Sreda, 14.03.2018.

18:10

Milojević: Ja sam kriv, nisam planirao ovo

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je krivicu na sebe posle eliminacije od Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Izvor: B92

Milojeviæ: Ja sam kriv, nisam planirao ovo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

SEnT

pre 6 godina

Prvo najveci krivac si ti naravno, uz Terzica koga ne mogu ocima videti. Sramota je da nas predstavlja jedna takva persona, koja opasno urusava ugled kluba. Meni nije jasno sta si ti radio na zimskim pripremama, ni na sta nam ne lici igra u drugom delu sezone. Kako si uspeo toliko da pokvaris igru ekipe nije mi jasno. Poleteo si Miloje, ocekujes da rezultati dolaze sami od sebe. Nemoze to tako, svaki novi mec je novo dokazivanje! Neznas koja ti je najbolja postava, i to je velika tvoja krivica. Kombinujes sastave, odmaras igrace, a Evropu vise ne igramo. Pa od cega ih odmaras, vidis da im treba utakmica kako bi se malo uigrali. Milijas, cemu nam on sluzi, sto on igra, koja je njegova svrha igranja. Pa jel vidis da je prespor, da je odavno bivsi fudbaler. Kao ima sut, ja se ne secam da on dade neki gol u ovom zadnjem mandatu. Ne vidim korist ni od njegovog kornera. Samo sam zapazio da sa njim u igri, kao da imamo igraca manje. Borjan je takodje dosta pao, pa dal je moguce da ne moze jedan penal igracima Macve da odbrani, o cemu dalje da pricamo. Svaki put kad izadje sa gola, rizicno salje loptu onako traljavo po sredini terena, gde smo par puta spasavali svoj gol. Ako izletis moras majstore dobro da je roknes ili u aut, ili daleko od gola. Pesic je u kanalu, izaci ce valjda, ali da nemamo jos jednog spica je neozbiljno, pa bar da je i Pavkov. Radonjic nije igrac da sutira odlucujuci peti penal, i tu dolazimo do jos jedne Milojeviceve greske. Ako mislis Miloje da prebrodis ovu krizu, pamet u glavu, pronadji najboljih jedanaest, blizu je kraj prvenstva nema odmaranja i kalkulisanja, vec sa najboljima, uz najbolju pripremu utakmice, polako jednu po jednu utakmicu i titula ce doci! A onda cemo svi Zvezdasi da slavimo!

Sub013

pre 6 godina

za sve nastalo je APSOLUTNI krivac MILOJE i niko drugi, poleteo je mnogo, zaneo se, moje misljenje je da nam i titula visi samo tako. 
na leto bi trebali dobro razmisliti da li mu ponuditi ugovor, smatram da je on kukavicki trener i da nije za zvezdu!!!
(lets play, 14. mart 2018 21:50)

Ja smatram da si ti kukavicki navijač Partizana koji zna da titulu neće da vidi ako ostane Miloje.

OD RODJENJA MOG...

pre 6 godina

Samo jedno pitanje za "strucnjake"sto prozovaju Miloja da nije trebao da se slozi sa prodajom Kange i Boacija :-Da li bi iko od vas pristao da radi(igra)nekoliko meseci bez plate?!!! Naravno da ne bi,i onda bismo opet dosli u situaciju da jurimo igrace po aerodromu,ko misli da je to ispravan nacin svaka cast...

maconii

pre 6 godina

vecina vas je pisala da zeli da kanga ode,da ne igra nista,problematican i slicno da ga treba sto pre prodati...ja kada sam napisao da je on kicma ovog tima dobio sam duplo vise minusa...boaci isto tako,neka ide pesic je bolji...dva losa rezultata i odmah se miloje poredi sa grofom i gubitkom titule prosle godine..smesni ste bre..i partizan je imao pad forme nisu mogli da se sastave pa je razlika otisla na 14 bodova..ti padovi su normalni...ne moze nijedna ekipa pobedjivati cele sezone..sa milojem smo imali sezonu kakvu nismo imali od 92. godine u evropi,a da li je niko to ocekivao???..jeste mu taktika bila losa za ovaj mec,da li ju je prilagodio zbog loseeg terena,u svakom slucaju nije bilo dobro...verujem u njega i izgurace on to kako treba do kraja

pedja

pre 6 godina

Manje price vise rada i Miloje i i igraci ,a i mi navijaci Bogami!Zato svi na stadion do kraja sezone ,pa tamo i kritikujte i psujte i hvalite ,i zvizdite i aplaudirajte nebitno. Sramota je da imamo onako malo gledalaca u BG .Gledanija je bila Zvezda sa Grofom.Sta je i sa nama navijacima zapitajte se,gdje smo .Sad treba pomoci klubu kad je ocigledno da je kriza i da je tesko i kad je ocigledno da nam je tim realno skroman u odnosu na jesen,uzimajuci u obzir odlaske i povrede.Sad nam i Lucani i Spartak i Vizodovac moraju biti bitni kao Arsenal.Isto ocekujem i od igraca da se postave da ginu za svaku loptu jednostavno druge nema !Samo tako zajedno do uspjeha i titule i vidjecete sve ce opet biti ok.I ja sam razocaran al ajde svi zajedno samo jedna dobra utakmica i sve dobro ce i iz igraca i i iz nas navijaca izaci na povrsinu,,a zlo na dno.Takav je zivot.Zato zajedno naprijed da dokazemo da smo najveci ,ali ne samo igrom vec i posjetom na stadionu!Nisam raspolozen i jesam zabrinut al ajmo sad kad je najteze svi zajedno!

Nikola

pre 6 godina

Ovi vrhunski strucnjaci koji se razumeju u sve, pocev od prelaznog roka do taktike,a i odnosa sa medijima ( verujem da kuckaju iz svojih kancelarija na nekom od evropskih stadiona ) neka mi nabroje u poslednjih 15 godina 4 tima koji trose minimum 50 miliona evra na transfere, da su CELE sezone igrali na istom nivou? Pad forme? Pa to je normalno. Ne preterano kvalitetna utakmica, ali puna zara. Pobedili? Neka su, jedino mi se nije svidelo ono valjanje pred kraj, ali uzimajuci u obzir da fudbal odavno nije sport i olicenje sportskog duha, zasluzili su da prodju i da pokusaju i da osvoje Kup ako mogu!

Lukavi plan

pre 6 godina

Znamo da nisi. Planirao si da Santrac pored ponistenog cistog gola Macvi svirne neki penalcic za tvoj tim, ali niko ni da udje u sesnaesterac a kamoli da padne. Falio vam Boaci. On bi to onako u svom stilu i utakmica resena, on najbolji strelac i milina jedna.

Zvezdaš

pre 6 godina

O čemu sad pričaš Milojeviću.Jedan trofej je otišao a i titula je na dalekom štapu.Uprava je u dogovoru sa tobom prodala Kangu, Boaćija i ne zaboravimo Rikardinja koji nije ni dobio pravu šansu.Sad nema kreativne igre ne šanse ni golova ali nema ni igrača koji to mogu da urade.Sve sami zadnji vezni.Ti si rekao da ćeš iz ove grupe igrača da napraviš igru ali nje nema a nema ni rezultata.Sada očekujem da ovaj tim izgubi orijentaciju i da počne da gubi i pada.Nema ko da ih podigne.Nema kapaciteta.A Partizan ima i kvalitetnije igrače i vraćaju se u formu u prsvo vreme.Sad će vam bititeže da igrate pod ogromnim pritiskom.Izgubićemo i titulu.

lets play

pre 6 godina

neko je rekao da je miloje krenuo stopama GROFA , i to je apsolutno tacno!!!
dosao je u zvezdu koja je manje- vise imala formiran tim, svi igraci su ostali, pogodjeno je sa vujketom, rodicem, stojketom, radonjicem i to je cela magija!!!
da li je miloje birao pojacanja neznam, necu da ulazim u to, igrali smo evropu odlicno i u prvenstvu maltene perfektno!
onda dolazi prelazni rok gde LICNO MILOJE tera kangu iz zvezde recima da mu nije potreban takav fudbaler!!!!!!!!!!
na sve to odlazi i boaci koji je za pesica DIEGO KOSTA, i eto problema. mesec dana igramo degutantan fudbal, sa konstantno 3 nekada i 4 zadnja vezna na terenu, siledzijski, nekreativan. naravno u takvom siledzisanju nestaju posebno radonjic a i srnic i stvara se katastrofa i od gotovog veresija!!!
za sve nastalo je APSOLUTNI krivac MILOJE i niko drugi, poleteo je mnogo, zaneo se, moje misljenje je da nam i titula visi samo tako.
na leto bi trebali dobro razmisliti da li mu ponuditi ugovor, smatram da je on kukavicki trener i da nije za zvezdu!!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

"Као птице лет слободан, твој се цели свет окренуо за један дан... Сад ти треба боље, треба снаге воље да се опет себи вратиш, ПОНОВО да схватиш да МОЖЕШ БИТИ ЈАК! Најјачи само остају, никад се не предају, НАЈЈАЧИ САМО ВЕРУЈУ У ЗАКОН ПОБЕДЕ!" 💪✊😲

krajisnik

pre 6 godina

Potpuno je logično da ovu polusezonu igramo katastrofalno.
Prodali smo jedina 2 igrača koji znaju fudbal,pa sad igramo sa fizikalcima.
Mene Terzić nije prevario sa Hajdinom.
Danas smo vidjeli da i on veze nema.
Upada u oči da nemamo niti jednog napadača na klupi, pa onaj mučenik igra svaku utakmicu 90 minuta, i ne ume dati gol

Dušan

pre 6 godina

Ima li lepseg osecaja kad SNS mezimce padne u jedinom opozicionom gradu? (Bravo Sapcani@

Cela Srbadija nasa on pominje Sabac polako i Sabac pada.Zali Placi Srbija gine za Zvezdu.

nehuman tip

pre 6 godina

Sve ove što pljuju ovog trenera, samo bi ih podsetio da nas je čovek iz prvog kola kvalifikacija za evropu proveo kroz grupu i što je još bitnije učinio fudbal gledljivim.
U prvenstvu ima skromnih 12 bodova prednosti. Da, prodali smo najboljeg igrača - Boaćija i labilnog Kangu, koji uz sve mane predstavlja kvalitet u ovakvoj ligi, ali smo dobili kakve takve pare.
Kada ode na kraju ove sezone sa ovih oranica, sa titulom, ostaće nam samo da ga pravimo od blata. Zato uživajte dok je tu.
Velika podrška za najboljeg trenera još od vremena Muslina.

