Subota, 17.03.2018.

20:15

Rapsodija Salaha protiv Votforda – prvi strelac Evrope

Fudbaleri Liverpula deklasirali su Votford 5:0 u 31. kolu engleske Premijer lige..

Izvor: AK

Rapsodija Salaha protiv Votforda – prvi strelac Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

sveta

pre 6 godina

(Mikii, 17. mart 2018 23:52)

Izmedju ostalog, Salah je bio nevidljiv protiv Junajteda zbog nacina igre koju propagira Murinjo, kao i zato sto ga je vecim delom utakmice Jang bukvalno drzao i vukao. Sudija je to iz nekog razloga pustio. To mozes da proveris ako pogledas ponovo utakmicu i obratis paznju samo na Salaha i Janga. Toliki broj kontakata rukom nemas ni u najludjim nociam sa svojom devojkom. Isti taj Jang je cak lepo isprozivao Salaha na drustvenim mrezama koristeci foru sa dzepom. Medjutim 3 dana kasnije dogodio mu se Ben Jeder I pokazao je kakav je defanzivac, izgleda ima plitke dzepove.

adriano_galliani

pre 6 godina

Чему ли се радују навијачи Ливерпула? Ако други клубови процене да треба купити Салаха, оде он за 150-200 милиона. Не, остаће у Лузерпулу да не осваја ништа и то за дупло мање паре хаха.

Masca

pre 6 godina

@Mad4Red

Sta ima da stizu Junajted, svi navijaci imaju Junajteda imaju toliki kompleks nize vrednosti, jer su morali da jure Liverpul. Ceo zivot ce se uporedjivati sa Liverpulom, a nikad nece moci postati ovakav klub.

Tralalala

pre 6 godina

Mikii opet botuje. Čovek nema nikakvo znanje iz oblasti sporta, samo lupeta. Salah dečko ubija ove sezone, ali frustracije i zaljubljenost u Penalda radi svoje.

Shippy

pre 6 godina

@Mikii
A zašto nije Ronaldo igrao sve do Nove Godine La Ligu? Iako je bodovna razlika manja, šanse da Real uzme titulu su manje nego Liverpool, jer je La Liga eto prepuna respektabilnih protivnika tipa Eibar, Deportivo i slični, a Salah nema ni jedan gol iz penala, plus 8 asistencija. Svaka čast C. Ronaldu, ali ove sezone je Salah bolji i pomiri se sa tim.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Barsa treba da kupi njega a da proda Dembelea. Uz Kutinja i Mesija i Suareza Salah bi bio jos bolji. Sjajan igrac. Nadavao bi se jos vise golova u Barsi.

ma

pre 6 godina

jos onda kad je igrao za bazel u ls vec nakon prvog meca na tv-u sam znao da ce biti medju najboljim igracima sveta ubrzo jer se bas izdvajao od ostalih, covek je vrhunski tehnicar, prosto ne mozes mu naci manu, kao sto drugi rekose, da je Brazilac sad bi ga izjednacavali sa Ronaldom i Mesijem. On bi u ekipama kao Barsa, Real ili Bajern verovatno bio jos bolji, mada mislim da ce ostati duze u Liverpulu jer je taj klub ipak fudbalska institucija u svakom smislu.

Masca

pre 6 godina

@Mikii

Vecu kolicinu frustracije odavno ne procitah. Kaze lik gde je Salah protiv Junajteda, a on samo njima nije dao gol. Sto se tice top 6 timova, samo njima nije dao gol i sad je kao igrac za male utakmoce. Igrac koji je postigao 28 golova u ligi i podelio 10 asistencija. On je sad na istom nivou kao Mesi, od Ronalda je ove sezone boljo lagano. Vuce tim koji je mnogo slabiji od Barselone i Reala i daje golove i sto je jos bolje ne radi samo to, vec tempo utakmice i napasa nije isti kada on nije na terenu. Niko ne daje 36 golova u sezoni slucajno. To je razlog zasto treba da se hvali ovaj igrac, jer nece Mesi i Ronaldo igrati zauvek. On ako ovako nastavi a ima sve predispozicije da tako bude, moze biti naslednik ovih gore pomenutih. Plus sto je najvaznije, igra Liverpula nije nista losija od Barse i Reala, jedino sto nisu na vreme sredili ekipu i zbog toga je ispastao prvi deo sezone.

Mikii

pre 6 godina

Rapsodija Salaha protiv Votforda...Komentara koliko hoces. Hvalospevi idu dotle da doticnog porede sa Mesijem, a od Penalda rekose da je cak i bolji (!?!??). Ne iznenadjuje me previse ova euforija, Srbadija i PL botovi su poznati po tome, ali ja bih, eto, da postavim par pitanja: Zasto Salah nije igrao protiv Junajteda proslog vikenda? Da li je njegov nivo za pokazivanje Votford? Koji je na tabeli Liverpul? Ako je Salah rame uz rame sa Mesijem, zasto Liverpul ima 30 bodova manje od Sitija? Sad ce njegovi drveni advokati da pominju odbranu na celu sa Lovrenom, naravno. Pa ako je to toliko lose, kako dodjose do 8 najboljih u Evropi? Pa taj isti Mesi i Penaldo traju vise od decenije, nadavase se golova kome su hteli, a ovaj napuni Votford i odmah kovanje u zvezde. A svi ovi sto ga hvale, pljuvace ga ako Siti bude na nivou, te izbaci Liverpul iz ls. Jednostavno, Srbija.

Mad4Red

pre 6 godina

Možete da lupate minuse do ujutru, pehar neće da vidi ni jedan sem možda za najboljeg strelca ili igrača PL, to je ništa možda za njega dobro ali za klub kao što je Liverpul je ništa....

zubizareta

pre 6 godina

@Sandzak

Nije odigrao svaku tekmu ove sezone.Od 31 kola, jedno je propustio. Tako da ima 28 golova na 30 utakmica. Messi 24 gola na 28 tekmi.

sick

pre 6 godina

@pool

U redu je hvaliti Salaha, ali reci da je Kejn igrac za male utakmice je sramotno. Covek je samo na londonskim derbijima postigao vec vise golova nego Drogba. Da ne zaboravimo tu silne golove Liverpulu, Sitiju i Junajtedu. U LS bio drugi strelac iza Ronalda. Bas je igrac za male utakmice, ako Celsi, Liverpul, Juve, Dortmund, Siti, UTD smatras malim klubovima.

