Četvrtak, 15.03.2018.

10:55

Đoković igra i u Majamiju – petorica Srba na Floridi

Najbolji srpski teniser u istoriji Novak Đoković nastupiće na Mastersu u Majamiju, objavili su organizatori turnira.

Izvor: B92

Ðokoviæ igra i u Majamiju – petorica Srba na Floridi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

nebitan

pre 6 godina

Jedno vrijeme sam ga kritikovao misleci da ce da se vrati u vrh
a sad mi ga zao. Izgleda ko ranjena zvijer a mladi predatori
pristizu.

Coa Boa

pre 6 godina

@Masha. Mašo srce moje, nisu Bosanci valjda krivi za sve jade na ovom svijetu. Nikad u Bosni (mislim i RS i FBiH) nisam čuo da slavnog tenisera zovu Nolo. Nole i nikako drugačije, tražite krivca na drugom mjestu, garantujem da nije u Bosni. By the way, i mene to "Nolo" strašno nervira.

delboj

pre 6 godina

Ajde da sacekamo da prodje i ova godina pa da vidimo je li to kraj ili nije. Rekao sam davno, sa tim stilom igre nema nista posle 30-te. To je u tenisu jednostavno tako. I Nadal je svoje odradio, mozda dobije jos koji master, ali sto se tice RG tesko vise, zaokruzio je sa 10-tim to velicanstveno dostignuce. Sve to za Federa naravno ne vazi jer igra tenis u osnovi onakav kakav je, na svakom dijelu terena, ne samo sa osnovne linije.

Masha

pre 6 godina

@ Može netko razuman da mi objasni?
Ako naše ( Hr ) zovete sa "a" na kraju imena iako se vlasnici tih imena s tim nikad ne bi složili ( Ćira umjesto Ćiro Blažević ...Kreša umjesto Krešo Ćosić ) ...koji je to talent izmislio Nolo Noloa Nolou ???
Nisam pametan.
Stvarno.
(Kramer, 15. mart 2018 16:28)

Moje misljenje je da ga tako verovatno oslovljavaju Bosanci... Nole je Beogradski. Nolo nije sprbijanski kako vi to kazete (iz Srbije). A da sve zovemo Kresa, pa ja imam par prijatelja iz Zagreba ili Hrvatske koji se upravo zovu Kresa, a ne Kreso. Barem su se tako zvali 80tih, osim ako ih muka nije naterala da se sad zovu Kreso?! Pretpostavljam da je Kreso takodje vise Bosanski, nego sto je Zagrabacki.

IBJ

pre 6 godina

Stvar je vrlo jasna: ako je povreda izlečena, Đoković treba što više da igra. Nije u prvo vreme primarno da osvaja turnire niti da popravlja rejting, bitno je da ponovo uspostavi onu prepoznatljivu vezu loptica-reket-telo-teren koja ga je tako veličanstveno krasila. U tom smislu, ne bi trebalo ni da se stidi da zaigra na nekim turnirima nižeg ranga. Vrlo dobro se vidi da Nole tačno zna šta želi da uradi u svakom trenutku, ali ga telo još ne sluša - a kad ponovo uspostavi kontrolu biće još puno razloga da se raduje, a i mi sa njim.

dejan

pre 6 godina

Samo napred Nole. Dok ne nasteluje "nove sprave", normalno je da ce kiksati par puta. Jedini je on strah i trepet za sve danasnje igrace sveta. Hvala mu za sve one lepe trenutke, za svo ono skakanje i urlanje na svaki vasionski udarac kojim je osvajao poene, dok bi gledali njegove meceve u punoj snazi. Nisu ni svi ovi koji ga pljuju losi, cangrizavi, neradnici itd. Kivni su na Noleta, znaju da moze da igra daleko bolje i onda, po srpski onako pljuju kada se to ne desi.

Sasha

pre 6 godina

Ovo je vise postalo mucno. Prvo u I Wellsu kaze da se nikad bolje nije osjecao, pa kada je izgubio kaze da se grozno osjecao i da se prerano vratio, a onda par dana iza toga potvrdjuje ucesce u Miamiju. Zar Novaku Djokovicu zaista iko ista vise vjeruje?

Mihael

pre 6 godina

Bolje , da je na terenu nego na Instagramu. Jednostavno mora igrat, to da odmara i posle bolje igra... Nije on Federer, Djoković igra atletski tenis pun agresivnost, brzine, motivacije,izdržljivosti.To se dobija treninzima i konstantnim igranjem.

Hmmmm

pre 6 godina

Pavle
Federer se nije vukao i bio je u vrhu sve vreme, pogledaj ATP listu. Igrao finala, 1/2 finala velikih turnira, ili ako nije spreman ne igra. 2 godine Novak ne moze dalje od 3 kola. Bojim se da kada poredis Federera iz najgorih dana i Novaka iz najgorih, opet je Federer u prednosti.

max

pre 6 godina

@Pavle
Federer se vukao po terenu? Federer je bio 2 na svetu, igrao GS finala, osvajao masterse, osvojio Dejvis Kup... dakle nikako se nije vukao po terenu. U te 3 godine pobedio je Djokovica mnogo puta, sve iz top 10 redovno pobedjivao, dakle daleko od toga da se vukao po terenu. Nolo ne moze drugo kolo da prodje.

Viktor

pre 6 godina

@ papalino @ Sta bre prisas papalino , pa tom svajcarskom dzempericu 5 godina Novak nije dao da osvoji nista ozbiljno, pa zto bi sada po nekim kvazi strucnjacima Novak u penziju ?Samo strpljivo , VRACA se Nole ! Idemo Care .

hajde!

pre 6 godina

sandra@
Interesantno, ako pobedjuje onda je na putu Gospodnjem? E ovi danasnji estradni vernici, gde je skromnost i samopregor, mora li i na drustvenim mrezama o najdrazem sebi ( ja stojim cista srca....) ? I pokusaj da shvatis, o tenisu je rec, ne o tvojim licnim religioznim uverenjima.

Alex

pre 6 godina

Ne valja odluka. Treba da se stabilizuje kako psihički tako i fizički. Ovo izgleda kao da mu njegovi najbliži kopaju rupu iz koje, nažalost, neće izaći. Voleo bi da grešim, ali...

Pavle

pre 6 godina

nikola...Tvoj Federer se 3god vukao po terenu tj. pokusavao da dodje do vrha. Novak to isto radi ali po tebi mora u penziju.Po kojoj osnovi?

drug penzos

pre 6 godina

@max

Jedino što je tačno u tvom komentaru jeste da je Monika Seleš rođena i da je živela u Novom Sadu. Ali ona je bivša AMERIČKA teniserka MAĐARSKOG porekla! Pa Bogamu zar je i Madlen Olbrajt naša samo zato što je živela u Beogradu???

max

pre 6 godina

@drug penzos
Ne, Monika je nasa, zivela u Jugoslaviji, iz Novog Sada, placala porez u Srbiji, americko drzavljanstvo uzela tek kada su nam uveli sankcije i kada ne bi mogla nigde da igra sa nasim drzavljanstvom. Isto to bi uradio Djokovic. S tim sto je on otisao u Monako da zivi samo da ne bi placao porez Srbiji. Deca su mu Francuzi, sta vise reci o njemu.

nIkol dž. femija

pre 6 godina

Mora, zbog sponozora, verovatno. Videlo se da se čoveku ne igra, nije mu više do tenisa. Odigra par gemova vrhunski tek da pokaže ko je, ali nema tu više interesovanja.

A I ŠTO BI, dovoljno ima trofeja, dovoljno para i slave, ali zašto ne bi malo trenirao, malo još parica uzeo, malo se još slikao, pa će onda kao Ana, lepo da se posveti porodici što i želi, očigledno.

Čovek je porodičan i voli da bude s decom, to je očigledno, a zašto ne bi bio, zaradio je da bude on a ne dadilje.

SREĆNO NOVAKU, samo se nadam da neće ponovo izjaviti da nije trebalo ni da dolazi ni da igra, valjda će ga taj učitelj reikija posavetovati, kako valja.

ZAŠTO GA ni jedan novinar ne pita, kako i kada mu se to vratila želja za tenisom ili još nije, pošto je izjavio da mu tenis više nije prioritet a nije još uvek izjavio da mu sada jeste tenis prioritet.

večito na dijeti

pre 6 godina

Pa ovo je jeza da te uhvati kada otvoriš komentare! Miami Open počinje tek za pet dana, a sva moguća pljuvačka bratija koja obitava na ovom portalu se skupila da pljuje Federera. Nekada smo smo bili narod koji je poštovao druge, a sada su neki zarad šake patriotskih pluseva sasuli drvlje i kamenje na Rogera. Zašto? Samo zato što nije Srbin? Sramite se!

sandra

pre 6 godina

@hajde!

Moje namere su časne i pred Gospodom stojim iskrenog srca i duše. Našem Novaku treba podrška, moli se brate/sestro, moli se da naš Novak pobedi svoje demone i da krene stazama pobede. Pomozimo mu da ostane na putu Gospodnjem.

star

pre 6 godina

@Aleksandar
Naravno, pa finale RG koje je igrao Pilic, pa mecevi DC reprezentacije koje su gledale pune dvorane i milioni gledalaca putem TV prenosa, onda dosao Zivojinovic, pa Monika...
Ali, ne odgovara to Nolu i Srkiju, oni idu po svetu i pricaju kako u Srbiji niko nije znao za tenis pre Nola i kako u Srbiji nema terena nego se trenira u bazenima i na livadama. Mora da se unizi Srbija da bi Nolov uspeh delovao veci. Kao sto su pricali kako je jadni Srki bio sirotinja, a ne pricaju da je placao stotine hiljada maraka da Nolo trenira u Pilicevoj teniskoj skoli i to u vreme dok su plate u Srbiji bile 10 maraka. Preposteni Srki to nekako izostavio iz price. Isto kao sto je “zaboravio” da spomene da je Nolo o trosku DRZAVNIH FIRMI i sportskih klubova (Partizan) putovao na turnire kao klinac.

drug penzos

pre 6 godina

@Aleksandar

Aman čoveče. Monika Seleš i Mima Jaušovec su njiove, a ne naše. Jedna je Amerikanka, a druga Slovenka. Pre 28 godina se raspala Jugoslavija, od tada nemamo mi ništa sa njima. Po toj logici i Melanija Tramp je naša, a ustvari nije. I meni nedostaje Juga, al ajde da ne svojatamo sve sa Balkana.

večito na dijeti

pre 6 godina

Samo bih još dodao da se nadam da Rogeru ne prenose šta se u Srbiji piše za njega. Od toliko mržnje i zavisti prema najboljem teniseru današnjice, ekran se topi! Google translate je nemoćan da prevede toliko gadosti!

Aleksandar

pre 6 godina

Tenis je bio popularan i pre Nola, samo sto nije bilo kablovske televizije pa se nisu prenosili svi turniri. Bio je popularan i Zivojinovic, pa tek Monika Seles koja se u Srbiji danas ne spominje u medijima jer se to ne svidja Srkiju, posto je njegova podvala da se u Srbiji nije znalo za tenis pre pojave Nola. Monika Seles do 19 godine osvojila 8 GS, a po Srkiju i Nolu u Srbiji nije imalo gde da se trenira niti je ko znao za tenis...
(star, 15. mart 2018 17:34)

Nadobudne Đokoviće koji misle da vrhunski tenis u Jugoslaviji/Srbiji nije postojao pre njih, treba podsetiti, pored Monike Seleš, i na Mimu Jaušovec, Slovenku koja je 1977. osvojila Rolan Garos i bila te godine najbolji sportista Jugoslavije. Ja sam od tada počeo da pratim teniske mečeve na tv.

Miki

pre 6 godina

Jedino zašto pogledam ove komentare je da vidim koliko mučenih ljudi ima ovde.
Kakva gomila jadnika i stručnjaka na jednom mestu. Da odustane od tenisa??? Pa ko bi normalan to uradio, čovek zaradjuje bukvalno desetine miliona godišnje od sponzora! E moji Srbi. Ostavite čoveka na miru i radite nešto pametno sa svojim životom.
Noke nek je živ i zdrav i neka radi kako mu je volja.

star

pre 6 godina

@Kramer
Pazi komsija, poenta je u Nolovim navijacima. Populacija penzionera, dokonih domacica i baba koje nemaju sta pametnije da rade od gledanja teeenisa i navijanja za Nola. To su oni koji pisu “netreba, dadne, nedaju mu dosvoji, svi mrzu Srbe, srBski”.
E tako ga oni zovu, Nolo! Pa u njihovu cast i mi pocesmo tako da ga zovemo.

star

pre 6 godina

@Duck Dodgers
Pa tenis u Srbiji i treba da prati tih 10% koji vole taj sport i znaju ponesto o njemu, a ne gomila polupismenih penzosa i domacica koji nisu potrcali u zivotu, pokrali su drzavu, ili pobegli iz nje kad joj je bilo najteze pa sada izigravaju patriote i misle da navijanje za Nola znaci da su veliki Srbi.
Tenis je bio popularan i pre Nola, samo sto nije bilo kablovske televizije pa se nisu prenosili svi turniri. Bio je popularan i Zivojinovic, pa tek Monika Seles koja se u Srbiji danas ne spominje u medijima jer se to ne svidja Srkiju, posto je njegova podvala da se u Srbiji nije znalo za tenis pre pojave Nola. Monika Seles do 19 godine osvojila 8 GS, a po Srkiju i Nolu u Srbiji nije imalo gde da se trenira niti je ko znao za tenis...
Pa zar nije bio popularan tenis i u vreme Jelene Dokic, Zimonjica? Gledao se ovde i Ivanisevic, ali lepse je prodavati maglu i pricati kako je Nolo zasluzan za nesto. To je kao ona njihova prica kako nas svet obozava zbog Nola, istog onog Nola kojem svetska publika zvizdi gde god da igra.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Kako ne shvatate da čovek mora da igra, inače bi ga otkačili sponzori. Nije njemu lako. Dala baba banku da uđe u kolo, sad bi dala dve da izađe.

