенка нека иде гдје му је воља, овакви нигдје нису донијели добро али прво нека се плати обештећење. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

duki

pre 5 godina

Malo javnih tajni koje mnogi znaju ali se ne prica o njima. Drzava je pomogla Zvezdi, podigla nas iz pepela u koji nas je sama i gurnula i napravila od nas u saradnji sa Covicem najbolji kosarkaski tim na ovim prostorima. Nemamo dovoljno mesta u EL i dovoljno kvalitetnih domacih igraca da bi 2 kluba mogla da budu ozbiljna tako da se iz predostroznosti novac koji je guran u Partizan preusmerava na nas a njihovi dugovi konacno dolaze na naplatu. Vidjali ste popularnog "brata" na tribinama na mnogim mecevima, on je bio tu kao garant da je sve ok i ruze su cvetale. U nekom trenutku tokom pretprosle sezone "brat" izrazava zelju da igra aktivnu ulogu u vodjenju kluba, valjda u znak zahvalnosti sto nam je pomognuto. To je bio logican sled dogadjaja s obzirom da oni koji poznaju njegov lik i delo znaju kakvo je bahacenje u pitanju. Covic kao Covic zeli sam da vuce konce. Smatra da je on odigrao najvecu ulogu u ozivljavanju kluba sto i jeste istina i ne zeli da dozvoli da neko drugi sada kupi kajmak kada smo stali na noge. Neku manju funkciju bi sigurno i dozvolio ali upravljanje klubom je njegovo. "Brat" nije sporedni glumac i ne zeli izmisljene funkcije. Sta se desava, istog trenutka zavrce se slavina Zvezdi. Igraci ne dobijaju plate gotovo pola godine ali o tome se cuti i izlazi na videlo tek na konferenciji posle osvajanja KLS kada se Radonja izjadao narodu. Prodaje se gotovo cela ekipa koja treba da dozivi zenit te sezone i od tog novca finansira ekipa za proslu sezonu, slavina je i dalje zavrnuta. Ali samo za nas. Kao odmazda Covicu za neposlusnost gura se proverena ekipa poslusnika u KKP ali sto je jos bitnije gura se ozbiljan novac. Igraci im stizu i odlaze kao na traci, ne previse zvucni da prica ne bi propala ali dovoljno skupi i kvalitetni da se za njih placaju cak i obestecenja u vise slucaja. Dolazak Loncara i dovodjenje igraca pod njim je vec stvar dobrog kosarkaskog upravljanja ali uz neizostavna sredstva. Sve to dok i dalje vlada misljenje da smo mi rezimski klub a oni sa Ostojom na celu velika opozicija. Pokusavamo da na silu napravimo ekipu ali Zvezda ne moze da svake godine prodaje igrace za 2 miliona a to nam ostaje malte ne jedini izvor prihoda. Lose nam se pise jer oni bolje igraju ove politicke igre od nas, uvek su. Mediji su njihovi. Navijaci Partizana su zaslepljeni mrznjom jer im je ukradena svetinja koju je opet stvorila ta drzava planskim ulaganjem i cerupanjem ostalih. Ujeli smo ruku koja nas je hranila i snosimo posledice toga. Ne pisem ovo iz ugla da smo mi neke velike zrtve jer kako smo pusteni da se podignemo tako nas sada i spustaju. I jedan i drugi klub ustaje i pada onda kada to kaze drzavno vodjstvo i tu nazalost nista ne mozemo da promenimo. Veliki zal mi je sto se sve ovo odvija daleko od ociju javnosti, oni iz Zvezde koji bi mogli da pricaju o tome to ne zele jer bi tako zakucali zadnji ekser u nas sanduk a ovako cemo jos malo moci da se borimo. Dok ne sklonimo Covica necemo dobiti veci dzeparac a ne zelim da ode narocito ne na ovaj nacin. Ne zelim ni da "brat" dodje makar doneo svoje milione u klub. A ako se obe stvari ne dese nema nam spasa a ovi napredni su takve glave da bi urusili klub i podigli drugi samo da bi nahranili svoju sujetu i pokazali ko je gazda. Takodje i dobili politicke poene tokom vremena, daju nama FK koji nam je svetinja, daju njima KK u koji se u kunu i mnogi isprani mozgovi bice zadovoljni i zaokruziti sta treba. Sve u svemu, crno nam se pise. Sve i da mislite da nije istina nece biti ni prva neistina koju ce ljudi procitati ovde. A nazalost, istina je...

Manu Chao

pre 5 godina

Neka potrazi savet kod stojkovića.. može da mu da neke savete kako da se prvikne na novi život.. A ovaj Dragutinović i Filipovic sto su hrabri, moralne gromade. Uzimao je i Dule pa evo dokle je dogurao, do klupe BiH.

Kovalski

pre 5 godina

Sad mu lepo "uzeti"dobar deo od plate zbog teskog krsenja klupske discipline i onda ga staviti u FMP da sedi na klupi 2 sezone dok ne istekne ugovor... zao mu je samo malog Jovanovica,mbogo bolji covek i igrac od ovog a nije dobio pravu sansu...

Aj pali

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,..
(queen-bohemian rhapsody, 13. avgust 2018 12:48)

Smaras bre...

Miskec

pre 5 godina

"Dobrodosao u instituciju, u sampiona Evrope i ucesnika f4 ne tako davne 2010. Mi forsiramo nase mlade igrace jer ipak nismo projekat koji dovodi strance od po 30+ godina da igraju evrokup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RRRR, 13. avgust 2018 13:11)"
Institucija JSD i mladi igraci, ulepsao si mi dan, ne prestajem da se smejem 'cuvena skola mladih igraca JSD'! Surice vas oba kluba iz Stjepana Supanca kako god da okrenete! SAMPIONI! Znas kako ono sto je JSD napravio prosle godine u evrokupu ostace zabelezeno u analima svetske kosarke, iako je prodefilovalo sijaset igraca, sad moramo mi da peglamo tu bruku za srpsku kosarku!

Kosarka fan

pre 5 godina

Cim je dosao u zvezdu videlo se da je cudan lik. Jeste se borio i sutirao kao muva bez glave samo da bi skrenuo paznju na sebe i prodao se dogodine. Nije to bilo strast zbog zvezde vec sopstveno lozenje zarad licne promocije...

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Ma tako je! Upropastite decku karijeru jer nece da bude 4. izmena izandjalim strancima. A posle trubite okolo o intetesima srpske kosarke. Demagogija, nivo Covic.

Đuka

pre 5 godina

Niste se bunili i pričali bajke kad su ova dvojica bukvalno na silu uterani u Zvezdu, samo da ne bi potpisali za Partizan. I naravno da nisu dobili ni približnu minutažu koju bi imali u Partizanu, i naravno da su nezadovoljni. I to je to.

asdf

pre 5 godina

To on i hoce,da plati neku malu kaznu i da se oslobodi ugovora.
Ne treba ga tuziti nego ga namerno drzati naredne dve godine pod ugovorom bez minuta na terenu i treningu.

RRRR

pre 5 godina

Dobrodosao u instituciju, u sampiona Evrope i ucesnika f4 ne tako davne 2010. Mi forsiramo nase mlade igrace jer ipak nismo projekat koji dovodi strance od po 30+ godina da igraju evrokup.

da razjaanimo

pre 5 godina

Kada se okuplja drugi fmp?
(ntt, 13. avgust 2018 13:08) prvi i jedini FMP ovaj sto vas dere vec par sezona se okupio u nedelju.Kakav tim imaju,mislim da ce to opet da urade.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Čim neko i pomišlja da ode preko, kapija. Meni je bio drag od početka, ima telo ima šut, ali mozak kolibrija, sve što smisleno uradi poništi u 30 sekundi. Daj da trgnemo Borišu, 5x veći talenat, 20 još uvek, za 4ku u rotaciji može da bude stvarno bomba i budući starter.

Miskec

pre 5 godina

"Zaista, razumem disciplinsku komisiju, ipak radi se o legendarnom igraču u sedmogodišnjoj istoriji ovog kluba, koji je postigao onu odlučujuću trojku protiv Tamiša, nije lako.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vasa Pelagić, 13. avgust 2018 13:06)"
Zato je istorija JSD prestala da postoji pre sedam godina!

Mm

pre 5 godina

Šta će Filip Čović na pripremama? Sa njim je prošle sezone potpisan ugovor do kraja naše super lige, i taj ugovor je istekao, a nije potpisan novi. Ili je možda u medjuvremenu potpisao, a da to uopšte iz kluba nije saopšteno, što bi bio presedan,i očigledno pokušaj da se on na mala vrata ugura u ekipu za ovu sezonu. Svaki klub, svake sezone izdaje zvanično saopštenje kada se sa nekim igračem obnovi ugovor, to je praktično kao novo pojačanje. Nijedan drugi igrač kome je ugovor istekao, nije se pojavio (dangubic, antic,
rocesti),jedino Čović. Zašto nijedan novinar ne pita da li on ima ugovor, i ako ima kada ga je potpisao, i zašto to nije objavljeno.

