Sreda, 18.04.2018.

22:40

Jović magijom odveo Ajntraht u finale nemačkog Kupa!

Srpski fudbaler Luka Jović fantastičnim pogotkom u 75. minutu utakmice sa Šalkeom odveo je svoj Ajntraht iz Frankfurta u finale nemačkog Kupa.

Izvor: B92

Joviæ magijom odveo Ajntraht u finale nemaèkog Kupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Aco_bl

pre 6 godina

Po meni gotovo sigurno ide z Rusiju nije sporno ...Krstaja na stranu sto je grobar on je iz Bjeljine kao i ovaj decko o kome pricamo a niko mu nece zamjeriti ...ako ga povede po meni odmah sa nji poceti u napadu .

Istina

pre 6 godina

Da Bayern nece Srbe su gluposti.Oni hoce kvalitetu extra klasu a to u Srba u fudbalu bas i nema.kako to u kosarci da vode klub i igraju Srbi?!

Штилцована катаболцна

pre 6 godina

Kovač ga mnogo ceni, eto Luke u Bayernu.
(Denis, 18. april 2018 23:08)

Да се Нико Ковач пита, можда би стварно тако и било. Међутим, Бајерн не доводи Србе. То је нека неписана политика клуба још од почетка деведесетих. Мислим да је Бекенбауер тако одлучио, јер његов син није прошао у Црвеној Звезди. Последњи Србин у Бајерну био је Радмило Михајловић крајем осамдесетих. Од тада, у првом тиму, није заиграо више ни један наш играч.

4k4.Dex

pre 6 godina

Jovic je uvek bio talenat ali kod nas takvi sagore ili ne dobiju sansu a budu gurnuti u igru previse mladi. Sad je sazreo i explodirao a prsti od samopuzdanja sto je po meni najbitniji faktor za igraca. Ako me povedemo spica punog samopouzdanja u rusiju onda smo ludi

ko o čemu

pre 6 godina

Šta reći, majstor, ostaje žal što Zvezda ne uspe da istrpi takve igrače zbog slepe uprave i finansijskog momenta, te se bojim da ista sudbina čeka i Adžića i malog Joveljića, koji bi takođe mogli bez prave šanse u prvoj postavi put inostranstva.......

moralni gmizavac

pre 6 godina

Ne lozite se, dao dva gola u ajntraht i odmah je presisao mesija.. Pustite decka nek se kali, mozda predje u ozbiljniju ligu pa i postane pravi napadac. U toj ligi samo je minhenski ozbiljan tim, ovo ostalo je smesno totalno..

One night in May

pre 6 godina

Za Mitrovica Luka je izmislio fudbal... Em je mladji, em je neuporedivo efikasniji i to u Bundes ligi, a ne nekom mikimaus rekrativnom takmicenju...

Bojan

pre 6 godina

Sad ce crveno beli savez u sastavu Poledica, Bunjevcevic, Kokeza i Binic da pritiskaju Krstaju da srpskog Falkaa uvesti medju reprezentativce.
(Batko pamcenje mu kratko, 18. april 2018 23:58)

nema od toga nista juce posle meca sa čukom Lalat predlozio a oni uvrstili ozegovica hahaha !!!!

zex

pre 6 godina

Mozda je Luka bolji od Mitrovica mozda nije,Mitrovic je dobar igrac zasluzuje Rusiju ali ove golove koje je Jovic postigao u Nemackoj retko koji nas napadac bi postigao.Ovakvo kretanje nema ni jedan nas napadac.Ako nastavi ovako imacemo najboljeg napadaca svih vremena iz Srbije.Decko je mnogo dobar igrac, oduvek sam video u njemu taj potencijal.Ovde su ga grobari ismevali ali na kraju on je zavrsio bas u pravoj sredini a to je Nemacka.Pa nema boljeg mesta za razvoj igraca.Ima sjanog trenera iz Hrvatske to je velika stvar.Nema vise nazad Jovic koraca polako ka velikanima.Ppstoji sansa da ode u Bajern ili Dortmund jer i tamo bi sigurno uspeo.Falkao je sitan igrac za ono sto bi Jovic mogao biti.Da ne zaboravim, ovaj gol je remek delo, hiruski precizno iznad glave odbrambenog igrca neodbranjivo Svaka cast, zelim mu sve najbolje u karijeri

Stari čačanin

pre 6 godina

ma kaki jovic, bolji je mitro~drugoligas
(goggyds89, 18. april 2018 23:11)

Da li bi smeo da se kladiš na Ajntraht da igra protiv Fulama, ja ne bih.

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Ne bi me iznenadilo da Jovic ode u Bajern ali ne i u Rusiju! Kazu da Krstaja proizvodi mnogo dobru rakiju, mogao bi spakovati kamioncic za rusiju!

FM

pre 6 godina

zelim mu karijeru kao u Fm2015 kod mene, cini mi se da je zaigrao za Juventus i Barselonu :))
(The Bloody Alboz, 18. april 2018 22:57)
On i Zivkovic su mi omiljeni iz FM15

Pedja

pre 6 godina

Nemacka liga uopste nije za potcenjivanje. Jovic je sve bolji i zasluzuje poziv za reprezentaciju. Sada svi pisu kako nije imao sansu u Zvezdi. Bio je premlad i ne bi ucinio nista posebno, trebalo je jos vremena i evo ga sad je igrac. Nazalost Zvezda nema toliko vremena da ga razigrava, a i zbog finansija su morali da ga prodaju.

Dušan

pre 6 godina

Priča se da će zbog Luke Ajntraht probiti najveći transfer u istoriji kluba, samo napred momče, da nam doneseš puno radosti, nek te zdravlje posluži samo!

Svašta

pre 6 godina

već vidim da može da ubode gol Brazilu , treba da igramo 4-4-2
(Englez, 18. april 2018 23:30)

Izuzev Urugvaja (da bi se našlo mesto u timu za Kavanija i Suareza), niko više ne igra u formaciji 4-4-2. Radi se o zastarelom sistemu i taj film nećeš gledati ne na SP, nego nikad.

Урош

pre 6 godina

Митро и Пријо у напад. Лука са клупе као адут. Не заборавимо да Митро прави чуда у Фуламу дао 11 голова на 10 текми.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Decko ubica, moze da postigne mnogo i previse cak kad vec u 20oj godini igra ovako samo polako i postepeno,napred lave,bices najbolji nas napadac ikada!!!

kike

pre 6 godina

Ako Luka Jovic bude zdrav, a ne bude isao na mundijal, to ce biti sramota, pa cak i skandal,cak ako i ne odigra do kraja sezone vise nijedu minutu i ne da nijedan gol za klub.Ajde sto je dao smekerski gol, nego je to tip napadac koji je mobilan i dosta brz, koji ima smisao za kombinatoriku, solidnu tehniku i koji zna da zadrzi loptu sa protivnickim igracem na leđima, pa makar to bila stoperska mrcina od 190 cm.Znaci, totalno drugaciji od dvojice Aca.Ok, ovo sto on radi u ovoj polusezoni mozda ne bi bilo dovoljno da imamo 25godisnje Savu Milosevica i Darku Kovacevica na raspolaganju ali je nas spic napada, ajmo reci, samo solidan i nista vise i mladi Luka bi bio prilicno pojacanje za taj dio tima.

my way

pre 6 godina

Јовић: Ја нисам добио позив за Русију.
Ми: Шта ниси добио, јел пише да си добио?. Трк у Русију!