Milan

pre 6 godina

Prošli put ja napisah ovde da Nole neće proći dalje od trećeg kola, dobih 108 minusa. Evo sad kažem 3.kolo mu je maksimum, a vi navalite da lupate minuse, samo se smeškam i čekam vas posle. Naravno i ovaj turnir verovatno osvaja GOAT, jer jedan je Rože......

milanche

pre 6 godina

Može netko razuman da mi objasni? 
Ako naše ( Hr ) zovete sa "a" na kraju imena iako se vlasnici tih imena s tim nikad ne bi složili ( Ćira umjesto Ćiro Blažević ...Kreša umjesto Krešo Ćosić ) ...koji je to talent izmislio Nolo Noloa Nolou ??? 
Nisam pametan. 
Stvarno.
(Kramer, 15. mart 2018 16:28)
Dragi komšija evo objašnjenja ...U košarkaškom klubu Partizan pre nekoliko godina igrao je francuz Dalo ,koji je bio skroman igrač ,da bi se zezali s Duletom Vujoševićem navijači zvezde su počeli da ga zovu Dulo,aludirajući na Daloa kao lošeg igrača ...e sad partizanovci vraćaju sa Nolo ,zato što je Nole osvedočeni zvezdaš..znači nema veze s gramatikom ,čisto prepucavanje navijača i pokušaj da se ime izgovara u pežorativnom smislu ...

Kramer

pre 6 godina

Može netko razuman da mi objasni?
Ako naše ( Hr ) zovete sa "a" na kraju imena iako se vlasnici tih imena s tim nikad ne bi složili ( Ćira umjesto Ćiro Blažević ...Kreša umjesto Krešo Ćosić ) ...koji je to talent izmislio Nolo Noloa Nolou ???
Nisam pametan.
Stvarno.

Borsi

pre 6 godina

Koje sve kritike komentari, .....!!!
Djokovic ima nezgodnu povredu , trebaš vreme , nesmeš pre
više optercivati lakat a moraš lagano da ulaziš u vežbanje !!
On sve dobro radi za sada , rezultati na turnirima nisu u prvom planu !! Polako , uz nadu da se bol ne vrati, druge nema !
Mnogima ovde nije jasno , da sa ovom povredom mo¿e biti i kraj karijere !!!
Uspece on nije to zadnja njegova rec !!

autocorrect off

pre 6 godina

kecmanović ove godine izgubio 5 mečeva, dva od hrvata galovića, tri od tajvanca junga. jeste li čuli za nekog ovih? nisam ni ja. dobijao je bolje i poznatije igrače tijafoa, tompsona a gubi od anonimusa. daj saberi se dečko, odoše ti šapovalov, cicipas, ožer-aliasim

johnny

pre 6 godina

Bukvalno je pogazio sve ono što je uradio, nema povratka posle otkaza Miljana Amanovića, ključni čovek za Novakov uspeh svih ovih godina...

Duck Dodgers

pre 6 godina

Rep. Srpska@
Šta lupetaš, kakvo krvarenje... alo bre ovo je sport ako hoću mogu da navijam i za 101. na ATP listi ko god on bio... ne navijam za Novaka, ali sam mu zahvalan na popularizaciji tenisa u Srbiji(ranije si morao da se pomučiš da bi odlgedao više od deset mečeva godišnje) Hvala i Jeleni Dokić, Tipsareviću i Zimonjiću sto su početkom dvehiljaditih vratili tenis na naše televizore... Srbi će ubuduće pratiti tenis, ali kao i tada 10 do 15 posto populacije koju stvarno taj sport zanima. A to poistovećivanje sa Novakom me nimalo ne dotiče... draži mi je Del Potro... a kad njega nema Federer. I dosta je više te filozofije stada, kud svi Turci tu i mali Muja... individualista bi trebalo da pokuša da bude svako, al u stadu je valjda toplije, šta li.

Filozof

pre 6 godina

Pitam se dali je slobodan prva dva kola pa da se kaze da je ispao u trece,, ili kao pre neki dan slobodan u prvom kolu pa kazu ispao u drugom.
Bio je Ajnstajn u pravu, sve je bas relativno,...

ika

pre 6 godina

o kakvom vi osvajanju bodova pričate, novak je bukvalno pogazio sve ono što je uradio do sada, priče o ranijim uspesima ovim padaju u vodu, šalje sliku o srbima u svet kao o narodu koji nema svoj identitet koji se poziva na razne reiki učitelje i gurue i istočnjačke mantre, grljenje drveća i sl, to je na zapadu bilo aktuelno još 60-ih i 70-ih sa ekspanzijom neoliberalizma, dečko je potpuno izgubljen u vremenu i prostoru, žena ga je bukvalno uništila sa njenim snobovskim potrebama i depresivni brat marko koji ga je povezao sa pepeom, nema od njega više ništa, bez miljana nema više tu energiju koja ga je terala napred, miljan amanović je bio ključni čovek novakovog uspeha

haha

pre 6 godina

@patriota koji razmišlja
Ti razmisljas a ne shvatas da se mi smejemo, a ti places, proslo je vreme tvog smeha. Nolo je prevazidjen, ponizen, ne moze drugo kolo da prodje. Federer prvi, Nadal drugi, Nolo 14, ponizenje kakvo nije vidjeno. Niko ozbiljan njega ne ubraja medju najvece, pogledaj ti H2H sa Danijelom, smesan je covek.

Mikii

pre 6 godina

Djokovicu nije problem da gubi 6:0 od Tiema, 6:1 od Daniela, da ga Cung odvali 3:0, njemu je frka samo da ne izgubi od Nadala i Federera. Zato ce i dalje drzati taj sramotni pozitivni skor sa njima, koji bi bio u debelom minusu da je imao cojones da im stane na crtu. I to je jos jedan u nizu razloga zbog kojih mu na treninge pred velike turnire dodje 38 ljudi, sa sve sirom familijom.

Mikii

pre 6 godina

Nadam se da ce Miomir moci da prodje koje kolo da krene da se penje na listi polako.On i Filip trenutno jedini pokazuju dankogu u top 50 da se takmice u buducnosti,Lajovic se trudi ali ima problem sa glavom,Djere nikako sa se probije...
(Jack Sparrow, 15. mart 2018 11:12)

Popeo ga je Galovic jutros 6:2 6:1. Kakav Kecmanovic, kakvi bakraci.

Red

pre 6 godina

@usa,ala se nalupeta,kad je Nole osvajao sve redom,tvoj je se federer sakrio u misju rupu navodno se povredio,a sad kad nema Noleta,nema Muraya i Nadala,tvoj srederer nema bas nekakvu konkurenciju.

Mikii

pre 6 godina

Ovo je isti onaj Djokovic od 2007. do pocetka 2011.
(Devla, 15. mart 2018 11:53)

Decak moj, da je to taj Djokovic, on bi se na ovim turnirima prosetao do titule. Federer bi mozda set uzeo. Ovim komentarom je definitivno potvrdjena ona tvrdnja da 99% Djokovicevih idolopoklonika za tenis nije ni culo pre 2011. Pa pogledajte malo mec iz Madrida 2009. Nadala i Djokovica, pa AO Djokovic-Federer 2008., ili jos bolje USO 2010. finale. Mnogima ovde treba zakonom zabraniti komentarisanje.

savjet

pre 6 godina

Ovim Novakovim navijačima treba izgleda svake sekunde ponavljati da se njegova 4 GS u nizu ne mogu ni slučajno porediti sa Lejverovim uspjehom.Lejver je u jednoj sezoni osvoji sva četiri GS i to nakon par godina još jednom ponovio.Dakle, u dvije sezone osvojio 8 GS ,dok je Novak u 2015. godini osvojio W i USO ,a 2016. godine AO i RG.Novakovi navijači,a i domaći novinari koji prate tenis ovo već jednom treba da zapamte

mmm

pre 6 godina

@Aleks
O cemu ti pricas, to je davna proslost.
Pobedjivao kada su drugi bili van forme, povredjeni. On ne moze nista da osvoji 2 godine, svi ga prze, ponizava ga ko god zeli, prevazidjen je odavno.

dostojevski

pre 6 godina

Ne brini srećo, čuda su se dešavala baš kad smo i verovali i dešavaće se opet ;)
(nadimak me nadima, 15. mart 2018 12:27)

nastavi ti da motas kablove, to su tvoja cuda hahahah

mr

pre 6 godina

Ne znam zasto ne bi igrao, a jos ako shvati da nije favorit ni za osminu finala mozda se i opusti malo, pa i dogura do osmine finala, a i dalje, ko zna.

neko iz mase

pre 6 godina

On igra jer negde je svestan da su mu potrebni mečevi zbog pauze koju napravio nevezano na izjavu iz IW. Kao što se zna da je daleko od toga da bude favorit u Majamiju. To su drugi u ovom trenutku naspram njega. Ne treba bit iskren pa ne reći to.

BGD

pre 6 godina

@@@Rep.Srpska
Za sta si ti bre “krvario”!? , zevas u nekog Djokovica dok ti narod umire od gladi, partokratija na sve strane a ti se jos hvalis kako si ti za to krvario. Ali tebi je dobro jel tako, obezbedio si se ti na vreme, jos dok si “krvario”.

patriota koji razmišlja

pre 6 godina

To što svi sada šilje onu stvar na Novaka, ima da im se vrati kao bumerang, kad se Nole uzdigne iznad svih pa krene da ih pokorava jednog po jednog, pa sve zajedno na gomili. Živi bili, pa videli... ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, a mi ćemo se smejati kad Nole postane GOAT (mada on, po mnogima to već i sada jeste! Pogledajte h2h!)

Snezana

pre 6 godina

@ Hvala Aleks na divnom komentaru @ Obozavam Noleta i zelim da nam se sto pre vrati i bude na vodecim pozicijama ! Srecno Nole u Mayamy .

To je to.

pre 6 godina

Novak pokušava da se vrati al' ne ide to baš lako. Ovo što radi sa sobom je nejasno ni njemu samom verovatno a kamoli drugima.

Mesar Perica

pre 6 godina

I meni i to od mrskog zapada koji pravi zavere protiv srpskih igrača.
Baš mi je drago što je Kecmanović dobio pozivnicu.
(Kosica, 15. mart 2018 12:32

Krsta

pre 6 godina

Imsm dobar osjecaj po pitsnju Majamija !Mogao bi ga nole klepnuti ,povreda je ocigledno proslost!!
(no name, 15. mart 2018 11:56)

Ja ne mogu da verujem da neki ljudi tako mogu da isključe mozak! Pa dokle, zaboga, taj iracionalni suludi, ni na čemu bazirani optimizam? Samo da se nekako pokloni idolu. Totalno suludo.

nadimak me nadima

pre 6 godina

@(nadimak me nadima, 15. mart 2018 11:39)

Srbijanci su oduvijek vjerovali u čuda.
(šime, 15. mart 2018 11:56)

@Šime
Ne brini srećo, čuda su se dešavala baš kad smo i verovali i dešavaće se opet ;)

skkksk

pre 6 godina

Čim Nolo ispadne na startu, brže bolje će da objavi svoje fotke kako razgleda kanjone, kupa se u bazenu, peca ribu, miriše cveće. I tako u krug no novog cirkusa.

Tintilic

pre 6 godina

Pogledah sad rezultate Indian Wells-a, 4 naših ispalo u prvom kolu...
(nadimak me nadima, 15. mart 2018 11:39)

E sad si lupio totalnu glupost. Djere i Troicki ispali u prvom kolu, Djokovic i Lajovic u drugom a Krajinovic u trecem. Kakvi sve bolidi ovde komentarisu to je strasno.

Rep.Srpska

pre 6 godina

Kao velikom navijacu Novaka, mnogo mi je tuznije citanje komentara ovde na sajtu, nego svo ovo desavanje oko Novaka. Toliko zla, da me od nekad preponosnog Srbina, koji je krvario za Rep.Srpsku, sada sramota sto pripadam istom narodu kao i ovi ovde komentatori. Jedino se tesim, da Jumko i njegovi sledbenici, ipak, nisu moji sunarodnici.

nikola

pre 6 godina

Sa svojim timom da se konsultuje.Koji bre tim,grupa gurua,reiki ucitelja, brat,zena, Pjer i Tesla. Koji crni tim.Pre sam se nervirao i navijao ko budala za Novaka,sad se ne nerviram vec mi covek ispada smesan kad moze ovo da nazove svojim timom.Ajde leba ti penzionisi se i uzivaj sa porodicom,putuj radi ono sto volis jer ocigledno je Novaku tenis postao zadnja rupa na svirali,a jos je u njemu samo i jedino zbog sponzorskih ugovora.Federeru su svi prigovarali tamo 2012.2013.2014 kad se raspadao da ne zeli u penziju zbog sponzora.Ali on se vratio zato sto je ostao normalan,tj nije filozofirao i menjao ishranu kao Novak. Nazalost tu nema povratka

Usa

pre 6 godina

Sponzori traze da igrac - igra. Djokovic zadnjih godinu dana ima veoma malo meceva, a oni daju veliku lovu - milione, desetine miliona. I nije ih briga da li je spreman ili nije. Igraj ili plati penale. I to je jedini razlog za Novakovu igranje od jula 2016. To je ono sto je za mene jako tuzno: da irtac koji je bio kralj tenisa, spojio četiri gren slema, prvi nakon Lejvera, ostvario nezapamćenih 11.000 bodova prednosti nad drugim na ATP listi

To ti sve govori o "zlatnoj eri tenisa". Bio je najbolji kada su Nadal i Federer bili povredjeni, Del Potro takodje, a ostali su imali problema sa glavom. Cim se Federer i to sa 37 godina oporavio melje sve redom. Dobro, ambasadora noloa sada mogu i ja da dobijem. Kada je bio najbolji tada je imao nikakvu konkurenciju zato je i ostvario sve te pobede.