Goxy

pre 6 godina

Gde je bio protiv Junajteda taj najbolji igrac?
(Walter, 17. mart 2018 20:54)

Pa, bio je tu na terenu, odvukao je jedno 4-5 igraca sa sobom. Steta sto ovi ostali nisu to iskoristili.

room 1408

pre 6 godina

@Walter-Pa kad je lik “parkirao”bus pred svoj gol.Da je mogao i ekonoma,masera,čistačicu i pomoćnog trenera da parkira u svoj šesnaesterac uz standardnih 11 bilo bi mu verovatno srce na mestu.Uporedjivati jedan Mancester junajted i “traktor”stil sa filozofijom trenera kao sto je Nemac Klop je po meni sramno.Nemacki sistem shvatanja fudbala mene oduševljava iako nikad do kraja zivota neću navijati ni u jednom sportu za tu naciju.Uzmi odgledaj snimak utakmice na miru i pogledaj svu lepotu fudbala koju predstavlja taj isti Klop,o kojoj Murinjo može samo da sanja.Zamisli da Klop u svom Liverpulu ima Murinjove igrače i isti budžet za kupovinu igrača kao sto to ima Murinjo?P.S navijam za Partizan a ne za strane klubove.Ovo pricam objektivno i realno,...

pool

pre 6 godina

"Gde je bio protiv Junajteda taj najbolji igrac?"

Znaci jedna losija tekma i odmah ne valja? Onda su i messi i ronaldo panjevi jer i za njih si mnogo puta mogao da kazes "gde je bio protiv?".
Bio je Salah tu i protiv Sitija kad je lobovao Edersona sa 40m,bio je tu i protiv Arsenala kad je pretrcao 70m i dao gol, bio je i protiv Totenhema kad je sprdao sa Totenhemovom odbranom kod oba gola. Dokazao je Salah da je daleko od igraca za male tekme, sto vazi za Kejna.

lorenzo

pre 6 godina

Salah i Kejn ubiše ove sezone...šteta što je povreda zaustavila Harija...brutalno su dobri, ali svaki na svoj način...ej ima još do kraja sezone a njih dvojica samo u ligi imaju 24 odnosno 28 golova

Rafael Sobis

pre 6 godina

ja ne znam kako nekog nije sramota da kaze da salah u romi nije znao loptu da sutne. bukvalno za minut se moze provjeriti koliko je efikasan bio, posebno u zadnjoj sezoni. bio je klasa i u fiorentini. jedini problem je bio sto je ponekad znao promasivati zicere.

druga stvar, sad mu posebno odgovara klopov stil, ono, nasli su se. druga je stvar kad igras oprezno u italiji i to rade i protivnici u odnosu na brzu tranziciju i stil igre liverpula.

ako napadac u italiji daje golove, racunajte na to da s tim vrlo vjerovatno nece imati probleme u engleskoj. u seriji a je mnogo teze za ovakve igrace. stavite iguaina umjesto kejna, nece se vidjeti razlika, naprotiv.

nista o nicemu

pre 6 godina

Zamisli da Klop u svom Liverpulu ima Murinjove igrače i isti budžet za kupovinu igrača kao sto to ima Murinjo?P.S navijam za Partizan a ne za strane klubove.Ovo pricam objektivno i realno,...
(room 1408, 17. mart 2018 21:02)

Zamislio sam. Bio bi 15ti. U Cenmpionsipu.

zubizareta

pre 6 godina

@racki

U Celsiju nije ni igrao kao ni De Brujne a u Romi gde je igrao kao krilo ima 30 golova na 60 utakmica. Ne znam koliko krilnih napadaca ima bolji ucinak od toga. Zver od igraca je uvek bio ali tek sada igra na poziciji gde moze da pruzi maksimum. Nadao sam se da ce doci u moj Atletiko ali ovako ce sad Real garant da posalje ponudu od 180m posle svetskog.

lorenzo

pre 6 godina

@Pit navija sigurno od proše sezone kad je došao Gvardiola...tj. navijao je na početku sezone dok City nije počeo gubiti pa se onda prebacio na neki drugi tim...ali ove sezone se vratio

Milan

pre 6 godina

Objektivno je liverpul zaslužio da bude drugi ove sezone. Imali su i velikih problema sa sudijama,samo izmišljeni penali za everton i totenhem su ih koštali 4 boda.

Ronin

pre 6 godina

Salah je Tito tu nema dileme ali Klop je Tito zajedno sa Kardeljem i celim plenumom CK SKJ. Šalu na stranu ovakav Liverpul je ekipa koju vole gledati i oni koji ga mrze. Salah pitanje je samo koji šeik će napisati najveću cifru.

litbarski

pre 6 godina

Prije Salaha, Klop je zelio Vaskeza iz Reala. Redsi zahvalite se bogu sto do tog transfera nije doslo :) Mo igracina!
(HARIS, 17. mart 2018 20:34)

A neki kazu da je zeleo Julijana Branta, istina je da svaki klub i menadzer prate nekoliko igraca, pokusavaju da ih dovedu, a na kraju dodje ipak samo jedan. Nekada pogodis, a nekada ne sa dovodjenjem.

VanjaLFC

pre 6 godina

Nije meni vazno da li ce Salah da zabije gol ili neko drugi. Vazno mi je da gledam tim u ome igraci grizu, kidaju, zele bolje....
Zato i uzivam u utakmicama Liverpula bez obzira na rezultat.
Ali moram reci da je Mo Salah igracina. Zabija, asistira, otvara se, juri izgubljene lopte, zatvara. Svaka mu cast.

snupika

pre 6 godina

@racki

Nije mogao da se sastavi jer su ga silom forsirali da igra krilo celu karijeru i da trci ko muva bez glave duz linije.Lik je napadac. U reprezentaciji isto kida kao u Liverpulu jer igra sta hoce tamo, posto je bog u Egiptu.Ne dajes slucajno 28 golova na 30 tekmi. To je previse da bi to postigao neko ko nije vrhunski. Dao je 36 golova na 40 utakmica u svim takmicenjima za Liverpul...ne pije vodu da je to bljesak.

Salence

pre 6 godina

Izmedju Enfilda i Gudisona je Stenli park, velika travnata povrsina sa malim jezercetom blize Gudisonu. Na toj travi treba podici veliku kamenu piramidu za Faraona Salaha, ofarbati je u crveno i postarati se da bude dovoljno visoka da se vidi sa svih tribina Enfilda.
Ali i Gudisona:)
Nacin na koji je razorio onog ocajnika Britosa, dugo cu pamtiti, to treba da prikazuju momcima koji treniraju za napadace kao pokaznu vezbu, jer od prikazanog malopre - tesko da ima bolje, u ovom trenutku! Majstorski, genijalno!

