Četvrtak, 22.03.2018.

21:16

Alimpijević: Ne zanima me razlika, već što smo dobili neke igrače

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je ponosan na svoje košarkaše uprkos današnjem porazu od Fenerbahčea.

Izvor: B92

Alimpijeviæ: Ne zanima me razlika, veæ što smo dobili neke igraèe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Paljuka

pre 6 godina

@padobranac evo da te obavestim proveri nas PIB od pre 10.godina, 20.godina, 30.godina i proveri vas, ali pazi ima ih vise. Ako me razumes.

Padobranac

pre 6 godina

Pojedini komentari nemaju veze sa tekstom, pljuvanje po Zvezdi od komšinice je u punom jeku, verovatno zbog toga što je komšinica završila takmičenje 8. Marta. Neki komentari idu do tih granica da je postalo tužno trošiti vreme čitajući ih. Kažu da je komšinica osvojila trofeja za sledećih 1000 godina.... ko je to osvojio? Šerpe, lonci, poklopci (CEPTER), IGOKEA ili Dinamik.... kako se vi zovete, MOLIM VAS, obavestite nas da znamo! Pošto vi sve znate, i ko se ugasio i ko je vlasnik kojeg kluba, i koliko koštaju igrači! Sve znate kod drugih, samo za vaše nemate pojma!
Ja toliko HVALA!

4k4.Dex

pre 6 godina

Nervira me ovaj sistem takmicenja jer od pola nije takmicarski ako si otprilike u top 6 ili o botom 6... drugo previse je naporan i tezak i ne vidim sta trba da se uradi da se prodje dalje ako nemas milione i milione. Trebalo bi da vrate grupe sto pre jer ovo odgovara samo velikim, mada je njim tobizgleda jedino i bitno.

slaviša šmigič

pre 6 godina

jrdno pitanje za trenera alimpijeviča,da pokaže kroz celu utakmicu gde smo uspeli 1.pikenrol,da napravimo u ovkvoj igri mi nebi pobedili omladince ili bi bilo neizvesno.ono što vidim kod alimpijeviča je katstrofa od odbrane,jedino napad nešto i to na silu bez krštenog bloka.mi nemožemo,da napravimo višak u napadu za šut.jankovič misli,da je njegovo mesto na pleju pa šutira er bole umesto,da napravi blokadu sa mogučnošču,da primi loptu ispod koša sa manjim igračem od sebe ali to je do trenera.samo omič,antič i lazič znaju igrati odbranu,video sam,da igrači neznaju gde treba,da stoje pa dobivamo lagane koševe čim je čvršča odbrana.bez dolaska omiča siguran sam,da gubimo glatko 2-0 protiv bodučnosti gde trener pravi razliku.volio bi,da zvezda dovede krštenok trenera a idealni su milojevič i đikič,od ostalih možda samo zdovc koji je trener cedevite.ovakvu slabu odbranu nepamtim ni u vreme kad je kikanovič igro u zvezdi pa se pitam kako si uspeo,da dođeš do posla trenera,imaš igrače koji su kvalitetni poput radonjičevih ali neznaš,da razigraš ekipu jer smo u totalnom padu gde niko nezna šta treba igrati.

Srksa

pre 6 godina

Brzo se raspadamo. Nema individualne odgovornosti. Dakle, to je autoritet trenera koji je itekako sporan. U Abi se nadamo da Pera zavede disciplinu i da se osvoji mada je pitanje da li nam je evroliga uopste potrebna. Nemamo publiku, nemamo para za igrace i sto je najbitnije nemamo trenera. Nikakav ciklus ne postoji i cini se da je klub u velikoj krizi...

maconii

pre 6 godina

kad smo imali 7 pobeda isto je govorio i hvalio se...sad imamo 11 pobeda i opet ista prica...nadam se da cemo uspeti da osvojimo aba ligu,iako nece biti lako protiv buducnosti i cedevite..i onda od naredne sezone sa ozbiljnijim trenerom...ne moze mlad trener bez iskustva da vodi ekipu u kojoj igraju antic,rocesti,feldin,bjelica...neozbiljno je

ArtuDitu

pre 6 godina

Ako nista drugo Alimpijevic je mogao da procita Zocovu filozofiju kada je u pitanju odbranu. Za koju kaze da je pre svega voljni momenat a da onda tek dolaze taktika i kvalitet igraca. Zvezdini igraci pokazali su nedostatak volje i za odbranu i za napad. Takav pristup ne moze doneti dobar rezultat protiv neke losije ekipe a ne protiv Fenerbahcea.
"Bezobrazno je krenuti u utakmicu sa idejom da dobijemo evropskog prvaka, dok nemamo sanse za prvih osam, a imamo pred sobom plej-of ABA". Zbog ove recenice trebalo bi da dobije otkaz odmah posle konferencije za stampu. Jer tako ne govori trener ozbiljne ekipe. Ako je Mornar ekipa za koju Zvezda treba ozbiljnije da se priprema onda mozda i ne zasluzuje vise od finala ABA lige.

@ Paljuka
Cinjenica je da Zvezda bazira svoju igru na sutu za tri poena i da kada taj sut ne ide Zvezdina igra u napadu postaje traljava. Medjutim, kada se pogleda finale Kupa mora se uzeti u obzir da je Zvezda ceo turnir odigrala katastrofalno a da je Partizan u finalnoj utakmici, osim pristupa, imao i fantastican sut za dva poena u prvom poluvremenu koji je iznosio oko 80%. Na kraju, uz sav ocaj koji je Zvezda pokazala na parketu Partizan je tu utakmicu dobio samo sa pet poena razlike. Takav procenat suta je nesto sto se desava ponekad i nije pravilo. A upravo je taj sut odlucio pobednika. Tesko mi je da poverujem da bilo koja ekipa takav sut moze da veze u nekoliko utakmica.

oberin martel

pre 6 godina

@Hubner mi zemljace smo za vas INSTITUCIJA u kosarci. Toliko smo stvari osvojili i uradili da imamo pokrice za narednih 1000.godina. Znas li ti da mi imamo 4.(cetiri) evropska trofeja?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paljuka, 22. mart 2018 23:10)

Brate, vi imate 5 evropskih trofeja. Ovogodišnji kup slavite kao da ste osvojili EL.
A ti Alempije, na sanke pa u Suboticu. Za to si.

mitar

pre 6 godina

Alimpije jedva stizemo do 10-tak poena u cetvrtini, nema ideje u napadu, baca se u poslednjoj sekundi, pa ako pogodimo obruc dobro je. Sta se dobija osvajanjem aba? Ovo sto imamo je za evrokup, tu mozemo biti konkurentni, a tada ce i tribine biti pune!

