Subota, 14.04.2018.

15:00

"Zvezda čeka ekspertizu, tužićemo ABA ligu"

Posle sastanka u Podgorici, čelni ljudi Crvene zvezde zahtevali su hitnu ekspertizu suđenja u meču protiv Budućnosti posle koje će doneti odluku da li će igrati

Izvor:

"Zvezda èeka ekspertizu, tužiæemo ABA ligu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

242 Komentari

Sortiraj po:

drinska divizija

pre 5 godina

@Sabre

druze, ja i pricam o greskama na vasu stetu. Kao sto bi verovatno i ovi iz Buducnosti nasli greske sudija u drugoj utakmici (ne mora da znaci da su namerne). Ali vi ste ti koji guraju pricu o kradji posle svakog vaseg poraza. I pored svega, opet ste imali i promasili zicer za pobedu (verovatno su i zbog toga sudije krive). Nesto ne verujem da si se tako revnosno javljao posle utakmica u kojima su sudije gresile u vasu korist (samo nemoj da mi kazes da toga nikad nije bilo). Poenta je da ne treba da pretirete neigranjem, nego cutite i samo uradite tako, ako vec mislite da vas kradu. Ali to onda znaci i suocavanje sa posledicama. A sto se tice Mornara, stvarno je jadno da se pozivate na lose sudjenje protiv tima koji je od vas slabiji za 10-15 razlike.

Realista

pre 5 godina

Klubovi ABA lige da se udruze i tuze ABA, zato sto je dozvolila da jedan vlasnik ima dva kluba u istom takmicenju i takvim gestom takmicenje ucinila neregularnim od samog pocetka.

Realista

pre 5 godina

Pa jel ne vidite sta radi Covic? Rasterecuje i "napaljuje" svoje igrace, vrsi pritisak na sudije. Izuzetno nesportsko ponasanje, nesto na sta smo od ovog coveka odavno navikli. Iskreno se nadam da ce Dzikic i ekipa veceras da mu odrze lekciju. Zao mi je samo igraca Zvezde (osim Lazica koji je isti kao on), zato sto su zrtve ovog coveka.

nesa

pre 5 godina

Profesor Doktor Nebojša Čović ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 14. april 2018 15:11)

kakvo profesionalno uvlacenje podanika svome gazdi hehehe...

hehe

pre 5 godina

Ako danas ne izadju na teren FMP ce biti kaznjen novcano i diskvalifikovan iz Evrope na nekoliko sezona sto ce dovesti do gasenja kluba pa ce ponovo vaskrsnuti prava Crvena Zvezda bez Covica koji bi u tom slucaju ostao finansijski blokiran. Dakle, izaci ce na teren i danas i glatko izgubiti ali mu ostaje Evroliga sledece sezone i jos neko vreme za dreku na sudije i ostalo.

requiem

pre 5 godina

Ne navijam nešto mi za jedne ni za druge ni za treće (partizan), a pošto sam iz CG, budućnost mi je ipak milija. Jučerašnje suđenje je definitivno išlo u korist budućnosti, iako je imalo i kontra grešaka, koje zvezdasi ignorisu. Lično, četvrta lična omića je meni jedina bas velika velika greška, ostalo, manje više. Sjećam se da je recimo bio jedan faul CZ koji je trebao biti nesportska pa nije. E sad, za prve dvije utakmice, tu nije bilo navlačenja, koliko god Čović mlatio. I na kraju, uprkos svemu, Zvezda je samu sebe pobijedila juče, jer čist šut za tri, a potom zicer promašiti, pa se žaliti na sudije je jednostavno bezobrazno. A inače nema šanse da Zvezda ovo napusti, prevelike pare su u igri. Čović mudro vrši pritisak na sudije, da bi dobio poštenije suđenje. A o gostoprimstvu, ne zaboraviti da je AKREDITOVANO LICE u BG prišlo da bije Gordića na kraju meča. O tom, bolje mu je da ćuti.

Hex

pre 5 godina

Treba Buducnost i svi ostali klubovi ABA da presaviju tabak i tuze Covica i Crvenu Zvezdu. Ovakav pritisak na sudije ne pamtim, a pratim sport vec 35 godina. Sramota sta Covic radi. Naucite da gubite.

Ako prodže, prodže

pre 5 godina

U celoj priči sve namazani "igrači". Na žalost nivo košarke je jedva prosečan, a domaći košarkaši još malo ispod.

Sabre

pre 5 godina

(drinska divizija, 14. april 2018 18:04)

Mhm, slatko. A jel si primetio pritom neke drasticne greske na stetu Buducnosti ili, eto, bas sve te greske koji si primetio, desise se na stetu Zvezdi, ali eto, slucajno bez ikakve namere? Znas, kao i one kada smo i pored razbijanja Mornara osteceni za brat-bratu 20 poena 'slucajnim' sudijskim greskama u trecoj polufinalnoj utakmici.

no quarter

pre 5 godina

Plaši me mogućnost da je sve namešteno da Budućnost ode u EL a Zvezda da bude moralni pobednik iz nekog ,verovatno finansijskog razloga,jesu utakmice rezultatski neizvesne ali obe ekipe igraju katastrofalno u seriji za koju su cele sezone tempirali formu.

Aleksandar

pre 5 godina

Pa, i Partizan je bio žestoko oštećen 2015-te u Morači. Čak je bilo fizičkih nasrtaja i konakta od strane navijača tokom meča. Nadaleko je poznata crnogorska gostoprimljivost, ali tada se Čović nije oglašavao...

Misell

pre 5 godina

Ja sam okoreli partizanovac . Sli sinoć sam bio rsvnodušan smo do prvog sudijskog zvižduka . A onda je krenula neviđena krađa od strane sudija i neverovatni nesportski faulovi od strane Crnogoraca . A moji grobari koji ovde likuju zaboravili su orgije do zore pod prozorima fudbalera Partizana , bubrege na parketu kad je partizan vodio Vujošević ,napad na košarkaše partizana i prekid utakmice. E moji ...i sutra su izbori za predsednika crne gore i Milo večeras mora da slavi u moraci ,i NATo ce ako treba da pomogne ,likujte naivni . Napustiti tu ligu nego šta imaćemo više koristi nego da nam i posle 70 godina kapu kroje hrvati i slovenci .

Znalac

pre 5 godina

Druze...jesi li ti prespavao koju godinu?! 
Ako nije cz njegov klub, a fmp u niko ne moze da zabrani da se zove... 
Ma ne vredi. 
U pravu si, nije njegov...pise u apr.
(Punimlimenke, 14. ap

Care.Da bi neko bio vlasnik bilo kog sportskog kluba mora da bude registrovan u APR.KK Crvena Zvezda je udruzenje gradjana kao i Partizan. Covic je predsednik KKCrvena Zvezda.

Ljubitelj dobre kosarke

pre 5 godina

Da li je ikada zavrsena utakmica u bilo kom sportu na planeti bila ponistena, ponovljena, sta vec zbog loseg sudjenja. Nije i nece. 

Karma je cudo. 
(Missa, 14. april 2018 15:37) 

Sibenka protiv Bosne. Sibenka pobijedila u trecoj utakmici u Sibeniku (imali prednost domaceg terena), proglasen pobjednik, urucen pehar, slavlje na ulicama. Sutra savez ponistava utakmicu i odredjuje igranje trece utakmice na neutralnom terenu. Sibenka odbija takvu odluku, Bosna osvaja prvensvo Jugoslavije van terena.
(Ides, 14. april 2018 15:57)

A znaci to je taj plan... :)

Golum

pre 5 godina

Iztok Rems(slovenac) Komesar za sudije
Kresimir Novosel (hrvat) Direktor lige
Zarko Cabarkapa (Crnogorac) sportski direktor ABA

Pametnom dosta.Nebojsa Covic je predsedaavajuci ABA lige koji je ceremonijalna funkcijai nema nikakvu moc odlucivanja
(konstatacija, 14. april 2018 17:12)

Zrenjaninac Cabarkapa je Crnogorac koliko i Beogradjanin Milko Bjelica. Obojica su uzeli pasos Crne Gore.

Maksa

pre 5 godina

Zrenjaninac Cabarkapa je Crnogorac koliko i Beogradjanin Milko Bjelica. Obojica su uzeli pasos Crne Gore.
(Golum, 14. april 2018 

Idi na vikipediju

Hvala na obaveštenju

pre 5 godina

Poštovani gospodine N.Đ. - da li je exspertiza gotova i šta su experti zaključili? Da li će se oduzeti pobeda ovima i dodeliti CZFMPIdeji?

Maksa

pre 5 godina

Vidim da se grobari smeju ekspertizi
Posto su deca da ih podsetim na nesto
Pre vise decenija igran fudbalski derbi.Igrac Zvezde izvodi aut lopta dolazi do Milka Djurovskog koji daje gol i Zvezda pobedjuje
Partizan tvrdi da je bio ofsajd.Kod Marka Markovica u studio dovode profesore sa Arhitekture koji crtaju perspektivu i dokazuju ofsajd situaciju

Mirko

pre 5 godina

Znaju svi i da će igrati večeras i da neće biti ništa od ove tužbe, zato Budućnosti ne odgovara na ove gluposti. Želim Crvenoj Zvezdi da izgubi večeras.
(Duck Dodgers, 14. april 2018 15:09)

Zašto imam utisak da klub za koji navijaš uopšte nije stigao do doigravanja?

drinska divizija

pre 5 godina

Ako veceras ne izadju na teren, registrovati utakmicu 20:0 za Buducnost i zavrsiti. Usput im unapred oduzeti bodove za sledecu sezonu i debelo novcano kazniti. Koju ekspertizu oni traze i sa kojim pravom (i to u danu kada se igra mozda odlucujuca utakmica)?. Sada svi kao treba da iscekuju da li ce oni igrati, ili ne, u zavisnosti od toga da li ce im se svideti ekspertiza. Pri cemu opusteno najavljuju tuzbu ako im se ne svidi, cime vrse nenormalan pritisak na sudije. Vrhunac bezobrazluka je da sami izmisljaju neke procedure i pravila I odredjuju da li ce da igraju, ili ne. Ako neces da igras, nemoj, ali onda budi spreman da snosis posledice. Lepo je neko napisao dole, ako im se sad progleda kroz prste, imacemo ekspertizu posle svakog njihovog poraza. Gledao sam utakmicu sinoc i realno, bilo je gresaka sudija. Ali ne mislim da ih je bilo vise, ili da su bile krupnineje nego u 99% drugih utakmica. Prosto, mislim da su sudijske greske, nazalost, sastavni deo igre i da samo onaj ko se buni i kada su greske u njegovu korist (a to niko ne radi), ima pravo da se buni i kada su na njegovu steteu (sto svi rade). Sve osim toga je cisto licemerje. Nego naviklo to da radi sta hoce uz politicku podrsku, pa je sad frka kad su naleteli na nekoga ko je bolje pripremljen od njih.

polupripitomljeni texasanin

pre 5 godina

Realno Budućnost je imala pomoć sudija u sve 3 utakmice. Kada god bi se zvezda odlepila na desetak razlike sudije su izmisljale faulove (bjelica, omic, lazic itd) da ih vrate. A covic je političar i ovo je njegova igra da stavi pritisak na sudije I ligu. Velika je lova u pitanju. Zvezda je moćna I veća je riba od budućnosti tako da je sve to normalno. Bez obzira na sve odlična je serija I oduševljen sam kako Dzile vodi ekipu. Alimpije je mlad I dobar al’ ima još da ući.

Komša

pre 5 godina

Čovek koji je prvo zagovarao ulazak u ABA pod izgovorom da od "partizanovih sudija" niko ne može da pobedi.
Onda,kad Partizan i u toj novoj ligi veže pet titula i skupi toliko bodova da naredne tri godine može da igra EL iako ne bude prvak (mnogo bitno ,zbog rasterećenja budžeta,ubacivanja mlađih igrača itd ) gospoda krenu u "obaranje sistema bodovanja" i onda to proslavljaju kao veliku pobedu (!?).
Posle utakmice u Železniku na kojoj su drmani koševi od strane navijača koji su se vešali na konstrukciju i na kojoj su pljuvani igrači i članovi stručnog štaba KKP čovek izjavljuje da je utakmica regularna i da većih nepravilnosti nije bilo.
I sada priča o regularnisti?
Možda bi se i našao neki PP aparat tamo ali bi za prekid moralo da se zakonski odgovara,to je frka.
I teško da može da se falsifikuje izveštaj PU kao što je to moglo za Kragujevac...

Paja Patak

pre 5 godina

Da li je moguce da grobari ne vide kradju. Naravno da ne vide jer je u pitanju Zvezda.Posto su oni u kanalu onda daj da Zvezda ne osvoji ABA ligu. Mogu i aboridzani, urodjenici, ali samo ne Zvezda. Imali nekog grobara koji ce da kaze da je lopovluk (iako su svi strucnjaci za kosarku jer kako kazu za sebe kosarku prate odavno)

Hell

pre 5 godina

Kakvo licemerje ljudi moji pa ovo je katastrofa! Kada gube tada im je kriv ceo svet,vodi se hajka,vrse se pritisci,traze ekspertize,a kada pobede tada je sve ok,tada je sudjenje u redu!! Sada osetili opasnost da ostaju bez titule i EL pa grebu noktima da to sprece,kakav bezobrazluk,ovakvi pritisci i ucene nisu vidjeni nikad! Cak i da se utakmica igra kako moze biti regularna posle ovoga?? Znajuci Covica ne bi me iznenadilo da iscenira neke incidente (setimo se drmanja koseva,pljuvanja,kesa sa urinom,pp aparata,sve u njegovoj reziji)!! Taj covek je spreman na sve,ne znam zasto mu se sve to tolerise,posle ovoga ne treba im ni dozvoliti da igraju cak i ako zele,treba ih diskvalifikovati i udaljiti iz takmicenja minimum tri sezone,ali to se naravno nece desiti jer se Covica svi boje i to treba glasno reci. Scenario se zna,utakmica ce se igrati bez promila sanse za Buducnost,posle ovakvog pritiska sudije ce Zvezdi pokloniti pobedu,a onda u Bg-u bice laganih 20 za Zvezdu jer ce do tada biti izvrsen dodatni pritisak i ucenjivanje i tada ce za Covica biti sve u redu,tada ce cutati i nece kritikovati naravno!

zvezdarac

pre 5 godina

Oprobani recept. Tako je još pre 20 godina radio sa FMP-om u polufinalu plejofa. Igrom sudbine, tada je u finalu zvezda osvojila svoju poslednju titulu do pretprošle godine.

maconii

pre 5 godina

zvezdas sam,covicu pusti momke da izadju na teren i da se bore ..ok bilo je lose sudjenje,i ok je i sto ste se pobunili ali ako ne izadjemo na teren gubimo i trofej i euroligu,a ti se pakuj i pusti vise zvezdu na miru i pusti ljude da igraju,i ta saopstena jednih pa drugih svi ste bre ista ..... palite tu narod,treba vas sve izbaciti iz sporta dozivotno

deki73

pre 5 godina

Aj da ne komentarišu ovu vest ko nije gledao utakmicu. Čista nesportska greška nad Feldinom i u prethodnom napadu greška nad istim se ne svira, I to kada se lomio rezultat. Da ne pričam da isti daje 3, a sudija dosuđuje ličnu u napadu. Zamalo da razbijem televizor. Inače, retko komentarišem suđenje

Punimlimenke

pre 5 godina

Covic nije vlasnik Crvene Zvezde niti je CZ privatni klub. Procitaj APR
Kome Covic "prijeti".Njgeovo je kao predsednik CZ da kaze sta misli i da odluci da li ce Zvezda na teren
(Ludilo, 14. april 2018 17:04)
Druze...jesi li ti prespavao koju godinu?!
Ako nije cz njegov klub, a fmp u niko ne moze da zabrani da se zove...
Ma ne vredi.
U pravu si, nije njegov...pise u apr.

tebric burazengija

pre 5 godina

Realno, nema nikakvog pitanja oko izlaska na parket veceras. To je od samog starta tako, jer sta god kazu iz KKCZ a ne izadju veceras u Moracu, titula je izgubljena.
Covic s pravom kritikuje sudjenje i ovo radi iskljucivo da izvrsi kontra pritisak, jer drugu opciju nema. Ovo je pametan, ujedno poslednji i realno jedini potez kojim iole moze da poboljsa kriterijum i koliko toliko smanji mogucnost neregularnosti. Jasno kao dan, te je bolje da se auditorijum bavi ekspertizom tekme a ne praznim pricama.

Author

pre 5 godina

Realno, par sudijskih odluka jeste uticalo na ishod. Ulog je veliki i takve greške su nedopustive. S druge strane, ne svidjaju mi se i ova saopštenja, mada ako su informacije o parama proverene, onda ok. U sv slučaju, voleo bih da izadjemo na teren i pobedimo jer smo jači.
Bogdanović solidan.

basista

pre 5 godina

Bojim se da je Covic odlucio da unisti CZ pre nego sto je napusti i preda ovima sto pokusavaju da je otmu vec godinu dana. U fazonu: ja sam je napravio ja cu i da je unistim, a vi kad dodjete pocnite od pocetka a ne na gotovo...

Znalac

pre 5 godina

Grobari okupirali tastature zagrevaju prste pred fudbalski derbi.Za njih je sve OK ako je protiv Zvezde.Licemerstvo na delu.Kako su pisali o kradji na derbiju za gol iz gol auta

Ludilo

pre 5 godina

Neregularnost lige:
1. U ligi ne mogu igrati 3 kluba iz istog grada, MEGA igra u Sremskoj Mitrovici, FMP treci klub iz BG igra u ABA ligi
2. Dva kluba ciji je isti vlasnik ne mogu igrati u istoj ligi CZV I FMP igraju u ABA ligi.
3. Predsjednik CZV otvoreno prijeti o ne igranju utakmice i o sudijama, hoce li biti sankcije
TOLIKO O (NE)REGULARNOSTI
(Vucko_dc, 14. april 2018 16:44)

Mega ne igra u Beogradu
Covic nije vlasnik Crvene Zvezde niti je CZ privatni klub. Procitaj APR
Kome Covic "prijeti".Njgeovo je kao predsednik CZ da kaze sta misli i da odluci da li ce Zvezda na teren

Igor

pre 5 godina

Tri utakmice-Ročest,prvi plej, 0 slobodnih bacanja(bez onih umesto Feldina)Ej TRI UTAKMICE!!!!! (Crvena Zvezda1913, 14. april 2018 15:03)Ejjj! Neznalico! To se zove odabir igraca na kojem se pravi faul.Uostalom kada je u jednom "derbiju" tvoj mali FMP imao 44 bacanja naspram 15 za PArtizan to je bilo zbog ragbija koji igra Partizan... Zar ne?!I jos nam nisi objasnio sta ti znaci to 1913 i da li si proverio da nisi mozda greskom permutovao brojeve 9 i 3. Ako je to godina vaseg osnivanja meni je logicno da bude 1319, vreme kralja Milutina :D
(2 poena iz igre za 12 minuta, 14. april 2018 17:06)
Pa datum osnivanja, prvi septembar 2013.

2 poena iz igre za 12 minuta

pre 5 godina

Tri utakmice-Ročest,prvi plej, 0 slobodnih bacanja(bez onih umesto Feldina)
Ej TRI UTAKMICE!!!!!
(Crvena Zvezda1913, 14. april 2018 15:03)

Ejjj! Neznalico! To se zove odabir igraca na kojem se pravi faul.
Uostalom kada je u jednom "derbiju" tvoj mali FMP imao 44 bacanja naspram 15 za PArtizan to je bilo zbog ragbija koji igra Partizan... Zar ne?!
I jos nam nisi objasnio sta ti znaci to 1913 i da li si proverio da nisi mozda greskom permutovao brojeve 9 i 3. Ako je to godina vaseg osnivanja meni je logicno da bude 1319, vreme kralja Milutina :D

E

pre 5 godina

Naravno da je po grobarima bilo posteno sudjenje jer su oni navikli da imaju sudjenje kakvo je imala Budcunost sinoc u deset godina svoje vladavine po ABA kad su radili sta su hteli, sudije su jednostavno morale da navijaju za njih setimo se samo Hemofarma pa i utakmica protiv nas kad su imali duplo jace timove od nas a i sudije, realno sudjenje jeste sinoc bilo ocajno ali smo i morali dobiti

Komša

pre 5 godina

@Vlad the Great
Obad.Prvi put sam ga primetio kao igrača u Hali Sportova.
Uđe u igru a cela hala skandira - zzzzzzzzzzz.Zuji u ušima. Najluđe navijanje ikad.

Baranin

pre 5 godina

gledao sam utakmicu,navijao protiv Buducnosti,a ne za Zvezdu,i suđenje je bilo odlično i nimalo nije uticalo na krajnji rezultat.Šta je vama ljudi,cijeli Balkan vas mrzi zbog Čovića i Vučića,probudite se,sramota za nekad veliki klub.Svako dobro pa da noćas pobijedite.Grobar Bar.

ekspretiza kraja

pre 5 godina

Bolje je da Čović naruči ekspertizu kako je Zvezda došla do kraja, odnosno do jedne utakmice od koje zavisi da li će bilo šta osvojiti. Jedno je kada imaš grupu dobrih igrača, a drugo je kada imaš tim, a Zvezda očigledno ove godine nema tim i nema pravog trenera koji bi taj tim vodio. To su taman te nijanse koje Budućnost vode u Evroligu.

sakupljac minusa

pre 5 godina

Znaci treba napustiti i ne dozvoliti nekome da te krade. Samo da pitam, ako je to resenje, onda cela nasa Super liga u fudbalu je trebala da se ugasi. Da svi sem zvezde i partizana istupe. Ako je po vama ovo sto Covic hoce da uradi ispravno, onda da vas pitam ko bi trebao uopste da igra fudbal u ovoj zemlji?

