Četvrtak, 09.08.2018.

08:00

Siti protiv svih, šta može Jokan sa pojačanjima od 110M€?

Izvor: B92

Siti protiv svih, šta može Jokan sa pojaèanjima od 110M€? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Pevac

pre 5 godina

Glengenlah... i ja sam njihov simpatizer.Imam original retro dres Spursa iz '83 kad su osvojili UEFA kup donesi nesto novije da djoramo!:-)

nenad rs

pre 5 godina

Liverpul nema šanse u borbi za titulu, Siti ili Junajted, Salah je pročitan, i bit će zatvoren, mogu biti četvrti, realno Everton ima solidan tim i mogli bi iznenaditi.

Flash

pre 5 godina

Navijac sam Spursa pa sam tako i glasao. Ne ocekujem titulu, ali zato cu biti zadovoljan da bude najbolji Londonski tim. Ove sezone idem na utakmicu 6og oktobra protiv Kardifa.
(Glengeglach, 10. avgust 2018 14:27)

21.aprila idem za Knjazevac.

ShoneNI

pre 5 godina

Najzad je Liverpool dovoljno jak, ima dubinu u timu, ima dovoljno igraca koji ce da zamene povredjene, i to na pristojnom nivou, jedva cekam da pocne sezona...
Ali...
Manchester City je toliko jak da nece da bude prvak jedino ako sam sebe upropasti.. LFC, koliko god dobar bio, i koliko god ja voleo da uzme titulu, jednostavno ima ispred sebe neverovatni City, i to je to.. Ove godine 2. mesto, realno, a zatim u naredne dve bar jedna titula..
YNWA Nis

Dado

pre 5 godina

Pored svih transfera ovo leto, Man City je opet tri koplja ispred svih i to pocinje biti malo i dosadno. Liverpool deluje kao jedina ekipa koja bi mogla da ih ugrozi ali mentalitet te ekipe mi govori da su vecito drugi. Arsenal kako god da su pre eksperimentisali sa nekim klincima, ove godine ocekujem stabilniji tim i jos ce se pojacati na zimu, samim tim i trece mesto. Murinjo je MU upropastio i tamo nema nikakvog morala za igru, bezidejan tim koji ce tesko i do 4. mesta. Celzi je slican ali oni su na vreme promenili trenera pa su glavni kandidati za to 4-to mesto iako je pitanje koliko je Sari sposoban da uozbilji ekipu. Tottenham bi mogao biti negativno iznenadjenje ove godine, jer igraju na novom stadionu, pitanje je motiva igraca jer su mnogi hteli promeniti sredinu a nisu a i slabiji timovi ce protiv njih dodatno zapeti jer su dali dosta reprezenativaca pa su sad jako atraktivni kao protivnik. Od LS nema nista. West Ham i Everton bi mogli uci jos event. u LE. Leicester i Fulham ne ispadaju. Ostalih 9, svi isti i svako moze ispasti.

Glengeglach

pre 5 godina

Navijac sam Spursa pa sam tako i glasao. Ne ocekujem titulu, ali zato cu biti zadovoljan da bude najbolji Londonski tim. Ove sezone idem na utakmicu 6og oktobra protiv Kardifa.

lik

pre 5 godina

2445

sta Jokan može ?pa može lako da popije otkaz
(lala, 10. avgust 2018 09:59)


pa vidi drug da ti objasnim i da popije otkaz kao što ti kazes on će ostati upamćen kao jedini stranac koji je uveo dva tima u premijer ligi njegova biografija je puna za razliku od nekih Jankovića, Stojanovića...

.

pre 5 godina

@Виоп

Najbolja po novcu i marketingu.Svi znaju gde se igra najbolji fudbal,samo neki neće da priznaju.Sad očekujem brdo minuseva od takozvanih "navijača" engleskih klubova.

mich

pre 5 godina

Kakvi ste vi bezveznkaci kojo bre Liverpul, pa prosle godine prosla ona prica sa 3 igraca, cuj Van Dajk najbolji odbranbeni danasnjice sta jos necu procitati...genijalni ste.

brat Putin

pre 5 godina

Kako lupate, pa City je prošlu sezonu razbio nema šanse da ponovi. Liverpul igra lep fudbal al taj fudbal ne osvaja trofeje. Totenhem nema nimalo šansi biće možda 4. Ja vam kažem titulu osvaja Man Utd. Kako tako izdržaće do januara a kad propali gazda uvidi da duva promaja dovešće dva štopera i oba beka. 200 mil da se isprsi.

Aiko

pre 5 godina

Ajme mene sta sve covek ovde procita. Totenhem je na izgradnju novog stadiona potrosio 800 miliona £ a ne 1.5 milijardi. Totenhem nikog nije prodavao a ni kupio ne zato sto nemaju para nego zato sto vec imaju tim koj je imao najvise igraca na svetskom prvenstvu u polufinalu. Totinhemu su kljucni igraci trio Kejn, Ali i Eriksen i jedino pojacanje koje bi imalo uticaj na igru bi moralo da bude neko ko bi igrao umesto nekog od njih trojice ali suludo je bilo za ocekivati takav potez, na ostalim pozicijama im ne treba niko tako da je totinhem mozda i najbolje odradio ovaj prelazni rok. Tipujem na liverpul kao osvajaca premijer lige, totenhem drugi, siti treci i jedno 10 bodova razlike pa onda za cetvrto nek se bore celzi, arsenal i utd.

Sporstki pozdrav svima koji slave :)

Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu

pre 5 godina

Moje neko misljenje(iako me niko nije pitao nista) je da Totehem moze da iznenadi..City i Liverpul imaju jako dobre timove, ali tesko je ponoviti dve dobre sezone za redom, nije nemoguce ali tesko..Totenhem je poslednjih par godina u vrhu stalno, cela ekipa im je ostala na okupu, imaju jako dobrog trenera i dva igraca koja prave razliku i koja su medju najboljima u ligi..Utd mislim da se nece lepo provesti, voleo bih da gresim pre svega zbog Matica, i mislim da Murinju sledi otkaz, jer je ovo njegova “treca” sezona..Celsi moze da iznenadi, Sari jako kvalitetan strucnjak, videcemo sta moze sa ovim timom..Arsenal standardno 4, oni dok ne pojacaju odbranu necu uraditi nista..Sto se tice borbe za opstanak, glavni favoriti za ispadanje Kardif,Brajton i Hadersfild.. i naravno navijamo za Jokana i Mitraa .. Sportski pozdrav, i da pokidamo fantazi :-D

Malo sam se našalio

pre 5 godina

Fulham u prvih 8!
(Falcao, 10. avgust 2018 09:55)

U mom krugu prijatelja i poznanika nije najpametnije završavati rečenicu tim brojem. :D

#12

pre 5 godina

Hvala ti Bože na komentatoru @room1408, prava je sreća imati takvog stručnjaka na ovom sajtu. Gospodine, Vi ste dar od Boga za sve nas neuke komentatorske laike ovog sajta. Samo nastavite tako!

Drug Ostoja

pre 5 godina

Glasao sam da je šampion Liverpool. Ko je glasao za Man. Utd. nema pojma o fudbalu.
(Roćko, 10. avgust 2018 10:48)

Liverpool sampion... HAHAHAHAHA!!!