Aleks

pre 6 godina

Немам више снаге да коментаришем Ђоковићеве одлуке...
(... а не знам ни шта бих написала, 15. mart 2018 10:53)

Ja, koji sam pre redovno komentarisao ovde na gotovo sve vesti o Noletu sa nekim svojim stavom, nisam na zadnjih nekoliko, nakon sto je ispao od onog kome ni imena ne mogu da se setim... Takodje, nisam imao snage da komentarisem bilo sta.

Isto i sada... ne znam ni zasto ovaj komentar ostavljam, ali gledacu mec sa velikom zeljom da pobedi i vatreno navijati za njega, kao sto sam to radio i kada je przio Federera na sred Artur Ashe arene, ili Nadala na Filip Satrijeu, i uvek kada je pobedjivao, ali i uvek kada je gubio, navijao i nadao se do poslednjeg poena da ce da preokrene jer znam da to moze i da je pokazao... I uvek cu navijati za njega.

Napred Nole, idemoooooo!

Gradimir

pre 6 godina

Meni je i dalje najbolji onaj Novak spočetka 2011. Bolelo ga je uvo koji je trenutno rezultat u meču i ko je s druge strane. On je bio siguran u sebe i svoje udarce. Teško ga je nešto izbacivalo iz koloseka i nije se nervirao. Prosto, bio je siguran da svaki meč dobija. Taj osećaj je uzgubio na Rolan Garosu kad mu je onaj Italijan predao meč pa je imao veću pauzu između dva kola. Valjda je ispao iz ritma. Da nije izgubio taj ritam, 2011 bi osvojio SVE! Nole, seti šta si tada radio i probaj da se vratiš u taj mentalni sklop. Srećno!

rade

pre 6 godina

evo nas par sidimo tu u centru splita u jednoj konobi i pitamo se di je nesta noloa? sta nije on triba osvojit 200 grend slemova? lipi pozdrav iz dalmacije!

MATS

pre 6 godina

Tesla može u sledeće kolo samo ako mu predaju meč.
Car je go! ...iz mase još niko nije povikao, a iz lože (tim na čelu sa Agasijem i Stepanekom) mu još uvek govore kako mu je lepo novo odelo.

smesko

pre 6 godina

Ne znam koliko puta sam vec napisao, ali evo opet cu: Prevo 4-5 kg ciste misicne mase, pa onda igraj! I videces da ce da bude osetno bolje, garantujem!!!

Pele

pre 6 godina

Pa ne brani nijedan ATP poen u Majamiju.

Ili ga sponzori ucenjuju raskidima ugovora, a njemu je, izgleda, malo sto miliona od nagrada i bar jos toliko od reklamiranja opreme.

Ili ga Imaz "gura u blato" da bi ga "uverio" da nema sta vise da trazi u tenisu i da mu samo ostaje da grli drvece...

Ili Djokovic nema osecaj za realnost i nije svestan da jos nije spreman za masterse.

Ili svo troje zajedno.

asd

pre 6 godina

Koja doza podrske ili ti NEpodrske nasem najslavnijem i najboljem teniseru. Sram vas bre bilo!

NAPRED Nole, ne uzimaj ove komentare k srcu, sitne duse i botovi, ne znaju sta cine. Ti si za mene i Srbiju ponos kakav dugo nismo imali.

dragan

pre 6 godina

Sponzori traze da igrac - igra. Djokovic zadnjih godinu dana ima veoma malo meceva, a oni daju veliku lovu - milione, desetine miliona. I nije ih briga da li je spreman ili nije. Igraj ili plati penale. I to je jedini razlog za Novakovu igranje od jula 2016. To je ono sto je za mene jako tuzno: da irtac koji je bio kralj tenisa, spojio četiri gren slema, prvi nakon Lejvera, ostvario nezapamćenih 11.000 bodova prednosti nad drugim na ATP listi, imao bolji skor u brojnim mecevima sa Federerom i NAdalom itd itd , umesto da ode na vrhuncu kad mu se vec vise ne igra, pristane da ga biju klinci za neku dodatnu lovu, mada ima stotine miliona?! ZASTO? Bacanje pod noge onakve karijere za jos para! I zbog toga mi ga nije zao. Proci ce kao i u Indijan Velsu - prvi mec, eventualno drugi, i kraj. Mnogo je pokvario svoju karijeru oavkvim launim spinovanjem javnost - masa prica da bi se prikrila banalna istina da covek godinama ne trenira kao nekada i d amu tenis odavno nije prvi na listi prioriteta. A kad zagusti - lakat ili nekid rugi spin.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Nadam se da ce Miomir moci da prodje koje kolo da krene da se penje na listi polako.On i Filip trenutno jedini pokazuju dankogu u top 50 da se takmice u buducnosti,Lajovic se trudi ali ima problem sa glavom,Djere nikako sa se probije...

sudija

pre 6 godina

Fićo, Dulo, Vito, Momo ispadaju u prvom ili drugom kolu. Nolo ispada u trećem, osim ako ne napravi iznenađenje pa ispadne u četvrtom kolu.

Zuba

pre 6 godina

Koliko god mi je Novak drag a i dalje cu navijati za njega nesto je posle osvojenog RG opasno krenulo po zlu.
Ni u snu nisam mogao da pomislim da ce se ovo desavati sa njim.

sandra

pre 6 godina

Pozivam braću i sestre pod kapom Gospodnjom da se pomole za snagu našeg Novaka. Molite se braćo i sestre, molite se da mu Gospod da snage da u bitke za Srpstvo uđe na krilima Arhangela!

Muštuluk Srbijo!

pre 6 godina

Ne čudite se, Nole je uspešno resetovan. Jučmo smo ja i još par drugara iz Leskovca oteli Novaka i uz pretnju ga naterali da pojede dve dimljene vešalice, tri krmenadle i šerpicu mućkalice. Ne mogu opisati kakva se momentalna transformacija dogodila. Prvo nije bili lako, nečastivi u njemu je krenuo da se koprca, da gura iznutra naročito u predelu stomaka gde je očigledno bio stacioniran kako bi mu uništio probavu i zdrav nagon za ishranom. Sav preznojen i bled ko mokra krpa Nole je u toj borbi smogao snage da ga ispegla što se kaže i vrati se sebi, jer odma je molio da ga pustimo pošto sad shvata šta mu se desilo, ali i da mu obavezno spakujemo još deset ćevapa za poneti. Mi mu spakujemo i dva para kobasica, ljućih i pustimo ga, a on snaga kipti iz njega potrča ko da mu život visi o koncu, ma milina.

duledudule

pre 6 godina

ajde trgni se.mada ja bi imao taktiku za tebe.zatvorio bi te negde dva dana bez da jedea i onda bi ti dao zivo meso da se nazderes ocu ds ti se zacrvene.kakav pepe kakav reiki i haiku poezija.treba bre da mlatis!.

Conan

pre 6 godina

Krajnje je neprimereno da ja kao laik kada je u pitanju tenis, tj kao Novakov, usudiću se da kažem, verni navijač, komentarišem njegove odluke.
Međutim, ovog puta ću se ipak usuditi. Sve moje procene u vezi njegovih odluka u poslednjih godinu i po dana, su maltene bez izuzetka bile pogrešne. Sve što sam očekivao da uradi, u smislu poteza u karijeri (ne mečeva naravno), on je uradio suprotno. Npr. otkaz Bekeru, raspuštanje celog štaba, pitanje povrede (odsustvo transparentnosti po tom pitanju), način na koji je pokušao da se izleči, operacija, pa povratak nakon nepunih mesec dana, izjave da je spreman, da bi već posle par sati izjavio da je pogrešio što je igrao… i na kraju ovaj potez – igra Majami.
Realno ništa značajno, u smislu fizičke, kondicione, pa rekao bih i mentalne spreme, nije moglo da se promeni od one izjave „nije ni trebalo da igram“ pa do 21.03. kada počinje turnir. Očekivao sam pauzu do šljake, neki manji turnir pre toga, opet na šljaci, neke pripreme pre toga, ali me je Đoković demantovao…ponovo.
On najbolje zna šta mu je za činiti, ali mi se čini da njegovom kredibilitetu mnoge od ovih odluka ipak više štete jer se ispostavilo da nije bitno to što priča već ono što „isporučuje“ teniskom svetu.

Jarić T Živadin

pre 6 godina

Nole,bolje se vrati u detinjstvo,obiđi mesta koja te asociraju na neki uspeh ili lepo detinjstvo.Pokušaj da na tim mestima budeš sam sa sobom i da odatle dobijes pozitivnu energiju.Ne treba ti niko za tako nešto,niti ti treba pomoć drugih.
Kada filmska traka pukne,uvek se premotova na početak.

Sasha

pre 6 godina

Malo se izgubio u prostoru i vremenu i u izjavama novinarima. Sto neko napisa, ne zna gde je, ne zna ko je. Brat psihicki ozdravio a ovaj malo se pogubio. Jbg, nije dzaba ona izreka "Boze udri, samo nemoj u glavu". Nole kralj si za mene u sv.sl.i nadam se brzom psiho mentalnom ozdravljenju. A na kraju krajeva, porodica ga je dovela tamo gde je bio i porodica ga i skinula odatle. Sve je to zivot, samo da on bude zdrav u glavi pre svega.

Posmatrač

pre 6 godina

Igraš tenis jer si zato primoran od tebe se traži nema da odustaneš jer tako kažu tvoji sponzori tj kapitalisti. Velika lova u pitanju na turnirima samo da se pojaviš iskasiraš dovoljno za prva dva kola. Ovo bi trebalo da važi za sve nevezano dal si najbolji ili samo dobar teniser.

... а не знам ни шта бих написала

pre 6 godina

Немам више снаге да коментаришем Ђоковићеве одлуке...

... а не знам ни шта бих написала

pre 6 godina

Немам више снаге да коментаришем Ђоковићеве одлуке...

Zuba

pre 6 godina

Koliko god mi je Novak drag a i dalje cu navijati za njega nesto je posle osvojenog RG opasno krenulo po zlu.
Ni u snu nisam mogao da pomislim da ce se ovo desavati sa njim.

dragan

pre 6 godina

Sponzori traze da igrac - igra. Djokovic zadnjih godinu dana ima veoma malo meceva, a oni daju veliku lovu - milione, desetine miliona. I nije ih briga da li je spreman ili nije. Igraj ili plati penale. I to je jedini razlog za Novakovu igranje od jula 2016. To je ono sto je za mene jako tuzno: da irtac koji je bio kralj tenisa, spojio četiri gren slema, prvi nakon Lejvera, ostvario nezapamćenih 11.000 bodova prednosti nad drugim na ATP listi, imao bolji skor u brojnim mecevima sa Federerom i NAdalom itd itd , umesto da ode na vrhuncu kad mu se vec vise ne igra, pristane da ga biju klinci za neku dodatnu lovu, mada ima stotine miliona?! ZASTO? Bacanje pod noge onakve karijere za jos para! I zbog toga mi ga nije zao. Proci ce kao i u Indijan Velsu - prvi mec, eventualno drugi, i kraj. Mnogo je pokvario svoju karijeru oavkvim launim spinovanjem javnost - masa prica da bi se prikrila banalna istina da covek godinama ne trenira kao nekada i d amu tenis odavno nije prvi na listi prioriteta. A kad zagusti - lakat ili nekid rugi spin.

Jarić T Živadin

pre 6 godina

Nole,bolje se vrati u detinjstvo,obiđi mesta koja te asociraju na neki uspeh ili lepo detinjstvo.Pokušaj da na tim mestima budeš sam sa sobom i da odatle dobijes pozitivnu energiju.Ne treba ti niko za tako nešto,niti ti treba pomoć drugih.
Kada filmska traka pukne,uvek se premotova na početak.

Aleks

pre 6 godina

Немам више снаге да коментаришем Ђоковићеве одлуке...
(... а не знам ни шта бих написала, 15. mart 2018 10:53)

Ja, koji sam pre redovno komentarisao ovde na gotovo sve vesti o Noletu sa nekim svojim stavom, nisam na zadnjih nekoliko, nakon sto je ispao od onog kome ni imena ne mogu da se setim... Takodje, nisam imao snage da komentarisem bilo sta.

Isto i sada... ne znam ni zasto ovaj komentar ostavljam, ali gledacu mec sa velikom zeljom da pobedi i vatreno navijati za njega, kao sto sam to radio i kada je przio Federera na sred Artur Ashe arene, ili Nadala na Filip Satrijeu, i uvek kada je pobedjivao, ali i uvek kada je gubio, navijao i nadao se do poslednjeg poena da ce da preokrene jer znam da to moze i da je pokazao... I uvek cu navijati za njega.

Napred Nole, idemoooooo!

Pele

pre 6 godina

Pa ne brani nijedan ATP poen u Majamiju.

Ili ga sponzori ucenjuju raskidima ugovora, a njemu je, izgleda, malo sto miliona od nagrada i bar jos toliko od reklamiranja opreme.

Ili ga Imaz "gura u blato" da bi ga "uverio" da nema sta vise da trazi u tenisu i da mu samo ostaje da grli drvece...

Ili Djokovic nema osecaj za realnost i nije svestan da jos nije spreman za masterse.

Ili svo troje zajedno.

Conan

pre 6 godina

Krajnje je neprimereno da ja kao laik kada je u pitanju tenis, tj kao Novakov, usudiću se da kažem, verni navijač, komentarišem njegove odluke.
Međutim, ovog puta ću se ipak usuditi. Sve moje procene u vezi njegovih odluka u poslednjih godinu i po dana, su maltene bez izuzetka bile pogrešne. Sve što sam očekivao da uradi, u smislu poteza u karijeri (ne mečeva naravno), on je uradio suprotno. Npr. otkaz Bekeru, raspuštanje celog štaba, pitanje povrede (odsustvo transparentnosti po tom pitanju), način na koji je pokušao da se izleči, operacija, pa povratak nakon nepunih mesec dana, izjave da je spreman, da bi već posle par sati izjavio da je pogrešio što je igrao… i na kraju ovaj potez – igra Majami.
Realno ništa značajno, u smislu fizičke, kondicione, pa rekao bih i mentalne spreme, nije moglo da se promeni od one izjave „nije ni trebalo da igram“ pa do 21.03. kada počinje turnir. Očekivao sam pauzu do šljake, neki manji turnir pre toga, opet na šljaci, neke pripreme pre toga, ali me je Đoković demantovao…ponovo.
On najbolje zna šta mu je za činiti, ali mi se čini da njegovom kredibilitetu mnoge od ovih odluka ipak više štete jer se ispostavilo da nije bitno to što priča već ono što „isporučuje“ teniskom svetu.

