Nedelja, 22.07.2018.

19:00

Partizan pao u Surdulici – istorijska pobeda Radnika!

Fudbaleri Partizana katastrofalno su počeli novu sezonu u Superligi, izgubili su od Radnika 1:0 (0:0) u Surdulici.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Partizan pao u Surdulici – istorijska pobeda Radnika! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

507 Komentari

Sortiraj po:

Naiđu tako neka vremena ...

pre 5 godina

Ne pamtim kad je zadnjih godina objavljena tabela posle prvog kola, ali ovo je neviđena prilika da se unese "malo radosti kod naših" i ponizi rival i bahato pokaže moć. Sistem sastavljanja tabele nije razumljiv nikom ko teži tačnosti i egzaktnost predpostavlja niskim navijačkim strastima.

Nesa

pre 5 godina

Žao mi je onih koji se raduju kada vide patnju drugih. Šta god da se dešava u vašim životima pa imate toliko mržnje i besa, molim se da vas to zaobiđe i da vam se dešavaju samo dobre stvari.

Zvezdan

pre 5 godina

Nije do Đukića. Nemate igrače, nemate strategiju, nemate normalnu upravu. Terza je tata za sve vas. Čovek ima rezultate, pa makar i kraduckao sa strane. Mamić 2.0 :)

DanTom1977

pre 5 godina

Partizani, dižite bre tu formu do četvrtka, treba nam svaki bod, svaki uspeh u fudbalskoj Evropi.

Želim Vam pobedu i čist prolaz u sledeći krug Liga Evrope...

Pozdrav od Delije iz Nemačke

Somborac

pre 5 godina

A ti majstore Milose ako imas obraza neces reci da je pokradena titula od 4 susreta 3 ste izgubili a u 4. ste dali gol iz gol auta. Vi ako imate pamcenje zlatne ribice ima nas koji nemamo.

Marko spasojevic

pre 5 godina

Odlazi neznalico jedna a vi iz uprave sta cekate da zaostajemo jedno 9 bodova i da ispadnemo iz Evrope e onda ga smijenite dunsteri jedni a Djukic je ponajvise DUNSTER

Milos

pre 5 godina

Batko kratki, gde je to Antic rekao da sampion ne sme da se umara za Sudavu? Jel opet od pocetka sezone vi tastatura grobari iz 4-te frakcije pokusavate lazima o nekakvoj regularnosti da vrsite pritisak na Zvezdu? Nadji nam gde je to Antic rekao?Sad vam je Antic kriv sto ne mozete sa pobedite Radnik? Nece vam proci te lazi kao pre dve godine kad ste oteli titulu.

Proto Ganci

pre 5 godina

Jel igrao Lolo Smiljanic?
(Djukicu ostani!, 23. jul 2018 00:03) # Link komentara

Nije, spremaju ga za derbi, da nas zatvori, k'o onomad.

ss

pre 5 godina

Jel igro’ Sale rekorder
(shone bjelovacki, 22. jul 2018 23:12)

Jeste, i bio je najbolji.
(BB show, 22. jul 2018 23:30)
pa on samo u partizanu i moze da bude najbolji.U malom klubu lako biti najbolji.
Decko je u svojoj generaciji u svom zenitu bio 76 u redu za reprezentaciju.

ruki

pre 5 godina

u ovu ekipu partizan igrac vrijedi 500e na trzistu ali realno. sto znaci sa budzeto od 6000e za 12 igraca da prodjemo drugo kolo mrka kapa.

stevan

pre 5 godina

Pa, ako ovaj jadnik ne zeli da ode iz Partizana, zar nema nekoga da ga otera. Ili neka odu njih nekoliko zajedno. Nemaju prava zbog Partizana da ga ovako degradiraju!

PocetakPonovo

pre 5 godina

Zvezdas sam,gledam realan da budem,ali Partizan zaista nema selekciju igraca zadnjih 4-5 godina. A Djukic iskreno nema ni facu ni slif,recnik,ni znanje ama nista da bi bio trener ne samo Parizana. Takodje uprava Vam je kao iz Alan Forda.Vucelic,Vuletic,Vizura,Ilijev. Pa mesna zajednica u Prcilovici takve ne bi htela. Jos izjave tipa tri fronta i non stop igranje tri utakmice nedeljno,zaista umobolne.

Митар Пфк

pre 5 godina

Страдао Вилијам хил , појачавање буџета за пар озбиљнијих појачања , или квалитетно љетовање бандитоса из фотеља ..

deni

pre 5 godina

Ej pazi zove se Super Liga! U njoj između ostalih igra i Radnik iz Surdulice! Kapacitet stadiona 3312 mesta. I taj Radnik pobedi Partizan! Niste hteli Jugoslaviju,sad pljujete sve živo iz tog doba, ali samo ću vam jedno reći,ne da je onda bilo bolje nego je bilo deset puta bolje! I vi hoćete sa ovakvom ligom da napravite nešto u svetu fudbala!!!

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Bitan segment u igri Partizan je loša realizacija šansi za gol,jer stvaraju
veliki broj istih ,ali je koncetracija u ključnom trenutku odsutna.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Glavu gore Partizanovci jedan poraz neznači ništa.Videli smo da u futbalu
vrede samo golovi a ne naša bolja igra tokom celog meča.Partizan je stvarao
šanse za golove ali smo primili taj jedini gol i izgubili.Imali smo iniscijativu tokom celog meča.

Sprdojle Sprdojlović

pre 5 godina

...navijam za zvezdu, ali nesto mi se čini da iz Surdulice ni crveno beli neće odneti sva tri boda...
Nadam se da grešim !
Zvezdaši polako i umereno sa komentarima.
Nikad NIKO nije osvojio titulu posle prvog kola !
Dobronamerni pozdrav

One night in May

pre 5 godina

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..
(Petar, 22. jul 2018 20:55)

Sa 16 vam je vec uveliko zatrpavao mrezu golovima posred JNA...lupetas kao i svaki dervis...

BBRS

pre 5 godina

Sramotno sudjenje na stetu Partizana, ali zasluzen poraz... U inat svima NAPRED Partizan!
(Lukas, 22. jul 2018 21:02)To je i najveci problem sto uglavnom Grobari iz inata navijaju za Partizan.
(Aleksej, 22. jul 2018 23:33)

А та чињеница говори доста о њима и о њиховом клубу.

Кад ти кажем

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Taj Dinamo je u prvom minutu pogodio stativu. toliko o topme da nisu zeleli da ugroze gol CZ.
(Vladan R, 22. jul 2018 22:23)

Није њему памћење кратко, него га сунце мало докачило, па онда, ето тако, мало свашта пише.

2 bromazepana i 1 vinjak

pre 5 godina

Đuka razvaljuje , uprava odobrava. Bože moj pa ne mora Partizan svake godine da bude šampion...Stanoje je sve to davno definisao, od a-š.

Aleksej

pre 5 godina

Sramotno sudjenje na stetu Partizana, ali zasluzen poraz... U inat svima NAPRED Partizan!
(Lukas, 22. jul 2018 21:02)To je i najveci problem sto uglavnom Grobari iz inata navijaju za Partizan.

samo pitam

pre 5 godina

Trener Dinama iz Vranja na sledecoj konferenciji pred Partizan "ocekuje nas teska utakmica,moramo da budemo skocentrisani svih sto deset minuta"

misa87

pre 5 godina

Partizan stvarno nista nije odigrao al ova destrukcija fudbala(ležanje, izvodjenje prekida po dva minuta) "manjih ekipa" se ponavlja iz godine u godinu, sudija je produžio 8 min a trebao je još 4,5 minimum....

duledudule

pre 5 godina

Partizan stvarno nista nije odigrao al ova destrukcija fudbala(ležanje, izvodjenje prekida po dva minuta) "manjih ekipa" se ponavlja iz godine u godinu, sudija je produžio 8 min a trebao je još 4,5 minimum....
(misa87, 22. jul 2018 23:00)
e neste dvesta...da je produzio 25 nebi dali gol

Nemanja

pre 5 godina

Ako Partizan ne moze za 100 minuta da postigne gol protiv Radnika (bez omalovazavanja) ja stvarno ne znam kako ce oni izgurati ovu sezonu. Po meni Radnicki iz Nisa,Vozdovac,Napredak i recimo Cukaricki imaju u najmanju ruku isti kvalitet nego Partizan,plus imaju kvalitetnije trenere. Kada procitam ovu Zvezdinu postavu Borjan-Rodic,Savic,Degenek,Stojkovic-Krsticic,Jovicic-Radonjic,Ebesilio,Ben-Stoljikovic ja stvarno ne znam kako postoji promil sanse da ne uzmemo titulu. Nas drugi tim sa Melegom,Jovancicem ,Srnicem,Gobeljicem i Jeftovicem je u najmanju ruku kvalitetan kao prvi tim Partizana.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Šta reći, blamaža Partizna u Surdulici već na statu novog Prvenstva i brutalno prizemljenje koje im je priredio Radnik apsolutno zasluženo ih pobedivši sa 1:0! Igra koju Partizan sa Đukićem i ovim rosterom u poslednjih gotovo dve godine prikazuje je jedno veliko ništa! Trebali bi da što pre to svi shvate u Partizanu počev od uprave kluba pa sve do Đukića i igrača naravno!

E,Partizane....

pre 5 godina

E moj Partizane, Djukić najavljuje titulu,a mi već u 1.kolu gubimo i to od Radnika iz Surdulice,Radniku svaka čast,pobedili zasluženo,odigrali čvrsto,kapa dole.Tošić i Ožegović su se povredili,i nadam se da će igrati protiv Trakaija. Ožegović je doživeo strašnu povredu, i mene je zabolelo kad sam video kakav udarac je dobio. Svaka mu čast,čak je hteo da ostane do kraja da ne bi ostali sa igračem manje.Pobedili Rudar,bravo,ali slab je Rudar,slabiji od pola timova u Superligi. Vratili Lolu Smiljanića,kakva transfer bomba,jel stvarno Iliev,Vazura,Djukić misle da će on nešto promeniti,ja se nadam ali teško... Djukić je izjavio posle meča,:Moramo da poboljšamo realizaciju,moramo da pronadjemo rešenje.... Pa pronadji ga više,znamo mi šta treba,ali Djukić je trener,pa nadji to rešenje,ako si proslavljeni trener koji je radio tolike godine po inostranstvu,ali naći će on to,mora jer naravno, MI SMO PARTIZAN!

P.S. Brz oporavak Ožegu...

klo

pre 5 godina

Jos malo poredjenja, Suduva vredi 3puta vise od Trakaja.Najskuplji igrac Trakaja vredi 250.000€ a dva najskuplja igraca Suduve 1,5 miliona€ i 750.000€.Toliko o tome.

Dejan CZ

pre 5 godina

Onaj osecaj kada ti prvenstvo zavrsi i pre nego sto pocne...ipak mora se reci da je partizan bio oslabljen...Lola se nije jos prikljucio...

Andrija

pre 5 godina

Ja navijam za Partizan,ali priznajem ovo je sramota. Početi sezonu na ovakav način... Radniku svaka čast,odigrali baš kako su hteli,dali gol,i čuvali rezultat. Djukić priča o tituli, večerašnja igra bila ni za ulaz u Play-off. Pobedili 2 puta Rudar,ej RUDAR,i sad misle da su najbolji,realno Rudar je mnogo slabiji od Radnika,iako su oni igrali kvalifikacije za LE,a Radnik ne. Sudija pokazuje 8 minuta,ja gledam i mislim,:Da li vas nije sramota? 8 minuta za šta,najviše je mogao da produži 5,najviše 6 minuta,ali maksimum. Poraz boli ali,pitanje je da li je poraz nezaslužen,u svakom slučaju jedan malerozan meč. Prvo,povrede Tošića i Ožegovića,Tošić će valjda biti spreman za Trakai,ali Ožegović,stvarno mi ga je žao,navijao za Zvezdu,Partizan,Radnik,opet je to bila gadna povreda,i ne treba se "sladiti"time. Kako god,ovo je bila sramotna utakmica za Partizan,i Djukić stvarno treba da ode jer nema napretka,i zaista kup prošle sezone nije neka uteha,bar meni nije,a evo i novu sezonu u domaćem prvenstvu počinju slabom partijom,i sa ovakvom igrom teško će pobediti Trakai.Sve čestitke Surduličanima na muškoj igri,pobedi i Ožegoviću brz oporavak.

Runner

pre 5 godina

Ovo istorija FK "Partizan ne pamti, da je prvenstvo tek startovalo i da se za tim iz Humske br.1 i završilo. Sa ovim trenerom je osvajanje titule šampiona u domenu naučne fantastike a šta za jedan tim znači dobar trener najsvežiji primer je selektor hrvatske nogometne reprezentacije, gospodin Zlatko Dalić. Isti ovi igrači sa bivšim selektorom, Ćaćićem, ne bi se ni kvalifikovali na SP a sa dalićem su stigli do finala i vicešampionske titule. I zato nema trte vrte nego Đukiću još večeras uručiti otkaz u protivnom će nas čekati borba za goli prvoligaški status.

neutralni felsh

pre 5 godina

Bravo Radnik. Navijao sam nekad za Partizan, ali ovo danas vise nije taj klub. 
(Asdfg, 22. jul 2018 20:53) 

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.
(Negativni, 22. jul 2018 21:06)


bez komentara.

ccc?

pre 5 godina

I treba da postoje ovakve utakmice. Medjutim kada je CZ u pitanju, nema sanse. Uvek ce neko na terenu da izmisli nesto da CZ ne izgubi. Zapamtite sta sam rekao. Ali sve je do Partizana, ovaj poraz nista ne znaci. Kao navijac pratim sta ce Partizan i igraci uraditi u buduce kao odgovor na ovaj poraz. Isto to vazi i za Djukica.

Vladan R

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Taj Dinamo je u prvom minutu pogodio stativu. toliko o topme da nisu zeleli da ugroze gol CZ.

Wllaxy

pre 5 godina

Koja lozana zvijezdasa hahaha. Bicemo prvi ne brinite se.
(Stanko Grobi, 22. jul 2018 21:33)

Naravno da hoćete - u grupi koja razigrava za ostanak.

vređaj laži sad se pokaži

pre 5 godina

Jul mesec a već -3 hladno ha ha ha ha ha
(Dragan NS, 22. jul 2018 21:59)

Hahaha, kako smislen komentar. Koliko imaš godina? Poyy

ArtuDitu

pre 5 godina

Samo u krajnje sumnjivim prvenstvima poraz u prvom kolu moze da se posmatra kao smak sveta. Ali, ovde su prvenstva izgubila smisao raspadom SFRJ. Uspesnost Zvezde i Partizana u ligi nije u skladu sa rezultatima u Evropi. Jer, u Evropi su svedeni na ucestvovanje dok su u domacem prvenstvu nepobedivi.
Ova pobeda Radnika predstavlja sve ono zbog cega ljudi vole fudbal. Jaci ne pobedjuje uvek. Bilo bi dobro da se prvenstvo ovako i nastavi.

Марко

pre 5 godina

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..
(Petar, 22. jul 2018 20:55)

Станковић је са непуних 14 година дошао у Звезду, а не са 16, са 16 је већ био првотимац. У Партизан су исто тако са 13-14 година дошли, на пример, Љајић, Јоветић, Настасић или Живковић. Нико од свих тих играча није од категорије петлића у Звезди или Партизану, али се за њих каже да су Звездина и Партизанова деца јер су прошли неке млађе категорије. То је још од оног времена када су деца много касније почињала да тренирају фудбал званично у клубовима. На пример, један Дејан Савићевић је први пут званично регистрован у неком клубу са својих 15 година, а до тада је играо на ливади.

DRAGAN

pre 5 godina

Kakva liga, takav fudbal u
Srbiji.Ovo je drugo ligaski
fudbal.Zar ovo vise iko gleda.Sramota od jednog
Partizana koji je igrao nekada, lep i uzbudljiv fudbal.

miško

pre 5 godina

Navijači srpskog kluba Zvezde, navijaju za za srpski klub Radnik a ti grobaru navijaj za Spartaks i Sudovu i naravno Partizan, pa pati do mile volje.To ti niko ne brani.

Podela bodova

pre 5 godina

Члан 21.
Такмичење у Супер лиги одвија се у 37 кола и то у две фазе: прелими-
нарна (30 кола) и финална (7 кола).
Ovo je iz pravilnika za ovu sezonu. Dakle, i ove ce se prepoloviti bodovi.

neutralni felsh

pre 5 godina

Samo u krajnje sumnjivim prvenstvima poraz u prvom kolu moze da se posmatra kao smak sveta. Ali, ovde su prvenstva izgubila smisao raspadom SFRJ. Uspesnost Zvezde i Partizana u ligi nije u skladu sa rezultatima u Evropi. Jer, u Evropi su svedeni na ucestvovanje dok su u domacem prvenstvu nepobedivi. 
Ova pobeda Radnika predstavlja sve ono zbog cega ljudi vole fudbal. Jaci ne pobedjuje uvek. Bilo bi dobro da se prvenstvo ovako i nastavi.
(ArtuDitu, 22. jul 2018 22:36)


kratko i jasno, sve receno.

Ivan

pre 5 godina

Čitam i ne verujem šta čitam...pa zar je ikom normalnom bitno da li si u ovakvoj ligi uzeo titulu ili ne...da li ih imaš 27 ili 28 i ko ih ima više...kad ništa ne vrede...
Pravi pokazatelj je Evropa.
(Lažni car Šćepan mali, 22. jul 2018 21:27)

O bitno je, itekako je bitno i ti to vrlo dobro znaš! Kada upravo u ovakvoj ligi koja nije ništa posebno imaš VIŠE titula od svog NAJVEĆEG rivala onda uprato to na delu potvrđuje da je taj najljući rival i u toj očajnoj ligi GORI tim od tebe!! Dovoljno nam je to saznanje da bi se radovali veruj mi hahaha!!

Negativni

pre 5 godina

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.
(Negativni, 22. jul 2018 21:06)
Prevedi ovo sućut, za nas koji pričamo i pišemo srpski.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Pa to je stara srpska reč. Isto kao i tisuća. Da si pohadjao školu i bio na svim časovima, te čitao knjige i manje glumio patriotizam, znao bi to. I tebi moja iskrena sućut, takodje.

Objasnjenje

pre 5 godina

da ste gledali bilo bi vas sramota da komentarisete produzetak jer je ozegovic ostao bez svesti i ukazivala mu se pomoc.
toliko o tome, a da se igralo jos 30 minuta partizan ne bi dao gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marki9a, 22. jul 2018 21:22)

Zasto ti nisi gledao? Ne bi napisao ovu glupost da se razumes u pravila ili da znas sta gledas.Ozegovic se udario o lakat protivnika u trenutku isteka 97.minuta i nema veze sa produzetkom od 8 minuta.Utakmica se produzava kad istekne 90.minuta,zavisno od broja izmena i eventualnih prekida ili zadrzavanja jedne od ekipa a ovde je maksimalno trebalo produziti 3 minuta.Sudija se nadao da cete umuvati taj jedan za tih 8 minuta jer bi bio blam da svira nepostojeci penal u prvom kolu pa ga posle suspenduju citavo prvenstvo.Pomoci ce vam on u narednim tekmama,ne brinite jer niste jaci od pola lige i trebace vam pomoc da bi usli u plej of a on je osvedoceni grobar.

Krle

pre 5 godina

Lepo ja rece da je najvece zvedino pojacanje ustvari ostanak djukica na klupi partizana,bilo bi dobro da djukela ostane bar do desetog kola da se napravi neka fina bodovna zaliha pa da se kasnije moze opustenije igrati u nastavku sezone.

marki9a

pre 5 godina

da ste gledali bilo bi vas sramota da komentarisete produzetak jer je ozegovic ostao bez svesti i ukazivala mu se pomoc.
toliko o tome, a da se igralo jos 30 minuta partizan ne bi dao gol.

Stari čačanin

pre 5 godina

Zapeli za 8 minuta. A ne razmišljaju jel bilo izmena i prekida. 
I u tih 8, ako se neko valja 3 minuta, biće produženo još 3.
(Šta nije jasno?, 22. jul 2018)

Jel' ti to ozbiljno?