MU

pre 5 godina

Kao navijac MU a koji ce se nazalost boriti sa Totenhemom, Celzijem i Arsenalom za LS nadam se da ce Liverpul biti sampion mada je City favorit steta sto je MU ostao bez pojacanja, generalno evropskom fudbalu treba opet veliki MU, realno nisam neki bas veliki fan Murinja ali posle ovakvog odnosa uprave prema njemu zasluzuje jos vecu podrsku navijaca

Kole

pre 5 godina

Jedini tim koji moze da se meri sa Sitijem je Liverpul. Ne bi me cudilo i da on uzme PL, samo sto sebi dopustaju kiskeve protiv slabijih ekipa, a to se Sitiju retko desava.

ja

pre 5 godina

Vidim da svi prognoziraju titulu Sitija, a Man Utd niko ne uzima u obzir. A niko da se seti da je uvek Murinjo taj koji se prošeta do titule kada svi zaborave na njega...

Max

pre 5 godina

Siti i Liverpul igraju najlepse pa je titula vidjena u Mancesteru ili Liverpulu.Valjda ce Klopu poci za rukom da donese tu dugo zeljenu titulu. Celzi je uvek opasan zbog Azara a MU mi deluje prosecno kao i Aesenal koji je po imenima jak ali igra je losa ma da se to mozda ove sezone promeni.Naravno da cu pratiti i Fulam zbog nasih.

jedan iz EU

pre 5 godina

Jedina liga u kojoj se nista ne zna. Sad naravno svi znaju da ce City uzeti titulu a Liverpool se boriti sa njima a u januaru kad ce tamo neki Woolvsi biti prvi na tabeli a City 4. naravno svi ce znati da Mourinho gladko uzima...do aprila kad cete opet svi znati da ipak Guardiola uzima jel tako...

LUTHER

pre 5 godina

Liverpul ima sve..Golman,u odbrani najbolji def danasnjice Van Dijk..sredina supertalentovani Keita i u napadu se zna..mislim da je dovoljno i da se kaze da igraju potpuno drugacije od svih pa i na svetu..i naravno KLOP

mich

pre 5 godina

- Titulu mogu da osvoje samo MU ili MC.
- Arsenal sa Emerijem je nepoznanica jos.
- Celzi totalno neozbiljan
- Totenhem pravi naslednik Vengerovog Arsenala veciti 3-4 titula nikad.
- Liverpul koji zavisi od igre 3 igraca( Salah, Mane, Firmino) ne moze osvojiti PL nikako

7-8-9 Everton, WH, Palas...
U sigurnoj zoni su Njukastl, Brajton, Lester, Sautempton...
- Po igrackom kadru sigurno ispadaju Hadersfild i Fulam garantovano.POZZ

VanjaLFC

pre 5 godina

U savremenom sportu se vise nista ne osvaja, nego kupuje. Jokan ovim parama kupuje ostanak u ligi u sa velikim planovima o rekonstrukciji stadiona, imaju planova da vode ozbiljniju rec u ligi.
Pominju licemernog Klopa, koji ke kritikovao o trosenju para, pa sad i sam to radi. Razlog....kupovina uspeha. Videlo se unazad 2-3 godine da je to dobra ekipa, ali kako se neko nakaslje iz prvog tima nastaju problemi. Siti je kupio dva tima unazad nekoliko godina i debelo platio te titule, isto kao i Abramovic. Arsenal, kako je poceo skrtariti, ispao je iz igre za Ligu Sampiona. O kinti koju je Man Unt trosio nema svrhe govoriti.
A ostale lige....
Real i Barsa....tu dna nema.
Juve, Bejern, Psg.
Kako se zvase ujak Paje Patka. Ni on nema toliko para.
Lester je fenomen. Nesto sto se tesko ponavlja.

Mad4Red

pre 5 godina

Pročitaš par komentara i svi adio Jokane... E pazi stručnjaka sve znate i ubiste kladionu nemaju da isplate plate radnicima koliko odraste... Hahaaa joooj kad bude Jokan blizu Evrope na kraju pričaćemo samo polako... Sve sami stručnjaci a mačku sa praga nisu šutnuli...

Suskavac

pre 5 godina

Junajted je jedini tim koji moze izaci na crtu Sitiju, kakav Liverpul kakvi bakraci, sad su se i ovi mali timovi pojacali a Liverpul protiv njih r3dovno gubi bodove. Siti ne moze pobjedjivati i ove godine golovima u sudijskoj nadoknadi i ko zna kako. Celzi je morao dovesti napadaca koji je individualno jak, Kosta, Drogba su mogli dvojicu na ledjima nositi a Morata ne moze ni sam sa sobom izaci na kraj. Konte je bio odlican u Juventusu, sa limitiranim timom Italije napravio odlican rezultat, sa Celzijem osvojio titulu i kup i na kraju da ga zamijene za Sarija je smijesno. Bice vjerovatno veca borba za cetvrto mjesto nego titulu a tek za opstanak ce biti spektakularno.

panco

pre 5 godina

Na zalost, jedina dobra stvar kraja ljeta je najava pocetka raznih sportova. Sto fudbala, sto americkog fudbala, pa na kraju krajeva i NBA. Sto se tice PL mislim da City opet osvaja. Ne znam ko ce biti drugi, treci i cetvrti, ali znam da United nece. Ma koliko ih volio, postali su smijesna ekipa, koju cak i izbjegavaju veliki igraci. Mozda i zbog Murinja

Vladablok9a

pre 5 godina

Sto se totenhema tice, Nije prvi put u istoriji premier lige vec od formiranja ovakvog transfer sistema tj od 2003godine. Sto se tice pojacanja, timovi i dalje mogu da se pojacaju pozajmicama igraca iz inostranstva i to do kraja avgusta. Arsenal nije gost u prvom kolu vec domacin, dalje nema potrebe ni da citam.

VanjaLFC

pre 5 godina

U savremenom sportu se vise nista ne osvaja, nego kupuje. Jokan ovim parama kupuje ostanak u ligi u sa velikim planovima o rekonstrukciji stadiona, imaju planova da vode ozbiljniju rec u ligi.
Pominju licemernog Klopa, koji ke kritikovao o trosenju para, pa sad i sam to radi. Razlog....kupovina uspeha. Videlo se unazad 2-3 godine da je to dobra ekipa, ali kako se neko nakaslje iz prvog tima nastaju problemi. Siti je kupio dva tima unazad nekoliko godina i debelo platio te titule, isto kao i Abramovic. Arsenal, kako je poceo skrtariti, ispao je iz igre za Ligu Sampiona. O kinti koju je Man Unt trosio nema svrhe govoriti.
A ostale lige....
Real i Barsa....tu dna nema.
Juve, Bejern, Psg.
Kako se zvase ujak Paje Patka. Ni on nema toliko para.
Lester je fenomen. Nesto sto se tesko ponavlja.

Liverpool Man

pre 5 godina

Ja cu reci da u top 4 idu Liverpul, Siti, Celsi i Totenhem. Predvidjam borbu za titulu izmedju Sitija i Liverpula. Ko ce osvojiti pojma nemam. Nadam se da moze Liverpul ali svakako je favorit Siti.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Mojih top 4 su Man City,Liverpool,Arsenal,Chelsea.

Spuds,Manure ispadaju iz top 4, Jose treca sezona a ovi pevci nemaju pojacanja za ovu sezonu.

Pedja

pre 5 godina

1.Celsi
2.Liverpul
3.Siti
4.Man utd
5.Tot
6.Ars
7.Everton
8.West Hem
9.Lester
10.Fulam

Fulam sam stavio zbog Jokana i Mitra inace teze do 10og mesta.Chelsea till i die!