Sasha

pre 6 godina

Malo se izgubio u prostoru i vremenu i u izjavama novinarima. Sto neko napisa, ne zna gde je, ne zna ko je. Brat psihicki ozdravio a ovaj malo se pogubio. Jbg, nije dzaba ona izreka "Boze udri, samo nemoj u glavu". Nole kralj si za mene u sv.sl.i nadam se brzom psiho mentalnom ozdravljenju. A na kraju krajeva, porodica ga je dovela tamo gde je bio i porodica ga i skinula odatle. Sve je to zivot, samo da on bude zdrav u glavi pre svega.

skkksk

pre 6 godina

Čim Nolo ispadne na startu, brže bolje će da objavi svoje fotke kako razgleda kanjone, kupa se u bazenu, peca ribu, miriše cveće. I tako u krug no novog cirkusa.

MATS

pre 6 godina

Tesla može u sledeće kolo samo ako mu predaju meč.
Car je go! ...iz mase još niko nije povikao, a iz lože (tim na čelu sa Agasijem i Stepanekom) mu još uvek govore kako mu je lepo novo odelo.

star

pre 6 godina

@Duck Dodgers
Pa tenis u Srbiji i treba da prati tih 10% koji vole taj sport i znaju ponesto o njemu, a ne gomila polupismenih penzosa i domacica koji nisu potrcali u zivotu, pokrali su drzavu, ili pobegli iz nje kad joj je bilo najteze pa sada izigravaju patriote i misle da navijanje za Nola znaci da su veliki Srbi.
Tenis je bio popularan i pre Nola, samo sto nije bilo kablovske televizije pa se nisu prenosili svi turniri. Bio je popularan i Zivojinovic, pa tek Monika Seles koja se u Srbiji danas ne spominje u medijima jer se to ne svidja Srkiju, posto je njegova podvala da se u Srbiji nije znalo za tenis pre pojave Nola. Monika Seles do 19 godine osvojila 8 GS, a po Srkiju i Nolu u Srbiji nije imalo gde da se trenira niti je ko znao za tenis...
Pa zar nije bio popularan tenis i u vreme Jelene Dokic, Zimonjica? Gledao se ovde i Ivanisevic, ali lepse je prodavati maglu i pricati kako je Nolo zasluzan za nesto. To je kao ona njihova prica kako nas svet obozava zbog Nola, istog onog Nola kojem svetska publika zvizdi gde god da igra.

Tintilic

pre 6 godina

Pogledah sad rezultate Indian Wells-a, 4 naših ispalo u prvom kolu...
(nadimak me nadima, 15. mart 2018 11:39)

E sad si lupio totalnu glupost. Djere i Troicki ispali u prvom kolu, Djokovic i Lajovic u drugom a Krajinovic u trecem. Kakvi sve bolidi ovde komentarisu to je strasno.

Krsta

pre 6 godina

Imsm dobar osjecaj po pitsnju Majamija !Mogao bi ga nole klepnuti ,povreda je ocigledno proslost!!
(no name, 15. mart 2018 11:56)

Ja ne mogu da verujem da neki ljudi tako mogu da isključe mozak! Pa dokle, zaboga, taj iracionalni suludi, ni na čemu bazirani optimizam? Samo da se nekako pokloni idolu. Totalno suludo.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Kako ne shvatate da čovek mora da igra, inače bi ga otkačili sponzori. Nije njemu lako. Dala baba banku da uđe u kolo, sad bi dala dve da izađe.

max

pre 6 godina

@drug penzos
Ne, Monika je nasa, zivela u Jugoslaviji, iz Novog Sada, placala porez u Srbiji, americko drzavljanstvo uzela tek kada su nam uveli sankcije i kada ne bi mogla nigde da igra sa nasim drzavljanstvom. Isto to bi uradio Djokovic. S tim sto je on otisao u Monako da zivi samo da ne bi placao porez Srbiji. Deca su mu Francuzi, sta vise reci o njemu.

Mikii

pre 6 godina

Djokovicu nije problem da gubi 6:0 od Tiema, 6:1 od Daniela, da ga Cung odvali 3:0, njemu je frka samo da ne izgubi od Nadala i Federera. Zato ce i dalje drzati taj sramotni pozitivni skor sa njima, koji bi bio u debelom minusu da je imao cojones da im stane na crtu. I to je jos jedan u nizu razloga zbog kojih mu na treninge pred velike turnire dodje 38 ljudi, sa sve sirom familijom.

savjet

pre 6 godina

Ovim Novakovim navijačima treba izgleda svake sekunde ponavljati da se njegova 4 GS u nizu ne mogu ni slučajno porediti sa Lejverovim uspjehom.Lejver je u jednoj sezoni osvoji sva četiri GS i to nakon par godina još jednom ponovio.Dakle, u dvije sezone osvojio 8 GS ,dok je Novak u 2015. godini osvojio W i USO ,a 2016. godine AO i RG.Novakovi navijači,a i domaći novinari koji prate tenis ovo već jednom treba da zapamte

Muštuluk Srbijo!

pre 6 godina

Ne čudite se, Nole je uspešno resetovan. Jučmo smo ja i još par drugara iz Leskovca oteli Novaka i uz pretnju ga naterali da pojede dve dimljene vešalice, tri krmenadle i šerpicu mućkalice. Ne mogu opisati kakva se momentalna transformacija dogodila. Prvo nije bili lako, nečastivi u njemu je krenuo da se koprca, da gura iznutra naročito u predelu stomaka gde je očigledno bio stacioniran kako bi mu uništio probavu i zdrav nagon za ishranom. Sav preznojen i bled ko mokra krpa Nole je u toj borbi smogao snage da ga ispegla što se kaže i vrati se sebi, jer odma je molio da ga pustimo pošto sad shvata šta mu se desilo, ali i da mu obavezno spakujemo još deset ćevapa za poneti. Mi mu spakujemo i dva para kobasica, ljućih i pustimo ga, a on snaga kipti iz njega potrča ko da mu život visi o koncu, ma milina.

ika

pre 6 godina

o kakvom vi osvajanju bodova pričate, novak je bukvalno pogazio sve ono što je uradio do sada, priče o ranijim uspesima ovim padaju u vodu, šalje sliku o srbima u svet kao o narodu koji nema svoj identitet koji se poziva na razne reiki učitelje i gurue i istočnjačke mantre, grljenje drveća i sl, to je na zapadu bilo aktuelno još 60-ih i 70-ih sa ekspanzijom neoliberalizma, dečko je potpuno izgubljen u vremenu i prostoru, žena ga je bukvalno uništila sa njenim snobovskim potrebama i depresivni brat marko koji ga je povezao sa pepeom, nema od njega više ništa, bez miljana nema više tu energiju koja ga je terala napred, miljan amanović je bio ključni čovek novakovog uspeha

Sasha

pre 6 godina

Ovo je vise postalo mucno. Prvo u I Wellsu kaze da se nikad bolje nije osjecao, pa kada je izgubio kaze da se grozno osjecao i da se prerano vratio, a onda par dana iza toga potvrdjuje ucesce u Miamiju. Zar Novaku Djokovicu zaista iko ista vise vjeruje?

nikola

pre 6 godina

Sa svojim timom da se konsultuje.Koji bre tim,grupa gurua,reiki ucitelja, brat,zena, Pjer i Tesla. Koji crni tim.Pre sam se nervirao i navijao ko budala za Novaka,sad se ne nerviram vec mi covek ispada smesan kad moze ovo da nazove svojim timom.Ajde leba ti penzionisi se i uzivaj sa porodicom,putuj radi ono sto volis jer ocigledno je Novaku tenis postao zadnja rupa na svirali,a jos je u njemu samo i jedino zbog sponzorskih ugovora.Federeru su svi prigovarali tamo 2012.2013.2014 kad se raspadao da ne zeli u penziju zbog sponzora.Ali on se vratio zato sto je ostao normalan,tj nije filozofirao i menjao ishranu kao Novak. Nazalost tu nema povratka

BGD

pre 6 godina

@@@Rep.Srpska
Za sta si ti bre “krvario”!? , zevas u nekog Djokovica dok ti narod umire od gladi, partokratija na sve strane a ti se jos hvalis kako si ti za to krvario. Ali tebi je dobro jel tako, obezbedio si se ti na vreme, jos dok si “krvario”.

max

pre 6 godina

@Pavle
Federer se vukao po terenu? Federer je bio 2 na svetu, igrao GS finala, osvajao masterse, osvojio Dejvis Kup... dakle nikako se nije vukao po terenu. U te 3 godine pobedio je Djokovica mnogo puta, sve iz top 10 redovno pobedjivao, dakle daleko od toga da se vukao po terenu. Nolo ne moze drugo kolo da prodje.

star

pre 6 godina

@Aleksandar
Naravno, pa finale RG koje je igrao Pilic, pa mecevi DC reprezentacije koje su gledale pune dvorane i milioni gledalaca putem TV prenosa, onda dosao Zivojinovic, pa Monika...
Ali, ne odgovara to Nolu i Srkiju, oni idu po svetu i pricaju kako u Srbiji niko nije znao za tenis pre Nola i kako u Srbiji nema terena nego se trenira u bazenima i na livadama. Mora da se unizi Srbija da bi Nolov uspeh delovao veci. Kao sto su pricali kako je jadni Srki bio sirotinja, a ne pricaju da je placao stotine hiljada maraka da Nolo trenira u Pilicevoj teniskoj skoli i to u vreme dok su plate u Srbiji bile 10 maraka. Preposteni Srki to nekako izostavio iz price. Isto kao sto je “zaboravio” da spomene da je Nolo o trosku DRZAVNIH FIRMI i sportskih klubova (Partizan) putovao na turnire kao klinac.

sudija

pre 6 godina

Fićo, Dulo, Vito, Momo ispadaju u prvom ili drugom kolu. Nolo ispada u trećem, osim ako ne napravi iznenađenje pa ispadne u četvrtom kolu.

Miki

pre 6 godina

Jedino zašto pogledam ove komentare je da vidim koliko mučenih ljudi ima ovde.
Kakva gomila jadnika i stručnjaka na jednom mestu. Da odustane od tenisa??? Pa ko bi normalan to uradio, čovek zaradjuje bukvalno desetine miliona godišnje od sponzora! E moji Srbi. Ostavite čoveka na miru i radite nešto pametno sa svojim životom.
Noke nek je živ i zdrav i neka radi kako mu je volja.

Aleksandar

pre 6 godina

Tenis je bio popularan i pre Nola, samo sto nije bilo kablovske televizije pa se nisu prenosili svi turniri. Bio je popularan i Zivojinovic, pa tek Monika Seles koja se u Srbiji danas ne spominje u medijima jer se to ne svidja Srkiju, posto je njegova podvala da se u Srbiji nije znalo za tenis pre pojave Nola. Monika Seles do 19 godine osvojila 8 GS, a po Srkiju i Nolu u Srbiji nije imalo gde da se trenira niti je ko znao za tenis...
(star, 15. mart 2018 17:34)

Nadobudne Đokoviće koji misle da vrhunski tenis u Jugoslaviji/Srbiji nije postojao pre njih, treba podsetiti, pored Monike Seleš, i na Mimu Jaušovec, Slovenku koja je 1977. osvojila Rolan Garos i bila te godine najbolji sportista Jugoslavije. Ja sam od tada počeo da pratim teniske mečeve na tv.

večito na dijeti

pre 6 godina

Samo bih još dodao da se nadam da Rogeru ne prenose šta se u Srbiji piše za njega. Od toliko mržnje i zavisti prema najboljem teniseru današnjice, ekran se topi! Google translate je nemoćan da prevede toliko gadosti!

Filozof

pre 6 godina

Pitam se dali je slobodan prva dva kola pa da se kaze da je ispao u trece,, ili kao pre neki dan slobodan u prvom kolu pa kazu ispao u drugom.
Bio je Ajnstajn u pravu, sve je bas relativno,...

star

pre 6 godina

@Kramer
Pazi komsija, poenta je u Nolovim navijacima. Populacija penzionera, dokonih domacica i baba koje nemaju sta pametnije da rade od gledanja teeenisa i navijanja za Nola. To su oni koji pisu “netreba, dadne, nedaju mu dosvoji, svi mrzu Srbe, srBski”.
E tako ga oni zovu, Nolo! Pa u njihovu cast i mi pocesmo tako da ga zovemo.

nadimak me nadima

pre 6 godina

@(nadimak me nadima, 15. mart 2018 11:39)

Srbijanci su oduvijek vjerovali u čuda.
(šime, 15. mart 2018 11:56)

@Šime
Ne brini srećo, čuda su se dešavala baš kad smo i verovali i dešavaće se opet ;)

Alex

pre 6 godina

Ne valja odluka. Treba da se stabilizuje kako psihički tako i fizički. Ovo izgleda kao da mu njegovi najbliži kopaju rupu iz koje, nažalost, neće izaći. Voleo bi da grešim, ali...

hajde!

pre 6 godina

sandra@
Interesantno, ako pobedjuje onda je na putu Gospodnjem? E ovi danasnji estradni vernici, gde je skromnost i samopregor, mora li i na drustvenim mrezama o najdrazem sebi ( ja stojim cista srca....) ? I pokusaj da shvatis, o tenisu je rec, ne o tvojim licnim religioznim uverenjima.

asd

pre 6 godina

Koja doza podrske ili ti NEpodrske nasem najslavnijem i najboljem teniseru. Sram vas bre bilo!

