Ponedeljak, 19.03.2018.

22:10

Prijović o haosu u Solunu: Sudija je glavni krivac!

Aleksandar Prijović, fudbaler PAOK, na Instagram profilu oglasio se povodom incidenta u Solunu zbog kojeg je prekinut šampionat u Grčkoj.

Izvor: B92

Prijoviæ o haosu u Solunu: Sudija je glavni krivac! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Falcon

pre 6 godina

Dečko, ne pravi se pametan, mnogo bi bolje bilo da si ćutao! Što se tiče sudija ... utakmica je sama po sebi užas za suđenje, zbog sveukupne situacije. Detalj iz 90. minuta je tek koska kakve nema! Šta god da su sudije presudile očekivao bi ih linč. Stvarno kompleksna situacija u najnezgodnijem mogućem trenutku, a sa ogromnom težinom - prvo što je ulog titula, a drugo što se sve dešava u "indijanskoj" ligi. Nisam gledao utakmicu, ne znam kako i koliko se sudija predomišljao, ali primenjujući pravila hladne glave - sudije su procenile (sa punim pravom) da je ofsajd i ni o kakvoj krađi nema govora. Sad što bi Prijoviću ovaj gol baš legao ... šta da se radi.
P.S.: Podržavam odluku o prekidu prvenstva. Ko ne ume dostojanstveno da učestvuje u fudbalskoj predstavi treba mu zabraniti. Šteta što kod nas nije ovako.
P.P.S.: Voleo bih da PAOK uzme titulu.

спортски уметник

pre 6 godina

Prijovicu jer to u svlacionicu gazda mase pistoljem a ti ga podrzavas... tvoja Grcka liga smesnija od Super Lige....
(Zeljko 83, 19. mart 2018 22:30)

Нико није махао пиштољем, што се види на снимку...мада, не гарантујем за Терзића и то махање по свлачионицама

И невезано за ово, ко је теби махао пиштољем у учионици и омео те да научиш разлику између јер и јел

спортски уметник

pre 6 godina

Da je reprezentacija pamenta,mars napolje nema poziva u repku dok se ne ponasas normalno kao mi!A da pa isto se ponasamo...
(O2., 20. mart 2018 09:55)

Шта је човек погрешно рекао? Да ли је гол био регуларан? Јесте. Да ли је судија поништио гол тек након притиска играча и клупе АЕК-а који нису дозвољавали да се мече настави? Јесте. Да ли је судија на крају написао у извештају да је ипак признао гол, и поред тога што га је претходно поништио? Јесте. Да ли неком треба овај циркус као што они сада имају? Не треба. Да ли шампион на крају треба да буде најбољи тим на терену? Треба. И ајде сада ти кад се правиш паметан нађи шта је ту лоше и нетачно од свега што је човек рекао....

спортски уметник

pre 6 godina

Занимљива је чињеница како сада сви бране судију који је урадио нешто што није смео и изазвао цео овај циркус, док прошле године када су их челници Олимпијакоса тукли на терену и прошли без икакве казне, тада се нико није нашао да стане у њихову одбрану

koma

pre 6 godina

Pa naravno da je sudija kriv, kada je u najvaznijoj utakmici sezone a za neke i veka, izazvao totalni haos na terenu svojim kontradiktornim odlukama koje su direktno uticale na rezultat i ishod prvenstva. Ne vidim da on opravdava sta se posle desavalo nego kaze ko je izazvao ceo haos.

спортски уметник

pre 6 godina

Људи који пишу да судија није крив, могу слободно да се врате у рупу која се налази поред куће жене ратног криминалца и осниватеља навијачке групе "делије"...то што су они навикли да судија њима свира све и свашта и да противници то трпе, то је друга прича...постоје клубови и људи који се неће сагињати државним миљеницима и властодршцима

Marko Niš

pre 6 godina

U 90% komentara pročitan samo naslav, maksimalno prva rečeneca. Ljudi komentarisite tekst, izjavu čoveka, a ne naslov. Strašno...

