Petak, 25.05.2018.

13:01

Đukić: U ovoj prokletoj Srbiji morate da budete "ušemljeni"

Trener Partizana Miroslav Đukić "otvorio je dušu" nakon osvajanja Kupa Srbije na kraju turbulentne sezone.

Izvor: B92

Ðukiæ: U ovoj prokletoj Srbiji morate da budete "ušemljeni" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме!
(Алекдандар, 25. maj 2018 13:30)


ne pratis fudbal.
(neutralni felsh, 25. maj 2018 14:03)

Срећа ту си да ми појасниш. Не кажем да није водио стране клубове већ говорим о резултстима Свуд на крсју најурен.
(Алекдандар, 25. maj 2018 23:32)

Koji su tvoji najveci uspesi u zivotu? Posto toliko uspesno omalovazavas ljude.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

& Evo, Dukicu majstore delije su uz tebe. Ostani jos dugo i svaka godina neka ti ovako uspesna bude. Ziveli!
(Zvezdan, 25. maj 2018 15:10)

Misliš li da se ovaj zeza, šali ili ironiše? Neeeee! On stvarno veruje da si im ti jedina nada. I nije jedini.
(Loša Zvezda, još gori Partizan, 25. maj 2018 16:31)

Djukic jedina nada!? Pa zar pored toliko kratera koje vam je bomba doveo da razmisljamo o Djukicu? E sad sto je pristojan covek, sto vam se ne uklapa u ideologiju "Zvezda ce crci!!!", druga prica. Procitajte sopstvene komentare nakon Tivolija o Canku. Sad dobar? I za Alimpijevica mi je tuga sto je oteran od istih onih koji su ga nakon pobede u Madridu uzdizali u nebesa. Navijacka poenta ovde bi bila da se moze bas puno pojesti u zivotu i da opet kukas da si gladan.

žarko

pre 5 godina

@Sergio
kako nema rezultate, igrali ste proleće u evropi??
šta ste očekivali, da uzme ligu šampiona?
realno, ne zaslužujete đukića, vama treba opet neki avram grant ili onaj prostak stanoje.

aleksandar grozni

pre 5 godina

Izgleda da ti nisi shvatio,u ovoj srbiji kose bavi trenerskim poslom,mora da ima dovoljno znanja da nauci igrace da se krecu sa i bez lopte,da imaju tacnu i tecnu pas igru,da mu igraci znaju da cantriraju a ne da,,bunare,,da takticki nadigravaju protivnika a ne da igraju sistem ako protivnik pogresi,stoje sada slucaj,dase na jednoj utakmici vide uigrane akcije sto u tvom slucaju nije primetno,i jos bih mogao mnogo toga da ti ukazem,ali ti od svoje samoljubivosti i samo zaludjivanja,nevidis realnos,a ona glasi ,,batali taj posao nije to za tebe,,.

Алекдандар

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме! 
(Алекдандар, 25. maj 2018 13:30) 


ne pratis fudbal.
(neutralni felsh, 25. maj 2018 14:03)

Срећа ту си да ми појасниш. Не кажем да није водио стране клубове већ говорим о резултстима Свуд на крсју најурен.

Vasa

pre 5 godina

Ti si debelo ''ušemljen'' sa Partizanovom Upravom jer su te angažovali kao trenera koji je imao 20 posto uspešnosti u Arapskoj ligi (ej, arapskoj!?), a u jednoj Valensiji samo 43 posto, najgori rezultat kluba u poslednjih pola veka i, normalno, šutnuli te... Pa u našoj reprezentaciji imao nula posto pobeda (najneuspešniji trener u istoriji) i šutnuli te posle 4 utakmice... Koje su bile tvoje preporuke?
Bolje Ti nama da priznaš sa kim si se ''ušemio'' iz Partizanove Uprave kad već govoriš o ''šemama''...

rade

pre 5 godina

Kulturan, vaspitan, stručan trener. Profesionalac. Odmeren. Djukic je trener sa sjajnom fudbalskom karijerom od koga mladi igraci mogu mnogo nauciti. Uneo je mnogo lepote u nas nesrecni fudbal. Da nam je vise Djukica gde bi nam kraj bio? Treba ga zadrzati po svaku cenu! Partizan je sa njim poceo da se krece u normalnom pravcu. Izmenio je mnoge pogresne standarde. Majstore ostani, nedaj se!

saca

pre 5 godina

A koga si pa ti trenirao kada ti je ovo prvi trofej. Sedeo si 10 godina posle izbacivanja iz spanskog drugoligasa, 8 neresenih rezultata imas na domacem terenu, srecan prolaz u LE, sutnuli na gol nismo u tri derbija i ti hoces da vodis Partizan jos godinu dana. Na TV cu gledati ako poludim a gde je stadion to sam zaboravio kada si dosao.

slobinator

pre 5 godina

teška patetika.ko ti kaže da taj portir u teleoptiku uopšte navija za partizan? možda je čoveku teško što mu je plata 25 hiljada ili što je uopšte ne prima.

pogled sa Avale

pre 5 godina

.....bravo Djukicu za istinu o nasem stanju drustva, fudbala, kluba i navijaca.......uprava kluba bi pogresila ako bi menjala trenera jer Djukic nije angazovao Tosica, Jankovica, Ozegovica, Tavambu i Sumu, spore igrace koji igraju sa vise dodira i driblinga tako da su i najneorganizovanije odbrane imale vremena da se konsoliduju a potom napad izgledao inertan......i pod takvim uslovima smo prosli grupnu fazu LE.......kao navijac ne mogu zamisliti novog trenera da pokusa opet eksperiment sa ovim igracima u narednoj sezoni.....Nikolic je dobar pocetak prelaznog roka......ajmo crno bela ljubavi....

petar

pre 5 godina

Zvezda ce nas izuti sl godine ako ostanes, ne znam kad si to lepo igrao kad se cele sezone igra krs... Druga stvar, sta da nadogradis kad je to bila prica na polusezoni pa je bilo jos gore... Treca stvar ne moze se igrati fudbal kroz sredinu terena, nemas mesija inijestu i ostale... Ti imas tosica jankovica i dva uzas beka(miletica i vulicevica) ne igra ti antonov, ivanovic, treba ti godinu dana da skapiras stvari.. Sta vise da pricamo... A o ilievovim pojacanjima bez mozga necu da pricam...

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

vredja svoje selo , vredja svoju drzavu , ako si bolji od nas ovde sto si dosao , a za pare kako te drugi niko nece
(gospodin se ne postaje , on se radja, 25. maj 2018 16:56)

Kao narod vekovima imamo isti problem,ko nam kaže istinu on nam automatski postaje neprijatelj!!
Istinu nismo nikada bili spremni da prihvatimo,da se menjamo....samo glavu u pesak!
Čovek je gospodin,kao nekada Golac... ali kod nas nije vreme kada takvi imaju podršku,potrebni su oni koji će pljuvati po protivniku(čitaj Zvezdi),omalovažavati,pobediti uz obavezno ponižavanje(Stanojević,Vujošević) a ako izgubi treba ga odmah oterati i to od strane onih kojima i nije mesto na stadionu ili preciznije rečeno od strane kriminalnih grupa koje su u klubovima bitniji faktor od uprave,direktora i trenera!
Partizanova svetla tačka su trenutno (bez igrača)samo Đukić i onaj deo navijača koji ne pripada ni jednoj "frakciji",oni koji po svoju ulaznicu dođu na blagajnu,svi ostali(uprava,"frakcije",politički nameštenici) su zapravo slika mulja i fekalnih slojeva našeg društva koje Dukić između redova proziva kroz "ušemljene"!!

Petar

pre 5 godina

Ja sam navijač Zvezde iz Zagreba sam ali sam bio i za Partizan u Evropi. Zadnja utakmica za prolaz, prva od dvije šanse, sa young boysima u BG, zadnje minute sam se šetao po sobi i nisam mogao gledati više jer sam toliko htio da Partizan prođe i da imamo dva srpska kluba u Evropi na proljeće. Da ste u Hrvatskoj među njima, vidjeli bi koja je to mržnja prema srpskim klubovima i zašto sam toliko navijao i za Partizan.

Ali ima jedna stvar a to je taj Partizanov vesnik Željka Pantića koje me natjerao da navijam protiv Partizana u pretkolima lige evrope za dva mjeseca.

Ta emisija i taj novinar, on ne samo da priča ono u šta sam ne vjeruje već sve šta radi i priča u toj emisiji je zbog ličnih interesa. Štite jedni drugima leđa u tom klubu.

Evo samo ovo; on radi taj vesnik i svako bi, naravno, ako želi da Partizan bude bolji, napravio emisije s temom "Kako to da smo dobili 7 komada u 2 utakmice sa Dinamom" ili "Kako to da protiv Viktorije nismo imali ni jednu šansu u uzvratu" ili "kako to da smo 20 bodova iza Zvezde i da na zadnjem derbiju nismo imali šansu iz igre?", Ne,ne, izmišljati će se isprike i gluposti, sve zbog ličnih interesa, a činjenicu da Partizan nema igru, e to je nebitno. I ne znam kako dio ljudi može lajakti partizanov vesnik.

Joca

pre 5 godina

Ako ti je "prokleta" rodna drzava tj Srbija,sto ne ides u inostranstvo pa radi ?! A,da,pa niko te nece...jos pljujes po svojoj zemlji,sram te bilo !

bgd

pre 5 godina

(Марко, 25. maj 2018 16:30)

Nažalost ima puno botova i na ovoj temi koji namerno guraju kontra priču. Jer ako nije Đukić kriv onda je neko iz uprave. A znamo da su SNSovci nepogrešivi.

Honda Goldwing

pre 5 godina

To u prokletoj Srbiji je vazilo u vremenima 2012 i ranije. Sad je nulta tolerancija na mito i korupciju. Zato Djukicu povezi racuna sta pricas.

Bejns

pre 5 godina

Molim osobu, koja se potpisuje pod mojim nick-om, a pri tom ostavlja komentare, isključivo čitajući naslov, da to prekine da radi. Nije to korektno. Pozdrav svim forumašima.

Dejo

pre 5 godina

Hoćete Stolicu za trenera,dobar U Voždovcu i očajan U Vojvodini?Pa onda svi Srpskoligaški treneri imaju kvalifikacije da treniraju Partizan!

gospodin se ne postaje , on se radja

pre 5 godina

vredja svoje selo , vredja svoju drzavu , ako si bolji od nas ovde sto si dosao , a za pare kako te drugi niko nece

Марко

pre 5 godina

Звезда је ове године јача, избацила је Краснодар, Келн, Славију и Бате, играла нерешено са Арсеналом и ЦСКА, тимовима који су пет пута скупљи од Звезде и Партизана, а Ђукић је, ипак, успео да узме куп, дочека пролеће у Европи и изгубио је само један дерби. Није то баш тако лоше као што вама Гробарима изгледа. Мора, ипак, да се поштује, генерално, то што су два наша клуба ове године дочекала пролеће у Европи. Прошле године нису дочекали ни јесен.

