Petak, 06.07.2018.

09:00

Konačno je Crvena zvezda onakva kakvu Crvena zvezda želi

Izvor: Nemanja Ðorðeviæ

Konaèno je Crvena zvezda onakva kakvu Crvena zvezda želi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

143 Komentari

Sortiraj po:

milisav

pre 5 godina

I pre dve godine ste isto ovako pricali vi navijaci (i pisali vi novinari)
Kanga- maestro Ruiz ubica(htela ga Barselona) Muce , Fibel ,Edson - masine itd itd.

garda

pre 5 godina

Meni samo Marko Marin nedostaje da bih mogao da kazem da sam odusevljen prelaznim rokom. Ali mi je prijatno iznenadjenje dovodjenje Melega, potencijalno sjajan igrac.

-32

pre 5 godina

Toliko je dao Zvezdi a NIKO ni da ga pomene . Rec je o Vucicu gospodo .
(Decoooo, 06. jul 2018 09:44 A kako mu se samo Vucelic lepo zahvalio prosle sezone, kada je dao Partizanu pare za licencu. Inace Partizan ne bi igrao Evropu, i bio bi kraci za 10ak mil. € i zato hvala Premijeru.

Pametnjakovic

pre 5 godina

Ovi bili duzni 65 miliona evra I onda za par sezona doveli Jos 150 novih igraca I sad je dug kao 25 miliona ???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikelino, 6. jul 2018 15:21)

C. Zvezda i Partizan su drzavni klubovi i funkcionisu kao i sva druga drzavna preduzeca. Rukovodioci lazu, pomazu partiju koja je trenutno na vlasti, malo uzmu za sebe i tako.
PS. Visinu duga ovih klubova mozes videti na APR-u. Izvestaji su objavljeni pre dan dva i to je jedini validan dokument o stvarnim dugovima ovih klubova

Znalac

pre 5 godina

обзиром на квалитет омладинаца, Звезди је потребна озбиљнина филијала. Требало би размислити о слању тих играча на позајмице, али да имају загарантовану минутажу.То би коштало, али би се исплатили. Први тим је лепо оформљен. Стојиљковић је квалитетнији од Пешића, тако да га треба продати.

Filijala je beogradski Graficar koji se takmici u srpskoj ligi grupa Beograd
(aco, 06. jul 2018 16:41)

Ringo Star

pre 5 godina

Velikan svetskog fudbala. Veliki sampionski klub. Velike tradicije i muzejom kakvim se moze pohvaliti mali broj klubova. Klub sa vise miliona navijaca. Stadion koji pamti noge svih najvecih legendi svetskog fudbala. To su sve cinjenice koje kazu NAJVECA SI ZVEZDO, HVALA TI ZVEZDO ZA SLAVNU PROSLOST PROSLOST A NADAM SE I BUDUCNOST, HVALA TI STO SAM PONOSAN NA TEBE I STO MI JE SRCE PUNO STO I JA KAO MOJ ĆALE SADA VODIM SVOGA SINA NA TRIBINU , UVEK CEMO BITI TU I UVEK CEMO BITI PONOSNI STO SI NASA .
NAPRED ZVEZDA !!!

aco

pre 5 godina

С обзиром на квалитет омладинаца, Звезди је потребна озбиљнина филијала. Требало би размислити о слању тих играча на позајмице, али да имају загарантовану минутажу.То би коштало, али би се исплатили. Први тим је лепо оформљен. Стојиљковић је квалитетнији од Пешића, тако да га треба продати.

BOSS

pre 5 godina

Sve je extra,samo se ovo treba sklopit da bi funkcionisal.Sada citam da ima ponuda za Pesica od 4 miliona,ako treba odmah ga prodat sada,ima Stoiljkovic,Pavkov i Joveljic.Joveljica treba malo forsirat,svaku utakmicu malar pola sata da igra.... Erakovica takodje celicit,i od sledece da bude standardni stoper,nema se sto cekat. I takodje da se svake godine prikljucuju minimum 3 mlada igraca,dal iz svoje skole ili da se kupe,nije vazno.(do 20 godina)... Omladinci su prvaci,dako iskoce 3 igraca za prvi tim od njih,ako nemoze,onda nije samo Zvezda u problem,vec i reprezentacija!

njami

pre 5 godina

Ne razumem hvalospeve? Opet je doveden skoro ceo nov tim, 9 igraca. Trebace im pola sezone da se uigraju.
(Gazda Dojkan, 06. jul 2018 12:13)
U prvih 11 ce biti samo 2 eventualno 3
promene,tako da ne demagogiši i ne lupetaj života ti! Tako se radi u ozbiljnom
klubu, kostur ostaje! Zato su i hvalospevi. Eventualno će prodati još Radonju, mada mislim da će prodaja Pešića ostaviti Radonju još sezonu , ali nakon kvalifikacija!

Aca el Loco

pre 5 godina

Realno je da ja, kao navijac Partizana, cestitam Zvezdi na odlicnim transferima. Ljudi zaista dovode dobre do odlicne igrace za srpske prilike. Takodje Mrkela-Milojevic tandem je izvanredan i samo budala moze tvrditi drugacije.
Realno je da svaki Srbin, ma koliko klupski obojen bio, bi trebao da navija za nas klub u bilo kojim kvalifikacijama(svi koji to ne cine su po meni za psihicko posmatranje jer ne mozes da volis tim A i da zbog toga navijas za tim iz druge drzave protiv tima B).

Realno je da Partizan tom Djukicu moze da skine samo kapu, jer zahvaljujuci njemu su inkasirali ogroman novac od ucesca u Evropi!(kakva god da je igra, rezultati kazuju za sebe, a oni su najbolji jos od cika Crnog Vermezovica i famozne sezone 04-05 u Evropi(naglasavam Evropi!)). Ni Aca Stanojevic, po mom misljenju najbolji trener Partizana od pocetka veka ne bi uradio nesto vise jer Zvezda je ocigledno bas jaka, i ne zaustavlja se, vec posluje kao pravi evropski klub.

Iskreno zelim da nam se, i Zvezdi i Partizanu, makar ponovi prosla sezona kako bismo sto pre stali finansijski na noge, ali uz jednu ozbiljnu primedbu - ako toliko mladih selekcija ima u klubovima, da li je moguce da iz svake barem 1 ili 2 igraca se ne istrpe 3 sezone minimum u seniorima? Ko god je zaista talentovan za prekomandu u prvi tim, da automatski dobija 3-4 godine ugovora i da se forsiraju. Pogledajte npr Partizanove igrace kao sto su Zivkovic ili Radonjic(partizanovo dete). Nisu odigrali ni 2 pune sezone kako treba, vec su prodati. To je ono sto nas ubija, i nas fudbal. Nisu problem talenti vec nedostatak iskustva i utakmica u nogama. Ja prvi kazem za Racica - taj mali ako nastavi da radi, lagano moze da bude novi Matic(takav tip igraca, mozda i kvalitetom).

krajisnik

pre 5 godina

Pera pisar @
Dobro je da si već tad primjetio talenat, ja nisam kao ni ostali što nisu, ali mi je drago što će ostati još ovu sezonu.
Ali ko će kasnije doći da nas zezne...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Majstori za samoobmanjivanje, cekajuci prvi kairat, omoniju, levadiju, cernomorec...
(Mica kontalica, 06. jul 2018 14:11)

Omoniju?
Levadiju?
Nikad Šamrok
Nikad Fljamurtari
Nikad Petah Tikva
Tri najsramotnija poraza u istoriju fudbala na prostorima ex Yu!

zvezdaš

pre 5 godina

Tako su zvezdasi i 2015 godine gajili optimizam, verovali da imaju najjaci tim na svetu pa ih Kairat spustio na zemlju.
(Batko pamcenje mu kratko, 06. jul 2018 10:09)

Baš ste se uhvatili za taj Kairat.
A Zaglebje, Šamrok i ostali giganti?

(Ma daj, 06. jul 2018 11:24)

Pogrešio si vest. Ovo nije vest o "Hvala Vučiću" klubu.

Dovedes dva igrača jedan iz japanske lige drugi sa Kipra i kreće loženje. Komedija od kluba i navijača
(Robbi, 06. jul 2018 12:25)

Dovedeš pojačanje od preko 1,5M i svi se pitaju zašto tolika SUMA?

Konstatacija

pre 5 godina

Majstori za samoobmanjivanje, cekajuci prvi kairat, omoniju, levadiju, cernomorec...
(Mica kontalica, 06. jul 2018 14

Sta ocekivati od navijac vojnog kluba koji igra na stadionu vojske Srbije.Veciti kompleks navijaca malog kluba koji je uz pomoc vlasti hteo da prestigne evropski klub.Klub koji je ispadao od Flamurtarijs, Samroka, Artmedie, Apoela.A sada u pripremnom periodu od Rostova

Pera Pisar

pre 5 godina

...što se Vladana Milojevića tiče, već u Čukaričkom sam primetio da je izrazito talentovan trener, bio sam malo iznenađen sjajnom sezonaom koju je imao u Panioniosu u Grčkoj, kada je faktički i "načeo" Olimpijakos, pokazujući da nije nepobediv, što se i obistinilo ove godine kada je A.E.K. uzeo titulu, dolazak u Zvezdu za mene je bila prava senzacija, jer mislim da su mu u Grčkoj bila otvorena vrata i Olimpijakosa i Panatenaikosa i bio sam ubeđen da je čovek zbog nekih porodičnih problema bio prinuđen da napusti Grčku i da boravi u Beogradu, npr. daleko bilo neka bolest roditelja, ali zaista nisam video logiku da dolazi u Zvezdu koja je tada bila na niskim granama, izgubila titulu porazom od Voždovca, ispudtila veliku bodovnu prednost u odnosu na Partizan...velika karijera je pred njim !!!

mr.wolf

pre 5 godina

Напокон да изгледамо као клуб. Све је у организацији клуба, да свако зна шта је његов посао и да зна то да ради. Онда су и резултати загарантовани. Код нас је расуло кренуло кад је Цвеле отишао из клуба и тек сад смо изгледа мало дошли себи. Срећно, поред знања потребно је и среће понекад. Ја бих био задовољан ове године и Лигом Европе јер ту можемо да се надигравамо, у ЛШ би нас истамбурали само тако.
(Виоп, 06. jul 2018 11:13)

Slazem se donekle, ali imali smo priliku da stanemo na noge kada je predsednik bio Dragan Stojkovic Piksi. Imali smo dobru generaciju, stabilnost 2-3 sezone. Protiv Rendzersa smo ispustili priliku za LS i kasniju dominaciju. Ali je onda dosla namestaljka, Piksi je oteran, i usledila je dominacija ovog manjeg tima koji dugo pokusava da prekroji istoriju (25 godina) ali na srecu nije im poslo za rukom. Veliki strah imam od kvalifikacija za LS. Ocekivanja su velika, ali realnost je da jod nismo zreli za LS. Kada ispadnemo u kvalifikacijama, sve moze da se okrene naglavacke, takav smo (grozan) narod. Milojevic, ako veze 2 poraza, bice na staklenim nogama, sa 3 poraza svi koji ga sada uzdizu pocece da ga teraju, i tu ce Zvezda sama sebe baciti u dubiozu. Iskreno se nadam da nece biti tako, vec podrsku mora da imaju i u slucaju ispadanja iz kvalifikacija za LS. Setite se samo onog momentuma kod Bozovica... ispadamo od Ludogoreca u produzecima (malo i zahvaljujuci Kangi) i posle toga psiholoski pad zbog velikih ocekivanja. Bozovic nije uspeo da digne ekipu za Sasulo, mada ni sebe nije uspeo da digne. Zvezda je tu izasla na teren samo da izgubi jer su mislima bili i dalje u utakmici sa Ludogorecom. Sada, pametno, bez pljuvanja, i bice dobra sezona.

Manguparija_sever

pre 5 godina

Napravio je Miloje evropsku Zvezdu.Svaki igrac tacno zna svoje zadatke na terenu.Sa Milojem na klupi je sve moguce pa i da udjemo u ls.Svi na stadion svi na stadion igra Zvezda igra Zvezda igra sampionn

Милош

pre 5 godina

Ko nije gledao pre Crvenu Zvezdu ovo mu se cini kao all star al ovo nije ni 50% od Zvezde na primer od pre 20 godina a dalje da ne idemo.

stefan prvovencani

pre 5 godina

Da pojasnim ovima sto stalno prozivaju za dug, bilo da se radi o delijama ili grobarima. Svaki fudbalski klub je kao firma, zaduzuje se kod banaka za obrtni kapital koji plasira u robu sa kojom trguje. Neko u belu tehniku ili bilo sta drugo,a neko u fudbalere. Na kraju godine se podvuce crta, pa se vidi da li je bilo plusa ili ne. Vrednost duga mora biti pokrivena imovinom kluba, a u imovinu spadaju i igraci, kao i infrastruktura. Pogledajte koliki su dugovi engleskih ili spanskih klubova. Pa Mancaster United je duzan preko 650 miliona eura!!! Ali njegova imovina i igraci vrede vise od toga. I oni imaju sponzore ali je velika razlika sto to nisu drzavna preduzeca, a kod nas je i privatnog i drzavnog.

zmay

pre 5 godina

Navijam za Partizan, ali moram da pohvalim rad trenera Crvene zvezde. Čovek stvarno daje primer u radu i ponašanju ostalima. Sve izjave su mu na mestu i odnos sa javnošću. Kapa dole!

Vidoje

pre 5 godina

Grobari, cemu zavist? Cemu ruzni komentari? Ne kazem da treba da se radujete Zvezdinom (eventualnom) uspehu ali zaista nema razloga za ovo sto pisete. Niko ne kaze da Partizan nije dobro radio u prelaznom roku niti da i vas klub nece biti konkurentan i u Srbiji i u Evropi. Ovo je prica o Zvezdi, sutra ce ( mozda)biti i o Partizanu. Opustite se...

