Sreda, 23.05.2018.

14:05

Adžić: Anderleht jer je 'kraljevski', pravi klub za mene

Dosadašnji igrač Crvene zvezde Luka Adžić rekao je da mu je čast što je postao igrač Anderlehta i da misli da je belgijski klub pravi za njegov razvoj.

Izvor:

Adžiæ: Anderleht jer je 'kraljevski', pravi klub za mene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Max

pre 5 godina

Momak ima potencijal a sve njegove kvalitete nismo ni stigli da vidimo.Normalno je da odes iz naseg fudbala jer se stranci placaju a domacim se to odbija od obestecenja.

veljo gegelj

pre 5 godina

smesno je to sto su partizan i zvezda zadnju deceniju postali rezervni timovi anderlehta i fiorentine. kupuju ovde za nikakve pare pa zarade po pet puta vise preprodajom

maree

pre 5 godina

Jel ste vi bre normalni? Pa niko zdravog razuma ne bi ostao u ovoj nasoj kvaziligi. Prvo sto ne placaju, drugo sto je kvalitet lige nepostojeci, jadno i bedno, treneri losi..ovde mozes samo da stagniras i propadnes. Bravo za Adzica otisao je u odlican klub, bar nije zaboo Young Boys ili tako neku krsinu. Inace znam i tonu drugih igraca koji su mogli da postanu vrhunski igraci ali su zbog gore pomenutog otisli preko u neke druge lige - koje placaju. Fudbaler mora da napravi pare do 33ce ili cao zdravo, bice klosar ispred trafike sa ostalim navijacima koji pije pivo i duva...

SS

pre 5 godina

Izgubili smo velikog talenta ,zasto nije hteo da produzi ugovor misterija je..Sledece sezone je trebalo da nosi igru Zvezde i da kroz godinu-dve vredi 10 puta vise ali se prodao za sicu.Ocajan potez i za njega i za rukovodstvo Zvezde,posle Jovica opet gubimo talente.Sada pamet u glavu i ne ponoviti isto sa Joveljicem/Racicem itd ,dati im duge ugovore i sansu na vreme inace nam uspesi ne vrede nista

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonja kvalitetniji igrać bar duplo,,ja sam se bojao jedino,da neode raonjić koji je pogadjao uvek bitne golove em je brži loptom em mu je teško uzeti a svojom brzinom i snagom prosto razbija gotovo svaku odbranu.adzić ima tehniku i dosta brz ali gubi lopte jer su odbrambeni igraći snažniji.posebno će se to odraziti u stranoj ligi,mada belgija nema neku mnogo veću kvalitetu od srbske,hrvatske ili slovenske lige.pošto je u anderlehtu koji je tamo najbolji pitanje je dal,će dobiti šansu.radonjić je kvaliteta na većem nivoju i verujem,da kad ode napraviće dobru karijeru.radonjić me stvarno podseća na robena koji je iskusniji ali je izgubijo na prodornosti.radonjić je svakako probojniji.trenutno je najbolji u ovoj ligi koju je radonjić prevazišao.

Milan

pre 5 godina

Zvezda je kriva, kad već ulažeš u klince, napravi ugovor na 4 godine da potpiše čim napuni 18. U ugovoru klauzula da može da ide pre isteka ugovora samo dogovorno(ako je loš pa ga klub pušta), ili uz odštetu od 5 miliona evra. Pa se ovakve stvari više neće dešavati.

molina

pre 5 godina

Sada lepo da se zahvali tati i menadzeru na usluzi koju su mu napravili. Imao je lepu ponudu od Zvezde ali strucnjaci su trazili garanciju za minute u igri. Bas me zanima da li je dobio garantovanu minutazu u Anderlehtu. Ovako vise nije dobrodosao na Marakani, tako da ga ocekujem u partizanu za dve-tri godine, na novom pocetku. U Zvezdi nikad vise. Pohlepa i glupost.

sasa

pre 5 godina

Ko od vas ne bi radio bolje placen posao, u boljim radnim uslovima, sa otprilike istim obavezama?
(fm12, 23. maj 2018 15:26)
Obaveze ce biti nikakve, posto mladi perspektivni belgijanac igra na njegovoj poziciji.

qqzqq

pre 5 godina

Anderleht he kraljevski,pa ide cukaricki je prava sredina za mene,pa posle toga drago mi je da sam se vratio kuci... zapamtite moje reci

boki

pre 5 godina

A mogao je iduceg leta da bira izmedju Liverpula Arsenala Intera Milana....staces nekome je sudjeno da igra za Borac iz Cacka ili Javor

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Ako ništa drugo, za razliku od oca kojeg se kao igrača niko ne seća, ostaće po nečemu upamćen-jedini igrač u istoriji kluba koji je izviždan na proslavi titule!
Mada mislim da je mogao da ostane, neka mu je sa srećom, kakav je takav je- naš je!
Srećno Luka.!

veliki strumf

pre 5 godina

Nadam se da ce imati karijeru bas kao Lazar, Uros i Obradovic! Ko je poslednji put cuo za njih?! Decko koji je u Zvezdi bio rezerva, koji jos nije stasao za evropski fudbal ovako samo moze da upropasti karijeru. Eto nhega za godinu-dve nazad!

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Pa nemaš baš kraljevsko poreklo, naprotiv
(Ljubitelj basketa, 23. maj 2018 17:08)

Kako nema?
Zaboravio si kralja narodnjaka ŠŠ,valjda se i to računa...

MarioKempes

pre 5 godina

Za 30god koliko idem na stadion ne pamtim da je Marakana zvizdala nekom nasem igracu na proslavi titule. To ipak nesto govori o ovom momku, a jos vise o vlasnicima njegove sudbine.
Takodje za tih 30 god vrlo retko se zvizdalo Zvezdinim kapitenima. Jedan od onih koji su imali tu retku "cast" je Ivan Adzic...

Misa

pre 5 godina

Biće to jos jedan "Filip Janković".Trebalo bi da se on i njemu slični ugledaju na Ričmonda Boaćija,on je ispao veći zvezdaš od svih zvezdaša.

Nele

pre 5 godina

Idi bre siroko ti polje. I bolji su odlazili. ALi nemoj da nam prodajes "ljubav" prema Zvezdi. Ponudili su ti i vise nego korektne uslove, nama prodajes kako ti pare nisu bitne nego trazis 70% vremena na terenu. I odes u Anderleht koji ti jeste dao vise para ali nije tih 70%. Znaci otisao si za pare.
I koji covek bi ti obecao to vreme? Ako zasluzis bices na terenu, ako ne.. klupa-tribine. Zasto bi ti imao zagarantovano mesto ako to ne zasluzis svojim radom i zalaganjem??
A za par godina ce se i o tebi pricati kao o joj jednom propalom talentu. A mozda i nece. Bices zaboravljen kao i razni drugi koji su tako odlazili. I ni jedan od njih nije napravio NISTA.
Meni je jedino zao igraca koji nisu ni dobili pravu sansu jer su prodati raznim posrednicima, pa nisu dobijali priliku jer se Zvezdi nije isplatilo da razigrava igraca od koga ima 20-30% transfera (poslednji primer Luka Jovic)

MarkoMB

pre 5 godina

Ma zelim mu sve najbolje, ali nije njemu Zvezda u srcu, a niti on zvezdašima.... Samo taj osećaj da ti zviždi ceo stadion na proslavi titule, dovoljno govori i o njegovim kvalitetima i o odnosu....

Wilfred

pre 5 godina

14 godina klub ulaže u njega i kad je došlo vreme da nešto klubu vrati (na terenu) on ode za siću. Da je bila neka ponuda od 5-6 miliona, niko ne bi zamerio, ali ovako je ispalo jako nekorektno. Samo da ne bude posle ako se ne snađe tamo "jao, kajem se, primite me nazad".

Mrsimud

pre 5 godina

Biseru, svaki belgijski klub ima pravo da doda "royal" u ime posle 25 godina postanja. Što nisi otišao u Royal Charleroi, Royal Antwerp ili Royal Albert-Elisabeth Mons?
(Mairosu, 23. maj 2018 14:29)

Biseru, nije 25 nego 50 :)

милорад

pre 5 godina

Жалосно како наши млади и талентовани играчи за шаку долара отрче негде у Јевропу и тамо залутају. Јер тамо се тражи готов производ а они то нису и брзо постану фудбалери у покушају и завршавају негде на маргини јевропе ретко ко од њих направи каријеру а још мање заради лепе новце. Да би успели морају код нас да се окале и ојачају негде до 22-23 год. Да играју стално у нашим клубовима па онда за богат уговор у свет. Тако се иде до успеха и никако другачије.проблем је што их и клубови и родитељи гледају да их продају врло младе да нешто што пре зараде.