SYLA

pre 6 godina

kakav teren Milojevicu?????Teren je bio u solidnom stanju,sad dosao sa stadiona!Bolje reci da ste igrali ko babe,Napred Macva !!!! 
(SYLA, 14. mart 2018 18:17)Teren bio u solidnom stanju?Kazi ti meni decko sta si uzeo?Ajde,ajde?
(A3, 14. mart 2018 18:37)

uzeo sam polufinale kupa Srbije aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ArtuDitu

pre 6 godina

Ako Zvezda pobedi Macvu u prvenstvenoj utakmici u nedelju, sto ce biti tesko jer Zvezda igra lose a teren ce biti katastrofalniji nego danas, onda ce mnogi govoriti da je Zvezda namerno pustila Macvu u Kupu zbog tri boda u prvenstvu.

Creative mind

pre 6 godina

Prodali majstore,a ostali radnici :-D to je najjaca izjava pojedinih likova ovde.Alo bre dali ste tri,ponavljam ti gola u LE ! O kakvim majstorima vi pricate ! Zahvalite se tim mesarima u ekipi jer da nije njih gol razlika bi vam bila 3:25 !

branko

pre 6 godina

Написах ја пре неки дан да је Звездин суштински проблем тај што у овом саставу нема играча који ЗНА да створи шансу. То је силно наљутило извесног аналитичара-аматера који рече да он види шансе па ја не би требало да много верујем својим очима. За њега не знам, али ја шансе не видех ни данас сем једне какве такве из које је Милић шутирао као почетник. Овај проблем се не решава лако и Милојевића уопште не кривим. Али, за шромашени пенал, он, Милојевић је искључиви кривац. Одредити једног потпуно незрелог играча који до сада сем брзине није показао ништа, то је огромна тренерова грешка. На крају је Радоњић плакао и тиме само потврдио своју незрелост за овакве ситуације. Сад Милојевић има додатни проблем: Радоњић је изгубљен у наредних бар месец дана, баш као и Пешић после промашеног пенала, а Пешић је много зрелији играч од Радоњића. Аналитичару-аматеру искрене честитке на адекватном потпису.

mirko

pre 6 godina

Nisi ti Miloje kriv, prelazni postoji da bi se oslobodili dobrih igrača nosioca igre što je uprava i uradila verovatno mora, a ostali fizikalci koji su delovali dobro pored majstora. E sad kad treba da vode posao nema ih nigde. Voleo bi da grešim neka me demantuju a jaću da se izvinem

SYLA

pre 6 godina

@SYLA 

ajde skokni na vest iznad o terenu
(gpro, 14. mart 2018 19:01)

nema potrebe,stalno sam na tribinama,tako da ...Ako je teren do sada bio u ocajnom stanju (i to samo deo ispod zapadne tribine),veceras je bio u solidnom.Poz iz Sabca

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Gde ti je Ben?! Kako to da ti ne treba Pavkov? Inače je Ronaldo lično za Pešića!! Trebalo bi što šta da se menja, ali kako ste krenuli ni titulu nećete osvojiti!

Мики

pre 6 godina

Ма продајте и Ла Талека,Срнића,Стојковића па ће те титулу да видоте сутра мало.Није ваљао Гроф а узео титулу и другу му отели.Милојевић неће ни имати прилику да се бори за њу.Ова екипа је ужас не знају гол да дају,Аџић му седи на клупи а игра ово дете од 30кг.

andjeo 88

pre 6 godina

Pa kad si kriv znas sta ti je raditi! Olako se odreci klasicnog centarfora Pavkova, sloziti sa prodajom Boacija, i ko da onda daje golove? 2 poluspica, Pesic (koji je sve sem centarfor) i Bena koji jos nije ni uhvatio ritam! Milojevicu, dok se fudbal igra za gol vise tu se i pobedjuje a ova tvoja taktika je na ivici zileta i desavaju se ovakve stvari! Sta imas da gledas bilo sa kime o bilo cemu jer ti sastavljas tim i taktiku? Gde je Joveljic, ceka se da mu dosadi pa da za male pare predje u neki inostrani klub? Razumem da protiv stranaca treba igrati oprezno, ali ako u nasoj snj ligi igras tako, umesto napadacki za gol vise, onda si u rangu DJukica (a i Alimpijevica), pa obojica (sva trojica) razmislite gde cete posle ovakvih rezultata u inostranstvo, i uzdajte se u novinarske patke kako se svi tamo "otimaju" za vas i jedva cekaju da vas najure odavde! Niti citam druge komentare na ovu vest niti me interesuju, ali neke stvari se na vreme moraju reci da ne bi doslo do ponovne situacije "Grof"!!! Ovo nije stos dok ide super a kad ne valja drvlje i kamenje vec ozbiljna opomena za blizance jer ulazak u Evropu je sve tezi, a ni jedni ni drugi se ni malo ne pomeraju (svaka cast nasim ostalim klubovima koji ce uci u kvalifikacije ali njima je i drugo kolo cista premija)! I jedni i drugi posle ispadanja iz Evrope, kao spremaju tim za naredne kvalifikacije a igraju fudbaleri od kojih ni pola nece biti u klubu za iste! E, zato se i ljutim jer sem sarene price ne vidim nista od toga!

Dragan

pre 6 godina

Nemamo mi nista od toga sto ti kazes da si kriv. Tako je u zadnjih 3-4 utakmice i ne popravlja se nista. A ti jos i izmesas ekipu. Bas diletantski. A Radonjica sam jos pre utakmice video kako gadja tribine. Strasno.

veliki strumf

pre 6 godina

Imaju li ovi Grobari imalo obraza, imalo??? Imate DVANAEST bodova manje, gol razliku za 25 losiju od Zvezde i prividjaju vam se neke titule! Da Zvezda ima DVANAEST bodova manje mene bi bilo sramota i da pomislim na titulu, jer meni obraz nije debeo kao djon, kao sto je vas! Zemun kuci niste mogli da dobijete, dali ste izjednacujuci gol u zadnjoj sekundi, poraz id Radnickog zaboravljen, od Mladosti gubili do 85. minuta dok se igralo 11 na 11 i hocete neku titulu? Pobedili Rad i Javor i to jedva - wooow! Eto vam kup, kao i u kosarci, tesite se. A titulu - sanjajte!

Grr

pre 6 godina

Dosta puta u prvenstvu, a posebno u LE, Milojevićiu su situacije 50/50 otišle na njegovu stranu. Navijači su ga tada dizali u nebo. Danas se to nije desilo. Cena velika, trofej manje.

zoran ivkovic

pre 6 godina

zvezda je prodala glavnog veznog i to je glavni razlog sto skripi u igri . kanga nije neki vrhunski vezni ali sad nemamo nikakvog .milijas slabo se krece ,proba se da igra to krsticic koji je zadnji vezni ,luta se i sa srnicem koji to nije . zatim ocekivalo se da ce pesic moci odmeniti boacija ali je on totalno pokvario ocekivanja . ocekivalo se da radonjic moze prodornoscu da napravi nesto ali decko je samo brz .ben je doveden i to je odlican potez ali covek ne igra pa zasto ga cuvamo ? mora nesto da se menja ekipa mora da se pravi kreativnija .....ubaciti bena da igra a na drugoj strani umesto radonjica mali adzic ...joveljica umesto pesica pa nek otresa usima pesic a umislio je da je igracina ...glavni vezni da bude srnic to do kraha sezone . onda kupiti ofanzivnog veznog ali brazilca tu ne stedeti i dovesti nekog spica ili vratiti pavkova i ima zvezda da melje ......ali ja opet cudom ne mogu se nacuditi da ben ne igra

A3

pre 6 godina

kakav teren Milojevicu?????Teren je bio u solidnom stanju,sad dosao sa stadiona!Bolje reci da ste igrali ko babe,Napred Macva !!!!
(SYLA, 14. mart 2018 18:17)Teren bio u solidnom stanju?Kazi ti meni decko sta si uzeo?Ajde,ajde?

