Subota, 14.04.2018.

23:30

Alimpijević: Zvezda nije mogla da osvoji titulu!

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je da njegovom klubu nije bilo dozvoljeno da osvoji titulu u ABA ligi.

Izvor: B92

Alimpijeviæ: Zvezda nije mogla da osvoji titulu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

425 Komentari

Sortiraj po:

BRANISLAV

pre 6 godina

Sta bre prica Alimpijevic on je sta trener greska covicu, pa nije cilj da trener budem smeker,zgodan mlad sa stucovanim brkovima tvoja greska predsednice Covicu velika,Sad sta ma cekamo Filipa za sta nisi hteo da ga stavis zbog prozivki a za enisa je za klasu bolji sad treba tvoja greska predsednice!

sickboy

pre 6 godina

@jabreja
Zato ste vi vaše milione iz budžeta opravdali i dostojno predstavljali srpsku košarku u Evropi, protiv velikana evropske košarke kao što su Bilbao i Limož, sa fantastičnim učinkom od 1 pobede i 9 poraza. Zaista impresivno!
Dok ne objavite finansijske izveštaje gde ste i koliko trošili državne novce prethodnih 15 godina ne javljajte se.. i da ne zaboravite da isplatite Dulou časove ljubavi, a za Zvezdu ne brinite!

Goran

pre 6 godina

"Sto znaci, Zvezdaaa se gasi polako , i konacno pocinje fer takmicenje i dominacija najveceg kluba ikad! Partizan !
(Dovlavlado, 15. april 2018 11:13)"

Jao, druže, ti očigledno, nisi shvatio da ne valja radovati se tuđoj nesreći. Osim toga - daleko smo mi od ponovne dominacije, još uvek smo mnogo dublje u kanalu od Zvezde :(

slaviša šmigič

pre 6 godina

ovi igrali karate na ročestiju čovek izveo 5.slobodnih bacanja.i da smo pobedili oni bi dobili ovakvim suđenjem u beogradu.više od pola bilo sa slobodnjaka.

Nenad

pre 6 godina

Licno mislim da da je ligu osvojio slabiji tim i licno se slazem sa alimpijevicem da je bilo zabranjeno da osvoji titulu. Jesam zvezdas ali objektivan.

Space Jam

pre 6 godina

Treba naglasiti da su Zvezdi nedostajali Dangubić i naročito Antić. Tu treba dodati i umor i zasićenost igrača. Džikić je bolji i iskusniji trener od Alimpijevića i tu nema nikakve dileme. Budućnost je na čvrst i agresivan način igre Zvezde u odbrani odgovorila istom merom i to je bio ključ pobede. Slično se dešavalo i u utakmicama EL koje je Zvezda ove godine gubila. Osim toga, niko u Zvezdi, pa čak ni naročito hvaljeni odbrameni igrač Lazić (koji je u napadu u celoj svojoj karijeri bezopasan) nije bio u stanju da zaustavi Nemanju Gordića, ama baš ni u jednoj utakmici, niti se videla neka posebna taktika da se on zaustavi. Takođe je bio uočljiv i pad forme Bjelice na kraju sezone, verovatno zbog njegovih godina. Ukupan rezultat u ovoj sezoni je bio 5:1 za Budućnost i bez obzira na pristrasno i nekorektno suđenje u trećoj utakmici, pobeda Budućnosti u finalnoj seriji je potpuno zaslužena.

Pedja

pre 6 godina

Ti si krivac broj 1. Cele sezone nam se igra svodi na Feldinova i Rocestijeva ispucavanja u napadu. Odbrana losa, retko kada smo primili manje od 75 poena. U igri nema nikakvog napretka. Sve odlucujuce utakmice si izgubio.

analiza

pre 6 godina

"Evo jedne moje analize ove sezone:
...Uprava - Ekipa je katastrofa selektirana za ovu godinu. Radičević, Jovanović i Janković su definitivno razočarali celu našu košarkašku javnost. Ko se seća letos su se Zvezda i Partizan otimali oko njih...
Da sumiram: Krenuli smo u sezonu sa nikad većim budzetom, najavom da ćemo igrati sve mečeve u Areni, i pominjali neki F8 ili F4..."
(Axaxt)
Samo da dodam da je meni,kao navijacu Par,narocito drago sto pomenuta trojica nisu medju osvajacima ABA lige.Narocito zbog Radicevica i olovke kojom je potpisivao ugovor za CZ,ako se secate.Ova druga dvojica su koledz igraci ,mogli su nesto i da nauce i da dobiju priliku da igraju kosarku u Par(slab roster pa bi imali minutazu),ovako su samo grejali klupu-i mozda zaradili lepu lovu.A Alimpije je suvise mlad,mek,uctiv da bi ga uzeli za ozbiljno-zamislite ko bi se trgao da vidi njega ljutitog-a sad zamislite ljutog DV ili Dzileta ili Zoca .Istina,ni Radonja nije bilo strasan kad se naljuti(za razliku od Pesica),ali je bar imao iskustvo.

Srdjan

pre 6 godina

Zasluženo su izgubili mnogo loša igra i na kraju treba menjati trenera podhitno šta još treba da se desi da bi videli da trener nema pojma

Proto Ganci

pre 6 godina

Kada sam posle utakmice sa Himkijem po prvi put izneo kritike na racun Alimpijevica, popio sam hrpu minusa od "pravovernih". Kasnije u toku sezone, posle nekih pobeda, ti strucnjaci su nas, ovde u komentarima, ubedjivali kako super igramo, kako pravimo akcije za tri poena, Alimpije genija, i slicne ode i hvalospevi. Nisam zeleo da polemisem sa tim strucnjacima, nego sam sacekao da Alimpije poentira umesto mene, i pokaze "pravovernima" da su u zabludi. Koliko je taj decko strucan, najbolje pokazuje to sto cele sezone nije uvezbao odbranu od "pik'n'rol-a". Nema veze da li je Lesor ili neki drugi centar u igri, nama je tu bila promaja cele sezone. O padu forme (uspona nije ni bilo) na kraju sezone, kada je najbitnije, necu ni govoriti. Ova kuknjava na sudije je skretanje glave i nepreuzimanje krivice na sebe sto govori i o ljudskim kvalitetima.
Samo se nadam da ce se iz ovoga izvuci neki nauk i sledece sezone napraviti nesto bolje.

cz

pre 6 godina

(Edvard, 15. april 2018 01:25)

Kao sto nije sve crno niti belo, ima istine u onome sto si napisao. Zvezda je poslednjih godina znacajno podigla nivo, pa i ocekivanja. Dovoljno je to sto smo pre par godina sanjali o tome da dobijemo Real u Madridu, a ove godine to vise i nije senzacija.

To ipak ne opravdava pocetnicke greske i trenera i glavnih igraca u odlucujucim trenucima treceg i cetvrtog meca. Sudije su cetvrtu utakmicu sudile nepristrasno i bez greske, i Zvezda je morala da dobije. Posto nije, nije ni zasluzila titulu. Da ne pominjem sramnu igru u prvoj utakmici i pobedu na jedvite jade u drugoj. Buducnost je bilja bolja u citavoj seriji, u to nema sumnje.

slatkorecivi

pre 6 godina

Zvezdas sam, ali nekako me ne boli ovaj poraz. Nisam pobornik teze važno je učestvovati, pa tako nisam ni pratio EL zadnjih nekoliko kola.
Ono što je vidljivo jests da smo sezony u ABA završili sa ddva prava igrača( Ročesti i Omić ) i nekoliko ograča u pokušaju. Bjelica, Lesor i Lazić u kanalu, s tim da je Lesor potpuni promašaj, dok za ovu dvojicu isključivi krivac je trener, kao i za Kešelja, Jovanovića i Jankovića. Za ekipu sa malim budžetom je veliki luksuz da nema dobru psihološku pripremu, niko nije ušao 100% u seriju.

Marko

pre 6 godina

Alimpijevicu mislim da posle gubitka kupa I ABA lige treba da podnese ostavku. Realno Zvezda ne igra dobro sve je na silu nisi los trener ali si prerano ušo u sve ovo.

BgHQ

pre 6 godina

Ocajno odradjen prelazni rok u svakom smislu(igraci+trener) je doveo do ovoga.Ko je kriv za to?Dogovorite se izmedju sebe.
PS.Nemojte nam mazati oci eventualnom titulom u domacoj ligi jer je to nebitno takmicenje.

Rout

pre 6 godina

Ti si vrhunski vodio tim, recimo zonsku odbranu si doktorirao, njom si iznenadio Budućnost u finalu. Bokan da te casti, zasluzio si, doneo si Podgorici titulu i EL sledeće godine

kole

pre 6 godina

Sutnuo 7 bacanja. Pa decko bezi od kontakta sta je tu cudno?
7 bacanja u 4 utakmice znaci 1,75 bacanja po utakmici.

U El (gde je sudjenje ok po Covicu) sutnuo je 55 bacanja na 30 utakmica ili 1,83.

Ne vidim da je zvezda tu ostecena. Nije tih 0,08 bacanja resilo seriju.
Smesno je sto Alimpijevic cak ni ne zna kako je izgubio. Tolika je njegova nestrucnost.

anbeast

pre 6 godina

Jeste sudjenje u prvoj utakmici u Podgorici bilo katastrofalno, ali da se ne lazemo - ono što je Zvezda igrala cele sezone nije sampionska igra i - TACKA. Bataliti priču, analizirati i reagovati... Sve ostalo su gluposti...

Dekster

pre 6 godina

Samo me zanima..sta bi bilo da je Feldin u zadnjem napadu ubacio trojku..ili Lesor odbitak..u trecoj utakmici...sva prica..sve bi bilo nebitno...nego izgubis..i onda krene teorija zavere..sl.bacanja..sudije..jednom recju jadno...

vlade

pre 6 godina

zvezda sa alimpijevicem ne da nije mogla da osvoji aba, vec nece moci ni da osvoji super ligu.. cele sezone, igra ocaj, svodi se na induvidualno siljenje i bljeskove rocestija, feldina, pere.. ali, realno, drugacije i nije moglo, ovaj tim je sklepan na brzinu, okosnica pustena da ode od prethodnih godina, bez prave vizije ko bi mogao da ih nasledi! trebao je covic da se nategne i zadrzi ove godine radonju i ostatak ekipe, pa da proba da napadne f4 kad je vec u bg, jer ko zna dal cemo vise ikada imati sansu da nesto ozbiljnije uradimo u evropi, pa tek posle ove sezone rekonstrukcija.. ovako, nista nije dobijeno, ostali smo bez rezultata i evrolige, a nismo razigravali mladje igrace.. za super ligu, treba se zahvaliti rocestiju, feldinu, milku, peri, jovanovicu, keselju, prikljuciti timu tri - cetiri mlada igraca i imati jasniju sliku, na koga se moze racunati za narednu sezonu.. poceli smo neplanski da dovodimo igrace, bas kao i partizan pre par godina, pa je doziveo totalni kolaps i potonuce.. to treba izbeci i dati pare za ozbiljnijeg trenera pre, nego trositi iste, na prazna pojacanja..

Cento

pre 6 godina

Tacno je,niste mogli pobjediti zato sto ne znate igrati kosarku.Onako katastrofalna igra i spominjati nekakve razloge je apsurdno.Skok katastrofa,sut katastrofa,napad katastrofa,odbrana katastrofa,pasovi ultra-katastrofa i pozivati se na sudije je komedija.Ne znam,zalosno.

cukce

pre 6 godina

S tobom kao trenerom, sa Lazicem u napadu (to je igrac manje), sa onolikim forsiranjem Bjelice, sa taj mautom koji zoves pricas minut i odigra se napad i baci lopta u aut, sa katastrofalnim slobodnim bacanjima tokom citave finalne serije, sinoc u jednom periodu procenat je cak bio i na mizernih 40% - stvarno se nije moglo pobediti!

Atreides

pre 6 godina

Ovo se sve videlo i na pocetku sezone. Koja je poenta dovodjenja Keselja i Antica? Antic non stop povredjen. Gde se to povredio? Lesor drvo klasicno, o Bjelici bolje nista ni komentarisati zbog njega sam prestao da gledam Zvezdu. Jednostavno to je to.

Nebojsa

pre 6 godina

Osim presednika kluba , clanova uprave i neka grupica navijaca svi ostali bili su zabrinuti i kritikovali izbor Alempijevica za trenera. Znalo se da ce sa ovakim timom i njegovim kvalitetima kao trenera osvajanje Aba lige biti samo zelja. Niko njega nije kritikovao kao Dusana Alempijevica vec kao trenera C.Zvezde jer nema iskustva , kvaliteta previse je mlad za vodje tima koji igra ozbiljna takmicenja i gde se neuspeh neprasta.
Zasto presednik kluba bas se za njega odlucio cele sezone sebi sam postavljao to pitanje ???
Da li je sam inicijativno odlucio ili mozda na neciju preporuku angazovao Alempijevica to se nikad nece saznati .
Mnogo igraca koji po meni nisu bili kvaliteta znajuci koje takmicenje igra i sta se ocekuje od njih . Neki su dovedeni da samo sede na klupu , drugi se nisu snasli posto prvi put su u Evropi , a imalo povredjenih igraca koji su ove sezone odigrali manje od 20% utakmica .
Zato je ovakak ishod i ocekivan plus slabo sudjenje da ne kazem navijacko i poraz u finalu . Sve u svemu izgubljena sezona koja imati dubok trag u nastavku sezone , a mozda i narednih godina .

Žoržo

pre 6 godina

A i šta ćemo u Euroligi kada svake godine tvrdimo da nam je samo cilj da uzmemo ABA ligu, da bi učestvovali u Euroligi, koja nam nije bitna. I tako u krug.

MisterNo

pre 6 godina

@otac
Tako je, ne moze nekome prvi trenerski posao da bude Zvezda ili Partizan. Kad je onomad Kecman dao onu trojku, Index je snimio dokumentarac Zasto Hrvatska nema Partizan. Ucesnici (Novosel i drugi) su se slozili da je Cibona propala jel su se mnogi ucili trenerskom zanatu vodeci je....

Axaxt

pre 6 godina

Evo jedne moje analize ove sezone:
Alimpijević - definitivno loš trener, to se sada jasno već vidi. Igra ne liči ninašta, odbrana je nikakva, Ivanović i Gordić su probijali prvu liniju 1-1 kako su hteli i dobijali penale ako ne polože. Njegova najveća greška u ovo meču je izostanak prave reakcije u trećoj četvrtini kada smo sa +8 došli na -3.
Tempiranje forme je bilo katastrofa. Najbolje smo igrali u decembru, od tada sve lošije i lošije. Sem Davidovca nijedan igrač nije napredovao.
Uprava - Ekipa je katastrofa selektirana za ovu godinu. Radičević, Jovanović i Janković su definitivno razočarali celu našu košarkašku javnost. Ko se seća letos su se Zvezda i Partizan otimali oko njih. Mi smo sinoć igrali sa 8 ili devet igraca u rotaciji. Pritom računam i Bjelicu.
Odnos sa publikom - pri čemu i ne mislim na delije(to je jedino dobro u sezoni). Mislim na navijače koji vole košarku i razumeju je donekle. Većina ovih navijača još u novembru je pokazala da im se ovakav tim i igra ne dopada i da ne žele da ga podrže. Ostatak je malo po malo odlazio do kraja sezone pa smo morali da dajemo besplatan ulaz za finale!!!
Da sumiram: Krenuli smo u sezonu sa nikad većim budzetom, najavom da ćemo igrati sve mečeve u Areni, i pominjali neki F8 ili F4. Sada smo izgubili oba trofeja, Evroligu i ugrozili finansije i podršku kompletne publike.
Neophodna je reakcija odmah, da je povrati podrška publike i napravi temelj za narednu sezonu titulom u KLS.

Dzontra Volta

pre 6 godina

Sudija je kriv sto je Lesor promasio zicer.Sudija je kriv sto Rocesti gubi loptu minut prije kraja.Sudija je kriv sto ne mozete odbrane odigrati bez faula.Pruzite im ruku i cetitajte im na zasluzenim pobedama.Sa dosta manjim budzetom su vas dobili 5 puta u sezoni...

BOSS

pre 6 godina

I ovi sto uporedjuju Radonjica i ovog,molio bi da prestanu... Radonjic je od Jovica,Cibersa,Marjanovica,Kalinica napravio igrace dok su bili u Zvezdu.Nije moguce da su Bjelica i Lazic od ove godine zaboravili da igraju kosarku!!!

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Mnogo mi je drago sto su zvezdasi objektivni i vide da je Buducnost zasluzeno osvojila titulu. Tako i treba. Bolje organizovana ekipa je pobedila. Zvezda je igrala bez trenera. Ne uci se na Evroligasu.

greaka

pre 6 godina

Alimpijevicu sam si kriv za poraz, nema nikakvog napretka u ekipi , bez volje, zelje , a odbrana je toliko supja da to nije normalno!

mihailo

pre 6 godina

Naravno da nije mogla da osvoji kada si joj ti trener. Imaš odlilan učinak u ovoj sezoni tj 2\2. Izgubio si kup i ABA ligu još da izgubiš i naše prvenstvo i imaćeš triplu krunu 100% učinak ?

071

pre 6 godina

CZ imala je obje utakmice u svojim rukama i izgubila ih je u zadnjoj minuti zbog promašaja svojih igrača, izgubljenih lopti i loše postavljenih i odigranih akcija. Sto se slobodnih bacanja tice, pregledaj utakmicu opet pa izbroj koliko ulaza su imali bekovi budućnosti a koliko bekovi CZ. Svakako da su sudijske greške moguće ali CZ je imala pobjedu u zadnja dva meča u SVOJIM RUKAMA.

gattt

pre 6 godina

Da,samo zbog vas,jer ste vi trener izgubljen u vremenu u prostoru.Ni jednu bitnu utakmicu niste znali voditi ekipu do pobede,kao na primjer turnir u Nisu.Dokaz da ste nesposobni da vodite Zvezdu je i ova finalana serija ABA lige.Sto prije odete iz Zvezde bice bolje za klub.

Millennium

pre 6 godina

Nikad nisam voleo one što bojkotuju klub zbog nekog igrača, takmičenja... Ali iskreno, razmišljam da ne gledam Zvezdu dok ti ne odeš. Ne da bih je bojkotovao, već što tebe više ne mogu da gledam. Godinu dana mi živce kidaš, upropastio si nas.

mare

pre 6 godina

zvezdi nisu dozvolili da uzme titulu katastrofalna igra sa smesnim pocetnickim greskama i uzasan procenat suta.....pojedinci su velika greska kluba losa procena i losa selekcija.....nisu sudije u mogucnosti da te pokradu ako igras iole dobro a mi smo bili bruka....

jabreja

pre 6 godina

Apsolutno su u pravu i Covic i Alimpijevic, svi smo videli da su sudije krive! U cetiri utakmice, ej - u cetiri, i nijednom sudije da sutnu u kos, a vide da igraci Coviceve zvezde ne umeju. Ne samo iz igre, vec ni s penala.
Steta tolikih miliona € iz budzeta, iz MTSa, iz znanih i neznanih firmi, datih mezimcetu.

otac

pre 6 godina

sine moj praksa se NE uci u velikom klubu!! aj ti prvo negde u lokalne pa kad naucis osnovne stvari javi se! tim ti je igrao katastrofalno,bez ideje,zara,pogubljeni...pusti te price nismo mogli nikako itd.

rr

pre 6 godina

Vi da ste imali vise sl. bacanja , vi bi izgubili sa vise razlike ....s obzirom kako ste ih izvodili sudije su vam ucinile uslugu..................buhahaaha

kosarkas

pre 6 godina

Alimpijevicu stavi prst na celo i pogledaj igru svoje ekipe. Pogledaj odbranu koju igrate i nemogucnot da odbranite jedan na jedan ili dva na dva, a da pri tom ''tvoj pik and roll'' ne postoji. Sveo si igru na vise datih poena (run and gun kosarka), a ne na manje primljenih. Ti tokom cele sezone nisi mogao da ispravis osnovne nedostatke u igri ove ekipe, Lesor je potpuni promasaj, on je jos gori nego kad je prvi put dosao. Pera Antic je proveo sezonu kao gledalac o Bjelici kao glavnoj opciji u napada pod kosem ne bih trosio reci itd. Koncept napada apsolutno ne postoji svodi se na sut za 3 poena iz ne izradjenih pozicija za sut.

Na kraju krajeva nisi ti kriv, kriv je onaj konji te je tu postavio i koji te je tvrdoglavo drzao tokom cele sezone uprkos cinjenici da nisi sposoban za to mesto.

I na kraju kao sto kaze on nasa stara - ne bih te vise zadrzavao.

Alimpije spin

pre 6 godina

Kakav spin, Rocesti u El ima u proseku 2 slobodna bacanja, a na 7 utakmica nije šutirao nijedno.
(msj, 15. april 2018 00:04)

Hvala za info. Proverio sam na sajtu Evrolige i ipak si malo, bas malo promasio. Imao je 55 bacanja na 30 utakmica, a na cak 9(!) nije imao nijedno.

ivanakis

pre 6 godina

Nervira me sto ljudi uporno uporedjuju ovog coveka sa Radonjicem.Radonjic je gospodin koji je imao iskustva vodjenjem Buducnosti i reprezentacije Crne Gore a ovaj je trenirao Spartak i FMP aloooo!?!? I dosta poredjenja sa Obradovicem jer da je to lako svi bi bili treneri.

ivanakis

pre 6 godina

Nikako mi nije jasno kako su uspeli ovako los tim da sastave.Igramo evroligu par godina pricamo kako imamo pare,kako se kvalitetno posluje i kako rastemo kao klub a onda ove sezone pocinje kukanje.Nema se para,ulazimo u novi ciklus (velika glupost) menjamo trenera i postavljamo pocetnika da se uci na Zvezdi.Mlade igrace ne proizvodimo jer Zvezda kazu nije razvojni tim vec evroligas ali zato trenera pocetnika stavljamo da vodi tog istog evroligasa!?!?para kazu sad nema a pare se najvise zaradjuju od evrolige a sta ce biti sada?!?sve ovo lici na Partizan pre par godina I bojim se da sad Covic ode a ostanu dugovi?!?Sve mislim da pare se dele na FMP i Zvezdu I da Covic cuva FMP u vrhu kao svoju sigurnost ako ga najure iz Zvezde.Fmp kao razvojni tim treba da igra nasu ligu I da razvija mlade igrace i ima sto manje troskove a ne samo sledece jos da zaigraju Evrokup.Mnogo sam razocaran kuda ide sve ovo.

dr

pre 6 godina

Navijam za Crvenu Zvezdu,ali ove godine su mi ogadili kosarku. Kako vas nije sramota da pricate o sudjenju kad od prvog dana sezone igrate OCAJNU kosarku! Najgora odbrana u Evroligi! Ejjjj!!! Toliko ste dobro igrali ove godine da se ne secam ni jedne jedine utakmice,mozda samo trojke protiv Reala! Radonjic da se vrati a Covic napolje bre!

Mladen

pre 6 godina

Kako vas bre nije sramota? Celu sezonu niste usleli da se sastavite i zalicite na ozbiljan tim. Jeste imali znacajno manje bacanja, ali vam je i realizacija istih bila uzasna, veceras ako ne gresim ispod 50%. Igrali ste ne shvatljivo lose za jednu evroligasku ekipu. Veliki broj pocetnickih gresaka, na trenutke ste delovali potpuno pogubljeno, bezvoljno, bezidejno. Neki od nosioca igre su potpuno podbacili, nije se znalo gde vise skripi, u napadu ili u odbrani. Jak utisak je ostavilo i to sto ste na trenutke delovali kao neverovatno neinteligentna ekipa. Mozete vi, a i mi zajedno sa vama traziti krivca u nwkom drugom, ali svako ko vas je pratio ove sezone mogao je da vidi da Zvezda nije tim, da nema hemije, da ako stane sut nema sta da se trazi, da je protok lopte los, da se cesto zovu nerezonske akcije, lose se gradi, kretnja u napadu i odbrani cesto nikakva, gradjenje igraca lose, skok, zaista neshvatljivo za jednu ozbiljnu ekipu. Plus, Feldin, Lesor i Enia nisu igraci koji fonose titule. Neverovatan nedostatk kosarkase inteligencije.

lucho

pre 6 godina

Sa tobom na celu i ovakvom igrom sigurno nije.. odbrana cele sezone jako losa a bez toga se finala ne dobijaju izgubio si kup i finale aba na tri dobijene sta dalje da pricamo.

m

pre 6 godina

druze ti blage veze nemas. i uvek nam sudije krive. napadi bez ideje, lopte se gube nemilice, odbrana uzas. zasluzio si da se vratis odakle si dosao, za bolje i nisi.

ll

pre 6 godina

Prosto si nezreo za mesto na kom si. Super iskustvo za tebe, ali loše za Zvezdu. Za nekoliko godina ćeš verovatno biti na nivou, ali treba to dočekati...

navijac

pre 6 godina

Pre godinu dana kada je Alimpije sa FMP izbacio Partizan u polufinalu srpske lige, vi ste se radovali i likovali, a niste ni slutili da vam je upravo tada zapecacena sudbina! Alimpije je zahvaljujuci toj pobedi postao trener CZ, Dzile je otisao u Buducnost, ostalo je istorija...

wer

pre 6 godina

Nije mogla zbog tebe trenera početnika.Pratim košarku više od 30 godina i Zvezda nikad nije imala goreg trenera od tebe.
(vladimir, 15. april 2018 00:00)

"nemojte da mi padata, nemojte da mi padate, jer hoce.........."
ako pratis kosarku 30 godina, nastavak ove komicne poeme sigurno znas :)

ps. nije bilo 30'es, bilo je 41!

Edvard

pre 6 godina

Evo, kao partizanovac i kao zaluđenik za košarkom, pokušaću da budem objektivan. Zvezda je igrala solidno, nije gubila konce u utakmici, imala je i nalete, ali, po meni, sudije su je uvek sekle. Budućnost je igrala agresivnu odbranu, na granici faula i retko kad je to sankcionisano. Zvezda je igrala dobru odbranu, čistu a svaki faul im je sviran kad je napravljen, a bilo je i tragikomičnih situacija koje nisu imale veze sa faulom i, da sam ja bio sudija, pljuštale bi tehničke zbog foliranja, jer su mi ogadili omiljeni sport. Biće mi nekako jadno praćenje Evrolige bez bar jednog srpskog tima. Pratio sam, silom prilika, Zvezdu, jer Partizan nije igrao, ali je Zvezda igrala dobru košarku, nije se obrukala, dala je neki novi kvalitet i neke nove igrače. Mislim da Budućnost neće biti iznad 16. mesta.

vlada

pre 6 godina

Pa ja sam to rekao cim je krenula sezona a tebe postavili za trenera...i kada sam video Jankovica i jos neke...sad cete guliti kup...:D

Garo

pre 6 godina

O cemu vi pricate, ova Buducnost je ove sezone izgubila 3 utakmice na svom terenu i to od Darusafake (osvajac evrokupa) Bajerna i Lokomotive i to sve gusto, egal utakmice... Pri tom ekipe za evroligu top 10.... Zvezda je svoju sansu ispustila u Bg...

Zvezdas

pre 6 godina

Sa takvim trenerom i nije mogla.
Pet puta je izgubljeno od buducnosti u ovoj sezoni.
Trener prosecan, ekipa ispod njegovog nivoa. Ekipa koja je ovu sezonu igrala vise nije mogla.
Sa ovakvin trenerom i igracima izgubljen kup izgubjena regionalna liga, od njih pametnom dosta.
Postovanje njemu i njegovom znanju al to je nedovoljno za neku ozbiljnu igru u duzem periodu.

POPE

pre 6 godina

Sa ovakvim igracima kakve mi imamo dobro je stigao i do finala.Znao je Radonjic kakvu ce ekipu da imamo i to je glavni razlog odlaska.

ENDORFIN

pre 6 godina

Treneru,ako imaš iole poštovanja prema Zvezdi, podnesi ostavku kao čovek.Svaka čast za Budućnost,igrali su hrabro, borili se i zasluženo osvojili titulu ABA lige.Sve čestitke i srećno u EL.
P.S. Nauči igrače da branite pick and roll!

Aleksa

pre 6 godina

Da li je nekom igraču Zvezde bilo dozvoljeno da šutne za 2, iz naskoka, iz posta, iz okreta, gde vam je leđna tehnika? Gde je izgrađena akcija, gde su laki poeni? Ovaj sastav Zvezde je bruka i sramota u domenu toga koliko i kako su igrači spremni i šta uopšte umeju da urade sa loptom. Ne samo da je ekipa sa jednog Kvinsija Milera spala na apsolutno neupotrebljive strance, nego je i degradacija trenera zacementirala ono što je svima jasno već dva meseca - ovaj tim Zvezde sa ovim trenerom na čelu ne zaslužuje igranje u EL. Čestitke igračima i treneru Budućnosti. Zvezdaš.

daw

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali cu biti brutalno realan.....juce je bilo malo natezanja za buducnost....kao sta je za nas bilo u drugoj utakmici u pioniru.....drugo govoris o slobodnim bacanjima....da li ti je mozda kad palo na pamet...buducnost bude po 5minuta u bonusu....skoro u svakoj cetvrtini...da spustis loptu na centra,da kazes igracima napadajte ulazom.....takav je kriterij....za razliku od tebe mi cim bi usli u bonus...lopta se spusta na barovica...ili gordic,ivanovic,gibson....napadaju ulazom......da li je noramalno u tvrdoj utakmici u 3ct vodis +8....buducnost u bonusu...uporno se forsira sut....i to na pocetku napada i oni nam rade seriju 9:0 za 1:22....pa jel ti palo na pamet traziti tajm-out nakon sta su napravili 5:0...i reci halo ljudi u bonusu su mi vodimo....presjeci njihovu seriju....ajmo smiren napad napasti ulazom...spusti na omica....da dodjemo do neki lako koseva.....ne ti ih pustas da se vrate u igru......i jos cu nesto reci cemu keselj i jovanovic sluze sta da dele peskire....ako ne valjaju....stavi dva juniora.....mislio sam da ovo necu nikad reci....antic covek celu sezonu nespreman...kao volim zvezdu...tetovaze i slicno 1 igra pa 5 ne igra tako celu sezonu....na sta to lici....ako ne mozes majstore na polusezoni hvala i dovidjenja i neka dodje neko ko moze.....ali njemu odgovara zezanje po beogradu....lova kapa.....jel se tako mozda u feneru ponasao....malo sutra.....na kraju skor u sezoni 5:1 za buducnost dovoljno govori.....

Licimur

pre 6 godina

Колико сам ја пратио Будућност увек прва улазила у бонус. Али бато фаулови само на Омићу, Лесору, Бјелици и Давидовцу.

ENDORFIN

pre 6 godina

"Treneru", imaj iole poštovanja prema Zvezdi i podnesi ostavku kao čovek.Svaka čast za Budućnost, borili su se hrabro momci i zasluženo osvojili titulu ABA lige,sve čestitke.

Слободан

pre 6 godina

Има истине у томе, али то није било пресудно. Да не помињем друге сегменте игре, погледајмо само како смо погађали слободна бацања. Катастрофално! Па,само је то могло да буде пресудно! Шта рећи за, рецимо, Лесора, који је могао (морао) да реши победника у трећем мечу, итд., итд...Ни претходних сезона Звезда није имала боље суђење, али је, једноставно, боље играла...

Mare

pre 6 godina

Alo dečko, ti odmah, ali odmah idi.Ti si poražen od tima koji ima svega tri igrača-Gordić,Ivanović,Popović. Ali tvoj tim je u ovim mečevima izgledao grozno.Ti si jedini trener čija ekipa u završnici sezone ima strahovit pad. Bjelica i Lazić već duže vreme igraju bezobrazno loše, a u ovoj seriji ti se ugasio Davidovac.Tvoje vodjenje ekipe se ne može objasniti. Ti nemaš akcije u ključnim momentima, tvoje rekacije su ili zakasnele ili ponekad smešno loše. Ti večeras nisi imao odgovor na jednog prosečnog centra Barovića.
Još na početku sezone, upravo ovde sam rekao da sa ovim tipom Zvezda neće ništa osvojiti i na žalost sam bio u pravu.
Nemoj da se brukate sa ovim izjavama. Jeste da su sudije sudile očajno, ali je Zvezda i pored toga imala obe ove utakmice.Ali nije imala trenera, da to i realizuje.Sami ste sebe pobedili.
Ako je ovaj poraz najava odlaska Čovića ja ga prihvatam.Nije Zvezda igračka jednog umišljenog siledžije. Ako treba i da se Zvezda ugasi pa iz početka bolje i tako nego da se neko zavitlava i igra kako mu volja. Dovodi neke na klupu, tim se raspao, on preti da neće izaći na teren. To nije Zvezda.
Alimpijeviću, nema objašnjenja, odmah odlazi bolje za tebe.

oberin martel

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da sada pljujete Alenmpija, Dušana Silnog. Kada je ovde nekolicina nas govorila da je čovek teška neznalica, da tim nema ni glavu ni rep, da svako igra za sebe, da se prangija do besvesti... vi ste nam lupali po 90% minusa i još nas "edukovali". I treba da vam ostane Alempije do kraja sezone i da izgubi i beznačajnu kokošiju ligu,

Đorđe

pre 6 godina

Komšije, dobili ste i vi svog Đukića.
Meni je utisak večeri bio sledeći: Na 2 minuta pre kraja, pri nerešenom rezultatu, Alimpijević traži time out. Epilog je data lopta Budućnosti u ruke i laki poeni iz kontre, dok se sledeći napad završava Lazićevim prodorom, samo sa suprotne strane table. I posle genije priča kako mu nije dato da osvoji titulu. Da je jedan napad nacrtao kako treba u finišu, Zvezda bi dobila utakmicu, jer je imala bolji momenat.
Što se slobodnih bacanja tiče, osnovna razlika je nestvarno loša selekcija faula. U 3/4 svaki faul pre bonusa je bio pri šutu, jer je Džikić uspeo da gotovo u svakom napadu namesti mismeč situaciju. Alempijević jednostavno nije znao da pročita Džikićeve napade.
I na kraju skor ove sezone- Budućnost:Zvezda 5:1. Kako bre neko ima drskosti da posle izjavi da mu nije dozvoljeno da pobedi. Totalno nesportska izjava.

RRO7

pre 6 godina

Alimpije,ajmo redom:
-celu sezonu ne mozes da naucis centre kako se brani P&R
-da li si ikad cuo za zonu,kombinovanu zonu?
-od Gordica i Ivanovica si napravio ubice,a oni realno oterani iz Evrope!
-ne umes da sacuvas 6-10 razlike i mirno privedes mec kraju!
-imas skracenu rotaciju i 2 igraca prikujes za klupu 4 utakmice?
Ima jos puno toga,ali ovo je sasvim dovoljno da se oprostimo cim sletis u BG.