MT Vračar

pre 5 godina

Pa dobro, de ti kaži da li je bilo pošteno ili ne? To dokazuje da ti samo mrziš Zvezdu, i ne možeš podneti da je gledaš u euroligi. Ali Zvezda ce je igrati na ovaj ili onaj nacin, cak bi i voleo da buducnost bude prva a da ipak Zvezda igra, a vi da kmecite, kmecite, I samo kmecite.
(kobaja, 14. april 2018 16:34)

Haha, pa ne znam ko kmeči prijatelju, samo od jutros ste izdali tri kontradiktorna saopštenja, 'oće igra, neće igra, ekspertiza, tužbe, samo još fale Excel tabele da se potegnu :)

A što se tiče toga da ne osvojite plasman sportski na terenu ali ipak igrate EL, pa ne bi vam bio prvi put, na to smo se več navikli... :)

asomakum

pre 5 godina

manite se corava posla, nego lepo polako u renoviranje ekipe, jer ovo ne lici na ozbiljnu ekipu. kad bi svako u ovoj zemlji snosio odgovornost za svoje postupke, a ne ovako, sudjenje je problem... Pogodite koje slobodno bacanje, trojke da ne spominjem, tu sudjenje nema uticaja, vec motivisanost i trening! srdacan pozdrav od iskrenog navijaca crvene zvezde!

Igor

pre 5 godina

Neregularnost lige: 1. U ligi ne mogu igrati 3 kluba iz istog grada, MEGA igra u Sremskoj Mitrovici, FMP treci klub iz BG igra u ABA ligi 2. Dva kluba ciji je isti vlasnik ne mogu igrati u istoj ligi CZV I FMP igraju u ABA ligi. 3. Predsjednik CZV otvoreno prijeti o ne igranju utakmice i o sudijama, hoce li biti sankcije TOLIKO O (NE)REGULARNOSTI(Vucko_dc, 14. april 2018 16:44)Mega ne igra u BeograduCovic nije vlasnik Crvene Zvezde niti je CZ privatni klub. Procitaj APRKome Covic "prijeti".Njgeovo je kao predsednik CZ da kaze sta misli i da odluci da li ce Zvezda na teren
(Ludilo, 14. april 2018 17:04)
Elementarno nepismen odgovor, neka ti neko ponovi procita komentar na koji si se nadovezao.

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

Ekspertiza može da se traži nakon završetka serije. A Čović neka slobodno povuče momčad sa parketa ako hoće. Po okončanju serije, može i tužbu da podnese.

konstatacija

pre 5 godina

Iztok Rems(slovenac) Komesar za sudije
Kresimir Novosel (hrvat) Direktor lige
Zarko Cabarkapa (Crnogorac) sportski direktor ABA

Pametnom dosta.Nebojsa Covic je predsedaavajuci ABA lige koji je ceremonijalna funkcijai nema nikakvu moc odlucivanja

bixente

pre 5 godina

Covic: "Hocemo da budemo prvaci jer se zovemo CZ. Ustvari i ne zovemo se tako, ali svejedno nam niko ne moze zabraniti kako da se zovemo."

Nema više EL, gasi se mali privatni klub

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)

Naravno da nije bilo pošteno suđenje, sudili su sve vreme u vašu korist. Osim par pravilnih presuda mada su i tada "zaboravili" da dosude namernu vašoj legendi Laziću velika većina odluka je bila na štetu Budućnosti. Redovno su puštali da njihovim igračima neko "izbije" loptu u prodoru a ustvari to bude udarac po ruci. Nije bilo jedne situacije gde možete reći da ste oštećeni dok je bilo nekoliko gde je Budućnost oštećena. Bez sudija vas peru bar 15 razlike po kvalitetu.

Vlad the Great

pre 5 godina

Ako ne izadju veceras na parket, kazna, suspenzija pa nek kukaju jos barem godinu dana bez Evro Lige. Izadji na teren i pobedi. Pa i sudije ako treba. Svima pokazi da si najbolji. Ma sta se sve prljavo dogadjalo (nike ni prvi a ni poslednji put u nasem sportu) kad imas toliko slobodnih bacanja promaseno, zicera i ne organizovanosti igre ne mozes ocekivati pobedu. Zvezdas sam od rodjenja, prvi put gledao Zvezdu i Pioniru kad jos Ivica Obad igrao za Zadar a nama kapiteni bili Zufer Avdija i Branko Kovacevic. Ali ako ne izadju na teren veceras potpuno bi podrzao odluku o drasticnoj kazni Zvezde.
Da ne zaboravimo onu staru "narodnu":
"Ako ti ne zatvoris utakmicu (sredis sa sudijama) protivnik ce."

hektopaskal

pre 5 godina

Sram te bilo zvezdo,sram bilo i rukovodstvo. Ovim potezima pokazujete da niste zasluzili da igrate EL sledece godine,cim nesto krene lose odmah vam svi drugi krivi,e moji vi...

Posmatrač

pre 5 godina

Jeste vi normalni !?! Da je kojim slučajem realizovan ona dva napada koja su vam se nudila za pobedu. Ne bi pravi nikakvu halabuku a šta više smejali bi se Budućnosti. Ovako digli famu jer prosto ne umete da gubite a da sudije nisu krivi uvek.

Vucko_dc

pre 5 godina

Neregularnost lige:
1. U ligi ne mogu igrati 3 kluba iz istog grada, MEGA igra u Sremskoj Mitrovici, FMP treci klub iz BG igra u ABA ligi
2. Dva kluba ciji je isti vlasnik ne mogu igrati u istoj ligi CZV I FMP igraju u ABA ligi.
3. Predsjednik CZV otvoreno prijeti o ne igranju utakmice i o sudijama, hoce li biti sankcije
TOLIKO O (NE)REGULARNOSTI

zbrdvic

pre 5 godina

ovo me podseca , mislim da je bila 1998g..... valjda polufinale play off, Buducnost ultra jaka, a i zvezda je bila mocna..... da na poluvremenu u Podgorici, zahvaljujuci nenormalno dobrom Zlatku Bolicu a i ostalim igracima, nisu napravili nekih 25-30 poena razlike u prvom poluvremenu, nikad, ali nikad ne bi pobedili tu utakmicu, posto je tu razliku stvarno bilo tesko dostici, jer u drugom poluvremenu nije bilo normalno sta se desava na terenu, pocev od sudija, publike, pa i juce prikazanog Gavrila Pajovica, koji je haos pravio van terena sa sudijama...... drugacije protiv njih tamo se ne moze, moras napraviti 25 razlike da bi se nadao pobedi kad krene pritisak....

analiticar amater

pre 5 godina

Zvezda jeste pokradena, Covic je naveo samo najociglednije primere. Samo slabic bi dopustio da ga tako kradu, i ovo je jedina razumna odluka. Nek se liga izjasni da li podrzava ovakvo sudjenje, pa da znamo.

Kakve veze ima zadnji napad, njega nebi ni bilo da je sudjenje bilo posteno.

Ja samo hocu isti kriterijum na obe strane, i to je to.

Zvezda je bila u situaciji da prelomi mec, i onda sude dve licne Omicu u dva uzastopna napada i onu smesnu namernu Davidovca, covek ni mrava u zivotu nije zgazio. Barem dva ponistena kosa uz faul, i ovde neko prica o zadnjem napadu?

Ko drzi do sebe i do principa, ovo je jedina ispravna odluka.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

komedija...coki vrsi pritisak na sve.....koju dramu je iscenirao....bilo je ili ovako pa da sudije popuste veceras ili je mogao da kaze igracima da ako dobiju bice bonusa....al posto para nema...tu je dobri stari pritisak...

antiDebil

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)

Samo ti panteru nemoj o sudjenju, da se ne vracamo godinama unazad i da nabrajamo sve sudijske lopovluke u vasu korist plus ove ostale lopovluke zbog kojih ste uopste i igrali evroligu, 5 godina igrate a da se uoste niste ni plasirali u EL...
Nadam se da ce buducnost veceras zavrsiti posao i da cete vec od sutra poceti da trazite model zamrzivaca...

Idn

pre 5 godina

Ali ljudi bilo je gresaka.ali ne neke teske kradje, broj faulova I pored agresivnije odbrane I manje napada kroz reket priblizan. Kakvo je ovo ponasanje kao da se spremalo na ovo , gresaka.jeste bilo ali za ovoliki dramu nije..

Vlad the Great

pre 5 godina

Ako ne izadju veceras na parket, kazna, suspenzija pa nek kukaju jos barem godinu dana bez Evro Lige. Izadji na teren i pobedi. Pa i sudije ako treba. Svima pokazi da si najbolji. Ma sta se sve prljavo dogadjalo (nike ni prvi a ni poslednji put u nasem sportu) kad imas toliko slobodnih bacanja promaseno, zicera i ne organizovanosti igre ne mozes ocekivati pobedu. Zvezdas sam od rodjenja, prvi put gledao Zvezdu i Pioniru kad jos Ivica Obad igrao za Zadar a nama kapiteni bili Zufer Avdija i Branko Kovacevic. Ali ako ne izadju na teren veceras potpuno bi podrzao odluku o drasticnoj kazni Zvezde.
Da ne zaboravimo onu staru "narodnu":
"Ako ti me zatvoris utakmicu (sredis sa sudijama) protivnik ce."

kobaja

pre 5 godina

antiDebil, 14. april 2018 16:01) Pa dobro, de ti kaži da li je bilo pošteno ili ne? To dokazuje da ti samo mrziš Zvezdu, i ne možeš podneti da je gledaš u euroligi. Ali Zvezda ce je igrati na ovaj ili onaj nacin, cak bi i voleo da buducnost bude prva a da ipak Zvezda igra, a vi da kmecite, kmecite, I samo kmecite.

Lule

pre 5 godina

Kakva slučajnost. Sinoć u seriji „Montevideo....“ Jugoslavija izgubila od Urugvaja na pokvaren način na Svetskom prvenstvu. Srbija plakala tih godina. A danas, doduše manja polovina u Srbiji likuje što je Zvezda na isti način pokradena od tamo nekih... Bljak i to je Srbija.

Јабучило

pre 5 godina

Ово је срамно... Човић не уме да поднесе пораз као мушко. Врши неспортски притисак пред изузетно значајну утакмицу, ствара атмосферу да је свака победа противника нерегуларна.
Занима ме како ће АБА проценити његово деловање и да ли ће бити кажњен. А верујем да је казну заслужио.

Mandrak

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje? (mile1970, 14. april 2018 15:23)
Samo ti panteru nemoj o sudjenju, da se ne vracamo godinama unazad i da nabrajamo sve sudijske lopovluke u vasu korist plus ove ostale lopovluke zbog kojih ste uopste i igrali evroligu, 5 godina igrate a da se uoste niste ni plasirali u EL...Nadam se da ce buducnost veceras zavrsiti posao i da cete vec od sutra poceti da trazite model zamrzivaca...
(antiDebil, 14. april 2018 16:01)
I da ne zaboravimo famozni UPPR. Ako se neko pita zašto i drugi klubovi koji su u problemu ne sprovedu UPPR, odgovor je zato što je to debelo zavisno od političke volje i moći. Ne može svako da nagovori poverioce da oproste 15 miliona evra duga. Jel stvarno neko misli da je iko pristao dobrovoljno da zaboravi dug Zvezdi?

Lavpivo

pre 5 godina

A sta ce se postici sa tom ekspertizom.ako se zakljuci da je napravljeno 3 4 greske na stetu zvezde.sta ponistice se utamica ili cijeli plej of.ovaj covke je najveci ekspert u manipulacijama koji je hodao po kugli zemaljskoj.

aleksaczv

pre 5 godina

Uzmi izadji na teren, pobedi ili izgubi ko covek, ne blamiraj nas navijace koji Zvezdu pratimo i pre tebe... Preuzmi odgovornost nekad i na sebe, za katastrofalnu selekciju i uzasnu sezonu, koja je kulminirala ovakvim ponasanjem danas...
(DarioHubner, 14. april 2018 15:46)
uzasnu sezonu? sine idi igraj klikere, nisi za drugo.
mislim da utakmica treba da se odigra i da cemo pobediti jer smo fizicki pripremljeniji od njih... ne racunajuci gordica... kradja je bila nevidjena, od doba gepekovanja ovo nije bilo,ali nema veze, igraj i bori se, nikada ne priznaj da si slabiji. kao drugo,je li smak sveta igrati evro kup? tu mozemo napasti final4, a do tada ce ova ekipa postati jos bolja... zato, hajde, igraj i bori se, hajde, severom ori se hajde, do pobede veceras ti

Kojo

pre 5 godina

ABA liga nije isti nivo takmicenja kao Liga sampiona u fudbalu. To pisem za ovog genijalca sto tvrdi kako je Covic Juventusu dao ideju. Komentar kako Covic tuzi ligu kojoj je on predsednik je verovatno neko dete pisalo. To sto je predsednik ne znaci da bira sudije? To sto je predsednik ne znaci da je automatski sampion jer slozices se onda se finale ne bi igralo na 3 dobijene. Shvatas? Ako te neko krade onda treba da reagujes a ne da pustis da te prave idiotom.

Gudra

pre 5 godina

Hahahahaha pa ovo je smijesno on ovim hoce da postigne toliki pritiska na sudije da ne smiju nocas da ih pogledaju a ne sta da im sviraju, ehhh Zvezdasi na sta ste spali cccc....Bruka i sramota

Savatiye

pre 5 godina

Nije teško proveriti neke stvari. Nemanja Gordić je izveo 16 sl. bacanja a u EK na 18 utakmica 53. Sa 2,7 na 5,3, Ivanović 20, skoro 7 po utakmici!?
Ročesti, ni jedno. Feldin 9 ukupno. Ali zato su faulovi za bacanja non-stop svirani samo Omiću i Lesoru, koji su više nego očajni sa linije penala. Zvezdi je svirano 14 faulova u napadu, Budućnosti 4. Igrači na pozicijama1-3 iz Budućnosti izveli ukupno 54 penala a iz Zvezde 19. Od 12 četvrtina, Zvezda je u svakoj ušla u bonus, Budućnost u 10. Zvezda samo u tri četvrtine od 12 nije ušla u bonus u prva tri minuta. U drugoj utakmici Zvezda je pobedila samo zbog pogođenih bacanja Omića, jer su ga besomučno faulirali u nadi da će biti na svom nivou, oko 40%.

Kosarkaski zvezdas

pre 5 godina

Zaboga, sudjenje jeste bilo domacinsko, ali da su htjeli da nas pokradu, svirali bi faule i bacanja za Buducnost u posljednja tri napada, ne bi dozvolili da imamo napad za pobjedu. Nema logike.

Sramota, spali smo na nivo Duleta Vujosevica iz njegovih najgorih dana...

još jedan u nizu… .. cccccc

pre 5 godina

@ Covic se buni na sudjenje da bih sebe opravdao kod navijaca,losim pojacanjima i losim izborom trenera...
(NELE, 14. april 2018 16:31)

A kome bih se ti bunio što si nepismen? :-)

Zeleni zub

pre 5 godina

“kradja je bila nevidjena, od doba gepekovanja ovo nije bilo” - Kog gepekovanja? Onog što ga je spominjao Gurović, pa posle na sudu priznao da je izmislio i da je to rekao “onako”?

deal with it

pre 5 godina

Ne mogu sportski da podnesu poraz i brukaju se vršeći pritisak van terena na sve moguće načine. Kako su košarkaši Zvezde izvodili penale u prvoj utakmici? Izvodili su 11/19 i tu izgubili utakmicu. Jesu sudije krive što pojedinci iz slobodnog bacanja pogode prednji obruč i jedva dobace do koša. Zvezdu ako ne ide šut za tri poena nema je na terenu. Od pet utakmica ove sezone Budućnost je dobila četiri. O čemu dalje da pričamo.

xxx

pre 5 godina

Zvezda jeste pokradena, Covic je naveo samo najociglednije primere. Samo slabic bi dopustio da ga tako kradu, i ovo je jedina razumna odluka. Nek se liga izjasni da li podrzava ovakvo sudjenje, pa da znamo.

Kakve veze ima zadnji napad, njega nebi ni bilo da je sudjenje bilo posteno.

Ja samo hocu isti kriterijum na obe strane, i to je to.

Zvezda je bila u situaciji da prelomi mec, i onda sude dve licne Omicu u dva uzastopna napada i onu smesnu namernu Davidovca, covek ni mrava u zivotu nije zgazio. Barem dva ponistena kosa uz faul, i ovde neko prica o zadnjem napadu?

Ko drzi do sebe i do principa, ovo je jedina ispravna odluka.
(analiticar amater, 14. april 2018 16:39). Što je babi milo to joj se i snilo...

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)


sa kime ti polemišeš?!
sa osobama čiji je klub, pošto 30 godina nije mogao da osvoji ni neki revijalni turnir, pribegao istim sredstvima kao i sada budućnost u cilju stvaranja nečega što samo oni nazivaju institucijom?!

svesni su da su bili, jesu i biće nebitni, zato i kmeče ovoliko, nije naše da obraćamo pažnju na psihopatološke emanacije, neka žive u svojoj deluziji, naše ja da večeras izađemo na teren i pobedimo...

vladil

pre 5 godina

O postenju prica covek u cijoj su se hali drmali kosevi prilikom slobodan.bacanja protivnika,gadjao trener Partizana kesom urina,pljuvani svi rez.igraci i stručni stab i koji se na to cinično smejao recima da mu se moze...!
Fuj!

Jug

pre 5 godina

Evo resenija: fuzija sa KK "Buducnost",uzimate njihovu halu i svu imovinu,vi dajete ime "C.Zvezda" (jer niko ne moze da zabrani vama da se zovete kako vi hocete) , Covic predsednik kluba...ili vlasnik vec po vasem dogovoru i od oktobra igrate EL (zasluzeno na terenu kao i svih prethodnih sezona)

car81

pre 5 godina

sve ovi sto su na raspustu ostavljaju komentare.. Vikend je, lepo vreme, izadjite u setnju malo.. Zvezda ce i dogodine u EL, nema potrebe da budete nervozni

SS

pre 5 godina

Dobro je sto ne cutimo,vidi se da je titula kupljena.Dosadili smo im kao sampioni pa nas je Javor juce pokrao 30 slobodnih bacanja naspram 11 ,toliko gresaka na nasu stetu ,cetiri licne Omicu jos u 3.cetvrtini kada smo vodili sve su radili da bi nas sprecili da se odlepimo!Javor nas je pokrao i protiv Olimpijakosa prosle sezone u EL,sta ce tek onda da radi u ABA to se zna..Ja sam uvek za strane sudije,ovo sto se sada radi je brutalna kradja.

Јабучило

pre 5 godina

Маните се урбаног мита о гепековању. Демантовао га је и Стеван Караџић, демантовао га је и наводно гепековани судија Јовчић илу Јовичич, како му већ беше име...

aleksaczv

pre 5 godina

“kradja je bila nevidjena, od doba gepekovanja ovo nije bilo” - Kog gepekovanja? Onog što ga je spominjao Gurović, pa posle na sudu priznao da je izmislio i da je to rekao “onako”?
(Zeleni zub, 14. april 2018 16:20)
To si sigurno kurur Djoka u sudu pa sve znas... da sve si u pravu, ka i za tucu u Vrscu kada ste bili neverovatno kaznjenji... idi sine u tvoj tabor, citaj tvoje vesti o Teodu, Sutjesci, kako vam u kk dolaze gnaci ;-)

Kafir

pre 5 godina

Rekoh pre par dana,početak kraja Alimpijevića,odlazak u Euro Kup,totalni rebilding ekipe...
Posle meča večeras u Beograd je dovoljno da se vrate Dobrić,Davidovac i Omić.Ostali mili moji kud koji.

Cana Zor

pre 5 godina

Komunistička ujdurma bivŝeg Slobinogg potrčka.
Ucena,pretnja i onda izadju na teren.
Pa sudije pod pritiskom pomognu Zvezdi.
Nisu sudije krive ŝto nisu bili u stanju da u zadnjim sekundama postignu pobednički koš!

Brica

pre 5 godina

antiDebil, 14. april 2018 16:01) Pa dobro, de ti kaži da li je bilo pošteno ili ne? To dokazuje da ti samo mrziš Zvezdu, i ne možeš podneti da je gledaš u euroligi. Ali Zvezda ce je igrati na ovaj ili onaj nacin, cak bi i voleo da buducnost bude prva a da ipak Zvezda igra, a vi da kmecite, kmecite, I samo kmecite.
(kobaja, 14. april 2018 16:34)
Vi i jeste navikli da igrate po cenu promene imena,adrese...

antiDebil

pre 5 godina

https://www.youtube.com/watch?v=a92L0COIFzY

Jel na ovo mislis ?
Koliko god da je Bogdan izveo slobodnih bacanja, malo je, morao je barem jos toliko. I tada ste krali i otimali ali niste racunali na njegovih 123 poena i na to da ce Gagic da se sprda sa Bobenatorom pa ste izvisili !!