Владимир

pre 6 godina

Све је у најбољем реду. Наш циљ је титула, тачније три титуле у низу. Само то, као и константно играње у Лиги Европе. Све снаге усмерити на испуњење тог циља који је зацртан у јулу 2017. Срећно црвено-бели!

KOŠARKA TO JE PARTIZAN UNIŠTIO U SRB

pre 6 godina

Nisi ti druze kriv sto je pesic nesposoban da pogodi prazan goli ili sto radonjic une da trci max 30 minuta, ali bices kriv ako nastavis da ih forsiras svaku utakmicu......
Uprava pojma nema Pavkova dala Radnickom i ovu polu sezonu, vrv ce Radnicki nama kao nagradu dati 6 poena sledece sezone za to...

nista o nicemu

pre 6 godina

Krenuli su kiksevi ovo mi se uopste ne svidja kanga boaci oseti se da fali igra napadaca nema samo da se ne ponovi scenario od prosle godine....

некле

pre 6 godina

Ххаха ћао здраво.
Ви бре кад противници играју против вас поштено не можете да добијете никог.
Дупла круна црно-бела опет!
Једва чекам дерби да вас опет по обичају одучимо од фудбала.

ZZZ

pre 6 godina

Nisi ti kriv Miloje, ipak nije ova ekipa ista bez par značajnih igrača.
Napravio si ti dosta čuda po Evropi sa ovom ekipom.
Ista situacija je bila i sa mojim Partizanom kada su otišli par važnih igrača...tako je to u našem fudbalu, kada se živi od prodaje.
Pozdrav.

Laik

pre 6 godina

Ovo je ono sto i pricam cele sezone, da su spin majstori uspeli ponovo u nameri da okarakterisu Zvezdu kao tim kome se svi sklanjaju, a zapravo je to situacija u suprotnom taboru. Zvezda je tim koji mora da krvari za svaku pobedu, tim koji nas je toliko puta obradovao ove sezone. Pad forme je logican, ali na kraju je najbitnije da se slavi ZASLUZENA titula. Niti nam se neko sklanja, niti to zelimo. Uvek i do kraja posteno do titule! Sportski pozdrav!

Valjevo

pre 6 godina

Samo opušteno, momci. Kup je drugorazredno takmičenje svuda u Evropi. I kod nas je bilo, čak i kada smo uzimali to takmičenje.
Čestitke Šapčanima.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Tako to radi ozbiljan trener. Idemo dalje, prvi cilj je titula i na pravom smo putu. Reset, razgovori, jaki treninzi, odmor i pun gas do kraja. Kmečavci, realni cigani, načelni zvezdaši i latentni grobari će na kraju ponovo u rupe i zaborav, ovo sada je njihovih 3 minuta pažnje. Podrška do neba i nazad Vladane, Zvezda šampion!

Stef

pre 6 godina

Jeste, kriv si! Ekipa nije za godinu dana uspela da nauci da igra presing. Tesko oduzimaju lopte protivnicima cele sezone.Ne znaju da kvare igru na sredini i u zacetku napada protivnika. Fizicka sprema je nedovoljna cele sezone. Sad se vidi koliko nedostaje Kanga. Sad se vidi da je Radonju trebalo prodati za 6 milki i uzivati a zadrzati Kangu. Niko za Radonju nece nuditi vise. To je teska Terzina iluzija. Decko osim brzine ima malo dobrog. Glava mu je u oblacima a talenat precenjen. Ne znam da li ce ikada sazreti a i ako sazri fali mu mnogo mira u zavrsnici i sto sta drugo. Adzic je npr.vec sad bolji.Penal zbog nemira u gavi nikako mu ne treba davati da sutira. U gol sansama sutira uvek iz sve snage i bez prisebnosti i to je Miloje morao da zna!!! Vidi se veliki pad forme posle CSKA. Otisao Kanga a nije doveden plej. Vidi se i da je bilo mesta i za Pavkova jer je se mogao ocekivati i Pesicev pad forme kad nemamo pleja.
Ajde da vidimo kako Miloje sece krizu.

ime I prezime

pre 6 godina

Ispali pa sta,to stoji. Ali uzimajuci u obzir poslednjih par meceva moze se komotno reci da cz igra jako lose I forma joj je u debelom padu. Sa dr strane partizan izgleda podize formu ozbiljno I izlaze iz krize tako da ce derbi biti pravo zanimljiv.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Razumem da komsije imaju sta da prokomentarisu komentarisu i neki nasi njima ja nikad ne ali da vi posle dve utamice losije odma skacete na trenera i igrace to je velika sramota!!! Oterajte ih svojim ponasanjem pa nek se vrate Grof i Muce da vidim kad ce neko vise gledati ligu evrope arsenal,keln,cska... Pruzite sad podrsku kad je najbitnije doslo je do emptivnog praznjenja i to je normalno ja verujem da ce Miloje uspeti da popravi situaciju i da ce se slaviti titula!!!

grobarciiina

pre 6 godina

Ispali iz kupa pa sta??? Mada radonjic je dosta toga promasio ove sezone.. sa druge strane uteha za nas crno bele je sto cemo uzeti kup barem.. na sta smo mi spali kad nam je recenica zadovoljenja “ trofej je trofej”..

Malboro

pre 6 godina

Ti si najmanje kriv jer te nisu nista pitali kada su ti prodali jedinog pravog kreatora i strelca.Pogotovo to dolazi do izrazaja bas na ovakvim terenima gde ionako tesko gradis akcije,a bez kreatora si osudjen na napucavanja u sesnaest pa onda ako se nesto desi.Ne moze se igrati bez bar solidnig ofanzivnog veznog lep fudbal a mi takvog u timu nemamo.

Mikii

pre 6 godina

Polako, ali sigurno, ta silna sreca koju je gospodin nabedjeni imao tokom sezone okrece ledja. Da Partizan nije toliko los, ne bi ovaj ni te namestene titule video.

Ivan

pre 6 godina

Da si kriv jesi, ali pocinjem da verujem i da si prosecan trener koji nema ideju kada je tim malo slabiji nego sto je bio. Uz sve to je napravljena atmosfera linca na utakmicama Zvezde, gde nema fudbala, samo haos. Sve zbog pritiska partizana na sudije, jer znaju da po ovom lopovskom sistemu gde se zvezdi kradu bodovi uvek imaju sanse da se na kraju promuljaju do titule.

Mikii

pre 6 godina

Polako, ali sigurno, ta silna sreca koju je gospodin nabedjeni imao tokom sezone okrece ledja. Da Partizan nije toliko los, ne bi ovaj ni te namestene titule video.

Laik

pre 6 godina

Ovo je ono sto i pricam cele sezone, da su spin majstori uspeli ponovo u nameri da okarakterisu Zvezdu kao tim kome se svi sklanjaju, a zapravo je to situacija u suprotnom taboru. Zvezda je tim koji mora da krvari za svaku pobedu, tim koji nas je toliko puta obradovao ove sezone. Pad forme je logican, ali na kraju je najbitnije da se slavi ZASLUZENA titula. Niti nam se neko sklanja, niti to zelimo. Uvek i do kraja posteno do titule! Sportski pozdrav!

branko

pre 6 godina

Написах ја пре неки дан да је Звездин суштински проблем тај што у овом саставу нема играча који ЗНА да створи шансу. То је силно наљутило извесног аналитичара-аматера који рече да он види шансе па ја не би требало да много верујем својим очима. За њега не знам, али ја шансе не видех ни данас сем једне какве такве из које је Милић шутирао као почетник. Овај проблем се не решава лако и Милојевића уопште не кривим. Али, за шромашени пенал, он, Милојевић је искључиви кривац. Одредити једног потпуно незрелог играча који до сада сем брзине није показао ништа, то је огромна тренерова грешка. На крају је Радоњић плакао и тиме само потврдио своју незрелост за овакве ситуације. Сад Милојевић има додатни проблем: Радоњић је изгубљен у наредних бар месец дана, баш као и Пешић после промашеног пенала, а Пешић је много зрелији играч од Радоњића. Аналитичару-аматеру искрене честитке на адекватном потпису.

krajisnik

pre 6 godina

Potpuno je logično da ovu polusezonu igramo katastrofalno.
Prodali smo jedina 2 igrača koji znaju fudbal,pa sad igramo sa fizikalcima.
Mene Terzić nije prevario sa Hajdinom.
Danas smo vidjeli da i on veze nema.
Upada u oči da nemamo niti jednog napadača na klupi, pa onaj mučenik igra svaku utakmicu 90 minuta, i ne ume dati gol

A3

pre 6 godina

kakav teren Milojevicu?????Teren je bio u solidnom stanju,sad dosao sa stadiona!Bolje reci da ste igrali ko babe,Napred Macva !!!!
(SYLA, 14. mart 2018 18:17)Teren bio u solidnom stanju?Kazi ti meni decko sta si uzeo?Ajde,ajde?