buk pvo

pre 6 godina

Alo,ljudi, ko koga da ubije...pa covek nije mahao pistoljem, da je imao jaknu/sako niko ne bi video pistolj...
Naravno da su odlepili u Paoku, pa ukradena im je titula u 90om minutu utakmice protiv direktnog rivala, sudija priznavao pa ponistio cist gol, tesko da iko moze biti ravnodusan. Naravno, ne treba niko da nastrada zbog toga, kao i sto nije, ali da je kradja velika bila-jeste.

dusanBGD

pre 6 godina

(Nikola, 19. mart 2018 22:48)

Moram ti reci da i ja bas razmisaljm o tome, reko mora da je sudija kriv jer je sam sebi istrcao na teren sa pistoljem i pretio je samom sebi smrcu!!! :D Odavno je ceo Balkan izgubio kompas.....

vamos marq

pre 6 godina

Sudija kriv? Auuu, čoveče, koje ti poremećene sisteme vrednosti imaš...
(Nikola, 19. mart 2018 22:48)
Pa naravno da je kriv, covek koji prizna gol, pa ga ponisti, pa ga opet prizna, pa ajde odluci se druze jel jeste ili nije??? Da li je trebao Savidis da udje na teren? Pa naravno da nije, ali ga donekle i razumem, nisu uzeli titulu 33 godine, verovatno su mu je mnogo puta i oteli kao i kod nas, a osetili su da im se isto sprema. Tamo svakako treba zabraniti fudbal kao i kod nas, jer ovakvo stanje nigde ne vodi.

frey

pre 6 godina

Sta bre kritikujete Prijovica, lazni moralisti...
Ekipa vredno radi, trenira cele godine i bori se naravno za titulu posle sezone 84/85. I onda se pojavi "elita" iz Pireja, otme im 3 boda na pravdi Boga, vrate se u borbu za titulu, a po kvalitetu su malo jaci od nama igrom bednog Partizana...a nedugo zatim i ovaj doticni sudija koji menja prvobitno ispravnu odluku posle par minuta i to na kukanje igraca AEK-a. Niko ne opravdava Savidisa sto je nosio pistolj, stvarno kao da je serif, i treba da bude maksimalno kaznjen za to. Ali, sta je uzrok tome da on sidje na teren, to se malo zapitajte, umesto da kritikujete PAOK i naseg zemljaka Prijovica?! ...A samim tim podrzavate farse koje prave savez, sudije i naravno Atina.
Moram ovu situaciju da povezem sa nasom politikom. Svi su tu da kritikuju, niko ne vidi srz problema, nego posmatrate povrsinski sve. I dodje glasanje, vas nigde. Srbi, mnogo smo cudan narod, i izuzetno nerealan...

zoran

pre 6 godina

Ovaj podrzava ocito vlasnika kluba koji ulece sa pistoljem na teren..postoji rec za takve ali ako je navedem nece mi objaviti komentar ali svi znate vec na koju rec mislim

JPR24

pre 6 godina

Sudija jeste bukva. On je kriv za cirkus oko rezultata. Za ostalo bolje da Prijovic nije pricao nista. Nije sudija kriv za budale i za gazde sa pistoljima...

Obelix

pre 6 godina

Sve se plasim da bi vi sto ga kritikujete drugacije postupili na njegovom mestu. Da se razumemo, ne kazem da je trebao ovo da napise. Medjutim, ne mogu da ga osudim jer ne znam kako bih ja reagovao na njegovom mestu. Ne zaboravite da je Prija postao najplaceniji igrac i istoriji Paoka.

Dorcolac

pre 6 godina

Au Prijovicu ...nisam znao da si ovoliko nepismen....ne pisi nista vise na engleskom ..au ..bruka i sramota...kakav li ti je tek maternji jezik ...

Hoces Iskreno?

pre 6 godina

Dobre bre srbi , sta se toliko brinete oko Grčke lige i grka,sreca pa kod nas u fudbalu cvetaju lale.
Ako se negde mase pistoljima i preti sudijama i igracima ,to je kod nas. Pa nesto ne vidim da se budine zbog toga i da vam to smeta. Od naseg fudbala jedini je gori Crnogorski.

Koš Dr. Mihailo

pre 6 godina

Cist ofsajd tako da kukaju bez razloga.
A Prijovica zbog opravdavanja izlaska sa oruzjem na teren suspendovati iz repke, jer podrzava nasilje pretnje itd.
Zamisli njemu kriv sudija koji je ispravno dosudio, pa nek je j pogresiio, ali mu nista nije kriv ovaj s pistoljem vrerovatno misli da je trebao da rokne sudiju..

