Utorak, 24.04.2018.

19:30

Salah bacio Romu na kolena, Liverpul ispustio nokaut!

Fudbaleri Liverpula pobedili su Romu 5:2 (2:0) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Salah bacio Romu na kolena, Liverpul ispustio nokaut! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

302 Komentari

Sortiraj po:

LOL

pre 6 godina

Kako ne bi imali? Zato sto si ti tako rekao? haha a pazi sad ovo, Real je jedini klub koji je najmanje 6 titula LŠ osvojio zbog sudija...

1955/56 - 2 poništena gola Partizanu (Milutinoviću) u četvrtfinalu
1956/57 - Poklonjen penal Realu protiv Fiorentine u finalu
1959/60 - Poklonjen penal Realu protiv Frankfurta opet u finalu
1997/98 - Jedini gol Reala je bio iz ofsajda u finalu protiv Juventusa
2015/16 - Gol Ramosa iz ofsajda u finalu protiv Atletika
2016/17 - Kradja veka protiv Bajerna
2017/18 - Poklonjen penal protiv PSŽ-a (Kros bio 1m u ofsajdu) i sumnjiv penal protiv Juvea
(Real + sudije = uvek dobitna kombinacija, 25. april 2018 09:05)

Izmisljas kao crtani film..
2017/18 - Jos uvek nisu osvojili ali su demolirali PSG bez ikakvih sudija.
2016/17 - Bajern dobio po penal u svakom mecu i opet izgubio, el je sudija kriv sto je Marcelo protutnjao celu odbranu i sto je Ronaldo sam na 10 metara od gola?
2015 - Ramos dao cist gol.
1998 - Nije bio ofsajd.

Dalje ni necu da idem, Real Madrid najbolji klub u istoriji.

CJC

pre 6 godina

Ovaj Alison mi se uopste ne svidja, pogotovo kod gola iz kornera je morao bolje a i coveku dva puta lopta prolazi kroz 5 metara i sam igrač na drugoj daje na prazan gol.
Ne znam za ofsajd ali prvi gol su dali posle bar jednog faula ako ne i dva.
A do tad je Liverpul bio neprimetan.

La mano de dios

pre 6 godina

Uh što mi drago kad ciče ovi što prate Barselonu, Real, Bajern i ostale gutače fudbala. Zbog njih ne pratim fudbal poduže ali lepo mi čuti kad ih neko demolira. Šteta što Real i Bajern "Dortmund" igraju međusobno pa će jedan sigurno u finale ali nema veze, tamo ih čeka kaznena ekspedicija pa će mi verovatno od sreće malo i procuriti. Još mi najjače kad nose dresove pomenutih, onda se na mestu uneredim od šoka...

Bosanac

pre 6 godina

2 poklon gola, prvi ima je poklonio Lovren, a drugi sudija.Da se ne lazemo realan rezultat bi bio 7:1 za Liverpul, imala je Roma srece. Stvarno ne znam kako Roma misli da postigne 4 a da ne primi ni jedan. Siti je za dve klase bolja ekipa od Rome, pa nisu uspeli.
(menadjer, 25. april 2018 08:53)Prvo se nauči pravila pa onda komentariši.Romi je dovoljno tri a ne četri gola.Da li će ih dati, to je sad druga stvar?!?!?

srb

pre 6 godina

drag mi je liverpul ali uvek sam voleo i underdogove tako da su mi osecanja pomesana...ono sto me definitivno raduje jeste sto napakon imamo dobar, kvalitetan i zanimljiv fudbal u ligi sampiona

Момо

pre 6 godina

Прошло коло Премијер лиге је опет било трауматично. Од распалог WBA су просули вођство од 2:0. И јуче сам стрепео како ће бити. Опустих се после 5:0, али, 'оћеш ђавола. Успели су да и то вођство пропусте. Да се играло још 15 минута било би најмање 5:4. Џабе одличан напад кад је одбрана катастрофа.

Real + sudije = uvek dobitna kombinacija

pre 6 godina

(nista o nicemu, 25. april 2018 08:03)

Kako ne bi imali? Zato sto si ti tako rekao? haha a pazi sad ovo, Real je jedini klub koji je najmanje 6 titula LŠ osvojio zbog sudija...

1955/56 - 2 poništena gola Partizanu (Milutinoviću) u četvrtfinalu
1956/57 - Poklonjen penal Realu protiv Fiorentine u finalu
1959/60 - Poklonjen penal Realu protiv Frankfurta opet u finalu
1997/98 - Jedini gol Reala je bio iz ofsajda u finalu protiv Juventusa
2015/16 - Gol Ramosa iz ofsajda u finalu protiv Atletika
2016/17 - Kradja veka protiv Bajerna
2017/18 - Poklonjen penal protiv PSŽ-a (Kros bio 1m u ofsajdu) i sumnjiv penal protiv Juvea

4k4.Dex

pre 6 godina

Liverpul ih zgazio, Roma zalutala. Mozda je sudija malo prrvise pustio igrace liverpula da biju trebalo je da ih malo smiri ali opet Roma uzas

CENTURION

pre 6 godina

Ja stvarno ne razumem ove Hrvate sto komenatrisu ovde. Ajde ljudi budite malo realni. Lovren je klasa za recimo Belgijsku ligu, ovde je on amater. Isto vazi i za Kolarova. Covek bek, nema dribling, nema centarsut. Kad krene u prodor, posle tri dodira gledas kako ga inercija nosi i samo cekas kada ce da padne.

menadjer

pre 6 godina

2 poklon gola, prvi ima je poklonio Lovren, a drugi sudija.
Da se ne lazemo realan rezultat bi bio 7:1 za Liverpul, imala je Roma srece. Stvarno ne znam kako Roma misli da postigne 4 a da ne primi ni jedan. Siti je za dve klase bolja ekipa od Rome, pa nisu uspeli.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ispadao bi i Real u četvrtfinalu ali ne daju sudije... Da nije sudija Real ne bi osvojio 2 zadnje LŠ, a i ove sezone ako je osvoje... Ali nadam se da ce ih Liverpul zgaziti u finalu uz posteno sudjenje...
(ooo, 24. april 2018 23:46)


Barselona ne bi imala nijednu LS da nije pomoci sudija. To precutkujes, zasto reci nam?

zex

pre 6 godina

Roma ce izbaciti Liverpul u Rimu. Daleko je Liverpul od vrhunskog kluba, kad je mogla Barsa da padne moze i Liverpul.Dva gola u gostima su veoma bitni.Nebih otpisivao Romu.

Rade

pre 6 godina

Roma je još u igri. Salah je dokazao, da je trenutno vredan 200 miliona I svaka mu čast, po stilu igre podseča na Messija.Ali u Rimu neće tako igrati, zapamtite, Roma je još u igri.

IvanSad

pre 6 godina

Prvi gol posle faula na sredini terena, treci posle ofsajda a cetvrti posle faula kad se Firminjo naslonio na igracha Rome u skoku. Dajte VAR.

Komsijina Krava

pre 6 godina

Roma ima sanse u uzvratu ali jasno je da ce im ponovo trebati puno srece i trke. Ovako losu obranu je tesko ponoviti. Super spori stoper kao Fazio nema sto traziti u protiv ovih superbrzih napadaca. Znaci Fazio van i 4 u obranu. Tako su trebali danas postaviti igru. Lovren je dezurni krivac i iskreno mu zelim da ode u klub s manje iskompleksiranih navijaca i u neku bolju ligu. Liverpoolova sredina je majstorski skriveni problem i ovo sto su odigrali u zadnjih par utakmica je cudo.Naingolan, Strootman i DeRossi su za klasu bolji od ovog sto ima Liverpool i tu trebaju traziti prevagu. Moguce je da Liverpool ponovi utakmicu kao uzvrat protiv citya. Kad spominjem Loverena, da spomenem Kolarova i Dzeku. Oba skroz dobra.

Ns

pre 6 godina

Ako neko misli da Liverpul nece postici bar jedan gol u Rimu pa taj nije normalan ovi sigurno nece dati 4,bice ponovo goleada,Live ima najjacu kontru na svetu,svima mogu da daju gol...

acoZmaj

pre 6 godina

Kolarov da je bio tamo gde treba da igra odbranu nebi primili 5 komada..čovek se izgubio na terenu..zapostavio totalno levu stranu samo trci u napad a odbrana nista!

Ivanders

pre 6 godina

Moj imenjak Ivan je dao najbolji komentar. Nece se Liverpul braniti u Rimu, ne znaju oni tako da igraju. Liverpul igra napadacki fudbal, jedan od najlepsih svih vremena, treba uzivati u tome.

Karavan sa crvenom bojom na zacelju

pre 6 godina

(neutralni felsh, 24. april 2018 23:02)

# Link komentara

Pozdrav za vertikalu i horizontalu iz Rima. (; Jao kvazismisla za humor. Drzi se fotelje i cipsa.

Mladen

pre 6 godina

@Vesela masina

Nisi svestan da si sam sebi odgovrio na tvoja pitanja. Salah nije napadac, vec krilo, sto je igrao u Romi. Pogledaj njegovu statistiku i sve ces videti. U Romi je bio dalje od gola i imali su Dzeka klasicnog sidrasa. Ovde Firmino se vrati, prihvati loptu i nastavi napad ka Salahu i Maneu. Informisi se malo o sezoni Salah, ne znam sta vam toliko smeta ovaj njegov uspeh.

Mladen

pre 6 godina

@(Jedan je kralj, jedan jedini, 24. april 2018 23:17)

Ja srece mi ne razumem ovavke komenatare... To sto su Mesi i Ronaldo u vrhu toliko dugo, ne sme da se pohvali lik koji ima podjednako dobru sezonu, ako ne i bolju. Mozda je ljudima vise dosadilo da gledaju dva ista coveka, Salah je nesto najbolje sto se u fudbalu moglo desiti. On ovu sezonu ima u prosecnoj ekipi koju je Klop skockao, a ne sa masinerijom oko sebe. Ne moze nsita da prodje a da neki navijac Barse i Reala ne spomenu svoje ljubimce.

Лош назив такмичења

pre 6 godina

Лига шампиона је куп такмичење, где у полуфиналу наступају екипе које су последњи пут биле шампиони пре 17, односно 28 година.

Mladen

pre 6 godina

@Petar

Kad je to Hazard imao 43 gola u jednoj sezoni? Salah je imao hazarove sezone u Romi, svake sezone je rastao kao igrac. Treba da se podrzava ovaj decko, treba neko novo lice u fudbalu a ne samo Mesi i Ronaldo.

Milos

pre 6 godina

sarajevo.ba, kao prvo Premijer liga nije jaca od Primere. To sto neko misli da tamo igraju samo Real i Barsa nema veze sa mozgom. Igra i Atletiko, Sevilja, Valensija, Viljareal..sve vrhunske ekipe..Sevilja se naosvajala Liga Evrope lagano. Da li moze neko da tvrdi da je Bormunt bolja ekipa od Viljareala? Nema sanse, posto Spanci redovno peru Engleze u Evropi. Englezi imaju jos ragbi, polo, trke konja, atletiku,sportove na vodi..uvek osvajaju gomilu medalja na Olimpijadi.Inace,nikada ali nikada ni jedna liga na svetu nece biti dominantna kao Serija A 90-ih.

Mašan

pre 6 godina

Onako iskreno onaj prvi gol koji je Roma dala Barsi u najmanju ruku čudan. Džeko prima loptu pored dva igrača,nijedan ga ne blokira kod šuta,Terštegen se baca nasumice,ne gleda gde ide lopta. Penal koji je napravljen ni početnik tako ne bi uradio. Totalno sumnjiva utakmica. Barsa je igrala neprepoznatljivo. Strah me da neka produžena ruka ne režira revanš Liverpula i Rome...Veliki sam fan Jirgena Klopa...

Djoleee

pre 6 godina

Veoma los potez Klopa sto je izveo Salaha.
Salah legenda, dobar fudbaler a jos veci covek, vernik.
fudbaler za uzor, skoroman , dobrota zraci iz njega i lepota islama.

Mladen

pre 6 godina

@Kolubarac

Znas koji je najbolji defanzivac, onaj o kome se nikad ne prica nista lose i nema ga u prvom planu. Van Dajk je bukvalno jedan od najboljih stoepra sveta, lik sve sto je njegovo resi lagano. Kaze covek izvikan mu Van Dajk kao da je napravio neke greske... Sta sve necu procitati...

neutralni felsh

pre 6 godina

Valverde je glavni krivac za ovo. Zbog njega je ovako slab tim dobio priliku da igra polufinalni meč. Sramota! 
(Malkom, 24. april 2018 22:22) 

zreo za otkaz. 
(neutralni felsh, 24. april 2018 23:20) 

Sacuvacu ova dva komentara za slucaj da se u Rimu ponovi situacija kao sa Barsom pa da vas pitam kako ide i sta se radi...
(forest gamp, 24. april 2018 23:38)


sacuvaj ih i za slucaj da se ne ponovi, kao sto nece, pa cemo mi onda tebe da pitamo kako ide i sta se radi...

Marko99

pre 6 godina

Oladite sa Salahom malo, to mu je tek prva sezona na takvom nivoju, isto kao Hazard tada kad je blesnuo a evo ga danas...Messi i Ronaldo su imali svaku sezonu ovakvu godinama bez prestanka. Salah je ove stvarno za zlatnu loptu ali treba i sledece da isto ovako odigra ako ume pa da pricamo
(Petar, 24. april 2018 23:52)

Pa uzivamo dok traje...

croata

pre 6 godina

Ako si golman ili štoper ne možeš da kiksneš na gotovo svakoj utakmici, da zbog toga primiš gol pa onda da kažeš, jeste, ali igrao sam dobro.Lovren je dobar ali ne i vrhunski štoper.U ovakvim utakmicama, na ovom nivou, ovako loša procena lopte koja leti bar 30 m kod Džekovog gola je jednostavno nedopuštena i ne radi se ni o kakvom pljuvanju, već samo o faktima.Pozdrav.
(Kolubarac, 24. april 2018 23:21)

Gdje je pogrijesio protiv citya, odigrao vrhunsku utakmicu bez greske i to protiv ponajbolje svjetske momcadi. Pa covjek bio proglasen igracem utakmice. Ove sezone lovren igra vrhunski, a ova pogreska, pa covjek iskljucivo cuvao dzeku, fenomenalnog napadaca, pa da se slikas dzeko mora imat najmanje jednu sansu. Danas je bez obzira na ovu pogresku lovren bolje odigrao od razvikanog van dykea.
Ovo o cemu ti pises, to je lovren do ove sezone, ovo sad je jedan sasvim drugaciji, ozbiljniji i bolji igrac, zasluzeni prvotimac liverpoola.

Pera Pisar

pre 6 godina

Ne mora Liverpul ništa da osvoji...dovoljno je samo gledati ovaj trio Salah-Firnimo-Mane...kakva umetnost, kakav Realov BBC i Barselonin MNS, zamisli poduhvat napraviš vrhunski triling od najboljih igrača Argentine, Brazila i Urugvaja...ovi su bili totalni anonimusi iz Hofenhajma, Sautemptona i lik oteran iz Čelzija i samo Salah i Firmino 70 golova u sezoni...svaka čast Salahu i za 43 gola, ali i Firmino je dao 27 golova u sezoni i nestvarno koliko je taj igrač potcenjen

veliki strumf

pre 6 godina

Po svim prognozama (i pre ovog meca, a narocito posle 2 gola Rome), revans mec ce gotovo sigurno suditi Mazic. Ujedno, Mazic je prvi favorit da sudi finale Lige Evrope. Ako dobije revans mec u Rimu, onda ce mu finale zavisiti od toga kako ce odsuditi taj mec (u slucaju vece greske finale bi sudio Italijan Roki). Naravno, postoji i mogucnost da ne dobije revans mec, kako se ne bi rizikovala neka veca greska, vec da odmah bude odredjen da sudi finale Lige Evrope. U svakom slucaju, glavni je kandidat za ovo finale, dok se ocekuje da finale Lige sampiona sudi Slovenac Skomina.
Sto se tice sutrasnjeg meca, ne znam za vas, ali za mene je kecuga u Minhenu kao kuca! Bajern igra izvanredno, dok je Real u promenljivoj formi. Jeste Real-Real, ali sutra je kec kao avion! Kvota se krece oko 2 - valja to ispostovati.

andreas kisser

pre 6 godina

stara kineska kletva kaze "dabogda ziveo u uzbudljivim vremenima"; upravo tako se osecam kad gledam liverpulove utakmice! zbog cega je klop izvukao fenomenalnog salaha a ne beskrvnog manea, uopste mi nije jasno. sto se tice lovrena, realno gledano dobar je bek, a bio bi vrhunski kada u svakoj utakmici ne bi imao bar po jednom pad koncentracije koji vodi do greske iz koje njegov tim prima gol. najbolje da se LFC i on lepo i drugarski rastanu na leto. i za kraj: ukoliko je ona povreda znacila kraj sezone za oksa (a cini se da jeste), steta je sto liverpul u eventualnom finalu nece imati nikakve sanse, nebitno da li igraju protiv bajerna ili reala. liverpul verovatno ovde prolazi dalje (jer ce nadam se dati bar jedan gol, a odbrana ipak ne bi trebalo da primi vise od tri), ali u finalu ovako desetkovan nema sta da trazi. vajnaldum je ok da odradi rudarski posao na sredini, ali u napadu nema ni priblizno isti efekat kao okslejd-cemberlen, koje je tokom sezone postao prava kreativna radilica iza firmina, salaha i manea (dok je vajnaldum samo radilica, bez trunke kreativnosti). do kraja sezone povredjeni su matip, dzan i lalana, a ukoliko im se pridruzi i oks, sa ovako desetkovanim prvim timom osvajanje LS bi bilo ravno cudu.

croata

pre 6 godina

Dejan Lovren...kraj vica
(lorenzo, 24. april 2018 22:46)


80 minuta je drzao dzeksona u dzepu, a po meni dzeko je i bolji od lewandowskog, dakle top napadaca, vidio se nije. Osim toga i u napadu je bio u nekoliko akcija, par vrhunskih iznosenja lopte, lovren ne samo ovu utakmicu vec zadnjih par mjeseci je u vrhunskoj formi i ne znam cemu takva pljuvacina. To sto je prozujio kod dzekinog gola je pogreska, ali da ces o njemu kao nekom vic igracu to mogu samo kompleksasi izjavljivat. Pogotovo jer sam uvijek prvi ja pljuvao po tom decku i vise nego sto je zasluzio, zadnjih mjeseci sam promijenio plocu jer lovren izrasta u vrhunskog stopera.
A vi sad i dalje lupetajte.

Liverpool FC

pre 6 godina

Forza Roma!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (OVE NOCI NECES SPAVATI, 24. april 2018 19:37)

...JER SLAVICE SE DO ZORE!!! ;-)))

pesadinac

pre 6 godina

Tekma za pamcenje.
Bilo je svega i svacega a ponajvise dobrog fudbala. Bravo za sve aktere pa i one koji su gresili jer bez njihovih gresaka bilo bi manje golova. Egipcanin pokazao da je svetska klasa, dva maestralna gola, dve perfektne asistencije i bezbrojne fudbalske carolije. Majstor svoga posla.

Falja

pre 6 godina

Sa Barsom su iznenadili citav svijet, i oni sami nisu mozda jos svesni toga da su izbacili Barsu i to sa rezultatom od 4-1 na prvoj utakmici. Cisto sumnjam da ce uradit nesto kuci protiv Liverpula. Jos da Bayern izbaci Real(i sudije naravno) pa da gledamo pravo finale LS, Liverpul i Bayern, praznik za oci!

ooo

pre 6 godina

(Sunce, 24. april 2018 21:44)

Ispadao bi i Real u četvrtfinalu ali ne daju sudije... Da nije sudija Real ne bi osvojio 2 zadnje LŠ, a i ove sezone ako je osvoje... Ali nadam se da ce ih Liverpul zgaziti u finalu uz posteno sudjenje...

Ivan

pre 6 godina

Još jedno fantastično izdanje velemajstora Mohameda Salaha večeras. Poigravao se sa Romom čitavih 74 minuta kada je zamenjen. Jednostavno Mohamed Salah je trenutno u vrhunskoj formi, pruža fantastične partije cele sezone, on je igrač koji definitivno pšravi razliku, koji nosi ekipu. Jednostavno svetska klasa vrhunskog fudbalera je.

Naravno treba pomenuti i ostalu dvojicu iz Liverpulovog udarnog trija Salah - Mane - Firmino koji su takođe odigrali dobro večeras-

Što se tiče same večerašnje utakmice, Liverpul je jednostavno samleo Romu u prvih sat i nešto vremena i pokazao da je jednostavno bolja ekipa od Rome. Roma je krenula otvoreno u utakmicu, stvarala šanse prvih 20 minuta i onda se Liverpul naljutio i krenuo da bukvalno MELJE po terenu svog protivnika pa je do 69. minuta postigao PET golova i imao još toliko velikih šansi! I onda sledi opuštanje Liverpula, onda Klop vadi Salaha iz igre već u 74. minutu a Liverpul posle toga bukvalno povlači ručnu i dozvoljava Romi da postigne dva gola tipičnim greškama svoje odbrane. Time je Roma izbegla ogromnu katastrofu ali je i ovim rezultatom skroz nadigrana od boljeg Liverpula definitivno.

Što se revanša tiče Klop neće ponoviti grešku Barse i NEĆE braniti rezultat! Liverpul će opet igrati svoju igru iz koje je NEMOGUĆE da ne da bar još gol dva i u Rimu i dopusti Romi da napravi još jednu senzaciju.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ova glupost sa izvođenjem Salaha 15 minuta pre kraja će izgleda skupo da košta. Liverpul je bez njega ipak limitirana ekipa. 

Iako i dalje imaju veliku prednost, "smeši" se pobeda od 3:0 ili 4:1 u Rimu. 

Ako nije izdražala Barselona, ne vidim kako će Liverpul.
(Torrente, 24. april 2018 22:47)


barsa se obrukala, liverpul nece. naucice na barsinim greskama. zapravo, samo treba da koncipiraju i odigraju suprotno nego sto je barsa i proci ce lagano.

Kolubarac

pre 6 godina

Croata,
Ako si golman ili štoper ne možeš da kiksneš na gotovo svakoj utakmici, da zbog toga primiš gol pa onda da kažeš, jeste, ali igrao sam dobro.Lovren je dobar ali ne i vrhunski štoper.U ovakvim utakmicama, na ovom nivou, ovako loša procena lopte koja leti bar 30 m kod Džekovog gola je jednostavno nedopuštena i ne radi se ni o kakvom pljuvanju, već samo o faktima.Pozdrav.

Kolubarac

pre 6 godina

Croata
Na poslednjoj utakmici protiv WBA Lovren je ušao da čuva rezultat i njegov čovek mu da gol iz prekida na prvu stativu i na kraju nerešeno.Tačno je da manje kiksa nego u prvom delu sezone.Slažem se za Van Dajka da je prilično izvikan, nešto mi mnogo statičan.

bmiles

pre 6 godina

@Mala moja
Potpuno si u pravu samo dva meca do kraja sampionata Champion lige,moja greska!Odluka ce pasti tek u u zadnjem kolu kad Fulam ide Birmingemu,a Kardif docekuje Redinga!Normalnoda uz uslov Fulam pobedi vec otpisanog Sanderlend kod kuce,sto je izvesno, a Kardif ne dozvoli kiks u gostima protiv Hal Sitija.Nereseno rezultat Kardifa ce se smatrati takodje poguban,jer bi Fulam pobegao jedan bod i bilo bi im potrebna pobeda na gostovanja u Birmingemu da overe direktan ulazak u PL!Kombinacija koliko god hoces,ali je vazno da odlucuju o svojoj sudbini i Kardif i Fulam.Sad se vidi da onaj gol Brentforda u zadnjoj minuti je kostao Fulama direktnog ulaska u PL!
Iako svi tvrde da je Liverpul jednom nogom u finalu,ne bih tako lako otpisao "Vucicu"!Sve je u igri u revansu!Liverpul ima bolji napad a Roma ce valjda izvuci pouke i popraviti igru danasnje rastimovane odbrane protiv "atomskog tria" Liverpula!Cuda su moguca,ali drugi bi bio pravi podvig Rominog tima!

da nije i za penal kriv?

pre 6 godina

Dejan Lovren!? U čemu je problem? Lopta je bila izvrsno centaršutirana. Ne može on bit visok dva metra i deset ako je visok metar osamdeset! Ostalo je sve dobro počistio i stigo pogodit prečku!Tako da nek iskuliraju pljuvači. Na uzvratu će opet igrat!