Vasa Pelagić

pre 5 godina

Zaista, razumem disciplinsku komisiju, ipak radi se o legendarnom igraču u sedmogodišnjoj istoriji ovog kluba, koji je postigao onu odlučujuću trojku protiv Tamiša, nije lako.

ime i prezime

pre 5 godina

Tako je,dovedite Fajea,Cirbesa,Odza,Perperoglua,a Jovanovica oterajte na pozajmicu.. I onda pricajte kako su vam bitni interesi srpske kosarke... Ma samo bitno da ste ga uzeli proslo leto pre Partizana,ne mora ni da igra..

kaznjeni

pre 5 godina

Putuj igumane, i daj 250 soma.malo veci problem ce biti sto je izgleda potpisao neki ugovor pre 2-3 dana,sto nije smeo,znaci dupli ugovor. Mene mnogo vise raduju Nenadic i Radanov u crveno-belom dresu.

valencia

pre 5 godina

(duki, 13. avgust 2018 13:01)

Ako sam dobro razumeo: CZ je na silu napravljena projekat zahvaljujući nelegalnom "otplaćianju" dugova, fuzionisanju sa FMP i planskom uništavanju KKP (prema tvojim rečima), najbitniji igrači u toj CZ su provereni politički mufljuz i veleizdajnik Čović, kao i Andrej Vućić (opet, tvoje reči), ali je u isto vreme CZ mangupska opozicija a KKP režimski klub (tvoje reči)? Dalje, pojačanja KKP sa jedne strane nisu zvučna ali sa druge koštaju kao Zvezdini iskusni evroligaši?

Definitivno u lektiru treba da se uvede Orvelova 1984. Valjda će tada opskurni likovi poput ovog RSB-ovca dobijati transfer blama kada napišu ovakvu dvomisao (doublethink).

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Malo vas se ovde seca ali ovako ste oterali davno i Olivera Popovica a kad vam je u derbiju zabiberio trojku za pobedu Partizana pusilo vam se iz usiju.

Srdjan

pre 5 godina

O normativnim aktima trebalo je da misle kad su mu uplatili dugove sa zakašnjenjem.
Sad ćemo opet čitati Čovićevo saopštenje o nekim ljudima iz FIBA. Ista stvar kao sa Mekelom i Kvinsijem Milerom.

Loznicanin

pre 5 godina

Regland,Radanov,Lazic,Beron,Dobric,Davidovac,Perperoglu,Faje,Simanic,Cirbes,Odzo,Ristic. Po potrebi da se u 12 menjaju Radanov i Nenadic. Covic u Fmp,a Keselju se zahvaliti. To je najbolje sto imamo.

Subjektivni

pre 5 godina

Nije sporno ako gospodin želi da ide. Treba valjda da se zna neka procedura.

Ako je pod ugovorom, nek se plati obeštećenje i može da ide gde želi, od obeštećenja naći zamenu i to je to. Da li će da pređe u Partizan, Real ili Novi Pazar, nebitno.

Sramota je da Partizan plaća "sirotom" Bajernu 100k evra za klinca, a u Srbiji otima od "bogatih" i potpisuje predugovore sa igračima koji su pod ugovorom sa drugim klubovima (slučaj Rakićević kome je uplaćeno 10k evra da raskine ugovor sa Metalcem i pređe kod njih). Tri Vojvodine se ugasile, oni još duguju za Tepića. Spletkaroški i nisko, voleo bih da neki realan grobar objasni kako su od prvaka evrope spali na to da budu paraziti prvo države (od kojih isisavaju pare) a onda i ostalih klubova (od kojih otimaju igrače)?

queen-bohemian rhapsody

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,..

ZPG

pre 5 godina

Bravo decko...to su ti danasnji igraci koji jednostavno smatraju da imaju pravo da jednostavno ne dodju na pripreme iako imaju cvrst ugovor.I posle kad nestane sa kosarkaske mape proklinju srecu...sve u dogovoru s menadzerom naravno.Ko ga oce neka ga plati i svi srecni

duki

pre 5 godina

Malo javnih tajni koje mnogi znaju ali se ne prica o njima. Drzava je pomogla Zvezdi, podigla nas iz pepela u koji nas je sama i gurnula i napravila od nas u saradnji sa Covicem najbolji kosarkaski tim na ovim prostorima. Nemamo dovoljno mesta u EL i dovoljno kvalitetnih domacih igraca da bi 2 kluba mogla da budu ozbiljna tako da se iz predostroznosti novac koji je guran u Partizan preusmerava na nas a njihovi dugovi konacno dolaze na naplatu. Vidjali ste popularnog "brata" na tribinama na mnogim mecevima, on je bio tu kao garant da je sve ok i ruze su cvetale. U nekom trenutku tokom pretprosle sezone "brat" izrazava zelju da igra aktivnu ulogu u vodjenju kluba, valjda u znak zahvalnosti sto nam je pomognuto. To je bio logican sled dogadjaja s obzirom da oni koji poznaju njegov lik i delo znaju kakvo je bahacenje u pitanju. Covic kao Covic zeli sam da vuce konce. Smatra da je on odigrao najvecu ulogu u ozivljavanju kluba sto i jeste istina i ne zeli da dozvoli da neko drugi sada kupi kajmak kada smo stali na noge. Neku manju funkciju bi sigurno i dozvolio ali upravljanje klubom je njegovo. "Brat" nije sporedni glumac i ne zeli izmisljene funkcije. Sta se desava, istog trenutka zavrce se slavina Zvezdi. Igraci ne dobijaju plate gotovo pola godine ali o tome se cuti i izlazi na videlo tek na konferenciji posle osvajanja KLS kada se Radonja izjadao narodu. Prodaje se gotovo cela ekipa koja treba da dozivi zenit te sezone i od tog novca finansira ekipa za proslu sezonu, slavina je i dalje zavrnuta. Ali samo za nas. Kao odmazda Covicu za neposlusnost gura se proverena ekipa poslusnika u KKP ali sto je jos bitnije gura se ozbiljan novac. Igraci im stizu i odlaze kao na traci, ne previse zvucni da prica ne bi propala ali dovoljno skupi i kvalitetni da se za njih placaju cak i obestecenja u vise slucaja. Dolazak Loncara i dovodjenje igraca pod njim je vec stvar dobrog kosarkaskog upravljanja ali uz neizostavna sredstva. Sve to dok i dalje vlada misljenje da smo mi rezimski klub a oni sa Ostojom na celu velika opozicija. Pokusavamo da na silu napravimo ekipu ali Zvezda ne moze da svake godine prodaje igrace za 2 miliona a to nam ostaje malte ne jedini izvor prihoda. Lose nam se pise jer oni bolje igraju ove politicke igre od nas, uvek su. Mediji su njihovi. Navijaci Partizana su zaslepljeni mrznjom jer im je ukradena svetinja koju je opet stvorila ta drzava planskim ulaganjem i cerupanjem ostalih. Ujeli smo ruku koja nas je hranila i snosimo posledice toga. Ne pisem ovo iz ugla da smo mi neke velike zrtve jer kako smo pusteni da se podignemo tako nas sada i spustaju. I jedan i drugi klub ustaje i pada onda kada to kaze drzavno vodjstvo i tu nazalost nista ne mozemo da promenimo. Veliki zal mi je sto se sve ovo odvija daleko od ociju javnosti, oni iz Zvezde koji bi mogli da pricaju o tome to ne zele jer bi tako zakucali zadnji ekser u nas sanduk a ovako cemo jos malo moci da se borimo. Dok ne sklonimo Covica necemo dobiti veci dzeparac a ne zelim da ode narocito ne na ovaj nacin. Ne zelim ni da "brat" dodje makar doneo svoje milione u klub. A ako se obe stvari ne dese nema nam spasa a ovi napredni su takve glave da bi urusili klub i podigli drugi samo da bi nahranili svoju sujetu i pokazali ko je gazda. Takodje i dobili politicke poene tokom vremena, daju nama FK koji nam je svetinja, daju njima KK u koji se u kunu i mnogi isprani mozgovi bice zadovoljni i zaokruziti sta treba. Sve u svemu, crno nam se pise. Sve i da mislite da nije istina nece biti ni prva neistina koju ce ljudi procitati ovde. A nazalost, istina je...

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Čim neko i pomišlja da ode preko, kapija. Meni je bio drag od početka, ima telo ima šut, ali mozak kolibrija, sve što smisleno uradi poništi u 30 sekundi. Daj da trgnemo Borišu, 5x veći talenat, 20 još uvek, za 4ku u rotaciji može da bude stvarno bomba i budući starter.