Jopa

pre 6 godina

Evo ih panteri,javljaju se i ovde...Decko je upravu potpuno,da sudije nisu napravile cirkus do onog incidanta sa pistoljem ne bi ni doslo!

Grof

pre 6 godina

Dokle god se igra ne nastavi moze se promeniti odluka. Toliko o poznavanju pravila igre nasega reprezentativca. Inace situacija je izuzetno kompleksna teska i sta god da je odluka tacna je posto je fudbal takva igra. Posle odgledanih deset usporenih snnimaka mislim da nije ofsajd, da igrac nije dotakao lotu prilikom uslaska u gol. Ali to je posle 10 odgledanih snimaka.
Igrac je bio u ofsajd polozaju i to je zavaralo sudiju pomocnog.

The Dictator

pre 6 godina

Stvarno ne razumem sto napadate decka. Pa sta je pogresno rekao? Jel vredjao nekoga? Jel strasno reci da je sudija kriv? Gde to ima da se golovi ponistavaju posle 5 minuta, a nakon sto su svi arbitri priznali gol, koji je inace potpuno regularan? Samo bre cekate da pljujete po nekome ko kaze ono sto misli, bez neke lazne politicke korektnosti, a pritom je potpuno u pravu.

Back in Black

pre 6 godina

Au bre Prijovicu vidi se da si Srbin nije ovde problem sudija problem je covek koji u 21 veku ulazi na teren sa pistoljem,mislim šeta covek kao da je divlji zapad.Sta sada sudija se pogubio, kriv ili nije aj da ga gazda kluba ubije,pa da se to tako radi sada bi bilo na hiljade mrtvh sudija.Ali ti kao svaki lojalni Srbin moras malo da se nekom uvuces u b**u i kada te niko nista ne pita.I da se utakmica normalno zavrsila pitanje ne kako je taj covek uopste usao na stadion sa pistoljem i to u fotroli iza ledja kao neki šerif.Zamislite sada predsednike Barselone i Reala ulaze na stadion sa pistoljima i sede u svecanoj loži.

bora

pre 6 godina

Nije lud protiv gazde da ide...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 19. mart 2018 22:15) Pa i ne treba, ali propustio je priliku da ćuti. Ovako... klasičan poslušnik.

nista o nicemu

pre 6 godina

Tako je Srbine. Nije kriv onaj koji je hteo da ubije nego ovaj sto nije. Tako su i kralja udbasi, tada crna ruka, ubili, tako su se desili i ratovi 90tih. Taj mentalitet nas izjeda godinama, i i dalje smo mu odani. Nazalost.

asdf

pre 6 godina

Ooo Paokara, eho trela esto mjaloo! PAOK šampion.
(malisha, 19. mart 2018 22:18)

Paok i Zvezda ce biti sampioni u svojim drzava,a ti nastavi za Paok da navijas

bora

pre 6 godina

Nije lud protiv gazde da ide...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 19. mart 2018 22:15) Pa i ne treba, ali propustio je priliku da ćuti. Ovako... klasičan poslušnik.

Back in Black

pre 6 godina

Au bre Prijovicu vidi se da si Srbin nije ovde problem sudija problem je covek koji u 21 veku ulazi na teren sa pistoljem,mislim šeta covek kao da je divlji zapad.Sta sada sudija se pogubio, kriv ili nije aj da ga gazda kluba ubije,pa da se to tako radi sada bi bilo na hiljade mrtvh sudija.Ali ti kao svaki lojalni Srbin moras malo da se nekom uvuces u b**u i kada te niko nista ne pita.I da se utakmica normalno zavrsila pitanje ne kako je taj covek uopste usao na stadion sa pistoljem i to u fotroli iza ledja kao neki šerif.Zamislite sada predsednike Barselone i Reala ulaze na stadion sa pistoljima i sede u svecanoj loži.