Aki

pre 6 godina

Nijedna ozbiljna ekipa ne brani centralni pik sa onim smesnim iskakanjem kao sto smo mi to radili ove sezone. To je bila glavna karakteristika nase nemocne odbrane i pecat naseg nam "omiljenog" trenera. Ali smo zato imali neverovatno uigrane akcije u napadu uz koje smo sa nevericom gledali kako igraci tapkaju loptu u mestu po 20tak sekundi kad se lomi utakmica, dok svi ostali gledaju u istog.
Ostavka Alimpijevica ne moze da nadoknadi gorak ukus (najblaze receno) koji je ostao posle ove sezone i 5 izgubljenih utakmica od ekipe Buducnosti. Najteze je da covek bude svestan svojih (ne)kvaliteta i da ne preuzima odgovornost za nesto sto je daleko od njegovih krajnjih dometa. Od Alimpijevica smo videli jedno veliko neznanje vodjenja ekipe, pogotovo u bitnim trenucima meča.
Treba dodati i da je selekcija igraca ove sezone bila katastrofalna, mada kad se covek malo zamisli, shvati da je skauting sluzba Zvezde veoma skromna i netalentovana kada se govori o dovodjenju relativno neproverenih igrača. U svakom slučaju ostavka Alimpijevica je najmanja kazna za ovog coveka koji je glavni krivac za ovako smesnu igru Zvezde i za sve pokidane živce nas navijača dok smo gledali tragediju u finalu ABA lige. Pozdrav

običan čovek

pre 6 godina

A gde to u pravilu piše da ekipe treba da izvedu isti broj bacanja ili priblizan broj?
Može neka ekipa da ima 50 bacanja ako igra jako pod kosem,a protivnik 0 bacanja ako forsira šut. Tako i Bogdana prozivaju u onoj seriji bio zaštićen ko beli medved,imao veliki broj bacanja,nikakav talenat,sudije,bla bla,a čovek bio najbolji igrač Evrope,osvojio tri srebra sa reprezentacijom na tri velika takmičenja,sada igra u Nba. Ali ipak su ga sudije verovatno pogurale za sve te uspehe.

cz

pre 6 godina

Alimpijevicu, ne brukaj i sebe i klub, dobili nas ljudi posteno, nismo odigrali ni jednu krstenu utakmicu u ovom finalu. OK je da se izgubi jedna utakmica, ali da se ne izvuku nikakve pouke, to je vec dijagnoza - trenera koji nije uradio posao.

vladimir

pre 6 godina

Nije mogla zbog tebe trenera početnika.Pratim košarku više od 30 godina i Zvezda nikad nije imala goreg trenera od tebe.Kako ti tim igra ono ne liči na ozbiljnu košarku.To je tvoja zasluga.Pa ja bolje poznajem košarku od tebe, iako sma laik, jer sam znao šta će se dogoditi posle prve utakmice.Nisi ni trebao se prihvatiš tog posla.Jednostavno nekad treba odbiti nešto jer nisi dostojan toga.Sad je već kasno, čekaju nas teške godine, zahvaljujući tebi i Čoviću koji te je doveo, koji nije video ono što su svi drugi videli, da ti nisi dorastao za Zvezdu.

velemajstor

pre 6 godina

Jedini nacin da Zvezda pobedi ovu seriju je da izgube veceras, Alimpijevic dobije otkaz, i ostatak strucnog staba iznese seriju do kraja uz malo srece. Ako Zvezda kojim slucajem dobije veceras, i Alempije ostane na klupi, nece biti pete utakmice u Bg, dobija Buducnost u CG.
(velemajstor, 10. april 2018 19:12)

# Link komentara
Preporučujem (+29)
Ne preporučujem (-22)

Na stranu sudije i sve, Alimpijevic je bio ubedljivo najslabija karika, i trebao je dobiti otkaz posle finala kupa.
Dajte meni da vodim ekipu, za pola Alempijeve plate, i bice sigurno barem blagog pomaka, iako je moje najvece iskustvo u kosarci par godina treniranja u osnovnoj. Svakako bih i ja kao verovatno najveci laik medju svim komentarima ovde, bio bolje resenje od doticnog prepotentnog gospodina.

Виоп

pre 6 godina

Алимпијевићу ако те је неко подржавао ја сам током целе сезоне. Из разлога што је екипа била нова, што сам очекивао осцилације због тога али сам очекивао и напредак како се сезона приближавала крају. И шта гледамо у финалу? Расуло у сваком смислу. Нико није мрднуо са места, напредак отишао у минус. Од шест си изгубио 5, да се не љубимо.

Алимпије

pre 6 godina

Да се не љубимо... Али у праву си да Звезда није могла да освоји ово без тренера.

Bumerang

pre 6 godina

Daj čoveče ne brukaj se.Izgubio si titulu od tima koji je bukvalno igrao sa dva ipo igrača.Tvoj predsednik je i predsednik lige.Budžet,liga sudijska organizacija,država sve je bilo uz vas i opet vam je neko drugi kriv.
Stvarno sramota.Biti veliki znači priznati i čestitati boljem od sebe.Doduše treba biti veliki.

sasa

pre 6 godina

preuzmite ogovornost ko covek. ..i sta sad da gledamo sledece godine mzt i cibonu i partizan. i to je sve. svaka cas sto ste upropastili celu sezonu. a pojacanja su razočaranje. jedino ovaj momak sto su ga svi izviždali je pomazao kako se bori. njemu svaka cast, i rocestiju. ovo drugo je smešno.. a keselj ti i ne treba izgleda. trenerski magu

chombe

pre 6 godina

ma daj, pa kad he zvezda imala po 20-30 bacanja vise kd partizana, tada to niko nije spominjao..stavise, bili su komentari kako partizan zapravo njje uspeo da zadrzi zvezdine igrace jer su ovi bolji.
Da ne skrecem sa teme, Buducnost je bolja ekipa ove sezone, dobro su igrali. Nema sta, cestitajte im ko ljudi. Lesor je imao cist zicer juce za pobedu, a vcrs Branko i Rocesti bacaju loptu u bunar minut pre kraja pri Zvezdinom vodjstvu. Sta su tu sudije krive. Sdruge strane onaj decko Ivanovic, podseca malo na Milosavljevica po igri, daje koseve za pobedu i to je to. Cestitajte i ne brukajte se sa izjavama poput Covica

KEPEC

pre 6 godina

0

Druze, nisam od onih koji ce da te blate, NIKADA! Znam sta znaci pocetak i rad, trnovit put, muka, radost, sreca, umor...ja licno nemam sta da ti zamerim kao velika Zvezdasica, mnogo si mi puta ugrejao srce, ceo ovaj tim koji kude da ne valja nista...tacno je da nemamo mozda igrace koji su veliki kalibar, i tacno je da je i ovo moralo da se desi. Ja ti zelim svu srecu, i cekam nove Zvezdine utakmice. 
Glavu gore momak! Nije ti lak poziv bio, moras se boriti i dalje! Boze moj, svako padne nekad, ali se mora ustati!
(anica, 14. april 2018 23:37)

U pravu si Anice.
Onaj ko padne mora ustati, drugim rečima treba shvatiti gde je pravio greške da bi ih ispravio sledeći put a ne da pronalazi greške u drugima kao što izjavljuje.
E u tome je fazon.

pivot

pre 6 godina

Putuj Alimpije i uči se negde drugde poslu koji očigledno neznaš da radiš...mani se ti naše Zvezde,nisi dorastao da vodiš ozbiljan tim...i povedi sa sobom bar 6-7 igrača.

Marko

pre 6 godina

Ovaj decko nista nije kriv. Na pocetku je karijere, ko bi odbio Zvezdu? Da je bar 3 sezone bio Radonjicev pomocnik pa da preuzme ekipu, ovako ne ide.

DubokaMisao

pre 6 godina

Posle svakog tvog tajma,igrači gube loptu u roku od 7 sekundi... šta im crtaš na tabli toj da mi je znati.... i šta ljudi sa kravatama slušaju na tajmu... koji će oni tu ...

who the f..k are you

pre 6 godina

Opet ste izgubili mesto u EL za Srbiju...pa dokle više? Tek sad kreće curkus za KK FMPCZ - kako da ode legenda, a on vlasnik, na upravnom odboru neće sigurno, hahaha čuj upravni odbor...da li se kabinetu isplati da nađe 10+ miliona evrića da se legenda ipak povuče bez buke, jer sad nema EL, a neće je ni biti uskoro, jer će sledeće sezone Olimpija da se prošeta ligom...pa onda malo Hrvati...hvala vam što ste opet "odbranili" interese srpske košarke...mali klub, sa malog Kalemegdana i da poentiram zauvek ćeš biti mala komšinica Evropskog šampiona...poznato?

trener

pre 6 godina

ja sam fudbalski trener mladji sam 6 godina od Alimpijevica ,ali radim sa decom . navijam za Partizan ali sam gledao ovu seriju ,nisam strucan za kosarku ali imam taj trenerski pogled na sport . Gordic ti svaki drugi napad ulazi na prodor i zavrsava kosem pa gde su ti centri da zatvore ? zasto iskaces na pik kad te ubijaju prodirom sto to nisi pokusao da zatvoris zonom da ih nateras da sutiraju ? Bueucnost je bila mnogo agresivnija u napadu otud i toliko faulova zvezdinih igraca .
Zvezda u napadu posebna komedija nigde akcije sve se svodi na sut nikakva koncepcija igre , da napravis neku izolaciju mis mec .
Buducnost je imala mnogo bolji protok lopte u napadu .
nisam strucan za kosarku ali ja to vidim ,drugo selekcija ekipe je ocajna Rocedti i Enis plejevi dva skorera koji prvo vide kos , ako je jedan play pucac valjda je logicno da drugi razigrava jer ako nesto zakaze imas igraca sa klupe koji menja ritam . drugo Bjelica svi kazu ocajno odigrao ali covek nije imao ni jednu situaciju da ima izolaciju protiv igraca Buducnosti gde bi pravio prednost.

Petar

pre 6 godina

Pa Zvezda celu sezonu, sve što je dobila u EL, dobila je na agresivnost i tuču bez posebne elegancije u igri. I sad kad ih je neko dobio njihovim stilom i pošteno isprebijao, odbijaju da prihvate i bave se špekulacijama. Evo ja prvi ne krivim Alimpijevića, imali su tešku sezonu, ušli su izubijani i ispovređivani u završnicu lige i sa 7, 8 igrača u rotaciji. Sa nosiocima kompletno van fokusa. Teško je tako dobiti Budućnost koja je izuzetno talentovan tim, potentan, i u trenutno duplo boljoj formi. U prvoj utakmici se videlo kako stvari stoje i da će Zvezda izuzetno teško uzeti seriju na tri pobede u ovom stanju. Ali onda treba biti realan i pošteno sportski čestitati, a ne praviti cirkus od suđenja. Koje nije bilo perfektno, ali sveukupno prilično korektno.

Nikola

pre 6 godina

Pokazao si koliko znas ove sezone i u kupu i u Evroligi,i u aba ligi .Mlad si momak idi nastavi da ucis u nekom manjem timu,pa za koju godinu mozda da se vratis...

navijac

pre 6 godina

Sta pricas ti, koje su to price!? Kakve crne sudije, jel su one branile Lesoru da pogodi zicer juce!? Mozda je Javor ukrao kljucnu loptu Rocestiju danas, ili ipak Ivanovic!?

Milan

pre 6 godina

Gospodine Alempijevicu,a da probate malo zonu? Ubili su Vas na istu foru pet utakmica i Vi uporno coveka i u njihov ritam utakmice.Njihova spoljna linija vecinu poena da iz ulaza(citaj kontakt igra) pa je logicno da imaju vise bacanja.Vasa spoljna linija sutem sa distance poentira i eventualno asistira centrima...pogledajte koliko je bacanja izvela Vasa centarska linija,a koliko spoljna.I opet moram da pomenem -zona.U psiholoski teškoj utakmici i najbolje sutere ne ide sut.Gordic ne znam da li je imao 50% slobodna bacanja,a sta mislite kakav bi mu bio sut sa distance? a Vi igrate coveka i svaki put ista fora,samo se akteri menjaju.Kad savladate teoriju,pa tek praksu,onda imate pravo da se bavite i aludirate na neke "druge stvari".Pogledajte,analizirajte Vasa poslednja tri-cetiri napada,to nema veze sa igrom,koja se zove kosarka...bice da imate mnogo nedoraslih aktera za ovakva iskušenja,a Vi ste prvi medju njima.Posle svega lupetanjem gluposti trazite neki alibi i vredjate inteligenciju i kosarkaskih rekreativaca,a kamoli struke

remax

pre 6 godina

Kako da je osvoji kad je doveden trener koji će da se kali u njoj.
Sve mi je bilo jasno na početku sezone.
Za mene je već poraz u kupu prelio čašu.
Još od tad, forma ekipe je u konstantnom padu umesto da raste, u tome se najbolje ogleda kvalitet trenera.

Petar

pre 6 godina

I Radonjic je izgubio titulu na final 4 ABA, i Radonjica ste SVI terali upravo tako kao sto danan terate Alimpijevica. Potpuno ista prica, kao da sam se vratio 3 godine unazad kad citam komentare, isti ljudi, isti komentari, isto teranje trenera. Ali danas je vama istim ljudima taj isti Radonjic bog, otac, doktor, genije....a sutra bi vam bio i Alimpijevic da ostane. Vasi komentari ko vetar po livadi, malo ovamo malo tamo a veze nidje

DNK

pre 6 godina

Ljudi,

Generalni, prezanimljivo finale!
Odlicno za ABA ligu, ali bi sampionski Partizan zgazio i jedne i druge....zajedno.
I proslogodisnja Zvijezda je bila jaca.
Pada kvalitet lige, a to ne valja..

čovek iz senke

pre 6 godina

Sto je najgore, CZV ima najbolji i najjaci tim u ABA ali trener je katastrofa, Dzikic bi se sa ovim igracima prosetao kroz ligu.

Spale

pre 6 godina

Sudije možda jesu malo navlacile, ali ti si morao to rešiti ako ni sa čim drugim, onda malo boljim izvodjenjem slobodnih bacanja. Da si digao procenat na skromnih 60% mi bi ovo dobili lagano. Imaš još KLS da izgubiš, pa da ideš negde da učiš zanat.

vlaca

pre 6 godina

U Cacku ste se provukli ali izgubili finale.sa Partizanom.I protiv Mornara na misice.Totalni raspad ekipe.Buducnost je u vrhu zadnjih godina zasluzila je.

uvek su krivi drugi

pre 6 godina

Već si naučio da krivce za svoj neuspeh tražiš u drugima. Sudijama. U šest utakmica protiv Budućnosti imaš skor 1-5... "Ubio" te Džikić na svakoj na isti način - pikom, koji si branio preuzimanjem gde nam je kompletna petorka ispadala kao iz džipa.

anonimus

pre 6 godina

Buducnost je pokazala da je bolja ove sezone,pobedila nas je 4/5 puta. Ipak, ja samo molim sve objektivne i iskrene navijace, da mi odgovore na pitanje, da li mislite da je sudjenje bilo posteno, pogotovo u trecoj utakmici? Nije to razlog poraza u seriji,ali da je bilo fer i korektno - nije.

Savatiye

pre 6 godina

Veze ti Alimpijeviću nemaš. Pedeset posto ti, pedeset posto sudije su razlog što smo izgubili ABA ligu. Mada treba biti iskren pa tvoju krivicu pripisati Čoviću, jer izgleda samo njemu nije bilo jasno da sa tobom nema šanse da uzmemo bilo koji trofej!?
Sad moramo u EK, a u nastavku da probamo sa nekim drugim na klupi da osvojimo KLS!
Jet ti svakako nisi u stanju da vodiš Zvezdu do tutule.

Sta ucini to Dzikicu Aleksandre??!

pre 6 godina

Naravno da niste mogli kada je Buducnost Voli bolja I 5 puta vas pobedila ove godine. Lopta nikad ne laze.
A vi se sad zalite, placate, pisite saopstenja, I pokusajte da po 3. put igrate EL iako to niste izborili na terenu.

Blue Moon 864

pre 6 godina

Ivanović i Gordić ljudi idu na ulaz, traže kontakt u prodoru, dok Feldin i Ročesti u 80 % situacija ili šutiraju trojke ili polu distancu, evo ja kao laik da ti objasnim.

room 1408

pre 6 godina

Budi musko i priznaj da su vas otkinuli.U 6 utakmica 5 puta si izgubio.Mozes u nekom sportu biti 1 prvak ali 5 puta to je vec znanje.Reci bolji su i to je to.Ili reci imam igrace ali ja nisam strucan.Vise ce te tvoji navijaci postovati.Dzikic te je dobio sa 1 ipo igracem.

Veseli

pre 6 godina

Jednostavno nije vam bilo dozvoljeno da igrate rukometnu odbranu kao dok je Radonjić vodio (Lazić pogotovo) ! Kad god je bilo super suđenje, vi ste gubili i od Partizana i od Budućnosti, i to je to!

brat djura

pre 6 godina

Ne cmizdrite, i ne brukajte nas prave zvezdase, nego cestitajte ljudima jer su ove sezone jednostavno bili bolji od vas i tu je kraj price !

Ivan

pre 6 godina

Za ovo je potpuno u pravu, mozete pricati sta hocete. Treba posle neko da mi prica, pa imali ste vi svoje sanse i te fore. Jesmo imali, ali to mentalno utice na igrace, jer znaju da svaku sansu nemaju pravo na gresku, dok buducnost, moze da se vraca iznova i iznova, dok na kraju ne bude rezultat u njihovu korist...

мерак

pre 6 godina

Реално си ти још зелен за све ово. Исто тако је и суђење било баш на страни будућности ове две утакмице у Подгорици. Али то је модеран спорт, ко више плати тај и добија, нажалост. Време је за нове клинце у звезди, једно 70% тима је за пензију.

Predo

pre 6 godina

Zvezdaš sam od glave do pete, ali sam uvek poštovao protivnika. Budimo realni, prvu utakmicu je izgubio Alimpije, tj. Džikić ga je nadigrao. U drugoj utakmici je bilo blagog navlačenja sudija za Zvezdu, ali ni blizu toliko koliko u trećoj za Budućnost i nikad nećemo saznati da li bi Zvezda dobila tu utakmicu da je bilo fer suđenje kao u četvrtoj, koju je Budućnost dobila zasluženo, jer ima bolji tim i mnogo boljeg trenera, a Zvezdini pojedinci su podbacili. Velika je mogućnost da Alimpije izgubi i prvenstvo Srbije. Treba odmah praviti novi tim sa novim trenerom.

Dragan

pre 6 godina

Kada zvezda protiv Partizana ima duplo vise slobodnih bacanja onda ovi kazu pa igrali ste grubu kosarku pa zato je tolika razlika a sada kukaju smesni ste

Dante

pre 6 godina

Moj utisak je da ti nisi trener za ovaj klub.evo molim covica da ja vodim klub sledece sezone.garantujem titulu.pricas o planovima za sledecu sezonu.kako mozes covece.posle sramotne igre koju si postavio ne bi trebalo da se javljas.ekipa nema kvalitet.nema hrabrosti i nema trenera.

Раде Кузма

pre 6 godina

Теби је Алимпијевићу најбоље да ћутиш, покријеш се ушима и љутиш. Ти гдје си требао да причаш си показао све. А на тебе нека се угледа тај који те довео и подржавао те. Лудост је била поставити тебе за тренера, а још већа је била не смијенити те после финала Купа.

komsija

pre 6 godina

Nisi ti prijatelju za zvezdu, ti bre ne znas da dignes ekipu kad treba, o tajm autevima da ne pricam. I pored sramnog sudjenja vidi se da ti ne znas da vodis ovaj tim, sve izgleda kao mucenje, i napad, a pogotovo odbrana. Feldin se ispucava a ti ga ne menjas, lazic jedva nekako dobaci sa dvokoraka, opet nista, lesor standardno izgubljen, a jovanovic ni minut ne dobija. Ne kazem da su rezerve bolje, al da za 4 utakmice ne probas...

Raul Marcello Bobadilla

pre 6 godina

Звезда је изгубила што те није отерала још после пораза од Партизана у финалу Купа. Већ тада је потврђено да немамо тим. Превелика дрскост за овако младог човека. Још ти мораш да додајеш лопте на Јуба кампу или на Тео кампу. У кључним тренуцима треће утакмице изводиш Омића који је био најбољи играч. Наши кључни играчи губе лопте онда када се утакмица ломи. О извођењу бацања да не говоримо. То може да буде проблем у једној утакмици, али у скоро свакој, то је онда нешто друго.

donesi 'leb

pre 6 godina

Slobodna bacanja...
Samo upoređenje brojeva ne govori ništa.
CzT ne ume da brani prodore i to je Džilo koristio do maksimuma, pošto ima spoljnu liniju koja to odlično radi.

Bruko

pre 6 godina

Naravno da nije mogla da osvoji sa tobom na klupi...1-5 imas sa njima u sezoni i ti imas obraz da pricas ko je mogao a ko ne...pobedi te ekipa sa Gordicem i jos mozda dva polovnjaka...

jack

pre 6 godina

Katastrofalno igramo vec nekoliko meseci...odbrana ne postoji celu sezonu...pik and roll odbranu nemamo...dva igraca si potpuno iskljucio iz iovako skracene rotacije...utakmice nam iskljucivo zavise od suta i kreacije Rocestija...niko ali niko nije napredovao kod tebe kao trenera, nazadovali su...protiv Cedevite i Buducnosti imas 2:6...zahvali se Covicu sto ti je dao da se ucis na Zvezdi...i ostaces i sledece godine na zalost...

Норис

pre 6 godina

Алимпије неискусни,

добио си шансу какву ће тренер твојих година мало где добити.
Није да ниси баш ништа показао, али ипак ниси био дорастао овако великом изазову који си имао у својој првој сезони на велико сцени.

Лоше си селектовао екипу, предуго си веровао погрешним играчима (Фелдин, Бјелица, Лазић) који су добијали превише минута и који су имали погрешне улоге.

У мечевима против најјачих екипа у АБА лиги, против Цедевите и Будућности, Звездин скор је 2/7, што је - срамотно како год окренеш. Такође је било море прелако изгубљених утакмица у Евролиги.

Желим ти све најбоље у животу и у тренерском послу, али ако већ ниси био замењен после Купа, онда би требало да поднесеш сам оставку након финала АБА лиге.
Надам се да ћеш овогодишње искуство паметно искористити и да ћеш ипак градити каријеру без прескакања степеница.

Иначе, нисам киван само на тебе.
НАЈИСКУСНИЈИ играчи су читаву сезону, па и ово финале, одиграли срамно лоше, а нисам задовољан ни њиховим изјавама и ставом.

who

pre 6 godina

Dečko, nisi kalibar za velike domete, što pre shvatiš biće ti lakše. Ej, 5:1 za Budućnost ove sezone, a imaš 4 puta skuplju ekipu i sad su sudije krive!!!

sivan

pre 6 godina

Radonjic ti je ostavio evroligaski tim da treniras i ucis se, a ti si ga iza sebe ostavio sa svojim jadnim komentarima i slabim ucinkom. Maramicu u ruke, obrisi suze, obrij se i neka ti je srecan put!

Pozdrav od ljubitelj dobre kosarke

SEnT

pre 6 godina

Sine nisi ti kriv sto neznas, ali nisi smeo da pristanes da vodis Zvezdu! Koji ti imas preduslov da vodis evroligasa, pa ti si prosecan trenercic za kls ligu, i nista vise od toga! Ostaces upamcen kao trener koji je direktno ucestvovao u raspadu jedne ere kluba! Naravno glavni krivac je Nebojsa Covic, i njegova sujeta koja mu se obila o glavu! Ako ce ovo znaciti odlazak Covica i restart kluba, onda moze ovo biti i dobro, ali znajuci kakve smo srece mi navijaci C.zvezde...

Sta to uradi Gordicu Nemanja?

pre 6 godina

Ko ti je kriv sto u jednom posedu Buducnosti napravite tri napada, ko ti je kriv sto su ti napravili brejk kuci, iako ti je kuca zeleznik ali ajde, ko ti je kriv sto ti igraci ne znaju bacanja, ko ti je kriv sto ne znaju kad da prave faulove? Bas sam se ponadao da cete opet igrati protiv vasrg starog dzelata Darusafake, ali oni odose u EL a vi u taj cipiripi kup kojem ste se smejali. Sedi 1.

pablo

pre 6 godina

Sramota. Idi sam bolje ti je. Imamo duplo bolji i skuplji tim. Pusti te price kako su nas sudije unakazile. Jesu. Ali ti i igraci su jos vise krivi za ovakav epilog.

nba

pre 6 godina

Isto kao što Dule nije mogao da bude trener Partizana,kao što Partizan nije smeo da nastavi terorisanje ostalih polovnjaka.Ajde bre nije košarka za vas pa vi ste se ove sezone preselili u poluprazni Pionir ne znam što silite priču?

sryugos

pre 6 godina

A da ipak izbacis s terena Lazica kad krene da baca levom rukom polaganje? Ili da mu objasnis s koje strane table je kos? Ili jos bolje, da ga izbacis iz kluba? Ili da sklonis dva mvp-a mahanja peskira Keselja i Jovanovica i zamenis ih pravim igracima? Ili da zatrazis tajmaut na vreme? Ili da skapiras kako ti Dzile cetiri meca prodaje najprostiji pik en rol ili pop? Ili da skapiras kako se njihovi bekovi setaju po terenu i probijaju nase kao da nam igraju cunjevi? Ili da probas nekad zonu ili presing?

Dragan

pre 6 godina

Dosta je bilo. Ne brukajte se više.
Ne izmišljajte razloge. Bolji su bili čitave sezone, stabilniji u play off-u i treba im čestitati.

emigrant

pre 6 godina

U pravu si, mora da je do slobodnih bacanja a ne do činjenice da si u direktnom okršaju sa Džikićem pet puta u sezoni iskusio profesionalni čas košarke. Nadam se da se ovime stavlja tačka na mutanta iz Železnika.

Ivan

pre 6 godina

Zvezda je izgubila od Buducnosti koja je igrala finalnu seriju sa crnogorskim igracima + Lendri.Dolmen je bio povredjen,Gibson je imao rupturu tricepsa suterske ruke jos od Cedevite,i bio je beskorisan cak je Zvezda pravila seriju posle njegovih ispucavanja.Partizan ih je dobio kad su bili kompletni.Ako sa ovim timom i trenerom krenete na Partizan bice tesno bice 0:3

Ledilo21

pre 6 godina

Kako da osvoji kada ti kapiten pogađa tablu od pozadi, pley pogađa semafor, ti držiš najboljeg igrača Omića juče na klupi u poslednjem minutu, a igra ti Lesor koji je totalno van ritma... Kad ti Gordić šetao igrače kako je hteo, kad prave faul na šutu kao da igraju rukomet..... Ima tu još dosta... Ti kao Đukić, svi krivi sem tebe...

bg

pre 6 godina

Kako je samo uspeo da 5 puta ove sezone izgubi od ove ekipe Budućnosti? Samo pogledajte igrače Budućnosti osim Dolemana koji je bio ozbiljan EL igrač...i malo EL iskustva je imao Gordić svi ostali su Evrokup i ABA nivo. Ivanović u Grčkoj nije mogao da igra, braća Šehović... Treba biti talentovan da uništiš sve što je Radonjić radio pre tebe...Sad smo završili sa EL u narednih 2-3 godine zbog Čovića i Alimpijevića. Alimpijević je anti-talenat za košarkaški posao, izgubio kup, popio 19 poraza u EL i ABA ligu izgubio. On ako ima morala treba da podnese ostavku...za ovo nema opravdanja.

Goran

pre 6 godina

Da, nije mogla! Ali zbog tebe u dobroj meri. Istina je da je sudjenje bilo skandalozno. Ali brate, tebi tim na kraju sezone igra kao da se skupio pre par nedelja. Odbrana ne postoji, reket zvrji prazan dok Omic stalno iskace na mismec Gordicu i ovaj lagano prolazi pod nebranjen kos. Cetiri utakmice na istu foru. Napad se svodi na “ako nas sut krene”! Dve uvezbane akcije ne mogu da se primete tokom meca. Time outi ti sluze samo da pauziras nalet protivnika. U jednom trenutku na parketu Rocesti, Enis i Feldin i umesto da se napad ubrza i ostavi prostor za nekog da sutne iz ciste pozicije, za to vreme Davidovac se par napada za redom zalece u pun reket i sutira iz teske pozicije. Mogao bih ovako do sutra. Ove sezone je napravljeno mnogo gresaka u dovodjenju igraca ali ubedljivo najveca je bila trener. Ne zelim da tvrdim da Alimpijevic nije perspektivan ali je jednostavno nedopustivo bilo dovodjenje trenera bez iskustva u klub sa najvisim ambicijama u regionu!

sramotaUpravo

pre 6 godina

Alimpije, budite ljudi i pogledajte se u ogledalo..Pobedila vas je ekipa sa 2 i po igraca. Uprava je izvrsila samounistenje sa selekcijom tima za ovu sezonu. Pa proslogodisnji tim je bio 3x jaci . Umesto da budete sve jaci ili bar da drzite isti nivo, vi ste krenuli putem Partizana, u ponor i stranputicu..

anica

pre 6 godina

Druze, nisam od onih koji ce da te blate, NIKADA! Znam sta znaci pocetak i rad, trnovit put, muka, radost, sreca, umor...ja licno nemam sta da ti zamerim kao velika Zvezdasica, mnogo si mi puta ugrejao srce, ceo ovaj tim koji kude da ne valja nista...tacno je da nemamo mozda igrace koji su veliki kalibar, i tacno je da je i ovo moralo da se desi. Ja ti zelim svu srecu, i cekam nove Zvezdine utakmice.
Glavu gore momak! Nije ti lak poziv bio, moras se boriti i dalje! Boze moj, svako padne nekad, ali se mora ustati!

Davidoff

pre 6 godina

Onaj ulaz Lazića na 50 sekundi do kraja je razlog što niste mogli osvojiti titulu.....Najbitniji napad u sezoni - Lazić , e to je slika tvog znanja ove godine..... 5 puta te Džile dobio ,ende...

M V P

pre 6 godina

Daj čoveče odlazi više!
Imaš li obraza uopšte?
Ništa nismo uradili ove sezone.
Da si moralan čovek, odavno bi podneo ostavku, tj.ne bi ni pristajao da budeš prvi trener nego bi se prvo kalio par godina kao pomoćni trener.
Po kojoj logici, veliki Milenko Topić mora da sluša tvoju "stručnost" tokom tajmauta? Dok je on ginuo za Zvezdu, ti si još išao u Osnovnu školu...

Robin Hood

pre 6 godina

Sram te bilo bre ! Ovo kazem kao navijac Zvezde! Kakve ti debuloze postavljas u napadu sta fantaziras sa iskakanjem Lesora i Omica, ljudi nas napunili samo tako, Gordic Popovic, Ivanovic ... Moja baba Vidosava bi ih pretrcala slep covek vidi da to ne pije vodu i ti to forsiras konstantno, igrate zadna 3 meseca sa 7/8 igraca u rotaciji, Za cega je doveden Keselj ?! Antic kad god je trebalo nije igrao, zasto se dobodio ako se znalo kao sto i jeste njegovo zdravstveno stanje ! Nikad losije obavljen skauting tima za igrace, a ti ces nesto da pricas ?!
Jedino o cemu treba da pricas je to da se izvinjavas svim navijacima Zvezde jer si neznalica i da iz moralnih razloga das neopozivu ostavku !
Hvala za sve i da se ne gledamo vise!

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 6 godina

Auuu nemam reci, ovoga vise ne vredi komentarisati. Nadam se da ce vec ukoliko sutra nestati iz kosarke jer o istoj pojma nema!!!

nikola1992

pre 6 godina

I nije te sramota? Na 70-70 si trazio timeout, a rezultat su izgubljena lopta i zabijanje lazica pod kos. Onda si opet trazio timeout, pa je posle 4 sekunde sledeceg napada enis sutirao trojku preko ruke sa 8 metara. I kako onda ocekujes da pobedis? Ti, covece, iz 2 timeout-a nisi uspeo da napravis krstenu odbranu! Cestitaj buducnosti na pobedi, bili su bolji i na kraju sezone lepo sam idi iz kluba. Nisi jos uvek za ovaj nivo, mozda budes za 10-ak godina, ali sada je vreme da preuzme neko iskusniji.

Cvele

pre 6 godina

Meni stvarno nije jasno kako neko takav kao ti treneru Alimpijevicu može da izjavi ovako nesto... Trener si valjda, profesionalac? Mislim kapiram da je uredu ljutiti se kada izgubiš ali da pominjes neka bacanja ako je Rocesti išao na prodor ukupno 5 puta u 4 utakmice šta očekuješ? Stvarno je sramno da ista komentarises jer je ovo tvoj poraz, na žalost je tako...

hmm

pre 6 godina

Smesan si, 5 poraza imas od Buducnosti ove sezone, ubio te Dzikic u pojam. Ostavi se ti slobodnih bacanja, kada ne budete igrali tako agresivno, necete ni praviti toliko faulova. Srecno u kupu Mace Diskrecije.

Djenka

pre 6 godina

Dosta si se brukao. Stoji to sa sudijama za trecu utakmicu, ali ti u najvaznijem mecu sezone pokazes nulu od igre, pokazes da nisi u stanju pik da odbranis, da na 70:70 igras pik Rocesti Feldein??! i izgubis dve lopte kad se lomi. Da imas obraza vec sad bi se izvinio svim Zvezdasima i vratio se u skolsko dvoriste da se igras basketa.

Dejan

pre 6 godina

Jeftin alibi, posle izgubljene serije. Ako se pogledaju sve cetiri utakmice, sudjenje je bilo korektno. Da li je tesko prevaliti preko usta da je Buducnost bila bolja, i zasluzeno pobedila. Trener je izgubio pet od sest meceva protiv Buducnosti ove sezone, izgubio je kup, vrlo je moguce da ce izgubiti i superligu. Umesto ovakvih izjava, bolje bi bilo da se zamisli da li je pravi covek na pravom mestu. Jednostavno je, dobio je sansu, pokazao je da nije trener za veliki klub, i to je to. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Mr. Montenegro

pre 6 godina

Buducnost je po pet puta omlatila i zvezdu i cedevitu ove godine(racunajuci i evro kup) tako da je jasno ko je bio najbolji i sasvim zasluzeno slavio!

p

pre 6 godina

A nije mogla ni kup, a za koji mesec ces reci da nije mogla ni nase prvenstvo. Neke ptice nikad nepolete, a neki treneri nikad nista neosvoje.

Petar

pre 6 godina

Budi veliki i u porazu!!! Manite me price o namestaljkama! Sto nismo danas pobedili kad su svaku odluku pregledali na snimku?? Bilo je loseg sudjenja ali ne moze to biti glavni uzrok da su nas rasturili SVAKU utakmicu, nista im nismo mogli. I onu drugu u Beogradu koju smo dobili je bila na jedan kos bukvalno do kraja kad smo posle napravili razliku kad su oni vec stali jer nije bilo vremena

kimiko

pre 6 godina

Imas kvalitetnije igrace i ako nisi u stanju to implementirati na terenu, onda nisi ni zasluzio titulu. Pa taman sve sudije, samani i vracevi ovoga sveta bili protiv tebe.

Stefan

pre 6 godina

Апсолутно није могла. Разлог? Питај огледалце. Једино што би ти требао да кажеш наредних дана је "Довиђења!"

Aлександар

pre 6 godina

Када серију изгубиш са 3:1 обично се не дозвољава да тим који има једну победу буде победник већ прогласе победником ове што добију 3 од 4.

Marko

pre 6 godina

Jesu li sudije večeras izgubile loptu na 70-70 minut pred kraj? Jesu li sudije sinoć promašile otvoreni šut za tri, a zatim otvoreni šut pod košem za dva? Malo integriteta momak, još si mlad...

Magico

pre 6 godina

Gospodine, ti ne znas nista. Igrao si pet istih utakmica sa Dzikicem, pozocioni napadi, krljanje itd... Pravio si ekipu da daje po 100 poena i da trci, da igra napadacku kosarku a u ovih 6 utakmica si igrao na 70 poena jer te Dzikic veseli navukao na tu kosarku koja nam ne odgovara. I to ti ne zameram, ali ti zameram da ti nijedan, ali slovima nijedan igrac nije napredovao ni za milimetar.

Milan

pre 6 godina

Alimpije otkaz!Gospodoski cestitaj ne ovakvi izgovori!

Nadam se da posle ovog fijaska ce navijaci Zvezde da malo vise cene Radonjica i sta je on radio!Evo vidite dzabe da ima 5x jaci tim ako das amateru da vodi!
Alimpije zelim ti srece u nastavku tvoje karijere ali za Zvezdu nisi trenutno!

Deki

pre 6 godina

Zvezda kao klub sa najvecim brojem pristalica u Srbiji treba da predatavlja nesto uzviseno i da predstavlja primer. Zvezdu vode sarlatani, i u fudbalu i u basketu. Treba da aterirate da bi shvatili koju odgovornost nosite kao klub, svi vi, i navijaci i uprava. Ako vec niste spremni onda i zasluzujete da vam se desava ovo u Podgorici. A kako sada stvari “neko” je zakljucio da treba da vam se desava Podgorica i nije mi vas zao posle ispada na derbiju i ponasanja navijaca. Treba neko da vas nauci pameti, neko kome ne mozete nista.

некле

pre 6 godina

Значи ако вам не свирају слобоњаке не можете да победите никог?!
То што из игре не можете да дате кош ником ништа.
Класична Звезда, мада је ово фмп, али остале исте навике, ако није комплетна држава, судијска организација, лига иза њих , нема ништа од трофеја и одмах кукање.
Какво размажено неспособно спортско друштво!
Сад ће бити хаварија кад буду хтели да терају Човкета а неће моћи зато што је то његов клуб, и онда скапирају да су ових 5 година уствари навијали за фмп хаххаха
Звезда-фмп оваква каква је после овога више неће да постоји, пројекат овог мутанта од клуба се распао.
И надам се да ће после ове сезоне сви српски клубови иступити из ове смешне аба лиге.
Да развијамо ми нашу лигу а не да братијамо са околином.
Само Српска лига, никаква аба!