Veseli

pre 5 godina

Koji pritisak vrše pa to nije normalno. Ja bi ih kaznio za primer, ok da kažeš nešto posle utakmice u intervju-u, ali ovakva tortura celi dan, previše je!

baki

pre 5 godina

“Čović zahteva da ekspertizu suđenja potpišu svi vodeći ljudi takmičenja, ukoliko posle nje "budu smatrali da je sve regularno", i u tom slučaju "najavio tužbu protiv Lige".”

Gospodin, legenda, hahahahaha.....

čovek

pre 5 godina

Samo treba videti da li još “vagaju” u hotelu “izaći ili ne”. Ako još nisu odjavili sobe, igraju.
Lično,Čovića razumem. Ako ne bude više igranja u Evroligi, to je raspad u najavi...

Pivce za zivce

pre 5 godina

@Najbolji je opancarev lepak

Jel', prijatelju, jel' jel' jel' ili je jel' jer?!

Mislim ako si me uopste razumeo sta te pitam.

Ben Dover

pre 5 godina

Posle ovakvog kukanja uglavnom sledi poraz i to će biti to. Ekipa u kojoj je Enis drugi plej koji ne zna da organizuje igru, Feldin igrač koji se forsira kao neki stranac koji treba da pravi razliku, a totalno je prosečan i nikad se ne zna da li će pogoditi nešto ili neće, kao i Lesor koji se ne snalazi uopšte i ima samo poneko lepo zakucavanje, prikazuje igru kojom može da parira najjačim timovima, ali i da igra takvu košarku koju nije uživanje gledati, a to je mnogo do trenera. Velika prednost Budućnosti je Džikić. I Gordiću svaka čast. Zvezda ima dugačku klupu, ali puno prosečnih igrača.
Đenka, vrati se!

Miki

pre 5 godina

Kako se samo palite uvek na takve stvari.Covic je uradio svoje,napravio je pritisak pred utakmicu,a na igracima i Alimpiju je da to naplate igrom,na terenu.I dobice veceras Zvezda!

Missa

pre 5 godina

Da li je ikada zavrsena utakmica u bilo kom sportu na planeti bila ponistena, ponovljena, sta vec zbog loseg sudjenja. Nije i nece.

Karma je cudo.

\m/

pre 5 godina

Aman ljudi! Jeste, oštećena je Zvezda i to drastično, ali ne vidim svrhu za tim ekspertizama i izjavama da večeras neće izaći na teren. Čemu to? Utakmica je završena, niko je neće poništiti. Izađite na teren i muški se borite, i bićete dočekani kao pobednici kako god da se završi. Ovakve stvari štete ugledu i renomeu Crvene Zvezde. Osim toga, Zvezda je kvalitetnija ekipa od Budućnosti i mislim da će upravo to pokazati večeras a onda i u ponedeljak.

Trust the process

pre 5 godina

Malo podsecanje, trener Partizana Nikolic je kaznjen sa 4000 evra za izjavu da ne zna ko je pomerio termin derbija sa nedelje na ponedeljak Covic ili Caparkapa. Kakvu kaznu je dobila Zvezda za saopstenja od prosle nedelje zbog narusavanje ugleda lige? I kakvu ce kaznu dobiti za ovo danas sto rade?

Duck Dodgers

pre 5 godina

Znaju svi i da će igrati večeras i da neće biti ništa od ove tužbe, zato Budućnosti ne odgovara na ove gluposti. Želim Crvenoj Zvezdi da izgubi večeras.

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Komentari pre finala su bili da cete ih razbiti,urnisati,dobiti lagano i da ste za klasu jaci.A ovo sto ovaj covek radi jel vidjeno nekad u istoriji kosarke?.Ako su pametni ovi iz ABA lige odmah diskvalifikovati Zvezdu i kraj.Jel ako mu ovo prodje nesmem ni zamisliti sta ce raditi sledecih godina.Nisu tu navijaci Zvezde nista krivi ali Covic je stvarno preterao.

čovek iz senke

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)

Mislis kada je dosudjeno Zvezdi 49 slobodnih bacanja a Partizanu 17? Naravno da nije.

prekomorački krš

pre 5 godina

ma shvatam, kad promasis tablu,obruc,zicer,kad sutiras za tri u zadnji sec utakmice a imas slobodnog ispod kosa igraca.kad sipas u klub pare koje su uzete iz fonda za pomoc kosovu i ne opravdas ulaganja tj vratis ista onda su sudije krive

Prvi čovek divlja, niko mu ništa ne može

pre 5 godina

Ekspertiza, pa potpisi, pa tužba... kome? Aba liga je privatno takmičenje i ovde ne važe pravila i propisi, nego kako se dogovore. U kojem to sportu, koji vode ozbiljni svetski savezi, može da se desi nešto slično? Kako može posle svega ovoga Čović da ostane sportu? Čuda se u toj privatnoj košarci događaju, i da Cibona proda mesto CZ i da Široki odustane i ispadnuta CZ da ostane, pa da umesto Igokee ide u EL... ali to je sve nebitno, i ovo će biti lani.

Kanidja

pre 5 godina

Životni meč Nebojše Čovica.Sredstva ne biraju obje strane.Naišao je na dostojnog protivnika,a to nije očekivao.Trebace nocas muški atributi do poda da se izadje kao pobjednik tj majstorice u BG.Svjesni su Podgoričani posle svega da nema što da traže u 5 meču.Večeras je ili jesi ili nisi igrač.Ulog je ogroman,kao nikad i za klub i Čovica lično.

Rio

pre 5 godina

Covicu, igrajte kosarku i ne brukajte nam klub koji volimo. Sudjenje jeste naginjalo na stranu Buducnosti, ali nije odlucilo pobednika. Imali ste dva otvorena suta za pobedu, Lesor sam kao duh promasio zicer, i to je to. Na teren, pa sta bude veceras. U suprotnom, nedostojni ste Zvezde i njene buducnosti.

kobazz

pre 5 godina

Grobari su zaboravili kako su osvajali titule, kad je njihov Dule drzao casove ljubavi i kad su bili u dogovoru sa sudijama. Zvezda bi sinoc da nije bilo onakvo kriminalno sudjenje dobila sa laganih 10, 15 razlike.

Cvarkov

pre 5 godina

Panika, panika, zna gosp. Covic da ne osvajanje ABA Lige vodi u propast iz koga se tesko oporavlja. Primer Partizan 2014. Od tada Partizan sem kupa ove godine nista nije osvojio. Mi grobari se nadamo da ce Buducnost uzeti titulu, u trenutku kada nas Partizan jaca, sprema se za zavrsnicu prvenstva i sprema ekipu za sledecu sezonu.

Ides

pre 5 godina

Da li je ikada zavrsena utakmica u bilo kom sportu na planeti bila ponistena, ponovljena, sta vec zbog loseg sudjenja. Nije i nece.

Karma je cudo.
(Missa, 14. april 2018 15:37)

Sibenka protiv Bosne. Sibenka pobijedila u trecoj utakmici u Sibeniku (imali prednost domaceg terena), proglasen pobjednik, urucen pehar, slavlje na ulicama. Sutra savez ponistava utakmicu i odredjuje igranje trece utakmice na neutralnom terenu. Sibenka odbija takvu odluku, Bosna osvaja prvensvo Jugoslavije van terena.

Kanidja

pre 5 godina

kasno je za sve ovo.22 kola se boriš za prednost domaceg terena i sve to prospeš u prvom meču finala.Bez pritiska,organizovanog navijanja zbog upliva politike SLUČAJ OMIC koji je sad naš najbolji igrač.I sad pakao Morače,kasno si se sjetio Čovicu.Pionir je morao da bude neosvojiva tvrdjava onda porazi u PG nebi imali nikakav uticaj na konačni ishod.Niz grešaka tokom cijele sezone pod 1 dovodjenje neiskusnog i nedokazanog trenera.

Норис

pre 5 godina

Звезда јесте покрадена у Подгорици и није лако издићи се изнад те чињенице јер је са 2-1 Будућност снажно погурана ка титули.

Ипак, звездаши никад никоме нису бежали са мегдана, па не очекујем то ни вечерас.
Човићу, не глупирај се.

Dragan

pre 5 godina

Bez obzira na ishod “ekspertize” - IGRATI!
Sve se ovo znalo da će biti i pre nego se otišlo u CG.
Sami smo sebe doveli u ovakvu situaciju izgubivši preimućstvo domaćeg terena.
Prema tome: STISNI ZUBE I KADA JE GUSTO IZADJI I POBEDI...!

Zigzag

pre 5 godina

ovo je dokaz da je ovo postala covic liga u kojoj zvezda mora igrati euroligu,treva istraziti zasto je cibona odjednom odystala od eurolige u korist zvezde...

Kiza

pre 5 godina

Ja sam neutralan i mogu da kazem da su u zadnjoj cetvrtini sudije unakazile zvezdu. Bilo je domacinsko sudjenje plus. Jedino sto pamtim da je gore bilo su Dejvis Kup mecevi u tenisu sedamdesetih u Juznoj Americi gde su linijske sudije domacina sudile da je sve in za domacina ako je do pola metra aut i da je sve out za gosta ako je za manje od pola metra in.

Del Piero#10

pre 5 godina

Pa ne zovu ih džabe cigani. Dok pobeđuju sve je lepo, kad gube diže se kuka i motika. Neka urade i ekspertizu Kupa Koraća, posebno finiša utakmice gde su sudije svim silama pokušavali da vam gurnu pehar u ruke. Nesviranje koš faul na Gagiću od strane Lesora, smešni faulovi Aranitovoću i Siju za slobodna bacanja... Ima još, ovo je samo što se sad setih. Na sreću tad im nije prošlo. A neka eksperti procene i zašto Ročesti u finišu druge utakmice nije dobio tehničku za šutiranje reklama usled nezadovoljstva odlukom sudije. Pavlović svojevremeno isključen zbog toga u Železniku.

Nenad

pre 5 godina

Ovo nema ni u Hondurasu. Igrace oni, ovo je samo Covicev cirkus, da skrene paznju sa nemoci protiv podgoricana. Ove godine je do sada 4:1 u pobedama za Buducnost.

antiDebil

pre 5 godina

Odmah da se utvrdi vlasnik fmp IDEE i fmp zvezde IDEE i ako se ispostavi da ta 2 kluba igraju isto takmicenje a vlasnik je isti MOMENTALNO moraju da se izbace iz aba lige i da se finansijski oderu !

ferdinand

pre 5 godina

prepošteni gazda kluba iz ŽELEZNIKA......
(Kk mutant iz Železnika, 14. april 2018 15:14)

Ovde nije tema nečije poštenje, već suđenje. Ako imaš obraza, prokomentariši suđenje, a ne poštenje nekog političara/funkcionera jer i ostali nisu za primer.

ti-džej

pre 5 godina

Čović, tj. Zvezda, tužiće ABU?!! Pa zar on nije tamo glavni ove godine, predsedavajući nečega i sl? Znači, na neki način tužiće i sebe!! A da l' bi u toj tužbu mogao da se osvrne i na činjenicu da u ABI ima dva kluba, Zvezdu-Železnik i FMP Železnik? Gde to ima, osim ovde? Real 2 i Barselona 2, na primer, ne mogu nikako da igraju u istom rangu sa svojim prvim timom, al ovde su pravila izgleda drugačija nego bilo gde drugo...

клизећи са обе ноге

pre 5 godina

Ало бре др. Легендо, није ти тата купио АБА лигу. Знам, фрка је због пара и пласмана у ЕЛ, јер овако ћеш назад у Железник.

Pera Pisar

pre 5 godina

Nije potrebna nikakva ekspertiza, sve je jasno od samog početka i postavljanja Alimpijevića za trenera dalo se naslutiti da će ova sezona biti limitirana

razmislite

pre 5 godina

Зашто синоћ ниједна спорна ситуација није провјеравана у току другог полувремена?

Beogradjanin

pre 5 godina

Najbolje ke da odmah proglase Zvezdu za prvaka Aba lige a i za pobednika eurolige. Zaboga ko sme Covicu da se suprotstavi. Bruka nas gde stigne.

sakupljac minusa

pre 5 godina

Ovaj Covic pravi sa ovom farsom takav pritisak na sudije. Uopste ne sumnjam da ce izaci danas na teren. Nego na ovaj nacin sudija nece smeti ni mrko da pogleda ni jednog igraca zvezde. Sve je farsa. Kakav god izvestaj sa te ekspertize bude oni izlaze na teren.

Shiljoo

pre 5 godina

jeste sudjenje mnogo loše bilo u prvoj utakmici (treća četvrtina), u drugoj (druga četvrtina) u trećoj sramota...ima stvarno previše "slučajnih" grešaka i to stoji. ali budi smeker, gospodib. izadjite na teren i baš zato ih zgazite 20 razlike i vratite pakao pionira. onda ne može ni 4i sudija da ih spase. Ovako se spustas na nivo Vujoševića kojeg su posle pratili i slušali samo najbolesniji partizanovci. Zato pamet u glavu, malo više one stvari, malo manje razmilsati i igrati košarku kakvu smo igrali kad smo pobeđivali, pravi Zvezdaši znaju da tim do može!!!

GM

pre 5 godina

Samo jedno pitanje se postavlja...

Sto to nije uradjeno jos protiv Mornara u polufinalu?!

Jer i tada bilo jasno ko i kako sudi, a onda i 1. mec finala.
Ko vidi nije mu trebala 3. utakmica finala da vidi koje su im namere, ako su to uzeli da rade jos od Mornara u Beogradu.

Ne moze se uvek, po principu nema veze dobicemo, bolji smo...
Po Evroligi klubovi ne daju na sebe, a ne ovde protiv ovih .

DarioHubner

pre 5 godina

Uzmi izadji na teren, pobedi ili izgubi ko covek, ne blamiraj nas navijace koji Zvezdu pratimo i pre tebe... Preuzmi odgovornost nekad i na sebe, za katastrofalnu selekciju i uzasnu sezonu, koja je kulminirala ovakvim ponasanjem danas...

Горан

pre 5 godina

Изађите на терен и у инат их одерите.
Мора да се победи 15-20 разлике.
Ајмо Звездоооо!

zvezdadotokija91

pre 5 godina

Daj bre Nebojša znalo se pre. Razbijte ih sa 20 razlike i netreba ti sudjenje. Znači kad izgubiš sudija kriv a kad pobediš dobra igra. Stvarno nemoze se slušati više. Pogodi zicere i sve će biti ok

Duck Dodgers

pre 5 godina

Znaju svi i da će igrati večeras i da neće biti ništa od ove tužbe, zato Budućnosti ne odgovara na ove gluposti. Želim Crvenoj Zvezdi da izgubi večeras.

Beogradjanin

pre 5 godina

Najbolje ke da odmah proglase Zvezdu za prvaka Aba lige a i za pobednika eurolige. Zaboga ko sme Covicu da se suprotstavi. Bruka nas gde stigne.

Trust the process

pre 5 godina

Malo podsecanje, trener Partizana Nikolic je kaznjen sa 4000 evra za izjavu da ne zna ko je pomerio termin derbija sa nedelje na ponedeljak Covic ili Caparkapa. Kakvu kaznu je dobila Zvezda za saopstenja od prosle nedelje zbog narusavanje ugleda lige? I kakvu ce kaznu dobiti za ovo danas sto rade?

Prvi čovek divlja, niko mu ništa ne može

pre 5 godina

Ekspertiza, pa potpisi, pa tužba... kome? Aba liga je privatno takmičenje i ovde ne važe pravila i propisi, nego kako se dogovore. U kojem to sportu, koji vode ozbiljni svetski savezi, može da se desi nešto slično? Kako može posle svega ovoga Čović da ostane sportu? Čuda se u toj privatnoj košarci događaju, i da Cibona proda mesto CZ i da Široki odustane i ispadnuta CZ da ostane, pa da umesto Igokee ide u EL... ali to je sve nebitno, i ovo će biti lani.

sakupljac minusa

pre 5 godina

Ovaj Covic pravi sa ovom farsom takav pritisak na sudije. Uopste ne sumnjam da ce izaci danas na teren. Nego na ovaj nacin sudija nece smeti ni mrko da pogleda ni jednog igraca zvezde. Sve je farsa. Kakav god izvestaj sa te ekspertize bude oni izlaze na teren.

Del Piero#10

pre 5 godina

Pa ne zovu ih džabe cigani. Dok pobeđuju sve je lepo, kad gube diže se kuka i motika. Neka urade i ekspertizu Kupa Koraća, posebno finiša utakmice gde su sudije svim silama pokušavali da vam gurnu pehar u ruke. Nesviranje koš faul na Gagiću od strane Lesora, smešni faulovi Aranitovoću i Siju za slobodna bacanja... Ima još, ovo je samo što se sad setih. Na sreću tad im nije prošlo. A neka eksperti procene i zašto Ročesti u finišu druge utakmice nije dobio tehničku za šutiranje reklama usled nezadovoljstva odlukom sudije. Pavlović svojevremeno isključen zbog toga u Železniku.

Zigzag

pre 5 godina

ovo je dokaz da je ovo postala covic liga u kojoj zvezda mora igrati euroligu,treva istraziti zasto je cibona odjednom odystala od eurolige u korist zvezde...

Rio

pre 5 godina

Covicu, igrajte kosarku i ne brukajte nam klub koji volimo. Sudjenje jeste naginjalo na stranu Buducnosti, ali nije odlucilo pobednika. Imali ste dva otvorena suta za pobedu, Lesor sam kao duh promasio zicer, i to je to. Na teren, pa sta bude veceras. U suprotnom, nedostojni ste Zvezde i njene buducnosti.

клизећи са обе ноге

pre 5 godina

Ало бре др. Легендо, није ти тата купио АБА лигу. Знам, фрка је због пара и пласмана у ЕЛ, јер овако ћеш назад у Железник.

Hex

pre 5 godina

Treba Buducnost i svi ostali klubovi ABA da presaviju tabak i tuze Covica i Crvenu Zvezdu. Ovakav pritisak na sudije ne pamtim, a pratim sport vec 35 godina. Sramota sta Covic radi. Naucite da gubite.

čovek iz senke

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)

Mislis kada je dosudjeno Zvezdi 49 slobodnih bacanja a Partizanu 17? Naravno da nije.

Kanidja

pre 5 godina

Životni meč Nebojše Čovica.Sredstva ne biraju obje strane.Naišao je na dostojnog protivnika,a to nije očekivao.Trebace nocas muški atributi do poda da se izadje kao pobjednik tj majstorice u BG.Svjesni su Podgoričani posle svega da nema što da traže u 5 meču.Večeras je ili jesi ili nisi igrač.Ulog je ogroman,kao nikad i za klub i Čovica lično.

antiDebil

pre 5 godina

Odmah da se utvrdi vlasnik fmp IDEE i fmp zvezde IDEE i ako se ispostavi da ta 2 kluba igraju isto takmicenje a vlasnik je isti MOMENTALNO moraju da se izbace iz aba lige i da se finansijski oderu !

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Komentari pre finala su bili da cete ih razbiti,urnisati,dobiti lagano i da ste za klasu jaci.A ovo sto ovaj covek radi jel vidjeno nekad u istoriji kosarke?.Ako su pametni ovi iz ABA lige odmah diskvalifikovati Zvezdu i kraj.Jel ako mu ovo prodje nesmem ni zamisliti sta ce raditi sledecih godina.Nisu tu navijaci Zvezde nista krivi ali Covic je stvarno preterao.

Cana Zor

pre 5 godina

Komunistička ujdurma bivŝeg Slobinogg potrčka.
Ucena,pretnja i onda izadju na teren.
Pa sudije pod pritiskom pomognu Zvezdi.
Nisu sudije krive ŝto nisu bili u stanju da u zadnjim sekundama postignu pobednički koš!

Realista

pre 5 godina

Klubovi ABA lige da se udruze i tuze ABA, zato sto je dozvolila da jedan vlasnik ima dva kluba u istom takmicenju i takvim gestom takmicenje ucinila neregularnim od samog pocetka.

Nenad

pre 5 godina

Ovo nema ni u Hondurasu. Igrace oni, ovo je samo Covicev cirkus, da skrene paznju sa nemoci protiv podgoricana. Ove godine je do sada 4:1 u pobedama za Buducnost.

prekomorački krš

pre 5 godina

ma shvatam, kad promasis tablu,obruc,zicer,kad sutiras za tri u zadnji sec utakmice a imas slobodnog ispod kosa igraca.kad sipas u klub pare koje su uzete iz fonda za pomoc kosovu i ne opravdas ulaganja tj vratis ista onda su sudije krive

DarioHubner

pre 5 godina

Uzmi izadji na teren, pobedi ili izgubi ko covek, ne blamiraj nas navijace koji Zvezdu pratimo i pre tebe... Preuzmi odgovornost nekad i na sebe, za katastrofalnu selekciju i uzasnu sezonu, koja je kulminirala ovakvim ponasanjem danas...

Ides

pre 5 godina

Da li je ikada zavrsena utakmica u bilo kom sportu na planeti bila ponistena, ponovljena, sta vec zbog loseg sudjenja. Nije i nece.