ZPG

pre 5 godina

Bravo decko...to su ti danasnji igraci koji jednostavno smatraju da imaju pravo da jednostavno ne dodju na pripreme iako imaju cvrst ugovor.I posle kad nestane sa kosarkaske mape proklinju srecu...sve u dogovoru s menadzerom naravno.Ko ga oce neka ga plati i svi srecni

Kovalski

pre 5 godina

Sad mu lepo "uzeti"dobar deo od plate zbog teskog krsenja klupske discipline i onda ga staviti u FMP da sedi na klupi 2 sezone dok ne istekne ugovor... zao mu je samo malog Jovanovica,mbogo bolji covek i igrac od ovog a nije dobio pravu sansu...

Boki

pre 5 godina

Jednostavno taj klub je veštački koji ima milione i dovodi skupe strance i nije im u cilju da razigravaju Radanova i Nenadića, već Berona i Reglanda i to sve zajedno za 1 milion eura. Janković je to skapirao, ostali će uskoro.
(Luke Babbitt gravedigger, 13. avgust 2018 14:13)

Rece navijac Ostojinih naprednjaka koji ne mogu ni da izbroje koliko su stranaca promenili za godinu dana!

kaznjeni

pre 5 godina

Putuj igumane, i daj 250 soma.malo veci problem ce biti sto je izgleda potpisao neki ugovor pre 2-3 dana,sto nije smeo,znaci dupli ugovor. Mene mnogo vise raduju Nenadic i Radanov u crveno-belom dresu.

Kosarka fan

pre 5 godina

Cim je dosao u zvezdu videlo se da je cudan lik. Jeste se borio i sutirao kao muva bez glave samo da bi skrenuo paznju na sebe i prodao se dogodine. Nije to bilo strast zbog zvezde vec sopstveno lozenje zarad licne promocije...

Subjektivni

pre 5 godina

Nije sporno ako gospodin želi da ide. Treba valjda da se zna neka procedura.

Ako je pod ugovorom, nek se plati obeštećenje i može da ide gde želi, od obeštećenja naći zamenu i to je to. Da li će da pređe u Partizan, Real ili Novi Pazar, nebitno.

Sramota je da Partizan plaća "sirotom" Bajernu 100k evra za klinca, a u Srbiji otima od "bogatih" i potpisuje predugovore sa igračima koji su pod ugovorom sa drugim klubovima (slučaj Rakićević kome je uplaćeno 10k evra da raskine ugovor sa Metalcem i pređe kod njih). Tri Vojvodine se ugasile, oni još duguju za Tepića. Spletkaroški i nisko, voleo bih da neki realan grobar objasni kako su od prvaka evrope spali na to da budu paraziti prvo države (od kojih isisavaju pare) a onda i ostalih klubova (od kojih otimaju igrače)?

Manu Chao

pre 5 godina

Neka potrazi savet kod stojkovića.. može da mu da neke savete kako da se prvikne na novi život.. A ovaj Dragutinović i Filipovic sto su hrabri, moralne gromade. Uzimao je i Dule pa evo dokle je dogurao, do klupe BiH.

Srdjan

pre 5 godina

O normativnim aktima trebalo je da misle kad su mu uplatili dugove sa zakašnjenjem.
Sad ćemo opet čitati Čovićevo saopštenje o nekim ljudima iz FIBA. Ista stvar kao sa Mekelom i Kvinsijem Milerom.

asdf

pre 5 godina

To on i hoce,da plati neku malu kaznu i da se oslobodi ugovora.
Ne treba ga tuziti nego ga namerno drzati naredne dve godine pod ugovorom bez minuta na terenu i treningu.

Mare

pre 5 godina

@Malo vas se ovde seca ali ovako ste oterali davno i Olivera Popovica a kad vam je u derbiju zabiberio trojku za pobedu Partizana pusilo vam se iz usiju.
(Najbolji je opancarev lepak, 13. avgust 2018 13:35)

Друже, јеси ли ти озбиљан? :-)

https://www.youtube.com/watch?v=qjOSk80bWbc

Слободно премотај на неких 8:50, па ћеш видети да се тога, о чему ти причаш, изгледа, само ти сећаш. :-) Мислим, откуд знам, можда се и шалиш, али, у том случају, не разумем фору. Иначе, поред тог "отетог" Поповића, :-) на снимку можеш видети и отетог тренера Звезде, отетог плејмејкера, отетог центра/крилног центра... Можда и још неке, али сам позаборављао.

Mm

pre 5 godina

Šta će Filip Čović na pripremama? Sa njim je prošle sezone potpisan ugovor do kraja naše super lige, i taj ugovor je istekao, a nije potpisan novi. Ili je možda u medjuvremenu potpisao, a da to uopšte iz kluba nije saopšteno, što bi bio presedan,i očigledno pokušaj da se on na mala vrata ugura u ekipu za ovu sezonu. Svaki klub, svake sezone izdaje zvanično saopštenje kada se sa nekim igračem obnovi ugovor, to je praktično kao novo pojačanje. Nijedan drugi igrač kome je ugovor istekao, nije se pojavio (dangubic, antic,
rocesti),jedino Čović. Zašto nijedan novinar ne pita da li on ima ugovor, i ako ima kada ga je potpisao, i zašto to nije objavljeno.

ime i prezime

pre 5 godina

Tako je,dovedite Fajea,Cirbesa,Odza,Perperoglua,a Jovanovica oterajte na pozajmicu.. I onda pricajte kako su vam bitni interesi srpske kosarke... Ma samo bitno da ste ga uzeli proslo leto pre Partizana,ne mora ni da igra..

Mirko

pre 5 godina

@Đuka

Njih dvojica su došli u Zvezdu zato što smo mogli da ih platimo,i zato što nisu hteli da igraju za stipendiju u Partizanu,i ni na koji način nisu bili "vaši" igrači. Niko im nije branio da igraju u Partizanu da su hteli.
Drugo,dobili su minutažu,ali je to više bila blamaža,osim par dobrih partija Jankovića koji je čak imao bolju minutažu nego Jovanović,ali se opet buni. Mogli su imati veću minutažu u Partizanu,jer ste imali nikakve igrače na tim pozicijama,jer držite po 3-5 godina igrače koji nemaju kvalitet i nikad ga neće imati,koje posle otpustite,i onda ni do plej ofa ne možete da dođete jer vas FMP razbija sa ekipom koja je možda i jeftinija od vaše.
E sad ste se setili kako treba raditi?!
Od Jankovića će teško ispasti top-klasa,on istina ima potencijala,ali ga nikad neće iskoristiti jer za to treba i neki karakter ličnosti,koji on vidim nema - to se nije ni moglo videti toliko na terenu dok sve ovo nije počelo da se dešava,međutim sada - vidim i kao manjak inteligencije.
U Zvezdu su poslednjih godina dolazili igrači koji su bili poluanonimusi pa su igranjem u Zvezdi dolazili do milionskih ugovora posle godinu dana igranja u Zvezdi. Ali,ti igrači su imali i neki kvalitet,ljudski,ne samo igrački,i pokazali su se i izborili za to.
Tako je i on mogao u neki jači evropski klub za veće pare,ali takvih interesovanja nije bilo, pa mu je menadžer sredio da ode u raspali partizan, gde će jel - da nabere med.
Pa msm... Kako da ne.

Loznicanin

pre 5 godina

Regland,Radanov,Lazic,Beron,Dobric,Davidovac,Perperoglu,Faje,Simanic,Cirbes,Odzo,Ristic. Po potrebi da se u 12 menjaju Radanov i Nenadic. Covic u Fmp,a Keselju se zahvaliti. To je najbolje sto imamo.

hahahah

pre 5 godina

Potpisao je ugovor sa Partizanom,overio ga kod notara kojeg poznajem! Nek coravi pokrece postupke koliko hoce!
(Pohovano prkno, 13. avgust 2018 13:06 super! To je znaci dodatnih 250 hiljada za obestecenje! Nego da pitam - odakle 450 hiljada za ovog lika? Posto mu plata za ovu sezonu predvidjeno

Miskec

pre 5 godina

"Zaista, razumem disciplinsku komisiju, ipak radi se o legendarnom igraču u sedmogodišnjoj istoriji ovog kluba, koji je postigao onu odlučujuću trojku protiv Tamiša, nije lako.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vasa Pelagić, 13. avgust 2018 13:06)"
Zato je istorija JSD prestala da postoji pre sedam godina!

sasa the red baron

pre 5 godina

ISKRENO:::

Koga je briga za Jankovica? 3 zamena iz Kanade nije bas nista osim namernog faula prikazala, i mozda to ima i sa Almipijevicem nesto, ali Jankovic na momente izgleda kao da se iskljuci iz cele utakmice..
Mislim da je ovo vise ego stvar, nego prodaje igraca, jer jadan tvrdi jedno, a drugi drugo.
A ako mu se kasnilo sa platom vise od dogovorenog, i treba da ide besplatno! Koga briga za njega?