Nemke

pre 5 godina

Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :))
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 20:41)

Ma rodjace nije problem nikakav,dace on i 35,samo sto cete vi biti iza nas jedno 20 bodova.Gomez igracina hahahha

Lažni car Šćepan mali

pre 5 godina

Čitam i ne verujem šta čitam...pa zar je ikom normalnom bitno da li si u ovakvoj ligi uzeo titulu ili ne...da li ih imaš 27 ili 28 i ko ih ima više...kad ništa ne vrede...
Pravi pokazatelj je Evropa.

Fića18

pre 5 godina

Zlatanovic mogu slobodno da kazem spada u top 3 talenata iz nase lige samo nije toliko izvikan jer ne igra za vecite ali trazili su ga i Torino,Sampdoria i Fejnord u ovom prelaznom roku.
U ovom Partizanu jedino Pantic da kazes da valja nesto ovi ostali su katastrofa. Osim recimo eto mladih momaka koji su neiskusni u igraju sigurno sa previse pritiska.

Nolan Smith

pre 5 godina

Jel igrao najbolji napadac na svetu Rikardo ? Dao je 2 evro gola nikad jacem Rudaru,danas se ocekivalo bar jos 2...mora da nije igrao ? Sta kazu grobari,inace veliki poznavaoci fudbala dok su kosarku,kako kazu,izmislili i prate je vec 97 godina ?

shone

pre 5 godina

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.
(Negativni, 22. jul 2018 21:06)
Prevedi ovo sućut, za nas koji pričamo i pišemo srpski.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.  
(Batko pamcenje mu kratko,  

Opet lucidan komentar i od mene imas plus.Sto nisi na stadionu? Blizu ti je.Nije valjda da ti roditelji ne dizvoljavaju da sam ides na utakmicu 
(Zvezdas, 22. jul 2018 20:51) 
Ma išao bi on, nego baba potegne pa se udavi a ona ga vodila na utakmicu... Nije on kriv
(Hogar, 22. jul 2018 20:54)

Hogare, 100 pluseva.... Baš si me nasmejao!

zvezdaš

pre 5 godina

Zapeli za 8 minuta. A ne razmišljaju jel bilo izmena i prekida. 
I u tih 8, ako se neko valja 3 minuta, biće produženo još 3.
(Šta nije jasno?, 22. jul 2018 21:01)

Ma sve je jasno...

Zuba

pre 5 godina

Čitam i ne verujem šta čitam...pa zar je ikom normalnom bitno da li si u ovakvoj ligi uzeo titulu ili ne...da li ih imaš 27 ili 28 i ko ih ima više...kad ništa ne vrede...
Pravi pokazatelj je Evropa.
(Lažni car Šćepan mali, 22. jul 2018 21:27)


A ja bih dodao i reprezentativni fudbal.

Romper

pre 5 godina

Nije fer.Malo je 11 min nadoknade.Trebalo je da se igraju produžeci, ili dok Partizan ne da gol.Đukić sad verocatno nema šta da zameri svojim igračima..

Negativni

pre 5 godina

Bravo Radnik. Navijao sam nekad za Partizan, ali ovo danas vise nije taj klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Asdfg, 22. jul 2018 20:53)

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.

Aleksej

pre 5 godina

Изводи се корнер, лопта се одбија у казнемом простору, нико не успева да је избаци, лопта пада на 6 метара, на ногу Гомеша који је сам, судија свира крај полувремена.....веома занимљив сплет околности у циљу бољег живота у Србији....
(спортски уметник, 22. jul 2018 19:55)Kako te nije sramota ovo da napises,utakmica produzena 8. minuta bez ikakvog razloga a igralo se do 112. Budi posten pa priznaj da igrate ocajno a ne odmah teorije zavere.

JDAleksandar

pre 5 godina

Rugala se serpa loncu !

Pre tacno godinu dana Crvena Zvezda je protiv Napredka odigrala utakmicu koja je trajala 101 minut.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=10&dd=01&nav_id=1309455

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Да ли сте свјесни да се од ове сезоне бодови не полове?
(Макарије, 22. jul 2018 21:21)

Polove se samo onima koji budu imali bodove..

Ivan

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Batice al tebe drma koprivnjača ovog leta hahahaha!!! Ali istina nije svejedno ovog leta biti batko kome je pamćenje kratko"!!! Najpre Nole osvojio Vimbldon a onda Partizan gubi u Surdulici hahahah brale sve to je jedan veliki veliki zemljotres za tebe, potpuno te shvatam! :-) :-) :-)

Cyber Kooryber

pre 5 godina

Tako je to kad nam sudi Zvezdin sudija, nijedan penal, nijedan crveni, samo 8 minuta produžio... Onog igrača sa brojem 13 lopta pogodi u ruku dva metra ispred šesnaesterca, a penala nigde. I dao mu samo žuti, umesto crveni. I sramota kako nijedno bacanje naših igrača nije svirano kao faul ili penal. Čak igračima Radnika ni žuti, ako već neće crveni. I kad je prošlo 98 minuta, umesto da se nastavi dok ne izjednačimo, on, sramota od sudije, svira u 102. minutu kraj. Ovo prvenstvo je već sada neregularno zato što nam se Radnik nije sklanjao, a sudija nije radio svoj posao.

P.S. Sarkazam.

Sale

pre 5 godina

Partizan je oštećen. Lakše bi pobedili da im je suđeno bar tri penala i dva crvena kartona za protivnike. Ovo dodatnih 8 minuta nije dovoljno.

my way

pre 5 godina

Ништа страшно гробари, за Партизан сезона заправо почиње у плеј-ауту када се бодови преполове и тада опстанак неће доћи у питање.

Aleksej

pre 5 godina

Lepo sam pisao pre neki dan 1. u Surdulici i popio sam 500. dislikea od napaljenih Grobara posle istorijske pobede protiv Rudara ili kako se vec zovu.

Pepsi

pre 5 godina

" Moramo da poboljšamo realizaciju ako želimo da pobeđujemo",ahahaha
Ako zelimo da pobijedimo,ne smijemo izgubiti!!!!!
Ti nisi normalan!!!☺

Miskec

pre 5 godina

Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani!

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :)) 
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 20:41) 

Kvota na 25 golova je verovatno 25 !

Štap i šargarepa

pre 5 godina

Tek sad treba da se zavrnu rukavi. Mora se preneti model igre kakav je bio protiv Rudara i zaboraviti na ovaj kiks. Đukiću će trebati malo vremena da sklopi kockice, ali ovaj tim ima potencijal. Grobari, podrška treneru i igračima.

Šifra

pre 5 godina

Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampioooon

дугакосамишићидлаке

pre 5 godina

Доведите Рудар да их парни ваљак опет згази!
Не може са нашим да се ради.

dd

pre 5 godina

@ marki9
Ožegović je ostao bez svesti u '96 min. A utakmica je pre toga produžena 8 min. Toliko o spočitavanju nekom da li je ili nije gledao utakmicu. Vi je, po ovome što ste napisali, nista gledali.

analiza

pre 5 godina

Vidim,nastavljamo gde smo stali prosle godine.Krecemo da igramo fudbal tek kad primimo gol-sjajna taktika.Osam minuta nadoknade-hm,malo mnogo.Ozegovic ima toliko losu reputaciju u vezi s padanjem da mu sudija ovog puta nije poverovao da je povredjen-mada je trebao da vidi ocigledan lakat.Da parafraziram Lolu Smiljanica-ako Djukica nije sramota,neka ostane trener Par.

goran

pre 5 godina

Kako ovog "delioca pravde" nije sramota da produži 8 minuta? Inače,ovakvi igraci kao sto je Zdjelar su primer zašto nam je fudbal propao.Bez talenta,bez znanja,samo trka i ništa više,samo forsiramo(klubovi i reprezentacija)"besmislene zadnje vezne" koji veze sa fudbalom nemaju.Nadam se da ce sa Ozegovicem sve biti u redu.

Milan

pre 5 godina

Dzabe i 10min nadoknade kad nemate pojma.

Ali najace kako ste se ponadali kad ste dobili amatere iz Crne Gore(mada bi ste i njih tesko da vam nije bilo penala da ih nacnete)!

A dje je taj ekstra napadac Gomes?

Ramones,*

pre 5 godina

Ja, sam navijac Partizana, moramo da budemo realni. Pojma nemamo, ovo je strasno a jos ovih osam minuta nadoknade bruka i sramota. Mislim da je zvezda dobila najvece ponacanje ostankom Djukica za trenera.

mairondrake

pre 5 godina

Kada pogledam ovaj sastav Partizana, pomislim da su komotno mogle sudije da produze 88minuta hahhahaha

Naravno, posle ovih 8 minuta ce se javiti Grobari o pricama o nameatanju....Ali dobro, vratio se Lola "ako ih nije sramota" Smiljanic, bice to sve ok komsije...

borivoje surdilovic

pre 5 godina

suma...moja sezona
djukic...odlicna pojacanja
na ovom mecu je jedino sudija zakazao....ni penala ni crvenog
ovde pola treba najuriti motkom...leonardo izmislio fudbal za ove....sam bi dobio radnik...

Komša

pre 5 godina

Nije uvek lako ali je uvek lepo navijati za Partizan.
Nažalost,ovo su momenti kada nikako nije lako.
Unapred znaš šta će se dogoditi ,da od titule nema ništa,da će ti eventualno mazati oči nekakvim prezimljavanjem u Evropi (ove godine mogu na Zlatiboru samo) ili "lepotom igre" (leepooo,baš lepooo igramo...) ,sklapanjem kockica,tima...
Kao sa Milinkivićem,kao prošle godine...
Kao da si otrovan ugljen - monoksidom ,skapirao si i možeš samo da gledaš a ni prstom da makneš.
A moraš da gledaš jer je jače od tebe.
Nije uvek lako - i sad je tako.

nesa80

pre 5 godina

trener koji u nasoj ligi igra sa jednim napadacem gde ekipe daju jedan gol i valjaju se po terenu citav mec nezasluzije da vodi ni nizerazredni klub a ne partizan,to radi vec 2 godine,covek vec drugu sezonu nema prvu postavu menja,rotira..igra mu markovic koji ja nestrucnjak vidim da je kiksara teska,vadi ivanovica koji jos i nesto zna sa loptom..nabije 6 igraca u sredinu da se sudaraju a 1 napadac.uvede drugog napadaca tek kad partizan gubi i onda stvorimo koji sansu i to pod nervozom i to je to.nije mi zao,krivo mi samo sto nije bilo 2-0 kad je opet talenat markovic ostavio samog napadaca a ovaj promasio citav fudbal..a sto se tice 8 minuta i treba i zvezdi i partizanu da produze i po 10 kad se valjaju pri svakom dodiru.slavicemo dan kad ode ovaj kvazi trener

@ГИХТ

pre 5 godina

А када ће да се заврши ових осам минута,дана,стра ичи ће трајати дак партиза да гол?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampioooon
(Šifra, 22. jul 2018 21:06)

Na ovakav komentar treba dodati samo jedno-
ZVEZDA ŠAMPIOOON!

спортски уметник

pre 5 godina

Mene kao grobara je sramota ovih 8 minuta,jadni smo
(GOST, 22. jul 2018 20:58)

јадан си ти прерађена лименко

Hmm

pre 5 godina

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..
(Petar, 22. jul 2018 20:55)

Ako tako gledamo,koga ste vi proizveli?
Mijata?Niste.
Kežmana?Niste
Jovetića?Niste
Ljajića?Niste
Jokana?Niste

Ovo je samo ono na prvu iz glave...

Naravno,ima ih brdo.koje jeste proizveli,ali ima.ih i Zvezda.

olkhjhg

pre 5 godina

Jest da je prvo kolo da su noge teske i tako to,ali ljudi dragi Partizan je danas bio jako los.Ako budemo ovako bezidejno i glupo odigrali protiv Trakaija,nemamo se cemu dobrom nadati.

Goran Na

pre 5 godina

Navijam za Partizan ali ovo je bruka.Djukića smeniti i oterati pola tima.Sa klincima od 17-18 godina i igračima preko 35 godina u jednom timu ne mozeš ozbiljniji fudbal da igraš.

Лепи Цане

pre 5 godina

Kako je lepo kad ne navijas za CZV ili PFC. Samo pratis kako se klinci bez zivota i buducnosti prepucavaju oko tih klubova i mislis se, kako smo kao narod stigli do toga, da nasa deca nemaju pametnija posla, nego trolovati po forumima. Zalostno je to sve.
(Kriticar, 22. jul 2018 20:51)
Тачно. Кад сам ја био у њиховим годинама није ми падало на памет да стално висим на нету, којег у то време није ни било.

panco

pre 5 godina

Vazno je da vam je Ilic odigro jos jednu utakmicu. Negdje oko 70 minuta, dise ko riba na suvom. Sta hoce ovaj Ozegovic. Pada ko baba neka. Dal je faul ili nije ne znam. Ali znam da nije za previjanje i foliranje kao ne moze da hoda. Ma daj.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ovo je normalno što ce nas očekivati u prvenstvu.
Izjava posle meča trenerskog maga Djukica.
Zlatna ce vam biti prošla sezona xaxa.Djuka ostani...tek je počela žurka.

Hogar

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 

Opet lucidan komentar i od mene imas plus.Sto nisi na stadionu? Blizu ti je.Nije valjda da ti roditelji ne dizvoljavaju da sam ides na utakmicu
(Zvezdas, 22. jul 2018 20:51)
Ma išao bi on, nego baba potegne pa se udavi a ona ga vodila na utakmicu... Nije on kriv

Admiral

pre 5 godina

Ovekivano. Realno nismo ni za prve cetiri ekipe,kakva titula,smesno. Koliko je antipatican ovaj Djukic ne verujem,samo nesto filozofira a znanje nema ni za beton ligu. Ilijev takodje,najavljuje neke "bombe" a dovodi poluamatere. Igra Partizana je na amaterskom nivou,nema agilnosti,nema ideje,nema lucidnosti,bas nista

Kriticar

pre 5 godina

Kako je lepo kad ne navijas za CZV ili PFC. Samo pratis kako se klinci bez zivota i buducnosti prepucavaju oko tih klubova i mislis se, kako smo kao narod stigli do toga, da nasa deca nemaju pametnija posla, nego trolovati po forumima. Zalostno je to sve.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.

Марко

pre 5 godina

Da li grobari mogu uticati na svoj klub, da vrate crno bele boje, da ne budu bas crni, kad im je Franjo već oduzeo crveno-plave boje.
(Spale, 22. jul 2018 19:33)

Морају да прате трендове са СП-а.

Sofronije

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

... a misliš da si rekao nešto pametno. Tuga!

wild cats from the suburb

pre 5 godina

Od 7 kom 6 navijači zvezde.(Pivke, 22. jul 2018 19:17)Зато што се ви кријете по рупама, мишеви...
(Лепи Цане, 22. jul 2018 19:35) Al’ zato ste vi uvek prisutne, panterke mačkice...

Небојша

pre 5 godina

Можда нисам у праву, али ја мислим да је даље форсирање Марковића сулудо. Момак је таква киксара да је то страшно. То нема везе ни са младошђу ни са неискуством. Сада је киксара и остаће то и у будућности. На свакој утакмници коју је одиграо, направио је бар по две неопростиве грешке.

Petar

pre 5 godina

Станковић - освајач Лиге шампиона и не знам колико титула шампиона Италије. Имамо их још који су освајали Лигу шампиона, али за тебе и твој клуб у покушају - доста.
(Марко, 22. jul 2018 20:48)

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..

Dacha

pre 5 godina

"Исфолира....ај иди гледај пеналшића и падаћија"

AUUUUUUU.. kakav odgovor!!

Kakva kreativnost, duhovitost... vic i humor naprosto izbijaju iz tih sarkasticnih nadimaka!! Svaka cast!! Reci mi da imas manje od 14 godina, da mi bude lakse

dis

pre 5 godina

kad si spreman i znas povuces napred ne sme protiv.igrac da te stigne i faulira.. odma prekid staje igra....to jenama trener knjizio kao licni propust

PeraQ

pre 5 godina

Evo ga kompleksaš !!!
(xxx, 22. jul 2018 20:05)

Pa gde si ti nama? Nisi morao da se predstavljaš, dovoljno je bilo samo da ti vidimo nick...

dis

pre 5 godina

...lopta je uvek brza od igraca...ne vuci je bezveze i ne dangubi...cuvaj gorivo za zavrsni sprint i atak..ne rasipaj energiju bez veze...golman je prvi navalni igrac...igrac koji ima loptu u tom trenutku je najmanje bitan,svi ostali su bitniji da svojim kretanjem omoguce prethodnom vise dobrih resenja...korner,kosi hitac i matem .verovat.

Acika

pre 5 godina

svi po Đukiću a riba smrdi od glave ljudi moji. niko da pomene upravu i fudbalski savez...... e moji vi .....
(cojans, 22. jul 2018 20:35)
Koji savez druže moj?!?? Pa vidiš li kako igramo...

Марко

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33)

Станковић - освајач Лиге шампиона и не знам колико титула шампиона Италије. Имамо их још који су освајали Лигу шампиона, али за тебе и твој клуб у покушају - доста.

Bobanmkd

pre 5 godina

U sustini Djukic nema obraza.
Ne ide covek i gotovo.

I u Malom Mokrom Lugu da izgubimo on ne ide.
Nema ideje , agresivnosti.
Nema nista.

Sramota me.
Da klub kao Partizan bruka grb u Surdulici

Sofronije

pre 5 godina

Počelo je zaustavno vreme. 8 minuta! OSAM MINUTA! Toliko se nije igralo ni u Ljubljani '76! Elem, ja se na vašem mestu ne bih sekirao, kad se bodovi podele znači da zaostajete samo bod i po ili bod, zavisi da li će Đokić konačno svirati penal ili ne.

xxx

pre 5 godina

Od 7 kom 6 navijači zvezde. 
(Pivke, 22. jul 2018 19:17) 
Зато што се ви кријете по рупама, мишеви...
(Лепи Цане, 22. jul 2018 19:35). Evo ga kompleksaš !!!

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Samo 8 min?! Eto, od prvog kola se favorizuje "drzavna mezimica" sto bi rekli partizani!
Treba da se igra dok crno belci ne daju 2 kom !!! Pravda za crno belce !

Filip21

pre 5 godina

Zlatanovica svuda po evropi pominju kao velikog talenata i bio je na svim listama top 5 nasih talenata,trazili su ga 5,6 italijanskih timova mislim da je ozbiljan potencijal i buduci A reprezentativac.

ultrasrbin

pre 5 godina

MArkovic? Pa on je protiv Rudara imao milion kikseva i nije zasluzio ni klupu na ovoj utakmici. Ne zna ni sta igra ni kako da igra.
Samo forsiraj njega i sigurno cemo zavrsiti i Evropu vec u sledecem kolu. Pravite od njega novog Blekija, a on ne moze ni kopacke da mu nosi.

Zeljko Pantic

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Ti si zestoki pacijent.

Toliko

pre 5 godina

Ocekuje se penaltizan uskoro...poceli su da se grupisu u 16 metara i da se sami saplicu a Djokic jedva ceka takve situacije da pomogne svom timu.

ćiril stipsa

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33)

Placi, mala, placi.

Марко

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Динамо је имао два шута више него Партизан на првом дербију у прошлој сезони.

Pedja

pre 5 godina

Da li je sudiju bar malo sramota kad objavi 8 minuta nadoknade ili igra se sve dok Partizan ne da gol. Moglo bi da se uvede i pravilo da ako Partizan nema povoljan rezultat da se svaka produzava za 15 minuta.

Pitanje

pre 5 godina

Ovog Gomesa cete pamtiti vise od Leonarda! Titula se vraca kuci!!!
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 19:15

A zasto nije igrao veceras taj Gomes?Mozda bi ga upamtili surdulicani,bar...

Konstatacija

pre 5 godina

Prva recenica Djukica nakon utakmice,bice,nema sta da zamerim svojim igracima...da ovaj Zlatanovic ne promasi citavu loptu na 5 metara od gola,sada bi vec bilo reseno,ovako,odradice nesto sudija do kraja.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Не би смели гробари да приме још неки гол, јер у борби за опстанак сваки може бити пресудан.
(Лепи Цане, 22. jul 2018 20:18)

Ne lozi si bote.

trn u oku

pre 5 godina

Pre manje od mesec dana Stojke je Neymara stavio u mali džep a sad ga pune poluamateri. Vrv je taj Neymar izgubio osećaj za prostor....