Smogovci

pre 5 godina

@Robbi
Dovedeš žonglera i štopera iz 3. Turske i vičeš kako je "premijer liga" , ne šutneš na gol na derbiju (prvi i jedini put u istoriji derbija) i pričaš da je neko smešan kao klub .
Navijači , posebna priča :
" Stižu nove cirkuske atrakcije , dva grobara u tri frakcije " . Vi da se nekom smejete ? Svašta

el_kiddo

pre 5 godina

Sra je sa dugom od 50 miliona od pre samo 3 godine? Od cega je dovedeno 9 pojacanja do sada, a 11 igraca proslog leta?ko placa obestecenja, plate, bonuse? Sramota je sto se finansira rupa bez dna.

Konstatacija

pre 5 godina

Tim se skockava iz sezone u sezonu. Mrkela radi odlican posao.Zvezdina infrastruktura je danas bolja od Partizanove.Iznad juzne tribine potpuno tri nova terene od kojih jedan sa vestackom travom.I rezultat se vidi sampioni u svim kategorijama.Glavni teren i gledaliste promenjeni. I MU, Real, Barsa pa od prosle sezone i Bayern su u minusu.Ove sezone je tesko uci u LS jer je za sirotinju iz istocne i centralne Evrope smanjen kapacitet.Ali i LE nije neuspeh.Lepa lova se dobija.Sada se u Zvezdi pametno radi.Dovode se slobodni igraci i igraci iz pozajmice

anica

pre 5 godina

(smrt botovima, 6. jul 2018 12:08)
Zbog cega kvari sliku? Direktor za primer, meni on nije odbojan, svaki igrac ispostovan, kolektiv drzi na okupu, ne znam sta vam covek toliko smeta- mislis da bi g.Milojevic ostao u Zvezdi da ne postoje uslovi za rad i da nije stvoren sistem...samo neka nastavi ovako, da svi naivni i bezgresni imaju za cim da kmece. Secam se posle nekog meca u kvalifikacijama kad je igrace sacekala pizza i pivo u svlacionici...sigurna sam da nijedan igrac nema ruznu rec ni za generalnog ni za sportskog direktora, ni za trenera. Uslovi za rad, pripreme, sve na nivou, njihovo je samo da daju sve od sebe.
To sto vama sa druge strane brda smeta Zvezdino ime i navijaci to je drugi problem, ako se do sada niste navikli, moracete, Zvezda je postovana sa svih strana jer je zasluzila. Kao sto sam odavno rekla, prenosenje osobina sa kolena na koleno, svi smo isti, svi imamo istu dusu, srecni smo...ne virimo u komsijino dvoriste vec zivimo za huk sa tribina!
ZVEZDA!

Ma daj

pre 5 godina

Hvala Vučiću. Osvojićemo ligu šampiona bez da se oznojimo.U finalu bijemo Grasshoppers meč prenosi Milojko Pantic. B tim osvaja jelen ligu, C tim osvaja kup. D tim bi mogao da igra ligu Uefa ako nam dozvole što da ne da osvojimo i to lagano. E tim i F tim neka budu u pripravnosti ako se neko povredi i to je plan.

dingoslav

pre 5 godina

iste priče kao i kad je grof božović bio, pre početka sezone su najbolji na svetu a onda se ispostavi da moraju sudije da guraju u prvenstvu, neki uspeh u evropi je u domenu naučne fantastike...

Petar

pre 5 godina

Uvek isto pred sezone. Hvali se uvelice se, joj kako smo dobro radili. Pa kasnije opet isto, nema lige sampiona. Mozda ta druga liga. Polako je lakse na lotu dobiti nego da neki nasi udju u ligu sampiona. To stalno prodavanje a i odlazak nekog kvaliteta je godisna lutrija. Ili ide ile ne ali obicno ne. Ovi ozbilni, traze uspeh kroz dugorocnost. Oni dokupuju tamo gde su slabiji a tako se pojacaju. A kod nas je svako novo ime pojacanje, bez da je igrao pet minuta.
Ajde neka lutrija pocne i cekam vec na izjave kad izpadnemo.

Виоп

pre 5 godina

Напокон да изгледамо као клуб. Све је у организацији клуба, да свако зна шта је његов посао и да зна то да ради. Онда су и резултати загарантовани. Код нас је расуло кренуло кад је Цвеле отишао из клуба и тек сад смо изгледа мало дошли себи. Срећно, поред знања потребно је и среће понекад. Ја бих био задовољан ове године и Лигом Европе јер ту можемо да се надигравамо, у ЛШ би нас истамбурали само тако.

Bre

pre 5 godina

Meni svarno nije jasno po cemu je ovaj prelazni rok toliko sjajan i bajan otisla su dva mlada talenta Adzic i Racic za sicu, Le Le Talek stub odbrane a dovedena gomila igraca koja u svojim klubovima u prethodnoj sezoni gotovo nista nisu igrali, nemamo pravog napadaca, bolje jos zimus da su sve pare dali Boaciju i Kangi nego sto su umesto toga doveli desetoricu

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Mnogo mi se svidja ovaj igracki kadar. Nadam se da ce do Apoela Miloje to da utegne, jer bas protiv njih cemo videti kakvi smo kao tim i koji su neki realni dometi. Licno mislim da smo jaci nego prosle sezone. Moj san je da Zvezda udje u LŠ, i zato ajmo Zvezdo!!!

Реално

pre 5 godina

iste priče kao i kad je grof božović bio, pre početka sezone su najbolji na svetu a onda se ispostavi da moraju sudije da guraju u prvenstvu, neki uspeh u evropi je u domenu naučne fantastike...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dingoslav, 6. jul 2018 11:20)

Исте приче, а шта је требало, да се не појачавамо ?!
Можда су приче исте, али није исти тренер. Видео си прошле године који су домети Милојевића, зашто би ове године било било шта другачије ?!
Ок, можда не уђемо у ЛШ, али зато ЛЕ нам је скоро па загарантована.
А можете ли ви (гробари) нешто да гарантујете што се тиче следеће сезоне ? Реално, ни куп не можете да гарантујете а о титули можете само да сањате. У Европи вас чека бламирање какво Србија није дуго видела.

malone

pre 5 godina

tesko ali jako tesko do lige sampiona,mada voleo bi da istrcimo u dresovima sa jednom zvezdicom iznad grba...moze i liga evrope,da je osvojimo,to je jedini trofej koji nam fali!

Milojev kum

pre 5 godina

Druga sezona jeste najteza, posle uspeha. Mislim da kum Miloje zna to odlicno.
Ceo zvezdin strucni staf i operativci nisu nikad ovako dobro radili pod palicom Kum Miloja jos od 1991.g.
Sve sto se moglo i trebalo uradjeno je.
Treba i malo srece i brzog slaganja kockica.
Zategao je Miloje ekipu kao nikad. Mozda fali jos par utakmica i to ce biti masina.Naravno, gomila drugih okolnosti moze da utice, od Fss, famoznih menadzera, pa raznih nevidljivih interesa koji kroje biznis i finans.interes UEFA. Dakle puno toga izvan same igre!
Sta reci osim: Pozlatila ti se Zvezda i ova godina Kume Miloje

BBRS

pre 5 godina

jel pominje još neko dug?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dingoslav, 6. jul 2018 11:22)

Прочитај текст.
Помиње се дуг, кажу да је преполовљен, нешто више од 25 мил.

mladen

pre 5 godina

Tim iz Barija se pravio 5-6 godina. Tu su bili "starosedeoci", sa nekim novim igračem, koji je donosio potreban kvalitet. Prvo je to bio Pančev, pa Piksi, pa Žuti, pa "Rumun" i na kraju ubojita levica, Zvezdina 6-ica. U medjuvremenu, otišao je bio samo Piksi. Tako i danas. Ovaj tim se konstantno nadogradjuje već 3. godinu. Treba imati kontinuitet, kako tokom prelaznog roka, tako i tokom takmičenja u Evropi. Neka se opet ponovi prošla sezona, može i u LE, ali da igračima postane jasno, da bi ostankom u Zvezdi redovno počeli da igraju i evropske utakmice. A kontinuiarni rad dovodi do rezultata. Treba biti strpljiv. Grof je uradio ili nije uradio ovo ili ono, ali je udario temelje za neke igrače. Milojević je to nadogradio i nadogradjuje. I sama struktura kluba deluje bolje. Nekada Džaja i Cvele, sada Terza i Mrkela(mada Terzu ne volim, ali dobro). Medicinski deo stručnog štaba radi takodje veoma dobar posao, jer prošle sezone nismo imali nešto veliki broj povredjenih igrača, samo Jovičić. Po ugledu na kasne '80, treba u stručni štab uvrstiti i kvalitetnog psihologa.

Djurra

pre 5 godina

Cela ova prica..... a o trosku svih nas, i onih koje fudbal u opste ne zanima.Privatizujte Zvezdu i Partizan, a neka ga kupe svi navijaci i ljubitelji Zvezde i Partizana.A razliku u izdvajanju iz budzeta za te klubove, kao i njihove dugove prema drzavi, usmerite na zdravstvo, na primer, a ne da se ljudi lece preko skupljanja para od SMS-a.Vlast(svaka od 90" do sada) koja jednu ovakvu stvar ne moze da resi, jer je za nju najkomplikovanija, ne moze ni teze stvari.

BBRS

pre 5 godina

Hvala Vučiću. Osvojićemo ligu šampiona bez da se oznojimo.U finalu bijemo Grasshoppers meč prenosi Milojko Pantic. B tim osvaja jelen ligu, C tim osvaja kup. D tim bi mogao da igra ligu Uefa ako nam dozvole što da ne da osvojimo i to lagano. E tim i F tim neka budu u pripravnosti ako se neko povredi i to je plan.
(Ma daj, 6. jul 2018 11:24

Почиње кукњава. Није им дуго требало !

Marijan

pre 5 godina

Zvezda treba da napravi brend koji će moći da skupo prodaje a jeftino kupuje talentovane igrače kakvih ima u našoj zemlji. Kao Dinamo Zagreb ili Ajaks, škola fudbala i trening kamp kao i struka su najbitniji. Možda bi bolje bilo da klub pređe u upravljanje navijača i privatizovati ga, možda bi neko i uložio u našu Zvezdu. Liga Šampiona je daleko ali ako želimo opet takav uspeh moramo krenuti da radimo, prvo napraviti temelje pa korak po korak do krova Evrope.

vlada

pre 5 godina

Hvala Vučiću. Osvojićemo ligu šampiona bez da se oznojimo.U finalu bijemo Grasshoppers meč prenosi Milojko Pantic. B tim osvaja jelen ligu, C tim osvaja kup. D tim bi mogao da igra ligu Uefa ako nam dozvole što da ne da osvojimo i to lagano. E tim i F tim neka budu u pripravnosti ako se neko povredi i to je plan.
(Ma daj, 06. jul 2018 11:24)

G tim cuvamo za Sumu i druzinu

d

pre 5 godina

Dokaz??? 
Evo i sendvic za tebe!!!
(Ja, 06. jul 2018 10:03)

Evo tebi slika usatog na ovoj vesti, a ako hoces potpun "ugodjaj" svrati do Ljutice Bogdana u dom Evropskog i svetskog sampiona.

Dejan CZ

pre 5 godina

Kakav clanak da se grobarima pozeli dobro jutro...Veliki udeo u konsolidaciji ima Gasprom koji je podrzao Zvezdu i u momentima kada je bilo najteze...Ulaganje u giganta na kraju uvek donese rezultat i zato danas imamo oporavljenog evropskog sampiona koji sigurnim koracima grabi ka drustvu sebi ravnima na putu za LS...Budu turbulencije pa i prodju...Velicina je trajna i zauvek ostaje.

Ja

pre 5 godina

Evo vam dokaz svima vama ISKOMPLEKSIRANIM grobarima koji govorite radi bankomat itd.Lepo vam piše da je od prodaje igrača dobijeno 3.300.000 a od kupovine potrošeno 2.400.000.Tako da je zvezda još i u plusu nakon prelaznog roka.Tako da nemojte da pričate da je vučić umešao prste i ostale gluposti!
(., 6. jul 2018 09:50)

Dokaz???
Evo i sendvic za tebe!!!

One night in May

pre 5 godina

Kakav clanak da se grobarima pozeli dobro jutro...Veliki udeo u konsolidaciji ima Gasprom koji je podrzao Zvezdu i u momentima kada je bilo najteze...Ulaganje u giganta na kraju uvek donese rezultat i zato danas imamo oporavljenog evropskog sampiona koji sigurnim koracima grabi ka drustvu sebi ravnima na putu za LS...Budu turbulencije pa i prodju...Velicina je trajna i zauvek ostaje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 6. jul 2018 10:09)

Za njih je ovaj clanak laku noc i lepo sanjajte, a ne dobro jutro...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Tako su zvezdasi i 2015 godine gajili optimizam, verovali da imaju najjaci tim na svetu pa ih Kairat spustio na zemlju.

vlada

pre 5 godina

3,3 zaradjeno, 2,4 potroseno. Lepo ste ovo predstavili, sad samo *udala moze da prica o nekim nebuloznim ciframa. Zarada 900 000. A bice sigurno jos koja prodaja nakon kvalifikacija

Milan

pre 5 godina

Dolazi, za svakog trenera, uvek nezgodna druga sezona. Treba potvrditi i eventualno nadograditi uspeh iz prve. Ako to bude uspeo, za mene Miloje ulazi u red besmrtnih trenera Zvezde. Naravno, merilo je Evropa, gde bih bio prezadovoljan da ponovimo LE! Naravno da niko ne bi bio gadljiv na Ligu Šampiona :)

sasho

pre 5 godina

Mora drzava da upumpa koliko god treba, posto nema zamajavanja raje (glasača) basketom ove jeseni, morace da se da sve na fudbal. U suprotnom, morace da se prati buducnost voli u evroligi, ako se rano ispadne u fudbalu, gladaci ce biti nezadovoljni!!

sale xiaomi

pre 5 godina

Mozda i sada prodju neki krasnodar na foru 'teren nam je u katastrofalnom stanju, ali ga necemo menjati, oni su navikli da igraju na dobrim terenima, a mi na oranicama'...

Caw

pre 5 godina

Treba ići korak po korak, za ligu šampiona treba mnogo toga da se poklopi.
Najvažnije da igramo Evropu i ove godine plus da probamo bar 2-3 mladih igrača da damo prostora u prvom timu.
I polako prelazni rok još traje, nadam se da nas neće napustiti još neko, maksimalno još jednog da prodamo.