Grr

pre 6 godina

Dosta puta u prvenstvu, a posebno u LE, Milojevićiu su situacije 50/50 otišle na njegovu stranu. Navijači su ga tada dizali u nebo. Danas se to nije desilo. Cena velika, trofej manje.

nehuman tip

pre 6 godina

Sve ove što pljuju ovog trenera, samo bi ih podsetio da nas je čovek iz prvog kola kvalifikacija za evropu proveo kroz grupu i što je još bitnije učinio fudbal gledljivim.
U prvenstvu ima skromnih 12 bodova prednosti. Da, prodali smo najboljeg igrača - Boaćija i labilnog Kangu, koji uz sve mane predstavlja kvalitet u ovakvoj ligi, ali smo dobili kakve takve pare.
Kada ode na kraju ove sezone sa ovih oranica, sa titulom, ostaće nam samo da ga pravimo od blata. Zato uživajte dok je tu.
Velika podrška za najboljeg trenera još od vremena Muslina.

Владимир

pre 6 godina

Све је у најбољем реду. Наш циљ је титула, тачније три титуле у низу. Само то, као и константно играње у Лиги Европе. Све снаге усмерити на испуњење тог циља који је зацртан у јулу 2017. Срећно црвено-бели!

Jack Sparrow

pre 6 godina

Razumem da komsije imaju sta da prokomentarisu komentarisu i neki nasi njima ja nikad ne ali da vi posle dve utamice losije odma skacete na trenera i igrace to je velika sramota!!! Oterajte ih svojim ponasanjem pa nek se vrate Grof i Muce da vidim kad ce neko vise gledati ligu evrope arsenal,keln,cska... Pruzite sad podrsku kad je najbitnije doslo je do emptivnog praznjenja i to je normalno ja verujem da ce Miloje uspeti da popravi situaciju i da ce se slaviti titula!!!

andjeo 88

pre 6 godina

Pa kad si kriv znas sta ti je raditi! Olako se odreci klasicnog centarfora Pavkova, sloziti sa prodajom Boacija, i ko da onda daje golove? 2 poluspica, Pesic (koji je sve sem centarfor) i Bena koji jos nije ni uhvatio ritam! Milojevicu, dok se fudbal igra za gol vise tu se i pobedjuje a ova tvoja taktika je na ivici zileta i desavaju se ovakve stvari! Sta imas da gledas bilo sa kime o bilo cemu jer ti sastavljas tim i taktiku? Gde je Joveljic, ceka se da mu dosadi pa da za male pare predje u neki inostrani klub? Razumem da protiv stranaca treba igrati oprezno, ali ako u nasoj snj ligi igras tako, umesto napadacki za gol vise, onda si u rangu DJukica (a i Alimpijevica), pa obojica (sva trojica) razmislite gde cete posle ovakvih rezultata u inostranstvo, i uzdajte se u novinarske patke kako se svi tamo "otimaju" za vas i jedva cekaju da vas najure odavde! Niti citam druge komentare na ovu vest niti me interesuju, ali neke stvari se na vreme moraju reci da ne bi doslo do ponovne situacije "Grof"!!! Ovo nije stos dok ide super a kad ne valja drvlje i kamenje vec ozbiljna opomena za blizance jer ulazak u Evropu je sve tezi, a ni jedni ni drugi se ni malo ne pomeraju (svaka cast nasim ostalim klubovima koji ce uci u kvalifikacije ali njima je i drugo kolo cista premija)! I jedni i drugi posle ispadanja iz Evrope, kao spremaju tim za naredne kvalifikacije a igraju fudbaleri od kojih ni pola nece biti u klubu za iste! E, zato se i ljutim jer sem sarene price ne vidim nista od toga!

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Tako to radi ozbiljan trener. Idemo dalje, prvi cilj je titula i na pravom smo putu. Reset, razgovori, jaki treninzi, odmor i pun gas do kraja. Kmečavci, realni cigani, načelni zvezdaši i latentni grobari će na kraju ponovo u rupe i zaborav, ovo sada je njihovih 3 minuta pažnje. Podrška do neba i nazad Vladane, Zvezda šampion!

Stef

pre 6 godina

Jeste, kriv si! Ekipa nije za godinu dana uspela da nauci da igra presing. Tesko oduzimaju lopte protivnicima cele sezone.Ne znaju da kvare igru na sredini i u zacetku napada protivnika. Fizicka sprema je nedovoljna cele sezone. Sad se vidi koliko nedostaje Kanga. Sad se vidi da je Radonju trebalo prodati za 6 milki i uzivati a zadrzati Kangu. Niko za Radonju nece nuditi vise. To je teska Terzina iluzija. Decko osim brzine ima malo dobrog. Glava mu je u oblacima a talenat precenjen. Ne znam da li ce ikada sazreti a i ako sazri fali mu mnogo mira u zavrsnici i sto sta drugo. Adzic je npr.vec sad bolji.Penal zbog nemira u gavi nikako mu ne treba davati da sutira. U gol sansama sutira uvek iz sve snage i bez prisebnosti i to je Miloje morao da zna!!! Vidi se veliki pad forme posle CSKA. Otisao Kanga a nije doveden plej. Vidi se i da je bilo mesta i za Pavkova jer je se mogao ocekivati i Pesicev pad forme kad nemamo pleja.
Ajde da vidimo kako Miloje sece krizu.

KOŠARKA TO JE PARTIZAN UNIŠTIO U SRB

pre 6 godina

Nisi ti druze kriv sto je pesic nesposoban da pogodi prazan goli ili sto radonjic une da trci max 30 minuta, ali bices kriv ako nastavis da ih forsiras svaku utakmicu......
Uprava pojma nema Pavkova dala Radnickom i ovu polu sezonu, vrv ce Radnicki nama kao nagradu dati 6 poena sledece sezone za to...

veliki strumf

pre 6 godina

Imaju li ovi Grobari imalo obraza, imalo??? Imate DVANAEST bodova manje, gol razliku za 25 losiju od Zvezde i prividjaju vam se neke titule! Da Zvezda ima DVANAEST bodova manje mene bi bilo sramota i da pomislim na titulu, jer meni obraz nije debeo kao djon, kao sto je vas! Zemun kuci niste mogli da dobijete, dali ste izjednacujuci gol u zadnjoj sekundi, poraz id Radnickog zaboravljen, od Mladosti gubili do 85. minuta dok se igralo 11 na 11 i hocete neku titulu? Pobedili Rad i Javor i to jedva - wooow! Eto vam kup, kao i u kosarci, tesite se. A titulu - sanjajte!

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Gde ti je Ben?! Kako to da ti ne treba Pavkov? Inače je Ronaldo lično za Pešića!! Trebalo bi što šta da se menja, ali kako ste krenuli ni titulu nećete osvojiti!

SYLA

pre 6 godina

kakav teren Milojevicu?????Teren je bio u solidnom stanju,sad dosao sa stadiona!Bolje reci da ste igrali ko babe,Napred Macva !!!! 
(SYLA, 14. mart 2018 18:17)Teren bio u solidnom stanju?Kazi ti meni decko sta si uzeo?Ajde,ajde?
(A3, 14. mart 2018 18:37)

uzeo sam polufinale kupa Srbije aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zoran ivkovic

pre 6 godina

zvezda je prodala glavnog veznog i to je glavni razlog sto skripi u igri . kanga nije neki vrhunski vezni ali sad nemamo nikakvog .milijas slabo se krece ,proba se da igra to krsticic koji je zadnji vezni ,luta se i sa srnicem koji to nije . zatim ocekivalo se da ce pesic moci odmeniti boacija ali je on totalno pokvario ocekivanja . ocekivalo se da radonjic moze prodornoscu da napravi nesto ali decko je samo brz .ben je doveden i to je odlican potez ali covek ne igra pa zasto ga cuvamo ? mora nesto da se menja ekipa mora da se pravi kreativnija .....ubaciti bena da igra a na drugoj strani umesto radonjica mali adzic ...joveljica umesto pesica pa nek otresa usima pesic a umislio je da je igracina ...glavni vezni da bude srnic to do kraha sezone . onda kupiti ofanzivnog veznog ali brazilca tu ne stedeti i dovesti nekog spica ili vratiti pavkova i ima zvezda da melje ......ali ja opet cudom ne mogu se nacuditi da ben ne igra

некле

pre 6 godina

Ххаха ћао здраво.
Ви бре кад противници играју против вас поштено не можете да добијете никог.
Дупла круна црно-бела опет!
Једва чекам дерби да вас опет по обичају одучимо од фудбала.

mirko

pre 6 godina

Nisi ti Miloje kriv, prelazni postoji da bi se oslobodili dobrih igrača nosioca igre što je uprava i uradila verovatno mora, a ostali fizikalci koji su delovali dobro pored majstora. E sad kad treba da vode posao nema ih nigde. Voleo bi da grešim neka me demantuju a jaću da se izvinem

ArtuDitu

pre 6 godina

Ako Zvezda pobedi Macvu u prvenstvenoj utakmici u nedelju, sto ce biti tesko jer Zvezda igra lose a teren ce biti katastrofalniji nego danas, onda ce mnogi govoriti da je Zvezda namerno pustila Macvu u Kupu zbog tri boda u prvenstvu.

ime I prezime

pre 6 godina

Ispali pa sta,to stoji. Ali uzimajuci u obzir poslednjih par meceva moze se komotno reci da cz igra jako lose I forma joj je u debelom padu. Sa dr strane partizan izgleda podize formu ozbiljno I izlaze iz krize tako da ce derbi biti pravo zanimljiv.