Blue

pre 6 godina

@dex
Rodjace, Zvezda pobedjivala Partizana 30+ razlikom? Ako je uopšte to i tačno, znaš li ko je najveću razliku ubacio Zvezdi? Pre samo par godina? Umalo 50.. Seti se, ako pratiš košarku i pre ovih 3 sezona.. Nije bilo odavno.. Jako je smešno stavljati Zvezdu i Partizana u istoj rečenici, evo i zasto.. PARTIZAN JE PRVAK EVROPE IZ 92.. Igrao nabrojano Final four-a, poslednji 2010.. To i nije tako davno.. U svetu košarke je jedan od najboljih Evropskih klubova, tako da budi realan i posten, od mrznje prema nekom klubu se ne živi. Sve najbolje FMP-u, ali kao što rekoše navijači Makabija, ko ste vi? Pozdravio vas Djordjevic selektor.

dex

pre 6 godina

@paljuka

Da, samo sto je Zvezda vas pobedjivala sa 30 i kusur razlike nedavno, kada uopste niste imali los tim, a vi ste se izivljavali nad juniorima.
Inace, Partizan je naravno do 1992. bio sasvim prosecan tim u SFRJ. Imao je titula koliko i OKK Beograd ako se ne varam. Osvojiti EL ta nase timove nije bilo neko cudo. Time se ne izdvajate nista iznad ostalih SFRj timova koji imaju po 2-3 titule EL. Ono sto vi zovete dominacijom pocinje mnogo kasnije, kada je Partizan uz pomoc mnogih drugih pokusao da bude jedini tim u Srbiji. Redom su unistavani drugi klubovi koji su se usudili da makar malo ugroze Partizan. O transferima, neplacanjima, raskidima ugovora kod protivnickih igraca ne vredi ni trositi reci.

Paljuka

pre 6 godina

@Hubner mi zemljace smo za vas INSTITUCIJA u kosarci. Toliko smo stvari osvojili i uradili da imamo pokrice za narednih 1000.godina. Znas li ti da mi imamo 4.(cetiri) evropska trofeja? Pa bilo bi glupo da nemate za dve klase jaci tim kad se dobili 5.puta vise para, malo je degutantno da polesemisemo oko para jer istina boli. Samo da te podsetim da ste nas dobili u ligi dva puta jer ste sutirali 50-60 posto za 3. A video si sta je bilo u kupu kad sut nije isao, otisao Zucko sa nama na raspust. Tako da prvo skoci pa reci hop. Partizan je Partizan kakav god tim imao i u kakvom polozaju bio na tabeli i iz tog razloga nikad nas necete pobediti 41razlike. Ako Buducnost osvoji ABA evo dacemo ma vam mi ligu da osvojite i vi nesto, ipak je greota da ne uzmete trofej kad ste toliko para spalili na ekipu, a i predsednik kluba vam je i predsednik lige. Kad smo kod objektivnosti, jedno brdo dva univerzuma. Sportski pozdrav

alba greaca

pre 6 godina

@lets play

Druze, ti navijas za Zvezdu koliko i ja za 1-9 atomsku kosarku koju bi hteo da sklonis pod tepih od ociju bilo koga ko prati istu!

Dekadentna kosarka je kada neko ima 2 pobede za sezonu, a ne 11 i to protiv koga?

Dekadentna kosarka je kada za celu sezonu u Evroligi ne das preko 80 poena!

Dekadentna kosarka je kada si po broju pobeda, procentu suta, asistencijama, kos kolicniku i izgubljenim loptama najgori tim u Evroligi!

Poznato?

O 1-9 u Evrokupicu zalosno je i pisati!

A za jednog od Jankovica, Lesora, Antica i Enisa bi dali citavu buvlju pijacu sa kojom ste napravili sta ste napravili!

Lose si se sakrio, pa cak i sa ovim mucnim pisanjem bez velikog slova!

marko kraljevic

pre 6 godina

Neko će da kaže pa nije on dečko kriv što je tu gde je. Sve je to u redu, ali, bar da ne slušamo ovakva bezobrazna opravdanja,što najbolje govori o njemu..

Paljuka

pre 6 godina

@dex kad ste vi nas pobedili 30 i kusur razlike? Pa sto ne osvojite kad je tako lako? Zamisli da imas najmladji tim, najmladjeg neiskusnog trenera, i da igras u Spaniji kao domacin u predgradju Madrida zbog sankcija i osvojis EL? A da vi imate mladjanog Peru i Tejlora koji igraju za klikere i Feldina jos samo da vas vrate u vase predgradje Zeleznik Stjepana Supanca 15a gde vam je i mesto. Sta mislis da li bi Partizan osvojio 2011 EL da su nam kupili F4, s'obzirom da smo ispali posle produzetka i sa Olimpijakosom i sa Cska, a da smo jedini koji su pobedili Barselonu te godine kad su demolirali Olimpijakosa u finalu 20razlike?! 5godina igrate EL niste u stanju da udjete u top 8 u nikad smesnijem i laksem sistemu. Sto vam gazde ne dovedu Lebrona. Samo cu ti reci da mi imamo jacu posecenost u pioniru u ABA nego vi u El i tu se nasa diskusija zavrsava.

DarioHubner

pre 6 godina

(Paljuka, 22. mart 2018 21:50)

Malo ozbiljnosti nije na odmet, ja sam barem to pokusao da budem, uz to realno gledam na situaciju u svom klubu. Za razliku od vas koji letite i dalje i zivite u proslosti, a nemate trenutno nikakvog pokrica... Cak i dezorijentisana Zvezda je od vas za dve klase bolja, tako da i ako dodjete do meceva sa nama bice metla... Kup je bio spoj vaseg nadahnuca i naseg bezobrazluka u pristupu, u seriji se to ne moze ponoviti, mada opet kazem, vi do te serije necete tek tako lako stici... Moj komentar je bio osvrt na mlaku i neuspesnu sezonu u Evroligi, a moralo se bolje. Za domaca takmicenja smo po sastavu druga dimenzija za sve, cak i kada igramo lose...

веверица

pre 6 godina

@lets play
јанковић, лесор, јовановић, давидовац... су све само не промашаји

1-9 je skoro 100% - savrseno! :-)

pre 6 godina

Bolje je izgubiti bilo kako nego da te godinam neko pusta de imas bar neku pobedu!