Zvezdas

pre 5 godina

Tako su zvezdasi i 2015 godine gajili optimizam, verovali da imaju najjaci tim na svetu pa ih Kairat spustio na zemlju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 6. jul 2018 10:09)

Aha, zuzeo si busiju sa lucidnim komentarima.Evo dao sam ti plus da se ne osecas postidjeno

parižanin

pre 5 godina

hahahahah,dva najbolja igrača otišla bez zarade zvezde,to može samo u Srbiji gde država stoji iza tebe posle takvog poslovnog kiksa,i da se razumemo u naše klubove dolaze istrošeni i igrači koje niko ne želi i malo vrede, tako da molim javnost da se ne loži,pare su u Azerbejdžanu,Kazahstanu itd.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Zato sto ste tako bahati, zato st se pojacavate od drzavnih para sve ima da vam se obije o glavu, sve ovo pretplacivanje prosecnih stranaca. Ima da puknete kao balon i ispadate vec od Apoela. Sto se tice prvenstva u prednosti ste samo zbog Djukica, da je bilo koji ozbiljniji trener tu ne bi bilo dileme.
(cinjenice, 6. jul 2018 09:06)
Cinjenica je da su Zvezda i Partizan proslog leta prodali igrace u vrednosti od oko 10 mil. Zvezda 9, Partizan oko11m, ako se dobro secam, moze da se nadje na netu. Da su inkasirali oko 6.5m od UEFA.Sa TV pravima i marketingom blizu 20mil. Zvezda sa 5mil od Gasproma je imala prosle godine prihod od oko 25mil, a i Partizan je blizu toga. Zasto bi se pojacavali od drzavnih para? Koliko je tesko da se shvati da u fudbau- ima para?! Mislite da se svi politicari guraju u fudbal iz ljubavi prema klubu, za koji navijaju? Mislite da su tu da unesu pare u klub? Ne, brate mili, njih zanima samo suprotan smer.

ljubitelj voca

pre 5 godina

@alal vera trebas da se sramis dugo, dugo vremena. Za 4 godine koliko je tu partizan je 2 puta bio prvak i to jedamput, pre dve godine u pretposlednjem kolu, zvezda je izgubila titulu cak i usled velike bodovne razlike zbog promenjenog sistema i polovljenja bodova. u tri poslednje godine, na kraju regularnog dela (pre 3 god bodovi se nisu delili) zvezda ima 3/3 osvojene titule. Partizan je licencu za evropu prosle godine kada je prosao grupnu fazu le, dobio finansisku pomoc, imas vest bas na sajtu gde se Vucelic zahvaljuje upravo ... njemu. niko ga ne voli ali partizanu je pomogao vise sram da te bude

agassi

pre 5 godina

@kimiko
Mrkela je bio najveći talenat YU lige , sa čini mi se 16 god i nešto je debitovao protiv Bugarske za A tim Yuge . Na žalost čini mi se da nije imao herca za nešto više možda i upornosti . Na nesreću Zvezde i njega nije sazreo , zato je imao nadimak Hitar Frkela . To se videlo baš protiv Milana u onoj epskoj utakmici . Brzo je otišao posle toga .
Ipak kao sport dir radi jako dobar posao . Krstičić , Borjan , Stojković , Babić , Savić , Jovičić , Pešić , Radonjić ... su više nego korektno odradili svoj posao i opravdali njegovo poverenje .
Mnogo očekujem od Melega , iako sam bio za to da Zvezda kupi Maksimovića koliko god da košta , mislim da će ovo biti njegova sezona , voleo bih da "klikne" na prvu i da dobijemo pravog pleja jer sve ostalo je dobro .

kimiko

pre 5 godina

Ovde je pored trenera Milojevica, pravo pojacanje izgleda Mitar Mrkela.Znam ga kao odlicnog igraca, a sada dobro radi svoj posao. Nema bez starih asova,to je naucilo odavno sta treba, sta ne treba, sta valja, sta ne valja...
Sta smes, a sta ne smes :)

miki

pre 5 godina

iako sam grobar,skidam kapu za pojacanja i odradjen prelazni rok.Tvrda,fizichki jaka ekipa,spremna,agresivna,trkachka i stamena pozadi zvezda je napravljana,tim po mom ukusu.Fali samo mozda malo vise kreativnosti u sredini.Milojevic zna sta radi.Cestitke na obavljenom poslu,a kao sto prirodni zakon nalaze u Srbiji,ne zelim vam uspeh u kvalifikacijama.

Prle

pre 5 godina

Neuspeh na SP sto pre treba baciti u zaborav i fudbalsku javnost zamlacivati "okretanjem ka novom ciklusu". Reprezentacije i jeste toliko slaba zato sto je u domacem fudbalu sve stvar dogovora. Ima nas koji se jos uvek secaju utakmice izmedju Spartaka i Radnickog. Prvo treba da pocistimo svoje dvoriste a tek onda komentarisemo sudjenje na medjunarodnoj sceni. Kako kod kuce radimo tako nam se vraca.

goran bg

pre 5 godina

Zvezda sada deluje mocno,organozovano.Terza se pokazao kao mudar predsednik i sastavio je ekipu saradnika koja vredno i pametno radi.Kao kada smo osetili 1988 g kada je potpisao Dejan Savicevic da se nesto zaista veliko sprema tako nekako i sada imam osecaj kada sam video da su dosli Meleg i Stoiljkovic,ne naravno da osvojimo LS ali se nekako osecamo sigurno kada je uprava ovakva stabilna.Miloje gospodin covek,mrkela ne daje bombaste izjave ali je covek spreman za velika dela.

milan

pre 5 godina

Ekipa solidna,trener najjaca karika ali mislim da je to nedovoljno za ulazak u LS. pogledajte samo kakve ozbiljne i uigrane ekipe cekaju u trecem i cetvrtom kolu, tesko ce se uci i u LE. Daj Boze da gresim

Rajko

pre 5 godina

Jako dobra analiza cjelokupne situacije..i drago mi je sto ste napisali koliko je dobijeno para a koliko utroseno na pojacanja (za ove mozgove sto spominju predsednika da pumpa pare) ,FK Hvala premijeru i predsedniku..tako da odlican posao,zadrzan je kostur ekipe i mislim da uz malo srece mozemo daleko da doguramo..i ono sto posebno raduje..veliki smo favoriti za titulu u nasoj ligi jer nesto ne vidim da su oni uradili zasad vrijedno paznje.

zoki

pre 5 godina

@cinjenice

Kod tebe realnost zivi na drugoj planeti... covece koliko zvezda sada zivi od drzavnih para toliko je partizan od raspada bivse drzave pa sve do dolaska sns-a bio na budzetu... pa ti sad vidi ko se tu vise uhlebio

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 5 godina

Od dolaska godpodina Vladana Milojevica sve je na bolje krenulo! Konacno je igra Zvezde ozbiljna, takmicarska! Igraci su bolji i na taktickom i na kondicionom planu!Sa ovim covekom na klupi, ne svodi se vise plasman najtrofejnijeg naseg kluba u grupnu fazu nekog od 2 Evro takmicenja samo na nadanje.Vec na realnu opciju!Siguran sam da cemo i ove sezone igrati Evropsku jesen(videcemo vec da li u Ligi Evrope ili Ligi Sampiona), a nadam se i ponovnom Evro prolecu!!Osvajanje domaceg prvenstva se podrazumeva, naravno! E sad', ko posle njega, to stvarno ne znam, ali o tome trenutno i ne moramo razmisljati! Napred Zvezda! Sportski pozdrav!

Igor Pg

pre 5 godina

Vratili smo se i ništa nas više neće zaustaviti na tom putu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Čikago, 6. jul 2018 09:06)

Vrlo vjerovatno brate! Po meni samo jos ova sezona je bitna, da bude bar upola uspjesna kao i prosla i to je to, nema vise povratka. Mislim da cemo sa komsijama lagano i ostaje samo da ostavimo solidan utisak u Evropi.. A isto tako mislim da dok je Milojevic tu nema te ekipe u Evropi (osim naravno ovih najvecih) koja nece morati dooobro da se oznoji da prodje Zvezdu. Zivi bili pa vidjeli..

Ljubisa livac

pre 5 godina

Odlicna ekipica. Jedino mi je napad kritican, ne uliva Stoiljkovic toliko poverenje, deluje kao Pesic kome treba 10 sansi da da gol. Nadam se da gresim.

Bard Živa

pre 5 godina

Prodali za 3.3 miliona, kupili (bez plata) za 2.4, preostalih 900.000 evra vratili dužnicima koji su oprostili bar 6-7 miliona duga. :) Samo u Srbiji... Ko je tuži sledeći? to će da saznamo za 364 a možda i manje dana...

cinjenice

pre 5 godina

Zato sto ste tako bahati, zato st se pojacavate od drzavnih para sve ima da vam se obije o glavu, sve ovo pretplacivanje prosecnih stranaca. Ima da puknete kao balon i ispadate vec od Apoela. Sto se tice prvenstva u prednosti ste samo zbog Djukica, da je bilo koji ozbiljniji trener tu ne bi bilo dileme.

.

pre 5 godina

Evo vam dokaz svima vama ISKOMPLEKSIRANIM grobarima koji govorite radi bankomat itd.Lepo vam piše da je od prodaje igrača dobijeno 3.300.000 a od kupovine potrošeno 2.400.000.Tako da je zvezda još i u plusu nakon prelaznog roka.Tako da nemojte da pričate da je vučić umešao prste i ostale gluposti!

Milan

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alal vera, 6. jul 2018 09:05) # Link komentara


Ovo nije vest o KK Partizan...

miki

pre 5 godina

iako sam grobar,skidam kapu za pojacanja i odradjen prelazni rok.Tvrda,fizichki jaka ekipa,spremna,agresivna,trkachka i stamena pozadi zvezda je napravljana,tim po mom ukusu.Fali samo mozda malo vise kreativnosti u sredini.Milojevic zna sta radi.Cestitke na obavljenom poslu,a kao sto prirodni zakon nalaze u Srbiji,ne zelim vam uspeh u kvalifikacijama.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 5 godina

Od dolaska godpodina Vladana Milojevica sve je na bolje krenulo! Konacno je igra Zvezde ozbiljna, takmicarska! Igraci su bolji i na taktickom i na kondicionom planu!Sa ovim covekom na klupi, ne svodi se vise plasman najtrofejnijeg naseg kluba u grupnu fazu nekog od 2 Evro takmicenja samo na nadanje.Vec na realnu opciju!Siguran sam da cemo i ove sezone igrati Evropsku jesen(videcemo vec da li u Ligi Evrope ili Ligi Sampiona), a nadam se i ponovnom Evro prolecu!!Osvajanje domaceg prvenstva se podrazumeva, naravno! E sad', ko posle njega, to stvarno ne znam, ali o tome trenutno i ne moramo razmisljati! Napred Zvezda! Sportski pozdrav!

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Zato sto ste tako bahati, zato st se pojacavate od drzavnih para sve ima da vam se obije o glavu, sve ovo pretplacivanje prosecnih stranaca. Ima da puknete kao balon i ispadate vec od Apoela. Sto se tice prvenstva u prednosti ste samo zbog Djukica, da je bilo koji ozbiljniji trener tu ne bi bilo dileme.
(cinjenice, 6. jul 2018 09:06)
Cinjenica je da su Zvezda i Partizan proslog leta prodali igrace u vrednosti od oko 10 mil. Zvezda 9, Partizan oko11m, ako se dobro secam, moze da se nadje na netu. Da su inkasirali oko 6.5m od UEFA.Sa TV pravima i marketingom blizu 20mil. Zvezda sa 5mil od Gasproma je imala prosle godine prihod od oko 25mil, a i Partizan je blizu toga. Zasto bi se pojacavali od drzavnih para? Koliko je tesko da se shvati da u fudbau- ima para?! Mislite da se svi politicari guraju u fudbal iz ljubavi prema klubu, za koji navijaju? Mislite da su tu da unesu pare u klub? Ne, brate mili, njih zanima samo suprotan smer.

goran bg

pre 5 godina

Zvezda sada deluje mocno,organozovano.Terza se pokazao kao mudar predsednik i sastavio je ekipu saradnika koja vredno i pametno radi.Kao kada smo osetili 1988 g kada je potpisao Dejan Savicevic da se nesto zaista veliko sprema tako nekako i sada imam osecaj kada sam video da su dosli Meleg i Stoiljkovic,ne naravno da osvojimo LS ali se nekako osecamo sigurno kada je uprava ovakva stabilna.Miloje gospodin covek,mrkela ne daje bombaste izjave ali je covek spreman za velika dela.

zoki

pre 5 godina

@cinjenice

Kod tebe realnost zivi na drugoj planeti... covece koliko zvezda sada zivi od drzavnih para toliko je partizan od raspada bivse drzave pa sve do dolaska sns-a bio na budzetu... pa ti sad vidi ko se tu vise uhlebio

kimiko

pre 5 godina

Ovde je pored trenera Milojevica, pravo pojacanje izgleda Mitar Mrkela.Znam ga kao odlicnog igraca, a sada dobro radi svoj posao. Nema bez starih asova,to je naucilo odavno sta treba, sta ne treba, sta valja, sta ne valja...
Sta smes, a sta ne smes :)

vlada

pre 5 godina

Hvala Vučiću. Osvojićemo ligu šampiona bez da se oznojimo.U finalu bijemo Grasshoppers meč prenosi Milojko Pantic. B tim osvaja jelen ligu, C tim osvaja kup. D tim bi mogao da igra ligu Uefa ako nam dozvole što da ne da osvojimo i to lagano. E tim i F tim neka budu u pripravnosti ako se neko povredi i to je plan.
(Ma daj, 06. jul 2018 11:24)

G tim cuvamo za Sumu i druzinu

zmay

pre 5 godina

Navijam za Partizan, ali moram da pohvalim rad trenera Crvene zvezde. Čovek stvarno daje primer u radu i ponašanju ostalima. Sve izjave su mu na mestu i odnos sa javnošću. Kapa dole!