Realno

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,..
(queen-bohemian rhapsody, 13. avgust 2018 12:48)

Sine,jel ti dobro? Pretoplo je napolju,ispljuskaj se hladnom vodom,možda ti pomogne malo.To bi bilo isto kao kad bi Troicki rekao kako će osvojiti sve grand slemove u narednoj sezoni,što ne postoji ni promil šanse.

Aj pali

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,..
(queen-bohemian rhapsody, 13. avgust 2018 12:48)

Smaras bre...

Miskec

pre 5 godina

"Dobrodosao u instituciju, u sampiona Evrope i ucesnika f4 ne tako davne 2010. Mi forsiramo nase mlade igrace jer ipak nismo projekat koji dovodi strance od po 30+ godina da igraju evrokup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RRRR, 13. avgust 2018 13:11)"
Institucija JSD i mladi igraci, ulepsao si mi dan, ne prestajem da se smejem 'cuvena skola mladih igraca JSD'! Surice vas oba kluba iz Stjepana Supanca kako god da okrenete! SAMPIONI! Znas kako ono sto je JSD napravio prosle godine u evrokupu ostace zabelezeno u analima svetske kosarke, iako je prodefilovalo sijaset igraca, sad moramo mi da peglamo tu bruku za srpsku kosarku!

zoran

pre 5 godina

Sto se tice minutaze, ove sezone je na toj poziciji veca konkurencija u Partizanu nego u Zvezdi. Ipak je Novica prva violina, dok u Zvezdi je Faje doveden kao zamena Jankovicu. Sto se tice prosle sezone Jankovic je dobijao minutazu al se ne bas ne moze reci da je i opravdao s obzirom na losu igru sem u nekoliko utakmica. Klasican razmazenko.

Đuka

pre 5 godina

Niste se bunili i pričali bajke kad su ova dvojica bukvalno na silu uterani u Zvezdu, samo da ne bi potpisali za Partizan. I naravno da nisu dobili ni približnu minutažu koju bi imali u Partizanu, i naravno da su nezadovoljni. I to je to.

da razjaanimo

pre 5 godina

Kada se okuplja drugi fmp?
(ntt, 13. avgust 2018 13:08) prvi i jedini FMP ovaj sto vas dere vec par sezona se okupio u nedelju.Kakav tim imaju,mislim da ce to opet da urade.

kalcokera

pre 5 godina

eksplodirace kninska mamba Dobric
dovoljno dogodine za milionce kod fenera
gaspromov deo mora u KK
tako da ce zvezda biti jos uvek konkurentna bez drzavnih para

zzbz

pre 5 godina

Potpisao je ugovor sa Partizanom,overio ga kod notara kojeg poznajem! Nek coravi pokrece postupke koliko hoce!
(Pohovano prkno, 13. avgust 2018 13:06)

Neka je potpisao, taj ugovor moze da urami i okaci na zid, nicemu drugom i ne sluzi. Taj decko je pod vazecim ugovorom sa Zvezdom, i vazi jos 2 godine. Ako hoce da ga raskine, morace da plati, on, njegovi menadzeri ili klub koji ga zeli, nebitno...

ona stvar

pre 5 godina

(duki, 13. avgust 2018 13:01)

Sve je lepo receno samo ste izostavili jednu stvar, novac je sipan u zvezdu 70 posto od kolicine novca koji je ulagan u Partizan, s tim sto zvezda nije imala nikakvog uspeha ni osnova zbog cega je taj novac ulagan. Parking servis zna dobro kako je to islo tih godina.

duki

pre 5 godina

@ Definitivno u lektiru treba da se uvede Orvelova 1984. Valjda će tada opskurni likovi poput ovog RSB-ovca dobijati transfer blama kada napišu ovakvu dvomisao (doublethink).
(valencia, 13. avgust 2018 13:20)

Iscepao si me sa ovim Orvelom majke mi :) Nisam ga citao da se ne lazemo, sigurno bih bio pametniji da jesam i ozbiljno si me zaintrigirao (mrtav sam ozbiljan). Odlicno si razumeo kompletan deo vezan za nas ali si propustio sustinu. Vi i mi smo, koliko god i jedni i drugi pokusavali da pobegnemo od te ruzne istine, u ogromnoj meri isti. Razlikuju se mahanizmi kojima upadamo u mulj i dizemo se u nebesa ali sve se odvija po volji i aminovanjem drzavnog vrha i nikako drugacije. Najveca razlika je sto ste vi nekako nasli nacin da ne vidite te stvari. Vi se ili sami izdizete i dominirate bez icije pomoci ili bivate unistavani od strane drzave. U svakom slucaju borite se protiv sveta i izlazite kao pravi ili moralni pobednici. Tipicno srpski moram ti priznati i svaka cast na tome samo je potreban poseban mentalni sklop da bi uspeo sebe da ubedis u te stvari a da imas dovoljan broj godina da izadjes da glasas i tamo uradis sta treba. Veruj u bajke koje ste sami sebi ispricali kao deca, veruj u to da se kosarka igra od '75-2015 jer je to period koji vama odgovara, veruj u sta god zelis jer na kraju krajeva svako od nas to i radi. Sta god da ti ulepsava dan...

Vasa Pelagić

pre 5 godina

Zaista, razumem disciplinsku komisiju, ipak radi se o legendarnom igraču u sedmogodišnjoj istoriji ovog kluba, koji je postigao onu odlučujuću trojku protiv Tamiša, nije lako.

Mirko

pre 5 godina

@Đuka

Njih dvojica su došli u Zvezdu zato što smo mogli da ih platimo i zato što nisu hteli da igraju za stipendiju u Partizanu,i ni na koji način nisu bili "vaši" igrači. Niko im nije branio da igraju u Partizanu.
Drugo,oni jesu dobili minutažu,ali za taj nivo igre koji su pokazali nisu mogli dobiti veću minutažu - čak je Janković i imao bolju minutažu nego Jovanović,pa se opet buni. Mogli su imati veću minutažu u Partizanu,jer vi niste imali nikakve igrače na tim pozicijama i one koje držite po tri do pet godina igrače koji nemaju kvalitet i nikad ga neće imati i onda ni do plej ofa ne možete da dođete jer vas FMP razbija sa ekipom koja je možda i jeftinija od vaše.
E sad ste se setili kako treba raditi?!
Od Jankovića će teško ispasti top-klasa,on istina ima zaista potencijala,ali taj potencijal nikad neće ispoljiti jer za to treba i neki karakter ličnosti,koji on vidim nema.To se nije ni moglo videti toliko na terenu dok sve ovo nije počelo da se dešava,međutim sada - vidim i kao manjak inteligencije.
U Zvezdu su poslednjih godina dolazili igrači koji su bili poluanonimusi pa su igranjem u Zvezdi dolazili do milionskih ugovora posle godinu dana igranja u Zvezdi. Ali, ti igrači su imali i neki kvalitet,ljudski i igrački,i pokazali su se i izborili za to.
Tako je i on mogao u neki jači evropski klub za veće pare, ali takvih interesovanja nije bilo, pa mu je menadžer sredio da ode u raspali partizan, gde će jel - da nabere med.
Pa msm... Kako da ne.

valencia

pre 5 godina

(duki, 13. avgust 2018 13:01)

Ako sam dobro razumeo: CZ je na silu napravljena projekat zahvaljujući nelegalnom "otplaćianju" dugova, fuzionisanju sa FMP i planskom uništavanju KKP (prema tvojim rečima), najbitniji igrači u toj CZ su provereni politički mufljuz i veleizdajnik Čović, kao i Andrej Vućić (opet, tvoje reči), ali je u isto vreme CZ mangupska opozicija a KKP režimski klub (tvoje reči)? Dalje, pojačanja KKP sa jedne strane nisu zvučna ali sa druge koštaju kao Zvezdini iskusni evroligaši?

Definitivno u lektiru treba da se uvede Orvelova 1984. Valjda će tada opskurni likovi poput ovog RSB-ovca dobijati transfer blama kada napišu ovakvu dvomisao (doublethink).

Globtroter

pre 5 godina

Bravo decko...to su ti danasnji igraci koji jednostavno smatraju da imaju pravo da jednostavno ne dodju na pripreme iako imaju cvrst ugovor.I posle kad nestane sa kosarkaske mape proklinju srecu...sve u dogovoru s menadzerom naravno.Ko ga oce neka ga plati i svi srecni
(ZPG, 13. avgust 2018 12:56)

Čvrst ugovor podrazumeva platu koju on nije dobijao tako da je slobodan ko ptica na grani. A ova disciplinska mera je isti pokušaj kao u slučaju Milera, Mekela... Čak će i ishod biti isti. Dakle, Legenda će opet o zaveri FIBA-e protiv tima iz Železnika, ali odštetu će morati da plati. Ostaje samo da se vidi koliko će ovaj put zaraditi.