Petar

pre 6 godina

Oladite sa Salahom malo, to mu je tek prva sezona na takvom nivoju, isto kao Hazard tada kad je blesnuo a evo ga danas...Messi i Ronaldo su imali svaku sezonu ovakvu godinama bez prestanka. Salah je ove stvarno za zlatnu loptu ali treba i sledece da isto ovako odigra ako ume pa da pricamo

Jedan je kralj, jedan jedini

pre 6 godina

Divimo se salahu.I trebamo da mu se divimo naravno jer momak igra nestvarno dobro.Ali sto rece ovde neko on igra ovako dobro 1 godinu.A mesi igra na jos vecem nivou od salaha 13 godina, ej ljudi 13 za nepoverovati.Inace gledam listu igraca sa najvise titula, mesi je na putu da osvoji 32 trofej(primeru) u karijeri.Ispred njega su dani alves 34 gigs 36 i maksvel 38.Dakle mesi je i ovde u samom vrhu.Nerealno!!!!!

Vesela masina

pre 6 godina

Precenjujete Salaha mnogo,trenutno je u dobroj formi tj. tokom cele sezone je bio konstantan svaka mu cast,ali lik je dobar samo ove sezone.Gde je bio prethodnih?Ono sto hocu da kazem jeste da Salah ukoliko zeli da bude zapamcen kao jedan od najboljih napadaca ikada,morace da bude konstantan i narednih sezona ili ce biti novi Tores.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ono sto hocu da kazem jeste da Salah ukoliko zeli da bude zapamcen kao jedan od najboljih napadaca ikada,morace da bude konstantan i narednih sezona ili ce biti novi Tores.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vesela masina, 24. april 2018 23:03)

Салах није ни близу најбољих нападача икада... Али је ове године, уз Роналда најбољи на свету. То чак ни ја не могу да оспорим.

ooo

pre 6 godina

(Sunce, 24. april 2018 21:44)

Ispadao bi i Real u četvrtfinalu ali ne daju sudije... Da nije sudija Real ne bi osvojio 2 zadnje LŠ, a i ove sezone ako je osvoje... Ali nadam se da ce ih Liverpul zgaziti u finalu uz posteno sudjenje...

neutralni felsh

pre 6 godina

Valverde je glavni krivac za ovo. Zbog njega je ovako slab tim dobio priliku da igra polufinalni meč. Sramota!
(Malkom, 24. april 2018 22:22)


zreo za otkaz.

profdrmr

pre 6 godina

kažu mnogi, Klop će u revanšu agresivno od 1. minuta...to znači sa tri špica? U ovom LFC, to je jedino ubojito... svaka druga opcija drastično slabi njihovu moć. Sigurno je da će Roma u punom gasu, a Klop ima izbor, ali je veliko pitanje kako će Liverpul da postavi igru. Olimpuco nije mali i uzak kao Enfild...

@@@

pre 6 godina

@Jedan je kralj, jedan jedini
Ajde smiri strasti. Ne osvaja Mesi titule, nego ih osvaja Barselona. Nije ni Dani Alves najbolji fudbaler ikada iako ima najvise trofeja, jednostavno je igrao u dominantnom klubu.

bradina

pre 6 godina

U senci ovog meca,utakmica Campion Lige, Derby razbio Grujicev (posmatrao mec sa klupe,nije ulazio) Kardif sa 3:1 i zavrsnicu prvenstva koce sa Vulvsima direktno u PL ucinio neizvesnijom!Kardif na samo bod od Jokanovicevog i Mitrinog Fulama,4 kola do kraja!
Roma ipak ima nade u revansu,mada su sanse ipak na strani Liverpula.Veoma neoprezna greska Klopa,Liverpul ne zna da igra odbranu i parkira autobus kao neki klubovi,pa nije trebalo menjati Salaha!

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Da nije Lovren kiksara obicna, ovo bi bilo gotovo vec. Ovako ostaje nada opet za Romu mada da 2 puta preokrenu rezultat ovako bi bilo za istoriju.

takkar

pre 6 godina

Vrhunska tekma,pre svega mnogo napadackog fudbala smo videli.Liverpul,napadacki orijentisan,sa mnogo prodora po bokovima.Znaci bezbroj puta su uletali sa bocnih pozicija.Fenomenalna igra zaista.Brzo je isla lopta iz odbrane ka sredini,minimalan broj gresaka na sredini su im doneli 5 golova.Ali moramo da naglasimo da je Roma odigrala ekstremno lose u defanzivi.Znaci totalno neprihvatljivo za jednog polufinalistu LS.Koliko rupa pozadi,ono nije normalno.Gresili pasove u najopasnijim zonama. Zaista ocajno,verovatno je na to uticala i jaka presing igra domacina.Dva gola primili jeftino,skoro skolski (jedan trci po boku dodaje drugom na 5m i ovaj zakucava).Romim ocajan mec,ali i pored toga 2 postignuta gola.Sta bi bilo das u odigrali malo bolje,ili odlicno?Tako da utisak je da mogu drasticno bolje,sto smo videli u predhodnim fazama.Vredi spomenuti das u imali i precku.Jedno je sigurno,kako je Liver vcrs igrao furiozno kao domacin,tako ce i Roma u revansu.Prosto igrace na sve ili nista,jer vec su debelom zaostatku,koji se tesko stize ali ne i nemoguce.Roma ce forsirati skok igru gde su najjaci.Preskakace sredinu,a u odbrani samo sigurne lopte.Tako da sve je moguce.Moram opet da kazem,50-50 prolaz cak i posle 5-2.Dzeko strasan igrac,nema dalje.Glat bi igrao standardnog spica u Barsi,Realu i Bajernu. Jedna sansa,jedan gol,dve sanse,dva gola.Opasan nogom,opasan glavom.Majstor.Fizicka sprema moze Romi da donese finale.Dok Englezi nece da se zalecu cekace gresku.Opake ekipe,ljudi.

asdf

pre 6 godina

Ti mislis da ce Klop postaviti igru kao Barsa u revansu. Varas se krenuce od pocetka agresivno, nije Liverpul ekipa koja cuva rezultat jer oni to ne znaju, uvek su igrali na gol vise.
(igor, 24. april 2018 22:59)

A Barselona je poznata kao ekipa koja cuva rezultat..

neutralni felsh

pre 6 godina

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala. 
(Pablo, 24. april 2018 22:35) 

Mogao bi jos da navijas i za Bajern, Juventus, PSZ... U svakoj ligi imaj po jedan svoj tim, sta te briga. Na kraju sezone drugari ne mogu da te zezaju da tvoj tim nista nije osvojio. E to je win win situacija :D
(HARIS, 24. april 2018 22:40)


ako zaigra liverpul protiv reala drugar ce biti u ozbiljnom problemu sa samim sobom. teski su to konflikti - zamisli ako jedna polovina njega u isto vreme navija za real dok druga polovina za liverpul... jedino je pitanje da li ce se podeliti po vertikali ili po horizontali ;)

croata

pre 6 godina

Sto se tice ove fenomenalne utakmice, iako je liverpool realno trebao pobijediti i sa vise od 7,8 razlike, roma je ovu utakmicu dovela u veliki ali podnosljiv poraz. Prolaz protiv barcelone napunio ih je samopouzdanjem, a i tko zna kad ce se opet naci u borbi za finale lige prvaka, iz tog razloga roma ce biti izuzetno opasna u uzvratu i smatram da bez obzira na velikih 5:2 ovo polufinale je potpuno otvoreno. Liverpool u rimu moze pobijediti 5 razlike,ali isto tako i popit petardu.
Ono sto sam siguran, vidjet cemo jos jednu super utakmicu, praznik nogometa.

BgHQ

pre 6 godina

Dajte ljudi odmorite malo sa Zlatnom Loptom.Tek je april a imamo pred nama finale LS pa SP u Rusiji.Ko zna ko ce tamo zablistati?Polako ima vremena.

beograd_moskva_92

pre 6 godina

Sto puta se ljutim na Klopa sto izvodi Moa ranije. :( Pa kako ne vidi da je on pola tima. Izvedi ga od 75 do 80 min. Pre nikako. A onog Lovrena treba prodati sto pre. I sta tek reci za Kolarova? On da nam bude kapiten?!!! Sta uradi Aleksu, daj Boze da se brzo oporavi.

Bianconero

pre 6 godina

Feliks Brih se opet delegira Liverpulu na Enfildu i opet im priznaje gol iz ofsajda. Covek je fino pogurao Liverpul i u 1/4 finalu i veceras, ne treba im to, odlicna su ekipa i bez toga

forest gamp

pre 6 godina

Valverde je glavni krivac za ovo. Zbog njega je ovako slab tim dobio priliku da igra polufinalni meč. Sramota!
(Malkom, 24. april 2018 22:22)


zreo za otkaz.
(neutralni felsh, 24. april 2018 23:20)

Sacuvacu ova dva komentara za slucaj da se u Rimu ponovi situacija kao sa Barsom pa da vas pitam kako ide i sta se radi...

Ruski voz

pre 6 godina

Kolarov na ovoj utakmici kao levi bek ne postoji! Jednom je šutirao kao nekadašnja leva polutka, ali kao bek igra užasno. Pa vi vidite čemu da se nadate na Svetskom prvenstvu.

darko

pre 6 godina

Dobar je ovaj sto kaze da Real i Bajern nemaju sta da traze protiv Liverpula ! Alo decko ne pricas o Cukarickom nego o Bajernu i o Realu ! Svaka cast liverpulu , igraju sjajno i imaju veliku sansu ali malo vise postovanja prema dvojici drugih velikana , to je sve . Sanse u finalu su gotovo uvjek 50/50 . Pozdrav

Konstatacija

pre 6 godina

Auuu,kakva tekma...ne sećam se da sam gledao skoro ovako interesantnu i kvalitetnu utakmicu.Mnogo je bolje zbog gledalaca što je Roma smanjila i dala dva gola,za revanš jer ima neke nade,mada sam siguran da Liverpul neće igrati kukavički kao Barsa u revanšu i da će biti zanimljiva utakmica.Salah uništio svoj bivši klub ali Roma je sama kriva jer je postavila visoko odbranu sa sporim štoperima i kazna je usledila.

celik

pre 6 godina

Takticki katastrofalna utakmica Rome. Vezni red im ne ucestvuje u igri uopste. Niti u napadu, niti pomazu odbrani. Zadnja linija im igra previsoko I Liverpul jednostavno preskace sredinu Rome, a onda Liverpulovi napadaci lako pretrce zadnju liniju Rome

Kolubarac

pre 6 godina

Od početka loša postavka Rome.Pozadi tri štopera izlaze na ofsajd, Salah brz i uspešno im se ubacivao iza leđa, iz neuspešno pravljene ofsajd zamke pao gol, dva beka visoko, ali skoro potpuno van igre, u sredini ostali nemoćni De Rosi i Najngolan a Džeko odsečen.Ali sve se menja kad je Liverpul izgubio na brzinini izlaskom Salaha a Romin trenera izvodi Žezusa, vraća bekove na štopere i igra sa cetvoricom pozadi.I na kraju, naravno Lovren i eto, opet biće revanš dobar za gledanje.Salah ipak zaustavljen na 2 gola i 2 asistencije.

Saf

pre 6 godina

Firmina niko ne pominje u komentarima. Po mom misljenju kljuc ovakve igre Liverpula a I Mohameda Salaaha je upravo on, strasan osecaj za fudbal, igrac za pozeleti. Ako Brazilu Jesus bude igrao pre Roberta(a izgleda da hoce)oni stvarno ne znaju gde biju. Salah je klasa, polako se penje na nivo one dvojice, pitanje je jedino koliko ce tu ostati.

kojot

pre 6 godina

Kakva utakmica, bice zanimljivo u svakom slucaju u Rimu.Mada Liverpul ima veliku prednost i pretpostavljam da nece napraviti gresku Barselone i braniti rezultat, vec od pocetka kao na Enfildu.

lobos

pre 6 godina

5:2. Vrlo lako moze da se ponovi 3:0 u Rimu.
(Amerikanac, 24. april 2018 22:31)

Roma ne zna ni sama kako je postigla dva gola. Liverpul da ne postigne gol u revansu, dajte ljudi...

Oliver Kosta

pre 6 godina

Stvarno vrhunski igrac Salah. Bravo. Mogu samo da ga povrede. Prolazi kao pored petlica...
Sramota Rome mada tempo Liverpula je ludacki.

bradina

pre 6 godina

Bez obzira sto je treci gol pod sumnjom (ipak je bio ofsajd!) pleni igra Liverpula na krilima "trojke" Salah,Mane, Firmino!Roma se ne vidi pod naletima ovih "ubojica",gol visi u gotovo svakoj akciji!Jos jednom potvrda ako imas tri "spica" igraj napadacki 4-3-3 formaciju! Eto kako im se a i Klopu vraca sad i Firmino za nedostiznu "petardu" i opustajuci izlet za revans u Romi !Bravo!

Milos

pre 6 godina

Niko ne spominje Firmina, a mozda je ipak on najbolji igrac Liverpula upao je u senku Salaha ali malo se zagledajte. Najpotcenjeniji igrac na svetu. Sportski pozdrav!

Torrente

pre 6 godina

Ova glupost sa izvođenjem Salaha 15 minuta pre kraja će izgleda skupo da košta. Liverpul je bez njega ipak limitirana ekipa.

Iako i dalje imaju veliku prednost, "smeši" se pobeda od 3:0 ili 4:1 u Rimu.

Ako nije izdražala Barselona, ne vidim kako će Liverpul.

mufljuz

pre 6 godina

U Rimu ce sve biti drugacije.Nista nije nemoguce,nisam navijac ni jednog ni drugog tima al sam navijao za fudbal.Bas zbog ova dva gola ima da gori u prestonici Italije.

Bane

pre 6 godina

(Marko G, 24. april 2018 22:06)

Mene kad meč ne bi interesovao ne što ga ne bi gledao a kamoli ostavio komentar. Ali eto ti ostavio znači da te ipak zanima.

Rocky

pre 6 godina

Sta prica ovaj galiani "rezija sudija i uefe"a liverpool ih oducio od fubala hahahahGali brate da nema trabalo bi te izmisliti hahaha

VanNistelroj

pre 6 godina

Одиграо сам да ће Салах и Џеко дати голове... Још "само" Џеко... 😃
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 24. april 2018 21:51)

Ispostovao te brat :D

vince carter

pre 6 godina

Posto je Liverpul pregazio Man City kao plitak potok i stisao kocnicu,plus Salah izasao na poluvremenu,kakve veze ima "Liga" sa tim sto je Liverpul rasturio Romu? Kada je Junajted dobio Arsenal 8:2 ili Celzi:Arsenal 6:0,Junajted:City 1:5 to samo znaci da timovi imaju svoj dan ili svoju sezonu...Vi sve povezujete sa "Ligama" sto nema veze sa zivotom jer najjace ekipe na svetu sacinjavaju igraci koji su dosli iz razlicitih liga. Tores iz Liverpula i Tores iz Celzija su dva razlicita igraca,jel to do lige?

karager

pre 6 godina

tesko da ce da se ponovi barsa na olimpiku, ekipa koja prima tek tako 5 golova u polufinalu da prodje bas tesko, liverpul mnogo mnogo dominantniji i ozbiljniji

BlueFortress

pre 6 godina

Izuzetno mi je drago zbog Liverpula i zbog PL se nadam da ce osvojiti, da zvanicno krene vodenica na drugu stranu! Narednih sezona Englezi jos jaci.

Ra

pre 6 godina

I dalje tvrdite da Roma nije zalutala u LŠ? Pa. Ko još prima 4 komada u polufinalu LŠ i to od ekipe kojoj sredinu terena čine Henderson i Milner...

neutralni felsh

pre 6 godina

Prvi gol dva prekršaja, treći gol ofsajd. Ovo ni Barsa ni Real ne rade hehe
(Oliver, 24. april 2018 21:59)


tako se igra protiv ovakvih poluraspada, smiris ih sa par faulova i uvalis gol, znas to i sam. a ne kao barsine princeze u rimu, pustili romine da ih gaze i laktaju, posle im kriv djavo...

CJC

pre 6 godina

Pa ti izvodi Salaha, kao protiv VBA...u Sta se pretvori ekipa koja je dala 5 komada kad im izadje Salah?
Evo zamalo 5-3 a imam osjećaj i da ce Roma dati treći gol.

neutralni felsh

pre 6 godina

Liverpul bez Salaha mnogo slabiji od Rome! Sad je jasno da je samo Salah doneo prevagu! Jedina nada Rome da prodje je da ne igra Salah u revanšu.
(Posmatrač, 24. april 2018 22:39)


firminjo nista? salah salah salah, na firminja svi zaboravili...

Boyan

pre 6 godina

Di Frančesko pravi kardinalnu grešku sa postavom ekipe,u LŠ sa tri štopera pozadi nema šta da traži,a naročito ako nema adekvatne igrače za tu formaciju !

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Ван Нистелрој - Испоштовао него шта. Види ово сад: Салах 1,60 - Фирмињо 2,05 - Мане 2,50 - Џеко 2,60 - Пероти 3,75 и то је укупно 79,95. Ал ајд знај да ће чак њих 5 дати гол. Добро је и овако, нека се бар нешто "убоде". Ноћас НБА а сутра вече још један изазов, Бајерн - Реал. 🤔🤔🤔. Поздрав 🖐

bot92

pre 6 godina

Batko pamcenje mu kratko..eto vidis,Roma iz 4 suta dala tada 4 gola i to je,kazes,vise srece nego pameti a Juve protiv Reala imao 3 suta,dao 3 gola i to je umetnost(a cak nisu ni bile akcije kao Romine,nego centarsutevi sa pola terena).

veder

pre 6 godina

Da li postoji veća rupa u svetskom profesionalnom fudbalu od Lovrena?Covek je dao 2 gola Liverpulu
(room 1408, 24. april 2018 22:30)

Ja stvarno ne znam koju utakmicu si ti gledao? Lovren dao dva gola Liverpulu? Pa drugi gol je penal koji sudija nije morao da svira jer je napucan Milner,lopta skoro da nije okrznula ruku...zar to nisi video?
Drugo, Roma je sretno došla do dva gola, a trebali su primiti još pet. U revanšu će im Salah dati sigurno jedan do dva gola, čovek je nezaustavljiv.Roma se mora otvoriti da postigne tri gola što je najbolja šansa za Liverpul koji ima najbolju kontru u eVROPI. Liverpul igra finale sa Bajernom, moja prognoza.

kolce

pre 6 godina

(Daa, 24. april 2018 21:27) 
Decko...real ili bajern nemaju dta da trazi protiv liverpula
(Duleczv, 24. april 2018 21:42)

Real I Bajern su mnogo ozbiljnije ekipe od svih dosadasnjih Liverpulovih protivnika. Obe ekipe imaju verovatno najjace vezne redove na svetu. Liverpul je gubio I od nekih smesnih ekipa u Premijer ligi. Ako su te ekipe da ih pobede, kako mozes da kazes da to ne mogu fudbalske sile kao sto su Real I Bajern

ljupce

pre 6 godina

kakva luda utakmica!salah pokazao da zasluzuje zlatnu loptu,mane i firmino da su uz salaha najstrasniji trio jos od barsinog trija mesi,eto,anri.ono sto brine je odbrana.ne moze lovren,klavan,matip i takvi da igraju u jednom liverpulu.to je sramota za klub takve tradicije i imena.onaj vajnaldum sta radi covek umesto da daje gol ni njemu nije bilo jasno.milner je najbolji univerzalac u fudbalu i strasno potcenjen igrac.od odbrane samo van dajk valja,ostalo sut karta sto pre.sta bi dao stivi dzerard da ima ovakvu trojku u napadu a ne henderson.i na golu dudek,ali i karijus je dobar.samo minjolea kad su sklonili,rupa bez dna.ovaj rezultat nije dovoljan liverpulu.moraju dati minimum dva gola jer ako lovren i kompanija kiksara u odbrani budu igrali ovako i u rimu bice svasta.morace salah ponovo da daje golove.
ovde je neko spomenuo da je liverpul zalutao u polufinale lige sampiona.liverpul je sa ovom utakmicom dao ukupno 38 golova u takmicenju sto mislim nikome nije poslo za rukom.kako takva ekipa koja busi sve protivnike moze da zaluta u polufinale bilo kog takmicenja?imas ti jos da ucis gradivo zvano fudbalska igra.ne blamiraj se.

Nikola

pre 6 godina

Salah MORA da dobije zlatnu loptu, neverovatno s kakvom lakocom igra i nimalo sebican, pravi timski igrac sa fantasticnom statistikom. Inace Liverpul igra ovaj direktan fudbal i sa ovoliko trcanja treba odati priznanje i kondicionim trenerima jer je ova ekipa beskprekorno pripremljena i zasluzili su definitivno da osvoje, bez ikakve dileme.

Nikola

pre 6 godina

Salah je nedavno izjavio da mu prija kad ga uporedjuju sa Mesijem ali da je Mesi jedan, preskroman covek koji trenutno igra jako blizu Mesijevom nivou, svaka mu cast

Baxi

pre 6 godina

Da li je moguce da ljudi veruju da Salah uzima Zlatnu loptu, mozes da budes i Bog, u danasnje vreme tesko da ce da ti vredi, prosta je racunica, ako Ronaldo osvoji LS, njemu Zlatna lopta, ako ne osvoji onda Mesiju, jer verovatno Portugal, Argentina i Egipat nece nista ozbiljno na SP napraviti.

HARIS

pre 6 godina

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala.
(Pablo, 24. april 2018 22:35)

Mogao bi jos da navijas i za Bajern, Juventus, PSZ... U svakoj ligi imaj po jedan svoj tim, sta te briga. Na kraju sezone drugari ne mogu da te zezaju da tvoj tim nista nije osvojio. E to je win win situacija :D

HARIS

pre 6 godina

Ako je Roma pobjedila Barselonu sa 3:0 u revans utakmici, koja ima duplu bolju i jacu odbranu od Liverpula, onda mogu to i da ponove. Ne bih ja tako lako otpisivao Romu.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Bravo Liverpule, Romo dovidjenja hahaha. Ova tekma je dokaz da je sudija pogurao Romu protiv Barse i da su imali vise srece nego pameti, protiv Barse imali 4 suta i dali 4 gola, sto Liverpulu ne daju toliko? No Majkl Oliver no party.