nista o nicemu

pre 6 godina

Tako je Srbine. Nije kriv onaj koji je hteo da ubije nego ovaj sto nije. Tako su i kralja udbasi, tada crna ruka, ubili, tako su se desili i ratovi 90tih. Taj mentalitet nas izjeda godinama, i i dalje smo mu odani. Nazalost.

asdf

pre 6 godina

Ooo Paokara, eho trela esto mjaloo! PAOK šampion.
(malisha, 19. mart 2018 22:18)

Paok i Zvezda ce biti sampioni u svojim drzava,a ti nastavi za Paok da navijas

The Dictator

pre 6 godina

Stvarno ne razumem sto napadate decka. Pa sta je pogresno rekao? Jel vredjao nekoga? Jel strasno reci da je sudija kriv? Gde to ima da se golovi ponistavaju posle 5 minuta, a nakon sto su svi arbitri priznali gol, koji je inace potpuno regularan? Samo bre cekate da pljujete po nekome ko kaze ono sto misli, bez neke lazne politicke korektnosti, a pritom je potpuno u pravu.

frey

pre 6 godina

Sta bre kritikujete Prijovica, lazni moralisti...
Ekipa vredno radi, trenira cele godine i bori se naravno za titulu posle sezone 84/85. I onda se pojavi "elita" iz Pireja, otme im 3 boda na pravdi Boga, vrate se u borbu za titulu, a po kvalitetu su malo jaci od nama igrom bednog Partizana...a nedugo zatim i ovaj doticni sudija koji menja prvobitno ispravnu odluku posle par minuta i to na kukanje igraca AEK-a. Niko ne opravdava Savidisa sto je nosio pistolj, stvarno kao da je serif, i treba da bude maksimalno kaznjen za to. Ali, sta je uzrok tome da on sidje na teren, to se malo zapitajte, umesto da kritikujete PAOK i naseg zemljaka Prijovica?! ...A samim tim podrzavate farse koje prave savez, sudije i naravno Atina.
Moram ovu situaciju da povezem sa nasom politikom. Svi su tu da kritikuju, niko ne vidi srz problema, nego posmatrate povrsinski sve. I dodje glasanje, vas nigde. Srbi, mnogo smo cudan narod, i izuzetno nerealan...

vamos marq

pre 6 godina

Sudija kriv? Auuu, čoveče, koje ti poremećene sisteme vrednosti imaš...
(Nikola, 19. mart 2018 22:48)
Pa naravno da je kriv, covek koji prizna gol, pa ga ponisti, pa ga opet prizna, pa ajde odluci se druze jel jeste ili nije??? Da li je trebao Savidis da udje na teren? Pa naravno da nije, ali ga donekle i razumem, nisu uzeli titulu 33 godine, verovatno su mu je mnogo puta i oteli kao i kod nas, a osetili su da im se isto sprema. Tamo svakako treba zabraniti fudbal kao i kod nas, jer ovakvo stanje nigde ne vodi.

Hoces Iskreno?

pre 6 godina

Dobre bre srbi , sta se toliko brinete oko Grčke lige i grka,sreca pa kod nas u fudbalu cvetaju lale.
Ako se negde mase pistoljima i preti sudijama i igracima ,to je kod nas. Pa nesto ne vidim da se budine zbog toga i da vam to smeta. Od naseg fudbala jedini je gori Crnogorski.

koma

pre 6 godina

Pa naravno da je sudija kriv, kada je u najvaznijoj utakmici sezone a za neke i veka, izazvao totalni haos na terenu svojim kontradiktornim odlukama koje su direktno uticale na rezultat i ishod prvenstva. Ne vidim da on opravdava sta se posle desavalo nego kaze ko je izazvao ceo haos.

спортски уметник

pre 6 godina

Prijovicu jer to u svlacionicu gazda mase pistoljem a ti ga podrzavas... tvoja Grcka liga smesnija od Super Lige....
(Zeljko 83, 19. mart 2018 22:30)

Нико није махао пиштољем, што се види на снимку...мада, не гарантујем за Терзића и то махање по свлачионицама

И невезано за ово, ко је теби махао пиштољем у учионици и омео те да научиш разлику између јер и јел

Jopa

pre 6 godina

Evo ih panteri,javljaju se i ovde...Decko je upravu potpuno,da sudije nisu napravile cirkus do onog incidanta sa pistoljem ne bi ni doslo!