Pit

pre 6 godina

Za razliku od tvoj Utd koji ce da se kolje za za 2.mesto.Taj "trofej" sanja 5 godina.Pozdrav sa Etihada
(bluemoon, 17. mart 2018 20:38)

Dal navijaš za Siti brate hahahahha

room 1408

pre 6 godina

Kakav je ovaj Salah IGRACINA!!!Jegova je šteta sto nije Englez,Spanac ili Nemac,ceo svet bi ga dizao u nebo.Kako je nekad pravda surova prema nekim igračima tipa Salah.Ni mediji(ne samo Srpski),niko ni da spomene da covek “melje”,da je najbolji strelac u Evropi sto se tiče lige 5.Covek je fantastičan igrač!!!!!

Masca

pre 6 godina

Prvo i najvaznije, ovo je prava lepota fudbala. Kakve su ovo majstorije bile, Salah zasluzeno tu gde jeste, covek je neverovatan. Klop je stvarno napravio masineriju, igraci iza njih nisu klase i tu ima jos posla. Kada bi on mogao da kupi koga god pozeli, ovu masineriju ne bi mogao zaustaviti niko. Svaka cast za fudbal...

pool

pre 6 godina

"Ima jos 8 kola do kraja i samo 4 bodova vise od Celsija, ne kapiram kako si dosao do tog procenta..."

Verovatno zato sto Celsi ima 2 derbija do kraja sezone a Liverpul 1 i zato sto Liverpul igra duplo bolji fudbal od Celsija. A cekaj i da Celsi dobije ovu utakmicu kiju je danas trebao da odigra jer je razlika 7 bodova sad.

gooner

pre 6 godina

Lik do svoje 25 igrao na 40% svojih mogucnosti jer je bio na pogresnoj poziciji.Dosao kod Klopa i doziveo katarzu. Ocekujem da ce oboriti rekord pl po broju golova a deli i 3.mesto po broju asistencija u pl, 9 komada. Neverovatan igrac

Vase ime*

pre 6 godina

Nije istina da se od ove sezone razigrao.Pa on i Dzeko su prošle sezone zabili preko 60 golova i oko 30 asistencija u svim takmicenjima.Nego je fazon što su svi govorili lako mu je u Italiji zabijat što nije tako za Celzi igrao.Takoder kad je objavljen transfer od 50 miliona ovde je bila kolektivna sprdacina, al Mo stvarno mašina.

klajic

pre 6 godina

Kako kazu profesionalci posle utakmice sa Mancesterom, covek samo ima srece. Naleti na svaki odbitak i to je to. Covek je trenutno bez preterivanja pored Mesija i Ronalda najbolji igrac na svetu. Balerinu Nejmara ni ne racunam.

vlada

pre 6 godina

Kakav igrac. Zasluzio je nagradu za najboljeg ove sezone, ajd' golovi, ali lik ima i brdo asistencija.Ako dobiju Palace u sledecem kolu obezbedili su LS za sledecu godinu 99%. YNWA

Janko

pre 6 godina

LS za sledecu godinu 99%. YNWA
(vlada, 17. mart 2018 20:26)

Ima jos 8 kola do kraja i samo 4 bodova vise od Celsija, ne kapiram kako si dosao do tog procenta...

nets

pre 6 godina

Nevjerovatno koliko podsjeca na Mesija. Varke tijelom, zavrsnica, pregled igre. U top 3 najboljih igraca na svijetu trenutno sasvim sigurno. Odavno Liverpool nije igrao ovako leprsavo,najvise zahvaljujuci upravo njemu. Bilo bi lijepo vidjeti ih u finalu protiv Barse.

vlada

pre 6 godina

@janko

Zato sto posle Palace-a igraju sa Stoke-om,Bournemouthom i Brightonom kod kuce, a teze tekme ce im biti Everton i Chelsea. Moze biti opasno jedino ako i Tottenham i Chelsea dobiju sve do kraja, a to tesko jer igraju medjusobno jednu.

Mister Hajd

pre 6 godina

MJ.- Pa kad nisi trener, onda ne umeš ni da proceniš mogućnosti igrača... Tolika frka oko onog Pogbe, a ovaj čovek je za klasu bolji od Ronalda. Drugi Mesi ...

vlada

pre 6 godina

Kakav igrac. Zasluzio je nagradu za najboljeg ove sezone, ajd' golovi, ali lik ima i brdo asistencija.Ako dobiju Palace u sledecem kolu obezbedili su LS za sledecu godinu 99%. YNWA

klajic

pre 6 godina

Kako kazu profesionalci posle utakmice sa Mancesterom, covek samo ima srece. Naleti na svaki odbitak i to je to. Covek je trenutno bez preterivanja pored Mesija i Ronalda najbolji igrac na svetu. Balerinu Nejmara ni ne racunam.

gooner

pre 6 godina

Lik do svoje 25 igrao na 40% svojih mogucnosti jer je bio na pogresnoj poziciji.Dosao kod Klopa i doziveo katarzu. Ocekujem da ce oboriti rekord pl po broju golova a deli i 3.mesto po broju asistencija u pl, 9 komada. Neverovatan igrac

room 1408

pre 6 godina

Kakav je ovaj Salah IGRACINA!!!Jegova je šteta sto nije Englez,Spanac ili Nemac,ceo svet bi ga dizao u nebo.Kako je nekad pravda surova prema nekim igračima tipa Salah.Ni mediji(ne samo Srpski),niko ni da spomene da covek “melje”,da je najbolji strelac u Evropi sto se tiče lige 5.Covek je fantastičan igrač!!!!!

Masca

pre 6 godina

Prvo i najvaznije, ovo je prava lepota fudbala. Kakve su ovo majstorije bile, Salah zasluzeno tu gde jeste, covek je neverovatan. Klop je stvarno napravio masineriju, igraci iza njih nisu klase i tu ima jos posla. Kada bi on mogao da kupi koga god pozeli, ovu masineriju ne bi mogao zaustaviti niko. Svaka cast za fudbal...