CitizenX

pre 6 godina

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala.
(Pablo, 24. april 2018 22:35)

Kako može neko da navija i za jedne i za druge. Kako sam na Logu 3, daleke 91-e, uhvatio 3. kanal i utakmicu Crvenih... postoji samo jedan ino klub koji simpatišem. A navijam isključivo za one sa moje strane brda...

fpser

pre 6 godina

Roma igra sistemsku odbranu, povlačenjem linija pozadi. Neće tu niko da igra čoveka na Salaha kao što nije ni na Messija ni na Azara u grupi. Zbog toga Roma kada odigra kvalitetno odbranu u stanju je napred da stvori dosta šansi jer imaju brzu tranziciju. To se videlo najbolje protiv Čelzija i to u obe, Barselone i Napolija (1-4 u Napulju) uglavnom taktičke utakmice. Ko misli da je Roma slučajno ovde nema pojma o fudbalu. Di Francesco je izuzetan stručnjak i sme da napadne protivnika. Ako neko ne zna, pre nego što je nadigrao Valverdea sada, pre dve godine isto to je uradio i sa Sasuolom protiv Bilbaa koji je isto vodio Valverde. Šta je uradio našoj Zvezdi već ne treba ni pričati, najgori poraz u zadnjih nekoliko godina zvezde a da protivnik nije neko jako ime. Videćemo šta će biti večeras.
(Visitor, 24. april 2018 14:03)

Salah se izvinjava nije znao za sistemsku odbranu...

sarajevo.ba

pre 6 godina

Koliko smarate sa tim "seria A opet najjaca" , nesto kao sprdate?
Sinovci, Seria A kad je bila toliko jaka kao englezi sada( ako i jesu pitanje je) jedna Atalanta nije mogla zijaniti 8:1 u dva meca od Evertona.
Seria A tada nije pola stoljeca cekala da ima predstavnika u polu finalu europskih takmicenja.
Italija je tada bila jedna od 3 najjace reprezentacije a ne kao englezi ne mogu bukvalno grupu proci na Sp ili Ep.
I engleza nema nigdje ni u jednom popularnijem sportu, sve su usmjerili u fudbal i opet ih gaze spanci,talijani, francuzi,nemce na svakom koraku.

MESI BOG JEDAN JEDINI

pre 6 godina

Zlatna lopta ide MESIJU jer ce mesi osvojiti svetsko i onda ce biti proglasen za ZVANICNO NAJVECEG IKADA a onda peleovci i maradonovci cao zdravo.

CJC

pre 6 godina

Ovaj Liverpul bi Barseloni dao 8-10 komada kad ovako nakantaše Romu.(CJC, 24. april 2018 22:05) Realu bi onda dali 20 komada
(maki, 24. april 2018 22:10)

Imaju šansu pa cemo videti...ali ako su Romi dali 5, Roma Barsi 3, logično je da bi im Liverpul onda natrpao 8 komada minimalno.
Ko je kriv Barseloni sto je ispala pa sad nikako ne mozemo saznati?
Trebali su lepo proći pa da vidimo a njih ova benda Roma nakanta lagano.

maki

pre 6 godina

Ovaj Liverpul bi Barseloni dao 8-10 komada kad ovako nakantaše Romu.  
(CJC, 24. april 2018 22:05)  

Realu bi onda dali 20 komada 
(maki, 24. april 2018 22:10) 

Videcemo u finalu!
(Amerikanac, 24. april 2018 22:13)

Mozda ne docekamo to finale ove godine :D

Amerikanac

pre 6 godina

Ovaj Liverpul bi Barseloni dao 8-10 komada kad ovako nakantaše Romu. 
(CJC, 24. april 2018 22:05) 

Realu bi onda dali 20 komada
(maki, 24. april 2018 22:10)

Videcemo u finalu!

Posmatrač

pre 6 godina

Liverpul bez Salaha mnogo slabiji od Rome! Sad je jasno da je samo Salah doneo prevagu! Jedina nada Rome da prodje je da ne igra Salah u revanšu.

mon

pre 6 godina

Seria A ponovo jaka hahaha, pa Romu bi i Fulham razbio
(miki, 24. april 2018 22:16)

da, da, Fulham bi i Barselonu pobedio po toj logici, prvaka Spanije.
Ne otpisujte Romu, Liverpul moze svakog da pobedi, ali moze inda izgubi od svakog

Pablo

pre 6 godina

Da li postoji veća rupa od Dejana Lovrena? Vujadin Savić je mogao odigrati ovo večeras što on igra, možda ne bi ni pogrešio.

Džaba Salah ovo neće ići protiv dva najbolja beka sveta Marsela i Karvahala, a šta će Lovren pored Ronalda i Arnold to samo Bog zna.

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala.

bmiles

pre 6 godina

Kako ono kaze nas narod "od gotovog veresija".Roma,sa ova dva gola ucinila revans interesantnijim i normalno neizvesnijim!?Imaju li snage da ponove cudo kao nad Barsom! Mogu sa 3:0 i 4:1 dalje!Nada umire poslednja zar ne!
Liverpul se raspao u zadnjih 15 minuta!

mufljuz

pre 6 godina

Liverpool igra tipičan Klopov fudbal, podsecaju me kako je Dortmund igrao pod Klopovom palicom, totalna ofanziva, brza tranzicija, kretanje do iznemoglosti.

igor

pre 6 godina

Ova glupost sa izvođenjem Salaha 15 minuta pre kraja će izgleda skupo da košta. Liverpul je bez njega ipak limitirana ekipa.Iako i dalje imaju veliku prednost, "smeši" se pobeda od 3:0 ili 4:1 u Rimu.Ako nije izdražala Barselona, ne vidim kako će Liverpul.
(Torrente, 24. april 2018 22:47)

Ti mislis da ce Klop postaviti igru kao Barsa u revansu. Varas se krenuce od pocetka agresivno, nije Liverpul ekipa koja cuva rezultat jer oni to ne znaju, uvek su igrali na gol vise.

Marko G

pre 6 godina

Ja ne znam da li ova utakmica uopste nekog zanima. 2 tima stigla do polufinala a ni sami ne znaju kako, posrecili im se laki timovi (i romi je isto bilo lako jer je to barsa, los tim). Meni licno nije ni bitno ko ce proci jer ko god da prodje bice lak za real. Poz

goxy

pre 6 godina

@Nikola

"Salah je nedavno izjavio da mu prija kad ga uporedjuju sa Mesijem ali da je Mesi jedan, preskroman covek koji trenutno igra jako blizu Mesijevom nivou, svaka mu cast"

Slazem se skoro u potpunosti, jako blizu Mesijevog nivoa... Mesiju treba malo samo da ga sustigne.

Ako Liverpool osvoji UCL, nema razloga da Salah ne bude najbolji igrac sveta za sezonu 2017/18.

Ivan

pre 6 godina

Kolarov u Romi prezivljava drugu mladost. Nije ovako igrao u Sitiju za sve one godine, koliko samo ove sezone u Romi. Generalno mu lezi ova taktika koju igra Di Francesko. On I Florenci na drugoj strani samo spartaju napred nazad. Drze celu svoju stranu, kako u odbrani tako u napadu.

Dzeki

pre 6 godina

(Ra, 24. april 2018 21:28)
Ne trci pred rudu. liverpul je osvajao usatog pet puta. Nikad ne otpisuj velikana kako god on igrao u zadnje vreme.

ljupce

pre 6 godina

salah-roma 2-0
dajte coveku zlatnu loptu i kraj.nekad je fudbal imao gomilu ovakvih majstora,a danas je cudo kad to nisu mesi i ronaldo.sta reci a ne zaplakati...

Stef

pre 6 godina

@ Kecman - ovo je druga / treća liga evropskog fudbala. Svidelo se to nekome ili ne. Siti igra najbolju sezonu u istoriji, Barsa kiksnula jednu utakmicu, ova dva tima su definitivno zalutala u polufinale, što će finale i pokazati. Svidelo se to ljubiteljima autsajdera ili ne.
(Ra, 24. april 2018 21:28)

Ti si zalutao u svet fudbala, batice. Veze nemaš.

darre

pre 6 godina

Salaha je suvisno komentarisati :)) Ali Firmina moram, kakav fudbal covjeka, klasa. Odusevljava. Kakvo kretanje, odbrana, pa stvaranje prilika Maneu i Salahu, auuf. Jedna od najtezih stvari u fudbalu je odabrati pravi trenutak za dodati loptu, a on to radi sa takvom lakocom sto mogu samo istinski majstori. Obratite paznju na prilike koje je stvorio i polozaj saigraca u tim situacijama, cekanje njegovo pa predavanje lopte uvijek u pravom trenutku. Klasa!

Dzoni Bravo

pre 6 godina

Ne znam ni što će Salahu Zlatna lopta kad je ta nagrada izgubila smisao odavno, pa jedan Iniesta koji je imao sezone iz snova i rješavao finale SP-a je nema onda šta dalje pričati. Čini mi se da je Roma oštećena jer su bila dva prekršaja ali da su golčine Salaha, jesu.

brmbota

pre 6 godina

Mislim da je Mesi najveci svih vremena, ali ako on dobije zlatnu loptu pre Salaha ove sezone, o Penaldu necu ni da govorim, bice stvarno sramota. Jedino ako osvoji svetsko prvenstvo (sto se nece desiti sa raspalom Argentinom) ili ako Penaldo da 5 golova iz ofsajda i penala i osvoji LS, mada cak i tada zlatna lopta mora ici Salahu, covek se toliko popravio u odnosu na prosle sezone da ja nemam reci. Igra neverovatno, divota je gledati ga, kompletan igrac ove sezone.

svasta

pre 6 godina

Mane 1 na 1 nebu pod oblake dva puta. Kad se svakakvi poluigrači dokopaju polufinala LŠ. Tužno...
(Ra, 24. april 2018 21:15)

Strucnjace ovo je Maneu sedmi mec za tri nedelje, ni jednu utakmicu nije odmaran od strane Klopa, al neka si se ti dokopao interneta.

Kol

pre 6 godina

Steta za Kolarova ono bi jedan od najlepsih golova u sezoni, navijam za Romu i ne samo zato sto ne volim Liverpul vec ipak u Romi ima nasih plus bi bilo bas iznenadjenje da Roma prodje! Onaj Mane promasio 2 sanse u roku od par minuta, dobro se Roma drzi!

Gde ja živim

pre 6 godina

Uvek sam terao kontru od većine društva pa tako nisam nikad navijao za Liverpul (maksimalno poštovao da, ali navijao ne). Međutim od dolaska Klopa obožavam da ih gledam. S njima nikad nije dosadno. Faraonu dubok naklon. Svaka čast.

P. S. Šteta zbog Kolarova, jako lep šut.

Nikita

pre 6 godina

Nisam preveliki ljubitelj Liverpula ali ovo sto oni igraju je atomski fudbal, svaka cast na prvom poluvremenu! A sta tek reci za Salaha, neverovatan igrac, kada on uzme loptu sve je moguce, vanseriski fudbaler.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Mislim da vise nema dileme ko treba da uzme Zlatnu Loptu. Makar Liverpul ispao ona mora da ide Mohamedu Salahu.

bmiles

pre 6 godina

Pre nego je Salah "skinuo pauka" sudija se napravio "slep" nad dva uzastopna faula,koja su prethodila akciji Liverpula kod postizanje ovog lepog gola!Prvo je predvideo saplitanje Dzeka kod poseda lopte a zatim i saplitanje drugog igraca Rome u nameri da spreci napad domacina!Liverpul igra najofanzivniji fudbal ikad vidjen u LS,prosto pleni ova "ubitacna" trojka Mane,Firmino i Salah!Lepo za gledati i uzivati.Cestitke Klopu na izuzetno organizovanom timu uz konstataciju da se fudbal igra za golove a to publika voli!Pa fudbal se igra radi publike,zar ne!?Roma pokusava,steta sto precka Kolarova nije usla u mrezu, ali susret je otvoren jer ocigledno da Roma ceka svoju sansu a buduci igra otvoreno,moze joj se desiti jos jedan gol preko hitronogog Salaha i Manea!

Ra

pre 6 godina

@ Kecman - ovo je druga / treća liga evropskog fudbala. Svidelo se to nekome ili ne. Siti igra najbolju sezonu u istoriji, Barsa kiksnula jednu utakmicu, ova dva tima su definitivno zalutala u polufinale, što će finale i pokazati. Svidelo se to ljubiteljima autsajdera ili ne.

neutralni felsh

pre 6 godina

Znam da kao Srbin ne bi trebao da navijam za neku englesku ekipu,ali uvek ću biti na strani fudbala.Tim koji u najjačem klupskom fudbalskom takmičenju na svetu da u 10 utakmica 33 gola je za svako poštovanje!Svaka im čast.U seoskoj ligi je teško na 10 utakmica dati preko 30 golova.Pa 80% timova ne da u svojim prvenstvima toliki broj golova na 30 utakmica.Uvek ću biti protiv antifudbala(Murinjo.co),...Voleo bi da osvoje ovo i da Klop predje igricu.
(room 1408, 24. april 2018 20:22)


izvini, ali zasto "kao srbin" ne bi trebalo da navijas za neku englesku ekipu? vidi se da volis englesku ligu a kao ne navijas (simpatizerski) za neki njihov klub... nije mi jasno sta te sprecava da se opustis i navijas nego pises neka javna opravdanja :)

Kecman

pre 6 godina

@Ra
Evo ga veliki fudbalski stručnjak kaže da je nakon zalutao u polufinale LŠ. Druže, tu niko nije zalutao sigurno, možeš eventualno u grupnu fazu da "zalutaš". Jedni izbacili Barselonu, drugi M. Siti sa dve pobede.

Stef

pre 6 godina

Ako Mesi ili Ronaldo dobiju zlatnu loptu, e onda stvarno.. Sve kad se uzme u obzir, Mo je podučavao ljude kako se igra fudbal, kako se rešavaju utakmice i kako se biva ključni igrač tima. Svaka čast čitavom timu na čelu sa Klopom, lepo je videti da Španci malo padnu u drugi plan nakon dugo vremena. Napred Klop, napred Liverpul, cepajte do finala!

789

pre 6 godina

Voleo bih da Roma dobije gubitnike iz Liverpula. Inače i jedni i drugi zalutali u LŠ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ra, 24. april 2018 20:53)

Liverpool zalutao u LŠ tako što su u četvrtfinalu izbacili City a prethodno bili prvi u grupi ispred tima koji je kasnije izbacio Man Utd. Pretpostavljam da je Roma zalutala tako što su u grupi bili ispred Chelsija i Atl. Madrida a u revanšu četvrtfinala deklasirali Barcelonu.

CJC

pre 6 godina

Ali zvižduci Kolarovu... Kakvo licemjerstvo!
(AstonRS, 24. april 2018 21:07)

Druže, tamo pamte i ako si igrao za rezervni tim velikog rivala pre 15 godina.

sgdp

pre 6 godina

Okslejd-Čemberlejn, nažalost, čini se teže povredjen, pogotovo što će i Svetsko možda propustiti. Inače, Roma igra bolje nego očekivano i dobro se drže. Ako izdrže ovako ovaj meč do kraja, očekujem da u Rimu prodju.

dex

pre 6 godina

@ra

Ako nisi ispratio, Liverpul je tri puta pobedio protiv Sitija ove godine. Moras biti bas zestoki antitalenat za fudbal, pa da kazes da je Liverpul druga-treca liga.

room 1408

pre 6 godina

Veliki je majstor Salah.Po meni kao ljubitelju fudbala biće velika sramota i nepravda ako ne bude proglašen za najboljeg igrača na svetu u ovoj sezoni.Covek je kompletan top fudbaler.Ima sve,urodjenu neverovatnu brzinu,dribling i od ove sezone savršen šut.Majstor je veliki iako nizak rastom.Jos jednom smatram da će to biti poraz sporta bez obzira odakle koji igrač dolazi,...

CENTURION

pre 6 godina

Jordan Henderson da podigne pehar liga sampiona bi bila najveca tragedija u skorijoj fudbalsko istoriji. Ne Liverpool, nego Jordan Henderson da se razumemo.

Krusader

pre 6 godina

Evo prilike za Romu da im vrati za onaj preokret u finalu lige šampiona 2005. U Istambulu!
(menađer, 24. april 2018 19:43)
Menađer, Istambul, sta je sledece?

room 1408

pre 6 godina

Znam da kao Srbin ne bi trebao da navijam za neku englesku ekipu,ali uvek ću biti na strani fudbala.Tim koji u najjačem klupskom fudbalskom takmičenju na svetu da u 10 utakmica 33 gola je za svako poštovanje!Svaka im čast.U seoskoj ligi je teško na 10 utakmica dati preko 30 golova.Pa 80% timova ne da u svojim prvenstvima toliki broj golova na 30 utakmica.Uvek ću biti protiv antifudbala(Murinjo.co),...Voleo bi da osvoje ovo i da Klop predje igricu.

HARIS

pre 6 godina

Evo prilike za Romu da im vrati za onaj preokret u finalu lige šampiona 2005. U Istambulu!
(menađer, 24. april 2018 19:43)

Ma jok burazeru, to je bio Lacio. Isti grad, isti stadion, samo 2 razlicita kluba, hehe.

789

pre 6 godina

Voleo bih da Roma dobije gubitnike iz Liverpula. Inače i jedni i drugi zalutali u LŠ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ra, 24. april 2018 20:53)

Liverpool zalutao u LŠ tako što su u četvrtfinalu izbacili City a prethodno bili prvi u grupi ispred tima koji je kasnije izbacio Man Utd. Pretpostavljam da je Roma zalutala tako što su u grupi bili ispred Chelsija i Atl. Madrida a u revanšu četvrtfinala deklasirali Barcelonu.

CJC

pre 6 godina

Ali zvižduci Kolarovu... Kakvo licemjerstvo!
(AstonRS, 24. april 2018 21:07)

Druže, tamo pamte i ako si igrao za rezervni tim velikog rivala pre 15 godina.

VanNistelroj

pre 6 godina

Одиграо сам да ће Салах и Џеко дати голове... Још "само" Џеко... 😃
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 24. april 2018 21:51)

Ispostovao te brat :D

Stef

pre 6 godina

@ Kecman - ovo je druga / treća liga evropskog fudbala. Svidelo se to nekome ili ne. Siti igra najbolju sezonu u istoriji, Barsa kiksnula jednu utakmicu, ova dva tima su definitivno zalutala u polufinale, što će finale i pokazati. Svidelo se to ljubiteljima autsajdera ili ne.
(Ra, 24. april 2018 21:28)

Ti si zalutao u svet fudbala, batice. Veze nemaš.

room 1408

pre 6 godina

Znam da kao Srbin ne bi trebao da navijam za neku englesku ekipu,ali uvek ću biti na strani fudbala.Tim koji u najjačem klupskom fudbalskom takmičenju na svetu da u 10 utakmica 33 gola je za svako poštovanje!Svaka im čast.U seoskoj ligi je teško na 10 utakmica dati preko 30 golova.Pa 80% timova ne da u svojim prvenstvima toliki broj golova na 30 utakmica.Uvek ću biti protiv antifudbala(Murinjo.co),...Voleo bi da osvoje ovo i da Klop predje igricu.

CENTURION

pre 6 godina

Jordan Henderson da podigne pehar liga sampiona bi bila najveca tragedija u skorijoj fudbalsko istoriji. Ne Liverpool, nego Jordan Henderson da se razumemo.

HARIS

pre 6 godina

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala.
(Pablo, 24. april 2018 22:35)

Mogao bi jos da navijas i za Bajern, Juventus, PSZ... U svakoj ligi imaj po jedan svoj tim, sta te briga. Na kraju sezone drugari ne mogu da te zezaju da tvoj tim nista nije osvojio. E to je win win situacija :D

Pera Pisar

pre 6 godina

Ne mora Liverpul ništa da osvoji...dovoljno je samo gledati ovaj trio Salah-Firnimo-Mane...kakva umetnost, kakav Realov BBC i Barselonin MNS, zamisli poduhvat napraviš vrhunski triling od najboljih igrača Argentine, Brazila i Urugvaja...ovi su bili totalni anonimusi iz Hofenhajma, Sautemptona i lik oteran iz Čelzija i samo Salah i Firmino 70 golova u sezoni...svaka čast Salahu i za 43 gola, ali i Firmino je dao 27 golova u sezoni i nestvarno koliko je taj igrač potcenjen

Kecman

pre 6 godina

@Ra
Evo ga veliki fudbalski stručnjak kaže da je nakon zalutao u polufinale LŠ. Druže, tu niko nije zalutao sigurno, možeš eventualno u grupnu fazu da "zalutaš". Jedni izbacili Barselonu, drugi M. Siti sa dve pobede.

darre

pre 6 godina

Salaha je suvisno komentarisati :)) Ali Firmina moram, kakav fudbal covjeka, klasa. Odusevljava. Kakvo kretanje, odbrana, pa stvaranje prilika Maneu i Salahu, auuf. Jedna od najtezih stvari u fudbalu je odabrati pravi trenutak za dodati loptu, a on to radi sa takvom lakocom sto mogu samo istinski majstori. Obratite paznju na prilike koje je stvorio i polozaj saigraca u tim situacijama, cekanje njegovo pa predavanje lopte uvijek u pravom trenutku. Klasa!

Ivan

pre 6 godina

Još jedno fantastično izdanje velemajstora Mohameda Salaha večeras. Poigravao se sa Romom čitavih 74 minuta kada je zamenjen. Jednostavno Mohamed Salah je trenutno u vrhunskoj formi, pruža fantastične partije cele sezone, on je igrač koji definitivno pšravi razliku, koji nosi ekipu. Jednostavno svetska klasa vrhunskog fudbalera je.

Naravno treba pomenuti i ostalu dvojicu iz Liverpulovog udarnog trija Salah - Mane - Firmino koji su takođe odigrali dobro večeras-

Što se tiče same večerašnje utakmice, Liverpul je jednostavno samleo Romu u prvih sat i nešto vremena i pokazao da je jednostavno bolja ekipa od Rome. Roma je krenula otvoreno u utakmicu, stvarala šanse prvih 20 minuta i onda se Liverpul naljutio i krenuo da bukvalno MELJE po terenu svog protivnika pa je do 69. minuta postigao PET golova i imao još toliko velikih šansi! I onda sledi opuštanje Liverpula, onda Klop vadi Salaha iz igre već u 74. minutu a Liverpul posle toga bukvalno povlači ručnu i dozvoljava Romi da postigne dva gola tipičnim greškama svoje odbrane. Time je Roma izbegla ogromnu katastrofu ali je i ovim rezultatom skroz nadigrana od boljeg Liverpula definitivno.

Što se revanša tiče Klop neće ponoviti grešku Barse i NEĆE braniti rezultat! Liverpul će opet igrati svoju igru iz koje je NEMOGUĆE da ne da bar još gol dva i u Rimu i dopusti Romi da napravi još jednu senzaciju.

Ivan

pre 6 godina

Kolarov u Romi prezivljava drugu mladost. Nije ovako igrao u Sitiju za sve one godine, koliko samo ove sezone u Romi. Generalno mu lezi ova taktika koju igra Di Francesko. On I Florenci na drugoj strani samo spartaju napred nazad. Drze celu svoju stranu, kako u odbrani tako u napadu.

Stef

pre 6 godina

Ako Mesi ili Ronaldo dobiju zlatnu loptu, e onda stvarno.. Sve kad se uzme u obzir, Mo je podučavao ljude kako se igra fudbal, kako se rešavaju utakmice i kako se biva ključni igrač tima. Svaka čast čitavom timu na čelu sa Klopom, lepo je videti da Španci malo padnu u drugi plan nakon dugo vremena. Napred Klop, napred Liverpul, cepajte do finala!

fpser

pre 6 godina

Roma igra sistemsku odbranu, povlačenjem linija pozadi. Neće tu niko da igra čoveka na Salaha kao što nije ni na Messija ni na Azara u grupi. Zbog toga Roma kada odigra kvalitetno odbranu u stanju je napred da stvori dosta šansi jer imaju brzu tranziciju. To se videlo najbolje protiv Čelzija i to u obe, Barselone i Napolija (1-4 u Napulju) uglavnom taktičke utakmice. Ko misli da je Roma slučajno ovde nema pojma o fudbalu. Di Francesco je izuzetan stručnjak i sme da napadne protivnika. Ako neko ne zna, pre nego što je nadigrao Valverdea sada, pre dve godine isto to je uradio i sa Sasuolom protiv Bilbaa koji je isto vodio Valverde. Šta je uradio našoj Zvezdi već ne treba ni pričati, najgori poraz u zadnjih nekoliko godina zvezde a da protivnik nije neko jako ime. Videćemo šta će biti večeras.
(Visitor, 24. april 2018 14:03)

Salah se izvinjava nije znao za sistemsku odbranu...

svasta

pre 6 godina

Mane 1 na 1 nebu pod oblake dva puta. Kad se svakakvi poluigrači dokopaju polufinala LŠ. Tužno...
(Ra, 24. april 2018 21:15)

Strucnjace ovo je Maneu sedmi mec za tri nedelje, ni jednu utakmicu nije odmaran od strane Klopa, al neka si se ti dokopao interneta.

neutralni felsh

pre 6 godina

Znam da kao Srbin ne bi trebao da navijam za neku englesku ekipu,ali uvek ću biti na strani fudbala.Tim koji u najjačem klupskom fudbalskom takmičenju na svetu da u 10 utakmica 33 gola je za svako poštovanje!Svaka im čast.U seoskoj ligi je teško na 10 utakmica dati preko 30 golova.Pa 80% timova ne da u svojim prvenstvima toliki broj golova na 30 utakmica.Uvek ću biti protiv antifudbala(Murinjo.co),...Voleo bi da osvoje ovo i da Klop predje igricu.
(room 1408, 24. april 2018 20:22)


izvini, ali zasto "kao srbin" ne bi trebalo da navijas za neku englesku ekipu? vidi se da volis englesku ligu a kao ne navijas (simpatizerski) za neki njihov klub... nije mi jasno sta te sprecava da se opustis i navijas nego pises neka javna opravdanja :)

asdf

pre 6 godina

Ti mislis da ce Klop postaviti igru kao Barsa u revansu. Varas se krenuce od pocetka agresivno, nije Liverpul ekipa koja cuva rezultat jer oni to ne znaju, uvek su igrali na gol vise.
(igor, 24. april 2018 22:59)

A Barselona je poznata kao ekipa koja cuva rezultat..