Smogovci

pre 5 godina

@Robbi
Dovedeš žonglera i štopera iz 3. Turske i vičeš kako je "premijer liga" , ne šutneš na gol na derbiju (prvi i jedini put u istoriji derbija) i pričaš da je neko smešan kao klub .
Navijači , posebna priča :
" Stižu nove cirkuske atrakcije , dva grobara u tri frakcije " . Vi da se nekom smejete ? Svašta

Ljubisa livac

pre 5 godina

Odlicna ekipica. Jedino mi je napad kritican, ne uliva Stoiljkovic toliko poverenje, deluje kao Pesic kome treba 10 sansi da da gol. Nadam se da gresim.

Dejan CZ

pre 5 godina

Kakav clanak da se grobarima pozeli dobro jutro...Veliki udeo u konsolidaciji ima Gasprom koji je podrzao Zvezdu i u momentima kada je bilo najteze...Ulaganje u giganta na kraju uvek donese rezultat i zato danas imamo oporavljenog evropskog sampiona koji sigurnim koracima grabi ka drustvu sebi ravnima na putu za LS...Budu turbulencije pa i prodju...Velicina je trajna i zauvek ostaje.

Vidoje

pre 5 godina

Grobari, cemu zavist? Cemu ruzni komentari? Ne kazem da treba da se radujete Zvezdinom (eventualnom) uspehu ali zaista nema razloga za ovo sto pisete. Niko ne kaze da Partizan nije dobro radio u prelaznom roku niti da i vas klub nece biti konkurentan i u Srbiji i u Evropi. Ovo je prica o Zvezdi, sutra ce ( mozda)biti i o Partizanu. Opustite se...

Zvezdas

pre 5 godina

Tako su zvezdasi i 2015 godine gajili optimizam, verovali da imaju najjaci tim na svetu pa ih Kairat spustio na zemlju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 6. jul 2018 10:09)

Aha, zuzeo si busiju sa lucidnim komentarima.Evo dao sam ti plus da se ne osecas postidjeno

cinjenice

pre 5 godina

Zato sto ste tako bahati, zato st se pojacavate od drzavnih para sve ima da vam se obije o glavu, sve ovo pretplacivanje prosecnih stranaca. Ima da puknete kao balon i ispadate vec od Apoela. Sto se tice prvenstva u prednosti ste samo zbog Djukica, da je bilo koji ozbiljniji trener tu ne bi bilo dileme.

Igor Pg

pre 5 godina

Vratili smo se i ništa nas više neće zaustaviti na tom putu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Čikago, 6. jul 2018 09:06)

Vrlo vjerovatno brate! Po meni samo jos ova sezona je bitna, da bude bar upola uspjesna kao i prosla i to je to, nema vise povratka. Mislim da cemo sa komsijama lagano i ostaje samo da ostavimo solidan utisak u Evropi.. A isto tako mislim da dok je Milojevic tu nema te ekipe u Evropi (osim naravno ovih najvecih) koja nece morati dooobro da se oznoji da prodje Zvezdu. Zivi bili pa vidjeli..

ljubitelj voca

pre 5 godina

@alal vera trebas da se sramis dugo, dugo vremena. Za 4 godine koliko je tu partizan je 2 puta bio prvak i to jedamput, pre dve godine u pretposlednjem kolu, zvezda je izgubila titulu cak i usled velike bodovne razlike zbog promenjenog sistema i polovljenja bodova. u tri poslednje godine, na kraju regularnog dela (pre 3 god bodovi se nisu delili) zvezda ima 3/3 osvojene titule. Partizan je licencu za evropu prosle godine kada je prosao grupnu fazu le, dobio finansisku pomoc, imas vest bas na sajtu gde se Vucelic zahvaljuje upravo ... njemu. niko ga ne voli ali partizanu je pomogao vise sram da te bude

BBRS

pre 5 godina

Hvala Vučiću. Osvojićemo ligu šampiona bez da se oznojimo.U finalu bijemo Grasshoppers meč prenosi Milojko Pantic. B tim osvaja jelen ligu, C tim osvaja kup. D tim bi mogao da igra ligu Uefa ako nam dozvole što da ne da osvojimo i to lagano. E tim i F tim neka budu u pripravnosti ako se neko povredi i to je plan.
(Ma daj, 6. jul 2018 11:24

Почиње кукњава. Није им дуго требало !

anica

pre 5 godina

(smrt botovima, 6. jul 2018 12:08)
Zbog cega kvari sliku? Direktor za primer, meni on nije odbojan, svaki igrac ispostovan, kolektiv drzi na okupu, ne znam sta vam covek toliko smeta- mislis da bi g.Milojevic ostao u Zvezdi da ne postoje uslovi za rad i da nije stvoren sistem...samo neka nastavi ovako, da svi naivni i bezgresni imaju za cim da kmece. Secam se posle nekog meca u kvalifikacijama kad je igrace sacekala pizza i pivo u svlacionici...sigurna sam da nijedan igrac nema ruznu rec ni za generalnog ni za sportskog direktora, ni za trenera. Uslovi za rad, pripreme, sve na nivou, njihovo je samo da daju sve od sebe.
To sto vama sa druge strane brda smeta Zvezdino ime i navijaci to je drugi problem, ako se do sada niste navikli, moracete, Zvezda je postovana sa svih strana jer je zasluzila. Kao sto sam odavno rekla, prenosenje osobina sa kolena na koleno, svi smo isti, svi imamo istu dusu, srecni smo...ne virimo u komsijino dvoriste vec zivimo za huk sa tribina!
ZVEZDA!

njami

pre 5 godina

Ne razumem hvalospeve? Opet je doveden skoro ceo nov tim, 9 igraca. Trebace im pola sezone da se uigraju.
(Gazda Dojkan, 06. jul 2018 12:13)
U prvih 11 ce biti samo 2 eventualno 3
promene,tako da ne demagogiši i ne lupetaj života ti! Tako se radi u ozbiljnom
klubu, kostur ostaje! Zato su i hvalospevi. Eventualno će prodati još Radonju, mada mislim da će prodaja Pešića ostaviti Radonju još sezonu , ali nakon kvalifikacija!

zvezdaš

pre 5 godina

Tako su zvezdasi i 2015 godine gajili optimizam, verovali da imaju najjaci tim na svetu pa ih Kairat spustio na zemlju.
(Batko pamcenje mu kratko, 06. jul 2018 10:09)

Baš ste se uhvatili za taj Kairat.
A Zaglebje, Šamrok i ostali giganti?

(Ma daj, 06. jul 2018 11:24)

Pogrešio si vest. Ovo nije vest o "Hvala Vučiću" klubu.

Dovedes dva igrača jedan iz japanske lige drugi sa Kipra i kreće loženje. Komedija od kluba i navijača
(Robbi, 06. jul 2018 12:25)

Dovedeš pojačanje od preko 1,5M i svi se pitaju zašto tolika SUMA?

Bard Živa

pre 5 godina

Prodali za 3.3 miliona, kupili (bez plata) za 2.4, preostalih 900.000 evra vratili dužnicima koji su oprostili bar 6-7 miliona duga. :) Samo u Srbiji... Ko je tuži sledeći? to će da saznamo za 364 a možda i manje dana...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Majstori za samoobmanjivanje, cekajuci prvi kairat, omoniju, levadiju, cernomorec...
(Mica kontalica, 06. jul 2018 14:11)

Omoniju?
Levadiju?
Nikad Šamrok
Nikad Fljamurtari
Nikad Petah Tikva
Tri najsramotnija poraza u istoriju fudbala na prostorima ex Yu!

Manguparija_sever

pre 5 godina

Napravio je Miloje evropsku Zvezdu.Svaki igrac tacno zna svoje zadatke na terenu.Sa Milojem na klupi je sve moguce pa i da udjemo u ls.Svi na stadion svi na stadion igra Zvezda igra Zvezda igra sampionn

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Mnogo mi se svidja ovaj igracki kadar. Nadam se da ce do Apoela Miloje to da utegne, jer bas protiv njih cemo videti kakvi smo kao tim i koji su neki realni dometi. Licno mislim da smo jaci nego prosle sezone. Moj san je da Zvezda udje u LŠ, i zato ajmo Zvezdo!!!

One night in May

pre 5 godina

Kakav clanak da se grobarima pozeli dobro jutro...Veliki udeo u konsolidaciji ima Gasprom koji je podrzao Zvezdu i u momentima kada je bilo najteze...Ulaganje u giganta na kraju uvek donese rezultat i zato danas imamo oporavljenog evropskog sampiona koji sigurnim koracima grabi ka drustvu sebi ravnima na putu za LS...Budu turbulencije pa i prodju...Velicina je trajna i zauvek ostaje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 6. jul 2018 10:09)

Za njih je ovaj clanak laku noc i lepo sanjajte, a ne dobro jutro...

Milan

pre 5 godina

Dolazi, za svakog trenera, uvek nezgodna druga sezona. Treba potvrditi i eventualno nadograditi uspeh iz prve. Ako to bude uspeo, za mene Miloje ulazi u red besmrtnih trenera Zvezde. Naravno, merilo je Evropa, gde bih bio prezadovoljan da ponovimo LE! Naravno da niko ne bi bio gadljiv na Ligu Šampiona :)

Aca el Loco

pre 5 godina

Realno je da ja, kao navijac Partizana, cestitam Zvezdi na odlicnim transferima. Ljudi zaista dovode dobre do odlicne igrace za srpske prilike. Takodje Mrkela-Milojevic tandem je izvanredan i samo budala moze tvrditi drugacije.
Realno je da svaki Srbin, ma koliko klupski obojen bio, bi trebao da navija za nas klub u bilo kojim kvalifikacijama(svi koji to ne cine su po meni za psihicko posmatranje jer ne mozes da volis tim A i da zbog toga navijas za tim iz druge drzave protiv tima B).

Realno je da Partizan tom Djukicu moze da skine samo kapu, jer zahvaljujuci njemu su inkasirali ogroman novac od ucesca u Evropi!(kakva god da je igra, rezultati kazuju za sebe, a oni su najbolji jos od cika Crnog Vermezovica i famozne sezone 04-05 u Evropi(naglasavam Evropi!)). Ni Aca Stanojevic, po mom misljenju najbolji trener Partizana od pocetka veka ne bi uradio nesto vise jer Zvezda je ocigledno bas jaka, i ne zaustavlja se, vec posluje kao pravi evropski klub.

Iskreno zelim da nam se, i Zvezdi i Partizanu, makar ponovi prosla sezona kako bismo sto pre stali finansijski na noge, ali uz jednu ozbiljnu primedbu - ako toliko mladih selekcija ima u klubovima, da li je moguce da iz svake barem 1 ili 2 igraca se ne istrpe 3 sezone minimum u seniorima? Ko god je zaista talentovan za prekomandu u prvi tim, da automatski dobija 3-4 godine ugovora i da se forsiraju. Pogledajte npr Partizanove igrace kao sto su Zivkovic ili Radonjic(partizanovo dete). Nisu odigrali ni 2 pune sezone kako treba, vec su prodati. To je ono sto nas ubija, i nas fudbal. Nisu problem talenti vec nedostatak iskustva i utakmica u nogama. Ja prvi kazem za Racica - taj mali ako nastavi da radi, lagano moze da bude novi Matic(takav tip igraca, mozda i kvalitetom).

Ringo Star

pre 5 godina

Velikan svetskog fudbala. Veliki sampionski klub. Velike tradicije i muzejom kakvim se moze pohvaliti mali broj klubova. Klub sa vise miliona navijaca. Stadion koji pamti noge svih najvecih legendi svetskog fudbala. To su sve cinjenice koje kazu NAJVECA SI ZVEZDO, HVALA TI ZVEZDO ZA SLAVNU PROSLOST PROSLOST A NADAM SE I BUDUCNOST, HVALA TI STO SAM PONOSAN NA TEBE I STO MI JE SRCE PUNO STO I JA KAO MOJ ĆALE SADA VODIM SVOGA SINA NA TRIBINU , UVEK CEMO BITI TU I UVEK CEMO BITI PONOSNI STO SI NASA .
NAPRED ZVEZDA !!!

mr.wolf

pre 5 godina

Напокон да изгледамо као клуб. Све је у организацији клуба, да свако зна шта је његов посао и да зна то да ради. Онда су и резултати загарантовани. Код нас је расуло кренуло кад је Цвеле отишао из клуба и тек сад смо изгледа мало дошли себи. Срећно, поред знања потребно је и среће понекад. Ја бих био задовољан ове године и Лигом Европе јер ту можемо да се надигравамо, у ЛШ би нас истамбурали само тако.
(Виоп, 06. jul 2018 11:13)

Slazem se donekle, ali imali smo priliku da stanemo na noge kada je predsednik bio Dragan Stojkovic Piksi. Imali smo dobru generaciju, stabilnost 2-3 sezone. Protiv Rendzersa smo ispustili priliku za LS i kasniju dominaciju. Ali je onda dosla namestaljka, Piksi je oteran, i usledila je dominacija ovog manjeg tima koji dugo pokusava da prekroji istoriju (25 godina) ali na srecu nije im poslo za rukom. Veliki strah imam od kvalifikacija za LS. Ocekivanja su velika, ali realnost je da jod nismo zreli za LS. Kada ispadnemo u kvalifikacijama, sve moze da se okrene naglavacke, takav smo (grozan) narod. Milojevic, ako veze 2 poraza, bice na staklenim nogama, sa 3 poraza svi koji ga sada uzdizu pocece da ga teraju, i tu ce Zvezda sama sebe baciti u dubiozu. Iskreno se nadam da nece biti tako, vec podrsku mora da imaju i u slucaju ispadanja iz kvalifikacija za LS. Setite se samo onog momentuma kod Bozovica... ispadamo od Ludogoreca u produzecima (malo i zahvaljujuci Kangi) i posle toga psiholoski pad zbog velikih ocekivanja. Bozovic nije uspeo da digne ekipu za Sasulo, mada ni sebe nije uspeo da digne. Zvezda je tu izasla na teren samo da izgubi jer su mislima bili i dalje u utakmici sa Ludogorecom. Sada, pametno, bez pljuvanja, i bice dobra sezona.

