Sreda, 18.04.2018.

17:30

Zvezda: Prostačke uvrede, Partizan podržava nasilje nad ženama!

FK Crvena zvezda oglasila izdala je saopštenje u kom je optužila Partizan da podržava nasilje nad ženama.

Izvor: B92

Zvezda: Prostaèke uvrede, Partizan podržava nasilje nad ženama! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

aleksandar

pre 6 godina

S obzirom na to da se na Barsa TV priča o Barseloni, na Real TV priča o Realu, na Arsenal TV priča o Arsenalu, na Man Siti TV priča o Sitiju.... sasvim je logično da na Partizan TV priča o Zvezdi.
(NoName, 18. april 2018 21:47)sasvim je logicno da ti nzs sta pricas

maconii

pre 6 godina

Tri dana ni vesti o Derbiju a onda problem najveći u Derbiju - vređali ženu igraču koji se najnesportskije ponašao na Derbiju. 1. Ne podržavam vređanje nikoga. 2. Dule Savić i njegov sin imaju bombe za žene i prave dame pa ih niko nikada nije vređao Zato što su oni gospoda. 3. Ni reči o procesuiranju likova koji su prebijali decu i ŽENE po Zapadu ali Partizan sprovodi nasilje nad ženama 4. Jel u Vašoj kući kad dođu gosti neko ispred nosa maše falusom? 5. Da li je tačno da je Žandarmerija učestvovala u svemu tako što je pustila da stignu od Severa sa jasnom namerom i nemo sve posmatrala a onda krenula na gore da rasteruje ljude kako bi napravila čistinu huliganima da priđu bliže Partizanovim navijačima koju su iako su moji sramota za sebe? 6. Ko je iz policije odgovoran za ovaj haos? Koliko Partizan treba da bude kažnjen zbog organizacije ove utakmice ili možda neko drugi?
7. Da li ćete mi ikad objaviti tekst s obzirom da nikada nikog ne vređam nego samo iznosim ono što mislim da su argumenti????
(Misha, 18. april 2018 19:39)

ovde je tema sta je taj novinar koji predstavlja partizan u svojoj emisiji komentarisao i kako,a to sto se vredja zena nekog ko se nesportski ponasao u derbiju nije nista strasno,a onda sledeca recenica ne podrzavam nikakvo vredjanje...kakva kontradiktornost

Rade

pre 6 godina

Jadniji su oni koje ovaj predstavlja. On nije ni rijeci rekao ni o kome sem o njima samima. Ovo namjerno kazem u mnozini jer je on zvanicno neciji glas i prozor u javnost. Dok ih ovakvi predstavljaju, nema zime za nas

nele

pre 6 godina

"da li je postala direktor marketinga partizana zahvaljujuci svojoj strucnosti ili nekim drugim radnjama?..."
Gospodine Panticu, ja ne mogu da se ne zapitam da li ste vi postali u Partizanu to sto jeste nekim drugim radnjama posto strucnosti nemate?

crni_redstar

pre 6 godina

coveku treba pomoci, ovako samo siri bolest na druge ljude i pre svega decu koja to gledaju. deco volite svoje ne mrzite tudje.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

pantić je tipičan grobar.
do juče je molio,a sada pljuje po onima koji su mu pomogli.
nema to obraza ni malo.
A ovi branitelji partizana treba da shvate da nikako nije isto skandiranje navijača i zvanično izrečena reč u ime kluba.
Kao poslednje-koga je u partizanu vredjala ona setalica i zašto?

Borky

pre 6 godina

Много мање разлога за помињање је имала Бојана Стојковић, па је нисте вадили из уста.....а Борјан је показао колико је добар момак клизећим с леђа у ноге Ожеговића...и то док игра стоји 
(спортски уметник, 18. april 2018 18:24) 
Alo covjece i tebi i ostalima nije izgleda jasno da je problem sto zvanicni kanal Partizana to propagira i opravdava.Kad je Zvezda ili bilo koji drugi klub pravdao gluposti svojih navijaca?Ako se vec klub nece da zamjera svojim navijacima bar moze sutjeti a ne jos podrzavati takve gluposti.Sramota da vi ovo pokusavate opravdati.

NoName

pre 6 godina

S obzirom na to da se na Barsa TV priča o Barseloni, na Real TV priča o Realu, na Arsenal TV priča o Arsenalu, na Man Siti TV priča o Sitiju.... sasvim je logično da na Partizan TV priča o Zvezdi.

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Pa ne bih bas rekao da podrzava nasilje na zenama, ako se secate na 8 mart sve pripadnice lepseg pola je dobijalo besplatan ulaz na utakmice. Ne verujem da se tako ponasa klub koji podrzava nasilje na zenama

Mufti

pre 6 godina

Pantica ne mirise vecina navijaca FKP,ali moram reci da nimalo niste objektivni,suvise ste pristrasni,podseticu vas da je ovo bio treci napad na stadionu czv na ipravu fkp!i to sve u reziji njihovih navijaca koji ustvari upravljaju klubom,toza i terza su samo blagajnici.mnogo ste licemerni.

Borky

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete? 
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28

Ko je iz Zvezde rekao da je to uredu ili jel to pravdano na zvanicnom kanalu kluba?
Kod nas klubovi ne mogu i boje se osudjivati svoje navijace al brate onda bar mogu sutjeti a ne jos podrzavati i pozivati na ovakve i slicne stvari.

Djordje

pre 6 godina

Sta je covjek pun mrznje! Mi Zvezdasi ovdje u Ontariu odreda dali donacije za njegovog sina. Milan Borjan ponos Ontaria. Pozdrav od Zvezdasa iz Hamiltona!!!

Ljubisa livac

pre 6 godina

@covek iz senke.

Kakav spin. Vucelina skola. Kad nemas opravdanje za svoje postupke, ti prebaci nekom drugom nesto. Po sistemo vidis trn u tudjem oku, a ne balvan u svom.

Strasne stvari

pre 6 godina

Navijaci su navijaci a uprave su uprave.Navijaci ce uvek biti to sto jesu ali uprave se moraju ponasati gospodski i distancirati od istih i osuditi njihove ispade,u suprotnom bice obelezeni kao saucesnici.
Uprava Crvene Zvezde NIKADA nije osudila svoje navijace za bilo koju podlost i provokacije i bez cije saglasnosti i saucesnistva iste ne bi bile moguce.
Pocev jos od derbija nakon 5. Oktobra kad su navijaci sa Severa preobuceni u redare tukli strucni stab i igrace Partizana(pohvaljeni od strane Dragana Dzajica),preko derbija kad je na igrace Partizana baceno 200 topovskih udara i kad su ostali da se mrznu na terenu na poluvremenu(pohvaljeni od Dragana Sutanovca), skorasnjeg derbija kad su u lozu uprave Partizana pusteni pijani huligani sa severa da vredjaju,psuju,fizicki nasrcu i ih polivaju pivom,do ovog poslednjeg gde niko ne reaguje dok se dzinovski falus od balona gura ka profesoru Vuleticu...NIKO NIKADA IZ UPRAVE CZ NIJE OSUDIO IJEDAN PROSTACKI CIN STO IH CINI SAUCESNICIMO STO ONI I JESU.
Kada se tako nesto desilo njima na stadionu Partizana?NIKADA.Uvek su docekani i ispraceni kao gospoda i nikada nikom nije falila dlaka sa glave.Zato ce Partizan uvek biti gospodski klub za Zvezdu a njima neka je na cast sto su pristali da budu na nivou huligana sa tribine,vodjeni mrznjom i niskim strastima.
Nista ovo nije novo i stalno se ponavlja,uprava CZ ce opet biti docekana gospodski kako prilci Partizanu a uprava Partizana neka se spremi na nove gadosti od strane CZ,pozdrav.

fin

pre 6 godina

Do pre par godina sam igrao u Holandiji... Na jednoj utakmici publika je vređala suprugu predsednika kluba, a sudija je odmah prekinuo meč!
(Fuzbaler, 18. april 2018 18:35)

ispovesti.com

Mrki

pre 6 godina

Ovaj Pantic retko antipatican lik.A te emisije koje vidi su naprosto takve da bi trebalo da bude sramota i njega ali i sve navijace Partizana koji podrzavaju to sto taj covek u svojim emisijama prica.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Taj Zeljko Pantic, kome je Zvezda pomagala i skupljala pomoc za dete, i dalje ne prestaje da seje besomucnu i nerezonsku mrznju prema istoj toj Zvezdi. Neki ljudi nikad ne nauce.