Блаф

pre 5 godina

Добродошли момци и срећан рад. Биће много важних утакмица, не само на терену и сви тога морамо бити свјесни и одрадити свој дио, ви на паркету, ми на трибинама. Што се тиче овог умишљенка нека иде гдје му је воља, овакви нигдје нису донијели добро али прво нека се плати обештећење. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

Swift

pre 5 godina

@duki

Ma sta mi naprica, jadni vi, drzava vam zavrnula slavinu. Jeste, prvo drzava dala sve pare Partizanu da dovede Salica, Tomica, Gagica i slicne, a od kusura. tj. sta preostane, dali Zvezdi, da popuni tim proverenim evroligaskim igracima. Prica dostojna velikog vodje i njegovih sledbenika.

Koja

pre 5 godina

"Dobrodosao u instituciju, u sampiona Evrope i ucesnika f4 ne tako davne 2010. Mi forsiramo nase mlade igrace jer ipak nismo projekat koji dovodi strance od po 30+ godina da igraju evrokup.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RRRR, 13. avgust 2018 13:11)"Institucija JSD i mladi igraci, ulepsao si mi dan, ne prestajem da se smejem 'cuvena skola mladih igraca JSD'! Surice vas oba kluba iz Stjepana Supanca kako god da okrenete! SAMPIONI! Znas kako ono sto je JSD napravio prosle godine u evrokupu ostace zabelezeno u analima svetske kosarke, iako je prodefilovalo sijaset igraca, sad moramo mi da peglamo tu bruku za srpsku kosarku!
(Miskec, 13. avgust 2018 13:55)
E tako te volim panteru naučio si adresu hahaha

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Ma tako je! Upropastite decku karijeru jer nece da bude 4. izmena izandjalim strancima. A posle trubite okolo o intetesima srpske kosarke. Demagogija, nivo Covic.

zzbz

pre 5 godina

Kada se okuplja drugi fmp?
(ntt, 13. avgust 2018 13:08)

Zahvaljujemo se na glasu.

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,.. 
(queen-bohemian rhapsody, 13. avgust 2018 12:48)

Godina 2030., jedan ce jos uvek da peva Balasevicev hit, a drugi ce da se nada da je sve samo san i da je Zvezda zamrzuta...

queen-bohemian rhapsody

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,..

RRRR

pre 5 godina

Dobrodosao u instituciju, u sampiona Evrope i ucesnika f4 ne tako davne 2010. Mi forsiramo nase mlade igrace jer ipak nismo projekat koji dovodi strance od po 30+ godina da igraju evrokup.

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Malo vas se ovde seca ali ovako ste oterali davno i Olivera Popovica a kad vam je u derbiju zabiberio trojku za pobedu Partizana pusilo vam se iz usiju.

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Da imaju pameti isto bi uradili Radanov i Nenadić, jer nikad neće tamo dobiti šansu da napreduju. Jednostavno taj klub je veštački koji ima milione i dovodi skupe strance i nije im u cilju da razigravaju Radanova i Nenadića, već Berona i Reglanda i to sve zajedno za 1 milion eura. Janković je to skapirao, ostali će uskoro.

magistar čović i doktor terzić

pre 5 godina

Šta će na pripremama Simanić i Nenadić? Zar oni nisu članovi fmp-a ?
Gde je na pripremama Dangubić. Niko ga ne pominje ?

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Neka je potpisao, taj ugovor moze da urami i okaci na zid, nicemu drugom i ne sluzi. Taj decko je pod vazecim ugovorom sa Zvezdom, i vazi jos 2 godine. Ako hoce da ga raskine, morace da plati, on, njegovi menadzeri ili klub koji ga zeli, nebitno...
(zzbz, 13. avgust 2018 17:15)

Sine sta da plati Zvezdi? Jankela je prakticno slobodan igrac jer nije primio poslednju platu, i zato ima pravo na raskid ugovora. Sto se mene tice neka ga sto dalje od Partizana. Kod vas vredi samo Alen Omic, Radanov i Odzo.

tajni agent tegi

pre 5 godina

Putuj igumane, i daj 250 soma.malo veci problem ce biti sto je izgleda potpisao neki ugovor pre 2-3 dana,sto nije smeo,znaci dupli ugovor. Mene mnogo vise raduju Nenadic i Radanov u crveno-belom dresu.
(kaznjeni, 13. avgust 2018 13:06)

Ako te raduju ova dvojica u crveno-belom dresu, šta da ti kažem, nasekiraćeš se u narednim danima ;)

Pedja P

pre 5 godina

Grobar sam ali Jankovic nije nista narocito od igraca da bi se digla ovolika prasina oko njega. Ne bih ga zeleo u Partizanu, njemu licno zelim da dobro prodje. Cedevita se dobro pojacala, imaju jak budzet, dobrog trenera i oni ce najozbiljnije napasti ABA zbog EL. Buducnost nista ne zaostaje, a vi cigani i mi grobari realno nemamo sanse.

marko_sedlar

pre 5 godina

Čvrst ugovor podrazumeva platu koju on nije dobijao tako da je slobodan ko ptica na grani. A ova disciplinska mera je isti pokušaj kao u slučaju Milera, Mekela... Čak će i ishod biti isti. Dakle, Legenda će opet o zaveri FIBA-e protiv tima iz Železnika, ali odštetu će morati da plati. Ostaje samo da se vidi koliko će ovaj put zaraditi.
(Globtroter, 13. avgust 2018 13:27) # Link komentara

Samo pitanje kako onda KK Partizan dovodi igrace ? Koliko se duguje Vujosevicu ? Ovom zakasnili dva dana i vi mislite da ce da dobije raskid? Oce bas...

LeoLajke

pre 5 godina

Da je jasna situacija kao sto neki kazu vec bi on potpisao za Partizan!Sada ide ina prica da je hteo da predje u instituciju za dz,a Zvezda vec broji pare.

Ostin A

pre 5 godina

Jednostavno taj klub je veštački koji ima milione i dovodi skupe strance i nije im u cilju da razigravaju Radanova i Nenadića.
(Luke Babbitt gravedigger, 13. avgust 2018 14:13)

Radanov ima potencijal da bude vrh, a Nenadić nije toliko mlad i perspektivan igrač (24). Pre Zvezde igrao je za Tamiš, Vojvodinu i Dunav, i za 4 godine nije mogao da se dokaže i ode dalje od Srpske lige...

ime i prezime

pre 5 godina

Tako je,dovedite Fajea,Cirbesa,Odza,Perperoglua,a Jovanovica oterajte na pozajmicu.. I onda pricajte kako su vam bitni interesi srpske kosarke... Ma samo bitno da ste ga uzeli proslo leto pre Partizana,ne mora ni da igra..