Vase ime*

pre 6 godina

Nije istina da se od ove sezone razigrao.Pa on i Dzeko su prošle sezone zabili preko 60 golova i oko 30 asistencija u svim takmicenjima.Nego je fazon što su svi govorili lako mu je u Italiji zabijat što nije tako za Celzi igrao.Takoder kad je objavljen transfer od 50 miliona ovde je bila kolektivna sprdacina, al Mo stvarno mašina.

nets

pre 6 godina

Nevjerovatno koliko podsjeca na Mesija. Varke tijelom, zavrsnica, pregled igre. U top 3 najboljih igraca na svijetu trenutno sasvim sigurno. Odavno Liverpool nije igrao ovako leprsavo,najvise zahvaljujuci upravo njemu. Bilo bi lijepo vidjeti ih u finalu protiv Barse.

pool

pre 6 godina

"Gde je bio protiv Junajteda taj najbolji igrac?"

Znaci jedna losija tekma i odmah ne valja? Onda su i messi i ronaldo panjevi jer i za njih si mnogo puta mogao da kazes "gde je bio protiv?".
Bio je Salah tu i protiv Sitija kad je lobovao Edersona sa 40m,bio je tu i protiv Arsenala kad je pretrcao 70m i dao gol, bio je i protiv Totenhema kad je sprdao sa Totenhemovom odbranom kod oba gola. Dokazao je Salah da je daleko od igraca za male tekme, sto vazi za Kejna.

VanjaLFC

pre 6 godina

Nije meni vazno da li ce Salah da zabije gol ili neko drugi. Vazno mi je da gledam tim u ome igraci grizu, kidaju, zele bolje....
Zato i uzivam u utakmicama Liverpula bez obzira na rezultat.
Ali moram reci da je Mo Salah igracina. Zabija, asistira, otvara se, juri izgubljene lopte, zatvara. Svaka mu cast.

Milan

pre 6 godina

Objektivno je liverpul zaslužio da bude drugi ove sezone. Imali su i velikih problema sa sudijama,samo izmišljeni penali za everton i totenhem su ih koštali 4 boda.

snupika

pre 6 godina

@racki

Nije mogao da se sastavi jer su ga silom forsirali da igra krilo celu karijeru i da trci ko muva bez glave duz linije.Lik je napadac. U reprezentaciji isto kida kao u Liverpulu jer igra sta hoce tamo, posto je bog u Egiptu.Ne dajes slucajno 28 golova na 30 tekmi. To je previse da bi to postigao neko ko nije vrhunski. Dao je 36 golova na 40 utakmica u svim takmicenjima za Liverpul...ne pije vodu da je to bljesak.

Goxy

pre 6 godina

Gde je bio protiv Junajteda taj najbolji igrac?
(Walter, 17. mart 2018 20:54)

Pa, bio je tu na terenu, odvukao je jedno 4-5 igraca sa sobom. Steta sto ovi ostali nisu to iskoristili.

Salence

pre 6 godina

Izmedju Enfilda i Gudisona je Stenli park, velika travnata povrsina sa malim jezercetom blize Gudisonu. Na toj travi treba podici veliku kamenu piramidu za Faraona Salaha, ofarbati je u crveno i postarati se da bude dovoljno visoka da se vidi sa svih tribina Enfilda.
Ali i Gudisona:)
Nacin na koji je razorio onog ocajnika Britosa, dugo cu pamtiti, to treba da prikazuju momcima koji treniraju za napadace kao pokaznu vezbu, jer od prikazanog malopre - tesko da ima bolje, u ovom trenutku! Majstorski, genijalno!

Ronin

pre 6 godina

Salah je Tito tu nema dileme ali Klop je Tito zajedno sa Kardeljem i celim plenumom CK SKJ. Šalu na stranu ovakav Liverpul je ekipa koju vole gledati i oni koji ga mrze. Salah pitanje je samo koji šeik će napisati najveću cifru.

Mister Hajd

pre 6 godina

MJ.- Pa kad nisi trener, onda ne umeš ni da proceniš mogućnosti igrača... Tolika frka oko onog Pogbe, a ovaj čovek je za klasu bolji od Ronalda. Drugi Mesi ...

Pit

pre 6 godina

Za razliku od tvoj Utd koji ce da se kolje za za 2.mesto.Taj "trofej" sanja 5 godina.Pozdrav sa Etihada
(bluemoon, 17. mart 2018 20:38)

Dal navijaš za Siti brate hahahahha

sick

pre 6 godina

@pool

U redu je hvaliti Salaha, ali reci da je Kejn igrac za male utakmice je sramotno. Covek je samo na londonskim derbijima postigao vec vise golova nego Drogba. Da ne zaboravimo tu silne golove Liverpulu, Sitiju i Junajtedu. U LS bio drugi strelac iza Ronalda. Bas je igrac za male utakmice, ako Celsi, Liverpul, Juve, Dortmund, Siti, UTD smatras malim klubovima.

room 1408

pre 6 godina

@Walter-Pa kad je lik “parkirao”bus pred svoj gol.Da je mogao i ekonoma,masera,čistačicu i pomoćnog trenera da parkira u svoj šesnaesterac uz standardnih 11 bilo bi mu verovatno srce na mestu.Uporedjivati jedan Mancester junajted i “traktor”stil sa filozofijom trenera kao sto je Nemac Klop je po meni sramno.Nemacki sistem shvatanja fudbala mene oduševljava iako nikad do kraja zivota neću navijati ni u jednom sportu za tu naciju.Uzmi odgledaj snimak utakmice na miru i pogledaj svu lepotu fudbala koju predstavlja taj isti Klop,o kojoj Murinjo može samo da sanja.Zamisli da Klop u svom Liverpulu ima Murinjove igrače i isti budžet za kupovinu igrača kao sto to ima Murinjo?P.S navijam za Partizan a ne za strane klubove.Ovo pricam objektivno i realno,...