Wllaxy

pre 5 godina

Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :))
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 20:41)

Gomez možda i bude na kvoti od 25 golova, ja ti pričam da od "titula se vraća kući" nema ništa jer sudeći po viđenom vi ćete biti na kvoti od minus 25 bodova - čak i sa ovim nadoknadama od "igramo dok ne damo gol"!

Papilon

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Placi mala, placi ! Opet nesposobnost uprave Partizana pripisujes drugima.

Sofronije

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33) # Link komentara

Nadam se da si se utešio. Vidim da ti nije lako.

stoler

pre 5 godina

Kakav smehotres od ekipe,kakva sramota za one koji vode moj Partizan. Jos jedan sramotan prelazni rok naseg strucnjaka Ilieva i njegovih saradnika. O treneru ne bih da trosim reci. Doveli Lolu i ove anonimuse i poluamatere,projektuju ovog presmesnog decka Markovica za novog Vidica,kada sam pre par meseci pisao na tu temu dobih silne minuse. Decko nece dalje od nase lige. Sumu toliko platili,a on se sprda sa njima. Sasa Ilic sa cetrdeset godina u protokolu za tim. SRAMOTA!!!! I ne vredi vise da se poziva da odu Iliev i drustvo,dok je ove vlasti oni su nedodirljivi. Taman da nas dotuku.

JDAleksandar

pre 5 godina

Samo me zanima koliko vas je realno po pitanju Partizana ? Markovic,Sehovic,Djerlek ! Pa koja to ozbiljna ekipa ima tri igraca iz svoje skole,a da su jedna punoletni,a da pritom i nisu toliko veliki talenti i u to niko ne moze da me ubedi ! Mi mozda nemamo trenera,ali nemamo ni tim.Moze trenutno Murinjo da dodje da bude trener isti nam je djavo potpuno ! Ako je tacno da Roma nudi neke pare za ovog Markovica,treba ga pustiti vec veceras posto decko deluje smesno isto kao i Sehovic koji jedino moze da igra protiv Rudara koji je poluamaterska ekipa !

Лепи Цане

pre 5 godina

Не би смели гробари да приме још неки гол, јер у борби за опстанак сваки може бити пресудан.

Admiral

pre 5 godina

Majko mila kakvo ponizavanje,pa mi treba da ocekujemo napredak od Saleta Ilica koji ima 40 godina?! Svaka njemu cast,ali moj deda od 70 god moze vise da pretrci. Au sta nam rade. Po prvi put u zivotu bice mi drago sto cemo biti topovsko meso svima. Pa sa ovom upravom i trenerom trebamo ispasti u beton ligu!!!

mohikanac

pre 5 godina

8 minuta ?
Neverovatan bezobrazluk se ponavlja , ispada da ovi ljudi ne smeju da pobede Večite .
Još sl kolo ovako i kreće rat saopštenja .

Šule

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33)

Ozbiljan problem imaš. Prijateljski predlog je posetiti nekog u belom mantilu, radi konkretne dijagnoze.

bane

pre 5 godina

i u evropi mafija ima upliva u sportu, da ne kazem u latinoe americi, ali nigde mafijasi toliko ne devastiraju fuzbal ko kod nas na balkana!!!!

najgori narod na svetu smo

pre 5 godina

Ovog Gomesa cete pamtiti vise od Leonarda! Titula se vraca kuci!!!(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 19:15)Otprilike kao što se i titula svetskog prvaka vratila kući u Englesku...
(Wllaxy, 22. jul 2018 19:52)
Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :))

Realnost

pre 5 godina

Ovde samo jos fali penzioner Smiljanic pa da se Partizan bori za 7. mesto na tabeli. Sta su od Partizna uradili Iliev i Djukic, strasno.

UGASEN JNA

pre 5 godina

rekao sam prosle nedelje ako Radnik nedobije ovaj partizai u najjacem sastavu sa 2:0 onda bolje odmah da idu u prvu ligu Srbije....izgleda da sam blizu da pogodim....:)))

Objektivno

pre 5 godina

Mislio sam pre ove utakmice da ce razlika pre podele bodova biti 20+ u korist Zvezde,realno sagledavajuci kvalitet timova ali sada sam siguran da ce biti 30+ jer ljudi pojma nemaju.

Zvezdas

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko,

Opet lucidan komentar i od mene imas plus.Sto nisi na stadionu? Blizu ti je.Nije valjda da ti roditelji ne dizvoljavaju da sam ides na utakmicu

Бојан Л.

pre 5 godina

Ђукић,ако има имало морала,треба одмах да поднесе оставку,да не упропасти и ову сезону.

Admiral

pre 5 godina

Hahahahha dajte ne blamirajte nas vise,8 min nadoknade?? Sramota. Ako posle ove utakmice trener i uprava ne podnesu ostavke,a nece,treba stupiti u kolektivni bojkot svih utakmica,ali naravno placenicki "navijaci" to nece uciniti

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Vidite ove kockaste iz Ljutice Bogdana sto komentarisu, ee pa se posle pitaju zasto navijamo za Spartaks i za Suduvu u utorak. Karma je cudo devojcice sa crveno bele strane Topcidera. Karma xe odraditi svoje, idemo Suduvo, samo napred do trece runde. A Djukic treba da dobije otkaz vec po povratku u Beograd, doveo Partizan na nivo Ofk Beograda.

Bugi

pre 5 godina

Jedno pitanje...Zna li neko da li se i u ovoj sezoni dele bodovi na dva dela posle prve faze?Pisalo je u novinama da se ne dele,a na sajtu FS u propozicijama pise da se dele.Sta je tacno?

Mihajlovic

pre 5 godina

Suma da udje umesto Djerleka, Ozegovic umesto Ivanovica, i prelazak na 4-4-2, sa Zdjelarom i Panticem u centralnom delu veznog reda. Dovoljan je Zdjelar kao osigurac ispred odbrane, a ulaskom Ozegovica Rikardu ce biti lakse i imace vise prostora. Tosic ce jednom da probije i zavrsi ili asistira, to je sigurno. Samo da mi se oslobodi strana. Suma takodje moze da resi, a Pantic je najbolji kao plej, a ne na boku.

JDAleksandar

pre 5 godina

Igra kao i prosle godine,bedna ! Gomila dodavanja u nazad.Dodavanja izmedju bekova i stopera.Kada se krene napred sa tri pasa,obavezno se ili stane ili se vrate dva pasa u nazad.Do trenera je i tu nema priceeeeee ! Treba dovesti dva ofanzivna igraca i oterati Djukica dok nije kasno ! Za tri meseca ce se to desiti ali ce tada biti kasno !

room 1408

pre 5 godina

Ono kad gledaš utakmicu i igras na telefonu iz dosade igrice.Zasto nema mesto za Sasu Ilica u prvoj postavi?Pa ja smem da potpišem da bi on u 5 deceniji zivota izdominirao po terenu.Strasan je nas fudbal.Nije ni čudno sto smo bili najgora i najslabija reprezentacija na celom SP,...Je li ovo igraju na primorju vidim u pozadini planine i sunce greje posto kod mene kući ubi kiša?

Лепи Цане

pre 5 godina

Od 7 kom 6 navijači zvezde.
(Pivke, 22. jul 2018 19:17)
Зато што се ви кријете по рупама, мишеви...

Sofronije

pre 5 godina

Ako sve bude regularno Partizan osvaja titulu!!
(Grobar, 22. jul 2018 19:03) # Link komentara

Koji optimizam zasnovan na nepoznavanju činjenica ili na zaslepljenosti, da ne kažem nešto treće. Dakle, u prošlom "neregularnom" prvenstvu (a neregularno je svako u kom oni nisu prvaci) Partizan je osvojio 23 boda manje od Zvezde, 100:77. Dao je 25 golova manje, 96:71. I primio 14 više 19:33. U tri utakmice ptoriv Zvezde, osvojio je dva boda i dao dva gola, oba iz penala. De mi recite, drugovi Grobari, na osnovu čega mislite da je Zvezda nezasluženo osvojila titulu prošle, i ako je osvoji ove, da će ona biti nezasluženo osvojena? Stvarno ste neverovatni.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Zdjelarovo ponašanje je neverovatno bezobrazno, neka se ponaša tako u Evropi ako sme a ne u našoj livada ligi ...

Zoran

pre 5 godina

Jedva držim oči otvorene dok gledam ovo. Plivam se 'ladno vodom da ne zaspim. Ovo kao da veterani igraju. Šta Tosic radi ovde ????
VidI se da je ovo tim bez trenera.

Kontraš

pre 5 godina

Sad se vidi da bi onaj Rudar teško izborio opstanak u našem prvenstvu, toliko o crnogorskom fudbalu. Mnogo ste poleteli posle dve pobede od 3:0, polako, dugo je prvenstvo.

Dr

pre 5 godina

Grobar

Znao sam da ces prvi da ostavis komentar.Znaci samo je regularno kada Partizan osvoji titulu.Necete se vi jos dugo nagledati titule.Eto dosao vam Lola Smiljanic

Najrealnije

pre 5 godina

U napad na sta? Ne budite smesni sa takvim naslovima jer je za njih ogroman uspeh ako odbrane drugo mesto.Evo odmah su im dodelili grobarskog sudiju Djokica,koji im je prethodne sezone doneo dosta bodova,da ne omase u prvom kolu.Ako u prvih 20 minuta ne povedu,stupice Djokic na scenu,nekim penalom ili iskljucenjem igraca Radnika,da resi utakmicu,kako su mu naredili.

Hulk

pre 5 godina

Jedno pitanje...Zna li neko da li se i u ovoj sezoni dele bodovi na dva dela posle prve faze?Pisalo je u novinama da se ne dele,a na sajtu FS u propozicijama pise da se dele.Sta je tacno? (Bugi, 22. jul 2018 19:41)

A TI JOS UVEK VERUJES U ONO STO PISU PO NOVINAMA ?

karlito

pre 5 godina

Ljudi prvo kolo se igra.Nismo uigrani.Igramo kvalifikacije sledeće nedelje.Daćemo ga nekako. 0-1 kraj.
(vladimir, 22. jul 2018 19:45)

Konacno skroman i realan partizan :)

Admiral

pre 5 godina

Pa naravno,zar je bilo ko ocekivao da ovakav Partizan bude pretnja bilo kome?? Sa Djukicem na celu i ovakvim timom,narocito sa "pojacanjem" Smiljanicem,sezona ce biti vise nego mucna. Od Evrope naravno nista,grupu LE videti necemo,u prvenstvu ako budemo drugi treba slaviti,kakva crna titula,jedino mozda kup ako drugima ne bude interesantan...

borivoje surdilovic

pre 5 godina

partizan igra ruzan i dosadan fudbal...pre svega sto nema dva kreativna igraca...a nijednog kompletnog igraca....nije cudo sto nema nikog na stadionu ....

спортски уметник

pre 5 godina

Изводи се корнер, лопта се одбија у казнемом простору, нико не успева да је избаци, лопта пада на 6 метара, на ногу Гомеша који је сам, судија свира крај полувремена.....веома занимљив сплет околности у циљу бољег живота у Србији....

спортски уметник

pre 5 godina

Zanimljivo da Tošić uvek isfolira faul na ćošku 16-erca, odakle mu najviše odgovara za šut na gol.
(zvezdaš, 22. jul 2018 19:44)

Исфолира....ај иди гледај пеналшића и падаћија

Wllaxy

pre 5 godina

Ovog Gomesa cete pamtiti vise od Leonarda! Titula se vraca kuci!!!
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 19:15)

Otprilike kao što se i titula svetskog prvaka vratila kući u Englesku...

dis

pre 5 godina

los partizan losi fudbal se igra u sirinu sve..nema igre bez lopte...pojedinci se ne krecu a i neznaju kad i gde treba povuci...jednostavno neznaju...

Митар Пфк

pre 5 godina

Какав кадар , какав стадион , каква архитектура :))) подсјећа на албанску индустрију , реално ..;)

room 1408

pre 5 godina

Zar je moguće da je Djukic još uvek trener.Stub svake profesionalne ekipe je trener i prvi golman.Pa ova igra je na nivou nekog seoskog kluba.Ja razumem da oni nemaju kvalitet(fizičku snagu,tehniku,brzinu,..),ali brate mili da ovako bezidejno i ograničeno igraju je za nepoverovati.Ne razumem te ljude iz uprave,da li imaju oci?Da li vide ovo rasulo,javasluk,bezidejnost,nemlacnost,..Ej 40 min.utakmice a ni JEDNU jedinu šansu Partizan nije napravio protiv Surdulice!Pa moje selo bi ovako moglo igrati protiv Surdulice.Dolazim do zaključka da je Djukic nedodirljiv u Partizanu.Nije bitno sto on nema pojma,to svi vide,vide i ovi koji su ga doveli.Mislim da je tu neki dil sa pojedincima koji su ga doveli,jer nemoguce da je on još uvek trener Partizana,..

lucky77

pre 5 godina

jak ugovor ima djuka, verovatno bi se placali neki penali ako se raskine ugovor pre isteka...jedino tako mogu da svarim to sto je on jos trener...isti fudbal kao prosle godine. dosadan, bezidejan, bez neke energije, smotan... ne drizi mi pazlju ni pet minuta...sto govori i to da pisem ovde, dok je utakmica uveliko u toku

Admiral

pre 5 godina

Pa naravno,zar je bilo ko ocekivao da ovakav Partizan bude pretnja bilo kome?? Sa Djukicem na celu i ovakvim timom,narocito sa "pojacanjem" Smiljanicem,sezona ce biti vise nego mucna. Od Evrope naravno nista,grupu LE videti necemo,u prvenstvu ako budemo drugi treba slaviti,kakva crna titula,jedino mozda kup ako drugima ne bude interesantan...

samo pitam

pre 5 godina

Trener Dinama iz Vranja na sledecoj konferenciji pred Partizan "ocekuje nas teska utakmica,moramo da budemo skocentrisani svih sto deset minuta"

Wllaxy

pre 5 godina

Ovog Gomesa cete pamtiti vise od Leonarda! Titula se vraca kuci!!!
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 19:15)

Otprilike kao što se i titula svetskog prvaka vratila kući u Englesku...

Aleksej

pre 5 godina

Sramotno sudjenje na stetu Partizana, ali zasluzen poraz... U inat svima NAPRED Partizan!
(Lukas, 22. jul 2018 21:02)To je i najveci problem sto uglavnom Grobari iz inata navijaju za Partizan.

Stari čačanin

pre 5 godina

Zapeli za 8 minuta. A ne razmišljaju jel bilo izmena i prekida. 
I u tih 8, ako se neko valja 3 minuta, biće produženo još 3.
(Šta nije jasno?, 22. jul 2018)

Jel' ti to ozbiljno?

Лепи Цане

pre 5 godina

Od 7 kom 6 navijači zvezde.
(Pivke, 22. jul 2018 19:17)
Зато што се ви кријете по рупама, мишеви...

Nemanja

pre 5 godina

Ako Partizan ne moze za 100 minuta da postigne gol protiv Radnika (bez omalovazavanja) ja stvarno ne znam kako ce oni izgurati ovu sezonu. Po meni Radnicki iz Nisa,Vozdovac,Napredak i recimo Cukaricki imaju u najmanju ruku isti kvalitet nego Partizan,plus imaju kvalitetnije trenere. Kada procitam ovu Zvezdinu postavu Borjan-Rodic,Savic,Degenek,Stojkovic-Krsticic,Jovicic-Radonjic,Ebesilio,Ben-Stoljikovic ja stvarno ne znam kako postoji promil sanse da ne uzmemo titulu. Nas drugi tim sa Melegom,Jovancicem ,Srnicem,Gobeljicem i Jeftovicem je u najmanju ruku kvalitetan kao prvi tim Partizana.

Митар Пфк

pre 5 godina

Какав кадар , какав стадион , каква архитектура :))) подсјећа на албанску индустрију , реално ..;)

Dejan CZ

pre 5 godina

Onaj osecaj kada ti prvenstvo zavrsi i pre nego sto pocne...ipak mora se reci da je partizan bio oslabljen...Lola se nije jos prikljucio...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Да ли сте свјесни да се од ове сезоне бодови не полове?
(Макарије, 22. jul 2018 21:21)

Polove se samo onima koji budu imali bodove..

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :)) 
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 20:41) 

Kvota na 25 golova je verovatno 25 !

Šifra

pre 5 godina

Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampioooon

Aleksej

pre 5 godina

Изводи се корнер, лопта се одбија у казнемом простору, нико не успева да је избаци, лопта пада на 6 метара, на ногу Гомеша који је сам, судија свира крај полувремена.....веома занимљив сплет околности у циљу бољег живота у Србији....
(спортски уметник, 22. jul 2018 19:55)Kako te nije sramota ovo da napises,utakmica produzena 8. minuta bez ikakvog razloga a igralo se do 112. Budi posten pa priznaj da igrate ocajno a ne odmah teorije zavere.

Wllaxy

pre 5 godina

Koja lozana zvijezdasa hahaha. Bicemo prvi ne brinite se.
(Stanko Grobi, 22. jul 2018 21:33)

Naravno da hoćete - u grupi koja razigrava za ostanak.

neutralni felsh

pre 5 godina

Samo u krajnje sumnjivim prvenstvima poraz u prvom kolu moze da se posmatra kao smak sveta. Ali, ovde su prvenstva izgubila smisao raspadom SFRJ. Uspesnost Zvezde i Partizana u ligi nije u skladu sa rezultatima u Evropi. Jer, u Evropi su svedeni na ucestvovanje dok su u domacem prvenstvu nepobedivi. 
Ova pobeda Radnika predstavlja sve ono zbog cega ljudi vole fudbal. Jaci ne pobedjuje uvek. Bilo bi dobro da se prvenstvo ovako i nastavi.
(ArtuDitu, 22. jul 2018 22:36)


kratko i jasno, sve receno.

duledudule

pre 5 godina

Partizan stvarno nista nije odigrao al ova destrukcija fudbala(ležanje, izvodjenje prekida po dva minuta) "manjih ekipa" se ponavlja iz godine u godinu, sudija je produžio 8 min a trebao je još 4,5 minimum....
(misa87, 22. jul 2018 23:00)
e neste dvesta...da je produzio 25 nebi dali gol

Cyber Kooryber

pre 5 godina

Tako je to kad nam sudi Zvezdin sudija, nijedan penal, nijedan crveni, samo 8 minuta produžio... Onog igrača sa brojem 13 lopta pogodi u ruku dva metra ispred šesnaesterca, a penala nigde. I dao mu samo žuti, umesto crveni. I sramota kako nijedno bacanje naših igrača nije svirano kao faul ili penal. Čak igračima Radnika ni žuti, ako već neće crveni. I kad je prošlo 98 minuta, umesto da se nastavi dok ne izjednačimo, on, sramota od sudije, svira u 102. minutu kraj. Ovo prvenstvo je već sada neregularno zato što nam se Radnik nije sklanjao, a sudija nije radio svoj posao.

P.S. Sarkazam.

lucky77

pre 5 godina

jak ugovor ima djuka, verovatno bi se placali neki penali ako se raskine ugovor pre isteka...jedino tako mogu da svarim to sto je on jos trener...isti fudbal kao prosle godine. dosadan, bezidejan, bez neke energije, smotan... ne drizi mi pazlju ni pet minuta...sto govori i to da pisem ovde, dok je utakmica uveliko u toku

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Samo 8 min?! Eto, od prvog kola se favorizuje "drzavna mezimica" sto bi rekli partizani!
Treba da se igra dok crno belci ne daju 2 kom !!! Pravda za crno belce !

Pepsi

pre 5 godina

" Moramo da poboljšamo realizaciju ako želimo da pobeđujemo",ahahaha
Ako zelimo da pobijedimo,ne smijemo izgubiti!!!!!
Ti nisi normalan!!!☺

Vladan R

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Taj Dinamo je u prvom minutu pogodio stativu. toliko o topme da nisu zeleli da ugroze gol CZ.