Чендлер Бинг

pre 5 godina

Волео бих Тотенхем да узме титулу, оне сезоне када су се борили са Лестером су били тако близу и имали су најбољу шансу у последњих па једно 20ак година, ако не и више. Врло добра, уиграна екипа, нису куповали, али ни продавали и потајно се надам (као неутрални навијач) да могу да "изненаде" већ виђене шампионе (Сити) и да освоје титулу. Срећан почетак премијер лиге свима који славе. :)

mladen

pre 5 godina

Borba izmedju Cityija I Liverpula za titulu, eventualno I Totenhema. Man Utdu sledi borba za 4 mesto sa Celsijem I Arsenalom. Ocekujem I jedno iznenadjenje sezone koje se pojavljuje svake godine, a nadam se da ce to bi Fulam.

nista o nicemu

pre 5 godina

Lindelof skupo placen? Bas i ne. Inace ljudi glasaju za Liverpul, oni ce osvojiti titulu nekad, ali u skorijoj buducnosti svakako ne.

Ahil

pre 5 godina

Ovako,ovde masa ljudi potcenjuje celzi i dize u nebesa man.siti? Celzi je sacuvao Azara,Vilijana,Kantea i samim tim dobio najjace moguce pojacanje! Dalje,doveli su Zorzinja i Kovacica,a imaju jos Fabregasa,Bakajoka,Barklija...dakle vezni red za respekt! siti jeste favorit,ali Liverpul i Celzi itekako mogu da iznenade! Junajted,Arsenal,Totenhem ispod!!!

dzevla

pre 5 godina

Siti je na onakvu ekipu od prosle godine doveo Mahreza kao novu napadacku opciju. Ljudi imaju toliko siroku ekipu da im ne moze niko nista. Mozda ce manja razlika biti ove godine s obzirom da se Liverpul dobro pojacao ali po mom skromnom misljenju opet ce lagano osvojiti titulu. Jednostavno prejaka ekipa sa dobrim trenerom.
Ovo kazem kao okorjeli navijac Man Uniteda :)

Nemam pojma

pre 5 godina

Klop licemer koji je do pre 2 sezone pljuvao po klubovima koji troše nerealno puno novca sada radi isto to. 75m za golmana? Zato Liverpul ponovo ništa neće osvojiti. Biće kao Totenhem koji samo vrši pritisak. Totenhem ima lepu ekipicu ali pojačanja nisu dovodili ne zato što im ne treba, nego zato što nemaju novca. Ušli su u ogroman kredit za izgradnju novog stadiona i sad ima se to vraća na najgori način. A tek će imati problema. Junajted ostaje na niskim granama na koje je pao od odlaska Ser Aleksa. klub koji je dominirao sada drži menadžer koji preferira najdestruktivniji mogući fudbal. Kao da je reč o Stouku, a ne bivšem velikanu. Kažete u tekstu Emeri nije bio uspešan u PSŽ. Pa pogledajte šta je sve osvojio i uz koliku dominaciju. Istina, nije im doneo LŠ koji su očekivali, ali mislim da bi im do tog cilja teško išlo sa bilo kim na klubi. Lepo je on posložio ovaj Arsenal. Možda fali jedno krilo, ali svakako mnogo bolja ekipa nego prošlih sezona. Uz disciplinu na terenu, koju Vengeru nije bila baš jedna od odlika, mogu dosta. Titulu svakako ne ali mesto u top 4 sigurno. Titula ide Sitiju bez problema. Ne volim Gvardiolu jer uzima samo mega bogate klubove i mnogo bivših igrača je u nekim pričama pokazalo da je loš čovek, ali opet... Dominira.

Moja predikcija:
1. Siti
2. Arsenal
3. Totenhem
4. Liverpul
5. Čelsi
6. Junajted

Srećan svima početak PL!

Kecman

pre 5 godina

Teško da će Siti biti dominantan kao prošle sezone kada su imali nerealan, nemoguć niz bez poraza, ali će sigurno skupiti 80ak bodova, da li će neko moći da ih isprati, to je već ogromno pitanje, mnogo baš jakih ekipa, a niko nema dubinu kao Siti. Nadam se da će ih Liverpul moći ispratiti, ali im je potrebna sezona na maksimumu njihovih mogućnosti. YNWA

room 1408

pre 5 godina

Ako ćemo realno najjače se pojačao Liverpool.Sad da li će im biti to dovoljno za titulu koju čekaju već dobrih skoro 30 god.videcemo.Klop posle duži niz godina ne sme kukati na budžet i slab roster.Popunjeni su na svim pozicijama sa vrhunskim igračima.Napokon su dobili i golmana da nije “cirkusant”.Ja licno ću Fulam pratiti zbog Mitrovica i Jokanovica ali mislim da to nisu bas top igrači kao sto se piše.Od njih očekujem bar opstanak u ligi,koja će biti nikad zanimljivija.Manchester united svi veliki igrači izbegavaju u širokom luku.Da li je Murinjo problem ili nešto.Ko će ga znati.Arsenal standardno 3,4,5 mesto kao i Chelsea ove godine,..

BOSS

pre 5 godina

Bice ove godine bas interesantno.Mislim da ce Man City opet biti prvak,al sa malom razlikom od drugoplasiranog.Totenhem drugi sigurno,to sto nikoga nisu doveli,nema veze.Ove godine bi trebali biti uigraniji,i iskusniji za jednu sezonu.Trece mjesto za Liverpul,to im je po meni realna pozicija.Prosle godinu su odigrali extra,al mislim da ce ove tesko ponovit! A za cetvrto mjesto mrtva trka izmedju Man U,Celzija i Arsenala.
Al kakve su ostale ekipe,pa.mnogi od favorita ce gubit bodove od Evertona i Fulama.

room 1408

pre 5 godina

Ako ćemo realno najjače se pojačao Liverpool.Sad da li će im biti to dovoljno za titulu koju čekaju već dobrih skoro 30 god.videcemo.Klop posle duži niz godina ne sme kukati na budžet i slab roster.Popunjeni su na svim pozicijama sa vrhunskim igračima.Napokon su dobili i golmana da nije “cirkusant”.Ja licno ću Fulam pratiti zbog Mitrovica i Jokanovica ali mislim da to nisu bas top igrači kao sto se piše.Od njih očekujem bar opstanak u ligi,koja će biti nikad zanimljivija.Manchester united svi veliki igrači izbegavaju u širokom luku.Da li je Murinjo problem ili nešto.Ko će ga znati.Arsenal standardno 3,4,5 mesto kao i Chelsea ove godine,..

dzevla

pre 5 godina

Siti je na onakvu ekipu od prosle godine doveo Mahreza kao novu napadacku opciju. Ljudi imaju toliko siroku ekipu da im ne moze niko nista. Mozda ce manja razlika biti ove godine s obzirom da se Liverpul dobro pojacao ali po mom skromnom misljenju opet ce lagano osvojiti titulu. Jednostavno prejaka ekipa sa dobrim trenerom.
Ovo kazem kao okorjeli navijac Man Uniteda :)

Kecman

pre 5 godina

Teško da će Siti biti dominantan kao prošle sezone kada su imali nerealan, nemoguć niz bez poraza, ali će sigurno skupiti 80ak bodova, da li će neko moći da ih isprati, to je već ogromno pitanje, mnogo baš jakih ekipa, a niko nema dubinu kao Siti. Nadam se da će ih Liverpul moći ispratiti, ali im je potrebna sezona na maksimumu njihovih mogućnosti. YNWA

VanjaLFC

pre 5 godina

U savremenom sportu se vise nista ne osvaja, nego kupuje. Jokan ovim parama kupuje ostanak u ligi u sa velikim planovima o rekonstrukciji stadiona, imaju planova da vode ozbiljniju rec u ligi.
Pominju licemernog Klopa, koji ke kritikovao o trosenju para, pa sad i sam to radi. Razlog....kupovina uspeha. Videlo se unazad 2-3 godine da je to dobra ekipa, ali kako se neko nakaslje iz prvog tima nastaju problemi. Siti je kupio dva tima unazad nekoliko godina i debelo platio te titule, isto kao i Abramovic. Arsenal, kako je poceo skrtariti, ispao je iz igre za Ligu Sampiona. O kinti koju je Man Unt trosio nema svrhe govoriti.
A ostale lige....
Real i Barsa....tu dna nema.
Juve, Bejern, Psg.
Kako se zvase ujak Paje Patka. Ni on nema toliko para.
Lester je fenomen. Nesto sto se tesko ponavlja.