Rafael Sobis

pre 6 godina

ja ne znam kako nekog nije sramota da kaze da salah u romi nije znao loptu da sutne. bukvalno za minut se moze provjeriti koliko je efikasan bio, posebno u zadnjoj sezoni. bio je klasa i u fiorentini. jedini problem je bio sto je ponekad znao promasivati zicere.

druga stvar, sad mu posebno odgovara klopov stil, ono, nasli su se. druga je stvar kad igras oprezno u italiji i to rade i protivnici u odnosu na brzu tranziciju i stil igre liverpula.

ako napadac u italiji daje golove, racunajte na to da s tim vrlo vjerovatno nece imati probleme u engleskoj. u seriji a je mnogo teze za ovakve igrace. stavite iguaina umjesto kejna, nece se vidjeti razlika, naprotiv.

litbarski

pre 6 godina

Prije Salaha, Klop je zelio Vaskeza iz Reala. Redsi zahvalite se bogu sto do tog transfera nije doslo :) Mo igracina!
(HARIS, 17. mart 2018 20:34)

A neki kazu da je zeleo Julijana Branta, istina je da svaki klub i menadzer prate nekoliko igraca, pokusavaju da ih dovedu, a na kraju dodje ipak samo jedan. Nekada pogodis, a nekada ne sa dovodjenjem.

zubizareta

pre 6 godina

@racki

U Celsiju nije ni igrao kao ni De Brujne a u Romi gde je igrao kao krilo ima 30 golova na 60 utakmica. Ne znam koliko krilnih napadaca ima bolji ucinak od toga. Zver od igraca je uvek bio ali tek sada igra na poziciji gde moze da pruzi maksimum. Nadao sam se da ce doci u moj Atletiko ali ovako ce sad Real garant da posalje ponudu od 180m posle svetskog.

lorenzo

pre 6 godina

Salah i Kejn ubiše ove sezone...šteta što je povreda zaustavila Harija...brutalno su dobri, ali svaki na svoj način...ej ima još do kraja sezone a njih dvojica samo u ligi imaju 24 odnosno 28 golova

pool

pre 6 godina

"Ima jos 8 kola do kraja i samo 4 bodova vise od Celsija, ne kapiram kako si dosao do tog procenta..."

Verovatno zato sto Celsi ima 2 derbija do kraja sezone a Liverpul 1 i zato sto Liverpul igra duplo bolji fudbal od Celsija. A cekaj i da Celsi dobije ovu utakmicu kiju je danas trebao da odigra jer je razlika 7 bodova sad.

vlada

pre 6 godina

@janko

Zato sto posle Palace-a igraju sa Stoke-om,Bournemouthom i Brightonom kod kuce, a teze tekme ce im biti Everton i Chelsea. Moze biti opasno jedino ako i Tottenham i Chelsea dobiju sve do kraja, a to tesko jer igraju medjusobno jednu.

zubizareta

pre 6 godina

@Sandzak

Nije odigrao svaku tekmu ove sezone.Od 31 kola, jedno je propustio. Tako da ima 28 golova na 30 utakmica. Messi 24 gola na 28 tekmi.

ma

pre 6 godina

jos onda kad je igrao za bazel u ls vec nakon prvog meca na tv-u sam znao da ce biti medju najboljim igracima sveta ubrzo jer se bas izdvajao od ostalih, covek je vrhunski tehnicar, prosto ne mozes mu naci manu, kao sto drugi rekose, da je Brazilac sad bi ga izjednacavali sa Ronaldom i Mesijem. On bi u ekipama kao Barsa, Real ili Bajern verovatno bio jos bolji, mada mislim da ce ostati duze u Liverpulu jer je taj klub ipak fudbalska institucija u svakom smislu.

lorenzo

pre 6 godina

@Pit navija sigurno od proše sezone kad je došao Gvardiola...tj. navijao je na početku sezone dok City nije počeo gubiti pa se onda prebacio na neki drugi tim...ali ove sezone se vratio

Mikii

pre 6 godina

Rapsodija Salaha protiv Votforda...Komentara koliko hoces. Hvalospevi idu dotle da doticnog porede sa Mesijem, a od Penalda rekose da je cak i bolji (!?!??). Ne iznenadjuje me previse ova euforija, Srbadija i PL botovi su poznati po tome, ali ja bih, eto, da postavim par pitanja: Zasto Salah nije igrao protiv Junajteda proslog vikenda? Da li je njegov nivo za pokazivanje Votford? Koji je na tabeli Liverpul? Ako je Salah rame uz rame sa Mesijem, zasto Liverpul ima 30 bodova manje od Sitija? Sad ce njegovi drveni advokati da pominju odbranu na celu sa Lovrenom, naravno. Pa ako je to toliko lose, kako dodjose do 8 najboljih u Evropi? Pa taj isti Mesi i Penaldo traju vise od decenije, nadavase se golova kome su hteli, a ovaj napuni Votford i odmah kovanje u zvezde. A svi ovi sto ga hvale, pljuvace ga ako Siti bude na nivou, te izbaci Liverpul iz ls. Jednostavno, Srbija.

Shippy

pre 6 godina

@Mikii
A zašto nije Ronaldo igrao sve do Nove Godine La Ligu? Iako je bodovna razlika manja, šanse da Real uzme titulu su manje nego Liverpool, jer je La Liga eto prepuna respektabilnih protivnika tipa Eibar, Deportivo i slični, a Salah nema ni jedan gol iz penala, plus 8 asistencija. Svaka čast C. Ronaldu, ali ove sezone je Salah bolji i pomiri se sa tim.

Masca

pre 6 godina

@Mikii

Vecu kolicinu frustracije odavno ne procitah. Kaze lik gde je Salah protiv Junajteda, a on samo njima nije dao gol. Sto se tice top 6 timova, samo njima nije dao gol i sad je kao igrac za male utakmoce. Igrac koji je postigao 28 golova u ligi i podelio 10 asistencija. On je sad na istom nivou kao Mesi, od Ronalda je ove sezone boljo lagano. Vuce tim koji je mnogo slabiji od Barselone i Reala i daje golove i sto je jos bolje ne radi samo to, vec tempo utakmice i napasa nije isti kada on nije na terenu. Niko ne daje 36 golova u sezoni slucajno. To je razlog zasto treba da se hvali ovaj igrac, jer nece Mesi i Ronaldo igrati zauvek. On ako ovako nastavi a ima sve predispozicije da tako bude, moze biti naslednik ovih gore pomenutih. Plus sto je najvaznije, igra Liverpula nije nista losija od Barse i Reala, jedino sto nisu na vreme sredili ekipu i zbog toga je ispastao prvi deo sezone.

nista o nicemu

pre 6 godina

Zamisli da Klop u svom Liverpulu ima Murinjove igrače i isti budžet za kupovinu igrača kao sto to ima Murinjo?P.S navijam za Partizan a ne za strane klubove.Ovo pricam objektivno i realno,...
(room 1408, 17. mart 2018 21:02)

Zamislio sam. Bio bi 15ti. U Cenmpionsipu.