Loša Zvezda, još gori Partizan

pre 5 godina

& Evo, Dukicu majstore delije su uz tebe. Ostani jos dugo i svaka godina neka ti ovako uspesna bude. Ziveli!
(Zvezdan, 25. maj 2018 15:10)

Misliš li da se ovaj zeza, šali ili ironiše? Neeeee! On stvarno veruje da si im ti jedina nada. I nije jedini.

Dejo

pre 5 godina

Đukić je trenirao mladu reprezentaciju Srbije i igrao finale Evropskog prvenstva,ako se dobro sećam!Trenirao je nekoliko Španskih prvoligaša,i uz Sinišu Mihajlovića praktično jedini trener koji ima prolaz u top tri lige sveta!
Partizan je igrao proleće u Evropi, što je skoro nemoguće do juče! Setite se i kada bismo igrali neku grupu U Evropi,kako smo se brukali sa jednim bodom,ili bez bodova!
Kakve kvalifikacije ima Ilijev da bude sportski direktor,nikakve mislim! Pogledajte kakve je igrače doveo,Sume i Solomone! Ostavio sam ovde komentar o tome!
Kakve kvalifikacije sportske i svake druge imaju Vučelić,Vazura i Vuletić? Nemaju nikakve,Partizan je njihov politički plen! Tu su zbog politike,inače su potpuno nekompetentni!
Kakve su vaše kvalifikacije i znanja, vas koji kritikujete Đukića? Baš nikakve!
U celoj priči on je jednostavno daleko bolji od svega ostalog gore navedenog!

Cubaka

pre 5 godina

Bravo gospodine!
Nismo se branili u Evropi kao neki i nemamo prosek datih golova 0,375.
(Updown, 25. maj 2018 13:25)

Da se niste branili, niste, narocito protiv Dinama K. za tako kratko vreme samo Maca Diskrecija i vi mozete primiti sedam komada, tako da vam je odbrana na tom nivou. Inace ste imali "strahovito" jaku grupu, da se sakupe klovnovi iz cirkusa Kolorado tu grupu bi prosli takodje kao drugi.

butcherboy

pre 5 godina

све је ок Ђука схватили смо трудиш се да покажеш како си поштен си, а дају ти плате вазура и вучелић али очајан фудбал играмо, дрхти ти глас док причаш, користиш толико поштапалице да човек не може да те прати, могу тек да замислим мотивациони говор... немаш ауторитет као ни стил игре, да стварно волиш Партизан сам би отишао а спомињеш играње по заслузи а Суму си држао све док није почело већ да буде смешно колико човек нема појма. Иди у Шпанију тамо је све лепше и боље и нема "шема"

Mare

pre 5 godina

Moje misljenje. Djukic je mnogo bolji na recima nego na delu. Kada prica nekome ko ga ne zna, covek pomisli da vodi Barselonu i da je osvojio tripl krunu a zapravo vodi Partizan sasvim prosecno u rangu Vermezovica. Smeta mu Srbija, smeta mu narod, smetaju mu kritike. Druze, ti si profesionalac, najbolji nacin da zapusis svima usta su dela a ti dela manje vise nemas, prva titula u karijeri ti je kup protiv FK Mladost iz Lucana?! O cemu mi pricamo. Nemamo taktiku, nemamo akcije, nemamo agresivnost niti fizicku pripremljenost. Sta vi trenirate? Bicu posten, Zvezda je ove godine za pola klase bolja od Partizana, pre svega ljudi su fizicki bolje pripremljeni. Liga Evrope nije bila losa ali svi mi znamo da je prolazak dalje bila puka slucajnost i da cemo u narednih par sezona da se borimo za pretposlednje mesto u grupi...ako se uopste plasiramo u grupnu fazu LE.
Ajde da se "pogledamo u oci" jednom u zivotu i budemo posteni i realni u fudbalu.

belgrado

pre 5 godina

Twitter-antifašista, 25. maj 2018

sve tacno objasnjeno!!
umesto da bilo gde,
bilo kad doprinesu necemu cemu teze,
oni,ne !!
lakse je pljunuti po svojoj zemlji na forumu,twiteru...?!

i tako ...

pre 5 godina

Ove godine su došli : Stojkovic , Miletic , štoper 3.Turska , Antonov , Suma , Ozegovic, Tosic , Zdjelar, Ivanovic , Urosevic , Solomon, Vukalko , Pantic . . . vrv sam nekog zaboravio. Uglavnom 15tak igrača, sem golmana ostali blaga reč katastrofa.
Ako nije do trenera ne znam do koga je ?
U 70% utakmica Partizan je nadigran i ponižen ove sezone. Nemoć totalna .
Ostaće Djukic upamćen kao trener tima koji nije šutnuo na gol na derbiju. Dve evro ekipe su mu dale 15 gola na 4 meča , još jedan i 4 kom po utakmici.
I onda čitam ovde da nije On kriv .

Zli Zo

pre 5 godina

To da ovde treba biti "ušemljen" i da se mnogi koji nemaju veze sa svojim loslom guraju preko reda je tačno.


Ali, iskreno, ne uspevam da razumem kakve to veze ima sa skandiranjem lublike. Pošto je Đukić to stavio u takav kontekst. Sud publike bi trebalo da je najobjektivniji, to su ljudi koji plaćaju ulaznice i svoje slobodno vrene posvećuju timu. Koliko god da ih je. Ako publika treneru od novembra skandira " Odlazi" , to ne radi sigurno jer on "nije ušemljen" , nego zato što joj se ne sviđa ono što vidi. Tako je i u Španiji i ovde. Možemo da raspravljamo o odgovornosti uprave i Ilieva, ali koliko se sećam Đukić nije pokazivao da je nezadovoljan igračima. Ako trener Partizana kaže da nema šta da zameri igračima posle svakog neuspeha, u sezoni u kojoj je prosuto 34 boda u prvenstvu , tu nešto nije u redu. Prečesto smo bili neorganizovani, nespremni , sa čudnim izmenama, pozicijama igrača , fizičkom inferiornošću. Teško jw bilo biti ravnodušan na to.

Ovo ipak više liči na staro srpsko " mrzi me učiteljica"..

room 1408

pre 5 godina

Prosecan trener,koji je osvojio kup u jako smesnom takmicenju,kao sto je borba za prvaka i kup takmicenje Srbije.Nikad jadniji igrači,struka i funkcioneri,...Realno treba nas fudbal ugasiti i svesti na amaterski nivo.Valjda će manje kriminala posle toga biti u Srbiji.Nece biti upliva para,kad se sve svede na amaterski nivo,...

neutralni felsh

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме!
(Алекдандар, 25. maj 2018 13:30)


ne pratis fudbal.

Twitter-antifašista

pre 5 godina

Čim neko, u bilo kom kontekstu, Srbiju označi prokletom, zaostalom, odvratnom, blatom & muljem, gomila internet očajnika priskoči da s uživanjem 'opali' lajk, misleći da su tim svojim banalnim činom dosegli sam vrhunac prosvećenosti i rezolutan otklon od gore narečenog. E, pa niste. Jer vi ćete u toj Srbiji ostati dok ste živi, jer niti kome trebate, niti šta znate, pošto bi us uprotnom, s ovakvim stavom, već odavno otišli. Ali niste otišli. I nećete. Srbija je takva, kakvom je vi vdite, samo zbog vas i ni zbog koga drugog. To vam je ogldealo. No, kako bilo, moram priznati da mi ta činjenica, da ste zakovani za zemlju koju toliko prezirete, pričinjava poprilično zadovoljstvo. Patite, jer bolje ne zaslužujete.

miki

pre 5 godina

promašilo se sa pojačanjima ali veliku ulogu je igrala sreća tj. nesreća da se baš ništa ne uklopi kako treba, što se igračkog kadra tiče.
malo je tu falilo ali što bi rekli naši za malo 'kobila ćorava'.
treba đukića ostaviti ali da se napravi bolji tim oko ovih mlađih igrača i rasproda balast, tavamba i ožegović pre svih.

STEVAN

pre 5 godina

Sustina je jasna i prosta- Partizan je sve igrao, samo ne atraktivno, igra bez igre, bez vizije i ideje, bojazljivo, plahovito. Tanko, jedva dvojka.

Djukicu odlazi

pre 5 godina

Mera uspesnosti jedne sezone Partizana (i Zvezde) JE OVIM REDOM.

1) titula
2) Evropa
3) Derbi
4) Kup
5) Stil igre, mladi igraci, gledanost...

Osim Kupa i donekle Evrope Djukic nista nije doneo. Prvenstvo ubedljivo izgubljeno, negativan skor u derbi utakmicama, losa igra i rezultat u najvaznijim utakmicama Olimpijakos (LS), Plzenj (1/16 LE). Igra KATASTROFALNA, mladi igraci gurani, ali uz takvu igru nista specijalno nisu pokazali, gledalaca nigde.
Zato ako vec ne mozemo da sklonimo Ilieva i drustvo, onda neka ode bar ovaj demagog i pateticar.

Dejo

pre 5 godina

Sa ovako selektovanom ekipom ni Murinjo nebi mogao više! 

Slovačka liga je kao naša,ali bez Partizana i Zvezde! Ponajbolji igrač kluba iz kog je došao Suma je Vukan Savićević,koji U Zvezdi nije mogao ni do klupe! U istom klubu igra par Srpskih igrača za koje niko nije čuo (Sekulić, Rundić) ! Vrednos fudbalera na Transfermarktu je malo veća od Čukaričog,a više nego upola manja od Partizana i Zvezde! Ostali klubovi su daleko ispod toga! U toj ligi Đuričković i Marjanović bi bili prve zvezde! Suma ti je otprilike kvalitet Ovusua iz Čuke, samo što ne želi da trči i igra u defanzivi,pa je svaka lopta koju izgubi horor za odbranu Partizana!!! 
Za njega ako naplati i preostale dve godine ugovora dođemo preko 3 000 000 evra! 
Onda Solomon nikad nije bio ni na klupi Rijeke,Ilijev ga najavi kao top, igrača,pa Vakulko iz druge lige Ukrajine,,onda neki stranac koga niko ne pominje ali licenciran za prvi tim! Mitrović doveden za ogromnu platu iz kluba koji je ispao iz druge Turske lige,Tošić igra za najveći novac U istoriji kluba,krilo koje U trideset i prvoj godini više nikog ne može da pretrči, pa Urošević! 
Podhitno otpustiti Ilijeva i dovesti ozbiljnog i stručnog čoveka na njegovo mesto!!!