Vlajko

pre 5 godina

Luka je igrac za kog sam rekao pre mesec dana prijateljima da ce biti sledece sezone prva violina u Zvezdi.Izuzetan talenat,zna loptu sto se kaze,i bas sam se iznenadio i tesko mi palo to sto napusta Zvezdu.Ipak mislim da nije on taj koji je tako hteo nego njegov otac.Ko zna sta stoji iza svega toga,sujeta Adzica seniora sigurno.Imace Andrleht puno od njega,i mislim da ce mu sledeci teansfer biti bas jak.Steta sto Zvezda za sicu gubi ovakvog talenta.

Xide

pre 5 godina

Zaista ne shvatam većinu "navijača" koji ovde komentarišu. Šta je dečko loše uradio?? Želi da ide dalje i zaradi pare. Otišli Kanga, Boaći, odlazi Pešić i još mnogi igrači, a ovog dečka su, bogapitajzašto, napali sa svih strana zbog iste stvari. Čovek je rezerva Srniću, što je dovoljan razlog da se ode bilo gde za iole normalnu lovu. Ko ne bi uradio isto na njegovom mestu?? Treba da ostane još par godina i sedi na klupi, ulazi u igru pred kraj utakmice (da bi udovoljio "navijačima") ili da proba d ase dokaže?
O, Bože, Adžiću, sine, sve najbolje u karijeri i što dalje od ovakvih "zemljaka" biće ti bolje u životu.
(NastyB, 23. maj 2018 14:43)

Rezerva Srnicu???Alo Rodjak kakav Srnic na levom krilu?Pa taj isti Srnic je REZERVA Benu pre toga Rikardinju a pre toga Kataiu. O cemu ti pricas mali je bio rezerva Radonjicu i odigrao dosta Utakmica u domacoj ligi,ima talenta moze postati nesto od njega ali samo ako sredi glavu.Ovog decka sto ti ovde oznacavas kao "JEDNOG SRNICA" su treneri setali po pozicijama (Napadac Krilo Levo,Desno,Neko vreme desi Bek,Klupa) a on kad god igra po ore ceo teren i na kraju kad mu istekne ugovor on ga produzi bez pompe i ucenjivanja... I ti onda imas potrebu da postavis pitanje sto ga navijaci napadaju?Pa vidi Bocko je mogao da ode za dz. kad mu je klub otisao u stecaj,a nije ostao je potpisao ugovor i doneo klubu 5 milke,Kanga je mogao da odbije prodaju 6 meseci pre isteka i da ode za dz. a nije ostisao je i Zvezda uzela Milion...

Rema

pre 5 godina

Srećan put Adžiću.

Ne kapiram ljude koji ovde truju zvezdu, pa da li je realno da nas klinac ucenjuje!?

Dečko je dobio više nego odličnu podršku kluba:
Rano debitovao za klub,
Ceo tretman posle povrede, lečenje itd...
Dobijao šanse,bio ispred igrača kao što je Milić, rikardinjo (kojem je publika odma presudila posle prve loše utakmice) itd...
Šutirao slobodnjake, pored Milijaša, Donalda itd...

Dakle on misli da može bolje, misli da ne mora da igra odbranu, (koju je Radonjić počeo da igra, iako je bio najneodgovorniji igrač) misli da može da se šeta po terenu, daje golove i asistencije i prima milione!? Pa takve u zapadnoj Evropi ni na klupu ne stavljaju, a to će on vrlo brzo naučiti. A s obzirom da je našeg mentaliteta verovatno će se inatiti treneru i misliti da ga mrzi, klasičan primer, vraćam se za 2 godine...

Makarije

pre 5 godina

Njegov otac je svojevremeno hteo da uvede mlade "biznismene" iz Pljevalja u klub, koji su kasnije postali "poznati".
Takođe otac mu je izabrao menadžera koji je poznat po svemu osim po fudbalu. Javna je tajna da se tata mnogo zadužio, "menadžer" i ekipa hoće svoje pare pa se mali ništa nije pitao. Srećano mali i beži što pre iz kandži.

samo kažem

pre 5 godina

Adžić nije hteo da potpise duži ugovor od minimalnog. Zvezda nije mogla ništa da uradi, a nudila je i da ugovor raste iz sezone u sezonu uz bonuse. Tata mu ima povredjenu sujetu pa je to vodilo do toga kako da se osveti Zvezdi. Bez obzira želim Luki sreću i da ne prođe kao mnogi drugi koji su na ovaj način utekli iz matičnog kluba, a primera po celoj Srbiji koliko hoćeš...

Deunan

pre 5 godina

@NastyB

Razlika izmedju njega i, recimo, Le Taleka je sto je Le Talek dosao kao formiran igrac i odradio svoj ugovor.

Sva ova deca dolaze u Zvezdu i Partizan sa 14, 15 godina. I sve im placaju klubovi godinama: opremu, treninge, trenere, letnje pripreme, zimske pripreme, stipendije... I kada dodje vreme da se to i naplati, onda ne zele da produze ugovor.

Razumem da oni hoce vece pare, inostranstvo...
ALI, sto se toga nisu ranije setili njihovi roditelji. Sto ih sami kuci ne treniraju.

fuzbaler

pre 5 godina

Читам коментаре и размишљам коме да се захвалим што волим црно-беле. 
Нисмо исти.
(Знате, да вам ка'ем, видте, 23. maj 2018 14:56)

A da pitas jednu od frakcija?

hjeronimus

pre 5 godina

Svaki put kad ovako neki klinac ode iz Zvezde ili Partizana počne priča o tome kako ih klubovi izdržavaju i plaćaju a to je samo donekle tačno.Sva deca na kome su do sada uzete naj veće pare su izbacivana iz stanova koje klubovi ne plaćaju.Duguju im po godinu dana onih par stotina eu mesečno.Znam pouzdano da od Živkovića u Partizanu niko od klinaca nije imao više od 1000 eu mesecno.Znaci ceka plejada dece kojima se oba kluba hvale samo čeka priliku da zapale.Adziću je Zvezda nudila 250 hiljada eu godišnje a Anderleht 700 hiljada,pa ko je lud da ne prihvati skoro 3 milionski ugovor jos posle povrede.Decko ce posle 4 godine imati bar 2 miliona na racunu i imaće priliku da igra u klubu u kojem bi nam 3/4 reprezentacije volelo da igra.Život u Briselu i život u Beogradu ja bi mom detetu poželeo Brisel.

i tako ...

pre 5 godina

@Znate...
Ti si očigledno prespavao Zivkovica i Tv presenta .
Za Ginisa . Da platiš svom omladincu što ide 2,5 mil eura ? Nezabeležen slučaj u sportu , ne samo u fudbalu.
Komentare pogledaj, 2/3 je htelo da ga linčuje .
Nismo isti.

detelinarcan

pre 5 godina

Zvezda je od tebe igraca napravila a ti Tako da si voleo istinski zvezdu Ovo joj nebi uradio zapamti povratka nema
(Sulejman, 23. maj 2018 14:41)
..tipicna intelektualna gromada-navijac, ajd' ti sinko u prvi osnovne, bolje za tebe

mohikanac

pre 5 godina

Nažalost vratiće se nazad ako bude imao sreće. Nešto kao Pantic u Partizanu.
Dobio je neverovatan ugovor u CZ , odbio je ne vidim zašto . Ako je već zapeo da ide mogao je bar da potpiše ugovor novi gde bi klub realno uzeo više novca . Mogu da zamislim koliko je talentovanijih klinaca ispadalo da bi on igrao . Neki od njih bi bili zahvalniji . Proći će kao Fića Jankovic.
Ali ok ako misli da više vredi Srećan put.
Zatvoriti mu vrata Mare doživotno bez obzira ko je Uprava .

mr.wolf

pre 5 godina

Читам коментаре и размишљам коме да се захвалим што волим црно-беле.  
Нисмо исти. 
(Знате, да вам ка'ем, видте, 23. maj 2018 14:56) 

A iz koje si frakcije ?