Malo sam se našalio

pre 5 godina

Fulham u prvih 8!
(Falcao, 10. avgust 2018 09:55)

U mom krugu prijatelja i poznanika nije najpametnije završavati rečenicu tim brojem. :D

Vladablok9a

pre 5 godina

Sto se totenhema tice, Nije prvi put u istoriji premier lige vec od formiranja ovakvog transfer sistema tj od 2003godine. Sto se tice pojacanja, timovi i dalje mogu da se pojacaju pozajmicama igraca iz inostranstva i to do kraja avgusta. Arsenal nije gost u prvom kolu vec domacin, dalje nema potrebe ni da citam.

Nemam pojma

pre 5 godina

Klop licemer koji je do pre 2 sezone pljuvao po klubovima koji troše nerealno puno novca sada radi isto to. 75m za golmana? Zato Liverpul ponovo ništa neće osvojiti. Biće kao Totenhem koji samo vrši pritisak. Totenhem ima lepu ekipicu ali pojačanja nisu dovodili ne zato što im ne treba, nego zato što nemaju novca. Ušli su u ogroman kredit za izgradnju novog stadiona i sad ima se to vraća na najgori način. A tek će imati problema. Junajted ostaje na niskim granama na koje je pao od odlaska Ser Aleksa. klub koji je dominirao sada drži menadžer koji preferira najdestruktivniji mogući fudbal. Kao da je reč o Stouku, a ne bivšem velikanu. Kažete u tekstu Emeri nije bio uspešan u PSŽ. Pa pogledajte šta je sve osvojio i uz koliku dominaciju. Istina, nije im doneo LŠ koji su očekivali, ali mislim da bi im do tog cilja teško išlo sa bilo kim na klubi. Lepo je on posložio ovaj Arsenal. Možda fali jedno krilo, ali svakako mnogo bolja ekipa nego prošlih sezona. Uz disciplinu na terenu, koju Vengeru nije bila baš jedna od odlika, mogu dosta. Titulu svakako ne ali mesto u top 4 sigurno. Titula ide Sitiju bez problema. Ne volim Gvardiolu jer uzima samo mega bogate klubove i mnogo bivših igrača je u nekim pričama pokazalo da je loš čovek, ali opet... Dominira.

Moja predikcija:
1. Siti
2. Arsenal
3. Totenhem
4. Liverpul
5. Čelsi
6. Junajted

Srećan svima početak PL!

Чендлер Бинг

pre 5 godina

Волео бих Тотенхем да узме титулу, оне сезоне када су се борили са Лестером су били тако близу и имали су најбољу шансу у последњих па једно 20ак година, ако не и више. Врло добра, уиграна екипа, нису куповали, али ни продавали и потајно се надам (као неутрални навијач) да могу да "изненаде" већ виђене шампионе (Сити) и да освоје титулу. Срећан почетак премијер лиге свима који славе. :)

VanjaLFC

pre 5 godina

U savremenom sportu se vise nista ne osvaja, nego kupuje. Jokan ovim parama kupuje ostanak u ligi u sa velikim planovima o rekonstrukciji stadiona, imaju planova da vode ozbiljniju rec u ligi.
Pominju licemernog Klopa, koji ke kritikovao o trosenju para, pa sad i sam to radi. Razlog....kupovina uspeha. Videlo se unazad 2-3 godine da je to dobra ekipa, ali kako se neko nakaslje iz prvog tima nastaju problemi. Siti je kupio dva tima unazad nekoliko godina i debelo platio te titule, isto kao i Abramovic. Arsenal, kako je poceo skrtariti, ispao je iz igre za Ligu Sampiona. O kinti koju je Man Unt trosio nema svrhe govoriti.
A ostale lige....
Real i Barsa....tu dna nema.
Juve, Bejern, Psg.
Kako se zvase ujak Paje Patka. Ni on nema toliko para.
Lester je fenomen. Nesto sto se tesko ponavlja.

Drug Ostoja

pre 5 godina

Glasao sam da je šampion Liverpool. Ko je glasao za Man. Utd. nema pojma o fudbalu.
(Roćko, 10. avgust 2018 10:48)

Liverpool sampion... HAHAHAHAHA!!!

Max

pre 5 godina

Siti i Liverpul igraju najlepse pa je titula vidjena u Mancesteru ili Liverpulu.Valjda ce Klopu poci za rukom da donese tu dugo zeljenu titulu. Celzi je uvek opasan zbog Azara a MU mi deluje prosecno kao i Aesenal koji je po imenima jak ali igra je losa ma da se to mozda ove sezone promeni.Naravno da cu pratiti i Fulam zbog nasih.

Ahil

pre 5 godina

Ovako,ovde masa ljudi potcenjuje celzi i dize u nebesa man.siti? Celzi je sacuvao Azara,Vilijana,Kantea i samim tim dobio najjace moguce pojacanje! Dalje,doveli su Zorzinja i Kovacica,a imaju jos Fabregasa,Bakajoka,Barklija...dakle vezni red za respekt! siti jeste favorit,ali Liverpul i Celzi itekako mogu da iznenade! Junajted,Arsenal,Totenhem ispod!!!

Mad4Red

pre 5 godina

Pročitaš par komentara i svi adio Jokane... E pazi stručnjaka sve znate i ubiste kladionu nemaju da isplate plate radnicima koliko odraste... Hahaaa joooj kad bude Jokan blizu Evrope na kraju pričaćemo samo polako... Sve sami stručnjaci a mačku sa praga nisu šutnuli...

lik

pre 5 godina

2445

sta Jokan može ?pa može lako da popije otkaz
(lala, 10. avgust 2018 09:59)


pa vidi drug da ti objasnim i da popije otkaz kao što ti kazes on će ostati upamćen kao jedini stranac koji je uveo dva tima u premijer ligi njegova biografija je puna za razliku od nekih Jankovića, Stojanovića...

BOSS

pre 5 godina

Bice ove godine bas interesantno.Mislim da ce Man City opet biti prvak,al sa malom razlikom od drugoplasiranog.Totenhem drugi sigurno,to sto nikoga nisu doveli,nema veze.Ove godine bi trebali biti uigraniji,i iskusniji za jednu sezonu.Trece mjesto za Liverpul,to im je po meni realna pozicija.Prosle godinu su odigrali extra,al mislim da ce ove tesko ponovit! A za cetvrto mjesto mrtva trka izmedju Man U,Celzija i Arsenala.
Al kakve su ostale ekipe,pa.mnogi od favorita ce gubit bodove od Evertona i Fulama.

Liverpool Man

pre 5 godina

Ja cu reci da u top 4 idu Liverpul, Siti, Celsi i Totenhem. Predvidjam borbu za titulu izmedju Sitija i Liverpula. Ko ce osvojiti pojma nemam. Nadam se da moze Liverpul ali svakako je favorit Siti.

LUTHER

pre 5 godina

Liverpul ima sve..Golman,u odbrani najbolji def danasnjice Van Dijk..sredina supertalentovani Keita i u napadu se zna..mislim da je dovoljno i da se kaze da igraju potpuno drugacije od svih pa i na svetu..i naravno KLOP

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Mojih top 4 su Man City,Liverpool,Arsenal,Chelsea.

Spuds,Manure ispadaju iz top 4, Jose treca sezona a ovi pevci nemaju pojacanja za ovu sezonu.

