1. Kako su krenuli propustaju plejof. Koliko im samo znaci Lenard. Oldridz nije pravi vodja SAS, suvise forsira sut I kada mu ne ide I dalje forsira. SAS je timska igra I protok lopte. A cini mi se da fali I Dankan, on je bio dusa tima iako vec u poznim godinama.
  (Aca86, 13. mart 2018 22:44)
  Zato za narednu sezonu se oslobode Oldridza, Lenard opet udje u staru formu i novi centar Jokic i San Antonio ponovo u vrhu zapada narednih 5-7 sezona sa samo malim promenama u timu usput, kao i ranije. Par mladih i talentovanih bekova kao zamena Parkeru i Djinobiliju imaju, a i ne moraju da budu istog kalibra dok je Lenard tu, igra tipa kakav Dankan jeste bio je upravo Jokic, samo trenutno igra u drugacijem sistemu pa ne dolaze do izrazaja svi njegovi kvaliteti u Denveru.
   (Anarchy, 14. mart 2018 07:59)

  # Link komentara

 2. Kako su krenuli propustaju plejof. Koliko im samo znaci Lenard. Oldridz nije pravi vodja SAS, suvise forsira sut I kada mu ne ide I dalje forsira. SAS je timska igra I protok lopte. A cini mi se da fali I Dankan, on je bio dusa tima iako vec u poznim godinama.
   (Aca86, 13. mart 2018 22:44)

  # Link komentara