Borky

pre 6 godina

zelim mu karijeru kao u Fm2015 kod mene, cini mi se da je zaigrao za Juventus i Barselonu :))
(The Bloody Alboz, 18. april 2018 22:57)

Kod mene je proveo cjelu karijeru u Zvezdi 5-6 puta najbolji igrac svijeta. Hehe

coki

pre 6 godina

uh,dugo nismo imali talentovaniji i korisniji dvojac u spicu(ako uopste selektor odluci da ih obojicu vodi na SP),Mitrovic koji zna i dvojicu na ledjima da izdrzi,primi loptu i prosledi je dalje,koji zna da se postavlja da ide agresivno na centarsuteve,dobro resava 1 na 1, i Jovic koji je brz(ne secam se da smo imali brzog spica u skorije vreme,kazem spica,ne krilo ili slicno tipa Krasic,Lane Jovanovic i slicno),dobro se krece bez lopte,bili bi odlicni upareni u spicu,dopunjavali bi se odlicno.

polje

pre 6 godina

Objasnio je Krstajic zasto Jovic nije igrao protiv Maroka I Nigerije. Zbog vize (da li kasnjenje ili nesto drugo, zaboravio sam tacno) koju je trebalo da dobije za putovanje u Englesku I zbog mlade reprezentacije koja je igrala kvalifikacije

Nolov

pre 6 godina

Pa mislim da o tome ne treba ni pricati, ne ide se na Svjetsko sa samo dva napadaca znaci mora neko pored Mitrovica i Prijovica sad dal onaj Pavlovic iz Kopenhagena ili Jovic ?? Po formi Jovic sigurno a i da bude mlada snaga kao Perica i Deki 98..

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

@Grobari na aparatima! Kako težak dan za njih. Prvo Nole razbio Bornu, onda ih Lalat otresao u Kupu, i na kraju Falkao zavuče evrogol i ode u finale Kupa Nemačke! Nemojte vise ljudi, nije humano..
(Mihajlovic, 18. april 2018 22:47)

Grobari ne vole Novaka? A zvezdasi voli? O Boze, gluposti. Svaki normalan Srbin podrzava i Novaka i svakog naseg igraca. I Mitrovica i Jovica isto. Svako misljenje van toga su aparati... Grobar sam. Ali naravno da ce mi biti drago kad vidim da dobijamo polako dva veoma dobra napadaca konacno, uz Prijovica koji nije los takodje... Pa makar i Jovic bio mnogo bolji od Mitrovica bice mi isto drago.

vi72

pre 6 godina

Obavezno, ali stvarno, dečku
je mesto u repki na SP!!!
Osam golova u bundes ligi, samo Levandovski daje češće golove od njega, plus ovaj u 1/2 kupa, vredan finala, svaka čast.Kada smo mi to skoro imali igrača u tako jakoj ligi na takvom golgeterskom nivou?
Uz Mitrovića, ladno drugi špic, ne može Prijovićevih 15-tak golova u tamo nekoj bzv. ligi da vrede kao njegovi u Bundes ligi a dečko nije ni starter.

micko

pre 6 godina

patrik kutrone i kilijan mbape su jedina 2 igraca mladja od njega ili njegovog godista sa istim ili vecim brojem golova. o kvalitetu lige u kojoj igra, ekipi, koja igra finale kupa i u bundes ligi se bori za mesto u ligi sampiona, mislim da ne treba mnogo da se prica. mitrovicu svaka cast, ali ovo je trenutno nas najbolji centarfor hteli mi to da priznamo ili ne, sa pravim institkom golgetera sto bi se reklo. svaka cast mali, nadam se da te gledamo u rusiji

Realno

pre 6 godina

Jesam okoreli partizanovac, ali decko svaka cast.. ne treba da pljujemo da li je odavde ili odande, vec da je srece da bude sto vise ovakvih uspona kod nasih klinaca, starijih, da bude sto vise ovakvih kvaliteta..

Leskovcanin

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 22:51)

A i ti pitas za Šaponjića, mene vise zanima gde je Šćepović.

Bane

pre 6 godina

(Sabre, 18. april 2018 22:52)

Drugar mi imamo Mitrovića koji eto daje golove u reprezentacji. Neznam kako ali čovek daje pa daje. I eto ti prva opcija taj Jović bi bio eventualno 2 ili 3 posle Prijovića i eto zašto ne igra. Drugo Jović igra u Frankfurtu u paru sa još jednim napadačem kod nas bi bio usamljen. Pošto fala bogu mi igramo sa jednim napadačem već duži period. Drugačiji tip igrača i pitanje je da bi se snašao. Može da se proba ali bojim se da mnogima se rezultat neće baš svideti.

AcaJagodina

pre 6 godina

Decko je dao vise golova od Rasforda a isto su godiste pa vi vidite.
Rasford 1400 minuta u ligi - 6 golova

Timo Verner nemacki prvi spic - 2100 min - 11 gol

Jovic 700 - 8 golova

Borky

pre 6 godina

Decko postaje bog fudbala, bez zezanja. Samo kod magova u Zvezdi nije mogao da dobije sansu. Od kad sam ja jos rekao da ko u Zvezdi bude proglasen za visak/antitalenat, ceka ga velika karijera. Sada je samo pitanje zasto ovaj decko JOS UVEK NIJE DOBIO POZIV OD KRSTAJICA?!
(Sabre, 18. april 2018 22:52)

Kakav spin i laz.U Zvezdi su svi govorili da je decko spas Zvezde i Lalat ga ubacio derbi da igra sa 17god. al problem je bio Grof koji je govorio da je debeo a decko sad ima 10kg vise. Ej Sikimic i Orlandic su imali prednost.aaaaa

Ameno

pre 6 godina

Tužno je što svaka vest o nekom igraču Partizana ili Zvezde dobija na jačini kada se napomene da ovaj iz drugog tabora piše hvalospeve o suparniku. Grobar sam, zagriženi, previše, ali se sećam teksta o ovom momku kako je stigao u Zvezdu, kako su otac i on spavali u kolima da bi se ujutru posle treninga vraćali kući. To mi je tako ostalo upečatljivo i poželeo sam mu svu sreću u karijeri.
Drago mi je kada vidim da mu se sav trud i žrtva vraćaju. Bravo i za oca i porodicu koji su verovali! Živ bio Luka!

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Kovač ga izljubio posle utakmice, a švabe su prošle nedelje skoro celu stranu u Bild-u posvetili Joviću, i izračunali da je drugi strelac Bundeslige u odnosu na broj provedenih minuta u igri. Lewandowski je prvi daje svakih 75 min gol, a Luka svakih 89 minuta!! Kažu da je biser, kao što i jeste!! Nadajmo se da ga i Krstajić prati!!

Dag Kristi

pre 6 godina

Oćete u 100 evra da će Krstajić na krajnjem spisku staviti Bambi Tošića,koji više prevagu ne donosi ni u našoj raspaloj ligi,i Grujića koji ne igra ni u Čempionšipu,a za Jovića će reći kako vreme radi za njega i kako je potrebno da nastavi u istom ritmu?Jes da ova dvojica ne igraju istu poziciju,al svakako idu.

Daki

pre 6 godina

Levandowski ce da ide naredne Sezone u Real Madridu.

Vrlo je moguce da Jovic bude naslednik Levandowsk-og posebno kad je jos trener Niko Kovac. Vrlo dobro mu se uklapa u sistem.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Tek sada na videlo izlazi kome su zapravo nameštane titule svih ovih godina. Gde je :

Jović a gde Šaponjić
Milivojević a gde Raća Petrović
Maksimović, Tošić a gde Rnić, Obradović
Ninkov a gde Miljković i tako možemo do sutra ...

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Sad ce crveno beli savez u sastavu Poledica, Bunjevcevic, Kokeza i Binic da pritiskaju Krstaju da srpskog Falkaa uvesti medju reprezentativce.

fortune

pre 6 godina

Nisi u priči uopšte ili se samo praviš nemušt. 95% ljudi ovde zna iz kog razloga je ovde pomenut Šapoljić i kakve ste vi navijači partizana nebuloze pričali u vezi Jovića i Zvezde uopšte ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 23:32)

Kakve to veze ima sa ovim? U tekstu se ne pominje niti Šaponjić, niti Partizan, niti Zvezda, a boga mi ni u komentarima. Šta više, svi hvalimo dečka. Što dovodi do zaključka da tebe ne zanima on, nego mržnja koju gajiš prema Partizanu. Nemoj da pokušavaš da se pravdaš, ispadaš smešan.