Milojev kum

pre 5 godina

Druga sezona jeste najteza, posle uspeha. Mislim da kum Miloje zna to odlicno.
Ceo zvezdin strucni staf i operativci nisu nikad ovako dobro radili pod palicom Kum Miloja jos od 1991.g.
Sve sto se moglo i trebalo uradjeno je.
Treba i malo srece i brzog slaganja kockica.
Zategao je Miloje ekipu kao nikad. Mozda fali jos par utakmica i to ce biti masina.Naravno, gomila drugih okolnosti moze da utice, od Fss, famoznih menadzera, pa raznih nevidljivih interesa koji kroje biznis i finans.interes UEFA. Dakle puno toga izvan same igre!
Sta reci osim: Pozlatila ti se Zvezda i ova godina Kume Miloje

stefan prvovencani

pre 5 godina

Da pojasnim ovima sto stalno prozivaju za dug, bilo da se radi o delijama ili grobarima. Svaki fudbalski klub je kao firma, zaduzuje se kod banaka za obrtni kapital koji plasira u robu sa kojom trguje. Neko u belu tehniku ili bilo sta drugo,a neko u fudbalere. Na kraju godine se podvuce crta, pa se vidi da li je bilo plusa ili ne. Vrednost duga mora biti pokrivena imovinom kluba, a u imovinu spadaju i igraci, kao i infrastruktura. Pogledajte koliki su dugovi engleskih ili spanskih klubova. Pa Mancaster United je duzan preko 650 miliona eura!!! Ali njegova imovina i igraci vrede vise od toga. I oni imaju sponzore ali je velika razlika sto to nisu drzavna preduzeca, a kod nas je i privatnog i drzavnog.

Konstatacija

pre 5 godina

Majstori za samoobmanjivanje, cekajuci prvi kairat, omoniju, levadiju, cernomorec...
(Mica kontalica, 06. jul 2018 14

Sta ocekivati od navijac vojnog kluba koji igra na stadionu vojske Srbije.Veciti kompleks navijaca malog kluba koji je uz pomoc vlasti hteo da prestigne evropski klub.Klub koji je ispadao od Flamurtarijs, Samroka, Artmedie, Apoela.A sada u pripremnom periodu od Rostova

Pera Pisar

pre 5 godina

...što se Vladana Milojevića tiče, već u Čukaričkom sam primetio da je izrazito talentovan trener, bio sam malo iznenađen sjajnom sezonaom koju je imao u Panioniosu u Grčkoj, kada je faktički i "načeo" Olimpijakos, pokazujući da nije nepobediv, što se i obistinilo ove godine kada je A.E.K. uzeo titulu, dolazak u Zvezdu za mene je bila prava senzacija, jer mislim da su mu u Grčkoj bila otvorena vrata i Olimpijakosa i Panatenaikosa i bio sam ubeđen da je čovek zbog nekih porodičnih problema bio prinuđen da napusti Grčku i da boravi u Beogradu, npr. daleko bilo neka bolest roditelja, ali zaista nisam video logiku da dolazi u Zvezdu koja je tada bila na niskim granama, izgubila titulu porazom od Voždovca, ispudtila veliku bodovnu prednost u odnosu na Partizan...velika karijera je pred njim !!!

vlada

pre 5 godina

3,3 zaradjeno, 2,4 potroseno. Lepo ste ovo predstavili, sad samo *udala moze da prica o nekim nebuloznim ciframa. Zarada 900 000. A bice sigurno jos koja prodaja nakon kvalifikacija

Ja

pre 5 godina

Evo vam dokaz svima vama ISKOMPLEKSIRANIM grobarima koji govorite radi bankomat itd.Lepo vam piše da je od prodaje igrača dobijeno 3.300.000 a od kupovine potrošeno 2.400.000.Tako da je zvezda još i u plusu nakon prelaznog roka.Tako da nemojte da pričate da je vučić umešao prste i ostale gluposti!
(., 6. jul 2018 09:50)

Dokaz???
Evo i sendvic za tebe!!!

d

pre 5 godina

Dokaz??? 
Evo i sendvic za tebe!!!
(Ja, 06. jul 2018 10:03)

Evo tebi slika usatog na ovoj vesti, a ako hoces potpun "ugodjaj" svrati do Ljutice Bogdana u dom Evropskog i svetskog sampiona.

.

pre 5 godina

Evo vam dokaz svima vama ISKOMPLEKSIRANIM grobarima koji govorite radi bankomat itd.Lepo vam piše da je od prodaje igrača dobijeno 3.300.000 a od kupovine potrošeno 2.400.000.Tako da je zvezda još i u plusu nakon prelaznog roka.Tako da nemojte da pričate da je vučić umešao prste i ostale gluposti!

Rajko

pre 5 godina

Jako dobra analiza cjelokupne situacije..i drago mi je sto ste napisali koliko je dobijeno para a koliko utroseno na pojacanja (za ove mozgove sto spominju predsednika da pumpa pare) ,FK Hvala premijeru i predsedniku..tako da odlican posao,zadrzan je kostur ekipe i mislim da uz malo srece mozemo daleko da doguramo..i ono sto posebno raduje..veliki smo favoriti za titulu u nasoj ligi jer nesto ne vidim da su oni uradili zasad vrijedno paznje.

BBRS

pre 5 godina

jel pominje još neko dug?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dingoslav, 6. jul 2018 11:22)

Прочитај текст.
Помиње се дуг, кажу да је преполовљен, нешто више од 25 мил.

Реално

pre 5 godina

iste priče kao i kad je grof božović bio, pre početka sezone su najbolji na svetu a onda se ispostavi da moraju sudije da guraju u prvenstvu, neki uspeh u evropi je u domenu naučne fantastike...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dingoslav, 6. jul 2018 11:20)

Исте приче, а шта је требало, да се не појачавамо ?!
Можда су приче исте, али није исти тренер. Видео си прошле године који су домети Милојевића, зашто би ове године било било шта другачије ?!
Ок, можда не уђемо у ЛШ, али зато ЛЕ нам је скоро па загарантована.
А можете ли ви (гробари) нешто да гарантујете што се тиче следеће сезоне ? Реално, ни куп не можете да гарантујете а о титули можете само да сањате. У Европи вас чека бламирање какво Србија није дуго видела.

Konstatacija

pre 5 godina

Tim se skockava iz sezone u sezonu. Mrkela radi odlican posao.Zvezdina infrastruktura je danas bolja od Partizanove.Iznad juzne tribine potpuno tri nova terene od kojih jedan sa vestackom travom.I rezultat se vidi sampioni u svim kategorijama.Glavni teren i gledaliste promenjeni. I MU, Real, Barsa pa od prosle sezone i Bayern su u minusu.Ove sezone je tesko uci u LS jer je za sirotinju iz istocne i centralne Evrope smanjen kapacitet.Ali i LE nije neuspeh.Lepa lova se dobija.Sada se u Zvezdi pametno radi.Dovode se slobodni igraci i igraci iz pozajmice

mladen

pre 5 godina

Tim iz Barija se pravio 5-6 godina. Tu su bili "starosedeoci", sa nekim novim igračem, koji je donosio potreban kvalitet. Prvo je to bio Pančev, pa Piksi, pa Žuti, pa "Rumun" i na kraju ubojita levica, Zvezdina 6-ica. U medjuvremenu, otišao je bio samo Piksi. Tako i danas. Ovaj tim se konstantno nadogradjuje već 3. godinu. Treba imati kontinuitet, kako tokom prelaznog roka, tako i tokom takmičenja u Evropi. Neka se opet ponovi prošla sezona, može i u LE, ali da igračima postane jasno, da bi ostankom u Zvezdi redovno počeli da igraju i evropske utakmice. A kontinuiarni rad dovodi do rezultata. Treba biti strpljiv. Grof je uradio ili nije uradio ovo ili ono, ali je udario temelje za neke igrače. Milojević je to nadogradio i nadogradjuje. I sama struktura kluba deluje bolje. Nekada Džaja i Cvele, sada Terza i Mrkela(mada Terzu ne volim, ali dobro). Medicinski deo stručnog štaba radi takodje veoma dobar posao, jer prošle sezone nismo imali nešto veliki broj povredjenih igrača, samo Jovičić. Po ugledu na kasne '80, treba u stručni štab uvrstiti i kvalitetnog psihologa.

Milan

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alal vera, 6. jul 2018 09:05) # Link komentara


Ovo nije vest o KK Partizan...

agassi

pre 5 godina

@kimiko
Mrkela je bio najveći talenat YU lige , sa čini mi se 16 god i nešto je debitovao protiv Bugarske za A tim Yuge . Na žalost čini mi se da nije imao herca za nešto više možda i upornosti . Na nesreću Zvezde i njega nije sazreo , zato je imao nadimak Hitar Frkela . To se videlo baš protiv Milana u onoj epskoj utakmici . Brzo je otišao posle toga .
Ipak kao sport dir radi jako dobar posao . Krstičić , Borjan , Stojković , Babić , Savić , Jovičić , Pešić , Radonjić ... su više nego korektno odradili svoj posao i opravdali njegovo poverenje .
Mnogo očekujem od Melega , iako sam bio za to da Zvezda kupi Maksimovića koliko god da košta , mislim da će ovo biti njegova sezona , voleo bih da "klikne" na prvu i da dobijemo pravog pleja jer sve ostalo je dobro .

BOSS

pre 5 godina

Sve je extra,samo se ovo treba sklopit da bi funkcionisal.Sada citam da ima ponuda za Pesica od 4 miliona,ako treba odmah ga prodat sada,ima Stoiljkovic,Pavkov i Joveljic.Joveljica treba malo forsirat,svaku utakmicu malar pola sata da igra.... Erakovica takodje celicit,i od sledece da bude standardni stoper,nema se sto cekat. I takodje da se svake godine prikljucuju minimum 3 mlada igraca,dal iz svoje skole ili da se kupe,nije vazno.(do 20 godina)... Omladinci su prvaci,dako iskoce 3 igraca za prvi tim od njih,ako nemoze,onda nije samo Zvezda u problem,vec i reprezentacija!

Prle

pre 5 godina

Neuspeh na SP sto pre treba baciti u zaborav i fudbalsku javnost zamlacivati "okretanjem ka novom ciklusu". Reprezentacije i jeste toliko slaba zato sto je u domacem fudbalu sve stvar dogovora. Ima nas koji se jos uvek secaju utakmice izmedju Spartaka i Radnickog. Prvo treba da pocistimo svoje dvoriste a tek onda komentarisemo sudjenje na medjunarodnoj sceni. Kako kod kuce radimo tako nam se vraca.

-32

pre 5 godina

Toliko je dao Zvezdi a NIKO ni da ga pomene . Rec je o Vucicu gospodo .
(Decoooo, 06. jul 2018 09:44 A kako mu se samo Vucelic lepo zahvalio prosle sezone, kada je dao Partizanu pare za licencu. Inace Partizan ne bi igrao Evropu, i bio bi kraci za 10ak mil. € i zato hvala Premijeru.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Tako su zvezdasi i 2015 godine gajili optimizam, verovali da imaju najjaci tim na svetu pa ih Kairat spustio na zemlju.

sasho

pre 5 godina

Mora drzava da upumpa koliko god treba, posto nema zamajavanja raje (glasača) basketom ove jeseni, morace da se da sve na fudbal. U suprotnom, morace da se prati buducnost voli u evroligi, ako se rano ispadne u fudbalu, gladaci ce biti nezadovoljni!!

malone

pre 5 godina

tesko ali jako tesko do lige sampiona,mada voleo bi da istrcimo u dresovima sa jednom zvezdicom iznad grba...moze i liga evrope,da je osvojimo,to je jedini trofej koji nam fali!

Милош

pre 5 godina

Ko nije gledao pre Crvenu Zvezdu ovo mu se cini kao all star al ovo nije ni 50% od Zvezde na primer od pre 20 godina a dalje da ne idemo.

Виоп

pre 5 godina

Напокон да изгледамо као клуб. Све је у организацији клуба, да свако зна шта је његов посао и да зна то да ради. Онда су и резултати загарантовани. Код нас је расуло кренуло кад је Цвеле отишао из клуба и тек сад смо изгледа мало дошли себи. Срећно, поред знања потребно је и среће понекад. Ја бих био задовољан ове године и Лигом Европе јер ту можемо да се надигравамо, у ЛШ би нас истамбурали само тако.

milan

pre 5 godina

Ekipa solidna,trener najjaca karika ali mislim da je to nedovoljno za ulazak u LS. pogledajte samo kakve ozbiljne i uigrane ekipe cekaju u trecem i cetvrtom kolu, tesko ce se uci i u LE. Daj Boze da gresim

Znalac

pre 5 godina

обзиром на квалитет омладинаца, Звезди је потребна озбиљнина филијала. Требало би размислити о слању тих играча на позајмице, али да имају загарантовану минутажу.То би коштало, али би се исплатили. Први тим је лепо оформљен. Стојиљковић је квалитетнији од Пешића, тако да га треба продати.

Filijala je beogradski Graficar koji se takmici u srpskoj ligi grupa Beograd
(aco, 06. jul 2018 16:41)

el_kiddo

pre 5 godina

Sra je sa dugom od 50 miliona od pre samo 3 godine? Od cega je dovedeno 9 pojacanja do sada, a 11 igraca proslog leta?ko placa obestecenja, plate, bonuse? Sramota je sto se finansira rupa bez dna.

Ma daj

pre 5 godina

Hvala Vučiću. Osvojićemo ligu šampiona bez da se oznojimo.U finalu bijemo Grasshoppers meč prenosi Milojko Pantic. B tim osvaja jelen ligu, C tim osvaja kup. D tim bi mogao da igra ligu Uefa ako nam dozvole što da ne da osvojimo i to lagano. E tim i F tim neka budu u pripravnosti ako se neko povredi i to je plan.

Djurra

pre 5 godina

Cela ova prica..... a o trosku svih nas, i onih koje fudbal u opste ne zanima.Privatizujte Zvezdu i Partizan, a neka ga kupe svi navijaci i ljubitelji Zvezde i Partizana.A razliku u izdvajanju iz budzeta za te klubove, kao i njihove dugove prema drzavi, usmerite na zdravstvo, na primer, a ne da se ljudi lece preko skupljanja para od SMS-a.Vlast(svaka od 90" do sada) koja jednu ovakvu stvar ne moze da resi, jer je za nju najkomplikovanija, ne moze ni teze stvari.