PeroTreger

pre 5 godina

@Decko ima identican ucinak kao Radonjic samo sto ima jedno tri puta manje minuta. Ko je gledao uzivo obojicu, mogao je da vidi da Adzic poseduje bukvalno sve, a Radonjic samo brzinu. I sad ovog pljuju sto ide u Anderleht, a ovaj ce sa istim ucinkom mozda i na SP da ide. Pa neverovatno ljudi moji. Krstajicu nadam se da imas malo mozga i da nijednog igraca iz trule superlige neces zvati, za koga god on igrao. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sef strucnog staba, 23. maj 2018 14:11) 
"Šefe", Radonjic je vise talenta popio po Beogradskim splavovima nego što ga ovaj ima... To za brzinu je apsolutna glupost, pogledaj poslednjih 5 golova koje je Radonja dao pa onda pricaj, o kretnji bez lopte, generalno, o opasnosti po gol i stavu na terenu necu jer mislim da ne vredi objašnjavati... I najvažnije, jedan od njih je došao u Zvezdu iz Rome, za dž, ostaće upamćen, ostaće i ove sezone i ako ima sigurno bolje ponude od Šabanovog unuka, Zvezda ce na njemu uzeti neku kintu, a drugi je odbio jedan od najboljih ugovora u našem fudbalu i otišao za malo više para iz kluba koji "puno voli" i sve to sa 19 godina...

axwell

pre 5 godina

TERZIĆ: Isforsiraćemo Zvezdinu decu i zaraditi 25 do 30 MILIONA evra (FOTO)

"Luka Adžić, Uroš Račić i Vanja Vučićević. U notesima su velikih klubova, imaju ozbiljnu tržišnu cenu. Svi imaju dugogodišnje ugovore, prošla su vremena kad su mladi odlazili iz Zvezde, a tu mislim na Maksimovića, Jankovića, Simića..."
(Sta to uradi Zvezdane Terzicu?!, 23. maj 2018 14:27)

a sta ti to uradi u tvom zivotu? Osim da nama "prodajes" stare komentare?

mislis da je dortmund jedva cekao da bajernu da levandovskog za dzabe? nije vazno ni ko si, ni sta si, ako menadzer i igrac hoce posle isteka ugovora da idu - cao!

Milan

pre 5 godina

(gremlin, 23. maj 2018 14:07) # Link komentara

Pa kako mi tretiramo strance ako lose igraju?Tako ce i Anderliht njega ako bude lose igrao..

sef strucnog staba

pre 5 godina

Decko ima identican ucinak kao Radonjic samo sto ima jedno tri puta manje minuta. Ko je gledao uzivo obojicu, mogao je da vidi da Adzic poseduje bukvalno sve, a Radonjic samo brzinu. I sad ovog pljuju sto ide u Anderleht, a ovaj ce sa istim ucinkom mozda i na SP da ide. Pa neverovatno ljudi moji. Krstajicu nadam se da imas malo mozga i da nijednog igraca iz trule superlige neces zvati, za koga god on igrao.

Знате, да вам ка'ем, видте

pre 5 godina

Читам коментаре и размишљам коме да се захвалим што волим црно-беле.
Нисмо исти.

Sta to uradi Zvezdane Terzicu?!

pre 5 godina

TERZIĆ: Isforsiraćemo Zvezdinu decu i zaraditi 25 do 30 MILIONA evra (FOTO)

"Luka Adžić, Uroš Račić i Vanja Vučićević. U notesima su velikih klubova, imaju ozbiljnu tržišnu cenu. Svi imaju dugogodišnje ugovore, prošla su vremena kad su mladi odlazili iz Zvezde, a tu mislim na Maksimovića, Jankovića, Simića..."

NastyB

pre 5 godina

Zaista ne shvatam većinu "navijača" koji ovde komentarišu. Šta je dečko loše uradio?? Želi da ide dalje i zaradi pare. Otišli Kanga, Boaći, odlazi Pešić i još mnogi igrači, a ovog dečka su, bogapitajzašto, napali sa svih strana zbog iste stvari. Čovek je rezerva Srniću, što je dovoljan razlog da se ode bilo gde za iole normalnu lovu. Ko ne bi uradio isto na njegovom mestu?? Treba da ostane još par godina i sedi na klupi, ulazi u igru pred kraj utakmice (da bi udovoljio "navijačima") ili da proba d ase dokaže?
O, Bože, Adžiću, sine, sve najbolje u karijeri i što dalje od ovakvih "zemljaka" biće ti bolje u životu.

ugly

pre 5 godina

Decko ima identican ucinak kao Radonjic samo sto ima jedno tri puta manje minuta. Ko je gledao uzivo obojicu, mogao je da vidi da Adzic poseduje bukvalno sve, a Radonjic samo brzinu. I sad ovog pljuju sto ide u Anderleht, a ovaj ce sa istim ucinkom mozda i na SP da ide. Pa neverovatno ljudi moji. Krstajicu nadam se da imas malo mozga i da nijednog igraca iz trule superlige neces zvati, za koga god on igrao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sef strucnog staba, 23. maj 2018 14:11) # Link komentara


Samo sto je Radnjic davao golove Krasnodaru, Bate-u, Partizanu, a Adzic Macvi, Radniku, Borcu... Ne kazem da je Adzic losiji, ali kakvo ti je to predjenje. Dusan Tadic je dao 6 golova ove sezone, taman je Radonjic bolji od njega za reprezentaciju?

krajisnik

pre 5 godina

Ostaće zapamćen po ovom odlasku,ni po čemu drugom.
Milojević ga je stavljao da igra poprilično, ali on je ljubomoran što je slava otišla Radonjicu.
Ego njegov i tatin to nisu mogli preboleti. Ove godine bi vjerovatno bio u prvom timu

Nolov

pre 5 godina

19 godina a jos 6 mjeseci ugovor!?
Promasaj pravi, to uprava nije smjela da dozvoli jos su ga razigravali nadajuci se da ce potpisati.Terzic ga hvali da je buducnost kluba a on ode . Greska rekao bih i jednog i drugog.

rs

pre 5 godina

mnogo je poletio al neka sve se to vrati nije ni prvi ni poslednji koji je ovo uradio i koji ce se kajati
belgijanci nece trpiti lose igre nije to domaci fudbal da jednu utakmicu odigras odlicno a iduce 3 lose,posle te 3 lose se grije klupa

Mairosu

pre 5 godina

Biseru, svaki belgijski klub ima pravo da doda "royal" u ime posle 25 godina postanja. Što nisi otišao u Royal Charleroi, Royal Antwerp ili Royal Albert-Elisabeth Mons?

anonymous

pre 5 godina

Realno, bez obzira sta mislili o ovom potezu, decko nesporno ima talenat, svaki put kada je igrao u startnih 11 postizao je golove, asistirao ili vrlo dobro igrao. Mnogo talentovaniji od Racica, koji se vise forsira. Ne podrzavam ovaj potez, mogao je jos da ostane, nije da mu je novac potreban, kad znamo ko mu je otac i sta je radio, ali eto, decko je prerano poleteo. Mozda i napravi neku solidnu karijeru, ali ipak ce ostati upamcen kao neko ko je zvizducima ispracen iz Zvezde, i koga niko nece zvati nazad niti rado predstavljati kao igraca Zvezde.

rs

pre 5 godina

mnogo je poletio al neka sve se to vrati nije ni prvi ni poslednji koji je ovo uradio i koji ce se kajati
belgijanci nece trpiti lose igre nije to domaci fudbal da jednu utakmicu odigras odlicno a iduce 3 lose,posle te 3 lose se grije klupa

ugly

pre 5 godina

Decko ima identican ucinak kao Radonjic samo sto ima jedno tri puta manje minuta. Ko je gledao uzivo obojicu, mogao je da vidi da Adzic poseduje bukvalno sve, a Radonjic samo brzinu. I sad ovog pljuju sto ide u Anderleht, a ovaj ce sa istim ucinkom mozda i na SP da ide. Pa neverovatno ljudi moji. Krstajicu nadam se da imas malo mozga i da nijednog igraca iz trule superlige neces zvati, za koga god on igrao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sef strucnog staba, 23. maj 2018 14:11) # Link komentara


Samo sto je Radnjic davao golove Krasnodaru, Bate-u, Partizanu, a Adzic Macvi, Radniku, Borcu... Ne kazem da je Adzic losiji, ali kakvo ti je to predjenje. Dusan Tadic je dao 6 golova ove sezone, taman je Radonjic bolji od njega za reprezentaciju?

Sta to uradi Zvezdane Terzicu?!

pre 5 godina

TERZIĆ: Isforsiraćemo Zvezdinu decu i zaraditi 25 do 30 MILIONA evra (FOTO)

"Luka Adžić, Uroš Račić i Vanja Vučićević. U notesima su velikih klubova, imaju ozbiljnu tržišnu cenu. Svi imaju dugogodišnje ugovore, prošla su vremena kad su mladi odlazili iz Zvezde, a tu mislim na Maksimovića, Jankovića, Simića..."

Mairosu

pre 5 godina

Biseru, svaki belgijski klub ima pravo da doda "royal" u ime posle 25 godina postanja. Što nisi otišao u Royal Charleroi, Royal Antwerp ili Royal Albert-Elisabeth Mons?

mr.wolf

pre 5 godina

Читам коментаре и размишљам коме да се захвалим што волим црно-беле.  
Нисмо исти. 
(Знате, да вам ка'ем, видте, 23. maj 2018 14:56) 

A iz koje si frakcije ?

anonymous

pre 5 godina

Realno, bez obzira sta mislili o ovom potezu, decko nesporno ima talenat, svaki put kada je igrao u startnih 11 postizao je golove, asistirao ili vrlo dobro igrao. Mnogo talentovaniji od Racica, koji se vise forsira. Ne podrzavam ovaj potez, mogao je jos da ostane, nije da mu je novac potreban, kad znamo ko mu je otac i sta je radio, ali eto, decko je prerano poleteo. Mozda i napravi neku solidnu karijeru, ali ipak ce ostati upamcen kao neko ko je zvizducima ispracen iz Zvezde, i koga niko nece zvati nazad niti rado predstavljati kao igraca Zvezde.

krajisnik

pre 5 godina

Ostaće zapamćen po ovom odlasku,ni po čemu drugom.
Milojević ga je stavljao da igra poprilično, ali on je ljubomoran što je slava otišla Radonjicu.
Ego njegov i tatin to nisu mogli preboleti. Ove godine bi vjerovatno bio u prvom timu

Milan

pre 5 godina

(gremlin, 23. maj 2018 14:07) # Link komentara

Pa kako mi tretiramo strance ako lose igraju?Tako ce i Anderliht njega ako bude lose igrao..