Ivan

pre 6 godina

Ako jedan od najboljih napadaca bundeslige trenutno nema mesta u reprezentaciji, ko ima? Oprosticu krstajjicu sto ga do sada nije zvao samo ako bude isao na SP.

pfc

pre 6 godina

Grobari na aparatima! Kako težak dan za njih. Prvo Nole razbio Bornu, onda ih Lalat otresao u Kupu, i na kraju Falkao zavuče evrogol i ode u finale Kupa Nemačke! Nemojte vise ljudi, nije humano..
(Mihajlovic, 18. april 2018 22:47)

Znas i sam da nismo isti, ako vi zelite sve najgore Mitrovicu to ne znaci da i mi isto zelimo igracu koji je igrao za vas, sta vise ako je stvarno dobar igrac kao Jovic pratimo ga i navijamo za njega... Jovic zasluzuje poziv na Sp.

fortune

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 22:51)

Ti mora da imaš opasne noćne more od Partizana kad samo o njemu misliš. Niko ovde nije pomenuo ni Šaponjića ni Partizan, sem tebe... Elem, svaka čast dečku, definitvno treba da ide u Rusiju, u odličnoj je formi.

мерак

pre 6 godina

Уф како би ја играо са два шпица напред, он и Митар... Прштало би на све стране

Cika Toni

pre 6 godina

Kada je Terzic uporedjivao Jovica sa Falkaom Falkao je imao 28 god. a Luka 17. Sada Luka ima 21 i ako nastavi ovako, za 7 god. ce prestici Falkaa. Ocekujem da ga Kovac povede sa sobom u Bajern, pogotovu ako Levandovski ode, mada nisam siguran kako bi se razvijala njegova karijera u tom slucaju. I naravno, mora u Rusiju, jer su Mitrovic i Prijovic skoro pa kopije jedan drugom, dok je Jovic potpuno drugi tip i neodoljivo me podseca, cak i po konstituciji, na slavnog Gerda Milera.

Mihajlovic

pre 6 godina

@Sabre niko njega nije proglasio za višak, naprotiv. On je odmah dobio devetku, svi su znali da se radi o vanserijskom talentu, ali je Zvezda zbog katastrofalne finansijske situacije morala da proda 70 posto njegovog ugovora agenciji LIAN SPORTS, a potom je ta agencija odlučila da ga proda u Benfiku. U svakom slučaju uz Zivkovica i Radonjica je budućnost naše ofanzive!

Borky

pre 6 godina

Oćete u 100 evra da će Krstajić na krajnjem spisku staviti Bambi Tošića,koji više prevagu ne donosi ni u našoj raspaloj ligi,i Grujića koji ne igra ni u Čempionšipu,a za Jovića će reći kako vreme radi za njega i kako je potrebno da nastavi u istom ritmu?Jes da ova dvojica ne igraju istu poziciju,al svakako idu.
(Dag Kristi, 18. april 2018 23:02)

Jest ti fazon kad svi znaju da Bambi ima garantovano u ugovoru da ide na SP.Pa svi se sjecamo kako je potpisan ugovor sa Partizanom a Muslin mu cuvao mjesto i pozvao ga odmah sutradan bezni jednog odradjenog treninga.

danguba

pre 6 godina

Sa Maticem i Savicem u sredini, mozda si i mozemo priustiti formaciju sa Lukom i Mitrom u spicu. Tadic, Ljajic ili Kolarov da se izvlace na krila..., tu su i Milvojevic, Kostic, Zivkovic..., i bog da nas vidi.

aco

pre 6 godina

Делује да коначно можемо добити нападача светске класе, али не треба да се заноси(мо). Треба још доста да ради и уз мало среће може бити најбољи стрелац Бундес лиге за пар сезона. Не би било паметно да одмах оде у неки баш јак клуб.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??! 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 22:51) 

Ti mora da imaš opasne noćne more od Partizana kad samo o njemu misliš. Niko ovde nije pomenuo ni Šaponjića ni Partizan, sem tebe... Elem, svaka čast dečku, definitvno treba da ide u Rusiju, u odličnoj je formi.
(fortune, 18. april 2018 23:12)

Nisi u priči uopšte ili se samo praviš nemušt. 95% ljudi ovde zna iz kog razloga je ovde pomenut Šapoljić i kakve ste vi navijači partizana nebuloze pričali u vezi Jovića i Zvezde uopšte ...

Sabre

pre 6 godina

Decko postaje bog fudbala, bez zezanja. Samo kod magova u Zvezdi nije mogao da dobije sansu. Od kad sam ja jos rekao da ko u Zvezdi bude proglasen za visak/antitalenat, ceka ga velika karijera. Sada je samo pitanje zasto ovaj decko JOS UVEK NIJE DOBIO POZIV OD KRSTAJICA?!

Tralalala

pre 6 godina

Grobari na aparatima lol Za razliku od tebe, mene briga gde je dečko igrao, baš mi je drago da igra u vrhunskoj formi i u potpunosti zaslužuje da ide na SP.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??!

Слоба Гробар Сента

pre 6 godina

Браво момчино!!!
За Луку мора бити места у Русији, као трећа опција уз Митровића и Пријовића!!!

Mihajlovic

pre 6 godina

Ne prati njega Bajern bez razloga.. nije on drugoligaski spic kao Mitrovic, nego ekstraklasa! Zvezdino dete sa druge planete! Nego grobari rekoše da je propao..

szobi

pre 6 godina

Ovaj momak igra ko lud! Ne samo sto postize redovno golove nego i sa loptom je jak! Jednog igraca Salkea je poslao po burek kad mu je loptu kroz noge proturio. Grijeh je ako on ne bude isao na SP.

Mihajlovic

pre 6 godina

Grobari na aparatima! Kako težak dan za njih. Prvo Nole razbio Bornu, onda ih Lalat otresao u Kupu, i na kraju Falkao zavuče evrogol i ode u finale Kupa Nemačke! Nemojte vise ljudi, nije humano..

sudar luzera

pre 6 godina

Vrlo "zanimljiva utakmica" rekao bih....Mogao bih se kladiti da su oba kluba pred pocetak utakmice prizeljkivala PORAZ!!!
Razlog je jednostavan:treba u finalu preziveti blamazu od silnog Bajerna i pokusati ne primiti 5-6 komada....:):)

szobi

pre 6 godina

Ovaj momak igra ko lud! Ne samo sto postize redovno golove nego i sa loptom je jak! Jednog igraca Salkea je poslao po burek kad mu je loptu kroz noge proturio. Grijeh je ako on ne bude isao na SP.

Borky

pre 6 godina

Decko postaje bog fudbala, bez zezanja. Samo kod magova u Zvezdi nije mogao da dobije sansu. Od kad sam ja jos rekao da ko u Zvezdi bude proglasen za visak/antitalenat, ceka ga velika karijera. Sada je samo pitanje zasto ovaj decko JOS UVEK NIJE DOBIO POZIV OD KRSTAJICA?!
(Sabre, 18. april 2018 22:52)

Kakav spin i laz.U Zvezdi su svi govorili da je decko spas Zvezde i Lalat ga ubacio derbi da igra sa 17god. al problem je bio Grof koji je govorio da je debeo a decko sad ima 10kg vise. Ej Sikimic i Orlandic su imali prednost.aaaaa

Слоба Гробар Сента

pre 6 godina

Браво момчино!!!
За Луку мора бити места у Русији, као трећа опција уз Митровића и Пријовића!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??!

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Kovač ga izljubio posle utakmice, a švabe su prošle nedelje skoro celu stranu u Bild-u posvetili Joviću, i izračunali da je drugi strelac Bundeslige u odnosu na broj provedenih minuta u igri. Lewandowski je prvi daje svakih 75 min gol, a Luka svakih 89 minuta!! Kažu da je biser, kao što i jeste!! Nadajmo se da ga i Krstajić prati!!

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

@Grobari na aparatima! Kako težak dan za njih. Prvo Nole razbio Bornu, onda ih Lalat otresao u Kupu, i na kraju Falkao zavuče evrogol i ode u finale Kupa Nemačke! Nemojte vise ljudi, nije humano..
(Mihajlovic, 18. april 2018 22:47)

Grobari ne vole Novaka? A zvezdasi voli? O Boze, gluposti. Svaki normalan Srbin podrzava i Novaka i svakog naseg igraca. I Mitrovica i Jovica isto. Svako misljenje van toga su aparati... Grobar sam. Ali naravno da ce mi biti drago kad vidim da dobijamo polako dva veoma dobra napadaca konacno, uz Prijovica koji nije los takodje... Pa makar i Jovic bio mnogo bolji od Mitrovica bice mi isto drago.