Caw

pre 5 godina

Treba ići korak po korak, za ligu šampiona treba mnogo toga da se poklopi.
Najvažnije da igramo Evropu i ove godine plus da probamo bar 2-3 mladih igrača da damo prostora u prvom timu.
I polako prelazni rok još traje, nadam se da nas neće napustiti još neko, maksimalno još jednog da prodamo.

parižanin

pre 5 godina

hahahahah,dva najbolja igrača otišla bez zarade zvezde,to može samo u Srbiji gde država stoji iza tebe posle takvog poslovnog kiksa,i da se razumemo u naše klubove dolaze istrošeni i igrači koje niko ne želi i malo vrede, tako da molim javnost da se ne loži,pare su u Azerbejdžanu,Kazahstanu itd.

Pametnjakovic

pre 5 godina

Ovi bili duzni 65 miliona evra I onda za par sezona doveli Jos 150 novih igraca I sad je dug kao 25 miliona ???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikelino, 6. jul 2018 15:21)

C. Zvezda i Partizan su drzavni klubovi i funkcionisu kao i sva druga drzavna preduzeca. Rukovodioci lazu, pomazu partiju koja je trenutno na vlasti, malo uzmu za sebe i tako.
PS. Visinu duga ovih klubova mozes videti na APR-u. Izvestaji su objavljeni pre dan dva i to je jedini validan dokument o stvarnim dugovima ovih klubova

garda

pre 5 godina

Meni samo Marko Marin nedostaje da bih mogao da kazem da sam odusevljen prelaznim rokom. Ali mi je prijatno iznenadjenje dovodjenje Melega, potencijalno sjajan igrac.

dingoslav

pre 5 godina

iste priče kao i kad je grof božović bio, pre početka sezone su najbolji na svetu a onda se ispostavi da moraju sudije da guraju u prvenstvu, neki uspeh u evropi je u domenu naučne fantastike...

Bre

pre 5 godina

Meni svarno nije jasno po cemu je ovaj prelazni rok toliko sjajan i bajan otisla su dva mlada talenta Adzic i Racic za sicu, Le Le Talek stub odbrane a dovedena gomila igraca koja u svojim klubovima u prethodnoj sezoni gotovo nista nisu igrali, nemamo pravog napadaca, bolje jos zimus da su sve pare dali Boaciju i Kangi nego sto su umesto toga doveli desetoricu

sale xiaomi

pre 5 godina

Mozda i sada prodju neki krasnodar na foru 'teren nam je u katastrofalnom stanju, ali ga necemo menjati, oni su navikli da igraju na dobrim terenima, a mi na oranicama'...

aco

pre 5 godina

С обзиром на квалитет омладинаца, Звезди је потребна озбиљнина филијала. Требало би размислити о слању тих играча на позајмице, али да имају загарантовану минутажу.То би коштало, али би се исплатили. Први тим је лепо оформљен. Стојиљковић је квалитетнији од Пешића, тако да га треба продати.

Marijan

pre 5 godina

Zvezda treba da napravi brend koji će moći da skupo prodaje a jeftino kupuje talentovane igrače kakvih ima u našoj zemlji. Kao Dinamo Zagreb ili Ajaks, škola fudbala i trening kamp kao i struka su najbitniji. Možda bi bolje bilo da klub pređe u upravljanje navijača i privatizovati ga, možda bi neko i uložio u našu Zvezdu. Liga Šampiona je daleko ali ako želimo opet takav uspeh moramo krenuti da radimo, prvo napraviti temelje pa korak po korak do krova Evrope.

Petar

pre 5 godina

Uvek isto pred sezone. Hvali se uvelice se, joj kako smo dobro radili. Pa kasnije opet isto, nema lige sampiona. Mozda ta druga liga. Polako je lakse na lotu dobiti nego da neki nasi udju u ligu sampiona. To stalno prodavanje a i odlazak nekog kvaliteta je godisna lutrija. Ili ide ile ne ali obicno ne. Ovi ozbilni, traze uspeh kroz dugorocnost. Oni dokupuju tamo gde su slabiji a tako se pojacaju. A kod nas je svako novo ime pojacanje, bez da je igrao pet minuta.
Ajde neka lutrija pocne i cekam vec na izjave kad izpadnemo.

milisav

pre 5 godina

I pre dve godine ste isto ovako pricali vi navijaci (i pisali vi novinari)
Kanga- maestro Ruiz ubica(htela ga Barselona) Muce , Fibel ,Edson - masine itd itd.

krajisnik

pre 5 godina

Pera pisar @
Dobro je da si već tad primjetio talenat, ja nisam kao ni ostali što nisu, ali mi je drago što će ostati još ovu sezonu.
Ali ko će kasnije doći da nas zezne...

cinjenice

pre 5 godina

Zato sto ste tako bahati, zato st se pojacavate od drzavnih para sve ima da vam se obije o glavu, sve ovo pretplacivanje prosecnih stranaca. Ima da puknete kao balon i ispadate vec od Apoela. Sto se tice prvenstva u prednosti ste samo zbog Djukica, da je bilo koji ozbiljniji trener tu ne bi bilo dileme.

Bard Živa

pre 5 godina

Prodali za 3.3 miliona, kupili (bez plata) za 2.4, preostalih 900.000 evra vratili dužnicima koji su oprostili bar 6-7 miliona duga. :) Samo u Srbiji... Ko je tuži sledeći? to će da saznamo za 364 a možda i manje dana...

Ma daj

pre 5 godina

Hvala Vučiću. Osvojićemo ligu šampiona bez da se oznojimo.U finalu bijemo Grasshoppers meč prenosi Milojko Pantic. B tim osvaja jelen ligu, C tim osvaja kup. D tim bi mogao da igra ligu Uefa ako nam dozvole što da ne da osvojimo i to lagano. E tim i F tim neka budu u pripravnosti ako se neko povredi i to je plan.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Tako su zvezdasi i 2015 godine gajili optimizam, verovali da imaju najjaci tim na svetu pa ih Kairat spustio na zemlju.

el_kiddo

pre 5 godina

Sra je sa dugom od 50 miliona od pre samo 3 godine? Od cega je dovedeno 9 pojacanja do sada, a 11 igraca proslog leta?ko placa obestecenja, plate, bonuse? Sramota je sto se finansira rupa bez dna.

miki

pre 5 godina

iako sam grobar,skidam kapu za pojacanja i odradjen prelazni rok.Tvrda,fizichki jaka ekipa,spremna,agresivna,trkachka i stamena pozadi zvezda je napravljana,tim po mom ukusu.Fali samo mozda malo vise kreativnosti u sredini.Milojevic zna sta radi.Cestitke na obavljenom poslu,a kao sto prirodni zakon nalaze u Srbiji,ne zelim vam uspeh u kvalifikacijama.

Ja

pre 5 godina

Evo vam dokaz svima vama ISKOMPLEKSIRANIM grobarima koji govorite radi bankomat itd.Lepo vam piše da je od prodaje igrača dobijeno 3.300.000 a od kupovine potrošeno 2.400.000.Tako da je zvezda još i u plusu nakon prelaznog roka.Tako da nemojte da pričate da je vučić umešao prste i ostale gluposti!
(., 6. jul 2018 09:50)

Dokaz???
Evo i sendvic za tebe!!!

goran bg

pre 5 godina

Zvezda sada deluje mocno,organozovano.Terza se pokazao kao mudar predsednik i sastavio je ekipu saradnika koja vredno i pametno radi.Kao kada smo osetili 1988 g kada je potpisao Dejan Savicevic da se nesto zaista veliko sprema tako nekako i sada imam osecaj kada sam video da su dosli Meleg i Stoiljkovic,ne naravno da osvojimo LS ali se nekako osecamo sigurno kada je uprava ovakva stabilna.Miloje gospodin covek,mrkela ne daje bombaste izjave ali je covek spreman za velika dela.

Bre

pre 5 godina

Meni svarno nije jasno po cemu je ovaj prelazni rok toliko sjajan i bajan otisla su dva mlada talenta Adzic i Racic za sicu, Le Le Talek stub odbrane a dovedena gomila igraca koja u svojim klubovima u prethodnoj sezoni gotovo nista nisu igrali, nemamo pravog napadaca, bolje jos zimus da su sve pare dali Boaciju i Kangi nego sto su umesto toga doveli desetoricu

dingoslav

pre 5 godina

iste priče kao i kad je grof božović bio, pre početka sezone su najbolji na svetu a onda se ispostavi da moraju sudije da guraju u prvenstvu, neki uspeh u evropi je u domenu naučne fantastike...

sale xiaomi

pre 5 godina

Mozda i sada prodju neki krasnodar na foru 'teren nam je u katastrofalnom stanju, ali ga necemo menjati, oni su navikli da igraju na dobrim terenima, a mi na oranicama'...

parižanin

pre 5 godina

hahahahah,dva najbolja igrača otišla bez zarade zvezde,to može samo u Srbiji gde država stoji iza tebe posle takvog poslovnog kiksa,i da se razumemo u naše klubove dolaze istrošeni i igrači koje niko ne želi i malo vrede, tako da molim javnost da se ne loži,pare su u Azerbejdžanu,Kazahstanu itd.

sasho

pre 5 godina

Mora drzava da upumpa koliko god treba, posto nema zamajavanja raje (glasača) basketom ove jeseni, morace da se da sve na fudbal. U suprotnom, morace da se prati buducnost voli u evroligi, ako se rano ispadne u fudbalu, gladaci ce biti nezadovoljni!!

zoki

pre 5 godina

@cinjenice

Kod tebe realnost zivi na drugoj planeti... covece koliko zvezda sada zivi od drzavnih para toliko je partizan od raspada bivse drzave pa sve do dolaska sns-a bio na budzetu... pa ti sad vidi ko se tu vise uhlebio

.

pre 5 godina

Evo vam dokaz svima vama ISKOMPLEKSIRANIM grobarima koji govorite radi bankomat itd.Lepo vam piše da je od prodaje igrača dobijeno 3.300.000 a od kupovine potrošeno 2.400.000.Tako da je zvezda još i u plusu nakon prelaznog roka.Tako da nemojte da pričate da je vučić umešao prste i ostale gluposti!

milisav

pre 5 godina

I pre dve godine ste isto ovako pricali vi navijaci (i pisali vi novinari)
Kanga- maestro Ruiz ubica(htela ga Barselona) Muce , Fibel ,Edson - masine itd itd.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 5 godina

Od dolaska godpodina Vladana Milojevica sve je na bolje krenulo! Konacno je igra Zvezde ozbiljna, takmicarska! Igraci su bolji i na taktickom i na kondicionom planu!Sa ovim covekom na klupi, ne svodi se vise plasman najtrofejnijeg naseg kluba u grupnu fazu nekog od 2 Evro takmicenja samo na nadanje.Vec na realnu opciju!Siguran sam da cemo i ove sezone igrati Evropsku jesen(videcemo vec da li u Ligi Evrope ili Ligi Sampiona), a nadam se i ponovnom Evro prolecu!!Osvajanje domaceg prvenstva se podrazumeva, naravno! E sad', ko posle njega, to stvarno ne znam, ali o tome trenutno i ne moramo razmisljati! Napred Zvezda! Sportski pozdrav!

Dejan CZ

pre 5 godina

Kakav clanak da se grobarima pozeli dobro jutro...Veliki udeo u konsolidaciji ima Gasprom koji je podrzao Zvezdu i u momentima kada je bilo najteze...Ulaganje u giganta na kraju uvek donese rezultat i zato danas imamo oporavljenog evropskog sampiona koji sigurnim koracima grabi ka drustvu sebi ravnima na putu za LS...Budu turbulencije pa i prodju...Velicina je trajna i zauvek ostaje.

Petar

pre 5 godina

Uvek isto pred sezone. Hvali se uvelice se, joj kako smo dobro radili. Pa kasnije opet isto, nema lige sampiona. Mozda ta druga liga. Polako je lakse na lotu dobiti nego da neki nasi udju u ligu sampiona. To stalno prodavanje a i odlazak nekog kvaliteta je godisna lutrija. Ili ide ile ne ali obicno ne. Ovi ozbilni, traze uspeh kroz dugorocnost. Oni dokupuju tamo gde su slabiji a tako se pojacaju. A kod nas je svako novo ime pojacanje, bez da je igrao pet minuta.
Ajde neka lutrija pocne i cekam vec na izjave kad izpadnemo.

One night in May

pre 5 godina

Kakav clanak da se grobarima pozeli dobro jutro...Veliki udeo u konsolidaciji ima Gasprom koji je podrzao Zvezdu i u momentima kada je bilo najteze...Ulaganje u giganta na kraju uvek donese rezultat i zato danas imamo oporavljenog evropskog sampiona koji sigurnim koracima grabi ka drustvu sebi ravnima na putu za LS...Budu turbulencije pa i prodju...Velicina je trajna i zauvek ostaje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 6. jul 2018 10:09)

Za njih je ovaj clanak laku noc i lepo sanjajte, a ne dobro jutro...

Konstatacija

pre 5 godina

Majstori za samoobmanjivanje, cekajuci prvi kairat, omoniju, levadiju, cernomorec...
(Mica kontalica, 06. jul 2018 14

Sta ocekivati od navijac vojnog kluba koji igra na stadionu vojske Srbije.Veciti kompleks navijaca malog kluba koji je uz pomoc vlasti hteo da prestigne evropski klub.Klub koji je ispadao od Flamurtarijs, Samroka, Artmedie, Apoela.A sada u pripremnom periodu od Rostova

milan

pre 5 godina

Ekipa solidna,trener najjaca karika ali mislim da je to nedovoljno za ulazak u LS. pogledajte samo kakve ozbiljne i uigrane ekipe cekaju u trecem i cetvrtom kolu, tesko ce se uci i u LE. Daj Boze da gresim

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Zato sto ste tako bahati, zato st se pojacavate od drzavnih para sve ima da vam se obije o glavu, sve ovo pretplacivanje prosecnih stranaca. Ima da puknete kao balon i ispadate vec od Apoela. Sto se tice prvenstva u prednosti ste samo zbog Djukica, da je bilo koji ozbiljniji trener tu ne bi bilo dileme.
(cinjenice, 6. jul 2018 09:06)
Cinjenica je da su Zvezda i Partizan proslog leta prodali igrace u vrednosti od oko 10 mil. Zvezda 9, Partizan oko11m, ako se dobro secam, moze da se nadje na netu. Da su inkasirali oko 6.5m od UEFA.Sa TV pravima i marketingom blizu 20mil. Zvezda sa 5mil od Gasproma je imala prosle godine prihod od oko 25mil, a i Partizan je blizu toga. Zasto bi se pojacavali od drzavnih para? Koliko je tesko da se shvati da u fudbau- ima para?! Mislite da se svi politicari guraju u fudbal iz ljubavi prema klubu, za koji navijaju? Mislite da su tu da unesu pare u klub? Ne, brate mili, njih zanima samo suprotan smer.