BulVist

pre 5 godina

Nemoj tako Djukicu, mozda nisu svi navijaci partizana vikali da odlazis...Ipak je Partizan specifican klub i postoji 7, 8 potpuno razloicitih grupa navijaca partizana ( masda taj broj raste ) ..Samo na juznoj tribini imas tri, cetiri sektora... Prije neki dan su se mlatili sektor jedan sa sektorom dva, pa ko bude bolji u medjusobnom duelu ide u finalni okrsaj sa sektorom tri koji je bio bolji od sektora cetiri... Nemoguce da ovoliki sektori dijele isto misljenje...Sto se mene tice Djuka ostani/odlazi !!!!!!

Lexx_nl

pre 5 godina

Некада навијач Партизана.
(Нешто више не пратим од оног тренутка кад су играчи морали носити оне мајице што су им хулигани дали да носе. Не знам више ни којом приликом је то било).
Свака част Ђукићу. Од ове посљедње изјаве сам се најежио.

Sergio

pre 5 godina

Vidi "Murinjo", ti uslovi u srpskom fudbalu jesu takvi kakvi kažeš. Razlika je u tome što su u istim uslovima drugi treneri pravili rezultate, a ti nisi uspeo da napraviš ni igru za godinu dana. I kaži nam, zašto su te svuda smenili gde si radio - i u Belgiji i u Španiji, tamo su dobri uslovi zar ne? Cele ove sezone mi je muka da gledam Partizan, jad i beda od igre i nemoć. Svoju demagogiju prodaj drugom, a mi ćemo u sledeću sezonu sa drugim trenerom najiskrenije se nadam. Nema ni jednog navijača partizana koji misli drugačije.Drugačije pišu samo botovi i navijači Zvezde kojima je u interesu da ostaneš jer je to dobro za njih. Odlazi čoveče ako malo obraza i dostojanstva imaš, trebalo bi da odeš sam, a ne da te teraju. Nema igre, navijači te neće, nema rezultata, odlazi!

neutralni felsh

pre 5 godina

Malo patetike ali generalno je u pravu za sve sto je rekao... 
Ne razumijem Grobare koji su pored ovakve Milojeviceve Zvezde ocekivali da Partizan bude sampion!Ne kazem da niste mogli bolje ali ni ovo nije lose...Prolece u Lige Evrope i osvojen Kup nije za potcenjivanje.Bolje mu je da ide u Spaniju,tamo ga makar koliko toliko cijene...
(Samo kazem, 25. maj 2018 13:35)


djuka je vrlo postovan u spaniji, ne "koliko-toliko" nego bas postovan.

Deki

pre 5 godina

Ja ne vidim nikakav sistem u igri. Nema pas igre, igrači se sudaraju u kontri, neki dave loptu... Ako je uspeh dobiti Mladost u finalu kupa sa 2-1, a imaš budžet u odnosu na Mladost 10x veći, šta onda da tražimo u Evropi? Pogledaj kako igra Zvezda, a nema ništa bolje igrače. Džabe pričam, bez dobrog učitelja nema dobrog djaka.

patriota80

pre 5 godina

Bravo Legendo svaki poznavalac fudbala zna da je ovo sa ovakvom ekipom veliki uspeh ali ti si zrtva da ne bi bili oni koji stvarno treba da lete iz kluba(Ilijev i ostali)koji su dovodili to shto su dovodili i koga ce sada da prodaju ovaj partizan je osudjen na propast i sledecu evropu neznam u narednih 10 god.da li cemo opet videti a kamo li proci grupu...Sva podrshka za tebe i za sve cesh uvek biti legenda i gospodin!

Алекдандар

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме!

tan=tan=taratan

pre 5 godina

Cinjenice nisu na tvojoj strani.
Partizan je igrao los dekadentan, fudbal,
stalno lopta se vraca nazad, krene se u napad pa sredina pa bek pa golman pa hajmo jovo nanovo dok smo dobre volje i sve do 90 i kojeg.
Da si gubio a igrao lep fudbal svi bi rekli Djuka majstore, partizanovi navijaci nisu fudbalski nepismeni, razumeju fudbal i vole dobar fudbal. Uporedi tvoj Partizan i Osimov Partizan koji si pokusao da kopiras neuspesno pa ces videti zasto vicemo Djukicu odlazi.
I daj Boze da sto pre odes iz Partizana, povedi sa sobom i Miletu i Tosketa i sve sto im tepas.
Trener je oficir svoje cete i treba da zna sta hoce od te cete da ima iziju i da stremi ka toj viziji a ne devojcica koja tepa svojim vojni ima, toske,mile, pile itd.

carafrikeiazije

pre 5 godina

Bravo gospodine!
Nismo se branili u Evropi kao neki i nemamo prosek datih golova 0,375.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Updown, 25. maj 2018 13:25)

Ali zato 2,75 primljenih po utakmici.
A sa kim da se i brani ,sa Miletićima,vulićevićem i ostalim trupcima.

PAOK Šampion

pre 5 godina

Prodati tavambu jankovica tosica ozegovica i ostale slicne njima,da ne govorim o promasajima koji nisu ni dobili sansu. Nije Djukic kriv. Ivan Tomic za sportskog direktora! Podrška za Đukića. Sa ovakvim timom je napravio i vise nego dobar rezultat a nema smisla menjati trenere kao na traci potreban je kontinuitet da bi se doslo do rezultata.

globtroter88

pre 5 godina

Slušao sam čitav intervju, i njegov i Ivicin. Nemam mnogo toga da zamerim njima dvojici, iako je bilo utakmica, u prvenstvu, , koje su se morale dobiti, bez obzira na sve. Đukić je napravio iskorak u Evropi, od koje smo ,čisto, zaradili 8 miliona €. Oko 18 miliona ukupno zarađeno u sezoni, računajući taj bonus od Evrope i novac od prodaje igrača.
Uspostavljena je finansijska stabilnost, i sve to zahvaljujući sportskom sektoru, uglavnom. Doveli smo mnogo mladih igrača. Iz omladinske škole je ?ukić aktivirao trojicu, četvoricu talenata, od kojih se očekuje da sledeće sezone donesu Partizanu mnogo. Pre svega igrački, a kasnije i finansijski.
Tako da, braćo Grobari, lako je kritikovati i terati trenera za trenerom.
Mislim da Đukić radi dobar posao za Partizan na duže staze tako da ga treba ostaviti, makar do kraja ugovora, pa da nakon toga damo konačan sud.
Napred Partizan!

Samo kazem

pre 5 godina

Malo patetike ali generalno je u pravu za sve sto je rekao...
Ne razumijem Grobare koji su pored ovakve Milojeviceve Zvezde ocekivali da Partizan bude sampion!Ne kazem da niste mogli bolje ali ni ovo nije lose...Prolece u Lige Evrope i osvojen Kup nije za potcenjivanje.Bolje mu je da ide u Spaniju,tamo ga makar koliko toliko cijene...

Митар пфк

pre 5 godina

Свима Србија проклета , кад заврши посао ..У старту то реци , па мало борбе са ветрењачама , по цијену посла..Поштовање Ђуки , коректан тренер , и гробар је , али ове приче су старе 25 година! И врапци знају да мафија контролише лопту , као и већину животних сфера на балкану! Срећно Владимире !

Demonic

pre 5 godina

O cemu pricas ti, jedva si i kup osvojio protiv nizerazrednog tima.Jedva.

A i to zahvaljujuci kiksu Cukarickog u zadnjem minutu.

Super ako ostanes tu i dalje.

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Podrška za Miroslava Đukića!
Gura u Evropi, šamara i levo i desno na gostovanjima i marljivo prikuplja bodove i to sa stilom!
Partizan uvek igra fudbal, izlazi po protivnika ide po pobedu!
Svaka čast na pozitivnoj ideji i prkosnom stavu koji donosi rezultat u Evropi!

Samo kazem

pre 5 godina

Malo patetike ali generalno je u pravu za sve sto je rekao...
Ne razumijem Grobare koji su pored ovakve Milojeviceve Zvezde ocekivali da Partizan bude sampion!Ne kazem da niste mogli bolje ali ni ovo nije lose...Prolece u Lige Evrope i osvojen Kup nije za potcenjivanje.Bolje mu je da ide u Spaniju,tamo ga makar koliko toliko cijene...

Sergio

pre 5 godina

Vidi "Murinjo", ti uslovi u srpskom fudbalu jesu takvi kakvi kažeš. Razlika je u tome što su u istim uslovima drugi treneri pravili rezultate, a ti nisi uspeo da napraviš ni igru za godinu dana. I kaži nam, zašto su te svuda smenili gde si radio - i u Belgiji i u Španiji, tamo su dobri uslovi zar ne? Cele ove sezone mi je muka da gledam Partizan, jad i beda od igre i nemoć. Svoju demagogiju prodaj drugom, a mi ćemo u sledeću sezonu sa drugim trenerom najiskrenije se nadam. Nema ni jednog navijača partizana koji misli drugačije.Drugačije pišu samo botovi i navijači Zvezde kojima je u interesu da ostaneš jer je to dobro za njih. Odlazi čoveče ako malo obraza i dostojanstva imaš, trebalo bi da odeš sam, a ne da te teraju. Nema igre, navijači te neće, nema rezultata, odlazi!

PAOK Šampion

pre 5 godina

Prodati tavambu jankovica tosica ozegovica i ostale slicne njima,da ne govorim o promasajima koji nisu ni dobili sansu. Nije Djukic kriv. Ivan Tomic za sportskog direktora! Podrška za Đukića. Sa ovakvim timom je napravio i vise nego dobar rezultat a nema smisla menjati trenere kao na traci potreban je kontinuitet da bi se doslo do rezultata.

Dejo

pre 5 godina

Sa ovako selektovanom ekipom ni Murinjo nebi mogao više! 

Slovačka liga je kao naša,ali bez Partizana i Zvezde! Ponajbolji igrač kluba iz kog je došao Suma je Vukan Savićević,koji U Zvezdi nije mogao ni do klupe! U istom klubu igra par Srpskih igrača za koje niko nije čuo (Sekulić, Rundić) ! Vrednos fudbalera na Transfermarktu je malo veća od Čukaričog,a više nego upola manja od Partizana i Zvezde! Ostali klubovi su daleko ispod toga! U toj ligi Đuričković i Marjanović bi bili prve zvezde! Suma ti je otprilike kvalitet Ovusua iz Čuke, samo što ne želi da trči i igra u defanzivi,pa je svaka lopta koju izgubi horor za odbranu Partizana!!! 
Za njega ako naplati i preostale dve godine ugovora dođemo preko 3 000 000 evra! 
Onda Solomon nikad nije bio ni na klupi Rijeke,Ilijev ga najavi kao top, igrača,pa Vakulko iz druge lige Ukrajine,,onda neki stranac koga niko ne pominje ali licenciran za prvi tim! Mitrović doveden za ogromnu platu iz kluba koji je ispao iz druge Turske lige,Tošić igra za najveći novac U istoriji kluba,krilo koje U trideset i prvoj godini više nikog ne može da pretrči, pa Urošević! 
Podhitno otpustiti Ilijeva i dovesti ozbiljnog i stručnog čoveka na njegovo mesto!!!