Karma je cudo.
(Missa, 14. april 2018 15:37)

Sibenka protiv Bosne. Sibenka pobijedila u trecoj utakmici u Sibeniku (imali prednost domaceg terena), proglasen pobjednik, urucen pehar, slavlje na ulicama. Sutra savez ponistava utakmicu i odredjuje igranje trece utakmice na neutralnom terenu. Sibenka odbija takvu odluku, Bosna osvaja prvensvo Jugoslavije van terena.

Cvarkov

pre 5 godina

Panika, panika, zna gosp. Covic da ne osvajanje ABA Lige vodi u propast iz koga se tesko oporavlja. Primer Partizan 2014. Od tada Partizan sem kupa ove godine nista nije osvojio. Mi grobari se nadamo da ce Buducnost uzeti titulu, u trenutku kada nas Partizan jaca, sprema se za zavrsnicu prvenstva i sprema ekipu za sledecu sezonu.

Zeleni zub

pre 5 godina

“kradja je bila nevidjena, od doba gepekovanja ovo nije bilo” - Kog gepekovanja? Onog što ga je spominjao Gurović, pa posle na sudu priznao da je izmislio i da je to rekao “onako”?

nesa

pre 5 godina

Profesor Doktor Nebojša Čović ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 14. april 2018 15:11)

kakvo profesionalno uvlacenje podanika svome gazdi hehehe...

requiem

pre 5 godina

Ne navijam nešto mi za jedne ni za druge ni za treće (partizan), a pošto sam iz CG, budućnost mi je ipak milija. Jučerašnje suđenje je definitivno išlo u korist budućnosti, iako je imalo i kontra grešaka, koje zvezdasi ignorisu. Lično, četvrta lična omića je meni jedina bas velika velika greška, ostalo, manje više. Sjećam se da je recimo bio jedan faul CZ koji je trebao biti nesportska pa nije. E sad, za prve dvije utakmice, tu nije bilo navlačenja, koliko god Čović mlatio. I na kraju, uprkos svemu, Zvezda je samu sebe pobijedila juče, jer čist šut za tri, a potom zicer promašiti, pa se žaliti na sudije je jednostavno bezobrazno. A inače nema šanse da Zvezda ovo napusti, prevelike pare su u igri. Čović mudro vrši pritisak na sudije, da bi dobio poštenije suđenje. A o gostoprimstvu, ne zaboraviti da je AKREDITOVANO LICE u BG prišlo da bije Gordića na kraju meča. O tom, bolje mu je da ćuti.

Realista

pre 5 godina

Pa jel ne vidite sta radi Covic? Rasterecuje i "napaljuje" svoje igrace, vrsi pritisak na sudije. Izuzetno nesportsko ponasanje, nesto na sta smo od ovog coveka odavno navikli. Iskreno se nadam da ce Dzikic i ekipa veceras da mu odrze lekciju. Zao mi je samo igraca Zvezde (osim Lazica koji je isti kao on), zato sto su zrtve ovog coveka.

Komša

pre 5 godina

Čovek koji je prvo zagovarao ulazak u ABA pod izgovorom da od "partizanovih sudija" niko ne može da pobedi.
Onda,kad Partizan i u toj novoj ligi veže pet titula i skupi toliko bodova da naredne tri godine može da igra EL iako ne bude prvak (mnogo bitno ,zbog rasterećenja budžeta,ubacivanja mlađih igrača itd ) gospoda krenu u "obaranje sistema bodovanja" i onda to proslavljaju kao veliku pobedu (!?).
Posle utakmice u Železniku na kojoj su drmani koševi od strane navijača koji su se vešali na konstrukciju i na kojoj su pljuvani igrači i članovi stručnog štaba KKP čovek izjavljuje da je utakmica regularna i da većih nepravilnosti nije bilo.
I sada priča o regularnisti?
Možda bi se i našao neki PP aparat tamo ali bi za prekid moralo da se zakonski odgovara,to je frka.
I teško da može da se falsifikuje izveštaj PU kao što je to moglo za Kragujevac...

ti-džej

pre 5 godina

Čović, tj. Zvezda, tužiće ABU?!! Pa zar on nije tamo glavni ove godine, predsedavajući nečega i sl? Znači, na neki način tužiće i sebe!! A da l' bi u toj tužbu mogao da se osvrne i na činjenicu da u ABI ima dva kluba, Zvezdu-Železnik i FMP Železnik? Gde to ima, osim ovde? Real 2 i Barselona 2, na primer, ne mogu nikako da igraju u istom rangu sa svojim prvim timom, al ovde su pravila izgleda drugačija nego bilo gde drugo...

razmislite

pre 5 godina

Зашто синоћ ниједна спорна ситуација није провјеравана у току другог полувремена?

Aleksandar

pre 5 godina

Pa, i Partizan je bio žestoko oštećen 2015-te u Morači. Čak je bilo fizičkih nasrtaja i konakta od strane navijača tokom meča. Nadaleko je poznata crnogorska gostoprimljivost, ali tada se Čović nije oglašavao...

drinska divizija

pre 5 godina

Ako veceras ne izadju na teren, registrovati utakmicu 20:0 za Buducnost i zavrsiti. Usput im unapred oduzeti bodove za sledecu sezonu i debelo novcano kazniti. Koju ekspertizu oni traze i sa kojim pravom (i to u danu kada se igra mozda odlucujuca utakmica)?. Sada svi kao treba da iscekuju da li ce oni igrati, ili ne, u zavisnosti od toga da li ce im se svideti ekspertiza. Pri cemu opusteno najavljuju tuzbu ako im se ne svidi, cime vrse nenormalan pritisak na sudije. Vrhunac bezobrazluka je da sami izmisljaju neke procedure i pravila I odredjuju da li ce da igraju, ili ne. Ako neces da igras, nemoj, ali onda budi spreman da snosis posledice. Lepo je neko napisao dole, ako im se sad progleda kroz prste, imacemo ekspertizu posle svakog njihovog poraza. Gledao sam utakmicu sinoc i realno, bilo je gresaka sudija. Ali ne mislim da ih je bilo vise, ili da su bile krupnineje nego u 99% drugih utakmica. Prosto, mislim da su sudijske greske, nazalost, sastavni deo igre i da samo onaj ko se buni i kada su greske u njegovu korist (a to niko ne radi), ima pravo da se buni i kada su na njegovu steteu (sto svi rade). Sve osim toga je cisto licemerje. Nego naviklo to da radi sta hoce uz politicku podrsku, pa je sad frka kad su naleteli na nekoga ko je bolje pripremljen od njih.

GM

pre 5 godina

Samo jedno pitanje se postavlja...

Sto to nije uradjeno jos protiv Mornara u polufinalu?!

Jer i tada bilo jasno ko i kako sudi, a onda i 1. mec finala.
Ko vidi nije mu trebala 3. utakmica finala da vidi koje su im namere, ako su to uzeli da rade jos od Mornara u Beogradu.

Ne moze se uvek, po principu nema veze dobicemo, bolji smo...
Po Evroligi klubovi ne daju na sebe, a ne ovde protiv ovih .

Missa

pre 5 godina

Da li je ikada zavrsena utakmica u bilo kom sportu na planeti bila ponistena, ponovljena, sta vec zbog loseg sudjenja. Nije i nece.

Karma je cudo.

antiDebil

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)

Samo ti panteru nemoj o sudjenju, da se ne vracamo godinama unazad i da nabrajamo sve sudijske lopovluke u vasu korist plus ove ostale lopovluke zbog kojih ste uopste i igrali evroligu, 5 godina igrate a da se uoste niste ni plasirali u EL...
Nadam se da ce buducnost veceras zavrsiti posao i da cete vec od sutra poceti da trazite model zamrzivaca...

Shiljoo

pre 5 godina

jeste sudjenje mnogo loše bilo u prvoj utakmici (treća četvrtina), u drugoj (druga četvrtina) u trećoj sramota...ima stvarno previše "slučajnih" grešaka i to stoji. ali budi smeker, gospodib. izadjite na teren i baš zato ih zgazite 20 razlike i vratite pakao pionira. onda ne može ni 4i sudija da ih spase. Ovako se spustas na nivo Vujoševića kojeg su posle pratili i slušali samo najbolesniji partizanovci. Zato pamet u glavu, malo više one stvari, malo manje razmilsati i igrati košarku kakvu smo igrali kad smo pobeđivali, pravi Zvezdaši znaju da tim do može!!!

Kanidja

pre 5 godina

kasno je za sve ovo.22 kola se boriš za prednost domaceg terena i sve to prospeš u prvom meču finala.Bez pritiska,organizovanog navijanja zbog upliva politike SLUČAJ OMIC koji je sad naš najbolji igrač.I sad pakao Morače,kasno si se sjetio Čovicu.Pionir je morao da bude neosvojiva tvrdjava onda porazi u PG nebi imali nikakav uticaj na konačni ishod.Niz grešaka tokom cijele sezone pod 1 dovodjenje neiskusnog i nedokazanog trenera.

Mandrak

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje? (mile1970, 14. april 2018 15:23)
Samo ti panteru nemoj o sudjenju, da se ne vracamo godinama unazad i da nabrajamo sve sudijske lopovluke u vasu korist plus ove ostale lopovluke zbog kojih ste uopste i igrali evroligu, 5 godina igrate a da se uoste niste ni plasirali u EL...Nadam se da ce buducnost veceras zavrsiti posao i da cete vec od sutra poceti da trazite model zamrzivaca...
(antiDebil, 14. april 2018 16:01)
I da ne zaboravimo famozni UPPR. Ako se neko pita zašto i drugi klubovi koji su u problemu ne sprovedu UPPR, odgovor je zato što je to debelo zavisno od političke volje i moći. Ne može svako da nagovori poverioce da oproste 15 miliona evra duga. Jel stvarno neko misli da je iko pristao dobrovoljno da zaboravi dug Zvezdi?

Misell

pre 5 godina

Ja sam okoreli partizanovac . Sli sinoć sam bio rsvnodušan smo do prvog sudijskog zvižduka . A onda je krenula neviđena krađa od strane sudija i neverovatni nesportski faulovi od strane Crnogoraca . A moji grobari koji ovde likuju zaboravili su orgije do zore pod prozorima fudbalera Partizana , bubrege na parketu kad je partizan vodio Vujošević ,napad na košarkaše partizana i prekid utakmice. E moji ...i sutra su izbori za predsednika crne gore i Milo večeras mora da slavi u moraci ,i NATo ce ako treba da pomogne ,likujte naivni . Napustiti tu ligu nego šta imaćemo više koristi nego da nam i posle 70 godina kapu kroje hrvati i slovenci .

Hvala na obaveštenju

pre 5 godina

Poštovani gospodine N.Đ. - da li je exspertiza gotova i šta su experti zaključili? Da li će se oduzeti pobeda ovima i dodeliti CZFMPIdeji?

zvezdadotokija91

pre 5 godina

Daj bre Nebojša znalo se pre. Razbijte ih sa 20 razlike i netreba ti sudjenje. Znači kad izgubiš sudija kriv a kad pobediš dobra igra. Stvarno nemoze se slušati više. Pogodi zicere i sve će biti ok

Dragan

pre 5 godina

Bez obzira na ishod “ekspertize” - IGRATI!
Sve se ovo znalo da će biti i pre nego se otišlo u CG.
Sami smo sebe doveli u ovakvu situaciju izgubivši preimućstvo domaćeg terena.
Prema tome: STISNI ZUBE I KADA JE GUSTO IZADJI I POBEDI...!

Gudra

pre 5 godina

Hahahahaha pa ovo je smijesno on ovim hoce da postigne toliki pritiska na sudije da ne smiju nocas da ih pogledaju a ne sta da im sviraju, ehhh Zvezdasi na sta ste spali cccc....Bruka i sramota

Jug

pre 5 godina

Evo resenija: fuzija sa KK "Buducnost",uzimate njihovu halu i svu imovinu,vi dajete ime "C.Zvezda" (jer niko ne moze da zabrani vama da se zovete kako vi hocete) , Covic predsednik kluba...ili vlasnik vec po vasem dogovoru i od oktobra igrate EL (zasluzeno na terenu kao i svih prethodnih sezona)

kobazz

pre 5 godina

Grobari su zaboravili kako su osvajali titule, kad je njihov Dule drzao casove ljubavi i kad su bili u dogovoru sa sudijama. Zvezda bi sinoc da nije bilo onakvo kriminalno sudjenje dobila sa laganih 10, 15 razlike.

Posmatrač

pre 5 godina

Jeste vi normalni !?! Da je kojim slučajem realizovan ona dva napada koja su vam se nudila za pobedu. Ne bi pravi nikakvu halabuku a šta više smejali bi se Budućnosti. Ovako digli famu jer prosto ne umete da gubite a da sudije nisu krivi uvek.

ferdinand

pre 5 godina

prepošteni gazda kluba iz ŽELEZNIKA......
(Kk mutant iz Železnika, 14. april 2018 15:14)

Ovde nije tema nečije poštenje, već suđenje. Ako imaš obraza, prokomentariši suđenje, a ne poštenje nekog političara/funkcionera jer i ostali nisu za primer.

Норис

pre 5 godina

Звезда јесте покрадена у Подгорици и није лако издићи се изнад те чињенице јер је са 2-1 Будућност снажно погурана ка титули.

Ипак, звездаши никад никоме нису бежали са мегдана, па не очекујем то ни вечерас.
Човићу, не глупирај се.

Hell

pre 5 godina

Kakvo licemerje ljudi moji pa ovo je katastrofa! Kada gube tada im je kriv ceo svet,vodi se hajka,vrse se pritisci,traze ekspertize,a kada pobede tada je sve ok,tada je sudjenje u redu!! Sada osetili opasnost da ostaju bez titule i EL pa grebu noktima da to sprece,kakav bezobrazluk,ovakvi pritisci i ucene nisu vidjeni nikad! Cak i da se utakmica igra kako moze biti regularna posle ovoga?? Znajuci Covica ne bi me iznenadilo da iscenira neke incidente (setimo se drmanja koseva,pljuvanja,kesa sa urinom,pp aparata,sve u njegovoj reziji)!! Taj covek je spreman na sve,ne znam zasto mu se sve to tolerise,posle ovoga ne treba im ni dozvoliti da igraju cak i ako zele,treba ih diskvalifikovati i udaljiti iz takmicenja minimum tri sezone,ali to se naravno nece desiti jer se Covica svi boje i to treba glasno reci. Scenario se zna,utakmica ce se igrati bez promila sanse za Buducnost,posle ovakvog pritiska sudije ce Zvezdi pokloniti pobedu,a onda u Bg-u bice laganih 20 za Zvezdu jer ce do tada biti izvrsen dodatni pritisak i ucenjivanje i tada ce za Covica biti sve u redu,tada ce cutati i nece kritikovati naravno!

Vucko_dc

pre 5 godina

Neregularnost lige:
1. U ligi ne mogu igrati 3 kluba iz istog grada, MEGA igra u Sremskoj Mitrovici, FMP treci klub iz BG igra u ABA ligi
2. Dva kluba ciji je isti vlasnik ne mogu igrati u istoj ligi CZV I FMP igraju u ABA ligi.
3. Predsjednik CZV otvoreno prijeti o ne igranju utakmice i o sudijama, hoce li biti sankcije
TOLIKO O (NE)REGULARNOSTI

deal with it

pre 5 godina

Ne mogu sportski da podnesu poraz i brukaju se vršeći pritisak van terena na sve moguće načine. Kako su košarkaši Zvezde izvodili penale u prvoj utakmici? Izvodili su 11/19 i tu izgubili utakmicu. Jesu sudije krive što pojedinci iz slobodnog bacanja pogode prednji obruč i jedva dobace do koša. Zvezdu ako ne ide šut za tri poena nema je na terenu. Od pet utakmica ove sezone Budućnost je dobila četiri. O čemu dalje da pričamo.

Kiza

pre 5 godina

Ja sam neutralan i mogu da kazem da su u zadnjoj cetvrtini sudije unakazile zvezdu. Bilo je domacinsko sudjenje plus. Jedino sto pamtim da je gore bilo su Dejvis Kup mecevi u tenisu sedamdesetih u Juznoj Americi gde su linijske sudije domacina sudile da je sve in za domacina ako je do pola metra aut i da je sve out za gosta ako je za manje od pola metra in.

maconii

pre 5 godina

zvezdas sam,covicu pusti momke da izadju na teren i da se bore ..ok bilo je lose sudjenje,i ok je i sto ste se pobunili ali ako ne izadjemo na teren gubimo i trofej i euroligu,a ti se pakuj i pusti vise zvezdu na miru i pusti ljude da igraju,i ta saopstena jednih pa drugih svi ste bre ista ..... palite tu narod,treba vas sve izbaciti iz sporta dozivotno

Pera Pisar

pre 5 godina

Nije potrebna nikakva ekspertiza, sve je jasno od samog početka i postavljanja Alimpijevića za trenera dalo se naslutiti da će ova sezona biti limitirana

čovek

pre 5 godina

Samo treba videti da li još “vagaju” u hotelu “izaći ili ne”. Ako još nisu odjavili sobe, igraju.
Lično,Čovića razumem. Ako ne bude više igranja u Evroligi, to je raspad u najavi...

Ljubitelj dobre kosarke

pre 5 godina

Da li je ikada zavrsena utakmica u bilo kom sportu na planeti bila ponistena, ponovljena, sta vec zbog loseg sudjenja. Nije i nece. 

Karma je cudo. 
(Missa, 14. april 2018 15:37) 

Sibenka protiv Bosne. Sibenka pobijedila u trecoj utakmici u Sibeniku (imali prednost domaceg terena), proglasen pobjednik, urucen pehar, slavlje na ulicama. Sutra savez ponistava utakmicu i odredjuje igranje trece utakmice na neutralnom terenu. Sibenka odbija takvu odluku, Bosna osvaja prvensvo Jugoslavije van terena.
(Ides, 14. april 2018 15:57)

A znaci to je taj plan... :)

Vlad the Great

pre 5 godina

Ako ne izadju veceras na parket, kazna, suspenzija pa nek kukaju jos barem godinu dana bez Evro Lige. Izadji na teren i pobedi. Pa i sudije ako treba. Svima pokazi da si najbolji. Ma sta se sve prljavo dogadjalo (nike ni prvi a ni poslednji put u nasem sportu) kad imas toliko slobodnih bacanja promaseno, zicera i ne organizovanosti igre ne mozes ocekivati pobedu. Zvezdas sam od rodjenja, prvi put gledao Zvezdu i Pioniru kad jos Ivica Obad igrao za Zadar a nama kapiteni bili Zufer Avdija i Branko Kovacevic. Ali ako ne izadju na teren veceras potpuno bi podrzao odluku o drasticnoj kazni Zvezde.
Da ne zaboravimo onu staru "narodnu":
"Ako ti ne zatvoris utakmicu (sredis sa sudijama) protivnik ce."

Punimlimenke

pre 5 godina

Covic nije vlasnik Crvene Zvezde niti je CZ privatni klub. Procitaj APR
Kome Covic "prijeti".Njgeovo je kao predsednik CZ da kaze sta misli i da odluci da li ce Zvezda na teren
(Ludilo, 14. april 2018 17:04)
Druze...jesi li ti prespavao koju godinu?!
Ako nije cz njegov klub, a fmp u niko ne moze da zabrani da se zove...
Ma ne vredi.
U pravu si, nije njegov...pise u apr.

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

Ekspertiza može da se traži nakon završetka serije. A Čović neka slobodno povuče momčad sa parketa ako hoće. Po okončanju serije, može i tužbu da podnese.

bixente

pre 5 godina

Covic: "Hocemo da budemo prvaci jer se zovemo CZ. Ustvari i ne zovemo se tako, ali svejedno nam niko ne moze zabraniti kako da se zovemo."

Miki

pre 5 godina

Kako se samo palite uvek na takve stvari.Covic je uradio svoje,napravio je pritisak pred utakmicu,a na igracima i Alimpiju je da to naplate igrom,na terenu.I dobice veceras Zvezda!

baki

pre 5 godina

“Čović zahteva da ekspertizu suđenja potpišu svi vodeći ljudi takmičenja, ukoliko posle nje "budu smatrali da je sve regularno", i u tom slučaju "najavio tužbu protiv Lige".”

Gospodin, legenda, hahahahaha.....

vladil

pre 5 godina

O postenju prica covek u cijoj su se hali drmali kosevi prilikom slobodan.bacanja protivnika,gadjao trener Partizana kesom urina,pljuvani svi rez.igraci i stručni stab i koji se na to cinično smejao recima da mu se moze...!
Fuj!

zbrdvic

pre 5 godina

ovo me podseca , mislim da je bila 1998g..... valjda polufinale play off, Buducnost ultra jaka, a i zvezda je bila mocna..... da na poluvremenu u Podgorici, zahvaljujuci nenormalno dobrom Zlatku Bolicu a i ostalim igracima, nisu napravili nekih 25-30 poena razlike u prvom poluvremenu, nikad, ali nikad ne bi pobedili tu utakmicu, posto je tu razliku stvarno bilo tesko dostici, jer u drugom poluvremenu nije bilo normalno sta se desava na terenu, pocev od sudija, publike, pa i juce prikazanog Gavrila Pajovica, koji je haos pravio van terena sa sudijama...... drugacije protiv njih tamo se ne moze, moras napraviti 25 razlike da bi se nadao pobedi kad krene pritisak....