Bostan

pre 6 godina

Meni je kao nekome ko ima 3 cerke ovo jezivo. Jutros sam pogledao emisiju i Zeljko u potpunosti bruka nas klub i prica besmislice. Nije mi tesko da priznam da je Zvezda pobedila zasluzeno, on se ponasa kao dete, a cini se smo slucnih godina, potpuno besmislena emisija kojom samo siri mrznju. Partizan treba voleti, mrznja samo truje coveka.

grm

pre 6 godina

Ako TAJ Partizan godinama terorise TU Zvezdu,slazem se-to jeste nasilje i podrzavamo ga !!!
(Junak iz podruma !, 18. april 2018 18:17

U cemu?

as

pre 6 godina

kakav izliv ludila! "Treba da ti se potrefi neki Krasnodar kao Zvezdi pa da prodjes". Od srca vam zelim taj neki Krasnodar, pa da vas vidim.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete?
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28)

Baloni su imali zadatak da izvrnu ruglu izopačenost,znate već čiju....

nista o nicemu

pre 6 godina

Много мање разлога за помињање је имала Бојана Стојковић, па је нисте вадили из уста.....а Борјан је показао колико је добар момак клизећим с леђа у ноге Ожеговића...и то док игра стоји
(спортски уметник, 18. april 2018 18:24)

Ajmo opet. Pretili ste smrcu Brankici Stankovic.

aleksandar

pre 6 godina

Samo se vi prepucavajte, palite omladinu i narod, da se sto vise mrzi i fizicki sukobljava..
(spring, 18. april 2018 17:38)bravo,uprave oba kluba su .....

Dusan

pre 6 godina

Cekajte,mi pricamo ovde o pesmama????
Ljudi, PRETUCENA je devojka sa juga i to pod aminom policije!!! Nasilnici su napali tribinu sa roditeljima i decom!! Ko ce reagovati? Sta kaze Terzic o nasilju na njegovom stadionu? Ko ce pisati o tome? Niko?

miško

pre 6 godina

Ovaj Pantić se sliži bolesnom retorikom,treba mu zabraniti to pre svega zbog njega i porodice.Otrovni govori koji normalan čovjek ne može da shvati.

Misha

pre 6 godina

Tri dana ni vesti o Derbiju a onda problem najveći u Derbiju - vređali ženu igraču koji se najnesportskije ponašao na Derbiju. 1. Ne podržavam vređanje nikoga. 2. Dule Savić i njegov sin imaju bombe za žene i prave dame pa ih niko nikada nije vređao Zato što su oni gospoda. 3. Ni reči o procesuiranju likova koji su prebijali decu i ŽENE po Zapadu ali Partizan sprovodi nasilje nad ženama 4. Jel u Vašoj kući kad dođu gosti neko ispred nosa maše falusom? 5. Da li je tačno da je Žandarmerija učestvovala u svemu tako što je pustila da stignu od Severa sa jasnom namerom i nemo sve posmatrala a onda krenula na gore da rasteruje ljude kako bi napravila čistinu huliganima da priđu bliže Partizanovim navijačima koju su iako su moji sramota za sebe? 6. Ko je iz policije odgovoran za ovaj haos? Koliko Partizan treba da bude kažnjen zbog organizacije ove utakmice ili možda neko drugi?
7. Da li ćete mi ikad objaviti tekst s obzirom da nikada nikog ne vređam nego samo iznosim ono što mislim da su argumenti????

nista o nicemu

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete?
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28)

Ne, nece proci spin. Ok je lutka Brankice Stankovic koju zlostavlja cela tribina?

MT Vračar

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete?
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28)

Da ne pominjemo činjenicu da je dotična "dama" prva ustala i pokazala srednji prst tribini na kojoj su bili navijači Partizana, i kada na to dobije odgovor, e onda je to nasilje nad ženama :) hahaha, lepo, lepo! Spin majstori ste vrhunski, vidi se čija škola je u pitanju!

Darko

pre 6 godina

Sin od Zeljka Pantica je tesko bolestan. Crvena Zvezda je korektno i ljudski postupila u toj situaciji. Mislim da bi taj covek trebalo da ima malo obraza i casti i da malo spusti loptu. Mrznja nikome nista dobro nije donela. Snezana Filipovic nema razloga da bude pominjana, a Borjan je dobar momak.

спортски уметник

pre 6 godina

Snezana Filipovic nema razloga da bude pominjana, a Borjan je dobar momak.
(Darko, 18. april 2018 18:12)

Много мање разлога за помињање је имала Бојана Стојковић, па је нисте вадили из уста.....а Борјан је показао колико је добар момак клизећим с леђа у ноге Ожеговића...и то док игра стоји

VP

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!! 

Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!
(Grobar, 18. april 2018 17:36)

Tipicno grobarski.. kad nemas cime da se dicis, a ti opleti po najvecem rivalu.. Ti si to potvrdio svojim komentarom

beogradski

pre 6 godina

34:32 "Tebi treba da se potrefi neki Krasnodar kao Zvezdi...." ahahahaha pa taj Krasnodar je treći u ruskom šampionatu i ima tim koji vredi 89.01 miliona evra po transfermarketu....e mili moji mržnja izbija iz vas

ajde bre

pre 6 godina

Bio sam navijač... Al bas jesam. Nije ni važno čiji više... Ali ovo prepucavanje, paljenje mržnje medju klincima kako bi se više rokali po ulicama i stadionima? Samnom ste završili. Izgubi čovek volju da prati svoj klub, navija, voli sport itd. A siguran sam da nisam jedini. Ostaće samo huligani i bagra da navija kako ste krenuli.

maconii

pre 6 godina

@Grobar, 18. april 2018 17:36)

prvo pogledaj sta je covek izjavio u vezi ove zene pa onda nesto komentarisi..a mozda i jesi video...rekao je: da li je ta zena zaduzila partizan svojim profesionalnim znanjem i umecem vezanim za posao ili nekim drugim radnjama...da li je postala direktor marketinga partizana zahvaljujuci svojoj strucnosti ili nekim drugim radnjama?on se pita...a zna se na koje radnje misli...a samim tim je obrukao i partizan i izblamirao sebe..znaci tako se radi u partizanu i zaposljavaju zene,radnjama jel???napljuvao je borjana koji se okrenuo malo ka grobarima i radovao provokativno,sve se vidi..a sta je to u poredjenu sa lolom smiljanicem,evertonom..kako su se oni radovali???navijaci partizana stalno vredjaju borjanovu zenu..pa jel on treba da ih voli zbog toga?stalno vredjaju i covicecu zenu...pa sta su te zene skrivile?zenu sinise mihajlovica ranije itd..poznati su navijaci partizana po vredjanju zena.

Sef

pre 6 godina

Oni da su neki navijaci ne bi bili podeljeni u tri kaveza. Oni da su neki navijaci ne bi bacali baklje na penzionere i decu na zapadnoj tribini. Toliko od mene.

Cxe

pre 6 godina

Partizan je uvek bio avangarda uvek na pogresnoj strani razuma ali uvek uz prave politicare.
(Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”, 18. april 2018 17:37)

Samo cu nabrojati tri reci i zatvoriti raspravu.

Bajkovic, torta, jedan(1).

Plavi

pre 6 godina

Auu kako je ovo jadno...nisam neki navijac, ali ovo je dno dna..zaista mi nije jasan ovaj voditelj!!! Ako su ovakvi i u zvezdinom programu; to se mora odmah zabraniti ili makar cenzurisati.