ProdigyCZ

pre 6 godina

Ako ti ne odes ja Zvezdu gledati necu,kao sto nisam ni veceras.Nije on kriv,odgovoran je onaj sto ga je doveo,bolje da cuti nego da se baca ovakvim izjavama.Ne bih sad o promasajima,brojem stranaca,a tek Antic,to je posebna prica...Nije ovo toliko losa situacija pod uslovom da se neke stvari promene u klubu,da sansa stvarno talentovanim igracima i dovesti ozbiljnu struku,dosta mi je da gledam Rodmana za siromasne koji ne ume loptu da povede.Evrokup je bombona,sta cemo u Evroligi kad se ne moze nista tamo,praviti ekipu godinu-dve-tri pa probati nesto.Ako je neko zadovoljan prosekom blago njemu,to su oni isti sto skandiraju pomenutom Rodmanu,muka mi je takve kosarke,osim Gudurica nista nismo izbacili mada ni on nikad nije dobio pravu sansu.

Mrki

pre 6 godina

Ma ti si kriv,ni sudije,ni penali,ti i Covic ste ovu sezonu jednostavno bacili u bunar.Jednu jedinu uigranu akciju nisam video,sve ti se svodi na sut za tri,odbranu ne igramo nikako,jesi li cuo nekad za zonu??Nemas sta da pricas sa klubom,moralni cin je da das ostavku vec ove veceri ili najkasnije tokom sutrasnjeg dana.

kouch

pre 6 godina

Alimpije, problem je u sledecem..Debakl uprave u dovodjenju igraca. Pojacanja- Keselj, Jovanovic, Radicevic..promasaji. Antic- igrac u poluigrackom stanju..Lesor i Enis- koledz igraci. Sto vazi i za Jankovica. Dakle, tanak tim. Pa Gordic vas je unistio, limitiran igrac koji nikad nije mrdnuo dalje od regionalne lige. Zvezda iz prosle sezone bi osvojila ovo sa 3-0 u seriji.

Dax

pre 6 godina

mlad a vec uci od vlasnika.Budite ljudi i priznajte.Takticki je dzikic bio bolji....buducnost igrala sa vise energije.5 puta dobila.Pa dokle vise ta nasa srpska inatljivost.

Deda Jova

pre 6 godina

Rocesti ti proda dva napada najbitnija i ti se zalis. Preokrenuli rezultat i sve imali u svojim rukama i on ti sve zezne. Upropastio sve sto je uradio ove sezone. Remont tima, ti da stices iskustvo u manjim klubovima i dobro.

kvazimodo

pre 6 godina

Sačuvaj Gordića, care. Vežbaj sa igračima bacanja, care. Ne uvodi Enisa kada se odlučuje, care... Pa onda care možeš da daješ ovakve izjave, care.

stojan

pre 6 godina

najlakse je u drugome traziti krivca,to sto pominje za slobodna bacanja,nema veze sa zivotom pogotovu kad se pogledaju mecevi u podgorici,mislim na rezultate utakmica,zvezda je sama sebe pobedila nisu sudije,imao je omic 0/4 veceras,profesionalac igra ceo zivot kosarku ne moze bacanje da pogodi,spalo da davidovac sutira,a ne moze nista da pogodi,dobric svaka cast,juce lesor umesto da uhvati i da zakuca on kao da igra ispred zgrade pa kao opusteno nema veze,nema sumnje da je zvezda jaca i da su sami sebe pobedili,a vratilo se to sto se podbada ovde pojedinci kako oni igraju evroligu,a mi cipiripi kup

Hop

pre 6 godina

Na +8 morao si uvesti Feldina i do tada indisponiranog Bjelicu ili Keselja umesto Enisa i Davidovca!No,bez Dangubica i Pere...to nije tvoja greska.Niti sudjenje i Lesorov zicer.Ni one gluposti Tejlora i Lazica na 70:70,nakon t.o.Ovoga puta su dobili uz korektno sudjenje.
.

Ditmars

pre 6 godina

Realno, Alimpijeviću nemaš pojma. To mi je samo potvrdio time out na 70-70, u Zvezdinom momentumu , da bi “ti nacrtao akciju”, da bi naravno posle izgubljene lopte Rochestija utakmica i serija bile izgubljene. Po “tvojim pravilima” gurali ste loptu Omiću i Lesoru - koji su sa linije bacanja blagi užas. Mnogo pričaš o bacanjima njihovih brzih igrača (Ivanović, Gordić) koji su vas terorisali prodorima (i delovalo je da znaju kako to da urade). A vi? Vi ste samo gurali loptu centrima. Dakle, Alimpijeviću, da ste malo više probijali kako treba možda bi i neko ko zna bacanja da baca i pogodio nešto, ovako čestitke Budućnosti, zaslužili ste pobedu - vašom igrom (sudjenje vam nije donelo pobedu u seriji).

zoranbgd

pre 6 godina

Aj ti polako iz Zvezde, nisi ti kalibar za nas. A gazda Čovke neka se zamisli kada sledeći put rasproda tim, dal će da angažuje trenera početnika.

DarioHubner

pre 6 godina

Covece osvesti se, urnisala su te dva i po igraca Buducnosti... Jeste da ti je drugi selektirao tim, ali on ce kao i uvek da nadje resenje da se izvuce, ali ti ces morati da letis... A bolje da sam to uradis... Da se ne ljubimo!

ArtuDitu

pre 6 godina

Lepo da se pokupis i odes jer nemas pojma. Tri utakmice koje si izgubio igraci ti sutiraju bacanja ispod 50%. Sto je najgore nisi stvorio pobednicki mentalitet kod ovih igraca. Na parketu nisu pokazivali zelju, niti energiju, izmedju njih nije postojala hemija. Na minut i po do kraja po nacinu kako su se vukli po terenu videlo se da Zvezda ne moze da dobije utakmicu.
Ne treba ni sa kim da pricas jer nisi ostvario primarni cilj. Zahvalis se na ukazanom poverenju i odes. Covic se kockao sa trenerom za dz i takve je rezultate i ostvario.

123

pre 6 godina

"Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prva dva meča u Beogradu i Zvezdina u ova dva dana u Podgorici. Ovo je moja je odgovornost, ali drugi utisak je da Zvezda nije mogla da osvoji titulu, to je moj utisak", zaključio je trener crveno-belih.


To bato znaci da tvoji igraci mnooogo biju, mnoogo. A onda kada sudija sudi faul, nije dobar sudija. To sto vi promasujete za 3 Feldin, Dobric i to kada mora da se pogodi, to nema veze? Ovako lose niste igrali tokom sezone pa cak i u EL. To ovom coveku nije jasno. Igrate, OCAJNO. Jedini vas igrac koji je odigrao odlicno u ovoj seriji je Omic i ni jedan drugi. Ni jedan!

Markov

pre 6 godina

Alempije, samo kad sude naše sudije, tada CZ ima manje faulova, kad sude stranci onda zbog vaše grube odbrane imate mnogo ličnih. Niste vi nikada imali najbolju odbranu u Evropi, kako se ta fama lažno širila, nego ste igrali odvratnu odbranu "prst u oko" i tako se održavali, sve dok se krčag nije razbio - 19 poraza u EL, poraz u Kupu, 1:5 protiv Budućnosti.

Nix

pre 6 godina

Mani se ti, dečko, čovićizma već čestitaj protivniku i spremaj se za nastavak. Mani se cmizdrenja, prihvati poraz i nauči nešto iz njega. Budi profesionalac.

Nicky

pre 6 godina

Dečko, iako skeptik nekako sam verovao kad si došao u klub da ćeš zajedno sa ekipom da rasteš. Medjutim ostao si na tom znanju za neki bolji klub u srpskoj ligi i takvu si igru igrao cele sezone.Sve najbitnije si izgubio,u Evroligi nabušen od svih mogućih,kup, i evo sada kad si mogao da se sačuvaš i izvučeš pokazao si da blage veze sa ozbiljnom košarkom nemaš. Ne mislim da se nisi trudio ali ništa postavio nisi ništa uigrao nisi, odbranu uigrao nisi, nijedan igrač ti nije uznapredovao, igru si sveo na individualna raspucavanja igrača skoro tvojih godina i bez autoriteta. Vičeš na tajmautu ovim klincima kad greše a ovim strancima nosiocima i Peri A nisi smeo da progovoriš. Mislim da si dovoljno pametan da shvatiš da bi trebalo da ideš pa jednog dana ako sazriš i naučiš možda bismo mogli da ti opet poverujemo, ali sada kad je sve upropašteno ne može ništa da te opere i izvuče ni priznanje, ni ovakve dirigovane izjave.

kiki

pre 6 godina

Truo si Alimpijevicu ali do bola!Sta joj nije dato kup da osvoji, sad ABA ligu , sad jos prvenstvo uneredi ! Dosta bre sa zalopojkama..

slobinator

pre 6 godina

zvezda u beogradu ispušta + 8 u 3.četvrtini.večeras vodi 49:41 i za tili čas budućnost pravi 12:2.na minut i 17 pre kraja vodimo 70:68 i onda za 40 sekundi budućnost pravi 9:0.na prošloj utakmici ne ubacuješ omića poslednja 4 minuta.feldin šutira trojku sa 9 metara a nama trebaju 2 poena za pobedu.cele sezone držiš kešelja i jovanovića na klupi.kad zatržiš tajm-aut ti kao da praviš akciju kako ćeš da daš loptu protivniku.sudije jesu bile skandalozne ali ti kao trener još skandalozniji

ACM

pre 6 godina

Одучили су нас од кошарке. А ти лепо у Лепосавић да будеш тренер и са собом поведи Кешеља, Јанковића, Бјелицу, Лесора, Лазића...

Bazinga

pre 6 godina

Ne pravdaj se Alimpijevicu, kakva crna slobodna bacanja. Hoces da kazes da su za onaj preseceni pas Rocestija, sut Lazica sa kontra strane table, i jos mnogo slicnih situacija, krive sudije, ili neko drugi. Krivi su igraci, a i ti sa njima. Bili su bolji i to je to, kao Zvezdin navijac to kazem. Velika greska je bila sto su te i postavili za trenera.

?

pre 6 godina

lepo sam rekao da je gubitak Kupa u Nišu velika i pravovremna opomena !!! Prijateljski savet : daj sam ostavku i vrati se u Suboticu da treniraš Spartak. I posle svega si toliko nadmen, ne znam kako stvarno.
sa sobom povedi Milka, Feldina, Jankovića i Lesora. (ako su došli na utakmicu)

Црквинац

pre 6 godina

Нормално да није могла када си јој ти тренер. Кажеш одговорност је твоја значи поднеси оставку.

kola

pre 6 godina

Odakle ljudima da je ovaj lik krivac!? Dečko je nezreo za trenera jednog ovakvog kluba, kriv je onaj koji ga je postavio, kao i ovogodišnju selekciju igrača što je napravio. Stranci i koledž igrači potpuni promašaji. Ali sve to ima neku drugu pozadinu. Klub verovatno ide u ruke drugog "vlasnika". Ma...

robin hud

pre 6 godina

od pripremnog turnira u Atini do dana danasnjeg...nista bolji nismo ....kaubojska kosarka ...bez ideje i hemije...
ovakvu ekipu buducnosti bi
svaki ozbiljan trener pregazio...
Djikic mu je objasnio sta je trener u košarci....

batalite priču o sudjenju...

Falcone

pre 6 godina

Nije mogla da osvoji titulu jer ti srucnjace veze nemaš za ovaj nivo kosarke.
Dzikic je ive sezone 5 puta dobio Zvezdu i isto toliko puta Cedevitu. Valjda si toliko pametan da iz ovoga mozes da izvučes neki zaključak.

Panenko

pre 6 godina

Majstore, iz aviona se vidi da te bekovi Buducnosti buse konstantno, i cim prodju tvoji bekovi prave faul. Logicno da ce imati bacanja vise od tebe, posto tvoji bekovi sutiraju za 3 konstantno, ne znam sta te tu buni. Drugo, sto nisi probao da kombinujes odbranu, makar 2 napada da vidis kako bi islo. Dzikic te je pojeo, resio ti centre udvajanjem a bekovi su ti sami sebe resili. Nemas tri napada krstena prilagodjena igracima koje imas u timu. I sad si jos nasao da kukas na sudije. Dejan Radonjic je gospodin jedan veliki samo zato sto ne komentarise sudjenje, svestan covek da je i to deo sporta

Vladimir

pre 6 godina

Alimpijevicu ti si svoje rekao. Ako imas i malo morala ti ces sam podneti ostavku i otici. Jos jednom cu ponoviti da je doticnog preporucio Svetislav Pesic, covek koji je dva puta kao trener Zvezde nas klub debelo unazadio. Neka svi lupaju minuse na ovu moju izjavu, ali ja kada god cujem za Pesica u kontekstu sa Zvezdom kosa mi se dize na glavi.

Ivke

pre 6 godina

Nije mogla da osvoji titulu zato sto ne znaju igraci da pogode slobodna bacanja, zicere, zato sto je odbrana 'suplja', zato sto nema sistema u napadu, zato sto igramo sa Bjelicom, Lazicem, Keseljom, Lesorom...

Porota

pre 6 godina

Kada svaki naredni meč sudi druga ekipa arbitara priča o oštećenoj Zvezdi pada u vodu. Džile spakovao Alimpija sa 3 ipo igrača.

Henry Chinasky

pre 6 godina

I juče i danas igrači Zvezde u zadnja dva minuta nemaju rešenja u napadu, čak prave grube početničke greške. Tu niko ne može da pomogne ili odmogne. Jednostavno nema pravog igrača koji može da preuzme odgovornost, uzme loptu i da koš. Tu ne pomaže trener, sudija, trening. To se rađa.

Bogdan

pre 6 godina

Kako te bre nije sramota?! Kakav obraz imas da da kazes da ti nije dozvoljeno da osvojis?! Najskuplji i najkvalitetniji tim si imao na raspolaganju u celoj ligi !!

Realan

pre 6 godina

Nijednu titulu nisi osvojio, a ni Ročesti nije isao na ulaz pa da zaradi bacanja. Budi bar sportsmen kada trenerskom nivou ni Džikića nisi dorastao

Rale

pre 6 godina

E, moj Alimpije... da su nas pokrali, jesu. Sudjenje konstantno na stranu buducnosti. Ali covece, tebi igra Enis u poslednjem minutu i pri tom uzima sut za tri, decko koji nije pogodio nista i koji nista nije znao ne samo ovu utakmicu, nego celu finalnu seriju. Mogli smo i morali bolje, kvalitetniji smo tim od njih i sad tvrdim, ali nazalost slabo vodjen, bez autoriteta.

djordjevic bec

pre 6 godina

Jaooo Alimpije!!Da ste imali duplo vise vise od pola bi ste promasili..O tvojoj taktici ?nemam pravu rec a da ne bude glupa ili gruba!Kad podjes povedi i Lazica,Bjelicu,Lesora......!

Igor

pre 6 godina

Radonjić je brljao prve dve godine ali izvukao snazne pouke, zategao sve do maksimuma. Odbrana bila granitna, znala se po koja akcija u napada, sve u svemu za domaće prvenstvo pola koplja. E sad, trener iz fmp-a nije mogao a i nije ni puno kriv. To je što je, on više ne zna. A mogao bi i da se ugleda na bivšeg trenera koji u životu nije komentarisao ništa osim košarke. Ovaj već prve sezone kreće sa teorijama zavere. Baš da vidim šta će reci po povratku u Beograd tj. šta će morati da kaže.

Ratar

pre 6 godina

Ок Алимпије,то све стоји...ал објасни ми молим те,зашто Лазић игра одлучујуће нападе,зашто Бијелица уопште игра,зашто не можеш Лесора научити да брани пик игру,зашто је идбрана шупља,зашто после твог тајмаута нема помака у игри...и још много,много питања... ал ок,постоје људи које то мбого боље знају,ал ја знам само једно,слаб си ми ти тренер,кад те екипа са 2 играча победи 5 пута... Туга

MiLosMi

pre 6 godina

Alimpijevicu, ja kao zvezdas ti kazem da je bolje da cutis nego da se blamiras. Tri izgubljene lopte ste imali u zadnjem minutu, i niko nije kriv sem Zvezde. Koliko god ja gotivio Lazica, ono zaletanje pod kosem se ne radi ni u juniorskim ligama. Buducnost je zasluzeno bila bolja ekipa.

Pampilukatea

pre 6 godina

Cela sezona izgurana sa samo četvoricom koliko toliko standardnih igrača i bez trenera...tako da je ovo realan rezultat i veliki uspeh. A ti malo je reći da "numeš". Sportski pozdrav

mister no

pre 6 godina

Sudjenje jeste bilo domacinsko, ali nije bilo presudno. Bili smo losiji, pocevsi od tebe pa na dalje. Cestitaj protivniku i idemo dalje.

nikola

pre 6 godina

Svaka Alimpije tebi cast tim si imao slab i oni govore slab trener ovo ono a kakav je gospodin Radonjic imao tim pa je sve posvajao.Svaka tebi cas majstore samo jako,jeste da sam grobar ali tebe kao coveka volim

Mile

pre 6 godina

Ajde ljudski čestitajte boljem. Zadnja četvrtina do bonusa svi mali falovi uz slobodna bacanja. Ko je za to kriv, da nije neka zavera? Zadnji minut na nerešeno lopta u ruke Budućnosti i kontra, i još dva napada katastrofa. Posle tajm auta Enis šutira najvažniji šut koji do tada ništa nije uradio. Malo se pogledajte u ogledalo i videćete da nikako niste mogli da pobedite, jer jednostavno niste zaslužili

Otkaz

pre 6 godina

Alimpijevicu, ne znas nista, i to je cinjenica. Nema trazenja alibija u sudjenju. Buducnost je apsolutno posteno dobila, sudije veceras vrhunske, bez greske. Pa ako nista, svaku, ali svaku spornu situaciju su gledale snimak. Tako da ocekujem, a verujem i vecina navijaca, da podneses sutra ostavku, i da neko drugi proba bar da osvoji nebitno domace prvenstvo, jer ti to neces uspeti. Izgubio si kup, izgubio si Aba ligu, tim ti nazaduje iz dana u dan, nikad ne osecas momentum kada treba nesto da promenis. Proslogodisnja pobeda nad Partizanom ti je vise odmogla nego sto ti je pomogla, jer da si pametan, nikada, ali nikada se ne bi prihvatio posla da treniras Zvezdu bez iskustva. Samo jedna osoba je mogla u tim godinama da preuzme sampionski tim, a i da sa istim tim timom pokori Evropu, a druga tesko da ce ikada da se pojavi, a to sigurno nisi ti. Tako da ceka te Metalac ili Spartak, pa za 10ak godina ako ispeces zanat, mozes doci da budes pomocni trener u Zvezdi. Mada mislim da je ovim tvoja trenerska karijera zavrsena.

Goxy

pre 6 godina

Jesu li sudije krive što Feldin ne ume da reši kontru 1 na 1, što Lazitri puta u napadu gubi loptu, što Davidovac i Janković šutiraju za 3 u poslednjih 5 min, umesto da spuste na Omića, što se Lazić na bija pod koš, što Lesor i Omić maše bacanja...JEDINO JE PITANJE KO JE BIRAO OVAKVE IGRAČE, DA SU PO POZICIJAMA SVI SLIČNI...PA DA OBA CENTRA NE UBACUJU SLOBODNA, DA NIKO OD BEKOVA NEMA ULAZ ILI ŠUT IZ NASKOKA, NEGO SAM DIVLJANJE ZA 3 POENA...ITD , ITD... TRENER ILI PREDEDNIK?....I JOŠ JEDAN CEO PLEJ OFF DA IGRAMO NE BI IH DOBILI. I TAČKA.

..Zvezda..

pre 6 godina

Podrska za naseg trenera. I dalje je najbolji i da nam nije njega veceras ne bi ni igrali!!! Alimpijevicu,legendo uz LeBranka,ostani na duze!!!

kalcokera

pre 6 godina

otkaz otkaz ako te ne isteraju prazan pionir
dojadio si celu godinu

svaka utakmicaje bila ekskurzija u EL
zato i ne moze da dobije kad je tesno

Zvezda

pre 6 godina

Dosta izgovora. Danas smo imali max fer sudjenje i sta je bio problem? Ljudi su nas pobedili pet puta ovde sezone, ako to nije dokaz sta je onda?

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Branio sam te celu sezonu...ali, posle finalne serije: ajd brisi! Probijaju te bekovi 4 utakmice, pomoc katastrofalna. Ne znas jedan napad da odbranis, a poslednji minut za udzbenike kako se ne igra.

Hell

pre 6 godina

Ma bravo,vidi se zasto si doveden,da Covic govori kroz tebe! Kako vas bre nije sramota vise da kukate,kad pobedite tada je sudjenje ok a kada izgubite sudije krive,kako da ne

Vlada

pre 6 godina

Alipijević, Bjelica, Feldin, Ročesti, Lesor- NAPOLJE.
Hitno uvesti klince iz FMP-a, dobrog domaćeg pleja i stvaraju igrače za reprezentaciju.
Vlada Vukoičić je šutnut za mnogo manje stvari..

Suba

pre 6 godina

Alimpije brate ... stvarno mislim da si dobar trener, posvecen svom poslu, da te sigurno ceka dobra i uspesna karijera ... ali nemoj brate i ti da mudrujes i da dajes saopstenja ... ljudi su bili bolji i tacka.
sportski pozdrav

TIGER

pre 6 godina

Vi se brukali na terenu, gazda vas brukao van terena... Nema veze :)
Dogodine opet jedan tim, ali samo gazdin. Stranci odlaze, sve sto vredi ce prodati za sicu, a svi ostali igraci u Zeleznik. Tako se vracate na onih 4 igraca koje ste imali kada je on preuzeo vas klub... Ah da... Tu ce biti i bar 10 miliona duga koje ce vam ostaviti, zajedno sa EXEL tabelama kako da izadjete iz krize :)

boris

pre 6 godina

Gospodine Alimpijevicu,pokusajte da se izdignete iznad kluba koji trenirate i iznad predsednika,sto i nije tesko,budite gospodin i kazite Buducnost je u ovoj seriji bila bolja i ja im cestitam ! Uostalom ionak cete vrlo brzo biti bivsi trener Zvezde ! Kakve su to price koliko je Rocesti izveo bacanja,nisu sudije odredile sampiona,znaju to i Zvezdasi koji se iole razumeju u kosarku!

Dejan CZ

pre 6 godina

Naravno da nije mogla...to smo uglavnom svi znali jos onog momenta kada si ti postavljen da budes trener...doduse ima i do selektovanog tima gde lezi podjednaka katastrofalnost.

vasilije

pre 6 godina

pa nije kad su u ekipi Bjelica,Lazic,Lesor,Davidovac,Jankovic... Katastrofa ne zna se ko je gori,ali mislim da je Bjelica ubedljivo najgori igrac u zvezdi

Valenčijunas

pre 6 godina

Zašto se broj slobodnih bacanja uzima kao neki parametar? Zna se da Budućnost ima dva beka koji žive od penetracije, dok je Zvezda pretežno šuterska ekipa. Naravno da će Gordić i co. iznuditi više bacanja.

ikson

pre 6 godina

Alooooo, dečko pakuje kofere i idi iz Zvezde. Tvojim neuspehom uništen je godišnji rad jednog stručnjaka Dr. Radonjića. Za tebe je KK Dubočica da se tamo učiš i kališ.

barka

pre 6 godina

Zvezda nije mogla da osvoji titulu zato sta je Buducnost bila bolja-to je jedna jedina istina! Sve ostalo sto ce se reci kao izgovor i opravdanje za neuspeh nije vredno paznje,jer nece biti posteno i iskreno. Zvezda treba da prihvati poraz sportski,to je najispravije sto mogu da urade,a onda metlu u ruke i ocistiti sopstveno dvoriste!

jdldo@jdk.com

pre 6 godina

Da li je moguce da nemas ni trunku sportske pristojnosti da priznas deo sopstvene odgovornosti za pet poraza i da cestitas boljem protivniku? Pa da ste imali bolji procenat ubacenih tih slobodnih bacanja, pobedili bi. Cija je odgovornost loseg procenta, zar nije i do trenera? Sramotna izjava.

Blue Moon 864

pre 6 godina

Ivanović i Gordić ljudi idu na ulaz, traže kontakt u prodoru, dok Feldin i Ročesti u 80 % situacija ili šutiraju trojke ili polu distancu, evo ja kao laik da ti objasnim.

Aleksa

pre 6 godina

Da li je nekom igraču Zvezde bilo dozvoljeno da šutne za 2, iz naskoka, iz posta, iz okreta, gde vam je leđna tehnika? Gde je izgrađena akcija, gde su laki poeni? Ovaj sastav Zvezde je bruka i sramota u domenu toga koliko i kako su igrači spremni i šta uopšte umeju da urade sa loptom. Ne samo da je ekipa sa jednog Kvinsija Milera spala na apsolutno neupotrebljive strance, nego je i degradacija trenera zacementirala ono što je svima jasno već dva meseca - ovaj tim Zvezde sa ovim trenerom na čelu ne zaslužuje igranje u EL. Čestitke igračima i treneru Budućnosti. Zvezdaš.

Magico

pre 6 godina

Gospodine, ti ne znas nista. Igrao si pet istih utakmica sa Dzikicem, pozocioni napadi, krljanje itd... Pravio si ekipu da daje po 100 poena i da trci, da igra napadacku kosarku a u ovih 6 utakmica si igrao na 70 poena jer te Dzikic veseli navukao na tu kosarku koja nam ne odgovara. I to ti ne zameram, ali ti zameram da ti nijedan, ali slovima nijedan igrac nije napredovao ni za milimetar.

Dragan

pre 6 godina

Kada zvezda protiv Partizana ima duplo vise slobodnih bacanja onda ovi kazu pa igrali ste grubu kosarku pa zato je tolika razlika a sada kukaju smesni ste

Ledilo21

pre 6 godina

Kako da osvoji kada ti kapiten pogađa tablu od pozadi, pley pogađa semafor, ti držiš najboljeg igrača Omića juče na klupi u poslednjem minutu, a igra ti Lesor koji je totalno van ritma... Kad ti Gordić šetao igrače kako je hteo, kad prave faul na šutu kao da igraju rukomet..... Ima tu još dosta... Ti kao Đukić, svi krivi sem tebe...

DubokaMisao

pre 6 godina

Posle svakog tvog tajma,igrači gube loptu u roku od 7 sekundi... šta im crtaš na tabli toj da mi je znati.... i šta ljudi sa kravatama slušaju na tajmu... koji će oni tu ...

Mare

pre 6 godina

Alo dečko, ti odmah, ali odmah idi.Ti si poražen od tima koji ima svega tri igrača-Gordić,Ivanović,Popović. Ali tvoj tim je u ovim mečevima izgledao grozno.Ti si jedini trener čija ekipa u završnici sezone ima strahovit pad. Bjelica i Lazić već duže vreme igraju bezobrazno loše, a u ovoj seriji ti se ugasio Davidovac.Tvoje vodjenje ekipe se ne može objasniti. Ti nemaš akcije u ključnim momentima, tvoje rekacije su ili zakasnele ili ponekad smešno loše. Ti večeras nisi imao odgovor na jednog prosečnog centra Barovića.
Još na početku sezone, upravo ovde sam rekao da sa ovim tipom Zvezda neće ništa osvojiti i na žalost sam bio u pravu.
Nemoj da se brukate sa ovim izjavama. Jeste da su sudije sudile očajno, ali je Zvezda i pored toga imala obe ove utakmice.Ali nije imala trenera, da to i realizuje.Sami ste sebe pobedili.
Ako je ovaj poraz najava odlaska Čovića ja ga prihvatam.Nije Zvezda igračka jednog umišljenog siledžije. Ako treba i da se Zvezda ugasi pa iz početka bolje i tako nego da se neko zavitlava i igra kako mu volja. Dovodi neke na klupu, tim se raspao, on preti da neće izaći na teren. To nije Zvezda.
Alimpijeviću, nema objašnjenja, odmah odlazi bolje za tebe.

ENDORFIN

pre 6 godina

"Treneru", imaj iole poštovanja prema Zvezdi i podnesi ostavku kao čovek.Svaka čast za Budućnost, borili su se hrabro momci i zasluženo osvojili titulu ABA lige,sve čestitke.

RRO7

pre 6 godina

Alimpije,ajmo redom:
-celu sezonu ne mozes da naucis centre kako se brani P&R
-da li si ikad cuo za zonu,kombinovanu zonu?
-od Gordica i Ivanovica si napravio ubice,a oni realno oterani iz Evrope!
-ne umes da sacuvas 6-10 razlike i mirno privedes mec kraju!
-imas skracenu rotaciju i 2 igraca prikujes za klupu 4 utakmice?
Ima jos puno toga,ali ovo je sasvim dovoljno da se oprostimo cim sletis u BG.

ACM

pre 6 godina

Одучили су нас од кошарке. А ти лепо у Лепосавић да будеш тренер и са собом поведи Кешеља, Јанковића, Бјелицу, Лесора, Лазића...

room 1408

pre 6 godina

Budi musko i priznaj da su vas otkinuli.U 6 utakmica 5 puta si izgubio.Mozes u nekom sportu biti 1 prvak ali 5 puta to je vec znanje.Reci bolji su i to je to.Ili reci imam igrace ali ja nisam strucan.Vise ce te tvoji navijaci postovati.Dzikic te je dobio sa 1 ipo igracem.

KEPEC

pre 6 godina

0

Druze, nisam od onih koji ce da te blate, NIKADA! Znam sta znaci pocetak i rad, trnovit put, muka, radost, sreca, umor...ja licno nemam sta da ti zamerim kao velika Zvezdasica, mnogo si mi puta ugrejao srce, ceo ovaj tim koji kude da ne valja nista...tacno je da nemamo mozda igrace koji su veliki kalibar, i tacno je da je i ovo moralo da se desi. Ja ti zelim svu srecu, i cekam nove Zvezdine utakmice. 
Glavu gore momak! Nije ti lak poziv bio, moras se boriti i dalje! Boze moj, svako padne nekad, ali se mora ustati!
(anica, 14. april 2018 23:37)

U pravu si Anice.
Onaj ko padne mora ustati, drugim rečima treba shvatiti gde je pravio greške da bi ih ispravio sledeći put a ne da pronalazi greške u drugima kao što izjavljuje.
E u tome je fazon.

oberin martel

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da sada pljujete Alenmpija, Dušana Silnog. Kada je ovde nekolicina nas govorila da je čovek teška neznalica, da tim nema ni glavu ni rep, da svako igra za sebe, da se prangija do besvesti... vi ste nam lupali po 90% minusa i još nas "edukovali". I treba da vam ostane Alempije do kraja sezone i da izgubi i beznačajnu kokošiju ligu,

mihailo

pre 6 godina

Naravno da nije mogla da osvoji kada si joj ti trener. Imaš odlilan učinak u ovoj sezoni tj 2\2. Izgubio si kup i ABA ligu još da izgubiš i naše prvenstvo i imaćeš triplu krunu 100% učinak ?

Hell

pre 6 godina

Ma bravo,vidi se zasto si doveden,da Covic govori kroz tebe! Kako vas bre nije sramota vise da kukate,kad pobedite tada je sudjenje ok a kada izgubite sudije krive,kako da ne

Axaxt

pre 6 godina

Evo jedne moje analize ove sezone:
Alimpijević - definitivno loš trener, to se sada jasno već vidi. Igra ne liči ninašta, odbrana je nikakva, Ivanović i Gordić su probijali prvu liniju 1-1 kako su hteli i dobijali penale ako ne polože. Njegova najveća greška u ovo meču je izostanak prave reakcije u trećoj četvrtini kada smo sa +8 došli na -3.
Tempiranje forme je bilo katastrofa. Najbolje smo igrali u decembru, od tada sve lošije i lošije. Sem Davidovca nijedan igrač nije napredovao.
Uprava - Ekipa je katastrofa selektirana za ovu godinu. Radičević, Jovanović i Janković su definitivno razočarali celu našu košarkašku javnost. Ko se seća letos su se Zvezda i Partizan otimali oko njih. Mi smo sinoć igrali sa 8 ili devet igraca u rotaciji. Pritom računam i Bjelicu.
Odnos sa publikom - pri čemu i ne mislim na delije(to je jedino dobro u sezoni). Mislim na navijače koji vole košarku i razumeju je donekle. Većina ovih navijača još u novembru je pokazala da im se ovakav tim i igra ne dopada i da ne žele da ga podrže. Ostatak je malo po malo odlazio do kraja sezone pa smo morali da dajemo besplatan ulaz za finale!!!
Da sumiram: Krenuli smo u sezonu sa nikad većim budzetom, najavom da ćemo igrati sve mečeve u Areni, i pominjali neki F8 ili F4. Sada smo izgubili oba trofeja, Evroligu i ugrozili finansije i podršku kompletne publike.
Neophodna je reakcija odmah, da je povrati podrška publike i napravi temelj za narednu sezonu titulom u KLS.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Mnogo mi je drago sto su zvezdasi objektivni i vide da je Buducnost zasluzeno osvojila titulu. Tako i treba. Bolje organizovana ekipa je pobedila. Zvezda je igrala bez trenera. Ne uci se na Evroligasu.

Bogdan

pre 6 godina

Kako te bre nije sramota?! Kakav obraz imas da da kazes da ti nije dozvoljeno da osvojis?! Najskuplji i najkvalitetniji tim si imao na raspolaganju u celoj ligi !!

kole

pre 6 godina

Sutnuo 7 bacanja. Pa decko bezi od kontakta sta je tu cudno?
7 bacanja u 4 utakmice znaci 1,75 bacanja po utakmici.

U El (gde je sudjenje ok po Covicu) sutnuo je 55 bacanja na 30 utakmica ili 1,83.

Ne vidim da je zvezda tu ostecena. Nije tih 0,08 bacanja resilo seriju.
Smesno je sto Alimpijevic cak ni ne zna kako je izgubio. Tolika je njegova nestrucnost.

p

pre 6 godina

A nije mogla ni kup, a za koji mesec ces reci da nije mogla ni nase prvenstvo. Neke ptice nikad nepolete, a neki treneri nikad nista neosvoje.

DarioHubner

pre 6 godina

Covece osvesti se, urnisala su te dva i po igraca Buducnosti... Jeste da ti je drugi selektirao tim, ali on ce kao i uvek da nadje resenje da se izvuce, ali ti ces morati da letis... A bolje da sam to uradis... Da se ne ljubimo!

sryugos

pre 6 godina

A da ipak izbacis s terena Lazica kad krene da baca levom rukom polaganje? Ili da mu objasnis s koje strane table je kos? Ili jos bolje, da ga izbacis iz kluba? Ili da sklonis dva mvp-a mahanja peskira Keselja i Jovanovica i zamenis ih pravim igracima? Ili da zatrazis tajmaut na vreme? Ili da skapiras kako ti Dzile cetiri meca prodaje najprostiji pik en rol ili pop? Ili da skapiras kako se njihovi bekovi setaju po terenu i probijaju nase kao da nam igraju cunjevi? Ili da probas nekad zonu ili presing?

Milan

pre 6 godina

Alimpije otkaz!Gospodoski cestitaj ne ovakvi izgovori!

Nadam se da posle ovog fijaska ce navijaci Zvezde da malo vise cene Radonjica i sta je on radio!Evo vidite dzabe da ima 5x jaci tim ako das amateru da vodi!
Alimpije zelim ti srece u nastavku tvoje karijere ali za Zvezdu nisi trenutno!

čovek iz senke

pre 6 godina

Sto je najgore, CZV ima najbolji i najjaci tim u ABA ali trener je katastrofa, Dzikic bi se sa ovim igracima prosetao kroz ligu.

Deda Jova

pre 6 godina

Rocesti ti proda dva napada najbitnija i ti se zalis. Preokrenuli rezultat i sve imali u svojim rukama i on ti sve zezne. Upropastio sve sto je uradio ove sezone. Remont tima, ti da stices iskustvo u manjim klubovima i dobro.