Zvezdas

pre 5 godina

Tako su zvezdasi i 2015 godine gajili optimizam, verovali da imaju najjaci tim na svetu pa ih Kairat spustio na zemlju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 6. jul 2018 10:09)

Aha, zuzeo si busiju sa lucidnim komentarima.Evo dao sam ti plus da se ne osecas postidjeno

Ljubisa livac

pre 5 godina

Odlicna ekipica. Jedino mi je napad kritican, ne uliva Stoiljkovic toliko poverenje, deluje kao Pesic kome treba 10 sansi da da gol. Nadam se da gresim.

ljubitelj voca

pre 5 godina

@alal vera trebas da se sramis dugo, dugo vremena. Za 4 godine koliko je tu partizan je 2 puta bio prvak i to jedamput, pre dve godine u pretposlednjem kolu, zvezda je izgubila titulu cak i usled velike bodovne razlike zbog promenjenog sistema i polovljenja bodova. u tri poslednje godine, na kraju regularnog dela (pre 3 god bodovi se nisu delili) zvezda ima 3/3 osvojene titule. Partizan je licencu za evropu prosle godine kada je prosao grupnu fazu le, dobio finansisku pomoc, imas vest bas na sajtu gde se Vucelic zahvaljuje upravo ... njemu. niko ga ne voli ali partizanu je pomogao vise sram da te bude

Djurra

pre 5 godina

Cela ova prica..... a o trosku svih nas, i onih koje fudbal u opste ne zanima.Privatizujte Zvezdu i Partizan, a neka ga kupe svi navijaci i ljubitelji Zvezde i Partizana.A razliku u izdvajanju iz budzeta za te klubove, kao i njihove dugove prema drzavi, usmerite na zdravstvo, na primer, a ne da se ljudi lece preko skupljanja para od SMS-a.Vlast(svaka od 90" do sada) koja jednu ovakvu stvar ne moze da resi, jer je za nju najkomplikovanija, ne moze ni teze stvari.

Ringo Star

pre 5 godina

Velikan svetskog fudbala. Veliki sampionski klub. Velike tradicije i muzejom kakvim se moze pohvaliti mali broj klubova. Klub sa vise miliona navijaca. Stadion koji pamti noge svih najvecih legendi svetskog fudbala. To su sve cinjenice koje kazu NAJVECA SI ZVEZDO, HVALA TI ZVEZDO ZA SLAVNU PROSLOST PROSLOST A NADAM SE I BUDUCNOST, HVALA TI STO SAM PONOSAN NA TEBE I STO MI JE SRCE PUNO STO I JA KAO MOJ ĆALE SADA VODIM SVOGA SINA NA TRIBINU , UVEK CEMO BITI TU I UVEK CEMO BITI PONOSNI STO SI NASA .
NAPRED ZVEZDA !!!

Igor Pg

pre 5 godina

Vratili smo se i ništa nas više neće zaustaviti na tom putu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Čikago, 6. jul 2018 09:06)

Vrlo vjerovatno brate! Po meni samo jos ova sezona je bitna, da bude bar upola uspjesna kao i prosla i to je to, nema vise povratka. Mislim da cemo sa komsijama lagano i ostaje samo da ostavimo solidan utisak u Evropi.. A isto tako mislim da dok je Milojevic tu nema te ekipe u Evropi (osim naravno ovih najvecih) koja nece morati dooobro da se oznoji da prodje Zvezdu. Zivi bili pa vidjeli..

Rajko

pre 5 godina

Jako dobra analiza cjelokupne situacije..i drago mi je sto ste napisali koliko je dobijeno para a koliko utroseno na pojacanja (za ove mozgove sto spominju predsednika da pumpa pare) ,FK Hvala premijeru i predsedniku..tako da odlican posao,zadrzan je kostur ekipe i mislim da uz malo srece mozemo daleko da doguramo..i ono sto posebno raduje..veliki smo favoriti za titulu u nasoj ligi jer nesto ne vidim da su oni uradili zasad vrijedno paznje.

Милош

pre 5 godina

Ko nije gledao pre Crvenu Zvezdu ovo mu se cini kao all star al ovo nije ni 50% od Zvezde na primer od pre 20 godina a dalje da ne idemo.

Prle

pre 5 godina

Neuspeh na SP sto pre treba baciti u zaborav i fudbalsku javnost zamlacivati "okretanjem ka novom ciklusu". Reprezentacije i jeste toliko slaba zato sto je u domacem fudbalu sve stvar dogovora. Ima nas koji se jos uvek secaju utakmice izmedju Spartaka i Radnickog. Prvo treba da pocistimo svoje dvoriste a tek onda komentarisemo sudjenje na medjunarodnoj sceni. Kako kod kuce radimo tako nam se vraca.

Aca el Loco

pre 5 godina

Realno je da ja, kao navijac Partizana, cestitam Zvezdi na odlicnim transferima. Ljudi zaista dovode dobre do odlicne igrace za srpske prilike. Takodje Mrkela-Milojevic tandem je izvanredan i samo budala moze tvrditi drugacije.
Realno je da svaki Srbin, ma koliko klupski obojen bio, bi trebao da navija za nas klub u bilo kojim kvalifikacijama(svi koji to ne cine su po meni za psihicko posmatranje jer ne mozes da volis tim A i da zbog toga navijas za tim iz druge drzave protiv tima B).

Realno je da Partizan tom Djukicu moze da skine samo kapu, jer zahvaljujuci njemu su inkasirali ogroman novac od ucesca u Evropi!(kakva god da je igra, rezultati kazuju za sebe, a oni su najbolji jos od cika Crnog Vermezovica i famozne sezone 04-05 u Evropi(naglasavam Evropi!)). Ni Aca Stanojevic, po mom misljenju najbolji trener Partizana od pocetka veka ne bi uradio nesto vise jer Zvezda je ocigledno bas jaka, i ne zaustavlja se, vec posluje kao pravi evropski klub.

Iskreno zelim da nam se, i Zvezdi i Partizanu, makar ponovi prosla sezona kako bismo sto pre stali finansijski na noge, ali uz jednu ozbiljnu primedbu - ako toliko mladih selekcija ima u klubovima, da li je moguce da iz svake barem 1 ili 2 igraca se ne istrpe 3 sezone minimum u seniorima? Ko god je zaista talentovan za prekomandu u prvi tim, da automatski dobija 3-4 godine ugovora i da se forsiraju. Pogledajte npr Partizanove igrace kao sto su Zivkovic ili Radonjic(partizanovo dete). Nisu odigrali ni 2 pune sezone kako treba, vec su prodati. To je ono sto nas ubija, i nas fudbal. Nisu problem talenti vec nedostatak iskustva i utakmica u nogama. Ja prvi kazem za Racica - taj mali ako nastavi da radi, lagano moze da bude novi Matic(takav tip igraca, mozda i kvalitetom).

Marijan

pre 5 godina

Zvezda treba da napravi brend koji će moći da skupo prodaje a jeftino kupuje talentovane igrače kakvih ima u našoj zemlji. Kao Dinamo Zagreb ili Ajaks, škola fudbala i trening kamp kao i struka su najbitniji. Možda bi bolje bilo da klub pređe u upravljanje navijača i privatizovati ga, možda bi neko i uložio u našu Zvezdu. Liga Šampiona je daleko ali ako želimo opet takav uspeh moramo krenuti da radimo, prvo napraviti temelje pa korak po korak do krova Evrope.

stefan prvovencani

pre 5 godina

Da pojasnim ovima sto stalno prozivaju za dug, bilo da se radi o delijama ili grobarima. Svaki fudbalski klub je kao firma, zaduzuje se kod banaka za obrtni kapital koji plasira u robu sa kojom trguje. Neko u belu tehniku ili bilo sta drugo,a neko u fudbalere. Na kraju godine se podvuce crta, pa se vidi da li je bilo plusa ili ne. Vrednost duga mora biti pokrivena imovinom kluba, a u imovinu spadaju i igraci, kao i infrastruktura. Pogledajte koliki su dugovi engleskih ili spanskih klubova. Pa Mancaster United je duzan preko 650 miliona eura!!! Ali njegova imovina i igraci vrede vise od toga. I oni imaju sponzore ali je velika razlika sto to nisu drzavna preduzeca, a kod nas je i privatnog i drzavnog.

anica

pre 5 godina

(smrt botovima, 6. jul 2018 12:08)
Zbog cega kvari sliku? Direktor za primer, meni on nije odbojan, svaki igrac ispostovan, kolektiv drzi na okupu, ne znam sta vam covek toliko smeta- mislis da bi g.Milojevic ostao u Zvezdi da ne postoje uslovi za rad i da nije stvoren sistem...samo neka nastavi ovako, da svi naivni i bezgresni imaju za cim da kmece. Secam se posle nekog meca u kvalifikacijama kad je igrace sacekala pizza i pivo u svlacionici...sigurna sam da nijedan igrac nema ruznu rec ni za generalnog ni za sportskog direktora, ni za trenera. Uslovi za rad, pripreme, sve na nivou, njihovo je samo da daju sve od sebe.
To sto vama sa druge strane brda smeta Zvezdino ime i navijaci to je drugi problem, ako se do sada niste navikli, moracete, Zvezda je postovana sa svih strana jer je zasluzila. Kao sto sam odavno rekla, prenosenje osobina sa kolena na koleno, svi smo isti, svi imamo istu dusu, srecni smo...ne virimo u komsijino dvoriste vec zivimo za huk sa tribina!
ZVEZDA!

d

pre 5 godina

Dokaz??? 
Evo i sendvic za tebe!!!
(Ja, 06. jul 2018 10:03)

Evo tebi slika usatog na ovoj vesti, a ako hoces potpun "ugodjaj" svrati do Ljutice Bogdana u dom Evropskog i svetskog sampiona.

Konstatacija

pre 5 godina

Tim se skockava iz sezone u sezonu. Mrkela radi odlican posao.Zvezdina infrastruktura je danas bolja od Partizanove.Iznad juzne tribine potpuno tri nova terene od kojih jedan sa vestackom travom.I rezultat se vidi sampioni u svim kategorijama.Glavni teren i gledaliste promenjeni. I MU, Real, Barsa pa od prosle sezone i Bayern su u minusu.Ove sezone je tesko uci u LS jer je za sirotinju iz istocne i centralne Evrope smanjen kapacitet.Ali i LE nije neuspeh.Lepa lova se dobija.Sada se u Zvezdi pametno radi.Dovode se slobodni igraci i igraci iz pozajmice

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Majstori za samoobmanjivanje, cekajuci prvi kairat, omoniju, levadiju, cernomorec...
(Mica kontalica, 06. jul 2018 14:11)

Omoniju?
Levadiju?
Nikad Šamrok
Nikad Fljamurtari
Nikad Petah Tikva
Tri najsramotnija poraza u istoriju fudbala na prostorima ex Yu!

njami

pre 5 godina

Ne razumem hvalospeve? Opet je doveden skoro ceo nov tim, 9 igraca. Trebace im pola sezone da se uigraju.
(Gazda Dojkan, 06. jul 2018 12:13)
U prvih 11 ce biti samo 2 eventualno 3
promene,tako da ne demagogiši i ne lupetaj života ti! Tako se radi u ozbiljnom
klubu, kostur ostaje! Zato su i hvalospevi. Eventualno će prodati još Radonju, mada mislim da će prodaja Pešića ostaviti Radonju još sezonu , ali nakon kvalifikacija!

kimiko

pre 5 godina

Ovde je pored trenera Milojevica, pravo pojacanje izgleda Mitar Mrkela.Znam ga kao odlicnog igraca, a sada dobro radi svoj posao. Nema bez starih asova,to je naucilo odavno sta treba, sta ne treba, sta valja, sta ne valja...
Sta smes, a sta ne smes :)

Milan

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alal vera, 6. jul 2018 09:05) # Link komentara


Ovo nije vest o KK Partizan...

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Mnogo mi se svidja ovaj igracki kadar. Nadam se da ce do Apoela Miloje to da utegne, jer bas protiv njih cemo videti kakvi smo kao tim i koji su neki realni dometi. Licno mislim da smo jaci nego prosle sezone. Moj san je da Zvezda udje u LŠ, i zato ajmo Zvezdo!!!