Makarije

pre 5 godina

Njegov otac je svojevremeno hteo da uvede mlade "biznismene" iz Pljevalja u klub, koji su kasnije postali "poznati".
Takođe otac mu je izabrao menadžera koji je poznat po svemu osim po fudbalu. Javna je tajna da se tata mnogo zadužio, "menadžer" i ekipa hoće svoje pare pa se mali ništa nije pitao. Srećano mali i beži što pre iz kandži.

fuzbaler

pre 5 godina

Читам коментаре и размишљам коме да се захвалим што волим црно-беле. 
Нисмо исти.
(Знате, да вам ка'ем, видте, 23. maj 2018 14:56)

A da pitas jednu od frakcija?

Misa

pre 5 godina

Biće to jos jedan "Filip Janković".Trebalo bi da se on i njemu slični ugledaju na Ričmonda Boaćija,on je ispao veći zvezdaš od svih zvezdaša.

Deunan

pre 5 godina

@NastyB

Razlika izmedju njega i, recimo, Le Taleka je sto je Le Talek dosao kao formiran igrac i odradio svoj ugovor.

Sva ova deca dolaze u Zvezdu i Partizan sa 14, 15 godina. I sve im placaju klubovi godinama: opremu, treninge, trenere, letnje pripreme, zimske pripreme, stipendije... I kada dodje vreme da se to i naplati, onda ne zele da produze ugovor.

Razumem da oni hoce vece pare, inostranstvo...
ALI, sto se toga nisu ranije setili njihovi roditelji. Sto ih sami kuci ne treniraju.

mohikanac

pre 5 godina

Nažalost vratiće se nazad ako bude imao sreće. Nešto kao Pantic u Partizanu.
Dobio je neverovatan ugovor u CZ , odbio je ne vidim zašto . Ako je već zapeo da ide mogao je bar da potpiše ugovor novi gde bi klub realno uzeo više novca . Mogu da zamislim koliko je talentovanijih klinaca ispadalo da bi on igrao . Neki od njih bi bili zahvalniji . Proći će kao Fića Jankovic.
Ali ok ako misli da više vredi Srećan put.
Zatvoriti mu vrata Mare doživotno bez obzira ko je Uprava .

Nolov

pre 5 godina

19 godina a jos 6 mjeseci ugovor!?
Promasaj pravi, to uprava nije smjela da dozvoli jos su ga razigravali nadajuci se da ce potpisati.Terzic ga hvali da je buducnost kluba a on ode . Greska rekao bih i jednog i drugog.

MarkoMB

pre 5 godina

Ma zelim mu sve najbolje, ali nije njemu Zvezda u srcu, a niti on zvezdašima.... Samo taj osećaj da ti zviždi ceo stadion na proslavi titule, dovoljno govori i o njegovim kvalitetima i o odnosu....

PeroTreger

pre 5 godina

@Decko ima identican ucinak kao Radonjic samo sto ima jedno tri puta manje minuta. Ko je gledao uzivo obojicu, mogao je da vidi da Adzic poseduje bukvalno sve, a Radonjic samo brzinu. I sad ovog pljuju sto ide u Anderleht, a ovaj ce sa istim ucinkom mozda i na SP da ide. Pa neverovatno ljudi moji. Krstajicu nadam se da imas malo mozga i da nijednog igraca iz trule superlige neces zvati, za koga god on igrao. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sef strucnog staba, 23. maj 2018 14:11) 
"Šefe", Radonjic je vise talenta popio po Beogradskim splavovima nego što ga ovaj ima... To za brzinu je apsolutna glupost, pogledaj poslednjih 5 golova koje je Radonja dao pa onda pricaj, o kretnji bez lopte, generalno, o opasnosti po gol i stavu na terenu necu jer mislim da ne vredi objašnjavati... I najvažnije, jedan od njih je došao u Zvezdu iz Rome, za dž, ostaće upamćen, ostaće i ove sezone i ako ima sigurno bolje ponude od Šabanovog unuka, Zvezda ce na njemu uzeti neku kintu, a drugi je odbio jedan od najboljih ugovora u našem fudbalu i otišao za malo više para iz kluba koji "puno voli" i sve to sa 19 godina...

Rema

pre 5 godina

Srećan put Adžiću.

Ne kapiram ljude koji ovde truju zvezdu, pa da li je realno da nas klinac ucenjuje!?

Dečko je dobio više nego odličnu podršku kluba:
Rano debitovao za klub,
Ceo tretman posle povrede, lečenje itd...
Dobijao šanse,bio ispred igrača kao što je Milić, rikardinjo (kojem je publika odma presudila posle prve loše utakmice) itd...
Šutirao slobodnjake, pored Milijaša, Donalda itd...

Dakle on misli da može bolje, misli da ne mora da igra odbranu, (koju je Radonjić počeo da igra, iako je bio najneodgovorniji igrač) misli da može da se šeta po terenu, daje golove i asistencije i prima milione!? Pa takve u zapadnoj Evropi ni na klupu ne stavljaju, a to će on vrlo brzo naučiti. A s obzirom da je našeg mentaliteta verovatno će se inatiti treneru i misliti da ga mrzi, klasičan primer, vraćam se za 2 godine...

Wilfred

pre 5 godina

14 godina klub ulaže u njega i kad je došlo vreme da nešto klubu vrati (na terenu) on ode za siću. Da je bila neka ponuda od 5-6 miliona, niko ne bi zamerio, ali ovako je ispalo jako nekorektno. Samo da ne bude posle ako se ne snađe tamo "jao, kajem se, primite me nazad".

axwell

pre 5 godina

TERZIĆ: Isforsiraćemo Zvezdinu decu i zaraditi 25 do 30 MILIONA evra (FOTO)

"Luka Adžić, Uroš Račić i Vanja Vučićević. U notesima su velikih klubova, imaju ozbiljnu tržišnu cenu. Svi imaju dugogodišnje ugovore, prošla su vremena kad su mladi odlazili iz Zvezde, a tu mislim na Maksimovića, Jankovića, Simića..."
(Sta to uradi Zvezdane Terzicu?!, 23. maj 2018 14:27)

a sta ti to uradi u tvom zivotu? Osim da nama "prodajes" stare komentare?

mislis da je dortmund jedva cekao da bajernu da levandovskog za dzabe? nije vazno ni ko si, ni sta si, ako menadzer i igrac hoce posle isteka ugovora da idu - cao!

Xide

pre 5 godina

Zaista ne shvatam većinu "navijača" koji ovde komentarišu. Šta je dečko loše uradio?? Želi da ide dalje i zaradi pare. Otišli Kanga, Boaći, odlazi Pešić i još mnogi igrači, a ovog dečka su, bogapitajzašto, napali sa svih strana zbog iste stvari. Čovek je rezerva Srniću, što je dovoljan razlog da se ode bilo gde za iole normalnu lovu. Ko ne bi uradio isto na njegovom mestu?? Treba da ostane još par godina i sedi na klupi, ulazi u igru pred kraj utakmice (da bi udovoljio "navijačima") ili da proba d ase dokaže?
O, Bože, Adžiću, sine, sve najbolje u karijeri i što dalje od ovakvih "zemljaka" biće ti bolje u životu.
(NastyB, 23. maj 2018 14:43)

Rezerva Srnicu???Alo Rodjak kakav Srnic na levom krilu?Pa taj isti Srnic je REZERVA Benu pre toga Rikardinju a pre toga Kataiu. O cemu ti pricas mali je bio rezerva Radonjicu i odigrao dosta Utakmica u domacoj ligi,ima talenta moze postati nesto od njega ali samo ako sredi glavu.Ovog decka sto ti ovde oznacavas kao "JEDNOG SRNICA" su treneri setali po pozicijama (Napadac Krilo Levo,Desno,Neko vreme desi Bek,Klupa) a on kad god igra po ore ceo teren i na kraju kad mu istekne ugovor on ga produzi bez pompe i ucenjivanja... I ti onda imas potrebu da postavis pitanje sto ga navijaci napadaju?Pa vidi Bocko je mogao da ode za dz. kad mu je klub otisao u stecaj,a nije ostao je potpisao ugovor i doneo klubu 5 milke,Kanga je mogao da odbije prodaju 6 meseci pre isteka i da ode za dz. a nije ostisao je i Zvezda uzela Milion...