Steta sto Zeljko nije u Evrokupici, imali bi ponovo 2 pobede....kao nekada! :-)

zemun

pre 6 godina

Trener koji kaže "oni su imali veću želju za pobedom", treba istog momenta da podnese ostavku.
Treneru, ti si odgovoran ako tvoji momci ne "grizu"...nema izgovora i tačka!

Звездан

pre 6 godina

Alimpijević je poželeo Fenerbahčeu da osvoji Evroligu ove sezone, "jednostavno jer je Željko Obradović jedini trener iz Srbije koji je u Top8".
Ценим Обрадовића, Калинића, Гудурић и Зимоњића али ипак навијам за ЦСКА.

duledudule

pre 6 godina

Dobro kad se ohladim skapiram da je to realnost.za prvu sezonu ako uzme abu je sve ok.tri poraza nije mnogo.evroliga ove godine je nivo iznad za nas.sta da kaze efes npr zakucan sa 6 pobeda a dali love ihaha

krajisnik

pre 6 godina

Bradice,otjeracas sve navijače koje je Radonjic skupljao ovih godina borbenom i pozrtvovanom igrom prvenstveno u odbrani.
Navijači su prepoznali borbu,ali i pravo trenersko vođenje još od onog evrokupa sa Budiveljnikom...
Za par mjeseci si sve uništio.
Pa zar i protiv šampiona evrope ne možemo napuniti pionir,a prošle godine arena je bila mala.
E to si učinio ti i sujetni gazda

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Znam ja da je ovo bila rezultatski nebitna utakmica i da se stede igraci...ali, mogli ste barem malo energije da pokazete. Vise se potrosite na treningu. Ako ni zbog ceg drugog, onda zbog nas 4000 budala, koji smo po ovom kijametu dosli da vas gledamo.

lets play

pre 6 godina

sad, da li ste njih iznenadili ili ne, to ne znam! mene niste u svakom slucaju jer sam ocekivao poraz od 15-20 raz. niste me iznenadili degutantnom kosarkom, bez postavke napada, timske odbrane, zelje volje!!! sta god da kaze ovaj praktikant i gazda covke, ovo sto mi igramo cele sezone je degutantna kosarka ala muta nikolic- ako ubacimo 10-15 trojki dobijamo real u madridu, ako stane sut gubimo od grobara u nisu!!!ovo sto igra zvezda, uslovno receno IGRA, moze da smisli i nacrta i moja baba, vise suteva za tri nego za dva, bez unutrasnje igre, bez timske odbrane, nepostojeci pik i odbrana pika. apsolutno nista nije dobro uradjeno ove sezone, nijedan igrac nije napravljen, svi dovedeni igraci sem feldina i rocestija apsolutni promasaji, trener nedorasao, sem na konferencijama gde deluje ozbiljno inace je sprdnja obicna. jedva cekam da nam covke objasni kako smo na pocetku nekakvog ciklusa, kako je ovo sve odlicno, da smo nikad jaci!!! STRASNO MAJKE MI!!!

Lepi Fika

pre 6 godina

11 pobeda je odličan rezultat, i 19 poraza je podnošljivo, ali od tih 18 poraza,16 ih je sramno, sa spuštenim gaćama, e to je nedopustivo. Osvojite ABA ligu, i to bi bilo za ovu sezonu to.

DarioHubner

pre 6 godina

E zbog ovakve nadodubnosti i prepotentnosti vez ikakvog pokrica i imas polupraznu halu, jer si od takmicarskih meceva napravio cirkus i rekreaciju... Ovaj tim nije nimalo naivan i 11 pobeda nije nikakva senzacija i neverovatan uspeh ma kako ga vi predstavljali... Ja sam neko ko u svom zivotu nije propustio dve vezane utakmice Zvezde u svim takmicenjima pa cak i kada smo igrali sa juniorima i skoro ispadali iz lige, a sada nisam pogledao ni minut od onog sramotnog pristupa u kupu Koraca... Jos si arogantan i bezobrazan i ne dajes na sebe kao da si Greg Popovic, a ne neko ko je tu jer sujeta gazde kluba ne dozvoljava da prizna gresku, koje su doduse bile retke do sada, to se mora priznati... Zalgiris ima losiji roster od nas individualno gledano pa vidi gde su kad vec pravimo senzaciju oko 10,11 pobeda... Ali igraju kao mi prosle godine, ratnicki i bez izdvajanja meceva po vaznosti... Pazi ovom treneru su evroligaski mecevi priprema za Aba ligu!? Ne osvojiti aba ligu sa ovakvim timom bi bila umetnost, mada u kupu se ta umetnost pokazala na delu... Svakako svu srecu zelim svom klubu, ali svaki realan navijac ne moze biti zadovoljan atmosferom oko i u timu trenutno...

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Znam ja da je ovo bila rezultatski nebitna utakmica i da se stede igraci...ali, mogli ste barem malo energije da pokazete. Vise se potrosite na treningu. Ako ni zbog ceg drugog, onda zbog nas 4000 budala, koji smo po ovom kijametu dosli da vas gledamo.

DarioHubner

pre 6 godina

E zbog ovakve nadodubnosti i prepotentnosti vez ikakvog pokrica i imas polupraznu halu, jer si od takmicarskih meceva napravio cirkus i rekreaciju... Ovaj tim nije nimalo naivan i 11 pobeda nije nikakva senzacija i neverovatan uspeh ma kako ga vi predstavljali... Ja sam neko ko u svom zivotu nije propustio dve vezane utakmice Zvezde u svim takmicenjima pa cak i kada smo igrali sa juniorima i skoro ispadali iz lige, a sada nisam pogledao ni minut od onog sramotnog pristupa u kupu Koraca... Jos si arogantan i bezobrazan i ne dajes na sebe kao da si Greg Popovic, a ne neko ko je tu jer sujeta gazde kluba ne dozvoljava da prizna gresku, koje su doduse bile retke do sada, to se mora priznati... Zalgiris ima losiji roster od nas individualno gledano pa vidi gde su kad vec pravimo senzaciju oko 10,11 pobeda... Ali igraju kao mi prosle godine, ratnicki i bez izdvajanja meceva po vaznosti... Pazi ovom treneru su evroligaski mecevi priprema za Aba ligu!? Ne osvojiti aba ligu sa ovakvim timom bi bila umetnost, mada u kupu se ta umetnost pokazala na delu... Svakako svu srecu zelim svom klubu, ali svaki realan navijac ne moze biti zadovoljan atmosferom oko i u timu trenutno...