Falja

pre 6 godina

Sa Barsom su iznenadili citav svijet, i oni sami nisu mozda jos svesni toga da su izbacili Barsu i to sa rezultatom od 4-1 na prvoj utakmici. Cisto sumnjam da ce uradit nesto kuci protiv Liverpula. Jos da Bayern izbaci Real(i sudije naravno) pa da gledamo pravo finale LS, Liverpul i Bayern, praznik za oci!

Nikola

pre 6 godina

Salah MORA da dobije zlatnu loptu, neverovatno s kakvom lakocom igra i nimalo sebican, pravi timski igrac sa fantasticnom statistikom. Inace Liverpul igra ovaj direktan fudbal i sa ovoliko trcanja treba odati priznanje i kondicionim trenerima jer je ova ekipa beskprekorno pripremljena i zasluzili su definitivno da osvoje, bez ikakve dileme.

Nikita

pre 6 godina

Nisam preveliki ljubitelj Liverpula ali ovo sto oni igraju je atomski fudbal, svaka cast na prvom poluvremenu! A sta tek reci za Salaha, neverovatan igrac, kada on uzme loptu sve je moguce, vanseriski fudbaler.

pesadinac

pre 6 godina

Tekma za pamcenje.
Bilo je svega i svacega a ponajvise dobrog fudbala. Bravo za sve aktere pa i one koji su gresili jer bez njihovih gresaka bilo bi manje golova. Egipcanin pokazao da je svetska klasa, dva maestralna gola, dve perfektne asistencije i bezbrojne fudbalske carolije. Majstor svoga posla.

croata

pre 6 godina

Sto se tice ove fenomenalne utakmice, iako je liverpool realno trebao pobijediti i sa vise od 7,8 razlike, roma je ovu utakmicu dovela u veliki ali podnosljiv poraz. Prolaz protiv barcelone napunio ih je samopouzdanjem, a i tko zna kad ce se opet naci u borbi za finale lige prvaka, iz tog razloga roma ce biti izuzetno opasna u uzvratu i smatram da bez obzira na velikih 5:2 ovo polufinale je potpuno otvoreno. Liverpool u rimu moze pobijediti 5 razlike,ali isto tako i popit petardu.
Ono sto sam siguran, vidjet cemo jos jednu super utakmicu, praznik nogometa.

Petar

pre 6 godina

Oladite sa Salahom malo, to mu je tek prva sezona na takvom nivoju, isto kao Hazard tada kad je blesnuo a evo ga danas...Messi i Ronaldo su imali svaku sezonu ovakvu godinama bez prestanka. Salah je ove stvarno za zlatnu loptu ali treba i sledece da isto ovako odigra ako ume pa da pricamo

lobos

pre 6 godina

5:2. Vrlo lako moze da se ponovi 3:0 u Rimu.
(Amerikanac, 24. april 2018 22:31)

Roma ne zna ni sama kako je postigla dva gola. Liverpul da ne postigne gol u revansu, dajte ljudi...

neutralni felsh

pre 6 godina

Ova glupost sa izvođenjem Salaha 15 minuta pre kraja će izgleda skupo da košta. Liverpul je bez njega ipak limitirana ekipa. 

Iako i dalje imaju veliku prednost, "smeši" se pobeda od 3:0 ili 4:1 u Rimu. 

Ako nije izdražala Barselona, ne vidim kako će Liverpul.
(Torrente, 24. april 2018 22:47)


barsa se obrukala, liverpul nece. naucice na barsinim greskama. zapravo, samo treba da koncipiraju i odigraju suprotno nego sto je barsa i proci ce lagano.

Dzeki

pre 6 godina

(Ra, 24. april 2018 21:28)
Ne trci pred rudu. liverpul je osvajao usatog pet puta. Nikad ne otpisuj velikana kako god on igrao u zadnje vreme.

Krusader

pre 6 godina

Evo prilike za Romu da im vrati za onaj preokret u finalu lige šampiona 2005. U Istambulu!
(menađer, 24. april 2018 19:43)
Menađer, Istambul, sta je sledece?

igor

pre 6 godina

Ova glupost sa izvođenjem Salaha 15 minuta pre kraja će izgleda skupo da košta. Liverpul je bez njega ipak limitirana ekipa.Iako i dalje imaju veliku prednost, "smeši" se pobeda od 3:0 ili 4:1 u Rimu.Ako nije izdražala Barselona, ne vidim kako će Liverpul.
(Torrente, 24. april 2018 22:47)

Ti mislis da ce Klop postaviti igru kao Barsa u revansu. Varas se krenuce od pocetka agresivno, nije Liverpul ekipa koja cuva rezultat jer oni to ne znaju, uvek su igrali na gol vise.

dex

pre 6 godina

@ra

Ako nisi ispratio, Liverpul je tri puta pobedio protiv Sitija ove godine. Moras biti bas zestoki antitalenat za fudbal, pa da kazes da je Liverpul druga-treca liga.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Da nije Lovren kiksara obicna, ovo bi bilo gotovo vec. Ovako ostaje nada opet za Romu mada da 2 puta preokrenu rezultat ovako bi bilo za istoriju.

HARIS

pre 6 godina

Evo prilike za Romu da im vrati za onaj preokret u finalu lige šampiona 2005. U Istambulu!
(menađer, 24. april 2018 19:43)

Ma jok burazeru, to je bio Lacio. Isti grad, isti stadion, samo 2 razlicita kluba, hehe.

mufljuz

pre 6 godina

Liverpool igra tipičan Klopov fudbal, podsecaju me kako je Dortmund igrao pod Klopovom palicom, totalna ofanziva, brza tranzicija, kretanje do iznemoglosti.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Stvarno vrhunski igrac Salah. Bravo. Mogu samo da ga povrede. Prolazi kao pored petlica...
Sramota Rome mada tempo Liverpula je ludacki.

takkar

pre 6 godina

Vrhunska tekma,pre svega mnogo napadackog fudbala smo videli.Liverpul,napadacki orijentisan,sa mnogo prodora po bokovima.Znaci bezbroj puta su uletali sa bocnih pozicija.Fenomenalna igra zaista.Brzo je isla lopta iz odbrane ka sredini,minimalan broj gresaka na sredini su im doneli 5 golova.Ali moramo da naglasimo da je Roma odigrala ekstremno lose u defanzivi.Znaci totalno neprihvatljivo za jednog polufinalistu LS.Koliko rupa pozadi,ono nije normalno.Gresili pasove u najopasnijim zonama. Zaista ocajno,verovatno je na to uticala i jaka presing igra domacina.Dva gola primili jeftino,skoro skolski (jedan trci po boku dodaje drugom na 5m i ovaj zakucava).Romim ocajan mec,ali i pored toga 2 postignuta gola.Sta bi bilo das u odigrali malo bolje,ili odlicno?Tako da utisak je da mogu drasticno bolje,sto smo videli u predhodnim fazama.Vredi spomenuti das u imali i precku.Jedno je sigurno,kako je Liver vcrs igrao furiozno kao domacin,tako ce i Roma u revansu.Prosto igrace na sve ili nista,jer vec su debelom zaostatku,koji se tesko stize ali ne i nemoguce.Roma ce forsirati skok igru gde su najjaci.Preskakace sredinu,a u odbrani samo sigurne lopte.Tako da sve je moguce.Moram opet da kazem,50-50 prolaz cak i posle 5-2.Dzeko strasan igrac,nema dalje.Glat bi igrao standardnog spica u Barsi,Realu i Bajernu. Jedna sansa,jedan gol,dve sanse,dva gola.Opasan nogom,opasan glavom.Majstor.Fizicka sprema moze Romi da donese finale.Dok Englezi nece da se zalecu cekace gresku.Opake ekipe,ljudi.

Konstatacija

pre 6 godina

Auuu,kakva tekma...ne sećam se da sam gledao skoro ovako interesantnu i kvalitetnu utakmicu.Mnogo je bolje zbog gledalaca što je Roma smanjila i dala dva gola,za revanš jer ima neke nade,mada sam siguran da Liverpul neće igrati kukavički kao Barsa u revanšu i da će biti zanimljiva utakmica.Salah uništio svoj bivši klub ali Roma je sama kriva jer je postavila visoko odbranu sa sporim štoperima i kazna je usledila.

neutralni felsh

pre 6 godina

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala. 
(Pablo, 24. april 2018 22:35) 

Mogao bi jos da navijas i za Bajern, Juventus, PSZ... U svakoj ligi imaj po jedan svoj tim, sta te briga. Na kraju sezone drugari ne mogu da te zezaju da tvoj tim nista nije osvojio. E to je win win situacija :D
(HARIS, 24. april 2018 22:40)


ako zaigra liverpul protiv reala drugar ce biti u ozbiljnom problemu sa samim sobom. teski su to konflikti - zamisli ako jedna polovina njega u isto vreme navija za real dok druga polovina za liverpul... jedino je pitanje da li ce se podeliti po vertikali ili po horizontali ;)

veliki strumf

pre 6 godina

Po svim prognozama (i pre ovog meca, a narocito posle 2 gola Rome), revans mec ce gotovo sigurno suditi Mazic. Ujedno, Mazic je prvi favorit da sudi finale Lige Evrope. Ako dobije revans mec u Rimu, onda ce mu finale zavisiti od toga kako ce odsuditi taj mec (u slucaju vece greske finale bi sudio Italijan Roki). Naravno, postoji i mogucnost da ne dobije revans mec, kako se ne bi rizikovala neka veca greska, vec da odmah bude odredjen da sudi finale Lige Evrope. U svakom slucaju, glavni je kandidat za ovo finale, dok se ocekuje da finale Lige sampiona sudi Slovenac Skomina.
Sto se tice sutrasnjeg meca, ne znam za vas, ali za mene je kecuga u Minhenu kao kuca! Bajern igra izvanredno, dok je Real u promenljivoj formi. Jeste Real-Real, ali sutra je kec kao avion! Kvota se krece oko 2 - valja to ispostovati.

@@@

pre 6 godina

@Jedan je kralj, jedan jedini
Ajde smiri strasti. Ne osvaja Mesi titule, nego ih osvaja Barselona. Nije ni Dani Alves najbolji fudbaler ikada iako ima najvise trofeja, jednostavno je igrao u dominantnom klubu.

goxy

pre 6 godina

@Nikola

"Salah je nedavno izjavio da mu prija kad ga uporedjuju sa Mesijem ali da je Mesi jedan, preskroman covek koji trenutno igra jako blizu Mesijevom nivou, svaka mu cast"

Slazem se skoro u potpunosti, jako blizu Mesijevog nivoa... Mesiju treba malo samo da ga sustigne.

Ako Liverpool osvoji UCL, nema razloga da Salah ne bude najbolji igrac sveta za sezonu 2017/18.

mon

pre 6 godina

Seria A ponovo jaka hahaha, pa Romu bi i Fulham razbio
(miki, 24. april 2018 22:16)

da, da, Fulham bi i Barselonu pobedio po toj logici, prvaka Spanije.
Ne otpisujte Romu, Liverpul moze svakog da pobedi, ali moze inda izgubi od svakog

forest gamp

pre 6 godina

Valverde je glavni krivac za ovo. Zbog njega je ovako slab tim dobio priliku da igra polufinalni meč. Sramota!
(Malkom, 24. april 2018 22:22)


zreo za otkaz.
(neutralni felsh, 24. april 2018 23:20)

Sacuvacu ova dva komentara za slucaj da se u Rimu ponovi situacija kao sa Barsom pa da vas pitam kako ide i sta se radi...

Gde ja živim

pre 6 godina

Uvek sam terao kontru od većine društva pa tako nisam nikad navijao za Liverpul (maksimalno poštovao da, ali navijao ne). Međutim od dolaska Klopa obožavam da ih gledam. S njima nikad nije dosadno. Faraonu dubok naklon. Svaka čast.

P. S. Šteta zbog Kolarova, jako lep šut.

kojot

pre 6 godina

Kakva utakmica, bice zanimljivo u svakom slucaju u Rimu.Mada Liverpul ima veliku prednost i pretpostavljam da nece napraviti gresku Barselone i braniti rezultat, vec od pocetka kao na Enfildu.

mufljuz

pre 6 godina

U Rimu ce sve biti drugacije.Nista nije nemoguce,nisam navijac ni jednog ni drugog tima al sam navijao za fudbal.Bas zbog ova dva gola ima da gori u prestonici Italije.

karager

pre 6 godina

tesko da ce da se ponovi barsa na olimpiku, ekipa koja prima tek tako 5 golova u polufinalu da prodje bas tesko, liverpul mnogo mnogo dominantniji i ozbiljniji

ooo

pre 6 godina

(Sunce, 24. april 2018 21:44)

Ispadao bi i Real u četvrtfinalu ali ne daju sudije... Da nije sudija Real ne bi osvojio 2 zadnje LŠ, a i ove sezone ako je osvoje... Ali nadam se da ce ih Liverpul zgaziti u finalu uz posteno sudjenje...

room 1408

pre 6 godina

Veliki je majstor Salah.Po meni kao ljubitelju fudbala biće velika sramota i nepravda ako ne bude proglašen za najboljeg igrača na svetu u ovoj sezoni.Covek je kompletan top fudbaler.Ima sve,urodjenu neverovatnu brzinu,dribling i od ove sezone savršen šut.Majstor je veliki iako nizak rastom.Jos jednom smatram da će to biti poraz sporta bez obzira odakle koji igrač dolazi,...

adriano_galliani

pre 6 godina

Ono sto hocu da kazem jeste da Salah ukoliko zeli da bude zapamcen kao jedan od najboljih napadaca ikada,morace da bude konstantan i narednih sezona ili ce biti novi Tores.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vesela masina, 24. april 2018 23:03)

Салах није ни близу најбољих нападача икада... Али је ове године, уз Роналда најбољи на свету. То чак ни ја не могу да оспорим.

Kolubarac

pre 6 godina

Croata,
Ako si golman ili štoper ne možeš da kiksneš na gotovo svakoj utakmici, da zbog toga primiš gol pa onda da kažeš, jeste, ali igrao sam dobro.Lovren je dobar ali ne i vrhunski štoper.U ovakvim utakmicama, na ovom nivou, ovako loša procena lopte koja leti bar 30 m kod Džekovog gola je jednostavno nedopuštena i ne radi se ni o kakvom pljuvanju, već samo o faktima.Pozdrav.

Rocky

pre 6 godina

Sta prica ovaj galiani "rezija sudija i uefe"a liverpool ih oducio od fubala hahahahGali brate da nema trabalo bi te izmisliti hahaha

bmiles

pre 6 godina

Kako ono kaze nas narod "od gotovog veresija".Roma,sa ova dva gola ucinila revans interesantnijim i normalno neizvesnijim!?Imaju li snage da ponove cudo kao nad Barsom! Mogu sa 3:0 i 4:1 dalje!Nada umire poslednja zar ne!
Liverpul se raspao u zadnjih 15 minuta!

Kolubarac

pre 6 godina

Croata
Na poslednjoj utakmici protiv WBA Lovren je ušao da čuva rezultat i njegov čovek mu da gol iz prekida na prvu stativu i na kraju nerešeno.Tačno je da manje kiksa nego u prvom delu sezone.Slažem se za Van Dajka da je prilično izvikan, nešto mi mnogo statičan.

HARIS

pre 6 godina

Ako je Roma pobjedila Barselonu sa 3:0 u revans utakmici, koja ima duplu bolju i jacu odbranu od Liverpula, onda mogu to i da ponove. Ne bih ja tako lako otpisivao Romu.

veder

pre 6 godina

Da li postoji veća rupa u svetskom profesionalnom fudbalu od Lovrena?Covek je dao 2 gola Liverpulu
(room 1408, 24. april 2018 22:30)

Ja stvarno ne znam koju utakmicu si ti gledao? Lovren dao dva gola Liverpulu? Pa drugi gol je penal koji sudija nije morao da svira jer je napucan Milner,lopta skoro da nije okrznula ruku...zar to nisi video?
Drugo, Roma je sretno došla do dva gola, a trebali su primiti još pet. U revanšu će im Salah dati sigurno jedan do dva gola, čovek je nezaustavljiv.Roma se mora otvoriti da postigne tri gola što je najbolja šansa za Liverpul koji ima najbolju kontru u eVROPI. Liverpul igra finale sa Bajernom, moja prognoza.

beograd_moskva_92

pre 6 godina

Sto puta se ljutim na Klopa sto izvodi Moa ranije. :( Pa kako ne vidi da je on pola tima. Izvedi ga od 75 do 80 min. Pre nikako. A onog Lovrena treba prodati sto pre. I sta tek reci za Kolarova? On da nam bude kapiten?!!! Sta uradi Aleksu, daj Boze da se brzo oporavi.

bradina

pre 6 godina

U senci ovog meca,utakmica Campion Lige, Derby razbio Grujicev (posmatrao mec sa klupe,nije ulazio) Kardif sa 3:1 i zavrsnicu prvenstva koce sa Vulvsima direktno u PL ucinio neizvesnijom!Kardif na samo bod od Jokanovicevog i Mitrinog Fulama,4 kola do kraja!
Roma ipak ima nade u revansu,mada su sanse ipak na strani Liverpula.Veoma neoprezna greska Klopa,Liverpul ne zna da igra odbranu i parkira autobus kao neki klubovi,pa nije trebalo menjati Salaha!

maki

pre 6 godina

Ovaj Liverpul bi Barseloni dao 8-10 komada kad ovako nakantaše Romu.  
(CJC, 24. april 2018 22:05)  

Realu bi onda dali 20 komada 
(maki, 24. april 2018 22:10) 

Videcemo u finalu!
(Amerikanac, 24. april 2018 22:13)

Mozda ne docekamo to finale ove godine :D

Saf

pre 6 godina

Firmina niko ne pominje u komentarima. Po mom misljenju kljuc ovakve igre Liverpula a I Mohameda Salaaha je upravo on, strasan osecaj za fudbal, igrac za pozeleti. Ako Brazilu Jesus bude igrao pre Roberta(a izgleda da hoce)oni stvarno ne znaju gde biju. Salah je klasa, polako se penje na nivo one dvojice, pitanje je jedino koliko ce tu ostati.

Mladen

pre 6 godina

@(Jedan je kralj, jedan jedini, 24. april 2018 23:17)

Ja srece mi ne razumem ovavke komenatare... To sto su Mesi i Ronaldo u vrhu toliko dugo, ne sme da se pohvali lik koji ima podjednako dobru sezonu, ako ne i bolju. Mozda je ljudima vise dosadilo da gledaju dva ista coveka, Salah je nesto najbolje sto se u fudbalu moglo desiti. On ovu sezonu ima u prosecnoj ekipi koju je Klop skockao, a ne sa masinerijom oko sebe. Ne moze nsita da prodje a da neki navijac Barse i Reala ne spomenu svoje ljubimce.

CJC

pre 6 godina

Pa ti izvodi Salaha, kao protiv VBA...u Sta se pretvori ekipa koja je dala 5 komada kad im izadje Salah?
Evo zamalo 5-3 a imam osjećaj i da ce Roma dati treći gol.

bot92

pre 6 godina

Batko pamcenje mu kratko..eto vidis,Roma iz 4 suta dala tada 4 gola i to je,kazes,vise srece nego pameti a Juve protiv Reala imao 3 suta,dao 3 gola i to je umetnost(a cak nisu ni bile akcije kao Romine,nego centarsutevi sa pola terena).

ljupce

pre 6 godina

kakva luda utakmica!salah pokazao da zasluzuje zlatnu loptu,mane i firmino da su uz salaha najstrasniji trio jos od barsinog trija mesi,eto,anri.ono sto brine je odbrana.ne moze lovren,klavan,matip i takvi da igraju u jednom liverpulu.to je sramota za klub takve tradicije i imena.onaj vajnaldum sta radi covek umesto da daje gol ni njemu nije bilo jasno.milner je najbolji univerzalac u fudbalu i strasno potcenjen igrac.od odbrane samo van dajk valja,ostalo sut karta sto pre.sta bi dao stivi dzerard da ima ovakvu trojku u napadu a ne henderson.i na golu dudek,ali i karijus je dobar.samo minjolea kad su sklonili,rupa bez dna.ovaj rezultat nije dovoljan liverpulu.moraju dati minimum dva gola jer ako lovren i kompanija kiksara u odbrani budu igrali ovako i u rimu bice svasta.morace salah ponovo da daje golove.
ovde je neko spomenuo da je liverpul zalutao u polufinale lige sampiona.liverpul je sa ovom utakmicom dao ukupno 38 golova u takmicenju sto mislim nikome nije poslo za rukom.kako takva ekipa koja busi sve protivnike moze da zaluta u polufinale bilo kog takmicenja?imas ti jos da ucis gradivo zvano fudbalska igra.ne blamiraj se.

brmbota

pre 6 godina

Mislim da je Mesi najveci svih vremena, ali ako on dobije zlatnu loptu pre Salaha ove sezone, o Penaldu necu ni da govorim, bice stvarno sramota. Jedino ako osvoji svetsko prvenstvo (sto se nece desiti sa raspalom Argentinom) ili ako Penaldo da 5 golova iz ofsajda i penala i osvoji LS, mada cak i tada zlatna lopta mora ici Salahu, covek se toliko popravio u odnosu na prosle sezone da ja nemam reci. Igra neverovatno, divota je gledati ga, kompletan igrac ove sezone.

Dzoni Bravo

pre 6 godina

Ne znam ni što će Salahu Zlatna lopta kad je ta nagrada izgubila smisao odavno, pa jedan Iniesta koji je imao sezone iz snova i rješavao finale SP-a je nema onda šta dalje pričati. Čini mi se da je Roma oštećena jer su bila dva prekršaja ali da su golčine Salaha, jesu.

Nikola

pre 6 godina

Salah je nedavno izjavio da mu prija kad ga uporedjuju sa Mesijem ali da je Mesi jedan, preskroman covek koji trenutno igra jako blizu Mesijevom nivou, svaka mu cast

Ivanders

pre 6 godina

Moj imenjak Ivan je dao najbolji komentar. Nece se Liverpul braniti u Rimu, ne znaju oni tako da igraju. Liverpul igra napadacki fudbal, jedan od najlepsih svih vremena, treba uzivati u tome.