Nele

pre 5 godina

Idi bre siroko ti polje. I bolji su odlazili. ALi nemoj da nam prodajes "ljubav" prema Zvezdi. Ponudili su ti i vise nego korektne uslove, nama prodajes kako ti pare nisu bitne nego trazis 70% vremena na terenu. I odes u Anderleht koji ti jeste dao vise para ali nije tih 70%. Znaci otisao si za pare.
I koji covek bi ti obecao to vreme? Ako zasluzis bices na terenu, ako ne.. klupa-tribine. Zasto bi ti imao zagarantovano mesto ako to ne zasluzis svojim radom i zalaganjem??
A za par godina ce se i o tebi pricati kao o joj jednom propalom talentu. A mozda i nece. Bices zaboravljen kao i razni drugi koji su tako odlazili. I ni jedan od njih nije napravio NISTA.
Meni je jedino zao igraca koji nisu ni dobili pravu sansu jer su prodati raznim posrednicima, pa nisu dobijali priliku jer se Zvezdi nije isplatilo da razigrava igraca od koga ima 20-30% transfera (poslednji primer Luka Jovic)

samo kažem

pre 5 godina

Adžić nije hteo da potpise duži ugovor od minimalnog. Zvezda nije mogla ništa da uradi, a nudila je i da ugovor raste iz sezone u sezonu uz bonuse. Tata mu ima povredjenu sujetu pa je to vodilo do toga kako da se osveti Zvezdi. Bez obzira želim Luki sreću i da ne prođe kao mnogi drugi koji su na ovaj način utekli iz matičnog kluba, a primera po celoj Srbiji koliko hoćeš...

MarioKempes

pre 5 godina

Za 30god koliko idem na stadion ne pamtim da je Marakana zvizdala nekom nasem igracu na proslavi titule. To ipak nesto govori o ovom momku, a jos vise o vlasnicima njegove sudbine.
Takodje za tih 30 god vrlo retko se zvizdalo Zvezdinim kapitenima. Jedan od onih koji su imali tu retku "cast" je Ivan Adzic...

molina

pre 5 godina

Sada lepo da se zahvali tati i menadzeru na usluzi koju su mu napravili. Imao je lepu ponudu od Zvezde ali strucnjaci su trazili garanciju za minute u igri. Bas me zanima da li je dobio garantovanu minutazu u Anderlehtu. Ovako vise nije dobrodosao na Marakani, tako da ga ocekujem u partizanu za dve-tri godine, na novom pocetku. U Zvezdi nikad vise. Pohlepa i glupost.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Decko ima identican ucinak kao Radonjic samo sto ima jedno tri puta manje minuta. Ko je gledao uzivo obojicu, mogao je da vidi da Adzic poseduje bukvalno sve, a Radonjic samo brzinu. I sad ovog pljuju sto ide u Anderleht, a ovaj ce sa istim ucinkom mozda i na SP da ide. Pa neverovatno ljudi moji. Krstajicu nadam se da imas malo mozga i da nijednog igraca iz trule superlige neces zvati, za koga god on igrao.

NastyB

pre 5 godina

Zaista ne shvatam većinu "navijača" koji ovde komentarišu. Šta je dečko loše uradio?? Želi da ide dalje i zaradi pare. Otišli Kanga, Boaći, odlazi Pešić i još mnogi igrači, a ovog dečka su, bogapitajzašto, napali sa svih strana zbog iste stvari. Čovek je rezerva Srniću, što je dovoljan razlog da se ode bilo gde za iole normalnu lovu. Ko ne bi uradio isto na njegovom mestu?? Treba da ostane još par godina i sedi na klupi, ulazi u igru pred kraj utakmice (da bi udovoljio "navijačima") ili da proba d ase dokaže?
O, Bože, Adžiću, sine, sve najbolje u karijeri i što dalje od ovakvih "zemljaka" biće ti bolje u životu.

i tako ...

pre 5 godina

@Znate...
Ti si očigledno prespavao Zivkovica i Tv presenta .
Za Ginisa . Da platiš svom omladincu što ide 2,5 mil eura ? Nezabeležen slučaj u sportu , ne samo u fudbalu.
Komentare pogledaj, 2/3 je htelo da ga linčuje .
Nismo isti.

Vlajko

pre 5 godina

Luka je igrac za kog sam rekao pre mesec dana prijateljima da ce biti sledece sezone prva violina u Zvezdi.Izuzetan talenat,zna loptu sto se kaze,i bas sam se iznenadio i tesko mi palo to sto napusta Zvezdu.Ipak mislim da nije on taj koji je tako hteo nego njegov otac.Ko zna sta stoji iza svega toga,sujeta Adzica seniora sigurno.Imace Andrleht puno od njega,i mislim da ce mu sledeci teansfer biti bas jak.Steta sto Zvezda za sicu gubi ovakvog talenta.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Ako ništa drugo, za razliku od oca kojeg se kao igrača niko ne seća, ostaće po nečemu upamćen-jedini igrač u istoriji kluba koji je izviždan na proslavi titule!
Mada mislim da je mogao da ostane, neka mu je sa srećom, kakav je takav je- naš je!
Srećno Luka.!

Mrsimud

pre 5 godina

Biseru, svaki belgijski klub ima pravo da doda "royal" u ime posle 25 godina postanja. Što nisi otišao u Royal Charleroi, Royal Antwerp ili Royal Albert-Elisabeth Mons?
(Mairosu, 23. maj 2018 14:29)

Biseru, nije 25 nego 50 :)

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Pa nemaš baš kraljevsko poreklo, naprotiv
(Ljubitelj basketa, 23. maj 2018 17:08)

Kako nema?
Zaboravio si kralja narodnjaka ŠŠ,valjda se i to računa...

милорад

pre 5 godina

Жалосно како наши млади и талентовани играчи за шаку долара отрче негде у Јевропу и тамо залутају. Јер тамо се тражи готов производ а они то нису и брзо постану фудбалери у покушају и завршавају негде на маргини јевропе ретко ко од њих направи каријеру а још мање заради лепе новце. Да би успели морају код нас да се окале и ојачају негде до 22-23 год. Да играју стално у нашим клубовима па онда за богат уговор у свет. Тако се иде до успеха и никако другачије.проблем је што их и клубови и родитељи гледају да их продају врло младе да нешто што пре зараде.

boki

pre 5 godina

A mogao je iduceg leta da bira izmedju Liverpula Arsenala Intera Milana....staces nekome je sudjeno da igra za Borac iz Cacka ili Javor

detelinarcan

pre 5 godina

Zvezda je od tebe igraca napravila a ti Tako da si voleo istinski zvezdu Ovo joj nebi uradio zapamti povratka nema
(Sulejman, 23. maj 2018 14:41)
..tipicna intelektualna gromada-navijac, ajd' ti sinko u prvi osnovne, bolje za tebe

sasa

pre 5 godina

Ko od vas ne bi radio bolje placen posao, u boljim radnim uslovima, sa otprilike istim obavezama?
(fm12, 23. maj 2018 15:26)
Obaveze ce biti nikakve, posto mladi perspektivni belgijanac igra na njegovoj poziciji.

qqzqq

pre 5 godina

Anderleht he kraljevski,pa ide cukaricki je prava sredina za mene,pa posle toga drago mi je da sam se vratio kuci... zapamtite moje reci

hjeronimus

pre 5 godina

Svaki put kad ovako neki klinac ode iz Zvezde ili Partizana počne priča o tome kako ih klubovi izdržavaju i plaćaju a to je samo donekle tačno.Sva deca na kome su do sada uzete naj veće pare su izbacivana iz stanova koje klubovi ne plaćaju.Duguju im po godinu dana onih par stotina eu mesečno.Znam pouzdano da od Živkovića u Partizanu niko od klinaca nije imao više od 1000 eu mesecno.Znaci ceka plejada dece kojima se oba kluba hvale samo čeka priliku da zapale.Adziću je Zvezda nudila 250 hiljada eu godišnje a Anderleht 700 hiljada,pa ko je lud da ne prihvati skoro 3 milionski ugovor jos posle povrede.Decko ce posle 4 godine imati bar 2 miliona na racunu i imaće priliku da igra u klubu u kojem bi nam 3/4 reprezentacije volelo da igra.Život u Briselu i život u Beogradu ja bi mom detetu poželeo Brisel.

Знате, да вам ка'ем, видте

pre 5 godina

Читам коментаре и размишљам коме да се захвалим што волим црно-беле.
Нисмо исти.