Dekster

pre 6 godina

Samo me zanima..sta bi bilo da je Feldin u zadnjem napadu ubacio trojku..ili Lesor odbitak..u trecoj utakmici...sva prica..sve bi bilo nebitno...nego izgubis..i onda krene teorija zavere..sl.bacanja..sudije..jednom recju jadno...

sasa

pre 6 godina

preuzmite ogovornost ko covek. ..i sta sad da gledamo sledece godine mzt i cibonu i partizan. i to je sve. svaka cas sto ste upropastili celu sezonu. a pojacanja su razočaranje. jedino ovaj momak sto su ga svi izviždali je pomazao kako se bori. njemu svaka cast, i rocestiju. ovo drugo je smešno.. a keselj ti i ne treba izgleda. trenerski magu

mister no

pre 6 godina

Sudjenje jeste bilo domacinsko, ali nije bilo presudno. Bili smo losiji, pocevsi od tebe pa na dalje. Cestitaj protivniku i idemo dalje.

Robin Hood

pre 6 godina

Sram te bilo bre ! Ovo kazem kao navijac Zvezde! Kakve ti debuloze postavljas u napadu sta fantaziras sa iskakanjem Lesora i Omica, ljudi nas napunili samo tako, Gordic Popovic, Ivanovic ... Moja baba Vidosava bi ih pretrcala slep covek vidi da to ne pije vodu i ti to forsiras konstantno, igrate zadna 3 meseca sa 7/8 igraca u rotaciji, Za cega je doveden Keselj ?! Antic kad god je trebalo nije igrao, zasto se dobodio ako se znalo kao sto i jeste njegovo zdravstveno stanje ! Nikad losije obavljen skauting tima za igrace, a ti ces nesto da pricas ?!
Jedino o cemu treba da pricas je to da se izvinjavas svim navijacima Zvezde jer si neznalica i da iz moralnih razloga das neopozivu ostavku !
Hvala za sve i da se ne gledamo vise!

Petar

pre 6 godina

Budi veliki i u porazu!!! Manite me price o namestaljkama! Sto nismo danas pobedili kad su svaku odluku pregledali na snimku?? Bilo je loseg sudjenja ali ne moze to biti glavni uzrok da su nas rasturili SVAKU utakmicu, nista im nismo mogli. I onu drugu u Beogradu koju smo dobili je bila na jedan kos bukvalno do kraja kad smo posle napravili razliku kad su oni vec stali jer nije bilo vremena

Rout

pre 6 godina

Ti si vrhunski vodio tim, recimo zonsku odbranu si doktorirao, njom si iznenadio Budućnost u finalu. Bokan da te casti, zasluzio si, doneo si Podgorici titulu i EL sledeće godine

Goran

pre 6 godina

Da, nije mogla! Ali zbog tebe u dobroj meri. Istina je da je sudjenje bilo skandalozno. Ali brate, tebi tim na kraju sezone igra kao da se skupio pre par nedelja. Odbrana ne postoji, reket zvrji prazan dok Omic stalno iskace na mismec Gordicu i ovaj lagano prolazi pod nebranjen kos. Cetiri utakmice na istu foru. Napad se svodi na “ako nas sut krene”! Dve uvezbane akcije ne mogu da se primete tokom meca. Time outi ti sluze samo da pauziras nalet protivnika. U jednom trenutku na parketu Rocesti, Enis i Feldin i umesto da se napad ubrza i ostavi prostor za nekog da sutne iz ciste pozicije, za to vreme Davidovac se par napada za redom zalece u pun reket i sutira iz teske pozicije. Mogao bih ovako do sutra. Ove sezone je napravljeno mnogo gresaka u dovodjenju igraca ali ubedljivo najveca je bila trener. Ne zelim da tvrdim da Alimpijevic nije perspektivan ali je jednostavno nedopustivo bilo dovodjenje trenera bez iskustva u klub sa najvisim ambicijama u regionu!

Spale

pre 6 godina

Sudije možda jesu malo navlacile, ali ti si morao to rešiti ako ni sa čim drugim, onda malo boljim izvodjenjem slobodnih bacanja. Da si digao procenat na skromnih 60% mi bi ovo dobili lagano. Imaš još KLS da izgubiš, pa da ideš negde da učiš zanat.

daw

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali cu biti brutalno realan.....juce je bilo malo natezanja za buducnost....kao sta je za nas bilo u drugoj utakmici u pioniru.....drugo govoris o slobodnim bacanjima....da li ti je mozda kad palo na pamet...buducnost bude po 5minuta u bonusu....skoro u svakoj cetvrtini...da spustis loptu na centra,da kazes igracima napadajte ulazom.....takav je kriterij....za razliku od tebe mi cim bi usli u bonus...lopta se spusta na barovica...ili gordic,ivanovic,gibson....napadaju ulazom......da li je noramalno u tvrdoj utakmici u 3ct vodis +8....buducnost u bonusu...uporno se forsira sut....i to na pocetku napada i oni nam rade seriju 9:0 za 1:22....pa jel ti palo na pamet traziti tajm-out nakon sta su napravili 5:0...i reci halo ljudi u bonusu su mi vodimo....presjeci njihovu seriju....ajmo smiren napad napasti ulazom...spusti na omica....da dodjemo do neki lako koseva.....ne ti ih pustas da se vrate u igru......i jos cu nesto reci cemu keselj i jovanovic sluze sta da dele peskire....ako ne valjaju....stavi dva juniora.....mislio sam da ovo necu nikad reci....antic covek celu sezonu nespreman...kao volim zvezdu...tetovaze i slicno 1 igra pa 5 ne igra tako celu sezonu....na sta to lici....ako ne mozes majstore na polusezoni hvala i dovidjenja i neka dodje neko ko moze.....ali njemu odgovara zezanje po beogradu....lova kapa.....jel se tako mozda u feneru ponasao....malo sutra.....na kraju skor u sezoni 5:1 za buducnost dovoljno govori.....

BOSS

pre 6 godina

I ovi sto uporedjuju Radonjica i ovog,molio bi da prestanu... Radonjic je od Jovica,Cibersa,Marjanovica,Kalinica napravio igrace dok su bili u Zvezdu.Nije moguce da su Bjelica i Lazic od ove godine zaboravili da igraju kosarku!!!

kola

pre 6 godina

Odakle ljudima da je ovaj lik krivac!? Dečko je nezreo za trenera jednog ovakvog kluba, kriv je onaj koji ga je postavio, kao i ovogodišnju selekciju igrača što je napravio. Stranci i koledž igrači potpuni promašaji. Ali sve to ima neku drugu pozadinu. Klub verovatno ide u ruke drugog "vlasnika". Ma...

jack

pre 6 godina

Katastrofalno igramo vec nekoliko meseci...odbrana ne postoji celu sezonu...pik and roll odbranu nemamo...dva igraca si potpuno iskljucio iz iovako skracene rotacije...utakmice nam iskljucivo zavise od suta i kreacije Rocestija...niko ali niko nije napredovao kod tebe kao trenera, nazadovali su...protiv Cedevite i Buducnosti imas 2:6...zahvali se Covicu sto ti je dao da se ucis na Zvezdi...i ostaces i sledece godine na zalost...

Ditmars

pre 6 godina

Realno, Alimpijeviću nemaš pojma. To mi je samo potvrdio time out na 70-70, u Zvezdinom momentumu , da bi “ti nacrtao akciju”, da bi naravno posle izgubljene lopte Rochestija utakmica i serija bile izgubljene. Po “tvojim pravilima” gurali ste loptu Omiću i Lesoru - koji su sa linije bacanja blagi užas. Mnogo pričaš o bacanjima njihovih brzih igrača (Ivanović, Gordić) koji su vas terorisali prodorima (i delovalo je da znaju kako to da urade). A vi? Vi ste samo gurali loptu centrima. Dakle, Alimpijeviću, da ste malo više probijali kako treba možda bi i neko ko zna bacanja da baca i pogodio nešto, ovako čestitke Budućnosti, zaslužili ste pobedu - vašom igrom (sudjenje vam nije donelo pobedu u seriji).

greaka

pre 6 godina

Alimpijevicu sam si kriv za poraz, nema nikakvog napretka u ekipi , bez volje, zelje , a odbrana je toliko supja da to nije normalno!

kvazimodo

pre 6 godina

Sačuvaj Gordića, care. Vežbaj sa igračima bacanja, care. Ne uvodi Enisa kada se odlučuje, care... Pa onda care možeš da daješ ovakve izjave, care.

robin hud

pre 6 godina

od pripremnog turnira u Atini do dana danasnjeg...nista bolji nismo ....kaubojska kosarka ...bez ideje i hemije...
ovakvu ekipu buducnosti bi
svaki ozbiljan trener pregazio...
Djikic mu je objasnio sta je trener u košarci....

batalite priču o sudjenju...

Bumerang

pre 6 godina

Daj čoveče ne brukaj se.Izgubio si titulu od tima koji je bukvalno igrao sa dva ipo igrača.Tvoj predsednik je i predsednik lige.Budžet,liga sudijska organizacija,država sve je bilo uz vas i opet vam je neko drugi kriv.
Stvarno sramota.Biti veliki znači priznati i čestitati boljem od sebe.Doduše treba biti veliki.

vlaca

pre 6 godina

U Cacku ste se provukli ali izgubili finale.sa Partizanom.I protiv Mornara na misice.Totalni raspad ekipe.Buducnost je u vrhu zadnjih godina zasluzila je.

Petar

pre 6 godina

I Radonjic je izgubio titulu na final 4 ABA, i Radonjica ste SVI terali upravo tako kao sto danan terate Alimpijevica. Potpuno ista prica, kao da sam se vratio 3 godine unazad kad citam komentare, isti ljudi, isti komentari, isto teranje trenera. Ali danas je vama istim ljudima taj isti Radonjic bog, otac, doktor, genije....a sutra bi vam bio i Alimpijevic da ostane. Vasi komentari ko vetar po livadi, malo ovamo malo tamo a veze nidje

Predo

pre 6 godina

Zvezdaš sam od glave do pete, ali sam uvek poštovao protivnika. Budimo realni, prvu utakmicu je izgubio Alimpije, tj. Džikić ga je nadigrao. U drugoj utakmici je bilo blagog navlačenja sudija za Zvezdu, ali ni blizu toliko koliko u trećoj za Budućnost i nikad nećemo saznati da li bi Zvezda dobila tu utakmicu da je bilo fer suđenje kao u četvrtoj, koju je Budućnost dobila zasluženo, jer ima bolji tim i mnogo boljeg trenera, a Zvezdini pojedinci su podbacili. Velika je mogućnost da Alimpije izgubi i prvenstvo Srbije. Treba odmah praviti novi tim sa novim trenerom.

MisterNo

pre 6 godina

@otac
Tako je, ne moze nekome prvi trenerski posao da bude Zvezda ili Partizan. Kad je onomad Kecman dao onu trojku, Index je snimio dokumentarac Zasto Hrvatska nema Partizan. Ucesnici (Novosel i drugi) su se slozili da je Cibona propala jel su se mnogi ucili trenerskom zanatu vodeci je....

Đorđe

pre 6 godina

Komšije, dobili ste i vi svog Đukića.
Meni je utisak večeri bio sledeći: Na 2 minuta pre kraja, pri nerešenom rezultatu, Alimpijević traži time out. Epilog je data lopta Budućnosti u ruke i laki poeni iz kontre, dok se sledeći napad završava Lazićevim prodorom, samo sa suprotne strane table. I posle genije priča kako mu nije dato da osvoji titulu. Da je jedan napad nacrtao kako treba u finišu, Zvezda bi dobila utakmicu, jer je imala bolji momenat.
Što se slobodnih bacanja tiče, osnovna razlika je nestvarno loša selekcija faula. U 3/4 svaki faul pre bonusa je bio pri šutu, jer je Džikić uspeo da gotovo u svakom napadu namesti mismeč situaciju. Alempijević jednostavno nije znao da pročita Džikićeve napade.
I na kraju skor ove sezone- Budućnost:Zvezda 5:1. Kako bre neko ima drskosti da posle izjavi da mu nije dozvoljeno da pobedi. Totalno nesportska izjava.

Atreides

pre 6 godina

Ovo se sve videlo i na pocetku sezone. Koja je poenta dovodjenja Keselja i Antica? Antic non stop povredjen. Gde se to povredio? Lesor drvo klasicno, o Bjelici bolje nista ni komentarisati zbog njega sam prestao da gledam Zvezdu. Jednostavno to je to.

Millennium

pre 6 godina

Nikad nisam voleo one što bojkotuju klub zbog nekog igrača, takmičenja... Ali iskreno, razmišljam da ne gledam Zvezdu dok ti ne odeš. Ne da bih je bojkotovao, već što tebe više ne mogu da gledam. Godinu dana mi živce kidaš, upropastio si nas.

kosarkas

pre 6 godina

Alimpijevicu stavi prst na celo i pogledaj igru svoje ekipe. Pogledaj odbranu koju igrate i nemogucnot da odbranite jedan na jedan ili dva na dva, a da pri tom ''tvoj pik and roll'' ne postoji. Sveo si igru na vise datih poena (run and gun kosarka), a ne na manje primljenih. Ti tokom cele sezone nisi mogao da ispravis osnovne nedostatke u igri ove ekipe, Lesor je potpuni promasaj, on je jos gori nego kad je prvi put dosao. Pera Antic je proveo sezonu kao gledalac o Bjelici kao glavnoj opciji u napada pod kosem ne bih trosio reci itd. Koncept napada apsolutno ne postoji svodi se na sut za 3 poena iz ne izradjenih pozicija za sut.

Na kraju krajeva nisi ti kriv, kriv je onaj konji te je tu postavio i koji te je tvrdoglavo drzao tokom cele sezone uprkos cinjenici da nisi sposoban za to mesto.

I na kraju kao sto kaze on nasa stara - ne bih te vise zadrzavao.

jabreja

pre 6 godina

Apsolutno su u pravu i Covic i Alimpijevic, svi smo videli da su sudije krive! U cetiri utakmice, ej - u cetiri, i nijednom sudije da sutnu u kos, a vide da igraci Coviceve zvezde ne umeju. Ne samo iz igre, vec ni s penala.
Steta tolikih miliona € iz budzeta, iz MTSa, iz znanih i neznanih firmi, datih mezimcetu.

Žoržo

pre 6 godina

A i šta ćemo u Euroligi kada svake godine tvrdimo da nam je samo cilj da uzmemo ABA ligu, da bi učestvovali u Euroligi, koja nam nije bitna. I tako u krug.

Panenko

pre 6 godina

Majstore, iz aviona se vidi da te bekovi Buducnosti buse konstantno, i cim prodju tvoji bekovi prave faul. Logicno da ce imati bacanja vise od tebe, posto tvoji bekovi sutiraju za 3 konstantno, ne znam sta te tu buni. Drugo, sto nisi probao da kombinujes odbranu, makar 2 napada da vidis kako bi islo. Dzikic te je pojeo, resio ti centre udvajanjem a bekovi su ti sami sebe resili. Nemas tri napada krstena prilagodjena igracima koje imas u timu. I sad si jos nasao da kukas na sudije. Dejan Radonjic je gospodin jedan veliki samo zato sto ne komentarise sudjenje, svestan covek da je i to deo sporta

Nix

pre 6 godina

Mani se ti, dečko, čovićizma već čestitaj protivniku i spremaj se za nastavak. Mani se cmizdrenja, prihvati poraz i nauči nešto iz njega. Budi profesionalac.

Alimpije spin

pre 6 godina

Kakav spin, Rocesti u El ima u proseku 2 slobodna bacanja, a na 7 utakmica nije šutirao nijedno.
(msj, 15. april 2018 00:04)

Hvala za info. Proverio sam na sajtu Evrolige i ipak si malo, bas malo promasio. Imao je 55 bacanja na 30 utakmica, a na cak 9(!) nije imao nijedno.

MiLosMi

pre 6 godina

Alimpijevicu, ja kao zvezdas ti kazem da je bolje da cutis nego da se blamiras. Tri izgubljene lopte ste imali u zadnjem minutu, i niko nije kriv sem Zvezde. Koliko god ja gotivio Lazica, ono zaletanje pod kosem se ne radi ni u juniorskim ligama. Buducnost je zasluzeno bila bolja ekipa.

ivanakis

pre 6 godina

Nervira me sto ljudi uporno uporedjuju ovog coveka sa Radonjicem.Radonjic je gospodin koji je imao iskustva vodjenjem Buducnosti i reprezentacije Crne Gore a ovaj je trenirao Spartak i FMP aloooo!?!? I dosta poredjenja sa Obradovicem jer da je to lako svi bi bili treneri.

brat djura

pre 6 godina

Ne cmizdrite, i ne brukajte nas prave zvezdase, nego cestitajte ljudima jer su ove sezone jednostavno bili bolji od vas i tu je kraj price !

chombe

pre 6 godina

ma daj, pa kad he zvezda imala po 20-30 bacanja vise kd partizana, tada to niko nije spominjao..stavise, bili su komentari kako partizan zapravo njje uspeo da zadrzi zvezdine igrace jer su ovi bolji.
Da ne skrecem sa teme, Buducnost je bolja ekipa ove sezone, dobro su igrali. Nema sta, cestitajte im ko ljudi. Lesor je imao cist zicer juce za pobedu, a vcrs Branko i Rocesti bacaju loptu u bunar minut pre kraja pri Zvezdinom vodjstvu. Sta su tu sudije krive. Sdruge strane onaj decko Ivanovic, podseca malo na Milosavljevica po igri, daje koseve za pobedu i to je to. Cestitajte i ne brukajte se sa izjavama poput Covica

Marko

pre 6 godina

Jesu li sudije večeras izgubile loptu na 70-70 minut pred kraj? Jesu li sudije sinoć promašile otvoreni šut za tri, a zatim otvoreni šut pod košem za dva? Malo integriteta momak, još si mlad...

Dzontra Volta

pre 6 godina

Sudija je kriv sto je Lesor promasio zicer.Sudija je kriv sto Rocesti gubi loptu minut prije kraja.Sudija je kriv sto ne mozete odbrane odigrati bez faula.Pruzite im ruku i cetitajte im na zasluzenim pobedama.Sa dosta manjim budzetom su vas dobili 5 puta u sezoni...

anbeast

pre 6 godina

Jeste sudjenje u prvoj utakmici u Podgorici bilo katastrofalno, ali da se ne lazemo - ono što je Zvezda igrala cele sezone nije sampionska igra i - TACKA. Bataliti priču, analizirati i reagovati... Sve ostalo su gluposti...

otac

pre 6 godina

sine moj praksa se NE uci u velikom klubu!! aj ti prvo negde u lokalne pa kad naucis osnovne stvari javi se! tim ti je igrao katastrofalno,bez ideje,zara,pogubljeni...pusti te price nismo mogli nikako itd.

ArtuDitu

pre 6 godina

Lepo da se pokupis i odes jer nemas pojma. Tri utakmice koje si izgubio igraci ti sutiraju bacanja ispod 50%. Sto je najgore nisi stvorio pobednicki mentalitet kod ovih igraca. Na parketu nisu pokazivali zelju, niti energiju, izmedju njih nije postojala hemija. Na minut i po do kraja po nacinu kako su se vukli po terenu videlo se da Zvezda ne moze da dobije utakmicu.
Ne treba ni sa kim da pricas jer nisi ostvario primarni cilj. Zahvalis se na ukazanom poverenju i odes. Covic se kockao sa trenerom za dz i takve je rezultate i ostvario.

Mr. Montenegro

pre 6 godina

Buducnost je po pet puta omlatila i zvezdu i cedevitu ove godine(racunajuci i evro kup) tako da je jasno ko je bio najbolji i sasvim zasluzeno slavio!

rr

pre 6 godina

Vi da ste imali vise sl. bacanja , vi bi izgubili sa vise razlike ....s obzirom kako ste ih izvodili sudije su vam ucinile uslugu..................buhahaaha

Milan

pre 6 godina

Gospodine Alempijevicu,a da probate malo zonu? Ubili su Vas na istu foru pet utakmica i Vi uporno coveka i u njihov ritam utakmice.Njihova spoljna linija vecinu poena da iz ulaza(citaj kontakt igra) pa je logicno da imaju vise bacanja.Vasa spoljna linija sutem sa distance poentira i eventualno asistira centrima...pogledajte koliko je bacanja izvela Vasa centarska linija,a koliko spoljna.I opet moram da pomenem -zona.U psiholoski teškoj utakmici i najbolje sutere ne ide sut.Gordic ne znam da li je imao 50% slobodna bacanja,a sta mislite kakav bi mu bio sut sa distance? a Vi igrate coveka i svaki put ista fora,samo se akteri menjaju.Kad savladate teoriju,pa tek praksu,onda imate pravo da se bavite i aludirate na neke "druge stvari".Pogledajte,analizirajte Vasa poslednja tri-cetiri napada,to nema veze sa igrom,koja se zove kosarka...bice da imate mnogo nedoraslih aktera za ovakva iskušenja,a Vi ste prvi medju njima.Posle svega lupetanjem gluposti trazite neki alibi i vredjate inteligenciju i kosarkaskih rekreativaca,a kamoli struke

Vladimir

pre 6 godina

Alimpijevicu ti si svoje rekao. Ako imas i malo morala ti ces sam podneti ostavku i otici. Jos jednom cu ponoviti da je doticnog preporucio Svetislav Pesic, covek koji je dva puta kao trener Zvezde nas klub debelo unazadio. Neka svi lupaju minuse na ovu moju izjavu, ali ja kada god cujem za Pesica u kontekstu sa Zvezdom kosa mi se dize na glavi.

Bazinga

pre 6 godina

Ne pravdaj se Alimpijevicu, kakva crna slobodna bacanja. Hoces da kazes da su za onaj preseceni pas Rocestija, sut Lazica sa kontra strane table, i jos mnogo slicnih situacija, krive sudije, ili neko drugi. Krivi su igraci, a i ti sa njima. Bili su bolji i to je to, kao Zvezdin navijac to kazem. Velika greska je bila sto su te i postavili za trenera.

vladimir

pre 6 godina

Nije mogla zbog tebe trenera početnika.Pratim košarku više od 30 godina i Zvezda nikad nije imala goreg trenera od tebe.Kako ti tim igra ono ne liči na ozbiljnu košarku.To je tvoja zasluga.Pa ja bolje poznajem košarku od tebe, iako sma laik, jer sam znao šta će se dogoditi posle prve utakmice.Nisi ni trebao se prihvatiš tog posla.Jednostavno nekad treba odbiti nešto jer nisi dostojan toga.Sad je već kasno, čekaju nas teške godine, zahvaljujući tebi i Čoviću koji te je doveo, koji nije video ono što su svi drugi videli, da ti nisi dorastao za Zvezdu.

M V P

pre 6 godina

Daj čoveče odlazi više!
Imaš li obraza uopšte?
Ništa nismo uradili ove sezone.
Da si moralan čovek, odavno bi podneo ostavku, tj.ne bi ni pristajao da budeš prvi trener nego bi se prvo kalio par godina kao pomoćni trener.
Po kojoj logici, veliki Milenko Topić mora da sluša tvoju "stručnost" tokom tajmauta? Dok je on ginuo za Zvezdu, ti si još išao u Osnovnu školu...

Garo

pre 6 godina

O cemu vi pricate, ova Buducnost je ove sezone izgubila 3 utakmice na svom terenu i to od Darusafake (osvajac evrokupa) Bajerna i Lokomotive i to sve gusto, egal utakmice... Pri tom ekipe za evroligu top 10.... Zvezda je svoju sansu ispustila u Bg...

cukce

pre 6 godina

S tobom kao trenerom, sa Lazicem u napadu (to je igrac manje), sa onolikim forsiranjem Bjelice, sa taj mautom koji zoves pricas minut i odigra se napad i baci lopta u aut, sa katastrofalnim slobodnim bacanjima tokom citave finalne serije, sinoc u jednom periodu procenat je cak bio i na mizernih 40% - stvarno se nije moglo pobediti!

hmm

pre 6 godina

Smesan si, 5 poraza imas od Buducnosti ove sezone, ubio te Dzikic u pojam. Ostavi se ti slobodnih bacanja, kada ne budete igrali tako agresivno, necete ni praviti toliko faulova. Srecno u kupu Mace Diskrecije.

123

pre 6 godina

"Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prva dva meča u Beogradu i Zvezdina u ova dva dana u Podgorici. Ovo je moja je odgovornost, ali drugi utisak je da Zvezda nije mogla da osvoji titulu, to je moj utisak", zaključio je trener crveno-belih.


To bato znaci da tvoji igraci mnooogo biju, mnoogo. A onda kada sudija sudi faul, nije dobar sudija. To sto vi promasujete za 3 Feldin, Dobric i to kada mora da se pogodi, to nema veze? Ovako lose niste igrali tokom sezone pa cak i u EL. To ovom coveku nije jasno. Igrate, OCAJNO. Jedini vas igrac koji je odigrao odlicno u ovoj seriji je Omic i ni jedan drugi. Ni jedan!

navijac

pre 6 godina

Pre godinu dana kada je Alimpije sa FMP izbacio Partizan u polufinalu srpske lige, vi ste se radovali i likovali, a niste ni slutili da vam je upravo tada zapecacena sudbina! Alimpije je zahvaljujuci toj pobedi postao trener CZ, Dzile je otisao u Buducnost, ostalo je istorija...

Djenka

pre 6 godina

Dosta si se brukao. Stoji to sa sudijama za trecu utakmicu, ali ti u najvaznijem mecu sezone pokazes nulu od igre, pokazes da nisi u stanju pik da odbranis, da na 70:70 igras pik Rocesti Feldein??! i izgubis dve lopte kad se lomi. Da imas obraza vec sad bi se izvinio svim Zvezdasima i vratio se u skolsko dvoriste da se igras basketa.

Porota

pre 6 godina

Kada svaki naredni meč sudi druga ekipa arbitara priča o oštećenoj Zvezdi pada u vodu. Džile spakovao Alimpija sa 3 ipo igrača.

Suba

pre 6 godina

Alimpije brate ... stvarno mislim da si dobar trener, posvecen svom poslu, da te sigurno ceka dobra i uspesna karijera ... ali nemoj brate i ti da mudrujes i da dajes saopstenja ... ljudi su bili bolji i tacka.
sportski pozdrav

Слободан

pre 6 godina

Има истине у томе, али то није било пресудно. Да не помињем друге сегменте игре, погледајмо само како смо погађали слободна бацања. Катастрофално! Па,само је то могло да буде пресудно! Шта рећи за, рецимо, Лесора, који је могао (морао) да реши победника у трећем мечу, итд., итд...Ни претходних сезона Звезда није имала боље суђење, али је, једноставно, боље играла...

071

pre 6 godina

CZ imala je obje utakmice u svojim rukama i izgubila ih je u zadnjoj minuti zbog promašaja svojih igrača, izgubljenih lopti i loše postavljenih i odigranih akcija. Sto se slobodnih bacanja tice, pregledaj utakmicu opet pa izbroj koliko ulaza su imali bekovi budućnosti a koliko bekovi CZ. Svakako da su sudijske greške moguće ali CZ je imala pobjedu u zadnja dva meča u SVOJIM RUKAMA.

ivanakis

pre 6 godina

Nikako mi nije jasno kako su uspeli ovako los tim da sastave.Igramo evroligu par godina pricamo kako imamo pare,kako se kvalitetno posluje i kako rastemo kao klub a onda ove sezone pocinje kukanje.Nema se para,ulazimo u novi ciklus (velika glupost) menjamo trenera i postavljamo pocetnika da se uci na Zvezdi.Mlade igrace ne proizvodimo jer Zvezda kazu nije razvojni tim vec evroligas ali zato trenera pocetnika stavljamo da vodi tog istog evroligasa!?!?para kazu sad nema a pare se najvise zaradjuju od evrolige a sta ce biti sada?!?sve ovo lici na Partizan pre par godina I bojim se da sad Covic ode a ostanu dugovi?!?Sve mislim da pare se dele na FMP i Zvezdu I da Covic cuva FMP u vrhu kao svoju sigurnost ako ga najure iz Zvezde.Fmp kao razvojni tim treba da igra nasu ligu I da razvija mlade igrace i ima sto manje troskove a ne samo sledece jos da zaigraju Evrokup.Mnogo sam razocaran kuda ide sve ovo.

TIGER

pre 6 godina

Vi se brukali na terenu, gazda vas brukao van terena... Nema veze :)
Dogodine opet jedan tim, ali samo gazdin. Stranci odlaze, sve sto vredi ce prodati za sicu, a svi ostali igraci u Zeleznik. Tako se vracate na onih 4 igraca koje ste imali kada je on preuzeo vas klub... Ah da... Tu ce biti i bar 10 miliona duga koje ce vam ostaviti, zajedno sa EXEL tabelama kako da izadjete iz krize :)

Dejan

pre 6 godina

Jeftin alibi, posle izgubljene serije. Ako se pogledaju sve cetiri utakmice, sudjenje je bilo korektno. Da li je tesko prevaliti preko usta da je Buducnost bila bolja, i zasluzeno pobedila. Trener je izgubio pet od sest meceva protiv Buducnosti ove sezone, izgubio je kup, vrlo je moguce da ce izgubiti i superligu. Umesto ovakvih izjava, bolje bi bilo da se zamisli da li je pravi covek na pravom mestu. Jednostavno je, dobio je sansu, pokazao je da nije trener za veliki klub, i to je to. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

vlade

pre 6 godina

zvezda sa alimpijevicem ne da nije mogla da osvoji aba, vec nece moci ni da osvoji super ligu.. cele sezone, igra ocaj, svodi se na induvidualno siljenje i bljeskove rocestija, feldina, pere.. ali, realno, drugacije i nije moglo, ovaj tim je sklepan na brzinu, okosnica pustena da ode od prethodnih godina, bez prave vizije ko bi mogao da ih nasledi! trebao je covic da se nategne i zadrzi ove godine radonju i ostatak ekipe, pa da proba da napadne f4 kad je vec u bg, jer ko zna dal cemo vise ikada imati sansu da nesto ozbiljnije uradimo u evropi, pa tek posle ove sezone rekonstrukcija.. ovako, nista nije dobijeno, ostali smo bez rezultata i evrolige, a nismo razigravali mladje igrace.. za super ligu, treba se zahvaliti rocestiju, feldinu, milku, peri, jovanovicu, keselju, prikljuciti timu tri - cetiri mlada igraca i imati jasniju sliku, na koga se moze racunati za narednu sezonu.. poceli smo neplanski da dovodimo igrace, bas kao i partizan pre par godina, pa je doziveo totalni kolaps i potonuce.. to treba izbeci i dati pare za ozbiljnijeg trenera pre, nego trositi iste, na prazna pojacanja..

kalcokera

pre 6 godina

otkaz otkaz ako te ne isteraju prazan pionir
dojadio si celu godinu

svaka utakmicaje bila ekskurzija u EL
zato i ne moze da dobije kad je tesno

?

pre 6 godina

lepo sam rekao da je gubitak Kupa u Nišu velika i pravovremna opomena !!! Prijateljski savet : daj sam ostavku i vrati se u Suboticu da treniraš Spartak. I posle svega si toliko nadmen, ne znam kako stvarno.
sa sobom povedi Milka, Feldina, Jankovića i Lesora. (ako su došli na utakmicu)

slobinator

pre 6 godina

zvezda u beogradu ispušta + 8 u 3.četvrtini.večeras vodi 49:41 i za tili čas budućnost pravi 12:2.na minut i 17 pre kraja vodimo 70:68 i onda za 40 sekundi budućnost pravi 9:0.na prošloj utakmici ne ubacuješ omića poslednja 4 minuta.feldin šutira trojku sa 9 metara a nama trebaju 2 poena za pobedu.cele sezone držiš kešelja i jovanovića na klupi.kad zatržiš tajm-aut ti kao da praviš akciju kako ćeš da daš loptu protivniku.sudije jesu bile skandalozne ali ti kao trener još skandalozniji

sramotaUpravo

pre 6 godina

Alimpije, budite ljudi i pogledajte se u ogledalo..Pobedila vas je ekipa sa 2 i po igraca. Uprava je izvrsila samounistenje sa selekcijom tima za ovu sezonu. Pa proslogodisnji tim je bio 3x jaci . Umesto da budete sve jaci ili bar da drzite isti nivo, vi ste krenuli putem Partizana, u ponor i stranputicu..

Mladen

pre 6 godina

Kako vas bre nije sramota? Celu sezonu niste usleli da se sastavite i zalicite na ozbiljan tim. Jeste imali znacajno manje bacanja, ali vam je i realizacija istih bila uzasna, veceras ako ne gresim ispod 50%. Igrali ste ne shvatljivo lose za jednu evroligasku ekipu. Veliki broj pocetnickih gresaka, na trenutke ste delovali potpuno pogubljeno, bezvoljno, bezidejno. Neki od nosioca igre su potpuno podbacili, nije se znalo gde vise skripi, u napadu ili u odbrani. Jak utisak je ostavilo i to sto ste na trenutke delovali kao neverovatno neinteligentna ekipa. Mozete vi, a i mi zajedno sa vama traziti krivca u nwkom drugom, ali svako ko vas je pratio ove sezone mogao je da vidi da Zvezda nije tim, da nema hemije, da ako stane sut nema sta da se trazi, da je protok lopte los, da se cesto zovu nerezonske akcije, lose se gradi, kretnja u napadu i odbrani cesto nikakva, gradjenje igraca lose, skok, zaista neshvatljivo za jednu ozbiljnu ekipu. Plus, Feldin, Lesor i Enia nisu igraci koji fonose titule. Neverovatan nedostatk kosarkase inteligencije.

Норис

pre 6 godina

Алимпије неискусни,

добио си шансу какву ће тренер твојих година мало где добити.
Није да ниси баш ништа показао, али ипак ниси био дорастао овако великом изазову који си имао у својој првој сезони на велико сцени.

Лоше си селектовао екипу, предуго си веровао погрешним играчима (Фелдин, Бјелица, Лазић) који су добијали превише минута и који су имали погрешне улоге.

У мечевима против најјачих екипа у АБА лиги, против Цедевите и Будућности, Звездин скор је 2/7, што је - срамотно како год окренеш. Такође је било море прелако изгубљених утакмица у Евролиги.

Желим ти све најбоље у животу и у тренерском послу, али ако већ ниси био замењен после Купа, онда би требало да поднесеш сам оставку након финала АБА лиге.
Надам се да ћеш овогодишње искуство паметно искористити и да ћеш ипак градити каријеру без прескакања степеница.

Иначе, нисам киван само на тебе.
НАЈИСКУСНИЈИ играчи су читаву сезону, па и ово финале, одиграли срамно лоше, а нисам задовољан ни њиховим изјавама и ставом.

Deki

pre 6 godina

Zvezda kao klub sa najvecim brojem pristalica u Srbiji treba da predatavlja nesto uzviseno i da predstavlja primer. Zvezdu vode sarlatani, i u fudbalu i u basketu. Treba da aterirate da bi shvatili koju odgovornost nosite kao klub, svi vi, i navijaci i uprava. Ako vec niste spremni onda i zasluzujete da vam se desava ovo u Podgorici. A kako sada stvari “neko” je zakljucio da treba da vam se desava Podgorica i nije mi vas zao posle ispada na derbiju i ponasanja navijaca. Treba neko da vas nauci pameti, neko kome ne mozete nista.

Falcone

pre 6 godina

Nije mogla da osvoji titulu jer ti srucnjace veze nemaš za ovaj nivo kosarke.
Dzikic je ive sezone 5 puta dobio Zvezdu i isto toliko puta Cedevitu. Valjda si toliko pametan da iz ovoga mozes da izvučes neki zaključak.

sivan

pre 6 godina

Radonjic ti je ostavio evroligaski tim da treniras i ucis se, a ti si ga iza sebe ostavio sa svojim jadnim komentarima i slabim ucinkom. Maramicu u ruke, obrisi suze, obrij se i neka ti je srecan put!

Pozdrav od ljubitelj dobre kosarke

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Branio sam te celu sezonu...ali, posle finalne serije: ajd brisi! Probijaju te bekovi 4 utakmice, pomoc katastrofalna. Ne znas jedan napad da odbranis, a poslednji minut za udzbenike kako se ne igra.

mare

pre 6 godina

zvezdi nisu dozvolili da uzme titulu katastrofalna igra sa smesnim pocetnickim greskama i uzasan procenat suta.....pojedinci su velika greska kluba losa procena i losa selekcija.....nisu sudije u mogucnosti da te pokradu ako igras iole dobro a mi smo bili bruka....