Lexx_nl

pre 5 godina

Некада навијач Партизана.
(Нешто више не пратим од оног тренутка кад су играчи морали носити оне мајице што су им хулигани дали да носе. Не знам више ни којом приликом је то било).
Свака част Ђукићу. Од ове посљедње изјаве сам се најежио.

STEVAN

pre 5 godina

Sustina je jasna i prosta- Partizan je sve igrao, samo ne atraktivno, igra bez igre, bez vizije i ideje, bojazljivo, plahovito. Tanko, jedva dvojka.

Dejo

pre 5 godina

Đukić je trenirao mladu reprezentaciju Srbije i igrao finale Evropskog prvenstva,ako se dobro sećam!Trenirao je nekoliko Španskih prvoligaša,i uz Sinišu Mihajlovića praktično jedini trener koji ima prolaz u top tri lige sveta!
Partizan je igrao proleće u Evropi, što je skoro nemoguće do juče! Setite se i kada bismo igrali neku grupu U Evropi,kako smo se brukali sa jednim bodom,ili bez bodova!
Kakve kvalifikacije ima Ilijev da bude sportski direktor,nikakve mislim! Pogledajte kakve je igrače doveo,Sume i Solomone! Ostavio sam ovde komentar o tome!
Kakve kvalifikacije sportske i svake druge imaju Vučelić,Vazura i Vuletić? Nemaju nikakve,Partizan je njihov politički plen! Tu su zbog politike,inače su potpuno nekompetentni!
Kakve su vaše kvalifikacije i znanja, vas koji kritikujete Đukića? Baš nikakve!
U celoj priči on je jednostavno daleko bolji od svega ostalog gore navedenog!

Алекдандар

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме!

Twitter-antifašista

pre 5 godina

Čim neko, u bilo kom kontekstu, Srbiju označi prokletom, zaostalom, odvratnom, blatom & muljem, gomila internet očajnika priskoči da s uživanjem 'opali' lajk, misleći da su tim svojim banalnim činom dosegli sam vrhunac prosvećenosti i rezolutan otklon od gore narečenog. E, pa niste. Jer vi ćete u toj Srbiji ostati dok ste živi, jer niti kome trebate, niti šta znate, pošto bi us uprotnom, s ovakvim stavom, već odavno otišli. Ali niste otišli. I nećete. Srbija je takva, kakvom je vi vdite, samo zbog vas i ni zbog koga drugog. To vam je ogldealo. No, kako bilo, moram priznati da mi ta činjenica, da ste zakovani za zemlju koju toliko prezirete, pričinjava poprilično zadovoljstvo. Patite, jer bolje ne zaslužujete.

Марко

pre 5 godina

Звезда је ове године јача, избацила је Краснодар, Келн, Славију и Бате, играла нерешено са Арсеналом и ЦСКА, тимовима који су пет пута скупљи од Звезде и Партизана, а Ђукић је, ипак, успео да узме куп, дочека пролеће у Европи и изгубио је само један дерби. Није то баш тако лоше као што вама Гробарима изгледа. Мора, ипак, да се поштује, генерално, то што су два наша клуба ове године дочекала пролеће у Европи. Прошле године нису дочекали ни јесен.

Митар пфк

pre 5 godina

Свима Србија проклета , кад заврши посао ..У старту то реци , па мало борбе са ветрењачама , по цијену посла..Поштовање Ђуки , коректан тренер , и гробар је , али ове приче су старе 25 година! И врапци знају да мафија контролише лопту , као и већину животних сфера на балкану! Срећно Владимире !

neutralni felsh

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме!
(Алекдандар, 25. maj 2018 13:30)


ne pratis fudbal.

i tako ...

pre 5 godina

Ove godine su došli : Stojkovic , Miletic , štoper 3.Turska , Antonov , Suma , Ozegovic, Tosic , Zdjelar, Ivanovic , Urosevic , Solomon, Vukalko , Pantic . . . vrv sam nekog zaboravio. Uglavnom 15tak igrača, sem golmana ostali blaga reč katastrofa.
Ako nije do trenera ne znam do koga je ?
U 70% utakmica Partizan je nadigran i ponižen ove sezone. Nemoć totalna .
Ostaće Djukic upamćen kao trener tima koji nije šutnuo na gol na derbiju. Dve evro ekipe su mu dale 15 gola na 4 meča , još jedan i 4 kom po utakmici.
I onda čitam ovde da nije On kriv .

Djukicu odlazi

pre 5 godina

Mera uspesnosti jedne sezone Partizana (i Zvezde) JE OVIM REDOM.

1) titula
2) Evropa
3) Derbi
4) Kup
5) Stil igre, mladi igraci, gledanost...

Osim Kupa i donekle Evrope Djukic nista nije doneo. Prvenstvo ubedljivo izgubljeno, negativan skor u derbi utakmicama, losa igra i rezultat u najvaznijim utakmicama Olimpijakos (LS), Plzenj (1/16 LE). Igra KATASTROFALNA, mladi igraci gurani, ali uz takvu igru nista specijalno nisu pokazali, gledalaca nigde.
Zato ako vec ne mozemo da sklonimo Ilieva i drustvo, onda neka ode bar ovaj demagog i pateticar.

Cubaka

pre 5 godina

Bravo gospodine!
Nismo se branili u Evropi kao neki i nemamo prosek datih golova 0,375.
(Updown, 25. maj 2018 13:25)

Da se niste branili, niste, narocito protiv Dinama K. za tako kratko vreme samo Maca Diskrecija i vi mozete primiti sedam komada, tako da vam je odbrana na tom nivou. Inace ste imali "strahovito" jaku grupu, da se sakupe klovnovi iz cirkusa Kolorado tu grupu bi prosli takodje kao drugi.

Deki

pre 5 godina

Ja ne vidim nikakav sistem u igri. Nema pas igre, igrači se sudaraju u kontri, neki dave loptu... Ako je uspeh dobiti Mladost u finalu kupa sa 2-1, a imaš budžet u odnosu na Mladost 10x veći, šta onda da tražimo u Evropi? Pogledaj kako igra Zvezda, a nema ništa bolje igrače. Džabe pričam, bez dobrog učitelja nema dobrog djaka.

Mare

pre 5 godina

Moje misljenje. Djukic je mnogo bolji na recima nego na delu. Kada prica nekome ko ga ne zna, covek pomisli da vodi Barselonu i da je osvojio tripl krunu a zapravo vodi Partizan sasvim prosecno u rangu Vermezovica. Smeta mu Srbija, smeta mu narod, smetaju mu kritike. Druze, ti si profesionalac, najbolji nacin da zapusis svima usta su dela a ti dela manje vise nemas, prva titula u karijeri ti je kup protiv FK Mladost iz Lucana?! O cemu mi pricamo. Nemamo taktiku, nemamo akcije, nemamo agresivnost niti fizicku pripremljenost. Sta vi trenirate? Bicu posten, Zvezda je ove godine za pola klase bolja od Partizana, pre svega ljudi su fizicki bolje pripremljeni. Liga Evrope nije bila losa ali svi mi znamo da je prolazak dalje bila puka slucajnost i da cemo u narednih par sezona da se borimo za pretposlednje mesto u grupi...ako se uopste plasiramo u grupnu fazu LE.
Ajde da se "pogledamo u oci" jednom u zivotu i budemo posteni i realni u fudbalu.

BulVist

pre 5 godina

Nemoj tako Djukicu, mozda nisu svi navijaci partizana vikali da odlazis...Ipak je Partizan specifican klub i postoji 7, 8 potpuno razloicitih grupa navijaca partizana ( masda taj broj raste ) ..Samo na juznoj tribini imas tri, cetiri sektora... Prije neki dan su se mlatili sektor jedan sa sektorom dva, pa ko bude bolji u medjusobnom duelu ide u finalni okrsaj sa sektorom tri koji je bio bolji od sektora cetiri... Nemoguce da ovoliki sektori dijele isto misljenje...Sto se mene tice Djuka ostani/odlazi !!!!!!

butcherboy

pre 5 godina

све је ок Ђука схватили смо трудиш се да покажеш како си поштен си, а дају ти плате вазура и вучелић али очајан фудбал играмо, дрхти ти глас док причаш, користиш толико поштапалице да човек не може да те прати, могу тек да замислим мотивациони говор... немаш ауторитет као ни стил игре, да стварно волиш Партизан сам би отишао а спомињеш играње по заслузи а Суму си држао све док није почело већ да буде смешно колико човек нема појма. Иди у Шпанију тамо је све лепше и боље и нема "шема"

room 1408

pre 5 godina

Prosecan trener,koji je osvojio kup u jako smesnom takmicenju,kao sto je borba za prvaka i kup takmicenje Srbije.Nikad jadniji igrači,struka i funkcioneri,...Realno treba nas fudbal ugasiti i svesti na amaterski nivo.Valjda će manje kriminala posle toga biti u Srbiji.Nece biti upliva para,kad se sve svede na amaterski nivo,...

tan=tan=taratan

pre 5 godina

Cinjenice nisu na tvojoj strani.
Partizan je igrao los dekadentan, fudbal,
stalno lopta se vraca nazad, krene se u napad pa sredina pa bek pa golman pa hajmo jovo nanovo dok smo dobre volje i sve do 90 i kojeg.
Da si gubio a igrao lep fudbal svi bi rekli Djuka majstore, partizanovi navijaci nisu fudbalski nepismeni, razumeju fudbal i vole dobar fudbal. Uporedi tvoj Partizan i Osimov Partizan koji si pokusao da kopiras neuspesno pa ces videti zasto vicemo Djukicu odlazi.
I daj Boze da sto pre odes iz Partizana, povedi sa sobom i Miletu i Tosketa i sve sto im tepas.
Trener je oficir svoje cete i treba da zna sta hoce od te cete da ima iziju i da stremi ka toj viziji a ne devojcica koja tepa svojim vojni ima, toske,mile, pile itd.

Zli Zo

pre 5 godina

To da ovde treba biti "ušemljen" i da se mnogi koji nemaju veze sa svojim loslom guraju preko reda je tačno.


Ali, iskreno, ne uspevam da razumem kakve to veze ima sa skandiranjem lublike. Pošto je Đukić to stavio u takav kontekst. Sud publike bi trebalo da je najobjektivniji, to su ljudi koji plaćaju ulaznice i svoje slobodno vrene posvećuju timu. Koliko god da ih je. Ako publika treneru od novembra skandira " Odlazi" , to ne radi sigurno jer on "nije ušemljen" , nego zato što joj se ne sviđa ono što vidi. Tako je i u Španiji i ovde. Možemo da raspravljamo o odgovornosti uprave i Ilieva, ali koliko se sećam Đukić nije pokazivao da je nezadovoljan igračima. Ako trener Partizana kaže da nema šta da zameri igračima posle svakog neuspeha, u sezoni u kojoj je prosuto 34 boda u prvenstvu , tu nešto nije u redu. Prečesto smo bili neorganizovani, nespremni , sa čudnim izmenama, pozicijama igrača , fizičkom inferiornošću. Teško jw bilo biti ravnodušan na to.