SS

pre 5 godina

Izgubili smo velikog talenta ,zasto nije hteo da produzi ugovor misterija je..Sledece sezone je trebalo da nosi igru Zvezde i da kroz godinu-dve vredi 10 puta vise ali se prodao za sicu.Ocajan potez i za njega i za rukovodstvo Zvezde,posle Jovica opet gubimo talente.Sada pamet u glavu i ne ponoviti isto sa Joveljicem/Racicem itd ,dati im duge ugovore i sansu na vreme inace nam uspesi ne vrede nista

veliki strumf

pre 5 godina

Nadam se da ce imati karijeru bas kao Lazar, Uros i Obradovic! Ko je poslednji put cuo za njih?! Decko koji je u Zvezdi bio rezerva, koji jos nije stasao za evropski fudbal ovako samo moze da upropasti karijeru. Eto nhega za godinu-dve nazad!

Milan

pre 5 godina

Zvezda je kriva, kad već ulažeš u klince, napravi ugovor na 4 godine da potpiše čim napuni 18. U ugovoru klauzula da može da ide pre isteka ugovora samo dogovorno(ako je loš pa ga klub pušta), ili uz odštetu od 5 miliona evra. Pa se ovakve stvari više neće dešavati.

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonja kvalitetniji igrać bar duplo,,ja sam se bojao jedino,da neode raonjić koji je pogadjao uvek bitne golove em je brži loptom em mu je teško uzeti a svojom brzinom i snagom prosto razbija gotovo svaku odbranu.adzić ima tehniku i dosta brz ali gubi lopte jer su odbrambeni igraći snažniji.posebno će se to odraziti u stranoj ligi,mada belgija nema neku mnogo veću kvalitetu od srbske,hrvatske ili slovenske lige.pošto je u anderlehtu koji je tamo najbolji pitanje je dal,će dobiti šansu.radonjić je kvaliteta na većem nivoju i verujem,da kad ode napraviće dobru karijeru.radonjić me stvarno podseća na robena koji je iskusniji ali je izgubijo na prodornosti.radonjić je svakako probojniji.trenutno je najbolji u ovoj ligi koju je radonjić prevazišao.

veljo gegelj

pre 5 godina

smesno je to sto su partizan i zvezda zadnju deceniju postali rezervni timovi anderlehta i fiorentine. kupuju ovde za nikakve pare pa zarade po pet puta vise preprodajom

maree

pre 5 godina

Jel ste vi bre normalni? Pa niko zdravog razuma ne bi ostao u ovoj nasoj kvaziligi. Prvo sto ne placaju, drugo sto je kvalitet lige nepostojeci, jadno i bedno, treneri losi..ovde mozes samo da stagniras i propadnes. Bravo za Adzica otisao je u odlican klub, bar nije zaboo Young Boys ili tako neku krsinu. Inace znam i tonu drugih igraca koji su mogli da postanu vrhunski igraci ali su zbog gore pomenutog otisli preko u neke druge lige - koje placaju. Fudbaler mora da napravi pare do 33ce ili cao zdravo, bice klosar ispred trafike sa ostalim navijacima koji pije pivo i duva...

Max

pre 5 godina

Momak ima potencijal a sve njegove kvalitete nismo ni stigli da vidimo.Normalno je da odes iz naseg fudbala jer se stranci placaju a domacim se to odbija od obestecenja.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Decko ima identican ucinak kao Radonjic samo sto ima jedno tri puta manje minuta. Ko je gledao uzivo obojicu, mogao je da vidi da Adzic poseduje bukvalno sve, a Radonjic samo brzinu. I sad ovog pljuju sto ide u Anderleht, a ovaj ce sa istim ucinkom mozda i na SP da ide. Pa neverovatno ljudi moji. Krstajicu nadam se da imas malo mozga i da nijednog igraca iz trule superlige neces zvati, za koga god on igrao.

Знате, да вам ка'ем, видте

pre 5 godina

Читам коментаре и размишљам коме да се захвалим што волим црно-беле.
Нисмо исти.

NastyB

pre 5 godina

Zaista ne shvatam većinu "navijača" koji ovde komentarišu. Šta je dečko loše uradio?? Želi da ide dalje i zaradi pare. Otišli Kanga, Boaći, odlazi Pešić i još mnogi igrači, a ovog dečka su, bogapitajzašto, napali sa svih strana zbog iste stvari. Čovek je rezerva Srniću, što je dovoljan razlog da se ode bilo gde za iole normalnu lovu. Ko ne bi uradio isto na njegovom mestu?? Treba da ostane još par godina i sedi na klupi, ulazi u igru pred kraj utakmice (da bi udovoljio "navijačima") ili da proba d ase dokaže?
O, Bože, Adžiću, sine, sve najbolje u karijeri i što dalje od ovakvih "zemljaka" biće ti bolje u životu.

detelinarcan

pre 5 godina

Zvezda je od tebe igraca napravila a ti Tako da si voleo istinski zvezdu Ovo joj nebi uradio zapamti povratka nema
(Sulejman, 23. maj 2018 14:41)
..tipicna intelektualna gromada-navijac, ajd' ti sinko u prvi osnovne, bolje za tebe

hjeronimus

pre 5 godina

Svaki put kad ovako neki klinac ode iz Zvezde ili Partizana počne priča o tome kako ih klubovi izdržavaju i plaćaju a to je samo donekle tačno.Sva deca na kome su do sada uzete naj veće pare su izbacivana iz stanova koje klubovi ne plaćaju.Duguju im po godinu dana onih par stotina eu mesečno.Znam pouzdano da od Živkovića u Partizanu niko od klinaca nije imao više od 1000 eu mesecno.Znaci ceka plejada dece kojima se oba kluba hvale samo čeka priliku da zapale.Adziću je Zvezda nudila 250 hiljada eu godišnje a Anderleht 700 hiljada,pa ko je lud da ne prihvati skoro 3 milionski ugovor jos posle povrede.Decko ce posle 4 godine imati bar 2 miliona na racunu i imaće priliku da igra u klubu u kojem bi nam 3/4 reprezentacije volelo da igra.Život u Briselu i život u Beogradu ja bi mom detetu poželeo Brisel.

Sta to uradi Zvezdane Terzicu?!

pre 5 godina

TERZIĆ: Isforsiraćemo Zvezdinu decu i zaraditi 25 do 30 MILIONA evra (FOTO)

"Luka Adžić, Uroš Račić i Vanja Vučićević. U notesima su velikih klubova, imaju ozbiljnu tržišnu cenu. Svi imaju dugogodišnje ugovore, prošla su vremena kad su mladi odlazili iz Zvezde, a tu mislim na Maksimovića, Jankovića, Simića..."

rs

pre 5 godina

mnogo je poletio al neka sve se to vrati nije ni prvi ni poslednji koji je ovo uradio i koji ce se kajati
belgijanci nece trpiti lose igre nije to domaci fudbal da jednu utakmicu odigras odlicno a iduce 3 lose,posle te 3 lose se grije klupa

ugly

pre 5 godina

Decko ima identican ucinak kao Radonjic samo sto ima jedno tri puta manje minuta. Ko je gledao uzivo obojicu, mogao je da vidi da Adzic poseduje bukvalno sve, a Radonjic samo brzinu. I sad ovog pljuju sto ide u Anderleht, a ovaj ce sa istim ucinkom mozda i na SP da ide. Pa neverovatno ljudi moji. Krstajicu nadam se da imas malo mozga i da nijednog igraca iz trule superlige neces zvati, za koga god on igrao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sef strucnog staba, 23. maj 2018 14:11) # Link komentara


Samo sto je Radnjic davao golove Krasnodaru, Bate-u, Partizanu, a Adzic Macvi, Radniku, Borcu... Ne kazem da je Adzic losiji, ali kakvo ti je to predjenje. Dusan Tadic je dao 6 golova ove sezone, taman je Radonjic bolji od njega za reprezentaciju?

mohikanac

pre 5 godina

Nažalost vratiće se nazad ako bude imao sreće. Nešto kao Pantic u Partizanu.
Dobio je neverovatan ugovor u CZ , odbio je ne vidim zašto . Ako je već zapeo da ide mogao je bar da potpiše ugovor novi gde bi klub realno uzeo više novca . Mogu da zamislim koliko je talentovanijih klinaca ispadalo da bi on igrao . Neki od njih bi bili zahvalniji . Proći će kao Fića Jankovic.
Ali ok ako misli da više vredi Srećan put.
Zatvoriti mu vrata Mare doživotno bez obzira ko je Uprava .

anonymous

pre 5 godina

Realno, bez obzira sta mislili o ovom potezu, decko nesporno ima talenat, svaki put kada je igrao u startnih 11 postizao je golove, asistirao ili vrlo dobro igrao. Mnogo talentovaniji od Racica, koji se vise forsira. Ne podrzavam ovaj potez, mogao je jos da ostane, nije da mu je novac potreban, kad znamo ko mu je otac i sta je radio, ali eto, decko je prerano poleteo. Mozda i napravi neku solidnu karijeru, ali ipak ce ostati upamcen kao neko ko je zvizducima ispracen iz Zvezde, i koga niko nece zvati nazad niti rado predstavljati kao igraca Zvezde.