Mad4Red

pre 6 godina

Možete da lupate minuse do ujutru, pehar neće da vidi ni jedan sem možda za najboljeg strelca ili igrača PL, to je ništa možda za njega dobro ali za klub kao što je Liverpul je ništa....

Janko

pre 6 godina

LS za sledecu godinu 99%. YNWA
(vlada, 17. mart 2018 20:26)

Ima jos 8 kola do kraja i samo 4 bodova vise od Celsija, ne kapiram kako si dosao do tog procenta...

Tralalala

pre 6 godina

Mikii opet botuje. Čovek nema nikakvo znanje iz oblasti sporta, samo lupeta. Salah dečko ubija ove sezone, ali frustracije i zaljubljenost u Penalda radi svoje.

Masca

pre 6 godina

@Mad4Red

Sta ima da stizu Junajted, svi navijaci imaju Junajteda imaju toliki kompleks nize vrednosti, jer su morali da jure Liverpul. Ceo zivot ce se uporedjivati sa Liverpulom, a nikad nece moci postati ovakav klub.

sveta

pre 6 godina

(Mikii, 17. mart 2018 23:52)

Izmedju ostalog, Salah je bio nevidljiv protiv Junajteda zbog nacina igre koju propagira Murinjo, kao i zato sto ga je vecim delom utakmice Jang bukvalno drzao i vukao. Sudija je to iz nekog razloga pustio. To mozes da proveris ako pogledas ponovo utakmicu i obratis paznju samo na Salaha i Janga. Toliki broj kontakata rukom nemas ni u najludjim nociam sa svojom devojkom. Isti taj Jang je cak lepo isprozivao Salaha na drustvenim mrezama koristeci foru sa dzepom. Medjutim 3 dana kasnije dogodio mu se Ben Jeder I pokazao je kakav je defanzivac, izgleda ima plitke dzepove.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Barsa treba da kupi njega a da proda Dembelea. Uz Kutinja i Mesija i Suareza Salah bi bio jos bolji. Sjajan igrac. Nadavao bi se jos vise golova u Barsi.

adriano_galliani

pre 6 godina

Чему ли се радују навијачи Ливерпула? Ако други клубови процене да треба купити Салаха, оде он за 150-200 милиона. Не, остаће у Лузерпулу да не осваја ништа и то за дупло мање паре хаха.

Mikii

pre 6 godina

Rapsodija Salaha protiv Votforda...Komentara koliko hoces. Hvalospevi idu dotle da doticnog porede sa Mesijem, a od Penalda rekose da je cak i bolji (!?!??). Ne iznenadjuje me previse ova euforija, Srbadija i PL botovi su poznati po tome, ali ja bih, eto, da postavim par pitanja: Zasto Salah nije igrao protiv Junajteda proslog vikenda? Da li je njegov nivo za pokazivanje Votford? Koji je na tabeli Liverpul? Ako je Salah rame uz rame sa Mesijem, zasto Liverpul ima 30 bodova manje od Sitija? Sad ce njegovi drveni advokati da pominju odbranu na celu sa Lovrenom, naravno. Pa ako je to toliko lose, kako dodjose do 8 najboljih u Evropi? Pa taj isti Mesi i Penaldo traju vise od decenije, nadavase se golova kome su hteli, a ovaj napuni Votford i odmah kovanje u zvezde. A svi ovi sto ga hvale, pljuvace ga ako Siti bude na nivou, te izbaci Liverpul iz ls. Jednostavno, Srbija.

nista o nicemu

pre 6 godina

Zamisli da Klop u svom Liverpulu ima Murinjove igrače i isti budžet za kupovinu igrača kao sto to ima Murinjo?P.S navijam za Partizan a ne za strane klubove.Ovo pricam objektivno i realno,...
(room 1408, 17. mart 2018 21:02)

Zamislio sam. Bio bi 15ti. U Cenmpionsipu.

Janko

pre 6 godina

LS za sledecu godinu 99%. YNWA
(vlada, 17. mart 2018 20:26)

Ima jos 8 kola do kraja i samo 4 bodova vise od Celsija, ne kapiram kako si dosao do tog procenta...

Oliver Kosta

pre 6 godina

Barsa treba da kupi njega a da proda Dembelea. Uz Kutinja i Mesija i Suareza Salah bi bio jos bolji. Sjajan igrac. Nadavao bi se jos vise golova u Barsi.

Mad4Red

pre 6 godina

Možete da lupate minuse do ujutru, pehar neće da vidi ni jedan sem možda za najboljeg strelca ili igrača PL, to je ništa možda za njega dobro ali za klub kao što je Liverpul je ništa....

klajic

pre 6 godina

Kako kazu profesionalci posle utakmice sa Mancesterom, covek samo ima srece. Naleti na svaki odbitak i to je to. Covek je trenutno bez preterivanja pored Mesija i Ronalda najbolji igrac na svetu. Balerinu Nejmara ni ne racunam.

adriano_galliani

pre 6 godina

Чему ли се радују навијачи Ливерпула? Ако други клубови процене да треба купити Салаха, оде он за 150-200 милиона. Не, остаће у Лузерпулу да не осваја ништа и то за дупло мање паре хаха.

gooner

pre 6 godina

Lik do svoje 25 igrao na 40% svojih mogucnosti jer je bio na pogresnoj poziciji.Dosao kod Klopa i doziveo katarzu. Ocekujem da ce oboriti rekord pl po broju golova a deli i 3.mesto po broju asistencija u pl, 9 komada. Neverovatan igrac

room 1408

pre 6 godina

Kakav je ovaj Salah IGRACINA!!!Jegova je šteta sto nije Englez,Spanac ili Nemac,ceo svet bi ga dizao u nebo.Kako je nekad pravda surova prema nekim igračima tipa Salah.Ni mediji(ne samo Srpski),niko ni da spomene da covek “melje”,da je najbolji strelac u Evropi sto se tiče lige 5.Covek je fantastičan igrač!!!!!

vlada

pre 6 godina

Kakav igrac. Zasluzio je nagradu za najboljeg ove sezone, ajd' golovi, ali lik ima i brdo asistencija.Ako dobiju Palace u sledecem kolu obezbedili su LS za sledecu godinu 99%. YNWA

pool

pre 6 godina

"Gde je bio protiv Junajteda taj najbolji igrac?"