CzBg89!

pre 6 godina

Sve partizanove emisije ne treba da imaju u naslovu partizan, nego Zvezda jer se samo njom bave i pljuju njene igrace a na svoje kakvi su ne obracaju paznju

djolo80

pre 6 godina

Realno, mrtva trka koji su jadniji i odvratniji, crveni ili crno beli... Apsolutno je nepotrebno objavljivati njihova "saopstenja". Bljak

Gagi

pre 6 godina

Dok novoradikalske uprave budu u klubovima neće biti bolje. Jednima ne smeta vređanje žene, lomljenje stolica isl., drugima penis-baloni i vređanje reprezentativnog golmana... Svima je u redu bakljada, petarde, tuče... Ne vide zlo u svojim, nego samo u tuđim redovima! Resetovati i restartovati i jedne i druge!

konstatacija

pre 6 godina

kakav klub, takva emisija i takav urednik.Za bolje i nisu.Urednik za navijace sa juga koji lome stolice,koji se tuku izmedju sebe koji na kosraci vredjaju celu jednu familiju

Fuzbaler

pre 6 godina

Do pre par godina sam igrao u Holandiji... Na jednoj utakmici publika je vređala suprugu predsednika kluba, a sudija je odmah prekinuo meč!

nista o nicemu

pre 6 godina

И то каже клуб који се никада није оградио од увреда упућених жени репрезентативног голмана, а скандирање водио звездин играч...
(спортски уметник, 18. april 2018 17:40)


Kaze navijac kluba koji pljuje Vesnu Covic, a njegov klub je podrzao takvo divljastvo. Ili kad je Kimi pretio Brankici Stankovic ubistvom, to isto ptecutkujes?

kalvarija

pre 6 godina

Partizanov vesnik je najidiotskija emisija na planeti
(Author, 18. april 2018 17:37)

Slažem se, idijotarija neviđena... Samo postoji i veća idijotarija od te emisije a to je RSB forum

veseli

pre 6 godina

Pantic je novinar koji je dok je radio onu emisiju na SOS kanalu konstantno razotkrivao mutljavine u oba kluba,apostrofirajuci licnosti Djurica(kao Miskovicevog coveka)a sa druge strane Gorana Vesica.E taj Goran Vesic je prvo u KK napravio sve one silne dugove zbog cega su se i raspali i otisli u Zeleznik,kasnije slicno uradio u FK,i umesto da odgovara za to,on,sto bi reko Mita Pantic u Tesnoj Kozi,avanzuje,eno ga drugi covek grada.A zasto je tako?Zato sto nijedan zvezdas nije nikad imao problem ni sa njim,ni sa onim montenegrinom sto je samarao Pizona,niti sa bilo kojim likom koji se ogresio o njihov klub ostavljajuci pustos iza sebe.Ne,uvek su za sve krivi Mirko Marjanovic,Tolo,Dulo i Salo,od mrznje prema Partizanu ne vide belo pred nosom a ovaj covek je po mnogo cemu radio u korist Zvezde svojim novinarskim radom vise nego mnogi koji se kunu u istu.E sad ko se ovde bavi istrazivackim novinarstvom tesko da moze imati neku novinarsku buducnost,pa se lik priklonio novoj upravi Partizana i poceo da uredjuje Tv program,naravno u zatrovanoj atmosferi koja vlada medju klubovima sigurno nece biti mirotvorac,ipak jede njihov hleb.Dakle,umesto sto se bave Panticem,Dulom i sl.navijaci Zvezde bi morali konacno da se posvete mangupima u svojim redovima,poneseni ok rezultatima oba kluba onu dvojicu krimosa koji im vode FK i KK zovu doktorima,stvarno verujuci da oni rade dobar posao i daju legitimitet svakoj dosadasnjoj upravi,dovoljno je da neko pomene Bari i moze da radi sta hoce.

The Dictator

pre 6 godina

A izvinite, zanima me samo sta je covek lose i pogrdno rekao u emisiji?? Kakvi ste vi spineri, bas me zanima od koga li ste to naucili...a da....

спортски уметник

pre 6 godina

И то каже клуб који се никада није оградио од увреда упућених жени репрезентативног голмана, а скандирање водио звездин играч...

podgorica

pre 6 godina

Pantic, 'covjek' koji je u sekti nema sta pametno da kaze.. cijeli zivot je tuzan i razumite ga.. svaka emisija mu prodje u tome kako zvezda 'krade' a oni svi posteni.. On prvi bi morao vise da cijeni porodicu i ljude ali.. kako god, ZVEZDA SAMPION!

Grobar

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!!

Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!

brus

pre 6 godina

Pogledao sam emisiju u kojoj ovaj covek govori o desavanjima na derbiju.Pa ovaj covek je prepun mrznje,o cemu prica.Prevazisao je i Vujosevica i Tegeltiju zajedno.Ovakvi ljudi sire mrznju i nije im mesto u javnim glasilima.On je sramota za klub u cije ime govori.

Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!!Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!
(Grobar, 18. april 2018 17:36)Prvo ce da kuka i trazi pomoc za dete a sad drvljem i kamenjem po tim istim sto su pare dali.

Shone30

pre 6 godina

@red star, jedini objektivan komentar. I jedni i drugi dno dna, i dokle god su takvi u upravi ne moze se ocekivati ni da navijaci budu bolji. Pripadnici iste stranke :-)

спортски уметник

pre 6 godina

Борјан је 0, да онако клузаш играчу с леђа док је игра заустављена...заиста срамно и ни најмање случајно

Урош

pre 6 godina

Срамно саопштење у јеку језивог податка да је у Србији за три месеци 2018-те убијено 18 жена у породичном насиљу. Јефтино политиканство Звездана Т. Какве везе има Партизан са скандирањем својих навијача. Уосталом тај вулгаран декор је део сваког градског дербија на свету.

Blokovi CZ

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!! 

Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!
(Grobar, 18. april 2018 17:36)
Jel znaš da čitaš..ako znaš, jesi li shvatio o čemu se radi u tekstu!?

Grobar

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!!

Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!

спортски уметник

pre 6 godina

И то каже клуб који се никада није оградио од увреда упућених жени репрезентативног голмана, а скандирање водио звездин играч...

Урош

pre 6 godina

Срамно саопштење у јеку језивог податка да је у Србији за три месеци 2018-те убијено 18 жена у породичном насиљу. Јефтино политиканство Звездана Т. Какве везе има Партизан са скандирањем својих навијача. Уосталом тај вулгаран декор је део сваког градског дербија на свету.

Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!!Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!
(Grobar, 18. april 2018 17:36)Prvo ce da kuka i trazi pomoc za dete a sad drvljem i kamenjem po tim istim sto su pare dali.

The Dictator

pre 6 godina

A izvinite, zanima me samo sta je covek lose i pogrdno rekao u emisiji?? Kakvi ste vi spineri, bas me zanima od koga li ste to naucili...a da....

ajde bre

pre 6 godina

Bio sam navijač... Al bas jesam. Nije ni važno čiji više... Ali ovo prepucavanje, paljenje mržnje medju klincima kako bi se više rokali po ulicama i stadionima? Samnom ste završili. Izgubi čovek volju da prati svoj klub, navija, voli sport itd. A siguran sam da nisam jedini. Ostaće samo huligani i bagra da navija kako ste krenuli.

Darko

pre 6 godina

Sin od Zeljka Pantica je tesko bolestan. Crvena Zvezda je korektno i ljudski postupila u toj situaciji. Mislim da bi taj covek trebalo da ima malo obraza i casti i da malo spusti loptu. Mrznja nikome nista dobro nije donela. Snezana Filipovic nema razloga da bude pominjana, a Borjan je dobar momak.

brus

pre 6 godina

Pogledao sam emisiju u kojoj ovaj covek govori o desavanjima na derbiju.Pa ovaj covek je prepun mrznje,o cemu prica.Prevazisao je i Vujosevica i Tegeltiju zajedno.Ovakvi ljudi sire mrznju i nije im mesto u javnim glasilima.On je sramota za klub u cije ime govori.

maconii

pre 6 godina

@Grobar, 18. april 2018 17:36)

prvo pogledaj sta je covek izjavio u vezi ove zene pa onda nesto komentarisi..a mozda i jesi video...rekao je: da li je ta zena zaduzila partizan svojim profesionalnim znanjem i umecem vezanim za posao ili nekim drugim radnjama...da li je postala direktor marketinga partizana zahvaljujuci svojoj strucnosti ili nekim drugim radnjama?on se pita...a zna se na koje radnje misli...a samim tim je obrukao i partizan i izblamirao sebe..znaci tako se radi u partizanu i zaposljavaju zene,radnjama jel???napljuvao je borjana koji se okrenuo malo ka grobarima i radovao provokativno,sve se vidi..a sta je to u poredjenu sa lolom smiljanicem,evertonom..kako su se oni radovali???navijaci partizana stalno vredjaju borjanovu zenu..pa jel on treba da ih voli zbog toga?stalno vredjaju i covicecu zenu...pa sta su te zene skrivile?zenu sinise mihajlovica ranije itd..poznati su navijaci partizana po vredjanju zena.

podgorica

pre 6 godina

Pantic, 'covjek' koji je u sekti nema sta pametno da kaze.. cijeli zivot je tuzan i razumite ga.. svaka emisija mu prodje u tome kako zvezda 'krade' a oni svi posteni.. On prvi bi morao vise da cijeni porodicu i ljude ali.. kako god, ZVEZDA SAMPION!