duki

pre 5 godina

Malo javnih tajni koje mnogi znaju ali se ne prica o njima. Drzava je pomogla Zvezdi, podigla nas iz pepela u koji nas je sama i gurnula i napravila od nas u saradnji sa Covicem najbolji kosarkaski tim na ovim prostorima. Nemamo dovoljno mesta u EL i dovoljno kvalitetnih domacih igraca da bi 2 kluba mogla da budu ozbiljna tako da se iz predostroznosti novac koji je guran u Partizan preusmerava na nas a njihovi dugovi konacno dolaze na naplatu. Vidjali ste popularnog "brata" na tribinama na mnogim mecevima, on je bio tu kao garant da je sve ok i ruze su cvetale. U nekom trenutku tokom pretprosle sezone "brat" izrazava zelju da igra aktivnu ulogu u vodjenju kluba, valjda u znak zahvalnosti sto nam je pomognuto. To je bio logican sled dogadjaja s obzirom da oni koji poznaju njegov lik i delo znaju kakvo je bahacenje u pitanju. Covic kao Covic zeli sam da vuce konce. Smatra da je on odigrao najvecu ulogu u ozivljavanju kluba sto i jeste istina i ne zeli da dozvoli da neko drugi sada kupi kajmak kada smo stali na noge. Neku manju funkciju bi sigurno i dozvolio ali upravljanje klubom je njegovo. "Brat" nije sporedni glumac i ne zeli izmisljene funkcije. Sta se desava, istog trenutka zavrce se slavina Zvezdi. Igraci ne dobijaju plate gotovo pola godine ali o tome se cuti i izlazi na videlo tek na konferenciji posle osvajanja KLS kada se Radonja izjadao narodu. Prodaje se gotovo cela ekipa koja treba da dozivi zenit te sezone i od tog novca finansira ekipa za proslu sezonu, slavina je i dalje zavrnuta. Ali samo za nas. Kao odmazda Covicu za neposlusnost gura se proverena ekipa poslusnika u KKP ali sto je jos bitnije gura se ozbiljan novac. Igraci im stizu i odlaze kao na traci, ne previse zvucni da prica ne bi propala ali dovoljno skupi i kvalitetni da se za njih placaju cak i obestecenja u vise slucaja. Dolazak Loncara i dovodjenje igraca pod njim je vec stvar dobrog kosarkaskog upravljanja ali uz neizostavna sredstva. Sve to dok i dalje vlada misljenje da smo mi rezimski klub a oni sa Ostojom na celu velika opozicija. Pokusavamo da na silu napravimo ekipu ali Zvezda ne moze da svake godine prodaje igrace za 2 miliona a to nam ostaje malte ne jedini izvor prihoda. Lose nam se pise jer oni bolje igraju ove politicke igre od nas, uvek su. Mediji su njihovi. Navijaci Partizana su zaslepljeni mrznjom jer im je ukradena svetinja koju je opet stvorila ta drzava planskim ulaganjem i cerupanjem ostalih. Ujeli smo ruku koja nas je hranila i snosimo posledice toga. Ne pisem ovo iz ugla da smo mi neke velike zrtve jer kako smo pusteni da se podignemo tako nas sada i spustaju. I jedan i drugi klub ustaje i pada onda kada to kaze drzavno vodjstvo i tu nazalost nista ne mozemo da promenimo. Veliki zal mi je sto se sve ovo odvija daleko od ociju javnosti, oni iz Zvezde koji bi mogli da pricaju o tome to ne zele jer bi tako zakucali zadnji ekser u nas sanduk a ovako cemo jos malo moci da se borimo. Dok ne sklonimo Covica necemo dobiti veci dzeparac a ne zelim da ode narocito ne na ovaj nacin. Ne zelim ni da "brat" dodje makar doneo svoje milione u klub. A ako se obe stvari ne dese nema nam spasa a ovi napredni su takve glave da bi urusili klub i podigli drugi samo da bi nahranili svoju sujetu i pokazali ko je gazda. Takodje i dobili politicke poene tokom vremena, daju nama FK koji nam je svetinja, daju njima KK u koji se u kunu i mnogi isprani mozgovi bice zadovoljni i zaokruziti sta treba. Sve u svemu, crno nam se pise. Sve i da mislite da nije istina nece biti ni prva neistina koju ce ljudi procitati ovde. A nazalost, istina je...

queen-bohemian rhapsody

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,..

Vasa Pelagić

pre 5 godina

Zaista, razumem disciplinsku komisiju, ipak radi se o legendarnom igraču u sedmogodišnjoj istoriji ovog kluba, koji je postigao onu odlučujuću trojku protiv Tamiša, nije lako.

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Da imaju pameti isto bi uradili Radanov i Nenadić, jer nikad neće tamo dobiti šansu da napreduju. Jednostavno taj klub je veštački koji ima milione i dovodi skupe strance i nije im u cilju da razigravaju Radanova i Nenadića, već Berona i Reglanda i to sve zajedno za 1 milion eura. Janković je to skapirao, ostali će uskoro.

tajni agent tegi

pre 5 godina

Putuj igumane, i daj 250 soma.malo veci problem ce biti sto je izgleda potpisao neki ugovor pre 2-3 dana,sto nije smeo,znaci dupli ugovor. Mene mnogo vise raduju Nenadic i Radanov u crveno-belom dresu.
(kaznjeni, 13. avgust 2018 13:06)

Ako te raduju ova dvojica u crveno-belom dresu, šta da ti kažem, nasekiraćeš se u narednim danima ;)

valencia

pre 5 godina

(duki, 13. avgust 2018 13:01)

Ako sam dobro razumeo: CZ je na silu napravljena projekat zahvaljujući nelegalnom "otplaćianju" dugova, fuzionisanju sa FMP i planskom uništavanju KKP (prema tvojim rečima), najbitniji igrači u toj CZ su provereni politički mufljuz i veleizdajnik Čović, kao i Andrej Vućić (opet, tvoje reči), ali je u isto vreme CZ mangupska opozicija a KKP režimski klub (tvoje reči)? Dalje, pojačanja KKP sa jedne strane nisu zvučna ali sa druge koštaju kao Zvezdini iskusni evroligaši?

Definitivno u lektiru treba da se uvede Orvelova 1984. Valjda će tada opskurni likovi poput ovog RSB-ovca dobijati transfer blama kada napišu ovakvu dvomisao (doublethink).

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Ma tako je! Upropastite decku karijeru jer nece da bude 4. izmena izandjalim strancima. A posle trubite okolo o intetesima srpske kosarke. Demagogija, nivo Covic.

RRRR

pre 5 godina

Dobrodosao u instituciju, u sampiona Evrope i ucesnika f4 ne tako davne 2010. Mi forsiramo nase mlade igrace jer ipak nismo projekat koji dovodi strance od po 30+ godina da igraju evrokup.

Srdjan

pre 5 godina

O normativnim aktima trebalo je da misle kad su mu uplatili dugove sa zakašnjenjem.
Sad ćemo opet čitati Čovićevo saopštenje o nekim ljudima iz FIBA. Ista stvar kao sa Mekelom i Kvinsijem Milerom.

Đuka

pre 5 godina

Niste se bunili i pričali bajke kad su ova dvojica bukvalno na silu uterani u Zvezdu, samo da ne bi potpisali za Partizan. I naravno da nisu dobili ni približnu minutažu koju bi imali u Partizanu, i naravno da su nezadovoljni. I to je to.

Swift

pre 5 godina

@duki

Ma sta mi naprica, jadni vi, drzava vam zavrnula slavinu. Jeste, prvo drzava dala sve pare Partizanu da dovede Salica, Tomica, Gagica i slicne, a od kusura. tj. sta preostane, dali Zvezdi, da popuni tim proverenim evroligaskim igracima. Prica dostojna velikog vodje i njegovih sledbenika.

Globtroter

pre 5 godina

Bravo decko...to su ti danasnji igraci koji jednostavno smatraju da imaju pravo da jednostavno ne dodju na pripreme iako imaju cvrst ugovor.I posle kad nestane sa kosarkaske mape proklinju srecu...sve u dogovoru s menadzerom naravno.Ko ga oce neka ga plati i svi srecni
(ZPG, 13. avgust 2018 12:56)

Čvrst ugovor podrazumeva platu koju on nije dobijao tako da je slobodan ko ptica na grani. A ova disciplinska mera je isti pokušaj kao u slučaju Milera, Mekela... Čak će i ishod biti isti. Dakle, Legenda će opet o zaveri FIBA-e protiv tima iz Železnika, ali odštetu će morati da plati. Ostaje samo da se vidi koliko će ovaj put zaraditi.

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Malo vas se ovde seca ali ovako ste oterali davno i Olivera Popovica a kad vam je u derbiju zabiberio trojku za pobedu Partizana pusilo vam se iz usiju.

magistar čović i doktor terzić

pre 5 godina

Šta će na pripremama Simanić i Nenadić? Zar oni nisu članovi fmp-a ?
Gde je na pripremama Dangubić. Niko ga ne pominje ?

Kovalski

pre 5 godina

Sad mu lepo "uzeti"dobar deo od plate zbog teskog krsenja klupske discipline i onda ga staviti u FMP da sedi na klupi 2 sezone dok ne istekne ugovor... zao mu je samo malog Jovanovica,mbogo bolji covek i igrac od ovog a nije dobio pravu sansu...

Koja

pre 5 godina

"Dobrodosao u instituciju, u sampiona Evrope i ucesnika f4 ne tako davne 2010. Mi forsiramo nase mlade igrace jer ipak nismo projekat koji dovodi strance od po 30+ godina da igraju evrokup.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RRRR, 13. avgust 2018 13:11)"Institucija JSD i mladi igraci, ulepsao si mi dan, ne prestajem da se smejem 'cuvena skola mladih igraca JSD'! Surice vas oba kluba iz Stjepana Supanca kako god da okrenete! SAMPIONI! Znas kako ono sto je JSD napravio prosle godine u evrokupu ostace zabelezeno u analima svetske kosarke, iako je prodefilovalo sijaset igraca, sad moramo mi da peglamo tu bruku za srpsku kosarku!
(Miskec, 13. avgust 2018 13:55)
E tako te volim panteru naučio si adresu hahaha

ona stvar

pre 5 godina

(duki, 13. avgust 2018 13:01)

Sve je lepo receno samo ste izostavili jednu stvar, novac je sipan u zvezdu 70 posto od kolicine novca koji je ulagan u Partizan, s tim sto zvezda nije imala nikakvog uspeha ni osnova zbog cega je taj novac ulagan. Parking servis zna dobro kako je to islo tih godina.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Neka je potpisao, taj ugovor moze da urami i okaci na zid, nicemu drugom i ne sluzi. Taj decko je pod vazecim ugovorom sa Zvezdom, i vazi jos 2 godine. Ako hoce da ga raskine, morace da plati, on, njegovi menadzeri ili klub koji ga zeli, nebitno...
(zzbz, 13. avgust 2018 17:15)

Sine sta da plati Zvezdi? Jankela je prakticno slobodan igrac jer nije primio poslednju platu, i zato ima pravo na raskid ugovora. Sto se mene tice neka ga sto dalje od Partizana. Kod vas vredi samo Alen Omic, Radanov i Odzo.