Sta ucini to Dzikicu Aleksandre??!

pre 6 godina

Naravno da niste mogli kada je Buducnost Voli bolja I 5 puta vas pobedila ove godine. Lopta nikad ne laze.
A vi se sad zalite, placate, pisite saopstenja, I pokusajte da po 3. put igrate EL iako to niste izborili na terenu.

Zvezda

pre 6 godina

Dosta izgovora. Danas smo imali max fer sudjenje i sta je bio problem? Ljudi su nas pobedili pet puta ovde sezone, ako to nije dokaz sta je onda?

velemajstor

pre 6 godina

Jedini nacin da Zvezda pobedi ovu seriju je da izgube veceras, Alimpijevic dobije otkaz, i ostatak strucnog staba iznese seriju do kraja uz malo srece. Ako Zvezda kojim slucajem dobije veceras, i Alempije ostane na klupi, nece biti pete utakmice u Bg, dobija Buducnost u CG.
(velemajstor, 10. april 2018 19:12)

# Link komentara
Preporučujem (+29)
Ne preporučujem (-22)

Na stranu sudije i sve, Alimpijevic je bio ubedljivo najslabija karika, i trebao je dobiti otkaz posle finala kupa.
Dajte meni da vodim ekipu, za pola Alempijeve plate, i bice sigurno barem blagog pomaka, iako je moje najvece iskustvo u kosarci par godina treniranja u osnovnoj. Svakako bih i ja kao verovatno najveci laik medju svim komentarima ovde, bio bolje resenje od doticnog prepotentnog gospodina.

dr

pre 6 godina

Navijam za Crvenu Zvezdu,ali ove godine su mi ogadili kosarku. Kako vas nije sramota da pricate o sudjenju kad od prvog dana sezone igrate OCAJNU kosarku! Najgora odbrana u Evroligi! Ejjjj!!! Toliko ste dobro igrali ove godine da se ne secam ni jedne jedine utakmice,mozda samo trojke protiv Reala! Radonjic da se vrati a Covic napolje bre!

Goxy

pre 6 godina

Jesu li sudije krive što Feldin ne ume da reši kontru 1 na 1, što Lazitri puta u napadu gubi loptu, što Davidovac i Janković šutiraju za 3 u poslednjih 5 min, umesto da spuste na Omića, što se Lazić na bija pod koš, što Lesor i Omić maše bacanja...JEDINO JE PITANJE KO JE BIRAO OVAKVE IGRAČE, DA SU PO POZICIJAMA SVI SLIČNI...PA DA OBA CENTRA NE UBACUJU SLOBODNA, DA NIKO OD BEKOVA NEMA ULAZ ILI ŠUT IZ NASKOKA, NEGO SAM DIVLJANJE ZA 3 POENA...ITD , ITD... TRENER ILI PREDEDNIK?....I JOŠ JEDAN CEO PLEJ OFF DA IGRAMO NE BI IH DOBILI. I TAČKA.

Henry Chinasky

pre 6 godina

I juče i danas igrači Zvezde u zadnja dva minuta nemaju rešenja u napadu, čak prave grube početničke greške. Tu niko ne može da pomogne ili odmogne. Jednostavno nema pravog igrača koji može da preuzme odgovornost, uzme loptu i da koš. Tu ne pomaže trener, sudija, trening. To se rađa.

Dragan

pre 6 godina

Dosta je bilo. Ne brukajte se više.
Ne izmišljajte razloge. Bolji su bili čitave sezone, stabilniji u play off-u i treba im čestitati.

nikola1992

pre 6 godina

I nije te sramota? Na 70-70 si trazio timeout, a rezultat su izgubljena lopta i zabijanje lazica pod kos. Onda si opet trazio timeout, pa je posle 4 sekunde sledeceg napada enis sutirao trojku preko ruke sa 8 metara. I kako onda ocekujes da pobedis? Ti, covece, iz 2 timeout-a nisi uspeo da napravis krstenu odbranu! Cestitaj buducnosti na pobedi, bili su bolji i na kraju sezone lepo sam idi iz kluba. Nisi jos uvek za ovaj nivo, mozda budes za 10-ak godina, ali sada je vreme da preuzme neko iskusniji.

Veseli

pre 6 godina

Jednostavno nije vam bilo dozvoljeno da igrate rukometnu odbranu kao dok je Radonjić vodio (Lazić pogotovo) ! Kad god je bilo super suđenje, vi ste gubili i od Partizana i od Budućnosti, i to je to!

Виоп

pre 6 godina

Алимпијевићу ако те је неко подржавао ја сам током целе сезоне. Из разлога што је екипа била нова, што сам очекивао осцилације због тога али сам очекивао и напредак како се сезона приближавала крају. И шта гледамо у финалу? Расуло у сваком смислу. Нико није мрднуо са места, напредак отишао у минус. Од шест си изгубио 5, да се не љубимо.

BgHQ

pre 6 godina

Ocajno odradjen prelazni rok u svakom smislu(igraci+trener) je doveo do ovoga.Ko je kriv za to?Dogovorite se izmedju sebe.
PS.Nemojte nam mazati oci eventualnom titulom u domacoj ligi jer je to nebitno takmicenje.

Realan

pre 6 godina

Nijednu titulu nisi osvojio, a ni Ročesti nije isao na ulaz pa da zaradi bacanja. Budi bar sportsmen kada trenerskom nivou ni Džikića nisi dorastao

Licimur

pre 6 godina

Колико сам ја пратио Будућност увек прва улазила у бонус. Али бато фаулови само на Омићу, Лесору, Бјелици и Давидовцу.

nikola

pre 6 godina

Svaka Alimpije tebi cast tim si imao slab i oni govore slab trener ovo ono a kakav je gospodin Radonjic imao tim pa je sve posvajao.Svaka tebi cas majstore samo jako,jeste da sam grobar ali tebe kao coveka volim

Mile

pre 6 godina

Ajde ljudski čestitajte boljem. Zadnja četvrtina do bonusa svi mali falovi uz slobodna bacanja. Ko je za to kriv, da nije neka zavera? Zadnji minut na nerešeno lopta u ruke Budućnosti i kontra, i još dva napada katastrofa. Posle tajm auta Enis šutira najvažniji šut koji do tada ništa nije uradio. Malo se pogledajte u ogledalo i videćete da nikako niste mogli da pobedite, jer jednostavno niste zaslužili

Markov

pre 6 godina

Alempije, samo kad sude naše sudije, tada CZ ima manje faulova, kad sude stranci onda zbog vaše grube odbrane imate mnogo ličnih. Niste vi nikada imali najbolju odbranu u Evropi, kako se ta fama lažno širila, nego ste igrali odvratnu odbranu "prst u oko" i tako se održavali, sve dok se krčag nije razbio - 19 poraza u EL, poraz u Kupu, 1:5 protiv Budućnosti.

Dax

pre 6 godina

mlad a vec uci od vlasnika.Budite ljudi i priznajte.Takticki je dzikic bio bolji....buducnost igrala sa vise energije.5 puta dobila.Pa dokle vise ta nasa srpska inatljivost.

anica

pre 6 godina

Druze, nisam od onih koji ce da te blate, NIKADA! Znam sta znaci pocetak i rad, trnovit put, muka, radost, sreca, umor...ja licno nemam sta da ti zamerim kao velika Zvezdasica, mnogo si mi puta ugrejao srce, ceo ovaj tim koji kude da ne valja nista...tacno je da nemamo mozda igrace koji su veliki kalibar, i tacno je da je i ovo moralo da se desi. Ja ti zelim svu srecu, i cekam nove Zvezdine utakmice.
Glavu gore momak! Nije ti lak poziv bio, moras se boriti i dalje! Boze moj, svako padne nekad, ali se mora ustati!

Ivke

pre 6 godina

Nije mogla da osvoji titulu zato sto ne znaju igraci da pogode slobodna bacanja, zicere, zato sto je odbrana 'suplja', zato sto nema sistema u napadu, zato sto igramo sa Bjelicom, Lazicem, Keseljom, Lesorom...

bg

pre 6 godina

Kako je samo uspeo da 5 puta ove sezone izgubi od ove ekipe Budućnosti? Samo pogledajte igrače Budućnosti osim Dolemana koji je bio ozbiljan EL igrač...i malo EL iskustva je imao Gordić svi ostali su Evrokup i ABA nivo. Ivanović u Grčkoj nije mogao da igra, braća Šehović... Treba biti talentovan da uništiš sve što je Radonjić radio pre tebe...Sad smo završili sa EL u narednih 2-3 godine zbog Čovića i Alimpijevića. Alimpijević je anti-talenat za košarkaški posao, izgubio kup, popio 19 poraza u EL i ABA ligu izgubio. On ako ima morala treba da podnese ostavku...za ovo nema opravdanja.

Cvele

pre 6 godina

Meni stvarno nije jasno kako neko takav kao ti treneru Alimpijevicu može da izjavi ovako nesto... Trener si valjda, profesionalac? Mislim kapiram da je uredu ljutiti se kada izgubiš ali da pominjes neka bacanja ako je Rocesti išao na prodor ukupno 5 puta u 4 utakmice šta očekuješ? Stvarno je sramno da ista komentarises jer je ovo tvoj poraz, na žalost je tako...

Bruko

pre 6 godina

Naravno da nije mogla da osvoji sa tobom na klupi...1-5 imas sa njima u sezoni i ti imas obraz da pricas ko je mogao a ko ne...pobedi te ekipa sa Gordicem i jos mozda dva polovnjaka...

Cento

pre 6 godina

Tacno je,niste mogli pobjediti zato sto ne znate igrati kosarku.Onako katastrofalna igra i spominjati nekakve razloge je apsurdno.Skok katastrofa,sut katastrofa,napad katastrofa,odbrana katastrofa,pasovi ultra-katastrofa i pozivati se na sudije je komedija.Ne znam,zalosno.

gattt

pre 6 godina

Da,samo zbog vas,jer ste vi trener izgubljen u vremenu u prostoru.Ni jednu bitnu utakmicu niste znali voditi ekipu do pobede,kao na primjer turnir u Nisu.Dokaz da ste nesposobni da vodite Zvezdu je i ova finalana serija ABA lige.Sto prije odete iz Zvezde bice bolje za klub.

Marko

pre 6 godina

Alimpijevicu mislim da posle gubitka kupa I ABA lige treba da podnese ostavku. Realno Zvezda ne igra dobro sve je na silu nisi los trener ali si prerano ušo u sve ovo.

Valenčijunas

pre 6 godina

Zašto se broj slobodnih bacanja uzima kao neki parametar? Zna se da Budućnost ima dva beka koji žive od penetracije, dok je Zvezda pretežno šuterska ekipa. Naravno da će Gordić i co. iznuditi više bacanja.

Otkaz

pre 6 godina

Alimpijevicu, ne znas nista, i to je cinjenica. Nema trazenja alibija u sudjenju. Buducnost je apsolutno posteno dobila, sudije veceras vrhunske, bez greske. Pa ako nista, svaku, ali svaku spornu situaciju su gledale snimak. Tako da ocekujem, a verujem i vecina navijaca, da podneses sutra ostavku, i da neko drugi proba bar da osvoji nebitno domace prvenstvo, jer ti to neces uspeti. Izgubio si kup, izgubio si Aba ligu, tim ti nazaduje iz dana u dan, nikad ne osecas momentum kada treba nesto da promenis. Proslogodisnja pobeda nad Partizanom ti je vise odmogla nego sto ti je pomogla, jer da si pametan, nikada, ali nikada se ne bi prihvatio posla da treniras Zvezdu bez iskustva. Samo jedna osoba je mogla u tim godinama da preuzme sampionski tim, a i da sa istim tim timom pokori Evropu, a druga tesko da ce ikada da se pojavi, a to sigurno nisi ti. Tako da ceka te Metalac ili Spartak, pa za 10ak godina ako ispeces zanat, mozes doci da budes pomocni trener u Zvezdi. Mada mislim da je ovim tvoja trenerska karijera zavrsena.

Petar

pre 6 godina

Pa Zvezda celu sezonu, sve što je dobila u EL, dobila je na agresivnost i tuču bez posebne elegancije u igri. I sad kad ih je neko dobio njihovim stilom i pošteno isprebijao, odbijaju da prihvate i bave se špekulacijama. Evo ja prvi ne krivim Alimpijevića, imali su tešku sezonu, ušli su izubijani i ispovređivani u završnicu lige i sa 7, 8 igrača u rotaciji. Sa nosiocima kompletno van fokusa. Teško je tako dobiti Budućnost koja je izuzetno talentovan tim, potentan, i u trenutno duplo boljoj formi. U prvoj utakmici se videlo kako stvari stoje i da će Zvezda izuzetno teško uzeti seriju na tri pobede u ovom stanju. Ali onda treba biti realan i pošteno sportski čestitati, a ne praviti cirkus od suđenja. Koje nije bilo perfektno, ali sveukupno prilično korektno.

običan čovek

pre 6 godina

A gde to u pravilu piše da ekipe treba da izvedu isti broj bacanja ili priblizan broj?
Može neka ekipa da ima 50 bacanja ako igra jako pod kosem,a protivnik 0 bacanja ako forsira šut. Tako i Bogdana prozivaju u onoj seriji bio zaštićen ko beli medved,imao veliki broj bacanja,nikakav talenat,sudije,bla bla,a čovek bio najbolji igrač Evrope,osvojio tri srebra sa reprezentacijom na tri velika takmičenja,sada igra u Nba. Ali ipak su ga sudije verovatno pogurale za sve te uspehe.

Igor

pre 6 godina

Radonjić je brljao prve dve godine ali izvukao snazne pouke, zategao sve do maksimuma. Odbrana bila granitna, znala se po koja akcija u napada, sve u svemu za domaće prvenstvo pola koplja. E sad, trener iz fmp-a nije mogao a i nije ni puno kriv. To je što je, on više ne zna. A mogao bi i da se ugleda na bivšeg trenera koji u životu nije komentarisao ništa osim košarke. Ovaj već prve sezone kreće sa teorijama zavere. Baš da vidim šta će reci po povratku u Beograd tj. šta će morati da kaže.

Aлександар

pre 6 godina

Када серију изгубиш са 3:1 обично се не дозвољава да тим који има једну победу буде победник већ прогласе победником ове што добију 3 од 4.

Црквинац

pre 6 godina

Нормално да није могла када си јој ти тренер. Кажеш одговорност је твоја значи поднеси оставку.

navijac

pre 6 godina

Sta pricas ti, koje su to price!? Kakve crne sudije, jel su one branile Lesoru da pogodi zicer juce!? Mozda je Javor ukrao kljucnu loptu Rocestiju danas, ili ipak Ivanovic!?

boris

pre 6 godina

Gospodine Alimpijevicu,pokusajte da se izdignete iznad kluba koji trenirate i iznad predsednika,sto i nije tesko,budite gospodin i kazite Buducnost je u ovoj seriji bila bolja i ja im cestitam ! Uostalom ionak cete vrlo brzo biti bivsi trener Zvezde ! Kakve su to price koliko je Rocesti izveo bacanja,nisu sudije odredile sampiona,znaju to i Zvezdasi koji se iole razumeju u kosarku!

Hop

pre 6 godina

Na +8 morao si uvesti Feldina i do tada indisponiranog Bjelicu ili Keselja umesto Enisa i Davidovca!No,bez Dangubica i Pere...to nije tvoja greska.Niti sudjenje i Lesorov zicer.Ni one gluposti Tejlora i Lazica na 70:70,nakon t.o.Ovoga puta su dobili uz korektno sudjenje.
.

Ivan

pre 6 godina

Zvezda je izgubila od Buducnosti koja je igrala finalnu seriju sa crnogorskim igracima + Lendri.Dolmen je bio povredjen,Gibson je imao rupturu tricepsa suterske ruke jos od Cedevite,i bio je beskorisan cak je Zvezda pravila seriju posle njegovih ispucavanja.Partizan ih je dobio kad su bili kompletni.Ako sa ovim timom i trenerom krenete na Partizan bice tesno bice 0:3

nba

pre 6 godina

Isto kao što Dule nije mogao da bude trener Partizana,kao što Partizan nije smeo da nastavi terorisanje ostalih polovnjaka.Ajde bre nije košarka za vas pa vi ste se ove sezone preselili u poluprazni Pionir ne znam što silite priču?

ENDORFIN

pre 6 godina

Treneru,ako imaš iole poštovanja prema Zvezdi, podnesi ostavku kao čovek.Svaka čast za Budućnost,igrali su hrabro, borili se i zasluženo osvojili titulu ABA lige.Sve čestitke i srećno u EL.
P.S. Nauči igrače da branite pick and roll!

Proto Ganci

pre 6 godina

Kada sam posle utakmice sa Himkijem po prvi put izneo kritike na racun Alimpijevica, popio sam hrpu minusa od "pravovernih". Kasnije u toku sezone, posle nekih pobeda, ti strucnjaci su nas, ovde u komentarima, ubedjivali kako super igramo, kako pravimo akcije za tri poena, Alimpije genija, i slicne ode i hvalospevi. Nisam zeleo da polemisem sa tim strucnjacima, nego sam sacekao da Alimpije poentira umesto mene, i pokaze "pravovernima" da su u zabludi. Koliko je taj decko strucan, najbolje pokazuje to sto cele sezone nije uvezbao odbranu od "pik'n'rol-a". Nema veze da li je Lesor ili neki drugi centar u igri, nama je tu bila promaja cele sezone. O padu forme (uspona nije ni bilo) na kraju sezone, kada je najbitnije, necu ni govoriti. Ova kuknjava na sudije je skretanje glave i nepreuzimanje krivice na sebe sto govori i o ljudskim kvalitetima.
Samo se nadam da ce se iz ovoga izvuci neki nauk i sledece sezone napraviti nesto bolje.

zoranbgd

pre 6 godina

Aj ti polako iz Zvezde, nisi ti kalibar za nas. A gazda Čovke neka se zamisli kada sledeći put rasproda tim, dal će da angažuje trenera početnika.

Pampilukatea

pre 6 godina

Cela sezona izgurana sa samo četvoricom koliko toliko standardnih igrača i bez trenera...tako da je ovo realan rezultat i veliki uspeh. A ti malo je reći da "numeš". Sportski pozdrav

donesi 'leb

pre 6 godina

Slobodna bacanja...
Samo upoređenje brojeva ne govori ništa.
CzT ne ume da brani prodore i to je Džilo koristio do maksimuma, pošto ima spoljnu liniju koja to odlično radi.

lucho

pre 6 godina

Sa tobom na celu i ovakvom igrom sigurno nije.. odbrana cele sezone jako losa a bez toga se finala ne dobijaju izgubio si kup i finale aba na tri dobijene sta dalje da pricamo.

jdldo@jdk.com

pre 6 godina

Da li je moguce da nemas ni trunku sportske pristojnosti da priznas deo sopstvene odgovornosti za pet poraza i da cestitas boljem protivniku? Pa da ste imali bolji procenat ubacenih tih slobodnih bacanja, pobedili bi. Cija je odgovornost loseg procenta, zar nije i do trenera? Sramotna izjava.

uvek su krivi drugi

pre 6 godina

Već si naučio da krivce za svoj neuspeh tražiš u drugima. Sudijama. U šest utakmica protiv Budućnosti imaš skor 1-5... "Ubio" te Džikić na svakoj na isti način - pikom, koji si branio preuzimanjem gde nam je kompletna petorka ispadala kao iz džipa.

Ratar

pre 6 godina

Ок Алимпије,то све стоји...ал објасни ми молим те,зашто Лазић игра одлучујуће нападе,зашто Бијелица уопште игра,зашто не можеш Лесора научити да брани пик игру,зашто је идбрана шупља,зашто после твог тајмаута нема помака у игри...и још много,много питања... ал ок,постоје људи које то мбого боље знају,ал ја знам само једно,слаб си ми ти тренер,кад те екипа са 2 играча победи 5 пута... Туга

barka

pre 6 godina

Zvezda nije mogla da osvoji titulu zato sta je Buducnost bila bolja-to je jedna jedina istina! Sve ostalo sto ce se reci kao izgovor i opravdanje za neuspeh nije vredno paznje,jer nece biti posteno i iskreno. Zvezda treba da prihvati poraz sportski,to je najispravije sto mogu da urade,a onda metlu u ruke i ocistiti sopstveno dvoriste!

Edvard

pre 6 godina

Evo, kao partizanovac i kao zaluđenik za košarkom, pokušaću da budem objektivan. Zvezda je igrala solidno, nije gubila konce u utakmici, imala je i nalete, ali, po meni, sudije su je uvek sekle. Budućnost je igrala agresivnu odbranu, na granici faula i retko kad je to sankcionisano. Zvezda je igrala dobru odbranu, čistu a svaki faul im je sviran kad je napravljen, a bilo je i tragikomičnih situacija koje nisu imale veze sa faulom i, da sam ja bio sudija, pljuštale bi tehničke zbog foliranja, jer su mi ogadili omiljeni sport. Biće mi nekako jadno praćenje Evrolige bez bar jednog srpskog tima. Pratio sam, silom prilika, Zvezdu, jer Partizan nije igrao, ali je Zvezda igrala dobru košarku, nije se obrukala, dala je neki novi kvalitet i neke nove igrače. Mislim da Budućnost neće biti iznad 16. mesta.

Stefan

pre 6 godina

Апсолутно није могла. Разлог? Питај огледалце. Једино што би ти требао да кажеш наредних дана је "Довиђења!"

emigrant

pre 6 godina

U pravu si, mora da je do slobodnih bacanja a ne do činjenice da si u direktnom okršaju sa Džikićem pet puta u sezoni iskusio profesionalni čas košarke. Nadam se da se ovime stavlja tačka na mutanta iz Železnika.

ikson

pre 6 godina

Alooooo, dečko pakuje kofere i idi iz Zvezde. Tvojim neuspehom uništen je godišnji rad jednog stručnjaka Dr. Radonjića. Za tebe je KK Dubočica da se tamo učiš i kališ.

trener

pre 6 godina

ja sam fudbalski trener mladji sam 6 godina od Alimpijevica ,ali radim sa decom . navijam za Partizan ali sam gledao ovu seriju ,nisam strucan za kosarku ali imam taj trenerski pogled na sport . Gordic ti svaki drugi napad ulazi na prodor i zavrsava kosem pa gde su ti centri da zatvore ? zasto iskaces na pik kad te ubijaju prodirom sto to nisi pokusao da zatvoris zonom da ih nateras da sutiraju ? Bueucnost je bila mnogo agresivnija u napadu otud i toliko faulova zvezdinih igraca .
Zvezda u napadu posebna komedija nigde akcije sve se svodi na sut nikakva koncepcija igre , da napravis neku izolaciju mis mec .
Buducnost je imala mnogo bolji protok lopte u napadu .
nisam strucan za kosarku ali ja to vidim ,drugo selekcija ekipe je ocajna Rocedti i Enis plejevi dva skorera koji prvo vide kos , ako je jedan play pucac valjda je logicno da drugi razigrava jer ako nesto zakaze imas igraca sa klupe koji menja ritam . drugo Bjelica svi kazu ocajno odigrao ali covek nije imao ni jednu situaciju da ima izolaciju protiv igraca Buducnosti gde bi pravio prednost.

Алимпије

pre 6 godina

Да се не љубимо... Али у праву си да Звезда није могла да освоји ово без тренера.

wer

pre 6 godina

Nije mogla zbog tebe trenera početnika.Pratim košarku više od 30 godina i Zvezda nikad nije imala goreg trenera od tebe.
(vladimir, 15. april 2018 00:00)

"nemojte da mi padata, nemojte da mi padate, jer hoce.........."
ako pratis kosarku 30 godina, nastavak ove komicne poeme sigurno znas :)

ps. nije bilo 30'es, bilo je 41!

Nebojsa

pre 6 godina

Osim presednika kluba , clanova uprave i neka grupica navijaca svi ostali bili su zabrinuti i kritikovali izbor Alempijevica za trenera. Znalo se da ce sa ovakim timom i njegovim kvalitetima kao trenera osvajanje Aba lige biti samo zelja. Niko njega nije kritikovao kao Dusana Alempijevica vec kao trenera C.Zvezde jer nema iskustva , kvaliteta previse je mlad za vodje tima koji igra ozbiljna takmicenja i gde se neuspeh neprasta.
Zasto presednik kluba bas se za njega odlucio cele sezone sebi sam postavljao to pitanje ???
Da li je sam inicijativno odlucio ili mozda na neciju preporuku angazovao Alempijevica to se nikad nece saznati .
Mnogo igraca koji po meni nisu bili kvaliteta znajuci koje takmicenje igra i sta se ocekuje od njih . Neki su dovedeni da samo sede na klupu , drugi se nisu snasli posto prvi put su u Evropi , a imalo povredjenih igraca koji su ove sezone odigrali manje od 20% utakmica .
Zato je ovakak ishod i ocekivan plus slabo sudjenje da ne kazem navijacko i poraz u finalu . Sve u svemu izgubljena sezona koja imati dubok trag u nastavku sezone , a mozda i narednih godina .

kouch

pre 6 godina

Alimpije, problem je u sledecem..Debakl uprave u dovodjenju igraca. Pojacanja- Keselj, Jovanovic, Radicevic..promasaji. Antic- igrac u poluigrackom stanju..Lesor i Enis- koledz igraci. Sto vazi i za Jankovica. Dakle, tanak tim. Pa Gordic vas je unistio, limitiran igrac koji nikad nije mrdnuo dalje od regionalne lige. Zvezda iz prosle sezone bi osvojila ovo sa 3-0 u seriji.

cz

pre 6 godina

Alimpijevicu, ne brukaj i sebe i klub, dobili nas ljudi posteno, nismo odigrali ni jednu krstenu utakmicu u ovom finalu. OK je da se izgubi jedna utakmica, ali da se ne izvuku nikakve pouke, to je vec dijagnoza - trenera koji nije uradio posao.

Marko

pre 6 godina

Ovaj decko nista nije kriv. Na pocetku je karijere, ko bi odbio Zvezdu? Da je bar 3 sezone bio Radonjicev pomocnik pa da preuzme ekipu, ovako ne ide.

who the f..k are you

pre 6 godina

Opet ste izgubili mesto u EL za Srbiju...pa dokle više? Tek sad kreće curkus za KK FMPCZ - kako da ode legenda, a on vlasnik, na upravnom odboru neće sigurno, hahaha čuj upravni odbor...da li se kabinetu isplati da nađe 10+ miliona evrića da se legenda ipak povuče bez buke, jer sad nema EL, a neće je ni biti uskoro, jer će sledeće sezone Olimpija da se prošeta ligom...pa onda malo Hrvati...hvala vam što ste opet "odbranili" interese srpske košarke...mali klub, sa malog Kalemegdana i da poentiram zauvek ćeš biti mala komšinica Evropskog šampiona...poznato?

Nicky

pre 6 godina

Dečko, iako skeptik nekako sam verovao kad si došao u klub da ćeš zajedno sa ekipom da rasteš. Medjutim ostao si na tom znanju za neki bolji klub u srpskoj ligi i takvu si igru igrao cele sezone.Sve najbitnije si izgubio,u Evroligi nabušen od svih mogućih,kup, i evo sada kad si mogao da se sačuvaš i izvučeš pokazao si da blage veze sa ozbiljnom košarkom nemaš. Ne mislim da se nisi trudio ali ništa postavio nisi ništa uigrao nisi, odbranu uigrao nisi, nijedan igrač ti nije uznapredovao, igru si sveo na individualna raspucavanja igrača skoro tvojih godina i bez autoriteta. Vičeš na tajmautu ovim klincima kad greše a ovim strancima nosiocima i Peri A nisi smeo da progovoriš. Mislim da si dovoljno pametan da shvatiš da bi trebalo da ideš pa jednog dana ako sazriš i naučiš možda bismo mogli da ti opet poverujemo, ali sada kad je sve upropašteno ne može ništa da te opere i izvuče ni priznanje, ni ovakve dirigovane izjave.

Aki

pre 6 godina

Nijedna ozbiljna ekipa ne brani centralni pik sa onim smesnim iskakanjem kao sto smo mi to radili ove sezone. To je bila glavna karakteristika nase nemocne odbrane i pecat naseg nam "omiljenog" trenera. Ali smo zato imali neverovatno uigrane akcije u napadu uz koje smo sa nevericom gledali kako igraci tapkaju loptu u mestu po 20tak sekundi kad se lomi utakmica, dok svi ostali gledaju u istog.
Ostavka Alimpijevica ne moze da nadoknadi gorak ukus (najblaze receno) koji je ostao posle ove sezone i 5 izgubljenih utakmica od ekipe Buducnosti. Najteze je da covek bude svestan svojih (ne)kvaliteta i da ne preuzima odgovornost za nesto sto je daleko od njegovih krajnjih dometa. Od Alimpijevica smo videli jedno veliko neznanje vodjenja ekipe, pogotovo u bitnim trenucima meča.
Treba dodati i da je selekcija igraca ove sezone bila katastrofalna, mada kad se covek malo zamisli, shvati da je skauting sluzba Zvezde veoma skromna i netalentovana kada se govori o dovodjenju relativno neproverenih igrača. U svakom slučaju ostavka Alimpijevica je najmanja kazna za ovog coveka koji je glavni krivac za ovako smesnu igru Zvezde i za sve pokidane živce nas navijača dok smo gledali tragediju u finalu ABA lige. Pozdrav

Space Jam

pre 6 godina

Treba naglasiti da su Zvezdi nedostajali Dangubić i naročito Antić. Tu treba dodati i umor i zasićenost igrača. Džikić je bolji i iskusniji trener od Alimpijevića i tu nema nikakve dileme. Budućnost je na čvrst i agresivan način igre Zvezde u odbrani odgovorila istom merom i to je bio ključ pobede. Slično se dešavalo i u utakmicama EL koje je Zvezda ove godine gubila. Osim toga, niko u Zvezdi, pa čak ni naročito hvaljeni odbrameni igrač Lazić (koji je u napadu u celoj svojoj karijeri bezopasan) nije bio u stanju da zaustavi Nemanju Gordića, ama baš ni u jednoj utakmici, niti se videla neka posebna taktika da se on zaustavi. Takođe je bio uočljiv i pad forme Bjelice na kraju sezone, verovatno zbog njegovih godina. Ukupan rezultat u ovoj sezoni je bio 5:1 za Budućnost i bez obzira na pristrasno i nekorektno suđenje u trećoj utakmici, pobeda Budućnosti u finalnoj seriji je potpuno zaslužena.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 6 godina

Auuu nemam reci, ovoga vise ne vredi komentarisati. Nadam se da ce vec ukoliko sutra nestati iz kosarke jer o istoj pojma nema!!!

POPE

pre 6 godina

Sa ovakvim igracima kakve mi imamo dobro je stigao i do finala.Znao je Radonjic kakvu ce ekipu da imamo i to je glavni razlog odlaska.

cz

pre 6 godina

(Edvard, 15. april 2018 01:25)

Kao sto nije sve crno niti belo, ima istine u onome sto si napisao. Zvezda je poslednjih godina znacajno podigla nivo, pa i ocekivanja. Dovoljno je to sto smo pre par godina sanjali o tome da dobijemo Real u Madridu, a ove godine to vise i nije senzacija.

To ipak ne opravdava pocetnicke greske i trenera i glavnih igraca u odlucujucim trenucima treceg i cetvrtog meca. Sudije su cetvrtu utakmicu sudile nepristrasno i bez greske, i Zvezda je morala da dobije. Posto nije, nije ni zasluzila titulu. Da ne pominjem sramnu igru u prvoj utakmici i pobedu na jedvite jade u drugoj. Buducnost je bilja bolja u citavoj seriji, u to nema sumnje.

kimiko

pre 6 godina

Imas kvalitetnije igrace i ako nisi u stanju to implementirati na terenu, onda nisi ni zasluzio titulu. Pa taman sve sudije, samani i vracevi ovoga sveta bili protiv tebe.

kiki

pre 6 godina

Truo si Alimpijevicu ali do bola!Sta joj nije dato kup da osvoji, sad ABA ligu , sad jos prvenstvo uneredi ! Dosta bre sa zalopojkama..

djordjevic bec

pre 6 godina

Jaooo Alimpije!!Da ste imali duplo vise vise od pola bi ste promasili..O tvojoj taktici ?nemam pravu rec a da ne bude glupa ili gruba!Kad podjes povedi i Lazica,Bjelicu,Lesora......!

Raul Marcello Bobadilla

pre 6 godina

Звезда је изгубила што те није отерала још после пораза од Партизана у финалу Купа. Већ тада је потврђено да немамо тим. Превелика дрскост за овако младог човека. Још ти мораш да додајеш лопте на Јуба кампу или на Тео кампу. У кључним тренуцима треће утакмице изводиш Омића који је био најбољи играч. Наши кључни играчи губе лопте онда када се утакмица ломи. О извођењу бацања да не говоримо. То може да буде проблем у једној утакмици, али у скоро свакој, то је онда нешто друго.

Dante

pre 6 godina

Moj utisak je da ti nisi trener za ovaj klub.evo molim covica da ja vodim klub sledece sezone.garantujem titulu.pricas o planovima za sledecu sezonu.kako mozes covece.posle sramotne igre koju si postavio ne bi trebalo da se javljas.ekipa nema kvalitet.nema hrabrosti i nema trenera.

vasilije

pre 6 godina

pa nije kad su u ekipi Bjelica,Lazic,Lesor,Davidovac,Jankovic... Katastrofa ne zna se ko je gori,ali mislim da je Bjelica ubedljivo najgori igrac u zvezdi

DNK

pre 6 godina

Ljudi,

Generalni, prezanimljivo finale!
Odlicno za ABA ligu, ali bi sampionski Partizan zgazio i jedne i druge....zajedno.
I proslogodisnja Zvijezda je bila jaca.
Pada kvalitet lige, a to ne valja..

Pedja

pre 6 godina

Ti si krivac broj 1. Cele sezone nam se igra svodi na Feldinova i Rocestijeva ispucavanja u napadu. Odbrana losa, retko kada smo primili manje od 75 poena. U igri nema nikakvog napretka. Sve odlucujuce utakmice si izgubio.

Davidoff

pre 6 godina

Onaj ulaz Lazića na 50 sekundi do kraja je razlog što niste mogli osvojiti titulu.....Najbitniji napad u sezoni - Lazić , e to je slika tvog znanja ove godine..... 5 puta te Džile dobio ,ende...

pablo

pre 6 godina

Sramota. Idi sam bolje ti je. Imamo duplo bolji i skuplji tim. Pusti te price kako su nas sudije unakazile. Jesu. Ali ti i igraci su jos vise krivi za ovakav epilog.

pivot

pre 6 godina

Putuj Alimpije i uči se negde drugde poslu koji očigledno neznaš da radiš...mani se ti naše Zvezde,nisi dorastao da vodiš ozbiljan tim...i povedi sa sobom bar 6-7 igrača.

remax

pre 6 godina

Kako da je osvoji kad je doveden trener koji će da se kali u njoj.
Sve mi je bilo jasno na početku sezone.
Za mene je već poraz u kupu prelio čašu.
Još od tad, forma ekipe je u konstantnom padu umesto da raste, u tome se najbolje ogleda kvalitet trenera.

m

pre 6 godina

druze ti blage veze nemas. i uvek nam sudije krive. napadi bez ideje, lopte se gube nemilice, odbrana uzas. zasluzio si da se vratis odakle si dosao, za bolje i nisi.

Savatiye

pre 6 godina

Veze ti Alimpijeviću nemaš. Pedeset posto ti, pedeset posto sudije su razlog što smo izgubili ABA ligu. Mada treba biti iskren pa tvoju krivicu pripisati Čoviću, jer izgleda samo njemu nije bilo jasno da sa tobom nema šanse da uzmemo bilo koji trofej!?
Sad moramo u EK, a u nastavku da probamo sa nekim drugim na klupi da osvojimo KLS!
Jet ti svakako nisi u stanju da vodiš Zvezdu do tutule.

Vlada

pre 6 godina

Alipijević, Bjelica, Feldin, Ročesti, Lesor- NAPOLJE.
Hitno uvesti klince iz FMP-a, dobrog domaćeg pleja i stvaraju igrače za reprezentaciju.
Vlada Vukoičić je šutnut za mnogo manje stvari..