Vidoje

pre 5 godina

Grobari, cemu zavist? Cemu ruzni komentari? Ne kazem da treba da se radujete Zvezdinom (eventualnom) uspehu ali zaista nema razloga za ovo sto pisete. Niko ne kaze da Partizan nije dobro radio u prelaznom roku niti da i vas klub nece biti konkurentan i u Srbiji i u Evropi. Ovo je prica o Zvezdi, sutra ce ( mozda)biti i o Partizanu. Opustite se...

zmay

pre 5 godina

Navijam za Partizan, ali moram da pohvalim rad trenera Crvene zvezde. Čovek stvarno daje primer u radu i ponašanju ostalima. Sve izjave su mu na mestu i odnos sa javnošću. Kapa dole!

vlada

pre 5 godina

Hvala Vučiću. Osvojićemo ligu šampiona bez da se oznojimo.U finalu bijemo Grasshoppers meč prenosi Milojko Pantic. B tim osvaja jelen ligu, C tim osvaja kup. D tim bi mogao da igra ligu Uefa ako nam dozvole što da ne da osvojimo i to lagano. E tim i F tim neka budu u pripravnosti ako se neko povredi i to je plan.
(Ma daj, 06. jul 2018 11:24)

G tim cuvamo za Sumu i druzinu

Smogovci

pre 5 godina

@Robbi
Dovedeš žonglera i štopera iz 3. Turske i vičeš kako je "premijer liga" , ne šutneš na gol na derbiju (prvi i jedini put u istoriji derbija) i pričaš da je neko smešan kao klub .
Navijači , posebna priča :
" Stižu nove cirkuske atrakcije , dva grobara u tri frakcije " . Vi da se nekom smejete ? Svašta

vlada

pre 5 godina

3,3 zaradjeno, 2,4 potroseno. Lepo ste ovo predstavili, sad samo *udala moze da prica o nekim nebuloznim ciframa. Zarada 900 000. A bice sigurno jos koja prodaja nakon kvalifikacija

Виоп

pre 5 godina

Напокон да изгледамо као клуб. Све је у организацији клуба, да свако зна шта је његов посао и да зна то да ради. Онда су и резултати загарантовани. Код нас је расуло кренуло кад је Цвеле отишао из клуба и тек сад смо изгледа мало дошли себи. Срећно, поред знања потребно је и среће понекад. Ја бих био задовољан ове године и Лигом Европе јер ту можемо да се надигравамо, у ЛШ би нас истамбурали само тако.

BBRS

pre 5 godina

Hvala Vučiću. Osvojićemo ligu šampiona bez da se oznojimo.U finalu bijemo Grasshoppers meč prenosi Milojko Pantic. B tim osvaja jelen ligu, C tim osvaja kup. D tim bi mogao da igra ligu Uefa ako nam dozvole što da ne da osvojimo i to lagano. E tim i F tim neka budu u pripravnosti ako se neko povredi i to je plan.
(Ma daj, 6. jul 2018 11:24

Почиње кукњава. Није им дуго требало !

aco

pre 5 godina

С обзиром на квалитет омладинаца, Звезди је потребна озбиљнина филијала. Требало би размислити о слању тих играча на позајмице, али да имају загарантовану минутажу.То би коштало, али би се исплатили. Први тим је лепо оформљен. Стојиљковић је квалитетнији од Пешића, тако да га треба продати.

BBRS

pre 5 godina

jel pominje još neko dug?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dingoslav, 6. jul 2018 11:22)

Прочитај текст.
Помиње се дуг, кажу да је преполовљен, нешто више од 25 мил.

mr.wolf

pre 5 godina

Напокон да изгледамо као клуб. Све је у организацији клуба, да свако зна шта је његов посао и да зна то да ради. Онда су и резултати загарантовани. Код нас је расуло кренуло кад је Цвеле отишао из клуба и тек сад смо изгледа мало дошли себи. Срећно, поред знања потребно је и среће понекад. Ја бих био задовољан ове године и Лигом Европе јер ту можемо да се надигравамо, у ЛШ би нас истамбурали само тако.
(Виоп, 06. jul 2018 11:13)

Slazem se donekle, ali imali smo priliku da stanemo na noge kada je predsednik bio Dragan Stojkovic Piksi. Imali smo dobru generaciju, stabilnost 2-3 sezone. Protiv Rendzersa smo ispustili priliku za LS i kasniju dominaciju. Ali je onda dosla namestaljka, Piksi je oteran, i usledila je dominacija ovog manjeg tima koji dugo pokusava da prekroji istoriju (25 godina) ali na srecu nije im poslo za rukom. Veliki strah imam od kvalifikacija za LS. Ocekivanja su velika, ali realnost je da jod nismo zreli za LS. Kada ispadnemo u kvalifikacijama, sve moze da se okrene naglavacke, takav smo (grozan) narod. Milojevic, ako veze 2 poraza, bice na staklenim nogama, sa 3 poraza svi koji ga sada uzdizu pocece da ga teraju, i tu ce Zvezda sama sebe baciti u dubiozu. Iskreno se nadam da nece biti tako, vec podrsku mora da imaju i u slucaju ispadanja iz kvalifikacija za LS. Setite se samo onog momentuma kod Bozovica... ispadamo od Ludogoreca u produzecima (malo i zahvaljujuci Kangi) i posle toga psiholoski pad zbog velikih ocekivanja. Bozovic nije uspeo da digne ekipu za Sasulo, mada ni sebe nije uspeo da digne. Zvezda je tu izasla na teren samo da izgubi jer su mislima bili i dalje u utakmici sa Ludogorecom. Sada, pametno, bez pljuvanja, i bice dobra sezona.

Manguparija_sever

pre 5 godina

Napravio je Miloje evropsku Zvezdu.Svaki igrac tacno zna svoje zadatke na terenu.Sa Milojem na klupi je sve moguce pa i da udjemo u ls.Svi na stadion svi na stadion igra Zvezda igra Zvezda igra sampionn

Pera Pisar

pre 5 godina

...što se Vladana Milojevića tiče, već u Čukaričkom sam primetio da je izrazito talentovan trener, bio sam malo iznenađen sjajnom sezonaom koju je imao u Panioniosu u Grčkoj, kada je faktički i "načeo" Olimpijakos, pokazujući da nije nepobediv, što se i obistinilo ove godine kada je A.E.K. uzeo titulu, dolazak u Zvezdu za mene je bila prava senzacija, jer mislim da su mu u Grčkoj bila otvorena vrata i Olimpijakosa i Panatenaikosa i bio sam ubeđen da je čovek zbog nekih porodičnih problema bio prinuđen da napusti Grčku i da boravi u Beogradu, npr. daleko bilo neka bolest roditelja, ali zaista nisam video logiku da dolazi u Zvezdu koja je tada bila na niskim granama, izgubila titulu porazom od Voždovca, ispudtila veliku bodovnu prednost u odnosu na Partizan...velika karijera je pred njim !!!

zvezdaš

pre 5 godina

Tako su zvezdasi i 2015 godine gajili optimizam, verovali da imaju najjaci tim na svetu pa ih Kairat spustio na zemlju.
(Batko pamcenje mu kratko, 06. jul 2018 10:09)

Baš ste se uhvatili za taj Kairat.
A Zaglebje, Šamrok i ostali giganti?

(Ma daj, 06. jul 2018 11:24)

Pogrešio si vest. Ovo nije vest o "Hvala Vučiću" klubu.

Dovedes dva igrača jedan iz japanske lige drugi sa Kipra i kreće loženje. Komedija od kluba i navijača
(Robbi, 06. jul 2018 12:25)

Dovedeš pojačanje od preko 1,5M i svi se pitaju zašto tolika SUMA?

mladen

pre 5 godina

Tim iz Barija se pravio 5-6 godina. Tu su bili "starosedeoci", sa nekim novim igračem, koji je donosio potreban kvalitet. Prvo je to bio Pančev, pa Piksi, pa Žuti, pa "Rumun" i na kraju ubojita levica, Zvezdina 6-ica. U medjuvremenu, otišao je bio samo Piksi. Tako i danas. Ovaj tim se konstantno nadogradjuje već 3. godinu. Treba imati kontinuitet, kako tokom prelaznog roka, tako i tokom takmičenja u Evropi. Neka se opet ponovi prošla sezona, može i u LE, ali da igračima postane jasno, da bi ostankom u Zvezdi redovno počeli da igraju i evropske utakmice. A kontinuiarni rad dovodi do rezultata. Treba biti strpljiv. Grof je uradio ili nije uradio ovo ili ono, ali je udario temelje za neke igrače. Milojević je to nadogradio i nadogradjuje. I sama struktura kluba deluje bolje. Nekada Džaja i Cvele, sada Terza i Mrkela(mada Terzu ne volim, ali dobro). Medicinski deo stručnog štaba radi takodje veoma dobar posao, jer prošle sezone nismo imali nešto veliki broj povredjenih igrača, samo Jovičić. Po ugledu na kasne '80, treba u stručni štab uvrstiti i kvalitetnog psihologa.

Реално

pre 5 godina

iste priče kao i kad je grof božović bio, pre početka sezone su najbolji na svetu a onda se ispostavi da moraju sudije da guraju u prvenstvu, neki uspeh u evropi je u domenu naučne fantastike...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dingoslav, 6. jul 2018 11:20)

Исте приче, а шта је требало, да се не појачавамо ?!
Можда су приче исте, али није исти тренер. Видео си прошле године који су домети Милојевића, зашто би ове године било било шта другачије ?!
Ок, можда не уђемо у ЛШ, али зато ЛЕ нам је скоро па загарантована.
А можете ли ви (гробари) нешто да гарантујете што се тиче следеће сезоне ? Реално, ни куп не можете да гарантујете а о титули можете само да сањате. У Европи вас чека бламирање какво Србија није дуго видела.

BOSS

pre 5 godina

Sve je extra,samo se ovo treba sklopit da bi funkcionisal.Sada citam da ima ponuda za Pesica od 4 miliona,ako treba odmah ga prodat sada,ima Stoiljkovic,Pavkov i Joveljic.Joveljica treba malo forsirat,svaku utakmicu malar pola sata da igra.... Erakovica takodje celicit,i od sledece da bude standardni stoper,nema se sto cekat. I takodje da se svake godine prikljucuju minimum 3 mlada igraca,dal iz svoje skole ili da se kupe,nije vazno.(do 20 godina)... Omladinci su prvaci,dako iskoce 3 igraca za prvi tim od njih,ako nemoze,onda nije samo Zvezda u problem,vec i reprezentacija!

Milojev kum

pre 5 godina

Druga sezona jeste najteza, posle uspeha. Mislim da kum Miloje zna to odlicno.
Ceo zvezdin strucni staf i operativci nisu nikad ovako dobro radili pod palicom Kum Miloja jos od 1991.g.
Sve sto se moglo i trebalo uradjeno je.
Treba i malo srece i brzog slaganja kockica.
Zategao je Miloje ekipu kao nikad. Mozda fali jos par utakmica i to ce biti masina.Naravno, gomila drugih okolnosti moze da utice, od Fss, famoznih menadzera, pa raznih nevidljivih interesa koji kroje biznis i finans.interes UEFA. Dakle puno toga izvan same igre!
Sta reci osim: Pozlatila ti se Zvezda i ova godina Kume Miloje

Pametnjakovic

pre 5 godina

Ovi bili duzni 65 miliona evra I onda za par sezona doveli Jos 150 novih igraca I sad je dug kao 25 miliona ???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikelino, 6. jul 2018 15:21)

C. Zvezda i Partizan su drzavni klubovi i funkcionisu kao i sva druga drzavna preduzeca. Rukovodioci lazu, pomazu partiju koja je trenutno na vlasti, malo uzmu za sebe i tako.
PS. Visinu duga ovih klubova mozes videti na APR-u. Izvestaji su objavljeni pre dan dva i to je jedini validan dokument o stvarnim dugovima ovih klubova

-32

pre 5 godina

Toliko je dao Zvezdi a NIKO ni da ga pomene . Rec je o Vucicu gospodo .
(Decoooo, 06. jul 2018 09:44 A kako mu se samo Vucelic lepo zahvalio prosle sezone, kada je dao Partizanu pare za licencu. Inace Partizan ne bi igrao Evropu, i bio bi kraci za 10ak mil. € i zato hvala Premijeru.

garda

pre 5 godina

Meni samo Marko Marin nedostaje da bih mogao da kazem da sam odusevljen prelaznim rokom. Ali mi je prijatno iznenadjenje dovodjenje Melega, potencijalno sjajan igrac.

Caw

pre 5 godina

Treba ići korak po korak, za ligu šampiona treba mnogo toga da se poklopi.
Najvažnije da igramo Evropu i ove godine plus da probamo bar 2-3 mladih igrača da damo prostora u prvom timu.
I polako prelazni rok još traje, nadam se da nas neće napustiti još neko, maksimalno još jednog da prodamo.

malone

pre 5 godina

tesko ali jako tesko do lige sampiona,mada voleo bi da istrcimo u dresovima sa jednom zvezdicom iznad grba...moze i liga evrope,da je osvojimo,to je jedini trofej koji nam fali!

Milan

pre 5 godina

Dolazi, za svakog trenera, uvek nezgodna druga sezona. Treba potvrditi i eventualno nadograditi uspeh iz prve. Ako to bude uspeo, za mene Miloje ulazi u red besmrtnih trenera Zvezde. Naravno, merilo je Evropa, gde bih bio prezadovoljan da ponovimo LE! Naravno da niko ne bi bio gadljiv na Ligu Šampiona :)

Znalac

pre 5 godina

обзиром на квалитет омладинаца, Звезди је потребна озбиљнина филијала. Требало би размислити о слању тих играча на позајмице, али да имају загарантовану минутажу.То би коштало, али би се исплатили. Први тим је лепо оформљен. Стојиљковић је квалитетнији од Пешића, тако да га треба продати.

Filijala je beogradski Graficar koji se takmici u srpskoj ligi grupa Beograd
(aco, 06. jul 2018 16:41)

agassi

pre 5 godina

@kimiko
Mrkela je bio najveći talenat YU lige , sa čini mi se 16 god i nešto je debitovao protiv Bugarske za A tim Yuge . Na žalost čini mi se da nije imao herca za nešto više možda i upornosti . Na nesreću Zvezde i njega nije sazreo , zato je imao nadimak Hitar Frkela . To se videlo baš protiv Milana u onoj epskoj utakmici . Brzo je otišao posle toga .
Ipak kao sport dir radi jako dobar posao . Krstičić , Borjan , Stojković , Babić , Savić , Jovičić , Pešić , Radonjić ... su više nego korektno odradili svoj posao i opravdali njegovo poverenje .
Mnogo očekujem od Melega , iako sam bio za to da Zvezda kupi Maksimovića koliko god da košta , mislim da će ovo biti njegova sezona , voleo bih da "klikne" na prvu i da dobijemo pravog pleja jer sve ostalo je dobro .

krajisnik

pre 5 godina

Pera pisar @
Dobro je da si već tad primjetio talenat, ja nisam kao ni ostali što nisu, ali mi je drago što će ostati još ovu sezonu.
Ali ko će kasnije doći da nas zezne...