Lepi Fika

pre 6 godina

11 pobeda je odličan rezultat, i 19 poraza je podnošljivo, ali od tih 18 poraza,16 ih je sramno, sa spuštenim gaćama, e to je nedopustivo. Osvojite ABA ligu, i to bi bilo za ovu sezonu to.

lets play

pre 6 godina

sad, da li ste njih iznenadili ili ne, to ne znam! mene niste u svakom slucaju jer sam ocekivao poraz od 15-20 raz. niste me iznenadili degutantnom kosarkom, bez postavke napada, timske odbrane, zelje volje!!! sta god da kaze ovaj praktikant i gazda covke, ovo sto mi igramo cele sezone je degutantna kosarka ala muta nikolic- ako ubacimo 10-15 trojki dobijamo real u madridu, ako stane sut gubimo od grobara u nisu!!!ovo sto igra zvezda, uslovno receno IGRA, moze da smisli i nacrta i moja baba, vise suteva za tri nego za dva, bez unutrasnje igre, bez timske odbrane, nepostojeci pik i odbrana pika. apsolutno nista nije dobro uradjeno ove sezone, nijedan igrac nije napravljen, svi dovedeni igraci sem feldina i rocestija apsolutni promasaji, trener nedorasao, sem na konferencijama gde deluje ozbiljno inace je sprdnja obicna. jedva cekam da nam covke objasni kako smo na pocetku nekakvog ciklusa, kako je ovo sve odlicno, da smo nikad jaci!!! STRASNO MAJKE MI!!!

krajisnik

pre 6 godina

Bradice,otjeracas sve navijače koje je Radonjic skupljao ovih godina borbenom i pozrtvovanom igrom prvenstveno u odbrani.
Navijači su prepoznali borbu,ali i pravo trenersko vođenje još od onog evrokupa sa Budiveljnikom...
Za par mjeseci si sve uništio.
Pa zar i protiv šampiona evrope ne možemo napuniti pionir,a prošle godine arena je bila mala.
E to si učinio ti i sujetni gazda

zemun

pre 6 godina

Trener koji kaže "oni su imali veću želju za pobedom", treba istog momenta da podnese ostavku.
Treneru, ti si odgovoran ako tvoji momci ne "grizu"...nema izgovora i tačka!

marko kraljevic

pre 6 godina

Neko će da kaže pa nije on dečko kriv što je tu gde je. Sve je to u redu, ali, bar da ne slušamo ovakva bezobrazna opravdanja,što najbolje govori o njemu..

DarioHubner

pre 6 godina

(Paljuka, 22. mart 2018 21:50)

Malo ozbiljnosti nije na odmet, ja sam barem to pokusao da budem, uz to realno gledam na situaciju u svom klubu. Za razliku od vas koji letite i dalje i zivite u proslosti, a nemate trenutno nikakvog pokrica... Cak i dezorijentisana Zvezda je od vas za dve klase bolja, tako da i ako dodjete do meceva sa nama bice metla... Kup je bio spoj vaseg nadahnuca i naseg bezobrazluka u pristupu, u seriji se to ne moze ponoviti, mada opet kazem, vi do te serije necete tek tako lako stici... Moj komentar je bio osvrt na mlaku i neuspesnu sezonu u Evroligi, a moralo se bolje. Za domaca takmicenja smo po sastavu druga dimenzija za sve, cak i kada igramo lose...

dex

pre 6 godina

@paljuka

Da, samo sto je Zvezda vas pobedjivala sa 30 i kusur razlike nedavno, kada uopste niste imali los tim, a vi ste se izivljavali nad juniorima.
Inace, Partizan je naravno do 1992. bio sasvim prosecan tim u SFRJ. Imao je titula koliko i OKK Beograd ako se ne varam. Osvojiti EL ta nase timove nije bilo neko cudo. Time se ne izdvajate nista iznad ostalih SFRj timova koji imaju po 2-3 titule EL. Ono sto vi zovete dominacijom pocinje mnogo kasnije, kada je Partizan uz pomoc mnogih drugih pokusao da bude jedini tim u Srbiji. Redom su unistavani drugi klubovi koji su se usudili da makar malo ugroze Partizan. O transferima, neplacanjima, raskidima ugovora kod protivnickih igraca ne vredi ni trositi reci.

duledudule

pre 6 godina

Dobro kad se ohladim skapiram da je to realnost.za prvu sezonu ako uzme abu je sve ok.tri poraza nije mnogo.evroliga ove godine je nivo iznad za nas.sta da kaze efes npr zakucan sa 6 pobeda a dali love ihaha

1-9 je skoro 100% - savrseno! :-)

pre 6 godina

Bolje je izgubiti bilo kako nego da te godinam neko pusta de imas bar neku pobedu!

Steta sto Zeljko nije u Evrokupici, imali bi ponovo 2 pobede....kao nekada! :-)

alba greaca

pre 6 godina

@lets play

Druze, ti navijas za Zvezdu koliko i ja za 1-9 atomsku kosarku koju bi hteo da sklonis pod tepih od ociju bilo koga ko prati istu!

Dekadentna kosarka je kada neko ima 2 pobede za sezonu, a ne 11 i to protiv koga?

Dekadentna kosarka je kada za celu sezonu u Evroligi ne das preko 80 poena!

Dekadentna kosarka je kada si po broju pobeda, procentu suta, asistencijama, kos kolicniku i izgubljenim loptama najgori tim u Evroligi!

Poznato?

O 1-9 u Evrokupicu zalosno je i pisati!

A za jednog od Jankovica, Lesora, Antica i Enisa bi dali citavu buvlju pijacu sa kojom ste napravili sta ste napravili!

Lose si se sakrio, pa cak i sa ovim mucnim pisanjem bez velikog slova!

Blue

pre 6 godina

@dex
Rodjace, Zvezda pobedjivala Partizana 30+ razlikom? Ako je uopšte to i tačno, znaš li ko je najveću razliku ubacio Zvezdi? Pre samo par godina? Umalo 50.. Seti se, ako pratiš košarku i pre ovih 3 sezona.. Nije bilo odavno.. Jako je smešno stavljati Zvezdu i Partizana u istoj rečenici, evo i zasto.. PARTIZAN JE PRVAK EVROPE IZ 92.. Igrao nabrojano Final four-a, poslednji 2010.. To i nije tako davno.. U svetu košarke je jedan od najboljih Evropskih klubova, tako da budi realan i posten, od mrznje prema nekom klubu se ne živi. Sve najbolje FMP-u, ali kao što rekoše navijači Makabija, ko ste vi? Pozdravio vas Djordjevic selektor.