NAPRED Nole, ne uzimaj ove komentare k srcu, sitne duse i botovi, ne znaju sta cine. Ti si za mene i Srbiju ponos kakav dugo nismo imali.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Rep. Srpska@
Šta lupetaš, kakvo krvarenje... alo bre ovo je sport ako hoću mogu da navijam i za 101. na ATP listi ko god on bio... ne navijam za Novaka, ali sam mu zahvalan na popularizaciji tenisa u Srbiji(ranije si morao da se pomučiš da bi odlgedao više od deset mečeva godišnje) Hvala i Jeleni Dokić, Tipsareviću i Zimonjiću sto su početkom dvehiljaditih vratili tenis na naše televizore... Srbi će ubuduće pratiti tenis, ali kao i tada 10 do 15 posto populacije koju stvarno taj sport zanima. A to poistovećivanje sa Novakom me nimalo ne dotiče... draži mi je Del Potro... a kad njega nema Federer. I dosta je više te filozofije stada, kud svi Turci tu i mali Muja... individualista bi trebalo da pokuša da bude svako, al u stadu je valjda toplije, šta li.

johnny

pre 6 godina

Bukvalno je pogazio sve ono što je uradio, nema povratka posle otkaza Miljana Amanovića, ključni čovek za Novakov uspeh svih ovih godina...

Rep.Srpska

pre 6 godina

Kao velikom navijacu Novaka, mnogo mi je tuznije citanje komentara ovde na sajtu, nego svo ovo desavanje oko Novaka. Toliko zla, da me od nekad preponosnog Srbina, koji je krvario za Rep.Srpsku, sada sramota sto pripadam istom narodu kao i ovi ovde komentatori. Jedino se tesim, da Jumko i njegovi sledbenici, ipak, nisu moji sunarodnici.

Mikii

pre 6 godina

Ovo je isti onaj Djokovic od 2007. do pocetka 2011.
(Devla, 15. mart 2018 11:53)

Decak moj, da je to taj Djokovic, on bi se na ovim turnirima prosetao do titule. Federer bi mozda set uzeo. Ovim komentarom je definitivno potvrdjena ona tvrdnja da 99% Djokovicevih idolopoklonika za tenis nije ni culo pre 2011. Pa pogledajte malo mec iz Madrida 2009. Nadala i Djokovica, pa AO Djokovic-Federer 2008., ili jos bolje USO 2010. finale. Mnogima ovde treba zakonom zabraniti komentarisanje.

večito na dijeti

pre 6 godina

Pa ovo je jeza da te uhvati kada otvoriš komentare! Miami Open počinje tek za pet dana, a sva moguća pljuvačka bratija koja obitava na ovom portalu se skupila da pljuje Federera. Nekada smo smo bili narod koji je poštovao druge, a sada su neki zarad šake patriotskih pluseva sasuli drvlje i kamenje na Rogera. Zašto? Samo zato što nije Srbin? Sramite se!

Milan

pre 6 godina

Prošli put ja napisah ovde da Nole neće proći dalje od trećeg kola, dobih 108 minusa. Evo sad kažem 3.kolo mu je maksimum, a vi navalite da lupate minuse, samo se smeškam i čekam vas posle. Naravno i ovaj turnir verovatno osvaja GOAT, jer jedan je Rože......

Hmmmm

pre 6 godina

Pavle
Federer se nije vukao i bio je u vrhu sve vreme, pogledaj ATP listu. Igrao finala, 1/2 finala velikih turnira, ili ako nije spreman ne igra. 2 godine Novak ne moze dalje od 3 kola. Bojim se da kada poredis Federera iz najgorih dana i Novaka iz najgorih, opet je Federer u prednosti.

Mikii

pre 6 godina

Nadam se da ce Miomir moci da prodje koje kolo da krene da se penje na listi polako.On i Filip trenutno jedini pokazuju dankogu u top 50 da se takmice u buducnosti,Lajovic se trudi ali ima problem sa glavom,Djere nikako sa se probije...
(Jack Sparrow, 15. mart 2018 11:12)

Popeo ga je Galovic jutros 6:2 6:1. Kakav Kecmanovic, kakvi bakraci.

Viktor

pre 6 godina

@ papalino @ Sta bre prisas papalino , pa tom svajcarskom dzempericu 5 godina Novak nije dao da osvoji nista ozbiljno, pa zto bi sada po nekim kvazi strucnjacima Novak u penziju ?Samo strpljivo , VRACA se Nole ! Idemo Care .

Gradimir

pre 6 godina

Meni je i dalje najbolji onaj Novak spočetka 2011. Bolelo ga je uvo koji je trenutno rezultat u meču i ko je s druge strane. On je bio siguran u sebe i svoje udarce. Teško ga je nešto izbacivalo iz koloseka i nije se nervirao. Prosto, bio je siguran da svaki meč dobija. Taj osećaj je uzgubio na Rolan Garosu kad mu je onaj Italijan predao meč pa je imao veću pauzu između dva kola. Valjda je ispao iz ritma. Da nije izgubio taj ritam, 2011 bi osvojio SVE! Nole, seti šta si tada radio i probaj da se vratiš u taj mentalni sklop. Srećno!

Usa

pre 6 godina

Sponzori traze da igrac - igra. Djokovic zadnjih godinu dana ima veoma malo meceva, a oni daju veliku lovu - milione, desetine miliona. I nije ih briga da li je spreman ili nije. Igraj ili plati penale. I to je jedini razlog za Novakovu igranje od jula 2016. To je ono sto je za mene jako tuzno: da irtac koji je bio kralj tenisa, spojio četiri gren slema, prvi nakon Lejvera, ostvario nezapamćenih 11.000 bodova prednosti nad drugim na ATP listi

To ti sve govori o "zlatnoj eri tenisa". Bio je najbolji kada su Nadal i Federer bili povredjeni, Del Potro takodje, a ostali su imali problema sa glavom. Cim se Federer i to sa 37 godina oporavio melje sve redom. Dobro, ambasadora noloa sada mogu i ja da dobijem. Kada je bio najbolji tada je imao nikakvu konkurenciju zato je i ostvario sve te pobede.

neko iz mase

pre 6 godina

On igra jer negde je svestan da su mu potrebni mečevi zbog pauze koju napravio nevezano na izjavu iz IW. Kao što se zna da je daleko od toga da bude favorit u Majamiju. To su drugi u ovom trenutku naspram njega. Ne treba bit iskren pa ne reći to.

nIkol dž. femija

pre 6 godina

Mora, zbog sponozora, verovatno. Videlo se da se čoveku ne igra, nije mu više do tenisa. Odigra par gemova vrhunski tek da pokaže ko je, ali nema tu više interesovanja.

A I ŠTO BI, dovoljno ima trofeja, dovoljno para i slave, ali zašto ne bi malo trenirao, malo još parica uzeo, malo se još slikao, pa će onda kao Ana, lepo da se posveti porodici što i želi, očigledno.

Čovek je porodičan i voli da bude s decom, to je očigledno, a zašto ne bi bio, zaradio je da bude on a ne dadilje.

SREĆNO NOVAKU, samo se nadam da neće ponovo izjaviti da nije trebalo ni da dolazi ni da igra, valjda će ga taj učitelj reikija posavetovati, kako valja.

ZAŠTO GA ni jedan novinar ne pita, kako i kada mu se to vratila želja za tenisom ili još nije, pošto je izjavio da mu tenis više nije prioritet a nije još uvek izjavio da mu sada jeste tenis prioritet.

haha

pre 6 godina

@patriota koji razmišlja
Ti razmisljas a ne shvatas da se mi smejemo, a ti places, proslo je vreme tvog smeha. Nolo je prevazidjen, ponizen, ne moze drugo kolo da prodje. Federer prvi, Nadal drugi, Nolo 14, ponizenje kakvo nije vidjeno. Niko ozbiljan njega ne ubraja medju najvece, pogledaj ti H2H sa Danijelom, smesan je covek.

drug penzos

pre 6 godina

@max

Jedino što je tačno u tvom komentaru jeste da je Monika Seleš rođena i da je živela u Novom Sadu. Ali ona je bivša AMERIČKA teniserka MAĐARSKOG porekla! Pa Bogamu zar je i Madlen Olbrajt naša samo zato što je živela u Beogradu???

To je to.

pre 6 godina

Novak pokušava da se vrati al' ne ide to baš lako. Ovo što radi sa sobom je nejasno ni njemu samom verovatno a kamoli drugima.

dostojevski

pre 6 godina

Ne brini srećo, čuda su se dešavala baš kad smo i verovali i dešavaće se opet ;)
(nadimak me nadima, 15. mart 2018 12:27)

nastavi ti da motas kablove, to su tvoja cuda hahahah

mmm

pre 6 godina

@Aleks
O cemu ti pricas, to je davna proslost.
Pobedjivao kada su drugi bili van forme, povredjeni. On ne moze nista da osvoji 2 godine, svi ga prze, ponizava ga ko god zeli, prevazidjen je odavno.

Red

pre 6 godina

@usa,ala se nalupeta,kad je Nole osvajao sve redom,tvoj je se federer sakrio u misju rupu navodno se povredio,a sad kad nema Noleta,nema Muraya i Nadala,tvoj srederer nema bas nekakvu konkurenciju.

milanche

pre 6 godina

Može netko razuman da mi objasni? 
Ako naše ( Hr ) zovete sa "a" na kraju imena iako se vlasnici tih imena s tim nikad ne bi složili ( Ćira umjesto Ćiro Blažević ...Kreša umjesto Krešo Ćosić ) ...koji je to talent izmislio Nolo Noloa Nolou ??? 
Nisam pametan. 
Stvarno.
(Kramer, 15. mart 2018 16:28)
Dragi komšija evo objašnjenja ...U košarkaškom klubu Partizan pre nekoliko godina igrao je francuz Dalo ,koji je bio skroman igrač ,da bi se zezali s Duletom Vujoševićem navijači zvezde su počeli da ga zovu Dulo,aludirajući na Daloa kao lošeg igrača ...e sad partizanovci vraćaju sa Nolo ,zato što je Nole osvedočeni zvezdaš..znači nema veze s gramatikom ,čisto prepucavanje navijača i pokušaj da se ime izgovara u pežorativnom smislu ...

Jack Sparrow

pre 6 godina

Nadam se da ce Miomir moci da prodje koje kolo da krene da se penje na listi polako.On i Filip trenutno jedini pokazuju dankogu u top 50 da se takmice u buducnosti,Lajovic se trudi ali ima problem sa glavom,Djere nikako sa se probije...

rade

pre 6 godina

evo nas par sidimo tu u centru splita u jednoj konobi i pitamo se di je nesta noloa? sta nije on triba osvojit 200 grend slemova? lipi pozdrav iz dalmacije!

Mihael

pre 6 godina

Bolje , da je na terenu nego na Instagramu. Jednostavno mora igrat, to da odmara i posle bolje igra... Nije on Federer, Djoković igra atletski tenis pun agresivnost, brzine, motivacije,izdržljivosti.To se dobija treninzima i konstantnim igranjem.

autocorrect off

pre 6 godina

kecmanović ove godine izgubio 5 mečeva, dva od hrvata galovića, tri od tajvanca junga. jeste li čuli za nekog ovih? nisam ni ja. dobijao je bolje i poznatije igrače tijafoa, tompsona a gubi od anonimusa. daj saberi se dečko, odoše ti šapovalov, cicipas, ožer-aliasim

Pavle

pre 6 godina

nikola...Tvoj Federer se 3god vukao po terenu tj. pokusavao da dodje do vrha. Novak to isto radi ali po tebi mora u penziju.Po kojoj osnovi?

Snezana

pre 6 godina

@ Hvala Aleks na divnom komentaru @ Obozavam Noleta i zelim da nam se sto pre vrati i bude na vodecim pozicijama ! Srecno Nole u Mayamy .

smesko

pre 6 godina

Ne znam koliko puta sam vec napisao, ali evo opet cu: Prevo 4-5 kg ciste misicne mase, pa onda igraj! I videces da ce da bude osetno bolje, garantujem!!!

patriota koji razmišlja

pre 6 godina

To što svi sada šilje onu stvar na Novaka, ima da im se vrati kao bumerang, kad se Nole uzdigne iznad svih pa krene da ih pokorava jednog po jednog, pa sve zajedno na gomili. Živi bili, pa videli... ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, a mi ćemo se smejati kad Nole postane GOAT (mada on, po mnogima to već i sada jeste! Pogledajte h2h!)

drug penzos

pre 6 godina

@Aleksandar

Aman čoveče. Monika Seleš i Mima Jaušovec su njiove, a ne naše. Jedna je Amerikanka, a druga Slovenka. Pre 28 godina se raspala Jugoslavija, od tada nemamo mi ništa sa njima. Po toj logici i Melanija Tramp je naša, a ustvari nije. I meni nedostaje Juga, al ajde da ne svojatamo sve sa Balkana.

duledudule

pre 6 godina

ajde trgni se.mada ja bi imao taktiku za tebe.zatvorio bi te negde dva dana bez da jedea i onda bi ti dao zivo meso da se nazderes ocu ds ti se zacrvene.kakav pepe kakav reiki i haiku poezija.treba bre da mlatis!.

Posmatrač

pre 6 godina

Igraš tenis jer si zato primoran od tebe se traži nema da odustaneš jer tako kažu tvoji sponzori tj kapitalisti. Velika lova u pitanju na turnirima samo da se pojaviš iskasiraš dovoljno za prva dva kola. Ovo bi trebalo da važi za sve nevezano dal si najbolji ili samo dobar teniser.

sandra

pre 6 godina

Pozivam braću i sestre pod kapom Gospodnjom da se pomole za snagu našeg Novaka. Molite se braćo i sestre, molite se da mu Gospod da snage da u bitke za Srpstvo uđe na krilima Arhangela!