ZZZ

pre 6 godina

Nisi ti kriv Miloje, ipak nije ova ekipa ista bez par značajnih igrača.
Napravio si ti dosta čuda po Evropi sa ovom ekipom.
Ista situacija je bila i sa mojim Partizanom kada su otišli par važnih igrača...tako je to u našem fudbalu, kada se živi od prodaje.
Pozdrav.

Valjevo

pre 6 godina

Samo opušteno, momci. Kup je drugorazredno takmičenje svuda u Evropi. I kod nas je bilo, čak i kada smo uzimali to takmičenje.
Čestitke Šapčanima.

Malboro

pre 6 godina

Ti si najmanje kriv jer te nisu nista pitali kada su ti prodali jedinog pravog kreatora i strelca.Pogotovo to dolazi do izrazaja bas na ovakvim terenima gde ionako tesko gradis akcije,a bez kreatora si osudjen na napucavanja u sesnaest pa onda ako se nesto desi.Ne moze se igrati bez bar solidnig ofanzivnog veznog lep fudbal a mi takvog u timu nemamo.

Dragan

pre 6 godina

Nemamo mi nista od toga sto ti kazes da si kriv. Tako je u zadnjih 3-4 utakmice i ne popravlja se nista. A ti jos i izmesas ekipu. Bas diletantski. A Radonjica sam jos pre utakmice video kako gadja tribine. Strasno.

Creative mind

pre 6 godina

Prodali majstore,a ostali radnici :-D to je najjaca izjava pojedinih likova ovde.Alo bre dali ste tri,ponavljam ti gola u LE ! O kakvim majstorima vi pricate ! Zahvalite se tim mesarima u ekipi jer da nije njih gol razlika bi vam bila 3:25 !

grobarciiina

pre 6 godina

Ispali iz kupa pa sta??? Mada radonjic je dosta toga promasio ove sezone.. sa druge strane uteha za nas crno bele je sto cemo uzeti kup barem.. na sta smo mi spali kad nam je recenica zadovoljenja “ trofej je trofej”..

maconii

pre 6 godina

vecina vas je pisala da zeli da kanga ode,da ne igra nista,problematican i slicno da ga treba sto pre prodati...ja kada sam napisao da je on kicma ovog tima dobio sam duplo vise minusa...boaci isto tako,neka ide pesic je bolji...dva losa rezultata i odmah se miloje poredi sa grofom i gubitkom titule prosle godine..smesni ste bre..i partizan je imao pad forme nisu mogli da se sastave pa je razlika otisla na 14 bodova..ti padovi su normalni...ne moze nijedna ekipa pobedjivati cele sezone..sa milojem smo imali sezonu kakvu nismo imali od 92. godine u evropi,a da li je niko to ocekivao???..jeste mu taktika bila losa za ovaj mec,da li ju je prilagodio zbog loseeg terena,u svakom slucaju nije bilo dobro...verujem u njega i izgurace on to kako treba do kraja

nista o nicemu

pre 6 godina

Krenuli su kiksevi ovo mi se uopste ne svidja kanga boaci oseti se da fali igra napadaca nema samo da se ne ponovi scenario od prosle godine....

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

"Као птице лет слободан, твој се цели свет окренуо за један дан... Сад ти треба боље, треба снаге воље да се опет себи вратиш, ПОНОВО да схватиш да МОЖЕШ БИТИ ЈАК! Најјачи само остају, никад се не предају, НАЈЈАЧИ САМО ВЕРУЈУ У ЗАКОН ПОБЕДЕ!" 💪✊😲

Ivan

pre 6 godina

Da si kriv jesi, ali pocinjem da verujem i da si prosecan trener koji nema ideju kada je tim malo slabiji nego sto je bio. Uz sve to je napravljena atmosfera linca na utakmicama Zvezde, gde nema fudbala, samo haos. Sve zbog pritiska partizana na sudije, jer znaju da po ovom lopovskom sistemu gde se zvezdi kradu bodovi uvek imaju sanse da se na kraju promuljaju do titule.

SYLA

pre 6 godina

@SYLA 

ajde skokni na vest iznad o terenu
(gpro, 14. mart 2018 19:01)

nema potrebe,stalno sam na tribinama,tako da ...Ako je teren do sada bio u ocajnom stanju (i to samo deo ispod zapadne tribine),veceras je bio u solidnom.Poz iz Sabca

Lukavi plan

pre 6 godina

Znamo da nisi. Planirao si da Santrac pored ponistenog cistog gola Macvi svirne neki penalcic za tvoj tim, ali niko ni da udje u sesnaesterac a kamoli da padne. Falio vam Boaci. On bi to onako u svom stilu i utakmica resena, on najbolji strelac i milina jedna.

Zvezdaš

pre 6 godina

O čemu sad pričaš Milojeviću.Jedan trofej je otišao a i titula je na dalekom štapu.Uprava je u dogovoru sa tobom prodala Kangu, Boaćija i ne zaboravimo Rikardinja koji nije ni dobio pravu šansu.Sad nema kreativne igre ne šanse ni golova ali nema ni igrača koji to mogu da urade.Sve sami zadnji vezni.Ti si rekao da ćeš iz ove grupe igrača da napraviš igru ali nje nema a nema ni rezultata.Sada očekujem da ovaj tim izgubi orijentaciju i da počne da gubi i pada.Nema ko da ih podigne.Nema kapaciteta.A Partizan ima i kvalitetnije igrače i vraćaju se u formu u prsvo vreme.Sad će vam bititeže da igrate pod ogromnim pritiskom.Izgubićemo i titulu.

pedja

pre 6 godina

Manje price vise rada i Miloje i i igraci ,a i mi navijaci Bogami!Zato svi na stadion do kraja sezone ,pa tamo i kritikujte i psujte i hvalite ,i zvizdite i aplaudirajte nebitno. Sramota je da imamo onako malo gledalaca u BG .Gledanija je bila Zvezda sa Grofom.Sta je i sa nama navijacima zapitajte se,gdje smo .Sad treba pomoci klubu kad je ocigledno da je kriza i da je tesko i kad je ocigledno da nam je tim realno skroman u odnosu na jesen,uzimajuci u obzir odlaske i povrede.Sad nam i Lucani i Spartak i Vizodovac moraju biti bitni kao Arsenal.Isto ocekujem i od igraca da se postave da ginu za svaku loptu jednostavno druge nema !Samo tako zajedno do uspjeha i titule i vidjecete sve ce opet biti ok.I ja sam razocaran al ajde svi zajedno samo jedna dobra utakmica i sve dobro ce i iz igraca i i iz nas navijaca izaci na povrsinu,,a zlo na dno.Takav je zivot.Zato zajedno naprijed da dokazemo da smo najveci ,ali ne samo igrom vec i posjetom na stadionu!Nisam raspolozen i jesam zabrinut al ajmo sad kad je najteze svi zajedno!

Nikola

pre 6 godina

Ovi vrhunski strucnjaci koji se razumeju u sve, pocev od prelaznog roka do taktike,a i odnosa sa medijima ( verujem da kuckaju iz svojih kancelarija na nekom od evropskih stadiona ) neka mi nabroje u poslednjih 15 godina 4 tima koji trose minimum 50 miliona evra na transfere, da su CELE sezone igrali na istom nivou? Pad forme? Pa to je normalno. Ne preterano kvalitetna utakmica, ali puna zara. Pobedili? Neka su, jedino mi se nije svidelo ono valjanje pred kraj, ali uzimajuci u obzir da fudbal odavno nije sport i olicenje sportskog duha, zasluzili su da prodju i da pokusaju i da osvoje Kup ako mogu!

lets play

pre 6 godina

neko je rekao da je miloje krenuo stopama GROFA , i to je apsolutno tacno!!!
dosao je u zvezdu koja je manje- vise imala formiran tim, svi igraci su ostali, pogodjeno je sa vujketom, rodicem, stojketom, radonjicem i to je cela magija!!!
da li je miloje birao pojacanja neznam, necu da ulazim u to, igrali smo evropu odlicno i u prvenstvu maltene perfektno!
onda dolazi prelazni rok gde LICNO MILOJE tera kangu iz zvezde recima da mu nije potreban takav fudbaler!!!!!!!!!!
na sve to odlazi i boaci koji je za pesica DIEGO KOSTA, i eto problema. mesec dana igramo degutantan fudbal, sa konstantno 3 nekada i 4 zadnja vezna na terenu, siledzijski, nekreativan. naravno u takvom siledzisanju nestaju posebno radonjic a i srnic i stvara se katastrofa i od gotovog veresija!!!
za sve nastalo je APSOLUTNI krivac MILOJE i niko drugi, poleteo je mnogo, zaneo se, moje misljenje je da nam i titula visi samo tako.
na leto bi trebali dobro razmisliti da li mu ponuditi ugovor, smatram da je on kukavicki trener i da nije za zvezdu!!!

Мики

pre 6 godina

Ма продајте и Ла Талека,Срнића,Стојковића па ће те титулу да видоте сутра мало.Није ваљао Гроф а узео титулу и другу му отели.Милојевић неће ни имати прилику да се бори за њу.Ова екипа је ужас не знају гол да дају,Аџић му седи на клупи а игра ово дете од 30кг.

Dušan

pre 6 godina

Ima li lepseg osecaja kad SNS mezimce padne u jedinom opozicionom gradu? (Bravo Sapcani@

Cela Srbadija nasa on pominje Sabac polako i Sabac pada.Zali Placi Srbija gine za Zvezdu.