Lule

pre 5 godina

Kakva slučajnost. Sinoć u seriji „Montevideo....“ Jugoslavija izgubila od Urugvaja na pokvaren način na Svetskom prvenstvu. Srbija plakala tih godina. A danas, doduše manja polovina u Srbiji likuje što je Zvezda na isti način pokradena od tamo nekih... Bljak i to je Srbija.

\m/

pre 5 godina

Aman ljudi! Jeste, oštećena je Zvezda i to drastično, ali ne vidim svrhu za tim ekspertizama i izjavama da večeras neće izaći na teren. Čemu to? Utakmica je završena, niko je neće poništiti. Izađite na teren i muški se borite, i bićete dočekani kao pobednici kako god da se završi. Ovakve stvari štete ugledu i renomeu Crvene Zvezde. Osim toga, Zvezda je kvalitetnija ekipa od Budućnosti i mislim da će upravo to pokazati večeras a onda i u ponedeljak.

basista

pre 5 godina

Bojim se da je Covic odlucio da unisti CZ pre nego sto je napusti i preda ovima sto pokusavaju da je otmu vec godinu dana. U fazonu: ja sam je napravio ja cu i da je unistim, a vi kad dodjete pocnite od pocetka a ne na gotovo...

MT Vračar

pre 5 godina

Pa dobro, de ti kaži da li je bilo pošteno ili ne? To dokazuje da ti samo mrziš Zvezdu, i ne možeš podneti da je gledaš u euroligi. Ali Zvezda ce je igrati na ovaj ili onaj nacin, cak bi i voleo da buducnost bude prva a da ipak Zvezda igra, a vi da kmecite, kmecite, I samo kmecite.
(kobaja, 14. april 2018 16:34)

Haha, pa ne znam ko kmeči prijatelju, samo od jutros ste izdali tri kontradiktorna saopštenja, 'oće igra, neće igra, ekspertiza, tužbe, samo još fale Excel tabele da se potegnu :)

A što se tiče toga da ne osvojite plasman sportski na terenu ali ipak igrate EL, pa ne bi vam bio prvi put, na to smo se več navikli... :)

2 poena iz igre za 12 minuta

pre 5 godina

Tri utakmice-Ročest,prvi plej, 0 slobodnih bacanja(bez onih umesto Feldina)
Ej TRI UTAKMICE!!!!!
(Crvena Zvezda1913, 14. april 2018 15:03)

Ejjj! Neznalico! To se zove odabir igraca na kojem se pravi faul.
Uostalom kada je u jednom "derbiju" tvoj mali FMP imao 44 bacanja naspram 15 za PArtizan to je bilo zbog ragbija koji igra Partizan... Zar ne?!
I jos nam nisi objasnio sta ti znaci to 1913 i da li si proverio da nisi mozda greskom permutovao brojeve 9 i 3. Ako je to godina vaseg osnivanja meni je logicno da bude 1319, vreme kralja Milutina :D

ekspretiza kraja

pre 5 godina

Bolje je da Čović naruči ekspertizu kako je Zvezda došla do kraja, odnosno do jedne utakmice od koje zavisi da li će bilo šta osvojiti. Jedno je kada imaš grupu dobrih igrača, a drugo je kada imaš tim, a Zvezda očigledno ove godine nema tim i nema pravog trenera koji bi taj tim vodio. To su taman te nijanse koje Budućnost vode u Evroligu.

Ako prodže, prodže

pre 5 godina

U celoj priči sve namazani "igrači". Na žalost nivo košarke je jedva prosečan, a domaći košarkaši još malo ispod.

hektopaskal

pre 5 godina

Sram te bilo zvezdo,sram bilo i rukovodstvo. Ovim potezima pokazujete da niste zasluzili da igrate EL sledece godine,cim nesto krene lose odmah vam svi drugi krivi,e moji vi...

borivoje surdilovic

pre 5 godina

komedija...coki vrsi pritisak na sve.....koju dramu je iscenirao....bilo je ili ovako pa da sudije popuste veceras ili je mogao da kaze igracima da ako dobiju bice bonusa....al posto para nema...tu je dobri stari pritisak...

drinska divizija

pre 5 godina

@Sabre

druze, ja i pricam o greskama na vasu stetu. Kao sto bi verovatno i ovi iz Buducnosti nasli greske sudija u drugoj utakmici (ne mora da znaci da su namerne). Ali vi ste ti koji guraju pricu o kradji posle svakog vaseg poraza. I pored svega, opet ste imali i promasili zicer za pobedu (verovatno su i zbog toga sudije krive). Nesto ne verujem da si se tako revnosno javljao posle utakmica u kojima su sudije gresile u vasu korist (samo nemoj da mi kazes da toga nikad nije bilo). Poenta je da ne treba da pretirete neigranjem, nego cutite i samo uradite tako, ako vec mislite da vas kradu. Ali to onda znaci i suocavanje sa posledicama. A sto se tice Mornara, stvarno je jadno da se pozivate na lose sudjenje protiv tima koji je od vas slabiji za 10-15 razlike.

Lavpivo

pre 5 godina

A sta ce se postici sa tom ekspertizom.ako se zakljuci da je napravljeno 3 4 greske na stetu zvezde.sta ponistice se utamica ili cijeli plej of.ovaj covke je najveci ekspert u manipulacijama koji je hodao po kugli zemaljskoj.

Kafir

pre 5 godina

Rekoh pre par dana,početak kraja Alimpijevića,odlazak u Euro Kup,totalni rebilding ekipe...
Posle meča večeras u Beograd je dovoljno da se vrate Dobrić,Davidovac i Omić.Ostali mili moji kud koji.

Veseli

pre 5 godina

Koji pritisak vrše pa to nije normalno. Ja bi ih kaznio za primer, ok da kažeš nešto posle utakmice u intervju-u, ali ovakva tortura celi dan, previše je!

Vlad the Great

pre 5 godina

Ako ne izadju veceras na parket, kazna, suspenzija pa nek kukaju jos barem godinu dana bez Evro Lige. Izadji na teren i pobedi. Pa i sudije ako treba. Svima pokazi da si najbolji. Ma sta se sve prljavo dogadjalo (nike ni prvi a ni poslednji put u nasem sportu) kad imas toliko slobodnih bacanja promaseno, zicera i ne organizovanosti igre ne mozes ocekivati pobedu. Zvezdas sam od rodjenja, prvi put gledao Zvezdu i Pioniru kad jos Ivica Obad igrao za Zadar a nama kapiteni bili Zufer Avdija i Branko Kovacevic. Ali ako ne izadju na teren veceras potpuno bi podrzao odluku o drasticnoj kazni Zvezde.
Da ne zaboravimo onu staru "narodnu":
"Ako ti me zatvoris utakmicu (sredis sa sudijama) protivnik ce."

Nema više EL, gasi se mali privatni klub

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)

Naravno da nije bilo pošteno suđenje, sudili su sve vreme u vašu korist. Osim par pravilnih presuda mada su i tada "zaboravili" da dosude namernu vašoj legendi Laziću velika većina odluka je bila na štetu Budućnosti. Redovno su puštali da njihovim igračima neko "izbije" loptu u prodoru a ustvari to bude udarac po ruci. Nije bilo jedne situacije gde možete reći da ste oštećeni dok je bilo nekoliko gde je Budućnost oštećena. Bez sudija vas peru bar 15 razlike po kvalitetu.

Golum

pre 5 godina

Iztok Rems(slovenac) Komesar za sudije
Kresimir Novosel (hrvat) Direktor lige
Zarko Cabarkapa (Crnogorac) sportski direktor ABA

Pametnom dosta.Nebojsa Covic je predsedaavajuci ABA lige koji je ceremonijalna funkcijai nema nikakvu moc odlucivanja
(konstatacija, 14. april 2018 17:12)

Zrenjaninac Cabarkapa je Crnogorac koliko i Beogradjanin Milko Bjelica. Obojica su uzeli pasos Crne Gore.

Idn

pre 5 godina

Ali ljudi bilo je gresaka.ali ne neke teske kradje, broj faulova I pored agresivnije odbrane I manje napada kroz reket priblizan. Kakvo je ovo ponasanje kao da se spremalo na ovo , gresaka.jeste bilo ali za ovoliki dramu nije..

analiticar amater

pre 5 godina

Zvezda jeste pokradena, Covic je naveo samo najociglednije primere. Samo slabic bi dopustio da ga tako kradu, i ovo je jedina razumna odluka. Nek se liga izjasni da li podrzava ovakvo sudjenje, pa da znamo.

Kakve veze ima zadnji napad, njega nebi ni bilo da je sudjenje bilo posteno.

Ja samo hocu isti kriterijum na obe strane, i to je to.

Zvezda je bila u situaciji da prelomi mec, i onda sude dve licne Omicu u dva uzastopna napada i onu smesnu namernu Davidovca, covek ni mrava u zivotu nije zgazio. Barem dva ponistena kosa uz faul, i ovde neko prica o zadnjem napadu?

Ko drzi do sebe i do principa, ovo je jedina ispravna odluka.

Savatiye

pre 5 godina

Nije teško proveriti neke stvari. Nemanja Gordić je izveo 16 sl. bacanja a u EK na 18 utakmica 53. Sa 2,7 na 5,3, Ivanović 20, skoro 7 po utakmici!?
Ročesti, ni jedno. Feldin 9 ukupno. Ali zato su faulovi za bacanja non-stop svirani samo Omiću i Lesoru, koji su više nego očajni sa linije penala. Zvezdi je svirano 14 faulova u napadu, Budućnosti 4. Igrači na pozicijama1-3 iz Budućnosti izveli ukupno 54 penala a iz Zvezde 19. Od 12 četvrtina, Zvezda je u svakoj ušla u bonus, Budućnost u 10. Zvezda samo u tri četvrtine od 12 nije ušla u bonus u prva tri minuta. U drugoj utakmici Zvezda je pobedila samo zbog pogođenih bacanja Omića, jer su ga besomučno faulirali u nadi da će biti na svom nivou, oko 40%.

Јабучило

pre 5 godina

Ово је срамно... Човић не уме да поднесе пораз као мушко. Врши неспортски притисак пред изузетно значајну утакмицу, ствара атмосферу да је свака победа противника нерегуларна.
Занима ме како ће АБА проценити његово деловање и да ли ће бити кажњен. А верујем да је казну заслужио.

xxx

pre 5 godina

Zvezda jeste pokradena, Covic je naveo samo najociglednije primere. Samo slabic bi dopustio da ga tako kradu, i ovo je jedina razumna odluka. Nek se liga izjasni da li podrzava ovakvo sudjenje, pa da znamo.

Kakve veze ima zadnji napad, njega nebi ni bilo da je sudjenje bilo posteno.

Ja samo hocu isti kriterijum na obe strane, i to je to.

Zvezda je bila u situaciji da prelomi mec, i onda sude dve licne Omicu u dva uzastopna napada i onu smesnu namernu Davidovca, covek ni mrava u zivotu nije zgazio. Barem dva ponistena kosa uz faul, i ovde neko prica o zadnjem napadu?

Ko drzi do sebe i do principa, ovo je jedina ispravna odluka.
(analiticar amater, 14. april 2018 16:39). Što je babi milo to joj se i snilo...

zvezdarac

pre 5 godina

Oprobani recept. Tako je još pre 20 godina radio sa FMP-om u polufinalu plejofa. Igrom sudbine, tada je u finalu zvezda osvojila svoju poslednju titulu do pretprošle godine.

tebric burazengija

pre 5 godina

Realno, nema nikakvog pitanja oko izlaska na parket veceras. To je od samog starta tako, jer sta god kazu iz KKCZ a ne izadju veceras u Moracu, titula je izgubljena.
Covic s pravom kritikuje sudjenje i ovo radi iskljucivo da izvrsi kontra pritisak, jer drugu opciju nema. Ovo je pametan, ujedno poslednji i realno jedini potez kojim iole moze da poboljsa kriterijum i koliko toliko smanji mogucnost neregularnosti. Jasno kao dan, te je bolje da se auditorijum bavi ekspertizom tekme a ne praznim pricama.

aleksaczv

pre 5 godina

Uzmi izadji na teren, pobedi ili izgubi ko covek, ne blamiraj nas navijace koji Zvezdu pratimo i pre tebe... Preuzmi odgovornost nekad i na sebe, za katastrofalnu selekciju i uzasnu sezonu, koja je kulminirala ovakvim ponasanjem danas...
(DarioHubner, 14. april 2018 15:46)
uzasnu sezonu? sine idi igraj klikere, nisi za drugo.
mislim da utakmica treba da se odigra i da cemo pobediti jer smo fizicki pripremljeniji od njih... ne racunajuci gordica... kradja je bila nevidjena, od doba gepekovanja ovo nije bilo,ali nema veze, igraj i bori se, nikada ne priznaj da si slabiji. kao drugo,je li smak sveta igrati evro kup? tu mozemo napasti final4, a do tada ce ova ekipa postati jos bolja... zato, hajde, igraj i bori se, hajde, severom ori se hajde, do pobede veceras ti

Јабучило

pre 5 godina

Маните се урбаног мита о гепековању. Демантовао га је и Стеван Караџић, демантовао га је и наводно гепековани судија Јовчић илу Јовичич, како му већ беше име...

Mirko

pre 5 godina

Znaju svi i da će igrati večeras i da neće biti ništa od ove tužbe, zato Budućnosti ne odgovara na ove gluposti. Želim Crvenoj Zvezdi da izgubi večeras.
(Duck Dodgers, 14. april 2018 15:09)

Zašto imam utisak da klub za koji navijaš uopšte nije stigao do doigravanja?

Горан

pre 5 godina

Изађите на терен и у инат их одерите.
Мора да се победи 15-20 разлике.
Ајмо Звездоооо!

konstatacija

pre 5 godina

Iztok Rems(slovenac) Komesar za sudije
Kresimir Novosel (hrvat) Direktor lige
Zarko Cabarkapa (Crnogorac) sportski direktor ABA

Pametnom dosta.Nebojsa Covic je predsedaavajuci ABA lige koji je ceremonijalna funkcijai nema nikakvu moc odlucivanja

Znalac

pre 5 godina

Grobari okupirali tastature zagrevaju prste pred fudbalski derbi.Za njih je sve OK ako je protiv Zvezde.Licemerstvo na delu.Kako su pisali o kradji na derbiju za gol iz gol auta

hehe

pre 5 godina

Ako danas ne izadju na teren FMP ce biti kaznjen novcano i diskvalifikovan iz Evrope na nekoliko sezona sto ce dovesti do gasenja kluba pa ce ponovo vaskrsnuti prava Crvena Zvezda bez Covica koji bi u tom slucaju ostao finansijski blokiran. Dakle, izaci ce na teren i danas i glatko izgubiti ali mu ostaje Evroliga sledece sezone i jos neko vreme za dreku na sudije i ostalo.

Igor

pre 5 godina

Tri utakmice-Ročest,prvi plej, 0 slobodnih bacanja(bez onih umesto Feldina)Ej TRI UTAKMICE!!!!! (Crvena Zvezda1913, 14. april 2018 15:03)Ejjj! Neznalico! To se zove odabir igraca na kojem se pravi faul.Uostalom kada je u jednom "derbiju" tvoj mali FMP imao 44 bacanja naspram 15 za PArtizan to je bilo zbog ragbija koji igra Partizan... Zar ne?!I jos nam nisi objasnio sta ti znaci to 1913 i da li si proverio da nisi mozda greskom permutovao brojeve 9 i 3. Ako je to godina vaseg osnivanja meni je logicno da bude 1319, vreme kralja Milutina :D
(2 poena iz igre za 12 minuta, 14. april 2018 17:06)
Pa datum osnivanja, prvi septembar 2013.

deki73

pre 5 godina

Aj da ne komentarišu ovu vest ko nije gledao utakmicu. Čista nesportska greška nad Feldinom i u prethodnom napadu greška nad istim se ne svira, I to kada se lomio rezultat. Da ne pričam da isti daje 3, a sudija dosuđuje ličnu u napadu. Zamalo da razbijem televizor. Inače, retko komentarišem suđenje

Brica

pre 5 godina

antiDebil, 14. april 2018 16:01) Pa dobro, de ti kaži da li je bilo pošteno ili ne? To dokazuje da ti samo mrziš Zvezdu, i ne možeš podneti da je gledaš u euroligi. Ali Zvezda ce je igrati na ovaj ili onaj nacin, cak bi i voleo da buducnost bude prva a da ipak Zvezda igra, a vi da kmecite, kmecite, I samo kmecite.
(kobaja, 14. april 2018 16:34)
Vi i jeste navikli da igrate po cenu promene imena,adrese...

Igor

pre 5 godina

Neregularnost lige: 1. U ligi ne mogu igrati 3 kluba iz istog grada, MEGA igra u Sremskoj Mitrovici, FMP treci klub iz BG igra u ABA ligi 2. Dva kluba ciji je isti vlasnik ne mogu igrati u istoj ligi CZV I FMP igraju u ABA ligi. 3. Predsjednik CZV otvoreno prijeti o ne igranju utakmice i o sudijama, hoce li biti sankcije TOLIKO O (NE)REGULARNOSTI(Vucko_dc, 14. april 2018 16:44)Mega ne igra u BeograduCovic nije vlasnik Crvene Zvezde niti je CZ privatni klub. Procitaj APRKome Covic "prijeti".Njgeovo je kao predsednik CZ da kaze sta misli i da odluci da li ce Zvezda na teren
(Ludilo, 14. april 2018 17:04)
Elementarno nepismen odgovor, neka ti neko ponovi procita komentar na koji si se nadovezao.

antiDebil

pre 5 godina

https://www.youtube.com/watch?v=a92L0COIFzY

Jel na ovo mislis ?
Koliko god da je Bogdan izveo slobodnih bacanja, malo je, morao je barem jos toliko. I tada ste krali i otimali ali niste racunali na njegovih 123 poena i na to da ce Gagic da se sprda sa Bobenatorom pa ste izvisili !!

Baranin

pre 5 godina

gledao sam utakmicu,navijao protiv Buducnosti,a ne za Zvezdu,i suđenje je bilo odlično i nimalo nije uticalo na krajnji rezultat.Šta je vama ljudi,cijeli Balkan vas mrzi zbog Čovića i Vučića,probudite se,sramota za nekad veliki klub.Svako dobro pa da noćas pobijedite.Grobar Bar.

asomakum

pre 5 godina

manite se corava posla, nego lepo polako u renoviranje ekipe, jer ovo ne lici na ozbiljnu ekipu. kad bi svako u ovoj zemlji snosio odgovornost za svoje postupke, a ne ovako, sudjenje je problem... Pogodite koje slobodno bacanje, trojke da ne spominjem, tu sudjenje nema uticaja, vec motivisanost i trening! srdacan pozdrav od iskrenog navijaca crvene zvezde!

car81

pre 5 godina

sve ovi sto su na raspustu ostavljaju komentare.. Vikend je, lepo vreme, izadjite u setnju malo.. Zvezda ce i dogodine u EL, nema potrebe da budete nervozni

Kosarkaski zvezdas

pre 5 godina

Zaboga, sudjenje jeste bilo domacinsko, ali da su htjeli da nas pokradu, svirali bi faule i bacanja za Buducnost u posljednja tri napada, ne bi dozvolili da imamo napad za pobjedu. Nema logike.

Sramota, spali smo na nivo Duleta Vujosevica iz njegovih najgorih dana...

E

pre 5 godina

Naravno da je po grobarima bilo posteno sudjenje jer su oni navikli da imaju sudjenje kakvo je imala Budcunost sinoc u deset godina svoje vladavine po ABA kad su radili sta su hteli, sudije su jednostavno morale da navijaju za njih setimo se samo Hemofarma pa i utakmica protiv nas kad su imali duplo jace timove od nas a i sudije, realno sudjenje jeste sinoc bilo ocajno ali smo i morali dobiti

Paja Patak

pre 5 godina

Da li je moguce da grobari ne vide kradju. Naravno da ne vide jer je u pitanju Zvezda.Posto su oni u kanalu onda daj da Zvezda ne osvoji ABA ligu. Mogu i aboridzani, urodjenici, ali samo ne Zvezda. Imali nekog grobara koji ce da kaze da je lopovluk (iako su svi strucnjaci za kosarku jer kako kazu za sebe kosarku prate odavno)

Sabre

pre 5 godina

(drinska divizija, 14. april 2018 18:04)

Mhm, slatko. A jel si primetio pritom neke drasticne greske na stetu Buducnosti ili, eto, bas sve te greske koji si primetio, desise se na stetu Zvezdi, ali eto, slucajno bez ikakve namere? Znas, kao i one kada smo i pored razbijanja Mornara osteceni za brat-bratu 20 poena 'slucajnim' sudijskim greskama u trecoj polufinalnoj utakmici.

Author

pre 5 godina

Realno, par sudijskih odluka jeste uticalo na ishod. Ulog je veliki i takve greške su nedopustive. S druge strane, ne svidjaju mi se i ova saopštenja, mada ako su informacije o parama proverene, onda ok. U sv slučaju, voleo bih da izadjemo na teren i pobedimo jer smo jači.
Bogdanović solidan.

još jedan u nizu… .. cccccc

pre 5 godina

@ Covic se buni na sudjenje da bih sebe opravdao kod navijaca,losim pojacanjima i losim izborom trenera...
(NELE, 14. april 2018 16:31)

A kome bih se ti bunio što si nepismen? :-)

Ben Dover

pre 5 godina

Posle ovakvog kukanja uglavnom sledi poraz i to će biti to. Ekipa u kojoj je Enis drugi plej koji ne zna da organizuje igru, Feldin igrač koji se forsira kao neki stranac koji treba da pravi razliku, a totalno je prosečan i nikad se ne zna da li će pogoditi nešto ili neće, kao i Lesor koji se ne snalazi uopšte i ima samo poneko lepo zakucavanje, prikazuje igru kojom može da parira najjačim timovima, ali i da igra takvu košarku koju nije uživanje gledati, a to je mnogo do trenera. Velika prednost Budućnosti je Džikić. I Gordiću svaka čast. Zvezda ima dugačku klupu, ali puno prosečnih igrača.
Đenka, vrati se!