Paljuka

pre 6 godina

@dex kad ste vi nas pobedili 30 i kusur razlike? Pa sto ne osvojite kad je tako lako? Zamisli da imas najmladji tim, najmladjeg neiskusnog trenera, i da igras u Spaniji kao domacin u predgradju Madrida zbog sankcija i osvojis EL? A da vi imate mladjanog Peru i Tejlora koji igraju za klikere i Feldina jos samo da vas vrate u vase predgradje Zeleznik Stjepana Supanca 15a gde vam je i mesto. Sta mislis da li bi Partizan osvojio 2011 EL da su nam kupili F4, s'obzirom da smo ispali posle produzetka i sa Olimpijakosom i sa Cska, a da smo jedini koji su pobedili Barselonu te godine kad su demolirali Olimpijakosa u finalu 20razlike?! 5godina igrate EL niste u stanju da udjete u top 8 u nikad smesnijem i laksem sistemu. Sto vam gazde ne dovedu Lebrona. Samo cu ti reci da mi imamo jacu posecenost u pioniru u ABA nego vi u El i tu se nasa diskusija zavrsava.

веверица

pre 6 godina

@lets play
јанковић, лесор, јовановић, давидовац... су све само не промашаји

Paljuka

pre 6 godina

@Hubner mi zemljace smo za vas INSTITUCIJA u kosarci. Toliko smo stvari osvojili i uradili da imamo pokrice za narednih 1000.godina. Znas li ti da mi imamo 4.(cetiri) evropska trofeja? Pa bilo bi glupo da nemate za dve klase jaci tim kad se dobili 5.puta vise para, malo je degutantno da polesemisemo oko para jer istina boli. Samo da te podsetim da ste nas dobili u ligi dva puta jer ste sutirali 50-60 posto za 3. A video si sta je bilo u kupu kad sut nije isao, otisao Zucko sa nama na raspust. Tako da prvo skoci pa reci hop. Partizan je Partizan kakav god tim imao i u kakvom polozaju bio na tabeli i iz tog razloga nikad nas necete pobediti 41razlike. Ako Buducnost osvoji ABA evo dacemo ma vam mi ligu da osvojite i vi nesto, ipak je greota da ne uzmete trofej kad ste toliko para spalili na ekipu, a i predsednik kluba vam je i predsednik lige. Kad smo kod objektivnosti, jedno brdo dva univerzuma. Sportski pozdrav

Звездан

pre 6 godina

Alimpijević je poželeo Fenerbahčeu da osvoji Evroligu ove sezone, "jednostavno jer je Željko Obradović jedini trener iz Srbije koji je u Top8".
Ценим Обрадовића, Калинића, Гудурић и Зимоњића али ипак навијам за ЦСКА.

Srksa

pre 6 godina

Brzo se raspadamo. Nema individualne odgovornosti. Dakle, to je autoritet trenera koji je itekako sporan. U Abi se nadamo da Pera zavede disciplinu i da se osvoji mada je pitanje da li nam je evroliga uopste potrebna. Nemamo publiku, nemamo para za igrace i sto je najbitnije nemamo trenera. Nikakav ciklus ne postoji i cini se da je klub u velikoj krizi...

Padobranac

pre 6 godina

Pojedini komentari nemaju veze sa tekstom, pljuvanje po Zvezdi od komšinice je u punom jeku, verovatno zbog toga što je komšinica završila takmičenje 8. Marta. Neki komentari idu do tih granica da je postalo tužno trošiti vreme čitajući ih. Kažu da je komšinica osvojila trofeja za sledećih 1000 godina.... ko je to osvojio? Šerpe, lonci, poklopci (CEPTER), IGOKEA ili Dinamik.... kako se vi zovete, MOLIM VAS, obavestite nas da znamo! Pošto vi sve znate, i ko se ugasio i ko je vlasnik kojeg kluba, i koliko koštaju igrači! Sve znate kod drugih, samo za vaše nemate pojma!
Ja toliko HVALA!

maconii

pre 6 godina

kad smo imali 7 pobeda isto je govorio i hvalio se...sad imamo 11 pobeda i opet ista prica...nadam se da cemo uspeti da osvojimo aba ligu,iako nece biti lako protiv buducnosti i cedevite..i onda od naredne sezone sa ozbiljnijim trenerom...ne moze mlad trener bez iskustva da vodi ekipu u kojoj igraju antic,rocesti,feldin,bjelica...neozbiljno je

slaviša šmigič

pre 6 godina

jrdno pitanje za trenera alimpijeviča,da pokaže kroz celu utakmicu gde smo uspeli 1.pikenrol,da napravimo u ovkvoj igri mi nebi pobedili omladince ili bi bilo neizvesno.ono što vidim kod alimpijeviča je katstrofa od odbrane,jedino napad nešto i to na silu bez krštenog bloka.mi nemožemo,da napravimo višak u napadu za šut.jankovič misli,da je njegovo mesto na pleju pa šutira er bole umesto,da napravi blokadu sa mogučnošču,da primi loptu ispod koša sa manjim igračem od sebe ali to je do trenera.samo omič,antič i lazič znaju igrati odbranu,video sam,da igrači neznaju gde treba,da stoje pa dobivamo lagane koševe čim je čvršča odbrana.bez dolaska omiča siguran sam,da gubimo glatko 2-0 protiv bodučnosti gde trener pravi razliku.volio bi,da zvezda dovede krštenok trenera a idealni su milojevič i đikič,od ostalih možda samo zdovc koji je trener cedevite.ovakvu slabu odbranu nepamtim ni u vreme kad je kikanovič igro u zvezdi pa se pitam kako si uspeo,da dođeš do posla trenera,imaš igrače koji su kvalitetni poput radonjičevih ali neznaš,da razigraš ekipu jer smo u totalnom padu gde niko nezna šta treba igrati.

mitar

pre 6 godina

Alimpije jedva stizemo do 10-tak poena u cetvrtini, nema ideje u napadu, baca se u poslednjoj sekundi, pa ako pogodimo obruc dobro je. Sta se dobija osvajanjem aba? Ovo sto imamo je za evrokup, tu mozemo biti konkurentni, a tada ce i tribine biti pune!

oberin martel

pre 6 godina

@Hubner mi zemljace smo za vas INSTITUCIJA u kosarci. Toliko smo stvari osvojili i uradili da imamo pokrice za narednih 1000.godina. Znas li ti da mi imamo 4.(cetiri) evropska trofeja?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paljuka, 22. mart 2018 23:10)

Brate, vi imate 5 evropskih trofeja. Ovogodišnji kup slavite kao da ste osvojili EL.
A ti Alempije, na sanke pa u Suboticu. Za to si.