VP

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!! 

Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!
(Grobar, 18. april 2018 17:36)

Tipicno grobarski.. kad nemas cime da se dicis, a ti opleti po najvecem rivalu.. Ti si to potvrdio svojim komentarom

Blokovi CZ

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!! 

Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!
(Grobar, 18. april 2018 17:36)
Jel znaš da čitaš..ako znaš, jesi li shvatio o čemu se radi u tekstu!?

nista o nicemu

pre 6 godina

И то каже клуб који се никада није оградио од увреда упућених жени репрезентативног голмана, а скандирање водио звездин играч...
(спортски уметник, 18. april 2018 17:40)


Kaze navijac kluba koji pljuje Vesnu Covic, a njegov klub je podrzao takvo divljastvo. Ili kad je Kimi pretio Brankici Stankovic ubistvom, to isto ptecutkujes?

beogradski

pre 6 godina

34:32 "Tebi treba da se potrefi neki Krasnodar kao Zvezdi...." ahahahaha pa taj Krasnodar je treći u ruskom šampionatu i ima tim koji vredi 89.01 miliona evra po transfermarketu....e mili moji mržnja izbija iz vas

as

pre 6 godina

kakav izliv ludila! "Treba da ti se potrefi neki Krasnodar kao Zvezdi pa da prodjes". Od srca vam zelim taj neki Krasnodar, pa da vas vidim.

Djordje

pre 6 godina

Sta je covjek pun mrznje! Mi Zvezdasi ovdje u Ontariu odreda dali donacije za njegovog sina. Milan Borjan ponos Ontaria. Pozdrav od Zvezdasa iz Hamiltona!!!

Sef

pre 6 godina

Oni da su neki navijaci ne bi bili podeljeni u tri kaveza. Oni da su neki navijaci ne bi bacali baklje na penzionere i decu na zapadnoj tribini. Toliko od mene.

Bostan

pre 6 godina

Meni je kao nekome ko ima 3 cerke ovo jezivo. Jutros sam pogledao emisiju i Zeljko u potpunosti bruka nas klub i prica besmislice. Nije mi tesko da priznam da je Zvezda pobedila zasluzeno, on se ponasa kao dete, a cini se smo slucnih godina, potpuno besmislena emisija kojom samo siri mrznju. Partizan treba voleti, mrznja samo truje coveka.

CzBg89!

pre 6 godina

Sve partizanove emisije ne treba da imaju u naslovu partizan, nego Zvezda jer se samo njom bave i pljuju njene igrace a na svoje kakvi su ne obracaju paznju

Ljubisa livac

pre 6 godina

Taj Zeljko Pantic, kome je Zvezda pomagala i skupljala pomoc za dete, i dalje ne prestaje da seje besomucnu i nerezonsku mrznju prema istoj toj Zvezdi. Neki ljudi nikad ne nauce.

konstatacija

pre 6 godina

kakav klub, takva emisija i takav urednik.Za bolje i nisu.Urednik za navijace sa juga koji lome stolice,koji se tuku izmedju sebe koji na kosraci vredjaju celu jednu familiju

Fuzbaler

pre 6 godina

Do pre par godina sam igrao u Holandiji... Na jednoj utakmici publika je vređala suprugu predsednika kluba, a sudija je odmah prekinuo meč!

nista o nicemu

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete?
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28)

Ne, nece proci spin. Ok je lutka Brankice Stankovic koju zlostavlja cela tribina?

nista o nicemu

pre 6 godina

Много мање разлога за помињање је имала Бојана Стојковић, па је нисте вадили из уста.....а Борјан је показао колико је добар момак клизећим с леђа у ноге Ожеговића...и то док игра стоји
(спортски уметник, 18. april 2018 18:24)

Ajmo opet. Pretili ste smrcu Brankici Stankovic.

miško

pre 6 godina

Ovaj Pantić se sliži bolesnom retorikom,treba mu zabraniti to pre svega zbog njega i porodice.Otrovni govori koji normalan čovjek ne može da shvati.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete?
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28)

Baloni su imali zadatak da izvrnu ruglu izopačenost,znate već čiju....

NoName

pre 6 godina

S obzirom na to da se na Barsa TV priča o Barseloni, na Real TV priča o Realu, na Arsenal TV priča o Arsenalu, na Man Siti TV priča o Sitiju.... sasvim je logično da na Partizan TV priča o Zvezdi.

Mrki

pre 6 godina

Ovaj Pantic retko antipatican lik.A te emisije koje vidi su naprosto takve da bi trebalo da bude sramota i njega ali i sve navijace Partizana koji podrzavaju to sto taj covek u svojim emisijama prica.

Gagi

pre 6 godina

Dok novoradikalske uprave budu u klubovima neće biti bolje. Jednima ne smeta vređanje žene, lomljenje stolica isl., drugima penis-baloni i vređanje reprezentativnog golmana... Svima je u redu bakljada, petarde, tuče... Ne vide zlo u svojim, nego samo u tuđim redovima! Resetovati i restartovati i jedne i druge!

Misha

pre 6 godina

Tri dana ni vesti o Derbiju a onda problem najveći u Derbiju - vređali ženu igraču koji se najnesportskije ponašao na Derbiju. 1. Ne podržavam vređanje nikoga. 2. Dule Savić i njegov sin imaju bombe za žene i prave dame pa ih niko nikada nije vređao Zato što su oni gospoda. 3. Ni reči o procesuiranju likova koji su prebijali decu i ŽENE po Zapadu ali Partizan sprovodi nasilje nad ženama 4. Jel u Vašoj kući kad dođu gosti neko ispred nosa maše falusom? 5. Da li je tačno da je Žandarmerija učestvovala u svemu tako što je pustila da stignu od Severa sa jasnom namerom i nemo sve posmatrala a onda krenula na gore da rasteruje ljude kako bi napravila čistinu huliganima da priđu bliže Partizanovim navijačima koju su iako su moji sramota za sebe? 6. Ko je iz policije odgovoran za ovaj haos? Koliko Partizan treba da bude kažnjen zbog organizacije ove utakmice ili možda neko drugi?
7. Da li ćete mi ikad objaviti tekst s obzirom da nikada nikog ne vređam nego samo iznosim ono što mislim da su argumenti????

kalvarija

pre 6 godina

Partizanov vesnik je najidiotskija emisija na planeti
(Author, 18. april 2018 17:37)