Glengeglach

pre 5 godina

Navijac sam Spursa pa sam tako i glasao. Ne ocekujem titulu, ali zato cu biti zadovoljan da bude najbolji Londonski tim. Ove sezone idem na utakmicu 6og oktobra protiv Kardifa.

mladen

pre 5 godina

Borba izmedju Cityija I Liverpula za titulu, eventualno I Totenhema. Man Utdu sledi borba za 4 mesto sa Celsijem I Arsenalom. Ocekujem I jedno iznenadjenje sezone koje se pojavljuje svake godine, a nadam se da ce to bi Fulam.

jedan iz EU

pre 5 godina

Jedina liga u kojoj se nista ne zna. Sad naravno svi znaju da ce City uzeti titulu a Liverpool se boriti sa njima a u januaru kad ce tamo neki Woolvsi biti prvi na tabeli a City 4. naravno svi ce znati da Mourinho gladko uzima...do aprila kad cete opet svi znati da ipak Guardiola uzima jel tako...

Kole

pre 5 godina

Jedini tim koji moze da se meri sa Sitijem je Liverpul. Ne bi me cudilo i da on uzme PL, samo sto sebi dopustaju kiskeve protiv slabijih ekipa, a to se Sitiju retko desava.

MU

pre 5 godina

Kao navijac MU a koji ce se nazalost boriti sa Totenhemom, Celzijem i Arsenalom za LS nadam se da ce Liverpul biti sampion mada je City favorit steta sto je MU ostao bez pojacanja, generalno evropskom fudbalu treba opet veliki MU, realno nisam neki bas veliki fan Murinja ali posle ovakvog odnosa uprave prema njemu zasluzuje jos vecu podrsku navijaca

nista o nicemu

pre 5 godina

Lindelof skupo placen? Bas i ne. Inace ljudi glasaju za Liverpul, oni ce osvojiti titulu nekad, ali u skorijoj buducnosti svakako ne.

Pedja

pre 5 godina

1.Celsi
2.Liverpul
3.Siti
4.Man utd
5.Tot
6.Ars
7.Everton
8.West Hem
9.Lester
10.Fulam

Fulam sam stavio zbog Jokana i Mitra inace teze do 10og mesta.Chelsea till i die!

mich

pre 5 godina

Kakvi ste vi bezveznkaci kojo bre Liverpul, pa prosle godine prosla ona prica sa 3 igraca, cuj Van Dajk najbolji odbranbeni danasnjice sta jos necu procitati...genijalni ste.

mich

pre 5 godina

- Titulu mogu da osvoje samo MU ili MC.
- Arsenal sa Emerijem je nepoznanica jos.
- Celzi totalno neozbiljan
- Totenhem pravi naslednik Vengerovog Arsenala veciti 3-4 titula nikad.
- Liverpul koji zavisi od igre 3 igraca( Salah, Mane, Firmino) ne moze osvojiti PL nikako

7-8-9 Everton, WH, Palas...
U sigurnoj zoni su Njukastl, Brajton, Lester, Sautempton...
- Po igrackom kadru sigurno ispadaju Hadersfild i Fulam garantovano.POZZ

Dado

pre 5 godina

Pored svih transfera ovo leto, Man City je opet tri koplja ispred svih i to pocinje biti malo i dosadno. Liverpool deluje kao jedina ekipa koja bi mogla da ih ugrozi ali mentalitet te ekipe mi govori da su vecito drugi. Arsenal kako god da su pre eksperimentisali sa nekim klincima, ove godine ocekujem stabilniji tim i jos ce se pojacati na zimu, samim tim i trece mesto. Murinjo je MU upropastio i tamo nema nikakvog morala za igru, bezidejan tim koji ce tesko i do 4. mesta. Celzi je slican ali oni su na vreme promenili trenera pa su glavni kandidati za to 4-to mesto iako je pitanje koliko je Sari sposoban da uozbilji ekipu. Tottenham bi mogao biti negativno iznenadjenje ove godine, jer igraju na novom stadionu, pitanje je motiva igraca jer su mnogi hteli promeniti sredinu a nisu a i slabiji timovi ce protiv njih dodatno zapeti jer su dali dosta reprezenativaca pa su sad jako atraktivni kao protivnik. Od LS nema nista. West Ham i Everton bi mogli uci jos event. u LE. Leicester i Fulham ne ispadaju. Ostalih 9, svi isti i svako moze ispasti.

Suskavac

pre 5 godina

Junajted je jedini tim koji moze izaci na crtu Sitiju, kakav Liverpul kakvi bakraci, sad su se i ovi mali timovi pojacali a Liverpul protiv njih r3dovno gubi bodove. Siti ne moze pobjedjivati i ove godine golovima u sudijskoj nadoknadi i ko zna kako. Celzi je morao dovesti napadaca koji je individualno jak, Kosta, Drogba su mogli dvojicu na ledjima nositi a Morata ne moze ni sam sa sobom izaci na kraj. Konte je bio odlican u Juventusu, sa limitiranim timom Italije napravio odlican rezultat, sa Celzijem osvojio titulu i kup i na kraju da ga zamijene za Sarija je smijesno. Bice vjerovatno veca borba za cetvrto mjesto nego titulu a tek za opstanak ce biti spektakularno.

panco

pre 5 godina

Na zalost, jedina dobra stvar kraja ljeta je najava pocetka raznih sportova. Sto fudbala, sto americkog fudbala, pa na kraju krajeva i NBA. Sto se tice PL mislim da City opet osvaja. Ne znam ko ce biti drugi, treci i cetvrti, ali znam da United nece. Ma koliko ih volio, postali su smijesna ekipa, koju cak i izbjegavaju veliki igraci. Mozda i zbog Murinja

brat Putin

pre 5 godina

Kako lupate, pa City je prošlu sezonu razbio nema šanse da ponovi. Liverpul igra lep fudbal al taj fudbal ne osvaja trofeje. Totenhem nema nimalo šansi biće možda 4. Ja vam kažem titulu osvaja Man Utd. Kako tako izdržaće do januara a kad propali gazda uvidi da duva promaja dovešće dva štopera i oba beka. 200 mil da se isprsi.

Aiko

pre 5 godina

Ajme mene sta sve covek ovde procita. Totenhem je na izgradnju novog stadiona potrosio 800 miliona £ a ne 1.5 milijardi. Totenhem nikog nije prodavao a ni kupio ne zato sto nemaju para nego zato sto vec imaju tim koj je imao najvise igraca na svetskom prvenstvu u polufinalu. Totinhemu su kljucni igraci trio Kejn, Ali i Eriksen i jedino pojacanje koje bi imalo uticaj na igru bi moralo da bude neko ko bi igrao umesto nekog od njih trojice ali suludo je bilo za ocekivati takav potez, na ostalim pozicijama im ne treba niko tako da je totinhem mozda i najbolje odradio ovaj prelazni rok. Tipujem na liverpul kao osvajaca premijer lige, totenhem drugi, siti treci i jedno 10 bodova razlike pa onda za cetvrto nek se bore celzi, arsenal i utd.

Sporstki pozdrav svima koji slave :)

#12

pre 5 godina

Hvala ti Bože na komentatoru @room1408, prava je sreća imati takvog stručnjaka na ovom sajtu. Gospodine, Vi ste dar od Boga za sve nas neuke komentatorske laike ovog sajta. Samo nastavite tako!