Borky

pre 6 godina

zelim mu karijeru kao u Fm2015 kod mene, cini mi se da je zaigrao za Juventus i Barselonu :))
(The Bloody Alboz, 18. april 2018 22:57)

Kod mene je proveo cjelu karijeru u Zvezdi 5-6 puta najbolji igrac svijeta. Hehe

Tralalala

pre 6 godina

Grobari na aparatima lol Za razliku od tebe, mene briga gde je dečko igrao, baš mi je drago da igra u vrhunskoj formi i u potpunosti zaslužuje da ide na SP.

Borky

pre 6 godina

Oćete u 100 evra da će Krstajić na krajnjem spisku staviti Bambi Tošića,koji više prevagu ne donosi ni u našoj raspaloj ligi,i Grujića koji ne igra ni u Čempionšipu,a za Jovića će reći kako vreme radi za njega i kako je potrebno da nastavi u istom ritmu?Jes da ova dvojica ne igraju istu poziciju,al svakako idu.
(Dag Kristi, 18. april 2018 23:02)

Jest ti fazon kad svi znaju da Bambi ima garantovano u ugovoru da ide na SP.Pa svi se sjecamo kako je potpisan ugovor sa Partizanom a Muslin mu cuvao mjesto i pozvao ga odmah sutradan bezni jednog odradjenog treninga.

Sabre

pre 6 godina

Decko postaje bog fudbala, bez zezanja. Samo kod magova u Zvezdi nije mogao da dobije sansu. Od kad sam ja jos rekao da ko u Zvezdi bude proglasen za visak/antitalenat, ceka ga velika karijera. Sada je samo pitanje zasto ovaj decko JOS UVEK NIJE DOBIO POZIV OD KRSTAJICA?!

vi72

pre 6 godina

Obavezno, ali stvarno, dečku
je mesto u repki na SP!!!
Osam golova u bundes ligi, samo Levandovski daje češće golove od njega, plus ovaj u 1/2 kupa, vredan finala, svaka čast.Kada smo mi to skoro imali igrača u tako jakoj ligi na takvom golgeterskom nivou?
Uz Mitrovića, ladno drugi špic, ne može Prijovićevih 15-tak golova u tamo nekoj bzv. ligi da vrede kao njegovi u Bundes ligi a dečko nije ni starter.

Mihajlovic

pre 6 godina

Grobari na aparatima! Kako težak dan za njih. Prvo Nole razbio Bornu, onda ih Lalat otresao u Kupu, i na kraju Falkao zavuče evrogol i ode u finale Kupa Nemačke! Nemojte vise ljudi, nije humano..

coki

pre 6 godina

uh,dugo nismo imali talentovaniji i korisniji dvojac u spicu(ako uopste selektor odluci da ih obojicu vodi na SP),Mitrovic koji zna i dvojicu na ledjima da izdrzi,primi loptu i prosledi je dalje,koji zna da se postavlja da ide agresivno na centarsuteve,dobro resava 1 na 1, i Jovic koji je brz(ne secam se da smo imali brzog spica u skorije vreme,kazem spica,ne krilo ili slicno tipa Krasic,Lane Jovanovic i slicno),dobro se krece bez lopte,bili bi odlicni upareni u spicu,dopunjavali bi se odlicno.

aco

pre 6 godina

Делује да коначно можемо добити нападача светске класе, али не треба да се заноси(мо). Треба још доста да ради и уз мало среће може бити најбољи стрелац Бундес лиге за пар сезона. Не би било паметно да одмах оде у неки баш јак клуб.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Decko ubica, moze da postigne mnogo i previse cak kad vec u 20oj godini igra ovako samo polako i postepeno,napred lave,bices najbolji nas napadac ikada!!!

Cika Toni

pre 6 godina

Kada je Terzic uporedjivao Jovica sa Falkaom Falkao je imao 28 god. a Luka 17. Sada Luka ima 21 i ako nastavi ovako, za 7 god. ce prestici Falkaa. Ocekujem da ga Kovac povede sa sobom u Bajern, pogotovu ako Levandovski ode, mada nisam siguran kako bi se razvijala njegova karijera u tom slucaju. I naravno, mora u Rusiju, jer su Mitrovic i Prijovic skoro pa kopije jedan drugom, dok je Jovic potpuno drugi tip i neodoljivo me podseca, cak i po konstituciji, na slavnog Gerda Milera.

Daki

pre 6 godina

Levandowski ce da ide naredne Sezone u Real Madridu.

Vrlo je moguce da Jovic bude naslednik Levandowsk-og posebno kad je jos trener Niko Kovac. Vrlo dobro mu se uklapa u sistem.

Ameno

pre 6 godina

Tužno je što svaka vest o nekom igraču Partizana ili Zvezde dobija na jačini kada se napomene da ovaj iz drugog tabora piše hvalospeve o suparniku. Grobar sam, zagriženi, previše, ali se sećam teksta o ovom momku kako je stigao u Zvezdu, kako su otac i on spavali u kolima da bi se ujutru posle treninga vraćali kući. To mi je tako ostalo upečatljivo i poželeo sam mu svu sreću u karijeri.
Drago mi je kada vidim da mu se sav trud i žrtva vraćaju. Bravo i za oca i porodicu koji su verovali! Živ bio Luka!

micko

pre 6 godina

patrik kutrone i kilijan mbape su jedina 2 igraca mladja od njega ili njegovog godista sa istim ili vecim brojem golova. o kvalitetu lige u kojoj igra, ekipi, koja igra finale kupa i u bundes ligi se bori za mesto u ligi sampiona, mislim da ne treba mnogo da se prica. mitrovicu svaka cast, ali ovo je trenutno nas najbolji centarfor hteli mi to da priznamo ili ne, sa pravim institkom golgetera sto bi se reklo. svaka cast mali, nadam se da te gledamo u rusiji

Mihajlovic

pre 6 godina

Ne prati njega Bajern bez razloga.. nije on drugoligaski spic kao Mitrovic, nego ekstraklasa! Zvezdino dete sa druge planete! Nego grobari rekoše da je propao..

kike

pre 6 godina

Ako Luka Jovic bude zdrav, a ne bude isao na mundijal, to ce biti sramota, pa cak i skandal,cak ako i ne odigra do kraja sezone vise nijedu minutu i ne da nijedan gol za klub.Ajde sto je dao smekerski gol, nego je to tip napadac koji je mobilan i dosta brz, koji ima smisao za kombinatoriku, solidnu tehniku i koji zna da zadrzi loptu sa protivnickim igracem na leđima, pa makar to bila stoperska mrcina od 190 cm.Znaci, totalno drugaciji od dvojice Aca.Ok, ovo sto on radi u ovoj polusezoni mozda ne bi bilo dovoljno da imamo 25godisnje Savu Milosevica i Darku Kovacevica na raspolaganju ali je nas spic napada, ajmo reci, samo solidan i nista vise i mladi Luka bi bio prilicno pojacanje za taj dio tima.

AcaJagodina

pre 6 godina

Decko je dao vise golova od Rasforda a isto su godiste pa vi vidite.
Rasford 1400 minuta u ligi - 6 golova

Timo Verner nemacki prvi spic - 2100 min - 11 gol

Jovic 700 - 8 golova

Mihajlovic

pre 6 godina

@Sabre niko njega nije proglasio za višak, naprotiv. On je odmah dobio devetku, svi su znali da se radi o vanserijskom talentu, ali je Zvezda zbog katastrofalne finansijske situacije morala da proda 70 posto njegovog ugovora agenciji LIAN SPORTS, a potom je ta agencija odlučila da ga proda u Benfiku. U svakom slučaju uz Zivkovica i Radonjica je budućnost naše ofanzive!

мерак

pre 6 godina

Уф како би ја играо са два шпица напред, он и Митар... Прштало би на све стране

Realno

pre 6 godina

Jesam okoreli partizanovac, ali decko svaka cast.. ne treba da pljujemo da li je odavde ili odande, vec da je srece da bude sto vise ovakvih uspona kod nasih klinaca, starijih, da bude sto vise ovakvih kvaliteta..

Dag Kristi

pre 6 godina

Oćete u 100 evra da će Krstajić na krajnjem spisku staviti Bambi Tošića,koji više prevagu ne donosi ni u našoj raspaloj ligi,i Grujića koji ne igra ni u Čempionšipu,a za Jovića će reći kako vreme radi za njega i kako je potrebno da nastavi u istom ritmu?Jes da ova dvojica ne igraju istu poziciju,al svakako idu.

my way

pre 6 godina

Јовић: Ја нисам добио позив за Русију.
Ми: Шта ниси добио, јел пише да си добио?. Трк у Русију!