CENTURION

pre 6 godina

Ja stvarno ne razumem ove Hrvate sto komenatrisu ovde. Ajde ljudi budite malo realni. Lovren je klasa za recimo Belgijsku ligu, ovde je on amater. Isto vazi i za Kolarova. Covek bek, nema dribling, nema centarsut. Kad krene u prodor, posle tri dodira gledas kako ga inercija nosi i samo cekas kada ce da padne.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Koliko smarate sa tim "seria A opet najjaca" , nesto kao sprdate?
Sinovci, Seria A kad je bila toliko jaka kao englezi sada( ako i jesu pitanje je) jedna Atalanta nije mogla zijaniti 8:1 u dva meca od Evertona.
Seria A tada nije pola stoljeca cekala da ima predstavnika u polu finalu europskih takmicenja.
Italija je tada bila jedna od 3 najjace reprezentacije a ne kao englezi ne mogu bukvalno grupu proci na Sp ili Ep.
I engleza nema nigdje ni u jednom popularnijem sportu, sve su usmjerili u fudbal i opet ih gaze spanci,talijani, francuzi,nemce na svakom koraku.

Milos

pre 6 godina

Niko ne spominje Firmina, a mozda je ipak on najbolji igrac Liverpula upao je u senku Salaha ali malo se zagledajte. Najpotcenjeniji igrac na svetu. Sportski pozdrav!

croata

pre 6 godina

Dejan Lovren...kraj vica
(lorenzo, 24. april 2018 22:46)


80 minuta je drzao dzeksona u dzepu, a po meni dzeko je i bolji od lewandowskog, dakle top napadaca, vidio se nije. Osim toga i u napadu je bio u nekoliko akcija, par vrhunskih iznosenja lopte, lovren ne samo ovu utakmicu vec zadnjih par mjeseci je u vrhunskoj formi i ne znam cemu takva pljuvacina. To sto je prozujio kod dzekinog gola je pogreska, ali da ces o njemu kao nekom vic igracu to mogu samo kompleksasi izjavljivat. Pogotovo jer sam uvijek prvi ja pljuvao po tom decku i vise nego sto je zasluzio, zadnjih mjeseci sam promijenio plocu jer lovren izrasta u vrhunskog stopera.
A vi sad i dalje lupetajte.

darko

pre 6 godina

Dobar je ovaj sto kaze da Real i Bajern nemaju sta da traze protiv Liverpula ! Alo decko ne pricas o Cukarickom nego o Bajernu i o Realu ! Svaka cast liverpulu , igraju sjajno i imaju veliku sansu ali malo vise postovanja prema dvojici drugih velikana , to je sve . Sanse u finalu su gotovo uvjek 50/50 . Pozdrav

Posmatrač

pre 6 godina

Liverpul bez Salaha mnogo slabiji od Rome! Sad je jasno da je samo Salah doneo prevagu! Jedina nada Rome da prodje je da ne igra Salah u revanšu.

da nije i za penal kriv?

pre 6 godina

Dejan Lovren!? U čemu je problem? Lopta je bila izvrsno centaršutirana. Ne može on bit visok dva metra i deset ako je visok metar osamdeset! Ostalo je sve dobro počistio i stigo pogodit prečku!Tako da nek iskuliraju pljuvači. Na uzvratu će opet igrat!

bmiles

pre 6 godina

@Mala moja
Potpuno si u pravu samo dva meca do kraja sampionata Champion lige,moja greska!Odluka ce pasti tek u u zadnjem kolu kad Fulam ide Birmingemu,a Kardif docekuje Redinga!Normalnoda uz uslov Fulam pobedi vec otpisanog Sanderlend kod kuce,sto je izvesno, a Kardif ne dozvoli kiks u gostima protiv Hal Sitija.Nereseno rezultat Kardifa ce se smatrati takodje poguban,jer bi Fulam pobegao jedan bod i bilo bi im potrebna pobeda na gostovanja u Birmingemu da overe direktan ulazak u PL!Kombinacija koliko god hoces,ali je vazno da odlucuju o svojoj sudbini i Kardif i Fulam.Sad se vidi da onaj gol Brentforda u zadnjoj minuti je kostao Fulama direktnog ulaska u PL!
Iako svi tvrde da je Liverpul jednom nogom u finalu,ne bih tako lako otpisao "Vucicu"!Sve je u igri u revansu!Liverpul ima bolji napad a Roma ce valjda izvuci pouke i popraviti igru danasnje rastimovane odbrane protiv "atomskog tria" Liverpula!Cuda su moguca,ali drugi bi bio pravi podvig Rominog tima!

vince carter

pre 6 godina

Posto je Liverpul pregazio Man City kao plitak potok i stisao kocnicu,plus Salah izasao na poluvremenu,kakve veze ima "Liga" sa tim sto je Liverpul rasturio Romu? Kada je Junajted dobio Arsenal 8:2 ili Celzi:Arsenal 6:0,Junajted:City 1:5 to samo znaci da timovi imaju svoj dan ili svoju sezonu...Vi sve povezujete sa "Ligama" sto nema veze sa zivotom jer najjace ekipe na svetu sacinjavaju igraci koji su dosli iz razlicitih liga. Tores iz Liverpula i Tores iz Celzija su dva razlicita igraca,jel to do lige?

BgHQ

pre 6 godina

Dajte ljudi odmorite malo sa Zlatnom Loptom.Tek je april a imamo pred nama finale LS pa SP u Rusiji.Ko zna ko ce tamo zablistati?Polako ima vremena.

ooo

pre 6 godina

(Sunce, 24. april 2018 21:44)

Ispadao bi i Real u četvrtfinalu ali ne daju sudije... Da nije sudija Real ne bi osvojio 2 zadnje LŠ, a i ove sezone ako je osvoje... Ali nadam se da ce ih Liverpul zgaziti u finalu uz posteno sudjenje...

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Mislim da vise nema dileme ko treba da uzme Zlatnu Loptu. Makar Liverpul ispao ona mora da ide Mohamedu Salahu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Liverpul bez Salaha mnogo slabiji od Rome! Sad je jasno da je samo Salah doneo prevagu! Jedina nada Rome da prodje je da ne igra Salah u revanšu.
(Posmatrač, 24. april 2018 22:39)


firminjo nista? salah salah salah, na firminja svi zaboravili...

Boyan

pre 6 godina

Di Frančesko pravi kardinalnu grešku sa postavom ekipe,u LŠ sa tri štopera pozadi nema šta da traži,a naročito ako nema adekvatne igrače za tu formaciju !

profdrmr

pre 6 godina

kažu mnogi, Klop će u revanšu agresivno od 1. minuta...to znači sa tri špica? U ovom LFC, to je jedino ubojito... svaka druga opcija drastično slabi njihovu moć. Sigurno je da će Roma u punom gasu, a Klop ima izbor, ali je veliko pitanje kako će Liverpul da postavi igru. Olimpuco nije mali i uzak kao Enfild...

Pablo

pre 6 godina

Da li postoji veća rupa od Dejana Lovrena? Vujadin Savić je mogao odigrati ovo večeras što on igra, možda ne bi ni pogrešio.

Džaba Salah ovo neće ići protiv dva najbolja beka sveta Marsela i Karvahala, a šta će Lovren pored Ronalda i Arnold to samo Bog zna.

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala.

Mladen

pre 6 godina

@Vesela masina

Nisi svestan da si sam sebi odgovrio na tvoja pitanja. Salah nije napadac, vec krilo, sto je igrao u Romi. Pogledaj njegovu statistiku i sve ces videti. U Romi je bio dalje od gola i imali su Dzeka klasicnog sidrasa. Ovde Firmino se vrati, prihvati loptu i nastavi napad ka Salahu i Maneu. Informisi se malo o sezoni Salah, ne znam sta vam toliko smeta ovaj njegov uspeh.

Kolubarac

pre 6 godina

Od početka loša postavka Rome.Pozadi tri štopera izlaze na ofsajd, Salah brz i uspešno im se ubacivao iza leđa, iz neuspešno pravljene ofsajd zamke pao gol, dva beka visoko, ali skoro potpuno van igre, u sredini ostali nemoćni De Rosi i Najngolan a Džeko odsečen.Ali sve se menja kad je Liverpul izgubio na brzinini izlaskom Salaha a Romin trenera izvodi Žezusa, vraća bekove na štopere i igra sa cetvoricom pozadi.I na kraju, naravno Lovren i eto, opet biće revanš dobar za gledanje.Salah ipak zaustavljen na 2 gola i 2 asistencije.

andreas kisser

pre 6 godina

stara kineska kletva kaze "dabogda ziveo u uzbudljivim vremenima"; upravo tako se osecam kad gledam liverpulove utakmice! zbog cega je klop izvukao fenomenalnog salaha a ne beskrvnog manea, uopste mi nije jasno. sto se tice lovrena, realno gledano dobar je bek, a bio bi vrhunski kada u svakoj utakmici ne bi imao bar po jednom pad koncentracije koji vodi do greske iz koje njegov tim prima gol. najbolje da se LFC i on lepo i drugarski rastanu na leto. i za kraj: ukoliko je ona povreda znacila kraj sezone za oksa (a cini se da jeste), steta je sto liverpul u eventualnom finalu nece imati nikakve sanse, nebitno da li igraju protiv bajerna ili reala. liverpul verovatno ovde prolazi dalje (jer ce nadam se dati bar jedan gol, a odbrana ipak ne bi trebalo da primi vise od tri), ali u finalu ovako desetkovan nema sta da trazi. vajnaldum je ok da odradi rudarski posao na sredini, ali u napadu nema ni priblizno isti efekat kao okslejd-cemberlen, koje je tokom sezone postao prava kreativna radilica iza firmina, salaha i manea (dok je vajnaldum samo radilica, bez trunke kreativnosti). do kraja sezone povredjeni su matip, dzan i lalana, a ukoliko im se pridruzi i oks, sa ovako desetkovanim prvim timom osvajanje LS bi bilo ravno cudu.

Ns

pre 6 godina

Ako neko misli da Liverpul nece postici bar jedan gol u Rimu pa taj nije normalan ovi sigurno nece dati 4,bice ponovo goleada,Live ima najjacu kontru na svetu,svima mogu da daju gol...

celik

pre 6 godina

Takticki katastrofalna utakmica Rome. Vezni red im ne ucestvuje u igri uopste. Niti u napadu, niti pomazu odbrani. Zadnja linija im igra previsoko I Liverpul jednostavno preskace sredinu Rome, a onda Liverpulovi napadaci lako pretrce zadnju liniju Rome

Marko99

pre 6 godina

Oladite sa Salahom malo, to mu je tek prva sezona na takvom nivoju, isto kao Hazard tada kad je blesnuo a evo ga danas...Messi i Ronaldo su imali svaku sezonu ovakvu godinama bez prestanka. Salah je ove stvarno za zlatnu loptu ali treba i sledece da isto ovako odigra ako ume pa da pricamo
(Petar, 24. april 2018 23:52)

Pa uzivamo dok traje...

Bianconero

pre 6 godina

Feliks Brih se opet delegira Liverpulu na Enfildu i opet im priznaje gol iz ofsajda. Covek je fino pogurao Liverpul i u 1/4 finalu i veceras, ne treba im to, odlicna su ekipa i bez toga

croata

pre 6 godina

Ako si golman ili štoper ne možeš da kiksneš na gotovo svakoj utakmici, da zbog toga primiš gol pa onda da kažeš, jeste, ali igrao sam dobro.Lovren je dobar ali ne i vrhunski štoper.U ovakvim utakmicama, na ovom nivou, ovako loša procena lopte koja leti bar 30 m kod Džekovog gola je jednostavno nedopuštena i ne radi se ni o kakvom pljuvanju, već samo o faktima.Pozdrav.
(Kolubarac, 24. april 2018 23:21)

Gdje je pogrijesio protiv citya, odigrao vrhunsku utakmicu bez greske i to protiv ponajbolje svjetske momcadi. Pa covjek bio proglasen igracem utakmice. Ove sezone lovren igra vrhunski, a ova pogreska, pa covjek iskljucivo cuvao dzeku, fenomenalnog napadaca, pa da se slikas dzeko mora imat najmanje jednu sansu. Danas je bez obzira na ovu pogresku lovren bolje odigrao od razvikanog van dykea.
Ovo o cemu ti pises, to je lovren do ove sezone, ovo sad je jedan sasvim drugaciji, ozbiljniji i bolji igrac, zasluzeni prvotimac liverpoola.

Djoleee

pre 6 godina

Veoma los potez Klopa sto je izveo Salaha.
Salah legenda, dobar fudbaler a jos veci covek, vernik.
fudbaler za uzor, skoroman , dobrota zraci iz njega i lepota islama.

Bane

pre 6 godina

(Marko G, 24. april 2018 22:06)

Mene kad meč ne bi interesovao ne što ga ne bi gledao a kamoli ostavio komentar. Ali eto ti ostavio znači da te ipak zanima.

Real + sudije = uvek dobitna kombinacija

pre 6 godina

(nista o nicemu, 25. april 2018 08:03)

Kako ne bi imali? Zato sto si ti tako rekao? haha a pazi sad ovo, Real je jedini klub koji je najmanje 6 titula LŠ osvojio zbog sudija...

1955/56 - 2 poništena gola Partizanu (Milutinoviću) u četvrtfinalu
1956/57 - Poklonjen penal Realu protiv Fiorentine u finalu
1959/60 - Poklonjen penal Realu protiv Frankfurta opet u finalu
1997/98 - Jedini gol Reala je bio iz ofsajda u finalu protiv Juventusa
2015/16 - Gol Ramosa iz ofsajda u finalu protiv Atletika
2016/17 - Kradja veka protiv Bajerna
2017/18 - Poklonjen penal protiv PSŽ-a (Kros bio 1m u ofsajdu) i sumnjiv penal protiv Juvea

Момо

pre 6 godina

Прошло коло Премијер лиге је опет било трауматично. Од распалог WBA су просули вођство од 2:0. И јуче сам стрепео како ће бити. Опустих се после 5:0, али, 'оћеш ђавола. Успели су да и то вођство пропусте. Да се играло још 15 минута било би најмање 5:4. Џабе одличан напад кад је одбрана катастрофа.

kolce

pre 6 godina

(Daa, 24. april 2018 21:27) 
Decko...real ili bajern nemaju dta da trazi protiv liverpula
(Duleczv, 24. april 2018 21:42)

Real I Bajern su mnogo ozbiljnije ekipe od svih dosadasnjih Liverpulovih protivnika. Obe ekipe imaju verovatno najjace vezne redove na svetu. Liverpul je gubio I od nekih smesnih ekipa u Premijer ligi. Ako su te ekipe da ih pobede, kako mozes da kazes da to ne mogu fudbalske sile kao sto su Real I Bajern

neutralni felsh

pre 6 godina

Prvi gol dva prekršaja, treći gol ofsajd. Ovo ni Barsa ni Real ne rade hehe
(Oliver, 24. april 2018 21:59)


tako se igra protiv ovakvih poluraspada, smiris ih sa par faulova i uvalis gol, znas to i sam. a ne kao barsine princeze u rimu, pustili romine da ih gaze i laktaju, posle im kriv djavo...

Baxi

pre 6 godina

Da li je moguce da ljudi veruju da Salah uzima Zlatnu loptu, mozes da budes i Bog, u danasnje vreme tesko da ce da ti vredi, prosta je racunica, ako Ronaldo osvoji LS, njemu Zlatna lopta, ako ne osvoji onda Mesiju, jer verovatno Portugal, Argentina i Egipat nece nista ozbiljno na SP napraviti.

bmiles

pre 6 godina

Pre nego je Salah "skinuo pauka" sudija se napravio "slep" nad dva uzastopna faula,koja su prethodila akciji Liverpula kod postizanje ovog lepog gola!Prvo je predvideo saplitanje Dzeka kod poseda lopte a zatim i saplitanje drugog igraca Rome u nameri da spreci napad domacina!Liverpul igra najofanzivniji fudbal ikad vidjen u LS,prosto pleni ova "ubitacna" trojka Mane,Firmino i Salah!Lepo za gledati i uzivati.Cestitke Klopu na izuzetno organizovanom timu uz konstataciju da se fudbal igra za golove a to publika voli!Pa fudbal se igra radi publike,zar ne!?Roma pokusava,steta sto precka Kolarova nije usla u mrezu, ali susret je otvoren jer ocigledno da Roma ceka svoju sansu a buduci igra otvoreno,moze joj se desiti jos jedan gol preko hitronogog Salaha i Manea!

neutralni felsh

pre 6 godina

Valverde je glavni krivac za ovo. Zbog njega je ovako slab tim dobio priliku da igra polufinalni meč. Sramota!
(Malkom, 24. april 2018 22:22)


zreo za otkaz.

Bosanac

pre 6 godina

2 poklon gola, prvi ima je poklonio Lovren, a drugi sudija.Da se ne lazemo realan rezultat bi bio 7:1 za Liverpul, imala je Roma srece. Stvarno ne znam kako Roma misli da postigne 4 a da ne primi ni jedan. Siti je za dve klase bolja ekipa od Rome, pa nisu uspeli.
(menadjer, 25. april 2018 08:53)Prvo se nauči pravila pa onda komentariši.Romi je dovoljno tri a ne četri gola.Da li će ih dati, to je sad druga stvar?!?!?

ljupce

pre 6 godina

salah-roma 2-0
dajte coveku zlatnu loptu i kraj.nekad je fudbal imao gomilu ovakvih majstora,a danas je cudo kad to nisu mesi i ronaldo.sta reci a ne zaplakati...

Mladen

pre 6 godina

@Petar

Kad je to Hazard imao 43 gola u jednoj sezoni? Salah je imao hazarove sezone u Romi, svake sezone je rastao kao igrac. Treba da se podrzava ovaj decko, treba neko novo lice u fudbalu a ne samo Mesi i Ronaldo.

srb

pre 6 godina

drag mi je liverpul ali uvek sam voleo i underdogove tako da su mi osecanja pomesana...ono sto me definitivno raduje jeste sto napakon imamo dobar, kvalitetan i zanimljiv fudbal u ligi sampiona

Kol

pre 6 godina

Steta za Kolarova ono bi jedan od najlepsih golova u sezoni, navijam za Romu i ne samo zato sto ne volim Liverpul vec ipak u Romi ima nasih plus bi bilo bas iznenadjenje da Roma prodje! Onaj Mane promasio 2 sanse u roku od par minuta, dobro se Roma drzi!

Jedan je kralj, jedan jedini

pre 6 godina

Divimo se salahu.I trebamo da mu se divimo naravno jer momak igra nestvarno dobro.Ali sto rece ovde neko on igra ovako dobro 1 godinu.A mesi igra na jos vecem nivou od salaha 13 godina, ej ljudi 13 za nepoverovati.Inace gledam listu igraca sa najvise titula, mesi je na putu da osvoji 32 trofej(primeru) u karijeri.Ispred njega su dani alves 34 gigs 36 i maksvel 38.Dakle mesi je i ovde u samom vrhu.Nerealno!!!!!

nista o nicemu

pre 6 godina

Ispadao bi i Real u četvrtfinalu ali ne daju sudije... Da nije sudija Real ne bi osvojio 2 zadnje LŠ, a i ove sezone ako je osvoje... Ali nadam se da ce ih Liverpul zgaziti u finalu uz posteno sudjenje...
(ooo, 24. april 2018 23:46)


Barselona ne bi imala nijednu LS da nije pomoci sudija. To precutkujes, zasto reci nam?

Amerikanac

pre 6 godina

Ovaj Liverpul bi Barseloni dao 8-10 komada kad ovako nakantaše Romu. 
(CJC, 24. april 2018 22:05) 

Realu bi onda dali 20 komada
(maki, 24. april 2018 22:10)

Videcemo u finalu!

Ruski voz

pre 6 godina

Kolarov na ovoj utakmici kao levi bek ne postoji! Jednom je šutirao kao nekadašnja leva polutka, ali kao bek igra užasno. Pa vi vidite čemu da se nadate na Svetskom prvenstvu.

Liverpool FC

pre 6 godina

Forza Roma!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (OVE NOCI NECES SPAVATI, 24. april 2018 19:37)

...JER SLAVICE SE DO ZORE!!! ;-)))

4k4.Dex

pre 6 godina

Liverpul ih zgazio, Roma zalutala. Mozda je sudija malo prrvise pustio igrace liverpula da biju trebalo je da ih malo smiri ali opet Roma uzas

BlueFortress

pre 6 godina

Izuzetno mi je drago zbog Liverpula i zbog PL se nadam da ce osvojiti, da zvanicno krene vodenica na drugu stranu! Narednih sezona Englezi jos jaci.

acoZmaj

pre 6 godina

Kolarov da je bio tamo gde treba da igra odbranu nebi primili 5 komada..čovek se izgubio na terenu..zapostavio totalno levu stranu samo trci u napad a odbrana nista!

Milos

pre 6 godina

sarajevo.ba, kao prvo Premijer liga nije jaca od Primere. To sto neko misli da tamo igraju samo Real i Barsa nema veze sa mozgom. Igra i Atletiko, Sevilja, Valensija, Viljareal..sve vrhunske ekipe..Sevilja se naosvajala Liga Evrope lagano. Da li moze neko da tvrdi da je Bormunt bolja ekipa od Viljareala? Nema sanse, posto Spanci redovno peru Engleze u Evropi. Englezi imaju jos ragbi, polo, trke konja, atletiku,sportove na vodi..uvek osvajaju gomilu medalja na Olimpijadi.Inace,nikada ali nikada ni jedna liga na svetu nece biti dominantna kao Serija A 90-ih.

bradina

pre 6 godina

Bez obzira sto je treci gol pod sumnjom (ipak je bio ofsajd!) pleni igra Liverpula na krilima "trojke" Salah,Mane, Firmino!Roma se ne vidi pod naletima ovih "ubojica",gol visi u gotovo svakoj akciji!Jos jednom potvrda ako imas tri "spica" igraj napadacki 4-3-3 formaciju! Eto kako im se a i Klopu vraca sad i Firmino za nedostiznu "petardu" i opustajuci izlet za revans u Romi !Bravo!

Mladen

pre 6 godina

@Kolubarac

Znas koji je najbolji defanzivac, onaj o kome se nikad ne prica nista lose i nema ga u prvom planu. Van Dajk je bukvalno jedan od najboljih stoepra sveta, lik sve sto je njegovo resi lagano. Kaze covek izvikan mu Van Dajk kao da je napravio neke greske... Sta sve necu procitati...

CitizenX

pre 6 godina

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala.
(Pablo, 24. april 2018 22:35)

Kako može neko da navija i za jedne i za druge. Kako sam na Logu 3, daleke 91-e, uhvatio 3. kanal i utakmicu Crvenih... postoji samo jedan ino klub koji simpatišem. A navijam isključivo za one sa moje strane brda...

Komsijina Krava

pre 6 godina

Roma ima sanse u uzvratu ali jasno je da ce im ponovo trebati puno srece i trke. Ovako losu obranu je tesko ponoviti. Super spori stoper kao Fazio nema sto traziti u protiv ovih superbrzih napadaca. Znaci Fazio van i 4 u obranu. Tako su trebali danas postaviti igru. Lovren je dezurni krivac i iskreno mu zelim da ode u klub s manje iskompleksiranih navijaca i u neku bolju ligu. Liverpoolova sredina je majstorski skriveni problem i ovo sto su odigrali u zadnjih par utakmica je cudo.Naingolan, Strootman i DeRossi su za klasu bolji od ovog sto ima Liverpool i tu trebaju traziti prevagu. Moguce je da Liverpool ponovi utakmicu kao uzvrat protiv citya. Kad spominjem Loverena, da spomenem Kolarova i Dzeku. Oba skroz dobra.

Ra

pre 6 godina

I dalje tvrdite da Roma nije zalutala u LŠ? Pa. Ko još prima 4 komada u polufinalu LŠ i to od ekipe kojoj sredinu terena čine Henderson i Milner...

Torrente

pre 6 godina

Ova glupost sa izvođenjem Salaha 15 minuta pre kraja će izgleda skupo da košta. Liverpul je bez njega ipak limitirana ekipa.

Iako i dalje imaju veliku prednost, "smeši" se pobeda od 3:0 ili 4:1 u Rimu.