krajisnik

pre 5 godina

Ostaće zapamćen po ovom odlasku,ni po čemu drugom.
Milojević ga je stavljao da igra poprilično, ali on je ljubomoran što je slava otišla Radonjicu.
Ego njegov i tatin to nisu mogli preboleti. Ove godine bi vjerovatno bio u prvom timu

samo kažem

pre 5 godina

Adžić nije hteo da potpise duži ugovor od minimalnog. Zvezda nije mogla ništa da uradi, a nudila je i da ugovor raste iz sezone u sezonu uz bonuse. Tata mu ima povredjenu sujetu pa je to vodilo do toga kako da se osveti Zvezdi. Bez obzira želim Luki sreću i da ne prođe kao mnogi drugi koji su na ovaj način utekli iz matičnog kluba, a primera po celoj Srbiji koliko hoćeš...

axwell

pre 5 godina

TERZIĆ: Isforsiraćemo Zvezdinu decu i zaraditi 25 do 30 MILIONA evra (FOTO)

"Luka Adžić, Uroš Račić i Vanja Vučićević. U notesima su velikih klubova, imaju ozbiljnu tržišnu cenu. Svi imaju dugogodišnje ugovore, prošla su vremena kad su mladi odlazili iz Zvezde, a tu mislim na Maksimovića, Jankovića, Simića..."
(Sta to uradi Zvezdane Terzicu?!, 23. maj 2018 14:27)

a sta ti to uradi u tvom zivotu? Osim da nama "prodajes" stare komentare?

mislis da je dortmund jedva cekao da bajernu da levandovskog za dzabe? nije vazno ni ko si, ni sta si, ako menadzer i igrac hoce posle isteka ugovora da idu - cao!

fuzbaler

pre 5 godina

Читам коментаре и размишљам коме да се захвалим што волим црно-беле. 
Нисмо исти.
(Знате, да вам ка'ем, видте, 23. maj 2018 14:56)

A da pitas jednu od frakcija?

mr.wolf

pre 5 godina

Читам коментаре и размишљам коме да се захвалим што волим црно-беле.  
Нисмо исти. 
(Знате, да вам ка'ем, видте, 23. maj 2018 14:56) 

A iz koje si frakcije ?

Nolov

pre 5 godina

19 godina a jos 6 mjeseci ugovor!?
Promasaj pravi, to uprava nije smjela da dozvoli jos su ga razigravali nadajuci se da ce potpisati.Terzic ga hvali da je buducnost kluba a on ode . Greska rekao bih i jednog i drugog.

Mairosu

pre 5 godina

Biseru, svaki belgijski klub ima pravo da doda "royal" u ime posle 25 godina postanja. Što nisi otišao u Royal Charleroi, Royal Antwerp ili Royal Albert-Elisabeth Mons?

Makarije

pre 5 godina

Njegov otac je svojevremeno hteo da uvede mlade "biznismene" iz Pljevalja u klub, koji su kasnije postali "poznati".
Takođe otac mu je izabrao menadžera koji je poznat po svemu osim po fudbalu. Javna je tajna da se tata mnogo zadužio, "menadžer" i ekipa hoće svoje pare pa se mali ništa nije pitao. Srećano mali i beži što pre iz kandži.

Nele

pre 5 godina

Idi bre siroko ti polje. I bolji su odlazili. ALi nemoj da nam prodajes "ljubav" prema Zvezdi. Ponudili su ti i vise nego korektne uslove, nama prodajes kako ti pare nisu bitne nego trazis 70% vremena na terenu. I odes u Anderleht koji ti jeste dao vise para ali nije tih 70%. Znaci otisao si za pare.
I koji covek bi ti obecao to vreme? Ako zasluzis bices na terenu, ako ne.. klupa-tribine. Zasto bi ti imao zagarantovano mesto ako to ne zasluzis svojim radom i zalaganjem??
A za par godina ce se i o tebi pricati kao o joj jednom propalom talentu. A mozda i nece. Bices zaboravljen kao i razni drugi koji su tako odlazili. I ni jedan od njih nije napravio NISTA.
Meni je jedino zao igraca koji nisu ni dobili pravu sansu jer su prodati raznim posrednicima, pa nisu dobijali priliku jer se Zvezdi nije isplatilo da razigrava igraca od koga ima 20-30% transfera (poslednji primer Luka Jovic)

Deunan

pre 5 godina

@NastyB

Razlika izmedju njega i, recimo, Le Taleka je sto je Le Talek dosao kao formiran igrac i odradio svoj ugovor.

Sva ova deca dolaze u Zvezdu i Partizan sa 14, 15 godina. I sve im placaju klubovi godinama: opremu, treninge, trenere, letnje pripreme, zimske pripreme, stipendije... I kada dodje vreme da se to i naplati, onda ne zele da produze ugovor.

Razumem da oni hoce vece pare, inostranstvo...
ALI, sto se toga nisu ranije setili njihovi roditelji. Sto ih sami kuci ne treniraju.

Rema

pre 5 godina

Srećan put Adžiću.

Ne kapiram ljude koji ovde truju zvezdu, pa da li je realno da nas klinac ucenjuje!?

Dečko je dobio više nego odličnu podršku kluba:
Rano debitovao za klub,
Ceo tretman posle povrede, lečenje itd...
Dobijao šanse,bio ispred igrača kao što je Milić, rikardinjo (kojem je publika odma presudila posle prve loše utakmice) itd...
Šutirao slobodnjake, pored Milijaša, Donalda itd...

Dakle on misli da može bolje, misli da ne mora da igra odbranu, (koju je Radonjić počeo da igra, iako je bio najneodgovorniji igrač) misli da može da se šeta po terenu, daje golove i asistencije i prima milione!? Pa takve u zapadnoj Evropi ni na klupu ne stavljaju, a to će on vrlo brzo naučiti. A s obzirom da je našeg mentaliteta verovatno će se inatiti treneru i misliti da ga mrzi, klasičan primer, vraćam se za 2 godine...

Misa

pre 5 godina

Biće to jos jedan "Filip Janković".Trebalo bi da se on i njemu slični ugledaju na Ričmonda Boaćija,on je ispao veći zvezdaš od svih zvezdaša.

Milan

pre 5 godina

(gremlin, 23. maj 2018 14:07) # Link komentara

Pa kako mi tretiramo strance ako lose igraju?Tako ce i Anderliht njega ako bude lose igrao..

Vlajko

pre 5 godina

Luka je igrac za kog sam rekao pre mesec dana prijateljima da ce biti sledece sezone prva violina u Zvezdi.Izuzetan talenat,zna loptu sto se kaze,i bas sam se iznenadio i tesko mi palo to sto napusta Zvezdu.Ipak mislim da nije on taj koji je tako hteo nego njegov otac.Ko zna sta stoji iza svega toga,sujeta Adzica seniora sigurno.Imace Andrleht puno od njega,i mislim da ce mu sledeci teansfer biti bas jak.Steta sto Zvezda za sicu gubi ovakvog talenta.

MarioKempes

pre 5 godina

Za 30god koliko idem na stadion ne pamtim da je Marakana zvizdala nekom nasem igracu na proslavi titule. To ipak nesto govori o ovom momku, a jos vise o vlasnicima njegove sudbine.
Takodje za tih 30 god vrlo retko se zvizdalo Zvezdinim kapitenima. Jedan od onih koji su imali tu retku "cast" je Ivan Adzic...

Wilfred

pre 5 godina

14 godina klub ulaže u njega i kad je došlo vreme da nešto klubu vrati (na terenu) on ode za siću. Da je bila neka ponuda od 5-6 miliona, niko ne bi zamerio, ali ovako je ispalo jako nekorektno. Samo da ne bude posle ako se ne snađe tamo "jao, kajem se, primite me nazad".

boki

pre 5 godina

A mogao je iduceg leta da bira izmedju Liverpula Arsenala Intera Milana....staces nekome je sudjeno da igra za Borac iz Cacka ili Javor

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonja kvalitetniji igrać bar duplo,,ja sam se bojao jedino,da neode raonjić koji je pogadjao uvek bitne golove em je brži loptom em mu je teško uzeti a svojom brzinom i snagom prosto razbija gotovo svaku odbranu.adzić ima tehniku i dosta brz ali gubi lopte jer su odbrambeni igraći snažniji.posebno će se to odraziti u stranoj ligi,mada belgija nema neku mnogo veću kvalitetu od srbske,hrvatske ili slovenske lige.pošto je u anderlehtu koji je tamo najbolji pitanje je dal,će dobiti šansu.radonjić je kvaliteta na većem nivoju i verujem,da kad ode napraviće dobru karijeru.radonjić me stvarno podseća na robena koji je iskusniji ali je izgubijo na prodornosti.radonjić je svakako probojniji.trenutno je najbolji u ovoj ligi koju je radonjić prevazišao.

i tako ...

pre 5 godina

@Znate...
Ti si očigledno prespavao Zivkovica i Tv presenta .
Za Ginisa . Da platiš svom omladincu što ide 2,5 mil eura ? Nezabeležen slučaj u sportu , ne samo u fudbalu.
Komentare pogledaj, 2/3 je htelo da ga linčuje .
Nismo isti.