Slažem se, idijotarija neviđena... Samo postoji i veća idijotarija od te emisije a to je RSB forum

veseli

pre 6 godina

Pantic je novinar koji je dok je radio onu emisiju na SOS kanalu konstantno razotkrivao mutljavine u oba kluba,apostrofirajuci licnosti Djurica(kao Miskovicevog coveka)a sa druge strane Gorana Vesica.E taj Goran Vesic je prvo u KK napravio sve one silne dugove zbog cega su se i raspali i otisli u Zeleznik,kasnije slicno uradio u FK,i umesto da odgovara za to,on,sto bi reko Mita Pantic u Tesnoj Kozi,avanzuje,eno ga drugi covek grada.A zasto je tako?Zato sto nijedan zvezdas nije nikad imao problem ni sa njim,ni sa onim montenegrinom sto je samarao Pizona,niti sa bilo kojim likom koji se ogresio o njihov klub ostavljajuci pustos iza sebe.Ne,uvek su za sve krivi Mirko Marjanovic,Tolo,Dulo i Salo,od mrznje prema Partizanu ne vide belo pred nosom a ovaj covek je po mnogo cemu radio u korist Zvezde svojim novinarskim radom vise nego mnogi koji se kunu u istu.E sad ko se ovde bavi istrazivackim novinarstvom tesko da moze imati neku novinarsku buducnost,pa se lik priklonio novoj upravi Partizana i poceo da uredjuje Tv program,naravno u zatrovanoj atmosferi koja vlada medju klubovima sigurno nece biti mirotvorac,ipak jede njihov hleb.Dakle,umesto sto se bave Panticem,Dulom i sl.navijaci Zvezde bi morali konacno da se posvete mangupima u svojim redovima,poneseni ok rezultatima oba kluba onu dvojicu krimosa koji im vode FK i KK zovu doktorima,stvarno verujuci da oni rade dobar posao i daju legitimitet svakoj dosadasnjoj upravi,dovoljno je da neko pomene Bari i moze da radi sta hoce.

aleksandar

pre 6 godina

Samo se vi prepucavajte, palite omladinu i narod, da se sto vise mrzi i fizicki sukobljava..
(spring, 18. april 2018 17:38)bravo,uprave oba kluba su .....

спортски уметник

pre 6 godina

Snezana Filipovic nema razloga da bude pominjana, a Borjan je dobar momak.
(Darko, 18. april 2018 18:12)

Много мање разлога за помињање је имала Бојана Стојковић, па је нисте вадили из уста.....а Борјан је показао колико је добар момак клизећим с леђа у ноге Ожеговића...и то док игра стоји

Plavi

pre 6 godina

Auu kako je ovo jadno...nisam neki navijac, ali ovo je dno dna..zaista mi nije jasan ovaj voditelj!!! Ako su ovakvi i u zvezdinom programu; to se mora odmah zabraniti ili makar cenzurisati.

grm

pre 6 godina

Ako TAJ Partizan godinama terorise TU Zvezdu,slazem se-to jeste nasilje i podrzavamo ga !!!
(Junak iz podruma !, 18. april 2018 18:17

U cemu?

djolo80

pre 6 godina

Realno, mrtva trka koji su jadniji i odvratniji, crveni ili crno beli... Apsolutno je nepotrebno objavljivati njihova "saopstenja". Bljak

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

pantić je tipičan grobar.
do juče je molio,a sada pljuje po onima koji su mu pomogli.
nema to obraza ni malo.
A ovi branitelji partizana treba da shvate da nikako nije isto skandiranje navijača i zvanično izrečena reč u ime kluba.
Kao poslednje-koga je u partizanu vredjala ona setalica i zašto?

MT Vračar

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete?
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28)

Da ne pominjemo činjenicu da je dotična "dama" prva ustala i pokazala srednji prst tribini na kojoj su bili navijači Partizana, i kada na to dobije odgovor, e onda je to nasilje nad ženama :) hahaha, lepo, lepo! Spin majstori ste vrhunski, vidi se čija škola je u pitanju!

fin

pre 6 godina

Do pre par godina sam igrao u Holandiji... Na jednoj utakmici publika je vređala suprugu predsednika kluba, a sudija je odmah prekinuo meč!
(Fuzbaler, 18. april 2018 18:35)

ispovesti.com

Strasne stvari

pre 6 godina

Navijaci su navijaci a uprave su uprave.Navijaci ce uvek biti to sto jesu ali uprave se moraju ponasati gospodski i distancirati od istih i osuditi njihove ispade,u suprotnom bice obelezeni kao saucesnici.
Uprava Crvene Zvezde NIKADA nije osudila svoje navijace za bilo koju podlost i provokacije i bez cije saglasnosti i saucesnistva iste ne bi bile moguce.
Pocev jos od derbija nakon 5. Oktobra kad su navijaci sa Severa preobuceni u redare tukli strucni stab i igrace Partizana(pohvaljeni od strane Dragana Dzajica),preko derbija kad je na igrace Partizana baceno 200 topovskih udara i kad su ostali da se mrznu na terenu na poluvremenu(pohvaljeni od Dragana Sutanovca), skorasnjeg derbija kad su u lozu uprave Partizana pusteni pijani huligani sa severa da vredjaju,psuju,fizicki nasrcu i ih polivaju pivom,do ovog poslednjeg gde niko ne reaguje dok se dzinovski falus od balona gura ka profesoru Vuleticu...NIKO NIKADA IZ UPRAVE CZ NIJE OSUDIO IJEDAN PROSTACKI CIN STO IH CINI SAUCESNICIMO STO ONI I JESU.
Kada se tako nesto desilo njima na stadionu Partizana?NIKADA.Uvek su docekani i ispraceni kao gospoda i nikada nikom nije falila dlaka sa glave.Zato ce Partizan uvek biti gospodski klub za Zvezdu a njima neka je na cast sto su pristali da budu na nivou huligana sa tribine,vodjeni mrznjom i niskim strastima.
Nista ovo nije novo i stalno se ponavlja,uprava CZ ce opet biti docekana gospodski kako prilci Partizanu a uprava Partizana neka se spremi na nove gadosti od strane CZ,pozdrav.

Borky

pre 6 godina

Много мање разлога за помињање је имала Бојана Стојковић, па је нисте вадили из уста.....а Борјан је показао колико је добар момак клизећим с леђа у ноге Ожеговића...и то док игра стоји 
(спортски уметник, 18. april 2018 18:24) 
Alo covjece i tebi i ostalima nije izgleda jasno da je problem sto zvanicni kanal Partizana to propagira i opravdava.Kad je Zvezda ili bilo koji drugi klub pravdao gluposti svojih navijaca?Ako se vec klub nece da zamjera svojim navijacima bar moze sutjeti a ne jos podrzavati takve gluposti.Sramota da vi ovo pokusavate opravdati.

спортски уметник

pre 6 godina

Борјан је 0, да онако клузаш играчу с леђа док је игра заустављена...заиста срамно и ни најмање случајно

Cxe

pre 6 godina

Partizan je uvek bio avangarda uvek na pogresnoj strani razuma ali uvek uz prave politicare.
(Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”, 18. april 2018 17:37)

Samo cu nabrojati tri reci i zatvoriti raspravu.

Bajkovic, torta, jedan(1).

Dusan

pre 6 godina

Cekajte,mi pricamo ovde o pesmama????
Ljudi, PRETUCENA je devojka sa juga i to pod aminom policije!!! Nasilnici su napali tribinu sa roditeljima i decom!! Ko ce reagovati? Sta kaze Terzic o nasilju na njegovom stadionu? Ko ce pisati o tome? Niko?

Borky

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete? 
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28

Ko je iz Zvezde rekao da je to uredu ili jel to pravdano na zvanicnom kanalu kluba?
Kod nas klubovi ne mogu i boje se osudjivati svoje navijace al brate onda bar mogu sutjeti a ne jos podrzavati i pozivati na ovakve i slicne stvari.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@covek iz senke.

Kakav spin. Vucelina skola. Kad nemas opravdanje za svoje postupke, ti prebaci nekom drugom nesto. Po sistemo vidis trn u tudjem oku, a ne balvan u svom.

crni_redstar

pre 6 godina

coveku treba pomoci, ovako samo siri bolest na druge ljude i pre svega decu koja to gledaju. deco volite svoje ne mrzite tudje.

Shone30

pre 6 godina

@red star, jedini objektivan komentar. I jedni i drugi dno dna, i dokle god su takvi u upravi ne moze se ocekivati ni da navijaci budu bolji. Pripadnici iste stranke :-)

Mufti

pre 6 godina

Pantica ne mirise vecina navijaca FKP,ali moram reci da nimalo niste objektivni,suvise ste pristrasni,podseticu vas da je ovo bio treci napad na stadionu czv na ipravu fkp!i to sve u reziji njihovih navijaca koji ustvari upravljaju klubom,toza i terza su samo blagajnici.mnogo ste licemerni.

nele

pre 6 godina

"da li je postala direktor marketinga partizana zahvaljujuci svojoj strucnosti ili nekim drugim radnjama?..."
Gospodine Panticu, ja ne mogu da se ne zapitam da li ste vi postali u Partizanu to sto jeste nekim drugim radnjama posto strucnosti nemate?

