1. Како је лепо за уши прочитати један овакав интервју од Кокошкова! Првог страног тренера у америчкој универзитетској лиги, а од 2001-ве и првог странца (засада и јединог) у НБА! Врло могуће, и првог главног тренера - странца у НБА, ускоро, видећете! Наравно, правог човека је један други прави човек позвао у свој стручни штаб, Жељко Обрадовић (и трећи је прави - Драган Шакота)! Ех, како ова имена и стручни штаб моћно звуче! И који су све конкретни резултати на европском и светском нивоу иза ове тројице!
  А сетите се оне папазјаније, беде и јада од прошле године, ко је онда био селектор и кога је за помоћника постављао (па му та "величина" још и факсом откаже током припрема за Шведску)! Било, не поновило се никада више! Како та презимена делују аматерски у односу на ова актуелна! Које су то резултате вредне помена постигли Дуле и Бале, зна ли неко?
  (Дејан, 12. maj 2004 04:32)

  # Link komentara

 2. Kao prvo, Koki nije prvi bio u svetu univerzitetske kosarke. Kao drugo, ne smatram da je prestiz biti trener u NCAA. To samo vi naivni verujete... Pozdrav svim citaocima koji misle glavom. "Nije zlato sve sto sija".
  (QGH, 12. maj 2004 15:10)

  # Link komentara