Flash

pre 5 godina

Navijac sam Spursa pa sam tako i glasao. Ne ocekujem titulu, ali zato cu biti zadovoljan da bude najbolji Londonski tim. Ove sezone idem na utakmicu 6og oktobra protiv Kardifa.
(Glengeglach, 10. avgust 2018 14:27)

21.aprila idem za Knjazevac.

ja

pre 5 godina

Vidim da svi prognoziraju titulu Sitija, a Man Utd niko ne uzima u obzir. A niko da se seti da je uvek Murinjo taj koji se prošeta do titule kada svi zaborave na njega...

.

pre 5 godina

@Виоп

Najbolja po novcu i marketingu.Svi znaju gde se igra najbolji fudbal,samo neki neće da priznaju.Sad očekujem brdo minuseva od takozvanih "navijača" engleskih klubova.

Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu

pre 5 godina

Moje neko misljenje(iako me niko nije pitao nista) je da Totehem moze da iznenadi..City i Liverpul imaju jako dobre timove, ali tesko je ponoviti dve dobre sezone za redom, nije nemoguce ali tesko..Totenhem je poslednjih par godina u vrhu stalno, cela ekipa im je ostala na okupu, imaju jako dobrog trenera i dva igraca koja prave razliku i koja su medju najboljima u ligi..Utd mislim da se nece lepo provesti, voleo bih da gresim pre svega zbog Matica, i mislim da Murinju sledi otkaz, jer je ovo njegova “treca” sezona..Celsi moze da iznenadi, Sari jako kvalitetan strucnjak, videcemo sta moze sa ovim timom..Arsenal standardno 4, oni dok ne pojacaju odbranu necu uraditi nista..Sto se tice borbe za opstanak, glavni favoriti za ispadanje Kardif,Brajton i Hadersfild.. i naravno navijamo za Jokana i Mitraa .. Sportski pozdrav, i da pokidamo fantazi :-D

ShoneNI

pre 5 godina

Najzad je Liverpool dovoljno jak, ima dubinu u timu, ima dovoljno igraca koji ce da zamene povredjene, i to na pristojnom nivou, jedva cekam da pocne sezona...
Ali...
Manchester City je toliko jak da nece da bude prvak jedino ako sam sebe upropasti.. LFC, koliko god dobar bio, i koliko god ja voleo da uzme titulu, jednostavno ima ispred sebe neverovatni City, i to je to.. Ove godine 2. mesto, realno, a zatim u naredne dve bar jedna titula..
YNWA Nis

Pevac

pre 5 godina

Glengenlah... i ja sam njihov simpatizer.Imam original retro dres Spursa iz '83 kad su osvojili UEFA kup donesi nesto novije da djoramo!:-)

nenad rs

pre 5 godina

Liverpul nema šanse u borbi za titulu, Siti ili Junajted, Salah je pročitan, i bit će zatvoren, mogu biti četvrti, realno Everton ima solidan tim i mogli bi iznenaditi.

Nemam pojma

pre 5 godina

Klop licemer koji je do pre 2 sezone pljuvao po klubovima koji troše nerealno puno novca sada radi isto to. 75m za golmana? Zato Liverpul ponovo ništa neće osvojiti. Biće kao Totenhem koji samo vrši pritisak. Totenhem ima lepu ekipicu ali pojačanja nisu dovodili ne zato što im ne treba, nego zato što nemaju novca. Ušli su u ogroman kredit za izgradnju novog stadiona i sad ima se to vraća na najgori način. A tek će imati problema. Junajted ostaje na niskim granama na koje je pao od odlaska Ser Aleksa. klub koji je dominirao sada drži menadžer koji preferira najdestruktivniji mogući fudbal. Kao da je reč o Stouku, a ne bivšem velikanu. Kažete u tekstu Emeri nije bio uspešan u PSŽ. Pa pogledajte šta je sve osvojio i uz koliku dominaciju. Istina, nije im doneo LŠ koji su očekivali, ali mislim da bi im do tog cilja teško išlo sa bilo kim na klubi. Lepo je on posložio ovaj Arsenal. Možda fali jedno krilo, ali svakako mnogo bolja ekipa nego prošlih sezona. Uz disciplinu na terenu, koju Vengeru nije bila baš jedna od odlika, mogu dosta. Titulu svakako ne ali mesto u top 4 sigurno. Titula ide Sitiju bez problema. Ne volim Gvardiolu jer uzima samo mega bogate klubove i mnogo bivših igrača je u nekim pričama pokazalo da je loš čovek, ali opet... Dominira.

Moja predikcija:
1. Siti
2. Arsenal
3. Totenhem
4. Liverpul
5. Čelsi
6. Junajted

Srećan svima početak PL!

mich

pre 5 godina

- Titulu mogu da osvoje samo MU ili MC.
- Arsenal sa Emerijem je nepoznanica jos.
- Celzi totalno neozbiljan
- Totenhem pravi naslednik Vengerovog Arsenala veciti 3-4 titula nikad.
- Liverpul koji zavisi od igre 3 igraca( Salah, Mane, Firmino) ne moze osvojiti PL nikako

7-8-9 Everton, WH, Palas...
U sigurnoj zoni su Njukastl, Brajton, Lester, Sautempton...
- Po igrackom kadru sigurno ispadaju Hadersfild i Fulam garantovano.POZZ

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Mojih top 4 su Man City,Liverpool,Arsenal,Chelsea.

Spuds,Manure ispadaju iz top 4, Jose treca sezona a ovi pevci nemaju pojacanja za ovu sezonu.

BOSS

pre 5 godina

Bice ove godine bas interesantno.Mislim da ce Man City opet biti prvak,al sa malom razlikom od drugoplasiranog.Totenhem drugi sigurno,to sto nikoga nisu doveli,nema veze.Ove godine bi trebali biti uigraniji,i iskusniji za jednu sezonu.Trece mjesto za Liverpul,to im je po meni realna pozicija.Prosle godinu su odigrali extra,al mislim da ce ove tesko ponovit! A za cetvrto mjesto mrtva trka izmedju Man U,Celzija i Arsenala.
Al kakve su ostale ekipe,pa.mnogi od favorita ce gubit bodove od Evertona i Fulama.

#12

pre 5 godina

Hvala ti Bože na komentatoru @room1408, prava je sreća imati takvog stručnjaka na ovom sajtu. Gospodine, Vi ste dar od Boga za sve nas neuke komentatorske laike ovog sajta. Samo nastavite tako!

brat Putin

pre 5 godina

Kako lupate, pa City je prošlu sezonu razbio nema šanse da ponovi. Liverpul igra lep fudbal al taj fudbal ne osvaja trofeje. Totenhem nema nimalo šansi biće možda 4. Ja vam kažem titulu osvaja Man Utd. Kako tako izdržaće do januara a kad propali gazda uvidi da duva promaja dovešće dva štopera i oba beka. 200 mil da se isprsi.

Pedja

pre 5 godina

1.Celsi
2.Liverpul
3.Siti
4.Man utd
5.Tot
6.Ars
7.Everton
8.West Hem
9.Lester
10.Fulam

Fulam sam stavio zbog Jokana i Mitra inace teze do 10og mesta.Chelsea till i die!

LUTHER

pre 5 godina

Liverpul ima sve..Golman,u odbrani najbolji def danasnjice Van Dijk..sredina supertalentovani Keita i u napadu se zna..mislim da je dovoljno i da se kaze da igraju potpuno drugacije od svih pa i na svetu..i naravno KLOP

dzevla

pre 5 godina

Siti je na onakvu ekipu od prosle godine doveo Mahreza kao novu napadacku opciju. Ljudi imaju toliko siroku ekipu da im ne moze niko nista. Mozda ce manja razlika biti ove godine s obzirom da se Liverpul dobro pojacao ali po mom skromnom misljenju opet ce lagano osvojiti titulu. Jednostavno prejaka ekipa sa dobrim trenerom.
Ovo kazem kao okorjeli navijac Man Uniteda :)

ja

pre 5 godina

Vidim da svi prognoziraju titulu Sitija, a Man Utd niko ne uzima u obzir. A niko da se seti da je uvek Murinjo taj koji se prošeta do titule kada svi zaborave na njega...