Sub013

pre 6 godina

za sve nastalo je APSOLUTNI krivac MILOJE i niko drugi, poleteo je mnogo, zaneo se, moje misljenje je da nam i titula visi samo tako. 
na leto bi trebali dobro razmisliti da li mu ponuditi ugovor, smatram da je on kukavicki trener i da nije za zvezdu!!!
(lets play, 14. mart 2018 21:50)

Ja smatram da si ti kukavicki navijač Partizana koji zna da titulu neće da vidi ako ostane Miloje.

OD RODJENJA MOG...

pre 6 godina

Samo jedno pitanje za "strucnjake"sto prozovaju Miloja da nije trebao da se slozi sa prodajom Kange i Boacija :-Da li bi iko od vas pristao da radi(igra)nekoliko meseci bez plate?!!! Naravno da ne bi,i onda bismo opet dosli u situaciju da jurimo igrace po aerodromu,ko misli da je to ispravan nacin svaka cast...

SEnT

pre 6 godina

Prvo najveci krivac si ti naravno, uz Terzica koga ne mogu ocima videti. Sramota je da nas predstavlja jedna takva persona, koja opasno urusava ugled kluba. Meni nije jasno sta si ti radio na zimskim pripremama, ni na sta nam ne lici igra u drugom delu sezone. Kako si uspeo toliko da pokvaris igru ekipe nije mi jasno. Poleteo si Miloje, ocekujes da rezultati dolaze sami od sebe. Nemoze to tako, svaki novi mec je novo dokazivanje! Neznas koja ti je najbolja postava, i to je velika tvoja krivica. Kombinujes sastave, odmaras igrace, a Evropu vise ne igramo. Pa od cega ih odmaras, vidis da im treba utakmica kako bi se malo uigrali. Milijas, cemu nam on sluzi, sto on igra, koja je njegova svrha igranja. Pa jel vidis da je prespor, da je odavno bivsi fudbaler. Kao ima sut, ja se ne secam da on dade neki gol u ovom zadnjem mandatu. Ne vidim korist ni od njegovog kornera. Samo sam zapazio da sa njim u igri, kao da imamo igraca manje. Borjan je takodje dosta pao, pa dal je moguce da ne moze jedan penal igracima Macve da odbrani, o cemu dalje da pricamo. Svaki put kad izadje sa gola, rizicno salje loptu onako traljavo po sredini terena, gde smo par puta spasavali svoj gol. Ako izletis moras majstore dobro da je roknes ili u aut, ili daleko od gola. Pesic je u kanalu, izaci ce valjda, ali da nemamo jos jednog spica je neozbiljno, pa bar da je i Pavkov. Radonjic nije igrac da sutira odlucujuci peti penal, i tu dolazimo do jos jedne Milojeviceve greske. Ako mislis Miloje da prebrodis ovu krizu, pamet u glavu, pronadji najboljih jedanaest, blizu je kraj prvenstva nema odmaranja i kalkulisanja, vec sa najboljima, uz najbolju pripremu utakmice, polako jednu po jednu utakmicu i titula ce doci! A onda cemo svi Zvezdasi da slavimo!

Mikii

pre 6 godina

Polako, ali sigurno, ta silna sreca koju je gospodin nabedjeni imao tokom sezone okrece ledja. Da Partizan nije toliko los, ne bi ovaj ni te namestene titule video.

Laik

pre 6 godina

Ovo je ono sto i pricam cele sezone, da su spin majstori uspeli ponovo u nameri da okarakterisu Zvezdu kao tim kome se svi sklanjaju, a zapravo je to situacija u suprotnom taboru. Zvezda je tim koji mora da krvari za svaku pobedu, tim koji nas je toliko puta obradovao ove sezone. Pad forme je logican, ali na kraju je najbitnije da se slavi ZASLUZENA titula. Niti nam se neko sklanja, niti to zelimo. Uvek i do kraja posteno do titule! Sportski pozdrav!

Владимир

pre 6 godina

Све је у најбољем реду. Наш циљ је титула, тачније три титуле у низу. Само то, као и константно играње у Лиги Европе. Све снаге усмерити на испуњење тог циља који је зацртан у јулу 2017. Срећно црвено-бели!

veliki strumf

pre 6 godina

Imaju li ovi Grobari imalo obraza, imalo??? Imate DVANAEST bodova manje, gol razliku za 25 losiju od Zvezde i prividjaju vam se neke titule! Da Zvezda ima DVANAEST bodova manje mene bi bilo sramota i da pomislim na titulu, jer meni obraz nije debeo kao djon, kao sto je vas! Zemun kuci niste mogli da dobijete, dali ste izjednacujuci gol u zadnjoj sekundi, poraz id Radnickog zaboravljen, od Mladosti gubili do 85. minuta dok se igralo 11 na 11 i hocete neku titulu? Pobedili Rad i Javor i to jedva - wooow! Eto vam kup, kao i u kosarci, tesite se. A titulu - sanjajte!

некле

pre 6 godina

Ххаха ћао здраво.
Ви бре кад противници играју против вас поштено не можете да добијете никог.
Дупла круна црно-бела опет!
Једва чекам дерби да вас опет по обичају одучимо од фудбала.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Tako to radi ozbiljan trener. Idemo dalje, prvi cilj je titula i na pravom smo putu. Reset, razgovori, jaki treninzi, odmor i pun gas do kraja. Kmečavci, realni cigani, načelni zvezdaši i latentni grobari će na kraju ponovo u rupe i zaborav, ovo sada je njihovih 3 minuta pažnje. Podrška do neba i nazad Vladane, Zvezda šampion!

Dušan

pre 6 godina

Ima li lepseg osecaja kad SNS mezimce padne u jedinom opozicionom gradu? (Bravo Sapcani@

Cela Srbadija nasa on pominje Sabac polako i Sabac pada.Zali Placi Srbija gine za Zvezdu.

A3

pre 6 godina

kakav teren Milojevicu?????Teren je bio u solidnom stanju,sad dosao sa stadiona!Bolje reci da ste igrali ko babe,Napred Macva !!!!
(SYLA, 14. mart 2018 18:17)Teren bio u solidnom stanju?Kazi ti meni decko sta si uzeo?Ajde,ajde?

Ivan

pre 6 godina

Da si kriv jesi, ali pocinjem da verujem i da si prosecan trener koji nema ideju kada je tim malo slabiji nego sto je bio. Uz sve to je napravljena atmosfera linca na utakmicama Zvezde, gde nema fudbala, samo haos. Sve zbog pritiska partizana na sudije, jer znaju da po ovom lopovskom sistemu gde se zvezdi kradu bodovi uvek imaju sanse da se na kraju promuljaju do titule.

Мики

pre 6 godina

Ма продајте и Ла Талека,Срнића,Стојковића па ће те титулу да видоте сутра мало.Није ваљао Гроф а узео титулу и другу му отели.Милојевић неће ни имати прилику да се бори за њу.Ова екипа је ужас не знају гол да дају,Аџић му седи на клупи а игра ово дете од 30кг.

lets play

pre 6 godina

neko je rekao da je miloje krenuo stopama GROFA , i to je apsolutno tacno!!!
dosao je u zvezdu koja je manje- vise imala formiran tim, svi igraci su ostali, pogodjeno je sa vujketom, rodicem, stojketom, radonjicem i to je cela magija!!!
da li je miloje birao pojacanja neznam, necu da ulazim u to, igrali smo evropu odlicno i u prvenstvu maltene perfektno!
onda dolazi prelazni rok gde LICNO MILOJE tera kangu iz zvezde recima da mu nije potreban takav fudbaler!!!!!!!!!!
na sve to odlazi i boaci koji je za pesica DIEGO KOSTA, i eto problema. mesec dana igramo degutantan fudbal, sa konstantno 3 nekada i 4 zadnja vezna na terenu, siledzijski, nekreativan. naravno u takvom siledzisanju nestaju posebno radonjic a i srnic i stvara se katastrofa i od gotovog veresija!!!
za sve nastalo je APSOLUTNI krivac MILOJE i niko drugi, poleteo je mnogo, zaneo se, moje misljenje je da nam i titula visi samo tako.
na leto bi trebali dobro razmisliti da li mu ponuditi ugovor, smatram da je on kukavicki trener i da nije za zvezdu!!!

Valjevo

pre 6 godina

Samo opušteno, momci. Kup je drugorazredno takmičenje svuda u Evropi. I kod nas je bilo, čak i kada smo uzimali to takmičenje.
Čestitke Šapčanima.

ArtuDitu

pre 6 godina

Ako Zvezda pobedi Macvu u prvenstvenoj utakmici u nedelju, sto ce biti tesko jer Zvezda igra lose a teren ce biti katastrofalniji nego danas, onda ce mnogi govoriti da je Zvezda namerno pustila Macvu u Kupu zbog tri boda u prvenstvu.

nehuman tip

pre 6 godina

Sve ove što pljuju ovog trenera, samo bi ih podsetio da nas je čovek iz prvog kola kvalifikacija za evropu proveo kroz grupu i što je još bitnije učinio fudbal gledljivim.
U prvenstvu ima skromnih 12 bodova prednosti. Da, prodali smo najboljeg igrača - Boaćija i labilnog Kangu, koji uz sve mane predstavlja kvalitet u ovakvoj ligi, ali smo dobili kakve takve pare.
Kada ode na kraju ove sezone sa ovih oranica, sa titulom, ostaće nam samo da ga pravimo od blata. Zato uživajte dok je tu.
Velika podrška za najboljeg trenera još od vremena Muslina.