Ivan

pre 6 godina

Ako jedan od najboljih napadaca bundeslige trenutno nema mesta u reprezentaciji, ko ima? Oprosticu krstajjicu sto ga do sada nije zvao samo ako bude isao na SP.

polje

pre 6 godina

Objasnio je Krstajic zasto Jovic nije igrao protiv Maroka I Nigerije. Zbog vize (da li kasnjenje ili nesto drugo, zaboravio sam tacno) koju je trebalo da dobije za putovanje u Englesku I zbog mlade reprezentacije koja je igrala kvalifikacije

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Tek sada na videlo izlazi kome su zapravo nameštane titule svih ovih godina. Gde je :

Jović a gde Šaponjić
Milivojević a gde Raća Petrović
Maksimović, Tošić a gde Rnić, Obradović
Ninkov a gde Miljković i tako možemo do sutra ...

Nolov

pre 6 godina

Pa mislim da o tome ne treba ni pricati, ne ide se na Svjetsko sa samo dva napadaca znaci mora neko pored Mitrovica i Prijovica sad dal onaj Pavlovic iz Kopenhagena ili Jovic ?? Po formi Jovic sigurno a i da bude mlada snaga kao Perica i Deki 98..

danguba

pre 6 godina

Sa Maticem i Savicem u sredini, mozda si i mozemo priustiti formaciju sa Lukom i Mitrom u spicu. Tadic, Ljajic ili Kolarov da se izvlace na krila..., tu su i Milvojevic, Kostic, Zivkovic..., i bog da nas vidi.

zex

pre 6 godina

Mozda je Luka bolji od Mitrovica mozda nije,Mitrovic je dobar igrac zasluzuje Rusiju ali ove golove koje je Jovic postigao u Nemackoj retko koji nas napadac bi postigao.Ovakvo kretanje nema ni jedan nas napadac.Ako nastavi ovako imacemo najboljeg napadaca svih vremena iz Srbije.Decko je mnogo dobar igrac, oduvek sam video u njemu taj potencijal.Ovde su ga grobari ismevali ali na kraju on je zavrsio bas u pravoj sredini a to je Nemacka.Pa nema boljeg mesta za razvoj igraca.Ima sjanog trenera iz Hrvatske to je velika stvar.Nema vise nazad Jovic koraca polako ka velikanima.Ppstoji sansa da ode u Bajern ili Dortmund jer i tamo bi sigurno uspeo.Falkao je sitan igrac za ono sto bi Jovic mogao biti.Da ne zaboravim, ovaj gol je remek delo, hiruski precizno iznad glave odbrambenog igrca neodbranjivo Svaka cast, zelim mu sve najbolje u karijeri

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??! 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 22:51) 

Ti mora da imaš opasne noćne more od Partizana kad samo o njemu misliš. Niko ovde nije pomenuo ni Šaponjića ni Partizan, sem tebe... Elem, svaka čast dečku, definitvno treba da ide u Rusiju, u odličnoj je formi.
(fortune, 18. april 2018 23:12)

Nisi u priči uopšte ili se samo praviš nemušt. 95% ljudi ovde zna iz kog razloga je ovde pomenut Šapoljić i kakve ste vi navijači partizana nebuloze pričali u vezi Jovića i Zvezde uopšte ...

fortune

pre 6 godina

Nisi u priči uopšte ili se samo praviš nemušt. 95% ljudi ovde zna iz kog razloga je ovde pomenut Šapoljić i kakve ste vi navijači partizana nebuloze pričali u vezi Jovića i Zvezde uopšte ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 23:32)

Kakve to veze ima sa ovim? U tekstu se ne pominje niti Šaponjić, niti Partizan, niti Zvezda, a boga mi ni u komentarima. Šta više, svi hvalimo dečka. Što dovodi do zaključka da tebe ne zanima on, nego mržnja koju gajiš prema Partizanu. Nemoj da pokušavaš da se pravdaš, ispadaš smešan.

pfc

pre 6 godina

Grobari na aparatima! Kako težak dan za njih. Prvo Nole razbio Bornu, onda ih Lalat otresao u Kupu, i na kraju Falkao zavuče evrogol i ode u finale Kupa Nemačke! Nemojte vise ljudi, nije humano..
(Mihajlovic, 18. april 2018 22:47)

Znas i sam da nismo isti, ako vi zelite sve najgore Mitrovicu to ne znaci da i mi isto zelimo igracu koji je igrao za vas, sta vise ako je stvarno dobar igrac kao Jovic pratimo ga i navijamo za njega... Jovic zasluzuje poziv na Sp.

fortune

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 22:51)

Ti mora da imaš opasne noćne more od Partizana kad samo o njemu misliš. Niko ovde nije pomenuo ni Šaponjića ni Partizan, sem tebe... Elem, svaka čast dečku, definitvno treba da ide u Rusiju, u odličnoj je formi.

Leskovcanin

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 22:51)

A i ti pitas za Šaponjića, mene vise zanima gde je Šćepović.

Bojan

pre 6 godina

Sad ce crveno beli savez u sastavu Poledica, Bunjevcevic, Kokeza i Binic da pritiskaju Krstaju da srpskog Falkaa uvesti medju reprezentativce.
(Batko pamcenje mu kratko, 18. april 2018 23:58)

nema od toga nista juce posle meca sa čukom Lalat predlozio a oni uvrstili ozegovica hahaha !!!!

Dušan

pre 6 godina

Priča se da će zbog Luke Ajntraht probiti najveći transfer u istoriji kluba, samo napred momče, da nam doneseš puno radosti, nek te zdravlje posluži samo!

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Sad ce crveno beli savez u sastavu Poledica, Bunjevcevic, Kokeza i Binic da pritiskaju Krstaju da srpskog Falkaa uvesti medju reprezentativce.

4k4.Dex

pre 6 godina

Jovic je uvek bio talenat ali kod nas takvi sagore ili ne dobiju sansu a budu gurnuti u igru previse mladi. Sad je sazreo i explodirao a prsti od samopuzdanja sto je po meni najbitniji faktor za igraca. Ako me povedemo spica punog samopouzdanja u rusiju onda smo ludi

Istina

pre 6 godina

Da Bayern nece Srbe su gluposti.Oni hoce kvalitetu extra klasu a to u Srba u fudbalu bas i nema.kako to u kosarci da vode klub i igraju Srbi?!

One night in May

pre 6 godina

Za Mitrovica Luka je izmislio fudbal... Em je mladji, em je neuporedivo efikasniji i to u Bundes ligi, a ne nekom mikimaus rekrativnom takmicenju...

ko o čemu

pre 6 godina

Šta reći, majstor, ostaje žal što Zvezda ne uspe da istrpi takve igrače zbog slepe uprave i finansijskog momenta, te se bojim da ista sudbina čeka i Adžića i malog Joveljića, koji bi takođe mogli bez prave šanse u prvoj postavi put inostranstva.......

Pedja

pre 6 godina

Nemacka liga uopste nije za potcenjivanje. Jovic je sve bolji i zasluzuje poziv za reprezentaciju. Sada svi pisu kako nije imao sansu u Zvezdi. Bio je premlad i ne bi ucinio nista posebno, trebalo je jos vremena i evo ga sad je igrac. Nazalost Zvezda nema toliko vremena da ga razigrava, a i zbog finansija su morali da ga prodaju.

Bane

pre 6 godina

(Sabre, 18. april 2018 22:52)

Drugar mi imamo Mitrovića koji eto daje golove u reprezentacji. Neznam kako ali čovek daje pa daje. I eto ti prva opcija taj Jović bi bio eventualno 2 ili 3 posle Prijovića i eto zašto ne igra. Drugo Jović igra u Frankfurtu u paru sa još jednim napadačem kod nas bi bio usamljen. Pošto fala bogu mi igramo sa jednim napadačem već duži period. Drugačiji tip igrača i pitanje je da bi se snašao. Može da se proba ali bojim se da mnogima se rezultat neće baš svideti.