2 bromazepana i 1 vinjak

pre 5 godina

Đuka razvaljuje , uprava odobrava. Bože moj pa ne mora Partizan svake godine da bude šampion...Stanoje je sve to davno definisao, od a-š.

klo

pre 5 godina

Jos malo poredjenja, Suduva vredi 3puta vise od Trakaja.Najskuplji igrac Trakaja vredi 250.000€ a dva najskuplja igraca Suduve 1,5 miliona€ i 750.000€.Toliko o tome.

Miskec

pre 5 godina

Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani!

Objektivno

pre 5 godina

Mislio sam pre ove utakmice da ce razlika pre podele bodova biti 20+ u korist Zvezde,realno sagledavajuci kvalitet timova ali sada sam siguran da ce biti 30+ jer ljudi pojma nemaju.

nesa80

pre 5 godina

trener koji u nasoj ligi igra sa jednim napadacem gde ekipe daju jedan gol i valjaju se po terenu citav mec nezasluzije da vodi ni nizerazredni klub a ne partizan,to radi vec 2 godine,covek vec drugu sezonu nema prvu postavu menja,rotira..igra mu markovic koji ja nestrucnjak vidim da je kiksara teska,vadi ivanovica koji jos i nesto zna sa loptom..nabije 6 igraca u sredinu da se sudaraju a 1 napadac.uvede drugog napadaca tek kad partizan gubi i onda stvorimo koji sansu i to pod nervozom i to je to.nije mi zao,krivo mi samo sto nije bilo 2-0 kad je opet talenat markovic ostavio samog napadaca a ovaj promasio citav fudbal..a sto se tice 8 minuta i treba i zvezdi i partizanu da produze i po 10 kad se valjaju pri svakom dodiru.slavicemo dan kad ode ovaj kvazi trener

Objasnjenje

pre 5 godina

da ste gledali bilo bi vas sramota da komentarisete produzetak jer je ozegovic ostao bez svesti i ukazivala mu se pomoc.
toliko o tome, a da se igralo jos 30 minuta partizan ne bi dao gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marki9a, 22. jul 2018 21:22)

Zasto ti nisi gledao? Ne bi napisao ovu glupost da se razumes u pravila ili da znas sta gledas.Ozegovic se udario o lakat protivnika u trenutku isteka 97.minuta i nema veze sa produzetkom od 8 minuta.Utakmica se produzava kad istekne 90.minuta,zavisno od broja izmena i eventualnih prekida ili zadrzavanja jedne od ekipa a ovde je maksimalno trebalo produziti 3 minuta.Sudija se nadao da cete umuvati taj jedan za tih 8 minuta jer bi bio blam da svira nepostojeci penal u prvom kolu pa ga posle suspenduju citavo prvenstvo.Pomoci ce vam on u narednim tekmama,ne brinite jer niste jaci od pola lige i trebace vam pomoc da bi usli u plej of a on je osvedoceni grobar.

Krle

pre 5 godina

Lepo ja rece da je najvece zvedino pojacanje ustvari ostanak djukica na klupi partizana,bilo bi dobro da djukela ostane bar do desetog kola da se napravi neka fina bodovna zaliha pa da se kasnije moze opustenije igrati u nastavku sezone.

Negativni

pre 5 godina

Bravo Radnik. Navijao sam nekad za Partizan, ali ovo danas vise nije taj klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Asdfg, 22. jul 2018 20:53)

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.

zvezdaš

pre 5 godina

Zapeli za 8 minuta. A ne razmišljaju jel bilo izmena i prekida. 
I u tih 8, ako se neko valja 3 minuta, biće produženo još 3.
(Šta nije jasno?, 22. jul 2018 21:01)

Ma sve je jasno...

Nolan Smith

pre 5 godina

Jel igrao najbolji napadac na svetu Rikardo ? Dao je 2 evro gola nikad jacem Rudaru,danas se ocekivalo bar jos 2...mora da nije igrao ? Sta kazu grobari,inace veliki poznavaoci fudbala dok su kosarku,kako kazu,izmislili i prate je vec 97 godina ?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampioooon
(Šifra, 22. jul 2018 21:06)

Na ovakav komentar treba dodati samo jedno-
ZVEZDA ŠAMPIOOON!

miško

pre 5 godina

Navijači srpskog kluba Zvezde, navijaju za za srpski klub Radnik a ti grobaru navijaj za Spartaks i Sudovu i naravno Partizan, pa pati do mile volje.To ti niko ne brani.

Admiral

pre 5 godina

Majko mila kakvo ponizavanje,pa mi treba da ocekujemo napredak od Saleta Ilica koji ima 40 godina?! Svaka njemu cast,ali moj deda od 70 god moze vise da pretrci. Au sta nam rade. Po prvi put u zivotu bice mi drago sto cemo biti topovsko meso svima. Pa sa ovom upravom i trenerom trebamo ispasti u beton ligu!!!

Dr

pre 5 godina

Grobar

Znao sam da ces prvi da ostavis komentar.Znaci samo je regularno kada Partizan osvoji titulu.Necete se vi jos dugo nagledati titule.Eto dosao vam Lola Smiljanic

Nemke

pre 5 godina

Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :))
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 20:41)

Ma rodjace nije problem nikakav,dace on i 35,samo sto cete vi biti iza nas jedno 20 bodova.Gomez igracina hahahha

дугакосамишићидлаке

pre 5 godina

Доведите Рудар да их парни ваљак опет згази!
Не може са нашим да се ради.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Šta reći, blamaža Partizna u Surdulici već na statu novog Prvenstva i brutalno prizemljenje koje im je priredio Radnik apsolutno zasluženo ih pobedivši sa 1:0! Igra koju Partizan sa Đukićem i ovim rosterom u poslednjih gotovo dve godine prikazuje je jedno veliko ništa! Trebali bi da što pre to svi shvate u Partizanu počev od uprave kluba pa sve do Đukića i igrača naravno!

Wllaxy

pre 5 godina

Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :))
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 20:41)

Gomez možda i bude na kvoti od 25 golova, ja ti pričam da od "titula se vraća kući" nema ništa jer sudeći po viđenom vi ćete biti na kvoti od minus 25 bodova - čak i sa ovim nadoknadama od "igramo dok ne damo gol"!

Sale

pre 5 godina

Partizan je oštećen. Lakše bi pobedili da im je suđeno bar tri penala i dva crvena kartona za protivnike. Ovo dodatnih 8 minuta nije dovoljno.

ArtuDitu

pre 5 godina

Samo u krajnje sumnjivim prvenstvima poraz u prvom kolu moze da se posmatra kao smak sveta. Ali, ovde su prvenstva izgubila smisao raspadom SFRJ. Uspesnost Zvezde i Partizana u ligi nije u skladu sa rezultatima u Evropi. Jer, u Evropi su svedeni na ucestvovanje dok su u domacem prvenstvu nepobedivi.
Ova pobeda Radnika predstavlja sve ono zbog cega ljudi vole fudbal. Jaci ne pobedjuje uvek. Bilo bi dobro da se prvenstvo ovako i nastavi.

my way

pre 5 godina

Ништа страшно гробари, за Партизан сезона заправо почиње у плеј-ауту када се бодови преполове и тада опстанак неће доћи у питање.

Šule

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33)

Ozbiljan problem imaš. Prijateljski predlog je posetiti nekog u belom mantilu, radi konkretne dijagnoze.

Марко

pre 5 godina

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..
(Petar, 22. jul 2018 20:55)

Станковић је са непуних 14 година дошао у Звезду, а не са 16, са 16 је већ био првотимац. У Партизан су исто тако са 13-14 година дошли, на пример, Љајић, Јоветић, Настасић или Живковић. Нико од свих тих играча није од категорије петлића у Звезди или Партизану, али се за њих каже да су Звездина и Партизанова деца јер су прошли неке млађе категорије. То је још од оног времена када су деца много касније почињала да тренирају фудбал званично у клубовима. На пример, један Дејан Савићевић је први пут званично регистрован у неком клубу са својих 15 година, а до тада је играо на ливади.

Ivan

pre 5 godina

Čitam i ne verujem šta čitam...pa zar je ikom normalnom bitno da li si u ovakvoj ligi uzeo titulu ili ne...da li ih imaš 27 ili 28 i ko ih ima više...kad ništa ne vrede...
Pravi pokazatelj je Evropa.
(Lažni car Šćepan mali, 22. jul 2018 21:27)

O bitno je, itekako je bitno i ti to vrlo dobro znaš! Kada upravo u ovakvoj ligi koja nije ništa posebno imaš VIŠE titula od svog NAJVEĆEG rivala onda uprato to na delu potvrđuje da je taj najljući rival i u toj očajnoj ligi GORI tim od tebe!! Dovoljno nam je to saznanje da bi se radovali veruj mi hahaha!!

Zeljko Pantic

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Ti si zestoki pacijent.

Марко

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Динамо је имао два шута више него Партизан на првом дербију у прошлој сезони.

goran

pre 5 godina

Kako ovog "delioca pravde" nije sramota da produži 8 minuta? Inače,ovakvi igraci kao sto je Zdjelar su primer zašto nam je fudbal propao.Bez talenta,bez znanja,samo trka i ništa više,samo forsiramo(klubovi i reprezentacija)"besmislene zadnje vezne" koji veze sa fudbalom nemaju.Nadam se da ce sa Ozegovicem sve biti u redu.

Zvezdas

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko,

Opet lucidan komentar i od mene imas plus.Sto nisi na stadionu? Blizu ti je.Nije valjda da ti roditelji ne dizvoljavaju da sam ides na utakmicu

Andrija

pre 5 godina

Ja navijam za Partizan,ali priznajem ovo je sramota. Početi sezonu na ovakav način... Radniku svaka čast,odigrali baš kako su hteli,dali gol,i čuvali rezultat. Djukić priča o tituli, večerašnja igra bila ni za ulaz u Play-off. Pobedili 2 puta Rudar,ej RUDAR,i sad misle da su najbolji,realno Rudar je mnogo slabiji od Radnika,iako su oni igrali kvalifikacije za LE,a Radnik ne. Sudija pokazuje 8 minuta,ja gledam i mislim,:Da li vas nije sramota? 8 minuta za šta,najviše je mogao da produži 5,najviše 6 minuta,ali maksimum. Poraz boli ali,pitanje je da li je poraz nezaslužen,u svakom slučaju jedan malerozan meč. Prvo,povrede Tošića i Ožegovića,Tošić će valjda biti spreman za Trakai,ali Ožegović,stvarno mi ga je žao,navijao za Zvezdu,Partizan,Radnik,opet je to bila gadna povreda,i ne treba se "sladiti"time. Kako god,ovo je bila sramotna utakmica za Partizan,i Djukić stvarno treba da ode jer nema napretka,i zaista kup prošle sezone nije neka uteha,bar meni nije,a evo i novu sezonu u domaćem prvenstvu počinju slabom partijom,i sa ovakvom igrom teško će pobediti Trakai.Sve čestitke Surduličanima na muškoj igri,pobedi i Ožegoviću brz oporavak.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ovo je normalno što ce nas očekivati u prvenstvu.
Izjava posle meča trenerskog maga Djukica.
Zlatna ce vam biti prošla sezona xaxa.Djuka ostani...tek je počela žurka.

E,Partizane....

pre 5 godina

E moj Partizane, Djukić najavljuje titulu,a mi već u 1.kolu gubimo i to od Radnika iz Surdulice,Radniku svaka čast,pobedili zasluženo,odigrali čvrsto,kapa dole.Tošić i Ožegović su se povredili,i nadam se da će igrati protiv Trakaija. Ožegović je doživeo strašnu povredu, i mene je zabolelo kad sam video kakav udarac je dobio. Svaka mu čast,čak je hteo da ostane do kraja da ne bi ostali sa igračem manje.Pobedili Rudar,bravo,ali slab je Rudar,slabiji od pola timova u Superligi. Vratili Lolu Smiljanića,kakva transfer bomba,jel stvarno Iliev,Vazura,Djukić misle da će on nešto promeniti,ja se nadam ali teško... Djukić je izjavio posle meča,:Moramo da poboljšamo realizaciju,moramo da pronadjemo rešenje.... Pa pronadji ga više,znamo mi šta treba,ali Djukić je trener,pa nadji to rešenje,ako si proslavljeni trener koji je radio tolike godine po inostranstvu,ali naći će on to,mora jer naravno, MI SMO PARTIZAN!

P.S. Brz oporavak Ožegu...

Aleksej

pre 5 godina

Lepo sam pisao pre neki dan 1. u Surdulici i popio sam 500. dislikea od napaljenih Grobara posle istorijske pobede protiv Rudara ili kako se vec zovu.

Ramones,*

pre 5 godina

Ja, sam navijac Partizana, moramo da budemo realni. Pojma nemamo, ovo je strasno a jos ovih osam minuta nadoknade bruka i sramota. Mislim da je zvezda dobila najvece ponacanje ostankom Djukica za trenera.

Sofronije

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

... a misliš da si rekao nešto pametno. Tuga!

Kontraš

pre 5 godina

Sad se vidi da bi onaj Rudar teško izborio opstanak u našem prvenstvu, toliko o crnogorskom fudbalu. Mnogo ste poleteli posle dve pobede od 3:0, polako, dugo je prvenstvo.

mohikanac

pre 5 godina

8 minuta ?
Neverovatan bezobrazluk se ponavlja , ispada da ovi ljudi ne smeju da pobede Večite .
Još sl kolo ovako i kreće rat saopštenja .

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.  
(Batko pamcenje mu kratko,  

Opet lucidan komentar i od mene imas plus.Sto nisi na stadionu? Blizu ti je.Nije valjda da ti roditelji ne dizvoljavaju da sam ides na utakmicu 
(Zvezdas, 22. jul 2018 20:51) 
Ma išao bi on, nego baba potegne pa se udavi a ona ga vodila na utakmicu... Nije on kriv
(Hogar, 22. jul 2018 20:54)

Hogare, 100 pluseva.... Baš si me nasmejao!

Hmm

pre 5 godina

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..
(Petar, 22. jul 2018 20:55)

Ako tako gledamo,koga ste vi proizveli?
Mijata?Niste.
Kežmana?Niste
Jovetića?Niste
Ljajića?Niste
Jokana?Niste

Ovo je samo ono na prvu iz glave...

Naravno,ima ih brdo.koje jeste proizveli,ali ima.ih i Zvezda.

Hogar

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 

Opet lucidan komentar i od mene imas plus.Sto nisi na stadionu? Blizu ti je.Nije valjda da ti roditelji ne dizvoljavaju da sam ides na utakmicu
(Zvezdas, 22. jul 2018 20:51)
Ma išao bi on, nego baba potegne pa se udavi a ona ga vodila na utakmicu... Nije on kriv

Milan

pre 5 godina

Dzabe i 10min nadoknade kad nemate pojma.

Ali najace kako ste se ponadali kad ste dobili amatere iz Crne Gore(mada bi ste i njih tesko da vam nije bilo penala da ih nacnete)!

A dje je taj ekstra napadac Gomes?

Ivan

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Batice al tebe drma koprivnjača ovog leta hahahaha!!! Ali istina nije svejedno ovog leta biti batko kome je pamćenje kratko"!!! Najpre Nole osvojio Vimbldon a onda Partizan gubi u Surdulici hahahah brale sve to je jedan veliki veliki zemljotres za tebe, potpuno te shvatam! :-) :-) :-)

Runner

pre 5 godina

Ovo istorija FK "Partizan ne pamti, da je prvenstvo tek startovalo i da se za tim iz Humske br.1 i završilo. Sa ovim trenerom je osvajanje titule šampiona u domenu naučne fantastike a šta za jedan tim znači dobar trener najsvežiji primer je selektor hrvatske nogometne reprezentacije, gospodin Zlatko Dalić. Isti ovi igrači sa bivšim selektorom, Ćaćićem, ne bi se ni kvalifikovali na SP a sa dalićem su stigli do finala i vicešampionske titule. I zato nema trte vrte nego Đukiću još večeras uručiti otkaz u protivnom će nas čekati borba za goli prvoligaški status.

Negativni

pre 5 godina

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.
(Negativni, 22. jul 2018 21:06)
Prevedi ovo sućut, za nas koji pričamo i pišemo srpski.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Pa to je stara srpska reč. Isto kao i tisuća. Da si pohadjao školu i bio na svim časovima, te čitao knjige i manje glumio patriotizam, znao bi to. I tebi moja iskrena sućut, takodje.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

suma...moja sezona
djukic...odlicna pojacanja
na ovom mecu je jedino sudija zakazao....ni penala ni crvenog
ovde pola treba najuriti motkom...leonardo izmislio fudbal za ove....sam bi dobio radnik...

DRAGAN

pre 5 godina

Kakva liga, takav fudbal u
Srbiji.Ovo je drugo ligaski
fudbal.Zar ovo vise iko gleda.Sramota od jednog
Partizana koji je igrao nekada, lep i uzbudljiv fudbal.

Sofronije

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33) # Link komentara

Nadam se da si se utešio. Vidim da ti nije lako.

Goran Na

pre 5 godina

Navijam za Partizan ali ovo je bruka.Djukića smeniti i oterati pola tima.Sa klincima od 17-18 godina i igračima preko 35 godina u jednom timu ne mozeš ozbiljniji fudbal da igraš.

Zoran

pre 5 godina

Jedva držim oči otvorene dok gledam ovo. Plivam se 'ladno vodom da ne zaspim. Ovo kao da veterani igraju. Šta Tosic radi ovde ????
VidI se da je ovo tim bez trenera.

Лепи Цане

pre 5 godina

Не би смели гробари да приме још неки гол, јер у борби за опстанак сваки може бити пресудан.

Acika

pre 5 godina

svi po Đukiću a riba smrdi od glave ljudi moji. niko da pomene upravu i fudbalski savez...... e moji vi .....
(cojans, 22. jul 2018 20:35)
Koji savez druže moj?!?? Pa vidiš li kako igramo...

Papilon

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Placi mala, placi ! Opet nesposobnost uprave Partizana pripisujes drugima.

Admiral

pre 5 godina

Ovekivano. Realno nismo ni za prve cetiri ekipe,kakva titula,smesno. Koliko je antipatican ovaj Djukic ne verujem,samo nesto filozofira a znanje nema ni za beton ligu. Ilijev takodje,najavljuje neke "bombe" a dovodi poluamatere. Igra Partizana je na amaterskom nivou,nema agilnosti,nema ideje,nema lucidnosti,bas nista

analiza

pre 5 godina

Vidim,nastavljamo gde smo stali prosle godine.Krecemo da igramo fudbal tek kad primimo gol-sjajna taktika.Osam minuta nadoknade-hm,malo mnogo.Ozegovic ima toliko losu reputaciju u vezi s padanjem da mu sudija ovog puta nije poverovao da je povredjen-mada je trebao da vidi ocigledan lakat.Da parafraziram Lolu Smiljanica-ako Djukica nije sramota,neka ostane trener Par.

neutralni felsh

pre 5 godina

Bravo Radnik. Navijao sam nekad za Partizan, ali ovo danas vise nije taj klub. 
(Asdfg, 22. jul 2018 20:53) 

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.
(Negativni, 22. jul 2018 21:06)


bez komentara.

mairondrake

pre 5 godina

Kada pogledam ovaj sastav Partizana, pomislim da su komotno mogle sudije da produze 88minuta hahhahaha

Naravno, posle ovih 8 minuta ce se javiti Grobari o pricama o nameatanju....Ali dobro, vratio se Lola "ako ih nije sramota" Smiljanic, bice to sve ok komsije...

Admiral

pre 5 godina

Hahahahha dajte ne blamirajte nas vise,8 min nadoknade?? Sramota. Ako posle ove utakmice trener i uprava ne podnesu ostavke,a nece,treba stupiti u kolektivni bojkot svih utakmica,ali naravno placenicki "navijaci" to nece uciniti

Sofronije

pre 5 godina

Počelo je zaustavno vreme. 8 minuta! OSAM MINUTA! Toliko se nije igralo ni u Ljubljani '76! Elem, ja se na vašem mestu ne bih sekirao, kad se bodovi podele znači da zaostajete samo bod i po ili bod, zavisi da li će Đokić konačno svirati penal ili ne.