Ovo ipak više liči na staro srpsko " mrzi me učiteljica"..

neutralni felsh

pre 5 godina

Malo patetike ali generalno je u pravu za sve sto je rekao... 
Ne razumijem Grobare koji su pored ovakve Milojeviceve Zvezde ocekivali da Partizan bude sampion!Ne kazem da niste mogli bolje ali ni ovo nije lose...Prolece u Lige Evrope i osvojen Kup nije za potcenjivanje.Bolje mu je da ide u Spaniju,tamo ga makar koliko toliko cijene...
(Samo kazem, 25. maj 2018 13:35)


djuka je vrlo postovan u spaniji, ne "koliko-toliko" nego bas postovan.

globtroter88

pre 5 godina

Slušao sam čitav intervju, i njegov i Ivicin. Nemam mnogo toga da zamerim njima dvojici, iako je bilo utakmica, u prvenstvu, , koje su se morale dobiti, bez obzira na sve. Đukić je napravio iskorak u Evropi, od koje smo ,čisto, zaradili 8 miliona €. Oko 18 miliona ukupno zarađeno u sezoni, računajući taj bonus od Evrope i novac od prodaje igrača.
Uspostavljena je finansijska stabilnost, i sve to zahvaljujući sportskom sektoru, uglavnom. Doveli smo mnogo mladih igrača. Iz omladinske škole je ?ukić aktivirao trojicu, četvoricu talenata, od kojih se očekuje da sledeće sezone donesu Partizanu mnogo. Pre svega igrački, a kasnije i finansijski.
Tako da, braćo Grobari, lako je kritikovati i terati trenera za trenerom.
Mislim da Đukić radi dobar posao za Partizan na duže staze tako da ga treba ostaviti, makar do kraja ugovora, pa da nakon toga damo konačan sud.
Napred Partizan!

Petar

pre 5 godina

Ja sam navijač Zvezde iz Zagreba sam ali sam bio i za Partizan u Evropi. Zadnja utakmica za prolaz, prva od dvije šanse, sa young boysima u BG, zadnje minute sam se šetao po sobi i nisam mogao gledati više jer sam toliko htio da Partizan prođe i da imamo dva srpska kluba u Evropi na proljeće. Da ste u Hrvatskoj među njima, vidjeli bi koja je to mržnja prema srpskim klubovima i zašto sam toliko navijao i za Partizan.

Ali ima jedna stvar a to je taj Partizanov vesnik Željka Pantića koje me natjerao da navijam protiv Partizana u pretkolima lige evrope za dva mjeseca.

Ta emisija i taj novinar, on ne samo da priča ono u šta sam ne vjeruje već sve šta radi i priča u toj emisiji je zbog ličnih interesa. Štite jedni drugima leđa u tom klubu.

Evo samo ovo; on radi taj vesnik i svako bi, naravno, ako želi da Partizan bude bolji, napravio emisije s temom "Kako to da smo dobili 7 komada u 2 utakmice sa Dinamom" ili "Kako to da protiv Viktorije nismo imali ni jednu šansu u uzvratu" ili "kako to da smo 20 bodova iza Zvezde i da na zadnjem derbiju nismo imali šansu iz igre?", Ne,ne, izmišljati će se isprike i gluposti, sve zbog ličnih interesa, a činjenicu da Partizan nema igru, e to je nebitno. I ne znam kako dio ljudi može lajakti partizanov vesnik.

carafrikeiazije

pre 5 godina

Bravo gospodine!
Nismo se branili u Evropi kao neki i nemamo prosek datih golova 0,375.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Updown, 25. maj 2018 13:25)

Ali zato 2,75 primljenih po utakmici.
A sa kim da se i brani ,sa Miletićima,vulićevićem i ostalim trupcima.

Dejo

pre 5 godina

Hoćete Stolicu za trenera,dobar U Voždovcu i očajan U Vojvodini?Pa onda svi Srpskoligaški treneri imaju kvalifikacije da treniraju Partizan!

Bejns

pre 5 godina

Molim osobu, koja se potpisuje pod mojim nick-om, a pri tom ostavlja komentare, isključivo čitajući naslov, da to prekine da radi. Nije to korektno. Pozdrav svim forumašima.

patriota80

pre 5 godina

Bravo Legendo svaki poznavalac fudbala zna da je ovo sa ovakvom ekipom veliki uspeh ali ti si zrtva da ne bi bili oni koji stvarno treba da lete iz kluba(Ilijev i ostali)koji su dovodili to shto su dovodili i koga ce sada da prodaju ovaj partizan je osudjen na propast i sledecu evropu neznam u narednih 10 god.da li cemo opet videti a kamo li proci grupu...Sva podrshka za tebe i za sve cesh uvek biti legenda i gospodin!

Demonic

pre 5 godina

O cemu pricas ti, jedva si i kup osvojio protiv nizerazrednog tima.Jedva.

A i to zahvaljujuci kiksu Cukarickog u zadnjem minutu.

Super ako ostanes tu i dalje.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

vredja svoje selo , vredja svoju drzavu , ako si bolji od nas ovde sto si dosao , a za pare kako te drugi niko nece
(gospodin se ne postaje , on se radja, 25. maj 2018 16:56)

Kao narod vekovima imamo isti problem,ko nam kaže istinu on nam automatski postaje neprijatelj!!
Istinu nismo nikada bili spremni da prihvatimo,da se menjamo....samo glavu u pesak!
Čovek je gospodin,kao nekada Golac... ali kod nas nije vreme kada takvi imaju podršku,potrebni su oni koji će pljuvati po protivniku(čitaj Zvezdi),omalovažavati,pobediti uz obavezno ponižavanje(Stanojević,Vujošević) a ako izgubi treba ga odmah oterati i to od strane onih kojima i nije mesto na stadionu ili preciznije rečeno od strane kriminalnih grupa koje su u klubovima bitniji faktor od uprave,direktora i trenera!
Partizanova svetla tačka su trenutno (bez igrača)samo Đukić i onaj deo navijača koji ne pripada ni jednoj "frakciji",oni koji po svoju ulaznicu dođu na blagajnu,svi ostali(uprava,"frakcije",politički nameštenici) su zapravo slika mulja i fekalnih slojeva našeg društva koje Dukić između redova proziva kroz "ušemljene"!!

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Podrška za Miroslava Đukića!
Gura u Evropi, šamara i levo i desno na gostovanjima i marljivo prikuplja bodove i to sa stilom!
Partizan uvek igra fudbal, izlazi po protivnika ide po pobedu!
Svaka čast na pozitivnoj ideji i prkosnom stavu koji donosi rezultat u Evropi!

Vasa

pre 5 godina

Ti si debelo ''ušemljen'' sa Partizanovom Upravom jer su te angažovali kao trenera koji je imao 20 posto uspešnosti u Arapskoj ligi (ej, arapskoj!?), a u jednoj Valensiji samo 43 posto, najgori rezultat kluba u poslednjih pola veka i, normalno, šutnuli te... Pa u našoj reprezentaciji imao nula posto pobeda (najneuspešniji trener u istoriji) i šutnuli te posle 4 utakmice... Koje su bile tvoje preporuke?
Bolje Ti nama da priznaš sa kim si se ''ušemio'' iz Partizanove Uprave kad već govoriš o ''šemama''...

belgrado

pre 5 godina

Twitter-antifašista, 25. maj 2018

sve tacno objasnjeno!!
umesto da bilo gde,
bilo kad doprinesu necemu cemu teze,
oni,ne !!
lakse je pljunuti po svojoj zemlji na forumu,twiteru...?!

gospodin se ne postaje , on se radja

pre 5 godina

vredja svoje selo , vredja svoju drzavu , ako si bolji od nas ovde sto si dosao , a za pare kako te drugi niko nece

miki

pre 5 godina

promašilo se sa pojačanjima ali veliku ulogu je igrala sreća tj. nesreća da se baš ništa ne uklopi kako treba, što se igračkog kadra tiče.
malo je tu falilo ali što bi rekli naši za malo 'kobila ćorava'.
treba đukića ostaviti ali da se napravi bolji tim oko ovih mlađih igrača i rasproda balast, tavamba i ožegović pre svih.

petar

pre 5 godina

Zvezda ce nas izuti sl godine ako ostanes, ne znam kad si to lepo igrao kad se cele sezone igra krs... Druga stvar, sta da nadogradis kad je to bila prica na polusezoni pa je bilo jos gore... Treca stvar ne moze se igrati fudbal kroz sredinu terena, nemas mesija inijestu i ostale... Ti imas tosica jankovica i dva uzas beka(miletica i vulicevica) ne igra ti antonov, ivanovic, treba ti godinu dana da skapiras stvari.. Sta vise da pricamo... A o ilievovim pojacanjima bez mozga necu da pricam...

bgd

pre 5 godina

(Марко, 25. maj 2018 16:30)

Nažalost ima puno botova i na ovoj temi koji namerno guraju kontra priču. Jer ako nije Đukić kriv onda je neko iz uprave. A znamo da su SNSovci nepogrešivi.

slobinator

pre 5 godina

teška patetika.ko ti kaže da taj portir u teleoptiku uopšte navija za partizan? možda je čoveku teško što mu je plata 25 hiljada ili što je uopšte ne prima.

Loša Zvezda, još gori Partizan

pre 5 godina

& Evo, Dukicu majstore delije su uz tebe. Ostani jos dugo i svaka godina neka ti ovako uspesna bude. Ziveli!
(Zvezdan, 25. maj 2018 15:10)

Misliš li da se ovaj zeza, šali ili ironiše? Neeeee! On stvarno veruje da si im ti jedina nada. I nije jedini.

Joca

pre 5 godina

Ako ti je "prokleta" rodna drzava tj Srbija,sto ne ides u inostranstvo pa radi ?! A,da,pa niko te nece...jos pljujes po svojoj zemlji,sram te bilo !

Honda Goldwing

pre 5 godina

To u prokletoj Srbiji je vazilo u vremenima 2012 i ranije. Sad je nulta tolerancija na mito i korupciju. Zato Djukicu povezi racuna sta pricas.

saca

pre 5 godina

A koga si pa ti trenirao kada ti je ovo prvi trofej. Sedeo si 10 godina posle izbacivanja iz spanskog drugoligasa, 8 neresenih rezultata imas na domacem terenu, srecan prolaz u LE, sutnuli na gol nismo u tri derbija i ti hoces da vodis Partizan jos godinu dana. Na TV cu gledati ako poludim a gde je stadion to sam zaboravio kada si dosao.