Subjektivni

pre 5 godina

Nije sporno ako gospodin želi da ide. Treba valjda da se zna neka procedura.

Ako je pod ugovorom, nek se plati obeštećenje i može da ide gde želi, od obeštećenja naći zamenu i to je to. Da li će da pređe u Partizan, Real ili Novi Pazar, nebitno.

Sramota je da Partizan plaća "sirotom" Bajernu 100k evra za klinca, a u Srbiji otima od "bogatih" i potpisuje predugovore sa igračima koji su pod ugovorom sa drugim klubovima (slučaj Rakićević kome je uplaćeno 10k evra da raskine ugovor sa Metalcem i pređe kod njih). Tri Vojvodine se ugasile, oni još duguju za Tepića. Spletkaroški i nisko, voleo bih da neki realan grobar objasni kako su od prvaka evrope spali na to da budu paraziti prvo države (od kojih isisavaju pare) a onda i ostalih klubova (od kojih otimaju igrače)?

ZPG

pre 5 godina

Bravo decko...to su ti danasnji igraci koji jednostavno smatraju da imaju pravo da jednostavno ne dodju na pripreme iako imaju cvrst ugovor.I posle kad nestane sa kosarkaske mape proklinju srecu...sve u dogovoru s menadzerom naravno.Ko ga oce neka ga plati i svi srecni

Boki

pre 5 godina

Jednostavno taj klub je veštački koji ima milione i dovodi skupe strance i nije im u cilju da razigravaju Radanova i Nenadića, već Berona i Reglanda i to sve zajedno za 1 milion eura. Janković je to skapirao, ostali će uskoro.
(Luke Babbitt gravedigger, 13. avgust 2018 14:13)

Rece navijac Ostojinih naprednjaka koji ne mogu ni da izbroje koliko su stranaca promenili za godinu dana!

asdf

pre 5 godina

To on i hoce,da plati neku malu kaznu i da se oslobodi ugovora.
Ne treba ga tuziti nego ga namerno drzati naredne dve godine pod ugovorom bez minuta na terenu i treningu.

Kosarka fan

pre 5 godina

Cim je dosao u zvezdu videlo se da je cudan lik. Jeste se borio i sutirao kao muva bez glave samo da bi skrenuo paznju na sebe i prodao se dogodine. Nije to bilo strast zbog zvezde vec sopstveno lozenje zarad licne promocije...

Manu Chao

pre 5 godina

Neka potrazi savet kod stojkovića.. može da mu da neke savete kako da se prvikne na novi život.. A ovaj Dragutinović i Filipovic sto su hrabri, moralne gromade. Uzimao je i Dule pa evo dokle je dogurao, do klupe BiH.

Pedja P

pre 5 godina

Grobar sam ali Jankovic nije nista narocito od igraca da bi se digla ovolika prasina oko njega. Ne bih ga zeleo u Partizanu, njemu licno zelim da dobro prodje. Cedevita se dobro pojacala, imaju jak budzet, dobrog trenera i oni ce najozbiljnije napasti ABA zbog EL. Buducnost nista ne zaostaje, a vi cigani i mi grobari realno nemamo sanse.

Miskec

pre 5 godina

"Zaista, razumem disciplinsku komisiju, ipak radi se o legendarnom igraču u sedmogodišnjoj istoriji ovog kluba, koji je postigao onu odlučujuću trojku protiv Tamiša, nije lako.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vasa Pelagić, 13. avgust 2018 13:06)"
Zato je istorija JSD prestala da postoji pre sedam godina!

zzbz

pre 5 godina

Potpisao je ugovor sa Partizanom,overio ga kod notara kojeg poznajem! Nek coravi pokrece postupke koliko hoce!
(Pohovano prkno, 13. avgust 2018 13:06)

Neka je potpisao, taj ugovor moze da urami i okaci na zid, nicemu drugom i ne sluzi. Taj decko je pod vazecim ugovorom sa Zvezdom, i vazi jos 2 godine. Ako hoce da ga raskine, morace da plati, on, njegovi menadzeri ili klub koji ga zeli, nebitno...

Mirko

pre 5 godina

@Đuka

Njih dvojica su došli u Zvezdu zato što smo mogli da ih platimo i zato što nisu hteli da igraju za stipendiju u Partizanu,i ni na koji način nisu bili "vaši" igrači. Niko im nije branio da igraju u Partizanu.
Drugo,oni jesu dobili minutažu,ali za taj nivo igre koji su pokazali nisu mogli dobiti veću minutažu - čak je Janković i imao bolju minutažu nego Jovanović,pa se opet buni. Mogli su imati veću minutažu u Partizanu,jer vi niste imali nikakve igrače na tim pozicijama i one koje držite po tri do pet godina igrače koji nemaju kvalitet i nikad ga neće imati i onda ni do plej ofa ne možete da dođete jer vas FMP razbija sa ekipom koja je možda i jeftinija od vaše.
E sad ste se setili kako treba raditi?!
Od Jankovića će teško ispasti top-klasa,on istina ima zaista potencijala,ali taj potencijal nikad neće ispoljiti jer za to treba i neki karakter ličnosti,koji on vidim nema.To se nije ni moglo videti toliko na terenu dok sve ovo nije počelo da se dešava,međutim sada - vidim i kao manjak inteligencije.
U Zvezdu su poslednjih godina dolazili igrači koji su bili poluanonimusi pa su igranjem u Zvezdi dolazili do milionskih ugovora posle godinu dana igranja u Zvezdi. Ali, ti igrači su imali i neki kvalitet,ljudski i igrački,i pokazali su se i izborili za to.
Tako je i on mogao u neki jači evropski klub za veće pare, ali takvih interesovanja nije bilo, pa mu je menadžer sredio da ode u raspali partizan, gde će jel - da nabere med.
Pa msm... Kako da ne.

kaznjeni

pre 5 godina

Putuj igumane, i daj 250 soma.malo veci problem ce biti sto je izgleda potpisao neki ugovor pre 2-3 dana,sto nije smeo,znaci dupli ugovor. Mene mnogo vise raduju Nenadic i Radanov u crveno-belom dresu.

Miskec

pre 5 godina

"Dobrodosao u instituciju, u sampiona Evrope i ucesnika f4 ne tako davne 2010. Mi forsiramo nase mlade igrace jer ipak nismo projekat koji dovodi strance od po 30+ godina da igraju evrokup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RRRR, 13. avgust 2018 13:11)"
Institucija JSD i mladi igraci, ulepsao si mi dan, ne prestajem da se smejem 'cuvena skola mladih igraca JSD'! Surice vas oba kluba iz Stjepana Supanca kako god da okrenete! SAMPIONI! Znas kako ono sto je JSD napravio prosle godine u evrokupu ostace zabelezeno u analima svetske kosarke, iako je prodefilovalo sijaset igraca, sad moramo mi da peglamo tu bruku za srpsku kosarku!

da razjaanimo

pre 5 godina

Kada se okuplja drugi fmp?
(ntt, 13. avgust 2018 13:08) prvi i jedini FMP ovaj sto vas dere vec par sezona se okupio u nedelju.Kakav tim imaju,mislim da ce to opet da urade.

zzbz

pre 5 godina

Kada se okuplja drugi fmp?
(ntt, 13. avgust 2018 13:08)

Zahvaljujemo se na glasu.