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Pa ne bih bas rekao da podrzava nasilje na zenama, ako se secate na 8 mart sve pripadnice lepseg pola je dobijalo besplatan ulaz na utakmice. Ne verujem da se tako ponasa klub koji podrzava nasilje na zenama

aleksandar

pre 6 godina

S obzirom na to da se na Barsa TV priča o Barseloni, na Real TV priča o Realu, na Arsenal TV priča o Arsenalu, na Man Siti TV priča o Sitiju.... sasvim je logično da na Partizan TV priča o Zvezdi.
(NoName, 18. april 2018 21:47)sasvim je logicno da ti nzs sta pricas

maconii

pre 6 godina

Tri dana ni vesti o Derbiju a onda problem najveći u Derbiju - vređali ženu igraču koji se najnesportskije ponašao na Derbiju. 1. Ne podržavam vređanje nikoga. 2. Dule Savić i njegov sin imaju bombe za žene i prave dame pa ih niko nikada nije vređao Zato što su oni gospoda. 3. Ni reči o procesuiranju likova koji su prebijali decu i ŽENE po Zapadu ali Partizan sprovodi nasilje nad ženama 4. Jel u Vašoj kući kad dođu gosti neko ispred nosa maše falusom? 5. Da li je tačno da je Žandarmerija učestvovala u svemu tako što je pustila da stignu od Severa sa jasnom namerom i nemo sve posmatrala a onda krenula na gore da rasteruje ljude kako bi napravila čistinu huliganima da priđu bliže Partizanovim navijačima koju su iako su moji sramota za sebe? 6. Ko je iz policije odgovoran za ovaj haos? Koliko Partizan treba da bude kažnjen zbog organizacije ove utakmice ili možda neko drugi?
7. Da li ćete mi ikad objaviti tekst s obzirom da nikada nikog ne vređam nego samo iznosim ono što mislim da su argumenti????
(Misha, 18. april 2018 19:39)

ovde je tema sta je taj novinar koji predstavlja partizan u svojoj emisiji komentarisao i kako,a to sto se vredja zena nekog ko se nesportski ponasao u derbiju nije nista strasno,a onda sledeca recenica ne podrzavam nikakvo vredjanje...kakva kontradiktornost

Rade

pre 6 godina

Jadniji su oni koje ovaj predstavlja. On nije ni rijeci rekao ni o kome sem o njima samima. Ovo namjerno kazem u mnozini jer je on zvanicno neciji glas i prozor u javnost. Dok ih ovakvi predstavljaju, nema zime za nas

Grobar

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!!

Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!

Урош

pre 6 godina

Срамно саопштење у јеку језивог податка да је у Србији за три месеци 2018-те убијено 18 жена у породичном насиљу. Јефтино политиканство Звездана Т. Какве везе има Партизан са скандирањем својих навијача. Уосталом тај вулгаран декор је део сваког градског дербија на свету.

The Dictator

pre 6 godina

A izvinite, zanima me samo sta je covek lose i pogrdno rekao u emisiji?? Kakvi ste vi spineri, bas me zanima od koga li ste to naucili...a da....

спортски уметник

pre 6 godina

И то каже клуб који се никада није оградио од увреда упућених жени репрезентативног голмана, а скандирање водио звездин играч...

kalvarija

pre 6 godina

Partizanov vesnik je najidiotskija emisija na planeti
(Author, 18. april 2018 17:37)

Slažem se, idijotarija neviđena... Samo postoji i veća idijotarija od te emisije a to je RSB forum

veseli

pre 6 godina

Pantic je novinar koji je dok je radio onu emisiju na SOS kanalu konstantno razotkrivao mutljavine u oba kluba,apostrofirajuci licnosti Djurica(kao Miskovicevog coveka)a sa druge strane Gorana Vesica.E taj Goran Vesic je prvo u KK napravio sve one silne dugove zbog cega su se i raspali i otisli u Zeleznik,kasnije slicno uradio u FK,i umesto da odgovara za to,on,sto bi reko Mita Pantic u Tesnoj Kozi,avanzuje,eno ga drugi covek grada.A zasto je tako?Zato sto nijedan zvezdas nije nikad imao problem ni sa njim,ni sa onim montenegrinom sto je samarao Pizona,niti sa bilo kojim likom koji se ogresio o njihov klub ostavljajuci pustos iza sebe.Ne,uvek su za sve krivi Mirko Marjanovic,Tolo,Dulo i Salo,od mrznje prema Partizanu ne vide belo pred nosom a ovaj covek je po mnogo cemu radio u korist Zvezde svojim novinarskim radom vise nego mnogi koji se kunu u istu.E sad ko se ovde bavi istrazivackim novinarstvom tesko da moze imati neku novinarsku buducnost,pa se lik priklonio novoj upravi Partizana i poceo da uredjuje Tv program,naravno u zatrovanoj atmosferi koja vlada medju klubovima sigurno nece biti mirotvorac,ipak jede njihov hleb.Dakle,umesto sto se bave Panticem,Dulom i sl.navijaci Zvezde bi morali konacno da se posvete mangupima u svojim redovima,poneseni ok rezultatima oba kluba onu dvojicu krimosa koji im vode FK i KK zovu doktorima,stvarno verujuci da oni rade dobar posao i daju legitimitet svakoj dosadasnjoj upravi,dovoljno je da neko pomene Bari i moze da radi sta hoce.

Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!!Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!
(Grobar, 18. april 2018 17:36)Prvo ce da kuka i trazi pomoc za dete a sad drvljem i kamenjem po tim istim sto su pare dali.

спортски уметник

pre 6 godina

Snezana Filipovic nema razloga da bude pominjana, a Borjan je dobar momak.
(Darko, 18. april 2018 18:12)

Много мање разлога за помињање је имала Бојана Стојковић, па је нисте вадили из уста.....а Борјан је показао колико је добар момак клизећим с леђа у ноге Ожеговића...и то док игра стоји

спортски уметник

pre 6 godina

Борјан је 0, да онако клузаш играчу с леђа док је игра заустављена...заиста срамно и ни најмање случајно

podgorica

pre 6 godina

Pantic, 'covjek' koji je u sekti nema sta pametno da kaze.. cijeli zivot je tuzan i razumite ga.. svaka emisija mu prodje u tome kako zvezda 'krade' a oni svi posteni.. On prvi bi morao vise da cijeni porodicu i ljude ali.. kako god, ZVEZDA SAMPION!

MT Vračar

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete?
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28)

Da ne pominjemo činjenicu da je dotična "dama" prva ustala i pokazala srednji prst tribini na kojoj su bili navijači Partizana, i kada na to dobije odgovor, e onda je to nasilje nad ženama :) hahaha, lepo, lepo! Spin majstori ste vrhunski, vidi se čija škola je u pitanju!

Misha

pre 6 godina

Tri dana ni vesti o Derbiju a onda problem najveći u Derbiju - vređali ženu igraču koji se najnesportskije ponašao na Derbiju. 1. Ne podržavam vređanje nikoga. 2. Dule Savić i njegov sin imaju bombe za žene i prave dame pa ih niko nikada nije vređao Zato što su oni gospoda. 3. Ni reči o procesuiranju likova koji su prebijali decu i ŽENE po Zapadu ali Partizan sprovodi nasilje nad ženama 4. Jel u Vašoj kući kad dođu gosti neko ispred nosa maše falusom? 5. Da li je tačno da je Žandarmerija učestvovala u svemu tako što je pustila da stignu od Severa sa jasnom namerom i nemo sve posmatrala a onda krenula na gore da rasteruje ljude kako bi napravila čistinu huliganima da priđu bliže Partizanovim navijačima koju su iako su moji sramota za sebe? 6. Ko je iz policije odgovoran za ovaj haos? Koliko Partizan treba da bude kažnjen zbog organizacije ove utakmice ili možda neko drugi?
7. Da li ćete mi ikad objaviti tekst s obzirom da nikada nikog ne vređam nego samo iznosim ono što mislim da su argumenti????