ProdigyCZ

pre 6 godina

Ako ti ne odes ja Zvezdu gledati necu,kao sto nisam ni veceras.Nije on kriv,odgovoran je onaj sto ga je doveo,bolje da cuti nego da se baca ovakvim izjavama.Ne bih sad o promasajima,brojem stranaca,a tek Antic,to je posebna prica...Nije ovo toliko losa situacija pod uslovom da se neke stvari promene u klubu,da sansa stvarno talentovanim igracima i dovesti ozbiljnu struku,dosta mi je da gledam Rodmana za siromasne koji ne ume loptu da povede.Evrokup je bombona,sta cemo u Evroligi kad se ne moze nista tamo,praviti ekipu godinu-dve-tri pa probati nesto.Ako je neko zadovoljan prosekom blago njemu,to su oni isti sto skandiraju pomenutom Rodmanu,muka mi je takve kosarke,osim Gudurica nista nismo izbacili mada ni on nikad nije dobio pravu sansu.

SEnT

pre 6 godina

Sine nisi ti kriv sto neznas, ali nisi smeo da pristanes da vodis Zvezdu! Koji ti imas preduslov da vodis evroligasa, pa ti si prosecan trenercic za kls ligu, i nista vise od toga! Ostaces upamcen kao trener koji je direktno ucestvovao u raspadu jedne ere kluba! Naravno glavni krivac je Nebojsa Covic, i njegova sujeta koja mu se obila o glavu! Ako ce ovo znaciti odlazak Covica i restart kluba, onda moze ovo biti i dobro, ali znajuci kakve smo srece mi navijaci C.zvezde...

Раде Кузма

pre 6 godina

Теби је Алимпијевићу најбоље да ћутиш, покријеш се ушима и љутиш. Ти гдје си требао да причаш си показао све. А на тебе нека се угледа тај који те довео и подржавао те. Лудост је била поставити тебе за тренера, а још већа је била не смијенити те после финала Купа.

Sta to uradi Gordicu Nemanja?

pre 6 godina

Ko ti je kriv sto u jednom posedu Buducnosti napravite tri napada, ko ti je kriv sto su ti napravili brejk kuci, iako ti je kuca zeleznik ali ajde, ko ti je kriv sto ti igraci ne znaju bacanja, ko ti je kriv sto ne znaju kad da prave faulove? Bas sam se ponadao da cete opet igrati protiv vasrg starog dzelata Darusafake, ali oni odose u EL a vi u taj cipiripi kup kojem ste se smejali. Sedi 1.

Mrki

pre 6 godina

Ma ti si kriv,ni sudije,ni penali,ti i Covic ste ovu sezonu jednostavno bacili u bunar.Jednu jedinu uigranu akciju nisam video,sve ti se svodi na sut za tri,odbranu ne igramo nikako,jesi li cuo nekad za zonu??Nemas sta da pricas sa klubom,moralni cin je da das ostavku vec ove veceri ili najkasnije tokom sutrasnjeg dana.

komsija

pre 6 godina

Nisi ti prijatelju za zvezdu, ti bre ne znas da dignes ekipu kad treba, o tajm autevima da ne pricam. I pored sramnog sudjenja vidi se da ti ne znas da vodis ovaj tim, sve izgleda kao mucenje, i napad, a pogotovo odbrana. Feldin se ispucava a ti ga ne menjas, lazic jedva nekako dobaci sa dvokoraka, opet nista, lesor standardno izgubljen, a jovanovic ni minut ne dobija. Ne kazem da su rezerve bolje, al da za 4 utakmice ne probas...

ll

pre 6 godina

Prosto si nezreo za mesto na kom si. Super iskustvo za tebe, ali loše za Zvezdu. Za nekoliko godina ćeš verovatno biti na nivou, ali treba to dočekati...

analiza

pre 6 godina

"Evo jedne moje analize ove sezone:
...Uprava - Ekipa je katastrofa selektirana za ovu godinu. Radičević, Jovanović i Janković su definitivno razočarali celu našu košarkašku javnost. Ko se seća letos su se Zvezda i Partizan otimali oko njih...
Da sumiram: Krenuli smo u sezonu sa nikad većim budzetom, najavom da ćemo igrati sve mečeve u Areni, i pominjali neki F8 ili F4..."
(Axaxt)
Samo da dodam da je meni,kao navijacu Par,narocito drago sto pomenuta trojica nisu medju osvajacima ABA lige.Narocito zbog Radicevica i olovke kojom je potpisivao ugovor za CZ,ako se secate.Ova druga dvojica su koledz igraci ,mogli su nesto i da nauce i da dobiju priliku da igraju kosarku u Par(slab roster pa bi imali minutazu),ovako su samo grejali klupu-i mozda zaradili lepu lovu.A Alimpije je suvise mlad,mek,uctiv da bi ga uzeli za ozbiljno-zamislite ko bi se trgao da vidi njega ljutitog-a sad zamislite ljutog DV ili Dzileta ili Zoca .Istina,ni Radonja nije bilo strasan kad se naljuti(za razliku od Pesica),ali je bar imao iskustvo.

slatkorecivi

pre 6 godina

Zvezdas sam, ali nekako me ne boli ovaj poraz. Nisam pobornik teze važno je učestvovati, pa tako nisam ni pratio EL zadnjih nekoliko kola.
Ono što je vidljivo jests da smo sezony u ABA završili sa ddva prava igrača( Ročesti i Omić ) i nekoliko ograča u pokušaju. Bjelica, Lesor i Lazić u kanalu, s tim da je Lesor potpuni promašaj, dok za ovu dvojicu isključivi krivac je trener, kao i za Kešelja, Jovanovića i Jankovića. Za ekipu sa malim budžetom je veliki luksuz da nema dobru psihološku pripremu, niko nije ušao 100% u seriju.

..Zvezda..

pre 6 godina

Podrska za naseg trenera. I dalje je najbolji i da nam nije njega veceras ne bi ni igrali!!! Alimpijevicu,legendo uz LeBranka,ostani na duze!!!

Zvezdas

pre 6 godina

Sa takvim trenerom i nije mogla.
Pet puta je izgubljeno od buducnosti u ovoj sezoni.
Trener prosecan, ekipa ispod njegovog nivoa. Ekipa koja je ovu sezonu igrala vise nije mogla.
Sa ovakvin trenerom i igracima izgubljen kup izgubjena regionalna liga, od njih pametnom dosta.
Postovanje njemu i njegovom znanju al to je nedovoljno za neku ozbiljnu igru u duzem periodu.

Dejan CZ

pre 6 godina

Naravno da nije mogla...to smo uglavnom svi znali jos onog momenta kada si ti postavljen da budes trener...doduse ima i do selektovanog tima gde lezi podjednaka katastrofalnost.

некле

pre 6 godina

Значи ако вам не свирају слобоњаке не можете да победите никог?!
То што из игре не можете да дате кош ником ништа.
Класична Звезда, мада је ово фмп, али остале исте навике, ако није комплетна држава, судијска организација, лига иза њих , нема ништа од трофеја и одмах кукање.
Какво размажено неспособно спортско друштво!
Сад ће бити хаварија кад буду хтели да терају Човкета а неће моћи зато што је то његов клуб, и онда скапирају да су ових 5 година уствари навијали за фмп хаххаха
Звезда-фмп оваква каква је после овога више неће да постоји, пројекат овог мутанта од клуба се распао.
И надам се да ће после ове сезоне сви српски клубови иступити из ове смешне аба лиге.
Да развијамо ми нашу лигу а не да братијамо са околином.
Само Српска лига, никаква аба!

Rale

pre 6 godina

E, moj Alimpije... da su nas pokrali, jesu. Sudjenje konstantno na stranu buducnosti. Ali covece, tebi igra Enis u poslednjem minutu i pri tom uzima sut za tri, decko koji nije pogodio nista i koji nista nije znao ne samo ovu utakmicu, nego celu finalnu seriju. Mogli smo i morali bolje, kvalitetniji smo tim od njih i sad tvrdim, ali nazalost slabo vodjen, bez autoriteta.

who

pre 6 godina

Dečko, nisi kalibar za velike domete, što pre shvatiš biće ti lakše. Ej, 5:1 za Budućnost ove sezone, a imaš 4 puta skuplju ekipu i sad su sudije krive!!!

Srdjan

pre 6 godina

Zasluženo su izgubili mnogo loša igra i na kraju treba menjati trenera podhitno šta još treba da se desi da bi videli da trener nema pojma

anonimus

pre 6 godina

Buducnost je pokazala da je bolja ove sezone,pobedila nas je 4/5 puta. Ipak, ja samo molim sve objektivne i iskrene navijace, da mi odgovore na pitanje, da li mislite da je sudjenje bilo posteno, pogotovo u trecoj utakmici? Nije to razlog poraza u seriji,ali da je bilo fer i korektno - nije.

vlada

pre 6 godina

Pa ja sam to rekao cim je krenula sezona a tebe postavili za trenera...i kada sam video Jankovica i jos neke...sad cete guliti kup...:D

stojan

pre 6 godina

najlakse je u drugome traziti krivca,to sto pominje za slobodna bacanja,nema veze sa zivotom pogotovu kad se pogledaju mecevi u podgorici,mislim na rezultate utakmica,zvezda je sama sebe pobedila nisu sudije,imao je omic 0/4 veceras,profesionalac igra ceo zivot kosarku ne moze bacanje da pogodi,spalo da davidovac sutira,a ne moze nista da pogodi,dobric svaka cast,juce lesor umesto da uhvati i da zakuca on kao da igra ispred zgrade pa kao opusteno nema veze,nema sumnje da je zvezda jaca i da su sami sebe pobedili,a vratilo se to sto se podbada ovde pojedinci kako oni igraju evroligu,a mi cipiripi kup

Nikola

pre 6 godina

Pokazao si koliko znas ove sezone i u kupu i u Evroligi,i u aba ligi .Mlad si momak idi nastavi da ucis u nekom manjem timu,pa za koju godinu mozda da se vratis...

Ivan

pre 6 godina

Za ovo je potpuno u pravu, mozete pricati sta hocete. Treba posle neko da mi prica, pa imali ste vi svoje sanse i te fore. Jesmo imali, ali to mentalno utice na igrace, jer znaju da svaku sansu nemaju pravo na gresku, dok buducnost, moze da se vraca iznova i iznova, dok na kraju ne bude rezultat u njihovu korist...

мерак

pre 6 godina

Реално си ти још зелен за све ово. Исто тако је и суђење било баш на страни будућности ове две утакмице у Подгорици. Али то је модеран спорт, ко више плати тај и добија, нажалост. Време је за нове клинце у звезди, једно 70% тима је за пензију.

sickboy

pre 6 godina

@jabreja
Zato ste vi vaše milione iz budžeta opravdali i dostojno predstavljali srpsku košarku u Evropi, protiv velikana evropske košarke kao što su Bilbao i Limož, sa fantastičnim učinkom od 1 pobede i 9 poraza. Zaista impresivno!
Dok ne objavite finansijske izveštaje gde ste i koliko trošili državne novce prethodnih 15 godina ne javljajte se.. i da ne zaboravite da isplatite Dulou časove ljubavi, a za Zvezdu ne brinite!

Goran

pre 6 godina

"Sto znaci, Zvezdaaa se gasi polako , i konacno pocinje fer takmicenje i dominacija najveceg kluba ikad! Partizan !
(Dovlavlado, 15. april 2018 11:13)"

Jao, druže, ti očigledno, nisi shvatio da ne valja radovati se tuđoj nesreći. Osim toga - daleko smo mi od ponovne dominacije, još uvek smo mnogo dublje u kanalu od Zvezde :(

Nenad

pre 6 godina

Licno mislim da da je ligu osvojio slabiji tim i licno se slazem sa alimpijevicem da je bilo zabranjeno da osvoji titulu. Jesam zvezdas ali objektivan.

slaviša šmigič

pre 6 godina

ovi igrali karate na ročestiju čovek izveo 5.slobodnih bacanja.i da smo pobedili oni bi dobili ovakvim suđenjem u beogradu.više od pola bilo sa slobodnjaka.

BRANISLAV

pre 6 godina

Sta bre prica Alimpijevic on je sta trener greska covicu, pa nije cilj da trener budem smeker,zgodan mlad sa stucovanim brkovima tvoja greska predsednice Covicu velika,Sad sta ma cekamo Filipa za sta nisi hteo da ga stavis zbog prozivki a za enisa je za klasu bolji sad treba tvoja greska predsednice!

anica

pre 6 godina

Druze, nisam od onih koji ce da te blate, NIKADA! Znam sta znaci pocetak i rad, trnovit put, muka, radost, sreca, umor...ja licno nemam sta da ti zamerim kao velika Zvezdasica, mnogo si mi puta ugrejao srce, ceo ovaj tim koji kude da ne valja nista...tacno je da nemamo mozda igrace koji su veliki kalibar, i tacno je da je i ovo moralo da se desi. Ja ti zelim svu srecu, i cekam nove Zvezdine utakmice.
Glavu gore momak! Nije ti lak poziv bio, moras se boriti i dalje! Boze moj, svako padne nekad, ali se mora ustati!

Petar

pre 6 godina

I Radonjic je izgubio titulu na final 4 ABA, i Radonjica ste SVI terali upravo tako kao sto danan terate Alimpijevica. Potpuno ista prica, kao da sam se vratio 3 godine unazad kad citam komentare, isti ljudi, isti komentari, isto teranje trenera. Ali danas je vama istim ljudima taj isti Radonjic bog, otac, doktor, genije....a sutra bi vam bio i Alimpijevic da ostane. Vasi komentari ko vetar po livadi, malo ovamo malo tamo a veze nidje

Ivan

pre 6 godina

Za ovo je potpuno u pravu, mozete pricati sta hocete. Treba posle neko da mi prica, pa imali ste vi svoje sanse i te fore. Jesmo imali, ali to mentalno utice na igrace, jer znaju da svaku sansu nemaju pravo na gresku, dok buducnost, moze da se vraca iznova i iznova, dok na kraju ne bude rezultat u njihovu korist...

nikola

pre 6 godina

Svaka Alimpije tebi cast tim si imao slab i oni govore slab trener ovo ono a kakav je gospodin Radonjic imao tim pa je sve posvajao.Svaka tebi cas majstore samo jako,jeste da sam grobar ali tebe kao coveka volim

Blue Moon 864

pre 6 godina

Ivanović i Gordić ljudi idu na ulaz, traže kontakt u prodoru, dok Feldin i Ročesti u 80 % situacija ili šutiraju trojke ili polu distancu, evo ja kao laik da ti objasnim.

Edvard

pre 6 godina

Evo, kao partizanovac i kao zaluđenik za košarkom, pokušaću da budem objektivan. Zvezda je igrala solidno, nije gubila konce u utakmici, imala je i nalete, ali, po meni, sudije su je uvek sekle. Budućnost je igrala agresivnu odbranu, na granici faula i retko kad je to sankcionisano. Zvezda je igrala dobru odbranu, čistu a svaki faul im je sviran kad je napravljen, a bilo je i tragikomičnih situacija koje nisu imale veze sa faulom i, da sam ja bio sudija, pljuštale bi tehničke zbog foliranja, jer su mi ogadili omiljeni sport. Biće mi nekako jadno praćenje Evrolige bez bar jednog srpskog tima. Pratio sam, silom prilika, Zvezdu, jer Partizan nije igrao, ali je Zvezda igrala dobru košarku, nije se obrukala, dala je neki novi kvalitet i neke nove igrače. Mislim da Budućnost neće biti iznad 16. mesta.

Dragan

pre 6 godina

Kada zvezda protiv Partizana ima duplo vise slobodnih bacanja onda ovi kazu pa igrali ste grubu kosarku pa zato je tolika razlika a sada kukaju smesni ste

anonimus

pre 6 godina

Buducnost je pokazala da je bolja ove sezone,pobedila nas je 4/5 puta. Ipak, ja samo molim sve objektivne i iskrene navijace, da mi odgovore na pitanje, da li mislite da je sudjenje bilo posteno, pogotovo u trecoj utakmici? Nije to razlog poraza u seriji,ali da je bilo fer i korektno - nije.

oberin martel

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da sada pljujete Alenmpija, Dušana Silnog. Kada je ovde nekolicina nas govorila da je čovek teška neznalica, da tim nema ni glavu ni rep, da svako igra za sebe, da se prangija do besvesti... vi ste nam lupali po 90% minusa i još nas "edukovali". I treba da vam ostane Alempije do kraja sezone i da izgubi i beznačajnu kokošiju ligu,

KEPEC

pre 6 godina

0

Druze, nisam od onih koji ce da te blate, NIKADA! Znam sta znaci pocetak i rad, trnovit put, muka, radost, sreca, umor...ja licno nemam sta da ti zamerim kao velika Zvezdasica, mnogo si mi puta ugrejao srce, ceo ovaj tim koji kude da ne valja nista...tacno je da nemamo mozda igrace koji su veliki kalibar, i tacno je da je i ovo moralo da se desi. Ja ti zelim svu srecu, i cekam nove Zvezdine utakmice. 
Glavu gore momak! Nije ti lak poziv bio, moras se boriti i dalje! Boze moj, svako padne nekad, ali se mora ustati!
(anica, 14. april 2018 23:37)

U pravu si Anice.
Onaj ko padne mora ustati, drugim rečima treba shvatiti gde je pravio greške da bi ih ispravio sledeći put a ne da pronalazi greške u drugima kao što izjavljuje.
E u tome je fazon.

jabreja

pre 6 godina

Apsolutno su u pravu i Covic i Alimpijevic, svi smo videli da su sudije krive! U cetiri utakmice, ej - u cetiri, i nijednom sudije da sutnu u kos, a vide da igraci Coviceve zvezde ne umeju. Ne samo iz igre, vec ni s penala.
Steta tolikih miliona € iz budzeta, iz MTSa, iz znanih i neznanih firmi, datih mezimcetu.

Mare

pre 6 godina

Alo dečko, ti odmah, ali odmah idi.Ti si poražen od tima koji ima svega tri igrača-Gordić,Ivanović,Popović. Ali tvoj tim je u ovim mečevima izgledao grozno.Ti si jedini trener čija ekipa u završnici sezone ima strahovit pad. Bjelica i Lazić već duže vreme igraju bezobrazno loše, a u ovoj seriji ti se ugasio Davidovac.Tvoje vodjenje ekipe se ne može objasniti. Ti nemaš akcije u ključnim momentima, tvoje rekacije su ili zakasnele ili ponekad smešno loše. Ti večeras nisi imao odgovor na jednog prosečnog centra Barovića.
Još na početku sezone, upravo ovde sam rekao da sa ovim tipom Zvezda neće ništa osvojiti i na žalost sam bio u pravu.
Nemoj da se brukate sa ovim izjavama. Jeste da su sudije sudile očajno, ali je Zvezda i pored toga imala obe ove utakmice.Ali nije imala trenera, da to i realizuje.Sami ste sebe pobedili.
Ako je ovaj poraz najava odlaska Čovića ja ga prihvatam.Nije Zvezda igračka jednog umišljenog siledžije. Ako treba i da se Zvezda ugasi pa iz početka bolje i tako nego da se neko zavitlava i igra kako mu volja. Dovodi neke na klupu, tim se raspao, on preti da neće izaći na teren. To nije Zvezda.
Alimpijeviću, nema objašnjenja, odmah odlazi bolje za tebe.

Nenad

pre 6 godina

Licno mislim da da je ligu osvojio slabiji tim i licno se slazem sa alimpijevicem da je bilo zabranjeno da osvoji titulu. Jesam zvezdas ali objektivan.

ENDORFIN

pre 6 godina

"Treneru", imaj iole poštovanja prema Zvezdi i podnesi ostavku kao čovek.Svaka čast za Budućnost, borili su se hrabro momci i zasluženo osvojili titulu ABA lige,sve čestitke.

Axaxt

pre 6 godina

Evo jedne moje analize ove sezone:
Alimpijević - definitivno loš trener, to se sada jasno već vidi. Igra ne liči ninašta, odbrana je nikakva, Ivanović i Gordić su probijali prvu liniju 1-1 kako su hteli i dobijali penale ako ne polože. Njegova najveća greška u ovo meču je izostanak prave reakcije u trećoj četvrtini kada smo sa +8 došli na -3.
Tempiranje forme je bilo katastrofa. Najbolje smo igrali u decembru, od tada sve lošije i lošije. Sem Davidovca nijedan igrač nije napredovao.
Uprava - Ekipa je katastrofa selektirana za ovu godinu. Radičević, Jovanović i Janković su definitivno razočarali celu našu košarkašku javnost. Ko se seća letos su se Zvezda i Partizan otimali oko njih. Mi smo sinoć igrali sa 8 ili devet igraca u rotaciji. Pritom računam i Bjelicu.
Odnos sa publikom - pri čemu i ne mislim na delije(to je jedino dobro u sezoni). Mislim na navijače koji vole košarku i razumeju je donekle. Većina ovih navijača još u novembru je pokazala da im se ovakav tim i igra ne dopada i da ne žele da ga podrže. Ostatak je malo po malo odlazio do kraja sezone pa smo morali da dajemo besplatan ulaz za finale!!!
Da sumiram: Krenuli smo u sezonu sa nikad većim budzetom, najavom da ćemo igrati sve mečeve u Areni, i pominjali neki F8 ili F4. Sada smo izgubili oba trofeja, Evroligu i ugrozili finansije i podršku kompletne publike.
Neophodna je reakcija odmah, da je povrati podrška publike i napravi temelj za narednu sezonu titulom u KLS.

Deki

pre 6 godina

Zvezda kao klub sa najvecim brojem pristalica u Srbiji treba da predatavlja nesto uzviseno i da predstavlja primer. Zvezdu vode sarlatani, i u fudbalu i u basketu. Treba da aterirate da bi shvatili koju odgovornost nosite kao klub, svi vi, i navijaci i uprava. Ako vec niste spremni onda i zasluzujete da vam se desava ovo u Podgorici. A kako sada stvari “neko” je zakljucio da treba da vam se desava Podgorica i nije mi vas zao posle ispada na derbiju i ponasanja navijaca. Treba neko da vas nauci pameti, neko kome ne mozete nista.

DubokaMisao

pre 6 godina

Posle svakog tvog tajma,igrači gube loptu u roku od 7 sekundi... šta im crtaš na tabli toj da mi je znati.... i šta ljudi sa kravatama slušaju na tajmu... koji će oni tu ...

Aleksa

pre 6 godina

Da li je nekom igraču Zvezde bilo dozvoljeno da šutne za 2, iz naskoka, iz posta, iz okreta, gde vam je leđna tehnika? Gde je izgrađena akcija, gde su laki poeni? Ovaj sastav Zvezde je bruka i sramota u domenu toga koliko i kako su igrači spremni i šta uopšte umeju da urade sa loptom. Ne samo da je ekipa sa jednog Kvinsija Milera spala na apsolutno neupotrebljive strance, nego je i degradacija trenera zacementirala ono što je svima jasno već dva meseca - ovaj tim Zvezde sa ovim trenerom na čelu ne zaslužuje igranje u EL. Čestitke igračima i treneru Budućnosti. Zvezdaš.

slaviša šmigič

pre 6 godina

ovi igrali karate na ročestiju čovek izveo 5.slobodnih bacanja.i da smo pobedili oni bi dobili ovakvim suđenjem u beogradu.više od pola bilo sa slobodnjaka.

Suba

pre 6 godina

Alimpije brate ... stvarno mislim da si dobar trener, posvecen svom poslu, da te sigurno ceka dobra i uspesna karijera ... ali nemoj brate i ti da mudrujes i da dajes saopstenja ... ljudi su bili bolji i tacka.
sportski pozdrav

Veseli

pre 6 godina

Jednostavno nije vam bilo dozvoljeno da igrate rukometnu odbranu kao dok je Radonjić vodio (Lazić pogotovo) ! Kad god je bilo super suđenje, vi ste gubili i od Partizana i od Budućnosti, i to je to!

мерак

pre 6 godina

Реално си ти још зелен за све ово. Исто тако је и суђење било баш на страни будућности ове две утакмице у Подгорици. Али то је модеран спорт, ко више плати тај и добија, нажалост. Време је за нове клинце у звезди, једно 70% тима је за пензију.

..Zvezda..

pre 6 godina

Podrska za naseg trenera. I dalje je najbolji i da nam nije njega veceras ne bi ni igrali!!! Alimpijevicu,legendo uz LeBranka,ostani na duze!!!

velemajstor

pre 6 godina

Jedini nacin da Zvezda pobedi ovu seriju je da izgube veceras, Alimpijevic dobije otkaz, i ostatak strucnog staba iznese seriju do kraja uz malo srece. Ako Zvezda kojim slucajem dobije veceras, i Alempije ostane na klupi, nece biti pete utakmice u Bg, dobija Buducnost u CG.
(velemajstor, 10. april 2018 19:12)

# Link komentara
Preporučujem (+29)
Ne preporučujem (-22)

Na stranu sudije i sve, Alimpijevic je bio ubedljivo najslabija karika, i trebao je dobiti otkaz posle finala kupa.
Dajte meni da vodim ekipu, za pola Alempijeve plate, i bice sigurno barem blagog pomaka, iako je moje najvece iskustvo u kosarci par godina treniranja u osnovnoj. Svakako bih i ja kao verovatno najveci laik medju svim komentarima ovde, bio bolje resenje od doticnog prepotentnog gospodina.

sasa

pre 6 godina

preuzmite ogovornost ko covek. ..i sta sad da gledamo sledece godine mzt i cibonu i partizan. i to je sve. svaka cas sto ste upropastili celu sezonu. a pojacanja su razočaranje. jedino ovaj momak sto su ga svi izviždali je pomazao kako se bori. njemu svaka cast, i rocestiju. ovo drugo je smešno.. a keselj ti i ne treba izgleda. trenerski magu

некле

pre 6 godina

Значи ако вам не свирају слобоњаке не можете да победите никог?!
То што из игре не можете да дате кош ником ништа.
Класична Звезда, мада је ово фмп, али остале исте навике, ако није комплетна држава, судијска организација, лига иза њих , нема ништа од трофеја и одмах кукање.
Какво размажено неспособно спортско друштво!
Сад ће бити хаварија кад буду хтели да терају Човкета а неће моћи зато што је то његов клуб, и онда скапирају да су ових 5 година уствари навијали за фмп хаххаха
Звезда-фмп оваква каква је после овога више неће да постоји, пројекат овог мутанта од клуба се распао.
И надам се да ће после ове сезоне сви српски клубови иступити из ове смешне аба лиге.
Да развијамо ми нашу лигу а не да братијамо са околином.
Само Српска лига, никаква аба!

Bogdan

pre 6 godina

Kako te bre nije sramota?! Kakav obraz imas da da kazes da ti nije dozvoljeno da osvojis?! Najskuplji i najkvalitetniji tim si imao na raspolaganju u celoj ligi !!

Dejan

pre 6 godina

Jeftin alibi, posle izgubljene serije. Ako se pogledaju sve cetiri utakmice, sudjenje je bilo korektno. Da li je tesko prevaliti preko usta da je Buducnost bila bolja, i zasluzeno pobedila. Trener je izgubio pet od sest meceva protiv Buducnosti ove sezone, izgubio je kup, vrlo je moguce da ce izgubiti i superligu. Umesto ovakvih izjava, bolje bi bilo da se zamisli da li je pravi covek na pravom mestu. Jednostavno je, dobio je sansu, pokazao je da nije trener za veliki klub, i to je to. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

who the f..k are you

pre 6 godina

Opet ste izgubili mesto u EL za Srbiju...pa dokle više? Tek sad kreće curkus za KK FMPCZ - kako da ode legenda, a on vlasnik, na upravnom odboru neće sigurno, hahaha čuj upravni odbor...da li se kabinetu isplati da nađe 10+ miliona evrića da se legenda ipak povuče bez buke, jer sad nema EL, a neće je ni biti uskoro, jer će sledeće sezone Olimpija da se prošeta ligom...pa onda malo Hrvati...hvala vam što ste opet "odbranili" interese srpske košarke...mali klub, sa malog Kalemegdana i da poentiram zauvek ćeš biti mala komšinica Evropskog šampiona...poznato?

BOSS

pre 6 godina

I ovi sto uporedjuju Radonjica i ovog,molio bi da prestanu... Radonjic je od Jovica,Cibersa,Marjanovica,Kalinica napravio igrace dok su bili u Zvezdu.Nije moguce da su Bjelica i Lazic od ove godine zaboravili da igraju kosarku!!!

Milan

pre 6 godina

Alimpije otkaz!Gospodoski cestitaj ne ovakvi izgovori!

Nadam se da posle ovog fijaska ce navijaci Zvezde da malo vise cene Radonjica i sta je on radio!Evo vidite dzabe da ima 5x jaci tim ako das amateru da vodi!
Alimpije zelim ti srece u nastavku tvoje karijere ali za Zvezdu nisi trenutno!

room 1408

pre 6 godina

Budi musko i priznaj da su vas otkinuli.U 6 utakmica 5 puta si izgubio.Mozes u nekom sportu biti 1 prvak ali 5 puta to je vec znanje.Reci bolji su i to je to.Ili reci imam igrace ali ja nisam strucan.Vise ce te tvoji navijaci postovati.Dzikic te je dobio sa 1 ipo igracem.

Sta ucini to Dzikicu Aleksandre??!

pre 6 godina

Naravno da niste mogli kada je Buducnost Voli bolja I 5 puta vas pobedila ove godine. Lopta nikad ne laze.
A vi se sad zalite, placate, pisite saopstenja, I pokusajte da po 3. put igrate EL iako to niste izborili na terenu.

TIGER

pre 6 godina

Vi se brukali na terenu, gazda vas brukao van terena... Nema veze :)
Dogodine opet jedan tim, ali samo gazdin. Stranci odlaze, sve sto vredi ce prodati za sicu, a svi ostali igraci u Zeleznik. Tako se vracate na onih 4 igraca koje ste imali kada je on preuzeo vas klub... Ah da... Tu ce biti i bar 10 miliona duga koje ce vam ostaviti, zajedno sa EXEL tabelama kako da izadjete iz krize :)

Vlada

pre 6 godina

Alipijević, Bjelica, Feldin, Ročesti, Lesor- NAPOLJE.
Hitno uvesti klince iz FMP-a, dobrog domaćeg pleja i stvaraju igrače za reprezentaciju.
Vlada Vukoičić je šutnut za mnogo manje stvari..

Bumerang

pre 6 godina

Daj čoveče ne brukaj se.Izgubio si titulu od tima koji je bukvalno igrao sa dva ipo igrača.Tvoj predsednik je i predsednik lige.Budžet,liga sudijska organizacija,država sve je bilo uz vas i opet vam je neko drugi kriv.
Stvarno sramota.Biti veliki znači priznati i čestitati boljem od sebe.Doduše treba biti veliki.

Petar

pre 6 godina

Budi veliki i u porazu!!! Manite me price o namestaljkama! Sto nismo danas pobedili kad su svaku odluku pregledali na snimku?? Bilo je loseg sudjenja ali ne moze to biti glavni uzrok da su nas rasturili SVAKU utakmicu, nista im nismo mogli. I onu drugu u Beogradu koju smo dobili je bila na jedan kos bukvalno do kraja kad smo posle napravili razliku kad su oni vec stali jer nije bilo vremena

Rale

pre 6 godina

E, moj Alimpije... da su nas pokrali, jesu. Sudjenje konstantno na stranu buducnosti. Ali covece, tebi igra Enis u poslednjem minutu i pri tom uzima sut za tri, decko koji nije pogodio nista i koji nista nije znao ne samo ovu utakmicu, nego celu finalnu seriju. Mogli smo i morali bolje, kvalitetniji smo tim od njih i sad tvrdim, ali nazalost slabo vodjen, bez autoriteta.

Predo

pre 6 godina

Zvezdaš sam od glave do pete, ali sam uvek poštovao protivnika. Budimo realni, prvu utakmicu je izgubio Alimpije, tj. Džikić ga je nadigrao. U drugoj utakmici je bilo blagog navlačenja sudija za Zvezdu, ali ni blizu toliko koliko u trećoj za Budućnost i nikad nećemo saznati da li bi Zvezda dobila tu utakmicu da je bilo fer suđenje kao u četvrtoj, koju je Budućnost dobila zasluženo, jer ima bolji tim i mnogo boljeg trenera, a Zvezdini pojedinci su podbacili. Velika je mogućnost da Alimpije izgubi i prvenstvo Srbije. Treba odmah praviti novi tim sa novim trenerom.

vladimir

pre 6 godina

Nije mogla zbog tebe trenera početnika.Pratim košarku više od 30 godina i Zvezda nikad nije imala goreg trenera od tebe.Kako ti tim igra ono ne liči na ozbiljnu košarku.To je tvoja zasluga.Pa ja bolje poznajem košarku od tebe, iako sma laik, jer sam znao šta će se dogoditi posle prve utakmice.Nisi ni trebao se prihvatiš tog posla.Jednostavno nekad treba odbiti nešto jer nisi dostojan toga.Sad je već kasno, čekaju nas teške godine, zahvaljujući tebi i Čoviću koji te je doveo, koji nije video ono što su svi drugi videli, da ti nisi dorastao za Zvezdu.

čovek iz senke

pre 6 godina

Sto je najgore, CZV ima najbolji i najjaci tim u ABA ali trener je katastrofa, Dzikic bi se sa ovim igracima prosetao kroz ligu.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Mnogo mi je drago sto su zvezdasi objektivni i vide da je Buducnost zasluzeno osvojila titulu. Tako i treba. Bolje organizovana ekipa je pobedila. Zvezda je igrala bez trenera. Ne uci se na Evroligasu.

Magico

pre 6 godina

Gospodine, ti ne znas nista. Igrao si pet istih utakmica sa Dzikicem, pozocioni napadi, krljanje itd... Pravio si ekipu da daje po 100 poena i da trci, da igra napadacku kosarku a u ovih 6 utakmica si igrao na 70 poena jer te Dzikic veseli navukao na tu kosarku koja nam ne odgovara. I to ti ne zameram, ali ti zameram da ti nijedan, ali slovima nijedan igrac nije napredovao ni za milimetar.

kalcokera

pre 6 godina

otkaz otkaz ako te ne isteraju prazan pionir
dojadio si celu godinu

svaka utakmicaje bila ekskurzija u EL
zato i ne moze da dobije kad je tesno

123

pre 6 godina

"Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prva dva meča u Beogradu i Zvezdina u ova dva dana u Podgorici. Ovo je moja je odgovornost, ali drugi utisak je da Zvezda nije mogla da osvoji titulu, to je moj utisak", zaključio je trener crveno-belih.


To bato znaci da tvoji igraci mnooogo biju, mnoogo. A onda kada sudija sudi faul, nije dobar sudija. To sto vi promasujete za 3 Feldin, Dobric i to kada mora da se pogodi, to nema veze? Ovako lose niste igrali tokom sezone pa cak i u EL. To ovom coveku nije jasno. Igrate, OCAJNO. Jedini vas igrac koji je odigrao odlicno u ovoj seriji je Omic i ni jedan drugi. Ni jedan!

Markov

pre 6 godina

Alempije, samo kad sude naše sudije, tada CZ ima manje faulova, kad sude stranci onda zbog vaše grube odbrane imate mnogo ličnih. Niste vi nikada imali najbolju odbranu u Evropi, kako se ta fama lažno širila, nego ste igrali odvratnu odbranu "prst u oko" i tako se održavali, sve dok se krčag nije razbio - 19 poraza u EL, poraz u Kupu, 1:5 protiv Budućnosti.

mister no

pre 6 godina

Sudjenje jeste bilo domacinsko, ali nije bilo presudno. Bili smo losiji, pocevsi od tebe pa na dalje. Cestitaj protivniku i idemo dalje.

p

pre 6 godina

A nije mogla ni kup, a za koji mesec ces reci da nije mogla ni nase prvenstvo. Neke ptice nikad nepolete, a neki treneri nikad nista neosvoje.

DarioHubner

pre 6 godina

Covece osvesti se, urnisala su te dva i po igraca Buducnosti... Jeste da ti je drugi selektirao tim, ali on ce kao i uvek da nadje resenje da se izvuce, ali ti ces morati da letis... A bolje da sam to uradis... Da se ne ljubimo!