JPR24

pre 6 godina

Sudija jeste bukva. On je kriv za cirkus oko rezultata. Za ostalo bolje da Prijovic nije pricao nista. Nije sudija kriv za budale i za gazde sa pistoljima...

Falcon

pre 6 godina

Dečko, ne pravi se pametan, mnogo bi bolje bilo da si ćutao! Što se tiče sudija ... utakmica je sama po sebi užas za suđenje, zbog sveukupne situacije. Detalj iz 90. minuta je tek koska kakve nema! Šta god da su sudije presudile očekivao bi ih linč. Stvarno kompleksna situacija u najnezgodnijem mogućem trenutku, a sa ogromnom težinom - prvo što je ulog titula, a drugo što se sve dešava u "indijanskoj" ligi. Nisam gledao utakmicu, ne znam kako i koliko se sudija predomišljao, ali primenjujući pravila hladne glave - sudije su procenile (sa punim pravom) da je ofsajd i ni o kakvoj krađi nema govora. Sad što bi Prijoviću ovaj gol baš legao ... šta da se radi.
P.S.: Podržavam odluku o prekidu prvenstva. Ko ne ume dostojanstveno da učestvuje u fudbalskoj predstavi treba mu zabraniti. Šteta što kod nas nije ovako.
P.P.S.: Voleo bih da PAOK uzme titulu.

Grof

pre 6 godina

Dokle god se igra ne nastavi moze se promeniti odluka. Toliko o poznavanju pravila igre nasega reprezentativca. Inace situacija je izuzetno kompleksna teska i sta god da je odluka tacna je posto je fudbal takva igra. Posle odgledanih deset usporenih snnimaka mislim da nije ofsajd, da igrac nije dotakao lotu prilikom uslaska u gol. Ali to je posle 10 odgledanih snimaka.
Igrac je bio u ofsajd polozaju i to je zavaralo sudiju pomocnog.

Obelix

pre 6 godina

Sve se plasim da bi vi sto ga kritikujete drugacije postupili na njegovom mestu. Da se razumemo, ne kazem da je trebao ovo da napise. Medjutim, ne mogu da ga osudim jer ne znam kako bih ja reagovao na njegovom mestu. Ne zaboravite da je Prija postao najplaceniji igrac i istoriji Paoka.

спортски уметник

pre 6 godina

Занимљива је чињеница како сада сви бране судију који је урадио нешто што није смео и изазвао цео овај циркус, док прошле године када су их челници Олимпијакоса тукли на терену и прошли без икакве казне, тада се нико није нашао да стане у њихову одбрану

Marko Niš

pre 6 godina

U 90% komentara pročitan samo naslav, maksimalno prva rečeneca. Ljudi komentarisite tekst, izjavu čoveka, a ne naslov. Strašno...

спортски уметник

pre 6 godina

Људи који пишу да судија није крив, могу слободно да се врате у рупу која се налази поред куће жене ратног криминалца и осниватеља навијачке групе "делије"...то што су они навикли да судија њима свира све и свашта и да противници то трпе, то је друга прича...постоје клубови и људи који се неће сагињати државним миљеницима и властодршцима

спортски уметник

pre 6 godina

Da je reprezentacija pamenta,mars napolje nema poziva u repku dok se ne ponasas normalno kao mi!A da pa isto se ponasamo...
(O2., 20. mart 2018 09:55)

Шта је човек погрешно рекао? Да ли је гол био регуларан? Јесте. Да ли је судија поништио гол тек након притиска играча и клупе АЕК-а који нису дозвољавали да се мече настави? Јесте. Да ли је судија на крају написао у извештају да је ипак признао гол, и поред тога што га је претходно поништио? Јесте. Да ли неком треба овај циркус као што они сада имају? Не треба. Да ли шампион на крају треба да буде најбољи тим на терену? Треба. И ајде сада ти кад се правиш паметан нађи шта је ту лоше и нетачно од свега што је човек рекао....