Podela bodova

pre 5 godina

Члан 21.
Такмичење у Супер лиги одвија се у 37 кола и то у две фазе: прелими-
нарна (30 кола) и финална (7 кола).
Ovo je iz pravilnika za ovu sezonu. Dakle, i ove ce se prepoloviti bodovi.

Proto Ganci

pre 5 godina

Jel igrao Lolo Smiljanic?
(Djukicu ostani!, 23. jul 2018 00:03) # Link komentara

Nije, spremaju ga za derbi, da nas zatvori, k'o onomad.

Milos

pre 5 godina

Batko kratki, gde je to Antic rekao da sampion ne sme da se umara za Sudavu? Jel opet od pocetka sezone vi tastatura grobari iz 4-te frakcije pokusavate lazima o nekakvoj regularnosti da vrsite pritisak na Zvezdu? Nadji nam gde je to Antic rekao?Sad vam je Antic kriv sto ne mozete sa pobedite Radnik? Nece vam proci te lazi kao pre dve godine kad ste oteli titulu.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

partizan igra ruzan i dosadan fudbal...pre svega sto nema dva kreativna igraca...a nijednog kompletnog igraca....nije cudo sto nema nikog na stadionu ....

vređaj laži sad se pokaži

pre 5 godina

Jul mesec a već -3 hladno ha ha ha ha ha
(Dragan NS, 22. jul 2018 21:59)

Hahaha, kako smislen komentar. Koliko imaš godina? Poyy

Kriticar

pre 5 godina

Kako je lepo kad ne navijas za CZV ili PFC. Samo pratis kako se klinci bez zivota i buducnosti prepucavaju oko tih klubova i mislis se, kako smo kao narod stigli do toga, da nasa deca nemaju pametnija posla, nego trolovati po forumima. Zalostno je to sve.

stoler

pre 5 godina

Kakav smehotres od ekipe,kakva sramota za one koji vode moj Partizan. Jos jedan sramotan prelazni rok naseg strucnjaka Ilieva i njegovih saradnika. O treneru ne bih da trosim reci. Doveli Lolu i ove anonimuse i poluamatere,projektuju ovog presmesnog decka Markovica za novog Vidica,kada sam pre par meseci pisao na tu temu dobih silne minuse. Decko nece dalje od nase lige. Sumu toliko platili,a on se sprda sa njima. Sasa Ilic sa cetrdeset godina u protokolu za tim. SRAMOTA!!!! I ne vredi vise da se poziva da odu Iliev i drustvo,dok je ove vlasti oni su nedodirljivi. Taman da nas dotuku.

Pitanje

pre 5 godina

Ovog Gomesa cete pamtiti vise od Leonarda! Titula se vraca kuci!!!
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 19:15

A zasto nije igrao veceras taj Gomes?Mozda bi ga upamtili surdulicani,bar...

Лепи Цане

pre 5 godina

Kako je lepo kad ne navijas za CZV ili PFC. Samo pratis kako se klinci bez zivota i buducnosti prepucavaju oko tih klubova i mislis se, kako smo kao narod stigli do toga, da nasa deca nemaju pametnija posla, nego trolovati po forumima. Zalostno je to sve.
(Kriticar, 22. jul 2018 20:51)
Тачно. Кад сам ја био у њиховим годинама није ми падало на памет да стално висим на нету, којег у то време није ни било.

Sofronije

pre 5 godina

Ako sve bude regularno Partizan osvaja titulu!!
(Grobar, 22. jul 2018 19:03) # Link komentara

Koji optimizam zasnovan na nepoznavanju činjenica ili na zaslepljenosti, da ne kažem nešto treće. Dakle, u prošlom "neregularnom" prvenstvu (a neregularno je svako u kom oni nisu prvaci) Partizan je osvojio 23 boda manje od Zvezde, 100:77. Dao je 25 golova manje, 96:71. I primio 14 više 19:33. U tri utakmice ptoriv Zvezde, osvojio je dva boda i dao dva gola, oba iz penala. De mi recite, drugovi Grobari, na osnovu čega mislite da je Zvezda nezasluženo osvojila titulu prošle, i ako je osvoji ove, da će ona biti nezasluženo osvojena? Stvarno ste neverovatni.

PocetakPonovo

pre 5 godina

Zvezdas sam,gledam realan da budem,ali Partizan zaista nema selekciju igraca zadnjih 4-5 godina. A Djukic iskreno nema ni facu ni slif,recnik,ni znanje ama nista da bi bio trener ne samo Parizana. Takodje uprava Vam je kao iz Alan Forda.Vucelic,Vuletic,Vizura,Ilijev. Pa mesna zajednica u Prcilovici takve ne bi htela. Jos izjave tipa tri fronta i non stop igranje tri utakmice nedeljno,zaista umobolne.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Zdjelarovo ponašanje je neverovatno bezobrazno, neka se ponaša tako u Evropi ako sme a ne u našoj livada ligi ...

Romper

pre 5 godina

Nije fer.Malo je 11 min nadoknade.Trebalo je da se igraju produžeci, ili dok Partizan ne da gol.Đukić sad verocatno nema šta da zameri svojim igračima..

olkhjhg

pre 5 godina

Jest da je prvo kolo da su noge teske i tako to,ali ljudi dragi Partizan je danas bio jako los.Ako budemo ovako bezidejno i glupo odigrali protiv Trakaija,nemamo se cemu dobrom nadati.

Марко

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33)

Станковић - освајач Лиге шампиона и не знам колико титула шампиона Италије. Имамо их још који су освајали Лигу шампиона, али за тебе и твој клуб у покушају - доста.

Bobanmkd

pre 5 godina

U sustini Djukic nema obraza.
Ne ide covek i gotovo.

I u Malom Mokrom Lugu da izgubimo on ne ide.
Nema ideje , agresivnosti.
Nema nista.

Sramota me.
Da klub kao Partizan bruka grb u Surdulici

ultrasrbin

pre 5 godina

MArkovic? Pa on je protiv Rudara imao milion kikseva i nije zasluzio ni klupu na ovoj utakmici. Ne zna ni sta igra ni kako da igra.
Samo forsiraj njega i sigurno cemo zavrsiti i Evropu vec u sledecem kolu. Pravite od njega novog Blekija, a on ne moze ni kopacke da mu nosi.

Realnost

pre 5 godina

Ovde samo jos fali penzioner Smiljanic pa da se Partizan bori za 7. mesto na tabeli. Sta su od Partizna uradili Iliev i Djukic, strasno.

Pedja

pre 5 godina

Da li je sudiju bar malo sramota kad objavi 8 minuta nadoknade ili igra se sve dok Partizan ne da gol. Moglo bi da se uvede i pravilo da ako Partizan nema povoljan rezultat da se svaka produzava za 15 minuta.

room 1408

pre 5 godina

Zar je moguće da je Djukic još uvek trener.Stub svake profesionalne ekipe je trener i prvi golman.Pa ova igra je na nivou nekog seoskog kluba.Ja razumem da oni nemaju kvalitet(fizičku snagu,tehniku,brzinu,..),ali brate mili da ovako bezidejno i ograničeno igraju je za nepoverovati.Ne razumem te ljude iz uprave,da li imaju oci?Da li vide ovo rasulo,javasluk,bezidejnost,nemlacnost,..Ej 40 min.utakmice a ni JEDNU jedinu šansu Partizan nije napravio protiv Surdulice!Pa moje selo bi ovako moglo igrati protiv Surdulice.Dolazim do zaključka da je Djukic nedodirljiv u Partizanu.Nije bitno sto on nema pojma,to svi vide,vide i ovi koji su ga doveli.Mislim da je tu neki dil sa pojedincima koji su ga doveli,jer nemoguce da je on još uvek trener Partizana,..

JDAleksandar

pre 5 godina

Samo me zanima koliko vas je realno po pitanju Partizana ? Markovic,Sehovic,Djerlek ! Pa koja to ozbiljna ekipa ima tri igraca iz svoje skole,a da su jedna punoletni,a da pritom i nisu toliko veliki talenti i u to niko ne moze da me ubedi ! Mi mozda nemamo trenera,ali nemamo ni tim.Moze trenutno Murinjo da dodje da bude trener isti nam je djavo potpuno ! Ako je tacno da Roma nudi neke pare za ovog Markovica,treba ga pustiti vec veceras posto decko deluje smesno isto kao i Sehovic koji jedino moze da igra protiv Rudara koji je poluamaterska ekipa !

panco

pre 5 godina

Vazno je da vam je Ilic odigro jos jednu utakmicu. Negdje oko 70 minuta, dise ko riba na suvom. Sta hoce ovaj Ozegovic. Pada ko baba neka. Dal je faul ili nije ne znam. Ali znam da nije za previjanje i foliranje kao ne moze da hoda. Ma daj.

Konstatacija

pre 5 godina

Prva recenica Djukica nakon utakmice,bice,nema sta da zamerim svojim igracima...da ovaj Zlatanovic ne promasi citavu loptu na 5 metara od gola,sada bi vec bilo reseno,ovako,odradice nesto sudija do kraja.

Бојан Л.

pre 5 godina

Ђукић,ако има имало морала,треба одмах да поднесе оставку,да не упропасти и ову сезону.

Komša

pre 5 godina

Nije uvek lako ali je uvek lepo navijati za Partizan.
Nažalost,ovo su momenti kada nikako nije lako.
Unapred znaš šta će se dogoditi ,da od titule nema ništa,da će ti eventualno mazati oči nekakvim prezimljavanjem u Evropi (ove godine mogu na Zlatiboru samo) ili "lepotom igre" (leepooo,baš lepooo igramo...) ,sklapanjem kockica,tima...
Kao sa Milinkivićem,kao prošle godine...
Kao da si otrovan ugljen - monoksidom ,skapirao si i možeš samo da gledaš a ni prstom da makneš.
A moraš da gledaš jer je jače od tebe.
Nije uvek lako - i sad je tako.

UGASEN JNA

pre 5 godina

rekao sam prosle nedelje ako Radnik nedobije ovaj partizai u najjacem sastavu sa 2:0 onda bolje odmah da idu u prvu ligu Srbije....izgleda da sam blizu da pogodim....:)))

Zuba

pre 5 godina

Čitam i ne verujem šta čitam...pa zar je ikom normalnom bitno da li si u ovakvoj ligi uzeo titulu ili ne...da li ih imaš 27 ili 28 i ko ih ima više...kad ništa ne vrede...
Pravi pokazatelj je Evropa.
(Lažni car Šćepan mali, 22. jul 2018 21:27)


A ja bih dodao i reprezentativni fudbal.

ss

pre 5 godina

Jel igro’ Sale rekorder
(shone bjelovacki, 22. jul 2018 23:12)

Jeste, i bio je najbolji.
(BB show, 22. jul 2018 23:30)
pa on samo u partizanu i moze da bude najbolji.U malom klubu lako biti najbolji.
Decko je u svojoj generaciji u svom zenitu bio 76 u redu za reprezentaciju.

Fića18

pre 5 godina

Zlatanovic mogu slobodno da kazem spada u top 3 talenata iz nase lige samo nije toliko izvikan jer ne igra za vecite ali trazili su ga i Torino,Sampdoria i Fejnord u ovom prelaznom roku.
U ovom Partizanu jedino Pantic da kazes da valja nesto ovi ostali su katastrofa. Osim recimo eto mladih momaka koji su neiskusni u igraju sigurno sa previse pritiska.

dd

pre 5 godina

@ marki9
Ožegović je ostao bez svesti u '96 min. A utakmica je pre toga produžena 8 min. Toliko o spočitavanju nekom da li je ili nije gledao utakmicu. Vi je, po ovome što ste napisali, nista gledali.

Марко

pre 5 godina

Da li grobari mogu uticati na svoj klub, da vrate crno bele boje, da ne budu bas crni, kad im je Franjo već oduzeo crveno-plave boje.
(Spale, 22. jul 2018 19:33)

Морају да прате трендове са СП-а.

ćiril stipsa

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33)

Placi, mala, placi.

Dacha

pre 5 godina

"Исфолира....ај иди гледај пеналшића и падаћија"

AUUUUUUU.. kakav odgovor!!

Kakva kreativnost, duhovitost... vic i humor naprosto izbijaju iz tih sarkasticnih nadimaka!! Svaka cast!! Reci mi da imas manje od 14 godina, da mi bude lakse

Небојша

pre 5 godina

Можда нисам у праву, али ја мислим да је даље форсирање Марковића сулудо. Момак је таква киксара да је то страшно. То нема везе ни са младошђу ни са неискуством. Сада је киксара и остаће то и у будућности. На свакој утакмници коју је одиграо, направио је бар по две неопростиве грешке.

Najrealnije

pre 5 godina

U napad na sta? Ne budite smesni sa takvim naslovima jer je za njih ogroman uspeh ako odbrane drugo mesto.Evo odmah su im dodelili grobarskog sudiju Djokica,koji im je prethodne sezone doneo dosta bodova,da ne omase u prvom kolu.Ako u prvih 20 minuta ne povedu,stupice Djokic na scenu,nekim penalom ili iskljucenjem igraca Radnika,da resi utakmicu,kako su mu naredili.

PeraQ

pre 5 godina

Evo ga kompleksaš !!!
(xxx, 22. jul 2018 20:05)

Pa gde si ti nama? Nisi morao da se predstavljaš, dovoljno je bilo samo da ti vidimo nick...

room 1408

pre 5 godina

Ono kad gledaš utakmicu i igras na telefonu iz dosade igrice.Zasto nema mesto za Sasu Ilica u prvoj postavi?Pa ja smem da potpišem da bi on u 5 deceniji zivota izdominirao po terenu.Strasan je nas fudbal.Nije ni čudno sto smo bili najgora i najslabija reprezentacija na celom SP,...Je li ovo igraju na primorju vidim u pozadini planine i sunce greje posto kod mene kući ubi kiša?

@ГИХТ

pre 5 godina

А када ће да се заврши ових осам минута,дана,стра ичи ће трајати дак партиза да гол?

dis

pre 5 godina

los partizan losi fudbal se igra u sirinu sve..nema igre bez lopte...pojedinci se ne krecu a i neznaju kad i gde treba povuci...jednostavno neznaju...

marki9a

pre 5 godina

da ste gledali bilo bi vas sramota da komentarisete produzetak jer je ozegovic ostao bez svesti i ukazivala mu se pomoc.
toliko o tome, a da se igralo jos 30 minuta partizan ne bi dao gol.

Lažni car Šćepan mali

pre 5 godina

Čitam i ne verujem šta čitam...pa zar je ikom normalnom bitno da li si u ovakvoj ligi uzeo titulu ili ne...da li ih imaš 27 ili 28 i ko ih ima više...kad ništa ne vrede...
Pravi pokazatelj je Evropa.

trn u oku

pre 5 godina

Pre manje od mesec dana Stojke je Neymara stavio u mali džep a sad ga pune poluamateri. Vrv je taj Neymar izgubio osećaj za prostor....

bane

pre 5 godina

i u evropi mafija ima upliva u sportu, da ne kazem u latinoe americi, ali nigde mafijasi toliko ne devastiraju fuzbal ko kod nas na balkana!!!!

спортски уметник

pre 5 godina

Mene kao grobara je sramota ovih 8 minuta,jadni smo
(GOST, 22. jul 2018 20:58)

јадан си ти прерађена лименко

Toliko

pre 5 godina

Ocekuje se penaltizan uskoro...poceli su da se grupisu u 16 metara i da se sami saplicu a Djokic jedva ceka takve situacije da pomogne svom timu.

Filip21

pre 5 godina

Zlatanovica svuda po evropi pominju kao velikog talenata i bio je na svim listama top 5 nasih talenata,trazili su ga 5,6 italijanskih timova mislim da je ozbiljan potencijal i buduci A reprezentativac.

misa87

pre 5 godina

Partizan stvarno nista nije odigrao al ova destrukcija fudbala(ležanje, izvodjenje prekida po dva minuta) "manjih ekipa" se ponavlja iz godine u godinu, sudija je produžio 8 min a trebao je još 4,5 minimum....

One night in May

pre 5 godina

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..
(Petar, 22. jul 2018 20:55)

Sa 16 vam je vec uveliko zatrpavao mrezu golovima posred JNA...lupetas kao i svaki dervis...

Кад ти кажем

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Taj Dinamo je u prvom minutu pogodio stativu. toliko o topme da nisu zeleli da ugroze gol CZ.
(Vladan R, 22. jul 2018 22:23)

Није њему памћење кратко, него га сунце мало докачило, па онда, ето тако, мало свашта пише.

deni

pre 5 godina

Ej pazi zove se Super Liga! U njoj između ostalih igra i Radnik iz Surdulice! Kapacitet stadiona 3312 mesta. I taj Radnik pobedi Partizan! Niste hteli Jugoslaviju,sad pljujete sve živo iz tog doba, ali samo ću vam jedno reći,ne da je onda bilo bolje nego je bilo deset puta bolje! I vi hoćete sa ovakvom ligom da napravite nešto u svetu fudbala!!!

dis

pre 5 godina

...lopta je uvek brza od igraca...ne vuci je bezveze i ne dangubi...cuvaj gorivo za zavrsni sprint i atak..ne rasipaj energiju bez veze...golman je prvi navalni igrac...igrac koji ima loptu u tom trenutku je najmanje bitan,svi ostali su bitniji da svojim kretanjem omoguce prethodnom vise dobrih resenja...korner,kosi hitac i matem .verovat.

Bugi

pre 5 godina

Jedno pitanje...Zna li neko da li se i u ovoj sezoni dele bodovi na dva dela posle prve faze?Pisalo je u novinama da se ne dele,a na sajtu FS u propozicijama pise da se dele.Sta je tacno?

shone

pre 5 godina

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.
(Negativni, 22. jul 2018 21:06)
Prevedi ovo sućut, za nas koji pričamo i pišemo srpski.

ccc?

pre 5 godina

I treba da postoje ovakve utakmice. Medjutim kada je CZ u pitanju, nema sanse. Uvek ce neko na terenu da izmisli nesto da CZ ne izgubi. Zapamtite sta sam rekao. Ali sve je do Partizana, ovaj poraz nista ne znaci. Kao navijac pratim sta ce Partizan i igraci uraditi u buduce kao odgovor na ovaj poraz. Isto to vazi i za Djukica.

BBRS

pre 5 godina

Sramotno sudjenje na stetu Partizana, ali zasluzen poraz... U inat svima NAPRED Partizan!
(Lukas, 22. jul 2018 21:02)To je i najveci problem sto uglavnom Grobari iz inata navijaju za Partizan.
(Aleksej, 22. jul 2018 23:33)

А та чињеница говори доста о њима и о њиховом клубу.

спортски уметник

pre 5 godina

Zanimljivo da Tošić uvek isfolira faul na ćošku 16-erca, odakle mu najviše odgovara za šut na gol.
(zvezdaš, 22. jul 2018 19:44)

Исфолира....ај иди гледај пеналшића и падаћија

JDAleksandar

pre 5 godina

Rugala se serpa loncu !

Pre tacno godinu dana Crvena Zvezda je protiv Napredka odigrala utakmicu koja je trajala 101 minut.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=10&dd=01&nav_id=1309455

Митар Пфк

pre 5 godina

Страдао Вилијам хил , појачавање буџета за пар озбиљнијих појачања , или квалитетно љетовање бандитоса из фотеља ..

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.

Sprdojle Sprdojlović

pre 5 godina

...navijam za zvezdu, ali nesto mi se čini da iz Surdulice ni crveno beli neće odneti sva tri boda...
Nadam se da grešim !
Zvezdaši polako i umereno sa komentarima.
Nikad NIKO nije osvojio titulu posle prvog kola !
Dobronamerni pozdrav

DanTom1977

pre 5 godina

Partizani, dižite bre tu formu do četvrtka, treba nam svaki bod, svaki uspeh u fudbalskoj Evropi.

Želim Vam pobedu i čist prolaz u sledeći krug Liga Evrope...