Алекдандар

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме! 
(Алекдандар, 25. maj 2018 13:30) 


ne pratis fudbal.
(neutralni felsh, 25. maj 2018 14:03)

Срећа ту си да ми појасниш. Не кажем да није водио стране клубове већ говорим о резултстима Свуд на крсју најурен.

rade

pre 5 godina

Kulturan, vaspitan, stručan trener. Profesionalac. Odmeren. Djukic je trener sa sjajnom fudbalskom karijerom od koga mladi igraci mogu mnogo nauciti. Uneo je mnogo lepote u nas nesrecni fudbal. Da nam je vise Djukica gde bi nam kraj bio? Treba ga zadrzati po svaku cenu! Partizan je sa njim poceo da se krece u normalnom pravcu. Izmenio je mnoge pogresne standarde. Majstore ostani, nedaj se!

pogled sa Avale

pre 5 godina

.....bravo Djukicu za istinu o nasem stanju drustva, fudbala, kluba i navijaca.......uprava kluba bi pogresila ako bi menjala trenera jer Djukic nije angazovao Tosica, Jankovica, Ozegovica, Tavambu i Sumu, spore igrace koji igraju sa vise dodira i driblinga tako da su i najneorganizovanije odbrane imale vremena da se konsoliduju a potom napad izgledao inertan......i pod takvim uslovima smo prosli grupnu fazu LE.......kao navijac ne mogu zamisliti novog trenera da pokusa opet eksperiment sa ovim igracima u narednoj sezoni.....Nikolic je dobar pocetak prelaznog roka......ajmo crno bela ljubavi....

aleksandar grozni

pre 5 godina

Izgleda da ti nisi shvatio,u ovoj srbiji kose bavi trenerskim poslom,mora da ima dovoljno znanja da nauci igrace da se krecu sa i bez lopte,da imaju tacnu i tecnu pas igru,da mu igraci znaju da cantriraju a ne da,,bunare,,da takticki nadigravaju protivnika a ne da igraju sistem ako protivnik pogresi,stoje sada slucaj,dase na jednoj utakmici vide uigrane akcije sto u tvom slucaju nije primetno,i jos bih mogao mnogo toga da ti ukazem,ali ti od svoje samoljubivosti i samo zaludjivanja,nevidis realnos,a ona glasi ,,batali taj posao nije to za tebe,,.

žarko

pre 5 godina

@Sergio
kako nema rezultate, igrali ste proleće u evropi??
šta ste očekivali, da uzme ligu šampiona?
realno, ne zaslužujete đukića, vama treba opet neki avram grant ili onaj prostak stanoje.

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме!
(Алекдандар, 25. maj 2018 13:30)


ne pratis fudbal.
(neutralni felsh, 25. maj 2018 14:03)

Срећа ту си да ми појасниш. Не кажем да није водио стране клубове већ говорим о резултстима Свуд на крсју најурен.
(Алекдандар, 25. maj 2018 23:32)

Koji su tvoji najveci uspesi u zivotu? Posto toliko uspesno omalovazavas ljude.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

& Evo, Dukicu majstore delije su uz tebe. Ostani jos dugo i svaka godina neka ti ovako uspesna bude. Ziveli!
(Zvezdan, 25. maj 2018 15:10)

Misliš li da se ovaj zeza, šali ili ironiše? Neeeee! On stvarno veruje da si im ti jedina nada. I nije jedini.
(Loša Zvezda, još gori Partizan, 25. maj 2018 16:31)

Djukic jedina nada!? Pa zar pored toliko kratera koje vam je bomba doveo da razmisljamo o Djukicu? E sad sto je pristojan covek, sto vam se ne uklapa u ideologiju "Zvezda ce crci!!!", druga prica. Procitajte sopstvene komentare nakon Tivolija o Canku. Sad dobar? I za Alimpijevica mi je tuga sto je oteran od istih onih koji su ga nakon pobede u Madridu uzdizali u nebesa. Navijacka poenta ovde bi bila da se moze bas puno pojesti u zivotu i da opet kukas da si gladan.

Sergio

pre 5 godina

Vidi "Murinjo", ti uslovi u srpskom fudbalu jesu takvi kakvi kažeš. Razlika je u tome što su u istim uslovima drugi treneri pravili rezultate, a ti nisi uspeo da napraviš ni igru za godinu dana. I kaži nam, zašto su te svuda smenili gde si radio - i u Belgiji i u Španiji, tamo su dobri uslovi zar ne? Cele ove sezone mi je muka da gledam Partizan, jad i beda od igre i nemoć. Svoju demagogiju prodaj drugom, a mi ćemo u sledeću sezonu sa drugim trenerom najiskrenije se nadam. Nema ni jednog navijača partizana koji misli drugačije.Drugačije pišu samo botovi i navijači Zvezde kojima je u interesu da ostaneš jer je to dobro za njih. Odlazi čoveče ako malo obraza i dostojanstva imaš, trebalo bi da odeš sam, a ne da te teraju. Nema igre, navijači te neće, nema rezultata, odlazi!

Алекдандар

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме!

neutralni felsh

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме!
(Алекдандар, 25. maj 2018 13:30)


ne pratis fudbal.

gospodin se ne postaje , on se radja

pre 5 godina

vredja svoje selo , vredja svoju drzavu , ako si bolji od nas ovde sto si dosao , a za pare kako te drugi niko nece

tan=tan=taratan

pre 5 godina

Cinjenice nisu na tvojoj strani.
Partizan je igrao los dekadentan, fudbal,
stalno lopta se vraca nazad, krene se u napad pa sredina pa bek pa golman pa hajmo jovo nanovo dok smo dobre volje i sve do 90 i kojeg.
Da si gubio a igrao lep fudbal svi bi rekli Djuka majstore, partizanovi navijaci nisu fudbalski nepismeni, razumeju fudbal i vole dobar fudbal. Uporedi tvoj Partizan i Osimov Partizan koji si pokusao da kopiras neuspesno pa ces videti zasto vicemo Djukicu odlazi.
I daj Boze da sto pre odes iz Partizana, povedi sa sobom i Miletu i Tosketa i sve sto im tepas.
Trener je oficir svoje cete i treba da zna sta hoce od te cete da ima iziju i da stremi ka toj viziji a ne devojcica koja tepa svojim vojni ima, toske,mile, pile itd.

Samo kazem

pre 5 godina

Malo patetike ali generalno je u pravu za sve sto je rekao...
Ne razumijem Grobare koji su pored ovakve Milojeviceve Zvezde ocekivali da Partizan bude sampion!Ne kazem da niste mogli bolje ali ni ovo nije lose...Prolece u Lige Evrope i osvojen Kup nije za potcenjivanje.Bolje mu je da ide u Spaniju,tamo ga makar koliko toliko cijene...

Twitter-antifašista

pre 5 godina

Čim neko, u bilo kom kontekstu, Srbiju označi prokletom, zaostalom, odvratnom, blatom & muljem, gomila internet očajnika priskoči da s uživanjem 'opali' lajk, misleći da su tim svojim banalnim činom dosegli sam vrhunac prosvećenosti i rezolutan otklon od gore narečenog. E, pa niste. Jer vi ćete u toj Srbiji ostati dok ste živi, jer niti kome trebate, niti šta znate, pošto bi us uprotnom, s ovakvim stavom, već odavno otišli. Ali niste otišli. I nećete. Srbija je takva, kakvom je vi vdite, samo zbog vas i ni zbog koga drugog. To vam je ogldealo. No, kako bilo, moram priznati da mi ta činjenica, da ste zakovani za zemlju koju toliko prezirete, pričinjava poprilično zadovoljstvo. Patite, jer bolje ne zaslužujete.

globtroter88

pre 5 godina

Slušao sam čitav intervju, i njegov i Ivicin. Nemam mnogo toga da zamerim njima dvojici, iako je bilo utakmica, u prvenstvu, , koje su se morale dobiti, bez obzira na sve. Đukić je napravio iskorak u Evropi, od koje smo ,čisto, zaradili 8 miliona €. Oko 18 miliona ukupno zarađeno u sezoni, računajući taj bonus od Evrope i novac od prodaje igrača.
Uspostavljena je finansijska stabilnost, i sve to zahvaljujući sportskom sektoru, uglavnom. Doveli smo mnogo mladih igrača. Iz omladinske škole je ?ukić aktivirao trojicu, četvoricu talenata, od kojih se očekuje da sledeće sezone donesu Partizanu mnogo. Pre svega igrački, a kasnije i finansijski.
Tako da, braćo Grobari, lako je kritikovati i terati trenera za trenerom.
Mislim da Đukić radi dobar posao za Partizan na duže staze tako da ga treba ostaviti, makar do kraja ugovora, pa da nakon toga damo konačan sud.
Napred Partizan!

PAOK Šampion

pre 5 godina

Prodati tavambu jankovica tosica ozegovica i ostale slicne njima,da ne govorim o promasajima koji nisu ni dobili sansu. Nije Djukic kriv. Ivan Tomic za sportskog direktora! Podrška za Đukića. Sa ovakvim timom je napravio i vise nego dobar rezultat a nema smisla menjati trenere kao na traci potreban je kontinuitet da bi se doslo do rezultata.

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Podrška za Miroslava Đukića!
Gura u Evropi, šamara i levo i desno na gostovanjima i marljivo prikuplja bodove i to sa stilom!
Partizan uvek igra fudbal, izlazi po protivnika ide po pobedu!
Svaka čast na pozitivnoj ideji i prkosnom stavu koji donosi rezultat u Evropi!

room 1408

pre 5 godina

Prosecan trener,koji je osvojio kup u jako smesnom takmicenju,kao sto je borba za prvaka i kup takmicenje Srbije.Nikad jadniji igrači,struka i funkcioneri,...Realno treba nas fudbal ugasiti i svesti na amaterski nivo.Valjda će manje kriminala posle toga biti u Srbiji.Nece biti upliva para,kad se sve svede na amaterski nivo,...

Cubaka

pre 5 godina

Bravo gospodine!
Nismo se branili u Evropi kao neki i nemamo prosek datih golova 0,375.
(Updown, 25. maj 2018 13:25)

Da se niste branili, niste, narocito protiv Dinama K. za tako kratko vreme samo Maca Diskrecija i vi mozete primiti sedam komada, tako da vam je odbrana na tom nivou. Inace ste imali "strahovito" jaku grupu, da se sakupe klovnovi iz cirkusa Kolorado tu grupu bi prosli takodje kao drugi.

patriota80

pre 5 godina

Bravo Legendo svaki poznavalac fudbala zna da je ovo sa ovakvom ekipom veliki uspeh ali ti si zrtva da ne bi bili oni koji stvarno treba da lete iz kluba(Ilijev i ostali)koji su dovodili to shto su dovodili i koga ce sada da prodaju ovaj partizan je osudjen na propast i sledecu evropu neznam u narednih 10 god.da li cemo opet videti a kamo li proci grupu...Sva podrshka za tebe i za sve cesh uvek biti legenda i gospodin!

Demonic

pre 5 godina

O cemu pricas ti, jedva si i kup osvojio protiv nizerazrednog tima.Jedva.

A i to zahvaljujuci kiksu Cukarickog u zadnjem minutu.