Maksa

pre 5 godina

Zrenjaninac Cabarkapa je Crnogorac koliko i Beogradjanin Milko Bjelica. Obojica su uzeli pasos Crne Gore.
(Golum, 14. april 2018 

Idi na vikipediju

polupripitomljeni texasanin

pre 5 godina

Realno Budućnost je imala pomoć sudija u sve 3 utakmice. Kada god bi se zvezda odlepila na desetak razlike sudije su izmisljale faulove (bjelica, omic, lazic itd) da ih vrate. A covic je političar i ovo je njegova igra da stavi pritisak na sudije I ligu. Velika je lova u pitanju. Zvezda je moćna I veća je riba od budućnosti tako da je sve to normalno. Bez obzira na sve odlična je serija I oduševljen sam kako Dzile vodi ekipu. Alimpije je mlad I dobar al’ ima još da ući.

Maksa

pre 5 godina

Vidim da se grobari smeju ekspertizi
Posto su deca da ih podsetim na nesto
Pre vise decenija igran fudbalski derbi.Igrac Zvezde izvodi aut lopta dolazi do Milka Djurovskog koji daje gol i Zvezda pobedjuje
Partizan tvrdi da je bio ofsajd.Kod Marka Markovica u studio dovode profesore sa Arhitekture koji crtaju perspektivu i dokazuju ofsajd situaciju

kobaja

pre 5 godina

antiDebil, 14. april 2018 16:01) Pa dobro, de ti kaži da li je bilo pošteno ili ne? To dokazuje da ti samo mrziš Zvezdu, i ne možeš podneti da je gledaš u euroligi. Ali Zvezda ce je igrati na ovaj ili onaj nacin, cak bi i voleo da buducnost bude prva a da ipak Zvezda igra, a vi da kmecite, kmecite, I samo kmecite.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)


sa kime ti polemišeš?!
sa osobama čiji je klub, pošto 30 godina nije mogao da osvoji ni neki revijalni turnir, pribegao istim sredstvima kao i sada budućnost u cilju stvaranja nečega što samo oni nazivaju institucijom?!

svesni su da su bili, jesu i biće nebitni, zato i kmeče ovoliko, nije naše da obraćamo pažnju na psihopatološke emanacije, neka žive u svojoj deluziji, naše ja da večeras izađemo na teren i pobedimo...

aleksaczv

pre 5 godina

“kradja je bila nevidjena, od doba gepekovanja ovo nije bilo” - Kog gepekovanja? Onog što ga je spominjao Gurović, pa posle na sudu priznao da je izmislio i da je to rekao “onako”?
(Zeleni zub, 14. april 2018 16:20)
To si sigurno kurur Djoka u sudu pa sve znas... da sve si u pravu, ka i za tucu u Vrscu kada ste bili neverovatno kaznjenji... idi sine u tvoj tabor, citaj tvoje vesti o Teodu, Sutjesci, kako vam u kk dolaze gnaci ;-)

SS

pre 5 godina

Dobro je sto ne cutimo,vidi se da je titula kupljena.Dosadili smo im kao sampioni pa nas je Javor juce pokrao 30 slobodnih bacanja naspram 11 ,toliko gresaka na nasu stetu ,cetiri licne Omicu jos u 3.cetvrtini kada smo vodili sve su radili da bi nas sprecili da se odlepimo!Javor nas je pokrao i protiv Olimpijakosa prosle sezone u EL,sta ce tek onda da radi u ABA to se zna..Ja sam uvek za strane sudije,ovo sto se sada radi je brutalna kradja.

Komša

pre 5 godina

@Vlad the Great
Obad.Prvi put sam ga primetio kao igrača u Hali Sportova.
Uđe u igru a cela hala skandira - zzzzzzzzzzz.Zuji u ušima. Najluđe navijanje ikad.

sakupljac minusa

pre 5 godina

Znaci treba napustiti i ne dozvoliti nekome da te krade. Samo da pitam, ako je to resenje, onda cela nasa Super liga u fudbalu je trebala da se ugasi. Da svi sem zvezde i partizana istupe. Ako je po vama ovo sto Covic hoce da uradi ispravno, onda da vas pitam ko bi trebao uopste da igra fudbal u ovoj zemlji?

Kojo

pre 5 godina

ABA liga nije isti nivo takmicenja kao Liga sampiona u fudbalu. To pisem za ovog genijalca sto tvrdi kako je Covic Juventusu dao ideju. Komentar kako Covic tuzi ligu kojoj je on predsednik je verovatno neko dete pisalo. To sto je predsednik ne znaci da bira sudije? To sto je predsednik ne znaci da je automatski sampion jer slozices se onda se finale ne bi igralo na 3 dobijene. Shvatas? Ako te neko krade onda treba da reagujes a ne da pustis da te prave idiotom.

Pivce za zivce

pre 5 godina

@Najbolji je opancarev lepak

Jel', prijatelju, jel' jel' jel' ili je jel' jer?!

Mislim ako si me uopste razumeo sta te pitam.

Ludilo

pre 5 godina

Neregularnost lige:
1. U ligi ne mogu igrati 3 kluba iz istog grada, MEGA igra u Sremskoj Mitrovici, FMP treci klub iz BG igra u ABA ligi
2. Dva kluba ciji je isti vlasnik ne mogu igrati u istoj ligi CZV I FMP igraju u ABA ligi.
3. Predsjednik CZV otvoreno prijeti o ne igranju utakmice i o sudijama, hoce li biti sankcije
TOLIKO O (NE)REGULARNOSTI
(Vucko_dc, 14. april 2018 16:44)

Mega ne igra u Beogradu
Covic nije vlasnik Crvene Zvezde niti je CZ privatni klub. Procitaj APR
Kome Covic "prijeti".Njgeovo je kao predsednik CZ da kaze sta misli i da odluci da li ce Zvezda na teren

no quarter

pre 5 godina

Plaši me mogućnost da je sve namešteno da Budućnost ode u EL a Zvezda da bude moralni pobednik iz nekog ,verovatno finansijskog razloga,jesu utakmice rezultatski neizvesne ali obe ekipe igraju katastrofalno u seriji za koju su cele sezone tempirali formu.

Znalac

pre 5 godina

Druze...jesi li ti prespavao koju godinu?! 
Ako nije cz njegov klub, a fmp u niko ne moze da zabrani da se zove... 
Ma ne vredi. 
U pravu si, nije njegov...pise u apr.
(Punimlimenke, 14. ap

Care.Da bi neko bio vlasnik bilo kog sportskog kluba mora da bude registrovan u APR.KK Crvena Zvezda je udruzenje gradjana kao i Partizan. Covic je predsednik KKCrvena Zvezda.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Znaju svi i da će igrati večeras i da neće biti ništa od ove tužbe, zato Budućnosti ne odgovara na ove gluposti. Želim Crvenoj Zvezdi da izgubi večeras.

Beogradjanin

pre 5 godina

Najbolje ke da odmah proglase Zvezdu za prvaka Aba lige a i za pobednika eurolige. Zaboga ko sme Covicu da se suprotstavi. Bruka nas gde stigne.

ferdinand

pre 5 godina

prepošteni gazda kluba iz ŽELEZNIKA......
(Kk mutant iz Železnika, 14. april 2018 15:14)

Ovde nije tema nečije poštenje, već suđenje. Ako imaš obraza, prokomentariši suđenje, a ne poštenje nekog političara/funkcionera jer i ostali nisu za primer.

kobazz

pre 5 godina

Grobari su zaboravili kako su osvajali titule, kad je njihov Dule drzao casove ljubavi i kad su bili u dogovoru sa sudijama. Zvezda bi sinoc da nije bilo onakvo kriminalno sudjenje dobila sa laganih 10, 15 razlike.

Lule

pre 5 godina

Kakva slučajnost. Sinoć u seriji „Montevideo....“ Jugoslavija izgubila od Urugvaja na pokvaren način na Svetskom prvenstvu. Srbija plakala tih godina. A danas, doduše manja polovina u Srbiji likuje što je Zvezda na isti način pokradena od tamo nekih... Bljak i to je Srbija.

Kiza

pre 5 godina

Ja sam neutralan i mogu da kazem da su u zadnjoj cetvrtini sudije unakazile zvezdu. Bilo je domacinsko sudjenje plus. Jedino sto pamtim da je gore bilo su Dejvis Kup mecevi u tenisu sedamdesetih u Juznoj Americi gde su linijske sudije domacina sudile da je sve in za domacina ako je do pola metra aut i da je sve out za gosta ako je za manje od pola metra in.

Misell

pre 5 godina

Ja sam okoreli partizanovac . Sli sinoć sam bio rsvnodušan smo do prvog sudijskog zvižduka . A onda je krenula neviđena krađa od strane sudija i neverovatni nesportski faulovi od strane Crnogoraca . A moji grobari koji ovde likuju zaboravili su orgije do zore pod prozorima fudbalera Partizana , bubrege na parketu kad je partizan vodio Vujošević ,napad na košarkaše partizana i prekid utakmice. E moji ...i sutra su izbori za predsednika crne gore i Milo večeras mora da slavi u moraci ,i NATo ce ako treba da pomogne ,likujte naivni . Napustiti tu ligu nego šta imaćemo više koristi nego da nam i posle 70 godina kapu kroje hrvati i slovenci .

aleksaczv

pre 5 godina

Uzmi izadji na teren, pobedi ili izgubi ko covek, ne blamiraj nas navijace koji Zvezdu pratimo i pre tebe... Preuzmi odgovornost nekad i na sebe, za katastrofalnu selekciju i uzasnu sezonu, koja je kulminirala ovakvim ponasanjem danas...
(DarioHubner, 14. april 2018 15:46)
uzasnu sezonu? sine idi igraj klikere, nisi za drugo.
mislim da utakmica treba da se odigra i da cemo pobediti jer smo fizicki pripremljeniji od njih... ne racunajuci gordica... kradja je bila nevidjena, od doba gepekovanja ovo nije bilo,ali nema veze, igraj i bori se, nikada ne priznaj da si slabiji. kao drugo,je li smak sveta igrati evro kup? tu mozemo napasti final4, a do tada ce ova ekipa postati jos bolja... zato, hajde, igraj i bori se, hajde, severom ori se hajde, do pobede veceras ti

Znalac

pre 5 godina

Grobari okupirali tastature zagrevaju prste pred fudbalski derbi.Za njih je sve OK ako je protiv Zvezde.Licemerstvo na delu.Kako su pisali o kradji na derbiju za gol iz gol auta

Del Piero#10

pre 5 godina

Pa ne zovu ih džabe cigani. Dok pobeđuju sve je lepo, kad gube diže se kuka i motika. Neka urade i ekspertizu Kupa Koraća, posebno finiša utakmice gde su sudije svim silama pokušavali da vam gurnu pehar u ruke. Nesviranje koš faul na Gagiću od strane Lesora, smešni faulovi Aranitovoću i Siju za slobodna bacanja... Ima još, ovo je samo što se sad setih. Na sreću tad im nije prošlo. A neka eksperti procene i zašto Ročesti u finišu druge utakmice nije dobio tehničku za šutiranje reklama usled nezadovoljstva odlukom sudije. Pavlović svojevremeno isključen zbog toga u Železniku.

Shiljoo

pre 5 godina

jeste sudjenje mnogo loše bilo u prvoj utakmici (treća četvrtina), u drugoj (druga četvrtina) u trećoj sramota...ima stvarno previše "slučajnih" grešaka i to stoji. ali budi smeker, gospodib. izadjite na teren i baš zato ih zgazite 20 razlike i vratite pakao pionira. onda ne može ni 4i sudija da ih spase. Ovako se spustas na nivo Vujoševića kojeg su posle pratili i slušali samo najbolesniji partizanovci. Zato pamet u glavu, malo više one stvari, malo manje razmilsati i igrati košarku kakvu smo igrali kad smo pobeđivali, pravi Zvezdaši znaju da tim do može!!!

GM

pre 5 godina

Samo jedno pitanje se postavlja...

Sto to nije uradjeno jos protiv Mornara u polufinalu?!

Jer i tada bilo jasno ko i kako sudi, a onda i 1. mec finala.
Ko vidi nije mu trebala 3. utakmica finala da vidi koje su im namere, ako su to uzeli da rade jos od Mornara u Beogradu.

Ne moze se uvek, po principu nema veze dobicemo, bolji smo...
Po Evroligi klubovi ne daju na sebe, a ne ovde protiv ovih .

Горан

pre 5 godina

Изађите на терен и у инат их одерите.
Мора да се победи 15-20 разлике.
Ајмо Звездоооо!

drinska divizija

pre 5 godina

Ako veceras ne izadju na teren, registrovati utakmicu 20:0 za Buducnost i zavrsiti. Usput im unapred oduzeti bodove za sledecu sezonu i debelo novcano kazniti. Koju ekspertizu oni traze i sa kojim pravom (i to u danu kada se igra mozda odlucujuca utakmica)?. Sada svi kao treba da iscekuju da li ce oni igrati, ili ne, u zavisnosti od toga da li ce im se svideti ekspertiza. Pri cemu opusteno najavljuju tuzbu ako im se ne svidi, cime vrse nenormalan pritisak na sudije. Vrhunac bezobrazluka je da sami izmisljaju neke procedure i pravila I odredjuju da li ce da igraju, ili ne. Ako neces da igras, nemoj, ali onda budi spreman da snosis posledice. Lepo je neko napisao dole, ako im se sad progleda kroz prste, imacemo ekspertizu posle svakog njihovog poraza. Gledao sam utakmicu sinoc i realno, bilo je gresaka sudija. Ali ne mislim da ih je bilo vise, ili da su bile krupnineje nego u 99% drugih utakmica. Prosto, mislim da su sudijske greske, nazalost, sastavni deo igre i da samo onaj ko se buni i kada su greske u njegovu korist (a to niko ne radi), ima pravo da se buni i kada su na njegovu steteu (sto svi rade). Sve osim toga je cisto licemerje. Nego naviklo to da radi sta hoce uz politicku podrsku, pa je sad frka kad su naleteli na nekoga ko je bolje pripremljen od njih.

Cvarkov

pre 5 godina

Panika, panika, zna gosp. Covic da ne osvajanje ABA Lige vodi u propast iz koga se tesko oporavlja. Primer Partizan 2014. Od tada Partizan sem kupa ove godine nista nije osvojio. Mi grobari se nadamo da ce Buducnost uzeti titulu, u trenutku kada nas Partizan jaca, sprema se za zavrsnicu prvenstva i sprema ekipu za sledecu sezonu.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)


sa kime ti polemišeš?!
sa osobama čiji je klub, pošto 30 godina nije mogao da osvoji ni neki revijalni turnir, pribegao istim sredstvima kao i sada budućnost u cilju stvaranja nečega što samo oni nazivaju institucijom?!

svesni su da su bili, jesu i biće nebitni, zato i kmeče ovoliko, nije naše da obraćamo pažnju na psihopatološke emanacije, neka žive u svojoj deluziji, naše ja da večeras izađemo na teren i pobedimo...

car81

pre 5 godina

sve ovi sto su na raspustu ostavljaju komentare.. Vikend je, lepo vreme, izadjite u setnju malo.. Zvezda ce i dogodine u EL, nema potrebe da budete nervozni

Realista

pre 5 godina

Pa jel ne vidite sta radi Covic? Rasterecuje i "napaljuje" svoje igrace, vrsi pritisak na sudije. Izuzetno nesportsko ponasanje, nesto na sta smo od ovog coveka odavno navikli. Iskreno se nadam da ce Dzikic i ekipa veceras da mu odrze lekciju. Zao mi je samo igraca Zvezde (osim Lazica koji je isti kao on), zato sto su zrtve ovog coveka.

analiticar amater

pre 5 godina

Zvezda jeste pokradena, Covic je naveo samo najociglednije primere. Samo slabic bi dopustio da ga tako kradu, i ovo je jedina razumna odluka. Nek se liga izjasni da li podrzava ovakvo sudjenje, pa da znamo.

Kakve veze ima zadnji napad, njega nebi ni bilo da je sudjenje bilo posteno.

Ja samo hocu isti kriterijum na obe strane, i to je to.

Zvezda je bila u situaciji da prelomi mec, i onda sude dve licne Omicu u dva uzastopna napada i onu smesnu namernu Davidovca, covek ni mrava u zivotu nije zgazio. Barem dva ponistena kosa uz faul, i ovde neko prica o zadnjem napadu?

Ko drzi do sebe i do principa, ovo je jedina ispravna odluka.

Mirko

pre 5 godina

Znaju svi i da će igrati večeras i da neće biti ništa od ove tužbe, zato Budućnosti ne odgovara na ove gluposti. Želim Crvenoj Zvezdi da izgubi večeras.
(Duck Dodgers, 14. april 2018 15:09)

Zašto imam utisak da klub za koji navijaš uopšte nije stigao do doigravanja?

Trust the process

pre 5 godina

Malo podsecanje, trener Partizana Nikolic je kaznjen sa 4000 evra za izjavu da ne zna ko je pomerio termin derbija sa nedelje na ponedeljak Covic ili Caparkapa. Kakvu kaznu je dobila Zvezda za saopstenja od prosle nedelje zbog narusavanje ugleda lige? I kakvu ce kaznu dobiti za ovo danas sto rade?

aleksaczv

pre 5 godina

“kradja je bila nevidjena, od doba gepekovanja ovo nije bilo” - Kog gepekovanja? Onog što ga je spominjao Gurović, pa posle na sudu priznao da je izmislio i da je to rekao “onako”?
(Zeleni zub, 14. april 2018 16:20)
To si sigurno kurur Djoka u sudu pa sve znas... da sve si u pravu, ka i za tucu u Vrscu kada ste bili neverovatno kaznjenji... idi sine u tvoj tabor, citaj tvoje vesti o Teodu, Sutjesci, kako vam u kk dolaze gnaci ;-)

E

pre 5 godina

Naravno da je po grobarima bilo posteno sudjenje jer su oni navikli da imaju sudjenje kakvo je imala Budcunost sinoc u deset godina svoje vladavine po ABA kad su radili sta su hteli, sudije su jednostavno morale da navijaju za njih setimo se samo Hemofarma pa i utakmica protiv nas kad su imali duplo jace timove od nas a i sudije, realno sudjenje jeste sinoc bilo ocajno ali smo i morali dobiti

Prvi čovek divlja, niko mu ništa ne može

pre 5 godina

Ekspertiza, pa potpisi, pa tužba... kome? Aba liga je privatno takmičenje i ovde ne važe pravila i propisi, nego kako se dogovore. U kojem to sportu, koji vode ozbiljni svetski savezi, može da se desi nešto slično? Kako može posle svega ovoga Čović da ostane sportu? Čuda se u toj privatnoj košarci događaju, i da Cibona proda mesto CZ i da Široki odustane i ispadnuta CZ da ostane, pa da umesto Igokee ide u EL... ali to je sve nebitno, i ovo će biti lani.

antiDebil

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)

Samo ti panteru nemoj o sudjenju, da se ne vracamo godinama unazad i da nabrajamo sve sudijske lopovluke u vasu korist plus ove ostale lopovluke zbog kojih ste uopste i igrali evroligu, 5 godina igrate a da se uoste niste ni plasirali u EL...
Nadam se da ce buducnost veceras zavrsiti posao i da cete vec od sutra poceti da trazite model zamrzivaca...