Vladimir

pre 6 godina

Alimpijevicu ti si svoje rekao. Ako imas i malo morala ti ces sam podneti ostavku i otici. Jos jednom cu ponoviti da je doticnog preporucio Svetislav Pesic, covek koji je dva puta kao trener Zvezde nas klub debelo unazadio. Neka svi lupaju minuse na ovu moju izjavu, ali ja kada god cujem za Pesica u kontekstu sa Zvezdom kosa mi se dize na glavi.

emigrant

pre 6 godina

U pravu si, mora da je do slobodnih bacanja a ne do činjenice da si u direktnom okršaju sa Džikićem pet puta u sezoni iskusio profesionalni čas košarke. Nadam se da se ovime stavlja tačka na mutanta iz Železnika.

slobinator

pre 6 godina

zvezda u beogradu ispušta + 8 u 3.četvrtini.večeras vodi 49:41 i za tili čas budućnost pravi 12:2.na minut i 17 pre kraja vodimo 70:68 i onda za 40 sekundi budućnost pravi 9:0.na prošloj utakmici ne ubacuješ omića poslednja 4 minuta.feldin šutira trojku sa 9 metara a nama trebaju 2 poena za pobedu.cele sezone držiš kešelja i jovanovića na klupi.kad zatržiš tajm-aut ti kao da praviš akciju kako ćeš da daš loptu protivniku.sudije jesu bile skandalozne ali ti kao trener još skandalozniji

Ivan

pre 6 godina

Zvezda je izgubila od Buducnosti koja je igrala finalnu seriju sa crnogorskim igracima + Lendri.Dolmen je bio povredjen,Gibson je imao rupturu tricepsa suterske ruke jos od Cedevite,i bio je beskorisan cak je Zvezda pravila seriju posle njegovih ispucavanja.Partizan ih je dobio kad su bili kompletni.Ako sa ovim timom i trenerom krenete na Partizan bice tesno bice 0:3

Millennium

pre 6 godina

Nikad nisam voleo one što bojkotuju klub zbog nekog igrača, takmičenja... Ali iskreno, razmišljam da ne gledam Zvezdu dok ti ne odeš. Ne da bih je bojkotovao, već što tebe više ne mogu da gledam. Godinu dana mi živce kidaš, upropastio si nas.

Dekster

pre 6 godina

Samo me zanima..sta bi bilo da je Feldin u zadnjem napadu ubacio trojku..ili Lesor odbitak..u trecoj utakmici...sva prica..sve bi bilo nebitno...nego izgubis..i onda krene teorija zavere..sl.bacanja..sudije..jednom recju jadno...

ACM

pre 6 godina

Одучили су нас од кошарке. А ти лепо у Лепосавић да будеш тренер и са собом поведи Кешеља, Јанковића, Бјелицу, Лесора, Лазића...

Robin Hood

pre 6 godina

Sram te bilo bre ! Ovo kazem kao navijac Zvezde! Kakve ti debuloze postavljas u napadu sta fantaziras sa iskakanjem Lesora i Omica, ljudi nas napunili samo tako, Gordic Popovic, Ivanovic ... Moja baba Vidosava bi ih pretrcala slep covek vidi da to ne pije vodu i ti to forsiras konstantno, igrate zadna 3 meseca sa 7/8 igraca u rotaciji, Za cega je doveden Keselj ?! Antic kad god je trebalo nije igrao, zasto se dobodio ako se znalo kao sto i jeste njegovo zdravstveno stanje ! Nikad losije obavljen skauting tima za igrace, a ti ces nesto da pricas ?!
Jedino o cemu treba da pricas je to da se izvinjavas svim navijacima Zvezde jer si neznalica i da iz moralnih razloga das neopozivu ostavku !
Hvala za sve i da se ne gledamo vise!

Mr. Montenegro

pre 6 godina

Buducnost je po pet puta omlatila i zvezdu i cedevitu ove godine(racunajuci i evro kup) tako da je jasno ko je bio najbolji i sasvim zasluzeno slavio!

Porota

pre 6 godina

Kada svaki naredni meč sudi druga ekipa arbitara priča o oštećenoj Zvezdi pada u vodu. Džile spakovao Alimpija sa 3 ipo igrača.

chombe

pre 6 godina

ma daj, pa kad he zvezda imala po 20-30 bacanja vise kd partizana, tada to niko nije spominjao..stavise, bili su komentari kako partizan zapravo njje uspeo da zadrzi zvezdine igrace jer su ovi bolji.
Da ne skrecem sa teme, Buducnost je bolja ekipa ove sezone, dobro su igrali. Nema sta, cestitajte im ko ljudi. Lesor je imao cist zicer juce za pobedu, a vcrs Branko i Rocesti bacaju loptu u bunar minut pre kraja pri Zvezdinom vodjstvu. Sta su tu sudije krive. Sdruge strane onaj decko Ivanovic, podseca malo na Milosavljevica po igri, daje koseve za pobedu i to je to. Cestitajte i ne brukajte se sa izjavama poput Covica

Spale

pre 6 godina

Sudije možda jesu malo navlacile, ali ti si morao to rešiti ako ni sa čim drugim, onda malo boljim izvodjenjem slobodnih bacanja. Da si digao procenat na skromnih 60% mi bi ovo dobili lagano. Imaš još KLS da izgubiš, pa da ideš negde da učiš zanat.

DNK

pre 6 godina

Ljudi,

Generalni, prezanimljivo finale!
Odlicno za ABA ligu, ali bi sampionski Partizan zgazio i jedne i druge....zajedno.
I proslogodisnja Zvijezda je bila jaca.
Pada kvalitet lige, a to ne valja..

kole

pre 6 godina

Sutnuo 7 bacanja. Pa decko bezi od kontakta sta je tu cudno?
7 bacanja u 4 utakmice znaci 1,75 bacanja po utakmici.

U El (gde je sudjenje ok po Covicu) sutnuo je 55 bacanja na 30 utakmica ili 1,83.

Ne vidim da je zvezda tu ostecena. Nije tih 0,08 bacanja resilo seriju.
Smesno je sto Alimpijevic cak ni ne zna kako je izgubio. Tolika je njegova nestrucnost.

sickboy

pre 6 godina

@jabreja
Zato ste vi vaše milione iz budžeta opravdali i dostojno predstavljali srpsku košarku u Evropi, protiv velikana evropske košarke kao što su Bilbao i Limož, sa fantastičnim učinkom od 1 pobede i 9 poraza. Zaista impresivno!
Dok ne objavite finansijske izveštaje gde ste i koliko trošili državne novce prethodnih 15 godina ne javljajte se.. i da ne zaboravite da isplatite Dulou časove ljubavi, a za Zvezdu ne brinite!

Ledilo21

pre 6 godina

Kako da osvoji kada ti kapiten pogađa tablu od pozadi, pley pogađa semafor, ti držiš najboljeg igrača Omića juče na klupi u poslednjem minutu, a igra ti Lesor koji je totalno van ritma... Kad ti Gordić šetao igrače kako je hteo, kad prave faul na šutu kao da igraju rukomet..... Ima tu još dosta... Ti kao Đukić, svi krivi sem tebe...

Ditmars

pre 6 godina

Realno, Alimpijeviću nemaš pojma. To mi je samo potvrdio time out na 70-70, u Zvezdinom momentumu , da bi “ti nacrtao akciju”, da bi naravno posle izgubljene lopte Rochestija utakmica i serija bile izgubljene. Po “tvojim pravilima” gurali ste loptu Omiću i Lesoru - koji su sa linije bacanja blagi užas. Mnogo pričaš o bacanjima njihovih brzih igrača (Ivanović, Gordić) koji su vas terorisali prodorima (i delovalo je da znaju kako to da urade). A vi? Vi ste samo gurali loptu centrima. Dakle, Alimpijeviću, da ste malo više probijali kako treba možda bi i neko ko zna bacanja da baca i pogodio nešto, ovako čestitke Budućnosti, zaslužili ste pobedu - vašom igrom (sudjenje vam nije donelo pobedu u seriji).

Savatiye

pre 6 godina

Veze ti Alimpijeviću nemaš. Pedeset posto ti, pedeset posto sudije su razlog što smo izgubili ABA ligu. Mada treba biti iskren pa tvoju krivicu pripisati Čoviću, jer izgleda samo njemu nije bilo jasno da sa tobom nema šanse da uzmemo bilo koji trofej!?
Sad moramo u EK, a u nastavku da probamo sa nekim drugim na klupi da osvojimo KLS!
Jet ti svakako nisi u stanju da vodiš Zvezdu do tutule.

Stefan

pre 6 godina

Апсолутно није могла. Разлог? Питај огледалце. Једино што би ти требао да кажеш наредних дана је "Довиђења!"

ikson

pre 6 godina

Alooooo, dečko pakuje kofere i idi iz Zvezde. Tvojim neuspehom uništen je godišnji rad jednog stručnjaka Dr. Radonjića. Za tebe je KK Dubočica da se tamo učiš i kališ.

hmm

pre 6 godina

Smesan si, 5 poraza imas od Buducnosti ove sezone, ubio te Dzikic u pojam. Ostavi se ti slobodnih bacanja, kada ne budete igrali tako agresivno, necete ni praviti toliko faulova. Srecno u kupu Mace Diskrecije.

Henry Chinasky

pre 6 godina

I juče i danas igrači Zvezde u zadnja dva minuta nemaju rešenja u napadu, čak prave grube početničke greške. Tu niko ne može da pomogne ili odmogne. Jednostavno nema pravog igrača koji može da preuzme odgovornost, uzme loptu i da koš. Tu ne pomaže trener, sudija, trening. To se rađa.

kola

pre 6 godina

Odakle ljudima da je ovaj lik krivac!? Dečko je nezreo za trenera jednog ovakvog kluba, kriv je onaj koji ga je postavio, kao i ovogodišnju selekciju igrača što je napravio. Stranci i koledž igrači potpuni promašaji. Ali sve to ima neku drugu pozadinu. Klub verovatno ide u ruke drugog "vlasnika". Ma...

vlaca

pre 6 godina

U Cacku ste se provukli ali izgubili finale.sa Partizanom.I protiv Mornara na misice.Totalni raspad ekipe.Buducnost je u vrhu zadnjih godina zasluzila je.

Слободан

pre 6 godina

Има истине у томе, али то није било пресудно. Да не помињем друге сегменте игре, погледајмо само како смо погађали слободна бацања. Катастрофално! Па,само је то могло да буде пресудно! Шта рећи за, рецимо, Лесора, који је могао (морао) да реши победника у трећем мечу, итд., итд...Ни претходних сезона Звезда није имала боље суђење, али је, једноставно, боље играла...

RRO7

pre 6 godina

Alimpije,ajmo redom:
-celu sezonu ne mozes da naucis centre kako se brani P&R
-da li si ikad cuo za zonu,kombinovanu zonu?
-od Gordica i Ivanovica si napravio ubice,a oni realno oterani iz Evrope!
-ne umes da sacuvas 6-10 razlike i mirno privedes mec kraju!
-imas skracenu rotaciju i 2 igraca prikujes za klupu 4 utakmice?
Ima jos puno toga,ali ovo je sasvim dovoljno da se oprostimo cim sletis u BG.

Petar

pre 6 godina

Pa Zvezda celu sezonu, sve što je dobila u EL, dobila je na agresivnost i tuču bez posebne elegancije u igri. I sad kad ih je neko dobio njihovim stilom i pošteno isprebijao, odbijaju da prihvate i bave se špekulacijama. Evo ja prvi ne krivim Alimpijevića, imali su tešku sezonu, ušli su izubijani i ispovređivani u završnicu lige i sa 7, 8 igrača u rotaciji. Sa nosiocima kompletno van fokusa. Teško je tako dobiti Budućnost koja je izuzetno talentovan tim, potentan, i u trenutno duplo boljoj formi. U prvoj utakmici se videlo kako stvari stoje i da će Zvezda izuzetno teško uzeti seriju na tri pobede u ovom stanju. Ali onda treba biti realan i pošteno sportski čestitati, a ne praviti cirkus od suđenja. Koje nije bilo perfektno, ali sveukupno prilično korektno.

greaka

pre 6 godina

Alimpijevicu sam si kriv za poraz, nema nikakvog napretka u ekipi , bez volje, zelje , a odbrana je toliko supja da to nije normalno!

mihailo

pre 6 godina

Naravno da nije mogla da osvoji kada si joj ti trener. Imaš odlilan učinak u ovoj sezoni tj 2\2. Izgubio si kup i ABA ligu još da izgubiš i naše prvenstvo i imaćeš triplu krunu 100% učinak ?

Dzontra Volta

pre 6 godina

Sudija je kriv sto je Lesor promasio zicer.Sudija je kriv sto Rocesti gubi loptu minut prije kraja.Sudija je kriv sto ne mozete odbrane odigrati bez faula.Pruzite im ruku i cetitajte im na zasluzenim pobedama.Sa dosta manjim budzetom su vas dobili 5 puta u sezoni...

MisterNo

pre 6 godina

@otac
Tako je, ne moze nekome prvi trenerski posao da bude Zvezda ili Partizan. Kad je onomad Kecman dao onu trojku, Index je snimio dokumentarac Zasto Hrvatska nema Partizan. Ucesnici (Novosel i drugi) su se slozili da je Cibona propala jel su se mnogi ucili trenerskom zanatu vodeci je....

Hell

pre 6 godina

Ma bravo,vidi se zasto si doveden,da Covic govori kroz tebe! Kako vas bre nije sramota vise da kukate,kad pobedite tada je sudjenje ok a kada izgubite sudije krive,kako da ne

kvazimodo

pre 6 godina

Sačuvaj Gordića, care. Vežbaj sa igračima bacanja, care. Ne uvodi Enisa kada se odlučuje, care... Pa onda care možeš da daješ ovakve izjave, care.

Nix

pre 6 godina

Mani se ti, dečko, čovićizma već čestitaj protivniku i spremaj se za nastavak. Mani se cmizdrenja, prihvati poraz i nauči nešto iz njega. Budi profesionalac.

bg

pre 6 godina

Kako je samo uspeo da 5 puta ove sezone izgubi od ove ekipe Budućnosti? Samo pogledajte igrače Budućnosti osim Dolemana koji je bio ozbiljan EL igrač...i malo EL iskustva je imao Gordić svi ostali su Evrokup i ABA nivo. Ivanović u Grčkoj nije mogao da igra, braća Šehović... Treba biti talentovan da uništiš sve što je Radonjić radio pre tebe...Sad smo završili sa EL u narednih 2-3 godine zbog Čovića i Alimpijevića. Alimpijević je anti-talenat za košarkaški posao, izgubio kup, popio 19 poraza u EL i ABA ligu izgubio. On ako ima morala treba da podnese ostavku...za ovo nema opravdanja.

Bazinga

pre 6 godina

Ne pravdaj se Alimpijevicu, kakva crna slobodna bacanja. Hoces da kazes da su za onaj preseceni pas Rocestija, sut Lazica sa kontra strane table, i jos mnogo slicnih situacija, krive sudije, ili neko drugi. Krivi su igraci, a i ti sa njima. Bili su bolji i to je to, kao Zvezdin navijac to kazem. Velika greska je bila sto su te i postavili za trenera.

SEnT

pre 6 godina

Sine nisi ti kriv sto neznas, ali nisi smeo da pristanes da vodis Zvezdu! Koji ti imas preduslov da vodis evroligasa, pa ti si prosecan trenercic za kls ligu, i nista vise od toga! Ostaces upamcen kao trener koji je direktno ucestvovao u raspadu jedne ere kluba! Naravno glavni krivac je Nebojsa Covic, i njegova sujeta koja mu se obila o glavu! Ako ce ovo znaciti odlazak Covica i restart kluba, onda moze ovo biti i dobro, ali znajuci kakve smo srece mi navijaci C.zvezde...

Норис

pre 6 godina

Алимпије неискусни,

добио си шансу какву ће тренер твојих година мало где добити.
Није да ниси баш ништа показао, али ипак ниси био дорастао овако великом изазову који си имао у својој првој сезони на велико сцени.

Лоше си селектовао екипу, предуго си веровао погрешним играчима (Фелдин, Бјелица, Лазић) који су добијали превише минута и који су имали погрешне улоге.

У мечевима против најјачих екипа у АБА лиги, против Цедевите и Будућности, Звездин скор је 2/7, што је - срамотно како год окренеш. Такође је било море прелако изгубљених утакмица у Евролиги.

Желим ти све најбоље у животу и у тренерском послу, али ако већ ниси био замењен после Купа, онда би требало да поднесеш сам оставку након финала АБА лиге.
Надам се да ћеш овогодишње искуство паметно искористити и да ћеш ипак градити каријеру без прескакања степеница.

Иначе, нисам киван само на тебе.
НАЈИСКУСНИЈИ играчи су читаву сезону, па и ово финале, одиграли срамно лоше, а нисам задовољан ни њиховим изјавама и ставом.

nba

pre 6 godina

Isto kao što Dule nije mogao da bude trener Partizana,kao što Partizan nije smeo da nastavi terorisanje ostalih polovnjaka.Ajde bre nije košarka za vas pa vi ste se ove sezone preselili u poluprazni Pionir ne znam što silite priču?

Bruko

pre 6 godina

Naravno da nije mogla da osvoji sa tobom na klupi...1-5 imas sa njima u sezoni i ti imas obraz da pricas ko je mogao a ko ne...pobedi te ekipa sa Gordicem i jos mozda dva polovnjaka...

sivan

pre 6 godina

Radonjic ti je ostavio evroligaski tim da treniras i ucis se, a ti si ga iza sebe ostavio sa svojim jadnim komentarima i slabim ucinkom. Maramicu u ruke, obrisi suze, obrij se i neka ti je srecan put!

Pozdrav od ljubitelj dobre kosarke

Goran

pre 6 godina

Da, nije mogla! Ali zbog tebe u dobroj meri. Istina je da je sudjenje bilo skandalozno. Ali brate, tebi tim na kraju sezone igra kao da se skupio pre par nedelja. Odbrana ne postoji, reket zvrji prazan dok Omic stalno iskace na mismec Gordicu i ovaj lagano prolazi pod nebranjen kos. Cetiri utakmice na istu foru. Napad se svodi na “ako nas sut krene”! Dve uvezbane akcije ne mogu da se primete tokom meca. Time outi ti sluze samo da pauziras nalet protivnika. U jednom trenutku na parketu Rocesti, Enis i Feldin i umesto da se napad ubrza i ostavi prostor za nekog da sutne iz ciste pozicije, za to vreme Davidovac se par napada za redom zalece u pun reket i sutira iz teske pozicije. Mogao bih ovako do sutra. Ove sezone je napravljeno mnogo gresaka u dovodjenju igraca ali ubedljivo najveca je bila trener. Ne zelim da tvrdim da Alimpijevic nije perspektivan ali je jednostavno nedopustivo bilo dovodjenje trenera bez iskustva u klub sa najvisim ambicijama u regionu!

wer

pre 6 godina

Nije mogla zbog tebe trenera početnika.Pratim košarku više od 30 godina i Zvezda nikad nije imala goreg trenera od tebe.
(vladimir, 15. april 2018 00:00)

"nemojte da mi padata, nemojte da mi padate, jer hoce.........."
ako pratis kosarku 30 godina, nastavak ove komicne poeme sigurno znas :)

ps. nije bilo 30'es, bilo je 41!

dr

pre 6 godina

Navijam za Crvenu Zvezdu,ali ove godine su mi ogadili kosarku. Kako vas nije sramota da pricate o sudjenju kad od prvog dana sezone igrate OCAJNU kosarku! Najgora odbrana u Evroligi! Ejjjj!!! Toliko ste dobro igrali ove godine da se ne secam ni jedne jedine utakmice,mozda samo trojke protiv Reala! Radonjic da se vrati a Covic napolje bre!

vlade

pre 6 godina

zvezda sa alimpijevicem ne da nije mogla da osvoji aba, vec nece moci ni da osvoji super ligu.. cele sezone, igra ocaj, svodi se na induvidualno siljenje i bljeskove rocestija, feldina, pere.. ali, realno, drugacije i nije moglo, ovaj tim je sklepan na brzinu, okosnica pustena da ode od prethodnih godina, bez prave vizije ko bi mogao da ih nasledi! trebao je covic da se nategne i zadrzi ove godine radonju i ostatak ekipe, pa da proba da napadne f4 kad je vec u bg, jer ko zna dal cemo vise ikada imati sansu da nesto ozbiljnije uradimo u evropi, pa tek posle ove sezone rekonstrukcija.. ovako, nista nije dobijeno, ostali smo bez rezultata i evrolige, a nismo razigravali mladje igrace.. za super ligu, treba se zahvaliti rocestiju, feldinu, milku, peri, jovanovicu, keselju, prikljuciti timu tri - cetiri mlada igraca i imati jasniju sliku, na koga se moze racunati za narednu sezonu.. poceli smo neplanski da dovodimo igrace, bas kao i partizan pre par godina, pa je doziveo totalni kolaps i potonuce.. to treba izbeci i dati pare za ozbiljnijeg trenera pre, nego trositi iste, na prazna pojacanja..

slatkorecivi

pre 6 godina

Zvezdas sam, ali nekako me ne boli ovaj poraz. Nisam pobornik teze važno je učestvovati, pa tako nisam ni pratio EL zadnjih nekoliko kola.
Ono što je vidljivo jests da smo sezony u ABA završili sa ddva prava igrača( Ročesti i Omić ) i nekoliko ograča u pokušaju. Bjelica, Lesor i Lazić u kanalu, s tim da je Lesor potpuni promašaj, dok za ovu dvojicu isključivi krivac je trener, kao i za Kešelja, Jovanovića i Jankovića. Za ekipu sa malim budžetom je veliki luksuz da nema dobru psihološku pripremu, niko nije ušao 100% u seriju.

analiza

pre 6 godina

"Evo jedne moje analize ove sezone:
...Uprava - Ekipa je katastrofa selektirana za ovu godinu. Radičević, Jovanović i Janković su definitivno razočarali celu našu košarkašku javnost. Ko se seća letos su se Zvezda i Partizan otimali oko njih...
Da sumiram: Krenuli smo u sezonu sa nikad većim budzetom, najavom da ćemo igrati sve mečeve u Areni, i pominjali neki F8 ili F4..."
(Axaxt)
Samo da dodam da je meni,kao navijacu Par,narocito drago sto pomenuta trojica nisu medju osvajacima ABA lige.Narocito zbog Radicevica i olovke kojom je potpisivao ugovor za CZ,ako se secate.Ova druga dvojica su koledz igraci ,mogli su nesto i da nauce i da dobiju priliku da igraju kosarku u Par(slab roster pa bi imali minutazu),ovako su samo grejali klupu-i mozda zaradili lepu lovu.A Alimpije je suvise mlad,mek,uctiv da bi ga uzeli za ozbiljno-zamislite ko bi se trgao da vidi njega ljutitog-a sad zamislite ljutog DV ili Dzileta ili Zoca .Istina,ni Radonja nije bilo strasan kad se naljuti(za razliku od Pesica),ali je bar imao iskustvo.

Deda Jova

pre 6 godina

Rocesti ti proda dva napada najbitnija i ti se zalis. Preokrenuli rezultat i sve imali u svojim rukama i on ti sve zezne. Upropastio sve sto je uradio ove sezone. Remont tima, ti da stices iskustvo u manjim klubovima i dobro.

Realan

pre 6 godina

Nijednu titulu nisi osvojio, a ni Ročesti nije isao na ulaz pa da zaradi bacanja. Budi bar sportsmen kada trenerskom nivou ni Džikića nisi dorastao

Dante

pre 6 godina

Moj utisak je da ti nisi trener za ovaj klub.evo molim covica da ja vodim klub sledece sezone.garantujem titulu.pricas o planovima za sledecu sezonu.kako mozes covece.posle sramotne igre koju si postavio ne bi trebalo da se javljas.ekipa nema kvalitet.nema hrabrosti i nema trenera.

Sta to uradi Gordicu Nemanja?

pre 6 godina

Ko ti je kriv sto u jednom posedu Buducnosti napravite tri napada, ko ti je kriv sto su ti napravili brejk kuci, iako ti je kuca zeleznik ali ajde, ko ti je kriv sto ti igraci ne znaju bacanja, ko ti je kriv sto ne znaju kad da prave faulove? Bas sam se ponadao da cete opet igrati protiv vasrg starog dzelata Darusafake, ali oni odose u EL a vi u taj cipiripi kup kojem ste se smejali. Sedi 1.

Ratar

pre 6 godina

Ок Алимпије,то све стоји...ал објасни ми молим те,зашто Лазић игра одлучујуће нападе,зашто Бијелица уопште игра,зашто не можеш Лесора научити да брани пик игру,зашто је идбрана шупља,зашто после твог тајмаута нема помака у игри...и још много,много питања... ал ок,постоје људи које то мбого боље знају,ал ја знам само једно,слаб си ми ти тренер,кад те екипа са 2 играча победи 5 пута... Туга

pablo

pre 6 godina

Sramota. Idi sam bolje ti je. Imamo duplo bolji i skuplji tim. Pusti te price kako su nas sudije unakazile. Jesu. Ali ti i igraci su jos vise krivi za ovakav epilog.

robin hud

pre 6 godina

od pripremnog turnira u Atini do dana danasnjeg...nista bolji nismo ....kaubojska kosarka ...bez ideje i hemije...
ovakvu ekipu buducnosti bi
svaki ozbiljan trener pregazio...
Djikic mu je objasnio sta je trener u košarci....

batalite priču o sudjenju...

sryugos

pre 6 godina

A da ipak izbacis s terena Lazica kad krene da baca levom rukom polaganje? Ili da mu objasnis s koje strane table je kos? Ili jos bolje, da ga izbacis iz kluba? Ili da sklonis dva mvp-a mahanja peskira Keselja i Jovanovica i zamenis ih pravim igracima? Ili da zatrazis tajmaut na vreme? Ili da skapiras kako ti Dzile cetiri meca prodaje najprostiji pik en rol ili pop? Ili da skapiras kako se njihovi bekovi setaju po terenu i probijaju nase kao da nam igraju cunjevi? Ili da probas nekad zonu ili presing?

Aki

pre 6 godina

Nijedna ozbiljna ekipa ne brani centralni pik sa onim smesnim iskakanjem kao sto smo mi to radili ove sezone. To je bila glavna karakteristika nase nemocne odbrane i pecat naseg nam "omiljenog" trenera. Ali smo zato imali neverovatno uigrane akcije u napadu uz koje smo sa nevericom gledali kako igraci tapkaju loptu u mestu po 20tak sekundi kad se lomi utakmica, dok svi ostali gledaju u istog.
Ostavka Alimpijevica ne moze da nadoknadi gorak ukus (najblaze receno) koji je ostao posle ove sezone i 5 izgubljenih utakmica od ekipe Buducnosti. Najteze je da covek bude svestan svojih (ne)kvaliteta i da ne preuzima odgovornost za nesto sto je daleko od njegovih krajnjih dometa. Od Alimpijevica smo videli jedno veliko neznanje vodjenja ekipe, pogotovo u bitnim trenucima meča.
Treba dodati i da je selekcija igraca ove sezone bila katastrofalna, mada kad se covek malo zamisli, shvati da je skauting sluzba Zvezde veoma skromna i netalentovana kada se govori o dovodjenju relativno neproverenih igrača. U svakom slučaju ostavka Alimpijevica je najmanja kazna za ovog coveka koji je glavni krivac za ovako smesnu igru Zvezde i za sve pokidane živce nas navijača dok smo gledali tragediju u finalu ABA lige. Pozdrav

trener

pre 6 godina

ja sam fudbalski trener mladji sam 6 godina od Alimpijevica ,ali radim sa decom . navijam za Partizan ali sam gledao ovu seriju ,nisam strucan za kosarku ali imam taj trenerski pogled na sport . Gordic ti svaki drugi napad ulazi na prodor i zavrsava kosem pa gde su ti centri da zatvore ? zasto iskaces na pik kad te ubijaju prodirom sto to nisi pokusao da zatvoris zonom da ih nateras da sutiraju ? Bueucnost je bila mnogo agresivnija u napadu otud i toliko faulova zvezdinih igraca .
Zvezda u napadu posebna komedija nigde akcije sve se svodi na sut nikakva koncepcija igre , da napravis neku izolaciju mis mec .
Buducnost je imala mnogo bolji protok lopte u napadu .
nisam strucan za kosarku ali ja to vidim ,drugo selekcija ekipe je ocajna Rocedti i Enis plejevi dva skorera koji prvo vide kos , ako je jedan play pucac valjda je logicno da drugi razigrava jer ako nesto zakaze imas igraca sa klupe koji menja ritam . drugo Bjelica svi kazu ocajno odigrao ali covek nije imao ni jednu situaciju da ima izolaciju protiv igraca Buducnosti gde bi pravio prednost.

daw

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali cu biti brutalno realan.....juce je bilo malo natezanja za buducnost....kao sta je za nas bilo u drugoj utakmici u pioniru.....drugo govoris o slobodnim bacanjima....da li ti je mozda kad palo na pamet...buducnost bude po 5minuta u bonusu....skoro u svakoj cetvrtini...da spustis loptu na centra,da kazes igracima napadajte ulazom.....takav je kriterij....za razliku od tebe mi cim bi usli u bonus...lopta se spusta na barovica...ili gordic,ivanovic,gibson....napadaju ulazom......da li je noramalno u tvrdoj utakmici u 3ct vodis +8....buducnost u bonusu...uporno se forsira sut....i to na pocetku napada i oni nam rade seriju 9:0 za 1:22....pa jel ti palo na pamet traziti tajm-out nakon sta su napravili 5:0...i reci halo ljudi u bonusu su mi vodimo....presjeci njihovu seriju....ajmo smiren napad napasti ulazom...spusti na omica....da dodjemo do neki lako koseva.....ne ti ih pustas da se vrate u igru......i jos cu nesto reci cemu keselj i jovanovic sluze sta da dele peskire....ako ne valjaju....stavi dva juniora.....mislio sam da ovo necu nikad reci....antic covek celu sezonu nespreman...kao volim zvezdu...tetovaze i slicno 1 igra pa 5 ne igra tako celu sezonu....na sta to lici....ako ne mozes majstore na polusezoni hvala i dovidjenja i neka dodje neko ko moze.....ali njemu odgovara zezanje po beogradu....lova kapa.....jel se tako mozda u feneru ponasao....malo sutra.....na kraju skor u sezoni 5:1 za buducnost dovoljno govori.....

navijac

pre 6 godina

Sta pricas ti, koje su to price!? Kakve crne sudije, jel su one branile Lesoru da pogodi zicer juce!? Mozda je Javor ukrao kljucnu loptu Rocestiju danas, ili ipak Ivanovic!?

Licimur

pre 6 godina

Колико сам ја пратио Будућност увек прва улазила у бонус. Али бато фаулови само на Омићу, Лесору, Бјелици и Давидовцу.

rr

pre 6 godina

Vi da ste imali vise sl. bacanja , vi bi izgubili sa vise razlike ....s obzirom kako ste ih izvodili sudije su vam ucinile uslugu..................buhahaaha

cukce

pre 6 godina

S tobom kao trenerom, sa Lazicem u napadu (to je igrac manje), sa onolikim forsiranjem Bjelice, sa taj mautom koji zoves pricas minut i odigra se napad i baci lopta u aut, sa katastrofalnim slobodnim bacanjima tokom citave finalne serije, sinoc u jednom periodu procenat je cak bio i na mizernih 40% - stvarno se nije moglo pobediti!

Nebojsa

pre 6 godina

Osim presednika kluba , clanova uprave i neka grupica navijaca svi ostali bili su zabrinuti i kritikovali izbor Alempijevica za trenera. Znalo se da ce sa ovakim timom i njegovim kvalitetima kao trenera osvajanje Aba lige biti samo zelja. Niko njega nije kritikovao kao Dusana Alempijevica vec kao trenera C.Zvezde jer nema iskustva , kvaliteta previse je mlad za vodje tima koji igra ozbiljna takmicenja i gde se neuspeh neprasta.
Zasto presednik kluba bas se za njega odlucio cele sezone sebi sam postavljao to pitanje ???
Da li je sam inicijativno odlucio ili mozda na neciju preporuku angazovao Alempijevica to se nikad nece saznati .
Mnogo igraca koji po meni nisu bili kvaliteta znajuci koje takmicenje igra i sta se ocekuje od njih . Neki su dovedeni da samo sede na klupu , drugi se nisu snasli posto prvi put su u Evropi , a imalo povredjenih igraca koji su ove sezone odigrali manje od 20% utakmica .
Zato je ovakak ishod i ocekivan plus slabo sudjenje da ne kazem navijacko i poraz u finalu . Sve u svemu izgubljena sezona koja imati dubok trag u nastavku sezone , a mozda i narednih godina .

Atreides

pre 6 godina

Ovo se sve videlo i na pocetku sezone. Koja je poenta dovodjenja Keselja i Antica? Antic non stop povredjen. Gde se to povredio? Lesor drvo klasicno, o Bjelici bolje nista ni komentarisati zbog njega sam prestao da gledam Zvezdu. Jednostavno to je to.

Rout

pre 6 godina

Ti si vrhunski vodio tim, recimo zonsku odbranu si doktorirao, njom si iznenadio Budućnost u finalu. Bokan da te casti, zasluzio si, doneo si Podgorici titulu i EL sledeće godine

Goran

pre 6 godina

"Sto znaci, Zvezdaaa se gasi polako , i konacno pocinje fer takmicenje i dominacija najveceg kluba ikad! Partizan !
(Dovlavlado, 15. april 2018 11:13)"

Jao, druže, ti očigledno, nisi shvatio da ne valja radovati se tuđoj nesreći. Osim toga - daleko smo mi od ponovne dominacije, još uvek smo mnogo dublje u kanalu od Zvezde :(

Djenka

pre 6 godina

Dosta si se brukao. Stoji to sa sudijama za trecu utakmicu, ali ti u najvaznijem mecu sezone pokazes nulu od igre, pokazes da nisi u stanju pik da odbranis, da na 70:70 igras pik Rocesti Feldein??! i izgubis dve lopte kad se lomi. Da imas obraza vec sad bi se izvinio svim Zvezdasima i vratio se u skolsko dvoriste da se igras basketa.

Црквинац

pre 6 godina

Нормално да није могла када си јој ти тренер. Кажеш одговорност је твоја значи поднеси оставку.

ArtuDitu

pre 6 godina

Lepo da se pokupis i odes jer nemas pojma. Tri utakmice koje si izgubio igraci ti sutiraju bacanja ispod 50%. Sto je najgore nisi stvorio pobednicki mentalitet kod ovih igraca. Na parketu nisu pokazivali zelju, niti energiju, izmedju njih nije postojala hemija. Na minut i po do kraja po nacinu kako su se vukli po terenu videlo se da Zvezda ne moze da dobije utakmicu.
Ne treba ni sa kim da pricas jer nisi ostvario primarni cilj. Zahvalis se na ukazanom poverenju i odes. Covic se kockao sa trenerom za dz i takve je rezultate i ostvario.

Raul Marcello Bobadilla

pre 6 godina

Звезда је изгубила што те није отерала још после пораза од Партизана у финалу Купа. Већ тада је потврђено да немамо тим. Превелика дрскост за овако младог човека. Још ти мораш да додајеш лопте на Јуба кампу или на Тео кампу. У кључним тренуцима треће утакмице изводиш Омића који је био најбољи играч. Наши кључни играчи губе лопте онда када се утакмица ломи. О извођењу бацања да не говоримо. То може да буде проблем у једној утакмици, али у скоро свакој, то је онда нешто друго.

Mile

pre 6 godina

Ajde ljudski čestitajte boljem. Zadnja četvrtina do bonusa svi mali falovi uz slobodna bacanja. Ko je za to kriv, da nije neka zavera? Zadnji minut na nerešeno lopta u ruke Budućnosti i kontra, i još dva napada katastrofa. Posle tajm auta Enis šutira najvažniji šut koji do tada ništa nije uradio. Malo se pogledajte u ogledalo i videćete da nikako niste mogli da pobedite, jer jednostavno niste zaslužili

zoranbgd

pre 6 godina

Aj ti polako iz Zvezde, nisi ti kalibar za nas. A gazda Čovke neka se zamisli kada sledeći put rasproda tim, dal će da angažuje trenera početnika.

nikola1992

pre 6 godina

I nije te sramota? Na 70-70 si trazio timeout, a rezultat su izgubljena lopta i zabijanje lazica pod kos. Onda si opet trazio timeout, pa je posle 4 sekunde sledeceg napada enis sutirao trojku preko ruke sa 8 metara. I kako onda ocekujes da pobedis? Ti, covece, iz 2 timeout-a nisi uspeo da napravis krstenu odbranu! Cestitaj buducnosti na pobedi, bili su bolji i na kraju sezone lepo sam idi iz kluba. Nisi jos uvek za ovaj nivo, mozda budes za 10-ak godina, ali sada je vreme da preuzme neko iskusniji.