FM

pre 6 godina

zelim mu karijeru kao u Fm2015 kod mene, cini mi se da je zaigrao za Juventus i Barselonu :))
(The Bloody Alboz, 18. april 2018 22:57)
On i Zivkovic su mi omiljeni iz FM15

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Ne bi me iznenadilo da Jovic ode u Bajern ali ne i u Rusiju! Kazu da Krstaja proizvodi mnogo dobru rakiju, mogao bi spakovati kamioncic za rusiju!

sudar luzera

pre 6 godina

Vrlo "zanimljiva utakmica" rekao bih....Mogao bih se kladiti da su oba kluba pred pocetak utakmice prizeljkivala PORAZ!!!
Razlog je jednostavan:treba u finalu preziveti blamazu od silnog Bajerna i pokusati ne primiti 5-6 komada....:):)

Svašta

pre 6 godina

već vidim da može da ubode gol Brazilu , treba da igramo 4-4-2
(Englez, 18. april 2018 23:30)

Izuzev Urugvaja (da bi se našlo mesto u timu za Kavanija i Suareza), niko više ne igra u formaciji 4-4-2. Radi se o zastarelom sistemu i taj film nećeš gledati ne na SP, nego nikad.

Stari čačanin

pre 6 godina

ma kaki jovic, bolji je mitro~drugoligas
(goggyds89, 18. april 2018 23:11)

Da li bi smeo da se kladiš na Ajntraht da igra protiv Fulama, ja ne bih.

Урош

pre 6 godina

Митро и Пријо у напад. Лука са клупе као адут. Не заборавимо да Митро прави чуда у Фуламу дао 11 голова на 10 текми.

Штилцована катаболцна

pre 6 godina

Kovač ga mnogo ceni, eto Luke u Bayernu.
(Denis, 18. april 2018 23:08)

Да се Нико Ковач пита, можда би стварно тако и било. Међутим, Бајерн не доводи Србе. То је нека неписана политика клуба још од почетка деведесетих. Мислим да је Бекенбауер тако одлучио, јер његов син није прошао у Црвеној Звезди. Последњи Србин у Бајерну био је Радмило Михајловић крајем осамдесетих. Од тада, у првом тиму, није заиграо више ни један наш играч.

Aco_bl

pre 6 godina

Po meni gotovo sigurno ide z Rusiju nije sporno ...Krstaja na stranu sto je grobar on je iz Bjeljine kao i ovaj decko o kome pricamo a niko mu nece zamjeriti ...ako ga povede po meni odmah sa nji poceti u napadu .

moralni gmizavac

pre 6 godina

Ne lozite se, dao dva gola u ajntraht i odmah je presisao mesija.. Pustite decka nek se kali, mozda predje u ozbiljniju ligu pa i postane pravi napadac. U toj ligi samo je minhenski ozbiljan tim, ovo ostalo je smesno totalno..

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Sad ce crveno beli savez u sastavu Poledica, Bunjevcevic, Kokeza i Binic da pritiskaju Krstaju da srpskog Falkaa uvesti medju reprezentativce.

Mihajlovic

pre 6 godina

Grobari na aparatima! Kako težak dan za njih. Prvo Nole razbio Bornu, onda ih Lalat otresao u Kupu, i na kraju Falkao zavuče evrogol i ode u finale Kupa Nemačke! Nemojte vise ljudi, nije humano..

sudar luzera

pre 6 godina

Vrlo "zanimljiva utakmica" rekao bih....Mogao bih se kladiti da su oba kluba pred pocetak utakmice prizeljkivala PORAZ!!!
Razlog je jednostavan:treba u finalu preziveti blamazu od silnog Bajerna i pokusati ne primiti 5-6 komada....:):)

Bane

pre 6 godina

(Sabre, 18. april 2018 22:52)

Drugar mi imamo Mitrovića koji eto daje golove u reprezentacji. Neznam kako ali čovek daje pa daje. I eto ti prva opcija taj Jović bi bio eventualno 2 ili 3 posle Prijovića i eto zašto ne igra. Drugo Jović igra u Frankfurtu u paru sa još jednim napadačem kod nas bi bio usamljen. Pošto fala bogu mi igramo sa jednim napadačem već duži period. Drugačiji tip igrača i pitanje je da bi se snašao. Može da se proba ali bojim se da mnogima se rezultat neće baš svideti.

Mihajlovic

pre 6 godina

Ne prati njega Bajern bez razloga.. nije on drugoligaski spic kao Mitrovic, nego ekstraklasa! Zvezdino dete sa druge planete! Nego grobari rekoše da je propao..

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Tek sada na videlo izlazi kome su zapravo nameštane titule svih ovih godina. Gde je :

Jović a gde Šaponjić
Milivojević a gde Raća Petrović
Maksimović, Tošić a gde Rnić, Obradović
Ninkov a gde Miljković i tako možemo do sutra ...

Sabre

pre 6 godina

Decko postaje bog fudbala, bez zezanja. Samo kod magova u Zvezdi nije mogao da dobije sansu. Od kad sam ja jos rekao da ko u Zvezdi bude proglasen za visak/antitalenat, ceka ga velika karijera. Sada je samo pitanje zasto ovaj decko JOS UVEK NIJE DOBIO POZIV OD KRSTAJICA?!

moralni gmizavac

pre 6 godina

Ne lozite se, dao dva gola u ajntraht i odmah je presisao mesija.. Pustite decka nek se kali, mozda predje u ozbiljniju ligu pa i postane pravi napadac. U toj ligi samo je minhenski ozbiljan tim, ovo ostalo je smesno totalno..

Штилцована катаболцна

pre 6 godina

Kovač ga mnogo ceni, eto Luke u Bayernu.
(Denis, 18. april 2018 23:08)

Да се Нико Ковач пита, можда би стварно тако и било. Међутим, Бајерн не доводи Србе. То је нека неписана политика клуба још од почетка деведесетих. Мислим да је Бекенбауер тако одлучио, јер његов син није прошао у Црвеној Звезди. Последњи Србин у Бајерну био је Радмило Михајловић крајем осамдесетих. Од тада, у првом тиму, није заиграо више ни један наш играч.

Stari čačanin

pre 6 godina

ma kaki jovic, bolji je mitro~drugoligas
(goggyds89, 18. april 2018 23:11)

Da li bi smeo da se kladiš na Ajntraht da igra protiv Fulama, ja ne bih.

fortune

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 22:51)

Ti mora da imaš opasne noćne more od Partizana kad samo o njemu misliš. Niko ovde nije pomenuo ni Šaponjića ni Partizan, sem tebe... Elem, svaka čast dečku, definitvno treba da ide u Rusiju, u odličnoj je formi.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??! 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 22:51) 

Ti mora da imaš opasne noćne more od Partizana kad samo o njemu misliš. Niko ovde nije pomenuo ni Šaponjića ni Partizan, sem tebe... Elem, svaka čast dečku, definitvno treba da ide u Rusiju, u odličnoj je formi.
(fortune, 18. april 2018 23:12)

Nisi u priči uopšte ili se samo praviš nemušt. 95% ljudi ovde zna iz kog razloga je ovde pomenut Šapoljić i kakve ste vi navijači partizana nebuloze pričali u vezi Jovića i Zvezde uopšte ...

One night in May

pre 6 godina

Za Mitrovica Luka je izmislio fudbal... Em je mladji, em je neuporedivo efikasniji i to u Bundes ligi, a ne nekom mikimaus rekrativnom takmicenju...

Borky

pre 6 godina

Oćete u 100 evra da će Krstajić na krajnjem spisku staviti Bambi Tošića,koji više prevagu ne donosi ni u našoj raspaloj ligi,i Grujića koji ne igra ni u Čempionšipu,a za Jovića će reći kako vreme radi za njega i kako je potrebno da nastavi u istom ritmu?Jes da ova dvojica ne igraju istu poziciju,al svakako idu.
(Dag Kristi, 18. april 2018 23:02)

Jest ti fazon kad svi znaju da Bambi ima garantovano u ugovoru da ide na SP.Pa svi se sjecamo kako je potpisan ugovor sa Partizanom a Muslin mu cuvao mjesto i pozvao ga odmah sutradan bezni jednog odradjenog treninga.