Znaci jedna losija tekma i odmah ne valja? Onda su i messi i ronaldo panjevi jer i za njih si mnogo puta mogao da kazes "gde je bio protiv?".
Bio je Salah tu i protiv Sitija kad je lobovao Edersona sa 40m,bio je tu i protiv Arsenala kad je pretrcao 70m i dao gol, bio je i protiv Totenhema kad je sprdao sa Totenhemovom odbranom kod oba gola. Dokazao je Salah da je daleko od igraca za male tekme, sto vazi za Kejna.

room 1408

pre 6 godina

@Walter-Pa kad je lik “parkirao”bus pred svoj gol.Da je mogao i ekonoma,masera,čistačicu i pomoćnog trenera da parkira u svoj šesnaesterac uz standardnih 11 bilo bi mu verovatno srce na mestu.Uporedjivati jedan Mancester junajted i “traktor”stil sa filozofijom trenera kao sto je Nemac Klop je po meni sramno.Nemacki sistem shvatanja fudbala mene oduševljava iako nikad do kraja zivota neću navijati ni u jednom sportu za tu naciju.Uzmi odgledaj snimak utakmice na miru i pogledaj svu lepotu fudbala koju predstavlja taj isti Klop,o kojoj Murinjo može samo da sanja.Zamisli da Klop u svom Liverpulu ima Murinjove igrače i isti budžet za kupovinu igrača kao sto to ima Murinjo?P.S navijam za Partizan a ne za strane klubove.Ovo pricam objektivno i realno,...

Ronin

pre 6 godina

Salah je Tito tu nema dileme ali Klop je Tito zajedno sa Kardeljem i celim plenumom CK SKJ. Šalu na stranu ovakav Liverpul je ekipa koju vole gledati i oni koji ga mrze. Salah pitanje je samo koji šeik će napisati najveću cifru.

Mister Hajd

pre 6 godina

MJ.- Pa kad nisi trener, onda ne umeš ni da proceniš mogućnosti igrača... Tolika frka oko onog Pogbe, a ovaj čovek je za klasu bolji od Ronalda. Drugi Mesi ...

Milan

pre 6 godina

Objektivno je liverpul zaslužio da bude drugi ove sezone. Imali su i velikih problema sa sudijama,samo izmišljeni penali za everton i totenhem su ih koštali 4 boda.

Masca

pre 6 godina

Prvo i najvaznije, ovo je prava lepota fudbala. Kakve su ovo majstorije bile, Salah zasluzeno tu gde jeste, covek je neverovatan. Klop je stvarno napravio masineriju, igraci iza njih nisu klase i tu ima jos posla. Kada bi on mogao da kupi koga god pozeli, ovu masineriju ne bi mogao zaustaviti niko. Svaka cast za fudbal...

nets

pre 6 godina

Nevjerovatno koliko podsjeca na Mesija. Varke tijelom, zavrsnica, pregled igre. U top 3 najboljih igraca na svijetu trenutno sasvim sigurno. Odavno Liverpool nije igrao ovako leprsavo,najvise zahvaljujuci upravo njemu. Bilo bi lijepo vidjeti ih u finalu protiv Barse.

Rafael Sobis

pre 6 godina

ja ne znam kako nekog nije sramota da kaze da salah u romi nije znao loptu da sutne. bukvalno za minut se moze provjeriti koliko je efikasan bio, posebno u zadnjoj sezoni. bio je klasa i u fiorentini. jedini problem je bio sto je ponekad znao promasivati zicere.

druga stvar, sad mu posebno odgovara klopov stil, ono, nasli su se. druga je stvar kad igras oprezno u italiji i to rade i protivnici u odnosu na brzu tranziciju i stil igre liverpula.

ako napadac u italiji daje golove, racunajte na to da s tim vrlo vjerovatno nece imati probleme u engleskoj. u seriji a je mnogo teze za ovakve igrace. stavite iguaina umjesto kejna, nece se vidjeti razlika, naprotiv.

sick

pre 6 godina

@pool

U redu je hvaliti Salaha, ali reci da je Kejn igrac za male utakmice je sramotno. Covek je samo na londonskim derbijima postigao vec vise golova nego Drogba. Da ne zaboravimo tu silne golove Liverpulu, Sitiju i Junajtedu. U LS bio drugi strelac iza Ronalda. Bas je igrac za male utakmice, ako Celsi, Liverpul, Juve, Dortmund, Siti, UTD smatras malim klubovima.

Pit

pre 6 godina

Za razliku od tvoj Utd koji ce da se kolje za za 2.mesto.Taj "trofej" sanja 5 godina.Pozdrav sa Etihada
(bluemoon, 17. mart 2018 20:38)

Dal navijaš za Siti brate hahahahha

pool

pre 6 godina

"Ima jos 8 kola do kraja i samo 4 bodova vise od Celsija, ne kapiram kako si dosao do tog procenta..."

Verovatno zato sto Celsi ima 2 derbija do kraja sezone a Liverpul 1 i zato sto Liverpul igra duplo bolji fudbal od Celsija. A cekaj i da Celsi dobije ovu utakmicu kiju je danas trebao da odigra jer je razlika 7 bodova sad.

lorenzo

pre 6 godina

@Pit navija sigurno od proše sezone kad je došao Gvardiola...tj. navijao je na početku sezone dok City nije počeo gubiti pa se onda prebacio na neki drugi tim...ali ove sezone se vratio

Goxy

pre 6 godina

Gde je bio protiv Junajteda taj najbolji igrac?
(Walter, 17. mart 2018 20:54)

Pa, bio je tu na terenu, odvukao je jedno 4-5 igraca sa sobom. Steta sto ovi ostali nisu to iskoristili.

zubizareta

pre 6 godina

@racki

U Celsiju nije ni igrao kao ni De Brujne a u Romi gde je igrao kao krilo ima 30 golova na 60 utakmica. Ne znam koliko krilnih napadaca ima bolji ucinak od toga. Zver od igraca je uvek bio ali tek sada igra na poziciji gde moze da pruzi maksimum. Nadao sam se da ce doci u moj Atletiko ali ovako ce sad Real garant da posalje ponudu od 180m posle svetskog.

Salence

pre 6 godina

Izmedju Enfilda i Gudisona je Stenli park, velika travnata povrsina sa malim jezercetom blize Gudisonu. Na toj travi treba podici veliku kamenu piramidu za Faraona Salaha, ofarbati je u crveno i postarati se da bude dovoljno visoka da se vidi sa svih tribina Enfilda.
Ali i Gudisona:)
Nacin na koji je razorio onog ocajnika Britosa, dugo cu pamtiti, to treba da prikazuju momcima koji treniraju za napadace kao pokaznu vezbu, jer od prikazanog malopre - tesko da ima bolje, u ovom trenutku! Majstorski, genijalno!