IBJ

pre 6 godina

Stvar je vrlo jasna: ako je povreda izlečena, Đoković treba što više da igra. Nije u prvo vreme primarno da osvaja turnire niti da popravlja rejting, bitno je da ponovo uspostavi onu prepoznatljivu vezu loptica-reket-telo-teren koja ga je tako veličanstveno krasila. U tom smislu, ne bi trebalo ni da se stidi da zaigra na nekim turnirima nižeg ranga. Vrlo dobro se vidi da Nole tačno zna šta želi da uradi u svakom trenutku, ali ga telo još ne sluša - a kad ponovo uspostavi kontrolu biće još puno razloga da se raduje, a i mi sa njim.

Borsi

pre 6 godina

Koje sve kritike komentari, .....!!!
Djokovic ima nezgodnu povredu , trebaš vreme , nesmeš pre
više optercivati lakat a moraš lagano da ulaziš u vežbanje !!
On sve dobro radi za sada , rezultati na turnirima nisu u prvom planu !! Polako , uz nadu da se bol ne vrati, druge nema !
Mnogima ovde nije jasno , da sa ovom povredom mo¿e biti i kraj karijere !!!
Uspece on nije to zadnja njegova rec !!

mr

pre 6 godina

Ne znam zasto ne bi igrao, a jos ako shvati da nije favorit ni za osminu finala mozda se i opusti malo, pa i dogura do osmine finala, a i dalje, ko zna.

delboj

pre 6 godina

Ajde da sacekamo da prodje i ova godina pa da vidimo je li to kraj ili nije. Rekao sam davno, sa tim stilom igre nema nista posle 30-te. To je u tenisu jednostavno tako. I Nadal je svoje odradio, mozda dobije jos koji master, ali sto se tice RG tesko vise, zaokruzio je sa 10-tim to velicanstveno dostignuce. Sve to za Federa naravno ne vazi jer igra tenis u osnovi onakav kakav je, na svakom dijelu terena, ne samo sa osnovne linije.

Kramer

pre 6 godina

Može netko razuman da mi objasni?
Ako naše ( Hr ) zovete sa "a" na kraju imena iako se vlasnici tih imena s tim nikad ne bi složili ( Ćira umjesto Ćiro Blažević ...Kreša umjesto Krešo Ćosić ) ...koji je to talent izmislio Nolo Noloa Nolou ???
Nisam pametan.
Stvarno.

dejan

pre 6 godina

Samo napred Nole. Dok ne nasteluje "nove sprave", normalno je da ce kiksati par puta. Jedini je on strah i trepet za sve danasnje igrace sveta. Hvala mu za sve one lepe trenutke, za svo ono skakanje i urlanje na svaki vasionski udarac kojim je osvajao poene, dok bi gledali njegove meceve u punoj snazi. Nisu ni svi ovi koji ga pljuju losi, cangrizavi, neradnici itd. Kivni su na Noleta, znaju da moze da igra daleko bolje i onda, po srpski onako pljuju kada se to ne desi.

Coa Boa

pre 6 godina

@Masha. Mašo srce moje, nisu Bosanci valjda krivi za sve jade na ovom svijetu. Nikad u Bosni (mislim i RS i FBiH) nisam čuo da slavnog tenisera zovu Nolo. Nole i nikako drugačije, tražite krivca na drugom mjestu, garantujem da nije u Bosni. By the way, i mene to "Nolo" strašno nervira.

Mesar Perica

pre 6 godina

I meni i to od mrskog zapada koji pravi zavere protiv srpskih igrača.
Baš mi je drago što je Kecmanović dobio pozivnicu.
(Kosica, 15. mart 2018 12:32

nebitan

pre 6 godina

Jedno vrijeme sam ga kritikovao misleci da ce da se vrati u vrh
a sad mi ga zao. Izgleda ko ranjena zvijer a mladi predatori
pristizu.

sandra

pre 6 godina

@hajde!

Moje namere su časne i pred Gospodom stojim iskrenog srca i duše. Našem Novaku treba podrška, moli se brate/sestro, moli se da naš Novak pobedi svoje demone i da krene stazama pobede. Pomozimo mu da ostane na putu Gospodnjem.

Masha

pre 6 godina

@ Može netko razuman da mi objasni?
Ako naše ( Hr ) zovete sa "a" na kraju imena iako se vlasnici tih imena s tim nikad ne bi složili ( Ćira umjesto Ćiro Blažević ...Kreša umjesto Krešo Ćosić ) ...koji je to talent izmislio Nolo Noloa Nolou ???
Nisam pametan.
Stvarno.
(Kramer, 15. mart 2018 16:28)

Moje misljenje je da ga tako verovatno oslovljavaju Bosanci... Nole je Beogradski. Nolo nije sprbijanski kako vi to kazete (iz Srbije). A da sve zovemo Kresa, pa ja imam par prijatelja iz Zagreba ili Hrvatske koji se upravo zovu Kresa, a ne Kreso. Barem su se tako zvali 80tih, osim ako ih muka nije naterala da se sad zovu Kreso?! Pretpostavljam da je Kreso takodje vise Bosanski, nego sto je Zagrabacki.

sandra

pre 6 godina

Pozivam braću i sestre pod kapom Gospodnjom da se pomole za snagu našeg Novaka. Molite se braćo i sestre, molite se da mu Gospod da snage da u bitke za Srpstvo uđe na krilima Arhangela!

Rep.Srpska

pre 6 godina

Kao velikom navijacu Novaka, mnogo mi je tuznije citanje komentara ovde na sajtu, nego svo ovo desavanje oko Novaka. Toliko zla, da me od nekad preponosnog Srbina, koji je krvario za Rep.Srpsku, sada sramota sto pripadam istom narodu kao i ovi ovde komentatori. Jedino se tesim, da Jumko i njegovi sledbenici, ipak, nisu moji sunarodnici.

Pavle

pre 6 godina

nikola...Tvoj Federer se 3god vukao po terenu tj. pokusavao da dodje do vrha. Novak to isto radi ali po tebi mora u penziju.Po kojoj osnovi?

savjet

pre 6 godina

Ovim Novakovim navijačima treba izgleda svake sekunde ponavljati da se njegova 4 GS u nizu ne mogu ni slučajno porediti sa Lejverovim uspjehom.Lejver je u jednoj sezoni osvoji sva četiri GS i to nakon par godina još jednom ponovio.Dakle, u dvije sezone osvojio 8 GS ,dok je Novak u 2015. godini osvojio W i USO ,a 2016. godine AO i RG.Novakovi navijači,a i domaći novinari koji prate tenis ovo već jednom treba da zapamte

Viktor

pre 6 godina

@ papalino @ Sta bre prisas papalino , pa tom svajcarskom dzempericu 5 godina Novak nije dao da osvoji nista ozbiljno, pa zto bi sada po nekim kvazi strucnjacima Novak u penziju ?Samo strpljivo , VRACA se Nole ! Idemo Care .

patriota koji razmišlja

pre 6 godina

To što svi sada šilje onu stvar na Novaka, ima da im se vrati kao bumerang, kad se Nole uzdigne iznad svih pa krene da ih pokorava jednog po jednog, pa sve zajedno na gomili. Živi bili, pa videli... ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, a mi ćemo se smejati kad Nole postane GOAT (mada on, po mnogima to već i sada jeste! Pogledajte h2h!)

Usa

pre 6 godina

Sponzori traze da igrac - igra. Djokovic zadnjih godinu dana ima veoma malo meceva, a oni daju veliku lovu - milione, desetine miliona. I nije ih briga da li je spreman ili nije. Igraj ili plati penale. I to je jedini razlog za Novakovu igranje od jula 2016. To je ono sto je za mene jako tuzno: da irtac koji je bio kralj tenisa, spojio četiri gren slema, prvi nakon Lejvera, ostvario nezapamćenih 11.000 bodova prednosti nad drugim na ATP listi

To ti sve govori o "zlatnoj eri tenisa". Bio je najbolji kada su Nadal i Federer bili povredjeni, Del Potro takodje, a ostali su imali problema sa glavom. Cim se Federer i to sa 37 godina oporavio melje sve redom. Dobro, ambasadora noloa sada mogu i ja da dobijem. Kada je bio najbolji tada je imao nikakvu konkurenciju zato je i ostvario sve te pobede.

Aleks

pre 6 godina

Немам више снаге да коментаришем Ђоковићеве одлуке...
(... а не знам ни шта бих написала, 15. mart 2018 10:53)

Ja, koji sam pre redovno komentarisao ovde na gotovo sve vesti o Noletu sa nekim svojim stavom, nisam na zadnjih nekoliko, nakon sto je ispao od onog kome ni imena ne mogu da se setim... Takodje, nisam imao snage da komentarisem bilo sta.

Isto i sada... ne znam ni zasto ovaj komentar ostavljam, ali gledacu mec sa velikom zeljom da pobedi i vatreno navijati za njega, kao sto sam to radio i kada je przio Federera na sred Artur Ashe arene, ili Nadala na Filip Satrijeu, i uvek kada je pobedjivao, ali i uvek kada je gubio, navijao i nadao se do poslednjeg poena da ce da preokrene jer znam da to moze i da je pokazao... I uvek cu navijati za njega.

Napred Nole, idemoooooo!

asd

pre 6 godina

Koja doza podrske ili ti NEpodrske nasem najslavnijem i najboljem teniseru. Sram vas bre bilo!

NAPRED Nole, ne uzimaj ove komentare k srcu, sitne duse i botovi, ne znaju sta cine. Ti si za mene i Srbiju ponos kakav dugo nismo imali.

Red

pre 6 godina

@usa,ala se nalupeta,kad je Nole osvajao sve redom,tvoj je se federer sakrio u misju rupu navodno se povredio,a sad kad nema Noleta,nema Muraya i Nadala,tvoj srederer nema bas nekakvu konkurenciju.

Mikii

pre 6 godina

Ovo je isti onaj Djokovic od 2007. do pocetka 2011.
(Devla, 15. mart 2018 11:53)

Decak moj, da je to taj Djokovic, on bi se na ovim turnirima prosetao do titule. Federer bi mozda set uzeo. Ovim komentarom je definitivno potvrdjena ona tvrdnja da 99% Djokovicevih idolopoklonika za tenis nije ni culo pre 2011. Pa pogledajte malo mec iz Madrida 2009. Nadala i Djokovica, pa AO Djokovic-Federer 2008., ili jos bolje USO 2010. finale. Mnogima ovde treba zakonom zabraniti komentarisanje.

sandra

pre 6 godina

@hajde!

Moje namere su časne i pred Gospodom stojim iskrenog srca i duše. Našem Novaku treba podrška, moli se brate/sestro, moli se da naš Novak pobedi svoje demone i da krene stazama pobede. Pomozimo mu da ostane na putu Gospodnjem.

drug penzos

pre 6 godina

@Aleksandar

Aman čoveče. Monika Seleš i Mima Jaušovec su njiove, a ne naše. Jedna je Amerikanka, a druga Slovenka. Pre 28 godina se raspala Jugoslavija, od tada nemamo mi ništa sa njima. Po toj logici i Melanija Tramp je naša, a ustvari nije. I meni nedostaje Juga, al ajde da ne svojatamo sve sa Balkana.

drug penzos

pre 6 godina

@max

Jedino što je tačno u tvom komentaru jeste da je Monika Seleš rođena i da je živela u Novom Sadu. Ali ona je bivša AMERIČKA teniserka MAĐARSKOG porekla! Pa Bogamu zar je i Madlen Olbrajt naša samo zato što je živela u Beogradu???

Mikii

pre 6 godina

Djokovicu nije problem da gubi 6:0 od Tiema, 6:1 od Daniela, da ga Cung odvali 3:0, njemu je frka samo da ne izgubi od Nadala i Federera. Zato ce i dalje drzati taj sramotni pozitivni skor sa njima, koji bi bio u debelom minusu da je imao cojones da im stane na crtu. I to je jos jedan u nizu razloga zbog kojih mu na treninge pred velike turnire dodje 38 ljudi, sa sve sirom familijom.

duledudule

pre 6 godina

ajde trgni se.mada ja bi imao taktiku za tebe.zatvorio bi te negde dva dana bez da jedea i onda bi ti dao zivo meso da se nazderes ocu ds ti se zacrvene.kakav pepe kakav reiki i haiku poezija.treba bre da mlatis!.

rade

pre 6 godina

evo nas par sidimo tu u centru splita u jednoj konobi i pitamo se di je nesta noloa? sta nije on triba osvojit 200 grend slemova? lipi pozdrav iz dalmacije!

Jarić T Živadin

pre 6 godina

Nole,bolje se vrati u detinjstvo,obiđi mesta koja te asociraju na neki uspeh ili lepo detinjstvo.Pokušaj da na tim mestima budeš sam sa sobom i da odatle dobijes pozitivnu energiju.Ne treba ti niko za tako nešto,niti ti treba pomoć drugih.
Kada filmska traka pukne,uvek se premotova na početak.

... а не знам ни шта бих написала

pre 6 godina

Немам више снаге да коментаришем Ђоковићеве одлуке...

Milan

pre 6 godina

Prošli put ja napisah ovde da Nole neće proći dalje od trećeg kola, dobih 108 minusa. Evo sad kažem 3.kolo mu je maksimum, a vi navalite da lupate minuse, samo se smeškam i čekam vas posle. Naravno i ovaj turnir verovatno osvaja GOAT, jer jedan je Rože......

sudija

pre 6 godina

Fićo, Dulo, Vito, Momo ispadaju u prvom ili drugom kolu. Nolo ispada u trećem, osim ako ne napravi iznenađenje pa ispadne u četvrtom kolu.

dragan

pre 6 godina

Sponzori traze da igrac - igra. Djokovic zadnjih godinu dana ima veoma malo meceva, a oni daju veliku lovu - milione, desetine miliona. I nije ih briga da li je spreman ili nije. Igraj ili plati penale. I to je jedini razlog za Novakovu igranje od jula 2016. To je ono sto je za mene jako tuzno: da irtac koji je bio kralj tenisa, spojio četiri gren slema, prvi nakon Lejvera, ostvario nezapamćenih 11.000 bodova prednosti nad drugim na ATP listi, imao bolji skor u brojnim mecevima sa Federerom i NAdalom itd itd , umesto da ode na vrhuncu kad mu se vec vise ne igra, pristane da ga biju klinci za neku dodatnu lovu, mada ima stotine miliona?! ZASTO? Bacanje pod noge onakve karijere za jos para! I zbog toga mi ga nije zao. Proci ce kao i u Indijan Velsu - prvi mec, eventualno drugi, i kraj. Mnogo je pokvario svoju karijeru oavkvim launim spinovanjem javnost - masa prica da bi se prikrila banalna istina da covek godinama ne trenira kao nekada i d amu tenis odavno nije prvi na listi prioriteta. A kad zagusti - lakat ili nekid rugi spin.