Mad4Red

pre 5 godina

Pročitaš par komentara i svi adio Jokane... E pazi stručnjaka sve znate i ubiste kladionu nemaju da isplate plate radnicima koliko odraste... Hahaaa joooj kad bude Jokan blizu Evrope na kraju pričaćemo samo polako... Sve sami stručnjaci a mačku sa praga nisu šutnuli...

.

pre 5 godina

@Виоп

Najbolja po novcu i marketingu.Svi znaju gde se igra najbolji fudbal,samo neki neće da priznaju.Sad očekujem brdo minuseva od takozvanih "navijača" engleskih klubova.

MU

pre 5 godina

Kao navijac MU a koji ce se nazalost boriti sa Totenhemom, Celzijem i Arsenalom za LS nadam se da ce Liverpul biti sampion mada je City favorit steta sto je MU ostao bez pojacanja, generalno evropskom fudbalu treba opet veliki MU, realno nisam neki bas veliki fan Murinja ali posle ovakvog odnosa uprave prema njemu zasluzuje jos vecu podrsku navijaca

Suskavac

pre 5 godina

Junajted je jedini tim koji moze izaci na crtu Sitiju, kakav Liverpul kakvi bakraci, sad su se i ovi mali timovi pojacali a Liverpul protiv njih r3dovno gubi bodove. Siti ne moze pobjedjivati i ove godine golovima u sudijskoj nadoknadi i ko zna kako. Celzi je morao dovesti napadaca koji je individualno jak, Kosta, Drogba su mogli dvojicu na ledjima nositi a Morata ne moze ni sam sa sobom izaci na kraj. Konte je bio odlican u Juventusu, sa limitiranim timom Italije napravio odlican rezultat, sa Celzijem osvojio titulu i kup i na kraju da ga zamijene za Sarija je smijesno. Bice vjerovatno veca borba za cetvrto mjesto nego titulu a tek za opstanak ce biti spektakularno.

Kole

pre 5 godina

Jedini tim koji moze da se meri sa Sitijem je Liverpul. Ne bi me cudilo i da on uzme PL, samo sto sebi dopustaju kiskeve protiv slabijih ekipa, a to se Sitiju retko desava.

mich

pre 5 godina

Kakvi ste vi bezveznkaci kojo bre Liverpul, pa prosle godine prosla ona prica sa 3 igraca, cuj Van Dajk najbolji odbranbeni danasnjice sta jos necu procitati...genijalni ste.

nista o nicemu

pre 5 godina

Lindelof skupo placen? Bas i ne. Inace ljudi glasaju za Liverpul, oni ce osvojiti titulu nekad, ali u skorijoj buducnosti svakako ne.

Liverpool Man

pre 5 godina

Ja cu reci da u top 4 idu Liverpul, Siti, Celsi i Totenhem. Predvidjam borbu za titulu izmedju Sitija i Liverpula. Ko ce osvojiti pojma nemam. Nadam se da moze Liverpul ali svakako je favorit Siti.

Drug Ostoja

pre 5 godina

Glasao sam da je šampion Liverpool. Ko je glasao za Man. Utd. nema pojma o fudbalu.
(Roćko, 10. avgust 2018 10:48)

Liverpool sampion... HAHAHAHAHA!!!

room 1408

pre 5 godina

Ako ćemo realno najjače se pojačao Liverpool.Sad da li će im biti to dovoljno za titulu koju čekaju već dobrih skoro 30 god.videcemo.Klop posle duži niz godina ne sme kukati na budžet i slab roster.Popunjeni su na svim pozicijama sa vrhunskim igračima.Napokon su dobili i golmana da nije “cirkusant”.Ja licno ću Fulam pratiti zbog Mitrovica i Jokanovica ali mislim da to nisu bas top igrači kao sto se piše.Od njih očekujem bar opstanak u ligi,koja će biti nikad zanimljivija.Manchester united svi veliki igrači izbegavaju u širokom luku.Da li je Murinjo problem ili nešto.Ko će ga znati.Arsenal standardno 3,4,5 mesto kao i Chelsea ove godine,..

Max

pre 5 godina

Siti i Liverpul igraju najlepse pa je titula vidjena u Mancesteru ili Liverpulu.Valjda ce Klopu poci za rukom da donese tu dugo zeljenu titulu. Celzi je uvek opasan zbog Azara a MU mi deluje prosecno kao i Aesenal koji je po imenima jak ali igra je losa ma da se to mozda ove sezone promeni.Naravno da cu pratiti i Fulam zbog nasih.

Malo sam se našalio

pre 5 godina

Fulham u prvih 8!
(Falcao, 10. avgust 2018 09:55)

U mom krugu prijatelja i poznanika nije najpametnije završavati rečenicu tim brojem. :D

Kecman

pre 5 godina

Teško da će Siti biti dominantan kao prošle sezone kada su imali nerealan, nemoguć niz bez poraza, ali će sigurno skupiti 80ak bodova, da li će neko moći da ih isprati, to je već ogromno pitanje, mnogo baš jakih ekipa, a niko nema dubinu kao Siti. Nadam se da će ih Liverpul moći ispratiti, ali im je potrebna sezona na maksimumu njihovih mogućnosti. YNWA

jedan iz EU

pre 5 godina

Jedina liga u kojoj se nista ne zna. Sad naravno svi znaju da ce City uzeti titulu a Liverpool se boriti sa njima a u januaru kad ce tamo neki Woolvsi biti prvi na tabeli a City 4. naravno svi ce znati da Mourinho gladko uzima...do aprila kad cete opet svi znati da ipak Guardiola uzima jel tako...

nenad rs

pre 5 godina

Liverpul nema šanse u borbi za titulu, Siti ili Junajted, Salah je pročitan, i bit će zatvoren, mogu biti četvrti, realno Everton ima solidan tim i mogli bi iznenaditi.

Ahil

pre 5 godina

Ovako,ovde masa ljudi potcenjuje celzi i dize u nebesa man.siti? Celzi je sacuvao Azara,Vilijana,Kantea i samim tim dobio najjace moguce pojacanje! Dalje,doveli su Zorzinja i Kovacica,a imaju jos Fabregasa,Bakajoka,Barklija...dakle vezni red za respekt! siti jeste favorit,ali Liverpul i Celzi itekako mogu da iznenade! Junajted,Arsenal,Totenhem ispod!!!

panco

pre 5 godina

Na zalost, jedina dobra stvar kraja ljeta je najava pocetka raznih sportova. Sto fudbala, sto americkog fudbala, pa na kraju krajeva i NBA. Sto se tice PL mislim da City opet osvaja. Ne znam ko ce biti drugi, treci i cetvrti, ali znam da United nece. Ma koliko ih volio, postali su smijesna ekipa, koju cak i izbjegavaju veliki igraci. Mozda i zbog Murinja

Dado

pre 5 godina

Pored svih transfera ovo leto, Man City je opet tri koplja ispred svih i to pocinje biti malo i dosadno. Liverpool deluje kao jedina ekipa koja bi mogla da ih ugrozi ali mentalitet te ekipe mi govori da su vecito drugi. Arsenal kako god da su pre eksperimentisali sa nekim klincima, ove godine ocekujem stabilniji tim i jos ce se pojacati na zimu, samim tim i trece mesto. Murinjo je MU upropastio i tamo nema nikakvog morala za igru, bezidejan tim koji ce tesko i do 4. mesta. Celzi je slican ali oni su na vreme promenili trenera pa su glavni kandidati za to 4-to mesto iako je pitanje koliko je Sari sposoban da uozbilji ekipu. Tottenham bi mogao biti negativno iznenadjenje ove godine, jer igraju na novom stadionu, pitanje je motiva igraca jer su mnogi hteli promeniti sredinu a nisu a i slabiji timovi ce protiv njih dodatno zapeti jer su dali dosta reprezenativaca pa su sad jako atraktivni kao protivnik. Od LS nema nista. West Ham i Everton bi mogli uci jos event. u LE. Leicester i Fulham ne ispadaju. Ostalih 9, svi isti i svako moze ispasti.

lik

pre 5 godina

2445

sta Jokan može ?pa može lako da popije otkaz
(lala, 10. avgust 2018 09:59)


pa vidi drug da ti objasnim i da popije otkaz kao što ti kazes on će ostati upamćen kao jedini stranac koji je uveo dva tima u premijer ligi njegova biografija je puna za razliku od nekih Jankovića, Stojanovića...