ArtuDitu

pre 6 godina

Ako nista drugo Alimpijevic je mogao da procita Zocovu filozofiju kada je u pitanju odbranu. Za koju kaze da je pre svega voljni momenat a da onda tek dolaze taktika i kvalitet igraca. Zvezdini igraci pokazali su nedostatak volje i za odbranu i za napad. Takav pristup ne moze doneti dobar rezultat protiv neke losije ekipe a ne protiv Fenerbahcea.
"Bezobrazno je krenuti u utakmicu sa idejom da dobijemo evropskog prvaka, dok nemamo sanse za prvih osam, a imamo pred sobom plej-of ABA". Zbog ove recenice trebalo bi da dobije otkaz odmah posle konferencije za stampu. Jer tako ne govori trener ozbiljne ekipe. Ako je Mornar ekipa za koju Zvezda treba ozbiljnije da se priprema onda mozda i ne zasluzuje vise od finala ABA lige.

@ Paljuka
Cinjenica je da Zvezda bazira svoju igru na sutu za tri poena i da kada taj sut ne ide Zvezdina igra u napadu postaje traljava. Medjutim, kada se pogleda finale Kupa mora se uzeti u obzir da je Zvezda ceo turnir odigrala katastrofalno a da je Partizan u finalnoj utakmici, osim pristupa, imao i fantastican sut za dva poena u prvom poluvremenu koji je iznosio oko 80%. Na kraju, uz sav ocaj koji je Zvezda pokazala na parketu Partizan je tu utakmicu dobio samo sa pet poena razlike. Takav procenat suta je nesto sto se desava ponekad i nije pravilo. A upravo je taj sut odlucio pobednika. Tesko mi je da poverujem da bilo koja ekipa takav sut moze da veze u nekoliko utakmica.

4k4.Dex

pre 6 godina

Nervira me ovaj sistem takmicenja jer od pola nije takmicarski ako si otprilike u top 6 ili o botom 6... drugo previse je naporan i tezak i ne vidim sta trba da se uradi da se prodje dalje ako nemas milione i milione. Trebalo bi da vrate grupe sto pre jer ovo odgovara samo velikim, mada je njim tobizgleda jedino i bitno.

Paljuka

pre 6 godina

@padobranac evo da te obavestim proveri nas PIB od pre 10.godina, 20.godina, 30.godina i proveri vas, ali pazi ima ih vise. Ako me razumes.

Blue

pre 6 godina

@dex
Rodjace, Zvezda pobedjivala Partizana 30+ razlikom? Ako je uopšte to i tačno, znaš li ko je najveću razliku ubacio Zvezdi? Pre samo par godina? Umalo 50.. Seti se, ako pratiš košarku i pre ovih 3 sezona.. Nije bilo odavno.. Jako je smešno stavljati Zvezdu i Partizana u istoj rečenici, evo i zasto.. PARTIZAN JE PRVAK EVROPE IZ 92.. Igrao nabrojano Final four-a, poslednji 2010.. To i nije tako davno.. U svetu košarke je jedan od najboljih Evropskih klubova, tako da budi realan i posten, od mrznje prema nekom klubu se ne živi. Sve najbolje FMP-u, ali kao što rekoše navijači Makabija, ko ste vi? Pozdravio vas Djordjevic selektor.

1-9 je skoro 100% - savrseno! :-)

pre 6 godina

Bolje je izgubiti bilo kako nego da te godinam neko pusta de imas bar neku pobedu!

Steta sto Zeljko nije u Evrokupici, imali bi ponovo 2 pobede....kao nekada! :-)

Paljuka

pre 6 godina

@Hubner mi zemljace smo za vas INSTITUCIJA u kosarci. Toliko smo stvari osvojili i uradili da imamo pokrice za narednih 1000.godina. Znas li ti da mi imamo 4.(cetiri) evropska trofeja? Pa bilo bi glupo da nemate za dve klase jaci tim kad se dobili 5.puta vise para, malo je degutantno da polesemisemo oko para jer istina boli. Samo da te podsetim da ste nas dobili u ligi dva puta jer ste sutirali 50-60 posto za 3. A video si sta je bilo u kupu kad sut nije isao, otisao Zucko sa nama na raspust. Tako da prvo skoci pa reci hop. Partizan je Partizan kakav god tim imao i u kakvom polozaju bio na tabeli i iz tog razloga nikad nas necete pobediti 41razlike. Ako Buducnost osvoji ABA evo dacemo ma vam mi ligu da osvojite i vi nesto, ipak je greota da ne uzmete trofej kad ste toliko para spalili na ekipu, a i predsednik kluba vam je i predsednik lige. Kad smo kod objektivnosti, jedno brdo dva univerzuma. Sportski pozdrav

DarioHubner

pre 6 godina

E zbog ovakve nadodubnosti i prepotentnosti vez ikakvog pokrica i imas polupraznu halu, jer si od takmicarskih meceva napravio cirkus i rekreaciju... Ovaj tim nije nimalo naivan i 11 pobeda nije nikakva senzacija i neverovatan uspeh ma kako ga vi predstavljali... Ja sam neko ko u svom zivotu nije propustio dve vezane utakmice Zvezde u svim takmicenjima pa cak i kada smo igrali sa juniorima i skoro ispadali iz lige, a sada nisam pogledao ni minut od onog sramotnog pristupa u kupu Koraca... Jos si arogantan i bezobrazan i ne dajes na sebe kao da si Greg Popovic, a ne neko ko je tu jer sujeta gazde kluba ne dozvoljava da prizna gresku, koje su doduse bile retke do sada, to se mora priznati... Zalgiris ima losiji roster od nas individualno gledano pa vidi gde su kad vec pravimo senzaciju oko 10,11 pobeda... Ali igraju kao mi prosle godine, ratnicki i bez izdvajanja meceva po vaznosti... Pazi ovom treneru su evroligaski mecevi priprema za Aba ligu!? Ne osvojiti aba ligu sa ovakvim timom bi bila umetnost, mada u kupu se ta umetnost pokazala na delu... Svakako svu srecu zelim svom klubu, ali svaki realan navijac ne moze biti zadovoljan atmosferom oko i u timu trenutno...