Strasne stvari

pre 6 godina

Navijaci su navijaci a uprave su uprave.Navijaci ce uvek biti to sto jesu ali uprave se moraju ponasati gospodski i distancirati od istih i osuditi njihove ispade,u suprotnom bice obelezeni kao saucesnici.
Uprava Crvene Zvezde NIKADA nije osudila svoje navijace za bilo koju podlost i provokacije i bez cije saglasnosti i saucesnistva iste ne bi bile moguce.
Pocev jos od derbija nakon 5. Oktobra kad su navijaci sa Severa preobuceni u redare tukli strucni stab i igrace Partizana(pohvaljeni od strane Dragana Dzajica),preko derbija kad je na igrace Partizana baceno 200 topovskih udara i kad su ostali da se mrznu na terenu na poluvremenu(pohvaljeni od Dragana Sutanovca), skorasnjeg derbija kad su u lozu uprave Partizana pusteni pijani huligani sa severa da vredjaju,psuju,fizicki nasrcu i ih polivaju pivom,do ovog poslednjeg gde niko ne reaguje dok se dzinovski falus od balona gura ka profesoru Vuleticu...NIKO NIKADA IZ UPRAVE CZ NIJE OSUDIO IJEDAN PROSTACKI CIN STO IH CINI SAUCESNICIMO STO ONI I JESU.
Kada se tako nesto desilo njima na stadionu Partizana?NIKADA.Uvek su docekani i ispraceni kao gospoda i nikada nikom nije falila dlaka sa glave.Zato ce Partizan uvek biti gospodski klub za Zvezdu a njima neka je na cast sto su pristali da budu na nivou huligana sa tribine,vodjeni mrznjom i niskim strastima.
Nista ovo nije novo i stalno se ponavlja,uprava CZ ce opet biti docekana gospodski kako prilci Partizanu a uprava Partizana neka se spremi na nove gadosti od strane CZ,pozdrav.

Blokovi CZ

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!! 

Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!
(Grobar, 18. april 2018 17:36)
Jel znaš da čitaš..ako znaš, jesi li shvatio o čemu se radi u tekstu!?

brus

pre 6 godina

Pogledao sam emisiju u kojoj ovaj covek govori o desavanjima na derbiju.Pa ovaj covek je prepun mrznje,o cemu prica.Prevazisao je i Vujosevica i Tegeltiju zajedno.Ovakvi ljudi sire mrznju i nije im mesto u javnim glasilima.On je sramota za klub u cije ime govori.

VP

pre 6 godina

Podrska za gospidina Pantica u borbi protiv ovih postenjacinja!! 

Zelim da u sledecoj emisiji prica kako je gazda Cova trazio ekspertizu i kako ih je Buducnost vratila na fabricka podesavanja!!
(Grobar, 18. april 2018 17:36)

Tipicno grobarski.. kad nemas cime da se dicis, a ti opleti po najvecem rivalu.. Ti si to potvrdio svojim komentarom

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Pa ne bih bas rekao da podrzava nasilje na zenama, ako se secate na 8 mart sve pripadnice lepseg pola je dobijalo besplatan ulaz na utakmice. Ne verujem da se tako ponasa klub koji podrzava nasilje na zenama

maconii

pre 6 godina

@Grobar, 18. april 2018 17:36)

prvo pogledaj sta je covek izjavio u vezi ove zene pa onda nesto komentarisi..a mozda i jesi video...rekao je: da li je ta zena zaduzila partizan svojim profesionalnim znanjem i umecem vezanim za posao ili nekim drugim radnjama...da li je postala direktor marketinga partizana zahvaljujuci svojoj strucnosti ili nekim drugim radnjama?on se pita...a zna se na koje radnje misli...a samim tim je obrukao i partizan i izblamirao sebe..znaci tako se radi u partizanu i zaposljavaju zene,radnjama jel???napljuvao je borjana koji se okrenuo malo ka grobarima i radovao provokativno,sve se vidi..a sta je to u poredjenu sa lolom smiljanicem,evertonom..kako su se oni radovali???navijaci partizana stalno vredjaju borjanovu zenu..pa jel on treba da ih voli zbog toga?stalno vredjaju i covicecu zenu...pa sta su te zene skrivile?zenu sinise mihajlovica ranije itd..poznati su navijaci partizana po vredjanju zena.

Cxe

pre 6 godina

Partizan je uvek bio avangarda uvek na pogresnoj strani razuma ali uvek uz prave politicare.
(Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”, 18. april 2018 17:37)

Samo cu nabrojati tri reci i zatvoriti raspravu.

Bajkovic, torta, jedan(1).

beogradski

pre 6 godina

34:32 "Tebi treba da se potrefi neki Krasnodar kao Zvezdi...." ahahahaha pa taj Krasnodar je treći u ruskom šampionatu i ima tim koji vredi 89.01 miliona evra po transfermarketu....e mili moji mržnja izbija iz vas

nista o nicemu

pre 6 godina

И то каже клуб који се никада није оградио од увреда упућених жени репрезентативног голмана, а скандирање водио звездин играч...
(спортски уметник, 18. april 2018 17:40)


Kaze navijac kluba koji pljuje Vesnu Covic, a njegov klub je podrzao takvo divljastvo. Ili kad je Kimi pretio Brankici Stankovic ubistvom, to isto ptecutkujes?

Darko

pre 6 godina

Sin od Zeljka Pantica je tesko bolestan. Crvena Zvezda je korektno i ljudski postupila u toj situaciji. Mislim da bi taj covek trebalo da ima malo obraza i casti i da malo spusti loptu. Mrznja nikome nista dobro nije donela. Snezana Filipovic nema razloga da bude pominjana, a Borjan je dobar momak.

Dusan

pre 6 godina

Cekajte,mi pricamo ovde o pesmama????
Ljudi, PRETUCENA je devojka sa juga i to pod aminom policije!!! Nasilnici su napali tribinu sa roditeljima i decom!! Ko ce reagovati? Sta kaze Terzic o nasilju na njegovom stadionu? Ko ce pisati o tome? Niko?

konstatacija

pre 6 godina

kakav klub, takva emisija i takav urednik.Za bolje i nisu.Urednik za navijace sa juga koji lome stolice,koji se tuku izmedju sebe koji na kosraci vredjaju celu jednu familiju

CzBg89!

pre 6 godina

Sve partizanove emisije ne treba da imaju u naslovu partizan, nego Zvezda jer se samo njom bave i pljuju njene igrace a na svoje kakvi su ne obracaju paznju

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete?
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28)

Baloni su imali zadatak da izvrnu ruglu izopačenost,znate već čiju....

nista o nicemu

pre 6 godina

Много мање разлога за помињање је имала Бојана Стојковић, па је нисте вадили из уста.....а Борјан је показао колико је добар момак клизећим с леђа у ноге Ожеговића...и то док игра стоји
(спортски уметник, 18. april 2018 18:24)

Ajmo opet. Pretili ste smrcu Brankici Stankovic.

nista o nicemu

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete?
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28)

Ne, nece proci spin. Ok je lutka Brankice Stankovic koju zlostavlja cela tribina?

Mufti

pre 6 godina

Pantica ne mirise vecina navijaca FKP,ali moram reci da nimalo niste objektivni,suvise ste pristrasni,podseticu vas da je ovo bio treci napad na stadionu czv na ipravu fkp!i to sve u reziji njihovih navijaca koji ustvari upravljaju klubom,toza i terza su samo blagajnici.mnogo ste licemerni.

Djordje

pre 6 godina

Sta je covjek pun mrznje! Mi Zvezdasi ovdje u Ontariu odreda dali donacije za njegovog sina. Milan Borjan ponos Ontaria. Pozdrav od Zvezdasa iz Hamiltona!!!

Sef

pre 6 godina

Oni da su neki navijaci ne bi bili podeljeni u tri kaveza. Oni da su neki navijaci ne bi bacali baklje na penzionere i decu na zapadnoj tribini. Toliko od mene.

miško

pre 6 godina

Ovaj Pantić se sliži bolesnom retorikom,treba mu zabraniti to pre svega zbog njega i porodice.Otrovni govori koji normalan čovjek ne može da shvati.

Mrki

pre 6 godina

Ovaj Pantic retko antipatican lik.A te emisije koje vidi su naprosto takve da bi trebalo da bude sramota i njega ali i sve navijace Partizana koji podrzavaju to sto taj covek u svojim emisijama prica.