Ako nije izdražala Barselona, ne vidim kako će Liverpul.

Rade

pre 6 godina

Roma je još u igri. Salah je dokazao, da je trenutno vredan 200 miliona I svaka mu čast, po stilu igre podseča na Messija.Ali u Rimu neće tako igrati, zapamtite, Roma je još u igri.

zex

pre 6 godina

Roma ce izbaciti Liverpul u Rimu. Daleko je Liverpul od vrhunskog kluba, kad je mogla Barsa da padne moze i Liverpul.Dva gola u gostima su veoma bitni.Nebih otpisivao Romu.

sgdp

pre 6 godina

Okslejd-Čemberlejn, nažalost, čini se teže povredjen, pogotovo što će i Svetsko možda propustiti. Inače, Roma igra bolje nego očekivano i dobro se drže. Ako izdrže ovako ovaj meč do kraja, očekujem da u Rimu prodju.

neutralni felsh

pre 6 godina

Valverde je glavni krivac za ovo. Zbog njega je ovako slab tim dobio priliku da igra polufinalni meč. Sramota! 
(Malkom, 24. april 2018 22:22) 

zreo za otkaz. 
(neutralni felsh, 24. april 2018 23:20) 

Sacuvacu ova dva komentara za slucaj da se u Rimu ponovi situacija kao sa Barsom pa da vas pitam kako ide i sta se radi...
(forest gamp, 24. april 2018 23:38)


sacuvaj ih i za slucaj da se ne ponovi, kao sto nece, pa cemo mi onda tebe da pitamo kako ide i sta se radi...

Marko G

pre 6 godina

Ja ne znam da li ova utakmica uopste nekog zanima. 2 tima stigla do polufinala a ni sami ne znaju kako, posrecili im se laki timovi (i romi je isto bilo lako jer je to barsa, los tim). Meni licno nije ni bitno ko ce proci jer ko god da prodje bice lak za real. Poz

MESI BOG JEDAN JEDINI

pre 6 godina

Zlatna lopta ide MESIJU jer ce mesi osvojiti svetsko i onda ce biti proglasen za ZVANICNO NAJVECEG IKADA a onda peleovci i maradonovci cao zdravo.

Vesela masina

pre 6 godina

Precenjujete Salaha mnogo,trenutno je u dobroj formi tj. tokom cele sezone je bio konstantan svaka mu cast,ali lik je dobar samo ove sezone.Gde je bio prethodnih?Ono sto hocu da kazem jeste da Salah ukoliko zeli da bude zapamcen kao jedan od najboljih napadaca ikada,morace da bude konstantan i narednih sezona ili ce biti novi Tores.

CJC

pre 6 godina

Ovaj Liverpul bi Barseloni dao 8-10 komada kad ovako nakantaše Romu.(CJC, 24. april 2018 22:05) Realu bi onda dali 20 komada
(maki, 24. april 2018 22:10)

Imaju šansu pa cemo videti...ali ako su Romi dali 5, Roma Barsi 3, logično je da bi im Liverpul onda natrpao 8 komada minimalno.
Ko je kriv Barseloni sto je ispala pa sad nikako ne mozemo saznati?
Trebali su lepo proći pa da vidimo a njih ova benda Roma nakanta lagano.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Bravo Liverpule, Romo dovidjenja hahaha. Ova tekma je dokaz da je sudija pogurao Romu protiv Barse i da su imali vise srece nego pameti, protiv Barse imali 4 suta i dali 4 gola, sto Liverpulu ne daju toliko? No Majkl Oliver no party.

La mano de dios

pre 6 godina

Uh što mi drago kad ciče ovi što prate Barselonu, Real, Bajern i ostale gutače fudbala. Zbog njih ne pratim fudbal poduže ali lepo mi čuti kad ih neko demolira. Šteta što Real i Bajern "Dortmund" igraju međusobno pa će jedan sigurno u finale ali nema veze, tamo ih čeka kaznena ekspedicija pa će mi verovatno od sreće malo i procuriti. Još mi najjače kad nose dresove pomenutih, onda se na mestu uneredim od šoka...

Ra

pre 6 godina

@ Kecman - ovo je druga / treća liga evropskog fudbala. Svidelo se to nekome ili ne. Siti igra najbolju sezonu u istoriji, Barsa kiksnula jednu utakmicu, ova dva tima su definitivno zalutala u polufinale, što će finale i pokazati. Svidelo se to ljubiteljima autsajdera ili ne.

IvanSad

pre 6 godina

Prvi gol posle faula na sredini terena, treci posle ofsajda a cetvrti posle faula kad se Firminjo naslonio na igracha Rome u skoku. Dajte VAR.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Ван Нистелрој - Испоштовао него шта. Види ово сад: Салах 1,60 - Фирмињо 2,05 - Мане 2,50 - Џеко 2,60 - Пероти 3,75 и то је укупно 79,95. Ал ајд знај да ће чак њих 5 дати гол. Добро је и овако, нека се бар нешто "убоде". Ноћас НБА а сутра вече још један изазов, Бајерн - Реал. 🤔🤔🤔. Поздрав 🖐

Mašan

pre 6 godina

Onako iskreno onaj prvi gol koji je Roma dala Barsi u najmanju ruku čudan. Džeko prima loptu pored dva igrača,nijedan ga ne blokira kod šuta,Terštegen se baca nasumice,ne gleda gde ide lopta. Penal koji je napravljen ni početnik tako ne bi uradio. Totalno sumnjiva utakmica. Barsa je igrala neprepoznatljivo. Strah me da neka produžena ruka ne režira revanš Liverpula i Rome...Veliki sam fan Jirgena Klopa...

Karavan sa crvenom bojom na zacelju

pre 6 godina

(neutralni felsh, 24. april 2018 23:02)

# Link komentara

Pozdrav za vertikalu i horizontalu iz Rima. (; Jao kvazismisla za humor. Drzi se fotelje i cipsa.

menadjer

pre 6 godina

2 poklon gola, prvi ima je poklonio Lovren, a drugi sudija.
Da se ne lazemo realan rezultat bi bio 7:1 za Liverpul, imala je Roma srece. Stvarno ne znam kako Roma misli da postigne 4 a da ne primi ni jedan. Siti je za dve klase bolja ekipa od Rome, pa nisu uspeli.

Лош назив такмичења

pre 6 godina

Лига шампиона је куп такмичење, где у полуфиналу наступају екипе које су последњи пут биле шампиони пре 17, односно 28 година.

LOL

pre 6 godina

Kako ne bi imali? Zato sto si ti tako rekao? haha a pazi sad ovo, Real je jedini klub koji je najmanje 6 titula LŠ osvojio zbog sudija...

1955/56 - 2 poništena gola Partizanu (Milutinoviću) u četvrtfinalu
1956/57 - Poklonjen penal Realu protiv Fiorentine u finalu
1959/60 - Poklonjen penal Realu protiv Frankfurta opet u finalu
1997/98 - Jedini gol Reala je bio iz ofsajda u finalu protiv Juventusa
2015/16 - Gol Ramosa iz ofsajda u finalu protiv Atletika
2016/17 - Kradja veka protiv Bajerna
2017/18 - Poklonjen penal protiv PSŽ-a (Kros bio 1m u ofsajdu) i sumnjiv penal protiv Juvea
(Real + sudije = uvek dobitna kombinacija, 25. april 2018 09:05)

Izmisljas kao crtani film..
2017/18 - Jos uvek nisu osvojili ali su demolirali PSG bez ikakvih sudija.
2016/17 - Bajern dobio po penal u svakom mecu i opet izgubio, el je sudija kriv sto je Marcelo protutnjao celu odbranu i sto je Ronaldo sam na 10 metara od gola?
2015 - Ramos dao cist gol.
1998 - Nije bio ofsajd.

Dalje ni necu da idem, Real Madrid najbolji klub u istoriji.

CJC

pre 6 godina

Ovaj Alison mi se uopste ne svidja, pogotovo kod gola iz kornera je morao bolje a i coveku dva puta lopta prolazi kroz 5 metara i sam igrač na drugoj daje na prazan gol.
Ne znam za ofsajd ali prvi gol su dali posle bar jednog faula ako ne i dva.
A do tad je Liverpul bio neprimetan.

Marko G

pre 6 godina

Ja ne znam da li ova utakmica uopste nekog zanima. 2 tima stigla do polufinala a ni sami ne znaju kako, posrecili im se laki timovi (i romi je isto bilo lako jer je to barsa, los tim). Meni licno nije ni bitno ko ce proci jer ko god da prodje bice lak za real. Poz

Ra

pre 6 godina

@ Kecman - ovo je druga / treća liga evropskog fudbala. Svidelo se to nekome ili ne. Siti igra najbolju sezonu u istoriji, Barsa kiksnula jednu utakmicu, ova dva tima su definitivno zalutala u polufinale, što će finale i pokazati. Svidelo se to ljubiteljima autsajdera ili ne.

beograd_moskva_92

pre 6 godina

Sto puta se ljutim na Klopa sto izvodi Moa ranije. :( Pa kako ne vidi da je on pola tima. Izvedi ga od 75 do 80 min. Pre nikako. A onog Lovrena treba prodati sto pre. I sta tek reci za Kolarova? On da nam bude kapiten?!!! Sta uradi Aleksu, daj Boze da se brzo oporavi.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Bravo Liverpule, Romo dovidjenja hahaha. Ova tekma je dokaz da je sudija pogurao Romu protiv Barse i da su imali vise srece nego pameti, protiv Barse imali 4 suta i dali 4 gola, sto Liverpulu ne daju toliko? No Majkl Oliver no party.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ono sto hocu da kazem jeste da Salah ukoliko zeli da bude zapamcen kao jedan od najboljih napadaca ikada,morace da bude konstantan i narednih sezona ili ce biti novi Tores.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vesela masina, 24. april 2018 23:03)

Салах није ни близу најбољих нападача икада... Али је ове године, уз Роналда најбољи на свету. То чак ни ја не могу да оспорим.

Jedan je kralj, jedan jedini

pre 6 godina

Divimo se salahu.I trebamo da mu se divimo naravno jer momak igra nestvarno dobro.Ali sto rece ovde neko on igra ovako dobro 1 godinu.A mesi igra na jos vecem nivou od salaha 13 godina, ej ljudi 13 za nepoverovati.Inace gledam listu igraca sa najvise titula, mesi je na putu da osvoji 32 trofej(primeru) u karijeri.Ispred njega su dani alves 34 gigs 36 i maksvel 38.Dakle mesi je i ovde u samom vrhu.Nerealno!!!!!

MESI BOG JEDAN JEDINI

pre 6 godina

Zlatna lopta ide MESIJU jer ce mesi osvojiti svetsko i onda ce biti proglasen za ZVANICNO NAJVECEG IKADA a onda peleovci i maradonovci cao zdravo.

Vesela masina

pre 6 godina

Precenjujete Salaha mnogo,trenutno je u dobroj formi tj. tokom cele sezone je bio konstantan svaka mu cast,ali lik je dobar samo ove sezone.Gde je bio prethodnih?Ono sto hocu da kazem jeste da Salah ukoliko zeli da bude zapamcen kao jedan od najboljih napadaca ikada,morace da bude konstantan i narednih sezona ili ce biti novi Tores.

croata

pre 6 godina

Ako si golman ili štoper ne možeš da kiksneš na gotovo svakoj utakmici, da zbog toga primiš gol pa onda da kažeš, jeste, ali igrao sam dobro.Lovren je dobar ali ne i vrhunski štoper.U ovakvim utakmicama, na ovom nivou, ovako loša procena lopte koja leti bar 30 m kod Džekovog gola je jednostavno nedopuštena i ne radi se ni o kakvom pljuvanju, već samo o faktima.Pozdrav.
(Kolubarac, 24. april 2018 23:21)

Gdje je pogrijesio protiv citya, odigrao vrhunsku utakmicu bez greske i to protiv ponajbolje svjetske momcadi. Pa covjek bio proglasen igracem utakmice. Ove sezone lovren igra vrhunski, a ova pogreska, pa covjek iskljucivo cuvao dzeku, fenomenalnog napadaca, pa da se slikas dzeko mora imat najmanje jednu sansu. Danas je bez obzira na ovu pogresku lovren bolje odigrao od razvikanog van dykea.
Ovo o cemu ti pises, to je lovren do ove sezone, ovo sad je jedan sasvim drugaciji, ozbiljniji i bolji igrac, zasluzeni prvotimac liverpoola.

Torrente

pre 6 godina

Ova glupost sa izvođenjem Salaha 15 minuta pre kraja će izgleda skupo da košta. Liverpul je bez njega ipak limitirana ekipa.

Iako i dalje imaju veliku prednost, "smeši" se pobeda od 3:0 ili 4:1 u Rimu.

Ako nije izdražala Barselona, ne vidim kako će Liverpul.

Bianconero

pre 6 godina

Feliks Brih se opet delegira Liverpulu na Enfildu i opet im priznaje gol iz ofsajda. Covek je fino pogurao Liverpul i u 1/4 finalu i veceras, ne treba im to, odlicna su ekipa i bez toga

Pablo

pre 6 godina

Da li postoji veća rupa od Dejana Lovrena? Vujadin Savić je mogao odigrati ovo večeras što on igra, možda ne bi ni pogrešio.

Džaba Salah ovo neće ići protiv dva najbolja beka sveta Marsela i Karvahala, a šta će Lovren pored Ronalda i Arnold to samo Bog zna.

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala.

croata

pre 6 godina

Dejan Lovren...kraj vica
(lorenzo, 24. april 2018 22:46)


80 minuta je drzao dzeksona u dzepu, a po meni dzeko je i bolji od lewandowskog, dakle top napadaca, vidio se nije. Osim toga i u napadu je bio u nekoliko akcija, par vrhunskih iznosenja lopte, lovren ne samo ovu utakmicu vec zadnjih par mjeseci je u vrhunskoj formi i ne znam cemu takva pljuvacina. To sto je prozujio kod dzekinog gola je pogreska, ali da ces o njemu kao nekom vic igracu to mogu samo kompleksasi izjavljivat. Pogotovo jer sam uvijek prvi ja pljuvao po tom decku i vise nego sto je zasluzio, zadnjih mjeseci sam promijenio plocu jer lovren izrasta u vrhunskog stopera.
A vi sad i dalje lupetajte.

Petar

pre 6 godina

Oladite sa Salahom malo, to mu je tek prva sezona na takvom nivoju, isto kao Hazard tada kad je blesnuo a evo ga danas...Messi i Ronaldo su imali svaku sezonu ovakvu godinama bez prestanka. Salah je ove stvarno za zlatnu loptu ali treba i sledece da isto ovako odigra ako ume pa da pricamo

zex

pre 6 godina

Roma ce izbaciti Liverpul u Rimu. Daleko je Liverpul od vrhunskog kluba, kad je mogla Barsa da padne moze i Liverpul.Dva gola u gostima su veoma bitni.Nebih otpisivao Romu.

CENTURION

pre 6 godina

Jordan Henderson da podigne pehar liga sampiona bi bila najveca tragedija u skorijoj fudbalsko istoriji. Ne Liverpool, nego Jordan Henderson da se razumemo.

da nije i za penal kriv?

pre 6 godina

Dejan Lovren!? U čemu je problem? Lopta je bila izvrsno centaršutirana. Ne može on bit visok dva metra i deset ako je visok metar osamdeset! Ostalo je sve dobro počistio i stigo pogodit prečku!Tako da nek iskuliraju pljuvači. Na uzvratu će opet igrat!

HARIS

pre 6 godina

Ako je Roma pobjedila Barselonu sa 3:0 u revans utakmici, koja ima duplu bolju i jacu odbranu od Liverpula, onda mogu to i da ponove. Ne bih ja tako lako otpisivao Romu.

IvanSad

pre 6 godina

Prvi gol posle faula na sredini terena, treci posle ofsajda a cetvrti posle faula kad se Firminjo naslonio na igracha Rome u skoku. Dajte VAR.

Ivan

pre 6 godina

Još jedno fantastično izdanje velemajstora Mohameda Salaha večeras. Poigravao se sa Romom čitavih 74 minuta kada je zamenjen. Jednostavno Mohamed Salah je trenutno u vrhunskoj formi, pruža fantastične partije cele sezone, on je igrač koji definitivno pšravi razliku, koji nosi ekipu. Jednostavno svetska klasa vrhunskog fudbalera je.

Naravno treba pomenuti i ostalu dvojicu iz Liverpulovog udarnog trija Salah - Mane - Firmino koji su takođe odigrali dobro večeras-

Što se tiče same večerašnje utakmice, Liverpul je jednostavno samleo Romu u prvih sat i nešto vremena i pokazao da je jednostavno bolja ekipa od Rome. Roma je krenula otvoreno u utakmicu, stvarala šanse prvih 20 minuta i onda se Liverpul naljutio i krenuo da bukvalno MELJE po terenu svog protivnika pa je do 69. minuta postigao PET golova i imao još toliko velikih šansi! I onda sledi opuštanje Liverpula, onda Klop vadi Salaha iz igre već u 74. minutu a Liverpul posle toga bukvalno povlači ručnu i dozvoljava Romi da postigne dva gola tipičnim greškama svoje odbrane. Time je Roma izbegla ogromnu katastrofu ali je i ovim rezultatom skroz nadigrana od boljeg Liverpula definitivno.

Što se revanša tiče Klop neće ponoviti grešku Barse i NEĆE braniti rezultat! Liverpul će opet igrati svoju igru iz koje je NEMOGUĆE da ne da bar još gol dva i u Rimu i dopusti Romi da napravi još jednu senzaciju.

Ra

pre 6 godina

I dalje tvrdite da Roma nije zalutala u LŠ? Pa. Ko još prima 4 komada u polufinalu LŠ i to od ekipe kojoj sredinu terena čine Henderson i Milner...

ooo

pre 6 godina

(Sunce, 24. april 2018 21:44)

Ispadao bi i Real u četvrtfinalu ali ne daju sudije... Da nije sudija Real ne bi osvojio 2 zadnje LŠ, a i ove sezone ako je osvoje... Ali nadam se da ce ih Liverpul zgaziti u finalu uz posteno sudjenje...

veliki strumf

pre 6 godina

Po svim prognozama (i pre ovog meca, a narocito posle 2 gola Rome), revans mec ce gotovo sigurno suditi Mazic. Ujedno, Mazic je prvi favorit da sudi finale Lige Evrope. Ako dobije revans mec u Rimu, onda ce mu finale zavisiti od toga kako ce odsuditi taj mec (u slucaju vece greske finale bi sudio Italijan Roki). Naravno, postoji i mogucnost da ne dobije revans mec, kako se ne bi rizikovala neka veca greska, vec da odmah bude odredjen da sudi finale Lige Evrope. U svakom slucaju, glavni je kandidat za ovo finale, dok se ocekuje da finale Lige sampiona sudi Slovenac Skomina.
Sto se tice sutrasnjeg meca, ne znam za vas, ali za mene je kecuga u Minhenu kao kuca! Bajern igra izvanredno, dok je Real u promenljivoj formi. Jeste Real-Real, ali sutra je kec kao avion! Kvota se krece oko 2 - valja to ispostovati.

veder

pre 6 godina

Da li postoji veća rupa u svetskom profesionalnom fudbalu od Lovrena?Covek je dao 2 gola Liverpulu
(room 1408, 24. april 2018 22:30)

Ja stvarno ne znam koju utakmicu si ti gledao? Lovren dao dva gola Liverpulu? Pa drugi gol je penal koji sudija nije morao da svira jer je napucan Milner,lopta skoro da nije okrznula ruku...zar to nisi video?
Drugo, Roma je sretno došla do dva gola, a trebali su primiti još pet. U revanšu će im Salah dati sigurno jedan do dva gola, čovek je nezaustavljiv.Roma se mora otvoriti da postigne tri gola što je najbolja šansa za Liverpul koji ima najbolju kontru u eVROPI. Liverpul igra finale sa Bajernom, moja prognoza.

Rade

pre 6 godina

Roma je još u igri. Salah je dokazao, da je trenutno vredan 200 miliona I svaka mu čast, po stilu igre podseča na Messija.Ali u Rimu neće tako igrati, zapamtite, Roma je još u igri.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ispadao bi i Real u četvrtfinalu ali ne daju sudije... Da nije sudija Real ne bi osvojio 2 zadnje LŠ, a i ove sezone ako je osvoje... Ali nadam se da ce ih Liverpul zgaziti u finalu uz posteno sudjenje...
(ooo, 24. april 2018 23:46)


Barselona ne bi imala nijednu LS da nije pomoci sudija. To precutkujes, zasto reci nam?

menadjer

pre 6 godina

2 poklon gola, prvi ima je poklonio Lovren, a drugi sudija.
Da se ne lazemo realan rezultat bi bio 7:1 za Liverpul, imala je Roma srece. Stvarno ne znam kako Roma misli da postigne 4 a da ne primi ni jedan. Siti je za dve klase bolja ekipa od Rome, pa nisu uspeli.

room 1408

pre 6 godina

Znam da kao Srbin ne bi trebao da navijam za neku englesku ekipu,ali uvek ću biti na strani fudbala.Tim koji u najjačem klupskom fudbalskom takmičenju na svetu da u 10 utakmica 33 gola je za svako poštovanje!Svaka im čast.U seoskoj ligi je teško na 10 utakmica dati preko 30 golova.Pa 80% timova ne da u svojim prvenstvima toliki broj golova na 30 utakmica.Uvek ću biti protiv antifudbala(Murinjo.co),...Voleo bi da osvoje ovo i da Klop predje igricu.

Posmatrač

pre 6 godina

Liverpul bez Salaha mnogo slabiji od Rome! Sad je jasno da je samo Salah doneo prevagu! Jedina nada Rome da prodje je da ne igra Salah u revanšu.

ooo

pre 6 godina

(Sunce, 24. april 2018 21:44)

Ispadao bi i Real u četvrtfinalu ali ne daju sudije... Da nije sudija Real ne bi osvojio 2 zadnje LŠ, a i ove sezone ako je osvoje... Ali nadam se da ce ih Liverpul zgaziti u finalu uz posteno sudjenje...

Falja

pre 6 godina

Sa Barsom su iznenadili citav svijet, i oni sami nisu mozda jos svesni toga da su izbacili Barsu i to sa rezultatom od 4-1 na prvoj utakmici. Cisto sumnjam da ce uradit nesto kuci protiv Liverpula. Jos da Bayern izbaci Real(i sudije naravno) pa da gledamo pravo finale LS, Liverpul i Bayern, praznik za oci!

Stef

pre 6 godina

@ Kecman - ovo je druga / treća liga evropskog fudbala. Svidelo se to nekome ili ne. Siti igra najbolju sezonu u istoriji, Barsa kiksnula jednu utakmicu, ova dva tima su definitivno zalutala u polufinale, što će finale i pokazati. Svidelo se to ljubiteljima autsajdera ili ne.
(Ra, 24. april 2018 21:28)

Ti si zalutao u svet fudbala, batice. Veze nemaš.

forest gamp

pre 6 godina

Valverde je glavni krivac za ovo. Zbog njega je ovako slab tim dobio priliku da igra polufinalni meč. Sramota!
(Malkom, 24. april 2018 22:22)


zreo za otkaz.
(neutralni felsh, 24. april 2018 23:20)

Sacuvacu ova dva komentara za slucaj da se u Rimu ponovi situacija kao sa Barsom pa da vas pitam kako ide i sta se radi...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Ван Нистелрој - Испоштовао него шта. Види ово сад: Салах 1,60 - Фирмињо 2,05 - Мане 2,50 - Џеко 2,60 - Пероти 3,75 и то је укупно 79,95. Ал ајд знај да ће чак њих 5 дати гол. Добро је и овако, нека се бар нешто "убоде". Ноћас НБА а сутра вече још један изазов, Бајерн - Реал. 🤔🤔🤔. Поздрав 🖐

Real + sudije = uvek dobitna kombinacija

pre 6 godina

(nista o nicemu, 25. april 2018 08:03)

Kako ne bi imali? Zato sto si ti tako rekao? haha a pazi sad ovo, Real je jedini klub koji je najmanje 6 titula LŠ osvojio zbog sudija...