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,.. 
(queen-bohemian rhapsody, 13. avgust 2018 12:48)

Godina 2030., jedan ce jos uvek da peva Balasevicev hit, a drugi ce da se nada da je sve samo san i da je Zvezda zamrzuta...

duki

pre 5 godina

@ Definitivno u lektiru treba da se uvede Orvelova 1984. Valjda će tada opskurni likovi poput ovog RSB-ovca dobijati transfer blama kada napišu ovakvu dvomisao (doublethink).
(valencia, 13. avgust 2018 13:20)

Iscepao si me sa ovim Orvelom majke mi :) Nisam ga citao da se ne lazemo, sigurno bih bio pametniji da jesam i ozbiljno si me zaintrigirao (mrtav sam ozbiljan). Odlicno si razumeo kompletan deo vezan za nas ali si propustio sustinu. Vi i mi smo, koliko god i jedni i drugi pokusavali da pobegnemo od te ruzne istine, u ogromnoj meri isti. Razlikuju se mahanizmi kojima upadamo u mulj i dizemo se u nebesa ali sve se odvija po volji i aminovanjem drzavnog vrha i nikako drugacije. Najveca razlika je sto ste vi nekako nasli nacin da ne vidite te stvari. Vi se ili sami izdizete i dominirate bez icije pomoci ili bivate unistavani od strane drzave. U svakom slucaju borite se protiv sveta i izlazite kao pravi ili moralni pobednici. Tipicno srpski moram ti priznati i svaka cast na tome samo je potreban poseban mentalni sklop da bi uspeo sebe da ubedis u te stvari a da imas dovoljan broj godina da izadjes da glasas i tamo uradis sta treba. Veruj u bajke koje ste sami sebi ispricali kao deca, veruj u to da se kosarka igra od '75-2015 jer je to period koji vama odgovara, veruj u sta god zelis jer na kraju krajeva svako od nas to i radi. Sta god da ti ulepsava dan...

kalcokera

pre 5 godina

eksplodirace kninska mamba Dobric
dovoljno dogodine za milionce kod fenera
gaspromov deo mora u KK
tako da ce zvezda biti jos uvek konkurentna bez drzavnih para

hahahah

pre 5 godina

Potpisao je ugovor sa Partizanom,overio ga kod notara kojeg poznajem! Nek coravi pokrece postupke koliko hoce!
(Pohovano prkno, 13. avgust 2018 13:06 super! To je znaci dodatnih 250 hiljada za obestecenje! Nego da pitam - odakle 450 hiljada za ovog lika? Posto mu plata za ovu sezonu predvidjeno

Aj pali

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,..
(queen-bohemian rhapsody, 13. avgust 2018 12:48)

Smaras bre...

Mirko

pre 5 godina

@Đuka

Njih dvojica su došli u Zvezdu zato što smo mogli da ih platimo,i zato što nisu hteli da igraju za stipendiju u Partizanu,i ni na koji način nisu bili "vaši" igrači. Niko im nije branio da igraju u Partizanu da su hteli.
Drugo,dobili su minutažu,ali je to više bila blamaža,osim par dobrih partija Jankovića koji je čak imao bolju minutažu nego Jovanović,ali se opet buni. Mogli su imati veću minutažu u Partizanu,jer ste imali nikakve igrače na tim pozicijama,jer držite po 3-5 godina igrače koji nemaju kvalitet i nikad ga neće imati,koje posle otpustite,i onda ni do plej ofa ne možete da dođete jer vas FMP razbija sa ekipom koja je možda i jeftinija od vaše.
E sad ste se setili kako treba raditi?!
Od Jankovića će teško ispasti top-klasa,on istina ima potencijala,ali ga nikad neće iskoristiti jer za to treba i neki karakter ličnosti,koji on vidim nema - to se nije ni moglo videti toliko na terenu dok sve ovo nije počelo da se dešava,međutim sada - vidim i kao manjak inteligencije.
U Zvezdu su poslednjih godina dolazili igrači koji su bili poluanonimusi pa su igranjem u Zvezdi dolazili do milionskih ugovora posle godinu dana igranja u Zvezdi. Ali,ti igrači su imali i neki kvalitet,ljudski,ne samo igrački,i pokazali su se i izborili za to.
Tako je i on mogao u neki jači evropski klub za veće pare,ali takvih interesovanja nije bilo, pa mu je menadžer sredio da ode u raspali partizan, gde će jel - da nabere med.
Pa msm... Kako da ne.

Realno

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji sinovci,.. ako ne bude namestanja i nekih mutnih radnji kao ranijih sezona osvajamo sve domace trofeje rutinski,..
(queen-bohemian rhapsody, 13. avgust 2018 12:48)

Sine,jel ti dobro? Pretoplo je napolju,ispljuskaj se hladnom vodom,možda ti pomogne malo.To bi bilo isto kao kad bi Troicki rekao kako će osvojiti sve grand slemove u narednoj sezoni,što ne postoji ni promil šanse.

Mare

pre 5 godina

@Malo vas se ovde seca ali ovako ste oterali davno i Olivera Popovica a kad vam je u derbiju zabiberio trojku za pobedu Partizana pusilo vam se iz usiju.
(Najbolji je opancarev lepak, 13. avgust 2018 13:35)

Друже, јеси ли ти озбиљан? :-)

https://www.youtube.com/watch?v=qjOSk80bWbc

Слободно премотај на неких 8:50, па ћеш видети да се тога, о чему ти причаш, изгледа, само ти сећаш. :-) Мислим, откуд знам, можда се и шалиш, али, у том случају, не разумем фору. Иначе, поред тог "отетог" Поповића, :-) на снимку можеш видети и отетог тренера Звезде, отетог плејмејкера, отетог центра/крилног центра... Можда и још неке, али сам позаборављао.

Mm

pre 5 godina

Šta će Filip Čović na pripremama? Sa njim je prošle sezone potpisan ugovor do kraja naše super lige, i taj ugovor je istekao, a nije potpisan novi. Ili je možda u medjuvremenu potpisao, a da to uopšte iz kluba nije saopšteno, što bi bio presedan,i očigledno pokušaj da se on na mala vrata ugura u ekipu za ovu sezonu. Svaki klub, svake sezone izdaje zvanično saopštenje kada se sa nekim igračem obnovi ugovor, to je praktično kao novo pojačanje. Nijedan drugi igrač kome je ugovor istekao, nije se pojavio (dangubic, antic,
rocesti),jedino Čović. Zašto nijedan novinar ne pita da li on ima ugovor, i ako ima kada ga je potpisao, i zašto to nije objavljeno.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Čim neko i pomišlja da ode preko, kapija. Meni je bio drag od početka, ima telo ima šut, ali mozak kolibrija, sve što smisleno uradi poništi u 30 sekundi. Daj da trgnemo Borišu, 5x veći talenat, 20 još uvek, za 4ku u rotaciji može da bude stvarno bomba i budući starter.

sasa the red baron

pre 5 godina

ISKRENO:::

Koga je briga za Jankovica? 3 zamena iz Kanade nije bas nista osim namernog faula prikazala, i mozda to ima i sa Almipijevicem nesto, ali Jankovic na momente izgleda kao da se iskljuci iz cele utakmice..
Mislim da je ovo vise ego stvar, nego prodaje igraca, jer jadan tvrdi jedno, a drugi drugo.
A ako mu se kasnilo sa platom vise od dogovorenog, i treba da ide besplatno! Koga briga za njega?

Блаф

pre 5 godina

Добродошли момци и срећан рад. Биће много важних утакмица, не само на терену и сви тога морамо бити свјесни и одрадити свој дио, ви на паркету, ми на трибинама. Што се тиче овог умишљенка нека иде гдје му је воља, овакви нигдје нису донијели добро али прво нека се плати обештећење. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

zoran

pre 5 godina

Sto se tice minutaze, ove sezone je na toj poziciji veca konkurencija u Partizanu nego u Zvezdi. Ipak je Novica prva violina, dok u Zvezdi je Faje doveden kao zamena Jankovicu. Sto se tice prosle sezone Jankovic je dobijao minutazu al se ne bas ne moze reci da je i opravdao s obzirom na losu igru sem u nekoliko utakmica. Klasican razmazenko.

LeoLajke

pre 5 godina

Da je jasna situacija kao sto neki kazu vec bi on potpisao za Partizan!Sada ide ina prica da je hteo da predje u instituciju za dz,a Zvezda vec broji pare.

marko_sedlar

pre 5 godina

Čvrst ugovor podrazumeva platu koju on nije dobijao tako da je slobodan ko ptica na grani. A ova disciplinska mera je isti pokušaj kao u slučaju Milera, Mekela... Čak će i ishod biti isti. Dakle, Legenda će opet o zaveri FIBA-e protiv tima iz Železnika, ali odštetu će morati da plati. Ostaje samo da se vidi koliko će ovaj put zaraditi.
(Globtroter, 13. avgust 2018 13:27) # Link komentara

Samo pitanje kako onda KK Partizan dovodi igrace ? Koliko se duguje Vujosevicu ? Ovom zakasnili dva dana i vi mislite da ce da dobije raskid? Oce bas...

Loznicanin

pre 5 godina

Regland,Radanov,Lazic,Beron,Dobric,Davidovac,Perperoglu,Faje,Simanic,Cirbes,Odzo,Ristic. Po potrebi da se u 12 menjaju Radanov i Nenadic. Covic u Fmp,a Keselju se zahvaliti. To je najbolje sto imamo.

Ostin A

pre 5 godina

Jednostavno taj klub je veštački koji ima milione i dovodi skupe strance i nije im u cilju da razigravaju Radanova i Nenadića.
(Luke Babbitt gravedigger, 13. avgust 2018 14:13)

Radanov ima potencijal da bude vrh, a Nenadić nije toliko mlad i perspektivan igrač (24). Pre Zvezde igrao je za Tamiš, Vojvodinu i Dunav, i za 4 godine nije mogao da se dokaže i ode dalje od Srpske lige...