Plavi

pre 6 godina

Auu kako je ovo jadno...nisam neki navijac, ali ovo je dno dna..zaista mi nije jasan ovaj voditelj!!! Ako su ovakvi i u zvezdinom programu; to se mora odmah zabraniti ili makar cenzurisati.

Bostan

pre 6 godina

Meni je kao nekome ko ima 3 cerke ovo jezivo. Jutros sam pogledao emisiju i Zeljko u potpunosti bruka nas klub i prica besmislice. Nije mi tesko da priznam da je Zvezda pobedila zasluzeno, on se ponasa kao dete, a cini se smo slucnih godina, potpuno besmislena emisija kojom samo siri mrznju. Partizan treba voleti, mrznja samo truje coveka.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Taj Zeljko Pantic, kome je Zvezda pomagala i skupljala pomoc za dete, i dalje ne prestaje da seje besomucnu i nerezonsku mrznju prema istoj toj Zvezdi. Neki ljudi nikad ne nauce.

Borky

pre 6 godina

Много мање разлога за помињање је имала Бојана Стојковић, па је нисте вадили из уста.....а Борјан је показао колико је добар момак клизећим с леђа у ноге Ожеговића...и то док игра стоји 
(спортски уметник, 18. april 2018 18:24) 
Alo covjece i tebi i ostalima nije izgleda jasno da je problem sto zvanicni kanal Partizana to propagira i opravdava.Kad je Zvezda ili bilo koji drugi klub pravdao gluposti svojih navijaca?Ako se vec klub nece da zamjera svojim navijacima bar moze sutjeti a ne jos podrzavati takve gluposti.Sramota da vi ovo pokusavate opravdati.

aleksandar

pre 6 godina

S obzirom na to da se na Barsa TV priča o Barseloni, na Real TV priča o Realu, na Arsenal TV priča o Arsenalu, na Man Siti TV priča o Sitiju.... sasvim je logično da na Partizan TV priča o Zvezdi.
(NoName, 18. april 2018 21:47)sasvim je logicno da ti nzs sta pricas

as

pre 6 godina

kakav izliv ludila! "Treba da ti se potrefi neki Krasnodar kao Zvezdi pa da prodjes". Od srca vam zelim taj neki Krasnodar, pa da vas vidim.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@covek iz senke.

Kakav spin. Vucelina skola. Kad nemas opravdanje za svoje postupke, ti prebaci nekom drugom nesto. Po sistemo vidis trn u tudjem oku, a ne balvan u svom.

NoName

pre 6 godina

S obzirom na to da se na Barsa TV priča o Barseloni, na Real TV priča o Realu, na Arsenal TV priča o Arsenalu, na Man Siti TV priča o Sitiju.... sasvim je logično da na Partizan TV priča o Zvezdi.

Borky

pre 6 godina

Dakle u redu su baloni u obliku polnog organa, (inace ne podnosim nasu upravu), to ne osudjujete? 
(čovek iz senke, 18. april 2018 18:28

Ko je iz Zvezde rekao da je to uredu ili jel to pravdano na zvanicnom kanalu kluba?
Kod nas klubovi ne mogu i boje se osudjivati svoje navijace al brate onda bar mogu sutjeti a ne jos podrzavati i pozivati na ovakve i slicne stvari.

djolo80

pre 6 godina

Realno, mrtva trka koji su jadniji i odvratniji, crveni ili crno beli... Apsolutno je nepotrebno objavljivati njihova "saopstenja". Bljak

Fuzbaler

pre 6 godina

Do pre par godina sam igrao u Holandiji... Na jednoj utakmici publika je vređala suprugu predsednika kluba, a sudija je odmah prekinuo meč!

grm

pre 6 godina

Ako TAJ Partizan godinama terorise TU Zvezdu,slazem se-to jeste nasilje i podrzavamo ga !!!
(Junak iz podruma !, 18. april 2018 18:17

U cemu?

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

pantić je tipičan grobar.
do juče je molio,a sada pljuje po onima koji su mu pomogli.
nema to obraza ni malo.
A ovi branitelji partizana treba da shvate da nikako nije isto skandiranje navijača i zvanično izrečena reč u ime kluba.
Kao poslednje-koga je u partizanu vredjala ona setalica i zašto?

Gagi

pre 6 godina

Dok novoradikalske uprave budu u klubovima neće biti bolje. Jednima ne smeta vređanje žene, lomljenje stolica isl., drugima penis-baloni i vređanje reprezentativnog golmana... Svima je u redu bakljada, petarde, tuče... Ne vide zlo u svojim, nego samo u tuđim redovima! Resetovati i restartovati i jedne i druge!

ajde bre

pre 6 godina

Bio sam navijač... Al bas jesam. Nije ni važno čiji više... Ali ovo prepucavanje, paljenje mržnje medju klincima kako bi se više rokali po ulicama i stadionima? Samnom ste završili. Izgubi čovek volju da prati svoj klub, navija, voli sport itd. A siguran sam da nisam jedini. Ostaće samo huligani i bagra da navija kako ste krenuli.

maconii

pre 6 godina

Tri dana ni vesti o Derbiju a onda problem najveći u Derbiju - vređali ženu igraču koji se najnesportskije ponašao na Derbiju. 1. Ne podržavam vređanje nikoga. 2. Dule Savić i njegov sin imaju bombe za žene i prave dame pa ih niko nikada nije vređao Zato što su oni gospoda. 3. Ni reči o procesuiranju likova koji su prebijali decu i ŽENE po Zapadu ali Partizan sprovodi nasilje nad ženama 4. Jel u Vašoj kući kad dođu gosti neko ispred nosa maše falusom? 5. Da li je tačno da je Žandarmerija učestvovala u svemu tako što je pustila da stignu od Severa sa jasnom namerom i nemo sve posmatrala a onda krenula na gore da rasteruje ljude kako bi napravila čistinu huliganima da priđu bliže Partizanovim navijačima koju su iako su moji sramota za sebe? 6. Ko je iz policije odgovoran za ovaj haos? Koliko Partizan treba da bude kažnjen zbog organizacije ove utakmice ili možda neko drugi?
7. Da li ćete mi ikad objaviti tekst s obzirom da nikada nikog ne vređam nego samo iznosim ono što mislim da su argumenti????
(Misha, 18. april 2018 19:39)

ovde je tema sta je taj novinar koji predstavlja partizan u svojoj emisiji komentarisao i kako,a to sto se vredja zena nekog ko se nesportski ponasao u derbiju nije nista strasno,a onda sledeca recenica ne podrzavam nikakvo vredjanje...kakva kontradiktornost

Shone30

pre 6 godina

@red star, jedini objektivan komentar. I jedni i drugi dno dna, i dokle god su takvi u upravi ne moze se ocekivati ni da navijaci budu bolji. Pripadnici iste stranke :-)

aleksandar

pre 6 godina

Samo se vi prepucavajte, palite omladinu i narod, da se sto vise mrzi i fizicki sukobljava..
(spring, 18. april 2018 17:38)bravo,uprave oba kluba su .....

fin

pre 6 godina

Do pre par godina sam igrao u Holandiji... Na jednoj utakmici publika je vređala suprugu predsednika kluba, a sudija je odmah prekinuo meč!
(Fuzbaler, 18. april 2018 18:35)

ispovesti.com

crni_redstar

pre 6 godina

coveku treba pomoci, ovako samo siri bolest na druge ljude i pre svega decu koja to gledaju. deco volite svoje ne mrzite tudje.

nele

pre 6 godina

"da li je postala direktor marketinga partizana zahvaljujuci svojoj strucnosti ili nekim drugim radnjama?..."
Gospodine Panticu, ja ne mogu da se ne zapitam da li ste vi postali u Partizanu to sto jeste nekim drugim radnjama posto strucnosti nemate?

Rade

pre 6 godina

Jadniji su oni koje ovaj predstavlja. On nije ni rijeci rekao ni o kome sem o njima samima. Ovo namjerno kazem u mnozini jer je on zvanicno neciji glas i prozor u javnost. Dok ih ovakvi predstavljaju, nema zime za nas