1955/56 - 2 poništena gola Partizanu (Milutinoviću) u četvrtfinalu
1956/57 - Poklonjen penal Realu protiv Fiorentine u finalu
1959/60 - Poklonjen penal Realu protiv Frankfurta opet u finalu
1997/98 - Jedini gol Reala je bio iz ofsajda u finalu protiv Juventusa
2015/16 - Gol Ramosa iz ofsajda u finalu protiv Atletika
2016/17 - Kradja veka protiv Bajerna
2017/18 - Poklonjen penal protiv PSŽ-a (Kros bio 1m u ofsajdu) i sumnjiv penal protiv Juvea

bmiles

pre 6 godina

Kako ono kaze nas narod "od gotovog veresija".Roma,sa ova dva gola ucinila revans interesantnijim i normalno neizvesnijim!?Imaju li snage da ponove cudo kao nad Barsom! Mogu sa 3:0 i 4:1 dalje!Nada umire poslednja zar ne!
Liverpul se raspao u zadnjih 15 minuta!

HARIS

pre 6 godina

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala.
(Pablo, 24. april 2018 22:35)

Mogao bi jos da navijas i za Bajern, Juventus, PSZ... U svakoj ligi imaj po jedan svoj tim, sta te briga. Na kraju sezone drugari ne mogu da te zezaju da tvoj tim nista nije osvojio. E to je win win situacija :D

Mašan

pre 6 godina

Onako iskreno onaj prvi gol koji je Roma dala Barsi u najmanju ruku čudan. Džeko prima loptu pored dva igrača,nijedan ga ne blokira kod šuta,Terštegen se baca nasumice,ne gleda gde ide lopta. Penal koji je napravljen ni početnik tako ne bi uradio. Totalno sumnjiva utakmica. Barsa je igrala neprepoznatljivo. Strah me da neka produžena ruka ne režira revanš Liverpula i Rome...Veliki sam fan Jirgena Klopa...

neutralni felsh

pre 6 godina

Znam da kao Srbin ne bi trebao da navijam za neku englesku ekipu,ali uvek ću biti na strani fudbala.Tim koji u najjačem klupskom fudbalskom takmičenju na svetu da u 10 utakmica 33 gola je za svako poštovanje!Svaka im čast.U seoskoj ligi je teško na 10 utakmica dati preko 30 golova.Pa 80% timova ne da u svojim prvenstvima toliki broj golova na 30 utakmica.Uvek ću biti protiv antifudbala(Murinjo.co),...Voleo bi da osvoje ovo i da Klop predje igricu.
(room 1408, 24. april 2018 20:22)


izvini, ali zasto "kao srbin" ne bi trebalo da navijas za neku englesku ekipu? vidi se da volis englesku ligu a kao ne navijas (simpatizerski) za neki njihov klub... nije mi jasno sta te sprecava da se opustis i navijas nego pises neka javna opravdanja :)

789

pre 6 godina

Voleo bih da Roma dobije gubitnike iz Liverpula. Inače i jedni i drugi zalutali u LŠ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ra, 24. april 2018 20:53)

Liverpool zalutao u LŠ tako što su u četvrtfinalu izbacili City a prethodno bili prvi u grupi ispred tima koji je kasnije izbacio Man Utd. Pretpostavljam da je Roma zalutala tako što su u grupi bili ispred Chelsija i Atl. Madrida a u revanšu četvrtfinala deklasirali Barcelonu.

bmiles

pre 6 godina

Pre nego je Salah "skinuo pauka" sudija se napravio "slep" nad dva uzastopna faula,koja su prethodila akciji Liverpula kod postizanje ovog lepog gola!Prvo je predvideo saplitanje Dzeka kod poseda lopte a zatim i saplitanje drugog igraca Rome u nameri da spreci napad domacina!Liverpul igra najofanzivniji fudbal ikad vidjen u LS,prosto pleni ova "ubitacna" trojka Mane,Firmino i Salah!Lepo za gledati i uzivati.Cestitke Klopu na izuzetno organizovanom timu uz konstataciju da se fudbal igra za golove a to publika voli!Pa fudbal se igra radi publike,zar ne!?Roma pokusava,steta sto precka Kolarova nije usla u mrezu, ali susret je otvoren jer ocigledno da Roma ceka svoju sansu a buduci igra otvoreno,moze joj se desiti jos jedan gol preko hitronogog Salaha i Manea!

Kol

pre 6 godina

Steta za Kolarova ono bi jedan od najlepsih golova u sezoni, navijam za Romu i ne samo zato sto ne volim Liverpul vec ipak u Romi ima nasih plus bi bilo bas iznenadjenje da Roma prodje! Onaj Mane promasio 2 sanse u roku od par minuta, dobro se Roma drzi!

Baxi

pre 6 godina

Da li je moguce da ljudi veruju da Salah uzima Zlatnu loptu, mozes da budes i Bog, u danasnje vreme tesko da ce da ti vredi, prosta je racunica, ako Ronaldo osvoji LS, njemu Zlatna lopta, ako ne osvoji onda Mesiju, jer verovatno Portugal, Argentina i Egipat nece nista ozbiljno na SP napraviti.

Amerikanac

pre 6 godina

Ovaj Liverpul bi Barseloni dao 8-10 komada kad ovako nakantaše Romu. 
(CJC, 24. april 2018 22:05) 

Realu bi onda dali 20 komada
(maki, 24. april 2018 22:10)

Videcemo u finalu!

andreas kisser

pre 6 godina

stara kineska kletva kaze "dabogda ziveo u uzbudljivim vremenima"; upravo tako se osecam kad gledam liverpulove utakmice! zbog cega je klop izvukao fenomenalnog salaha a ne beskrvnog manea, uopste mi nije jasno. sto se tice lovrena, realno gledano dobar je bek, a bio bi vrhunski kada u svakoj utakmici ne bi imao bar po jednom pad koncentracije koji vodi do greske iz koje njegov tim prima gol. najbolje da se LFC i on lepo i drugarski rastanu na leto. i za kraj: ukoliko je ona povreda znacila kraj sezone za oksa (a cini se da jeste), steta je sto liverpul u eventualnom finalu nece imati nikakve sanse, nebitno da li igraju protiv bajerna ili reala. liverpul verovatno ovde prolazi dalje (jer ce nadam se dati bar jedan gol, a odbrana ipak ne bi trebalo da primi vise od tri), ali u finalu ovako desetkovan nema sta da trazi. vajnaldum je ok da odradi rudarski posao na sredini, ali u napadu nema ni priblizno isti efekat kao okslejd-cemberlen, koje je tokom sezone postao prava kreativna radilica iza firmina, salaha i manea (dok je vajnaldum samo radilica, bez trunke kreativnosti). do kraja sezone povredjeni su matip, dzan i lalana, a ukoliko im se pridruzi i oks, sa ovako desetkovanim prvim timom osvajanje LS bi bilo ravno cudu.

takkar

pre 6 godina

Vrhunska tekma,pre svega mnogo napadackog fudbala smo videli.Liverpul,napadacki orijentisan,sa mnogo prodora po bokovima.Znaci bezbroj puta su uletali sa bocnih pozicija.Fenomenalna igra zaista.Brzo je isla lopta iz odbrane ka sredini,minimalan broj gresaka na sredini su im doneli 5 golova.Ali moramo da naglasimo da je Roma odigrala ekstremno lose u defanzivi.Znaci totalno neprihvatljivo za jednog polufinalistu LS.Koliko rupa pozadi,ono nije normalno.Gresili pasove u najopasnijim zonama. Zaista ocajno,verovatno je na to uticala i jaka presing igra domacina.Dva gola primili jeftino,skoro skolski (jedan trci po boku dodaje drugom na 5m i ovaj zakucava).Romim ocajan mec,ali i pored toga 2 postignuta gola.Sta bi bilo das u odigrali malo bolje,ili odlicno?Tako da utisak je da mogu drasticno bolje,sto smo videli u predhodnim fazama.Vredi spomenuti das u imali i precku.Jedno je sigurno,kako je Liver vcrs igrao furiozno kao domacin,tako ce i Roma u revansu.Prosto igrace na sve ili nista,jer vec su debelom zaostatku,koji se tesko stize ali ne i nemoguce.Roma ce forsirati skok igru gde su najjaci.Preskakace sredinu,a u odbrani samo sigurne lopte.Tako da sve je moguce.Moram opet da kazem,50-50 prolaz cak i posle 5-2.Dzeko strasan igrac,nema dalje.Glat bi igrao standardnog spica u Barsi,Realu i Bajernu. Jedna sansa,jedan gol,dve sanse,dva gola.Opasan nogom,opasan glavom.Majstor.Fizicka sprema moze Romi da donese finale.Dok Englezi nece da se zalecu cekace gresku.Opake ekipe,ljudi.

CJC

pre 6 godina

Ovaj Alison mi se uopste ne svidja, pogotovo kod gola iz kornera je morao bolje a i coveku dva puta lopta prolazi kroz 5 metara i sam igrač na drugoj daje na prazan gol.
Ne znam za ofsajd ali prvi gol su dali posle bar jednog faula ako ne i dva.
A do tad je Liverpul bio neprimetan.

LOL

pre 6 godina

Kako ne bi imali? Zato sto si ti tako rekao? haha a pazi sad ovo, Real je jedini klub koji je najmanje 6 titula LŠ osvojio zbog sudija...

1955/56 - 2 poništena gola Partizanu (Milutinoviću) u četvrtfinalu
1956/57 - Poklonjen penal Realu protiv Fiorentine u finalu
1959/60 - Poklonjen penal Realu protiv Frankfurta opet u finalu
1997/98 - Jedini gol Reala je bio iz ofsajda u finalu protiv Juventusa
2015/16 - Gol Ramosa iz ofsajda u finalu protiv Atletika
2016/17 - Kradja veka protiv Bajerna
2017/18 - Poklonjen penal protiv PSŽ-a (Kros bio 1m u ofsajdu) i sumnjiv penal protiv Juvea
(Real + sudije = uvek dobitna kombinacija, 25. april 2018 09:05)

Izmisljas kao crtani film..
2017/18 - Jos uvek nisu osvojili ali su demolirali PSG bez ikakvih sudija.
2016/17 - Bajern dobio po penal u svakom mecu i opet izgubio, el je sudija kriv sto je Marcelo protutnjao celu odbranu i sto je Ronaldo sam na 10 metara od gola?
2015 - Ramos dao cist gol.
1998 - Nije bio ofsajd.

Dalje ni necu da idem, Real Madrid najbolji klub u istoriji.

kolce

pre 6 godina

(Daa, 24. april 2018 21:27) 
Decko...real ili bajern nemaju dta da trazi protiv liverpula
(Duleczv, 24. april 2018 21:42)

Real I Bajern su mnogo ozbiljnije ekipe od svih dosadasnjih Liverpulovih protivnika. Obe ekipe imaju verovatno najjace vezne redove na svetu. Liverpul je gubio I od nekih smesnih ekipa u Premijer ligi. Ako su te ekipe da ih pobede, kako mozes da kazes da to ne mogu fudbalske sile kao sto su Real I Bajern

CENTURION

pre 6 godina

Ja stvarno ne razumem ove Hrvate sto komenatrisu ovde. Ajde ljudi budite malo realni. Lovren je klasa za recimo Belgijsku ligu, ovde je on amater. Isto vazi i za Kolarova. Covek bek, nema dribling, nema centarsut. Kad krene u prodor, posle tri dodira gledas kako ga inercija nosi i samo cekas kada ce da padne.

Krusader

pre 6 godina

Evo prilike za Romu da im vrati za onaj preokret u finalu lige šampiona 2005. U Istambulu!
(menađer, 24. april 2018 19:43)
Menađer, Istambul, sta je sledece?

CJC

pre 6 godina

Ali zvižduci Kolarovu... Kakvo licemjerstvo!
(AstonRS, 24. april 2018 21:07)

Druže, tamo pamte i ako si igrao za rezervni tim velikog rivala pre 15 godina.

maki

pre 6 godina

Ovaj Liverpul bi Barseloni dao 8-10 komada kad ovako nakantaše Romu.  
(CJC, 24. april 2018 22:05)  

Realu bi onda dali 20 komada 
(maki, 24. april 2018 22:10) 

Videcemo u finalu!
(Amerikanac, 24. april 2018 22:13)

Mozda ne docekamo to finale ove godine :D

Лош назив такмичења

pre 6 godina

Лига шампиона је куп такмичење, где у полуфиналу наступају екипе које су последњи пут биле шампиони пре 17, односно 28 година.

CJC

pre 6 godina

Ovaj Liverpul bi Barseloni dao 8-10 komada kad ovako nakantaše Romu.(CJC, 24. april 2018 22:05) Realu bi onda dali 20 komada
(maki, 24. april 2018 22:10)

Imaju šansu pa cemo videti...ali ako su Romi dali 5, Roma Barsi 3, logično je da bi im Liverpul onda natrpao 8 komada minimalno.
Ko je kriv Barseloni sto je ispala pa sad nikako ne mozemo saznati?
Trebali su lepo proći pa da vidimo a njih ova benda Roma nakanta lagano.

lobos

pre 6 godina

5:2. Vrlo lako moze da se ponovi 3:0 u Rimu.
(Amerikanac, 24. april 2018 22:31)

Roma ne zna ni sama kako je postigla dva gola. Liverpul da ne postigne gol u revansu, dajte ljudi...

Kolubarac

pre 6 godina

Croata
Na poslednjoj utakmici protiv WBA Lovren je ušao da čuva rezultat i njegov čovek mu da gol iz prekida na prvu stativu i na kraju nerešeno.Tačno je da manje kiksa nego u prvom delu sezone.Slažem se za Van Dajka da je prilično izvikan, nešto mi mnogo statičan.

brmbota

pre 6 godina

Mislim da je Mesi najveci svih vremena, ali ako on dobije zlatnu loptu pre Salaha ove sezone, o Penaldu necu ni da govorim, bice stvarno sramota. Jedino ako osvoji svetsko prvenstvo (sto se nece desiti sa raspalom Argentinom) ili ako Penaldo da 5 golova iz ofsajda i penala i osvoji LS, mada cak i tada zlatna lopta mora ici Salahu, covek se toliko popravio u odnosu na prosle sezone da ja nemam reci. Igra neverovatno, divota je gledati ga, kompletan igrac ove sezone.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Koliko smarate sa tim "seria A opet najjaca" , nesto kao sprdate?
Sinovci, Seria A kad je bila toliko jaka kao englezi sada( ako i jesu pitanje je) jedna Atalanta nije mogla zijaniti 8:1 u dva meca od Evertona.
Seria A tada nije pola stoljeca cekala da ima predstavnika u polu finalu europskih takmicenja.
Italija je tada bila jedna od 3 najjace reprezentacije a ne kao englezi ne mogu bukvalno grupu proci na Sp ili Ep.
I engleza nema nigdje ni u jednom popularnijem sportu, sve su usmjerili u fudbal i opet ih gaze spanci,talijani, francuzi,nemce na svakom koraku.

profdrmr

pre 6 godina

kažu mnogi, Klop će u revanšu agresivno od 1. minuta...to znači sa tri špica? U ovom LFC, to je jedino ubojito... svaka druga opcija drastično slabi njihovu moć. Sigurno je da će Roma u punom gasu, a Klop ima izbor, ali je veliko pitanje kako će Liverpul da postavi igru. Olimpuco nije mali i uzak kao Enfild...

CJC

pre 6 godina

Pa ti izvodi Salaha, kao protiv VBA...u Sta se pretvori ekipa koja je dala 5 komada kad im izadje Salah?
Evo zamalo 5-3 a imam osjećaj i da ce Roma dati treći gol.

BlueFortress

pre 6 godina

Izuzetno mi je drago zbog Liverpula i zbog PL se nadam da ce osvojiti, da zvanicno krene vodenica na drugu stranu! Narednih sezona Englezi jos jaci.

ljupce

pre 6 godina

kakva luda utakmica!salah pokazao da zasluzuje zlatnu loptu,mane i firmino da su uz salaha najstrasniji trio jos od barsinog trija mesi,eto,anri.ono sto brine je odbrana.ne moze lovren,klavan,matip i takvi da igraju u jednom liverpulu.to je sramota za klub takve tradicije i imena.onaj vajnaldum sta radi covek umesto da daje gol ni njemu nije bilo jasno.milner je najbolji univerzalac u fudbalu i strasno potcenjen igrac.od odbrane samo van dajk valja,ostalo sut karta sto pre.sta bi dao stivi dzerard da ima ovakvu trojku u napadu a ne henderson.i na golu dudek,ali i karijus je dobar.samo minjolea kad su sklonili,rupa bez dna.ovaj rezultat nije dovoljan liverpulu.moraju dati minimum dva gola jer ako lovren i kompanija kiksara u odbrani budu igrali ovako i u rimu bice svasta.morace salah ponovo da daje golove.
ovde je neko spomenuo da je liverpul zalutao u polufinale lige sampiona.liverpul je sa ovom utakmicom dao ukupno 38 golova u takmicenju sto mislim nikome nije poslo za rukom.kako takva ekipa koja busi sve protivnike moze da zaluta u polufinale bilo kog takmicenja?imas ti jos da ucis gradivo zvano fudbalska igra.ne blamiraj se.

Kolubarac

pre 6 godina

Croata,
Ako si golman ili štoper ne možeš da kiksneš na gotovo svakoj utakmici, da zbog toga primiš gol pa onda da kažeš, jeste, ali igrao sam dobro.Lovren je dobar ali ne i vrhunski štoper.U ovakvim utakmicama, na ovom nivou, ovako loša procena lopte koja leti bar 30 m kod Džekovog gola je jednostavno nedopuštena i ne radi se ni o kakvom pljuvanju, već samo o faktima.Pozdrav.

asdf

pre 6 godina

Ti mislis da ce Klop postaviti igru kao Barsa u revansu. Varas se krenuce od pocetka agresivno, nije Liverpul ekipa koja cuva rezultat jer oni to ne znaju, uvek su igrali na gol vise.
(igor, 24. april 2018 22:59)

A Barselona je poznata kao ekipa koja cuva rezultat..

croata

pre 6 godina

Sto se tice ove fenomenalne utakmice, iako je liverpool realno trebao pobijediti i sa vise od 7,8 razlike, roma je ovu utakmicu dovela u veliki ali podnosljiv poraz. Prolaz protiv barcelone napunio ih je samopouzdanjem, a i tko zna kad ce se opet naci u borbi za finale lige prvaka, iz tog razloga roma ce biti izuzetno opasna u uzvratu i smatram da bez obzira na velikih 5:2 ovo polufinale je potpuno otvoreno. Liverpool u rimu moze pobijediti 5 razlike,ali isto tako i popit petardu.
Ono sto sam siguran, vidjet cemo jos jednu super utakmicu, praznik nogometa.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Da nije Lovren kiksara obicna, ovo bi bilo gotovo vec. Ovako ostaje nada opet za Romu mada da 2 puta preokrenu rezultat ovako bi bilo za istoriju.

neutralni felsh

pre 6 godina

Valverde je glavni krivac za ovo. Zbog njega je ovako slab tim dobio priliku da igra polufinalni meč. Sramota!
(Malkom, 24. april 2018 22:22)


zreo za otkaz.

Dzoni Bravo

pre 6 godina

Ne znam ni što će Salahu Zlatna lopta kad je ta nagrada izgubila smisao odavno, pa jedan Iniesta koji je imao sezone iz snova i rješavao finale SP-a je nema onda šta dalje pričati. Čini mi se da je Roma oštećena jer su bila dva prekršaja ali da su golčine Salaha, jesu.

Djoleee

pre 6 godina

Veoma los potez Klopa sto je izveo Salaha.
Salah legenda, dobar fudbaler a jos veci covek, vernik.
fudbaler za uzor, skoroman , dobrota zraci iz njega i lepota islama.

HARIS

pre 6 godina

Evo prilike za Romu da im vrati za onaj preokret u finalu lige šampiona 2005. U Istambulu!
(menađer, 24. april 2018 19:43)

Ma jok burazeru, to je bio Lacio. Isti grad, isti stadion, samo 2 razlicita kluba, hehe.

Ruski voz

pre 6 godina

Kolarov na ovoj utakmici kao levi bek ne postoji! Jednom je šutirao kao nekadašnja leva polutka, ali kao bek igra užasno. Pa vi vidite čemu da se nadate na Svetskom prvenstvu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ova glupost sa izvođenjem Salaha 15 minuta pre kraja će izgleda skupo da košta. Liverpul je bez njega ipak limitirana ekipa. 

Iako i dalje imaju veliku prednost, "smeši" se pobeda od 3:0 ili 4:1 u Rimu. 

Ako nije izdražala Barselona, ne vidim kako će Liverpul.
(Torrente, 24. april 2018 22:47)


barsa se obrukala, liverpul nece. naucice na barsinim greskama. zapravo, samo treba da koncipiraju i odigraju suprotno nego sto je barsa i proci ce lagano.

sgdp

pre 6 godina

Okslejd-Čemberlejn, nažalost, čini se teže povredjen, pogotovo što će i Svetsko možda propustiti. Inače, Roma igra bolje nego očekivano i dobro se drže. Ako izdrže ovako ovaj meč do kraja, očekujem da u Rimu prodju.

Kecman

pre 6 godina

@Ra
Evo ga veliki fudbalski stručnjak kaže da je nakon zalutao u polufinale LŠ. Druže, tu niko nije zalutao sigurno, možeš eventualno u grupnu fazu da "zalutaš". Jedni izbacili Barselonu, drugi M. Siti sa dve pobede.

Stef

pre 6 godina

Ako Mesi ili Ronaldo dobiju zlatnu loptu, e onda stvarno.. Sve kad se uzme u obzir, Mo je podučavao ljude kako se igra fudbal, kako se rešavaju utakmice i kako se biva ključni igrač tima. Svaka čast čitavom timu na čelu sa Klopom, lepo je videti da Španci malo padnu u drugi plan nakon dugo vremena. Napred Klop, napred Liverpul, cepajte do finala!

mon

pre 6 godina

Seria A ponovo jaka hahaha, pa Romu bi i Fulham razbio
(miki, 24. april 2018 22:16)

da, da, Fulham bi i Barselonu pobedio po toj logici, prvaka Spanije.
Ne otpisujte Romu, Liverpul moze svakog da pobedi, ali moze inda izgubi od svakog

goxy

pre 6 godina

@Nikola

"Salah je nedavno izjavio da mu prija kad ga uporedjuju sa Mesijem ali da je Mesi jedan, preskroman covek koji trenutno igra jako blizu Mesijevom nivou, svaka mu cast"

Slazem se skoro u potpunosti, jako blizu Mesijevog nivoa... Mesiju treba malo samo da ga sustigne.

Ako Liverpool osvoji UCL, nema razloga da Salah ne bude najbolji igrac sveta za sezonu 2017/18.

neutralni felsh

pre 6 godina

Liverpul bez Salaha mnogo slabiji od Rome! Sad je jasno da je samo Salah doneo prevagu! Jedina nada Rome da prodje je da ne igra Salah u revanšu.
(Posmatrač, 24. april 2018 22:39)


firminjo nista? salah salah salah, na firminja svi zaboravili...