Paja Patak

pre 5 godina

Da li je moguce da grobari ne vide kradju. Naravno da ne vide jer je u pitanju Zvezda.Posto su oni u kanalu onda daj da Zvezda ne osvoji ABA ligu. Mogu i aboridzani, urodjenici, ali samo ne Zvezda. Imali nekog grobara koji ce da kaze da je lopovluk (iako su svi strucnjaci za kosarku jer kako kazu za sebe kosarku prate odavno)

hehe

pre 5 godina

Ako danas ne izadju na teren FMP ce biti kaznjen novcano i diskvalifikovan iz Evrope na nekoliko sezona sto ce dovesti do gasenja kluba pa ce ponovo vaskrsnuti prava Crvena Zvezda bez Covica koji bi u tom slucaju ostao finansijski blokiran. Dakle, izaci ce na teren i danas i glatko izgubiti ali mu ostaje Evroliga sledece sezone i jos neko vreme za dreku na sudije i ostalo.

zvezdadotokija91

pre 5 godina

Daj bre Nebojša znalo se pre. Razbijte ih sa 20 razlike i netreba ti sudjenje. Znači kad izgubiš sudija kriv a kad pobediš dobra igra. Stvarno nemoze se slušati više. Pogodi zicere i sve će biti ok

zbrdvic

pre 5 godina

ovo me podseca , mislim da je bila 1998g..... valjda polufinale play off, Buducnost ultra jaka, a i zvezda je bila mocna..... da na poluvremenu u Podgorici, zahvaljujuci nenormalno dobrom Zlatku Bolicu a i ostalim igracima, nisu napravili nekih 25-30 poena razlike u prvom poluvremenu, nikad, ali nikad ne bi pobedili tu utakmicu, posto je tu razliku stvarno bilo tesko dostici, jer u drugom poluvremenu nije bilo normalno sta se desava na terenu, pocev od sudija, publike, pa i juce prikazanog Gavrila Pajovica, koji je haos pravio van terena sa sudijama...... drugacije protiv njih tamo se ne moze, moras napraviti 25 razlike da bi se nadao pobedi kad krene pritisak....

konstatacija

pre 5 godina

Iztok Rems(slovenac) Komesar za sudije
Kresimir Novosel (hrvat) Direktor lige
Zarko Cabarkapa (Crnogorac) sportski direktor ABA

Pametnom dosta.Nebojsa Covic je predsedaavajuci ABA lige koji je ceremonijalna funkcijai nema nikakvu moc odlucivanja

SS

pre 5 godina

Dobro je sto ne cutimo,vidi se da je titula kupljena.Dosadili smo im kao sampioni pa nas je Javor juce pokrao 30 slobodnih bacanja naspram 11 ,toliko gresaka na nasu stetu ,cetiri licne Omicu jos u 3.cetvrtini kada smo vodili sve su radili da bi nas sprecili da se odlepimo!Javor nas je pokrao i protiv Olimpijakosa prosle sezone u EL,sta ce tek onda da radi u ABA to se zna..Ja sam uvek za strane sudije,ovo sto se sada radi je brutalna kradja.

\m/

pre 5 godina

Aman ljudi! Jeste, oštećena je Zvezda i to drastično, ali ne vidim svrhu za tim ekspertizama i izjavama da večeras neće izaći na teren. Čemu to? Utakmica je završena, niko je neće poništiti. Izađite na teren i muški se borite, i bićete dočekani kao pobednici kako god da se završi. Ovakve stvari štete ugledu i renomeu Crvene Zvezde. Osim toga, Zvezda je kvalitetnija ekipa od Budućnosti i mislim da će upravo to pokazati večeras a onda i u ponedeljak.

antiDebil

pre 5 godina

Odmah da se utvrdi vlasnik fmp IDEE i fmp zvezde IDEE i ako se ispostavi da ta 2 kluba igraju isto takmicenje a vlasnik je isti MOMENTALNO moraju da se izbace iz aba lige i da se finansijski oderu !

Ludilo

pre 5 godina

Neregularnost lige:
1. U ligi ne mogu igrati 3 kluba iz istog grada, MEGA igra u Sremskoj Mitrovici, FMP treci klub iz BG igra u ABA ligi
2. Dva kluba ciji je isti vlasnik ne mogu igrati u istoj ligi CZV I FMP igraju u ABA ligi.
3. Predsjednik CZV otvoreno prijeti o ne igranju utakmice i o sudijama, hoce li biti sankcije
TOLIKO O (NE)REGULARNOSTI
(Vucko_dc, 14. april 2018 16:44)

Mega ne igra u Beogradu
Covic nije vlasnik Crvene Zvezde niti je CZ privatni klub. Procitaj APR
Kome Covic "prijeti".Njgeovo je kao predsednik CZ da kaze sta misli i da odluci da li ce Zvezda na teren

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Komentari pre finala su bili da cete ih razbiti,urnisati,dobiti lagano i da ste za klasu jaci.A ovo sto ovaj covek radi jel vidjeno nekad u istoriji kosarke?.Ako su pametni ovi iz ABA lige odmah diskvalifikovati Zvezdu i kraj.Jel ako mu ovo prodje nesmem ni zamisliti sta ce raditi sledecih godina.Nisu tu navijaci Zvezde nista krivi ali Covic je stvarno preterao.

razmislite

pre 5 godina

Зашто синоћ ниједна спорна ситуација није провјеравана у току другог полувремена?

Miki

pre 5 godina

Kako se samo palite uvek na takve stvari.Covic je uradio svoje,napravio je pritisak pred utakmicu,a na igracima i Alimpiju je da to naplate igrom,na terenu.I dobice veceras Zvezda!

клизећи са обе ноге

pre 5 godina

Ало бре др. Легендо, није ти тата купио АБА лигу. Знам, фрка је због пара и пласмана у ЕЛ, јер овако ћеш назад у Железник.

prekomorački krš

pre 5 godina

ma shvatam, kad promasis tablu,obruc,zicer,kad sutiras za tri u zadnji sec utakmice a imas slobodnog ispod kosa igraca.kad sipas u klub pare koje su uzete iz fonda za pomoc kosovu i ne opravdas ulaganja tj vratis ista onda su sudije krive

Znalac

pre 5 godina

Druze...jesi li ti prespavao koju godinu?! 
Ako nije cz njegov klub, a fmp u niko ne moze da zabrani da se zove... 
Ma ne vredi. 
U pravu si, nije njegov...pise u apr.
(Punimlimenke, 14. ap

Care.Da bi neko bio vlasnik bilo kog sportskog kluba mora da bude registrovan u APR.KK Crvena Zvezda je udruzenje gradjana kao i Partizan. Covic je predsednik KKCrvena Zvezda.

sakupljac minusa

pre 5 godina

Ovaj Covic pravi sa ovom farsom takav pritisak na sudije. Uopste ne sumnjam da ce izaci danas na teren. Nego na ovaj nacin sudija nece smeti ni mrko da pogleda ni jednog igraca zvezde. Sve je farsa. Kakav god izvestaj sa te ekspertize bude oni izlaze na teren.

Nema više EL, gasi se mali privatni klub

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)

Naravno da nije bilo pošteno suđenje, sudili su sve vreme u vašu korist. Osim par pravilnih presuda mada su i tada "zaboravili" da dosude namernu vašoj legendi Laziću velika većina odluka je bila na štetu Budućnosti. Redovno su puštali da njihovim igračima neko "izbije" loptu u prodoru a ustvari to bude udarac po ruci. Nije bilo jedne situacije gde možete reći da ste oštećeni dok je bilo nekoliko gde je Budućnost oštećena. Bez sudija vas peru bar 15 razlike po kvalitetu.

no quarter

pre 5 godina

Plaši me mogućnost da je sve namešteno da Budućnost ode u EL a Zvezda da bude moralni pobednik iz nekog ,verovatno finansijskog razloga,jesu utakmice rezultatski neizvesne ali obe ekipe igraju katastrofalno u seriji za koju su cele sezone tempirali formu.

Норис

pre 5 godina

Звезда јесте покрадена у Подгорици и није лако издићи се изнад те чињенице јер је са 2-1 Будућност снажно погурана ка титули.

Ипак, звездаши никад никоме нису бежали са мегдана, па не очекујем то ни вечерас.
Човићу, не глупирај се.

Rio

pre 5 godina

Covicu, igrajte kosarku i ne brukajte nam klub koji volimo. Sudjenje jeste naginjalo na stranu Buducnosti, ali nije odlucilo pobednika. Imali ste dva otvorena suta za pobedu, Lesor sam kao duh promasio zicer, i to je to. Na teren, pa sta bude veceras. U suprotnom, nedostojni ste Zvezde i njene buducnosti.

Savatiye

pre 5 godina

Nije teško proveriti neke stvari. Nemanja Gordić je izveo 16 sl. bacanja a u EK na 18 utakmica 53. Sa 2,7 na 5,3, Ivanović 20, skoro 7 po utakmici!?
Ročesti, ni jedno. Feldin 9 ukupno. Ali zato su faulovi za bacanja non-stop svirani samo Omiću i Lesoru, koji su više nego očajni sa linije penala. Zvezdi je svirano 14 faulova u napadu, Budućnosti 4. Igrači na pozicijama1-3 iz Budućnosti izveli ukupno 54 penala a iz Zvezde 19. Od 12 četvrtina, Zvezda je u svakoj ušla u bonus, Budućnost u 10. Zvezda samo u tri četvrtine od 12 nije ušla u bonus u prva tri minuta. U drugoj utakmici Zvezda je pobedila samo zbog pogođenih bacanja Omića, jer su ga besomučno faulirali u nadi da će biti na svom nivou, oko 40%.

Zigzag

pre 5 godina

ovo je dokaz da je ovo postala covic liga u kojoj zvezda mora igrati euroligu,treva istraziti zasto je cibona odjednom odystala od eurolige u korist zvezde...

čovek iz senke

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje?
(mile1970, 14. april 2018 15:23)

Mislis kada je dosudjeno Zvezdi 49 slobodnih bacanja a Partizanu 17? Naravno da nije.

kobaja

pre 5 godina

antiDebil, 14. april 2018 16:01) Pa dobro, de ti kaži da li je bilo pošteno ili ne? To dokazuje da ti samo mrziš Zvezdu, i ne možeš podneti da je gledaš u euroligi. Ali Zvezda ce je igrati na ovaj ili onaj nacin, cak bi i voleo da buducnost bude prva a da ipak Zvezda igra, a vi da kmecite, kmecite, I samo kmecite.

Baranin

pre 5 godina

gledao sam utakmicu,navijao protiv Buducnosti,a ne za Zvezdu,i suđenje je bilo odlično i nimalo nije uticalo na krajnji rezultat.Šta je vama ljudi,cijeli Balkan vas mrzi zbog Čovića i Vučića,probudite se,sramota za nekad veliki klub.Svako dobro pa da noćas pobijedite.Grobar Bar.

polupripitomljeni texasanin

pre 5 godina

Realno Budućnost je imala pomoć sudija u sve 3 utakmice. Kada god bi se zvezda odlepila na desetak razlike sudije su izmisljale faulove (bjelica, omic, lazic itd) da ih vrate. A covic je političar i ovo je njegova igra da stavi pritisak na sudije I ligu. Velika je lova u pitanju. Zvezda je moćna I veća je riba od budućnosti tako da je sve to normalno. Bez obzira na sve odlična je serija I oduševljen sam kako Dzile vodi ekipu. Alimpije je mlad I dobar al’ ima još da ući.

Realista

pre 5 godina

Klubovi ABA lige da se udruze i tuze ABA, zato sto je dozvolila da jedan vlasnik ima dva kluba u istom takmicenju i takvim gestom takmicenje ucinila neregularnim od samog pocetka.

Gudra

pre 5 godina

Hahahahaha pa ovo je smijesno on ovim hoce da postigne toliki pritiska na sudije da ne smiju nocas da ih pogledaju a ne sta da im sviraju, ehhh Zvezdasi na sta ste spali cccc....Bruka i sramota

Kojo

pre 5 godina

ABA liga nije isti nivo takmicenja kao Liga sampiona u fudbalu. To pisem za ovog genijalca sto tvrdi kako je Covic Juventusu dao ideju. Komentar kako Covic tuzi ligu kojoj je on predsednik je verovatno neko dete pisalo. To sto je predsednik ne znaci da bira sudije? To sto je predsednik ne znaci da je automatski sampion jer slozices se onda se finale ne bi igralo na 3 dobijene. Shvatas? Ako te neko krade onda treba da reagujes a ne da pustis da te prave idiotom.

Nenad

pre 5 godina

Ovo nema ni u Hondurasu. Igrace oni, ovo je samo Covicev cirkus, da skrene paznju sa nemoci protiv podgoricana. Ove godine je do sada 4:1 u pobedama za Buducnost.

DarioHubner

pre 5 godina

Uzmi izadji na teren, pobedi ili izgubi ko covek, ne blamiraj nas navijace koji Zvezdu pratimo i pre tebe... Preuzmi odgovornost nekad i na sebe, za katastrofalnu selekciju i uzasnu sezonu, koja je kulminirala ovakvim ponasanjem danas...

Dragan

pre 5 godina

Bez obzira na ishod “ekspertize” - IGRATI!
Sve se ovo znalo da će biti i pre nego se otišlo u CG.
Sami smo sebe doveli u ovakvu situaciju izgubivši preimućstvo domaćeg terena.
Prema tome: STISNI ZUBE I KADA JE GUSTO IZADJI I POBEDI...!

ti-džej

pre 5 godina

Čović, tj. Zvezda, tužiće ABU?!! Pa zar on nije tamo glavni ove godine, predsedavajući nečega i sl? Znači, na neki način tužiće i sebe!! A da l' bi u toj tužbu mogao da se osvrne i na činjenicu da u ABI ima dva kluba, Zvezdu-Železnik i FMP Železnik? Gde to ima, osim ovde? Real 2 i Barselona 2, na primer, ne mogu nikako da igraju u istom rangu sa svojim prvim timom, al ovde su pravila izgleda drugačija nego bilo gde drugo...

Cana Zor

pre 5 godina

Komunistička ujdurma bivŝeg Slobinogg potrčka.
Ucena,pretnja i onda izadju na teren.
Pa sudije pod pritiskom pomognu Zvezdi.
Nisu sudije krive ŝto nisu bili u stanju da u zadnjim sekundama postignu pobednički koš!

requiem

pre 5 godina

Ne navijam nešto mi za jedne ni za druge ni za treće (partizan), a pošto sam iz CG, budućnost mi je ipak milija. Jučerašnje suđenje je definitivno išlo u korist budućnosti, iako je imalo i kontra grešaka, koje zvezdasi ignorisu. Lično, četvrta lična omića je meni jedina bas velika velika greška, ostalo, manje više. Sjećam se da je recimo bio jedan faul CZ koji je trebao biti nesportska pa nije. E sad, za prve dvije utakmice, tu nije bilo navlačenja, koliko god Čović mlatio. I na kraju, uprkos svemu, Zvezda je samu sebe pobijedila juče, jer čist šut za tri, a potom zicer promašiti, pa se žaliti na sudije je jednostavno bezobrazno. A inače nema šanse da Zvezda ovo napusti, prevelike pare su u igri. Čović mudro vrši pritisak na sudije, da bi dobio poštenije suđenje. A o gostoprimstvu, ne zaboraviti da je AKREDITOVANO LICE u BG prišlo da bije Gordića na kraju meča. O tom, bolje mu je da ćuti.

Kosarkaski zvezdas

pre 5 godina

Zaboga, sudjenje jeste bilo domacinsko, ali da su htjeli da nas pokradu, svirali bi faule i bacanja za Buducnost u posljednja tri napada, ne bi dozvolili da imamo napad za pobjedu. Nema logike.

Sramota, spali smo na nivo Duleta Vujosevica iz njegovih najgorih dana...

Hex

pre 5 godina

Treba Buducnost i svi ostali klubovi ABA da presaviju tabak i tuze Covica i Crvenu Zvezdu. Ovakav pritisak na sudije ne pamtim, a pratim sport vec 35 godina. Sramota sta Covic radi. Naucite da gubite.

Missa

pre 5 godina

Da li je ikada zavrsena utakmica u bilo kom sportu na planeti bila ponistena, ponovljena, sta vec zbog loseg sudjenja. Nije i nece.

Karma je cudo.

2 poena iz igre za 12 minuta

pre 5 godina

Tri utakmice-Ročest,prvi plej, 0 slobodnih bacanja(bez onih umesto Feldina)
Ej TRI UTAKMICE!!!!!
(Crvena Zvezda1913, 14. april 2018 15:03)

Ejjj! Neznalico! To se zove odabir igraca na kojem se pravi faul.
Uostalom kada je u jednom "derbiju" tvoj mali FMP imao 44 bacanja naspram 15 za PArtizan to je bilo zbog ragbija koji igra Partizan... Zar ne?!
I jos nam nisi objasnio sta ti znaci to 1913 i da li si proverio da nisi mozda greskom permutovao brojeve 9 i 3. Ako je to godina vaseg osnivanja meni je logicno da bude 1319, vreme kralja Milutina :D

Maksa

pre 5 godina

Zrenjaninac Cabarkapa je Crnogorac koliko i Beogradjanin Milko Bjelica. Obojica su uzeli pasos Crne Gore.
(Golum, 14. april 2018 

Idi na vikipediju

Ides

pre 5 godina

Da li je ikada zavrsena utakmica u bilo kom sportu na planeti bila ponistena, ponovljena, sta vec zbog loseg sudjenja. Nije i nece.

Karma je cudo.
(Missa, 14. april 2018 15:37)

Sibenka protiv Bosne. Sibenka pobijedila u trecoj utakmici u Sibeniku (imali prednost domaceg terena), proglasen pobjednik, urucen pehar, slavlje na ulicama. Sutra savez ponistava utakmicu i odredjuje igranje trece utakmice na neutralnom terenu. Sibenka odbija takvu odluku, Bosna osvaja prvensvo Jugoslavije van terena.

Vucko_dc

pre 5 godina

Neregularnost lige:
1. U ligi ne mogu igrati 3 kluba iz istog grada, MEGA igra u Sremskoj Mitrovici, FMP treci klub iz BG igra u ABA ligi
2. Dva kluba ciji je isti vlasnik ne mogu igrati u istoj ligi CZV I FMP igraju u ABA ligi.
3. Predsjednik CZV otvoreno prijeti o ne igranju utakmice i o sudijama, hoce li biti sankcije
TOLIKO O (NE)REGULARNOSTI

Punimlimenke

pre 5 godina

Covic nije vlasnik Crvene Zvezde niti je CZ privatni klub. Procitaj APR
Kome Covic "prijeti".Njgeovo je kao predsednik CZ da kaze sta misli i da odluci da li ce Zvezda na teren
(Ludilo, 14. april 2018 17:04)
Druze...jesi li ti prespavao koju godinu?!
Ako nije cz njegov klub, a fmp u niko ne moze da zabrani da se zove...
Ma ne vredi.
U pravu si, nije njegov...pise u apr.

nesa

pre 5 godina

Profesor Doktor Nebojša Čović ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 14. april 2018 15:11)

kakvo profesionalno uvlacenje podanika svome gazdi hehehe...

Posmatrač

pre 5 godina

Jeste vi normalni !?! Da je kojim slučajem realizovan ona dva napada koja su vam se nudila za pobedu. Ne bi pravi nikakvu halabuku a šta više smejali bi se Budućnosti. Ovako digli famu jer prosto ne umete da gubite a da sudije nisu krivi uvek.

Jug

pre 5 godina

Evo resenija: fuzija sa KK "Buducnost",uzimate njihovu halu i svu imovinu,vi dajete ime "C.Zvezda" (jer niko ne moze da zabrani vama da se zovete kako vi hocete) , Covic predsednik kluba...ili vlasnik vec po vasem dogovoru i od oktobra igrate EL (zasluzeno na terenu kao i svih prethodnih sezona)

Zeleni zub

pre 5 godina

“kradja je bila nevidjena, od doba gepekovanja ovo nije bilo” - Kog gepekovanja? Onog što ga je spominjao Gurović, pa posle na sudu priznao da je izmislio i da je to rekao “onako”?

xxx

pre 5 godina

Zvezda jeste pokradena, Covic je naveo samo najociglednije primere. Samo slabic bi dopustio da ga tako kradu, i ovo je jedina razumna odluka. Nek se liga izjasni da li podrzava ovakvo sudjenje, pa da znamo.

Kakve veze ima zadnji napad, njega nebi ni bilo da je sudjenje bilo posteno.

Ja samo hocu isti kriterijum na obe strane, i to je to.

Zvezda je bila u situaciji da prelomi mec, i onda sude dve licne Omicu u dva uzastopna napada i onu smesnu namernu Davidovca, covek ni mrava u zivotu nije zgazio. Barem dva ponistena kosa uz faul, i ovde neko prica o zadnjem napadu?

Ko drzi do sebe i do principa, ovo je jedina ispravna odluka.
(analiticar amater, 14. april 2018 16:39). Što je babi milo to joj se i snilo...

deki73

pre 5 godina

Aj da ne komentarišu ovu vest ko nije gledao utakmicu. Čista nesportska greška nad Feldinom i u prethodnom napadu greška nad istim se ne svira, I to kada se lomio rezultat. Da ne pričam da isti daje 3, a sudija dosuđuje ličnu u napadu. Zamalo da razbijem televizor. Inače, retko komentarišem suđenje

Mandrak

pre 5 godina

Na stranu kakav je covic ja pitam grobare da li jje po vama bilo posteno sudjenje? (mile1970, 14. april 2018 15:23)
Samo ti panteru nemoj o sudjenju, da se ne vracamo godinama unazad i da nabrajamo sve sudijske lopovluke u vasu korist plus ove ostale lopovluke zbog kojih ste uopste i igrali evroligu, 5 godina igrate a da se uoste niste ni plasirali u EL...Nadam se da ce buducnost veceras zavrsiti posao i da cete vec od sutra poceti da trazite model zamrzivaca...
(antiDebil, 14. april 2018 16:01)
I da ne zaboravimo famozni UPPR. Ako se neko pita zašto i drugi klubovi koji su u problemu ne sprovedu UPPR, odgovor je zato što je to debelo zavisno od političke volje i moći. Ne može svako da nagovori poverioce da oproste 15 miliona evra duga. Jel stvarno neko misli da je iko pristao dobrovoljno da zaboravi dug Zvezdi?

bixente

pre 5 godina

Covic: "Hocemo da budemo prvaci jer se zovemo CZ. Ustvari i ne zovemo se tako, ali svejedno nam niko ne moze zabraniti kako da se zovemo."