Gradimir

pre 6 godina

Meni je i dalje najbolji onaj Novak spočetka 2011. Bolelo ga je uvo koji je trenutno rezultat u meču i ko je s druge strane. On je bio siguran u sebe i svoje udarce. Teško ga je nešto izbacivalo iz koloseka i nije se nervirao. Prosto, bio je siguran da svaki meč dobija. Taj osećaj je uzgubio na Rolan Garosu kad mu je onaj Italijan predao meč pa je imao veću pauzu između dva kola. Valjda je ispao iz ritma. Da nije izgubio taj ritam, 2011 bi osvojio SVE! Nole, seti šta si tada radio i probaj da se vratiš u taj mentalni sklop. Srećno!

nIkol dž. femija

pre 6 godina

Mora, zbog sponozora, verovatno. Videlo se da se čoveku ne igra, nije mu više do tenisa. Odigra par gemova vrhunski tek da pokaže ko je, ali nema tu više interesovanja.

A I ŠTO BI, dovoljno ima trofeja, dovoljno para i slave, ali zašto ne bi malo trenirao, malo još parica uzeo, malo se još slikao, pa će onda kao Ana, lepo da se posveti porodici što i želi, očigledno.

Čovek je porodičan i voli da bude s decom, to je očigledno, a zašto ne bi bio, zaradio je da bude on a ne dadilje.

SREĆNO NOVAKU, samo se nadam da neće ponovo izjaviti da nije trebalo ni da dolazi ni da igra, valjda će ga taj učitelj reikija posavetovati, kako valja.

ZAŠTO GA ni jedan novinar ne pita, kako i kada mu se to vratila želja za tenisom ili još nije, pošto je izjavio da mu tenis više nije prioritet a nije još uvek izjavio da mu sada jeste tenis prioritet.

Muštuluk Srbijo!

pre 6 godina

Ne čudite se, Nole je uspešno resetovan. Jučmo smo ja i još par drugara iz Leskovca oteli Novaka i uz pretnju ga naterali da pojede dve dimljene vešalice, tri krmenadle i šerpicu mućkalice. Ne mogu opisati kakva se momentalna transformacija dogodila. Prvo nije bili lako, nečastivi u njemu je krenuo da se koprca, da gura iznutra naročito u predelu stomaka gde je očigledno bio stacioniran kako bi mu uništio probavu i zdrav nagon za ishranom. Sav preznojen i bled ko mokra krpa Nole je u toj borbi smogao snage da ga ispegla što se kaže i vrati se sebi, jer odma je molio da ga pustimo pošto sad shvata šta mu se desilo, ali i da mu obavezno spakujemo još deset ćevapa za poneti. Mi mu spakujemo i dva para kobasica, ljućih i pustimo ga, a on snaga kipti iz njega potrča ko da mu život visi o koncu, ma milina.

Snezana

pre 6 godina

@ Hvala Aleks na divnom komentaru @ Obozavam Noleta i zelim da nam se sto pre vrati i bude na vodecim pozicijama ! Srecno Nole u Mayamy .

Miki

pre 6 godina

Jedino zašto pogledam ove komentare je da vidim koliko mučenih ljudi ima ovde.
Kakva gomila jadnika i stručnjaka na jednom mestu. Da odustane od tenisa??? Pa ko bi normalan to uradio, čovek zaradjuje bukvalno desetine miliona godišnje od sponzora! E moji Srbi. Ostavite čoveka na miru i radite nešto pametno sa svojim životom.
Noke nek je živ i zdrav i neka radi kako mu je volja.

star

pre 6 godina

@Kramer
Pazi komsija, poenta je u Nolovim navijacima. Populacija penzionera, dokonih domacica i baba koje nemaju sta pametnije da rade od gledanja teeenisa i navijanja za Nola. To su oni koji pisu “netreba, dadne, nedaju mu dosvoji, svi mrzu Srbe, srBski”.
E tako ga oni zovu, Nolo! Pa u njihovu cast i mi pocesmo tako da ga zovemo.

nadimak me nadima

pre 6 godina

@(nadimak me nadima, 15. mart 2018 11:39)

Srbijanci su oduvijek vjerovali u čuda.
(šime, 15. mart 2018 11:56)

@Šime
Ne brini srećo, čuda su se dešavala baš kad smo i verovali i dešavaće se opet ;)

haha

pre 6 godina

@patriota koji razmišlja
Ti razmisljas a ne shvatas da se mi smejemo, a ti places, proslo je vreme tvog smeha. Nolo je prevazidjen, ponizen, ne moze drugo kolo da prodje. Federer prvi, Nadal drugi, Nolo 14, ponizenje kakvo nije vidjeno. Niko ozbiljan njega ne ubraja medju najvece, pogledaj ti H2H sa Danijelom, smesan je covek.

Krsta

pre 6 godina

Imsm dobar osjecaj po pitsnju Majamija !Mogao bi ga nole klepnuti ,povreda je ocigledno proslost!!
(no name, 15. mart 2018 11:56)

Ja ne mogu da verujem da neki ljudi tako mogu da isključe mozak! Pa dokle, zaboga, taj iracionalni suludi, ni na čemu bazirani optimizam? Samo da se nekako pokloni idolu. Totalno suludo.

smesko

pre 6 godina

Ne znam koliko puta sam vec napisao, ali evo opet cu: Prevo 4-5 kg ciste misicne mase, pa onda igraj! I videces da ce da bude osetno bolje, garantujem!!!

star

pre 6 godina

@Duck Dodgers
Pa tenis u Srbiji i treba da prati tih 10% koji vole taj sport i znaju ponesto o njemu, a ne gomila polupismenih penzosa i domacica koji nisu potrcali u zivotu, pokrali su drzavu, ili pobegli iz nje kad joj je bilo najteze pa sada izigravaju patriote i misle da navijanje za Nola znaci da su veliki Srbi.
Tenis je bio popularan i pre Nola, samo sto nije bilo kablovske televizije pa se nisu prenosili svi turniri. Bio je popularan i Zivojinovic, pa tek Monika Seles koja se u Srbiji danas ne spominje u medijima jer se to ne svidja Srkiju, posto je njegova podvala da se u Srbiji nije znalo za tenis pre pojave Nola. Monika Seles do 19 godine osvojila 8 GS, a po Srkiju i Nolu u Srbiji nije imalo gde da se trenira niti je ko znao za tenis...
Pa zar nije bio popularan tenis i u vreme Jelene Dokic, Zimonjica? Gledao se ovde i Ivanisevic, ali lepse je prodavati maglu i pricati kako je Nolo zasluzan za nesto. To je kao ona njihova prica kako nas svet obozava zbog Nola, istog onog Nola kojem svetska publika zvizdi gde god da igra.

MATS

pre 6 godina

Tesla može u sledeće kolo samo ako mu predaju meč.
Car je go! ...iz mase još niko nije povikao, a iz lože (tim na čelu sa Agasijem i Stepanekom) mu još uvek govore kako mu je lepo novo odelo.

večito na dijeti

pre 6 godina

Pa ovo je jeza da te uhvati kada otvoriš komentare! Miami Open počinje tek za pet dana, a sva moguća pljuvačka bratija koja obitava na ovom portalu se skupila da pljuje Federera. Nekada smo smo bili narod koji je poštovao druge, a sada su neki zarad šake patriotskih pluseva sasuli drvlje i kamenje na Rogera. Zašto? Samo zato što nije Srbin? Sramite se!

max

pre 6 godina

@drug penzos
Ne, Monika je nasa, zivela u Jugoslaviji, iz Novog Sada, placala porez u Srbiji, americko drzavljanstvo uzela tek kada su nam uveli sankcije i kada ne bi mogla nigde da igra sa nasim drzavljanstvom. Isto to bi uradio Djokovic. S tim sto je on otisao u Monako da zivi samo da ne bi placao porez Srbiji. Deca su mu Francuzi, sta vise reci o njemu.

Pele

pre 6 godina

Pa ne brani nijedan ATP poen u Majamiju.

Ili ga sponzori ucenjuju raskidima ugovora, a njemu je, izgleda, malo sto miliona od nagrada i bar jos toliko od reklamiranja opreme.

Ili ga Imaz "gura u blato" da bi ga "uverio" da nema sta vise da trazi u tenisu i da mu samo ostaje da grli drvece...

Ili Djokovic nema osecaj za realnost i nije svestan da jos nije spreman za masterse.

Ili svo troje zajedno.

Borsi

pre 6 godina

Koje sve kritike komentari, .....!!!
Djokovic ima nezgodnu povredu , trebaš vreme , nesmeš pre
više optercivati lakat a moraš lagano da ulaziš u vežbanje !!
On sve dobro radi za sada , rezultati na turnirima nisu u prvom planu !! Polako , uz nadu da se bol ne vrati, druge nema !
Mnogima ovde nije jasno , da sa ovom povredom mo¿e biti i kraj karijere !!!
Uspece on nije to zadnja njegova rec !!

star

pre 6 godina

@Aleksandar
Naravno, pa finale RG koje je igrao Pilic, pa mecevi DC reprezentacije koje su gledale pune dvorane i milioni gledalaca putem TV prenosa, onda dosao Zivojinovic, pa Monika...
Ali, ne odgovara to Nolu i Srkiju, oni idu po svetu i pricaju kako u Srbiji niko nije znao za tenis pre Nola i kako u Srbiji nema terena nego se trenira u bazenima i na livadama. Mora da se unizi Srbija da bi Nolov uspeh delovao veci. Kao sto su pricali kako je jadni Srki bio sirotinja, a ne pricaju da je placao stotine hiljada maraka da Nolo trenira u Pilicevoj teniskoj skoli i to u vreme dok su plate u Srbiji bile 10 maraka. Preposteni Srki to nekako izostavio iz price. Isto kao sto je “zaboravio” da spomene da je Nolo o trosku DRZAVNIH FIRMI i sportskih klubova (Partizan) putovao na turnire kao klinac.

večito na dijeti

pre 6 godina

Samo bih još dodao da se nadam da Rogeru ne prenose šta se u Srbiji piše za njega. Od toliko mržnje i zavisti prema najboljem teniseru današnjice, ekran se topi! Google translate je nemoćan da prevede toliko gadosti!

max

pre 6 godina

@Pavle
Federer se vukao po terenu? Federer je bio 2 na svetu, igrao GS finala, osvajao masterse, osvojio Dejvis Kup... dakle nikako se nije vukao po terenu. U te 3 godine pobedio je Djokovica mnogo puta, sve iz top 10 redovno pobedjivao, dakle daleko od toga da se vukao po terenu. Nolo ne moze drugo kolo da prodje.

mmm

pre 6 godina

@Aleks
O cemu ti pricas, to je davna proslost.
Pobedjivao kada su drugi bili van forme, povredjeni. On ne moze nista da osvoji 2 godine, svi ga prze, ponizava ga ko god zeli, prevazidjen je odavno.

dejan

pre 6 godina

Samo napred Nole. Dok ne nasteluje "nove sprave", normalno je da ce kiksati par puta. Jedini je on strah i trepet za sve danasnje igrace sveta. Hvala mu za sve one lepe trenutke, za svo ono skakanje i urlanje na svaki vasionski udarac kojim je osvajao poene, dok bi gledali njegove meceve u punoj snazi. Nisu ni svi ovi koji ga pljuju losi, cangrizavi, neradnici itd. Kivni su na Noleta, znaju da moze da igra daleko bolje i onda, po srpski onako pljuju kada se to ne desi.

skkksk

pre 6 godina

Čim Nolo ispadne na startu, brže bolje će da objavi svoje fotke kako razgleda kanjone, kupa se u bazenu, peca ribu, miriše cveće. I tako u krug no novog cirkusa.

Mesar Perica

pre 6 godina

I meni i to od mrskog zapada koji pravi zavere protiv srpskih igrača.
Baš mi je drago što je Kecmanović dobio pozivnicu.
(Kosica, 15. mart 2018 12:32

ika

pre 6 godina

o kakvom vi osvajanju bodova pričate, novak je bukvalno pogazio sve ono što je uradio do sada, priče o ranijim uspesima ovim padaju u vodu, šalje sliku o srbima u svet kao o narodu koji nema svoj identitet koji se poziva na razne reiki učitelje i gurue i istočnjačke mantre, grljenje drveća i sl, to je na zapadu bilo aktuelno još 60-ih i 70-ih sa ekspanzijom neoliberalizma, dečko je potpuno izgubljen u vremenu i prostoru, žena ga je bukvalno uništila sa njenim snobovskim potrebama i depresivni brat marko koji ga je povezao sa pepeom, nema od njega više ništa, bez miljana nema više tu energiju koja ga je terala napred, miljan amanović je bio ključni čovek novakovog uspeha

milanche

pre 6 godina

Može netko razuman da mi objasni? 
Ako naše ( Hr ) zovete sa "a" na kraju imena iako se vlasnici tih imena s tim nikad ne bi složili ( Ćira umjesto Ćiro Blažević ...Kreša umjesto Krešo Ćosić ) ...koji je to talent izmislio Nolo Noloa Nolou ??? 
Nisam pametan. 
Stvarno.
(Kramer, 15. mart 2018 16:28)
Dragi komšija evo objašnjenja ...U košarkaškom klubu Partizan pre nekoliko godina igrao je francuz Dalo ,koji je bio skroman igrač ,da bi se zezali s Duletom Vujoševićem navijači zvezde su počeli da ga zovu Dulo,aludirajući na Daloa kao lošeg igrača ...e sad partizanovci vraćaju sa Nolo ,zato što je Nole osvedočeni zvezdaš..znači nema veze s gramatikom ,čisto prepucavanje navijača i pokušaj da se ime izgovara u pežorativnom smislu ...