Liverpool FC

pre 6 godina

Forza Roma!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (OVE NOCI NECES SPAVATI, 24. april 2018 19:37)

...JER SLAVICE SE DO ZORE!!! ;-)))

Pera Pisar

pre 6 godina

Ne mora Liverpul ništa da osvoji...dovoljno je samo gledati ovaj trio Salah-Firnimo-Mane...kakva umetnost, kakav Realov BBC i Barselonin MNS, zamisli poduhvat napraviš vrhunski triling od najboljih igrača Argentine, Brazila i Urugvaja...ovi su bili totalni anonimusi iz Hofenhajma, Sautemptona i lik oteran iz Čelzija i samo Salah i Firmino 70 golova u sezoni...svaka čast Salahu i za 43 gola, ali i Firmino je dao 27 golova u sezoni i nestvarno koliko je taj igrač potcenjen

Milos

pre 6 godina

sarajevo.ba, kao prvo Premijer liga nije jaca od Primere. To sto neko misli da tamo igraju samo Real i Barsa nema veze sa mozgom. Igra i Atletiko, Sevilja, Valensija, Viljareal..sve vrhunske ekipe..Sevilja se naosvajala Liga Evrope lagano. Da li moze neko da tvrdi da je Bormunt bolja ekipa od Viljareala? Nema sanse, posto Spanci redovno peru Engleze u Evropi. Englezi imaju jos ragbi, polo, trke konja, atletiku,sportove na vodi..uvek osvajaju gomilu medalja na Olimpijadi.Inace,nikada ali nikada ni jedna liga na svetu nece biti dominantna kao Serija A 90-ih.

svasta

pre 6 godina

Mane 1 na 1 nebu pod oblake dva puta. Kad se svakakvi poluigrači dokopaju polufinala LŠ. Tužno...
(Ra, 24. april 2018 21:15)

Strucnjace ovo je Maneu sedmi mec za tri nedelje, ni jednu utakmicu nije odmaran od strane Klopa, al neka si se ti dokopao interneta.

darko

pre 6 godina

Dobar je ovaj sto kaze da Real i Bajern nemaju sta da traze protiv Liverpula ! Alo decko ne pricas o Cukarickom nego o Bajernu i o Realu ! Svaka cast liverpulu , igraju sjajno i imaju veliku sansu ali malo vise postovanja prema dvojici drugih velikana , to je sve . Sanse u finalu su gotovo uvjek 50/50 . Pozdrav

VanNistelroj

pre 6 godina

Одиграо сам да ће Салах и Џеко дати голове... Још "само" Џеко... 😃
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 24. april 2018 21:51)

Ispostovao te brat :D

neutralni felsh

pre 6 godina

Valverde je glavni krivac za ovo. Zbog njega je ovako slab tim dobio priliku da igra polufinalni meč. Sramota! 
(Malkom, 24. april 2018 22:22) 

zreo za otkaz. 
(neutralni felsh, 24. april 2018 23:20) 

Sacuvacu ova dva komentara za slucaj da se u Rimu ponovi situacija kao sa Barsom pa da vas pitam kako ide i sta se radi...
(forest gamp, 24. april 2018 23:38)


sacuvaj ih i za slucaj da se ne ponovi, kao sto nece, pa cemo mi onda tebe da pitamo kako ide i sta se radi...

La mano de dios

pre 6 godina

Uh što mi drago kad ciče ovi što prate Barselonu, Real, Bajern i ostale gutače fudbala. Zbog njih ne pratim fudbal poduže ali lepo mi čuti kad ih neko demolira. Šteta što Real i Bajern "Dortmund" igraju međusobno pa će jedan sigurno u finale ali nema veze, tamo ih čeka kaznena ekspedicija pa će mi verovatno od sreće malo i procuriti. Još mi najjače kad nose dresove pomenutih, onda se na mestu uneredim od šoka...

bradina

pre 6 godina

Bez obzira sto je treci gol pod sumnjom (ipak je bio ofsajd!) pleni igra Liverpula na krilima "trojke" Salah,Mane, Firmino!Roma se ne vidi pod naletima ovih "ubojica",gol visi u gotovo svakoj akciji!Jos jednom potvrda ako imas tri "spica" igraj napadacki 4-3-3 formaciju! Eto kako im se a i Klopu vraca sad i Firmino za nedostiznu "petardu" i opustajuci izlet za revans u Romi !Bravo!

mufljuz

pre 6 godina

U Rimu ce sve biti drugacije.Nista nije nemoguce,nisam navijac ni jednog ni drugog tima al sam navijao za fudbal.Bas zbog ova dva gola ima da gori u prestonici Italije.

CitizenX

pre 6 godina

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala.
(Pablo, 24. april 2018 22:35)

Kako može neko da navija i za jedne i za druge. Kako sam na Logu 3, daleke 91-e, uhvatio 3. kanal i utakmicu Crvenih... postoji samo jedan ino klub koji simpatišem. A navijam isključivo za one sa moje strane brda...

neutralni felsh

pre 6 godina

Navijam za Liverpul i Real tako da mi je win win situacija, nego ne mogu se oteti utisku da je Lovren za klasu ispod ovog nivoa fudbala. 
(Pablo, 24. april 2018 22:35) 

Mogao bi jos da navijas i za Bajern, Juventus, PSZ... U svakoj ligi imaj po jedan svoj tim, sta te briga. Na kraju sezone drugari ne mogu da te zezaju da tvoj tim nista nije osvojio. E to je win win situacija :D
(HARIS, 24. april 2018 22:40)


ako zaigra liverpul protiv reala drugar ce biti u ozbiljnom problemu sa samim sobom. teski su to konflikti - zamisli ako jedna polovina njega u isto vreme navija za real dok druga polovina za liverpul... jedino je pitanje da li ce se podeliti po vertikali ili po horizontali ;)

Ns

pre 6 godina

Ako neko misli da Liverpul nece postici bar jedan gol u Rimu pa taj nije normalan ovi sigurno nece dati 4,bice ponovo goleada,Live ima najjacu kontru na svetu,svima mogu da daju gol...

Komsijina Krava

pre 6 godina

Roma ima sanse u uzvratu ali jasno je da ce im ponovo trebati puno srece i trke. Ovako losu obranu je tesko ponoviti. Super spori stoper kao Fazio nema sto traziti u protiv ovih superbrzih napadaca. Znaci Fazio van i 4 u obranu. Tako su trebali danas postaviti igru. Lovren je dezurni krivac i iskreno mu zelim da ode u klub s manje iskompleksiranih navijaca i u neku bolju ligu. Liverpoolova sredina je majstorski skriveni problem i ovo sto su odigrali u zadnjih par utakmica je cudo.Naingolan, Strootman i DeRossi su za klasu bolji od ovog sto ima Liverpool i tu trebaju traziti prevagu. Moguce je da Liverpool ponovi utakmicu kao uzvrat protiv citya. Kad spominjem Loverena, da spomenem Kolarova i Dzeku. Oba skroz dobra.

4k4.Dex

pre 6 godina

Liverpul ih zgazio, Roma zalutala. Mozda je sudija malo prrvise pustio igrace liverpula da biju trebalo je da ih malo smiri ali opet Roma uzas

ljupce

pre 6 godina

salah-roma 2-0
dajte coveku zlatnu loptu i kraj.nekad je fudbal imao gomilu ovakvih majstora,a danas je cudo kad to nisu mesi i ronaldo.sta reci a ne zaplakati...

neutralni felsh

pre 6 godina

Prvi gol dva prekršaja, treći gol ofsajd. Ovo ni Barsa ni Real ne rade hehe
(Oliver, 24. april 2018 21:59)


tako se igra protiv ovakvih poluraspada, smiris ih sa par faulova i uvalis gol, znas to i sam. a ne kao barsine princeze u rimu, pustili romine da ih gaze i laktaju, posle im kriv djavo...

igor

pre 6 godina

Ova glupost sa izvođenjem Salaha 15 minuta pre kraja će izgleda skupo da košta. Liverpul je bez njega ipak limitirana ekipa.Iako i dalje imaju veliku prednost, "smeši" se pobeda od 3:0 ili 4:1 u Rimu.Ako nije izdražala Barselona, ne vidim kako će Liverpul.
(Torrente, 24. april 2018 22:47)

Ti mislis da ce Klop postaviti igru kao Barsa u revansu. Varas se krenuce od pocetka agresivno, nije Liverpul ekipa koja cuva rezultat jer oni to ne znaju, uvek su igrali na gol vise.

Ivan

pre 6 godina

Kolarov u Romi prezivljava drugu mladost. Nije ovako igrao u Sitiju za sve one godine, koliko samo ove sezone u Romi. Generalno mu lezi ova taktika koju igra Di Francesko. On I Florenci na drugoj strani samo spartaju napred nazad. Drze celu svoju stranu, kako u odbrani tako u napadu.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Mislim da vise nema dileme ko treba da uzme Zlatnu Loptu. Makar Liverpul ispao ona mora da ide Mohamedu Salahu.

room 1408

pre 6 godina

Veliki je majstor Salah.Po meni kao ljubitelju fudbala biće velika sramota i nepravda ako ne bude proglašen za najboljeg igrača na svetu u ovoj sezoni.Covek je kompletan top fudbaler.Ima sve,urodjenu neverovatnu brzinu,dribling i od ove sezone savršen šut.Majstor je veliki iako nizak rastom.Jos jednom smatram da će to biti poraz sporta bez obzira odakle koji igrač dolazi,...

fpser

pre 6 godina

Roma igra sistemsku odbranu, povlačenjem linija pozadi. Neće tu niko da igra čoveka na Salaha kao što nije ni na Messija ni na Azara u grupi. Zbog toga Roma kada odigra kvalitetno odbranu u stanju je napred da stvori dosta šansi jer imaju brzu tranziciju. To se videlo najbolje protiv Čelzija i to u obe, Barselone i Napolija (1-4 u Napulju) uglavnom taktičke utakmice. Ko misli da je Roma slučajno ovde nema pojma o fudbalu. Di Francesco je izuzetan stručnjak i sme da napadne protivnika. Ako neko ne zna, pre nego što je nadigrao Valverdea sada, pre dve godine isto to je uradio i sa Sasuolom protiv Bilbaa koji je isto vodio Valverde. Šta je uradio našoj Zvezdi već ne treba ni pričati, najgori poraz u zadnjih nekoliko godina zvezde a da protivnik nije neko jako ime. Videćemo šta će biti večeras.
(Visitor, 24. april 2018 14:03)

Salah se izvinjava nije znao za sistemsku odbranu...

Kolubarac

pre 6 godina

Od početka loša postavka Rome.Pozadi tri štopera izlaze na ofsajd, Salah brz i uspešno im se ubacivao iza leđa, iz neuspešno pravljene ofsajd zamke pao gol, dva beka visoko, ali skoro potpuno van igre, u sredini ostali nemoćni De Rosi i Najngolan a Džeko odsečen.Ali sve se menja kad je Liverpul izgubio na brzinini izlaskom Salaha a Romin trenera izvodi Žezusa, vraća bekove na štopere i igra sa cetvoricom pozadi.I na kraju, naravno Lovren i eto, opet biće revanš dobar za gledanje.Salah ipak zaustavljen na 2 gola i 2 asistencije.

acoZmaj

pre 6 godina

Kolarov da je bio tamo gde treba da igra odbranu nebi primili 5 komada..čovek se izgubio na terenu..zapostavio totalno levu stranu samo trci u napad a odbrana nista!

dex

pre 6 godina

@ra

Ako nisi ispratio, Liverpul je tri puta pobedio protiv Sitija ove godine. Moras biti bas zestoki antitalenat za fudbal, pa da kazes da je Liverpul druga-treca liga.

Nikola

pre 6 godina

Salah MORA da dobije zlatnu loptu, neverovatno s kakvom lakocom igra i nimalo sebican, pravi timski igrac sa fantasticnom statistikom. Inace Liverpul igra ovaj direktan fudbal i sa ovoliko trcanja treba odati priznanje i kondicionim trenerima jer je ova ekipa beskprekorno pripremljena i zasluzili su definitivno da osvoje, bez ikakve dileme.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Stvarno vrhunski igrac Salah. Bravo. Mogu samo da ga povrede. Prolazi kao pored petlica...
Sramota Rome mada tempo Liverpula je ludacki.

BgHQ

pre 6 godina

Dajte ljudi odmorite malo sa Zlatnom Loptom.Tek je april a imamo pred nama finale LS pa SP u Rusiji.Ko zna ko ce tamo zablistati?Polako ima vremena.

Bosanac

pre 6 godina

2 poklon gola, prvi ima je poklonio Lovren, a drugi sudija.Da se ne lazemo realan rezultat bi bio 7:1 za Liverpul, imala je Roma srece. Stvarno ne znam kako Roma misli da postigne 4 a da ne primi ni jedan. Siti je za dve klase bolja ekipa od Rome, pa nisu uspeli.
(menadjer, 25. april 2018 08:53)Prvo se nauči pravila pa onda komentariši.Romi je dovoljno tri a ne četri gola.Da li će ih dati, to je sad druga stvar?!?!?

Nikola

pre 6 godina

Salah je nedavno izjavio da mu prija kad ga uporedjuju sa Mesijem ali da je Mesi jedan, preskroman covek koji trenutno igra jako blizu Mesijevom nivou, svaka mu cast

Rocky

pre 6 godina

Sta prica ovaj galiani "rezija sudija i uefe"a liverpool ih oducio od fubala hahahahGali brate da nema trabalo bi te izmisliti hahaha

Milos

pre 6 godina

Niko ne spominje Firmina, a mozda je ipak on najbolji igrac Liverpula upao je u senku Salaha ali malo se zagledajte. Najpotcenjeniji igrac na svetu. Sportski pozdrav!

bmiles

pre 6 godina

@Mala moja
Potpuno si u pravu samo dva meca do kraja sampionata Champion lige,moja greska!Odluka ce pasti tek u u zadnjem kolu kad Fulam ide Birmingemu,a Kardif docekuje Redinga!Normalnoda uz uslov Fulam pobedi vec otpisanog Sanderlend kod kuce,sto je izvesno, a Kardif ne dozvoli kiks u gostima protiv Hal Sitija.Nereseno rezultat Kardifa ce se smatrati takodje poguban,jer bi Fulam pobegao jedan bod i bilo bi im potrebna pobeda na gostovanja u Birmingemu da overe direktan ulazak u PL!Kombinacija koliko god hoces,ali je vazno da odlucuju o svojoj sudbini i Kardif i Fulam.Sad se vidi da onaj gol Brentforda u zadnjoj minuti je kostao Fulama direktnog ulaska u PL!
Iako svi tvrde da je Liverpul jednom nogom u finalu,ne bih tako lako otpisao "Vucicu"!Sve je u igri u revansu!Liverpul ima bolji napad a Roma ce valjda izvuci pouke i popraviti igru danasnje rastimovane odbrane protiv "atomskog tria" Liverpula!Cuda su moguca,ali drugi bi bio pravi podvig Rominog tima!

Ivanders

pre 6 godina

Moj imenjak Ivan je dao najbolji komentar. Nece se Liverpul braniti u Rimu, ne znaju oni tako da igraju. Liverpul igra napadacki fudbal, jedan od najlepsih svih vremena, treba uzivati u tome.

Karavan sa crvenom bojom na zacelju

pre 6 godina

(neutralni felsh, 24. april 2018 23:02)

# Link komentara

Pozdrav za vertikalu i horizontalu iz Rima. (; Jao kvazismisla za humor. Drzi se fotelje i cipsa.

Nikita

pre 6 godina

Nisam preveliki ljubitelj Liverpula ali ovo sto oni igraju je atomski fudbal, svaka cast na prvom poluvremenu! A sta tek reci za Salaha, neverovatan igrac, kada on uzme loptu sve je moguce, vanseriski fudbaler.

darre

pre 6 godina

Salaha je suvisno komentarisati :)) Ali Firmina moram, kakav fudbal covjeka, klasa. Odusevljava. Kakvo kretanje, odbrana, pa stvaranje prilika Maneu i Salahu, auuf. Jedna od najtezih stvari u fudbalu je odabrati pravi trenutak za dodati loptu, a on to radi sa takvom lakocom sto mogu samo istinski majstori. Obratite paznju na prilike koje je stvorio i polozaj saigraca u tim situacijama, cekanje njegovo pa predavanje lopte uvijek u pravom trenutku. Klasa!

kojot

pre 6 godina

Kakva utakmica, bice zanimljivo u svakom slucaju u Rimu.Mada Liverpul ima veliku prednost i pretpostavljam da nece napraviti gresku Barselone i braniti rezultat, vec od pocetka kao na Enfildu.

Boyan

pre 6 godina

Di Frančesko pravi kardinalnu grešku sa postavom ekipe,u LŠ sa tri štopera pozadi nema šta da traži,a naročito ako nema adekvatne igrače za tu formaciju !

karager

pre 6 godina

tesko da ce da se ponovi barsa na olimpiku, ekipa koja prima tek tako 5 golova u polufinalu da prodje bas tesko, liverpul mnogo mnogo dominantniji i ozbiljniji

Mladen

pre 6 godina

@Kolubarac

Znas koji je najbolji defanzivac, onaj o kome se nikad ne prica nista lose i nema ga u prvom planu. Van Dajk je bukvalno jedan od najboljih stoepra sveta, lik sve sto je njegovo resi lagano. Kaze covek izvikan mu Van Dajk kao da je napravio neke greske... Sta sve necu procitati...

Gde ja živim

pre 6 godina

Uvek sam terao kontru od većine društva pa tako nisam nikad navijao za Liverpul (maksimalno poštovao da, ali navijao ne). Međutim od dolaska Klopa obožavam da ih gledam. S njima nikad nije dosadno. Faraonu dubok naklon. Svaka čast.

P. S. Šteta zbog Kolarova, jako lep šut.

Konstatacija

pre 6 godina

Auuu,kakva tekma...ne sećam se da sam gledao skoro ovako interesantnu i kvalitetnu utakmicu.Mnogo je bolje zbog gledalaca što je Roma smanjila i dala dva gola,za revanš jer ima neke nade,mada sam siguran da Liverpul neće igrati kukavički kao Barsa u revanšu i da će biti zanimljiva utakmica.Salah uništio svoj bivši klub ali Roma je sama kriva jer je postavila visoko odbranu sa sporim štoperima i kazna je usledila.

bradina

pre 6 godina

U senci ovog meca,utakmica Campion Lige, Derby razbio Grujicev (posmatrao mec sa klupe,nije ulazio) Kardif sa 3:1 i zavrsnicu prvenstva koce sa Vulvsima direktno u PL ucinio neizvesnijom!Kardif na samo bod od Jokanovicevog i Mitrinog Fulama,4 kola do kraja!
Roma ipak ima nade u revansu,mada su sanse ipak na strani Liverpula.Veoma neoprezna greska Klopa,Liverpul ne zna da igra odbranu i parkira autobus kao neki klubovi,pa nije trebalo menjati Salaha!

pesadinac

pre 6 godina

Tekma za pamcenje.
Bilo je svega i svacega a ponajvise dobrog fudbala. Bravo za sve aktere pa i one koji su gresili jer bez njihovih gresaka bilo bi manje golova. Egipcanin pokazao da je svetska klasa, dva maestralna gola, dve perfektne asistencije i bezbrojne fudbalske carolije. Majstor svoga posla.

@@@

pre 6 godina

@Jedan je kralj, jedan jedini
Ajde smiri strasti. Ne osvaja Mesi titule, nego ih osvaja Barselona. Nije ni Dani Alves najbolji fudbaler ikada iako ima najvise trofeja, jednostavno je igrao u dominantnom klubu.

mufljuz

pre 6 godina

Liverpool igra tipičan Klopov fudbal, podsecaju me kako je Dortmund igrao pod Klopovom palicom, totalna ofanziva, brza tranzicija, kretanje do iznemoglosti.

bot92

pre 6 godina

Batko pamcenje mu kratko..eto vidis,Roma iz 4 suta dala tada 4 gola i to je,kazes,vise srece nego pameti a Juve protiv Reala imao 3 suta,dao 3 gola i to je umetnost(a cak nisu ni bile akcije kao Romine,nego centarsutevi sa pola terena).

Mladen

pre 6 godina

@(Jedan je kralj, jedan jedini, 24. april 2018 23:17)

Ja srece mi ne razumem ovavke komenatare... To sto su Mesi i Ronaldo u vrhu toliko dugo, ne sme da se pohvali lik koji ima podjednako dobru sezonu, ako ne i bolju. Mozda je ljudima vise dosadilo da gledaju dva ista coveka, Salah je nesto najbolje sto se u fudbalu moglo desiti. On ovu sezonu ima u prosecnoj ekipi koju je Klop skockao, a ne sa masinerijom oko sebe. Ne moze nsita da prodje a da neki navijac Barse i Reala ne spomenu svoje ljubimce.

Dzeki

pre 6 godina

(Ra, 24. april 2018 21:28)
Ne trci pred rudu. liverpul je osvajao usatog pet puta. Nikad ne otpisuj velikana kako god on igrao u zadnje vreme.

Saf

pre 6 godina

Firmina niko ne pominje u komentarima. Po mom misljenju kljuc ovakve igre Liverpula a I Mohameda Salaaha je upravo on, strasan osecaj za fudbal, igrac za pozeleti. Ako Brazilu Jesus bude igrao pre Roberta(a izgleda da hoce)oni stvarno ne znaju gde biju. Salah je klasa, polako se penje na nivo one dvojice, pitanje je jedino koliko ce tu ostati.

celik

pre 6 godina

Takticki katastrofalna utakmica Rome. Vezni red im ne ucestvuje u igri uopste. Niti u napadu, niti pomazu odbrani. Zadnja linija im igra previsoko I Liverpul jednostavno preskace sredinu Rome, a onda Liverpulovi napadaci lako pretrce zadnju liniju Rome

vince carter

pre 6 godina

Posto je Liverpul pregazio Man City kao plitak potok i stisao kocnicu,plus Salah izasao na poluvremenu,kakve veze ima "Liga" sa tim sto je Liverpul rasturio Romu? Kada je Junajted dobio Arsenal 8:2 ili Celzi:Arsenal 6:0,Junajted:City 1:5 to samo znaci da timovi imaju svoj dan ili svoju sezonu...Vi sve povezujete sa "Ligama" sto nema veze sa zivotom jer najjace ekipe na svetu sacinjavaju igraci koji su dosli iz razlicitih liga. Tores iz Liverpula i Tores iz Celzija su dva razlicita igraca,jel to do lige?

Marko99

pre 6 godina

Oladite sa Salahom malo, to mu je tek prva sezona na takvom nivoju, isto kao Hazard tada kad je blesnuo a evo ga danas...Messi i Ronaldo su imali svaku sezonu ovakvu godinama bez prestanka. Salah je ove stvarno za zlatnu loptu ali treba i sledece da isto ovako odigra ako ume pa da pricamo
(Petar, 24. april 2018 23:52)

Pa uzivamo dok traje...

srb

pre 6 godina

drag mi je liverpul ali uvek sam voleo i underdogove tako da su mi osecanja pomesana...ono sto me definitivno raduje jeste sto napakon imamo dobar, kvalitetan i zanimljiv fudbal u ligi sampiona

Момо

pre 6 godina

Прошло коло Премијер лиге је опет било трауматично. Од распалог WBA су просули вођство од 2:0. И јуче сам стрепео како ће бити. Опустих се после 5:0, али, 'оћеш ђавола. Успели су да и то вођство пропусте. Да се играло још 15 минута било би најмање 5:4. Џабе одличан напад кад је одбрана катастрофа.

Mladen

pre 6 godina

@Petar

Kad je to Hazard imao 43 gola u jednoj sezoni? Salah je imao hazarove sezone u Romi, svake sezone je rastao kao igrac. Treba da se podrzava ovaj decko, treba neko novo lice u fudbalu a ne samo Mesi i Ronaldo.

Mladen

pre 6 godina

@Vesela masina

Nisi svestan da si sam sebi odgovrio na tvoja pitanja. Salah nije napadac, vec krilo, sto je igrao u Romi. Pogledaj njegovu statistiku i sve ces videti. U Romi je bio dalje od gola i imali su Dzeka klasicnog sidrasa. Ovde Firmino se vrati, prihvati loptu i nastavi napad ka Salahu i Maneu. Informisi se malo o sezoni Salah, ne znam sta vam toliko smeta ovaj njegov uspeh.

Bane

pre 6 godina

(Marko G, 24. april 2018 22:06)

Mene kad meč ne bi interesovao ne što ga ne bi gledao a kamoli ostavio komentar. Ali eto ti ostavio znači da te ipak zanima.