Super ako ostanes tu i dalje.

neutralni felsh

pre 5 godina

Malo patetike ali generalno je u pravu za sve sto je rekao... 
Ne razumijem Grobare koji su pored ovakve Milojeviceve Zvezde ocekivali da Partizan bude sampion!Ne kazem da niste mogli bolje ali ni ovo nije lose...Prolece u Lige Evrope i osvojen Kup nije za potcenjivanje.Bolje mu je da ide u Spaniju,tamo ga makar koliko toliko cijene...
(Samo kazem, 25. maj 2018 13:35)


djuka je vrlo postovan u spaniji, ne "koliko-toliko" nego bas postovan.

Митар пфк

pre 5 godina

Свима Србија проклета , кад заврши посао ..У старту то реци , па мало борбе са ветрењачама , по цијену посла..Поштовање Ђуки , коректан тренер , и гробар је , али ове приче су старе 25 година! И врапци знају да мафија контролише лопту , као и већину животних сфера на балкану! Срећно Владимире !

i tako ...

pre 5 godina

Ove godine su došli : Stojkovic , Miletic , štoper 3.Turska , Antonov , Suma , Ozegovic, Tosic , Zdjelar, Ivanovic , Urosevic , Solomon, Vukalko , Pantic . . . vrv sam nekog zaboravio. Uglavnom 15tak igrača, sem golmana ostali blaga reč katastrofa.
Ako nije do trenera ne znam do koga je ?
U 70% utakmica Partizan je nadigran i ponižen ove sezone. Nemoć totalna .
Ostaće Djukic upamćen kao trener tima koji nije šutnuo na gol na derbiju. Dve evro ekipe su mu dale 15 gola na 4 meča , još jedan i 4 kom po utakmici.
I onda čitam ovde da nije On kriv .

Lexx_nl

pre 5 godina

Некада навијач Партизана.
(Нешто више не пратим од оног тренутка кад су играчи морали носити оне мајице што су им хулигани дали да носе. Не знам више ни којом приликом је то било).
Свака част Ђукићу. Од ове посљедње изјаве сам се најежио.

miki

pre 5 godina

promašilo se sa pojačanjima ali veliku ulogu je igrala sreća tj. nesreća da se baš ništa ne uklopi kako treba, što se igračkog kadra tiče.
malo je tu falilo ali što bi rekli naši za malo 'kobila ćorava'.
treba đukića ostaviti ali da se napravi bolji tim oko ovih mlađih igrača i rasproda balast, tavamba i ožegović pre svih.

Djukicu odlazi

pre 5 godina

Mera uspesnosti jedne sezone Partizana (i Zvezde) JE OVIM REDOM.

1) titula
2) Evropa
3) Derbi
4) Kup
5) Stil igre, mladi igraci, gledanost...

Osim Kupa i donekle Evrope Djukic nista nije doneo. Prvenstvo ubedljivo izgubljeno, negativan skor u derbi utakmicama, losa igra i rezultat u najvaznijim utakmicama Olimpijakos (LS), Plzenj (1/16 LE). Igra KATASTROFALNA, mladi igraci gurani, ali uz takvu igru nista specijalno nisu pokazali, gledalaca nigde.
Zato ako vec ne mozemo da sklonimo Ilieva i drustvo, onda neka ode bar ovaj demagog i pateticar.

Joca

pre 5 godina

Ako ti je "prokleta" rodna drzava tj Srbija,sto ne ides u inostranstvo pa radi ?! A,da,pa niko te nece...jos pljujes po svojoj zemlji,sram te bilo !

butcherboy

pre 5 godina

све је ок Ђука схватили смо трудиш се да покажеш како си поштен си, а дају ти плате вазура и вучелић али очајан фудбал играмо, дрхти ти глас док причаш, користиш толико поштапалице да човек не може да те прати, могу тек да замислим мотивациони говор... немаш ауторитет као ни стил игре, да стварно волиш Партизан сам би отишао а спомињеш играње по заслузи а Суму си држао све док није почело већ да буде смешно колико човек нема појма. Иди у Шпанију тамо је све лепше и боље и нема "шема"

rade

pre 5 godina

Kulturan, vaspitan, stručan trener. Profesionalac. Odmeren. Djukic je trener sa sjajnom fudbalskom karijerom od koga mladi igraci mogu mnogo nauciti. Uneo je mnogo lepote u nas nesrecni fudbal. Da nam je vise Djukica gde bi nam kraj bio? Treba ga zadrzati po svaku cenu! Partizan je sa njim poceo da se krece u normalnom pravcu. Izmenio je mnoge pogresne standarde. Majstore ostani, nedaj se!

Deki

pre 5 godina

Ja ne vidim nikakav sistem u igri. Nema pas igre, igrači se sudaraju u kontri, neki dave loptu... Ako je uspeh dobiti Mladost u finalu kupa sa 2-1, a imaš budžet u odnosu na Mladost 10x veći, šta onda da tražimo u Evropi? Pogledaj kako igra Zvezda, a nema ništa bolje igrače. Džabe pričam, bez dobrog učitelja nema dobrog djaka.

STEVAN

pre 5 godina

Sustina je jasna i prosta- Partizan je sve igrao, samo ne atraktivno, igra bez igre, bez vizije i ideje, bojazljivo, plahovito. Tanko, jedva dvojka.

Dejo

pre 5 godina

Sa ovako selektovanom ekipom ni Murinjo nebi mogao više! 

Slovačka liga je kao naša,ali bez Partizana i Zvezde! Ponajbolji igrač kluba iz kog je došao Suma je Vukan Savićević,koji U Zvezdi nije mogao ni do klupe! U istom klubu igra par Srpskih igrača za koje niko nije čuo (Sekulić, Rundić) ! Vrednos fudbalera na Transfermarktu je malo veća od Čukaričog,a više nego upola manja od Partizana i Zvezde! Ostali klubovi su daleko ispod toga! U toj ligi Đuričković i Marjanović bi bili prve zvezde! Suma ti je otprilike kvalitet Ovusua iz Čuke, samo što ne želi da trči i igra u defanzivi,pa je svaka lopta koju izgubi horor za odbranu Partizana!!! 
Za njega ako naplati i preostale dve godine ugovora dođemo preko 3 000 000 evra! 
Onda Solomon nikad nije bio ni na klupi Rijeke,Ilijev ga najavi kao top, igrača,pa Vakulko iz druge lige Ukrajine,,onda neki stranac koga niko ne pominje ali licenciran za prvi tim! Mitrović doveden za ogromnu platu iz kluba koji je ispao iz druge Turske lige,Tošić igra za najveći novac U istoriji kluba,krilo koje U trideset i prvoj godini više nikog ne može da pretrči, pa Urošević! 
Podhitno otpustiti Ilijeva i dovesti ozbiljnog i stručnog čoveka na njegovo mesto!!!

Алекдандар

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме! 
(Алекдандар, 25. maj 2018 13:30) 


ne pratis fudbal.
(neutralni felsh, 25. maj 2018 14:03)

Срећа ту си да ми појасниш. Не кажем да није водио стране клубове већ говорим о резултстима Свуд на крсју најурен.

BulVist

pre 5 godina

Nemoj tako Djukicu, mozda nisu svi navijaci partizana vikali da odlazis...Ipak je Partizan specifican klub i postoji 7, 8 potpuno razloicitih grupa navijaca partizana ( masda taj broj raste ) ..Samo na juznoj tribini imas tri, cetiri sektora... Prije neki dan su se mlatili sektor jedan sa sektorom dva, pa ko bude bolji u medjusobnom duelu ide u finalni okrsaj sa sektorom tri koji je bio bolji od sektora cetiri... Nemoguce da ovoliki sektori dijele isto misljenje...Sto se mene tice Djuka ostani/odlazi !!!!!!

Dejo

pre 5 godina

Đukić je trenirao mladu reprezentaciju Srbije i igrao finale Evropskog prvenstva,ako se dobro sećam!Trenirao je nekoliko Španskih prvoligaša,i uz Sinišu Mihajlovića praktično jedini trener koji ima prolaz u top tri lige sveta!
Partizan je igrao proleće u Evropi, što je skoro nemoguće do juče! Setite se i kada bismo igrali neku grupu U Evropi,kako smo se brukali sa jednim bodom,ili bez bodova!
Kakve kvalifikacije ima Ilijev da bude sportski direktor,nikakve mislim! Pogledajte kakve je igrače doveo,Sume i Solomone! Ostavio sam ovde komentar o tome!
Kakve kvalifikacije sportske i svake druge imaju Vučelić,Vazura i Vuletić? Nemaju nikakve,Partizan je njihov politički plen! Tu su zbog politike,inače su potpuno nekompetentni!
Kakve su vaše kvalifikacije i znanja, vas koji kritikujete Đukića? Baš nikakve!
U celoj priči on je jednostavno daleko bolji od svega ostalog gore navedenog!

Loša Zvezda, još gori Partizan

pre 5 godina

& Evo, Dukicu majstore delije su uz tebe. Ostani jos dugo i svaka godina neka ti ovako uspesna bude. Ziveli!
(Zvezdan, 25. maj 2018 15:10)

Misliš li da se ovaj zeza, šali ili ironiše? Neeeee! On stvarno veruje da si im ti jedina nada. I nije jedini.

Honda Goldwing

pre 5 godina

To u prokletoj Srbiji je vazilo u vremenima 2012 i ranije. Sad je nulta tolerancija na mito i korupciju. Zato Djukicu povezi racuna sta pricas.

pogled sa Avale

pre 5 godina

.....bravo Djukicu za istinu o nasem stanju drustva, fudbala, kluba i navijaca.......uprava kluba bi pogresila ako bi menjala trenera jer Djukic nije angazovao Tosica, Jankovica, Ozegovica, Tavambu i Sumu, spore igrace koji igraju sa vise dodira i driblinga tako da su i najneorganizovanije odbrane imale vremena da se konsoliduju a potom napad izgledao inertan......i pod takvim uslovima smo prosli grupnu fazu LE.......kao navijac ne mogu zamisliti novog trenera da pokusa opet eksperiment sa ovim igracima u narednoj sezoni.....Nikolic je dobar pocetak prelaznog roka......ajmo crno bela ljubavi....

Zli Zo

pre 5 godina

To da ovde treba biti "ušemljen" i da se mnogi koji nemaju veze sa svojim loslom guraju preko reda je tačno.


Ali, iskreno, ne uspevam da razumem kakve to veze ima sa skandiranjem lublike. Pošto je Đukić to stavio u takav kontekst. Sud publike bi trebalo da je najobjektivniji, to su ljudi koji plaćaju ulaznice i svoje slobodno vrene posvećuju timu. Koliko god da ih je. Ako publika treneru od novembra skandira " Odlazi" , to ne radi sigurno jer on "nije ušemljen" , nego zato što joj se ne sviđa ono što vidi. Tako je i u Španiji i ovde. Možemo da raspravljamo o odgovornosti uprave i Ilieva, ali koliko se sećam Đukić nije pokazivao da je nezadovoljan igračima. Ako trener Partizana kaže da nema šta da zameri igračima posle svakog neuspeha, u sezoni u kojoj je prosuto 34 boda u prvenstvu , tu nešto nije u redu. Prečesto smo bili neorganizovani, nespremni , sa čudnim izmenama, pozicijama igrača , fizičkom inferiornošću. Teško jw bilo biti ravnodušan na to.