zoran

pre 6 godina

Ovaj podrzava ocito vlasnika kluba koji ulece sa pistoljem na teren..postoji rec za takve ali ako je navedem nece mi objaviti komentar ali svi znate vec na koju rec mislim

buk pvo

pre 6 godina

Alo,ljudi, ko koga da ubije...pa covek nije mahao pistoljem, da je imao jaknu/sako niko ne bi video pistolj...
Naravno da su odlepili u Paoku, pa ukradena im je titula u 90om minutu utakmice protiv direktnog rivala, sudija priznavao pa ponistio cist gol, tesko da iko moze biti ravnodusan. Naravno, ne treba niko da nastrada zbog toga, kao i sto nije, ali da je kradja velika bila-jeste.

dusanBGD

pre 6 godina

(Nikola, 19. mart 2018 22:48)

Moram ti reci da i ja bas razmisaljm o tome, reko mora da je sudija kriv jer je sam sebi istrcao na teren sa pistoljem i pretio je samom sebi smrcu!!! :D Odavno je ceo Balkan izgubio kompas.....

Koš Dr. Mihailo

pre 6 godina

Cist ofsajd tako da kukaju bez razloga.
A Prijovica zbog opravdavanja izlaska sa oruzjem na teren suspendovati iz repke, jer podrzava nasilje pretnje itd.
Zamisli njemu kriv sudija koji je ispravno dosudio, pa nek je j pogresiio, ali mu nista nije kriv ovaj s pistoljem vrerovatno misli da je trebao da rokne sudiju..

Dorcolac

pre 6 godina

Au Prijovicu ...nisam znao da si ovoliko nepismen....ne pisi nista vise na engleskom ..au ..bruka i sramota...kakav li ti je tek maternji jezik ...

asdf

pre 6 godina

Ooo Paokara, eho trela esto mjaloo! PAOK šampion.
(malisha, 19. mart 2018 22:18)

Paok i Zvezda ce biti sampioni u svojim drzava,a ti nastavi za Paok da navijas

nista o nicemu

pre 6 godina

Tako je Srbine. Nije kriv onaj koji je hteo da ubije nego ovaj sto nije. Tako su i kralja udbasi, tada crna ruka, ubili, tako su se desili i ratovi 90tih. Taj mentalitet nas izjeda godinama, i i dalje smo mu odani. Nazalost.

bora

pre 6 godina

Nije lud protiv gazde da ide...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 19. mart 2018 22:15) Pa i ne treba, ali propustio je priliku da ćuti. Ovako... klasičan poslušnik.

Back in Black

pre 6 godina

Au bre Prijovicu vidi se da si Srbin nije ovde problem sudija problem je covek koji u 21 veku ulazi na teren sa pistoljem,mislim šeta covek kao da je divlji zapad.Sta sada sudija se pogubio, kriv ili nije aj da ga gazda kluba ubije,pa da se to tako radi sada bi bilo na hiljade mrtvh sudija.Ali ti kao svaki lojalni Srbin moras malo da se nekom uvuces u b**u i kada te niko nista ne pita.I da se utakmica normalno zavrsila pitanje ne kako je taj covek uopste usao na stadion sa pistoljem i to u fotroli iza ledja kao neki šerif.Zamislite sada predsednike Barselone i Reala ulaze na stadion sa pistoljima i sede u svecanoj loži.

спортски уметник

pre 6 godina

Људи који пишу да судија није крив, могу слободно да се врате у рупу која се налази поред куће жене ратног криминалца и осниватеља навијачке групе "делије"...то што су они навикли да судија њима свира све и свашта и да противници то трпе, то је друга прича...постоје клубови и људи који се неће сагињати државним миљеницима и властодршцима

Jopa

pre 6 godina

Evo ih panteri,javljaju se i ovde...Decko je upravu potpuno,da sudije nisu napravile cirkus do onog incidanta sa pistoljem ne bi ni doslo!