Pozdrav od Delije iz Nemačke

Štap i šargarepa

pre 5 godina

Tek sad treba da se zavrnu rukavi. Mora se preneti model igre kakav je bio protiv Rudara i zaboraviti na ovaj kiks. Đukiću će trebati malo vremena da sklopi kockice, ali ovaj tim ima potencijal. Grobari, podrška treneru i igračima.

stevan

pre 5 godina

Pa, ako ovaj jadnik ne zeli da ode iz Partizana, zar nema nekoga da ga otera. Ili neka odu njih nekoliko zajedno. Nemaju prava zbog Partizana da ga ovako degradiraju!

Zvezdan

pre 5 godina

Nije do Đukića. Nemate igrače, nemate strategiju, nemate normalnu upravu. Terza je tata za sve vas. Čovek ima rezultate, pa makar i kraduckao sa strane. Mamić 2.0 :)

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Не би смели гробари да приме још неки гол, јер у борби за опстанак сваки може бити пресудан.
(Лепи Цане, 22. jul 2018 20:18)

Ne lozi si bote.

ruki

pre 5 godina

u ovu ekipu partizan igrac vrijedi 500e na trzistu ali realno. sto znaci sa budzeto od 6000e za 12 igraca da prodjemo drugo kolo mrka kapa.

karlito

pre 5 godina

Ljudi prvo kolo se igra.Nismo uigrani.Igramo kvalifikacije sledeće nedelje.Daćemo ga nekako. 0-1 kraj.
(vladimir, 22. jul 2018 19:45)

Konacno skroman i realan partizan :)

dis

pre 5 godina

kad si spreman i znas povuces napred ne sme protiv.igrac da te stigne i faulira.. odma prekid staje igra....to jenama trener knjizio kao licni propust

JDAleksandar

pre 5 godina

Igra kao i prosle godine,bedna ! Gomila dodavanja u nazad.Dodavanja izmedju bekova i stopera.Kada se krene napred sa tri pasa,obavezno se ili stane ili se vrate dva pasa u nazad.Do trenera je i tu nema priceeeeee ! Treba dovesti dva ofanzivna igraca i oterati Djukica dok nije kasno ! Za tri meseca ce se to desiti ali ce tada biti kasno !

Marko spasojevic

pre 5 godina

Odlazi neznalico jedna a vi iz uprave sta cekate da zaostajemo jedno 9 bodova i da ispadnemo iz Evrope e onda ga smijenite dunsteri jedni a Djukic je ponajvise DUNSTER

xxx

pre 5 godina

Od 7 kom 6 navijači zvezde. 
(Pivke, 22. jul 2018 19:17) 
Зато што се ви кријете по рупама, мишеви...
(Лепи Цане, 22. jul 2018 19:35). Evo ga kompleksaš !!!

Petar

pre 5 godina

Станковић - освајач Лиге шампиона и не знам колико титула шампиона Италије. Имамо их још који су освајали Лигу шампиона, али за тебе и твој клуб у покушају - доста.
(Марко, 22. jul 2018 20:48)

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..

Hulk

pre 5 godina

Jedno pitanje...Zna li neko da li se i u ovoj sezoni dele bodovi na dva dela posle prve faze?Pisalo je u novinama da se ne dele,a na sajtu FS u propozicijama pise da se dele.Sta je tacno? (Bugi, 22. jul 2018 19:41)

A TI JOS UVEK VERUJES U ONO STO PISU PO NOVINAMA ?

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Vidite ove kockaste iz Ljutice Bogdana sto komentarisu, ee pa se posle pitaju zasto navijamo za Spartaks i za Suduvu u utorak. Karma je cudo devojcice sa crveno bele strane Topcidera. Karma xe odraditi svoje, idemo Suduvo, samo napred do trece runde. A Djukic treba da dobije otkaz vec po povratku u Beograd, doveo Partizan na nivo Ofk Beograda.

Somborac

pre 5 godina

A ti majstore Milose ako imas obraza neces reci da je pokradena titula od 4 susreta 3 ste izgubili a u 4. ste dali gol iz gol auta. Vi ako imate pamcenje zlatne ribice ima nas koji nemamo.

wild cats from the suburb

pre 5 godina

Od 7 kom 6 navijači zvezde.(Pivke, 22. jul 2018 19:17)Зато што се ви кријете по рупама, мишеви...
(Лепи Цане, 22. jul 2018 19:35) Al’ zato ste vi uvek prisutne, panterke mačkice...

najgori narod na svetu smo

pre 5 godina

Ovog Gomesa cete pamtiti vise od Leonarda! Titula se vraca kuci!!!(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 19:15)Otprilike kao što se i titula svetskog prvaka vratila kući u Englesku...
(Wllaxy, 22. jul 2018 19:52)
Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :))

Mihajlovic

pre 5 godina

Suma da udje umesto Djerleka, Ozegovic umesto Ivanovica, i prelazak na 4-4-2, sa Zdjelarom i Panticem u centralnom delu veznog reda. Dovoljan je Zdjelar kao osigurac ispred odbrane, a ulaskom Ozegovica Rikardu ce biti lakse i imace vise prostora. Tosic ce jednom da probije i zavrsi ili asistira, to je sigurno. Samo da mi se oslobodi strana. Suma takodje moze da resi, a Pantic je najbolji kao plej, a ne na boku.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Bitan segment u igri Partizan je loša realizacija šansi za gol,jer stvaraju
veliki broj istih ,ali je koncetracija u ključnom trenutku odsutna.

Naiđu tako neka vremena ...

pre 5 godina

Ne pamtim kad je zadnjih godina objavljena tabela posle prvog kola, ali ovo je neviđena prilika da se unese "malo radosti kod naših" i ponizi rival i bahato pokaže moć. Sistem sastavljanja tabele nije razumljiv nikom ko teži tačnosti i egzaktnost predpostavlja niskim navijačkim strastima.

Nesa

pre 5 godina

Žao mi je onih koji se raduju kada vide patnju drugih. Šta god da se dešava u vašim životima pa imate toliko mržnje i besa, molim se da vas to zaobiđe i da vam se dešavaju samo dobre stvari.

спортски уметник

pre 5 godina

Изводи се корнер, лопта се одбија у казнемом простору, нико не успева да је избаци, лопта пада на 6 метара, на ногу Гомеша који је сам, судија свира крај полувремена.....веома занимљив сплет околности у циљу бољег живота у Србији....

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Glavu gore Partizanovci jedan poraz neznači ništa.Videli smo da u futbalu
vrede samo golovi a ne naša bolja igra tokom celog meča.Partizan je stvarao
šanse za golove ali smo primili taj jedini gol i izgubili.Imali smo iniscijativu tokom celog meča.

ccc?

pre 5 godina

I treba da postoje ovakve utakmice. Medjutim kada je CZ u pitanju, nema sanse. Uvek ce neko na terenu da izmisli nesto da CZ ne izgubi. Zapamtite sta sam rekao. Ali sve je do Partizana, ovaj poraz nista ne znaci. Kao navijac pratim sta ce Partizan i igraci uraditi u buduce kao odgovor na ovaj poraz. Isto to vazi i za Djukica.

vređaj laži sad se pokaži

pre 5 godina

Jul mesec a već -3 hladno ha ha ha ha ha
(Dragan NS, 22. jul 2018 21:59)

Hahaha, kako smislen komentar. Koliko imaš godina? Poyy

misa87

pre 5 godina

Partizan stvarno nista nije odigrao al ova destrukcija fudbala(ležanje, izvodjenje prekida po dva minuta) "manjih ekipa" se ponavlja iz godine u godinu, sudija je produžio 8 min a trebao je još 4,5 minimum....

спортски уметник

pre 5 godina

Mene kao grobara je sramota ovih 8 minuta,jadni smo
(GOST, 22. jul 2018 20:58)

јадан си ти прерађена лименко

Štap i šargarepa

pre 5 godina

Tek sad treba da se zavrnu rukavi. Mora se preneti model igre kakav je bio protiv Rudara i zaboraviti na ovaj kiks. Đukiću će trebati malo vremena da sklopi kockice, ali ovaj tim ima potencijal. Grobari, podrška treneru i igračima.

JDAleksandar

pre 5 godina

Rugala se serpa loncu !

Pre tacno godinu dana Crvena Zvezda je protiv Napredka odigrala utakmicu koja je trajala 101 minut.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=10&dd=01&nav_id=1309455

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.

Petar

pre 5 godina

Станковић - освајач Лиге шампиона и не знам колико титула шампиона Италије. Имамо их још који су освајали Лигу шампиона, али за тебе и твој клуб у покушају - доста.
(Марко, 22. jul 2018 20:48)

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Vidite ove kockaste iz Ljutice Bogdana sto komentarisu, ee pa se posle pitaju zasto navijamo za Spartaks i za Suduvu u utorak. Karma je cudo devojcice sa crveno bele strane Topcidera. Karma xe odraditi svoje, idemo Suduvo, samo napred do trece runde. A Djukic treba da dobije otkaz vec po povratku u Beograd, doveo Partizan na nivo Ofk Beograda.

спортски уметник

pre 5 godina

Zanimljivo da Tošić uvek isfolira faul na ćošku 16-erca, odakle mu najviše odgovara za šut na gol.
(zvezdaš, 22. jul 2018 19:44)

Исфолира....ај иди гледај пеналшића и падаћија

Šifra

pre 5 godina

Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampioooon

Lažni car Šćepan mali

pre 5 godina

Čitam i ne verujem šta čitam...pa zar je ikom normalnom bitno da li si u ovakvoj ligi uzeo titulu ili ne...da li ih imaš 27 ili 28 i ko ih ima više...kad ništa ne vrede...
Pravi pokazatelj je Evropa.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Не би смели гробари да приме још неки гол, јер у борби за опстанак сваки може бити пресудан.
(Лепи Цане, 22. jul 2018 20:18)

Ne lozi si bote.

marki9a

pre 5 godina

da ste gledali bilo bi vas sramota da komentarisete produzetak jer je ozegovic ostao bez svesti i ukazivala mu se pomoc.
toliko o tome, a da se igralo jos 30 minuta partizan ne bi dao gol.

shone

pre 5 godina

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.
(Negativni, 22. jul 2018 21:06)
Prevedi ovo sućut, za nas koji pričamo i pišemo srpski.

najgori narod na svetu smo

pre 5 godina

Ovog Gomesa cete pamtiti vise od Leonarda! Titula se vraca kuci!!!(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 19:15)Otprilike kao što se i titula svetskog prvaka vratila kući u Englesku...
(Wllaxy, 22. jul 2018 19:52)
Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :))

Лепи Цане

pre 5 godina

Od 7 kom 6 navijači zvezde.
(Pivke, 22. jul 2018 19:17)
Зато што се ви кријете по рупама, мишеви...

Митар Пфк

pre 5 godina

Какав кадар , какав стадион , каква архитектура :))) подсјећа на албанску индустрију , реално ..;)

DRAGAN

pre 5 godina

Kakva liga, takav fudbal u
Srbiji.Ovo je drugo ligaski
fudbal.Zar ovo vise iko gleda.Sramota od jednog
Partizana koji je igrao nekada, lep i uzbudljiv fudbal.

E,Partizane....

pre 5 godina

E moj Partizane, Djukić najavljuje titulu,a mi već u 1.kolu gubimo i to od Radnika iz Surdulice,Radniku svaka čast,pobedili zasluženo,odigrali čvrsto,kapa dole.Tošić i Ožegović su se povredili,i nadam se da će igrati protiv Trakaija. Ožegović je doživeo strašnu povredu, i mene je zabolelo kad sam video kakav udarac je dobio. Svaka mu čast,čak je hteo da ostane do kraja da ne bi ostali sa igračem manje.Pobedili Rudar,bravo,ali slab je Rudar,slabiji od pola timova u Superligi. Vratili Lolu Smiljanića,kakva transfer bomba,jel stvarno Iliev,Vazura,Djukić misle da će on nešto promeniti,ja se nadam ali teško... Djukić je izjavio posle meča,:Moramo da poboljšamo realizaciju,moramo da pronadjemo rešenje.... Pa pronadji ga više,znamo mi šta treba,ali Djukić je trener,pa nadji to rešenje,ako si proslavljeni trener koji je radio tolike godine po inostranstvu,ali naći će on to,mora jer naravno, MI SMO PARTIZAN!

P.S. Brz oporavak Ožegu...

спортски уметник

pre 5 godina

Изводи се корнер, лопта се одбија у казнемом простору, нико не успева да је избаци, лопта пада на 6 метара, на ногу Гомеша који је сам, судија свира крај полувремена.....веома занимљив сплет околности у циљу бољег живота у Србији....

xxx

pre 5 godina

Od 7 kom 6 navijači zvezde. 
(Pivke, 22. jul 2018 19:17) 
Зато што се ви кријете по рупама, мишеви...
(Лепи Цане, 22. jul 2018 19:35). Evo ga kompleksaš !!!

Negativni

pre 5 godina

Bravo Radnik. Navijao sam nekad za Partizan, ali ovo danas vise nije taj klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Asdfg, 22. jul 2018 20:53)

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Glavu gore Partizanovci jedan poraz neznači ništa.Videli smo da u futbalu
vrede samo golovi a ne naša bolja igra tokom celog meča.Partizan je stvarao
šanse za golove ali smo primili taj jedini gol i izgubili.Imali smo iniscijativu tokom celog meča.

Somborac

pre 5 godina

A ti majstore Milose ako imas obraza neces reci da je pokradena titula od 4 susreta 3 ste izgubili a u 4. ste dali gol iz gol auta. Vi ako imate pamcenje zlatne ribice ima nas koji nemamo.

wild cats from the suburb

pre 5 godina

Od 7 kom 6 navijači zvezde.(Pivke, 22. jul 2018 19:17)Зато што се ви кријете по рупама, мишеви...
(Лепи Цане, 22. jul 2018 19:35) Al’ zato ste vi uvek prisutne, panterke mačkice...

Aleksej

pre 5 godina

Sramotno sudjenje na stetu Partizana, ali zasluzen poraz... U inat svima NAPRED Partizan!
(Lukas, 22. jul 2018 21:02)To je i najveci problem sto uglavnom Grobari iz inata navijaju za Partizan.

2 bromazepana i 1 vinjak

pre 5 godina

Đuka razvaljuje , uprava odobrava. Bože moj pa ne mora Partizan svake godine da bude šampion...Stanoje je sve to davno definisao, od a-š.

neutralni felsh

pre 5 godina

Bravo Radnik. Navijao sam nekad za Partizan, ali ovo danas vise nije taj klub. 
(Asdfg, 22. jul 2018 20:53) 

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.
(Negativni, 22. jul 2018 21:06)


bez komentara.

Komša

pre 5 godina

Nije uvek lako ali je uvek lepo navijati za Partizan.
Nažalost,ovo su momenti kada nikako nije lako.
Unapred znaš šta će se dogoditi ,da od titule nema ništa,da će ti eventualno mazati oči nekakvim prezimljavanjem u Evropi (ove godine mogu na Zlatiboru samo) ili "lepotom igre" (leepooo,baš lepooo igramo...) ,sklapanjem kockica,tima...
Kao sa Milinkivićem,kao prošle godine...
Kao da si otrovan ugljen - monoksidom ,skapirao si i možeš samo da gledaš a ni prstom da makneš.
A moraš da gledaš jer je jače od tebe.
Nije uvek lako - i sad je tako.

Wllaxy

pre 5 godina

Ovog Gomesa cete pamtiti vise od Leonarda! Titula se vraca kuci!!!
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 19:15)

Otprilike kao što se i titula svetskog prvaka vratila kući u Englesku...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampiooooon Zvezda sampioooon
(Šifra, 22. jul 2018 21:06)

Na ovakav komentar treba dodati samo jedno-
ZVEZDA ŠAMPIOOON!

Objasnjenje

pre 5 godina

da ste gledali bilo bi vas sramota da komentarisete produzetak jer je ozegovic ostao bez svesti i ukazivala mu se pomoc.
toliko o tome, a da se igralo jos 30 minuta partizan ne bi dao gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marki9a, 22. jul 2018 21:22)

Zasto ti nisi gledao? Ne bi napisao ovu glupost da se razumes u pravila ili da znas sta gledas.Ozegovic se udario o lakat protivnika u trenutku isteka 97.minuta i nema veze sa produzetkom od 8 minuta.Utakmica se produzava kad istekne 90.minuta,zavisno od broja izmena i eventualnih prekida ili zadrzavanja jedne od ekipa a ovde je maksimalno trebalo produziti 3 minuta.Sudija se nadao da cete umuvati taj jedan za tih 8 minuta jer bi bio blam da svira nepostojeci penal u prvom kolu pa ga posle suspenduju citavo prvenstvo.Pomoci ce vam on u narednim tekmama,ne brinite jer niste jaci od pola lige i trebace vam pomoc da bi usli u plej of a on je osvedoceni grobar.

Aleksej

pre 5 godina

Изводи се корнер, лопта се одбија у казнемом простору, нико не успева да је избаци, лопта пада на 6 метара, на ногу Гомеша који је сам, судија свира крај полувремена.....веома занимљив сплет околности у циљу бољег живота у Србији....
(спортски уметник, 22. jul 2018 19:55)Kako te nije sramota ovo da napises,utakmica produzena 8. minuta bez ikakvog razloga a igralo se do 112. Budi posten pa priznaj da igrate ocajno a ne odmah teorije zavere.

klo

pre 5 godina

Jos malo poredjenja, Suduva vredi 3puta vise od Trakaja.Najskuplji igrac Trakaja vredi 250.000€ a dva najskuplja igraca Suduve 1,5 miliona€ i 750.000€.Toliko o tome.

duledudule

pre 5 godina

Partizan stvarno nista nije odigrao al ova destrukcija fudbala(ležanje, izvodjenje prekida po dva minuta) "manjih ekipa" se ponavlja iz godine u godinu, sudija je produžio 8 min a trebao je još 4,5 minimum....
(misa87, 22. jul 2018 23:00)
e neste dvesta...da je produzio 25 nebi dali gol

Nesa

pre 5 godina

Žao mi je onih koji se raduju kada vide patnju drugih. Šta god da se dešava u vašim životima pa imate toliko mržnje i besa, molim se da vas to zaobiđe i da vam se dešavaju samo dobre stvari.

miško

pre 5 godina

Navijači srpskog kluba Zvezde, navijaju za za srpski klub Radnik a ti grobaru navijaj za Spartaks i Sudovu i naravno Partizan, pa pati do mile volje.To ti niko ne brani.

neutralni felsh

pre 5 godina

Samo u krajnje sumnjivim prvenstvima poraz u prvom kolu moze da se posmatra kao smak sveta. Ali, ovde su prvenstva izgubila smisao raspadom SFRJ. Uspesnost Zvezde i Partizana u ligi nije u skladu sa rezultatima u Evropi. Jer, u Evropi su svedeni na ucestvovanje dok su u domacem prvenstvu nepobedivi. 
Ova pobeda Radnika predstavlja sve ono zbog cega ljudi vole fudbal. Jaci ne pobedjuje uvek. Bilo bi dobro da se prvenstvo ovako i nastavi.
(ArtuDitu, 22. jul 2018 22:36)


kratko i jasno, sve receno.

samo pitam

pre 5 godina

Trener Dinama iz Vranja na sledecoj konferenciji pred Partizan "ocekuje nas teska utakmica,moramo da budemo skocentrisani svih sto deset minuta"

deni

pre 5 godina

Ej pazi zove se Super Liga! U njoj između ostalih igra i Radnik iz Surdulice! Kapacitet stadiona 3312 mesta. I taj Radnik pobedi Partizan! Niste hteli Jugoslaviju,sad pljujete sve živo iz tog doba, ali samo ću vam jedno reći,ne da je onda bilo bolje nego je bilo deset puta bolje! I vi hoćete sa ovakvom ligom da napravite nešto u svetu fudbala!!!

Mihajlovic

pre 5 godina

Suma da udje umesto Djerleka, Ozegovic umesto Ivanovica, i prelazak na 4-4-2, sa Zdjelarom i Panticem u centralnom delu veznog reda. Dovoljan je Zdjelar kao osigurac ispred odbrane, a ulaskom Ozegovica Rikardu ce biti lakse i imace vise prostora. Tosic ce jednom da probije i zavrsi ili asistira, to je sigurno. Samo da mi se oslobodi strana. Suma takodje moze da resi, a Pantic je najbolji kao plej, a ne na boku.