Falcone

pre 6 godina

Nije mogla da osvoji titulu jer ti srucnjace veze nemaš za ovaj nivo kosarke.
Dzikic je ive sezone 5 puta dobio Zvezdu i isto toliko puta Cedevitu. Valjda si toliko pametan da iz ovoga mozes da izvučes neki zaključak.

Hop

pre 6 godina

Na +8 morao si uvesti Feldina i do tada indisponiranog Bjelicu ili Keselja umesto Enisa i Davidovca!No,bez Dangubica i Pere...to nije tvoja greska.Niti sudjenje i Lesorov zicer.Ni one gluposti Tejlora i Lazica na 70:70,nakon t.o.Ovoga puta su dobili uz korektno sudjenje.
.

Marko

pre 6 godina

Jesu li sudije večeras izgubile loptu na 70-70 minut pred kraj? Jesu li sudije sinoć promašile otvoreni šut za tri, a zatim otvoreni šut pod košem za dva? Malo integriteta momak, još si mlad...

Cvele

pre 6 godina

Meni stvarno nije jasno kako neko takav kao ti treneru Alimpijevicu može da izjavi ovako nesto... Trener si valjda, profesionalac? Mislim kapiram da je uredu ljutiti se kada izgubiš ali da pominjes neka bacanja ako je Rocesti išao na prodor ukupno 5 puta u 4 utakmice šta očekuješ? Stvarno je sramno da ista komentarises jer je ovo tvoj poraz, na žalost je tako...

Zvezda

pre 6 godina

Dosta izgovora. Danas smo imali max fer sudjenje i sta je bio problem? Ljudi su nas pobedili pet puta ovde sezone, ako to nije dokaz sta je onda?

Panenko

pre 6 godina

Majstore, iz aviona se vidi da te bekovi Buducnosti buse konstantno, i cim prodju tvoji bekovi prave faul. Logicno da ce imati bacanja vise od tebe, posto tvoji bekovi sutiraju za 3 konstantno, ne znam sta te tu buni. Drugo, sto nisi probao da kombinujes odbranu, makar 2 napada da vidis kako bi islo. Dzikic te je pojeo, resio ti centre udvajanjem a bekovi su ti sami sebe resili. Nemas tri napada krstena prilagodjena igracima koje imas u timu. I sad si jos nasao da kukas na sudije. Dejan Radonjic je gospodin jedan veliki samo zato sto ne komentarise sudjenje, svestan covek da je i to deo sporta

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Branio sam te celu sezonu...ali, posle finalne serije: ajd brisi! Probijaju te bekovi 4 utakmice, pomoc katastrofalna. Ne znas jedan napad da odbranis, a poslednji minut za udzbenike kako se ne igra.

djordjevic bec

pre 6 godina

Jaooo Alimpije!!Da ste imali duplo vise vise od pola bi ste promasili..O tvojoj taktici ?nemam pravu rec a da ne bude glupa ili gruba!Kad podjes povedi i Lazica,Bjelicu,Lesora......!

sramotaUpravo

pre 6 godina

Alimpije, budite ljudi i pogledajte se u ogledalo..Pobedila vas je ekipa sa 2 i po igraca. Uprava je izvrsila samounistenje sa selekcijom tima za ovu sezonu. Pa proslogodisnji tim je bio 3x jaci . Umesto da budete sve jaci ili bar da drzite isti nivo, vi ste krenuli putem Partizana, u ponor i stranputicu..

jack

pre 6 godina

Katastrofalno igramo vec nekoliko meseci...odbrana ne postoji celu sezonu...pik and roll odbranu nemamo...dva igraca si potpuno iskljucio iz iovako skracene rotacije...utakmice nam iskljucivo zavise od suta i kreacije Rocestija...niko ali niko nije napredovao kod tebe kao trenera, nazadovali su...protiv Cedevite i Buducnosti imas 2:6...zahvali se Covicu sto ti je dao da se ucis na Zvezdi...i ostaces i sledece godine na zalost...

običan čovek

pre 6 godina

A gde to u pravilu piše da ekipe treba da izvedu isti broj bacanja ili priblizan broj?
Može neka ekipa da ima 50 bacanja ako igra jako pod kosem,a protivnik 0 bacanja ako forsira šut. Tako i Bogdana prozivaju u onoj seriji bio zaštićen ko beli medved,imao veliki broj bacanja,nikakav talenat,sudije,bla bla,a čovek bio najbolji igrač Evrope,osvojio tri srebra sa reprezentacijom na tri velika takmičenja,sada igra u Nba. Ali ipak su ga sudije verovatno pogurale za sve te uspehe.

Milan

pre 6 godina

Gospodine Alempijevicu,a da probate malo zonu? Ubili su Vas na istu foru pet utakmica i Vi uporno coveka i u njihov ritam utakmice.Njihova spoljna linija vecinu poena da iz ulaza(citaj kontakt igra) pa je logicno da imaju vise bacanja.Vasa spoljna linija sutem sa distance poentira i eventualno asistira centrima...pogledajte koliko je bacanja izvela Vasa centarska linija,a koliko spoljna.I opet moram da pomenem -zona.U psiholoski teškoj utakmici i najbolje sutere ne ide sut.Gordic ne znam da li je imao 50% slobodna bacanja,a sta mislite kakav bi mu bio sut sa distance? a Vi igrate coveka i svaki put ista fora,samo se akteri menjaju.Kad savladate teoriju,pa tek praksu,onda imate pravo da se bavite i aludirate na neke "druge stvari".Pogledajte,analizirajte Vasa poslednja tri-cetiri napada,to nema veze sa igrom,koja se zove kosarka...bice da imate mnogo nedoraslih aktera za ovakva iskušenja,a Vi ste prvi medju njima.Posle svega lupetanjem gluposti trazite neki alibi i vredjate inteligenciju i kosarkaskih rekreativaca,a kamoli struke

Marko

pre 6 godina

Ovaj decko nista nije kriv. Na pocetku je karijere, ko bi odbio Zvezdu? Da je bar 3 sezone bio Radonjicev pomocnik pa da preuzme ekipu, ovako ne ide.

ENDORFIN

pre 6 godina

Treneru,ako imaš iole poštovanja prema Zvezdi, podnesi ostavku kao čovek.Svaka čast za Budućnost,igrali su hrabro, borili se i zasluženo osvojili titulu ABA lige.Sve čestitke i srećno u EL.
P.S. Nauči igrače da branite pick and roll!

navijac

pre 6 godina

Pre godinu dana kada je Alimpije sa FMP izbacio Partizan u polufinalu srpske lige, vi ste se radovali i likovali, a niste ni slutili da vam je upravo tada zapecacena sudbina! Alimpije je zahvaljujuci toj pobedi postao trener CZ, Dzile je otisao u Buducnost, ostalo je istorija...

POPE

pre 6 godina

Sa ovakvim igracima kakve mi imamo dobro je stigao i do finala.Znao je Radonjic kakvu ce ekipu da imamo i to je glavni razlog odlaska.

ivanakis

pre 6 godina

Nervira me sto ljudi uporno uporedjuju ovog coveka sa Radonjicem.Radonjic je gospodin koji je imao iskustva vodjenjem Buducnosti i reprezentacije Crne Gore a ovaj je trenirao Spartak i FMP aloooo!?!? I dosta poredjenja sa Obradovicem jer da je to lako svi bi bili treneri.

mare

pre 6 godina

zvezdi nisu dozvolili da uzme titulu katastrofalna igra sa smesnim pocetnickim greskama i uzasan procenat suta.....pojedinci su velika greska kluba losa procena i losa selekcija.....nisu sudije u mogucnosti da te pokradu ako igras iole dobro a mi smo bili bruka....

otac

pre 6 godina

sine moj praksa se NE uci u velikom klubu!! aj ti prvo negde u lokalne pa kad naucis osnovne stvari javi se! tim ti je igrao katastrofalno,bez ideje,zara,pogubljeni...pusti te price nismo mogli nikako itd.

gattt

pre 6 godina

Da,samo zbog vas,jer ste vi trener izgubljen u vremenu u prostoru.Ni jednu bitnu utakmicu niste znali voditi ekipu do pobede,kao na primjer turnir u Nisu.Dokaz da ste nesposobni da vodite Zvezdu je i ova finalana serija ABA lige.Sto prije odete iz Zvezde bice bolje za klub.

071

pre 6 godina

CZ imala je obje utakmice u svojim rukama i izgubila ih je u zadnjoj minuti zbog promašaja svojih igrača, izgubljenih lopti i loše postavljenih i odigranih akcija. Sto se slobodnih bacanja tice, pregledaj utakmicu opet pa izbroj koliko ulaza su imali bekovi budućnosti a koliko bekovi CZ. Svakako da su sudijske greške moguće ali CZ je imala pobjedu u zadnja dva meča u SVOJIM RUKAMA.

Žoržo

pre 6 godina

A i šta ćemo u Euroligi kada svake godine tvrdimo da nam je samo cilj da uzmemo ABA ligu, da bi učestvovali u Euroligi, koja nam nije bitna. I tako u krug.

Cento

pre 6 godina

Tacno je,niste mogli pobjediti zato sto ne znate igrati kosarku.Onako katastrofalna igra i spominjati nekakve razloge je apsurdno.Skok katastrofa,sut katastrofa,napad katastrofa,odbrana katastrofa,pasovi ultra-katastrofa i pozivati se na sudije je komedija.Ne znam,zalosno.

BgHQ

pre 6 godina

Ocajno odradjen prelazni rok u svakom smislu(igraci+trener) je doveo do ovoga.Ko je kriv za to?Dogovorite se izmedju sebe.
PS.Nemojte nam mazati oci eventualnom titulom u domacoj ligi jer je to nebitno takmicenje.

Space Jam

pre 6 godina

Treba naglasiti da su Zvezdi nedostajali Dangubić i naročito Antić. Tu treba dodati i umor i zasićenost igrača. Džikić je bolji i iskusniji trener od Alimpijevića i tu nema nikakve dileme. Budućnost je na čvrst i agresivan način igre Zvezde u odbrani odgovorila istom merom i to je bio ključ pobede. Slično se dešavalo i u utakmicama EL koje je Zvezda ove godine gubila. Osim toga, niko u Zvezdi, pa čak ni naročito hvaljeni odbrameni igrač Lazić (koji je u napadu u celoj svojoj karijeri bezopasan) nije bio u stanju da zaustavi Nemanju Gordića, ama baš ni u jednoj utakmici, niti se videla neka posebna taktika da se on zaustavi. Takođe je bio uočljiv i pad forme Bjelice na kraju sezone, verovatno zbog njegovih godina. Ukupan rezultat u ovoj sezoni je bio 5:1 za Budućnost i bez obzira na pristrasno i nekorektno suđenje u trećoj utakmici, pobeda Budućnosti u finalnoj seriji je potpuno zaslužena.

Ivke

pre 6 godina

Nije mogla da osvoji titulu zato sto ne znaju igraci da pogode slobodna bacanja, zicere, zato sto je odbrana 'suplja', zato sto nema sistema u napadu, zato sto igramo sa Bjelicom, Lazicem, Keseljom, Lesorom...

?

pre 6 godina

lepo sam rekao da je gubitak Kupa u Nišu velika i pravovremna opomena !!! Prijateljski savet : daj sam ostavku i vrati se u Suboticu da treniraš Spartak. I posle svega si toliko nadmen, ne znam kako stvarno.
sa sobom povedi Milka, Feldina, Jankovića i Lesora. (ako su došli na utakmicu)

kimiko

pre 6 godina

Imas kvalitetnije igrace i ako nisi u stanju to implementirati na terenu, onda nisi ni zasluzio titulu. Pa taman sve sudije, samani i vracevi ovoga sveta bili protiv tebe.

Dragan

pre 6 godina

Dosta je bilo. Ne brukajte se više.
Ne izmišljajte razloge. Bolji su bili čitave sezone, stabilniji u play off-u i treba im čestitati.

who

pre 6 godina

Dečko, nisi kalibar za velike domete, što pre shvatiš biće ti lakše. Ej, 5:1 za Budućnost ove sezone, a imaš 4 puta skuplju ekipu i sad su sudije krive!!!

Раде Кузма

pre 6 godina

Теби је Алимпијевићу најбоље да ћутиш, покријеш се ушима и љутиш. Ти гдје си требао да причаш си показао све. А на тебе нека се угледа тај који те довео и подржавао те. Лудост је била поставити тебе за тренера, а још већа је била не смијенити те после финала Купа.

Mrki

pre 6 godina

Ma ti si kriv,ni sudije,ni penali,ti i Covic ste ovu sezonu jednostavno bacili u bunar.Jednu jedinu uigranu akciju nisam video,sve ti se svodi na sut za tri,odbranu ne igramo nikako,jesi li cuo nekad za zonu??Nemas sta da pricas sa klubom,moralni cin je da das ostavku vec ove veceri ili najkasnije tokom sutrasnjeg dana.

komsija

pre 6 godina

Nisi ti prijatelju za zvezdu, ti bre ne znas da dignes ekipu kad treba, o tajm autevima da ne pricam. I pored sramnog sudjenja vidi se da ti ne znas da vodis ovaj tim, sve izgleda kao mucenje, i napad, a pogotovo odbrana. Feldin se ispucava a ti ga ne menjas, lazic jedva nekako dobaci sa dvokoraka, opet nista, lesor standardno izgubljen, a jovanovic ni minut ne dobija. Ne kazem da su rezerve bolje, al da za 4 utakmice ne probas...

jdldo@jdk.com

pre 6 godina

Da li je moguce da nemas ni trunku sportske pristojnosti da priznas deo sopstvene odgovornosti za pet poraza i da cestitas boljem protivniku? Pa da ste imali bolji procenat ubacenih tih slobodnih bacanja, pobedili bi. Cija je odgovornost loseg procenta, zar nije i do trenera? Sramotna izjava.

kouch

pre 6 godina

Alimpije, problem je u sledecem..Debakl uprave u dovodjenju igraca. Pojacanja- Keselj, Jovanovic, Radicevic..promasaji. Antic- igrac u poluigrackom stanju..Lesor i Enis- koledz igraci. Sto vazi i za Jankovica. Dakle, tanak tim. Pa Gordic vas je unistio, limitiran igrac koji nikad nije mrdnuo dalje od regionalne lige. Zvezda iz prosle sezone bi osvojila ovo sa 3-0 u seriji.

Valenčijunas

pre 6 godina

Zašto se broj slobodnih bacanja uzima kao neki parametar? Zna se da Budućnost ima dva beka koji žive od penetracije, dok je Zvezda pretežno šuterska ekipa. Naravno da će Gordić i co. iznuditi više bacanja.

boris

pre 6 godina

Gospodine Alimpijevicu,pokusajte da se izdignete iznad kluba koji trenirate i iznad predsednika,sto i nije tesko,budite gospodin i kazite Buducnost je u ovoj seriji bila bolja i ja im cestitam ! Uostalom ionak cete vrlo brzo biti bivsi trener Zvezde ! Kakve su to price koliko je Rocesti izveo bacanja,nisu sudije odredile sampiona,znaju to i Zvezdasi koji se iole razumeju u kosarku!

Aлександар

pre 6 godina

Када серију изгубиш са 3:1 обично се не дозвољава да тим који има једну победу буде победник већ прогласе победником ове што добију 3 од 4.

barka

pre 6 godina

Zvezda nije mogla da osvoji titulu zato sta je Buducnost bila bolja-to je jedna jedina istina! Sve ostalo sto ce se reci kao izgovor i opravdanje za neuspeh nije vredno paznje,jer nece biti posteno i iskreno. Zvezda treba da prihvati poraz sportski,to je najispravije sto mogu da urade,a onda metlu u ruke i ocistiti sopstveno dvoriste!

Otkaz

pre 6 godina

Alimpijevicu, ne znas nista, i to je cinjenica. Nema trazenja alibija u sudjenju. Buducnost je apsolutno posteno dobila, sudije veceras vrhunske, bez greske. Pa ako nista, svaku, ali svaku spornu situaciju su gledale snimak. Tako da ocekujem, a verujem i vecina navijaca, da podneses sutra ostavku, i da neko drugi proba bar da osvoji nebitno domace prvenstvo, jer ti to neces uspeti. Izgubio si kup, izgubio si Aba ligu, tim ti nazaduje iz dana u dan, nikad ne osecas momentum kada treba nesto da promenis. Proslogodisnja pobeda nad Partizanom ti je vise odmogla nego sto ti je pomogla, jer da si pametan, nikada, ali nikada se ne bi prihvatio posla da treniras Zvezdu bez iskustva. Samo jedna osoba je mogla u tim godinama da preuzme sampionski tim, a i da sa istim tim timom pokori Evropu, a druga tesko da ce ikada da se pojavi, a to sigurno nisi ti. Tako da ceka te Metalac ili Spartak, pa za 10ak godina ako ispeces zanat, mozes doci da budes pomocni trener u Zvezdi. Mada mislim da je ovim tvoja trenerska karijera zavrsena.

kiki

pre 6 godina

Truo si Alimpijevicu ali do bola!Sta joj nije dato kup da osvoji, sad ABA ligu , sad jos prvenstvo uneredi ! Dosta bre sa zalopojkama..

MiLosMi

pre 6 godina

Alimpijevicu, ja kao zvezdas ti kazem da je bolje da cutis nego da se blamiras. Tri izgubljene lopte ste imali u zadnjem minutu, i niko nije kriv sem Zvezde. Koliko god ja gotivio Lazica, ono zaletanje pod kosem se ne radi ni u juniorskim ligama. Buducnost je zasluzeno bila bolja ekipa.

M V P

pre 6 godina

Daj čoveče odlazi više!
Imaš li obraza uopšte?
Ništa nismo uradili ove sezone.
Da si moralan čovek, odavno bi podneo ostavku, tj.ne bi ni pristajao da budeš prvi trener nego bi se prvo kalio par godina kao pomoćni trener.
Po kojoj logici, veliki Milenko Topić mora da sluša tvoju "stručnost" tokom tajmauta? Dok je on ginuo za Zvezdu, ti si još išao u Osnovnu školu...

brat djura

pre 6 godina

Ne cmizdrite, i ne brukajte nas prave zvezdase, nego cestitajte ljudima jer su ove sezone jednostavno bili bolji od vas i tu je kraj price !

Pampilukatea

pre 6 godina

Cela sezona izgurana sa samo četvoricom koliko toliko standardnih igrača i bez trenera...tako da je ovo realan rezultat i veliki uspeh. A ti malo je reći da "numeš". Sportski pozdrav

Dax

pre 6 godina

mlad a vec uci od vlasnika.Budite ljudi i priznajte.Takticki je dzikic bio bolji....buducnost igrala sa vise energije.5 puta dobila.Pa dokle vise ta nasa srpska inatljivost.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Ako ti ne odes ja Zvezdu gledati necu,kao sto nisam ni veceras.Nije on kriv,odgovoran je onaj sto ga je doveo,bolje da cuti nego da se baca ovakvim izjavama.Ne bih sad o promasajima,brojem stranaca,a tek Antic,to je posebna prica...Nije ovo toliko losa situacija pod uslovom da se neke stvari promene u klubu,da sansa stvarno talentovanim igracima i dovesti ozbiljnu struku,dosta mi je da gledam Rodmana za siromasne koji ne ume loptu da povede.Evrokup je bombona,sta cemo u Evroligi kad se ne moze nista tamo,praviti ekipu godinu-dve-tri pa probati nesto.Ako je neko zadovoljan prosekom blago njemu,to su oni isti sto skandiraju pomenutom Rodmanu,muka mi je takve kosarke,osim Gudurica nista nismo izbacili mada ni on nikad nije dobio pravu sansu.

pivot

pre 6 godina

Putuj Alimpije i uči se negde drugde poslu koji očigledno neznaš da radiš...mani se ti naše Zvezde,nisi dorastao da vodiš ozbiljan tim...i povedi sa sobom bar 6-7 igrača.

remax

pre 6 godina

Kako da je osvoji kad je doveden trener koji će da se kali u njoj.
Sve mi je bilo jasno na početku sezone.
Za mene je već poraz u kupu prelio čašu.
Još od tad, forma ekipe je u konstantnom padu umesto da raste, u tome se najbolje ogleda kvalitet trenera.

cz

pre 6 godina

Alimpijevicu, ne brukaj i sebe i klub, dobili nas ljudi posteno, nismo odigrali ni jednu krstenu utakmicu u ovom finalu. OK je da se izgubi jedna utakmica, ali da se ne izvuku nikakve pouke, to je vec dijagnoza - trenera koji nije uradio posao.

Алимпије

pre 6 godina

Да се не љубимо... Али у праву си да Звезда није могла да освоји ово без тренера.

Đorđe

pre 6 godina

Komšije, dobili ste i vi svog Đukića.
Meni je utisak večeri bio sledeći: Na 2 minuta pre kraja, pri nerešenom rezultatu, Alimpijević traži time out. Epilog je data lopta Budućnosti u ruke i laki poeni iz kontre, dok se sledeći napad završava Lazićevim prodorom, samo sa suprotne strane table. I posle genije priča kako mu nije dato da osvoji titulu. Da je jedan napad nacrtao kako treba u finišu, Zvezda bi dobila utakmicu, jer je imala bolji momenat.
Što se slobodnih bacanja tiče, osnovna razlika je nestvarno loša selekcija faula. U 3/4 svaki faul pre bonusa je bio pri šutu, jer je Džikić uspeo da gotovo u svakom napadu namesti mismeč situaciju. Alempijević jednostavno nije znao da pročita Džikićeve napade.
I na kraju skor ove sezone- Budućnost:Zvezda 5:1. Kako bre neko ima drskosti da posle izjavi da mu nije dozvoljeno da pobedi. Totalno nesportska izjava.

Zvezdas

pre 6 godina

Sa takvim trenerom i nije mogla.
Pet puta je izgubljeno od buducnosti u ovoj sezoni.
Trener prosecan, ekipa ispod njegovog nivoa. Ekipa koja je ovu sezonu igrala vise nije mogla.
Sa ovakvin trenerom i igracima izgubljen kup izgubjena regionalna liga, od njih pametnom dosta.
Postovanje njemu i njegovom znanju al to je nedovoljno za neku ozbiljnu igru u duzem periodu.

ll

pre 6 godina

Prosto si nezreo za mesto na kom si. Super iskustvo za tebe, ali loše za Zvezdu. Za nekoliko godina ćeš verovatno biti na nivou, ali treba to dočekati...

vlada

pre 6 godina

Pa ja sam to rekao cim je krenula sezona a tebe postavili za trenera...i kada sam video Jankovica i jos neke...sad cete guliti kup...:D

ivanakis

pre 6 godina

Nikako mi nije jasno kako su uspeli ovako los tim da sastave.Igramo evroligu par godina pricamo kako imamo pare,kako se kvalitetno posluje i kako rastemo kao klub a onda ove sezone pocinje kukanje.Nema se para,ulazimo u novi ciklus (velika glupost) menjamo trenera i postavljamo pocetnika da se uci na Zvezdi.Mlade igrace ne proizvodimo jer Zvezda kazu nije razvojni tim vec evroligas ali zato trenera pocetnika stavljamo da vodi tog istog evroligasa!?!?para kazu sad nema a pare se najvise zaradjuju od evrolige a sta ce biti sada?!?sve ovo lici na Partizan pre par godina I bojim se da sad Covic ode a ostanu dugovi?!?Sve mislim da pare se dele na FMP i Zvezdu I da Covic cuva FMP u vrhu kao svoju sigurnost ako ga najure iz Zvezde.Fmp kao razvojni tim treba da igra nasu ligu I da razvija mlade igrace i ima sto manje troskove a ne samo sledece jos da zaigraju Evrokup.Mnogo sam razocaran kuda ide sve ovo.

kosarkas

pre 6 godina

Alimpijevicu stavi prst na celo i pogledaj igru svoje ekipe. Pogledaj odbranu koju igrate i nemogucnot da odbranite jedan na jedan ili dva na dva, a da pri tom ''tvoj pik and roll'' ne postoji. Sveo si igru na vise datih poena (run and gun kosarka), a ne na manje primljenih. Ti tokom cele sezone nisi mogao da ispravis osnovne nedostatke u igri ove ekipe, Lesor je potpuni promasaj, on je jos gori nego kad je prvi put dosao. Pera Antic je proveo sezonu kao gledalac o Bjelici kao glavnoj opciji u napada pod kosem ne bih trosio reci itd. Koncept napada apsolutno ne postoji svodi se na sut za 3 poena iz ne izradjenih pozicija za sut.

Na kraju krajeva nisi ti kriv, kriv je onaj konji te je tu postavio i koji te je tvrdoglavo drzao tokom cele sezone uprkos cinjenici da nisi sposoban za to mesto.

I na kraju kao sto kaze on nasa stara - ne bih te vise zadrzavao.

anbeast

pre 6 godina

Jeste sudjenje u prvoj utakmici u Podgorici bilo katastrofalno, ali da se ne lazemo - ono što je Zvezda igrala cele sezone nije sampionska igra i - TACKA. Bataliti priču, analizirati i reagovati... Sve ostalo su gluposti...

Marko

pre 6 godina

Alimpijevicu mislim da posle gubitka kupa I ABA lige treba da podnese ostavku. Realno Zvezda ne igra dobro sve je na silu nisi los trener ali si prerano ušo u sve ovo.

cz

pre 6 godina

(Edvard, 15. april 2018 01:25)

Kao sto nije sve crno niti belo, ima istine u onome sto si napisao. Zvezda je poslednjih godina znacajno podigla nivo, pa i ocekivanja. Dovoljno je to sto smo pre par godina sanjali o tome da dobijemo Real u Madridu, a ove godine to vise i nije senzacija.

To ipak ne opravdava pocetnicke greske i trenera i glavnih igraca u odlucujucim trenucima treceg i cetvrtog meca. Sudije su cetvrtu utakmicu sudile nepristrasno i bez greske, i Zvezda je morala da dobije. Posto nije, nije ni zasluzila titulu. Da ne pominjem sramnu igru u prvoj utakmici i pobedu na jedvite jade u drugoj. Buducnost je bilja bolja u citavoj seriji, u to nema sumnje.

Proto Ganci

pre 6 godina

Kada sam posle utakmice sa Himkijem po prvi put izneo kritike na racun Alimpijevica, popio sam hrpu minusa od "pravovernih". Kasnije u toku sezone, posle nekih pobeda, ti strucnjaci su nas, ovde u komentarima, ubedjivali kako super igramo, kako pravimo akcije za tri poena, Alimpije genija, i slicne ode i hvalospevi. Nisam zeleo da polemisem sa tim strucnjacima, nego sam sacekao da Alimpije poentira umesto mene, i pokaze "pravovernima" da su u zabludi. Koliko je taj decko strucan, najbolje pokazuje to sto cele sezone nije uvezbao odbranu od "pik'n'rol-a". Nema veze da li je Lesor ili neki drugi centar u igri, nama je tu bila promaja cele sezone. O padu forme (uspona nije ni bilo) na kraju sezone, kada je najbitnije, necu ni govoriti. Ova kuknjava na sudije je skretanje glave i nepreuzimanje krivice na sebe sto govori i o ljudskim kvalitetima.
Samo se nadam da ce se iz ovoga izvuci neki nauk i sledece sezone napraviti nesto bolje.

Pedja

pre 6 godina

Ti si krivac broj 1. Cele sezone nam se igra svodi na Feldinova i Rocestijeva ispucavanja u napadu. Odbrana losa, retko kada smo primili manje od 75 poena. U igri nema nikakvog napretka. Sve odlucujuce utakmice si izgubio.

Dejan CZ

pre 6 godina

Naravno da nije mogla...to smo uglavnom svi znali jos onog momenta kada si ti postavljen da budes trener...doduse ima i do selektovanog tima gde lezi podjednaka katastrofalnost.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 6 godina

Auuu nemam reci, ovoga vise ne vredi komentarisati. Nadam se da ce vec ukoliko sutra nestati iz kosarke jer o istoj pojma nema!!!

Davidoff

pre 6 godina

Onaj ulaz Lazića na 50 sekundi do kraja je razlog što niste mogli osvojiti titulu.....Najbitniji napad u sezoni - Lazić , e to je slika tvog znanja ove godine..... 5 puta te Džile dobio ,ende...

stojan

pre 6 godina

najlakse je u drugome traziti krivca,to sto pominje za slobodna bacanja,nema veze sa zivotom pogotovu kad se pogledaju mecevi u podgorici,mislim na rezultate utakmica,zvezda je sama sebe pobedila nisu sudije,imao je omic 0/4 veceras,profesionalac igra ceo zivot kosarku ne moze bacanje da pogodi,spalo da davidovac sutira,a ne moze nista da pogodi,dobric svaka cast,juce lesor umesto da uhvati i da zakuca on kao da igra ispred zgrade pa kao opusteno nema veze,nema sumnje da je zvezda jaca i da su sami sebe pobedili,a vratilo se to sto se podbada ovde pojedinci kako oni igraju evroligu,a mi cipiripi kup

vasilije

pre 6 godina

pa nije kad su u ekipi Bjelica,Lazic,Lesor,Davidovac,Jankovic... Katastrofa ne zna se ko je gori,ali mislim da je Bjelica ubedljivo najgori igrac u zvezdi

Igor

pre 6 godina

Radonjić je brljao prve dve godine ali izvukao snazne pouke, zategao sve do maksimuma. Odbrana bila granitna, znala se po koja akcija u napada, sve u svemu za domaće prvenstvo pola koplja. E sad, trener iz fmp-a nije mogao a i nije ni puno kriv. To je što je, on više ne zna. A mogao bi i da se ugleda na bivšeg trenera koji u životu nije komentarisao ništa osim košarke. Ovaj već prve sezone kreće sa teorijama zavere. Baš da vidim šta će reci po povratku u Beograd tj. šta će morati da kaže.

Nicky

pre 6 godina

Dečko, iako skeptik nekako sam verovao kad si došao u klub da ćeš zajedno sa ekipom da rasteš. Medjutim ostao si na tom znanju za neki bolji klub u srpskoj ligi i takvu si igru igrao cele sezone.Sve najbitnije si izgubio,u Evroligi nabušen od svih mogućih,kup, i evo sada kad si mogao da se sačuvaš i izvučeš pokazao si da blage veze sa ozbiljnom košarkom nemaš. Ne mislim da se nisi trudio ali ništa postavio nisi ništa uigrao nisi, odbranu uigrao nisi, nijedan igrač ti nije uznapredovao, igru si sveo na individualna raspucavanja igrača skoro tvojih godina i bez autoriteta. Vičeš na tajmautu ovim klincima kad greše a ovim strancima nosiocima i Peri A nisi smeo da progovoriš. Mislim da si dovoljno pametan da shvatiš da bi trebalo da ideš pa jednog dana ako sazriš i naučiš možda bismo mogli da ti opet poverujemo, ali sada kad je sve upropašteno ne može ništa da te opere i izvuče ni priznanje, ni ovakve dirigovane izjave.

Goxy

pre 6 godina

Jesu li sudije krive što Feldin ne ume da reši kontru 1 na 1, što Lazitri puta u napadu gubi loptu, što Davidovac i Janković šutiraju za 3 u poslednjih 5 min, umesto da spuste na Omića, što se Lazić na bija pod koš, što Lesor i Omić maše bacanja...JEDINO JE PITANJE KO JE BIRAO OVAKVE IGRAČE, DA SU PO POZICIJAMA SVI SLIČNI...PA DA OBA CENTRA NE UBACUJU SLOBODNA, DA NIKO OD BEKOVA NEMA ULAZ ILI ŠUT IZ NASKOKA, NEGO SAM DIVLJANJE ZA 3 POENA...ITD , ITD... TRENER ILI PREDEDNIK?....I JOŠ JEDAN CEO PLEJ OFF DA IGRAMO NE BI IH DOBILI. I TAČKA.

donesi 'leb

pre 6 godina

Slobodna bacanja...
Samo upoređenje brojeva ne govori ništa.
CzT ne ume da brani prodore i to je Džilo koristio do maksimuma, pošto ima spoljnu liniju koja to odlično radi.

uvek su krivi drugi

pre 6 godina

Već si naučio da krivce za svoj neuspeh tražiš u drugima. Sudijama. U šest utakmica protiv Budućnosti imaš skor 1-5... "Ubio" te Džikić na svakoj na isti način - pikom, koji si branio preuzimanjem gde nam je kompletna petorka ispadala kao iz džipa.

Виоп

pre 6 godina

Алимпијевићу ако те је неко подржавао ја сам током целе сезоне. Из разлога што је екипа била нова, што сам очекивао осцилације због тога али сам очекивао и напредак како се сезона приближавала крају. И шта гледамо у финалу? Расуло у сваком смислу. Нико није мрднуо са места, напредак отишао у минус. Од шест си изгубио 5, да се не љубимо.

Nikola

pre 6 godina

Pokazao si koliko znas ove sezone i u kupu i u Evroligi,i u aba ligi .Mlad si momak idi nastavi da ucis u nekom manjem timu,pa za koju godinu mozda da se vratis...

m

pre 6 godina

druze ti blage veze nemas. i uvek nam sudije krive. napadi bez ideje, lopte se gube nemilice, odbrana uzas. zasluzio si da se vratis odakle si dosao, za bolje i nisi.

Garo

pre 6 godina

O cemu vi pricate, ova Buducnost je ove sezone izgubila 3 utakmice na svom terenu i to od Darusafake (osvajac evrokupa) Bajerna i Lokomotive i to sve gusto, egal utakmice... Pri tom ekipe za evroligu top 10.... Zvezda je svoju sansu ispustila u Bg...

lucho

pre 6 godina

Sa tobom na celu i ovakvom igrom sigurno nije.. odbrana cele sezone jako losa a bez toga se finala ne dobijaju izgubio si kup i finale aba na tri dobijene sta dalje da pricamo.

Mladen

pre 6 godina

Kako vas bre nije sramota? Celu sezonu niste usleli da se sastavite i zalicite na ozbiljan tim. Jeste imali znacajno manje bacanja, ali vam je i realizacija istih bila uzasna, veceras ako ne gresim ispod 50%. Igrali ste ne shvatljivo lose za jednu evroligasku ekipu. Veliki broj pocetnickih gresaka, na trenutke ste delovali potpuno pogubljeno, bezvoljno, bezidejno. Neki od nosioca igre su potpuno podbacili, nije se znalo gde vise skripi, u napadu ili u odbrani. Jak utisak je ostavilo i to sto ste na trenutke delovali kao neverovatno neinteligentna ekipa. Mozete vi, a i mi zajedno sa vama traziti krivca u nwkom drugom, ali svako ko vas je pratio ove sezone mogao je da vidi da Zvezda nije tim, da nema hemije, da ako stane sut nema sta da se trazi, da je protok lopte los, da se cesto zovu nerezonske akcije, lose se gradi, kretnja u napadu i odbrani cesto nikakva, gradjenje igraca lose, skok, zaista neshvatljivo za jednu ozbiljnu ekipu. Plus, Feldin, Lesor i Enia nisu igraci koji fonose titule. Neverovatan nedostatk kosarkase inteligencije.

Alimpije spin

pre 6 godina

Kakav spin, Rocesti u El ima u proseku 2 slobodna bacanja, a na 7 utakmica nije šutirao nijedno.
(msj, 15. april 2018 00:04)

Hvala za info. Proverio sam na sajtu Evrolige i ipak si malo, bas malo promasio. Imao je 55 bacanja na 30 utakmica, a na cak 9(!) nije imao nijedno.

Srdjan

pre 6 godina

Zasluženo su izgubili mnogo loša igra i na kraju treba menjati trenera podhitno šta još treba da se desi da bi videli da trener nema pojma

BRANISLAV

pre 6 godina

Sta bre prica Alimpijevic on je sta trener greska covicu, pa nije cilj da trener budem smeker,zgodan mlad sa stucovanim brkovima tvoja greska predsednice Covicu velika,Sad sta ma cekamo Filipa za sta nisi hteo da ga stavis zbog prozivki a za enisa je za klasu bolji sad treba tvoja greska predsednice!