Maksa

pre 5 godina

Vidim da se grobari smeju ekspertizi
Posto su deca da ih podsetim na nesto
Pre vise decenija igran fudbalski derbi.Igrac Zvezde izvodi aut lopta dolazi do Milka Djurovskog koji daje gol i Zvezda pobedjuje
Partizan tvrdi da je bio ofsajd.Kod Marka Markovica u studio dovode profesore sa Arhitekture koji crtaju perspektivu i dokazuju ofsajd situaciju

Vlad the Great

pre 5 godina

Ako ne izadju veceras na parket, kazna, suspenzija pa nek kukaju jos barem godinu dana bez Evro Lige. Izadji na teren i pobedi. Pa i sudije ako treba. Svima pokazi da si najbolji. Ma sta se sve prljavo dogadjalo (nike ni prvi a ni poslednji put u nasem sportu) kad imas toliko slobodnih bacanja promaseno, zicera i ne organizovanosti igre ne mozes ocekivati pobedu. Zvezdas sam od rodjenja, prvi put gledao Zvezdu i Pioniru kad jos Ivica Obad igrao za Zadar a nama kapiteni bili Zufer Avdija i Branko Kovacevic. Ali ako ne izadju na teren veceras potpuno bi podrzao odluku o drasticnoj kazni Zvezde.
Da ne zaboravimo onu staru "narodnu":
"Ako ti ne zatvoris utakmicu (sredis sa sudijama) protivnik ce."

još jedan u nizu… .. cccccc

pre 5 godina

@ Covic se buni na sudjenje da bih sebe opravdao kod navijaca,losim pojacanjima i losim izborom trenera...
(NELE, 14. april 2018 16:31)

A kome bih se ti bunio što si nepismen? :-)

Igor

pre 5 godina

Neregularnost lige: 1. U ligi ne mogu igrati 3 kluba iz istog grada, MEGA igra u Sremskoj Mitrovici, FMP treci klub iz BG igra u ABA ligi 2. Dva kluba ciji je isti vlasnik ne mogu igrati u istoj ligi CZV I FMP igraju u ABA ligi. 3. Predsjednik CZV otvoreno prijeti o ne igranju utakmice i o sudijama, hoce li biti sankcije TOLIKO O (NE)REGULARNOSTI(Vucko_dc, 14. april 2018 16:44)Mega ne igra u BeograduCovic nije vlasnik Crvene Zvezde niti je CZ privatni klub. Procitaj APRKome Covic "prijeti".Njgeovo je kao predsednik CZ da kaze sta misli i da odluci da li ce Zvezda na teren
(Ludilo, 14. april 2018 17:04)
Elementarno nepismen odgovor, neka ti neko ponovi procita komentar na koji si se nadovezao.

Sabre

pre 5 godina

(drinska divizija, 14. april 2018 18:04)

Mhm, slatko. A jel si primetio pritom neke drasticne greske na stetu Buducnosti ili, eto, bas sve te greske koji si primetio, desise se na stetu Zvezdi, ali eto, slucajno bez ikakve namere? Znas, kao i one kada smo i pored razbijanja Mornara osteceni za brat-bratu 20 poena 'slucajnim' sudijskim greskama u trecoj polufinalnoj utakmici.

Idn

pre 5 godina

Ali ljudi bilo je gresaka.ali ne neke teske kradje, broj faulova I pored agresivnije odbrane I manje napada kroz reket priblizan. Kakvo je ovo ponasanje kao da se spremalo na ovo , gresaka.jeste bilo ali za ovoliki dramu nije..

tebric burazengija

pre 5 godina

Realno, nema nikakvog pitanja oko izlaska na parket veceras. To je od samog starta tako, jer sta god kazu iz KKCZ a ne izadju veceras u Moracu, titula je izgubljena.
Covic s pravom kritikuje sudjenje i ovo radi iskljucivo da izvrsi kontra pritisak, jer drugu opciju nema. Ovo je pametan, ujedno poslednji i realno jedini potez kojim iole moze da poboljsa kriterijum i koliko toliko smanji mogucnost neregularnosti. Jasno kao dan, te je bolje da se auditorijum bavi ekspertizom tekme a ne praznim pricama.

deal with it

pre 5 godina

Ne mogu sportski da podnesu poraz i brukaju se vršeći pritisak van terena na sve moguće načine. Kako su košarkaši Zvezde izvodili penale u prvoj utakmici? Izvodili su 11/19 i tu izgubili utakmicu. Jesu sudije krive što pojedinci iz slobodnog bacanja pogode prednji obruč i jedva dobace do koša. Zvezdu ako ne ide šut za tri poena nema je na terenu. Od pet utakmica ove sezone Budućnost je dobila četiri. O čemu dalje da pričamo.

Brica

pre 5 godina

antiDebil, 14. april 2018 16:01) Pa dobro, de ti kaži da li je bilo pošteno ili ne? To dokazuje da ti samo mrziš Zvezdu, i ne možeš podneti da je gledaš u euroligi. Ali Zvezda ce je igrati na ovaj ili onaj nacin, cak bi i voleo da buducnost bude prva a da ipak Zvezda igra, a vi da kmecite, kmecite, I samo kmecite.
(kobaja, 14. april 2018 16:34)
Vi i jeste navikli da igrate po cenu promene imena,adrese...

Igor

pre 5 godina

Tri utakmice-Ročest,prvi plej, 0 slobodnih bacanja(bez onih umesto Feldina)Ej TRI UTAKMICE!!!!! (Crvena Zvezda1913, 14. april 2018 15:03)Ejjj! Neznalico! To se zove odabir igraca na kojem se pravi faul.Uostalom kada je u jednom "derbiju" tvoj mali FMP imao 44 bacanja naspram 15 za PArtizan to je bilo zbog ragbija koji igra Partizan... Zar ne?!I jos nam nisi objasnio sta ti znaci to 1913 i da li si proverio da nisi mozda greskom permutovao brojeve 9 i 3. Ako je to godina vaseg osnivanja meni je logicno da bude 1319, vreme kralja Milutina :D
(2 poena iz igre za 12 minuta, 14. april 2018 17:06)
Pa datum osnivanja, prvi septembar 2013.

čovek

pre 5 godina

Samo treba videti da li još “vagaju” u hotelu “izaći ili ne”. Ako još nisu odjavili sobe, igraju.
Lično,Čovića razumem. Ako ne bude više igranja u Evroligi, to je raspad u najavi...

Јабучило

pre 5 godina

Маните се урбаног мита о гепековању. Демантовао га је и Стеван Караџић, демантовао га је и наводно гепековани судија Јовчић илу Јовичич, како му већ беше име...

hektopaskal

pre 5 godina

Sram te bilo zvezdo,sram bilo i rukovodstvo. Ovim potezima pokazujete da niste zasluzili da igrate EL sledece godine,cim nesto krene lose odmah vam svi drugi krivi,e moji vi...

Hell

pre 5 godina

Kakvo licemerje ljudi moji pa ovo je katastrofa! Kada gube tada im je kriv ceo svet,vodi se hajka,vrse se pritisci,traze ekspertize,a kada pobede tada je sve ok,tada je sudjenje u redu!! Sada osetili opasnost da ostaju bez titule i EL pa grebu noktima da to sprece,kakav bezobrazluk,ovakvi pritisci i ucene nisu vidjeni nikad! Cak i da se utakmica igra kako moze biti regularna posle ovoga?? Znajuci Covica ne bi me iznenadilo da iscenira neke incidente (setimo se drmanja koseva,pljuvanja,kesa sa urinom,pp aparata,sve u njegovoj reziji)!! Taj covek je spreman na sve,ne znam zasto mu se sve to tolerise,posle ovoga ne treba im ni dozvoliti da igraju cak i ako zele,treba ih diskvalifikovati i udaljiti iz takmicenja minimum tri sezone,ali to se naravno nece desiti jer se Covica svi boje i to treba glasno reci. Scenario se zna,utakmica ce se igrati bez promila sanse za Buducnost,posle ovakvog pritiska sudije ce Zvezdi pokloniti pobedu,a onda u Bg-u bice laganih 20 za Zvezdu jer ce do tada biti izvrsen dodatni pritisak i ucenjivanje i tada ce za Covica biti sve u redu,tada ce cutati i nece kritikovati naravno!

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

Ekspertiza može da se traži nakon završetka serije. A Čović neka slobodno povuče momčad sa parketa ako hoće. Po okončanju serije, može i tužbu da podnese.

Ben Dover

pre 5 godina

Posle ovakvog kukanja uglavnom sledi poraz i to će biti to. Ekipa u kojoj je Enis drugi plej koji ne zna da organizuje igru, Feldin igrač koji se forsira kao neki stranac koji treba da pravi razliku, a totalno je prosečan i nikad se ne zna da li će pogoditi nešto ili neće, kao i Lesor koji se ne snalazi uopšte i ima samo poneko lepo zakucavanje, prikazuje igru kojom može da parira najjačim timovima, ali i da igra takvu košarku koju nije uživanje gledati, a to je mnogo do trenera. Velika prednost Budućnosti je Džikić. I Gordiću svaka čast. Zvezda ima dugačku klupu, ali puno prosečnih igrača.
Đenka, vrati se!

ekspretiza kraja

pre 5 godina

Bolje je da Čović naruči ekspertizu kako je Zvezda došla do kraja, odnosno do jedne utakmice od koje zavisi da li će bilo šta osvojiti. Jedno je kada imaš grupu dobrih igrača, a drugo je kada imaš tim, a Zvezda očigledno ove godine nema tim i nema pravog trenera koji bi taj tim vodio. To su taman te nijanse koje Budućnost vode u Evroligu.

Ljubitelj dobre kosarke

pre 5 godina

Da li je ikada zavrsena utakmica u bilo kom sportu na planeti bila ponistena, ponovljena, sta vec zbog loseg sudjenja. Nije i nece. 

Karma je cudo. 
(Missa, 14. april 2018 15:37) 

Sibenka protiv Bosne. Sibenka pobijedila u trecoj utakmici u Sibeniku (imali prednost domaceg terena), proglasen pobjednik, urucen pehar, slavlje na ulicama. Sutra savez ponistava utakmicu i odredjuje igranje trece utakmice na neutralnom terenu. Sibenka odbija takvu odluku, Bosna osvaja prvensvo Jugoslavije van terena.
(Ides, 14. april 2018 15:57)

A znaci to je taj plan... :)

Golum

pre 5 godina

Iztok Rems(slovenac) Komesar za sudije
Kresimir Novosel (hrvat) Direktor lige
Zarko Cabarkapa (Crnogorac) sportski direktor ABA

Pametnom dosta.Nebojsa Covic je predsedaavajuci ABA lige koji je ceremonijalna funkcijai nema nikakvu moc odlucivanja
(konstatacija, 14. april 2018 17:12)

Zrenjaninac Cabarkapa je Crnogorac koliko i Beogradjanin Milko Bjelica. Obojica su uzeli pasos Crne Gore.

Kanidja

pre 5 godina

Životni meč Nebojše Čovica.Sredstva ne biraju obje strane.Naišao je na dostojnog protivnika,a to nije očekivao.Trebace nocas muški atributi do poda da se izadje kao pobjednik tj majstorice u BG.Svjesni su Podgoričani posle svega da nema što da traže u 5 meču.Večeras je ili jesi ili nisi igrač.Ulog je ogroman,kao nikad i za klub i Čovica lično.

zvezdarac

pre 5 godina

Oprobani recept. Tako je još pre 20 godina radio sa FMP-om u polufinalu plejofa. Igrom sudbine, tada je u finalu zvezda osvojila svoju poslednju titulu do pretprošle godine.

Vlad the Great

pre 5 godina

Ako ne izadju veceras na parket, kazna, suspenzija pa nek kukaju jos barem godinu dana bez Evro Lige. Izadji na teren i pobedi. Pa i sudije ako treba. Svima pokazi da si najbolji. Ma sta se sve prljavo dogadjalo (nike ni prvi a ni poslednji put u nasem sportu) kad imas toliko slobodnih bacanja promaseno, zicera i ne organizovanosti igre ne mozes ocekivati pobedu. Zvezdas sam od rodjenja, prvi put gledao Zvezdu i Pioniru kad jos Ivica Obad igrao za Zadar a nama kapiteni bili Zufer Avdija i Branko Kovacevic. Ali ako ne izadju na teren veceras potpuno bi podrzao odluku o drasticnoj kazni Zvezde.
Da ne zaboravimo onu staru "narodnu":
"Ako ti me zatvoris utakmicu (sredis sa sudijama) protivnik ce."

Aleksandar

pre 5 godina

Pa, i Partizan je bio žestoko oštećen 2015-te u Morači. Čak je bilo fizičkih nasrtaja i konakta od strane navijača tokom meča. Nadaleko je poznata crnogorska gostoprimljivost, ali tada se Čović nije oglašavao...

Hvala na obaveštenju

pre 5 godina

Poštovani gospodine N.Đ. - da li je exspertiza gotova i šta su experti zaključili? Da li će se oduzeti pobeda ovima i dodeliti CZFMPIdeji?

Komša

pre 5 godina

Čovek koji je prvo zagovarao ulazak u ABA pod izgovorom da od "partizanovih sudija" niko ne može da pobedi.
Onda,kad Partizan i u toj novoj ligi veže pet titula i skupi toliko bodova da naredne tri godine može da igra EL iako ne bude prvak (mnogo bitno ,zbog rasterećenja budžeta,ubacivanja mlađih igrača itd ) gospoda krenu u "obaranje sistema bodovanja" i onda to proslavljaju kao veliku pobedu (!?).
Posle utakmice u Železniku na kojoj su drmani koševi od strane navijača koji su se vešali na konstrukciju i na kojoj su pljuvani igrači i članovi stručnog štaba KKP čovek izjavljuje da je utakmica regularna i da većih nepravilnosti nije bilo.
I sada priča o regularnisti?
Možda bi se i našao neki PP aparat tamo ali bi za prekid moralo da se zakonski odgovara,to je frka.
I teško da može da se falsifikuje izveštaj PU kao što je to moglo za Kragujevac...

drinska divizija

pre 5 godina

@Sabre

druze, ja i pricam o greskama na vasu stetu. Kao sto bi verovatno i ovi iz Buducnosti nasli greske sudija u drugoj utakmici (ne mora da znaci da su namerne). Ali vi ste ti koji guraju pricu o kradji posle svakog vaseg poraza. I pored svega, opet ste imali i promasili zicer za pobedu (verovatno su i zbog toga sudije krive). Nesto ne verujem da si se tako revnosno javljao posle utakmica u kojima su sudije gresile u vasu korist (samo nemoj da mi kazes da toga nikad nije bilo). Poenta je da ne treba da pretirete neigranjem, nego cutite i samo uradite tako, ako vec mislite da vas kradu. Ali to onda znaci i suocavanje sa posledicama. A sto se tice Mornara, stvarno je jadno da se pozivate na lose sudjenje protiv tima koji je od vas slabiji za 10-15 razlike.

Kafir

pre 5 godina

Rekoh pre par dana,početak kraja Alimpijevića,odlazak u Euro Kup,totalni rebilding ekipe...
Posle meča večeras u Beograd je dovoljno da se vrate Dobrić,Davidovac i Omić.Ostali mili moji kud koji.

Veseli

pre 5 godina

Koji pritisak vrše pa to nije normalno. Ja bi ih kaznio za primer, ok da kažeš nešto posle utakmice u intervju-u, ali ovakva tortura celi dan, previše je!

Јабучило

pre 5 godina

Ово је срамно... Човић не уме да поднесе пораз као мушко. Врши неспортски притисак пред изузетно значајну утакмицу, ствара атмосферу да је свака победа противника нерегуларна.
Занима ме како ће АБА проценити његово деловање и да ли ће бити кажњен. А верујем да је казну заслужио.

basista

pre 5 godina

Bojim se da je Covic odlucio da unisti CZ pre nego sto je napusti i preda ovima sto pokusavaju da je otmu vec godinu dana. U fazonu: ja sam je napravio ja cu i da je unistim, a vi kad dodjete pocnite od pocetka a ne na gotovo...

maconii

pre 5 godina

zvezdas sam,covicu pusti momke da izadju na teren i da se bore ..ok bilo je lose sudjenje,i ok je i sto ste se pobunili ali ako ne izadjemo na teren gubimo i trofej i euroligu,a ti se pakuj i pusti vise zvezdu na miru i pusti ljude da igraju,i ta saopstena jednih pa drugih svi ste bre ista ..... palite tu narod,treba vas sve izbaciti iz sporta dozivotno

Pera Pisar

pre 5 godina

Nije potrebna nikakva ekspertiza, sve je jasno od samog početka i postavljanja Alimpijevića za trenera dalo se naslutiti da će ova sezona biti limitirana

vladil

pre 5 godina

O postenju prica covek u cijoj su se hali drmali kosevi prilikom slobodan.bacanja protivnika,gadjao trener Partizana kesom urina,pljuvani svi rez.igraci i stručni stab i koji se na to cinično smejao recima da mu se moze...!
Fuj!

antiDebil

pre 5 godina

https://www.youtube.com/watch?v=a92L0COIFzY

Jel na ovo mislis ?
Koliko god da je Bogdan izveo slobodnih bacanja, malo je, morao je barem jos toliko. I tada ste krali i otimali ali niste racunali na njegovih 123 poena i na to da ce Gagic da se sprda sa Bobenatorom pa ste izvisili !!

Lavpivo

pre 5 godina

A sta ce se postici sa tom ekspertizom.ako se zakljuci da je napravljeno 3 4 greske na stetu zvezde.sta ponistice se utamica ili cijeli plej of.ovaj covke je najveci ekspert u manipulacijama koji je hodao po kugli zemaljskoj.

Kanidja

pre 5 godina

kasno je za sve ovo.22 kola se boriš za prednost domaceg terena i sve to prospeš u prvom meču finala.Bez pritiska,organizovanog navijanja zbog upliva politike SLUČAJ OMIC koji je sad naš najbolji igrač.I sad pakao Morače,kasno si se sjetio Čovicu.Pionir je morao da bude neosvojiva tvrdjava onda porazi u PG nebi imali nikakav uticaj na konačni ishod.Niz grešaka tokom cijele sezone pod 1 dovodjenje neiskusnog i nedokazanog trenera.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

komedija...coki vrsi pritisak na sve.....koju dramu je iscenirao....bilo je ili ovako pa da sudije popuste veceras ili je mogao da kaze igracima da ako dobiju bice bonusa....al posto para nema...tu je dobri stari pritisak...

MT Vračar

pre 5 godina

Pa dobro, de ti kaži da li je bilo pošteno ili ne? To dokazuje da ti samo mrziš Zvezdu, i ne možeš podneti da je gledaš u euroligi. Ali Zvezda ce je igrati na ovaj ili onaj nacin, cak bi i voleo da buducnost bude prva a da ipak Zvezda igra, a vi da kmecite, kmecite, I samo kmecite.
(kobaja, 14. april 2018 16:34)

Haha, pa ne znam ko kmeči prijatelju, samo od jutros ste izdali tri kontradiktorna saopštenja, 'oće igra, neće igra, ekspertiza, tužbe, samo još fale Excel tabele da se potegnu :)

A što se tiče toga da ne osvojite plasman sportski na terenu ali ipak igrate EL, pa ne bi vam bio prvi put, na to smo se več navikli... :)

Ako prodže, prodže

pre 5 godina

U celoj priči sve namazani "igrači". Na žalost nivo košarke je jedva prosečan, a domaći košarkaši još malo ispod.

Pivce za zivce

pre 5 godina

@Najbolji je opancarev lepak

Jel', prijatelju, jel' jel' jel' ili je jel' jer?!

Mislim ako si me uopste razumeo sta te pitam.

baki

pre 5 godina

“Čović zahteva da ekspertizu suđenja potpišu svi vodeći ljudi takmičenja, ukoliko posle nje "budu smatrali da je sve regularno", i u tom slučaju "najavio tužbu protiv Lige".”

Gospodin, legenda, hahahahaha.....

sakupljac minusa

pre 5 godina

Znaci treba napustiti i ne dozvoliti nekome da te krade. Samo da pitam, ako je to resenje, onda cela nasa Super liga u fudbalu je trebala da se ugasi. Da svi sem zvezde i partizana istupe. Ako je po vama ovo sto Covic hoce da uradi ispravno, onda da vas pitam ko bi trebao uopste da igra fudbal u ovoj zemlji?

Author

pre 5 godina

Realno, par sudijskih odluka jeste uticalo na ishod. Ulog je veliki i takve greške su nedopustive. S druge strane, ne svidjaju mi se i ova saopštenja, mada ako su informacije o parama proverene, onda ok. U sv slučaju, voleo bih da izadjemo na teren i pobedimo jer smo jači.
Bogdanović solidan.

asomakum

pre 5 godina

manite se corava posla, nego lepo polako u renoviranje ekipe, jer ovo ne lici na ozbiljnu ekipu. kad bi svako u ovoj zemlji snosio odgovornost za svoje postupke, a ne ovako, sudjenje je problem... Pogodite koje slobodno bacanje, trojke da ne spominjem, tu sudjenje nema uticaja, vec motivisanost i trening! srdacan pozdrav od iskrenog navijaca crvene zvezde!

Komša

pre 5 godina

@Vlad the Great
Obad.Prvi put sam ga primetio kao igrača u Hali Sportova.
Uđe u igru a cela hala skandira - zzzzzzzzzzz.Zuji u ušima. Najluđe navijanje ikad.