Cyber Kooryber

pre 5 godina

Tako je to kad nam sudi Zvezdin sudija, nijedan penal, nijedan crveni, samo 8 minuta produžio... Onog igrača sa brojem 13 lopta pogodi u ruku dva metra ispred šesnaesterca, a penala nigde. I dao mu samo žuti, umesto crveni. I sramota kako nijedno bacanje naših igrača nije svirano kao faul ili penal. Čak igračima Radnika ni žuti, ako već neće crveni. I kad je prošlo 98 minuta, umesto da se nastavi dok ne izjednačimo, on, sramota od sudije, svira u 102. minutu kraj. Ovo prvenstvo je već sada neregularno zato što nam se Radnik nije sklanjao, a sudija nije radio svoj posao.

P.S. Sarkazam.

panco

pre 5 godina

Vazno je da vam je Ilic odigro jos jednu utakmicu. Negdje oko 70 minuta, dise ko riba na suvom. Sta hoce ovaj Ozegovic. Pada ko baba neka. Dal je faul ili nije ne znam. Ali znam da nije za previjanje i foliranje kao ne moze da hoda. Ma daj.

Бојан Л.

pre 5 godina

Ђукић,ако има имало морала,треба одмах да поднесе оставку,да не упропасти и ову сезону.

Kriticar

pre 5 godina

Kako je lepo kad ne navijas za CZV ili PFC. Samo pratis kako se klinci bez zivota i buducnosti prepucavaju oko tih klubova i mislis se, kako smo kao narod stigli do toga, da nasa deca nemaju pametnija posla, nego trolovati po forumima. Zalostno je to sve.

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Samo 8 min?! Eto, od prvog kola se favorizuje "drzavna mezimica" sto bi rekli partizani!
Treba da se igra dok crno belci ne daju 2 kom !!! Pravda za crno belce !

Zuba

pre 5 godina

Čitam i ne verujem šta čitam...pa zar je ikom normalnom bitno da li si u ovakvoj ligi uzeo titulu ili ne...da li ih imaš 27 ili 28 i ko ih ima više...kad ništa ne vrede...
Pravi pokazatelj je Evropa.
(Lažni car Šćepan mali, 22. jul 2018 21:27)


A ja bih dodao i reprezentativni fudbal.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Bitan segment u igri Partizan je loša realizacija šansi za gol,jer stvaraju
veliki broj istih ,ali je koncetracija u ključnom trenutku odsutna.

Negativni

pre 5 godina

Grešiš, druže...uvek je to bio taj klub...moja iskrena sućut.
(Negativni, 22. jul 2018 21:06)
Prevedi ovo sućut, za nas koji pričamo i pišemo srpski.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Pa to je stara srpska reč. Isto kao i tisuća. Da si pohadjao školu i bio na svim časovima, te čitao knjige i manje glumio patriotizam, znao bi to. I tebi moja iskrena sućut, takodje.

Nemanja

pre 5 godina

Ako Partizan ne moze za 100 minuta da postigne gol protiv Radnika (bez omalovazavanja) ja stvarno ne znam kako ce oni izgurati ovu sezonu. Po meni Radnicki iz Nisa,Vozdovac,Napredak i recimo Cukaricki imaju u najmanju ruku isti kvalitet nego Partizan,plus imaju kvalitetnije trenere. Kada procitam ovu Zvezdinu postavu Borjan-Rodic,Savic,Degenek,Stojkovic-Krsticic,Jovicic-Radonjic,Ebesilio,Ben-Stoljikovic ja stvarno ne znam kako postoji promil sanse da ne uzmemo titulu. Nas drugi tim sa Melegom,Jovancicem ,Srnicem,Gobeljicem i Jeftovicem je u najmanju ruku kvalitetan kao prvi tim Partizana.

Vladan R

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Taj Dinamo je u prvom minutu pogodio stativu. toliko o topme da nisu zeleli da ugroze gol CZ.

Stari čačanin

pre 5 godina

Zapeli za 8 minuta. A ne razmišljaju jel bilo izmena i prekida. 
I u tih 8, ako se neko valja 3 minuta, biće produženo još 3.
(Šta nije jasno?, 22. jul 2018)

Jel' ti to ozbiljno?

Ivan

pre 5 godina

Čitam i ne verujem šta čitam...pa zar je ikom normalnom bitno da li si u ovakvoj ligi uzeo titulu ili ne...da li ih imaš 27 ili 28 i ko ih ima više...kad ništa ne vrede...
Pravi pokazatelj je Evropa.
(Lažni car Šćepan mali, 22. jul 2018 21:27)

O bitno je, itekako je bitno i ti to vrlo dobro znaš! Kada upravo u ovakvoj ligi koja nije ništa posebno imaš VIŠE titula od svog NAJVEĆEG rivala onda uprato to na delu potvrđuje da je taj najljući rival i u toj očajnoj ligi GORI tim od tebe!! Dovoljno nam je to saznanje da bi se radovali veruj mi hahaha!!

Najrealnije

pre 5 godina

U napad na sta? Ne budite smesni sa takvim naslovima jer je za njih ogroman uspeh ako odbrane drugo mesto.Evo odmah su im dodelili grobarskog sudiju Djokica,koji im je prethodne sezone doneo dosta bodova,da ne omase u prvom kolu.Ako u prvih 20 minuta ne povedu,stupice Djokic na scenu,nekim penalom ili iskljucenjem igraca Radnika,da resi utakmicu,kako su mu naredili.

Toliko

pre 5 godina

Ocekuje se penaltizan uskoro...poceli su da se grupisu u 16 metara i da se sami saplicu a Djokic jedva ceka takve situacije da pomogne svom timu.

Miskec

pre 5 godina

Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani, Djukicu ostani!

Runner

pre 5 godina

Ovo istorija FK "Partizan ne pamti, da je prvenstvo tek startovalo i da se za tim iz Humske br.1 i završilo. Sa ovim trenerom je osvajanje titule šampiona u domenu naučne fantastike a šta za jedan tim znači dobar trener najsvežiji primer je selektor hrvatske nogometne reprezentacije, gospodin Zlatko Dalić. Isti ovi igrači sa bivšim selektorom, Ćaćićem, ne bi se ni kvalifikovali na SP a sa dalićem su stigli do finala i vicešampionske titule. I zato nema trte vrte nego Đukiću još večeras uručiti otkaz u protivnom će nas čekati borba za goli prvoligaški status.

Sale

pre 5 godina

Partizan je oštećen. Lakše bi pobedili da im je suđeno bar tri penala i dva crvena kartona za protivnike. Ovo dodatnih 8 minuta nije dovoljno.

Wllaxy

pre 5 godina

Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :))
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 20:41)

Gomez možda i bude na kvoti od 25 golova, ja ti pričam da od "titula se vraća kući" nema ništa jer sudeći po viđenom vi ćete biti na kvoti od minus 25 bodova - čak i sa ovim nadoknadama od "igramo dok ne damo gol"!

Sofronije

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

... a misliš da si rekao nešto pametno. Tuga!

Марко

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33)

Станковић - освајач Лиге шампиона и не знам колико титула шампиона Италије. Имамо их још који су освајали Лигу шампиона, али за тебе и твој клуб у покушају - доста.

Milan

pre 5 godina

Dzabe i 10min nadoknade kad nemate pojma.

Ali najace kako ste se ponadali kad ste dobili amatere iz Crne Gore(mada bi ste i njih tesko da vam nije bilo penala da ih nacnete)!

A dje je taj ekstra napadac Gomes?

Krle

pre 5 godina

Lepo ja rece da je najvece zvedino pojacanje ustvari ostanak djukica na klupi partizana,bilo bi dobro da djukela ostane bar do desetog kola da se napravi neka fina bodovna zaliha pa da se kasnije moze opustenije igrati u nastavku sezone.

Marko spasojevic

pre 5 godina

Odlazi neznalico jedna a vi iz uprave sta cekate da zaostajemo jedno 9 bodova i da ispadnemo iz Evrope e onda ga smijenite dunsteri jedni a Djukic je ponajvise DUNSTER

Goran Na

pre 5 godina

Navijam za Partizan ali ovo je bruka.Djukića smeniti i oterati pola tima.Sa klincima od 17-18 godina i igračima preko 35 godina u jednom timu ne mozeš ozbiljniji fudbal da igraš.

nesa80

pre 5 godina

trener koji u nasoj ligi igra sa jednim napadacem gde ekipe daju jedan gol i valjaju se po terenu citav mec nezasluzije da vodi ni nizerazredni klub a ne partizan,to radi vec 2 godine,covek vec drugu sezonu nema prvu postavu menja,rotira..igra mu markovic koji ja nestrucnjak vidim da je kiksara teska,vadi ivanovica koji jos i nesto zna sa loptom..nabije 6 igraca u sredinu da se sudaraju a 1 napadac.uvede drugog napadaca tek kad partizan gubi i onda stvorimo koji sansu i to pod nervozom i to je to.nije mi zao,krivo mi samo sto nije bilo 2-0 kad je opet talenat markovic ostavio samog napadaca a ovaj promasio citav fudbal..a sto se tice 8 minuta i treba i zvezdi i partizanu da produze i po 10 kad se valjaju pri svakom dodiru.slavicemo dan kad ode ovaj kvazi trener

Hmm

pre 5 godina

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..
(Petar, 22. jul 2018 20:55)

Ako tako gledamo,koga ste vi proizveli?
Mijata?Niste.
Kežmana?Niste
Jovetića?Niste
Ljajića?Niste
Jokana?Niste

Ovo je samo ono na prvu iz glave...

Naravno,ima ih brdo.koje jeste proizveli,ali ima.ih i Zvezda.

Wllaxy

pre 5 godina

Koja lozana zvijezdasa hahaha. Bicemo prvi ne brinite se.
(Stanko Grobi, 22. jul 2018 21:33)

Naravno da hoćete - u grupi koja razigrava za ostanak.

ArtuDitu

pre 5 godina

Samo u krajnje sumnjivim prvenstvima poraz u prvom kolu moze da se posmatra kao smak sveta. Ali, ovde su prvenstva izgubila smisao raspadom SFRJ. Uspesnost Zvezde i Partizana u ligi nije u skladu sa rezultatima u Evropi. Jer, u Evropi su svedeni na ucestvovanje dok su u domacem prvenstvu nepobedivi.
Ova pobeda Radnika predstavlja sve ono zbog cega ljudi vole fudbal. Jaci ne pobedjuje uvek. Bilo bi dobro da se prvenstvo ovako i nastavi.

Dejan CZ

pre 5 godina

Onaj osecaj kada ti prvenstvo zavrsi i pre nego sto pocne...ipak mora se reci da je partizan bio oslabljen...Lola se nije jos prikljucio...

Milos

pre 5 godina

Batko kratki, gde je to Antic rekao da sampion ne sme da se umara za Sudavu? Jel opet od pocetka sezone vi tastatura grobari iz 4-te frakcije pokusavate lazima o nekakvoj regularnosti da vrsite pritisak na Zvezdu? Nadji nam gde je to Antic rekao?Sad vam je Antic kriv sto ne mozete sa pobedite Radnik? Nece vam proci te lazi kao pre dve godine kad ste oteli titulu.

Admiral

pre 5 godina

Pa naravno,zar je bilo ko ocekivao da ovakav Partizan bude pretnja bilo kome?? Sa Djukicem na celu i ovakvim timom,narocito sa "pojacanjem" Smiljanicem,sezona ce biti vise nego mucna. Od Evrope naravno nista,grupu LE videti necemo,u prvenstvu ako budemo drugi treba slaviti,kakva crna titula,jedino mozda kup ako drugima ne bude interesantan...

Dacha

pre 5 godina

"Исфолира....ај иди гледај пеналшића и падаћија"

AUUUUUUU.. kakav odgovor!!

Kakva kreativnost, duhovitost... vic i humor naprosto izbijaju iz tih sarkasticnih nadimaka!! Svaka cast!! Reci mi da imas manje od 14 godina, da mi bude lakse

Bobanmkd

pre 5 godina

U sustini Djukic nema obraza.
Ne ide covek i gotovo.

I u Malom Mokrom Lugu da izgubimo on ne ide.
Nema ideje , agresivnosti.
Nema nista.

Sramota me.
Da klub kao Partizan bruka grb u Surdulici

@ГИХТ

pre 5 godina

А када ће да се заврши ових осам минута,дана,стра ичи ће трајати дак партиза да гол?

dd

pre 5 godina

@ marki9
Ožegović je ostao bez svesti u '96 min. A utakmica je pre toga produžena 8 min. Toliko o spočitavanju nekom da li je ili nije gledao utakmicu. Vi je, po ovome što ste napisali, nista gledali.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Zdjelarovo ponašanje je neverovatno bezobrazno, neka se ponaša tako u Evropi ako sme a ne u našoj livada ligi ...

Zvezdas

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko,

Opet lucidan komentar i od mene imas plus.Sto nisi na stadionu? Blizu ti je.Nije valjda da ti roditelji ne dizvoljavaju da sam ides na utakmicu

mohikanac

pre 5 godina

8 minuta ?
Neverovatan bezobrazluk se ponavlja , ispada da ovi ljudi ne smeju da pobede Večite .
Još sl kolo ovako i kreće rat saopštenja .

Aleksej

pre 5 godina

Lepo sam pisao pre neki dan 1. u Surdulici i popio sam 500. dislikea od napaljenih Grobara posle istorijske pobede protiv Rudara ili kako se vec zovu.

mairondrake

pre 5 godina

Kada pogledam ovaj sastav Partizana, pomislim da su komotno mogle sudije da produze 88minuta hahhahaha

Naravno, posle ovih 8 minuta ce se javiti Grobari o pricama o nameatanju....Ali dobro, vratio se Lola "ako ih nije sramota" Smiljanic, bice to sve ok komsije...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.  
(Batko pamcenje mu kratko,  

Opet lucidan komentar i od mene imas plus.Sto nisi na stadionu? Blizu ti je.Nije valjda da ti roditelji ne dizvoljavaju da sam ides na utakmicu 
(Zvezdas, 22. jul 2018 20:51) 
Ma išao bi on, nego baba potegne pa se udavi a ona ga vodila na utakmicu... Nije on kriv
(Hogar, 22. jul 2018 20:54)

Hogare, 100 pluseva.... Baš si me nasmejao!

Nolan Smith

pre 5 godina

Jel igrao najbolji napadac na svetu Rikardo ? Dao je 2 evro gola nikad jacem Rudaru,danas se ocekivalo bar jos 2...mora da nije igrao ? Sta kazu grobari,inace veliki poznavaoci fudbala dok su kosarku,kako kazu,izmislili i prate je vec 97 godina ?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Да ли сте свјесни да се од ове сезоне бодови не полове?
(Макарије, 22. jul 2018 21:21)

Polove se samo onima koji budu imali bodove..

room 1408

pre 5 godina

Ono kad gledaš utakmicu i igras na telefonu iz dosade igrice.Zasto nema mesto za Sasu Ilica u prvoj postavi?Pa ja smem da potpišem da bi on u 5 deceniji zivota izdominirao po terenu.Strasan je nas fudbal.Nije ni čudno sto smo bili najgora i najslabija reprezentacija na celom SP,...Je li ovo igraju na primorju vidim u pozadini planine i sunce greje posto kod mene kući ubi kiša?

Dr

pre 5 godina

Grobar

Znao sam da ces prvi da ostavis komentar.Znaci samo je regularno kada Partizan osvoji titulu.Necete se vi jos dugo nagledati titule.Eto dosao vam Lola Smiljanic

Papilon

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Placi mala, placi ! Opet nesposobnost uprave Partizana pripisujes drugima.

Hogar

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu. 
(Batko pamcenje mu kratko, 

Opet lucidan komentar i od mene imas plus.Sto nisi na stadionu? Blizu ti je.Nije valjda da ti roditelji ne dizvoljavaju da sam ides na utakmicu
(Zvezdas, 22. jul 2018 20:51)
Ma išao bi on, nego baba potegne pa se udavi a ona ga vodila na utakmicu... Nije on kriv

Realnost

pre 5 godina

Ovde samo jos fali penzioner Smiljanic pa da se Partizan bori za 7. mesto na tabeli. Sta su od Partizna uradili Iliev i Djukic, strasno.

analiza

pre 5 godina

Vidim,nastavljamo gde smo stali prosle godine.Krecemo da igramo fudbal tek kad primimo gol-sjajna taktika.Osam minuta nadoknade-hm,malo mnogo.Ozegovic ima toliko losu reputaciju u vezi s padanjem da mu sudija ovog puta nije poverovao da je povredjen-mada je trebao da vidi ocigledan lakat.Da parafraziram Lolu Smiljanica-ako Djukica nije sramota,neka ostane trener Par.

Fića18

pre 5 godina

Zlatanovic mogu slobodno da kazem spada u top 3 talenata iz nase lige samo nije toliko izvikan jer ne igra za vecite ali trazili su ga i Torino,Sampdoria i Fejnord u ovom prelaznom roku.
U ovom Partizanu jedino Pantic da kazes da valja nesto ovi ostali su katastrofa. Osim recimo eto mladih momaka koji su neiskusni u igraju sigurno sa previse pritiska.

Andrija

pre 5 godina

Ja navijam za Partizan,ali priznajem ovo je sramota. Početi sezonu na ovakav način... Radniku svaka čast,odigrali baš kako su hteli,dali gol,i čuvali rezultat. Djukić priča o tituli, večerašnja igra bila ni za ulaz u Play-off. Pobedili 2 puta Rudar,ej RUDAR,i sad misle da su najbolji,realno Rudar je mnogo slabiji od Radnika,iako su oni igrali kvalifikacije za LE,a Radnik ne. Sudija pokazuje 8 minuta,ja gledam i mislim,:Da li vas nije sramota? 8 minuta za šta,najviše je mogao da produži 5,najviše 6 minuta,ali maksimum. Poraz boli ali,pitanje je da li je poraz nezaslužen,u svakom slučaju jedan malerozan meč. Prvo,povrede Tošića i Ožegovića,Tošić će valjda biti spreman za Trakai,ali Ožegović,stvarno mi ga je žao,navijao za Zvezdu,Partizan,Radnik,opet je to bila gadna povreda,i ne treba se "sladiti"time. Kako god,ovo je bila sramotna utakmica za Partizan,i Djukić stvarno treba da ode jer nema napretka,i zaista kup prošle sezone nije neka uteha,bar meni nije,a evo i novu sezonu u domaćem prvenstvu počinju slabom partijom,i sa ovakvom igrom teško će pobediti Trakai.Sve čestitke Surduličanima na muškoj igri,pobedi i Ožegoviću brz oporavak.

lucky77

pre 5 godina

jak ugovor ima djuka, verovatno bi se placali neki penali ako se raskine ugovor pre isteka...jedino tako mogu da svarim to sto je on jos trener...isti fudbal kao prosle godine. dosadan, bezidejan, bez neke energije, smotan... ne drizi mi pazlju ni pet minuta...sto govori i to da pisem ovde, dok je utakmica uveliko u toku

Filip21

pre 5 godina

Zlatanovica svuda po evropi pominju kao velikog talenata i bio je na svim listama top 5 nasih talenata,trazili su ga 5,6 italijanskih timova mislim da je ozbiljan potencijal i buduci A reprezentativac.

Zeljko Pantic

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Ti si zestoki pacijent.

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :)) 
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 20:41) 

Kvota na 25 golova je verovatno 25 !

Romper

pre 5 godina

Nije fer.Malo je 11 min nadoknade.Trebalo je da se igraju produžeci, ili dok Partizan ne da gol.Đukić sad verocatno nema šta da zameri svojim igračima..

Ivan Veljković

pre 5 godina

Šta reći, blamaža Partizna u Surdulici već na statu novog Prvenstva i brutalno prizemljenje koje im je priredio Radnik apsolutno zasluženo ih pobedivši sa 1:0! Igra koju Partizan sa Đukićem i ovim rosterom u poslednjih gotovo dve godine prikazuje je jedno veliko ništa! Trebali bi da što pre to svi shvate u Partizanu počev od uprave kluba pa sve do Đukića i igrača naravno!

ss

pre 5 godina

Jel igro’ Sale rekorder
(shone bjelovacki, 22. jul 2018 23:12)

Jeste, i bio je najbolji.
(BB show, 22. jul 2018 23:30)
pa on samo u partizanu i moze da bude najbolji.U malom klubu lako biti najbolji.
Decko je u svojoj generaciji u svom zenitu bio 76 u redu za reprezentaciju.