Dorcolac

pre 6 godina

Au Prijovicu ...nisam znao da si ovoliko nepismen....ne pisi nista vise na engleskom ..au ..bruka i sramota...kakav li ti je tek maternji jezik ...

frey

pre 6 godina

Sta bre kritikujete Prijovica, lazni moralisti...
Ekipa vredno radi, trenira cele godine i bori se naravno za titulu posle sezone 84/85. I onda se pojavi "elita" iz Pireja, otme im 3 boda na pravdi Boga, vrate se u borbu za titulu, a po kvalitetu su malo jaci od nama igrom bednog Partizana...a nedugo zatim i ovaj doticni sudija koji menja prvobitno ispravnu odluku posle par minuta i to na kukanje igraca AEK-a. Niko ne opravdava Savidisa sto je nosio pistolj, stvarno kao da je serif, i treba da bude maksimalno kaznjen za to. Ali, sta je uzrok tome da on sidje na teren, to se malo zapitajte, umesto da kritikujete PAOK i naseg zemljaka Prijovica?! ...A samim tim podrzavate farse koje prave savez, sudije i naravno Atina.
Moram ovu situaciju da povezem sa nasom politikom. Svi su tu da kritikuju, niko ne vidi srz problema, nego posmatrate povrsinski sve. I dodje glasanje, vas nigde. Srbi, mnogo smo cudan narod, i izuzetno nerealan...

спортски уметник

pre 6 godina

Da je reprezentacija pamenta,mars napolje nema poziva u repku dok se ne ponasas normalno kao mi!A da pa isto se ponasamo...
(O2., 20. mart 2018 09:55)

Шта је човек погрешно рекао? Да ли је гол био регуларан? Јесте. Да ли је судија поништио гол тек након притиска играча и клупе АЕК-а који нису дозвољавали да се мече настави? Јесте. Да ли је судија на крају написао у извештају да је ипак признао гол, и поред тога што га је претходно поништио? Јесте. Да ли неком треба овај циркус као што они сада имају? Не треба. Да ли шампион на крају треба да буде најбољи тим на терену? Треба. И ајде сада ти кад се правиш паметан нађи шта је ту лоше и нетачно од свега што је човек рекао....

The Dictator

pre 6 godina

Stvarno ne razumem sto napadate decka. Pa sta je pogresno rekao? Jel vredjao nekoga? Jel strasno reci da je sudija kriv? Gde to ima da se golovi ponistavaju posle 5 minuta, a nakon sto su svi arbitri priznali gol, koji je inace potpuno regularan? Samo bre cekate da pljujete po nekome ko kaze ono sto misli, bez neke lazne politicke korektnosti, a pritom je potpuno u pravu.

dusanBGD

pre 6 godina

(Nikola, 19. mart 2018 22:48)

Moram ti reci da i ja bas razmisaljm o tome, reko mora da je sudija kriv jer je sam sebi istrcao na teren sa pistoljem i pretio je samom sebi smrcu!!! :D Odavno je ceo Balkan izgubio kompas.....

спортски уметник

pre 6 godina

Prijovicu jer to u svlacionicu gazda mase pistoljem a ti ga podrzavas... tvoja Grcka liga smesnija od Super Lige....
(Zeljko 83, 19. mart 2018 22:30)

Нико није махао пиштољем, што се види на снимку...мада, не гарантујем за Терзића и то махање по свлачионицама

И невезано за ово, ко је теби махао пиштољем у учионици и омео те да научиш разлику између јер и јел

Koš Dr. Mihailo

pre 6 godina

Cist ofsajd tako da kukaju bez razloga.
A Prijovica zbog opravdavanja izlaska sa oruzjem na teren suspendovati iz repke, jer podrzava nasilje pretnje itd.
Zamisli njemu kriv sudija koji je ispravno dosudio, pa nek je j pogresiio, ali mu nista nije kriv ovaj s pistoljem vrerovatno misli da je trebao da rokne sudiju..

vamos marq

pre 6 godina

Sudija kriv? Auuu, čoveče, koje ti poremećene sisteme vrednosti imaš...
(Nikola, 19. mart 2018 22:48)
Pa naravno da je kriv, covek koji prizna gol, pa ga ponisti, pa ga opet prizna, pa ajde odluci se druze jel jeste ili nije??? Da li je trebao Savidis da udje na teren? Pa naravno da nije, ali ga donekle i razumem, nisu uzeli titulu 33 godine, verovatno su mu je mnogo puta i oteli kao i kod nas, a osetili su da im se isto sprema. Tamo svakako treba zabraniti fudbal kao i kod nas, jer ovakvo stanje nigde ne vodi.