веверица

pre 6 godina

@lets play
јанковић, лесор, јовановић, давидовац... су све само не промашаји

Paljuka

pre 6 godina

@dex kad ste vi nas pobedili 30 i kusur razlike? Pa sto ne osvojite kad je tako lako? Zamisli da imas najmladji tim, najmladjeg neiskusnog trenera, i da igras u Spaniji kao domacin u predgradju Madrida zbog sankcija i osvojis EL? A da vi imate mladjanog Peru i Tejlora koji igraju za klikere i Feldina jos samo da vas vrate u vase predgradje Zeleznik Stjepana Supanca 15a gde vam je i mesto. Sta mislis da li bi Partizan osvojio 2011 EL da su nam kupili F4, s'obzirom da smo ispali posle produzetka i sa Olimpijakosom i sa Cska, a da smo jedini koji su pobedili Barselonu te godine kad su demolirali Olimpijakosa u finalu 20razlike?! 5godina igrate EL niste u stanju da udjete u top 8 u nikad smesnijem i laksem sistemu. Sto vam gazde ne dovedu Lebrona. Samo cu ti reci da mi imamo jacu posecenost u pioniru u ABA nego vi u El i tu se nasa diskusija zavrsava.

dex

pre 6 godina

@paljuka

Da, samo sto je Zvezda vas pobedjivala sa 30 i kusur razlike nedavno, kada uopste niste imali los tim, a vi ste se izivljavali nad juniorima.
Inace, Partizan je naravno do 1992. bio sasvim prosecan tim u SFRJ. Imao je titula koliko i OKK Beograd ako se ne varam. Osvojiti EL ta nase timove nije bilo neko cudo. Time se ne izdvajate nista iznad ostalih SFRj timova koji imaju po 2-3 titule EL. Ono sto vi zovete dominacijom pocinje mnogo kasnije, kada je Partizan uz pomoc mnogih drugih pokusao da bude jedini tim u Srbiji. Redom su unistavani drugi klubovi koji su se usudili da makar malo ugroze Partizan. O transferima, neplacanjima, raskidima ugovora kod protivnickih igraca ne vredi ni trositi reci.

Звездан

pre 6 godina

Alimpijević je poželeo Fenerbahčeu da osvoji Evroligu ove sezone, "jednostavno jer je Željko Obradović jedini trener iz Srbije koji je u Top8".
Ценим Обрадовића, Калинића, Гудурић и Зимоњића али ипак навијам за ЦСКА.

lets play

pre 6 godina

sad, da li ste njih iznenadili ili ne, to ne znam! mene niste u svakom slucaju jer sam ocekivao poraz od 15-20 raz. niste me iznenadili degutantnom kosarkom, bez postavke napada, timske odbrane, zelje volje!!! sta god da kaze ovaj praktikant i gazda covke, ovo sto mi igramo cele sezone je degutantna kosarka ala muta nikolic- ako ubacimo 10-15 trojki dobijamo real u madridu, ako stane sut gubimo od grobara u nisu!!!ovo sto igra zvezda, uslovno receno IGRA, moze da smisli i nacrta i moja baba, vise suteva za tri nego za dva, bez unutrasnje igre, bez timske odbrane, nepostojeci pik i odbrana pika. apsolutno nista nije dobro uradjeno ove sezone, nijedan igrac nije napravljen, svi dovedeni igraci sem feldina i rocestija apsolutni promasaji, trener nedorasao, sem na konferencijama gde deluje ozbiljno inace je sprdnja obicna. jedva cekam da nam covke objasni kako smo na pocetku nekakvog ciklusa, kako je ovo sve odlicno, da smo nikad jaci!!! STRASNO MAJKE MI!!!

DarioHubner

pre 6 godina

(Paljuka, 22. mart 2018 21:50)

Malo ozbiljnosti nije na odmet, ja sam barem to pokusao da budem, uz to realno gledam na situaciju u svom klubu. Za razliku od vas koji letite i dalje i zivite u proslosti, a nemate trenutno nikakvog pokrica... Cak i dezorijentisana Zvezda je od vas za dve klase bolja, tako da i ako dodjete do meceva sa nama bice metla... Kup je bio spoj vaseg nadahnuca i naseg bezobrazluka u pristupu, u seriji se to ne moze ponoviti, mada opet kazem, vi do te serije necete tek tako lako stici... Moj komentar je bio osvrt na mlaku i neuspesnu sezonu u Evroligi, a moralo se bolje. Za domaca takmicenja smo po sastavu druga dimenzija za sve, cak i kada igramo lose...

krajisnik

pre 6 godina

Bradice,otjeracas sve navijače koje je Radonjic skupljao ovih godina borbenom i pozrtvovanom igrom prvenstveno u odbrani.
Navijači su prepoznali borbu,ali i pravo trenersko vođenje još od onog evrokupa sa Budiveljnikom...
Za par mjeseci si sve uništio.
Pa zar i protiv šampiona evrope ne možemo napuniti pionir,a prošle godine arena je bila mala.
E to si učinio ti i sujetni gazda

alba greaca

pre 6 godina

@lets play

Druze, ti navijas za Zvezdu koliko i ja za 1-9 atomsku kosarku koju bi hteo da sklonis pod tepih od ociju bilo koga ko prati istu!

Dekadentna kosarka je kada neko ima 2 pobede za sezonu, a ne 11 i to protiv koga?

Dekadentna kosarka je kada za celu sezonu u Evroligi ne das preko 80 poena!

Dekadentna kosarka je kada si po broju pobeda, procentu suta, asistencijama, kos kolicniku i izgubljenim loptama najgori tim u Evroligi!

Poznato?

O 1-9 u Evrokupicu zalosno je i pisati!

A za jednog od Jankovica, Lesora, Antica i Enisa bi dali citavu buvlju pijacu sa kojom ste napravili sta ste napravili!

Lose si se sakrio, pa cak i sa ovim mucnim pisanjem bez velikog slova!

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Znam ja da je ovo bila rezultatski nebitna utakmica i da se stede igraci...ali, mogli ste barem malo energije da pokazete. Vise se potrosite na treningu. Ako ni zbog ceg drugog, onda zbog nas 4000 budala, koji smo po ovom kijametu dosli da vas gledamo.