Nemke

pre 5 godina

Cujemo se u maju kad bude Gomes na kvoti od 25 golova. :))
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 20:41)

Ma rodjace nije problem nikakav,dace on i 35,samo sto cete vi biti iza nas jedno 20 bodova.Gomez igracina hahahha

Ivan

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Batice al tebe drma koprivnjača ovog leta hahahaha!!! Ali istina nije svejedno ovog leta biti batko kome je pamćenje kratko"!!! Najpre Nole osvojio Vimbldon a onda Partizan gubi u Surdulici hahahah brale sve to je jedan veliki veliki zemljotres za tebe, potpuno te shvatam! :-) :-) :-)

Марко

pre 5 godina

Da li grobari mogu uticati na svoj klub, da vrate crno bele boje, da ne budu bas crni, kad im je Franjo već oduzeo crveno-plave boje.
(Spale, 22. jul 2018 19:33)

Морају да прате трендове са СП-а.

Konstatacija

pre 5 godina

Prva recenica Djukica nakon utakmice,bice,nema sta da zamerim svojim igracima...da ovaj Zlatanovic ne promasi citavu loptu na 5 metara od gola,sada bi vec bilo reseno,ovako,odradice nesto sudija do kraja.

Pitanje

pre 5 godina

Ovog Gomesa cete pamtiti vise od Leonarda! Titula se vraca kuci!!!
(najgori narod na svetu smo, 22. jul 2018 19:15

A zasto nije igrao veceras taj Gomes?Mozda bi ga upamtili surdulicani,bar...

Лепи Цане

pre 5 godina

Kako je lepo kad ne navijas za CZV ili PFC. Samo pratis kako se klinci bez zivota i buducnosti prepucavaju oko tih klubova i mislis se, kako smo kao narod stigli do toga, da nasa deca nemaju pametnija posla, nego trolovati po forumima. Zalostno je to sve.
(Kriticar, 22. jul 2018 20:51)
Тачно. Кад сам ја био у њиховим годинама није ми падало на памет да стално висим на нету, којег у то време није ни било.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

suma...moja sezona
djukic...odlicna pojacanja
na ovom mecu je jedino sudija zakazao....ni penala ni crvenog
ovde pola treba najuriti motkom...leonardo izmislio fudbal za ove....sam bi dobio radnik...

BBRS

pre 5 godina

Sramotno sudjenje na stetu Partizana, ali zasluzen poraz... U inat svima NAPRED Partizan!
(Lukas, 22. jul 2018 21:02)To je i najveci problem sto uglavnom Grobari iz inata navijaju za Partizan.
(Aleksej, 22. jul 2018 23:33)

А та чињеница говори доста о њима и о њиховом клубу.

stevan

pre 5 godina

Pa, ako ovaj jadnik ne zeli da ode iz Partizana, zar nema nekoga da ga otera. Ili neka odu njih nekoliko zajedno. Nemaju prava zbog Partizana da ga ovako degradiraju!

Bugi

pre 5 godina

Jedno pitanje...Zna li neko da li se i u ovoj sezoni dele bodovi na dva dela posle prve faze?Pisalo je u novinama da se ne dele,a na sajtu FS u propozicijama pise da se dele.Sta je tacno?

room 1408

pre 5 godina

Zar je moguće da je Djukic još uvek trener.Stub svake profesionalne ekipe je trener i prvi golman.Pa ova igra je na nivou nekog seoskog kluba.Ja razumem da oni nemaju kvalitet(fizičku snagu,tehniku,brzinu,..),ali brate mili da ovako bezidejno i ograničeno igraju je za nepoverovati.Ne razumem te ljude iz uprave,da li imaju oci?Da li vide ovo rasulo,javasluk,bezidejnost,nemlacnost,..Ej 40 min.utakmice a ni JEDNU jedinu šansu Partizan nije napravio protiv Surdulice!Pa moje selo bi ovako moglo igrati protiv Surdulice.Dolazim do zaključka da je Djukic nedodirljiv u Partizanu.Nije bitno sto on nema pojma,to svi vide,vide i ovi koji su ga doveli.Mislim da je tu neki dil sa pojedincima koji su ga doveli,jer nemoguce da je on još uvek trener Partizana,..

Небојша

pre 5 godina

Можда нисам у праву, али ја мислим да је даље форсирање Марковића сулудо. Момак је таква киксара да је то страшно. То нема везе ни са младошђу ни са неискуством. Сада је киксара и остаће то и у будућности. На свакој утакмници коју је одиграо, направио је бар по две неопростиве грешке.

Objektivno

pre 5 godina

Mislio sam pre ove utakmice da ce razlika pre podele bodova biti 20+ u korist Zvezde,realno sagledavajuci kvalitet timova ali sada sam siguran da ce biti 30+ jer ljudi pojma nemaju.

Pedja

pre 5 godina

Da li je sudiju bar malo sramota kad objavi 8 minuta nadoknade ili igra se sve dok Partizan ne da gol. Moglo bi da se uvede i pravilo da ako Partizan nema povoljan rezultat da se svaka produzava za 15 minuta.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ovo je normalno što ce nas očekivati u prvenstvu.
Izjava posle meča trenerskog maga Djukica.
Zlatna ce vam biti prošla sezona xaxa.Djuka ostani...tek je počela žurka.

goran

pre 5 godina

Kako ovog "delioca pravde" nije sramota da produži 8 minuta? Inače,ovakvi igraci kao sto je Zdjelar su primer zašto nam je fudbal propao.Bez talenta,bez znanja,samo trka i ništa više,samo forsiramo(klubovi i reprezentacija)"besmislene zadnje vezne" koji veze sa fudbalom nemaju.Nadam se da ce sa Ozegovicem sve biti u redu.

One night in May

pre 5 godina

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..
(Petar, 22. jul 2018 20:55)

Sa 16 vam je vec uveliko zatrpavao mrezu golovima posred JNA...lupetas kao i svaki dervis...

Sprdojle Sprdojlović

pre 5 godina

...navijam za zvezdu, ali nesto mi se čini da iz Surdulice ni crveno beli neće odneti sva tri boda...
Nadam se da grešim !
Zvezdaši polako i umereno sa komentarima.
Nikad NIKO nije osvojio titulu posle prvog kola !
Dobronamerni pozdrav

DanTom1977

pre 5 godina

Partizani, dižite bre tu formu do četvrtka, treba nam svaki bod, svaki uspeh u fudbalskoj Evropi.

Želim Vam pobedu i čist prolaz u sledeći krug Liga Evrope...

Pozdrav od Delije iz Nemačke

Zvezdan

pre 5 godina

Nije do Đukića. Nemate igrače, nemate strategiju, nemate normalnu upravu. Terza je tata za sve vas. Čovek ima rezultate, pa makar i kraduckao sa strane. Mamić 2.0 :)

PeraQ

pre 5 godina

Evo ga kompleksaš !!!
(xxx, 22. jul 2018 20:05)

Pa gde si ti nama? Nisi morao da se predstavljaš, dovoljno je bilo samo da ti vidimo nick...

ćiril stipsa

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33)

Placi, mala, placi.

Podela bodova

pre 5 godina

Члан 21.
Такмичење у Супер лиги одвија се у 37 кола и то у две фазе: прелими-
нарна (30 кола) и финална (7 кола).
Ovo je iz pravilnika za ovu sezonu. Dakle, i ove ce se prepoloviti bodovi.

Zoran

pre 5 godina

Jedva držim oči otvorene dok gledam ovo. Plivam se 'ladno vodom da ne zaspim. Ovo kao da veterani igraju. Šta Tosic radi ovde ????
VidI se da je ovo tim bez trenera.

JDAleksandar

pre 5 godina

Igra kao i prosle godine,bedna ! Gomila dodavanja u nazad.Dodavanja izmedju bekova i stopera.Kada se krene napred sa tri pasa,obavezno se ili stane ili se vrate dva pasa u nazad.Do trenera je i tu nema priceeeeee ! Treba dovesti dva ofanzivna igraca i oterati Djukica dok nije kasno ! Za tri meseca ce se to desiti ali ce tada biti kasno !

UGASEN JNA

pre 5 godina

rekao sam prosle nedelje ako Radnik nedobije ovaj partizai u najjacem sastavu sa 2:0 onda bolje odmah da idu u prvu ligu Srbije....izgleda da sam blizu da pogodim....:)))

trn u oku

pre 5 godina

Pre manje od mesec dana Stojke je Neymara stavio u mali džep a sad ga pune poluamateri. Vrv je taj Neymar izgubio osećaj za prostor....

Admiral

pre 5 godina

Hahahahha dajte ne blamirajte nas vise,8 min nadoknade?? Sramota. Ako posle ove utakmice trener i uprava ne podnesu ostavke,a nece,treba stupiti u kolektivni bojkot svih utakmica,ali naravno placenicki "navijaci" to nece uciniti

ultrasrbin

pre 5 godina

MArkovic? Pa on je protiv Rudara imao milion kikseva i nije zasluzio ni klupu na ovoj utakmici. Ne zna ni sta igra ni kako da igra.
Samo forsiraj njega i sigurno cemo zavrsiti i Evropu vec u sledecem kolu. Pravite od njega novog Blekija, a on ne moze ni kopacke da mu nosi.

Sofronije

pre 5 godina

Počelo je zaustavno vreme. 8 minuta! OSAM MINUTA! Toliko se nije igralo ni u Ljubljani '76! Elem, ja se na vašem mestu ne bih sekirao, kad se bodovi podele znači da zaostajete samo bod i po ili bod, zavisi da li će Đokić konačno svirati penal ili ne.

дугакосамишићидлаке

pre 5 godina

Доведите Рудар да их парни ваљак опет згази!
Не може са нашим да се ради.

PocetakPonovo

pre 5 godina

Zvezdas sam,gledam realan da budem,ali Partizan zaista nema selekciju igraca zadnjih 4-5 godina. A Djukic iskreno nema ni facu ni slif,recnik,ni znanje ama nista da bi bio trener ne samo Parizana. Takodje uprava Vam je kao iz Alan Forda.Vucelic,Vuletic,Vizura,Ilijev. Pa mesna zajednica u Prcilovici takve ne bi htela. Jos izjave tipa tri fronta i non stop igranje tri utakmice nedeljno,zaista umobolne.

dis

pre 5 godina

los partizan losi fudbal se igra u sirinu sve..nema igre bez lopte...pojedinci se ne krecu a i neznaju kad i gde treba povuci...jednostavno neznaju...

Sofronije

pre 5 godina

Ako sve bude regularno Partizan osvaja titulu!!
(Grobar, 22. jul 2018 19:03) # Link komentara

Koji optimizam zasnovan na nepoznavanju činjenica ili na zaslepljenosti, da ne kažem nešto treće. Dakle, u prošlom "neregularnom" prvenstvu (a neregularno je svako u kom oni nisu prvaci) Partizan je osvojio 23 boda manje od Zvezde, 100:77. Dao je 25 golova manje, 96:71. I primio 14 više 19:33. U tri utakmice ptoriv Zvezde, osvojio je dva boda i dao dva gola, oba iz penala. De mi recite, drugovi Grobari, na osnovu čega mislite da je Zvezda nezasluženo osvojila titulu prošle, i ako je osvoji ove, da će ona biti nezasluženo osvojena? Stvarno ste neverovatni.

Лепи Цане

pre 5 godina

Не би смели гробари да приме још неки гол, јер у борби за опстанак сваки може бити пресудан.

JDAleksandar

pre 5 godina

Samo me zanima koliko vas je realno po pitanju Partizana ? Markovic,Sehovic,Djerlek ! Pa koja to ozbiljna ekipa ima tri igraca iz svoje skole,a da su jedna punoletni,a da pritom i nisu toliko veliki talenti i u to niko ne moze da me ubedi ! Mi mozda nemamo trenera,ali nemamo ni tim.Moze trenutno Murinjo da dodje da bude trener isti nam je djavo potpuno ! Ako je tacno da Roma nudi neke pare za ovog Markovica,treba ga pustiti vec veceras posto decko deluje smesno isto kao i Sehovic koji jedino moze da igra protiv Rudara koji je poluamaterska ekipa !

Марко

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Динамо је имао два шута више него Партизан на првом дербију у прошлој сезони.

Sofronije

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33) # Link komentara

Nadam se da si se utešio. Vidim da ti nije lako.

Šule

pre 5 godina

To je taj Djukic, Zvezdin djak iz skole za trenere. Pa oni ne znaju igrace da proizvedu a kamoli trenere.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:33)

Ozbiljan problem imaš. Prijateljski predlog je posetiti nekog u belom mantilu, radi konkretne dijagnoze.

Ramones,*

pre 5 godina

Ja, sam navijac Partizana, moramo da budemo realni. Pojma nemamo, ovo je strasno a jos ovih osam minuta nadoknade bruka i sramota. Mislim da je zvezda dobila najvece ponacanje ostankom Djukica za trenera.

zvezdaš

pre 5 godina

Zapeli za 8 minuta. A ne razmišljaju jel bilo izmena i prekida. 
I u tih 8, ako se neko valja 3 minuta, biće produženo još 3.
(Šta nije jasno?, 22. jul 2018 21:01)

Ma sve je jasno...

my way

pre 5 godina

Ништа страшно гробари, за Партизан сезона заправо почиње у плеј-ауту када се бодови преполове и тада опстанак неће доћи у питање.

Pepsi

pre 5 godina

" Moramo da poboljšamo realizaciju ako želimo da pobeđujemo",ahahaha
Ako zelimo da pobijedimo,ne smijemo izgubiti!!!!!
Ti nisi normalan!!!☺

Proto Ganci

pre 5 godina

Jel igrao Lolo Smiljanic?
(Djukicu ostani!, 23. jul 2018 00:03) # Link komentara

Nije, spremaju ga za derbi, da nas zatvori, k'o onomad.

Kontraš

pre 5 godina

Sad se vidi da bi onaj Rudar teško izborio opstanak u našem prvenstvu, toliko o crnogorskom fudbalu. Mnogo ste poleteli posle dve pobede od 3:0, polako, dugo je prvenstvo.

Hulk

pre 5 godina

Jedno pitanje...Zna li neko da li se i u ovoj sezoni dele bodovi na dva dela posle prve faze?Pisalo je u novinama da se ne dele,a na sajtu FS u propozicijama pise da se dele.Sta je tacno? (Bugi, 22. jul 2018 19:41)

A TI JOS UVEK VERUJES U ONO STO PISU PO NOVINAMA ?

stoler

pre 5 godina

Kakav smehotres od ekipe,kakva sramota za one koji vode moj Partizan. Jos jedan sramotan prelazni rok naseg strucnjaka Ilieva i njegovih saradnika. O treneru ne bih da trosim reci. Doveli Lolu i ove anonimuse i poluamatere,projektuju ovog presmesnog decka Markovica za novog Vidica,kada sam pre par meseci pisao na tu temu dobih silne minuse. Decko nece dalje od nase lige. Sumu toliko platili,a on se sprda sa njima. Sasa Ilic sa cetrdeset godina u protokolu za tim. SRAMOTA!!!! I ne vredi vise da se poziva da odu Iliev i drustvo,dok je ove vlasti oni su nedodirljivi. Taman da nas dotuku.

Митар Пфк

pre 5 godina

Страдао Вилијам хил , појачавање буџета за пар озбиљнијих појачања , или квалитетно љетовање бандитоса из фотеља ..

dis

pre 5 godina

kad si spreman i znas povuces napred ne sme protiv.igrac da te stigne i faulira.. odma prekid staje igra....to jenama trener knjizio kao licni propust

Admiral

pre 5 godina

Ovekivano. Realno nismo ni za prve cetiri ekipe,kakva titula,smesno. Koliko je antipatican ovaj Djukic ne verujem,samo nesto filozofira a znanje nema ni za beton ligu. Ilijev takodje,najavljuje neke "bombe" a dovodi poluamatere. Igra Partizana je na amaterskom nivou,nema agilnosti,nema ideje,nema lucidnosti,bas nista

bane

pre 5 godina

i u evropi mafija ima upliva u sportu, da ne kazem u latinoe americi, ali nigde mafijasi toliko ne devastiraju fuzbal ko kod nas na balkana!!!!

Admiral

pre 5 godina

Majko mila kakvo ponizavanje,pa mi treba da ocekujemo napredak od Saleta Ilica koji ima 40 godina?! Svaka njemu cast,ali moj deda od 70 god moze vise da pretrci. Au sta nam rade. Po prvi put u zivotu bice mi drago sto cemo biti topovsko meso svima. Pa sa ovom upravom i trenerom trebamo ispasti u beton ligu!!!

olkhjhg

pre 5 godina

Jest da je prvo kolo da su noge teske i tako to,ali ljudi dragi Partizan je danas bio jako los.Ako budemo ovako bezidejno i glupo odigrali protiv Trakaija,nemamo se cemu dobrom nadati.

Марко

pre 5 godina

Stankovic nije izdanak vase skole vec skole Teleoptika (koji tada nije bio u saradnji sa Partizanom) i sa ne punih 16 godina je presao kod vas..
(Petar, 22. jul 2018 20:55)

Станковић је са непуних 14 година дошао у Звезду, а не са 16, са 16 је већ био првотимац. У Партизан су исто тако са 13-14 година дошли, на пример, Љајић, Јоветић, Настасић или Живковић. Нико од свих тих играча није од категорије петлића у Звезди или Партизану, али се за њих каже да су Звездина и Партизанова деца јер су прошли неке млађе категорије. То је још од оног времена када су деца много касније почињала да тренирају фудбал званично у клубовима. На пример, један Дејан Савићевић је први пут званично регистрован у неком клубу са својих 15 година, а до тада је играо на ливади.

Acika

pre 5 godina

svi po Đukiću a riba smrdi od glave ljudi moji. niko da pomene upravu i fudbalski savez...... e moji vi .....
(cojans, 22. jul 2018 20:35)
Koji savez druže moj?!?? Pa vidiš li kako igramo...

ruki

pre 5 godina

u ovu ekipu partizan igrac vrijedi 500e na trzistu ali realno. sto znaci sa budzeto od 6000e za 12 igraca da prodjemo drugo kolo mrka kapa.

Naiđu tako neka vremena ...

pre 5 godina

Ne pamtim kad je zadnjih godina objavljena tabela posle prvog kola, ali ovo je neviđena prilika da se unese "malo radosti kod naših" i ponizi rival i bahato pokaže moć. Sistem sastavljanja tabele nije razumljiv nikom ko teži tačnosti i egzaktnost predpostavlja niskim navijačkim strastima.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

partizan igra ruzan i dosadan fudbal...pre svega sto nema dva kreativna igraca...a nijednog kompletnog igraca....nije cudo sto nema nikog na stadionu ....

karlito

pre 5 godina

Ljudi prvo kolo se igra.Nismo uigrani.Igramo kvalifikacije sledeće nedelje.Daćemo ga nekako. 0-1 kraj.
(vladimir, 22. jul 2018 19:45)

Konacno skroman i realan partizan :)

dis

pre 5 godina

...lopta je uvek brza od igraca...ne vuci je bezveze i ne dangubi...cuvaj gorivo za zavrsni sprint i atak..ne rasipaj energiju bez veze...golman je prvi navalni igrac...igrac koji ima loptu u tom trenutku je najmanje bitan,svi ostali su bitniji da svojim kretanjem omoguce prethodnom vise dobrih resenja...korner,kosi hitac i matem .verovat.

Кад ти кажем

pre 5 godina

Pogledajte koliko Radnik ima suteva, a Dinamo juce ni 2 za celu utakmicu, oh wait rekao Antic ne sme sampion da se umori pred Suduvu.
(Batko pamcenje mu kratko, 22. jul 2018 20:34)

Taj Dinamo je u prvom minutu pogodio stativu. toliko o topme da nisu zeleli da ugroze gol CZ.
(Vladan R, 22. jul 2018 22:23)

Није њему памћење кратко, него га сунце мало докачило, па онда, ето тако, мало свашта пише.