спортски уметник

pre 6 godina

Занимљива је чињеница како сада сви бране судију који је урадио нешто што није смео и изазвао цео овај циркус, док прошле године када су их челници Олимпијакоса тукли на терену и прошли без икакве казне, тада се нико није нашао да стане у њихову одбрану

Grof

pre 6 godina

Dokle god se igra ne nastavi moze se promeniti odluka. Toliko o poznavanju pravila igre nasega reprezentativca. Inace situacija je izuzetno kompleksna teska i sta god da je odluka tacna je posto je fudbal takva igra. Posle odgledanih deset usporenih snnimaka mislim da nije ofsajd, da igrac nije dotakao lotu prilikom uslaska u gol. Ali to je posle 10 odgledanih snimaka.
Igrac je bio u ofsajd polozaju i to je zavaralo sudiju pomocnog.

zoran

pre 6 godina

Ovaj podrzava ocito vlasnika kluba koji ulece sa pistoljem na teren..postoji rec za takve ali ako je navedem nece mi objaviti komentar ali svi znate vec na koju rec mislim

Obelix

pre 6 godina

Sve se plasim da bi vi sto ga kritikujete drugacije postupili na njegovom mestu. Da se razumemo, ne kazem da je trebao ovo da napise. Medjutim, ne mogu da ga osudim jer ne znam kako bih ja reagovao na njegovom mestu. Ne zaboravite da je Prija postao najplaceniji igrac i istoriji Paoka.

buk pvo

pre 6 godina

Alo,ljudi, ko koga da ubije...pa covek nije mahao pistoljem, da je imao jaknu/sako niko ne bi video pistolj...
Naravno da su odlepili u Paoku, pa ukradena im je titula u 90om minutu utakmice protiv direktnog rivala, sudija priznavao pa ponistio cist gol, tesko da iko moze biti ravnodusan. Naravno, ne treba niko da nastrada zbog toga, kao i sto nije, ali da je kradja velika bila-jeste.

koma

pre 6 godina

Pa naravno da je sudija kriv, kada je u najvaznijoj utakmici sezone a za neke i veka, izazvao totalni haos na terenu svojim kontradiktornim odlukama koje su direktno uticale na rezultat i ishod prvenstva. Ne vidim da on opravdava sta se posle desavalo nego kaze ko je izazvao ceo haos.

Marko Niš

pre 6 godina

U 90% komentara pročitan samo naslav, maksimalno prva rečeneca. Ljudi komentarisite tekst, izjavu čoveka, a ne naslov. Strašno...

JPR24

pre 6 godina

Sudija jeste bukva. On je kriv za cirkus oko rezultata. Za ostalo bolje da Prijovic nije pricao nista. Nije sudija kriv za budale i za gazde sa pistoljima...

Hoces Iskreno?

pre 6 godina

Dobre bre srbi , sta se toliko brinete oko Grčke lige i grka,sreca pa kod nas u fudbalu cvetaju lale.
Ako se negde mase pistoljima i preti sudijama i igracima ,to je kod nas. Pa nesto ne vidim da se budine zbog toga i da vam to smeta. Od naseg fudbala jedini je gori Crnogorski.

Falcon

pre 6 godina

Dečko, ne pravi se pametan, mnogo bi bolje bilo da si ćutao! Što se tiče sudija ... utakmica je sama po sebi užas za suđenje, zbog sveukupne situacije. Detalj iz 90. minuta je tek koska kakve nema! Šta god da su sudije presudile očekivao bi ih linč. Stvarno kompleksna situacija u najnezgodnijem mogućem trenutku, a sa ogromnom težinom - prvo što je ulog titula, a drugo što se sve dešava u "indijanskoj" ligi. Nisam gledao utakmicu, ne znam kako i koliko se sudija predomišljao, ali primenjujući pravila hladne glave - sudije su procenile (sa punim pravom) da je ofsajd i ni o kakvoj krađi nema govora. Sad što bi Prijoviću ovaj gol baš legao ... šta da se radi.
P.S.: Podržavam odluku o prekidu prvenstva. Ko ne ume dostojanstveno da učestvuje u fudbalskoj predstavi treba mu zabraniti. Šteta što kod nas nije ovako.
P.P.S.: Voleo bih da PAOK uzme titulu.