Svašta

pre 6 godina

već vidim da može da ubode gol Brazilu , treba da igramo 4-4-2
(Englez, 18. april 2018 23:30)

Izuzev Urugvaja (da bi se našlo mesto u timu za Kavanija i Suareza), niko više ne igra u formaciji 4-4-2. Radi se o zastarelom sistemu i taj film nećeš gledati ne na SP, nego nikad.

Dag Kristi

pre 6 godina

Oćete u 100 evra da će Krstajić na krajnjem spisku staviti Bambi Tošića,koji više prevagu ne donosi ni u našoj raspaloj ligi,i Grujića koji ne igra ni u Čempionšipu,a za Jovića će reći kako vreme radi za njega i kako je potrebno da nastavi u istom ritmu?Jes da ova dvojica ne igraju istu poziciju,al svakako idu.

Daki

pre 6 godina

Levandowski ce da ide naredne Sezone u Real Madridu.

Vrlo je moguce da Jovic bude naslednik Levandowsk-og posebno kad je jos trener Niko Kovac. Vrlo dobro mu se uklapa u sistem.

fortune

pre 6 godina

Nisi u priči uopšte ili se samo praviš nemušt. 95% ljudi ovde zna iz kog razloga je ovde pomenut Šapoljić i kakve ste vi navijači partizana nebuloze pričali u vezi Jovića i Zvezde uopšte ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 23:32)

Kakve to veze ima sa ovim? U tekstu se ne pominje niti Šaponjić, niti Partizan, niti Zvezda, a boga mi ni u komentarima. Šta više, svi hvalimo dečka. Što dovodi do zaključka da tebe ne zanima on, nego mržnja koju gajiš prema Partizanu. Nemoj da pokušavaš da se pravdaš, ispadaš smešan.

vi72

pre 6 godina

Obavezno, ali stvarno, dečku
je mesto u repki na SP!!!
Osam golova u bundes ligi, samo Levandovski daje češće golove od njega, plus ovaj u 1/2 kupa, vredan finala, svaka čast.Kada smo mi to skoro imali igrača u tako jakoj ligi na takvom golgeterskom nivou?
Uz Mitrovića, ladno drugi špic, ne može Prijovićevih 15-tak golova u tamo nekoj bzv. ligi da vrede kao njegovi u Bundes ligi a dečko nije ni starter.

Borky

pre 6 godina

zelim mu karijeru kao u Fm2015 kod mene, cini mi se da je zaigrao za Juventus i Barselonu :))
(The Bloody Alboz, 18. april 2018 22:57)

Kod mene je proveo cjelu karijeru u Zvezdi 5-6 puta najbolji igrac svijeta. Hehe

мерак

pre 6 godina

Уф како би ја играо са два шпица напред, он и Митар... Прштало би на све стране

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

@Grobari na aparatima! Kako težak dan za njih. Prvo Nole razbio Bornu, onda ih Lalat otresao u Kupu, i na kraju Falkao zavuče evrogol i ode u finale Kupa Nemačke! Nemojte vise ljudi, nije humano..
(Mihajlovic, 18. april 2018 22:47)

Grobari ne vole Novaka? A zvezdasi voli? O Boze, gluposti. Svaki normalan Srbin podrzava i Novaka i svakog naseg igraca. I Mitrovica i Jovica isto. Svako misljenje van toga su aparati... Grobar sam. Ali naravno da ce mi biti drago kad vidim da dobijamo polako dva veoma dobra napadaca konacno, uz Prijovica koji nije los takodje... Pa makar i Jovic bio mnogo bolji od Mitrovica bice mi isto drago.

Borky

pre 6 godina

Decko postaje bog fudbala, bez zezanja. Samo kod magova u Zvezdi nije mogao da dobije sansu. Od kad sam ja jos rekao da ko u Zvezdi bude proglasen za visak/antitalenat, ceka ga velika karijera. Sada je samo pitanje zasto ovaj decko JOS UVEK NIJE DOBIO POZIV OD KRSTAJICA?!
(Sabre, 18. april 2018 22:52)

Kakav spin i laz.U Zvezdi su svi govorili da je decko spas Zvezde i Lalat ga ubacio derbi da igra sa 17god. al problem je bio Grof koji je govorio da je debeo a decko sad ima 10kg vise. Ej Sikimic i Orlandic su imali prednost.aaaaa

Урош

pre 6 godina

Митро и Пријо у напад. Лука са клупе као адут. Не заборавимо да Митро прави чуда у Фуламу дао 11 голова на 10 текми.

Слоба Гробар Сента

pre 6 godina

Браво момчино!!!
За Луку мора бити места у Русији, као трећа опција уз Митровића и Пријовића!!!

szobi

pre 6 godina

Ovaj momak igra ko lud! Ne samo sto postize redovno golove nego i sa loptom je jak! Jednog igraca Salkea je poslao po burek kad mu je loptu kroz noge proturio. Grijeh je ako on ne bude isao na SP.

pfc

pre 6 godina

Grobari na aparatima! Kako težak dan za njih. Prvo Nole razbio Bornu, onda ih Lalat otresao u Kupu, i na kraju Falkao zavuče evrogol i ode u finale Kupa Nemačke! Nemojte vise ljudi, nije humano..
(Mihajlovic, 18. april 2018 22:47)

Znas i sam da nismo isti, ako vi zelite sve najgore Mitrovicu to ne znaci da i mi isto zelimo igracu koji je igrao za vas, sta vise ako je stvarno dobar igrac kao Jovic pratimo ga i navijamo za njega... Jovic zasluzuje poziv na Sp.

Leskovcanin

pre 6 godina

Sklanjaju mu se i u Nemačkoj ! Nego htedoh da pitam nešto, ima li ga Šaponjić negde, čime se u životu bavi ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2018 22:51)

A i ti pitas za Šaponjića, mene vise zanima gde je Šćepović.

aco

pre 6 godina

Делује да коначно можемо добити нападача светске класе, али не треба да се заноси(мо). Треба још доста да ради и уз мало среће може бити најбољи стрелац Бундес лиге за пар сезона. Не би било паметно да одмах оде у неки баш јак клуб.

micko

pre 6 godina

patrik kutrone i kilijan mbape su jedina 2 igraca mladja od njega ili njegovog godista sa istim ili vecim brojem golova. o kvalitetu lige u kojoj igra, ekipi, koja igra finale kupa i u bundes ligi se bori za mesto u ligi sampiona, mislim da ne treba mnogo da se prica. mitrovicu svaka cast, ali ovo je trenutno nas najbolji centarfor hteli mi to da priznamo ili ne, sa pravim institkom golgetera sto bi se reklo. svaka cast mali, nadam se da te gledamo u rusiji

Jack Sparrow

pre 6 godina

Decko ubica, moze da postigne mnogo i previse cak kad vec u 20oj godini igra ovako samo polako i postepeno,napred lave,bices najbolji nas napadac ikada!!!

danguba

pre 6 godina

Sa Maticem i Savicem u sredini, mozda si i mozemo priustiti formaciju sa Lukom i Mitrom u spicu. Tadic, Ljajic ili Kolarov da se izvlace na krila..., tu su i Milvojevic, Kostic, Zivkovic..., i bog da nas vidi.

Tralalala

pre 6 godina

Grobari na aparatima lol Za razliku od tebe, mene briga gde je dečko igrao, baš mi je drago da igra u vrhunskoj formi i u potpunosti zaslužuje da ide na SP.

my way

pre 6 godina

Јовић: Ја нисам добио позив за Русију.
Ми: Шта ниси добио, јел пише да си добио?. Трк у Русију!

Mihajlovic

pre 6 godina

@Sabre niko njega nije proglasio za višak, naprotiv. On je odmah dobio devetku, svi su znali da se radi o vanserijskom talentu, ali je Zvezda zbog katastrofalne finansijske situacije morala da proda 70 posto njegovog ugovora agenciji LIAN SPORTS, a potom je ta agencija odlučila da ga proda u Benfiku. U svakom slučaju uz Zivkovica i Radonjica je budućnost naše ofanzive!

kike

pre 6 godina

Ako Luka Jovic bude zdrav, a ne bude isao na mundijal, to ce biti sramota, pa cak i skandal,cak ako i ne odigra do kraja sezone vise nijedu minutu i ne da nijedan gol za klub.Ajde sto je dao smekerski gol, nego je to tip napadac koji je mobilan i dosta brz, koji ima smisao za kombinatoriku, solidnu tehniku i koji zna da zadrzi loptu sa protivnickim igracem na leđima, pa makar to bila stoperska mrcina od 190 cm.Znaci, totalno drugaciji od dvojice Aca.Ok, ovo sto on radi u ovoj polusezoni mozda ne bi bilo dovoljno da imamo 25godisnje Savu Milosevica i Darku Kovacevica na raspolaganju ali je nas spic napada, ajmo reci, samo solidan i nista vise i mladi Luka bi bio prilicno pojacanje za taj dio tima.