Lepi Fika

pre 6 godina

11 pobeda je odličan rezultat, i 19 poraza je podnošljivo, ali od tih 18 poraza,16 ih je sramno, sa spuštenim gaćama, e to je nedopustivo. Osvojite ABA ligu, i to bi bilo za ovu sezonu to.

zemun

pre 6 godina

Trener koji kaže "oni su imali veću želju za pobedom", treba istog momenta da podnese ostavku.
Treneru, ti si odgovoran ako tvoji momci ne "grizu"...nema izgovora i tačka!

oberin martel

pre 6 godina

@Hubner mi zemljace smo za vas INSTITUCIJA u kosarci. Toliko smo stvari osvojili i uradili da imamo pokrice za narednih 1000.godina. Znas li ti da mi imamo 4.(cetiri) evropska trofeja?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paljuka, 22. mart 2018 23:10)

Brate, vi imate 5 evropskih trofeja. Ovogodišnji kup slavite kao da ste osvojili EL.
A ti Alempije, na sanke pa u Suboticu. Za to si.

duledudule

pre 6 godina

Dobro kad se ohladim skapiram da je to realnost.za prvu sezonu ako uzme abu je sve ok.tri poraza nije mnogo.evroliga ove godine je nivo iznad za nas.sta da kaze efes npr zakucan sa 6 pobeda a dali love ihaha

marko kraljevic

pre 6 godina

Neko će da kaže pa nije on dečko kriv što je tu gde je. Sve je to u redu, ali, bar da ne slušamo ovakva bezobrazna opravdanja,što najbolje govori o njemu..

slaviša šmigič

pre 6 godina

jrdno pitanje za trenera alimpijeviča,da pokaže kroz celu utakmicu gde smo uspeli 1.pikenrol,da napravimo u ovkvoj igri mi nebi pobedili omladince ili bi bilo neizvesno.ono što vidim kod alimpijeviča je katstrofa od odbrane,jedino napad nešto i to na silu bez krštenog bloka.mi nemožemo,da napravimo višak u napadu za šut.jankovič misli,da je njegovo mesto na pleju pa šutira er bole umesto,da napravi blokadu sa mogučnošču,da primi loptu ispod koša sa manjim igračem od sebe ali to je do trenera.samo omič,antič i lazič znaju igrati odbranu,video sam,da igrači neznaju gde treba,da stoje pa dobivamo lagane koševe čim je čvršča odbrana.bez dolaska omiča siguran sam,da gubimo glatko 2-0 protiv bodučnosti gde trener pravi razliku.volio bi,da zvezda dovede krštenok trenera a idealni su milojevič i đikič,od ostalih možda samo zdovc koji je trener cedevite.ovakvu slabu odbranu nepamtim ni u vreme kad je kikanovič igro u zvezdi pa se pitam kako si uspeo,da dođeš do posla trenera,imaš igrače koji su kvalitetni poput radonjičevih ali neznaš,da razigraš ekipu jer smo u totalnom padu gde niko nezna šta treba igrati.

4k4.Dex

pre 6 godina

Nervira me ovaj sistem takmicenja jer od pola nije takmicarski ako si otprilike u top 6 ili o botom 6... drugo previse je naporan i tezak i ne vidim sta trba da se uradi da se prodje dalje ako nemas milione i milione. Trebalo bi da vrate grupe sto pre jer ovo odgovara samo velikim, mada je njim tobizgleda jedino i bitno.

Srksa

pre 6 godina

Brzo se raspadamo. Nema individualne odgovornosti. Dakle, to je autoritet trenera koji je itekako sporan. U Abi se nadamo da Pera zavede disciplinu i da se osvoji mada je pitanje da li nam je evroliga uopste potrebna. Nemamo publiku, nemamo para za igrace i sto je najbitnije nemamo trenera. Nikakav ciklus ne postoji i cini se da je klub u velikoj krizi...

maconii

pre 6 godina

kad smo imali 7 pobeda isto je govorio i hvalio se...sad imamo 11 pobeda i opet ista prica...nadam se da cemo uspeti da osvojimo aba ligu,iako nece biti lako protiv buducnosti i cedevite..i onda od naredne sezone sa ozbiljnijim trenerom...ne moze mlad trener bez iskustva da vodi ekipu u kojoj igraju antic,rocesti,feldin,bjelica...neozbiljno je

Padobranac

pre 6 godina

Pojedini komentari nemaju veze sa tekstom, pljuvanje po Zvezdi od komšinice je u punom jeku, verovatno zbog toga što je komšinica završila takmičenje 8. Marta. Neki komentari idu do tih granica da je postalo tužno trošiti vreme čitajući ih. Kažu da je komšinica osvojila trofeja za sledećih 1000 godina.... ko je to osvojio? Šerpe, lonci, poklopci (CEPTER), IGOKEA ili Dinamik.... kako se vi zovete, MOLIM VAS, obavestite nas da znamo! Pošto vi sve znate, i ko se ugasio i ko je vlasnik kojeg kluba, i koliko koštaju igrači! Sve znate kod drugih, samo za vaše nemate pojma!
Ja toliko HVALA!

mitar

pre 6 godina

Alimpije jedva stizemo do 10-tak poena u cetvrtini, nema ideje u napadu, baca se u poslednjoj sekundi, pa ako pogodimo obruc dobro je. Sta se dobija osvajanjem aba? Ovo sto imamo je za evrokup, tu mozemo biti konkurentni, a tada ce i tribine biti pune!

ArtuDitu

pre 6 godina

Ako nista drugo Alimpijevic je mogao da procita Zocovu filozofiju kada je u pitanju odbranu. Za koju kaze da je pre svega voljni momenat a da onda tek dolaze taktika i kvalitet igraca. Zvezdini igraci pokazali su nedostatak volje i za odbranu i za napad. Takav pristup ne moze doneti dobar rezultat protiv neke losije ekipe a ne protiv Fenerbahcea.
"Bezobrazno je krenuti u utakmicu sa idejom da dobijemo evropskog prvaka, dok nemamo sanse za prvih osam, a imamo pred sobom plej-of ABA". Zbog ove recenice trebalo bi da dobije otkaz odmah posle konferencije za stampu. Jer tako ne govori trener ozbiljne ekipe. Ako je Mornar ekipa za koju Zvezda treba ozbiljnije da se priprema onda mozda i ne zasluzuje vise od finala ABA lige.

@ Paljuka
Cinjenica je da Zvezda bazira svoju igru na sutu za tri poena i da kada taj sut ne ide Zvezdina igra u napadu postaje traljava. Medjutim, kada se pogleda finale Kupa mora se uzeti u obzir da je Zvezda ceo turnir odigrala katastrofalno a da je Partizan u finalnoj utakmici, osim pristupa, imao i fantastican sut za dva poena u prvom poluvremenu koji je iznosio oko 80%. Na kraju, uz sav ocaj koji je Zvezda pokazala na parketu Partizan je tu utakmicu dobio samo sa pet poena razlike. Takav procenat suta je nesto sto se desava ponekad i nije pravilo. A upravo je taj sut odlucio pobednika. Tesko mi je da poverujem da bilo koja ekipa takav sut moze da veze u nekoliko utakmica.

Paljuka

pre 6 godina

@padobranac evo da te obavestim proveri nas PIB od pre 10.godina, 20.godina, 30.godina i proveri vas, ali pazi ima ih vise. Ako me razumes.