Ovo ipak više liči na staro srpsko " mrzi me učiteljica"..

Марко

pre 5 godina

Звезда је ове године јача, избацила је Краснодар, Келн, Славију и Бате, играла нерешено са Арсеналом и ЦСКА, тимовима који су пет пута скупљи од Звезде и Партизана, а Ђукић је, ипак, успео да узме куп, дочека пролеће у Европи и изгубио је само један дерби. Није то баш тако лоше као што вама Гробарима изгледа. Мора, ипак, да се поштује, генерално, то што су два наша клуба ове године дочекала пролеће у Европи. Прошле године нису дочекали ни јесен.

carafrikeiazije

pre 5 godina

Bravo gospodine!
Nismo se branili u Evropi kao neki i nemamo prosek datih golova 0,375.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Updown, 25. maj 2018 13:25)

Ali zato 2,75 primljenih po utakmici.
A sa kim da se i brani ,sa Miletićima,vulićevićem i ostalim trupcima.

Bejns

pre 5 godina

Molim osobu, koja se potpisuje pod mojim nick-om, a pri tom ostavlja komentare, isključivo čitajući naslov, da to prekine da radi. Nije to korektno. Pozdrav svim forumašima.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

vredja svoje selo , vredja svoju drzavu , ako si bolji od nas ovde sto si dosao , a za pare kako te drugi niko nece
(gospodin se ne postaje , on se radja, 25. maj 2018 16:56)

Kao narod vekovima imamo isti problem,ko nam kaže istinu on nam automatski postaje neprijatelj!!
Istinu nismo nikada bili spremni da prihvatimo,da se menjamo....samo glavu u pesak!
Čovek je gospodin,kao nekada Golac... ali kod nas nije vreme kada takvi imaju podršku,potrebni su oni koji će pljuvati po protivniku(čitaj Zvezdi),omalovažavati,pobediti uz obavezno ponižavanje(Stanojević,Vujošević) a ako izgubi treba ga odmah oterati i to od strane onih kojima i nije mesto na stadionu ili preciznije rečeno od strane kriminalnih grupa koje su u klubovima bitniji faktor od uprave,direktora i trenera!
Partizanova svetla tačka su trenutno (bez igrača)samo Đukić i onaj deo navijača koji ne pripada ni jednoj "frakciji",oni koji po svoju ulaznicu dođu na blagajnu,svi ostali(uprava,"frakcije",politički nameštenici) su zapravo slika mulja i fekalnih slojeva našeg društva koje Dukić između redova proziva kroz "ušemljene"!!

petar

pre 5 godina

Zvezda ce nas izuti sl godine ako ostanes, ne znam kad si to lepo igrao kad se cele sezone igra krs... Druga stvar, sta da nadogradis kad je to bila prica na polusezoni pa je bilo jos gore... Treca stvar ne moze se igrati fudbal kroz sredinu terena, nemas mesija inijestu i ostale... Ti imas tosica jankovica i dva uzas beka(miletica i vulicevica) ne igra ti antonov, ivanovic, treba ti godinu dana da skapiras stvari.. Sta vise da pricamo... A o ilievovim pojacanjima bez mozga necu da pricam...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

& Evo, Dukicu majstore delije su uz tebe. Ostani jos dugo i svaka godina neka ti ovako uspesna bude. Ziveli!
(Zvezdan, 25. maj 2018 15:10)

Misliš li da se ovaj zeza, šali ili ironiše? Neeeee! On stvarno veruje da si im ti jedina nada. I nije jedini.
(Loša Zvezda, još gori Partizan, 25. maj 2018 16:31)

Djukic jedina nada!? Pa zar pored toliko kratera koje vam je bomba doveo da razmisljamo o Djukicu? E sad sto je pristojan covek, sto vam se ne uklapa u ideologiju "Zvezda ce crci!!!", druga prica. Procitajte sopstvene komentare nakon Tivolija o Canku. Sad dobar? I za Alimpijevica mi je tuga sto je oteran od istih onih koji su ga nakon pobede u Madridu uzdizali u nebesa. Navijacka poenta ovde bi bila da se moze bas puno pojesti u zivotu i da opet kukas da si gladan.

Mare

pre 5 godina

Moje misljenje. Djukic je mnogo bolji na recima nego na delu. Kada prica nekome ko ga ne zna, covek pomisli da vodi Barselonu i da je osvojio tripl krunu a zapravo vodi Partizan sasvim prosecno u rangu Vermezovica. Smeta mu Srbija, smeta mu narod, smetaju mu kritike. Druze, ti si profesionalac, najbolji nacin da zapusis svima usta su dela a ti dela manje vise nemas, prva titula u karijeri ti je kup protiv FK Mladost iz Lucana?! O cemu mi pricamo. Nemamo taktiku, nemamo akcije, nemamo agresivnost niti fizicku pripremljenost. Sta vi trenirate? Bicu posten, Zvezda je ove godine za pola klase bolja od Partizana, pre svega ljudi su fizicki bolje pripremljeni. Liga Evrope nije bila losa ali svi mi znamo da je prolazak dalje bila puka slucajnost i da cemo u narednih par sezona da se borimo za pretposlednje mesto u grupi...ako se uopste plasiramo u grupnu fazu LE.
Ajde da se "pogledamo u oci" jednom u zivotu i budemo posteni i realni u fudbalu.

Dejo

pre 5 godina

Hoćete Stolicu za trenera,dobar U Voždovcu i očajan U Vojvodini?Pa onda svi Srpskoligaški treneri imaju kvalifikacije da treniraju Partizan!

slobinator

pre 5 godina

teška patetika.ko ti kaže da taj portir u teleoptiku uopšte navija za partizan? možda je čoveku teško što mu je plata 25 hiljada ili što je uopšte ne prima.

Vasa

pre 5 godina

Ti si debelo ''ušemljen'' sa Partizanovom Upravom jer su te angažovali kao trenera koji je imao 20 posto uspešnosti u Arapskoj ligi (ej, arapskoj!?), a u jednoj Valensiji samo 43 posto, najgori rezultat kluba u poslednjih pola veka i, normalno, šutnuli te... Pa u našoj reprezentaciji imao nula posto pobeda (najneuspešniji trener u istoriji) i šutnuli te posle 4 utakmice... Koje su bile tvoje preporuke?
Bolje Ti nama da priznaš sa kim si se ''ušemio'' iz Partizanove Uprave kad već govoriš o ''šemama''...

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Нигде ти Ђукићу ван "проклете Србије" нити си имао нити ћеш имати репутацију тренера. Значи нема шеме!
(Алекдандар, 25. maj 2018 13:30)


ne pratis fudbal.
(neutralni felsh, 25. maj 2018 14:03)

Срећа ту си да ми појасниш. Не кажем да није водио стране клубове већ говорим о резултстима Свуд на крсју најурен.
(Алекдандар, 25. maj 2018 23:32)

Koji su tvoji najveci uspesi u zivotu? Posto toliko uspesno omalovazavas ljude.

belgrado

pre 5 godina

Twitter-antifašista, 25. maj 2018

sve tacno objasnjeno!!
umesto da bilo gde,
bilo kad doprinesu necemu cemu teze,
oni,ne !!
lakse je pljunuti po svojoj zemlji na forumu,twiteru...?!

Petar

pre 5 godina

Ja sam navijač Zvezde iz Zagreba sam ali sam bio i za Partizan u Evropi. Zadnja utakmica za prolaz, prva od dvije šanse, sa young boysima u BG, zadnje minute sam se šetao po sobi i nisam mogao gledati više jer sam toliko htio da Partizan prođe i da imamo dva srpska kluba u Evropi na proljeće. Da ste u Hrvatskoj među njima, vidjeli bi koja je to mržnja prema srpskim klubovima i zašto sam toliko navijao i za Partizan.

Ali ima jedna stvar a to je taj Partizanov vesnik Željka Pantića koje me natjerao da navijam protiv Partizana u pretkolima lige evrope za dva mjeseca.

Ta emisija i taj novinar, on ne samo da priča ono u šta sam ne vjeruje već sve šta radi i priča u toj emisiji je zbog ličnih interesa. Štite jedni drugima leđa u tom klubu.

Evo samo ovo; on radi taj vesnik i svako bi, naravno, ako želi da Partizan bude bolji, napravio emisije s temom "Kako to da smo dobili 7 komada u 2 utakmice sa Dinamom" ili "Kako to da protiv Viktorije nismo imali ni jednu šansu u uzvratu" ili "kako to da smo 20 bodova iza Zvezde i da na zadnjem derbiju nismo imali šansu iz igre?", Ne,ne, izmišljati će se isprike i gluposti, sve zbog ličnih interesa, a činjenicu da Partizan nema igru, e to je nebitno. I ne znam kako dio ljudi može lajakti partizanov vesnik.

aleksandar grozni

pre 5 godina

Izgleda da ti nisi shvatio,u ovoj srbiji kose bavi trenerskim poslom,mora da ima dovoljno znanja da nauci igrace da se krecu sa i bez lopte,da imaju tacnu i tecnu pas igru,da mu igraci znaju da cantriraju a ne da,,bunare,,da takticki nadigravaju protivnika a ne da igraju sistem ako protivnik pogresi,stoje sada slucaj,dase na jednoj utakmici vide uigrane akcije sto u tvom slucaju nije primetno,i jos bih mogao mnogo toga da ti ukazem,ali ti od svoje samoljubivosti i samo zaludjivanja,nevidis realnos,a ona glasi ,,batali taj posao nije to za tebe,,.

žarko

pre 5 godina

@Sergio
kako nema rezultate, igrali ste proleće u evropi??
šta ste očekivali, da uzme ligu šampiona?
realno, ne zaslužujete đukića, vama treba opet neki avram grant ili onaj prostak stanoje.

saca

pre 5 godina

A koga si pa ti trenirao kada ti je ovo prvi trofej. Sedeo si 10 godina posle izbacivanja iz spanskog drugoligasa, 8 neresenih rezultata imas na domacem terenu, srecan prolaz u LE, sutnuli na gol nismo u tri derbija i ti hoces da vodis Partizan jos godinu dana. Na TV cu gledati ako poludim a gde je stadion to sam zaboravio kada si dosao.

bgd

pre 5 godina

(Марко, 25. maj 2018 16:30)

Nažalost ima puno botova i na ovoj temi koji namerno guraju kontra priču. Jer ako nije Đukić kriv onda je neko iz uprave. A znamo da su SNSovci nepogrešivi.