Pedja

pre 6 godina

Nemacka liga uopste nije za potcenjivanje. Jovic je sve bolji i zasluzuje poziv za reprezentaciju. Sada svi pisu kako nije imao sansu u Zvezdi. Bio je premlad i ne bi ucinio nista posebno, trebalo je jos vremena i evo ga sad je igrac. Nazalost Zvezda nema toliko vremena da ga razigrava, a i zbog finansija su morali da ga prodaju.

Ivan

pre 6 godina

Ako jedan od najboljih napadaca bundeslige trenutno nema mesta u reprezentaciji, ko ima? Oprosticu krstajjicu sto ga do sada nije zvao samo ako bude isao na SP.

AcaJagodina

pre 6 godina

Decko je dao vise golova od Rasforda a isto su godiste pa vi vidite.
Rasford 1400 minuta u ligi - 6 golova

Timo Verner nemacki prvi spic - 2100 min - 11 gol

Jovic 700 - 8 golova

Cika Toni

pre 6 godina

Kada je Terzic uporedjivao Jovica sa Falkaom Falkao je imao 28 god. a Luka 17. Sada Luka ima 21 i ako nastavi ovako, za 7 god. ce prestici Falkaa. Ocekujem da ga Kovac povede sa sobom u Bajern, pogotovu ako Levandovski ode, mada nisam siguran kako bi se razvijala njegova karijera u tom slucaju. I naravno, mora u Rusiju, jer su Mitrovic i Prijovic skoro pa kopije jedan drugom, dok je Jovic potpuno drugi tip i neodoljivo me podseca, cak i po konstituciji, na slavnog Gerda Milera.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Kovač ga izljubio posle utakmice, a švabe su prošle nedelje skoro celu stranu u Bild-u posvetili Joviću, i izračunali da je drugi strelac Bundeslige u odnosu na broj provedenih minuta u igri. Lewandowski je prvi daje svakih 75 min gol, a Luka svakih 89 minuta!! Kažu da je biser, kao što i jeste!! Nadajmo se da ga i Krstajić prati!!

polje

pre 6 godina

Objasnio je Krstajic zasto Jovic nije igrao protiv Maroka I Nigerije. Zbog vize (da li kasnjenje ili nesto drugo, zaboravio sam tacno) koju je trebalo da dobije za putovanje u Englesku I zbog mlade reprezentacije koja je igrala kvalifikacije

zex

pre 6 godina

Mozda je Luka bolji od Mitrovica mozda nije,Mitrovic je dobar igrac zasluzuje Rusiju ali ove golove koje je Jovic postigao u Nemackoj retko koji nas napadac bi postigao.Ovakvo kretanje nema ni jedan nas napadac.Ako nastavi ovako imacemo najboljeg napadaca svih vremena iz Srbije.Decko je mnogo dobar igrac, oduvek sam video u njemu taj potencijal.Ovde su ga grobari ismevali ali na kraju on je zavrsio bas u pravoj sredini a to je Nemacka.Pa nema boljeg mesta za razvoj igraca.Ima sjanog trenera iz Hrvatske to je velika stvar.Nema vise nazad Jovic koraca polako ka velikanima.Ppstoji sansa da ode u Bajern ili Dortmund jer i tamo bi sigurno uspeo.Falkao je sitan igrac za ono sto bi Jovic mogao biti.Da ne zaboravim, ovaj gol je remek delo, hiruski precizno iznad glave odbrambenog igrca neodbranjivo Svaka cast, zelim mu sve najbolje u karijeri

Ameno

pre 6 godina

Tužno je što svaka vest o nekom igraču Partizana ili Zvezde dobija na jačini kada se napomene da ovaj iz drugog tabora piše hvalospeve o suparniku. Grobar sam, zagriženi, previše, ali se sećam teksta o ovom momku kako je stigao u Zvezdu, kako su otac i on spavali u kolima da bi se ujutru posle treninga vraćali kući. To mi je tako ostalo upečatljivo i poželeo sam mu svu sreću u karijeri.
Drago mi je kada vidim da mu se sav trud i žrtva vraćaju. Bravo i za oca i porodicu koji su verovali! Živ bio Luka!

Nolov

pre 6 godina

Pa mislim da o tome ne treba ni pricati, ne ide se na Svjetsko sa samo dva napadaca znaci mora neko pored Mitrovica i Prijovica sad dal onaj Pavlovic iz Kopenhagena ili Jovic ?? Po formi Jovic sigurno a i da bude mlada snaga kao Perica i Deki 98..

Realno

pre 6 godina

Jesam okoreli partizanovac, ali decko svaka cast.. ne treba da pljujemo da li je odavde ili odande, vec da je srece da bude sto vise ovakvih uspona kod nasih klinaca, starijih, da bude sto vise ovakvih kvaliteta..

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Ne bi me iznenadilo da Jovic ode u Bajern ali ne i u Rusiju! Kazu da Krstaja proizvodi mnogo dobru rakiju, mogao bi spakovati kamioncic za rusiju!

ko o čemu

pre 6 godina

Šta reći, majstor, ostaje žal što Zvezda ne uspe da istrpi takve igrače zbog slepe uprave i finansijskog momenta, te se bojim da ista sudbina čeka i Adžića i malog Joveljića, koji bi takođe mogli bez prave šanse u prvoj postavi put inostranstva.......

Istina

pre 6 godina

Da Bayern nece Srbe su gluposti.Oni hoce kvalitetu extra klasu a to u Srba u fudbalu bas i nema.kako to u kosarci da vode klub i igraju Srbi?!

coki

pre 6 godina

uh,dugo nismo imali talentovaniji i korisniji dvojac u spicu(ako uopste selektor odluci da ih obojicu vodi na SP),Mitrovic koji zna i dvojicu na ledjima da izdrzi,primi loptu i prosledi je dalje,koji zna da se postavlja da ide agresivno na centarsuteve,dobro resava 1 na 1, i Jovic koji je brz(ne secam se da smo imali brzog spica u skorije vreme,kazem spica,ne krilo ili slicno tipa Krasic,Lane Jovanovic i slicno),dobro se krece bez lopte,bili bi odlicni upareni u spicu,dopunjavali bi se odlicno.

FM

pre 6 godina

zelim mu karijeru kao u Fm2015 kod mene, cini mi se da je zaigrao za Juventus i Barselonu :))
(The Bloody Alboz, 18. april 2018 22:57)
On i Zivkovic su mi omiljeni iz FM15

Bojan

pre 6 godina

Sad ce crveno beli savez u sastavu Poledica, Bunjevcevic, Kokeza i Binic da pritiskaju Krstaju da srpskog Falkaa uvesti medju reprezentativce.
(Batko pamcenje mu kratko, 18. april 2018 23:58)

nema od toga nista juce posle meca sa čukom Lalat predlozio a oni uvrstili ozegovica hahaha !!!!

Dušan

pre 6 godina

Priča se da će zbog Luke Ajntraht probiti najveći transfer u istoriji kluba, samo napred momče, da nam doneseš puno radosti, nek te zdravlje posluži samo!

Aco_bl

pre 6 godina

Po meni gotovo sigurno ide z Rusiju nije sporno ...Krstaja na stranu sto je grobar on je iz Bjeljine kao i ovaj decko o kome pricamo a niko mu nece zamjeriti ...ako ga povede po meni odmah sa nji poceti u napadu .

4k4.Dex

pre 6 godina

Jovic je uvek bio talenat ali kod nas takvi sagore ili ne dobiju sansu a budu gurnuti u igru previse mladi. Sad je sazreo i explodirao a prsti od samopuzdanja sto je po meni najbitniji faktor za igraca. Ako me povedemo spica punog samopouzdanja u rusiju onda smo ludi