Posmatrač

pre 6 godina

Igraš tenis jer si zato primoran od tebe se traži nema da odustaneš jer tako kažu tvoji sponzori tj kapitalisti. Velika lova u pitanju na turnirima samo da se pojaviš iskasiraš dovoljno za prva dva kola. Ovo bi trebalo da važi za sve nevezano dal si najbolji ili samo dobar teniser.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Rep. Srpska@
Šta lupetaš, kakvo krvarenje... alo bre ovo je sport ako hoću mogu da navijam i za 101. na ATP listi ko god on bio... ne navijam za Novaka, ali sam mu zahvalan na popularizaciji tenisa u Srbiji(ranije si morao da se pomučiš da bi odlgedao više od deset mečeva godišnje) Hvala i Jeleni Dokić, Tipsareviću i Zimonjiću sto su početkom dvehiljaditih vratili tenis na naše televizore... Srbi će ubuduće pratiti tenis, ali kao i tada 10 do 15 posto populacije koju stvarno taj sport zanima. A to poistovećivanje sa Novakom me nimalo ne dotiče... draži mi je Del Potro... a kad njega nema Federer. I dosta je više te filozofije stada, kud svi Turci tu i mali Muja... individualista bi trebalo da pokuša da bude svako, al u stadu je valjda toplije, šta li.

Sasha

pre 6 godina

Ovo je vise postalo mucno. Prvo u I Wellsu kaze da se nikad bolje nije osjecao, pa kada je izgubio kaze da se grozno osjecao i da se prerano vratio, a onda par dana iza toga potvrdjuje ucesce u Miamiju. Zar Novaku Djokovicu zaista iko ista vise vjeruje?

mr

pre 6 godina

Ne znam zasto ne bi igrao, a jos ako shvati da nije favorit ni za osminu finala mozda se i opusti malo, pa i dogura do osmine finala, a i dalje, ko zna.

BGD

pre 6 godina

@@@Rep.Srpska
Za sta si ti bre “krvario”!? , zevas u nekog Djokovica dok ti narod umire od gladi, partokratija na sve strane a ti se jos hvalis kako si ti za to krvario. Ali tebi je dobro jel tako, obezbedio si se ti na vreme, jos dok si “krvario”.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Kako ne shvatate da čovek mora da igra, inače bi ga otkačili sponzori. Nije njemu lako. Dala baba banku da uđe u kolo, sad bi dala dve da izađe.

Mihael

pre 6 godina

Bolje , da je na terenu nego na Instagramu. Jednostavno mora igrat, to da odmara i posle bolje igra... Nije on Federer, Djoković igra atletski tenis pun agresivnost, brzine, motivacije,izdržljivosti.To se dobija treninzima i konstantnim igranjem.

Sasha

pre 6 godina

Malo se izgubio u prostoru i vremenu i u izjavama novinarima. Sto neko napisa, ne zna gde je, ne zna ko je. Brat psihicki ozdravio a ovaj malo se pogubio. Jbg, nije dzaba ona izreka "Boze udri, samo nemoj u glavu". Nole kralj si za mene u sv.sl.i nadam se brzom psiho mentalnom ozdravljenju. A na kraju krajeva, porodica ga je dovela tamo gde je bio i porodica ga i skinula odatle. Sve je to zivot, samo da on bude zdrav u glavi pre svega.

nikola

pre 6 godina

Sa svojim timom da se konsultuje.Koji bre tim,grupa gurua,reiki ucitelja, brat,zena, Pjer i Tesla. Koji crni tim.Pre sam se nervirao i navijao ko budala za Novaka,sad se ne nerviram vec mi covek ispada smesan kad moze ovo da nazove svojim timom.Ajde leba ti penzionisi se i uzivaj sa porodicom,putuj radi ono sto volis jer ocigledno je Novaku tenis postao zadnja rupa na svirali,a jos je u njemu samo i jedino zbog sponzorskih ugovora.Federeru su svi prigovarali tamo 2012.2013.2014 kad se raspadao da ne zeli u penziju zbog sponzora.Ali on se vratio zato sto je ostao normalan,tj nije filozofirao i menjao ishranu kao Novak. Nazalost tu nema povratka

Tintilic

pre 6 godina

Pogledah sad rezultate Indian Wells-a, 4 naših ispalo u prvom kolu...
(nadimak me nadima, 15. mart 2018 11:39)

E sad si lupio totalnu glupost. Djere i Troicki ispali u prvom kolu, Djokovic i Lajovic u drugom a Krajinovic u trecem. Kakvi sve bolidi ovde komentarisu to je strasno.

dostojevski

pre 6 godina

Ne brini srećo, čuda su se dešavala baš kad smo i verovali i dešavaće se opet ;)
(nadimak me nadima, 15. mart 2018 12:27)

nastavi ti da motas kablove, to su tvoja cuda hahahah

Alex

pre 6 godina

Ne valja odluka. Treba da se stabilizuje kako psihički tako i fizički. Ovo izgleda kao da mu njegovi najbliži kopaju rupu iz koje, nažalost, neće izaći. Voleo bi da grešim, ali...

Mikii

pre 6 godina

Nadam se da ce Miomir moci da prodje koje kolo da krene da se penje na listi polako.On i Filip trenutno jedini pokazuju dankogu u top 50 da se takmice u buducnosti,Lajovic se trudi ali ima problem sa glavom,Djere nikako sa se probije...
(Jack Sparrow, 15. mart 2018 11:12)

Popeo ga je Galovic jutros 6:2 6:1. Kakav Kecmanovic, kakvi bakraci.

johnny

pre 6 godina

Bukvalno je pogazio sve ono što je uradio, nema povratka posle otkaza Miljana Amanovića, ključni čovek za Novakov uspeh svih ovih godina...

Kramer

pre 6 godina

Može netko razuman da mi objasni?
Ako naše ( Hr ) zovete sa "a" na kraju imena iako se vlasnici tih imena s tim nikad ne bi složili ( Ćira umjesto Ćiro Blažević ...Kreša umjesto Krešo Ćosić ) ...koji je to talent izmislio Nolo Noloa Nolou ???
Nisam pametan.
Stvarno.

Filozof

pre 6 godina

Pitam se dali je slobodan prva dva kola pa da se kaze da je ispao u trece,, ili kao pre neki dan slobodan u prvom kolu pa kazu ispao u drugom.
Bio je Ajnstajn u pravu, sve je bas relativno,...

Hmmmm

pre 6 godina

Pavle
Federer se nije vukao i bio je u vrhu sve vreme, pogledaj ATP listu. Igrao finala, 1/2 finala velikih turnira, ili ako nije spreman ne igra. 2 godine Novak ne moze dalje od 3 kola. Bojim se da kada poredis Federera iz najgorih dana i Novaka iz najgorih, opet je Federer u prednosti.

Masha

pre 6 godina

@ Može netko razuman da mi objasni?
Ako naše ( Hr ) zovete sa "a" na kraju imena iako se vlasnici tih imena s tim nikad ne bi složili ( Ćira umjesto Ćiro Blažević ...Kreša umjesto Krešo Ćosić ) ...koji je to talent izmislio Nolo Noloa Nolou ???
Nisam pametan.
Stvarno.
(Kramer, 15. mart 2018 16:28)

Moje misljenje je da ga tako verovatno oslovljavaju Bosanci... Nole je Beogradski. Nolo nije sprbijanski kako vi to kazete (iz Srbije). A da sve zovemo Kresa, pa ja imam par prijatelja iz Zagreba ili Hrvatske koji se upravo zovu Kresa, a ne Kreso. Barem su se tako zvali 80tih, osim ako ih muka nije naterala da se sad zovu Kreso?! Pretpostavljam da je Kreso takodje vise Bosanski, nego sto je Zagrabacki.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Nadam se da ce Miomir moci da prodje koje kolo da krene da se penje na listi polako.On i Filip trenutno jedini pokazuju dankogu u top 50 da se takmice u buducnosti,Lajovic se trudi ali ima problem sa glavom,Djere nikako sa se probije...

autocorrect off

pre 6 godina

kecmanović ove godine izgubio 5 mečeva, dva od hrvata galovića, tri od tajvanca junga. jeste li čuli za nekog ovih? nisam ni ja. dobijao je bolje i poznatije igrače tijafoa, tompsona a gubi od anonimusa. daj saberi se dečko, odoše ti šapovalov, cicipas, ožer-aliasim

Aleksandar

pre 6 godina

Tenis je bio popularan i pre Nola, samo sto nije bilo kablovske televizije pa se nisu prenosili svi turniri. Bio je popularan i Zivojinovic, pa tek Monika Seles koja se u Srbiji danas ne spominje u medijima jer se to ne svidja Srkiju, posto je njegova podvala da se u Srbiji nije znalo za tenis pre pojave Nola. Monika Seles do 19 godine osvojila 8 GS, a po Srkiju i Nolu u Srbiji nije imalo gde da se trenira niti je ko znao za tenis...
(star, 15. mart 2018 17:34)

Nadobudne Đokoviće koji misle da vrhunski tenis u Jugoslaviji/Srbiji nije postojao pre njih, treba podsetiti, pored Monike Seleš, i na Mimu Jaušovec, Slovenku koja je 1977. osvojila Rolan Garos i bila te godine najbolji sportista Jugoslavije. Ja sam od tada počeo da pratim teniske mečeve na tv.

hajde!

pre 6 godina

sandra@
Interesantno, ako pobedjuje onda je na putu Gospodnjem? E ovi danasnji estradni vernici, gde je skromnost i samopregor, mora li i na drustvenim mrezama o najdrazem sebi ( ja stojim cista srca....) ? I pokusaj da shvatis, o tenisu je rec, ne o tvojim licnim religioznim uverenjima.

To je to.

pre 6 godina

Novak pokušava da se vrati al' ne ide to baš lako. Ovo što radi sa sobom je nejasno ni njemu samom verovatno a kamoli drugima.

delboj

pre 6 godina

Ajde da sacekamo da prodje i ova godina pa da vidimo je li to kraj ili nije. Rekao sam davno, sa tim stilom igre nema nista posle 30-te. To je u tenisu jednostavno tako. I Nadal je svoje odradio, mozda dobije jos koji master, ali sto se tice RG tesko vise, zaokruzio je sa 10-tim to velicanstveno dostignuce. Sve to za Federa naravno ne vazi jer igra tenis u osnovi onakav kakav je, na svakom dijelu terena, ne samo sa osnovne linije.

Zuba

pre 6 godina

Koliko god mi je Novak drag a i dalje cu navijati za njega nesto je posle osvojenog RG opasno krenulo po zlu.
Ni u snu nisam mogao da pomislim da ce se ovo desavati sa njim.

IBJ

pre 6 godina

Stvar je vrlo jasna: ako je povreda izlečena, Đoković treba što više da igra. Nije u prvo vreme primarno da osvaja turnire niti da popravlja rejting, bitno je da ponovo uspostavi onu prepoznatljivu vezu loptica-reket-telo-teren koja ga je tako veličanstveno krasila. U tom smislu, ne bi trebalo ni da se stidi da zaigra na nekim turnirima nižeg ranga. Vrlo dobro se vidi da Nole tačno zna šta želi da uradi u svakom trenutku, ali ga telo još ne sluša - a kad ponovo uspostavi kontrolu biće još puno razloga da se raduje, a i mi sa njim.

nebitan

pre 6 godina

Jedno vrijeme sam ga kritikovao misleci da ce da se vrati u vrh
a sad mi ga zao. Izgleda ko ranjena zvijer a mladi predatori
pristizu.

Conan

pre 6 godina

Krajnje je neprimereno da ja kao laik kada je u pitanju tenis, tj kao Novakov, usudiću se da kažem, verni navijač, komentarišem njegove odluke.
Međutim, ovog puta ću se ipak usuditi. Sve moje procene u vezi njegovih odluka u poslednjih godinu i po dana, su maltene bez izuzetka bile pogrešne. Sve što sam očekivao da uradi, u smislu poteza u karijeri (ne mečeva naravno), on je uradio suprotno. Npr. otkaz Bekeru, raspuštanje celog štaba, pitanje povrede (odsustvo transparentnosti po tom pitanju), način na koji je pokušao da se izleči, operacija, pa povratak nakon nepunih mesec dana, izjave da je spreman, da bi već posle par sati izjavio da je pogrešio što je igrao… i na kraju ovaj potez – igra Majami.
Realno ništa značajno, u smislu fizičke, kondicione, pa rekao bih i mentalne spreme, nije moglo da se promeni od one izjave „nije ni trebalo da igram“ pa do 21.03. kada počinje turnir. Očekivao sam pauzu do šljake, neki manji turnir pre toga, opet na šljaci, neke pripreme pre toga, ali me je Đoković demantovao…ponovo.
On najbolje zna šta mu je za činiti, ali mi se čini da njegovom kredibilitetu mnoge od ovih odluka ipak više štete jer se ispostavilo da nije bitno to što priča već ono što „isporučuje“ teniskom svetu.

neko iz mase

pre 6 godina

On igra jer negde je svestan da su mu potrebni mečevi zbog pauze koju napravio nevezano na izjavu iz IW. Kao što se zna da je daleko od toga da bude favorit u Majamiju. To su drugi u ovom trenutku naspram njega. Ne treba bit iskren pa ne reći to.

Coa Boa

pre 6 godina

@Masha. Mašo srce moje, nisu Bosanci valjda krivi za sve jade na ovom svijetu. Nikad u Bosni (mislim i RS i FBiH) nisam čuo da slavnog tenisera zovu Nolo. Nole i nikako drugačije, tražite krivca na drugom mjestu, garantujem da nije u Bosni. By the way, i mene to "Nolo" strašno nervira.