Shippy

pre 6 godina

@Mikii
A zašto nije Ronaldo igrao sve do Nove Godine La Ligu? Iako je bodovna razlika manja, šanse da Real uzme titulu su manje nego Liverpool, jer je La Liga eto prepuna respektabilnih protivnika tipa Eibar, Deportivo i slični, a Salah nema ni jedan gol iz penala, plus 8 asistencija. Svaka čast C. Ronaldu, ali ove sezone je Salah bolji i pomiri se sa tim.

Vase ime*

pre 6 godina

Nije istina da se od ove sezone razigrao.Pa on i Dzeko su prošle sezone zabili preko 60 golova i oko 30 asistencija u svim takmicenjima.Nego je fazon što su svi govorili lako mu je u Italiji zabijat što nije tako za Celzi igrao.Takoder kad je objavljen transfer od 50 miliona ovde je bila kolektivna sprdacina, al Mo stvarno mašina.

VanjaLFC

pre 6 godina

Nije meni vazno da li ce Salah da zabije gol ili neko drugi. Vazno mi je da gledam tim u ome igraci grizu, kidaju, zele bolje....
Zato i uzivam u utakmicama Liverpula bez obzira na rezultat.
Ali moram reci da je Mo Salah igracina. Zabija, asistira, otvara se, juri izgubljene lopte, zatvara. Svaka mu cast.

Masca

pre 6 godina

@Mad4Red

Sta ima da stizu Junajted, svi navijaci imaju Junajteda imaju toliki kompleks nize vrednosti, jer su morali da jure Liverpul. Ceo zivot ce se uporedjivati sa Liverpulom, a nikad nece moci postati ovakav klub.

lorenzo

pre 6 godina

Salah i Kejn ubiše ove sezone...šteta što je povreda zaustavila Harija...brutalno su dobri, ali svaki na svoj način...ej ima još do kraja sezone a njih dvojica samo u ligi imaju 24 odnosno 28 golova

snupika

pre 6 godina

@racki

Nije mogao da se sastavi jer su ga silom forsirali da igra krilo celu karijeru i da trci ko muva bez glave duz linije.Lik je napadac. U reprezentaciji isto kida kao u Liverpulu jer igra sta hoce tamo, posto je bog u Egiptu.Ne dajes slucajno 28 golova na 30 tekmi. To je previse da bi to postigao neko ko nije vrhunski. Dao je 36 golova na 40 utakmica u svim takmicenjima za Liverpul...ne pije vodu da je to bljesak.

Tralalala

pre 6 godina

Mikii opet botuje. Čovek nema nikakvo znanje iz oblasti sporta, samo lupeta. Salah dečko ubija ove sezone, ali frustracije i zaljubljenost u Penalda radi svoje.

sveta

pre 6 godina

(Mikii, 17. mart 2018 23:52)

Izmedju ostalog, Salah je bio nevidljiv protiv Junajteda zbog nacina igre koju propagira Murinjo, kao i zato sto ga je vecim delom utakmice Jang bukvalno drzao i vukao. Sudija je to iz nekog razloga pustio. To mozes da proveris ako pogledas ponovo utakmicu i obratis paznju samo na Salaha i Janga. Toliki broj kontakata rukom nemas ni u najludjim nociam sa svojom devojkom. Isti taj Jang je cak lepo isprozivao Salaha na drustvenim mrezama koristeci foru sa dzepom. Medjutim 3 dana kasnije dogodio mu se Ben Jeder I pokazao je kakav je defanzivac, izgleda ima plitke dzepove.

zubizareta

pre 6 godina

@Sandzak

Nije odigrao svaku tekmu ove sezone.Od 31 kola, jedno je propustio. Tako da ima 28 golova na 30 utakmica. Messi 24 gola na 28 tekmi.

vlada

pre 6 godina

@janko

Zato sto posle Palace-a igraju sa Stoke-om,Bournemouthom i Brightonom kod kuce, a teze tekme ce im biti Everton i Chelsea. Moze biti opasno jedino ako i Tottenham i Chelsea dobiju sve do kraja, a to tesko jer igraju medjusobno jednu.

Masca

pre 6 godina

@Mikii

Vecu kolicinu frustracije odavno ne procitah. Kaze lik gde je Salah protiv Junajteda, a on samo njima nije dao gol. Sto se tice top 6 timova, samo njima nije dao gol i sad je kao igrac za male utakmoce. Igrac koji je postigao 28 golova u ligi i podelio 10 asistencija. On je sad na istom nivou kao Mesi, od Ronalda je ove sezone boljo lagano. Vuce tim koji je mnogo slabiji od Barselone i Reala i daje golove i sto je jos bolje ne radi samo to, vec tempo utakmice i napasa nije isti kada on nije na terenu. Niko ne daje 36 golova u sezoni slucajno. To je razlog zasto treba da se hvali ovaj igrac, jer nece Mesi i Ronaldo igrati zauvek. On ako ovako nastavi a ima sve predispozicije da tako bude, moze biti naslednik ovih gore pomenutih. Plus sto je najvaznije, igra Liverpula nije nista losija od Barse i Reala, jedino sto nisu na vreme sredili ekipu i zbog toga je ispastao prvi deo sezone.

ma

pre 6 godina

jos onda kad je igrao za bazel u ls vec nakon prvog meca na tv-u sam znao da ce biti medju najboljim igracima sveta ubrzo jer se bas izdvajao od ostalih, covek je vrhunski tehnicar, prosto ne mozes mu naci manu, kao sto drugi rekose, da je Brazilac sad bi ga izjednacavali sa Ronaldom i Mesijem. On bi u ekipama kao Barsa, Real ili Bajern verovatno bio jos bolji, mada mislim da ce ostati duze u Liverpulu jer je taj klub ipak fudbalska institucija u svakom smislu.

litbarski

pre 6 godina

Prije Salaha, Klop je zelio Vaskeza iz Reala. Redsi zahvalite se bogu sto do tog transfera nije doslo :) Mo igracina!
(HARIS, 17. mart 2018 20:34)

A neki kazu da je zeleo Julijana Branta, istina je da svaki klub i menadzer prate nekoliko igraca, pokusavaju da ih dovedu, a na kraju dodje ipak samo jedan. Nekada pogodis, a nekada ne sa dovodjenjem.