PeroTreger

pre 5 godina

@Decko ima identican ucinak kao Radonjic samo sto ima jedno tri puta manje minuta. Ko je gledao uzivo obojicu, mogao je da vidi da Adzic poseduje bukvalno sve, a Radonjic samo brzinu. I sad ovog pljuju sto ide u Anderleht, a ovaj ce sa istim ucinkom mozda i na SP da ide. Pa neverovatno ljudi moji. Krstajicu nadam se da imas malo mozga i da nijednog igraca iz trule superlige neces zvati, za koga god on igrao. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sef strucnog staba, 23. maj 2018 14:11) 
"Šefe", Radonjic je vise talenta popio po Beogradskim splavovima nego što ga ovaj ima... To za brzinu je apsolutna glupost, pogledaj poslednjih 5 golova koje je Radonja dao pa onda pricaj, o kretnji bez lopte, generalno, o opasnosti po gol i stavu na terenu necu jer mislim da ne vredi objašnjavati... I najvažnije, jedan od njih je došao u Zvezdu iz Rome, za dž, ostaće upamćen, ostaće i ove sezone i ako ima sigurno bolje ponude od Šabanovog unuka, Zvezda ce na njemu uzeti neku kintu, a drugi je odbio jedan od najboljih ugovora u našem fudbalu i otišao za malo više para iz kluba koji "puno voli" i sve to sa 19 godina...

MarkoMB

pre 5 godina

Ma zelim mu sve najbolje, ali nije njemu Zvezda u srcu, a niti on zvezdašima.... Samo taj osećaj da ti zviždi ceo stadion na proslavi titule, dovoljno govori i o njegovim kvalitetima i o odnosu....

veliki strumf

pre 5 godina

Nadam se da ce imati karijeru bas kao Lazar, Uros i Obradovic! Ko je poslednji put cuo za njih?! Decko koji je u Zvezdi bio rezerva, koji jos nije stasao za evropski fudbal ovako samo moze da upropasti karijeru. Eto nhega za godinu-dve nazad!

molina

pre 5 godina

Sada lepo da se zahvali tati i menadzeru na usluzi koju su mu napravili. Imao je lepu ponudu od Zvezde ali strucnjaci su trazili garanciju za minute u igri. Bas me zanima da li je dobio garantovanu minutazu u Anderlehtu. Ovako vise nije dobrodosao na Marakani, tako da ga ocekujem u partizanu za dve-tri godine, na novom pocetku. U Zvezdi nikad vise. Pohlepa i glupost.

милорад

pre 5 godina

Жалосно како наши млади и талентовани играчи за шаку долара отрче негде у Јевропу и тамо залутају. Јер тамо се тражи готов производ а они то нису и брзо постану фудбалери у покушају и завршавају негде на маргини јевропе ретко ко од њих направи каријеру а још мање заради лепе новце. Да би успели морају код нас да се окале и ојачају негде до 22-23 год. Да играју стално у нашим клубовима па онда за богат уговор у свет. Тако се иде до успеха и никако другачије.проблем је што их и клубови и родитељи гледају да их продају врло младе да нешто што пре зараде.

Mrsimud

pre 5 godina

Biseru, svaki belgijski klub ima pravo da doda "royal" u ime posle 25 godina postanja. Što nisi otišao u Royal Charleroi, Royal Antwerp ili Royal Albert-Elisabeth Mons?
(Mairosu, 23. maj 2018 14:29)

Biseru, nije 25 nego 50 :)

Milan

pre 5 godina

Zvezda je kriva, kad već ulažeš u klince, napravi ugovor na 4 godine da potpiše čim napuni 18. U ugovoru klauzula da može da ide pre isteka ugovora samo dogovorno(ako je loš pa ga klub pušta), ili uz odštetu od 5 miliona evra. Pa se ovakve stvari više neće dešavati.

maree

pre 5 godina

Jel ste vi bre normalni? Pa niko zdravog razuma ne bi ostao u ovoj nasoj kvaziligi. Prvo sto ne placaju, drugo sto je kvalitet lige nepostojeci, jadno i bedno, treneri losi..ovde mozes samo da stagniras i propadnes. Bravo za Adzica otisao je u odlican klub, bar nije zaboo Young Boys ili tako neku krsinu. Inace znam i tonu drugih igraca koji su mogli da postanu vrhunski igraci ali su zbog gore pomenutog otisli preko u neke druge lige - koje placaju. Fudbaler mora da napravi pare do 33ce ili cao zdravo, bice klosar ispred trafike sa ostalim navijacima koji pije pivo i duva...

Xide

pre 5 godina

Zaista ne shvatam većinu "navijača" koji ovde komentarišu. Šta je dečko loše uradio?? Želi da ide dalje i zaradi pare. Otišli Kanga, Boaći, odlazi Pešić i još mnogi igrači, a ovog dečka su, bogapitajzašto, napali sa svih strana zbog iste stvari. Čovek je rezerva Srniću, što je dovoljan razlog da se ode bilo gde za iole normalnu lovu. Ko ne bi uradio isto na njegovom mestu?? Treba da ostane još par godina i sedi na klupi, ulazi u igru pred kraj utakmice (da bi udovoljio "navijačima") ili da proba d ase dokaže?
O, Bože, Adžiću, sine, sve najbolje u karijeri i što dalje od ovakvih "zemljaka" biće ti bolje u životu.
(NastyB, 23. maj 2018 14:43)

Rezerva Srnicu???Alo Rodjak kakav Srnic na levom krilu?Pa taj isti Srnic je REZERVA Benu pre toga Rikardinju a pre toga Kataiu. O cemu ti pricas mali je bio rezerva Radonjicu i odigrao dosta Utakmica u domacoj ligi,ima talenta moze postati nesto od njega ali samo ako sredi glavu.Ovog decka sto ti ovde oznacavas kao "JEDNOG SRNICA" su treneri setali po pozicijama (Napadac Krilo Levo,Desno,Neko vreme desi Bek,Klupa) a on kad god igra po ore ceo teren i na kraju kad mu istekne ugovor on ga produzi bez pompe i ucenjivanja... I ti onda imas potrebu da postavis pitanje sto ga navijaci napadaju?Pa vidi Bocko je mogao da ode za dz. kad mu je klub otisao u stecaj,a nije ostao je potpisao ugovor i doneo klubu 5 milke,Kanga je mogao da odbije prodaju 6 meseci pre isteka i da ode za dz. a nije ostisao je i Zvezda uzela Milion...

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Pa nemaš baš kraljevsko poreklo, naprotiv
(Ljubitelj basketa, 23. maj 2018 17:08)

Kako nema?
Zaboravio si kralja narodnjaka ŠŠ,valjda se i to računa...

sasa

pre 5 godina

Ko od vas ne bi radio bolje placen posao, u boljim radnim uslovima, sa otprilike istim obavezama?
(fm12, 23. maj 2018 15:26)
Obaveze ce biti nikakve, posto mladi perspektivni belgijanac igra na njegovoj poziciji.

qqzqq

pre 5 godina

Anderleht he kraljevski,pa ide cukaricki je prava sredina za mene,pa posle toga drago mi je da sam se vratio kuci... zapamtite moje reci

SS

pre 5 godina

Izgubili smo velikog talenta ,zasto nije hteo da produzi ugovor misterija je..Sledece sezone je trebalo da nosi igru Zvezde i da kroz godinu-dve vredi 10 puta vise ali se prodao za sicu.Ocajan potez i za njega i za rukovodstvo Zvezde,posle Jovica opet gubimo talente.Sada pamet u glavu i ne ponoviti isto sa Joveljicem/Racicem itd ,dati im duge ugovore i sansu na vreme inace nam uspesi ne vrede nista

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Ako ništa drugo, za razliku od oca kojeg se kao igrača niko ne seća, ostaće po nečemu upamćen-jedini igrač u istoriji kluba koji je izviždan na proslavi titule!
Mada mislim da je mogao da ostane, neka mu je sa srećom, kakav je takav je- naš je!
Srećno Luka.!

Max

pre 5 godina

Momak ima potencijal a sve njegove kvalitete nismo ni stigli da vidimo.Normalno je da odes iz naseg fudbala jer se stranci placaju a domacim se to odbija od obestecenja.

veljo gegelj

pre 5 godina

smesno je to sto su partizan i zvezda zadnju deceniju postali rezervni timovi anderlehta i fiorentine. kupuju ovde za nikakve pare pa zarade po pet puta vise preprodajom