Glengeglach

pre 5 godina

Navijac sam Spursa pa sam tako i glasao. Ne ocekujem titulu, ali zato cu biti zadovoljan da bude najbolji Londonski tim. Ove sezone idem na utakmicu 6og oktobra protiv Kardifa.

Чендлер Бинг

pre 5 godina

Волео бих Тотенхем да узме титулу, оне сезоне када су се борили са Лестером су били тако близу и имали су најбољу шансу у последњих па једно 20ак година, ако не и више. Врло добра, уиграна екипа, нису куповали, али ни продавали и потајно се надам (као неутрални навијач) да могу да "изненаде" већ виђене шампионе (Сити) и да освоје титулу. Срећан почетак премијер лиге свима који славе. :)

mladen

pre 5 godina

Borba izmedju Cityija I Liverpula za titulu, eventualno I Totenhema. Man Utdu sledi borba za 4 mesto sa Celsijem I Arsenalom. Ocekujem I jedno iznenadjenje sezone koje se pojavljuje svake godine, a nadam se da ce to bi Fulam.

VanjaLFC

pre 5 godina

U savremenom sportu se vise nista ne osvaja, nego kupuje. Jokan ovim parama kupuje ostanak u ligi u sa velikim planovima o rekonstrukciji stadiona, imaju planova da vode ozbiljniju rec u ligi.
Pominju licemernog Klopa, koji ke kritikovao o trosenju para, pa sad i sam to radi. Razlog....kupovina uspeha. Videlo se unazad 2-3 godine da je to dobra ekipa, ali kako se neko nakaslje iz prvog tima nastaju problemi. Siti je kupio dva tima unazad nekoliko godina i debelo platio te titule, isto kao i Abramovic. Arsenal, kako je poceo skrtariti, ispao je iz igre za Ligu Sampiona. O kinti koju je Man Unt trosio nema svrhe govoriti.
A ostale lige....
Real i Barsa....tu dna nema.
Juve, Bejern, Psg.
Kako se zvase ujak Paje Patka. Ni on nema toliko para.
Lester je fenomen. Nesto sto se tesko ponavlja.

Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu

pre 5 godina

Moje neko misljenje(iako me niko nije pitao nista) je da Totehem moze da iznenadi..City i Liverpul imaju jako dobre timove, ali tesko je ponoviti dve dobre sezone za redom, nije nemoguce ali tesko..Totenhem je poslednjih par godina u vrhu stalno, cela ekipa im je ostala na okupu, imaju jako dobrog trenera i dva igraca koja prave razliku i koja su medju najboljima u ligi..Utd mislim da se nece lepo provesti, voleo bih da gresim pre svega zbog Matica, i mislim da Murinju sledi otkaz, jer je ovo njegova “treca” sezona..Celsi moze da iznenadi, Sari jako kvalitetan strucnjak, videcemo sta moze sa ovim timom..Arsenal standardno 4, oni dok ne pojacaju odbranu necu uraditi nista..Sto se tice borbe za opstanak, glavni favoriti za ispadanje Kardif,Brajton i Hadersfild.. i naravno navijamo za Jokana i Mitraa .. Sportski pozdrav, i da pokidamo fantazi :-D

Aiko

pre 5 godina

Ajme mene sta sve covek ovde procita. Totenhem je na izgradnju novog stadiona potrosio 800 miliona £ a ne 1.5 milijardi. Totenhem nikog nije prodavao a ni kupio ne zato sto nemaju para nego zato sto vec imaju tim koj je imao najvise igraca na svetskom prvenstvu u polufinalu. Totinhemu su kljucni igraci trio Kejn, Ali i Eriksen i jedino pojacanje koje bi imalo uticaj na igru bi moralo da bude neko ko bi igrao umesto nekog od njih trojice ali suludo je bilo za ocekivati takav potez, na ostalim pozicijama im ne treba niko tako da je totinhem mozda i najbolje odradio ovaj prelazni rok. Tipujem na liverpul kao osvajaca premijer lige, totenhem drugi, siti treci i jedno 10 bodova razlike pa onda za cetvrto nek se bore celzi, arsenal i utd.

Sporstki pozdrav svima koji slave :)

VanjaLFC

pre 5 godina

U savremenom sportu se vise nista ne osvaja, nego kupuje. Jokan ovim parama kupuje ostanak u ligi u sa velikim planovima o rekonstrukciji stadiona, imaju planova da vode ozbiljniju rec u ligi.
Pominju licemernog Klopa, koji ke kritikovao o trosenju para, pa sad i sam to radi. Razlog....kupovina uspeha. Videlo se unazad 2-3 godine da je to dobra ekipa, ali kako se neko nakaslje iz prvog tima nastaju problemi. Siti je kupio dva tima unazad nekoliko godina i debelo platio te titule, isto kao i Abramovic. Arsenal, kako je poceo skrtariti, ispao je iz igre za Ligu Sampiona. O kinti koju je Man Unt trosio nema svrhe govoriti.
A ostale lige....
Real i Barsa....tu dna nema.
Juve, Bejern, Psg.
Kako se zvase ujak Paje Patka. Ni on nema toliko para.
Lester je fenomen. Nesto sto se tesko ponavlja.

Flash

pre 5 godina

Navijac sam Spursa pa sam tako i glasao. Ne ocekujem titulu, ali zato cu biti zadovoljan da bude najbolji Londonski tim. Ove sezone idem na utakmicu 6og oktobra protiv Kardifa.
(Glengeglach, 10. avgust 2018 14:27)

21.aprila idem za Knjazevac.

ShoneNI

pre 5 godina

Najzad je Liverpool dovoljno jak, ima dubinu u timu, ima dovoljno igraca koji ce da zamene povredjene, i to na pristojnom nivou, jedva cekam da pocne sezona...
Ali...
Manchester City je toliko jak da nece da bude prvak jedino ako sam sebe upropasti.. LFC, koliko god dobar bio, i koliko god ja voleo da uzme titulu, jednostavno ima ispred sebe neverovatni City, i to je to.. Ove godine 2. mesto, realno, a zatim u naredne dve bar jedna titula..
YNWA Nis

Vladablok9a

pre 5 godina

Sto se totenhema tice, Nije prvi put u istoriji premier lige vec od formiranja ovakvog transfer sistema tj od 2003godine. Sto se tice pojacanja, timovi i dalje mogu da se pojacaju pozajmicama igraca iz inostranstva i to do kraja avgusta. Arsenal nije gost u prvom kolu vec domacin, dalje nema potrebe ni da citam.

Pevac

pre 5 godina

Glengenlah... i ja sam njihov simpatizer.Imam original retro dres Spursa iz '83 kad su osvojili UEFA kup donesi nesto novije da djoramo!:-)