Creative mind

pre 6 godina

Prodali majstore,a ostali radnici :-D to je najjaca izjava pojedinih likova ovde.Alo bre dali ste tri,ponavljam ti gola u LE ! O kakvim majstorima vi pricate ! Zahvalite se tim mesarima u ekipi jer da nije njih gol razlika bi vam bila 3:25 !

Jack Sparrow

pre 6 godina

Razumem da komsije imaju sta da prokomentarisu komentarisu i neki nasi njima ja nikad ne ali da vi posle dve utamice losije odma skacete na trenera i igrace to je velika sramota!!! Oterajte ih svojim ponasanjem pa nek se vrate Grof i Muce da vidim kad ce neko vise gledati ligu evrope arsenal,keln,cska... Pruzite sad podrsku kad je najbitnije doslo je do emptivnog praznjenja i to je normalno ja verujem da ce Miloje uspeti da popravi situaciju i da ce se slaviti titula!!!

Lukavi plan

pre 6 godina

Znamo da nisi. Planirao si da Santrac pored ponistenog cistog gola Macvi svirne neki penalcic za tvoj tim, ali niko ni da udje u sesnaesterac a kamoli da padne. Falio vam Boaci. On bi to onako u svom stilu i utakmica resena, on najbolji strelac i milina jedna.

Zvezdaš

pre 6 godina

O čemu sad pričaš Milojeviću.Jedan trofej je otišao a i titula je na dalekom štapu.Uprava je u dogovoru sa tobom prodala Kangu, Boaćija i ne zaboravimo Rikardinja koji nije ni dobio pravu šansu.Sad nema kreativne igre ne šanse ni golova ali nema ni igrača koji to mogu da urade.Sve sami zadnji vezni.Ti si rekao da ćeš iz ove grupe igrača da napraviš igru ali nje nema a nema ni rezultata.Sada očekujem da ovaj tim izgubi orijentaciju i da počne da gubi i pada.Nema ko da ih podigne.Nema kapaciteta.A Partizan ima i kvalitetnije igrače i vraćaju se u formu u prsvo vreme.Sad će vam bititeže da igrate pod ogromnim pritiskom.Izgubićemo i titulu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

"Као птице лет слободан, твој се цели свет окренуо за један дан... Сад ти треба боље, треба снаге воље да се опет себи вратиш, ПОНОВО да схватиш да МОЖЕШ БИТИ ЈАК! Најјачи само остају, никад се не предају, НАЈЈАЧИ САМО ВЕРУЈУ У ЗАКОН ПОБЕДЕ!" 💪✊😲

KOŠARKA TO JE PARTIZAN UNIŠTIO U SRB

pre 6 godina

Nisi ti druze kriv sto je pesic nesposoban da pogodi prazan goli ili sto radonjic une da trci max 30 minuta, ali bices kriv ako nastavis da ih forsiras svaku utakmicu......
Uprava pojma nema Pavkova dala Radnickom i ovu polu sezonu, vrv ce Radnicki nama kao nagradu dati 6 poena sledece sezone za to...

grobarciiina

pre 6 godina

Ispali iz kupa pa sta??? Mada radonjic je dosta toga promasio ove sezone.. sa druge strane uteha za nas crno bele je sto cemo uzeti kup barem.. na sta smo mi spali kad nam je recenica zadovoljenja “ trofej je trofej”..

SYLA

pre 6 godina

kakav teren Milojevicu?????Teren je bio u solidnom stanju,sad dosao sa stadiona!Bolje reci da ste igrali ko babe,Napred Macva !!!! 
(SYLA, 14. mart 2018 18:17)Teren bio u solidnom stanju?Kazi ti meni decko sta si uzeo?Ajde,ajde?
(A3, 14. mart 2018 18:37)

uzeo sam polufinale kupa Srbije aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Gde ti je Ben?! Kako to da ti ne treba Pavkov? Inače je Ronaldo lično za Pešića!! Trebalo bi što šta da se menja, ali kako ste krenuli ni titulu nećete osvojiti!

pedja

pre 6 godina

Manje price vise rada i Miloje i i igraci ,a i mi navijaci Bogami!Zato svi na stadion do kraja sezone ,pa tamo i kritikujte i psujte i hvalite ,i zvizdite i aplaudirajte nebitno. Sramota je da imamo onako malo gledalaca u BG .Gledanija je bila Zvezda sa Grofom.Sta je i sa nama navijacima zapitajte se,gdje smo .Sad treba pomoci klubu kad je ocigledno da je kriza i da je tesko i kad je ocigledno da nam je tim realno skroman u odnosu na jesen,uzimajuci u obzir odlaske i povrede.Sad nam i Lucani i Spartak i Vizodovac moraju biti bitni kao Arsenal.Isto ocekujem i od igraca da se postave da ginu za svaku loptu jednostavno druge nema !Samo tako zajedno do uspjeha i titule i vidjecete sve ce opet biti ok.I ja sam razocaran al ajde svi zajedno samo jedna dobra utakmica i sve dobro ce i iz igraca i i iz nas navijaca izaci na povrsinu,,a zlo na dno.Takav je zivot.Zato zajedno naprijed da dokazemo da smo najveci ,ali ne samo igrom vec i posjetom na stadionu!Nisam raspolozen i jesam zabrinut al ajmo sad kad je najteze svi zajedno!

Dragan

pre 6 godina

Nemamo mi nista od toga sto ti kazes da si kriv. Tako je u zadnjih 3-4 utakmice i ne popravlja se nista. A ti jos i izmesas ekipu. Bas diletantski. A Radonjica sam jos pre utakmice video kako gadja tribine. Strasno.

Grr

pre 6 godina

Dosta puta u prvenstvu, a posebno u LE, Milojevićiu su situacije 50/50 otišle na njegovu stranu. Navijači su ga tada dizali u nebo. Danas se to nije desilo. Cena velika, trofej manje.

Stef

pre 6 godina

Jeste, kriv si! Ekipa nije za godinu dana uspela da nauci da igra presing. Tesko oduzimaju lopte protivnicima cele sezone.Ne znaju da kvare igru na sredini i u zacetku napada protivnika. Fizicka sprema je nedovoljna cele sezone. Sad se vidi koliko nedostaje Kanga. Sad se vidi da je Radonju trebalo prodati za 6 milki i uzivati a zadrzati Kangu. Niko za Radonju nece nuditi vise. To je teska Terzina iluzija. Decko osim brzine ima malo dobrog. Glava mu je u oblacima a talenat precenjen. Ne znam da li ce ikada sazreti a i ako sazri fali mu mnogo mira u zavrsnici i sto sta drugo. Adzic je npr.vec sad bolji.Penal zbog nemira u gavi nikako mu ne treba davati da sutira. U gol sansama sutira uvek iz sve snage i bez prisebnosti i to je Miloje morao da zna!!! Vidi se veliki pad forme posle CSKA. Otisao Kanga a nije doveden plej. Vidi se i da je bilo mesta i za Pavkova jer je se mogao ocekivati i Pesicev pad forme kad nemamo pleja.
Ajde da vidimo kako Miloje sece krizu.

mirko

pre 6 godina

Nisi ti Miloje kriv, prelazni postoji da bi se oslobodili dobrih igrača nosioca igre što je uprava i uradila verovatno mora, a ostali fizikalci koji su delovali dobro pored majstora. E sad kad treba da vode posao nema ih nigde. Voleo bi da grešim neka me demantuju a jaću da se izvinem

andjeo 88

pre 6 godina

Pa kad si kriv znas sta ti je raditi! Olako se odreci klasicnog centarfora Pavkova, sloziti sa prodajom Boacija, i ko da onda daje golove? 2 poluspica, Pesic (koji je sve sem centarfor) i Bena koji jos nije ni uhvatio ritam! Milojevicu, dok se fudbal igra za gol vise tu se i pobedjuje a ova tvoja taktika je na ivici zileta i desavaju se ovakve stvari! Sta imas da gledas bilo sa kime o bilo cemu jer ti sastavljas tim i taktiku? Gde je Joveljic, ceka se da mu dosadi pa da za male pare predje u neki inostrani klub? Razumem da protiv stranaca treba igrati oprezno, ali ako u nasoj snj ligi igras tako, umesto napadacki za gol vise, onda si u rangu DJukica (a i Alimpijevica), pa obojica (sva trojica) razmislite gde cete posle ovakvih rezultata u inostranstvo, i uzdajte se u novinarske patke kako se svi tamo "otimaju" za vas i jedva cekaju da vas najure odavde! Niti citam druge komentare na ovu vest niti me interesuju, ali neke stvari se na vreme moraju reci da ne bi doslo do ponovne situacije "Grof"!!! Ovo nije stos dok ide super a kad ne valja drvlje i kamenje vec ozbiljna opomena za blizance jer ulazak u Evropu je sve tezi, a ni jedni ni drugi se ni malo ne pomeraju (svaka cast nasim ostalim klubovima koji ce uci u kvalifikacije ali njima je i drugo kolo cista premija)! I jedni i drugi posle ispadanja iz Evrope, kao spremaju tim za naredne kvalifikacije a igraju fudbaleri od kojih ni pola nece biti u klubu za iste! E, zato se i ljutim jer sem sarene price ne vidim nista od toga!

SYLA

pre 6 godina

@SYLA 

ajde skokni na vest iznad o terenu
(gpro, 14. mart 2018 19:01)

nema potrebe,stalno sam na tribinama,tako da ...Ako je teren do sada bio u ocajnom stanju (i to samo deo ispod zapadne tribine),veceras je bio u solidnom.Poz iz Sabca

krajisnik

pre 6 godina

Potpuno je logično da ovu polusezonu igramo katastrofalno.
Prodali smo jedina 2 igrača koji znaju fudbal,pa sad igramo sa fizikalcima.
Mene Terzić nije prevario sa Hajdinom.
Danas smo vidjeli da i on veze nema.
Upada u oči da nemamo niti jednog napadača na klupi, pa onaj mučenik igra svaku utakmicu 90 minuta, i ne ume dati gol

Sub013

pre 6 godina

za sve nastalo je APSOLUTNI krivac MILOJE i niko drugi, poleteo je mnogo, zaneo se, moje misljenje je da nam i titula visi samo tako. 
na leto bi trebali dobro razmisliti da li mu ponuditi ugovor, smatram da je on kukavicki trener i da nije za zvezdu!!!
(lets play, 14. mart 2018 21:50)

Ja smatram da si ti kukavicki navijač Partizana koji zna da titulu neće da vidi ako ostane Miloje.

zoran ivkovic

pre 6 godina

zvezda je prodala glavnog veznog i to je glavni razlog sto skripi u igri . kanga nije neki vrhunski vezni ali sad nemamo nikakvog .milijas slabo se krece ,proba se da igra to krsticic koji je zadnji vezni ,luta se i sa srnicem koji to nije . zatim ocekivalo se da ce pesic moci odmeniti boacija ali je on totalno pokvario ocekivanja . ocekivalo se da radonjic moze prodornoscu da napravi nesto ali decko je samo brz .ben je doveden i to je odlican potez ali covek ne igra pa zasto ga cuvamo ? mora nesto da se menja ekipa mora da se pravi kreativnija .....ubaciti bena da igra a na drugoj strani umesto radonjica mali adzic ...joveljica umesto pesica pa nek otresa usima pesic a umislio je da je igracina ...glavni vezni da bude srnic to do kraha sezone . onda kupiti ofanzivnog veznog ali brazilca tu ne stedeti i dovesti nekog spica ili vratiti pavkova i ima zvezda da melje ......ali ja opet cudom ne mogu se nacuditi da ben ne igra

Malboro

pre 6 godina

Ti si najmanje kriv jer te nisu nista pitali kada su ti prodali jedinog pravog kreatora i strelca.Pogotovo to dolazi do izrazaja bas na ovakvim terenima gde ionako tesko gradis akcije,a bez kreatora si osudjen na napucavanja u sesnaest pa onda ako se nesto desi.Ne moze se igrati bez bar solidnig ofanzivnog veznog lep fudbal a mi takvog u timu nemamo.

ime I prezime

pre 6 godina

Ispali pa sta,to stoji. Ali uzimajuci u obzir poslednjih par meceva moze se komotno reci da cz igra jako lose I forma joj je u debelom padu. Sa dr strane partizan izgleda podize formu ozbiljno I izlaze iz krize tako da ce derbi biti pravo zanimljiv.

nista o nicemu

pre 6 godina

Krenuli su kiksevi ovo mi se uopste ne svidja kanga boaci oseti se da fali igra napadaca nema samo da se ne ponovi scenario od prosle godine....

ZZZ

pre 6 godina

Nisi ti kriv Miloje, ipak nije ova ekipa ista bez par značajnih igrača.
Napravio si ti dosta čuda po Evropi sa ovom ekipom.
Ista situacija je bila i sa mojim Partizanom kada su otišli par važnih igrača...tako je to u našem fudbalu, kada se živi od prodaje.
Pozdrav.

branko

pre 6 godina

Написах ја пре неки дан да је Звездин суштински проблем тај што у овом саставу нема играча који ЗНА да створи шансу. То је силно наљутило извесног аналитичара-аматера који рече да он види шансе па ја не би требало да много верујем својим очима. За њега не знам, али ја шансе не видех ни данас сем једне какве такве из које је Милић шутирао као почетник. Овај проблем се не решава лако и Милојевића уопште не кривим. Али, за шромашени пенал, он, Милојевић је искључиви кривац. Одредити једног потпуно незрелог играча који до сада сем брзине није показао ништа, то је огромна тренерова грешка. На крају је Радоњић плакао и тиме само потврдио своју незрелост за овакве ситуације. Сад Милојевић има додатни проблем: Радоњић је изгубљен у наредних бар месец дана, баш као и Пешић после промашеног пенала, а Пешић је много зрелији играч од Радоњића. Аналитичару-аматеру искрене честитке на адекватном потпису.

Nikola

pre 6 godina

Ovi vrhunski strucnjaci koji se razumeju u sve, pocev od prelaznog roka do taktike,a i odnosa sa medijima ( verujem da kuckaju iz svojih kancelarija na nekom od evropskih stadiona ) neka mi nabroje u poslednjih 15 godina 4 tima koji trose minimum 50 miliona evra na transfere, da su CELE sezone igrali na istom nivou? Pad forme? Pa to je normalno. Ne preterano kvalitetna utakmica, ali puna zara. Pobedili? Neka su, jedino mi se nije svidelo ono valjanje pred kraj, ali uzimajuci u obzir da fudbal odavno nije sport i olicenje sportskog duha, zasluzili su da prodju i da pokusaju i da osvoje Kup ako mogu!

maconii

pre 6 godina

vecina vas je pisala da zeli da kanga ode,da ne igra nista,problematican i slicno da ga treba sto pre prodati...ja kada sam napisao da je on kicma ovog tima dobio sam duplo vise minusa...boaci isto tako,neka ide pesic je bolji...dva losa rezultata i odmah se miloje poredi sa grofom i gubitkom titule prosle godine..smesni ste bre..i partizan je imao pad forme nisu mogli da se sastave pa je razlika otisla na 14 bodova..ti padovi su normalni...ne moze nijedna ekipa pobedjivati cele sezone..sa milojem smo imali sezonu kakvu nismo imali od 92. godine u evropi,a da li je niko to ocekivao???..jeste mu taktika bila losa za ovaj mec,da li ju je prilagodio zbog loseeg terena,u svakom slucaju nije bilo dobro...verujem u njega i izgurace on to kako treba do kraja

SEnT

pre 6 godina

Prvo najveci krivac si ti naravno, uz Terzica koga ne mogu ocima videti. Sramota je da nas predstavlja jedna takva persona, koja opasno urusava ugled kluba. Meni nije jasno sta si ti radio na zimskim pripremama, ni na sta nam ne lici igra u drugom delu sezone. Kako si uspeo toliko da pokvaris igru ekipe nije mi jasno. Poleteo si Miloje, ocekujes da rezultati dolaze sami od sebe. Nemoze to tako, svaki novi mec je novo dokazivanje! Neznas koja ti je najbolja postava, i to je velika tvoja krivica. Kombinujes sastave, odmaras igrace, a Evropu vise ne igramo. Pa od cega ih odmaras, vidis da im treba utakmica kako bi se malo uigrali. Milijas, cemu nam on sluzi, sto on igra, koja je njegova svrha igranja. Pa jel vidis da je prespor, da je odavno bivsi fudbaler. Kao ima sut, ja se ne secam da on dade neki gol u ovom zadnjem mandatu. Ne vidim korist ni od njegovog kornera. Samo sam zapazio da sa njim u igri, kao da imamo igraca manje. Borjan je takodje dosta pao, pa dal je moguce da ne moze jedan penal igracima Macve da odbrani, o cemu dalje da pricamo. Svaki put kad izadje sa gola, rizicno salje loptu onako traljavo po sredini terena, gde smo par puta spasavali svoj gol. Ako izletis moras majstore dobro da je roknes ili u aut, ili daleko od gola. Pesic je u kanalu, izaci ce valjda, ali da nemamo jos jednog spica je neozbiljno, pa bar da je i Pavkov. Radonjic nije igrac da sutira odlucujuci peti penal, i tu dolazimo do jos jedne Milojeviceve greske. Ako mislis Miloje da prebrodis ovu krizu, pamet u glavu, pronadji najboljih jedanaest, blizu je kraj prvenstva nema odmaranja i kalkulisanja, vec sa najboljima, uz najbolju pripremu utakmice, polako jednu po jednu utakmicu i titula ce doci! A onda cemo svi Zvezdasi da slavimo!

OD RODJENJA MOG...

pre 6 godina

Samo jedno pitanje za "strucnjake"sto prozovaju Miloja da nije trebao da se slozi sa prodajom Kange i Boacija :-Da li bi iko od vas pristao da radi(igra)nekoliko meseci bez plate?!!! Naravno da ne bi,i onda bismo opet dosli u situaciju da jurimo igrace po aerodromu,ko misli da je to ispravan nacin svaka cast...